Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 -32- 33 34
Zoeken:
Workaholic (1996) Workaholic (1996)
Max heeft een drukke baan, waar hij bijna al zijn tijd in steekt. Hierdoor verwaarloost hij zijn relatie met Rhoda. Zij besluit zelf een carrière op te bouwen om minder afhankelijk van hem te zijn.
Working Girl (1988) Working Girl (1988)
Tess is een secretaresse die graag hogerop wil. Ze komt te werken voor de succesvolle zakenvrouw Katherine die Tess' goede zakelijke ideeën en inzicht zeer waardeert en haar belooft dat als ze zo doorgaat ze Tess wel wil helpen om carriere te maken. Maar tijdens een skivakantie breekt Katherine haar been, en zo komt Tess erachter Katherine haar ideeën inpikt om zelf met de eer te gaan strijken. Tess besluit dan om zich voor te doen als Katherine, die toch wel even uitgeschakeld is, en de keiharde zakenwereld binnen te dringen met de hulp van zakenman Jack.
Working Girls (1986) Working Girls (1986)
Een dag uit het leven van een stel prostituees uit Manhattan. De film laat alles uit het oogpunt van de dames zien.
Working Girls, The (1974) Working Girls, The (1974)
Wanneer Honey (Sarah Kennedy) naar New York komt om een nieuw leven te beginnen, is zij helemaal blut. Zij maakt kennis met Denise (Laurie Rose) en Jill (Lynne Guthrie) en kan bij hen wonen. De meisjes hebben de grootste moeite om werk te vinden en zijn daarom gedwongen allerlei baantjes aan te nemen om in hun onderhoud te kunnen voorzien.
Working Man, The (1933) Working Man, The (1933)
Schoenenfabrikant John Reeves vertrouwt zijn zaak toe aan zijn arrogante neef. Tijdens zijn vakantie loopt hij zijn rivalen tegen het lijf, die leven op de erfenis van hun overleden vader. Hij wordt door de broers aangenomen om bij hun te werken en gebruikt deze gelegenheid om zijn oude schoenenfabriek op te knappen. Hierdoor wordt hij de rivaal van zijn neef.
Working Tra$h (1990) Working Tra$h (1990)
Ralph leeft aan de rand van de maatschappij, heeft gokschulden en werkt als schoonmaker in een groot beursbedrijf. Freddy Novak heeft ambitie als beursmakelaar en gaat solliciteren voor het bedrijf waarvoor Ralph werkt. Hij beschikt over heel wat beurskennis, maar heeft geen enkel diploma op zak. Hij krijgt dan ook een job als schoonmaker aangeboden. Hij gaat akkoord met de hoop voor ogen dat hij zich op die manier in het bedrijf zal kunnen opwerken. Ralph en Freddy leren mekaar steeds beter kennen. Al vlug beramen ze samen een plan om snel rijk te worden door gebruik te maken van de beurstips die de grote bazen van het bedrijf in de vuilnisbak gooien.
Workingman's Death (2005) Workingman's Death (2005)
Glawogger is geboeid door de mechanismen die in werking treden bij fysieke arbeid op grote schaal en het feit dat dit zelden gevat wordt op het witte doek. Hard werken wordt in film slechts getoond ter bevestiging van twijfelachtige sociale en economische systemen. Het lijkt alsof zware arbeid liefst verborgen wordt. Om ons terug te confronteren met de lichamelijke realiteit van arbeid filmde hij overal ter wereld vanuit verschillende perspectieven kolenmijnen, slachthuizen en fabrieksloodsen waar menselijke werkkrachten de repetitieve handelingen uitvoeren die in de gemiddelde film geen plaats krijgen.
World according to Garp, The (1982) World according to Garp, The (1982)
De film volgt het leven van T.S. Garp en zijn moeder Jenny. Terwijl Garp zichzelf ziet als een serieus schrijver schrijft Jenny een feministisch manifest, waardoor ze een magneet wordt voor vele ontevreden vrouwen. Gebaseerd op de roman van John Irving.
World and Time Enough (1994) World and Time Enough (1994)
Mark is een HIV-positieve beeldhouwer en Joey, een vuilnisman, is zijn knuffelige vriendje. Wanneer de vader van Mark komt te overlijden krijgt hij inspiratie voor het maken van een enorm groot beeld.
World Apart, A (1988) World Apart, A (1988)
Molly Roth is een meisje van 13 wier wereld volledig op de kop wordt gezet als haar vader het land ontvlucht omdat hij wordt verdacht van subversieve activiteiten. Zij blijft achter met haar moeder en de strijd die deze voert tegen de apartheid, onder meer als journalist. Verwarrend voor Molly is echter dat de betere samenleving die haar vrij afstandelijke moeder nastreeft, niet haar weerslag vindt in hun directe omgeving. Dan wordt haar moeder opgepakt...
World for Ransom (1954) World for Ransom (1954)
Privé-detective Mike Callahan wordt ingehuurd door zijn ex, wier echtgenoot een vooraanstaand kernwetenschapper wil ontvoeren en hiervoor losgeld wil vragen. Al snel moet Callahan een strijd op leven en dood leveren.
World Gone Mad, The (1933) World Gone Mad, The (1933)
In deze film, gemaakt vlak na de val van de beurs, wordt een openbare aanklager op een zaak gezet van een moord op een andere openbare aanklager. Eerst lijkt het om een gewone moordzaak te gaan, maar met hulp van een journaliste komt hij erachter dat het om een grootschalige aandelen fraude draait.
World Gone Wild (1988) World Gone Wild (1988)
Na een atoomramp in het jaar 2087 is water het belangrijkste wat er is. Ethan en een groep mannen gaan op zoek naar het vloeibare goud.
World in His Arms, The (1952) World in His Arms, The (1952)
San Francisco, 1850. Een zeehondenjager ontmoet een Russische en wordt verliefd op haar. Hij weet niet dat ze een gravin is die uitgehuwelijkt is en die om deze reden op de vlucht is. Als ze de volgende dag ontvoerd blijkt te zijn naar Alaska zet de jager alles in het werk om haar terug te vinden.
World in My Corner (1956) World in My Corner (1956)
Tommy Shea is een bokser uit Jersey City die ontdekt wordt door miljonair Robert Mallinson, die hem laat trainen in zijn landhuis op Long Island. Shea valt al snel op Mallinsons dochter Dorothy, maar denkt niet dat hij haar financieel kan onderhouden. Daarom besluit hij te vechten voor de criminele promoter Harry Cram en zijn echte trainer te verraden.
World Is Not Enough, The (1999) World Is Not Enough, The (1999)
Sir Robert King is een rijk man aangezien hij olievelden bezit in Azerbedijan en is bezig met een nieuw project: de aanleg van een nieuwe olieslagader naar het westen. Bij een bezoekje aan M in het hoofdkwartier van MI6 in Londen wordt hij echter vermoord. James Bond probeert Sir King nog te waarschuwen maar hij is te laat. Tijdens deze poging wordt hij beschoten door een, voor hem, onbekende dame. Met behulp van M komt James erachter dat deze mysterieuze dame in dienst is van Renard, een meedogenloze terrorist. De dochter van Sir King, Elektra, die vastbesloten is de nieuwe pijplijn, het levenswerk van haar vader, te voltooien blijkt ooit door Renard te zijn ontvoerd. Sir King heeft echter, mede op advies van M, nooit het losgeld betaald. M en James menen dat het leven van Elektra in gevaar is en M stuurt James, gewapend met de laatste snufjes van Q, naar Azerbedijan om Elektra te beschermen en om uit te vinden wie haar vader heeft vermoord.
World of Henry Orient, The (1964) World of Henry Orient, The (1964)
In New York achtervolgen de twee jonge vriendinnen Gil en Val de pianist Henry Orient (Peter Sellers) door de hele stad, terwijl hij een getrouwde vrouw probeert te versieren. Als Val's ouders arriveren tijdens kerstmis, zijn de twee meiden gedwongen om zich volwassen te gaan gedragen en hun vriendschap uit te testen.
World of Suzie Wong, The (1960) World of Suzie Wong, The (1960)
Architect (Holden) gunt zich een jaar vakantie in Hong Kong om uit te vissen of hij kan slagen als kunstschilder. Op de veerboot ontmoet hij de jonge, mooie Chinese (Kwan), die beweert tot de jet-set van de Britse kolonie te behoren. Maar `s avonds ziet hij haar weer als animeermeisje in een hotel. Na de eerste schok ontstaat tussen beiden toch een idylle.
World Trade Center (2006) World Trade Center (2006)
11 september 2001. Twee Port Authority agenten gaan in de Twin Towers om mensen te redden, wanneer plots de torens ineenstorten. De twee agenten zitten vast in de ruïnes van het World Trade Center. Dit is het verhaal van de grote reddingsactie die volgde na de aanslagen van 11 september.
World Traveler (2001) World Traveler (2001)
Een man uit New York wordt op een dag wakker en besluit weg te lopen van zijn vrouw, kind en huis. De mensen die hij onderweg ontmoet leren hem hoe belangrijk zijn familie voor hem is.
World War II: When Lions Roared (1994) World War II: When Lions Roared (1994)
De film handelt over de belangrijke conferentie tussen Franklin Delano Roosevelt, Winston Churchill en Joseph Stalin en laat zien hoe deze leiders samen tot een besluit kwamen tegen het einde van WOII.
World War III (1982) World War III (1982)
Russische parachutisten landen in Alaska om een olieleiding te saboteren, in reactie op een Amerikaans graanembargo. Ze stuiten op de eenheid van Col. Jake Caffey, die gestationeerd is bij een pompinstallatie. Een derde wereldoorlog dreigt en de leiders van beide landen spelen een kat-en-muis spel om geen gezichtsverlies te leiden en om een oorlog te vermijden.
World without End (1956) World without End (1956)
Vier astronauten keren terug uit de ruimte naar de aarde. Onderweg komen ze in een tijdlus die hen verplaatst naar het jaar 2508 waar net een atoomramp heeft plaats gevonden.
World's Fastest Indian, The (2005) World's Fastest Indian, The (2005)
De excentrieke Nieuw Zeelander Burt Munro (Anthony Hopkins) droomt er sinds zijn jeugd al van ooit het snelheidsrecord te breken op zijn Indian motor en wijdt zijn leven aan het perfectioneren van zijn klassieke motor. Niets of niemand kan Burt Munro ervan weerhouden om zijn dromen te verwezenlijken. Hij vertrekt naar de Bonneville zoutvlaktes in Utah voor de ultieme test van zijn Indian tijdens de Speed Week.
World's Greatest Athlete, The (1973) World's Greatest Athlete, The (1973)
Atletiektrainer Sam Archer van het Merrivale College boekt slechte resultaten met zijn atleten. Als hij op safari is in Afrika ontmoet hij de jonge Nanu, een geweldige sporter die hem uit de problemen zou kunnen helpen. Sam houdt daarbij echter geen rekening met Nanu's peetoom, medicijnman Mazenga, die niet wil dat Nanu een sportcarrière nastreeft.
World's Greatest Lover, The (1977) World's Greatest Lover, The (1977)
Hollywood 1926. Een grote filmstudio staat op het punt bankroet te gaan. Ze moeten binnen de kortst mogelijke tijd een grote ster ontdekken die zich kan meten met Rudolph Valentino. De studio organiseert een talentenjacht. Winnaar wordt een neurotische bakker die echter over weinig acteertalent beschikt.
World's Greatest Sinner, The (1962) World's Greatest Sinner, The (1962)
Een verzekeringsman zegt zijn baan op en gaat in de politiek, maar eerst preekt hij dat de mens groter is dan hij denkt, en dat hij eeuwig kan leven. Hij vormt een partij genaamd "de eeuwige mensen partij" en wil daarna aangesproken worden als god. Op het eind krijgt hij toch zijn twijfels over de onsterfelijkheid van de mens.
World's Oldest Living Bridesmaid, The (1990) World's Oldest Living Bridesmaid, The (1990)
Brenda Morgen is een succesvol advocate die alles heeft wat ze van het leven mag verwachten, behalve een man en kinderen. Eigenlijk is ze er niet zo zeker van dat ze die wel nodig heeft. Maar ja, ze is midden dertig en haar vrienden zijn allemaal getrouwd en nu wil haar jonge secretaresse Sheila ook al trouwen. Waar moet ze nu een betrouwbare assistente vinden? Dan meldt zich de knappe en intelligente Alex...
World, the Flesh and the Devil, The (1959) World, the Flesh and the Devil, The (1959)
Bij een ontploffing in een mijn raakt Ralph Burton bedolven onder het puin. Na enkele dagen kan hij zichzelf uitgraven en stelt vast dat de ganse omgeving verlaten is. Enkele kranten leren hem dat de bevolking op de vlucht geslagen is voor een allesvernietigende atoomwolk. Hij kruist het pad van Sarah, die net als hij bij wonder de ramp overleefd heeft. Wat later duikt er nog een derde overlevende op, Benson Thacker...
Worm Eaters, The (1977) Worm Eaters, The (1977)
Herman Umgar heeft de gave om met wormen te communiceren. Op een dag wordt hij door de inwoners van de stad weggejaagt uit zijn woonplaats. Als wraak stopt hij wormen in hun eten en dit heeft tot gevolg dat de mensen zelf in reusachtige wormen veranderen. Herman heeft ze in zijn macht.
Worst Witch, The (1986) Worst Witch, The (1986)
Ze is zonder twijfel de slechtste studente op de heksenacademie en de beste studente drukt dat te vaak onder haar neus. De directrice is best aardig maar haar zus kun je beter verbranden. De zus wil de leiding overnemen en zal daarmee de komst van de Grand Wizard verpesten.
Worth Winning (1989) Worth Winning (1989)
Het stormachtige seksleven van een weerman is niets meer dan de zoveelste illustratie van de eindeloos herhaalde historie van de getemde versierder. Taylor Worth werkt bij een veel bekeken tv-station in Philadelphia. Bovendien is de weerman de schat van de hele stad. Tot een paar vrienden met hem een weddenschap aangaan.
Worüber Man Nicht Spricht - Frauenarzt Dr. Brand Greift Ein (1958) Worüber Man Nicht Spricht - Frauenarzt Dr. Brand Greift Ein (1958)
Op een feestje leert Monika de student Martin kennen, ze worden verliefd en beginnen een verhouding. Als de vader van Monika, Professor Gruber daar achter komt wil hij dat de relatie wordt stopgezet. Dan blijkt ook nog dat Monika zwanger is...
Would I Lie To You? (2002) Would I Lie To You? (2002)
Paul Del Mar (Brad Rowe) is op zoek naar romantiek maar elke vrouw die hij krijgt is alleen maar op zijn geld uit, hij is namelijk een IT-miljonair. Hij ontmoet Olivia (Susan Ward) en doet zich anders voor als dat hij is. Met de hoop dat het goed blijft gaan.
Wounded (1997) Wounded (1997)
De echtgenoot van Julie Clayton wordt door een woeste stroper vermoord. Helaas wil de FBI niet vertellen over de toedracht van de moord, en ten einde raad besluit Julie zelf op pad te gaan om de moordenaar te vinden.
Woundings (1998) Woundings (1998)
In een toekomstige wereld heeft de overheid een programma ontwikkeld waarbij soldaten die getraumatiseerd zijn door oorlog worden vergezeld door eenzame vrouwen in de oorlogsgebieden. Van deze vrouwen wordt verwacht dat ze het moraal van de eenheden weer een beetje op niveau brengen, maar de vrouwen die eigenlijk alleen maar naar het front afreisden om avontuur, vrijheid en misschien liefde te vinden komen er al snel achter dat de overheid een te rooskleurig beeld heeft meegegeven van het leven aan de frontlinies.
Woyzeck (1979) Woyzeck (1979)
Iedereen behandelt de goed bedoelende Franz Woyzeck als een speelbal: de legerkapitein comandeert hem maar wat in het wilde weg, de dokter voert experimenten op hem uit en geeft hem een extra bonus als hij enig teken geeft van 'mooi ontwikkelde' schizofrenie, en verder heeft Woyzeck's vrouw nog eens een oogje op de drummajoor die Woyzeck eigenlijk had moeten zijn. Hoe lang zal het duren voordat Woyzeck helemaal doordraait door alles wat er om hem heen gebeurt?
Woyzeck (1994) Woyzeck (1994)
Woyzeck (Lajos Kovács) is werkzaam in een kleine barak bij de spoorwegen. Woyzeck is een grote, ongeschoren, zweterige kerel. Zijn leven wordt gedicteerd door de dienstregeling van de treinen en de luide, kwellende stem door de luidspreker. Iedere dag scheert Woyzeck zijn aanmatigende chef en iedere dag is de haat in zijn ogen zichtbaar als hij het mes tegen de keel van zijn kweller zet. Woyzeck wordt openlijk bedrogen door zijn vrouw Maria (Diana Vacaru) van wie hij nog altijd houdt.
Wraith, The (1986) Wraith, The (1986)
Een klein woestijnstadje wordt geterroriseerd door een bende drag-racers, maar niemand doet er iets aan. Dan verschijnt er een geheimzinnige zwarte auto. De bestuurder daagt de racers uit om tegen hem te rijden. Dan vermoordt hij ze één voor één. Zowel de racers als de politie kunnen de geheimzinnige auto of de bestuurder niet te pakken krijgen. Men gaat onderzoeken wie de bestuurder is.
Wraiths of Roanoke (2007) Wraiths of Roanoke (2007)
Kolonisten op Roanoke eiland, Virginia, worden eind 16de eeuw aangevallen door kwaadaardige geesten, overblijfselen van de Vikingen. De geesten jagen op de eerst-geboren kinderen om zo in het Walhalla te komen. Er wordt geprobeerd om met behulp van een vriendelijke Indiaan de geesten te bevrijden uit hun Aardse gevangenis, voordat de kolonie verloren is.
Wrangler's Roost (1941) Wrangler's Roost (1941)
De beruchte bandiet Black Bart wordt opnieuw gesignaleerd en de Range Busters worden op pad gestuurd om een onderzoek in te stellen. Als ze tot de vaststelling komen dat Black Bart nu door het leven gaat als gerespecteerd burger, maar dat iemand zich als hem voordoet, zetten ze een val op om de echte dief te pakken.
Wrath of God, The (1972) Wrath of God, The (1972)
In de late jaren 1920-30 redt de uitgetreden priester Van Horne, Emmet uit de handen van Centraal-Amerikaanse opstandelingen. Wat later worden ze aangehouden door rebellenleider Col. Santilla die hen, samen met derde man Jennings dwingt tot een zelfmoordactie: het dorp Mojada ontlasten van de feodale grootgrondbezitter De La Plata.
Wrath, The (2007) Wrath, The (2007)
Wreck of the Mary Deare, The (1959) Wreck of the Mary Deare, The (1959)
Als de schipper van een reddingsboot (Heston) het wrak van de Mary Deare wil bergen, blijkt onverwacht de kapitein (Gary Cooper) nog aan boord. Die probeert gedurende de rest van de film te bewijzen dat hij niet schuldig is aan nalatigheid.
Wrecking Crew, The (1969) Wrecking Crew, The (1969)
Vierde film uit de Matt-Helmserie. Ditmaal wordt Matt Helm door I.C.E. naar een machtige graaf gestuurd die ongelooflijke hoeveelheden geld gestolen heeft. De Britse geheime dienst is deze graaf echter ook op het spoor, en stuurt Freya Carlson om Helm te helpen, maar de samenwerking tussen de twee verloopt niet bepaald gladjes.
Wrecking Crew, The (1999) Wrecking Crew, The (1999)
The Wrecking Crue is een geheime bende serie-moordenaars die wordt ingehuurd door de overheid om af te rekenen met de criminaliteit op straat. De straten van Detroit worden onder controle gehouden door straatbendes. Ze zijn verdeeld over drie bendes, de 'One Eleven Street Gang', de 'Tenth Street Locs' en het 'Cartel'. De 'One Eleven Street Gang', de 'Tenth Street Locs' besluiten samen te werken om zo machtiger te zijn dan het 'Cartel'. Ze weten alleen niet dat er een veel groter gevaar dreigt. De 'Wrecking Crew' is aangekomen in Detroit om korte metten te maken met het zootje criminelen.
Wrestler, The (2009) Wrestler, The (2009)
The Wrestler vertelt het verhaal van Randy "The Ram" Robinson, een professioneel worstelaar die inmiddels met pensioen is. Hij stapt opnieuw in de ring en baant zich een weg in het onafhankelijke circuit. Randy wil nog één keer een grote finale worstelen tegen zijn voormalige rivaal.
Wrestling (2005) Wrestling (2005)
In de zomervakantie, voordat ze naar de middelbare school gaan, besluit een groep tieners van alles te doen om bij de grote tieners te horen. Zo blijkt de liefde echter toch moeilijker dan gedacht en moeten ze roken om erbij te horen, of dit nu lekker is of niet.
Wrestling Ernest Hemingway (1993) Wrestling Ernest Hemingway (1993)
Twee senioren leven samen in Florida. Eén is voormalig kapitein en de ander gepensioneerd kapper uit Cuba. Ze hebben praktisch niets met elkaar gemeen maar hum behoefte aan gezelschap drijft ze naar elkaar toe.
Wrestling Queen, The (1975) Wrestling Queen, The (1975)
In The Wrestling Queen wordt een beeld getoond van het Amerikaanse pro-worstelen, met de nadruk op het vrouwen worstelen. Naast beelden van worstel-wedstrijden komen de worstelaars ook aan het woord.
Wrinkle in Time, A (2003) Wrinkle in Time, A (2003)
Deze film is gebaseerd op een kinderserie met dezelfde naam. Het verhaal draait om Meg en Charles Wallace. Ze zijn op zoek naar hun vader die verdwenen is tijdens een experiment toen hij voor de regering werkte. Hierbij krijgen ze de hulp van Calvin en driei bijzondere vrouwen genaamd Mrs. Which, Mrs. Whatsit en Mrs. Who. Hun reizen voeren hen door het universum naar een plaats welke z'n gelijke niet kent. Daar moeten ze leren om elkaar te vertrouwen en te begrijpen dat iedereen verschillend is.
Wristcutters: A Love Story (2006) Wristcutters: A Love Story (2006)
Nadat Zia zelfmoord pleegt door zijn polsen door te snijden, komt hij in het hiernamaals terecht. Hier komt hij uitsluitend andere zelfmoordenaars tegen, waaronder een gedesillusioneerde zelfmoordterrorist. Een Russische muzikant genaamd Eugene en een toerist met de naam Mikal worden zijn beste vrienden. Ze gaan allen op zoek naar hetgeen ze niet konden vinden in hun voorgaande levens.
Write to Kill (1990) Write to Kill (1990)
Beginnend auteur Clark Laflorette is een thriller aan het schrijven als op hetzelfde moment zijn oudere broer Jamie wordt vermoord. Clark krijgt van inspecteur Dean Sutton te horen dat Jamie voor hen werkte en dat ze weten dat Mark Gaston de moordenaar is. Omdat Gaston buiten schot blijft, neemt Clark het heft in eigen hand en gaat naar het kantoor van Gaston om hem te vermoorden. Eenmaal daar aangekomen blijkt hij al vermoord te zijn. Clark staat met zijn pistool in zijn hand als de politie binnenkomt. Hij probeert te vluchten en wordt daarbij geholpen door de mooie Bel Washburn. Op de vlucht voor de sterke arm der wet moet hij samen met Bel de moordenaar van Gaston zien te vinden.
Written in Blood (2002) Written in Blood (2002)
Rechercheur Matthew Ransom heeft zijn partner John Traveller, met wie hij al 10 jaar samenwerkt, ingerekend voor een dubbele moord. Traveller wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw en haar minnaar, de zoon van collega agent Luke Williams. Tegelijkertijd volgt er een stroom van moorden en alle slachtoffers zijn personen waar John Traveller wrok tegen koesterde. De aanwijzingen die bij de slachtoffers worden aangetrokken lijken geen relatie met elkaar te hebben: een pruik, een kaart met V.V 341 erop en het in bloed geschreven woord ‘Rache’. Alleen Ransom denkt dat deze moorden met elkaar in verband staan en bezoekt Traveller in de gevangenis om hem te peilen over de moorden. Traveller ziet meteen het verband; de aanwijzingen zijn allen afkomstig uit een Sherlock Holmes mysterie. In de ban van Sherlock Holmes boeken brengt Ransom steeds meer tijd door in Traveller’s huis, waar hij erachter komt dat ook de dochter van Traveller, de mooie jonge Jude, een Sherlock Holmes expert is. Wanneer er opeens schot in de zaak komt en alle vingers wijzen naar de meest onwaarschijnlijke verdachte, Jude, moet Ransom het familiegeheim ontrafelen voordat er weer een slachtoffer ten prooi valt…
Written on the Wind (1956) Written on the Wind (1956)
Mitch Wayne en Kyle Hadley zijn al sinds hun jeugd vrienden. Marylee, de zuster van Kyle, hoopt dat Wayne ooit met haar zal trouwen, maar hij is, net als Kyle, verliefd op Lucy Moore. Kyle vraagt Lucy ten huwelijk, waar zij mee instemt, nog voordat Wayne zijn liefde voor haar kenbaar kan maken. Een jaar later merkt Lucy dat ze zwanger is, maar als Kyle ontdekt dat hij waarschijnlijk geen kinderen kan verwekken, suggereert Marylee dat Wayne en Lucy een relatie hebben.
Wrong Arm of the Law, The (1963) Wrong Arm of the Law, The (1963)
De boeven in Londen weten hoe het werkt, niemand draagt een wapen en niemand verzet zich tegen de politie. Dan duikt er een bende op die een stap verder gaan, ze verkleden zich als politieagenten en stelen van de boeven. Dit verstoort de natuurlijke orde tussen de polite en de boeven, deze twee groepen slaan de handen ineen om de nieuwe bende te pakken.
Wrong Box, The (1966) Wrong Box, The (1966)
Er wordt een fonds opgericht door de ouders van verschillende Britse jongens. Alle ouders brengen 1000 Pond in de 'pot' en dit bedrag zal verder vergroot worden en rente opdoen. Het uiteindelijke fortuin zal gaan naar degene die alle anderen overleeft. Na vele jaren blijven uiteindelijk twee mannen over, die vastbesloten zijn om de ander te overleven. Er worden moordplannen gesmeed en ondertussen zijn de erfgenamen van de twee mannen zich er ook mee gaan bemoeien...
Wrong Casa (2003) Wrong Casa (2003)
Wraak en moord zijn de enige wetten, als Chico, een dealer die net komt kijken, er tot z'n oren in verzeild raakt. En als een huurmoordenaar Chico's neef en vrouw vermoordt, ontaard het gevecht in een oorlog en Chico stopt niet voordat hij de moordenaar laat betalen.
Wrong End of the Rope, The (1985) Wrong End of the Rope, The (1985)
Deze documentaire gaat over de vrouwen in de kokosvezelindustrie in Sri Lanka. In deze 'informele' sector wordt het zwaarste en smerigste werk (zoals het verzamelen van geweekte kokosnoten uit stinkende modderpoelen en het met stokken doodslaan van de vezels) van oudsher verricht door vrouwen die tot de armste bevolkingsgroep horen. De vrouwen werken buiten de arbeidswetgeving om en zijn niet zelden kostwinner. Door de overheid wordt niet alleen hun aantal onderschat maar ook het belang vaan hun inkomsten voor hun gezinnen en voor de dagelijkse economie.
Wrong Guy, The (1997) Wrong Guy, The (1997)
Een man wordt woedend op zijn baas als hij geen promotie krijgt en bedreigt hem zelfs met de dood. Als hij zijn baas vervolgens dood vindt, raakt hij in paniek in de veronderstelling dat de politie hem als hoofdverdachte zal aanhouden. Maar de politie heeft al lang een andere verdachte op het oog.
Wrong Guys, The (1988) Wrong Guys, The (1988)
Vijf voormalige, niet al te slimme scouts houden een reünie. Ze gaan kamperen in de bergen. Ze hebben een vrolijke tijd als ze hun jeugdherinneringen ophalen. Totdat ze door ontsnapte criminelen worden aangzien voor FBI-agenten.
Wrong Is Right (1982) Wrong Is Right (1982)
Twee atoombommen, verkleind in twee koffers, staan op het punt verkocht te worden aan een groep terroristen. Tv-reporter Patrick Hale probeert hen te vinden en leidt de internationale zoektocht. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat de regering betrokken is bij de zaak.
Wrong Man, The (1956) Wrong Man, The (1956)
Muzikant Manny Balestrero leidt een gelukkig leven met zijn vrouw Rose en hun twee zoontjes, alleen kampt het koppel met financiële problemen. Wanneer Rose een dure tandheelkundige ingreep moet ondergaan, gaat Manny naar de bank om een lening aan te vragen. De bediende aanziet hem echter als de overvaller die de bank al twee keer beroofd heeft en alarmeert de politie. Nadat andere getuigen Manny eveneens herkennen, stellen de detectives hem in staat van beschuldiging.
Wrong Man, The (1993) Wrong Man, The (1993)
De Amerikaanse matroos Alex Walker komt in Mexico terecht, berooid en op de vlucht voor de politie. Hij maakt kennis met de nukkige Phillip Mills en zijn jonge, sexy vrouw Missy. Het drietal raakt verstrikt in een ingewikkelde driehoeksverhouding, die alleen nog maar moeilijker gemaakt wordt doordat de politie Alex letterlijk op de hielen zit.
Wrong Number (2001) Wrong Number (2001)
In de snelle wereld van internetaandelen waar alles draait om zoveel mogelijk geld verdienen wordt een moord gepleegd. De moordenaar denkt vrijuit te gaan maar komt er achter dat de moord door een vrouw bekeken werd. Hij zal nu niet rusten voor de vrouw ook dood is...
Wrong Turn (2003) Wrong Turn (2003)
Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Finn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen ...
Wrong Turn 2 (2007) Wrong Turn 2 (2007)
Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Ultimate Survivalist'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.
Wrong Way (1972) Wrong Way (1972)
Twee meisjes rijden naar huis, maar hun auto krijgt pech middenin het platteland. Daar worden zij ontvoerd door een bende hippies en herhaaldelijk verkracht. Zij kunnen ontsnappen, maar lopen de misdadigers opnieuw tegen het lijf die dan nogmaals een groepsverkrachting plannen om hen daarna te doden. Ondertussen kan de vader van één van de meisjes de politie overtuigen om een onderzoek te beginnen naar de verdwijning van de twee meisjes.
Wrong Woman, The (1995) Wrong Woman, The (1995)
Melanie Brook maakt zo'n scene met haar ontrouwe vriend, dat ze wegens handtastelijkheden wordt veroordeeld. Ze gaat daarna de stad uit om in Philadelphia opnieuw te beginnen. Op haar nieuwe werk is de verhouding tussen Melanie en haar meerdere Margaret koeltjes. Haar chef, Tom Henley, nodigt haar echter bij hem thuis uit. Toms rendez-vous wordt in opdracht van zijn vrouw door privé-detective Slide gadegeslagen. Nadat Melanie het huis verlaten heeft, ziet Slide hoe Tom en de plotseling opgedoken Margaret enorme ruzie krijgen. Tom wordt vermoord en de verdenking valt op Melanie.
Wrongfully Accused (1998) Wrongfully Accused (1998)
De wereldberoemde violist Ryan Harrison raakt verstrikt in een korte maar passionele relatie met de steenrijke Lauren Goodhue. Zij lokt Harrison echter in de val en beschuldigt hem ten onrechte van de moord op haar echtgenoot, Hibbing Goodhue. De echte dader kan ontsnappen. Harrison wordt door de politie ingerekend en wordt veroordeeld tot de doodstraf. Onderweg naar de plaats van executie kan hij echter door een toevallig busongeluk ontsnappen. Hij is vrij en vastbesloten zijn onschuld te bewijzen. Daarbij krijgt hij de hulp van de bevallige Cass Lake, die hij echter niet volledig kan vertrouwen want misschien heeft zij ook wel iets met de moord te maken...
Wrony (1994) Wrony (1994)
Wrony is het verhaal over een dun Pools meisje van 10, met de bijnaam "de Kraai". Ze heeft geen vrienden en krijgt geen liefde van haar moeder. Thuis wordt ze buitengesloten als haar moeder een geliefde ontvangt of slaapt. Op een morgen ziet ze een gelukkig kind dat omhelst wordt door haar ouders. Ze besluit om het kind te ontvoeren en om haar te behandelen als ware het haar eigen kind...
Wse Po-Staromu (2005) Wse Po-Staromu (2005)
De filmmaker documenteert een bezoek aan haar tante in Odessa, een vrouw die getuige was van de Tweede Wereldoorlog, de onderdrukking onder Stalin en uiteindelijk de perestrojka. Net als de stad, waarin de tijd ogenschijnlijk stil heeft gestaan, lijkt haar vrouwelijkheid in de loop van de jaren onaangetast. Een reis naar het dagelijks leven, en toch een reis door het verleden. Een portret van een persoon, dat ook herinneringen oproept aan de joodse levensstijl van vroeger tijden.
Wszyscy Jestesmy Chrystusami (2006) Wszyscy Jestesmy Chrystusami (2006)
De film toont het harde leven van alcoholverslaafde Adam Mialczynski en de gevolgen voor zijn familie en omgeving. Als hij op een dag een "Guardian Angel" tegenkomt, blijft hij bijna 7 jaar van de drank af, maar dan begint alles weer opnieuw.
Wszystko na Sprzedaż (1969) Wszystko na Sprzedaż (1969)
Gebaseerd op de plotselinge dood van de Poolse acteur Zbigniew Cybulski. Het verhaal focust zich op een regisseur en zijn acteurs wanneer zij bij de opnamen van een film geconfronteerd worden met de mysterieuze moord op de hoofdrolspeler.
Wu Du (1978) Wu Du (1978)
De vijf vechters hebben allemaal een eigen kung fu specialiteit geleerd, zo heb je de schorpioen, de slang, de hagedis, de duizendpoot en de pad. Elke stijl met hun eigen kenmerken natuurlijk. Jaren nadat de vechters hun trainingen hebben afgerond vermoedt hun meester dat één of meerdere van zijn pupillen hun kung fu gebruiken voor slechte praktijken, daarom leidt hij nog één vechter op. Deze krijgt les in alle vijf stijlen en krijgt de opdracht om de slechte vechters op te zoeken en uit te schakelen.
Wu Fu Xing (1983) Wu Fu Xing (1983)
Vijf vrienden worden vrijgelaten uit de gevangenis. Zij proberen nu op het rechte pad te blijven en beginnen een schoonmaakbedrijf..
Wu Gong Zhou (1984) Wu Gong Zhou (1984)
Een gestoorde tovernaar draait helemaal door. Hij neemt wraak op mooie, jonge vrouwen door hen levende duizendpoten te laten uitbraken. Deze duizendpoten eten vervolgens de arme dames op.
Wu Guan (1981) Wu Guan (1981)
Huang Fei-hong bevindt zich midden in de bittere rivaliteit tussen twee kung-fu scholen. Hij maakt de school belachelijk door zich voor te doen als kung fu meester terwijl hij er weinig van kan. Wanneer zijn vriend Yin-lin zijn been breekt door de leraar van de andere kung fu school, beseft hij dat hij verkeerd bezig is geweest. Hij gaat zich trainen om wraak te nemen en om de naam van zijn school hoog te houden.
Wu Ji (2005) Wu Ji (2005)
Omdat de Godin van Geluk een jonge vrouw gunstig gezind was, werd zij de mooiste koninklijke bijzit in de wereld. Verwend door de koning, leefde zij in extreme weelde. Het lot vervloekte haar echter om echte liefde te kennen totdat de tijd achteruit zou vloeien en de doden weer tot leven zouden komen. Op een dag ontmoette ze een slaaf die zo oprecht verliefd op haar was, dat hij bereid was zijn leven te geven om de vloek op te heffen. Hij gebruikte zijn, bijna aan de lichtsnelheid gelijk zijnde, sprint, om de vloek op te heffen. Ze keerde terug naar het begin van haar leven en verkreeg het recht om opnieuw te kiezen.
Wu Kui (1994) Wu Kui (1994)
China begin jaren 20, in een afgelegen dorp in de woestijn is iedereen bezig met de voorbereidingen voor een huwelijk. Drager Kui heeft de taak de bruid veilig af te leveren. Ze worden echter overvallen door een bende. De aanstaande bruid geeft zich over aan de bendeleider, waarmee ze Kui redt. Nadat de toekomstige bruidegom is omgekomen, gaat Kui op pad om de bruid te redden. Hun gezamenlijke terugkeer loopt echter anders dan gehoopt. De moeder van de verongelukte bruidegom staat erop dat het huwelijk doorgang vindt. De bruid zal haar trouw zweren aan een houten representant van haar aanstaande.
Wu Lang Ba Gua Gun (1983) Wu Lang Ba Gua Gun (1983)
Yang Ye, de hoofd van de Yang familie, en zijn zeven zonen worden door de keizer gestuurd om te vechten tegen de Tartaren. Het blijkt echter een val te zijn opgezet door Pan Mei, ooit bevriend met de familie maar die nu wraak wil voor de dood van een familielid. Bij het gevecht vinden de vader en vijf van de broers de dood terwijl de zesde broer (Sheng Fu) krankzinnig wordt. De vijfde broer (Chia Hui Liu) vlucht naar een Shaolin tempel waar hij, door zijn temperament, in conflict komt met de monniken. Mede door zijn drang naar wraak wordt hij niet geaccepteerd maar zijn vaardigheden zijn vooralsnog ontoereikend om zelf wraak te kunnen nemen. Voor zijn doel heeft hij de tempel echt nodig.
Wu Lin Sheng Huo Jin (1983) Wu Lin Sheng Huo Jin (1983)
Twee kinderen wiens ouders werden gedood door het krachtigste wapen van de krijgswereld, de Heilige Vlam, worden opgevoed door concurrerende meesters en getraind in kung fu als voorbereiding op een ultiem duel.
Wu Long Tian Shi Zhao Ji Gui (1982) Wu Long Tian Shi Zhao Ji Gui (1982)
Een crimineel gaat naar de stad om Billy Chong te vermoorden. Voor dit karwei huurt hij echter een Taoïstische tovenaar in, die met behulp van zijn zombies de klus moeten klaren.
Wu Ming Xiao Cu (1980) Wu Ming Xiao Cu (1980)
'Nobody' is een wees zonder naam of verdere identiteit, die gedwongen op straat overleeft, doormiddel van stelen en het oplichten van mensen. Kort nadat hij een Kung Fu meester heeft gevonden, komt deze plots te overlijden. Wanneer blijkt dat hij vermoord is, gaat 'nobody' samen met collega crimineel Dean Shek Tin op zoek naar de moordenaar van zijn meester.
Wu Ming Ying Xiong (1971) Wu Ming Ying Xiong (1971)
Drie avonturiers, gaan in opdracht van een rebellen-groepering, duizenden wapens en munitie stelen in een depot van een machtige krijgsheer. Deze klus vergt echter meer van hen dan zij verwacht hadden.
Wu Qingyuan (2006) Wu Qingyuan (2006)
Autobiografische film over de Chinees Wu Qingyan, beter bekend onder zijn Japanse naam Go Seigen, de bekendste go speler van de afgelopen eeuw. Wu Qingyan emigreert in 1928 op 14-jarige leeftijd naar Japan waar hij binnen korte tijd de top bereikt. Zijn worstelingen met de verschillen tussen de Chinese en Japanse culturen worden extra versterkt wanneer in 1937 de Tweede Chinees-Japanse Oorlog uitbreekt. De gefrustreerde Wu Qingyan zet de go wereld op zijn kop wanneer hij met baanbrekende tactieken breekt met de traditionele regels van het spel.
Wu Shan Yun Yu (1996) Wu Shan Yun Yu (1996)
De film speelt zich af in een klein dorp aan de rivier Yangtse. De dertigjarige introverte Mai Qiang bedient hier de signaalvlaggen ter navigatie van de schepen op de rivier. Een goede vriend van hem is ervan overtuigd dat de schuchtere Mai van al zijn problemen zou worden bevrijd als hij een vrouw zou vinden. Chen Qing, een weduwe met een zoontje, is receptioniste bij een krakkemikkig hotel. Omdat ze binnen niet al te lange tijd gaat trouwen, maakt ze een eind aan de relatie met haar baas die ze jarenlang seksuele gunsten heeft verleend. Nadat Mai en Chen elkaar voor het eerst hebben ontmoet, zegt Chens baas tegen de politie dat Mai Chen heeft verkracht. Maar uiteindelijk komt toch de waarheid aan het licht.
Wu Song (1982) Wu Song (1982)
Wu Song wordt een locale held als hij de mensetende tijger doodt, waar vele boeren in het gebied al het slachtoffer van geweest zijn. Hij wordt herenigd met zijn oudere broer, de dwerg Wu the Elder, die inmiddels getrouwd is met de mooie Golden Lotus. Een merkwaardig gegeven, aangezien zijn broer altijd het mikpunt is geweest van pesterijen. Door zijn reputatie wordt Wu Song al snel aangesteld als wetsdienaar, maar wordt vervolgens de stad uitgewerkt voor een officiële bezoek aan het Hof. Als hij terugkeert blijkt er een hoop te zijn veranderd. Omdat eenieder zwijgt in alle talen, is het aan de woedende Wu Song om achter de waarheid te komen, al moet hij daarvoor de wet breken.
Wu Wei Shen Tan (1995) Wu Wei Shen Tan (1995)
Lau is een smoezelige politieagent die zich vooral bezighoudt met het versieren van vrouwen en het nuttigen van alcohol. Zijn verwaarloosde vrouw gaat vooral haar eigen weg, waarbij ze inmiddels zwanger is geraakt van een andere man. Plotseling wordt de agent echter door een op wraak beluste misdadiger in het hoofd geschoten. Hij overleeft de aanslag, maar is tijdelijk geheel afhankelijk van zijn vrouw. Ook heeft hij zijn geur en smaak verloren, wat hem dwingt het leven anders te gaan waarderen.
Wu Ye Lan Hua (1983) Wu Ye Lan Hua (1983)
Su Yi (Brigitte Lin) wordt ontvoerd door een sekte die haar wil opofferen. Wanneer een avonturier (Adam Cheng) dit te horen krijgt, is het aan hem om haar te proberen te redden. Terwijl hij deze reddingsmissie onderneemt, zijn hun beider families niet veilig voor hun vijanden. Onderwijl laten geheime moordenaars een bloederig spoor in het land achter waarbij zowel onschuldigen als vrienden van de avonturier de dood vinden. Met als enigste hint een orchidee, is het aan de avonturier om uit te zoeken wie er voor dit alles verantwoordelijk is.
Wu Yi Bian Fu (1980) Wu Yi Bian Fu (1980)
Een befaamd seriemoordenaar vermoordt de vrouw van een zwaardvechter en probeert de schuld af te schuiven op zijn beste vriend. Het plan mislukt echter, en de zwaardvechter gaat samen met zijn vriend op pad om het mysterie achter de seriemoordenaar op te helderen.
Wu Yong (2007) Wu Yong (2007)
Portret van de bijzondere Chinese modeontwerpster Ma Ke, die het natuurlijke proces van groei en verval in haar kleren verwerkt. Maar Zhang Ke Jia gaat verder: op elegante wijze positioneert hij Ma Ke tegenover de massaproductie, maar ook in de traditie van de kleine dorpskleermakers. Deel twee in zijn 'Trilogie der Kunstenaars'.
Wuge Nuzi He Yigen Shengzi (1991) Wuge Nuzi He Yigen Shengzi (1991)
De film draait rond de collectieve zelfmoord van vijf jonge meisjes op het traditionele Chinese platteland ten tijde van het feodale China. De 5 meisjes, afkomstig uit hetzelfde dorp en in leeftijd variërend van 16 tot 20, zijn hecht bevriend. Ze leren van elkaar dat volwassen vrouwen ongelukkig in hun gedwongen huwelijk zijn, vernederd worden en alleen geschikt geacht worden om voor nakomelingen te zorgen. Om hun lot als slavin na een uithuwelijking te ontlopen komen ze tot een dramatische daad. Ze hangen zich op de dag van de onsterfelijkheid (9 september) op terwijl ze nog maagd zijn, omdat ze denken dan direct in de 'hemelse tuin' te komen.
Wunder der Liebe, Das (2007) Wunder der Liebe, Das (2007)
Op de dag van haar huwelijk wordt antiekhandelaar Elisabeth door het noodlot getroffen: haar grote liefde sterft voor het altaar aan een hartaanval. Als Elisabeth langzaam uit het dal klimt besluit ze op reis te vertrekken. In Griekenland leert ze de charmante juwelier Konstantin kennen.
Wunder von Berlin, Das (2008) Wunder von Berlin, Das (2008)
Marco Kaiser (Kostja Ullmann), de zoon van een strenge officier, wordt langzaam beïnvloed door de punk-cultuur. Wanneer Marco en zijn vriendin worden gearresteerd, wil zijn vader hem dwingen om zijn dienstplicht te vervullen, maar Marco piekert daar niet over.
Wunder von Bern - Die Wahre Geschichte, Das (2004) Wunder von Bern - Die Wahre Geschichte, Das (2004)
Documentaire vertelt het verhaal over de achtergrond van de miraculeuze overwinning van West-Duitsland op het WK voetbal in Zwitserland 1954. Tijdens de op 4 juli 1954 in Bern gespeelde finale mist de tv-cameraman overigens het tweede Hongaarse doelpunt. Die Mannschaft won uiteindelijk met 3-2, waarmee het team voor de eerste keer wereldkampioen werd. Met dit 'Wonder van Bern' hielpen de voetballers de complete Duitse natie een beetje over hun na-oorlogse depressie heen.
Wunder von Bern, Das (2003) Wunder von Bern, Das (2003)
Zomer 1954. De Sovjet Unie stuurt de gevangenen van de oorlog naar huis. Onder hen is de vader (Richard) van een rustig voetbal-liefhebbertje, de 11 jaar oude Matthias, die samen leeft met zijn moeder, zus en broer in Essen. De jongen heeft een surrogaat-vader gevonden in voetbalspeler Helmut Rahn die hem als een mascotte geadopteerd heeft. De terugkeer van zijn vader werpt een schaduw over de op zich best gelukkige familie. Richard is gebroken door de jaren van gevangenschap, en heeft problemen zich aan te passen aan de huidige wereld. Voor hem is Voetbal dus zinloos, maar zijn zoon wil zo graag naar de WK in Bern, dus...
Wunder von Lengede, Das (2003) Wunder von Lengede, Das (2003)
24 oktober 1963: 13 mijnwerkers zitten na een ongeluk gevangen in de mijn en moeten ruim 11 dagen wachten op hun redding. Hun familieleden vrezen het ergste en terwijl hun collega's zich inspannen om het onmogelijke te doen, wordt de mediahype rond het drama steeds groter.
Wunschbaum, Der (2004) Wunschbaum, Der (2004)
Samen met haar echtgenoot Carl Senger (Peter Lohmeyer), voormalig handelsreiziger van haar vader, slaagt de gedreven Camilla (Alexandra Maria Lara) er na vele tegenslagen in de fabriek tot een succes te maken.
WUSA (1970) WUSA (1970)
Cynische Rheinhardt wordt presentator bij het rechtse radiostation WUSA in het Zuiden van de V.S. Hij ventileert de controversiele standpunten van het radiostation, ook al is hij het er niet mee eens. Desondanks wordt hij regelmatig uitgedaagd door zijn vriendin en zijn idealistische buurman Rainey om eens wat tegengas te bieden bij deze nogal sinistere omroep. Wanneer ook nog eens verschillende gebeurtenissen volledig uit de hand lopen moet Rheinhardt wel eens karakter tonen.
Wut (2006) Wut (2006)
De Berlijnse teenager Felix komt uit een middle class milieu en is in een tolerante traditie opgevoed. Zijn ontmoeting met de jonge Duitse Turk Can leidt tot een bedreigende situatie: Deze bendeleider behandelt hem als een voetveeg en pikt zijn splinternieuwe schoenen in. Daardoor bemoeit Felix' vader Simon Laub zich ermee en probeert zijn zoon tevergeefs te helpen. Ten einde raad zoekt hij contact met de traditionele moslimvader van Can. Als dat ook niets oplevert, schakelt hij de politie in. Daarmee escaleert de situatie en Can probeert als wraak de professor in zijn privé leven te raken. In een explosief mengsel van vernedering, onmacht en woede loopt de toestand totaal uit de hand.
Wutai Jiemei (1965) Wutai Jiemei (1965)
Pre-revolutionair China, jaren ‘40. Een plattelandsmeisje, Zhu, wordt als bruid verkocht. Zij loopt weg en sluit zich aan bij een rondreizend operagezelschap. Yuehong, de dochter van de muziekinstructeur, schiet erg goed op met Zhu en de twee worden ‘gezworen zusters’. Na de dood van Yuehongs vader wordt het gezelschap ontbonden. Zhu en Yuehong trekken naar het decadente Shanghai waar hun optredens veel succes oogsten. De vriendschap tussen de twee hartsvriendinnen wordt echter op de proef gesteld wanneer Yuehong, aangetrokken door de materiële zekerheid, trouwt met Tang, hun manager. Zhu van haar kant raakt steeds meer verwikkeld in revolutionaire activiteiten.
Wuthering Heights (1939) Wuthering Heights (1939)
De nieuwe huurder heeft een onrustige nacht als hij de spookstem van Cathy om Heathcliff hoort roepen. De oude huishoudster vertelt hem van de tijd dat alles rustig was op het landgoed Wuthering Heights. De jonge Cathy wordt verliefd op de zigeunerjongen Heathcliff die op het landgoed opgroeit.
Wuthering Heights (1971) Wuthering Heights (1971)
Op het landgoed Wuthering Heights staat de dochter des huizes Catherine voor een verscheurende keuze tussen de ruwe oerkracht van Heathcliff of het verfijnde burgerleven van Edgar. Als ze voor Edgar kiest, ontsteekt Heathcliff in een verschrikkelijke woede die alle bewoners van het landgoed zal treffen.
Wuthering Heights (1978) Wuthering Heights (1978)
Heathcliff wordt als jongen opgenomen in de familie Earnshaw, waar hij een stevige band opbouwt met de dochter van het huis, Catherine Earnshaw. Catherine kiest ervoor om te trouwen met Edgar, de zoon van de welgestelde familie Linton. Heathcliff is hierdoor zo boos en teleurgesteld dat hij vlucht en drie jaar wegblijft. Als hij terugkomt heeft hij zelf ook een vermogen opgebouwd en toont Isabella Linton interesse in hem. Cathy probeert hem bij haar weg te houden door manipulatieve spelletjes te spelen, maar Heathcliff lijkt toch te kiezen voor Isabella. Edgar komt achter Cathy's plannen om een huwelijk tussen hen te stoppen en eist van haar om te kiezen tussen Heathcliff of hem. Als Cathy voor die keuze staat, wordt ze langzaam maar zeker krankzinnig.
Wuthering Heights (1992) Wuthering Heights (1992)
Cathy Earnshaw is Heathcliff's halfzus en samen zijn ze onafscheidelijk. Wanneer krachten de twee uit elkaar drijven is Heatcliff uit op wraak en houdt hij alle betrokkenen verantwoordelijk, zelfs mensen van een nieuwe generatie.
Wuthering Heights (1998) Wuthering Heights (1998)
Op het landgoed Wuthering Heights staat de dochter des huizes Catherine voor een verscheurende keuze tussen de ruwe oerkracht van Heathcliff of het verfijnde burgerleven van Edgar. Als ze voor Edgar kiest, ontsteekt Heathcliff in een verschrikkelijke woede die alle bewoners van het landgoed zal treffen.
Wuthering Heights (2003) Wuthering Heights (2003)
Heath is een muzikaal getalenteerde dakloze jongere, die voor zowel verlangen als opschudding zorgt in een gezin dat in de afgelegen vuurtoren The Heights leeft. Cate is het meisje dat in de armen van Heath intrige en passie vindt. Cates broer, Hendrix, is woedend op de brutale en eigenzinnige nieuwe indringer in het gezin.
WW3 (2001) WW3 (2001)
Op een cruiseship voor de Amerikaanse kust duikt een levensgevaarlijk virus op. De FBI probeert te achterhalen of er kwaad opzet in het spel is. Al snel ontdekken ze dat de uitbraak van het dodelijk virus het werk is van een Libanese terrorist. FBI-agent Larry Sullivan krijgt de opdracht contact op te nemen met zijn oom, een ex-agent met jaren ervaring op het vlak van biologische oorlogsvoering.
WWW - What a Wonderful World (2006) WWW - What a Wonderful World (2006)
Kamel is een huurmoordenaar die zijn opdrachten via internet binnen krijgt. Na elke opdracht verzet hij zijn zinnen door het hoertje Souad te bellen. Deze is onbereikbaar, omdat ze zelf geen mobiele telefoon heeft. Hierdoor krijgt Kamel, als hij Souad wil bereiken, eerst Kenza, een verkeersagente die haar mobieltje tegen betaling uitleent aan derden, aan de lijn. Hoe vaker hij belt met Souad, hoe meer Kamel er toe wordt verleid om Kenza te ontmoeten.
WXIII: Patlabor the Movie 3 (2002) WXIII: Patlabor the Movie 3 (2002)
Twee politieagenten en een geavanceerde SV2 onderzoeken een reeks geheimzinnige moorden en onverklaarbare vernielingen van gebouwen, die de bewoners van Tokio Bay met de dag zenuwachtiger maken.
Wyatt Earp (1994) Wyatt Earp (1994)
Voor de jonge Wyatt Earp zijn familie, gerechtigheid en eerlijkheid de drie belangrijkste dingen in het leven. Dat heeft hij zo van zijn vader geleerd. Wyatt huwt met Urilla, zijn jeugdliefde, en gaat rechten studeren. Later vertrekt hij naar Wichita en daarna naar Dodge City. Daar krijgt hij de sheriffster opgespeld. Gelouterd door zijn avonturen en vastbesloten zijn leven toch een doel te geven, ontpopt Wyatt Earp zich in Dodge City tot een rechtvaardige maar harde hand van de wet. Maar na een tijdje wordt hij opnieuw rusteloos en ruilt samen met zijn broers en hun gezinnen Dodge City in voor Tombstone...
Wyatt Earp: Return to Tombstone (1994) Wyatt Earp: Return to Tombstone (1994)
Als de gepensioneerde wetsdienaar Wyatt Earp in 1914 het stadje Tombstone weer bezoekt, treft hij vele oude bekenden en komen verhalen uit vroeger tijden weer boven. De oude marshal Earp is nu op zoek naar Zach, de zoon van een vroegere vriendin, die schijnbaar op het verkeerde pad is geraakt.
Wyoming Outlaw (1939) Wyoming Outlaw (1939)
Omdat hijzelf en zijn vader zonder werk zitten, doordat Balsinger de banen controleert, steelt Will Parker vee om zijn familie te eten te geven. Vrienden trachten hem nog te helpen, maar hij wordt gesnapt en vliegt in de cel. Nadat hij ontsnapt is uit de gevangenis, wordt er door Balsinger een grote mensenjacht op touw gezet.
Wyoming Renegades (1954) Wyoming Renegades (1954)
Brady Sutton verlaat na drie jaar de gevangenis en hij wil nu op het rechte pad blijven. Brady was ooit een lid van de Butch Cassidy bende, die nog steeds denken dat hij één van hen is. Wanneer Butch Cassidy en zijn bende de bank beroven krijgt Brady de schuld en omdat zijn stadsgenoten achter hem aan zitten, sluit hij zich bij Butch aan. Brady’s vriendin Nancy Warren was de enige die nog in zijn onschuld geloofde.
Wyrd Sisters (1997) Wyrd Sisters (1997)
Koning Verence I van Lancre is vermoord door zijn neef, graaf Felmet. Het zoontje van Verence wordt gered door Granny Weatherwax, Nanny Ogg en Magrat Garlick, de heksen van Lancre, zodat hij op een dag de troon kan heroveren.
Würger von Schloß Blackmoor, Der (1963) Würger von Schloß Blackmoor, Der (1963)
Verfilming van het boek 'The Strangler of Blackmoor Castle' van Bryan Edgar Wallace. Als in een Brits landhuis gewurgde mensen worden gevonden, die gebrandmerkt zijn met de letter M op het voorhoofd, brengt de politie dit in verband met vermoedens omtrent diamantsmokkel via dit landhuis.
Wyvern Mystery, The (2000) Wyvern Mystery, The (2000)
Begin 19e eeuw. Alice Maybell woont in bij de plaatselijke landheer Fairfield die haar als kind in huis nam toen haar beide ouders stierven. Nu is ze een knappe en zelfbewuste vrouw. Ze wordt van haar stuk gebracht door de avances van haar beschermheer en vlucht weg met haar geheime liefde, zijn oudste zoon Charles Fairfield, met wie zij een kind krijgt. De twee nemen hun intrek in een mysterieus en luguber landhuis. Vanaf dat moment wordt alles erger. Zo worden ze geterroriseerd door een kwaadaardige vrouw in het zwart met een Transsylvaans accent die letterlijk van achter het houtwerk vandaan komt, en verdwijnt hun kind spoorloos. Gebaseerd op de novel van J.S. Le Fanu.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 -32- 33 34
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!