Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 -34-
Zoeken:
Wut (2006) Wut (2006)
De Berlijnse teenager Felix komt uit een middle class milieu en is in een tolerante traditie opgevoed. Zijn ontmoeting met de jonge Duitse Turk Can leidt tot een bedreigende situatie: Deze bendeleider behandelt hem als een voetveeg en pikt zijn splinternieuwe schoenen in. Daardoor bemoeit Felix' vader Simon Laub zich ermee en probeert zijn zoon tevergeefs te helpen. Ten einde raad zoekt hij contact met de traditionele moslimvader van Can. Als dat ook niets oplevert, schakelt hij de politie in. Daarmee escaleert de situatie en Can probeert als wraak de professor in zijn privé leven te raken. In een explosief mengsel van vernedering, onmacht en woede loopt de toestand totaal uit de hand.
Wutai Jiemei (1965) Wutai Jiemei (1965)
Pre-revolutionair China, jaren ‘40. Een plattelandsmeisje, Zhu, wordt als bruid verkocht. Zij loopt weg en sluit zich aan bij een rondreizend operagezelschap. Yuehong, de dochter van de muziekinstructeur, schiet erg goed op met Zhu en de twee worden ‘gezworen zusters’. Na de dood van Yuehongs vader wordt het gezelschap ontbonden. Zhu en Yuehong trekken naar het decadente Shanghai waar hun optredens veel succes oogsten. De vriendschap tussen de twee hartsvriendinnen wordt echter op de proef gesteld wanneer Yuehong, aangetrokken door de materiële zekerheid, trouwt met Tang, hun manager. Zhu van haar kant raakt steeds meer verwikkeld in revolutionaire activiteiten.
Wuthering Heights (1939) Wuthering Heights (1939)
De nieuwe huurder heeft een onrustige nacht als hij de spookstem van Cathy om Heathcliff hoort roepen. De oude huishoudster vertelt hem van de tijd dat alles rustig was op het landgoed Wuthering Heights. De jonge Cathy wordt verliefd op de zigeunerjongen Heathcliff die op het landgoed opgroeit.
Wuthering Heights (1971) Wuthering Heights (1971)
Op het landgoed Wuthering Heights staat de dochter des huizes Catherine voor een verscheurende keuze tussen de ruwe oerkracht van Heathcliff of het verfijnde burgerleven van Edgar. Als ze voor Edgar kiest, ontsteekt Heathcliff in een verschrikkelijke woede die alle bewoners van het landgoed zal treffen.
Wuthering Heights (1978) Wuthering Heights (1978)
Heathcliff wordt als jongen opgenomen in de familie Earnshaw, waar hij een stevige band opbouwt met de dochter van het huis, Catherine Earnshaw. Catherine kiest ervoor om te trouwen met Edgar, de zoon van de welgestelde familie Linton. Heathcliff is hierdoor zo boos en teleurgesteld dat hij vlucht en drie jaar wegblijft. Als hij terugkomt heeft hij zelf ook een vermogen opgebouwd en toont Isabella Linton interesse in hem. Cathy probeert hem bij haar weg te houden door manipulatieve spelletjes te spelen, maar Heathcliff lijkt toch te kiezen voor Isabella. Edgar komt achter Cathy's plannen om een huwelijk tussen hen te stoppen en eist van haar om te kiezen tussen Heathcliff of hem. Als Cathy voor die keuze staat, wordt ze langzaam maar zeker krankzinnig.
Wuthering Heights (1992) Wuthering Heights (1992)
Cathy Earnshaw is Heathcliff's halfzus en samen zijn ze onafscheidelijk. Wanneer krachten de twee uit elkaar drijven is Heatcliff uit op wraak en houdt hij alle betrokkenen verantwoordelijk, zelfs mensen van een nieuwe generatie.
Wuthering Heights (1998) Wuthering Heights (1998)
Op het landgoed Wuthering Heights staat de dochter des huizes Catherine voor een verscheurende keuze tussen de ruwe oerkracht van Heathcliff of het verfijnde burgerleven van Edgar. Als ze voor Edgar kiest, ontsteekt Heathcliff in een verschrikkelijke woede die alle bewoners van het landgoed zal treffen.
Wuthering Heights (2003) Wuthering Heights (2003)
Heath is een muzikaal getalenteerde dakloze jongere, die voor zowel verlangen als opschudding zorgt in een gezin dat in de afgelegen vuurtoren The Heights leeft. Cate is het meisje dat in de armen van Heath intrige en passie vindt. Cates broer, Hendrix, is woedend op de brutale en eigenzinnige nieuwe indringer in het gezin.
WW3 (2001) WW3 (2001)
Op een cruiseship voor de Amerikaanse kust duikt een levensgevaarlijk virus op. De FBI probeert te achterhalen of er kwaad opzet in het spel is. Al snel ontdekken ze dat de uitbraak van het dodelijk virus het werk is van een Libanese terrorist. FBI-agent Larry Sullivan krijgt de opdracht contact op te nemen met zijn oom, een ex-agent met jaren ervaring op het vlak van biologische oorlogsvoering.
WWW - What a Wonderful World (2006) WWW - What a Wonderful World (2006)
Kamel is een huurmoordenaar die zijn opdrachten via internet binnen krijgt. Na elke opdracht verzet hij zijn zinnen door het hoertje Souad te bellen. Deze is onbereikbaar, omdat ze zelf geen mobiele telefoon heeft. Hierdoor krijgt Kamel, als hij Souad wil bereiken, eerst Kenza, een verkeersagente die haar mobieltje tegen betaling uitleent aan derden, aan de lijn. Hoe vaker hij belt met Souad, hoe meer Kamel er toe wordt verleid om Kenza te ontmoeten.
WXIII: Patlabor the Movie 3 (2002) WXIII: Patlabor the Movie 3 (2002)
Twee politieagenten en een geavanceerde SV2 onderzoeken een reeks geheimzinnige moorden en onverklaarbare vernielingen van gebouwen, die de bewoners van Tokio Bay met de dag zenuwachtiger maken.
Wyatt Earp (1994) Wyatt Earp (1994)
Voor de jonge Wyatt Earp zijn familie, gerechtigheid en eerlijkheid de drie belangrijkste dingen in het leven. Dat heeft hij zo van zijn vader geleerd. Wyatt huwt met Urilla, zijn jeugdliefde, en gaat rechten studeren. Later vertrekt hij naar Wichita en daarna naar Dodge City. Daar krijgt hij de sheriffster opgespeld. Gelouterd door zijn avonturen en vastbesloten zijn leven toch een doel te geven, ontpopt Wyatt Earp zich in Dodge City tot een rechtvaardige maar harde hand van de wet. Maar na een tijdje wordt hij opnieuw rusteloos en ruilt samen met zijn broers en hun gezinnen Dodge City in voor Tombstone...
Wyatt Earp: Return to Tombstone (1994) Wyatt Earp: Return to Tombstone (1994)
Als de gepensioneerde wetsdienaar Wyatt Earp in 1914 het stadje Tombstone weer bezoekt, treft hij vele oude bekenden en komen verhalen uit vroeger tijden weer boven. De oude marshal Earp is nu op zoek naar Zach, de zoon van een vroegere vriendin, die schijnbaar op het verkeerde pad is geraakt.
Wyoming Outlaw (1939) Wyoming Outlaw (1939)
Omdat hijzelf en zijn vader zonder werk zitten, doordat Balsinger de banen controleert, steelt Will Parker vee om zijn familie te eten te geven. Vrienden trachten hem nog te helpen, maar hij wordt gesnapt en vliegt in de cel. Nadat hij ontsnapt is uit de gevangenis, wordt er door Balsinger een grote mensenjacht op touw gezet.
Wyoming Renegades (1954) Wyoming Renegades (1954)
Brady Sutton verlaat na drie jaar de gevangenis en hij wil nu op het rechte pad blijven. Brady was ooit een lid van de Butch Cassidy bende, die nog steeds denken dat hij één van hen is. Wanneer Butch Cassidy en zijn bende de bank beroven krijgt Brady de schuld en omdat zijn stadsgenoten achter hem aan zitten, sluit hij zich bij Butch aan. Brady’s vriendin Nancy Warren was de enige die nog in zijn onschuld geloofde.
Wyrd Sisters (1997) Wyrd Sisters (1997)
Koning Verence I van Lancre is vermoord door zijn neef, graaf Felmet. Het zoontje van Verence wordt gered door Granny Weatherwax, Nanny Ogg en Magrat Garlick, de heksen van Lancre, zodat hij op een dag de troon kan heroveren.
Würger von Schloß Blackmoor, Der (1963) Würger von Schloß Blackmoor, Der (1963)
Verfilming van het boek 'The Strangler of Blackmoor Castle' van Bryan Edgar Wallace. Als in een Brits landhuis gewurgde mensen worden gevonden, die gebrandmerkt zijn met de letter M op het voorhoofd, brengt de politie dit in verband met vermoedens omtrent diamantsmokkel via dit landhuis.
Wyvern Mystery, The (2000) Wyvern Mystery, The (2000)
Begin 19e eeuw. Alice Maybell woont in bij de plaatselijke landheer Fairfield die haar als kind in huis nam toen haar beide ouders stierven. Nu is ze een knappe en zelfbewuste vrouw. Ze wordt van haar stuk gebracht door de avances van haar beschermheer en vlucht weg met haar geheime liefde, zijn oudste zoon Charles Fairfield, met wie zij een kind krijgt. De twee nemen hun intrek in een mysterieus en luguber landhuis. Vanaf dat moment wordt alles erger. Zo worden ze geterroriseerd door een kwaadaardige vrouw in het zwart met een Transsylvaans accent die letterlijk van achter het houtwerk vandaan komt, en verdwijnt hun kind spoorloos. Gebaseerd op de novel van J.S. Le Fanu.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 -34-
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!