Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 -2- 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Zoeken:
Jack Brooks: Monster Slayer (2007) Jack Brooks: Monster Slayer (2007)
Wanneer Jack Brooks getuige is van een moordpartij op zijn familie, is zijn leven een puinhoop. Het enige dat over is in hem is een enorm gevoel van woede. Om zijn leven weer wat op orde te krijgen gaat hij op advies van zijn vriendin een nachtcursus volgen. Onbewust wekt Jack het kwaad op en brengt het leven van zijn klasgenoten in gevaar. Professor Crowley blijkt de bron van het kwaad en zijn tranformatie zal moeten worden gestopt. Jack ontdekt dat zijn woede een betekenis had en beseft dat hij zijn lot heeft gevonden: een eind maken aan het kwaad.
Jack Brown Genius (1994) Jack Brown Genius (1994)
In de 10e eeuw komt een jonge monnik om het leven als hij probeert te vliegen. Voor straf wordt hij door God voor eeuwig verdoemd, tenzij hij in minder dan 1000 jaar kan bewijzen dat bemande vluchten wel degelijk mogelijk zijn.
Jack Bull, The (1999) Jack Bull, The (1999)
Myrl Redding, een handelaar in paarden, raakt in conflict met landbouwer Henry Ballard nadat deze twee van zijn paarden en zijn indiaanse werknemer mishandelde. Wanneer Myrl Ballard wil vervolgen, wijst een corrupte rechter de aanklacht af. Maar de paardenhandelaar laat het hier niet bij en start een persoonlijke campagne tegen Ballard. De wraakactie zorgt echter voor een stroom van geweld en onrust in het dorp.
Jack el Destripador de Londres (1971) Jack el Destripador de Londres (1971)
In deze versie van het bekende verhaal over de meest bekende Londense seriemoordenaar, is Jack dit keer niet alleen een moordenaar die prostituees vermoord, maar hij is ook een kannibaal...
Jack Frost (1979) Jack Frost (1979)
Het is volop winter en de sneeuwpop Jack Frost is verliefd op een echt meisje genaamd Elisa. Maar als sneeuwpop maakt hij geen kans bij haar daarom vraag hij vader Winter om hem in een echt mens te transformeren. Zij heeft een verhouding met ridder Danny, maar als zij onvoerd wordt gaat Jack haar redden. En of zij dan ook voor hem valt...
Jack Frost (1996) Jack Frost (1996)
Een seriemoordenaar is opgepakt, en komt om bij een autoongeluk, op weg naar zijn executie. Met zijn laatste adem kan hij nog net veranderen in een sneeuwpop. De sneeuwpop gaat nu de sheriff zoeken die hem heeft opgepakt om wraak te nemen.
Jack Frost (1998) Jack Frost (1998)
Jack Frost is een zanger die vaak van huis is. Hierdoor kan hij niet veel tijd besteden aan zijn zoontje Charlie, ondanks dat ze veel van elkaar houden. Wanneer Jack overlijdt in een auto-ongeluk, verandert Charlie in een treurige jongen, totdat Jack terugkeert als sneeuwman. Nu kunnen ze alle dingen doen waar ze niet aan toe kwamen toen Jack nog mens was.
Jack Frost 2: Revenge of the Mutant Killer Snowman (2000) Jack Frost 2: Revenge of the Mutant Killer Snowman (2000)
Sheriff Sam Tiler besluit met vrouw en hulp-sherrifs op vakantie te gaan naar de Caribbean, om zo de traumatische gebeurtenissen van de vorige film achter zich te laten. Hun vakantie is echter van korte duur, aangezien de moordenaar per ongeluk opnieuw bevroren raakt, en terug tot leven wordt gewekt. En dat is nog niet alles: hij kan nu zelfs in tropische temperaturen overleven. Hij reist af naar het zuiden om wat openstaande rekeningen te vereffenen.
Jack Movez (2003) Jack Movez (2003)
Twee broers proberen een eenvoudige roofoverval te plegen. Ze willen namelijk hun eigen mislukte juwelierszaak overvallen, zodat zij geld van de verzekering kunnen innen. Ze ontdekken dat zelfs heel goed geplande overvallen niet altijd echt even gemakkelijk zijn. Het schijnbaar perfecte plan verandert in een gevecht voor hun eigen overleving.
Jack O'Lantern (2004) Jack O'Lantern (2004)
In het stadje Glenfield in North-Carolina lijkt een clubje jongeren een doodgewoon leven te leiden van studie, relaties en feesten. Maar niets is minder waar. Vlakbij, in het bos, woont Jack. Jack was ooit één van hen, maar kreeg een zwaar auto-ongeluk waarbij zijn vader overleed en hij in een coma raakte. Dit alles heeft hem danig veranderd. Een jaar na Jacks ongeval is hij nog herstellende, kan niet praten en heeft vreemde dromen en hallucinaties. In de week voor Halloween gebeurt er in het stadje het ene na het andere ongeluk, waarbij elke keer één van de jongeren op gruwelijke, onwaarschijnlijke manier om het leven komt. Dit heeft alles te maken met het geheim dat dit clubje deelt, en de nachtmerries die Jack beleeft.
Jack of Diamonds (1967) Jack of Diamonds (1967)
Jeff Hill (Hamilton) steelt als dief-in-de-nacht de juwelen van verschillende rijke dames uit een zwaar bewaakte brandkast. Hij wil zo in één nacht snel rijk worden.
Jack of Diamonds (2001) Jack of Diamonds (2001)
Wanneer de beruchte dieven Jack en Cassie zonder het te weten een bekende Griekse onderwereldfiguur moeten aanpakken, zijn ze genoodzaakt te vluchten voor een professionele huurmoordenaar. Gedwongen om Londen te verlaten, besluiten Jack en Cassie zich in een afgelegen dorpje te verschuilen. Met alle pech van de wereld, blijkt het dorpje ook nog eens een geheime testsplaats van de overheid te zijn. De overheid test in het dorpje een hallucinogene drug die ze via de watervoorraad verspreiden. Op de vlucht voor de gestoorde inwoners en de overheid komen Jack en Cassie voor en hoop verrassingen te staan. Wie zal deze zieke nacht overleven...
Jack of Diamonds, The (1949) Jack of Diamonds, The (1949)
Een echtpaar stemt er mee in om een avonturier aan boord van hun jacht te nemen. De man beweert dat hij op zoek is naar een koffertje met familiejuwelen, dat in het begin van de jaren veertig - tijdens het vluchten voor de Duitsers - ergens aan de Franse kust werd verloren. Omdat ze zelf in geldnood zitten, besluiten ze samen op schattenjacht te gaan.
Jack of Hearts (2000) Jack of Hearts (2000)
Roy Murcant (Nick Mancuso) is een selfmade miljonair. Zijn schaamteloos en berekenend gedrag hebben hem de koning van de Las Vegas Strip gemaakt. Murcant verdient bergen geld en sommige zijn er zelfs van overtuigd dat er misdaad in het spel is. Vooral wanneer zijn boekhouder overlijdt nemen de verdenkingen toe. Er zou immers een tweede boekhouding bestaan die in de handen van de verkeerde mensen miljoenen waard is. Detective Jack Newland krijgt de opdracht dit gevaarlijke zaakje te onderzoeken.
Jack Reed: A Search for Justice (1994) Jack Reed: A Search for Justice (1994)
Politieman Jack Reed moet een brutale moord op een serveerster uit een nachtclub onderzoeken. Alle aanwijzingen duiden in de richting van haar baas, maar deze heeft connecties tot in het stadhuis.
Jack Reed: Badge of Honor (1993) Jack Reed: Badge of Honor (1993)
Jack Reed is een politieman die zich strikt aan de regels houdt. Als hij een zaak krijgt van de verkrachting en moord op de moeder van één van de leerlingen van zijn vrouw, negeert hij echter een bevel van hogerhand om de zaak te sluiten. Hij voelt zich verplicht om de betrokkenheid van een arts te bewijzen, die de laatste was die haar levend gezien heeft.
Jack Reed: Death and Vengeance (1997) Jack Reed: Death and Vengeance (1997)
Jack Reed wordt teruggeroepen van een kampeervakantie om mee te helpen met het oplossen van een drievoudige moord. Hij ontdekt dat alle slachtoffers Russische immigranten zijn en daarvan worden er nog meer vermist.
Jack Reed: One of Our Own (1995) Jack Reed: One of Our Own (1995)
Wanneer Jack Reed’s partner vermoord wordt teruggevonden is Jack de hoofdverdachte. Om de corruptie in het stadhuis toe te dekken worden er nog verschillende moorden gepleegd en telkens wordt Jack als verdachte aangewezen. Om zijn partner’s dood te wreken en om zijn onschuld te bewijzen moet Jack op zoek gaan naar de dader en de corruptie binnen de politiek blootleggen.
Jack the Bear (1993) Jack the Bear (1993)
John Leary lijkt voor de buitenwereld altijd vrolijk, maar is na de dood van zijn vrouw in een depressie geraakt. Elke week weer voert John als presentator van een horrorshow op TV trouw zijn komische act op. Maar intussen dreigen zijn twee kinderen Jack en Dylan het grootste slachtoffer te worden van de situatie.
Jack the Dog (2001) Jack the Dog (2001)
Jack the Dog, een gedreven en enthousiaste fotograaf, die - tot voor kort - in zijn vrije tijd het bed deelde met talloze vrouwen, zegt zijn vrijgezellenbestaan vaarwel om te trouwen met Faith, een rijpe vrouw met fantastische benen. Samen krijgen ze een zoon, Samuel. Na diverse buitenechtelijke escapades pikt Faith het niet langer en besluit naar Engeland te verhuizen. Jack wordt gedwongen de verantwoordelijkheid over zijn zoon op zich te nemen. Hierbij ontdekt Jack iets wat hij niet kon vinden tijdens zijn leven als vrouwenversierder... ware liefde! Door doldwaze en extravagante seksuele avonturen met een bizarre reeks knotsgekke vrouwen en zijn onmiskenbare liefde en genegenheid voor Sam, komt Jack naar voren als een sexy, liefdevolle, kwetsbare, meevoelend man, die uiteindelijk de verantwoordelijkheid voor zijn tekortkomingen moet aanvaarden.
Jack the Giant Killer (1962) Jack the Giant Killer (1962)
De meester van alle kwade wezens, Pendragon, stuurt Cormoran de reus erop uit om prinses Elaine van Cornwell, de enige dochter van koning Mark, te ontvoeren. Na Cormoran te doden en de prinses te redden, wordt Jack van boer tot ridder geslagen voor zijn moedige optreden. Maar dat is slechts het begin want Pendragon stuurt nog andere kwaadaardige wezens op de prinses af...
Jack the Ripper (1959) Jack the Ripper (1959)
Scotland Yard krijgt hulp van een Amerikaanse agent in de jacht op de beruchte seriemoordenaar bijgenaamd Jack the Ripper in het Victoriaanse Londen.
Jack the Ripper (1976) Jack the Ripper (1976)
Het mysterie rond Jack the Ripper. In het Victoriaanse Londen van 1888 verminkte en vermoordde hij in drie maanden tijd op brute wijze een vijftal prostituees.
Jack the Ripper (1988) Jack the Ripper (1988)
Bekende verhaal, gesitueerd in London, 1888, waar seriemoordenaar Jack the Ripper de straten terroriseert door prostituees te vermoorden. Inspecteur Abberline (Michael Caine) krijgt opdracht de zaak te onderzoeken, maar ontdekt al snel dat er meer achter de moorden zit dan werd aangenomen. De film pretendeert het 'echte' verhaal achter Jack the Ripper weer te geven gebaseerd op geheime documenten.
Jack's Back (1988) Jack's Back (1988)
Een jonge dokter wordt verdacht van een serie van Jack de Ripper copycat moorden te hebben gepleegd. Maar als de dokter zelf vermoord wordt, claimt zijn tweelingbroer visies van de moordenaar te zien.
Jack's Law (2006) Jack's Law (2006)
Ex-undercoveragent Jack Santos (Danny Trejo) is aan het genieten van zijn pensioen. Totdat plotseling zijn vrouw en dochter worden vermoord. Na zijn gevangenistermijn (zonder bekend te hebben) komt hij terug in de gewone wereld. Hij verzet zich hevig tegen de misdaad en houdt alles nauwlettend in de gaten.
Jack-O (1995) Jack-O (1995)
Lang geleden werd een tovenaar ter dood veroordeeld. Hij beloofde wraak te nemen op de plaatselijke bevolking, en in het bijzonder de familie van Arthur Kelly. Jaren later is de tovenaar terug, in de vorm van man met een halloween pompoen masker, en de jonge Sean Kelly moet zorgen uit de klauwen van deze Jack-O te blijven.
Jackal, The (1997) Jackal, The (1997)
The Jackal (Bruce Willis) is een mysterieuze huurdoder, die door de Russiche mafia wordt ingeschakeld om in een wraakactie de directeur van de FBI om te brengen. De FBI krijgt hier lucht van en ziet zich genoodzaakt de hulp in te roepen van gevangen IRA-terrorist Declan Mulqueen (Richard Gere), de enige die The Jackal kan identificeren. Remake van The day of the Jackal (1973).
Jackals (1986) Jackals (1986)
Dave Buchanon, een toegewijde agent, ontdekt dat een groep criminelen via zijn stadje illegalen naar Mexico smokkelt. Hij vraagt de hulp van het FBI, maar als die hem afwimpelen, neemt hij het recht in eigen handen en besluit hij de gangsters eens flink mores te leren.
Jackass: Number Two (2006) Jackass: Number Two (2006)
In deze tweede speelfilm halen Jackass- leden als Chris Pontius, Johnny Knoxville, Steve-O, Bam Margera, Wee Man en Ryan Dunn weer opnieuw de meest bizarre en idiote stunts en grappen uit, die de kijker vooral niet zelf thuis moet uitproberen. Van stierenvechten met een blinddoek om tot het loslaten van bloedzuigers op je oogbol; niets is de heren van Jackass te gek.
Jackass: The Movie (2002) Jackass: The Movie (2002)
Johnny Knoxville en zijn team van gekken gebruiken het concept van de MTV show 'Jackass' (een stel gasten doen gevaarlijke en weerzinwekkende stunts, gewoon om te zien wat er zal gebeuren) en maken er een film van. Hierdoor kunnen ze nóg verder gaan in hun stunts dan ze op TV al konden.
Jacked (2001) Jacked (2001)
Een straatbende doodt tijdens een autokraak een onschuldige man, de dader blijft op vrije voeten. Dre wil zo niet verder, verlaat de bende en zoekt contact met de famlie van het slachtoffer. Hiermee doorbreekt hij de straatregels, met dodelijke gevolgen. Een verhaal van wroeging tegen een hoge prijs..
Jacket, The (2005) Jacket, The (2005)
Een veteraan lijdt aan geheugenverlies en keert terug naar zijn geboorteplaats in Vermont. Als hij gearresteerd wordt voor moord en in een gesticht wordt geplaatst, zet een arts hem op een zware kuur van experimentele drugs. Zodra hij het goedje ingespoten krijgt wordt hij in een dwangbuis gestopt en opgesloten in een bewaarlade in een mortuarium. De drugs hebben echter een vreemd neveneffect: de man kan in zijn eigen toekomst kijken.
Jackhammer (2004) Jackhammer (2004)
Een junk genaamd Jack Magnus word van zijn matras gelicht. Het blijken een dealer en zijn handlanger te zijn die nog wat geld van hem krijgen. Dit heeft hij natuurlijk niet, waarop de dealer Jack een shot geeft met verschillende soorten drugs in de veronderstelling dat dat dit Jack zijn dood wel zal worden. Jack komt echter weer bij zinnen...
Jackie Brown (1997) Jackie Brown (1997)
De stewardess Jackie Brown wordt gepakt tijdens het smokkelen van geld voor haar baas. Ze krijgt een aanbod om met de politie samen te werken om de wapenhandelaar waar ze voor werkt te kunnen pakken. Ze ontmoet Max Cherry, die haar borgsom betaalt. Ze besluiten een plan te smeden waardoor ze de partijen tegen elkaar uit kunnen spelen, en er zelf met een grote som geld vandoor kunnen gaan.
Jackie Robinson Story, The (1950) Jackie Robinson Story, The (1950)
Deze film vertelt de biografie van Jackie Robinson, gespeeld door Jackie Robinson zelf. Hij was de eerste gekleurde honkbalspeler in de major league in de 20ste eeuw. Zijn carričre als speler wordt gevolgd in de negro leagues en de major leagues.
Jackie's Back! (1999) Jackie's Back! (1999)
Jackie Washington is een vergeten popster die met name in de jaren 70 een aantal hitjes had. Ze beschouwt zichzelf als een heuse diva en ze wil eind jaren 90 een spectaculaire comeback maken. De film is gegoten in de vorm van een mockumentary: een nepdocumentaire. Tal van bestaande artiesten geven commentaar op de carriere van Jackie Washington, bijvoorbeeld Bette Midler en Liza Minnelli.
Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot (2001) Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot (2001)
De ware geschiedenis van de Kennedy-regering, gezien door de ogen van de vrouwen van Camelot. In 1960 werd J.F. Kennedy president van Amerika. In huize Camelot kon Joseph Kennedy tevreden zijn; Zijn zoons moesten als leiders de geschiedenis ingaan.
Jacknife (1989) Jacknife (1989)
Een conflict ontstaat tussen een Vietnam veteraan en de zuster waar hij mee leeft, wanneer zij romantisch betrokken raakt met de leger vriend die hem herinnert aan het tragische gevecht wat ze beiden overleefden.
Jackpot (2001) Jackpot (2001)
Sunny Holiday, een beginnend zanger, verlaat zijn vrouw en kindje om negen maanden te gaan touren. Hij doet dit met zijn manager in een roze Chrysler. Samen gaan ze op zoek naar hun eigen versie van de American Dream: een publiek dat van countrymuziek houdt.
Jackpot, The (1950) Jackpot, The (1950)
Bill Lawrence wint vele prijzen op een radio-show en is de koning te rijk. De vreugde is maar van korte duur want wanneer de belasting aanklopt moet hij alle prijzen zien te verkopen.
Jackson County Jail (1976) Jackson County Jail (1976)
Na een ruzie met een arrogante opdrachtgever treft Dinah Hunter, producente van reclamespots in Los Angeles, haar vriend aan in bed met een andere vrouw. Daarmee is de maat vol. Ze stapt in de auto en gaat op weg naar New York. Dat blijkt niet zo'n goed idee: een stelletje dat ze een lift geeft slaat haar in elkaar en steelt haar auto. En wanneer ze vervolgens voor hulp aanklopt bij een restaurant wordt ze beticht van prostitutie waarna ze in de gevangenis belandt.
Jackson Pollock (1987) Jackson Pollock (1987)
Deze documentaire geeft een inzicht in het leven van de grootste vertegenwoordigers van het abstracte expressionisme. Het leven van Pollock wordt beschreven aan de hand van getuigenverklaringen van zijn naasten en door middel van zijn eigen werk.
Jacksons: An American Dream, The (1992) Jacksons: An American Dream, The (1992)
Serie waarin het ware verhaal van de meest invloedrijke familie uit de muziekgeschiedenis uiteengezet wordt, de Jacksons. De kijker maakt onder andere kennis met Joe Jackson, de tirannieke vader van een grote familie, die zijn kinderen vaak vernederde en mishandelde. Later herkende Joe Jackson echter ook het talent van Marlon, Jermaine, Tito, Jackie en Michael. De Jacksons worden gevolgd in de lange en harde weg naar succes, hun eerste ontmoeting met Diana Ross, de hits en de conflicten tussen Michael en zijn broers, tot de verzoening die resulteerde in een groots opgezette Victory Tour in 1984
Jacky (2000) Jacky (2000)
Jacky, een 25 jarige Chinees, woont samen met zijn moeder in een rijtjeshuis in Eindhoven. Hij werkt parttime als railtender. Tijdens zijn vrije dagen hangt hij thuis rond of helpt hij zijn moeder in de tuin. De rust wordt voor Jacky verstoord wanneer zijn moeder hem tijdens hun wekelijkse zwemuurtje vertelt dat het tijd wordt om volgens traditie met een vrouw uit China te trouwen en het ouderlijk huis te verlaten. Voor hij er erg in heeft woont hij samen met de jonge Chi-Chi in een nieuwbouwappartement in Amsterdam. In deze voor Chi-Chi nieuwe omgeving zal ze haar best doen om een goede echtgenote te zijn.
Jacob (1994) Jacob (1994)
Jacob, een van de twee zonen van Isaac, bedriegt zijn broer Esau en vlucht naar zijn oom waar hij met zijn nichtje Rachel moet trouwen. Onderweg heeft hij een een visioen dat hem een mooie toekomst voorspelt.
Jacob's Ladder (1990) Jacob's Ladder (1990)
De New Yorkse postbezorger Jacob Singer probeert zijn leven op de rails te houden: zijn dagen zijn gevuld met flashbacks van zijn eerste huwelijk, zijn overleden zoon en zijn tijd in Vietnam. Zijn nieuwe vrouw probeert Jacob te helpen om zijn grip op de realiteit te bewaren, maar de lijn tussen werkelijkheid en illusies wordt voor Jacob steeds vager.
Jacqueline Hyde (2005) Jacqueline Hyde (2005)
Jackie Hyde, een eenzame en verlegen jonge vrouw, erft een huis van haar oom Jack. Bij het inspecteren van haar nieuwe bezit, ontdekt ze een geheim laboratorium in de kelder. Vooraleer hij het tijdelijke voor het eeuwige verwisselde, voltooide oom Jack hier zijn levenswerk, een wonderlijk drankje met revolutionaire eigenschappen. Een ongelukje in het lab maakt van Jackie het eerste proefkonijn.
Jacqueline Susann's Once Is Not Enough (1975) Jacqueline Susann's Once Is Not Enough (1975)
Mike Wayne (Douglas) is de eens rijke vader van January (Deborah Raffin), die er alles aan doet om zijn dochters hoge uitgavepatroon te blijven bekostigen. Zelfs trouwen met een rijke lesbische vrouw. Ondertussen heeft dochterlief een vader-fixatie.
Jacquot de Nantes (1991) Jacquot de Nantes (1991)
Impressie van het leven in de jaren '40 en '50 van een jonge Jacques Demy (regisseur en levenspartner van Varda). Al op zeer jonge leeftijd raakt Jacques gefascineerd door show, beweging en fotografie.
Jacquou le Croquant (2007) Jacquou le Croquant (2007)
Jacqou is een jonge boerenzoon van 9 jaar, die in 1815 in Périgord woont. Door de waanzinnige grillen van een wrede edelman wordt hij van zijn ouders beroofd, en wordt hij een wees. Hij moet vechten om te overleven en maakt een zware tijd mee. Met het idee wraak te zullen nemen, probeert Jacquou weer een normaal bestaan op te bouwen. Dankzij een aantal vrienden en een jong geduldig meisje, zal hij in enkele jaren tot een jonge zelfverzekerde en aantrekkelijke man worden. Hij zal zijn verlangens van wraak kunnen veranderen in een gevecht tegen de onrechtvaardigheid.
Jade (1995) Jade (1995)
In het miljonairskwartier van San Francisco wordt miljardair, vrouwengek en kunstverzamelaar Kyle Madford beestachtig vermoord. In zijn kluis vindt de jonge assistent van de officier van justitie David Corelli interessante foto's van de gouverneur van Californië met het luxehoertje Patric Jacinto. Via Patrice komt Corelli op het spoor van de mysterieuze "Jade", een soort dure SM-maîtresse van de beau monde van San Franciso. Dat spoor leidt echter ook naar Trina Gavin, een oude vlam van David Corelli.
Jaded (1996) Jaded (1996)
'Jaded' is het verhaal van Meg Harris, een eenling in een ingedut stadje in Amerika. Meg komt in de belangstelling als zij verkracht wordt door twee vrouwen. Zij laat het hierbij niet zitten en gaat naar de rechter. Daar wordt ze geconfronteerd met de wet die zegt dat alleen een man een vrouw kan verkrachten, en bovendien blijken niet alle getuigen de waarheid te spreken. Vastbesloten haar onzekerheden te overwinnen en door te gaan met haar leven is Meg bereid de lange strijd aan te gaan.
Jadesoturi (2006) Jadesoturi (2006)
Jade Warrior gaat over een Finse jongen die erachter komt dat hij een reďncarnatie is van een Chinese vechtheld. Omdat hij vroeger een opdracht niet goed heeft vervuld, is hij gedoemd elke keer als hij reďncarneert weer de liefde van zijn leven te verliezen. De jongen besluit echter in zijn Chinese verleden te duiken en alsnog de confrontatie met zijn taak aan te gaan.
Jag - en Oskuld (1968) Jag - en Oskuld (1968)
Nadat haar moeder sterft gaat de 17-jarige Inga bij haar 30-jarige aantrekkelijke tante Greta wonen. Greta zit echter in financiële moeilijkheden door de schuld van haar jongere vriend Karl die er een dure levensstijl op na houd. Greta maakt dan ook plannen om de lichamelijke diensten van Inga te verkopen aan een rijke oude man die van groene blaadjes houdt. Maar alles loopt niet zoals Greta het gepland had...
Jag - en Älskare (1966) Jag - en Älskare (1966)
Beatrice Islřv verlaat haar man Peter. Zij denkt dat Peter impotent is, want de laatste keer dat zij de liefde bedreven is alweer veertien dagen geleden. Beatrice vertrekt naar Parijs, de stad van de liefde, in de hoop daar gelukkiger te worden. Maar zij is nog niet lang weg als blijkt dat Peter heel wat virieler is dan Beatrice had gedacht.
Jag Är Nyfiken - en Film i Blĺtt (1968) Jag Är Nyfiken - en Film i Blĺtt (1968)
Dezelfde film, met dezelfde cast en crew als in "I am Curious (Yellow)", maar met enkele verschillende scčnes en een andere politieke inslag. De politieke punten in Blue zijn persoonlijke relaties, religie, gevangenissen en seks. Blue laat veel weg van de interviews over bewustheid en pacifisme, die Yellow dit wel had.
Jag Är Nyfiken - en Film i Gult (1967) Jag Är Nyfiken - en Film i Gult (1967)
Lena, 20 jaar, wil alles weten over het leven en de realiteit. Ze verzamelt informatie over alles en iedereen en ze slaat haar gegevens op in een enorm archief. Ze expirimenteert met relaties, politieke activiteiten en medicijnen. Ondertussen zijn filmmakers te zien in een parallel lopend verhaal over het maken van een film en hun reacties op het verhaal en op elkaar.
Jagd auf den Flammenmann (2003) Jagd auf den Flammenmann (2003)
Op een nacht staat de kamer van de kleine Hannah in lichterlaaie. Bij de poging om zijn dochter te redden, komt de vader om in de vlammenzee. Rechercheur Susanna Beckert krijgt de zaak toegewezen en ze sluit al snel op enkele opmerkelijke zaken.
Jagdhunde (2007) Jagdhunde (2007)
Kerstmis in Uckermark, een klein dorp waar de tijd heeft stil gestaan. Lars is een gevoelige jongeman en komt per toeval in aanraking met de doofstomme Marie en raakt opslag verliefd op de mooie ingetogen vrouw. De familie van de twee jonge mensen keurt deze liefde af omdat tussen de twee families een groot geheim bestaat. Lars gaat op onderzoek uit maar stuit op veel weerstand in zijn naaste omgeving.
Jagged Edge (1985) Jagged Edge (1985)
Het is het verhaal over de brute moord op Page Forrester. Haar man Jack Forrester wordt verdacht. Niet vreemd want Jack is de enige erfgenaam en was op het moment van de moord in het huis aanwezig. Ondanks de vasthoudendheid van de Officier van Justitie Krasny weet zijn advocate Teddy Barnes de jury zover te krijgen dat ze hem vrijspreken. Maar is hij eigenlijk wel onschuldig?
Jagoda u Supermarketu (2003) Jagoda u Supermarketu (2003)
Ex-soldaat Marko bestormt een supermarkt in Belgrado en neemt alle kassičres in gijzeling, omdat één van hen zijn grootmoeder heeft beledigd. Deze kassičre, Jagoda, is een onzekere, naar liefde hunkerende, jonge vrouw van het platteland. Een dag vol bizarre taferelen volgt.
Jaguar Lives! (1979) Jaguar Lives! (1979)
Eén van de dodelijkste geheim agenten ter wereld, Jonathan Cross, ook bekend als The Jaguar (Lewis), is op het spoor van een groot misdaadsyndicaat met aan het hoofd de sinistere Adam Caine (Lee). Gewapend met zijn vuisten en veel karate-moves zal hij de wereld moeten redden van Caine en zijn handlangers.
Jaguar, Le (1996) Jaguar, Le (1996)
De film gaat over een gokker die met een mysterieuze opdracht in de jungle terechtkomt. Op een dag bevindt Perrin zich in een hotellift met een etnoloog en een Indiaan uit de Amazone. Voordat hij het weet is er een bijzondere band ontstaan tussen hem en de bijzondere Zuid-Amerikaanse gast en wordt hij de jungle ingestuurd op zoek naar de ziel die de Indiaan zou hebben verloren.
Jaguimo (1998) Jaguimo (1998)
Wanneer een vrouw, die door haar verloofde is verlaten voor de dochter van diens baas, komt te overlijden treedt zij een vreemde wereld binnen. In deze wereld, met een strikte hiërarchie waar zij haar plaats moet zien te vinden, plant zij haar wraak op haar ex-verloofde en zijn vrouw.
Jahrgang '45 (1965) Jahrgang '45 (1965)
Alfred en Lisa vormen een jong echtpaar dat heeft besloten te gaan scheiden. Alfred heeft niet het gevoel dat hij zich kan ontwikkelen en neemt een paar dagen vakantie waarbij hij doelloos door Berlijn slentert. Lisa gaat zwaar gebukt onder de scheiding en weet niet wat ze met haar leven moet.
Jail Bait (1954) Jail Bait (1954)
Vic Brady brengt de jonge Don Gregor op het slechte pad en leidt hem op tot gangster. Vervolgens bedreigt Vic Don's vader, een plastische chirurg, met de dood zodat hij een volledig nieuw gezicht kan krijgen. Op die manier hoopt Vic uit de handen van de politie te kunnen blijven.
Jailbait (1994) Jailbait (1994)
Een jonge vrouw gaat op zoek naar haar halfzus, die in Los Angeles carričre zou hebben gemaakt als zangeres. In werkelijkheid is zij echter in handen gevallen van een crimineel en is het trottoir haar enige schouwspel.
Jailbait (2000) Jailbait (2000)
Al is laatstejaarsstudent op Galitan High. Zijn vriendin Amber wil geen seks voor het huwelijk. Dan leert Al Gynger kennen. Zij wil wel met hem naar bed. Al begint ook met haar een relatie. Dan wordt de minderjarige Gynger zwanger en wordt Al beschuldigd van verkrachting.
Jailbait (2004) Jailbait (2004)
Randy begaat een misdaad zonder slachtoffers, maar wegens de zero-tolerance politiek, vliegt hij meteen 25 jaar de gevangenis in. Zijn celmaat Jake is een wrede man zonder wroeging die levenslang heeft, omdat hij de keel van zijn vrouw heeft doorgesneden. Jake merkt al snel dat Randy het erg moeilijk heeft en stelt hem voor zijn 'gevangenis-mentor' te worden, om hem het nodige bij te brengen om te overleven. Maar het blijkt al snel dat Jake een dubbele agenda heeft.
Jailbait Babysitter (1977) Jailbait Babysitter (1977)
Vicki is zeventien en haar oudere vrienden noemen haar Jailbait. Haar vriendje Robert is gefrustreerd omdat Vicki geen seks met hem wil hebben, maar hij is bereid om te wachten. Nadat een feestje uit de hand loopt, weet Vicki weg te komen met de hulp van Lorraine, die haar bij haar laat wonen. Terwijl Lorraine aan Vicki etiquette leert, vraagt Robert zich af wat er met zijn vriendin is gebeurd. Al snel leert Vicki dat Lorraine helemaal niet zo'n net meisje is.
Jailbirds (1991) Jailbirds (1991)
Janice Grant en Rosie LaCroix, twee aan elkaar geketende vrouwen, slaan op de vlucht na een gevangenisuitbraak.
Jailbreakers (1994) Jailbreakers (1994)
De jaren '50. Een cheerleader wordt verliefd op een ruige motorboy die voor haar uit de gevangenis ontsnapt. Daar komen natuurlijk problemen van.
Jailhouse Rock (1957) Jailhouse Rock (1957)
Vince werkt elke dag keihard op een bouwwerf, maar toch gaat hij ondanks zijn weinig veelbelovende toekomst enthousiast door het leven. Wanneer hij op een dag echter een man hardhandig aanpakt, belandt hij een jaar in de cel. Daar leert hij de ex-countryzanger Hunk Houghton kennen. Deze introduceert hem in de wereld van de muziek en leert hem gitaar spelen. Vince blijkt over het nodige talent te beschikken en besluit een carričre als zanger te ambiëren van zodra hij terug op vrije voeten is. En dat doet hij ook, met de hulp van ene Peggy Van Alden. Hij moet echter al vlug ervaren dat de muziekbusiness een keiharde wereld is om in te overleven.
Jak Być Kochaną (1963) Jak Być Kochaną (1963)
Tijdens haar reis naar Parijs denkt een actrice terug aan de Duitse bezetting waarin ze in haar flatje een collega acteur schuilhield die verdacht werd van de moord op een collaborateur. Na de oorlog, pakte hij de draad van zijn glamourleven snel weer op, terwijl zij werd beschuldigd van heulen met de bezetter. Jaren na afloop van de oorlog ontmoeten ze elkaar weer. Zij kent eindelijk weer voorspoed terwijl hij een alcoholist blijkt wiens heroďsche verzetsverhalen niemand meer interesseren.
Jak Chutná Láska (2002) Jak Chutná Láska (2002)
Prinses Lucia droomt al jaren van een prins die haar betovert. Ze gaat er zo in op dat ze compleet vergeet te eten. De koning kan dit niet aanzien en bedenkt met kok Hans een list: ze voeren een toneelstuk op waarin Hans een prins speelt. Lucia wordt verliefd op hem en kan eindelijk wegdromen.
Jak si Zaslouzit Princeznu (1995) Jak si Zaslouzit Princeznu (1995)
Het huwelijk van prinses Verunka met een prins wordt ruw verstoord door een tovenaar, die de koning om haar hand vraagt. De koning weigert en de tovenaar brengt het hele gezelschap in een diepe slaap...
Jak To Sie Robi (2006) Jak To Sie Robi (2006)
In 'Jak To Się Robi' maken we kennis met Piotr Tymochowicz, een Poolse mediaconsultant die beweert dat iedereen carričre kan maken in de politiek, mits gebruik van de juiste techniek en tactiek en een goede omkadering, ongeacht de politieke boodschap of partij.
Jaka Sembung (1981) Jaka Sembung (1981)
Indonesië wordt geterroriseerd door haar Nederlandse onderdrukkers. Jaka Sembung, een rebellenleider, pikt dit niet langer en gaat in verzet. Hij moet het echter opnemen tegen een, door de Nederlanders opgeroepen, gemene tovenaar.
Jakarta (1988) Jakarta (1988)
De topman van de CIA in Indonesië kreeg drie jaar terug een eenvoudige klus te klaren: hij moest een mysterieuze Oosterse schone, Esha beschermen omdat zij een hoofdgetuige was in een belangrijk drugsproces. Maar CIA man Falco beging een fout: hij werd verliefd. De huurmoordenaars van drugs-koning Dolf konden dan ook gemakkelijk hun slag slaan en Esha opruimen. Nu is Falco een verbitterd man, terug in New York en ontslagen door de CIA, tot hij ontdekt dat een aantal van Dolfs huurlingen hem op het spoor zijn. Falco wordt ontvoerd en komt terug in Jakarta terecht, waar blijkt dat men hem nog steeds niet vergeten is.
Jakarta Undercover (2006) Jakarta Undercover (2006)
De film vertelt het verhaal van Vikitra (Luna Maya) en Amanda (Fachri Albar), twee sexy striptease danseressen die in een nachtclub in Jakarta werken. Vikitra en Amanda zijn niet gelukkig met hun werk. Vikitra is naar Jakarta gevlucht vanwege beschuldiging van moord van haar vader. Als de broer van Vikitra getuige is van een moord door drie mannen, zoekt hij bescherming bij zijn zus. Ze moeten zien te schuilen in het rumoerige nachtleven van Jakarta, dat bol staat van seks, drugs en corruptie.
Jake Lassiter: Justice on the Bayou (1995) Jake Lassiter: Justice on the Bayou (1995)
Jack Lassiter was vroeger een succesvolle footballspeler, maar werkt nu al geruime tijd als advocaat en ook in die functie heeft hij zijn strepen reeds verdiend. Op een dag wordt hem gevraagd de verdediging te voeren van dokter Roger Salisbury, een chirurg die beschuldigd wordt van beroepsfouten met de dood van Philip Corrigan tot gevolg.
Jake Speed (1986) Jake Speed (1986)
De zus van Margaret Winston wordt op een dag ontvoerd door medogenloze slavendrijvers, en niemand lijkt er iets aan te kunnen doen. Gelukkig herinnert de opa van Margaret zich een legende over de held Jake Speed, en samen besluiten ze de man te gaan zoeken. Speed blijkt zelfs nog te leven, al heeft hij ondertussen heel wat van zijn glans verloren, en is hij minder legendarisch dan de verhalen deden vermoeden.
Jake's Corner (2008) Jake's Corner (2008)
Na een familietragedie besluit Johnny Dunn, een ex-voetbalster, een teruggetrokken leven te leiden, ver van alle schijnwerpers, en verhuist hij naar een klein woestijnstadje, Jake's Corner. Johnny’s leven verandert bovendien nog grondig wanneer hij moet zorgen voor zijn jonge neef Spence, die zelf ook ernstige familieproblemen heeft. De jongen brengt een vorm van kinderlijke onschuld in de stad, terwijl de volwassenen hem in ruil wat levenswijsheid bijbrengen.
Jake's Women (1996) Jake's Women (1996)
Jake is een schrijver. Hij is getrouwd met Maggie, maar hun huwelijk is niet meer wat het geweest is. Jake heeft in gedachten voortdurend gesprekken met andere vrouwen, zoals zijn overleden vrouw Julie, zijn dochter Molly, zijn zuster Karen en zijn psychiater Edith. Het spreekt voor zich dat Maggie het lastig vindt om daarmee om te gaan.
Jakeob-ui Jeongseok (2005) Jakeob-ui Jeongseok (2005)
Min-jun is een wat saaie architect die ’s avonds verandert hij in een casanova en met zijn sublieme technieken elke vrouw makkelijk kan verleiden. Dit verloopt prima, totdat hij Ji-won ontmoet. Zij heeft in de wereld van de liefde of in haar carričre als bankier nog nooit een strijd verloren. De film laat zien hoe deze twee meesters te werk gaan.
Jakob the Liar (1999) Jakob the Liar (1999)
Tijdens WO II, onder het ijzeren regime van de Nazi's, bestaat het leven van de joden in een Pools getto in Warschau uit verhongering, mishandeling en zijn ze bovendien volledig afgesloten van nieuws van buitenaf. Een arme Joodse cafebezitter, Jakob Heym (Williams) hoort bij toeval een verboden radio-nieuwsbulletin over het succes van het Sovjetleger tegen de Duitsers. Om de ongelooflijke depressie en het aantal zelfmoorden in het Joodse getto terug te dringen, bazuint Jakob verhalen rond over fictieve overwinningen van de geallieerden op de Nazi's. Hierdoor komt langzaam maar zeker het optimisme en het geloof in de toekomst terug in het getto. Echter, de Duitsers horen de geruchten over een 'geheime radio' en gaan op zoek naar diegene die hun gezag durft te ondermijnen.
Jakob, der Lügner (1975) Jakob, der Lügner (1975)
Jacob Heim wordt aangehouden door de politie in het getto omdat hij schijnbaar zich niet aan de regels gehouden heeft. Als straf moet hij zich bij de commandant melden. Op het politiebureau hoort hij toevallig op de radio dat het Russische leger snel naderbij komt. Dat is een grote meevallen, voor hem en zijn lotgenoten. Stiekem geeft hij het nieuws door; hij doet het voorkomen alsof hij een radio bezit en wordt daardoor een held in het getto.
Jal Sarabose (2006) Jal Sarabose (2006)
Aan het eind van de jaren 60 had Zuid-Korea het hoogste percentage geboortecijfers wereldwijd. Als het volk zich zo voort zou blijven planten zou Zuid-Korea binnen de kortste keren een bevolkingsoverschot hebben, dus is de regering van plan daar wat aan te doen. In Seoul worden overal informatie spotjes vertoond, maar aangezien 70% van de bevolking nog op het platte land woont worden er mensen aangesteld die seksuele voorlichting moeten gaan geven in de kleinere dorpjes. Zo gaat Hyun-joo naar een dorpje om de mensen alles te leren over de pil en condooms.
Jalan Raya Pos (1996) Jalan Raya Pos (1996)
Een film over het Nederlands koloniaal verleden en de Groote Postweg, welke over een afstand van 1000 kilometer loopt van de oostkust tot de westkust van Java (Indonesië). De filmmaker wordt geleid door de verhalen en getuigenissen van de meest bekende indonesische schrijver Pramoedya Ananta Toer. Het is Pramoedya verboden zijn huis te verlaten. Thuis vertelt hij over zijn ervaringen met de koloniale en de huidige autoriteiten, terwijl de "roadmovie" over de Postweg beweegt, geleid door zijn ogen en oren.
Jalla! Jalla! (2000) Jalla! Jalla! (2000)
Twintigers Mĺns en Roro zijn de beste vrienden. Ze werken beiden bij de plantsoenendienst. Roro, gespeeld door de broer van de regisseur, is van Arabische afkomst, en heeft zonder dat zijn ouders daar weet van hebben een Zweeds vriendinnetje. Hij is wel de hele tijd van plan om haar aan zijn familie voor stellen, maar het komt er niet van. Op het moment dat hij eindelijk zover is, heeft de familie een huwelijk geregeld. Zij willen dat hij met een Libanese Zweedse gaat trouwen, die daar overigens ook geen zin in heeft. Toch sluiten ze een pact, want anders dreigt ze teruggestuurd te worden naar Libanon. Ook Mĺns heeft zo zijn problemen. Zo krijgt hij 'm niet meer omhoog, ondanks diverse hulpmiddelen.
Jalsaghar (1958) Jalsaghar (1958)
Ondanks zijn adellijke afkomst is Biswambhar Roy niet rijk, waardoor hij zich ergert aan alle feesten die zijn buurman organiseert. Omdat hij echter toch zijn status wil tonen, besluit hij de juwelen van zijn vrouw te verkopen om zelf een feest te organiseren. Hierdoor raakt hij echter steeds meer vervreemd van zijn vrouw en zoon.
Jam (2006) Jam (2006)
Door een verkeersongeval op een landelijke weg verandert het leven van vijftien reizigers. Het is vaderdag en Ted maakt een ritje met zijn 19-jarige zoon Josh. Maar plotseling moet Josh hard remmen omdat hij moet uitwijken voor een hond die over de weg loopt. Daardoor ramt hij de wagen van Lorraine, een muzikante op weg naar een optreden, en botst hij tegen een telefoonpaal, die spoedig heel de weg blokkeert. Daardoor kunnen de andere 13 ook niet doorrijden en moeten ze samen wachten totdat de paal weg is. Tijdens het wachten ontstaan er allerlei gesprekken en inzichten.
Jam Films (2002) Jam Films (2002)
Jam Films is een collectie van zeven verschillende kortfilms, telkens geregisserd door een bekende Japanse regisseur. In "The Messenger" krijgt een yakuza-baas een bezoekje van een geheimzinnige vrouw; in "Kendama" krijgt een sumo-worstelaar een vreemd geschenk van zijn baas; in "Cold Sleep"wordt een man plotseling wakker in het schooltje van zijn kinderen; in "Pandra" kan een vrouw niet stoppen met het krabben aan haar tenen; in "Hijiki" gijzelt een gangster een gezinnetje met drie kinderen; in "Justice" vertelt een leraar zijn studenten over het Verdrag van Potsdam; en in "Arita" maakt een stil, verlegen meisje een tekening van haar ideale vriendinnetje.
Jam Films 2 (2004) Jam Films 2 (2004)
Een collectie van vier kortfilms, telkens gedraaid door een veelbelovende Japanse regisseur. In "Hoops Men Soul" proberen een aantal jonge basketballers op creatieve wijze een wedstrijd te winnen van de ongenaakbare kampioenen; in "Clean Room" heeft een jong meisje zich opgesloten in een plastic tentje omdat ze de stress van het dagelijkse leven niet meer aankan; in "Armchair Theory" legt een jongen in negen stappen uit hoe je het snelst een Japanse meid versiert; en in "Fastener" denkt een stervende man terug aan zijn jeugdliefde en zijn eerste kus.
Jam Films S (2004) Jam Films S (2004)
Omnibus die aan zeven nieuwe regisseurs de mogelijkheid geeft hun kunnen te tonen. Alle films werden gemaakt rond de themas "Succession", "Succes" en "Special".
Jamaica Inn (1939) Jamaica Inn (1939)
Engeland, rond 1800. Mary heeft haar beide ouders verloren en wil gaan inwonen bij haar oom en tante die een herberg (Jamaica Inn) runnen in een dorp aan de rotsachtige kust van Cornwall. Aan deze kust leiden opvallend veel schepen schipbreuk. Ze worden vervolgens geplunderd door een bende. Dat de Jamaica Inn middelpunt is van deze criminele activiteiten wordt Mary al snel duidelijk wanneeer ze Jem redt uit de moordlustige handen van de bende. Maar wie is de grote man achter de bende?
Jamaica Inn (1985) Jamaica Inn (1985)
Na de dood van haar moeder gaat Mary Yellan bij haar tante in Cornwall wonen. Haar tante is inmiddels getrouwd met Joss, de waard van de Jamaica Inn. Deze obscure herberg vormt het decor voor zaken die het daglicht niet verdragen. Ze ontmoet een predikant die haar zijn vriendschap aanbiedt en waar ze steun aan denkt te hebben. Daarnaast wordt ze heen en weer geslingerd tussen haar gevoelens voor Jem, de broer van Joss, en haar argwaan ten opzichte van deze vrijbuiter.
Jambes en l'Air, Les (1971) Jambes en l'Air, Les (1971)
César Grand Blaise is een gelukkig man. Hij verricht kleine werkjes maar meestal profiteert hij van het nietsdoen en van feesten met zijn kameraden. Hij is getrouwd met Favouille en ze hebben drie mooie dochters; Sarah, Cécile en Pitou. Cécile is een rebels kind en loopt vaak halfnaakt rond. Op een ochtend is ze de verwijten van haar vader zat en gaat er van door. Samen met enkele vrienden en hun twee andere dochters gaat het echtpaar op zoek naar haar.
Jambok-Geunmu (2005) Jambok-Geunmu (2005)
Cha Young-jae is een kroongetuige in een zaak tegen een beroemde gangster. Hij is echter onvindbaar voor de politie, dus valt hij niet te beschermen. Om achter zijn locatie zien te komen gaat Chun Jae-in undercover als scholier zodat ze contact kan maken met de dochter van Cha Young-jae in de hoop zo achter zijn locatie te komen.
  1 -2- 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!