Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 -2- 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Zoeken:
Nada Sô Sô (2006) Nada Sô Sô (2006)
De 8-jarige Yotaro krijgt een stiefzusje, Kaoru, wanneer zijn moeder met een jazz-muzikant trouwt. Wanneer Kaoru’s vader de familie verlaat en Yotaro’s moeder ook nog eens ongeneeslijk ziek wordt, vraagt moeder hem voor zijn zusje te zorgen..
Nadia (1984) Nadia (1984)
Film vertelt het levensverhaal van de Roemeense gymnaste Nadia Comăneci, een meisje dat de wereld verbaasde door 7 perfecte tienen te halen op de Olympische Spelen van 1976. Ondanks de sportieve successen was haar leven een ware hel, die uiteindelijk uitdraaide op een zelfmoordpoging.
Nadia et les Hippopotames (1999) Nadia et les Hippopotames (1999)
Winter 1995. Frankrijk is volledig geblokkeerd door stakende vrachtwagenchauffeurs. De inwoners van Parijs zijn verplicht zich te voet of met de fiets te verplaatsen. Nadia is een jonge vrouw die van een bestaansminimum moet rondkomen met haar zes maanden oude zoontje, Christopher. Als ze op een dag naar het nieuws kijkt denkt ze de vader van haar kind te herkennen in de menigte. Ze besluit om hem te gaan zoeken.
Nadia et Sarra (2004) Nadia et Sarra (2004)
Nadia, bijna vijftig, wordt verlaten door haar man en krijgt zwaar last van menopauzeverschijnselen. Ze gaat compulsief eten, raakt depressief en wordt jaloers op jonge vrouwen, vooral op haar 18-jarige dochter Sarra.
Nadie Conoce a Nadie (1999) Nadie Conoce a Nadie (1999)
Simón (Eduardo Noriega), een jonge maker van cryptische en semi-literaire kruiswoordraadsels voor een krant in Sevilla, wordt tijdens de Heilige Week geconfronteerd met een mysterieus telefoontje waarin iemand hem het woord 'opponent' in een nog te publiceren kruiswoordraadsel opgeeft. Een bizar voorval met dodelijke afloop volgt en Simón begrijpt langzaam maar zeker dat hij in een moorddadig spel is beland. Letterlijk. Het is aan Simón om zijn directe omgeving als een cryptogram te ontraadselen en zo niet louter het eigen vege lijf te redden maar ook een catastrofe te verhinderen.
Nadie Escuchaba (1984) Nadie Escuchaba (1984)
Documentaire die zich focust op de brutale schending van de mensenrechten van het Cubaanse volk door Fidel Castro en zijn regime. De documentaire toont ons een blik achter de schermen van Castro's extreme methoden om aan de macht te blijven.
Nadie Hablará de Nosotras Cuando Hayamos Muerto (1995) Nadie Hablará de Nosotras Cuando Hayamos Muerto (1995)
Victoria Abril speelt de rol van Gloria Duque, een alcoholistische prostituée. Ooit was ze een gelukkige vrouw, maar sinds haar man, een stierenvechter, in coma ligt, moet ze vechten om te overleven. In Mexico City raakt ze verzeild in een gewelddadig conflict tussen drugdealers en agenten van de DEA, een Amerikaanse anti-drugsorganisatie. Tijdens het gevecht is het hitman Eduardo die Gloria's leven spaart. Gloria krijgt een lijst in handen met de namen van bedrijven die zich bezighouden met het witwassen van geld. Met deze gevoelige informatie reist ze terug naar haar woonplaats Madrid.
Nadie Lo Sabrá (1953) Nadie Lo Sabrá (1953)
Een eenvoudige, keurige bankbediende wordt verliefd op een vrouw uit een hogere sociale klasse. Op een dag is hij, terwijl hij nog wat overuren maakt, getuige van een diefstal. Nadat ze hem hebben verwond, gaan de bandieten er vandoor, maar het geld hebben ze achtergelaten.
Nadie Oyó Gritar (1973) Nadie Oyó Gritar (1973)
Wanneer een vrouw naar haar appartement terugkeert is ze getuige van een moord: ze ziet een vreemdeling het lijk van een vrouw in de koker van een lift gooien. De man overtuigt haar te helpen het lichaam te doen verdwijnen in een nabijgelegen meer.
Nadine (1987) Nadine (1987)
Nadine Hightower werkende in een schoonheidsalon in 1954, heeft wat foto's gestolen en is van plan ze stiekem terug te leggen waar ze ze vandaan had gehaald. Bij haar bezoek aan de fotograaf vindt ze hem dood op de grond. Zowel de politie als de moordzuchtige dader gaan haar achterna. Ze roept de hulp in van haar toekomstige ex-man Vernon, een niet al te succesvolle bareigenaar, om haar onschuld te bewijzen.
Nadine (2007) Nadine (2007)
Nadine is een carrièrevrouw: succesvol, onafhankelijk en ambitieus. Maar ze is ook single, de veertig net gepasseerd en nog steeds kinderloos. Haar biologische klok is als een tijdbom in haar lijf en geest. Om een explosie te voorkomen begaat ze een even impulsieve, als extreme daad.
Nadja (1994) Nadja (1994)
Nadja, die lid is van een vampierenfamilie, is naar Manhattan verhuisd na de dood van haar vader. Ze wordt (net als haar broer) op de hielen gezeten door dokter van Helsing en zijn neef Jim, die het ook op haar gemunt hebben. Nadja heeft de vrouw van Jim echter al in haar macht weten te krijgen.
Nado Anaega Isseosseumyeon Johgessda (2001) Nado Anaega Isseosseumyeon Johgessda (2001)
Bong-su is een bankbediende die er van droomt getrouwd te zijn. Hij maakt geregeld video-opnames van zichzelf hierover, bedoeld voor zijn toekomstige echtgenote, die hij echter nog moet tegenkomen. Aan de overkant van waar Bong-su werkt, doceert Won-ju, die in een soortgelijke situatie zit. Ze komen elkaar vaak bij toeval tegen, en er lijkt iets moois op te bloeien, totdat Bong-su haar afwijst.
Nadzór (1985) Nadzór (1985)
Klara zit een levenslange gevangenisstraf uit voor verduistering. Wanneer ze zwanger wordt, besluit ze toch het kind te houden, hoewel ze het niet mag houden in de gevangenis. Dankzij een nieuwe wet wordt ze voorwaardelijk vrijgelaten om haar dochter te bezoeken. Maar ze moet zich onderwerpen aan de “sociale opvoeding” van gevangenenbewaarster Kinga.
Nae Cheongchun-ege Goham (2006) Nae Cheongchun-ege Goham (2006)
Drie jonge mensen krijgen tegelijkertijd te maken met een bijzondere wending die plotseling grote onzekerheid in hun tot dan toe stabiele levens brengt. Jung-hee is een 21-jarige studente die een echte dansliefhebster is. Wanneer haar vader na een afwezigheid van 15 jaar plots weer opduikt, wordt haar leven volledig overhoop gehaald. De 25-jarig Keun-woo werkt in een telefoonbedrijf als monteur en zijn favoriete bezigheid is gesprekken van collega's afluisteren. Op deze manier leert hij een vrouw kennen en hij wordt halsoverkop verliefd, maar ondanks deze verliefdheid weet hij niet hoe hij zijn gevoelens voor haar moet duidelijk maken. De 30 jarige In-ho ten slotte was al een getrouwde man toen hij zich twee jaar geleden opgaf om dienst te doen in het leger. Wanneer hij thuiskomt voor het laatste verlof van zijn diensttijd, merkt hij er aan zijn vrouw iets veranderd is. Hij weet alleen niet wat precies...
Nae Maeumui Punggeum (1998) Nae Maeumui Punggeum (1998)
In 1962, krijgt een jonge leraar uit Seoul zijn eerste baan op een kleine school op het platteland. Eén van zijn oudere studenten ontwikkelt gevoelens voor hem.
Nae Meorisokui Jiwoogae (2004) Nae Meorisokui Jiwoogae (2004)
Soo-jin is een carrièrevrouw, die alles heeft en voor het geluk geboren lijkt. Tot ze op een dag wordt gedumpt door haar reeds getrouwde vriend. In haar pogingen deze breuk te verwerken ontmoet ze een arme timmerman en voelt ze zich tot hem aangetrokken. Ze worden verliefd op elkaar en na verloop van tijd zijn ze gelukkig getrouwd. Net nu ze denkt dat ze haar leven weer op de rails heeft, krijgt ze te horen dat ze de ziekte van Alzheimer heeft.
Nae Namjaui Romance (2004) Nae Namjaui Romance (2004)
Na een relatie van zeven jaar, vindt Hyon-ju het wel eens tijd om te trouwen. Haar vriend heeft echter helemaal geen haast. Met de datum in zicht waarop hun relatie begon, heeft ze toch weer de hoop dat het zou kunnen gebeuren. Het loopt echter helemaal anders wanneer haar vriend met de populaire actrice Ta-yong in een lift vast komt te zitten.
Nae Saeng-ae Choi-hak-eui Nam-ja (2007) Nae Saeng-ae Choi-hak-eui Nam-ja (2007)
Ju-eyon en Seong-tae zijn al tien jaar lang goede vrienden. Op een avond loopt hun vriendschap wel een deukje op nadat ze in een dronken bui met elkaar naar bed zijn geweest. Maar omdat ze elkaar al zo lang kennen en beide in de afgelopen tien jaar geen vaste partner hebben gehad besluiten ze elkaar maar als vaste partner te gaan zien. Net op het moment dat ze elkaar symbolisch het ja woord hebben gegeven duikt er in het leven van beide een nieuwe liefde op.
Nae Yeojachingureul Sogae Habnida (2004) Nae Yeojachingureul Sogae Habnida (2004)
Agente Kyung-jin wordt ingezet om een schoolexcursie in goede banen te leiden. Ze werkt daarbij samen met leraar Myung-woo, die ze ooit per ongeluk heeft gearresteerd.
Nae Yeojaeui Namjachingoo (2007) Nae Yeojaeui Namjachingoo (2007)
Suk-ho doet er alles aan in bed te kruipen met zijn vriendin Chai-yeoung. Zij krijgt alles gedaan van hem, en deelt ondertussen de lakens met een andere man.
Naesaengae Gajang Areumdawun Iljuil (2005) Naesaengae Gajang Areumdawun Iljuil (2005)
1 film, 1 week en 6 verschillende relaties. Een haat-liefde relatie tussen detective Na en psychiatrice Yu-jung. Een liefde die armoede moet doorstaan tussen Chang-hoo en Soo-kyung. Een vriendschap tussen de vrijgezel Sung-won en een ziek 6 jaar oud meisje. Een bittere liefde tussen non Soo-kyung en de beroemde zanger Jung-hun, de relatie tussen een strenge gescheiden vader en zijn zoon. En de relatie tussen een oude man, die een winkelcentrum runt en een oude vrouw die een winkeltje in zijn winkelcentrum heeft. Dit is een week uit hun leven en hun relaties.
Naesarang Ssagaji (2004) Naesarang Ssagaji (2004)
Ha-yeong wordt gedumpt door haar vriend op de honderdste dag van hun relatie. Hyeong-jun is een rijke en knappe man die elke vrouw kan krijgen, maar niet geinteresseerd is in daten. Op een dag veroorzaakt Ha-yeong een ongeval waardoor Hyeong-jun zijn auto vernield wordt. Ha-yeong heeft geen geld om dit terug te betalen, dus maken ze een deal. Ha-yeong gaat voor Hyeong-jun 100 dagen voor niks aan het werk. Na dagenlang gewerkt te hebben voor hem beginnen ze gevoelens voor elkaar te krijgen.
Nafas-e Amigh (2003) Nafas-e Amigh (2003)
Kamran en Mansour zijn twee jongemannen uit Teheran. Vanuit een gemeenschappelijke leegte ontstaat een vriendschap. Kamran, van goeden huize, geeft er op school de brui aan en neemt samen met Mansour, die uit zijn huis wordt gezet, zijn intrek in een louche hotelletje. Ze vullen hun dagen met vandalenstreken zoals autospiegels afbreken en gsm?s stelen. Kamran vindt zijn eigen leven zo waardeloos dat hij het nut van eten niet meer inziet en zichzelf begint uit te hongeren. Op een regenachtige avond toeren ze rond in een gestolen auto en pikken Aida op. Zij is een babbelzieke studente die evenmin als zij iets te verliezen heeft. Het duurt dan ook niet lang voor ook zij begint te spijbelen om met Mansour op te trekken. Het meisje weet zich een weg naar zijn hart te banen, maar hun prille geluk wordt algauw bedreigd: de zorgwekkende toestand van Kamran, die steeds verder wegglijdt, stelt hen immers voor vragen waarop ze niet voorbereid zijn...
Nag la Bombe (2000) Nag la Bombe (2000)
Nag, een prostituee van veertig jaar moet kiezen tussen twee mannen. Simon, een politie inspecteur van vijftig jaar of Hervé, een vijfentwintig jaar oude verpleger. Op dit keerpunt in haar leven moet ze beslissen wat ze wil aanvangen met haar toekomst.
Nagai Yume (2000) Nagai Yume (2000)
Mukoda Tetsurou heeft zichzelf op laten nemen in een ziekenhuis. Zijn dromen lijken steeds langer te duren. Dit heeft een uitwerking op hem, zowel lichamelijk als geestelijk. En de scheiding tussen realiteit en fictie begint ook te vervagen.
Nagareru (1956) Nagareru (1956)
Drie vrouwen ondergaan de ondergang van de geisha in het na-oorlogse Tokyo. De jonge opkomende geisha Okada ziet de toekomst erg zwart in, de huisvrouw Isuzu ziet de toekomst dan weer erg rooskleurig. Buitenstaander Kinuyo, meid des huizes, lijkt er een meer realistische visie op na te houden.
Nagasaki Stories (1996) Nagasaki Stories (1996)
Documentaire waarin een aantal inwoners van Nagasaki hun persoonlijke verhaal vertellen. De film beoogt om, ruim vijftig jaar na de atoomaanval, door middel van herinneringen, anekdotes, foto's en oude familiefilmpjes, de geschiedenis van Nagasaki in kaart te brengen en de omvang van de catastrofe, die eigenlijk onuitspreekbaar en letterlijk niet te verbeelden is, voelbaar te maken. De verschillende verhalen schetsen een beeld van een jeugd in de jaren dertig en veertig zonder de pretentie te hebben een compleet verhaal te vertellen.
Nagaya Shinshiroku (1947) Nagaya Shinshiroku (1947)
In het naoorlogse Japan neeemt een man een verdwaald jongetje mee naar zijn woningcomplex. In eerste instantie wil niemand het jongentje opvangen, maar uiteindelijk neemt Tané, een weduwe, hem mee naar haar woning. De volgende dag gaat ze met jongentje op zoek naar zijn vader. Ze komen erachter dat zijn vader naar Tokyo is vertrokken en hem dus in de steek heeft gelaten. Tané wilt hem eigenlijk achterlaten in zijn oude buurt maar het jongentje volgt haar. De volgende dag loopt het jongentje weg omdat hij in zijn bed heeft geplast. Tané gaat vervolgens naarstig naar hem op zoek omdat ze erg aan hem gehecht is geraakt.
Nagisa no Shindobaddo (1995) Nagisa no Shindobaddo (1995)
Binnen de context van het strak georganiseerde en formele schoolsysteem schetst deze film een portret van een aantal middelbare scholieren in Nagasaki. De jongens doen stoer en de meisjes roddelen, maar achter die façade heeft iedereen wel iets te verbergen. De clowneske Kanbara hangt de pias uit in de buurt van het meisje van zijn dromen. Alleen zijn vriend Ito neemt hij in vertrouwen. Deze homoseksuele, verlegen jongen is verliefd op de degelijke Yoshida. Zijn seksuele gevoelens brengen Ito in conflict met zijn vader, die hem in het ziekenhuis wil laten genezen van zijn homoseksualiteit.
Nahf (2004) Nahf (2004)
De wat oudere cynicus Mani verhuurt de kamers van zijn appartementje aan vier mensen. Continu filmt hij zijn en hun leven met zijn videocamera. Chista, de enige vrouw in de flat, is na een jarenlang verblijf in New York terug in Teheran om haar ex te zoeken. Khosro is een gescheiden knappe man van in de dertig, zijn zoontje is af en toe bij hem. Reza is een jonge Iraanse Turk die om onduidelijke redenen is gestopt met zijn werk als islamitisch klerk. Aboozar tenslotte is het neefje van Mani. Hij is in Teheran om zijn dienstplicht te vervullen. In een bijna altijd nachtelijk Teheran nemen de acteurs de camera van Mani regelmatig ter hand.
Naïf aux 40 Enfants, Le (1958) Naïf aux 40 Enfants, Le (1958)
Jean-François Robignac, een leraar, aanvaardt een betrekking in een middelbare school van het platteland om er letterkunde te onderwijzen aan het derde jaar. Al vlug verwerft hij de sympathie van zijn leerlingen omdat hij goed met iedereen kan opschieten en een jonge mentaliteit heeft. Maar de ouders willen dat hij weggestuurd wordt van zodra ze vernemen dat hij een dialect gebruikt om de teksten van de schrijvers voor de jongeren aantrekkelijker te maken.
Nail Gun Massacre, The (1985) Nail Gun Massacre, The (1985)
Wanneer er een meisje bruut wordt verkracht door bouwvakkers begint iemand hen stuk voor stuk te vermoorden met een spijkerpistool.
Nailed (2001) Nailed (2001)
Tony (Harvey Keitel ) is een gefrustreerde vader die zijn zoon Jeff (Brad Rowe) maar niet kan loslaten. Jeff is uit een zachter soort hout gesneden dan zijn keiharde vader. Jeff wil schrijver worden en krijgt een verhouding met de mooie, maar zeer wereldvreemde Kelly. Tony probeert zijn zoon voor erger te behoeden, maar Jeff kiest voor Kelly, die al snel zwanger raakt. Tony is woedend en neemt afstand van Jeff, tot op een gegeven moment Kelly steeds labieler en gevaarlijker voor haar omgeving wordt en vader en zoon tot elkaar veroordeeld worden.
Nails (1992) Nails (1992)
Harry 'Nails' Niles, de meest ruige en spijkerharde smeris van L.A., heeft zojuist zijn partner op gruwelijke wijze verloren. Bij het onderzoek naar de moord leidt het spoor naar een niets-en niemand ontziende drugsorganisatie. Door zijn taaie houding en met de hulp van een oude vriend, weet de schietgrage Niles deze organisatie telkens een stap voor te blijven. Maar wanneer zijn ex-vrouw, Mary, ontvoerd wordt, zet Niles alles op alles om haar te bevrijden, de drugsorganisatie te vernietigen en bovenal de dood van zijn partner te wreken.
Nain Rouge, Le (1998) Nain Rouge, Le (1998)
Dertiger Lucien Lhotte (Jean-Yves Thual) werkt als bediende bij een ouderwets advocatenkantoor. Hij is als dwerg vaak slachtoffer van pesterijen van zijn collega's en krijgt de scheldbrieven in echtscheidingszaken op zijn bureau. Hij is er niet in geslaagd een vrouw te vinden. Troost in zijn grauwe bestaan vindt hij in het circus, waar het meisje Isis trapezewerkster is. Tijdens een bezoek aan barones Paola Bendoni (Anita Ekberg), een klant die voor de zoveelste keer in scheiding ligt, valt hij voor haar charmes, ontdekt de genoegens van seks en tegelijk de voordelen van zijn eigen extravagantie. Maar wanneer de barones toch voor haar echtgenoot kiest, lopen de zaken uit de hand.
Naina (2005) Naina (2005)
Tijdens een zonsverduistering wordt de vijfjarige Naina blind en verliest ze haar ouders door een afschuwelijk auto-ongeluk in Londen. Twintig jaar later krijgt ze dankzij de wonderen van de moderne wetenschap haar zicht weer terug door een netvlies transplantatie. Eindelijke lijken de perioden van duisternis verleden tijd, of toch niet? Vanaf het moment dat Naina haar zicht weer terug heeft ziet ze vreemde verschijningen ...
Nairobi Affair (1984) Nairobi Affair (1984)
Lee Cahill en zijn zoon Rick hebben het nooit goed met elkaar kunnen vinden. Daar komt echter verandering in, wanneer ze het gezamenlijk opnemen tegen een bende meedogenloze ivoorjagers.
Naïs (1945) Naïs (1945)
Toine werkt op een boerderij. Hij heeft een bochel en hij lijdt onder zijn gebrek, want hij houdt heimelijk van de mooie Naïs, de enige dochter van zijn werkgever Micoulin, een grimmige man die het niet nalaat om af en toe met hem de spot te drijven. Op een dag arriveert een Parijse student op de hoeve, Frédéric - een charmeur en mooiprater - om er zijn vakantie door te brengen. Maar eigenlijk heeft die sluwe jongeman slechts één doel: de onschuldige Naïs te verleiden.
Naissance de l'Amour, La (1993) Naissance de l'Amour, La (1993)
Film over het mislukkende liefdesleven van twee niet meer zo jonge en niet zo geslaagde kunstenaars en vrienden: de acteur Paul (Lou Castel) en de schrijver Marcus (Jean-Pierre Léaud). Paul blijft bij zijn Fanchon omwille van de kinderen, maar houdt eigenlijk van Ulrika ( Johanna ter Steege). Marcus houdt van zijn vriendin Hélène, maar zij verlaat hem. Paul komt niet meer tot schrijven; hij denkt nog slechts, bijvoorbeeld aan zijn kinderen. Marcus doet wanhopige pogingen om Hélène terug te winnen.
Naissance des Pieuvres (2007) Naissance des Pieuvres (2007)
Zomer in een nieuwe buitenwijk van Parijs, waar niets te doen is; behalve naar het plafond staren. Marie, Anne en Floriane zijn 15. Hun wegen kruisen elkaar in de gangen van het plaatselijke zwembad, waar liefde en de pijn van het verlangen voor de eerste keer de kop opsteken, wat hen dichter bij elkaar brengt en tegelijk uit elkaar drijft.
Naisu no Mori: The First Contact (2005) Naisu no Mori: The First Contact (2005)
The First Contact brengt een collectie van personages en situaties die verder weinig met elkaar te maken hebben, weergegeven in een combinatie van live action, CGi en animatie segmenten. Van verveelde alien kindjes die laserstralen uit hun voorhoofd kunnen schieten tot een jong Japans koppeltje dat elkaar weet te vinden. Een sfeerbeeld van de meest gekke relaties en personages.
Naked (1993) Naked (1993)
Johnny is de ultieme anti-held van de jaren negentig; koud, cynisch en immoreel, maar op andere momenten liefdevol en gepassioneerd. Hij is uit Manchester gekomen om een vroegere vriendin, Louise op te zoeken. Een doel heeft hij verder niet. Na korte tijd ontvlucht Johnny het huis omdat hij het benauwd krijgt van Sophie, de huisgenote van Louise. In de straten van Londen spreekt hij mensen aan om zich aan ze op te dringen zonder dat ze dat merken. Mannen valt hij lastig met betweterige en pseudo-filosofische praatjes, vrouwen valt hij seksueel lastig of ontvlucht hij na ze voor zich ingenomen te hebben.
Naked Africa (1957) Naked Africa (1957)
Documentaire over de leefwijzen van de Xhosa-stam van Cape Nguni, Afrika. De jacht en de religieuze ceremonies worden behandeld, maar ook het lopen op hete kolen en andere inwijdingsrituelen komen aan bod.
Naked Alibi (1954) Naked Alibi (1954)
Als de partner van een politie-agent wordt vermoord, vermoedt hij dat Willis de dader is. Door incorrect optreden van hem wordt hij echter uit het korps ontslagen. Hij begint dan een persoonlijke klopjacht op Willis.
Naked and the Dead, The (1958) Naked and the Dead, The (1958)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een Amerikaans peloton officiers naar een eiland in de Stille Oceaan gestuurd. Ze hebben tot dan toe een prettig leventje gehad in de oorlog terwijl de gewone soldaat voor hen niets anders is dan een pion in een spel. Maar kunnen ze hun directe leidinggevende wel vertrouwen?.
Naked Angels (1969) Naked Angels (1969)
Mother (Michael Greene) is net vrijgekomen uit een gevangenis, en wil wraak nemen op de motorbende die ervoor gezorgt heeft dat hij daar kwam te zitten. Hij sluit zich aan bij zijn oude bende "The Angels" en zij besluiten om richting de woestijn te gaan om alles recht te zetten. Niet lang daarna begint Mother's obsessie in de weg te staan van zijn relatie met zijn vriendin, Marlene, en het respect dat "The Angels" voor hem hadden begint minder te worden. Uiteindelijk moet hij alleen voor zichzelf vechten in de woestijn.
Naked beneath the Water (2006) Naked beneath the Water (2006)
De broer van Pelle Svanslos is al enige tijd vermist en niemand weet waar hij gebleven is. Op een dag krijgt Pelle dan een telefoontje dat hij naar de realityshow Public Enemy Number One moet kijken. In dit programma laten deelnemers videobeelden zien van moorden die ze hebben gepleegd. Pelle ziet dan dat een gruwelijke kettingzaagmoord is gefilmd in het appartement van zijn broer. Pelle besluit meteen naar het appartement van zijn broer te gaan om te zien of de videobeelden echt waren.
Naked Brigade, The (1965) Naked Brigade, The (1965)
Een Britse jongedame bevindt zich op het eiland Kreta, wanneer de Duitse troepen Griekenland en ook Kreta bezetten. Een verzetsgroep die geheel uit vrouwen bestaat, tracht haar te helpen om naar Engeland terug te keren. Nadat haar ontsnappingspoging mislukt, blijft zij op Kreta en sluit zich aan bij de ondergrondse.
Naked Brothers Band: The Movie, The (2005) Naked Brothers Band: The Movie, The (2005)
Wanneer een beroemde muziek groep: The Silver Boulders uit elkaar gaat zijn Nat en Alex verdrietig. maar dat duurt iet lang want ze hebben een idee: beginnen met een eigen band.
Naked Cage, The (1986) Naked Cage, The (1986)
Een jonge vrouw wordt onterecht veroordeeld voor een bankroof. Ze belandt in een strenge gevangenis waar een sadistische directrice de scepter zwaait en haar aan allerlei gruwelijkheden onderwerpt.
Naked City, The (1948) Naked City, The (1948)
Jean Dexter, een aantrekkelijke blondine wordt vermoord in haar appartement. Detectives Muldoon en Halloran onderzoeken de zaak. Ze verdenken enkele vreemde personen die allen een connectie hebben met een reeks inbraken.
Naked City: A Killer Christmas (1998) Naked City: A Killer Christmas (1998)
Een homoseksuele serie-moordenaar maakt de straten van New York City onveilig. Sgt. Daniel Muldoon en Officer James Halloran hebben een beperkte tijd om de moordenaar te pakken. Ze krijgen daarbij hulp van journaliste Gerry Millar.
Naked City: Justice with a Bullet (1998) Naked City: Justice with a Bullet (1998)
Wanneer twee onschuldige toeristen ongewild betrokken raken bij een serie onderwereld-moorden, moeten Daniel Muldoon (Glenn) en Jimmy Halloran (B. Vance) beslissen of de letter of de geest van de wet volgen. Dan komt Jimmy's eigen leven in gevaar wanneer hij achtervolgd wordt door een moordenaar die is ingehuurd door een misdadiger die hij in de gevangenis heeft doen belanden.
Naked Civil Servant, The (1975) Naked Civil Servant, The (1975)
Biografie over het leven van Quentin Crisp, een flamboyante en extroverte homoseksueel. De film gaat over zijn jeugd in de jaren '30 van de 20e eeuw, zijn moeizame relatie met zijn vader, zijn botsingen met mensen en autoriteiten in een homofobische en intolerante samenleving en zijn zeldzame momenten van geluk.
Naked Complex (1963) Naked Complex (1963)
Johnny is een expert in judo, waterskiën, golf, tennis, duiken en race auto's maar is een complete ramp met vrouwen. Op een avond, in een poging hem te genezen, neemt zijn dokter hem mee naar een nachtclub om hem te laten wennen aan de aanwezigheid van mooie vrouwen. Johnny valt flauw en wordt vernederd in de kranten. Hij vliegt weg met zijn vliegtuig maar crashed op een verlaten eiland vol naakte vrouwen. In het begin durft Johnny niet naar de naakte vrouwen kijken...
Naked Country, The (1984) Naked Country, The (1984)
Lance Dillon leeft in Australië in vrede samen met Aboriginals. Wanneer een Aboriginal, Mundaru, één van Lance zijn stieren vermoordt loopt het allemaal mis. Mundaru wil geen getuigen en probeert dan ook Lance te vermoorden, maar die slaagt erin, gewond aan zijn schouder, te vluchten. Mundaru wil het karwei af maken en begint aan de achtervolging.
Naked Dawn, The (1955) Naked Dawn, The (1955)
Nadat de bandiet Santiago zijn maat heeft verloren, belandt hij op de afgelegen boerderij van het jonge echtpaar Lopez. Aanvankelijk moeten Manuel en Maria niets van de gewelddadige vreemdeling weten, maar na verloop van tijd raken ze geïntrigeerd door Santiago's levensstijl van gevaar en het snelle geld.
Naked Edge, The (1961) Naked Edge, The (1961)
De getuigenis van George Radcliffe zorgt ervoor dat Donald Heath de gevangenis in verdwijnt voor moord en de roof van 60000 Pond. Iets later investeert George een grote som geld in een uiteindelijk winstgevend bedrijf. Martha Radcliffe begint te vermoeden dat haar echtgenoot een vals spelletje speelt.
Naked Face, The (1984) Naked Face, The (1984)
Als succesvolle Harley Street-psychiater zoekt Dr. Judd Stevens (Roger Moore) uit waarom onbekenden hem naar het leven staan, hierbij tegengewerkt door het hoofd van de politie Lieutenant McGreary (Rod Steiger). Dan krijgt hij onverwacht hulp uit onverwachte hoek van detective Angeli (Elliott Gould).
Naked Fame (2004) Naked Fame (2004)
In deze documentaire worden de voormalige pornoacteurs Colton Ford en Blake Harper gevolgt in hun nieuwe carrière, de muziekwereld.
Naked Gun (1956) Naked Gun (1956)
Don Pablo Salazar steelt een fortuin aan juwelen van een Mexicaanse indianenstam en een medicijnman spreekt een vloek uit over de gestolen juwelen, die werkt totdat ze terug zijn. Jaren later belooft de Amerikaanse zakenman Breen Mathews de juwelen terug te bezorgen bij de erfgenamen, nadat Luis, de zoon van Don Pablo, is vermoord. Breen reist af naar Topaz, waar hij de enige overgebleven erfgename Teresa hoopt te vinden. Louisa, de dochter van Teresa, is in strijd verwikkeld met enige dubieuze dorpsgenoten, onder leiding van de salooneigenaar Barnum en “Hanging Judge” Cole, die achter de juwelen aan zitten.
Naked Gun 2½: The Smell of Fear, The (1991) Naked Gun 2½: The Smell of Fear, The (1991)
Lt. Frank Drebbin is dit keer van plan om de grote jongens van de energie-bedrijven aan te pakken. Een wetenschapper staat op het punt om zijn plan voor toekomstige energie-voorziening te presenteren. Het plan belooft weinig goeds voor de traditionele energie-bedrijven, die de wetenschapper dan ook kidnappen.
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994) Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994)
Frank Drebin wordt uit zijn pensioen gehaald om undercover te gaan in een gevangenis. Daar moet hij uitzoeken wat de terrorist Rocco gepland heeft voor wanneer hij ontsnapt. Frank's vrouw Jane wil ondertussen graag een baby, wat Frank's problemen vergroot. Een grote hoeveelheid sterren worden tijdens de Oscar-uitreiking door Frank vernederd terwijl hij Rocco probeert te pakken.
Naked Gun: From the Files of Police Squad!, The (1988) Naked Gun: From the Files of Police Squad!, The (1988)
Lt. Frank Drebin (Nielsen) is een agent die ervoor moet zorgen dat het bezoek van koningin Elizabeth goed verloopt. Helaas heeft Drebin geen enkel benul waar hij mee bezig is en al stuntelend komt hij terecht in een complot om de koningin te vermoorden.
Naked in New York (1993) Naked in New York (1993)
Jake (Eric Stoltz) is toneelschrijver en krijgt de kans om zich in New York te bewijzen. Om succes op Broadway te bereiken laat hij zijn vriendin (Parker) achter. Zij begint een relatie met kunstgaleriehouder.
Naked in the Sun (1957) Naked in the Sun (1957)
Rond 1830 trekken blanke kolonisten een gebied binnen wat nu Florida heet. Hier leven de Osceola en Seminole indianenstammen. De gewetenloze slavenhandelaar Wilson vangt Chechotah, de vrouw van het opperhoofd van de Osceola stam. Hierdoor ontketent Wilson een oorlog tussen de Osceola en de Siminola stam en het Amerikaanse leger.
Naked Jungle, The (1954) Naked Jungle, The (1954)
Joanna Leiningen, een mooie ontwikkelde vrouw uit New Orleans, vertrekt naar de Zuid-Amerikaanse jungle om zich bij haar echtgenoot te voegen met wie zij bij volmacht is getrouwd. Hun beider karakters botsen onmiddellijk en haar man Christopher adviseert haar om terug te keren. Joanna wil echter wat van het huwelijk maken, maar na een ruzie pakt ze toch haar biezen om te vertrekken. Het bericht dat er allesverwoestende mierenkolonies op komst zijn gooit roet in het eten. Joanna blijft om haar man bij te staan in zijn strijd tegen het ongedierte en langzamerhand verandert zijn mening over haar.
Naked Kiss, The (1964) Naked Kiss, The (1964)
Als op een dag de prostituee Kelly in de de rustige stad Grantville verschijnt, probeert de lokale sherrif haar zo snel mogelijk de stad uit te jagen. Zij besluit echter haar voormalige levensstijl op te geven, en begint gehandicapte kinderen te helpen. Ook krijgt ze een verhouding met de voorname J.L. Grant, tevens een vriend van de sherrif. Krijgt Kelly de kans opnieuw te beginnen?
Naked Lie (1989) Naked Lie (1989)
Joanne Dawson is een officier van justitie die een geheime liefdesaffaire heeft met rechter Jonathan Morris. Hun relatie komt op de tocht te staan wanneer beiden beroepsmatig betrokken raken bij een politiek gevoelige moord- en chantagezaak.
Naked Lies (1998) Naked Lies (1998)
Na een schorsing krijgt FBI agente Cara Landry een nieuwe kans om haar carriere weer op te bouwen. Samen met haar ex-minnaar, agent Mitch Kendall, moet ze infiltreren in het casino van Damian Medina. Het seksuele spanningsveld tussen Cara en Damian brengt Mitch aan het twijfelen. Het is te hopen dat Cara haar gevoelens voor Damian niet in de weg laat komen van haar werk.
Naked Lunch (1991) Naked Lunch (1991)
Filmische interpretatie van het hallucinerende boek van William Burroughs. Schrijver vermoordt per ongeluk zijn vrouw, waarna zijn typemachine in een pratende kakkerlak verandert en hij betrokken raakt in een dope-schandaal.
Naked Man, The (1998) Naked Man, The (1998)
Edward Bliss Jr. is een chiropracticus die er op hamert dat een goede gezondheid begint met een gezonde ruggengraat. Om een centje bij te verdienen is Edward tevens een professioneel worstelaar onder de naam "The Naked Man". Als een machtige farmaciemagnaat zijn vader, die apotheker is, het leven zuur maakt, neemt Edward het heft in eigen handen...
Naked Prey, The (1966) Naked Prey, The (1966)
Een groep mannen is op safari. Wanneer één van de mannen een cadeau weigert te geven aan een stam wilden, is de stam beledigd. Ze zetten de jacht in en vermoorden één voor één de vluchtende safari-leden.
Naked Runner, The (1967) Naked Runner, The (1967)
Wanneer een spion van de Britse geheime dienst overloopt naar Rusland, wordt Sam Laker (Sinatra) ingezet om de overloper uit te schakelen.
Naked Souls (1995) Naked Souls (1995)
Edward probeert uit te vissen hoe hij de gedachten van mensen kan opnemen en afluisteren. Helaas is hij nogal druk met zijn research bezig en heeft hij niet veel tijd voor zijn vriendin Britt. Op een dag krijgt Edward een aanbod om zijn werk verder te zetten in een afgelegen landhuis maar beseft niet dat hij daarmee meer dan alleen zijn research op het spel zet.
Naked Spur, The (1953) Naked Spur, The (1953)
De premiejager is op zoek naar een man met $5000 op zijn hoofd, en met de hulp van een zwerver en een oneervol ontslagen luitenant lukt het hem. Hij is niet blij de beloning te moeten delen, maar het maakt het wellicht makkelijker de man de vervoeren.
Naked States (2000) Naked States (2000)
Een verslag van kunstfotograaf Spencer Tunick, die vijf maanden door het preutse Amerika trok om de bevolking naakt te fotograferen.
Naked Street, The (1955) Naked Street, The (1955)
Gangsterbaas Phil Regal bekommert zich om zijn zuster Rosalie, die een kind van haar vriend Nicky Bradna verwacht. Bradna zit wegens een roofmoord in de dodencel. Door ooggetuigen te bedreigen krijgt Phil hem vrij en wil dat hij zijn geld eerlijk gaat verdienen als vrachtwagenchauffeur. Nicky wil echter zo snel mogelijk bookmaker worden. Wanneer Rosalie's baby bij de geboorte sterft, heeft Regal geen reden meer om loyaal te zijn aan Nicky en schuift hem de moord op een van zijn rivalen in de schoenen. Kort voor zijn terechtstelling doet Nicky nog een poging om zijn zwager terug te pakken.
Naked Truth, The (1957) Naked Truth, The (1957)
Nigel Dennis is de uitgever van een roddelblad. Maar voordat hij een verhaal schrijft, benadert hij de personen wiens schandalige gedrag hij beschrijft en vertelt hen dat hij het verhaal zal tegenhouden in ruil voor geld. Enkele van zijn slachtoffers besluiten, onafhankelijk van elkaar, hem te vermoorden inplaats van te betalen wat echter allemaal mislukt. Dan ontdekken ze dat ze hun krachten moeten verenigen voor een hele andere reden....
Naked Truth, The (1992) Naked Truth, The (1992)
Twee vrienden met de naam Frank vinden per toeval een koffer op het vliegveld. De koffer bevat bewijsmateriaal tegen een mafia-baas. Wanneer de baas erachter komt, zet hij alles in het werk om de twee vrienden te pakken. De twee leiden de mafia-baas echter om de tuin met vermommingstrucs. Eén van de twee verkleedt zich zelfs zo goed als vrouw, dat hun toekomstige moordenaar verliefd op hem wordt.
Naked Vengeance (1985) Naked Vengeance (1985)
Carla Harris, een mooie, maar niet zo succesvolle actrice, ziet haar man voor haar ogen vermoord worden, als hij een aanrander te lijf gaat. Om tot rust te komen keert ze terug naar haar geboortedorp, waar ze door de plaatselijke bevolking wordt lastig gevallen en zelfs door een bende wordt verkracht. Haar ouders worden daarbij vermoord. Ze belandt in een psychiatrische inrichting, waar ze uit ontsnapt om bloedige wraak te nemen.
Naked Wishes (2000) Naked Wishes (2000)
Taj (Kueppers) erft een fraaie fles, waar bij het poetsen een voluptueuze geest uit tevoorschijn komt. Deze laat al zijn wensen in vervulling gaan, met name zijn erotische.
Naked Witch, The (1964) Naked Witch, The (1964)
Een universiteitsstudent opent per ongeluk het graf van een heks, die ter dood werd veroordeeld in het begin van de negentiende eeuw. Ze komt terug tot leven en is vastbesloten al haar middelen aan te wenden om zich te wreken op de afstammelingen van degenen die haar in het verleden vervolgd hebben.
Naked Zoo, The (1971) Naked Zoo, The (1971)
Wanneer de aan een rolstoel gebonden miljonair Mr. Golden komt te weten dat zijn vrouw vreemd gaat, wordt hij tijdens de confrontatie van zijn vrouw met het vreemdgaan door haar neergeschoten. De man blijkt echter niet dood te zijn zoals zijn, inmiddels aan de pillen zijnde, 'weduwe' althans dacht. Wat volgt is een vergaande wraakactie.
Naken (2000) Naken (2000)
Anders gaat trouwen met Maria en aan de vooravond van hun huwelijk zetten beiden de bloemetjes nog eens flink buiten. Anders maakt het dusdanig bont, dat hij bewusteloos raakt van de drank. Zijn vrienden besluiten hem bij wijze van grap uit te kleden en in een lift te slepen om hem daar zijn roes uit te laten slapen. Twee uur voor de huwelijksceremonie wordt hij wakker...
Naksha (2006) Naksha (2006)
Vicky (Vivek Oberoi) vindt 20 jaar na zijn vaders dood, een schatkaart. Maar wat voor schat het is, is onduidelijk. Hij neemt de kaart mee in zijn zak en gaat op zoek naar de aangegeven plaats. Daarbij krijgt hij hulp van zijn halfbroer, Veer (Sunny Deol), en krijgt hij te maken met Bali (Jackie Shroff) die ook op zoek is naar dezelfde schat.
Nakta (2001) Nakta (2001)
Een koppel van middelbare leeftijd brengt een nacht door in een klein kustplaatsje in de buurt van Seoul. Ze hebben beide hun eigen herinneringen aan het stadje, dat vroeger toen ze klein waren nog een dorpje was, maar nu is gegroeid vol met visrestaurants, karaokebars en motels. Voor het koppel is dit hun eerste uitstapje sinds ze elkaar ontmoetten in de apotheek van de vrouw.
Nam Angels (1989) Nam Angels (1989)
Luitenant Vance Calhoun krijgt een gevaarlijke missie toegewezen, wanneer hij krijgsgevangenen in Vietnam moet bevrijden. Om deze klus tot een goed eind te brengen kan hij echter niet zonder de hulp van een groep soldaten ter motor.
Nam's Angels (1970) Nam's Angels (1970)
Een groep soldaten uit de Verenigde Staten heeft het moeilijk in zijn strijd tegen de Vietcong. Maar dan komt er beterschap in zicht: een vijftal heuse Hell's Angels komt even overgevlogen om de klus te klaren.
Namak Haraam (1973) Namak Haraam (1973)
Het verhaal gaat over Somnath (Somu) die woont in een krottenwijk van Delhi met zijn alleenstaande moeder, en ongehuwde zuster, Sarla. Hij is bevriend met de in Calcutta wonende rijke Vikram (Vicky) Maharaj. Wanneer de vader van Vicky, Damodar, een hartaanval krijgt, wordt hem geadviseerd om twee maanden rust te nemen. Dit zorgt ervoor dat zijn zoon, Vicky, nu zijn bedrijf moet runnen. Maar hij krijgt ruzie met een werknemer, Bipinlal Pandey, die ook een vakbondsleider is. Dit zorgt ervoor dat er een staking komt. De vader van Vicky wilt dat hij zich verontschuldigt. Dit verteld Vicky aan zijn goede vriend Somu. Beide zweren ze Bipinlal een lesje te leren. Maar dan komt er een eigenaardige wending in hun leven.
Namastey London (2007) Namastey London (2007)
Jasmeet "Jazz" Singh (Katrina Kaif) is een Indiase meisje, opgegroeid in Engeland. Haar vader (Rishi Kapoor) gelooft in indiase tradities en cultuur, wat zij niet doet. Zij is gek op de engelse cultuur en wil ook met iemand in Engeland trouwen. Maar haar vader dwingt haar om met een punjabi (indiase) boer, Arjun (Akshay Kumar), te trouwen. Hij kan amper engels spreken, maar hij is wel blij dat hij nu een mooie vrouw heeft. Hij realiseert snel dat ze nog steeds flirt met andere mensen, maar hij doet zijn best om haar gelukkig te houden en proberen dat zij ook op hem verliefd wordt.
Name der Rose, Der (1986) Name der Rose, Der (1986)
Na een mysterieuze dood in een klooster, denken de monniken dat dit het begin van de nieuwe apocalypse is. Het is ook uiterst slecht getimed aangezien ze binnenkort bezoek krijgen van belangrijke geestelijke leiders. Ze vragen daarom hulp van de monnik William of Baskerville, ze willen dat hij uitvindt wat er hier gaande is. Samen met zijn leerling gaat hij op onderzoek uit, maar hij moet ook vechten tegen de klok aangezien ze belangrijk bezoek verwachten.
Name for Evil, A (1973) Name for Evil, A (1973)
Niet tevreden met de familiezaken in de architectuur, vertrekken een man en zijn vrouw naar zijn grootvaders oude huis op het platteland. Terwijl zij hun zaken op een rijtje proberen te krijgen, merken ze dat het huis hen daar niet wil hebben.
Name of the Game Is Kill, The (1968) Name of the Game Is Kill, The (1968)
Een Hongaarse zwerver (Jack Lord) genaamd Lipa ontmoet de attractieve Mickey (Susan Strassberg) terwijl hij door de woestijn, langs de snelweg loopt. Mickey is eigenaar van een tankstation, één van de laatste in de woestijn, die zij runt met haar moeder en haar twee zussen. Ze nodigen Lipa uit om te blijven en hij gaat akkoord, niet wetende dat deze familie bestaat uit psychopaten.
Name of This Film Is Dogme95, The (2000) Name of This Film Is Dogme95, The (2000)
Een documentaire over de succesvolle Deense makers van de DOGME95-films, zoals Lars von Trier (The Idiots) en Thomas Vinterberg (Festen) geïntervieuwd door de Engelse regisseur Saul Metzstein.
Namehay Bad (2002) Namehay Bad (2002)
Een jonge man meldt zich aan voor militaire dienst. De stad lonkt en al te blij verlaat hij zijn pietluttig dorpje. Maar de gemaakte (stads)beloften draaien anders uit dan gehoopt. Eindeloze oefeningen, vermoeidheid en vooral verveling kleuren het nieuwe leven. Een cassetterecordertje zorgt voor enige verzachting voor zijn bestaan. In de slaapplaats van de kazerne laat hij stiekem zijn legerkameraden meeluisteren naar de stemmen van jonge vrouwen die hij opnam. Deels afgesneden van de buitenwereld vormt de tape het enige contact met de buitenwereld. De woorden van de meisjes worden een voorwerp van begeerte, de enige fonkeling in de harde en sombere militaire wereld.
Namesake, The (2006) Namesake, The (2006)
De film gaat over enkele Indiase immigranten en de cultuurverschillen tussen twee van de grootste steden ter wereld namelijk New York en Calcutta. Als de immigranten eenmaal in het beloofde land zijn aangekomen blijkt dat alles toch niet zo is als ze dachten en er begint een zware strijd om te overleven.
Namgeuk-ilgi (2005) Namgeuk-ilgi (2005)
Do-hyung Choi is de leider van een Koreaanse expeditie, die de uitdaging aangaat om als eerste zonder hulpmiddelen Antartica te doorkruizen. Op hun weg door de sneeuw vinden ze een 80 jaar oud dagboek van een Britse expeditie. Vanaf het moment dat ze dit dagboek in handen hebben, gebeuren er vreemde dingen.
Nami (2001) Nami (2001)
Yuka arriveert in hotel Seaside in een slaperig badplaatsje. Het seizoen is voorbij. Ze is alleen, haar reisgenoot is verhinderd, zegt ze. De nachtportier vraagt haar of ze wil diepzeeduiken maar dat wil ze niet, ook al verveelt ze zich. Nachtportier Ken heeft zijn eigen problemen. Zijn losvaste vriendin Mika heeft hem gedumpt. Op het strand ontmoet Yuka Mika en ze raken aan de praat. Mika nodigt Yuka uit om bij haar in het appartement te komen wonen. Haar nieuwe geliefde is niet komen opdagen dus ze heeft ruimte over. Er ontstaat een toestand van relatieve harmonie, totdat Tatsu, Kens oude schoolvriend, langskomt.
  1 -2- 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!