Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 -30- 31 32 33 34
Zoeken:
Woman Thou Art Loosed (2004) Woman Thou Art Loosed (2004)
De film vertelt het verhaal van Michelle Jordan (Kimberly Elise), een jonge vrouw die haar hele leven is misbruikt en mishandeld en hierdoor met drugs en prostitutie in aanraking komt.
Woman Times Seven (1967) Woman Times Seven (1967)
Zeven korte verhalen over vreemdgaan. In elk verhaal handelt het om weer een totaal andere vrouw dan in de andere verhalen, die op haar manier omgaat met affaires van haarzelf of haar man.
Woman under the Influence, A (1974) Woman under the Influence, A (1974)
Nick Longhetti probeert om te gaan met de mentale instabiliteit van zijn vrouw. Ondanks haar bizarre gedrag probeert hij de situatie binnen het gezin zo gewoon mogelijk te houden. Maar wanneer het gedrag van zijn vrouw de kinderen begint te beïnvloeden heeft hij geen andere keuze dan haar te laten opnemen.
Woman Wanted (2000) Woman Wanted (2000)
Emma Riley neemt een baan als huishoudster bij de weduwnaar Wendell Goddard. Wendell en Emma kunnen het bijzonder goed met elkaar vinden, en al na een paar maanden bloeit er iets moois op. Helaas is Wendell's zoon Richard eveneens verliefd geworden op Emma en is stikjaloers op de relatie van zijn vader.
Woman Who Loved Elvis, The (1993) Woman Who Loved Elvis, The (1993)
Joyce ziet Elvis als de messias en loopt bij de sociale dienst. Zij heeft tal van neveninkomsten die ze verzwijgt en volgens de omgeving is ze knettergek. Iemand van de sociale dienst vermoedt dat ze fraudeert, maar kan dit niet bewijzen. Joyce windt de onervaren maatschappelijk werkster om haar vinger.
Woman with a Past (1992) Woman with a Past (1992)
Dee Johnson leidt met haar tweede echtgenoot Mike en haar twee zoontjes uit haar vorige huwelijk een aangenaam bestaan in een provinciestadje in het Amerikaanse Connecticut. Ze is zeer geliefd in de buurt en ook in haar werk is ze zeer succesvol. Aan dat alles komt op een kwade dag echter een abrupt einde als ze voor de ogen van haar zoon wordt gearresteerd. In de gevangenis onthult ze het grote geheim dat haar verleden overschaduwt.
Woman with No Name, The (1950) Woman with No Name, The (1950)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog raakt Yvonne in Londen haar geheugen kwijt. Ze pakt de draad snel weer op, raakt verliefd op en trouwt met een Poolse RAF-piloot. Nadat hij omkomt, stapt een man op Yvonne af. Hij claimt dat hij haar echtgenoot is. Ze neemt hem mee haar huis in, maar langzaam herinnert ze zich dat haar man een wrede echtgenoot was.
Woman's a Helluva Thing, A (2001) Woman's a Helluva Thing, A (2001)
Houston (Angus Macfadyen), eigenaar van een mannenblad, is een echte macho wiens moeder plotseling overlijdt in de Rocky Mountains. Tot zijn ontzetting verneemt hij dat haar erfenis niet naar hem, maar naar Zane (Penelope Ann Miller) gaat, een eenvoudig meisje uit het dorp van zijn moeder. Houston ziet het nu als een uitdaging om Zane voor zich te winnen, om op die manier toch de erfenis in handen te krijgen.
Woman's Devotion, A (1956) Woman's Devotion, A (1956)
De getraumatiseerde Tweede Wereldoorlog veteraan Trevor Stevenson uit zijn angsten en fobieën met schilderen. Trevor is met Stella op huwelijksreis in Acapulco. Kort na Trevor’s aankomst worden twee jonge vrouwen gedood. Ex-kameraden van Trevor denken dat hij daarvoor verantwoordelijk is, zolang Trevor “blackouts” wat zijn geheugen betreft blijft houden.
Woman's Face, A (1941) Woman's Face, A (1941)
Anna Holm is een chanteur, dat door de vele littekens op haar gezicht komt, en veracht iedereen die ze tegenkomt. Wanneer een plastisch chirurg haar gezicht opereert, wordt ze innerlijk verscheurd tussen de hoop om een nieuw leven te beginen en de terugkeer naar haar duister verleden.
Woman's Guide to Adultery, A (1993) Woman's Guide to Adultery, A (1993)
De drie beste vriendinnen van Rose zijn alledrie verwikkeld in relaties met getrouwde mannen. Door hun ervaringen is Rose vastbesloten zich nooit met een getrouwde man in te laten, totdat ze de aantrekkelijke, maar gebonden Paul tegenkomt. Nadat Rose en Paul een romantisch weekend in Parijs doorgebracht hebben, wordt hij toch weer door zijn vrouw op Heathrow afgehaald en blijft Rose alleen achter. Jo heeft het uitgemaakt met Martin terwijl zowel Helens huwelijk met Michael alsook haar relatie met Ray dreigen mis te gaan.
Woman's Secret, A (1949) Woman's Secret, A (1949)
De succesvolle zangeres Susan (Gloria Grahame) wordt naar het ziekenhuis gebracht met een schotwond. Haar vriendin/ontdekker Marian (Maureen O'Hara) neemt de schuld op zich, maar haar advocaat en beste vriend twijfelt sterk aan haar verhaal. Hij besluit de verschillende personen die betrokkenen waren bij Susan's bliksemcarrière te ondervragen, in een poging achter de ware toedracht van de tragische gebeurtenis te komen.
Woman's Tale, A (1991) Woman's Tale, A (1991)
De tachtigjarige Martha is een levenslustige vrouw die zich verzet tegen de beperkingen die de maatschappij een bejaarde gewoonlijk oplegt. In haar verpleegster Anna vindt Martha een bondgenote die haar begrijpt. Als haar buurman overlijdt, verliest ze haar energie echter en uitgeput en depressief blijft ze achter. Haar zoon besluit haar naar een bejaardentehuis te brengen, maar daar denkt Martha anders over.
Woman's World (1954) Woman's World (1954)
De chef van een autobedrijf kan voor de vacature van een nieuwe directeur geen keuze maken tussen drie mannen en laat ze alle drie met hun echtgenotes naar New York komen, waarbij hij de vrouwen een belangrijke rol toedicht.
Woman, Her Men, and Her Futon, A (1992) Woman, Her Men, and Her Futon, A (1992)
Helen is telefoniste bij een maatschappij in muziekvideo's en is nog maar net weg bij haar man. Ze heeft nu relaties met drie verschillende mannen, maar weet niet precies wat ze nu precies wil, en kan haar ex-man eigenlijk niet loslaten.
Womaneater (1958) Womaneater (1958)
Een gestoorde wetenschapper ontvoert vrouwen, die hij daarna te eten geeft aan een vleesetende boom. In ruil daarvoor geeft de boom een serum af om de doden weer tot leven te wekken.
Womb Raider (2003) Womb Raider (2003)
Cara Loft (Lauren Hays) is een internationale schat zoekster en moet drie geheime beelden vinden. Er is echter een probleem: er zijn meer mensen die de beelden in handen willen krijgen.
Wombling Free (1977) Wombling Free (1977)
De Wombles beleven allerlei avonturen. Deze vreemde wezens houden zichzelf in leven door het afval van "gewone"mensen op te eten. Verder dansen en zingen ze er ook nog lustig op los. Dit is een verfilmde versie van een populaire tv-show voor kinderen.
Women & Men 2: In Love There Are No Rules (1991) Women & Men 2: In Love There Are No Rules (1991)
Drie korte verhalen over de relatie tussen man en vrouw. Het eerste verhaal gaat over een succesvolle bokser in New York, wiens vrouw enkel wil terugkeren naar het dorp waar ze opgroeide in Kansas. Het tweede verhaal gaat over een man die voor zijn vrouw en kinderen zorgt omdat de vrouw alcholiste is. Het derde verhaal gaat over de schrijver Henry Miller die een ontmoeting heeft met een prostituee in Parijs.
Women and Men: Stories of Seduction (1990) Women and Men: Stories of Seduction (1990)
De film bevat drie verhalen over verleiding. 1. The Man in the Brooks Brothers Shirt: een journaliste ontmoet een handelsreiziger die haar probeert te versieren. 2. Dusk Before Fireworks: de jaren '20, hij heeft affaires met elke vrouw uit de buurt. Zij is jaloers maar wil haar avondpassie niet opgeven. 3. Hills Like White Elephants: Spanje, 1925, de schrijver en zijn assistente reizen de wereld af. Zij zoekt naar de bergen die op witte olifanten lijken.
Women in Cages (1971) Women in Cages (1971)
Alabama (Pam Grier) is een lesbische en sadistische cipier die opstandige gevangenen mishandelt in een afzonderlijke martelkamer. Door deze praktijken kan een opstand onder de gevangenen niet uitblijven.
Women in Love (1969) Women in Love (1969)
Engeland 1920. Gudrun, een vrijdenkende beeldhouwster, en haar zus Ursula, een lerares, ontmoeten tijdens een bruiloft van Laura en Tibby, de vrienden Gerald en Rupert waarmee ze een relatie beginnen. Met name Rupert start voortdurend discussies over vriendschap en liefde tussen mannen en vrouwen waarover volop gefilosofeerd wordt. Nadat Rupert en Ursula getrouwd zijn, gaan ze met Gerald en Gudrun naar Zwitserland op huwelijksreis. Gudrun ontmoet daar de bisexuele beeldhouwer Loerke. Ze begint een affaire met hem, dit tot woede van Gerald die hier niet mee om kan gaan.
Women in Revolt (1971) Women in Revolt (1971)
Om de tijd te doden en de verveling tegen te gaan richt een aantal dragqueens de feministische groep PIG (politically involved girls) op, waarmee ze het voorzien hebben op in hun ogen vervelende en onaangename mannen.
Women in the Night (1948) Women in the Night (1948)
In een club voor Duitse officieren in Shanghai zit een groep Nazi’s, die de opdracht hebben gekregen een belangrijke uitvinding in de massavernietigingswapens te beschermen. De doelen zijn alle vijanden van Duitsland en Japan. De Japanse officier kolonel Noyama is op een gegeven moment hiervan op de hoogte en wil deel uitmaken van de groep, maar de Duitse kolonel Von Meyer weigert dat. De onenigheid tussen beiden lekt echter uit en de geallieerden gebruiken deze kennis om te kunnen interveniëren.
Women in the Wind (1939) Women in the Wind (1939)
De pilote Janet Steele zit financieel aan de grond en wil aan een vliegtuigrace mee doen om de operatie van haar broer Bill te betalen. De aardige vliegtuigtechnicus Ace Boreman biedt Janet zijn toestel aan, maar Williams ex-vrouw Frieda wil ook aan de vliegtuigrace deelnemen. Het lukt Janet uiteindelijk om aan een eigen vliegtuig te komen, maar wint zij daarmee ook de race?
Women of Brewster Place, The (1989) Women of Brewster Place, The (1989)
Zeven zwarte vrouwen leven in een appartementencomplex in Brewster Place. Zowel letterlijk als figuurlijk wonen en leven ze in een doodlopende straat.
Women of the Night (2000) Women of the Night (2000)
Een knappe, jonge radiopresentatrice van een piratenzender rijdt 's nachts rond door de stad in haar mobiele studio om de luisteraars te laten genieten van haar erotische verhalen. Zo leert ze hen kennismaken met een eenzame vrouw die genegenheid zoekt hij een dromerige advocaat en een ambitieuze actrice die haar kans wil wagen in een eerste grote film. Zelf is de actrice op de vlucht voor haar criminele en moordlustige vader...
Women of the Prehistoric Planet (1966) Women of the Prehistoric Planet (1966)
Een ruimteschip crasht op een planeet van een afgelegen sterrenstelsel en de hele crew komt om, behalve de jongen Tang. Twintig jaar later arriveert de reddingscrew, maar één van de vrouwen wordt meteen verliefd op Tang en besluit bij hem op de planeet te blijven. Op dat moment worden ze echter aangevallen door de bewoners van de planeet, die niet erg op vreemdelingen zijn gesteld.
Women of Tibet: A Quiet Revolution (2006) Women of Tibet: A Quiet Revolution (2006)
In 1959 gingen Tibetaanse vrouwen de straten van Lhasa op om zich te verzetten tegen de Chinese bezetting van hun land. Ze bleven daar totdat ze met harde hand werden opgepakt. Sommige werden gevangen gezet, sommige riskeerden een ontsnapping door de Himalaya's. Deze documentaire vertelt het verhaal wat bekend kwam te staan als de opstand van de Tibetaanse vrouwen.
Women of Tibet: The Great Mother (2006) Women of Tibet: The Great Mother (2006)
Deze documentaire vertelt het intrigerende verhaal over een eenvoudige dorpsvrouw die het kind baarde dat later de veertiende Dalai Lama zou worden. Onbekend beeldmateriaal uit Tibet en foto’s uit het familiearchief geven een beeld van de Dalai Lama en zijn familie zoals we dat nog niet eerder hebben gezien.
Women of Tibet: Woman, Wisdom and Spirit (2008) Women of Tibet: Woman, Wisdom and Spirit (2008)
Dit derde deel van "Women of Tibet" gaat over Tibetaanse Boeddhisten die hun pad volgen ondanks allerlei historische, politieke en culturele obstakels. Ook worden er zeldzame interviews gegeven door belangrijke Tibetanen waaronder de Dalai Lama.
Women of Valor (1986) Women of Valor (1986)
Het verhaal over een groep Amerikaanse legerzusters die op de Filipijnse eilanden, tijdens WOII, gevangen worden genomen door de Japanse troepen tijdens de grote invasie.
Women of Windsor, The (1992) Women of Windsor, The (1992)
Film over de positieve en negatieve kanten van het koninklijke leven, gezien door de ogen van Diana Spenser en Sarah Ferguson, wanneer zij trouwden met respectievelijk Prins Charles en Prins Andrew.
Women Talking Dirty (1999) Women Talking Dirty (1999)
Twee vrouwen met totaal verschillende karakters ontwikkelen een onwaarschijnlijke vriendschap. Ellen, een succesvolle, maar verlegen cartoonist en Cora, een impulsieve, levendige alleenstaande moeder van twee kinderen. Ze helpen elkaar om de gebeurtenissen in hun leven te verwerken: minnaars, scheiding, kinderen, schulden én grote hoeveelheden wodka. Daarin worden ze bijgestaan door een kleurrijke groep vreemde figuren, variërend van Ellens baas die stiekem een oogje op Cora heeft, Ronald en George die als enigen het geheim hebben ontdekt van een lange en liefdevolle relatie en de raadselachtige, alwetende Emily. Wat Ellen en Cora niet weten, is dat ze een geheim delen dat, wanneer ontdekt, hun vriendschap flink op de proef zal stellen.
Women Unchained (1974) Women Unchained (1974)
Vijf vrouwen ontsnappen uit een gevangenis, waarna ze het huis van een man invluchten. Daar maken ze ruzie, waarna één van de vrouwen zelfmoord pleegt. De anderen vluchten daarna weer richting de stad.
Women vs. Men (2002) Women vs. Men (2002)
De strijd tussen de sexen vormt het uitgangspunt van deze film. Michael begrijpt niet waarom zijn vrouw Dana iets tegen de nieuwe auto heeft. Genoeg van al dat vrouwelijke gedoe, gaat hij met zijn maatje Bruce naar een stripclub. Echter, Dana is hen stiekem gevolgd en is geschokt, waarna tevens de vrouw van Bruce wordt ingelicht. Een serieuze huwelijkscrisis van beide koppels is het gevolg.
Women's Club, The (1987) Women's Club, The (1987)
De aantrekkelijke, werkloze draaiboekschrijver Patrick Ryan houdt zich in Hollywood staande met bijbaantjes. Zijn vriendin Cali heeft hem net laten zitten en hij probeert zijn liefdesverdriet te verdrinken in een bar. Daar ontmoet hij de verleidelijke Angie, die hem een baan aanbiedt als gigolo voor de klanten van haar exclusieve damesfitnessclub.
Women's Prison (1955) Women's Prison (1955)
De sadistische Amelia van Zant heeft de leiding over een vrouwengevangenis. Omdat ze niet in staat is een relatie met een man te onderhouden, reageert Amelia haar frustraties voortdurend af op de vrouwelijke gevangenen. Wanneer de gevangenispsychiater Dr. Crane probeert de situatie van de gevangenen te verbeteren, staat hij ook bloot aan het destructieve gedrag van Amelia.
Women's Studies (2008) Women's Studies (2008)
Een zwangere studente en haar vrienden worden gevangen gehouden op een universiteit voor vrouwen. Zij zijn het slachtoffer van een feministische beweging die alle mannen tot slaaf willen maken.
Women, The (1939) Women, The (1939)
Als Mary Haines (Shearer) kan doen alsof ze niets weet van de verhouding van haar echtgenoot met Crystal Allen (Crawford), een parfumverkoopster in een warenhuis, heeft ze een goede kans om haar huwelijk te redden. Haar vriendinnen nemen haar mee naar Reno. In de trein ontmoet ze de gravin DeLave, die vierde keer gaat trouwen. Iedereen verblijft op dezelfde ranch van de zakenvrouw Lucy. De vrouw die met de echtgenoot van Mary's nicht Sylvia (Russell) gaat trouwen en die de roddel over de verhouding van Mary's echtgenoot heeft verspreid, zegt tegen Mary dat ze haar trots en de echtscheiding moet vergeten.
Women, The (2008) Women, The (2008)
Mary Haines (Ryan) is een vrouw die geliefd is bij, en gerespecteerd wordt door, haar vrienden. De grote vriendenkring komt in gevaar als Mary's echtgenote vreemd blijkt te gaan en sommige vrienden wellicht niet noemenswaardig als vriend zijn.
Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood (1976) Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood (1976)
In 1924 gaat Estie naar Hollywood om actrice te worden, maar de hond die haar volgt wordt geheel onverwachts de ster. Hollywood blijkt zo zijn eigen regels voor succes te hebben.
Wonder Bar (1934) Wonder Bar (1934)
Muzikaal drama dat zich afspeelt in een nachtclub in Parijs. De eigenaar van de club is tevens een populair zanger en entertainer. Een van de danseressen is verliefd op haar danspartner, maar die moet buiten het werk niets van haar hebben.
Wonder Boys (2000) Wonder Boys (2000)
Grady Tripp, professor aan een universiteit, heeft last van een "writers block". Ondertussen is hij samen met een student op zoek naar een jasje dat van Marilyn Monroe is geweest, en is een studente verliefd op hem.
Wonder Man (1945) Wonder Man (1945)
De spetterende nachtclubkomiek Buzzy Bellew (Kaye) wordt vermoord omdat hij teveel afweet van een onderwereld-afrekening. Zijn geest neemt nu bezit van het lichaam van zijn tweelingbroer, de oersaaie professor Edwin Dingle. Dat is voor beiden even wennen, maar de professor kan wel alsnog optreden als kroongetuige Buzzy. Alleen zitten de moordenaars hem (opnieuw) op de hielen.
Wonder van Máxima, Het (2003) Wonder van Máxima, Het (2003)
Het Wonder van Máxima speelt zich af op 1 en 2 februari 2002. Maria Castillo en haar dochter Isabella hebben hun schamele bezittingen in Argentinië verkocht om getuige te kunnen zijn van het wonder dat zal plaatsvinden als Máxima in het huwelijk zal treden met de Nederlandse kroonprins. Op de dag van haar eigen huwelijk verdween Maria’s man spoorloos en sindsdien verwacht ze hem op een goede dag weer terug te zien. Verzeild geraakt in de Amsterdamse feestdrukte raken moeder en dochter elkaar ‘s nachts echter kwijt. Veiligsheidsagent Felix Bos ontfermt zich over de radeloze Maria en daarmee begint een hectische zoektocht. Maar Felix bevindt zich zelf ook in een grote crisis. Zijn Aziatische vriendin Min dreigt te worden uitgezet nadat ze jarenlang vergeefs heeft geprobeerd een verblijfsvergunning te krijgen. Op de dag voor het koninklijk huwelijk staat de vreemdelingenpolitie voor de deur...
Wonder Woman (2009) Wonder Woman (2009)
Amazone prinses Diana brengt piloot Steve Trevor terug naar de Verenigde Staten, na zijn crash op het mystieke eiland Themyscria. Diana krijgt dan te maken met de ambities van de Griekse God Ares. Hij wilt een oud voorwerp, de Hand of Rage gebruiken. Met dit voorwerp kan hij de wereld in een eeuwige staat van oorlog veranderen. En hiermee kan hij dan ook wraak nemen op de Amazones van Themyscria. Om haar mensen te redden moet Diana veranderen in Wonder Woman.
Wonder Women (1973) Wonder Women (1973)
Dr. Tsu is een briljant chirurge met haar eigen eiland voor de kust van Manilla, waar ze bizarre experimenten uitvoert op de beroemdste atleten van de wereld, die door haar legertje van vrouwen zijn ontvoerd. Charmeur Mike Harber werkt voor een verzekeringsmaatschappij en onderzoekt de verdwijning van een atleet, waardoor hij ook op het eiland belandt.
Wonderful Country, The (1959) Wonderful Country, The (1959)
De reizende Martin Brady krijgt een baan aangeboden door de plaatselijke Texas Ranger. Hij heeft echter ook sympathieke gevoelens voor de Indianen. Deze tweestrijd zorgt voor problemen.
Wonderful Days (2003) Wonderful Days (2003)
De beschaving is vernietigd door oorlog en vervuiling en de overlevenden hebben Ecoban gesticht, de laatste stad op aarde. Aangezien de meeste natuurlijke bronnen opgebruikt zijn, wordt de energie gehaald uit de vervuiling zelf. De bewoners van Ecoban moeten dus voortdurend vervuilen.
Wonderful Ice Cream Suit, The (1998) Wonderful Ice Cream Suit, The (1998)
Gomez is een verlegen veertiger die ervan droomt om een mooi wit pak te bezitten. Hij heeft echter niet genoeg geld en legt samen met vier vrienden geld bij elkaar om het pak te kunnen kopen. Het pak blijkt echter niet zomaar een kledingsstuk te zijn: het heeft namelijk geheimzinnige krachten en vervult de wensen van de drager.
Wonderful Land of Oz, The (1969) Wonderful Land of Oz, The (1969)
Tip (Chan Mahon) loopt weg van zijn gemene voogd Mombi (Zisca Baum) en gaat met zijn vriendje Jack naar Emerald City. Daar aangekomen belandt hij midden in een staatgreep die wordt opgezet door Jinjur (Caroline Berner), generaal van het leger van de revolutionairen.
Wonderful Life (1964) Wonderful Life (1964)
Een aantal jongens die als entertainers op een luxueus lijnschip werken, raken hun baan kwijt. Ze komen op de Canarische eilanden terecht en als ze hier op een filmploeg stuiten, wordt één van hen ingehuurd als stuntman. Hij valt al snel voor de fraaie hoofdrolspeelster.
Wonderful Town (2008) Wonderful Town (2008)
Pakua Pak is een Thais dorp dat ernstig is getroffen door de tsunami van 2004. De toeristen blijven weg, de economie ligt er stil en het bestaan is uitzichtloos geworden. Nan, een jonge vrouw, probeert een klein hotel overeind te houden in het dorp. Ton, een architect, komt naar het dorp vanwege plannen voor een nieuw, groot hotel. Hij huurt een kamer bij Nan. Al snel voelen ze zich tot elkaar aangetrokken.
Wonderful Wizard of Oz, The (1987) Wonderful Wizard of Oz, The (1987)
Als een gemene buurman Dorothy's hond Toto wil laten inslapen, rent ze in paniek van huis weg. Het tweetal wordt echter opgepakt door een tornado die hen meeneemt naar het magische land van Oz. tegen wil en dank begint Dorothy aan haar reis naar de stad Oz, waar een grote tovenaar woont. Onderweg ontmoet ze een vogelverschrikker die hersenen nodig heeft; een blikken man die een hart wil, een een bange leeuw die wel een portie lef kan gebruiken. Ze hopen allemaal dat de Tovenaar van Oz hen kan helpen.
Wonderful World of Dogs, The (1990) Wonderful World of Dogs, The (1990)
Verhalen over de speciale relatie tussen de mens en 'de trouwe viervoeter'. Met in de hoofdrollen verschillende honden, en in de bijrollen onder andere een geterroriseerde postbode, een gefrustreerde hondenvanger, en een dame wier chihuahua ontvoerd is door een pelikaan.
Wonderful World of the Brothers Grimm, The (1962) Wonderful World of the Brothers Grimm, The (1962)
Deze film vertelt het verhaal van Wilhelm en Jacob Grimm en drie van hun sprookjes. In het eerste sprookje wordt een dansende prinses verliefd, het tweede sprookje gaat over Kerstmis en het laatste sprookje over een vuurspuwende draak die een koninkrijk terroriseert.
Wonderland (1999) Wonderland (1999)
Debbie, Nadia en Molly zijn zussen. Molly staat op het punt te bevallen van haar eerste kindje. Debbie doet haar best om Jack, haar zoontje van 9, in haar eentje op te voeden. Toch kan ze geen afstand nemen van het nachtelijke uitgaansleven. Nadia is op zoek naar haar 'soulmate' en denkt heil gevonden te hebben in de contactadvertenties van de krant. Hun doel is bekend en universeel:hoe vinden ze een stukje geluk in de draaimolen van het moderne leven?
Wonderland (2003) Wonderland (2003)
De film vertelt het waargebeurde verhaal van porno-acteur John Holmes, en de rol die zijn jonge vriendin had in de Laurel Canyon-moorden die Hollywoord schokten begin jaren '80.
Wonderlijke Leven van Willem Parel, Het (1955) Wonderlijke Leven van Willem Parel, Het (1955)
Cabaretier van elitair niveau wil de populariteit die het gevolg is van een radioserie waarin hij als orgeldraaier Willem Parel figureert, van zich afschudden. Maar Willem Parel lijkt een eigen leven te leiden en laat zich niet zomaar wegdrukkken. Willem stapt uit de reclameplaat, waarop hij staat afgebeeld en begint zijn eigen leven, waarbij hij zijn geestelijke vader voortdurend dwars zit.
Wonderwall (1968) Wonderwall (1968)
De excentrieke professor Collins (Jack MacGowran) woont, afgezonderd van de rest van de wereld, in een rommelig appartement. Wanneer Penny (Jane Birkin), een model, in het appartement naast hem komt wonen, raakt hij gefascineerd door haar. Hij boort een gat in de muur en begluurt haar dag en nacht. Totdat hij zichzelf verliest in dagdromen en waanvoorstellingen.
Wondrous Bet, A (2005) Wondrous Bet, A (2005)
Drie mensen ontmoeten elkaar op een boot. Ka is op zoek naar haar vriendje, waarvan ze vermoedt dat hij haar bedriegt, Danny is een gokker die hoopt veel geld te verdienen en Ha Suet een kankerpatient met lichte paranoia. Door hun ontmoeting krijgen ze elk een andere, veel wijzere kijk op het leven.
Wondrous Oblivion (2003) Wondrous Oblivion (2003)
Londen, de jaren zestig. De elf jaar oude David Wiseman is gek op cricket, ook al is hij er helemaal niet goed in. Hij heeft een professionele outfit, maar niet het bijbehorende talent. Daarom wordt hij op school altijd gepest. Als hij een Jamaicaanse familie als buren krijgt en zij een cricketnet in hun achtertuin bouwen is David in de zevende hemel. Hij sluit vriendschap met zijn nieuwe buren en krijgt cricketles, waardoor hij op school eindelijk geaccepteerd wordt. Maar dan ontstaan er raciale spanningen in de buurt als andere buren het de nieuwkomers moeilijk gaan maken. David moet kiezen tussen erbij horen en opkomen voor de nieuwe vrienden die zijn wereld op z'n kop hebben gezet.
Wong Fei Hung (1991) Wong Fei Hung (1991)
Wong Fei-hung geeft zijn werk als geneesheer op om zijn volk te leren vechten, maar de Westerse onderdrukkers krijgen hulp van een criminele bende en een rivaliserende kung fu-meester.
Wong Fei Hung Ji Saam: Si Wong Jaang Ba (1993) Wong Fei Hung Ji Saam: Si Wong Jaang Ba (1993)
In deze derde film arriveert Wong Fei Hung in Beijing, waar de keizerin een martial arts toernooi laat organiseren op advies van haar raadsheer. Dit heeft als achterliggende gedachte het volk beter te trainen in de Chinese vechtkunsten en op deze manier extra vertrouwen in het vaderland te geven, dat steeds meer Europeanen en diens moderne technieken te verwerken krijgt. Een plaatselijke bende misdadigers is echter vastbesloten dit toernooi te gaan winnen en daarvoor moet alle concurrentie vroegtijdig worden uitgeschakeld. Het ziet er dus naar uit dat Wong Fei-Hung op het juiste moment in de stad aanwezig is om zijn kunde te bewijzen.
Wong Fei Hung Ji Yi: Naam Yi Dong Ji Keung (1992) Wong Fei Hung Ji Yi: Naam Yi Dong Ji Keung (1992)
China, eind 19e eeuw. Europese kolonisten proberen de macht in de provincie Kanton over te nemen, tot grote woede van de Witte Lotus Cult, een extremistische groepering die het land wil zuiveren van alles wat niet Chinees is. Tussen de bloeddorstige Witte Lotus en de Europese kolonisten staat Wong Fei Hung, die er alles aan doet om de vrede te bewaren. Maar uiteindelijk zit er voor Wong Fei-hung (Jet Li) niets anders op dan de strijd aan te gaan.
Wong Fei-hung Chi Saiwik Hung Si (1997) Wong Fei-hung Chi Saiwik Hung Si (1997)
So gaat naar Amerika om een kungfu-school te openen. Rond deze tijd worden Chinezen aan de Amerikanen verkocht om in slechte omstandigheden te werken aan de nieuwe spoorwegen door Amerika. De Chinezen worden zeer slecht behandeld door de Amerikanen en So komt dan ook zelf in de problemen met ze. Hij vraagt dan aan Wong Fei Hung voor help.
Wong Fei-hung Chi Tit Gai Dau Neung Gung (1993) Wong Fei-hung Chi Tit Gai Dau Neung Gung (1993)
Er verdwijnen op mysterieuze wijze jonge vrouwen uit het dorp waar Wong Fei Hung (Jet Li) woont. En natuurlijk komen de bewoners aan hem vragen om uit te zoeken wat er gaande is. Eerst wil Wong Fei Hung niet in de zaak betrokken raken maar al snel zorgen verschillende gebeurtenissen dat hij weer diep in de problemen komt.
Wong Fei-hung Zhi Sei: Wang Zhe Zhi Feng (1993) Wong Fei-hung Zhi Sei: Wang Zhe Zhi Feng (1993)
Wong Fei-hung krijgt het aan de stok met een aantal gewelddadige vreemdelingen die het jaarlijkse "Lion Dance" festival in een vechtwedstrijd willen veranderen. Bovendien krijgt Wong Fei-hung de opdracht om het op te nemen tegen een groep vrouwelijke krijgers die aanslagen willen plegen op de buitenlandse ambassades in China.
Wong Gok Hak Yau (2004) Wong Gok Hak Yau (2004)
Mongkok is één van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld en een broeinest voor illegale praktijken. Lai Fu is een boerenjongen uit China, die wordt ingehuurd om een bendeleider uit te schakelen. Bij toeval ontmoet hij call-girl, Dan, uit zijn geboorteplaats en redt haar uit de handen van criminelen. Hierdoor geraken de twee vogelvrij en ontstaat er een klopjacht door zowel de criminelen als de politie op Lai Fu en Dan.
Wong Gok Ka Moon (1988) Wong Gok Ka Moon (1988)
Een laaggeplaatste man in een criminele organisatie heeft een heetgebakerd jonger broertje, dat niet uit de problemen kan blijven en constant door z'n begeleider beschermd moet worden. Hij is super cool, maar mist de ambitie om hogerop te komen in de organisatie. Wanneer hij zijn nichtje Kowloon ontmoet, wordt hij verliefd op haar en overweegt zelfs uit de organisatie te stappen.
Woo (1998) Woo (1998)
Woo is een spetterende schoonheid. Mannen zet ze met een enkel knipoogje naar haar hand, maar Woo is nog altijd vrijgezel. Daar weten haar prettig gestoorde vrienden wel raad mee. Eén van hen komt met het idee om haar te koppelen aan het saaiste mannetje in de verre omtrek. Woo weet van niets als ze begint aan haar blind date met de 'hunk' van haar dromen.
Woo Dung Saai Yan Si Gin (2002) Woo Dung Saai Yan Si Gin (2002)
De bekende popster Anna wordt gekidnapt. Een paar dagen na de feiten zet haar kidnapper Jash een video op het indernet waarin te zien is hoe Anna wordt gefolterd. De zaak wordt meteen grootste prioriteit voor de politie, zeker als inspecteur Mo door Jash persoonlijk wordt opgebeld met de vraag of hij zijn contactpersoon wil zijn.
Woo-ri-e-ge Nae-il-eun Up-da (2006) Woo-ri-e-ge Nae-il-eun Up-da (2006)
Woo-ri-e-ge Nae-il-eun Up-da vertelt het verhaal van twee vrienden Ki-su en Jong-dae, die beide willen ontsnappen van hun saaie leven. Ki-su is een chauffeur en woont in de kelder van een studio. Zijn droom is om op een dag naar de Malediven te gaan om daar te drummen. Jong-dae verzamelt modelpistolen en zijn droom is om op een dag een echt pistool te kopen. Beide zijn optimistisch over hun jeugd, maar onverwachte gebeurtenissen gooien roet in het eten.
Wood, The (1999) Wood, The (1999)
Veel mannen hebben zo hun bedenkingen over het huwelijk. Drie uur voor zijn trouwerij heeft Roland toch wel erg veel bedenkingen. Gelukkig heeft hij z'n beste maatjes Slim en Mike om hem te helpen deze gevoelens te verwerken. Tegelijkertijd halen ze samen herinneringen op uit het verleden in 'The Wood' (Inglewood, California).
Wooden Camera, The (2003) Wooden Camera, The (2003)
Het is vlak na het einde van de apartheid, in Kaapstad. Een jonge zwarte knul zwerft samen met een vriendje rond bij de spoorlijn, als er ineens een dode man uit de trein valt. Een van de jongens haalt een videocamera uit zijn aktentas, en de ander een pistool. Deze toevallige ontmoeting is bepalend voor hun toekomst. Door het leven van beide jongens te volgen zet The Wooden Camera hun keuzes tegenover elkaar. Madiba verstopt zijn camera in een houten kist en begint zijn township te filmen, zijn dronken vader en de stad waar ze rondzwerven. Zijn vriend Sipho wordt bendeleider. Hoewel ze vrienden blijven gaan ze ieder huns weegs. Madiba ontmoet de rebelse jonge dochter van een rijke, reactionaire blanke dokter en tussen hen ontstaat een onverwachte vriendschap. Sipho raakt verslaafd aan lijmsnuiven.
Wooden Horse, The (1950) Wooden Horse, The (1950)
WO II. De Britse krijgsgevangenen in het Duitse Stalag Luft III-kamp graven een tunnel om te ontsnappen. Op de ingang van de opening van de tunnel staat een gymnastiek toestel: the wooden horse.
Woodenhead (2003) Woodenhead (2003)
Gert, een vuilnisman in Woodland, krijgt de taak om Plum, de dochter van zijn baas Hugo, naar haar bruiloft te rijden in Maidenwood. Onderweg krijgen ze autopech en worden ze gedwongen om verder te reizen per ezel. Ze raken verdwaald in de bossen en besluiten hun kleren uit als spoor achter te laten, dit leidt tot romantische gevoelens wanneer ze de nacht doorbrengen in een blokhut. De volgende dag wordt Plum ontvoerd door Gustav, een sterke man die ontsnapt is uit het circus en verlangt naar een vrouw.
Woodlanders, The (1997) Woodlanders, The (1997)
Zuid Engeland, einde 19e eeuw. De dochter van handelaar Melbury, Grace, keert terug naar de stad nadat ze haar studie afgemaakt heeft. Haar vader is er van overtuigd dat ze nu een echtgenoot kan vinden die 'beter' is dan haar jeugdvriend, de houthakker Giles. Ze huwt dokter FitzPiers, maar merkt al snel dat hij niet de man van haar dromen is en dat ze nog steeds van Giles houdt. Naar de gelijknamige roman van Thomas Hardy.
Woods Have Eyes, The (2007) Woods Have Eyes, The (2007)
Wanneer een groep jonge kampeerders de binnenlanden van de staat New York ingaan, om te zien of de legende van Cappy's hut echt is, komen ze terecht in een ziek spel van jager en prooi. Alles wat ze moeten doen is de nacht overleven, maar Cappy is echt, en de nacht is net begonnen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Woods, The (2006) Woods, The (2006)
Het verhaal speelt zich af in 1965. Een privéschool, met enkel meisjes als studentes, ligt net naast een bos. Daar gebeuren vreemde en mysterieuze dingen, maar wat precies?
Woodsman, The (2004) Woodsman, The (2004)
Na 12 jaar in de gevangenis te hebben gezeten, keert Walter (Kevin Bacon) terug naar huis. Hij vindt werk in een houtzagerij maar krijgt al snel af te rekenen met de demonen uit zijn verleden. Want hoewel hij zich onberispelijk gedraagt, wordt hij voortdurend in de gaten gehouden door de secretaresse Mary Kay en politie-inspecteur Lucas. De enige die hem troost biedt en die hem niet veroordeelt omwille van zijn verleden is Vicki (Kyra Sedgwick). Maar één enkele misstap is voldoende om alles te verliezen.
Woodstock (1970) Woodstock (1970)
Een intieme kijk op het Woodstock Music & Art Festival, dat in 1969 in Bethel, NY gehouden werd. Van de voorbereiding tot het opruimen, met toegang tot bijzondere insiders, registraties van optredens en portretten van festivalgangers. Zowel positieve als negatieve elementen worden belicht.
Woodstock Diary (1994) Woodstock Diary (1994)
Woodstock Diary is een intrigerende documentaire over het ontstaan van het Woodstockfestival, en over de drie dagen van deze happening zelf. De documentaire zit vol drama, humor en opwinding. Het geeft een beeld van de hoogtijdagen van de hippiebeweging toen de jeugd echt geloofde dat ze de wereld konden veranderen.
Woody Allen: A Life in Film (2002) Woody Allen: A Life in Film (2002)
Hij werd geboren als Allen Stewart Konigsberg maar op z'n zeventiende adopteerde hij zijn theaternaam en werd Woody Allen. In deze documentaire probeert filmmaker Richard Schickel een beeld te schetsen van filmmaker en acteur Woody Allen. Aan de hand van vele anekdotes, opnames van achter de schermen en uniek fotomateriaal krijgen we een beeld van de legendarische filmmaker.
Wool 100% (2006) Wool 100% (2006)
Ume en Kame zijn twee zussen die afval verzamelen. Heel hun huis en landgoed ligt vol rommel. Ze leven in alle rust, tot ze op een dag een bolletje rode wol vinden. Ze nemen het mee naar huis en ontdekken die avond een meisje die een trui breit van de wol. Het rustige leventje van de zussen wordt meteen overhoop gegooid.
Wool Cap, The (2004) Wool Cap, The (2004)
Gigot is doofstom sinds een auto-ongeluk zijn keel verwondde. Hij beheert een flatgebouw, waar op een dag één van de verhuisde bewoners een jonge dochter achterlaat. Gigot heeft geen verstand van jonge meisjes en weet niet wat hij met haar aanmoet. Bovendien heeft hij al genoeg problemen met zijn vriendin Gloria en haar nukkige vader.
Wooly Boys (2001) Wooly Boys (2001)
Stoney (Peter Fonda) is een oude, kribbige rancher wiens gezondheid hem de laatste tijd ernstig in de steek laat. Omdat Stoney te eigenwijs is om naar de dokter te gaan, lokt zijn dochter hem naar de grote stad, waar hij in het ziekenhuis wordt 'vastgehouden' voor onderzoek. Wanneer zijn beste vriend Shuck (Kris Kristofferson) dit hoort, onderneemt hij een moedige poging om Stoney uit het ziekenhuis te gaan bevrijden. Samen met Stoney's kleinzoon, de computer nerd Charles, gaan de twee oude cowboys er in een gestolen lijkwagen vandoor. Al snel zet de FBI de achtervolging in...
Woori, Jjongnaeja! (2006) Woori, Jjongnaeja! (2006)
Een jonge vrouw en twee mannen ontmoeten elkaar via een website voor mensen met zelfmoordplannen. Als ze elkaar in een park ontmoeten, wordt al snel duidelijk dat zij denken het zelfde einddoel te delen. Ze leggen geld bij elkaar en gaan op weg met de auto, met de bedoeling er een einde aan te maken als het geld op is. De drie jongeren mogen dan met een duidelijk uitgangspunt vertrokken zijn, het eindpunt van hun reis lijkt onderweg te veranderen als ontmoetingen, conflicten en het reizen zelf voor onverwachte wendingen zorgen
Wooryung Gakshi (2002) Wooryung Gakshi (2002)
Een leerling-wapensmid, die opvallend veel lijkt op actiester Chow Yun-Fat, zwoegt dagelijks in de smidse van zijn baas. Op een dag maakt hij kennis met een verlegen kamermeisje, en die ene ontmoeting gooit zijn leven helemaal overhoop.
Word of Honor (2003) Word of Honor (2003)
Ben Tyson (Johnson) is een familiemens en gewaardeerd manager. Zijn wereld dreigt in elkaar te storten wanneer er een boek uitkomt waarin gruwelijkheden uit de Vietnam oorlog naar voren komen waarvoor Tyson, als ex Luitenant, verantwoordelijk wordt gehouden.
Word of Mouth (1999) Word of Mouth (1999)
Torrie is een mooie callgirl met een geweldig lichaam. Ze heeft één grote obsessie en dat is een producer die ze maar niet uit haar hoofd kan zetten.
Word Wars (2004) Word Wars (2004)
Documentaire over de obsessieve wereld van één van de meest gespeelde bordspellen ter wereld; Scrabble. Er wordt gefocust op vier verschillende mannen, ooit deelnemers aan de nationale Scrabble-kampioenschappen. Ze lijken op het eerste gezicht doodnormale mensen.. hun leven wordt echter beheerst door Scrabble.
Wording, De (1988) Wording, De (1988)
Vijf Nederlandse kunstenaars; Armando, Carel Visser, Ida Gerhardt, Hans van Maanen en Reinbert de Leeuw, worden op de voet gevolgd bij het vervaardigen van een werkstuk. De kunstenaars worden werkend in beeld gebracht, waarbij soms wordt gesproken, dan wel gezwegen en waarbij de beelden soms zijn voorzien van fragmenten uit interviews die op andere tijdstippen zijn opgenomen. Reflecties over de beoogde of mogelijke inhoud van de werken worden afgewisseld met bespiegelingen over de nu gevolgde werkwijze of over een aanpak die meer gebruikelijk is. Er wordt gewikt en gewogen over kwesties van vormgeving en er wordt informatie gegeven over en commentaar geleverd op de omstandigheden waaronder (bij voorkeur) gewerkt wordt. De afzonderlijke werkstukken krijgen in de loop van de film steeds meer gestalte, totdat tenslotte voltooide werken gepresenteerd worden.
Wordplay (2006) Wordplay (2006)
Documentaire over de wondere wereld van de kruiswoordpuzzels. Wie is er ooit mee begonnen en hoe worden ze ontwikkeld? De uitgebreide groep fans die dagelijks kruiswoordpuzzels maken, komen aan bod evenals de vermaarde maker van de kruiswoordpuzzels in de New York Times, Will Shortz. Ook is er gekeken bij de jaarlijkse kruiswoordpuzzelconventie.
Words and Music (1948) Words and Music (1948)
Film over het leven van de beroemde musical-schrijvers Richard Rodgers en Lorenz (Larry) Hart.
Work and the Glory, The (2004) Work and the Glory, The (2004)
In 1820 verhuisde de Steed familie van Vermont naar Palmyra op zoek naar betere akkergrond. Hier ontmoeten ze een jongeman, Joseph Smith, waardoor ze verzeild raken in een stroomversnelling van conflicten en tegenstrijdigheden. Heeft hij werkelijk "de vader en zijn zoon" gezien in het licht, is hij werkelijk een boodschapper van de engelen?
Work and the Glory: American Zion, The (2005) Work and the Glory: American Zion, The (2005)
In 1820 verhuist de familie Steed van Vermont naar Palmyra, op zoek naar betere akkergrond. Hier ontmoeten ze een jongeman, Joseph Smith, die beweert een Goddelijke gave te hebben. Heeft hij werkelijk "de vader en zijn zoon" gezien in het licht, is hij werkelijk een boodschapper van de engelen?
Work Is a 4-Letter Word (1968) Work Is a 4-Letter Word (1968)
In de toekomst vindt een man (David Warner) het belangrijker om zijn magische paddos te telen dan te werken of met zijn vriendin af te spreken. Hij bedoelt het goed, want hij denkt dat zijn paddestoelen de verdierlijking van de maatschappij kan tegen gaan. Om zijn relatie te redden neemt hij een baan in een kerncentrale en daar voedt hij zijn paddos met alle energie waar hij zijn handen op kan leggen. Zijn paddos groeien uit tot enorme hallucinanten en de chaos wordt compleet als ook zijn werkgevers van de paddos proeven.
Work Week (2008) Work Week (2008)
Wanneer een gepensioneerde huurmoordenaar merkt dat zijn levenslicht langzaam aan begint te doven, probeert hij zichzelf toch te beteren. Hij bezoekt daarom verschillende mensen, waaronder een oude jeugdvriend en zijn criminele ex-partners. Een verhaal over relaties en de verhoudingen tussen mentors uit een meedogenloze wereld.
Workaholic (1996) Workaholic (1996)
Max heeft een drukke baan, waar hij bijna al zijn tijd in steekt. Hierdoor verwaarloost hij zijn relatie met Rhoda. Zij besluit zelf een carrière op te bouwen om minder afhankelijk van hem te zijn.
Working Girl (1988) Working Girl (1988)
Tess is een secretaresse die graag hogerop wil. Ze komt te werken voor de succesvolle zakenvrouw Katherine die Tess' goede zakelijke ideeën en inzicht zeer waardeert en haar belooft dat als ze zo doorgaat ze Tess wel wil helpen om carriere te maken. Maar tijdens een skivakantie breekt Katherine haar been, en zo komt Tess erachter Katherine haar ideeën inpikt om zelf met de eer te gaan strijken. Tess besluit dan om zich voor te doen als Katherine, die toch wel even uitgeschakeld is, en de keiharde zakenwereld binnen te dringen met de hulp van zakenman Jack.
Working Girls (1986) Working Girls (1986)
Een dag uit het leven van een stel prostituees uit Manhattan. De film laat alles uit het oogpunt van de dames zien.
Working Girls, The (1974) Working Girls, The (1974)
Wanneer Honey (Sarah Kennedy) naar New York komt om een nieuw leven te beginnen, is zij helemaal blut. Zij maakt kennis met Denise (Laurie Rose) en Jill (Lynne Guthrie) en kan bij hen wonen. De meisjes hebben de grootste moeite om werk te vinden en zijn daarom gedwongen allerlei baantjes aan te nemen om in hun onderhoud te kunnen voorzien.
Working Man, The (1933) Working Man, The (1933)
Schoenenfabrikant John Reeves vertrouwt zijn zaak toe aan zijn arrogante neef. Tijdens zijn vakantie loopt hij zijn rivalen tegen het lijf, die leven op de erfenis van hun overleden vader. Hij wordt door de broers aangenomen om bij hun te werken en gebruikt deze gelegenheid om zijn oude schoenenfabriek op te knappen. Hierdoor wordt hij de rivaal van zijn neef.
Working Tra$h (1990) Working Tra$h (1990)
Ralph leeft aan de rand van de maatschappij, heeft gokschulden en werkt als schoonmaker in een groot beursbedrijf. Freddy Novak heeft ambitie als beursmakelaar en gaat solliciteren voor het bedrijf waarvoor Ralph werkt. Hij beschikt over heel wat beurskennis, maar heeft geen enkel diploma op zak. Hij krijgt dan ook een job als schoonmaker aangeboden. Hij gaat akkoord met de hoop voor ogen dat hij zich op die manier in het bedrijf zal kunnen opwerken. Ralph en Freddy leren mekaar steeds beter kennen. Al vlug beramen ze samen een plan om snel rijk te worden door gebruik te maken van de beurstips die de grote bazen van het bedrijf in de vuilnisbak gooien.
Workingman's Death (2005) Workingman's Death (2005)
Glawogger is geboeid door de mechanismen die in werking treden bij fysieke arbeid op grote schaal en het feit dat dit zelden gevat wordt op het witte doek. Hard werken wordt in film slechts getoond ter bevestiging van twijfelachtige sociale en economische systemen. Het lijkt alsof zware arbeid liefst verborgen wordt. Om ons terug te confronteren met de lichamelijke realiteit van arbeid filmde hij overal ter wereld vanuit verschillende perspectieven kolenmijnen, slachthuizen en fabrieksloodsen waar menselijke werkkrachten de repetitieve handelingen uitvoeren die in de gemiddelde film geen plaats krijgen.
World according to Garp, The (1982) World according to Garp, The (1982)
De film volgt het leven van T.S. Garp en zijn moeder Jenny. Terwijl Garp zichzelf ziet als een serieus schrijver schrijft Jenny een feministisch manifest, waardoor ze een magneet wordt voor vele ontevreden vrouwen. Gebaseerd op de roman van John Irving.
World and Time Enough (1994) World and Time Enough (1994)
Mark is een HIV-positieve beeldhouwer en Joey, een vuilnisman, is zijn knuffelige vriendje. Wanneer de vader van Mark komt te overlijden krijgt hij inspiratie voor het maken van een enorm groot beeld.
World Apart, A (1988) World Apart, A (1988)
Molly Roth is een meisje van 13 wier wereld volledig op de kop wordt gezet als haar vader het land ontvlucht omdat hij wordt verdacht van subversieve activiteiten. Zij blijft achter met haar moeder en de strijd die deze voert tegen de apartheid, onder meer als journalist. Verwarrend voor Molly is echter dat de betere samenleving die haar vrij afstandelijke moeder nastreeft, niet haar weerslag vindt in hun directe omgeving. Dan wordt haar moeder opgepakt...
World for Ransom (1954) World for Ransom (1954)
Privé-detective Mike Callahan wordt ingehuurd door zijn ex, wier echtgenoot een vooraanstaand kernwetenschapper wil ontvoeren en hiervoor losgeld wil vragen. Al snel moet Callahan een strijd op leven en dood leveren.
World Gone Mad, The (1933) World Gone Mad, The (1933)
In deze film, gemaakt vlak na de val van de beurs, wordt een openbare aanklager op een zaak gezet van een moord op een andere openbare aanklager. Eerst lijkt het om een gewone moordzaak te gaan, maar met hulp van een journaliste komt hij erachter dat het om een grootschalige aandelen fraude draait.
World Gone Wild (1988) World Gone Wild (1988)
Na een atoomramp in het jaar 2087 is water het belangrijkste wat er is. Ethan en een groep mannen gaan op zoek naar het vloeibare goud.
World in His Arms, The (1952) World in His Arms, The (1952)
San Francisco, 1850. Een zeehondenjager ontmoet een Russische en wordt verliefd op haar. Hij weet niet dat ze een gravin is die uitgehuwelijkt is en die om deze reden op de vlucht is. Als ze de volgende dag ontvoerd blijkt te zijn naar Alaska zet de jager alles in het werk om haar terug te vinden.
World in My Corner (1956) World in My Corner (1956)
Tommy Shea is een bokser uit Jersey City die ontdekt wordt door miljonair Robert Mallinson, die hem laat trainen in zijn landhuis op Long Island. Shea valt al snel op Mallinsons dochter Dorothy, maar denkt niet dat hij haar financieel kan onderhouden. Daarom besluit hij te vechten voor de criminele promoter Harry Cram en zijn echte trainer te verraden.
World Is Not Enough, The (1999) World Is Not Enough, The (1999)
Sir Robert King is een rijk man aangezien hij olievelden bezit in Azerbedijan en is bezig met een nieuw project: de aanleg van een nieuwe olieslagader naar het westen. Bij een bezoekje aan M in het hoofdkwartier van MI6 in Londen wordt hij echter vermoord. James Bond probeert Sir King nog te waarschuwen maar hij is te laat. Tijdens deze poging wordt hij beschoten door een, voor hem, onbekende dame. Met behulp van M komt James erachter dat deze mysterieuze dame in dienst is van Renard, een meedogenloze terrorist. De dochter van Sir King, Elektra, die vastbesloten is de nieuwe pijplijn, het levenswerk van haar vader, te voltooien blijkt ooit door Renard te zijn ontvoerd. Sir King heeft echter, mede op advies van M, nooit het losgeld betaald. M en James menen dat het leven van Elektra in gevaar is en M stuurt James, gewapend met de laatste snufjes van Q, naar Azerbedijan om Elektra te beschermen en om uit te vinden wie haar vader heeft vermoord.
World of Henry Orient, The (1964) World of Henry Orient, The (1964)
In New York achtervolgen de twee jonge vriendinnen Gil en Val de pianist Henry Orient (Peter Sellers) door de hele stad, terwijl hij een getrouwde vrouw probeert te versieren. Als Val's ouders arriveren tijdens kerstmis, zijn de twee meiden gedwongen om zich volwassen te gaan gedragen en hun vriendschap uit te testen.
World of Suzie Wong, The (1960) World of Suzie Wong, The (1960)
Architect (Holden) gunt zich een jaar vakantie in Hong Kong om uit te vissen of hij kan slagen als kunstschilder. Op de veerboot ontmoet hij de jonge, mooie Chinese (Kwan), die beweert tot de jet-set van de Britse kolonie te behoren. Maar `s avonds ziet hij haar weer als animeermeisje in een hotel. Na de eerste schok ontstaat tussen beiden toch een idylle.
World Trade Center (2006) World Trade Center (2006)
11 september 2001. Twee Port Authority agenten gaan in de Twin Towers om mensen te redden, wanneer plots de torens ineenstorten. De twee agenten zitten vast in de ruïnes van het World Trade Center. Dit is het verhaal van de grote reddingsactie die volgde na de aanslagen van 11 september.
World Traveler (2001) World Traveler (2001)
Een man uit New York wordt op een dag wakker en besluit weg te lopen van zijn vrouw, kind en huis. De mensen die hij onderweg ontmoet leren hem hoe belangrijk zijn familie voor hem is.
World War II: When Lions Roared (1994) World War II: When Lions Roared (1994)
De film handelt over de belangrijke conferentie tussen Franklin Delano Roosevelt, Winston Churchill en Joseph Stalin en laat zien hoe deze leiders samen tot een besluit kwamen tegen het einde van WOII.
World War III (1982) World War III (1982)
Russische parachutisten landen in Alaska om een olieleiding te saboteren, in reactie op een Amerikaans graanembargo. Ze stuiten op de eenheid van Col. Jake Caffey, die gestationeerd is bij een pompinstallatie. Een derde wereldoorlog dreigt en de leiders van beide landen spelen een kat-en-muis spel om geen gezichtsverlies te leiden en om een oorlog te vermijden.
World without End (1956) World without End (1956)
Vier astronauten keren terug uit de ruimte naar de aarde. Onderweg komen ze in een tijdlus die hen verplaatst naar het jaar 2508 waar net een atoomramp heeft plaats gevonden.
World's Fastest Indian, The (2005) World's Fastest Indian, The (2005)
De excentrieke Nieuw Zeelander Burt Munro (Anthony Hopkins) droomt er sinds zijn jeugd al van ooit het snelheidsrecord te breken op zijn Indian motor en wijdt zijn leven aan het perfectioneren van zijn klassieke motor. Niets of niemand kan Burt Munro ervan weerhouden om zijn dromen te verwezenlijken. Hij vertrekt naar de Bonneville zoutvlaktes in Utah voor de ultieme test van zijn Indian tijdens de Speed Week.
World's Greatest Athlete, The (1973) World's Greatest Athlete, The (1973)
Atletiektrainer Sam Archer van het Merrivale College boekt slechte resultaten met zijn atleten. Als hij op safari is in Afrika ontmoet hij de jonge Nanu, een geweldige sporter die hem uit de problemen zou kunnen helpen. Sam houdt daarbij echter geen rekening met Nanu's peetoom, medicijnman Mazenga, die niet wil dat Nanu een sportcarrière nastreeft.
World's Greatest Lover, The (1977) World's Greatest Lover, The (1977)
Hollywood 1926. Een grote filmstudio staat op het punt bankroet te gaan. Ze moeten binnen de kortst mogelijke tijd een grote ster ontdekken die zich kan meten met Rudolph Valentino. De studio organiseert een talentenjacht. Winnaar wordt een neurotische bakker die echter over weinig acteertalent beschikt.
World's Greatest Sinner, The (1962) World's Greatest Sinner, The (1962)
Een verzekeringsman zegt zijn baan op en gaat in de politiek, maar eerst preekt hij dat de mens groter is dan hij denkt, en dat hij eeuwig kan leven. Hij vormt een partij genaamd "de eeuwige mensen partij" en wil daarna aangesproken worden als god. Op het eind krijgt hij toch zijn twijfels over de onsterfelijkheid van de mens.
World's Oldest Living Bridesmaid, The (1990) World's Oldest Living Bridesmaid, The (1990)
Brenda Morgen is een succesvol advocate die alles heeft wat ze van het leven mag verwachten, behalve een man en kinderen. Eigenlijk is ze er niet zo zeker van dat ze die wel nodig heeft. Maar ja, ze is midden dertig en haar vrienden zijn allemaal getrouwd en nu wil haar jonge secretaresse Sheila ook al trouwen. Waar moet ze nu een betrouwbare assistente vinden? Dan meldt zich de knappe en intelligente Alex...
World, the Flesh and the Devil, The (1959) World, the Flesh and the Devil, The (1959)
Bij een ontploffing in een mijn raakt Ralph Burton bedolven onder het puin. Na enkele dagen kan hij zichzelf uitgraven en stelt vast dat de ganse omgeving verlaten is. Enkele kranten leren hem dat de bevolking op de vlucht geslagen is voor een allesvernietigende atoomwolk. Hij kruist het pad van Sarah, die net als hij bij wonder de ramp overleefd heeft. Wat later duikt er nog een derde overlevende op, Benson Thacker...
Worm Eaters, The (1977) Worm Eaters, The (1977)
Herman Umgar heeft de gave om met wormen te communiceren. Op een dag wordt hij door de inwoners van de stad weggejaagt uit zijn woonplaats. Als wraak stopt hij wormen in hun eten en dit heeft tot gevolg dat de mensen zelf in reusachtige wormen veranderen. Herman heeft ze in zijn macht.
Worst Witch, The (1986) Worst Witch, The (1986)
Ze is zonder twijfel de slechtste studente op de heksenacademie en de beste studente drukt dat te vaak onder haar neus. De directrice is best aardig maar haar zus kun je beter verbranden. De zus wil de leiding overnemen en zal daarmee de komst van de Grand Wizard verpesten.
Worth Winning (1989) Worth Winning (1989)
Het stormachtige seksleven van een weerman is niets meer dan de zoveelste illustratie van de eindeloos herhaalde historie van de getemde versierder. Taylor Worth werkt bij een veel bekeken tv-station in Philadelphia. Bovendien is de weerman de schat van de hele stad. Tot een paar vrienden met hem een weddenschap aangaan.
Worüber Man Nicht Spricht - Frauenarzt Dr. Brand Greift Ein (1958) Worüber Man Nicht Spricht - Frauenarzt Dr. Brand Greift Ein (1958)
Op een feestje leert Monika de student Martin kennen, ze worden verliefd en beginnen een verhouding. Als de vader van Monika, Professor Gruber daar achter komt wil hij dat de relatie wordt stopgezet. Dan blijkt ook nog dat Monika zwanger is...
Would I Lie To You? (2002) Would I Lie To You? (2002)
Paul Del Mar (Brad Rowe) is op zoek naar romantiek maar elke vrouw die hij krijgt is alleen maar op zijn geld uit, hij is namelijk een IT-miljonair. Hij ontmoet Olivia (Susan Ward) en doet zich anders voor als dat hij is. Met de hoop dat het goed blijft gaan.
Wounded (1997) Wounded (1997)
De echtgenoot van Julie Clayton wordt door een woeste stroper vermoord. Helaas wil de FBI niet vertellen over de toedracht van de moord, en ten einde raad besluit Julie zelf op pad te gaan om de moordenaar te vinden.
Woundings (1998) Woundings (1998)
In een toekomstige wereld heeft de overheid een programma ontwikkeld waarbij soldaten die getraumatiseerd zijn door oorlog worden vergezeld door eenzame vrouwen in de oorlogsgebieden. Van deze vrouwen wordt verwacht dat ze het moraal van de eenheden weer een beetje op niveau brengen, maar de vrouwen die eigenlijk alleen maar naar het front afreisden om avontuur, vrijheid en misschien liefde te vinden komen er al snel achter dat de overheid een te rooskleurig beeld heeft meegegeven van het leven aan de frontlinies.
Woyzeck (1979) Woyzeck (1979)
Iedereen behandelt de goed bedoelende Franz Woyzeck als een speelbal: de legerkapitein comandeert hem maar wat in het wilde weg, de dokter voert experimenten op hem uit en geeft hem een extra bonus als hij enig teken geeft van 'mooi ontwikkelde' schizofrenie, en verder heeft Woyzeck's vrouw nog eens een oogje op de drummajoor die Woyzeck eigenlijk had moeten zijn. Hoe lang zal het duren voordat Woyzeck helemaal doordraait door alles wat er om hem heen gebeurt?
Woyzeck (1994) Woyzeck (1994)
Woyzeck (Lajos Kovács) is werkzaam in een kleine barak bij de spoorwegen. Woyzeck is een grote, ongeschoren, zweterige kerel. Zijn leven wordt gedicteerd door de dienstregeling van de treinen en de luide, kwellende stem door de luidspreker. Iedere dag scheert Woyzeck zijn aanmatigende chef en iedere dag is de haat in zijn ogen zichtbaar als hij het mes tegen de keel van zijn kweller zet. Woyzeck wordt openlijk bedrogen door zijn vrouw Maria (Diana Vacaru) van wie hij nog altijd houdt.
Wraith, The (1986) Wraith, The (1986)
Een klein woestijnstadje wordt geterroriseerd door een bende drag-racers, maar niemand doet er iets aan. Dan verschijnt er een geheimzinnige zwarte auto. De bestuurder daagt de racers uit om tegen hem te rijden. Dan vermoordt hij ze één voor één. Zowel de racers als de politie kunnen de geheimzinnige auto of de bestuurder niet te pakken krijgen. Men gaat onderzoeken wie de bestuurder is.
Wraiths of Roanoke (2007) Wraiths of Roanoke (2007)
Kolonisten op Roanoke eiland, Virginia, worden eind 16de eeuw aangevallen door kwaadaardige geesten, overblijfselen van de Vikingen. De geesten jagen op de eerst-geboren kinderen om zo in het Walhalla te komen. Er wordt geprobeerd om met behulp van een vriendelijke Indiaan de geesten te bevrijden uit hun Aardse gevangenis, voordat de kolonie verloren is.
Wrangler's Roost (1941) Wrangler's Roost (1941)
De beruchte bandiet Black Bart wordt opnieuw gesignaleerd en de Range Busters worden op pad gestuurd om een onderzoek in te stellen. Als ze tot de vaststelling komen dat Black Bart nu door het leven gaat als gerespecteerd burger, maar dat iemand zich als hem voordoet, zetten ze een val op om de echte dief te pakken.
Wrath of God, The (1972) Wrath of God, The (1972)
In de late jaren 1920-30 redt de uitgetreden priester Van Horne, Emmet uit de handen van Centraal-Amerikaanse opstandelingen. Wat later worden ze aangehouden door rebellenleider Col. Santilla die hen, samen met derde man Jennings dwingt tot een zelfmoordactie: het dorp Mojada ontlasten van de feodale grootgrondbezitter De La Plata.
Wrath, The (2007) Wrath, The (2007)
Wreck of the Mary Deare, The (1959) Wreck of the Mary Deare, The (1959)
Als de schipper van een reddingsboot (Heston) het wrak van de Mary Deare wil bergen, blijkt onverwacht de kapitein (Gary Cooper) nog aan boord. Die probeert gedurende de rest van de film te bewijzen dat hij niet schuldig is aan nalatigheid.
Wrecking Crew, The (1969) Wrecking Crew, The (1969)
Vierde film uit de Matt-Helmserie. Ditmaal wordt Matt Helm door I.C.E. naar een machtige graaf gestuurd die ongelooflijke hoeveelheden geld gestolen heeft. De Britse geheime dienst is deze graaf echter ook op het spoor, en stuurt Freya Carlson om Helm te helpen, maar de samenwerking tussen de twee verloopt niet bepaald gladjes.
Wrecking Crew, The (1999) Wrecking Crew, The (1999)
The Wrecking Crue is een geheime bende serie-moordenaars die wordt ingehuurd door de overheid om af te rekenen met de criminaliteit op straat. De straten van Detroit worden onder controle gehouden door straatbendes. Ze zijn verdeeld over drie bendes, de 'One Eleven Street Gang', de 'Tenth Street Locs' en het 'Cartel'. De 'One Eleven Street Gang', de 'Tenth Street Locs' besluiten samen te werken om zo machtiger te zijn dan het 'Cartel'. Ze weten alleen niet dat er een veel groter gevaar dreigt. De 'Wrecking Crew' is aangekomen in Detroit om korte metten te maken met het zootje criminelen.
Wrestler, The (2009) Wrestler, The (2009)
The Wrestler vertelt het verhaal van Randy "The Ram" Robinson, een professioneel worstelaar die inmiddels met pensioen is. Hij stapt opnieuw in de ring en baant zich een weg in het onafhankelijke circuit. Randy wil nog één keer een grote finale worstelen tegen zijn voormalige rivaal.
Wrestling (2005) Wrestling (2005)
In de zomervakantie, voordat ze naar de middelbare school gaan, besluit een groep tieners van alles te doen om bij de grote tieners te horen. Zo blijkt de liefde echter toch moeilijker dan gedacht en moeten ze roken om erbij te horen, of dit nu lekker is of niet.
Wrestling Ernest Hemingway (1993) Wrestling Ernest Hemingway (1993)
Twee senioren leven samen in Florida. Eén is voormalig kapitein en de ander gepensioneerd kapper uit Cuba. Ze hebben praktisch niets met elkaar gemeen maar hum behoefte aan gezelschap drijft ze naar elkaar toe.
Wrestling Queen, The (1975) Wrestling Queen, The (1975)
In The Wrestling Queen wordt een beeld getoond van het Amerikaanse pro-worstelen, met de nadruk op het vrouwen worstelen. Naast beelden van worstel-wedstrijden komen de worstelaars ook aan het woord.
Wrinkle in Time, A (2003) Wrinkle in Time, A (2003)
Deze film is gebaseerd op een kinderserie met dezelfde naam. Het verhaal draait om Meg en Charles Wallace. Ze zijn op zoek naar hun vader die verdwenen is tijdens een experiment toen hij voor de regering werkte. Hierbij krijgen ze de hulp van Calvin en driei bijzondere vrouwen genaamd Mrs. Which, Mrs. Whatsit en Mrs. Who. Hun reizen voeren hen door het universum naar een plaats welke z'n gelijke niet kent. Daar moeten ze leren om elkaar te vertrouwen en te begrijpen dat iedereen verschillend is.
Wristcutters: A Love Story (2006) Wristcutters: A Love Story (2006)
Nadat Zia zelfmoord pleegt door zijn polsen door te snijden, komt hij in het hiernamaals terecht. Hier komt hij uitsluitend andere zelfmoordenaars tegen, waaronder een gedesillusioneerde zelfmoordterrorist. Een Russische muzikant genaamd Eugene en een toerist met de naam Mikal worden zijn beste vrienden. Ze gaan allen op zoek naar hetgeen ze niet konden vinden in hun voorgaande levens.
Write to Kill (1990) Write to Kill (1990)
Beginnend auteur Clark Laflorette is een thriller aan het schrijven als op hetzelfde moment zijn oudere broer Jamie wordt vermoord. Clark krijgt van inspecteur Dean Sutton te horen dat Jamie voor hen werkte en dat ze weten dat Mark Gaston de moordenaar is. Omdat Gaston buiten schot blijft, neemt Clark het heft in eigen hand en gaat naar het kantoor van Gaston om hem te vermoorden. Eenmaal daar aangekomen blijkt hij al vermoord te zijn. Clark staat met zijn pistool in zijn hand als de politie binnenkomt. Hij probeert te vluchten en wordt daarbij geholpen door de mooie Bel Washburn. Op de vlucht voor de sterke arm der wet moet hij samen met Bel de moordenaar van Gaston zien te vinden.
Written in Blood (2002) Written in Blood (2002)
Rechercheur Matthew Ransom heeft zijn partner John Traveller, met wie hij al 10 jaar samenwerkt, ingerekend voor een dubbele moord. Traveller wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw en haar minnaar, de zoon van collega agent Luke Williams. Tegelijkertijd volgt er een stroom van moorden en alle slachtoffers zijn personen waar John Traveller wrok tegen koesterde. De aanwijzingen die bij de slachtoffers worden aangetrokken lijken geen relatie met elkaar te hebben: een pruik, een kaart met V.V 341 erop en het in bloed geschreven woord ‘Rache’. Alleen Ransom denkt dat deze moorden met elkaar in verband staan en bezoekt Traveller in de gevangenis om hem te peilen over de moorden. Traveller ziet meteen het verband; de aanwijzingen zijn allen afkomstig uit een Sherlock Holmes mysterie. In de ban van Sherlock Holmes boeken brengt Ransom steeds meer tijd door in Traveller’s huis, waar hij erachter komt dat ook de dochter van Traveller, de mooie jonge Jude, een Sherlock Holmes expert is. Wanneer er opeens schot in de zaak komt en alle vingers wijzen naar de meest onwaarschijnlijke verdachte, Jude, moet Ransom het familiegeheim ontrafelen voordat er weer een slachtoffer ten prooi valt…
Written on the Wind (1956) Written on the Wind (1956)
Mitch Wayne en Kyle Hadley zijn al sinds hun jeugd vrienden. Marylee, de zuster van Kyle, hoopt dat Wayne ooit met haar zal trouwen, maar hij is, net als Kyle, verliefd op Lucy Moore. Kyle vraagt Lucy ten huwelijk, waar zij mee instemt, nog voordat Wayne zijn liefde voor haar kenbaar kan maken. Een jaar later merkt Lucy dat ze zwanger is, maar als Kyle ontdekt dat hij waarschijnlijk geen kinderen kan verwekken, suggereert Marylee dat Wayne en Lucy een relatie hebben.
Wrong Arm of the Law, The (1963) Wrong Arm of the Law, The (1963)
De boeven in Londen weten hoe het werkt, niemand draagt een wapen en niemand verzet zich tegen de politie. Dan duikt er een bende op die een stap verder gaan, ze verkleden zich als politieagenten en stelen van de boeven. Dit verstoort de natuurlijke orde tussen de polite en de boeven, deze twee groepen slaan de handen ineen om de nieuwe bende te pakken.
Wrong Box, The (1966) Wrong Box, The (1966)
Er wordt een fonds opgericht door de ouders van verschillende Britse jongens. Alle ouders brengen 1000 Pond in de 'pot' en dit bedrag zal verder vergroot worden en rente opdoen. Het uiteindelijke fortuin zal gaan naar degene die alle anderen overleeft. Na vele jaren blijven uiteindelijk twee mannen over, die vastbesloten zijn om de ander te overleven. Er worden moordplannen gesmeed en ondertussen zijn de erfgenamen van de twee mannen zich er ook mee gaan bemoeien...
Wrong Casa (2003) Wrong Casa (2003)
Wraak en moord zijn de enige wetten, als Chico, een dealer die net komt kijken, er tot z'n oren in verzeild raakt. En als een huurmoordenaar Chico's neef en vrouw vermoordt, ontaard het gevecht in een oorlog en Chico stopt niet voordat hij de moordenaar laat betalen.
Wrong End of the Rope, The (1985) Wrong End of the Rope, The (1985)
Deze documentaire gaat over de vrouwen in de kokosvezelindustrie in Sri Lanka. In deze 'informele' sector wordt het zwaarste en smerigste werk (zoals het verzamelen van geweekte kokosnoten uit stinkende modderpoelen en het met stokken doodslaan van de vezels) van oudsher verricht door vrouwen die tot de armste bevolkingsgroep horen. De vrouwen werken buiten de arbeidswetgeving om en zijn niet zelden kostwinner. Door de overheid wordt niet alleen hun aantal onderschat maar ook het belang vaan hun inkomsten voor hun gezinnen en voor de dagelijkse economie.
Wrong Guy, The (1997) Wrong Guy, The (1997)
Een man wordt woedend op zijn baas als hij geen promotie krijgt en bedreigt hem zelfs met de dood. Als hij zijn baas vervolgens dood vindt, raakt hij in paniek in de veronderstelling dat de politie hem als hoofdverdachte zal aanhouden. Maar de politie heeft al lang een andere verdachte op het oog.
Wrong Guys, The (1988) Wrong Guys, The (1988)
Vijf voormalige, niet al te slimme scouts houden een reünie. Ze gaan kamperen in de bergen. Ze hebben een vrolijke tijd als ze hun jeugdherinneringen ophalen. Totdat ze door ontsnapte criminelen worden aangzien voor FBI-agenten.
Wrong Is Right (1982) Wrong Is Right (1982)
Twee atoombommen, verkleind in twee koffers, staan op het punt verkocht te worden aan een groep terroristen. Tv-reporter Patrick Hale probeert hen te vinden en leidt de internationale zoektocht. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat de regering betrokken is bij de zaak.
Wrong Man, The (1956) Wrong Man, The (1956)
Muzikant Manny Balestrero leidt een gelukkig leven met zijn vrouw Rose en hun twee zoontjes, alleen kampt het koppel met financiële problemen. Wanneer Rose een dure tandheelkundige ingreep moet ondergaan, gaat Manny naar de bank om een lening aan te vragen. De bediende aanziet hem echter als de overvaller die de bank al twee keer beroofd heeft en alarmeert de politie. Nadat andere getuigen Manny eveneens herkennen, stellen de detectives hem in staat van beschuldiging.
Wrong Man, The (1993) Wrong Man, The (1993)
De Amerikaanse matroos Alex Walker komt in Mexico terecht, berooid en op de vlucht voor de politie. Hij maakt kennis met de nukkige Phillip Mills en zijn jonge, sexy vrouw Missy. Het drietal raakt verstrikt in een ingewikkelde driehoeksverhouding, die alleen nog maar moeilijker gemaakt wordt doordat de politie Alex letterlijk op de hielen zit.
Wrong Number (2001) Wrong Number (2001)
In de snelle wereld van internetaandelen waar alles draait om zoveel mogelijk geld verdienen wordt een moord gepleegd. De moordenaar denkt vrijuit te gaan maar komt er achter dat de moord door een vrouw bekeken werd. Hij zal nu niet rusten voor de vrouw ook dood is...
Wrong Turn (2003) Wrong Turn (2003)
Onderweg naar een sollicitatiegesprek krijgt Chris Finn in de bossen van West-Virginia een botsing met de auto van een paar tieners. Als ze dan besluiten op zoek te gaan naar hulp, komen ze plotseling tot de ontdekking dat ze achtervolgd worden door een paar gruwelijk mismaakte kannibalen ...
Wrong Turn 2 (2007) Wrong Turn 2 (2007)
Dale is presentator en producent van zijn eigen TV show 'The Ultimate Survivalist'. In de show worden zes deelnemers zes dagen lang in een woeste omgeving gedropt in de omgeving van West Virgina. De zes deelnemers aan de spelshow komen er al snel achter dat ze het moeten opnemen tegen een misvormde familie kannibalen.
Wrong Way (1972) Wrong Way (1972)
Twee meisjes rijden naar huis, maar hun auto krijgt pech middenin het platteland. Daar worden zij ontvoerd door een bende hippies en herhaaldelijk verkracht. Zij kunnen ontsnappen, maar lopen de misdadigers opnieuw tegen het lijf die dan nogmaals een groepsverkrachting plannen om hen daarna te doden. Ondertussen kan de vader van één van de meisjes de politie overtuigen om een onderzoek te beginnen naar de verdwijning van de twee meisjes.
Wrong Woman, The (1995) Wrong Woman, The (1995)
Melanie Brook maakt zo'n scene met haar ontrouwe vriend, dat ze wegens handtastelijkheden wordt veroordeeld. Ze gaat daarna de stad uit om in Philadelphia opnieuw te beginnen. Op haar nieuwe werk is de verhouding tussen Melanie en haar meerdere Margaret koeltjes. Haar chef, Tom Henley, nodigt haar echter bij hem thuis uit. Toms rendez-vous wordt in opdracht van zijn vrouw door privé-detective Slide gadegeslagen. Nadat Melanie het huis verlaten heeft, ziet Slide hoe Tom en de plotseling opgedoken Margaret enorme ruzie krijgen. Tom wordt vermoord en de verdenking valt op Melanie.
Wrongfully Accused (1998) Wrongfully Accused (1998)
De wereldberoemde violist Ryan Harrison raakt verstrikt in een korte maar passionele relatie met de steenrijke Lauren Goodhue. Zij lokt Harrison echter in de val en beschuldigt hem ten onrechte van de moord op haar echtgenoot, Hibbing Goodhue. De echte dader kan ontsnappen. Harrison wordt door de politie ingerekend en wordt veroordeeld tot de doodstraf. Onderweg naar de plaats van executie kan hij echter door een toevallig busongeluk ontsnappen. Hij is vrij en vastbesloten zijn onschuld te bewijzen. Daarbij krijgt hij de hulp van de bevallige Cass Lake, die hij echter niet volledig kan vertrouwen want misschien heeft zij ook wel iets met de moord te maken...
Wrony (1994) Wrony (1994)
Wrony is het verhaal over een dun Pools meisje van 10, met de bijnaam "de Kraai". Ze heeft geen vrienden en krijgt geen liefde van haar moeder. Thuis wordt ze buitengesloten als haar moeder een geliefde ontvangt of slaapt. Op een morgen ziet ze een gelukkig kind dat omhelst wordt door haar ouders. Ze besluit om het kind te ontvoeren en om haar te behandelen als ware het haar eigen kind...
Wse Po-Staromu (2005) Wse Po-Staromu (2005)
De filmmaker documenteert een bezoek aan haar tante in Odessa, een vrouw die getuige was van de Tweede Wereldoorlog, de onderdrukking onder Stalin en uiteindelijk de perestrojka. Net als de stad, waarin de tijd ogenschijnlijk stil heeft gestaan, lijkt haar vrouwelijkheid in de loop van de jaren onaangetast. Een reis naar het dagelijks leven, en toch een reis door het verleden. Een portret van een persoon, dat ook herinneringen oproept aan de joodse levensstijl van vroeger tijden.
Wszyscy Jestesmy Chrystusami (2006) Wszyscy Jestesmy Chrystusami (2006)
De film toont het harde leven van alcoholverslaafde Adam Mialczynski en de gevolgen voor zijn familie en omgeving. Als hij op een dag een "Guardian Angel" tegenkomt, blijft hij bijna 7 jaar van de drank af, maar dan begint alles weer opnieuw.
Wszystko na Sprzedaż (1969) Wszystko na Sprzedaż (1969)
Gebaseerd op de plotselinge dood van de Poolse acteur Zbigniew Cybulski. Het verhaal focust zich op een regisseur en zijn acteurs wanneer zij bij de opnamen van een film geconfronteerd worden met de mysterieuze moord op de hoofdrolspeler.
Wu Du (1978) Wu Du (1978)
De vijf vechters hebben allemaal een eigen kung fu specialiteit geleerd, zo heb je de schorpioen, de slang, de hagedis, de duizendpoot en de pad. Elke stijl met hun eigen kenmerken natuurlijk. Jaren nadat de vechters hun trainingen hebben afgerond vermoedt hun meester dat één of meerdere van zijn pupillen hun kung fu gebruiken voor slechte praktijken, daarom leidt hij nog één vechter op. Deze krijgt les in alle vijf stijlen en krijgt de opdracht om de slechte vechters op te zoeken en uit te schakelen.
Wu Fu Xing (1983) Wu Fu Xing (1983)
Vijf vrienden worden vrijgelaten uit de gevangenis. Zij proberen nu op het rechte pad te blijven en beginnen een schoonmaakbedrijf..
Wu Gong Zhou (1984) Wu Gong Zhou (1984)
Een gestoorde tovernaar draait helemaal door. Hij neemt wraak op mooie, jonge vrouwen door hen levende duizendpoten te laten uitbraken. Deze duizendpoten eten vervolgens de arme dames op.
Wu Guan (1981) Wu Guan (1981)
Huang Fei-hong bevindt zich midden in de bittere rivaliteit tussen twee kung-fu scholen. Hij maakt de school belachelijk door zich voor te doen als kung fu meester terwijl hij er weinig van kan. Wanneer zijn vriend Yin-lin zijn been breekt door de leraar van de andere kung fu school, beseft hij dat hij verkeerd bezig is geweest. Hij gaat zich trainen om wraak te nemen en om de naam van zijn school hoog te houden.
Wu Ji (2005) Wu Ji (2005)
Omdat de Godin van Geluk een jonge vrouw gunstig gezind was, werd zij de mooiste koninklijke bijzit in de wereld. Verwend door de koning, leefde zij in extreme weelde. Het lot vervloekte haar echter om echte liefde te kennen totdat de tijd achteruit zou vloeien en de doden weer tot leven zouden komen. Op een dag ontmoette ze een slaaf die zo oprecht verliefd op haar was, dat hij bereid was zijn leven te geven om de vloek op te heffen. Hij gebruikte zijn, bijna aan de lichtsnelheid gelijk zijnde, sprint, om de vloek op te heffen. Ze keerde terug naar het begin van haar leven en verkreeg het recht om opnieuw te kiezen.
Wu Kui (1994) Wu Kui (1994)
China begin jaren 20, in een afgelegen dorp in de woestijn is iedereen bezig met de voorbereidingen voor een huwelijk. Drager Kui heeft de taak de bruid veilig af te leveren. Ze worden echter overvallen door een bende. De aanstaande bruid geeft zich over aan de bendeleider, waarmee ze Kui redt. Nadat de toekomstige bruidegom is omgekomen, gaat Kui op pad om de bruid te redden. Hun gezamenlijke terugkeer loopt echter anders dan gehoopt. De moeder van de verongelukte bruidegom staat erop dat het huwelijk doorgang vindt. De bruid zal haar trouw zweren aan een houten representant van haar aanstaande.
Wu Lang Ba Gua Gun (1983) Wu Lang Ba Gua Gun (1983)
Yang Ye, de hoofd van de Yang familie, en zijn zeven zonen worden door de keizer gestuurd om te vechten tegen de Tartaren. Het blijkt echter een val te zijn opgezet door Pan Mei, ooit bevriend met de familie maar die nu wraak wil voor de dood van een familielid. Bij het gevecht vinden de vader en vijf van de broers de dood terwijl de zesde broer (Sheng Fu) krankzinnig wordt. De vijfde broer (Chia Hui Liu) vlucht naar een Shaolin tempel waar hij, door zijn temperament, in conflict komt met de monniken. Mede door zijn drang naar wraak wordt hij niet geaccepteerd maar zijn vaardigheden zijn vooralsnog ontoereikend om zelf wraak te kunnen nemen. Voor zijn doel heeft hij de tempel echt nodig.
Wu Lin Sheng Huo Jin (1983) Wu Lin Sheng Huo Jin (1983)
Twee kinderen wiens ouders werden gedood door het krachtigste wapen van de krijgswereld, de Heilige Vlam, worden opgevoed door concurrerende meesters en getraind in kung fu als voorbereiding op een ultiem duel.
Wu Long Tian Shi Zhao Ji Gui (1982) Wu Long Tian Shi Zhao Ji Gui (1982)
Een crimineel gaat naar de stad om Billy Chong te vermoorden. Voor dit karwei huurt hij echter een Taoïstische tovenaar in, die met behulp van zijn zombies de klus moeten klaren.
Wu Ming Xiao Cu (1980) Wu Ming Xiao Cu (1980)
'Nobody' is een wees zonder naam of verdere identiteit, die gedwongen op straat overleeft, doormiddel van stelen en het oplichten van mensen. Kort nadat hij een Kung Fu meester heeft gevonden, komt deze plots te overlijden. Wanneer blijkt dat hij vermoord is, gaat 'nobody' samen met collega crimineel Dean Shek Tin op zoek naar de moordenaar van zijn meester.
Wu Ming Ying Xiong (1971) Wu Ming Ying Xiong (1971)
Drie avonturiers, gaan in opdracht van een rebellen-groepering, duizenden wapens en munitie stelen in een depot van een machtige krijgsheer. Deze klus vergt echter meer van hen dan zij verwacht hadden.
Wu Qingyuan (2006) Wu Qingyuan (2006)
Autobiografische film over de Chinees Wu Qingyan, beter bekend onder zijn Japanse naam Go Seigen, de bekendste go speler van de afgelopen eeuw. Wu Qingyan emigreert in 1928 op 14-jarige leeftijd naar Japan waar hij binnen korte tijd de top bereikt. Zijn worstelingen met de verschillen tussen de Chinese en Japanse culturen worden extra versterkt wanneer in 1937 de Tweede Chinees-Japanse Oorlog uitbreekt. De gefrustreerde Wu Qingyan zet de go wereld op zijn kop wanneer hij met baanbrekende tactieken breekt met de traditionele regels van het spel.
Wu Shan Yun Yu (1996) Wu Shan Yun Yu (1996)
De film speelt zich af in een klein dorp aan de rivier Yangtse. De dertigjarige introverte Mai Qiang bedient hier de signaalvlaggen ter navigatie van de schepen op de rivier. Een goede vriend van hem is ervan overtuigd dat de schuchtere Mai van al zijn problemen zou worden bevrijd als hij een vrouw zou vinden. Chen Qing, een weduwe met een zoontje, is receptioniste bij een krakkemikkig hotel. Omdat ze binnen niet al te lange tijd gaat trouwen, maakt ze een eind aan de relatie met haar baas die ze jarenlang seksuele gunsten heeft verleend. Nadat Mai en Chen elkaar voor het eerst hebben ontmoet, zegt Chens baas tegen de politie dat Mai Chen heeft verkracht. Maar uiteindelijk komt toch de waarheid aan het licht.
Wu Song (1982) Wu Song (1982)
Wu Song wordt een locale held als hij de mensetende tijger doodt, waar vele boeren in het gebied al het slachtoffer van geweest zijn. Hij wordt herenigd met zijn oudere broer, de dwerg Wu the Elder, die inmiddels getrouwd is met de mooie Golden Lotus. Een merkwaardig gegeven, aangezien zijn broer altijd het mikpunt is geweest van pesterijen. Door zijn reputatie wordt Wu Song al snel aangesteld als wetsdienaar, maar wordt vervolgens de stad uitgewerkt voor een officiële bezoek aan het Hof. Als hij terugkeert blijkt er een hoop te zijn veranderd. Omdat eenieder zwijgt in alle talen, is het aan de woedende Wu Song om achter de waarheid te komen, al moet hij daarvoor de wet breken.
Wu Wei Shen Tan (1995) Wu Wei Shen Tan (1995)
Lau is een smoezelige politieagent die zich vooral bezighoudt met het versieren van vrouwen en het nuttigen van alcohol. Zijn verwaarloosde vrouw gaat vooral haar eigen weg, waarbij ze inmiddels zwanger is geraakt van een andere man. Plotseling wordt de agent echter door een op wraak beluste misdadiger in het hoofd geschoten. Hij overleeft de aanslag, maar is tijdelijk geheel afhankelijk van zijn vrouw. Ook heeft hij zijn geur en smaak verloren, wat hem dwingt het leven anders te gaan waarderen.
Wu Ye Lan Hua (1983) Wu Ye Lan Hua (1983)
Su Yi (Brigitte Lin) wordt ontvoerd door een sekte die haar wil opofferen. Wanneer een avonturier (Adam Cheng) dit te horen krijgt, is het aan hem om haar te proberen te redden. Terwijl hij deze reddingsmissie onderneemt, zijn hun beider families niet veilig voor hun vijanden. Onderwijl laten geheime moordenaars een bloederig spoor in het land achter waarbij zowel onschuldigen als vrienden van de avonturier de dood vinden. Met als enigste hint een orchidee, is het aan de avonturier om uit te zoeken wie er voor dit alles verantwoordelijk is.
Wu Yi Bian Fu (1980) Wu Yi Bian Fu (1980)
Een befaamd seriemoordenaar vermoordt de vrouw van een zwaardvechter en probeert de schuld af te schuiven op zijn beste vriend. Het plan mislukt echter, en de zwaardvechter gaat samen met zijn vriend op pad om het mysterie achter de seriemoordenaar op te helderen.
Wu Yong (2007) Wu Yong (2007)
Portret van de bijzondere Chinese modeontwerpster Ma Ke, die het natuurlijke proces van groei en verval in haar kleren verwerkt. Maar Zhang Ke Jia gaat verder: op elegante wijze positioneert hij Ma Ke tegenover de massaproductie, maar ook in de traditie van de kleine dorpskleermakers. Deel twee in zijn 'Trilogie der Kunstenaars'.
Wuge Nuzi He Yigen Shengzi (1991) Wuge Nuzi He Yigen Shengzi (1991)
De film draait rond de collectieve zelfmoord van vijf jonge meisjes op het traditionele Chinese platteland ten tijde van het feodale China. De 5 meisjes, afkomstig uit hetzelfde dorp en in leeftijd variërend van 16 tot 20, zijn hecht bevriend. Ze leren van elkaar dat volwassen vrouwen ongelukkig in hun gedwongen huwelijk zijn, vernederd worden en alleen geschikt geacht worden om voor nakomelingen te zorgen. Om hun lot als slavin na een uithuwelijking te ontlopen komen ze tot een dramatische daad. Ze hangen zich op de dag van de onsterfelijkheid (9 september) op terwijl ze nog maagd zijn, omdat ze denken dan direct in de 'hemelse tuin' te komen.
Wunder der Liebe, Das (2007) Wunder der Liebe, Das (2007)
Op de dag van haar huwelijk wordt antiekhandelaar Elisabeth door het noodlot getroffen: haar grote liefde sterft voor het altaar aan een hartaanval. Als Elisabeth langzaam uit het dal klimt besluit ze op reis te vertrekken. In Griekenland leert ze de charmante juwelier Konstantin kennen.
Wunder von Berlin, Das (2008) Wunder von Berlin, Das (2008)
Marco Kaiser (Kostja Ullmann), de zoon van een strenge officier, wordt langzaam beïnvloed door de punk-cultuur. Wanneer Marco en zijn vriendin worden gearresteerd, wil zijn vader hem dwingen om zijn dienstplicht te vervullen, maar Marco piekert daar niet over.
Wunder von Bern - Die Wahre Geschichte, Das (2004) Wunder von Bern - Die Wahre Geschichte, Das (2004)
Documentaire vertelt het verhaal over de achtergrond van de miraculeuze overwinning van West-Duitsland op het WK voetbal in Zwitserland 1954. Tijdens de op 4 juli 1954 in Bern gespeelde finale mist de tv-cameraman overigens het tweede Hongaarse doelpunt. Die Mannschaft won uiteindelijk met 3-2, waarmee het team voor de eerste keer wereldkampioen werd. Met dit 'Wonder van Bern' hielpen de voetballers de complete Duitse natie een beetje over hun na-oorlogse depressie heen.
Wunder von Bern, Das (2003) Wunder von Bern, Das (2003)
Zomer 1954. De Sovjet Unie stuurt de gevangenen van de oorlog naar huis. Onder hen is de vader (Richard) van een rustig voetbal-liefhebbertje, de 11 jaar oude Matthias, die samen leeft met zijn moeder, zus en broer in Essen. De jongen heeft een surrogaat-vader gevonden in voetbalspeler Helmut Rahn die hem als een mascotte geadopteerd heeft. De terugkeer van zijn vader werpt een schaduw over de op zich best gelukkige familie. Richard is gebroken door de jaren van gevangenschap, en heeft problemen zich aan te passen aan de huidige wereld. Voor hem is Voetbal dus zinloos, maar zijn zoon wil zo graag naar de WK in Bern, dus...
Wunder von Lengede, Das (2003) Wunder von Lengede, Das (2003)
24 oktober 1963: 13 mijnwerkers zitten na een ongeluk gevangen in de mijn en moeten ruim 11 dagen wachten op hun redding. Hun familieleden vrezen het ergste en terwijl hun collega's zich inspannen om het onmogelijke te doen, wordt de mediahype rond het drama steeds groter.
Wunschbaum, Der (2004) Wunschbaum, Der (2004)
Samen met haar echtgenoot Carl Senger (Peter Lohmeyer), voormalig handelsreiziger van haar vader, slaagt de gedreven Camilla (Alexandra Maria Lara) er na vele tegenslagen in de fabriek tot een succes te maken.
WUSA (1970) WUSA (1970)
Cynische Rheinhardt wordt presentator bij het rechtse radiostation WUSA in het Zuiden van de V.S. Hij ventileert de controversiele standpunten van het radiostation, ook al is hij het er niet mee eens. Desondanks wordt hij regelmatig uitgedaagd door zijn vriendin en zijn idealistische buurman Rainey om eens wat tegengas te bieden bij deze nogal sinistere omroep. Wanneer ook nog eens verschillende gebeurtenissen volledig uit de hand lopen moet Rheinhardt wel eens karakter tonen.
Wut (2006) Wut (2006)
De Berlijnse teenager Felix komt uit een middle class milieu en is in een tolerante traditie opgevoed. Zijn ontmoeting met de jonge Duitse Turk Can leidt tot een bedreigende situatie: Deze bendeleider behandelt hem als een voetveeg en pikt zijn splinternieuwe schoenen in. Daardoor bemoeit Felix' vader Simon Laub zich ermee en probeert zijn zoon tevergeefs te helpen. Ten einde raad zoekt hij contact met de traditionele moslimvader van Can. Als dat ook niets oplevert, schakelt hij de politie in. Daarmee escaleert de situatie en Can probeert als wraak de professor in zijn privé leven te raken. In een explosief mengsel van vernedering, onmacht en woede loopt de toestand totaal uit de hand.
Wutai Jiemei (1965) Wutai Jiemei (1965)
Pre-revolutionair China, jaren ‘40. Een plattelandsmeisje, Zhu, wordt als bruid verkocht. Zij loopt weg en sluit zich aan bij een rondreizend operagezelschap. Yuehong, de dochter van de muziekinstructeur, schiet erg goed op met Zhu en de twee worden ‘gezworen zusters’. Na de dood van Yuehongs vader wordt het gezelschap ontbonden. Zhu en Yuehong trekken naar het decadente Shanghai waar hun optredens veel succes oogsten. De vriendschap tussen de twee hartsvriendinnen wordt echter op de proef gesteld wanneer Yuehong, aangetrokken door de materiële zekerheid, trouwt met Tang, hun manager. Zhu van haar kant raakt steeds meer verwikkeld in revolutionaire activiteiten.
Wuthering Heights (1939) Wuthering Heights (1939)
De nieuwe huurder heeft een onrustige nacht als hij de spookstem van Cathy om Heathcliff hoort roepen. De oude huishoudster vertelt hem van de tijd dat alles rustig was op het landgoed Wuthering Heights. De jonge Cathy wordt verliefd op de zigeunerjongen Heathcliff die op het landgoed opgroeit.
Wuthering Heights (1971) Wuthering Heights (1971)
Op het landgoed Wuthering Heights staat de dochter des huizes Catherine voor een verscheurende keuze tussen de ruwe oerkracht van Heathcliff of het verfijnde burgerleven van Edgar. Als ze voor Edgar kiest, ontsteekt Heathcliff in een verschrikkelijke woede die alle bewoners van het landgoed zal treffen.
Wuthering Heights (1978) Wuthering Heights (1978)
Heathcliff wordt als jongen opgenomen in de familie Earnshaw, waar hij een stevige band opbouwt met de dochter van het huis, Catherine Earnshaw. Catherine kiest ervoor om te trouwen met Edgar, de zoon van de welgestelde familie Linton. Heathcliff is hierdoor zo boos en teleurgesteld dat hij vlucht en drie jaar wegblijft. Als hij terugkomt heeft hij zelf ook een vermogen opgebouwd en toont Isabella Linton interesse in hem. Cathy probeert hem bij haar weg te houden door manipulatieve spelletjes te spelen, maar Heathcliff lijkt toch te kiezen voor Isabella. Edgar komt achter Cathy's plannen om een huwelijk tussen hen te stoppen en eist van haar om te kiezen tussen Heathcliff of hem. Als Cathy voor die keuze staat, wordt ze langzaam maar zeker krankzinnig.
Wuthering Heights (1992) Wuthering Heights (1992)
Cathy Earnshaw is Heathcliff's halfzus en samen zijn ze onafscheidelijk. Wanneer krachten de twee uit elkaar drijven is Heatcliff uit op wraak en houdt hij alle betrokkenen verantwoordelijk, zelfs mensen van een nieuwe generatie.
Wuthering Heights (1998) Wuthering Heights (1998)
Op het landgoed Wuthering Heights staat de dochter des huizes Catherine voor een verscheurende keuze tussen de ruwe oerkracht van Heathcliff of het verfijnde burgerleven van Edgar. Als ze voor Edgar kiest, ontsteekt Heathcliff in een verschrikkelijke woede die alle bewoners van het landgoed zal treffen.
Wuthering Heights (2003) Wuthering Heights (2003)
Heath is een muzikaal getalenteerde dakloze jongere, die voor zowel verlangen als opschudding zorgt in een gezin dat in de afgelegen vuurtoren The Heights leeft. Cate is het meisje dat in de armen van Heath intrige en passie vindt. Cates broer, Hendrix, is woedend op de brutale en eigenzinnige nieuwe indringer in het gezin.
WW3 (2001) WW3 (2001)
Op een cruiseship voor de Amerikaanse kust duikt een levensgevaarlijk virus op. De FBI probeert te achterhalen of er kwaad opzet in het spel is. Al snel ontdekken ze dat de uitbraak van het dodelijk virus het werk is van een Libanese terrorist. FBI-agent Larry Sullivan krijgt de opdracht contact op te nemen met zijn oom, een ex-agent met jaren ervaring op het vlak van biologische oorlogsvoering.
WWW - What a Wonderful World (2006) WWW - What a Wonderful World (2006)
Kamel is een huurmoordenaar die zijn opdrachten via internet binnen krijgt. Na elke opdracht verzet hij zijn zinnen door het hoertje Souad te bellen. Deze is onbereikbaar, omdat ze zelf geen mobiele telefoon heeft. Hierdoor krijgt Kamel, als hij Souad wil bereiken, eerst Kenza, een verkeersagente die haar mobieltje tegen betaling uitleent aan derden, aan de lijn. Hoe vaker hij belt met Souad, hoe meer Kamel er toe wordt verleid om Kenza te ontmoeten.
WXIII: Patlabor the Movie 3 (2002) WXIII: Patlabor the Movie 3 (2002)
Twee politieagenten en een geavanceerde SV2 onderzoeken een reeks geheimzinnige moorden en onverklaarbare vernielingen van gebouwen, die de bewoners van Tokio Bay met de dag zenuwachtiger maken.
Wyatt Earp (1994) Wyatt Earp (1994)
Voor de jonge Wyatt Earp zijn familie, gerechtigheid en eerlijkheid de drie belangrijkste dingen in het leven. Dat heeft hij zo van zijn vader geleerd. Wyatt huwt met Urilla, zijn jeugdliefde, en gaat rechten studeren. Later vertrekt hij naar Wichita en daarna naar Dodge City. Daar krijgt hij de sheriffster opgespeld. Gelouterd door zijn avonturen en vastbesloten zijn leven toch een doel te geven, ontpopt Wyatt Earp zich in Dodge City tot een rechtvaardige maar harde hand van de wet. Maar na een tijdje wordt hij opnieuw rusteloos en ruilt samen met zijn broers en hun gezinnen Dodge City in voor Tombstone...
Wyatt Earp: Return to Tombstone (1994) Wyatt Earp: Return to Tombstone (1994)
Als de gepensioneerde wetsdienaar Wyatt Earp in 1914 het stadje Tombstone weer bezoekt, treft hij vele oude bekenden en komen verhalen uit vroeger tijden weer boven. De oude marshal Earp is nu op zoek naar Zach, de zoon van een vroegere vriendin, die schijnbaar op het verkeerde pad is geraakt.
Wyoming Outlaw (1939) Wyoming Outlaw (1939)
Omdat hijzelf en zijn vader zonder werk zitten, doordat Balsinger de banen controleert, steelt Will Parker vee om zijn familie te eten te geven. Vrienden trachten hem nog te helpen, maar hij wordt gesnapt en vliegt in de cel. Nadat hij ontsnapt is uit de gevangenis, wordt er door Balsinger een grote mensenjacht op touw gezet.
Wyoming Renegades (1954) Wyoming Renegades (1954)
Brady Sutton verlaat na drie jaar de gevangenis en hij wil nu op het rechte pad blijven. Brady was ooit een lid van de Butch Cassidy bende, die nog steeds denken dat hij één van hen is. Wanneer Butch Cassidy en zijn bende de bank beroven krijgt Brady de schuld en omdat zijn stadsgenoten achter hem aan zitten, sluit hij zich bij Butch aan. Brady’s vriendin Nancy Warren was de enige die nog in zijn onschuld geloofde.
Wyrd Sisters (1997) Wyrd Sisters (1997)
Koning Verence I van Lancre is vermoord door zijn neef, graaf Felmet. Het zoontje van Verence wordt gered door Granny Weatherwax, Nanny Ogg en Magrat Garlick, de heksen van Lancre, zodat hij op een dag de troon kan heroveren.
Würger von Schloß Blackmoor, Der (1963) Würger von Schloß Blackmoor, Der (1963)
Verfilming van het boek 'The Strangler of Blackmoor Castle' van Bryan Edgar Wallace. Als in een Brits landhuis gewurgde mensen worden gevonden, die gebrandmerkt zijn met de letter M op het voorhoofd, brengt de politie dit in verband met vermoedens omtrent diamantsmokkel via dit landhuis.
Wyvern Mystery, The (2000) Wyvern Mystery, The (2000)
Begin 19e eeuw. Alice Maybell woont in bij de plaatselijke landheer Fairfield die haar als kind in huis nam toen haar beide ouders stierven. Nu is ze een knappe en zelfbewuste vrouw. Ze wordt van haar stuk gebracht door de avances van haar beschermheer en vlucht weg met haar geheime liefde, zijn oudste zoon Charles Fairfield, met wie zij een kind krijgt. De twee nemen hun intrek in een mysterieus en luguber landhuis. Vanaf dat moment wordt alles erger. Zo worden ze geterroriseerd door een kwaadaardige vrouw in het zwart met een Transsylvaans accent die letterlijk van achter het houtwerk vandaan komt, en verdwijnt hun kind spoorloos. Gebaseerd op de novel van J.S. Le Fanu.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 -30- 31 32 33 34
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!