Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 -29- 30
Zoeken:
Nuit d'Ivresse (1986) Nuit d'Ivresse (1986)
De populaire televisiepresentator Jacques Belin valt in de prijzen. Hij ontvangt een "dandy d'or", een prijs voor hoffelijkheid en elegantie. Na het rijkelijk overgoten feestje ter gelegenheid hiervan, gaat hij naar het station zijn verloofde ophalen. Hij ontmoet er de sloor Frède, die net uit de gevangenis ontslagen werd.
Nuit d'Or (1976) Nuit d'Or (1976)
Michel Fournier is als zoon van een rijke familie niet erg geliefd bij zijn familieleden. Hij wordt ter dood veroordeeld voor de moord op een klein meisje. Maar hij slaagt erin te overleven en komt nadien bij hen terug om wraak te nemen en een ware terreur te zaaien in hun omgeving.
Nuit de Décembre (1941) Nuit de Décembre (1941)
In 1919 wordt Pierre Darmont, een knappe, populaire piano-virtuoos, verliefd op Anne Morris, een jonge vrouw die zijn tedere gevoelens deelt. Maar op een onverklaarbare wijze verdwijnt Anne, na een onvergetelijke nacht, zonder nog iets van zich te laten horen. Twintig jaar later bereikt Pierre het hoogtepunt van zijn carrière, maar hij is verbitterd. Hij was in al die tijd niet in staat die liefdesaffaire te vergeten, had heel wat relaties, maar kon zich nooit echt binden. Op een avond ontmoet hij een jonge dame die als twee druppels water lijkt op zijn grote liefde Anne.
Nuit de la Mort, La (1980) Nuit de la Mort, La (1980)
Martine heeft haar echtgenoot Serge verlaten. Ze besluit om een baan te aanvaarden als verpleegster in een bejaardentehuis. Ze komt in contact met een nogal onrustige collega, Nicole Clement, en door haar zal zij ontdekken dat de autoritaire directrice, Mevrouw Helene en alle oude pensiongasten 's nachts iets vreemds bekokstoven.
Nuit de la Vérité, La (2004) Nuit de la Vérité, La (2004)
In een denkbeeldig West-Afrikaans land is er na tien jaar burgeroorlog eindelijk sprake van vredesonderhandelingen tussen het regeringsleger van de Nayak, onder leiding van 'Le président' (Adama Ouédraogo), en de Bonande-rebellen geleid door Kolonel Theo. Maar niet iedereen is voor de vrede en de spanning is voelbaar. De zoon van de president werd ooit gruwelijk vermoord en zijn moeder is nog altijd niet over haar verdriet heen. Ook de Shakespeariaanse dorpsgek Tomoto lijkt te allen tijde in staat om de fragiele vredespoging met geweld en ophitsing te doorbreken. Met een feestelijk diner breekt de nacht van de waarheid aan.
Nuit de Noces (2001) Nuit de Noces (2001)
Alles draait om toeval. Florence en de videogame-ontwerper Nicolas verwisselden per ongeluk van gsm. Als gevolg daarvan werden ze hals-over-kop verliefd en traden haast direct daarna in het huwelijk. Een jaar later wordt hun echtelijke band danig op de proef gesteld wanneer Florences luidruchtige zus hen onwetend voor een spelshow inschrijft. Ze winnen en moeten tegen wil en dank naar de Niagara Falls, waar uiteraard van alles misloopt.
Nuit de Varennes, La (1982) Nuit de Varennes, La (1982)
Juni 1791. De controversiële schrijver Restif de la Bretonne ziet een hofdame van Marie-Antoinette op een avond in het geheim Parijs verlaten. Hij concludeert hieruit dat Lodewijk XVI en zijn familie al met het kapitaal gevlucht zijn. Hij kan zijn nieuwsgierigheid om getuige te zijn van deze historische gebeurtenis niet bedwingen en zet de achtervolging in. Op zijn weg ontmoet hij niemand minder dan de, op leeftijd zijnde, meesterverleider Casanova. Door een toevallige samenloop van omstandigheden komen de hofdame, de schrijver en Casanova in het zelfde rijtuig terecht tezamen met een Amerikaanse filosoof en de politieke oproerkraaier Thomas Paine. Dit leidt tot allerlei filosofische en politieke discussies onderweg.
Nuit des Espions, La (1959) Nuit des Espions, La (1959)
Wanneer de Britse overheid een Duitse spionne weet te arresteren vlak voor het moment dat zij belangrijke informatie zou overhandigen, sturen de Britten een Française in haar plaats om contact op te nemen met de Duitse contactpersoon Peter. Na de eerste ontmoeting tussenbeide blijkt er sprake van wederzijdse aantrekkingskracht, maar al spoedig rijzen de vragen over elkanders identiteit.
Nuit des Traquées, La (1980) Nuit des Traquées, La (1980)
Elizabeth wordt doelloos wandelend uit een donker bos gevonden. Na een tijdje komen de mensen die Elizabeth willen helpen erachter dat iedereen die het bos ingaat zijn geheugen verliest.
Nuit des Traqués, La (1959) Nuit des Traqués, La (1959)
Antwerpen. Taratas wordt het hoofd van een bende jongeren met zwarte jekkers en legt hen zijn wil op. Ze durven hem niet tegen te spreken om geen verontwaardiging op te wekken. Ze plegen verschillende diefstallen. Maar op de dag dat hij besluit om de aap van Victor de keel door te snijden, wordt hij zelf door Victor gedood. De jongeren willen van het lijk af, maar niemand kan met de auto rijden. Victor roept de hulp in van zijn oudere zus.
Nuit du Carrefour, La (1932) Nuit du Carrefour, La (1932)
Inspecteur Maigret doet onderzoek naar de mysterieuze moord op een Nederlandse diamantenhandelaar, die dood in een gestolen auto gevonden is. De auto is eigendom van een verzekeringsagent, Michonnet en is achtergelaten in de garage door eigenaar Carl Andersen. Carls zus Else blijkt anders dan ze zich voordoet, maar houdt ze verband met een bende misdadigers ?
Nuit du Meurtre, La (2004) Nuit du Meurtre, La (2004)
De dag na de aankondiging van haar huwelijk met Philippe Laclos wordt Nathalie Castellane dood aangetroffen in een moeras. De dag ervoor heeft Nathalie tijdens een diner haar aankomende huwelijk meegedeeld aan haar ouders en haar broer Eric. Welk geheim gaat er schuil in deze familie? Het onderzoek naar de moord verloopt moeizaam voor commissaris Tourneur, aangezien de familie niet bepaald meewerkt…
Nuit Est Mon Royaume, La (1951) Nuit Est Mon Royaume, La (1951)
Bij een moedige poging om zijn collega, een spoorwegreparateur, te redden, wordt Raymond (Jean Gabin) zwaar gewond. Hij is zelfs blind maar een dokter verzekert hem dat een operatie zijn gezichtsvermogen kan herstellen. Raymond heeft het erg zwaar om aan zijn handicap te wennen en hij raakt in een depressie. Door een slimme zet van zijn zus krijgt zij hem zo ver dat hij naar een school voor blinden gaat. De jonge blinde lerares Louise opent een nieuwe wereld voor hem. Als hij werkelijk ontdekt dat ie zijn gezichtsvermogen niet meer terugkrijgt is die gedachte ondragelijk.
Nuit et Jour (1991) Nuit et Jour (1991)
Nuit et Jour gaat over drie jonge mensen die samenleven in een heet en zomers Parijs. Aanvankelijk wonen alleen Jack en Julie bij elkaar. Ze geven zich over aan een totale liefde en leven geïsoleerd van de rest van de wereld. Jack is taxichauffeur. Hij werkt uitsluitend 's nachts, om de dag samen met Julie door te kunnen brengen. Op een avond stelt Jack Julie voor aan Joseph, die overdag in Jacks taxi rijdt. Tussen Joseph en Julie is het liefde op het eerste gezicht. In het vervolg bezoekt Joseph Julie 's nachts als Jack werkt, terwijl Julie overdag met Jack hun relatie met onverminderde passie voortzet. Jack is de enige die onwetend is van het dubbelspel. Julie denkt de situatie onder controle te kunnen houden, maar het verloop van de gebeurtenissen zal anders uitwijzen.
Nuit Fantastique, La (1942) Nuit Fantastique, La (1942)
Denis is een dromerige filosofie-student die 's nachts in een bloemenwinkel werkt. Hij droomt regelmatig over een mysterieuze in het wit geklede vrouw, die hij besluit te volgen. Hij ontdekt dat er een aanslag op haar beraamd wordt en besluit, in de aanname dat het allemaal een droom is, te proberen haar te redden.
Nuit Noire (2004) Nuit Noire (2004)
Een ontsnapte misdadiger terroriseert een stad. Zijn ontsnapping is voor de pers verborgen gehouden, maar bekenden van de man worden uit de stad geloodst. Vanwaar deze grote geheime actie?
Nuit Noire (2005) Nuit Noire (2005)
Oscar, opzichter in het Museum voor Natuurwetenschappen, zou gerust alle dagen gepassioneerd bezig kunnen zijn met entomologie, ware het niet dat er geen dagen meer zijn. Sinds mensenheugenis schijnt de zon nog slechts 15 seconden voor de middag. De rest van de tijd is de wereld gehuld in een eindeloze nacht, een haast permanente zonsverduistering. Als Oscar op een dag thuiskomt van het werk treft hij een Afrikaanse vrouw in zijn bed. Ze lijdt aan een mysterieuze en ongeneeslijke ziekte en heeft blijkbaar zijn huis uitgekozen om te sterven.
Nuit Noire, 17 Octobre 1961 (2005) Nuit Noire, 17 Octobre 1961 (2005)
Op 17 oktober 1961 speelt zich in de straten van Parijs een groot drama af. De Algerijnse oorlog loopt op zijn bittere einde en de Franse samenleving heeft veel weg van een politiestaat. In Parijs geldt een avondklok. Immigranten worden willekeurig opgepakt. De Algerijnse verzetsbeweging FLN (Front de Libération National) antwoordt met het al even willekeurig vermoorden van politieagenten. Op de avond van 17 oktober 1961 wordt een vreedzame demonstratie tegen de repressie van staat en politie bruut uiteengeslagen.
Nuit Porte Jarretelles, La (1985) Nuit Porte Jarretelles, La (1985)
Een jonge vrouw, die door iedereen Jézabel wordt genoemd, leidt een mateloos en rumoerig leven. Haar nachten spendeert ze aan intense liefdesrelaties. Ze gaat naar Paris by Night, sex-shops, peepshows, striptease-tenten en andere plaatsen op zoek naar genot, vergezeld van haar vriend Ariel, een verlegen en gereserveerde jongeman.
Nuit Sacrée, La (1993) Nuit Sacrée, La (1993)
Het verhaal speelt zich af in het begin van de twintigste eeuw. Een rijke notabele Marokkaan heeft zeven dochters en geen zoon. Hij is de wanhoop nabij als zijn achtste kind ook een meisje is en besluit haar tot haar eenentwintigste verjaardag als een jongen op te voeden onder de naam Ahmed.
Nuit, Tous les Chats Sont Gris, La (1977) Nuit, Tous les Chats Sont Gris, La (1977)
Charles Watson vertelt graag verhalen aan zijn nicht Lily, om haar wat afleiding te bezorgen. Hiervoor creëert hij een geheimzinnig personage, Philibert en brengt haar het relaas van zijn talloze avonturen. Zijn held reist naar de Côte d'Azur, en vervolgens naar Zwitserland. Op een bepaald moment wordt hij verdacht van de moord op een vrouw. Charles zorgt ervoor dat de politie hem niet terugvindt. In de loop van het verhaal begint Philibert evenwel een mens van vlees en bloed te worden voor Lily’s ogen. Tenslotte ziet het meisje hem in Salzburg weer en gaat ze hem in zijn hotelkamer opzoeken. De verteller begint te beseffen dat de zaken uit de hand lopen.
Nuits Blanches de Saint-Pétersbourg, Les (1937) Nuits Blanches de Saint-Pétersbourg, Les (1937)
Pozdnycheff, een losbandige jongeman van Sint-Petersburg, heeft verwarring in het huishouden van een vriend gezaaid waardoor deze laatste uiteindelijk zelfmoord heeft gepleegd. Sindsdien wordt hij door deze herinnering geobsedeerd. Hij huwt en wordt zelf de prooi van ziekelijke jaloezie die hem ertoe aanzet om te proberen zijn echtgenote en één van zijn vrienden te vermoorden. Hij wordt veroordeeld en in de gevangenis opgesloten, maar zijn vrouw, die altijd van hem gehouden heeft, blijft op hem wachten.
Nuits de la Pleine Lune, Les (1984) Nuits de la Pleine Lune, Les (1984)
Louise, een jonge vrouw die net is afgestuurd aan de school voor beeldende kunst, werkt als een trainee bij een binnenhuis-architect. Ze woont met haar vriend in een buitenwijk, maar ze is erg ontevreden. Ze houdt stiekem een eigen appartement in de stad aan, waar ze werkt. Maar kan ze dit uitleggen aan haar vriend. ?
Nuits de Montmartre, Les (1955) Nuits de Montmartre, Les (1955)
Bobby is een jongeman die de ongure buurten van Montmartre af en toe opzoekt en er drugs verkoopt aan gangsters. Hij wordt verliefd op de mooie danseres Monique van de "Paradou". Op een dag wordt hij beschuldigd van een moord die hij niet heeft begaan. Inspecteur Doirel en zijn vriend Julien helpen Bobby terug op het rechte pad en zoeken naar de ware dader.
Nuits Fauves, Les (1992) Nuits Fauves, Les (1992)
De homosexuele Jean heeft er altijd een behoorlijk vrije levensstijl op na gehouden maar moet leren omgaan met het feit dat hij HIV positief is. In deze woelige tijden ontmoet hij de jonge gepassioneerde Laura die als een blok voor hem valt. De moeilijke keuze tussen deze nieuwe, vrouwelijke liefde en zijn vriend Samy valt Jean zwaar.
Nuits Rouges (1974) Nuits Rouges (1974)
De 'Schaduwman' is een man zonder gezicht, wiens hoofd is afgedekt door een rood masker. Hij en zijn assistent zijn op zoek naar een schat van de legendarische ridders van de Ronde Tafel, die in het bezit is van een sekte in Parijs.
Nukie (1993) Nukie (1993)
Twee aliens, Nukie en Miko, krijgen een ongeluk met hun ruimteschip, en belanden op verschillende delen van de Aarde. Miko is al snel gevangen genomen door Amerikaanse ruimtevaarders. Terwijl Nukie midden in de Afrikaanse savanne is geland en al zwevend vrienden wordt met twee jonge kinderen.
Null Uhr 12 (2001) Null Uhr 12 (2001)
Vijf verschillende mensen willen een overval plegen op een geldtransport, maar vijf mensen hebben vijf verschillende gedachten en dat geldt ook voor de verdeling van de buit.
Numb (2007) Numb (2007)
Hudson is een scriptschrijver die te kampen krijgt met een zware persoonlijkheidsstoornis. Deze psychische aandoenig heeft een onwerkelijk effect, waardoor zijn gemoedstoestand zware depressieven nog vrolijk doet lijken. Wanneer hij Sarah ontmoet is Hudson echter bereid om alles te doen om zich voor haar te winnen en hij ondergaat onverstoorbaar elke mogelijke therapie die hem kan helpen.
Number 23, The (2007) Number 23, The (2007)
Wanneer Walter Sparrow voor zijn verjaardag een boek krijgt, getiteld 'the Number 23', raakt hij hierdoor helemaal geobsedeerd. Wat eerst een onschuldig cadeau lijkt verandert al snel in een regelrechte nachtmerrie. Hoe meer Walter leest hoe meer gelijkenissen hij vindt met zijn eigen leven. Hij wordt als het ware achtervolgd door het cijfer 23. Vervolgens komt hij tot de verontrustende ontdekking dat de laatste pagina's eindigen met een moord.
Number One (1969) Number One (1969)
Ron 'Cat' Catlan's carrière als professioneel quarterback loopt ten einde nu hij de 40 nadert. Ook zijn huwelijk begint vastgeroest te raken. Cat wendt zich tot de drank om zijn problemen het hoofd te kunnen bieden, maar komt er achter dat zijn problemen hier alleen maar groter door worden.
Number One Fan (1995) Number One Fan (1995)
Hollywood megaster Zane Barry is bezig met de opnames van zijn laatste actiefilm en staat aan de vooravond van zijn huwelijk met de mode ontwerpster Holly Newman. Maar dan ontvangt hij vreemde geschenkjes die afkomstig zijn van Blair Madsen, een meisje dat hij kent van vroeger. De uitdagende Blair verleidt op een seksueel agressieve wijze Zane die zich in een kortstondige maar heftige relatie stort. Als hij de relatie echter wil afbreken slaat Blair op een keiharde wijze terug…
Number One Gun (1990) Number One Gun (1990)
Nummer 1 moet het opnemen tegen de krankzinnige Russische agent Ace Kissoff, die zich kan veranderen in een vrouw door gewoon een pilletje te nemen. Hij moet ook "Het Beest" uitschakelen en haar vrouwelijk leger. Maar hij bezit zelf over een aantal grote troeven: een auto en een helikopter in zakformaat, die wanneer ze blootgesteld worden aan het daglicht, de normale grootte aannemen.
Number One with a Bullet (1987) Number One with a Bullet (1987)
Nick en Frank zijn twee detectives die hun eigen regels naleven. Wanneer er een aanslag wordt gepleegd op een kroongetuige die onder hun bescherming staat, is het tweetal gedoemd om voortaan bureauwerk te verrichten. Zij laten het er echter niet bij zitten en maken verbeten jacht op de schuldige. Onderzoek wijst uit dat alle bewijzen leiden in de richting van een mol binnen het politiecorps.
Number Seventeen (1932) Number Seventeen (1932)
Een leegstaand huis (nummer 17) wordt tijdelijk bewoond door een aantal ongure personen van een bende die net een juwelenroof heeft gepleegd. Detective Barion is de dieven op het spoor en ontdekt de schuilplaats van de bende. In het huis vinden allerlei mystertieuze zaken plaats.
Nummer 14 Johan Cruijff (1973) Nummer 14 Johan Cruijff (1973)
Documentaire over het leven van Johan Cruijff. Geproduceerd door schoonvader en toenmalig zaakwaarnemer van Cruijff Cor Koster.
Nun and the Sergeant, The (1962) Nun and the Sergeant, The (1962)
Tijdens de Koreaanse Oorlog moet de onverschrokken sergeant McGrath een levensgevaarlijke opdracht uitvoeren. McGrath besluit niet zijn beste soldaten te verspillen en neemt zijn slechtste mee. Hij traint ze nog verder, en de soldaten haten McGrath. De soldaten overwegen hun sergeant te doden, maar zodra ze in vijandelijk gebied zijn ontmoeten ze een aan haar been gewonde Amerikaanse non met haar leerlingen op de plek, die zij moeten opblazen.
Nun va Goldoon (1996) Nun va Goldoon (1996)
Een oude politieman komt op bezoek bij regisseur Makhmalbaf, om een oude belofte op te eisen, namelijk dat hij een rol krijgt in één van diens films. Makhmalbaf herinnert zich de belofte en besluit een film te maken over de gebeurtenis die leidde tot deze belofte. De gebeurtenis wordt vervolgens vanuit verschillende perspectieven van de betrokkenen en door verschillende filmcrews gefilmd. Het handelt over de politieman die verliefd was op een meisje, maar werd neergestoken toen hij haar ten huwelijk wilde vragen door een toen jonge Makhmalbaf die uit was op zijn pistool en de gevangenis in verdween.
Nun's Story, The (1959) Nun's Story, The (1959)
Brugge, 1920. Gabrielle, de dochter van de bekende chirurg Van der Mal, wil naar het klooster. Van der Mal probeert zijn dochter dat plan aanvankelijk uit het hoofd te praten, maar moet haar tenslotte haar zin geven. Na haar noviciaat studeert Gabrielle, die nu zuster Luke geworden is, tropische geneeskunde en vertrekt na het beëindigen van haar studies naar Kongo. Bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog wordt zij naar het door de Duitsers bezette België teruggestuurd. Alhoewel haar oversten haar verboden hebben partij te kiezen, kiest zuster Luc resoluut de zijde van het verzet, als zij verneemt dat haar vader door de nazi's werd neergeschoten.
Nunmul (2000) Nunmul (2000)
Chang, Ran, Sary en Han zijn tienerdeliquenten die op de vlucht zijn voor hun problematische thuissituatie. Helaas wordt hun leven er niet veel beter op, wanneer ze gedwongen worden om in Yong-ho's bar te gaan werken.
Nunnan (2007) Nunnan (2007)
Documentaire over Marta, een jonge vrouw die op haar 19de intrad bij de Karmelitessen, de strengste van alle kloosterorden. Marta komt uit een katholieke familie met negen kinderen. Ze mag het klooster van Glumslöv in Zuid-Zweden nooit verlaten en haar familieleden maar zeven keer per jaar ontmoeten, in een speciale bezoekersruimte waarin ze van hen gescheiden is door tralies. De documentaire volgt Marta en haar familie gedurende tien jaar. Normaal mag er niet gefilmd worden in het klooster, maar uitzonderlijk heeft Maud Nycander de toelating gekregen om Marta twee keer te interviewen, net voor haar intrede en na haar vijfjarig noviciaat. Ze praatte ook met Marta's moeder, haar zus Helena, haar oudste en jongste broers Samuel en Emanuel.
Nuns on the Run (1990) Nuns on the Run (1990)
Brian en Charlie zijn twee bankovervallers die hun leven willen beteren. Ze willen nog één zware slag slaan en dan de benen nemen naar Brazilië om daar met een nieuw leven te beginnen. Maar hun plannetje dreigt te mislukken wanneer ze achternagezeten worden door een rivaliserende bende, The Triads. Ook hun baas, de meedogenloze Case, is niet van plan om Brian en Charlie zomaar te laten vertrekken. Ten einde raad duiken Brian en Charlie met hun buit voorlopig onder in een nonnenklooster.
Nuovi Barbari, I (1982) Nuovi Barbari, I (1982)
Een zwervende groep caravanbewoners vecht, na een kernoorlog, een gemene oorlog uit met een motorbende. Ze krijgen daarbij de hulp van twee huurlingen.
Nuovi Mostri, I (1977) Nuovi Mostri, I (1977)
In deze anthologie vind je twaalf sketches vol zwarte humor, waarin vooral een aantal toestanden uit de samenleving gepersifleerd worden. Zo is er bijvoorbeeld een terrorist die een air-hostess verleidt en de nietsvermoedende dame een bom in haar koffer stopt op het moment dat ze naar haar vliegtuig moet. In een Italiaans restaurant is het maar best dat de klanten niet op de hoogte zijn van wat er tijdens een hilarisch gevecht in de keuken met hun eten is gebeurd vooraleer ze het op hun bord krijgen. Verder is er een sekwens over een begrafenis waarbij de treurige stemming helemaal omslaat wanneer men een aantal grappige feiten over de gestorvene nog eens aanhaalt.
Nuovo Cinema Paradiso (1989) Nuovo Cinema Paradiso (1989)
Een beroemde regisseur keert voor het eerst sinds 30 jaar terug naar zijn dorpje op Sicilië. Hij denkt terug aan zijn jeugd die hij doorbracht in de Paradiso bioscoop waar de projectionist Alfredo hem de liefde voor de film bijbracht. Hij wordt ook herinnerd aan zijn jeugdliefde Elena, die hij in de steek moest laten toen hij naar Rome vertrok.
Nuovomondo (2006) Nuovomondo (2006)
Een van Sicilië afkomstige familie besluit zich in Amerika te vestigen in de hoop op een beter bestaan. De 'nieuwe' wereld blijkt echter minder toegankelijk en rooskleurig dan hen is voorgedaan. Vooral de verschillen tussen de culturen zijn enorm en de familie komt in aanraking met mensen die zij thuis nooit hadden willen ontmoeten.
Nur aus Liebe (1996) Nur aus Liebe (1996)
Ella is taxichauffeur in Berlijn. Aleksej biedt haar het bedrag van 100.000 DM voor een schijnhuwelijk en dat lijkt haar een goed aanbod. Maar hun geluk is maar van korte duur. Het blijkt namelijk dat hij het geld, samen met nog een paar miljoen, van de Russische maffia heeft gestolen. Ze moeten op de vlucht om te kunnen overleven.
Nur der Wind (1961) Nur der Wind (1961)
De van een klein Iers eiland afstammende Mike O'Brian (Freddy Quinn) probeert zijn jeugdvried Tim uit de puree te helpen, omdat Tim in Dublin in een juwelenroof verwikkeld raakte. Als Mike, door zijn hulp, zelf verdacht wordt van de overval, moet hij met gevaar voor eigen leven zijn onschuld bewijzen.
Nur über Meine Leiche (1995) Nur über Meine Leiche (1995)
Nadat hij alweer is vreemdgegaan met een andere vrouw laat Fred's vrouw hem doodschieten door een moordenaar. Fred weet echter de Dood zover te krijgen een dealtje te sluiten. Hij krijgt zijn leven terug als hij het gebroken hart van drie vrouwen uit zijn leven weer kan lijmen.
Nuremberg (2000) Nuremberg (2000)
Mei 1945: De Tweede Wereldoorlog is voorbij, Nazi-Duitsland is verslagen en Hitler heeft zelfmoord gepleegd in zijn bunker te Berlijn. Terwijl de wereld roept om gerechtigheid, tracht de Amerikaanse rechter Robert Jackson, het 'proces van de eeuw' in goede banen te leiden. In Nuremberg wordt een tribunaal opgericht, waar vierentwintig Nazi's terecht staan voor hun misdaden tijdens de oorlog.
Nurse Betty (2000) Nurse Betty (2000)
De ongelukkige serveerster Betty Sizemore is verliefd op een ziekenhuisdokter. Helaas is deze man niet beschikbaar omdat hij een tv-personage is uit een soapserie. Wanneer haar eigen echte, halfcriminele man door huurmoordenaars wordt omgebracht, vlucht Betty in shock naar Hollywood, naar haar dokter met in haar koffer een hoeveelheid drugs en in haar kielzog de huurmoordenaars.
Nurse Edith Cavell (1939) Nurse Edith Cavell (1939)
Tijdens de Eerste Wereldoorlog heeft de verpleegster Edith Cavell de leiding over een klein ziekenhuis in Brussel, in het door Duitsland bezette België. Wanneer de zoon van een onlangs overleden patiënt ontsnapt uit een Duits krijgsgevangenenkamp, helpt Edith hem om naar Nederland te vluchten. Samen met de grootmoeder van de ontsnapte gevangene en enkele anderen, zet Cavell een netwerk op om ook Belgen, Fransen en Engelsen te laten vluchten. Het duurt niet lang voordat de Duitsers in de gaten krijgen wat er plaatsvindt.
Nurse Marjorie (1920) Nurse Marjorie (1920)
Marjorie Killonan is een vrouw uit de bovenklasse, maar besluit ondanks haar positie als zuster in een ziekenhuis te werken. Haar aristocratische familie staat dan ook niet achter die keuze. Tijdens haar baan wordt ze verliefd op een van haar patiënten.
Nurse no Oshigoto: The Movie (2002) Nurse no Oshigoto: The Movie (2002)
Een man keert terug naar het ziekenhuis omdat hij weer verzorgd wil worden door een verpleegster. Wanneer dit niet lukt grijpt hij naar zijn machinegeweer en gijzelt het ziekenhuis, met alle gevolgen van dien.
Nurse on Wheels (1963) Nurse on Wheels (1963)
Joanna Jones (Juliet Mills) is een jong meisje dat met haar verstrooide moeder verhuist naar een dorp op het platteland. Zij heeft daar een baan gekregen als buurtverpleegster, maar de dorpers, die hadden gerekend op een oudere zuster met praktijkervaring, zijn niet bepaald blij met haar. Een lokale boer ziet wel wat in Joanna, maar al snel heeft hij het te veels druk met het verjagen van een stel kampeerders die hun caravan op zijn land hebben gestald.
Nurse Sherri (1978) Nurse Sherri (1978)
Een kwade geest neemt bezit van verpleegster Sherri. Als gevolg daarvan zijn haar patienten hun leven niet meer zeker.
Nurse, The (1997) Nurse, The (1997)
George Harriman heeft problemen op zijn werk, die op een dag zo ver gaan dat hij thuis zijn gezin neerschiet en vervolgens zelfmoord pleegt. Alleen zijn dochter Laura, die verpleegster van beroep is, is niet thuis en overleeft daarom. Zij houdt de baas van haar vader, Bob Martin, verantwoordelijk. Als de laatste het nieuws hoort, schrikt hij zo dat hij in een lock-insyndroom belandt, wat inhoudt dat hij zich niet kan bewegen en dus niet kan reageren, maar wel alles van de buitenwereld merkt. Laura zint op wraak en wil hem kwellen, maar om het vertrouwen van zijn familie te winnen gaat zij hem eerst verzorgen.
Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (1993) Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (1993)
Een heldhaftige verpleegster die samen met collega's een viertal gecrashte 'flying doctors' te hulp schiet. In een gevaarlijke omgeving worden ze tegengewerkt door lokale drugdealers, een gewapende bende en dwarse autoriteiten.
Nutbag (2000) Nutbag (2000)
Nutbag gaat over zoals de titel al zegt een Nutbag! Deze nutbag heeft in zijn kinderjaren gezien dat zijn moeder vermoord werd door haar negroïde vriend. Dit heeft de jonge nutbag zo erg weten te beïnvloeden dat hij een zware racist is en een serie-moordenaar op de koop toe. Nu zou je natuurlijk verwachten dat hij zijn racistische kanten zou exploiteren maar nee, hij gaat achter hoeren aan.
Nutcase (1980) Nutcase (1980)
Evil Eva (Nevan Rowe) en haar volgelingen dreigen hun tegenstanders te doden door de Rangitoto-vulkaan te reactiveren met behulp van een nucleair apparaat. Wie zal de stad redden van de ondergang? Een drietal kinderen met hun uitvinding, een anti-zwaartekrachtsapparaat, gaan de strijd aan met Evil Eva.
Nutcracker and the Mouseking, The (2004) Nutcracker and the Mouseking, The (2004)
Het meisje Maria krijgt voor Kerstmis van haar vader een militaire-pop waarvan de kaken als notenkraker dienen. Op een dag krimpt Maria tot de zelfde lengte als haar pop en wordt aangevallen door een leger met muizen, samen met de militaire-pop probeert Maria de muizen te verslaan.
Nutcracker Prince, The (1990) Nutcracker Prince, The (1990)
Een jong meisje, Clara, droomt van allerlei avonturen in een magisch land. Een vriend van de familie vertelt haar een verhaal over een prins, die betoverd werd in een pop. Net zo'n pop als Clara heeft..
Nutcracker, The (1993) Nutcracker, The (1993)
Marie krijgt met Kerstmis een houten notenkraker in de vorm van een poppetje. Haar broertje heeft hem al snel stukgemaakt. Marie stopt het poppetje daarom maar in een poppenbedje. Als ze 's nachts nog even naar hem gaat kijken, verandert hij in een mooie, jonge prins. Hij voert Marie mee naar een wereld van reusachtig speelgoed en supergrote muizen.
Nutcracker: The Untold Story (2008) Nutcracker: The Untold Story (2008)
Het meisje Mary (Elle Fanning) krijgt van haar oom (Nathan Lane) een op het oog niet zo bijzonder kerstcadeau: een notenkrakerpop. Maar als ze 's nachts wakker wordt blijkt dat de pop tot leven is gekomen en hij trekt Mary mee in een sprookjesachtig avontuur.
Nuts (1987) Nuts (1987)
De van moord verdachte prostituee Claudia (Streisand) bezorgt advocaat Aaron Levinsky (Dreyfuss) de moeilijkste rechtszaak van zijn leven. Ze beledigt hem, kaffert hem uit en scheldt hem de huid vol. Maar langzaam wint hij het vertrouwen van een wanhopige vrouw, die niet alleen door de Staat, maar ook nog eens door haar eigen ouders voor krankzinnig wordt versleten.
Nutt House, The (1992) Nutt House, The (1992)
Twee broers leiden beide een apart leven, maar ze besluiten van leventje te ruilen om te voelen hoe het is om in andermans schoenen te staan.
Nutty Professor II: The Klumps (2000) Nutty Professor II: The Klumps (2000)
Professor Sherman Klump probeert een wit voetje te halen bij zijn nieuwe collega Denise. Na een mislukt DNA-experiment worden Sherman en zijn alter ego Buddy Love van elkaar gescheiden. Een catastrofe voor de brave Sherman die elementen uit Denises onderzoek nodig heeft om voor eens en altijd af te rekenen met Buddy Love.
Nutty Professor, The (1963) Nutty Professor, The (1963)
Julius Kelp is een oerlelijke scheikundeleraar zonder een sociaal leven. Op een dag ontdekt hij iets fantastisch! Een samengesteld drankje dat hem verandert in een compleet andere man, Buddy Love. Buddy is erg succesvol en populair bij de vrouwen, maar ook erg arrogant. Een van Kelps studentes wordt verliefd op Buddy. Niemand weet natuurlijk dat Buddy eigenlijk professor Kelp is. Het enige nadeel van het elixir is dat het niet lang werkt.
Nutty Professor, The (1996) Nutty Professor, The (1996)
De docent Sherman Klump heeft te kampen met een groot overgewicht. Wanneer hij op het punt staat om een grote doorbrak te maken op het gebied van DNA-onderzoek, ontmoet hij Carla, een bewonderaar van hem. Hij wordt verliefd op haar, maar is gefrustreerd door zijn gewicht. Hij besluit vervolgens om een formule op zichzelf uit te proberen. Hij wordt nu getransformeerd in de swinger Buddy Love, wat tot diverse romantische verwikkelingen leidt.
Nuvola di Polvere... Un Grido di Morte... Arriva Sart... (1971) Nuvola di Polvere... Un Grido di Morte... Arriva Sart... (1971)
geregisseerd door Giuliano Carnimeo
met Gianni Garko, Nieves Navarro en Piero Lulli
NVA (2005) NVA (2005)
Henrik Heidler moet in de DDR in de jaren '80 zijn dienstplicht vervullen. Hij heeft maar één doel: de aankomende anderhalfjaar dienst ongeschonden door zien te komen. In het leger ontmoet hij Krüger, een jongeman met een autoriteitsprobleem, die niet van plan is zich te laten commanderen. De twee ontdekken al snel dat hun aanvankelijke plannen tot de nodige problemen zullen leiden...
Nya Hyss av Emil i Lönneberga (1972) Nya Hyss av Emil i Lönneberga (1972)
Emil (Jan Ohlsson) haalt nog steeds allemaal streken uit. Alleen als het meisje Lina (Maud Hansson) kiespijn heeft, probeert hij haar pijn weg te nemen. Emil drijft met zijn kattekwaad zijn ouders tot wanhoop, en dat betekent vele uren in de schuur.
Nya Landet, Det (2000) Nya Landet, Det (2000)
Een 15-jarige Somaliër ontmoet een 40-jarige Iraniër in een vluchtelingenkamp in Skåne, in het zuiden van Zweden. Met de dreiging om uitgezet te worden besluiten ze in de zomer door Zweden te toeren.
Nybyggarna (1972) Nybyggarna (1972)
Het verhaal van Zweedse emigranten levend in Minnesota. Hoewel ze niet naar de V.S. zijn gekomen om Amerikaan te worden, worden ze langzaamaan opgeslokt door de plaatselijke cultuur. De familie Larsen (uit Utvandrarna) heeft het aardig moeilijk in hun nieuwe land. Ze spreken nauwelijks Engels en hebben problemen met de politieke veranderingen.
NYC: Tornado Terror (2008) NYC: Tornado Terror (2008)
Door de versnelde opwarming van de aarde, komen er steeds vaker krachtige tornado’s en dodelijk onweer voor. Een gigantische wervelwind nestelt zich vast boven Manhattan en produceert de ene tornado na de andere, die zo vernietigend zijn dat ze het einde van New York kunnen betekenen. Burgemeester Lawrence en zijn vrouw, die meteorologe is, beginnen een race tegen Moeder Natuur. De metropool houdt zijn adem in...
Nympha (2007) Nympha (2007)
Nympha is het verhaal van Sarah, een Amerikaanse jonge vrouw die naar Italië reist om een gelofte af te leggen en in de het klooster van de "Nieuwe Orde" te gaan. De regels van het klooster zijn zeer strikt, zo strikt dat zij vaak als een vorm van marteling worden beschouwd. De weg van Sarah is verdeeld in vier stappen: de Heer horen, zien, aanraken en met hem spreken. Elke stap zal voor Sarah zowel fysiek als mentaal pijnlijk zijn. Tijdens haar reis heeft zij visioenen over het verleden van het klooster, over een meisje wiens leven door haar tirannieke grootvader kapot werd gemaakt. De man geloofde dat hij rechtstreeks met God kon praten, maar in werkelijkheid was hij volkomen krankzinnig. En het is dezelfde waanzin die vandaag binnen de kloostermuren leeft.
Nymphoid Barbarian In Dinosaur Hell, A (1991) Nymphoid Barbarian In Dinosaur Hell, A (1991)
In een post-apocalyptische wereld moeten mensen zich staande zien te houden tegen mutanten. Door de nucleaire holocaust zijn er gemuteerde dinosaurussen ontstaan en die hebben het voorzien op een jonge vrouw.
Nynke (2001) Nynke (2001)
Sjoukje Bokma de Boer droomt van een bijzonder leven met een bijzondere man. Het huwelijk met dichter-advocaat Pieter Jelles Troelstra lijkt de vervulling van die droom. Zij houden beiden van literatuur, poëzie en Friese cultuur, en zij denkt een man getroffen te hebben die haar als gelijkwaardig beschouwd en behandeld. Maar het gaat anders.
Nynne (2005) Nynne (2005)
Nynne is een kantoorvrouw in de 30, die weinig geluk kent in de liefde. Ze wordt gedumpt door haar vriend Henrik. Toch gaat ze weer op zoek naar liefde na een peptalk van haar knappe beste vriend Martin; een blinde man die perfect voor haar zou zijn, ware het niet dat hij al een vriendin heeft. Haar zoektocht naar ware liefde verloopt moeizaam, terwijl ze flirt met de kinky accountant Poul Erik en daarna met een meer geschikte kandidaat, de tv-kok Daniel.
Nyócker! (2004) Nyócker! (2004)
Nyócker! volgt de kinderen van twee rivaliserende bendes in een arme wijk in Hongarije. Ricsi Lakatos, de zoon van de Zigeunerbaas, wordt verliefd op Julika Csorba, de dochter van de Hongaarse bendebaas. Nadat Ricsi, advies van zijn grootvader heeft gekregen (eerst geld, dan macht, dan vrouwen), verzint hij samen met de andere kinderen van de bendes een plan om geld te krijgen.
Någon att Älska (1971) Någon att Älska (1971)
Nadat haar vriend haar alleen en met een gebroken hart achterlaat, kan Inga alleen maar verlangen naar de liefde van een andere man. Rolf, een jonge zanger en muzikant probeert haar te verleiden maar uiteindelijk valt Inga voor de ouder wordende schrijver Stig. Deze bezit een mooie villa en Inga wordt met groot plezier zijn privé-secretaresse. Wanneer Stig voor zaken weg moet, belandt ze al snel in de armen van Rolf.
Når Mor Kommer Hjem (1998) Når Mor Kommer Hjem (1998)
Wanneer de moeder van drie kinderen in de gevangenis belandt, zorgt het oudste kind Kasper (11) voor zijn twee jongere zusjes Sara (8) en Julie (5). In het begin hebben de kinderen de grootste lol. Ze leven van snoep en chocola en gaan naar bed waarneer ze willen. Later raakt het geld op en onderneemt Kasper een poging als zakkenroller. En wanneer de maatschappelijk werkster op bezoek komt bedenken de drie een plan om haar de deur uit te werken.
Når Nettene Blir Lange (2000) Når Nettene Blir Lange (2000)
Een Noorse familie is op weg naar een afgelegen berghut om daar idyllisch de kerstdagen door te brengen. Vader en moeder arriveren met hun vier volwassen kinderen, hun kleinkinderen en Poolse schoonouders in de krap bemeten en koude berghut. Terwijl het buiten min 30 graden is, stijgt de temperatuur in de hut tot ongekende hoogtes. De verhoudingen binnen de familie blijken behoorlijk scheef en in het afgelegen hutje borrelen oud zeer en verborgen frustraties langzaam naar een kookpunt. Ook begint de kerosine kachel te lekken, krijgt het kleinkind astma-aanvallen en lijdt één van de dochters hevig aan liefdesverdriet. Moeder probeert zo goed mogelijk de stemming er in te houden. Ze kookt grote maaltijden en roept om de haverklap ”Wat hebben we het toch gezellig”. Tot overmaat van ramp zet vader het op een zuipen en dan gaat het pas echt goed mis….
När Alla Vet (1995) När Alla Vet (1995)
De 16-jarige Sebastian trekt veel op met een groepje vrienden. Hij heeft een tijdje verkering gehad met Lisbeth, maar komt erachter dat hij eigenlijk verliefd is op zijn klasgenoot Ulf. Thuis heeft hij het niet slecht, maar hij wil toch niets tegen zijn ouders vertellen. Als zijn ouders een avond weg zijn nodigt Sebastian Ulf bij hem thuis uit.
När Mörkret Faller (2006) När Mörkret Faller (2006)
Drie verhalen over respect, loyaliteit en geheimzinnigheid. In het eerste verhaal verweren twee jonge zussen zich tegen de in de familie geldende gedragscode. Dit komt hen duur te staan. Twee uitsmijters van een populaire club worden aangevallen door criminelen, waardoor er een totale oorlog ontstaat. Een geprezen journalist dient een aanklacht in tegen haar man die ze beschuldigt van seksueel misbruik. Dit zet kwaad bloed bij haar collega's.
Nära Livet (1958) Nära Livet (1958)
Het verhaal over drie moeders op een verloskundige afdeling. Binnen enkele dagen vertellen zij elkaar elkaars levensverhalen en intieme gedachten. Alledrie worstelen ze met de vraag hun kind te houden of te laten adopteren.
Næsland (2004) Næsland (2004)
We volgen een jong koppeltje in een groep van jongeren met een mentale handicap. Door een ongeluk verliest het meisje haar reden om te leven en dus gaat haar vriend op zoek naar de zin van het bestaan.
Nömadak Tx (2006) Nömadak Tx (2006)
De Spaanse film volgt twee muzikanten, bespelers van het Baskische percussie-instrument de Txalaparta, op hun muzikale reis door India en Afrika. Dit traditionele Baskische instrument wordt door twee mensen tegelijk bespeeld, waarbij de muziek voortkomt uit hun samenspel. Op zoek naar nieuwe authentieke geluiden reizen de muzikanten naar verschillende delen van de wereld: ze gaan naar India om Mumbai te bezoeken met zijn hartstochtelijke musici, ze brengen tijd door in het eeuwenoude dorp Adivasi, ze gaan naar de Sami-gemeenschap en treden in Afrika op met enkele beroemde zangers.
Nøglen til Paradis (1970) Nøglen til Paradis (1970)
Gudmund (Dirch Passer), priester in een klein plattelandsdorpje, runt naast zijn kerk ook een succesvol reisbureau, gespecialiseerd in vacanties naar Spanje. Het kerkbestuur is echter ontstemd over zijn zedeloze activiteiten en roept Gudmund op het matje. De priester vertrekt daarop naar het zonnige zuiden, vergezeld door een knappe jongedame, genaamd Gabriella (Lone Hertz).
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 -29- 30
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!