Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 -5- 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Zoeken:
War of the Roses, The (1989) War of the Roses, The (1989)
De advocaat D'Amato raadt (gratis) een cliënt aan om niet te gaan scheiden. Hij vertelt zijn cliënt het verhaal van de Roses. Een gelukkig stel totdat Barbara zich voorstelt hoe het leven zonder Oliver zou zijn, wat haar bevalt. Na veel ruzies besluiten ze te scheiden. Ze willen echter allebei het huis hebben en dit zorgt ervoor dat er een gemeen gevecht ontstaat over wie het zal krijgen.
War of the Satellites (1958) War of the Satellites (1958)
Aardse ruimtevaartprojecten worden gesaboteerd door een onzichtbare buitenaardse macht. Een ultimatum wordt gesteld: wanneer het ruimteonderzoek niet stopgezet wordt, zal overgegaan worden tot de vernietiging van de aarde. Astronaut Dave Boyer ontdekt dat zijn baas, Dr. Pol Van Ponder, in de macht is van de ruimtewezens en hij moet hem redden om via Dr. Ponder de aarde te redden.
War of the Worlds (2005) War of the Worlds (2005)
Ray Ferrier (Tom Cruise) is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is teveel met zichzelf bezig. Zijn eenvoudige leven wordt echter op een buitengewone en gewelddadige manier verstoord, wanneer allesvernietigende indringers hun opwachting maken. Buitenaardse wezens, die in grote aantallen zijn gekomen om de aarde te vernietigen. Terwijl zij zich een weg banen door het land en een spoor van vernietiging achter zich laten, moet Ray zijn kinderen zien te beschermen.
War of the Worlds (II) (2005) War of the Worlds (II) (2005)
Onze beschaving is in gevaar wanneer een onbekend volk van een andere planeet de aarde aanvalt. Met zogenaamde “walkers” vernietigen ze alles wat op hun weg ligt. Onze wapens lijken geen schijn van kans te hebben tegen deze buitenaardse invasie. Een kleine groep militairen probeert samen een wapen te vinden dat onze beschaving moet redden.
War of the Worlds 2: The Next Wave (2008) War of the Worlds 2: The Next Wave (2008)
Twee jaar na de invasie van de Martians, keren de aliens terug om hun doel, het domineren van het menselijk ras te realiseren. Dit doen ze door een tweede aanval te starten, om op die manier de rest van de mensheid te vernietigen.
War of the Worlds, The (1953) War of the Worlds, The (1953)
In de buurt van een Californisch dorpje landt een gigantische meteoor in een veld. Een paar wetenschappers en wat voorbijgangers staan op afstand toe te kijken. Voorlopig is het ding nog te heet om te benaderen. Drie mannen houden die nacht de wacht bij het gevaarte. Er gebeurt niets... totdat ze een vreemd geluid horen, de meteoor gaat open en een buitenaards schip verschijnt, dat alles zal vernietigen dat erbij in de buurt komt.
War of the Worlds, The (2005) War of the Worlds, The (2005)
In een klein Engels dorpje landt een gigantische meteoor in een veld. Een paar wetenschappers en wat publiek staan op afstand toe te kijken. Voorlopig is het ding nog te heet om te benaderen. Drie mannen houden die nacht de wacht bij het gevaarte. Er gebeurt niks…totdat ze een vreemd geluid horen, de meteoor gaat open en een buitenaards schip verschijnt, dat alles zal vernietigen dat erbij in de buurt komt.
War on Democracy, The (2007) War on Democracy, The (2007)
In zijn laatste documentaire 'The War on Democracy' laat onderzoeksjournalist John Pilger zien op welke wijze Amerikaanse regeringen in de afgelopen eeuw tal van democratisch gekozen regeringen in Latijns-Amerika ondermijnden en burgerbevolkingen aldaar onderwierpen aan dictatoriale regimes. Archiefmateriaal en uitgebreide interviews, zoals met Venezuelaanse president Hugo Chavez, wisselen elkaar af. Ondanks alles heeft Pilger vertrouwen in de weerbaarheid en vechtlust van het volk en acht hij de macht van het Westers juk niet onoverwinnelijk.
War Paint (1953) War Paint (1953)
De cavalerie-eenheid van luitenant Billings moet een vredesverdrag naar de indianen brengen. De reis door de woestenij is zwaar. De manschappen moeten te voet door de woestijn, daar hun paarden door een saboteur werden vrijgelaten. Taslik, de zoon van het opperhoofd, moet de eenheid naar de indianen gidsen. Wanneer een soldaat sterft omdat Taslik hen naar een vergiftigde waterbron leidt, en de eenheid in een grote cirkel blijkt te lopen, wordt Taslik in een vuurgevecht gedood. Zijn zus Wanima moet nu de mannen de weg wijzen. Wanneer ze op een goudmijn stuiten, breekt echter een bloedige muiterij uit.
War Party (1988) War Party (1988)
Een groep acteurs wil de bekende veldslag tussen de Amerikaanse cavalerie en de Blackfeet Indians naspelen. Helaas gaat er tijdens het schijngevecht van alles mis, en laaien de emoties zelfs zo hoog op, dat er een dode valt. Al gauw worden drie echte jonge Blackfeet-indianen het mikpunt van alle haat en woede.
War Photographer (2001) War Photographer (2001)
Oorlogsfotograaf James Nachtwey staat al twintig jaar overal bovenop. Regisseur Christian Frei volgde hem gedurende twee jaar tijdens zijn werk. Nachtwey is in Kosovo, als de huizen nog branden. In Indonesië, waar een bedelaarsgezin tussen de treinrails leeft, en in Palestina, tussen het traangas en de stenen slingerende jongeren. De filmkijker kan zo meekijken en meedenken met het moment van de klik, terwijl hij de ademhaling van Nachtwey hoort. De kijker wordt de fotocamera. Het verschil met het gezichtspunt van Frei’s camera, enkele meters achter Nachtwey, is een van de manieren waarop de media film en fotografie worden vergeleken. Naast de opnamen van de werkzaamheden van Nachtwey, toont Frei uitgebreid de foto’s die er het resultaat van zijn. In interviews beschrijven collega’s Nachtwey’s bijzondere persoonlijkheid. CNN’s Christiane Amanpour noemt hem een ‘single-minded loner'.
War Requiem (1989) War Requiem (1989)
Gebaseerd op het politiek-religieuze werk van Benjamin Britten, waarin gedichten over de oorlogsgruwelen (geschreven in de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog) vermengd worden met found footage uit die tijd en gedroomde fantasieën over een dichter (en liefde) in oorlogstijd. Een hommage aan de rol van vrouwen in de oorlog en de Onbekende Soldaat.
War Room, The (1993) War Room, The (1993)
Een documentaire over de fascinerende verkiezingscampange van Bill Clinton tegen George Bush sr. Er wordt vooral gefocust op de 'spindoctors' van Clinton, George Stephanopoulos en James Carvile.
War Symphonies: Shostakovich Against Stalin, The (1997) War Symphonies: Shostakovich Against Stalin, The (1997)
In het Rusland tijdens het Interbellum en de Tweede Wereldoorlog regeerde Stalin op bloedige wijze. De componist Dmitri Shostakovich vond zich helemaal niet in het beleid van de tiran, maar zich openlijk uitspreken was onmogelijk. Dat zou hem zijn leven gekost hebben. Shostakovich nam zijn vlucht tot een andere methode: kunst. Deze documentaire laat zien hoe Shostakovich zijn vierde tot en met de negende symfonie gebruikte als stil protest tegen de misdaden van Stalin.
War Tapes, The (2006) War Tapes, The (2006)
In plaats van zelf op pad te gaan, gaf een reporter zijn camera mee aan drie Amerikaanse soldaten die naar Irak vertrokken. De een ging uit patriottisme, de tweede om zijn studie te bekostigen, en de derde is een Libanese Amerikaan die liever niet was gegaan. Via de camera wordt de kijker geconfronteerd met de ontreddering, de brute soldatenhumor en het altijd dreigende gevaar.
War Wagon, The (1967) War Wagon, The (1967)
De terugkeer van Taw Jackson is groot nieuws in het stadje Emmett. Drie jaar geleden liet de corrupte zakenman Frank Pierce hem opdraaien voor een moord, met een gevangenisstraf van tien jaar tot gevolg. Tijdens Taws afwezigheid pikte Pierce zijn boerderij en land in, dat rijk is aan goud. Nu de rancher wegens goed gedrag opnieuw op vrije voeten is, vreest Pierce voor zijn winstgevende operatie en vraagt revolverheld Lomax hem uit te schakelen. Maar Lomax heeft al een opdracht: samen met Taw, de indiaan Levi Walking Bear, explosievenexpert Billy Hyat en de oude Wes Catlin zal hij een overval plegen op de gepantserde wagen waarmee Pierce het goud laat vervoeren.
War Within, The (2005) War Within, The (2005)
Hassan, een Pakistaanse student, wordt in Parijs per ongeluk opgepakt voor medeplichtigheid bij terroristische activiteiten en daarop verhoord door de Amerikaanse veiligheidsdiensten. Getraumatiseerd als hij is door de hele toestand zint hij op wraak en sluit zich aan bij een terroristische cel in New York. Hassan verblijft bij zijn voormalige beste vriend Sayeed, die in New York woont. Hij liegt echter over zijn ware bedoelingen in de V.S., terwijl Sayeed zijn uiterste best doet voor Hassan werk te vinden en hem deel wil laten uitmaken van The American Dream.
War Zone, The (1999) War Zone, The (1999)
Een vijftienjarige jongen wordt gedwongen om zijn vrienden in London te verlaten als zijn familie verhuist naar het rustige Devon. Zijn moeder is zwanger, zijn vader scheldt hem geregeld de huid vol, en zijn achttienjarige zus is seksueel actief, en erg open tegen haar broer. De jongen komt er achter dat zijn vader seksueel contact heeft met zijn dochter.
War, Inc. (2007) War, Inc. (2007)
Het verlaten land Turagistan is vernield na een opstand nadat een geheime corporatie, in bezit van de oud-president van de VS, de staat heeft overgenomen. Een huurmoordenaar, die zijn emoties onderdrukt door te leven op hete saus, is aangenomen om het hoofd van de tegenstanders te vermoorden. Maar dat wordt moeilijk nadat hij halsoverkop verliefd wordt op een sexy reporter.
War, The (1994) War, The (1994)
Vietnam-veteraan Stephen Simmons moet omgaan met een ander soort oorlog, en wel tussen zijn zoon Stuart en zijn vrienden, en een vijandelijke groep kinderen. Hij moet tevens zien om te gaan met zijn eigen persoonlijke- en werkproblemen die voortkomen uit zijn Vietnam ervaringen.
Warai no Daigaku (2004) Warai no Daigaku (2004)
In het vooroorlogse Japan moet een censor van de gouverneur een theaterschrijver zien te overtuigen zijn script fatsoenlijk aan te passen, aangezien deze niet naar de zin van de overheid zal zijn. Naarmate de twee langer met elkaar aan het script werken, krijgt dit script steeds meer onverwachte kanten..
Warau Iemon (2004) Warau Iemon (2004)
Een gerespecteerd afgetreden magistraat en een door een zware ziekte getroffen plattelandsmeisje ontmoeten elkaar en vinden bij elkaar de nodige steun om hun eenzaamheid te verdringen. Maar jaloezie van hun naasten zorgt ervoor dat hun relatie sterk onder vuur komt te liggen.
Warau Mikaeru (2006) Warau Mikaeru (2006)
Drie meisjes worden vriendinnen op een Japanse kostschool voor kinderen met rijke ouders. De meisjes komen er na een vreemd voorval achter, dat ze over bijzondere krachten beschikken. Deze krachten blijken uitstekend van pas te komen, wanneer er kinderen van rijke ouders ontvoerd worden.
Warbirds (1988) Warbirds (1988)
Een geheime militaire missie tegen het kleine rebelse Midden-Oosten land El Alahaim gaat mis. Eén piloot komt om en een ander blijft achter in de handen van de vijand. Een tweede missie wordt voorbereid om de piloot te bevrijden.
Warbus (1985) Warbus (1985)
Nadat hun missiepost vernield werd door Noord-Viëtnamese soldaten slaan de missionaris en zijn vrouw, samen met een groep overlevenden, in een oude schoolbus op de vlucht. Niet lang nadat ze vertrokken zijn krijgen ze het gezelschap van drie mariniers die hun basis in De Nang proberen te bereiken.
Warchild (2006) Warchild (2006)
Senada (Labina Mitevska) heeft de hoop eigenlijk nooit opgegeven. Haar baby was slechts twee jaar oud, toen ze haar halverwege de negentiger jaren tijdens de woelige tijden van de oorlog kwijtraakte. Haar ex-man Samir (Senad Basic) zocht zelf ook jarenlang naar Aida, maar zonder resultaat. Als Senada door een krantenbericht ontdekt, dat toen veel zieke kinderen naar het buitenland werden gebracht, klampt ze zich aan deze laatste strohalm vast. Met hulp van een mensensmokkelbende komt ze in Italië. Vandaar gaat ze via Oostenrijk verder naar Duitsland, waar ze in Ulm eindelijk op een eerste duidelijke aanwijzing stoot.
Warden of Red Rock (2001) Warden of Red Rock (2001)
Arizona, 1910. John Flinders de directeur van de Red Rockgevangenis, werpt een blik op de nieuwe gevangenen. Hij is tegelijkertijd verheugd en ontzet met wat hij ziet, namelijk Mike Sullivan, een vriend uit Flinders' tijd als outlaw.
Ware Liefde (2002) Ware Liefde (2002)
Centraal staat de geheime affaire tussen boekantiquaar Arie en Rock en Roll zangeres Charlotte. Terwijl Arie denkt dat hij de vrouw van zijn leven is tegengekomen, is het Charlotte aanvankelijk alleen om de seks te doen. Maar beiden zetten met hun affaire de zekerheden in hun leven op het spel.
WarGames (1983) WarGames (1983)
Een student breekt, zonder het zelf te weten, in in de centrale computer van het Amerikaanse leger. Daar denkt hij spelletjes te spelen tegen de computer. Maar deze spelletjes zouden weleens het begin kunnen zijn van de Derde Wereldoorlog.
Warhead (1996) Warhead (1996)
Een groep terroristen neemt een Amerikaanse nucleaire lanceerbasis in en dreigt deze bommen op Washington te laten vallen. Hun eisen om dit te voorkomen zijn het aftreden van de president en een miljard dollar op een Zwitserse bankrekening binnen 12 uur.
Warheads (1993) Warheads (1993)
Regisseur Romuald Karmakar probeert doormiddel van interviews het obscure leven van huurlingen te portretteren. Centraal staat de Duitse gepensioneerde Guenter Aschenbrenner die ooit deel uitmaakte van het fameuze Franse vreemdelingenlegioen, en de Britse huurling Karl.
Wariko, le Gros Lot (1994) Wariko, le Gros Lot (1994)
Ali, een politieman verklaart zijn vrouw voor gek als ze met een loterijbriefje thuiskomt, maar hij vult het in en wint de grote prijs. Echter, hij kan het briefje niet meer terugvinden en als hij het niet binnen een maand kan laten zien gaat het geld naar een goed doel. In zijn zoektocht naar het loterijbriefje ontdekt Ali de contrasten van de moderne Afrikaanse stad.
Warlock (1959) Warlock (1959)
Clay Blaisedell (Henry Fonda) is de juiste marshal om de stad te helpen tegen wilde cowboys. Zijn populariteit gaat snel te gronde door het gedrag van zijn vriend Tom (Anthony Quinn). De manklopende Tom opent een saloon en haalt iedere vrouw bij Clay weg. Johnny (Richard Widmark) wordt sheriff en moet zien alles alleen klaar te spelen. De confrontatie kan niet uitblijven tussen Clay en Johnny nadat Tom de dood heeft gevonden.
Warlock (1989) Warlock (1989)
Boston 1691. Een warlock oftewel een mannelijke heks, wordt ter dood veroordeeld, maar ontsnapt op een magische wijze naar de toekomst, gevolgd door een heksenjager. De warlock is op zoek naar de drie delen van de duivelsbijbel, want hiermee kan hij het ontstaan van de wereld veranderen.
Warlock III: The End of Innocence (1999) Warlock III: The End of Innocence (1999)
Meer dan 300 jaar geleden redde Katherine Miller, een heks uit Engeland, haar ontvoerde dochter uit de klauwen van een demonische geest. Hij wilde haar bloed gebruiken om een eeuwige bruid te maken voor de Duivel. Nu is de geest terug en hij doet een nieuwe poging met Kris Miller, de gereïncarneerde ziel van de dochter van Katherine. De geest moet haar ziel zien te krijgen; hij kan ze niet stelen, ze moet haar ziel vrijwillig afstaan.
Warlock Moon (1975) Warlock Moon (1975)
Een studente Jenny (Laurie Walters) ontmoet een eerzuchtige journalist John (Joe Spano), die haar overtuigt om met hem te gaan picknicken. Terwijl ze op het platteland rondrijden, ontdekken de twee een groot, maar erg oud, landhuis dat vroeger een kuuroord was. Een aardige oude vrouw die in het gerestaureerde deel van het huis woont wil hun wel een rondleiding geven, maar Jenny is bang omdat ze een vreemd verschijning in een trouwjurk zag. Ondanks dat Jenny weg wil, weet John haar te overtuigen om een nacht te blijven, want hij wil een verhaal schrijven over de geschiedenis van het kuuroord. Als opeens de oude vrouw verdwenen is, en een jager vertelt dat het kuuroord gesloten werd vanwege kannibalistische moorden, gebeuren er vreemde dingen.
Warlock: The Armageddon (1993) Warlock: The Armageddon (1993)
Eens in de duizend jaar komen de druïden bijeen om de ondergang van de Aarde te weren, maar vorige keer werd de ceremonie verstoord waardoor de voorspelde geboorte alsnog plaats zal vinden. Een meisje is zo onverstandig om de geboorteketting om te doen op de avond van de maansverduistering, waardoor de Warlock uit haar geboren wordt. Eén van de druïden zal zijn zoon moeten voorbereiden om de strijd aan te gaan tegen de Warlock.
Warlords (1989) Warlords (1989)
Dow is een ex-soldaat. Hij is op zoek in de wildernis naar zijn vrouw die hem verlaten heeft voor een krijgsheer. Zonder wapens of iets, als dat maar goed gaat...
Warlords of Atlantis (1978) Warlords of Atlantis (1978)
Greg Collinson (Doug McClure) gaat samen met geleerden op zoek naar een onderwaterstad waar hij vreemde mosters tegenkomt.
Warlords of the 21st Century (1982) Warlords of the 21st Century (1982)
Overlevenden van de olie-oorlogen worden geterroriseerd door de rondtrekkende Kolonel Straker en zijn bende. Straker verplaatst zich in een zwaar gepansterde truck en is hierdoor vrijwel onoverwinnelijk. Als er een meisje, Corlie, uit zijn kamp ontsnapt, zet hij alles op alles om haar terug te krijgen. Corlie krijgt echter hulp van de mysterieuze motorrijder Hunter. Hunter laat zich niet afschrikken door de imposante truck en gelooft dat er wel degelijk een manier is om terug te vechten.
Warm Nights on a Slow Moving Train (1988) Warm Nights on a Slow Moving Train (1988)
Een jonge docente uit Melbourne zorgt voor haar gehandicapte broer, en om wat bij te verdienen werkt ze als prostituee in de pianobar van een nachttrein. Op een gegeven moment valt een jonge mysterieuze man haar op, die zich steeds vaker in dezelfde trein als zij blijkt te bevinden.
Warm Springs (2005) Warm Springs (2005)
Een beeld van Franklin Delano Roosevelt in de jaren voor zijn presidentschap. Hij doet een poging naar het Witte Huis als running mate van James Cox, maar verliest. Een jaar daarna krijgt hij polio, waardoor hij zich terugtrekt op het platteland in Warm Springs en zijn vrouw Eleonor voor hem op de voorgrond treedt. Rustig werkt Roosevelt aan zijn gezondheid en werkt ondertussen zijn ideologie uit.
Warm Summer Rain (1989) Warm Summer Rain (1989)
Een vrouw wordt na een mislukte zelfmoordpoging wakker in een ziekenhuis. Ze ontsnapt en komt een dronken, mysterieuze man tegen bij een bar in de woestijn. De dag daarna wordt ze wakker naast hem in bed en het blijkt dat ze getrouwd zijn. Maar wat heeft zich precies de dag ervoor plaats gevonden?
Warning Shot (1967) Warning Shot (1967)
Een sergeant van de politie schiet tijdens surveillance een man neer die een pistool trekt. Het pistool is naderhand echter spoorloos verdwenen en de sergeant wordt aangeklaagd voor moord. Om zijn naam te zuiveren, gaat hij op onderzoek uit om uit te zoeken waar het pistool gebleven is en waarom het slachtoffer daar op dat moment was.
Warning Sign (1985) Warning Sign (1985)
Agrotek is officieel een onderzoekscentrum voor de landbouw. In realiteit is het echter een dekmantel voor een ultrageheim laboratorium waar de ontwikkeling van biologische wapens plaatsvindt. Op een dag gebeurt er een ongeluk waardoor een gevaarlijke bacterie zich in het lab verspreidt. Het beveiligingssysteem treedt in werking en sluit het volledige complex af van de buitenwereld.
Warnung vor einer Heiligen Nutte (1971) Warnung vor einer Heiligen Nutte (1971)
Op een filmset ontbreken twee cruciale dingen, het filmmateriaal en de regisseur. De acteurs, actrices en de crew proberen er het beste van te maken. Als de regisseur arriveert ontbreekt het film-materiaal nog steeds en proberen ze zo goed mogelijk met de situatie om te springen. Als het materiaal eindelijk aankomt bevinden ze zich in een vreemde situatie. Jaloezie, concurrentie en wanhoop regeren op de set. Niemand schijnt het tij te kunnen keren en ze doen nog steeds hun best er het beste van te maken, maar dit is niet de manier om een film af te maken.
Warrens of Virginia, The (1915) Warrens of Virginia, The (1915)
Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog verlaat Ned Burton (House Peters) zijn zuidelijke vriendin Agatha Warren (Blanche Sweet), om te vechten voor de noordelijke staten. Hij wordt een spion en Agatha, die wordt heen en weer geslingerd tussen haar loyaliteit voor de confederatie en haar liefde voor Burton, verleent hem onderdak.
Warrior (2002) Warrior (2002)
Mexicaanse drugscartels beconcurreren elkaar. Een getormenteerde krijger, Dreadmon, ziet zijn gebied veranderen in een slagveld vanwege de cartels. Hij stapt naar de leider van zo'n clan om met hem van gedachten te wisselen, maar hij wordt ook benaderd door de leider van een ander drugscartel, die de krijger recruteert om tegen de concurrerende drugsbende te vechten.
Warrior and the Sorceress, The (1984) Warrior and the Sorceress, The (1984)
In een dorp op de planeet Ura woedt een machtsstrijd tussen de tirannen Zeg en Bal Caz. Hun legers zijn aan elkaar gewaagd en ze hebben beiden hun eigen versterkte vesting. Dan komt de laatste der Heilige Strijders, Kain, het dorp binnen. Hij biedt zich als huurling aan Bal Caz aan. Deze plaatst hem aan het hoofd van zijn leger om Zeg te verslaan. Als Kain hoort dat Bal Caz hem na de slag wil laten vermoorden, trekt hij zich op het laatste moment terug. Als op dat moment de slavenhandelaar Burgo verschijnt , sluiten Bal Caz en Zeg een wapenstilstand. Kain biedt zijn diensten aan Zeg aan en komt in diens vesting de mooie tovenares-prinses Naja tegen. Zij is de gevangene van Zeg, die wil dat ze een toverzwaard voor hem maakt. Kain stelt zich ten doel haar te bevrijden en het dorp van Zeg , Bal Caz en Burgo af te helpen.
Warrior Angels (2002) Warrior Angels (2002)
Het is 1191. Elizabeth of Cooke, een mooie geduchte strijdster, keert terug van de kruistochten. Dan blijkt dat haar zoon Peter is ontvoerd door de wrede bandiet Grekkor. Elizabeth besluit af te reizen naar Grekkor`s kamp. Ondertussen probeert Grekkor de strijdlustige Peter op te leiden tot een geduchte struikrover. Op deze reis sluiten Hunter, de zigeunerin Sybil en de mooie Eve zich bij Elizabeth aan. Samen vormen zij de 'Warrior Angels'. Zij hebben maar een doel en dat is de bloedige wraak op de duivelse Grekkor en Peter uit zijn klauwen te bevrijden
Warrior Class, The (2004) Warrior Class, The (2004)
Advocaat Alec Brno heeft net de opdracht van zijn leven gekregen, een miljardenzaak over oliezwendel, geleid door een meedogenloze maffiabaas. Wanneer hij echter langzamerhand voor de vrouw van de maffiabaas valt, beginnen de problemen. Al spoedig beseft Alex dat zijn juridische kennis hem in de wereld van de maffia niet kan beschermen.
Warrior of the Lost World (1983) Warrior of the Lost World (1983)
Een strijder reist door een postapocalyptische wereld op zijn supermotor en zijn computer Einstein. Hij sluit zich aan bij een verzetsbeweging die tegen de despoot Prossor strijdt. Hij krijgt de taak om de verzetsleider professor McWayne te redden. Daartoe moet ie eerst in de stad infiltreren waar de professor wordt bewaakt. Hij krijgt daarbij hulp van de mooie Nastasia.
Warrior Queen (1987) Warrior Queen (1987)
Princess Berenice is in werkelijkheid de Warrior Queen, de vrouw die het decadente en onmenselijk gedrag van de Heersers in Pompeii genadeloos afstraft. Op een slavenmarkt ziet ze Vespa en door de halsketting ziet ze dat ze van dezelfde stam zijn. Vespa wordt verkocht aan een brute en gewetenloze pooier, die Vespa dwingt in zijn bordeel te werken. Berenice laat haar stamgenoot niet in de steek en redt haar uit de ellende. Dan wordt Vespa gekidnapt en verkracht door de gladiator Golliath en zijn bende. De wraak van de Warrior Queen is echter niet mals.
Warrior Within, The (1976) Warrior Within, The (1976)
Deze documentaire gaat over gevechtsporten; hun schoonheid, hun dodelijke potentie, de geschiedenis en huidige status. Ook wordt het verband tussen verschillende vormen van martial arts en de maatschappij gelegd, de groeiende misdaad cijfers en het geweld. Vijftien van de beste vechters laten de verschillende vormen van martial arts zien, aan de hand van gevechten.
Warrior's Husband, The (1933) Warrior's Husband, The (1933)
In hun overwinningsroes besluiten de Grieken in de oudheid om het Amazone gebied binnen te trekken om ook dat te veroveren. Maar dan stuiten zij op een inlandse stam waar de vrouwen de dienst uit blijken te maken en komt er van vechten weinig meer terecht.
Warrior, The (2001) Warrior, The (2001)
Een Indiase krijger heeft genoeg van zijn functie als gewelddadige dienaar van een plaatselijke landheer. De landheer gaat hiermee niet accoord en dwingt de krijger om naar de Himalaya te vertekken.
Warriors (1994) Warriors (1994)
Ergens in Zuid-Amerika, vermoorden zes commando's alle gasten tijdens een huwelijksplechtigheid. De zes moordenaars vliegen terug naar een geheime militaire gevangenis. Ze gaan door het leven als de Rehab Groep, enkele perfecte moordenaars, die te gevaarlijk zijn om onder de mensen te leven. Vail, één van hen, probeert te ontkomen aan dit afgrijselijke leven en ontsnapt uit de gevangenis. Colin Neal krijgt de opdracht om Vail koste wat kost terug te brengen. Wanneer zij uiteindelijk tegenover elkaar staan en elkaar het leven zuur maken, duikt de groep commando's op en opent het vuur op beiden.
Warriors (1999) Warriors (1999)
Liverpool, 1992. Vier jonge Engelse soldaten op verlof staan op het punt hun vreedzaam bestaan te verruilen voor de verschrikkingen van een burgeroorlog. Ze maken deel uit van een van de eerste contigenten, uitgezonden door de VN naar het oorlogsgebied in Bosnië. Hun doel is het beschermen van de bedreigde burgerbevolking. In hartje winter weten ze zich gevangen in een verschrikkelijke oorlog vol onvoorstelbare wreedheden en volkerenmoord.
Warriors of Terra (2006) Warriors of Terra (2006)
De tiener Ali is er heilig van overtuigd dat haar vader voor zijn onderzoek naar kanker experimenteert op dieren. Al snel blijkt het nieuwe vriendje van Ali – die tevens hoofdbewaking is van het laboratorium van haar vader – een dieren rechtenactivist te zijn die de dieren uit het lab wil bevrijden. Ali besluit hierbij hem te helpen. Maar de 'bevrijdingsoperatie' mislukt echter als blijkt dat er geen dieren zijn in het laboratorium.
Warriors of the Apocalypse (1985) Warriors of the Apocalypse (1985)
Na een kernoorlog is er weinig over van de beschaving. Een avonturier leidt een groep overlevenden naar de Mountain of Life. Onderweg krijgen ze te maken met vijandige pygmeeën, bandieten en amazones.
Warriors of Virtue (1997) Warriors of Virtue (1997)
Als Ryan zich wil bewijzen tegenover de stoerste jongens van zijn klas, valt hij in een kolkende rivier en belandt hij in Tao, een paradijselijke wereld die beschermd wordt door de Warriors of Virtue, krijgers met bovennatuurlijke krachten. De krijgers putten hun krachten uit de magische levensbronnen. Maar als de slechte krijgsheer Komodo de bronnen van hun kostbare energie berooft, lijkt de toekomst van Tao en de Warriors op de helling te staan.
Warriors of Virtue: The Return to Tao (2002) Warriors of Virtue: The Return to Tao (2002)
Vervolg op Warrior of Virtue. Een aantal jaar is voorbij gegaan en er verschijnt een nieuwe schurk ten tonele, "Dogon". Hij heeft Tao volledig in zijn macht gekregen. Kort nadat Ryan (nu 18 jaar) en zijn vriend Chucky bij een martial arts wedstrijd in Peking, China, arriveren komen zij in de parallelle wereld in het "Land van Tao" terecht. Hier worden zij herenigd met de humanoids om samen te strijden tegen Dogon. Ryan beseft niet dat het geen toeval is dat hij opnieuw in Tao wordt ontboden. Hij en zijn vrienden zijn namelijk uitverkorenen; zij zijn de volgende drie 'Warriors of Virtue'.
Warriors, The (1979) Warriors, The (1979)
Cyrus, de charismatische leider van de straatbende Gramarcy Riffs, wil de volledige controle over New York. Hij heeft daarvoor de hulp nodig van de andere bendes. Wanneer ze zich verenigen, zijn ze drie keer zo talrijk dan de politie en kunnen ze over de stad regeren. Cyrus maakt zijn plan bekend tijdens een nachtelijke vergadering in de Bronx, waar elke bende negen ongewapende vertegenwoordigers naartoe gestuurd heeft. Iedereen is enthousiast en bereid de krachten te bundelen. Maar dan wordt Cyrus neergeschoten door Luther, de aanvoerder van de Rogues. Hij beweert echter dat de moord door een van de Warriors gepleegd werd. Meteen wordt het bestand opgeheven en de Warriors vogelvrij verklaard.
Warszawa. Année 5703 (1992) Warszawa. Année 5703 (1992)
Warschau, 1943. Alek en Fryda ontsnappen uit het getto en vluchten naar de arische zone. Omdat Alek daar niet wil laten merken dat Fryda zijn vrouw is, moet zij horen hoe haar man iedere avond met een andere vrouw het bed deelt. Op een gegeven moment houdt Fryda het niet meer uit en zet ze Alek onder druk met een zelfmoordpoging.
Wartezimmer zum Jenseits (1964) Wartezimmer zum Jenseits (1964)
De Britse miljonair Sir Cyrus Bradley wordt gechanteerd. In ruil voor zijn leven moet hij 100.000 Pond betalen aan een criminele organisatie die zich “De Schildpad” noemt. Ondanks de waarschuwingen gaat hij toch naar de politie en kort daarop wordt hij - ondanks bescherming - vermoord. Zijn neef roept de hulp in van Micklem om de moordenaars te vatten. Het spoor leidt ergens in een kasteel in Triest naar een kreupele miljonair en edelman, die een meedogenloze mensenhater is. Maar deze laatste krijgt evenwel steeds meer problemen met zijn handlangers en ook met zijn vrouw....
Waru (2006) Waru (2006)
Een privé-secretaris trouwt met de dochter van een corrupt regeringslid dat tevens zijn werkgever is. Het gaat hem niet meer om de liefde voor zijn vrouw, maar het gaat hem meer om een complot naar de moord op zijn vader waar zijn schoonvader medeverantwoordelijk voor is en nu is het tijd om wraak te nemen voor degene die zijn vader hebben vermoord...
Warudo Apaatoment Hora (1991) Warudo Apaatoment Hora (1991)
Een Yakuzahulpje krijgt de opdracht om een appartement binnen een week van zijn bewoners te ontdoen. Zijn verschillende methodes blijken echter geen resultaat te hebben. Al snel wordt het probleem nog groter wanneer blijkt dat het appartement wordt bewoond door een demonische geest.
Warui Yatsu Hodo Yoku Nemuru (1960) Warui Yatsu Hodo Yoku Nemuru (1960)
Als de vader van Koichi Nishi vermoord wordt, denkt hij dat zijn baas Iwabuchi daar verantwoordelijk voor is. Hij bedenkt een alternatief plan om wraak te nemen: hij gaat bij Iwabuchi's bedrijf werken en trouwt met diens dochter, om zo in de familie opgenomen te kunnen worden.
Warum Hab Ich Bloß 2 x Ja Gesagt? (1969) Warum Hab Ich Bloß 2 x Ja Gesagt? (1969)
Vittorio Coppa is een Italiaanse vrachtwagenchauffeur, die al jaren tussen München en Rome heen en weer rijdt. Zijn echtgenote Therese woont in Rome, maar ondertussen is hij ook getrouwd met Ingrid in Duitsland. Vittorio is bigamist, maar de beide vrouwen weten niet van elkaars bestaan, waardoor het tot dusver altijd is goed gegaan. Maar dan komt er ineens een kink in de kabel en zit Vittorio in de problemen.
Warum Halb Vier? (2006) Warum Halb Vier? (2006)
Duitsland, zaterdagmiddag, half vier, stadions gevuld met miljoenen voetbalfans. Voor deze fans is voetbal meer dan een spelletje. Voor zowel de twee vrienden Manni en Heinz als acteur Joachim Król staat voetbal synoniem voor het leven. Een spectrum van voetbalfans komen aan het woord, zowel bekende Duitsers als oud-spelers, en zowel extremistische fans (Ultras) als jonge vrouwelijke fans (Girls United). Allemaal hebben ze een antwoord op de vraag, waarom zij om half vier in een voetbalstadion zitten.
Warum Läuft Herr R. Amok? (1970) Warum Läuft Herr R. Amok? (1970)
Kurt Raab is een goeige technische ontwerper met een kennelijk harmonieus gezinsleven. Maar in het conservatieve gedachtenpatroon van Kurt Raab, het spendeergedrag van zijn vrouw (Ungeer) en het concentratieprobleem van zijn zoontje (Amadeus Fengler) zijn vege voortekens te zien.
Was am Ende Zählt (2007) Was am Ende Zählt (2007)
Carla en Lucie zijn twee meisjes zich elkaar op een bouwplaats leren kennen. Lucie werkt daar voor haar vriend Rico, terwijl Carla, die is weggelopen van huis, daar alleen maar werkt om geld te verdienen voor de reis naar Lyon. Maar vlak voordat zij wil vertrekken komt Carla er achter dat zij zwanger, waardoor haar hele plan in duigen valt.
Was Geht - Die Fantastischen Vier (2001) Was Geht - Die Fantastischen Vier (2001)
Regisseur Dieter Zimmermann volgde ongeveer twee jaar lang Thomas D, Smudo, AND.Y en Hausmarke, beter bekend als de immens populaire Duitstalige hiphop-band Die Fantastischen Vier. De kijker is zo aanwezig bij het proces van het opnemen van een nieuw album, optredens en backstage daarvan, repetities, en gebeurtenissen in de privé-levens van het viertal.
Was Ich von Ihr Weiß (2005) Was Ich von Ihr Weiß (2005)
Al van kinds af aan groeide Kati op bij haar grootmoeder, omdat haar eigen moeder Iris al jaren niet meer naar haar heeft omgekeken. Maar als de oma overlijdt, moet Iris noodgedwongen haar dochter opnieuw onder ogen zien.
Was Ist Denn Bloß mit Willi Los? (1970) Was Ist Denn Bloß mit Willi Los? (1970)
Willi (Heinz Erhardt) is veel te goedhartig en dat wordt de belastingambtenaar kort voor zijn pensioen bijna noodlottig. Hij moet verantwoording afleggen voor zijn handelswijzen. Om dit te ontwijken, doet Willi alsof hij gestoord is.
Was lebst Du? (2005) Was lebst Du? (2005)
Braun volgde twee jaar lang met haar camera vier allochtone jongeren in Keulen: een Marokkaan, een Turk, een Tunesier en een Albanees. Centraal staat het jeugdcentrum Klingelpütz waar ze gevieren rappen en rondhangen. We maken hun teleurstellingen, hun sollicitaties, audities en de spanningen in hun familie mee.
Was Nicht Passt, Wird Passend Gemacht (2002) Was Nicht Passt, Wird Passend Gemacht (2002)
Als een spleet in de vloer van een huis moet gemaakt worden omdat daar een bom uit de WOII ligt, wordt het passend gemaakt. Als een dode zwartwerker uit Polen niet in het riool past wordt het passend gemaakt. Wat als een toiletpot niet in de toilet past ja hij wordt passend gemaakt. Deze en andere problemen lossen onze jongens uit de bouw op.
Was Nützt die Liebe in Gedanken (2004) Was Nützt die Liebe in Gedanken (2004)
Juni 1927. Paul Krantz en Günther Scheller staan op het punt hun eindexamens af te leggen. Beide jongens verwachten erg veel van het leven: ze willen genieten, met volle teugen en zonder compromissen en van de liefde verlangen ze net hetzelfde. Bij de oprichting van hun “zelfmoordclub” hebben ze elkaar gezworen er een einde aan te maken van zodra er in hun leven geen liefde meer is. Samen met Günthers zus Hilde brengen ze een weekend door in het buitenverblijf van de Schellers. Paul wordt verliefd op Hilde en het ziet er naar uit dat het wederzijds is. Maar Hilde is een felbegeerd meisje, en tijdens een feest in het landhuis gaat ze naar bed met Hans, die ooit nog iets gehad heeft met haar broer. Paul is erg ontgoocheld en Günther al even erg, want die was stiekem verliefd op zijn vriend. Het feest loopt uit de hand, en zal tot verregaande gevolgen leiden…
Was Tun, Wenn's Brennt? (2001) Was Tun, Wenn's Brennt? (2001)
Het verhaal van zes voormalige creatieve anarchisten die leefden als krakers in het Berlijn van de tachtiger jaren. Aan het eind van dit decennium gingen ze uit elkaar, met uizondering van Tim en Hotte die trouw bleven aan hun idealen. In het huidige Berlijn volgt er een gebeurtenis waardoor de groep weer bij elkaar moet komen.
Wasabi (2001) Wasabi (2001)
De onbeschofte rechercheur Hubert krijgt van de commissaris het advies een korte vakantie te nemen. Hubert accepteert dit met tegenzin. Dan krijgt hij een bizar telefoontje uit Japan. Een notaris vertelt hem dat Miko, de liefde van zijn leven die hij al 20 jaar niet meer heeft gezien, onder vreemde omstandigheden is gestorven. Zij is hem echter niet vergeten, want hij blijkt haar wettige erfgenaam te zijn. Hetgeen zijn hem heeft achtergelaten is meer dan ene testament, meer dan een kado, meer dan een probleem .. Het is Yumi Yoshimido, zijn zeer recalcitrante dochter. Samen met zijn oud collega Momo zet hij Tokyo op z'n kop om Yumi uit de meest benarde situaties te helpen.
Wash, The (1988) Wash, The (1988)
Al veertig jaar lang heeft Masi haar uiterste best gedaan om een goede vrouw te zijn voor haar koppige, liefdeloze man Nobu. Nu is ze de zestig reeds gepasseerd en heeft ze eindelijk de moed gevonden hem te verlaten. Eindelijk vrij, ontmoet ze zelfs al snel een liefdevolle man, genaamd Sadao. De droom lijkt compleet voor Masi, maar verliefdheid en hartstocht zijn niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt.
Wash, The (2001) Wash, The (2001)
Sean heeft geld nodig, en wel snel. Wanneer zijn maatje Dee Loc met het plan komt om in een autowasserij te gaan werken moeten ze de eigenaar, Mr. Washington, van hun kunnen overtuigen. Washington, die niet weet dat de twee elkaar kennen, huurt Sean in als Dee Loc's baas. Wanneer Mr. Washington ontvoerd wordt komen ze voor een nieuw probleem te staan.
Washington Heights (2002) Washington Heights (2002)
Carlos Ramirez is een jonge tekenaar, die graag de Latijnse wijk (Washington Heights) waarin hij woont wil verlaten om het te gaan maken als striptekenaar in New York. Maar wanneer zijn vader, die eigenaar is van een winkel in 'the Heights', wordt neergeschoten tijdens een poging tot inbraak is Carlos genoodzaakt om zijn droom uit te stellen en de winkel van zijn vader over te nemen. In die periode komt hij er achter dat, als hij het wil maken als striptekenaar, hij zich moet mengen in de samenleving waar hij vandaan komt en die ervaringen moet gebruiken in zijn toekomstige werk als striptekenaar.
Washington Square (1997) Washington Square (1997)
Catherine Sloper heeft in Morris Townsend de man van haar dromen gevonden. Haar plannen om met hem te trouwen vinden grote weerstand bij haar vader, aangezien hij denkt dat Townsend alleen in haar geld geïnteresseerd is. Catherine is echter vastbesloten haar hart te volgen, ook al zal dit onterving betekenen.
Washington the Warrior (2006) Washington the Warrior (2006)
George Washington wordt tegenwoordig gezien als de stamvader van de Verenigde Staten. In zijn eigen tijd was dat wel anders. De Britten spraken over een schandalige rebel zonder manieren, maar ook in Amerika had Washington de nodige tegenstanders. Met zijn vooruitstrevende theorieën stootte hij de conservatieven voortdurend voor het hoofd.
Washingtonians, The (2007) Washingtonians, The (2007)
In het huis van zijn overleden oma vindt Mike een antiek en schokkend document. Hieruit blijkt dat George Washington, de Vader des Vaderlands, een kannibaal was. Dit nieuws zal de VS op haar grondvesten doen schudden. Mike vraagt raad bij een oude vriend van zijn grootouders. Dat blijkt een enorme vergissing. Hij heeft namelijk te maken met een loyaal lid van de “Washingtonians”. Deze groepering gaat letterlijk over lijken om het geheim van Washington te beschermen. En schuwt daarbij niet om zelf ook een lekker hapje mensenvlees te nuttigen…
Wasp Woman, The (1960) Wasp Woman, The (1960)
Wetenschapper Eric Zinthrop ontwikkelt een serum die het verouderingsproces kan vertragen en zelfs omdraaien. Echter zijn onderzoeksresultaten worden niet serieus genomen en omdat hij te weinig resultaten levert en teveel kosten maakt, wordt hij ontslagen. Aangezien zijzelf het gezicht is van het bedrijf, wordt gesuggereerd dat dit komt doordat ze de jongste niet meer is en mensen daardoor het merk niet meer vertrouwen. Wanhopig accepteert Janice een afspraak met de wetenschapper en wordt zelfs de eerste proefpersoon. Het resultaat mag er aanvankelijk zijn maar, radeloos als Janice is, injecteert zij meer van het serum. Echter al snel ontdekt zij dat het serum heftige bijwerkingen heeft.
Wasp Woman, The (1995) Wasp Woman, The (1995)
Ex-topmodel Janice is zo geobsedeerd door schoonheid dat ze niets liever wil dan jong blijven. Een experimenteel verjongingsmiddel van wespengif heeft echter een nare bijwerking.
Wasser für Canitoga (1939) Wasser für Canitoga (1939)
Er wordt druk gewerkt aan de waterleiding naar Canitoga, Canada, maar de werkzaamheden lijken te worden gesaboteerd en er valt zelfs een dode. De man die verantwoordelijk wordt gehouden maakt zich uit de voeten. Een half jaar later, met oudejaar, duikt hij weer op en wil met zijn enige vriend bewijzen dat hij onschuldig is.
Wassup Rockers (2005) Wassup Rockers (2005)
De film gaat over een groep Latino tieners uit South Central Los Angeles, die in plaats van zich te conformeren aan de hip-hop cultuur van hun door bendes geïnfecteerde buurt, strakke broeken dragen, naar punk rock luisteren, en op skateboards rondrijden. Het ontwijken van het geweld in hun gevaarlijke leefomgeving is een dagelijkse uitdaging. De Rockers besluiten om met de bus naar het wereldberoemde “Nine Stairs” bij de Beverly Hills High School te gaan. Daar ontmoeten ze wat lokale meisjes, die zich aangetrokken voelen tot het “tuig” uit de ghetto. Het gaat echter al snel mis: ze worden bestookt door de rijke jongens uit de buurt en opgejaagd door de politie van Beverly Hills. Ze proberen gevechten met de lokale jongens te ontlopen en arrestaties door de politie te voorkomen door van huis naar huis, en van tuin naar tuin te rennen in deze rijke en onbekende wereld, zoekende naar een manier om thuis te komen.
Waste of Shame: The Mystery of Shakespeare and His Sonnets, A (2005) Waste of Shame: The Mystery of Shakespeare and His Sonnets, A (2005)
Een intens drama, dat de gepassioneerde driehoeksverhouding van William Shakespeare beschrijft. De middle-years van Shakespeare (Rupert Graves) waren problematisch. Ze werden getekend door de scheiding van zijn vrouw (Anne Chancellor) en de dood van zijn zoon.
Wasted (2002) Wasted (2002)
Chris, Samantha en Owen zijn al lang bevriend en hebben samen de mooiste tijd van hun leven. Maar dan komen de tieners in aanraking met heroine. Hun ouders proberen de tieners nog te redden, maar of dat nog gaat lukken...
Wasteland (2008) Wasteland (2008)
Als een groep religieuze fanatici alles vermoorden wat Keo Tanake lief heeft en hem voor dood achterlaten zint hij op wraak. Deze gelovigen worden gezien als fanatieke ijveraars voor religieuze of ethische denkbeelden en zij wijken voor niets of niemand vanwege hun God. Tanaka twijfelt niet en begint aan een reis vol wraak dat hem door het post-apocalyptische en gevaarlijke land Wasteland voert.
Wasurerarenu Hitobito (2000) Wasurerarenu Hitobito (2000)
Drie oorlogsveteranen kampen met de moeilijkheden van het ouder worden en de sterke veranderingen in de Japanse maatschappij, zoals het tanende respect jegens ouderen en het groeiende aantal sektes die gebruik maken van de wanhoop van mensen om er geld uit te slaan. Elkeen reageert er op zijn manier op.
Wat Zien Ik (1971) Wat Zien Ik (1971)
Blonde Greet (Ronnie Bierman) is een ervaren, maar vriendelijke prostituee op de wallen in Amsterdam. Haar vriendin en collega Nel (Sylvia de Leur) woont op de tweede verdieping van haar huis en wordt uitgebuit en mishandeld door haar pooier. Wanneer Greet de getrouwde man Piet tegenkomt voelen ze zich tot elkaar aan getrokken en Nel besluit "het leven" achter zich te laten en een vaste vriend te zoeken.
Watani, un Monde sans Mal (1998) Watani, un Monde sans Mal (1998)
Twee mensen met verschillende achtergronden verliezen hun baan. De ene is een kaderlid die werkt voor een grote bank en gehuwd met een gehandicapte vrouw. De andere is een Afrikaanse immigrant, straatveger en op zoek naar huisvesting. Dit veroorzaakt een reeks gebeurtenissen die hen in tragische omstandigheden bij elkaar brengt.
Watashi no Guranpa (2003) Watashi no Guranpa (2003)
Kenzo (Bunta Sugawara), een gangster op leeftijd, wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Dertien jaar heeft Kenzo gezeten voor het doden van twee Yakuza. Hij komt bij het huis van zijn zoon, met een uiterst relaxte uitdrukking op zijn gezicht. Ook zijn schoon- en kleindochter zijn daar om hem te ontvangen. Zijn vrouw is echter niet aanwezig, zij kent Kenzo te goed om te geloven dat hij uit de problemen kan blijven.
Watch It (1993) Watch It (1993)
Sinds hun studiejaren bewonen drie vrienden gezamenlijk een groot huis in een buitenwijk van Chicago. Michael de versierder, Rick de cynicus en Danny de sul. Het kabbelende leven van dit drietal raakt ernstig verstoord door de komst van neef John, wereldreiziger en gek op spelletjes...
Watch on the Rhine (1943) Watch on the Rhine (1943)
De Duitse verzetsstrijder Kurt Müller vlucht in 1943 met zijn Amerikaanse vrouw en drie kinderen voor de Nazi's naar het ouderlijk huis van zijn vrouw in Washington. Als een aan lager wal geraakte Roemeense edelman, een Gestapo-collaborateur, erachter komt wie Müller is, wil deze hem afpersen, maar het komt tot een dodelijk treffen
Watch the Birdie (1950) Watch the Birdie (1950)
Rusty Cammeron (Red Skelton), de eigenaar van een fotografiewinkel, droomt ervan een professionele fotograaf te worden. Zijn aspiraties zorgen ervoor dat hij betrokken raakt bij een criminele bende van projektontwikkelaars, die wordt aangevoerd door Grantland D. Farns (Leon Ames). Ook hebben zijn aspiraties in de fotografie de nodige impact op zijn liefdesleven, omdat zijn vriendin Lucia Corlane (Arlene Dahl) het niet leuk kan vinden dat Rusty zoveel tijd spendeert aan winnares Miss Lucky Vista (Ann Miller). Deze film is een remake van Buster Keaton's "The Cameraman".
Watch the Shadows Dance (1987) Watch the Shadows Dance (1987)
Als lid van een elitaire schoolclub is Robby Mason uitgegroeid tot kampioen in een bepaalde vechtsport. Veel heeft hij te danken aan zijn sportleraar Steve Beck. De Vietnam-veteraan blijkt met mentale problemen te kampen en voor Robby goed doorheeft waar hij zich mee inlaat, zit hij midden in een conflict op leven en dood.
Watch Your Stern (1960) Watch Your Stern (1960)
De bemanning van een schip test op volle zee een nieuw type torpedo. Het experiment begint veelbelovend, maar dan keert het projectiel zich in een grote boog en bezit de Britse marine een schip minder. Terwijl de experts zich over de oorzaak het hoofd breken, heeft de briljante matroos Blissworth al lang een verklaring. Blissworth weet uiteindelijk de ontwerpster van de torpedo, Agatha Potter, van zijn ideeën te overtuigen. Na enige hectische dagen kan de torpedo opnieuw worden getest en Blissworth kijkt samen met zijn superieuren tevreden toe. Een schot en pijlsnel suist de torpedo weg...
Watcher in the Woods, The (1980) Watcher in the Woods, The (1980)
Een Amerikaans gezin verhuist naar een prachtig oud Engels huis in de bossen. Daar worden ze geconfronteerd met vreemde paranormale gebeurtenissen. De dochters Jan en Ellie krijgen te maken met de verschijning van een meisje dat op een mysterieuze wijze is verdwenen tijdens een zonsverduistering, tientallen jaren eerder.
Watcher, The (2000) Watcher, The (2000)
Een detective zit achter een seriemoordenaar (Reeves) aan. Hij geeft de hoop op de moordenaar ooit nog te pakken, en verhuist naar een andere stad. Na een tijdje stuurt de moordenaar hem echter foto's van nieuwe slachtoffers. Eén daarvan is de psychiater van de detective.
Watchers (1988) Watchers (1988)
Een jongen vindt langs de kant van de weg een hond en besluit het beest te adopteren. Later blijkt echter dat het dier ontsnapt is uit een een laboratorium en een aantal genetische tests heeft ondergaan waardoor hij super-intelligent is geworden. Algauw wordt de jongen opgespoord door een Watcher, een monster dat de opdracht heeft gekregen de hond te elimineren.
Watchers II (1990) Watchers II (1990)
Een genetisch gemanipuleerde hond wordt per toeval door de wetenschappers gevangen en teruggebracht naar het lab. Daar wordt het beest opgesloten in een kooi naast een beruchte Watcher, een monster dat ontsnapte lab-dieren moet opsporen. De twee dieren blijken het echter goed met elkaar te kunnen vinden en proberen met alle macht te ontsnappen.
Watchers III (1994) Watchers III (1994)
In een top-secret laboratorium worden twee super-intelligente wezens gemaakt: Einstein, een golden retriever met een IQ van 175 en The Outsider, een misvormd monster dat niks anders wil dan doden. Als de Outsider uit het laboratorium onsnapt wil het ook niets liever dan wraak nemen op zijn meesters.
Watchers Reborn (1998) Watchers Reborn (1998)
Een genetische gemanipuleerde hond wordt ter beschikking gesteld aan een politieagent die de opdracht heeft gekregen om een seriemoordenaar te vinden. Algauw blijkt echter dat de moorden worden gepleegd door een Watcher die uit hetzelfde lab is ontsnapt.
Watchful Eye (2002) Watchful Eye (2002)
In een huis in Malibu wordt een jonge vrouw, Dawn vermoord. Een maand na de dood van Dawn huurt Shannon de kamer van de vermoorde vrouw. Shannon begint zich te mengen in de levens van haar huisgenoten, Amber, Brooke en Chloe. Al snel blijkt dat het huis niet is wat het lijkt. Overal zitten camera's verborgen en het leven van de meisjes wordt als een reality show uitgezonden op het internet door hun huisbaas, Parker.
Watching the Detectives (2007) Watching the Detectives (2007)
Neil (Cillian Murphy) heeft altijd een passie voor film-noirs gehad. De bijzondere gebeurtenissen, maar bovenal de aparte levensstijlen spreken deze videotheek-eigenaar erg aan. Als hij op een dag Violet (Lucy Liu) ontmoet is hij helemaal van de kaart. Deze Violet lijkt zo uit zijn lievelingsfilms weggelopen te zijn en dat fascineert hem mateloos. De vraag is of hij het avontuur met deze femme fatale durft op te zoeken of veilig blijft zitten op zijn bank voor het tv-scherm.
Watchmen (2009) Watchmen (2009)
In een alternatief 1985 zijn superhelden in de ban gedaan door de Amerikaanse federale overheid. Waar voorheen superhelden tot het algemene Amerikaanse straatbeeld behoorden, heeft de overheid het superheldenbestaan illegaal verklaard. Wanneer een superheld in deze onrustige dagen van de Koude Oorlog wordt vermoord start een andere oud-superheld, genaamd Rorshach, een onderzoek. Dit onderzoek brengt een duister complot aan het licht.
Watchtower (2001) Watchtower (2001)
Art (Tom Berenger) is een minnaar, een mentor en een vriend maar tevens een koelbloedige moordenaar die zich op charmante wijze in de levens van zijn slachtoffers mengt, waarna hij hen vermoordt en hun identiteit overneemt. Na zijn laatste moord, gaat Art in een klein vissersdorpje wonen en lijken de bloedbaden eindelijk verleden tijd te zijn. Art krijgt een baan in de vuurtoren en leidt een rustig leventje. Maar dan wordt hij opnieuw verliefd...
Water (1985) Water (1985)
Een klein Caribisch eiland is helemaal vergeten door zijn Britse koloniale meesters, totdat er olie gevonden wordt. Plotseling zijn de Britten, Amerikanen, Cubanen, Fransen en zelfs de plaatselijke rebellen weer geïnteresseerd in het eiland.
Water (2005) Water (2005)
We schrijven 1947 als de Britten wegtrekken uit het land dat tot dan de parel aan de Britse kroon heette. India staat op barsten als gevolg van de overhaaste hertekening van de grenzen die Groot-Brittannië uitvoerde alvorens de aftocht te blazen. In deze context groeit het 9-jarige Parsee-meisje Lenny op. De familie van het meisje is begoed, houdt er een politiek van neutraliteit op na en telt onder haar vrienden en bedienden zowel Britten, Hindoes en Sikhs als moslims. Samen met haar beeldschone Hindoe-nanny Ayah (Nandita Das) brengt Lenny (Maia Sethna) hele dagen door in het park, waar ze getuige is van de moeite die mannen zich getroosten om bij Ayah in de gunst te komen. Lenny is gek van Dil Navaz (Aamir Khan), de ijsverkoper, die op zijn beurt één van Aya's bewonderaars is. Hasan, de masseur in het gezelschap, is ook heimelijk verkocht aan de mooie nanny.
Water Babies, The (1978) Water Babies, The (1978)
Het Victoriaanse Engeland. Tom, een simpele schoorsteenveger, wordt door boze geesten achtervolgd. Om te ontsnappen duikt hij in het water, waar hij terechtkomt in een magische onderwaterwereld.
Water Damage (1999) Water Damage (1999)
Een jaar nadat zijn jongste zoon is verdronken, ontvangt Paul Preedy een uitnodiging voor een schoolreunie. Wanneer Paul samen met zijn andere zoon arriveert, ontdekt hij dat er maar twee andere mensen zijn uitgenodigd.
Water en Vuur (1998) Water en Vuur (1998)
Water en Vuur is een reconstrutie van het onstuimige leven van de Nederlandse communist Marinus van der Lubbe. Op 27 februari 1933 werd de 24-jarige metselaar in de brandende Rijksdag in Berlijn gearresteerd. Er volgde een dubieus proces. Hoewel hij in Leiden bekend stond als een strijdvaardige communist was hij bij de zitting een tragisch figuur die voornamelijk met gebogen hoofd zweeg. Omdat de mysterieuze brand voor nazi-Duitsland de eerste aanzet was tot een machtsgreep, deden er al snel geruchten de ronde. Werkte Van der Lubbe voor de nazi's of verzette hij zich juist tegen het opkomende nazisme? Aan de hand van geluidsopnamen van het proces, filmfragmenten, liederen, foto's, dagboekfragmenten en gesprekken met enkele nog in leven zijnde tijdgenoten, wordt een verhaal verteld waarin werkelijkheid, fictie, waarheid en leugens door elkaar lopen.
Water Engine, The (1992) Water Engine, The (1992)
In de jaren dertig doet Charles Lang een bijzondere uitvinding; een motor die op water loopt. Als hij probeert daar patent op te krijgen, krijgt hij een belachelijk laag bedrag aangeboden. Hij weigert en daarna wordt er een enorme pressie op hem uitgeoefend. De grote oliemaatschappijen willen geen concurrentie.
Water Horse: Legend of the Deep, The (2007) Water Horse: Legend of the Deep, The (2007)
Een eenzaam jongetje vindt een mysterieus ei, waarin een vreemd schepsel uit de Schotse mythologie blijkt te zitten. Nieuwsgierig gaat hij op zoek naar de herkomst van het watermonster.
Water Warriors, The (2006) Water Warriors, The (2006)
Een machtig rijk van buitenaardse wezens stuurt zijn gevaarlijkste schip naar de Aarde om de planeet te veroveren. Helaas hebben ze de omvang van de planeet nogal onderschat en ze landen in de vijver van een Britse achtertuin. De daar aanwezige kikkers zien ze aan voor de Aardbewoners en al snel ontspint zich een strijd tussen de aliens en de kikkers die de planeet (ofwel de vijver) willen redden.
Water's Edge (2003) Water's Edge (2003)
Robert is de grote stad ontvlucht. Hij denkt dat het kleine stadje Water's Edge hem een nieuwe start kan brengen. Maar erger had hij zich niet kunnen vergissen: dit kleine stadje herbergt veel geheimen en Robert heeft zojuist het ergste geheim ontdekt. Is het voor hem nog mogelijk dit stadje levend te verlaten?
Waterborne (2005) Waterborne (2005)
Los Angeles is in chaos door een besmette waterbron. Hoe ver zullen en kunnen mensen gaan om aan hun eerste levensbehoeften te komen, als deze plots een schaars goed geworden is? Een indische winkeleigenaar en zijn zoon worden gediscrimineerd en geterroriseerd nadat ze de prijs van water hebben verhoogd. Twee studenten ontvluchten de chaos van de stad maar daarmee wordt hun vriendschap tot het uiterste getest. Twee soldaten hebben bevelen om onder alle voorwaarden de orde te bewaren.
Waterboy, The (1998) Waterboy, The (1998)
Bobby Boucher (Sandler) is dol op zijn baantje als waterdrager voor het football-team van de school, ondanks het feit dat hij constant het slachtoffer is van grove grappen en vernederingen. Zijn leven verandert als hij ontdekt wordt als een uniek football-talent en op de universiteit wordt toegelaten. Helaas moet hij dit nieuws geheim houden voor zijn overbezorgde moeder Helen Boucher (Bates).
Waterboys (2001) Waterboys (2001)
Vijf Japanse highschool-studenten besluiten samen een team van synchroonzwemmers te vormen. Dit roept veel hoongelacht op, maar na het nodige geploeter weten ze toch veel enthousiasme op te wekken.
Waterdance,  The (1992) Waterdance, The (1992)
Romanschrijver Garcia is van een rots gevallen en heeft zijn nek gebroken. Wanneer hij weer bij bewustzijn komt, wordt hem meegedeeld dat hij voor het leven verlamd is. Aanvankelijk tilt hij er niet te zwaar aan, maar wanneer hij overgebracht wordt naar de revalidatieafdeling van het ziekenhuis, wordt zijn optimisme danig op de proef gesteld. Daar maakt hij kennis met Bloss en Raymond. Bloss is een ordeloze, racistische motorrijder die in een proces verwikkeld is met de man die hij aansprakelijk acht voor zijn ongeluk. Raymond is een zwarte praatjesmaker wiens huwelijk op de klippen is gelopen. Ondanks tegenspoed, ellende, misverstanden, depressies en demoralisme groeien de sterk verschillende mannen naar elkaar toe.
Waterfall, The (2001) Waterfall, The (2001)
Het verhaal speelt zich af in Harbiye, 1959. Door de ogen van Cemal, nu een bekende schilder, zie je de leuke en minder leuke tijden van een familie. In die tijd hadden Cemal's vader en oom constant problemen met elkaar omdat ze lid waren van twee verschillende, rivaliserende politieke partijen. Harbiye had de meest eigenaardige bewoners en een adembenemende waterval met een verhaal.
Waterfront (1950) Waterfront (1950)
De verbitterde en aan de alcohol verslaafde zeeman Peter McCabe verlaat zijn jonge gezin om na 14 jaar terug te keren. Hij verwacht een warm welkom, maar daarin vergist Peter zich. Vooral Peters oudste dochter Nora, inmiddels een jonge vrouw, is niet erg bij met haar vaders terugkomst. Peter probeert van alles, maar gaat te ver en doodt zelfs een oude vriend.
Waterhole #3 (1967) Waterhole #3 (1967)
Lewton Cole komt teveel geheimen te weten, waardoor de Canadese politie hem probeert te kidnappen. Dus slaat hij op de vlucht en komt in benarde situaties terecht en moet zijn nieuwe liefde ook nog eens beschermen.
Waterland (1992) Waterland (1992)
Verfilming van het gelijknamige boek van Graham Swift. Tom Crick is een geschiedenisleraar wiens leerlingen weinig geïnteresseerd zijn in zijn vak. Om de historie levendiger te maken, begint hij verhalen te vertellen over zijn eigen traumatische ervaringen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Waterloo (1970) Waterloo (1970)
Tot zijn woede wordt Napoleon Bonaparte na een nederlaag verbannen naar het eiland Elba. Hij laat het hier niet bij zitten en weet met duizend man terug te keren naar het vasteland, waar hij vervolgens steeds meer troepen weet te verzamelen. Wanneer hij een groot leger gevormd heeft gaat hij de strijd aan met de Britse generaal Arthur Wellesley. De twee legers ontmoeten elkaar in Waterloo, waar de beslissende slag moet gaan plaatsvinden.
Waterloo Bridge (1931) Waterloo Bridge (1931)
De Canadese soldaat Roy Wetherby is op verlof in Londen. Hij ontmoet op de “Waterloo Bridge” Myra Deauville. Kort daarop wordt Roy verliefd op Myra, onwetend, dat zij een prostituee is. Myra accepteert Roy’s voorstel om met hem te trouwen, net voordat hij naar het front gestuurd word. Zij bezoeken zijn oom, moeder en zus op het voor een weekend op het platteland.
Waterloo Bridge (1940) Waterloo Bridge (1940)
Op de vooravond van de Tweede Wereldoorlog denkt Roy Cronin terug aan zijn tijd als soldaat tijdens de Eerste Wereldoorlog, en aan zijn vriendin Myra Lester, die hij vlak voor de oorlog ontmoette maar al snel moest verlaten om naar het front te vertrekken. Lester kreeg abusievelijk te horen dat Cronin gestorven was in de strijd, wat resulteerde in een vreselijke tijd voor haar.
Watermarks (2004) Watermarks (2004)
Het verhaal over de vrouwelijke zwemkampioenen van de Hakoah-zwemclub uit Wenen. De club werd opgericht door enkele Joden, omdat het in Oostenrijk verboden was om Joden op te nemen in de sportclubs en tevens omdat sport een ondergeschoven kindje onder de Joden was. Hakoah werd één van de grootste sportclubs in Europa en vooral de zwemsters behaalden talloze prijzen. Toen Oostenrijk in 1939 aansloot bij Duitsland moesten de zwemsters met behulp van een ondergrondse beweging het land uitvluchten. Nu, 65 jaar later, vertellen enkelen van hen over die periode.
Watermelon Man (1970) Watermelon Man (1970)
De uiterst bekrompen Jeff Gerber is een vertegenwoordiger die geheel tegen zijn zin moet gaan werken in één van de zwarte buurten van de stad. Algauw leert hij de gewoontes en gebruiken van de bevolking kennen en waarderen, maar helaas wordt hij door zijn collega’s uitgescholden omdat hij bevriend is geraakt met de plaatselijke zwarte bevolking.
Watermelon Woman, The (1996) Watermelon Woman, The (1996)
De lesbische Cheryl is een filmmaakster die in een videotheek werkt. Ze raakt geobsedeerd door een actrice die in de jaren '30 van de 20e eeuw furore maakte als the watermelon woman. Cheryl besluit een documentaire over haar te maken. Tijdens het maken van de documentaire wordt ze verliefd op Diana.
Waterproof (1999) Waterproof (1999)
Eli, eigenaar van een winkel in Washington D.C. wordt tijdens een overval per ongeluk neergeschoten. De dader is Thaniel, het zoontje van taxichauffeuse Tyree. Om Thaniel uit handen van de politie te houden besluit Tyree de gewonde Eli mee te nemen naar haar familie in Waterproof, Louisiana.
Watership Down (1978) Watership Down (1978)
Een groep konijnen wordt gedwongen om hun berg te verlaten door toedoen van de mensen. Op hun zoektocht naar een nieuwe veilige plaats om te leven beleven ze allerlei avonturen.
Waterworld (1995) Waterworld (1995)
In de nabije toekomst zijn de poolkappen gesmolten en is bijna de hele wereld onder water gelopen. Met bouwvallige boten en geïmproviseerde drijvende steden proberen de mensen te overleven. De leider van een stel piraten, de Deacon (Hopper) valt één van die steden aan om een klein meisje te vangen, die een kaart naar het mythische ‘Dry Land’ op haar rug getatoueerd schijnt te hebben. Met behulp van een mysterieuze mutant (Costner) ontsnapt het meisje met haar moeder, maar de Deacon geeft het niet zo snel op.
Wattstax (1973) Wattstax (1973)
Documentaire over het 7-uur lange muzikale evenement Wattstax in 1972. Afro-Amerikaanse zangers als Isaac Hayes en Rufus Thomas passeren de revue.
Watusi (1959) Watusi (1959)
Vlak na het einde van WO I komt de Engelsman Harry Quatermain van Zanzibar naar Oost-Afrika. Daar ontmoet hij de jager Rick Cobb, een vriend van zijn vader, die op zoek was naar de schatten van Solomon. Samen gaan ze verder waar zijn vader gebleven was, terwijl ze de beproevingen van de jungle het hoofd moeten bieden.
Wave Twisters (2001) Wave Twisters (2001)
De film gaat over de held 'Inner Space Dental Commander', die de verloren kunsten, ofwel de vier pilaren van de hip-hopcultuur (breakdancing, rap, graffiti en scratchen), nieuw leven in moet blazen. Hij wordt in zijn strijd bijgestaan door de illustere figuren Rubbish, Honey en B-Boy Grandpa.
Wave, The (1981) Wave, The (1981)
Om zijn leerlingen de atmosfeer in het Duitsland van de jaren '30 duidelijk te maken speelt geschiedenisleraar Burt Ross een gewaagd experiment: hij noemt zichzelf leider van een nieuwe beweging, De Golf, en uit ideeën over macht, discipline, en meerderwaardigheid. Zijn studenten volgen hem, en de gehele school raakt onder invloed van de beweging.
Wavelength (1983) Wavelength (1983)
Een man en een vrouw ontdekken dat er buitenaardse wezens gevangen worden gehouden op een geheime millitaire basis op Aarde. Ze besluiten de wezens te bevrijden en helpen hen bij het bereiken van het reddingsschip, dat uit de ruimte is gekomen om de wezens op te halen.
Waxwork (1988) Waxwork (1988)
Een wassen beelden-museum wordt geopend in een stadje, en de mysterieuze eigenaar van de nieuwe attractie nodigd een groepje tieners uit om een speciale voorstelling bij te wonen om middernacht. Eenmaal binnen merken de jongeren al gauw dat er iets vreemds aan de hand is met de tentoongestelde voorwerpen...
Waxwork II: Lost in Time (1992) Waxwork II: Lost in Time (1992)
Mark en Sarah slagen er als enigen in om uit het gevaarlijke wassenbeeldenmuseum te onsnappen, en net als ze denken dat ze in veiligheid zijn, wordt Sarah’s vader aangevallen door een afgehakte hand. Het tweetal is vastbesloten om deze en andere gruwelijke gebeurtenissen ongedaan te maken en reizen met de tijdmachine van Sir Wilfred terug in de tijd om het kwaad voorgoed te verslaan.
Way Ahead, The (1944) Way Ahead, The (1944)
Tijdens W.O.II past het thuisfront in Engeland zich steeds meer aan, aan de situatie van een oorlog. Acht Britse mannen uit verschillende lagen van de bevolking leren hun verschillen en problemen met elkaar opzij te schuiven, om samen voor de goede zaak te strijden.
Way Down East (1920) Way Down East (1920)
Als de rijke Lennox Sanderson zegt dat hij wil trouwen met Anna Moore, stemt de laatste toe, niet wetend dat het huwelijk nep is. Als Moore vertelt dat ze in verwachting is, vertelt Sanderson haar de waarheid over hun huwelijk en verlaat hij haar. Als haar kind bovendien al snel sterft, loopt ze een trauma op en wil ze niets weten van de avances van David Bartlett, die ondertussen verliefd op haar is geworden.
Way of a Gaucho (1952) Way of a Gaucho (1952)
Martin is een cowboy die tijdens een gevecht in de saloon per ongeluk iemand vermoordt. Hij wil namelijk niet naar het leger en om een rechtzaak te vermijden, vlucht hij de woestijn in. Daar maakt hij kennis met de knappe Teresa, een blanke vrouw die door de indianen werd ontvoerd. Hij ziet in Teresa de liefde van zijn leven en is vastbesloten om een rustig leventje te gaan leiden. Helaas is dat niet makkelijk omdat zowel het leger als de politie achter hem aanzit.
Way of All Flesh, The (1927) Way of All Flesh, The (1927)
Augustus Schiller (Jannings) is een tevreden echtgenoot en een vader van zes kinderen die als kassier voor de Germania Bank werkt. Hij wordt naar Chicago gestuurd met enkele effecten van de bank. Tijdens de treinrit wordt hij verleid door Mayme, een kleine oplichter (Phyllis Haver). Hij heeft met haar een wilde nacht. Wanneer hij in een aftands hotel ontwaakt, realiseert hij dat zij er met de effecten vandoor is gegaan. Terwijl hij naar haar op zoek gaat, wordt hij door een zakkenroller aangevallen die hem zijn kostbaarheden ontfutselt. Er ontstaat een worsteling waarbij de zakkenroller voor de trein valt en overlijdt. Een paar dagen later leest Schiller in de krant het bericht dat de zakenroller voor Schiller wordt aangezien. Oftewel; officieel bestaat hij niet meer. Om zijn familie niet te schande te zijn, leeft hij incognito verder.
Way of Life, A (2004) Way of Life, A (2004)
Het verhaal draait om tiener-moeder Leigh-Anne Williams (Stephanie James) en haar drie vrienden: Robbie van zeventien jaar die vastbesloten is om zijn uitzichtloze bestaan te boven te komen, Gavin, eveneens zeventien jaar, die wanhopig zoekt naar de 'ware liefde' en Stephen van vijftien jaar die ernaar verlangt een Wales' identiteit te hebben. Allevier leven ze in de marges van de maatschappij, tot op een dag paranoia, verveling, frustratie en woede een dodelijke combinatie vormen. Als de toekomst van Leigh-Anne's baby bedreigd lijkt, wordt buurman Hassan Osman (Oliver Haden) het doelwit van opgekropte woede en vernederingen.
Way of the Gun, The (2000) Way of the Gun, The (2000)
Twee misdadigers kidnappen een vrouw die één miljoen dollar krijgt van een rijk echtpaar om draagmoeder voor ze te zijn. Als ze geld eisen van het echtpaar krijgen ze verschillende duistere figuren achter zich aan, in opdracht van het echtpaar.
Way of the Vampire (2005) Way of the Vampire (2005)
Dr. Abraham Van Helsing is al eeuwenlang op jacht naar zijn aartsvijand Dracula en zijn bloeddorstige cultus. Nadat zijn grote liefde overleden is aan een vampierenbeet, krijgt Van Helsing onsterfelijkheid van de Kerk. In ruil hiervoor moet hij beloven voor eeuwig de levende doden op te jagen.
Way Off Broadway (2001) Way Off Broadway (2001)
Way Off Broadway volgt vijf jonge mensen die het willen maken op Broadway. De film laat zien hoe de personen worstelen met het volwassen worden. Ze moeten hun veilige college-jaren achter zich laten en de harde realiteit onder ogen komen.
Way Out (1967) Way Out (1967)
Frankie en Jim zijn twee drugsverslaafde vrienden uit de Bronx die ervan houden om samen high te worden op heroine. We volgen de twee en zien wat ze allemaal doen om aan hun dagelijkse dosis te raken en hoe dit een invloed heeft op hun leven.
Way Out Topless (1967) Way Out Topless (1967)
Een onderzoek naar de "go-go" scene in de jaren zestig. We volgen de crew in hun jacht op topless dancers en strippers in Washington D.C. en Baltimore.
Way Out West (1930) Way Out West (1930)
Windy (William Haines), een kermisklant, moet wel een baantje nemen bij een ranch. Hij heeft een aantal cowboys opgelicht en wordt nu gedwongen om hen terug te betalen. Windy wordt verliefd op Molly Rankin (Leila Hyams), de knappe eigenaresse van de ranch, maar moet het daarbij opnemen tegen de oneerlijke voorman, die altijd en overal opduikt.
Way Out West (1937) Way Out West (1937)
Alles begint wanneer het duo de eigendomsacte van een goudmijn moet bezorgen aan de dochter van een overleden goudzoeker. Door tussenkomst van gemenerik Finlayson geven ze de verkeerde en wanneer ze hun vergissing merken, halen ze de gekste toeren uit om hun fout goed te maken.
Way Past Cool (2000) Way Past Cool (2000)
De vrienden, zoals ze zich noemen, zijn 12 en 13 jaar oud en wonen in de arme wijken van ‘Oaktown’, beter bekent als Oakland, CA. Wanneer een invloedrijke 16 jarige drugdealer probeert de groep op te stoken tegen hun rivalen om zo de buurt over te nemen, hebben ze geen andere keus dan een moeilijke beslissing te nemen, zich als mannen te gaan gedragen.
Way She Moves, The (2001) Way She Moves, The (2001)
Amy is een vrouw die alles schijnt te hebben. Een rijke knappe verloofde, een talent voor fotografie en haar eigen plekje in hogere kringen. Alles lijkt voor haar uitgestippeld te zijn, totdat haar vrienden besluiten dat salsalessen haar leven meer smaak zullen geven. Midden in de Latijnse wijk van Houston ontmoet ze de exotische dansleraar Nick. Wanneer Nick Amy uitkiest als zijn nieuwe danspartner, komt ze al gauw onder de betovering van de salsa.
Way to the Stars, The (1945) Way to the Stars, The (1945)
Vanaf een Brits vliegveld stijgen bommenwerpers op richting Frankrijk tijdens W.O.II terwijl er telkens jonge piloten arriveren. Eén daarvan is Peter die maar 15 uur vliegervaring achter zijn naam heeft. Hij wordt onder de hoede genomen van David, een meer ervaren piloot. De film verhaalt minder over de echte oorlogspraktijken als wel over de kameraderie, humor en angst op en om de vliegbasis.
Way We Live Now, The (2001) Way We Live Now, The (2001)
Terwijl Paul Montague zich met financier Augustus Delmotte in een zakelijk complot stort, vormt de aanwezigheid van de mysterieuze Amerikaan in London een bedreiging voor zijn kansen bij Hetta. Felix zet er vaart achter bij Marie, want haar vader heeft een concurrerent als huwelijkskandidaat gevonden.
Way We Were, The (1973) Way We Were, The (1973)
Katie Morosky is een politiek activist die haar communistische denkbeelden probeert te verspreiden. Tijdens haar studie ontmoet ze Hubbell Gardner, die niet geïnteresseerd is in politiek maar liever aan sport doet. Ondanks hun verschillende denkbeelden raken ze verliefd op elkaar. Jaren later, als Gardner terugkomt uit militaire dienst, komen ze elkaar weer tegen.
Way West, The (1967) Way West, The (1967)
Missouri 1843. Ex-senator Tudlock en Summers worden ingehuurd om een groep mensen naar Oregon te brengen en hen te beschermen tegen de indianen. Zelfs als er doden vallen, rijdt Tudlock genadeloos door. De mensen beginnen aan hem te twijfelen en besluiten om Evans als leider naar voren te schuiven om de rit te vervolgen, maar die krijgt al snel te kampen met de vele gevaren van de reis.
Waydowntown (2000) Waydowntown (2000)
Tom, Sandra, Randy en Curt zetten allen een maandsalaris in op een weddenschap wie het langste kan binnen blijven. Doordat de stad waarin ze leven bestaat uit gebouwen die met elkaar zijn verbonden door glazen bruggen, is het geen probleem om niet meer buiten komen. Tot ze zo langzamerhand gek worden van het binnen blijven.
Wayne's World (1992) Wayne's World (1992)
De nog thuiswonende Wayne maakt samen met zijn vriend Garth een TV-programma vanuit hun kelder. Een plaatselijk TV-station besluit ze in te huren, en ze zo de mogelijkheid te geven om de show professioneel te doen. Wayne wordt verliefd op de zangeres van een band, die een TV-producer van hem probeert af te pakken.
Wayne's World 2 (1993) Wayne's World 2 (1993)
Wayne moet van de geest van Jim Morrison een concert gaan organiseren. Hij krijgt daarbij de hulp van Garth maar ze weten eigenlijk niet hoe ze grote bands moeten krijgen maar ze krijgen als advies: als je ze boekt komen ze. De manager van de vriendin van Wayne probeert haar naar LA te krijgen weg van Wayne, als dit gebeurt moet Wayne alles proberen om haar terug te krijgen. Daarvoor moet hij wel het concert verlaten..
Wayward Bus, The (1957) Wayward Bus, The (1957)
Een charterbus rijdt langzaam door de bergen van Californië. De eigenaar van bus, Johnny Chicoy (Rick Jason), heeft nogal wat problemen met zijn alcoholistische vrouw Alice (Joan Collins). Onder de passagiers is Camille Oaks (Jayne Mansfield), een danseresje dat op weg is naar een show in San Juan en die plezier heeft in het versieren van Ernest Horton (Dan Dailey), een vertegenwoordiger. En dan is er nog Mildred Pritchard (Dolores Michaels), een meisje dat met haar ouders een rondreis maakt. Naar een boek van John Steinbeck.
Wayward Girl, The (1957) Wayward Girl, The (1957)
Judy Wingate (Marcia Henderson) is de stiefdochter van de gewelddadige alcoholiste Frances Wingate (Katherine Barrett). Ze wordt veroordeeld voor een moord die eigenlijk door Frances is gepleegd. Frances' motivatie was dat haar dochter op dezelfde man verliefd was als haar.
Waz (2007) Waz (2007)
Detective Eddie Argo (Stellan Skarsgård) is een doorgewinterde professional in het bestrijden van allerlei criminaliteit, waarbij hij tot nu toe nauwgezet de regels heeft gevolgd. Zijn zelfvertrouwen wordt echter op de proef gesteld, wanneer hij en zijn nieuwe partner Helen O'Mara (Melissa George) verstrikt raken in een reeks van geweldadige moorden. Hierdoor zal Argo een oude zaak moet heropenen die hij al liever vergeten was.
We All Scream for Ice Cream (2007) We All Scream for Ice Cream (2007)
Layne Banixter en zijn jeugdvrienden dragen al 30 jaar lang een groot geheim met een fatale afloop met zich mee. Toen stierf, door een uit de hand gelopen grap, de simpele ijscoclown Buster. Nu is het tijd voor wraak. Buster keert terug, maar de vriendelijke, simpele clown is veranderd in een sadistisch monster. Één voor één ziet Layne hoe zijn vrienden op een geweldadige manier vermoord worden en hij is de laatste op het lijstje…
We Are Marshall (2006) We Are Marshall (2006)
Op waren feiten gebaseerd verhaal over het footballteam van de Marshall University in Huntington, West-Virginia. Het verhaal speelt zich af in de jaren '70, toen heel Huntington achter haar populaire team stond en het plaatsje leefde voor het football. Maar op een avond na een wedstrijd stort het vliegtuig neer waarin de 75 leden van het team plus staf overleden. In de periode hierna tracht het plaatsje zich langzaam over de gebeurtenissen heen te zetten, als de nieuwe coach Jack Lengyel moet beginnen aan het opbouwen van een nieuwe footballhistorie in Huntington.
We Are Not Alone (1939) We Are Not Alone (1939)
Plattelandsdokter David Newcome komt tegemoet aan de wens van zijn hardvochtige vrouw Jessica en neemt een jonge Oostenrijkse gouvernante in dienst. De vrouw slaagt erin de zoon des huizes onder controle te krijgen maar valt bij Jessica uit de gratie als deze haar verleden als danseres ontdekt.
We Are the Marines (1942) We Are the Marines (1942)
Documentaire over wat voor een mensen mariniers willen worden en hoe of wat ze allemaal moeten doorstaan om een goede marinier te worden.
We Are the Strange (2007) We Are the Strange (2007)
Ze wilden gewoon een ijsje, maar ze vonden alleen maar een nare droom. We volgen de jonge meiden Blue en Emm op hun griezelige zoektocht naar ijs in een angstaanjagende, onheilspellende fantasiewereld.
We Are Together (Thina Simunye) (2006) We Are Together (Thina Simunye) (2006)
Net als veel andere Zuid-Afrikaanse kinderen verloor Slindile haar ouders aan aids. 'We Are Together (Thina Simunye)' is een portret van het twaalfjarige meisje en haar vrienden van het koor van het Agape weeshuis. Regisseur Paul Taylor en zijn crew volgen Slindile en haar vrienden over een periode van drie jaar. Met behulp van de popster Zwai Bala nemen ze in Durban een promotie-cd op en uiteindelijk geven ze een concert in New York, met onder meer Alicia Keys en Paul Simon.
We Dive at Dawn (1943) We Dive at Dawn (1943)
De crew van HMS onderzeeër Sea Tiger wordt teruggeroepen van verlof voor een speciale missie: het tot zinken brengen van het nieuwe Duitse oorlogsschip Brandenburg. Onderweg komen ze er achter dat het schip de zwaar bewaakte Baltische zee binnen is gevaren.
We Don't Live Here Anymore (2004) We Don't Live Here Anymore (2004)
Jack (Rufallo) en Hank (Krause) zijn beiden docent Engels in een klein vriendelijk plaatsje in New England. In veel opzichten lijken hun levens op elkaar, maar hun echtgenotes zijn heel verschillend. Terry (Dern) is wisselvallig en, zoals Jack vaak zegt, niet de meest efficiënte huisvrouw, terwijl Edith (Watts) kalm en zelfverzekerd lijkt en uitstekend in staat om het huis zo rustig te houden dat Hank er kan schrijven. Maar de vier zijn goede vrienden, die veel samen op stap gaan, als ze babysitters kunnen vinden. Totdat Jack en Edith een affaire met elkaar beginnen en schuldgevoel, achterdocht, angst, wrevel, verwijten en wraak hun tol gaan eisen.
We Feed the World (2005) We Feed the World (2005)
We Feed the World ontrafelt het verhaal van ons voedsel, alvorens het in de schappen van de supermarkt belandt. De documentaire onderzoekt de marktmechanismen die ten grondslag liggen aan onze voedselindustrie en roept verschillende interessante vragen op. Waarom is strooizout bijvoorbeeld meer waard dan graan? En hoe kan het dat dagelijks 100.000 mensen omkomen van de honger terwijl er wereldwijd genoeg voedsel wordt geproduceerd voor 12 miljard mensen? Verscheidene betrokkenen - uiteenlopend van boeren, vrachtwagenchauffeurs, biologen, politici, producenten van genetisch gemodificeerde zaden en de CEO van ’s werelds grootste levensmiddelenmultinational Nestlé – krijgen de ruimte.
We Live Again (1934) We Live Again (1934)
De Russische edelman, prins Dmitri Nekhlyudov (Fredric March), is een jonge soldaat als hij een dienstmeisje, Katusha Maslova (Anna Sten), verleidt en haar daarna verlaat. Jaren later, nadat hij hoog is opgeklommen in de adelstand, zit Nekhlyudov in de jury van het proces waar hetzelfde dienstmeisje wordt beschuldigd van moord. Als hij ontdekt dat hij zelf verantwoordelijk is voor het feit dat zij aan lager wal geraakt is, zet hij zich in om haar redden van deportatie naar Siberië.
We Own the Night (2007) We Own the Night (2007)
New York, 1988. De stad wordt opgeschrikt door een gewelddadige bendeoorlog, die aan veel mensen het leven kost, waaronder politie-agenten. Bobby Green is een man die tussen twee uitersten staat. Hij is de manager van een Russische nachtclub in Brooklyn waar de zware Russische gangsters kind aan huis zijn. Aan de andere kant is zijn broer Joseph een politie-luitenant, die hun legendarische vader Burt heeft opgevolgd. De spanningen komen tot een climax en Bobby zal hoe dan ook een kant moeten kiezen.
We Pedal Uphill (2008) We Pedal Uphill (2008)
Nadat op 11 september 2001 heel Amerika werd opgeschrikt door terorristische aanslagen, is het leven van verschillende personen een andere weg ingeslagen. We Pedal Uphill toont wat er veranderde voor deze Amerikanen en laat zien hoe zij omgaan met de situatie waarin zij terecht kwamen.
We the People (1994) We the People (1994)
Alan en z'n zwangere vrouw plannen een rustig weekendje in hun afgelegen vakantiehuisje in het bos. Ze worden vergezeld door nog twee andere koppels. Plots worden ze geconfronteerd met twee gewapende overvallers.
We Think the World of You (1988) We Think the World of You (1988)
Johnny (Oldman) is een veroordeelde crimineel met een Duitse herder. Als hij uit de gevangenis komt gaat hij als eerste terug naar zijn hond Evie. Maar doordat hij zo lang gezeten heeft zien zijn ouders, vrouw en zijn vriend hun kans schoon de voogdij over de hond aan te vragen.
We Went to Wonderland (2008) We Went to Wonderland (2008)
Guo Xiaolu filmt het bezoek van haar Chinese ouders aan Londen, voor hen de eerste keer in het buitenland. Ze doet verslag van de reis naar het Westen van haar ouders. Haar vader kan sinds een operatie niet meer spreken, en schrijft zijn observaties op papier: 'Het water is heel lekker in het Westen', 'De bloemen op het graf van Marx zijn al lang dood', 'Waar is de bevolking van Europa?' Terwijl zijn vrouw naar de Houses of Parliament kijkt, kijkt hij naar de voorbijdrijvende wolken. En later, als ze naar Rome gereisd zijn en door het Vaticaan lopen, heeft de moeder het nog altijd over de Engelse parken. Hij wil de hele wereld nog zien en zij verlangt naar huis.
We Were Dancing (1942) We Were Dancing (1942)
Het verhaal over de romance tussen society-dame 'Vicki' Wilomirska en de failliete baron 'Nikki' Prax die vooral bekend staat als professionele partycrasher en vrouwenverslinder. Nikki leidt Vicki weg van haar stoffige echtgenoot, maar hun daaropvolgende huwelijk strandt als Vicki hem ziet vreemdgaan met zijn ex-geliefde.
We Were Soldiers (2002) We Were Soldiers (2002)
De film vertelt het waargebeurde verhaal van 450 Amerikaanse soldaten die, in het begin van de Vietnam-oorlog, omsingeld werden door 2000 Noord-Vietnameze soldaten. De film volgt Lt. Colonel Harold Moore, en de reporter Joseph Galloway in wat de eerste grote slag in de Vietnam-oorlog zou worden.
We Were Strangers (1949) We Were Strangers (1949)
Nadat haar broer is vermoord door de politie, voegt China Valdes zich bij de Cubaanse onderwereld. Ze ontmoet de Amerikaan Tony Fenner en wordt verliefd op hem. Samen met een groepje revolutionairen, beraamt deze Fenner een aanslag op een hoge Cubaanse officier.
We Wish You a Merry Christmas (1999) We Wish You a Merry Christmas (1999)
Drie weeskinderen reizen tijdens kerst een stad door om bij mensen het gelukkige gevoel van kerstmis naar boven te brengen. Alleen lijkt niet iedereen mee te werken...
We'll Meet Again (2002) We'll Meet Again (2002)
Wanneer Molly Lasch na zes jaar cel vrijkomt, beweert zij nog steeds onschuldig te zijn. Ze werd veroordeeld voor de moord op haar man. Haar jeugdvriendin Fran Simmons is verslaggeefster voor een misdaadmagazine. Zij belooft Molly de zaak opnieuw uit te spitten.
We're Back! A Dinosaur's Story (1993) We're Back! A Dinosaur's Story (1993)
Het vogeltje wil weglopen van huis omdat hij gepest wordt een moederskindje te zijn, maar een golfspelende dinosaurus vertelt hem dat dat niet slim is. In de tijd dat hij nog woest was kwam een tijdreiziger met een IQ-bevorderend ontbijt, waarvan de uitvinder nu graag de wensen van kinderen wil laten uitkomen. In een tijd dat dinosaurussen populair zijn, het heden, kunnen de dino's helpen de dromen van kinderen uit te laten komen. Een van de kinderen wilde net als de vogel weglopen om bij het circus te gaan.
We're No Angels (1955) We're No Angels (1955)
Drie ontsnapte gevangenen van devil's island komen met kerst in zijn winkel en gebruiken het excuus van gratis dakbedekking om hem kaal te plukken. Vanaf het dak zien ze een familiedrama ontvouwen en gaan ze de familie en hun winkel helpen. Het achterliggende idee verandert echter niet.
We're No Angels (1989) We're No Angels (1989)
Ned en Jim waren niet van plan om uit de gevangenis te ontsnappen. Omstandigheden dwingen hen echter deel te nemen aan een ontvluchting. Met de politie op de hielen belanden ze in een klein stadje in New England, bekend om zijn mirakels. Een mirakel kunnen beide boeven goed gebruiken als ze uit de armen van de wet en in leven willen blijven. De inwoners van het stadje denken dat Ned en Jim verloren gelopen priesters zijn. De perfecte dekmantel, op voorwaarde dat ze niet uit hun rol vallen. Ned en Jim spelen het spel mee en proberen ondertussen tevergeefs de Canadese grens over te steken. Ze worden immers nog altijd gezocht.
We're Not Dressing (1934) We're Not Dressing (1934)
De mooie high-society dame, Doris Worthington entertaint op een dag gasten op haar jacht in de Pacific. Wanneer het jacht botst en zinkt, zwemt ze naar een eiland met hulp van de zingende zeeman, Stephen Jones. Haar vrienden Edith, Ome Hubert en de Prinsen Michael en Alexander redden het ook tot het eiland. De zeeman is praktisch de enige die weet hoe hij moet overleven, maar Doris en de anderen verwerpen het aanbod van zijn leiderschap.
We're Not Married! (1952) We're Not Married! (1952)
Vredesrechter Melvin Bush heeft een paar jaar geleden enkele huwelijken gesloten. In verband met zijn verlopen vergunning worden de huwelijken alsnog ongeldig verklaard, waardoor nu blijkt dat vijf echtparen nooit officieel getrouwd zijn geweest. Bij deze echtparen zitten o.a. Annabel Norris, zij is nu vrij om mee te doen aan de Miss Amerika verkiezingen, Ramona en Steve die elkaar verfoeien en alleen maar getrouwd waren om een lucratief radioprogramma te krijgen, soldaat Willie Fisher die naar Korea moet en daarom zijn mooie, zwangere vrouw moet verlaten, een echtpaar dat nauwelijks met elkaar praat, een oliemagnaat en een goudzoeker die zijn vermogen alweer is kwijtgeraakt.
We're Talking Serious Money (1992) We're Talking Serious Money (1992)
Ze willen stoppen met de diefstallen maar willen nog één klus klaren waarvoor ze geld lenen van een grotere schurk. Helaas raken ze het geld kwijt en moeten ze onderduiken bij familie. De misdadiger is niet blij dat hij het geld niet terug ziet en geeft opdracht ze te vermoorden.
Weak and the Wicked, The (1954) Weak and the Wicked, The (1954)
Wanneer een meisje uit de hogere klasse naar de gevangenis wordt gestuurd, komt ze terecht in gezelschap van vele soorten vrouwen, goede en slechte, aardige en gemene, en allen hebben ze hun verhaal te vertellen. Zij haat het regime, maar halverwege haar jaar gevangenisstraf wordt ze overgeplaatst naar een experimentele open gevangenis.
Weapon of Mass Destruction (2004) Weapon of Mass Destruction (2004)
In deze satirische nepdocumentaire wordt de oorlog in Irak aan de kaak gesteld. Bekende politici uit de Verenigde Staten en Irak, maar ook inwoners van Irak én terroristen worden geïnterviewd en geven daarbij hun visie op de ontstane toestand.
Weapons of Death, The (1982) Weapons of Death, The (1982)
Wanneer criminelen in San Francisco een martial arts expert (Eric Lee) tegen het lijf lopen, blijkt dat er toch iemand is die hun golf van terreur kan doorbreken.
Weapons of Mass Distraction (1997) Weapons of Mass Distraction (1997)
Mediagigant Lionel Powers (Gabriel Byrne) en zijn concurrent Julian Messenger (Ben Kingsley) hebben ruzie over de koop van een bekend Amerikaans Football team. De twee aartsrivalen botsen zakelijk zo ernstig, dat dit escaleert in een totale media-oorlog. De rivaliteit tussen deze twee trotse, sterke persoonlijkheden wordt al snel persoonlijk, als zij een web van chantage en politieke intriges voor elkaar opzetten. Dat lijkt uiteindelijk te moeten leiden tot de vernietiging van henzelf en van hun families.
Weapons of the Spirit (1987) Weapons of the Spirit (1987)
Met behulp van archiefbeelden, getuigenissen en actuele filmopnamen wordt de herinnering opgeroepen aan de wijze waarop de bewoners van het dorpje Le Chambon-sur-Lignon in de Haute-Loire zich tijdens de Tweede Wereldoorlog, onder de Duitse bezetters, hebben onderscheiden. Bijna 5000 joden hebben ze onderdak verschaft en verborgen gehouden.
Weasels Rip My Flesh (1979) Weasels Rip My Flesh (1979)
Na teruggekeerd te zijn van Venus, stort een NASA-ruimteschip in de oceaan waardoor radioactieve stoffen in het water komen. Hierdoor wordt een zieke wezel in een gigantische mutant getransformeerd. Terwijl hij over het platteland dwaalt vermoordt en verorbert hij zijn slachtoffers. Vervolgens wordt hij gevangen door een gestoorde wetenschapper die een heel leger van deze wezens wil creeeren
Weather Man, The (2005) Weather Man, The (2005)
Dave Spritz is een succesvolle weerman in Chicago. Hij werkt voor een groot televisiestation en heeft eigenlijk weinig te klagen. Ware het niet dat zijn privéleven een zooitje is. Hij is gescheiden van zijn wat neurotische vrouw, hij heeft geen band met zijn puberzoon en probeert de band die hij heeft met zijn ongelukkige, te zware dochtertje krampachtig te verbeteren. Zijn relatie met zijn vader, een intellectueel die ernstig ziek blijkt te zijn, is ook verre van liefdevol. Wanneer Dave een geslaagde auditie doet voor de weermanpositie bij een grote landelijke zender en hij naar New York moet verhuizen, slaat de grote twijfel toe. Hoe harder hij probeert het contact met zijn familie op orde te krijgen, hoe meer hij zich realiseert dat het leven al net zo onvoorspelbaar is als het weer.
Weather Underground, The (2002) Weather Underground, The (2002)
"You don't need a weatherman to know which way the wind blows", zong Bob Dylan in "Subterranean Homesick Blues". Zo kon eind jaren zestig iedereen aanvoelen dat de revolutie in de lucht hing en maakten enkele subversieve studenten een vuist onder de naam "The Weatherman". Doel was het omverwerpen van de gevestigde orde, waarbij radicale middelen niet werden geschuwd. Niets doen gold pas als een daad van geweld. De oorlog in Vietnam en het grove politieoptreden tegen zwarte Amerikanen overtuigden de activisten van hun morele gelijk. De oorlog moest 'in de buik van het moederland' worden uitgevochten.
Web of Danger (1947) Web of Danger (1947)
Ernie Reardon en Bill O'Hara zijn twee concurrerende bruggenbouwers, die voortdurend met elkaar in strijd zijn, ook privé. Beiden rivaliseren namelijk ook om de gunst van de blondine Peg Mallory. Wanneer deze strijdt is beslist, werken beiden samen om een brug op tijd af te krijgen. Deze samenwerking krijgt nog meer impact, wanneer er haast geboden is om de brug af te bouwen, aangezien een vallei onder water dreigt te lopen.
Web of Deceit (1990) Web of Deceit (1990)
Een succesvolle advocate keert terug naar haar geboorteplaats in Atlanta om een tiener te verdedigen die wordt beschuldigd van verkrachting en moord. Zij wordt verliefd op de aanklager, een van haar oude vlammen en erfgenaam van een rijke familie.
Web of Deception (1994) Web of Deception (1994)
Philip Benesch wordt door bij de rechtbank enorm gewaardeerd, maar zijn huwelijk met Ellen is niet zo best nadat hij overspel gepleegd heeft met een collega. Als een andere collega hem probeert te verleiden, geeft Philip echter geen krimp, waarna de vrouw zo teleurgesteld is dat ze zelfmoord pleegt en de politie probeert te doen geloven dat Philip haar vermoord heeft.
Web of Desire, The (1917) Web of Desire, The (1917)
John en Grace Miller hebben zich omhoog gewerkt langs de sociale ladder en verhuizen nu naar New York. Wanneer John problemen krijgt met een aantal zakenvijanden, schakelen zij advocaat Stuart Mordant in. Ondertussen is Mordant van plan om Grace te manipuleren, zodat hij macht krijgt over John's firma en fortuin. Maar zal Grace op tijd achter zijn ware bedoelingen komen?
Web of Seduction (1999) Web of Seduction (1999)
Twee huisvrouwen voelen zich verwaarloosd door hun echtgenoten. Ze besluiten dan ook zich van hen te ontdoen waardoor ze in één moeite ook in het bezit zouden komen van een waardevolle kunstcollectie. Maar niet alles verloopt zoals gepland...
Web, The (1947) Web, The (1947)
Leopold Kroner komt na vijf jaar gevangenis vrij. Andrew Colby voelt zich daardoor bedreigd en huurt advocaat Regan als bodyguard in. Wanneer Kroner opduikt schiet Regan hem neer. Wanneer Regan echter een romance krijgt met Colby's secretaresse begint hij te vermoeden dat hij is gebruikt.
Webs (2003) Webs (2003)
Als een ploeg elektriciens naar een leegstaand gebouw in Chicago wordt gestuurd om een bizarre krachtbron te onderzoeken, komen ze in een verlaten laboratorium terecht. Daar stuiten ze op iets wat op een niet in werking zijnde kernreactor lijkt, totdat het apparaat ongelukkigerwijze geactiveerd wordt naar een parralel universum. Van het een op het andere moment zitten ze gevangen in een waanzinnige spiegelwereld, waar wilde kannibalen met spinachtige ledematen ronddwalen. Een steeds kleiner groepje overlevenden tracht zich met primitieve wapens te verweren tegen een groeiende overmacht van spinnenmensen en hun monsterlijke koningin. De twee groepen moeten hun krachten bundelen om de koningin te verslaan en hun weg terug te vinden door de poort. Het is hun enige kans om uit dit angstaanjagende en verraderlijke parallelle universum te ontsnappen.
Wedding Bell Blues (1996) Wedding Bell Blues (1996)
Micki, Tanya en Jasmine, drie leuke meiden, vatten het knotsgekke plan om naar Las Vegas te trekken, daar een man aan de haak te slaan, te trouwen en dadelijk weer te scheiden. Dat alles willen ze klaarspelen in 24 uur, alleen om te kunnen zeggen dat ze voor hun dertigste getrouwd zijn geweest.
Wedding Crashers (2005) Wedding Crashers (2005)
De overtuigde vrijgezellen John en Jeremy hebben de perfecte manier gevonden om meisjes op te pikken voor één avond: op huwelijken! Onder valse voorwendselen nodigen ze zichzelf uit voor gratis champagne, eten en de mooiste bruidsmeisjes die niets liever willen dan een man vinden…En het mooiste is: aan het einde van de avond verdwijnen ze weer zonder verplichtingen… Hun versiertrucs halen alleen niets meer uit wanneer John onverwachts verliefd wordt op een bruidsmeisje. Om haar hart te winnen moet John alles uit de kast halen, omdat zij ook al plannen heeft voor een huwelijk met iemand anders...
Wedding Date, The (2005) Wedding Date, The (2005)
Kat Ellis keert terug naar het huis van haar ouders in London, voor de bruiloft van haar zus. Bang om haar ex-verloofde tegen te komen en geconfronteerd te worden met haar vrijgezelle bestaan, huurt ze een mannelijke escort in die zich moet voordoen als haar vriend.
Wedding Daze (2004) Wedding Daze (2004)
Jack en Audrey Landry kunnen, nu de kinderen het huis uit zijn, genieten van een nieuwe fase in hun leven. Hun oudste dochter is een model en ze woont in Italië. Opeens staat ze echter weer voor de deur, zonder dat ze daar een duidelijke reden voor aangeeft. Ook de andere dochters kloppen weer aan, en alles lijkt weer als vanouds. Er komt echter ook een Italiaan op de proppen, die haar vriend blijkt te zijn. Hij is haar speciaal achterna gereisd om haar vader om haar hand te vragen. Ook de andere dochters worden verliefd, en vader zal dus diep in de portemonnee moeten tasten om de bruiloften te betalen.
Wedding Dress, The (2001) Wedding Dress, The (2001)
Wanneer fotograaf Travis Cleveland aan zijn assistente Zoey vertelt dat hij met Cassie gaat trouwen, is de teleurstelling groot. Zoey heeft altijd van Travis gehouden, maar het hem nooit verteld. Anna, de tante van Travis, is dolgelukkig met het nieuws en haalt meteen haar bruidsjurk uit de kast, die ze nooit heeft kunnen dragen aangezien haar verloofde in de oorlog is gesneuveld. Travis ontdekt echter het ware, egoïstische karakter van zijn verloofde Cassie wanneer blijkt dat zij de jurk van zijn tante niet wil dragen, maar een peperdure creatie van een grote ontwerper. Travis kan nog net op tijd zijn huwelijk afzeggen. En dan vindt hij een afscheidsbrief van Zoey, waarin ze haar liefde voor hem verklaart...
Wedding March, The (1928) Wedding March, The (1928)
Tijdens het Hapsburg regime in Oostenrijk-Hongarije wordt Prins Nikki ddor zijn ouders geadviseerd om te trouwen met een meisje uit een rijke familie. Anders wordt het voor hem zwaar om zijn dure levensstijl te behouden. Tijdens een groot feest ontmoet hij Mitzi, een simpel boerenmeisje, en ze worden verliefd. Helaas moet hij trouwen met de dochter van een rijke fabrikant. De ex-vriend van Mitzi, een anti-royalist, zweert bovendien wraak op Nikki.
Wedding Night, The (1935) Wedding Night, The (1935)
Een jong mooi Pools meisje (Anna Sten) komt in het leven van de getrouwde schrijfer Tony Barrett (Gary Cooper).
Wedding Party, The (1969) Wedding Party, The (1969)
Josephine en Charlie staan op het punt om te gaan trouwen. Cecil probeert te voorkomen dat Charlie gaat trouwen. Maar door enige complicaties verandert Cecil van gedachten en dwingt Charlie om te trouwen, die nu toch wel twijfels heeft over het huwelijk.
Wedding Planner, The (2001) Wedding Planner, The (2001)
Mary Fiore is de meest prestigieuze bruiloftsplanner van San Francisco. Wanneer ze tijdens het vieren van een lucratieve opdracht, het organiseren van de bruiloft van internettycoon Fran Donnolly, betrokken raakt bij een ongeval, redt de knappe dokter Steve Edison haar het leven. Ze beleven samen een fantastische avond en Mary begint voorzichtig weer te geloven in de liefde. Dan ontdekt Mary echter dat Steve de aanstaande bruidegom is van haar cliënt Fran Donnolly. Ondertussen denkt Mary's vader haar gelukkig te maken door een huwelijk te arrangeren met de onlangs van Sicilië overgekomen Massimo Lanzetta. Mary's hart staat op het spel. Kan ze haar cynisme aan de kant zetten en zich overgeven aan de romantiek? Gaat ze geloven in die mooiste dag van je leven die ze altijd zelf geschuwd heeft? Kiest ze voor haar werk of voor haar hart?
Wedding Present (1936) Wedding Present (1936)
Wanneer Charlie Mason wordt gepromoveerd van verslaggever tot redacteur, staat zijn relatie met journaliste Rusty Fleming op het spel. Hij verliest haar en hoort enige tijd later dat zij verloofd is met een ander. Charlie laat dat niet op zich zitten, maar neemt ontslag en probeert Rusty opnieuw voor zich te winnen.
Wedding Singer, The (1998) Wedding Singer, The (1998)
1985: Robbie Hart is een zanger voor trouwpartijen en andere feesten. Julia is een serveerster op enkele feesten waar Robbie optreedt. Als ze beiden een partner vinden met wie ze willen trouwen, en het huwelijk beginnen voor te bereiden, wordt duidelijk dat ze beiden misschien wel de verkeerde partner hebben gekozen.
Wedding Tackle, The (2000) Wedding Tackle, The (2000)
De film gaat over een vrouwenliefhebber Hal (Purefoy) die van zijn aanstaande verloofde Vinnie (Vidler) hoopt af te komen door haar te laten versieren door een vriend. Maar Hal is niet de enige die het huwelijk wil afblazen. Een andere vriend - die aast op Vinnie - wil Hal compromitteren met versgeschoten seksfoto’s van het vrijgezellenfeest. Vinnie heeft zelf ook zo haar twijfels en het feest lijkt haar de ideale gelegenheid om haar hart te luchten. Allerhande slinkse plannen die in combinatie onverwacht uitpakken.
Wedding Video, The (2003) Wedding Video, The (2003)
Norman en zijn vriend Sky gaan binnenkort trouwen. Norman wil dit voor de eeuwigheid vastleggen en huurt daarom een videofilmer in om een trouwfilm te maken. Doordat de filmer de camera laat draaien terwijl hij wordt geacht uit te staan krijgt de trouwfilm een heel andere lading dan Norman en Sky vooraf in gedachten hadden.
Wedding, A (1978) Wedding, A (1978)
Muffin Brenner, dochter van een nouveaux riches familie uit het zuiden, huwt met Dino Corelli, afkomstig uit de Midwest en zoon van een steenrijke aristocraat met maffiaconnecties. Hun luxueuze huwelijksfeest ontaardt al snel in een chaos. De bruidegom geeft toe dat hij met de zus van de bruid heeft geslapen en de grootmoeder van Dino sterft net voor de ceremonie begint. Naarmate de alcohol rijkelijk vloeit wordt de bruiloft steeds meer bizar.
Wedding, The (1998) Wedding, The (1998)
Film drama over het door problemen geteisterde huwelijk van een steenrijke, zwarte vrouw en een arme, blanke man in de jaren '50. Gebaseerd op een boek van Dorothy West.
Wederzijds (1963) Wederzijds (1963)
Wederzijds schetst de politieke ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten ten tijde van en rondom het koningschap (1898-1948) van Wilhelmina. De onderwerpen die aan bod komen: Eerste Wereldoorlog, koninklijke familie, staatsbezoeken, Tweede Wereldoorlog.
Wedle Wyroków Twoich (1984) Wedle Wyroków Twoich (1984)
Wedle Wyroków Twoich vertelt het verhaal van een Joods meisje (Brauner), dat eerst aan een executie moet zien te ontsnappen en later ook nog aan een verklikker, een gevangenis en de hongerdood.
Wedlock (1991) Wedlock (1991)
Toekomst: Frank Warren wordt bij een diamantroof belazerd door zijn vriendin die hem neerschiet. Hij overleeft en komt in een gevangenis zonder hekwerk, waar elke gevangene met een halsband 'getrouwd' is met een onbekende andere gevangene. Als de partners te ver uit elkaar zijn ontploffen ze beiden. De directeur wil hem een zware tijd geven als hij zwijgt over de bergplaats van de diamanten.
Wednesday Woman, The (2000) Wednesday Woman, The (2000)
Muriel Davidson is een succesvolle schrijfster, die vecht tegen haar alcoholverslaving. In een kwetsbaar moment wordt ze verliefd op Don Wigulow, een ex-gedetineerde. Wanneer het leven voor de twee een onverwachte wending neemt, lijkt het alsof ze één van haar boeken zelf beleeft. Muriel kan maar niet uit haar hoofd zetten dat haar boeken meestal niet goed aflopen
Wee Willie Winkie (1937) Wee Willie Winkie (1937)
1897. Priscilla Williams gaat met haar moeder naar India, waar haar Engelse grootvader als officier gestationeerd is. Het blijkt echter een norse man, die alleen maar met soldaten om kan gaan. Om meer aandacht van hem te krijgen laat ze zich door een sergeant trainen tot Soldaat Winkie, naar het kinderrijmpje Wee Willie Winkie.
Weeds (1987) Weeds (1987)
Het verhaal geeft een bijzondere kijk op het Amerikaanse strafsysteem en de criminelen die het moeten ondergaan. Lee Umstetter, een gevangene die levenslang heeft zonder kans op gratie, probeert zijn gedachten af te leiden door lezen. Na het zien van een toneelvoorstelling in de gevangenis door een lokale theatergroep, schrijft Umstetter zelf een toneelstuk, gebaseerd op de inhumane ervaringen in de gevangenis. Hij krijgt toestemming om het toneelstuk op te voeren met en voor zijn enthousiaste medegevangenen.
Week End (1967) Week End (1967)
Een getrouwd stel wil in het weekend een uitstapje maken naar het platteland, maar door de vele tegenslagen, variërend van eindeloze files tot revoluties, vinden ze weinig rust.
Week-End à Zuydcoote (1964) Week-End à Zuydcoote (1964)
Verhaal over de slag bij Duinkerken aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, waarbij een groep Franse en Britse militairen zware verliezen lijden en moeten vluchten naar Engeland.
Week-End at the Waldorf (1945) Week-End at the Waldorf (1945)
In een hotel in Berlijn gebeurt nooit iets. De personages bewijzen echter het tegendeel; een eenzame ballerina, haar minnaar, een juwelendief, een stervende man, een ambitieuze stenografe, een keiharde zakenman en iemand die alles gadeslaat bevolken dit 'saaie' hotel. Dat vraagt om een boel amusante verwikkelingen.
Week-End in Havana (1941) Week-End in Havana (1941)
Jay Williams werkt bij een scheepvaartsmaatschappij en wordt naar een rif gestuurd, waar een schip vast is komen te zitten. Alle passagiers zijn blij dat hij er is, behalve Nan Spencer, die baalt dat haar vakantie wordt verpest. Jay neemt Nan daarop mee naar Havana om haar te vermaken. Tussen alle tumult van de nachtclubs ontstaat er iets romantisch tussen de twee.
Week-end sur Deux, Un (1990) Week-end sur Deux, Un (1990)
Camille Valmont stuurt onverbiddelijk aan op het vernietigen van haar eigen leven door haar continue fixatie op alleen haar eigen behoeften. Ze raakt hierdoor haar man en haar 2 kinderen kwijt. De rechtbank verleent haar eens in de twee weken bezoekrecht. Maar zelfs dan wordt ze nog zo opgeslokt door haar carrière dat ze de kinderen verwaarloost. Dan raakt haar carrière in het slop, heeft ze geldgebrek en moet ze er een baantje bij nemen. Op een visite-weekend moet ze toevallig werken als hostess bij de Rotary club. Ze neemt de kinderen mee naar haar werk, iets wat door de rechtbank verboden is. Haar ex-echtgenoot komt hierachter en wil de kinderen terughebben. Ze panikeert, steelt een huurauto en gaat er met de kinderen, die niets voor haar voelen, vandoor in een wanhopige misplaatste poging om dichterbij hun te komen.
Week-Ends Maléfiques du Comte Zaroff, Les (1976) Week-Ends Maléfiques du Comte Zaroff, Les (1976)
Overdag is hij een goedgemanierde zakenman, maar in zijn dromen jaagt Boris Zaroff op zijn landgoed op naakte vrouwen, net als zijn beruchte vader. Op een dag krijgt hij bezoek van een jong meisje dat gefascineerd is door de verhalen rond de Zaroff-familie. Als zij vraagt of ze de martelkamer mag zien, ziet Zaroff zijn kans om de familietraditie weer tot leven te wekken.
Weekend at Bernie's (1989) Weekend at Bernie's (1989)
Twee jongemannen ontdekken fraude binnen het bedrijf waarvoor ze werken en melden dit aan de directeur, Bernie. Hij is echter zelf schuldig en nodigt de twee uit voor een weekendje in zijn strandhuis om ze daar uit de weg te ruimen. Bij het strandhuis aangekomen blijkt Bernie zelf vermoord te zijn. De twee weten niet wat ze moeten doen en besluiten net te doen of Bernie nog leeft en nemen hem overal mee naar toe. De moordenaar, denkend dat zijn poging mislukt is, blijft proberen Bernie te vermoorden.
Weekend at Bernie's II (1993) Weekend at Bernie's II (1993)
Na hun avontuurlijke weekendje bij Bernie keren Larry en Richard terug naar New York. Daar worden ze beschuldigd van het verduisteren van een grote som geld en ze worden ontslagen. Dat kunnen de heren niet verkroppen en ze gaan op zoek naar eerherstel. Een voodoo-koningin raadt hen aan Bernies lijk te ontvreemden en het vervolgens tot leven te wekken. De herboren Bernie zal Larry en Richard helpen op hun zoektocht naar de pot met geld.
Weekend in the Country, A (1996) Weekend in the Country, A (1996)
Een zeer gemêleerde groep mensen ontmoet elkaar bij toeval in Ruth's Inn en ontdekken dat als ze hun hart volgen dit kan leiden tot heerlijke en onverwachte situaties en belevenissen.
Weekend Pass (1984) Weekend Pass (1984)
We volgen de amoureuze en hilarische verwikkelingen van vier leerling matrozen, die juist de basis training doorstaan hebben en hun laatste weekend op stap gaan aan land. De charmeur Webster Adams, ruwe bolster Desmond Hill, de intellectueel Paul Flincker en Lester Gidley, zijn onderweg om Los Angeles te ontdekken. Natuurlijk gaan ze op zoek naar vrouwen, omdat dit hun laatste kans is voordat ze maanden op een boot zullen rondvaren. Al snel komen ze tot de ontdekking dat Los Angeles een paradijs is voor de vleselijke lusten.
Weekend War (1988) Weekend War (1988)
Een aantal burgers wordt voor twee weken onder de wapens geroepen. Ze worden naar Honduras gestuurd om te helpen bij de uitbreiding van de luchthaven. Een paar van hen krijgen de opdracht een door de rebellen vernietigde brug te herstellen. Dan zitten deze salonsoldaten ineens midden in een echt conflict, en daar zijn ze niet op voorbereid.
Weekend Warriors (1986) Weekend Warriors (1986)
Een groep vrienden besluit om zich vrijwillig in te schrijven voor een twee maanden durende opleiding bij de Amerikaanse National Guard. Helaas is geen van de mannen van plan om de opleiding serieus te nemen, en ze maken om de haverklap een zootje van de gediciplineerde legerbasis.
Weekend with Lulu, A (1961) Weekend with Lulu, A (1961)
Fred, Tim en Deirdre gaan een weekendje weg naar de kust. Waar zij echter geen rekening mee hadden gehouden, is dat Deirdre's moeder ook mee gaat als chaperonne, omdat zij haar dochter geen moment uit het oog wil verliezen. Florence Proudfoot vertrouwt Fred en Tim voor geen stuiver en al helemaal niet in de buurt van haar lieve dochter.
Weekend with the Babysitter (1971) Weekend with the Babysitter (1971)
Jim Carlton (George E. Carey), een man in een midlifecrisis, heeft te lijden onder de relatieproblemen met zijn vrouw Mona (Luanne Roberts). Wanneer zij de tiener Candy Wilson (Susan Romen) inhuren om op hun pasgeboren baby te passen, valt Jim voor de charmes van Candy.
Weekend, The (1999) Weekend, The (1999)
Marian en John krijgen komend weekend bezoek van Lyle, een oude vriend van het stel. John heeft het moeilijk omdat zijn broer Tony, tevens de vroegere vriend van Lyle, precies een jaar geleden is overleden. Wanneer Lyle zijn nieuwe vriend Robert meeneemt wordt de sfeer er niet beter op.
Weekend, The (2007) Weekend, The (2007)
In de loop van één enkel weekend, ontdekken verschillende tieners dat zij misschien nog niet alles ontdekt hebben. Benjamin denkt dat hij met zijn aarzelende vriendin gaat trouwen, Mary valt voor de onbereikbare Rachel, het rijkeluiskindje Jacob geeft grootse party's en verkoopt drugs en de minderjarige 'koele' Danny chanteert zijn oudere 'nerdy' broer om hem mee te nemen naar Jacobs feest.
Weekendschool (2008) Weekendschool (2008)
Les krijgen van een echte sterrenkundige, een kunstenaar of een advocaat? Dat kan op de Weekendschool. Drie jaar lang, iedere zondag, gaan kinderen uit achterstandswijken naar de IMC Weekendschool. Niet om beter te leren lezen of schrijven, maar om hun horizon te verbreden. Ze krijgen les van vakmensen die iets vertellen over hun beroep. Dit particuliere initiatief ontstond tien jaar geleden in Amsterdam Zuid-Oost en is inmiddels op negen plaatsen in Nederland een succes. De documentaire brengt het reilen en zeilen op de weekendschool in beeld.
Weep No More, My Lady (1992) Weep No More, My Lady (1992)
Wanneer de filmster Leila op haar veertigste verjaardag, na een avond van drank en drugs, verdronken wordt gevonden, gaat iedereen er van uit dat het om een ongeluk of zelfmoord gaat. Toch komt de politie tot de conclusie dat het om een moord moet gaan. Alle aanwijzingen lijken richting de verloofde van Leila, Ted, te wijzen. De zus van Leila legt zich er niet bij neer, vooral ook omdat ze is gevallen voor de charmes van Ted. Is haar leven nu ook in gevaar?
Weergevonden (1914) Weergevonden (1914)
Wanneer een blinde Jood verneemt dat zijn oudste dochter zich heeft verloofd met een niet-Joodse arts, verstoot hij haar. Omdat zij echter voor het inkomen zorgde, raakt de familie in financiële problemen. Uiteindelijk belanden zij in een keldertje en moeten zij leven van de verkoop van garen en band. Maar dan komt het moment dat de familie een dokter nodig heeft en is de niet-Joodse arts degene die redding kan bieden.
  1 2 3 4 -5- 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!