Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 -8- 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Zoeken:
Needful Things (1993) Needful Things (1993)
Leland Gaunt is een duivels antiquair, die zijn klanten precies die dingen uit hun jeugd bezorgt, die ze al jarenlang zoeken. Hij vraagt ogenschijnlijk kleine wederdiensten die echter uitgroeien tot de grootste gruwelijkheden. Zo smeert Brian Rusk kalkoenpoep op de schone was van Wilma Jerzyk en vervolgens wordt de hond van Netty Cobb gevild. Het toeval wil dat beide dames een gloeiend hekel aan elkaar hebben, met alle gevolgen vandien... De enige die tevreden is en niets nodig heeft van Gaunt is sherrif Alan Pangborn. Maar na een aantal moorden, een poging tot zelfmoord en een afgebrande kerk, besluit hij noodgedwongen in actie te komen...
Nefes (2008) Nefes (2008)
Een 40-man sterke legereenheid is gestationeerd op de 2365m hoge berg Karabal en vervult daar in alle eenzaamheid haar dienstplicht. Op de grens van leven en dood, leed en vreugde verdedigen de soldaten een zendstation.
Nèg Maron (2005) Nèg Maron (2005)
Josua en Silex, twee jeugdvrienden van in de twintig uit de arme achterbuurten, leven een uitzichtsloos leven. Ze hangen hele dagen rond in de buurt met hun vrienden. Op een dag besluiten ze een baantje aan te nemen dat het daglicht niet kan verdragen.
Negatibu Happî Chênsô Ejji (2007) Negatibu Happî Chênsô Ejji (2007)
Yusuke, een student, ontmoet Eri, een mooi meisje in een schooluniform. Elke nacht moet Erin vechten tegen een onoverwinnelijke reus met een enorme kettingzaag. Wie is die man? Waarom moet Eri met hem vechten?
Negatives (1968) Negatives (1968)
Een koppel in Londen fleurt hun liefdesleven op door middel van rollenspellen. Wanneer hun Duitse buurvrouw een foto laat zien van een Duitse gevechtspiloot uit de 1e Wereld Oorlog die exact op Theo lijkt, fantaseert Theo dat hij deze Baron von Richthofen is. Wat onschuldig begint dreigt na een tijdje behoorlijk uit de hand te lopen.
Negende Uur, Het (2000) Negende Uur, Het (2000)
Zanger Edward Schneider krijgt de kans van zijn leven: de vertolking van de Christuspartij van de Mattheus Passion. Met zijn vaste begeleider Jan heeft hij altijd in middelmatige zaaltjes gestaan en nu mag hij dan in het Walhalla van de muziekwereld - Het Amsterdamse Concertgebouw - de partij van zijn leven zingen. Vanwege zijn uitbundige levensstijl heeft hij daar echter veel meer problemen mee dan hij dacht. Dirigent Agincourt is stellig van mening dat niet-gelovigen onmogelijk de geestelijke diepten van de Mattheus Passion kunnen peilen. Hij lijkt gelijk te hebben maar waar niemand op heeft gerekend is de noodzaak van liefde.
Neger, Neger, Schornsteinfeger (2006) Neger, Neger, Schornsteinfeger (2006)
Hamburg 1935. De negenjarige Hans-Jürgen Massaquoi heeft het als enige neger op school niet gemakkelijk. Zijn moeder, de blanke verpleegster Bertha, is door zijn vader in de steek gelaten en voedt hem alleen op. Zij krijgt een relatie met Franz, die Hans-Jürgen wel mag maar steeds meer met de nazi-ideologie begint te symphatiseren.
Negotiator, The (1998) Negotiator, The (1998)
Na een zoveelste opdracht succesvol te hebben afgerond, wordt de politieonderhandelaar Danny Roman door collega's en pers op handen gedragen. Die avond vertelt zijn partner hem dat hij bewijzen heeft van fraude in het politiedepartement. Wanneer hij later op de afgesproken tijd op hun ontmoetingsplaats aankomt, blijkt Danny's partner te zijn vermoord. De geprezen politieman wordt prompt beschuldigd van de moord. Hij begeeft zich naar Interne Zaken en eist van hun chef, Terence Niebaum, de volledige waarheid. Het gesprek loopt uit de hand en Danny gijzelt Niebaum en de drie andere aanwezigen. Omdat hij als geen ander weet hoe de politie dergelijke situaties aanpakt, vraagt hij de hulp van een buitenstaander: een andere onderhandelaar, Chris Sabian...
Negra Angustias, La (1950) Negra Angustias, La (1950)
De geitenhoedster Angustias (María Elena Marqués) wordt vanwege de reputatie van haar vader (Agustín Isunza) die een bandiet is, in het leger opgenomen van de Mexicaanse rebellenleider Zapata (Eduardo Arozamena). In zijn leger wordt zij colonel.
Negresco**** - Eine Tödliche Affäre (1968) Negresco**** - Eine Tödliche Affäre (1968)
Een succesvolle fotograaf ziet in zijn verhouding met een mondaine, maar ondoordringbare vrouw de kans van zijn leven. Hij wil verder komen in de Jetset, met als einddoel de High Society.
Neige et le Feu, La (1991) Neige et le Feu, La (1991)
Voor de meeste jonge soldaten is de oorlog een tijd van eenzaamheid, vechten en sterven. Maar voor de cynische rijkeluiszoon Jacques vormt deze periode een tijd van actie en onmogelijke romances.
Neige Était Sale, La (1952) Neige Était Sale, La (1952)
Frank Friedmayer (Daniel Gélin) is achttien en woont in een onbekend stadje in Oost Europa. Het land is bezet door de nazi's, waarmee Frank's moeder de allerbeste relaties onderhoudt. Het geschonden imago van zijn moeder tast Frank ook aan. Hij gaat het criminele pad op.
Neighbor, The (1993) Neighbor, The (1993)
John en Mary Westhill zijn van plan een gezin te stichten en hebben daarvoor ook het gepaste huis gevonden. Hun geluk wordt echter verstoord wanneer hun op het eerste gezicht vriendelijke buurman Myron Hatcher geobsedeerd geraakt door Mary’s zwangerschap.
Neighborhood Watch (2005) Neighborhood Watch (2005)
Bob en Wendi Petersen zijn verhuisd van Engeland naar de VS, zodat Bob aan zijn droombaan kan beginnen bij de industriële reus Zeecor. Het bedrijf heeft zelfs gezorgd voor een ruim huis in de rustige buitenwijken. Wat kan een pasgetrouwd stel zich nog meer wensen? Maar iedere perfecte buurt heeft een duister geheim en in dit geval luistert dat naar de naam van Adrian Trumbull. Ogenschijnlijk vriendelijk, maar verontrustend intens, verwelkomt Trumbull zijn nieuwe jonge buren met geschenken en hulpvaardigheid. Achter zijn vriendelijke woorden schuilt echter een morbide obsessie met vergif en zelfverminking. En binnen de muren van zijn ranzige huis heerst de waanzin. De droombuurt van Bob en Wendi Petersen verandert in hun ergste nachtmerrie.
Neighbors (1981) Neighbors (1981)
Earl Keese (Belushi) is een doorsnee burger van bijna middelbare leeftijd. Hij leidt een redelijk gemakkelijk leventje met zijn gezin in hun eengezinswoning... tot de woning ernaast wordt verkocht aan Vic (Aykroyd) en Ramona (Cathy Moriarty), een vreemd stel dat Earl al snel tot waanzin drijft. Door Vics krankzinnige gedrag en Ramona's grote verleiding weet Earl niet meer waar hij het zoeken moet. Earl's leventje staat plotseling helemaal op z'n kop.
Neil Young: Human Highway (1982) Neil Young: Human Highway (1982)
De nieuwe eigenaar van een wegrestaurantje, gelegen in een stadje dat gebouwd is rondom een voortdurende lekkende kerncentrale, is van plan om zijn nieuwe bezit in de brand te steken. Op die manier hoopt hij het verzekeringsgeld op te kunnen strijken en te vertrekken. Een serie aan vreemde figuren en bizarre gebeurtenissen weerhouden hem echter van zijn voorgenomen daad.
Neilonis Nadzvis Khe (1985) Neilonis Nadzvis Khe (1985)
Enkele uren voor de jaarwisseling wacht een menigte ongeduldige mensen op de bus die hen van Tbilisi naar Koetaisi, in het westen van de Georgië, moet brengen. Iedereen wil op tijd thuis zijn om in huiselijke kring oudejaarsavond te vieren, maar de bus is te laat. De passagiers, die elkaar vantevoren niet kenden, leren elkaar langzamerhand kennen wanneer zowel gesprekken als ruzies op gang komen.
Neither the Sea Nor the Sand (1972) Neither the Sea Nor the Sand (1972)
Anna Robinson heeft nogal wat tegenslag moeten verwerken en wil graag tot rust komen op het eiland Jersey. Zij maakt daar kennis met vuurtorenwachter Hugh en zij worden al snel verliefd. Ze logeren bij de broer van Hugh, die echter niet erg op hun relatie is gesteld, waarop Hugh en Anna besluiten om naar Schotland te reizen. Nadat Hugh onder mysterieuze omstandigheden op het strand is gestorven, krijgt Anna 's nachts bezoek van haar overleden geliefde, die niet meer dezelfde lijkt te zijn.
Neji-Shiki (1998) Neji-Shiki (1998)
Het is twee jaar geleden dat Tsube en Kuniko gingen samenwonen. Zij kunnen nu echter de huur niet meer betalen. Hierdoor moeten ze weer gescheiden leven. Na een tijdje ontdekt Tsube dat Kuniko ontrouw is geweest en doet hij een poging tot zelfmoord. Deze poging mislukt en nadat hij het ziekenhuis verlaat, gaat hij naar de bergen om alles op een rijtje te zetten. Hier ontmoet hij Chiyoji, een plaatselijk meisje, dat hem fascineert.
Nekam Achat Mishtey Eynay (2005) Nekam Achat Mishtey Eynay (2005)
De mythes van Samson en Massada leren de jonge Israëliërs dat de dood loofwaardiger is dan de onderwerping. Vandaag, nu de tweede Intifada een hoogtepunt bereikt, moeten de Palestijnen echter nog elke dag de vernederingen van het Israëlische leger ondergaan. Boeren mogen hun velden niet bewerken, kinderen worden urenlang in een checkpoint vastgehouden als ze uit school terugkeren, een oude vrouw mag niet op bezoek bij haar dochter… De Palestijnen zijn moegetergd, uitgeput. Net als de Joden tegenover de Romeinen of Samson tegen de Filistijnen schreeuwen ze hun woede en onmacht uit.
Nekem Lámpást Adott Kezembe az Úr, Pesten (1999) Nekem Lámpást Adott Kezembe az Úr, Pesten (1999)
Vijf verschillende verhalen zijn verbonden met elkaar door twee terugkerende karakters: de doodgravers Kapa en Pepe. In één verhaal spelen de regisseur en de scriptschrijver twee karakters. Vermoord door sluipschutters, wordt hun as door de ouderwetse doodgravers omgewisseld. In een ander verhaal verzoekt een rijke man een arme man zichzelf niet om te brengen, om uiteindelijk zelf de hand aan zichzelf te leggen. In een derde verhaal mediteren karakters in een landhuis over de Hongaarse geschiedenis, revolutie en geweld.
Neko no Ongaeshi (2002) Neko no Ongaeshi (2002)
Haru beleeft een doodnormale schooldag, maar wanneer ze met een vriendinnetje naar huis loopt gebeurt er iets merkwaardigs. Ze redt een kat die bijna werd overreden door een auto, en tot haar verbazing staat het dier op en bedankt haar. Haru is perplex maar haar moeder herinnert haar aan een vergelijkbaar voorval van toen ze nog klein was. 's Avonds blijkt er een processie van katten op straat plaats te vinden..
Nekromantik (1987) Nekromantik (1987)
Nekromantik gaat over een man van middelbare leeftijd genaamd Robert Schmadtke, die werkt voor een schoonmaak bedrijf. Zijn werk is het bergen van restanten van dode lichamen na ongelukken. Zijn hobby is om lichaamsdelen mee na huis te nemen. Op een dag komt hij een dood lichaam tegen. In plaats van het lichaam te laten begraven neemt hij het mee naar zijn vriendin, en de pret begint.
Nekromantik 2 (1991) Nekromantik 2 (1991)
De sexy zuster Monika zit met een probleem. Ze wordt heen en weer geslingerd tussen twee minnaars: Mark, een gewone sterveling en Rob, een levende dode. Mark is weliswaar lief en betrouwbaar, maar is niet zo goed in bed als haar dode minnaar Rob.
Nel Blu Dipinto di Blu (1959) Nel Blu Dipinto di Blu (1959)
Turi, een gelukkige Siciliaanse zwerver die leeft van dag naar dag, kan geen verkeerde voet zetten wanneer het de omgang met mooie vrouwen bereft. Zij schijnen echt allemaal te bezwijken voor zijn charmes. Op een dag, echter, wordt hij beschuldigd van medeplichtigheid in een diefstal bij een juwelier. Turi heeft absoluut niets met die diefstal te maken, maar niettemin heeft hij een alibi nodig en hij wordt gedwongen om te zeggen bij wie hij de nacht heeft doorgebracht. Maar als hij dat doet worden zijn andere vriendinnen allemaal jaloers en keren zich tegen hem...
Nel Mirino di Black Aphrodite (1978) Nel Mirino di Black Aphrodite (1978)
Onderzoekers landen op een paradijselijk eiland waar ze worden geconfronteerd met een ruige vrouw. Wat begint met kleine aanvaringen eindigt in gewelddadige vuurgevechten.
Nell (1994) Nell (1994)
Huisarts Jeremy Lovell wordt samen met de sheriff de bossen van Robertsville ingestuurd waar hij de dood van miss Violet Kelly officieel moet vaststellen. In de hut, waar de vrouw als een kluizenaar leefde, vinden ze het wereldvreemde meisje Nell. Ze heeft heel haar leven in afzondering geleefd en is ontzettend bang. Bovendien praat ze een eigen onverstaanbaar taaltje, waardoor elke vorm van communicatie onmogelijk is. Jeremy wil Nell helpen en vraagt raad aan psychiater Paula Olsen. Ze is meteen geïntereseerd en wil Nell observeren in een ziekenhuis. Jeremy is van mening dat Nell in haar natuurlijke omgeving moet gelaten worden om zo in haar leefwereld te kunnen doordringen. De artsen slagen er niet in een compromis te sluiten, waardoor de zaak voor de rechtbank komt. De rechtbank wil pas over enkele maanden beslissen. In die tijd mogen Paula en Jeremy het meisje observeren in haar natuurlike omgeving. Maar dan komt de pers achter het bestaan van Nell...
Nell Gwyn (1934) Nell Gwyn (1934)
Kostuumdrama over de opkomst en ondergang van Nell Gwyn, de favoriete maîtresse van ‘merry monarch’ Koning Charles II. Nell is inmiddels op leeftijd en in terugblik zien we haar transformatie van fruitverkoopster tot actrice tot koninklijke minnares. Het venijn ligt bij de andere vrouwen rond de koning die er alles aan doen om Nell weg te krijgen.
Nella Città l'Inferno (1958) Nella Città l'Inferno (1958)
Lina (Giulietta Masina) wordt ten onrechte beschuldigd van diefstal en belandt in een vrouwengevangenis. Daar krijgt ze een aantal lessen in de criminaliteit van haar celgenote Egle (Anna Magnani). De prostituees, moordenaars en dieven hebben geen positieve invloed op de onschuldige Lina.
Nella Stretta Morsa del Ragno (1971) Nella Stretta Morsa del Ragno (1971)
Journalist Alan Foster gaat de weddenschap aan dat hij een nacht in een spookhuis kan doorbrengen. Hij komt er al snel achter dat de verhalen over geesten in het kasteel niet ongegrond zijn.
Nella Terra dei Cannibali (2003) Nella Terra dei Cannibali (2003)
Een groep commando's wordt de Amazone-jungle ingestuurd om de dochter van een generaal te redden. Zij is ontvoerd door een gevaarlijke stam van kannibalen.
Nelle Pieghe della Carne (1970) Nelle Pieghe della Carne (1970)
Een villa wordt bewoond door een zonderlinge familie. Ze hebben een geesteszieke dochter en de ouders maken zich schuldig aan incest. Alle nietsvermoedende gasten worden op wrede wijze geliquideerd: ofwel worden ze onthoofd, ondergedompeld in een bad met bijtend zuur of naar een gaskamer gebracht.
Nelly & Monsieur Arnaud (1995) Nelly & Monsieur Arnaud (1995)
Nelly (Emmanuelle Béart) hoeft niets te verwachten van haar man als het erom gaat uit de financiele problemen te komen, want hij zit alleen maar voor de televisie. Ze neemt nu allerlei baantjes om aan het geld te komen. Dan stelt een vriendin haar voor aan Pierre Arnaud (Michel Serrault), die zijn memoires uitgewerkt wil hebben. Ze gaat in op deze werkzaamheden, en de twee leren elkaar zeer goed kennen.
Nema Problema (2004) Nema Problema (2004)
Lorenzi, een oorlogscorrespondent, gaat met een lokale tolk Balkan terrein binnen waar wordt gevochten, om de indentiteit te ontdekken van ''Commander Jako'', die verdacht wordt van het verdwijnen van een konvooi vluchtelingen. Lorenzi, die Jako niet kan vinden, verzint nieuwe verhalen om zijn reputatie als oorlogscorrespondent op te bouwen. Lorenzi komt er uiteindelijk achter dat hij zelf slachtoffer wordt van zijn eigen verzonnen verhalen.
Nema-ye Nazdik (1990) Nema-ye Nazdik (1990)
Documentaire over het proces tegen een man die gearresteerd werd omdat hij zich uitgaf voor een beroemd Iraans cineast. Dit gegeven is documentair; Kiarostami volgt het proces,nadat hij er in de krant over gelezen heeft. Maar de zwendelaar ontpopt zich voor de camera tot een uitstekend acteur die door Kiarostami's film een beroemdheid wordt.
Nemesis (1993) Nemesis (1993)
In het jaar 2027 is mogelijk om je lichaam te upgraden met cybernetische implantaten. Agent Alex Rain heeft al heel wat up-grades ondergaan als hij tijdens een schietpartij met leden van de terroristische organisatie de Red Army Hammerhead zwaar beschadigd/gewond raakt. Wanneer Alex weer is opgelapt, neemt hij ontslag en gaat hij naar Rio om carrière te maken als smokkelaar. Alex wordt echter door zijn ex-baas, Farnsworth, ontvoerd en gedwongen nog 1 laatste klus te klaren. De Hammerheads hebben de plannen van een topontmoeting tussen Japanners en Amerikanen gestolen en Alex moet de terroristen opsporen en uitschakelen.
Nemesis 2: Nebula (1995) Nemesis 2: Nebula (1995)
Het is 73 jaar geleden dat de mensheid de oorlog verloor van de cyborgs. Sindsdien worden mensen gebruikt als slaven. Een groep wetenschappers lijkt de manier gevonden te hebben om de cyborgs uit te schakelen, maar de cyborgs laten zich niet zomaar van de aarbodem vegen..
Nemesis 4: Death Angel (1997) Nemesis 4: Death Angel (1997)
Alex is terug, met ditmaal de opdracht om een man te vermoorden. Dit gaat mis en de verkeerde man wordt vermoord. Een paar premie-jagers worden op haar afgestuurd en dus is het voor Alex te hopen dat haar vrienden haar een handje komen helpen.
Nemesis Game (2003) Nemesis Game (2003)
De introverte studente Sara, die schuw is tegenover haar klasgenoten, kiest ervoor om tijd door te brengen met Vern, eigenaar van een stripboekwinkel. Samen delen ze een passie voor hersenspelletjes en raadsels. Maar als de raadsels die Sara oplost resulteren in de dood van mensen om haar heen, realiseert ze zich dat ze betrokken is in een veel groter spel dan dat ze ooit vermoedde.
Nemesis III: Prey Harder (1996) Nemesis III: Prey Harder (1996)
Alex wordt wakker in de woestijn, ze is met bloed besmeurd maar kan zich niks meer herinneren. Ze wordt gered door Farnsworth Two, die echter weinig goeds met haar van plan is. Gelukkig krijgt Alex langzaam haar geheugen terug en beseft ze dat ze behoort tot een groep mensen met super DNA. De Cyborgs beheersen de toekomst en reizen wanhopig door de tijd op zoek naar dit soort mensen. Alex heeft maar vierentwintig uur de tijd om uit het heden te ontsnappen, maar de meedogenloze Cyborgs zetten hun jacht ongestoord voort.
Nemica, La (1952) Nemica, La (1952)
De hertogin Anna is een weduwe die haar twee zonen alleen moet opvoeden. De oudste is een onwettig kind van haar echtgenoot. Ze houdt dit weliswaar geheim, maar zij wil niet dat Roberto later in plaats van Giacomo de rijkdom en adellijke titel zou erven. Roberto die echt van zijn stiefmoeder houdt is geschokt wanneer hij de waarheid verneemt en uit wanhoop wordt hij lid van het leger... maar het is Giacomo die tijdens de oorlog sterft. Ondanks haar verdriet kan Anna niet anders dan Roberto als haar eigen zoon aanvaarden...
Nemico di Mia Moglie, Il (1959) Nemico di Mia Moglie, Il (1959)
Marco is een scheidsrechter tegen de zin van zijn familie. Zijn vrouw, Luciana, haat voetbal omdat zij vindt dat Marco teveel tijd bij het spel doorbrengt. Zijn vader veracht ook die sport omdat hij altijd heeft gewild dat Marco een rechter werd. Marco wordt vaak heen en weer geduwd door de spelers die niet van zijn besluiten houden, en wat er ook gebeurt, hij heeft nog altijd de kans dat hij door een stel woeste voetbalfans in elkaar wordt geslagen. In het kort: Marco leidt een hondenleven, maar ondanks alles houdt hij ervan. In een bepaalde wedstrijd neemt hij een correcte maar zeer gevaarlijke beslissing.
Nemmeno il Destino (2004) Nemmeno il Destino (2004)
Verhaal over de jongen Alessandro die in één van de voorsteden van Turijn leeft samen met zijn geestelijke zieke moeder. Alessandro moet dagelijks vechten om te overleven en heeft er op een dag dan ook genoeg van en besluit zijn huis in de fik te steken om zo zijn frustaties te tonen...
Nemmeno in un Sogno (2002) Nemmeno in un Sogno (2002)
Gefascineerd door de Italiaanse televisie, besluit herder Ahmet zijn leven in een verre provincie van Azië te verlaten voor een nieuw leven aan een kustplaats in Italië die hij van de reclames kent. Zijn bagage: een geit, een paraplu en een geheimzinnige koffer. Aangekomen op vakantieclub Magic Club lijken zijn dromen bewaarheid te worden…
Nemo (1984) Nemo (1984)
In zijn slaap komt de kleine jongen Nemo via een lift in de wolkenkrabber waarin hij woont, in een andere dimensie terecht. Een droomwereld die zich aan het eind van de wereld bevindt en op geen enkele plattegrond te vinden is. Hier schemert het altijd, valt blauwe sneeuw uit de hemel en gaat zand spontaan in vlammen op. De mensen die hij er ontmoet, zoals de tovenaar Mr. Rip, de ruiter De Gemaskerde Wreker en het ruimtewezen Rals-Akrai voegen ieder de werkelijkheid waarin ze willen ontsnappen toe aan de droomwereld.
Nemuri Kyoshiro 1: Sappocho (1963) Nemuri Kyoshiro 1: Sappocho (1963)
De roodharige zwaardvechter Nemuri Kyoshiro, van Japans/Europese afkomst, doolt door Japan heen. Hij belandt midden in een strijd wanneer hij middels de mooie Chisa wordt benaderd door de leider van de Kaga clan. Hij vreest dat het Shogunnaat achter de door hem gepleegde moord op zijn partner komt, wat hij echter niet is dat zijn doodgewaande partner nog leeft en uit is op wraak.
Nemuri Kyoshiro 2: Shôbu (1964) Nemuri Kyoshiro 2: Shôbu (1964)
De roodharige zwaardvechter Nemuri Kyoshiro, van Japans/Europese afkomst, doolt door Japan heen. Op deze reis ontmoet Nemuri een lokale financiële manager die de uitgaven van een dochter van een Shogun in de gaten moet houden. Wanneer deze beste man het zakgeld van de jongedame verlaagd vanwege buitensporige uitgaven, stuurt zij moordenaars op de ambtenaar af. Onder de indruk van de integriteit van de ambtenaar, besluit Nemuri de man te beschermen.
Nemuri Kyoshiro 3: Engetsugiri (1964) Nemuri Kyoshiro 3: Engetsugiri (1964)
De roodharige zwaardvechter Nemuri Kyoshiro, van Japans/Europese afkomst, doolt door Japan heen. Wanneer Nemuri in een gevecht raakt met een jonge dame duikt er opeens een derde zwaardvechter op, een vreemdeling die weleens de ondergang van Nemuri kan inluiden.
Nemuri Kyoshiro 4: Joyoken (1964) Nemuri Kyoshiro 4: Joyoken (1964)
De roodharige zwaardvechter Nemuri Kyoshiro, van Japans/Europese afkomst, doolt door Japan heen. Nemuri Kyoshiro krijgt te maken met een oude vijand; de verwende dochter van de Shogun, die samen met haar aanhangers wraak wilt nemen op de Nemuri. Maar zij is niet de enige vijand uit het verleden die opduikt ...
Nemuri Kyoshiro 5: Enjo-ken (1965) Nemuri Kyoshiro 5: Enjo-ken (1965)
De roodharige zwaardvechter Nemuri Kyoshiro, van Japans/Europese afkomst, doolt rond in Japan. Ditmaal moet hij met zijn zwaard een onschuldig meisje beschermen dat op de dodenlijst staat van de plaatselijke maffia.
Nemuru Otoko (1996) Nemuru Otoko (1996)
De slapende man uit de titel is Takuiji, een jonge man die na een reis door Zuid-Amerika terugkomt in zijn dorp en in de bergen achter zijn huis een even raadselachtig als fataal ongeluk krijgt: hij raakt er door in coma. Sleeping Man gaat over de dingen die rond hem heen gebeuren; de seizoenen die komen en die gaan, het leven in het dorp en de mensen die hem verzorgen en komen opzoeken. Zoals zijn vroegere schoolvriend, de electricien Kamimura, die af en toe naast hem komen zitten en herinneringen aan vroeger ophaalt.Ook maken we kennis met de oude molenaar die verhalen vertelt aan een jongetje in het dorp. En met Tia (Christine Hakim), een buitenlandse vrouw die in de plaatselijke bar werkt en die tijdens een overstroming haar zoontje verloor.
Nenè (1977) Nenè (1977)
Pa (Sven Valsecchi) is een negenjarige jongen die, ondanks zijn jonge leeftijd, bijzonder geïnteresseerd is in volwassenheid en seksualiteit. Samen met zijn kameraden zoekt hij een manier om op dat verzwegen gebied meer te weten te komen. Zijn 15-jarige nicht Nenè (Leonora Fani) is daarbij een belangrijke bron van informatie.
Nénette et Boni (1996) Nénette et Boni (1996)
Nénette en Boni, zus en broer, zijn apart van elkaar opgevoed doordat hun ouders zijn gescheiden. Boni is opgegroeid tot een agressieve en eenzame jongen, Nénette zit in een kostschool. Onverwachts staat de weggelopen Nénette bij Boni op de stoep. De vijftienjarige blijkt zeven maanden zwanger, wat Boni, die eigenlijk niets met zijn zus te maken wil hebben, voor een dilemma stelt: trekt hij zich haar lot aan of niet?
Neo Ned (2005) Neo Ned (2005)
Zoals elk kind, adoreert Ned zijn vader en hoopt net zo te worden als hij. Helaas is zijn vader een crimineel en spendeert het grootste gedeelte van zijn leven in de gevangenis. Ned heeft verder geen familie en komt al snel in aanraking met de neo-nazistische club "Aryan Brotherhood". Niet veel later wordt Ned geplaatst in een psychiatrisch ziekenhuis waar hij de kamer deelt met een jong zwart meisje dat beweert een reïncarnatie te zijn van Adolf Hitler. Wat volgt is een liefde die voorheen onmogelijk leek.
Neobychainye Priklyucheniya Mistera Vesta v Strane ... (1924) Neobychainye Priklyucheniya Mistera Vesta v Strane ... (1924)
geregisseerd door Lev Kuleshov
met Porfiri Podobed, Boris Barnet en Vsevolod Pudovkin
Neoege Narul Bonaenda (1994) Neoege Narul Bonaenda (1994)
Een mislukte romanschrijver (veroordeeld voor plagiaat), die aan de lopende band seksistische porno produceert, droomt ervan ooit een beroemde schrijver te worden. Op een dag trekt een welgemutste arbeidster, met een frisse kijk op leven en seks, in zijn huis.
Neokonchennaya Pyesa dlya Mekhanicheskogo Pianino (1977) Neokonchennaya Pyesa dlya Mekhanicheskogo Pianino (1977)
geregisseerd door Nikita Mikhalkov
met Aleksandr Kalyagin, Yelena Solovey en Yevgeniya Glushenko
Neon Bible, The (1995) Neon Bible, The (1995)
De film speelt zich af in de jaren dertig en veertig. David heeft geen vrienden en zijn moeder wordt geslagen door zijn strenge vader. David is gefascineerd door zijn tante Mae die vroeger zong in een nightclub..
Neon City (1992) Neon City (1992)
Het jaar is 2052. Een bonte groep mensen probeert tussen radioactieve wolken, mutanten en zonnevlammen van Jericho naar Neon City te komen, waar nog wat 'law and order' heerst. Terwijl iedereen zijn of haar duistere kanten verbergt wordt premiejager Harry (Ironside) verliefd op moordenares Reno.
Neon Maniacs (1986) Neon Maniacs (1986)
Een groep tieners uit San Fransisco stuit, op een wilde nacht met veel alcohol en seks, in een park op een groep moordzuchtige monsters. De monsters huizen in een toren van de Golden Gate Bridge. Wanneer de jongeren de autoriteiten waarschuwen, gelooft niemand hen.
Neoneun Nae Unmyeong (2005) Neoneun Nae Unmyeong (2005)
De vrijgezel Seok-joong, die nauwelijks ervaring heeft in de liefde, wordt op het eerste gezicht verliefd op de prostituee Eun-ha. In eerste instantie toont ze geen interesse, maar geleidelijk raakt ze gevleid door de toegewijdheid van Seok-joong. Na een tijdje trouwen ze, maar op een dag ontdekt Eun-ha dat ze met HIV is besmet en besluit Seok-joong te verlaten.
Neonstadt (1982) Neonstadt (1982)
Deze film vertelt vijf verhalen over het leven en de problemen van eindexamenkandidaten aan de Münchner Film-hogeschool in de jaren '80. Veel jongeren worstelen met problemen en kunnen het leven in een grote stad niet goed aan.
Neotpravlennoye Pismo (1959) Neotpravlennoye Pismo (1959)
Een geologisch expeditieteam, bestaande uit drie mannen en een vrouw, gaat in Siberië op zoek naar diamanten. Nadat ze de kostbare edelstenen hebben gevonden, blijken ze niet weg te kunnen vanwege een bosbrand. De vier raken verdwaald en moeten alles op alles zetten om de inzettende winter te overleven.
Nephew, The (1998) Nephew, The (1998)
Twintig jaar geleden vertrok de zus van Tony naar Amerika. Niemand hoorde ooit nog wat van haar, maar nu is het bericht bij haar geboorteplaats aangekomen dat ze overleden is. Enkele dagen later arriveert ook haar enige zoon, Chad. Het wordt duidelijk dat zijn moeder met een man uit Harlem getrouwd was. Al snel heeft Chad een oogje op Aislin, en zij ook op hem. Maar een oud conflict tussen de vader van Aislin en de oom van Chad speelt opnieuw op.
Nepoddayushchiyesya (1959) Nepoddayushchiyesya (1959)
Komedie over de 'strijd' tussen een gedreven jonge dame, actief lid van de Komsomol, oftewel De Jonge Communisten Vereniging en twee luie fabrieksarbeiders die nergens interesse in hebben. Ze besluit de twee jongens onder handen te nemen, opdat ze volwaardige burgers zullen worden.
Neptune Factor, The (1973) Neptune Factor, The (1973)
In de Atlantische Oceaan zijn wetenschappers bezig met onderzoek in het Ocean Lab II. Alles gaat goed totdat het lab wordt getroffen door een zeebeving en naar onbekende diepten meegesleurd wordt. De zoektocht van een eerste onderzeeër levert niets op en de mini-onderzeeër Neptunus wordt op pad gestuurd. Als de aquanauten een enorm gat op de bodem van de zee ontdekken begint een ware odyssee vol gevaren.
Neptune's Daughter (1949) Neptune's Daughter (1949)
Eve Barrett is een succesvol zwemster die furore maakt wegens haar onverslaanbaarheid en de badpakken die ze draagt tijdens wedstrijden. Op een dag komt een beroemd waterpoloteam uit Zuid-Amerika naar het stadje waar ze woont en haar zusje Betty is vast van plan het hart van José Rourke, de sterspeler van het team, te veroveren. Eve vindt de Don Juan echter geen geschikte partner voor haar zus en probeert een overslaande vonk te voorkomen. Maar voordat ze het weet wordt ze zelf verliefd.
Nereden Çikti Bu Velet (1975) Nereden Çikti Bu Velet (1975)
Twee wat domme maar goedwillige mannen brengen op een dag een klein kind dat ze op straat gevonden hebben naar hun bescheiden huisje. Ze proberen voor het kind te zorgen maar dit gaat niet altijd even soepel waardoor ze constant in lastige situaties terecht komen.
Neredesin Firuze (2003) Neredesin Firuze (2003)
Hayri en Orhan doen tot twee keer toe een poging om een muziekcassette uit te brengen. Maar helaas, beide floppen. Ze hebben bij mensen in de "Platenlabel Boulevard" in Istanbul schulden lopen en ze worden uit het hotel waar ze verblijven getrapt. Met diverse andere mislukte pogingen, proberen ze de advocaten en gerechtsdeurwaarders te ontlopen. Op een dag komt er een telefoontje binnen van iemand, die zegt dat hij goed kan zingen. Als deze persoon via de telefoon voor hen zingt, denken ze dat ze een goudmijn hebben gevonden.
Nerolio (1996) Nerolio (1996)
In Nerolio schetst regisseur Grimaldi een fictief portret van zijn held en voorbeeld Pier Paolo Pasolini. In deel één reist een beroemde Italiaanse dichter en filmmaker met de trein van Messina naar Syracuse. Hij bezoekt de volkswijk, het Mazzarona district, en kijkt naar de voetballende jongens. 's Nachts maken de jongens en vuurtje op het strand. Eén voor één gaan ze in de auto van de dichter zitten, die hen naar klassieke muziek laat luisteren, hen streelt en bewondert. De volgende dag vertrekt de dichter. Deel twee speelt zich voornamelijk af in het huis van de dichter in Rome, waar hij met zijn moeder woont. Een jongen, Valerio, bezoekt hem meerdere malen, omdat hij een scriptie schrijft over het werk van de dichter. Zijn werkelijke bedoeling is echter de dichter te vragen zijn eerste roman te lezen en hem te helpen met het publiceren daarvan. Als de dichter daar achter komt, volgt er een hevige woordenwisseling. Ze sluiten een deal, de dichter krijgt seks in ruil voor zijn hulp met het boek van Valerio. In deel drie wandelt de dichter 's nachts door de desolate straten van Rome. Hij ontmoet een jongen, vraagt hem mee uit eten en biedt hem aan in één van zijn nieuwe films mee te spelen. Ze rijden een stukje in de auto van de dichter, die zijn eerst avances maakt. De nerveuze jongen wil eerst geld zien. Later op het strand krijgen ze ruzie.
Nerone (1977) Nerone (1977)
In deze parodie wordt de gehate Romeinse keizer Nero (Pippo Franco) door zijn opponent Seneca (Oreste Lionello) weggestopt in een hospitaal voor geestelijk gestoorden. Gelukkig kan hij, met behulp van zijn vriend Petronio Arbitro (Enrico Montesano), ontsnappen om de revolutie die Seneca gepland had te verhinderen.
Nerven (1919) Nerven (1919)
Nerven laat een beeld zien van het Duitsland van 1919. Verschillende mensen, uit diverse sociale lagen, worden gevolgd; fabriekseigenaar Roloff, die zijn verstand verliest na een serie catastrofen, leraar John, die de held van de massa wordt en Marja, die langzaam een radicale revolutionair wordt.
Nervous Ticks (1992) Nervous Ticks (1992)
Na een zware werkdag, heeft bagage-manager York Daley (Bill Pullman) 90 minuten om heen en weer te rijden tussen zijn huis en het vliegveld. Thuis pikt hij zijn vriendin Nancy (Julie Brown) op om de vlucht van acht uur naar Rio de Janeiro te halen. Al snel gaat alles verkeerd.
Neseli Gençlik (2006) Neseli Gençlik (2006)
Een groepje welgestelde studenten van een kostschool in Istanbul, doet niets anders dan loltrappen, drinken en meisjes begluren. Wanneer een van hen toegeeft nog maagd te zijn, besluiten zijn vrienden de handen uit de mouwen te steken om hem zo snel mogelijk aan een meisje te helpen.
Neseli Günler (1978) Neseli Günler (1978)
Kazim en Saadet zijn gelukkig getrouwd, hebben zes kinderen en verdienen hun kost met het maken en verkopen van het lekkerste tafelzuur van Istanbul. Op een dag ontstaat er echter hevige onenigheid over een recept, wat tot gevolg heeft dat moeder Saadet met drie van de zes kinderen het huis verlaat om op zichzelf te gaan wonen. Jaren later krijgen twee van de zoons ruzie om een meisje. Het is oom Ziya die ze uit elkaar haalt en aan elkaar voorstelt. Vanaf dat moment doen de zes kinderen er alles aan om hun ouders te laten hertrouwen.
Neskolko Dnej iz Zhizni I.I. Oblomova (1979) Neskolko Dnej iz Zhizni I.I. Oblomova (1979)
geregisseerd door Nikita Mikhalkov
met Oleg Tabakov, Yuri Bogatyryov en Andrei Popov
Nest, The (1988) Nest, The (1988)
Door een biologisch experiment vallen vleesetende mutant-kakkerlakken een vissersdorp aan en slachten stiekem de bewoners af.
Nesting, The (1981) Nesting, The (1981)
Een schrijfster die lijdt aan agoraphobie (angst voor open ruimtes) huurt een geïsoleerd huisje, zodat zij zich kan concentreren op het schrijven van een boek. Ze weet echter niet dat het huis voorheen een bordeel is geweest, en dat het bewoond wordt door geesten van dode prostituees.
Nestore l'Ultima Corsa (1994) Nestore l'Ultima Corsa (1994)
De werkgever van koetsier Gaetano (Alberto Sordi) geeft hem de opdracht om zijn paard Nestor naar het slachthuis te brengen. Gaetano kan het niet over zijn verkrijgen en vlucht weg met het dier. Het dappere tweetal zwerft langs de straten op zoek naar een helpende hand, totdat zij uiteindelijk terecht komen bij een oude boer en zijn mooie dochter.
Net 2.0, The (2006) Net 2.0, The (2006)
Het leven van de jonge computeranaliste Hope Cassidy (Deloach) wordt in één klap overhoop gegooid, als ze in Istanbul aan haar nieuwe baan begint. Ze ontdekt dat haar creditcards niet meer geldig zijn, haar bankrekening leeg is en haar identiteit gestolen is.
Net Games (2003) Net Games (2003)
Adam heeft een prima leven: super baan, geweldige vrienden en een goed huwelijk. Alleen zijn seksleven laat te wensen over. Hij vind de perfecte oplossing op een website genaamd Cyberchat. Hier kan hij al zijn verlangens laten vervullen zonder het huis te verlaten. Geen lichamelijk contact, alleen fantasie. Geen risico’s dus. Maar dan maakt hij kennis met de verleidelijke maar psychotische “Angel”. Ze speelt een smerig spel van lust, chantage en moord. Adam raakt steeds verder verstrikt in haar dodelijke web en hij moet vechten voor zijn leven en alles wat hem lief is…
Net Worth (1995) Net Worth (1995)
1956. Het is een goed jaar voor de ijshockeybond, de kosten zijn lager en de opbrengsten stijgen nog steeds. Toch krijgen de meeste spelers geen opslag en tot hun 45e jaar kunnen ze niet bij hun pensioensfonds, dat door het bestuur beheerd wordt. Als één van de spelers gaat praten met de advocaat van een honkbalspeler, komt hij erachter dat het bestuur er maffiapraktijken op na houdt en dat een vakbond voor ijshockeyspelers wellicht een oplossing is om te krijgen wat hen toekomt.
Net Worth (2000) Net Worth (2000)
Winslow, Woody, Davis en Friedman zijn al 35 jaar beste vrienden. Friedman wrijft zijn vrienden regelmatig in dat zij luilakken zijn die altijd in de achterhoede zullen blijven steken, terwijl hij een Winnaar is. Dit keer besluiten de vrienden hem het tegendeel te bewijzen. Ze gaan een weddenschap aan: ieder van hen krijgt 30 dagen om het te maken in een onbekende stad, zonder geld, zonder connecties. Degene die de hoogste netto waarde weet te halen, wint.
Net, The (1953) Net, The (1953)
Wetenschappers en luchtvaartspecialisten werken aan een revolutionair nieuw vliegtuig en de concurrentie om de eerste te zijn met de resultaten is bikkelhard. Er is weinig vriendschap en sympathie tussen de wetenschappers onderling, maar niemand verwacht dat persoonlijke ruzies uiteindelijk zouden resulteren in moord. De moordenaar, mogelijk een vijandelijke spion, bevindt zich vrijwel zeker onder de wetenschappers.
Net, The (1995) Net, The (1995)
Angela Bennett werkt als systeemanaliste voor een computerbedrijf, waar ze software controleert op fouten. Zoals vele computernerds leidt ze een geïsoleerd leven in haar werkkamer en verlopen haar contacten met de buitenwereld via het internet. Wanneer ze een schijf met vertrouwelijke informatie van een Amerikaanse spionagecel in haar bezit krijgt, gaan de poppen aan het dansen. Ze ontsnapt aan een aanslag tijdens haar vakantie in Mexico. Wanneer ze thuiskomt blijkt haar identiteit te zijn gewist. Officieel bestaat ze in geen enkele databank meer.
Netchaïev Est de Retour (1991) Netchaïev Est de Retour (1991)
Montand speelt de directeur van een Franse contraspionagedienst. Zijn zoon Netchaïev (Lindon) is een beruchte terrorist, die terugkeert naar Parijs waar hij zijn levensverhaal wil verkopen aan de hoogste bieder, wat hem ongeliefd maakt bij collegae en wat zijn vader stimuleert om hem levend in handen te krijgen.
NetForce (1999) NetForce (1999)
Informatie betekent macht! Vanuit deze gedachte barst in het jaar 2005 de strijd om de absolute heerschappij over het internet in alle hevigheid los Alex Michaels is de topman van Netforce, een speciale FBI-eenheid die het internet beschermt tegen de misdaad. Michaels heeft de plaats ingenomen van zijn chef en beste vriend die vermoord is door één van de strijdende partijen. Als top-secret informatie in handen dreigt te vallen van de mafia en neo-nazi's, weet Michaels dat zijn team voor een onmogelijke opgave staat. Met de moed der wanhoop zet hij alle wapens in elektronische en fysiek- die er te vinden zijn. Naar een boek van Tom Clancy.
Netherbeast Incorporated (2007) Netherbeast Incorporated (2007)
Netherbeast is een maatschappij en het lijkt een normaal bedrijf om bij te werken, maar schijn bedriegt, want er hangt een donker geheim in de lucht. Sommige mensen die er werken zijn namelijk niet wat ze lijken.
Netherworld (1992) Netherworld (1992)
Corey Thornton erft een oud herenhuis van zijn vader en besluit om er in te gaan wonen. Als hij het huis echter voor het eerst wil bezichtigen, ontdekt hij dat het bewoond wordt door de leden van een bizarre sekte, die door middel van gevleugelde monsters de doden tot leven kunnen wekken.
Netto (2005) Netto (2005)
In een wat vervallen Berlijnse woning woont de langdurig werkeloze elektricien Marcel, wiens leven zich afspeelt tussen Imbiss en arbeidsbureau. Op een dag staat zijn zoon Sebastian voor de deur. Diens moeder scheidde na de Wende in 1989 van Marcel en vertrok naar het toenmalige West-Berlijn. Aan haar euforische stemming had Marcel destijds part noch deel. Als Sebastian merkt dat zijn vader moeite heeft om een behoorlijke sollicitatiebrief te schrijven, gaat hij pa coachen. De twee worden steeds meer een team, totdat Sebastian de mooie Nora aan zijn vader voorstelt …
Nettoyage à Sec (1997) Nettoyage à Sec (1997)
Jean-Marie en zijn vrouw Nicole runnen al vijftien jaar een stomerij en zijn al die tijd niet op vakantie geweest. Met vrienden gaan ze op een avond naar een nachtclub en kijken ademloos naar een act van de travestiet Loïc. De volgende dag brengt de artiest zijn outfit naar de stomerij. Als Loïc zijn baan in de nachtclub verliest biedt Jean-Marie hem een baan aan. Er ontstaat een band tussen hem en Nicole, maar Jean-Marie grijpt niet in. Dan probeert Loïc ook hem te verleiden.
Network (1976) Network (1976)
De ouder wordende nieuwslezer Howard Beale van UBS wordt wegens tegenvallende kijkcijfers ontslagen. Hij reageert hierop door live op tv te verklaren on-air zelfmoord te zullen plegen. Hierdoor wordt Beale een grote tv-bekendheid, iets dat de met problemen kampende zender wel kan gebruiken. Hij krijgt zijn eigen show waar hij elke week z'n mening over van alles en nog wat mag geven.
Netz, Das (2004) Netz, Das (2004)
Deze documentaire tracht inzicht te geven in het gedachtengoed van de befaamde Unabomber, Ted Kaczynski. De Unabomber verzette zich tegen de toenemende rol van technologie, en met name internet, in de huidige maatschappij. Het ontstaan van het internet wordt vanuit verschillende standpunten bekeken en voor- en tegenstanders komen aan het woord. Daarbij komen thema's als anarchisme, terrorisme, CIA, LSD, hippies en hun verlangen naar een utopie aan de orde.
Neue Heiße Sex-Report: Was Männer Nicht für Möglich Halten, Der (1971) Neue Heiße Sex-Report: Was Männer Nicht für Möglich Halten, Der (1971)
Deze film laat zien dat Duitse huisvrouwen meer kunnen dan alleen strijken en stofzuigen maar ook in andere zaken bedreven zijn. De reporter in de film haalt allerlei mensen over om over hun ervaringen te vertellen.
Neues vom Hexer (1965) Neues vom Hexer (1965)
De erfgenamen van het enorme Curtain-fortuin worden vermoord en alle aanwijzingen wijzen naar de beruchte crimineel "Der Hexer" (Deltgen). Omdat hij onschuldig is en dit wil bewijzen, neemt hij contact op met zijn aartsvijand inspecteur Wesby (Drache). De twee moeten nu samenwerken om de echte moordenaar te pakken.
Neues vom Wixxer (2007) Neues vom Wixxer (2007)
Hoofdinspecteur Even Longer (Oliver Kalkofe) en inspecteur Very Long (Bastian Pastewka) genieten van een welverdiende vakantie op Mallorca. Maar niet voor lang, want hun grote tegenstander is terug. Deze wrede misdadiger heeft een lijst met personen, die binnen 24 uur het tijdige voor het eeuwige zullen verwisselen. Het is aan de beide inspecteurs om hem te stoppen.
Neuf Garçons, un Coeur (1948) Neuf Garçons, un Coeur (1948)
De berooide zangeres Christine (Edith Piaf) gaat op kerstavond de samenwerking aan met een uit negen man bestaand koor, in de hoop op een nachtclubengagement. Dat lukt en dat wordt het begin van roem.
Neuf Mois (1994) Neuf Mois (1994)
Mathilde is zwanger. Het nieuws slaat in als een bom bij de toekomstige vader, Samuel. Terwijl Mathilde in een roes van euforie de komende maanden tegemoet ziet, raakt Samuel steeds meer in paniek.
NeuFundLand (2003) NeuFundLand (2003)
Na de dood van zijn vrouw probeert Robert in het oosten van Duitsland een nieuw bestaan op te bouwen. Na een tijdje leert hij Julia kennen, een kopie van zijn vrouw. Robert wordt verliefd, maar weet niet dat Julia een groot geheim met haar mee draagt.
Neukdaeui Yuhok (2004) Neukdaeui Yuhok (2004)
Han-kyung, een plattelandsmeisje, verhuist naar Seoul om bij haar moeder te gaan wonen. Haar leven in Seoul zit vol met psychologische en fysieke tegenslagen. Zo krijgt ze bijvoorbeeld een slipper naar haar hoofd gegooid door een chauffeur. Hae-won, de gooier van de slipper, blijkt de meest populaire jongen van haar woonwijk te zijn. Bovendien heeft hij een oogje op haar. Hij is echter niet de enige.
Neulovimye Mstiteli (1966) Neulovimye Mstiteli (1966)
Verhaal speelt zich af tijdens de Russische burgeroorlog in de jaren '20. Vier jonge vrienden infiltreren in de bende van Ataman Burnash, om de dood van een van hun vaders te wreken. De tieners bereiken bijna hun doel, maar een van hen wordt gepakt. Hij krijgt de doodstraf, maar hij zal zeker niet geëxecuteerd worden zolang de andere wrekers het laatste woord hebben.
Neung Buak Neung Pen Soon (2002) Neung Buak Neung Pen Soon (2002)
Oak Lee is van plan om van een gebouw te springen, omdat hij zijn gokschulden niet kan betalen, maar opeens realiseert hij zich dat er iemand bij hem is. Dit is Gogo, die ook zelfmoord wil plegen. Ze heeft net haar lesbische vriendin vermoordt, omdat die overspel heeft gepleegd. Oak haalt Gogo over om geen zelfmoord te plegen en nodigt haar uit voor een diner. Oak en Gogo besluiten dan op reis te gaan. Ze stelen een mooie sportauto, beroven een winkel en gaan op weg naar het casino. Ze worden achterna gezeten door de politie en opnieuw vinden ze elkaar op een hoog gebouw. Moeten ze nu sterven als mislukkelingen of een heftige indruk achterlaten?
Neunte Tag, Der (2004) Neunte Tag, Der (2004)
Priester Henri Kremer (Ulrich Matthes) is tijdens de tweede wereldoorlog in Dachau werkzaam en heeft helemaal geen hoop meer als hij plotseling een vakantie krijgt om 9 dagen terug te keren naar zijn geboorteland Luxemburg. Echt vakantie is het niet, want dagelijks moet hij gesprekken voeren met Gestapo-chef Gebhardt (August Diehl). Die wil met hem over de rol van de kerk en het nationaal-socialisme discussieren. Die stelt hem uiteindelijk voor een moeilijke kwestie, of terugkeren naar Dachau of de bisschop ervan overtuigen om het nationaal socialisme volledig te ondersteunen.
Neurosia - 50 Jahre Pervers (1995) Neurosia - 50 Jahre Pervers (1995)
Een autobiografie in de vorm van een komisch moordverhaal. In het begin van de film wordt Von Praunheim vermoord, waarna de travestiet/televisieverslaggeefster Gesine Ganzmann-Seipel verleden en achtergrond van het slachtoffer onderzoekt. De ongemotiveerde moord wordt nog geheimzinniger als blijkt dat het lijk verdwenen is. Behalve een bloedvlek op het toneel waar de cineast zijn laatste toespraak hield, ontbreekt ieder spoor. Geen spoor ook van de dader.
Neuvaine, La (2005) Neuvaine, La (2005)
Nevada City (1941) Nevada City (1941)
Ruzie tussen de traditionele postkoetsdienst en de nieuwe spoorweg in Californië. Een bandiet, Black Bart, valt de postkoetsen aan en laat gedichten achter. Roy en Gabby zoeken de zaak uit, maar als alle geschillen met het pistool uit de weg zijn geruimd, kunnen de twee transportorganisaties vriendschappelijk samenwerken.
Nevada Smith (1966) Nevada Smith (1966)
Nevada Smith (McQueen) is een halfbloed die zijn vermoorde blanke vader en Indiaanse moeder wil wreken. De wrede daad komt op naam van de wrede Tom Fitch (Karl Malden) die geen enkel middel schuwt om te moorden en te plunderen.
Nevadan, The (1950) Nevadan, The (1950)
In opdracht van de federale regering gaat de U.S.-marshal Andrew Barclay in cognito naar de stad Red Sand om gestolen goudstaven ter waarde van 250.000 dollar te achterhalen. Barclay laat opzettelijk de hoofdverdachte Tom Tanner ontsnappen, om hem als lokaas te gebruiken. Hopelijk gaat Tanner naar de verbergplaats van het gestolen goud. Barclay krijgt vervolgens te maken met de rancheigenaar Edward Galt en zijn ingehuurde ‘gunslinger’ Sandy, die ook op zoek zijn naar het gestolen goud. Complex wordt het, als Barclay verliefd wordt op Karen, Edward Galt’s dochter.
Never a Dull Moment (1950) Never a Dull Moment (1950)
Een succesvolle liedjesschrijfster uit New York verruilt haar verfijnde levensstijl voor het landelijke westen, als zij met een weduwnaar trouwt. Haar serieuze pogingen om zich aan het plattelandsleven aan te passen verlopen nogal chaotisch. Als zij per ongeluk de prijsstier van een buurman de dood injaagt, kan haar man hier het grappige echter niet van inzien.
Never a Dull Moment (1968) Never a Dull Moment (1968)
Een toneelspeler zonder succes wordt aangezien voor een huurmoordenaar uit San Francisco, en gangster Ace neemt hem mee naar schilderijen-verzamelaar en maffiabaas Leo (die in werkelijkheid een grote collectie schilderijen had). Beiden weten niet dat hij acteur is, en Jack krijgt nu de grote kans een nummertje toneel weg te geven als de echte killer komt opdagen.
Never Again (2001) Never Again (2001)
Dit verhaal waarschuwt mensen die de leeftijd van 45 jaar zijn gepasseerd voor wat hen te wachten staat als ze weer op zoek gaan naar een relatie. Blind dates, travestieten, opgewonden dwergen, duistere kroegen... zijn misschien al weer helemaal normaal; echter voor sommige vijftigers gaat er een wel hele nieuwe wereld open. Christopher en Grace komen elkaar na rare avonturen tegen en proberen er nu samen iets van te maken. Een onwetende vijftiger midden in deze moderne tijd vol sexuele verleiding en mogelijkheden?
Never among Friends (2002) Never among Friends (2002)
De 22-jarige Steve heeft alles wat hij maar wensen kan. Hij is afgestudeerd aan de universiteit, heeft een mooie vriendin en een uitgever wil zijn eerste roman publiceren. Steve's beste vriend Sean is niet zo gelukkig: een auto-ongeluk maakt een einde aan zijn honkbal-carrière en Sean zoekt zijn troost in de drank. Wanneer Steve ook nog een oogje op Sean's vriendin Tracy blijkt te hebben, is hun vriendschap voorgoed verbruid.
Never Back Down (2008) Never Back Down (2008)
Jake Tyler (Sean Faris) is een rebelse tiener die samen met zijn familie naar Florida verhuist, omdat zijn jongere broer daar een professionele tenniscariëre begint. In zijn vorige woonplaats was Jake een sterspeler in zijn football team, maar in zijn nieuwe woonplaats is hij een buitenstaander met geen goede reputatie. Als hij door zijn klasgenoot Baja (Amber Heard) wordt uitgenodigd op een groot feest lijkt Jake een kans te krijgen om misschien een beetje in te burgeren en vrienden te maken. Eenmaal op het feest word Jake vernederd door Ryan McCarthy (Cam Gigandet) in een gevecht waar hij tegen zijn zin in is verwikkeld. Na deze vernedering maakt hij kennis met een andere klasgenoot die hem vertelt over vechtclub waar ze de sport Mixed Martial Arts beoefenen. Jake is erg nieuwsgierig en gaat op zoek naar de vechtclub waar hij Jean Roqua (Djimon Hounsou) ontmoet. In eerste instantie is deze niet geinteresseerd in Jake, maar na een tijdje neemt hij hem toch onder zijn hoede en leert hij Jake de kneepjes van het vak.
Never Been Kissed (1999) Never Been Kissed (1999)
Josie Geller, 25 jaar, is journaliste bij de Chicago Sun-Times. De eigenaar van de krant wil dat zij een undercover-verhaal gaat schrijven over de high-school jeugd van tegenwoordig. Josie accepteert de opdracht en valt al snel terug in haar eigen gewoonten tijdens haar schooltijd: ze had geen vrienden en werd constant vernederd. Als Josie verliefd wordt op een leraar komt ze voor een groot dilemma te staan.
Never Been Thawed (2005) Never Been Thawed (2005)
Shawn is zanger van een punkband, die tegenwoordig Christelijke teksten in hun muziek verwerken, omdat Christelijke fans makkelijker te verontwaardigen blijken. Ze krijgen te maken met Christelijke fanatici en anti-abortus groepen en tevens met groupie Shelley, een Christelijke maagd, die gek is op Shawn.
Never Cry Werewolf (2008) Never Cry Werewolf (2008)
Wanneer de 16-jarige Loren en haar familie een nieuwe, knappe en alleenstaande buurman verwelkomen, voelt zij dat er iets mysterieus en gevaarlijk aan deze man is. Haar verdenkingen worden verder bevestigd als sommige van de lokale bewoners één na één beginnen te verdwijnen. Loren raakt geobsedeerd door de buurman zijn gedrag, maar zij beseft niet dat hij haar controleert net zoals een hongerige wolf 's nachts zijn prooi bespiedt.
Never Cry Wolf (1983) Never Cry Wolf (1983)
Farley Mowat is een bioloog die van de overheid opdracht krijgt bewijs te verzamelen dat de wolven in de Noord-Canadese toendra een gevaar vormen. Hoewel de weersomstandigheden zijn onderzoek er niet makkelijker op maken, gaat Mowat de feiten nauwkeurig na, waarbij hij tot de conclusie komt, dat de mens een groter gevaar vormt dan de wolf, een relevant dier voor het ecosysteem in het noorden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Never Die Alone (2004) Never Die Alone (2004)
Verfilming van het gelijknamige boek van Donald Goines. King David, een keiharde, stijlvolle crimineel keert terug naar zijn geboorteplaats op zoek naar vergiffenis. Maar alles wat hij vind is een geweldadige dood. Hij sterft echter niet alleen... King David's laatste momenten worden doorgebracht met Paul, een ambitieuze journalist, wiens leven, door de paar minuten dat hij David kent, voor altijd zal veranderen.
Never Ever (1996) Never Ever (1996)
Thomas en Amanda Murray zijn net verhuisd naar Parijs. Thomas werkt voor een bank die het eigendom is van de vader van Amanda. Omdat Parijs haar niet bevalt, besluit Amanda terug te keren naar Londen. Thomas voelt zich erg eenzaam, tot hij een aantrekkelijke Franse vrouw ontmoet.
Never Forever (2007) Never Forever (2007)
Sophie Lee is opgegroeid in een doorsnee Amerikaans gezin en getrouwd met een succesvolle advocaat van Koreaanse afkomst. Hun goede huwelijk staat onder druk door het feit dat ze geen kinderen kunnen krijgen. De oorzaak ligt bij het zwakke zaad van de man die gekweld wordt door een sterke kinderwens. Om haar huwelijk te redden gaat ze een zakelijke relatie aan met een illegale Koreaanse immigrant die ze voor iedere keer seks met haar 300 dollar betaalt.
Never Forget (1991) Never Forget (1991)
Het verhaal van Mel Mermelstein, een overlevende van de Holocaust, die de strijd aangaat met 'the Institute for Historical Review', een organisatie van neo-nazi's die het bestaan van de concentratiekampen ontkent.
Never Forget (2008) Never Forget (2008)
Frank wordt onder het bloed wakker, terwijl hij ondersteboven aan een boom hangt en hij heeft totaal geen idee, wat er gebeurd is. Tot overmaat van ramp beschuldigt een zogenaamde vriend hem ervan, dat hij meerdere moorden gepleegd heeft. Om zijn onschuld te bewijzen, probeert hij vertwijfeld om de fragmentarische herinneringen en beelden die door zijn hoofd razen tot een sluitend geheel te maken. Is hij werkelijk degene, waarop gejaagd wordt of is hij als puntje bij paaltje komt zelf de jager?
Never Get Outta the Boat (2002) Never Get Outta the Boat (2002)
De film gaat over een groep mensen in een ontwenningskliniek in Los Angeles. Ze hebben elk hun eigen achtergrond, zo heb je een dakloze, een ex-marinier, een crimineel, een weinig succesvolle gitarist, een rockster en een rijkeluiskind verslaafd aan porno. Deze mensen probeert elk op hun manier van hun verslaving af te raken.
Never Give a Sucker an Even Break (1941) Never Give a Sucker an Even Break (1941)
W.C. Fields wil een filmscript verkopen aan Esoteric Studios. Die weigeren echter. Fields wordt intussen beledigd door kleine jongens, in elkaar geslagen voor het staren naar een vrouw en verbaal aangepakt door een dienster. Hij wordt de voogd van zijn nichtje als haar moeder sterft. Tijdens het maken van een film over het circus valt zij van een trapeze en is op slag dood.
Never Let Go (1960) Never Let Go (1960)
Een vertegenwoordiger in cosmetica-producten gaat over de schreef, omdat hij wil bewijzen tegenover zichzelf en zijn vrouw dat hij niet de mislukkeling is, die iedereen in hem ziet.
Never Let Me Go (1953) Never Let Me Go (1953)
Het is oorlog en Philip (Clark Gable), een Amerikaanse militair, heeft een missie in Moskou. Daar wordt hij verliefd op de danseres Marya (Gene Tierney). Ze trouwen met elkaar, maar Philip wordt uit het land gezet. Hij houdt zo van haar dat hij besluit om terug te keren om haar met hem mee te nemen.
Never Love a Stranger (1958) Never Love a Stranger (1958)
Het verhaal van een schoenpoetser waarvan de moeder stierf bij zijn geboorte. Zo leerde hij wat het harde leven inhield. Nu verblijft hij in het christelijk weeshuis terwijl hij geld probeert te verdienen in het gangstermilieu.
Never Met Picasso (1996) Never Met Picasso (1996)
Een aantal homoseksuele variété-artiesten zit in een creatieve dip. Eén van hen probeert een nieuwe richting in te slaan, maar heeft ondertussen zijn handen vol aan zijn labiele vriend. Zijn moeder schrijft ondertussen een stuk voor een experimenteel theater.
Never Never Land (1980) Never Never Land (1980)
De 7-jarige Zena is door haar ouders verlaten en wordt verzorgd door haar tante Bee. Zena wordt slecht behandeld door twee van haar neven en rent weg van huis met haar jongste nichtje. Ze vindt onderdak in een verlaten landhuis in Londen, dat bewoond wordt door een groepje wildebrassen. Net als haar favoriete boek, ontfermt Zena zich als Wendy over haar "verloren jongens".
Never Put It in Writing (1964) Never Put It in Writing (1964)
Stephen Cole is een jonge Ierse man die denkt dat hij een promotie verdient van zijn werkgever. Stephen verdenkt zijn baas van vriendjespolitiek, als die zijn neef de promotie geeft, waarna Stephen een bijtende brief schrijft naar het bedrijf. Wanneer Stephen toch nog de promotie krijgt die hij had verwacht, moet hij als een gek achter die brief aan, om die te onderscheppen.
Never Say Die (1939) Never Say Die (1939)
Een rijke magnaat krijgt per abuis te horen dat hij nog maar een maand te leven heeft. Die laatste maand wil hij daarom nog van het leven genieten. Hij dumpt zijn lastige verloofde en vertrekt naar het mooie Bad Gaswasser Spa in Zwitserland. Daar ontmoet hij een jongedame die wordt gedwongen met een prins te trouwen, hoewel zij verliefd is op een buschauffeur. De zieke magnaat trouwt met het meisje waardoor zij, na zijn overlijden, zijn vermogen zal erven en kan trouwen met wie zij wil. Tijdens de huwelijksreis, waarbij de buschauffeur hen vergezelt, blijkt echter dat de diagnose verkeerd is geweest en zal het sterven van de magnaat nog wel even op zich laten wachten. En dan worden de pasgehuwden, tot grote schrik van de buschauffeur, ook nog eens echt verliefd op elkaar.
Never Say Die (1995) Never Say Die (1995)
Een ex-agent van de Special Forces wil zich wreken op een commandant die hem voor dood achterliet tijdens één van zijn missies. Voor hij wraak kan nemen moet hij eerst nog de dochter van een generaal redden die ontvoerd werd door rebellen.
Never Say Die (2001) Never Say Die (2001)
Julie is een geheim agente die tijdens een missie in Kosovo in een hinderlaag wordt gelokt. Het hele team wordt vermoord behalve Julie. Zij gaat terug naar Amerika maar daar blijkt dat haar eigen organisatie achter de hinderlaag zat.
Never Say Goodbye (1956) Never Say Goodbye (1956)
Na een lange periode van scheiding hervindt een echtpaar (Hudson en Borchers) elkaar. Ze bouwen een passend thuis voor hun kind op.
Never Say Never Again (1983) Never Say Never Again (1983)
James Bond is na jarenlange dienst dringend aan rust toe. Maar net wanneer hij die wil nemen, doet 'M' opnieuw een beroep op hem. Misdaadorganisatie SPECTRE heeft immers twee Amerikaanse kruisraketten gekaapt. Binnen zeven dagen moet het losgeld op tafel gelegd worden, zoniet zullen de raketten tot ontploffing worden gebracht. 'M' haalt James Bond terug uit de gezondheidsboerderij, waar hij naartoe gestuurd was omdat zijn fysieke conditie te wensen overliet, en geeft hem de opdracht de wereld te redden.
Never Say Never Mind: The Swedish Bikini Team (2001) Never Say Never Mind: The Swedish Bikini Team (2001)
Lang geleden, op een planeet genaamd Magnetron, ontstond een levensvorm met een blauwe huid. Zij besloten zich te kruisen met een ras op Aarde, die sterk, vredig en intelligent zijn, namelijk de Hopi Indianen. Het nageslacht wat hieruit ontstaat zijn de Bluestone Brothers, de mysterieuze mr. Blue en zijn boosaardige tweelingbroer Joe Datsun. Ze hebben maar één missie, alle biologische wapens in het heelal vernietigen. Ze besluiten te gaan samenwerken met het Swedish bikini Team, experts in lange afstand satelliet verbindingen. Maar het team komt in grote problemen en dit is nog maar het begin...
Never So Few (1959) Never So Few (1959)
Burma, Wereldoorlog II. Tom Reynolds is de aanvoerder van een troep soldaten. Hij moet hen veilig en wel door een gebied loodsen waar de Japanners het voor het zeggen hebben.
Never Steal Anything Small (1959) Never Steal Anything Small (1959)
Jake MacIllaney (Cagney) heeft het tot de top van de Vakbond geschopt, maar is niet altijd even legaal bezig. Als hij de jonge en nogal stijve advocaat Dan Cabot (Smith) en zijn aantrekkelijke vrouw Linda (Jones) ontmoet, is dit een keerpunt in hun leven. Jake verbreekt hun huwelijk, blijft Linda volgen en schuift een grote diefstal in de schoenen van Dan.
Never Take Sweets from a Stranger (1960) Never Take Sweets from a Stranger (1960)
De negenjarige Jean Carter speelt in het bos met haar twee jaar oudere vriendin Lucille, wanneer ze ontdekt dat ze haar beurs verloren heeft die wat geld voor snoepgoed bevatte. Lucille vertelt haar dat zij weet waar zij snoepjes voor niets kan krijgen en leidt haar naar een groot herenhuis, waarvan de eigenaar, Clarence Olderberry, een lange, magere man van 70 vanuit zijn venster op de meisjes heeft gelet. De nacht die erop volgt kan Jean niet slapen en gaat haar ouders vertellen wat ze moest doen voor een oude man om gratis snoepjes te krijgen. Haar ouders dienen onmiddellijk een klacht in, maar de baas van de lokale politie is sceptisch over het relaas van het jonge meisje en waarschuwt hen ook dat de familie Olderberry een aanzienlijke status heeft in de omgeving.
Never Talk to Strangers (1995) Never Talk to Strangers (1995)
Dr. Sarah Taylor wordt als psychiater ingezet bij een politiezaak met betrekking tot een seriemoordenaar. Gedurende deze zaak wordt ze op allerlei manieren bedreigd: dode rozen worden bezorgd, haar kat wordt vermoord en ze leest haar eigen overlijdensbericht in de krant. Het is duidelijk dat iemand het op Sarah gemunt heeft. Wie bedreigt haar; de vrienden van de seriemoordenaar, de bemoeizieke buurman of haar knappe vriend Tony , die ze overigens nog niet zo lang kent...
Never Tell Me Never (1998) Never Tell Me Never (1998)
Janine (Claudia Karvan) is een langlauf-atlete, die na een auto-ongeluk verlamd raakt. Ze geeft echter de moed niet op, ze leert opnieuw wandelen en begint zelfs vlieglessen te volgen.
Never Too Late (1965) Never Too Late (1965)
Als de vrouw van huis-tiran Harry zwanger blijkt te zijn, terwijl ze al twee volwassen kinderen hebben, verandert zijn leven in een hel, want de hele stad praat over hem en hij voelt zich te oud voor een baby. Bovendien doet dochter Kate nu ook alles om een kindje te krijgen, maar haar vriend is niet zo enthousiast.
Never Too Late (1997) Never Too Late (1997)
Vier bewoners van een bejaardenhuis spelen niet alleen samen bridge, maar proberen ook vermeende fraude binnen het tehuis te achterhalen. Peter, één van de vorige bridgespelers, is overleden. De begrafenis moet worden betaald en Peter heeft de directeur daar geld voor gegeven. Maar als zijn vriend Woody om het geld vraagt, meent de directeur dat het ging om een donatie. Het bejaarde viertal laat het er niet bij zitten en gaat op onderzoek uit.
Never Too Young to Die (1986) Never Too Young to Die (1986)
Wanneer de geheim agent Stargrove (George Lazenby) wordt vermoord, gaat zijn 18-jarige zoon (Stamos) op zoek naar de dader, hij krijgt hierbij hulp van de spionne Danja (Vanity).
Never Wave at a WAC (1952) Never Wave at a WAC (1952)
Een gescheiden jongedame besluit om bij te tekenen in het leger omdat zij haar nieuwe vriend, een kolonel, zo vaker hoopt te zien. Al snel duiken de nodige problemen op als zij zich niet schikken kan in de gangbare militaire leefstijl. Daarbij werkt haar ex-man als deskundige voor het leger en hij gebruikt zijn positie om haar te plaatsen bij een groep WAC’s die nieuw materieel moet testen. Op die manier hoopt hij haar liefdesplannen te dwarsbomen.
NeverEnding Story II: The Next Chapter, The (1990) NeverEnding Story II: The Next Chapter, The (1990)
Bastian beland weer in de droomwereld van Fantasia waar hij een dubbele strijd moet leveren: hij moet Fantasia redden voor de macht van een boosaardige tovenares en hij moet de ontbrekende schakels van zijn eigen leven zien te vinden. Natuurlijk staan oude vrienden hem bij: de jonge krijger Atreyu, Falkor de Geluksdraak en Rock Biter.
NeverEnding Story III, The (1994) NeverEnding Story III, The (1994)
Bastian heeft er altijd van gedroomd een broertje of zusje te hebben, en als zijn vader eindelijk hetrouwt, gaat zijn wens in vervulling. De nieuwe vrouw van zijn vader heeft namelijk een dochtertje, en Bastian en Nicole kunnen het samen uitstekend vinden. Op een dag wordt Nicole echter vreselijk gepest door een groepje kwajongens, en als het tweetal de boekenwinkel van Karl Konrad Koreander invluchten, ontdekken ze het boek met het Ondeindige Verhaal en vluchten ze naar Fantasia. Helaas komt het boek per toeval in de handen van bendeleider Slip terecht, die eveneens naar Fantasia reist en daar met opzet de hele boel op stelten zet.
Neverland (2003) Neverland (2003)
Peter zou het liefst voor eeuwig jeugdig blijven, maar helaas wordt elk mens oud. Hij kan het niet accepteren dat hij volwassen wordt. Op een avond vliegt Peter langs het huis van de familie Darling, en neemt de drie kinderen van het gezin mee naar Neverland. In Neverland ontmoeten ze het mooie meisje Tink. Tink vindt dat ze te snel oud is geworden, en grijpt daarom naar de alcohol. Ook heeft ze last van bordeline, dat ze probeert te overwinnen.
Neverland: The Rise and Fall of the Symbionese Libera... (2004) Neverland: The Rise and Fall of the Symbionese Libera... (2004)
geregisseerd door Robert Stone
met Michael Bortin, Timothy Findley en Russell Little
Nevermore (2007) Nevermore (2007)
Wanneer Jonathan Usher vermoedt dat zijn vrouw Lydia zich tegen hem gekeerd heeft, vraagt hij zijn oude vriend Devin bij hen in huis te komen wonen om de zaak te onderzoeken. Jonathan denkt namelijk dat Lydia achter zijn geld en enorme huis aan zit door hem gek te maken met allerlei slinkse spelletjes.
Neverwas (2005) Neverwas (2005)
Zach Riley is zojuist afgestudeerd in de psychiatrie en hij heeft al meteen zijn eerste baan te pakken. Hij komt te werken in een psychiatrische instelling, dezelfde instelling waar zijn vader, een schrijver, zijn laatste jaren doorbrengt. Zach krijgt te maken met een schizofrene patiënt die een vreemde connectie blijkt te hebben met één van de boeken van zijn vader.
Neverwhere (1996) Neverwhere (1996)
Richard Mayhew leidt een normaal leven in Londen. Op een dag ziet hij het meisje Door gewond op de stoep liggen. Hij helpt haar, maar hierdoor houdt hij op te bestaan voor de normale Londenaren en gaat behoren tot Londen Below. Hier gaat hij samen met Door, Hunter en Marquis de Carabas op zoek naar The Angel Islington die meer weet van de moord op Door's familie en die misschien ook een weg weet voor Richard om terug te komen in Londen Above. Terwijl ze op zoek zijn naar de antwoorden, worden ze achterna gezeten door de heren Croup en Vandemar.
Nevinost bez Zastite (1968) Nevinost bez Zastite (1968)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontwikkelt de acrobaat Dragoljub Aleksic met een aantal mensen het plan om een Servisch gesproken geluidsfilm te maken. Via een Duitse soldaat wordt 35mm film bemachtigd en via oude opnames en een nieuw romantisch verhaaltje komt de film inderdaad tot stand. Jaren later herontdekt regisseur Makavejev de film en besluit de nog levende medewerkers te interviewen over hun bravourestukje.
New Adventures of Get Rich Quick Wallingford (1931) New Adventures of Get Rich Quick Wallingford (1931)
Jimmy Wallingford (William Haines) is een kwartjesvinder die geld pikt van arme stakkers. Zijn vrienden zijn Clarence 'Schnozzle' (Jimmy Durante), een zakkenroller en autodief, en Blackie Daw (Ernest Torrence). Jimmy’s laatste duistere zaakje betreft een stuk land en een pottenbakkersfabriek. Door Dorothy Layton (Leila Hyams), op wie hij verliefd is, komt Jimmy tot inkeer en besluit hij voortaan het rechte pad te bewandelen.
New Adventures of Heidi, The (1978) New Adventures of Heidi, The (1978)
Heidi verlaat haar prachtige bergen voor een vakantie met haar grootvader naar New York. Eenmaal aangekomen ziet ze dat niet alles zo rein is als haar geboortestadje.
New Adventures of Pinocchio, The (1999) New Adventures of Pinocchio, The (1999)
Jaren geleden had Gepetto, een arme en vereenzaamde poppenmaker, zijn initialen en die van zijn geliefde Leona in een boomstam gekerfd. Leona beantwoorde nooit de liefde van Gepetto. Vandaag, jaren later, beslist Gepetto de boomstam te gebruiken om zijn meesterwerk te maken: Pinocchio. Op een avond, terwijl Gepetto een welverdiend bad neemt, wordt Pinocchio tot leven gewekt! In een mum van tijd ontdekt Pinocchio het leven, zijn schepper, de dieren... de wereld! Maar zoals alle kinderen onderschat Pinocchio de gevaren van de wereld. Op een avond neemt Gepetto het houten jongetje mee naar een poppenspektakel en trekt daar de aandacht van de verschrikkelijke directeur Lorenzini die Gepetto smeekt om hem Pinocchio te verkopen. Gepetto weigert en Lorenzini stuurt zijn twee verfoeilijke helpers Felinet en Volpe om Pinocchio te ontvoeren...
New Adventures of Pippi Longstocking, The (1988) New Adventures of Pippi Longstocking, The (1988)
Na een verschrikkelijke storm, raakt Pippi, het vrijgevochten sterkste meisje ter wereld haar vader de kapitein kwijt. Ze zwemt aan land en neemt haar intrek in een oude villa met haar aapje en paard, net op het moment dat ze deze willen afbreken. Pippi heeft aardige buurkinderen, geen zin om naar school of tehuis te gaan en een grote goudschat.
New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior, The (2000) New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior, The (2000)
De ouders van Marty zenden hun zoon naar een buitenverblijf omdat hij de hele dag maar zit te lezen en geen vrienden heeft. Marty ziet daar echter geen heil in en zijn ouders stellen hem als ultimatum dat hij binnen drie dagen een vriendje moet hebben gemaakt, anders moet hij op pad. Marty tracht daarom aan te pappen met Spin, een jongen uit de buurt. Deze komt echter voortdurend in de problemen omdat hij eigenhandig misdaden tracht op te lossen.
New Adventures of Tarzan, The (1935) New Adventures of Tarzan, The (1935)
Een meisje zal worden geofferd aan een totempaal, in een verborgen stad, diep in de jungle. In deze geheime stad zijn zowel waardevolle juwelen verborgen, als ook een formule voor zeer gevaarlijke explosieven. Majoor Francis Martling en Ula Vale zetten beiden, los van elkaar, een expeditie op touw op deze schatten in handen te krijgen. Tarzan sluit zich aan bij Martling om het ontvoerde meisje te redden.
New Age, The (1994) New Age, The (1994)
Peter en Katherine leven een rijk en zorgeloos bestaan: ze bezitten een huis in Beverly Hills, een dure auto en waardevolle kunstwerken. Tot op de dag dat Peter min of meer gedwongen wordt ontslag te nemen en Katherine opgelicht wordt door een klant. Plots is het mooie leven voorbij en zitten ze zonder geld. Ze komen onder de invloed van een spirituele leraar die hen inwijdt in de wereld van ’new age’. Sadomasochistische feestjes, de rituele zelfmoord van een vriendin en andere yuppie-taferelen zorgen ervoor dat ze meer en meer in een marginale wereld terechtkomen.
New Alcatraz (2002) New Alcatraz (2002)
Kilometers onder de zwaarst beveiligste gevangenis ter wereld, gesitueerd in Antarctica, stuit een boor-team op de overblijfselen van een miljoenen jaar oud wezen. Dit wezen blijkt bevroren in het ijs in leven te zijn gebleven en slaat aan het moorden onder het personeel van de gevangenis.
New Best Friend (2002) New Best Friend (2002)
Het is januari, het begin van een nieuw semester aan de exclusieve Colby Universiteit. De arme Alicia Glazer moet voor een vak samenwerken met de rijke Hadley. Na een tijdje wordt Alicia opgenomen in de rijke vriendenkring van Hadley. Haar pogingen om één van hen te worden zorgen er echter voor dat ze in het ziekenhuis beland. De plaatselijke sheriff, Artie Bonner, probeert uit te vinden hoe het zo ver heeft kunnen komen.
New Blood (1999) New Blood (1999)
Agenten vinden 8 lijken bij een boerderij en 1 gewonde man die de hele zaak kan ophelderen. De gewonde man, Alan, blijkt de dag ervoor zijn zoon Danny na jaren weer te hebben terug gezien. Aangezien zijn dochter op sterven ligt sluiten de twee een deal waardoor de dochter in leven kan blijven dankzij een hart-transplantatie. Maar hiervoor moet Alan mee werken aan een klus van Danny die weleens het einde van zijn leven zou kunnen betekenen.
New Centurions, The (1972) New Centurions, The (1972)
De jonge agent Roy Fehler en zijn drie vrienden proberen in het grote L.A. zo goed en zo kwaad als het gaat de misdaad te bestrijden. En dan is er ook nog de door de wol geverfde sergeant Kilvinsky, voor wie het politiewerk de enige reden van bestaan is en die met lede ogen zijn pensioen ziet naderen.
New Daughter, The (2009) New Daughter, The (2009)
John James (Kevin Costner) is een alleenstaande vader die na een pijnlijke scheiding met zijn twee kinderen naar een boerderij verhuist. Al snel vertoont zijn dochter vreemd gedrag en gaat John de omgeving verkennen op zoek naar eventuele oorzaken.
New Eden (1994) New Eden (1994)
Om gevangenisruimte te besparen, worden veroordeelden niet opgesloten, maar op een grote zandplaneet gedumpt. Van een groep van twaalf veroordeelden worden er tien direct bruut vermoord door de zogenaamde Sand Pirates. Alleen de aan elkaar geketende Adams en Kyne overleven. Kyne gaat de Sand Pirates achterna om zich bij hen aan te sluiten, terwijl Adams slaaf wordt bij een groep nomaden, die hij probeert te helpen door een irrigatiesysteem aan te leggen. Kyne heeft zich echter omhooggewerkt bij de Sand Pirates en eist een deel van de oogst op.
New Frontier (1939) New Frontier (1939)
Een groep kolonisten wordt overtuigd om hun land te ruilen voor een stuk grond in een vallei, waar een nieuwe pijpleiding voor irrigatie zal zorgen. Drie mannen ontdekken dat er geen sprake is van een nieuwe waterleiding, maar voor zij de boeren kunnen waarschuwen worden zij zelf gevanggenomen.
New Frontier, The (1935) New Frontier, The (1935)
In 1889 racen pioniers voor de wet uit, om in Oklahoma vrij land te claimen en zo steden in de wijdopen vlaktes te vormen. In één van deze steden verkiezen de burgers Milt Dawson om de zelfgemaakte wet van de gokker Ace Holmes aan te vechten die eruit bestaat dat men ook mensen nu ook in de rug mag neerschieten. Maar revolverheld John, zoon van Milt en tevens de leider van de volgende karavaan kolonisten, roept de hulp in van een bende 'vriendelijke' outlaws.
New Gladiators (2002) New Gladiators (2002)
Documentaire over de beroemdste en meest talentvolle 'karate champions' van de jaren 70. Er wordt onder meer een blik gegund op de wedstrijden die het Team USA uitvocht in het Wembley Stadium.
New Guy, The (2002) New Guy, The (2002)
Na een paar jaar high-school, waarin hij niet bepaald populair was, wordt Dizzy geschorst. Uiteindelijk belandt hij zelfs in de gevangenis, waar zijn celgenoot hem wat tips geeft over hoe hij z'n imago kan verbeteren. Hij start opnieuw op een nieuwe school, waar hij dit keer wél cool is. Alles gaat goed tot één van z'n oude pesters hem herkent en de waarheid aan het licht wil brengen.
New Jack City (1991) New Jack City (1991)
Nino Brown is leider van de invloedrijke drugsbende The Cash Money Brothers. Nino brengt crack op de markt, waarmee hij nog meer geld kan verdienen. De politieagenten Scotty Appleton en Nick Peretti hebben er alles voor over om Nino te pakken. Ex-verslaafde Pookie wordt door Scotty en Nick ingezet om te infiltreren in de drugsbende, maar hij wordt vermoord. Scotty besluit vervolgens om zelf undercover te gaan met gevaar voor eigen leven.
New Jersey Drive (1995) New Jersey Drive (1995)
Jason en Midget zijn twee jonge, zwarte tieners die leven in Newark, New Jersey, officieus de stad waar de meeste auto's worden gestolen. Hun favoriete bezigheid is net als iedereen in hun buurt: autostelen en joyriden. De problemen beginnen wanneer ze een politiewagen stelen, waarop de politie een gewelddadige jacht opent op iedereen die er verdacht uit ziet.
New Kids, The (1985) New Kids, The (1985)
Een broer en een zus komen naar een klein dorpje in de VS, om daar hun familie te helpen die een eenvoudig amusumentpark runnen. Er is echter een probleem, namelijk de plaatselijke jeugdbende...
New Kind of Love, A (1963) New Kind of Love, A (1963)
Samantha Blake is een vijfentwintigjarige ontwerpster. Ze maakt kleren voor de gewone vrouw, de vrouw die het geld niet heeft om haute couture te kopen. Toch kunnen haar ontwerpen naast deze van de grootste couturiers liggen. Het zijn dan ook imitaties. 's Avonds dwaalt Samantha langs de exclusieve boetieks en tekent ze de ontwerpen over. Steve Sherman is een journalist, maar vooral een rokkenjager. Zijn passie breekt hem zuur op wanneer hij een avontuurtje beleeft met de knappe vrouw van zijn baas. De wegen van Samantha en Steve kruisen elkaar in Parijs.
New Leaf, A (1971) New Leaf, A (1971)
Henry Graham is een vrijzegel die naarstig op zoek is naar een rijke vrouw om hem te onderhouden. Die vindt hij in May. Eerst wil hij haar vermoorden voor het geld, maar dan verandert hij van gedachte.
New Life, A (1988) New Life, A (1988)
Het net gescheiden koppel Steve en Jackie ondervindt diverse moeilijkheden aan het begin van hun nieuwe leven. Beide krijgen een nieuwe relatie met veel jongere partners, die hen echter weinig voldoening geeft.
New Nightmare (1994) New Nightmare (1994)
Heather is een gelukkig getrouwde actrice met een klein zoontje Dylan. Ze is bezorgd over een maniak die steeds opbelt naar haar huis. Ze denkt dat de maniak Freddy is, de moordenaar uit haar vorige film. Ondertussen heeft Wes Craven nachtmerries en wordt daardoor geïnspireerd om een script te schrijven voor een nieuwe Nightmare-film. Heather is bang door de moorden en heeft in de gaten dat haar zoontje het volgende slachtoffer wordt. De enige manier om hem te redden is door voor een laatste keer de rol van Nancy te spelen.
New Orleans Uncensored (1955) New Orleans Uncensored (1955)
Dan Colbert is een dokwerker in New Orleans. Hij probeert een eerlijk leven te leiden, maar komt in aanraking met één van de grootste criminelen van de stad, Zero Saxon, die de vakbonden controleert en ook goederen smokkelt. Wanneer zijn beste vriend door de mannen van Saxon wordt vermoord, besluit Corbett om samen te werken met de autoriteiten, om zo Saxons operaties te ontmantelen.
New Port South (2001) New Port South (2001)
Vier studenten aan de New Port South school in Chicago komen in opstand tegen het schoolregime. Gaandeweg sleuren ze de rest van de leerlingen mee. Ze bekladden muren, vernielen zaken en maken het leven van de leraren onmogelijk. Maar ze gaan te ver.
New Rose Hotel (1998) New Rose Hotel (1998)
Hiroshi is een briljante geneticaspecialist. De man is in zijn eentje miljarden dollars waard, en zijn kennis wordt fel begeerd door alle topbedrijven. Dat is dan ook de reden waarom drie kopstukken uit de wereld van bedrijfsspionage jacht maken op de Japanner. Hij blijkt moeilijk te benaderen, maar ze weten dat hij valt voor brunettes. Als medewerker van Maas Corporation wordt hij wereldwijd beschermd door agenten die grof geld niet uit de weg gaan. De enige kans die de spionnen Fox, Madame Rosa en X krijgen is als Hiroshi een congres in Wenen bezoekt.
New Suit (2002) New Suit (2002)
Kevin Taylor is een schrijver uit Hollywood. Op een dag vertelt hij aan iedereen dat hij een geweldig script heeft, er is echter een probleem... Het script bestaat niet.
New Swiss Family Robinson, The (1998) New Swiss Family Robinson, The (1998)
De Familie Robinson vaart uit voor een avontuurlijke zeiltocht van Singapore naar Sydney, maar ze worden overvallen door piraten en belanden op een afgelegen eilandje. Zelfs daar krijgen ze geen rust.
New Waterford Girl (1999) New Waterford Girl (1999)
De 15-jarige Mooney wil maar één ding: het piepkleine, ingedutte New Waterford (Nova Scotia) zo snel mogelijk achter zich laten. Met haar nieuwe buurmeisje, de uit New York afkomstige Lou, verzint ze een plan om haar ouders om de tuin te leiden. Het loopt allemaal anders.
New Wave, A (2007) New Wave, A (2007)
Een bankemployee en zijn vrienden plannen een flitsende, film-geïnspireerde bankroof waar geweren, maskers, bowling tassen en dure maatpakken voor nodig zijn. Hun vriendschap wordt echter danig op de proef gesteld wanneer de bankmedewerker twijfels krijgt. Hierdoor komt het hele plan op losse schroeven te staan en zal de bankmedewerker een moeilijke keus moeten maken of hij wel of niet door wil gaan.
New World Disorder (1999) New World Disorder (1999)
Softwarepiraat Kurt Bishop probeert een nieuw en waardevol beveiligingsprogramma (Rosetta) te stelen en gaat hierbij letterlijk over lijken. Rechercheur en digibeet David Marx moet samen met FBI-agente Kris Paddock de softwarepiraat opsporen. Marx gaat hierbij niet bepaald zachtzinnig te werk.
New World, The (2005) New World, The (2005)
1607. De eerste westerlingen, onder leiding van kapitein John Smith, zetten voet aan wal in Virginia en worden geconfronteerd met de cultuur van de Indianen. Het klikt helaas niet tussen de twee volkeren, en het wordt pas echt gevaarlijk als John Smith verliefd wordt op de knappe indianenvrouw Pocahontas.
New Year Baby (2006) New Year Baby (2006)
Regisseuse Socheata Poeuv werd op nieuwjaarsdag geboren in een Thais vluchtelingenkamp. Haar ouders overleefden de genocide van Pol Pots Rode Khmer en vestigen zich in de Verenigde Staten. Als Socheata 25 jaar later met haar familie voor de eerste keer naar Cambodja reist, probeert zij haar anders zo zwijgzame ouders aan het praten te krijgen. Beetje bij beetje onthullen haar ouders een lang bewaard gebleven geheim dat verdrongen is door de verschrikkelijkheden die haar ouders in Cambodja hebben meegemaakt.
New Year's Day (1989) New Year's Day (1989)
Een midden 40-er rijdt vanuit Los Angeles naar zijn voormalige woning in New York waar - zo blijkt bij aankomst - drie vrouwen een nieuwjaarsfeestje vieren. Onder de vereenzaamde, praatgrage gasten, bevindt zich de emigrant Laszlo. Een echt swingend partijtje wordt het niet.
New Year's Evil (1980) New Year's Evil (1980)
Tijdens een nieuwjaarsfeest krijgt een punkzangeres een telefoontje waarin haar verteld wordt dat elke keer wanneer het middernacht wordt, in een andere tijdszone er iemand vermoord zal worden, met haar als laatste...
New York - Batavia (1987) New York - Batavia (1987)
Gebaseerd op de briefwisseling tussen een Nederlands-Indisch bestuursambtenaar en zijn echtgenote, in de periode van December 1945 tot en met Mei 1946. Hij is overgeplaatst naar Indië en zij verblijft met hun drie kinderen in een hotel in New York in afwachting van het moment dat zij haar man kan volgen. Een moment dat, gezien de omstandigheden in Nederland-Indië, nog wel even op zich zal laten wachten.
New York Beat Movie (1981) New York Beat Movie (1981)
Een dag in het leven van Jean Michel Basquiat. Basquiat (die zichzelf speelt) is een dakloze artiest. Dagelijks loopt hij door New York en laat zijn kunstwerk en poezie achter door het plaatsen van graffiti. Hij is zijn appartement uitgeschopt en probeert geld te verdienen om zijn woonplaats terug te krijgen. In de tussentijd gaat hij 's avonds clubs langs om dames te vinden waarmee hij de nacht kan doorbrengen.
New York Chiama Superdrago (1966) New York Chiama Superdrago (1966)
Als een van zijn collega's wordt vermoord, komt Bryan Cooper, alias Secret Agent Super Dragon op het spoor van een misdaadbende die vergiftigde kauwgom onder de mensen heeft verspreid. Blijkbaar wil de bende de wereldmacht in handen krijgen door alle mensen afhankelijk te maken van hun kauwgom.
New York Confidential (1955) New York Confidential (1955)
Charlie Lupo is een corrupte zakenman, die een aantal Amerikaanse senatoren kan beïnvloeden. Lupo weet altijd uit de handen van het gerecht te blijven, maar als één van de senatoren tijdens een tv-interview uit de school klapt, wordt Lupo het middelpunt van een grootschalig fraudeonderzoek.
New York Doll (2005) New York Doll (2005)
In deze documentaire krijgen we te zien hoe de van alcohol verslaving herstellende Arthur 'Killer' Kane, die zich heeft bekeerd tot het mormonisme een kans krijgt om na 30 jaar weer met zijn band te spelen.
New York Minute (2004) New York Minute (2004)
Jane en haar zus Roxanne Ryan zijn een dagje in New York. Jane wil proberen een studiebeurs te krijgen, terwijl Rocky Roxanne graag in een rockband wil spelen. Helaas gaat er die dag veel mis, een goede gelegenheid voor de meiden om elkaar beter te leren kennen.
New York Stories (1989) New York Stories (1989)
Drieluik gemaakt door drie grote New Yorkse regisseurs. Het zijn drie losse verhalen die niets met elkaar gemeenschappelijk hebben, behalve dat ze zich alle drie in New York afspelen. Scorseses verhaal gaat over een machoschilder en zijn leerlinge c.q. vriendinnetje. Coppola maakte een bewerking van het kinderboek ‘Eloise’, over een veel te verwend meisje. Ten slotte Woody Allen: zijn korte film gaat over een man die maar niet los kan komen van zijn bemoeizuchtige moeder.
New York, I Love You (2008) New York, I Love You (2008)
In navolging van Paris, Je T'Aime een mozaïekwerk van verschillende gerenommeerde regisseurs met als rode draad New York. Twaalf segmenten die elk de liefde en het drama centraal stellen.
New York, New York (1977) New York, New York (1977)
De dag dat de Tweede Wereldoorlog eindigt ontmoet de arrogante, makkelijk pratende muzikant Jummy een zangeres genaamd Francine. Vanaf dat moment worden ze verliefd op elkaar en krijgen ze een relatie. Beiden vechten ze me hun carriére en hun doel om aan de top te komen.
New York: A Documentary Film (1999) New York: A Documentary Film (1999)
Een zeven-delige documentaire die langs de gehele geschiedenis van de wereldstad New York gaat. Van de Nederlandse beginselen tot aan de terroristische aanslag bijna 400 jaar later.
Newcomers, The (2000) Newcomers, The (2000)
Sam Docherty betrapt de zelfvoldane footballspeler Rocco op vandalisme in een school. Hij staat voor een moeilijke keuze: ofwel doet hij alsof hij niets gezien heeft, ofwel getuigt hij. De jongen besluit zijn hart te volgen en de rechter de waarheid te vertellen. Rocco komt er echter met een lichte straf van af maar neemt wraak op Sam. Na dit voorval besluiten Sams ouders te verhuizen naar het platteland. Maar ook in hun nieuwe verblijfplaats krijgt de familie Docherty het als nieuwkomers zwaar te verduren.
Newenas weite Reise (2001) Newenas weite Reise (2001)
Omdat zijn ouders weer geen tijd hebben om gezamenlijk op vakantie te gaan, moet de 14-jarige Jan de vakantie op het vrachtschip van zijn oom doorbrengen. Tijdens de reis ontdekt Jan de 13-jarige Newena uit voormalig Joegoslavië, die in de oorlog haar ouders verloren heeft. Het meisje is nu op zoek naar haar broertje, van wie ze gescheiden werd, en Jan besluit het meisje hierbij te helpen.
Newlydeads, The (1987) Newlydeads, The (1987)
De eigenaar van een vakantie bungalow vermoordt één van zijn gasten als hij erachter komt dat hij een travestiet is. Vijftien jaar later, op zijn huwelijksdag, keert hij terug en vermoordt de gasten van de bungalow een voor een...
Newman's Law (1974) Newman's Law (1974)
Politieman Vince Newman heeft zijn eigen regels om criminelen te pakken. Op een dag krijgen hij en zijn partner de opdracht een drugsbende op te rollen, maar het blijkt dat daar hooggeplaatste politiefunctionarissen bij betrokken zijn.
News From Home (1977) News From Home (1977)
In deze plotloze film worden beelden van het leven in New York vermengd met de voice-over van de filmmaker die voorleest uit brieven van haar moeder. Vele persoonlijke fragmenten passeren de revue: ruzies, scheidingen, zwangerschappen en andere zaken komen aan bod. Typisch voor vrouwelijke volwassenen, bevatten de brieven veel drama voor zulke schijnbaar kleine gebeurtenissen terwijl het leven gewoon doorgaat op deze normale dag in Amerika.
News from Home/News from House (2006) News from Home/News from House (2006)
Deze documentaire gaat over een huis in Jeruzalem dat in 1948 bij wet is onteigend van de oorspronkelijke Palestijnse eigenaar en werd verkocht aan Joden. Regisseur Amos Gitai zoekt daarbij de toenmalige eigenaars en hun nazaten op en praat met hen over de woning, die nog altijd een grote rol speelt in hun leven.
Newsbreak (2000) Newsbreak (2000)
John McNamara werkt als journalist bij een sensatiekrant. Zijn arrogante en roekeloze werkwijze heeft hem in de problemen gebracht en kost hem wellicht binnenkort zijn baan. Wanneer een collega van hem vermist wordt gaat John op onderzoek uit en komt hij in een web van intriges en corruptie terecht die hem in conflict doet raken met zijn vader (die rechter is) en de politiek.
Newsfront (1978) Newsfront (1978)
Twee broers zijn allebei cameraman van beroep, maar voor twee concurrerende werkgevers in het Australie van de jaren '50.
Newsies (1992) Newsies (1992)
In 1899 kregen de inwoners van New York hun nieuws van een groep weeskinderen, die de kranten van verschillende beroemde uitgevers verkochten. Net als veel andere kinderen droomt Jack Kelly van een beter leven dan het harde leven wat hij nu leidt. Maar als de uitgevers de kinderen minder gaan betalen heeft Jack een reden om te vechten. Hij moet kiezen tussen zijn dromen en zijn verantwoordelijkheidsgevoel.
Newsman (2002) Newsman (2002)
De Zwitserse journalist Hugo wordt naar een crisisgebied in Afrika gestuurd. Hier ziett hij een oude bekende weer terug. Het is de arts Louis Duffreux. Ooit redde hij in Azië het leven van Hugo.
Newton Boys, The (1998) Newton Boys, The (1998)
Het lijkt erop dat het enige waar The Newton Boys in uitblinken hun slechte daden zijn. In een mum van tijd hebben ze 80 banken beroofd, Van Texas tot Canada! Nu hebben ze hun zinnen gezet op de transporttrein van de Federal Reserve, die vele miljarden dollars vervoert. Maar de feds zijn niet van plan dit zomaar toe te laten....
Newton: A Tale of Two Isaacs (1997) Newton: A Tale of Two Isaacs (1997)
Als een vlammende komeet aan de nachtelijke hemel, schroeide de theorieën van Isaac Newton over de bewegingen in het heelal, door de muffe zalen van de koninklijke acedemie in 1683. Jonge schrijver Humphrey wordt volledig ingenomen door de nieuwe theorie over het heelal, hij vindt zelfs dat mensen hun persoonlijke problemen moeten vergeten en zich volledig op deze "nieuwe manier" van bekijken moeten storten. Door Newton leert hij echter, dat kennis juist de beschaving en het bestaan van mensen verrijkt.
Next (2007) Next (2007)
Cris Johnson is een showroom-illusionist in Las Vegas die met een voor hem kwellend geheim leeft: hij kan enkele minuten verder in de toekomst kijken. Als kind onderging hij tal van onderzoeken opgezet door de overheid en de medische wereld, die hem uiteraard een interessante aanwinst vonden. Omdat hij deze interesse kotsbeu is, duikt hij onder een valse naam onder in Vegas waar hij leeft van goochel-optredens en kleine gokwinsten. Maar wanneer een terroristiche groep ermee dreigt om een nucleaire opslageenheid in Los Angeles te laten ontploffen, tracht overheidsagente Callie Ferris hem op te sporen. Het kost haar enorm veel moeite om Cris te vinden en hem te overtuigen om haar te helpen om deze grote ramp stop te zetten.
Next Best Thing, The (2000) Next Best Thing, The (2000)
Na haar zoveelste relationele tegenslag gaat Abby uithuilen bij haar homoseksuele, allerbeste vriend Robert. Hij vangt haar zo goed op dat ze in elkaars armen de nacht doorbrengen. Met alle gevolgen vandien, want na enige tijd blijkt Abby zwanger te zijn. Vastbesloten het kind te houden, regelen ze een soort van co-ouderschap, dat perfect blijkt te zijn. Maar op de dag dat Abby de liefdevolle Ben ontmoet en gaat beseffen dat er meer bestaat dan vriendschap alleen, beginnen de problemen.
Next Door (1994) Next Door (1994)
Matt en Karen hebben één van de mooiste gazonnen uit de buurt. Hun buren, Lenny en Marci, hebben een sprinkler-systeem wat ze expres op het gazon van Matt richten, zodat de planten verdrinken. Vanaf dit moment ontstaat er een grote ruzie tussen Matt en Lenny.
Next Friday (2000) Next Friday (2000)
In het vervolg op "Friday" uit 1995 wordt Craig (gespeeld door Ice Cube) weer op de hielen gezeten door Debo, die ontsnapt is uit de gevangenis. Uit voorzorg zorgt Craig's vader ervoor dat hij kan onderduiken bij familie, die na het winnen van de lotto in een rustige, rijke buurt wonen. Eenmaal daar beleeft Craig samen met z'n neef Day-Day echter zoveel, dat South Central er niets bij is.
Next Karate Kid, The (1994) Next Karate Kid, The (1994)
Bij een herdenkingsdienst voor Japanse strijders die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Amerikaanse leger hebben gediend, ontmoet Kesuke Miyagi de weduwe Louisa Pierce. Haar kleindochter Julie is opstandig doordat de dood van haar ouders niet heeft kunnen verwerken. Miyagi besluit haar les te geven in karate.
Next Man, The (1976) Next Man, The (1976)
Khalil (Sean Connery) is een Arabische diplomaat die niet alleen vrede met Israël wil sluiten, maar hij laat ook de Joodse staat als lid van de OPEC toe. Hierdoor loopt hij groot gevaar, verschillende mensen willen hem vermoorden. In zijn strijd krijgt hij hulp van zijn vriend Hamid (Albert Paulsen) en zijn meisje Nicole (Cornelia Sharpe). Maar kan hij hun wel vertrouwen?
Next of Kin (1942) Next of Kin (1942)
De film vertelt het verhaal over een Britse commando brigade die een gedurfde aktie voorbereidt op een Duitse haven in bezet Frankrijk. Ze weten echter niet dat de vijand reeds op de hoogte is van hun plannen en dat er een hinderlaag is voorbereid.
Next of Kin (1982) Next of Kin (1982)
Na jaren van afwezigheid keert Linda Stevens terug naar haar geboortedorp en haar ouderlijk huis, Montclare. Haar moeder heeft het tot haar dood geëxploteerd als bejaardentehuis en nu voelt Linda zich verantwoordelijk de taak van haar moeder over te nemen. Eenmaal aangekomen krijgt Linda echter af te rekenen met vreemde voorvallen. Als Linda besluit om samen met haar oude jeugdvriend Barney op onderzoek te gaan, beseffen ze niet wat hen nog allemaal te wachten staat.
Next of Kin (1984) Next of Kin (1984)
Peter Foster is enig kind in een Canadees gezin. Zijn ouders maken veel ruzie, wat hem ongelukkig en passief maakt. Samen met zijn vader en moeder gaat hij daarom in videotherapie. Als hij de opnames bekijkt ziet hij bij toeval ook fragmenten van een Armeens gezin. De ouders waren niet meer in staat om voor hun eigen zoon te zorgen, waarna het kind noodgedwongen ter adoptie werd afgestaan. Peter besluit zich los te rukken van zijn eigen lot en zich voor te doen als de verloren zoon van de Armeense familie.
Next of Kin (1989) Next of Kin (1989)
Politieagent Truman Gates (Swayze) uit Chicago neemt het op tegen maffiabaas Rosselini (Adam Baldwin), omdat deze zijn broer heeft vermoord. Truman probeert de schurk volgens het boekje te pakken, maar zijn oudere broer Briar (Neeson) is uit op wraak.
Next One, The (1984) Next One, The (1984)
De weduwe van een astronaut en haar zoontje ontmoeten een vreemdeling uit de toekomst op een Grieks eiland.
Next Step, The (1997) Next Step, The (1997)
In de keiharde danswereld betekent de leeftijd van dertig het einde van de carrière. De egoïstische en overspelige 35-jarige Nick (Negron) zit in een duidelijke ontkenningsfase en probeert alles om zijn dansleven voort te zetten. Trots als hij is op zijn heterostatus tussen de vele homodansers, huppelt hij van de ene vrouw naar de andere.
Next Stop Wonderland (1998) Next Stop Wonderland (1998)
Erin is zuster in een ziekenhuis en recentelijk heeft haar vriend de lange relatie verbroken. Haar moeder Piper plaats een persoonlijke advertentie in de hoop om iemand voor haar te vinden. Alan een medewerker bij een aquarium zaak droomt ervan om een bioloog te worden. Zullen de paden van deze twee mensen elkaar kruizen?
Next Stop, Greenwich Village (1976) Next Stop, Greenwich Village (1976)
Greenwich Village, 1953. Larry Lapinski vindt dat het tijd wordt om het ouderlijk nest te verlaten en verhuist naar Greenwich Village, een trendy wijk in New York. Larry droomt ervan om ooit steracteur te worden en vult zijn dagen met audities. Samen met zijn vriendin Sarah heeft hij een rustig leventje en geniet hij van zijn onafhankelijkheid. Wanneer Sarah een scheve schaats rijdt, stort Larry's wereld in mekaar. Om zijn verdriet te verwerken gaat hij nog harder werken in de hoop Sarah te vergeten. Het liefdesverdriet blijft echter knagen aan Larry tot hij op een dag goed nieuws krijgt vanuit Hollywood.
Next Victim (2003) Next Victim (2003)
Als een jonge, onervaren student in het Suncrest Rehabilitation Center komt te werken, besluit dokter Howard om de student rond te leiden. Hij vertelt de jongen vervolgens drie verhalen. Het eerste verhaal, getiteld Numb, gaat over een man die compleet verlamd raakt. Het tweede verhaal, getiteld Monstercam.com, gaat over een gruwelijke en dodelijke website. En het derde verhaal, getiteld Under the Table, gaat over een etentje dat behoorlijk uit de hand loopt.
Next Voice You Hear..., The (1950) Next Voice You Hear..., The (1950)
Het tevreden leventje van Joe en Mary wordt op een avond opgeschrikt door een stem uit de radio, die de stem van God lijkt te zijn. Het gebeuren laat ook diepe sporen na bij de andere inwoners van de stad.
Next: A Primer on Urban Painting (2004) Next: A Primer on Urban Painting (2004)
Een uiteenzetting van graffiti als een wereldwijd cultureel fenomeen. De kunst wordt weergegeven in 9 verschillende landen: V.S., Canada, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Engeland, Spanje, Japan en Brazilië. We zien interviews met zowel graffiti-artiesten zelf als ook schilders, designers en anderen die de subcultuur vormen.
Nexxt (2001) Nexxt (2001)
Frau Plastic Chicken, één van de meest populaire en invloedrijke internationale mediasterren, wil met haar baanbrekende televisieshow de ware natuur van het kwaad ontleden. Haar opdracht is niets minder dan de misdadiger bloot te leggen die schuilt in ieder van ons. Daarom nodigt ze als haar centrale gast een icoon uit de jaren zestig uit: Kleine Alex. De held uit A Clockwork Orange boerde niet slecht sinds zijn infame exploten. Hij heeft een baan, vrienden en zelfs een vrouw en kinderen. Alex helpt haar om de beweegredenen van een seriemoordenaar te doorgronden, die “live” wordt gadegeslagen door een cameraploeg van Frau Plastic Chicken. De show zet nu twee misdadigers uit twee verschillende tijdperken in de schijnwerpers. Het spektakel is verzekerd met als dirigent de first lady van het rechtstreekse televisiegebeuren. Maar na een tijdje veranderen de strikte regels van de show en slaan rampspoed en chaos toe.
Nez de Cuir (1952) Nez de Cuir (1952)
1814, op een slagveld ergens in Frankrijk. Tussen de lijken ligt een gewonde man te huilen van de pijn. Het is Roger de Tinchebraye, ernstig getroffen in zijn gezicht. Hij krijgt echter op tijd hulp en wordt verzorgd door de dokter Marchall. Weldra geneest hij. Maar de uiterlijke charme, die hij voor de oorlog uitstraalde, heeft hij niet meer. Vroeger veroverde hij vele harten, maar voortaan moet hij een masker dragen. En toch heeft de gentleman nog steeds succes bij de vrouwen.
Nezha Nao Hai (1979) Nezha Nao Hai (1979)
De vrouw van de Chinese keizer legt een ei, in plaats dat ze een kind baart. De keizer is woedend en wil het ei kapotslaan maar dan komt er een klein jongetje, genaamd Nezha, uit. De jongen krijgt speciale gaven van een oude wijze man om het land tegen de vijf drakenkoningen te verdedigen.
Ngadhnjim Mbi Vdekjen (1967) Ngadhnjim Mbi Vdekjen (1967)
Het verhaal over twee jonge vrouwelijke verzetsstrijders, die in 1944 in de stad Gjirokastra in het zuiden van Albanië werden gearresteerd door SS-commandant Hans Fon Stoltz. Als de meisjes de namen van hun communistische verzetsleiders prijs zouden geven, zouden ze worden vrijgelaten. In de film bieden ze de martelingen van de Gestapo het hoofd door herinneringen op te halen aan de mooiste momenten uit hun leven.
Ngati (1987) Ngati (1987)
Eru studeert in 1940 af op de medische school. Zijn vader betaalt hem om een bezoek te brengen aan zijn geboorteplaats. Hij heeft een verwantschap met de plaatselijke maori bevolking, aangezien zijn moeder een maori was, wat hij zelf echter niet weet. Nadat een jonge dorpsbewoner sterft aan leukemie besluit de man bij zijn nieuwe vrienden te blijven.
Ngo Dik Yeh Man Tung Hok (2001) Ngo Dik Yeh Man Tung Hok (2001)
Edward, een echt moederskindje, wordt door een ongelukkig toeval op de verkeerde school ingeschreven. In plaats van het deftige internaat waar hij naar school zou gaan, komt hij terecht op een school waar de sterkste heerst. Conflicten worden uitgevochten, niet uitgepraat. Edward gaat dan ook een moeilijke tijd tegemoet, en de vraag is of hij zal kunnen standhouden in een wereld die niet de zijne is.
Ngo Joh Aan Gin Diy Gwai (2002) Ngo Joh Aan Gin Diy Gwai (2002)
Een weduwe ontdekt dat ze met haar linkeroog geesten van overleden mensen kan zien. De geesten ontdekken de gave al snel en vragen haar om gekoesterde wensen in de levende wereld in vervulling te laten gaan. De weduwe wil echter alleen de ziel van haar overleden man vinden en sluit daarvoor een deal met de onbetrouwbare Sean die belooft haar man te zoeken.
Ngo Liu Poh Lut Gau Ching (2002) Ngo Liu Poh Lut Gau Ching (2002)
Yo-Yo heeft haar examen afgerond en vertrekt naar London, om een jongen te ontmoeten die door haar ouders is aanbevolen. Deze Cheung is al in de dertig. Zijn en haar grootouders vochten samen in de oorlog en beloofden elkaar hun kinderen met elkaar te laten trouwen. Helaas waren het allebei meisjes, die nu de moeders van Cheung en Yo-Yo zijn. Cheung en Yo-Yo besluiten hun ouders een plezier te doen en trouwen, maar tekenen op de trouwdag meteen een scheidingsformulier die een jaar na het huwelijk in zal gaan. Hierna gaan ze beiden hun eigen weg in respectievelijk London en Hongkong, maar zullen ze elkaar ooit weer zien?
Ngor Fu (2006) Ngor Fu (2006)
Als één van de 1000 undercoveragenten van de Hongkong-politie wordt ontmaskerd en vermoord, volgt een race tegen de klok om de triadebendes op tijd een zware slag te kunnen toebrengen.
Ngor Yiu Sing Ming (2006) Ngor Yiu Sing Ming (2006)
Poon Ka-Fai, gespeeld door Ching Wan Lau, is een getalenteerde acteur die er alles voor over heeft om de kunst van acteren zo goed mogelijk te laten verlopen. Hij is zo vakkundig en geconcentreerd bezig dat hij regelmatig zijn collega’s tijdens de shoot-outs uit woede en frustratie bekritiseerd. Na jaren de kritiek van Fai over de entertainment industrie opvangen heeft men hem uiteindelijk buiten het boot gezet. Hij wordt depressief en verliest zijn interesse in acteren, totdat hij een zeer fanatiek groentje ontmoet genaamd Faye Ng.
Nguol Thùa (1998) Nguol Thùa (1998)
Tang hoort dat zijn broer ernstig ziek is en keert meteen terug naar zijn geboortedorp om zijn broer op te zoeken. Al snel blijkt dat zijn broer helemaal niet ziek is en hij in de val gelokt werd door de dorpelingen. Hij zou volgens een mythe namelijk de enige zijn die het dorp voor melaatsheid kan behoeden.
Nha Fala (2002) Nha Fala (2002)
Op het schiereiland Cap Vert (Senegal) is muziek heel belangrijk: er wordt gezongen bij huwelijken en begrafenissen, ontmoetingen en scheidingen, verkiezingen en inauguraties. Alleen de jonge Vita mag niet zingen. Er rust een vloek op haar familie die zegt dat elke vrouwelijke afstammelinge die zingt onmiddellijk sterft. Als ze haar geboortedorp verlaat om in Parijs te gaan studeren, herinnert haar moeder haar aan die vloek. Kort na haar aankomst in Parijs ontmoet Vita echter een jonge muzikant, Pierre, en ze worden verliefd. Ze weet zich geen blijf met haar geluk en begint in een romantisch moment spontaan te zingen. Pierre is onder de indruk van haar prachtige stem en haalt haar over om een plaat op te nemen. Maar als ze zich realiseert dat ze de vloek heeft getrotseerd, wordt Vita doodsbang.
Ni de Aqui, ni de Alla (1988) Ni de Aqui, ni de Alla (1988)
Een vrouw, die illegaal in de V.S. werkt, is getuige van een politieke moord. Met de moordenaar achter zich aan, verandert de vrouw constant van werk terwijl haar bewegingen ook worden gevolgd door de FBI, die zij aanziet voor agenten van de vreemdelingendienst.
Ni Neibian Jidian (2001) Ni Neibian Jidian (2001)
De jonge horlogeverkoper Hsiao Kang werkt in de straten van Taipei. De dag na het overlijden van zijn vader ontmoet hij een meisje. Ze vertelt hem dat ze naar Parijs gaat. In stil verlangen zet Hsiao Kang vervolgens alle klokken die hij tegenkomt op Parijse tijd en kijkt hij Truffaut's 'Les Quatre Cents Coups' op video. Ondertussen is zijn net tot weduwe verworden moeder constant in de weer met de (hopelijke) terugkeer van haar man en zwerft het meisje in Parijs eenzaam door de stad.
Ni Pour, ni Contre (Bien au Contraire) (2003) Ni Pour, ni Contre (Bien au Contraire) (2003)
Caty is 26 en werkt als cameravrouw. Ze ontmoet een bende overvallers en krijgt de mogelijkheid deze te filmen terwijl ze aan het werk zijn. Samen met de bende treedt ze een nieuwe wereld binnen: grote hotels, snelle wagens, lange nachten... Maar ze zal ook ondervinden dat het geld vlug op is.
Ni Vu, Ni Connu (1958) Ni Vu, Ni Connu (1958)
Een stroper haalt zich in een klein Frans dorp de woede op de hals van de lokale jachtopziener. Hij belandt in de gevangenis waar hij de aandacht krijgt van de dochter van een kasteelheer.
Niagara (1953) Niagara (1953)
George Loomis (Joseph Cotten) is een gestoorde Koreaanse oorlogs-veteraan, die met zijn vrouw Rose (Marilyn Monroe) bij de Niagara watervallen verblijft. Rose probeert haar man te vermoorden en er vandoor te gaan met haar nieuwe vriend. Maar eerst wil zij haar man gek maken, door met haar lichaam te pronken voor een ieder die het wil zien.
Niagara Motel (2005) Niagara Motel (2005)
Loretta Bourgogne is serveerster in een restaurant van een motel. Ze is jong, sexy en zwanger en daarbij probeert ze zich los te worstelen van de mannen die iets van haar willen. Zo is Dave een verkoper die met haar omgaat, alleen om indruk te maken bij zijn baas, Michael die haar wil exploiteren in pornofilms. Gilles de man waarvan Lorette zwanger is wil dat ze terug komt naar Quebec. Het motel zelf is bezet met een bont gezelschap Denise en R.J. proberen wanhopig de voogdij over hun kind weer terug te krijgen. Henry en Lily, wiens huwelijk hard achteruit is gegaan sinds hij werkloos is en Lily is zoveel meer gewend dan waarmee ze het nu moet doen. Dan raakt ze bevriend met Sandy, een prostituee die het motel als haar werkterrein heeft.
Nibelungen, Teil 1: Siegfried, Die (1966) Nibelungen, Teil 1: Siegfried, Die (1966)
Siegfried, zoon van Koning Sigmund, reist rond, maakt zwaarden en hoort verhalen over Krimhilde. Op weg naar Bergundy doodt hij de draak Fafnir en baadt in zijn bloed, wat hem onoverwinnelijk maakt. Helaas heeft hij één plekje gemist onder zijn schouderblad. Hij vindt de schat van de dwergen, ontmoet de mooie Krimhilde en trekt met Koning Günther naar IJsland.
Nibelungen, Teil 2: Kriemhilds Rache, Die (1967) Nibelungen, Teil 2: Kriemhilds Rache, Die (1967)
Kriemhilde wil wraak voor dood van haar man Siegfried. De dader is haar halfbroer, maar haar echte broer is te laf om er wat aan te doen. Dus ze organiseert haar eigen wraakactie. Tijdens een chique bruiloft neemt ze de gasten in gijzeling totdat zij haar halfbroer (ook één van de gasten) vermoorden. Wat ook van pas komt is dat Kriemhilde Siegfried's magische zwaard bij zich heeft.
Nibelungen: Kriemhilds Rache, Die (1924) Nibelungen: Kriemhilds Rache, Die (1924)
Kriemhilde wil wraak voor dood van haar man Siegfried. De dader is haar halfbroer, maar haar echte broer is te laf om er wat aan te doen. Dus ze organiseert haar eigen wraakactie. Tijdens een chique bruiloft neemt ze de gasten in gijzeling totdat zij haar halfbroer (ook één van de gasten) vermoorden. Wat ook van pas komt is dat Kriemhilde Siegfried's magische zwaard bij zich heeft.
Nibelungen: Siegfried, Die (1924) Nibelungen: Siegfried, Die (1924)
Siegfried, zoon van Koning Sigmund, reist rond, maakt zwaarden en hoort verhalen over Krimhilde. Op weg naar Bergundy doodt hij de draak Fafnir en baadt in zijn bloed, wat hem onoverwinnelijk maakt. Helaas heeft hij één plekje gemist onder zijn schouderblad. Hij vindt de schat van de dwergen, ontmoet de mooie Krimhilde en trekt met Koning Günther naar IJsland.
Nice Dreams (1981) Nice Dreams (1981)
Cheech en Chong passen op het huis van iemand die een hoop marijuana kweekt in zijn tuin en stelen zijn drugs. Ze slaan op de vlucht, onder andere voor een hoop agenten.
Nice Girl Like Me, A (1969) Nice Girl Like Me, A (1969)
Film rond het vrijgevochten jonge meisje Candida dat op zoek gaat naar de liefde zonder daarvoor te trouwen. Ze moet echter ontdekken dat haar verliefdheden leiden tot een zwangerschap. Haar eerste romantische ontmoeting met de Franse schrijver mondt uit in een zwangerschap; die zij pas ontdekt na haar terugkomst in Londen. Daar wordt zij opgevangen door Savage. Beiden verhullen dat zij zich tot elkaar aangetrokken voelen en na de geboorte van haar baby vertrekt zij naar Venetië. Candida is inmiddels verzoend met het idee om een ongehuwde moeder te zijn; maar Savage denkt daar heel anders over.
Nice Girls Don't Explode (1987) Nice Girls Don't Explode (1987)
April heeft een probleem. Telkens wanneer zij een passionele verhouding heeft met een man lijkt er iets in brand te vliegen. De enige mannen die ze meer dan één keer ontmoet, zijn brandweermannen. Eigenlijk is het haar moeders idee om haar dochter voor zichzelf te houden, maar haar nieuwste vriend Andy is niet gediend van deze nonsens. Jammer genoeg is het Fluffy de kat, die het middelpunt van de discussies dreigt te worden.
Nichego Lichnogo (2007) Nichego Lichnogo (2007)
Privédetective Zimin krijgt de opdracht om een appartement in de gaten te houden. Hij installeert zijn microfoons en camera's en begint met het bespieden van Irina, een apotheker van middelbare leeftijd. Steeds dieper dringt hij in haar privéleven door. Hij komt alles te weten over haar intieme geheimen en emoties en raakt meer en meer geïnteresseerd. Irina's leven fascineert hem en vult de leegte in zijn eigen saaie bestaan en huwelijk. Net als hij zich begint af te vragen waarom hij deze Irina moet bespioneren, komt hij erachter dat hij een fout heeft gemaakt: hij had de camera's in de flat naast die van haar moeten plaatsen. In het ‘goede’ appartement treft hij een blonde del aan en haar minnaar - een nouveau riche die zich er waarschijnlijk van wil verzekeren dat hij de enige in haar bed is. Conform zijn opdracht volgt Zimin nu het leven van de blondine. Maar zijn gedachten keren steeds terug naar Irina, die een factor van belang is geworden in zijn echte leven. Zijn vrouw vermoedt wel iets, maar desondanks besluit Zimin om contact te leggen met de eenzame, melancholieke Irina.
Nicholas and Alexandra (1971) Nicholas and Alexandra (1971)
1907, Moskou. Tsaar Nikolaas II heeft problemen met de oorlog met Japan, die niet te winnen lijkt. Zijn vreugde over de geboorte van zijn eerste zoon wordt overschaduwd door de ontdekking dat de jongen hemofilie heeft. Zijn vrouw laat zich erg beïnvloeden door Rasputin, die beweert genezende krachten te hebben. Het volk wil een Duma en gelooft niet dat hun tsaar iets wil doen. De opstapelende problemen komen tot een wereldoorlog en een volksopstand.
Nicholas Nickleby (1947) Nicholas Nickleby (1947)
Engeland in de 19de eeuw. Als Nicholas Nickleby's vader sterft en zijn familie berooid achterlaat, bezorgt zijn oom Ralph Nickleby, een hebberige financier, hem een baantje als leraar op een school in Yorkshire. Nicholas verlaat de school echter al spoedig en neemt één van de jongens, genaamd Smike, mee. Samen sluiten ze zich aan bij een groep acteurs. Nu moet Nicholas Smike beschermen en ondertussen moet hij proberen om zijn zus Kate te behoeden voor zijn oom Ralph. Later moet hij dit ook nog doen voor zijn liefje, Madeline Bray, wiens vader in de gevangenis zit voor schulden.
Nicholas Nickleby (1977) Nicholas Nickleby (1977)
Nicholas Nickleby (Nigel Havers) en zijn zus Kate zijn na de dood van hun vader straatarm achtergebleven. Een onbetrouwbare oom komt hen te hulp: Nicholas kan ergens onderwijzer worden en Kate kan aan de slag als leerling-naaister. Maar al gauw blijkt dat broer en zus niet bepaald beter worden van hun nieuwe baantjes. Integendeel.
Nicholas Nickleby (2002) Nicholas Nickleby (2002)
De jonge Nicholas leeft een comfortabel leventje. Dit verandert echter wanneer zijn vader overlijdt en z'n familie zonder geld komt te zitten. Nicholas reist met z'n moeder en zuster af naar Londen, om hulp te zoeken bij hun rijke oom Ralph. Ralph heeft echter niet het beste met zijn familie voor. Nicholas wordt naar een school gestuurd die gerund wordt door de wrede Wackford Squeers.
Nicholas' Gift (1998) Nicholas' Gift (1998)
Een stel gaat in 1994 op vakantie naar Italië met hun zoon Nicholas. Ze worden echter aangevallen en neergeschoten door snelwegpiraten en de ouders komen er snel achter dat hun zoon hersendood is. Hierna moeten ze besluiten of ze hun zoon, via orgaandonatie, willen laten opofferen, zodat zeven doodzieke Italiaanse kinderen gered kunnen worden.
Nicht Fisch, Nicht Fleisch (2002) Nicht Fisch, Nicht Fleisch (2002)
Michael werd als baby geadopteerd door een Duits echtpaar. Hij wordt als enige Koreaan in het dorp wel geaccepteerd, maar voelt zich er toch niet helemaal thuis. Zijn adoptieouders hebben hem altijd aangemoedigd open te staan voor zijn Koreaanse roots. Mogelijkheden daartoe zijn in het Duitse dorpje echter nihil. Als zijn ouders gaan scheiden, verhuist Michael naar Berlijn. Hij kapt het contact met zijn ouders af en zoekt aansluiting bij de Koreaanse gemeenschap. Zo ontmoet hij de Koreaanse Jin Hi die in het restaurant van haar vader werkt. Dit opent wel wat deuren voor hem, maar als Koreaanse Duitser zonder enige kennis van de Koreaanse taal en tradities vindt men hem ook daar vlees noch vis. Michael is echter vastbesloten zijn hervonden roots én Jin Hi niet los te laten.
Nicht Ohne Deine Liebe (2002) Nicht Ohne Deine Liebe (2002)
Arthur Boysen is een echte geluksvogel die gelooft de hele wereld de baas te kunnen. Op een gegeven moment wordt er bij hem echter ALS geconstateerd, een ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel. Het leven van Arthur ligt nu ineens danig overhoop, maar gelukkig kan hij rekenen op zijn vrouw en dochter, die hem tot aan zijn stervensbed toe begeleiden.
Nicht Versöhnt oder Es Hilft Nur Gewalt Wo Gewalt Herrscht (1965) Nicht Versöhnt oder Es Hilft Nur Gewalt Wo Gewalt Herrscht (1965)
De geschiedenis van drie generaties van de Duitse familie Fähmel. Zij worden gevolgd vanaf het begin van de 20ste eeuw, via het Nazi-tijdperk tot en met de jaren van de wederopbouw.
Nichts als die Wahrheit (1999) Nichts als die Wahrheit (1999)
De film handelt over de fictieve terugkomst en de bijbehorende rechtszaak van de beruchte nazi-doktor, Dr. Josef Mengele (Götz George). Deze befaamde 'Angel of Death' wordt immers verantwoordelijk geacht voor de moord op meer dan 400.000 joden in het concentratiekamp van Auschwitz. Daar ondernam hij talloze monsterachtige en mensonterende 'medische' experimenten. Het is net voor die 'medische' daden dat hij nu terecht zal staan. Het is advocaat Peter Rohm (Kai Wiesinger) die de verdediging van Mengele op zich zal nemen.
Nichts Bereuen (2001) Nichts Bereuen (2001)
De 19 jarige Daniel heeft eindelijk de middelbare school afgemaakt. Na een geweldige zomervakantie is hij klaar voor het echte leven. Zijn vader bezorgt hem echter een saai baantje en zijn relatie met de adembenemende Luca wil maar niet vlotten aangezien zij hem alleen als een goede vriend ziet. Hij besluit dan ook zijn leven drastisch te veranderen. Hij verandert van baan, iets wat hem makkelijker afgaat dan om zijn “liefde van zijn leven” om te ruilen...of toch niet?
Nichts Ist Vergessen (2007) Nichts Ist Vergessen (2007)
Jeugddelinquent Olaf komt na acht jaar celstraf, voor de lustmoord op een buurmeisje vrij. Olaf wil zich verzoenen met zijn verleden en gaat in de buurt van de familie van het slachtoffer wonen. Hiermee drijft hij de nabestaanden tot wanhoop, en brengt hij ook zijn eigen leven in gevaar.
Nick and Jane (1997) Nick and Jane (1997)
Als de New Yorkse zakenvrouw Jane haar vriend John in bed vindt met met een andere vrouw, verlaat ze kwaad het appartement en neemt een taxi. De taxi wordt bestuurd door Nick. Samen met haar vriendin Vicky besluit Jane om John jaloers te maken door net te doen alsof zij een relatie heeft met Nick, die hiervoor 1,5 miljoen dollar zal krijgen.
Nick and Norah's Infinite Playlist (2008) Nick and Norah's Infinite Playlist (2008)
Nick (Michael Cera) en Norah (Kat Dennings) ontmoeten elkaar op een punk-concert. Hoewel ze behalve hun muzieksmaak niets gemeen hebben, vallen ze voor elkaar en zorgt de ontmoeting voor een bijzondere verandering in het leven van beide.
Nick Carter Va Tout Casser (1964) Nick Carter Va Tout Casser (1964)
De geleerde Formentier heeft juist een wapen afgewerkt dat in staat is om elk vliegend voorwerp te vernietigen. Hij vreest dat een internationale gangsterbende er op uit is om zijn uitvinding te bemachtigen en te verkopen aan de hoogste bieder. De wetenschapper is bevriend met Nick Carter en roept zijn hulp in. Wanneer Nick op de luchthaven arriveert ontsnapt hij op het nippertje aan een aanslag. Hij kan echter niet verhinderen dat Formentier wordt vermoord. Wanneer hij een onderzoek instelt, komt hij tot de conclusie dat heel wat personen in het wapen geïnteresseerd waren. Wie is de dader?
Nick Fury: Agent of Shield (1998) Nick Fury: Agent of Shield (1998)
Kolonel Nick Fury is na het einde van de Koude Oorlog vrijwillig in ballingschap gegaan in het onherbergzame Ykongebied. Hij heeft genoeg van zijn werk als geheimagent bij S.H.I.E.L.D. en beschouwt zijn opdracht als voltooid nadat hij aartsvijand baron Wolfgang Von Strucker van misdaadorganisatie Hydra heeft uitgeschakeld. Vijf jaar later blijkt Hydra echter nog steeds actief te zijn. De bende staat nu onder leiding van de wrede Viper Von Strucker, Wolfgangs dochter. Zij is erin geslaagd een dodelijk virus te creëren en dreigt ermee Amerika te vernietigen. S.H.I.E.L.D. doet opnieuw een beroep op Nick Fury.
Nick Knight (1989) Nick Knight (1989)
Als vampier schop je het veelal niet verder dan nachtportier maar Nick Knight (Springfield) kwam op het lumineuze idee om zich aan te melden bij de politie, voor de nachtdienst welteverstaan. Slim, want zo kan hij bij tijd en wijle een slokje nemen van het slagaderlijke vocht van de onfortuinlijke slachtoffers die zijn ambtelijk pad kruisen.
Nick of Time (1995) Nick of Time (1995)
Gene Watson komt met z'n dochtertje aan in Los Angeles na de begrafenis van z'n ex-vrouw te hebben bijgewoond. Zijn dochtertje wordt gekidnapt, en de kidnappers eisen dat Gene, in ruil voor het leven van z'n dochtertje, iemand vermoordt. Het wordt een race tegen de klok.
Nickel Children, The (2005) Nickel Children, The (2005)
Cat en Nolan zijn twee tieners die veel problemen thuis hebben en besluiten van huis weg te lopen. Ze komen na een tijdje in de jeugdprostitutie terecht.
Nickel Ride, The (1974) Nickel Ride, The (1974)
De gebeurtenissen die tot de dood van een derderangs gangster uit Los Angeles leiden vormen de basis van dit misdaad drama. De veroordeelde gangster wordt beschouwd als de sleutelfiguur omdat hij verscheidene pakhuizen beheert waar de buit is verborgen. De leden van de bende hebben echter zoveel gestolen dat zij plaats tekort komen om alles onder te brengen en wanhopig op zoek gaan naar nog meer stapelplaatsen. Zij sturen hun kameraad naar diverse personen om te onderhandelen over meer ruimte, maar dit vergt teveel tijd in de ogen van de baas van de bende, die steeds zenuwachtiger wordt en begint te geloven dat de goedhartige "sleutelfiguur" voor hem eerder een bedreiging vormt in plaats van een aanwinst...
Nickelodeon (1976) Nickelodeon (1976)
Als de jonge Leo Harrigan per ongeluk een film producer tegen het lijf loopt, wordt hij meteen uitgenodigd om voor hem te schrijven. Een begin van een sensationele carriere. Al snel krijgt Leo promotie tot regisseur en filmt de ene na de andere 'stomme' film met een kleine groep acteurs. Maar de concurrentie is hard, zo probeert een andere filmmaker, Buck Greenway, Leo's film te saboteren.
Nico Icon (1995) Nico Icon (1995)
Nico was één van de meest fascinerende vrouwen van de pop-art revolutie in de jaren zestig. Ze werd geboren als Christa Päffgen in Berlijn in 1938. Na een succesvolle carrière als model ging ze werken met mensen als Fellini. Nadat ze grootheden als Alain Delon en Bob Dylan had leren kennen, duurde het niet lang voordat ze ook Andy Warhol zou ontmoeten. Toen ze lid werd van de Velvet Underground ging haar zangcarrière de boventoon voeren. En haar status als icoon was verzekerd. Terwijl ze wegzakte in een destructief bestaan van waanzin, muziek en heroïne groeide het mysterie rond haar persoon. Met haar dood in 1988 werd ze onsterfelijk. Deze film toont haar zoals ze was en zoals ze leek te zijn. Vrienden, familie, collega’s en geliefden schetsen het leven van een legendarische persoonlijkheid - gecombineerd met archiefbeelden en concertopnames.
Nico the Unicorn (1998) Nico the Unicorn (1998)
Nadat een moeder haar man en zoon na een ongeluk verliest, besluit ze met haar andere zoon te verhuizen. Billy voelt zich eenzaam tot hij bij het circus een verwaarloosde pony tegenkomt. Hij neemt haar mee naar huis en ze blijkt zwanger te zijn....van een eenhoorn.
Nicolas (2000) Nicolas (2000)
Een jongeman filmt mensen met een verborgen camera. Op een dag filmt hij een mooie jonge vrouw en raakt helemaal in de ban van de haar.
Nicole (1978) Nicole (1978)
Nicole (Leslie Caron), een rijke weduwe, leeft alleen in haar grote herenhuis met enkel haar huispersoneel dat haar op haar wenken bedient. Gebruikmakend van haar mooie lichaam en geld om iedereen te manipuleren is Nicole geobsedeerd om iedereen te controleren in haar leven.
Nicotina (2003) Nicotina (2003)
Een verstrooide geleerde krijgt problemen nadat hij gangsters een verkeerde computerdisc heeft gegeven...
Nid de Guêpes (2002) Nid de Guêpes (2002)
Nasser en Santino hebben een plan: een warenhuis overvallen op de nationale feestdag. Een ideale plaats, aangezien de politie op die dag andere dingen te doen heeft. Ze besluiten een bende te vormen met enkele vrienden, en gaan aan de slag. Ondertussen heeft de politie het druk met een groep gangsters die het hoofd van hun organisatie vrij proberen te krijgen. Drie agenten vinden samen met de gevangene een schuilplaats in het warenhuis. Terwijl de aanval buiten voorbereid wordt, probeert men zich binnen te verdedigen.
Nido del Ragno, Il (1988) Nido del Ragno, Il (1988)
Whitmore, een professor gespecialiseerd in dode talen moet contact zoeken met zijn collega Roth in Boedapest, die een tijd lang niet heeft gerapporteerd. Hij blijkt een eeuwenoud religieus tablet vertaald te hebben en is om mysterieuze redenen zijn leven niet meer zeker. Een dag na hun kennismaking wordt Roth dood aangetroffen en mag Whitmore de stad niet uit vanwege verhoor. Als hij zelf de tabletten onderzoekt maakt hij de gruwelijke ontdekking, die zijn collega zijn leven heeft gekost en die van zichzelf in gevaar brengt.
Nido, El (1980) Nido, El (1980)
Don Alejandro (Héctor Alterio) is een 60 jaar oude weduwenaar en leeft vrij eenzaam op de Spaanse, kale, onherbergzame hoogvlakte. Dan onmoet hij de 15-jarige Goyita (Ana Torrent) en raakt hij helemaal in de war. Zou er sprake kunnen zijn van een relatie?
Nie Lubie Poniedzialku (1971) Nie Lubie Poniedzialku (1971)
Een maandag in Warschau, en alles gaat fout. Een politieagent moet de straten patrouilleren met zijn kind, omdat de kleuterschool gesloten is. Een manager, die een belangrijke gast uit Italië moet ontvangen, raakt opgesloten in een lift. De Italiaan wordt bij zijn aankomst meegenomen door een groep mensen die denkt dat hij een ander is. Een vermoeide werknemer komt vast te zitten op een platform hoog boven de stad, en een groep mannen wil een bank beroven maar zonder succes.
Nie Ma Mocnych (1974) Nie Ma Mocnych (1974)
Twee boeren, Kargul en Pawlak, bekend uit het eerste deel van deze triologie, Sami Sowi, zijn achttien jaar na dato de oude onenigheden vergeten. Dan verschijnen echter opnieuw wolken aan de horizon. Als beiden geen geschikte opvolgers hebben om hun boerderijen te erven, zien zij zich genoodzaakt het lot naar hun hand te zetten. Het huwelijk van de jonge kleindochter is het doel van hun plannen om de bezittingen in de handen van de familie te houden.
Nieciekawa Historia (1982) Nieciekawa Historia (1982)
Een hoogleraar medicijnen overpeinst zijn monotone bestaan. Hij vindt geen bevrediging in zowel zijn wetenschappelijk werk als in het onderwijs aan verveelde, carrièrrebeluste studenten. Ook privé loopt het niet soepel. Het enige lichtpuntje voor hem is zijn pleegdochter Katarzyna, een actrice met veel vrienden. Hij bekent haar zijn middelbare twijfels, terwijl zij hem juist nodig heeft als klankbord voor haar eigen frustraties en existentiële paniek.
Niemandsland (1931) Niemandsland (1931)
Vijf soldaten van vijf verschillende nationaliteiten komen tijdens een bombardement in WO I samen vast te zitten in een loopgraaf. Van elk van hen zien we hun leven voorafgaand aan de oorlog en hoe ze langzaam bij de oorlog betrokken raakten. Ze vertellen ieder hun mening en gevoelens over de oorlog.
Niet Tevergeefs (1948) Niet Tevergeefs (1948)
Augustus 1944. In de boerderij van de oude Alting en zijn dochter wonen onderduikers; een Joodse bankier met zijn vrouw, een student en een communistische typograaf. Als aan de ellende van de bezetting op Dolle Dinsdag een eind schijnt te komen, wordt de eensgezindheid van dit heterogene gezelschap verbroken: de politieke verschillen tekenen zich plotseling scherp af en men praat alweer over een volgende oorlog. Dan blijkt de zwaarste beproefing nog te moeten komen: de hongerwinter gaat over het land.
Niets voor de Eeuwigheid (1991) Niets voor de Eeuwigheid (1991)
Deze documentaire vertelt het verhaal van het industriële erfgoed uit de 19e en 20e eeuw vanuit de invalshoek van de 'industriële archeologie'. Door het gebruik van tekeningen, foto's en zowel historisch als nieuw filmmateriaal concentreert de film zich op het verdwijnen of het verval van monumentale uitvindingen uit een recent verleden, zoals stoommachines, oude spoorwegbruggen, watertorens en fabrieken. Het industriële erfgoed veranderde de aanblik van de moderne samenleving, maar lijkt inmiddels zelf te zijn afgedankt.
Nietsnut, De (1992) Nietsnut, De (1992)
De Nietsnut - gebaseerd op het gelijknamig werk van Frans Kellendonk - vertelt het verhaal van een zoon die zijn gehele leven pas op de plaats heeft gemaakt om vooral niet in de voetsporen van zijn vader te treden. Nadat zijn vader echter op mysterieuze wijze vermoord is, gaat hij bijna noodgedwongen op zoek naar diens werkelijke identiteit.
Nieuwe Avonturen van Dik Trom (1958) Nieuwe Avonturen van Dik Trom (1958)
Dik Trom (Sjefke Nievelstein) is een klein dik kereltje dat maar aan twee dingen kan denken; eten en kattekwaad. Hij eet de hele dag door. Meestal heeft hij wel zin in een appeltje en als hij er geen heeft, gaat hij er wel stiekem een jatten. Samen met zijn vriendjes haalt hij het leukste kattekwaad uit, waarmee ze de politiemeester bijna tot wanhoop drijven.
Nieuwe Moeder, De (1996) Nieuwe Moeder, De (1996)
Elvis, een tienjarig jongetje uit Letland, is na de tragische dood van zijn moeder in hardnekkig stilzwijgen vervallen. Sinds twee jaar verblijft hij, zonder enig zicht op vooruitgang, in een noodlijdend kinderziekenhuis in Riga. De vader van het jongetje kan het lijden van zijn getraumatiseerde zoon niet langer aanzien en ontvlucht met hem de erbarmelijke situatie in zijn land. In de hoop op een betere toekomst voor Elvis gaat hij in het welvarende Nederland op zoek naar de vrouw met wie hij in zijn jeugd een langdurige correspondentie voerde.
Niewinni Czarodzieje (1960) Niewinni Czarodzieje (1960)
Een jonge dokter is belangstelling van vrouwen beu. Op een nacht ontmoet hij echter een meisje. Maat haar praat hij op zijn kamer over het leven, de moraal en de liefde. Als hij even weggaat is hij haar weer kwijt. Hij begint een zwerftocht door de stad om haar weer terug te vinden.
Niezwykła Podróż Baltazara Kobera (1988) Niezwykła Podróż Baltazara Kobera (1988)
Baltazar, een stotterende jongen, heeft moeite om te praten met mensen en communiceert daarom met zijn visioenen. Hij gaat vanuit een Pools stadje, dwars door het zestiende-eeuwse Duitsland (geplaagd door de pest en godsdienstoorlogen), op reis naar Venetië. Hij ontmoet op zijn odyssee o.a. zijn leermeester, de alchemist Cammerschulze, en de liefde van zijn leven en dood, Rosa.
Night After Night (1932) Night After Night (1932)
Tijdens de Amerikaanse drooglegging in de jaren 20 koopt de succesvolle ex-boxer Joe Anton een pand waar illegaal alcohol geschonken wordt. Joe leert daar de rijke Miss Jerry Healy uit Park Avenue kennen en wordt verliefd op haar. Jerry kent Joe’s verleden niet en om op haar niveau te komen neemt Joe spraak- en gedragslessen bij de hooghartige douairière Miss Mabel Jellyman. Wat Joe niet weet, is dat Jerry alleen interesse heeft in het pand wat Joe nu bezit. Voor de economische recessie was dat pand namelijk familiebezit.
Night After Night After Night (1969) Night After Night After Night (1969)
Een serie-moordenaar houdt inspecteur Rowan (Gilbert Wynne) 's nachts bezig. Na, willekeurig, te zijn uitgekozen in een politie-opstelling doet Pete Laver (Donald Sumpter) arrogant en verachtelijk tegen Rowan, en hij maakt zelfs een botte opmerking over Rowan's vrouw Jenny. Als Pete later wordt vrijgelaten vanwege te weinig bewijs, wordt even later Jenny vermoord. Kokend van woede, achtervolgt Rowan Pete, wachtend tot hij een fout begaat. Maar als er weer een moord wordt gepleegd en Pete een alibi heeft, blijkt er iemand anders te zijn die de moorden pleegt.
Night Alarm (1934) Night Alarm (1934)
Een politiek kopstuk van de stad wordt door een journalist bekritiseerd, waarna hij zijn baan bij de krant verliest. De dochter van de politicus zal zijn column overnemen. Als afscheid schrijft de journalist een gepeperd stuk in de krant, hetgeen wrijving veroorzaakt tussen hem en de dochter. Toch is hij juist de man die haar redt uit een brand in haar vaders papierfabriek.
Night and Day (1946) Night and Day (1946)
De juridische faculteit is in opspraak omdat één van de studenten, Cole Porter (Grant), de rugbyspelers laat zingen en men van mening is dat de studenten zich meer met rechten moeten bezighouden. Professor Woolley steunt hem en Porter besluit om de showbusiness in te gaan.
Night and the City (1950) Night and the City (1950)
Harry Fabian (Widmark) is een kleine oplichter. Hij maakt kennis met ex-worstelkampioen Gregorius. Met de steun van Gregorius wil hij organisator van de gevechten worden. Daarmee dringt hij het domein van gangsterbaas Kristo binnen, die deze gevechten controleert en tevens de zoon is van Gregorius
Night and the City (1992) Night and the City (1992)
Het verhaal gaat over de louche advocaat Harry Fabian die zó charmant onbeholpen kan reageren, dat barjuffrouw Helen Nasseros al begint te glimmen zodra hij z'n gezicht laat zien. Na wat heen en weer geflirt over de bar, staan ze even later op straat te vrijen. Als Helen weer met beide benen op de grond staat, is ze zo onvoorzichtig om Harry haar spaargeld te lenen. Hij kan daarmee een boksgala organiseren, een initiatief dat door de plaatselijke mafia onder leiding van mafiaboss Boom Boom Grossman echter niet op waarde wordt geschat.
Night and the Moment, The (1995) Night and the Moment, The (1995)
The Writer is een sluwe, vrijdenkende verteller in de 18e eeuw die een uitnodiging accepteert van een aristocratische dame om haar te vermaken met zijn verhalen. Hij is er echter slechts op uit om haar te verleiden en het blijkt dat de twee elkaar al eerder ontmoet hebben zonder het te weten, namelijk in de gevangenis, toen ze aansluitende cellen bewoonden.
Night Angel (1989) Night Angel (1989)
Een slechte geest neemt de gedaante aan van een mooie vrouw om zo mannen te verleiden en vervolgens af te maken..
Night at Sophie's, A (2004) Night at Sophie's, A (2004)
Harold een gevoelige jongen, heeft een relatie met de vriendin van zijn beste vriend. Het feit dat zijn beste vriend niet bij zijn eigen bruiloft komt opdagen maakt de bruid radeloos.
Night at the Golden Eagle (2002) Night at the Golden Eagle (2002)
Twee oudere beroepsgangsters willen stoppen met het wilde leven. Las Vegas is hun eindbestemming. Nog één grote klus en het is zover. Ze komen samen in het beruchtste hotel van Los Angels 'The Golden Eagle'. Enkel dealers, bendeleiders en andere onderwereld figuren huren hier een kamer. Als de keiharde pooier Rodan lucht krijgt van de plannen, komt alles op het spel te staan.
Night at the Museum (2006) Night at the Museum (2006)
Larry Daley (Stiller) gelooft, ondanks zijn tot op heden ongelukkige leven, dat er iets groots voor hem staat te gebeuren. Dat blijkt wel als hij aangenomen wordt als nachtwaker bij het "Museum of Natural History". Tijdens zijn diensten beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Gladiatoren en cowboys voeren een nachtelijke strijd terwijl een Neanderthaler zijn eigen display verbrandt, en de T-rex iedereen laat zien waarom hij het meest gevreesde roofdier is uit de geschiedenis. In al deze chaos kan Larry zich maar tot één persoon richten. Een wassenbeeld van president Teddy Roosevelt (Williams) dat hem moet helpen deze chaos te stoppen en zo het museum te redden.
Night at the Opera, A (1935) Night at the Opera, A (1935)
Twee geliefden die beiden opera spelen, worden van elkaar af gehouden doordat de jongste man niet geaccepteerd wordt als een opera tenor. Door verschillende, typische Marx-brothers stunts, zorgen ze ervoor dat de normale tenor afwezig is, zodat de jonge geliefde zijn kans krijgt.
Night at the Roxbury, A (1998) Night at the Roxbury, A (1998)
Steve en Doug Butabi zijn afkomstig uit Roxbury. Ze proberen daar in de beste disco te komen, en hebben ook de hoop ooit hun eigen club te beginnen. Vivica, een supermodel op zoek naar geld, probeert samen met haar vriendin Cambi om de jongens van hun geld te ontdoen. Ze komen er echter achter dat er weinig te halen valt bij de twee.
Night Before, The (1988) Night Before, The (1988)
Winston Connelly wordt midden in de nacht wakker in een steeg met geen idee wat er is gebeurd. Door een serie flashbacks weet hij dat hij aan de kant was gezet op zijn weg naar het schoolbal. Hij gaat op onderzoek uit om te weten te komen wat er die nacht is gebeurd.
Night Call Nurses (1972) Night Call Nurses (1972)
Drie sexy zusters 'werken' op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Op een dag krijgt een van de zusters een akelige dreigbrief, en de dames gaan op onderzoek uit om uit te vissen wie die gemene brief gestuurd zou kunnen hebben.
Night Caller, The (1965) Night Caller, The (1965)
De mannelijke bewoners van de planeet Ganymede hebben haast geen vrouwtjes meer om zich mee voort te planten. Daarom besluiten ze een andere planeet te koloniseren en ontdekken per toeval de planeet aarde, waar er bovendien vrouwen in overvloed zijn.
Night Caller, The (1998) Night Caller, The (1998)
Beth Needham raakt geobsedeerd door een radiopsycholoog en ze heeft er alles voor over om hem te ontmoeten. Al moet ze daar de grenzen voor overschrijden.
Night Calls: The Movie (1998) Night Calls: The Movie (1998)
Juli en Doria doen tijdens een live-show aan seks op verzoek, samen, alleen of met nog een paar anderen. Ze helpen een stagiaire en een verveeld koppel allerlei prettige dingen ontdekken.
Night Class (2001) Night Class (2001)
Een bewaker in een hotel helpt een juwelendievegge ongewild bij het stelen van een diamanten collier en wordt vervolgens zelf verdacht van de roof. Hij moet haar snel zien te vinden om zijn naam te zuiveren.
Night Club Queen, The (1934) Night Club Queen, The (1934)
Mary Brown is een fanatieke nachtclubeigenares in Londen. Zij is de enige die haar gehandicapte man en hun studerende zoon onderhoud. Wanneer er in Marys nachtclub een moord plaats vindt, wordt zij daarvan beschuldigd. Ze wordt verdedigd door haar man, die vroeger advocaat was.
Night Court (1932) Night Court (1932)
De Raad van Justitiële Corruptie maakt jacht op de incompetente rechter Andrew J. Moffett. Moffett is daarom ondergedoken in het arme deel van de stad. Mary Thomas brengt hem daar zijn administratie. Maar Moffett vermoedt dat Mary zijn boeken heeft ingezien en hij laat haar meteen voor zes maanden op valse beschuldigingen vastzetten. Mary’s echtgenoot Mike is daarover erg verdrietig, maar nadat hij dit verdriet heeft overwonnen, bezoekt hij in de gevangenis Mary, die hem vertelt over Moffet’s administratie. Mike wordt vervolgens in elkaar geslagen en op een boot naar Zuid-Amerika gezet, maar hij weet van het schip te springen en zint op wraak.
Night Creature (1977) Night Creature (1977)
Axel MacGregor jaagt graag op groot wild en importeert speciaal een bengaalse tijger die hij op zijn privé-eiland wil opjagen. Helaas wordt zijn jachtpartij verstoord door een groep toeristen die de tijger laten ontsnappen, maar ervoor zorgen dat het beest een heel dorp uitmoordt.
Night Creep (2003) Night Creep (2003)
Als Cindy Cinnamon op een avond thuis komt van haar werk vind ze haar vriend, Raymond in bed met een andere vrouw. Cindy verhuist naar een appartement van de griezelige Mr.Blunt die haar doet herinneren aan haar stiefvader. Als Cindy op een avond de nieuwe drugs 'Night Creep' gebruikt bevind ze zich in een levende nachtmerrie en er is niemand die haar kan helpen.
Night Crossing (1981) Night Crossing (1981)
Het waargebeurde verhaal over twee mannen in het voormalige (communistische) Oost-Duitsland. Ze hebben een plan om het ijzeren gordijn over te steken met een luchtballon. Maar dit willen ze alleen als beide families meekunnen.
Night Digger, The (1971) Night Digger, The (1971)
Maura is geadopteerd door de blinde Mrs. Prince en wordt door haar uitgebuit als verzorgster en huishoudster. Als Mrs. Prince de jonge Billy in huis neemt om voor de tuin te zorgen, wordt Maura langzaam aan steeds verliefder op hem. Billy blijkt echter een verschrikkelijk geheim te verbergen...
Night Editor (1946) Night Editor (1946)
Politieman Tony Cochrane heeft een verhouding met Jill Merrill, geen rekening houdend met zijn liefhebbende vrouw Martha en zoon. Wanneer Tony weer bij Jill op bezoek is, is hij getuige van een moord. Hij kan hiervan op zijn bureau geen melding maken, om zijn huwelijk en carrière niet in gevaar te brengen. Tony is radeloos, maar Jill wil alleen plezier.
Night Eyes (1990) Night Eyes (1990)
Een beveiligingsagent wordt door een rockster ingehuurd om foto's te maken die bewijzen dat zijn vrouw overspel pleegt. Helaas wordt de agent zelf verliefd op de vrouw en belandt met haar in bed.
Night Eyes 3 (1993) Night Eyes 3 (1993)
Will Griffith wordt ingehuurd om een tv-ster te bewaken die wordt lastiggevallen door gangsters. Will wordt echter verliefd op de knappe actrice en trekt zich zo de woede van haar zus op de hals, die de knappe man ook wel ziet zitten.
Night Eyes 4 (1996) Night Eyes 4 (1996)
Een succesvolle psychologe laat een nieuw beveiligingssysteem installeren omdat ze lugubere doodsbrieven heeft ontvangen. De man die de apparatuur komt installeren, blijkt echter een aantrekkelijke adonis te zijn en al gauw delen de twee het bed.
Night Eyes II (1992) Night Eyes II (1992)
Will Griffith, een veiligheidsagent, wordt ingehuurd om het huis van de gezochte balling Hector Mejenes te bewaken. Helaas blijkt de man een zeer mooie vrouw te hebben die haar handen maar niet van Will kan afhouden.
Night Falls on Manhattan (1997) Night Falls on Manhattan (1997)
Sean Casey is een politieman van de tweede generatie die in Manhattan tot officier van justitie is opgeklommen. Hij komt volop in de belangstelling met een ophefmakende rechtzaak tegen een grote drugsdealer die beschuldigd wordt van poging tot moord op een politieman, toevallig Sean's vader. Nog voor hij van zijn overwinning kan genieten, zakt Sean diep weg in een morele crisis als blijkt dat zijn hele zaak gebaseerd was op vals bewijsmateriaal. Hij moet de schokkende waarheid onder ogen zien: het beroep dat hij vereert, wordt bezoedeld door misdaad, samenzwering en doofpot-operaties.
Night Fangs (2005) Night Fangs (2005)
Twee kunstleraren zijn geobsedeerd door de eeuwige jeugd. Als ze het dagboek van gravin Elizabeth Bathory (Muzychenko) in handen krijgen, beginnen ze met allerlei bloederige rituelen om voor altijd jong te blijven. Maar deze rituelen hebben desastreuze gevolgen voor de wereld...
Night Feeders (2006) Night Feeders (2006)
In de verre zuidelijke wildernis stort een meteoor op aarde neer met daarin bloeddorstige ruimtewezens, die niet tegen daglicht kunnen. Vier hertenjagers die een weekendje willen jagen komen in aanraking met de Night Feeders en vluchten in een nabij gelegen leegstaand huis en willen voor de dageraad het huis verlaten.
Night Fire (1994) Night Fire (1994)
Lydia is een vrouw vol passie die niet gelukkig is met haar huwelijk. Maar dan verschijnt een ander koppel in haar leven, dat voor levensbedreigende situaties zorgt.
Night Flier, The (1997) Night Flier, The (1997)
De rivaliteit tussen Richard Dees en Katherine Blair, twee reporters van het sensatieblad 'Inside View', laait hoog op als ze van hun uitgever een sappige opdracht krijgen. Een mysterieuze piloot die op kleine en verlaten luchthavens landt, zou zich tijdens nachtelijke moordpartijen te goed doen aan het bloed van buurtbewoners. In zijn privevliegtuig volg Dees het bloederige spoor van deze moderne vampier. Hij zet getuigen onder druk om de meest akelige details te onthullen en drukt daarbij de meest wansmakelijke foto's af die hij kan vinden. Maar ook Blair laat zich niet onbetuigd om achter de waarheid te komen. Het lot zal haar hierbij een aardig handje helpen.
Night Flight (1933) Night Flight (1933)
Riviere is de hardvochtige leider van een groep piloten die post bezorgen. Om een contract binnen te halen, stelt hij het bezorgen van de post boven de veiligheid van zijn eigen werknemers, die hem vervolgens hartgrondig haten. Wanneer één van de piloten vermist wordt tijdens alweer een gevaarlijke tocht, eist Riviere dat er nog meer piloten gevaarlijke missies moeten ondernemen in plaats van de risico's te mijden.
Night Fright (1967) Night Fright (1967)
Een verliefd stelletje wordt in een park aangevallen door een monster. Sheriff Clint Crawford (John Agar) krijgt dit te horen terwijl hij op de plek staat waar een raket is neergestort. Nadat zijn partner wordt gedood, en hij zijn eigen leven net kan redden, gaat de sheriff achter het beest aan om te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen.
Night Game (1989) Night Game (1989)
Politiedetective Mike Seaver (Scheider) is een seriemoordenaar op het spoor. Hij krijgt echter niet veel steun van de rest van het politiebureau en ook niet van de FBI. Seaver staat er dus alleen voor. Hij ontdekt een vreemde connectie tussen de slachtoffers en honkbalwedstrijden. Dan wordt het een race tegen de klok, want het is bekend dat er een slachtoffer zal vallen, maar waar?
Night Games (1980) Night Games (1980)
Een seksueel repressieve huisvrouw is getrouwd met een rijke man, maar een goede relatie hebben ze niet. Een traumatische jeugdervaring blijft door haar hoofd spoken. Ze verblijft door omstandigheden een tijdje alleen in haar groot herenhuis en heeft 's nachts bizarre dromen. In het begin is ze erg angstig en wordt ze achtervolgd door een mysterieuze man in een vogelpak. Na een tijd wordt deze haar minnaar. Is het een droom of werkelijkheid?
Night Has a Thousand Eyes (1948) Night Has a Thousand Eyes (1948)
Hij stuurt de jongeman naar het station omdat anders een meisje onder de met sterren beklede hemel zal sterven. Als ze alledrie om de tafel zitten, vertelt hij ze dat hij in 1928 een goochelshow had met telepathische spelletjes. Langzaam kreeg hij echter door dat hij ook echte krachten bezat.
Night Has Eyes, The (1942) Night Has Eyes, The (1942)
Doris en Marian, twee leraressen, gaan op zoek naar een vriendin die een tijdje geleden verdween in de moerassen van Yorkshire. De twee vrouwen zijn echter totaal verschillend van karakter en ze komen tijdens hun zoektocht voortdurend met elkaar in aanvaring. Tijdens een regenbui, zoeken de twee dames toevlucht bij een getraumatiseerde oorlogsveteraan, die meteen een oogje heeft op de twee vrouwen.
Night Holds Terror, The (1955) Night Holds Terror, The (1955)
Een groep ontsnapte gevangenen verschuilt zich in een huis om te ontsnappen aan de politie die op hen jaagt. De criminelen maken het leven van de bewoners tot een nachtmerrie. Hoe langer de mannen in het huis blijven, hoe hoger de spanning oploopt en de kans op een escalatie dichterbij komt.
Night Hunter (1996) Night Hunter (1996)
Sinds het begin der tijden wordt de mens al bedreigd door de meest afschrikwekkende vampiers, die genadeloos jacht maken op mensenbloed. Zo ook op dat van Jack Cutter, de Night Hunter. De vampiers worden echter ook opgejaagd door geheimzinnige jagers, die de mensheid moeten beschermen tegen deze onnatuurlijke wezens. Door de eeuwen heen werd de mens steeds sterker en werden de vampiers en hun jagers naar de achtergrond gedwongen. In hun laatste, wanhopige pogingen proberen de negen overgebleven vampiers, die zich in Los Angeles hebben verzameld, hun voortbestaan te verzekeren door keihard toe te slaan tijdens de aanstaande zonsverduistering. Jack Cutter moet al zijn unieke vaardigheden en instincten inzetten om de vampiers ervan te weerdhouden de wereld tot eeuwige duisternis te verdoemen.
Night in Casablanca, A (1946) Night in Casablanca, A (1946)
In het na-oorlogse Casablanca runt Ronald Kornblow sinds kort een hotel. De bedrijfsleiders die hem voorgingen zijn stuk voor stuk om het leven gebracht. Pierre, een Franse soldaat die op zijn beurt ervan beschuldigd wordt te collaboreren met de vijand, vermoedt dat een stel ex-Nazi's achter de moordpartijen zit en gaat op onderzoek uit. Samen met zijn vriendinnetje Annette en maatje Corbaccio stuit hij op een samenzwering die zijn fysieke basis heeft in het hotel...
Night in Compton, A (2004) Night in Compton, A (2004)
Tijdens de wintervakantie ziet de gefrustreerde achttienjarige Zion na lang wachten zijn kans schoon om het bed in te duiken met zijn nieuwe vriendinnetje, Lanise. De twee jaar jongere Lanise heeft de voorbije zomer maar liefst 24 kilo verloren en is sindsdien getransformeerd in het slimste en geliefdste meisje van de school. Wat Zion echter niet weet, is dat zijn vriendin liegt over haar promiscuïteit. Lanise is immers nog maagd, en is van plan eerst de nodige ervaring op te doen voor ze Zion zijn kans laat wagen. Bovendien heeft de arme jongeman maar een enkele nacht om zijn fantasieën waar te laten worden en wordt het huis waarin alles zal moeten gebeuren opeens belaagd door onuitgenodigde vrienden, zijn nieuwsgierige zus en zijn aan drugs verslaafde dakloze oom.
Night in Heaven, A (1983) Night in Heaven, A (1983)
Faye is een lerares die zojuist één van haar studenten heeft laten zakken voor haar vak. 's Avonds gaat ze stad in en in een ranzig gedeelte van de buurt komt ze in een bar terecht. Ze ziet dat haar gezakte student hier een mannelijke stripper is en raakt geïntrigeerd. Van het één komt het ander en de twee krijgen een passionele relatie, maar haar man (een NASA-ingenieur) is er ook nog.
Night in the Life of Jimmy Reardon, A (1988) Night in the Life of Jimmy Reardon, A (1988)
De vader van Jimmy Reardon (Phoenix) wil dat de jongen naar een prestigieuze school gaat. Jimmy zelf is echter meer geïnteresseerd in liefde en poezie.
Night Into Morning (1951) Night Into Morning (1951)
Bij een brand verliest een professor zijn gezin. Vervolgens ruineert hij bijna zijn eigen leven door drank en zelfmedelijden.
Night Junkies (2007) Night Junkies (2007)
Tegen de rivierkant van Londen, die bekend staat om zijn duistere achtergrond van nachtclubs en donkere stegen, loopt een moderne Jack The Ripper op zoek naar prooien. Ondertussen verzetten de verontruste, onlangs tot vampier geworden exotische danseres, Ruby en haar vampier minnaar Vincent zich tegen hun overweldigende verslaving aan een "drug" die hen zowel ondersteunt als hen verbrijzelt.
Night Key (1937) Night Key (1937)
David Mallory is de uitvinder van een feilloos inbraakalarm, maar wordt door een dievenbende gekidnapt en gedwongen inbraken te plegen. Hij is immers de enige die de geheime codes van de sloten kent.
Night Listener, The (2006) Night Listener, The (2006)
Gabriel Noone (Williams) is de host van de late night radio show Noone at Midnight. Zijn relatie met zijn vriend Jess is na tien jaar stukgelopen. Over de telefoon begint hij een vertrouwensrelatie met zijn grootste fan, de veertienjarige Pete Logand (Culkin). Wanneer er steeds meer bekend wordt over de achtergrond van Pete wordt het leven van Gabriel een grote chaos en wordt hij met alles en iedereen geconfronteerd.
Night Monster (1942) Night Monster (1942)
Dr. Lynn Harper, een psychologe, wordt samen met drie andere collega's naar een luguber huis gebracht om daar de dochter van de rijke eigenaar te onderzoeken. Ze stellen vast dat het meisje krankzinnig is, maar voordat ze haar kunnen laten opnemen, worden de dokters één voor één vermoord.
Night Moves (1975) Night Moves (1975)
Prive detective Harry Moseby wordt ingehuurd om een al ouder wordende Hollywood actrice terug te vinden. Harry reist naar Florida en ontdekt een paar connecties waardoor de zaak erg gecompliceerd uitpakt.
Night Must Fall (1937) Night Must Fall (1937)
De wispelturige, oude mevrouw Bramson huurt de charmante, jonge Danny in als metgezel. Haar nicht, Olivia, vertrouwt Danny niet. En wanneer het nieuws bekend wordt maakt dat er in dat plaatsje een moord is gepleegd, vermoedt Olivia dan ook meteen Danny. Maar dan wordt ze verliefd op hem...
Night Must Fall (1964) Night Must Fall (1964)
Danny, een psychopatische moordenaar, trekt in bij een oudere, gehandicapte vrouw. Hij speelt psychologische spelletjes met de vrouw en haar werkster en versiert de dochter van de vrouw. In een hoedendoos op zijn kamer bewaart Danny het afgehakte hoofd van zijn vorige slachtoffer, waarmee hij satanische riten uitvoert.
Night Nurse (1931) Night Nurse (1931)
Lora Hart (Barbara Stanwyck) wil graag verpleegster worden en doet daarvoor haar uiterste best. Maar dan wordt zij overgeplaatst naar een ander tehuis en komt terecht in een mysterieus plot. Lora moet twee doodzieke kinderen verplegen, maar al snel blijkt dat er meer aan de hand is, dan op het eerste gezicht lijkt.
Night Nurse, The (1978) Night Nurse, The (1978)
Een verpleegster aanvaardt de taak om een voormalige opera-zangeres te verzorgen in het huis van de laatste. Er blijkt daar nog een andere persoon te logeren, die al een geruime tijd voor deze oude dame zorgt en die ook haar enige erfgename is. Spoedig stelt de nieuwe verpleegster vast dat er in de woning vreemde dingen gebeuren. Ze begint zich ook af te vragen wat er gebeurd is met de zuster van de oude vrouw.
Night of Bloody Horror (1969) Night of Bloody Horror (1969)
Wesley (Gerald McRaney) begaat een serie moorden terwijl hij nachtmerries heeft over zijn broer, die 13 jaar eerder vermoord werd.
Night of Dark Shadows (1971) Night of Dark Shadows (1971)
Een schilder en zijn vrouw verhuizen naar een afgelegen villa, om er rustig te kunnen werken. Helaas blijkt het huis te zijn vervloekt en wemelt het er van de spoken en geesten.
Night of Fear (1972) Night of Fear (1972)
Een jong meisje, dat net een namiddag tennis met haar vriend heeft doorgebracht, wordt bijna door een vrachtwagen aangereden en komt van de hoofdweg af. Ze belandt op een vuile, doodlopende weg en geraakt vast in een sloot. Maar vervolgens wordt ze geterroriseerd door een gek, die een kolonie ratten kweekt en haar een ware nachtmerrie bezorgt.
Night of Henna (2005) Night of Henna (2005)
Hava (Kumar), een mooi Pakistaans-Amerikaans meisje, keert weer terug naar Amerika na haar opvoeding in Pakistan. Daar gaat een wereld voor haar open. Ze wil graag studeren en wordt verliefd op Justin (Marker), maar dan komt ze erachter dat haar huwelijk al geregeld is door haar ouders. Nu moet ze kiezen tussen de twee mannen.
Night of Horror (1978) Night of Horror (1978)
Steve zijn vriend Chris begrijpt niet waarom Steve niet in zijn band wil spelen. Dus, vertelt Steve op een nacht aan Chris, dat hij ooit reisde naar Baltimore om zijn broer Jeff te ontmoeten, en in een huisje te verblijven dat door hun vader was achtergelaten. Onderweg naar het huisje, met Jeff's vrouw Colleen en haar beste vriendin Susan, ontdekt Steve dat Colleen geesten kan zien. Wanneer ze het huisje bereiken, worden ze geconfronteerd met de geesten van soldaten uit de burgeroorlog.
Night of Terror (1933) Night of Terror (1933)
De erfgenamen van een familie-fortuin dienen samen te komen in een oud landhuis. Onder de genodigden bevinden zich tevens een journalist en een Indiase mysticus. Één voor één worden ze echter vermoord waardoor niemand elkaar meer vertrouwt.
Night of Terror (1999) Night of Terror (1999)
Nog maar een week in de Verenigde Staten ontmoet Audrey, een naïef Australisch meisje, de Texaan Hap op een feestje in Los Angeles. Het klikt meteen tussen de twee. Terwijl Audrey het aanbod van Hap aanneemt, om haar een lift naar huis te geven hebben ze geen idee welk onheil boven hun hoofd hangt. Als de avond valt nemen ze een verkeerde afslag en verdwalen in het centrum van de stad.
Night of Terror (2006) Night of Terror (2006)
Om onderlinge problemen op te lossen, besluit een familie een gezamelijke boottocht te maken. Tijdens deze vakantieweek hopen de familieleden weer dichter tot elkaar te komen. Helaas verloopt het reisje anders dan zij hadden gehoopt, want een geobsedeerde stalker heeft het gemunt op Jill Dunne en haar man Sean en dochter Olivia. Terwijl de nacht valt en een storm oplaait, komt hun achtervolger steeds dichterbij.
Night of the Archer (1994) Night of the Archer (1994)
Tijdens een boogschietwedstrijd op een landgoed wordt de borst van de gastheer met een pijl doorboord. De hoofdverdachte is zo'n beetje de enige deelnemer die geen motief had voor de moord.
Night of the Big Heat (1967) Night of the Big Heat (1967)
Op een afgelegen Brits eilandje wordt het ineens onaangenaam warm. Buitenaardse wezens blijken verantwoordelijk voor het ongemak en al snel raken de stoïcijnse bewoners behoorlijk van slag.
Night of the Blood Beast (1958) Night of the Blood Beast (1958)
Een ruimteschip keert terug naar de aarde, maar de astronaut lijkt de reis niet overleefd te hebben. Helaas is er wel een gevaarlijke alien aan boord die binnen de kortste keren de ruimtebasis in zijn greep heeft.
Night of the Cobra Woman (1972) Night of the Cobra Woman (1972)
Een mooie leidster van een Filipijnse slangensekte kan zichzelf veranderen in een cobra. Om er jong uit te blijven zien moet ze cobragif drinken en moet ze altijd een voorraad wellustige jongen mannen om haar heen hebben. Dit wordt lastig, want elke keer als ze de liefde bedrijft met een man sterft hij en blijft alleen zijn skelet over.
Night of the Comet (1984) Night of the Comet (1984)
Twee zusters die een high school-opleiding volgen in het begin van de jaren '80, worden op een ochtend wakker onder een bloedrode hemel en met het besef dat het menselijke ras uitgeroeid is. Iedereen die niet beschermd was door staal toen de staart van de 'komeet van Halley' voorbijkwam, werd gereduceerd tot een hoopje rode as. Zij ontmoeten een rebelse indiaan en samen proberen zij in een lokaal radiostation via de zendinstallatie hulp te vinden. Jammer genoeg trekken zij de aandacht van een groepje wetenschappers die op de hoogte was van de effecten die de komeet teweeg zou brengen. Zij zaten verborgen in een stalen laboratorium onder de grond, maar ze lieten de ventilatiekanalen open. De overlevenden die slechts gedeeltelijk door staal omringd waren, zijn nu mensenetende levende doden geworden. De wetenschappers proberen nu een vaccin te vinden, maar daarvoor hebben ze het bloed nodig van niet-besmette mensen.
Night of the Creeps (1986) Night of the Creeps (1986)
Twee jongens willen graag bij een studentenvereniging om zo dichter bij een mooie meid te kunnen komen. Als ontgroening moeten ze een lijk voor het huis van een andere studentenvereniging neer leggen. In het ziekenhuis komen ze echter toevallig in een kamer waar een lichaam ingevroren is. Omdat ze denken dat deze dood is besluiten ze deze maar mee te nemen maar als ze hem ontdooien blijkt hij niet zo dood te zijn. Ook blijkt hij besmet te zijn met een virus door een experiment uit de jaren vijftig.
Night of the Cyclone (1990) Night of the Cyclone (1990)
Na de zelfmoord van zijn vrouw krijgt politieman Stan het nog moeilijker als zijn dochter van zestien naar een tropisch eiland gaat om een reclamefilm op te nemen. Het is cycloonseizoen maar omwille van een man blijft ze op het eiland. Stan is vastbesloten om haar terug te halen.
Night of the Dead: Leben Tod (2006) Night of the Dead: Leben Tod (2006)
Anais Sturben is zwanger en bang, aangezien ze het bijzondere ziekenhuis waar ze in ligt niet mag verlaten. Haar man Peter loopt stage in dit ziekenhuis, bij zijn oom Dr. Gabriel Schreklich, die de doden weer tot leven kan wekken. Maar dan gaat er iets gruwelijk mis met het experiment van Schreklich en de levende doden nemen het ziekenhuis over. Anais ziet nog maar één manier om samen met haar ongeboren kind het ziekenhuis te verlaten; één van de levende doden moet haar helpen.
Night of the Demon (1957) Night of the Demon (1957)
Een Amerikaanse professor onderzoekt een mysterieuze, duivelaanbiddende sekte in Engeland. Het schijnt dat zij verantwoordelijk zijn voor enkele moorden die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden. Wanneer de professor op het spoor komt van de sekteleider, verstopt deze een aantal onheilspellende documenten tussen de professor zijn papieren.
Night of the Demon (1980) Night of the Demon (1980)
Professor Nugent besluit om samen met een paar van zijn studenten op zoek te gaan naar de legendarische Bigfoot die in de omgeving een aantal mensen zou hebben vermoord. Helaas verstoren ze tijdens hun zoektocht een geheimzinnig ritueel en komen de waarheid over Bigfoot te weten. Iedereen verklaart hen voor gek, totdat er vreselijke dingen beginnen te gebeuren.
Night of the Demons (1988) Night of the Demons (1988)
Tijdens een Halloweennacht besluit een grote groep tieners om een feestje te bouwen in het funerarium 'Hell House', dat volgens de legende gebouwd zou zijn op een vervloekt stuk grond. Tijdens het feest houden een aantal gasten een seance en ontwaken per ongeluk een duivel.
Night of the Demons 2 (1994) Night of the Demons 2 (1994)
Demoon Angela is weer terug, en deze keer verstoort ze het halloweenfeest van een paar schoolmeisjes die ze meteen allemaal in demonen verandert. Alleen een non met een stalen zwaard kan de wereld nog van Angela redden.
Night of the Demons III (1996) Night of the Demons III (1996)
Een groep jongeren schiet per ongeluk een politieagent neer. Ze slaan in paniek op de vlucht en verstoppen zich in een verlaten huis. Al gauw ontdekken ze echter dat het huis behekst is, en als ze voor het eerst kennis maken met de demoon Angela beseffen ze dat ze zich misschien beter direct aan de politie hadden overgegeven ...
Night of the Eagle (1962) Night of the Eagle (1962)
Een professor ontdekt dat zijn vrouw al jaren aan hekserij doet en wingt haar alle formules en toverspreuken te vernietigen. Zijn vrouw probeert hem nog uit te leggen dat zijn rivalen hem met hekserij willen dwarsbomen, maar de professor geloorft er niks van en beschuldigd zijn vrouw publiekelijk van hekserij.
Night of the Following Day, The (1968) Night of the Following Day, The (1968)
De zaken beginnen te escaleren voor een groep criminelen nadat ze een jong meisje kidnappen en haar voor losgeld vasthouden in een strandhuis in Frankrijk. Nadat het losgeld is opgehaald , weten ze niet wie ze meer moeten vertrouwen.
Night of the Fox (1990) Night of the Fox (1990)
Een Amerikaans gevechtsvliegtuig, met de geheime plannen van de gealieerden om Normandië binnen te vallen aan boord, stort neer. De gealieerden bedenken een ingenieus om de piloot en de plannen terug in handen te krijgen. Het plan houdt onder meer in dat een militair zich voor te doen als veldmaarschalk Erwin Rommel.
Night of the Generals, The (1967) Night of the Generals, The (1967)
Wehrmacht Major Grau onderzoekt de moord op een prostituee in het door de Nazi's bezette Polen. De moord lijkt een direct verband te hebben met de generaals die een complot smeden om Hitler te vermoorden.
Night of the Ghouls (1959) Night of the Ghouls (1959)
Een oud echtpaar rijdt langs een huis dat vroeger door een gekke professor voor zijn experimenten werd gebruikt. Iedereen denkt dat het huis verlaten is, maar het echtpaar ziet een vrouw in een witte jurk door het huis lopen. Ze schrikken hier zo van dat de oude dame in shock naar het ziekenhuis afgevoerd moet worden ...
Night of the Hunter (1991) Night of the Hunter (1991)
De criminele Harry Powell zoekt als zogenaamde evangelist toenadering tot de jonge weduwe Willa Harper, wiens man bij een roofoverval dodelijk gewond is geraakt. Powell zit achter de verstopte buit aan en krijgt Willa zover dat ze met hem trouwt. Achter haar rug om zet hij haar zoon John enorm onder druk, maar deze heeft hem door en zwicht niet.
Night of the Hunter, The (1955) Night of the Hunter, The (1955)
Ben Harper heeft een moord voor $10.000 gepleegd. Hij verbergt het geld en alleen hij en zijn kinderen weten de plek. In de gevangenis en wachtend op de strop probeert een celgenoot tevergeefs de locatie van het geld uit te vinden. Wanneer deze celgenoot vrij is probeert hij alles om het geld te bemachtigen.
Night of the Iguana, The (1964) Night of the Iguana, The (1964)
Zijn carrière als geestelijke is voorbij. Hij is aan de drank geraakt en begeleidt nu een groep vrouwen op een trip naar Mexico. Hij krijgt de aandacht van een minderjarig meisje en haalt daarmee de woede van haar begeleider op de hals, die hem voor verkrachting wil aanklagen.
Night of the Juggler (1980) Night of the Juggler (1980)
Een stoere agent begint een wilde zoektocht door de onderwereld als hij ontdekt dat zijn dochter is gekidnapt. De ontvoerder blijkt per ongeluk het verkeerde meisje te hebben, maar schrikt er niet voor terug om de haar te vermoorden als het torenhoge losgeld niet betaald wordt.
Night of the Lepus (1972) Night of the Lepus (1972)
De ranch van Cole Hillman wordt overspoeld door konijnen. Hillman roept de hulp in van zijn vriend, de wetenschapper Roy Bennett, die een aantal konijnen vangt en ze inent met gemuteerd bloed in de hoop de plaag zo te kunnen stoppen. Helaas heeft het serum een averechts effect en veranderen de konijnen in gevaarlijke, vleesetende monsters...
Night of the Living Dead (1968) Night of the Living Dead (1968)
De wereld wordt plotseling overspoeld door een epidemie van levende doden, die zich voeden met de levenden. Een groepje mensen kan zich verschansen in een afgezonderde hoeve. Ze worden doorlopend aangevallen, maar ook van binnenuit groeien de spanningen...
Night of the Living Dead (1990) Night of the Living Dead (1990)
Remake van George A. Romero's Night of the Living Dead. De levende doden blijven maar oprukken. Een groepje mensen komt gevangen te zitten in een huis en kan geen kant op. Ondertussen komen er steeds meer en meer zombies naar het huisje toe ...
Night of the Living Dead 3D (2006) Night of the Living Dead 3D (2006)
Barb en haar broer Johnny arriveren laat bij de begrafenis van een tante, als ze opeens aangevallen worden door een stel levende doden. Barb besluit te vluchten en wordt gered door Ben, een lokale student. Zij vinden onderdak in een afgelegen boerderij, waar ze denken veilig te zijn voor de vleesetende zombies.
Night of the Running Man (1994) Night of the Running Man (1994)
Taxichauffeur Jerry (McCarthy) neemt de benen met een koffertje gestolen maffia-geld. Hij krijgt de koelbloedige huurmoordenaar Eckhart (Glenn) achter zich aan.
Night of the Scarecrow (1995) Night of the Scarecrow (1995)
Een groep dronken tieners zorgt er per ongeluk voor dat de ziel van een tovenaar vrij komt. De ziel neemt bezit van het lichaam van een vogelverschrikker en begint de mensen, die de tovenaar een eeuw terug hebben gedood, te doden. De vogelverschrikker moet nu gestopt worden voordat de tovenaar kan reïncarneren ...
Night of the Strangler (1975) Night of the Strangler (1975)
In New Orleans komt een man erachter dat zijn zus een zwarte vriend heeft en zwanger is. Ze krijgen ruzie en hij laat haar alleen achter, waarna ze vermoord wordt door een mysterieus iemand. Haar vriend gaat samen met een donkere priester op onderzoek uit, wat tot meer moorden leidt.
Night of the Twisters (1996) Night of the Twisters (1996)
Dan Hatch en Arthur Jones blijven tijdens een nacht vol vreemde tornado's thuis om op Dan's broer te passen, terwijl zijn moeder aan het werk is en zijn stiefvader Dan's grootmoeder bezoekt. Als één van de tornado's echter hun huis vernielt, gaat het tweetal op zoek naar de familieleden.
Night of the Warrior (1991) Night of the Warrior (1991)
Miles Keane, de eigenaar van een bar, betaalt zijn schulden af door mee te doen aan illegale gevechten. Wanneer zijn schuld afbetaald is weigert hij nog langer deel te nemen aan deze gevechten, maar de maffia dwingt hem om verder te gaan. Om zeker te zijn van Keane’s deelname ontvoeren ze zijn vriendin.
Night of the White Pants, The (2006) Night of the White Pants, The (2006)
We volgen een succesvolle effectenhandelaar uit Dallas, wiens leven in duigen valt en zich genoodzaakt voelt om een nacht met de punkvriend van zijn dochter door te brengen. Hij komt in een wereld van sex, drugs en rock en roll terecht en weet niet wat hem overkomt...
Night of the Wilding (1990) Night of the Wilding (1990)
Drie jonge criminelen scheppen er genoegen in om onschuldige slachtoffers brutaal af te ranselen of te verkrachten. Maar de grootste misdaad wordt een tijd later gepleegd op de rechtbank, waar de corrupte en machtige advocaat Joseph Gainer erin slaagt het drietal vrij te pleiten. Voor de procureur betekent dit nu een dubbele uitdaging: ze wil dat gerechtigheid geschiedt. Maar bovendien is Gainer haar ex-echtgenoot en kan ze het niet langer aanzien dat geld en macht de waarheid verbergen.
Night of the Wolf (2002) Night of the Wolf (2002)
Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden komt een vrouw in een bos terecht, waar ze gezelschap krijgt van het dier dat ze meeste vreest van allemaal, een wolf. Gaandeweg ontstaat er echter een band tussen de vrouw en de wolf.
Night of the Zombies (1981) Night of the Zombies (1981)
Een politieinspecteur doet onderzoek naar de verdwenen lichamen van een groep soldaten. Een aantal mensen vertellen hem iets over zombies en de ondoden, maar de inspecteur doet dit af als een gerucht. Zijn onderzoek leidt hem echter naar een verlaten legerbasis, waar een gekke professor een leger Nazi-zombies maakt in de hoop de wereld te kunnen domineren.
Night on Earth (1991) Night on Earth (1991)
Vijf steden, vijf taxichauffeurs, één nacht. Het verhaal begint bij zonsondergang in Los Angelos en eindigt met zonsopgang in Helsinki. De reis vervolgt zijn weg door New York City, Parijs en Rome. Iedere stad heeft zijn eigen chauffeurs en hun klanten, ieder met een eigen verhaal. De één is gelukkig, de ander diep ongelukkig.
Night Orchid (1997) Night Orchid (1997)
Clay Doyle is een zwerver met een ongewoon psychisch talent. Hij kan namelijk praten met verschillende plaatsen. Zo komt hij in steden waar hij nog nooit is geweest waar hij alle gewelddadige gebeurtenissen van te horen krijgt. Als Clay op een dag rondloopt in een klein stadje in Florida, raakt hij gefascineerd door de pittoreske gemeenschap. Clay besluit om er te blijven en ontmoet de mooie, maar raadselachtige vrouw, Sarah Miller. Clay is vanaf de eerste ontmoeting gek op haar, maar er is iets mysterieus aan haar dat hij niet kan plaatsen
Night Owl (1993)  (I) Night Owl (1993) (I)
Jake (Rafterty) is een knappe jongeman en een echte vrouwensverslinder, sterker nog, hij is een vampier. Wanneer zijn zus op een dag niet thuiskomt gaat Angel(Leguizamo) op onderzoek uit. Ondertussen heeft de vampier een liefdesrelatie met een jonge vrouw die hij eigenlijk niet van haar leven wil beroven.
Night Owl (1993)  (II) Night Owl (1993) (II)
Op de radio is iedere nacht een mysterieuze vrouwenstem te horen, waar mannen bij bosjes voor vallen en uiteindelijk compleet waanzinnig van worden. Logopediste Julia (Jennifer Beals) is bang dat haar man ook slachtoffer van deze 'night owl' zal worden en probeert uit te vinden wie de geheimzinnige vrouw is.
Night Passage (1957) Night Passage (1957)
De twee broers Grant en Lee McLaine (Stewart en Murphy) komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Grant is bewaker bij de aanleg van een spoorlijn, Lee een specialist in treinovervallen.
Night Patrol (1984) Night Patrol (1984)
Melvin White is een politieagent die als straf in de avond moet werken. Als een crimineel allerlei misdaden pleegt wordt Melvin verdachte nummer 1 en moet hij op zijn eigen manier zijn onschuld zien te bewijzen.
Night People (1954) Night People (1954)
In Berlijn vlak na WOII wordt een jonge Amerikaanse soldaat ontvoerd door de Russen. Kolonel Van Dijke (Peck) probeert hem te bevrijden waarvoor hij de hulp van informanten, spionnen, bureaucraten en zelfs de invloedrijke vader van de ontvoerde soldaat inroept.
  1 2 3 4 5 6 7 -8- 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!