Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 -21-
Zoeken:
Justice League of America (1997) Justice League of America (1997)
Green Lantern, Fire, Flash, Atom en Ice zijn helden en die beschikken over extreme krachten waarmee ze mensen redden onder de naam 'Justice League of America'. Maar natuurlijk is er voor de tegenstand ook een blik slechterikken opengetrokken. Als dat maar goed gaat...
Justice League: The New Frontier (2008) Justice League: The New Frontier (2008)
In de jaren 50 vinden er een aantal gebeurtenissen plaats die uiteindelijk leiden tot de begin van de Justice League. De Martian Manhunter komt aan op Aarde. Hal Jordan, een piloot, vindt een ring met speciale krachten waardoor hij de Green Lantern wordt. En ook is er de opkomst van John Henry, die onder naam Steel tegen de Ku Klux Klan vecht.
Justicia del Coyote, La (1956) Justicia del Coyote, La (1956)
De Amerikaanse Successieoorlog is beëindigd. "El Coyote", een gemaskerde cowboy die strijdt voor gerechtigheid, keert terug naar Californië om landeigenaars te helpen op het moment dat een kapitein van het Noord-Amerikaans leger hen van hun grond wil onteigenen.
Justin de Marseille (1935) Justin de Marseille (1935)
Een leider van een gangsterbende in Marseille komt op voor misdeelden en verdrukten. Daardoor geniet hij aanzien, dat nog versterkt wordt als hij een corrupte rivaal heeft gedood.
Justine (1969) Justine (1969)
In Alexandria, omstreeks 1938, raakt Darley, een jonge schoolmeester, bevriend met Justine, de mooie en mysterieuze echtgenote van een Koptische bankier. Hij ontdekt dat zij betrokken is bij een plot tegen de Britten en ten behoeve van de Joodse ondergrondse beweging in Palestina.
Justine och Juliette (1975) Justine och Juliette (1975)
Na de dood van hun moeder worden twee weesmeisjes, Justine en Juliette, door hun wrede tante uit het huis gezet. Ze trekken al liftend naar Stockholm, waar ze elk hun eigen leven gaan leiden. De wereldse Juliette neemt haar intrek in een luxueuze hotelkamer en gaat haar lichaam ‘verkopen’ in een nachtclub, maar de schuchtere Justine gaat logeren in een sjofel pension.
Justino, un Asesino de la Tercera Edad (1994) Justino, un Asesino de la Tercera Edad (1994)
Het verhaal van Justino, een 62-jarige man, die pas gepensioneerd is als stierenvechter. Zijn vriendschap met Sansoncito, een verhuurder van kussentjes, doet hem in een ongebruikelijke criminele carrière belanden, die hem reïntegreert in de maatschappij en die zich bovendien ontwikkelt tot een gemakkelijke manier om geld te verdienen.
Jutro Będzie Niebo (2002) Jutro Będzie Niebo (2002)
Het toeval, of is het het lot, brengt een eenzame, door het leven verslagen man van 40 en een meisje van 12 samen. Ze beginnen een reis vol magie.
Juve contre Fantômas (1913) Juve contre Fantômas (1913)
Als in het huis van dr. Chaleck het lijk van een vrouw wordt gevonden, is Inspecteur Juve er meteen van overtuigd dat dit het werk van zijn aartsvijand, de meestercrimineel Fantômas is. Samen met zijn vriend, de journalist Fandor, volgt Juve dr. Chaleck door heel Parijs. Ze belanden tenslotte op een trein waar ze worden aangevallen door Fantômas' handlangers. Na enkele hachelijke avonturen belanden ze weer in Parijs, waar ze ontdekken dat Lady Bentham een ontmoeting heeft met Fantômas, haar vroegere minnaar. Ze ontdekken dat Fantômas van plan is om Juve te laten vermoorden in zijn slaap.
Juvenile Jungle (1958) Juvenile Jungle (1958)
Een geplande ontvoering lijkt in het honderd te lopen wanneer de bendeleider, Hal McQueen (Corey Allen), verliefd wordt op het slachtoffer, Caroline Elliot (Anne Whitfield), de dochter van een rijke winkeleigenaar. Natuurlijk pikken de andere bendeleden dit niet en willen zich koste wat kost het losgeld toeeigenen.
Juventud a la Intemperie (1961) Juventud a la Intemperie (1961)
De zoon van een politie-commissaris wordt verliefd op een meisje dat mannen naar illegale kaartspellen moet lokken. Zij vindt de jongen ook leuk en vertelt alles over haar werkgever. Daardoor wordt ze gedood. De jongen krijgt de schuld in de schoenen geschoven en moet zijn naam zuiveren, voordat hij veroordeeld wordt.
Juventude Em Marcha (2006) Juventude Em Marcha (2006)
De oudere, melancholische en verslagen Ventura is na 34 jaar huwelijk door zijn vrouw Clotilde verlaten en kijkt terug op een hard en vreugdeloos leven. Ventura schrijft haar een onbeholpen, maar hartverscheurende brief (of beter, laat hem schrijven). Keer op keer draagt hij de brief voor, terwijl hij op het punt staat om uit zijn wijk te worden losgesneden en een kaal appartement te betrekken.
Juwanna Mann (2002) Juwanna Mann (2002)
Jamal Jeffries, de 'bad boy' van het basketbal, wordt door zijn ongedisciplineerde gedrag uit de competitie gezet. Hij raakt financiëel in de problemen, en aangezien hij in niets anders getraind is dan basketbal verzint hij een plan: hij verkleedt zich als vrouw en probeert de vrouwencompetitie in te komen. Tot zijn verrassing slaagt zijn plan. Het wordt echter ingewikkeld wanneer hij verliefd wordt op één van zijn teamgenoten.
Juyuso Seubgyuksageun (1999) Juyuso Seubgyuksageun (1999)
Vier jonge kleine criminelen vervelen zich op een avond, ze beslissen voor de lol een benzinestation te beroven. Wanneer ze erachter komen dat er geen geld in het station aanwezig is sluiten ze de werknemers op en blijven daar de rest van de nacht zelf het station bedienen. Op een gegeven moment krijgen ze het werk door en stroomt het geld binnen en wanneer een klant problemen veroorzaakt, nemen ze hen in gijzeling.
Jägarna (1996) Jägarna (1996)
Een politieagent uit Stockholm trekt naar het noorden van Zweden om bij zijn broer te gaan wonen nu beide ouders overleden zijn. Wanneer hij daar is, start hij een langlopende zaak tegen rendieren-stropers. Hij stuit op rare zaken.
Jäger von Fall, Der (1974) Jäger von Fall, Der (1974)
De mooie Marel heeft een buitenechtelijk kind van Blasi, maar Blasi, zoon van rijke ouders, wil het kind niet erkennen. Wanneer jager Friedl echter belangstelling toont voor Marel, wordt hij afgewezen door haar. Op wraak belust besluit hij achter Blasi aan te gaan.
Järngänget (2000) Järngänget (2000)
Enkele mannen maken een boottocht tijdens een midzomernacht in Zweden. Onderweg redden ze twee vrouwen die door de stroom werden meegesleurd. Wanneer iedereen in veiligheid is, slaan ze hun tenten op aan de oever. De volgende ochtend is één van de vrouwen spoorloos verdwenen.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 -21-
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!