Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 -11- 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Zoeken:
Neverwas (2005) Neverwas (2005)
Zach Riley is zojuist afgestudeerd in de psychiatrie en hij heeft al meteen zijn eerste baan te pakken. Hij komt te werken in een psychiatrische instelling, dezelfde instelling waar zijn vader, een schrijver, zijn laatste jaren doorbrengt. Zach krijgt te maken met een schizofrene patiënt die een vreemde connectie blijkt te hebben met één van de boeken van zijn vader.
Neverwhere (1996) Neverwhere (1996)
Richard Mayhew leidt een normaal leven in Londen. Op een dag ziet hij het meisje Door gewond op de stoep liggen. Hij helpt haar, maar hierdoor houdt hij op te bestaan voor de normale Londenaren en gaat behoren tot Londen Below. Hier gaat hij samen met Door, Hunter en Marquis de Carabas op zoek naar The Angel Islington die meer weet van de moord op Door's familie en die misschien ook een weg weet voor Richard om terug te komen in Londen Above. Terwijl ze op zoek zijn naar de antwoorden, worden ze achterna gezeten door de heren Croup en Vandemar.
Nevinost bez Zastite (1968) Nevinost bez Zastite (1968)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontwikkelt de acrobaat Dragoljub Aleksic met een aantal mensen het plan om een Servisch gesproken geluidsfilm te maken. Via een Duitse soldaat wordt 35mm film bemachtigd en via oude opnames en een nieuw romantisch verhaaltje komt de film inderdaad tot stand. Jaren later herontdekt regisseur Makavejev de film en besluit de nog levende medewerkers te interviewen over hun bravourestukje.
New Adventures of Get Rich Quick Wallingford (1931) New Adventures of Get Rich Quick Wallingford (1931)
Jimmy Wallingford (William Haines) is een kwartjesvinder die geld pikt van arme stakkers. Zijn vrienden zijn Clarence 'Schnozzle' (Jimmy Durante), een zakkenroller en autodief, en Blackie Daw (Ernest Torrence). Jimmy’s laatste duistere zaakje betreft een stuk land en een pottenbakkersfabriek. Door Dorothy Layton (Leila Hyams), op wie hij verliefd is, komt Jimmy tot inkeer en besluit hij voortaan het rechte pad te bewandelen.
New Adventures of Heidi, The (1978) New Adventures of Heidi, The (1978)
Heidi verlaat haar prachtige bergen voor een vakantie met haar grootvader naar New York. Eenmaal aangekomen ziet ze dat niet alles zo rein is als haar geboortestadje.
New Adventures of Pinocchio, The (1999) New Adventures of Pinocchio, The (1999)
Jaren geleden had Gepetto, een arme en vereenzaamde poppenmaker, zijn initialen en die van zijn geliefde Leona in een boomstam gekerfd. Leona beantwoorde nooit de liefde van Gepetto. Vandaag, jaren later, beslist Gepetto de boomstam te gebruiken om zijn meesterwerk te maken: Pinocchio. Op een avond, terwijl Gepetto een welverdiend bad neemt, wordt Pinocchio tot leven gewekt! In een mum van tijd ontdekt Pinocchio het leven, zijn schepper, de dieren... de wereld! Maar zoals alle kinderen onderschat Pinocchio de gevaren van de wereld. Op een avond neemt Gepetto het houten jongetje mee naar een poppenspektakel en trekt daar de aandacht van de verschrikkelijke directeur Lorenzini die Gepetto smeekt om hem Pinocchio te verkopen. Gepetto weigert en Lorenzini stuurt zijn twee verfoeilijke helpers Felinet en Volpe om Pinocchio te ontvoeren...
New Adventures of Pippi Longstocking, The (1988) New Adventures of Pippi Longstocking, The (1988)
Na een verschrikkelijke storm, raakt Pippi, het vrijgevochten sterkste meisje ter wereld haar vader de kapitein kwijt. Ze zwemt aan land en neemt haar intrek in een oude villa met haar aapje en paard, net op het moment dat ze deze willen afbreken. Pippi heeft aardige buurkinderen, geen zin om naar school of tehuis te gaan en een grote goudschat.
New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior, The (2000) New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior, The (2000)
De ouders van Marty zenden hun zoon naar een buitenverblijf omdat hij de hele dag maar zit te lezen en geen vrienden heeft. Marty ziet daar echter geen heil in en zijn ouders stellen hem als ultimatum dat hij binnen drie dagen een vriendje moet hebben gemaakt, anders moet hij op pad. Marty tracht daarom aan te pappen met Spin, een jongen uit de buurt. Deze komt echter voortdurend in de problemen omdat hij eigenhandig misdaden tracht op te lossen.
New Adventures of Tarzan, The (1935) New Adventures of Tarzan, The (1935)
Een meisje zal worden geofferd aan een totempaal, in een verborgen stad, diep in de jungle. In deze geheime stad zijn zowel waardevolle juwelen verborgen, als ook een formule voor zeer gevaarlijke explosieven. Majoor Francis Martling en Ula Vale zetten beiden, los van elkaar, een expeditie op touw op deze schatten in handen te krijgen. Tarzan sluit zich aan bij Martling om het ontvoerde meisje te redden.
New Age, The (1994) New Age, The (1994)
Peter en Katherine leven een rijk en zorgeloos bestaan: ze bezitten een huis in Beverly Hills, een dure auto en waardevolle kunstwerken. Tot op de dag dat Peter min of meer gedwongen wordt ontslag te nemen en Katherine opgelicht wordt door een klant. Plots is het mooie leven voorbij en zitten ze zonder geld. Ze komen onder de invloed van een spirituele leraar die hen inwijdt in de wereld van ’new age’. Sadomasochistische feestjes, de rituele zelfmoord van een vriendin en andere yuppie-taferelen zorgen ervoor dat ze meer en meer in een marginale wereld terechtkomen.
New Alcatraz (2002) New Alcatraz (2002)
Kilometers onder de zwaarst beveiligste gevangenis ter wereld, gesitueerd in Antarctica, stuit een boor-team op de overblijfselen van een miljoenen jaar oud wezen. Dit wezen blijkt bevroren in het ijs in leven te zijn gebleven en slaat aan het moorden onder het personeel van de gevangenis.
New Best Friend (2002) New Best Friend (2002)
Het is januari, het begin van een nieuw semester aan de exclusieve Colby Universiteit. De arme Alicia Glazer moet voor een vak samenwerken met de rijke Hadley. Na een tijdje wordt Alicia opgenomen in de rijke vriendenkring van Hadley. Haar pogingen om één van hen te worden zorgen er echter voor dat ze in het ziekenhuis beland. De plaatselijke sheriff, Artie Bonner, probeert uit te vinden hoe het zo ver heeft kunnen komen.
New Blood (1999) New Blood (1999)
Agenten vinden 8 lijken bij een boerderij en 1 gewonde man die de hele zaak kan ophelderen. De gewonde man, Alan, blijkt de dag ervoor zijn zoon Danny na jaren weer te hebben terug gezien. Aangezien zijn dochter op sterven ligt sluiten de twee een deal waardoor de dochter in leven kan blijven dankzij een hart-transplantatie. Maar hiervoor moet Alan mee werken aan een klus van Danny die weleens het einde van zijn leven zou kunnen betekenen.
New Centurions, The (1972) New Centurions, The (1972)
De jonge agent Roy Fehler en zijn drie vrienden proberen in het grote L.A. zo goed en zo kwaad als het gaat de misdaad te bestrijden. En dan is er ook nog de door de wol geverfde sergeant Kilvinsky, voor wie het politiewerk de enige reden van bestaan is en die met lede ogen zijn pensioen ziet naderen.
New Daughter, The (2009) New Daughter, The (2009)
John James (Kevin Costner) is een alleenstaande vader die na een pijnlijke scheiding met zijn twee kinderen naar een boerderij verhuist. Al snel vertoont zijn dochter vreemd gedrag en gaat John de omgeving verkennen op zoek naar eventuele oorzaken.
New Eden (1994) New Eden (1994)
Om gevangenisruimte te besparen, worden veroordeelden niet opgesloten, maar op een grote zandplaneet gedumpt. Van een groep van twaalf veroordeelden worden er tien direct bruut vermoord door de zogenaamde Sand Pirates. Alleen de aan elkaar geketende Adams en Kyne overleven. Kyne gaat de Sand Pirates achterna om zich bij hen aan te sluiten, terwijl Adams slaaf wordt bij een groep nomaden, die hij probeert te helpen door een irrigatiesysteem aan te leggen. Kyne heeft zich echter omhooggewerkt bij de Sand Pirates en eist een deel van de oogst op.
New Frontier (1939) New Frontier (1939)
Een groep kolonisten wordt overtuigd om hun land te ruilen voor een stuk grond in een vallei, waar een nieuwe pijpleiding voor irrigatie zal zorgen. Drie mannen ontdekken dat er geen sprake is van een nieuwe waterleiding, maar voor zij de boeren kunnen waarschuwen worden zij zelf gevanggenomen.
New Frontier, The (1935) New Frontier, The (1935)
In 1889 racen pioniers voor de wet uit, om in Oklahoma vrij land te claimen en zo steden in de wijdopen vlaktes te vormen. In één van deze steden verkiezen de burgers Milt Dawson om de zelfgemaakte wet van de gokker Ace Holmes aan te vechten die eruit bestaat dat men ook mensen nu ook in de rug mag neerschieten. Maar revolverheld John, zoon van Milt en tevens de leider van de volgende karavaan kolonisten, roept de hulp in van een bende 'vriendelijke' outlaws.
New Gladiators (2002) New Gladiators (2002)
Documentaire over de beroemdste en meest talentvolle 'karate champions' van de jaren 70. Er wordt onder meer een blik gegund op de wedstrijden die het Team USA uitvocht in het Wembley Stadium.
New Guy, The (2002) New Guy, The (2002)
Na een paar jaar high-school, waarin hij niet bepaald populair was, wordt Dizzy geschorst. Uiteindelijk belandt hij zelfs in de gevangenis, waar zijn celgenoot hem wat tips geeft over hoe hij z'n imago kan verbeteren. Hij start opnieuw op een nieuwe school, waar hij dit keer wél cool is. Alles gaat goed tot één van z'n oude pesters hem herkent en de waarheid aan het licht wil brengen.
New Jack City (1991) New Jack City (1991)
Nino Brown is leider van de invloedrijke drugsbende The Cash Money Brothers. Nino brengt crack op de markt, waarmee hij nog meer geld kan verdienen. De politieagenten Scotty Appleton en Nick Peretti hebben er alles voor over om Nino te pakken. Ex-verslaafde Pookie wordt door Scotty en Nick ingezet om te infiltreren in de drugsbende, maar hij wordt vermoord. Scotty besluit vervolgens om zelf undercover te gaan met gevaar voor eigen leven.
New Jersey Drive (1995) New Jersey Drive (1995)
Jason en Midget zijn twee jonge, zwarte tieners die leven in Newark, New Jersey, officieus de stad waar de meeste auto's worden gestolen. Hun favoriete bezigheid is net als iedereen in hun buurt: autostelen en joyriden. De problemen beginnen wanneer ze een politiewagen stelen, waarop de politie een gewelddadige jacht opent op iedereen die er verdacht uit ziet.
New Kids, The (1985) New Kids, The (1985)
Een broer en een zus komen naar een klein dorpje in de VS, om daar hun familie te helpen die een eenvoudig amusumentpark runnen. Er is echter een probleem, namelijk de plaatselijke jeugdbende...
New Kind of Love, A (1963) New Kind of Love, A (1963)
Samantha Blake is een vijfentwintigjarige ontwerpster. Ze maakt kleren voor de gewone vrouw, de vrouw die het geld niet heeft om haute couture te kopen. Toch kunnen haar ontwerpen naast deze van de grootste couturiers liggen. Het zijn dan ook imitaties. 's Avonds dwaalt Samantha langs de exclusieve boetieks en tekent ze de ontwerpen over. Steve Sherman is een journalist, maar vooral een rokkenjager. Zijn passie breekt hem zuur op wanneer hij een avontuurtje beleeft met de knappe vrouw van zijn baas. De wegen van Samantha en Steve kruisen elkaar in Parijs.
New Leaf, A (1971) New Leaf, A (1971)
Henry Graham is een vrijzegel die naarstig op zoek is naar een rijke vrouw om hem te onderhouden. Die vindt hij in May. Eerst wil hij haar vermoorden voor het geld, maar dan verandert hij van gedachte.
New Life, A (1988) New Life, A (1988)
Het net gescheiden koppel Steve en Jackie ondervindt diverse moeilijkheden aan het begin van hun nieuwe leven. Beide krijgen een nieuwe relatie met veel jongere partners, die hen echter weinig voldoening geeft.
New Nightmare (1994) New Nightmare (1994)
Heather is een gelukkig getrouwde actrice met een klein zoontje Dylan. Ze is bezorgd over een maniak die steeds opbelt naar haar huis. Ze denkt dat de maniak Freddy is, de moordenaar uit haar vorige film. Ondertussen heeft Wes Craven nachtmerries en wordt daardoor geïnspireerd om een script te schrijven voor een nieuwe Nightmare-film. Heather is bang door de moorden en heeft in de gaten dat haar zoontje het volgende slachtoffer wordt. De enige manier om hem te redden is door voor een laatste keer de rol van Nancy te spelen.
New Orleans Uncensored (1955) New Orleans Uncensored (1955)
Dan Colbert is een dokwerker in New Orleans. Hij probeert een eerlijk leven te leiden, maar komt in aanraking met één van de grootste criminelen van de stad, Zero Saxon, die de vakbonden controleert en ook goederen smokkelt. Wanneer zijn beste vriend door de mannen van Saxon wordt vermoord, besluit Corbett om samen te werken met de autoriteiten, om zo Saxons operaties te ontmantelen.
New Port South (2001) New Port South (2001)
Vier studenten aan de New Port South school in Chicago komen in opstand tegen het schoolregime. Gaandeweg sleuren ze de rest van de leerlingen mee. Ze bekladden muren, vernielen zaken en maken het leven van de leraren onmogelijk. Maar ze gaan te ver.
New Rose Hotel (1998) New Rose Hotel (1998)
Hiroshi is een briljante geneticaspecialist. De man is in zijn eentje miljarden dollars waard, en zijn kennis wordt fel begeerd door alle topbedrijven. Dat is dan ook de reden waarom drie kopstukken uit de wereld van bedrijfsspionage jacht maken op de Japanner. Hij blijkt moeilijk te benaderen, maar ze weten dat hij valt voor brunettes. Als medewerker van Maas Corporation wordt hij wereldwijd beschermd door agenten die grof geld niet uit de weg gaan. De enige kans die de spionnen Fox, Madame Rosa en X krijgen is als Hiroshi een congres in Wenen bezoekt.
New Suit (2002) New Suit (2002)
Kevin Taylor is een schrijver uit Hollywood. Op een dag vertelt hij aan iedereen dat hij een geweldig script heeft, er is echter een probleem... Het script bestaat niet.
New Swiss Family Robinson, The (1998) New Swiss Family Robinson, The (1998)
De Familie Robinson vaart uit voor een avontuurlijke zeiltocht van Singapore naar Sydney, maar ze worden overvallen door piraten en belanden op een afgelegen eilandje. Zelfs daar krijgen ze geen rust.
New Waterford Girl (1999) New Waterford Girl (1999)
De 15-jarige Mooney wil maar één ding: het piepkleine, ingedutte New Waterford (Nova Scotia) zo snel mogelijk achter zich laten. Met haar nieuwe buurmeisje, de uit New York afkomstige Lou, verzint ze een plan om haar ouders om de tuin te leiden. Het loopt allemaal anders.
New Wave, A (2007) New Wave, A (2007)
Een bankemployee en zijn vrienden plannen een flitsende, film-geïnspireerde bankroof waar geweren, maskers, bowling tassen en dure maatpakken voor nodig zijn. Hun vriendschap wordt echter danig op de proef gesteld wanneer de bankmedewerker twijfels krijgt. Hierdoor komt het hele plan op losse schroeven te staan en zal de bankmedewerker een moeilijke keus moeten maken of hij wel of niet door wil gaan.
New World Disorder (1999) New World Disorder (1999)
Softwarepiraat Kurt Bishop probeert een nieuw en waardevol beveiligingsprogramma (Rosetta) te stelen en gaat hierbij letterlijk over lijken. Rechercheur en digibeet David Marx moet samen met FBI-agente Kris Paddock de softwarepiraat opsporen. Marx gaat hierbij niet bepaald zachtzinnig te werk.
New World, The (2005) New World, The (2005)
1607. De eerste westerlingen, onder leiding van kapitein John Smith, zetten voet aan wal in Virginia en worden geconfronteerd met de cultuur van de Indianen. Het klikt helaas niet tussen de twee volkeren, en het wordt pas echt gevaarlijk als John Smith verliefd wordt op de knappe indianenvrouw Pocahontas.
New Year Baby (2006) New Year Baby (2006)
Regisseuse Socheata Poeuv werd op nieuwjaarsdag geboren in een Thais vluchtelingenkamp. Haar ouders overleefden de genocide van Pol Pots Rode Khmer en vestigen zich in de Verenigde Staten. Als Socheata 25 jaar later met haar familie voor de eerste keer naar Cambodja reist, probeert zij haar anders zo zwijgzame ouders aan het praten te krijgen. Beetje bij beetje onthullen haar ouders een lang bewaard gebleven geheim dat verdrongen is door de verschrikkelijkheden die haar ouders in Cambodja hebben meegemaakt.
New Year's Day (1989) New Year's Day (1989)
Een midden 40-er rijdt vanuit Los Angeles naar zijn voormalige woning in New York waar - zo blijkt bij aankomst - drie vrouwen een nieuwjaarsfeestje vieren. Onder de vereenzaamde, praatgrage gasten, bevindt zich de emigrant Laszlo. Een echt swingend partijtje wordt het niet.
New Year's Evil (1980) New Year's Evil (1980)
Tijdens een nieuwjaarsfeest krijgt een punkzangeres een telefoontje waarin haar verteld wordt dat elke keer wanneer het middernacht wordt, in een andere tijdszone er iemand vermoord zal worden, met haar als laatste...
New York - Batavia (1987) New York - Batavia (1987)
Gebaseerd op de briefwisseling tussen een Nederlands-Indisch bestuursambtenaar en zijn echtgenote, in de periode van December 1945 tot en met Mei 1946. Hij is overgeplaatst naar Indië en zij verblijft met hun drie kinderen in een hotel in New York in afwachting van het moment dat zij haar man kan volgen. Een moment dat, gezien de omstandigheden in Nederland-Indië, nog wel even op zich zal laten wachten.
New York Beat Movie (1981) New York Beat Movie (1981)
Een dag in het leven van Jean Michel Basquiat. Basquiat (die zichzelf speelt) is een dakloze artiest. Dagelijks loopt hij door New York en laat zijn kunstwerk en poezie achter door het plaatsen van graffiti. Hij is zijn appartement uitgeschopt en probeert geld te verdienen om zijn woonplaats terug te krijgen. In de tussentijd gaat hij 's avonds clubs langs om dames te vinden waarmee hij de nacht kan doorbrengen.
New York Chiama Superdrago (1966) New York Chiama Superdrago (1966)
Als een van zijn collega's wordt vermoord, komt Bryan Cooper, alias Secret Agent Super Dragon op het spoor van een misdaadbende die vergiftigde kauwgom onder de mensen heeft verspreid. Blijkbaar wil de bende de wereldmacht in handen krijgen door alle mensen afhankelijk te maken van hun kauwgom.
New York Confidential (1955) New York Confidential (1955)
Charlie Lupo is een corrupte zakenman, die een aantal Amerikaanse senatoren kan beïnvloeden. Lupo weet altijd uit de handen van het gerecht te blijven, maar als één van de senatoren tijdens een tv-interview uit de school klapt, wordt Lupo het middelpunt van een grootschalig fraudeonderzoek.
New York Doll (2005) New York Doll (2005)
In deze documentaire krijgen we te zien hoe de van alcohol verslaving herstellende Arthur 'Killer' Kane, die zich heeft bekeerd tot het mormonisme een kans krijgt om na 30 jaar weer met zijn band te spelen.
New York Minute (2004) New York Minute (2004)
Jane en haar zus Roxanne Ryan zijn een dagje in New York. Jane wil proberen een studiebeurs te krijgen, terwijl Rocky Roxanne graag in een rockband wil spelen. Helaas gaat er die dag veel mis, een goede gelegenheid voor de meiden om elkaar beter te leren kennen.
New York Stories (1989) New York Stories (1989)
Drieluik gemaakt door drie grote New Yorkse regisseurs. Het zijn drie losse verhalen die niets met elkaar gemeenschappelijk hebben, behalve dat ze zich alle drie in New York afspelen. Scorseses verhaal gaat over een machoschilder en zijn leerlinge c.q. vriendinnetje. Coppola maakte een bewerking van het kinderboek ‘Eloise’, over een veel te verwend meisje. Ten slotte Woody Allen: zijn korte film gaat over een man die maar niet los kan komen van zijn bemoeizuchtige moeder.
New York, I Love You (2008) New York, I Love You (2008)
In navolging van Paris, Je T'Aime een mozaïekwerk van verschillende gerenommeerde regisseurs met als rode draad New York. Twaalf segmenten die elk de liefde en het drama centraal stellen.
New York, New York (1977) New York, New York (1977)
De dag dat de Tweede Wereldoorlog eindigt ontmoet de arrogante, makkelijk pratende muzikant Jummy een zangeres genaamd Francine. Vanaf dat moment worden ze verliefd op elkaar en krijgen ze een relatie. Beiden vechten ze me hun carriére en hun doel om aan de top te komen.
New York: A Documentary Film (1999) New York: A Documentary Film (1999)
Een zeven-delige documentaire die langs de gehele geschiedenis van de wereldstad New York gaat. Van de Nederlandse beginselen tot aan de terroristische aanslag bijna 400 jaar later.
Newcomers, The (2000) Newcomers, The (2000)
Sam Docherty betrapt de zelfvoldane footballspeler Rocco op vandalisme in een school. Hij staat voor een moeilijke keuze: ofwel doet hij alsof hij niets gezien heeft, ofwel getuigt hij. De jongen besluit zijn hart te volgen en de rechter de waarheid te vertellen. Rocco komt er echter met een lichte straf van af maar neemt wraak op Sam. Na dit voorval besluiten Sams ouders te verhuizen naar het platteland. Maar ook in hun nieuwe verblijfplaats krijgt de familie Docherty het als nieuwkomers zwaar te verduren.
Newenas weite Reise (2001) Newenas weite Reise (2001)
Omdat zijn ouders weer geen tijd hebben om gezamenlijk op vakantie te gaan, moet de 14-jarige Jan de vakantie op het vrachtschip van zijn oom doorbrengen. Tijdens de reis ontdekt Jan de 13-jarige Newena uit voormalig Joegoslavië, die in de oorlog haar ouders verloren heeft. Het meisje is nu op zoek naar haar broertje, van wie ze gescheiden werd, en Jan besluit het meisje hierbij te helpen.
Newlydeads, The (1987) Newlydeads, The (1987)
De eigenaar van een vakantie bungalow vermoordt één van zijn gasten als hij erachter komt dat hij een travestiet is. Vijftien jaar later, op zijn huwelijksdag, keert hij terug en vermoordt de gasten van de bungalow een voor een...
Newman's Law (1974) Newman's Law (1974)
Politieman Vince Newman heeft zijn eigen regels om criminelen te pakken. Op een dag krijgen hij en zijn partner de opdracht een drugsbende op te rollen, maar het blijkt dat daar hooggeplaatste politiefunctionarissen bij betrokken zijn.
News From Home (1977) News From Home (1977)
In deze plotloze film worden beelden van het leven in New York vermengd met de voice-over van de filmmaker die voorleest uit brieven van haar moeder. Vele persoonlijke fragmenten passeren de revue: ruzies, scheidingen, zwangerschappen en andere zaken komen aan bod. Typisch voor vrouwelijke volwassenen, bevatten de brieven veel drama voor zulke schijnbaar kleine gebeurtenissen terwijl het leven gewoon doorgaat op deze normale dag in Amerika.
News from Home/News from House (2006) News from Home/News from House (2006)
Deze documentaire gaat over een huis in Jeruzalem dat in 1948 bij wet is onteigend van de oorspronkelijke Palestijnse eigenaar en werd verkocht aan Joden. Regisseur Amos Gitai zoekt daarbij de toenmalige eigenaars en hun nazaten op en praat met hen over de woning, die nog altijd een grote rol speelt in hun leven.
Newsbreak (2000) Newsbreak (2000)
John McNamara werkt als journalist bij een sensatiekrant. Zijn arrogante en roekeloze werkwijze heeft hem in de problemen gebracht en kost hem wellicht binnenkort zijn baan. Wanneer een collega van hem vermist wordt gaat John op onderzoek uit en komt hij in een web van intriges en corruptie terecht die hem in conflict doet raken met zijn vader (die rechter is) en de politiek.
Newsfront (1978) Newsfront (1978)
Twee broers zijn allebei cameraman van beroep, maar voor twee concurrerende werkgevers in het Australie van de jaren '50.
Newsies (1992) Newsies (1992)
In 1899 kregen de inwoners van New York hun nieuws van een groep weeskinderen, die de kranten van verschillende beroemde uitgevers verkochten. Net als veel andere kinderen droomt Jack Kelly van een beter leven dan het harde leven wat hij nu leidt. Maar als de uitgevers de kinderen minder gaan betalen heeft Jack een reden om te vechten. Hij moet kiezen tussen zijn dromen en zijn verantwoordelijkheidsgevoel.
Newsman (2002) Newsman (2002)
De Zwitserse journalist Hugo wordt naar een crisisgebied in Afrika gestuurd. Hier ziett hij een oude bekende weer terug. Het is de arts Louis Duffreux. Ooit redde hij in Azië het leven van Hugo.
Newton Boys, The (1998) Newton Boys, The (1998)
Het lijkt erop dat het enige waar The Newton Boys in uitblinken hun slechte daden zijn. In een mum van tijd hebben ze 80 banken beroofd, Van Texas tot Canada! Nu hebben ze hun zinnen gezet op de transporttrein van de Federal Reserve, die vele miljarden dollars vervoert. Maar de feds zijn niet van plan dit zomaar toe te laten....
Newton: A Tale of Two Isaacs (1997) Newton: A Tale of Two Isaacs (1997)
Als een vlammende komeet aan de nachtelijke hemel, schroeide de theorieën van Isaac Newton over de bewegingen in het heelal, door de muffe zalen van de koninklijke acedemie in 1683. Jonge schrijver Humphrey wordt volledig ingenomen door de nieuwe theorie over het heelal, hij vindt zelfs dat mensen hun persoonlijke problemen moeten vergeten en zich volledig op deze "nieuwe manier" van bekijken moeten storten. Door Newton leert hij echter, dat kennis juist de beschaving en het bestaan van mensen verrijkt.
Next (2007) Next (2007)
Cris Johnson is een showroom-illusionist in Las Vegas die met een voor hem kwellend geheim leeft: hij kan enkele minuten verder in de toekomst kijken. Als kind onderging hij tal van onderzoeken opgezet door de overheid en de medische wereld, die hem uiteraard een interessante aanwinst vonden. Omdat hij deze interesse kotsbeu is, duikt hij onder een valse naam onder in Vegas waar hij leeft van goochel-optredens en kleine gokwinsten. Maar wanneer een terroristiche groep ermee dreigt om een nucleaire opslageenheid in Los Angeles te laten ontploffen, tracht overheidsagente Callie Ferris hem op te sporen. Het kost haar enorm veel moeite om Cris te vinden en hem te overtuigen om haar te helpen om deze grote ramp stop te zetten.
Next Best Thing, The (2000) Next Best Thing, The (2000)
Na haar zoveelste relationele tegenslag gaat Abby uithuilen bij haar homoseksuele, allerbeste vriend Robert. Hij vangt haar zo goed op dat ze in elkaars armen de nacht doorbrengen. Met alle gevolgen vandien, want na enige tijd blijkt Abby zwanger te zijn. Vastbesloten het kind te houden, regelen ze een soort van co-ouderschap, dat perfect blijkt te zijn. Maar op de dag dat Abby de liefdevolle Ben ontmoet en gaat beseffen dat er meer bestaat dan vriendschap alleen, beginnen de problemen.
Next Door (1994) Next Door (1994)
Matt en Karen hebben één van de mooiste gazonnen uit de buurt. Hun buren, Lenny en Marci, hebben een sprinkler-systeem wat ze expres op het gazon van Matt richten, zodat de planten verdrinken. Vanaf dit moment ontstaat er een grote ruzie tussen Matt en Lenny.
Next Friday (2000) Next Friday (2000)
In het vervolg op "Friday" uit 1995 wordt Craig (gespeeld door Ice Cube) weer op de hielen gezeten door Debo, die ontsnapt is uit de gevangenis. Uit voorzorg zorgt Craig's vader ervoor dat hij kan onderduiken bij familie, die na het winnen van de lotto in een rustige, rijke buurt wonen. Eenmaal daar beleeft Craig samen met z'n neef Day-Day echter zoveel, dat South Central er niets bij is.
Next Karate Kid, The (1994) Next Karate Kid, The (1994)
Bij een herdenkingsdienst voor Japanse strijders die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Amerikaanse leger hebben gediend, ontmoet Kesuke Miyagi de weduwe Louisa Pierce. Haar kleindochter Julie is opstandig doordat de dood van haar ouders niet heeft kunnen verwerken. Miyagi besluit haar les te geven in karate.
Next Man, The (1976) Next Man, The (1976)
Khalil (Sean Connery) is een Arabische diplomaat die niet alleen vrede met Israël wil sluiten, maar hij laat ook de Joodse staat als lid van de OPEC toe. Hierdoor loopt hij groot gevaar, verschillende mensen willen hem vermoorden. In zijn strijd krijgt hij hulp van zijn vriend Hamid (Albert Paulsen) en zijn meisje Nicole (Cornelia Sharpe). Maar kan hij hun wel vertrouwen?
Next of Kin (1942) Next of Kin (1942)
De film vertelt het verhaal over een Britse commando brigade die een gedurfde aktie voorbereidt op een Duitse haven in bezet Frankrijk. Ze weten echter niet dat de vijand reeds op de hoogte is van hun plannen en dat er een hinderlaag is voorbereid.
Next of Kin (1982) Next of Kin (1982)
Na jaren van afwezigheid keert Linda Stevens terug naar haar geboortedorp en haar ouderlijk huis, Montclare. Haar moeder heeft het tot haar dood geëxploteerd als bejaardentehuis en nu voelt Linda zich verantwoordelijk de taak van haar moeder over te nemen. Eenmaal aangekomen krijgt Linda echter af te rekenen met vreemde voorvallen. Als Linda besluit om samen met haar oude jeugdvriend Barney op onderzoek te gaan, beseffen ze niet wat hen nog allemaal te wachten staat.
Next of Kin (1984) Next of Kin (1984)
Peter Foster is enig kind in een Canadees gezin. Zijn ouders maken veel ruzie, wat hem ongelukkig en passief maakt. Samen met zijn vader en moeder gaat hij daarom in videotherapie. Als hij de opnames bekijkt ziet hij bij toeval ook fragmenten van een Armeens gezin. De ouders waren niet meer in staat om voor hun eigen zoon te zorgen, waarna het kind noodgedwongen ter adoptie werd afgestaan. Peter besluit zich los te rukken van zijn eigen lot en zich voor te doen als de verloren zoon van de Armeense familie.
Next of Kin (1989) Next of Kin (1989)
Politieagent Truman Gates (Swayze) uit Chicago neemt het op tegen maffiabaas Rosselini (Adam Baldwin), omdat deze zijn broer heeft vermoord. Truman probeert de schurk volgens het boekje te pakken, maar zijn oudere broer Briar (Neeson) is uit op wraak.
Next One, The (1984) Next One, The (1984)
De weduwe van een astronaut en haar zoontje ontmoeten een vreemdeling uit de toekomst op een Grieks eiland.
Next Step, The (1997) Next Step, The (1997)
In de keiharde danswereld betekent de leeftijd van dertig het einde van de carrière. De egoïstische en overspelige 35-jarige Nick (Negron) zit in een duidelijke ontkenningsfase en probeert alles om zijn dansleven voort te zetten. Trots als hij is op zijn heterostatus tussen de vele homodansers, huppelt hij van de ene vrouw naar de andere.
Next Stop Wonderland (1998) Next Stop Wonderland (1998)
Erin is zuster in een ziekenhuis en recentelijk heeft haar vriend de lange relatie verbroken. Haar moeder Piper plaats een persoonlijke advertentie in de hoop om iemand voor haar te vinden. Alan een medewerker bij een aquarium zaak droomt ervan om een bioloog te worden. Zullen de paden van deze twee mensen elkaar kruizen?
Next Stop, Greenwich Village (1976) Next Stop, Greenwich Village (1976)
Greenwich Village, 1953. Larry Lapinski vindt dat het tijd wordt om het ouderlijk nest te verlaten en verhuist naar Greenwich Village, een trendy wijk in New York. Larry droomt ervan om ooit steracteur te worden en vult zijn dagen met audities. Samen met zijn vriendin Sarah heeft hij een rustig leventje en geniet hij van zijn onafhankelijkheid. Wanneer Sarah een scheve schaats rijdt, stort Larry's wereld in mekaar. Om zijn verdriet te verwerken gaat hij nog harder werken in de hoop Sarah te vergeten. Het liefdesverdriet blijft echter knagen aan Larry tot hij op een dag goed nieuws krijgt vanuit Hollywood.
Next Victim (2003) Next Victim (2003)
Als een jonge, onervaren student in het Suncrest Rehabilitation Center komt te werken, besluit dokter Howard om de student rond te leiden. Hij vertelt de jongen vervolgens drie verhalen. Het eerste verhaal, getiteld Numb, gaat over een man die compleet verlamd raakt. Het tweede verhaal, getiteld Monstercam.com, gaat over een gruwelijke en dodelijke website. En het derde verhaal, getiteld Under the Table, gaat over een etentje dat behoorlijk uit de hand loopt.
Next Voice You Hear..., The (1950) Next Voice You Hear..., The (1950)
Het tevreden leventje van Joe en Mary wordt op een avond opgeschrikt door een stem uit de radio, die de stem van God lijkt te zijn. Het gebeuren laat ook diepe sporen na bij de andere inwoners van de stad.
Next: A Primer on Urban Painting (2004) Next: A Primer on Urban Painting (2004)
Een uiteenzetting van graffiti als een wereldwijd cultureel fenomeen. De kunst wordt weergegeven in 9 verschillende landen: V.S., Canada, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Engeland, Spanje, Japan en Brazilië. We zien interviews met zowel graffiti-artiesten zelf als ook schilders, designers en anderen die de subcultuur vormen.
Nexxt (2001) Nexxt (2001)
Frau Plastic Chicken, één van de meest populaire en invloedrijke internationale mediasterren, wil met haar baanbrekende televisieshow de ware natuur van het kwaad ontleden. Haar opdracht is niets minder dan de misdadiger bloot te leggen die schuilt in ieder van ons. Daarom nodigt ze als haar centrale gast een icoon uit de jaren zestig uit: Kleine Alex. De held uit A Clockwork Orange boerde niet slecht sinds zijn infame exploten. Hij heeft een baan, vrienden en zelfs een vrouw en kinderen. Alex helpt haar om de beweegredenen van een seriemoordenaar te doorgronden, die “live” wordt gadegeslagen door een cameraploeg van Frau Plastic Chicken. De show zet nu twee misdadigers uit twee verschillende tijdperken in de schijnwerpers. Het spektakel is verzekerd met als dirigent de first lady van het rechtstreekse televisiegebeuren. Maar na een tijdje veranderen de strikte regels van de show en slaan rampspoed en chaos toe.
Nez de Cuir (1952) Nez de Cuir (1952)
1814, op een slagveld ergens in Frankrijk. Tussen de lijken ligt een gewonde man te huilen van de pijn. Het is Roger de Tinchebraye, ernstig getroffen in zijn gezicht. Hij krijgt echter op tijd hulp en wordt verzorgd door de dokter Marchall. Weldra geneest hij. Maar de uiterlijke charme, die hij voor de oorlog uitstraalde, heeft hij niet meer. Vroeger veroverde hij vele harten, maar voortaan moet hij een masker dragen. En toch heeft de gentleman nog steeds succes bij de vrouwen.
Nezha Nao Hai (1979) Nezha Nao Hai (1979)
De vrouw van de Chinese keizer legt een ei, in plaats dat ze een kind baart. De keizer is woedend en wil het ei kapotslaan maar dan komt er een klein jongetje, genaamd Nezha, uit. De jongen krijgt speciale gaven van een oude wijze man om het land tegen de vijf drakenkoningen te verdedigen.
Ngadhnjim Mbi Vdekjen (1967) Ngadhnjim Mbi Vdekjen (1967)
Het verhaal over twee jonge vrouwelijke verzetsstrijders, die in 1944 in de stad Gjirokastra in het zuiden van Albanië werden gearresteerd door SS-commandant Hans Fon Stoltz. Als de meisjes de namen van hun communistische verzetsleiders prijs zouden geven, zouden ze worden vrijgelaten. In de film bieden ze de martelingen van de Gestapo het hoofd door herinneringen op te halen aan de mooiste momenten uit hun leven.
Ngati (1987) Ngati (1987)
Eru studeert in 1940 af op de medische school. Zijn vader betaalt hem om een bezoek te brengen aan zijn geboorteplaats. Hij heeft een verwantschap met de plaatselijke maori bevolking, aangezien zijn moeder een maori was, wat hij zelf echter niet weet. Nadat een jonge dorpsbewoner sterft aan leukemie besluit de man bij zijn nieuwe vrienden te blijven.
Ngo Dik Yeh Man Tung Hok (2001) Ngo Dik Yeh Man Tung Hok (2001)
Edward, een echt moederskindje, wordt door een ongelukkig toeval op de verkeerde school ingeschreven. In plaats van het deftige internaat waar hij naar school zou gaan, komt hij terecht op een school waar de sterkste heerst. Conflicten worden uitgevochten, niet uitgepraat. Edward gaat dan ook een moeilijke tijd tegemoet, en de vraag is of hij zal kunnen standhouden in een wereld die niet de zijne is.
Ngo Joh Aan Gin Diy Gwai (2002) Ngo Joh Aan Gin Diy Gwai (2002)
Een weduwe ontdekt dat ze met haar linkeroog geesten van overleden mensen kan zien. De geesten ontdekken de gave al snel en vragen haar om gekoesterde wensen in de levende wereld in vervulling te laten gaan. De weduwe wil echter alleen de ziel van haar overleden man vinden en sluit daarvoor een deal met de onbetrouwbare Sean die belooft haar man te zoeken.
Ngo Liu Poh Lut Gau Ching (2002) Ngo Liu Poh Lut Gau Ching (2002)
Yo-Yo heeft haar examen afgerond en vertrekt naar London, om een jongen te ontmoeten die door haar ouders is aanbevolen. Deze Cheung is al in de dertig. Zijn en haar grootouders vochten samen in de oorlog en beloofden elkaar hun kinderen met elkaar te laten trouwen. Helaas waren het allebei meisjes, die nu de moeders van Cheung en Yo-Yo zijn. Cheung en Yo-Yo besluiten hun ouders een plezier te doen en trouwen, maar tekenen op de trouwdag meteen een scheidingsformulier die een jaar na het huwelijk in zal gaan. Hierna gaan ze beiden hun eigen weg in respectievelijk London en Hongkong, maar zullen ze elkaar ooit weer zien?
Ngor Fu (2006) Ngor Fu (2006)
Als één van de 1000 undercoveragenten van de Hongkong-politie wordt ontmaskerd en vermoord, volgt een race tegen de klok om de triadebendes op tijd een zware slag te kunnen toebrengen.
Ngor Yiu Sing Ming (2006) Ngor Yiu Sing Ming (2006)
Poon Ka-Fai, gespeeld door Ching Wan Lau, is een getalenteerde acteur die er alles voor over heeft om de kunst van acteren zo goed mogelijk te laten verlopen. Hij is zo vakkundig en geconcentreerd bezig dat hij regelmatig zijn collega’s tijdens de shoot-outs uit woede en frustratie bekritiseerd. Na jaren de kritiek van Fai over de entertainment industrie opvangen heeft men hem uiteindelijk buiten het boot gezet. Hij wordt depressief en verliest zijn interesse in acteren, totdat hij een zeer fanatiek groentje ontmoet genaamd Faye Ng.
Nguol Thùa (1998) Nguol Thùa (1998)
Tang hoort dat zijn broer ernstig ziek is en keert meteen terug naar zijn geboortedorp om zijn broer op te zoeken. Al snel blijkt dat zijn broer helemaal niet ziek is en hij in de val gelokt werd door de dorpelingen. Hij zou volgens een mythe namelijk de enige zijn die het dorp voor melaatsheid kan behoeden.
Nha Fala (2002) Nha Fala (2002)
Op het schiereiland Cap Vert (Senegal) is muziek heel belangrijk: er wordt gezongen bij huwelijken en begrafenissen, ontmoetingen en scheidingen, verkiezingen en inauguraties. Alleen de jonge Vita mag niet zingen. Er rust een vloek op haar familie die zegt dat elke vrouwelijke afstammelinge die zingt onmiddellijk sterft. Als ze haar geboortedorp verlaat om in Parijs te gaan studeren, herinnert haar moeder haar aan die vloek. Kort na haar aankomst in Parijs ontmoet Vita echter een jonge muzikant, Pierre, en ze worden verliefd. Ze weet zich geen blijf met haar geluk en begint in een romantisch moment spontaan te zingen. Pierre is onder de indruk van haar prachtige stem en haalt haar over om een plaat op te nemen. Maar als ze zich realiseert dat ze de vloek heeft getrotseerd, wordt Vita doodsbang.
Ni de Aqui, ni de Alla (1988) Ni de Aqui, ni de Alla (1988)
Een vrouw, die illegaal in de V.S. werkt, is getuige van een politieke moord. Met de moordenaar achter zich aan, verandert de vrouw constant van werk terwijl haar bewegingen ook worden gevolgd door de FBI, die zij aanziet voor agenten van de vreemdelingendienst.
Ni Neibian Jidian (2001) Ni Neibian Jidian (2001)
De jonge horlogeverkoper Hsiao Kang werkt in de straten van Taipei. De dag na het overlijden van zijn vader ontmoet hij een meisje. Ze vertelt hem dat ze naar Parijs gaat. In stil verlangen zet Hsiao Kang vervolgens alle klokken die hij tegenkomt op Parijse tijd en kijkt hij Truffaut's 'Les Quatre Cents Coups' op video. Ondertussen is zijn net tot weduwe verworden moeder constant in de weer met de (hopelijke) terugkeer van haar man en zwerft het meisje in Parijs eenzaam door de stad.
Ni Pour, ni Contre (Bien au Contraire) (2003) Ni Pour, ni Contre (Bien au Contraire) (2003)
Caty is 26 en werkt als cameravrouw. Ze ontmoet een bende overvallers en krijgt de mogelijkheid deze te filmen terwijl ze aan het werk zijn. Samen met de bende treedt ze een nieuwe wereld binnen: grote hotels, snelle wagens, lange nachten... Maar ze zal ook ondervinden dat het geld vlug op is.
Ni Vu, Ni Connu (1958) Ni Vu, Ni Connu (1958)
Een stroper haalt zich in een klein Frans dorp de woede op de hals van de lokale jachtopziener. Hij belandt in de gevangenis waar hij de aandacht krijgt van de dochter van een kasteelheer.
Niagara (1953) Niagara (1953)
George Loomis (Joseph Cotten) is een gestoorde Koreaanse oorlogs-veteraan, die met zijn vrouw Rose (Marilyn Monroe) bij de Niagara watervallen verblijft. Rose probeert haar man te vermoorden en er vandoor te gaan met haar nieuwe vriend. Maar eerst wil zij haar man gek maken, door met haar lichaam te pronken voor een ieder die het wil zien.
Niagara Motel (2005) Niagara Motel (2005)
Loretta Bourgogne is serveerster in een restaurant van een motel. Ze is jong, sexy en zwanger en daarbij probeert ze zich los te worstelen van de mannen die iets van haar willen. Zo is Dave een verkoper die met haar omgaat, alleen om indruk te maken bij zijn baas, Michael die haar wil exploiteren in pornofilms. Gilles de man waarvan Lorette zwanger is wil dat ze terug komt naar Quebec. Het motel zelf is bezet met een bont gezelschap Denise en R.J. proberen wanhopig de voogdij over hun kind weer terug te krijgen. Henry en Lily, wiens huwelijk hard achteruit is gegaan sinds hij werkloos is en Lily is zoveel meer gewend dan waarmee ze het nu moet doen. Dan raakt ze bevriend met Sandy, een prostituee die het motel als haar werkterrein heeft.
Nibelungen, Teil 1: Siegfried, Die (1966) Nibelungen, Teil 1: Siegfried, Die (1966)
Siegfried, zoon van Koning Sigmund, reist rond, maakt zwaarden en hoort verhalen over Krimhilde. Op weg naar Bergundy doodt hij de draak Fafnir en baadt in zijn bloed, wat hem onoverwinnelijk maakt. Helaas heeft hij één plekje gemist onder zijn schouderblad. Hij vindt de schat van de dwergen, ontmoet de mooie Krimhilde en trekt met Koning Günther naar IJsland.
Nibelungen, Teil 2: Kriemhilds Rache, Die (1967) Nibelungen, Teil 2: Kriemhilds Rache, Die (1967)
Kriemhilde wil wraak voor dood van haar man Siegfried. De dader is haar halfbroer, maar haar echte broer is te laf om er wat aan te doen. Dus ze organiseert haar eigen wraakactie. Tijdens een chique bruiloft neemt ze de gasten in gijzeling totdat zij haar halfbroer (ook één van de gasten) vermoorden. Wat ook van pas komt is dat Kriemhilde Siegfried's magische zwaard bij zich heeft.
Nibelungen: Kriemhilds Rache, Die (1924) Nibelungen: Kriemhilds Rache, Die (1924)
Kriemhilde wil wraak voor dood van haar man Siegfried. De dader is haar halfbroer, maar haar echte broer is te laf om er wat aan te doen. Dus ze organiseert haar eigen wraakactie. Tijdens een chique bruiloft neemt ze de gasten in gijzeling totdat zij haar halfbroer (ook één van de gasten) vermoorden. Wat ook van pas komt is dat Kriemhilde Siegfried's magische zwaard bij zich heeft.
Nibelungen: Siegfried, Die (1924) Nibelungen: Siegfried, Die (1924)
Siegfried, zoon van Koning Sigmund, reist rond, maakt zwaarden en hoort verhalen over Krimhilde. Op weg naar Bergundy doodt hij de draak Fafnir en baadt in zijn bloed, wat hem onoverwinnelijk maakt. Helaas heeft hij één plekje gemist onder zijn schouderblad. Hij vindt de schat van de dwergen, ontmoet de mooie Krimhilde en trekt met Koning Günther naar IJsland.
Nice Dreams (1981) Nice Dreams (1981)
Cheech en Chong passen op het huis van iemand die een hoop marijuana kweekt in zijn tuin en stelen zijn drugs. Ze slaan op de vlucht, onder andere voor een hoop agenten.
Nice Girl Like Me, A (1969) Nice Girl Like Me, A (1969)
Film rond het vrijgevochten jonge meisje Candida dat op zoek gaat naar de liefde zonder daarvoor te trouwen. Ze moet echter ontdekken dat haar verliefdheden leiden tot een zwangerschap. Haar eerste romantische ontmoeting met de Franse schrijver mondt uit in een zwangerschap; die zij pas ontdekt na haar terugkomst in Londen. Daar wordt zij opgevangen door Savage. Beiden verhullen dat zij zich tot elkaar aangetrokken voelen en na de geboorte van haar baby vertrekt zij naar Venetië. Candida is inmiddels verzoend met het idee om een ongehuwde moeder te zijn; maar Savage denkt daar heel anders over.
Nice Girls Don't Explode (1987) Nice Girls Don't Explode (1987)
April heeft een probleem. Telkens wanneer zij een passionele verhouding heeft met een man lijkt er iets in brand te vliegen. De enige mannen die ze meer dan één keer ontmoet, zijn brandweermannen. Eigenlijk is het haar moeders idee om haar dochter voor zichzelf te houden, maar haar nieuwste vriend Andy is niet gediend van deze nonsens. Jammer genoeg is het Fluffy de kat, die het middelpunt van de discussies dreigt te worden.
Nichego Lichnogo (2007) Nichego Lichnogo (2007)
Privédetective Zimin krijgt de opdracht om een appartement in de gaten te houden. Hij installeert zijn microfoons en camera's en begint met het bespieden van Irina, een apotheker van middelbare leeftijd. Steeds dieper dringt hij in haar privéleven door. Hij komt alles te weten over haar intieme geheimen en emoties en raakt meer en meer geïnteresseerd. Irina's leven fascineert hem en vult de leegte in zijn eigen saaie bestaan en huwelijk. Net als hij zich begint af te vragen waarom hij deze Irina moet bespioneren, komt hij erachter dat hij een fout heeft gemaakt: hij had de camera's in de flat naast die van haar moeten plaatsen. In het ‘goede’ appartement treft hij een blonde del aan en haar minnaar - een nouveau riche die zich er waarschijnlijk van wil verzekeren dat hij de enige in haar bed is. Conform zijn opdracht volgt Zimin nu het leven van de blondine. Maar zijn gedachten keren steeds terug naar Irina, die een factor van belang is geworden in zijn echte leven. Zijn vrouw vermoedt wel iets, maar desondanks besluit Zimin om contact te leggen met de eenzame, melancholieke Irina.
Nicholas and Alexandra (1971) Nicholas and Alexandra (1971)
1907, Moskou. Tsaar Nikolaas II heeft problemen met de oorlog met Japan, die niet te winnen lijkt. Zijn vreugde over de geboorte van zijn eerste zoon wordt overschaduwd door de ontdekking dat de jongen hemofilie heeft. Zijn vrouw laat zich erg beïnvloeden door Rasputin, die beweert genezende krachten te hebben. Het volk wil een Duma en gelooft niet dat hun tsaar iets wil doen. De opstapelende problemen komen tot een wereldoorlog en een volksopstand.
Nicholas Nickleby (1947) Nicholas Nickleby (1947)
Engeland in de 19de eeuw. Als Nicholas Nickleby's vader sterft en zijn familie berooid achterlaat, bezorgt zijn oom Ralph Nickleby, een hebberige financier, hem een baantje als leraar op een school in Yorkshire. Nicholas verlaat de school echter al spoedig en neemt één van de jongens, genaamd Smike, mee. Samen sluiten ze zich aan bij een groep acteurs. Nu moet Nicholas Smike beschermen en ondertussen moet hij proberen om zijn zus Kate te behoeden voor zijn oom Ralph. Later moet hij dit ook nog doen voor zijn liefje, Madeline Bray, wiens vader in de gevangenis zit voor schulden.
Nicholas Nickleby (1977) Nicholas Nickleby (1977)
Nicholas Nickleby (Nigel Havers) en zijn zus Kate zijn na de dood van hun vader straatarm achtergebleven. Een onbetrouwbare oom komt hen te hulp: Nicholas kan ergens onderwijzer worden en Kate kan aan de slag als leerling-naaister. Maar al gauw blijkt dat broer en zus niet bepaald beter worden van hun nieuwe baantjes. Integendeel.
Nicholas Nickleby (2002) Nicholas Nickleby (2002)
De jonge Nicholas leeft een comfortabel leventje. Dit verandert echter wanneer zijn vader overlijdt en z'n familie zonder geld komt te zitten. Nicholas reist met z'n moeder en zuster af naar Londen, om hulp te zoeken bij hun rijke oom Ralph. Ralph heeft echter niet het beste met zijn familie voor. Nicholas wordt naar een school gestuurd die gerund wordt door de wrede Wackford Squeers.
Nicholas' Gift (1998) Nicholas' Gift (1998)
Een stel gaat in 1994 op vakantie naar Italië met hun zoon Nicholas. Ze worden echter aangevallen en neergeschoten door snelwegpiraten en de ouders komen er snel achter dat hun zoon hersendood is. Hierna moeten ze besluiten of ze hun zoon, via orgaandonatie, willen laten opofferen, zodat zeven doodzieke Italiaanse kinderen gered kunnen worden.
Nicht Fisch, Nicht Fleisch (2002) Nicht Fisch, Nicht Fleisch (2002)
Michael werd als baby geadopteerd door een Duits echtpaar. Hij wordt als enige Koreaan in het dorp wel geaccepteerd, maar voelt zich er toch niet helemaal thuis. Zijn adoptieouders hebben hem altijd aangemoedigd open te staan voor zijn Koreaanse roots. Mogelijkheden daartoe zijn in het Duitse dorpje echter nihil. Als zijn ouders gaan scheiden, verhuist Michael naar Berlijn. Hij kapt het contact met zijn ouders af en zoekt aansluiting bij de Koreaanse gemeenschap. Zo ontmoet hij de Koreaanse Jin Hi die in het restaurant van haar vader werkt. Dit opent wel wat deuren voor hem, maar als Koreaanse Duitser zonder enige kennis van de Koreaanse taal en tradities vindt men hem ook daar vlees noch vis. Michael is echter vastbesloten zijn hervonden roots én Jin Hi niet los te laten.
Nicht Ohne Deine Liebe (2002) Nicht Ohne Deine Liebe (2002)
Arthur Boysen is een echte geluksvogel die gelooft de hele wereld de baas te kunnen. Op een gegeven moment wordt er bij hem echter ALS geconstateerd, een ongeneeslijke aandoening van het centrale zenuwstelsel. Het leven van Arthur ligt nu ineens danig overhoop, maar gelukkig kan hij rekenen op zijn vrouw en dochter, die hem tot aan zijn stervensbed toe begeleiden.
Nicht Versöhnt oder Es Hilft Nur Gewalt Wo Gewalt Herrscht (1965) Nicht Versöhnt oder Es Hilft Nur Gewalt Wo Gewalt Herrscht (1965)
De geschiedenis van drie generaties van de Duitse familie Fähmel. Zij worden gevolgd vanaf het begin van de 20ste eeuw, via het Nazi-tijdperk tot en met de jaren van de wederopbouw.
Nichts als die Wahrheit (1999) Nichts als die Wahrheit (1999)
De film handelt over de fictieve terugkomst en de bijbehorende rechtszaak van de beruchte nazi-doktor, Dr. Josef Mengele (Götz George). Deze befaamde 'Angel of Death' wordt immers verantwoordelijk geacht voor de moord op meer dan 400.000 joden in het concentratiekamp van Auschwitz. Daar ondernam hij talloze monsterachtige en mensonterende 'medische' experimenten. Het is net voor die 'medische' daden dat hij nu terecht zal staan. Het is advocaat Peter Rohm (Kai Wiesinger) die de verdediging van Mengele op zich zal nemen.
Nichts Bereuen (2001) Nichts Bereuen (2001)
De 19 jarige Daniel heeft eindelijk de middelbare school afgemaakt. Na een geweldige zomervakantie is hij klaar voor het echte leven. Zijn vader bezorgt hem echter een saai baantje en zijn relatie met de adembenemende Luca wil maar niet vlotten aangezien zij hem alleen als een goede vriend ziet. Hij besluit dan ook zijn leven drastisch te veranderen. Hij verandert van baan, iets wat hem makkelijker afgaat dan om zijn “liefde van zijn leven” om te ruilen...of toch niet?
Nichts Ist Vergessen (2007) Nichts Ist Vergessen (2007)
Jeugddelinquent Olaf komt na acht jaar celstraf, voor de lustmoord op een buurmeisje vrij. Olaf wil zich verzoenen met zijn verleden en gaat in de buurt van de familie van het slachtoffer wonen. Hiermee drijft hij de nabestaanden tot wanhoop, en brengt hij ook zijn eigen leven in gevaar.
Nick and Jane (1997) Nick and Jane (1997)
Als de New Yorkse zakenvrouw Jane haar vriend John in bed vindt met met een andere vrouw, verlaat ze kwaad het appartement en neemt een taxi. De taxi wordt bestuurd door Nick. Samen met haar vriendin Vicky besluit Jane om John jaloers te maken door net te doen alsof zij een relatie heeft met Nick, die hiervoor 1,5 miljoen dollar zal krijgen.
Nick and Norah's Infinite Playlist (2008) Nick and Norah's Infinite Playlist (2008)
Nick (Michael Cera) en Norah (Kat Dennings) ontmoeten elkaar op een punk-concert. Hoewel ze behalve hun muzieksmaak niets gemeen hebben, vallen ze voor elkaar en zorgt de ontmoeting voor een bijzondere verandering in het leven van beide.
Nick Carter Va Tout Casser (1964) Nick Carter Va Tout Casser (1964)
De geleerde Formentier heeft juist een wapen afgewerkt dat in staat is om elk vliegend voorwerp te vernietigen. Hij vreest dat een internationale gangsterbende er op uit is om zijn uitvinding te bemachtigen en te verkopen aan de hoogste bieder. De wetenschapper is bevriend met Nick Carter en roept zijn hulp in. Wanneer Nick op de luchthaven arriveert ontsnapt hij op het nippertje aan een aanslag. Hij kan echter niet verhinderen dat Formentier wordt vermoord. Wanneer hij een onderzoek instelt, komt hij tot de conclusie dat heel wat personen in het wapen geïnteresseerd waren. Wie is de dader?
Nick Fury: Agent of Shield (1998) Nick Fury: Agent of Shield (1998)
Kolonel Nick Fury is na het einde van de Koude Oorlog vrijwillig in ballingschap gegaan in het onherbergzame Ykongebied. Hij heeft genoeg van zijn werk als geheimagent bij S.H.I.E.L.D. en beschouwt zijn opdracht als voltooid nadat hij aartsvijand baron Wolfgang Von Strucker van misdaadorganisatie Hydra heeft uitgeschakeld. Vijf jaar later blijkt Hydra echter nog steeds actief te zijn. De bende staat nu onder leiding van de wrede Viper Von Strucker, Wolfgangs dochter. Zij is erin geslaagd een dodelijk virus te creëren en dreigt ermee Amerika te vernietigen. S.H.I.E.L.D. doet opnieuw een beroep op Nick Fury.
Nick Knight (1989) Nick Knight (1989)
Als vampier schop je het veelal niet verder dan nachtportier maar Nick Knight (Springfield) kwam op het lumineuze idee om zich aan te melden bij de politie, voor de nachtdienst welteverstaan. Slim, want zo kan hij bij tijd en wijle een slokje nemen van het slagaderlijke vocht van de onfortuinlijke slachtoffers die zijn ambtelijk pad kruisen.
Nick of Time (1995) Nick of Time (1995)
Gene Watson komt met z'n dochtertje aan in Los Angeles na de begrafenis van z'n ex-vrouw te hebben bijgewoond. Zijn dochtertje wordt gekidnapt, en de kidnappers eisen dat Gene, in ruil voor het leven van z'n dochtertje, iemand vermoordt. Het wordt een race tegen de klok.
Nickel Children, The (2005) Nickel Children, The (2005)
Cat en Nolan zijn twee tieners die veel problemen thuis hebben en besluiten van huis weg te lopen. Ze komen na een tijdje in de jeugdprostitutie terecht.
Nickel Ride, The (1974) Nickel Ride, The (1974)
De gebeurtenissen die tot de dood van een derderangs gangster uit Los Angeles leiden vormen de basis van dit misdaad drama. De veroordeelde gangster wordt beschouwd als de sleutelfiguur omdat hij verscheidene pakhuizen beheert waar de buit is verborgen. De leden van de bende hebben echter zoveel gestolen dat zij plaats tekort komen om alles onder te brengen en wanhopig op zoek gaan naar nog meer stapelplaatsen. Zij sturen hun kameraad naar diverse personen om te onderhandelen over meer ruimte, maar dit vergt teveel tijd in de ogen van de baas van de bende, die steeds zenuwachtiger wordt en begint te geloven dat de goedhartige "sleutelfiguur" voor hem eerder een bedreiging vormt in plaats van een aanwinst...
Nickelodeon (1976) Nickelodeon (1976)
Als de jonge Leo Harrigan per ongeluk een film producer tegen het lijf loopt, wordt hij meteen uitgenodigd om voor hem te schrijven. Een begin van een sensationele carriere. Al snel krijgt Leo promotie tot regisseur en filmt de ene na de andere 'stomme' film met een kleine groep acteurs. Maar de concurrentie is hard, zo probeert een andere filmmaker, Buck Greenway, Leo's film te saboteren.
Nico Icon (1995) Nico Icon (1995)
Nico was één van de meest fascinerende vrouwen van de pop-art revolutie in de jaren zestig. Ze werd geboren als Christa Päffgen in Berlijn in 1938. Na een succesvolle carrière als model ging ze werken met mensen als Fellini. Nadat ze grootheden als Alain Delon en Bob Dylan had leren kennen, duurde het niet lang voordat ze ook Andy Warhol zou ontmoeten. Toen ze lid werd van de Velvet Underground ging haar zangcarrière de boventoon voeren. En haar status als icoon was verzekerd. Terwijl ze wegzakte in een destructief bestaan van waanzin, muziek en heroïne groeide het mysterie rond haar persoon. Met haar dood in 1988 werd ze onsterfelijk. Deze film toont haar zoals ze was en zoals ze leek te zijn. Vrienden, familie, collega’s en geliefden schetsen het leven van een legendarische persoonlijkheid - gecombineerd met archiefbeelden en concertopnames.
Nico the Unicorn (1998) Nico the Unicorn (1998)
Nadat een moeder haar man en zoon na een ongeluk verliest, besluit ze met haar andere zoon te verhuizen. Billy voelt zich eenzaam tot hij bij het circus een verwaarloosde pony tegenkomt. Hij neemt haar mee naar huis en ze blijkt zwanger te zijn....van een eenhoorn.
Nicolas (2000) Nicolas (2000)
Een jongeman filmt mensen met een verborgen camera. Op een dag filmt hij een mooie jonge vrouw en raakt helemaal in de ban van de haar.
Nicole (1978) Nicole (1978)
Nicole (Leslie Caron), een rijke weduwe, leeft alleen in haar grote herenhuis met enkel haar huispersoneel dat haar op haar wenken bedient. Gebruikmakend van haar mooie lichaam en geld om iedereen te manipuleren is Nicole geobsedeerd om iedereen te controleren in haar leven.
Nicotina (2003) Nicotina (2003)
Een verstrooide geleerde krijgt problemen nadat hij gangsters een verkeerde computerdisc heeft gegeven...
Nid de Guêpes (2002) Nid de Guêpes (2002)
Nasser en Santino hebben een plan: een warenhuis overvallen op de nationale feestdag. Een ideale plaats, aangezien de politie op die dag andere dingen te doen heeft. Ze besluiten een bende te vormen met enkele vrienden, en gaan aan de slag. Ondertussen heeft de politie het druk met een groep gangsters die het hoofd van hun organisatie vrij proberen te krijgen. Drie agenten vinden samen met de gevangene een schuilplaats in het warenhuis. Terwijl de aanval buiten voorbereid wordt, probeert men zich binnen te verdedigen.
Nido del Ragno, Il (1988) Nido del Ragno, Il (1988)
Whitmore, een professor gespecialiseerd in dode talen moet contact zoeken met zijn collega Roth in Boedapest, die een tijd lang niet heeft gerapporteerd. Hij blijkt een eeuwenoud religieus tablet vertaald te hebben en is om mysterieuze redenen zijn leven niet meer zeker. Een dag na hun kennismaking wordt Roth dood aangetroffen en mag Whitmore de stad niet uit vanwege verhoor. Als hij zelf de tabletten onderzoekt maakt hij de gruwelijke ontdekking, die zijn collega zijn leven heeft gekost en die van zichzelf in gevaar brengt.
Nido, El (1980) Nido, El (1980)
Don Alejandro (Héctor Alterio) is een 60 jaar oude weduwenaar en leeft vrij eenzaam op de Spaanse, kale, onherbergzame hoogvlakte. Dan onmoet hij de 15-jarige Goyita (Ana Torrent) en raakt hij helemaal in de war. Zou er sprake kunnen zijn van een relatie?
Nie Lubie Poniedzialku (1971) Nie Lubie Poniedzialku (1971)
Een maandag in Warschau, en alles gaat fout. Een politieagent moet de straten patrouilleren met zijn kind, omdat de kleuterschool gesloten is. Een manager, die een belangrijke gast uit Italië moet ontvangen, raakt opgesloten in een lift. De Italiaan wordt bij zijn aankomst meegenomen door een groep mensen die denkt dat hij een ander is. Een vermoeide werknemer komt vast te zitten op een platform hoog boven de stad, en een groep mannen wil een bank beroven maar zonder succes.
Nie Ma Mocnych (1974) Nie Ma Mocnych (1974)
Twee boeren, Kargul en Pawlak, bekend uit het eerste deel van deze triologie, Sami Sowi, zijn achttien jaar na dato de oude onenigheden vergeten. Dan verschijnen echter opnieuw wolken aan de horizon. Als beiden geen geschikte opvolgers hebben om hun boerderijen te erven, zien zij zich genoodzaakt het lot naar hun hand te zetten. Het huwelijk van de jonge kleindochter is het doel van hun plannen om de bezittingen in de handen van de familie te houden.
Nieciekawa Historia (1982) Nieciekawa Historia (1982)
Een hoogleraar medicijnen overpeinst zijn monotone bestaan. Hij vindt geen bevrediging in zowel zijn wetenschappelijk werk als in het onderwijs aan verveelde, carrièrrebeluste studenten. Ook privé loopt het niet soepel. Het enige lichtpuntje voor hem is zijn pleegdochter Katarzyna, een actrice met veel vrienden. Hij bekent haar zijn middelbare twijfels, terwijl zij hem juist nodig heeft als klankbord voor haar eigen frustraties en existentiële paniek.
Niemandsland (1931) Niemandsland (1931)
Vijf soldaten van vijf verschillende nationaliteiten komen tijdens een bombardement in WO I samen vast te zitten in een loopgraaf. Van elk van hen zien we hun leven voorafgaand aan de oorlog en hoe ze langzaam bij de oorlog betrokken raakten. Ze vertellen ieder hun mening en gevoelens over de oorlog.
Niet Tevergeefs (1948) Niet Tevergeefs (1948)
Augustus 1944. In de boerderij van de oude Alting en zijn dochter wonen onderduikers; een Joodse bankier met zijn vrouw, een student en een communistische typograaf. Als aan de ellende van de bezetting op Dolle Dinsdag een eind schijnt te komen, wordt de eensgezindheid van dit heterogene gezelschap verbroken: de politieke verschillen tekenen zich plotseling scherp af en men praat alweer over een volgende oorlog. Dan blijkt de zwaarste beproefing nog te moeten komen: de hongerwinter gaat over het land.
Niets voor de Eeuwigheid (1991) Niets voor de Eeuwigheid (1991)
Deze documentaire vertelt het verhaal van het industriële erfgoed uit de 19e en 20e eeuw vanuit de invalshoek van de 'industriële archeologie'. Door het gebruik van tekeningen, foto's en zowel historisch als nieuw filmmateriaal concentreert de film zich op het verdwijnen of het verval van monumentale uitvindingen uit een recent verleden, zoals stoommachines, oude spoorwegbruggen, watertorens en fabrieken. Het industriële erfgoed veranderde de aanblik van de moderne samenleving, maar lijkt inmiddels zelf te zijn afgedankt.
Nietsnut, De (1992) Nietsnut, De (1992)
De Nietsnut - gebaseerd op het gelijknamig werk van Frans Kellendonk - vertelt het verhaal van een zoon die zijn gehele leven pas op de plaats heeft gemaakt om vooral niet in de voetsporen van zijn vader te treden. Nadat zijn vader echter op mysterieuze wijze vermoord is, gaat hij bijna noodgedwongen op zoek naar diens werkelijke identiteit.
Nieuwe Avonturen van Dik Trom (1958) Nieuwe Avonturen van Dik Trom (1958)
Dik Trom (Sjefke Nievelstein) is een klein dik kereltje dat maar aan twee dingen kan denken; eten en kattekwaad. Hij eet de hele dag door. Meestal heeft hij wel zin in een appeltje en als hij er geen heeft, gaat hij er wel stiekem een jatten. Samen met zijn vriendjes haalt hij het leukste kattekwaad uit, waarmee ze de politiemeester bijna tot wanhoop drijven.
Nieuwe Moeder, De (1996) Nieuwe Moeder, De (1996)
Elvis, een tienjarig jongetje uit Letland, is na de tragische dood van zijn moeder in hardnekkig stilzwijgen vervallen. Sinds twee jaar verblijft hij, zonder enig zicht op vooruitgang, in een noodlijdend kinderziekenhuis in Riga. De vader van het jongetje kan het lijden van zijn getraumatiseerde zoon niet langer aanzien en ontvlucht met hem de erbarmelijke situatie in zijn land. In de hoop op een betere toekomst voor Elvis gaat hij in het welvarende Nederland op zoek naar de vrouw met wie hij in zijn jeugd een langdurige correspondentie voerde.
Niewinni Czarodzieje (1960) Niewinni Czarodzieje (1960)
Een jonge dokter is belangstelling van vrouwen beu. Op een nacht ontmoet hij echter een meisje. Maat haar praat hij op zijn kamer over het leven, de moraal en de liefde. Als hij even weggaat is hij haar weer kwijt. Hij begint een zwerftocht door de stad om haar weer terug te vinden.
Niezwykła Podróż Baltazara Kobera (1988) Niezwykła Podróż Baltazara Kobera (1988)
Baltazar, een stotterende jongen, heeft moeite om te praten met mensen en communiceert daarom met zijn visioenen. Hij gaat vanuit een Pools stadje, dwars door het zestiende-eeuwse Duitsland (geplaagd door de pest en godsdienstoorlogen), op reis naar Venetië. Hij ontmoet op zijn odyssee o.a. zijn leermeester, de alchemist Cammerschulze, en de liefde van zijn leven en dood, Rosa.
Night After Night (1932) Night After Night (1932)
Tijdens de Amerikaanse drooglegging in de jaren 20 koopt de succesvolle ex-boxer Joe Anton een pand waar illegaal alcohol geschonken wordt. Joe leert daar de rijke Miss Jerry Healy uit Park Avenue kennen en wordt verliefd op haar. Jerry kent Joe’s verleden niet en om op haar niveau te komen neemt Joe spraak- en gedragslessen bij de hooghartige douairière Miss Mabel Jellyman. Wat Joe niet weet, is dat Jerry alleen interesse heeft in het pand wat Joe nu bezit. Voor de economische recessie was dat pand namelijk familiebezit.
Night After Night After Night (1969) Night After Night After Night (1969)
Een serie-moordenaar houdt inspecteur Rowan (Gilbert Wynne) 's nachts bezig. Na, willekeurig, te zijn uitgekozen in een politie-opstelling doet Pete Laver (Donald Sumpter) arrogant en verachtelijk tegen Rowan, en hij maakt zelfs een botte opmerking over Rowan's vrouw Jenny. Als Pete later wordt vrijgelaten vanwege te weinig bewijs, wordt even later Jenny vermoord. Kokend van woede, achtervolgt Rowan Pete, wachtend tot hij een fout begaat. Maar als er weer een moord wordt gepleegd en Pete een alibi heeft, blijkt er iemand anders te zijn die de moorden pleegt.
Night Alarm (1934) Night Alarm (1934)
Een politiek kopstuk van de stad wordt door een journalist bekritiseerd, waarna hij zijn baan bij de krant verliest. De dochter van de politicus zal zijn column overnemen. Als afscheid schrijft de journalist een gepeperd stuk in de krant, hetgeen wrijving veroorzaakt tussen hem en de dochter. Toch is hij juist de man die haar redt uit een brand in haar vaders papierfabriek.
Night and Day (1946) Night and Day (1946)
De juridische faculteit is in opspraak omdat één van de studenten, Cole Porter (Grant), de rugbyspelers laat zingen en men van mening is dat de studenten zich meer met rechten moeten bezighouden. Professor Woolley steunt hem en Porter besluit om de showbusiness in te gaan.
Night and the City (1950) Night and the City (1950)
Harry Fabian (Widmark) is een kleine oplichter. Hij maakt kennis met ex-worstelkampioen Gregorius. Met de steun van Gregorius wil hij organisator van de gevechten worden. Daarmee dringt hij het domein van gangsterbaas Kristo binnen, die deze gevechten controleert en tevens de zoon is van Gregorius
Night and the City (1992) Night and the City (1992)
Het verhaal gaat over de louche advocaat Harry Fabian die zó charmant onbeholpen kan reageren, dat barjuffrouw Helen Nasseros al begint te glimmen zodra hij z'n gezicht laat zien. Na wat heen en weer geflirt over de bar, staan ze even later op straat te vrijen. Als Helen weer met beide benen op de grond staat, is ze zo onvoorzichtig om Harry haar spaargeld te lenen. Hij kan daarmee een boksgala organiseren, een initiatief dat door de plaatselijke mafia onder leiding van mafiaboss Boom Boom Grossman echter niet op waarde wordt geschat.
Night and the Moment, The (1995) Night and the Moment, The (1995)
The Writer is een sluwe, vrijdenkende verteller in de 18e eeuw die een uitnodiging accepteert van een aristocratische dame om haar te vermaken met zijn verhalen. Hij is er echter slechts op uit om haar te verleiden en het blijkt dat de twee elkaar al eerder ontmoet hebben zonder het te weten, namelijk in de gevangenis, toen ze aansluitende cellen bewoonden.
Night Angel (1989) Night Angel (1989)
Een slechte geest neemt de gedaante aan van een mooie vrouw om zo mannen te verleiden en vervolgens af te maken..
Night at Sophie's, A (2004) Night at Sophie's, A (2004)
Harold een gevoelige jongen, heeft een relatie met de vriendin van zijn beste vriend. Het feit dat zijn beste vriend niet bij zijn eigen bruiloft komt opdagen maakt de bruid radeloos.
Night at the Golden Eagle (2002) Night at the Golden Eagle (2002)
Twee oudere beroepsgangsters willen stoppen met het wilde leven. Las Vegas is hun eindbestemming. Nog één grote klus en het is zover. Ze komen samen in het beruchtste hotel van Los Angels 'The Golden Eagle'. Enkel dealers, bendeleiders en andere onderwereld figuren huren hier een kamer. Als de keiharde pooier Rodan lucht krijgt van de plannen, komt alles op het spel te staan.
Night at the Museum (2006) Night at the Museum (2006)
Larry Daley (Stiller) gelooft, ondanks zijn tot op heden ongelukkige leven, dat er iets groots voor hem staat te gebeuren. Dat blijkt wel als hij aangenomen wordt als nachtwaker bij het "Museum of Natural History". Tijdens zijn diensten beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Gladiatoren en cowboys voeren een nachtelijke strijd terwijl een Neanderthaler zijn eigen display verbrandt, en de T-rex iedereen laat zien waarom hij het meest gevreesde roofdier is uit de geschiedenis. In al deze chaos kan Larry zich maar tot één persoon richten. Een wassenbeeld van president Teddy Roosevelt (Williams) dat hem moet helpen deze chaos te stoppen en zo het museum te redden.
Night at the Opera, A (1935) Night at the Opera, A (1935)
Twee geliefden die beiden opera spelen, worden van elkaar af gehouden doordat de jongste man niet geaccepteerd wordt als een opera tenor. Door verschillende, typische Marx-brothers stunts, zorgen ze ervoor dat de normale tenor afwezig is, zodat de jonge geliefde zijn kans krijgt.
Night at the Roxbury, A (1998) Night at the Roxbury, A (1998)
Steve en Doug Butabi zijn afkomstig uit Roxbury. Ze proberen daar in de beste disco te komen, en hebben ook de hoop ooit hun eigen club te beginnen. Vivica, een supermodel op zoek naar geld, probeert samen met haar vriendin Cambi om de jongens van hun geld te ontdoen. Ze komen er echter achter dat er weinig te halen valt bij de twee.
Night Before, The (1988) Night Before, The (1988)
Winston Connelly wordt midden in de nacht wakker in een steeg met geen idee wat er is gebeurd. Door een serie flashbacks weet hij dat hij aan de kant was gezet op zijn weg naar het schoolbal. Hij gaat op onderzoek uit om te weten te komen wat er die nacht is gebeurd.
Night Call Nurses (1972) Night Call Nurses (1972)
Drie sexy zusters 'werken' op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Op een dag krijgt een van de zusters een akelige dreigbrief, en de dames gaan op onderzoek uit om uit te vissen wie die gemene brief gestuurd zou kunnen hebben.
Night Caller, The (1965) Night Caller, The (1965)
De mannelijke bewoners van de planeet Ganymede hebben haast geen vrouwtjes meer om zich mee voort te planten. Daarom besluiten ze een andere planeet te koloniseren en ontdekken per toeval de planeet aarde, waar er bovendien vrouwen in overvloed zijn.
Night Caller, The (1998) Night Caller, The (1998)
Beth Needham raakt geobsedeerd door een radiopsycholoog en ze heeft er alles voor over om hem te ontmoeten. Al moet ze daar de grenzen voor overschrijden.
Night Calls: The Movie (1998) Night Calls: The Movie (1998)
Juli en Doria doen tijdens een live-show aan seks op verzoek, samen, alleen of met nog een paar anderen. Ze helpen een stagiaire en een verveeld koppel allerlei prettige dingen ontdekken.
Night Class (2001) Night Class (2001)
Een bewaker in een hotel helpt een juwelendievegge ongewild bij het stelen van een diamanten collier en wordt vervolgens zelf verdacht van de roof. Hij moet haar snel zien te vinden om zijn naam te zuiveren.
Night Club Queen, The (1934) Night Club Queen, The (1934)
Mary Brown is een fanatieke nachtclubeigenares in Londen. Zij is de enige die haar gehandicapte man en hun studerende zoon onderhoud. Wanneer er in Marys nachtclub een moord plaats vindt, wordt zij daarvan beschuldigd. Ze wordt verdedigd door haar man, die vroeger advocaat was.
Night Court (1932) Night Court (1932)
De Raad van Justitiële Corruptie maakt jacht op de incompetente rechter Andrew J. Moffett. Moffett is daarom ondergedoken in het arme deel van de stad. Mary Thomas brengt hem daar zijn administratie. Maar Moffett vermoedt dat Mary zijn boeken heeft ingezien en hij laat haar meteen voor zes maanden op valse beschuldigingen vastzetten. Mary’s echtgenoot Mike is daarover erg verdrietig, maar nadat hij dit verdriet heeft overwonnen, bezoekt hij in de gevangenis Mary, die hem vertelt over Moffet’s administratie. Mike wordt vervolgens in elkaar geslagen en op een boot naar Zuid-Amerika gezet, maar hij weet van het schip te springen en zint op wraak.
Night Creature (1977) Night Creature (1977)
Axel MacGregor jaagt graag op groot wild en importeert speciaal een bengaalse tijger die hij op zijn privé-eiland wil opjagen. Helaas wordt zijn jachtpartij verstoord door een groep toeristen die de tijger laten ontsnappen, maar ervoor zorgen dat het beest een heel dorp uitmoordt.
Night Creep (2003) Night Creep (2003)
Als Cindy Cinnamon op een avond thuis komt van haar werk vind ze haar vriend, Raymond in bed met een andere vrouw. Cindy verhuist naar een appartement van de griezelige Mr.Blunt die haar doet herinneren aan haar stiefvader. Als Cindy op een avond de nieuwe drugs 'Night Creep' gebruikt bevind ze zich in een levende nachtmerrie en er is niemand die haar kan helpen.
Night Crossing (1981) Night Crossing (1981)
Het waargebeurde verhaal over twee mannen in het voormalige (communistische) Oost-Duitsland. Ze hebben een plan om het ijzeren gordijn over te steken met een luchtballon. Maar dit willen ze alleen als beide families meekunnen.
Night Digger, The (1971) Night Digger, The (1971)
Maura is geadopteerd door de blinde Mrs. Prince en wordt door haar uitgebuit als verzorgster en huishoudster. Als Mrs. Prince de jonge Billy in huis neemt om voor de tuin te zorgen, wordt Maura langzaam aan steeds verliefder op hem. Billy blijkt echter een verschrikkelijk geheim te verbergen...
Night Editor (1946) Night Editor (1946)
Politieman Tony Cochrane heeft een verhouding met Jill Merrill, geen rekening houdend met zijn liefhebbende vrouw Martha en zoon. Wanneer Tony weer bij Jill op bezoek is, is hij getuige van een moord. Hij kan hiervan op zijn bureau geen melding maken, om zijn huwelijk en carrière niet in gevaar te brengen. Tony is radeloos, maar Jill wil alleen plezier.
Night Eyes (1990) Night Eyes (1990)
Een beveiligingsagent wordt door een rockster ingehuurd om foto's te maken die bewijzen dat zijn vrouw overspel pleegt. Helaas wordt de agent zelf verliefd op de vrouw en belandt met haar in bed.
Night Eyes 3 (1993) Night Eyes 3 (1993)
Will Griffith wordt ingehuurd om een tv-ster te bewaken die wordt lastiggevallen door gangsters. Will wordt echter verliefd op de knappe actrice en trekt zich zo de woede van haar zus op de hals, die de knappe man ook wel ziet zitten.
Night Eyes 4 (1996) Night Eyes 4 (1996)
Een succesvolle psychologe laat een nieuw beveiligingssysteem installeren omdat ze lugubere doodsbrieven heeft ontvangen. De man die de apparatuur komt installeren, blijkt echter een aantrekkelijke adonis te zijn en al gauw delen de twee het bed.
Night Eyes II (1992) Night Eyes II (1992)
Will Griffith, een veiligheidsagent, wordt ingehuurd om het huis van de gezochte balling Hector Mejenes te bewaken. Helaas blijkt de man een zeer mooie vrouw te hebben die haar handen maar niet van Will kan afhouden.
Night Falls on Manhattan (1997) Night Falls on Manhattan (1997)
Sean Casey is een politieman van de tweede generatie die in Manhattan tot officier van justitie is opgeklommen. Hij komt volop in de belangstelling met een ophefmakende rechtzaak tegen een grote drugsdealer die beschuldigd wordt van poging tot moord op een politieman, toevallig Sean's vader. Nog voor hij van zijn overwinning kan genieten, zakt Sean diep weg in een morele crisis als blijkt dat zijn hele zaak gebaseerd was op vals bewijsmateriaal. Hij moet de schokkende waarheid onder ogen zien: het beroep dat hij vereert, wordt bezoedeld door misdaad, samenzwering en doofpot-operaties.
Night Fangs (2005) Night Fangs (2005)
Twee kunstleraren zijn geobsedeerd door de eeuwige jeugd. Als ze het dagboek van gravin Elizabeth Bathory (Muzychenko) in handen krijgen, beginnen ze met allerlei bloederige rituelen om voor altijd jong te blijven. Maar deze rituelen hebben desastreuze gevolgen voor de wereld...
Night Feeders (2006) Night Feeders (2006)
In de verre zuidelijke wildernis stort een meteoor op aarde neer met daarin bloeddorstige ruimtewezens, die niet tegen daglicht kunnen. Vier hertenjagers die een weekendje willen jagen komen in aanraking met de Night Feeders en vluchten in een nabij gelegen leegstaand huis en willen voor de dageraad het huis verlaten.
Night Fire (1994) Night Fire (1994)
Lydia is een vrouw vol passie die niet gelukkig is met haar huwelijk. Maar dan verschijnt een ander koppel in haar leven, dat voor levensbedreigende situaties zorgt.
Night Flier, The (1997) Night Flier, The (1997)
De rivaliteit tussen Richard Dees en Katherine Blair, twee reporters van het sensatieblad 'Inside View', laait hoog op als ze van hun uitgever een sappige opdracht krijgen. Een mysterieuze piloot die op kleine en verlaten luchthavens landt, zou zich tijdens nachtelijke moordpartijen te goed doen aan het bloed van buurtbewoners. In zijn privevliegtuig volg Dees het bloederige spoor van deze moderne vampier. Hij zet getuigen onder druk om de meest akelige details te onthullen en drukt daarbij de meest wansmakelijke foto's af die hij kan vinden. Maar ook Blair laat zich niet onbetuigd om achter de waarheid te komen. Het lot zal haar hierbij een aardig handje helpen.
Night Flight (1933) Night Flight (1933)
Riviere is de hardvochtige leider van een groep piloten die post bezorgen. Om een contract binnen te halen, stelt hij het bezorgen van de post boven de veiligheid van zijn eigen werknemers, die hem vervolgens hartgrondig haten. Wanneer één van de piloten vermist wordt tijdens alweer een gevaarlijke tocht, eist Riviere dat er nog meer piloten gevaarlijke missies moeten ondernemen in plaats van de risico's te mijden.
Night Fright (1967) Night Fright (1967)
Een verliefd stelletje wordt in een park aangevallen door een monster. Sheriff Clint Crawford (John Agar) krijgt dit te horen terwijl hij op de plek staat waar een raket is neergestort. Nadat zijn partner wordt gedood, en hij zijn eigen leven net kan redden, gaat de sheriff achter het beest aan om te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen.
Night Game (1989) Night Game (1989)
Politiedetective Mike Seaver (Scheider) is een seriemoordenaar op het spoor. Hij krijgt echter niet veel steun van de rest van het politiebureau en ook niet van de FBI. Seaver staat er dus alleen voor. Hij ontdekt een vreemde connectie tussen de slachtoffers en honkbalwedstrijden. Dan wordt het een race tegen de klok, want het is bekend dat er een slachtoffer zal vallen, maar waar?
Night Games (1980) Night Games (1980)
Een seksueel repressieve huisvrouw is getrouwd met een rijke man, maar een goede relatie hebben ze niet. Een traumatische jeugdervaring blijft door haar hoofd spoken. Ze verblijft door omstandigheden een tijdje alleen in haar groot herenhuis en heeft 's nachts bizarre dromen. In het begin is ze erg angstig en wordt ze achtervolgd door een mysterieuze man in een vogelpak. Na een tijd wordt deze haar minnaar. Is het een droom of werkelijkheid?
Night Has a Thousand Eyes (1948) Night Has a Thousand Eyes (1948)
Hij stuurt de jongeman naar het station omdat anders een meisje onder de met sterren beklede hemel zal sterven. Als ze alledrie om de tafel zitten, vertelt hij ze dat hij in 1928 een goochelshow had met telepathische spelletjes. Langzaam kreeg hij echter door dat hij ook echte krachten bezat.
Night Has Eyes, The (1942) Night Has Eyes, The (1942)
Doris en Marian, twee leraressen, gaan op zoek naar een vriendin die een tijdje geleden verdween in de moerassen van Yorkshire. De twee vrouwen zijn echter totaal verschillend van karakter en ze komen tijdens hun zoektocht voortdurend met elkaar in aanvaring. Tijdens een regenbui, zoeken de twee dames toevlucht bij een getraumatiseerde oorlogsveteraan, die meteen een oogje heeft op de twee vrouwen.
Night Holds Terror, The (1955) Night Holds Terror, The (1955)
Een groep ontsnapte gevangenen verschuilt zich in een huis om te ontsnappen aan de politie die op hen jaagt. De criminelen maken het leven van de bewoners tot een nachtmerrie. Hoe langer de mannen in het huis blijven, hoe hoger de spanning oploopt en de kans op een escalatie dichterbij komt.
Night Hunter (1996) Night Hunter (1996)
Sinds het begin der tijden wordt de mens al bedreigd door de meest afschrikwekkende vampiers, die genadeloos jacht maken op mensenbloed. Zo ook op dat van Jack Cutter, de Night Hunter. De vampiers worden echter ook opgejaagd door geheimzinnige jagers, die de mensheid moeten beschermen tegen deze onnatuurlijke wezens. Door de eeuwen heen werd de mens steeds sterker en werden de vampiers en hun jagers naar de achtergrond gedwongen. In hun laatste, wanhopige pogingen proberen de negen overgebleven vampiers, die zich in Los Angeles hebben verzameld, hun voortbestaan te verzekeren door keihard toe te slaan tijdens de aanstaande zonsverduistering. Jack Cutter moet al zijn unieke vaardigheden en instincten inzetten om de vampiers ervan te weerdhouden de wereld tot eeuwige duisternis te verdoemen.
Night in Casablanca, A (1946) Night in Casablanca, A (1946)
In het na-oorlogse Casablanca runt Ronald Kornblow sinds kort een hotel. De bedrijfsleiders die hem voorgingen zijn stuk voor stuk om het leven gebracht. Pierre, een Franse soldaat die op zijn beurt ervan beschuldigd wordt te collaboreren met de vijand, vermoedt dat een stel ex-Nazi's achter de moordpartijen zit en gaat op onderzoek uit. Samen met zijn vriendinnetje Annette en maatje Corbaccio stuit hij op een samenzwering die zijn fysieke basis heeft in het hotel...
Night in Compton, A (2004) Night in Compton, A (2004)
Tijdens de wintervakantie ziet de gefrustreerde achttienjarige Zion na lang wachten zijn kans schoon om het bed in te duiken met zijn nieuwe vriendinnetje, Lanise. De twee jaar jongere Lanise heeft de voorbije zomer maar liefst 24 kilo verloren en is sindsdien getransformeerd in het slimste en geliefdste meisje van de school. Wat Zion echter niet weet, is dat zijn vriendin liegt over haar promiscuïteit. Lanise is immers nog maagd, en is van plan eerst de nodige ervaring op te doen voor ze Zion zijn kans laat wagen. Bovendien heeft de arme jongeman maar een enkele nacht om zijn fantasieën waar te laten worden en wordt het huis waarin alles zal moeten gebeuren opeens belaagd door onuitgenodigde vrienden, zijn nieuwsgierige zus en zijn aan drugs verslaafde dakloze oom.
Night in Heaven, A (1983) Night in Heaven, A (1983)
Faye is een lerares die zojuist één van haar studenten heeft laten zakken voor haar vak. 's Avonds gaat ze stad in en in een ranzig gedeelte van de buurt komt ze in een bar terecht. Ze ziet dat haar gezakte student hier een mannelijke stripper is en raakt geïntrigeerd. Van het één komt het ander en de twee krijgen een passionele relatie, maar haar man (een NASA-ingenieur) is er ook nog.
Night in the Life of Jimmy Reardon, A (1988) Night in the Life of Jimmy Reardon, A (1988)
De vader van Jimmy Reardon (Phoenix) wil dat de jongen naar een prestigieuze school gaat. Jimmy zelf is echter meer geïnteresseerd in liefde en poezie.
Night Into Morning (1951) Night Into Morning (1951)
Bij een brand verliest een professor zijn gezin. Vervolgens ruineert hij bijna zijn eigen leven door drank en zelfmedelijden.
Night Junkies (2007) Night Junkies (2007)
Tegen de rivierkant van Londen, die bekend staat om zijn duistere achtergrond van nachtclubs en donkere stegen, loopt een moderne Jack The Ripper op zoek naar prooien. Ondertussen verzetten de verontruste, onlangs tot vampier geworden exotische danseres, Ruby en haar vampier minnaar Vincent zich tegen hun overweldigende verslaving aan een "drug" die hen zowel ondersteunt als hen verbrijzelt.
Night Key (1937) Night Key (1937)
David Mallory is de uitvinder van een feilloos inbraakalarm, maar wordt door een dievenbende gekidnapt en gedwongen inbraken te plegen. Hij is immers de enige die de geheime codes van de sloten kent.
Night Listener, The (2006) Night Listener, The (2006)
Gabriel Noone (Williams) is de host van de late night radio show Noone at Midnight. Zijn relatie met zijn vriend Jess is na tien jaar stukgelopen. Over de telefoon begint hij een vertrouwensrelatie met zijn grootste fan, de veertienjarige Pete Logand (Culkin). Wanneer er steeds meer bekend wordt over de achtergrond van Pete wordt het leven van Gabriel een grote chaos en wordt hij met alles en iedereen geconfronteerd.
Night Monster (1942) Night Monster (1942)
Dr. Lynn Harper, een psychologe, wordt samen met drie andere collega's naar een luguber huis gebracht om daar de dochter van de rijke eigenaar te onderzoeken. Ze stellen vast dat het meisje krankzinnig is, maar voordat ze haar kunnen laten opnemen, worden de dokters één voor één vermoord.
Night Moves (1975) Night Moves (1975)
Prive detective Harry Moseby wordt ingehuurd om een al ouder wordende Hollywood actrice terug te vinden. Harry reist naar Florida en ontdekt een paar connecties waardoor de zaak erg gecompliceerd uitpakt.
Night Must Fall (1937) Night Must Fall (1937)
De wispelturige, oude mevrouw Bramson huurt de charmante, jonge Danny in als metgezel. Haar nicht, Olivia, vertrouwt Danny niet. En wanneer het nieuws bekend wordt maakt dat er in dat plaatsje een moord is gepleegd, vermoedt Olivia dan ook meteen Danny. Maar dan wordt ze verliefd op hem...
Night Must Fall (1964) Night Must Fall (1964)
Danny, een psychopatische moordenaar, trekt in bij een oudere, gehandicapte vrouw. Hij speelt psychologische spelletjes met de vrouw en haar werkster en versiert de dochter van de vrouw. In een hoedendoos op zijn kamer bewaart Danny het afgehakte hoofd van zijn vorige slachtoffer, waarmee hij satanische riten uitvoert.
Night Nurse (1931) Night Nurse (1931)
Lora Hart (Barbara Stanwyck) wil graag verpleegster worden en doet daarvoor haar uiterste best. Maar dan wordt zij overgeplaatst naar een ander tehuis en komt terecht in een mysterieus plot. Lora moet twee doodzieke kinderen verplegen, maar al snel blijkt dat er meer aan de hand is, dan op het eerste gezicht lijkt.
Night Nurse, The (1978) Night Nurse, The (1978)
Een verpleegster aanvaardt de taak om een voormalige opera-zangeres te verzorgen in het huis van de laatste. Er blijkt daar nog een andere persoon te logeren, die al een geruime tijd voor deze oude dame zorgt en die ook haar enige erfgename is. Spoedig stelt de nieuwe verpleegster vast dat er in de woning vreemde dingen gebeuren. Ze begint zich ook af te vragen wat er gebeurd is met de zuster van de oude vrouw.
Night of Bloody Horror (1969) Night of Bloody Horror (1969)
Wesley (Gerald McRaney) begaat een serie moorden terwijl hij nachtmerries heeft over zijn broer, die 13 jaar eerder vermoord werd.
Night of Dark Shadows (1971) Night of Dark Shadows (1971)
Een schilder en zijn vrouw verhuizen naar een afgelegen villa, om er rustig te kunnen werken. Helaas blijkt het huis te zijn vervloekt en wemelt het er van de spoken en geesten.
Night of Fear (1972) Night of Fear (1972)
Een jong meisje, dat net een namiddag tennis met haar vriend heeft doorgebracht, wordt bijna door een vrachtwagen aangereden en komt van de hoofdweg af. Ze belandt op een vuile, doodlopende weg en geraakt vast in een sloot. Maar vervolgens wordt ze geterroriseerd door een gek, die een kolonie ratten kweekt en haar een ware nachtmerrie bezorgt.
Night of Henna (2005) Night of Henna (2005)
Hava (Kumar), een mooi Pakistaans-Amerikaans meisje, keert weer terug naar Amerika na haar opvoeding in Pakistan. Daar gaat een wereld voor haar open. Ze wil graag studeren en wordt verliefd op Justin (Marker), maar dan komt ze erachter dat haar huwelijk al geregeld is door haar ouders. Nu moet ze kiezen tussen de twee mannen.
Night of Horror (1978) Night of Horror (1978)
Steve zijn vriend Chris begrijpt niet waarom Steve niet in zijn band wil spelen. Dus, vertelt Steve op een nacht aan Chris, dat hij ooit reisde naar Baltimore om zijn broer Jeff te ontmoeten, en in een huisje te verblijven dat door hun vader was achtergelaten. Onderweg naar het huisje, met Jeff's vrouw Colleen en haar beste vriendin Susan, ontdekt Steve dat Colleen geesten kan zien. Wanneer ze het huisje bereiken, worden ze geconfronteerd met de geesten van soldaten uit de burgeroorlog.
Night of Terror (1933) Night of Terror (1933)
De erfgenamen van een familie-fortuin dienen samen te komen in een oud landhuis. Onder de genodigden bevinden zich tevens een journalist en een Indiase mysticus. Één voor één worden ze echter vermoord waardoor niemand elkaar meer vertrouwt.
Night of Terror (1999) Night of Terror (1999)
Nog maar een week in de Verenigde Staten ontmoet Audrey, een naïef Australisch meisje, de Texaan Hap op een feestje in Los Angeles. Het klikt meteen tussen de twee. Terwijl Audrey het aanbod van Hap aanneemt, om haar een lift naar huis te geven hebben ze geen idee welk onheil boven hun hoofd hangt. Als de avond valt nemen ze een verkeerde afslag en verdwalen in het centrum van de stad.
Night of Terror (2006) Night of Terror (2006)
Om onderlinge problemen op te lossen, besluit een familie een gezamelijke boottocht te maken. Tijdens deze vakantieweek hopen de familieleden weer dichter tot elkaar te komen. Helaas verloopt het reisje anders dan zij hadden gehoopt, want een geobsedeerde stalker heeft het gemunt op Jill Dunne en haar man Sean en dochter Olivia. Terwijl de nacht valt en een storm oplaait, komt hun achtervolger steeds dichterbij.
Night of the Archer (1994) Night of the Archer (1994)
Tijdens een boogschietwedstrijd op een landgoed wordt de borst van de gastheer met een pijl doorboord. De hoofdverdachte is zo'n beetje de enige deelnemer die geen motief had voor de moord.
Night of the Big Heat (1967) Night of the Big Heat (1967)
Op een afgelegen Brits eilandje wordt het ineens onaangenaam warm. Buitenaardse wezens blijken verantwoordelijk voor het ongemak en al snel raken de stoïcijnse bewoners behoorlijk van slag.
Night of the Blood Beast (1958) Night of the Blood Beast (1958)
Een ruimteschip keert terug naar de aarde, maar de astronaut lijkt de reis niet overleefd te hebben. Helaas is er wel een gevaarlijke alien aan boord die binnen de kortste keren de ruimtebasis in zijn greep heeft.
Night of the Cobra Woman (1972) Night of the Cobra Woman (1972)
Een mooie leidster van een Filipijnse slangensekte kan zichzelf veranderen in een cobra. Om er jong uit te blijven zien moet ze cobragif drinken en moet ze altijd een voorraad wellustige jongen mannen om haar heen hebben. Dit wordt lastig, want elke keer als ze de liefde bedrijft met een man sterft hij en blijft alleen zijn skelet over.
Night of the Comet (1984) Night of the Comet (1984)
Twee zusters die een high school-opleiding volgen in het begin van de jaren '80, worden op een ochtend wakker onder een bloedrode hemel en met het besef dat het menselijke ras uitgeroeid is. Iedereen die niet beschermd was door staal toen de staart van de 'komeet van Halley' voorbijkwam, werd gereduceerd tot een hoopje rode as. Zij ontmoeten een rebelse indiaan en samen proberen zij in een lokaal radiostation via de zendinstallatie hulp te vinden. Jammer genoeg trekken zij de aandacht van een groepje wetenschappers die op de hoogte was van de effecten die de komeet teweeg zou brengen. Zij zaten verborgen in een stalen laboratorium onder de grond, maar ze lieten de ventilatiekanalen open. De overlevenden die slechts gedeeltelijk door staal omringd waren, zijn nu mensenetende levende doden geworden. De wetenschappers proberen nu een vaccin te vinden, maar daarvoor hebben ze het bloed nodig van niet-besmette mensen.
Night of the Creeps (1986) Night of the Creeps (1986)
Twee jongens willen graag bij een studentenvereniging om zo dichter bij een mooie meid te kunnen komen. Als ontgroening moeten ze een lijk voor het huis van een andere studentenvereniging neer leggen. In het ziekenhuis komen ze echter toevallig in een kamer waar een lichaam ingevroren is. Omdat ze denken dat deze dood is besluiten ze deze maar mee te nemen maar als ze hem ontdooien blijkt hij niet zo dood te zijn. Ook blijkt hij besmet te zijn met een virus door een experiment uit de jaren vijftig.
Night of the Cyclone (1990) Night of the Cyclone (1990)
Na de zelfmoord van zijn vrouw krijgt politieman Stan het nog moeilijker als zijn dochter van zestien naar een tropisch eiland gaat om een reclamefilm op te nemen. Het is cycloonseizoen maar omwille van een man blijft ze op het eiland. Stan is vastbesloten om haar terug te halen.
Night of the Dead: Leben Tod (2006) Night of the Dead: Leben Tod (2006)
Anais Sturben is zwanger en bang, aangezien ze het bijzondere ziekenhuis waar ze in ligt niet mag verlaten. Haar man Peter loopt stage in dit ziekenhuis, bij zijn oom Dr. Gabriel Schreklich, die de doden weer tot leven kan wekken. Maar dan gaat er iets gruwelijk mis met het experiment van Schreklich en de levende doden nemen het ziekenhuis over. Anais ziet nog maar één manier om samen met haar ongeboren kind het ziekenhuis te verlaten; één van de levende doden moet haar helpen.
Night of the Demon (1957) Night of the Demon (1957)
Een Amerikaanse professor onderzoekt een mysterieuze, duivelaanbiddende sekte in Engeland. Het schijnt dat zij verantwoordelijk zijn voor enkele moorden die de afgelopen maanden hebben plaatsgevonden. Wanneer de professor op het spoor komt van de sekteleider, verstopt deze een aantal onheilspellende documenten tussen de professor zijn papieren.
Night of the Demon (1980) Night of the Demon (1980)
Professor Nugent besluit om samen met een paar van zijn studenten op zoek te gaan naar de legendarische Bigfoot die in de omgeving een aantal mensen zou hebben vermoord. Helaas verstoren ze tijdens hun zoektocht een geheimzinnig ritueel en komen de waarheid over Bigfoot te weten. Iedereen verklaart hen voor gek, totdat er vreselijke dingen beginnen te gebeuren.
Night of the Demons (1988) Night of the Demons (1988)
Tijdens een Halloweennacht besluit een grote groep tieners om een feestje te bouwen in het funerarium 'Hell House', dat volgens de legende gebouwd zou zijn op een vervloekt stuk grond. Tijdens het feest houden een aantal gasten een seance en ontwaken per ongeluk een duivel.
Night of the Demons 2 (1994) Night of the Demons 2 (1994)
Demoon Angela is weer terug, en deze keer verstoort ze het halloweenfeest van een paar schoolmeisjes die ze meteen allemaal in demonen verandert. Alleen een non met een stalen zwaard kan de wereld nog van Angela redden.
Night of the Demons III (1996) Night of the Demons III (1996)
Een groep jongeren schiet per ongeluk een politieagent neer. Ze slaan in paniek op de vlucht en verstoppen zich in een verlaten huis. Al gauw ontdekken ze echter dat het huis behekst is, en als ze voor het eerst kennis maken met de demoon Angela beseffen ze dat ze zich misschien beter direct aan de politie hadden overgegeven ...
Night of the Eagle (1962) Night of the Eagle (1962)
Een professor ontdekt dat zijn vrouw al jaren aan hekserij doet en wingt haar alle formules en toverspreuken te vernietigen. Zijn vrouw probeert hem nog uit te leggen dat zijn rivalen hem met hekserij willen dwarsbomen, maar de professor geloorft er niks van en beschuldigd zijn vrouw publiekelijk van hekserij.
Night of the Following Day, The (1968) Night of the Following Day, The (1968)
De zaken beginnen te escaleren voor een groep criminelen nadat ze een jong meisje kidnappen en haar voor losgeld vasthouden in een strandhuis in Frankrijk. Nadat het losgeld is opgehaald , weten ze niet wie ze meer moeten vertrouwen.
Night of the Fox (1990) Night of the Fox (1990)
Een Amerikaans gevechtsvliegtuig, met de geheime plannen van de gealieerden om Normandië binnen te vallen aan boord, stort neer. De gealieerden bedenken een ingenieus om de piloot en de plannen terug in handen te krijgen. Het plan houdt onder meer in dat een militair zich voor te doen als veldmaarschalk Erwin Rommel.
Night of the Generals, The (1967) Night of the Generals, The (1967)
Wehrmacht Major Grau onderzoekt de moord op een prostituee in het door de Nazi's bezette Polen. De moord lijkt een direct verband te hebben met de generaals die een complot smeden om Hitler te vermoorden.
Night of the Ghouls (1959) Night of the Ghouls (1959)
Een oud echtpaar rijdt langs een huis dat vroeger door een gekke professor voor zijn experimenten werd gebruikt. Iedereen denkt dat het huis verlaten is, maar het echtpaar ziet een vrouw in een witte jurk door het huis lopen. Ze schrikken hier zo van dat de oude dame in shock naar het ziekenhuis afgevoerd moet worden ...
Night of the Hunter (1991) Night of the Hunter (1991)
De criminele Harry Powell zoekt als zogenaamde evangelist toenadering tot de jonge weduwe Willa Harper, wiens man bij een roofoverval dodelijk gewond is geraakt. Powell zit achter de verstopte buit aan en krijgt Willa zover dat ze met hem trouwt. Achter haar rug om zet hij haar zoon John enorm onder druk, maar deze heeft hem door en zwicht niet.
Night of the Hunter, The (1955) Night of the Hunter, The (1955)
Ben Harper heeft een moord voor $10.000 gepleegd. Hij verbergt het geld en alleen hij en zijn kinderen weten de plek. In de gevangenis en wachtend op de strop probeert een celgenoot tevergeefs de locatie van het geld uit te vinden. Wanneer deze celgenoot vrij is probeert hij alles om het geld te bemachtigen.
Night of the Iguana, The (1964) Night of the Iguana, The (1964)
Zijn carrière als geestelijke is voorbij. Hij is aan de drank geraakt en begeleidt nu een groep vrouwen op een trip naar Mexico. Hij krijgt de aandacht van een minderjarig meisje en haalt daarmee de woede van haar begeleider op de hals, die hem voor verkrachting wil aanklagen.
Night of the Juggler (1980) Night of the Juggler (1980)
Een stoere agent begint een wilde zoektocht door de onderwereld als hij ontdekt dat zijn dochter is gekidnapt. De ontvoerder blijkt per ongeluk het verkeerde meisje te hebben, maar schrikt er niet voor terug om de haar te vermoorden als het torenhoge losgeld niet betaald wordt.
Night of the Lepus (1972) Night of the Lepus (1972)
De ranch van Cole Hillman wordt overspoeld door konijnen. Hillman roept de hulp in van zijn vriend, de wetenschapper Roy Bennett, die een aantal konijnen vangt en ze inent met gemuteerd bloed in de hoop de plaag zo te kunnen stoppen. Helaas heeft het serum een averechts effect en veranderen de konijnen in gevaarlijke, vleesetende monsters...
Night of the Living Dead (1968) Night of the Living Dead (1968)
De wereld wordt plotseling overspoeld door een epidemie van levende doden, die zich voeden met de levenden. Een groepje mensen kan zich verschansen in een afgezonderde hoeve. Ze worden doorlopend aangevallen, maar ook van binnenuit groeien de spanningen...
Night of the Living Dead (1990) Night of the Living Dead (1990)
Remake van George A. Romero's Night of the Living Dead. De levende doden blijven maar oprukken. Een groepje mensen komt gevangen te zitten in een huis en kan geen kant op. Ondertussen komen er steeds meer en meer zombies naar het huisje toe ...
Night of the Living Dead 3D (2006) Night of the Living Dead 3D (2006)
Barb en haar broer Johnny arriveren laat bij de begrafenis van een tante, als ze opeens aangevallen worden door een stel levende doden. Barb besluit te vluchten en wordt gered door Ben, een lokale student. Zij vinden onderdak in een afgelegen boerderij, waar ze denken veilig te zijn voor de vleesetende zombies.
Night of the Running Man (1994) Night of the Running Man (1994)
Taxichauffeur Jerry (McCarthy) neemt de benen met een koffertje gestolen maffia-geld. Hij krijgt de koelbloedige huurmoordenaar Eckhart (Glenn) achter zich aan.
Night of the Scarecrow (1995) Night of the Scarecrow (1995)
Een groep dronken tieners zorgt er per ongeluk voor dat de ziel van een tovenaar vrij komt. De ziel neemt bezit van het lichaam van een vogelverschrikker en begint de mensen, die de tovenaar een eeuw terug hebben gedood, te doden. De vogelverschrikker moet nu gestopt worden voordat de tovenaar kan reïncarneren ...
Night of the Strangler (1975) Night of the Strangler (1975)
In New Orleans komt een man erachter dat zijn zus een zwarte vriend heeft en zwanger is. Ze krijgen ruzie en hij laat haar alleen achter, waarna ze vermoord wordt door een mysterieus iemand. Haar vriend gaat samen met een donkere priester op onderzoek uit, wat tot meer moorden leidt.
Night of the Twisters (1996) Night of the Twisters (1996)
Dan Hatch en Arthur Jones blijven tijdens een nacht vol vreemde tornado's thuis om op Dan's broer te passen, terwijl zijn moeder aan het werk is en zijn stiefvader Dan's grootmoeder bezoekt. Als één van de tornado's echter hun huis vernielt, gaat het tweetal op zoek naar de familieleden.
Night of the Warrior (1991) Night of the Warrior (1991)
Miles Keane, de eigenaar van een bar, betaalt zijn schulden af door mee te doen aan illegale gevechten. Wanneer zijn schuld afbetaald is weigert hij nog langer deel te nemen aan deze gevechten, maar de maffia dwingt hem om verder te gaan. Om zeker te zijn van Keane’s deelname ontvoeren ze zijn vriendin.
Night of the White Pants, The (2006) Night of the White Pants, The (2006)
We volgen een succesvolle effectenhandelaar uit Dallas, wiens leven in duigen valt en zich genoodzaakt voelt om een nacht met de punkvriend van zijn dochter door te brengen. Hij komt in een wereld van sex, drugs en rock en roll terecht en weet niet wat hem overkomt...
Night of the Wilding (1990) Night of the Wilding (1990)
Drie jonge criminelen scheppen er genoegen in om onschuldige slachtoffers brutaal af te ranselen of te verkrachten. Maar de grootste misdaad wordt een tijd later gepleegd op de rechtbank, waar de corrupte en machtige advocaat Joseph Gainer erin slaagt het drietal vrij te pleiten. Voor de procureur betekent dit nu een dubbele uitdaging: ze wil dat gerechtigheid geschiedt. Maar bovendien is Gainer haar ex-echtgenoot en kan ze het niet langer aanzien dat geld en macht de waarheid verbergen.
Night of the Wolf (2002) Night of the Wolf (2002)
Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden komt een vrouw in een bos terecht, waar ze gezelschap krijgt van het dier dat ze meeste vreest van allemaal, een wolf. Gaandeweg ontstaat er echter een band tussen de vrouw en de wolf.
Night of the Zombies (1981) Night of the Zombies (1981)
Een politieinspecteur doet onderzoek naar de verdwenen lichamen van een groep soldaten. Een aantal mensen vertellen hem iets over zombies en de ondoden, maar de inspecteur doet dit af als een gerucht. Zijn onderzoek leidt hem echter naar een verlaten legerbasis, waar een gekke professor een leger Nazi-zombies maakt in de hoop de wereld te kunnen domineren.
Night on Earth (1991) Night on Earth (1991)
Vijf steden, vijf taxichauffeurs, één nacht. Het verhaal begint bij zonsondergang in Los Angelos en eindigt met zonsopgang in Helsinki. De reis vervolgt zijn weg door New York City, Parijs en Rome. Iedere stad heeft zijn eigen chauffeurs en hun klanten, ieder met een eigen verhaal. De één is gelukkig, de ander diep ongelukkig.
Night Orchid (1997) Night Orchid (1997)
Clay Doyle is een zwerver met een ongewoon psychisch talent. Hij kan namelijk praten met verschillende plaatsen. Zo komt hij in steden waar hij nog nooit is geweest waar hij alle gewelddadige gebeurtenissen van te horen krijgt. Als Clay op een dag rondloopt in een klein stadje in Florida, raakt hij gefascineerd door de pittoreske gemeenschap. Clay besluit om er te blijven en ontmoet de mooie, maar raadselachtige vrouw, Sarah Miller. Clay is vanaf de eerste ontmoeting gek op haar, maar er is iets mysterieus aan haar dat hij niet kan plaatsen
Night Owl (1993)  (I) Night Owl (1993) (I)
Jake (Rafterty) is een knappe jongeman en een echte vrouwensverslinder, sterker nog, hij is een vampier. Wanneer zijn zus op een dag niet thuiskomt gaat Angel(Leguizamo) op onderzoek uit. Ondertussen heeft de vampier een liefdesrelatie met een jonge vrouw die hij eigenlijk niet van haar leven wil beroven.
Night Owl (1993)  (II) Night Owl (1993) (II)
Op de radio is iedere nacht een mysterieuze vrouwenstem te horen, waar mannen bij bosjes voor vallen en uiteindelijk compleet waanzinnig van worden. Logopediste Julia (Jennifer Beals) is bang dat haar man ook slachtoffer van deze 'night owl' zal worden en probeert uit te vinden wie de geheimzinnige vrouw is.
Night Passage (1957) Night Passage (1957)
De twee broers Grant en Lee McLaine (Stewart en Murphy) komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Grant is bewaker bij de aanleg van een spoorlijn, Lee een specialist in treinovervallen.
Night Patrol (1984) Night Patrol (1984)
Melvin White is een politieagent die als straf in de avond moet werken. Als een crimineel allerlei misdaden pleegt wordt Melvin verdachte nummer 1 en moet hij op zijn eigen manier zijn onschuld zien te bewijzen.
Night People (1954) Night People (1954)
In Berlijn vlak na WOII wordt een jonge Amerikaanse soldaat ontvoerd door de Russen. Kolonel Van Dijke (Peck) probeert hem te bevrijden waarvoor hij de hulp van informanten, spionnen, bureaucraten en zelfs de invloedrijke vader van de ontvoerde soldaat inroept.
Night Ride (1930) Night Ride (1930)
Juist nadat verslaggever Rooker en Ruth Kearns getrouwd zijn, is Rooker getuige van een dubbele moord tijdens een bankoverval. Sigaretten op de plaats delict wijzen op de gangster Tony Garotta. Garotta ontvoert Rooker en nog een andere verslaggever om hen te doden.
Night Ride Home (1999) Night Ride Home (1999)
Neal en Nora zijn ondanks meningsverschillen nog steeds bij elkaar, wat voor een groot deel te wijten is aan hun 17-jarige zoon Simon. Nora heeft een hechte relatie met Simon en samen met dochter Clea zijn het verwoede paardenliefhebbers. Als Neal zijn zoon verbiedt om paard te rijden, weet Clea haar moeder over te halen om Simon alsnog mee te nemen voor een ritje. Het noodlot slaat toe en Simon wordt van zijn paard geslingerd. Nora kan de dood van haar zoon niet verwerken en wil hun boerderij verkopen.
Night Riders, The (1939) Night Riders, The (1939)
Talbot gebruikt ten onrechte een vergunning om meer dan een half miljoen hectare land te besturen en er dus ook belastingen op te heffen. Hij straft zeer zwaar diegenen die hun belasting niet betalen. De 'Three Mesquiteers' worden opnieuw geheimzinnige 'Night Riders' om dit kwaad te bevechten.
Night Ripper (1986) Night Ripper (1986)
Een gestoorde psychopaat terroriseert een stad, door mooie modellen te vermoorden. De politie is radeloos, en de bevolking bang. Als er meer lijken vallen, wordt het mysterie wie de moorden pleegt steeds groter.
Night Runner, The (1957) Night Runner, The (1957)
Roy Turner, een psychiatrische patiënt met een gewelddadig verleden, wordt tegen het advies van zijn artsen uit de kliniek ontslagen, en teruggestuurd naar zijn vroegere woonomgeving. De artsen realiseren zich, dat Turner nog niet de druk van het grote stadsleven aan kan, en willen niet dat hij weer de misdaden begaat uit zijn verleden. Turner vertrekt met de bus naar een klein kustplaatsje. Hij neemt een kleine kamer in een motel en wordt verliefd op Susan, de dochter van de motelbeheerder Loren Mayes. Alles lijkt goed te lopen voor Turner, totdat de beheerder achterdochtig wordt over Turners verleden.
Night School (1981) Night School (1981)
De politie van Boston onderzoekt een reeks gruwelijke onthoofdingen van verschillende studenten. De moorden worden steeds gepleegd door een een man met een helm en een zwarte leren jas. Uiteindelijk leidt het spoor naar een professor die antropoligie geeft op de universiteit van de slachtoffers.
Night Screams (1987) Night Screams (1987)
Een American Football-ster organiseert thuis een feest voor zijn vrienden. Twee moordenaars ontsnappen op dezelfde avond uit een nabijgelegen gesticht en terwijl ze de autoriteiten ontwijken belanden ze op het feest.
Night Shade (1997) Night Shade (1997)
Scott Travers, een jonge zakenman, heeft net zijn vrouw verloren en weet niet waar hij het moet zoeken. Hij vindt zijn troost in de stripclub 'Night Shade', niet wetend dat de stripclub vol zit met vrouwelijke vampiers. Maar dan begint Scott vreemde e-mailtjes te ontvangen en ontdekt hij dat de strippers in de club willen dat Scott meer doet dan slechts toekijken hoe zij zich uitkleden.
Night Shadows (1984) Night Shadows (1984)
Als twee broers samen op vakantie gaan naar een klein plaatje in het zuiden van de VS raakt een van de broers zoek. De andere broer doet er alles aan om zijn broer terug te vinden.
Night Shift (1982) Night Shift (1982)
Chuck werkt in een mortuarium. Zijn leven verandert wanneer hij samen moet werken met de rare Bill Blazejowski. Chuck, die stiekem smacht naar wat spanning in zijn leven raakt betrokken bij de plannen van Bill om snel rijk te worden. Ze ontmoeten een prostituee die net haar pooier kwijt is en ze besluiten van het mortuarium een bordeel te maken.
Night Skies (2007) Night Skies (2007)
Een groep vrienden rijden op 13 maart 1997 over een rustig afgelegen weggetje totdat zij vreemde lichten in de lucht zien. Omdat Matt even niet op de weg let krijgen ze een ongeluk. Een van de vrienden ziet een mysterieuze schim buiten en wil weten wat het is. Maar dat is waarschijnlijk niet zo'n goed idee.
Night Slaves (1970) Night Slaves (1970)
Het koppel Clay (Franciscus) en Marjorie (Grant) Howard strandt in een verlaten westernstadje. Clay komt erachter dat de inwoners door een mysterieuze kracht zijn veranderd in zombies. Tijdens zijn onderzoek ontmoet hij een beeldschone vrouw, waarvan hij denkt dat ze de sleutel tot het mysterie is.
Night Stalker, The (1972) Night Stalker, The (1972)
Een journalist ontdekt het bestaan van vampieren en andere duistere wezens in Las Vegas. Aangezien zowel de burgemeester, het hoofd van politie als zijn hoofdredacteur denken dat hij gestoord is, bindt hij zelf de strijd aan met de wezens.
Night Stalker, The (1987) Night Stalker, The (1987)
Sergeant J.J. Striker (Charles Napier) is een keiharde agent die achter een seriemoordenaar aan zit. Sommers (Robert Zdar) vermoordt prostituees en schildert Chinese symbolen op de slachtoffers. Rene (Michelle Reese) is een prostituee die samen met Striker werkt om de moordenaar te pakken.
Night Strangler, The (1973) Night Strangler, The (1973)
Journalist Kolchack belandt in Seattle, waar een maniak een aantal jonge vrouwen heeft vermoord en hen van hun hersenvloeistof heeft beroofd. Met de assistentie van een ingenieuze bibliothecaris ontdekt de reporter dat gelijkaardige wandaden op regelmatige tijdstippen in het verleden hebben plaatsgevonden en dat telkens hetzelfde aantal slachtoffers zijn gevallen. Op de koop toe zou volgens de schaarse getuigenissen de dader een wandelend lijk zijn, in ver gevorderde staat van ontbinding.
Night Terrors (1993) Night Terrors (1993)
Eugénie Matteson reist naar Caïro om haar vader te bezoeken, maar komt tegen wil en dank terecht in de klauwen van sadomasochistische slechterik Paul Chevalier, die een een afstammeling blijkt te zijn van de notoire Marquis De Sade.
Night That Never Happened, The (1997) Night That Never Happened, The (1997)
Reed stuurt haar vriendin McDermott met haar man Comen en twee vrienden mee op zijn vrijgezellenavond vlak voor hun huwelijk. Zij moet chaponneren, maar spreekt met de drie mannen af dat wat er zal gebeuren die avond een onderonsje blijft. De zaak loopt al snel uit de hand.
Night That Panicked America, The (1975) Night That Panicked America, The (1975)
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal over Orson Welles die zijn versie van H.G. Wells' klassieker 'The War of the Worlds' op de radio uitzond. Zijn drang om het zo realistisch mogelijk te laten lijken, had als gevolg dat zeer veel mensen dachten dat er daadwerkelijk een invasie van ruimtewezens plaatsvond.
Night the Lights Went Out in Georgia, The (1981) Night the Lights Went Out in Georgia, The (1981)
Een jonge zanger en zijn zuster slenteren van hotel tot hotel op zoek naar roem en geld. Na een tijdje komen ze tot de ontdekking dat maar een van hen geschikt is voor het roemrijke leven.
Night the World Exploded, The (1957) Night the World Exploded, The (1957)
Dr. Conway heeft een machine ontwikkeld waarvan hij denkt dat die aardbevingen kan voorspellen. Hij is er van overtuigd dat binnen 24 uur Californië door een aardbeving wordt getroffen. Hij en zijn collega dr. Morton proberen de gouveneur hier ook van te overtuigen, maar die wil geen noodtoestand uitroepen totdat hij zeker weet dat de machine werkt. Binnen 24 uur moeten dr. Conway en dr. Morton er nu voor zorgen een bewijs te hebben dat hun machine werkt.
Night They Raided Minsky's, The (1968) Night They Raided Minsky's, The (1968)
1925. Rachel komt uit een Amish gezin, maar wil in New York een variétédanseres worden. Ze meldt zich aan bij het Minsky theater, maar weet niet dat het gesloten dreigt te worden en dat er ook invalacties worden ondernomen om de obsceniteiten te stoppen. Aanvankelijk is men niet geïnteresseerd in haar op de Bijbel geïnspireerde ballet, maar de twee sterren van de show willen hun baan niet verliezen en vertellen de zedenpolitie dat ze zeer obsceen doet, zodat ze veel aandacht krijgen in de pers als de politie een inval doet tijdens een Bijbelstuk.
Night They Saved Christmas, The (1984) Night They Saved Christmas, The (1984)
Een kerstfantasie over drie jongelui die hun best doen de speelgoedfabriek van de kerstman te behoeden voor vernietiging door een nabijgelegen boorstation.
Night Tide (1961) Night Tide (1961)
Op verlof in een klein kustplaatsje raakt Johnny Drake (Hopper) geïnteresseerd in een vrouw met donker haar. Ze ontmoeten elkaar en de vrouw vertelt dat ze een zeemeermin speelt tijdens carnaval. Na enkele vreemde gebeurtenissen, begint Johnny te denken dat deze vrouw misschien wel een echte zeemeermin is, die tijdens volle maan mensen vermoordt.
Night to Dismember, A (1983) Night to Dismember, A (1983)
Vicki Kent wordt na een jarenlange gevangenisstraaf weer vrijgelaten en keert terug naar huis. Helaas is ze nog niets van haar moorddadig temperament verloren en maakt ze binnen de kortste keren korte metten met een paar oude vijanden.
Night to Remember, A (1943) Night to Remember, A (1943)
Jeff Troy is een bekende schrijver van moordmysteries. Zijn vrouw Nancy overtuigt hem om hun appartement te verlaten en een huis in Greenwich Village te betrekken, waar ze hoopt dat hij de juiste atmosfeer zal vinden om eindelijk de romantische roman te voltooien die hij altijd al wilde schrijven. Als er echter een lijk in de tuin gevonden wordt en de politie de zaak niet op lijkt te kunnen lossen gaat Jeff zelf op onderzoek uit.
Night to Remember, A (1958) Night to Remember, A (1958)
Het verhaal van het 'onzinkbare' schip Titanic, dat een ijsschots ramde en vervolgens op de bodem van de zee belandde. Via radio wordt er om hulp geroepen, maar niemand reageert. Er zijn te weinig reddingsboten voor alle passagiers, en het 'vrouwen en kinderen eerst' wordt menigmaal overstemd door het 'hogere sociale klasses eerst'.
Night Train (1999) Night Train (1999)
Joe Butcher, een ex-gedetineerde, arriveert aan de zuidelijke grens van de Verenigde Staten. Hij is op zoek naar de moordenaars van zijn broer maar al vlug komt hij terecht in een draaikolk van misdaad en corruptie, die dient om een industrie van snuff films te financieren.
Night Train (2009) Night Train (2009)
Chloe (Leelee Sobieski) is een studente die op het eerste gezicht heel normaal lijkt te zijn. Op kerstavond komt ze samen met Miles (Danny Glover) en Pete (Steve Zahn) op de zogenaamde ''night train'' terecht waar ze op zoek moet naar een mysterieus object.
Night Train to Kathmandu, The (1988) Night Train to Kathmandu, The (1988)
Lily (Milla Jovovich) moet zeer tegen haar zin in haar vrienden achterlaten, wanneer haar ouders een onderzoek beginnen in de hoge bergen van de Himalaya in Nepal. Haar boosheid smelt echter als sneeuw voor de zon als ze vriendschap sluit met een mysterieuze, aantrekkelijke jongeman. Hij neemt haar mee op een romantische maar zeer gevaarlijke zoektocht naar een mythische onzichtbare stad.
Night Train to Mundo Fine (1966) Night Train to Mundo Fine (1966)
Drie gevangenen besluiten samen een Cubaans fort aan te gaan vallen. Maar dat verloopt niet volgens plan. Ze worden weer gevangen genomen en proberen te ontsnappen. Ten slotte gaan ze terug naar het zuid-westen, en waar ze ook komen beroven en vermoorden ze er rustig op los.
Night Train to Munich (1940) Night Train to Munich (1940)
Een Tsjechische geleerde die aan de Nazi's weet te ontsnappen wordt in Londen ontvoerd en wordt teruggebracht naar Berlijn. De Britse geheim agent Harrison probeert hem vervolgens weer naar Londen te krijgen.
Night Train to Murder (1983) Night Train to Murder (1983)
Eric (Eric Morecambe) en Ernie (Ernie Wise) zijn vrienden en tevens artiesten die in de Music-hal optreden. Wanneer Eric's nichtje Kathy (Lysette Anthony) erfgename wordt van een mooi fortuin, is zij haar leven, net als de andere erfgename, niet meer zeker.
Night Train to Terror (1985) Night Train to Terror (1985)
God en Satan nemen samen de trein en bespreken het lot van drie personen. Een van de mannen zit in een gekkenhuis zitten, de tweede heeft een zogenaamde 'death club' opgericht en de derde staat in dienst van Satan zelf. De twee almachtige heren hebben echter andere plannen voor de drie mannen.
Night Train to Venice (1993) Night Train to Venice (1993)
Onderweg in de bekende nachttrein richting Venetië zit Martin. Hij moet een documentaire maken over een gewelddadige neo-nazi beweging. Tijdens zijn reis ontmoet hij de jonge toneelspeelster Vera Cortese. De vonk tussen beide springt al spoedig over maar het blijkt dat niet alleen Martin zijn oog heeft laten vallen op de mooie Vera. Eenmaal aangekomen in Venetië beland Martin in een gevaarlijke situatie want niet alleen ondervindt hij problemen die de neo-nazi groep oplevert maar ook de vreemde medereiziger heeft het gemunt op het leven van Martin. Wat onstaat is een kat & muis spel dat zich afspeelt in het mooie Venetië waar Martin alles moet doen om de stad levend te kunnen verlaten.
Night Trap (1993) Night Trap (1993)
Agent Mike Turner (Robert Davi) uit New Orleans krijgt tijdens het Mardi Gras-festival te maken met een serie gruwelijke moorden. Mike komt erachter dat hij te maken heeft met een moordenaar die zijn ziel aan de duivel heeft verkocht in ruil voor onschendbaarheid en onsterfelijkheid. Hij besluit om samen met zijn politiechef en een vrouw met ervaringen op het gebied van voodoo, de demonische moordenaar te stoppen.
Night unto Night (1949) Night unto Night (1949)
John Galen is een biochemicus die naar de oostelijke kust van Florida gestuurd wordt om daar volledig te genezen van zijn ziekte. Het huis dat hij daar wil huren is eigendom van Ann Gracy, een ietwat rare weduwe die nog steeds geobsedeerd is door haar overleden echtgenoot Bill. Zij kan soms uren met een verstarde blik in de blauwe lucht turen, net alsof zij een 'levende dode' is.
Night Vision (1997) Night Vision (1997)
Dakota 'Dak' Smith (Fred Williamson) is een alcoholistische politieagent die betere tijden heeft gezien. Gedwongen door politiechef Teak Taylor (Robert Forster) wordt zijn nieuwe partner Kristin O'Connor (Cynthia Rothrock). Tezamen moeten ze proberen een seriemoordenaar te vangen die de straten van Dallas onveilig maakt en videotapes van zijn slachtoffers maakt. Echter de politie en de moordenaar hebben nauwere banden dan dat beide agenten weten.
Night Visions (1990) Night Visions (1990)
Politieagent Tom Mackey moet proberen een seriemoordenaar te vinden die Los Angeles al wekenlang in zijn greep houdt. Helaas wordt hij voortdurend tegengewerkt door zijn collega's en zijn baas zodat het onderzoek niet erg vlot verloopt. Gelukkig krijgt hij hulp van de aantrekkelijke Dr. Sally Powers, een psychologe die het motief van de moordenaar lijkt te hebben gevonden.
Night Visitor (1989) Night Visitor (1989)
Wanneer Billy Colton zijn nieuwe buurvrouw, de prostituee Lisa Grace, begluurt ziet hij geen wilde dampende sex maar een moord. Hij weet niet wie de moordenaar is en gaat op onderzoek uit. Hij weet echter niet dat hij in een wereld van satanische rituelen komt.
Night Visitor, The (1971) Night Visitor, The (1971)
Salem (Von Sydow) is veroordeeld wegens moord en veilig opgeborgen in een psychiatrische inrichting zodat de gruwelijke misdaad niet meer herhaald kan worden. Hij beraamt een plan om op een nacht ongemerkt te ontsnappen om zich te wreken op allen die verantwoordelijk waren voor zijn opsluiting.
Night Visitors (1996) Night Visitors (1996)
De gedesillusioneerde wetenschappen David verdient de kost als geheim agent. Hij breekt in in een lab en steelt er een alien-lichaam en een video. Terwijl hij op de vlucht is, levert hij nog zijn zoontje af bij zijn zus Kelly. Hij probeert de goederen naar mensen te brengen die hij vertrouwt. Maar de FBI zit hem op de hielen.
Night Waitress (1936) Night Waitress (1936)
Helen Roberts, die voorwaardelijk vrij is gelaten, neemt een baan aan als serveerster in Torre's Fish Palace, een eet-tent aan de haven van San Francisco. De gasten zijn figuren uit de onderwereld, en voormalige dranksmokelaars die nu eerlijk hun geld willen verdienen. Enkele van die ex-dranksmokelaars, waaronder Helen's niet meer welkome ex Martin Rhodes, zijn achter een mysterieuze, waardevolle verborgen vracht. Maar wanneer er geweld wordt gebruikt, raakt Helen hier bij betrokken. Onschuldig als ze is, slaat ze op de vlucht voor de politie en de criminelen.
Night Walker, The (1965) Night Walker, The (1965)
Een blinde echtgenoot verdenkt zijn vrouw van overspel. Als hij bij een explosie om het leven komt, verdwijnt zijn lichaam uit het mortuarium, om even later weer op te duiken in de dromen van zijn vrouw.
Night Warning (1983) Night Warning (1983)
Jimmy wordt na de dood van zijn ouders opgevoed door zijn seksueel gefrustreerde tante. Nadat er een moord gepleegd wordt, is Jimmy's tante in eerste instantie de hoofdverdachte, maar nadat een racistische agent zich met de zaak gaat bemoeien, wordt Jimmy algauw verdachte nummer één...
Night Wars (1988) Night Wars (1988)
Trent Matthews en Jim Lowery hebben ooit de gruwelijkheden van gevangenschap in Vietnam overleefd. Nu worden ze niet langer door de vijand, maar door nachtmerries geterroriseerd. Iedere keer als ze in slaap vallen, worden ze teruggevoerd naar het gevangenschap in Vietnam. Naar de martelingen, de lichamelijke en geestelijke folteringen. Het soort nachtmerrie dat nooit lijkt te stoppen. En wanneer ze wakker worden, blijken ze keer op keer écht gekwetst te zijn...
Night Watch (1973) Night Watch (1973)
Ellen Wheeler (Elizabeth Taylor), een rijke weduwe, is aan het herstellen van een zenuwinzinking. Op een dag, wanneer ze naar buiten aan het kijken is, is ze getuige van een moord. Maar zal iemand haar geloven?
Night Watch (1995) Night Watch (1995)
VN-agent Mike Graham en Sabrina Carver worden door hun opdrachtgever naar Amsterdam gestuurd om de verdwijning van Rembrandt's Nachtwacht te onderzoeken. Het spoor leidt naar Hong Kong en betrekt hen in de smerige zaakjes van topcrimineel Martin Schraeder en Koreaan Mao Yixin.
Night Watchman, The (2008) Night Watchman, The (2008)
Tom Ludlow is een politieagent die het niet zo nauw neemt met de wet en altijd volgens zijn eigen regeltjes opereert. Totdat hij op een dag wakker wordt geschud en beseft dat hij de tactieken die hem zo effectief maakten links zal moeten laten liggen.
Night We Called It a Day, The (2003) Night We Called It a Day, The (2003)
De Australische Rod Blue is een niet al te succesvolle organisator van concerten. Hij is op zoek naar die ene klapper die zijn leven en zijn carrière voorgoed zal veranderen. Net als er iets moois ontluikt tussen hem en zijn assistente Audrey slaat hij ook zakelijk de slag van zijn leven: hij weet de legendarische Frank Sinatra voor een tournee door Australië te strikken. The Night we Called It A Day gaat over wat er gebeurt na de komst van ol’ blue eyes.
Night We Never Met, The (1993) Night We Never Met, The (1993)
Brian verhuurt zijn appartement beurtelings aan Ellen, die een ongelukkig huwelijk heeft en een schilderplek wenst, en Sam, die net gedumpt is door zijn vriendin Pastel. Dit gaat allemaal goed, totdat Sam en Brian een keer besluiten om van afspraak te verruilen zonder Ellen hiervan in te lichten. Ellen heeft ondertussen een soort van indirecte communicatie met Sam. Dit alles loopt op misverstanden uit.
Night without Sleep (1952) Night without Sleep (1952)
Gezien het gewelddadige en onvoorspelbare gedrag van de componist Richard Morton is het te verwachten, dat er een keer iets naars zal gebeuren. Morton, die zijn problemen met drank probeert te verdrinken, wordt op een dag wakker met een kater en in de overtuiging dat hij de afgelopen nacht een vrouw heeft vermoord. Heeft dit inderdaad plaats gevonden? En was het slachtoffer zijn rijke, complexe vrouw Emily, zijn voormalige maîtresse Lisa Muller, of de filmster Julie Bannon, met wie hij een buitenechtelijke verhouding heeft? Met terugblikken probeert Morton zijn relaties met de drie vrouwen te evalueren.
Nightbeast (1982) Nightbeast (1982)
Een buitenaards wezen stort met zijn ruimteschip neer, vlakbij een klein dorpje. Dit is het begin van een massale slachting..
Nightbreaker (1989) Nightbreaker (1989)
Een leukemie-patiënt roept de hulp in van arts Sheen in een poging een proces aan te spannen tegen de Amerikaanse overheid. Sheen doet alsof hij zich niet herinnert dat hij dertig jaar eerder getuige was van een militair experiment in de woestijn van Nevada, waarbij onderzoek werd verricht naar de effecten van de atoombom op mensen.
Nightbreed (1990) Nightbreed (1990)
Aaron Boone en zijn vriendin Lori Desinger ontdekken een vreemd bouwwerk in het bos en raken verwikkeld in een gruwelijk avontuur. Ze worden opgejaagd door een horde mutanten van wel heel bijzondere komaf.
Nightcomers, The (1972) Nightcomers, The (1972)
Na een dodelijk ongeluk van hun ouders worden Flora en Miles toevertrouwd aan de zorgen van een jonge, charmante gouvernante, een oudere huishoudster en een ongehuwde huisknecht. Deze laatste verbergt achter een vrolijk innemend gezicht, een duivels brein dat maar op één ding uit is: genot. Ongemerkt beïnvloedt hij het hele huishouden. Hij verleidt de gouvernante, die voor zijn schijnbaar onschuldige charmes valt en de kinderen maakt hij deelgenoot in vreemde spelletjes. Langzaam krijgt hij allen in zijn macht. Dat leidt onherroepelijk tot een situatie waarin geen enkele weg meer terug is.
Nightfall (1957) Nightfall (1957)
James ontsnapt op het nippertje aan een schietpartij in een bank. Helaas gaan de bankrovers er met de verkeerde tas vandoor, en blijkt James in het bezit te zijn van het geld dat de dieven hebben gestolen. Natuurlijk willen die hun geld weer terug en zetten de achtervolging in.
Nightfall (2000) Nightfall (2000)
De zes zonnen van een afgelegen planeet beginnen plots uit te doven en alle inwoners van een nabijgelegen planeet raken in paniek. De zonnen waren namelijk ook hun lichtbron en ze dreigen voortaan in eeuwige duisternis te moeten leven.
Nightflyers (1987) Nightflyers (1987)
Een groep wetenschappers gaat op onderzoek uit in hun ruimteschip, om een magisch wezen te vinden. Een vernietigende macht vermoordt hen echter één voor één...
Nightforce (1987) Nightforce (1987)
Een groep jongeren wordt opgeleid tot elite-commandos, waarna ze naar Centraal Amerika worden gestuurd om het leven te redden van de ontvoerde dochter van de Amerikaanse ambassadeur, die hun vriend is.
Nighthawks (1978) Nighthawks (1978)
Een heimelijk homoseksuele leraar leidt een dubbelleven. Overdag is hij een gerespecteerd (heteroseksueel) burger, maar in de avonduren struint hij de homobarren en homodisco's af op zoek naar mannen. Zijn leven wordt op zijn kop gezet als zijn eigen leerlingen erachter komen dat hij homo is.
Nighthawks (1981) Nighthawks (1981)
Direct na een aanslag in Londen vertrekt een terrorist naar New York, om daar nog meer dood en verderf te zaaien. Maar een harde agent is hem op het spoor en wil hem onder geen enkele omstandigheid zijn gang laten gaan.
Nightingale Sang in Berkeley Square, A (1979) Nightingale Sang in Berkeley Square, A (1979)
Een Amerikaan is net vrijgelaten uit een Engelse gevangenis, als hij benaderd wordt door misdadiger Ivan the Terrible om deel te nemen aan een gewaagde bankoverval. Pinky begint er steeds meer voor te voelen om het rechte pad weer te verlaten.
Nightkill (1980) Nightkill (1980)
Een driehoeksverhouding loopt uit op moord. Hierna ontstaat er eens kat- en muisspelletje tussen de rijke weduwe en een mysterieuze onderzoeker.
Nightlight (2003) Nightlight (2003)
Celeste lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een succesvolle carrière, een knappe vriend en een luxueus appartement met een adembenemend zicht over de stad. Maar haar droom wordt een nachtmerrie wanneer zij het slachtoffer wordt van een hardnekkige voyeur.
Nightman, The (1992) Nightman, The (1992)
Een moeder en dochter hebben allebei een verhouding met dezelfde man. Als hij de moeder vermoordt, wordt hij opgepakt en veroordeeld tot een gevangenisstraf van 18 jaar. Na een aantal jaren komt ze hem echter weer tegen.. of toch niet...
Nightmare (1956) Nightmare (1956)
De jazz-musicus Stan Grayson ontwaakt uit een droom waarin hij een man tijdens een gevecht in een bizarre ruimte vol spiegels heeft gedood. Maar met sporen van vingerafdrukken op zijn hals, een vreemde sleutel in zijn zak en achtervolgd door een onaards klinkende melodie raakt hij stilaan overtuigd dat het niet zomaar een droom is geweest. Hij komt tot de verbijsterende ontdekking dat hij werd gehypnotiseerd en wel degelijk een moord heeft begaan...
Nightmare (1964) Nightmare (1964)
Janet is studente op een meisjesinternaat en wordt geplaagd door verschrikkelijke nachtmerries. In die dromen wordt ze achtervolgd door haar moeder die in werkelijkheid in een gesloten instelling zit. Als ze van school wordt gestuurd, moet ze noodgedwongen naar huis gaan, waar de dromen alleen nog maar erger worden.
Nightmare (1981) Nightmare (1981)
George Tatum zit in een gesticht voor zwaar gestoorde mensen, waar hij behandeld wordt voor zijn vreselijke nachtmerries en zijn hoofdpijn. Op een dag is George het zat en ontsnapt uit de inrichting.
Nightmare (2005) Nightmare (2005)
Na een wilde fuif ontwaakt een filmstudent in de armen van een mysterieuze actrice. Tot hun verbazing vinden ze een videocamera aan het voeteinde van het bed. Als ze de opname afspelen, zien ze hoe ze met sadistisch genoegen een moord plegen in dezelfde kamer waar ze sliepen. Maar er zijn geen slachtoffers, geen bloed, geen sporen. De student heeft geen tijd voor een onderzoek. Hij is al laat voor een belangrijke les; het pitchen van zijn volgende film. Hij besluit zijn originele idee achterwege te laten en de gruwelijke ervaring van de ochtend voor te dragen als fictie. De enthousiaste klas kiest massaal voor zijn idee. De student brengt nu zijn dagen door met het verfilmen van de nachtmerries die hij iedere ochtend op video vind. In de nacht zoekt hij naar zijn kwelduivel.
Nightmare (2007) Nightmare (2007)
Een loskoppeling van lichaam en geest: dat is de oorzaak van slaapverlamming. Een angstaanjagend realistische ervaring waarbij je wakker wordt en je niet kunt verroeren. Molly Duggan is op zoek naar een behandeling, want in zeldzame gevallen is deze aandoening dodelijk. Een van de slachtoffers is Molly's moeder. Maar de wetenschap kan niet verklaren waarom Molly zelf ook getroffen wordt door slaapverlamming, en tijdens een aanval een kwaadaardige aanwezigheid in de kamer voelt. Ze verdiept zich in legendes en dan begint de nachtmerrie pas echt.
Nightmare Alley (1947) Nightmare Alley (1947)
Zwerver Stanton raakt gefascineerd door het circusleven en in het bijzonder door een alcoholistische gedachtenlezer. Deze leert hem hoe makkelijk het is om mensen op te lichten en wanneer de man sterft neemt de zwerver de rol van gedachtenlezer over. Na een tijdje besluit hij dat het circusleven te kleinschalig is en lokt rijkaards door hen te laten geloven dat hij kan communiceren met hun overleden geliefden.
Nightmare at 43 Hillcrest (1974) Nightmare at 43 Hillcrest (1974)
De politie valt het huis binnen van een bescheiden gezin uit de voorsteden van New York omdat ze denken dat het drugdealers zijn. Ze vinden echter niets. In plaats van hun fout toe te geven en uit vrees dat ze hun carrière in gevaar brengen, besluiten een aantal politieagenten heroine in het huis te leggen en het verslag van hun actie te wijzigen zodat het erop lijkt dat ze het doel van hun onderzoek bereikt hebben.
Nightmare at Bitter Creek (1988) Nightmare at Bitter Creek (1988)
Drie vrouwen en een tienermeisje maken met hun paarden een lange trektocht door de wilde natuur. Helaas worden ze al gauw gekidnapt door een bende gewelddadige vrijheidsstrijders die zich in de bossen verborgen houden.
Nightmare at Noon (1988) Nightmare at Noon (1988)
Wetenschappers vergiftigen per ongeluk het water van een rivier in de buurt. Die rivier is echter de belangrijkste drinkwatervoorziening van de stad en algauw is de hele bevolking vergiftigd. De inwoners sterven echter niet, maar veranderen in een soort zombies en vermoorden iedereen die hun stad probeert in te nemen.
Nightmare Beach (1988) Nightmare Beach (1988)
Diablo is de leider van een motorbende die geëxecuteerd wordt voor moord op een jonge vrouw. Een jaar na zijn dood is het "Spring Break" en de footballspelers Skip en Ronnie gaan naar het strand. Skip ontmoet Gail, die de zus is van de vermoorde vrouw. Hun vakantie loopt echter niet zonder problemen. Een "mysterieus" persoon in motorkleren blijkt daar mensen te doden door ze te elektrocuteren!
Nightmare before Christmas, The (1993) Nightmare before Christmas, The (1993)
Jack Skellington, pompoenkoning van Halloween Town, is het zat om elk jaar hetzelfde te doen tijdens Halloween. Op een dag wandelt hij Christmas Town binnen, en is hij zo onder de indruk van het Kerstidee dat hij zijn duistere dorpsgenoten uit Halloween Town over weet te halen om Halloween af te schaffen en het Kerstfeest over te nemen van Sandy Claws.
Nightmare Circus (1974) Nightmare Circus (1974)
Drie showgirls, die op hun weg zijn naar Las Vegas, krijgen autopech en komen vast te zitten midden in de woestijn. De volgende ochtend biedt de vriendelijke Andre zijn hulp aan. Maar het blijkt dat Andre een maniak is, die vrouwen vasthoudt op zijn boerenerf, en ze traint om circustrucs te op te voeren.
Nightmare City 2035 (2007) Nightmare City 2035 (2007)
De toekomst. Het corrupte regime zendt de illusie uit dat de bevolking in prachtige steden woont, terwijl zij in werkelijkheid in ruïnes wonen. De rebellen weten echter de waarheid en trachten via dezelfde methode een revolutie te ontketenen.
Nightmare Detective 2 (2008) Nightmare Detective 2 (2008)
Kyoichi wordt ditmaal ingeschakeld door een scholiere. Ze lijdt schijnbaar vanuit het niets aan nachtmerries en tijdens 'normale' dagelijkse beslommeringen raakt ze volledig geconsumeerd door haar donkere kant. Pesterijen en andere zeer vervelende zaken uit het dagelijkse leven krijgen op deze manier een zeer diepe betekenis.
Nightmare Honeymoon (1973) Nightmare Honeymoon (1973)
Een jong echtpaar maakt een reis naar Louisiana om te trouwen. Na de plechtigheid trekt het koppeltje naar een motel, maar hun romantische nacht wordt verstoord door een paar misdadigers die hun kamer binnenstormen en de jonge bruid verkrachten en vermoorden. Ze laten de echtgenoot voor dood achter, maar als hij weer bijkomt, begint hij aan een medogenloze wraakactie.
Nightmare in Blood (1978) Nightmare in Blood (1978)
Bezoekers van een Horror-festival verdwijnen één voor één. Het blijkt dat de gastheer van het festival een echte vampier is.
Nightmare in Columbia County (1991) Nightmare in Columbia County (1991)
Ryan probeert een schoonheidswedstrijd te winnen en wordt hierbij geholpen door haar zus, die door een sadistische kidnapper wordt ontvoerd. Sheriff Devane lukt het niet om het meisje levend terug te vinden.
Nightmare in the Sun (1956) Nightmare in the Sun (1956)
Een jonge lifter wordt meegenomen door een aantrekkelijke vrouw. De twee beginnen een hartstochtelijke affaire, maar als de lifter ontdekt dat de vrouw getrouwd is, wordt hij door haar echtgenoot bedreigd en afgeperst.
Nightmare in Wax (1969) Nightmare in Wax (1969)
Een verselijk verminkte man wordt curator van een wassenbeeldenmuseum. Tijdens de werkuren wordt hij echter voortdurend uitgelachen, en als uiteindelijk alle stoppen doorslaan, vermoordt hij de mensen die hem hebben uitgelachen en stelt hun lichamen tentoon in het museum.
Nightmare Man (2006) Nightmare Man (2006)
Ellen Morris gelooft dat er iets of iemand achter haar aan zit, maar haar man denkt dat Ellen gewoon gestoord is.Onderweg naar een instituut krijgen Ellen en haar man autopech en worden ze plotseling aangevallen door The Nightmare Man. Ellen weet te ontsnappen en komt terecht in de bossen bij een oud huisje, waar twee jonge stellen vakantie vieren. Het lijkt erop dat iedereen in groot gevaar is. Of is Ellen echt gek aan het worden?
Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, A (1987) Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, A (1987)
Kristen Parker probeert wakker te blijven, maar als moordenaar Freddy Krueger haar tot een ogenschijnlijke zelfmoordpoging drijft, wordt ze naar een kliniek gestuurd. Hier ontmoet Kristen Nancy Thompson, die het jaren terug ook met Freddy aan de stok heeft gehad. Nancy besluit nu om Kristen en de andere kinderen te leren hoe ze de speciale kracht, die ze in hun dromen hebben, kunnen gebruiken om Freddy te verslaan.
Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master, A (1988) Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master, A (1988)
Kindermoordenaar Freddy Krueger blijkt niet dood te zijn en besluit wraak te nemen op de drie overgebleven tieners die hem om zeep probeerden te helpen. Maar dan besluit Kirsten, één van de tieners, haar speciale gaven aan haar klasgenoot Alice Johnson te geven. Deze moet er vervolgens voor zorgen om Freddy voorgoed uit te schakelen. Maar heeft ze aan deze krachten genoeg om het op te nemen tegen het steeds sterker wordende droommonster?
Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge, A (1985) Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge, A (1985)
De familie Walsh trekt in het huis aan Elm Street en het duurt niet lang voor hun zoon Jesse nachtmerries krijgt over de overleden kindermoordenaar Freddy Krueger. Dit keer probeert Freddy om het lichaam van Jesse over te nemen, om zo ellende te kunnen veroorzaken in de echte wereld.
Nightmare on Elm Street, A (1984) Nightmare on Elm Street, A (1984)
Tina rent door een tunnel een ketelhuis in en wordt achtervolgd door een verminkte man met een bruine hoed op en messen aan de vingers van zijn rechterhand. Net voordat ze aan flarden gesneden wordt, doet ze haar ogen open en is ze weer wakker. Dat haar nachthemd scheuren vertoont, maakt haar nog niet echt bang. Maar als ze dan hoort dat haar beste vriendin Nancy over exact dezelfde man heeft gedroomd, beginnen de zenuwen toch op te spelen. Is ze nog wel veilig in haar dromen?
Nightmare on Elm Street: The Dream Child, A (1989) Nightmare on Elm Street: The Dream Child, A (1989)
Nadat Alice Johnson haar vorige aanvaring met het droommonster Freddy Krueger heeft overleeft, krijgt ze weer last van nachtmerries. Deze keer dwaalt Freddy door de dromen van Alice's ongeboren kind en besluit om op deze manier al Alice haar vrienden om zeep te helpen. Alice besluit, om het leven van haar vrienden én haar ongeboren kind te redden, opnieuw de confrontatie met Freddy aan te gaan. Maar dit keer krijgt ze hulp ...
Nightmare on the 13th Floor (1990) Nightmare on the 13th Floor (1990)
Elaine Kalisher is een journalist die een artikel schrijft over het Wessex Hotel. Ze krijgt te horen dat het hotel geen dertiende verdieping heeft. Die blijkt er echter wel te zijn. Plotseling verdwijnen er mensen en een Satanische groep stuurt haar mensen naar de dertiende verdieping, waar een maniak rondwaart.
Nightmare Sisters (1987) Nightmare Sisters (1987)
Melody, Marci en Mickey zijn drie studentes die maar geen date kunnen krijgen. Als ze op een avond een paar nerds uitnodigen voor een seance, veranderen ze in naar seks verlangende vampiers. Kunnen de nerds deze verschrikkelijke transformatie stoppen?
Nightmare Street (1998) Nightmare Street (1998)
Nadat zij haar dochter van een verkeersongeval heeft gered, wordt Joanna wakker in een ziekenhuis. Maar al snel blijkt ze in een parallelle wereld te zijn terecht gekomen, waarin iedereen haar Sarah noemt. En in die wereld wordt Joanna verdacht van moord op haar zoon.
Nightmare Weekend (1986) Nightmare Weekend (1986)
Een vrouwelijke wetenschapper voert experimenten uit op drie studentes. Die experimenten zorgen ervoor dat de meisjes veranderen in bloeddorstige mutanten.
Nightmare Years, The (1989) Nightmare Years, The (1989)
De Amerikaanse journalist William I. Shirer probeerde Hitler tegen te houden met het enige wapen dat hij bezat: de waarheid. Door continu in een schemerwereld van intriges en terreur zijn leven te wagen, probeerde hij de wereld te waarschuwen voor het opkomende gevaar...
Nightmares (1980) Nightmares (1980)
De moeder van de vierjarige Helen biedt op een stormachtige nacht een vreemde man een lift aan. De man valt haar aan en terwijl ze zich verdedigt raakt ze van de weg. De gevolgen van het ongeval zijn verschrikkelijk, ze sterft als haar hals opengereten wordt wanneer ze door de ruit gaat. Helens vader geeft het kleine meisje de schuld van haar moeders dood. Twintig jaar later is Helen een succesvolle actrice, maar haar verleden blijft haar achtervolgen.
Nightmares (1983) Nightmares (1983)
Een verzameling van vier korte verhalen. In het eerste verhaal verlaat een vrouw 's nachts haar huis om naar de winkel te rijden terwijl op het zelfde moment een moordenaar rondloopt. In het tweede verhaal vervolgens wordt de obsessie van een wonderkind met een spel iets wat tot dodelijke gevolgen kan leiden. In het derde verhaal verliest een priester zijn geloof en beslist de stad te verlaten, maar in de woestijn wordt hij door een geheimzinnige zwarte auto achtervolgd. In het laatste verhaal ten slotte is het probleem van een familie met een rat groter dan zij denken.
Nights in Rodanthe (2008) Nights in Rodanthe (2008)
Adrienne Willis (Diane Lane) staat op het punt om een aantal belangrijke beslissingen te gaan nemen, maar het lukt haar niet om de knoop door te hakken. Als ze enige tijd later in contact komt met Dr. Paul Flanner (Richard Gere), verandert haar situatie volledig.
NightScream (1997) NightScream (1997)
Drew is op weg naar een klein stadje waar ze nog nooit eerder is geweest. Ze rijdt erheen als in trance. Een jaar eerder werd in het stadje Laura vermoord. Zij leek enorm op Drew. Laura's vriendje Teddie is sindsdien vermist en wordt dan ook van de moord verdacht.
Nightstalker (2002) Nightstalker (2002)
Los Angeles 1985. De stad wordt al maanden in een greep gehouden door de ijzingwekkende seriemoordenaar Richard Ramirez alias de Nightstalker. Tijdens zijn nachtelijke tochten laat de zwaar gestoorde en paranoide Ramirez een spoor van dodelijke slachtoffers achter zich. Worstelend met zijn psychoses slaat hij als een ware duivel toe en doodt hij mannen en vrouwen die nietsvermoedend denken veilig thuis te zijn. De gedreven agente Gabriella Martinez zweert de angstaanjagende moordenaar te ontmaskeren en een halt toe te roepen. Daarvoor stelt ze zich met gevaar voor eigen leven bloot aan een van de gevaarlijkste killers die ooit door de straten van Amerika zwierf.
Nightstick (1987) Nightstick (1987)
Wanneer een moorddadige dievenbende een aantal producenten van chemicaliën overvalt, zet politiehoofd Evans zijn beste agent in: Calhoun. Deze heeft weinig tijd nodig om erachter te komen wat de motieven van de bende zijn. De criminelen verzamelen grondstoffen om zeer gevaarlijke explosieven te kunnen maken. Wanneer er een bank wordt gebombardeerd, laat de bende een briefje achter met hun eisen. Zij verklaren dat zij een internationale terroristische groepering vormen die geld inzamelt voor de revolutie. Calhoun vertrouwt het zaakje echter niet en duikt dieper in de zaak. Het spoor leidt naar de gebroeders Bantam die zich echter niet zonder slag of stoot overgeven.
Nightwatch (1997) Nightwatch (1997)
Een jonge rechtenstudent, Martin, begint aan zijn part-time baan als nachtportier bij het mortuarium op het moment dat een seriemoordenaar de stad aan het terroriseren is. Dan wijst alles er ook nog op dat hij de moordenaar is en voor de politie wordt hij de hoofdverdachte. De enige manier waarop hij het mysterie kan oplossen, is door zelf op onderzoek te gaan.
Nightwatching (2007) Nightwatching (2007)
Amsterdam 1642. Rembrandt van Rijn legt de laatste hand aan zijn schilderij: 'De compagnie van Frans Banning Cocq'. Met dit schuttersstuk is echter iets speciaals aan de hand. Rembrandt legt er een belangrijke gebeurtenis in vast. Op de Nachtwacht wordt een musketschot gelost, maar wie wordt er neer geschoten en waarom?
Nightwaves (2003) Nightwaves (2003)
Shelby Naylor is herstellende van een motorongeluk waarbij haar man de dood vond. Ze vindt afleiding in de hobby van haar overleden man: het afluisteren van politiegesprekken. Helaas vangt ze een gesprek op wat ze liever niet zou hebben gehoord. Een man heeft ruzie met zijn vrouw over zijn relatie met een andere vrouw. Later wordt de echtgenote vermoord en Shelby lijkt in een nachtmerrie terecht te komen. Als een insluiper in haar huis weet te komen, is Shelby's leven in gevaar.
Nightwing (1979) Nightwing (1979)
Een vleermuiskolonie terroriseert een Indiaans dorp in New Mexico. Het blijkt dat de vleermuizen bezeten zijn door bovennatuurlijke krachten.
Nightwish (1989) Nightwish (1989)
In een afgelegen huis bestuderen enkele studenten samen met een professor het droomproces. Een experiment loopt volledig uit de hand als de grens tussen droom en realiteit compleet wordt overschreden.
Nightworld: Lost Souls (1998) Nightworld: Lost Souls (1998)
Victor en Sheila Robinson (Savage & Sukowa) zijn dolblij als ze verhuizen naar hun nieuwe huis, dichtbij de kliniek waar hun dochter Megan behandeld wordt. Er beginnen echter vreemde dingen te gebeuren als hun zoon Jesse (Deigman) een mysterieus elektrisch doosje opent, dat hij in de kelder van het huis gevonden heeft: stemmen en gelach van twee kinderen midden in de nacht, twee figuren in het gras gebrand en speelgoed dat uit zichzelf beweegt. Ook Megan verandert steeds meer. Langzaam maar zeker komt de familie erachter dat de geesten van twee vermoorde kinderen contact zoeken om hen te waarschuwen voor de identiteit van hun moordenaar. Komen de Robinsons er achter wie de moordenaar is, voordat hij hen vindt?
Nihavend Mucize (1997) Nihavend Mucize (1997)
Erol (Haluk Bilginer) heeft een Oedipus-complex. In alle vrouwen waar hij een relatie mee heeft, zoekt hij de kenmerken van zijn moeder die al 25 jaar dood is. Daarom houden zijn relaties nooit lang stand. Op een gegeven moment komt zijn moeder (Türkan Şoray) uit het hiernamaals Erol bezoeken, in de leeftijd waarop ze gestorven is waardoor ze er jong en mooi uitziet. Erol merkt echter dat zijn moeder niet de vrouw is waarnaar hij zo verlangde. Bovendien begint ze te flirten met Erols knappe collega. De wereld van Erol stort in.
Nihon Boryoku-dan: Kumicho (1969) Nihon Boryoku-dan: Kumicho (1969)
De Yakuza raakt in paniek wanneer de gewetenloze Danoo-organisatie uit Osaka ambities krijgt om de gehele Japanse onderwereld over te nemen. De groep raakt onmiddelijk in oorlog met haar rivalen uit Tokio en een pas uit de gevangenis ontslagen crimineel, raakt direct bij de ellende betrokken.
Nihon Chinbotsu (2006) Nihon Chinbotsu (2006)
Geleerden voorspellen, dat Japan binnen 40 jaar in de zee zal verdwijnen, door een verschuiving van een westelijk gelegen aardlaag. Doctor Tadokoro, de leider van een wetenschappelijk oceanografisch onderzoeksteam waar ook Toshiro deel van uitmaakt, berekent dat dit verschijnsel veel eerder zal plaatsvinden, namelijk binnen slechts een jaar. Hij legt de resultaten van zijn onderzoek voor aan de Eerste Minister Yamamoto, die besluit om een nieuw ministerie in het leven te roepen. Dit departement ter bestrijding van (de gevolgen van) rampen wordt geleid door mevrouw Saoro Takamori, die de meest geschikte van zijn ministers is om het probleem serieus te benaderen. Terwijl verdere aardbevingen, tsunami's en vulkanische uitbarstingen Japan teisteren, probeert de regering andere landen te bewegen om evacués toe te laten.
Nihon Igai Zenbu Chinbotsu (2006) Nihon Igai Zenbu Chinbotsu (2006)
De wereld is gezonken, Japan is de laatste plek op aarde waar vast land te vinden is. Japan is een supermacht geworden en dicteert de wet. Walvisvlees is terug van weggeweest en Engels is een marginale taal geworden. Maar wat doet Japan met de vluchtelingen die allen het land in willen?
Nihon Kuroshakai (1999) Nihon Kuroshakai (1999)
Drie jonge Japanse tieners verlaten het platteland en de boerderij van hun ouders met de bedoeling het te willen maken in Tokio. De baantjes liggen echter niet voor het oprapen en al gauw komen de jongens in aanraking met de donkere kanten van de glimmende metropool.
Nihon No Higeki (1953) Nihon No Higeki (1953)
Op het einde van de oorlog in Japan moet een weduwe vele opofferingen maken om haar kinderen groot te brengen, ze belandt zelf in de prostitutie. Wanneer de kinderen volwassen zijn en een paar trapjes hoger op de maatschappelijke ladder staan, schamen ze zich vooral voor hun moeder, die steeds wanhopiger wordt.
Nihon no Yoru to Kiri (1960) Nihon no Yoru to Kiri (1960)
Een stel, dat elkaar heeft leren kennen tijdens de demonstraties tegen de Amerikaans-Japanse veiligheidsverbond in 1960, besluit te trouwen en een bruiloft te houden. Al snel ontaardt de trouwerij in hevige discussies tussen de verschillende facties van de studenten-beweging.
Nihonkai Daikaisen (1969) Nihonkai Daikaisen (1969)
Verslag van de Russisch-Japanse Oorlog, een oorlog die plaatsvond van 1904 tot 1905 en het gevolg was van de belangentegenstellingen tussen Rusland en Japan in Mantsjoerije en Korea. De Japanners begonnen de vijandelijkheden met een actie bij Port Arthur tegen de Russische vloot nadat Rusland zich weigerde terug te trekken van het schiereiland Liau-toeng en de economische penetratie in Korea te staken. Op de achtergrond van dit wapenfeit probeerde de Japanse majoor Genjiro Akashi in het geheim contact te leggen met de Russische Bolsjewieken.
Niji no Megami (2006) Niji no Megami (2006)
Werkend aan een project worden de studenten Tomoya en Aoi vrienden. Terwijl Tomoya eigenlijk verliefd is op iemand anders voelt hij ook veel voor Aoi, maar dat durft hij niet te vertellen. Als Aoi naar Amerika vertrekt krijgt Tomoya haar baan bij de filmproductie. Als Tomoya dan hoort dat het vliegtuig waarin Aoi zat is verongelukt gaat hij dagdromen over de liefde die nooit meer kan bestaan.
Nijinsky (1980) Nijinsky (1980)
Rond 1910, een tijd van artistieke experimenten, was Vaslav Nijinsky een briljante, maar koppige danser en choreograaf van het Russische Ballet. Er is veel wrevel tussen hem en de leider van het ballet, Sergei Diaghilev. De jonge ballerina Romola de Pulsky probeert de steeds labieler wordende Nijinsky bij Diaghilev weg te houden.
Nijushi no Hitomi (1954) Nijushi no Hitomi (1954)
Een idealistische lerares probeert haar leerlingen een positieve en optimistische kijk op de wereld mee te geven, terwijl ze beseft dat veel van hen de oorlog niet zullen overleven.
Niki Ardelean, Colonel în Rezervă (2003) Niki Ardelean, Colonel în Rezervă (2003)
Niki is een gepensioneerde kolonel wiens zoon net overleed bij een auto ongeluk. Zijn dochter en haar man, de zoon van Flo willen Roemenie verlaten en hun toekomst gaan zoeken in de Verenigde Staten.
Nikita (1990) Nikita (1990)
Nikita is een jonge vrouw die samen met haar vrienden moorden en roven pleegt. Als ze wordt opgepakt, gaat ze niet naar de gevangenis, maar ze wordt geschoold tot huurmoordenares voor de overheid, om zo de gemeenschap terug te betalen. Dan moet ze iemand in een restaurant omleggen...
Nikki, Wild Dog of the North (1961) Nikki, Wild Dog of the North (1961)
Een pelsjager en zijn hond Nikki vinden in de bergen het verlaten berejong Neewa. Na een kano-ongeluk raakt de pelsjager de dieren kwijt. De hond en de beer belanden bij een gemene stroper, die hen slecht behandeld.
Niklashauser Fart, Die (1970) Niklashauser Fart, Die (1970)
De herder Hans Boehm alias “The Black Monk”, beweert door de heilige maagd te zijn opgeroepen om een revolutie te starten tegen de kerk en de grootgrondbezitters. Hij probeert de boeren in opstand te brengen, maar zij verwachten alleen wonderen van deze “messias”.
Nikos (2003) Nikos (2003)
De film volgt het verhaal van Nikos, een beruchte barbaar uit Noord-Europa, die vermoord werd door een boze menigte. Met zijn laatste woorden maakte hij duidelijk dat zelfs de dood hem niet kon stoppen en nu, honderden jaren later, worden zijn woorden waarheid.
Nikutai no Mon (1964) Nikutai no Mon (1964)
Na W.O.II sluiten enkele prostituées een verbond met stricte codes: geen pooiers, val iedereen die ons gebied binnen durft te komen aan, verdedig ons huis en straf iedereen die gratis sex geeft (dat wil zeggen: verliefd wordt). Ze besluiten een dief die op de vlucht is te laten schuilen, maar Maya één van de meisjes, voelt zich tot hem aangetrokken.
Nil by Mouth (1997) Nil by Mouth (1997)
De film gaat over de problemen in een arbeidersgezin in Londen. Billy is een drugsverslaafde en wordt door Raymond het huis uitgegooid, hij moet nu voor zichzelf zorgen. Raymond is een gewelddadig persoon en dit zorgt voor nog meer problemen binnen het gezin.
Nils Karlsson Pyssling (1990) Nils Karlsson Pyssling (1990)
Vijfjarige Bertil zit bedroefd alleen thuis. Maar plotseling komt uit een muizenholletje de vijf centimeter kleine Nils Karlsson te voorschijn. Hoewel ze enorm in lengte verschillen hebben ze één ding gemeen: ze vervelen zich allebei. Dat is snel afgelopen als Nils aan Bertil laat zien hoe hij ook zo klein kan worden.
Nim's Island (2008) Nim's Island (2008)
Alles kan gebeuren op Nim's Island, een magische plek die beheerst wordt door de gedachten van een meisje, Nim. Een wereld die gespiegeld is aan haar favoriete boekpersonage, Alex Rover, 's werelds grootste avonturier. Maar de schrijfster van de boeken, Alexandra, leeft gewoon een eenzaam bestaan in de grote stad. Wanneer Nim's vader vermist wordt, brengt een serie gebeurtenissen Nim bij Alexandra en moeten ze moed ontlenen aan Alex Rover om Nim's eiland te doorkruisen.
Nima Temba Sherpa (2003) Nima Temba Sherpa (2003)
Omdat de bestaansmiddelen in de bergen van Nepal ontoereikend zijn, zijn Nima Temba Sherpa en zijn broers vertrokken. Nu wonen en werken zij in de hoofdstad Kathmandu. De bijna dagelijkse klimexpedities en toeristische trektochten door het Himalaya gebergte vormen de vaste inkomstenbron van vele sherpa’s zoals Nima. Nima Temba Sherpa volgt deze ervaren berggids tijdens een van zijn expedities, waarin een poging wordt gewaagd om de top van de 8200 meter hoge Cho Oyu te beklimmen. De film toont de wereld van de bergsport nu eens niet vanuit de westerse klimmers, maar vanuit het perspectief van een hardwerkende sherpa, voor wie het respect voor de natuur, de veiligheid van zijn mensen en de verantwoordelijkheid voor zijn gezin uiteindelijk zwaarder wegen dan de blinde ambitie om de top te bereiken.
Nimed Marmortahvlil (2002) Nimed Marmortahvlil (2002)
In 1918, toen Estland zijn onafhankelijkheid bereikte, waren schooljongens onder de meest enthousiaste verdedigers. Henn Ahas is één van deze jonge mensen. Terwijl zijn klasgenoten zich aanmelden en ongeduldig op de eerste ontmoeting met de vijand wachten, aarzelt Henn en blijft achter. Maar wanneer zijn geboortestad onder vuur komt te liggen, is het tijd voor Henn om een besluit te nemen. Hij sluit zich aan bij zijn klasgenoten en ervaart de angsten en de gevaren van oorlog.
Nimeh-ye Penhan (2001) Nimeh-ye Penhan (2001)
Fereshteh is een Iraanse vrouw getrouwd met een rechter. De rechter gaat op zoek naar een vrouw in de dodencel en het blijkt dat Fereshteh de vrouw van vroeger kent. Ze geeft haar man een brief mee, waarin ze haar eigen dubieuze verleden prijsgeeft.
Nin x Nin: Ninja Hattori-Kun, The Movie (2004) Nin x Nin: Ninja Hattori-Kun, The Movie (2004)
Om zijn opleiding als Ninja te volbrengen wordt Katori naar Tokyo gestuurd om zijn meester te beschermen. Deze blijkt echter te zijn ontvoerd door een kwade Ninja en Katori zal alle zeilen moeten bijzetten om het kwaad te vernietigen.
Nina (1959) Nina (1959)
Adolphe is een kantoorbediende. Hij heeft een bijzonder autoritaire vrouw Nina en lijdt onder zijn huwelijk. Zijn echtgenote bedriegt hem bovendien nog met Gérard, een rijke jongeman, voor wie zij evenwel slechts één van zijn avontuurtjes is. Adolphe zoekt zijn 'rivaal' Gérard op en ontdekt dat ze beiden iets gemeen hebben: ze willen beiden Nina kwijt.
Nina (2004) Nina (2004)
De jonge Nina, een intelligent en getalenteerd striptekenares, heeft een dag-en-nachttaak aan het aflopen van hippe feestjes en het bij elkaar scharrelen van geld om haar levensstijl te financieren. Het laatste gaat echter niet voorspoedig en ze heeft grote moeite de kamerhuur op te hoesten voor hospita Eulália. De twee huisgenoten maken elkaar het leven zo zuur mogelijk en de dagelijkse pesterijen gaan van kwaad tot erger. Nina's situatie in het chaotische Sao Paulo wordt steeds grimmiger en ze vlucht vaker en verder in de wereld van haar gewelddadige striptekeningen. Langzaam maar zeker glijdt ze weg in de waanzin.
Niña de Tus Ojos, La (1998) Niña de Tus Ojos, La (1998)
1938: Joseph Goebbels wil zijn Nazi-gedachtengoed ook in Spanje en Latijns Amerika populair maken en vraagt een Spaanse filmploeg om een film op te nemen in Duitsland. In Spanje woedt een burgeroorlog en de groep is blij alsnog een film te kunnen realiseren. Ook al storen ze zich aan het idealisme.
Niña de tus Sueños, La (1995) Niña de tus Sueños, La (1995)
Als kind waren Françoise en Pedro speelkameraadjes, maar intussen zijn de twee uit elkaar gegroeid. Pedro is tegenwoordig dokter, en Françoise moeder van de zevenjarige Ana. Zowel Ana als Françoise is seropositief. Als Françoise op een dag met spoed wordt opgenomen, blijft haar dochter alleen achter. Het meisje belandt bij de politie waar Pedro haar voor het eerst ontmoet. Na een hoop twijfels besluit hij zich over Ana te ontfermen.
Niña del Patio, La (1967) Niña del Patio, La (1967)
Een weeskind komt op de binnenplaats van een groot Madrileens huizencomplex waar veel verschillende families wonen. Ze moet bij haar tante gaan logeren, een vrouw die nooit getrouwd is geweest. De buren willen een show organiseren om te verhinderen dat de woning verkocht wordt door de eigenaar. Het meisje blijkt een zangtalent te zijn.
Nina Frisk (2007) Nina Frisk (2007)
Nina Frisk is stewardess. Ze voelt haar gelukkig hoog boven de wolken, ver weg van haar disfunctionele familie en brokkelige liefdesleven. Op een dag ontmoet ze Marcus en zijn zoon William. Ze wordt smoorverliefd op hem en ze begint te verlangen naar haar eigen gezin. Maar Nina ontdekt dat haar leven op de grond net zo turbulent kan zijn als in de lucht. Fasten your seatbelts!
Niña Santa, La (2004) Niña Santa, La (2004)
Helena is eigenaresse van een klassiek, enigszins vervallen hotel waar een artsencongres plaatsvindt. Ze heeft een oogje op de onooglijke veertiger Dokter Jano, maar die heeft al een onstuitbare reeks gebeurtenissen in gang gezet door op straat stiekem tegen een tienermeisje - Amalia, Helena's dochter - aan te gaan staan rijden. De keurig katholiek opgevoede Amalia reageert anders dan verwacht en meent als roeping te hebben Dr. Jano's ziel te redden.
Nina Takes a Lover (1994) Nina Takes a Lover (1994)
Nina's man is een paar weken de stad uit. In een opwelling besluit de aantrekkelijke Nina een verhouding te beginnen met een Britse fotograaf. De verhouding bevat alle elementen die in haar huwelijk ontbreken. Kan Nina de passie van de verhouding gebruiken om haar huwelijk met de man van wie ze zielsveel houdt te redden?
Nina's Heavenly Delights (2006) Nina's Heavenly Delights (2006)
Een jonge vrouw keert terug naar Glasgow, om daar het curryrestaurant van haar pas overleden vader te gaan runnen. Het zit haar echter niet mee en haar nieuwe leven valt haar zwaar. De komst van een onverwachte relatie bied echter weer wat afleiding.
Niñas Mal (2007) Niñas Mal (2007)
De ultieme rebel Adela heeft drie tatoeages, een piercing en is recent gearresteerd voor vermeend onfatsoenlijk gedrag. Haar vader is bang dat zijn geliefde dochter zijn kansen zal verknoeien om de volgend gouverneur van Mexico City te worden en stuurt haar om die reden naar een damesschool, die haar in de ideale dochter moet veranderen.
Ninas Resa (2005) Ninas Resa (2005)
De film speelt zich af in Polen en Warszawagettot tijdens de Tweede Wereldoorlog. Centraal in de film staan Nina en haar familie. De film schetst een beeld van een opgroeiend meisje onder extreme omstandigheden. Nina wordt verliefd, gaat naar feestjes en studeert af in het getto. Je zou bijna kunnen zeggen dat ze een normaal leven leidt, ware het niet dat iedereen rondom haar één voor één verdwijnt.
Nine Dead Gay Guys (2003) Nine Dead Gay Guys (2003)
'Nine Dead Guys' is een expliciete sekskomedie over twee jongens uit Belfast die in Londen het geluk hopen te vinden. Als bijverdienste prostitueren ze zich. Ze bouwen een cliëntèle op van allerlei vreemde vogels en beleven de meest absurde seksuele avonturen.
Nine Deaths of the Ninja (1985) Nine Deaths of the Ninja (1985)
Een groep drugsrunners/vrijheidvechters heeft een aantal toeristen ontvoerd in de Filippijnen en dreigt hen te vermoorden wanneer niet aan hun eisen wordt voldaan. Een speciale eenheid, bestaand uit drie man, moet de toeristen zien te bevrijden.
Nine Lives (2002) Nine Lives (2002)
Wat als je vrienden veranderen in zinloze moordenaars? Wat zou jij doen? Hoever zou jij gaan om jezelf te beschermen? Om je eigen leven te redden, kan jij een vriend vermoorden... Een reünie van negen vrienden in de Schotse Hooglanden loopt helemaal uit de hand als de geest van Murray wordt bevrijd. Het weekend draait uit op één grote moordpartij als de geest van Murray van lichaam tot lichaam en van vriend tot vriend over gaat. Eén voor één gaan ze dood en alleen de fitste zal overleven...
Nine Lives (2005) Nine Lives (2005)
Het verhaal gaat over negen verschillende vrouwen en hun kijk op het leven en de teleurstellingen die ze tijdens hun leven hebben gehad.
Nine Lives Are Not Enough (1941) Nine Lives Are Not Enough (1941)
De jonge gedreven reporter Matt werkt voor de Daily News en brengt haast iedere dag het laatste nieuws. Het enige probleem is dat hij nogal dikwijls de verkeerde informatie heeft en de krant nadien een rechtzetting moet plaatsen. Maar deze keer weet Matt echt zeker dat hij op het juiste spoor zit. Op patrouille met zijn 'vrienden-politiemannen' vinden zij het lichaam van de miljonair Edward Abbott in een goedkoop hotelletje. Het kan moord of zelfmoord zijn, maar Matt gaat voor moord, terwijl het gerechtelijke onderzoek wijst op zelfmoord. Nu is hij zijn job kwijt en is ook nog verloofd met Jane. Hij gaat echter af op zijn gevoelens die hem in het midden brengen van nog meer en meer moorden.
Nine Lives of Fritz the Cat, The (1974) Nine Lives of Fritz the Cat, The (1974)
Het leven van Fritz is niet meet wat het geweest is, hij is getrouwd heeft kinderen en het leven is een grootte sleur. Fritz breekt uit de sleur om een joint te roken en gaat dromen over zijn andere acht levens.
Nine Men (1943) Nine Men (1943)
Negen mannen die een Britse patrouille zijn tijdens Wereldoorlog II zitten vast in een fort in de woestijn tijdens een Afrikaanse campagne. De mannen moeten het fort verdedigen tegen de Italiaanse en Duitse troepen tot ze afgelost worden.
Nine Months (1995) Nine Months (1995)
Het leven van Samuel is perfect, wat echter verandert wanneer hij er achter komt dat zijn vriendin zwanger is. Samuel wil de baby niet, maar Rebecca wil zich settelen, ook al zou dat als alleenstaande moeder zijn. Na een ruzie komt Samuel er achter dat hij toch wel erg veel geeft om Rebecca, en besluit haar ten huwelijk te vragen.
Nine to Five (1980) Nine to Five (1980)
Als haar man haar verlaat voor een andere vrouw staat ze er plots alleen voor. Ze krijgt een baan als secretaresse bij een groot bedrijf met een vrouwenonderdrukker als chef. De uitvoerende leiding van de afdeling is in handen van een zeer ervaren vrouw die op het punt staat promotie te maken. Ze krijgt de promotie echter niet, omdat de chef liever een man op de positie heeft. Ze loopt kwaad weg naar een bar en de nieuweling volgt haar om haar te vertellen dat een collega onrechtvaardig ontslagen is. Ook de secretaresse waarvan iedereen zegt dat ze een affaire met de chef heeft, komt erbij. Met zijn drieën roken ze marihuana en fantaseren hoe ze de chef zouden willen vermoorden.
Nines, The (2007) Nines, The (2007)
'The Nines' word gevormd door drie kleinere projecten. In 'The Prisoner' bevindt een tv-ster met veel problemen zich in een benarde situatie in zijn eigen huis. 'Reality television' vormt een kijk achter de schermen van een programma, maar of dat wel zo verstandig is? Als laatste is er 'Knowing' over een beroemde ontwerper van videogames die samen met zijn familie autopech krijgt en vervolgens diep in de problemen zit.
Nineteen Eighty-Four (1984) Nineteen Eighty-Four (1984)
Verfilming van George Orwells gelijknamige boek. Na een atoomoorlog is de wereld verdeeld in drie supercontinenten. Winston Smith woont in Londen, dat de hoofdstad is van Oceania. Hij ondergaat, net als alle mensen, het strakke regime dat wordt uitgeoefend door de staat. De mensen hebben er geen vrijheid en er is een totale afwezigheid van privacy. Big Brother loert altijd en overal met camera's en spionnen. En dan begaat Winston een grote misstap: hij wordt verliefd.
Ninette (2005) Ninette (2005)
Andrés, eigenaar van een dorpswinkeltje dat religieuze ikonen verkoopt, vertrekt naar Parijs om daar zijn oude maat Armando te ontmoeten, wiens saaie leventje niet is wat hij er ooit van had voorgesteld. Ondergebracht in een hotel dat gerund wordt door republikeinse ballingen Pierre en zijn vrouw Bernarda, is Andrés' eerste gedachte om de verrukkingen van het Parijse nachtleven te verkennen. Maar al snel wordt hij verleidt door de guitige Ninette, Pierre's blijkbaar vrijgevochten, bloedmooie blonde dochter, en moet hij excuses verzinnen waarom hij nooit het gebouw verlaat.
Ninfa Plebea (1996) Ninfa Plebea (1996)
Miluzza (Lucia Cara) is de 19-jarige dochter van Nunziata (Stefania Sandrelli), een nymphomane schoonheid. Nunziata en Miluzza leiden een idyllisch leventje onder de Napolitaanse zon, totdat de geallieerden een bombardement uitvoeren op hun dorp en Nunziata wordt gedood. Om in haar onderhoud te kunnen voorzien gaat Miluzza aan het werk in een tomatensausfabriek. De eigenaar van de fabriek kan zijn ogen en handen niet van haar afhouden en ruïneert daarmee haar reputatie. Miluzza wordt al snel het onderwerp van allerlei roddels en is zo goed als vogelvrij verklaard, totdat zij Pietro leert kennen, een gewonde soldaat die met haar een nieuwe toekomst tegemoet gaat.
Ningen Gokaku (1998) Ningen Gokaku (1998)
Yutaka ontwaakt onverwacht uit een coma. De man die hem vele jaren geleden heeft omvergereden probeert z'n schuld af te kopen, z'n vader is op reis, de rest van het gezin verbrokkeld. Zodoende komt Yutaka bij een vriend van z'n vader terecht, die hun landgoed onderhoudt. Langzaam herondekt Yutaka z'n vroegere leven terug, en probeert hij een nieuw leven op te bouwen
Ningen Johatsu (1967) Ningen Johatsu (1967)
Sai Oshima verdwijnt in april 1965 een paar maanden voordat hij in het huwelijk zou treden met Yoshie Hayakawa. Ze doet aangifte bij de politie, maar na anderhalf jaar is er nog steeds geen nieuws. In die periode leert regisseur Imamura Yoshie kennen en wil samen met haar op zoek naar Oshima. De reis door heel Japan wordt op beeld vastgelegd. Tijdens de tocht praten ze met mensen die Sai Oshima hebben gekend. Het blijkt dat Oshima al jaren een dubbelleven leidde en rare dingen deed. Aan de ene kant bleek hij een zorgzame geduldige man die veel waarde hechtte aan het samenzijn met Yoshie, maar aan de andere kant was hij zeer kwistig met vrouwen en had veel geld verduisterd. De relasen zijn voor Yoshie Hayakawa een complete verrassing. Hoe meer zij moeite doet achter de waarheid te komen, des te meer zij verward raakt in een gecompliceerd net.
Ningen no Joken I (1959) Ningen no Joken I (1959)
Tijdens W.O.II werkt een principiele dienstweigeraar, Kaji, als opzichter in een gevangenenkamp. Hij hoopt dat hij hierdoor niet het leger in moet en ook dat hij het lot van de gevangenen iets kan verbeteren. Wanneer enkele Chinese gevangenen een ontsnappingspoging doen, krijgt Kaji de schuld.
Ningen no Joken II (1959) Ningen no Joken II (1959)
Kaji moet door de ongelukkige omstandigheden uit het verleden toch het leger in tijdens W.O.II. Hij helpt een vriend over te lopen naar de Russen en besluit bijna om mee te gaan. Ondanks zijn haat tegen oorlog doet hij toch zijn best om zijn maatjes te helpen, hoewel dezen vrijwel zeker gedoemd zijn te sterven tegen de Russen.
Ningen no Joken III (1961) Ningen no Joken III (1961)
Kaji wordt door de Russen gevangen genomen en naar een kamp in Siberië gestuurd. Omdat hij ooit een bewaker is geweest in een gevangenenkamp wordt hij aangemerkt als oorlogsmisdadiger. Kaji probeert te ontsnappen uit de ellende van de Russische Gulag.
Ninì Tirabusciò: La Donna Che Inventò la Mossa (1970) Ninì Tirabusciò: La Donna Che Inventò la Mossa (1970)
Ten tijde van Koning Umberto I van Monza was er een beruchte zangeres en danseres Maria Sarti, bijgenaamd Ninì Tirabusciò, die schandaal veroorzaakte met haar uitdagende manier van dansen. Haar carrière bereikte een hoogtepunt in het Napolitaans Café Chantant en ze werd wereldberoemd.
Ninja (2009) Ninja (2009)
Een westerling genaamd Casey, die Ninjutsu in Japan studeert, wordt gevraagd terug te keren naar New York om de legendarische Yoroi Bitsu, een gepantserde kist waarin de wapens van de laatste Koga ninja zitten, te beschermen.
Ninja Academy (1990) Ninja Academy (1990)
Opgescheept met een groot aantal miskleunen, moet een taaie ninjitsu meester met een hart van goud hen zien te veranderen in waardige ninja's. Ondertussen krijgt de meester ook nog eens te maken met een oude rivaal.
Ninja Avengers (1987) Ninja Avengers (1987)
Wanneer een gevaarlijke ninja na een aantal jaren uit de gevangenis wordt vrijgelaten, wilt hij wraak nemen op de priester die er voor gezorgd heeft dat hij in de gevangenis terecht kwam. De priester zoekt echter hulp bij een bevriende ninja, wanneer hij hoort dat iemand hem wilt vermoorden.
Ninja Bugei-cho (1967) Ninja Bugei-cho (1967)
Het feodale Japan van de zestiende eeuw was een periode van veel onrust en machtsstrijd tussen krijgsheren. De centrale figuren in deze machtsstrijd zijn Jutaro, wiens vader door zijn eigen volgelingen is omgebracht, en de ninja Kagemaru die de strijd aanbindt met de onderdrukkers van de plaatselijke boeren.
Ninja Bugeicho Momochi Sandayu (1980) Ninja Bugeicho Momochi Sandayu (1980)
De strijd van twee rivaliserende ninjaclans om macht duurt al tientallen jaren en heeft al veel levens gekost. Tijdens een belangrijk moment in deze strijd, stuurt één van de leiders zijn commandant er op uit om twee belangrijke messen te bemachtigen. De twee mysterieuze messen zouden het geheim van ninjitsu bevatten.
Ninja Champion (1985) Ninja Champion (1985)
Nadat een koppel tijdens het kamperen is aangevallen, zijn zowel wel man als vrouw uit op wraak. De man probeert dat, als Interpol agent, via de juridische terwijl zijn vrouw het heel anders wilt aanpakken. Ondertussen worden beide ook nog eens door een stel ninja's in de gaten gehouden.
Ninja Cheerleaders (2008) Ninja Cheerleaders (2008)
April, Courtney en Monica zijn drie mooie, intelligente en stoere eerstejaars studenten. Op het Los Lomas Malas college zijn ze bezig met hun examens, om zo toegang te krijgen tot een belangrijke universiteit. Ook moeten ze hun schoolteam aanmoedigen en hun Sensei redden, die is ontvoerd door de maffia.
Ninja Commandments (1987) Ninja Commandments (1987)
Een kwaadaardige strijder, vergiftigd door het verlangen om de nieuwe leider van het ninja-rijk te worden, vermoordt zijn meester. Vervolgens daagt hij de beste strijder van het rijk uit voor een gevecht om de heerschappij van het ninja-rijk.
Ninja Destroyer (1970) Ninja Destroyer (1970)
Een mijn vol smaragd vormt het twistpunt tussen twee rivaliserende ninjaclans, die beide erg veel over hebben om de winstgevende mijn in hun bezit te krijgen.
Ninja Dragon (1986) Ninja Dragon (1986)
Twee rivaliserende bendes, de 'Furious Foxes' en de 'Black Eagles', terroriseren Sjanghai met hun al tientallen jaren durende conflict. Alleen de 'Ninja Dragon' kan de straten van Shanghai weer veilig maken.
Ninja Empire (1990) Ninja Empire (1990)
De politie wordetafgebluft door een seriemoordenaar die al tientallen jonge prostituees heeft vermoord. De politiecommissaris besluit twee zwaar getrainde ninja-detectives op de zaak te zetten.
Ninja Fist of Fire (1994) Ninja Fist of Fire (1994)
Een afgezette prins probeert zijn onrechtmatige opvolger en diens handlangers te vernietigen, om zo zijn verloren erfenis terug te vorderen. Zijn tegenstanders laten echter niet eenvoudig over zich heen lopen, en huren daarom een ninja in om de prins uit te schakelen.
Ninja Gari (1964) Ninja Gari (1964)
Wadakuro, één van de vier ronin, wordt ingehuurd om te vechten tegen Shogunate's complot om de Gamo Clan te vernietigen, die hun jonge vechter Tanemaru tot Heer van de Samurai willen benoemen. Het wordt een brute strijd op leven en dood waarbij hij zijn samuraizwaard en gevechtskunsten goed zal kunnen gebruiken.
Ninja Hunter, The (1984) Ninja Hunter, The (1984)
Nadat de Wu Tang meester 'Abbot White', de laatste shaolin tempel heeft vernietigd, wilt hij ook de laatste overgebleven shaolin meesters uitroeien. Om hier in te slagen roept hij de hulp in van drie ninja's en hun volgelingen.
Ninja III: The Domination (1984) Ninja III: The Domination (1984)
Een valse Japanse krijger wordt door de politie doodgeschoten, en komt terug op aarde in het lichaam van een bloedmooie vrouw, een aerobics-instructrice, om wraak te nemen.
Ninja in Action (1987) Ninja in Action (1987)
De vader van een vrouw is door een ninja vermoord, en zij zoekt nu wraak. Haar vriend, een uitstekende martial arts vechter, helpt haar hierbij. Samen gaan ze op zoek naar de mysterieuze Mr. X, die verantwoordelijk is voor de moord en leiding geeft aan een gevaarlijke bende.
Ninja Kill (1987) Ninja Kill (1987)
Gordon heeft hulp nodig als Stuart en zijn Purple Ninja's hele gebieden uitmoorden. Bovendien hebben deze mannen de opdracht gekregen om Senator Lama te vermoorden, omdat Senator Cuba graag aan de macht wil komen. Ook al kan Gordon Stuart verslaan, hij roept toch de hulp van zijn vriend David in. Beide moeten Stuart en diens Purple Ninja's verslaan voordat de verkiezingen beginnen...
Ninja Masters of Death (1985) Ninja Masters of Death (1985)
Met een geheime missie, 'Project Daredevil', wil de beruchte Zwarte Ninja Bende de overheid omverwerpen. De Nationale Garde is hulpeloos wanneer de zwarte ninja's de medewerkers van het hoofdkwartier van de overheid gijzelen. Hun enige hoop is gevestigd op de Witte Ninja.
Ninja Mission, The (1984) Ninja Mission, The (1984)
De CIA stuurt een speciale Ninja-afvaardiging naar Rusland. Een belangrijke wetenschapper die het energieprobleem heeft opgelost, wordt samen met zijn dochter gevangehouden in een Russische gevangenis. Een grote, bloedige strijd volgt. De Ninja's hebben min of meer hun traditionele vechtkunst overboord gegooid en schieten nu pijlen af, die ontploffen zodra ze contact maken met menselijk vlees.
Ninja Powerforce (1988) Ninja Powerforce (1988)
In de strijd om de macht, komen twee vrienden tegenover elkaar te staan in een dodelijk gangsteroorlog tussen de beruchte 'rode ninjas' en het 'gouden ninja rijk'.
Ninja Squad (1986) Ninja Squad (1986)
Het 'Ninja Rijk' is in gevaar, wanneer de ninja 'Ivan the Red' uit is op meer macht. Een jonge ninja is de enige die hem kan stoppen.
Ninja Strike Force (1988) Ninja Strike Force (1988)
De ninja Gordon leert van zijn meester dat er een zwaard bestaat dat verborgen magische krachten bezit, en wanneer de leiders van de vijf grote ninja clans vermoord worden, wordt deze gigantische macht ontstopbaar. Wanneer de meester van Gordon wordt vermoord, gaat hij op zoek naar de andere meesters om te voorkomen dat deze ook vermoord worden en de kracht 'van het zwaard' vrijkomt.
Ninja Terminator (1985) Ninja Terminator (1985)
Drie Ninjitsu-studenten zijn op zoek naar het "Golden Ninja Warrior" beeld, een beeld dat toverkrachten zou bezitten.
Ninja the Protector (1986) Ninja the Protector (1986)
Wanneer vervalste dollarbiljetten opduiken in Hong Kong gaat de 'International Special Unit', onder leiding van de ninja Jason Hart, op onderzoek uit.
Ninja Thunderbolt (1985) Ninja Thunderbolt (1985)
De genadeloze en corrupte Jackal Chan staat aan het hoofd van een miljarden dollars coöperatie en zijn rechterhand is zijn dochter Sara. Samen plannen ze om hun kostbare Jade Paard te laten stelen en zo het geld van de verzekering op te strijken. Shima, een ninja, wordt gestuurd om het Jade Paard terug te stelen, maar Sara stuurt hem haar lijfwacht achterna om hem te vermoorden. Als Sara's lijfwacht wordt vermoord, keert Shima terug om zijn geld op te eisen met alle gevolgen van dien...
Ninja vs. Bruce Lee (1977) Ninja vs. Bruce Lee (1977)
Tijdens zijn zoektocht naar een fortuin aan goud, krijgt Bruce te maken met de kwaadaardige Vice Lord en zijn bende de Black Dragon Society. Deze boosaardige lieden zijn eveneens op zoek naar de goudschat.
Ninja Vs. Shaolin Guard (1984) Ninja Vs. Shaolin Guard (1984)
President Yuen eist dat de monniken van Shaolin de Gouden Sutra van Da Mor opgeven. Wanneer zij weigeren huurt Yuen de Ninja in om de weerstand te breken. Het is nu aan de wachters van Shaolin om hun schat te beschermen.
Ninja's Force (1984) Ninja's Force (1984)
Een professor en zijn gehandicapte dochter worden vermoord door een ninja die een formule van de professor wil. De senator stuurt twee mannen naar Japan om de ninja op te sporen en terug te brengen naar de Verenigde Staten. Beide komen terecht in een geheime ninja-orde. Het gevecht om de formule tegen de ninja-orde kan beginnen ...
Ninja: Silent Assassin (1987) Ninja: Silent Assassin (1987)
Wanneer politie-inspecteur Alvin zowel zijn badge als zijn vrouw verliest door toedoen van de drugshandelaar (en ninja) Rudolph, zweert hij wraak te nemen. De speurtocht van Alvin brengt hem uiteindelijk in Hong Kong, waar hij hoopt voor eens en altijd met Rudolph af te rekenen.
Ninjas, Condors 13 (1987) Ninjas, Condors 13 (1987)
Nadat Brian getuige is geweest van de moord op zijn vader, wordt hij zelf van de dood gered door politieagent Tyler en door hem opgeleid als ninja. Jaren later heeft Brian het goede pad afgezworen en werkt hij voor de misdadiger Lucifer. Wanneer Brian in opdracht van Lucifer Tyler moet vermoorden, besluit hij de bende van Lucifer te verlaten en Tyler te gaan beschermen.
Ninjo Kami Fusen (1937) Ninjo Kami Fusen (1937)
Japan, 18e eeuw ten tijde van het Tokoegawa bewind. Het verhaal speelt in een arm gedeelte van Tokio, waar aan lager wal geraakte samurai naast mensen uit een lagere sociale klasse naast elkaar wonen. Matajuro, een samurai zonder meester (ronin) maakt zijn dagen vol met het zoeken naar werk en zijn vrouw Otaki met het maken van papieren ballonnen. Wanneer buurtgenoot en kapper Shinza op een regenachtige dag besluit de dochter van een rijke koopman te ontvoeren en losgeld te eisen, betrekt hij Matajuro en Shinza in zijn plan door de jonge vrouw bij hen in het huis te verbergen.
Niño de Barro, El (2007) Niño de Barro, El (2007)
Buenos Aires 1912. De stad word getroffen door een reeks vreselijke moorden. De tienjarige Mateo (Juan Ciancio) draagt een geheim met zich mee; soms voeren zijn gedachten hem naar donkere plaatsen waar hij nog nooit is geweest. Op een van die plaatsen is hij ooggetuige van een van de brute moorden. Als zijn geheim uitkomt wordt hij door veel mensen verdacht de moordenaar te zijn. De moorden gaan door en zijn moeder start een onderzoek naar de herkomst van zijn visioenen.
Niño de la Luna, El (1989) Niño de la Luna, El (1989)
Een obscuur en magisch avonturenverhaal, waarin een weeskind met occulte krachten, dat wordt vastgehouden in een claustrofobisch, Orwelliaans instituut in het na-oorlogse Europa, is opgedragen om de wereld te redden met zijn bovennatuurlijke gaven. De reis brengt hem naar het hart van Afrika. In de film komen rationele uiteenzettingen aan bod over bovennatuurlijke ontwikkelingen.
Niño de las Monjas, El (1959) Niño de las Monjas, El (1959)
Een kind wordt aan de poort van een klooster te vondeling gelegd. De zusters besluiten de jongen zelf op te voeden. Ze worden daarbij geholpen door een tuinier, die zelf een jonge dochter heeft. De knaap groeit op en wil een stierenvechter worden. Dat is niet naar de zin van zijn pleegvader, maar de jongen houdt vol en triomfeert met zijn talent.
Niño Es Nuestro, El (1973) Niño Es Nuestro, El (1973)
Twee verliefde adolescenten krijgen een kind. Omdat ze nog zo jong zijn wil men het kind van hen afnemen. Ze worden door hun families alle drie van elkaar gescheiden. Maar de twee jonge mensen zullen vechten tegen de rest van de maatschappij omdat ze het niet kunnen aanvaarden dat het kind opgevoed zou worden zonder dat het ooit zijn eigen ouders gekend heeft.
Ninotchka (1939) Ninotchka (1939)
Drie Russische spionnen (Buljanoff, Iranoff, Kopalski) worden naar Parijs gestuurd om de juwelen van een Russische aristocraat te verkopen. Als ze eenmaal in Parijs zijn, raken ze gewend aan het prachtige, kapitalistische leven aldaar. Om daar een eind aan te maken stuurt Moskou kameraad Ninotchka naar Parijs. Maar daar wordt Ninotchka verliefd op de zorgeloze vrijgezel Leon.
Ninth Configuration, The (1980) Ninth Configuration, The (1980)
De nieuwe officier dr. Kane arriveert in het militair psychische hospitaal waar hij komt te werken. Hij doet zijn uiterste best zijn patiënten te genezen, maar is zelf hard op weg krankzinnig te worden. Het helpt ook al niet dat het hospitaal in een oud, duister kasteel is gehuisvest dat de stuipen op het lijf jaagt.
Ninth Gate, The (1999) Ninth Gate, The (1999)
Dean Corso, een boekendetective, gaat op zoek naar zeldzame boeken. Op een dag krijgt hij van een zekere Boris Balkan de opdracht om de echtheid van het 17e-eeuwse boek “De 9 Poorten” van het Rijk der Schimmen na te gaan. Er zijn over de hele wereld maar drie exemplaren van dit satanische boek overgeleverd, maar slechts één ervan heet authentiek te zijn. Wie het juist hanteert, zou in de mogelijkheid zijn de Duivel in hoogst eigen persoon op te roepen. Om de drie boeken - en in het bijzonder, de negen geheimzinnige gravures - met elkaar te vergelijken, reist Corso van New York naar Toledo, Parijs en Sintra in Portugal. Moord en dood blijken hem daarbij te achtervolgen, net als twee raadselachtige vrouwen. De ene, Mrs. Telfer, maakt ook jacht op het boek. De andere is een zeer vreemde vrouw, die hem steeds lijkt te beschermen.
Nippon Chinbotsu (1973) Nippon Chinbotsu (1973)
Japan wordt geteisterd door een reeks verschrikkelijke aardbevingen en vulkaanuitbarstingen, en begint langzaam in de zee te verdwijnen. Japanse en Amerikaanse wetenschappers proberen met man een macht te voorkomen dat Japan volledig in zee verdwijnt.
Nippon Konchuki (1963) Nippon Konchuki (1963)
Tome Matsuki wordt in 1918 als buitenechtelijk kind geboren in een familie uit de lagere klasse. Ze wordt mishandeld door haar stiefvader en verlaat later haar man als deze een kind bij de dienster heeft verwekt. Ze vertrekt vanuit het kleine plattelandsdorp naar het grote Tokio en komt daar uiteindelijk te werken in een bordeel, waar ze snel furore maakt. Toch probeert Tome wanhopig uit de armoede te ontkomen en te voorkomen dat haar dochter in dezelfde cirkel van armoede terechtkomt als zijzelf.
Niqiu Ye Shi Yu (2005) Niqiu Ye Shi Yu (2005)
Niqiu (Modderkruiper), een pas gescheiden plattelandsvrouw, verhuist met haar twee dochters naar Peking in de hoop op een beter leven. Ze ontmoet daar een man die toevallig óók Niqiu heet. Deze belooft haar gouden bergen als ze een relatie met hem aan zou willen gaan. Aanvankelijk weigert ze bot zijn aanzoek, maar gedurende het gezamenlijke ploeteren in de duistere achterkant van het welvarende Peking begint ze toch warme gevoelens voor hem te ontwikkelen...
Nirgendwo in Afrika (2001) Nirgendwo in Afrika (2001)
Een Joodse familie vlucht in 1938 voor het Nazi-regime naar Kenia. Waar ze voorheen een luxueus leventje hadden, moeten ze hun bestaan weer opnieuw zien op te bouwen. Vader Walter, een advocaat, gaat op de boerderij werken, terwijl moeder Jettel elke vorm van aanpassen afwijst. Jonge dochter Regina is de enige die haar draai in Afrika kan vinden. Ze maakt er vrienden en omarmt de cultuur. Later krijgt ook zij de drang haar identiteit te vinden, terwijl aan de andere kant van de wereld een oorlog woedt.
Nirvana (1997) Nirvana (1997)
Jimi, een succesvolle computergame designer, ontdekt dat zijn laatste product besmet is door een virus, waardoor Solo, het hoofdkarakter, tot leven komt. Nu moet Jimi op zoek naar hulp om het virus te bestrijden of anders het spel te verwijderen.
Nishabd (2007) Nishabd (2007)
Vijay (Amitabh Bachchan) is een 60-jarige fotograaf, die zich toelegt op sensuele fotografie. Wanneer de 18-jarige vriendin van zijn dochter toestemt om zich te laten fotograferen, worden Vijay en zijn jonge fotomodel langszaam verliefd op elkaar en belanden zij in een ongewone relatie.
Nishi no Majo ga Shinda (2008) Nishi no Majo ga Shinda (2008)
Mai is een meisje van 13 die lijdt aan astma en weigert sinds kort naar school te gaan. Haar ouders besluiten haar naar haar grootmoeder te brengen die op het platteland leeft. Er wordt over gespeculeerd dat grootmoeder een heks is dus Mai vraagt haar om hekslessen. Grootmoeder stemt daar mee in maar de lessen gaan uiteindelijk over verantwoordelijkheid nemen in het leven. Gebaseerd op een populair Japans kinderboek van Kaho Nashiki uit 1994.
Nissa... Wa Nissa (1999) Nissa... Wa Nissa (1999)
Casablance 1997. Zakia is TV-journaliste en presenteert een uitzending ten voordele van de vrouw. Haar passie en haar ondernemend karakter worden niet altijd bij haar collega's geapprecieerd. Haar privé-leven is evenmin rozegeur en maneschijn. In haar ontmoetingen met drie vriendinnen vindt ze kracht en solidariteit. Samen overwinnen ze de verrassingen van het leven.
Nitaboh (2004) Nitaboh (2004)
Nitaboh wordt op jonge leeftijd door een ernstige ziekte getroffen, waardoor hij voor de rest van zijn leven blind is. Hij erft een shimasen-gitaar van zijn moeder. Vanaf dat moment gaat Nitaboh door het leven als de blinde, rondreizende muzikant. Met de hulp van zijn vrienden en zware trainingen ontwikkelt hij een nieuwe speelstijl, de Tsugaru.
Nitro (2007) Nitro (2007)
Max leidt een goed leven met zijn vrouw Alice en hun zoon Theo, totdat Alice een slecht hart blijkt te hebben en moet wachten op een dringende harttransplantatie. Max belooft Theo dat hij Alice zal redden, maar om die belofte na te komen moet hij een hart vinden, en wel zeer snel. Daar de tijd gauw opraakt en hij een oplossing voor het probleem moet zien te vinden, knoopt Max opnieuw aan met zijn criminele verleden. Maar deze beslissing zal zijn leven zodanig hard veranderen.
Nitten Røde Roser (1974) Nitten Røde Roser (1974)
Brehmer heeft zijn vriendin verloren tijdens een auto-ongeluk door toedoen van een dronken chauffeur. Er zaten drie inzittenden in de auto die haar ramde. Nadat hij ontslagen wordt uit het ziekenhuis, probeert hij een nieuw leven te beginnen, maar kan zijn overleden vriendin niet vergeten en beraamt een wraakactie tegen de inzittenden van de auto.
Nitwits, The (1935) Nitwits, The (1935)
Johnny en Newt zijn twee leeghoofden die aan de cigaretten-balie werken bij een platenmaatschappij, van eigenaar Lake. Johnny verdeelt zijn vrije tijd met zijn vriendin, de secretaresse van Lake. Terwijl Newt druk bezig is nieuwe apparaten te bedenken, waaronder een elektrische stoel die de waarheid uit mensen moet krijgen. Lake, die al niet geliefd is, heeft vele vijanden gemaakt in zijn carriere, hieronder zijn assistent en een tekstschrijver. Ook zijn zijn vrouw moet niets meer van hem hebben, na een slippertje. Zodra Lake een brief krijgt van de "zwarte weduwe", waarin geld wordt geeist, is het onduidelijk van wie die brief afkomstig is. Lake huurt een privé detective in om te onderzoeken wie zoiets doet. Maar als Lake dood wordt gevonden in zijn kantoor valt het verdacht op Mary, zijn secretaresse. Johnny doet wat een vriend moet doen, en geeft zich aan als de "moordenaar", terwijl Newt alles doet om zijn vriend weer vrij te krijgen.
Niu-Peng (1989) Niu-Peng (1989)
Een jongen van dertien jaar zit gevangen in een Chinees heropvoedingskamp omdat hij tijdens de Culturele Revolutie naar 'opruiende redevoeringen' op verboden grammofoonplaten heeft geluisterd. Hij legt contact met een jonge dief en een oude monnik. De autoriteiten willen echter een gevangene vrijlaten die zijn gedrag het meest verbetert, wat een onterende concurrentiestrijd ontketent.
Niwemang (2006) Niwemang (2006)
Een groep Koerdische musici reist als nomaden door Iraans Koerdistan om er een concert te geven. Graag willen ze ook een zangeres meenemen. Maar omdat vrouwen in Iran niet mogen zingen, veranderen allerlei obstakels deze reis in een magisch avontuur.
Nixon (1995) Nixon (1995)
De film vertelt het verhaal van Richard M. Nixon, voormalig president van de Verenigde Staten. De film begint met de inbraak in het Watergate-gebouw, wat uiteindelijk het vroegtijdige einde van zijn presidentschap zou betekenen.
Nô (1998) Nô (1998)
De film speelt in 1970 en springt heen en weer tussen twee lokaties. Ten eerste het Japanse Osaka, waar toneelspeelster Sophie een rol speelt in een traditionele slaapkamerklucht van Feydeau in het Canadese paviljoen van de wereldtentoonstelling. En ten tweede Montreal in het Canadese Quebec, waar haar vriend Michel drie vrienden over de vloer heeft die betrokken zijn bij terroristische acties voor de afscheiding van Quebec. Terwijl Sophie in Japan verwikkeld raakt in situaties die het kluchtige gedoe van Feydeau lijken te imiteren, wordt ver van haar vandaan Michel meegezogen in een uit de hand lopende politieke radicalisering.
No Alibi (2000) No Alibi (2000)
Bob Lessing is een jonge zakenman op weg naar de top. Wanneer hij zijn Mercedes uitleent aan zijn broer, een kleine crimineel, wordt hij onbewust het doel van een meedogenloze misdadiger.
No Bad Days (2008) No Bad Days (2008)
Op het mooie schiereiland, Yucatán Peninsula, worden kostbare kunststukken uit de Maya-cultuur door een stel gemene schatzoekers gestolen. Maar al snel ziet de groep hun meest lastige tegenstander onder ogen: een onvoorspelbare, ruige ex-militair die daar tot zichzelf probeerde te komen. Hij wordt opgejaagd door de jungle en ontmoet een eigenwijze Amerikaanse vrouw die op zoek is naar haar verdwenen moeder, een archeologe die op de verkeerde plek was op het verkeerde moment.
No Blade of Grass (1970) No Blade of Grass (1970)
Als er een gevaarlijk virus uitbreekt verandert de wereld in een archistisch en chaotische plek. Architect John Custance en zijn familie maken de tocht van Londen naar het platteland (in het noorden van Engeland) waar de broer van John een boerderij heeft. Hier hopen ze voedsel en een veilige plek om te wonen te vinden. Onderweg komen ze vijandige soldaten en motorbendes tegen, maar ook mensen die zich bij hen aansluiten.
No Child of Mine (1997) No Child of Mine (1997)
Als Kerry tien jaar is, lijkt ze een doodnormaal vrolijk schoolmeisje. Maar schijn bedriegt. Haar ouders zijn gescheiden, haar moeder slaat haar niet alleen regelmatig maar ze misbruikt haar ook sexueel, haar vader dwingt haar tot prostitutie, en de nieuwe vriend van haar moeder verkracht haar. Op dertienjarige leeftijd weet ze uit deze hel te ontsnappen door Childline, een organisatie voor kindermisbruik, te bellen, waarna ze wordt opgevangen in een tehuis. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
No Code of Conduct (1998) No Code of Conduct (1998)
Jacob Peterson en zijn partner Paul DeLucca ontdekken bij toeval een geweldig heroïne transport vanuit Mexico, met een waarde van meer dan 50 miljoen en bestemd voor de lokale autoriteiten. Wat Jacob en Paul niet weten is dat inspecteur Bill Peterson, de vader van Jacob samen met John Bagwell, een speciale agent van de Narcotica Brigade, bezig zijn met een geheim onderzoek.
No Contest (1994) No Contest (1994)
Een groep meedogenloze internationale terroristen, gijzelen tijdens de Miss Galaxy verkiezing de presentatrice Sharon en enkele deelneemsters. De terroristen gebruiken hypermoderne explosieven en zwaar geweld om de eis van tien miljoen dollar in te willigen. In samenwerking met ex-CIA agent Crane, gaat Sharon de keiharde confrontatie aan met de terroristen. Een geweldadige ontknoping volgt.
No Contest II (1997) No Contest II (1997)
Sharon en Jack zijn net in een museum als terroristen het personeel gijzelen om een unieke vaas te stelen. De vaas bavat bollen met dodelijke Xaphanine kristallen, het nooit ontdekte geheime gas van de Nazi's. In het kat- en Muis- spel met de nietsontziende gangsters is het doden of gedood worden.
No Country for Old Men (2007) No Country for Old Men (2007)
Nadat een jager vlakbij de Rio Grande enkele lijken, heroïne en meer dan $2 miljoen aan contant geld ontdekt volgt een spoor van geweld en ravage. Hij komt terecht in een benarde situatie waarin de overlevenden van de verkeerd gelopen drugsdeal, jacht op hem maken.
No Dead Heroes (1987) No Dead Heroes (1987)
Luitenant Cotter wordt achtergelaten in Vietnam en valt in de klauwen van Mittovich, een KGB'er, die Cotter als proefdier gebruikt. Cotter krijgt een chip, waardoor hij een verschrikkelijke moordmachine wordt. Zijn collega luitenant Sanders probeert hem te stoppen.
No Deposit, No Return (1976) No Deposit, No Return (1976)
Twee stuntelige inbrekers kidnappen de kleinkinderen van een bekende miljonair. De kinderen vinden het gelukkig niet zo erg, omdat de inbrekers eigenlijk best aardig zijn. Meer nog: ze hebben het zelfs zo goed naar hun zin dat ze het vertikken om nog terug naar de kostschool te gaan.
No Desearás al Vecino del Quinto (1970) No Desearás al Vecino del Quinto (1970)
Pedro Andreu is een gynaecoloog die een praktijk opent in een provinciaal stadje onder de rook van Madrid. De echtgenoten van zijn patiëntes zijn echter niet blij met de knappe nieuwkomer, waardoor de dokter weinig voet aan de grond krijgt. Ondertussen heeft Antón Gutiérrez, de kleermaker, het razend druk met vele cliëntes, want Antón, met zijn pruik, zijn verwijfde maniertjes en zijn dameshondje, is nu eenmaal een man waarin andere mannen geen rivaal zien. Maar wanneer Pedro voor zaken naar Madrid gaat en daar door een vriend wordt meegenomen naar een nachtclub, ziet hij ineens een heel andere Antón dan men thuis gewend is!
No Dessert, Dad, Till You Mow the Lawn (1994) No Dessert, Dad, Till You Mow the Lawn (1994)
Op aandringen van de kinderen proberen Ken en Carol door middel van zelfhypnose-tapes te stoppen met roken. De kinderen komen er achter dat ze met deze techniek hun ouders kunnen manipuleren en vanaf dat moment hebben de kinderen alles in de hand. De vader des huizes doet het huishouden en de moeder van de kinderen heeft een baan gezocht. Er worden alleen nog maar snacks gegeten. Alles lijkt goed te gaan, maar dan vertonen de tapes enige slijtage.
No Dia dos Meus Anos (1992) No Dia dos Meus Anos (1992)
Het zesjarige jongetje Miguel (André Costa) is bijna jarig. Van de vele vragen die de jongen bezighouden is het mysterie van zijn vaders afwezigheid het meest onoplosbaar. Op zijn verjaardag zal alles duidelijk worden.
No Direction Home: Bob Dylan (2005) No Direction Home: Bob Dylan (2005)
De documentaire geeft een intiem beeld van zanger en tekstschrijver Bob Dylan tijdens de beginperiode van zijn muzikale carrière van 1961 tot 1966. De film bevat nooit eerder vertoonde beelden en interviews met artiesten en musici wiens levens indertijd met dat van Bob Dylan verweven waren. Dylan spreekt openlijk en uitgebreid over deze kritieke periode van zijn carrière, waarbij hij ingaat op zijn reis van Hibbing, Minnesota naar Greenwich Village, New York waar hij het middelpunt werd van culturele en muzikale revolutie, waarvan de effecten vandaag de dag nog steeds waargenomen worden.
No Dispares contra Mí (1961) No Dispares contra Mí (1961)
David, een jonge student in rechten, walgt van alles om zich heen. Op een dag krijgt hij een kettingbrief waarin staat dat als hij geld overschrijft naar enkele andere personen, hij in ruil veel meer zal ontvangen. Hij besluit hem naar verschillende personen door te sturen, maar één zijn brieven wordt door de politie onderschept. Voordat de commissaris, een oude vriend van zijn vader, het te weten komt, ziet David een agent en vlucht weg. Achteraf beseft hij dat hij dit beter niet gedaan had.
No Down Payment (1957) No Down Payment (1957)
Vier pasgetrouwde stellen wonen in een voorstad van Los Angeles. David en Jean Martin zien hun relatie langzaam afbrokkelen nadat Jean verkracht werd door Troy, een alcoholistische oorlogsveteraan. Ondertussen wil Leola, de vrouw van Troy, graag een gezin stichten, maar hij wil geen kinderen. De hardwerkende Herman Kreitzer probeert een nieuw huis te vinden voor zijn Japans-Amerikaanse assistent Iko, maar zijn echtgenote Betty raadt Herman echter af om Iko te helpen. Jerry Flagg, een autoverkoper, vergrijpt zich aan alcohol om al zijn teleurstellingen weg te drinken, terwijl zijn vrouw Isabelle zichtbaar lijdt onder zijn problemen.
No Drums, No Bugles (1972) No Drums, No Bugles (1972)
Een soldaat uit de burgeroorlog deserteert omdat hij niemand wil vermoorden. Hij weet zich te verbergen in een grot, waar hij langzaam één wordt met de natuur.
No End in Sight (2007) No End in Sight (2007)
Een weergave van de aanleiding, het moment en de nasleep van de inval in Bagdad in 2003 door de Amerikanen. Welke motivaties speelden een rol voor Bush en de zijnen om over te gaan tot een inval en bezetting? Guerilla-oorlog, verdeling onder Iraakse veldheren, criminaliteit en anarchie beheersen het huidige Irak en niemand wil de schuld op zich nemen. Waar moet dit alles eindigen?
No Escape (1953) No Escape (1953)
Als alle bewijzen in een moordzaak wijzen in de richting van een jonge vrouw, besluit haar vriend, een politie-detective, om een bar-pianist ervoor op te laten draaien. De vrouw, die weet dat zij en de pianist onschuldig zijn, helpt hem om te ontsnappen en ze gaan achter de echte moordenaar aan.
No Escape (1994) No Escape (1994)
Absolom is een gevangenen-eiland 200 mijl van de kust, waar gevangenen gedropt en aan hun lot overgelaten worden. Voor zover de gevangenen weten is er geen bewaking, maar ook geen mogelijkheid om te ontsnappen. Robbins wordt bij de slechte gevangen gedropt maar hij weet te ontsnappen en komt bij gevangen aan de andere kant van het eiland. Zij proberen een nieuwe samenleving voor zichzelf op te richten, maar Robbins is niet van plan om op dit eiland te blijven.
No Escape, No Return (1993) No Escape, No Return (1993)
De drie beste agenten van Los Angeles werken undercover om te infiltreren in een drugsbende. Op de eerste dag ontketent zich een oorlog tussen de drie agenten en de drugs koningen. Dit leidt tot vele doden, waaronder twee politiemensen en er wordt 100.000 dollar vermist. Als de drie agenten de slachtoffers en het verdwenen geld in de schoenen wordt geschoven, veranderen ze in levende schietschijven en zullen ze moeten vechten tot het bittere einde. Niet alleen om hun naam te zuiveren..... maar ook om te overleven.
No Exit (1995) No Exit (1995)
Professor John Stoneman is professor aan een universiteit. John moet niets van geweld hebben en probeert elke situatie vredig op te lossen. Wanneer een stel aso's zijn zwangere vrouw neersteken, overlijdt de baby. De brute mishandeling wordt gadegeslagen door een man die illegale gevechten op leven en dood organiseert. De man ontvoert John in de hoop dat John zijn woede tijdens een gevecht om zal zetten in een bloederig gevecht. John weigert echter, maar zodra het leven van zijn vrouw in gevaar komt lijkt hij geen keus te hebben.
No Greater Love (1996) No Greater Love (1996)
Bij de ramp met de Titanic verliest Edwina haar verloofde en haar ouders en blijft ze alleen over met haar twee broers en haar zus. Terug in Bonn zet ze alles op alles om de uitgeverij van haar ouders te redden. Ze heeft geen tijd voor de liefde, totdat ze de getrouwde Patrick leert kennen.
No Habrá más Penas ni Olvido (1983) No Habrá más Penas ni Olvido (1983)
Jaren 70, een klein provinciestadje in Argentinië. Er ontstaat een conflict tussen linkse en rechtse aanhangers van Peron, hetgeen uiteindelijk uitloopt in een meedogenloze moordpartij.
No Highway (1951) No Highway (1951)
Een Amerikaan bij een een Brits onderzoekscentrum voor luchtvaart doet onderzoek naar metaalmoeheid. Ook thuis zit hij de hele tijd te zoeken in wetenschappelijke documenten en zijn dochtertje zorgt voor zichzelf. Nu zit de Amerikaan zelf voor de eerste keer in het vliegtuig en probeert ze aan hun verstand te krijgen dat er een grote kans bestaat dat het mis gaat.
No Holds Barred (1989) No Holds Barred (1989)
Rip (Hulk Hogan) is een superster in de ring die door de steenrijke Brell (Kurt Fuller) wordt benaderd om voor een concurrerend TV-station te werken. Rip weigert en Brell is des duivels. Hij probeert Rip het leven zuur te maken en gaat op zoek naar die ene tegenstander die Rip kan verslaan. Die vindt hij in de persoon van Zeus (Tom 'Tiny' Lister Jr.), een nietsontziende moordmachine. Zeus en Rip zullen elkaar ontmoeten in de ring. Het wordt een gevecht zonder regels, zonder scheidsrechter, waarin alles mag… en slechts één de ring zal verlaten!
No il Caso È Felicemente Risolto (1973) No il Caso È Felicemente Risolto (1973)
Fabio is een eenvoudige ambtenaar die tijdens het vissen getuige is van een moord. Uit angst rijdt hij weg om aangifte te doen bij de politie, maar omdat hij het gevoel heeft dat hij wordt achtervolgd, wacht hij ermee tot de volgende ochtend. In de tussentijd heeft de moordenaar zelf al aangifte gedaan en Fabio als moordenaar aangewezen. Fabio komt hierdoor in een gerechtelijke mallemolen terecht, waarin niemand hem meer gelooft, behalve één journalist. Samen doen ze er alles aan om de echte moordenaar te vinden.
No Kidding (1960) No Kidding (1960)
Een jong en pasgetrouwd stel erft een landgoed en besluit om dat om te bouwen tot een zomerkamp voor kinderen van rijke ouders. Natuurlijk gaat niet alles van een leien dakje. Zowel de kinderen als de personeelsleden blijken onhandelbaar, waardoor er van alles fout gaat.
No Laughing Matter (1998) No Laughing Matter (1998)
Emma is de moeder van een tienerzoon. Zo'n tien jaar geleden is haar man om het leven gekomen tijdens zijn werkzaamheden als agent. Ze heeft alles nog altijd niet verwerkt en zoekt troost in de drank. Wanneer haar getalenteerde schoolgaande zoon een kind verwekt bij een klasgenootje, lijkt het drama compleet.
No Limit (1935) No Limit (1935)
George Shuttleworth is er van overtuigd dat hij de Isle of Man races kan winnen. Tijdens de oefeningen breken de remmen van George's motor 'The Shuttleworth snap', die hij zelf heeft gemaakt. Hierdoor breekt hij het TT ronde record, en wordt terplekke een motor- ster. Terwijl de grote race nadert, realiseert George zich dat zijn jaloerse tegenstanders hem willen stoppen van deelname aan de Isle of Man races.
No Looking Back (1998) No Looking Back (1998)
Charlie keert na een paar jaar terug naar het dorp waar hij vandaan komt. Zijn voormalige vriendin Claudia heeft ondertussen een vriend, Michael, en zij zijn zo goed als verloofd. Maar Charlie legt zich daar niet bij neer want hij wil Claudia terug.
No Man of Her Own (1932) No Man of Her Own (1932)
Babe Stewart (Clark Gable) speelt tijdens het kaarten vals als een vervelende agent hem betrapt en probeert op te pakken. Hij ontmoet tijdens zijn onderduiken een eenzame terughoudende bibliothecaresse, Connie (Carole Lombard). De twee gaan trouwen en keren terug naar de stad. Babe begint weer met zijn gok- en valsspeel praktijken, terwijl zijn vrouw dat niet in de gaten heeft. Wanneer zij wel achter zijn "tweede leven" komt dwingt ze hem ermee te stoppen. Babe voelt zich schuldig en vertelt dat hij de beslissing heeft genomen om zichzelf aan te geven bij de politie...
No Man of Her Own (1950) No Man of Her Own (1950)
De arme en zwangere Helen Ferguson is door haar vriend Steve Morley verlaten.Ze neemt de identiteit aan van de zwangere Patrice Harkness, die bij een treinongeluk omgekomen is. De schoonfamilie van Patrice Harness kenden haar niet en Helen en haar baby worden in de familie opgenomen. Helen’s ex-vriend Steve komt achter haar bedrog en gaat Helen chanteren.
No Man's Land (1987) No Man's Land (1987)
Benjy Taylor (D. B. Sweeney) is een politieman die gek is op dure en snelle auto's, met name Porsches. Ted Varrick (Charlie Sheen) is een jonge rijke autodief. Z'n specialiteit: Porsches. Benjy krijgt van z'n chef Bracey (Randy Quaid) opdracht om te infiltreren als automonteur bij een 'Chop Shop', een garage bedrijf waar gestolen auto's binnen een paar uur van identiteit wisselen. Om Varrick's vertrouwen te winnen, wordt Benjy al snel een zeer professionele autodief. Wat Benjy niet kan vermoeden was dat er een zekere vriendschap zou ontstaan en hij geniet van z'n plotseling zeer luxe leventje. Dan ontdekt Varrick dat hij een politieman is en Benjy moet kiezen...
No Man's Land (2001) No Man's Land (2001)
Het is 1993 en de oorlog in Bosnie-Herzegovina is in volle gang. Een Serviër en een Bosniër, elkaars aartsvijanden, komen samen terecht in een loopgraaf. Daar zitten ze vast en zullen ze moeten samenwerken. De VN krijgt er lucht van en probeert ze te helpen maar is door de eigen regels met de handen op de rug gebonden.
No Man's Land: Reeker 2 (2008) No Man's Land: Reeker 2 (2008)
Sheriff Reed en zijn zoon trekken samen door Mexico, op jacht naar een groep gevaarlijke bankovervallers. Maar dan ontdekken de sheriff en zijn zoon dat ze te maken hebben met een veel gevaarlijkere en gruwelijkere vijand, de Reeker. En zo veranderen ze van de jagers in de slachtoffers en moeten zij vluchten voor hun leven.
No Maps for These Territories (2000) No Maps for These Territories (2000)
In april 1999 stapt schrijver William Gibson, uitvinder van het woord cyberspace, in een limousine vol met digitale opnameapparatuur. Samen met regisseur en interviewer Mark Neale maakt hij een trip door Noord-Amerika, terwijl hij op een humoristische en openhartige manier vertelt over zijn leven en werk. Tegelijkertijd levert Gibson ook commentaar op de wereld, die steeds meer op die uit zijn romans begint te lijken.
No Maps on My Taps (1979) No Maps on My Taps (1979)
Aan de hand van vele foto's en filmfragmenten schetst deze documentaire een beeld van de opkomst van de Afro-Amerikaanse jazzmuziek in de jaren '30 van de vorige eeuw. Het belangrijkste onderwerp is het tapdansen, wat op de jazzmuziek werd gedaan. Met verschillende profielschetsen van bekende namen uit die tijd, zoals John Bubbles, Sandman Sims, Chuck Green en Bunny Briggs.
No Mercy (1986) No Mercy (1986)
Tijdens de arrestatie van gangsterbaas Losado komt de partner van politieman Jilette om. Jilette is vastbesloten zich te wreken en ontvoert de bloedmooie Duvall, de minares van Losado. Er ontspint zich een strijd op leven en dood wanneer Jilette valt voor de charmes van Duvall en een sadistische Losado alles op alles zet om haar terug te krijgen.
No Minor Vices (1948) No Minor Vices (1948)
Een succesvolle kinderpsycholoog en zijn vrouw krijgen spijt van de dag dat ze zich inlieten met een excentrieke jonge kunstenaar. Hij is nu namelijk bezig hun medische praktijk en hun huwelijk naar de vernieling te helpen, nadat hij is uitgenodigd door de psychiater.
No More Ladies (1935) No More Ladies (1935)
Marcia Townsend Warren is getrouwd met een vrouwenverslinder die ze niet helemaal vertrouwt. Hij is zijn oude leven als versierder nog niet helemaal afgeleerd en ze ziet hem vaak bij andere vrouwen. Daarom probeert ze hem jaloers te maken door met andere mannen te flirten.
No Name on the Bullet (1959) No Name on the Bullet (1959)
Huurmoordenaar John Gant (Audie Murphy) arriveert in een klein stadje. Niemand heeft een idee wie zijn volgende slachtoffer is. Vele bewoners van de stad hebben wel iets op hun kerfstok, waardoor bijna iedereen denkt dat de professionele moordenaar op zoek is naar hen.
No Night Is Too Long (2002) No Night Is Too Long (2002)
Het zit de knappe Tim Cornish mee: hij studeert aan de universiteit, is intelligent en krijgt heel wat aandacht van de meisjes. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft hij al vele harten gebroken en daar bleef hij nooit lang bij stilstaan. Maar dat verandert wanneer hij die ene tegenkomt die de passie hoog doet oplaaien.
No One Can Hear You (2001) No One Can Hear You (2001)
Een vreedzaam dorpje wordt opgeschrikt door de brute moord op een familie. Radiojournaliste Trish, die de slachtoffers kende, heeft weinig vertrouwen in de lokale sheriff en gaat zelf op onderzoek uit. De sheriff denkt in een verdronken zwerver de moordenaar gevonden te hebben, totdat er nog een familie wordt vermoord.
No One Could Protect Her (1996) No One Could Protect Her (1996)
Tijdens de afwezigheid van haar man wordt Jessica Rayner in haar eigen huis aangevallen door een verkrachter c.q potentiele moordenaar. De politie kan geen aanknopingspunt vinden. Intussen gaan de aanvallen door. De dader concentreert zich voornamelijk op de buurt waar de familie Rayner woont. Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.
No One Sleeps (2000) No One Sleeps (2000)
Stephan, een jonge student medicijnen gaat naar San Fransisco voor een congres over Aids. Hij doet mee aan een onderzoek dat nagaat of het Aidsvirus opzettelijk onder de mensheid is verspreid via medische experimenten in Amerikaanse gevangenissen in de jaren '70 van de 20e eeuw. Een belangrijke contactpersoon van Stephan wordt vermoord wanneer hij arriveert. Hij gaat op onderzoek uit en komt al gauw uit bij een seriemoordenaar.
No One Would Tell (1996) No One Would Tell (1996)
De 16-jarige Stacy wordt uitgevraagd door de knapste jongen van de school, Bubby, en snel worden ze verliefd. Maar Bobby is zeer labiel en begint geweld te gebruiken wanneer Stacey iets doet wat hem niet aanstaat. Als snel controleert hij haar in alles wat ze doet, met wie ze omgaat, en welke kleding ze draagt. De liefde tussen de twee verandert in een regelrechte ramp.
No Orchids for Miss Blandish (1948) No Orchids for Miss Blandish (1948)
De jonge erfgename van een groot fortuin, Miss Blandish, wordt ontvoerd door een stel kruimeldieven, om daarna weer te worden gekidnapt door Slim Grissom, een gangster. Hij, en de rest van de Grissom bende, is niet geïnteresseerd in het losgeld. Ondanks de situatie waarin ze zich bevindt, voelt Miss Blandish zich aangetrokken tot Slim Grissom. Ze besluiten om samen weg te lopen, maar de andere bendeleden zien dat niet zitten!
No Ordinary Love (1994) No Ordinary Love (1994)
De mysterieuze dood van één van de bewoners, Tom, veroorzaakt grote beroernis in een woongroep. Ze doorleven opnieuw hun romantische verwikkelingen. Wat moet de zwangere Wendy nu doen ? Zal de ex van Tom, Kevin, zijn seksuele oriëntatie opnieuw bijstellen? Zal Vince de leadzanger van een tienerband kunnen weerstaan ? En waarom is Ben zo ijverig de kelder van het huis aan het poetsen ? De gebeurtenissen volgen elkaar in sneltempo op...
No Pain, No Gain (2005) No Pain, No Gain (2005)
Mike Zorillo is een bodybuilder uit een klein dorpje in Ohio en heeft een ongelofelijk hoog IQ. Op een dag besluit Mike naar Los Angeles te reizen om deel te nemen aan een grote wedstrijd. Maar Mike wil niets weten van steroïden of andere hulpmiddelen en besluit, samen met wetenschapper Zigbar Miekbach, uit te zoeken hoe hij het beste kans maakt om de kampioenschappen te winnen en zijn rivaal Jake Steel te verslaan.
No Place like Home (2006) No Place like Home (2006)
Wanneer Susan, een New Yorkse filmproducente, naar Jamaica gaat om daar een shampoo-reclame op te nemen, is ze daar alleen maar bezig met haar klant tevreden te houden en deze klus zo snel mogelijk te klaren. Maar door allerlei onvoorziene omstandigheden gaat ze steeds meer van Jamaica en de bevolking daar genieten.
No Place to Hide (1970) No Place to Hide (1970)
In New York, aan het eind van de jaren '60, maakt een politiek georiënteerde groep studenten plannen om bommen te plaatsen in de kantoren van bedrijven die samenwerken met dictators uit Latijns-Amerika. Maar wanneer zij een bekende terrorist en explosievenexpert contracteren, komt de FBI hen op het spoor.
No Place to Hide (1993) No Place to Hide (1993)
Agent Joe Garvey moet de moord op een bekende ballerina die tijdens een voorstelling op het podium werd neergestoken onderzoeken. Tegen wil en dank moet Garvey het hoederecht van diens 14-jarige zusje Tinsel op zich nemen, en als Garvey ook nog wordt beschoten door de mafia, vermoedt hij dat er meer aan de hand is dan hij ooit had kunnen vermoeden.
No Quarto da Vanda (2000) No Quarto da Vanda (2000)
Pedro Costa volgde met een videocamera gedurende een jaar Vanda Duarte, actrice in zijn film Ossos. Vanda's bewegingsruimte beperkte zich in al die tijd tot haar kamer waar ze vrienden en familie ontving en waar zij at, dealde en spoot. Daarnaast tracht Costa te tonen wat er zich afspeelde in de rest van Fontainhas, de immigrantenwijk in Lissabon waar Wanda woont.
No Questions Asked (1951) No Questions Asked (1951)
Steve Kiever is een jonge advocaat, die voor een verzekeringsmaatschappij werkt. Hij hoort zijn werkgever een opmerking plaatsen dat hij losgeld betaald om een gestolen partij goederen terug te krijgen en om een veel grotere schadeclaim te voorkomen. Op eigen initiatief regelt Steve deze transactie voor een aardige commissie. De criminelen zien echter in Steve de ideale man voor vele toekomstige illegale transacties. Steve raakt steeds verder in deze criminele activiteiten betrokken en als hij door inspecteur Matt Dugganwordt wordt benaderd is hij bereid voor de politie te werken.
No Regrets (2004) No Regrets (2004)
Alex en Cheryl Wheeler lijken gelukkig getrouwd en hebben samen twee dochters. Maar wanneer Alex besluit om zijn oude schoolliefde op te zoeken, blijkt dat zijn vrouw ook herenigd wordt met haar oude schoolliefde. Al snel wordt duidelijk dat deze vier personen acteurs zijn in een film, die de echte Alex Wheeler maakt over zijn complexe relaties met de "echte" Suzanne en de "echte" Cheryl.
No Reservations (2007) No Reservations (2007)
Chefkok Kate Armstrong leeft haar leven zoals ze haar keuken runt in een trendy restaurant in Manhattan; zonder flauwekul. Haar werkwijze is zowel charmant als intimiderend voor de mensen om haar heen. Kate coördineert tijdens hectische diensten - zonder moeite - honderden maaltijden en haar gerechten zijn tot in de puntjes perfect bereid. Kate's perfectionistische aard wordt danig op de proef gesteld wanneer ze plotseling moet zorgen voor haar negenjarige nichtje Zoe en daarbij moet wedijveren met de nieuwe sous-chef Nick Palmer, die haar absolute tegenpool is. Kate moet leren communiceren buiten de keuken als ze een goede band met Zoe wil opbouwen en het echte geluk wil vinden.
No Retreat from Destiny: The Battle That Rescued Washington (2006) No Retreat from Destiny: The Battle That Rescued Washington (2006)
Deze film vertelt het verhaal van de grote invasie van de Zuidelijken in het Noorden tijdens de burgeroorlog in 1864, waarbij ze tot aan Washington D.C. kwamen en het Noorden bijna een fatale slag hadden geleverd. Het verhaal belicht de gehele reis waarbij twee legers van het Noorden werden verslagen in slagen bij Lynchburg en Monocacy.
No Retreat, No Surrender (1986) No Retreat, No Surrender (1986)
Jason Stillwell, een veel belovende karateka, is een superfan van Bruce Lee. Onder zware druk van een Oosterse bende, verhuist hij naar Seattle. Ook daar wordt hij dwars gezeten door de plaatselijke bendes die het voorzien hebben op de macht in de karate wereld. Als Jason besluit om zelf een karateschool te beginnen, komt het tot een keiharde confrontatie. Er volgt een adembenemend gevecht op leven en dood.
No Retreat, No Surrender 2: Raging Thunder (1988) No Retreat, No Surrender 2: Raging Thunder (1988)
Scott Wylde, een getalenteerde en gedreven kickboxer, wordt noodgedwongen naar Cambodia gestuurd om zijn Vietnamese vriendin uit de klauwen van de Russische mafia te bevrijden. Helaas verloopt de reddingsactie niet zonder slag of stoot, en krijgt Scott een horde gevaarlijke slechterikken achter zich aan.
No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers (1990) No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers (1990)
Twee broers die al jaren niet meer met elkaar hebben gesproken, moeten noodgedwongen samenwerken in het onderzoek naar de moord op hun vader. Het tweetal komt erachter dat hun vader door de mafia van kant werd gemaakt, en samen besluiten ze wraak te nemen op de gangsters.
No Right Turn (2008) No Right Turn (2008)
Nina is de vriendin van de charmante schurk Johnny, maar zij is zijn vermoeiende levenstijl meer dan beu. Johnny is regelmatig dronken en heeft dan wilde nachtmerries. Als afleiding begint Nina weer aan te pappen met haar oude vriend Teddy. Op een zekere nacht, wanneer Nina naar huis gaat, wordt zij lastiggevallen door een stel onverlaten, maar zij wordt gered door Monella, een meisje met een duister verleden.
No Rules (2005) No Rules (2005)
Een martial art meester uit een klein stadje met goed hart droomt ervan MMA kampioen te worden. De visioenen van de dubbele moord op zijn ouders leidt hem echter naar een cagefighting showdown, waar hij gedwongen is zijn eigen angsten onder ogen te zien, zijn familie naam te verdedigen, zijn vaders eer en zijn eigen leven.
No Safe Haven (1987) No Safe Haven (1987)
Harris is een sterspeler uit de rugbywereld, die als hij verzeild raakt aan het drugs- en sexleven, in de onderwereld gebruikt wordt als speelbal tot hij en een deel van zijn familie vermoord worden. Als zijn broer Clint, die gevochten heeft in Vietnam, hier achterkomt gaat hij deze zaak proberen op te klaren. Ofwel gezegd wraak nemen...
No se los Digas a Nadie (1998) No se los Digas a Nadie (1998)
Gebaseerd op het levensverhaal van de Peruviaanse, homosexuele talkshow-host Jaime Bailey. Joaquim is een jongeman uit de goede kringen van Lima die worstelt met zijn sexuele identiteit. Als teenager stond hij zwaar onder druk van zijn macho vader en hij verliet het huis om als wietrokende student te leven.
No Sex Please: We're British (1973) No Sex Please: We're British (1973)
Film naar het beroemde, gelijknamige toneelstuk. De eigenaar van een seksshop bestelt een serie erotische artikelen, maar door een misverstand komen de spullen bij een chique bank terecht. Het personeel van de bank wordt binnen de kortste keren overspoeld met allerlei seksartikelen, en moet van alles verzinnen om de conservatieve bankdirecteur niets van hun nieuwe goudmijn te laten merken.
No Skin off My Ass (1991) No Skin off My Ass (1991)
Een eenzame kapper gaat, nadat hij naar de film That Cold Day in the Park heeft gekeken, naar een park bij hem in de buurt. Daar ontmoet hij een skinhead die hij meeneemt naar zijn apartement en hem daar opsluit in de badkamer. De volgende dag weet de skinhead te ontsnappen en gaat hij naar zijn zus, die een film aan het opnemen is.
No Small Affair (1984) No Small Affair (1984)
De 16-jarige scholier en amateurfotograaf Charles neemt per ongeluk een paar foto's van een rockzangeres, de 23-jarige Laura. Als hij de foto's ontwikkelt, wordt hij gelijk verliefd op haar. Hij gaat haar opzoeken, en komt erachter dat ze met haar band in een bar zingt, maar dat ze op het punt staan ontslagen te worden. Charles en Laura hebben een affaire, en Charles verzint een plan om Laura te helpen; hij zet een reclamecampagne op om geld in te zamelen...
No Small Ways (1997) No Small Ways (1997)
Sarah, de dochter van een rijke man, heeft een plan bedacht om $3 miljoen van haar vader te stelen. Ze vraagt twee van haar vrienden, Michael en Stan, om haar te ontvoeren. Het plan lijkt simpel tot ze echt ontvoerd wordt.
No Smoking (2007) No Smoking (2007)
K (John Abraham) is aan nicotine verslaafd. Niets, werkelijk niets komt tussen hem en zijn geliefde sigaret. Zijn vrouw Anjali (Ayesha Takia) en beste vriend Abaas (Ranvir Shorey) doen er alles aan om hem te laten stoppen, maar niets helpt. Op een dag is Anjali het zat en verlaat ze K. Nu moet hij wel stoppen, want hij wil haar wel terug. Hij ontmoet Baba Bangali (Paresh Rawal), een mysterieuze man, die een ontwenningskliniek runt voor allerlei soorten verslavingen. Hij zweert bij zijn ontwenningsmethodes. Want alleen als je precies doet wat hij zegt, kan je van je verslaving afkomen. K sluit met hem een wurgcontract af. Maar eenmaal ondertekend, komt hij er niet meer vanaf. Al snel realiseert K wat het contract allemaal inhoudt, en probeert er uit alle macht onderuit te komen.
No Somos Nadie (2002) No Somos Nadie (2002)
Dit is het verhaal van Salva (Jordi Mollà), een eenvoudige jongen uit een buitenwijk. Samen met zijn vriend Angel (Carlos Vellido) hangt hij vaak rond in het metrostation. De regel: "Het is triest om te vragen, maar nog triester om te stelen" werkt voor hun niet meer. En aangespoord door televisie-programma's, waarin stelen altijd heel gemakkelijk lijkt, besluiten ze het zelf een s te gaan proberen. Helaas mislukt dat en worden ze gepakt. Om hun straf te krijgen moeten ze verschijnen in een landelijk televisieprogramma, waarin het aanwezige publiek mag beslissen of ze schuldig zijn en of ze de doodstraf verdienen.
No Sos Vos, Soy Yo (2004) No Sos Vos, Soy Yo (2004)
Een arts probeert er alles aan te doen om zijn leven weer op de rails te krijgen. Zodra zijn nieuwe vrouw Maria haar greencard binnenkrijgt, vertekt ze naar Miami en dumpt hem voordat hij bij het vliegveld kan komen. Hij gaat opnieuw op zoek naar liefde om Maria te vergeten.
No Strings Attached (1997) No Strings Attached (1997)
Mark Demetrius is een doortastende journalist die een artikel moet schrijven over de seksuele fantasieën van vrouwen in de jaren '90. Na ontelbare saaie telefoontjes, krijgt hij Nicole aan de lijn. Getroffen door haar ervaringen, voelt Mark zich snel tot haar aangetrokken. Terwijl zijn vriendin Sara aanstuurt op een huwelijk, nodigt Nicole Mark uit tot enkele hete spelletjes, (zonder bijkomende verplichtingen). Marks slippertje leidt tot een reeks leugens en uiteindelijk tot moord.
No Such Thing (2001) No Such Thing (2001)
De stagiaire Beatrice krijgt de toestemming om op zoek te gaan naar haar verloofde, die samen met de rest van zijn crew verdween in IJsland toen ze onderzochten of daar echt een monster huist.
No Telling (1991) No Telling (1991)
Lillian Gaines en haar echtgenoot Geoffrey vluchten weg uit de stad en willen een nieuw leven beginnen op het platteland. Helaas begint Geoffrey zich algauw te vervelen en neemt de draad van zijn oude beroep weer op. Tot grote ergernis van zijn vrouw doet hij een reeks dierenproeven in een poging afgestorven lichaamsdelen weer tot leven te wekken.
No Time for Comedy (1940) No Time for Comedy (1940)
Toneelstukschrijver Gaylord Esterbrook (James Stewart) heeft een enorm succes met zijn eerste Broadway-stuk, waarbij de critici en de hoofdrolspeelster Linda Page, zijn vrouw, erg tevreden zijn. Dan duikt er een kunstcriticus op die Esterbrook ervan probeert te overtuigen dat hij zich meer op tragedies moet toeleggen. Dit heeft grote gevolgen, voor zijn carriere en zijn huwelijk.
No Time for Love (1943) No Time for Love (1943)
Katherine (Claudette Colbert) is een fotografe van een tijdschrift. Ze krijgt de opdracht enkele kiekjes te nemen bij de aanleg van een tunnel. Hier ontmoet ze caissonarbeider Jim (Fred MacMurray), waar ze hopeloos verliefd op wordt.
No Time for Sergeants (1958) No Time for Sergeants (1958)
Dienstkomedie. Will Stockdale is een plattelander die onder de wapenen wordt geroepen tijdens de koude oorlog. Sergeant King, die zijn peloton met strakke hand leidt, krijgt maar geen vat op dit provinciaal stuk onbenul die hem langzaam maar zeker tot wanhoop drijft.
No Time to Be Young (1957) No Time to Be Young (1957)
Het leven van drie jonge criminelen wordt gevolgd. Één van hen is een schoolverlater en ontduikt zijn dienstplicht. Hij plant een overval op een supermarkt, zodat hij een boot kan kopen om te ontsnappen aan zijn problemen. Hij vraagt de hulp van twee vrienden; één een man die verplicht wordt de hoge medische rekeningen te betalen van een oplichtster die zichzelf heeft verwond tijdens een date met hem, de andere is een pathologische leugenaar die moeite heeft met zijn gestrande huwelijk en zijn mislukte schrijvers-carrière. Tijdens de overval raakt de schoolverlater té opgewonden en vermoordt de manager. Ze vluchten, maar zijn twee vrienden worden opgepakt door de politie. Hij weet te vluchten met een gestolen vrachtwagen, met de politie op zijn hielen.
No Tomorrow (1999) No Tomorrow (1999)
Er is een oorlog gaande in de wapenhandel, juist nu er een belangrijk transport uit China komt. Een medewerker van een transportbedrijf maakt steeds overuren en wordt bij de operatie gehaald in de veronderstelling dat hij geïnteresseerd is voor het extra geld. Hij is echter een undercover-agent en niet de enige die zich uitgeeft voor iemand anders.
No Trains No Planes (1999) No Trains No Planes (1999)
Een man (Dirck van Dijk) met zelfmoordplannen spendeert zijn laatste dag in een typisch Hollands stamcafé, waar hij afscheid neemt van de vaste gasten.Voor iedereen heeft hij een afscheidscadeau bij zich. Het verhaal speelt zich af binnen één etmaal en op één plaats: het verlopen Café Centraal aan een stationsplein dat fungeert als verzamelplaats van mensen die het leven voornamelijk langs zich heen zien gaan.
No Turning Back (2001) No Turning Back (2001)
De illegale immigrant Pablo wil een nieuw leven starten in Amerika. Hij wil het allerbeste voor zijn dochter en op haar verjaardag neemt hij haar mee. Onderweg slaat het noodlot toe ... een klein meisje wordt door Pablo dodelijk aangereden. In volslagen paniek en compleet radeloos vlucht hij. Direct heeft hij de politie achter zich aan en lijkt zijn droom helemaal in duigen te vallen. Een journaliste weet hem te vinden en biedt hulp aan. Voor Pablo is er eigenlijk geen keuze; er is geen weg terug! Hij kan zichzelf niet aangeven bij de politie, dus moet hij samen met de journaliste doorgaan om uit de klauwen van de politie te blijven.
No Vacancy (1999) No Vacancy (1999)
Lillian (Christina Ricci) is een 21-jarige student bij wie wordt in gebroken en samen met de man op haar kamer is in gesloten haar buurman is een man die de hele dag op zijn viool speelt zodat niemand haar kan horen...
No Way Back (1976) No Way Back (1976)
Crowder is een privé-detective die alles doet als hij er maar goed voor betaald wordt. Een vrouw huurt hem in om haar man op te sporen. Hij neemt de opdracht aan maar komt al snel in moeilijkheden met allerlei gangsters..
No Way Back (1995) No Way Back (1995)
Zack Grant is een FBI agent met een ernstig probleem. Hij is verantwoordelijk geweest voor een aantal operaties die zó rampzalig zijn verlopen, dat nu zijn carrière op het spel staat. Yuji Koyabashi is het hoofd van de grootste en belangrijkste familie van de Japanse mafia in Amerika. Hij is slim, sluw en medogenloos. Zack en Yuji staan, door hun beroep, lijnrecht tegenover elkaar. Toch hebben zij één gemeenschappelijke vijand die vernietigd moet worden: de Italiaanse mafia.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 -11- 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!