Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 -20- 21
Zoeken:
Just Add Pepper (2002) Just Add Pepper (2002)
Pepper is altijd al verliefd geweest op Sarah, maar Sarah lag nooit in zijn bereik, het mooiste en populairste meisje van het dorp, had zij de jongens maar uit te pikken. Maar Pepper was er nooit één van. Nu is Sarah teruggekeerd van een wereldreis en compleet veranderd van het mooiste meisje van het dorp in een punkster. Pepper ziet nu zijn kans om haar te leren kennen op een manier die voordien onmogelijk zou zijn.
Just Add Water (2007) Just Add Water (2007)
Ray Tuckby is een fatsoenlijke en getemperde man die woont in het stadje Trona. Hij beseft dat hij een beter leven had kunnen hebben, maar hij besloot in Trona te blijven wegens zijn jeugdherinneringen aan deze stad. Als Ray op een dag een vreemde man tegenkomt, verandert zijn leven. Langzaam komen de twee totaal verschillende personen dichter tot elkaar en leren ze hoe ze in hun doodlopende leventje het beste er nog van kunnen maken.
Just an American Boy (2003) Just an American Boy (2003)
Een documentaire over muzikant en activist Steve Earle, die voor opschudding zorgde met de release van zijn album Jerusalem. Live-optredens en interviews geven inzicht in Earl's kijk op het Amerika van na 11 september.
Just Another Blonde (1926) Just Another Blonde (1926)
Jimmy werkt in de casino, maar krijgt de kans in een bank te werken. Deze baan besluit hij aan te nemen en begint te werken met zijn vriend Scotty. Scotty wordt hier verliefd op Diana en koppelt Jimmy aan Diana's vriendin Jeanne. Als Jimmy besluit dat alle vrouwen slecht zijn, voelt Scotty zich schuldig dat hij nog om gaat met Diana.
Just Another Girl on the I.R.T. (1992) Just Another Girl on the I.R.T. (1992)
Chantel Mitchell is een zeventienjarige tiener die opgroeit in een wijk in New York waar straatbendes de dienst uitmaken. Chantel kan zich aardig handhaven in het ruige Brooklyn, maar ze zou het liefst in een nettere buurt wonen. Naast school vermaakt Chantel zich met haar bijbaantje en haar vriendje, maar wanneer ze Tyrone ontmoet die haar weet te imponeren met zijn mooie jeep en nette praatjes, verandert er het een en ander in het rustige leventje van de tiener.
Just Around the Corner (1938) Just Around the Corner (1938)
Na al het verliezen van al zijn geld tijdens de Depressie, wordt Penny Hale's (Shirley Temple) vader een onderhoudsmonteur. Maar armoede deert Penny niet en ze raakt bevriend met een lokale miljonair die de familie te hulp schiet...
Just Ask for Diamond (1988) Just Ask for Diamond (1988)
Een jonge detective en zijn veel slimmere broertje moeten uitvissen waarom internationale criminelen zo fervent achter een doos met chocoladebonbons aanzitten.
Just Ask My Children (2001) Just Ask My Children (2001)
1982 In het Californische stadje Kern. De families Kniffen en McCuan zijn goed bevriend. De Kniffens hebben twee zonen, de McCuans twee dochters. De stiefmoeder van mrs. McCuan is psychisch gestoord. Zij haalt het in haar hoofd dat haar kleindochters sexueel misbruikt worden door hun ouders. Als zij hun vrienden vragen om ten gunste van hen te getuigen, beweren de meisjes (onder druk van de stiefmoeder) dat ook deze hen misbruikt hebben. De Kinderbescherming en de plaatselijk D.A. storten zich overijverig op de zaak. De politie valt binnen bij Brenda en Scott Kniffen. Zij vliegen beiden onmiddellijk achter de tralies en hun zonen worden door de Kinderbescherming opgevangen. Door manipulatie en intimidatie van zowel de D.A. als de Kinderbescherming uiten ook beide jongens beschuldigingen tegen hun ouders. Die worden zonder een echt eerlijk proces veroordeeld. Hun zaak leidt tot een heksenjacht zonder weerga op ouders die beschuldigd worden van kindermishandeling en kindermisbruik. De film is gebaseerd op waar gebeurde feiten.
Just before Dawn (1946) Just before Dawn (1946)
Dr. Robert Ordway (Warner Baxter) wordt opgeroepen een diabeticus te verzorgen, en geeft een injectie van insuline die uit een fles in de zak van de patiënt wordt genomen. De man sterft en Ordway ontdekt dat wat hij dacht insuline was werkelijk vergif was. Twee andere mensen worden vermoord alvorens Ordway ontdekt wie de insuline met vergif verving en wat het motief was.
Just Before Dawn (1981) Just Before Dawn (1981)
Vijf kampeerders arriveren in de bergen om hun onlangs gekochte grond te bekijken. Ze worden door de plaatselijke boswachter Roy McLean gewaarschuwd voor een moordende maniak die de buurt terroriseert. Het vijftal negeert de waarschuwing, en zet hun expeditie toch voort. Daarna verdwijnen ze één voor één...
Just Between Friends (1986) Just Between Friends (1986)
In een aerobics-club sluit Holly Davis vriendschap met Sandy Dunlap. Holly is getrouwd met Chip Davis; Sandy is gescheiden, maar heeft een verhouding. Op een dag nodigt Holly haar vriendin uit, die tot haar verbijstering ontdekt dat niemand anders dan Chip haar minnaar is. Ze weigert de verhouding voort te zetten. Chip komt om bij een auto-ongeval. Dan merkt Sandy dat ze zwanger is. Hoe gaat Holly, die inmiddels van de verhouding weet, hiermee om?
Just Business (2008) Just Business (2008)
Elizar Perla is een dief die onlangs met pensioen gegaan is. Maar hij kan niet de verleiding weerstaan om nog eenmaal een definitieve, grote kraak te plegen. Het doelwit is David Gray, bekend om zijn grote kunstcollectie en andere zeldzaamheden. Maar al spoedig na de roof verdwijnt Elizar, zijn dochter Marty verward achterlatend. Gray benadert Marty en suggereert dat haar vader opnieuw zal opdagen als het gestolen goed teruggebracht wordt. Met enige tegenzin aanvaardt zij het aanbod om hem te helpen om de kunstwerken op te sporen, maar niets is wat het lijkt. Door de zeldzaamheid van de gestolen stukken is de waarde veel hoger dan wat er voor betaald is.
Just Can't Get Enough (2001) Just Can't Get Enough (2001)
De mannelijke strippers de Chippendales zijn op het hoogtepunt van hun roem. Vooral eigenaar Steve Banerjee kan geen genoeg krijgen van de seks, drugs en roem. Dit kan niet lang goed gaan...
Just Cause (1995) Just Cause (1995)
Een staatsgevangenis in Florida: Bobby Earl Ferguson, een zwarte student, wacht op de doodstraf voor een misdaad waarvoor hij onschuldig pleit: de verkrachting en moord van een schoolmeisje. Hij roept de hulp in van Paul Armstrong, een bekend jurist en journalist. Overtuigd als hij is, weet Armstrong het dossier te heropenen, en krijgt zelfs de vrijlating van de jonge zwarte voor elkaar. Een serie gruwelijke moordpartijen terroriseren echteral gauw de hele streek.
Just Desserts (2004) Just Desserts (2004)
Marco Poloni wil het graag maken als kok. Zijn specialiteit is patisserie. Zijn liefde voor het vak neemt hem zo in beslag dat hij voor de mooie maar verlegen Angela nauwelijks oog heeft.
Just for Fun (1963) Just for Fun (1963)
Mark (Wynter) en Cherry (Roland) zijn grote fans van de swingmuziek. Om deze muzieksoort een grotere bekendheid te bezorgen, besluiten ze de swingband The Tornados onder leiding van Alan Caddy in te huren.
Just for Kicks (2005) Just for Kicks (2005)
Sinds het moment dat New Yorkse B-Boys ze in de jaren '70 tot mode verhieven zijn sportschoenen veranderd van een hulpmiddel voor hardlopers naar de hoeksteen van de wereldwijde straatcultuur. Just For Kicks analyseert dit fenomeen via interviews met grondleggers en sneakerverzamelaars, en laat de rol van hip-hop in deze miljardenmarkt zien.
Just for the Hell of It (1968) Just for the Hell of It (1968)
De hangjongeren van de bende van Dexter zijn altijd op zoek naar kicks. Kom je ze tegen dan heb je pech. De bewoners van een buitenwijk krijgen het behoorlijk voor hun kiezen maar niemand grijpt in. Een kreupele man moet rennen voor z’n leven, een kind wordt gedumpt in een afvalbak nadat de kinderwagen total loss is geschopt en een groepje tienermeiden wordt gechanteerd na te zijn aangerand tijdens een feestje. Maar Doug, een buitenstaander is uit ander hout gesneden en laat niet met zich sollen. Een van de bendeleden heeft het op hem voorzien en duwt bij een vechtpartij een kapotgeslagen fles in z’n borst. Doug geeft zich niet gewonnen en de bende gaat op zoek naar een drastische oplossing om hem uit te schakelen.
Just for You (1952) Just for You (1952)
De weduwnaar Jordan Blake is een succesvol Broadway-producent die door zijn werk nooit veel tijd heeft gehad voor zijn twee kinderen. De actrice Carolina Hill, tevens een vriendin van hem, raadt hem aan met zijn kinderen op vakantie te gaan, zodat ze elkaar leren kennen voordat ze volwassen zijn en zijn huis zullen verlaten.
Just Friends (1994) Just Friends (1994)
Een film waarin de liefde voor de jazz op de voorgrond staat, jazz als muziekstijl, maar ook als een manier van leven. Antwerpen 1959. Jack leeft voor de muziek. Hij is een getalenteerd saxofonist en heeft succes met zijn band Bop Friends. Toch is zijn droom Amerika, New York, het Mekka van de jazz. Voor die droom is hij bereid alles wat hij heeft opgebouwd op te geven, zelfs liefde en vriendschap.
Just Friends (1996) Just Friends (1996)
Wanneer Peter Rebecca redt van een tasjesdief weet hij het zeker, hij heeft zijn perfecte vrouw gevonden. Rebecca is helaas al verloofd met een andere man en Peter moet genoegen nemen met alleen vriendschap. De vriendschap neemt echter wel intieme vormen aan en Peter weet niet welke stap hij zal moeten nemen.
Just Friends (2005) Just Friends (2005)
Een voormalige high-school nerd is momenteel een trendy muziekproducer. Ooit is hij door zijn grote liefde afgewezen, wat hem tot een enorme womanizer heeft getransformeerd. Wanneer hij het meisje van zijn dromen wegens omstandigheden toevallig weer tegenkomt, krijgt hij echter langzaam maar zeker zijn oude identiteit weer terug.
Just Imagine (1930) Just Imagine (1930)
New York 1980, vliegtuigen hebben auto's vervangen, nummers hebben namen vervangen, pillen hebben voedsel vervangen. Wetenschappers wekken een man op die geraakt werd door een bliksem in 1930. Ze noemen hem "Single O". Hij wordt bevriend met J-21, die met het meisje van zijn dromen niet kan trouwen omdat hij maar een wetenschapper is. Tot hij voor een expeditie van 4 maanden naar Mars wordt gekozen. De planeet Mars die J-21, zijn vriend en verstekeling Single O bezoeken, is bevolkt met schaars geklede vrouwen die dansnummers uitvoeren.
Just in Time (1997) Just in Time (1997)
Na het tragische ongeval van zijn vrouw blijft Michael alleen achter met zijn dochtertje Lily. Om zijn leed te verzachten, stort hij zich op zijn werk, maar verwaarloost hij de opvoeding van zijn dochter. Op een dag komen ze Faith tegen en wint ze meteen het hart van beide personen. Wanneer Faith huiswaarts keert, moet Michael een keuze maken...
Just like a Woman (1992) Just like a Woman (1992)
Gerald draagt graag af en toe vrouwenkleren, maar zijn vrouw denkt ten onrechte dat hij overspel pleegt en ze gooit hem eruit. Hij gaat bij de moederlijke Monica wonen en de twee worden verliefd op elkaar. Als Gerald in vrouwenkleren door de politie gearresteerd wordt, dreigt er een schandaal te ontstaan.
Just like Dad (1995) Just like Dad (1995)
De 12-jarige Charlie heeft behoefte aan een held: Hij wordt geplaagd op school en van zijn vader, die zelf ook het mikpunt van grapjes is, krijgt hij niet veel steun. Charlie besluit een andere vader te zoeken voor een dag.
Just like Heaven (2005) Just like Heaven (2005)
David vindt een meisje in het appartement dat hij net heeft gehuurd. Het probleem is dat alleen hij haar kan zien; ze is namelijk de geest van Elizabeth, een arts in opleiding die in coma ligt in een nabijgelegen ziekenhuis, en het appartement is van haar. David wordt verliefd op haar en wil haar lichaam weghalen uit het ziekenhuis voordat haar zus besluit Elizabeths leven te beëindigen…
Just Looking (1995) Just Looking (1995)
Jim, een 33-jarige architect, is gelukkig getrouwd met Mary en zijn vierjarig dochtertje is dol op hem. Als Jim op een willekeurige avond naar buiten kijkt, wordt hij aangenaam verrast bij het zien van de nachtelijke activiteiten van zijn aantrekkelijke buurvrouw. Hij raakt volledig door haar geobsedeerd.
Just Looking (1999) Just Looking (1999)
Een jongeman uit de Bronx is op bezoek bij zijn tante en zijn nieuwe oom in Brooklyn in de zomer van 1950. Zijn doel is om te leren waar de liefde over gaat.
Just Married (2003) Just Married (2003)
Het gelukkige jonge paar Sarah en Tom trouwt tegen de wens van Sarah's vrienden en familie. Ze reizen naar Europa voor hun honeymoon. De ouders van Sarah sturen haar ex Peter dezelfde kant op met het doel de twee uit elkaar te drijven.
Just Me and You (1978) Just Me and You (1978)
Een computerverkoper en een excentrieke Newyorkse willen beiden van New York naar Californë reizen. Zij wil naar haar vriend toe. Hij wil niet alleen reizen want de trip duurt zo'n 4 dagen. Ze besluiten samen te reizen in zijn auto en beurtelings te rijden. Onderweg vertellen ze elkaar hun problemen.
Just My Luck (1957) Just My Luck (1957)
Norman is bediende in een juwelierszaak. Hij is verliefd op Anne en zou voor haar graag een ring kopen. Om het nodige geld bijeen te krijgen gaat hij naar de paardenrenbaan en wedt op een zo goed als kansloos paard.
Just My Luck (2006) Just My Luck (2006)
Het sexy meisje Ashley (Lindsay Lohan) uit Manhattan word door vele mensen als het gelukkigste meisje van de buurt gezien. Echter, als ze de sombere Jake ontmoet (Chris Pine), realiseert ze zich te laat, dat ze haar geluk heeft geruild voor dat van hem, toen ze hem kuste op een feestje..
Just One Night (2000) Just One Night (2000)
Jonge professor Isaac Alder gaat bijna trouwen en reist in een taxi, als hij in botsing komt met een andere taxi. Er blijkt een prachtige, getrouwde vrouw in de andere taxi te zitten, genaamd Aurora. De aantrekkingskracht tot elkaar is enorm groot en ze besluiten elkaar beter te leren kennen, wat leidt tot een vurige romance.
Just One of the Guys (1985) Just One of the Guys (1985)
Terry denkt dat haar leraren haar niet serieus nemen, omdat ze een meisje is. Als ze er niet in slaagt om een wedstrijd over journalistiek te winnen, besluit ze van school te veranderen, maar ook van geslacht. Ze gaat zich voordoen als jongen, en wordt geaccepteerd als one of the guys. Maar dan wordt ze verliefd op Rick.
Just One Time (1999) Just One Time (1999)
Anthony en Amy zijn een stelletje uit New York en staan op het punt om met elkaar te trouwen. Als het bijna zover is lijkt een trio met een andere vrouw, een lang gekoesterde wens van Anthony, roet in het eten te gaan gooien. Amy wil als compensatie dan wel een trio met een man. Hiervoor heeft zij de buurman in gedachten.
Just the Ticket (1999) Just the Ticket (1999)
Gary is een charmeur, maar Linda heeft meer dan genoeg van hem. Samen met zijn vrienden verkoopt hij kaarten voor events tegen erg hoge prijzen. Dit maakt hem niet bepaald rijk en blijkt moeilijker dan hij dacht. Maar dan ontmoet hij een priester die hem helpt. Nu kan hij eindelijk genoeg geld bij elkaar krijgen om een plan wat hij met Linda had uit te voeren en de relatie tussen hem en Linda beter te maken.
Just the Way You Are (1984) Just the Way You Are (1984)
Tijdens een skivakantie in de Franse Alpen wordt de aan haar been gehandicapte Susan (McNicol) verliefd op fotograaf Peter (Ontkean) en ze leert zelfs skiën. De vooroordelen en reacties ten aanzien van mensen met een handicap worden behoorlijk blootgelegd.
Just This Once (1952) Just This Once (1952)
De strenge Lucille Duncan (Leigh) krijgt de zorg toevertrouwd voor playboy Mark MacLene IV (Lawfords) slinkende vermogen, en hun onvermijdelijke romance.
Just Visiting (2001) Just Visiting (2001)
Een ridder roept na een beheksing de hulp in van een tovenaar. Helaas gaat er iets fout en wordt hij samen met zijn hulpje naar het jaar 2000 getransporteerd. De ridder leert langzaam hoe het leven in de toekomst is. Hij moet echter nog steeds zien terug te keren naar de 13e eeuw om met de heks af te kunnen rekenen, dus gaat hij weer op zoek naar een tovenaar.
Just Write (1997) Just Write (1997)
Een buschauffeur van de Hollywood-tour doet zich per ongeluk voor als scriptschrijver om zo zijn idool, een opkomende jonge ster, voor zich te winnen. De dame is erg onder de indruk en ze maken wat afspraakjes. De chauffeur weet dat hij deze situatie niet eeuwig kan volhouden, maar is bang dat ze hem verlaat als hij de waarheid vertelt.
Just You and Me, Kid (1979) Just You and Me, Kid (1979)
Bill is een gepensioneerd theateracteur die op een dag de naakte Kate in de kofferbak van zijn auto vindt. Ze blijkt op de vlucht voor zowel de politie als een groep drugsdealers, en Bill besluit haar te helpen door haar verborgen te houden.
Juste Avant la Nuit (1971) Juste Avant la Nuit (1971)
Charles Masson, een directeur van een advertentiebedrijf, heeft een affaire met Laura, de vrouw van zijn beste vriend François Tellier, een architect. Als één van hun sadomasochistische spelletjes uit de hand loopt, wordt Laura per ongeluk gewurgd. Terwijl de politie moeite heeft om deze moordzaak op te lossen, heeft Charles het moeilijk om weer een normaal leven te leiden met zijn vrouw en kinderen.
Juste une Question d'Amour (2000) Juste une Question d'Amour (2000)
Twee jonge mannen hebeen een relatie met elkaar. De relatie staat echter onder grote druk als de een zich vrijelijk out terwijl de andere man probeert een dubbel leven te creëren om zijn homoseksualiteit verborgen te houden voor zijn ouders.
Justiça (2004) Justiça (2004)
In Justiça geeft Maria Ramos een beeld van het Braziliaanse rechtssysteem. Ze volgt de drie belangrijkste betrokkenen bij een strafproces: een rechter, een pro deo advocate en een jonge verdachte. Ze blijken alledrie op hun manier de gevangenen van een bureaucratisch rechtssysteem. Plaats van handeling is Rio de Janeiro, een metropool met vijf miljoen inwoners, waar het verschil tussen arm en rijk groot is. Deze sociale ongelijkheid, die typerend is voor de gehele Braziliaanse samenleving, is de oorzaak van veel criminaliteit. In haar documentaire laat regisseuse Ramos zien dat de geweldplegers veelal jonge mannen zijn, zonder enig toekomstperspectief. Uit hun zwijgzame gedrag en gekwelde blikken spreekt een gevoel van onmacht. Zij zijn de representanten van een nieuwe generatie die opgroeit in armoede en gedoemd is tot een leven gedicteerd door de heersende rechtsorde.
Justice (1999) Justice (1999)
Gina Gallagher, een mooie aanklaagster, is het doelwit van een moordaanslag van columbiaanse drugssmokkelaars. Ze missen haar, maar vermoorden wel haar collega. Gina is vastbesloten de zaak te onderzoeken, maar wordt gedwarsboomd door de hoofdaanklager John Malone. Met de steun van rechercheur Moe Ryan probeert Gina door te zetten.
Justice (2004) Justice (2004)
Film over een openbaar aanklager in Minneapolis, die in moeilijkheden komt doordat zijn cliënten met de drugswereld te maken hebben. Bovendien blijkt het justitiële systeem efficiency belangrijker te vinden dan rechtvaardigheid.
Justice Est Faite (1950) Justice Est Faite (1950)
Elsa Lundenstein verschijnt voor het Hof van Assisen van Versailles omdat ze een einde gemaakt heeft aan het leven van haar minnaar, die aan een ongeneeslijke ziekte leed en haar gesmeekt had om hem van zijn helse pijnen te verlossen. Zeven juryleden moeten over haar lot beslissen.
Justice for Annie: A Moment of Truth Movie (1996) Justice for Annie: A Moment of Truth Movie (1996)
Een moeizame relatie tussen moeder Carol Mills en dochter Annie zorgt ervoor dat het meisje trouwt met haar vriendje waar ze nog niet zo lang mee heeft. Moeder heeft haar al gewaarschuwd dat ze niet meteen het huwelijksbootje in moet stappen voor dat ze zeker weet dat het goed is. Als het huwelijk geen succes word, trekt ze uiteindelijk bij een gezin in. Die zorgen goed voor haar en Annie voelt zich gelukkig. Dan hoort de moeder dat haar dochter bij een ongeluk om het leven is gekomen, maar Carol Mills probeert te bewijzen dat de dood van haar negentienjarige dochter Annie geen toeval was. Ze denkt dat het de opzet is van een vrouw die de uitkering van de levensverzekering van Annie wil opstrijken...
Justice in a Small Town (1994) Justice in a Small Town (1994)
Sandra ontdekt dat haar baas zich bezighoudt met drugs, prostitutie en chantage. Samen met collega Tommy gaat ze op zoek naar bewijzen tegen hem.
Justice League of America (1997) Justice League of America (1997)
Green Lantern, Fire, Flash, Atom en Ice zijn helden en die beschikken over extreme krachten waarmee ze mensen redden onder de naam 'Justice League of America'. Maar natuurlijk is er voor de tegenstand ook een blik slechterikken opengetrokken. Als dat maar goed gaat...
Justice League: The New Frontier (2008) Justice League: The New Frontier (2008)
In de jaren 50 vinden er een aantal gebeurtenissen plaats die uiteindelijk leiden tot de begin van de Justice League. De Martian Manhunter komt aan op Aarde. Hal Jordan, een piloot, vindt een ring met speciale krachten waardoor hij de Green Lantern wordt. En ook is er de opkomst van John Henry, die onder naam Steel tegen de Ku Klux Klan vecht.
Justicia del Coyote, La (1956) Justicia del Coyote, La (1956)
De Amerikaanse Successieoorlog is beëindigd. "El Coyote", een gemaskerde cowboy die strijdt voor gerechtigheid, keert terug naar Californië om landeigenaars te helpen op het moment dat een kapitein van het Noord-Amerikaans leger hen van hun grond wil onteigenen.
Justin de Marseille (1935) Justin de Marseille (1935)
Een leider van een gangsterbende in Marseille komt op voor misdeelden en verdrukten. Daardoor geniet hij aanzien, dat nog versterkt wordt als hij een corrupte rivaal heeft gedood.
Justine (1969) Justine (1969)
In Alexandria, omstreeks 1938, raakt Darley, een jonge schoolmeester, bevriend met Justine, de mooie en mysterieuze echtgenote van een Koptische bankier. Hij ontdekt dat zij betrokken is bij een plot tegen de Britten en ten behoeve van de Joodse ondergrondse beweging in Palestina.
Justine och Juliette (1975) Justine och Juliette (1975)
Na de dood van hun moeder worden twee weesmeisjes, Justine en Juliette, door hun wrede tante uit het huis gezet. Ze trekken al liftend naar Stockholm, waar ze elk hun eigen leven gaan leiden. De wereldse Juliette neemt haar intrek in een luxueuze hotelkamer en gaat haar lichaam ‘verkopen’ in een nachtclub, maar de schuchtere Justine gaat logeren in een sjofel pension.
Justino, un Asesino de la Tercera Edad (1994) Justino, un Asesino de la Tercera Edad (1994)
Het verhaal van Justino, een 62-jarige man, die pas gepensioneerd is als stierenvechter. Zijn vriendschap met Sansoncito, een verhuurder van kussentjes, doet hem in een ongebruikelijke criminele carrière belanden, die hem reïntegreert in de maatschappij en die zich bovendien ontwikkelt tot een gemakkelijke manier om geld te verdienen.
Jutro Będzie Niebo (2002) Jutro Będzie Niebo (2002)
Het toeval, of is het het lot, brengt een eenzame, door het leven verslagen man van 40 en een meisje van 12 samen. Ze beginnen een reis vol magie.
Juve contre Fantômas (1913) Juve contre Fantômas (1913)
Als in het huis van dr. Chaleck het lijk van een vrouw wordt gevonden, is Inspecteur Juve er meteen van overtuigd dat dit het werk van zijn aartsvijand, de meestercrimineel Fantômas is. Samen met zijn vriend, de journalist Fandor, volgt Juve dr. Chaleck door heel Parijs. Ze belanden tenslotte op een trein waar ze worden aangevallen door Fantômas' handlangers. Na enkele hachelijke avonturen belanden ze weer in Parijs, waar ze ontdekken dat Lady Bentham een ontmoeting heeft met Fantômas, haar vroegere minnaar. Ze ontdekken dat Fantômas van plan is om Juve te laten vermoorden in zijn slaap.
Juvenile Jungle (1958) Juvenile Jungle (1958)
Een geplande ontvoering lijkt in het honderd te lopen wanneer de bendeleider, Hal McQueen (Corey Allen), verliefd wordt op het slachtoffer, Caroline Elliot (Anne Whitfield), de dochter van een rijke winkeleigenaar. Natuurlijk pikken de andere bendeleden dit niet en willen zich koste wat kost het losgeld toeeigenen.
Juventud a la Intemperie (1961) Juventud a la Intemperie (1961)
De zoon van een politie-commissaris wordt verliefd op een meisje dat mannen naar illegale kaartspellen moet lokken. Zij vindt de jongen ook leuk en vertelt alles over haar werkgever. Daardoor wordt ze gedood. De jongen krijgt de schuld in de schoenen geschoven en moet zijn naam zuiveren, voordat hij veroordeeld wordt.
Juventude Em Marcha (2006) Juventude Em Marcha (2006)
De oudere, melancholische en verslagen Ventura is na 34 jaar huwelijk door zijn vrouw Clotilde verlaten en kijkt terug op een hard en vreugdeloos leven. Ventura schrijft haar een onbeholpen, maar hartverscheurende brief (of beter, laat hem schrijven). Keer op keer draagt hij de brief voor, terwijl hij op het punt staat om uit zijn wijk te worden losgesneden en een kaal appartement te betrekken.
Juwanna Mann (2002) Juwanna Mann (2002)
Jamal Jeffries, de 'bad boy' van het basketbal, wordt door zijn ongedisciplineerde gedrag uit de competitie gezet. Hij raakt financiëel in de problemen, en aangezien hij in niets anders getraind is dan basketbal verzint hij een plan: hij verkleedt zich als vrouw en probeert de vrouwencompetitie in te komen. Tot zijn verrassing slaagt zijn plan. Het wordt echter ingewikkeld wanneer hij verliefd wordt op één van zijn teamgenoten.
Juyuso Seubgyuksageun (1999) Juyuso Seubgyuksageun (1999)
Vier jonge kleine criminelen vervelen zich op een avond, ze beslissen voor de lol een benzinestation te beroven. Wanneer ze erachter komen dat er geen geld in het station aanwezig is sluiten ze de werknemers op en blijven daar de rest van de nacht zelf het station bedienen. Op een gegeven moment krijgen ze het werk door en stroomt het geld binnen en wanneer een klant problemen veroorzaakt, nemen ze hen in gijzeling.
Jägarna (1996) Jägarna (1996)
Een politieagent uit Stockholm trekt naar het noorden van Zweden om bij zijn broer te gaan wonen nu beide ouders overleden zijn. Wanneer hij daar is, start hij een langlopende zaak tegen rendieren-stropers. Hij stuit op rare zaken.
Jäger von Fall, Der (1974) Jäger von Fall, Der (1974)
De mooie Marel heeft een buitenechtelijk kind van Blasi, maar Blasi, zoon van rijke ouders, wil het kind niet erkennen. Wanneer jager Friedl echter belangstelling toont voor Marel, wordt hij afgewezen door haar. Op wraak belust besluit hij achter Blasi aan te gaan.
Järngänget (2000) Järngänget (2000)
Enkele mannen maken een boottocht tijdens een midzomernacht in Zweden. Onderweg redden ze twee vrouwen die door de stroom werden meegesleurd. Wanneer iedereen in veiligheid is, slaan ze hun tenten op aan de oever. De volgende ochtend is één van de vrouwen spoorloos verdwenen.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 -20- 21
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!