Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 -18- 19 20 21
Zoeken:
Julia, Du Bist Zauberhaft (1962) Julia, Du Bist Zauberhaft (1962)
Actrice Julia Lambert heeft alles wat haar hartje begeert, en toch begint ze een affaire met belastingadviseur Tom Fennel. Deze krijgt echter genoeg van haar en begint een relatie met een jongere actrice.
Julian Po (1997) Julian Po (1997)
Julian Po is een dertigjarige boekhouder die besluit een tripje naar de kust te maken. Onderweg gaat zijn auto stuk en hij belandt in een afgelegen klein dorpje. De dorpelingen zijn niet gewend aan vreemdelingen en hij wekt dan ook de nodige argwaan bij hen op.
Juliana (2006) Juliana (2006)
Juliana vertelt het verhaal van de jonge jaren van Koningin Juliana. Hoe groeide een jonge, eigenzinnige prinses uit tot een vrouw die klaar was voor het koningschap. In een vierdelige miniserie zien we haar studententijd, haar relatie met haar ouders en haar huwelijk met Bernhard.
Julianes Sturz in den Dschungel (2000) Julianes Sturz in den Dschungel (2000)
Werner Herzog keert terug naar Zuid-Amerika met Juliane Koepcke, de Duitse vrouw die de enige overlevende was uit een vliegtuig dat daar in 1972 neer stortte. Ze vinden de resten van het vliegtuig terug en rekreeren haar tocht door de jungle naar de bewoonde wereld.
Julie (1956) Julie (1956)
Julie Benton is pas getrouwd, maar gaat zich steeds meer ergeren aan de overdreven jaloezie van haar echtgenoot Lyle. Als hij bovendien toegeeft haar eerste echtgenoot vermoord te hebben, en dreigt ook haar te vermoorden als ze van hem wil scheiden, slaat ze op de vlucht, maar Lyle weet haar steeds weer te vinden.
Julie Darling (1983) Julie Darling (1983)
Een meisje is getuige van de verkrachting en de moord op haar moeder. Omdat zij haar moeder haatte, voelt zij zich schuldig aan haar dood. Nadat haar vader opnieuw is getrouwd bedenkt de dochter, die haar nieuwe moeder net zo haat als haar echte moeder, een plan om haar te vermoorden.
Julie en Herman (2003) Julie en Herman (2003)
Herman (Jack Wouterse) is geschiedenisleraar op een middelbare school. Hij kan zijn vijftienjarige leerling Julie niet uitstaan, en laat geen gelegenheid voorbij gaan haar dat te laten merken. Julie raakt geïntigreerd door Herman en besluit hem te gaan bespioneren. Door een bizarre ontdekking verandert zij haar mening over haar docent drastisch, en er ontstaat een erotische spanning tussen de twee die dramatische gevolgen lijkt te gaan krijgen.
Julie Est Amoureuse (1998) Julie Est Amoureuse (1998)
Michael Monk, een beroemde acteur en zijn echtgenote Emilie vertrekken elk jaar op vakantie naar het kasteel van Dordogne. Een rondreizend jeugtheater, dat werkt aan een opvoering van 'Romeo en Juliette', komt hun rust verstoren.
Julie Johnson (2001) Julie Johnson (2001)
Julie is een typisch Amerikaanse moeder. Ze heeft echter een obsessie voor theoretische fysica en wil een droombaan, ondanks dat ze nooit haar diploma heeft gehaald. Ze weet haar beste vriendin, Claire, over te halen om samen met haar een computerklas te volgen. Maar dan komt ze erachter dat ze verliefd op Claire is. Nadat Claire ook vertelt dat ze gevoelens voor Julie heeft, verlaten ze beide hun mannen en gaan bij elkaar wonen. Maar hun vrienden en familie beginnen van de twee te vervreemden en ze zijn gedwongen te overzien of dit wel is wat ze willen...
Julie Pot de Colle (1977) Julie Pot de Colle (1977)
Jean-Luc Farlot is de afgevaardigd-bestuurder van een grote Europese bank. Hij staat op het punt te trouwen met de zus van de directeur van de bank. Buiten zijn wil om echter raakt hij betrokken bij een moordzaak.
Julie Walking Home (2002) Julie Walking Home (2002)
Als het noodlot toeslaat en haar kind ongeneeslijk ziek wordt reist Julie naar het andere eind van de wereld, op zoek naar een laatste redmiddel. Hoewel haar echtgenoot er niet in gelooft, gaat ze haar eigen weg en komt terecht bij een genezer die over speciale gaven beschikt.
Julie, Chevalier de Maupin (2004) Julie, Chevalier de Maupin (2004)
In 1659 woont de operazangeres Agnès Dormes niet ver van Versailles een zwarte mis bij. Ze kan er verhinderen dat een baby geofferd wordt en slaat met het kind op de vlucht. Twintig jaar later is het kind een knappe jonge vrouw geworden, Julie de Maupin. Op een dag wanneer Julie terugkeert naar huis, wordt ze aangerand door twee ruiters die haar proberen te vermoorden. Ze wordt nog net gered door haar stiefvader Gaston. Die betaalt zijn tussenkomst met zijn leven. Julie gaat op zoek naar Agnès.
Julien Donkey-Boy (1999) Julien Donkey-Boy (1999)
Julien is een jongen met schizofrenie die samen met zijn ongewone familie in Long Island woont. Zijn jongste broer doet aan grieks-romeins worstelen. Vader is zijn coach. Grootmoeder speelt liefst de hele dag met haar witte poedel. Grote zus lijkt de meest normale uit het stel: ze verwacht een kind en ze vertegenwoordigt de sedert lang verdwenen moederfiguur, zeker (en misschien een beetje te veel) voor Julien... We volgen de omzwervingen van deze laatste.
Julien l'Apprenti (2000) Julien l'Apprenti (2000)
Wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt verandert het leven van de kunstenaar Julien drastisch in een komplete chaos en nachtmerrie.
Julietta (2001) Julietta (2001)
De 18-jarige Julietta reist van Stuttgart naar Berlijn om met haar vriend Jiri naar de Love Parade te gaan. In alle drukte en na het gebruik van drugs, raken ze elkaar kwijt en wordt Julietta verkracht.
Juliette ou La Clé des Songes (1950) Juliette ou La Clé des Songes (1950)
Een dief heeft in de gevangenis koortsdromen waarin hij zijn vriendin probeert te redden uit de handen van Blauwbaard, die de uiterlijke trekken heeft van de door hem bestolen werkgever. Als de koorts zakt, heeft de werkgever zijn aanklacht ingetrokken, maar heeft hij ook het meisje ingepikt.
Julius Caesar (1950) Julius Caesar (1950)
Gaius Julius Caesar stamt uit één van de oudste families van Rome, door zijn verwantschap met Gaius Marius komt hij op de zogenaamde zwarte lijsten van de dictator Lucius Cornelius Sulla te staan. Caesar laat zien dat hij een perfecte veldheer is en verovert grote delen van Europa en Afrika. Maar hij komt diverse keren in aanvaring met de senaat en onderschat het belang van politiek. Na zijn dood onstaat er een burgeroorlog en verdelen Octavianus en Marcus Antonius zijn rijk.
Julius Caesar (1953) Julius Caesar (1953)
Na een zoveelste overwinning keert Julius Caesar triomfantelijk terug naar Rome en laat zich uitroepen tot dictator voor het leven. Niet alle vooraanstaande Romeinen zijn echter opgezet met Caesars snel toenemende macht. Zelfs zijn vertrouweling Brutus laat zich meeslepen door de verdachtmakingen van de jaloerse Cassius en beraamt mee een complot tegen Caesar. Om te verhinderen dat Julius zichzelf aan het hoofd plaatst van een monarchie wordt Caesar vermoord. Het Romeinse volk juicht de moordenaars aanvankelijk toe, maar Caesars beschermeling Marcus Antonius tracht hen met een emotionele toespraak op andere gedachten te brengen...
Julius Caesar (1970) Julius Caesar (1970)
Na een zoveelste overwinning keert Julius Caesar triomfantelijk terug naar Rome en laat zich uitroepen tot dictator voor het leven. Niet alle vooraanstaande Romeinen zijn echter gesteld op Caesars snel toenemende macht. Zelfs zijn vertrouweling Brutus laat zich meeslepen door de verdachtmakingen van de jaloerse Cassius en beraamt een complot tegen Caesar. Om te verhinderen dat Julius zichzelf aan het hoofd plaatst van een monarchie wordt Caesar vermoord. Het Romeinse volk juicht de moordenaars aanvankelijk toe, maar Caesars beschermeling Marcus Antonius tracht hen met een emotionele toespraak op andere gedachten te brengen...
Julius Caesar (2002) Julius Caesar (2002)
Wanneer de boosaardige Romeinse dictator Sulla Julius Caesar dreigt te executeren, moet Caesar vluchten. Als Caesar als oorlogsheld weer terugkeert naar Rome, krijgt hij van Pompeius een leger onder zijn hoede, waarmee hij overwinning na overwinning behaalt. Ook de banden met Egypte worden aangehaald, waarbij Caesar als een blok valt voor Cleopatra.
Juloratoriet (1996) Juloratoriet (1996)
Terwijl ze op een stralende zomerdag op weg is naar een repetitie van Bachs Kerstoratorium, krijgt Solveig een dodelijk ongeluk. Haar kleinzoon Victor zal haar droom om het stuk in een onooglijk landelijk plaatsje te kunnen opvoeren jaren later alsnog verwezenlijken. Ondertussen is er in de levens van haar echtgenoot Aron en haar zoon Sidney heel wat veranderd.
Jumanji (1995) Jumanji (1995)
Alan Parrish ontdekt Jumanji, een mysterieus en reuzespannend spel. Wanneer Alan het samen met zijn vriendinnetje Sarah gaat spelen, ontdekt hij, te laat, dat het spel bovennatuurlijke krachten heeft. Door een ongelukkige worp van de dobbelstenen wordt hij de jungle van Jumanji ingezogen. Daar blijft hij 26 jaar lang opgesloten tot hij door twee nietsvermoedende kinderen wordt bevrijd. Samen met Judy en Peter moeten de inmiddels volwassen geworden Alan en Sarah het spel uitspelen.
Jumeau, Le (1984) Jumeau, Le (1984)
Komedie gebaseerd op de Amerikaanse roman Two Much van Donald Westlake. Pierre Richard speelt de rol van Matthias, een gokker en avonturier die zijn zinnen heeft gezet op de tweelingzusjes Liz en Betty. De zusjes zijn namelijk erfgenamen van een reusachtig familiefortuin.
Jument Verte, La (1959) Jument Verte, La (1959)
In het dorpje Claquebue wordt een groene merrie geboren op de boerderij van de Haudouins. Ze wordt er al vlug de mascotte en beschermengel. Bij de dood van vader Haudouin treedt zijn zoon Honoré in zijn voetsporen. De familievete met de jaloerse Malorets laait wederom op.
Jumeoki Unda (2005) Jumeoki Unda (2005)
Tae-sik, ooit zilveren medaille-winnaar op de Aziatische Spelen en beroemd bokser, zit zonder geld en laat zich daarom bij straatgevechten in elkaar slaan voor geld. Sang-hwan is een jeugdige crimineel die vast zit wegens een ernstig misdrijf. Op een dag verliest hij zijn vader en bovendien ligt zijn oma op sterven. De 39-jarige straatvechter en de 19-jarige gevangene krijgen de mogelijkheid voor hun laatste kans te vechten.
Jump In! (2007) Jump In! (2007)
Izzy Daniels is een bokser, net zoals zijn vader. Hij zal binnenkort meedoen aan de bokswedstrijd ''Golden Glove''. Als hij via een vriendin ontdekt dat zijn passie werkelijk ligt bij touwtje springen, zal hij moeten beslissen wat hij liever wil.
Jump Out Boys (2008) Jump Out Boys (2008)
Na de orkaan Katrina wordt New Orleans overspoeld door extreem geweld. De wrede Mexicaanse drugsbaron Santiago Rodriguez ontsnapt uit de gevangenis met de hulp van zijn oom, het hoofd van de Catalina Cartel. Maar dat kost hem wel 15 miljoen, dat is het geld dat zijn vroegere vriendin Maria verborgen heeft nadat hij was gearresteerd door de roekeloze politieagent Travis Roundtree. Santiago heeft nu twee grote problemen: Maria haat hem, en zij is de enige die weet waar de buit verstopt is. En daar is ook de legendarische Thorn, een huurmoordenaar die op wraak belust is voor de dood van zijn nicht.
Jump Tomorrow (2001) Jump Tomorrow (2001)
George, een schuwe Nigeriaan, komt op het vliegveld aan om de vrouw te ontmoeten die zijn familie voor hem heeft uitgekozen te trouwen. Hij is te laat en zij is al naar de bruiloft in Niagara vertrokken. Ondertussen ontmoet hij de mooie Latijnse Alicia, die hem uitnodigt voor een feestje, waar hij opgescheept komt te zitten met de manisch depressieve Fransman Gerard. Wanneer hij ontdekt dat Alicia ook richting Niagara reist, samen met haar Engelse verloofde Nathan, bedenken George en Gerard zich geen moment en gaan er achteraan.
Jumper (2008) Jumper (2008)
Davey ontdekt dat hij een speciale kracht heeft, hij kan zichzelf van de een naar de andere plek teleporteren. Deze gave gebruikt hij om de moord van zijn moeder op te lossen. Hij krijgt daarbij hulp van Millie die dezelfde kracht blijkt te hebben als hemzelf.
Jumpin' at the Boneyard (1992) Jumpin' at the Boneyard (1992)
Danny is een aan crack verslaafde junk, die er maar niet van af kan komen. Zijn broer Manny probeert hem op alle manieren ervan af te helpen, maar dat blijkt niet eenvoudig te zijn.
Jumpin' Jack Flash (1986) Jumpin' Jack Flash (1986)
Terry werkt voor een bank en heeft contact met clienten over de hele wereld, via haar computer. Op een dag ontvangt ze een raar bericht van een anonieme afzender. Het bericht is gecodeerd. Na het bericht te hebben ontcijferd, wordt Terry betrokken in een reeks misdaden. Mensen worden vermoord en Terry wordt achterna gezeten.
Jumpin' Night in the Garden of Eden, A (1988) Jumpin' Night in the Garden of Eden, A (1988)
Jumping for Joy (1956) Jumping for Joy (1956)
Willie Joy (Frankie Howerd) werkt als knechtje bij een hondenrenbaan. Nadat hij ontslagen is koopt hij een renhond in de hoop er geld mee te verdienen. Zijn aankoop blijkt echter een afgedankt exemplaar te zijn, waardoor hij behoorlijk in financiele problemen komt. In zijn ijver om de hond op te lappen met medicijnen, raakt Willie tevens verwikkeld in een doping-schandaal.
Jumping for Joy (2002) Jumping for Joy (2002)
Verenigde Staten, 1964. Bobbie Dean is een jongensachtig meisje met een enorm talent voor basketbal. Omdat ze een meisje is, komt ze nauwelijks aan spelen toe. Ze mag alleen meedoen aan 'meisjesbasketbal', dat soepelere regels kent en eigenlijk door niemand serieus wordt genomen. Als Bobbie haar vader helpt een bestelling te bezorgen, ziet ze wat jongens basketbal spelen. Ze denken dat ze een jongen is en als ze haar zien spelen, wordt ze uitgenodigd voor hun college-team. Als haar geheim uiteindelijk uitkomt, zijn er mensen die koste wat kost willen voorkomen dat ze ooit nog basketbal met mannen speelt.
Jumping Jacks (1952) Jumping Jacks (1952)
Nadat Hap Smith, een komediant die optreedt in nachtcubs, en zijn medespeler Chick Allen uit elkaar zijn gegaan, heeft Hap samen met Betsy Carter een nieuwe show opgezet, waarin hij verkleedt als soldaat grappen maakt over het leger. Zijn ex-partner Chick Allen heeft zich ondertussen bijgeschreven in het leger en hij heeft Hap's hulp nodig voor een show die hij organiseert in zijn kazerne.
Jumping Ship (2001) Jumping Ship (2001)
Michael wil zijn neef Tommy meenemen op een luxe jacht. Wanneer dit luxe jacht in de praktijk een oude vissersboot blijkt te zijn is de teleurstelling groot, maar gaat de reis toch door. Wanneer een stel moderne piraten de boot aanvalt, zijn ze gedwongen het schip te verlaten en belanden ze op een onbewoond eiland.
Junction Boys, The (2002) Junction Boys, The (2002)
Het verhaal van Bear Bryant's eerste zomer als football coach bij de Texas A&M in 1954. Hij maakt direct duidelijk wat voor veranderingen er dat seizoen zullen plaatsvinden. De jonge talenten maken zich op voor een lekker voorseizoen, maar Bear heeft andere plannen met hen. In Junction, Texas, ver buiten de bewoonde wereld heeft hij een keihard trainingskamp voor hen in petto.
Juncture (2007) Juncture (2007)
Een leidinggevende van een stichting die leerprogrammas ondersteunt, krijgt te horen dat ze nog maar drie maanden te leven heeft. In plaats van het rustig aan te doen, besluit Anna om op een persoonlijke tocht te gaan. Ze wil de smeerlappen opjagen die kinderen pijn doen.
June Bride (1948) June Bride (1948)
New York, 1948. Correspondent Carey Jackson die normaal voor de krant werkt, is na het einde van de oorlog werkloos. Tegen zijn zin gaat hij schrijven voor het vrouwenblad Home Life. Tegen zijn zin, omdat zijn nieuwe cheffin zijn vroegere verloofde Linda Gilman is.
June Cabin (2007) June Cabin (2007)
Zeven vrienden herenigen zich in een zomerhuisje in de bossen. Op een dag verschijnt Archie met een bijl bij het huisje en begint raar gedrag te vertonen. Plotseling is hij verdwenen, de anderen achterlatend met de vraag of hij nog wel terug zal komen. De bossen zijn groot. Zullen de vrienden en Archie opnieuw herenigd worden?
Junebug (2005) Junebug (2005)
Madeleine reist van Chicago naar North Carolina om een schilder te strikken voor haar galerij. Eenmaal daar aanbeland besluiten Madeleine en haar kersverse echtgenoot langer in North Carolina te blijven om zijn aparte familie te ontmoeten.
Jung-gwok Chiu-yan (1975) Jung-gwok Chiu-yan (1975)
De valse en gemene Princess Dragon en haar leger van mutanten proberen de aarde over te nemen. Er is maar één man die hen kan stoppen, de door professor Chang gecreëerde Infra-Man.
Jungcheon (2006) Jungcheon (2006)
Jungcheon speelt zich af in een fantasie wereld voor zielen die tijdens hun aardse leven gefaald hebben en er nog niet in geslaagd zijn te reïncarneren. Deze film combineert verschillende thema's en genres zoals romantiek, fantasy, martial arts en de eeuwigdurende strijd tussen goed en kwaad.
Jungdok (2002) Jungdok (2002)
Een echtpaar leeft in een huis in een voorstad samen met de jongere broer van de man. Op een dag, zorgen twee afzonderlijke auto-ongevallen ervoor dat beide broers in een coma geraken.
Junge Sünderin, Die (1960) Junge Sünderin, Die (1960)
Eva en Carola groeien samen op en zijn hartsvriendinnen. Als Eva's vader sterft wordt zij opgevangen door de welgestelde familie van Carola. Eva wil zo goed mogelijk trouwen en begint zelfs een verhouding met Carola's vader...
Junge Törless, Der (1966) Junge Törless, Der (1966)
Törless is een leerling aan een kostschool tijdens de gloriedagen van het Hapsburgse Rijk. Hij aanschouwt de sadistische wreedheden van twee van zijn klasgenootjes tegen anderen. Hij doet zelf niks en helpt de slachtoffertjes ook niet; hij kijkt slechts enigszins gefascineerd.
Jungfrauen-Report (1972) Jungfrauen-Report (1972)
Deze semi-documentaire neemt de kijker mee door de eeuwen heen, langs allerlei seksuele uitspattingen en escapades. Door de hele geschiedenis van de mensheid heen, te beginnen bij Adam en Eva, via Griekse goden naar middeleeuwse werksters, worden de vleselijke lusten in beeld gebracht.
Jungfrauenmaschine, Die (1988) Jungfrauenmaschine, Die (1988)
Dorothy verveelt zich dood in Hamburg en besluit naar San Francisco te vertrekken om daar naar haar moeder te zoeken. Daar aangekomen begint ze door een aantal ontmoetingen met vrouwen haar lesbische kant te ontdekken.
Jungfrukällan (1960) Jungfrukällan (1960)
Geplaatst in het 14e eeuws Zweden, is dit het verhaal van een paar ouders wiens dochter, een jonge maagd, word verkracht en vermoord door een paar geitenherders. Door een bizarre samenloop van omstandigheden, komen de moordenaars vragen om voedsel en onderdak bij de ouders van het meisje, deze ontdekken de waarheid over deze tijdelijke inwoners en nemen koelbloedig wraak.
Jungle 2 Jungle (1997) Jungle 2 Jungle (1997)
Michael Cromwell (Tim Allen) komt erachter dat hij een 13-jarige zoon heeft die is opgegroeid in de jungle. Hij besluit zijn zoon mee te nemen naar New York, met alle gevolgen van dien.
Jungle Book (1942) Jungle Book (1942)
De tiener Mowgli, die groot gebracht is door de wolven, duikt op in een klein dorpje in India en wordt geadopteerd door Messua. Mowgli leert de taal en handelen van de mensen snel, alhoewel hij toch wel zijn jungle-trekjes behoudt. De koopman Buldeo is tegen 'beesten' en wat hem betreft valt Mowgli daar ook onder. Buldeo's mooie dochter denkt daar anders over. Mowgli neemt haar mee op een tour door de jungle en daar vinden ze een schat. Daarmee wordt de hebzucht van de mensheid in gang gezet.
Jungle Book 2, The (2003) Jungle Book 2, The (2003)
In dit vervolg op de film The Jungle Book, waarin we het jongetje Mowgli zagen die opgevoed werd door dieren in de jungle, is Mowgli inmiddels een jonge man die er naar verlangt om terug te keren naar de jungle, om daar Baloo terug te vinden.
Jungle Book, The (1967) Jungle Book, The (1967)
Het mensenkind Mowgli wordt door de wolven opgevoed in de jungle. Op een dag keert de gevaarlijke tijger Shere Khan terug in deze jungle. Shere Khan heeft een gruwelijke hekel aan mensen en wil Mowgli vermoorden. De panter Bagheera probeert Mowgli naar de mensenwereld te brengen, maar Mowgli wil in de jungle blijven. Hij wil laten zien dat hij het best kan volhouden in de wildernis. Hij wordt bijgestaan door Baloo de beer. Maar naast Shere Khan blijken ook Kaa de slang en Louie de apenkoning het op Mowgli voorzien te hebben.
Jungle Book, The (1994) Jungle Book, The (1994)
Als zijn vader gedood wordt door een tijger, belandt de jonge Mowgli in de jungle, waar hij opgevoed wordt door wolven. Jaren later wordt hij verliefd op Katherine Brydon, die hem op een safarie ontmoet. Hij volgt haar naar de stad, waar de hebberige Britse soldaat William Boone ondertussen verwoede pogingen doet een geheime schat in de jungle te lokaliseren.
Jungle Book: Lost Treasure (1998) Jungle Book: Lost Treasure (1998)
Diep in de Indische jungle wordt Mowgli grootgebracht door wilde dieren. Niet iedereen gelooft dat hij echt bestaat. Zo ook niet Lindsey en Travis, twee kinderen die op zoek zijn naar een diamant.
Jungle Book: Mowgli's Story, The (1998) Jungle Book: Mowgli's Story, The (1998)
Reis mee naar de jungle en beleef vroegere avonturen van de jonge Mowgli. Mowgli neemt je mee naar zijn eigen belevingswereld, hij laat je zien hoe een jongetje een mensenjong werd en een mensenjong een man.
Jungle Boy (1998) Jungle Boy (1998)
Een volle maan schijnt over de Indische jungle. In een bescheiden dorp aan de rand van het oerwoud loopt een jongetje verloren wanneer hij een aap achtervolgt. Diep in de jungle wordt hij aangevallen door Sabre, een kwaadaardig luipaard. Net op tijd kan hij nog gered worden door de olifant Bono. Bono besluit de jongen onder zijn hoede te nemen en op te voeden in de grote dierenfamilie. Acht jaar later moet de Jungle Boy de ultieme test afleggen: een confrontatie met Sabre. Maar om te overleven zoekt hij zijn toevlucht tot het vuur, waardoor hij verbannen wordt naar een dichtbijgelegen dorp.
Jungle Bride (1933) Jungle Bride (1933)
Een jonge vrouw is ervan overtuigd dat een acteur de moord gepleegd heeft waarvoor haar broer nu in de gevangenis zit. Ze overtuigt haar verloofde, een journalist om samen met haar de man te volgen als deze met een schip naar Zuid-Amerika trekt. Het noodlot slaat echter toe en en het schip zinkt. De drie en nog een vriend van de acteur spoelen aan op het strand van een onbewoond eiland.
Jungle Captive, The (1945) Jungle Captive, The (1945)
Paula de apenvrouw wordt opnieuw tot leven gewekt door een gekke professor. Bovendien kidnapt de dokter een knappe verpleegster die als bloeddonor voor de apenvrouw moet dienen.
Jungle Cat (1960) Jungle Cat (1960)
In deze natuurfilm uit de populaire Disney True-Life Adventures reeks staat de jaguar van de Zuid-Amerikaanse jungle centraal. Ook portreteert deze documentaire allerlei reptielen en andere bekende en onbekende dieren uit de regenwouden van het Amazonegebied.
Jungle Fever (1991) Jungle Fever (1991)
De succesvolle en getrouwde Flipper Purify wordt verliefd op een van zijn collega's, de blanke en uiterst aantrekkelijke Angie Tucci. Helaas is het voor de twee niet mogelijk om een relatie te beginnen, omdat het rassengeschil in hun families een groot taboe is, en ook hun carrières in gevaar zouden kunnen komen.
Jungle Girl (1941) Jungle Girl (1941)
Dr. John Meredith (Trevor Bardette) moet vluchten vanwege de criminele daden van zijn tweelingbroer Bradley. Hij verlaat de beschaafde wereld en vestigt zich met zijn dochter Nyoka (Frances Gifford) in de binnenlanden van Afrika. John kan zich bij de inboorlingen in de jungle nuttig maken als arts en staat later aan het hoofd van verschillende Masamba stammen. Maar dan blijken er op hun grondgebied diamantmijnen te liggen, hetgeen al snel een toeloop van misdadigers en oplichters veroorzaakt.
Jungle Goddess (1948) Jungle Goddess (1948)
Twee piloten gaan voor een beloning op zoek naar een vrouw, die jaren geleden met een vliegtuig in de jungle is gecrasht. Als ze op de plek van bestemming aankomen, blijkt dat de vermiste vrouw daar een godin is geworden voor een lokale stam.
Jungle Heat (1985) Jungle Heat (1985)
Het laatste gevecht in de jungle van Vietnam. Terwijl de laatste dagen ingaan van deze oorlog vormen de Amerikanen een commandogroep voor een tegenaanval. Maar deze wordt teniet gedaan door een bericht dat de oorlog is beëindigd. Totdat blijkt dat bepaalde Vietcong-leden dit bericht niet accepteren en verschillende leden van de commandogroep gevangen neemt. De aanvoerder van de groep weet te ontsnappen en bereidt een gevaarlijke reddingsoperatie voor.
Jungle Jim (1937) Jungle Jim (1937)
Twee safari's trekken de Afrikaans jungle in om een blank meisje te vinden dat de erfgename is van een fortuin. De eerste expeditie, geleid door Jungle Jim, wil er zeker van zijn dat het meisje het nieuws verneemt van haar erfenis. De andere groep wil het meisje doden zodat zij er met de erfenis vandoor kunnen gaan.
Jungle Man (1941) Jungle Man (1941)
Een expeditie trekt door het diepste van Afrika om de legendarische Stad der Doden te vinden. Zij moeten zich een weg banen door de jungle, het opnemen tegen vijandige inboorlingen en wilde dieren. Tevens krijgen ze te kampen met een dodelijke epidemie.
Jungle Man-Eaters (1954) Jungle Man-Eaters (1954)
Jungle Jim (Johnny Weissmuller) neemt het op tegen een gemene smokkelaar Latour, die de macht wil overnemen in de diamantenhandel. Jim wordt bijgestaan door Scotland Yard inspecteur Bernard en de hoofdman van een Afrikaanse stam Zuwaba.
Jungle Princess, The (1936) Jungle Princess, The (1936)
Christopher Powell jaagt op wilde dieren in Maleisië met zijn vader en zijn verloofde. Iedereen laat hem echter in de steek wanneer hij door een tijger wordt aangevallen. Hij wordt echter gered door Ulah, een mooie jongedame die in haar eentje is opgegroeid in de jungle. Ze verzorgt hem en gaat met hem mee naar zijn kamp, waar Christophers verloofde onmiddelijk zeer jaloers is.
Jungle Rudy (2006) Jungle Rudy (2006)
Jungle Rudy (1928-1994) heette eigenlijk Rudolf Truffino, zoon van een rijke Haagse bankier van Italiaanse afkomst. Vanzelfsprekend zou hij in de voetstappen van zijn vader treden, maar Rudolf besloot anders. Vlak na WOII vertrok hij naar Venezuela. Maandenlang doolde hij door het oerwoud, om halfdood gevonden te worden door indianen. Ze lapten hem op, lieten hem de Santa Angel zien - de hoogst gelegen waterval ter wereld - en wekten daarmee zijn zakeninstinct. Midden in de jungle bouwde Rudy een chique vakantieoord, bezocht door prinsen en keizerinnen voor het naar een bedenkelijker niveau afgleed. Toeristen, vrouw Gerti en hun kinderen, uiteindelijk kon Rudy het met niemand meer vinden. Smits trok erheen en dook aan de hand van een doos vol herinneringen diep in dit verhaal.
Jungle Siren (1942) Jungle Siren (1942)
Kuhlaya, de dochter van een vermoord missionarisgezin, groeit op in het oerwoud van Afrika. De aan alcohol verslaafde dokter Thomas Harrigan ontfermt zich sindsdien over haar. Tijdens de Tweede Wereldoorlog redt Kuhlaya de aantrekkelijke Amerikaanse kapitein Gary Hart en sergeant Mike Jenkins, die samen met de Franse bondgenoten een militair vliegveld zouden aanleggen, uit handen van de Nazi’s en brengt hen onder in een hotel in Carraby. De Nazi’s zijn bezig samen met Selangi, het kwaadaardige stamhoofd en moordenaar van Kuhlaya’s ouders, een inboorlingenopstand te organiseren. Juist op het moment dat de Amerikanen zich veilig voelen, doen de Duitser George Lukas en diens teleurgestelde vrouw Anne hun hotel aan. Anna probeert Gary te verleiden en brengt daarmee Kuhlaya, die verliefd op hem is, in verwarring.
Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Deluxe (2002) Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Deluxe (2002)
Guu, Weda en Hare keren terug uit de stad en hernemen hun leventje in de jungle. Alles lijkt nog steeds op de jungle die ze achtergelaten hebben, maar toch is ook het leven daar verdergegaan. De nieuwe dokterassistente brengt in ieder geval extra leven in de brouwerij.
Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Final (2003) Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Final (2003)
Wanneer de moeder van Weda een videobrief stuurt keren Hare, Guu en Weda terug naar de stad om Weda's moeder gezelschap te houden. Al snel begin Hare zich te vervelen en om de tijd te doden wordt hij naar school gestuurd. Daar leert hij Rita kennen.
Jungle Woman (1944) Jungle Woman (1944)
Paula de Apenvrouw (Acquanetta) is levend en wel. Zij bevindt zich in een eng oud sanatorium gerund door de vriendelijke dokter Flechter (J. Carrol Naish). Gezien het feit dat ze eigenlijk een gorilla is, komt ze toch in de verleiding om af en toe eens iemand te vermoorden...
Jungledyret (1993) Jungledyret (1993)
Bertje leeft met zijn vriendjes in de jungle. Maar met de vrijheid in het oerwoud is het snel gedaan als hij door toedoen van Isabella Kreng, een vreselijke oude dame, in een stad aan de andere kant van de wereld terecht komt. In die stad beleeft Bertje veel spannende avonturen, maar hij blijft verlangen naar de jungle. Zal hij er ooit terugkomen?
Jungledyret 2 - Den Store Filmhelt (1996) Jungledyret 2 - Den Store Filmhelt (1996)
De gemene multi-miljonair Conrad wil een film maken die hij "Belle en het knuffelbeest" gaat noemen. Voor de rol van het 'knuffelbeest' heeft hij de lieve kleine Jungle Jack in gedachten. Jack leidt een heerlijk leventje in de jungle samen met zijn apenvriendjes. Wel mist hij zijn vriendin Rita de Vos die in de grote stad woont. Conrad vangt Jungle Jack op zijn eigen sluwe manier; hij koopt het hele regenwoud waarin Jack en zijn vrienden wonen en steekt het in de brand. Het lukt Jungle Jack om in contact te komen met Rita en samen vezinnen ze een plan om hem te laten ontsnappen. Maar Jack begint het eindelijk steeds leuker te vinden in de studio's; het eten is lekker, de verblijfplaats is luxuese en hij is een ster!
Junimond (2002) Junimond (2002)
Op de vlucht voor zijn traumatische herinneringen aan zijn inzet als KFOR-soldaat in Kosovo, duikt de dertigjarige Paul vanuit Berlijn onder in het provinciaalse Paderborn. Voorzichtig zoekt hij toenadering tot zijn overbuurvrouw Nele. Zij raakt haar vertrouwen in de liefde kwijt wanneer ze beseft dat het huwelijk van haar ouders een façade was. Heel voorzichtig ontwikkelt zich een vriendschap tussen Paul en Nele. Maar voor beiden is een relatie nog een stap te ver. Tot het moment dat Paul ernstig ziek blijkt te zijn.
Juninatten (1940) Juninatten (1940)
De jonge en aantrekkelijke Karin Nordbäck woont in een klein Zweeds dorpje. Ze heeft een relatie met een zeeman, maar wanneer zij hem probeert te verlaten, schiet hij haar neer. Ze overleefd het en begint een nieuw leven in Stockholm, wat haar niet gemakkelijk gemaakt wordt wanneer de pers haar op het spoor komt.
Junior (1985) Junior (1985)
K.C. en Jo zijn 2 ex-gedetineerden die hun leven weer proberen te herpakken in de bossen van Texas. Ze komen hier tegenover Junior te staan, een demente psychopaat die van zijn moeder de opdracht krijgt de nieuwelingen bruut te slachten!
Junior (1994) Junior (1994)
Alex Hesse en Larry Arbogast werken aan een nieuw medicijn dat er voor moet zorgen dat de kans op een miskraam bij vrouwen kleiner wordt. Wanneer de financiering voor het onderzoek wordt ingetrokken, en experimenten op mensen hen verboden wordt, besluiten ze het medicijn te testen door Alex zwanger te maken. Hij raakt echter zeer gehecht aan zijn ongeboren baby.
Junior Bonner (1972) Junior Bonner (1972)
Rodeorijder Junior Bonner keert huiswaarts en vindt bulldozers die zijn huis slopen. Zijn vader ligt in het ziekenhuis en Junior slaat zijn broer door de ruit voor het verkopen van de ranch. Tegen doktersadvies in verlaat vader het ziekenhuis om met zijn zoon aan de rodeo deel te nemen.
Junkers Come Here (1995) Junkers Come Here (1995)
Het meisje Hiromi is niet alleen erg eenzaam, maar heeft ook nog eens erg veel moeite met een naderende scheiding tussen haar ouders. Haar enige troost vindt ze bij haar hond Junkers, een erg ongewone hond die niet alleen kan praten maar ook in staat is drie wensen in vervulling te brengen.
Junkman, The (1982) Junkman, The (1982)
Miljonair Harlan Hollis is net klaar met het werken aan zijn eerste film als één van zijn belangrijkste producenten een paar huurmoordenaars op hem afstuurt. Hij wordt op de snelweg achtervolgt door vijandelijke auto's en moet door een hel van explosieven, kogels en barricades om te kunnen ontsnappen.
Juno (2007) Juno (2007)
Juno is een bijdehante tiener die plotseling geconfronteerd wordt met een zwangerschap, als gevolg van sex met een klasgenoot. Met hulp van haar sexy vriendin, Leah, vindt Juno zowaar de ideale ouders voor het kind, een koppel in een buitenwijk die willen adopteren.
Juno and the Paycock (1930) Juno and the Paycock (1930)
Tijdens de Ierse revolutie erft een familie een groot bedrag. Ze leiden een rijk bestaan, en vergeten de belangrijkste normen en waarden van het leven. Wanneer ze de erfenis kwijtraken moet de familie weer een arm bestaan leven.
Jupiter (1952) Jupiter (1952)
Yvette droomt slechts van sprookjes en legenden. Ze is de dochter van een apotheker, woont in een provinciestadje en zou moeten huwen met haar neef Gilbert, die ze niet eens kent. Een onbekende is ontsnapt uit een gekkenhuis en doet zich voor als haar neef. Hij slaagt erin haar hart te veroveren en ze brengen samen een nacht door onder de sterrenhemel. Dan vertelt hij haar dat hij Jupiter heet.
Jupiter's Darling (1955) Jupiter's Darling (1955)
Fabius houdt van zijn verloofde en van zijn stad Rome. Zij is echter gefascineerd door de stoere Hannibal. Hannibal staat op het punt Rome aan te vallen en Fabius dreigt zowel Rome als zijn verloofde kwijt te raken.
Jupon Rouge, Le (1987) Jupon Rouge, Le (1987)
Drie vrouwen uit een verschillende generatie en met verschillende achtergronden raken met elkaar betrokken in een driehoeksverhouding. De oudste vrouw, Bacha, is echter nogal jaloers en dwingt haar vriendin (Manuela) om een keuze te maken tussen haar en de derde vrouw (Claude).
Jurassic Park (1993) Jurassic Park (1993)
Wetenschappers slagen er in om dinosauriërs te klonen uit een druppel dino-bloed afkomstig uit een mug. De ondernemende miljonair John Hammond wil de gekloonde dino's aan het publiek laten zien en bouwt daarvoor een gigantisch thema-park. Een paar gelukkigen, waaronder een advocaat, een wiskundige, twee dino-experts en Hammonds kleinkinderen zijn die eersten die het park mogen bezoeken. Bij de eerste de beste onweersbui valt echter de elektriciteit uit in het park en slagen een aantal gevaarlijke dinosaurussen erin om uit hun paddocks te ontsnappen.
Jurassic Park III (2001) Jurassic Park III (2001)
Dr. Alan Grant wil graag zijn dinosaurus-onderzoek voortzetten. Hij wordt door de rijke avonturier Paul Kirby en zijn vrouw Amanda uitgenodigd om als gastheer op te treden bij een tour over Isla Sorna. Hun vliegtuig stort echter neer, met als gevolg dat Grant weer tegenover de dino's komt te staan.
Jurk, De (1996) Jurk, De (1996)
Tragikomische speelfilm over de levenscyclus van een blauwe zomerjurk met blaadjesmotief. De eerste eigenaresse van de jurk is een oudere vrouw die door het dragen ervan wordt overvallen door een opwinding die haar fataal wordt. Het lot voert het luchtige kledingstuk vervolgens langs een jonge huishoudster, een tienermeisje en een aan lager wal geraakte vrouw. De blauwe jurk raakt niet alleen de levens van haar wisselende draagsters, maar laat ook de verschillende mannen in hun omgeving niet onberoerd.
Jurm (2005) Jurm (2005)
Avinash (Bobby Deol) is een grote zakenman die tot over zijn oren verliefd is op Sanjana (Lara Dutta). Het is liefde op het eerste gezicht, waarna ze trouwen. Avinash is bezeten van Sanjana en haat het zelfs als zij met een andere mannen praat. Zijn obsessie slaat om in achterdocht en al gauw begint hij haar van een affaire te verdenken. Sanjana wordt plotseling vermoord en Avinashs recente gedrag en bezitterigheid zorgen ervoor dat hij als hoofdverdachte wordt beschouwd.
Juror, The (1996) Juror, The (1996)
Annie Laird wordt gekozen als jurylid bij een grote maffia-rechtzaak. Ze wordt door iemand die bekend staat als "The Teacher" gedwongen om de andere juryleden over te halen om een "niet-schuldig"-vonnis uit te spreken. Hij bedreigt haar te vermoorden als ze dit niet zal doen. Wanneer de rechtzaak voorbij is laat hij haar niet los...
Jury Duty (1995) Jury Duty (1995)
Wanneer de werkloze Tommy Collins (Pauly Shore) ontdekt dat het zetelen in een jury geld opbrengt, zorgt hij ervoor dat hij aangewezen wordt om als jurylid te zetelen bij een moordproces. Dit is voor hem de ideale gelegenheid om te leven op andermans kosten... op voorwaarde dat het proces lang duurt natuurlijk.
Jusei: Last Drop of Blood (2003) Jusei: Last Drop of Blood (2003)
Na het uitzitten van een gevangenisstraf, is een voormalig Yakuza leider (Takaaki Ishibashi) het rechte pad op gegaan. Hij is getrouwd en heeft een normale baan. In de tussentijd ontstaat er een bendeoorlog, waardoor zijn voormalige bende dreigt te worden vernietigd. Zal zijn loyaliteit hem terug leiden naar zijn bende?
Jusqu'au Dernier (1957) Jusqu'au Dernier (1957)
Bij een overval heeft een bende misdadigers, onder leiding van iemand met de naam Ricioni, een buit van veertien miljoen frank in handen gekregen en ze moeten dat geld zo snel mogelijk verbergen. Maar dan wordt Bastia, de enige die de plaats weet waar de buit is verborgen, gearresteerd en voor zes maanden in de gevangenis opgesloten. De politie doet hem een voorstel: hij krijgt zijn vrijheid terug als hij alle leden van zijn bende verraadt.
Just a Dream (2002) Just a Dream (2002)
In 1960 legt in het plaatsje Dayton, Nebraska een filmploeg aan, dat bezig is met opnamen voor The Misfits. Voor de twaalfjarige Henry maakt dit zijn jaar extra bijzonder. En voor zijn zwarte vriend is dit de uitgelezen mogelijkheid om Marilyn Monroe te ontmoeten.
Just a Kiss (2002) Just a Kiss (2002)
De film, een mix van 'live action' en animatie, vertelt het verhaal van twee jonge paren, wiens leven op z'n kop komt te staan. Ze krijgen allen te maken met ontrouw, maar krijgen de kans om de klok terug te draaien...
Just a Little Harmless Sex (1999) Just a Little Harmless Sex (1999)
Een overtuigd monogame man helpt een sexy vrouw met autopech, maar laat zich na lang aandringen toch verleiden tot een vrijpartij. Helaas wordt het tweetal betrapt en bij nader onderzoek blijkt de vrouw een prostituée te zijn. De man wordt gearresteerd en ziet zich genoodzaakt om midden in de nacht zijn vrouw uit bed te bellen die de zijn borgsom moet komen betalen.
Just a Little Inconvenience (1977) Just a Little Inconvenience (1977)
Frank Logan is een getormenteerde Vietnamveteraan die maar niet van een mentale inzinking lijkt te bekomen. In de oorlog raakte hij namelijk zijn benen kwijt, en hij voelt zich nu verschrikkelijk minderwaardig. Een enthousiaste ski-lerares laat hem echter weer kennismaken met de prettige kantjes van het leven, en op den duur ziet Logan zijn handicap eerder als een 'klein ongemak'.
Just a Walk in the Park (2002) Just a Walk in the Park (2002)
De 'dog-walker' Adam (George Eads) wordt door A.J. Preston, één van zijn rijke klanten, gevraagd om op zijn hond te passen in een zeer luxe appartement. In de tijd dat hij hier woont ontmoet hij Rachel (Jane Krakowski). Zij ziet Adam aan voor A.J. Preston en dat levert een aantal verwarrende situaties op.
Just Add Pepper (2002) Just Add Pepper (2002)
Pepper is altijd al verliefd geweest op Sarah, maar Sarah lag nooit in zijn bereik, het mooiste en populairste meisje van het dorp, had zij de jongens maar uit te pikken. Maar Pepper was er nooit één van. Nu is Sarah teruggekeerd van een wereldreis en compleet veranderd van het mooiste meisje van het dorp in een punkster. Pepper ziet nu zijn kans om haar te leren kennen op een manier die voordien onmogelijk zou zijn.
Just Add Water (2007) Just Add Water (2007)
Ray Tuckby is een fatsoenlijke en getemperde man die woont in het stadje Trona. Hij beseft dat hij een beter leven had kunnen hebben, maar hij besloot in Trona te blijven wegens zijn jeugdherinneringen aan deze stad. Als Ray op een dag een vreemde man tegenkomt, verandert zijn leven. Langzaam komen de twee totaal verschillende personen dichter tot elkaar en leren ze hoe ze in hun doodlopende leventje het beste er nog van kunnen maken.
Just an American Boy (2003) Just an American Boy (2003)
Een documentaire over muzikant en activist Steve Earle, die voor opschudding zorgde met de release van zijn album Jerusalem. Live-optredens en interviews geven inzicht in Earl's kijk op het Amerika van na 11 september.
Just Another Blonde (1926) Just Another Blonde (1926)
Jimmy werkt in de casino, maar krijgt de kans in een bank te werken. Deze baan besluit hij aan te nemen en begint te werken met zijn vriend Scotty. Scotty wordt hier verliefd op Diana en koppelt Jimmy aan Diana's vriendin Jeanne. Als Jimmy besluit dat alle vrouwen slecht zijn, voelt Scotty zich schuldig dat hij nog om gaat met Diana.
Just Another Girl on the I.R.T. (1992) Just Another Girl on the I.R.T. (1992)
Chantel Mitchell is een zeventienjarige tiener die opgroeit in een wijk in New York waar straatbendes de dienst uitmaken. Chantel kan zich aardig handhaven in het ruige Brooklyn, maar ze zou het liefst in een nettere buurt wonen. Naast school vermaakt Chantel zich met haar bijbaantje en haar vriendje, maar wanneer ze Tyrone ontmoet die haar weet te imponeren met zijn mooie jeep en nette praatjes, verandert er het een en ander in het rustige leventje van de tiener.
Just Around the Corner (1938) Just Around the Corner (1938)
Na al het verliezen van al zijn geld tijdens de Depressie, wordt Penny Hale's (Shirley Temple) vader een onderhoudsmonteur. Maar armoede deert Penny niet en ze raakt bevriend met een lokale miljonair die de familie te hulp schiet...
Just Ask for Diamond (1988) Just Ask for Diamond (1988)
Een jonge detective en zijn veel slimmere broertje moeten uitvissen waarom internationale criminelen zo fervent achter een doos met chocoladebonbons aanzitten.
Just Ask My Children (2001) Just Ask My Children (2001)
1982 In het Californische stadje Kern. De families Kniffen en McCuan zijn goed bevriend. De Kniffens hebben twee zonen, de McCuans twee dochters. De stiefmoeder van mrs. McCuan is psychisch gestoord. Zij haalt het in haar hoofd dat haar kleindochters sexueel misbruikt worden door hun ouders. Als zij hun vrienden vragen om ten gunste van hen te getuigen, beweren de meisjes (onder druk van de stiefmoeder) dat ook deze hen misbruikt hebben. De Kinderbescherming en de plaatselijk D.A. storten zich overijverig op de zaak. De politie valt binnen bij Brenda en Scott Kniffen. Zij vliegen beiden onmiddellijk achter de tralies en hun zonen worden door de Kinderbescherming opgevangen. Door manipulatie en intimidatie van zowel de D.A. als de Kinderbescherming uiten ook beide jongens beschuldigingen tegen hun ouders. Die worden zonder een echt eerlijk proces veroordeeld. Hun zaak leidt tot een heksenjacht zonder weerga op ouders die beschuldigd worden van kindermishandeling en kindermisbruik. De film is gebaseerd op waar gebeurde feiten.
Just before Dawn (1946) Just before Dawn (1946)
Dr. Robert Ordway (Warner Baxter) wordt opgeroepen een diabeticus te verzorgen, en geeft een injectie van insuline die uit een fles in de zak van de patiënt wordt genomen. De man sterft en Ordway ontdekt dat wat hij dacht insuline was werkelijk vergif was. Twee andere mensen worden vermoord alvorens Ordway ontdekt wie de insuline met vergif verving en wat het motief was.
Just Before Dawn (1981) Just Before Dawn (1981)
Vijf kampeerders arriveren in de bergen om hun onlangs gekochte grond te bekijken. Ze worden door de plaatselijke boswachter Roy McLean gewaarschuwd voor een moordende maniak die de buurt terroriseert. Het vijftal negeert de waarschuwing, en zet hun expeditie toch voort. Daarna verdwijnen ze één voor één...
Just Between Friends (1986) Just Between Friends (1986)
In een aerobics-club sluit Holly Davis vriendschap met Sandy Dunlap. Holly is getrouwd met Chip Davis; Sandy is gescheiden, maar heeft een verhouding. Op een dag nodigt Holly haar vriendin uit, die tot haar verbijstering ontdekt dat niemand anders dan Chip haar minnaar is. Ze weigert de verhouding voort te zetten. Chip komt om bij een auto-ongeval. Dan merkt Sandy dat ze zwanger is. Hoe gaat Holly, die inmiddels van de verhouding weet, hiermee om?
Just Business (2008) Just Business (2008)
Elizar Perla is een dief die onlangs met pensioen gegaan is. Maar hij kan niet de verleiding weerstaan om nog eenmaal een definitieve, grote kraak te plegen. Het doelwit is David Gray, bekend om zijn grote kunstcollectie en andere zeldzaamheden. Maar al spoedig na de roof verdwijnt Elizar, zijn dochter Marty verward achterlatend. Gray benadert Marty en suggereert dat haar vader opnieuw zal opdagen als het gestolen goed teruggebracht wordt. Met enige tegenzin aanvaardt zij het aanbod om hem te helpen om de kunstwerken op te sporen, maar niets is wat het lijkt. Door de zeldzaamheid van de gestolen stukken is de waarde veel hoger dan wat er voor betaald is.
Just Can't Get Enough (2001) Just Can't Get Enough (2001)
De mannelijke strippers de Chippendales zijn op het hoogtepunt van hun roem. Vooral eigenaar Steve Banerjee kan geen genoeg krijgen van de seks, drugs en roem. Dit kan niet lang goed gaan...
Just Cause (1995) Just Cause (1995)
Een staatsgevangenis in Florida: Bobby Earl Ferguson, een zwarte student, wacht op de doodstraf voor een misdaad waarvoor hij onschuldig pleit: de verkrachting en moord van een schoolmeisje. Hij roept de hulp in van Paul Armstrong, een bekend jurist en journalist. Overtuigd als hij is, weet Armstrong het dossier te heropenen, en krijgt zelfs de vrijlating van de jonge zwarte voor elkaar. Een serie gruwelijke moordpartijen terroriseren echteral gauw de hele streek.
Just Desserts (2004) Just Desserts (2004)
Marco Poloni wil het graag maken als kok. Zijn specialiteit is patisserie. Zijn liefde voor het vak neemt hem zo in beslag dat hij voor de mooie maar verlegen Angela nauwelijks oog heeft.
Just for Fun (1963) Just for Fun (1963)
Mark (Wynter) en Cherry (Roland) zijn grote fans van de swingmuziek. Om deze muzieksoort een grotere bekendheid te bezorgen, besluiten ze de swingband The Tornados onder leiding van Alan Caddy in te huren.
Just for Kicks (2005) Just for Kicks (2005)
Sinds het moment dat New Yorkse B-Boys ze in de jaren '70 tot mode verhieven zijn sportschoenen veranderd van een hulpmiddel voor hardlopers naar de hoeksteen van de wereldwijde straatcultuur. Just For Kicks analyseert dit fenomeen via interviews met grondleggers en sneakerverzamelaars, en laat de rol van hip-hop in deze miljardenmarkt zien.
Just for the Hell of It (1968) Just for the Hell of It (1968)
De hangjongeren van de bende van Dexter zijn altijd op zoek naar kicks. Kom je ze tegen dan heb je pech. De bewoners van een buitenwijk krijgen het behoorlijk voor hun kiezen maar niemand grijpt in. Een kreupele man moet rennen voor z’n leven, een kind wordt gedumpt in een afvalbak nadat de kinderwagen total loss is geschopt en een groepje tienermeiden wordt gechanteerd na te zijn aangerand tijdens een feestje. Maar Doug, een buitenstaander is uit ander hout gesneden en laat niet met zich sollen. Een van de bendeleden heeft het op hem voorzien en duwt bij een vechtpartij een kapotgeslagen fles in z’n borst. Doug geeft zich niet gewonnen en de bende gaat op zoek naar een drastische oplossing om hem uit te schakelen.
Just for You (1952) Just for You (1952)
De weduwnaar Jordan Blake is een succesvol Broadway-producent die door zijn werk nooit veel tijd heeft gehad voor zijn twee kinderen. De actrice Carolina Hill, tevens een vriendin van hem, raadt hem aan met zijn kinderen op vakantie te gaan, zodat ze elkaar leren kennen voordat ze volwassen zijn en zijn huis zullen verlaten.
Just Friends (1994) Just Friends (1994)
Een film waarin de liefde voor de jazz op de voorgrond staat, jazz als muziekstijl, maar ook als een manier van leven. Antwerpen 1959. Jack leeft voor de muziek. Hij is een getalenteerd saxofonist en heeft succes met zijn band Bop Friends. Toch is zijn droom Amerika, New York, het Mekka van de jazz. Voor die droom is hij bereid alles wat hij heeft opgebouwd op te geven, zelfs liefde en vriendschap.
Just Friends (1996) Just Friends (1996)
Wanneer Peter Rebecca redt van een tasjesdief weet hij het zeker, hij heeft zijn perfecte vrouw gevonden. Rebecca is helaas al verloofd met een andere man en Peter moet genoegen nemen met alleen vriendschap. De vriendschap neemt echter wel intieme vormen aan en Peter weet niet welke stap hij zal moeten nemen.
Just Friends (2005) Just Friends (2005)
Een voormalige high-school nerd is momenteel een trendy muziekproducer. Ooit is hij door zijn grote liefde afgewezen, wat hem tot een enorme womanizer heeft getransformeerd. Wanneer hij het meisje van zijn dromen wegens omstandigheden toevallig weer tegenkomt, krijgt hij echter langzaam maar zeker zijn oude identiteit weer terug.
Just Imagine (1930) Just Imagine (1930)
New York 1980, vliegtuigen hebben auto's vervangen, nummers hebben namen vervangen, pillen hebben voedsel vervangen. Wetenschappers wekken een man op die geraakt werd door een bliksem in 1930. Ze noemen hem "Single O". Hij wordt bevriend met J-21, die met het meisje van zijn dromen niet kan trouwen omdat hij maar een wetenschapper is. Tot hij voor een expeditie van 4 maanden naar Mars wordt gekozen. De planeet Mars die J-21, zijn vriend en verstekeling Single O bezoeken, is bevolkt met schaars geklede vrouwen die dansnummers uitvoeren.
Just in Time (1997) Just in Time (1997)
Na het tragische ongeval van zijn vrouw blijft Michael alleen achter met zijn dochtertje Lily. Om zijn leed te verzachten, stort hij zich op zijn werk, maar verwaarloost hij de opvoeding van zijn dochter. Op een dag komen ze Faith tegen en wint ze meteen het hart van beide personen. Wanneer Faith huiswaarts keert, moet Michael een keuze maken...
Just like a Woman (1992) Just like a Woman (1992)
Gerald draagt graag af en toe vrouwenkleren, maar zijn vrouw denkt ten onrechte dat hij overspel pleegt en ze gooit hem eruit. Hij gaat bij de moederlijke Monica wonen en de twee worden verliefd op elkaar. Als Gerald in vrouwenkleren door de politie gearresteerd wordt, dreigt er een schandaal te ontstaan.
Just like Dad (1995) Just like Dad (1995)
De 12-jarige Charlie heeft behoefte aan een held: Hij wordt geplaagd op school en van zijn vader, die zelf ook het mikpunt van grapjes is, krijgt hij niet veel steun. Charlie besluit een andere vader te zoeken voor een dag.
Just like Heaven (2005) Just like Heaven (2005)
David vindt een meisje in het appartement dat hij net heeft gehuurd. Het probleem is dat alleen hij haar kan zien; ze is namelijk de geest van Elizabeth, een arts in opleiding die in coma ligt in een nabijgelegen ziekenhuis, en het appartement is van haar. David wordt verliefd op haar en wil haar lichaam weghalen uit het ziekenhuis voordat haar zus besluit Elizabeths leven te beëindigen…
Just Looking (1995) Just Looking (1995)
Jim, een 33-jarige architect, is gelukkig getrouwd met Mary en zijn vierjarig dochtertje is dol op hem. Als Jim op een willekeurige avond naar buiten kijkt, wordt hij aangenaam verrast bij het zien van de nachtelijke activiteiten van zijn aantrekkelijke buurvrouw. Hij raakt volledig door haar geobsedeerd.
Just Looking (1999) Just Looking (1999)
Een jongeman uit de Bronx is op bezoek bij zijn tante en zijn nieuwe oom in Brooklyn in de zomer van 1950. Zijn doel is om te leren waar de liefde over gaat.
Just Married (2003) Just Married (2003)
Het gelukkige jonge paar Sarah en Tom trouwt tegen de wens van Sarah's vrienden en familie. Ze reizen naar Europa voor hun honeymoon. De ouders van Sarah sturen haar ex Peter dezelfde kant op met het doel de twee uit elkaar te drijven.
Just Me and You (1978) Just Me and You (1978)
Een computerverkoper en een excentrieke Newyorkse willen beiden van New York naar Californë reizen. Zij wil naar haar vriend toe. Hij wil niet alleen reizen want de trip duurt zo'n 4 dagen. Ze besluiten samen te reizen in zijn auto en beurtelings te rijden. Onderweg vertellen ze elkaar hun problemen.
Just My Luck (1957) Just My Luck (1957)
Norman is bediende in een juwelierszaak. Hij is verliefd op Anne en zou voor haar graag een ring kopen. Om het nodige geld bijeen te krijgen gaat hij naar de paardenrenbaan en wedt op een zo goed als kansloos paard.
Just My Luck (2006) Just My Luck (2006)
Het sexy meisje Ashley (Lindsay Lohan) uit Manhattan word door vele mensen als het gelukkigste meisje van de buurt gezien. Echter, als ze de sombere Jake ontmoet (Chris Pine), realiseert ze zich te laat, dat ze haar geluk heeft geruild voor dat van hem, toen ze hem kuste op een feestje..
Just One Night (2000) Just One Night (2000)
Jonge professor Isaac Alder gaat bijna trouwen en reist in een taxi, als hij in botsing komt met een andere taxi. Er blijkt een prachtige, getrouwde vrouw in de andere taxi te zitten, genaamd Aurora. De aantrekkingskracht tot elkaar is enorm groot en ze besluiten elkaar beter te leren kennen, wat leidt tot een vurige romance.
Just One of the Guys (1985) Just One of the Guys (1985)
Terry denkt dat haar leraren haar niet serieus nemen, omdat ze een meisje is. Als ze er niet in slaagt om een wedstrijd over journalistiek te winnen, besluit ze van school te veranderen, maar ook van geslacht. Ze gaat zich voordoen als jongen, en wordt geaccepteerd als one of the guys. Maar dan wordt ze verliefd op Rick.
Just One Time (1999) Just One Time (1999)
Anthony en Amy zijn een stelletje uit New York en staan op het punt om met elkaar te trouwen. Als het bijna zover is lijkt een trio met een andere vrouw, een lang gekoesterde wens van Anthony, roet in het eten te gaan gooien. Amy wil als compensatie dan wel een trio met een man. Hiervoor heeft zij de buurman in gedachten.
Just the Ticket (1999) Just the Ticket (1999)
Gary is een charmeur, maar Linda heeft meer dan genoeg van hem. Samen met zijn vrienden verkoopt hij kaarten voor events tegen erg hoge prijzen. Dit maakt hem niet bepaald rijk en blijkt moeilijker dan hij dacht. Maar dan ontmoet hij een priester die hem helpt. Nu kan hij eindelijk genoeg geld bij elkaar krijgen om een plan wat hij met Linda had uit te voeren en de relatie tussen hem en Linda beter te maken.
Just the Way You Are (1984) Just the Way You Are (1984)
Tijdens een skivakantie in de Franse Alpen wordt de aan haar been gehandicapte Susan (McNicol) verliefd op fotograaf Peter (Ontkean) en ze leert zelfs skiën. De vooroordelen en reacties ten aanzien van mensen met een handicap worden behoorlijk blootgelegd.
Just This Once (1952) Just This Once (1952)
De strenge Lucille Duncan (Leigh) krijgt de zorg toevertrouwd voor playboy Mark MacLene IV (Lawfords) slinkende vermogen, en hun onvermijdelijke romance.
Just Visiting (2001) Just Visiting (2001)
Een ridder roept na een beheksing de hulp in van een tovenaar. Helaas gaat er iets fout en wordt hij samen met zijn hulpje naar het jaar 2000 getransporteerd. De ridder leert langzaam hoe het leven in de toekomst is. Hij moet echter nog steeds zien terug te keren naar de 13e eeuw om met de heks af te kunnen rekenen, dus gaat hij weer op zoek naar een tovenaar.
Just Write (1997) Just Write (1997)
Een buschauffeur van de Hollywood-tour doet zich per ongeluk voor als scriptschrijver om zo zijn idool, een opkomende jonge ster, voor zich te winnen. De dame is erg onder de indruk en ze maken wat afspraakjes. De chauffeur weet dat hij deze situatie niet eeuwig kan volhouden, maar is bang dat ze hem verlaat als hij de waarheid vertelt.
Just You and Me, Kid (1979) Just You and Me, Kid (1979)
Bill is een gepensioneerd theateracteur die op een dag de naakte Kate in de kofferbak van zijn auto vindt. Ze blijkt op de vlucht voor zowel de politie als een groep drugsdealers, en Bill besluit haar te helpen door haar verborgen te houden.
Juste Avant la Nuit (1971) Juste Avant la Nuit (1971)
Charles Masson, een directeur van een advertentiebedrijf, heeft een affaire met Laura, de vrouw van zijn beste vriend François Tellier, een architect. Als één van hun sadomasochistische spelletjes uit de hand loopt, wordt Laura per ongeluk gewurgd. Terwijl de politie moeite heeft om deze moordzaak op te lossen, heeft Charles het moeilijk om weer een normaal leven te leiden met zijn vrouw en kinderen.
Juste une Question d'Amour (2000) Juste une Question d'Amour (2000)
Twee jonge mannen hebeen een relatie met elkaar. De relatie staat echter onder grote druk als de een zich vrijelijk out terwijl de andere man probeert een dubbel leven te creëren om zijn homoseksualiteit verborgen te houden voor zijn ouders.
Justiça (2004) Justiça (2004)
In Justiça geeft Maria Ramos een beeld van het Braziliaanse rechtssysteem. Ze volgt de drie belangrijkste betrokkenen bij een strafproces: een rechter, een pro deo advocate en een jonge verdachte. Ze blijken alledrie op hun manier de gevangenen van een bureaucratisch rechtssysteem. Plaats van handeling is Rio de Janeiro, een metropool met vijf miljoen inwoners, waar het verschil tussen arm en rijk groot is. Deze sociale ongelijkheid, die typerend is voor de gehele Braziliaanse samenleving, is de oorzaak van veel criminaliteit. In haar documentaire laat regisseuse Ramos zien dat de geweldplegers veelal jonge mannen zijn, zonder enig toekomstperspectief. Uit hun zwijgzame gedrag en gekwelde blikken spreekt een gevoel van onmacht. Zij zijn de representanten van een nieuwe generatie die opgroeit in armoede en gedoemd is tot een leven gedicteerd door de heersende rechtsorde.
Justice (1999) Justice (1999)
Gina Gallagher, een mooie aanklaagster, is het doelwit van een moordaanslag van columbiaanse drugssmokkelaars. Ze missen haar, maar vermoorden wel haar collega. Gina is vastbesloten de zaak te onderzoeken, maar wordt gedwarsboomd door de hoofdaanklager John Malone. Met de steun van rechercheur Moe Ryan probeert Gina door te zetten.
Justice (2004) Justice (2004)
Film over een openbaar aanklager in Minneapolis, die in moeilijkheden komt doordat zijn cliënten met de drugswereld te maken hebben. Bovendien blijkt het justitiële systeem efficiency belangrijker te vinden dan rechtvaardigheid.
Justice Est Faite (1950) Justice Est Faite (1950)
Elsa Lundenstein verschijnt voor het Hof van Assisen van Versailles omdat ze een einde gemaakt heeft aan het leven van haar minnaar, die aan een ongeneeslijke ziekte leed en haar gesmeekt had om hem van zijn helse pijnen te verlossen. Zeven juryleden moeten over haar lot beslissen.
Justice for Annie: A Moment of Truth Movie (1996) Justice for Annie: A Moment of Truth Movie (1996)
Een moeizame relatie tussen moeder Carol Mills en dochter Annie zorgt ervoor dat het meisje trouwt met haar vriendje waar ze nog niet zo lang mee heeft. Moeder heeft haar al gewaarschuwd dat ze niet meteen het huwelijksbootje in moet stappen voor dat ze zeker weet dat het goed is. Als het huwelijk geen succes word, trekt ze uiteindelijk bij een gezin in. Die zorgen goed voor haar en Annie voelt zich gelukkig. Dan hoort de moeder dat haar dochter bij een ongeluk om het leven is gekomen, maar Carol Mills probeert te bewijzen dat de dood van haar negentienjarige dochter Annie geen toeval was. Ze denkt dat het de opzet is van een vrouw die de uitkering van de levensverzekering van Annie wil opstrijken...
Justice in a Small Town (1994) Justice in a Small Town (1994)
Sandra ontdekt dat haar baas zich bezighoudt met drugs, prostitutie en chantage. Samen met collega Tommy gaat ze op zoek naar bewijzen tegen hem.
Justice League of America (1997) Justice League of America (1997)
Green Lantern, Fire, Flash, Atom en Ice zijn helden en die beschikken over extreme krachten waarmee ze mensen redden onder de naam 'Justice League of America'. Maar natuurlijk is er voor de tegenstand ook een blik slechterikken opengetrokken. Als dat maar goed gaat...
Justice League: The New Frontier (2008) Justice League: The New Frontier (2008)
In de jaren 50 vinden er een aantal gebeurtenissen plaats die uiteindelijk leiden tot de begin van de Justice League. De Martian Manhunter komt aan op Aarde. Hal Jordan, een piloot, vindt een ring met speciale krachten waardoor hij de Green Lantern wordt. En ook is er de opkomst van John Henry, die onder naam Steel tegen de Ku Klux Klan vecht.
Justicia del Coyote, La (1956) Justicia del Coyote, La (1956)
De Amerikaanse Successieoorlog is beëindigd. "El Coyote", een gemaskerde cowboy die strijdt voor gerechtigheid, keert terug naar Californië om landeigenaars te helpen op het moment dat een kapitein van het Noord-Amerikaans leger hen van hun grond wil onteigenen.
Justin de Marseille (1935) Justin de Marseille (1935)
Een leider van een gangsterbende in Marseille komt op voor misdeelden en verdrukten. Daardoor geniet hij aanzien, dat nog versterkt wordt als hij een corrupte rivaal heeft gedood.
Justine (1969) Justine (1969)
In Alexandria, omstreeks 1938, raakt Darley, een jonge schoolmeester, bevriend met Justine, de mooie en mysterieuze echtgenote van een Koptische bankier. Hij ontdekt dat zij betrokken is bij een plot tegen de Britten en ten behoeve van de Joodse ondergrondse beweging in Palestina.
Justine och Juliette (1975) Justine och Juliette (1975)
Na de dood van hun moeder worden twee weesmeisjes, Justine en Juliette, door hun wrede tante uit het huis gezet. Ze trekken al liftend naar Stockholm, waar ze elk hun eigen leven gaan leiden. De wereldse Juliette neemt haar intrek in een luxueuze hotelkamer en gaat haar lichaam ‘verkopen’ in een nachtclub, maar de schuchtere Justine gaat logeren in een sjofel pension.
Justino, un Asesino de la Tercera Edad (1994) Justino, un Asesino de la Tercera Edad (1994)
Het verhaal van Justino, een 62-jarige man, die pas gepensioneerd is als stierenvechter. Zijn vriendschap met Sansoncito, een verhuurder van kussentjes, doet hem in een ongebruikelijke criminele carrière belanden, die hem reïntegreert in de maatschappij en die zich bovendien ontwikkelt tot een gemakkelijke manier om geld te verdienen.
Jutro Będzie Niebo (2002) Jutro Będzie Niebo (2002)
Het toeval, of is het het lot, brengt een eenzame, door het leven verslagen man van 40 en een meisje van 12 samen. Ze beginnen een reis vol magie.
Juve contre Fantômas (1913) Juve contre Fantômas (1913)
Als in het huis van dr. Chaleck het lijk van een vrouw wordt gevonden, is Inspecteur Juve er meteen van overtuigd dat dit het werk van zijn aartsvijand, de meestercrimineel Fantômas is. Samen met zijn vriend, de journalist Fandor, volgt Juve dr. Chaleck door heel Parijs. Ze belanden tenslotte op een trein waar ze worden aangevallen door Fantômas' handlangers. Na enkele hachelijke avonturen belanden ze weer in Parijs, waar ze ontdekken dat Lady Bentham een ontmoeting heeft met Fantômas, haar vroegere minnaar. Ze ontdekken dat Fantômas van plan is om Juve te laten vermoorden in zijn slaap.
Juvenile Jungle (1958) Juvenile Jungle (1958)
Een geplande ontvoering lijkt in het honderd te lopen wanneer de bendeleider, Hal McQueen (Corey Allen), verliefd wordt op het slachtoffer, Caroline Elliot (Anne Whitfield), de dochter van een rijke winkeleigenaar. Natuurlijk pikken de andere bendeleden dit niet en willen zich koste wat kost het losgeld toeeigenen.
Juventud a la Intemperie (1961) Juventud a la Intemperie (1961)
De zoon van een politie-commissaris wordt verliefd op een meisje dat mannen naar illegale kaartspellen moet lokken. Zij vindt de jongen ook leuk en vertelt alles over haar werkgever. Daardoor wordt ze gedood. De jongen krijgt de schuld in de schoenen geschoven en moet zijn naam zuiveren, voordat hij veroordeeld wordt.
Juventude Em Marcha (2006) Juventude Em Marcha (2006)
De oudere, melancholische en verslagen Ventura is na 34 jaar huwelijk door zijn vrouw Clotilde verlaten en kijkt terug op een hard en vreugdeloos leven. Ventura schrijft haar een onbeholpen, maar hartverscheurende brief (of beter, laat hem schrijven). Keer op keer draagt hij de brief voor, terwijl hij op het punt staat om uit zijn wijk te worden losgesneden en een kaal appartement te betrekken.
Juwanna Mann (2002) Juwanna Mann (2002)
Jamal Jeffries, de 'bad boy' van het basketbal, wordt door zijn ongedisciplineerde gedrag uit de competitie gezet. Hij raakt financiëel in de problemen, en aangezien hij in niets anders getraind is dan basketbal verzint hij een plan: hij verkleedt zich als vrouw en probeert de vrouwencompetitie in te komen. Tot zijn verrassing slaagt zijn plan. Het wordt echter ingewikkeld wanneer hij verliefd wordt op één van zijn teamgenoten.
Juyuso Seubgyuksageun (1999) Juyuso Seubgyuksageun (1999)
Vier jonge kleine criminelen vervelen zich op een avond, ze beslissen voor de lol een benzinestation te beroven. Wanneer ze erachter komen dat er geen geld in het station aanwezig is sluiten ze de werknemers op en blijven daar de rest van de nacht zelf het station bedienen. Op een gegeven moment krijgen ze het werk door en stroomt het geld binnen en wanneer een klant problemen veroorzaakt, nemen ze hen in gijzeling.
Jägarna (1996) Jägarna (1996)
Een politieagent uit Stockholm trekt naar het noorden van Zweden om bij zijn broer te gaan wonen nu beide ouders overleden zijn. Wanneer hij daar is, start hij een langlopende zaak tegen rendieren-stropers. Hij stuit op rare zaken.
Jäger von Fall, Der (1974) Jäger von Fall, Der (1974)
De mooie Marel heeft een buitenechtelijk kind van Blasi, maar Blasi, zoon van rijke ouders, wil het kind niet erkennen. Wanneer jager Friedl echter belangstelling toont voor Marel, wordt hij afgewezen door haar. Op wraak belust besluit hij achter Blasi aan te gaan.
Järngänget (2000) Järngänget (2000)
Enkele mannen maken een boottocht tijdens een midzomernacht in Zweden. Onderweg redden ze twee vrouwen die door de stroom werden meegesleurd. Wanneer iedereen in veiligheid is, slaan ze hun tenten op aan de oever. De volgende ochtend is één van de vrouwen spoorloos verdwenen.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 -18- 19 20 21
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!