Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 -7- 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Zoeken:
Watch the Shadows Dance (1987) Watch the Shadows Dance (1987)
Als lid van een elitaire schoolclub is Robby Mason uitgegroeid tot kampioen in een bepaalde vechtsport. Veel heeft hij te danken aan zijn sportleraar Steve Beck. De Vietnam-veteraan blijkt met mentale problemen te kampen en voor Robby goed doorheeft waar hij zich mee inlaat, zit hij midden in een conflict op leven en dood.
Watch Your Stern (1960) Watch Your Stern (1960)
De bemanning van een schip test op volle zee een nieuw type torpedo. Het experiment begint veelbelovend, maar dan keert het projectiel zich in een grote boog en bezit de Britse marine een schip minder. Terwijl de experts zich over de oorzaak het hoofd breken, heeft de briljante matroos Blissworth al lang een verklaring. Blissworth weet uiteindelijk de ontwerpster van de torpedo, Agatha Potter, van zijn ideeën te overtuigen. Na enige hectische dagen kan de torpedo opnieuw worden getest en Blissworth kijkt samen met zijn superieuren tevreden toe. Een schot en pijlsnel suist de torpedo weg...
Watcher in the Woods, The (1980) Watcher in the Woods, The (1980)
Een Amerikaans gezin verhuist naar een prachtig oud Engels huis in de bossen. Daar worden ze geconfronteerd met vreemde paranormale gebeurtenissen. De dochters Jan en Ellie krijgen te maken met de verschijning van een meisje dat op een mysterieuze wijze is verdwenen tijdens een zonsverduistering, tientallen jaren eerder.
Watcher, The (2000) Watcher, The (2000)
Een detective zit achter een seriemoordenaar (Reeves) aan. Hij geeft de hoop op de moordenaar ooit nog te pakken, en verhuist naar een andere stad. Na een tijdje stuurt de moordenaar hem echter foto's van nieuwe slachtoffers. Eén daarvan is de psychiater van de detective.
Watchers (1988) Watchers (1988)
Een jongen vindt langs de kant van de weg een hond en besluit het beest te adopteren. Later blijkt echter dat het dier ontsnapt is uit een een laboratorium en een aantal genetische tests heeft ondergaan waardoor hij super-intelligent is geworden. Algauw wordt de jongen opgespoord door een Watcher, een monster dat de opdracht heeft gekregen de hond te elimineren.
Watchers II (1990) Watchers II (1990)
Een genetisch gemanipuleerde hond wordt per toeval door de wetenschappers gevangen en teruggebracht naar het lab. Daar wordt het beest opgesloten in een kooi naast een beruchte Watcher, een monster dat ontsnapte lab-dieren moet opsporen. De twee dieren blijken het echter goed met elkaar te kunnen vinden en proberen met alle macht te ontsnappen.
Watchers III (1994) Watchers III (1994)
In een top-secret laboratorium worden twee super-intelligente wezens gemaakt: Einstein, een golden retriever met een IQ van 175 en The Outsider, een misvormd monster dat niks anders wil dan doden. Als de Outsider uit het laboratorium onsnapt wil het ook niets liever dan wraak nemen op zijn meesters.
Watchers Reborn (1998) Watchers Reborn (1998)
Een genetische gemanipuleerde hond wordt ter beschikking gesteld aan een politieagent die de opdracht heeft gekregen om een seriemoordenaar te vinden. Algauw blijkt echter dat de moorden worden gepleegd door een Watcher die uit hetzelfde lab is ontsnapt.
Watchful Eye (2002) Watchful Eye (2002)
In een huis in Malibu wordt een jonge vrouw, Dawn vermoord. Een maand na de dood van Dawn huurt Shannon de kamer van de vermoorde vrouw. Shannon begint zich te mengen in de levens van haar huisgenoten, Amber, Brooke en Chloe. Al snel blijkt dat het huis niet is wat het lijkt. Overal zitten camera's verborgen en het leven van de meisjes wordt als een reality show uitgezonden op het internet door hun huisbaas, Parker.
Watching the Detectives (2007) Watching the Detectives (2007)
Neil (Cillian Murphy) heeft altijd een passie voor film-noirs gehad. De bijzondere gebeurtenissen, maar bovenal de aparte levensstijlen spreken deze videotheek-eigenaar erg aan. Als hij op een dag Violet (Lucy Liu) ontmoet is hij helemaal van de kaart. Deze Violet lijkt zo uit zijn lievelingsfilms weggelopen te zijn en dat fascineert hem mateloos. De vraag is of hij het avontuur met deze femme fatale durft op te zoeken of veilig blijft zitten op zijn bank voor het tv-scherm.
Watchmen (2009) Watchmen (2009)
In een alternatief 1985 zijn superhelden in de ban gedaan door de Amerikaanse federale overheid. Waar voorheen superhelden tot het algemene Amerikaanse straatbeeld behoorden, heeft de overheid het superheldenbestaan illegaal verklaard. Wanneer een superheld in deze onrustige dagen van de Koude Oorlog wordt vermoord start een andere oud-superheld, genaamd Rorshach, een onderzoek. Dit onderzoek brengt een duister complot aan het licht.
Watchtower (2001) Watchtower (2001)
Art (Tom Berenger) is een minnaar, een mentor en een vriend maar tevens een koelbloedige moordenaar die zich op charmante wijze in de levens van zijn slachtoffers mengt, waarna hij hen vermoordt en hun identiteit overneemt. Na zijn laatste moord, gaat Art in een klein vissersdorpje wonen en lijken de bloedbaden eindelijk verleden tijd te zijn. Art krijgt een baan in de vuurtoren en leidt een rustig leventje. Maar dan wordt hij opnieuw verliefd...
Water (1985) Water (1985)
Een klein Caribisch eiland is helemaal vergeten door zijn Britse koloniale meesters, totdat er olie gevonden wordt. Plotseling zijn de Britten, Amerikanen, Cubanen, Fransen en zelfs de plaatselijke rebellen weer geïnteresseerd in het eiland.
Water (2005) Water (2005)
We schrijven 1947 als de Britten wegtrekken uit het land dat tot dan de parel aan de Britse kroon heette. India staat op barsten als gevolg van de overhaaste hertekening van de grenzen die Groot-Brittannië uitvoerde alvorens de aftocht te blazen. In deze context groeit het 9-jarige Parsee-meisje Lenny op. De familie van het meisje is begoed, houdt er een politiek van neutraliteit op na en telt onder haar vrienden en bedienden zowel Britten, Hindoes en Sikhs als moslims. Samen met haar beeldschone Hindoe-nanny Ayah (Nandita Das) brengt Lenny (Maia Sethna) hele dagen door in het park, waar ze getuige is van de moeite die mannen zich getroosten om bij Ayah in de gunst te komen. Lenny is gek van Dil Navaz (Aamir Khan), de ijsverkoper, die op zijn beurt één van Aya's bewonderaars is. Hasan, de masseur in het gezelschap, is ook heimelijk verkocht aan de mooie nanny.
Water Babies, The (1978) Water Babies, The (1978)
Het Victoriaanse Engeland. Tom, een simpele schoorsteenveger, wordt door boze geesten achtervolgd. Om te ontsnappen duikt hij in het water, waar hij terechtkomt in een magische onderwaterwereld.
Water Damage (1999) Water Damage (1999)
Een jaar nadat zijn jongste zoon is verdronken, ontvangt Paul Preedy een uitnodiging voor een schoolreunie. Wanneer Paul samen met zijn andere zoon arriveert, ontdekt hij dat er maar twee andere mensen zijn uitgenodigd.
Water en Vuur (1998) Water en Vuur (1998)
Water en Vuur is een reconstrutie van het onstuimige leven van de Nederlandse communist Marinus van der Lubbe. Op 27 februari 1933 werd de 24-jarige metselaar in de brandende Rijksdag in Berlijn gearresteerd. Er volgde een dubieus proces. Hoewel hij in Leiden bekend stond als een strijdvaardige communist was hij bij de zitting een tragisch figuur die voornamelijk met gebogen hoofd zweeg. Omdat de mysterieuze brand voor nazi-Duitsland de eerste aanzet was tot een machtsgreep, deden er al snel geruchten de ronde. Werkte Van der Lubbe voor de nazi's of verzette hij zich juist tegen het opkomende nazisme? Aan de hand van geluidsopnamen van het proces, filmfragmenten, liederen, foto's, dagboekfragmenten en gesprekken met enkele nog in leven zijnde tijdgenoten, wordt een verhaal verteld waarin werkelijkheid, fictie, waarheid en leugens door elkaar lopen.
Water Engine, The (1992) Water Engine, The (1992)
In de jaren dertig doet Charles Lang een bijzondere uitvinding; een motor die op water loopt. Als hij probeert daar patent op te krijgen, krijgt hij een belachelijk laag bedrag aangeboden. Hij weigert en daarna wordt er een enorme pressie op hem uitgeoefend. De grote oliemaatschappijen willen geen concurrentie.
Water Horse: Legend of the Deep, The (2007) Water Horse: Legend of the Deep, The (2007)
Een eenzaam jongetje vindt een mysterieus ei, waarin een vreemd schepsel uit de Schotse mythologie blijkt te zitten. Nieuwsgierig gaat hij op zoek naar de herkomst van het watermonster.
Water Warriors, The (2006) Water Warriors, The (2006)
Een machtig rijk van buitenaardse wezens stuurt zijn gevaarlijkste schip naar de Aarde om de planeet te veroveren. Helaas hebben ze de omvang van de planeet nogal onderschat en ze landen in de vijver van een Britse achtertuin. De daar aanwezige kikkers zien ze aan voor de Aardbewoners en al snel ontspint zich een strijd tussen de aliens en de kikkers die de planeet (ofwel de vijver) willen redden.
Water's Edge (2003) Water's Edge (2003)
Robert is de grote stad ontvlucht. Hij denkt dat het kleine stadje Water's Edge hem een nieuwe start kan brengen. Maar erger had hij zich niet kunnen vergissen: dit kleine stadje herbergt veel geheimen en Robert heeft zojuist het ergste geheim ontdekt. Is het voor hem nog mogelijk dit stadje levend te verlaten?
Waterborne (2005) Waterborne (2005)
Los Angeles is in chaos door een besmette waterbron. Hoe ver zullen en kunnen mensen gaan om aan hun eerste levensbehoeften te komen, als deze plots een schaars goed geworden is? Een indische winkeleigenaar en zijn zoon worden gediscrimineerd en geterroriseerd nadat ze de prijs van water hebben verhoogd. Twee studenten ontvluchten de chaos van de stad maar daarmee wordt hun vriendschap tot het uiterste getest. Twee soldaten hebben bevelen om onder alle voorwaarden de orde te bewaren.
Waterboy, The (1998) Waterboy, The (1998)
Bobby Boucher (Sandler) is dol op zijn baantje als waterdrager voor het football-team van de school, ondanks het feit dat hij constant het slachtoffer is van grove grappen en vernederingen. Zijn leven verandert als hij ontdekt wordt als een uniek football-talent en op de universiteit wordt toegelaten. Helaas moet hij dit nieuws geheim houden voor zijn overbezorgde moeder Helen Boucher (Bates).
Waterboys (2001) Waterboys (2001)
Vijf Japanse highschool-studenten besluiten samen een team van synchroonzwemmers te vormen. Dit roept veel hoongelacht op, maar na het nodige geploeter weten ze toch veel enthousiasme op te wekken.
Waterdance,  The (1992) Waterdance, The (1992)
Romanschrijver Garcia is van een rots gevallen en heeft zijn nek gebroken. Wanneer hij weer bij bewustzijn komt, wordt hem meegedeeld dat hij voor het leven verlamd is. Aanvankelijk tilt hij er niet te zwaar aan, maar wanneer hij overgebracht wordt naar de revalidatieafdeling van het ziekenhuis, wordt zijn optimisme danig op de proef gesteld. Daar maakt hij kennis met Bloss en Raymond. Bloss is een ordeloze, racistische motorrijder die in een proces verwikkeld is met de man die hij aansprakelijk acht voor zijn ongeluk. Raymond is een zwarte praatjesmaker wiens huwelijk op de klippen is gelopen. Ondanks tegenspoed, ellende, misverstanden, depressies en demoralisme groeien de sterk verschillende mannen naar elkaar toe.
Waterfall, The (2001) Waterfall, The (2001)
Het verhaal speelt zich af in Harbiye, 1959. Door de ogen van Cemal, nu een bekende schilder, zie je de leuke en minder leuke tijden van een familie. In die tijd hadden Cemal's vader en oom constant problemen met elkaar omdat ze lid waren van twee verschillende, rivaliserende politieke partijen. Harbiye had de meest eigenaardige bewoners en een adembenemende waterval met een verhaal.
Waterfront (1950) Waterfront (1950)
De verbitterde en aan de alcohol verslaafde zeeman Peter McCabe verlaat zijn jonge gezin om na 14 jaar terug te keren. Hij verwacht een warm welkom, maar daarin vergist Peter zich. Vooral Peters oudste dochter Nora, inmiddels een jonge vrouw, is niet erg bij met haar vaders terugkomst. Peter probeert van alles, maar gaat te ver en doodt zelfs een oude vriend.
Waterhole #3 (1967) Waterhole #3 (1967)
Lewton Cole komt teveel geheimen te weten, waardoor de Canadese politie hem probeert te kidnappen. Dus slaat hij op de vlucht en komt in benarde situaties terecht en moet zijn nieuwe liefde ook nog eens beschermen.
Waterland (1992) Waterland (1992)
Verfilming van het gelijknamige boek van Graham Swift. Tom Crick is een geschiedenisleraar wiens leerlingen weinig geïnteresseerd zijn in zijn vak. Om de historie levendiger te maken, begint hij verhalen te vertellen over zijn eigen traumatische ervaringen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Waterloo (1970) Waterloo (1970)
Tot zijn woede wordt Napoleon Bonaparte na een nederlaag verbannen naar het eiland Elba. Hij laat het hier niet bij zitten en weet met duizend man terug te keren naar het vasteland, waar hij vervolgens steeds meer troepen weet te verzamelen. Wanneer hij een groot leger gevormd heeft gaat hij de strijd aan met de Britse generaal Arthur Wellesley. De twee legers ontmoeten elkaar in Waterloo, waar de beslissende slag moet gaan plaatsvinden.
Waterloo Bridge (1931) Waterloo Bridge (1931)
De Canadese soldaat Roy Wetherby is op verlof in Londen. Hij ontmoet op de “Waterloo Bridge” Myra Deauville. Kort daarop wordt Roy verliefd op Myra, onwetend, dat zij een prostituee is. Myra accepteert Roy’s voorstel om met hem te trouwen, net voordat hij naar het front gestuurd word. Zij bezoeken zijn oom, moeder en zus op het voor een weekend op het platteland.
Waterloo Bridge (1940) Waterloo Bridge (1940)
Op de vooravond van de Tweede Wereldoorlog denkt Roy Cronin terug aan zijn tijd als soldaat tijdens de Eerste Wereldoorlog, en aan zijn vriendin Myra Lester, die hij vlak voor de oorlog ontmoette maar al snel moest verlaten om naar het front te vertrekken. Lester kreeg abusievelijk te horen dat Cronin gestorven was in de strijd, wat resulteerde in een vreselijke tijd voor haar.
Watermarks (2004) Watermarks (2004)
Het verhaal over de vrouwelijke zwemkampioenen van de Hakoah-zwemclub uit Wenen. De club werd opgericht door enkele Joden, omdat het in Oostenrijk verboden was om Joden op te nemen in de sportclubs en tevens omdat sport een ondergeschoven kindje onder de Joden was. Hakoah werd één van de grootste sportclubs in Europa en vooral de zwemsters behaalden talloze prijzen. Toen Oostenrijk in 1939 aansloot bij Duitsland moesten de zwemsters met behulp van een ondergrondse beweging het land uitvluchten. Nu, 65 jaar later, vertellen enkelen van hen over die periode.
Watermelon Man (1970) Watermelon Man (1970)
De uiterst bekrompen Jeff Gerber is een vertegenwoordiger die geheel tegen zijn zin moet gaan werken in één van de zwarte buurten van de stad. Algauw leert hij de gewoontes en gebruiken van de bevolking kennen en waarderen, maar helaas wordt hij door zijn collega’s uitgescholden omdat hij bevriend is geraakt met de plaatselijke zwarte bevolking.
Watermelon Woman, The (1996) Watermelon Woman, The (1996)
De lesbische Cheryl is een filmmaakster die in een videotheek werkt. Ze raakt geobsedeerd door een actrice die in de jaren '30 van de 20e eeuw furore maakte als the watermelon woman. Cheryl besluit een documentaire over haar te maken. Tijdens het maken van de documentaire wordt ze verliefd op Diana.
Waterproof (1999) Waterproof (1999)
Eli, eigenaar van een winkel in Washington D.C. wordt tijdens een overval per ongeluk neergeschoten. De dader is Thaniel, het zoontje van taxichauffeuse Tyree. Om Thaniel uit handen van de politie te houden besluit Tyree de gewonde Eli mee te nemen naar haar familie in Waterproof, Louisiana.
Watership Down (1978) Watership Down (1978)
Een groep konijnen wordt gedwongen om hun berg te verlaten door toedoen van de mensen. Op hun zoektocht naar een nieuwe veilige plaats om te leven beleven ze allerlei avonturen.
Waterworld (1995) Waterworld (1995)
In de nabije toekomst zijn de poolkappen gesmolten en is bijna de hele wereld onder water gelopen. Met bouwvallige boten en geïmproviseerde drijvende steden proberen de mensen te overleven. De leider van een stel piraten, de Deacon (Hopper) valt één van die steden aan om een klein meisje te vangen, die een kaart naar het mythische ‘Dry Land’ op haar rug getatoueerd schijnt te hebben. Met behulp van een mysterieuze mutant (Costner) ontsnapt het meisje met haar moeder, maar de Deacon geeft het niet zo snel op.
Wattstax (1973) Wattstax (1973)
Documentaire over het 7-uur lange muzikale evenement Wattstax in 1972. Afro-Amerikaanse zangers als Isaac Hayes en Rufus Thomas passeren de revue.
Watusi (1959) Watusi (1959)
Vlak na het einde van WO I komt de Engelsman Harry Quatermain van Zanzibar naar Oost-Afrika. Daar ontmoet hij de jager Rick Cobb, een vriend van zijn vader, die op zoek was naar de schatten van Solomon. Samen gaan ze verder waar zijn vader gebleven was, terwijl ze de beproevingen van de jungle het hoofd moeten bieden.
Wave Twisters (2001) Wave Twisters (2001)
De film gaat over de held 'Inner Space Dental Commander', die de verloren kunsten, ofwel de vier pilaren van de hip-hopcultuur (breakdancing, rap, graffiti en scratchen), nieuw leven in moet blazen. Hij wordt in zijn strijd bijgestaan door de illustere figuren Rubbish, Honey en B-Boy Grandpa.
Wave, The (1981) Wave, The (1981)
Om zijn leerlingen de atmosfeer in het Duitsland van de jaren '30 duidelijk te maken speelt geschiedenisleraar Burt Ross een gewaagd experiment: hij noemt zichzelf leider van een nieuwe beweging, De Golf, en uit ideeën over macht, discipline, en meerderwaardigheid. Zijn studenten volgen hem, en de gehele school raakt onder invloed van de beweging.
Wavelength (1983) Wavelength (1983)
Een man en een vrouw ontdekken dat er buitenaardse wezens gevangen worden gehouden op een geheime millitaire basis op Aarde. Ze besluiten de wezens te bevrijden en helpen hen bij het bereiken van het reddingsschip, dat uit de ruimte is gekomen om de wezens op te halen.
Waxwork (1988) Waxwork (1988)
Een wassen beelden-museum wordt geopend in een stadje, en de mysterieuze eigenaar van de nieuwe attractie nodigd een groepje tieners uit om een speciale voorstelling bij te wonen om middernacht. Eenmaal binnen merken de jongeren al gauw dat er iets vreemds aan de hand is met de tentoongestelde voorwerpen...
Waxwork II: Lost in Time (1992) Waxwork II: Lost in Time (1992)
Mark en Sarah slagen er als enigen in om uit het gevaarlijke wassenbeeldenmuseum te onsnappen, en net als ze denken dat ze in veiligheid zijn, wordt Sarah’s vader aangevallen door een afgehakte hand. Het tweetal is vastbesloten om deze en andere gruwelijke gebeurtenissen ongedaan te maken en reizen met de tijdmachine van Sir Wilfred terug in de tijd om het kwaad voorgoed te verslaan.
Way Ahead, The (1944) Way Ahead, The (1944)
Tijdens W.O.II past het thuisfront in Engeland zich steeds meer aan, aan de situatie van een oorlog. Acht Britse mannen uit verschillende lagen van de bevolking leren hun verschillen en problemen met elkaar opzij te schuiven, om samen voor de goede zaak te strijden.
Way Down East (1920) Way Down East (1920)
Als de rijke Lennox Sanderson zegt dat hij wil trouwen met Anna Moore, stemt de laatste toe, niet wetend dat het huwelijk nep is. Als Moore vertelt dat ze in verwachting is, vertelt Sanderson haar de waarheid over hun huwelijk en verlaat hij haar. Als haar kind bovendien al snel sterft, loopt ze een trauma op en wil ze niets weten van de avances van David Bartlett, die ondertussen verliefd op haar is geworden.
Way of a Gaucho (1952) Way of a Gaucho (1952)
Martin is een cowboy die tijdens een gevecht in de saloon per ongeluk iemand vermoordt. Hij wil namelijk niet naar het leger en om een rechtzaak te vermijden, vlucht hij de woestijn in. Daar maakt hij kennis met de knappe Teresa, een blanke vrouw die door de indianen werd ontvoerd. Hij ziet in Teresa de liefde van zijn leven en is vastbesloten om een rustig leventje te gaan leiden. Helaas is dat niet makkelijk omdat zowel het leger als de politie achter hem aanzit.
Way of All Flesh, The (1927) Way of All Flesh, The (1927)
Augustus Schiller (Jannings) is een tevreden echtgenoot en een vader van zes kinderen die als kassier voor de Germania Bank werkt. Hij wordt naar Chicago gestuurd met enkele effecten van de bank. Tijdens de treinrit wordt hij verleid door Mayme, een kleine oplichter (Phyllis Haver). Hij heeft met haar een wilde nacht. Wanneer hij in een aftands hotel ontwaakt, realiseert hij dat zij er met de effecten vandoor is gegaan. Terwijl hij naar haar op zoek gaat, wordt hij door een zakkenroller aangevallen die hem zijn kostbaarheden ontfutselt. Er ontstaat een worsteling waarbij de zakkenroller voor de trein valt en overlijdt. Een paar dagen later leest Schiller in de krant het bericht dat de zakenroller voor Schiller wordt aangezien. Oftewel; officieel bestaat hij niet meer. Om zijn familie niet te schande te zijn, leeft hij incognito verder.
Way of Life, A (2004) Way of Life, A (2004)
Het verhaal draait om tiener-moeder Leigh-Anne Williams (Stephanie James) en haar drie vrienden: Robbie van zeventien jaar die vastbesloten is om zijn uitzichtloze bestaan te boven te komen, Gavin, eveneens zeventien jaar, die wanhopig zoekt naar de 'ware liefde' en Stephen van vijftien jaar die ernaar verlangt een Wales' identiteit te hebben. Allevier leven ze in de marges van de maatschappij, tot op een dag paranoia, verveling, frustratie en woede een dodelijke combinatie vormen. Als de toekomst van Leigh-Anne's baby bedreigd lijkt, wordt buurman Hassan Osman (Oliver Haden) het doelwit van opgekropte woede en vernederingen.
Way of the Gun, The (2000) Way of the Gun, The (2000)
Twee misdadigers kidnappen een vrouw die één miljoen dollar krijgt van een rijk echtpaar om draagmoeder voor ze te zijn. Als ze geld eisen van het echtpaar krijgen ze verschillende duistere figuren achter zich aan, in opdracht van het echtpaar.
Way of the Vampire (2005) Way of the Vampire (2005)
Dr. Abraham Van Helsing is al eeuwenlang op jacht naar zijn aartsvijand Dracula en zijn bloeddorstige cultus. Nadat zijn grote liefde overleden is aan een vampierenbeet, krijgt Van Helsing onsterfelijkheid van de Kerk. In ruil hiervoor moet hij beloven voor eeuwig de levende doden op te jagen.
Way Off Broadway (2001) Way Off Broadway (2001)
Way Off Broadway volgt vijf jonge mensen die het willen maken op Broadway. De film laat zien hoe de personen worstelen met het volwassen worden. Ze moeten hun veilige college-jaren achter zich laten en de harde realiteit onder ogen komen.
Way Out (1967) Way Out (1967)
Frankie en Jim zijn twee drugsverslaafde vrienden uit de Bronx die ervan houden om samen high te worden op heroine. We volgen de twee en zien wat ze allemaal doen om aan hun dagelijkse dosis te raken en hoe dit een invloed heeft op hun leven.
Way Out Topless (1967) Way Out Topless (1967)
Een onderzoek naar de "go-go" scene in de jaren zestig. We volgen de crew in hun jacht op topless dancers en strippers in Washington D.C. en Baltimore.
Way Out West (1930) Way Out West (1930)
Windy (William Haines), een kermisklant, moet wel een baantje nemen bij een ranch. Hij heeft een aantal cowboys opgelicht en wordt nu gedwongen om hen terug te betalen. Windy wordt verliefd op Molly Rankin (Leila Hyams), de knappe eigenaresse van de ranch, maar moet het daarbij opnemen tegen de oneerlijke voorman, die altijd en overal opduikt.
Way Out West (1937) Way Out West (1937)
Alles begint wanneer het duo de eigendomsacte van een goudmijn moet bezorgen aan de dochter van een overleden goudzoeker. Door tussenkomst van gemenerik Finlayson geven ze de verkeerde en wanneer ze hun vergissing merken, halen ze de gekste toeren uit om hun fout goed te maken.
Way Past Cool (2000) Way Past Cool (2000)
De vrienden, zoals ze zich noemen, zijn 12 en 13 jaar oud en wonen in de arme wijken van ‘Oaktown’, beter bekent als Oakland, CA. Wanneer een invloedrijke 16 jarige drugdealer probeert de groep op te stoken tegen hun rivalen om zo de buurt over te nemen, hebben ze geen andere keus dan een moeilijke beslissing te nemen, zich als mannen te gaan gedragen.
Way She Moves, The (2001) Way She Moves, The (2001)
Amy is een vrouw die alles schijnt te hebben. Een rijke knappe verloofde, een talent voor fotografie en haar eigen plekje in hogere kringen. Alles lijkt voor haar uitgestippeld te zijn, totdat haar vrienden besluiten dat salsalessen haar leven meer smaak zullen geven. Midden in de Latijnse wijk van Houston ontmoet ze de exotische dansleraar Nick. Wanneer Nick Amy uitkiest als zijn nieuwe danspartner, komt ze al gauw onder de betovering van de salsa.
Way to the Stars, The (1945) Way to the Stars, The (1945)
Vanaf een Brits vliegveld stijgen bommenwerpers op richting Frankrijk tijdens W.O.II terwijl er telkens jonge piloten arriveren. Eén daarvan is Peter die maar 15 uur vliegervaring achter zijn naam heeft. Hij wordt onder de hoede genomen van David, een meer ervaren piloot. De film verhaalt minder over de echte oorlogspraktijken als wel over de kameraderie, humor en angst op en om de vliegbasis.
Way We Live Now, The (2001) Way We Live Now, The (2001)
Terwijl Paul Montague zich met financier Augustus Delmotte in een zakelijk complot stort, vormt de aanwezigheid van de mysterieuze Amerikaan in London een bedreiging voor zijn kansen bij Hetta. Felix zet er vaart achter bij Marie, want haar vader heeft een concurrerent als huwelijkskandidaat gevonden.
Way We Were, The (1973) Way We Were, The (1973)
Katie Morosky is een politiek activist die haar communistische denkbeelden probeert te verspreiden. Tijdens haar studie ontmoet ze Hubbell Gardner, die niet geïnteresseerd is in politiek maar liever aan sport doet. Ondanks hun verschillende denkbeelden raken ze verliefd op elkaar. Jaren later, als Gardner terugkomt uit militaire dienst, komen ze elkaar weer tegen.
Way West, The (1967) Way West, The (1967)
Missouri 1843. Ex-senator Tudlock en Summers worden ingehuurd om een groep mensen naar Oregon te brengen en hen te beschermen tegen de indianen. Zelfs als er doden vallen, rijdt Tudlock genadeloos door. De mensen beginnen aan hem te twijfelen en besluiten om Evans als leider naar voren te schuiven om de rit te vervolgen, maar die krijgt al snel te kampen met de vele gevaren van de reis.
Waydowntown (2000) Waydowntown (2000)
Tom, Sandra, Randy en Curt zetten allen een maandsalaris in op een weddenschap wie het langste kan binnen blijven. Doordat de stad waarin ze leven bestaat uit gebouwen die met elkaar zijn verbonden door glazen bruggen, is het geen probleem om niet meer buiten komen. Tot ze zo langzamerhand gek worden van het binnen blijven.
Wayne's World (1992) Wayne's World (1992)
De nog thuiswonende Wayne maakt samen met zijn vriend Garth een TV-programma vanuit hun kelder. Een plaatselijk TV-station besluit ze in te huren, en ze zo de mogelijkheid te geven om de show professioneel te doen. Wayne wordt verliefd op de zangeres van een band, die een TV-producer van hem probeert af te pakken.
Wayne's World 2 (1993) Wayne's World 2 (1993)
Wayne moet van de geest van Jim Morrison een concert gaan organiseren. Hij krijgt daarbij de hulp van Garth maar ze weten eigenlijk niet hoe ze grote bands moeten krijgen maar ze krijgen als advies: als je ze boekt komen ze. De manager van de vriendin van Wayne probeert haar naar LA te krijgen weg van Wayne, als dit gebeurt moet Wayne alles proberen om haar terug te krijgen. Daarvoor moet hij wel het concert verlaten..
Wayward Bus, The (1957) Wayward Bus, The (1957)
Een charterbus rijdt langzaam door de bergen van Californië. De eigenaar van bus, Johnny Chicoy (Rick Jason), heeft nogal wat problemen met zijn alcoholistische vrouw Alice (Joan Collins). Onder de passagiers is Camille Oaks (Jayne Mansfield), een danseresje dat op weg is naar een show in San Juan en die plezier heeft in het versieren van Ernest Horton (Dan Dailey), een vertegenwoordiger. En dan is er nog Mildred Pritchard (Dolores Michaels), een meisje dat met haar ouders een rondreis maakt. Naar een boek van John Steinbeck.
Wayward Girl, The (1957) Wayward Girl, The (1957)
Judy Wingate (Marcia Henderson) is de stiefdochter van de gewelddadige alcoholiste Frances Wingate (Katherine Barrett). Ze wordt veroordeeld voor een moord die eigenlijk door Frances is gepleegd. Frances' motivatie was dat haar dochter op dezelfde man verliefd was als haar.
Waz (2007) Waz (2007)
Detective Eddie Argo (Stellan Skarsgård) is een doorgewinterde professional in het bestrijden van allerlei criminaliteit, waarbij hij tot nu toe nauwgezet de regels heeft gevolgd. Zijn zelfvertrouwen wordt echter op de proef gesteld, wanneer hij en zijn nieuwe partner Helen O'Mara (Melissa George) verstrikt raken in een reeks van geweldadige moorden. Hierdoor zal Argo een oude zaak moet heropenen die hij al liever vergeten was.
We All Scream for Ice Cream (2007) We All Scream for Ice Cream (2007)
Layne Banixter en zijn jeugdvrienden dragen al 30 jaar lang een groot geheim met een fatale afloop met zich mee. Toen stierf, door een uit de hand gelopen grap, de simpele ijscoclown Buster. Nu is het tijd voor wraak. Buster keert terug, maar de vriendelijke, simpele clown is veranderd in een sadistisch monster. Één voor één ziet Layne hoe zijn vrienden op een geweldadige manier vermoord worden en hij is de laatste op het lijstje…
We Are Marshall (2006) We Are Marshall (2006)
Op waren feiten gebaseerd verhaal over het footballteam van de Marshall University in Huntington, West-Virginia. Het verhaal speelt zich af in de jaren '70, toen heel Huntington achter haar populaire team stond en het plaatsje leefde voor het football. Maar op een avond na een wedstrijd stort het vliegtuig neer waarin de 75 leden van het team plus staf overleden. In de periode hierna tracht het plaatsje zich langzaam over de gebeurtenissen heen te zetten, als de nieuwe coach Jack Lengyel moet beginnen aan het opbouwen van een nieuwe footballhistorie in Huntington.
We Are Not Alone (1939) We Are Not Alone (1939)
Plattelandsdokter David Newcome komt tegemoet aan de wens van zijn hardvochtige vrouw Jessica en neemt een jonge Oostenrijkse gouvernante in dienst. De vrouw slaagt erin de zoon des huizes onder controle te krijgen maar valt bij Jessica uit de gratie als deze haar verleden als danseres ontdekt.
We Are the Marines (1942) We Are the Marines (1942)
Documentaire over wat voor een mensen mariniers willen worden en hoe of wat ze allemaal moeten doorstaan om een goede marinier te worden.
We Are the Strange (2007) We Are the Strange (2007)
Ze wilden gewoon een ijsje, maar ze vonden alleen maar een nare droom. We volgen de jonge meiden Blue en Emm op hun griezelige zoektocht naar ijs in een angstaanjagende, onheilspellende fantasiewereld.
We Are Together (Thina Simunye) (2006) We Are Together (Thina Simunye) (2006)
Net als veel andere Zuid-Afrikaanse kinderen verloor Slindile haar ouders aan aids. 'We Are Together (Thina Simunye)' is een portret van het twaalfjarige meisje en haar vrienden van het koor van het Agape weeshuis. Regisseur Paul Taylor en zijn crew volgen Slindile en haar vrienden over een periode van drie jaar. Met behulp van de popster Zwai Bala nemen ze in Durban een promotie-cd op en uiteindelijk geven ze een concert in New York, met onder meer Alicia Keys en Paul Simon.
We Dive at Dawn (1943) We Dive at Dawn (1943)
De crew van HMS onderzeeër Sea Tiger wordt teruggeroepen van verlof voor een speciale missie: het tot zinken brengen van het nieuwe Duitse oorlogsschip Brandenburg. Onderweg komen ze er achter dat het schip de zwaar bewaakte Baltische zee binnen is gevaren.
We Don't Live Here Anymore (2004) We Don't Live Here Anymore (2004)
Jack (Rufallo) en Hank (Krause) zijn beiden docent Engels in een klein vriendelijk plaatsje in New England. In veel opzichten lijken hun levens op elkaar, maar hun echtgenotes zijn heel verschillend. Terry (Dern) is wisselvallig en, zoals Jack vaak zegt, niet de meest efficiënte huisvrouw, terwijl Edith (Watts) kalm en zelfverzekerd lijkt en uitstekend in staat om het huis zo rustig te houden dat Hank er kan schrijven. Maar de vier zijn goede vrienden, die veel samen op stap gaan, als ze babysitters kunnen vinden. Totdat Jack en Edith een affaire met elkaar beginnen en schuldgevoel, achterdocht, angst, wrevel, verwijten en wraak hun tol gaan eisen.
We Feed the World (2005) We Feed the World (2005)
We Feed the World ontrafelt het verhaal van ons voedsel, alvorens het in de schappen van de supermarkt belandt. De documentaire onderzoekt de marktmechanismen die ten grondslag liggen aan onze voedselindustrie en roept verschillende interessante vragen op. Waarom is strooizout bijvoorbeeld meer waard dan graan? En hoe kan het dat dagelijks 100.000 mensen omkomen van de honger terwijl er wereldwijd genoeg voedsel wordt geproduceerd voor 12 miljard mensen? Verscheidene betrokkenen - uiteenlopend van boeren, vrachtwagenchauffeurs, biologen, politici, producenten van genetisch gemodificeerde zaden en de CEO van ’s werelds grootste levensmiddelenmultinational Nestlé – krijgen de ruimte.
We Live Again (1934) We Live Again (1934)
De Russische edelman, prins Dmitri Nekhlyudov (Fredric March), is een jonge soldaat als hij een dienstmeisje, Katusha Maslova (Anna Sten), verleidt en haar daarna verlaat. Jaren later, nadat hij hoog is opgeklommen in de adelstand, zit Nekhlyudov in de jury van het proces waar hetzelfde dienstmeisje wordt beschuldigd van moord. Als hij ontdekt dat hij zelf verantwoordelijk is voor het feit dat zij aan lager wal geraakt is, zet hij zich in om haar redden van deportatie naar Siberië.
We Own the Night (2007) We Own the Night (2007)
New York, 1988. De stad wordt opgeschrikt door een gewelddadige bendeoorlog, die aan veel mensen het leven kost, waaronder politie-agenten. Bobby Green is een man die tussen twee uitersten staat. Hij is de manager van een Russische nachtclub in Brooklyn waar de zware Russische gangsters kind aan huis zijn. Aan de andere kant is zijn broer Joseph een politie-luitenant, die hun legendarische vader Burt heeft opgevolgd. De spanningen komen tot een climax en Bobby zal hoe dan ook een kant moeten kiezen.
We Pedal Uphill (2008) We Pedal Uphill (2008)
Nadat op 11 september 2001 heel Amerika werd opgeschrikt door terorristische aanslagen, is het leven van verschillende personen een andere weg ingeslagen. We Pedal Uphill toont wat er veranderde voor deze Amerikanen en laat zien hoe zij omgaan met de situatie waarin zij terecht kwamen.
We the People (1994) We the People (1994)
Alan en z'n zwangere vrouw plannen een rustig weekendje in hun afgelegen vakantiehuisje in het bos. Ze worden vergezeld door nog twee andere koppels. Plots worden ze geconfronteerd met twee gewapende overvallers.
We Think the World of You (1988) We Think the World of You (1988)
Johnny (Oldman) is een veroordeelde crimineel met een Duitse herder. Als hij uit de gevangenis komt gaat hij als eerste terug naar zijn hond Evie. Maar doordat hij zo lang gezeten heeft zien zijn ouders, vrouw en zijn vriend hun kans schoon de voogdij over de hond aan te vragen.
We Went to Wonderland (2008) We Went to Wonderland (2008)
Guo Xiaolu filmt het bezoek van haar Chinese ouders aan Londen, voor hen de eerste keer in het buitenland. Ze doet verslag van de reis naar het Westen van haar ouders. Haar vader kan sinds een operatie niet meer spreken, en schrijft zijn observaties op papier: 'Het water is heel lekker in het Westen', 'De bloemen op het graf van Marx zijn al lang dood', 'Waar is de bevolking van Europa?' Terwijl zijn vrouw naar de Houses of Parliament kijkt, kijkt hij naar de voorbijdrijvende wolken. En later, als ze naar Rome gereisd zijn en door het Vaticaan lopen, heeft de moeder het nog altijd over de Engelse parken. Hij wil de hele wereld nog zien en zij verlangt naar huis.
We Were Dancing (1942) We Were Dancing (1942)
Het verhaal over de romance tussen society-dame 'Vicki' Wilomirska en de failliete baron 'Nikki' Prax die vooral bekend staat als professionele partycrasher en vrouwenverslinder. Nikki leidt Vicki weg van haar stoffige echtgenoot, maar hun daaropvolgende huwelijk strandt als Vicki hem ziet vreemdgaan met zijn ex-geliefde.
We Were Soldiers (2002) We Were Soldiers (2002)
De film vertelt het waargebeurde verhaal van 450 Amerikaanse soldaten die, in het begin van de Vietnam-oorlog, omsingeld werden door 2000 Noord-Vietnameze soldaten. De film volgt Lt. Colonel Harold Moore, en de reporter Joseph Galloway in wat de eerste grote slag in de Vietnam-oorlog zou worden.
We Were Strangers (1949) We Were Strangers (1949)
Nadat haar broer is vermoord door de politie, voegt China Valdes zich bij de Cubaanse onderwereld. Ze ontmoet de Amerikaan Tony Fenner en wordt verliefd op hem. Samen met een groepje revolutionairen, beraamt deze Fenner een aanslag op een hoge Cubaanse officier.
We Wish You a Merry Christmas (1999) We Wish You a Merry Christmas (1999)
Drie weeskinderen reizen tijdens kerst een stad door om bij mensen het gelukkige gevoel van kerstmis naar boven te brengen. Alleen lijkt niet iedereen mee te werken...
We'll Meet Again (2002) We'll Meet Again (2002)
Wanneer Molly Lasch na zes jaar cel vrijkomt, beweert zij nog steeds onschuldig te zijn. Ze werd veroordeeld voor de moord op haar man. Haar jeugdvriendin Fran Simmons is verslaggeefster voor een misdaadmagazine. Zij belooft Molly de zaak opnieuw uit te spitten.
We're Back! A Dinosaur's Story (1993) We're Back! A Dinosaur's Story (1993)
Het vogeltje wil weglopen van huis omdat hij gepest wordt een moederskindje te zijn, maar een golfspelende dinosaurus vertelt hem dat dat niet slim is. In de tijd dat hij nog woest was kwam een tijdreiziger met een IQ-bevorderend ontbijt, waarvan de uitvinder nu graag de wensen van kinderen wil laten uitkomen. In een tijd dat dinosaurussen populair zijn, het heden, kunnen de dino's helpen de dromen van kinderen uit te laten komen. Een van de kinderen wilde net als de vogel weglopen om bij het circus te gaan.
We're No Angels (1955) We're No Angels (1955)
Drie ontsnapte gevangenen van devil's island komen met kerst in zijn winkel en gebruiken het excuus van gratis dakbedekking om hem kaal te plukken. Vanaf het dak zien ze een familiedrama ontvouwen en gaan ze de familie en hun winkel helpen. Het achterliggende idee verandert echter niet.
We're No Angels (1989) We're No Angels (1989)
Ned en Jim waren niet van plan om uit de gevangenis te ontsnappen. Omstandigheden dwingen hen echter deel te nemen aan een ontvluchting. Met de politie op de hielen belanden ze in een klein stadje in New England, bekend om zijn mirakels. Een mirakel kunnen beide boeven goed gebruiken als ze uit de armen van de wet en in leven willen blijven. De inwoners van het stadje denken dat Ned en Jim verloren gelopen priesters zijn. De perfecte dekmantel, op voorwaarde dat ze niet uit hun rol vallen. Ned en Jim spelen het spel mee en proberen ondertussen tevergeefs de Canadese grens over te steken. Ze worden immers nog altijd gezocht.
We're Not Dressing (1934) We're Not Dressing (1934)
De mooie high-society dame, Doris Worthington entertaint op een dag gasten op haar jacht in de Pacific. Wanneer het jacht botst en zinkt, zwemt ze naar een eiland met hulp van de zingende zeeman, Stephen Jones. Haar vrienden Edith, Ome Hubert en de Prinsen Michael en Alexander redden het ook tot het eiland. De zeeman is praktisch de enige die weet hoe hij moet overleven, maar Doris en de anderen verwerpen het aanbod van zijn leiderschap.
We're Not Married! (1952) We're Not Married! (1952)
Vredesrechter Melvin Bush heeft een paar jaar geleden enkele huwelijken gesloten. In verband met zijn verlopen vergunning worden de huwelijken alsnog ongeldig verklaard, waardoor nu blijkt dat vijf echtparen nooit officieel getrouwd zijn geweest. Bij deze echtparen zitten o.a. Annabel Norris, zij is nu vrij om mee te doen aan de Miss Amerika verkiezingen, Ramona en Steve die elkaar verfoeien en alleen maar getrouwd waren om een lucratief radioprogramma te krijgen, soldaat Willie Fisher die naar Korea moet en daarom zijn mooie, zwangere vrouw moet verlaten, een echtpaar dat nauwelijks met elkaar praat, een oliemagnaat en een goudzoeker die zijn vermogen alweer is kwijtgeraakt.
We're Talking Serious Money (1992) We're Talking Serious Money (1992)
Ze willen stoppen met de diefstallen maar willen nog één klus klaren waarvoor ze geld lenen van een grotere schurk. Helaas raken ze het geld kwijt en moeten ze onderduiken bij familie. De misdadiger is niet blij dat hij het geld niet terug ziet en geeft opdracht ze te vermoorden.
Weak and the Wicked, The (1954) Weak and the Wicked, The (1954)
Wanneer een meisje uit de hogere klasse naar de gevangenis wordt gestuurd, komt ze terecht in gezelschap van vele soorten vrouwen, goede en slechte, aardige en gemene, en allen hebben ze hun verhaal te vertellen. Zij haat het regime, maar halverwege haar jaar gevangenisstraf wordt ze overgeplaatst naar een experimentele open gevangenis.
Weapon of Mass Destruction (2004) Weapon of Mass Destruction (2004)
In deze satirische nepdocumentaire wordt de oorlog in Irak aan de kaak gesteld. Bekende politici uit de Verenigde Staten en Irak, maar ook inwoners van Irak én terroristen worden geïnterviewd en geven daarbij hun visie op de ontstane toestand.
Weapons of Death, The (1982) Weapons of Death, The (1982)
Wanneer criminelen in San Francisco een martial arts expert (Eric Lee) tegen het lijf lopen, blijkt dat er toch iemand is die hun golf van terreur kan doorbreken.
Weapons of Mass Distraction (1997) Weapons of Mass Distraction (1997)
Mediagigant Lionel Powers (Gabriel Byrne) en zijn concurrent Julian Messenger (Ben Kingsley) hebben ruzie over de koop van een bekend Amerikaans Football team. De twee aartsrivalen botsen zakelijk zo ernstig, dat dit escaleert in een totale media-oorlog. De rivaliteit tussen deze twee trotse, sterke persoonlijkheden wordt al snel persoonlijk, als zij een web van chantage en politieke intriges voor elkaar opzetten. Dat lijkt uiteindelijk te moeten leiden tot de vernietiging van henzelf en van hun families.
Weapons of the Spirit (1987) Weapons of the Spirit (1987)
Met behulp van archiefbeelden, getuigenissen en actuele filmopnamen wordt de herinnering opgeroepen aan de wijze waarop de bewoners van het dorpje Le Chambon-sur-Lignon in de Haute-Loire zich tijdens de Tweede Wereldoorlog, onder de Duitse bezetters, hebben onderscheiden. Bijna 5000 joden hebben ze onderdak verschaft en verborgen gehouden.
Weasels Rip My Flesh (1979) Weasels Rip My Flesh (1979)
Na teruggekeerd te zijn van Venus, stort een NASA-ruimteschip in de oceaan waardoor radioactieve stoffen in het water komen. Hierdoor wordt een zieke wezel in een gigantische mutant getransformeerd. Terwijl hij over het platteland dwaalt vermoordt en verorbert hij zijn slachtoffers. Vervolgens wordt hij gevangen door een gestoorde wetenschapper die een heel leger van deze wezens wil creeeren
Weather Man, The (2005) Weather Man, The (2005)
Dave Spritz is een succesvolle weerman in Chicago. Hij werkt voor een groot televisiestation en heeft eigenlijk weinig te klagen. Ware het niet dat zijn privéleven een zooitje is. Hij is gescheiden van zijn wat neurotische vrouw, hij heeft geen band met zijn puberzoon en probeert de band die hij heeft met zijn ongelukkige, te zware dochtertje krampachtig te verbeteren. Zijn relatie met zijn vader, een intellectueel die ernstig ziek blijkt te zijn, is ook verre van liefdevol. Wanneer Dave een geslaagde auditie doet voor de weermanpositie bij een grote landelijke zender en hij naar New York moet verhuizen, slaat de grote twijfel toe. Hoe harder hij probeert het contact met zijn familie op orde te krijgen, hoe meer hij zich realiseert dat het leven al net zo onvoorspelbaar is als het weer.
Weather Underground, The (2002) Weather Underground, The (2002)
"You don't need a weatherman to know which way the wind blows", zong Bob Dylan in "Subterranean Homesick Blues". Zo kon eind jaren zestig iedereen aanvoelen dat de revolutie in de lucht hing en maakten enkele subversieve studenten een vuist onder de naam "The Weatherman". Doel was het omverwerpen van de gevestigde orde, waarbij radicale middelen niet werden geschuwd. Niets doen gold pas als een daad van geweld. De oorlog in Vietnam en het grove politieoptreden tegen zwarte Amerikanen overtuigden de activisten van hun morele gelijk. De oorlog moest 'in de buik van het moederland' worden uitgevochten.
Web of Danger (1947) Web of Danger (1947)
Ernie Reardon en Bill O'Hara zijn twee concurrerende bruggenbouwers, die voortdurend met elkaar in strijd zijn, ook privé. Beiden rivaliseren namelijk ook om de gunst van de blondine Peg Mallory. Wanneer deze strijdt is beslist, werken beiden samen om een brug op tijd af te krijgen. Deze samenwerking krijgt nog meer impact, wanneer er haast geboden is om de brug af te bouwen, aangezien een vallei onder water dreigt te lopen.
Web of Deceit (1990) Web of Deceit (1990)
Een succesvolle advocate keert terug naar haar geboorteplaats in Atlanta om een tiener te verdedigen die wordt beschuldigd van verkrachting en moord. Zij wordt verliefd op de aanklager, een van haar oude vlammen en erfgenaam van een rijke familie.
Web of Deception (1994) Web of Deception (1994)
Philip Benesch wordt door bij de rechtbank enorm gewaardeerd, maar zijn huwelijk met Ellen is niet zo best nadat hij overspel gepleegd heeft met een collega. Als een andere collega hem probeert te verleiden, geeft Philip echter geen krimp, waarna de vrouw zo teleurgesteld is dat ze zelfmoord pleegt en de politie probeert te doen geloven dat Philip haar vermoord heeft.
Web of Desire, The (1917) Web of Desire, The (1917)
John en Grace Miller hebben zich omhoog gewerkt langs de sociale ladder en verhuizen nu naar New York. Wanneer John problemen krijgt met een aantal zakenvijanden, schakelen zij advocaat Stuart Mordant in. Ondertussen is Mordant van plan om Grace te manipuleren, zodat hij macht krijgt over John's firma en fortuin. Maar zal Grace op tijd achter zijn ware bedoelingen komen?
Web of Seduction (1999) Web of Seduction (1999)
Twee huisvrouwen voelen zich verwaarloosd door hun echtgenoten. Ze besluiten dan ook zich van hen te ontdoen waardoor ze in één moeite ook in het bezit zouden komen van een waardevolle kunstcollectie. Maar niet alles verloopt zoals gepland...
Web, The (1947) Web, The (1947)
Leopold Kroner komt na vijf jaar gevangenis vrij. Andrew Colby voelt zich daardoor bedreigd en huurt advocaat Regan als bodyguard in. Wanneer Kroner opduikt schiet Regan hem neer. Wanneer Regan echter een romance krijgt met Colby's secretaresse begint hij te vermoeden dat hij is gebruikt.
Webs (2003) Webs (2003)
Als een ploeg elektriciens naar een leegstaand gebouw in Chicago wordt gestuurd om een bizarre krachtbron te onderzoeken, komen ze in een verlaten laboratorium terecht. Daar stuiten ze op iets wat op een niet in werking zijnde kernreactor lijkt, totdat het apparaat ongelukkigerwijze geactiveerd wordt naar een parralel universum. Van het een op het andere moment zitten ze gevangen in een waanzinnige spiegelwereld, waar wilde kannibalen met spinachtige ledematen ronddwalen. Een steeds kleiner groepje overlevenden tracht zich met primitieve wapens te verweren tegen een groeiende overmacht van spinnenmensen en hun monsterlijke koningin. De twee groepen moeten hun krachten bundelen om de koningin te verslaan en hun weg terug te vinden door de poort. Het is hun enige kans om uit dit angstaanjagende en verraderlijke parallelle universum te ontsnappen.
Wedding Bell Blues (1996) Wedding Bell Blues (1996)
Micki, Tanya en Jasmine, drie leuke meiden, vatten het knotsgekke plan om naar Las Vegas te trekken, daar een man aan de haak te slaan, te trouwen en dadelijk weer te scheiden. Dat alles willen ze klaarspelen in 24 uur, alleen om te kunnen zeggen dat ze voor hun dertigste getrouwd zijn geweest.
Wedding Crashers (2005) Wedding Crashers (2005)
De overtuigde vrijgezellen John en Jeremy hebben de perfecte manier gevonden om meisjes op te pikken voor één avond: op huwelijken! Onder valse voorwendselen nodigen ze zichzelf uit voor gratis champagne, eten en de mooiste bruidsmeisjes die niets liever willen dan een man vinden…En het mooiste is: aan het einde van de avond verdwijnen ze weer zonder verplichtingen… Hun versiertrucs halen alleen niets meer uit wanneer John onverwachts verliefd wordt op een bruidsmeisje. Om haar hart te winnen moet John alles uit de kast halen, omdat zij ook al plannen heeft voor een huwelijk met iemand anders...
Wedding Date, The (2005) Wedding Date, The (2005)
Kat Ellis keert terug naar het huis van haar ouders in London, voor de bruiloft van haar zus. Bang om haar ex-verloofde tegen te komen en geconfronteerd te worden met haar vrijgezelle bestaan, huurt ze een mannelijke escort in die zich moet voordoen als haar vriend.
Wedding Daze (2004) Wedding Daze (2004)
Jack en Audrey Landry kunnen, nu de kinderen het huis uit zijn, genieten van een nieuwe fase in hun leven. Hun oudste dochter is een model en ze woont in Italië. Opeens staat ze echter weer voor de deur, zonder dat ze daar een duidelijke reden voor aangeeft. Ook de andere dochters kloppen weer aan, en alles lijkt weer als vanouds. Er komt echter ook een Italiaan op de proppen, die haar vriend blijkt te zijn. Hij is haar speciaal achterna gereisd om haar vader om haar hand te vragen. Ook de andere dochters worden verliefd, en vader zal dus diep in de portemonnee moeten tasten om de bruiloften te betalen.
Wedding Dress, The (2001) Wedding Dress, The (2001)
Wanneer fotograaf Travis Cleveland aan zijn assistente Zoey vertelt dat hij met Cassie gaat trouwen, is de teleurstelling groot. Zoey heeft altijd van Travis gehouden, maar het hem nooit verteld. Anna, de tante van Travis, is dolgelukkig met het nieuws en haalt meteen haar bruidsjurk uit de kast, die ze nooit heeft kunnen dragen aangezien haar verloofde in de oorlog is gesneuveld. Travis ontdekt echter het ware, egoïstische karakter van zijn verloofde Cassie wanneer blijkt dat zij de jurk van zijn tante niet wil dragen, maar een peperdure creatie van een grote ontwerper. Travis kan nog net op tijd zijn huwelijk afzeggen. En dan vindt hij een afscheidsbrief van Zoey, waarin ze haar liefde voor hem verklaart...
Wedding March, The (1928) Wedding March, The (1928)
Tijdens het Hapsburg regime in Oostenrijk-Hongarije wordt Prins Nikki ddor zijn ouders geadviseerd om te trouwen met een meisje uit een rijke familie. Anders wordt het voor hem zwaar om zijn dure levensstijl te behouden. Tijdens een groot feest ontmoet hij Mitzi, een simpel boerenmeisje, en ze worden verliefd. Helaas moet hij trouwen met de dochter van een rijke fabrikant. De ex-vriend van Mitzi, een anti-royalist, zweert bovendien wraak op Nikki.
Wedding Night, The (1935) Wedding Night, The (1935)
Een jong mooi Pools meisje (Anna Sten) komt in het leven van de getrouwde schrijfer Tony Barrett (Gary Cooper).
Wedding Party, The (1969) Wedding Party, The (1969)
Josephine en Charlie staan op het punt om te gaan trouwen. Cecil probeert te voorkomen dat Charlie gaat trouwen. Maar door enige complicaties verandert Cecil van gedachten en dwingt Charlie om te trouwen, die nu toch wel twijfels heeft over het huwelijk.
Wedding Planner, The (2001) Wedding Planner, The (2001)
Mary Fiore is de meest prestigieuze bruiloftsplanner van San Francisco. Wanneer ze tijdens het vieren van een lucratieve opdracht, het organiseren van de bruiloft van internettycoon Fran Donnolly, betrokken raakt bij een ongeval, redt de knappe dokter Steve Edison haar het leven. Ze beleven samen een fantastische avond en Mary begint voorzichtig weer te geloven in de liefde. Dan ontdekt Mary echter dat Steve de aanstaande bruidegom is van haar cliënt Fran Donnolly. Ondertussen denkt Mary's vader haar gelukkig te maken door een huwelijk te arrangeren met de onlangs van Sicilië overgekomen Massimo Lanzetta. Mary's hart staat op het spel. Kan ze haar cynisme aan de kant zetten en zich overgeven aan de romantiek? Gaat ze geloven in die mooiste dag van je leven die ze altijd zelf geschuwd heeft? Kiest ze voor haar werk of voor haar hart?
Wedding Present (1936) Wedding Present (1936)
Wanneer Charlie Mason wordt gepromoveerd van verslaggever tot redacteur, staat zijn relatie met journaliste Rusty Fleming op het spel. Hij verliest haar en hoort enige tijd later dat zij verloofd is met een ander. Charlie laat dat niet op zich zitten, maar neemt ontslag en probeert Rusty opnieuw voor zich te winnen.
Wedding Singer, The (1998) Wedding Singer, The (1998)
1985: Robbie Hart is een zanger voor trouwpartijen en andere feesten. Julia is een serveerster op enkele feesten waar Robbie optreedt. Als ze beiden een partner vinden met wie ze willen trouwen, en het huwelijk beginnen voor te bereiden, wordt duidelijk dat ze beiden misschien wel de verkeerde partner hebben gekozen.
Wedding Tackle, The (2000) Wedding Tackle, The (2000)
De film gaat over een vrouwenliefhebber Hal (Purefoy) die van zijn aanstaande verloofde Vinnie (Vidler) hoopt af te komen door haar te laten versieren door een vriend. Maar Hal is niet de enige die het huwelijk wil afblazen. Een andere vriend - die aast op Vinnie - wil Hal compromitteren met versgeschoten seksfoto’s van het vrijgezellenfeest. Vinnie heeft zelf ook zo haar twijfels en het feest lijkt haar de ideale gelegenheid om haar hart te luchten. Allerhande slinkse plannen die in combinatie onverwacht uitpakken.
Wedding Video, The (2003) Wedding Video, The (2003)
Norman en zijn vriend Sky gaan binnenkort trouwen. Norman wil dit voor de eeuwigheid vastleggen en huurt daarom een videofilmer in om een trouwfilm te maken. Doordat de filmer de camera laat draaien terwijl hij wordt geacht uit te staan krijgt de trouwfilm een heel andere lading dan Norman en Sky vooraf in gedachten hadden.
Wedding, A (1978) Wedding, A (1978)
Muffin Brenner, dochter van een nouveaux riches familie uit het zuiden, huwt met Dino Corelli, afkomstig uit de Midwest en zoon van een steenrijke aristocraat met maffiaconnecties. Hun luxueuze huwelijksfeest ontaardt al snel in een chaos. De bruidegom geeft toe dat hij met de zus van de bruid heeft geslapen en de grootmoeder van Dino sterft net voor de ceremonie begint. Naarmate de alcohol rijkelijk vloeit wordt de bruiloft steeds meer bizar.
Wedding, The (1998) Wedding, The (1998)
Film drama over het door problemen geteisterde huwelijk van een steenrijke, zwarte vrouw en een arme, blanke man in de jaren '50. Gebaseerd op een boek van Dorothy West.
Wederzijds (1963) Wederzijds (1963)
Wederzijds schetst de politieke ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten ten tijde van en rondom het koningschap (1898-1948) van Wilhelmina. De onderwerpen die aan bod komen: Eerste Wereldoorlog, koninklijke familie, staatsbezoeken, Tweede Wereldoorlog.
Wedle Wyroków Twoich (1984) Wedle Wyroków Twoich (1984)
Wedle Wyroków Twoich vertelt het verhaal van een Joods meisje (Brauner), dat eerst aan een executie moet zien te ontsnappen en later ook nog aan een verklikker, een gevangenis en de hongerdood.
Wedlock (1991) Wedlock (1991)
Toekomst: Frank Warren wordt bij een diamantroof belazerd door zijn vriendin die hem neerschiet. Hij overleeft en komt in een gevangenis zonder hekwerk, waar elke gevangene met een halsband 'getrouwd' is met een onbekende andere gevangene. Als de partners te ver uit elkaar zijn ontploffen ze beiden. De directeur wil hem een zware tijd geven als hij zwijgt over de bergplaats van de diamanten.
Wednesday Woman, The (2000) Wednesday Woman, The (2000)
Muriel Davidson is een succesvolle schrijfster, die vecht tegen haar alcoholverslaving. In een kwetsbaar moment wordt ze verliefd op Don Wigulow, een ex-gedetineerde. Wanneer het leven voor de twee een onverwachte wending neemt, lijkt het alsof ze één van haar boeken zelf beleeft. Muriel kan maar niet uit haar hoofd zetten dat haar boeken meestal niet goed aflopen
Wee Willie Winkie (1937) Wee Willie Winkie (1937)
1897. Priscilla Williams gaat met haar moeder naar India, waar haar Engelse grootvader als officier gestationeerd is. Het blijkt echter een norse man, die alleen maar met soldaten om kan gaan. Om meer aandacht van hem te krijgen laat ze zich door een sergeant trainen tot Soldaat Winkie, naar het kinderrijmpje Wee Willie Winkie.
Weeds (1987) Weeds (1987)
Het verhaal geeft een bijzondere kijk op het Amerikaanse strafsysteem en de criminelen die het moeten ondergaan. Lee Umstetter, een gevangene die levenslang heeft zonder kans op gratie, probeert zijn gedachten af te leiden door lezen. Na het zien van een toneelvoorstelling in de gevangenis door een lokale theatergroep, schrijft Umstetter zelf een toneelstuk, gebaseerd op de inhumane ervaringen in de gevangenis. Hij krijgt toestemming om het toneelstuk op te voeren met en voor zijn enthousiaste medegevangenen.
Week End (1967) Week End (1967)
Een getrouwd stel wil in het weekend een uitstapje maken naar het platteland, maar door de vele tegenslagen, variërend van eindeloze files tot revoluties, vinden ze weinig rust.
Week-End à Zuydcoote (1964) Week-End à Zuydcoote (1964)
Verhaal over de slag bij Duinkerken aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, waarbij een groep Franse en Britse militairen zware verliezen lijden en moeten vluchten naar Engeland.
Week-End at the Waldorf (1945) Week-End at the Waldorf (1945)
In een hotel in Berlijn gebeurt nooit iets. De personages bewijzen echter het tegendeel; een eenzame ballerina, haar minnaar, een juwelendief, een stervende man, een ambitieuze stenografe, een keiharde zakenman en iemand die alles gadeslaat bevolken dit 'saaie' hotel. Dat vraagt om een boel amusante verwikkelingen.
Week-End in Havana (1941) Week-End in Havana (1941)
Jay Williams werkt bij een scheepvaartsmaatschappij en wordt naar een rif gestuurd, waar een schip vast is komen te zitten. Alle passagiers zijn blij dat hij er is, behalve Nan Spencer, die baalt dat haar vakantie wordt verpest. Jay neemt Nan daarop mee naar Havana om haar te vermaken. Tussen alle tumult van de nachtclubs ontstaat er iets romantisch tussen de twee.
Week-end sur Deux, Un (1990) Week-end sur Deux, Un (1990)
Camille Valmont stuurt onverbiddelijk aan op het vernietigen van haar eigen leven door haar continue fixatie op alleen haar eigen behoeften. Ze raakt hierdoor haar man en haar 2 kinderen kwijt. De rechtbank verleent haar eens in de twee weken bezoekrecht. Maar zelfs dan wordt ze nog zo opgeslokt door haar carrière dat ze de kinderen verwaarloost. Dan raakt haar carrière in het slop, heeft ze geldgebrek en moet ze er een baantje bij nemen. Op een visite-weekend moet ze toevallig werken als hostess bij de Rotary club. Ze neemt de kinderen mee naar haar werk, iets wat door de rechtbank verboden is. Haar ex-echtgenoot komt hierachter en wil de kinderen terughebben. Ze panikeert, steelt een huurauto en gaat er met de kinderen, die niets voor haar voelen, vandoor in een wanhopige misplaatste poging om dichterbij hun te komen.
Week-Ends Maléfiques du Comte Zaroff, Les (1976) Week-Ends Maléfiques du Comte Zaroff, Les (1976)
Overdag is hij een goedgemanierde zakenman, maar in zijn dromen jaagt Boris Zaroff op zijn landgoed op naakte vrouwen, net als zijn beruchte vader. Op een dag krijgt hij bezoek van een jong meisje dat gefascineerd is door de verhalen rond de Zaroff-familie. Als zij vraagt of ze de martelkamer mag zien, ziet Zaroff zijn kans om de familietraditie weer tot leven te wekken.
Weekend at Bernie's (1989) Weekend at Bernie's (1989)
Twee jongemannen ontdekken fraude binnen het bedrijf waarvoor ze werken en melden dit aan de directeur, Bernie. Hij is echter zelf schuldig en nodigt de twee uit voor een weekendje in zijn strandhuis om ze daar uit de weg te ruimen. Bij het strandhuis aangekomen blijkt Bernie zelf vermoord te zijn. De twee weten niet wat ze moeten doen en besluiten net te doen of Bernie nog leeft en nemen hem overal mee naar toe. De moordenaar, denkend dat zijn poging mislukt is, blijft proberen Bernie te vermoorden.
Weekend at Bernie's II (1993) Weekend at Bernie's II (1993)
Na hun avontuurlijke weekendje bij Bernie keren Larry en Richard terug naar New York. Daar worden ze beschuldigd van het verduisteren van een grote som geld en ze worden ontslagen. Dat kunnen de heren niet verkroppen en ze gaan op zoek naar eerherstel. Een voodoo-koningin raadt hen aan Bernies lijk te ontvreemden en het vervolgens tot leven te wekken. De herboren Bernie zal Larry en Richard helpen op hun zoektocht naar de pot met geld.
Weekend in the Country, A (1996) Weekend in the Country, A (1996)
Een zeer gemêleerde groep mensen ontmoet elkaar bij toeval in Ruth's Inn en ontdekken dat als ze hun hart volgen dit kan leiden tot heerlijke en onverwachte situaties en belevenissen.
Weekend Pass (1984) Weekend Pass (1984)
We volgen de amoureuze en hilarische verwikkelingen van vier leerling matrozen, die juist de basis training doorstaan hebben en hun laatste weekend op stap gaan aan land. De charmeur Webster Adams, ruwe bolster Desmond Hill, de intellectueel Paul Flincker en Lester Gidley, zijn onderweg om Los Angeles te ontdekken. Natuurlijk gaan ze op zoek naar vrouwen, omdat dit hun laatste kans is voordat ze maanden op een boot zullen rondvaren. Al snel komen ze tot de ontdekking dat Los Angeles een paradijs is voor de vleselijke lusten.
Weekend War (1988) Weekend War (1988)
Een aantal burgers wordt voor twee weken onder de wapens geroepen. Ze worden naar Honduras gestuurd om te helpen bij de uitbreiding van de luchthaven. Een paar van hen krijgen de opdracht een door de rebellen vernietigde brug te herstellen. Dan zitten deze salonsoldaten ineens midden in een echt conflict, en daar zijn ze niet op voorbereid.
Weekend Warriors (1986) Weekend Warriors (1986)
Een groep vrienden besluit om zich vrijwillig in te schrijven voor een twee maanden durende opleiding bij de Amerikaanse National Guard. Helaas is geen van de mannen van plan om de opleiding serieus te nemen, en ze maken om de haverklap een zootje van de gediciplineerde legerbasis.
Weekend with Lulu, A (1961) Weekend with Lulu, A (1961)
Fred, Tim en Deirdre gaan een weekendje weg naar de kust. Waar zij echter geen rekening mee hadden gehouden, is dat Deirdre's moeder ook mee gaat als chaperonne, omdat zij haar dochter geen moment uit het oog wil verliezen. Florence Proudfoot vertrouwt Fred en Tim voor geen stuiver en al helemaal niet in de buurt van haar lieve dochter.
Weekend with the Babysitter (1971) Weekend with the Babysitter (1971)
Jim Carlton (George E. Carey), een man in een midlifecrisis, heeft te lijden onder de relatieproblemen met zijn vrouw Mona (Luanne Roberts). Wanneer zij de tiener Candy Wilson (Susan Romen) inhuren om op hun pasgeboren baby te passen, valt Jim voor de charmes van Candy.
Weekend, The (1999) Weekend, The (1999)
Marian en John krijgen komend weekend bezoek van Lyle, een oude vriend van het stel. John heeft het moeilijk omdat zijn broer Tony, tevens de vroegere vriend van Lyle, precies een jaar geleden is overleden. Wanneer Lyle zijn nieuwe vriend Robert meeneemt wordt de sfeer er niet beter op.
Weekend, The (2007) Weekend, The (2007)
In de loop van één enkel weekend, ontdekken verschillende tieners dat zij misschien nog niet alles ontdekt hebben. Benjamin denkt dat hij met zijn aarzelende vriendin gaat trouwen, Mary valt voor de onbereikbare Rachel, het rijkeluiskindje Jacob geeft grootse party's en verkoopt drugs en de minderjarige 'koele' Danny chanteert zijn oudere 'nerdy' broer om hem mee te nemen naar Jacobs feest.
Weekendschool (2008) Weekendschool (2008)
Les krijgen van een echte sterrenkundige, een kunstenaar of een advocaat? Dat kan op de Weekendschool. Drie jaar lang, iedere zondag, gaan kinderen uit achterstandswijken naar de IMC Weekendschool. Niet om beter te leren lezen of schrijven, maar om hun horizon te verbreden. Ze krijgen les van vakmensen die iets vertellen over hun beroep. Dit particuliere initiatief ontstond tien jaar geleden in Amsterdam Zuid-Oost en is inmiddels op negen plaatsen in Nederland een succes. De documentaire brengt het reilen en zeilen op de weekendschool in beeld.
Weep No More, My Lady (1992) Weep No More, My Lady (1992)
Wanneer de filmster Leila op haar veertigste verjaardag, na een avond van drank en drugs, verdronken wordt gevonden, gaat iedereen er van uit dat het om een ongeluk of zelfmoord gaat. Toch komt de politie tot de conclusie dat het om een moord moet gaan. Alle aanwijzingen lijken richting de verloofde van Leila, Ted, te wijzen. De zus van Leila legt zich er niet bij neer, vooral ook omdat ze is gevallen voor de charmes van Ted. Is haar leven nu ook in gevaar?
Weergevonden (1914) Weergevonden (1914)
Wanneer een blinde Jood verneemt dat zijn oudste dochter zich heeft verloofd met een niet-Joodse arts, verstoot hij haar. Omdat zij echter voor het inkomen zorgde, raakt de familie in financiële problemen. Uiteindelijk belanden zij in een keldertje en moeten zij leven van de verkoop van garen en band. Maar dan komt het moment dat de familie een dokter nodig heeft en is de niet-Joodse arts degene die redding kan bieden.
Weg des Todes, Der (1916) Weg des Todes, Der (1916)
Een gelukkig getrouwde graaf en gravin hebben het stedelijke leven ingeruild voor een afgelegen kasteel. Het huwelijk wordt echter wreed verstoord, wanneer er een mysterieuze man opduikt die meer lijkt te weten over het verleden van de gravin.
Weg naar Bresson, De (1984) Weg naar Bresson, De (1984)
Nederlandse documentaire over Robert Bresson (1901-1999). Deze documentaire is in 1983 in Cannes, toen Bresson's laatste film L'Argent daar draaide, opgenomen. Talrijke regisseurs en acteurs, zoals Paul Schrader, die ook een invloedrijk boek schreef over Bresson en die een toegewijd fan is, Andrei Tarkovsky, Dominique Sanda, Orson Welles en Louis Malle, worden ondervraagd over Bresson, waarna uiteindelijk de Meester zelf nog aan het woord komt. Daar tussendoor wordt middels beelden van onder anderen "Lancelot du Lac", "Un condamné à mort s'est échappé" en "Le Diable probablement" Bresson's esthetiek en beeldtaal verduidelijkt. Op de vraag, of zijn films niet slechts pessimistisch zijn, antwoord Bresson met: " Men moet pessimisme niet met luciditeit verwisselen."
Weg nach Eden, Der (1995) Weg nach Eden, Der (1995)
Een kijkje in het dagelijkse leven van patholoog anatoom Janos Kesser. Zowel de dagelijkse praktijk als zijn familieleven komen aan het bod.
Wege zu Kraft und Schönheit - Ein Film über Moderne Körperkultur (1926) Wege zu Kraft und Schönheit - Ein Film über Moderne Körperkultur (1926)
Deze documentaire laat met beelden van mensen met mooie figuren zien, dat het lichaam van de mens mooi is. Hitler gebruikte deze documentaire later om aan zijn volk te laten zien hoe mooi de mens kan zijn.
Wegman's World (1996) Wegman's World (1996)
De Amerikaanse kunstenaar William Wegman verwierf wereldfaam met video's en foto's van zijn Weimaraners, jachthonden. In de documentaire wordt hij gevolgd tijdens zijn zomervakantie in de bossen in het noordelijke deel van de Verenigde Staten. En ook tijdens foto-opnamen met zijn vier Weimaraners. Wegman lukt het met liefde, respect en veel geduld zijn honden te laten poseren gekleed in de keuken, stil zittend in een bootje op een meer of op een hoge rots.
Wehe, Wenn Sie Losgelassen (1958) Wehe, Wenn Sie Losgelassen (1958)
Tot zijn verbazing leest jazzmuzikant Peter in een vaktijdschrift dat jazzmuziek de melkproductie van koeien stimuleert. Een bewering die zichzelf lijkt te bewijzen wanneer Peter en vrienden mogen spelen in de villa van familie Knax en er een gehele veestapel de kamer binnenstroomt!
Weib des Pharao, Das (1922) Weib des Pharao, Das (1922)
Koning Amenes is bezig een vredesverdrag te sluiten met de koning van Ethiopië. Amenes komt op een dag een Griekse slaaf, de mooie Theonis, tegen en wordt meteen verliefd op haar. Helaas is ze al de vriendin van zijn adviseur, Ramphis. Amenes brengt de twee samen en veroordeelt ze tot de dood. Hij zal de doodvonnis vergeten als Thanis met hem zal gaan trouwen. Ook zal Ramphis verbannen moeten worden. Ondertussen verklaart de koning van Ethiopië oorlog aan Egypte en ontstaat er een veldslag.
Weight of Water, The (2000) Weight of Water, The (2000)
Jean, fotograaf voor een krant, onderzoekt de sensationele bijl-moord van twee vrouwen in 1873. Ze ontdekt een aantal kranten die de beschrijving van een ooggetuige geven over wat er gebeurt is. De film volgt het verhaal van de ooggetuige, afgewisseld met de privé problemen van Jean, die te kampen heeft met jaloezie en verdenkingen binnen haar huwelijk.
Weil Ich Gut Bin! (2002) Weil Ich Gut Bin! (2002)
Mücke is een zeventienjarige autodief, die door de autohandelaar die hij benadeelde een tweede kans krijgt aangeboden in de vorm van een legale baan als autoverkoper. De autofreak ziet echter snel zijn oude vrienden weer en die hebben de gebruikelijke criminele plannen met hem en zijn vriendin.
Weird Science (1985) Weird Science (1985)
Gary Wallace is allesbehalve populair en wordt door de meisjes op school als een absolute nul behandeld. Hij blijft dan ook vaak thuis om op zijn computer te spelen of met zijn vriend Wyatt video's te kijken. Als de twee jongens op een avond de film Frankenstein hebben gezien, krijgen ze het lumineuze idee om een aantal foto's van mooie vrouwen via een scan in de computer te plaatsen. Het experiment wordt echter harde realiteit als er na een enorme explosie een bloedmooie vrouw in de kamer staat.
Weirdo, The (1989) Weirdo, The (1989)
Donny is een verlegen, niet erg begaafde jongeman die ervan houdt alleen in het bos te wandelen. Zijn leven is vol problemen geweest. Zijn moeder was aan de drank verslaafd en pleegde incest. Zij heeft hem uit het huis gezet. Hij wordt constant gepest door een drietal fietsers, die er plezier in hebben hem te intimideren en met hem te vechten. De enige persoon die Donny goed behandelt is Mevrouw Martins, een vriendelijk oude dame die hem in de loods achter haar huis onderdak verschaft in ruil voor enkele taken. Op een dag ontmoet Donny een jong meisje, Jenny, die ook een slechte jeugd achter de rug heeft.
Weirdsville (2007) Weirdsville (2007)
Een stel nietsnutten komen enorm in de problemen als ze het lichaam van een dode vriendin proberen te begraven in de kelder van een verlaten drive-in bioscoop. Op de plek waar ze wordt begraven blijken satanisten vreemde rituelen uit te voeren.
Weiser (2001) Weiser (2001)
Dawid Weiser is een jongen van twaalf jaar die altijd alleen is, op een dag verandert dat en leert hij vier jongens kennen en worden vrienden. Dawid heeft een grootte hobby en dat zijn explosies, als er op een dag bij hun in de buurt zich een explosie voor doet is Dawid spoorloos verdwenen. De vier vrienden gaan op zoek naar Dawid want hij moet toch ergens zijn gebleven?
Weisheit der Wolken, Die (2008) Weisheit der Wolken, Die (2008)
Tot haar 36ste levensjaar leefde Marie alleen maar voor haar wetenschappelijke carrière. Daarom lijkt het alsof zij alles onder controle heeft, tot de 20-jarige Tom in haar leven verschijnt. Wie is deze jongen, die haar het hoofd op hol brengt en haar het werken belet? Maar geleidelijk aan onthullen Marie en Tom een geheim.
Weisse Massai, Die (2005) Weisse Massai, Die (2005)
Carola is op vakantie in Afrika. Wanneer haar reis ten einde loopt ontmoet ze de Samburu krijger Lemalian. Met zijn traditionele kledij en wapenuitrusting ziet hij er uit als de man van haar dromen. Carola wordt dan ook hals over kop verliefd. Het zal een ontmoeting met grote gevolgen worden. Ze besluit in Kenia te blijven en op zoek te gaan naar Lemalian. Tijdens de lange tocht die volgt door de Afrikaanse wildernis raakt ze bevriend met Elizabeth.
Weisse Spinne, Die (1963) Weisse Spinne, Die (1963)
De politie belt Muriel Irvine uit bed en vertelt dat van haar man alleen zijn geluksamulet, een witte spin, is teruggevonden. Omdat London al een tijd wordt geterroriseerd door een een moordsyndicaat, neemt Scotland Yard een buitenstaander met reputatie aan om de zaak uit te zoeken.
Weit Ist der Weg (1960) Weit Ist der Weg (1960)
De jonge zeeman Freddy woont in een Braziliaanse kuststad en geniet met volle teugen van het leven. Als hij het weesmeisje Janni onder zijn hoede neemt maakt hij via haar kennis met de aantrekkelijke dokter Anita.
Weiße Hölle vom Piz Palü, Die (1929) Weiße Hölle vom Piz Palü, Die (1929)
Dr. Johannes Krafft onderneemt samen met een stel een gevaarlijke zoektocht over de Piz Palü, een grote berg, op zoek naar zijn vrouw, die daar was verdwenen tijdens hun huwelijksreis.
Weiße Rauschen, Das (2001) Weiße Rauschen, Das (2001)
Das Weisse Rauschen gaat over een jongen (Lukas) die bij zijn zus in de grote stad intrekt. Al snel blijkt er het één en ander mis te zijn met hem en wanneer na een extreem maf gefilmde paddo-trip volledig doorslaat belandt hij in de pyschiatrie. Daar wordt vastgesteld dat hij lijdt aan schizophrenie en schrijft men hem pillen voor. Alles loopt dan goed tot hij besluit deze niet meer te nemen...
Weiße Rose, Die (1982) Weiße Rose, Die (1982)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog begint een klein groepje studenten van de universiteit van Munchen de beslissingen en de goedheid van de Nazi-regering te betwijfelen. De studenten vormen een verzetsgroep die zij de 'Witte Roos' noemen, naar een krant die in het geheim wordt gedistribueert onder studenten. In het begin vormen zij een klein groepje, angstig om ontdekt te worden. Al snel echter begint de steun voor de Witte Roos hevig te groeien nadat een provocerende speech uit de hand is gelopen door toedoen van de Nazi's. Vanaf dat moment wordt de Gestapo ingeschakeld, wiens enige doel het is om de leden van de Witte Roos te vinden en vernietigen.
Weiße Wal, Der (2001) Weiße Wal, Der (2001)
Een deels gefictionaliseerde documentaire over de avonturen van een witte walvis die in 1965 onder grote publieke belangstelling de rivier de Rijn op zwom. De film is mede opgebouwd uit archiefmateriaal dat niet alleen het verhaal van de walvis vertelt, maar ook een bijzonder tijdsbeeld geeft. De zogenaamde Beluga-walvis werd door de media al snel Moby Dick genoemd (naar de legendarische filosofische avonturenroman van Herman Melville). Waarom de walvis de toen zeer verontreinigde Rijn op zwom is nooit opgehelderd. Het dier bleek bovendien niet te vangen, ondanks hardnekkige pogingen van de Nederlandse en Duitse rivierpolitie, die ondersteuning kregen van een fanatieke Duitse dierentuindirecteur. Moby Dick zwom vierhonderd kilometer, tot in het regeringscentrum Bonn. Wie gevoelig was voor ecologische symboliek (en dat waren er in 1965 nog niet zoveel) zag hierin een boodschap: de politiek zou haar houding tegenover de natuur moeten veranderen. De maker vertelt zijn verhaal op aanstekelijke, ironische wijze, maar tussen de regels door neemt hij de boodschap van de walvis toch ook serieus. Hij wijst erop dat in de jaren na het bezoek van Moby Dick verdragen werden gesloten om de Rijn schoner te maken, Greenpeace werd opgericht en de eerste groene politieke partijen ontstonden. De wonderlijke tocht van de walvis was een van de eerste echte mediagebeurtenissen.
Weißt Was Geil Wär...?! (2007) Weißt Was Geil Wär...?! (2007)
Wat zou nu echt fantastisch zijn? Een vraag die de twee vrienden en cinefielen Tommy en Heinz wel kunnen beantwoorden: het maken van een film. En niet zo'n romantische snotterfilm voor vrouwen, dat staat vast. Vol goede moed gaat het duo aan de slag. Al snel merken ze dat hun droom niet vanzelf uitkomt. Gebrek aan geld, en zelfs het schrijven van het script wil maar niet vlotten. Hier komt verandering in als ze de bekende actrice Lisa Hermann weten te strikken voor hun film. Alles verloopt soepeltjes, totdat de hormonen van de twee vrienden roet in het eten lijken te gaan gooien.
Welcome (2007) Welcome (2007)
De drie criminelen Uday Shetty, Manju en hun baas Sikander willen hun zusje Sanjana dolgraag getrouwd zien in een respectabele familie. Wanneer Uday de knappe vrijgezel Rajiv ontmoet, is hij ervan overtuigd dat Rajiv dé juiste man is voor Sanjana. Rajivs oom, dokter Ghunghroo, is helemaal niet gecharmeerd van het feit dat zijn neef betrokken raakt bij een criminele familie. Zonder van elkaar te weten wie ze zijn, worden Sanjana en Rajiv verliefd op elkaar tijdens een cruise. De consternatie neemt een geheel andere wending als een sexy dame ten tonele verschijnt en beweert de verloofde van Rajiv te zijn.
Welcome (2009) Welcome (2009)
Welcome Danger (1929) Welcome Danger (1929)
Harold Bledsoe is een jonge student die naar huis wordt geroepen om zijn vader, een politie-chef, te helpen een misdaad in Chinatown op te lossen.
Welcome Home (1989) Welcome Home (1989)
Een officier uit het Amerikaanse leger in Cambodja, die 17 jaar eerder als vermist is opgegeven, verlaat zijn nieuwe vrouw en kinderen om terug te keren naar de Verenigde Staten, waar hij zijn Amerikaanse vrouw aantreft met een nieuwe echtgenoot.
Welcome Home (2004) Welcome Home (2004)
Isaac, een Afrikaanse immigrant zonder papieren, wordt aan de Oostenrijkse grens opgepakt door de politie. Twee agenten begeleiden hem naar zijn thuisland, Ghana. In het vliegtuig wordt al snel duidelijk dat één van de agenten er racistische ideeën op nahoudt. Eens in Ghana denken ze dat niemand hen verstaat en maken ze de ene racistische opmerking na de andere. De bijzonder arrogante houding van het Oostenrijkse duo werkt de lokale politie al snel op de zenuwen en ze besluiten hen een tijdje in Ghana te houden in afwachting van een visum. Zonder paspoort en met amper geld op zak is het duo verloren in een hen volstrekt onbekende wereld. Overleven in de drukke hoofdstad vergt heel wat inspanning, en ondertussen mogen ze Isaac niet uit het oog verliezen...
Welcome Home Brother Charles (1975) Welcome Home Brother Charles (1975)
De zwarte pooier en drugsdealer Charlie legt het aan met de vrouw van een racistische agent. Deze laat Charlie opdraaien voor een moord die hij niet heeft begaan. Voordat Charlie het gevang mag opzoeken wordt hij nog stevig aangepakt, waarbij hij bijna zijn mannelijkheid verliest. Wanneer Charlie vrij komt gaat hij op zoek naar de man die hem veel onrecht heeft aangedaan.
Welcome Home Roscoe Jenkins (2008) Welcome Home Roscoe Jenkins (2008)
Dr. RJ Stevens, een talkshow-host, ontloopt zijn vroeger armzalige bestaan door te verkondigen dat alles kan in het leven. Met veel succes en geld op zak, heeft hij het gevoel dat hij alles heeft bereikt wat er te bereiken valt. Wanneer hij wordt uitgenodigd voor het 50-jarige huwelijk van zijn ouders, gaat hij ernaar toe, klaar om zijn ouders te imponeren met de successen die hij heeft behaald en hoe hij is veranderd. Tenminste... dat is het plan.
Welcome Home, Roxy Carmichael (1990) Welcome Home, Roxy Carmichael (1990)
Clyde, Ohio, staat op z'n kop. De beroemde en mooie Roxy Carmichael zal terugkeren naar haar geboorteplaats om het 'Roxy Carmichael Centrum voor Kosmetiek en Drama' te openen. Iedereen werkt zich in het zweet om Miss Carmichael op gepaste wijze te verwelkomen. Buitenbeentje Dinky is zo door Roxy geobsedeerd dat ze zich zelfs verbeeldt dat Roxy haar moeder is.
Welcome Home, Soldier Boys (1972) Welcome Home, Soldier Boys (1972)
Welcome Home, Soldier Boys concentreert zich op vier Vietnam-veteranen die door het hele land rijden richting Californië. Maar tegen de tijd dat zij New Mexico bereiken hebben zij nog maar 69 dollar over, terwijl zij vertrokken waren met samen meer dan 9.000 dollar. Om snel aan geld te komen, besluiten zij een benzinestation te overvallen. De woedende eigenaar begint op hen te schieten en zij tonen bij het wegvluchten dat zij over een echte munitie-opslagplaats beschikken in de koffer van hun auto. Omwille van de beschieting, trekken zij hun Green Beret's uniform aan en nemen wraak op de stad. Nu is het wachten op de overheid, om te zien wat zij tegen deze 'soldaten' gaan beginnen.
Welcome Says the Angel (1996) Welcome Says the Angel (1996)
Joshua (Jon Jacobs) heeft net de jackpot in Las Vegas gewonnen. Een motorongeluk brengt hem in de Hollywood bar, waar hij Ana (Aysha Hauer) ontmoet. Samen gaan ze naar haar appartement, waar Ana Joshua tijdens hun sexspel aan kettingen vastzet. Ze steelt zijn geld. Ze laat hem vastzitten en hij ziet dat ze verslaafd aan heroïne is. Uiteindelijk lukt het hem zich te bevrijden en te vluchten, maar hij besluit terug te gaan en Ana te helpen om van de drugs af te komen. Hiertoe legt hij nu haar aan de ketting, om te proberen de vrouw te redden waar hij verliefd op is geworden.
Welcome Stranger (1947) Welcome Stranger (1947)
Dr. Joseph McRory (Barry Fitzgerald) huurt een vakantieverblijf zonder dit gezien te hebben. Als hij en Dr. James Pearson (Bing Crosby) arriveren staat het hun niet bijzonder aan, maar Pearson gaat overstag zodra hij de plaatselijke schooljuf, Trudy Mason (Joan Caulfield), ontmoet. De lokale bevolking is niet zo blij met de inmenging van de twee doktors, en al helemaal de saaie verloofde van Trudy niet. Maar raad eens wie er acute blindedarmonsteking krijgt en daarom snel een doktor nodig heeft?
Welcome to Arrow Beach (1974) Welcome to Arrow Beach (1974)
Een hippie meisje wordt op het Californische strand door een Koreaanse oorlogsveteraan ontvoerd. Hij neemt haar mee naar zijn huis, waar hij met zijn vrouw woont. Het meisje begint langzamerhand te begrijpen dat er vreemde dingen gebeuren in het huis.
Welcome to Blood City (1977) Welcome to Blood City (1977)
'Bloedstad' is een futuristische western-achtige stad, waarin de onwetende burgers elkaar afslachten. Doel van het 'spel' is de selectie van onverschrokken soldaten met Dullea en Palance als favorieten.
Welcome to Collinwood (2002) Welcome to Collinwood (2002)
Vijf nietsnutten uit Cleveland besluiten samen te gaan werken om de grootste klus waar ze ooit van gehoord hebben te klaren: het beroven van de kluis van een lommerd. Wanneer hun plan niet helemaal naar wens verloopt lijkt het er op dat ze meer verliezen dan dat de klus hen oplevert.
Welcome to Death Row (2001) Welcome to Death Row (2001)
Death Row Records. Nu stelt het allemaal niet veel meer voor. Maar toch is het een legende in het rapmilieu. Een platenmaatschappij die gerund werd als een criminele organisatie . Dat was nieuws in de muziekwereld.
Welcome to Dongmakgol (2005) Welcome to Dongmakgol (2005)
Tijdens de Koreaanse oorlog worden de inwoners van het afgelegen bergdorpje Dongmakgol opgeschrikt, wanneer er Noord-Koreaanse en Zuid-Koreaanse legereenheden stranden en genoodzaakt zijn in de gemeenschap samen te leven. De situatie wordt nog vreemder als er een Amerikaanse vliegtuigpiloot in de buurt een noodlanding moet maken en van de gastvrijheid van de dorpsbewoners afhankelijk is.
Welcome to Hard Times (1967) Welcome to Hard Times (1967)
De kleine nederzetting Hard Times wordt opgeschrikt door een bandiet die de bewoners terroriseert en de huizen platbrandt alvorens weer te vertrekken. Om zichzelf te bewijzen dat hij geen mislukkeling is, begint advocaat Will Blue met de wederopbouw van het plaatsje maar hij vreest ondertussen wel de terugkeer van de bandiet.
Welcome to Hollywood (2000) Welcome to Hollywood (2000)
Adam Rifkin, een bekende regisseur, is van plan een documentaire te maken over een opkomende ster. Maar deze ster, Nick Decker genaamd, blijkt geen 'starquality' te bezitten.
Welcome to L.A. (1976) Welcome to L.A. (1976)
Een beeld van enkele zich doelloos door het leven slepende personages die zich in L.A. bezig houden met popmuziek, seks en relaties.
Welcome to Mooseport (2004) Welcome to Mooseport (2004)
Mooseport is een rustig, vriendelijk stadje in New England. Het feit dat Monroe Cole (Gene Hackman), de voormalige president van Amerika, zich terugtrekt in Mooseport is voor de bewoners een hele eer. Voordat hij rustig met pensioen kan gaan, wordt hem gevraagd of hij de nieuwe burgermeester wil worden. Hij neemt de uitdaging aan. Tijdens de campagnevoering valt hij voor de charmante Sally, die echter een relatie heeft met Handy Harrison (Ray Romano), eigenaar van de lokale kluswinkel. Handy heeft zijn vriendin een beetje verwaarloosd en zij gaat graag op de avances van Monroe in. Omdat hij hiermee niet kan leven, stelt Handy zich ook kandidaat voor burgermeester. Wat eerst een rustige campagne zou worden wordt nu een ware verkiezingsoorlog.
Welcome to Sarajevo (1997) Welcome to Sarajevo (1997)
Het door oorlog verscheurde Sarajevo was ooit een stad met allure, waar zelfs de Olympische Winterspelen zijn gehouden. Nu is het één grote gevarenzone met mortieraanvallen en overal sluipschutters. De film volgt een groepje journalisten, waaronder de bekwame maar botte Flynn, die zich in het centrum van de nog altijd bewoonde stad wagen.
Welcome to the Dollhouse (1995) Welcome to the Dollhouse (1995)
De 11-jarige Dawn Wiener is leerling op een middelbare school in New Jersey. Door haar klasgenootjes wordt het lelijke eendje voortdurend gepest en thuis wordt ze ook al niet begrepen. Op een dag wordt ze verliefd op een klasgenoot van haar oudere broer. Behalve het prille geluk dat de eerste verliefdheid met zich meebrengt, ervaart ze ook hier gevoelens van pijn en vernedering. Dawn vraagt zich dan ook af of het leven buiten New Jersey niet rooskleuriger zal zijn.
Welcome to the Jungle (2007) Welcome to the Jungle (2007)
Vier jonge avonturiers starten een expeditie in het oerwoud van Papua Nieuw-Guinea om er Michael Rockefeller te zoeken, die al 50 jaar verdwenen is. Ze hopen zo een astronomische beloning van diens familie te krijgen. De trip in het moeilijk toegankelijke junglegebied is echter alles behalve een ontspannen uitstapje en de vier verdwijnen spoorloos. Enkel hun teruggevonden videocamera's documenteren het gruwelijke scenario wat zich in de tropische bossen heeft afgespeeld.
Welcome to Woop Woop (1997) Welcome to Woop Woop (1997)
Teddy is een zwendelaar uit New York die op de vlucht is voor de politie. Hij gaat naar Australië waar hij een liftster ontmoet die hem het hoofd op hol doet slaan. Als hij de volgende morgen wakker wordt, blijkt hij met haar getrouwd te zijn en ontmoet hij zijn schoonfamilie. Zijn schoonvader blijkt het plaatsje Woop Woop te regeren en niemand vertrekt zonder diens toestemming. Teddy heeft dan ook een ontsnappingsplan nodig.
Well, The (1951) Well, The (1951)
Een 5-jarig zwart meisje, Carolyn Crawford, valt op weg naar school in een diepe put. Omdat ieder spoor ontbreekt, gaat de politie op zoek naar een blanke man, die het meisje volgens geruchten het laatst heeft gezien. Wanneer deze verdachte, Claude Packard, is gepakt, wordt hij door de woedende menigte onterecht beschuldigd. Ondertussen is echter nog steeds Carolyn Crawford niet teruggevonden.
Well, The (1997) Well, The (1997)
Hester, een voormalig sprintster, neemt Katherine aan als haar werkster. Waar haar ziekelijke vader een negatieve stempel drukt op de sfeer in huis, ontpopt Katherine zich juist als het zonnetje in huis. De dames groeien steeds meer naar elkaar toe en als de vader van Hester overlijdt lijken zij samen gelukkig oud te worden.
Welle, Die (2008) Welle, Die (2008)
Gymnasiumleraar Rainer Wenger start, tijdens een studieweek met als onderwerp 'Staatsvormen', een project in zijn klas met de bedoeling een dictatuur voelbaar te maken. Wat vrij onschuldig begint met begrippen als groepsdruk en discipline ontwikkelt zich na enkele dagen in een serieuze beweging met als naam Die Welle. Al op de derde dag beginnen de scholieren andersdenkenden uit te sluiten en het ene na het andere conflict escaleert.
Wellen (2005) Wellen (2005)
Zomer 1913. De aristocratische familie von Buttlär brengt de vakantie door aan de Oostzee. Om zijn familie van het bankroet te redden, heeft baron Rolf von Buttlär zijn 18-jarige dochter Lolo beloofd aan de arrogante, maar rijke Carl von Gonthard. Gravin Alice von Köhne-Jasky, die haar man heeft verlaten om te trouwen met de jonge schilder Til Knop, brengt haar vakantie op dezelfde plek door. De gravin is een sociale outcast. Lolo raakt door de onafhankelijke Alice gefascineerd en adoreert haar.
Wellness (2008) Wellness (2008)
Thomas Lindsey gaat de deuren langs om Wellness te verkopen. Hij lijkt zelf in het product te geloven, maar het is nep, een soort mislukte piramidecontsructie. Zijn baas Paul scheldt hem ondertussen de huid vol. Langzaam beseft Thomas dat ook hij bedrogen wordt en dat zijn pogingen om via Wellness hogerop te komen in de maatschappij mislukt zijn.
Welt am Draht (1973) Welt am Draht (1973)
Ergens in de toekomst loopt een project om met een een computer, Simulacron genaamd, een volledige realiteit na te bootsen. Plotseling overlijdt de projectleider Henry Volmer. Zijn opvolger Dr. Fred Stiller krijgt te maken met vreemde verschijnselen. Een goede vriend, Guenther Lause, verdwijnt middenin een gesprek en een week later heeft nooit iemand van zijn bestaan geweten. Ondanks de vreemde zaken die hij meemaakt kan Stiller de gedachte niet accepteren dat hij gek is geworden. Er moet een verklaring te vinden zijn voor dit alles.
Welt Spiegel Kino (2005) Welt Spiegel Kino (2005)
Welt Spiegel Kino bestaat uit drie min of meer zelfstandige delen. Het ligt in de bedoeling van de maker om nog meer vergelijkbare delen te maken, die dan in wisselende samenstelling en volgorde kunnen worden vertoond. De delen volgen een vergelijkbaar procédé. Ze vertrekken vanuit exterieuropnamen voor een bioscoop. Vervolgens wordt als het ware ingezoomd op de mensen, voertuigen en gebeurtenissen voor en zelfs in de bioscoop. De maker zocht in diverse archieven naar materiaal om een willekeurig straatbeeld op een willekeurig moment tot leven te roepen. De bioscopen in deze drie delen zijn: het Kinematograf Theater Erdberg in Wenen (1912), het Apollo Theater in Surabaya (1929) en de Cinema Sao Mamede Infesta in Porto (1929). Men kan zien hoe Deutsch tracht te slagen om het dagelijkse leven in Oostenrijk, Indonesië en Portugal aan het begin van de vorige eeuw tot leven te wekken.
Wen Da (1979) Wen Da (1979)
Chang is een vriendelijk schoolleraar die geweld verafschuwt. Maar wanneer hij ziet hoe de lokale bewoners door de Fluteplayer of Doom (Bolo) worden geterroriseerd, verandert hij van gedachten en traint de inwoners in de geheime kunst van de Writing Kung Fu, om weer vrede in het dorp te brengen.
Wen die Liebe Trifft (2005) Wen die Liebe Trifft (2005)
De aantrekkelijke Franka heeft, in tegenstelling tot haar zus, geen tijd voor mannen. Maar als zij de gevoelige en pas getrouwde Luca leert kennen komt daar verandering in. Franka's zus wordt ondertussen verliefd op de luchthartige barman Marco.
Wendell Baker Story, The (2005) Wendell Baker Story, The (2005)
Wendell Baker is een wat ongelukkige, maar goedhartige ex-gevangene, die wanneer hij vrijkomt op zoek gaat naar een baan. Hij komt terecht in een bejaardenhuis en wordt al snel goede maatjes met enkele van de oudjes. Via hen probeert Wendell tevens zijn ex-vriendin weer terug te krijgen en hij helpt de bewoners van het bejaardenhuis in hun strijd tegen de corruptie in hun instelling.
Wendigo (2001) Wendigo (2001)
Kim en George McLaren zijn voor een wintervakantie met hun achtjarige zoontje Miles op weg naar het huisje van een vriend. Daar leert de kleine Miles een mysterieuze indiaan kennen die hem vertelt over de Wendigo geest die rondwaart in de omgeving. Miles is zo onder de indruk van dit verhaal dat hij meent de Wendigo te zien.
Wendy Wu: Homecoming Warrior (2006) Wendy Wu: Homecoming Warrior (2006)
Wendy Wu heeft het allemaal: Ze is populair, aantrekkelijk en heeft een vriendje. Terwijl ze zich richt op het eindbal, komt ze erachter dat ze de reïncarnatie is van een Yin Warrior. En nu wil ze alleen nog maar de wereld redden van de kwaadaardige Yan Lo!
Wenn der Richtige Kommt (2003) Wenn der Richtige Kommt (2003)
Paula heeft een gelukkig leven. Op een dag ontmoet ze Mustafa en ze wordt verliefd. Als plotseling Mustafa zonder werk komt te zitten komen ze in grote problemen. Hij gaat op zoek naar nieuw werk en dat valt niet mee totdat hij werk vindt in Turkije. Paula weet niet waar Mustafa is en besluit hem te gaan zoeken.
Wenn der Vater mit dem Sohne (1955) Wenn der Vater mit dem Sohne (1955)
Teddy Lemke. een rond trekkende clown zorgt voor het kind Ulli; zoon van een vriendin die naar Amerika is vertrokken. Als de moeder een nieuwe man heeft gevonden besluit ze haar kind op te halen, Teddy schrikt hier van en besluit met het kind er vandoor te gaan.
Wenn der Vater mit dem Sohne (2005) Wenn der Vater mit dem Sohne (2005)
De beroemde pianist Paul Bachmann is na de dood van zijn vrouw de lust van het spelen ontgaan en hij legt zich helemaal toe op de zorg voor zijn adoptiezoon Rico. Als op een dag de aantrekkelijke Luisa opduikt en Paul ontdekt dat zij de biologische moeder van Rico is, verandert dit de zaak nogal..
Wenn der Weiße Flieder Wieder Blüht (1953) Wenn der Weiße Flieder Wieder Blüht (1953)
Therese Forster en haar echtgenoot Willy gaan na de eerste huwelijksnacht al uit elkaar. Als hij na vijftien jaar als beroemd entertainer terugkeert, heeft hij geen idee dat Therese van hem in verwachting was en een dochter genaamd Evchen heeft.
Wenn die Abendglocken Läuten (1951) Wenn die Abendglocken Läuten (1951)
Omdat Michael zijn kleine vriendin Rosemarie van de verdrinkingsdood gered heeft, financiert de welgestelde vader van het meisje zijn muziekopleiding. In de vakanties keert Michael terug naar zijn jeugdliefde Rosemarie en zijn wereld stort in als haar vader haar uithuwelijkt aan een buurjongen.
Wenn die Conny mit dem Peter (1958) Wenn die Conny mit dem Peter (1958)
Wanneer leerlingen van een school ergens op het platteland samen een muziekgroepje vormen, wordt Peter, de leider van het groepje, al snel verliefd op zangeres Conny. Maar helaas lijkt Conny meer interesse te hebben voor de knappe leraar Engels van de school.
Wenn die Glocken Hell Erklingen (1959) Wenn die Glocken Hell Erklingen (1959)
Graf von Warthenberg heeft zijn dochter Maria verstoten, omdat zij een onbemiddelde man trouwde. Uit het huwelijk komt haar zoon Meckie voort. Jaren later op een vakantie met de Wiener Sängerknaben leert Meckie zijn grootvader kennen, zonder te weten wie hij voor zich heeft. Voordat de waarheid echter boven tafel komt en grootvader zijn dochter weer aan zijn hart kan drukken moeten er eerst nog een heleboel tegenslagen overwonnen worden.
Wenn die Heide Blüht (1960) Wenn die Heide Blüht (1960)
Rolf is de zoon van een grootgrondbezitter, maar voelt zich op het landgoed niet thuis. Dit in tegenstelling tot zijn halfbroer Klaus. Als het tijdens een feest tot een ruzie komt, besluit Rolf om zijn koffers te pakken. Die nacht wordt Klaus echter vermoord en is Rolf de hoofdverdachte.
Wenn die Sonne Wieder Scheint (1943) Wenn die Sonne Wieder Scheint (1943)
Vlasboer Vermeulen en zijn vrouw Barbele kijken uit naar de thuiskomst van zoon Louis, die aan de landbouwschool studeert. Wanneer Louis zijn kennis wil toepassen en voorstelt het vlas op een ander veld te zaaien, blijkt vader Vermeulen niet gediend met deze nieuwerwetse ideeën. De ‘eeuwige strijd tussen oud en nieuw’ breekt los. Dat Louis verliefd is op het stalmeisje Schellebelle, versterkt de spanning tussen de generaties. Het conflict bereikt een dramatisch hoogtepunt wanneer Louis de wens van zijn vader negeert en op eigen houtje beslist het vlas binnen te halen.
Wenn die Tollen Tanten Kommen (1970) Wenn die Tollen Tanten Kommen (1970)
Twee werknemers van een groot bedrijf reizen naar het dorpje Velden om zaken te doen. Door een misverstand worden de heren echter als "Mevr. Himmelreich en secretaresse" ingecheckt en aangezien hun klanten nu twee dames verwachten, verkleden ze zich noodgedwongen als oudere dames. Natuurlijk gaat dat niet onopgemerkt voorbij en binnen de kortste keren staat het hele dorp op stelten.
Wenn Du Bei Mir Bist (1970) Wenn Du Bei Mir Bist (1970)
De Duitse co-piloot Chris Bergen (Roy Black) en de Thaise studente Tamani (Zienia Merton) leren elkaar kennen tijdens de vlucht van München naar Thailand en worden verliefd. Tamani, die eigenlijk een prinses is, gaat naar haar land terug omdat ze moet trouwen met de prins van een buurland.
Wenn Du Mich Brauchst (2006) Wenn Du Mich Brauchst (2006)
De rijke Elvira en de dakloze Paul raken door hun honden met elkaar aan de praat. De twee groeien naar elkaar toe en Elvira biedt Paul aan in haar tuinhuis te verblijven. Dit zeer tegen de zin van buurman Reiner, die zijn oog op Elvira's grondstuk heeft laten vallen.
Wenn Jeder Tag ein Sonntag Wär (1973) Wenn Jeder Tag ein Sonntag Wär (1973)
Zakenman Karl Maria Wegner leidt een keten van reisbureaus en is van plan incognito zijn eigen vakantie in één van zijn vakantieparadijzen door te brengen. De vooraf gewaarschuwde hoteldirecteur wil Wegner een buitengewone service verlenen maar verwisselt de man met een andere gast.
Wenn Ludwig ins Manöver Zieht (1967) Wenn Ludwig ins Manöver Zieht (1967)
Als er opgeroepen wordt om manoeuvres te houden in Gamsting, wordt er in werkelijkheid gerepeteerd voor de oorlog van Beieren tegen Pruisen. Ook voor Ludwig Thoma is er weer allerhande te doen. Hij moet sergeant Falkenberg en de miskende predikant Kindlein, die beiden een bedreiging voor de Beierse infanterie vormen, uitschakelen. Daarnaast moet ook de regimentsvlag van de Pruisen veroverd worden tijdens een nachtelijke trip, en dat alles in uniform.
Wenn Man Baden Geht auf Teneriffa (1964) Wenn Man Baden Geht auf Teneriffa (1964)
Als beloning voor hun diploma krijgen drie jongens en drie meisjes een vakantie op het Canarische eiland Tenerife. Daar aangekomen worden ze verwelkomd door een vrolijke reisleidster, al vergaat haar het lachen als ze ontdekt dat haar reisbureau bijna falliet is.
Wenn Mein Schätzchen auf die Pauke Haut (1971) Wenn Mein Schätzchen auf die Pauke Haut (1971)
Kristian Werner, zoon van een industrieel, bezorgt zijn vader een monster van uranium-gesteente. Maar ook crimineel Big Ben is geïnteresseerd in het monster, en Kristian vlucht incognito naar Waldsee waar hij aangezien wordt voor de nieuwe schooldirecteur.
Went the Day Well? (1942) Went the Day Well? (1942)
In deze film lijkt het kleine Britse dorpje Bramley Green, het middelpunt te worden van de Duitse invasie. Een slimme telefoniste, Mrs. Collins, onderschept echter een telefoongesprek betreffende een geplande aanval met Duitse parachutisten. Zij waarschuwt de andere dorpelingen voor het dreigende gevaar en met een snel opgezet legertje vrijwilligers weet men het tij te keren.
Wer Früher Stirbt, Ist Länger Tot (2006) Wer Früher Stirbt, Ist Länger Tot (2006)
De 11-jaar oude Sebastian leeft samen met zijn vader en broer Franz in een Beiers dorpje. Wanneer hij op een dag hoort dat zijn moeder is gestorven tijdens zijn geboorte, is hij er van overtuigd dat haar dood zijn schuld is geweest. Sebastian ziet zichzelf al voor het vagevuur staan en bedenkt twee mogelijke manieren om de hel te vermijden: een onsterfelijke rockster worden of een nieuwe vrouw vinden voor zijn vader.
Wer Küßt Schon einen Leguan? (2003) Wer Küßt Schon einen Leguan? (2003)
De dertienjarige Tobias groeit op bij zijn overwerkte moeder en leert al vroeg voor zichzelf te zorgen. De jongen weet niet wie zijn vader is. Ook Max Feldkamp leeft volgens eigen regels en voelt zich na een beknellende relatie weer gelukkig als vrijgezel. De man bekijkt alles van de positieve kant en heeft carrière gemaakt als schrijver van een dagelijkse soap. Als door toeval de wegen van Tobias en Max elkaar kruisen ontstaat er een bijzondere band.
Wer Liebt, Hat Recht (2002) Wer Liebt, Hat Recht (2002)
Maja en Helmut zijn al 27 jaar gelukkig getrouwd en dik tevreden met hun huwelijk op afstand. Maja woont in Berlijn en vertaalt Italiaanse kookboeken, terwijl Helmut in Tübingen aan de universiteit werkzaam is. Wanneer echter blijkt dat Helmut er een dubbelleven op na houdt, begint een huwelijksdrama dat zijn weerga niet kent...
Wer Zuletzt Lacht, Lacht Am Besten (1971) Wer Zuletzt Lacht, Lacht Am Besten (1971)
Theo Frobenius, wiens hotel op het randje van faillisement staat, wil zijn bedrijf onder valse voorwendselen verkopen aan bedrijfsleider Mertens. Mertens blijkt in werkelijkheid de leraar Krüglein te zijn. 'Mertens' charmante zoon Robby heeft ondertussen incognito een baantje als portier bij het hotel bemachtigd. Hij laat zijn oog meteen vallen op Frobenius' dappere nicht Sabine.
WerAngstWolf (2000) WerAngstWolf (2000)
Een groepje acteurs is onderweg naar Rome, ze repeteren hun rollen, en citeren stukjes dialoog uit klassiekers van Shakespeare, Chekov en Shaw en uit een stuk van Albee. De teksten lijken van toepassing te zijn op hun eigen situaties en de onderlinge verhoudingen tussen de acteurs, die in kleine groepjes met elkaar optrekken. Ze gaan steeds een andere interactie aan met de dagelijkse bezigheden tijdens het reizen. Telefoontjes naar het Goethe instituut in Rome om te zeggen dat ze wat later komen, lopen als een rode draad door de film.
Werckmeister Harmóniák (2000) Werckmeister Harmóniák (2000)
Een rondtrekkend circus strijkt neer in een Hongaars dorpje. De bewoners vergapen zich aan de belangrijkste attracties, zoals het opgezette skelet van een walvis en een geheimzinnige 'Prins', die als een ware demagoog de bevolking in zijn greep probeert te krijgen. De door de Prins gemanipuleerde massa ontketent een collectieve vernietigingsdrang die het stadje uiteindelijk naar de ondergang voert.
Wereld Is Plat - Door de Vogelkijker van Theunis Piersma, De (2007) Wereld Is Plat - Door de Vogelkijker van Theunis Piersma, De (2007)
De onverschilligheid over de wereld en de organismen waarmee we leven, zit bioloog Theunis Piersma dwars. De documentaire portretteert het werk en de motivaties van deze bevlogen wetenschapper, die in 2004 werd bekroond met de Prins Bernhard Cultuurfondsprijs voor Natuurbehoud. Deze documentaire volgt Piersma tijdens zijn veldwerk, en bij zijn dialoog met beleidsmakers om hen van zijn zorg over de vogelstand in de Waddenzee te doordringen.
Werewolf (1996) Werewolf (1996)
Een team van archeologen vindt een skelet in Arizona. De inheemse bewoners herkennen hier direct het skelet van een weerwolf in, maar de archeologen vinden het fascinerend. Eén van de inheemse bewoners infecteert zichzelf, door zich te verwonden met het skelet. Al snel is het hele dorp geïnfecteerd.
Werewolf in a Women's Prison (2007) Werewolf in a Women's Prison (2007)
In het derdewereldland Canpuna wordt Sarah Ragdale, die samen met haar vriend aan het kamperen is, aangevallen door een weerwolf. Ze wordt vervolgens wakker in een gevangenis en komt tot de ontdekking dat haar vriendje aan stukken is gescheurd door de wolf en zij de enige verdachte is. Niet veel later ontdekt Sarah tevens dat ze gebeten is door de weerwolf. En die beet brengt bijzondere gevolgen met zich mee.
Werewolf of London (1935) Werewolf of London (1935)
Dr. Wilfred Glendon wordt tijdens een expeditie in Tibet aangevallen door een geheimzinnig monster. Gelukkig overleeft hij de aanval, maar als hij weer terug is in London, verandert hij bij de eerste de beste volle maan in een weerwolf en gaat hij op zoek naar een prooi.
Werewolf of Washington, The (1973) Werewolf of Washington, The (1973)
Terwijl hij door Transylvannië reist, wordt journalist van de Washington Press Jack Whittier aangevallen door een beest. Terug in Washington, verandert Whittier in een weerwolf en begint een serie bloederige moorden. De politie denkt dat de moorden het werk zijn van een gewone crimineel.
Werewolf Reborn!, The (1998) Werewolf Reborn!, The (1998)
De veertien jaar oude Eleanor Crane gaat op bezoek bij haar neef Peter in een afgelegen Oost-Europees dorpje. In het dorpje wordt ze achterdochtig aangekeken, omdat de inwoners weten dat haar neef een dodelijk geheim met zich meedraagt.
Werewolf, The (1956) Werewolf, The (1956)
Twee wetenschappers spuiten een man met een serum tegen giftige straling in, maar ongewild veranderd de man in een weerwolf.
Werewolf: The Devils Hound (2007) Werewolf: The Devils Hound (2007)
Kevin heeft het allemaal. Een opwindende baan, een zorgzame familie en een beeldschone vrouw. Dat verandert allemaal wanneer hij op een avond de bloeddorstige weerwolvin Christine tegen het lijf loopt. Hij begint te veranderen en zich tegen zijn familie en collega's te keren. Met de hulp van de onberekenbare weerwolven jager Kwan, probeert zijn vrouw hem te redden van het lot dat hem wacht als weerwolf.
Werewolves on Wheels (1971) Werewolves on Wheels (1971)
Een groepje bikers komt in een klooster terecht, en wanneer een monnik probeert één van de bikers tot het geloof te bekeren, slaan ze alles kort en klein. De monniken spreken echter een vloek uit over één van de vrouwen van de bende, en bij de eerste volle maan verandert deze Helen in een weerwolf.
Werner - Beinhart! (1990) Werner - Beinhart! (1990)
De striptekenaar Brösel krijgt de opdracht om een tekenfilm te maken rond zijn personage Werner, maar hij heeft geen idee hoe hij dat moet aanpakken. Hij doet daarom maar geen moeite om een zinnig plot te bedenken en tekent gewoon wat willekeurige situaties uit Werners jeugd.
Werner - Das Muß Kesseln!!! (1996) Werner - Das Muß Kesseln!!! (1996)
De enige passie van Werner is met een motorfiets aan een hels tempo door de straten scheuren en bier te drinken tot zijn dorst gelest is. Na een nederlaag tijdens een wedstrijd besluit Werner een onoverwinnelijke racemachine te ontwerpen.
Werner - Gekotzt Wird Später! (2003) Werner - Gekotzt Wird Später! (2003)
Werner gaat met zijn twee beste vrienden Andi en Röhre op vakantie om eens een weekje lekker uit de bol te gaan. Elke dag kiest het drietal een koning, die mag bepalen wat er die dag wordt gedaan. Helaas komen ze van de ene ramp in de andere terecht, en als Werner per ongeluk een Oldsmobile vernielt, is er geen houden meer aan.
Werner - Volles Rooäää!!! (1999) Werner - Volles Rooäää!!! (1999)
Het idyllische dorpje Knöllerup in het noorden van Duitsland valt ten prooi aan de gierige en gewetenloze bouwgigant Günzelsen. Hij is van plan om een hele wijk met de grond gelijk te maken. Ook het huis van Werner en zijn vrienden wordt bedreigd, maar ze besluiten zich niet zomaar weg te laten pesten.
Wernher von Braun (1960) Wernher von Braun (1960)
Wernher von Braun heeft voor de Nazi's en hun raketprogramma gewerkt. Deze geschiedenis achtervolgt hem zijn hele leven, ook wanneer hij voor de VS gaat werken na de oorlog.
Werther (1938) Werther (1938)
Een dichter is verliefd op een jonge vrouw. Zij is echter met zijn beste vriend getrouwd. De “ongelukkige” liefde leidt uiteindelijk tot zijn dood. Film gebaseerd op het beroemde boek van Goethe.
Werther (1986) Werther (1986)
Carlota (Mercedes Sampietro) en Alberto (Féodor Atkine) zijn een wat van de wereld vervreemd echtpaar. Zij hebben Werther (Eusebio Poncela) in dienst genomen als docent van hun zoon. Carlota is chirurg en daardoor een ongewone vrouw voor haar omgeving. Zij en Werther krijgen algauw romantische gevoelens voor elkaar, die dieper gaan dan dat het op het eerste gezicht lijkt.
Wesele (1973) Wesele (1973)
De 19e eeuw. Polen bestaat niet meer. Het is verdeeld over drie landen. In deze tijd besluit een intellectuele dichter met een meisje van eenvoudige komaf te trouwen. Op zijn huwelijk verschijnen allerlei verschillende kleurrijke figuren. De gasten dansen, feesten en worden dronken. Hoe langer het feest duurt, hoe meer bizar het wordt. Uiteindelijk krijgen de bruidegom en een aantal van de gasten ieder een visioen.
Wesh Wesh, Qu'est-ce Qui Se Passe? (2001) Wesh Wesh, Qu'est-ce Qui Se Passe? (2001)
Kamel stamt uit een Arabische familie en is opgegroeid in een Parijse buitenwijk. Hij zat vijf jaar achter de tralies voor drugshandel. Wanneer hij vrijkomt, wordt hij uitgewezen naar Algerije. Hij keert echter terug naar Parijs en wil proberen een normaal leven te leiden. Kamel heeft echter geen papieren meer.
Wesley Cash (2004) Wesley Cash (2004)
Na de details te weten over zijn vaders dood, keert Wesley Cash (Chad Mathews), met goede hoop, weer terug naar huis. Dromen over het leven, het opbouwen van familiebanden en terug keren in de werksfeer zijn de belangrijkste aspecten in Wesley's leven.
West (2007) West (2007)
De neven Pete en Jerry wonen in de westelijke buitenwijken van Sydney, waar het leven bestaat uit drinken, stoned worden, vechten en rondhangen. Dit verandert echter wanneer Pete en Jerry beide verliefd worden op hetzelfde meisje.
West and Soda (1965) West and Soda (1965)
Een klein stadje in het Wilde Westen wordt geregeerd door een rijke grootgrondbezitter. Hij bezit vrijwel de vallei waarin het stadje ligt. Alleen het grondstuk van de mooie Clementina wil hij nog hebben, maar die verzet zich tegen hem. Daarop ontstaat er een strijd om de grond, waarbij Clementina gelukkig wordt bijgestaan door de stoere cowboy.
West Beyrouth (1998) West Beyrouth (1998)
In April 1975 breekt er een burgeroorlog uit. Beirut wordt opgedeeld door een Moslim-Christen scheidslijn. Tarek is een scholier die filmpjes maakt met zijn vriend Omar. Aanvankelijk is de oorlog voor hen vrij spannend en bovendien hebben ze geen school en is het geweld fascinerend. Na verloop van tijd krijgt de tragedie steeds meer de overtoon in hun leven.
West Is West (1987) West Is West (1987)
De jonge Indiër Vikram uit Bombay heeft als droom om in Amerika een hamburger te eten en reist naar San Francisco, waar hij kan studeren aan de Berkeley Universiteit. Als de universiteit echter op het laatste moment laat weten dat er geen plaats voor hem is, rest hem slechts één oplossing: trouwen met zijn vriendin Sue.
West Lusaka Man, The (2006) West Lusaka Man, The (2006)
Roel Goosen, een gelukszoeker in Afrika, wordt aangeklaagd voor moord op een Zambiaanse vrouw die een gebedsdienst bezocht. Er zijn twee getuigen die zeggen een blanke man met een geweer te hebben gezien. Verdere echte bewijslast ontbreekt, maar op deze gammele verklaringen wordt Goosen ter dood veroordeeld. The West Lusaka Man is een verslag van de pogingen die Goosens ouders vervolgens ondernemen om hun zoon vrij te krijgen. De documentaire houdt niet op bij een reconstructie van een delict en de moeizame strijd om in een vreemd en ver land over rechtspraak te onderhandelen.
West of Shanghai (1937) West of Shanghai (1937)
Gordon Creed reist naar het achterland van China om de rechten te verwerven van een daar aanwezige oliereserve. Creed's ex-echtgenote werkt als missionaris in dezelfde regio. De wrede Generaal Wu Yen Fang neemt echter het gebied over en gijzelt de oliemensen en missionarissen. Het is aan Creed om een oplossing te vinden.
West of Singapore (1933) West of Singapore (1933)
Wanneer Dan Manton, medewerker van een oliemaatschappij, naar olie zoekt in de moerassen van Singapore, wordt hij verliefd op de Engelse levensgenietster Lou. Alhoewel Dan al een relatie heeft met Shelby Worrell, kan hij Lou niet weerstaan. Ondertussen wordt ook Shelby’s broer Glenn verliefd op Lou. Wanneer Dan dat niet accepteert, schiet Glenn hem neer en vlucht met Lou. Dan overleeft de schietpartij en Lou weet bij Shelby te ontsnappen.
West of Texas (1943) West of Texas (1943)
De Texas Rangers Tex Wyatt en Jim Steele arriveren in Gabe’s Crossing, Nieuw-Mexico. Tex en Jim zijn gekomen om de rancheigenaar Bent Yeager te arresteren. Yeager wordt beschuldigd van sabotage van de vorderingen in verband met de komst van een spoorweglijn. Het blijkt echter dat de spoorwegvertegenwoordiger Bart Calloway en advocaat Conlon gesjoemeld hebben met de resultaten van de landmetingen, zodat Yeagers grond staatseigendom zou zijn. Een derde Texas Ranger, Panhandle Perkins, is inmiddels incognito actief in de bende van Calloway.
West of the Divide (1934) West of the Divide (1934)
Ted Hayden en Dusty Rhodes zijn op zoek naar de moordenaars van Ted’s ouders. Onderweg redden ze Fay Winters, die samen met haar vader een ranch in de buurt heeft. Hun naaste buurman Gentry wil hun land in handen krijgen en is bereid zeer ver te gaan om zijn doel te bereiken.
West of the Pecos (1934) West of the Pecos (1934)
De sterke en rustige Pecos Smith wordt verdacht van vee-diefstal. Pecos doet er alles aan, om zijn onschuld te bewijzen. Dit wordt echter bemoeilijkt door de temperamentvolle en als jongen geklede Ril Lambeth, Commanches en de bandiet Sawtelle.
West of Zanzibar (1928) West of Zanzibar (1928)
Magiër Phroso's vrouw Anna verlaat hem voor een andere man, genaamd Crane, die vecht met Phroso en hem bewusteloos achterlaat. Later keert Anna terug en vindt hij haar dood, waardoor ze één dochter alleen achterlaat. Achttien jaar lang bereidt Phroso, beter bekend als "Dead Legs", zijn wraak voor. Hierbij wordt hij een pseudo-koning in Oost-Afrika, dichtbij de plaats waar Crane een ivoorzaak had. Wanneer de dochter is volgroeid, en bovendien levend in een bordeel in Zanzibar dankzij "Dead Legs" zit, zet Phroso zijn plan om in een daad van wraak en retributie.
West Point (1928) West Point (1928)
Brice Wayne is een jongeman die een befaamde militaire academie in gaat. Hier weet hij zich van zijn medestudenten te vervreemden door overal een beter antwoord op te hebben en geen respect te hebben voor de regels. Alleen Betty Channing ziet iets in hem, maar ook van haar weet hij zich te vervreemden wanneer zijn footballteam een wedstrijd verliest door zijn egoïsme.
West Point Story, The (1950) West Point Story, The (1950)
Elwin Bixby (James Cagney) is een producer op Broadway, die nogal wat tegenvallers heeft, maar die wel vol ideeën zit. Hij gaat naar West Point om daar het jaarlijkse millitaire kadetten musical te leiden, waarna hij besluit om dat te gebruiken als tryout voor een show op Broadway. Maar eerst moet hij de getalenteerde Tom Fletcher bij het leger zien weg te krijgen. Gelukkig heeft Elwin het juiste lokaas, de mooie hollywoodster Jan Wilson (Doris Day).
West Side Story (1961) West Side Story (1961)
Een musical gebaseerd op het bekend Romeo en Julia-verhaal. In New York waar de rivaliserende straatbendes de Jets en de Sharks tegen elkaar strijden voor hun territorium en respect, worden Jets-leider Tony en Maria, het zusje van de Sharks-leider verliefd. Hun liefde is gedoemd te mislukken.
West Side Waltz, The (1995) West Side Waltz, The (1995)
Margaret Mary Elderdice is een intelligente al wat oudere vrouw. Ze is vrij afstandelijk en heeft weinig contact, behalve dan met haar luidruchtige buurvrouw Cara Varnum. Die speelt namelijk viool, zodat Margaret haar mooi kan begeleiden op de piano. Cara komt op een dag aanzetten met een nieuwe vriendin, de jonge Robin Oiseau. In haar herkent Margaret veel van haar jeugddromen en ze ontpopt zich tot een gedreven manager en koppelaarster.
West Ti Va Stretto, Amico... È Arrivato Alleluja, Il (1972) West Ti Va Stretto, Amico... È Arrivato Alleluja, Il (1972)
Ramirez, generaal van de Mexicaanse revolutie tegen Maximilian, de nieuwe koning van Mexico, organiseert zijn strijdkrachten om hem aan te vallen. Ramirez realiseert zich dat de Azteekse Indianen voor hem bondgenoten van grote waarde zouden kunnen zijn, zodat hij hen voorstelt van een afgodsstandbeeld, dat gestolen is, naar hen terug te brengen. De enige man geschikt voor deze taak is Alleluja, die de reputatie heeft verworven van de snelste schutter te zijn. Maar als Alleluja dit beeld in handen krijgt wil hij het zelf verkopen aan de hoogste bieder...
Westbound (1959) Westbound (1959)
Capt. John Hayes moet tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog goud van het westen naar het oosten brengen. Helaas zijn er onderweg veel mensen die het goud willen stelen.
Westen Leuchtet, Der (1982) Westen Leuchtet, Der (1982)
Rainer Lesniak is Oostduitser, maar leeft als geheim agent onder de naam Harald Liebe in Frankfurt am Main. Zijn contactpersoon is Heinz, maar Heinz wordt van contraspionage beschuldigd en Lesniak moet dit onderzoeken. Wanneer hij Heinz eindelijk in levende lijve treft, blijkt deze een vrouw te zijn en nog een mooie ook.
Westend (2001) Westend (2001)
Twee werkloze slampampers brengen hun dagen al bierdrinkend en werkzoekend door. Hun halfbakken pogingen leveren uiteindelijk een baantje op als barmannen in een klein barretje buiten de stad. Hun zakenpartner is echter nogal malafide, en zijn vrienden ook.
Westender (2003) Westender (2003)
De Middeleeuwen. Asbrey van Westender (Blake Stadel) verliest zijn ring, het enige waardevolle dat hij nog bezit. Met de hulp van een man gaat hij op zoek naar de ring. Onderweg wordt hij geconfronteerd met de demonen uit zijn verleden.
Western (1997) Western (1997)
Roadmovie over de Spanjaard Paco Cazale (Sergei López) en de Rus Nino (Sacha Bourdo) die drie weken liftend doorbrengen in Bretagne en voortdurend in bizarre situaties met vrouwen belanden. Zonder duidelijk verhaallijn kabbelt het verhaal rustig voort met als enig houvast het vinden van een vrouw voor Nino.
Western Code, The (1932) Western Code, The (1932)
Wanneer Tim Barrett Carabinas binnenrijdt, is zelfs daar zijn reputatie als ordehandhaver al bekend. Hij redt er in een saloon Polly Loomis van de ongewenste attenties van een vechtersbaas. Hij krijgt te horen dat haar moeder pas getrouwd was met de voorman Nick Grindel voor haar dood en dat zij alles aan hem achterlaat. Nick heeft ook aan zijn stiefdochter Polly haar hand gevraagd, maar die is bang voor geweld als haar heethoofdige broer Dick dit te weten komt. Wanneer een lichaam gevonden wordt aan de 'Bow Knot', kan Tim Dick maar amper redden van een lynchpartij. Hij wordt aangesteld als plaatsvervangend sheriff om te onderzoeken waarom Dick een moord bekent die hij onmogelijk gepleegd kan hebben.
Western Union (1941) Western Union (1941)
Amerika, ten tijde van de Burgeroorlog. Vance Shaw heeft het bandietenbestaan de rug toegekeerd, maar wordt toch achternagezeten. Hij helpt een gewonde man en ontdekt dat die de leiding heeft over de aanleg van een telegraafverbinding van Nebraska naar Utah. Shaw kan meteen bij hem in dienst treden.
Westerner, The (1940) Westerner, The (1940)
Cole Hardin (The Westerner) wordt beschuldigd van het stelen van een paard. Judge Roy Bean veroordeelt hem tot de doodstraf. Doordat Cole zich voordoet als vriend van de actrice Lily Langtree (wie Roy Bean adoreert)weet hij aan de dood te ontsnappen en houdt zich schuil op het platteland.
Westfront 1918 (1930) Westfront 1918 (1930)
Een groep Duitse soldaten krijgt tijdens WOI verlof. Ze proberen hun ellende te vergeten door uit te gaan in een klein Frans dorp vlakbij het front. Helaas wordt ook hun verlof overschaduwd door oorlogsperikelen.
Westing Game, The (1997) Westing Game, The (1997)
Een tiener stuit op het testament van een vorige huurder waarin staat dat een andere bewoner hem heeft vermoord en dat zijn nalatenschap miljoenen bedraagt. Deze nalatenschap komt toe aan de persoon die de moord oplost. Vervolgens gaan alle bewoners van het Westing-appartementencomplex op onderzoek uit.
Westler (1985) Westler (1985)
De West Berlijner Felix is op bezoek bij Bruce, een vriend in Los Angeles. Bruce reist mee terug naar West Berlijn en wil ook Oost Berlijn bezoeken. Felix heeft daar eigenlijk geen zin in. Oost Berlijn is grauw en deprimerenden hij ergert zich aan de uitgebreide grenscontroles. Maar Bruce drinkt aan en Felix gaat tegen wil en dank mee. Op straat ontmoeten ze Thomas en het is liefde op het eerste gezicht tussen Thomas en Felix. Ze wisselen adressen uit en Thomas is de eerste die schoorvoetend kontakt zoekt. Felix mag echter nooit langer dan 24 uur naar het oosten en Thomas mag nooit naar het Westen. Het is een onoplosbaar probleem dat zwaar op hun breekbare liefde drukt. Praag biedt uitkomst: daar mag Thomas wel naar toe reizen en zo kunnen ze voor het eerst een paar dagen bij elkaar zijn. Thomas wil een poging wagen via Hongarije en (voormalig) Joegoslavie naar West Duitsland te vluchten.
Westward Ho (1935) Westward Ho (1935)
Ballard's misdadigers vallen de 'Wyatt Company Wagon' trein aan en vermoorden de jonge John, zijn ouders en kidnappen zijn broer Jim. Jaren later, na de Burgeroorlog in Californië, stelt Jim, die nu al een man is, een burgerwacht samen. Dit worden de Zingende Ruiters, die allen witte paarden berijden, hetzelfde gekleed gaan en al zingend de bandieten en hun bendes oprollen. Ondertussen is John nog steeds op zoek naar de bende die zijn ouders vermoord hebben.
Westward Ho the Wagons! (1956) Westward Ho the Wagons! (1956)
Disney-western over een groep pioniers die voortdurend moet opboksen tegen vijandige indianen.
Westward the Women (1951) Westward the Women (1951)
Onder aanvoering van een ruige prairieman gaat een karavaan vrouwen naar Californie, naar hun mannen waarmee ze met de handschoen zijn getrouwd.
Westworld (1973) Westworld (1973)
Westworld is een thema-pretpark in de toekomst. Delos heet het totale park en heeft naast het wilde westen ook nog de Romeinse tijd en de middeleeuwen als thema's in zich. Alle figuren die daarin spelen, zelfs de dieren, zijn robots. Ze worden bestuurd vanuit een ondergronds laboratorium door specialisten. Twee mannelijke bezoekers van Westworld schieten een lokale 'gunfighter' neer en gaan daarna slapen in de saloon met twee hoertjes.
Wet and Wild Summer! (1992) Wet and Wild Summer! (1992)
Bobby McCain (Atkins) werkt op het strand bij de Amerikaanse reddingsbrigade. Hij gaat op reis naar Australie en ziet dat de reddingsbrigade daar heel anders te werk gaat.
Wet Hot American Summer (2001) Wet Hot American Summer (2001)
Het hele zomerkamp dreigt vernietigd te worden door aanstormende massa brokstukken uit de ruimte! Een knettergekke door hormonen gestuurde groep kampleiders probeert deze laatste dag te redden. Echter, de professor en de puberende kampers willen maar twee dingen op de dag des oordeels: lol en seks. Op de valreep willen de losgeslagen gasten ook nog eens een talentenshow houden.
Wetherby (1985) Wetherby (1985)
John Morgan (Tim McInnery) is een vreemdeling in het stadje Wetherby, die zonder duidelijke redenen zelfmoord pleegt in de keuken van Jean Travers (Vanessa Redgrave). Ze is een alleenstaande schooljuffrouw en raakt door deze gebeurtenis ernstig in de war. Ze wil de onderlinge verhoudingen in het stadje eens goed onderzoeken en organiseert een etentje voor haar vrienden.
Wetterleuchten um Maria (1957) Wetterleuchten um Maria (1957)
Boswachter Thomas Sebald moet van baron Siebenzell de stropers in de omgeving aanpakken. De bevolking keert zich tegen Thomas, omdat hij enkele dorpsbewoners oppakt. Tot ergernis van de burgemeester wordt hij ook nog eens verliefd op diens dochter Maria. De burgervader zet alles op alles om Thomas en Maria uit elkaar te drijven.
Whacked! (2002) Whacked! (2002)
Er zit iets helemaal mis bij ’s wereld machtigste geheime dienst, de CIA. Computerspecialist Peter ontdekt dat er veel geld verdwijnt. Nu hij dat weet is hij zijn leven niet meer zeker. Hij zoekt hulp bij zijn CIA-collega Mark en direct krijgen de mannen een huurmoordenaar achter zich aan. Deze killer blijkt echter Marks pleegbroer Tony te zijn! Hij sluit zich bij hen aan en met z’n drieën vormen ze een formidabel team. Ze lijken alles in huis te hebben om de corrupte CIA-kliek te ontmaskeren
Whale of a Tale, A (1976) Whale of a Tale, A (1976)
Een klein jongetje helpt een handje in een dolfinarium en kijkt toe hoe de walvissen en dolfijnen getraind worden. Als zijn tante hem uit angst verbiedt er nog heen te gaan, vlucht hij met een bootje de zee op en komt in groot gevaar.
Whale Rider (2002) Whale Rider (2002)
Whale Rider is het verhaal van een Maori stam in een klein kustplaatsje in Nieuw Zeeland. In elke generatie staat een man aan het hoofd, genaamd Whale Rider. Als een tweeling wordt geboren, overlijden moeder en zoon en blijft dochter Pai (Keisha Catle-Hughes) in leven. Voor het huidige stamhoofd Koro (Rawiri Paratene) is het onacceptabel dat een vrouw de nieuwe leider zal worden. Hij gaat daarom binnen de stam op zoek naar een jongen die deze rol op zich kan nemen. Pai houdt zielsveel van haar opa maar toch doet ze iets tegen zijn zin in. Ze wil hem namelijk hoe dan ook bewijzen dat zij wel degelijk het nieuwe stamhoofd kan worden, ook al is dat tegen duizenden jaren van tradities in....
Whales of August, The (1987) Whales of August, The (1987)
Twee oudere zussen, weduwen, brengen al 50 jaar de zomer door in hun huisje aan de kust. Libby is blind en bereidt zich al voor op haar dood. Sarah zorgt voor haar zuster en is geïnteresseerd in de Russische aristocraat die vist in hun kustplaatsje. Op Sarah's 46e huwelijksdag brengt de Rus als geschenk een paar gevangen vissen mee en Sarah piekert over wat zij met haar zus moet en of ze het huisje moeten verkopen.
Whales: An Unforgettable Journey (1997) Whales: An Unforgettable Journey (1997)
Walvissen, de oudste en grootste diersoort ter wereld. Want wist je dat hun gewicht zwaarder is dan de Spaceshuttle? Dat ze langer zijn dan een tennisbaan? Dat hun hart alleen al groter is dan een auto en dat hun stem meer dan een kilometer ver reikt? Met bovenstaande kennis kun je bijna niet denken aan deze dieren zonder veel bewondering en ontzag. Er wordt in deze film onder meer getoond dat er een groot deel van de walvissen paren en jongen bij Hawaii en één keer per jaar weer naar Alaska gaan om zich te voeden. De manier van samenwerken en voeden is uniek te noemen. De reis van Hawaii naar Alaska is een reis van duizenden kilometers en vele van hen overleven de reis niet. Ze zijn ook sterk vermagerd als ze aankomen in Alaska.
Wham Bam Thank You Spaceman (1975) Wham Bam Thank You Spaceman (1975)
Twee Casanova's uit de ruimte landen op aarde om de vrouwen te leren wat echte liefde is. Hiervoor hebben ze hun eigen eigenaardige manieren.
Whasango (2001) Whasango (2001)
Op een dag wordt student Kim Kyung-Soo overgeplaatst naar Volcano High. Ondanks dat de school al 108 jaar bestaat is Volcano High totaal onbekend bij het gewone volk. Alleen de grootste meesters in de martial arts zijn ervan op de hoogte. Kim is al van acht scholen geschopt omdat hij niet in staat was om zijn bovennatuurlijke krachten onder controle te houden. Deze keer is hij vastbesloten zijn studie af te maken...
What a Carve Up! (1962) What a Carve Up! (1962)
De oom van Ernie, een lezer van manuscripts van romans (voor ze gepubliceerd worden), is net overleden. Dit krijgt hij te horen als hij op een nacht, lezend in horrorromans, wordt onderbroken door een mysterieuze man die beweert de advocaat van de oom te zijn. Om de bezittingen van deze oom, Gabriel, te claimen moet hij de nacht doorbrengen in een antiek landhuis in Yorkshire, met de rest van zijn verwanten. Ernie en zijn vriend Sid vertrekken naar Yorkshire. Langzaam beginnen de gasten één voor één te overlijden en iedereen kan als verdacht worden aangemerkt. Ernie en Sid proberen hun dood te vermijden en ondertussen uit te zoeken wie achter de moorden zit.
What a Girl Wants (2003) What a Girl Wants (2003)
De tiener Daphne reist af van New York naar Engeland om op zoek te gaan naar haar vader. Hij weet niet dat hij een kind heeft met zijn Amerikaanse vriendin die hij ontmoette toen hij in Marokko werkte. Terwijl Daphne haar vader probeert te leren kennen moet ze zich aanpassen aan de voor haar nieuwe sociale regels waar ze mee te maken krijgt.
What a Way to Go! (1964) What a Way to Go! (1964)
Louisa Foster is miljonaire tegen wil en dank. Ze stapte vier keer in het huwelijksbootje, maar al haar echtgenoten kwamen om het leven. En Louisa bleef telkens achter met hun geld. De weduwe is ervan overtuigd dat er een vloek op haar fortuin rust en ze besluit een grote som aan de overheid te schenken. Maar in de bank wordt haar cheque geweigerd. Totaal over haar toeren roept Louisa de hulp in van psychiater Stephanson...
What a Whopper (1961) What a Whopper (1961)
Ondernemende, jonge schrijver probeert de verkoop van zijn boek te stimuleren door ervoor te zorgen dat het onderwerp van zijn boek enkele keren in het openbaar verschijnt. Aangezien het boek over het monster van Loch Ness gaat, zorgt dit voor opschudding.
What about Bob? (1991) What about Bob? (1991)
Dr. Leo Marvin heeft alles wat zijn hartje begeert, een goede baan, een bestseller, een geweldige familie, maar dat verandert allemaal als zijn nieuwe patient Bob arriveert. Na 1 afspraak met Bob vertelt Dr. Marvin dat hij een maand op vakantie gaat. Bob doet er alles aan om mee te gaan en brengt wat tijd door met de familie van Dr. Marvin. Dit alles zorgt ervoor dat Dr. Marvin zelf helemaal gek wordt.
What Alice Found (2003) What Alice Found (2003)
Een jong arm meisje komt door een aardig stel in aanraking met de trucker-prostitutie. Ze wordt door hen meegezogen in de duistere wereld van sex en drugs.
What Became of Jack and Jill? (1972) What Became of Jack and Jill? (1972)
Jill Standish en Johnny Tallent zijn een verliefd stel dat plannen heeft om Jills rijke grootmoeder te vermoorden, om zo een grote erfenis binnen te halen. Ze besluiten om haar zo te laten schrikken dat ze dood neervalt. Om dat te bereiken vertellen ze haar dat de jonge mensen van tegenwoordig besloten hebben om alle oude mensen te vermoorden omdat ze toch maar in de weg lopen. Als er op een dag een protestmars wordt gehouden door jongeren, die langs Jills grootmoeders huis gaat, schrikt ze zich zo dat ze dood neervalt. Maar krijgen Jill en Johnny nu de erfenis of heeft grootmoeder nog iets achter de hand?
What Becomes of the Broken Hearted? (1999) What Becomes of the Broken Hearted? (1999)
Wanneer Beth hem verlaat voor een leven zonder geweld en onzekerheid, keert Jake zijn gezin de rug toe. Hij vindt een nieuwe vriendin, Rita, maar dan wordt zijn oudste zoon Nig gedood in een bende oorlog. Sonny, Nigs jongere broer en zijn vriend Mookie besluiten Nig te wreken. Samen met Tania, Nigs vriendin, vragen ze Jake om hulp. Jake ziet niets in hun plan. De drie besluiten zich dan op eigen houtje aan te sluiten bij een rivaliserende bende. Ze raken steeds meer verstrikt in een wereld van geweld. Als Jake eindelijk besluit zijn zoon te hulp te schieten, heeft het noodlot al toegeslagen. Vervolg op Once Were Warriors.
What Did You Do in the War, Daddy? (1966) What Did You Do in the War, Daddy? (1966)
1943 Sicilië. Het is voor het Amerikaanse leger geen probleem om de Italianen te verslaan, want ze geven zich graag over zolang het grote feest maar doorgaat. De Amerikanen besluiten mee te feesten en in hun roes komen de Duitsers.
What Do Men Want? (1921) What Do Men Want? (1921)
Mannen weten niet goed wat ze willen. Ten eerste wil Frank (J. Frank Glendon) uitvinder worden. Tevens wil hij trouwen met zijn jeugdliefde Hallie (Claire Windsor), en behalve dat wil hij ook nog kinderen. Maar als een uitvinding hem financieel succes brengt, raakt hij de draad kwijt en begint iets met een andere vrouw. Nadat hij ontdekt dat de reputatie van deze vrouw niet onbezoedeld is, wil hij weer terug naar Hallie. Maar dan ziet hij Yost, een vroegere aanbidder van Hallie, haar huis binnengaan en weet hij dat het nu te laat is. Of toch niet?
What Do You Say to a Naked Lady? (1970) What Do You Say to a Naked Lady? (1970)
Candid Camera's Allen Funt neemt in het geheim mensen op die reageren op onvoorziene omstandigheden die te maken hebben met naaktheid. Zoals een vrouw die plotseling naakt uit een lift stapt in een kantoorgebouw of een mannelijk naaktmodel die begint te praten met de vrouwelijke kunstenaars.
What Dreams May Come (1998) What Dreams May Come (1998)
Na de dood van hun twee kinderen wordt het leven van Dr. Chris Nielsen en zijn vrouw Annie er niet makkelijker op. Vooral Annie heeft het erg moeilijk met het verlies. Wanneer Chris ook nog eens komt te overlijden arriveert hij bij de hemel, waar hij Albert ontmoet. Hij ontdekt dat de hemel nog opmerkelijker is dan hij ooit had kunnen denken. De dood van Chris is echter de druppel voor Annie, die zelfmoord pleegt en daardoor in de hel belandt. Wanneer Chris hier achter komt probeert hij de ziel van zijn vrouw te redden.
What Ever Happened to Baby Jane? (1962) What Ever Happened to Baby Jane? (1962)
Het ooit geliefde kindsterretje Baby Jane is nu een onevenwichtige volwassen vrouw, verslaafd aan wodka en krankzinnig werkend aan een comeback. Blanche van haar kant was een volwassen filmster tot een auto-ongeval haar verlamde en zij totaal afhankelijk werd van haar knettergekke zus Jane...
What Girls Learn (2001) What Girls Learn (2001)
Naarmate de onderlinge rivaliteit tussen haar dochters toeneemt, speelt 'Mama' al de vredestichter en geeft ze de meisjes al de liefde die ze zich maar zouden kunnen wensen. En dan ontmoet Mama Nick en wordt ze verliefd. Hun hechte gezinsleven komt op zijn kop te staan. Tilden en Elizabeth worden ontworteld en moeten in Long Island leven met Nick als hun surrogaat-vader en ze zwoegen om zich aan te passen. Tragisch genoeg valt Mama ten prooi aan een levensbedreigende ziekte. Terwijl Nick poogt het gezin bijeen te houden, worden de twee meisjes gedwongen om hun houding ten opzichte van hem opnieuw te bezien - hoe pijnlijk dat ook zou kunnen zijn.
What Happened to Jones (1926) What Happened to Jones (1926)
Een nacht voordat hij gaat trouwen, is Tom Jones aan het pokeren met zijn vrienden. De politie onderbreekt dit illegale kansspel, en Tom vlucht een Turks badhuis in, waar een speciale damesnacht aan de gang is. Om aan de politie te ontsnappen, verkleedt Jones zich als de priester die op zijn bruiloft dienst moest doen.
What Happened to Rosa (1920) What Happened to Rosa (1920)
Een waarzegger vertelt aan Rosa Alvaro, een winkelbediende, dat zij in haar vorig leven tot de Spaanse adel behoorde. Wanneer Rosa dit verneemt en naar haar appartement terugkeert, herinnert ze zich dat haar moeder ooit een Spaanse danseres was. Korte tijd later maakt Rosa kennis met een man uit de hogere kringen.
What Happens in Vegas... (2008) What Happens in Vegas... (2008)
Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden en met een spel de jackpot winnen besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ook dat ze een jackpot gewonnen hebben. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.
What Hides Beneath (2004) What Hides Beneath (2004)
Na de dood van zijn vader besluit Tyler Mason om naar Los Angeles te verhuizen. Als hij jaren later weer terugkeert naar zijn geboortedorp om zijn leven zoals het voor de verhuizing was voort te zetten, blijkt er nogal wat veranderd. Ondertussen probeert Holly Garner de dood van haar vader te verwerken, en overweegt ze om het dorp te verlaten, moe van de belemmeringen van het dorpsleven. Zowel Garner als Mason ontdekken echter opmerkelijke veranderingen in het gedrag van de mensen om hen heen. Ze komen tot een schokkende ontdekking.
What If God Were the Sun? (2007) What If God Were the Sun? (2007)
Jamie Spagnoletti (Lacey Chabert) is een cynische verpleegster, die een zware baan probeert te combineren met grootse huwelijksplannen. Haar wereld stort echter in wanneer haar vader wordt binnengebracht op de eerste hulp en sterft terwijl Jamie met een andere patiënt bezig is. Ze kan haar verdriet niet verwerken en krijgt problemen op haar werk en met haar verloofde Jeff (Sam Trammell). Jamie wordt overgeplaatst naar een andere afdeling in het ziekenhuis, waar ze Melissa (Gena Rowlands) ontmoet, een ongeneeslijk zieke vrouw die haar leven in stijl wil eindigen. Ondanks haar ziekte, zit Melissa vol humor en vertrouwen. Dit maakt grote indruk op de nog altijd rouwende Jamie, die zo opnieuw leert invulling te geven haar eigen leven.
What Is It? (2005) What Is It? (2005)
Een minstreel droomt ervan een ongewerveld dier te worden en behandelt zichzelf met een elixer, dat hij heeft gewonnen uit enzymen van wormen. Helaas heeft het goedje een bijzonder onaangename nevenwerking, en tijdens de onvermijdelijke hallucinaties droomt de man van Shirley Temple in een Nazi-pakje, naakte mannen op gigantische schelpen en naakte vrouwen met apenmaskers.
What Just Happened? (2008) What Just Happened? (2008)
Een filmproducer in Hollywood (Robert de Niro) probeert zich te manoeuvreren langs de valkuilen van de filmindustrie. Hij moet binnen twee weken zowel zijn nieuwste film maken en tegelijkertijd zijn huwelijk zien te redden.
What Katy Did (1999) What Katy Did (1999)
1900. Katy Carr, een dertienjarig meisje met een nogal opvliegend karakter, bezorgt haar vader, die weduwnaar is, heel wat kopzorgen. Wanneer haar zieke nicht Helen bij hen intrekt, verandert Katy's wereld echter.
What Lies Beneath (2000) What Lies Beneath (2000)
De briljante wetenschapper Norman Spencer maakt zich zorgen over zijn echtgenote Claire. Sinds hun enige dochter Caitlin op kamers is gegaan, hoort Claire stemmen en ziet ze voortdurend een gezicht van een jonge vrouw gereflecteerd in het water. Claire vermoedt dat de bizarre verschijnselen alles te maken hebben met de nieuwe buren. Ze verdenkt Warren Feur er zelfs van zijn echtgenote Mary te hebben vermoord. Haar geest zou nu in Claires huis ronddwalen. Voor Norman gaat dit te ver en hij stuurt zijn echtgenote naar een therapeut. Die raadt Claire aan om in contact te treden met de geest...
What Love Is (2007) What Love Is (2007)
Het is Valentijnsdag en Tom heeft grote plannen. Hij staat op het punt zich te verloven en heeft een verrassingsfeestje gepland om het goede nieuws met zijn vrienden te delen. Maar goede dingen kunnen ook verslechteren. Tom komt terug thuis en ziet dat zijn vriendin hem verlaten heeft en met pak en zak vertrokken is. In plaats van een verrassingsparty te geven, krijgt hij er nu een.
What Love Sees (1996) What Love Sees (1996)
Jean Treadway is een blinde, maar een zelfbewuste jonge vrouw die in een gegoede familie is opgegroeid. Op een dag leert ze de eveneens blinde Gordon Holly kennen, die van eenvoudige afkomst is. Samen proberen ze hun dromen waar te maken .
What Makes a Family (2001) What Makes a Family (2001)
Janine en Sandy zijn een lesbisch koppel. Sandy is de biologische moeder van hun dochtertje. Maar Sandy wordt ziek en overlijdt. Dit is het begin van een juridische strijd tussen de ouders van Sandy en Janine met als inzet het voogdijschap over het meisje.
What on Earth Have I Done Wrong?! (2007) What on Earth Have I Done Wrong?! (2007)
De film is een mockumentary over een filmmaker die op slinkse wijze geld verzamelt om een mockumentary te maken. Het verhaal gaat uiteraard over Niu Chen-zer zelf, die dan ook de hoofdrol speelt. Niu Chen-zer zoekt naarstig naar extra geld voor zijn film en komt daardoor in aanraking met louche zakenlieden, corrupte politici en andere opportunisten. Het onderscheid tussen een filmmaker, een politicus, een gangster en een pooier is soms moeilijk te maken.
What Planet Are You From? (2000) What Planet Are You From? (2000)
Om zijn planeet te redden moet het ruimtewezen Harold naar de aarde om een vrouw te vinden bij wie hij een kind kan verwekken. Op de planeet heeft hij als beste het examen over het benaderen en omgaan met vrouwen afgelegd maar eenmaal op aarde komt hij erachter dat het handboek over de vrouw toch niet helemaal compleet was.
What Price Glory (1926) What Price Glory (1926)
Quirt en Flagg zijn twee Amerikaanse Marine-sergeanten die op missie zijn in China en de Filipijnen. In de tussentijd zijn ze ook de hele tijd elkaars rivalen op vrouwengebied. In 1917 stapt Amerika W.O.I binnen en Flagg, inmiddels Kapitein, wordt in Frankrijk gestationeerd. Hier is hij vooral bezig de flirterige Charmaine, dochter van de waard te versieren, maar dan blijkt ook Quirt opgeroepen te zijn, natuurlijk nooit te beroerd om het ook met Charmaine aan te leggen. Na verloop van tijd brengt de oorlog zoveel ellende en gevaar dat de mannen zich toch met elkaar moeten verenigen.
What Price Glory (1952) What Price Glory (1952)
Frankrijk, 1918. Tijdens W.O.I leidt Captain Flagg een groep mariniers en krijgt een nieuwe commandant, namelijk zijn oude rivaal Quirt. Beide blijken ze ook nog een oogje te hebben op de mooie dochter van de plaatselijke herbergier, Charmaine. Dan raakt de oorlog in een versnelling en wordt het bataljon naar het front gestuurd, voor rivaliteit is er geen plek meer.
What Price Hollywood? (1932) What Price Hollywood? (1932)
Serveerster Mary Evans schopt het met hulp van de alcoholische regisseur Maximillan 'Max' Carey tot filmster. Ze papt aan met miljonair Lonnie Borden, maar hij heeft al snel genoeg van het Hollywood-leventje.
What Price Innocence? (1933) What Price Innocence? (1933)
Ruth Harper is een jonge vrouw, die zich maar niet kan binden. Ze heeft dan ook de ene relatie na de andere en dumpt zonder problemen haar huidige vent om vervolgens met de volgende te kunnen rommelen. Maar dan neemt Ruth's leven ineens een onverwachte wending en het lijkt alsof Ruth wordt gestraft voor haar manier van leven.
What Rats Won't Do (1998) What Rats Won't Do (1998)
Net nu advocate Kate Beckenham binnenkort gaat trouwen, krijgt zij een grote zaak voor haar kiezen. In de rechtszaal moet zij het opnemen tegen de charmante Jack Sullivan die nog nooit een zaak verloren heeft .
What Remains (2005) What Remains (2005)
De eigenzinnige en spraakmakende fotografe Sally Mann zoekt haar onderwerpen bewust dicht bij huis, fotografeert waar ze van houdt en wat haar bezig houdt. In 1992 breekt ze door met een expositie van een serie zwart-wit foto’s van haar kinderen: Immediate Family. Omdat haar kinderen er vaak naakt op staan, rijst in Amerika de vraag of dit kunst is of kinderporno. Mann ontketent zo onbedoeld een discussie die haar werk meteen beroemd maakt. Met haar esthetische benadering van controversiële onderwerpen roept ze vaker discussies over kunstzinnigheid en ethiek. Deze documentaire belicht op intieme wijze haar werkproces en de ontwikkeling van Sally Mann over tien jaar en betrekt daarin, zoals zij dat ook doet in haar foto’s, haar leefomgeving, haar onzekerheden en haar familie. Haar man en jeugdliefde Larry lijdt aan een dodelijke spierziekte en ze probeert via haar fotografie vat te krijgen op de dood en ontbindingsprocessen. Ze graaft daarvoor niet alleen de botten op van haar overleden honden, maar fotografeert ook lijken in een forensische laboratoriumtuin. De fotoserie wordt een oogverblindende en persoonlijke meditatie over sterfelijkheid.
What the #$*! Do We (K)now!? (2004) What the #$*! Do We (K)now!? (2004)
Amanda (Marlee Matlin), wordt wakker in een Alice in Wonderland-achtige wereld. Haar tot dan toe oninteressante leven wordt ontrafeld tot op moleculair en kwantumniveau. Ze ontdekt dat haar neurologische processen onzekerheid met zich meebrengen en de vraag is of de realiteit wel echt is of slechts haar perceptie van de realiteit.
What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole (2006) What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole (2006)
Op haar Alice in Wonderland-achtige reis, desintegreert het saaie leven van Amanda (Marlee Matlin) steeds verder, en wordt de onzekere wereld van de kwantummechanica steeds zichtbaarder onder het oppervlak van de alledaagse realiteit. Maar haar leven dient nu meer als een menselijke toetssteen voor de mystieke en met steeds meer raadselen omgeven wetenschap die uit de doeken wordt gedaan. De wetenschappers zijn de echte sterren, maar het zijn en blijven ook mensen die met hun informatie de intelligentie van de gemiddelde kijker niet overstijgen. Ze maken duidelijk op welke manieren mensen met elkaar en met de kosmos verbonden zijn, en hoe wij met ons allen de werkelijkheid beïnvloeden.
What the Deaf Man Heard (1997) What the Deaf Man Heard (1997)
In 1940 wordt de tienjarige Sammy Ayers door zijn moeder achtergelaten in de bus. Als de buschauffeur Sammy vraagt de bus te verlaten, doet Sammy of hij doof is. Deze act houdt hij langer vol dan hij had verwacht.
What We Did That Night (1999) What We Did That Night (1999)
Vier collegejongens maken graag overal een pesterijtje van. Totdat het een keer misgaat en een meisje overlijdt. De vrienden verbergen het lijk en proberen de zaak te vergeten. Acht jaar later echter belt één van hen, die inmiddels crimineel van beroep is, de rest op.
What We Do Is Secret (2007) What We Do Is Secret (2007)
Biografische film over Darby Crash en zijn band The Germs. We zien hoe Darby de band en haar concept in 1975 opzet, tot grote populariteit weet te stuwen eind jaren '70, tot aan Darby's dood in 1980. Tegen de achtergrond van dit verhaal speelt de opkomst van de muziekstroming punkrock in Amerika en de opkomst van hardcore.
What Women Want (2000) What Women Want (2000)
Na een ongeluk is de playboy Nick Marshall ineens in staat om alles te horen wat vrouwen denken. Hij besluit deze gave te gebruiken op de vrouw die de positie binnen hun bedrijf krijgt die Marshall graag had willen hebben, om zo de baan van haar af te kunnen pikken. Hij wordt echter verliefd op haar.
What Would Jesus Buy? (2007) What Would Jesus Buy? (2007)
Deze documentaire neemt de commercialisatie van kerstmis in de Verenigde Staten onder de loep. We volgen hierbij Reverend Billy (Bill Talen), die samen met zijn kerk het land probeert te waarschuwen voor wat hij de "shopacalypse" noemt: de ondergang van de mensen aan overconsumptie en schulden.
What! No Beer? (1933) What! No Beer? (1933)
Elmer J. Butts (Buster Keaton) is verliefd op Hortense (Phyllis Barry), hoewel hij haar nog nooit aangesproken heeft. Elmer droomt ervan een miljoen te verdienen, zodat hij voor Hortense een Rolls-Royce kan kopen en met haar kan trouwen. Samen met zijn vriend Jimmy Potts (Jimmy Durante) tracht Elmer fortuin te maken met een bierbrouwerij, maar juist tijdens de drooglegging maakt de politie jacht op illegale alcoholstokerijen.
What's a Carry On? (1998) What's a Carry On? (1998)
Vanwege het 40-jarig jubileum maakte John Highlander een documentaire over het succes van de welbekende, Britse "Carry On"-films. Verschillende acteurs en actrices, die regelmatig in deze "Carry On"-films speelden, worden geïnterviewd. Deze persoonlijke gesprekken worden gecombineerd met vele archiefbeelden en verwijderde, nooit eerdere vertoonde scènes.
What's Cookin'? (1942) What's Cookin'? (1942)
Het radiostation van Agatha Courtney draait enkel klassieke muziek. Haar man J.P. wil graag dat er ook moderne muziek gedraaid wordt en schakelt de hulp in van zijn nichtje Sue. Zij en haar muzikale vrienden veranderen de zender in een groot succes. Agatha is er echter minder blij mee.
What's Cooking? (2000) What's Cooking? (2000)
De film volgt families met een verschillend geloof, Aziatische, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse families tijdens een viering van Thanksgiving. Tijdens die dag zijn er heel wat beslommeringen, tegenslagen, romances en familiecrises.
What's Eating Gilbert Grape (1993) What's Eating Gilbert Grape (1993)
Gilbert Grape leeft in Endora, een klein plaatsje waar niets te beleven valt. Zijn voornaamste taak is het zorgen voor zijn geestelijk gehandicapte broertje Arnie. Op een dag passeren Becky en haar grootmoeder door Endora. Gilbert wordt verliefd op Becky, maar hij raakt in de problemen als hij tijd probeert vrij te maken voor zijn privé-leven.
What's Good for the Goose (1969) What's Good for the Goose (1969)
Timothy Bartlett (Norman Wisdom) is een bankier van middelbare leeftijd, die naar een vakantieoord aan het strand wordt gestuurd voor een conventie van bankiers. Hij is bang dat de besprekingen erg saai zullen zijn, maar alles verandert wanneer twee hippie meisjes hem meenemen in hun leven. Timothy voelt zich helemaal thuis in de hippie-scene, maar als hij op een gegeven moment zich toch begint te schamen voor zijn nieuwe levensstijl besluit hij om zijn vrouw naar de conventie te halen, om zo hun liefde een nieuwe impuls te geven.
What's Love Got to Do with It (1993) What's Love Got to Do with It (1993)
Anna Mae heeft altijd al een speciaal stemgeluid gehad. In haar tienerjaren wordt ze ontdekt door de popster Ike Turner. Ze trouwt met hem, wordt de moeder van zijn kinderen en wordt het belangrijkste lid van zijn band. Door Ike's alcohol- en drugsgebruik mishandelt hij haar, maar omdat ze vroeger door haar eigen moeder is verlaten, wil ze niet dezelfde fout maken. Het geweld wordt echter van kwaad tot erger.
What's New, Pussycat (1965) What's New, Pussycat (1965)
Michael James heeft een dwangmatige ziekte. Hij is gek op vrouwen. Hij wil trouw zijn aan zijn verloofde Carole, maar krijgt problemen omdat iedere vrouw die hij tegenkomt op hem verliefd wordt. Zijn psychiater Dr. Fassbender kan hem niet helpen omdat hij druk bezig is om één van zijn patiënten te verleiden die op haar beurt weer naar Michael lonkt. Een ramp doet zich voor als alle betrokken personen in hetzelfde hotel inchecken en niet op de hoogte zijn van elkaars aanwezigheid.
What's So Bad About Feeling Good? (1968) What's So Bad About Feeling Good? (1968)
Een nieuw soort virus dat mensen simpelweg gelukkig maakt wordt gezien als een bedreiging door de autoriteiten. Ondertussen verspreiden de 'slachtoffers' het virus zoveel mogelijk.
What's the Matter with Helen? (1971) What's the Matter with Helen? (1971)
De kranten hebben volgestaan over Helen en haar vriendin, de moeders van de daders van een moord. Omdat ze telefonisch worden lastiggevallen, verhuizen ze naar California, waar ze een dansschool openen voor kind-sterren. Helen kan blijkbaar door de dramatische ervaringen niet zo snel vergeten, ze doet zo raar...
What's the Worst That Could Happen? (2001) What's the Worst That Could Happen? (2001)
De dief Kevin Caffery probeert in te breken in het huis van de rijke zakenman Max Fairbanks. Fairbanks weet 'm echter te betrappen, en steelt Caffery's geliefde ring die hij van zijn vriendin gekregen heeft. Caffery wil wraak, en probeert met de hulp van zijn partners om de ring terug te krijgen.
What's Up, Doc? (1972) What's Up, Doc? (1972)
Een geflipte studente heeft haar zinnen gezet op een verstrooide muziekprofessor, die meer van zijn hobby houdt dan van zijn tuttige verloofde. Dan zijn er ook nog een aantal identieke reistassen die voortdurend worden verwisseld. Paniek gegarandeerd.
What's Up, Hideous Sun Demon (1983) What's Up, Hideous Sun Demon (1983)
The Hideous Sun Demon maar dan opnieuw ingesproken en geknipt. Een parodie op de monster films over een zonnebrandolie die van binnen naar buiten werkt.
What's Up, Tiger Lily? (1966) What's Up, Tiger Lily? (1966)
Woody Allen voorziet een Japanse spionagefilm van nasynchronisatie, geheel naar eigen smaak. De dialogen hebben niks meer met de oorspronkelijke film te maken, en het plot verdwijnt door alle onzin volledig in het niets.
What? (1972) What? (1972)
Nancy, een jonge Amerikaanse, kan tijdens een reis door Italië ontkomen aan een stel snoodaards die haar probeerden te verkrachten. Ze vlucht in de villa van de steenrijke M. Joseph Noblart. Die ligt op sterven en is omringd door een excentriek gezelschap van lieden die het op de erfenis gemunt hebben. In afwachting doen ze zich te goed aan perverse seksspelletjes.
Whatever (1998) Whatever (1998)
Begin jaren '80: Een meisje leeft samen met haar moeder en sadistische broertje. Ze heeft een passie voor beeldende kunst en is goed op school. Ze stort zich echter meer en meer op feesten en komt in aanraking met drugs en vrije seks.
Whatever Happened to Aunt Alice? (1969) Whatever Happened to Aunt Alice? (1969)
Een weduwe is vastbesloten haar rijke levensstijl te handhaven. Ze bedenkt een kwaadaardig plan waarbij ze keer op keer rijke huishoudsters in dienst neemt, die vervolgens onder dubieuze omstandigheden verdwijnen.
  1 2 3 4 5 6 -7- 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!