Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 -27- 28 29 30
Zoeken:
Notte, La (1961) Notte, La (1961)
Er wordt een feestje georganiseerd ten gelegenheid van het nieuwe boek van schrijver Giovanni Pontano. Alvorens hij daar arriveert is de avond al dramatisch. Hij en zijn vrouw bezoeken een vriend in het ziekenhuis die stervende is en vervolgens (op weg naar 't feestje) besluit zijn vrouw dat ze van hem walgt en stapt de auto uit.
Notte, Una (2008) Notte, Una (2008)
Salvatore, Annamaria, Alfonso en Riccardo komen uit de hogere middenklasse van Napels. Zij zijn rond de veertig. Ze wonen elders omwille van hun werk of hun carrière. Zij keren naar hun geboortestad terug voor de begrafenis van hun vriend Antonio. 's Avonds besluiten ze samen te eten. Ze beginnen te vertellen over hun ervaringen en gedeelde herinneringen van vroeger. Hun conversaties duren de hele nacht.
Notti Bianche, Le (1957) Notti Bianche, Le (1957)
De verlegen Mario loopt op een avond over een brug en ontmoet de vreemde Natalia, die op haar geliefde wacht. Wanneer deze niet komt opdagen vraagt ze Mario een boodschap af te geven in het hotel waar ze denkt dat haar geliefde verblijft. Hij stemt in... maar vernietigt het briefje.
Notti del Terrore, Le (1981) Notti del Terrore, Le (1981)
Een professor opent per ongeluk een grafkelder waaruit honderden hongerige zombies ontsnappen. De professor probeert de monsters nog te stoppen, maar kan niet voorkomen dat de dingen een feestje van de jet-set behoorlijk op stelten zetten.
Notti di Cabiria, Le (1957) Notti di Cabiria, Le (1957)
Cabiria is een prostituee in een arme wijk in Rome, die op zoek is naar ware liefde. Telkens loopt het echter op een teleurstelling uit.
Notti di Lucrezia Borgia, Le (1959) Notti di Lucrezia Borgia, Le (1959)
Lucretia Borgia (Belinda Lee) is een gevaarlijke vrouw, die haar zinnen heeft gezet op zwaardvechter Frederico (Jacques Sernas), die voor haar broer Cesare (Franco Fabrizi) werkt. Naast haar zelfmoordneigingen is Lucretia's grootste probleem een knappe rivale, Diana d'Alva (Michèle Mercier), die ook naar Frederico's gunsten dingt. Op dit punt kan zij samenspannen met haar broer, die juist Diana voor zichzelf bestemd heeft.
Notti e Donne Proibite (1963) Notti e Donne Proibite (1963)
In de theaters en nachtclubs van Parijs, Madrid, Hamburg, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten, gebeurt het vaak dat danseressen en variété-actrices vermist geraken. Vaak blijven ze spoorloos. Deze documentaire stelt een onderzoek in.
Notti Erotiche dei Morti Viventi, Le (1980) Notti Erotiche dei Morti Viventi, Le (1980)
Een zeiler neemt een Amerikaanse zakenman en zijn vriendin mee naar een tropisch eiland, waar de zakenman een toeristenresort wil bouwen. Al snel verschijnt een vreemd voodoo-koppel ten tonele, dat het stel waarschuwt dat er vreselijke dingen kunnen gebeuren als zij nog langer op het eiland blijven. En het duurt dan ook niet lang voor er hongerige zombies verschijnen.
Notting Hill (1999) Notting Hill (1999)
De beroemde Amerikaanse actrice Anna Scott komt per ongeluk de weinig succesvolle boekverkoper William Thacker tegen. Ze worden verliefd, maar het samenzijn met één van de populairste vrouwen van de wereld blijkt voor William niet gemakkelijk.
Nou, Dat Was Het Dan! (2005) Nou, Dat Was Het Dan! (2005)
In 1980 gaat journalist Ruud den Drijver in de clinch met de twee beruchtste regisseurs van Nederland: Paul Verhoeven en Wim Verstappen, gepassioneerde filmmakers, concurrenten en collega’s. Een volledig uit de hand lopend dubbelinterview over o.a. pijpen en filmkunst. 25 jaar later (Wim Verstappen is inmiddels overleden) ontmoeten den Drijver en Verhoeven elkaar opnieuw, tijdens het filmfestival van Cannes. Verhoeven heeft ondertussen furore gemaakt in Hollywood en spreekt openhartig over de huidige neo-conservatieve politiek van de VS en over zijn werk in Hollywood. NOU, DAT WAS ‘T DAN! (1980 – 2005) is een terugblik op de carrières van twee gedreven filmregisseurs en een tijdsdocument met heftige uitspraken.
Nourrice, La (2004) Nourrice, La (2004)
Eind 19de eeuw verlaat Madeleine (Quinton) haar boerderij en de man met wie ze gedwongen was te trouwen, om werk en haar oude vlam Mathieu (Elkaïm) in Parijs op te zoeken. Werk vindt ze als voedster, maar haar kind moet ze afstaan. Ze moet zich helemaal richten op het kind van haar werkgever. Mathieu ontmoet ze in het geheim.
Nous Étions un Seul Homme (1979) Nous Étions un Seul Homme (1979)
In de herfst van 1943 woont Guy Rouveron (Serge Avedikian) op het Franse platteland. Zijn vriendin Janine (Catherine Albin) woont in het naburige dorp. Op zekere dag vind hij de gewonde, Duitse soldaat Rolf (Piotr Stanislas) in het bos en neemt hem mee naar huis. Als Rolf eenmaal hersteld is, wil Guy hem niet laten gaan en Rolf besluit te blijven. Als de relatie tussen de twee mannen ook seksueel wordt, steekt jaloezie de kop op.
Nous Irons à Paris (1950) Nous Irons à Paris (1950)
Jacques, Paul en Julien hebben slechts één passie: een radioprogramma verzorgen. Maar de radiozender wil hen niet en het drietal besluit dan maar zelf in het geheim met een radiozender te starten. Mama Terrine, een brave boerin, stelt haar zolder ter beschikking. Daar kunnen ze volledig clandestien werken, want ze worden zelfs nog beschermd door de jachtopziener Honorin. Ze richten Radio X op. Al vlug hebben ze veel luisteraars, want ze brengen een gevarieerde mix van goede muziek en vrolijke commentaar. Maar voor hun populariteit moeten ze uiteindelijk boeten want op een dag heeft de politie hen gelokaliseerd.
Nous Irons Tous au Paradis (1977) Nous Irons Tous au Paradis (1977)
Manager Etienne, monteur Daniel, tennisleraar Bouly en dokter Simon zijn vrienden. De casanova's hebben stuk voor stuk zo hun moeite met vrouwen: Etienne bespioneert zijn vrouw, Simon lijdt onder zijn strenge moeder en troost zichzelf met jonge patiëntes, en homoseksueel Daniel wordt verliefd op zijn dominante cheffin.
Nous Ne Vieillirons Pas Ensemble (1972) Nous Ne Vieillirons Pas Ensemble (1972)
Jean is een vervelende, dominante man. Hoewel hij nog samenleeft met zijn vrouw is hun huwelijk in feite al lang voorbij. Al zes jaar lang heeft Jean een verhouding met de veel jongere Christine. Ook deze relatie begint langzaamaan scheuren te vertonen.
Nous Nous Sommes Tant Haïs (2007) Nous Nous Sommes Tant Haïs (2007)
Jürgen Koller, een SS-officier, en Marie Destrade, een Française, hebben aan het eind van de Tweede Wereldoorlog een verhouding gehad. Uit deze verhouding wordt Pierre geboren. Koller moet na de oorlog eerst mijnen opruimen, voordat hij aan de slag kan als journalist bij de krant in Stuttgart. Marie is een bediende in een café-eethuis. Koller wordt door zijn krant uitgezonden om de ontwikkelingen te verslaan van de totstandkoming van de EGKS en eet dan toevallig in het horecabedrijf waar Marie werkt. De liefde begint van voor af aan, probleem daarbij is het opvoeden in Frankrijk van een kind van een Duitser vlak na die oorlog. Marie heeft destijds aangegeven dat ze verkracht is om te voorkomen dat ze werd uitgemaakt en behandeld als moffenhoer. Als de liefde doorzet, moet dat natuurlijk aan beide families verteld worden; dit geeft de nodige strubbelingen.
Nous Sommes Tous Encore Ici (1997) Nous Sommes Tous Encore Ici (1997)
Deze film bestaat uit drie delen, die elk een verschillende periode van onze geschiedenis beslaan. Het gaat over drie komieken, twee vrouwen en een man. In het eerste deel zien we een fragment van de Górgias van Plato, een dialoog tussen Kallikles en Socrates. Deze dialoog wordt gevoerd tussen twee vrouwen in het comfortabele appartement van een van de twee, die, gevolgd door de andere vrouw, al pratend gewoon doorgaat met haar bezigheden. In het tweede deel zien we een theaterscène die klaar is om gerepeteerd te worden. De komiek reciteert een tekst van Hannah Arendt, een betoog over het totalitarisme. In het derde deel vormen hij (ex-komiek) en zij (ex-Socrates) een paar dat we van nabij volgen.
Nous/Autres (2003) Nous/Autres (2003)
Helga (82) en Yann (66) wonen in hartje Brussel, in de buurt van het Klein Kasteeltje. De wijk waar de nieuwe vluchtelingen en migranten wonen. Ze hebben er een nieuw leven opgebouwd. Een nieuw leven met gelukkige en minder gelukkige momenten. Ze hebben geen spijt. Het verleden; de verdwijning van naasten, hun ballingschap, de miserie, liggen achter hen. NOUS /AUTRES legt de weg af via hun bestaan, hun heden en de contradictorische en complexe band met de stad van vandaag. Nu is er 'de andere', de migrant , de vluchteling. Hij woont in dezelfde stad, in dezelfde buurt, in dezelfde straat. De andere is een stomme getuige, er wordt over hem gepraat zonder hem te kennen.
Nouveau Monde, Le (1995) Nouveau Monde, Le (1995)
Het is 1950, een Franse jongen groeit op in de buurt van een Amerikaanse militaire basis en leert zo steeds meer Amerikaanse dingen te waarderen. Als hij bij toeval een soldaat ontmoet, wordt de jongen geleerd te leven volgens de Amerikaanse manier.
Nouveau Protocole, Le (2008) Nouveau Protocole, Le (2008)
Kraft kan maar niet accepteren dat zijn zoontje door een noodlottig ongeluk om het leven is gekomen. Om wat meer begrip over de gebeurtenissen rondom het sterfgeval te krijgen stelt hij een persoonlijk onderzoek in. Een onderzoek dat hem leidt naar de gevaarlijke manipulaties van de farmaceutische industrie.
Nouveau Testament, Le (1936) Nouveau Testament, Le (1936)
Dokter Jean Marcelin, een alerte vijftiger, leidt een gewoon burgerleventje samen met zijn echtgenote Lucie, een kokette maar grillige dame die hem met Fernand Worms, een vriend van de familie bedriegt. Jean heeft in zijn kabinet Juliette Lecourtois als stenotypiste aangeworven, een charmante jonge vrouw. Korte tijd later wordt de dokter vermist en men denkt dat hij gestorven is. Bij de opening van zijn testament blijkt dat hij ervan op de hoogte was dat zijn echtgenote een minnaar had en dat hij daarom al zijn bezittingen aan zijn jonge assistente nalaat. Maar een tijd later komt zijn vrouw nog voor een andere verrassing te staan.
Nouvelle Chance (2006) Nouvelle Chance (2006)
De oude Odette Saint-Gilles is een vergeten actrice die haar tijd doorbrengt in een bejaardenhuis, Augustin Dos Santos onderhoudt het zwembad in het Ritz hotel, Bettina Fleischer speelt de hoofdrol in een populaire soap en de jonge Raphaël bezit een onrustwekkende schoonheid. Deze vier mensen ontmoeten elkaar en door deze ontmoeting zal hun leven fundamenteel veranderen.
Nouvelle Eve, La (1999) Nouvelle Eve, La (1999)
Camille (Karin Viard) wil niets weten van een traditionele levenswandel. Alles is voor haar op voorhand vervelend, saai en oubollig. Huwelijk vindt ze absurd, kinderen een last en mannen dienen alleen om haar te beschermen en te bevredigen. Daardoor flirt ze van de ene man naar de andere, zelfs vrouwen. Ze bezoekt zelfs swinger party's en laat zich in bepaalde gelegenheden gebruiken als een een hoer. Doordat deze ontmoetingen haar maar gedeeltelijk bevredigen is ze neurotisch geworden. Op zo een depressief moment ontmoet ze toevallig een getrouwde man, Alexis (Pierre-Loup Rajot). Hij schenkt haar vertrouwen en ze ziet dat als liefde. Alexis is een socialistische militant en om zoveel mogelijk bij hem te zijn wordt ze dit ook, ze dringt zelfs ook in zijn familie binnen kan goed overweg met zijn kinderen en helpt hen zelfs verhuizen. Maar Alexis wil zich nog niet binden, en dan ontmoet ze Ben (Sergi Lopez).
Nouvelle France (2004) Nouvelle France (2004)
François Le Gardeur keert terug naar Canada, nadat hij in het Parijse Sorbonne zijn rechtenstudie heeft afgerond. Hij weigert echter om weer bij zijn bourgeois-familie te gaan wonen. Echter, op aandringen van zijn vriend Owashak keert hij toch terug naar zijn familie in Québec. Hij komt te laat, zijn vader is dan net drie dagen geleden overleden en deze laat hem een erfenis na, die hem meer kwaad dan goed zal doen. Bovendien ontmoet François Marie-Loup, een jonge vrouw met een slechte reputatie.
Nouvelle Vague (1990) Nouvelle Vague (1990)
Een man kijkt terug op zijn leven. Is hij nog in leven of is hij opgestaan uit de dood? Theologische overwegingen beginnen een rol te spelen in zijn gedachten.
Nouvelle Vie, Une (1993) Nouvelle Vie, Une (1993)
De film gaat over de 20-jarige Tina. Ze heeft weliswaar een aardige vriend, maar voorlopig woont ze nog thuis en moet ze als filiaalhoudster van een supermarkt de kost verdienen voor het 'ouderlijk gezin'. Maar er gloort licht aan de horizon: Tina leert via haar halfzusje de wereld van de rijkenkennen, en ontmoet haar vader die ze alleen maar van een foto kent.
Nouvelles du Bon Dieu, Des (1996) Nouvelles du Bon Dieu, Des (1996)
Schrijver Battavia pleegt zelfmoord en tegelijkertijd denken een taxi-chauffeuse en haar broer dat zij denkbeeldige karakters in een verhaal zijn, geschreven door God. Omdat ze een hekel hebben aan hun leventje gaan ze op zoek naar God om hem het verhaal te laten herschrijven. Aangezien ze denken dat alles wat gebeurt toch denkbeeldig is, vermoorden, beroven en gijzelen ze mensen op weg naar hun doel.
Novecento (1976) Novecento (1976)
In deze film ontstaat een vriendschap tussen landeigenaar Alfredo (Robert De Niro) en boerenzoon Olmo (Gérard Depardieu) tegen de achtergrond van het Italiaanse leven in de eerste helft van de 20ste eeuw. De bewustwording van de boerenonderdrukking leidt tot de opkomst van het fascisme in Italië waardoor de vriendschap op de proef wordt gesteld.
Novelle Licenziose di Vergini Vogliose (1973) Novelle Licenziose di Vergini Vogliose (1973)
Een typisch anthologie uit de "Decamerone" van Boccaccio. Chaucer vertelt de volgende verhalen aan Boccaccio; een man die wordt veroordeeld om voortdurend door vrouwen te worden verkracht; een monnik die wordt veroordeeld om in een vat te leven; een vrouw, Alessandra, die met seniele oude mannen de liefde moet bedrijven en, ten slotte, Giannetto, een muziekleraar, die wordt veroordeeld om in zijn rol "gespeeld" te worden door twee vrouwen. Boccaccio ontwaakt uit zijn slaap en is bang dat hij zelf zal worden veroordeeld, en in de hel zal belanden die Chaucer in zijn verhalen geschapen heeft. Hij beslist alles te verbranden maar Petrarcha waarschuwt hem: "Als je nu al die verhalen verbrandt, hoe kan men er dan later nog een film van maken?"
November (2004) November (2004)
Fotografe Sophie Jacobs probeert om over de dood van haar vriend, die bij een winkel-overval werd neergeschoten, heen te komen. Tijdens dit proces begint haar leven langzaam te veranderen en ze heeft geen idee wat er met haar gebeurt. De scheidslijn tussen realiteit en fantasie is nauwelijks meer te onderscheiden.
Novemberlicht (2003) Novemberlicht (2003)
Film over de vertwijfeling van een oude vrouw. Een dreigende overstroming leidt tot evacuatie van het dorp waar zij woont. De vrouw weet zich verborgen te houden. Zo wacht ze een dijkdoorbraak af, die een einde aan haar leven moet maken. Maar er is een onverwachte stoorzender: haar kleindochter. Zij komt haar oma halen. Er ontstaat een gevecht op leven en dood. De oude vrouw worstelt met ethische en religieuze vragen, vecht met zichzelf, met de natuur en met hogere machten. Heen en weer geslingerd tussen plicht en wens neemt ze een besluit.
Novembermann, Der (2007) Novembermann, Der (2007)
Lena brengt iedere november alleen door in Toscane. Dat geloven althans haar man, dominee Hermann en hun dochter. Deze keer wordt noodlottig: Lena komt bij een busongeluk om het leven, in het noorden van het land. Hermann gaat op onderzoek uit en komt op het eilandje Sylt achter de waarheid.
Novembermond (1985) Novembermond (1985)
In 1939 vlucht een Joods meisje dat November heet naar Parijs. Daar wordt ze verliefd op een ander meisje, Férial. Wanneer de Nazi's Frankrijk bezetten is hun relatie in gevaar. Ze gaan uit elkaar en het Franse verzet biedt November een schuilplaats. Férial werkt ondertussen voor de inlichtingendienst van de Nazi's in de hoop om zo November te beschermen. Als de geallieerden Frankrijk bevrijden lijkt het stel weer verenigd te kunnen worden, maar dan is buiten het Franse verzet gerekend, dat Férial als een verraadster ziet.
Novemberregen (2003) Novemberregen (2003)
In Novemberregen wordt het leven van Freya gevolgd, een jonge vrouw die van kinds af aan een fascinatie heeft gehad voor de herfst. Zij heeft de liefde van haar leven gevonden in Don, een nuchtere jongen die haar band met de herfst niet goed begrijpt. Als het stel op een mooie herfstdag door het bos loopt, is de sterke liefde tussen hen heel duidelijk te zien en te voelen, ook voor de herfst. Deze raakt in paniek, bang om Freya kwijt te raken aan haar vriend.
Novia de Juan Lucero, La (1959) Novia de Juan Lucero, La (1959)
Juan Lucero, afkomstig uit een arm Spaans gezin, wordt één van de rijkste mensen uit de streek. Zijn passie voor renpaarden heeft ervoor gezorgd dat hij veel geld heeft verdiend. Hij maakt zelfs naam in het buitenland. Op een dag maakt hij kennis met María Angustias, een meisje van een goede familie, die echter sinds de dood van haar vader in financiële problemen is geraakt.
Novia de Lázaro, La (2002) Novia de Lázaro, La (2002)
Lázaro (Roberto Govin) is een aantrekkelijke man uit Cuba, die naar Madrid is gekomen om een nieuw leven op te bouwen. Als zijn vriendin Dolores (Claudia Rojas) van Cuba naar Spanje reist om zich bij hem te voegen, blijkt dat hij gevangen zit wegens een geweldadige ontvoering en hij verslaafd is aan drugs. Met een gebroken hart weer Dolores haar plek te vinden in Madrid en ze probeert Lázaro van zijn verslavong af te helpen.
Novia Ensangrentada, La (1972) Novia Ensangrentada, La (1972)
Susan is net getrouwd en heeft een probleem: ze kan niet echt van seks genieten. Wanneer een mysterieuze vampiervrouw haar pad kruist worden haar lusten wel opgewekt. Samen smeden ze een plan om de echtgenoot van Susan om te brengen.
Novia Errante, Una (2007) Novia Errante, Una (2007)
Op weg naar een kleine badplaats voor een romantische korte vakantie krijgt Inès (Ana Katz) ruzie met haar vriend Miguel (Daniel Hendler). Wanneer ze op de plaats van bestemming uit de bus stapt, blijft haar vriend gewoon zitten. Inès kan in haar eentje inchecken in het hotel. Ook later komt Miguel niet opdagen. Inès worstelt met zichzelf en de situatie. Moet ze blijven en het beste ervan maken, of terug naar Buenos Aires? Ze kiest eigenlijk voor geen van beide mogelijkheden. De meeste tijd besteedt ze aan wanhopige en hopeloze telefoongesprekken met een weinig spraakzame Miguel. Dat gaat zelfs zo ver, dat de uitbater van de belwinkel haar met angst en beven aan ziet komen. Gelukkig is er de aardige local German (Carlos Portaluppi). Hij neemt haar mee op reisjes in de omgeving, maar wil hij nu meer van haar of niet? En wat wil zij eigenlijk van hem? Wat wil ze met zichzelf?
Novia Que Te Vea (1994) Novia Que Te Vea (1994)
Het verhaal speelt zich af in de jaren '60 binnen de kleine joodse gemeenschap van Mexico-City. Een jonge vrouw zet zich af tegen de conservatieve opvattingen van haar ouders over vrouwen en hun mogelijkheden tot zelfontplooiing. Haar ouders, Turks-joodse immigranten, geloven dat de enige carrière voor een meisje trouwen is, terwijl zij graag kunstenares wil worden en niet geïnteresseerd is om de bruid te spelen. Voor korte tijd sluiten ze een compromis wanneer ze haar verloving aankondigt met een jonge joodse arts, maar het conflict keert terug als ze de verloving verbreekt. Ondertussen heeft ze een vriendin van Oost-Europees joodse komaf: haar leven is veel vrijer, maar ook zij blijkt in staat haar ouders te shockeren als ze een relatie krijgt met een gevoelige jongen die actief is binnen progressieve politieke kringen.
Novices, Les (1970) Novices, Les (1970)
Agnes is een non die samen met de rest van het klooster een eindje gaat zwemmen. Ze ontvlucht de groep en besluit haar eigen pad te vervolgen. Na een door haar gestolen motor gesloopt te hebben wordt ze opgepakt door de politie, waarna ze het hoertje Lisa ontmoet. Agnes raakt geïntrigeerd door Lisa's leven en besluit om zelf een prostitueé te worden.
Noviembre (2003) Noviembre (2003)
In Noviembre mijmert een groep oudere acteurs ergens in de toekomst tegen een camera over hun jeugdige leven, in de jaren negentig. Jaren die zij zich herinneren als extreem individualistisch en materialistisch. Niets was gratis. Samen vertellen ze het verhaal van hun vriend Alfredo, dwars, bevlogen, idealistisch en creatief. Alfredo had al snel genoeg van de toneelschool in Madrid, ontevreden als hij was met de belerende toon. Boos besloot hij het theater dat hem voor ogen stond op straat te tonen. Hij verzamelde een groep gelijkgestemden om zich heen en vormde de theatergroep 'Noviembre'.
Novio para Dos Hermanas, Un (1967) Novio para Dos Hermanas, Un (1967)
Pili en Mili zijn tweelingzusters die gelukkige en vreugdevolle kinderjaren hebben gekend, maar nadien door een financiële tegenslag in de familie gedwongen werden van elkaar gescheiden te gaan leven. Pili reist nu samen met haar oom Don Ángel naar Mexico om Mili te bezoeken, die daar carrière heeft gemaakt als danseres.
Novios (1999) Novios (1999)
Arturo, een succesvolle restaurateur, heeft een verhouding met zijn assistente Cristal. Hij belooft haar dat hij hun relatie zal onthullen aan zijn vrouw Paz. Cristal droomt al van een huis en een gezin, maar het blijkt allemaal niet door te gaan. Cristal is woedend en zet als wraak haar zinnen op de zoon van Arturo.
Novios Búlgaros, Los (2003) Novios Búlgaros, Los (2003)
Daniel is homo. Hij is 40, komt uit een rijke familie, met een geweldige baan in Madrid. Dan komt hij Kyril tegen, een Bulgaarse jongen, 23, onstuimig, aantrekkelijk. Daniel begint een dubbelleven, want Kyril sleept hem mee in onbekende wegen vol passie, misdaad en gevaar. Kyril wordt zijn vernietiger.
Novo (2002) Novo (2002)
Een shock die hij zes maanden geleden heeft opgelopen, maakt dat Graham zich gebeurtenissen die langer dan 10 minuten in het verleden liggen, niet meer kan herinneren. Hij kampt met wat men noemt een STM, een short term memory of kortstondig geheugen. Irène wordt verliefd op Graham en biedt aan voorlopig alles voor hem te onthouden... Maar Grahams geheugen wil maar niet terugkomen. De mensen die gisteren van hem hielden, blijven niet op hem wachten. Zij, die hem nu liefheeft, lijdt eronder dat ze hem niet beter leert begrijpen. Want als het zo is dat verliefd worden voor alles betekent dat je samen een liefdesgeschiedenis opbouwt, hoe kan Graham dan houden van Irène ? Als voor hem elke dag de eerste dag is, elke keer de eerste keer... ?
Novocaine (2001) Novocaine (2001)
Het leven van de tandarts Frank Sangster wordt op zijn kop gezet wanneer hij zijn nieuwe patiënte Susan Ivey ontmoet. Susan weet Frank te verleiden, en hem zo ver te krijgen om haar verdovende middelen voor te schrijven. Als hij er achter komt dat ze zijn hele medicijnenkastje heeft leeggeroofd kan hij het niet over z'n hart verkrijgen om de politie te bellen. Wanneer Susan's broer vermoord wordt, wordt Frank de hoofdverdachte.
Novyy Gulliver (1935) Novyy Gulliver (1935)
Een dromerige jongen komt terecht in het land van Lilliput. Hij merkt al snel dat er veel misstanden in het land zijn, omdat de onderklasse wordt uitgebuit. Hij besluit de arbeiders te helpen met een revolutie, om de tirannieke koning te verdrijven.
Novyy Vavilon (1929) Novyy Vavilon (1929)
Tijdens de achtergrond van de slag om La Commune wordt het verhaal verteld van Louise en Jean, wiens liefde in een tijd van een open klassenstrijd geen kans van slagen heeft. Louise, verkoopster in warenhuis "het Nieuwe Babylon" is bewoonster van de commune. Jean, een politiek ongeïnteresseerde man van het land, is in dienst van het Franse leger en wordt opgeroepen om de commune aan te vallen.
Now and Forever (1934) Now and Forever (1934)
Jerry Day en zijn mooie vrouw Toni hebben een vreemde levensstijl. Jerry kan nog geen verandwoordelijkheid op zich nemen maar Toni verlangt naar een gezin en een ge-settled leventje. Op een dag herenigt Jerry zich met zijn dochtertje Pennie. Ze heeft bij de familie van haar overleden moeder gewoond. Pennie zorgt er voor dat haar vader weer op het rechte pad komt. Wanneer juwelendief Felix Evans, Jerry weer op het slechte pad dreigt te brengen, komt zijn nieuwe familie in gevaar...
Now and Forever (1983) Now and Forever (1983)
Jessie is gelukkig getrouwd met Ian. Haar leven lijkt perfect, totdat blijkt dat haar man een affaire heeft en wordt beschuldigd van verkrachting.
Now and Then (1995) Now and Then (1995)
Vier vrouwen die al sinds hun jeugd vriendinnen zijn, komen weer samen als één van hen zwanger is. Tijdens het samenzijn halen ze herinneringen op uit hun jeugd.
Now I'll Tell (1934) Now I'll Tell (1934)
Murray Golden is een gokker die zijn vrouw Virginia belooft te stoppen wanneer hij een totaal van 200.000 dollar heeft gewonnen. Als hij ruzie krijgt met de gevaarlijke Al Mossiter, verliest hij al zijn geld aan hem. Bang voor de gevolgen, verkoopt hij de sieraden van zijn vrouw.
Now We're in the Air (1927) Now We're in the Air (1927)
Wally en zijn neef Ray willen van hun grootvader, een echte luchtmachtfanaat, wat respect krijgen. Daarom schrijven ze zich in bij de Amerikaanse Luchtmacht om te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Helaas landen ze met een luchtballon in vijandelijk gebied. Maar de Duitsers beschouwen hen niet als gevangenen maar als helden.
Now You See Him, Now You Don't (1972) Now You See Him, Now You Don't (1972)
De frivole student Dexter krijgt een toverdrank in handen, waarmee hij voor een tijdje onzichtbaar kan worden. En dat is erg handig als een stelletje bandieten het op je gemunt heeft.
Now You See It... (2005) Now You See It... (2005)
Allyson Miller is een jonge producent die meewerkt aan een nieuwe reality show die zoekt naar tovenaars. Ze vindt Danny Sinclair. Hij blijkt ook de grootste kanshebber te zijn om de show te winnen. Als ze ontdekt dat hij een echte tovenaar is, moet ze hem beschermen tegen de mensen die hem willen ontmaskeren.
Now, Voyager (1942) Now, Voyager (1942)
Charlotte (Bette Davis) leeft afgezonderd en haar moeder heeft een psychiater laten komen. Ze vertelt hem over de relatie waarin ze wel gelukkig was, maar die door haar moeder niet goedgekeurd werd. De psychiater meent dat ze een cruise naar Zuid-Amerika moet maken om het geluk te kunnen vinden. Tijdens de cruise ontmoet ze Jerry (Paul Henreid).
Nowhere (1997) Nowhere (1997)
Beverly Hills 90210 on acid! Een groep jongeren in L.A. ervaart de ene na de andere bizarre situatie: aliens, zelfmoord, slechte acid-trips, biseksuele ervaringen en de verkrachting van een tv-ster. Met bijrollen van o.m. Shannen Doherty, Traci Lords en Beverly D'Angelo.
Nowhere Fast (1997) Nowhere Fast (1997)
Alle gebeurtenissen in de film vinden plaats op een vrijdagmiddag in Brooklyn. De levens van negentien personages lopen kriskras door elkaar, hetgeen ongemerkt in een spiraalvormige climax resulteert. Een moeder is op zoek naar haar zoon. Een echtgenoot speurt naar heroïne. Een geestelijk gestoorde patiënt is zijn medicijnen kwijt. Een goochelaarster zoekt een baantje. Een autodief en zijn vriend proberen een enorme hoeveelheid cocaïne te verkopen. Een drugdealer is op zoek naar zijn verloren cocaïne. Een investeerder en zijn advocaat proberen slecht geïnvesteerd geld terug te krijgen. Een jongetje wacht op zijn verjaardagsfeestje. Zijn vriend zoekt een cadeau. Een handelaar in gestolen auto's maakt zich zorgen over een ontbrekende auto. Een heroïne-dealer verwent haar cliënt. Een jonge moeder probeert haar vroege prostitutie-baantje terug te krijgen. Een vrouwelijke pooier probeert de liefde van een vroegere vriendin te herwinnen. Twee geïnfiltreerde politieagenten proberen een gefingeerde drugdeal op te zetten.
Nowhere in Sight (2000) Nowhere in Sight (2000)
Carly is op slag blind wanneer ze wordt aangereden door een dronken automobilist. Na een revalidatie pakt ze haar leventje weer op en gaat samenwonen met kunstenaar Eric. Dan slaat het noodlot opnieuw toe: Carly krijgt bezoek van twee criminelen, die de combinatie eisen van de kluis van haar oom, een juwelier.
Nowhere Land (1998) Nowhere Land (1998)
Een ex-veroordeelde die heeft toegezegd te zullen getuigen tegen een aantal criminelen, wordt voor zijn eigen veiligheid verborgen in een afgelegen hut. Al snel wordt hij door huurmoordenaars gevonden.
Nowhere Man (2005) Nowhere Man (2005)
Conrad is een gelukkige jongeman die binnenkort gaat trouwen met zijn mooie verloofde Jennifer. Als Conrad een porno-video vindt met zijn verloofde in de hoofdrol, besluit hij de bruiloft niet te laten doorgaan. Jennifer, gekrenkt in haar trots, neemt wraak op haar verloofde door zijn penis af te snijden. Conrad krijgt van zijn dokter te horen dat er niet veel tijd is om zijn lid weer aan te naaien maar dan moet hij wel zijn verloofde vinden en die is spoorloos, evenals zijn lid....
Nowhere to Go (1958) Nowhere to Go (1958)
Paul Gregory is uit een Londense gevangenis ontsnapt, maar kan niet op de steun rekenen van zijn medecriminelen. Paul vlucht naar het huis van Bridget Howard en verzoekt haar dringend hem niet bij de politie aan te geven. Zij en Paul komen nader tot elkaar, nadat er per ongeluk op hem is geschoten.
Nowhere to Go But Up (2003) Nowhere to Go But Up (2003)
Het verhaal gaat over een wannabe actrice (Audrey Tautou) die naar New York verhuist om carrière te maken. Helaas is ze genoodzaakt om op straat te leven tot ze plots een cynische schrijver (Justin Théroux) ontmoet. Hij wordt echter krankzinnig van de optimistische praat die het meisje de hele dag vertelt.
Nowhere to Hide (1987) Nowhere to Hide (1987)
Marineofficier Rob Cutter en zijn vrouw Barbara hebben een zoon Johnny. Rob ontdekt dat twee nieuwe helicopters die aan zijn squadron geleverd zijn, zijn neergestort omdat er ondeugdelijk materiaal gebruikt was bij de productie van een onderdeel. Generaal Howard brengt Rob om het leven om het in de doofpot te stoppen. Hij denkt dat Barbara het onderdeel in handen heeft en begint een jacht op Barbara en haar zoon.
Nowhere to Land (2000) Nowhere to Land (2000)
Boven de oceaan krijgt een Boeing 747 een melding dat er zich een chemische bom aan boord bevindt, die over een uur tot ontploffing zal worden gebracht. Nu een landing is uitgesloten zal gezagvoerder Prescott proberen de bom zelf onschadelijk te maken. Ondertussen gaat de Australische politie op zoek naar de dader en houden de 300 passagiers hun adem in...
Nowhere to Run (1993) Nowhere to Run (1993)
Sam Gillen is een ontsnapte gevangene die intrekt op de boerderij van weduwe Clydie en haar twee kinderen. Clydie wordt bedreigd door een lokale rijke zakenman. Sam Gillen voelt het als zijn taak om Clydie en haar kinderen te beschermen tegen al het kwaad.
NowhereLand (2008) NowhereLand (2008)
Wanneer het leven van Evan (Eddie Murphy) steeds meer op een grote mislukking begint te lijken, nodigt zijn dochter hem uit in haar fantasiewereldje, waar de oplossingen voor zijn problemen schijnbaar voor het grijpen liggen.
Noyade Interdite (1987) Noyade Interdite (1987)
Molinat (Phillippe Noiret) en Leroyer (Guy Marchand) zijn twee agenten die elkaar ontzettend haten, maar worden samengebracht bij een zaak. Twee doodgeschoten mannen zijn aangetroffen op een Atlantisch strand. Molinat kent de plaats goed, hij heeft er vroeger gewoond, totdat zijn vrouw in zee verdween. Het onderzoek leidt naar een paar vrouwen die een hekel aan mannen hebben. Molinat stuurt Leroyer naar een aantal verdachten met de hoop dat hij het bezoek niet overleeft.
NTSB: The Crash of Flight 323 (2004) NTSB: The Crash of Flight 323 (2004)
Het vliegtuig met vluchtnummer 323 stort neer. Het NTSB-team voert een onderzoek uit naar de reden van de ramp. Dat is niet eenvoudig, omdat nabestaanden en media ongeduldig zijn en eerder informatie verlangen dan deze vrijgegeven kan worden. Ook de politiek oefent druk uit, omdat het ongeluk een terroristische aanval geweest kan zijn.
Nu Ji Xie Ren (1991) Nu Ji Xie Ren (1991)
Een getikte wetenschapper transformeert zichzelf in een robot. Hij draait helemaal door en laat een spoor van geweld achter. Hierbij overlijdt er een politievrouw. Om de wetenschapper tegen te houden, wordt haar lichaam veranderd in een Robotrix!
Nu Ji Zhong Ying (1974) Nu Ji Zhong Ying (1974)
Wanneer Japanse soldaten een vrouwenkliniek innemen en de vrouwen als hun sexslavinnen gebruiken, weten zij niet dat één van die vrouwen weet waar een grote hoeveelheid goud ligt begraven. Maar als een undercoveragent daar achter komt, onstaat er een race tegen de bezetters om het goud te vinden.
Nu Ren Zhe (1983) Nu Ren Zhe (1983)
Een Chinese vrouw neemt de controversiële stap om zich in het ninjutsu te laten trainen. Wanneer ze een Japanse collaborateur op het spoor komt gaat ze de strijd met hem aan.
Nu. (2006) Nu. (2006)
Rose en Jaap, twee geliefden die van elkaar gescheiden zijn, spreken elkaar toe in intieme voice-overs. Hij in het Nederlands, zij in het Frans, de taal van haar geboorteland. Het gemis valt hen zwaar, Jaap wordt er zo onder bedolven dat hij nauwelijks functioneert. Af en toe ziet hij haar in een visioen of voelt haar troostende armen om zich heen. Hij probeert uit het leven te stappen, maar wordt gered door zijn beste vriend JP. Deze womanizer tegen wil en dank neemt hem mee naar Frankrijk, om Rose te bezoeken.
Nuage entre les Dents, Un (1974) Nuage entre les Dents, Un (1974)
Malissard en Prévot zijn reporters bij een grote krant. Tijdens een enquete moet Prévot zijn twee zoontjes naar school brengen. Omdat hij echter gepreoccupeerd is met zijn werk - hij is de fotograaf van het tweetal - profiteren zijn zoontjes ervan aan zijn aandacht te ontsnappen en er vandoor te gaan.
Nuan Chun (2003) Nuan Chun (2003)
Xiao Hua is een arm weesmeisje dat is ontsnapt aan haar pleegouders die haar mishandelen. Ze wordt in huis genomen door een arme ongeschoolde man die maar één wens heeft, namelijk ervoor zorgen dat Xiao Hua een thuis en een goede toekomst heeft. Ondanks dat hij wordt lastig gevallen door zijn mededorpsbewoners en zijn eigen zoon laat hij zich niet uit het veld slaan.
Nûba d'Or et de la Lumière (2007) Nûba d'Or et de la Lumière (2007)
In deze muziekfilm onderzoekt Izza Génini de geschiedenis van de nûba. Deze Arabisch-Andalusische muziek heeft haar oorsprong veertien eeuwen geleden in Andalusië. Ze vond haar weg naar Noord-Afrika en werd in Marokko bekend onder de naam El Ala. Aan de hand van orkestuitvoeringen, muziekwetenschappers, historici en een wever uit Fez, neemt Génini ons mee in de wereld van deze eeuwenoude muziek. Oorspronkelijk bestonden er 24 nûba's, gecomponeerd naar de uren van de dag. Nu bestaan er nog elf, in de 18e eeuw aan de vergetelheid onttrokken door El Haik uit Tetouan. Die bewerkte ze in een schrift, wat de bijbel werd voor de liefhebbers van de nûba. Het ochtendgloren, de avond en de nacht zijn in deze muziekvorm de belangrijke elementen die musici en dichters inspireerden. De muziekvorm is een wetenschappelijke, en volgt met veel precisie muzikale en dichterlijke regels. Jong en oud spelen mee in de orkesten. De muziek wordt ten gehore gebracht door stemmen, violen, luiten en 'rabab', en heeft een trance-achtige werking.
Nube, La (1998) Nube, La (1998)
Film over een toneelgezelschap in Buenos Aires dat strijdt voor het behoud van het theater dat mogelijk wordt afgebroken. Ondertussen tobben de leden met persoonlijke sores.
Nubes de Verano (2004) Nubes de Verano (2004)
Het Madrileense echtpaar Ana en Daniel brengt met hun zoontje voor het vierde achtereenvolgende jaar een plezierige vakantie door in een huis aan de Costa Brava, totdat ze via de souvenir- en boekenverkoopster Marta de antiekhandelaar Robert leren kennen. Robert heeft onzuivere motieven. Hoewel deze bijna van zijn gluiperige tronie zijn af te schrapen weet hij, met aanvankelijke hulp van Marta, al snel de harmonie tussen Ana en Daniel te ontwrichten.
Nuda per Satana (1974) Nuda per Satana (1974)
Een man stopt bij een kasteel om medische bijstand voor een vrouw te vragen. Eenmaal binnen blijken de bewoners van het kasteel echter weinig goede bedoelingen met hem en zijn metgezellin te hebben.
Nuda v Brně (2003) Nuda v Brně (2003)
Standa en Olinka hebben elkaar ontmoet op de atletiekkampioenschappen en schrijven elkaar sindsdien. Na een jaar van brieven schrijft Olinka Standa dat hij haar zou moeten bezoeken. Beiden kijken erg uit naar de komende ontmoeting. Het idee dat ze de nacht samen gaan doorbrengen windt hen erg op, want voor beide personen zou het de ‘eerste keer’ zijn. Vrienden en familie adviseren hen over hoe het moet en verhalen van andere koppels die naar seks en liefde verlangen beginnen zich te ontvouwen. Zelfs de buren gaan zich met Olinka bemoeien. Dan keert Olinka’s moeder onverwachts terug.
Nude Bomb, The (1980) Nude Bomb, The (1980)
Een onbekende terrorist heeft een nieuw soort bom ontwikkeld, waarmee je kleren kan vernietigen, maar waarmee je mensen ongedeerd laat. Gepensioneerd detective Maxwell Smart wordt om hulp gevraagd. Hij moet achterhalen wie de terrorist is, voordat deze zijn plannen kan uitvoeren.
Nude on the Moon (1961) Nude on the Moon (1961)
Een rijke wetenschapper bouwt een raket om mee naar de maan te kunnen vliegen. Als hij is geland, ontdekt hij dat de maan wordt bewoond door allemaal blote vrouwen die daar leven in een paradijselijke omgeving.
Nude per l'Assassino (1975) Nude per l'Assassino (1975)
Nadat een jong mode model komt te overlijden tijdens een poging tot abortus in een kliniek, wordt de leidinggevende chirurg vermoord. Al snel valt de verdenking op enkele ex-collega's van het overleden model. En het blijft ook niet bij een moord ...
Nude Scrapbook (1965) Nude Scrapbook (1965)
Één van New York's meest succesvolle pin-up fotograaf bladert door zijn fotoboek van 's werelds mooiste vrouwen. Als hij terugdenkt aan de fotosessies, komen de modellen weer tot leven. Zo houdt hij wel erg weinig tijd over om de modellen die nog te wachten staan in zijn studio te fotograferen.
Nude... Si Muore (1968) Nude... Si Muore (1968)
Een gevaarlijke moordenaar maakt een Italiaanse meisjesschool onveilig. Niemand vertrouwt elkaar nog, en alleen Inspector Durand lijkt het hoofd nog enigszins koel te kunnen houden. Hij is dan ook de enige die de moordenaar op het spoor komt.
Nudes on Tiger Reef (1965) Nudes on Tiger Reef (1965)
Een Broadway-producer besluit om tot rust te komen in een nudistenkamp. Hij is dan ook geschockeerd als hij de ster van een van zijn producties tegenkomt in het kamp, maar besluit bij nader inzien een film met haar te draaien in het nudistenkamp.
Nudist Colony of the Dead (1991) Nudist Colony of the Dead (1991)
Judge Rhinehole wil de Sunny Buttocks Nudist Camp sluiten omdat hij het te aanstootgevend vindt. De Camp leden besluiten dit niet zonder slag of stoot te laten gebeuren!
Nudo di Donna (1981) Nudo di Donna (1981)
Sandro komt uit Rome en raakt van slag tijdens het carnaval van Venetie, hij maakt ruzie met zijn vrouw, met wie hij al 16 jaar leeft. Ze maken meer ruzie dan dat ze lachen. Zij heeft genoeg van zijn stemmingen, en ze besluiten uit elkaar te gaan om de gedachten op een rijtje te krijgen. Op zijn eerste nacht alleen ziet hij een foto van een naaktmodel die op zijn vrouw lijkt. Hij gaat op zoek naar die vrouw, wier naam Riri is. Hij vindt de Riri die exact op zijn vrouw lijkt, maar wie is wie tijdens dit carnaval.
Nudo e Selvaggio (1985) Nudo e Selvaggio (1985)
Een man vliegt naar Brazilie om dinosaurusbotten op te sporen. Zijn vliegtuig stort echter diep in het Amazonegebied neer, waarna hij met een stel topmodellen in de jungle wordt opgezadeld. In hun tocht terug naar de beschaafde wereld moeten ze eerst een groep kannibalen, drijfzand, wilde beesten en slavendrijvers zien te overwinnen.
Nudo, Crudo e... (1965) Nudo, Crudo e... (1965)
Deze film is bedoeld als een onderzoek naar diverse aspecten van een aantal gebieden van de aarde; een reis rond de wereld op zoek naar bizarre sensaties: van Rome tot Londen, van Honolulu naar Cuba en van Scandinavië naar Japan.
Nue Propriété (2006) Nue Propriété (2006)
Een gescheiden vrouw leeft met haar twee volwassen zoons in het huis van haar vorige man en de vader van haar kinderen. Een vreemde verhouding bestaat nog tussen de twee ouders die ook de band met hun beide zoons ernstig beïnvloedt.
Nueve Reinas (2000) Nueve Reinas (2000)
Op een morgen ziet Marcos hoe Juan een kassamedewerker belazert met een truc met een bankbiljet, en hoe hij even later gepakt wordt. Marcos grijpt in, zegt dat hij een politieagent is, en sleept Juan naar buiten. Marcos vertelt Juan dat hij ook een oplichter is, met veel grotere plannen. Hij nodigt Juan uit om z'n partner-in-crime te worden. Wanneer ze ingehuurd worden door een oude voormalig gevangene om een stel nagemaakte postzegels te verkopen grijpen ze hun kans.
Nuevos Extraterrestres, Los (1983) Nuevos Extraterrestres, Los (1983)
Een jongetje vindt in het bos een vreemd ei en neemt het mee naar huis om het uit te broeden. Een tijdje later kruipt er een vreemd wezentje uit het ei dat op het eerste gezicht vriendelijk is. Helaas liggen er in het bos nog meer eieren en de beestjes die daaruit kruipen, zijn alles behalve vredelievend.
Nuga Geunyeo-wa Jasseulkka? (2006) Nuga Geunyeo-wa Jasseulkka? (2006)
Wanneer een nieuwe lerares de school binnenstapt vallen alle mannenlijke studenten als bosjes voor haar. Zoals wordt verwacht, vechten zij allen om haar te krijgen. Maar wanneer een gerucht zich verspreid dat zij met één van de leerlingen van school heeft geslapen probeert een groep zijn identiteit te weten te komen.
Nugget, The (2002) Nugget, The (2002)
Drie wegwerkers zijn al jaren vrienden, en elk weekend gaan ze naar een oude goudmijn in de hoop rijk te worden. Het enige dat ze telkens overhouden aan het weekend is een kater. Maar alles verandert wanneer ze de grootste goudklomp ter wereld vinden, ter waarde van miljoenen dollars...
Nuguna Bimileun Itda (2004) Nuguna Bimileun Itda (2004)
Soo-hyun is een aantrekkelijke en intelligente jongeman. Jin-young en Sun-young raken erg close met hem, ondanks dat hij een relatie heeft met hun zuster. Deze drie zussen, de getrouwde Jin-young, de naïeve Sun-young en de ruimdenkende Mi-young kunnen niet tegenhouden dat ze verliefd op hem worden.
Nuit à l'Assemblée Nationale, Une (1988) Nuit à l'Assemblée Nationale, Une (1988)
Walter Arbeit vergezelt zijn afgevaardigde naar het Parlement, want die man is net als hem een naturist. Hij is een nudistenkamp begonnen en heeft daardoor de economische activiteit van zijn dorp weer op gang gebracht. Daarom heeft hij nu recht heeft op een medaille. Maar dan ontdekt hij dat Dugland fraude pleegde om zijn onderscheiding te bekomen. Woedend loopt hij door de gangen van het parlementsgebouw en uiteindelijk schopt hij een schandaal onder veel politici.
Nuit Américaine, La (1973) Nuit Américaine, La (1973)
In de jaren '70 wordt in Frankrijk de romantische film 'Je Vous Presente Pamela' gemaakt. De mensen betrokken bij dit project hebben echter elk hun persoonlijke problemen, zo is de hoofdrolspeelster nog aan het herstellen van een instorting, en dreigt de stuntman met opstappen.
Nuit aux Baléares, Une (1957) Nuit aux Baléares, Une (1957)
Alma vlucht weg op de dag dat zij ontdekt wie de oude heer is waaraan zij door haar ouders werd beloofd voor een huwelijk. Zij gaat naar Balearen met het geld dat ze nog overhoudt en vindt er een job als serveerster. Zij ontmoet er eveneens Miguel, die de neef van de man is, met wie ze moest trouwen. Ze wordt verliefd op hem.
Nuit d'Été en Ville (1990) Nuit d'Été en Ville (1990)
Twee vreemden, een lerares en een tuinier, ontmoeten elkaar en brengen de nacht samen door in bed. Ze vrijen maar praten ook over hun levens.
Nuit d'Ivresse (1986) Nuit d'Ivresse (1986)
De populaire televisiepresentator Jacques Belin valt in de prijzen. Hij ontvangt een "dandy d'or", een prijs voor hoffelijkheid en elegantie. Na het rijkelijk overgoten feestje ter gelegenheid hiervan, gaat hij naar het station zijn verloofde ophalen. Hij ontmoet er de sloor Frède, die net uit de gevangenis ontslagen werd.
Nuit d'Or (1976) Nuit d'Or (1976)
Michel Fournier is als zoon van een rijke familie niet erg geliefd bij zijn familieleden. Hij wordt ter dood veroordeeld voor de moord op een klein meisje. Maar hij slaagt erin te overleven en komt nadien bij hen terug om wraak te nemen en een ware terreur te zaaien in hun omgeving.
Nuit de Décembre (1941) Nuit de Décembre (1941)
In 1919 wordt Pierre Darmont, een knappe, populaire piano-virtuoos, verliefd op Anne Morris, een jonge vrouw die zijn tedere gevoelens deelt. Maar op een onverklaarbare wijze verdwijnt Anne, na een onvergetelijke nacht, zonder nog iets van zich te laten horen. Twintig jaar later bereikt Pierre het hoogtepunt van zijn carrière, maar hij is verbitterd. Hij was in al die tijd niet in staat die liefdesaffaire te vergeten, had heel wat relaties, maar kon zich nooit echt binden. Op een avond ontmoet hij een jonge dame die als twee druppels water lijkt op zijn grote liefde Anne.
Nuit de la Mort, La (1980) Nuit de la Mort, La (1980)
Martine heeft haar echtgenoot Serge verlaten. Ze besluit om een baan te aanvaarden als verpleegster in een bejaardentehuis. Ze komt in contact met een nogal onrustige collega, Nicole Clement, en door haar zal zij ontdekken dat de autoritaire directrice, Mevrouw Helene en alle oude pensiongasten 's nachts iets vreemds bekokstoven.
Nuit de la Vérité, La (2004) Nuit de la Vérité, La (2004)
In een denkbeeldig West-Afrikaans land is er na tien jaar burgeroorlog eindelijk sprake van vredesonderhandelingen tussen het regeringsleger van de Nayak, onder leiding van 'Le président' (Adama Ouédraogo), en de Bonande-rebellen geleid door Kolonel Theo. Maar niet iedereen is voor de vrede en de spanning is voelbaar. De zoon van de president werd ooit gruwelijk vermoord en zijn moeder is nog altijd niet over haar verdriet heen. Ook de Shakespeariaanse dorpsgek Tomoto lijkt te allen tijde in staat om de fragiele vredespoging met geweld en ophitsing te doorbreken. Met een feestelijk diner breekt de nacht van de waarheid aan.
Nuit de Noces (2001) Nuit de Noces (2001)
Alles draait om toeval. Florence en de videogame-ontwerper Nicolas verwisselden per ongeluk van gsm. Als gevolg daarvan werden ze hals-over-kop verliefd en traden haast direct daarna in het huwelijk. Een jaar later wordt hun echtelijke band danig op de proef gesteld wanneer Florences luidruchtige zus hen onwetend voor een spelshow inschrijft. Ze winnen en moeten tegen wil en dank naar de Niagara Falls, waar uiteraard van alles misloopt.
Nuit de Varennes, La (1982) Nuit de Varennes, La (1982)
Juni 1791. De controversiële schrijver Restif de la Bretonne ziet een hofdame van Marie-Antoinette op een avond in het geheim Parijs verlaten. Hij concludeert hieruit dat Lodewijk XVI en zijn familie al met het kapitaal gevlucht zijn. Hij kan zijn nieuwsgierigheid om getuige te zijn van deze historische gebeurtenis niet bedwingen en zet de achtervolging in. Op zijn weg ontmoet hij niemand minder dan de, op leeftijd zijnde, meesterverleider Casanova. Door een toevallige samenloop van omstandigheden komen de hofdame, de schrijver en Casanova in het zelfde rijtuig terecht tezamen met een Amerikaanse filosoof en de politieke oproerkraaier Thomas Paine. Dit leidt tot allerlei filosofische en politieke discussies onderweg.
Nuit des Espions, La (1959) Nuit des Espions, La (1959)
Wanneer de Britse overheid een Duitse spionne weet te arresteren vlak voor het moment dat zij belangrijke informatie zou overhandigen, sturen de Britten een Française in haar plaats om contact op te nemen met de Duitse contactpersoon Peter. Na de eerste ontmoeting tussenbeide blijkt er sprake van wederzijdse aantrekkingskracht, maar al spoedig rijzen de vragen over elkanders identiteit.
Nuit des Traquées, La (1980) Nuit des Traquées, La (1980)
Elizabeth wordt doelloos wandelend uit een donker bos gevonden. Na een tijdje komen de mensen die Elizabeth willen helpen erachter dat iedereen die het bos ingaat zijn geheugen verliest.
Nuit des Traqués, La (1959) Nuit des Traqués, La (1959)
Antwerpen. Taratas wordt het hoofd van een bende jongeren met zwarte jekkers en legt hen zijn wil op. Ze durven hem niet tegen te spreken om geen verontwaardiging op te wekken. Ze plegen verschillende diefstallen. Maar op de dag dat hij besluit om de aap van Victor de keel door te snijden, wordt hij zelf door Victor gedood. De jongeren willen van het lijk af, maar niemand kan met de auto rijden. Victor roept de hulp in van zijn oudere zus.
Nuit du Carrefour, La (1932) Nuit du Carrefour, La (1932)
Inspecteur Maigret doet onderzoek naar de mysterieuze moord op een Nederlandse diamantenhandelaar, die dood in een gestolen auto gevonden is. De auto is eigendom van een verzekeringsagent, Michonnet en is achtergelaten in de garage door eigenaar Carl Andersen. Carls zus Else blijkt anders dan ze zich voordoet, maar houdt ze verband met een bende misdadigers ?
Nuit du Meurtre, La (2004) Nuit du Meurtre, La (2004)
De dag na de aankondiging van haar huwelijk met Philippe Laclos wordt Nathalie Castellane dood aangetroffen in een moeras. De dag ervoor heeft Nathalie tijdens een diner haar aankomende huwelijk meegedeeld aan haar ouders en haar broer Eric. Welk geheim gaat er schuil in deze familie? Het onderzoek naar de moord verloopt moeizaam voor commissaris Tourneur, aangezien de familie niet bepaald meewerkt…
Nuit Est Mon Royaume, La (1951) Nuit Est Mon Royaume, La (1951)
Bij een moedige poging om zijn collega, een spoorwegreparateur, te redden, wordt Raymond (Jean Gabin) zwaar gewond. Hij is zelfs blind maar een dokter verzekert hem dat een operatie zijn gezichtsvermogen kan herstellen. Raymond heeft het erg zwaar om aan zijn handicap te wennen en hij raakt in een depressie. Door een slimme zet van zijn zus krijgt zij hem zo ver dat hij naar een school voor blinden gaat. De jonge blinde lerares Louise opent een nieuwe wereld voor hem. Als hij werkelijk ontdekt dat ie zijn gezichtsvermogen niet meer terugkrijgt is die gedachte ondragelijk.
Nuit et Jour (1991) Nuit et Jour (1991)
Nuit et Jour gaat over drie jonge mensen die samenleven in een heet en zomers Parijs. Aanvankelijk wonen alleen Jack en Julie bij elkaar. Ze geven zich over aan een totale liefde en leven geïsoleerd van de rest van de wereld. Jack is taxichauffeur. Hij werkt uitsluitend 's nachts, om de dag samen met Julie door te kunnen brengen. Op een avond stelt Jack Julie voor aan Joseph, die overdag in Jacks taxi rijdt. Tussen Joseph en Julie is het liefde op het eerste gezicht. In het vervolg bezoekt Joseph Julie 's nachts als Jack werkt, terwijl Julie overdag met Jack hun relatie met onverminderde passie voortzet. Jack is de enige die onwetend is van het dubbelspel. Julie denkt de situatie onder controle te kunnen houden, maar het verloop van de gebeurtenissen zal anders uitwijzen.
Nuit Fantastique, La (1942) Nuit Fantastique, La (1942)
Denis is een dromerige filosofie-student die 's nachts in een bloemenwinkel werkt. Hij droomt regelmatig over een mysterieuze in het wit geklede vrouw, die hij besluit te volgen. Hij ontdekt dat er een aanslag op haar beraamd wordt en besluit, in de aanname dat het allemaal een droom is, te proberen haar te redden.
Nuit Noire (2004) Nuit Noire (2004)
Een ontsnapte misdadiger terroriseert een stad. Zijn ontsnapping is voor de pers verborgen gehouden, maar bekenden van de man worden uit de stad geloodst. Vanwaar deze grote geheime actie?
Nuit Noire (2005) Nuit Noire (2005)
Oscar, opzichter in het Museum voor Natuurwetenschappen, zou gerust alle dagen gepassioneerd bezig kunnen zijn met entomologie, ware het niet dat er geen dagen meer zijn. Sinds mensenheugenis schijnt de zon nog slechts 15 seconden voor de middag. De rest van de tijd is de wereld gehuld in een eindeloze nacht, een haast permanente zonsverduistering. Als Oscar op een dag thuiskomt van het werk treft hij een Afrikaanse vrouw in zijn bed. Ze lijdt aan een mysterieuze en ongeneeslijke ziekte en heeft blijkbaar zijn huis uitgekozen om te sterven.
Nuit Noire, 17 Octobre 1961 (2005) Nuit Noire, 17 Octobre 1961 (2005)
Op 17 oktober 1961 speelt zich in de straten van Parijs een groot drama af. De Algerijnse oorlog loopt op zijn bittere einde en de Franse samenleving heeft veel weg van een politiestaat. In Parijs geldt een avondklok. Immigranten worden willekeurig opgepakt. De Algerijnse verzetsbeweging FLN (Front de Libération National) antwoordt met het al even willekeurig vermoorden van politieagenten. Op de avond van 17 oktober 1961 wordt een vreedzame demonstratie tegen de repressie van staat en politie bruut uiteengeslagen.
Nuit Porte Jarretelles, La (1985) Nuit Porte Jarretelles, La (1985)
Een jonge vrouw, die door iedereen Jézabel wordt genoemd, leidt een mateloos en rumoerig leven. Haar nachten spendeert ze aan intense liefdesrelaties. Ze gaat naar Paris by Night, sex-shops, peepshows, striptease-tenten en andere plaatsen op zoek naar genot, vergezeld van haar vriend Ariel, een verlegen en gereserveerde jongeman.
Nuit Sacrée, La (1993) Nuit Sacrée, La (1993)
Het verhaal speelt zich af in het begin van de twintigste eeuw. Een rijke notabele Marokkaan heeft zeven dochters en geen zoon. Hij is de wanhoop nabij als zijn achtste kind ook een meisje is en besluit haar tot haar eenentwintigste verjaardag als een jongen op te voeden onder de naam Ahmed.
Nuit, Tous les Chats Sont Gris, La (1977) Nuit, Tous les Chats Sont Gris, La (1977)
Charles Watson vertelt graag verhalen aan zijn nicht Lily, om haar wat afleiding te bezorgen. Hiervoor creëert hij een geheimzinnig personage, Philibert en brengt haar het relaas van zijn talloze avonturen. Zijn held reist naar de Côte d'Azur, en vervolgens naar Zwitserland. Op een bepaald moment wordt hij verdacht van de moord op een vrouw. Charles zorgt ervoor dat de politie hem niet terugvindt. In de loop van het verhaal begint Philibert evenwel een mens van vlees en bloed te worden voor Lily’s ogen. Tenslotte ziet het meisje hem in Salzburg weer en gaat ze hem in zijn hotelkamer opzoeken. De verteller begint te beseffen dat de zaken uit de hand lopen.
Nuits Blanches de Saint-Pétersbourg, Les (1937) Nuits Blanches de Saint-Pétersbourg, Les (1937)
Pozdnycheff, een losbandige jongeman van Sint-Petersburg, heeft verwarring in het huishouden van een vriend gezaaid waardoor deze laatste uiteindelijk zelfmoord heeft gepleegd. Sindsdien wordt hij door deze herinnering geobsedeerd. Hij huwt en wordt zelf de prooi van ziekelijke jaloezie die hem ertoe aanzet om te proberen zijn echtgenote en één van zijn vrienden te vermoorden. Hij wordt veroordeeld en in de gevangenis opgesloten, maar zijn vrouw, die altijd van hem gehouden heeft, blijft op hem wachten.
Nuits de la Pleine Lune, Les (1984) Nuits de la Pleine Lune, Les (1984)
Louise, een jonge vrouw die net is afgestuurd aan de school voor beeldende kunst, werkt als een trainee bij een binnenhuis-architect. Ze woont met haar vriend in een buitenwijk, maar ze is erg ontevreden. Ze houdt stiekem een eigen appartement in de stad aan, waar ze werkt. Maar kan ze dit uitleggen aan haar vriend. ?
Nuits de Montmartre, Les (1955) Nuits de Montmartre, Les (1955)
Bobby is een jongeman die de ongure buurten van Montmartre af en toe opzoekt en er drugs verkoopt aan gangsters. Hij wordt verliefd op de mooie danseres Monique van de "Paradou". Op een dag wordt hij beschuldigd van een moord die hij niet heeft begaan. Inspecteur Doirel en zijn vriend Julien helpen Bobby terug op het rechte pad en zoeken naar de ware dader.
Nuits Fauves, Les (1992) Nuits Fauves, Les (1992)
De homosexuele Jean heeft er altijd een behoorlijk vrije levensstijl op na gehouden maar moet leren omgaan met het feit dat hij HIV positief is. In deze woelige tijden ontmoet hij de jonge gepassioneerde Laura die als een blok voor hem valt. De moeilijke keuze tussen deze nieuwe, vrouwelijke liefde en zijn vriend Samy valt Jean zwaar.
Nuits Rouges (1974) Nuits Rouges (1974)
De 'Schaduwman' is een man zonder gezicht, wiens hoofd is afgedekt door een rood masker. Hij en zijn assistent zijn op zoek naar een schat van de legendarische ridders van de Ronde Tafel, die in het bezit is van een sekte in Parijs.
Nukie (1993) Nukie (1993)
Twee aliens, Nukie en Miko, krijgen een ongeluk met hun ruimteschip, en belanden op verschillende delen van de Aarde. Miko is al snel gevangen genomen door Amerikaanse ruimtevaarders. Terwijl Nukie midden in de Afrikaanse savanne is geland en al zwevend vrienden wordt met twee jonge kinderen.
Null Uhr 12 (2001) Null Uhr 12 (2001)
Vijf verschillende mensen willen een overval plegen op een geldtransport, maar vijf mensen hebben vijf verschillende gedachten en dat geldt ook voor de verdeling van de buit.
Numb (2007) Numb (2007)
Hudson is een scriptschrijver die te kampen krijgt met een zware persoonlijkheidsstoornis. Deze psychische aandoenig heeft een onwerkelijk effect, waardoor zijn gemoedstoestand zware depressieven nog vrolijk doet lijken. Wanneer hij Sarah ontmoet is Hudson echter bereid om alles te doen om zich voor haar te winnen en hij ondergaat onverstoorbaar elke mogelijke therapie die hem kan helpen.
Number 23, The (2007) Number 23, The (2007)
Wanneer Walter Sparrow voor zijn verjaardag een boek krijgt, getiteld 'the Number 23', raakt hij hierdoor helemaal geobsedeerd. Wat eerst een onschuldig cadeau lijkt verandert al snel in een regelrechte nachtmerrie. Hoe meer Walter leest hoe meer gelijkenissen hij vindt met zijn eigen leven. Hij wordt als het ware achtervolgd door het cijfer 23. Vervolgens komt hij tot de verontrustende ontdekking dat de laatste pagina's eindigen met een moord.
Number One (1969) Number One (1969)
Ron 'Cat' Catlan's carrière als professioneel quarterback loopt ten einde nu hij de 40 nadert. Ook zijn huwelijk begint vastgeroest te raken. Cat wendt zich tot de drank om zijn problemen het hoofd te kunnen bieden, maar komt er achter dat zijn problemen hier alleen maar groter door worden.
Number One Fan (1995) Number One Fan (1995)
Hollywood megaster Zane Barry is bezig met de opnames van zijn laatste actiefilm en staat aan de vooravond van zijn huwelijk met de mode ontwerpster Holly Newman. Maar dan ontvangt hij vreemde geschenkjes die afkomstig zijn van Blair Madsen, een meisje dat hij kent van vroeger. De uitdagende Blair verleidt op een seksueel agressieve wijze Zane die zich in een kortstondige maar heftige relatie stort. Als hij de relatie echter wil afbreken slaat Blair op een keiharde wijze terug…
Number One Gun (1990) Number One Gun (1990)
Nummer 1 moet het opnemen tegen de krankzinnige Russische agent Ace Kissoff, die zich kan veranderen in een vrouw door gewoon een pilletje te nemen. Hij moet ook "Het Beest" uitschakelen en haar vrouwelijk leger. Maar hij bezit zelf over een aantal grote troeven: een auto en een helikopter in zakformaat, die wanneer ze blootgesteld worden aan het daglicht, de normale grootte aannemen.
Number One with a Bullet (1987) Number One with a Bullet (1987)
Nick en Frank zijn twee detectives die hun eigen regels naleven. Wanneer er een aanslag wordt gepleegd op een kroongetuige die onder hun bescherming staat, is het tweetal gedoemd om voortaan bureauwerk te verrichten. Zij laten het er echter niet bij zitten en maken verbeten jacht op de schuldige. Onderzoek wijst uit dat alle bewijzen leiden in de richting van een mol binnen het politiecorps.
Number Seventeen (1932) Number Seventeen (1932)
Een leegstaand huis (nummer 17) wordt tijdelijk bewoond door een aantal ongure personen van een bende die net een juwelenroof heeft gepleegd. Detective Barion is de dieven op het spoor en ontdekt de schuilplaats van de bende. In het huis vinden allerlei mystertieuze zaken plaats.
Nummer 14 Johan Cruijff (1973) Nummer 14 Johan Cruijff (1973)
Documentaire over het leven van Johan Cruijff. Geproduceerd door schoonvader en toenmalig zaakwaarnemer van Cruijff Cor Koster.
Nun and the Sergeant, The (1962) Nun and the Sergeant, The (1962)
Tijdens de Koreaanse Oorlog moet de onverschrokken sergeant McGrath een levensgevaarlijke opdracht uitvoeren. McGrath besluit niet zijn beste soldaten te verspillen en neemt zijn slechtste mee. Hij traint ze nog verder, en de soldaten haten McGrath. De soldaten overwegen hun sergeant te doden, maar zodra ze in vijandelijk gebied zijn ontmoeten ze een aan haar been gewonde Amerikaanse non met haar leerlingen op de plek, die zij moeten opblazen.
Nun va Goldoon (1996) Nun va Goldoon (1996)
Een oude politieman komt op bezoek bij regisseur Makhmalbaf, om een oude belofte op te eisen, namelijk dat hij een rol krijgt in één van diens films. Makhmalbaf herinnert zich de belofte en besluit een film te maken over de gebeurtenis die leidde tot deze belofte. De gebeurtenis wordt vervolgens vanuit verschillende perspectieven van de betrokkenen en door verschillende filmcrews gefilmd. Het handelt over de politieman die verliefd was op een meisje, maar werd neergestoken toen hij haar ten huwelijk wilde vragen door een toen jonge Makhmalbaf die uit was op zijn pistool en de gevangenis in verdween.
Nun's Story, The (1959) Nun's Story, The (1959)
Brugge, 1920. Gabrielle, de dochter van de bekende chirurg Van der Mal, wil naar het klooster. Van der Mal probeert zijn dochter dat plan aanvankelijk uit het hoofd te praten, maar moet haar tenslotte haar zin geven. Na haar noviciaat studeert Gabrielle, die nu zuster Luke geworden is, tropische geneeskunde en vertrekt na het beëindigen van haar studies naar Kongo. Bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog wordt zij naar het door de Duitsers bezette België teruggestuurd. Alhoewel haar oversten haar verboden hebben partij te kiezen, kiest zuster Luc resoluut de zijde van het verzet, als zij verneemt dat haar vader door de nazi's werd neergeschoten.
Nunmul (2000) Nunmul (2000)
Chang, Ran, Sary en Han zijn tienerdeliquenten die op de vlucht zijn voor hun problematische thuissituatie. Helaas wordt hun leven er niet veel beter op, wanneer ze gedwongen worden om in Yong-ho's bar te gaan werken.
Nunnan (2007) Nunnan (2007)
Documentaire over Marta, een jonge vrouw die op haar 19de intrad bij de Karmelitessen, de strengste van alle kloosterorden. Marta komt uit een katholieke familie met negen kinderen. Ze mag het klooster van Glumslöv in Zuid-Zweden nooit verlaten en haar familieleden maar zeven keer per jaar ontmoeten, in een speciale bezoekersruimte waarin ze van hen gescheiden is door tralies. De documentaire volgt Marta en haar familie gedurende tien jaar. Normaal mag er niet gefilmd worden in het klooster, maar uitzonderlijk heeft Maud Nycander de toelating gekregen om Marta twee keer te interviewen, net voor haar intrede en na haar vijfjarig noviciaat. Ze praatte ook met Marta's moeder, haar zus Helena, haar oudste en jongste broers Samuel en Emanuel.
Nuns on the Run (1990) Nuns on the Run (1990)
Brian en Charlie zijn twee bankovervallers die hun leven willen beteren. Ze willen nog één zware slag slaan en dan de benen nemen naar Brazilië om daar met een nieuw leven te beginnen. Maar hun plannetje dreigt te mislukken wanneer ze achternagezeten worden door een rivaliserende bende, The Triads. Ook hun baas, de meedogenloze Case, is niet van plan om Brian en Charlie zomaar te laten vertrekken. Ten einde raad duiken Brian en Charlie met hun buit voorlopig onder in een nonnenklooster.
Nuovi Barbari, I (1982) Nuovi Barbari, I (1982)
Een zwervende groep caravanbewoners vecht, na een kernoorlog, een gemene oorlog uit met een motorbende. Ze krijgen daarbij de hulp van twee huurlingen.
Nuovi Mostri, I (1977) Nuovi Mostri, I (1977)
In deze anthologie vind je twaalf sketches vol zwarte humor, waarin vooral een aantal toestanden uit de samenleving gepersifleerd worden. Zo is er bijvoorbeeld een terrorist die een air-hostess verleidt en de nietsvermoedende dame een bom in haar koffer stopt op het moment dat ze naar haar vliegtuig moet. In een Italiaans restaurant is het maar best dat de klanten niet op de hoogte zijn van wat er tijdens een hilarisch gevecht in de keuken met hun eten is gebeurd vooraleer ze het op hun bord krijgen. Verder is er een sekwens over een begrafenis waarbij de treurige stemming helemaal omslaat wanneer men een aantal grappige feiten over de gestorvene nog eens aanhaalt.
Nuovo Cinema Paradiso (1989) Nuovo Cinema Paradiso (1989)
Een beroemde regisseur keert voor het eerst sinds 30 jaar terug naar zijn dorpje op Sicilië. Hij denkt terug aan zijn jeugd die hij doorbracht in de Paradiso bioscoop waar de projectionist Alfredo hem de liefde voor de film bijbracht. Hij wordt ook herinnerd aan zijn jeugdliefde Elena, die hij in de steek moest laten toen hij naar Rome vertrok.
Nuovomondo (2006) Nuovomondo (2006)
Een van Sicilië afkomstige familie besluit zich in Amerika te vestigen in de hoop op een beter bestaan. De 'nieuwe' wereld blijkt echter minder toegankelijk en rooskleurig dan hen is voorgedaan. Vooral de verschillen tussen de culturen zijn enorm en de familie komt in aanraking met mensen die zij thuis nooit hadden willen ontmoeten.
Nur aus Liebe (1996) Nur aus Liebe (1996)
Ella is taxichauffeur in Berlijn. Aleksej biedt haar het bedrag van 100.000 DM voor een schijnhuwelijk en dat lijkt haar een goed aanbod. Maar hun geluk is maar van korte duur. Het blijkt namelijk dat hij het geld, samen met nog een paar miljoen, van de Russische maffia heeft gestolen. Ze moeten op de vlucht om te kunnen overleven.
Nur der Wind (1961) Nur der Wind (1961)
De van een klein Iers eiland afstammende Mike O'Brian (Freddy Quinn) probeert zijn jeugdvried Tim uit de puree te helpen, omdat Tim in Dublin in een juwelenroof verwikkeld raakte. Als Mike, door zijn hulp, zelf verdacht wordt van de overval, moet hij met gevaar voor eigen leven zijn onschuld bewijzen.
Nur über Meine Leiche (1995) Nur über Meine Leiche (1995)
Nadat hij alweer is vreemdgegaan met een andere vrouw laat Fred's vrouw hem doodschieten door een moordenaar. Fred weet echter de Dood zover te krijgen een dealtje te sluiten. Hij krijgt zijn leven terug als hij het gebroken hart van drie vrouwen uit zijn leven weer kan lijmen.
Nuremberg (2000) Nuremberg (2000)
Mei 1945: De Tweede Wereldoorlog is voorbij, Nazi-Duitsland is verslagen en Hitler heeft zelfmoord gepleegd in zijn bunker te Berlijn. Terwijl de wereld roept om gerechtigheid, tracht de Amerikaanse rechter Robert Jackson, het 'proces van de eeuw' in goede banen te leiden. In Nuremberg wordt een tribunaal opgericht, waar vierentwintig Nazi's terecht staan voor hun misdaden tijdens de oorlog.
Nurse Betty (2000) Nurse Betty (2000)
De ongelukkige serveerster Betty Sizemore is verliefd op een ziekenhuisdokter. Helaas is deze man niet beschikbaar omdat hij een tv-personage is uit een soapserie. Wanneer haar eigen echte, halfcriminele man door huurmoordenaars wordt omgebracht, vlucht Betty in shock naar Hollywood, naar haar dokter met in haar koffer een hoeveelheid drugs en in haar kielzog de huurmoordenaars.
Nurse Edith Cavell (1939) Nurse Edith Cavell (1939)
Tijdens de Eerste Wereldoorlog heeft de verpleegster Edith Cavell de leiding over een klein ziekenhuis in Brussel, in het door Duitsland bezette België. Wanneer de zoon van een onlangs overleden patiënt ontsnapt uit een Duits krijgsgevangenenkamp, helpt Edith hem om naar Nederland te vluchten. Samen met de grootmoeder van de ontsnapte gevangene en enkele anderen, zet Cavell een netwerk op om ook Belgen, Fransen en Engelsen te laten vluchten. Het duurt niet lang voordat de Duitsers in de gaten krijgen wat er plaatsvindt.
Nurse Marjorie (1920) Nurse Marjorie (1920)
Marjorie Killonan is een vrouw uit de bovenklasse, maar besluit ondanks haar positie als zuster in een ziekenhuis te werken. Haar aristocratische familie staat dan ook niet achter die keuze. Tijdens haar baan wordt ze verliefd op een van haar patiënten.
Nurse no Oshigoto: The Movie (2002) Nurse no Oshigoto: The Movie (2002)
Een man keert terug naar het ziekenhuis omdat hij weer verzorgd wil worden door een verpleegster. Wanneer dit niet lukt grijpt hij naar zijn machinegeweer en gijzelt het ziekenhuis, met alle gevolgen van dien.
Nurse on Wheels (1963) Nurse on Wheels (1963)
Joanna Jones (Juliet Mills) is een jong meisje dat met haar verstrooide moeder verhuist naar een dorp op het platteland. Zij heeft daar een baan gekregen als buurtverpleegster, maar de dorpers, die hadden gerekend op een oudere zuster met praktijkervaring, zijn niet bepaald blij met haar. Een lokale boer ziet wel wat in Joanna, maar al snel heeft hij het te veels druk met het verjagen van een stel kampeerders die hun caravan op zijn land hebben gestald.
Nurse Sherri (1978) Nurse Sherri (1978)
Een kwade geest neemt bezit van verpleegster Sherri. Als gevolg daarvan zijn haar patienten hun leven niet meer zeker.
Nurse, The (1997) Nurse, The (1997)
George Harriman heeft problemen op zijn werk, die op een dag zo ver gaan dat hij thuis zijn gezin neerschiet en vervolgens zelfmoord pleegt. Alleen zijn dochter Laura, die verpleegster van beroep is, is niet thuis en overleeft daarom. Zij houdt de baas van haar vader, Bob Martin, verantwoordelijk. Als de laatste het nieuws hoort, schrikt hij zo dat hij in een lock-insyndroom belandt, wat inhoudt dat hij zich niet kan bewegen en dus niet kan reageren, maar wel alles van de buitenwereld merkt. Laura zint op wraak en wil hem kwellen, maar om het vertrouwen van zijn familie te winnen gaat zij hem eerst verzorgen.
Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (1993) Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (1993)
Een heldhaftige verpleegster die samen met collega's een viertal gecrashte 'flying doctors' te hulp schiet. In een gevaarlijke omgeving worden ze tegengewerkt door lokale drugdealers, een gewapende bende en dwarse autoriteiten.
Nutbag (2000) Nutbag (2000)
Nutbag gaat over zoals de titel al zegt een Nutbag! Deze nutbag heeft in zijn kinderjaren gezien dat zijn moeder vermoord werd door haar negroïde vriend. Dit heeft de jonge nutbag zo erg weten te beïnvloeden dat hij een zware racist is en een serie-moordenaar op de koop toe. Nu zou je natuurlijk verwachten dat hij zijn racistische kanten zou exploiteren maar nee, hij gaat achter hoeren aan.
Nutcase (1980) Nutcase (1980)
Evil Eva (Nevan Rowe) en haar volgelingen dreigen hun tegenstanders te doden door de Rangitoto-vulkaan te reactiveren met behulp van een nucleair apparaat. Wie zal de stad redden van de ondergang? Een drietal kinderen met hun uitvinding, een anti-zwaartekrachtsapparaat, gaan de strijd aan met Evil Eva.
Nutcracker and the Mouseking, The (2004) Nutcracker and the Mouseking, The (2004)
Het meisje Maria krijgt voor Kerstmis van haar vader een militaire-pop waarvan de kaken als notenkraker dienen. Op een dag krimpt Maria tot de zelfde lengte als haar pop en wordt aangevallen door een leger met muizen, samen met de militaire-pop probeert Maria de muizen te verslaan.
Nutcracker Prince, The (1990) Nutcracker Prince, The (1990)
Een jong meisje, Clara, droomt van allerlei avonturen in een magisch land. Een vriend van de familie vertelt haar een verhaal over een prins, die betoverd werd in een pop. Net zo'n pop als Clara heeft..
Nutcracker, The (1993) Nutcracker, The (1993)
Marie krijgt met Kerstmis een houten notenkraker in de vorm van een poppetje. Haar broertje heeft hem al snel stukgemaakt. Marie stopt het poppetje daarom maar in een poppenbedje. Als ze 's nachts nog even naar hem gaat kijken, verandert hij in een mooie, jonge prins. Hij voert Marie mee naar een wereld van reusachtig speelgoed en supergrote muizen.
Nutcracker: The Untold Story (2008) Nutcracker: The Untold Story (2008)
Het meisje Mary (Elle Fanning) krijgt van haar oom (Nathan Lane) een op het oog niet zo bijzonder kerstcadeau: een notenkrakerpop. Maar als ze 's nachts wakker wordt blijkt dat de pop tot leven is gekomen en hij trekt Mary mee in een sprookjesachtig avontuur.
Nuts (1987) Nuts (1987)
De van moord verdachte prostituee Claudia (Streisand) bezorgt advocaat Aaron Levinsky (Dreyfuss) de moeilijkste rechtszaak van zijn leven. Ze beledigt hem, kaffert hem uit en scheldt hem de huid vol. Maar langzaam wint hij het vertrouwen van een wanhopige vrouw, die niet alleen door de Staat, maar ook nog eens door haar eigen ouders voor krankzinnig wordt versleten.
Nutt House, The (1992) Nutt House, The (1992)
Twee broers leiden beide een apart leven, maar ze besluiten van leventje te ruilen om te voelen hoe het is om in andermans schoenen te staan.
Nutty Professor II: The Klumps (2000) Nutty Professor II: The Klumps (2000)
Professor Sherman Klump probeert een wit voetje te halen bij zijn nieuwe collega Denise. Na een mislukt DNA-experiment worden Sherman en zijn alter ego Buddy Love van elkaar gescheiden. Een catastrofe voor de brave Sherman die elementen uit Denises onderzoek nodig heeft om voor eens en altijd af te rekenen met Buddy Love.
Nutty Professor, The (1963) Nutty Professor, The (1963)
Julius Kelp is een oerlelijke scheikundeleraar zonder een sociaal leven. Op een dag ontdekt hij iets fantastisch! Een samengesteld drankje dat hem verandert in een compleet andere man, Buddy Love. Buddy is erg succesvol en populair bij de vrouwen, maar ook erg arrogant. Een van Kelps studentes wordt verliefd op Buddy. Niemand weet natuurlijk dat Buddy eigenlijk professor Kelp is. Het enige nadeel van het elixir is dat het niet lang werkt.
Nutty Professor, The (1996) Nutty Professor, The (1996)
De docent Sherman Klump heeft te kampen met een groot overgewicht. Wanneer hij op het punt staat om een grote doorbrak te maken op het gebied van DNA-onderzoek, ontmoet hij Carla, een bewonderaar van hem. Hij wordt verliefd op haar, maar is gefrustreerd door zijn gewicht. Hij besluit vervolgens om een formule op zichzelf uit te proberen. Hij wordt nu getransformeerd in de swinger Buddy Love, wat tot diverse romantische verwikkelingen leidt.
Nuvola di Polvere... Un Grido di Morte... Arriva Sart... (1971) Nuvola di Polvere... Un Grido di Morte... Arriva Sart... (1971)
geregisseerd door Giuliano Carnimeo
met Gianni Garko, Nieves Navarro en Piero Lulli
NVA (2005) NVA (2005)
Henrik Heidler moet in de DDR in de jaren '80 zijn dienstplicht vervullen. Hij heeft maar één doel: de aankomende anderhalfjaar dienst ongeschonden door zien te komen. In het leger ontmoet hij Krüger, een jongeman met een autoriteitsprobleem, die niet van plan is zich te laten commanderen. De twee ontdekken al snel dat hun aanvankelijke plannen tot de nodige problemen zullen leiden...
Nya Hyss av Emil i Lönneberga (1972) Nya Hyss av Emil i Lönneberga (1972)
Emil (Jan Ohlsson) haalt nog steeds allemaal streken uit. Alleen als het meisje Lina (Maud Hansson) kiespijn heeft, probeert hij haar pijn weg te nemen. Emil drijft met zijn kattekwaad zijn ouders tot wanhoop, en dat betekent vele uren in de schuur.
Nya Landet, Det (2000) Nya Landet, Det (2000)
Een 15-jarige Somaliër ontmoet een 40-jarige Iraniër in een vluchtelingenkamp in Skåne, in het zuiden van Zweden. Met de dreiging om uitgezet te worden besluiten ze in de zomer door Zweden te toeren.
Nybyggarna (1972) Nybyggarna (1972)
Het verhaal van Zweedse emigranten levend in Minnesota. Hoewel ze niet naar de V.S. zijn gekomen om Amerikaan te worden, worden ze langzaamaan opgeslokt door de plaatselijke cultuur. De familie Larsen (uit Utvandrarna) heeft het aardig moeilijk in hun nieuwe land. Ze spreken nauwelijks Engels en hebben problemen met de politieke veranderingen.
NYC: Tornado Terror (2008) NYC: Tornado Terror (2008)
Door de versnelde opwarming van de aarde, komen er steeds vaker krachtige tornado’s en dodelijk onweer voor. Een gigantische wervelwind nestelt zich vast boven Manhattan en produceert de ene tornado na de andere, die zo vernietigend zijn dat ze het einde van New York kunnen betekenen. Burgemeester Lawrence en zijn vrouw, die meteorologe is, beginnen een race tegen Moeder Natuur. De metropool houdt zijn adem in...
Nympha (2007) Nympha (2007)
Nympha is het verhaal van Sarah, een Amerikaanse jonge vrouw die naar Italië reist om een gelofte af te leggen en in de het klooster van de "Nieuwe Orde" te gaan. De regels van het klooster zijn zeer strikt, zo strikt dat zij vaak als een vorm van marteling worden beschouwd. De weg van Sarah is verdeeld in vier stappen: de Heer horen, zien, aanraken en met hem spreken. Elke stap zal voor Sarah zowel fysiek als mentaal pijnlijk zijn. Tijdens haar reis heeft zij visioenen over het verleden van het klooster, over een meisje wiens leven door haar tirannieke grootvader kapot werd gemaakt. De man geloofde dat hij rechtstreeks met God kon praten, maar in werkelijkheid was hij volkomen krankzinnig. En het is dezelfde waanzin die vandaag binnen de kloostermuren leeft.
Nymphoid Barbarian In Dinosaur Hell, A (1991) Nymphoid Barbarian In Dinosaur Hell, A (1991)
In een post-apocalyptische wereld moeten mensen zich staande zien te houden tegen mutanten. Door de nucleaire holocaust zijn er gemuteerde dinosaurussen ontstaan en die hebben het voorzien op een jonge vrouw.
Nynke (2001) Nynke (2001)
Sjoukje Bokma de Boer droomt van een bijzonder leven met een bijzondere man. Het huwelijk met dichter-advocaat Pieter Jelles Troelstra lijkt de vervulling van die droom. Zij houden beiden van literatuur, poëzie en Friese cultuur, en zij denkt een man getroffen te hebben die haar als gelijkwaardig beschouwd en behandeld. Maar het gaat anders.
Nynne (2005) Nynne (2005)
Nynne is een kantoorvrouw in de 30, die weinig geluk kent in de liefde. Ze wordt gedumpt door haar vriend Henrik. Toch gaat ze weer op zoek naar liefde na een peptalk van haar knappe beste vriend Martin; een blinde man die perfect voor haar zou zijn, ware het niet dat hij al een vriendin heeft. Haar zoektocht naar ware liefde verloopt moeizaam, terwijl ze flirt met de kinky accountant Poul Erik en daarna met een meer geschikte kandidaat, de tv-kok Daniel.
Nyócker! (2004) Nyócker! (2004)
Nyócker! volgt de kinderen van twee rivaliserende bendes in een arme wijk in Hongarije. Ricsi Lakatos, de zoon van de Zigeunerbaas, wordt verliefd op Julika Csorba, de dochter van de Hongaarse bendebaas. Nadat Ricsi, advies van zijn grootvader heeft gekregen (eerst geld, dan macht, dan vrouwen), verzint hij samen met de andere kinderen van de bendes een plan om geld te krijgen.
Någon att Älska (1971) Någon att Älska (1971)
Nadat haar vriend haar alleen en met een gebroken hart achterlaat, kan Inga alleen maar verlangen naar de liefde van een andere man. Rolf, een jonge zanger en muzikant probeert haar te verleiden maar uiteindelijk valt Inga voor de ouder wordende schrijver Stig. Deze bezit een mooie villa en Inga wordt met groot plezier zijn privé-secretaresse. Wanneer Stig voor zaken weg moet, belandt ze al snel in de armen van Rolf.
Når Mor Kommer Hjem (1998) Når Mor Kommer Hjem (1998)
Wanneer de moeder van drie kinderen in de gevangenis belandt, zorgt het oudste kind Kasper (11) voor zijn twee jongere zusjes Sara (8) en Julie (5). In het begin hebben de kinderen de grootste lol. Ze leven van snoep en chocola en gaan naar bed waarneer ze willen. Later raakt het geld op en onderneemt Kasper een poging als zakkenroller. En wanneer de maatschappelijk werkster op bezoek komt bedenken de drie een plan om haar de deur uit te werken.
Når Nettene Blir Lange (2000) Når Nettene Blir Lange (2000)
Een Noorse familie is op weg naar een afgelegen berghut om daar idyllisch de kerstdagen door te brengen. Vader en moeder arriveren met hun vier volwassen kinderen, hun kleinkinderen en Poolse schoonouders in de krap bemeten en koude berghut. Terwijl het buiten min 30 graden is, stijgt de temperatuur in de hut tot ongekende hoogtes. De verhoudingen binnen de familie blijken behoorlijk scheef en in het afgelegen hutje borrelen oud zeer en verborgen frustraties langzaam naar een kookpunt. Ook begint de kerosine kachel te lekken, krijgt het kleinkind astma-aanvallen en lijdt één van de dochters hevig aan liefdesverdriet. Moeder probeert zo goed mogelijk de stemming er in te houden. Ze kookt grote maaltijden en roept om de haverklap ”Wat hebben we het toch gezellig”. Tot overmaat van ramp zet vader het op een zuipen en dan gaat het pas echt goed mis….
När Alla Vet (1995) När Alla Vet (1995)
De 16-jarige Sebastian trekt veel op met een groepje vrienden. Hij heeft een tijdje verkering gehad met Lisbeth, maar komt erachter dat hij eigenlijk verliefd is op zijn klasgenoot Ulf. Thuis heeft hij het niet slecht, maar hij wil toch niets tegen zijn ouders vertellen. Als zijn ouders een avond weg zijn nodigt Sebastian Ulf bij hem thuis uit.
När Mörkret Faller (2006) När Mörkret Faller (2006)
Drie verhalen over respect, loyaliteit en geheimzinnigheid. In het eerste verhaal verweren twee jonge zussen zich tegen de in de familie geldende gedragscode. Dit komt hen duur te staan. Twee uitsmijters van een populaire club worden aangevallen door criminelen, waardoor er een totale oorlog ontstaat. Een geprezen journalist dient een aanklacht in tegen haar man die ze beschuldigt van seksueel misbruik. Dit zet kwaad bloed bij haar collega's.
Nära Livet (1958) Nära Livet (1958)
Het verhaal over drie moeders op een verloskundige afdeling. Binnen enkele dagen vertellen zij elkaar elkaars levensverhalen en intieme gedachten. Alledrie worstelen ze met de vraag hun kind te houden of te laten adopteren.
Næsland (2004) Næsland (2004)
We volgen een jong koppeltje in een groep van jongeren met een mentale handicap. Door een ongeluk verliest het meisje haar reden om te leven en dus gaat haar vriend op zoek naar de zin van het bestaan.
Nömadak Tx (2006) Nömadak Tx (2006)
De Spaanse film volgt twee muzikanten, bespelers van het Baskische percussie-instrument de Txalaparta, op hun muzikale reis door India en Afrika. Dit traditionele Baskische instrument wordt door twee mensen tegelijk bespeeld, waarbij de muziek voortkomt uit hun samenspel. Op zoek naar nieuwe authentieke geluiden reizen de muzikanten naar verschillende delen van de wereld: ze gaan naar India om Mumbai te bezoeken met zijn hartstochtelijke musici, ze brengen tijd door in het eeuwenoude dorp Adivasi, ze gaan naar de Sami-gemeenschap en treden in Afrika op met enkele beroemde zangers.
Nøglen til Paradis (1970) Nøglen til Paradis (1970)
Gudmund (Dirch Passer), priester in een klein plattelandsdorpje, runt naast zijn kerk ook een succesvol reisbureau, gespecialiseerd in vacanties naar Spanje. Het kerkbestuur is echter ontstemd over zijn zedeloze activiteiten en roept Gudmund op het matje. De priester vertrekt daarop naar het zonnige zuiden, vergezeld door een knappe jongedame, genaamd Gabriella (Lone Hertz).
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 -27- 28 29 30
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!