Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 -21- 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Zoeken:
No Man's Land: Reeker 2 (2008) No Man's Land: Reeker 2 (2008)
Sheriff Reed en zijn zoon trekken samen door Mexico, op jacht naar een groep gevaarlijke bankovervallers. Maar dan ontdekken de sheriff en zijn zoon dat ze te maken hebben met een veel gevaarlijkere en gruwelijkere vijand, de Reeker. En zo veranderen ze van de jagers in de slachtoffers en moeten zij vluchten voor hun leven.
No Maps for These Territories (2000) No Maps for These Territories (2000)
In april 1999 stapt schrijver William Gibson, uitvinder van het woord cyberspace, in een limousine vol met digitale opnameapparatuur. Samen met regisseur en interviewer Mark Neale maakt hij een trip door Noord-Amerika, terwijl hij op een humoristische en openhartige manier vertelt over zijn leven en werk. Tegelijkertijd levert Gibson ook commentaar op de wereld, die steeds meer op die uit zijn romans begint te lijken.
No Maps on My Taps (1979) No Maps on My Taps (1979)
Aan de hand van vele foto's en filmfragmenten schetst deze documentaire een beeld van de opkomst van de Afro-Amerikaanse jazzmuziek in de jaren '30 van de vorige eeuw. Het belangrijkste onderwerp is het tapdansen, wat op de jazzmuziek werd gedaan. Met verschillende profielschetsen van bekende namen uit die tijd, zoals John Bubbles, Sandman Sims, Chuck Green en Bunny Briggs.
No Mercy (1986) No Mercy (1986)
Tijdens de arrestatie van gangsterbaas Losado komt de partner van politieman Jilette om. Jilette is vastbesloten zich te wreken en ontvoert de bloedmooie Duvall, de minares van Losado. Er ontspint zich een strijd op leven en dood wanneer Jilette valt voor de charmes van Duvall en een sadistische Losado alles op alles zet om haar terug te krijgen.
No Minor Vices (1948) No Minor Vices (1948)
Een succesvolle kinderpsycholoog en zijn vrouw krijgen spijt van de dag dat ze zich inlieten met een excentrieke jonge kunstenaar. Hij is nu namelijk bezig hun medische praktijk en hun huwelijk naar de vernieling te helpen, nadat hij is uitgenodigd door de psychiater.
No More Ladies (1935) No More Ladies (1935)
Marcia Townsend Warren is getrouwd met een vrouwenverslinder die ze niet helemaal vertrouwt. Hij is zijn oude leven als versierder nog niet helemaal afgeleerd en ze ziet hem vaak bij andere vrouwen. Daarom probeert ze hem jaloers te maken door met andere mannen te flirten.
No Name on the Bullet (1959) No Name on the Bullet (1959)
Huurmoordenaar John Gant (Audie Murphy) arriveert in een klein stadje. Niemand heeft een idee wie zijn volgende slachtoffer is. Vele bewoners van de stad hebben wel iets op hun kerfstok, waardoor bijna iedereen denkt dat de professionele moordenaar op zoek is naar hen.
No Night Is Too Long (2002) No Night Is Too Long (2002)
Het zit de knappe Tim Cornish mee: hij studeert aan de universiteit, is intelligent en krijgt heel wat aandacht van de meisjes. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft hij al vele harten gebroken en daar bleef hij nooit lang bij stilstaan. Maar dat verandert wanneer hij die ene tegenkomt die de passie hoog doet oplaaien.
No One Can Hear You (2001) No One Can Hear You (2001)
Een vreedzaam dorpje wordt opgeschrikt door de brute moord op een familie. Radiojournaliste Trish, die de slachtoffers kende, heeft weinig vertrouwen in de lokale sheriff en gaat zelf op onderzoek uit. De sheriff denkt in een verdronken zwerver de moordenaar gevonden te hebben, totdat er nog een familie wordt vermoord.
No One Could Protect Her (1996) No One Could Protect Her (1996)
Tijdens de afwezigheid van haar man wordt Jessica Rayner in haar eigen huis aangevallen door een verkrachter c.q potentiele moordenaar. De politie kan geen aanknopingspunt vinden. Intussen gaan de aanvallen door. De dader concentreert zich voornamelijk op de buurt waar de familie Rayner woont. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.
No One Sleeps (2000) No One Sleeps (2000)
Stephan, een jonge student medicijnen gaat naar San Fransisco voor een congres over Aids. Hij doet mee aan een onderzoek dat nagaat of het Aidsvirus opzettelijk onder de mensheid is verspreid via medische experimenten in Amerikaanse gevangenissen in de jaren '70 van de 20e eeuw. Een belangrijke contactpersoon van Stephan wordt vermoord wanneer hij arriveert. Hij gaat op onderzoek uit en komt al gauw uit bij een seriemoordenaar.
No One Would Tell (1996) No One Would Tell (1996)
De 16-jarige Stacy wordt uitgevraagd door de knapste jongen van de school, Bubby, en snel worden ze verliefd. Maar Bobby is zeer labiel en begint geweld te gebruiken wanneer Stacey iets doet wat hem niet aanstaat. Als snel controleert hij haar in alles wat ze doet, met wie ze omgaat, en welke kleding ze draagt. De liefde tussen de twee verandert in een regelrechte ramp.
No Orchids for Miss Blandish (1948) No Orchids for Miss Blandish (1948)
De jonge erfgename van een groot fortuin, Miss Blandish, wordt ontvoerd door een stel kruimeldieven, om daarna weer te worden gekidnapt door Slim Grissom, een gangster. Hij, en de rest van de Grissom bende, is niet geïnteresseerd in het losgeld. Ondanks de situatie waarin ze zich bevindt, voelt Miss Blandish zich aangetrokken tot Slim Grissom. Ze besluiten om samen weg te lopen, maar de andere bendeleden zien dat niet zitten!
No Ordinary Love (1994) No Ordinary Love (1994)
De mysterieuze dood van één van de bewoners, Tom, veroorzaakt grote beroernis in een woongroep. Ze doorleven opnieuw hun romantische verwikkelingen. Wat moet de zwangere Wendy nu doen ? Zal de ex van Tom, Kevin, zijn seksuele oriëntatie opnieuw bijstellen? Zal Vince de leadzanger van een tienerband kunnen weerstaan ? En waarom is Ben zo ijverig de kelder van het huis aan het poetsen ? De gebeurtenissen volgen elkaar in sneltempo op...
No Pain, No Gain (2005) No Pain, No Gain (2005)
Mike Zorillo is een bodybuilder uit een klein dorpje in Ohio en heeft een ongelofelijk hoog IQ. Op een dag besluit Mike naar Los Angeles te reizen om deel te nemen aan een grote wedstrijd. Maar Mike wil niets weten van steroïden of andere hulpmiddelen en besluit, samen met wetenschapper Zigbar Miekbach, uit te zoeken hoe hij het beste kans maakt om de kampioenschappen te winnen en zijn rivaal Jake Steel te verslaan.
No Place like Home (2006) No Place like Home (2006)
Wanneer Susan, een New Yorkse filmproducente, naar Jamaica gaat om daar een shampoo-reclame op te nemen, is ze daar alleen maar bezig met haar klant tevreden te houden en deze klus zo snel mogelijk te klaren. Maar door allerlei onvoorziene omstandigheden gaat ze steeds meer van Jamaica en de bevolking daar genieten.
No Place to Hide (1970) No Place to Hide (1970)
In New York, aan het eind van de jaren '60, maakt een politiek georiënteerde groep studenten plannen om bommen te plaatsen in de kantoren van bedrijven die samenwerken met dictators uit Latijns-Amerika. Maar wanneer zij een bekende terrorist en explosievenexpert contracteren, komt de FBI hen op het spoor.
No Place to Hide (1993) No Place to Hide (1993)
Agent Joe Garvey moet de moord op een bekende ballerina die tijdens een voorstelling op het podium werd neergestoken onderzoeken. Tegen wil en dank moet Garvey het hoederecht van diens 14-jarige zusje Tinsel op zich nemen, en als Garvey ook nog wordt beschoten door de mafia, vermoedt hij dat er meer aan de hand is dan hij ooit had kunnen vermoeden.
No Quarto da Vanda (2000) No Quarto da Vanda (2000)
Pedro Costa volgde met een videocamera gedurende een jaar Vanda Duarte, actrice in zijn film Ossos. Vanda's bewegingsruimte beperkte zich in al die tijd tot haar kamer waar ze vrienden en familie ontving en waar zij at, dealde en spoot. Daarnaast tracht Costa te tonen wat er zich afspeelde in de rest van Fontainhas, de immigrantenwijk in Lissabon waar Wanda woont.
No Questions Asked (1951) No Questions Asked (1951)
Steve Kiever is een jonge advocaat, die voor een verzekeringsmaatschappij werkt. Hij hoort zijn werkgever een opmerking plaatsen dat hij losgeld betaald om een gestolen partij goederen terug te krijgen en om een veel grotere schadeclaim te voorkomen. Op eigen initiatief regelt Steve deze transactie voor een aardige commissie. De criminelen zien echter in Steve de ideale man voor vele toekomstige illegale transacties. Steve raakt steeds verder in deze criminele activiteiten betrokken en als hij door inspecteur Matt Dugganwordt wordt benaderd is hij bereid voor de politie te werken.
No Regrets (2004) No Regrets (2004)
Alex en Cheryl Wheeler lijken gelukkig getrouwd en hebben samen twee dochters. Maar wanneer Alex besluit om zijn oude schoolliefde op te zoeken, blijkt dat zijn vrouw ook herenigd wordt met haar oude schoolliefde. Al snel wordt duidelijk dat deze vier personen acteurs zijn in een film, die de echte Alex Wheeler maakt over zijn complexe relaties met de "echte" Suzanne en de "echte" Cheryl.
No Reservations (2007) No Reservations (2007)
Chefkok Kate Armstrong leeft haar leven zoals ze haar keuken runt in een trendy restaurant in Manhattan; zonder flauwekul. Haar werkwijze is zowel charmant als intimiderend voor de mensen om haar heen. Kate coördineert tijdens hectische diensten - zonder moeite - honderden maaltijden en haar gerechten zijn tot in de puntjes perfect bereid. Kate's perfectionistische aard wordt danig op de proef gesteld wanneer ze plotseling moet zorgen voor haar negenjarige nichtje Zoe en daarbij moet wedijveren met de nieuwe sous-chef Nick Palmer, die haar absolute tegenpool is. Kate moet leren communiceren buiten de keuken als ze een goede band met Zoe wil opbouwen en het echte geluk wil vinden.
No Retreat from Destiny: The Battle That Rescued Washington (2006) No Retreat from Destiny: The Battle That Rescued Washington (2006)
Deze film vertelt het verhaal van de grote invasie van de Zuidelijken in het Noorden tijdens de burgeroorlog in 1864, waarbij ze tot aan Washington D.C. kwamen en het Noorden bijna een fatale slag hadden geleverd. Het verhaal belicht de gehele reis waarbij twee legers van het Noorden werden verslagen in slagen bij Lynchburg en Monocacy.
No Retreat, No Surrender (1986) No Retreat, No Surrender (1986)
Jason Stillwell, een veel belovende karateka, is een superfan van Bruce Lee. Onder zware druk van een Oosterse bende, verhuist hij naar Seattle. Ook daar wordt hij dwars gezeten door de plaatselijke bendes die het voorzien hebben op de macht in de karate wereld. Als Jason besluit om zelf een karateschool te beginnen, komt het tot een keiharde confrontatie. Er volgt een adembenemend gevecht op leven en dood.
No Retreat, No Surrender 2: Raging Thunder (1988) No Retreat, No Surrender 2: Raging Thunder (1988)
Scott Wylde, een getalenteerde en gedreven kickboxer, wordt noodgedwongen naar Cambodia gestuurd om zijn Vietnamese vriendin uit de klauwen van de Russische mafia te bevrijden. Helaas verloopt de reddingsactie niet zonder slag of stoot, en krijgt Scott een horde gevaarlijke slechterikken achter zich aan.
No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers (1990) No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers (1990)
Twee broers die al jaren niet meer met elkaar hebben gesproken, moeten noodgedwongen samenwerken in het onderzoek naar de moord op hun vader. Het tweetal komt erachter dat hun vader door de mafia van kant werd gemaakt, en samen besluiten ze wraak te nemen op de gangsters.
No Right Turn (2008) No Right Turn (2008)
Nina is de vriendin van de charmante schurk Johnny, maar zij is zijn vermoeiende levenstijl meer dan beu. Johnny is regelmatig dronken en heeft dan wilde nachtmerries. Als afleiding begint Nina weer aan te pappen met haar oude vriend Teddy. Op een zekere nacht, wanneer Nina naar huis gaat, wordt zij lastiggevallen door een stel onverlaten, maar zij wordt gered door Monella, een meisje met een duister verleden.
No Rules (2005) No Rules (2005)
Een martial art meester uit een klein stadje met goed hart droomt ervan MMA kampioen te worden. De visioenen van de dubbele moord op zijn ouders leidt hem echter naar een cagefighting showdown, waar hij gedwongen is zijn eigen angsten onder ogen te zien, zijn familie naam te verdedigen, zijn vaders eer en zijn eigen leven.
No Safe Haven (1987) No Safe Haven (1987)
Harris is een sterspeler uit de rugbywereld, die als hij verzeild raakt aan het drugs- en sexleven, in de onderwereld gebruikt wordt als speelbal tot hij en een deel van zijn familie vermoord worden. Als zijn broer Clint, die gevochten heeft in Vietnam, hier achterkomt gaat hij deze zaak proberen op te klaren. Ofwel gezegd wraak nemen...
No se los Digas a Nadie (1998) No se los Digas a Nadie (1998)
Gebaseerd op het levensverhaal van de Peruviaanse, homosexuele talkshow-host Jaime Bailey. Joaquim is een jongeman uit de goede kringen van Lima die worstelt met zijn sexuele identiteit. Als teenager stond hij zwaar onder druk van zijn macho vader en hij verliet het huis om als wietrokende student te leven.
No Sex Please: We're British (1973) No Sex Please: We're British (1973)
Film naar het beroemde, gelijknamige toneelstuk. De eigenaar van een seksshop bestelt een serie erotische artikelen, maar door een misverstand komen de spullen bij een chique bank terecht. Het personeel van de bank wordt binnen de kortste keren overspoeld met allerlei seksartikelen, en moet van alles verzinnen om de conservatieve bankdirecteur niets van hun nieuwe goudmijn te laten merken.
No Skin off My Ass (1991) No Skin off My Ass (1991)
Een eenzame kapper gaat, nadat hij naar de film That Cold Day in the Park heeft gekeken, naar een park bij hem in de buurt. Daar ontmoet hij een skinhead die hij meeneemt naar zijn apartement en hem daar opsluit in de badkamer. De volgende dag weet de skinhead te ontsnappen en gaat hij naar zijn zus, die een film aan het opnemen is.
No Small Affair (1984) No Small Affair (1984)
De 16-jarige scholier en amateurfotograaf Charles neemt per ongeluk een paar foto's van een rockzangeres, de 23-jarige Laura. Als hij de foto's ontwikkelt, wordt hij gelijk verliefd op haar. Hij gaat haar opzoeken, en komt erachter dat ze met haar band in een bar zingt, maar dat ze op het punt staan ontslagen te worden. Charles en Laura hebben een affaire, en Charles verzint een plan om Laura te helpen; hij zet een reclamecampagne op om geld in te zamelen...
No Small Ways (1997) No Small Ways (1997)
Sarah, de dochter van een rijke man, heeft een plan bedacht om $3 miljoen van haar vader te stelen. Ze vraagt twee van haar vrienden, Michael en Stan, om haar te ontvoeren. Het plan lijkt simpel tot ze echt ontvoerd wordt.
No Smoking (2007) No Smoking (2007)
K (John Abraham) is aan nicotine verslaafd. Niets, werkelijk niets komt tussen hem en zijn geliefde sigaret. Zijn vrouw Anjali (Ayesha Takia) en beste vriend Abaas (Ranvir Shorey) doen er alles aan om hem te laten stoppen, maar niets helpt. Op een dag is Anjali het zat en verlaat ze K. Nu moet hij wel stoppen, want hij wil haar wel terug. Hij ontmoet Baba Bangali (Paresh Rawal), een mysterieuze man, die een ontwenningskliniek runt voor allerlei soorten verslavingen. Hij zweert bij zijn ontwenningsmethodes. Want alleen als je precies doet wat hij zegt, kan je van je verslaving afkomen. K sluit met hem een wurgcontract af. Maar eenmaal ondertekend, komt hij er niet meer vanaf. Al snel realiseert K wat het contract allemaal inhoudt, en probeert er uit alle macht onderuit te komen.
No Somos Nadie (2002) No Somos Nadie (2002)
Dit is het verhaal van Salva (Jordi Mollà), een eenvoudige jongen uit een buitenwijk. Samen met zijn vriend Angel (Carlos Vellido) hangt hij vaak rond in het metrostation. De regel: "Het is triest om te vragen, maar nog triester om te stelen" werkt voor hun niet meer. En aangespoord door televisie-programma's, waarin stelen altijd heel gemakkelijk lijkt, besluiten ze het zelf een s te gaan proberen. Helaas mislukt dat en worden ze gepakt. Om hun straf te krijgen moeten ze verschijnen in een landelijk televisieprogramma, waarin het aanwezige publiek mag beslissen of ze schuldig zijn en of ze de doodstraf verdienen.
No Sos Vos, Soy Yo (2004) No Sos Vos, Soy Yo (2004)
Een arts probeert er alles aan te doen om zijn leven weer op de rails te krijgen. Zodra zijn nieuwe vrouw Maria haar greencard binnenkrijgt, vertekt ze naar Miami en dumpt hem voordat hij bij het vliegveld kan komen. Hij gaat opnieuw op zoek naar liefde om Maria te vergeten.
No Strings Attached (1997) No Strings Attached (1997)
Mark Demetrius is een doortastende journalist die een artikel moet schrijven over de seksuele fantasieën van vrouwen in de jaren '90. Na ontelbare saaie telefoontjes, krijgt hij Nicole aan de lijn. Getroffen door haar ervaringen, voelt Mark zich snel tot haar aangetrokken. Terwijl zijn vriendin Sara aanstuurt op een huwelijk, nodigt Nicole Mark uit tot enkele hete spelletjes, (zonder bijkomende verplichtingen). Marks slippertje leidt tot een reeks leugens en uiteindelijk tot moord.
No Such Thing (2001) No Such Thing (2001)
De stagiaire Beatrice krijgt de toestemming om op zoek te gaan naar haar verloofde, die samen met de rest van zijn crew verdween in IJsland toen ze onderzochten of daar echt een monster huist.
No Telling (1991) No Telling (1991)
Lillian Gaines en haar echtgenoot Geoffrey vluchten weg uit de stad en willen een nieuw leven beginnen op het platteland. Helaas begint Geoffrey zich algauw te vervelen en neemt de draad van zijn oude beroep weer op. Tot grote ergernis van zijn vrouw doet hij een reeks dierenproeven in een poging afgestorven lichaamsdelen weer tot leven te wekken.
No Time for Comedy (1940) No Time for Comedy (1940)
Toneelstukschrijver Gaylord Esterbrook (James Stewart) heeft een enorm succes met zijn eerste Broadway-stuk, waarbij de critici en de hoofdrolspeelster Linda Page, zijn vrouw, erg tevreden zijn. Dan duikt er een kunstcriticus op die Esterbrook ervan probeert te overtuigen dat hij zich meer op tragedies moet toeleggen. Dit heeft grote gevolgen, voor zijn carriere en zijn huwelijk.
No Time for Love (1943) No Time for Love (1943)
Katherine (Claudette Colbert) is een fotografe van een tijdschrift. Ze krijgt de opdracht enkele kiekjes te nemen bij de aanleg van een tunnel. Hier ontmoet ze caissonarbeider Jim (Fred MacMurray), waar ze hopeloos verliefd op wordt.
No Time for Sergeants (1958) No Time for Sergeants (1958)
Dienstkomedie. Will Stockdale is een plattelander die onder de wapenen wordt geroepen tijdens de koude oorlog. Sergeant King, die zijn peloton met strakke hand leidt, krijgt maar geen vat op dit provinciaal stuk onbenul die hem langzaam maar zeker tot wanhoop drijft.
No Time to Be Young (1957) No Time to Be Young (1957)
Het leven van drie jonge criminelen wordt gevolgd. Één van hen is een schoolverlater en ontduikt zijn dienstplicht. Hij plant een overval op een supermarkt, zodat hij een boot kan kopen om te ontsnappen aan zijn problemen. Hij vraagt de hulp van twee vrienden; één een man die verplicht wordt de hoge medische rekeningen te betalen van een oplichtster die zichzelf heeft verwond tijdens een date met hem, de andere is een pathologische leugenaar die moeite heeft met zijn gestrande huwelijk en zijn mislukte schrijvers-carrière. Tijdens de overval raakt de schoolverlater té opgewonden en vermoordt de manager. Ze vluchten, maar zijn twee vrienden worden opgepakt door de politie. Hij weet te vluchten met een gestolen vrachtwagen, met de politie op zijn hielen.
No Tomorrow (1999) No Tomorrow (1999)
Er is een oorlog gaande in de wapenhandel, juist nu er een belangrijk transport uit China komt. Een medewerker van een transportbedrijf maakt steeds overuren en wordt bij de operatie gehaald in de veronderstelling dat hij geïnteresseerd is voor het extra geld. Hij is echter een undercover-agent en niet de enige die zich uitgeeft voor iemand anders.
No Trains No Planes (1999) No Trains No Planes (1999)
Een man (Dirck van Dijk) met zelfmoordplannen spendeert zijn laatste dag in een typisch Hollands stamcafé, waar hij afscheid neemt van de vaste gasten.Voor iedereen heeft hij een afscheidscadeau bij zich. Het verhaal speelt zich af binnen één etmaal en op één plaats: het verlopen Café Centraal aan een stationsplein dat fungeert als verzamelplaats van mensen die het leven voornamelijk langs zich heen zien gaan.
No Turning Back (2001) No Turning Back (2001)
De illegale immigrant Pablo wil een nieuw leven starten in Amerika. Hij wil het allerbeste voor zijn dochter en op haar verjaardag neemt hij haar mee. Onderweg slaat het noodlot toe ... een klein meisje wordt door Pablo dodelijk aangereden. In volslagen paniek en compleet radeloos vlucht hij. Direct heeft hij de politie achter zich aan en lijkt zijn droom helemaal in duigen te vallen. Een journaliste weet hem te vinden en biedt hulp aan. Voor Pablo is er eigenlijk geen keuze; er is geen weg terug! Hij kan zichzelf niet aangeven bij de politie, dus moet hij samen met de journaliste doorgaan om uit de klauwen van de politie te blijven.
No Vacancy (1999) No Vacancy (1999)
Lillian (Christina Ricci) is een 21-jarige student bij wie wordt in gebroken en samen met de man op haar kamer is in gesloten haar buurman is een man die de hele dag op zijn viool speelt zodat niemand haar kan horen...
No Way Back (1976) No Way Back (1976)
Crowder is een privé-detective die alles doet als hij er maar goed voor betaald wordt. Een vrouw huurt hem in om haar man op te sporen. Hij neemt de opdracht aan maar komt al snel in moeilijkheden met allerlei gangsters..
No Way Back (1995) No Way Back (1995)
Zack Grant is een FBI agent met een ernstig probleem. Hij is verantwoordelijk geweest voor een aantal operaties die zó rampzalig zijn verlopen, dat nu zijn carrière op het spel staat. Yuji Koyabashi is het hoofd van de grootste en belangrijkste familie van de Japanse mafia in Amerika. Hij is slim, sluw en medogenloos. Zack en Yuji staan, door hun beroep, lijnrecht tegenover elkaar. Toch hebben zij één gemeenschappelijke vijand die vernietigd moet worden: de Italiaanse mafia.
No Way Home (1996) No Way Home (1996)
Joey wordt na zes jaar in de gevangenis te hebben gezeten, vrijgelaten. Hij gaat naar het huis van zijn oudere broer (die nu getrouwd is), en mag daar voorlopig blijven.
No Way Out (1950) No Way Out (1950)
Een blanke patient sterft buiten de schuld van een zwarte arts. Bevriende gangsters van de overledene gebruiken hem als zondebok en nemen wraak door rassenonlusten te veroorzaken.
No Way Out (1987) No Way Out (1987)
Tijdens een woedeaanval vermoordt Minister van Defensie David Brice zijn maitresse. Om het schandaal te verbergen, creëert zijn trouwe medewerker de perfecte dekking: hij 'verzint' een verleidelijke moordenaar - een Russische spion - en roept dan de hulp in van marinecommandant Tom Farrell om hem te vinden. Echter, als door het lot bepaald, heeft Farrell ook een sterke betrekking met het slachtoffer... en alle sporen die hij ontdekt om de misdaad op te lossen leiden direct naar hem! De zoektocht van Farrell naar de moordenaar is niet alleen een zaak van nationale veiligheid, maar is er ook een om zijn eigen hachje te redden.
No Way to Treat a Lady (1968) No Way to Treat a Lady (1968)
Een actrice heeft haar zoon een moedercomplex bezorgd. Het gevolg is nu, dat hij met groot enthousiasme vrouwen van middelbare leeftijd begint te wurgen.
No Witness (2004) No Witness (2004)
De pas aangestelde senator Gene Haskell laat zijn persoonlijk assistent een huurmoordenaar inhuren, om enkele fouten uit het verleden op te ruimen. Dit betekent onder meer het uitroeien van een misdaadsyndicaat en het ontvoeren van een minderjarig meisje, dat geobserdeerd is van het idee om de vrouw van de senator te worden. Enkele moorden later wordt de senator geconfronteerd met zijn verleden, in zijn strijd om geen getuigen achter te laten.
Nóż w Wodzie (1962) Nóż w Wodzie (1962)
Een jonge non-conformist krijgt van een welgesteld echtpaar een lift en wordt vervolgens uitgenodigd om een weekendje mee te gaan zeilen op hun boot. Er ontstaat een machtsstrijd tussen de jonge lifter en Andrzej, de gezeten eigenaar van de boot.
No. 1 Ladies Detective Agency, The (2008) No. 1 Ladies Detective Agency, The (2008)
Met de erfenis van haar vader begint Precious Ramotswe (Jill Scott) een eigen bedrijf: het eerste en enige detectivebureau in Botswana onder vrouwelijk beheer. Ze is kien, hartelijk en wil niets liever dan mensen helpen met de problemen in hun leven. Bij het oplossen van al deze zaken wordt ze bijgestaan door haar secretaresse Grace Makutsi (Anika Noni Rose).
No. 2 (2006) No. 2 (2006)
Het is zomer in Mt. Roskill, een wijk in de voorstad van Auckland (Nieuw Zeeland). Het leven van een familie verloopt zoals altijd. Toch kunnen niet alle verwanten goed met elkaar opschieten. Dan hoort iedereen het bericht dat de patriarch van de familie de opvolger van het familiebedrijf bekend zal maken tijdens de jaarlijkse reünie. De spanning stijgt.
No. 3 (1997) No. 3 (1997)
No. 3 is een gangster met grote ambities: hij wil graag de No. 1 van de organisatie zijn, en net zo 'distinguished' worden als de gangsters in The Godfather. De film volgt niet alleen deze No. 3 bij zijn strijd, maar er wordt ook ruim aandacht besteed aan de kleurrijke karakters rond deze crimineel: o.a. een dichter met zijn twee vrouwelijke protogés, een vastberaden, onconventionele aanklager (Min-sik Choi), een hitman met als favoriete wapen een asbak en een rivaliserende gangster (Kang-ho Song), die wat last heeft van stotteren.
Noah (1998) Noah (1998)
In deze moderne versie van het beroemde bijbelse verhaal heeft Noach 40 dagen om zijn ark te bouwen en de dieren twee bij twee te verzamelen voordat het begint te regenen.
Noah's Ark (1928) Noah's Ark (1928)
Een parallelverhaal tussen de Eerste Wereldoorlog en het Bijbelse verhaal over de Ark van Noach. In 1914 weten enkele passagiers van de Orient Express hun leven te redden bij een ongeluk. Tijdens de oorlog komen zij (van verschillende afkomst) tegenover elkaar te staan.
Noah's Ark (1999) Noah's Ark (1999)
Noach is de uitverkorene die van God de opdracht krijgt een enorm schip te bouwen dat groot genoeg is om een mannetje en een vrouwtje van alle diersoorten op aarde mee te nemen.
Noam Chomsky: Rebel without a Pause (2003) Noam Chomsky: Rebel without a Pause (2003)
Intellectueel en activist Noam Chomsky discussieert over onderwerpen zoals de oorlog in Irak, 9/11, en verschillende andere politieke zaken in allerlei fora en met verschillende gesprekspartners. Zijn vrouw Carol belicht in de tussentijd wat Noam drijft en hoe hij in het dagelijks leven is.
Nobat e Asheghi (1990) Nobat e Asheghi (1990)
Drie verhalen over dezelfde personen in een andere context. De verhalen handelen over Gozal, een jonge vrouw die telkens een buitenechtelijke affaire heeft met een man. Haar echtgenoot komt daar achter, maar in elk van de drie verhalen gaat hij op een andere manier met de situatie om.
Nobel Son (2007) Nobel Son (2007)
Als Eli Michaelson (Alan Rickman) de Nobelprijs wint, lijkt zijn ideale leven helemaal compleet. Zijn vrouw en zoon denken daar echter anders over. Het gedrag van Eli staat ze allerminst aan en beide irriteren zich mateloos. Als de zoon op de avond dat zijn vader de Nobelprijs ontvangt gekidnapped word, eisen de kidnappers 2 miljoen, oftewel het geld van de Nobelprijs. Tot overmaat van ramp weigert Eli het geld te betalen en er ontstaat een crisis.
Nobi (1959) Nobi (1959)
In 1945 moet een Japans garnizoen zien te overleven in de jungle op de Filippijnen. Met een totaal gebrek aan organisatie en voedsel, worden sommige soldaten langzaam gek of gaan over tot kannibalisme. Anderen proberen juist vast te houden aan hun principes, hoe moeilijk dat ook is in de voortdurend verslechterende situatie.
Noble House (1988) Noble House (1988)
Ian Dunross is de Tai-Pan, de onbetwiste leider, van Noble House, het grootste en machtigste bedrijf van Hong Kong. Noble House zit diep in de financiële problemen, en Dunross' aartsvijand Quillan Gornt is vast van plan om zijn rivaal de grond in te boren. Dan verschijnen twee Amerikaanse zakenlieden in Hong Kong, op zoek naar nieuwe investeringen. Dunross en Gornt beginnen hierop een keiharde strijd om de gunsten én de dollars van de Amerikanen.
Nobody Knows Anything! (2003) Nobody Knows Anything! (2003)
Het leek zo eenvoudig: een film maken in Hollywood. Helemaal voor een sexy ambitieuze filmmaker. Sarah Wilder komt naar Hollywood om een carrière op te bouwen in de filmindustrie. Voor haar eerste film moet Sarah vertrouwen op haar enige steun en toeverlaat, haar oom Lou die vroeger in de tijd dat er nog veel verschillende filmstudio’s waren, scenarioschrijver was. Met zijn hulp en zijn relaties begint Sarah aan een wilde reis door de wereld die Hollywood heet. Tijdens haar bizarre reis door Hollywood maakt Sarah kennis met een aantal absurde personages.
Nobody Lives Forever (1946) Nobody Lives Forever (1946)
Nick Blake (John Garfield) is een tragische ex-militair annex gokbaas. Na een verblijf in een militair hospitaal keert hij terug naar zijn thuisbasis Manhattan waar hij ontdekt dat zijn lief het met een ander houdt; een 'ander' die hem ook nog eens 50.000 dollar lichter heeft gemaakt.
Nobody Runs Forever (1968) Nobody Runs Forever (1968)
Een Australische politieman wordt naar London gestuurd om de High Commissioner, die verdacht wordt zijn vrouw te hebben vermoord, te onderscheppen. Hij begint zich te realiseren dat de man in feite onschuldig is.
Nobody Waved Good-Bye (1964) Nobody Waved Good-Bye (1964)
Peter leeft in een middenklassewijk in Toronto en rebelleert tegen de materialistische waarden van zijn ouders. Na een zoveelste ruzie, besluit hij om alleen te gaan wonen en voert verschillende jobs uit. Peter ondervindt echter al snel dat dit leven niet is zoals hij het zich had voorgesteld. Wanneer zijn vader hem een lening weigert steelt Peter geld en een wagen en besluit om Toronto voorgoed te verlaten.
Nobody's Baby (2001) Nobody's Baby (2001)
Billy en Buford zijn ontzettend lief en aardig. De twee groeien samen op en zijn als broers voor elkaar. Dankzij hun stomheid hebben ze samen een groot gedeelte van hun leven in de cel doorgebracht. Na een succesvolle ontsnapping weet Billy een baby te redden uit een verongelukte wagen. Hij besluit de baby te houden, terwijl Buford de baby liever ruilt tegen losgeld, maar het loopt allemaal anders dan dat de twee in gedachte hebben.
Nobody's Child (1986) Nobody's Child (1986)
De film vertelt het ware levensverhaal van Marie Balter die op zestienjarige leeftijd; na jaren van misbruik en verwaarlozing; wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting. De diagnose luidt schizofrenie en Marie; die nauwelijks eet; niet praat en niet meer kan lopen; wordt door haar artsen opgegeven. Er is echter één arts die weigert haar aan haar lot over te laten en een zeer moeizame en pijnlijke behandeling begint. Een kleine twintig jaar later verlaat Marie die inrichting en begint dapper aan een geheel nieuw leven.
Nobody's Fool (1986) Nobody's Fool (1986)
Cassie (Rosanna Arquette) wordt door de bewoners van een zeer provinciaal dorpje in Arizona, met de nek aangekeken sinds ze op een kwade dag haar verloofde in een Chinees restaurant met een vork te lijf is gegaan. Dan gloort de vrijheid in de vorm van rondtrekkende komedianten: tijdens een zomerfestival belooft theatertechnicus Riley (Eric Roberts) met zijn trouwe ogen gouden bergen en legt Cassie zich toe op persoonlijke emancipatie door de toneelkunst.
Nobody's Fool (1994) Nobody's Fool (1994)
Sully zit tegen de tijd van zijn pensioen aan. Terwijl hij door een slechte knie niet meer goed kan werken, werkt hij in het geheim bij Carl en flirt met diens vrouw. Sully's vergeten zoon en familie keren terug naar de stad, waardoor hij voor onbekende familie verantwoordelijkheden moet zorgen.
Nobody's Perfect (1989) Nobody's Perfect (1989)
Steve is een eerstejaars student die bij het tennisteam zit. Volgens de coach is hij niet goed genoeg en wordt dus uit het team gezet. Hij wordt verliefd op Shelly, een meisje uit het damesteam. Zij ziet hem helemaal niet staan. Om toch dicht bij haar te kunnen zijn zit er maar 1 ding op: zich verkleden als meisje en lid worden van het damesteam. Met alle gevolgen van dien.
Noce Blanche (1989) Noce Blanche (1989)
Een leraar filosofie van middelbare leeftijd heeft interesse in een leerlinge die gedragsproblemen heeft, maar de aard van zijn interesse maakt de tongen los en zet zijn huwelijk en academische reputatie op het spel.
Noces Barbares, Les (1987) Noces Barbares, Les (1987)
Nicole, een ongehuwde moeder trouwt met de oudere Micho. Micho heeft aanvaard om Ludo, haar zoon, te adopteren. Ludo is de zondebok van Tatave, de eerste zoon van Micho en het bevoorrechte doelwit van zijn onderwijzer. De communicatie tussen Ludo en zijn moeder is onbestaande. Ze vertrouwt hem toe aan een instelling voor achterlijke personen.
Noces Rouges, Les (1973) Noces Rouges, Les (1973)
De lotgevallen van overspelige notabelen in een Frans provinciestadje, die hun echtgenotes vermoorden. Bovendien raken ze ook nog eens verstrikt in allerlei politieke valkuilen met alle gevolgen van dien.
Noche con Sabrina Love, Una (2000) Noche con Sabrina Love, Una (2000)
Hoofdpersoon is de zeventienjarige Daniel Montero (Tomás Fonzi), wiens ouders zijn omgekomen bij een auto-ongeluk. Daniel woont bij zijn oma in een klein dorpje, honderdvijftig kilometer van Buenos Aires. In het kader van een wedstrijd schrijft hij een brief aan pornoster Sabrina Love (Cecilia Roth) en tot zijn uitzinnig geluk wint hij de hoofdprijs: een nacht met Sabrina Love. In Buenos Aires ziet hij na jaren zijn oudere broer terug, hij ontmoet een verknipte schrijver en de jonge, vrijmoedige journaliste Sofia en ten slotte zijn idool zelf. Sabrina Love ontfermt zich moederlijk over de onervaren en gevoelige Daniel.
Noche de las Gaviotas, La (1975) Noche de las Gaviotas, La (1975)
Een jonge arts en zijn vrouw komen aan in een geïsoleerd vissersdorpje, waar het vlug vrij duidelijk wordt dat de lokale bevolking een vreselijk geheim verbergt. Uiteindelijk ontdekken ze dat om de zeven jaar de dorpsbewoners zeven jonge vrouwen aan de Tempeliers moeten offeren. In een satanisch ritueel wordt bij de meisjes hun bloed afgetapt, hun hart verwijderd en worden ze opgeofferd aan een monster dat door Tempeliers wordt aanbeden.
Noche de Los Asesinos, La (1976) Noche de Los Asesinos, La (1976)
Marion's familie moet komen opdraven als haar testament wordt voorgelezen. Wanneer zij aankomen vinden zij een vrouw vastgebonden aan de klippen, die door het opkomende tij is verdronken. Kort daarna volgen er nog meer moorden en rechercheur Bore gaat op onderzoek uit. Hij ontdekt daarbij enkele duistere geheimen uit het verleden van de familie.
Noche de los Brujos, La (1974) Noche de los Brujos, La (1974)
Een team van onderzoekers reist naar de Afrikaanse jungle om de mysterieuze verdwijning van olifanten te onderzoeken. In plaats van dat ze het mysterie ontrafelen stuiten ze op een stam van voodoo-zombies.
Noche de los Girasoles, La (2006) Noche de los Girasoles, La (2006)
Geoloog Esteban krijgt de opdracht een pas ontdekte grot te onderzoeken, waarvan de omwonenden denken dat het hun ingeslapen plaatsje bekend zal maken. Samen met zijn vriendin Gabi en fotograaf Pedro gaat Esteban op pad. Wanneer ze buiten de grot staat te wachten wordt Gabi echter bruut aangevallen. De twee mannen besluiten wraak te nemen wat leidt tot onverwachte gevolgen.
Noche de los Inocentes, La (2007) Noche de los Inocentes, La (2007)
Een jonge travestiet wordt mishandeld tijdens ‘de nacht van de onschuldigen’ op 28 december (la noche de los inocentes). Hij wordt op de stoep van een ziekenhuis in Havana gedropt. Ex-politieagent Frank (Jorge Perúgorria) wordt overgehaald om de zaak te onderzoeken. Gedurende de nacht druppelen familieleden en onverwachtse bezoekers de ziekenhuiskamer binnen en ontrafelen zich langzaamaan familie-intriges en verborgen verlangens.
Noche de Los Mil Gatos, La (1972) Noche de Los Mil Gatos, La (1972)
Hugo is een miljonair die graag vrouwen meeneemt naar zijn kasteel, waar hij ze flink verwend met een diner en een glas wijn. Maar daarna slacht hij, samen met zijn kleine kale hulpje Gorgo, de dames af, stopt hun hoofden in een kristallen kooi en voert hun in stukken gehakte lichamen aan zijn 1000 zeer sterke en hongerige mensetende katten ...
Noche de Verano (1962) Noche de Verano (1962)
Barcelona, begin van de jaren zestig van de vorige eeuw. Er heerst een streng politiek regime. Twee mannen uit verschillende sociale klassen zijn beiden op zoek naar de ideale vrouw maar kunnen deze niet vinden. Op een dag ontmoeten ze elkaar.
Noche de Walpurgis, La (1971) Noche de Walpurgis, La (1971)
Graaf Waldemar is een weerwolf die weer tot leven is gekomen nadat doktoren bij hem een zilveren kogel uit zijn borst hebben gehaald. Hij gaat op zoek naar gravin Waldessa, een vampier die onlangs gedood is. Met behulp van twee studentes weet hij haar weer tot leven te wekken.
Noche del Ejecutor, La (1992) Noche del Ejecutor, La (1992)
Het leven van een dokter wordt volledig overhoop gehaald wanneer zijn gezin door een stel delinquenten, die zich bezig houden met gewelddadige overvallen, drugs en prostitutie, wordt gemolesteerd. Hij is vastbesloten de daders te laten boeten voor hun misdaden, hij gaat koortsachtig naar hen op zoek.
Noche del Terror Ciego, La (1971) Noche del Terror Ciego, La (1971)
Spaanse tempeliers martelen en vermoorden in de dertiende eeuw een grote groep onschuldige burgers, waarna een volksopstand plaatsvindt. Het woedende volk hangt de tempeliers op, waarna raven hen de ogen uitpikken. Sindsdien bestaat de legende dat de Blinde Tempeliers ’s nachts uit hun graven kruipen, ronddolen en slechts afgaande op hun gehoor op zoek gaan naar nieuwe slachtoffers…
Noches de Casablanca (1963) Noches de Casablanca (1963)
1941, Casablanca. Abwher maakt zich ongerust omwille van 'De Wolf', hoofd van het netwerk van het verzet. De Duitsers roepen de hulp in van inspecteur Mauritius Desjardins, een cynische Fransman, om het netwerk te ontmantelen.
Nochnoy Dozor (2004) Nochnoy Dozor (2004)
In het hedendaagse Moskou blijken er magische wezens te leven die de controle hebben over de nacht en de dag. Beide groepen hebben verschillende speciale krachten waarmee ze het dagdeel tot hun voordeel kunnen aanwenden. Overdag de lichtmagiërs en 's nachts de warlocks, heksen en vampieren. De tijd is echter aangebroken dat de twee groepen met elkaar een strijd zullen uitvechten.
Nocne Graffiti (1997) Nocne Graffiti (1997)
Marek Kossoł, parachutisteninstructeur, heeft de dochter van zijn broer na diens dood opgevoed. Zij heeft inmiddels een relatie met een kok die haar van drugs voorziet. Kossoł bezoekt de dealer maar moet een pak slaag van diens bende incasseren. Als Monika wordt opgepakt door de politie, besluit Kossot de hulp in te roepen van enkele oude makkers uit het leger om de drugsbende aan te pakken.
Nocturna (2007) Nocturna (2007)
In Nocturna werkt een groep wonderbaarlijke creaturen samen, om van de nacht een magische plaats te maken waar alles mogelijk is. Wanneer onverwachts het jongetje Tim een bezoek brengt aan deze wereld, ontdekt hij tal van nieuwe plaatsen, door middel van zijn nieuwe vrienden ('creaturen van de nacht'), tijdens zijn zoektocht naar 'de verloren sterren'. In dit lange avontuur krijgt hij de kans alle mysteries van de nacht te ontdekken, en de creaturen die dit mogelijk maken, oftewel de bewoners van Nocturna.
Nocturne (1946) Nocturne (1946)
Detective Joe Warner (Raft) onderzoekt de zaak van de componist Keith Vincent die doodgeschoten is. Het officiële vonnis van de rechter luidt dat het een zelfmoord is, maar Joe gelooft dit niet en gaat verder er op uit, ondanks het bevel dat ie uit de zaak moet.
Nocturne Indien (1989) Nocturne Indien (1989)
Rossignol (Anglade) is een Fransman die in het mystieke India op zoek gaat naar een verloren vriend. Het wordt een spirituele speurtocht die Rossignol steeds verder van zijn vriend, maar dichter bij hemzelf brengt.
Nocturnes (2006) Nocturnes (2006)
Frankrijk, de Côte Vermeille, 1958. De wereld van een negenjarig jongetje staat op het punt voorgoed te veranderen. De koloniale oorlog in Algerije is uitgebroken en zijn vader wordt opgeroepen voor het leger. Het jongetje is plotsklaps ‘de man in huis’. De speeltuin wordt vervangen door een kazerne. Gelukkig heeft hij nog zijn verbeelding en herinneringen.
Noel (2004) Noel (2004)
De film volgt het leven van vier New Yorkers rond kerst en de heisa daaromheen. Tijdens deze dagen komen ze achter het ware kerstgevoel dat hun levens zal veranderen.
Noel - Poeta da Vila (2006) Noel - Poeta da Vila (2006)
Wanneer hij 17 wordt, gaat Noel naar de universiteit om geneeskunde te studeren. In plaats van dokter wordt hij een grootheid in de geschiedenis van de samba. Een portret van Noel Rosa, wiens talent een revolutie bracht in de Braziliaanse muziek in het begin van de vorige eeuw.
Nogo (2002) Nogo (2002)
Deze film is een drieluik over drie stelletjes rondom een benzinestation ergens in Oostenrijk. Het eerste stel ontmoet elkaar op dit benzinestation en daar gaan ze direct met z'n tweetjes wonen. Het tweede stel heeft als groote droom om samen een benzinestation te openen, voordat de vrouw van het stel sterft aan een ernstige ziekte. Natuurlijk hebben ze het gemunt op het desbetreffende benzinestation. Het derde stel heeft net samen een bank beroofd en breekt 'per ongeluk' in bij het benzinestation.
Nohoi Oron (1998) Nohoi Oron (1998)
De film begint met het gedicht 'Dood', voorgedragen en geschreven door de jonge Mongoolse dichter Baatar Galsansukh. Hij bezingt zeven redenen om te sterven en zeven redenen om te leven. Volgens de Mongoolse mythen reïncarneert een hond als mens. 'State of Dogs' is gefilmd vanuit de dolende ziel van de gestorven straathond Baasar, die nog eenmaal een reis door zijn herinneringen en zijn land maakt. Baasar had een goed leven als herdershond, totdat hij achtergelaten werd door zijn baas en als een straathond moest zien te overleven in de hoofdstad Ulan Bator. Terwijl Baasar zich neerlegt bij zijn lot, dreigt de mythische draak de zon te verorberen om zo totale chaos en vernietiging te creëren. Nu hangt Baasars wedergeboorte af van de kracht van de mens om Rah te verjagen.
Nói Albínói (2003) Nói Albínói (2003)
Is hij de dorpsgek of een genie in vermomming ? De zeventienjarige Nói zwalkt wat door het leven in een afgelegen fjord in het noorden van IJsland. In de winter is de fjord geheel van de buitenwereld afgesloten, omringd door angstaanjagende bergen onder een dik pak sneeuw. Nói droomt ervan te ontsnappen uit deze witte gevangenis, samen met Iris, een stadsmeisje dat bij de lokale benzinepomp werkt. Maar Nóis onhandige ontsnappingspogingen lopen nergens op uit, alleen maar uit de hand.
Noi Duri (1960) Noi Duri (1960)
De politieagent Fred wordt gestuurd naar een Franse nachtclub met een slechte reputatie, om een drugzwendel te onderzoeken. Hij doet zich voor als orkestleider, en samen met enkele muzikanten, die in werkelijkheid agenten zijn, dringen ze binnen in de beruchte tent. Ze ontdekken dat er twee rivaliserende bendes aan het werk zijn, maar dat het een zware klus zal worden om hen te ontmaskeren...
Noi Siamo Angeli (1997) Noi Siamo Angeli (1997)
Bob en Joe zitten in de gevangenis van Santa Consuelo ergens in Centraal-Amerika. Op een dag krijgen ze de unieke gelegenheid om te ontsnappen. Op hun vlucht komen ze terecht in het kleine missiedorpje San Rolando. Om niet op te vallen vermommen ze zich als broeder Orso en broeder Zacharias. Al gauw worden ze het leven in het dorp gewoon, maar de politie zit hen nog steeds op de hielen.
Noi Siamo Due Evasi (1960) Noi Siamo Due Evasi (1960)
Op de nacht van een kledingsbal ontsnappen twee veroordeelden uit de gevangenis gekleed in de klassieke gestreepte uitrustingen. Tezelfdertijd overtuigt hun medeplichtige, een secretaresse die werkt voor twee verzekeringsstafmedewerkers, haar werkgevers om naar het bal te gaan gekleed als twee typische gevangenen. In het midden van de party gaan de lichten uit en de twee stafmedewerkers worden bewusteloos geslagen. Zij ontwaken versuft in de gevangenis. Terwijl de echte vluchtelingen genieten van hun vrijheid, worden de twee stafmedewerkers zelfs extra gestraft voor hun vermeend misdrijf...
Noi Siamo le Colonne (1956) Noi Siamo le Colonne (1956)
Drie universiteitsstudenten, Ugo, Aldo en Bartolozzi, huren een kamer in het zelfde pension. Aldo, die meer geïnteresseerd is in het hebben van lol dan in zijn studies, oefent een negatieve invloed uit op zijn twee vrienden. Zijn ononderbroken grappen en kwajongensstreken maken de liefdesrelatie tussen Ugo en Lea kapot. Ugo is bang voor Aldo's plagerijen en spottende opmerkingen. Pas als zijn stoute vriend de universiteit verlaat vindt Ugo de kracht om aan zijn geliefde vergiffenis te vragen...
Noi Tre (1984) Noi Tre (1984)
In 1770 brengt de 14-jarige Wolfgang Amadeus Mozart drie maanden door in het landhuis van graaf Pallavicini in de buurt van Bologna. Daar bereidt hij zich voor op het toelatingsexamen van de Filharmonie. Hij wordt de vriend van de zoon van de graaf, maar wanneer beiden ontdekken dat ze op hetzelfde meisje verliefd zijn, zorgt dit voor spanningen.
Noi Vivi (1942) Noi Vivi (1942)
Kira, een jonge Russische vrouw, moet uit noodzaak een relatie aangaan met een lid van de Sovjet geheime dienst. Hoewel ze walgt van alles waar hij voor staat, zorgt haar relatie met hem ervoor dat zij haar zieke geliefde kan onderhouden.
Noia, La (1963) Noia, La (1963)
Een jonge kunstschilder leeft op kosten van zijn dominerende moeder en zinkt, overtuigd van zijn gebrek aan talent, weg in verveling totdat hij verliefd wordt op de amorele vriendin van zijn overleden buurman. Ze bedriegt hem zonder kwaadwilligheid en pas na een zelfmoordpoging vindt hij de kracht met haar te breken. De film is ook bekend als "The empty canvas".
Noir comme le Souvenir (1995) Noir comme le Souvenir (1995)
De kleine Garance wordt gekidnapt. Ze wordt nooit teruggevonden en iedereen denkt dat ze dood is. Tien jaar later hebben Caroline en Chris, de ouders van Garance, het nog steeds moeilijk met de verdwijning van Garance. Garance zou nu 23 geweest zijn. Maar op een dag gebeuren er vreemde dingen, ze krijgen visioenen van de brute moord op Garance. Wat gebeurt er? Is het werkelijk gebeurd of zijn het slechts dromen?
Noir et Blanc (1986) Noir et Blanc (1986)
Een verlegen accountant neemt een baan in een gezondheidscentrum. Daar ontmoet hij een donkere masseur. Tijdens de massages ontdekken ze bij elkaar een voorkeur om gepijnigd te worden. Zo raken ze verwikkelt in een sadomasochistische relatie waarin de pijngrens steeds hoger wordt gelegd.
Noire de..., La (1966) Noire de..., La (1966)
De Senegalese jongevrouw Diouana droomt van een beter leven buiten Senegal. Ze vindt een baan als gouvernante bij een Frans gezin, maar wanneer ze verhuizen van Dakar naar Zuid-Frankrijk, ondervindt ze al snel dat haar taken zich reduceren tot hulp in de huishouding. In Frankrijk komt ze al snel in aanraking met het feit dat ze een andere huidskleur heeft, en wordt ze als vuil behandeld, ook bij het gezin waar ze werkt. Haar dromen blijken nachtmerries te zijn, en Diouana ziet nog maar één uitweg.
Noirs dans les Camps Nazis (1995) Noirs dans les Camps Nazis (1995)
Een documentaire die zich richt op een relatief onbekend hoofdstuk in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog: de deportatie van zwarte mensen naar de concentratiekampen. Talloze Afrikanen, Antillianen, Amerikanen of donkere Europeanen waren het slachtoffer van deze deportaties en daaropvolgende ontberingen in kampen als Dachau en Auschwitz. De documentairemaker gaat onder meer op zoek naar overlevenden van dit drama om het voor altijd toe te voegen aan de annalen van de W.O.II geschiedenis.
Noirs et Blancs en Couleur (1976) Noirs et Blancs en Couleur (1976)
Kleine groepjes Duitse en Franse kolonialisten bevinden zich in de omgeving van Kameroen. Zij horen met maanden vertraging van het uitbreken van W.O.I. Vervolgens beginnen ze met onhandige pogingen die strijd op hun terrein ook uit te vechten. Dit vooral tot verbazing van 'hun' Afrikanen, die de kolonialisten aanschouwen en spottend reageren.
Noise (2004) Noise (2004)
Een psychologisch drama over een vrouw (Trish Goff), die haar leven weer op orde probeert te krijgen. Haar problemen escaleren pas echt wanneer ze een confrontatie met haar bovenbuurvrouw krijgt.
Noise (2007) Noise (2007)
Lavinia Smart is de enige overlevende van een gruwelijke moordpartij op een trein. Graham McGahan is een politieagent in een voorstad van Melbourne waar een andere moord het stadje op zijn kop zet. Het is vlug duidelijk dat er een verband is tussen deze moorden. McGahan heeft last van hevige oorsuizingen – zou het een voorteken van kanker kunnen zijn? – en zijn baas geeft hem een observatieopdracht op de plaats van de moord. McGahan aanvaardt de opdracht met tegenzin; hij ziet het als een degradatie. In de mobiele politiecaravan, die dicht bij de plaats van de moord opgesteld staat, krijgt McGahan het bezoek van verschillende mensen die bij het drama betrokken zijn.
Noise (2007)  (II) Noise (2007) (II)
David Owen (Tim Robbins) houdt van zijn stad, New York City. Hij wordt echter helemaal gek van het kabaal dat de stad produceert. Op een dag besluit hij in actie te komen. Iedereen die verantwoordelijk is voor al dit geluid, van de man die zijn eigen auto-alarm negeert tot de burgemeester (William Hurt) wordt door David aangepakt.
Noises Off... (1992) Noises Off... (1992)
Theater-regisseur Lloyd Fellowes (Michael Caine) probeert zijn nieuwste productie zo goed mogelijk voor te breiden. Maar hij heeft meer oog voor zijn mooie hoofdrolspeelster dan voor het slagen van hun voorstelling.
Noite Escura (2004) Noite Escura (2004)
Ergens op het Portugese platteland runt een vader, moeder en twee dochters een bordeel. De eigenaar van het bordeel raakt betrokken bij een mislukte criminele transactie. Hierdoor moet hij toezien dat schuldeisers zijn jongste dochter tot prostitutie proberen te dwingen.
Noix de Coco (1939) Noix de Coco (1939)
Loulou Barbentane is een gerespecteerde zakenman die gelukkig getrouwd is met zijn tweede vrouw Caroline. Zijn gelukkige leven komt echter in gedrang wanneer hij ontdekt dat Caroline vroeger een zangeres was in een nachtclub Noix de Coco en dat ze meer dan alleen haar zangtalent deelde met haar fans.
Nokaut (1971) Nokaut (1971)
Het verhaal speelt zich af in een bescheiden klein Europees stadje in een tijd dat er nadruk wordt gelegd op luxe en rijkdom. Een boerenjongen heeft veel succes bij de vrouwen. Hij wordt gigolo, drugs-smokkelaar en oplichter. Hij kent geen grenzen meer en dat komt hem uiteindelijk duur te staan.
Noksaek Uija (2005) Noksaek Uija (2005)
Een 32-jarige weduwe en een 19-jarige student krijgen een relatie. Nadat de weduwe wordt veroordeeld tot een taakstraf vanwege haar relatie met een minderjarige, probeert ze de jongen te dumpen. De student weigert haar echter los te laten. Ze besluiten op de vlucht te slaan, waarna hun relatie steeds heviger wordt.
Nola (2003) Nola (2003)
Nola is een jonge songwriter die van Kansas naar New York afreist om haar vader op te zoeken. Eenmaal aangekomen in New York vindt ze veel meer dan ze ooit had gedacht.
Noll Tolerans (1999) Noll Tolerans (1999)
Bij een overval op een juwelier wordt een toevallige voorbijganger doodgeschoten. De moordenaar, die door omstanders kan worden geïdentificeerd als crimineel Leo Gaut, weet te ontkomen. Het lijkt op het eerste gezicht een duidelijke zaak voor inspecteur Johan Falk, maar dat valt in de praktijk bar tegen.
Nollywood aan de Schelde (2008) Nollywood aan de Schelde (2008)
John is een Nigeriaanse immigrant die al enkele jaren in Antwerpen woont. Het is zijn grote droom om een beroemde 'Nollywood-cineast' te worden en een leven op te bouwen in Europa. Maar hij raakt verwikkeld in een onverkwikkelijke zaak en belandt in de gevangenis. Wanneer hij weer vrijkomt, besluit hij zijn verhaal te verfilmen. De documentaire volgt John tijdens de opnames voor zijn film. 'Nollywood aan de Schelde' toont niet alleen Johns persoonlijke ervaringen, maar geeft ons ook een inkijk in het leven van de Nigeriaanse gemeenschap in Antwerpen aan de hand van de thema's: immigratie, prostitutie, religie en... film.
Nom de Code: DP (2005) Nom de Code: DP (2005)
Het internationale terrorisme is dagelijks wereldnieuws en boezemt angst in over de hele wereld. De geheime diensten van elke wereldmacht zijn constant waakzaam en worden geïnformeerd over dreigende islamitische aanvallen. Undercover agenten infiltreren in deze terroritische organisaties en verzamelen zoveel mogelijk informatie over de werkwijze en de plannen van deze groeperingen. Zo ook Nathalie. Zij is een goedgetrainde undercover agente en werkt nauw samen met Léon, een collega die het vertrouwen van de terroristen geniet. Hun acties worden gecoördineerd en opgevolgd door Bilal. Deze drie personages, die onder de codenaam DP operationeel zijn, proberen de werking van het terrorisme te doorgronden en aan banden te leggen. Zij leven constant met de vraag, waar en wanneer slaan de terroristen toe en hoe zijn we ze een stapje voor.
Nomad (2005) Nomad (2005)
Dit epische verhaal speelt zich af in de 18e eeuw in Kazakhstan. Een jongeman, Erali, is voorbestemd om drie vechtende stammen in Kazakhstan vredig tot elkaar te brengen. Deze roeping ontaard echter in bloederige taferelen wanneer blijkt dat de stammen hier heel anders over denken.
Nomad Riders (1981) Nomad Riders (1981)
Een bende getikte motorrijders vernietigen het leven van politieagent Steve. Zijn vrouw en kind worden vermoord terwijl Steve hulpeloos toekijkt. Steve stoipt met zijn werk en besluit samen met een ex gedetineerde wraak te nemen op de bende...
Nomads (1986) Nomads (1986)
Een Franse onderzoeker verhuist samen met zijn vrouw naar L.A. Snel genoeg krijgen ze veel last van een bende die de buurt onveilig maakt. De onderzoeker komt erachter dat het niet gaat om een gewone bende maar dat er meer achter zit.
Nomads of the North (1920) Nomads of the North (1920)
Drie mannen wedijveren om de liefde van de mooie Nanette Roland. Haar ware liefde (Lon Chaney) tracht haar gedwongen huwelijk te voorkomen. Een dodelijk ongeluk zorgt ervoor dat het tweetal moet vluchten naar het noorden, waar mounty-korporaal O'Connor (Lewis Stone) hen hardnekkig blijft achtervolgen. De majestueuze bossen van het noorden vormen algauw het toneel van actie, mensenjacht en een razende bosbrand.
Nombril du Monde, Le (1993) Nombril du Monde, Le (1993)
1939. Rekening houdend met het feit dat God niet aan iedereen dezelfde kansen heeft gegeven, is Bajou vastbesloten om ten koste van alles een hooggeplaatst persoon te worden. Hij verlaat zijn geboorteplaats en trekt naar de hoofdstad Tunis en gaat er als boekhouder werken bij een belangrijke meelfabrikant. Hij is tot alles in staat om zijn doel te bereiken, verraadt zijn werkgever en berooft hem van zijn bezittingen. Dan verklaart Duitsland de oorlog aan Frankrijk en de Duitse troepen dringen Tunis binnen. Bij de bevrijding van de stad, enkele jaren later, vindt Bajou het meisje Habiba terug, de dochter van Scali, een invloedrijk persoon in de stad. Hij besluit met haar te huwen. Haar vader weigert eerst, maar hij is geruïneerd en omdat Bajou ondertussen rijk is geworden geeft hij uiteindelijk toe. Bajou’s moeder werd echter jaren eerder vernederd door Scali en zint op wraak.
Nomi Song, The (2004) Nomi Song, The (2004)
Klaus Nomi was één van de meest bizarre personen van de jaren '80 die in de rockwereld vertoefden. Hij had een tenorstem waarmee hij rocksongs als opera-aria's zong en hij bracht de opera naar rockconcerten en het publiek vond het prachtig. Dit is het verhaal van deze New Wave legende en handelt over beroemdheid, dood, vriendschap en opera.
Nominado, El (2003) Nominado, El (2003)
Chili, 2006. Iedereen heeft zijn buik vol van het “reality TV” fenomeen. De kijkcijfers duiken de diepte in. Wanneer een televisiezender de rechten verliest op het wereldkampioenschap voetbal, net nu Chili weer van de partij is na acht jaar, besluit het om de meest extreme reality TV show ooit te creëren. In Underground belanden twaalf jonge mannen en vrouwen met sterk verschillende en extreme karakters in een ondergrondse bunker in het Andesgebergte. 90 dagen lang moeten ze proberen te overleven met weinig voedsel en water. Alles wordt 400 kilometer verder vanuit Santiago bestuurd. Wanneer Miguel genomineerd wordt om de bunker te verlaten, slaan zijn stoppen door en vermoordt hij één van de andere kandidaten. Plots begint iedereen naar Underground te kijken.
Nommé La Rocca, Un (1961) Nommé La Rocca, Un (1961)
Robert La Rocca ontdekt dat zijn vriend, Xavier, is gearresteerd voor een misdaad die een rivaliserende gangsterbaas heeft gepleegd. Wanneer Robert ook wordt gearresteerd belandt hij in dezelfde gevangenis als Xavier. Eenmaal vrij proberen de twee mannen op het rechte pad te blijven, maar de wraakgevoelens van Xavier staan dit in de weg.
Non Aver Paura della Zia Marta (1989) Non Aver Paura della Zia Marta (1989)
Een gezin van 4 gaat op bezoek naar het huis van hun tante Martha, voor het eerst sinds jaren...alleen ze is er niet. De huisbewaarder laat hen weten dat ze de volgende dag zal komen...als ze tenminste de nacht overleven!
Non C'è Due Senza Quattro (1984) Non C'è Due Senza Quattro (1984)
Een saxofoonspeler en een stuntvlieger huren ze in voor een miljoen om zich uit te geven voor twee zakenmannen die op ze lijken. Het bureau specialiseert zich in het vinden van dubbelgangers voor meer bewegings- en handelingsvrijheid van de originelen. Helaas kunnen de twee, die zeker niet zo elegant zijn als de miljonairs, absoluut niet met elkaar opschieten.
Non Ci Resta Che Piangere (1985) Non Ci Resta Che Piangere (1985)
Leraar Saverio en concierge Mario raken verdwaald in het Italiaanse platteland, waarna ze terecht komen in de 15e eeuw. De plaatselijke bevolking vindt ze maar raar, en al snel raken Saverio en Mario in komische situaties terecht.
Non Coupable (1946) Non Coupable (1946)
Het lukt een arts in een kleine plaats, die door zijn collega's vanwege zijn middelmatigheid wordt geminacht, het aantal moorden te verdubbelen. Na de dood van zijn vriendin geeft hij zich aan bij de politie, opdat men in hem een knap misdadiger onderkent... maar die gelooft hem niet.
Non È Giusto (2001) Non È Giusto (2001)
Valerio en Sofia zijn beiden kinderen van gescheiden ouders. Allebei brengen ze de vakantie door bij hun vader wanneer ze elkaar toevallig ontmoeten. Terwijl de stad half leeg is en hun vaders constant denken te moeten spelen alsof er niets aan de hand is, trekken ze naar elkaar toe.
Non Ho Sonno (2001) Non Ho Sonno (2001)
Torino, 1983. De jonge Giacomo Gallo (Dionisi) moet hulpeloos toekijken hoe zijn moeder op werkelijk afgrijselijke wijze wordt vermoord. Inspecteur Ulisse Moretti (Sydow) belooft de jongen dat hij de moordenaar zal vinden, zelfs als de zoektocht zijn hele leven duurt.
Non Pensarci (2007) Non Pensarci (2007)
Punkgitarist Stefano Nardini reist naar zijn familie in Rimini, naarstig op zoek naar wat warmte. De familie is blij dat hij er is, maar ondergaat juist wat probleempjes. Broer Alberto zit in een scheiding, zus Michela heeft haar studie opgegeven en moeder Giuliana is geobsedeerd door een kookgoeroe. Alberto's problemen zijn het grootst, buiten de scheiding is ook zijn familiefabriek financieel bankroet. Stefano en Michela proberen hem ten koste van alles te helpen omdat ze het vader niet durven te vertellen. Dit brengt hen in onverwachte situaties.
Non Scommettere Mai con il Cielo (1987) Non Scommettere Mai con il Cielo (1987)
Een jonge katholieke zuster krijgt de mogelijkheid aangeboden om het weeshuis dat zij beheert, te redden van de ondergang. Zij accepteert de uitdaging van Sebastiano, de afstammeling van een rijke familie. Wanneer zij de verleidingen van zijn glamoureuze leven kan weerstaan, zal hij het instituut van de weeskinderen financieel ondersteunen.
Non Si Deve Profanare il Sonno dei Morti (1974) Non Si Deve Profanare il Sonno dei Morti (1974)
Een nieuw experiment met pesticide zorgt ervoor dat insecten elkaar te lijf gaan. Maar de methode heeft ook effect op de doden, die weer tot leven komen. Edna en George, twee toevallige passanten, proberen zichzelf in veiligheid te stellen, maar worden door de plaatselijke autoriteiten verdacht van de cannibalistische moorden die het plaatsje teisteren.
Non Si Sevizia un Paperino (1972) Non Si Sevizia un Paperino (1972)
In een zonnige stad in Zuid-Italië worden binnen een paar dagen 3 jongens op wrede wijze vermoord. De politie verdenkt 'La Maciara', omdat zij te maken heeft met magie. Nadat zij door een menigte vermoord is, gaan de gruwelijke moorden door.
Non Ti Muovere (2004) Non Ti Muovere (2004)
Een regenachtige dag, een genegeerd stoplicht. Een meisje wordt van haar scooter gereden. Per ambulance wordt ze vervoerd naar het ziekenhuis waar haar vader chirurg is. Terwijl ze op de operatietafel vecht voor haar leven, kan haar vader niets anders doen dan wachten. Op de gang vult hij de stilte van haar coma met de onthulling van een pijnlijk geheim. In gedachten gaat hij terug naar de verpauperde buitenwijk van Rome waar hij de gehavende Italia ontmoette. Ondanks de tegenstellingen ontstond er tussen hen een verzengende passie die hem als man voorgoed zou veranderen.
None But the Brave (1965) None But the Brave (1965)
Een groepje Japanse soldaten onder leiding van luitenant Kuroko zit al maanden geïsoleerd op een eilandje in de Stille Zuidzee. Een Amerikaans vliegtuig met mariniers maakt een noodlanding op hetzelfde eilandje. Het komt tot een confrontatie met de Japanners.
None But the Lonely Heart (1944) None But the Lonely Heart (1944)
Sjacheraar Ernie Mott (Grant) staat aan de vooravond van WO II met één been in het criminele circuit van het armoedige East End in Londen, maar komt tot inkeer als hij verneemt dat zijn moeder (Barrymore) op sterven ligt.
Noodle (2007) Noodle (2007)
Miri is een 37-jarige stewardess van El-Al die al twee keer is gescheiden. Haar gezapige leventje wordt volkomen overhoop gegooid door een Chinees jongetje dat is verlaten als zijn illegale moeder het land uit wordt gedeporteerd. Miri en het jongetje, Noodle genoemd, verschillen totaal van elkaar maar komen door omstandigheden samen.
Noodlottige Ontmoeting, Een (2007) Noodlottige Ontmoeting, Een (2007)
Op 19 december 1972 was Netty van Hoorn getuige van een moord in een Spaanse campingbar. In de voice-over vertelt de filmmaakster over het drama, en over de berechting van de schutter. Dit bleek een Oost-Duitser die onder een valse naam naar Spanje kwam. Georg Welzel werd in 1974 terechtgesteld. Nog altijd voelt Van Hoorn zich daar als kroongetuige schuldig over. 33 Jaar na het gebeuren reist ze af naar voormalig Oost-Duitsland waar ze met de familie van Georg praat. Zij vertellen openhartig over hun opgesloten jeugd in het communistische land. Hoe en waarom Georg in Spanje geraakte, weten ze niet. In Spanje wordt de familie van de vermoorde Antonio bezocht. Deze groeide op onder het Franco-regime en werkte bij de Guardia Civil. Waarom hij in 1972 naar de bar kwam, is een raadsel. Van Hoorn bezoekt ook het militair archief in Barcelona en ze spreekt een toenmalige advocaat. Ze probeert de achtergronden te ontrafelen van drie jongeren die elkaar op een noodlottige middag ontmoetten.
Noord-Korea: Een Dag uit het Leven (2004) Noord-Korea: Een Dag uit het Leven (2004)
Deze documentaire gaat over de familie van Hong Zon en neemt Hui, een vrouwelijke werker in een textielproduct fabriek, ons mee een gewone dag in het land van de Geliefde Leider Kim Jong Il. De mensen ondergaan een eindeloze stroom van propaganda. Onbewogen verrichten zij hun plicht. Aan de kwekerij school leert de dochter van Hong dat 'bloemen hebben zon nodig en zij heeft de liefde nodig van de Geweldige Leider om te groeien'. Het systeem van indoctrinatie, controle en zelf-kritiek lijkt de mensen zowel bang als belachelijke te maken. Hoewel onverwacht, is een ontsnapping onderweg: Engelse lessen voor de broer van Hong schijnen een vonk van hoop te brengen.
Noordeloos (2001) Noordeloos (2001)
'Pijn dat is tenminste iets, dat kun je aanwijzen.' Noordeloos is een film over verraad. Een treinmachinist en zijn vrouw houden van elkaar, misschien niet altijd met hun mond, maar altijd met hun hart. Als op een kwade dag een gezwel bezit neemt van haar lichaam, wordt alles anders. Hij kan het verval niet aanzien. Zij vraagt haar ongetrouwde zus zolang voor hem te zorgen. Ze raken pijnlijk verstrikt in een web van verlangen, schuld en ijdele hoop. Ze weten alledrie: zo is het leven.
Noorderlingen, De (1992) Noorderlingen, De (1992)
Film over de bewoners van de enige straat in een nooit afgebouwde nieuwe wijk in 1960. Thomas is een jongen van 12 die zich verkleed als een neger en zich Lumumba noemt. Zijn ouders, de slager en zijn vrouw Martha, hebben onoverkomelijke sexproblemen. Zij wijst hem steeds af. Bij de boswachter Anton en zijn vrouw Elisabeth speelt iets anders. Zij verlangt hevig naar een kind, maar hij is onvruchtbaar. Thomas raakt bevriend met de postbode. De postbode is een manipulator die geobsedeerd is door de privélevens van de bewoners van de wijk. Voor het bezorgen van de post leest hij die eerst zelf.
Noose for a Gunman (1960) Noose for a Gunman (1960)
Case Britton, revolverheld, wordt uit een stadje verbannen na te zijn beschuldigd van moord. Zijn aanklager is Carl Avery, een veebaron. Die vermoordde zelf de broer van Case maar beschuldigt nu Case van moord op zijn zoons. Case laat het er echter niet bij en keert terug naar het stadje, vastbesloten Carl te ontmaskeren als slechterik.
Noose Hangs High, The (1948) Noose Hangs High, The (1948)
Nick Craig is een gokbaas die zijn handlangers er op uit stuurt om $50,000 te innen. Ted Higgins en Homer Hinchcliffe zijn glazenwassers die in de problemen komen, wanneer zij per abuis worden aangezien voor de twee gokkers die Nick het bedrag schuldig zouden zijn.
Noose, The (1948) Noose, The (1948)
Een bekende Londense gangster runt, vanuit een club in Soho, een onderneming die zich richt op smokkelwaar en vals geld. Hij en zijn loyale assistent staan bekend om hun hardheid, en ze schuwen niet om te doden. Een onverschrokken reporter onderzoekt een recente moord, en zijn spoor leidt naar de gangster.
Nora (2000) Nora (2000)
In 1904, in Dublin, raakt schrijver James Joyce aan de praat met de hotelmeid Nora Barnacle. Ze betovert hem met haar directe manier van praten en handelen. Al gauw kan hij haar ertoe overhalen met hem mee te reizen naar Trieste. Ze zal hem door zijn fobieën sleuren, zijn drankzucht tolereren, zijn broer Stan bij in huis nemen, kortom ze heeft meer last met hem dan ze ooit kon vermoeden. Maar zijn jaloezie zetten er haar uiteindelijk toch toe aan terug naar huis te keren, samen met hun kinderen.
Nora Inu (1949) Nora Inu (1949)
Een politie-agent raakt zijn pistool kwijt en gaat op onderzoek uit. Hij raakt langzaamaan geobsedeerd door z'n zoektocht, vooral als hij tot de ontdekking komt dat er moorden worden gepleegd met zijn eigen pistool.
Nora Prentiss (1947) Nora Prentiss (1947)
Nora Prentiss is een jonge, mooie nachtclub zangeres, die op een avond door een ongeluk in aanraking komt met Dr. Richard Talbot, een dokter wiens leven in een sleur is geraakt. Deze ontmoeting zorgt ervoor dat de dokter zijn saaie maar geborgen leven opgeeft en met Nora verder wil.
Nora's Hair Salon (2004) Nora's Hair Salon (2004)
Nora is een zelfstandige zelfbewuste kapster die dagelijks met veel plezier aan de slag gaat in haar eigen kapsalon. Samen met haar eigenzinnige collega's Clorie en Lilleana roddelt en discussieert Nora heel wat af, en ook de vaste klanten mengen zich graag in de gesprekken.
Nora's Hair Salon II (2008) Nora's Hair Salon II (2008)
Simone erft de kapsalon van haar tante Nora en ze ontdekt al snel dat ze haar handen niet alleen vol krijgt aan haar, maar tevens aan de werkneemsters en vaste klanten. Liliana, één van de kapsters, heeft zo haar eigen plannen met de salon en iedereen kijkt naar Simone om de oude sfeer van haar tante Nora terug in de salon te krijgen.
Nora-neko Rokku: Onna Banchô (1970) Nora-neko Rokku: Onna Banchô (1970)
Popzangeres Akiko Wada voert een groep motorrijders aan die onder andere speelautomaten berooft. Nadat een gangster Wada heeft vermoord, neemt haar assistente de leiding over de motorrijders op zich en wil boven alles wraak nemen op de gangster en zijn bende.
Nora-neko Rokku: Sekkusu Hanta (1970) Nora-neko Rokku: Sekkusu Hanta (1970)
"The Baron" en zijn bende beginnen een raciale oorlog in hun gebied, nadat één van hun vriendinnetjes er vandoor is gegaan met een halfbloed Japanner. Het is aan Mako en haar bende om hen tegen te houden.
Norang Meori 2 (2001) Norang Meori 2 (2001)
Een transsexueel, een actrice en een documentairemaker worden door het lot samengebracht wanneer zij in een supermarkt betrokken raken bij een ongeval waarbij een dode valt. Ze gaan met z'n drieën op de vlucht, en dat komt hen eigenlijk niet slecht uit aangezien ze toch niet gelukkig zijn met hun huidige levens.
Norbit (2007) Norbit (2007)
Norbit heeft het nooit makkelijk gehad. Als kind werd hij achtergelaten op de stoep van een Chinees restaurant en werd opgevoed door Mr. Wong. Het wordt op latere leeftijd alleen maar erger als hij ook nog een gedwongen huwelijk moet aangaan. Op het moment dat Norbit het allemaal niet meer ziet zitten keert echter zijn jeugdliefde Kate terug in de stad.
Nord (1991) Nord (1991)
Film over een gezin dat vooral wanhoop en uitzichtloosheid met elkaar deelt. Moeder verzorgt de gehandicapte dochter. Vader is apothekersassistent en alcoholist. De zoon spijbelt. In deze omgeving voltrekt zich een eenvoudig, klassiek drama.
Nordeste (2005) Nordeste (2005)
Na bijna alles te hebben opgeofferd voor haar professionele ambities, beslist Helene, 43, het leven niet meer aan haar te laten voorbijglippen. Haar kinderwens brengt haar helemaal tot in Argentinië waar zij een zoektocht naar een te adopteren kind begint. Zo ontdekt Helene het Noordoosten, een wilde regio waar de verrassende schoonheid van de landschappen schril afsteekt tegen de sociale ongelijkheid die er heerst.
Nordkraft (2005) Nordkraft (2005)
De film volgt drie verhaallijnen, waarin verscheidene mensen van de drugs proberen af te kicken. Maar iedereen komt tot de ontdekking dat het niet zo makkelijk is om de omgeving waar ze jarenlang in hebben geleefd, de rug toe te keren. Eén van de verhalen gaat over de relatie van een jong meisje en haar bezitterige vriend. De twee, dominante, verhaallijnen gaan respectievelijk over een junkie die probeert van de drugs af te komen, om zo zijn ex-vriendin terug te krijgen. En de andere over een ex-drugsdealer, die probeert zijn leven weer op de rails te krijgen.
Nordkurve (1993) Nordkurve (1993)
Voetbalzaterdag in Dortmund: Elke week verzamelen de fans van Borussia Dortmund zich op de Nordkurve. Maar de dag begint al ver voor de wedstrijd met het drinken in de kroegen, de beslommeringen van de spelers, de politieke spelletjes van het bestuur en de maffia-praktijken van voetbalmakelaars die de club naar de ondergang leiden.
Nordrand (1999) Nordrand (1999)
Tamara en Jasmin, op de lagere school klasgenootjes, zijn elkaar al jaren uit het oog verloren als ze elkaar weer tegenkomen in de wachtkamer van een Weense abortuskliniek. Tamara, van Servische afkomst, is uitgegroeid tot een mooie jonge vrouw, en werkt als verpleegster. Haar chef is vervelend, vriendje Roman is meestal weg vanwege zijn dienstplicht en haar familie zit in het door de oorlog geteisterde Joegoslavië. Jasmin werkt als serveerster en houdt van taarten en mannen. Na een laatste, gewelddadige ruzie met haar vader verlaat ze het ouderlijk huis en wordt dronken met wat vage vrienden die haar laveloos achterlaten op de besneeuwde oevers van de Donau. Ze wordt gevonden door Senad, een Servische deserteur. Ondertussen flirt Tamara met Valentin, een Roemeense gelukszoeker op weg naar Amerika. De oorlog in de buurlanden lijkt het dagelijks leven in Wenen als het ware binnen te sijpelen.
Nordsee Ist Mordsee (1976) Nordsee Ist Mordsee (1976)
De 14 jarige Uwe (Uwe Bohm) verliest een tweestrijd met de aziatische jongen Dschingis (Rolf Becker), maar als de politie Uwe zoekt, neemt hij het voor hem op. Ze besluiten te vluchten door een vlot te bouwen en de Elbe af te varen.
Nordwand (2007) Nordwand (2007)
Duitsland, zomer 1936. Toni en Andi zijn jeugdvrienden die een passie voor bergbeklimmen delen. Ze zijn geobsedeerd door het trotseren van de beruchte Noordwand (in de volksmond 'Moordwand') van de berg Eiger. Ze gaan over tot beklimming onder grote media-aandacht, onder meer van Toni's jeugdliefde Luise die nu journaliste voor de Nazi-partij is. Onderweg komen de heren ook nog twee Oostenrijkers tegen met wie ze optrekken maar dan draait het weer volledig.
Noriega: God's Favorite (2000) Noriega: God's Favorite (2000)
Noriega is opgeklommen van de armste wijken in Panama tot een generaal die de president in zijn zak heeft. Als informant van de CIA laten de Verenigde Staten hem met rust, al heeft hij ook banden met de Colombiaanse drugmaffia en de communistische Fidel Castro. Het Panamakanaal is een belangrijke handelsroute en tegen betaling zorgt hij ervoor dat drugssmokkelaars vrije doorgang hebben. Als de Verenigde Staten hem laten vallen en publiekelijk laten aanklagen, kan hij niet meer rekenen op de steun van zijn vriend, George Bush.
Noriko no Shokutaku (2005) Noriko no Shokutaku (2005)
Tiener Noriko Shimabra ligt overhoop met haar egoistische vader en haar plek binnen zijn kleinburgerlijke "gelukkige gezin". Via het internetforum haikyo.com krijgt ze kontakt met meisjes uit de grote stad en besluit ze van huis weg te lopen. In Tokyo ontmoet ze een van haar virtuele vriendinnen die haar meteen opneemt in een "family circle", een organisatie die rolspelende familieleden verhuurt. Later volgt haar jongere zus Yuka haar voorbeeld op. Als er dan ook nog in Tokyo 54 meisjes collectief zelfmoord plegen en er geruchten rondgaan over het bestaan van een "suicide circle", besluit de vader zijn dochters in Tokyo te gaan zoeken.
Norliss Tapes, The (1973) Norliss Tapes, The (1973)
Een krantenuitgever beluistert de persoonlijke geluidsbanden van journalist David Norliss, die tijdens een onderzoek is verdwenen. David werd belast met de research naar de ware achtergrond van occulte en paranormale verschijnselen. Een beroemde beeldhouwer, die samen met zijn echtgenote een groot landhuis betrok, was gestorven en begraven maar werd nadien toch weer in zijn privé-studio gezien. De vrouw vertelde dat hij kort voor zijn dood een Egyptische ring had gekocht die hem verzekerde van een soort leven na de dood.
Norma Jean & Marilyn (1996) Norma Jean & Marilyn (1996)
Niet-autobiografisch levensverhaal van Marilyn Monroe. We zien haar worstelingen met haar 'vroegere ik': Norma Jean, haar liefdesleven en haar carrière voorbijkomen.
Norma Rae (1979) Norma Rae (1979)
Het relaas over textielarbeidster Norma Rae, die dankzij vakbondsleider Reuben (Ron Leibman) oog krijgt voor de miserabele omstandigheden waaronder zij en haar collega´s moeten werken.
Normaal Zijn We Anders (2006) Normaal Zijn We Anders (2006)
'Ik weet wat ik wil', zegt een zelfbewuste geestelijk gehandicapte vrouw. Tegelijk is ze zich pijnlijk bewust van de onmogelijkheid van een deel van haar verlangens en dromen. In Normaal zijn we anders geven vier geestelijk gehandicapten uiting aan hun gevoelswereld. Afgezet tegen hun dagelijkse routine - de was doen, bellen, scheren, geld opnemen, stofzuigen op muziek, een harinkje halen - blijken hun levens even gewoon als anders. Met de camera vaak dicht op de huid, krijgt de kijker de kans om de persoonlijkheid, dromen, interesses en emoties van Fran, Dionne, Maurits en Bertus te leren kennen en in te voelen.
Normaal: Ik Kom Altied Weer Terug (2001) Normaal: Ik Kom Altied Weer Terug (2001)
Normaal is in z'n 25 jarige bestaan een legendarische band geworden. Hun harde rock is simpel, rechtdoorzee en puur. Vijf grote langharige mannen gaan op het podium als beesten tekeer en produceren een muur van muziek waar de echte fans vol overgave induiken, ze bulderen de teksten mee, laten zich vollopen met bier en scheuren elkaar de kleren van het lijf. De film is in essentie het verhaal van de charismatische voorman van de band: Bennie Jolink. Jolink heeft 25 jaar lang geleefd volgens de cliché's van de plattelandsversie van de Rock 'n Roll: drank, motoren, ongelukken. Hoewel het lijkt alsof de Rock 'n Roll het eeuwige leven geeft, wordt de inmiddels 55-jarige door gezondheidsproblemen enerzijds en de psychische ballast van die jaren anderzijds, gedwongen om pas op de plaats te maken. Bennie Jolink blikt terug op een ogenschijnlijk succesvol leven.
Normais, Os (2003) Normais, Os (2003)
Op de dag dat zowel Rui als Vani met hun partners gaan trouwen, raken ze in gesprek. Hoe langer ze met elkaar praten hoe meer ze elkaar leuk vinden. Maar hoe moet dat, met een aanstaand huwelijk?
Normal (2003) Normal (2003)
Roy (Tom Wilkinson) en Irma (Jessica Lange) zijn een toegewijd koppel met een normaal leven in het landelijke deel van Illinois, totdat Roy beslist dan zijn leven moet veranderen en aan Irma vertelt dat hij zich een vrouw gevangen in een mannenlichaam voelt.
Normal (2007) Normal (2007)
Catherine (Carrie-Anne Moss), Dale (Andrew Airlie) en hun twaalf jaar oude zoon, Brady (Cameron Bright), vormen een familie die zich op de rand van ineenstorting bevindt. In de twee jaren sinds de dood van haar oudste zoon en ster-atleet Nicky, vindt Catherine het steeds moeilijker worden om samen te leven met haar miscommunicerende echtgenoot en een zoon die een constante herinnering is van wat eens was. Walt (Callum Keith Rennie), een professor heeft moeite met het ouder worden en leert daarmee om te gaan. Zijn onvermogen om met zijn vrouw te communiceren, de zorg die hij aan zijn broer moet besteden vanwege diens ruimtevrees, en zijn falen als schrijver drijven hem in de armen van Sherri (Lauren Lee Smith), een jonge tv-verslaggeefster en studente. Na het verlies van zijn vrouw en het op de tocht zetten van zijn carriere, begint Walt te beseffen dat zijn toekomst afhangt van het feit of hij in het reine weet te komen met de slachtoffers van een verkeersongeval dat hij heeft veroorzaakt. Jordy keert na een verblijf in de jeugdgevangenis wegens autodiefstal weer terug naar huis, naar zijn dominante vader Carl (Michael Riley) en nieuwe stiefmoeder Elise (Camille Sullivan). Zijn overbelaste verhouding met zijn vader bereikt een kritiek punt wanneer hij en Elise een hetze tegen elkaar beginnen. Als deze verhalen zich ontvouwen, ontdekken wij dat de hoofdpersonen allen onderdeel van een verhaal zijn - verbonden door bloed, toeval en de wens tot verzoening met datgene wat er in het verleden heeft plaatsgevonden.
Normal Adolescent Behavior (2007) Normal Adolescent Behavior (2007)
Wendy en haar vrienden zijn anders dan de meeste jongeren van hun school. Zij vinden met willekeurige mensen uitgaan respectloos en ook seks met vrienden vinden ze niet kunnen. Wanneer Wendy Sean ontmoet, krijgt ze toch de behoefte met hem uit te gaan, maar is bang voor de reactie van haar vrienden.
Normal Life (1996) Normal Life (1996)
Pam Anderson is een Amerikaanse huisvrouw die dol is op astronomie. Omdat haar grillige temperament vaak botst met de orde en rust van haar doorsnee leven, wordt haar echtgenoot Chris, een politieman, gedwongen om over de schreef te gaan en enkele uitgekiende bankovervallen te plegen. Wanneer Pam hiervan op de hoogte raakt, smeekt zij haar man om aan deze criminele uitstapjes deel te mogen nemen. Al vlug blijkt dat er niet genoeg banken of geld in de wereld zijn om haar honger naar opwinding te stillen!
Norman... Is That You? (1976) Norman... Is That You? (1976)
Wanneer zijn vrouw weg loopt naar Mexico bezoekt Ben zijn zoon in California. Hij komt er achter dat zijn zoon een relatie heeft met een blanke man, met alle gevolgen van dien.
Noroi no Yakata: Chi o Sû Me (1971) Noroi no Yakata: Chi o Sû Me (1971)
Nadat een kist is bezorgd in een klein slaperig Japans stadje, ontdekt iemand van de lokale bevolking dat degene die in de kist ligt nog niet dood is. Helaas wordt de enige getuige van de Vampieren invasie gebeten, samen met enkele andere bewoners van het stadje. Alleen één vrouw, Akiko, weet de waarheid, maar zelfs zij twijfelt over wat ze ziet. Kan het stadje worden gered voor het te laat is?
Norseman, The (1978) Norseman, The (1978)
Thorvald, de Prins der Vikingen, trekt er met zijn schuit op uit om zijn vader te vinden die op een vorige expeditie werd ontvoerd door Indianen. Het blijkt voor de onverschrokken zeevaarders echter geen makkie te zijn om de Amerikaanse kust te bereiken.
Norte, El (1983) Norte, El (1983)
Enkele Maya-boeren in Guatemala hebben genoeg van hun leven dat wordt uitgebuit. Hun opstandje wordt hard in de kiem gesmoord door het leger. Een broer en zus weten de massamoord te ontvluchten. Zij trekken naar 'het beloofde land', namelijk Los Angeles. Ze proberen er een nieuw leven op te bouwen als illegale immigranten.
North & South (2004) North & South (2004)
Dominee Hale, zijn ziekelijke vrouw en zijn dochter Margaret wonen in het zonnige, aangename zuiden van Engeland. Omdat de dominee zich niet kan verzoenen met bepaalde zienswijzen en verplichtingen t.o.v. zijn meerderen, geeft hij zijn ontslag. Het gezin verhuist naar het koude noorden, meer bepaald naar de industriestad Milton. Het is een groot verschil, zowel qua klimaat als qua mentaliteit. De dominee gaat er les geven aan vrijwilligers en arbeiders. Eén van zijn leerlingen is Thornton, de baas van een katoenmolen. Hij voelt zich bijna onmiddellijk aangetrokken tot Margaret. Die raakt echter bevriend met de arbeidersklasse en in het bijzonder met Bessy. Als Margaret ziet hoe Thornton een arbeider, na het betrappen op roken in de weverij, op zeer hardhandige wijze buiten zet, moet ze niets meer van Thornton hebben. Ook niet als ze hem gaandeweg leert kennen, als een beschaafd en eervol man. Wanneer hij haar een aanzoek doet, wijst ze hem op vernederende wijze af. Intussen zijn de arbeiders van de verschillende textielbedrijven in staking gegaan en ligt Bessy op sterven.
North (1994) North (1994)
Niet goed? ruilen mag! De 11-jarige North (Elijah Wood) gaat op zoek naar nieuwe ouders. Zijn eigen ouders besteden niet genoeg aandacht aan hem en met hulp van een advocaat en een verknipte rechter mag hij nieuwe ouders zoeken. Maar het moet wel binnen een bepaalde tijd. Hij vliegt de hele wereld over op zoek naar nieuwe ouders. Maar wilt hij eigenlijk wel écht nieuwe ouders?
North Avenue Irregulars, The (1979) North Avenue Irregulars, The (1979)
Als een paar criminelen een operatie plannen in een klein stadje, willen de minister en een groep dames van de kerk werkelijk alles doen, hoe gek ook, om dit te voorkomen ...
North by Northwest (1959) North by Northwest (1959)
Roger Thornhill, een zakenman van middelbare leeftijd, wordt ontvoerd door twee mannen die hem als George Kaplan aanspreken en hem naar een verlaten landhuis brengen. Daar wordt hij stomdronken gevoerd en vervolgens in een auto gezet. Hij wordt gearresteerd door de politie, die hem vervolgens verhoort. Als hij dan zijn verhaal doet is er niemand die hem gelooft. Dan vlucht hij, waarna hij zowel door bad guys als door de politie wordt gezocht.
North Country (2005) North Country (2005)
Alleenstaande moeder Josey Aimes (Charlize Theron) is het zat om speelbal te zijn van seksuele intimidatie in de mijn waar ze werkt en ze besluit deze intimidatie te melden en haar gelijk voor het gerecht te halen. Wat ze echter nog niet weet is dat haar besluit om deze mannen te vervolgen op veel weerstand in haar omgeving zal stuiten...
North Dallas Forty (1979) North Dallas Forty (1979)
Phil Elliot speelt bij de North Dallas Bulls. Meer dan wie ook weet hij dat het leven van een American Football-speler niet van een leien dakje loopt. Hij en zijn teamgenoten gaan tot het uiterste om te presteren. Zij halen hun kick uit hun populariteit en gaan volledig uit de bol op feestjes waar de vrouwen aan hun voeten liggen. Phil krijgt het steeds moeilijker met hun mentaliteit. Wanneer hij Charlotte leert kennen, beseft hij eens te meer dat hij nog andere doelen in zijn leven heeft dan sterspeler te zijn.
North of the Great Divide (1950) North of the Great Divide (1950)
De jaarlijkse terugkeer van de zalm zorgt ervoor dat de plaatselijke indianen genoeg voedsel hebben om het jaar door te komen. Deze levenswijze komt in gevaar als de rivier door Banning (Roy Barcroft) dreigt te worden ingedamd om middels een kwekerij de vissen te verkopen. Als een concurrerend bedrijf door Banning in brand wordt gestoken, probeert deze de schuld in de schoenen te schuiven van Opperhoofd Nagura (Noble Johnson) van de indianenstam. Roy (Roy Rogers) weet dat Nagura onschuldig is en gaat op zoek naar de echte daders.
North Sea Hijack (1979) North Sea Hijack (1979)
Rufus Excalibur Ffolkes is een diepzee-duikende avonturier met veel ervaring en een gevoel voor humor. Wanneer terrorist Lou Kramer een olieplatform in de Noordzee kaapt en dreigt op te blazen, wordt Ffolkes ingehuurd door admiraal Brinsden om daar een stokje voor te steken.
North Shore (1987) North Shore (1987)
Rick Kane uit de woestijnstaat Arizona wint een veertiendaagse vliegreis naar Hawaii. Daar imponeren Australiërs Alex en Occy hem met hun surfkunsten, en hij wil dat ook wel leren. Als hij met een plezierplankje de branding induikt, krijgt hij een aanvaring met topsurfer Vince. Ze worden gered, maar de Hawaiianen zijn geïrriteerd door zo'n amateur en nog meer als zij ontdekken dat hij verliefd is op de nicht van Vince. Met de hulp van Chandler leert hij de sport.
North Shore Fish (1997) North Shore Fish (1997)
Sal is al jaren voorman in een visfabriek en werkt daar al die tijd naar volle tevredenheid. Zijn vrouw is zwanger en alles lijkt koek en ei. Sal heeft echter een geheime verhouding met zijn collega Florence die ook zwanger van hem blijkt te zijn.
North Star, The (1943) North Star, The (1943)
De verschrikkingen in Polen doen de boeren in een Russisch dorp zich realiseren dat de Duitsers ook verder naar het Oosten kunnen oprukken. Ze zullen moedig verzet moeten leveren.
North to Alaska (1960) North to Alaska (1960)
Sam en George hebben veel goud gevonden in Alaska. George stuurt Sam naar Seattle om zijn verloofde terug te brengen naar hem in Alaska. Maar zij blijkt al getrouwd te zijn en dus keert Sam terug met Angel, die als troost dient voor George. Maar onderweg naar Alaska bloeit er iets op en eenmaal bij George aangekomen, gaat er van alles mis.
North West Frontier (1959) North West Frontier (1959)
Britse soldaten proberen in een krakkemikkige trein zo snel mogelijk een Indiase prins en zijn gouvernante Catherine Wyatt (Bacall) in veiligheid te brengen.
North West Mounted Police (1940) North West Mounted Police (1940)
1885. Texas Ranger Dusty Rivers reist naar Canada om moordenaar Jacques Courbeau op te sporen. Dusty komt terecht in een opstand van Indianen die een eigen stuk grond willen. Hij wordt verliefd op verpleegster April, wiens broer banden heeft met Courbeau.
Northanger Abbey (1986) Northanger Abbey (1986)
Catherine Morland (Katharine Schlesinger) is hopeloos verslaafd naar macabere, gothische romans. Zij komt van het platteland en is opgegroeid in de beschermde omgeving van een groot gezin. Als gezelschapsdame maakt zij kennis met de decadente wereld van het uitgaansleven in Bath. Hier leert zij ook Henry Tilney kennen, de jonge eigenaar van het geheimzinnige Northanger Abbey. Als zij dit duistere familieslot bezoekt slaat haar fantasie op de loop en kan zij geen onderscheid meer maken tussen fictie en realiteit. Naar het gelijknamige boek van Jane Austen.
Northanger Abbey (2007) Northanger Abbey (2007)
Catherine Morland is een jong meisje dat voor het eerst naar het mondaine kuuroord Bath gaat. Daar maakt ze kennis met de levenswijze Isabelle Thorpe en haar broer John en hun vrienden de Tilneys. Catherine wordt uitgenodigd in het middeleeuwse landhuis Northanger Abbey van de Tilneys. Terwijl John advances maakt naar Catherine, wordt zij op haar beurt verliefd op de stille Henry Tilney, de erfgenaam van Northanger Abbey.
Northern Lights (1978) Northern Lights (1978)
Gebaseerd op de dagboeken van Ray Sorenson, vertelt de film een stukje Amerikaanse geschiedenis dat de achtergrond vormt voor een liefdesverhaal. De boeren hebben het moeilijk in het Noord-Dakota van voor WO I. We volgen hun strijd om te overleven, hun boerderijen te redden en om de anti-kapitalistische Nonpartisan League van de grond te krijgen.
Northern Pursuit (1943) Northern Pursuit (1943)
Een nazi wordt gevangen genomen door mountie Steve Wagner (Flynn) in het koude Canada. Wagner probeert dan het vertrouwen van de nazi te winnen, om zo de plannen van de nazis te kunnen dwarsbomen.
Northern Star (2003) Northern Star (2003)
Anke (Julia Hummer) groeit alleen op in een klein plaatsje in het noorden van Duitsland. Vrienden heeft ze niet, alleen een moeder die het te druk heeft met haar verhouding met de pastoor. Ze loopt weg en komt terecht bij Ulf (Nicolas Romm), ook een eenzaam buitenbeentje. Ze denkt nu eindelijk een vriend te hebben gevonden.
Northfork (2003) Northfork (2003)
In 1955 bevindt de V.S. zich in een periode van na-oorlogse opbouw. Het kleine stadje Northfork echter wordt juist geëvacueerd omdat het overspoeld zal worden door een nieuwe dam. Een groep ambtenaren in lange jassen is aangesteld het proces in banen te leiden, maar veel koppige dorpsbewoners willen gewoon niet weg. Ondertussen wordt een ziek jongetje behandeld door een priester en hij krijgt de meest fantastische dromen..
Northwest Passage (1940) Northwest Passage (1940)
Porthmouth, 1759. De jonge Langdon Towne stopt met zijn universitaire opleiding aan Harvard om kunstschilder te worden. Als Towne problemen met de Britse koloniale machthebbers krijgt, vlucht hij met zijn vriend 'Hunk' Marriner de bossen in. Daar ontmoeten ze bevelhebber Rogers, die de Rangers leidt tijdens een strafexpeditie tegen een beruchte indianenstam. Rogers weet Towne en Marriner over te halen om de expeditie te begeleiden. Het wordt een zware tocht...
Northwest Rangers (1942) Northwest Rangers (1942)
Door een indianenaanval zijn Frank 'Blackie' Marshall en James Kevin 'Jim' Gardiner wees geworden, die vervolgens door een Mountie (Canadese politieman) worden opgevoed. De jongens verschillen als dag en nacht: Blackie wil ook een Mountie worden, Jim wil gokker worden. Na een verlies met gokken, zweert Jim ooit wraak te nemen op de eigenaar van het plaatselijke casino. Jaren gaan voorbij, totdat Jim terugkeert naar de stad met zijn vriend Blackie, nu een Mountie. Jim keert weer terug naar het casino om roulette te spelen en hij doodt twee medegokkers. De Mountie Blackie zal zijn gokkende vriend Jim moeten arresteren en een vuurgevecht tussen beiden lijkt onvermijdelijk.
Northwest Trail (1945) Northwest Trail (1945)
Matt O'Brien is een soldaat in het Amerikaanse leger. Hij wordt gevraagd om Miss Owens door een rotsvlakte naar een buitenpost te brengen. Als hij daar aankomt ziet hij dat er een illegale mijn is waar goud wordt gedolven en vervolgens over de grens wordt gesmokkeld. Zodra zijn superieur, de Sergeant Means, er achter komt dat hij de mijn heeft gezien wordt hij weggestuurd.
Norwood (1970) Norwood (1970)
Ex-marinier Norwood Pratt (Campbell) reist rond om als musicus aan de bak te komen en neemt de meest uiteenlopende figuren in zijn kielzog mee.
Nós (2003) Nós (2003)
Francisco is nu een vrij man. Hij is net uit de gevangenis waar hij 5 jaar heeft doorgebracht. Na een paar dagen te hebben geslapen in metrotunnels, gaat hij uiteindelijk een goedkope kamer in een pensionnetje huren. Hij is bang om alleen te zijn en probeert de dagelijkse routine te doorbreken door een contactadvertentie te plaatsen. "Man zoekt Vrouw om mee te kletsen", waardoor hij Angela ontmoet, een verlegen, serieuze vrouw die zich lange tijd verstikt voelde in haar voormalige huwelijk. Ze komen samen om te praten en wandelen door de stad, maar de aantrekkingskracht van het nachtleven, de alcohol en de barretjes blijken aanlokkelijk en zijn verraderlijk in hun zoektocht voor liefde.
Nos 18 Ans (2008) Nos 18 Ans (2008)
Enkele dagen voor het einde van het schooljaar besluiten de eindejaarsstudenten van een lyceum eens af te rekenen met de meest vervelende professor die ze hebben gehad. Maar ze hebben geen geluk. Hij is lid van de jury bij de mondelinge examens. En erger nog: hij is ook de vader van de jonge onbekende schoonheid, waarop onze helden allen bij een avondje uit verliefd zijn geworden.
Nos Amis les Flics (2004) Nos Amis les Flics (2004)
Een jongerenbende begaat enkele kleinere misdaden, maar ze zijn relatief onschadelijk. Wanneer ze echter een overval verknoeien kunnen ze hun schulden aan de plaatselijke leider niet terugbetalen. Om hun schuld af te lossen stelt deze voor om een simpele klus te klaren: inbreken in een stichting van moderne kunst in Saint Paul de Vence.
Nos Amis les Terriens (2006) Nos Amis les Terriens (2006)
Om de menselijke soort in gecontroleerde omstandigheden te bestuderen, plukken buitenaardse wezens een willekeurige man en een vrouw uit een bos en plaatsen ze hen in een kooi. Subject A is Agathe, een kunstenares wiens explosieve temperament gecompenseerd wordt door het gepieker van subject B, muzikant Bernard. Allerlei dagelijkse objecten, zoals toiletten, kippen en viltstiften, worden één voor één in de kooi gegooid om te observeren wat de mensen ermee gaan doen. Ondertussen op Aarde, ontmoeten de respectievelijke vriend en vriendin van subjecten A en B elkaar. Ze beginnen al snel aan een onhandige, verwarde relatie die uiteraard tot in de kleinste details wordt gadegeslagen door de nieuwsgierige buitenaardse wezens.
Nos Enfants Chéris (2003) Nos Enfants Chéris (2003)
Martin gaat op vakantie met zijn vrouw Ariane en zijn dochter Cerise, amper 4 maand oud. Hij ontmoet Constance, zijn ex, de liefde van zijn jeugd, zij ook met twee kinderen. Ze nemen een beslissing: allemaal samen op vakantie, zoals in de goede, oude tijd...
Nos Jours Heureux (2006) Nos Jours Heureux (2006)
Onvergetelijke ruzies in de kantine, eerste liefdes, eerste sigaretten, eerste fuiven, saaie bezoeken aan nog saaiere musea, nachten in de tent of onder de blote hemel… Deze zomer gaat Vincent Rousseau zijn eerste vakantiekamp leiden. Met volkomen getikte animatoren, onhoudbare kinderen en onverwachte bezoekjes van ‘Jeugd en Sport’ zullen de drie weken uitputtender zijn dan hij ooit had kunnen vermoeden…
Nos Miran (2002) Nos Miran (2002)
Juan García (Carmelo Gómez) is een politie-inspecteur met een zeer goede reputatie en hij krijgt nu de verschrikkelijkste opdracht van zijn carriëre. De verdwijning van een groot en belangrijk industrieel verbergt een mysterie die afschuwelijker is dan iemand zich kan voorstellen. Al gauw ontdekt hij dat er nog meer mensen op dezelfde dag zijn verdwenen, zonder een signaal achter te laten en dat deze verdwijningen allemaal met elkaar te maken hebben.
Nos Retrouvailles (2007) Nos Retrouvailles (2007)
De twintigjarige Marco ontmoet zijn vader Gabriel nadat hij heel lang niets meer van zich heeft laten horen. Het weerzien wekt voor hem een ogenblik wrok op, maar al vlug voelt hij zich opgelucht en ziet hij er voor hem een lichtpunt in. Gabriel leeft in de wereld van de nacht. Voor hem is feestvieren het leven. Hij stelt zijn zoon voor samen een nachtcafé uit te baten. Marco stemt toe. Ze willen hun verloren tijd uit het verleden recupereren. Er is nog één probleem: aan geld komen.
Nos Vies Heureuses (1999) Nos Vies Heureuses (1999)
Zes personages, zes vrienden, zes gekruiste wegen naar een bestemming: Julie is net ontslagen uit het ziekenhuis na een zelfmoordpoging te hebben ondernomen, Ali heeft Marokko verlaten om te gaan studeren in Frankrijk, Emilie beleeft een liefde, Lucas heeft het niet meer zozeer bij het rechte eind, Cécile doodt de tijd door foto’s te schieten en Jean-Paul is een katholieke militant... Ieder van hen zou moeten emigreren en hun eigen identiteit verlaten om een of andere weg te kunnen inslaan. Maar dit gebeurt noch zonder kleerscheuren, noch zonder strijd, noch zonder lijden. En dat allemaal om wat te vinden? Het paradoxaal geluk. Het geluk iets gevonden te hebben om van te houden in een wereld waar 'houden van' vrij zeldzaam is.
Nosferatu A Venezia (1988) Nosferatu A Venezia (1988)
Paris Catalano (Christopher Plummer), een expert op het gebied van vampieren, wordt door de mooie Helietta (Barbara De Rossi) uitgenodigd op haar paleis dat in het midden van de historische stad Venetië ligt. Volgens de legende zou het paleis bezocht zijn door de vampier Nosferatu (Klaus Kinski), die een voorouder van Helietta gebeten zou hebben en daarna spoorloos verdwenen is. Catalono wil de vloek opheffen die al jaren op de familie rust, maar weet niet of hij tegen het kwaad opgewassen is...
Nosferatu, eine Symphonie des Grauens (1922) Nosferatu, eine Symphonie des Grauens (1922)
Vampier Graaf Orloc verhuist na een bezoek van Thomas Hutter van zijn kasteel naar de stad Wisborg. Eenmaal daar aangekomen raakt hij verwikkeld met Thomas' verloofde Ellen. Zij is de enige die de macht heeft hem te vernietigen.
Nosferatu: Phantom der Nacht (1979) Nosferatu: Phantom der Nacht (1979)
Jonathan Harker wordt naar Graaf Dracula's kasteel gestuurd om hem een huis te verkopen in Virna, waar Jonathan zelf ook woont. Geïnspireerd door een foto van Jonathan's vrouw, vertrekt Graaf Dracula naar Virna, en brengt de dood en de pest met zich mee.
Nosotros, los Pobres (1948) Nosotros, los Pobres (1948)
Twee jonge kinderen vinden een boek tussen het vuilnis. Het boek gaat over een arme buurt in Mexico-stad. Er komen verschillende personages aan bod; een man (Pepe) met zijn dochter, een mooie vrouw, een prostituee en anderen. Pepe wordt vals beschuldigd van een bankoverval en vervolgens naar de gevangenis gebracht.
Nostalghia (1983) Nostalghia (1983)
Als de Russische schrijver Andrei Gortchakov afreist naar Italië om informatie te verzamelen over de achttiende-eeuwse componist Pavel Sosnovski, wordt hij geplaagd door heimwee en depressies. Dan ontmoet hij Domenico, een gestoorde kluizenaar die het einde der tijden elk moment verwacht. Gortchakov raakt echter steeds meer onder de indruk van de levensfilosofie van Domenico.
Nostalgia (1998) Nostalgia (1998)
Toen de Georgische regisseur Tato Kotetishvili vlak na zijn huwelijksvoltrekking in 1988 naar Nederland kwam, werd Georgië door twee burgeroorlogen verscheurd en veranderd in een ruëne. In de persoonlijke documentaire Nostalgia keert Tato in het voorjaar '97 terug naar zijn verwoeste stad Tsbilisi. Daar wil hij een film maken waarin iedereen te zien is die ook op zijn huwelijksfeest aanwezig was. Videopnamen van zijn huwelijksvoltrekking, oude foto's en emotionele ontmoetingen met vrienden, kennissen en buurtgenoten, laten zien dat de eenheid die zij ooit vormden er niet meer is; sommigen sneuvelden, anderen gingen weg, weer anderen zijn totaal veranderd. Zijn jeugd is nog slechts nostalgie en Tato voelt zich een vreemdeling in zijn eigen land. Vlak nadat Tato naar Nederland terugkeerde om zijn film af te maken, overleed hij. Zijn partner en collega Ineke Smits voltooide de documentaire.
Nostradamus (1994) Nostradamus (1994)
Omringd door de oorlog, geteisterd door de pest, als ketter vervolgd door de Kerk en aanbeden door de vrouwen, voorspelde dit genie eeuwen geleden een onheilspellende toekomst die de mensheid telkens schokte: Hitler, Aids, de moord op JFK en alles wat ons nog te wachten staat.
Nostradamus (2000) Nostradamus (2000)
Een detective, gespecialiseerd in moordzaken, onderzoekt een serie vreemde moorden, waarbij meerdere moorden tegelijkertijd worden gepleegd. Hij wordt daarbij geassisteerd door een vreemde FBI-agent. De waarschijnlijke dader is een door de tijd rijzende huurmoordenaar, die uit de 15e eeuw is gekomen om een Armageddon te ontketenen, door de geest van Nostradamus te gebruiken en uit te lokken.
Nostril Picker, The (1993) Nostril Picker, The (1993)
Een eenzame man verandert zichzelf in een meisje om dichter bij de meisjes op de lokale school te komen. Hij vermoordt ze stuk voor stuk en doet dit volgens velen met zijn vinger in zijn neus.
Nosutoradamusu no Daiyogen (1974) Nosutoradamusu no Daiyogen (1974)
Professor Nishiyama doet in zijn laboratorium onderzoek naar de voorspellingen van Nostradamus en ontdekt dat het einde van de wereld heel dichtbij is. Niemand gelooft echer de beweringen van Nishiyama, totdat het te laat is en de eerste rampen gebeuren.
Not Another Mistake (1988) Not Another Mistake (1988)
In "Not Another Mistake" gaat een groep mannen op zoek naar vermiste Amerikanen in Vietnam. Deze mannen geven om de waarheid en riskeren hun leven zelfs te verliezen. Kunnen ze de Amerikanen heelhuids terug brengen...?
Not Another Teen Movie (2001) Not Another Teen Movie (2001)
In deze parodie op tienerfilms volgen we een groep vrienden tijdens hun highschool-periode. Janey Briggs is een jonge kunstenares die er niet bij hoort vanwege haar bril, haar haar en haar overall. De populaire Jake Wyler neemt een weddenschap aan om haar in een prom-queen te veranderen.
Not Another Tolkien Movie (2004) Not Another Tolkien Movie (2004)
Regisseur-schrijver-acteur Arthur Krize probeert een verfilming te maken van het boek 'The Lord of the Rings' van J.R.R. Tolkien. Hij vindt daartoe een producent in de vorm van Ron Dupre, maar die heeft zo zijn eigen methoden om de winst te maximaliseren; zo neemt hij als cast wat soap-acteurs en popsterren uit Oekraïne, en sleutelt hij wat aan het script om het een grotere groep aan te laten spreken. Dit tot grote ergernis van Krize, die een 'Hip-Hop Hobbit' toch echt niet zit zitten.
Not as a Stranger (1955) Not as a Stranger (1955)
Lucas Marsh is een ambitieuze geneeskundestudent, die, toen hij hoorde dat zijn vader het geld voor zijn studie had verbrast aan drank, is getrouwd met de kapitaalkrachtige verpleegster Kristina Hedvigson. Kristina weet wel dat hun huwelijk niet zo romantsich is, maar heeft toch veel bewondering voor haar hardwerkende echtgenoot. Pas wanneer hij een affaire begint met een andere vrouw terwijl zij zwanger is, raakt ze zo ontmoedigd dat ze hem verlaat. Ondertussen moet Lucas een hartoperatie uitvoeren op zijn partner dr. Runkleman en maakt hij een fatale fout...
Not Even The Trees (1998) Not Even The Trees (1998)
Monti is een 22-jarig model. Haar carrière is veelbelovend gestart, maar ze zit nu in een dal. Ze raakt gefrustreerd en zoekt een uitweg in overmatig drugsgebruik. Alex is een jonge vent die probeert zijn leven weer op te pakken. Als leukemiepatiënt weet hij wat het betekent om de dood onder ogen te zien. De twee ontmoeten elkaar en raken elkaar weer kwijt, maar de speciale band blijft bestaan. Tegen beter weten in probeert Alex om Monti uit de misère te slepen. Ze blijft snuiven en spuiten en glijdt langzaam in de afgrond…
Not Forgotten (2008) Not Forgotten (2008)
Bankmanager Jack Bishop en zijn Latijns-Amerikaanse vrouw Amaya wonen in een plaatsje in het Texaans-Amerikaanse grensgebied. Hun leven wordt overschaduwd door de ontvoering en dood van hun dochtertje. Amaya roept de hulp in van een expert in Latijns-Amerikaanse mystica om te achterhalen wat er precies gebeurd is met hun dochtertje. Maar de constante visioenen van deze vrouw dreigen een geheim verleden van de Bishops bloot te leggen.
Not in My Family (1993) Not in My Family (1993)
Na zes jaar huwelijk krijgt Veronica door de geboorte van haar kind problemen. Zij kan zich moeilijk aan haar kind hechten en stelt zich onder behandeling van een arts. Langzaam maar zeker komt naar boven dat zij door haar vader vroeger seksueel misbruikt is.
Not In This Town (1997) Not In This Town (1997)
Tammy Schnitzer en haar gezin wonen in Billings, Montana. Het plaatsje krijgt te maken met een racistische neo-nazigroep, die allerlei problemen veroorzaakt tegen de slachtoffers van hun haat. Terwijl het geweld in het plaatsje heviger worden, vraagt Tammy zich af of zij zich er actief mee moet bemoeien.
Not Like Everyone Else (2006) Not Like Everyone Else (2006)
Brandi is een studente op de Union Intermediate High School, een sterk beveiligde school sinds het bloedbad op Columbine. Ze heeft een gothische kledingstijl en wordt daarom gehaat op school. Wanneer de school erachter komt dat ze Stephen King-gelijknamige verhalen schrijft, schorsen ze haar onmiddelijk. Wanneer leerlingen haar betrappen op het bestuderen van wicca, beschuldigen ze haar van hekserij en het plaatsen van een vloek op een van de leraren.
Not Like Us (1995) Not Like Us (1995)
De jonge moeder Anita wil terug naar de grote stad. Maar door haar man Sam moeten ze nog zeker drie jaar in het saaie stadje Tranquility blijven wonen. Anita is woedend en wil scheiden. Dan leert ze haar levenslustige buurvrouw Janet kennen, die weer kleur in Anita's leven brengt. Maar dan lijken Janet en haar broer John met een serie moorden te maken te hebben.
Not My Kid (1985) Not My Kid (1985)
Alcohol, marihuana, cocaïne, LSD en "Angel Dust". De 15-jarige Susan gebruikt het allemaal. Ze leeft hoe langer hoe meer onder de hopeloze invloed van drugs! Het vergif beheerst haar leven. Eerst weet zij haar verslaving geheim te houden, maar de dag komt dat haar ouders de verschrikkelijke waarheid ontdekken. Een zware strijd vol emoties begint.
Not Now Darling (1973) Not Now Darling (1973)
Pelshandelaar Gilbert Bodley wil zijn getrouwde minnares Janie een dure nertsmantel schenken. Natuurlijk mag Janie's man daar niets van merken, dus biedt een assistent van Bodley de mantel aan Janie's man aan voor een spotprijs. De constructie blijkt niet goed te werken, want de mantel komt bij iemand anders terecht.
Not of This Earth (1957) Not of This Earth (1957)
Een buitenaards wezen wordt door middel van een vreemde laserstraal naar de Aarde gestuurd. Hij belandt in Calofirnië en gaat er naarstig op zoek naar vers bloed om het voortbestaan van zijn eigen ras te verzekeren.
Not of This Earth (1988) Not of This Earth (1988)
Een buitenaardse vampier wordt door middel van een vreemde laserstraal naar de Aarde gestuurd. Hij belandt in Californië en gaat er naarstig op zoek naar vers bloed om het voortbestaan van zijn eigen ras te verzekeren.
Not of This Earth (1995) Not of This Earth (1995)
Paul Johnson is naar de aarde gekomen om het leven van zijn volk te redden. Zijn uiterlijk is dat van een mens, maar achter zijn zonnebril verbergt hij een paar dodelijke ogen. Om zijn soortgenoten te kunnen helpen heeft Paul bovendien mensenbloed nodig. Daarvoor doet hij een beroep op dokter Frederick Rochelle en diens assistente Amanda, die hij laat geloven dat hij aan een vreemde ziekte lijdt.
Not Only But Always (2004) Not Only But Always (2004)
Deze biografische film toont het leven en werken van het komische Britse duo Dudley Moore (Aidan McArdle) en Peter Cook (Rhys Ifans). Vanaf hun jonge jaren, waarin zij als studenten spelen bij de komediegroep Beyond the Fringe, klimt hun carrière steeds hoger. Uiteindelijk verwerven zij bekendheid als de grofgebekte komedianten Derek and Clive, waarna hun glorie langszaam weer verbleekt.
Not Our Son (1995) Not Our Son (1995)
Als lid van het kerkkoor en succesvol reclameman in vaders bedrijf, is Paul voor George en Margaret de perfecte zoon. Toch maken ze zich zorgen over zijn gemoedstoestand; die er sinds zijn scheiding zienderogen op achteruit is gegaan. Wanneer zij op een dag Pauls gezicht herkennen op een compositietekening van een voortvluchtige pyromaan; zijn zij niettemin geschokt.
Not Quite Hollywood: The Wild, Untold Story of Ozpl... (2008) Not Quite Hollywood: The Wild, Untold Story of Ozpl... (2008)
Not Quite Human II (1989) Not Quite Human II (1989)
Chip de androïde jongen is terug en dit keer op de universiteit. Bovendien heeft hij een virus opgelopen waarbij hij de vreemste dingen doet, en is hij verliefd op Roberta, een andere androïde. Loopt dit nog goed af?
Not Tonight Henry (1961) Not Tonight Henry (1961)
Henry is een beetje gefrusteerd omdat zijn vrouw zo weinig aandacht aan hem schenkt. Hij begint te dagdromen en beleeft allerlei amoureuze avonturen met schoonheden uit de geschiedenis, zoals Cleopatra, Joséphine, Pocahontas, Delila, etc. In zijn gedachten is hijzelf natuurlijk resp. Marcus Antonius, Napoleon Bonaparte, John Smith, Samson, etc. Ondertussen is zijn vrouw een boek aan het lezen over beroemde minnaars uit het verleden. Wanneer Henry weer bij zijn positieven komt hoeft hij warempel van zijn vrouw niet meer op de bank te slapen – "althans vanavond niet, Henry".
Not Wanted on Voyage (1957) Not Wanted on Voyage (1957)
Albert Higgins en Cecil Hollebone zijn stewards op een cruiseschip op weg naar Tangiers. Wanneer tijdens de reis een aantal kostbare diamanten van een rijke passagier worden gestolen, gaan de twee stuntelige bedienden op zoek naar de juwelendief.
Not with My Wife, You Don't! (1966) Not with My Wife, You Don't! (1966)
De film gaat over het huwelijk van Tom Ferris (Curtis) dat een ernstige deuk krijgt wanneer zijn oude vriend Tank Martin (Scott) op de proppen komt.
Not without My Daughter (1991) Not without My Daughter (1991)
Moody is een Iranees die als dokter werkzaam is en hij woont met zijn Amerikaanse vrouw Betty en hun dochtertje Mahtob in de VS. Maar zijn vaderland trekt en hij overtuigt Betty ervan om met het gezin een vakantie in Iran door te brengen. Betty heeft haar bedenkingen, maar stemt er toch mee in. Eenmaal in Iran worden haar nachtmerries waarheid, wanneer Moody besluit dat het gezin in Iran zal blijven wonen. Betty wil ontsnappen om terug te keren naar Amerika, maar niet zonder haar dochtertje.
Note Bleue, La (1991) Note Bleue, La (1991)
Nohant, de zomer van 1846. George Sand en zijn kinderen bereiden een feest voor. Mauritius is een amateur marionettenspeler. Solange wordt een levensbewuste adolescente en is jaloers op de stormachtige relatie van haar moeder met Frédéric Chopin, die ernstig ziek is en wiens muziek de hele dag weerklinkt in het huis. De gasten zijn beroemd: de schilder Eugène Delacroix, de criticus Louis Viardot en zijn vrouw Pauline, beroepszangeres, Adalbert en Laure, Poolse vrienden van Chopin, die bij hem de nostalgie van zijn vaderland aanwakkeren. De vertrouwelijke gesprekken, de afrekeningen, de zon en het onweer volgen elkaar op. George betrapt Frédéric met Solange.
Notebook, The (2004) Notebook, The (2004)
Allie Hamilton komt begin jaren '40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf 't eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.
Notebooks of Cornelius Crow, The (2005) Notebooks of Cornelius Crow, The (2005)
Een man heeft het grote geheim van de stad Londen ontdekt, maar zijn ontdekking brengt hem in gevaar. Hij schrijft al zijn bevindingen en ontdekkingen op in notitieboekjes en laat die achter bij zijn protegé Jack Cade. De jonge man probeert de notities te ontcijferen voordat een geheime organisatie hem opspoort en de boekjes in beslag neemt.
Notes on a Scandal (2006) Notes on a Scandal (2006)
Sheba Hart krijgt een nieuwe baan als kunst-lerares aan een hoog aangeschreven school. Veel mensen blijken tot haar aangetrokken te worden en ze krijgt zelfs in het geheim een affaire met één van haar leerlingen. Barbara Covett is de enige die haar geheim kent.
Nothin' 2 Lose (2000) Nothin' 2 Lose (2000)
Er is maar één ding dat het leven van een jonge hip-hop muziekproducer kan vergallen..Trouwen! Kwame krijgt van zijn mooie vriendin ( Yasmine) een ultimatum. In 30 dagen moet hij bewijzen dat hij kan veranderen van een losbollig feestvarken in een gedegen echtgenoot. Met Kwames huidige lifestyle van basketballen, concerten, feestjes en flirten zal het met de dames niet meevallen..
Nothing (2003) Nothing (2003)
Dave en Andrew zijn vrienden sinds hun jeugd, en lijken hun plaatsje in de wereld maar niet te kunnen vinden. Samen wonen ze in een vervallen huisje bij de snelweg, maar ook daar worden ze maar niet gelukkig. Dave staat op de rand van een zenuwinzinking, terwijl Andrew krampachtig probeert zijn loser-imago af te schudden. De twee mannen zijn de wanhoop nabij, en wensen innig dat alles zou verdwijnen. Tot hun grote verbazing gebeurt dat ook, en niet lang na hun wens zijn zij de enige overlevenden in een wereld vol niets.
Nothing But a Man (1964) Nothing But a Man (1964)
Alabama 1963. Een jonge zwarte man houdt van de blanke dochter van een minister en wordt gediscrimineerd. Hij probeert om normaal gevonden te worden, maar in een tijd waarin rassenhaat veel voorkomt lijkt dit onmogelijk te zijn.
Nothing But the Night (1972) Nothing But the Night (1972)
Een aantal kinderen wordt ingespoten met een serum uit overleden mensen. Hierdoor veranderen ze in bloeddorstige moordenaars, die heel Londen in een ware hel veranderen.
Nothing But the Truth (1995) Nothing But the Truth (1995)
Een leugendetector-specialiste (Wettig) start een romance met een dokter (Olin) die ze net van seksmoord heeft vrijgepleit met haar detector. Maar misschien is het apparaat niet accuraat genoeg.
Nothing But the Truth (2008) Nothing But the Truth (2008)
In Washington D. C. komt Rachel Armstrong (Kate Beckinsale), een vrouwelijke verslaggeefster in de problemen nadat zij de ware identiteit van een CIA agent openbaar heeft gemaakt. Er staat haar een celstraf te wachten omdat ze haar bron blijft beschermen.
Nothing But Trouble (1944) Nothing But Trouble (1944)
Stan en Ollie vinden, na enige jaren werkloos geweest te zijn, hun droombaan: ze werken als respectievelijk kok en butler voor een koninklijke familie in ballingschap. Maar, al snel raakt het duo verstrikt in de intriges aan het hof.
Nothing But Trouble (1991) Nothing But Trouble (1991)
Een mooie dame vraagt de financieel uitgever, of ze een lift kan krijgen naar een galabal waar hij zelf niet heen had gegaan. Door toedoen van een stel Braziliaanse cliënten nemen ze echter een omweg door een verlaten mijnstad. Vanaf het moment dat ze de snelheidslimiet overschrijden komt er niets dan problemen met de lokale rechtspraak.
Nothing in Common (1986) Nothing in Common (1986)
David Basner is een blitse, populaire reclameman. Zijn geslaagde, vaak gedurfde campagnes hebben hem een stevige reputatie en een fikse promotie opgeleverd. Zijn ambities reiken echter verder. Hij wil vennoot worden van zijn firma en de absolute top bereiken. Zijn bazen zeggen geen nee, maar vinden wel dat hij eerst nieuwe, grote klanten moet aanbrengen. Die kans krijgt hij wanneer hij door omstandigheden een afspraak kan regelen met Andrew Woolridge, directeur-eigenaar van een luchtvaartmaatschappij. Woolridges dochter Cheryl-Ann is bovendien zeer aantrekkelijk, zij het afstandelijk, nuchter en zeer zakelijk. Wie ook niets meer met elkaar gemeen hebben, zijn Davids ouders. Na 36 jaar huwelijk is ma Basner eruit getrokken en in een eigen flat gaan wonen. David, die weinig of geen aandacht meer schonk aan zijn ouders, wordt plots door hen opgeëist en met een voor hem totaal nieuwe verantwoordelijkheid geconfronteerd...
Nothing Is Private (2007) Nothing Is Private (2007)
Het verhaal van een dertienjarig Arabisch-Amerikaans meisje dat een veilig pad moet navigeren tussen haar relaties met een bevooroordeelde legerreservist en haar onderdrukkende Libanese vader. Gebaseerd op de roman Towelhead van Alicia Erian.
Nothing Lasts Forever (1984) Nothing Lasts Forever (1984)
Adam (Zach Galligan) probeert kunstenaar te worden, maar hij weet niet in wat: schilderen, schrijven, piano spelen, enz. Hij verhuist naar Manhattan en met de hulp van Mara (Apollonia Van Ravenstein) probeert Adam uit te zoeken wat hij wil doen met zijn leven. Op een dag vertelt een groep zwervers dat hij een antwoord hierop kan vinden op de maan. Hij vliegt met een bus naar de maan en moet daar Eloy (Lauren Tom), een maanmeisje redden.
Nothing Personal (1995) Nothing Personal (1995)
Aan de vooravond van het bestand tussen de protestantse paramilitairen en de katholieken gaat een bom af in een protestantse pub. Er volgt een dag vol geweld en bloedvergieten. Vrienden doden vrienden en iedereen is slachtoffer; maar het is 'niets persoonlijks'.
Nothing Sacred (1937) Nothing Sacred (1937)
In New York is niets heilig, iedereen bedondert elkaar. Als hij voor de Morning Star de dodelijke ziekte van een radium-vergiftiging patiënt wil uitbuiten is hij alles behalve welkom in haar geboortestad. Hij vindt haar en neemt haar mee naar New York al heeft ze allang gehoord dat ze niets mankeert.
Nothing Sacred (2008) Nothing Sacred (2008)
Naast de wereld die wij kennen, bestaat er ook een wereld die wij niet willen zien, een mythisch universum vol magie. Volgens een profetie zullen de tweelingen Blue en Delilah de moord op hun moeder wreken door hun vader, de zwarte magiër Chambers, te doden. Om hem te vinden, doorkruisen ze de hele wereld en maken ze jacht op hun ontelbare broers en zussen. Maar hun tijd raakt op. Chambers is hen steeds een stap voor en staat op het punt om het lot te bedriegen en onsterfelijk te worden. Als hij slaagt, zal niets of niemand hem nog kunnen stoppen.
Nothing So Strange (2002) Nothing So Strange (2002)
Het is 2 december 1999 en Bill Gates wordt tijdens een toespraak in MacArthur Park, Los Angeles, met enkele schoten het zwijgen opgelegd. De dader is ene Alek Hidell, die met zijn laffe daad een nieuwe klassenstrijd wilde uitlokken. Dat is althans de officiële versie van de gebeurtenissen. Een kleine groep verontruste Amerikanen, Citizens For Thruth genaamd, vermoedt heel andere motieven en gaat een gevecht aan om de waarheid alsnog boven water te krijgen. Een nobel streven, alleen pakken ze het niet erg handig aan.
Nothing to Lose (1996) Nothing to Lose (1996)
Ray is een schoenenverkoper, maar droomt ervan om ooit veel beter werk te kunnen vinden en te trouwen met zijn high-school liefde. Net als Mike en Butchie voelt hij veel voor de American dream, maar nadat Ray veel schulden maakt bij een ene Donny, beseft hij dat dit het einde van zijn droom kan betekenen.
Nothing to Lose (1997) Nothing to Lose (1997)
Nadat Nick Beam (Tim Robbins) zijn vrouw met zijn baas heeft betrapt, gaat hij er met de blik op oneindig vandoor. Onderweg wordt hij overvallen door T. Paul (Martin Lawrence). Dit gaat echter niet van een leien dakje aangezien Nick toch niets meer te verliezen heeft. De overval verandert in een ontvoering van de overvaller.
Nothing Too Good for a Cowboy (1998) Nothing Too Good for a Cowboy (1998)
Een brave New Yorker, Richmond, en een cowboy, Pan, werken samen om een winstgevende veeboerderij in Canada op te richten. Maar wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, trekken hun investeerders zich terug en worden de twee jongemannen opgeroepen voor het leger. Daardoor moeten ze hun onbetrouwbare partners, en Richmond zijn vrouw Gloria, achterlaten om zich bij het leger aan te sluiten.
Notícias de Uma Guerra Particular (1999) Notícias de Uma Guerra Particular (1999)
Documentaire over het stedelijke geweld in Brazilië, voornamelijk in Rio de Janeiro. De politieagenten, drugdealers en sloppenwijkbewoners zitten gevangen in een dagelijkse orgie van geweld, waar geen winnaars zijn.
Noticias Lejanas (2004) Noticias Lejanas (2004)
Middenin de Mexicaanse vlakte heeft een groep werklieden een kleine gemeenschap neergezet, bekend onder de naam 'Nummer 17'. Martín kwam op Nummer 17 wonen toen hij nog een jongetje was. Op een dag besluit hij op zoek te gaan naar zijn echte vader, een tocht die hem uiteindelijk naar Mexico-stad voert. Zijn vader blijkt echter onvindbaar en al gauw komt Martín terecht in een wereld die wellicht nog uitzichtlozer is dan degene die hij achtergelaten heeft.
Notorious (1946) Notorious (1946)
Spionagefilm van Alfred Hitchcock over een Amerikaanse vrouw (Ingrid Bergman) die voor de Amerikaanse geheime dienst samenwerkt met Devlin (Cary Grant) in Rio De Janeiro. Het duurt niet lang tot ze verliefd wordt op hem.
Notorious (1992) Notorious (1992)
Alicia, de dochter van een veroordeelde communistische spion, wordt verliefd op CIA-agent Devlin en gaat met hem naar Parijs. Daar krijgt ze de opdracht om de communistische Alex te verleiden. Ze slaagt hierin en trouwt met hem, maar als hij erachter komt dat ze een spionne is, probeert hij haar te vergiftigen. Remake van Hitchcocks versie.
Notorious (2009) Notorious (2009)
Opgegroeid in Brooklyn, had Christopher Wallace geen eenvoudige jeugd. Zijn vader verliet zijn moeder toen Wallace twee jaar oud was en op twaalfjarige leeftijd ging Christopher drugs verkopen. Toen hij op zeventienjarige leeftijd definitief met school stopte, kwam hij terecht in een neergaande spiraal criminaliteit en drugs. De muziek bleek uiteindelijk zijn redding, maar later ook zijn ondergang. Als 'Unsigned Hype' wist hij uit te groeien tot een van de grote namen in de hip-hop muziek. Deze film volgt het veel bewogen leven van hip-hop zwaargewicht Christopher Wallace, beter bekend als 'The Notorious B.I.G.'.
Notorious Bettie Page, The (2005) Notorious Bettie Page, The (2005)
Het verhaal over Bettie Page, het bekendste pin-up model uit de jaren '50. Bettie haalde zich de toorn van conservatief Amerika op de hals, in het bijzonder als gevolg van een serie sm-foto's waarin ze als dominante dame poseerde. De aversie tegen Page leidde zelfs tot een onderzoek van de Senaat en diverse politici die de zaak voor hun eigen politieke agenda gebruikten.
Notorious Big Sin City (1970) Notorious Big Sin City (1970)
Een man neemt zijn vriend mee naar Los Angeles om naar vrouwen te gluren. Door het kijken naar de mensen die seks hebben voor hun raam, komt de man veel meer te weten over seks en volgt hij het leven van de vrouwen die hij bespioneert.
Notorious Landlady, The (1962) Notorious Landlady, The (1962)
Wanneer William Gridley arriveert in Londen huurt hij een een gedeelte van Carly Hardwicke's huis en wordt verliefd op haar. Gridley weet echter niet niet dat veel mensen denken dat ze haar man heeft vermoord, maar zijn baas, de Amerikaanse ambassadeur, weet dit en vat dit nogal zwaar op. Als Gridley Carly voorstelt aan zijn baas weet hij zijn baan te behouden en en er wordt prompt een detective op de zaak gezet. Als de twee besluiten om mee te helpen, is dit het begin van een hoop problemen.
Notorious Mr. Monks, The (1958) Notorious Mr. Monks, The (1958)
Terwijl hij staat te liften, wordt een jongeman meegenomen door een dronken automobilist. De dronken man neemt de jonge man mee naar zijn huis, waar hij diens vrouw ontmoet. Eenmaal in het huis loopt alles uit de hand, en als er zelfs een moord wordt gepleegd weet de jongen niet hoe snel hij daar weg moet komen.
Notorious Woman (1974) Notorious Woman (1974)
Miniserie over leven van Aurore Dupin, die schreef onder het pseudoniem van George Sand. Vaak droeg ze mannenkleren, en gedroeg zich als een man. Haar verschijningen in het openbaar deden dan ook veel stof opwaaien. Haar vreemde gewoonten weerhielden enkele grote componisten er niet van, om naar haar hand te dingen. Dupin werd aanbeden door de componisten, maar hield hen altijd op afstand. Alleen met Chopin ondernam ze enkele reizen, waaronder een gezondsheidskuur op Mallorca. Haar dochter, uit een eerder huwelijk, moest echter niets van al die aandacht voor haar moeder hebben, en probeerde hen dwars te zitten.
Notre Dame de Paris (1956) Notre Dame de Paris (1956)
In het Parijs onder Lodewijk XI, krijgt een mismaakte klokkenluider de opdracht van een alchemist om een mooie zigeunerin te ontvoeren, die het middelpunt van nog andere amoureuze rivaliteiten is.
Notre Histoire (1984) Notre Histoire (1984)
Robert ontmoet Donatienne in de trein. Ze vertelt hem een verhaal over een man en een vrouw die elkaar in de trein ontmoeten, resulterend in een erotische nacht. Robert is zo van haar onder de indruk dat hij niet één maar vele nachten bij haar doorbrengt en zijn vrouw totaal vergeet. Vervolgens blijkt dat Donatienne sexuele relaties met alle mannen in haar omgeving heeft.
Notre Musique (2004) Notre Musique (2004)
In drie delen (Hel, Vagevuur en Paradijs) mengt Notre Musique fictieve figuren met bestaande mensen, zoals de dichter Mahmoud Darwich, de schrijver Pierre Bergounioux, maar ook schrijver-regisseur Jean-Luc Godard zelf.
Notre Univers Impitoyable (2008) Notre Univers Impitoyable (2008)
Voor Margot en Victor gaat alles opperbest in hun wereld. Zij zijn jonge, knappe, dynamische bedienden in hetzelfde kabinet van een advocatenkantoor en ze streven beiden naar de perfecte liefde. Maar vanaf de dag waarop Nicolas Bervesier, hun werkgever, wordt verplicht om een nieuwe vennoot te benoemen verandert hun leven.
Nottata, La (1974) Nottata, La (1974)
Twee Milanese meisjes, Susi en Angela, ontmoeten elkaar toevallig in een publiek toilet en vinden er een kostbare ring die een dame in verstrooidheid heeft achtergelaten. Ze besluiten de ring te verkopen en nemen een taxi, maar de chauffeur rijdt met hen niet naar de plaats die ze verwacht hadden.
Notte al Cimitero, Una (1987) Notte al Cimitero, Una (1987)
Vijf bandieten moeten om een prijs te winnen een nacht op een kerkhof doorbrengen in één van de daar aanwezige catacomben. Het blijkt dat ze die nacht heel wat zombies en vampieren zullen moeten bevechten.
Notte Brava, La (1959) Notte Brava, La (1959)
Drie jonge criminelen uit Rome worden gevolgd terwijl ze hun dag doorbrengen met kleine diefstallen en het bezoeken van prostituees. De jongens denken die vrouwen te kunnen besodemieteren, maar de vrouwen zijn slimmer en stelen het geld van de jongens. Die gaan dan weer de stad in en zoeken ruzie met drie homoseksuelen en proberen nog wat vrouwen te versieren.
Notte Che Evelyn Uscì dalla Tomba, La (1971) Notte Che Evelyn Uscì dalla Tomba, La (1971)
De rijke en perverse Lord Alan Cunningham lokt mooie jonge vrouwen onder valse voorwendselen zijn kasteel in, waar hij hen vervolgens grof misbruikt en vervolgens op gruwelijke wijze vermoordt. Eén van de dode vrouwen komt echter 'terug' om op een gepaste wijze wraak te nemen...
Notte degli Squali, La (1987) Notte degli Squali, La (1987)
David moet voor zijn leven vechten tegen gangsters die zijn broer hebben vermoord vanwege een CD met daarop bewijs van hun illegale activiteiten. Wanneer David die CD in bezit krijgt gaat hij naar Mexico waar hij op haaien gaat jagen. Wie zal David eerder te pakken krijgen, de gangsters of de haai?
Notte dei Dannati, La (1971) Notte dei Dannati, La (1971)
Jean Duprey en zijn vrouw Danielle zijn twee journalisten met een speciale interesse voor onopgeloste mysteries. Zij krijgen een opdracht van een oude vriend van Jean, de Graaf Guillaume de Saint Lambert, die door een onbekende ziekte geveld is en op het punt staat te sterven. Hij leeft met zijn echtgenote en bedienden in een oud kasteel. Spoedig ontdekt Duprey dat de vrouw van zijn vriend een heks is, die oorspronkelijk in de 18de eeuw werd verbrand, en dat Guillaume onder haar slechte invloed staat. Zij beoefent de Zwarte Magie en door alle leden van de familie Saint Lambert uit te roeien zal zij het eeuwige leven krijgen. Duprey breekt de marmeren kist, die de as van de heks bevat en zal samen met Danielle getuige zijn van een reeks afgrijselijke rituele moorden.
Notte dei Diavoli, La (1972) Notte dei Diavoli, La (1972)
Nicolas wordt in het ziekenhuis opgenomen waar zijn gruwelijk verhaal door flash-backs wordt verteld. Hij had voordien een auto-ongeval ergens diep in een Joegoslavisch bos en vond een afgelegen huis waar hij onderkomen voor de nacht kreeg. De familie die er woonde had duidelijk angst voor de buitenwereld. 's Avonds werden alle deuren en vensters gebarricadeerd. Hij hoorde vreemde geluiden tijdens de nacht en 's morgens werd hem over een heks verteld die in het bos leefde. Die heks had al één van de broers van de familie gedood. De vader besloot zich te wreken en vertelde zijn familie dat hij voor zes uur 's avonds moest thuis zijn...
Notte dei Serpenti, La (1970) Notte dei Serpenti, La (1970)
Hernandez, de sheriff van een klein Mexicaans dorp, verzamelt een groep stedelingen met de bedoeling de jonge wees Manuel te doden en hem te beroven van zijn erfenis. Luke, die een alcoholist is geworden nadat hij per ongeluk zijn eigen zoon had vermoord, wordt aangewezen voor de taak. Maar Luke komt tot inkeer en besluit het arme kind te verdedigen...
Notte del Grande Assalto, La (1960) Notte del Grande Assalto, La (1960)
1500 voor Christus: Graaf Fabio en zijn zuster Isabelle leven in het familiekasteel. Marco Sforza verneemt dat er een complot tegen Fabio wordt gesmeed en probeert hem te waarschuwen, maar hij komt te laat. Marco wordt verliefd op Isabelle. Helaas wordt het meisje gedwongen te huwen met een Borgia, één van de moordenaars van haar broer. De twee beroemde Italiaanse families, de Sforzas en de Borgias, besluiten een bloedige en dodelijke strijd te leveren. Slaagt Marco erin de Borgias te overwinnen en de droom van zijn liefde te realiseren?
Notte di San Lorenzo, La (1982) Notte di San Lorenzo, La (1982)
10 Augustus betekent in de Toscaanse omgeving de 'nacht van de vallende sterren'. Voor elke ster mag men een wens doen. Een vrouw vraagt om woorden om haar zoon te vertellen wat er op die zelfde nacht in W.O. II gebeurde. Italië werd bezet door de Nazi's en de fascisten maakten de bewoners van haar dorp wijs dat ze veilig waren. Velen geloofden dit niet en besloten op pad te gaan richting de partizanen. Er volgt een exodus van de dorpelingen, waaronder de vrouw, toen zes jaar oud.
Notte Pazza del Conigliaccio, La (1967) Notte Pazza del Conigliaccio, La (1967)
Aldo is een gewone man uit de middenklasse en brengt een vervelende zomer door in de stad terwijl zijn familie op vakantie is. De nacht alvorens ze terugkeren beslist hij er nog eens goed van te profiteren. Hij ontmoet de mooie Debra en neemt haar mee naar zijn huis. Terwijl hij in de keuken een drankje aan het klaarmaken is, hoort hij een schot. Het meisje heeft zelfmoord gepleegd. Aldo is helemaal van de kaart. Hij vraagt zich af hoe hij ooit nog zijn familie, zijn verwanten, buren en medewerkers onder ogen zal kunnen zien. Ontredderd slentert hij de hele nacht door de stad en ontmoet er verschillende soorten mensen: een priester, een dief, een kelner, een testpiloot - goeden en slechten - iedereen met hun eigen verhaal...
Notte, La (1961) Notte, La (1961)
Er wordt een feestje georganiseerd ten gelegenheid van het nieuwe boek van schrijver Giovanni Pontano. Alvorens hij daar arriveert is de avond al dramatisch. Hij en zijn vrouw bezoeken een vriend in het ziekenhuis die stervende is en vervolgens (op weg naar 't feestje) besluit zijn vrouw dat ze van hem walgt en stapt de auto uit.
Notte, Una (2008) Notte, Una (2008)
Salvatore, Annamaria, Alfonso en Riccardo komen uit de hogere middenklasse van Napels. Zij zijn rond de veertig. Ze wonen elders omwille van hun werk of hun carrière. Zij keren naar hun geboortestad terug voor de begrafenis van hun vriend Antonio. 's Avonds besluiten ze samen te eten. Ze beginnen te vertellen over hun ervaringen en gedeelde herinneringen van vroeger. Hun conversaties duren de hele nacht.
Notti Bianche, Le (1957) Notti Bianche, Le (1957)
De verlegen Mario loopt op een avond over een brug en ontmoet de vreemde Natalia, die op haar geliefde wacht. Wanneer deze niet komt opdagen vraagt ze Mario een boodschap af te geven in het hotel waar ze denkt dat haar geliefde verblijft. Hij stemt in... maar vernietigt het briefje.
Notti del Terrore, Le (1981) Notti del Terrore, Le (1981)
Een professor opent per ongeluk een grafkelder waaruit honderden hongerige zombies ontsnappen. De professor probeert de monsters nog te stoppen, maar kan niet voorkomen dat de dingen een feestje van de jet-set behoorlijk op stelten zetten.
Notti di Cabiria, Le (1957) Notti di Cabiria, Le (1957)
Cabiria is een prostituee in een arme wijk in Rome, die op zoek is naar ware liefde. Telkens loopt het echter op een teleurstelling uit.
Notti di Lucrezia Borgia, Le (1959) Notti di Lucrezia Borgia, Le (1959)
Lucretia Borgia (Belinda Lee) is een gevaarlijke vrouw, die haar zinnen heeft gezet op zwaardvechter Frederico (Jacques Sernas), die voor haar broer Cesare (Franco Fabrizi) werkt. Naast haar zelfmoordneigingen is Lucretia's grootste probleem een knappe rivale, Diana d'Alva (Michèle Mercier), die ook naar Frederico's gunsten dingt. Op dit punt kan zij samenspannen met haar broer, die juist Diana voor zichzelf bestemd heeft.
Notti e Donne Proibite (1963) Notti e Donne Proibite (1963)
In de theaters en nachtclubs van Parijs, Madrid, Hamburg, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten, gebeurt het vaak dat danseressen en variété-actrices vermist geraken. Vaak blijven ze spoorloos. Deze documentaire stelt een onderzoek in.
Notti Erotiche dei Morti Viventi, Le (1980) Notti Erotiche dei Morti Viventi, Le (1980)
Een zeiler neemt een Amerikaanse zakenman en zijn vriendin mee naar een tropisch eiland, waar de zakenman een toeristenresort wil bouwen. Al snel verschijnt een vreemd voodoo-koppel ten tonele, dat het stel waarschuwt dat er vreselijke dingen kunnen gebeuren als zij nog langer op het eiland blijven. En het duurt dan ook niet lang voor er hongerige zombies verschijnen.
Notting Hill (1999) Notting Hill (1999)
De beroemde Amerikaanse actrice Anna Scott komt per ongeluk de weinig succesvolle boekverkoper William Thacker tegen. Ze worden verliefd, maar het samenzijn met één van de populairste vrouwen van de wereld blijkt voor William niet gemakkelijk.
Nou, Dat Was Het Dan! (2005) Nou, Dat Was Het Dan! (2005)
In 1980 gaat journalist Ruud den Drijver in de clinch met de twee beruchtste regisseurs van Nederland: Paul Verhoeven en Wim Verstappen, gepassioneerde filmmakers, concurrenten en collega’s. Een volledig uit de hand lopend dubbelinterview over o.a. pijpen en filmkunst. 25 jaar later (Wim Verstappen is inmiddels overleden) ontmoeten den Drijver en Verhoeven elkaar opnieuw, tijdens het filmfestival van Cannes. Verhoeven heeft ondertussen furore gemaakt in Hollywood en spreekt openhartig over de huidige neo-conservatieve politiek van de VS en over zijn werk in Hollywood. NOU, DAT WAS ‘T DAN! (1980 – 2005) is een terugblik op de carrières van twee gedreven filmregisseurs en een tijdsdocument met heftige uitspraken.
Nourrice, La (2004) Nourrice, La (2004)
Eind 19de eeuw verlaat Madeleine (Quinton) haar boerderij en de man met wie ze gedwongen was te trouwen, om werk en haar oude vlam Mathieu (Elkaïm) in Parijs op te zoeken. Werk vindt ze als voedster, maar haar kind moet ze afstaan. Ze moet zich helemaal richten op het kind van haar werkgever. Mathieu ontmoet ze in het geheim.
Nous Étions un Seul Homme (1979) Nous Étions un Seul Homme (1979)
In de herfst van 1943 woont Guy Rouveron (Serge Avedikian) op het Franse platteland. Zijn vriendin Janine (Catherine Albin) woont in het naburige dorp. Op zekere dag vind hij de gewonde, Duitse soldaat Rolf (Piotr Stanislas) in het bos en neemt hem mee naar huis. Als Rolf eenmaal hersteld is, wil Guy hem niet laten gaan en Rolf besluit te blijven. Als de relatie tussen de twee mannen ook seksueel wordt, steekt jaloezie de kop op.
Nous Irons à Paris (1950) Nous Irons à Paris (1950)
Jacques, Paul en Julien hebben slechts één passie: een radioprogramma verzorgen. Maar de radiozender wil hen niet en het drietal besluit dan maar zelf in het geheim met een radiozender te starten. Mama Terrine, een brave boerin, stelt haar zolder ter beschikking. Daar kunnen ze volledig clandestien werken, want ze worden zelfs nog beschermd door de jachtopziener Honorin. Ze richten Radio X op. Al vlug hebben ze veel luisteraars, want ze brengen een gevarieerde mix van goede muziek en vrolijke commentaar. Maar voor hun populariteit moeten ze uiteindelijk boeten want op een dag heeft de politie hen gelokaliseerd.
Nous Irons Tous au Paradis (1977) Nous Irons Tous au Paradis (1977)
Manager Etienne, monteur Daniel, tennisleraar Bouly en dokter Simon zijn vrienden. De casanova's hebben stuk voor stuk zo hun moeite met vrouwen: Etienne bespioneert zijn vrouw, Simon lijdt onder zijn strenge moeder en troost zichzelf met jonge patiëntes, en homoseksueel Daniel wordt verliefd op zijn dominante cheffin.
Nous Ne Vieillirons Pas Ensemble (1972) Nous Ne Vieillirons Pas Ensemble (1972)
Jean is een vervelende, dominante man. Hoewel hij nog samenleeft met zijn vrouw is hun huwelijk in feite al lang voorbij. Al zes jaar lang heeft Jean een verhouding met de veel jongere Christine. Ook deze relatie begint langzaamaan scheuren te vertonen.
Nous Nous Sommes Tant Haïs (2007) Nous Nous Sommes Tant Haïs (2007)
Jürgen Koller, een SS-officier, en Marie Destrade, een Française, hebben aan het eind van de Tweede Wereldoorlog een verhouding gehad. Uit deze verhouding wordt Pierre geboren. Koller moet na de oorlog eerst mijnen opruimen, voordat hij aan de slag kan als journalist bij de krant in Stuttgart. Marie is een bediende in een café-eethuis. Koller wordt door zijn krant uitgezonden om de ontwikkelingen te verslaan van de totstandkoming van de EGKS en eet dan toevallig in het horecabedrijf waar Marie werkt. De liefde begint van voor af aan, probleem daarbij is het opvoeden in Frankrijk van een kind van een Duitser vlak na die oorlog. Marie heeft destijds aangegeven dat ze verkracht is om te voorkomen dat ze werd uitgemaakt en behandeld als moffenhoer. Als de liefde doorzet, moet dat natuurlijk aan beide families verteld worden; dit geeft de nodige strubbelingen.
Nous Sommes Tous Encore Ici (1997) Nous Sommes Tous Encore Ici (1997)
Deze film bestaat uit drie delen, die elk een verschillende periode van onze geschiedenis beslaan. Het gaat over drie komieken, twee vrouwen en een man. In het eerste deel zien we een fragment van de Górgias van Plato, een dialoog tussen Kallikles en Socrates. Deze dialoog wordt gevoerd tussen twee vrouwen in het comfortabele appartement van een van de twee, die, gevolgd door de andere vrouw, al pratend gewoon doorgaat met haar bezigheden. In het tweede deel zien we een theaterscène die klaar is om gerepeteerd te worden. De komiek reciteert een tekst van Hannah Arendt, een betoog over het totalitarisme. In het derde deel vormen hij (ex-komiek) en zij (ex-Socrates) een paar dat we van nabij volgen.
Nous/Autres (2003) Nous/Autres (2003)
Helga (82) en Yann (66) wonen in hartje Brussel, in de buurt van het Klein Kasteeltje. De wijk waar de nieuwe vluchtelingen en migranten wonen. Ze hebben er een nieuw leven opgebouwd. Een nieuw leven met gelukkige en minder gelukkige momenten. Ze hebben geen spijt. Het verleden; de verdwijning van naasten, hun ballingschap, de miserie, liggen achter hen. NOUS /AUTRES legt de weg af via hun bestaan, hun heden en de contradictorische en complexe band met de stad van vandaag. Nu is er 'de andere', de migrant , de vluchteling. Hij woont in dezelfde stad, in dezelfde buurt, in dezelfde straat. De andere is een stomme getuige, er wordt over hem gepraat zonder hem te kennen.
Nouveau Monde, Le (1995) Nouveau Monde, Le (1995)
Het is 1950, een Franse jongen groeit op in de buurt van een Amerikaanse militaire basis en leert zo steeds meer Amerikaanse dingen te waarderen. Als hij bij toeval een soldaat ontmoet, wordt de jongen geleerd te leven volgens de Amerikaanse manier.
Nouveau Protocole, Le (2008) Nouveau Protocole, Le (2008)
Kraft kan maar niet accepteren dat zijn zoontje door een noodlottig ongeluk om het leven is gekomen. Om wat meer begrip over de gebeurtenissen rondom het sterfgeval te krijgen stelt hij een persoonlijk onderzoek in. Een onderzoek dat hem leidt naar de gevaarlijke manipulaties van de farmaceutische industrie.
Nouveau Testament, Le (1936) Nouveau Testament, Le (1936)
Dokter Jean Marcelin, een alerte vijftiger, leidt een gewoon burgerleventje samen met zijn echtgenote Lucie, een kokette maar grillige dame die hem met Fernand Worms, een vriend van de familie bedriegt. Jean heeft in zijn kabinet Juliette Lecourtois als stenotypiste aangeworven, een charmante jonge vrouw. Korte tijd later wordt de dokter vermist en men denkt dat hij gestorven is. Bij de opening van zijn testament blijkt dat hij ervan op de hoogte was dat zijn echtgenote een minnaar had en dat hij daarom al zijn bezittingen aan zijn jonge assistente nalaat. Maar een tijd later komt zijn vrouw nog voor een andere verrassing te staan.
Nouvelle Chance (2006) Nouvelle Chance (2006)
De oude Odette Saint-Gilles is een vergeten actrice die haar tijd doorbrengt in een bejaardenhuis, Augustin Dos Santos onderhoudt het zwembad in het Ritz hotel, Bettina Fleischer speelt de hoofdrol in een populaire soap en de jonge Raphaël bezit een onrustwekkende schoonheid. Deze vier mensen ontmoeten elkaar en door deze ontmoeting zal hun leven fundamenteel veranderen.
Nouvelle Eve, La (1999) Nouvelle Eve, La (1999)
Camille (Karin Viard) wil niets weten van een traditionele levenswandel. Alles is voor haar op voorhand vervelend, saai en oubollig. Huwelijk vindt ze absurd, kinderen een last en mannen dienen alleen om haar te beschermen en te bevredigen. Daardoor flirt ze van de ene man naar de andere, zelfs vrouwen. Ze bezoekt zelfs swinger party's en laat zich in bepaalde gelegenheden gebruiken als een een hoer. Doordat deze ontmoetingen haar maar gedeeltelijk bevredigen is ze neurotisch geworden. Op zo een depressief moment ontmoet ze toevallig een getrouwde man, Alexis (Pierre-Loup Rajot). Hij schenkt haar vertrouwen en ze ziet dat als liefde. Alexis is een socialistische militant en om zoveel mogelijk bij hem te zijn wordt ze dit ook, ze dringt zelfs ook in zijn familie binnen kan goed overweg met zijn kinderen en helpt hen zelfs verhuizen. Maar Alexis wil zich nog niet binden, en dan ontmoet ze Ben (Sergi Lopez).
Nouvelle France (2004) Nouvelle France (2004)
François Le Gardeur keert terug naar Canada, nadat hij in het Parijse Sorbonne zijn rechtenstudie heeft afgerond. Hij weigert echter om weer bij zijn bourgeois-familie te gaan wonen. Echter, op aandringen van zijn vriend Owashak keert hij toch terug naar zijn familie in Québec. Hij komt te laat, zijn vader is dan net drie dagen geleden overleden en deze laat hem een erfenis na, die hem meer kwaad dan goed zal doen. Bovendien ontmoet François Marie-Loup, een jonge vrouw met een slechte reputatie.
Nouvelle Vague (1990) Nouvelle Vague (1990)
Een man kijkt terug op zijn leven. Is hij nog in leven of is hij opgestaan uit de dood? Theologische overwegingen beginnen een rol te spelen in zijn gedachten.
Nouvelle Vie, Une (1993) Nouvelle Vie, Une (1993)
De film gaat over de 20-jarige Tina. Ze heeft weliswaar een aardige vriend, maar voorlopig woont ze nog thuis en moet ze als filiaalhoudster van een supermarkt de kost verdienen voor het 'ouderlijk gezin'. Maar er gloort licht aan de horizon: Tina leert via haar halfzusje de wereld van de rijkenkennen, en ontmoet haar vader die ze alleen maar van een foto kent.
Nouvelles du Bon Dieu, Des (1996) Nouvelles du Bon Dieu, Des (1996)
Schrijver Battavia pleegt zelfmoord en tegelijkertijd denken een taxi-chauffeuse en haar broer dat zij denkbeeldige karakters in een verhaal zijn, geschreven door God. Omdat ze een hekel hebben aan hun leventje gaan ze op zoek naar God om hem het verhaal te laten herschrijven. Aangezien ze denken dat alles wat gebeurt toch denkbeeldig is, vermoorden, beroven en gijzelen ze mensen op weg naar hun doel.
Novecento (1976) Novecento (1976)
In deze film ontstaat een vriendschap tussen landeigenaar Alfredo (Robert De Niro) en boerenzoon Olmo (Gérard Depardieu) tegen de achtergrond van het Italiaanse leven in de eerste helft van de 20ste eeuw. De bewustwording van de boerenonderdrukking leidt tot de opkomst van het fascisme in Italië waardoor de vriendschap op de proef wordt gesteld.
Novelle Licenziose di Vergini Vogliose (1973) Novelle Licenziose di Vergini Vogliose (1973)
Een typisch anthologie uit de "Decamerone" van Boccaccio. Chaucer vertelt de volgende verhalen aan Boccaccio; een man die wordt veroordeeld om voortdurend door vrouwen te worden verkracht; een monnik die wordt veroordeeld om in een vat te leven; een vrouw, Alessandra, die met seniele oude mannen de liefde moet bedrijven en, ten slotte, Giannetto, een muziekleraar, die wordt veroordeeld om in zijn rol "gespeeld" te worden door twee vrouwen. Boccaccio ontwaakt uit zijn slaap en is bang dat hij zelf zal worden veroordeeld, en in de hel zal belanden die Chaucer in zijn verhalen geschapen heeft. Hij beslist alles te verbranden maar Petrarcha waarschuwt hem: "Als je nu al die verhalen verbrandt, hoe kan men er dan later nog een film van maken?"
November (2004) November (2004)
Fotografe Sophie Jacobs probeert om over de dood van haar vriend, die bij een winkel-overval werd neergeschoten, heen te komen. Tijdens dit proces begint haar leven langzaam te veranderen en ze heeft geen idee wat er met haar gebeurt. De scheidslijn tussen realiteit en fantasie is nauwelijks meer te onderscheiden.
Novemberlicht (2003) Novemberlicht (2003)
Film over de vertwijfeling van een oude vrouw. Een dreigende overstroming leidt tot evacuatie van het dorp waar zij woont. De vrouw weet zich verborgen te houden. Zo wacht ze een dijkdoorbraak af, die een einde aan haar leven moet maken. Maar er is een onverwachte stoorzender: haar kleindochter. Zij komt haar oma halen. Er ontstaat een gevecht op leven en dood. De oude vrouw worstelt met ethische en religieuze vragen, vecht met zichzelf, met de natuur en met hogere machten. Heen en weer geslingerd tussen plicht en wens neemt ze een besluit.
Novembermann, Der (2007) Novembermann, Der (2007)
Lena brengt iedere november alleen door in Toscane. Dat geloven althans haar man, dominee Hermann en hun dochter. Deze keer wordt noodlottig: Lena komt bij een busongeluk om het leven, in het noorden van het land. Hermann gaat op onderzoek uit en komt op het eilandje Sylt achter de waarheid.
Novembermond (1985) Novembermond (1985)
In 1939 vlucht een Joods meisje dat November heet naar Parijs. Daar wordt ze verliefd op een ander meisje, Férial. Wanneer de Nazi's Frankrijk bezetten is hun relatie in gevaar. Ze gaan uit elkaar en het Franse verzet biedt November een schuilplaats. Férial werkt ondertussen voor de inlichtingendienst van de Nazi's in de hoop om zo November te beschermen. Als de geallieerden Frankrijk bevrijden lijkt het stel weer verenigd te kunnen worden, maar dan is buiten het Franse verzet gerekend, dat Férial als een verraadster ziet.
Novemberregen (2003) Novemberregen (2003)
In Novemberregen wordt het leven van Freya gevolgd, een jonge vrouw die van kinds af aan een fascinatie heeft gehad voor de herfst. Zij heeft de liefde van haar leven gevonden in Don, een nuchtere jongen die haar band met de herfst niet goed begrijpt. Als het stel op een mooie herfstdag door het bos loopt, is de sterke liefde tussen hen heel duidelijk te zien en te voelen, ook voor de herfst. Deze raakt in paniek, bang om Freya kwijt te raken aan haar vriend.
Novia de Juan Lucero, La (1959) Novia de Juan Lucero, La (1959)
Juan Lucero, afkomstig uit een arm Spaans gezin, wordt één van de rijkste mensen uit de streek. Zijn passie voor renpaarden heeft ervoor gezorgd dat hij veel geld heeft verdiend. Hij maakt zelfs naam in het buitenland. Op een dag maakt hij kennis met María Angustias, een meisje van een goede familie, die echter sinds de dood van haar vader in financiële problemen is geraakt.
Novia de Lázaro, La (2002) Novia de Lázaro, La (2002)
Lázaro (Roberto Govin) is een aantrekkelijke man uit Cuba, die naar Madrid is gekomen om een nieuw leven op te bouwen. Als zijn vriendin Dolores (Claudia Rojas) van Cuba naar Spanje reist om zich bij hem te voegen, blijkt dat hij gevangen zit wegens een geweldadige ontvoering en hij verslaafd is aan drugs. Met een gebroken hart weer Dolores haar plek te vinden in Madrid en ze probeert Lázaro van zijn verslavong af te helpen.
Novia Ensangrentada, La (1972) Novia Ensangrentada, La (1972)
Susan is net getrouwd en heeft een probleem: ze kan niet echt van seks genieten. Wanneer een mysterieuze vampiervrouw haar pad kruist worden haar lusten wel opgewekt. Samen smeden ze een plan om de echtgenoot van Susan om te brengen.
Novia Errante, Una (2007) Novia Errante, Una (2007)
Op weg naar een kleine badplaats voor een romantische korte vakantie krijgt Inès (Ana Katz) ruzie met haar vriend Miguel (Daniel Hendler). Wanneer ze op de plaats van bestemming uit de bus stapt, blijft haar vriend gewoon zitten. Inès kan in haar eentje inchecken in het hotel. Ook later komt Miguel niet opdagen. Inès worstelt met zichzelf en de situatie. Moet ze blijven en het beste ervan maken, of terug naar Buenos Aires? Ze kiest eigenlijk voor geen van beide mogelijkheden. De meeste tijd besteedt ze aan wanhopige en hopeloze telefoongesprekken met een weinig spraakzame Miguel. Dat gaat zelfs zo ver, dat de uitbater van de belwinkel haar met angst en beven aan ziet komen. Gelukkig is er de aardige local German (Carlos Portaluppi). Hij neemt haar mee op reisjes in de omgeving, maar wil hij nu meer van haar of niet? En wat wil zij eigenlijk van hem? Wat wil ze met zichzelf?
Novia Que Te Vea (1994) Novia Que Te Vea (1994)
Het verhaal speelt zich af in de jaren '60 binnen de kleine joodse gemeenschap van Mexico-City. Een jonge vrouw zet zich af tegen de conservatieve opvattingen van haar ouders over vrouwen en hun mogelijkheden tot zelfontplooiing. Haar ouders, Turks-joodse immigranten, geloven dat de enige carrière voor een meisje trouwen is, terwijl zij graag kunstenares wil worden en niet geïnteresseerd is om de bruid te spelen. Voor korte tijd sluiten ze een compromis wanneer ze haar verloving aankondigt met een jonge joodse arts, maar het conflict keert terug als ze de verloving verbreekt. Ondertussen heeft ze een vriendin van Oost-Europees joodse komaf: haar leven is veel vrijer, maar ook zij blijkt in staat haar ouders te shockeren als ze een relatie krijgt met een gevoelige jongen die actief is binnen progressieve politieke kringen.
Novices, Les (1970) Novices, Les (1970)
Agnes is een non die samen met de rest van het klooster een eindje gaat zwemmen. Ze ontvlucht de groep en besluit haar eigen pad te vervolgen. Na een door haar gestolen motor gesloopt te hebben wordt ze opgepakt door de politie, waarna ze het hoertje Lisa ontmoet. Agnes raakt geïntrigeerd door Lisa's leven en besluit om zelf een prostitueé te worden.
Noviembre (2003) Noviembre (2003)
In Noviembre mijmert een groep oudere acteurs ergens in de toekomst tegen een camera over hun jeugdige leven, in de jaren negentig. Jaren die zij zich herinneren als extreem individualistisch en materialistisch. Niets was gratis. Samen vertellen ze het verhaal van hun vriend Alfredo, dwars, bevlogen, idealistisch en creatief. Alfredo had al snel genoeg van de toneelschool in Madrid, ontevreden als hij was met de belerende toon. Boos besloot hij het theater dat hem voor ogen stond op straat te tonen. Hij verzamelde een groep gelijkgestemden om zich heen en vormde de theatergroep 'Noviembre'.
Novio para Dos Hermanas, Un (1967) Novio para Dos Hermanas, Un (1967)
Pili en Mili zijn tweelingzusters die gelukkige en vreugdevolle kinderjaren hebben gekend, maar nadien door een financiële tegenslag in de familie gedwongen werden van elkaar gescheiden te gaan leven. Pili reist nu samen met haar oom Don Ángel naar Mexico om Mili te bezoeken, die daar carrière heeft gemaakt als danseres.
Novios (1999) Novios (1999)
Arturo, een succesvolle restaurateur, heeft een verhouding met zijn assistente Cristal. Hij belooft haar dat hij hun relatie zal onthullen aan zijn vrouw Paz. Cristal droomt al van een huis en een gezin, maar het blijkt allemaal niet door te gaan. Cristal is woedend en zet als wraak haar zinnen op de zoon van Arturo.
Novios Búlgaros, Los (2003) Novios Búlgaros, Los (2003)
Daniel is homo. Hij is 40, komt uit een rijke familie, met een geweldige baan in Madrid. Dan komt hij Kyril tegen, een Bulgaarse jongen, 23, onstuimig, aantrekkelijk. Daniel begint een dubbelleven, want Kyril sleept hem mee in onbekende wegen vol passie, misdaad en gevaar. Kyril wordt zijn vernietiger.
Novo (2002) Novo (2002)
Een shock die hij zes maanden geleden heeft opgelopen, maakt dat Graham zich gebeurtenissen die langer dan 10 minuten in het verleden liggen, niet meer kan herinneren. Hij kampt met wat men noemt een STM, een short term memory of kortstondig geheugen. Irène wordt verliefd op Graham en biedt aan voorlopig alles voor hem te onthouden... Maar Grahams geheugen wil maar niet terugkomen. De mensen die gisteren van hem hielden, blijven niet op hem wachten. Zij, die hem nu liefheeft, lijdt eronder dat ze hem niet beter leert begrijpen. Want als het zo is dat verliefd worden voor alles betekent dat je samen een liefdesgeschiedenis opbouwt, hoe kan Graham dan houden van Irène ? Als voor hem elke dag de eerste dag is, elke keer de eerste keer... ?
Novocaine (2001) Novocaine (2001)
Het leven van de tandarts Frank Sangster wordt op zijn kop gezet wanneer hij zijn nieuwe patiënte Susan Ivey ontmoet. Susan weet Frank te verleiden, en hem zo ver te krijgen om haar verdovende middelen voor te schrijven. Als hij er achter komt dat ze zijn hele medicijnenkastje heeft leeggeroofd kan hij het niet over z'n hart verkrijgen om de politie te bellen. Wanneer Susan's broer vermoord wordt, wordt Frank de hoofdverdachte.
Novyy Gulliver (1935) Novyy Gulliver (1935)
Een dromerige jongen komt terecht in het land van Lilliput. Hij merkt al snel dat er veel misstanden in het land zijn, omdat de onderklasse wordt uitgebuit. Hij besluit de arbeiders te helpen met een revolutie, om de tirannieke koning te verdrijven.
Novyy Vavilon (1929) Novyy Vavilon (1929)
Tijdens de achtergrond van de slag om La Commune wordt het verhaal verteld van Louise en Jean, wiens liefde in een tijd van een open klassenstrijd geen kans van slagen heeft. Louise, verkoopster in warenhuis "het Nieuwe Babylon" is bewoonster van de commune. Jean, een politiek ongeïnteresseerde man van het land, is in dienst van het Franse leger en wordt opgeroepen om de commune aan te vallen.
Now and Forever (1934) Now and Forever (1934)
Jerry Day en zijn mooie vrouw Toni hebben een vreemde levensstijl. Jerry kan nog geen verandwoordelijkheid op zich nemen maar Toni verlangt naar een gezin en een ge-settled leventje. Op een dag herenigt Jerry zich met zijn dochtertje Pennie. Ze heeft bij de familie van haar overleden moeder gewoond. Pennie zorgt er voor dat haar vader weer op het rechte pad komt. Wanneer juwelendief Felix Evans, Jerry weer op het slechte pad dreigt te brengen, komt zijn nieuwe familie in gevaar...
Now and Forever (1983) Now and Forever (1983)
Jessie is gelukkig getrouwd met Ian. Haar leven lijkt perfect, totdat blijkt dat haar man een affaire heeft en wordt beschuldigd van verkrachting.
Now and Then (1995) Now and Then (1995)
Vier vrouwen die al sinds hun jeugd vriendinnen zijn, komen weer samen als één van hen zwanger is. Tijdens het samenzijn halen ze herinneringen op uit hun jeugd.
Now I'll Tell (1934) Now I'll Tell (1934)
Murray Golden is een gokker die zijn vrouw Virginia belooft te stoppen wanneer hij een totaal van 200.000 dollar heeft gewonnen. Als hij ruzie krijgt met de gevaarlijke Al Mossiter, verliest hij al zijn geld aan hem. Bang voor de gevolgen, verkoopt hij de sieraden van zijn vrouw.
Now We're in the Air (1927) Now We're in the Air (1927)
Wally en zijn neef Ray willen van hun grootvader, een echte luchtmachtfanaat, wat respect krijgen. Daarom schrijven ze zich in bij de Amerikaanse Luchtmacht om te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Helaas landen ze met een luchtballon in vijandelijk gebied. Maar de Duitsers beschouwen hen niet als gevangenen maar als helden.
Now You See Him, Now You Don't (1972) Now You See Him, Now You Don't (1972)
De frivole student Dexter krijgt een toverdrank in handen, waarmee hij voor een tijdje onzichtbaar kan worden. En dat is erg handig als een stelletje bandieten het op je gemunt heeft.
Now You See It... (2005) Now You See It... (2005)
Allyson Miller is een jonge producent die meewerkt aan een nieuwe reality show die zoekt naar tovenaars. Ze vindt Danny Sinclair. Hij blijkt ook de grootste kanshebber te zijn om de show te winnen. Als ze ontdekt dat hij een echte tovenaar is, moet ze hem beschermen tegen de mensen die hem willen ontmaskeren.
Now, Voyager (1942) Now, Voyager (1942)
Charlotte (Bette Davis) leeft afgezonderd en haar moeder heeft een psychiater laten komen. Ze vertelt hem over de relatie waarin ze wel gelukkig was, maar die door haar moeder niet goedgekeurd werd. De psychiater meent dat ze een cruise naar Zuid-Amerika moet maken om het geluk te kunnen vinden. Tijdens de cruise ontmoet ze Jerry (Paul Henreid).
Nowhere (1997) Nowhere (1997)
Beverly Hills 90210 on acid! Een groep jongeren in L.A. ervaart de ene na de andere bizarre situatie: aliens, zelfmoord, slechte acid-trips, biseksuele ervaringen en de verkrachting van een tv-ster. Met bijrollen van o.m. Shannen Doherty, Traci Lords en Beverly D'Angelo.
Nowhere Fast (1997) Nowhere Fast (1997)
Alle gebeurtenissen in de film vinden plaats op een vrijdagmiddag in Brooklyn. De levens van negentien personages lopen kriskras door elkaar, hetgeen ongemerkt in een spiraalvormige climax resulteert. Een moeder is op zoek naar haar zoon. Een echtgenoot speurt naar heroïne. Een geestelijk gestoorde patiënt is zijn medicijnen kwijt. Een goochelaarster zoekt een baantje. Een autodief en zijn vriend proberen een enorme hoeveelheid cocaïne te verkopen. Een drugdealer is op zoek naar zijn verloren cocaïne. Een investeerder en zijn advocaat proberen slecht geïnvesteerd geld terug te krijgen. Een jongetje wacht op zijn verjaardagsfeestje. Zijn vriend zoekt een cadeau. Een handelaar in gestolen auto's maakt zich zorgen over een ontbrekende auto. Een heroïne-dealer verwent haar cliënt. Een jonge moeder probeert haar vroege prostitutie-baantje terug te krijgen. Een vrouwelijke pooier probeert de liefde van een vroegere vriendin te herwinnen. Twee geïnfiltreerde politieagenten proberen een gefingeerde drugdeal op te zetten.
Nowhere in Sight (2000) Nowhere in Sight (2000)
Carly is op slag blind wanneer ze wordt aangereden door een dronken automobilist. Na een revalidatie pakt ze haar leventje weer op en gaat samenwonen met kunstenaar Eric. Dan slaat het noodlot opnieuw toe: Carly krijgt bezoek van twee criminelen, die de combinatie eisen van de kluis van haar oom, een juwelier.
Nowhere Land (1998) Nowhere Land (1998)
Een ex-veroordeelde die heeft toegezegd te zullen getuigen tegen een aantal criminelen, wordt voor zijn eigen veiligheid verborgen in een afgelegen hut. Al snel wordt hij door huurmoordenaars gevonden.
Nowhere Man (2005) Nowhere Man (2005)
Conrad is een gelukkige jongeman die binnenkort gaat trouwen met zijn mooie verloofde Jennifer. Als Conrad een porno-video vindt met zijn verloofde in de hoofdrol, besluit hij de bruiloft niet te laten doorgaan. Jennifer, gekrenkt in haar trots, neemt wraak op haar verloofde door zijn penis af te snijden. Conrad krijgt van zijn dokter te horen dat er niet veel tijd is om zijn lid weer aan te naaien maar dan moet hij wel zijn verloofde vinden en die is spoorloos, evenals zijn lid....
Nowhere to Go (1958) Nowhere to Go (1958)
Paul Gregory is uit een Londense gevangenis ontsnapt, maar kan niet op de steun rekenen van zijn medecriminelen. Paul vlucht naar het huis van Bridget Howard en verzoekt haar dringend hem niet bij de politie aan te geven. Zij en Paul komen nader tot elkaar, nadat er per ongeluk op hem is geschoten.
Nowhere to Go But Up (2003) Nowhere to Go But Up (2003)
Het verhaal gaat over een wannabe actrice (Audrey Tautou) die naar New York verhuist om carrière te maken. Helaas is ze genoodzaakt om op straat te leven tot ze plots een cynische schrijver (Justin Théroux) ontmoet. Hij wordt echter krankzinnig van de optimistische praat die het meisje de hele dag vertelt.
Nowhere to Hide (1987) Nowhere to Hide (1987)
Marineofficier Rob Cutter en zijn vrouw Barbara hebben een zoon Johnny. Rob ontdekt dat twee nieuwe helicopters die aan zijn squadron geleverd zijn, zijn neergestort omdat er ondeugdelijk materiaal gebruikt was bij de productie van een onderdeel. Generaal Howard brengt Rob om het leven om het in de doofpot te stoppen. Hij denkt dat Barbara het onderdeel in handen heeft en begint een jacht op Barbara en haar zoon.
Nowhere to Land (2000) Nowhere to Land (2000)
Boven de oceaan krijgt een Boeing 747 een melding dat er zich een chemische bom aan boord bevindt, die over een uur tot ontploffing zal worden gebracht. Nu een landing is uitgesloten zal gezagvoerder Prescott proberen de bom zelf onschadelijk te maken. Ondertussen gaat de Australische politie op zoek naar de dader en houden de 300 passagiers hun adem in...
Nowhere to Run (1993) Nowhere to Run (1993)
Sam Gillen is een ontsnapte gevangene die intrekt op de boerderij van weduwe Clydie en haar twee kinderen. Clydie wordt bedreigd door een lokale rijke zakenman. Sam Gillen voelt het als zijn taak om Clydie en haar kinderen te beschermen tegen al het kwaad.
NowhereLand (2008) NowhereLand (2008)
Wanneer het leven van Evan (Eddie Murphy) steeds meer op een grote mislukking begint te lijken, nodigt zijn dochter hem uit in haar fantasiewereldje, waar de oplossingen voor zijn problemen schijnbaar voor het grijpen liggen.
Noyade Interdite (1987) Noyade Interdite (1987)
Molinat (Phillippe Noiret) en Leroyer (Guy Marchand) zijn twee agenten die elkaar ontzettend haten, maar worden samengebracht bij een zaak. Twee doodgeschoten mannen zijn aangetroffen op een Atlantisch strand. Molinat kent de plaats goed, hij heeft er vroeger gewoond, totdat zijn vrouw in zee verdween. Het onderzoek leidt naar een paar vrouwen die een hekel aan mannen hebben. Molinat stuurt Leroyer naar een aantal verdachten met de hoop dat hij het bezoek niet overleeft.
NTSB: The Crash of Flight 323 (2004) NTSB: The Crash of Flight 323 (2004)
Het vliegtuig met vluchtnummer 323 stort neer. Het NTSB-team voert een onderzoek uit naar de reden van de ramp. Dat is niet eenvoudig, omdat nabestaanden en media ongeduldig zijn en eerder informatie verlangen dan deze vrijgegeven kan worden. Ook de politiek oefent druk uit, omdat het ongeluk een terroristische aanval geweest kan zijn.
Nu Ji Xie Ren (1991) Nu Ji Xie Ren (1991)
Een getikte wetenschapper transformeert zichzelf in een robot. Hij draait helemaal door en laat een spoor van geweld achter. Hierbij overlijdt er een politievrouw. Om de wetenschapper tegen te houden, wordt haar lichaam veranderd in een Robotrix!
Nu Ji Zhong Ying (1974) Nu Ji Zhong Ying (1974)
Wanneer Japanse soldaten een vrouwenkliniek innemen en de vrouwen als hun sexslavinnen gebruiken, weten zij niet dat één van die vrouwen weet waar een grote hoeveelheid goud ligt begraven. Maar als een undercoveragent daar achter komt, onstaat er een race tegen de bezetters om het goud te vinden.
Nu Ren Zhe (1983) Nu Ren Zhe (1983)
Een Chinese vrouw neemt de controversiële stap om zich in het ninjutsu te laten trainen. Wanneer ze een Japanse collaborateur op het spoor komt gaat ze de strijd met hem aan.
Nu. (2006) Nu. (2006)
Rose en Jaap, twee geliefden die van elkaar gescheiden zijn, spreken elkaar toe in intieme voice-overs. Hij in het Nederlands, zij in het Frans, de taal van haar geboorteland. Het gemis valt hen zwaar, Jaap wordt er zo onder bedolven dat hij nauwelijks functioneert. Af en toe ziet hij haar in een visioen of voelt haar troostende armen om zich heen. Hij probeert uit het leven te stappen, maar wordt gered door zijn beste vriend JP. Deze womanizer tegen wil en dank neemt hem mee naar Frankrijk, om Rose te bezoeken.
Nuage entre les Dents, Un (1974) Nuage entre les Dents, Un (1974)
Malissard en Prévot zijn reporters bij een grote krant. Tijdens een enquete moet Prévot zijn twee zoontjes naar school brengen. Omdat hij echter gepreoccupeerd is met zijn werk - hij is de fotograaf van het tweetal - profiteren zijn zoontjes ervan aan zijn aandacht te ontsnappen en er vandoor te gaan.
Nuan Chun (2003) Nuan Chun (2003)
Xiao Hua is een arm weesmeisje dat is ontsnapt aan haar pleegouders die haar mishandelen. Ze wordt in huis genomen door een arme ongeschoolde man die maar één wens heeft, namelijk ervoor zorgen dat Xiao Hua een thuis en een goede toekomst heeft. Ondanks dat hij wordt lastig gevallen door zijn mededorpsbewoners en zijn eigen zoon laat hij zich niet uit het veld slaan.
Nûba d'Or et de la Lumière (2007) Nûba d'Or et de la Lumière (2007)
In deze muziekfilm onderzoekt Izza Génini de geschiedenis van de nûba. Deze Arabisch-Andalusische muziek heeft haar oorsprong veertien eeuwen geleden in Andalusië. Ze vond haar weg naar Noord-Afrika en werd in Marokko bekend onder de naam El Ala. Aan de hand van orkestuitvoeringen, muziekwetenschappers, historici en een wever uit Fez, neemt Génini ons mee in de wereld van deze eeuwenoude muziek. Oorspronkelijk bestonden er 24 nûba's, gecomponeerd naar de uren van de dag. Nu bestaan er nog elf, in de 18e eeuw aan de vergetelheid onttrokken door El Haik uit Tetouan. Die bewerkte ze in een schrift, wat de bijbel werd voor de liefhebbers van de nûba. Het ochtendgloren, de avond en de nacht zijn in deze muziekvorm de belangrijke elementen die musici en dichters inspireerden. De muziekvorm is een wetenschappelijke, en volgt met veel precisie muzikale en dichterlijke regels. Jong en oud spelen mee in de orkesten. De muziek wordt ten gehore gebracht door stemmen, violen, luiten en 'rabab', en heeft een trance-achtige werking.
Nube, La (1998) Nube, La (1998)
Film over een toneelgezelschap in Buenos Aires dat strijdt voor het behoud van het theater dat mogelijk wordt afgebroken. Ondertussen tobben de leden met persoonlijke sores.
Nubes de Verano (2004) Nubes de Verano (2004)
Het Madrileense echtpaar Ana en Daniel brengt met hun zoontje voor het vierde achtereenvolgende jaar een plezierige vakantie door in een huis aan de Costa Brava, totdat ze via de souvenir- en boekenverkoopster Marta de antiekhandelaar Robert leren kennen. Robert heeft onzuivere motieven. Hoewel deze bijna van zijn gluiperige tronie zijn af te schrapen weet hij, met aanvankelijke hulp van Marta, al snel de harmonie tussen Ana en Daniel te ontwrichten.
Nuda per Satana (1974) Nuda per Satana (1974)
Een man stopt bij een kasteel om medische bijstand voor een vrouw te vragen. Eenmaal binnen blijken de bewoners van het kasteel echter weinig goede bedoelingen met hem en zijn metgezellin te hebben.
Nuda v Brně (2003) Nuda v Brně (2003)
Standa en Olinka hebben elkaar ontmoet op de atletiekkampioenschappen en schrijven elkaar sindsdien. Na een jaar van brieven schrijft Olinka Standa dat hij haar zou moeten bezoeken. Beiden kijken erg uit naar de komende ontmoeting. Het idee dat ze de nacht samen gaan doorbrengen windt hen erg op, want voor beide personen zou het de ‘eerste keer’ zijn. Vrienden en familie adviseren hen over hoe het moet en verhalen van andere koppels die naar seks en liefde verlangen beginnen zich te ontvouwen. Zelfs de buren gaan zich met Olinka bemoeien. Dan keert Olinka’s moeder onverwachts terug.
Nude Bomb, The (1980) Nude Bomb, The (1980)
Een onbekende terrorist heeft een nieuw soort bom ontwikkeld, waarmee je kleren kan vernietigen, maar waarmee je mensen ongedeerd laat. Gepensioneerd detective Maxwell Smart wordt om hulp gevraagd. Hij moet achterhalen wie de terrorist is, voordat deze zijn plannen kan uitvoeren.
Nude on the Moon (1961) Nude on the Moon (1961)
Een rijke wetenschapper bouwt een raket om mee naar de maan te kunnen vliegen. Als hij is geland, ontdekt hij dat de maan wordt bewoond door allemaal blote vrouwen die daar leven in een paradijselijke omgeving.
Nude per l'Assassino (1975) Nude per l'Assassino (1975)
Nadat een jong mode model komt te overlijden tijdens een poging tot abortus in een kliniek, wordt de leidinggevende chirurg vermoord. Al snel valt de verdenking op enkele ex-collega's van het overleden model. En het blijft ook niet bij een moord ...
Nude Scrapbook (1965) Nude Scrapbook (1965)
Één van New York's meest succesvolle pin-up fotograaf bladert door zijn fotoboek van 's werelds mooiste vrouwen. Als hij terugdenkt aan de fotosessies, komen de modellen weer tot leven. Zo houdt hij wel erg weinig tijd over om de modellen die nog te wachten staan in zijn studio te fotograferen.
Nude... Si Muore (1968) Nude... Si Muore (1968)
Een gevaarlijke moordenaar maakt een Italiaanse meisjesschool onveilig. Niemand vertrouwt elkaar nog, en alleen Inspector Durand lijkt het hoofd nog enigszins koel te kunnen houden. Hij is dan ook de enige die de moordenaar op het spoor komt.
Nudes on Tiger Reef (1965) Nudes on Tiger Reef (1965)
Een Broadway-producer besluit om tot rust te komen in een nudistenkamp. Hij is dan ook geschockeerd als hij de ster van een van zijn producties tegenkomt in het kamp, maar besluit bij nader inzien een film met haar te draaien in het nudistenkamp.
Nudist Colony of the Dead (1991) Nudist Colony of the Dead (1991)
Judge Rhinehole wil de Sunny Buttocks Nudist Camp sluiten omdat hij het te aanstootgevend vindt. De Camp leden besluiten dit niet zonder slag of stoot te laten gebeuren!
Nudo di Donna (1981) Nudo di Donna (1981)
Sandro komt uit Rome en raakt van slag tijdens het carnaval van Venetie, hij maakt ruzie met zijn vrouw, met wie hij al 16 jaar leeft. Ze maken meer ruzie dan dat ze lachen. Zij heeft genoeg van zijn stemmingen, en ze besluiten uit elkaar te gaan om de gedachten op een rijtje te krijgen. Op zijn eerste nacht alleen ziet hij een foto van een naaktmodel die op zijn vrouw lijkt. Hij gaat op zoek naar die vrouw, wier naam Riri is. Hij vindt de Riri die exact op zijn vrouw lijkt, maar wie is wie tijdens dit carnaval.
Nudo e Selvaggio (1985) Nudo e Selvaggio (1985)
Een man vliegt naar Brazilie om dinosaurusbotten op te sporen. Zijn vliegtuig stort echter diep in het Amazonegebied neer, waarna hij met een stel topmodellen in de jungle wordt opgezadeld. In hun tocht terug naar de beschaafde wereld moeten ze eerst een groep kannibalen, drijfzand, wilde beesten en slavendrijvers zien te overwinnen.
Nudo, Crudo e... (1965) Nudo, Crudo e... (1965)
Deze film is bedoeld als een onderzoek naar diverse aspecten van een aantal gebieden van de aarde; een reis rond de wereld op zoek naar bizarre sensaties: van Rome tot Londen, van Honolulu naar Cuba en van Scandinavië naar Japan.
Nue Propriété (2006) Nue Propriété (2006)
Een gescheiden vrouw leeft met haar twee volwassen zoons in het huis van haar vorige man en de vader van haar kinderen. Een vreemde verhouding bestaat nog tussen de twee ouders die ook de band met hun beide zoons ernstig beïnvloedt.
Nueve Reinas (2000) Nueve Reinas (2000)
Op een morgen ziet Marcos hoe Juan een kassamedewerker belazert met een truc met een bankbiljet, en hoe hij even later gepakt wordt. Marcos grijpt in, zegt dat hij een politieagent is, en sleept Juan naar buiten. Marcos vertelt Juan dat hij ook een oplichter is, met veel grotere plannen. Hij nodigt Juan uit om z'n partner-in-crime te worden. Wanneer ze ingehuurd worden door een oude voormalig gevangene om een stel nagemaakte postzegels te verkopen grijpen ze hun kans.
Nuevos Extraterrestres, Los (1983) Nuevos Extraterrestres, Los (1983)
Een jongetje vindt in het bos een vreemd ei en neemt het mee naar huis om het uit te broeden. Een tijdje later kruipt er een vreemd wezentje uit het ei dat op het eerste gezicht vriendelijk is. Helaas liggen er in het bos nog meer eieren en de beestjes die daaruit kruipen, zijn alles behalve vredelievend.
Nuga Geunyeo-wa Jasseulkka? (2006) Nuga Geunyeo-wa Jasseulkka? (2006)
Wanneer een nieuwe lerares de school binnenstapt vallen alle mannenlijke studenten als bosjes voor haar. Zoals wordt verwacht, vechten zij allen om haar te krijgen. Maar wanneer een gerucht zich verspreid dat zij met één van de leerlingen van school heeft geslapen probeert een groep zijn identiteit te weten te komen.
Nugget, The (2002) Nugget, The (2002)
Drie wegwerkers zijn al jaren vrienden, en elk weekend gaan ze naar een oude goudmijn in de hoop rijk te worden. Het enige dat ze telkens overhouden aan het weekend is een kater. Maar alles verandert wanneer ze de grootste goudklomp ter wereld vinden, ter waarde van miljoenen dollars...
Nuguna Bimileun Itda (2004) Nuguna Bimileun Itda (2004)
Soo-hyun is een aantrekkelijke en intelligente jongeman. Jin-young en Sun-young raken erg close met hem, ondanks dat hij een relatie heeft met hun zuster. Deze drie zussen, de getrouwde Jin-young, de naïeve Sun-young en de ruimdenkende Mi-young kunnen niet tegenhouden dat ze verliefd op hem worden.
Nuit à l'Assemblée Nationale, Une (1988) Nuit à l'Assemblée Nationale, Une (1988)
Walter Arbeit vergezelt zijn afgevaardigde naar het Parlement, want die man is net als hem een naturist. Hij is een nudistenkamp begonnen en heeft daardoor de economische activiteit van zijn dorp weer op gang gebracht. Daarom heeft hij nu recht heeft op een medaille. Maar dan ontdekt hij dat Dugland fraude pleegde om zijn onderscheiding te bekomen. Woedend loopt hij door de gangen van het parlementsgebouw en uiteindelijk schopt hij een schandaal onder veel politici.
Nuit Américaine, La (1973) Nuit Américaine, La (1973)
In de jaren '70 wordt in Frankrijk de romantische film 'Je Vous Presente Pamela' gemaakt. De mensen betrokken bij dit project hebben echter elk hun persoonlijke problemen, zo is de hoofdrolspeelster nog aan het herstellen van een instorting, en dreigt de stuntman met opstappen.
Nuit aux Baléares, Une (1957) Nuit aux Baléares, Une (1957)
Alma vlucht weg op de dag dat zij ontdekt wie de oude heer is waaraan zij door haar ouders werd beloofd voor een huwelijk. Zij gaat naar Balearen met het geld dat ze nog overhoudt en vindt er een job als serveerster. Zij ontmoet er eveneens Miguel, die de neef van de man is, met wie ze moest trouwen. Ze wordt verliefd op hem.
Nuit d'Été en Ville (1990) Nuit d'Été en Ville (1990)
Twee vreemden, een lerares en een tuinier, ontmoeten elkaar en brengen de nacht samen door in bed. Ze vrijen maar praten ook over hun levens.
Nuit d'Ivresse (1986) Nuit d'Ivresse (1986)
De populaire televisiepresentator Jacques Belin valt in de prijzen. Hij ontvangt een "dandy d'or", een prijs voor hoffelijkheid en elegantie. Na het rijkelijk overgoten feestje ter gelegenheid hiervan, gaat hij naar het station zijn verloofde ophalen. Hij ontmoet er de sloor Frède, die net uit de gevangenis ontslagen werd.
Nuit d'Or (1976) Nuit d'Or (1976)
Michel Fournier is als zoon van een rijke familie niet erg geliefd bij zijn familieleden. Hij wordt ter dood veroordeeld voor de moord op een klein meisje. Maar hij slaagt erin te overleven en komt nadien bij hen terug om wraak te nemen en een ware terreur te zaaien in hun omgeving.
Nuit de Décembre (1941) Nuit de Décembre (1941)
In 1919 wordt Pierre Darmont, een knappe, populaire piano-virtuoos, verliefd op Anne Morris, een jonge vrouw die zijn tedere gevoelens deelt. Maar op een onverklaarbare wijze verdwijnt Anne, na een onvergetelijke nacht, zonder nog iets van zich te laten horen. Twintig jaar later bereikt Pierre het hoogtepunt van zijn carrière, maar hij is verbitterd. Hij was in al die tijd niet in staat die liefdesaffaire te vergeten, had heel wat relaties, maar kon zich nooit echt binden. Op een avond ontmoet hij een jonge dame die als twee druppels water lijkt op zijn grote liefde Anne.
Nuit de la Mort, La (1980) Nuit de la Mort, La (1980)
Martine heeft haar echtgenoot Serge verlaten. Ze besluit om een baan te aanvaarden als verpleegster in een bejaardentehuis. Ze komt in contact met een nogal onrustige collega, Nicole Clement, en door haar zal zij ontdekken dat de autoritaire directrice, Mevrouw Helene en alle oude pensiongasten 's nachts iets vreemds bekokstoven.
Nuit de la Vérité, La (2004) Nuit de la Vérité, La (2004)
In een denkbeeldig West-Afrikaans land is er na tien jaar burgeroorlog eindelijk sprake van vredesonderhandelingen tussen het regeringsleger van de Nayak, onder leiding van 'Le président' (Adama Ouédraogo), en de Bonande-rebellen geleid door Kolonel Theo. Maar niet iedereen is voor de vrede en de spanning is voelbaar. De zoon van de president werd ooit gruwelijk vermoord en zijn moeder is nog altijd niet over haar verdriet heen. Ook de Shakespeariaanse dorpsgek Tomoto lijkt te allen tijde in staat om de fragiele vredespoging met geweld en ophitsing te doorbreken. Met een feestelijk diner breekt de nacht van de waarheid aan.
Nuit de Noces (2001) Nuit de Noces (2001)
Alles draait om toeval. Florence en de videogame-ontwerper Nicolas verwisselden per ongeluk van gsm. Als gevolg daarvan werden ze hals-over-kop verliefd en traden haast direct daarna in het huwelijk. Een jaar later wordt hun echtelijke band danig op de proef gesteld wanneer Florences luidruchtige zus hen onwetend voor een spelshow inschrijft. Ze winnen en moeten tegen wil en dank naar de Niagara Falls, waar uiteraard van alles misloopt.
Nuit de Varennes, La (1982) Nuit de Varennes, La (1982)
Juni 1791. De controversiële schrijver Restif de la Bretonne ziet een hofdame van Marie-Antoinette op een avond in het geheim Parijs verlaten. Hij concludeert hieruit dat Lodewijk XVI en zijn familie al met het kapitaal gevlucht zijn. Hij kan zijn nieuwsgierigheid om getuige te zijn van deze historische gebeurtenis niet bedwingen en zet de achtervolging in. Op zijn weg ontmoet hij niemand minder dan de, op leeftijd zijnde, meesterverleider Casanova. Door een toevallige samenloop van omstandigheden komen de hofdame, de schrijver en Casanova in het zelfde rijtuig terecht tezamen met een Amerikaanse filosoof en de politieke oproerkraaier Thomas Paine. Dit leidt tot allerlei filosofische en politieke discussies onderweg.
Nuit des Espions, La (1959) Nuit des Espions, La (1959)
Wanneer de Britse overheid een Duitse spionne weet te arresteren vlak voor het moment dat zij belangrijke informatie zou overhandigen, sturen de Britten een Française in haar plaats om contact op te nemen met de Duitse contactpersoon Peter. Na de eerste ontmoeting tussenbeide blijkt er sprake van wederzijdse aantrekkingskracht, maar al spoedig rijzen de vragen over elkanders identiteit.
Nuit des Traquées, La (1980) Nuit des Traquées, La (1980)
Elizabeth wordt doelloos wandelend uit een donker bos gevonden. Na een tijdje komen de mensen die Elizabeth willen helpen erachter dat iedereen die het bos ingaat zijn geheugen verliest.
Nuit des Traqués, La (1959) Nuit des Traqués, La (1959)
Antwerpen. Taratas wordt het hoofd van een bende jongeren met zwarte jekkers en legt hen zijn wil op. Ze durven hem niet tegen te spreken om geen verontwaardiging op te wekken. Ze plegen verschillende diefstallen. Maar op de dag dat hij besluit om de aap van Victor de keel door te snijden, wordt hij zelf door Victor gedood. De jongeren willen van het lijk af, maar niemand kan met de auto rijden. Victor roept de hulp in van zijn oudere zus.
Nuit du Carrefour, La (1932) Nuit du Carrefour, La (1932)
Inspecteur Maigret doet onderzoek naar de mysterieuze moord op een Nederlandse diamantenhandelaar, die dood in een gestolen auto gevonden is. De auto is eigendom van een verzekeringsagent, Michonnet en is achtergelaten in de garage door eigenaar Carl Andersen. Carls zus Else blijkt anders dan ze zich voordoet, maar houdt ze verband met een bende misdadigers ?
Nuit du Meurtre, La (2004) Nuit du Meurtre, La (2004)
De dag na de aankondiging van haar huwelijk met Philippe Laclos wordt Nathalie Castellane dood aangetroffen in een moeras. De dag ervoor heeft Nathalie tijdens een diner haar aankomende huwelijk meegedeeld aan haar ouders en haar broer Eric. Welk geheim gaat er schuil in deze familie? Het onderzoek naar de moord verloopt moeizaam voor commissaris Tourneur, aangezien de familie niet bepaald meewerkt…
Nuit Est Mon Royaume, La (1951) Nuit Est Mon Royaume, La (1951)
Bij een moedige poging om zijn collega, een spoorwegreparateur, te redden, wordt Raymond (Jean Gabin) zwaar gewond. Hij is zelfs blind maar een dokter verzekert hem dat een operatie zijn gezichtsvermogen kan herstellen. Raymond heeft het erg zwaar om aan zijn handicap te wennen en hij raakt in een depressie. Door een slimme zet van zijn zus krijgt zij hem zo ver dat hij naar een school voor blinden gaat. De jonge blinde lerares Louise opent een nieuwe wereld voor hem. Als hij werkelijk ontdekt dat ie zijn gezichtsvermogen niet meer terugkrijgt is die gedachte ondragelijk.
Nuit et Jour (1991) Nuit et Jour (1991)
Nuit et Jour gaat over drie jonge mensen die samenleven in een heet en zomers Parijs. Aanvankelijk wonen alleen Jack en Julie bij elkaar. Ze geven zich over aan een totale liefde en leven geïsoleerd van de rest van de wereld. Jack is taxichauffeur. Hij werkt uitsluitend 's nachts, om de dag samen met Julie door te kunnen brengen. Op een avond stelt Jack Julie voor aan Joseph, die overdag in Jacks taxi rijdt. Tussen Joseph en Julie is het liefde op het eerste gezicht. In het vervolg bezoekt Joseph Julie 's nachts als Jack werkt, terwijl Julie overdag met Jack hun relatie met onverminderde passie voortzet. Jack is de enige die onwetend is van het dubbelspel. Julie denkt de situatie onder controle te kunnen houden, maar het verloop van de gebeurtenissen zal anders uitwijzen.
Nuit Fantastique, La (1942) Nuit Fantastique, La (1942)
Denis is een dromerige filosofie-student die 's nachts in een bloemenwinkel werkt. Hij droomt regelmatig over een mysterieuze in het wit geklede vrouw, die hij besluit te volgen. Hij ontdekt dat er een aanslag op haar beraamd wordt en besluit, in de aanname dat het allemaal een droom is, te proberen haar te redden.
Nuit Noire (2004) Nuit Noire (2004)
Een ontsnapte misdadiger terroriseert een stad. Zijn ontsnapping is voor de pers verborgen gehouden, maar bekenden van de man worden uit de stad geloodst. Vanwaar deze grote geheime actie?
Nuit Noire (2005) Nuit Noire (2005)
Oscar, opzichter in het Museum voor Natuurwetenschappen, zou gerust alle dagen gepassioneerd bezig kunnen zijn met entomologie, ware het niet dat er geen dagen meer zijn. Sinds mensenheugenis schijnt de zon nog slechts 15 seconden voor de middag. De rest van de tijd is de wereld gehuld in een eindeloze nacht, een haast permanente zonsverduistering. Als Oscar op een dag thuiskomt van het werk treft hij een Afrikaanse vrouw in zijn bed. Ze lijdt aan een mysterieuze en ongeneeslijke ziekte en heeft blijkbaar zijn huis uitgekozen om te sterven.
Nuit Noire, 17 Octobre 1961 (2005) Nuit Noire, 17 Octobre 1961 (2005)
Op 17 oktober 1961 speelt zich in de straten van Parijs een groot drama af. De Algerijnse oorlog loopt op zijn bittere einde en de Franse samenleving heeft veel weg van een politiestaat. In Parijs geldt een avondklok. Immigranten worden willekeurig opgepakt. De Algerijnse verzetsbeweging FLN (Front de Libération National) antwoordt met het al even willekeurig vermoorden van politieagenten. Op de avond van 17 oktober 1961 wordt een vreedzame demonstratie tegen de repressie van staat en politie bruut uiteengeslagen.
Nuit Porte Jarretelles, La (1985) Nuit Porte Jarretelles, La (1985)
Een jonge vrouw, die door iedereen Jézabel wordt genoemd, leidt een mateloos en rumoerig leven. Haar nachten spendeert ze aan intense liefdesrelaties. Ze gaat naar Paris by Night, sex-shops, peepshows, striptease-tenten en andere plaatsen op zoek naar genot, vergezeld van haar vriend Ariel, een verlegen en gereserveerde jongeman.
Nuit Sacrée, La (1993) Nuit Sacrée, La (1993)
Het verhaal speelt zich af in het begin van de twintigste eeuw. Een rijke notabele Marokkaan heeft zeven dochters en geen zoon. Hij is de wanhoop nabij als zijn achtste kind ook een meisje is en besluit haar tot haar eenentwintigste verjaardag als een jongen op te voeden onder de naam Ahmed.
Nuit, Tous les Chats Sont Gris, La (1977) Nuit, Tous les Chats Sont Gris, La (1977)
Charles Watson vertelt graag verhalen aan zijn nicht Lily, om haar wat afleiding te bezorgen. Hiervoor creëert hij een geheimzinnig personage, Philibert en brengt haar het relaas van zijn talloze avonturen. Zijn held reist naar de Côte d'Azur, en vervolgens naar Zwitserland. Op een bepaald moment wordt hij verdacht van de moord op een vrouw. Charles zorgt ervoor dat de politie hem niet terugvindt. In de loop van het verhaal begint Philibert evenwel een mens van vlees en bloed te worden voor Lily’s ogen. Tenslotte ziet het meisje hem in Salzburg weer en gaat ze hem in zijn hotelkamer opzoeken. De verteller begint te beseffen dat de zaken uit de hand lopen.
Nuits Blanches de Saint-Pétersbourg, Les (1937) Nuits Blanches de Saint-Pétersbourg, Les (1937)
Pozdnycheff, een losbandige jongeman van Sint-Petersburg, heeft verwarring in het huishouden van een vriend gezaaid waardoor deze laatste uiteindelijk zelfmoord heeft gepleegd. Sindsdien wordt hij door deze herinnering geobsedeerd. Hij huwt en wordt zelf de prooi van ziekelijke jaloezie die hem ertoe aanzet om te proberen zijn echtgenote en één van zijn vrienden te vermoorden. Hij wordt veroordeeld en in de gevangenis opgesloten, maar zijn vrouw, die altijd van hem gehouden heeft, blijft op hem wachten.
Nuits de la Pleine Lune, Les (1984) Nuits de la Pleine Lune, Les (1984)
Louise, een jonge vrouw die net is afgestuurd aan de school voor beeldende kunst, werkt als een trainee bij een binnenhuis-architect. Ze woont met haar vriend in een buitenwijk, maar ze is erg ontevreden. Ze houdt stiekem een eigen appartement in de stad aan, waar ze werkt. Maar kan ze dit uitleggen aan haar vriend. ?
Nuits de Montmartre, Les (1955) Nuits de Montmartre, Les (1955)
Bobby is een jongeman die de ongure buurten van Montmartre af en toe opzoekt en er drugs verkoopt aan gangsters. Hij wordt verliefd op de mooie danseres Monique van de "Paradou". Op een dag wordt hij beschuldigd van een moord die hij niet heeft begaan. Inspecteur Doirel en zijn vriend Julien helpen Bobby terug op het rechte pad en zoeken naar de ware dader.
Nuits Fauves, Les (1992) Nuits Fauves, Les (1992)
De homosexuele Jean heeft er altijd een behoorlijk vrije levensstijl op na gehouden maar moet leren omgaan met het feit dat hij HIV positief is. In deze woelige tijden ontmoet hij de jonge gepassioneerde Laura die als een blok voor hem valt. De moeilijke keuze tussen deze nieuwe, vrouwelijke liefde en zijn vriend Samy valt Jean zwaar.
Nuits Rouges (1974) Nuits Rouges (1974)
De 'Schaduwman' is een man zonder gezicht, wiens hoofd is afgedekt door een rood masker. Hij en zijn assistent zijn op zoek naar een schat van de legendarische ridders van de Ronde Tafel, die in het bezit is van een sekte in Parijs.
Nukie (1993) Nukie (1993)
Twee aliens, Nukie en Miko, krijgen een ongeluk met hun ruimteschip, en belanden op verschillende delen van de Aarde. Miko is al snel gevangen genomen door Amerikaanse ruimtevaarders. Terwijl Nukie midden in de Afrikaanse savanne is geland en al zwevend vrienden wordt met twee jonge kinderen.
Null Uhr 12 (2001) Null Uhr 12 (2001)
Vijf verschillende mensen willen een overval plegen op een geldtransport, maar vijf mensen hebben vijf verschillende gedachten en dat geldt ook voor de verdeling van de buit.
Numb (2007) Numb (2007)
Hudson is een scriptschrijver die te kampen krijgt met een zware persoonlijkheidsstoornis. Deze psychische aandoenig heeft een onwerkelijk effect, waardoor zijn gemoedstoestand zware depressieven nog vrolijk doet lijken. Wanneer hij Sarah ontmoet is Hudson echter bereid om alles te doen om zich voor haar te winnen en hij ondergaat onverstoorbaar elke mogelijke therapie die hem kan helpen.
Number 23, The (2007) Number 23, The (2007)
Wanneer Walter Sparrow voor zijn verjaardag een boek krijgt, getiteld 'the Number 23', raakt hij hierdoor helemaal geobsedeerd. Wat eerst een onschuldig cadeau lijkt verandert al snel in een regelrechte nachtmerrie. Hoe meer Walter leest hoe meer gelijkenissen hij vindt met zijn eigen leven. Hij wordt als het ware achtervolgd door het cijfer 23. Vervolgens komt hij tot de verontrustende ontdekking dat de laatste pagina's eindigen met een moord.
Number One (1969) Number One (1969)
Ron 'Cat' Catlan's carrière als professioneel quarterback loopt ten einde nu hij de 40 nadert. Ook zijn huwelijk begint vastgeroest te raken. Cat wendt zich tot de drank om zijn problemen het hoofd te kunnen bieden, maar komt er achter dat zijn problemen hier alleen maar groter door worden.
Number One Fan (1995) Number One Fan (1995)
Hollywood megaster Zane Barry is bezig met de opnames van zijn laatste actiefilm en staat aan de vooravond van zijn huwelijk met de mode ontwerpster Holly Newman. Maar dan ontvangt hij vreemde geschenkjes die afkomstig zijn van Blair Madsen, een meisje dat hij kent van vroeger. De uitdagende Blair verleidt op een seksueel agressieve wijze Zane die zich in een kortstondige maar heftige relatie stort. Als hij de relatie echter wil afbreken slaat Blair op een keiharde wijze terug…
Number One Gun (1990) Number One Gun (1990)
Nummer 1 moet het opnemen tegen de krankzinnige Russische agent Ace Kissoff, die zich kan veranderen in een vrouw door gewoon een pilletje te nemen. Hij moet ook "Het Beest" uitschakelen en haar vrouwelijk leger. Maar hij bezit zelf over een aantal grote troeven: een auto en een helikopter in zakformaat, die wanneer ze blootgesteld worden aan het daglicht, de normale grootte aannemen.
Number One with a Bullet (1987) Number One with a Bullet (1987)
Nick en Frank zijn twee detectives die hun eigen regels naleven. Wanneer er een aanslag wordt gepleegd op een kroongetuige die onder hun bescherming staat, is het tweetal gedoemd om voortaan bureauwerk te verrichten. Zij laten het er echter niet bij zitten en maken verbeten jacht op de schuldige. Onderzoek wijst uit dat alle bewijzen leiden in de richting van een mol binnen het politiecorps.
Number Seventeen (1932) Number Seventeen (1932)
Een leegstaand huis (nummer 17) wordt tijdelijk bewoond door een aantal ongure personen van een bende die net een juwelenroof heeft gepleegd. Detective Barion is de dieven op het spoor en ontdekt de schuilplaats van de bende. In het huis vinden allerlei mystertieuze zaken plaats.
Nummer 14 Johan Cruijff (1973) Nummer 14 Johan Cruijff (1973)
Documentaire over het leven van Johan Cruijff. Geproduceerd door schoonvader en toenmalig zaakwaarnemer van Cruijff Cor Koster.
Nun and the Sergeant, The (1962) Nun and the Sergeant, The (1962)
Tijdens de Koreaanse Oorlog moet de onverschrokken sergeant McGrath een levensgevaarlijke opdracht uitvoeren. McGrath besluit niet zijn beste soldaten te verspillen en neemt zijn slechtste mee. Hij traint ze nog verder, en de soldaten haten McGrath. De soldaten overwegen hun sergeant te doden, maar zodra ze in vijandelijk gebied zijn ontmoeten ze een aan haar been gewonde Amerikaanse non met haar leerlingen op de plek, die zij moeten opblazen.
Nun va Goldoon (1996) Nun va Goldoon (1996)
Een oude politieman komt op bezoek bij regisseur Makhmalbaf, om een oude belofte op te eisen, namelijk dat hij een rol krijgt in één van diens films. Makhmalbaf herinnert zich de belofte en besluit een film te maken over de gebeurtenis die leidde tot deze belofte. De gebeurtenis wordt vervolgens vanuit verschillende perspectieven van de betrokkenen en door verschillende filmcrews gefilmd. Het handelt over de politieman die verliefd was op een meisje, maar werd neergestoken toen hij haar ten huwelijk wilde vragen door een toen jonge Makhmalbaf die uit was op zijn pistool en de gevangenis in verdween.
Nun's Story, The (1959) Nun's Story, The (1959)
Brugge, 1920. Gabrielle, de dochter van de bekende chirurg Van der Mal, wil naar het klooster. Van der Mal probeert zijn dochter dat plan aanvankelijk uit het hoofd te praten, maar moet haar tenslotte haar zin geven. Na haar noviciaat studeert Gabrielle, die nu zuster Luke geworden is, tropische geneeskunde en vertrekt na het beëindigen van haar studies naar Kongo. Bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog wordt zij naar het door de Duitsers bezette België teruggestuurd. Alhoewel haar oversten haar verboden hebben partij te kiezen, kiest zuster Luc resoluut de zijde van het verzet, als zij verneemt dat haar vader door de nazi's werd neergeschoten.
Nunmul (2000) Nunmul (2000)
Chang, Ran, Sary en Han zijn tienerdeliquenten die op de vlucht zijn voor hun problematische thuissituatie. Helaas wordt hun leven er niet veel beter op, wanneer ze gedwongen worden om in Yong-ho's bar te gaan werken.
Nunnan (2007) Nunnan (2007)
Documentaire over Marta, een jonge vrouw die op haar 19de intrad bij de Karmelitessen, de strengste van alle kloosterorden. Marta komt uit een katholieke familie met negen kinderen. Ze mag het klooster van Glumslöv in Zuid-Zweden nooit verlaten en haar familieleden maar zeven keer per jaar ontmoeten, in een speciale bezoekersruimte waarin ze van hen gescheiden is door tralies. De documentaire volgt Marta en haar familie gedurende tien jaar. Normaal mag er niet gefilmd worden in het klooster, maar uitzonderlijk heeft Maud Nycander de toelating gekregen om Marta twee keer te interviewen, net voor haar intrede en na haar vijfjarig noviciaat. Ze praatte ook met Marta's moeder, haar zus Helena, haar oudste en jongste broers Samuel en Emanuel.
Nuns on the Run (1990) Nuns on the Run (1990)
Brian en Charlie zijn twee bankovervallers die hun leven willen beteren. Ze willen nog één zware slag slaan en dan de benen nemen naar Brazilië om daar met een nieuw leven te beginnen. Maar hun plannetje dreigt te mislukken wanneer ze achternagezeten worden door een rivaliserende bende, The Triads. Ook hun baas, de meedogenloze Case, is niet van plan om Brian en Charlie zomaar te laten vertrekken. Ten einde raad duiken Brian en Charlie met hun buit voorlopig onder in een nonnenklooster.
Nuovi Barbari, I (1982) Nuovi Barbari, I (1982)
Een zwervende groep caravanbewoners vecht, na een kernoorlog, een gemene oorlog uit met een motorbende. Ze krijgen daarbij de hulp van twee huurlingen.
Nuovi Mostri, I (1977) Nuovi Mostri, I (1977)
In deze anthologie vind je twaalf sketches vol zwarte humor, waarin vooral een aantal toestanden uit de samenleving gepersifleerd worden. Zo is er bijvoorbeeld een terrorist die een air-hostess verleidt en de nietsvermoedende dame een bom in haar koffer stopt op het moment dat ze naar haar vliegtuig moet. In een Italiaans restaurant is het maar best dat de klanten niet op de hoogte zijn van wat er tijdens een hilarisch gevecht in de keuken met hun eten is gebeurd vooraleer ze het op hun bord krijgen. Verder is er een sekwens over een begrafenis waarbij de treurige stemming helemaal omslaat wanneer men een aantal grappige feiten over de gestorvene nog eens aanhaalt.
Nuovo Cinema Paradiso (1989) Nuovo Cinema Paradiso (1989)
Een beroemde regisseur keert voor het eerst sinds 30 jaar terug naar zijn dorpje op Sicilië. Hij denkt terug aan zijn jeugd die hij doorbracht in de Paradiso bioscoop waar de projectionist Alfredo hem de liefde voor de film bijbracht. Hij wordt ook herinnerd aan zijn jeugdliefde Elena, die hij in de steek moest laten toen hij naar Rome vertrok.
Nuovomondo (2006) Nuovomondo (2006)
Een van Sicilië afkomstige familie besluit zich in Amerika te vestigen in de hoop op een beter bestaan. De 'nieuwe' wereld blijkt echter minder toegankelijk en rooskleurig dan hen is voorgedaan. Vooral de verschillen tussen de culturen zijn enorm en de familie komt in aanraking met mensen die zij thuis nooit hadden willen ontmoeten.
Nur aus Liebe (1996) Nur aus Liebe (1996)
Ella is taxichauffeur in Berlijn. Aleksej biedt haar het bedrag van 100.000 DM voor een schijnhuwelijk en dat lijkt haar een goed aanbod. Maar hun geluk is maar van korte duur. Het blijkt namelijk dat hij het geld, samen met nog een paar miljoen, van de Russische maffia heeft gestolen. Ze moeten op de vlucht om te kunnen overleven.
Nur der Wind (1961) Nur der Wind (1961)
De van een klein Iers eiland afstammende Mike O'Brian (Freddy Quinn) probeert zijn jeugdvried Tim uit de puree te helpen, omdat Tim in Dublin in een juwelenroof verwikkeld raakte. Als Mike, door zijn hulp, zelf verdacht wordt van de overval, moet hij met gevaar voor eigen leven zijn onschuld bewijzen.
Nur über Meine Leiche (1995) Nur über Meine Leiche (1995)
Nadat hij alweer is vreemdgegaan met een andere vrouw laat Fred's vrouw hem doodschieten door een moordenaar. Fred weet echter de Dood zover te krijgen een dealtje te sluiten. Hij krijgt zijn leven terug als hij het gebroken hart van drie vrouwen uit zijn leven weer kan lijmen.
Nuremberg (2000) Nuremberg (2000)
Mei 1945: De Tweede Wereldoorlog is voorbij, Nazi-Duitsland is verslagen en Hitler heeft zelfmoord gepleegd in zijn bunker te Berlijn. Terwijl de wereld roept om gerechtigheid, tracht de Amerikaanse rechter Robert Jackson, het 'proces van de eeuw' in goede banen te leiden. In Nuremberg wordt een tribunaal opgericht, waar vierentwintig Nazi's terecht staan voor hun misdaden tijdens de oorlog.
Nurse Betty (2000) Nurse Betty (2000)
De ongelukkige serveerster Betty Sizemore is verliefd op een ziekenhuisdokter. Helaas is deze man niet beschikbaar omdat hij een tv-personage is uit een soapserie. Wanneer haar eigen echte, halfcriminele man door huurmoordenaars wordt omgebracht, vlucht Betty in shock naar Hollywood, naar haar dokter met in haar koffer een hoeveelheid drugs en in haar kielzog de huurmoordenaars.
Nurse Edith Cavell (1939) Nurse Edith Cavell (1939)
Tijdens de Eerste Wereldoorlog heeft de verpleegster Edith Cavell de leiding over een klein ziekenhuis in Brussel, in het door Duitsland bezette België. Wanneer de zoon van een onlangs overleden patiënt ontsnapt uit een Duits krijgsgevangenenkamp, helpt Edith hem om naar Nederland te vluchten. Samen met de grootmoeder van de ontsnapte gevangene en enkele anderen, zet Cavell een netwerk op om ook Belgen, Fransen en Engelsen te laten vluchten. Het duurt niet lang voordat de Duitsers in de gaten krijgen wat er plaatsvindt.
Nurse Marjorie (1920) Nurse Marjorie (1920)
Marjorie Killonan is een vrouw uit de bovenklasse, maar besluit ondanks haar positie als zuster in een ziekenhuis te werken. Haar aristocratische familie staat dan ook niet achter die keuze. Tijdens haar baan wordt ze verliefd op een van haar patiënten.
Nurse no Oshigoto: The Movie (2002) Nurse no Oshigoto: The Movie (2002)
Een man keert terug naar het ziekenhuis omdat hij weer verzorgd wil worden door een verpleegster. Wanneer dit niet lukt grijpt hij naar zijn machinegeweer en gijzelt het ziekenhuis, met alle gevolgen van dien.
Nurse on Wheels (1963) Nurse on Wheels (1963)
Joanna Jones (Juliet Mills) is een jong meisje dat met haar verstrooide moeder verhuist naar een dorp op het platteland. Zij heeft daar een baan gekregen als buurtverpleegster, maar de dorpers, die hadden gerekend op een oudere zuster met praktijkervaring, zijn niet bepaald blij met haar. Een lokale boer ziet wel wat in Joanna, maar al snel heeft hij het te veels druk met het verjagen van een stel kampeerders die hun caravan op zijn land hebben gestald.
Nurse Sherri (1978) Nurse Sherri (1978)
Een kwade geest neemt bezit van verpleegster Sherri. Als gevolg daarvan zijn haar patienten hun leven niet meer zeker.
Nurse, The (1997) Nurse, The (1997)
George Harriman heeft problemen op zijn werk, die op een dag zo ver gaan dat hij thuis zijn gezin neerschiet en vervolgens zelfmoord pleegt. Alleen zijn dochter Laura, die verpleegster van beroep is, is niet thuis en overleeft daarom. Zij houdt de baas van haar vader, Bob Martin, verantwoordelijk. Als de laatste het nieuws hoort, schrikt hij zo dat hij in een lock-insyndroom belandt, wat inhoudt dat hij zich niet kan bewegen en dus niet kan reageren, maar wel alles van de buitenwereld merkt. Laura zint op wraak en wil hem kwellen, maar om het vertrouwen van zijn familie te winnen gaat zij hem eerst verzorgen.
Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (1993) Nurses on the Line: The Crash of Flight 7 (1993)
Een heldhaftige verpleegster die samen met collega's een viertal gecrashte 'flying doctors' te hulp schiet. In een gevaarlijke omgeving worden ze tegengewerkt door lokale drugdealers, een gewapende bende en dwarse autoriteiten.
Nutbag (2000) Nutbag (2000)
Nutbag gaat over zoals de titel al zegt een Nutbag! Deze nutbag heeft in zijn kinderjaren gezien dat zijn moeder vermoord werd door haar negroïde vriend. Dit heeft de jonge nutbag zo erg weten te beïnvloeden dat hij een zware racist is en een serie-moordenaar op de koop toe. Nu zou je natuurlijk verwachten dat hij zijn racistische kanten zou exploiteren maar nee, hij gaat achter hoeren aan.
Nutcase (1980) Nutcase (1980)
Evil Eva (Nevan Rowe) en haar volgelingen dreigen hun tegenstanders te doden door de Rangitoto-vulkaan te reactiveren met behulp van een nucleair apparaat. Wie zal de stad redden van de ondergang? Een drietal kinderen met hun uitvinding, een anti-zwaartekrachtsapparaat, gaan de strijd aan met Evil Eva.
Nutcracker and the Mouseking, The (2004) Nutcracker and the Mouseking, The (2004)
Het meisje Maria krijgt voor Kerstmis van haar vader een militaire-pop waarvan de kaken als notenkraker dienen. Op een dag krimpt Maria tot de zelfde lengte als haar pop en wordt aangevallen door een leger met muizen, samen met de militaire-pop probeert Maria de muizen te verslaan.
Nutcracker Prince, The (1990) Nutcracker Prince, The (1990)
Een jong meisje, Clara, droomt van allerlei avonturen in een magisch land. Een vriend van de familie vertelt haar een verhaal over een prins, die betoverd werd in een pop. Net zo'n pop als Clara heeft..
Nutcracker, The (1993) Nutcracker, The (1993)
Marie krijgt met Kerstmis een houten notenkraker in de vorm van een poppetje. Haar broertje heeft hem al snel stukgemaakt. Marie stopt het poppetje daarom maar in een poppenbedje. Als ze 's nachts nog even naar hem gaat kijken, verandert hij in een mooie, jonge prins. Hij voert Marie mee naar een wereld van reusachtig speelgoed en supergrote muizen.
Nutcracker: The Untold Story (2008) Nutcracker: The Untold Story (2008)
Het meisje Mary (Elle Fanning) krijgt van haar oom (Nathan Lane) een op het oog niet zo bijzonder kerstcadeau: een notenkrakerpop. Maar als ze 's nachts wakker wordt blijkt dat de pop tot leven is gekomen en hij trekt Mary mee in een sprookjesachtig avontuur.
Nuts (1987) Nuts (1987)
De van moord verdachte prostituee Claudia (Streisand) bezorgt advocaat Aaron Levinsky (Dreyfuss) de moeilijkste rechtszaak van zijn leven. Ze beledigt hem, kaffert hem uit en scheldt hem de huid vol. Maar langzaam wint hij het vertrouwen van een wanhopige vrouw, die niet alleen door de Staat, maar ook nog eens door haar eigen ouders voor krankzinnig wordt versleten.
Nutt House, The (1992) Nutt House, The (1992)
Twee broers leiden beide een apart leven, maar ze besluiten van leventje te ruilen om te voelen hoe het is om in andermans schoenen te staan.
Nutty Professor II: The Klumps (2000) Nutty Professor II: The Klumps (2000)
Professor Sherman Klump probeert een wit voetje te halen bij zijn nieuwe collega Denise. Na een mislukt DNA-experiment worden Sherman en zijn alter ego Buddy Love van elkaar gescheiden. Een catastrofe voor de brave Sherman die elementen uit Denises onderzoek nodig heeft om voor eens en altijd af te rekenen met Buddy Love.
Nutty Professor, The (1963) Nutty Professor, The (1963)
Julius Kelp is een oerlelijke scheikundeleraar zonder een sociaal leven. Op een dag ontdekt hij iets fantastisch! Een samengesteld drankje dat hem verandert in een compleet andere man, Buddy Love. Buddy is erg succesvol en populair bij de vrouwen, maar ook erg arrogant. Een van Kelps studentes wordt verliefd op Buddy. Niemand weet natuurlijk dat Buddy eigenlijk professor Kelp is. Het enige nadeel van het elixir is dat het niet lang werkt.
Nutty Professor, The (1996) Nutty Professor, The (1996)
De docent Sherman Klump heeft te kampen met een groot overgewicht. Wanneer hij op het punt staat om een grote doorbrak te maken op het gebied van DNA-onderzoek, ontmoet hij Carla, een bewonderaar van hem. Hij wordt verliefd op haar, maar is gefrustreerd door zijn gewicht. Hij besluit vervolgens om een formule op zichzelf uit te proberen. Hij wordt nu getransformeerd in de swinger Buddy Love, wat tot diverse romantische verwikkelingen leidt.
Nuvola di Polvere... Un Grido di Morte... Arriva Sart... (1971) Nuvola di Polvere... Un Grido di Morte... Arriva Sart... (1971)
geregisseerd door Giuliano Carnimeo
met Gianni Garko, Nieves Navarro en Piero Lulli
NVA (2005) NVA (2005)
Henrik Heidler moet in de DDR in de jaren '80 zijn dienstplicht vervullen. Hij heeft maar één doel: de aankomende anderhalfjaar dienst ongeschonden door zien te komen. In het leger ontmoet hij Krüger, een jongeman met een autoriteitsprobleem, die niet van plan is zich te laten commanderen. De twee ontdekken al snel dat hun aanvankelijke plannen tot de nodige problemen zullen leiden...
Nya Hyss av Emil i Lönneberga (1972) Nya Hyss av Emil i Lönneberga (1972)
Emil (Jan Ohlsson) haalt nog steeds allemaal streken uit. Alleen als het meisje Lina (Maud Hansson) kiespijn heeft, probeert hij haar pijn weg te nemen. Emil drijft met zijn kattekwaad zijn ouders tot wanhoop, en dat betekent vele uren in de schuur.
Nya Landet, Det (2000) Nya Landet, Det (2000)
Een 15-jarige Somaliër ontmoet een 40-jarige Iraniër in een vluchtelingenkamp in Skåne, in het zuiden van Zweden. Met de dreiging om uitgezet te worden besluiten ze in de zomer door Zweden te toeren.
Nybyggarna (1972) Nybyggarna (1972)
Het verhaal van Zweedse emigranten levend in Minnesota. Hoewel ze niet naar de V.S. zijn gekomen om Amerikaan te worden, worden ze langzaamaan opgeslokt door de plaatselijke cultuur. De familie Larsen (uit Utvandrarna) heeft het aardig moeilijk in hun nieuwe land. Ze spreken nauwelijks Engels en hebben problemen met de politieke veranderingen.
NYC: Tornado Terror (2008) NYC: Tornado Terror (2008)
Door de versnelde opwarming van de aarde, komen er steeds vaker krachtige tornado’s en dodelijk onweer voor. Een gigantische wervelwind nestelt zich vast boven Manhattan en produceert de ene tornado na de andere, die zo vernietigend zijn dat ze het einde van New York kunnen betekenen. Burgemeester Lawrence en zijn vrouw, die meteorologe is, beginnen een race tegen Moeder Natuur. De metropool houdt zijn adem in...
Nympha (2007) Nympha (2007)
Nympha is het verhaal van Sarah, een Amerikaanse jonge vrouw die naar Italië reist om een gelofte af te leggen en in de het klooster van de "Nieuwe Orde" te gaan. De regels van het klooster zijn zeer strikt, zo strikt dat zij vaak als een vorm van marteling worden beschouwd. De weg van Sarah is verdeeld in vier stappen: de Heer horen, zien, aanraken en met hem spreken. Elke stap zal voor Sarah zowel fysiek als mentaal pijnlijk zijn. Tijdens haar reis heeft zij visioenen over het verleden van het klooster, over een meisje wiens leven door haar tirannieke grootvader kapot werd gemaakt. De man geloofde dat hij rechtstreeks met God kon praten, maar in werkelijkheid was hij volkomen krankzinnig. En het is dezelfde waanzin die vandaag binnen de kloostermuren leeft.
Nymphoid Barbarian In Dinosaur Hell, A (1991) Nymphoid Barbarian In Dinosaur Hell, A (1991)
In een post-apocalyptische wereld moeten mensen zich staande zien te houden tegen mutanten. Door de nucleaire holocaust zijn er gemuteerde dinosaurussen ontstaan en die hebben het voorzien op een jonge vrouw.
Nynke (2001) Nynke (2001)
Sjoukje Bokma de Boer droomt van een bijzonder leven met een bijzondere man. Het huwelijk met dichter-advocaat Pieter Jelles Troelstra lijkt de vervulling van die droom. Zij houden beiden van literatuur, poëzie en Friese cultuur, en zij denkt een man getroffen te hebben die haar als gelijkwaardig beschouwd en behandeld. Maar het gaat anders.
Nynne (2005) Nynne (2005)
Nynne is een kantoorvrouw in de 30, die weinig geluk kent in de liefde. Ze wordt gedumpt door haar vriend Henrik. Toch gaat ze weer op zoek naar liefde na een peptalk van haar knappe beste vriend Martin; een blinde man die perfect voor haar zou zijn, ware het niet dat hij al een vriendin heeft. Haar zoektocht naar ware liefde verloopt moeizaam, terwijl ze flirt met de kinky accountant Poul Erik en daarna met een meer geschikte kandidaat, de tv-kok Daniel.
Nyócker! (2004) Nyócker! (2004)
Nyócker! volgt de kinderen van twee rivaliserende bendes in een arme wijk in Hongarije. Ricsi Lakatos, de zoon van de Zigeunerbaas, wordt verliefd op Julika Csorba, de dochter van de Hongaarse bendebaas. Nadat Ricsi, advies van zijn grootvader heeft gekregen (eerst geld, dan macht, dan vrouwen), verzint hij samen met de andere kinderen van de bendes een plan om geld te krijgen.
Någon att Älska (1971) Någon att Älska (1971)
Nadat haar vriend haar alleen en met een gebroken hart achterlaat, kan Inga alleen maar verlangen naar de liefde van een andere man. Rolf, een jonge zanger en muzikant probeert haar te verleiden maar uiteindelijk valt Inga voor de ouder wordende schrijver Stig. Deze bezit een mooie villa en Inga wordt met groot plezier zijn privé-secretaresse. Wanneer Stig voor zaken weg moet, belandt ze al snel in de armen van Rolf.
Når Mor Kommer Hjem (1998) Når Mor Kommer Hjem (1998)
Wanneer de moeder van drie kinderen in de gevangenis belandt, zorgt het oudste kind Kasper (11) voor zijn twee jongere zusjes Sara (8) en Julie (5). In het begin hebben de kinderen de grootste lol. Ze leven van snoep en chocola en gaan naar bed waarneer ze willen. Later raakt het geld op en onderneemt Kasper een poging als zakkenroller. En wanneer de maatschappelijk werkster op bezoek komt bedenken de drie een plan om haar de deur uit te werken.
Når Nettene Blir Lange (2000) Når Nettene Blir Lange (2000)
Een Noorse familie is op weg naar een afgelegen berghut om daar idyllisch de kerstdagen door te brengen. Vader en moeder arriveren met hun vier volwassen kinderen, hun kleinkinderen en Poolse schoonouders in de krap bemeten en koude berghut. Terwijl het buiten min 30 graden is, stijgt de temperatuur in de hut tot ongekende hoogtes. De verhoudingen binnen de familie blijken behoorlijk scheef en in het afgelegen hutje borrelen oud zeer en verborgen frustraties langzaam naar een kookpunt. Ook begint de kerosine kachel te lekken, krijgt het kleinkind astma-aanvallen en lijdt één van de dochters hevig aan liefdesverdriet. Moeder probeert zo goed mogelijk de stemming er in te houden. Ze kookt grote maaltijden en roept om de haverklap ”Wat hebben we het toch gezellig”. Tot overmaat van ramp zet vader het op een zuipen en dan gaat het pas echt goed mis….
När Alla Vet (1995) När Alla Vet (1995)
De 16-jarige Sebastian trekt veel op met een groepje vrienden. Hij heeft een tijdje verkering gehad met Lisbeth, maar komt erachter dat hij eigenlijk verliefd is op zijn klasgenoot Ulf. Thuis heeft hij het niet slecht, maar hij wil toch niets tegen zijn ouders vertellen. Als zijn ouders een avond weg zijn nodigt Sebastian Ulf bij hem thuis uit.
När Mörkret Faller (2006) När Mörkret Faller (2006)
Drie verhalen over respect, loyaliteit en geheimzinnigheid. In het eerste verhaal verweren twee jonge zussen zich tegen de in de familie geldende gedragscode. Dit komt hen duur te staan. Twee uitsmijters van een populaire club worden aangevallen door criminelen, waardoor er een totale oorlog ontstaat. Een geprezen journalist dient een aanklacht in tegen haar man die ze beschuldigt van seksueel misbruik. Dit zet kwaad bloed bij haar collega's.
Nära Livet (1958) Nära Livet (1958)
Het verhaal over drie moeders op een verloskundige afdeling. Binnen enkele dagen vertellen zij elkaar elkaars levensverhalen en intieme gedachten. Alledrie worstelen ze met de vraag hun kind te houden of te laten adopteren.
Næsland (2004) Næsland (2004)
We volgen een jong koppeltje in een groep van jongeren met een mentale handicap. Door een ongeluk verliest het meisje haar reden om te leven en dus gaat haar vriend op zoek naar de zin van het bestaan.
Nömadak Tx (2006) Nömadak Tx (2006)
De Spaanse film volgt twee muzikanten, bespelers van het Baskische percussie-instrument de Txalaparta, op hun muzikale reis door India en Afrika. Dit traditionele Baskische instrument wordt door twee mensen tegelijk bespeeld, waarbij de muziek voortkomt uit hun samenspel. Op zoek naar nieuwe authentieke geluiden reizen de muzikanten naar verschillende delen van de wereld: ze gaan naar India om Mumbai te bezoeken met zijn hartstochtelijke musici, ze brengen tijd door in het eeuwenoude dorp Adivasi, ze gaan naar de Sami-gemeenschap en treden in Afrika op met enkele beroemde zangers.
Nøglen til Paradis (1970) Nøglen til Paradis (1970)
Gudmund (Dirch Passer), priester in een klein plattelandsdorpje, runt naast zijn kerk ook een succesvol reisbureau, gespecialiseerd in vacanties naar Spanje. Het kerkbestuur is echter ontstemd over zijn zedeloze activiteiten en roept Gudmund op het matje. De priester vertrekt daarop naar het zonnige zuiden, vergezeld door een knappe jongedame, genaamd Gabriella (Lone Hertz).
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 -21- 22 23 24 25 26 27 28 29 30
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!