Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 -8- 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Zoeken:
Iko Shashvi Mgalobeli (1970) Iko Shashvi Mgalobeli (1970)
Gia Agladze (Gela Kandelaki) werkt bij het Tbilis Symfonie Orkest. Dat wil zeggen, hij verzorgt de luide effecten aan het einde van een concert en arriveert daarom altijd pas op het laatste ogenblik. De rest van de tijd spendeert hij aan andere belangrijkere zaken, zich altijd haastend om zowel zijn vrienden alsook de nodige vrouwen te ontmoeten. Maar op een bewuste dag wordt Gia aangereden door een bus.
Iktilny Minfadlak (1965) Iktilny Minfadlak (1965)
De film gaat over Mamdouh en Amina die op het punt staan te gaan trouwen. Echter enkele dagen voor de trouwerij krijgt Mamdouh te horen dat hij terminaal ziek is en nog slechts enkele dagen te leven heeft. Hij besluit zelfmoord te plegen, maar wanneer hij dit ten uitvoer wil brengen wordt er bij Mamdouh ingebroken en weerhoudt de inbreker Mamdouh van het uitvoeren van zelfmoord. Hij spreekt af met de inbreker dat deze Mamdouh binnen 48 uur vermoordt. De volgende dag blijken de doctoren toch een vergissing gemaakt te hebben en moet Mamdouh alles op alles zetten om de inbreker te vinden. En het is nog maar de vraag of deze zich wel op andere gedachten laat brengen.
Il Est Génial Papy! (1987) Il Est Génial Papy! (1987)
Violist Sébastien werkt als begeleider in een stripteasebar, maar vertelt zijn vriendin Suzy dat hij als beroemde solist het ene concert na het andere geeft. Als zij achter zijn ware bezigheden komt, is ze woedend en verlaat hem. De volgende dag staat tot Sébastiens verrassing zijn kleinzoon voor de deur, die de vakantie bij hem wil doorbrengen. Opa heeft echter weinig ervaring met kleine jongetjes.
Il Est Minuit, Docteur Schweitzer (1952) Il Est Minuit, Docteur Schweitzer (1952)
Een dominee uit Elzas gaat op latere leeftijd medicijnen studeren en brengt met internationale orgelconcerten geld bijeen om een hospitaal op te starten in Lambarene, Frans Equatoriaal Afrika. Na een jaar breekt de Eerste Wereldoorlog uit en hij wordt vanwege zijn geboorte in de Elzas door het Franse bestuur geïnterneerd.
Il Est Plus Facile pour un Chameau... (2003) Il Est Plus Facile pour un Chameau... (2003)
Federica is rijk, te rijk... Ze voelt zich daarin opgesloten en het is voor haar onmogelijk haar leven als volwassene te leven: de verwachtingen van haar minnaar, de onverwachte terugkomst van een ex, haar vader die op sterven ligt. Ze heeft maar een oplossing: vluchten in een droomwereld.
Il Était une Fois (1933) Il Était une Fois (1933)
Een misdeeld en armoedig meisje, behorend tot een misdadigers bende, maakt een morele verandering door na een operatie waardoor de littekens in haar gezicht zijn verdwenen en ze erg mooi is geworden. Ze wordt geïntroduceerd bij een familie om een listige streek uit te halen maar besluit echter om de familie niet op te lichten omdat door de operatie niet alleen haar uiterlijk maar ook haar innerlijk is veranderd.
Il Était une Fois dans l'Oued (2005) Il Était une Fois dans l'Oued (2005)
In 1988, terwijl iedereen ervan droomde naar Amerika te trekken om er rijk te worden wilde Johnny Leclerc maar één ding: een kleine kruidenier worden in Algerije. Dit is het relaas van zijn succes.
Il Était une Fois Jean-Sébastien Bach (2003) Il Était une Fois Jean-Sébastien Bach (2003)
Docudrama over het leven van de beroemde componist J. S. Bach. Over zijn leven als huisvader en als cantor. De meesterwerken die hij componeerde stonden in schril contrast met de meesterwerken die hij had willen componeren. Dikwijls werd hij daarin belet, door zijn werkgever of door zijn vrouw. Een verhaal van grote triomfen, en frustratie.
Il Était une Fois un Flic (1971) Il Était une Fois un Flic (1971)
Narcotica-rechercheur Campana wil drugshandelaar Manoni achter de tralies zetten en infiltreert als broer van een vermoorde maffiosi Manoni’s organisatie. Om zijn rol geloofwaardig te maken wil de alleenstaande Campana een echtgenote en een zoontje aan zijn zijde. De rol van familievader begint echter zwaarder te wegen dan zijn politiewerk.
Il Faut Tuer Birgit Haas (1981) Il Faut Tuer Birgit Haas (1981)
'Hangar' is een nieuwe organisatie die zaken regelt die zelfs de politie of andere instellingen te ver gaan. Zo krijgt de oranisatie de opdracht om een terroriste te vermoorden met de naam Birgit Haas.
Il Faut Vivre Dangereusement (1975) Il Faut Vivre Dangereusement (1975)
Privé-detective Diquet krijgt de opdracht om een aantrekkelijke dame te bewaken. Maar al gauw blijkt dat er veel meer achter de opdracht steekt dan hij aanvankelijk kon vermoeden. Samen met zijn vriendin Léone, die over een zesde zintuig beschikt, ontrafelt hij het mysterie van de moord op zijn collega Lory.
Il N'y A Pas de Fumée sans Feu (1973) Il N'y A Pas de Fumée sans Feu (1973)
Een linkse politicus stelt zich kandidaat bij de gemeenteverkiezingen, en moet het opnemen tegen de rechtse en corrupte burgemeester. Diens rechterhand bedenkt een contramanoeuvre door de verspreiding van een trucage foto, waarop de vrouw van de opponent ogenschijnlijk aan een orgie deelneemt. Vervalsing kan niet worden aangetoond, de echte participanten op de foto weigeren uit angst voor hun eigen reputatie te getuigen, zodat de echtgenoot zelf aan zijn vrouw begint te twijfelen.
Il Ne Faut Jurer... De Rien! (2005) Il Ne Faut Jurer... De Rien! (2005)
Parijs 1830. Het leven van Valentin draait rond drank, gokken en vrouwen. Hij gelooft niet in het leven en nog minder in de liefde. Maar zijn oom Van Buck wil hem laten trouwen met Cécile, een Barones zonder geld...
Il Pleut sur Santiago (1976) Il Pleut sur Santiago (1976)
Verfilming van de bloedige staatsgreep van 11 september 1973 door generaal Pinochet, waarmee een einde kwam aan het leven en regime van de democratisch gekozen president Allende.
Il Sera Une Fois... (2006) Il Sera Une Fois... (2006)
Pierrot wordt geconfronteerd met veel tegenslagen. Alles loopt verkeerd. De tijd die voorbijvliegt obsedeert hem en de dood van zijn moeder spookt door zijn hoofd. Verder bestaat zijn wereld alleen nog uit zijn vader, zijn veel te grote huis in een afgelegen dorp, zijn enige vriendin Elise en een eenzame bunker aan de top van een klif. Hij heeft zijn universum als het ware met een hangslot afgesloten. Als hij voor de spiegel staat lijkt de werkelijkheid te vervormen. Onder zijn blik neemt zijn leeftijd duizend verschillende gezichten aan. Meer en meer wordt hij gekweld door visioenen en hallucinaties, waardoor hij van streek geraakt.
Il Suffit d'Aimer (1960) Il Suffit d'Aimer (1960)
De jonge Bernadette Soubirous is geen goede leerling op school, maar haar antwoorden hebben een verwarrende diepgang. Op een dag, terwijl zij hout sprokkelt, ziet ze voor de eerste keer de verschijning van de Heilige Maagd Maria. Dit nieuws wordt weldra overal rondverteld maar velen weigeren haar te geloven. De kerkelijke instanties besluiten Bernadette te onttrekken aan de openbare nieuwsgierigheid.
Il Y A des Jours... et des Lunes (1990) Il Y A des Jours... et des Lunes (1990)
Het leven hangt vol toevalligheden aan elkaar en laat nu ook nog eens de volle maan en de invoering van de zomertijd samenvallen! Dan is alles mogelijk. Het leven van een aantal personages zal die bewogen nacht ingrijpende veranderingen ondergaan.
Il Y A Longtemps Que Je T'Aime (1979) Il Y A Longtemps Que Je T'Aime (1979)
Tijdens de viering van hun zilveren huwelijksfeest delen François Dupuis (Jean Carmet) en Brigitte Dupuis (Marie Dubois) de verbijsterde familieleden mee dat ze het tijd vinden om eens uit elkaar te gaan.
Il Y A Longtemps Que Je T'Aime (2008) Il Y A Longtemps Que Je T'Aime (2008)
Vanaf het moment dat Juliette vanwege moord de gevangenis in moet, verbreekt ze het contact met haar zus Léa, met wie ze altijd erg close is geweest. Wanneer ze na 15 jaar vrijkomt, besluit Léa die inmiddels getrouwd is en twee kinderen heeft, haar in huis op te nemen. Het blijkt niet eenvoudig alle voorbijgaande jaren van vooroordelen, angst en afwezigheid te overbruggen. Want kennen we werkelijk diegene met wie we ooit zo close waren?
Il Y A Maldonne (1988) Il Y A Maldonne (1988)
Luc is een jonge werkloze die als dief aan wat centen probeert te komen. Hij heeft zojuist iemand een zak ontfutseld die wat geld en een horloge bevat. Hij houdt het geld voor zich en geeft het horloge aan zijn vriend Marco, iemand die oprecht probeert om zich volgens de correcte normen van de maatschappij te integreren en de adviezen van zijn familie opvolgt. Beiden krijgen ze problemen met de politie, die de orde met alle middelen probeert te handhaven. Uiteindelijk loopt de situatie volledig uit de hand, wat voor Marc tot een echt drama leidt.
Ilaria Alpi - Il Più Crudele dei Giorni (2002) Ilaria Alpi - Il Più Crudele dei Giorni (2002)
Op 20 maart 1994 werden journaliste Ilaria Alpi en haar cameraman Miran Hrovatin vermoord tijdens haar werk in Mogadishu (Somalië). De film vertelt het verhaal van de laatste 30 dagen uit het leven van de journaliste.
Ildan Dwieo (2002) Ildan Dwieo (2002)
Drie studenten worden verrast wanneer een zak vol geld en een dode man bovenop hun auto valt. Nadat zij er achter komen hoeveel geld er in de zak zit, hebben ze opeens geen behoefte meer de politie te in te schakelen.
Île aux Trésors, L' (2007) Île aux Trésors, L' (2007)
Ergens op een klein Antilliaans eilandje ligt een schat verborgen. Een groep individuën van verschillende komaf, waaronder een venijnige eenbenige piraat zonder kaart en zonder boot, een olijke religieuze barones zonder scrupules, maar mét boot, een jongeman met veel moed en weinig hersens en mét een kaart ergens ver weg gezonken in zijn geheugen en een bezopen chirurgein die kennis heeft van ziektes als geheugenverlies gaan samen een boottocht maken. Ieder van hen koestert echter de geheime ambitie om zelf als eerste en enige de schat buit te maken.
Île d'Amour, L' (1944) Île d'Amour, L' (1944)
Een Corsicaanse visser is verliefd op een Parijse “femme fatale” en gaat haar achterna. Zij is de nicht van een zakenman die van plan is om een badplaats aan zee te creëren, tot grote woede van de eilandbewoners. Zal de liefde tussen de visser en de vrouw, ondanks de druk van buitenaf, volharden?
Île de Black Mór, L' (2004) Île de Black Mór, L' (2004)
1803, de kust van Cornouailles. Een jonge knaap van 15 jaar ontsnapt uit het weeshuis, zijn naam Le Kid. Hij kent niet eens z'n echte naam, en heeft als enig bezit een kaart van een eiland. De kaart hoorde bij het boek ‘Black Mor' van een beruchte piraat, waarvan hij fan is. In gezelschap van Mac Gregor en La Ficelle, scheept Le Kid in op zoek naar zijn schatteneiland. Maar het verloopt niet zoals in piratenboeken...
Îles Flottantes (2001) Îles Flottantes (2001)
Kaat, Sascha en Isa laten zich meedrijven op de stroom van het leven. Drie vriendinnen die gewend zijn alles met zelfspot en ironie te benaderen, maar nu ze om en nabij de dertig zijn stapelen de vraagtekens zich op en hebben ze het vermoeden dat er iets moet of zal gaan veranderen in hun leven. Stukje bij beetje bereiken ze alledrie het punt waarop ze één pijnlijke conclusie moeten trekken: het uitstellen van verantwoordelijkheid nemen over hun eigen leven is onhoudbaar geworden. Om grip op hun leven te krijgen beginnen Kaat, Sascha en Isa ieder voor zich aan een persoonlijke zoektocht, waarbij ze onbewust afstand van elkaar nemen. Omdat Kaat, Sascha en Isa hun geheimen en hun emoties niet met elkaar kunnen delen is het evenwicht tussen de vriendinnen ernstig verstoord en raken ze alledrie in een isolement.
Ilja Muromets (1956) Ilja Muromets (1956)
Ilya is mank maar hij krijgt een drankje waardoor hij weer normaal kan lopen. Hij voelt zich sterk en wil zich bewijzen tegenover zijn koning. Daarom vecht hij tegen de slechte Tugars, demon achtige wezens die weinig goed in de zin hebben.
Ilk Ask (2006) Ilk Ask (2006)
Het is begin jaren negentig en aan de turkse kant van de Egeïsche Zee woont in een dorp aldaar de rijke Arifoglu familie. Ze verliezen een heel groot deel van hun rijkdom en proberen door te vechten om hun rijkdom stabiel te houden. Als op een dag de grootvader van de familie Arif Arifoglu komt te overlijden, drijft er een groot geheim boven water. Veertig jaar gelden was Arif's kleinzoon Asaf naar de oorlog in Korea gegaan en sindsdien was er niets meer van hem vernomen en werd als dood beschouwd. Azmi ziet een kans om met Nevin, de verloofde van Asaf te trouwen. Maar als Asaf voor de begravenis van zijn grootvader komt opdagen, begint de relatie tussen Asaf, Azmi en Nevin een hele andere wending te krijgen.
Ill Met by Moonlight (1957) Ill Met by Moonlight (1957)
Twee Engelse officiers moeten tijdens de Tweede Wereldoorlog een geheime missie uitvoeren. Een Duitse bevelhebber moet van Kreta naar Cairo ontvoerd worden.
Illegal (1955) Illegal (1955)
Openbaar aanklager Victor Scott zorgt er voor dat een verdachte wordt veroordeeld voor de moord op een vrouw. Wanneer de verdachte op weg is naar de electrische stoel krijgt Victor opeens bewijsmateriaal in handen dat de verdachte vrijpleit. Victor is echter te laat om de man te redden. Hij neemt direct ontslag en start een prive-advocatenkantoor, waar hij al snel de interesse wekt van enkele belangreijke gangsters.
Illegal Aliens (2007) Illegal Aliens (2007)
Wanneer drie aliens op Aarde aankomen, muteren zij in superbabes om de planeet tegen de intergalactische machten van het kwaad te beschermen. Gegidst door Syntaxis, hun holografische mentor, gebruiken deze illegale aliens iedere truc en iedere sexy uitrusting om hun missie te bereiken.
Illegal Business (2006) Illegal Business (2006)
Dominic (Zaragoza) klom als bendelid op tot een van de beruchtste en gevaarlijkste bendeleiders. Drugsdealer Tony (Rosete) speelt een gevaarlijk spel als hij zijn eigen handeltje drugs begint te verkopen in de straten waar Dominic het voor het zeggen heeft. Wanneer Tony in aanraking komt met een corrupte agent, begaat hij één fatale fout. Zo fataal dat er geen uitweg meer mogelijk is en hij heeft nu Dominic, zijn partner Daniel (Petersen), zijn drugsconnecties en de politiekorps op zijn hals. Een confrontatie ontstaat die enorm explosief wordt.
Illegal in Blue (1995) Illegal in Blue (1995)
De geschorste politieman Chris verdient nu zijn brood als taxichauffeur. Op een avond neemt er een aantrekkelijke dame plaats op de achterbank van zijn taxi. De dame bekent hem dat ze een moord heeft gepleegd en vlucht weer de taxi weer uit. Chris raakt gefascineerd door haar en ontdekt dat ze getrouwd is geweest met een vermoorde miljonair. Hij spoort haar op en raakt vervolgens betrokken in een gevaarlijk kat-en-muis-spel.
Illegal Tender (2007) Illegal Tender (2007)
Een gevaarlijke jeugdbende heeft de dood van de vader van Wilson De Leon Jr op hun geweten. Samen met zijn moeder moeten ze vluchten voor de moordenaars van zijn vader. Als Wilson na jarenlang op de vlucht te zijn geweest, de waarheid van de dood van zijn vader wil achterhalen, gaat hij terug naar Puerto Rico om op onderzoek te gaan.
Illegal Traffic (1938) Illegal Traffic (1938)
Louis Zonta is een geïmmigreerde gangster die een plan heeft bedacht om gezochte misdadigers te laten onderduiken. Als laatste strohalm besluiten de autoriteiten om een undercover agent, Bent Martin, binnen te loodsen in de bende. De jonge FBI agent bedenkt een plan om Zonta te pakken, door middel van diens vriendin.
Illegally Yours (1988) Illegally Yours (1988)
Molly komt bij het huis van haar ex-vriend aan, net nadat er daar een man vermoord is. Ze komt haar spullen ophalen en tussen de cassettebandjes die ze in haar tas stopt zit de opname van de hele gebeurtenis, maar dat weet zij niet. Als de werkelijke dader haar vervolgens uit de weg probeert te ruimen, trekt ze een wapen en schiet op hem. De politie verdenkt haar nu van de moord. Eén van de juryleden kent haar nog van school. Hij was vroeger smoorverliefd op haar, maar dat verzwijgt hij. Hij wil haar helpen en besluit daarom de wet aan de kant te schuiven.
Illicit (1931) Illicit (1931)
De zelfstandige en onafhankelijke Anne Vincent brengt het grootste deel van de dag door met het rondlopen in haar los zittende kimono. Anne is de maîtresse van de rijke Richard “Dick” Ives de Tweede. Anne en Dick hebben een open relatie, omdat Anne, in tegenstelling tot Dick, niet in het huwelijk gelooft, omdat een huwelijk liefde in de weg staat. Anne is ervan overtuigd, dat ze nooit trouw kan blijven aan Dick, wanneer hun samenleven met een huwelijk bezegeld zou worden. Wanneer hun band wat losser wordt, krijgen beiden verhoudingen met anderen.
Illicit Behavior (1992) Illicit Behavior (1992)
Mike zit bij de zedenpolitie en moet uit zelfverdediging een verdachte neerschieten. Interne Zaken gelooft het best maar moet het wel volgens het boekje afhandelen terwijl de partner van de Interne Zaken agent in het ziekenhuis ligt door een andere schietpartij. Maar als Mike's vrouw vertelt dat ze als kind door haar broer misbruikt is, gaat hij naar de broer en zet deze onder druk. De broer wordt door zijn schuld dodelijk verwond en hij wordt geschorst.
Illicit Dreams (1995) Illicit Dreams (1995)
Moira Davis is een vrouw die alles heeft: een groot huis, mooie auto, stijlvolle kleding, maar een echtgenoot met een rothumeur die de echtelijke trouw niet te ernstig neemt. 's Nachts droomt Moira echter van een onbekende man, met wie zij een gepassioneerde relatie heeft. De dromen eindigen altijd in een nachtmerrie wanneer een donkere schaduw het geluk verdringt. En dan ontmoet ze Nick, een freelance aannemer met dezelfde dromen als Moira.
Illicit Dreams 2 (1998) Illicit Dreams 2 (1998)
Het leven van fotograaf Jeff wordt ernstig door de war geschopt wanneer hij wordt geterroriseerd door zijn ex-vriendin. Ze valt hem lastig in zijn huis en stalkt hem tijdens zijn afspraakjes.
Illuminata (1998) Illuminata (1998)
De relatie tussen de onbekende toneelschrijver Tuccio en de succesvoll actrice Rachel beleeft een dieptepunt, als Rachel twijfelt de hoofdrol te spelen in Tuccio's liefdesdrama 'Illuminata', gebaseerd op hun eigen relatie. Als het stuk al na één optreden door de kritiek van recensent Bevalaqua uit de roulatie genomen wordt, besluit Rachel voor Tuccio op te komen.
Illumination (2004) Illumination (2004)
Ildutt is een antiheld. Hij heeft moeite om te functioneren in de huidige maatschappij en balanceert op het randje van de psychose. Vanaf het moment dat Ildutt in de ogen kijkt van Christina weet hij het zeker: voor deze vrouw heeft hij alles over. Hij is nog herstellende van een inzinking van enkele maanden geleden. Toen kon hij een visexpeditie in Schotland niet meer aan en vluchtte hij de Schotse hooglanden in. Maar nu is hij terug in Bretagne en bereid om te vechten voor een relatie met Christina. Hij gaat naar zijn psychiater en neemt weer de moeite om er verzorgd uit te zien. Maar ook staat hij open voor de adviezen van een sekteleider, met alle risico's van dien.
Illusioner (1994) Illusioner (1994)
Christer woont in een kleine stad. Hij is een net gescheiden taxichauffeur en tevens behulpzaam op het plaatselijke kerkhof. Hij leidt een saai, kleinstedelijk leven. Tot de dag dat hij het jonge stel Marie en Erik leert kennen en zijn leven een totaal nieuwe wending neemt. Hij vindt de mysterieuze Marie overweldigend. Marie is dan ook een schoonheid, maar bovendien verlamd. Ze kan enkel nog praten en haar hoofd bewegen.
Illusionist, De (1984) Illusionist, De (1984)
De Illusionist is een telg uit een armoedig molenaarsgezin die ervoor knokt om zijn ogenschijnlijk zwakzinnige broertje te redden uit de klauwen van het krankzinnigengesticht. In de theatershow De tragiek, waarop De Illusionist het filmische vervolg is, belooft De Jonge aan zijn broertje dat hij 'eraan komt', dat hij - zo kunnen we nu interpreteren - bereid is voor hem te knokken, ook al moet hij daarvoor zijn goochelstudie opgeven.
Illusionist, The (2006) Illusionist, The (2006)
In het Wenen van rond 1900 wordt de jonge Edward verliefd op Sophie, een meisje van ver boven zijn stand. In hun jeugd wordt het tweetal uit elkaar gehaald en mogen ze elkaar niet meer zien. Jaren later, als jonge vrouw, gaat Sophie zich verloven met de Weense prins Leopold. Maar dan komt de magische kunstenaar Eisenheim in de stad en weet iedereen te verbazen met zijn geweldige trucs. Als Eisenheim en Sophie elkaar dan na al die jaren weer tegenkomen, slaat de vonk opnieuw over. Leopold vertrouwt hem niet en stuurt inspecteur Uhl op Eisenheim af om hem in de gaten te houden.
Illusionist, The (2009) Illusionist, The (2009)
Het verhaal over een illusionist die rondreist in de jaren '60, het decennium van televisie en rock 'n roll. Hij treedt op in Parijs en London en ontmoet een Schot die hem uitnodigt naar een plek in Iona, Schotland. Daar ontmoet hij een meisje dat werkt in een bar en zij wordt meteen verliefd op hem, denkend dat hij een geweldige magiër is.
Illustrated Man, The (1969) Illustrated Man, The (1969)
Een man heeft zijn lichaam volledig bedekt met tatoeages. Hij is op zoek naar de dame die deze tatoeages bij hem gezet heeft. Achter elke tattoo zit een futuristisch verhaal, dat zich openbaart wanneer iemand er lang naar kijkt.
Ilman Tytärtäni (2002) Ilman Tytärtäni (2002)
Deze documentaire van de Finse filmmakers Kari Tervo en Alexis Kouros vertelt de andere kant van het beroemde kidnappingverhaal ‘Not without my daughter’ van de Amerikaanse Betty Mahmoody. Eind jaren tachtig schreef Betty het boek over de bizarre vlucht met haar zesjarige dochter Mahtob uit Teheran waar zij door haar man werd vastgehouden.
Ils (2006) Ils (2006)
Lucas en Clementine leiden een rustig leventje, totdat Clementine op een nacht wakker wordt. Ze heeft gestommel gehoord en spoort Lucas aan om een kijkje te nemen. In eerste instantie zien ze niks, maar al snel blijkt dat er iemand is. Die iemand blijft echter in de schaduw rondsluipen en jaagt hen de stuipen op het lijf.
Ils Ne Mourraient Pas Tous mais Tous Étaient Frappés (2005) Ils Ne Mourraient Pas Tous mais Tous Étaient Frappés (2005)
Elke week, in drie ziekenhuizen in de Parijse regio, ontvangen een psycholoog en twee dokters mannen en vrouwen wiens werk hen ziek maakt. Een fabrieksarbeider, een thuisverpleegster, een winkelgerant en de directeur van een agentschap … om de beurt vertellen deze vier mensen hoe hun werk hen doet lijden, telkens binnen het unieke kader van de onderneming waarvoor ze werken. De drie hulpverleners luisteren geduldig en beetje bij beetje leggen ze het verband tussen de individuele ongemakken en de nieuwe organisatievormen die het werk kenmerken. Aan de hand van de intimiteit, de intensiteit en de waarheid van deze schijnbaar ordinaire drama's getuigt deze documentaire over de banalisering van pijn in de wereld van de werkende mens.
Ils Ont Vingt Ans (1950) Ils Ont Vingt Ans (1950)
Drie oud-leerlingen van het lyceum van Coutanes zetten hun studies verder in Parijs. Alle drie zijn ze verliefd. Ze hebben al hun aandacht gevestigd op een knappe avonturierster, die blijkbaar een dubbelgangster is van hun vroegere lerares, Mademoiselle Bravard.
Ils Se Marièrent et Eurent Beaucoup d'Enfants (2004) Ils Se Marièrent et Eurent Beaucoup d'Enfants (2004)
Vincent en Georges wonen allebei samen met hun vriendin en zijn er ook mee getrouwd. Beide mannen dromen echter van het leven van hun vriend Fred, die nog ongehuwd is en geen kinderen heeft. Fred droomt er natuurlijk weer van om zelf getrouwd te zijn...
Ils Sont Fous Ces Sorciers (1978) Ils Sont Fous Ces Sorciers (1978)
Een vertegenwoordiger in visconserven wordt naar het eiland Mauritius gezonden om een exclusief contract voor bouillabaisse in blik te sluiten. Samen met een lid van zijn reisgezelschap doet hij een plasje tegen een afgodstotem, waardoor ze een vloek over zich afroepen. Een deskundige in paranormale verschijnselen probeert hen vervolgens van de verontrustende symptomen, die zich bij hen voordoen, af te helpen.
Ils Sont Grands, Ces Petits (1979) Ils Sont Grands, Ces Petits (1979)
Als een makelaar probeert om de huizen van 2 whizz-kids over te nemen en hen eruit te gooien, beramen ze ingenieuze plannen om zijn leven te verzieken. Louise is gespecialiseerd in robots en artificial intelligence, terwijl Leo miniatuur machines maakt. Hun band om hun gezamenlijke vijand te bestrijden leidt tot een liefdesrelatie.
Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976) Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976)
CIA agent Adam komt in de harem van een perverse sjeik terecht. Hij begint een relatie met harembewaakster Ilsa. Zij genieten volop van vrouwelijk schoon en vechtkunst van de zwarte schoonheden Velvet en Satin.
Ilsa, She Wolf of the SS (1975) Ilsa, She Wolf of the SS (1975)
Tijdens WO II worden in kamp nr.9 meisjes opgeleid om dienst te doen in Duitse veldbordelen. Ondertussen viert kampcommandant Ilsa haar nymfomanie bot op de mannelijke dwangarbeiders.
Ilsa, the Tigress of Siberia (1977) Ilsa, the Tigress of Siberia (1977)
Siberië 1953. Ilsa werkt ondertussen als bewaakster in een gevangenenkamp in Gulag en kan nog steeds naar hartelust haar sadistische gang gaan. Ze moet echter al haar 'kwaliteiten' tentoonspreiden als ze het aan de stok krijgt met Yakurin, een lastige gevangene die zich niet door Ilsa laat intimideren.
Iluminacja (1973) Iluminacja (1973)
Psychologische studie over een man die de waarheid en de zin van het leven zoekt m.b.v. de wetenschap. Maar de werkelijkheid confronteert hem met ervaringen die hem in de war brengen. Na vele omzwervingen keert hij terug naar zijn vrouw en kind en aanvaardt het leven zoals het is.
Iluminados por el Fuego (2005) Iluminados por el Fuego (2005)
De zelfmoord van een oude oorlogscompaan brengt herinneringen boven bij een Argentijnse man. Hij was één van die 18-jarige jongens die volledig onverwacht en onvoorbereid in de oorlog met Engeland om de Falkland-eilanden werden gestort . Nu zijn ze veteranen die getekend zijn omdat hun vroegere regering de aandacht van de problemen in het land zelf wilde afwenden.
Ilusion (2004) Ilusion (2004)
Legendarische filmregisseur Donald Baines is aan het einde van zijn leven en ligt alleen maar in zijn kamer en kijkt naar de films die hij heel zijn leven lang heeft gecreeërd. Hij leeft afgezonderd van vrienden en familie en realiseert zich dat hij veel onjuiste keuzes heeft gemaakt.
Ilusión Viaja en Tranvía, La (1953) Ilusión Viaja en Tranvía, La (1953)
Als 2 medewerkers van het gemeentelijke vervoerbedrijf horen dat hun favoriete tram, no 133, naar de schroothoop gebracht zal worden, besluiten ze ’s nachts in een dronken bui er nog een laatste tochtje mee te maken. Dit laatste tochtje wordt echter een rit van een dag en een nacht om uit de moeilijkheden te blijven, als ze geconfronteerd worden met bizarre situaties die het welhaast onmogelijk maken om de 'geleende' tram terug te brengen.
Iluzija (2004) Iluzija (2004)
Alles is mis met het gezin van tiener Marko: zijn vader is een dronkelap, zijn moeder lijkt al een tijd terug alle contact met de wereld verloren te hebben, en zijn zus is een egoïste die haar eigen gang gaat, op zoek naar haar eigen geluk. Op school is het al niet veel beter: Marko wordt gepest door een groepje jongens, en het treiteren neemt iedere dag ergere vormen aan. De enige persoon die hem hoop voor de toekomst inboezemt is zijn leraar Macedonische taal, die hem aanmoedigt poëzie te schrijven. Helaas blijkt deze gevoelige man heel anders te zijn dan Marko had verwacht.
Im Auftrag des Vatikans (2006) Im Auftrag des Vatikans (2006)
Na een traumatische gebeurtenis in Kosovo besluit de soldaat Lasko (Mathis Landwehr) ontslag nemen bij de KFOR vredestroepen. Hij trekt zich terug als monnik in het klooster. In het klooster wordt hij benaderd door Matthias (Simon Dutton), een agent van de Christelijke geheime organisatie "Pugnus Dei", en overgehaald om een trein met Pelgrims te beschermen. Terroristen hebben op deze rit een overval gepland.
Im Banne des Unheimlichen (1968) Im Banne des Unheimlichen (1968)
Sir Oliver Ramsey sterft bij een vliegtuigcrash. Als hij in zijn kist naar zijn graf wordt gedragen, komt er een luid, eng gelach uit zijn kist. Journalist Peggy Ward (Siw Mattson) is hier getuige van en besluit er een stuk over te schrijven. Kort daarna wordt de advocaat van de familie Ramsey, Merryl (Otto Stern), vermoord door een mysterieus figuur met een doodshoofdmasker op. Sir Cecil (Kieling), de broer van Sir Oliver, is ervan overtuigd dat zijn broer is teruggekeerd om hem te doden. Inspecteur Higgins (Joachim Fuchsberger) wordt op de zaak gezet en samen met journalist Peggy probeert hij het mysterie op te lossen.
Im Dschungel Ist der Teufel Los (1982) Im Dschungel Ist der Teufel Los (1982)
Een groep toeristen wacht op hun vliegtuig uit de jungle. De baas van het vliegtuig wil echter dat deze neerstort zodat hij het verzekeringsgeld kan opstrijken. De piloot maakt een noodlanding op een eiland en de groep toeristen probeert in de jungle te overleven.
Im Juli. (2000) Im Juli. (2000)
Daniel is een jonge leraar, die in tegenstelling tot iedereen de zomer doorbrengt in Hamburg. Juli, een meisje dat op de vlooienmarkt werkt, wil graag Daniel beter leren kennen en slaagt erin hem een Maya-ring met een zon erop te verkopen. Ze voorspelt dat hij een meisje zal ontmoeten met dezelfde zon als op de ring. De volgende dag is Daniel al op weg naar het zuiden. Op de een of andere manier blijkt de voorspelling te kloppen.
Im Lauf der Zeit (1976) Im Lauf der Zeit (1976)
Een reizende filmmaker trekt van West naar Oost Duitsland. Hij ontmoet een jonge man wiens huwelijk op de klippen is gelopen. Ze besluiten samen verder te trekken.
Im Lebenswirbel (1916) Im Lebenswirbel (1916)
De mooie Lena (Asta Nielsen) is getrouwd is met een oude, ziekelijke man en flirt met de charmante Frits. Vele onstuimige jaren later, wanneer de oude man is overleden, neemt haar liefde voor Frits een onverwachte wending.
Im Reiche des Silbernen Löwen (1965) Im Reiche des Silbernen Löwen (1965)
Kara Ben Nemsi en zijn vriend Hadschi Halef Omar zetten hun leven op het spel om de jonge Ingdscha uit handen van de doodgewaande pasja van Mossul, de aartsvijand van de Arabieren, te redden.
Im Schatten der Macht (2003) Im Schatten der Macht (2003)
Deze film vertelt het verhaal van de laatste dagen van Bundeskanzler Willy Brandt en waarom hij toen besloot zijn ambt neer te leggen en zich terug te trekken uit de politiek in 1974. Het laat onder meer zien hoe bepaalde collega's hem lieten vallen, waaronder zijn adviseur Günther Guillaume.
Im Schloß der Blutigen Begierde (1968) Im Schloß der Blutigen Begierde (1968)
Nadat zijn dochter op brutale wijze is vermoord, heeft de krankzinnige chirurg Saxon maar één doel: zijn dierbare dochter terugkrijgen. Hij begint onschuldige slachtoffers te doden en berooft hen van hun vitale organen om die te gebruiken tijdens de operatie die zijn dochter weer tot leven moet brengen. Baron Brack is jong, knap en onbezonnen. Hij leidt een snel leven en neemt alles wat hij wil. Op een nacht staan Brack en zijn zondige handlangers voor de deur van Saxons kasteel...
Im Schwitzkasten (2005) Im Schwitzkasten (2005)
We ontmoeten zeven totaal verschillende mensen, ze hebben echter één ding gemeen. Elke donderdag gaan ze naar sauna “Schwitzkasten”. De sauna is een smeltkroes van mensen van verschillende afkomst. Naakt zijn ze echter allen gelijk.
Im Stahlnetz des Dr. Mabuse (1961) Im Stahlnetz des Dr. Mabuse (1961)
Als er een Interpolbeambte en een drugshandelaar uit Chicago worden vermoord, begint Kommissar Lohmann te vermoeden dat Dr. Mabuse (Preiss) achter deze misdaden zit.
Im Toten Winkel - Hitlers Sekretärin (2002) Im Toten Winkel - Hitlers Sekretärin (2002)
Documentaire waarin de 81-jarige Traudl Junge voor het eerst voor de camera over haar leven spreekt. Junge was vanaf 1942 tot aan de dood van Hitler zijn privé-secretaresse. Ze werkte met hem in zijn hoofdkwartier Obersalzberg, zijn Bavarische residentie in Berchtesgaden en ook tijdens de laatste weken van het nazi-regime in Hitlers bunker in Berlijn. Hij dicteerde zijn laatste wil en testament aan haar. In de lente van 2001 lukte het André Heller om Traudl Junge ervan te overtuigen dat haar persoonlijke verhaal fascinerend en historisch belangwekkend genoeg was om vast te leggen. Jaren van contemplatie en zelfanalyse stellen Junge in staat terug te kijken op de periode uit haar leven waarin ze dagelijks met Hitler omging.
Im Weißen Rößl (1960) Im Weißen Rößl (1960)
Kelner Leopold is hopeloos verliefd op Josepha. Zijn bazin is echter niet van hem, maar van stamgast dr. Siedler gecharmeerd, die op zijn beurt geen interesse heeft. De verwarring is compleet wanneer Leopold zijn droomvrouw op een dag een bos bloemen stuurt en Josepha denkt het ruikertje van dr. Siedler afkomstig is.
Im Winter ein Jahr (2008) Im Winter ein Jahr (2008)
Eliane Richter vraagt aan de kunstenaar Max Hollander om een portret van haar beide kinderen te schilderen. Het betreft de 22-jarige Lilli, een talentvolle dansstudente en de 19-jarige Alexander, die nog geen jaar geleden dodelijk verongelukt is. Als Lilli, in het begin ongemotiveerd, voor de sessies in de studio van de schilder verschijnt, merkt deze al gauw, dat ze grote emotionele problemen heeft en hij probeert de ooit bestaande diepe relatie tussen de beide kinderen beter te begrijpen.
Ima Hozeret Habayta (2006) Ima Hozeret Habayta (2006)
Vijftien jaar geleden verliet de toen 22-jarige Marisa haar drie jaar oude zoon en haar pasgeboren dochtertje met haar ouders in Bolivia, en reisde overzee voor een baan in het Westen. Ze kwam terecht als hardwerkende schoonmaakster in Israël, zond haar salaris naar huis en volgde het opgroeien van haar kinderen slechts door middel van foto’s en sporadische telefoongesprekken. Nu keert Marisa terug om zich te herenigen met haar kinderen en familie en om een echte moeder te worden. Maar haar kinderen reageren apathisch, dan wel vijandig tegen haar. Ze staan erop haar ‘tante’ te noemen in plaats van moeder. Het huis, wat gebouwd had moeten worden van haar geld bleek niet meer te zijn dan een skelet. Marisa voelt zich opgelicht. De documentaire geeft een bijzonder, maar pijnlijk beeld van de betekenis van armoede en moederschap in een globaliserende wereld.
Ima, Ai ni Yukimasu (2004) Ima, Ai ni Yukimasu (2004)
Wanneer Mio op een dag overlijdt, laat ze haar zes jaar oude zoon Yuji achter en haar man Takumi. Zij proberen het beste ervan te maken zonder haar. Precies een jaar na haar overlijden komen ze een vrouw tegen die er exact hetzelfde uitziet als Mio...
Image of Bruce Lee (1978) Image of Bruce Lee (1978)
Wanneer bij een juwelier voor miljoenen aan juwelen wordt gestolen, wordt de hulp van Bruce ingeroepen. Bruce gaat achter de criminelen en komt er dan al snel achter dat hij te maken heeft met een grote internationale bende.
Image of Death (1976) Image of Death (1976)
Een jonge opportuniste vat het plan op een oude schoolvriendin van haar te vermoorden en neemt vervolgens haar identiteit over. Ze zorgt ervoor dat ze uiterlijk zoveel mogelijk op haar lijkt en handelt op elk kritiek moment vol zelfvertrouwen. Ze slaagt er zelfs in familieleden en een ex-minnaar van haar slachtoffer te misleiden en toegang te krijgen tot haar bankrekeningen.
Image, The (1990) Image, The (1990)
Jason Cromwell staat te boek als een sterverslaggever en hij geniet dan ook bijnamen als de 'Witte Ridder van tv' en 'De enige man die Amerika kan vertrouwen'. In werkelijkheid gaat hem echter niets te ver om een primeur te halen en door zijn dubieuze journalistieke methoden vervreemdt hij van zijn omgeving. Wanneer hij uitvalt tegen een oude vriend en een van de personen naar wie hij onderzoek doet zelfmoord pleegt, is het de hoogste tijd om zichzelf eens onder de loep te nemen.
Images (1972) Images (1972)
Cathryn heeft zich afgezonderd in een ver afgelegen landhuis waar ze hoopt een kinderboek te schrijven. Als gevolg van haar angsten gaat ze echter psychisch achteruit, waarbij ze de realiteit uit het oog verliest en fantasie de overhand gaat nemen. De mannen die in haar leven een rol hebben gespeeld, spelen veelal de hoofdrol in haar hallicunaties die steeds permanenter aanwezig zijn. Een zenuwinzinking zorgt er zelfs voor dat ze deze mannen probeert te vermoorden, dat terwijl sommige van hen al dood zijn. Kan ze haar angsten overwinnen en weer in het reine met zichzelf komen?
Imaginarium of Doctor Parnassus, The (2009) Imaginarium of Doctor Parnassus, The (2009)
De film vertelt het verhaal van Dr. Parnassus (Christopher Plummer), die met zijn theatergezelschap stad en land afreist om het publiek nog nooit vertoond vertier voor te schotelen. Zijn gave maakt het zijn publiek mogelijk om via een magische spiegel aan de realiteit van alledag te ontsnappen. Maar er rust ook een vloek op hem. Al eeuwen lang sluit hij namelijk weddenschappen af met de duivel, Mr. Nick (Tom Waits), waaraan hij o.m. zijn exclusieve onsterfelijkheid te danken heeft. Diezelfde Mr. Nick keert nu terug om een prijs voor hemzelf op te eisen namelijk de innemende en kostbare dochter van Dr. Parnassus, Valentina (Lily Cole), op de dag dat ze zestien jaar wordt. Dr. Parnassus heeft nog een laatste weddenschap met Mr. Nick nodig om zich uit deze benarde situatie te redden.
Imaginary Crimes (1994) Imaginary Crimes (1994)
Ray Weiler is een klein boefje en vult zijn dagen met pooierschap, afpersing en dergelijke. Als zijn vrouw overlijdt, komt Ray plots alleen te staan en moet hij voor zijn twee opgroeiende dochters zorgen. Vooral met zijn oudste dochter, Sonya, loopt de relatie zeer moeizaam...
Imaginary Heroes (2004) Imaginary Heroes (2004)
De familie Travis lijkt op het eerste gezicht een gelukkig gezin. Maar een onverklaarbare gebeurtenis gooit hun leven volkomen door elkaar. Er komen allerlei zaken en geheimen aan het licht die zich tientallen jaren lang hebben opgestapeld. De familie wordt hierdoor genoodzaakt met zichzelf in het reine te komen.
Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust (2004) Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust (2004)
Gene Hackman is de verteller in deze documentaire die de rol van Hollywood in het beschrijven en verwerken van de Holocaust belicht. Dit wordt gedaan met filmfragmenten, echte beelden uit de oorlogstijd en interviews met betrokkenen.
Imagination (2007) Imagination (2007)
Dr. Reineger (Ed K. Gildersleeve) is een neuro-psycholoog voor kinderen die ervan overtuigd is dat Anna (Nikki Haddad) een zeldzame vorm van autisme heeft, namelijk het syndroom van Asperger, waardoor ze moeilijk met de realiteit kan omgaan. Wat betreft haar blinde tweelingzuster Sarah (Jessi Haddad), kan hij niet uitleggen waarom haar visioenen zoveel lijken op die van Anna. Als hun vader hen verlaat, ontsnappen de twee zusjes aan de pijn door steeds verder in hun fantasie te glijden. Als dan ook hun moeder door een aardbeving gedood wordt, is Reineger gedwongen de meisjes te helpen terwijl hijzelf worstelt met hun profetische visioenen. Maar als de tweeling uit het instituut ontsnapt en onvindbaar blijkt te zijn, is de vraag of ze inderdaad voorbij het wereldlijke zijn getranscendeerd.
Imagine Me & You (2005) Imagine Me & You (2005)
De goudeerlijke Heck en de mooie Rachel hebben het prima voor elkaar. Ze waren altijd al de beste jeugdvrienden en vormen nu het perfecte stel. Eerst verliefd, toen verloofd en nu op het punt elkaar het ja-woord te geven. Maar dan, tijdens de ceremonie, valt het oog van Rachel op één van de gasten, de mooie Luce. Wat volgt is een romantische reis door alle emoties, herkenbaar voor iedereen die zo gelukkig (of ongelukkig) is geweest om in de ban van de liefde te raken....
Imagine the Sound (1981) Imagine the Sound (1981)
Imagine the Sound portretteert een groep beroemde muzikanten, die in de jaren '60 de toon zetten voor een nieuwe, avant-gardistische stroming binnen de jazzmuziek. De film bevat interviews, waarin de muzikanten hun muziekbeleving uitleggen, en live-optredens van tenorsaxofonist Archie Shepp, trompettist Bill Dixon en de pianisten Paul Bley en Cecil Taylor.
Imagine: John Lennon (1988) Imagine: John Lennon (1988)
Deze biografie werd gemaakt van de bijna 240 uur video- en filmopnamen die John en Yoko zelf schoten tijdens Johns leven. Het archiefmateriaal is herwerkt tot een biografie. Ze omvat onder andere een soundtrack met 36 nummers en zeer persoonlijke en intieme opnamen die nooit eerder aan het publiek vertoond werden.
Imagining Argentina (2003) Imagining Argentina (2003)
De film speelt zich af in het Argentinië van eind jaren '70, waarin duizenden mensen verdwenen in cellen en martelkamers. Wanneer de vrouw van Carlos Ruweda verdwijnt ontdekt hij een magische gave: in zijn dromen heeft hij visioenen over het lot van verdwenen mensen. Hij kan echter niet zien wat er met zijn eigen vrouw gebeurd is, wat hem bijna tot waanzin drijft.
Imam, The (2005) Imam, The (2005)
Emrullah schaamt zich voor zijn imam-diploma en is zo bang voor de vooroordelen dat hij zijn voornaam heeft veranderd in Emre. In het buitenland leert hij een tweede taal, wordt hij zakenman, draagt lange haren en rijdt rond op een Harley Davidson. Tot de dag dat hij zijn schoolvriend van het lyceum weer ontmoet die aan kanker blijkt te lijden. Dit verplicht Emre en de mensen rondom hem zijn ware identiteit onder ogen te zien. Hij laat de laatste wens van zijn vriend in vervulling gaan door diens plaats als imam in te nemen op het platteland. De boeren uit het dorpje vinden het toch maar bizar dat een imam met lange haren de kinderen de Koran leert via zijn laptop en met hen achter op de motor rondrijdt.
Imbalsamatore, L' (2002) Imbalsamatore, L' (2002)
De dwergachtige Peppino is dierenopzetter. Hij voelt zich aangetrokken tot de atletisch gebouwde Valerio. Bij wijze van aardig gebaar weet hij de naïeve Valerio in te palmen om zijn assistent te worden. Hij doet er tevens alles aan om zo veel mogelijk in het gezelschap van deze jongen te kunnen verkeren. Wanneer Peppino moet toezien hoe Valerio een relatie krijgt met de mooie Deborah, en Valerio uit 'zijn vingers' wegglipt, is hij aldus behoorlijk jaloers.
Imbarco a Mezzanotte (1952) Imbarco a Mezzanotte (1952)
De levens van twee mensen komen samen wanneer een naamloze en dakloze man, op zoek naar een nieuw leven, per ongeluk een vrouw ombrengt en een jongen, die het geld van zijn straatarme ouders is verloren, steelt. Ze komen samen in een schuilplek.
Imbranato, L' (1979) Imbranato, L' (1979)
Pippo Sperandio wordt tijdens zijn vakantie in Sardinië ontvoerd door gangsters, die hem aanzien voor iemand anders. Pippo heeft de grootste moeite om zijn kidnappers ervan te overtuigen dat hij niet degene is die zij moeten hebben. En als dat maar niet lukt, vreest Pippo voor zijn leven.
Imelda (2003) Imelda (2003)
Een portret van Imelda Marcos, de voormalige 'first lady' van de Fillipijnen waar ze nog immer in weelde leeft. De regisseuse laat opponenten, familieleden, vriendinnen, Imelda's couturier en Amerikaanse diplomaten aan het woord.
Imitation General (1958) Imitation General (1958)
Sergeant Murphy Savage doet zich voor als een gesneuvelde generaal, in de hoop zijn medesoldaten te inspireren om zich een weg te vechten uit een Nazi-kamp voor krijgsgevangenen. Dat lukt hem alleen als hij de enige soldaat die zijn ware identiteit kent weet te vermijden.
Imitation of Life (1934) Imitation of Life (1934)
Nadat Bea Pullman's echtgenoot is overleden, hebben Bea en haar dochter Jessie het financieel erg moeilijk. Dan klopt Delilah Johnson bij hen aan die aanbiedt als huishoudster te werken in ruil voor een woonruimte voor haar en haar dochter. Delilah blijkt fantastische pannekoeken te kunnen maken en met haar recept worden Delilah en Bea rijk. Echter raken ze steeds meer vervreemd van hun dochters die ook zo hun problemen hebben.
Imitation of Life (1959) Imitation of Life (1959)
Lora is een actrice die het maar niet lukt om door te breken. Op een dag aan het strand ontmoeten Lora en haar dochtertje de zwarte Annie en haar dochtertje Sarah Jane, die een blank uiterlijk heeft. Annie is hard op zoek naar onderdak en ze mag met Sarah Jane bij Lora intrekken als hulp in de huishouding. Als de jaren verstrijken komt het succes toch voor Lora als actrice en de vier blijven al die tijd samen. Maar al van jongs af aan heeft Sarah Jane er problemen mee dat ze een zwarte afkomst heeft en probeert dit zo goed mogelijk te verbergen voor de buitenwereld, tot groot verdriet van haar moeder.
Imitations of Life (2003) Imitations of Life (2003)
Door de psychoanalyse geïnspireerd videoessay over de manier waarop we ons leven en onze jeugd vorm en betekenis geven. Hoolboom citeert Freuds gedachten over de manier waarop mensen omgaan met hun jeugdherinneringen en hoe deze zelden spontaan en authentiek ontstaan, maar veeleer in de loop van de tijd worden ontwikkeld en vervormd. De 10-delige essay bestaat onder andere uit 'Jack', waarin Hoolboom zijn neefje Jack voor de spiegel filmt en stilstaat bij het spiegelstadium van Lacan (fundamentalistisch freudiaans filosoof).
Immagini di un Convento (1979) Immagini di un Convento (1979)
Achter de gesloten deuren van een klooster worden mooie jonge nonnen in bedwang gehouden om hun lusten te bedwingen. Bedolven van lust bevredigen veel nonnen zichzelf, met angst betrapt te worden door de moeder overste! Als er op een avond een gewonde jonge man wordt binnengebracht in het klooster om te genezen proberen de nonnen stiekem hem op te zoeken. Wat de nonnen echter niet weten is dat tezamen met de jonge man ook de kracht van de duivel binnen is gedrongen...
Immediate Family (1989) Immediate Family (1989)
Michael en Linda zijn een ouder echtpaar dat al 11 jaar snakt naar een kindje. Lucy en Sam krijgen een baby, maar zijn daar eigenlijk nog te jong voor. Zouden deze twee paren niet tot een mooie oplossing kunnen komen?
Immensee (1943) Immensee (1943)
Op Immensee is men niet zo blij dat Elizabeth (Kristina Söderbaum) verliefd is op Reinhart (Carl Raddatz), een knappe, charmante musicus. Maar dat probleem is opgelost wanneer Reinhart een beurs krijgt aangeboden voor een vervolgstudie en vervolgens zijn biezen pakt en naar Spanje vertrekt. Elizabeth wacht jarenlang tevergeefs op de terugkeer van haar grote liefde. Gedesillusioneerd trouwt zij uiteindelijk met Erich Jürgens (Paul Klinger), haar jeugdvriend.
Immensità, L' (1967) Immensità, L' (1967)
Dario en Monica zijn verloofd, maar hun relatie lijkt gedoemd te mislukken. Terwijl Dario een groot liefhebber is van klassieke muziek, is Monica helemaal verslingerd aan rock-'n-roll. Hun verschillende opvattingen dreigen hen steeds verder uit elkaar te drijven. Zullen zij elkaar uiteindelijk toch kunnen vinden?
Immer die Radfahrer (1958) Immer die Radfahrer (1958)
Een fabrieksdirecteur, een filmster en een leraar klassieke talen beleven hun tweede jeugd. Precies zo als ze dat twintig jaar geleden deden, maken een fietstocht en ook nu blijken drank en vrouwen garant te staan voor een hoop plezier.
Immer Nie am Meer (2007) Immer Nie am Meer (2007)
Twee mannen zijn op weg naar de opening van een wijnwinkel. De een is ongelukkig getrouwd met de eigenaresse, de ander wil zich er alleen maar bezatten. Ondertussen probeert een gemankeerde komediant met accordeon ergens een receptie op te leuken. Ook hier zit het niet mee. De accordeonist vertrekt. Als hij probeert het aan te leggen met een joggende vrouw, strandt zijn auto in de berm. De twee andere mannen pikken hem in het donker op. Ze raken aan de praat en kunnen ternauwernood de joggende schone ontwijken. De auto dondert van een beboste heuvel en komt vast te zitten. De sloten werken niet meer, de deuren en ramen gaan niet meer open. De drie mannen zitten als ratten in de val.
Immer Wenn der Tag Beginnt (1957) Immer Wenn der Tag Beginnt (1957)
Dr. Hanna Burkhardt is een gepassioneerde lerares, die door haar toedoen de nodige veranderingen veroorzaakt op de strenge school waar zij lesgeeft. Martin Wieland is één van haar leerlingen. Hij wordt verliefd op zijn lerares, die voor hem de verpersoonlijking is van een onbereikbare wens.
Immer Ärger mit den Paukern (1968) Immer Ärger mit den Paukern (1968)
Daar had Peter Hartung (Roy Black) beter niet aan kunnen beginnen! Slechts enkele weken zou hij, in plaats van zijn vriend, in de schoolbanken moeten zitten. In het begin verloopt alles volgens plan. De hele school lacht om zijn overmoedige grappen en streken, alleen de leraren zien dat anders. Ingewikkeld wordt de situatie pas, als hij verliefd raakt op Christa, de vriendin van een professor en als gelijktijdig Dagmar – de leerling van de afdeling mode – verliefd raakt op hem.
Immer Ärger mit Hochwürden (1972) Immer Ärger mit Hochwürden (1972)
Een strijdbare pastoor wil voorkomen dat een ondernemer op de plek waar hij een weeshuis wil openen een toeristisch centrum neerzet, en stelt zich verkiesbaar voor burgemeester. Als de bisschop van de onorthodoxe middelen van de pastoor hoort, mengt hij zich in de zaak.
Immigrants (L.A. Dolce Vita) (2008) Immigrants (L.A. Dolce Vita) (2008)
Joska is een immigrant uit Hongarije. Hij deelt in Los Angeles een appartement met de Russische Vladislav. In hun zoektocht naar de "American Dream" komen ze in allerlei problemen terecht, en beleven komische en wilde avonturen. Wat hen staande houdt in dit vreemde land is hun loyaliteit en trouw aan elkaar.
Immoral Mr. Teas, The (1959) Immoral Mr. Teas, The (1959)
Mr. Teas (Bill Teas) is vertegenwoordiger in tandartsspullen. Hij probeert zijn handelswaar huis aan huis te verkopen. Overal waar hij aanklopt wordt hij echter te woord gestaan door welgevormde vrouwen, waardoor er van verkopen weinig terecht komt.
Immoralità, L' (1978) Immoralità, L' (1978)
Federico is een pedofiele kindermoordenaar die op de vlucht is. Gewond wordt hij gevonden door de twaalfjarige Simona, die hem begint te verzorgen. De moeder van Simona ontdekt de voortvluchtige man en heeft zo haar eigen plannen met hem.
Immortal (1995) Immortal (1995)
Dex Drags is een vampier, die zich als muzikant in het wilde leven begeeft van Chapel Hill, North Carolina. Wanneer zijn vriendin er achterkomt dat hij een vampier is begint zij van hem te walgen.
Immortal Beloved (1994) Immortal Beloved (1994)
Ludwig van Beethoven sterft en zijn mentor probeert alles te weten te komen over zijn affaires. Hij vraagt zich af wie Beethoven's "immortal beloved" was en besluit op onderzoek uit te gaan.
Immortal Combat (1994) Immortal Combat (1994)
Een routine-opdracht voor de keiharde politieagent John Keller en zijn Japanse partner J.J. wordt een absolute ramp. John wordt in elkaar geslagen, J.J. neergeschoten en dan blijkt ook nog hun partner Jill te zijn vermoord. John gaat op zoek naar de schuldigen terwijl J.J. gewond achterblijft. Op een Caraïbisch eiland komt het tot een climax en moet John de hulp inroepen van zijn nog maar net herstelde partner…
Immortal Sergeant (1943) Immortal Sergeant (1943)
Colin Spence is een weifelende Canadese korporaal die tijdens W.O.II opeens de leiding krijgt over zijn eenheid als hun sergeant overlijdt. De vier overgebleven soldaten zijn nu gestrand in de woestijn zonder water. Om alle ellende om hem heen te vergeten denkt Spence terug aan zijn romance met zijn geliefde Valentine.
Immortal Sins (1991) Immortal Sins (1991)
Michael Alvarez en zijn vrouw Susan hebben in Spanje een middeleeuws kasteel geërft, maar ze hebben niet in de gaten dat het huis spookt. Michael krijgt al snel een verhouding met de mysterieuze Diana. Zijn vrouw echter leert steeds meer over de geschiedenis van het huis en Michael's familie.
Immortal Story, The (1968) Immortal Story, The (1968)
Een oude man met een verlangen onsterfelijk te worden, ensceneert een verhaal waarin een grijsaard een matroos ronselt om een kind te verwekken bij zijn veel jongere vrouw. Daartoe organiseert hij een prostituee, wiens vader als partner door de oude man is geruineerd. De nacht die ze samen doorbrengen is voor allebei echter zo bijzonder, dat ze besluiten er nooit over te praten.
Immortalizer, The (1991) Immortalizer, The (1991)
Een getikte wetenschapper laat knappe jonge vrouwen ontvoeren door zijn mutanten, om diens breinen te transplanteren in de lichamen van oude, rijke mensen.
Immortals, The (1995) Immortals, The (1995)
Nachtclub eigenaar Jack brengt een groep kruimeldieven bij elkaar en deelt hen op een vreemde manier in in groepen. Iedere groep moet iemand beroven en daarna terugkeren naar de club. Maar al snel blijkt dat er waarschijnlijk een verrader is in een van de groepen waardoor niet alles volgens plan verloopt.
Immortel (ad Vitam) (2004) Immortel (ad Vitam) (2004)
New York, 2095. De stad New York bestaat uit drie verschillende niveaus. In deze metropool arriveert de Egyptische god Horus, die de melkweg heeft doorkruist om een uitverkoren vrouw te vinden, de blauwharige Jill. Alleen zo kan hij zijn eigen onsterfelijkheid behouden. Horus neemt een menselijke gedaante aan en probeert Jill voor zich te winnen. Horus moet haast maken, want New York stevent af op de Apocalyps: criminaliteit en geweld heersen in de onderste lagen van de stad, mutanten mengen zich onder de bevolking en een seriemoordenaar maakt het derde niveau van de stad onveilig…
Immortelle, L' (1963) Immortelle, L' (1963)
Een man genaamd N (Jacques Doniol-Valcroze) ontmoet in Istanbul de mysterieuze vrouw L (Francoise Brion), die wel of niet een relatie heeft met M (Guido Celano), een Turkse man die vrouwen kidnapt en ze in de prostitutie dwingt. N wordt verliefd op L, die plotseling verdwijnt. Als zij weer terugkeert haalt N L over om mee te gaan op vakantie. Als ze de stad uit rijden rent één van haar honden de straat op. Om de hond te ontwijken verliest N de controle over de auto en bij dat ongeluk overlijdt L. N raakt geobsedeerd door dit ongeluk, waaraan hij denkt alle schuld te hebben.
Impact (1949) Impact (1949)
Walter Williams is een intelligente industrieel in San Francisco. Zijn vrouw, echter, gaat vreemd en zij en haar geliefde beramen een plan om Walter om te brengen. Hij overleeft echter het 'ongeluk' terwijl de geliefde van zijn vrouw onherkenbaar verbrandt in Williams' eigen auto. Hij zweert wraak.
Impact Earth (2007) Impact Earth (2007)
Een kleine komeet stort voor de Ierse kust in zee en veroorzaakt een verwoestende Tsunami. Wetenschappers van de NASA proberen te achterhalen waarom ze deze komeet niet zagen aankomen en komen terecht in hun grootste nachtmerrie: een andere, gigantische, komeet zet koers richting aarde en ze denken dat hij zal inslaan in de Verenigde Staten.
Imparator (1984) Imparator (1984)
Een keiharde mafiabaas, die de bijnaam Imparator heeft, wordt het slachtoffer van een aanslag die hem bijna zijn leven kost. In het ziekenhuis maakt hij kennis met zuster Nevin en ze worden verliefd op elkaar. Terwijl Imparator zijn geliefde ten huwelijk vraagt beramen zijn vijanden een nieuw plan om hem voorgoed van de aardbodem te laten verdwijnen.
Impasse (1969) Impasse (1969)
Pat Morrison heeft lucht gekregen van een oorlogsbuit die verstopt moet liggen in de oude vesting Corregidor op de Filipijnen. Het gaat om miljoenen dollars aan goud en om dat te vinden, trommelt hij een stel oude kameraden op. De avontuurlijke onderneming heeft dus alles in zich om te slagen.
Impasse (2005) Impasse (2005)
De jonge Marokkaanse Tarik is thuis een buitenbeentje. Hij lijkt het leven van zijn ouders en broertje en zusje waar te nemen zonder er zelf aan deel te nemen. Tijdens een groot familiefeest 'vlucht' hij het huis uit en gaat op zwerftocht. Via zwevers in het metrostation en een handtastelijke man komt hij uiteindelijk terecht in een Hamam. Langzaam komt hij tot het besef dat hij wel degelijk deel uitmaakt van zijn familie.
Impasse du Cachalot, L' (2001) Impasse du Cachalot, L' (2001)
Quartier de Belleville, Parijs. Aan de voet van de Impasse du Cachalot is de kokette Pamela huisbewaardster. Het krioelt er van de lachjes en gilletjes van kinderen. Op de derde verdieping van het gebouw woont Gabrielle, 30 jaar, met haar dochter van 11. Twee maanden eerder is ze gescheiden van haar man, een Parijs restauranthouder. Ze zit nu in financiële problemen en besluit om in het geheim een restaurantje te beginnen in haar appartement.
Impatient Years, The (1944) Impatient Years, The (1944)
Janice en Andy Anderson hebben een afspraak bij de echtscheidingsrechter. Ze willen hun huwelijk verbreken en doen verslag van hun relatie. Ze waren enkele dagen smoorverliefd en trouwden snel, waarna Andy naar de overzeese oorlog trok. Toen hij eenmaal terug was bleken de twee, ondanks hun kind, volslagen vreemden voor elkaar te zijn. William Smith, de vader van Janice, doet een oproep aan de rechter de echtscheiding niet te voltrekken en hen enkele dagen te verplichten weer op dezelfde manier met elkaar om te gaan als vroeger. Hij weet namelijk zeker dat ze elkaar weer zullen vinden.
Impatto Mortale (1984) Impatto Mortale (1984)
De bikkelharde politieagent George Ryan (Bo Svenson) uit Las Vegas is op zoek naar twee criminelen die een machine hebben, waarmee ze speelautomaten kunnen manipuleren. Wanneer hij tijdens een confrontatie met de criminelen bijna zijn leven verliest, wordt hij van de zaak afgehaald door zijn superieuren. Koppig als George is, maakt hij er een persoonlijke vendetta van, en chanteert de helicopterpiloot Lou (Fred Williamson), zodat deze hem kan helpen de criminelen op te sporen.
Imperatore di Capri, L' (1949) Imperatore di Capri, L' (1949)
De mooie Sonia verwart de ober van een Napolitaans hotel met een Arabische prins. Geldbelust als ze is maakt ze meteen een afspraakje met de verbaasde man. De ober kan zijn geluk niet op en gaat met haar mee naar het eiland Capri, maar het valt nog niet mee om in iemand anders zijn schoenen te staan.
Imperial Sword (1977) Imperial Sword (1977)
Wanneer de vader van Judy in een bloedig gevecht met een aantal corrupte ambtenaren komt te overlijden, komt het "Blood Rain" zwaard in haar bezit. Al snel blijkt dat er een aantal lieden achter het zwaard aan zitten, en dat brengt Judy in de nodige problemen.
Imperio de la Fortuna, El (1986) Imperio de la Fortuna, El (1986)
Een hele arme en gehandicapte man leeft in een klein stadje in Mexico met zijn moeder. Zijn werk is het melden van nieuwtjes in de stad. Naast zijn werk, gaat hij ook vaak naar hanengevechten kijken. Op een dag geeft een man hem een haan die elke wedstrijd tot nu toe heeft verloren, met de intentie dat de man eens een goede maaltijd kan hebben, maar in plaats van hem op te eten, zorgt hij voor de haan en voor hij het zelf goed en wel beseft, wordt het een winnende haan en begint hij geld met hem te verdienen.
Imperium: Augustus (2003) Imperium: Augustus (2003)
Na de moord op Caesar stort Rome zich in een bloederige chaos. Intriges en gewelddadigheden zijn aan de orde van de dag. Dan eist Gaius Octavianus, de latere Augustus en adoptiefzoon van Caesar, zijn erfenis op: de macht over Rome. Hij belooft wraak te nemen op de moordenaars van zijn vader, verslaat Cleopatra en haar minnaar Marcus Antonius en sticht uit de puinhopen van de stad het machtige Romeinse Rijk.
Imperium: Nerone (2004) Imperium: Nerone (2004)
Keizer Caligula is buiten zinnen en stuurt zijn zus Agrippina in ballingschap. Ze wordt gescheiden van haar enige zoon Nero. Amper 8 jaar oud wordt hij bij zijn tante Domitia geplaatst. Daar komt hij in aanraking met poëzie en theater en groeit op tot een vastberaden volwassene. Als Caligula wordt vermoord kan Nero eindelijk zijn moeder in de armen sluiten. Agrippina heeft maar één doel voor ogen, haar zoon moet keizer worden. Nero wordt gedwongen van zijn liefde voor Atte af te zien. Met behulp van Seneca begint hij aan een serie van politieke hervormingen die de macht van de rijke senatoren moet breken. Terwijl Atte het Christendom ontdekt, wordt Nero tot waanzin gedreven. Dan begint het leger een opstand. Nero, verlaten door iedereen, pleegt zelfmoord. Atte is de enige persoon die ervoor wil zorgen dat hij een waardige begrafenis krijgt.
Impian Kemarau (2004) Impian Kemarau (2004)
Het verhaal speelt zich af in een onherbergzaam en door droogte getroffen dorpje op een afgelegen eiland en draait om drie personages. In de eerste plaats Johan, die via nieuwe wetenschappelijke technieken probeert om regen naar het dorp te lokken (hij is de regenmaker uit de titel). Johan lijkt gestuurd te zijn door het centrale gezag, maar hij lijkt ook door datzelfde centrale gezag aan zijn lot te zijn overgelaten. Het vliegtuig dat hij nodig heeft om het weer te beïnvloeden blijft in ieder geval uit. Dan is er Asih, de charismatische traditionele zangeres van wie Johan volledig in de ban raakt. Ten slotte is er de huishoudster van de zangeres, die het grote contrast met de meteoroloog vormt. Tegenover zijn rationele pogingen om de omstandigheden te beïnvloeden staat haar observerende en lijdzame afwachtendheid. Zij stelt geen vragen en heeft geen verwachtingen. Johans belangstelling voor Asih wordt door de dorpsbewoners niet op prijs gesteld. Zij is de diva van het dorp en men voelt er niets voor om haar met een vreemdeling te delen.
Impiegate Stradali - Batton Story, Le (1976) Impiegate Stradali - Batton Story, Le (1976)
Marissa (Femi Benussi), lerares in het dagelijkse leven, wordt ervan beschuldigd een prostitutie te zijn en moet naar de gevangenis. Daar raakt ze bevriend met andere prostituee's en ze besluit een organisatie op te zetten, die opkomt voor hun rechten.
Impiegati (1984) Impiegati (1984)
Luigi heeft net zijn studies aan de universiteit beëindigd en gaat werken bij een bank. Hij is verlegen en blijft op afstand van zijn collega's, maar al vlug maakt hij kennis met hun intriges, jaloezie, rivaliteit in bed en op het werk. Als hij dan toch eens wil uitgaan met de mooie Annalisa, kiest zij de man met wie hij vroeger zijn appartement deelde. Ondertussen wordt hij zich steeds meer bewust van de corrupte en losbandige sfeer rondom hem.
Impiegato, L' (1960) Impiegato, L' (1960)
Het kwam als een donderslag aan toen de gebruikelijke gemakkelijke en comfortabele manier van leven in het bureau van een Italiaans bedrijf door elkaar werd geschud. Wanneer het hoofdkwartier van Milaan een zeer aantrekkelijke jonge vrouw stuurt, om het bureau volledig te moderniseren, systematiseert Miss Jacobetti het werk van de bedienden en automatiseert ze in het algemeen de bedrijfsverrichtingen. Maar voor Nino die er werkt heeft het grote gevolgen. Hij evolueert van een gemakkelijk en liefdadig karakter naar iemand die paranoïde en beraamd is. Miss Jacobetti komt immers met elektrische machines, tijdschema's, psychologietests, enz... De voorheen vreedzame en schuchtere Nino is er nu op uit om Miss Jacobetti buiten te krijgen. Zijn houding maakt haar beetje bij beetje gekker totdat ze moet worden opgenomen in een psychiatrische instelling. Als ze weg is worden de oude gewoontes in het bureau gedeeltelijk hersteld, maar helaas is Nino zelf teveel veranderd.
Implicated (1998) Implicated (1998)
Ann Campbell ziet in haar verloofde Tom Baker de ideale man, maar hij is ondertussen bezig met het voorbereiden van een ontvoering. Als zijn plan echter mislukt, probeert hij de politie te laten geloven dat Ann verantwoordelijk was voor de poging tot ontvoering.
Import/Export (2007) Import/Export (2007)
Olga is een jonge moeder uit Oekraïne. Ze is haar bestaan als gelegenheidsprostituee zat en gaat naar Oostenrijk. Ze vindt er werk, maar dreigt toch weer af te glijden. Fritzl is een jonge Oostenrijker die zijn bestaan als hooligan en eeuwige werkloze spuugzat is. Hij zoekt zijn geluk in het oosten en wordt in Oekraïne pornoacteur. Een import-export verhaal over twee jonge mensen die elkaar bij de grens treffen, maar elkaar niet leren kennen. Beide proberen ze een nieuwe start te maken en hervinden hun geluk, maar hebben moeite dit vast te houden.
Importance of Being Earnest, The (1952) Importance of Being Earnest, The (1952)
Verfilming van het beroemde toneelstuk van Oscar Wilde. Jack Worthing leeft op het platteland samen met Cecily Cardew, van wie hij de voogd is. In de stad staat hij echter bekend als Earnest en is verliefd op Gwendolyn Fairfax. Miss Fairfax's neef is Algernon Moncrieff, die ook de naam Earnest gebruikt en naar het platteland gaat, waar hij verliefd wordt op Cecily.
Importance of Being Earnest, The (2002) Importance of Being Earnest, The (2002)
Twee jongemannen, levend in Engeland in de jaren 1890, gebruiken beiden het zelfde pseudoniem ('Ernest'). Dit is allemaal prima, tot ze beiden onder die naam verliefd worden, wat leidt tot enkele gevallen van persoonsverwisseling.
Important C'est d'Aimer, L' (1975) Important C'est d'Aimer, L' (1975)
Freelance fotograaf Servais Mont, die zich voornamelijk bezig houdt met het nemen van “dirty pictures” voor de onderwereld ontmoet Nadine Chevalier. Nadine is actrice in voornamelijk ranzige low budget films. Ze is getrouwd met Jacques, een clowneske onzekere man die echter wel Nadine er na een zenuwinzinking weer bovenop gekregen heeft. Nadine en Servais zijn duidelijk tot elkaar aangetrokken maar ze willen er geen banale affaire van maken. Om Nadine te helpen, leent Servais bij zijn werkgevers uit de onderwereld geld om een theater productie van Richard III te financieren en Nadine hier een rol in te geven. Hij wil echter vermijden dat het lijkt of hij haar liefde koopt en vraagt de regisseur om Nadine niet te vertellen wie haar aan de rol geholpen heeft.
Impossible Elephant, The (2001) Impossible Elephant, The (2001)
Daniel wordt dagelijks achterna gezeten door de schoolbullebak. Tot nu toe kon hij gelukkig vermijden dat hij een aframmeling kreeg. Zijn vader heeft niets in de gaten. Hij heeft het zelf moeilijk genoeg na de dood van zijn vrouw en kan er sindsdien niet in slagen een nieuwe relatie te beginnen. Op een nacht ziet Daniel vanuit zijn bed een vallende ster. Hij doet een wens: hij wil een olifant. Dezelfde nacht wordt hij wakker van lawaai in de schuur. Tot zijn grote verbazing staat er een olifant in hun tuin.
Impossible Monsieur Pipelet, L' (1955) Impossible Monsieur Pipelet, L' (1955)
Mauritius Martin is postbode. Zijn echtgenote Germaine is conciërge in een Parijs flatgebouw waar eveneens de eigenaars wonen, het echtpaar Richet. Hun dochter Jacqueline is geslaagd voor haar baccalaureaat en dat is de gelegenheid om de gebeurtenis met de hele familie te vieren, in gezelschap van oom Robert, tante Mathilde en hun zoon Jojo, die hoopt een bekende bokser te worden. Maar Mauritius is niet gelukkig met de steeds opdringerige avances aan Jacqueline door Georges, de zoon van de eigenaar en student in de geneeskunde. Hij begint erover te praten met diens vader, die beweert dat hun sociale posities hen scheidt en dat er geen sprake van een huwelijk zou kunnen zijn.
Impossible Years, The (1968) Impossible Years, The (1968)
Jonathan Kingsley (David Niven) is een psychiater die les geeft aan een lokale universiteit. Hij is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Alice (Lola Albright). Het stel heeft twee tiener dochters, en de problemen beginnen wanneer de oudste, Linda, interesse begint te krijgen in jongens. Haar avontuurtjes met jongens heeft een slechte invloed op haar zusje Abbey, en drijft het hoofd van de universiteit tot waanzin. Die denkt namelijk dat een schandaal de reputatie van de school kan schaden.
Impostor (2002) Impostor (2002)
Het is 2079: de aarde is al meer dan een decennium in oorlog met buitenaardse wezens. Spencer Olham is een wetenschapper wiens laatste werk waarschijnlijk de planeet zal redden. Plotseling wordt hij er echter van beschuldigd een buitenaardse spion te zijn, en wordt hij het middelpunt van een grote klopjacht.
Impostors, The (1998) Impostors, The (1998)
Maurice en Arthur zijn twee acteurs in de Amerikaanse depressiejaren. Niemand ziet wat in hun Laurel & Hardy-achtige act. Er zit dan ook frustratie in de beledigingen die Maurice uit aan het adres van Shakespeare-acteur Burtom. Na een vlucht voor Burtom vindt het koppel zichzelf onverwachts terug op een luxe cruiseschip, waar ook Burtom is. Hier volgen verwikkelingen en verkleedpartijen met een nazi-steward, een koningin in ballingschap, een behulpzame stewardess, een bom, een overlibidineuze homoseksuele ex-tennisser, een suïcidale loungezanger en heel veel gangen en deuren.
Imposture (2005) Imposture (2005)
Serge Pommier is een schrijver met een writersblock. Om te overleven geeft hij les aan een college. Als een studente, Jeanne, hem een manuscript overhandigt stort zijn leven in elkaar. Hij moest dit geschreven hebben. Dit boek zou zijn weg zijn naar erkenning en beroemdheid. Hij besluit Jeanne te ontvoeren en het boek onder zijn naam te publiceren.
Impressionen unter Wasser (2002) Impressionen unter Wasser (2002)
Op 90-jarige leeftijd leerde de omstreden cineaste Leni Riefenstahl de edele kunst van het diepzeeduiken, en draaide ze een film over de veelzijdige onderwaterwereld.
Impressionists, The (2006) Impressionists, The (2006)
Drama over de hechte band tussen de meest illustere schilders uit de impressionistische periode. Degas, Monet, Manet, Renoir en Cézanne. In Parijs in 1862 creeëren deze schilders werken over hoe zij de wereld zien, in plaats van de opgelegde kunststandaard.
Imprint (2006) Imprint (2006)
Christopher is een Amerikaans journalist die naar Japan trekt om de vrouw van zijn dromen opnieuw te vinden. Jaren eerder ontmoette hij haar maar moest haar noodgedwongen laten gaan. Hij vindt haar spoor terug maar ze blijkt in dienst te staan van demonen.
Impromptu (1991) Impromptu (1991)
Toen Sand Chopins muziek hoorde, wist ze het meteen: die man moest ze hebben. Voor hem was ze zelfs bereid om met roken (van sigaren) te stoppen en om iets vrouwelijks aan te doen (ze droeg meestal mannenkleren). Chopin wist in het begin niet wat hij met haar aan moest, maar net zoals veel andere mannen kon en wilde hij toch niet om haar heen. Lapine vertelt in een eigentijds idioom over het 'wel en wee' van twee achteraf gezien nauwelijks verwante zielen: vanaf de kennismaking op het kasteel van gravin d'Antan (Emma Thompson) tot aan de misère van een gezamenlijk verblijf op Mallorca.
Improper Channels (1981) Improper Channels (1981)
Architect Jeffrey Martley (Alan Arkin) en zijn vijfjarige dochter Nancy (Sarah Stevens) zijn twee handen op één buik. Op een dag rijdt hij Nancy per ongeluk aan met de auto. De overijverige sociaal werkster Gloria Washburn (Monica Parker) verdenkt hem ervan zijn dochter opzettelijk te hebben mishandeld.
Impulse (1974) Impulse (1974)
Matt Stone is een man die graag vrouwen versiert en hen daarna op brute wijze vermoordt. Hij zoekt steeds nieuwe vrouwen uit en komt dan terecht bij een mooie weduwe. Maar diens dochter Tina begint aan de charmante Matt te twijfelen en begint steeds meer te vermoeden dat hij iets in zijn schild voert ...
Impulse (1990) Impulse (1990)
Lottie maakt ontzettend veel overuren bij de politie, maar toch blijft ze geldzorgen hebben. Haar baas Joe valt haar voortdurend lastig en alle relaties die ze aangaat zijn bij voorbaat gedoemd om te mislukken. Lottie is dit alles kotsbeu en trekt zich steeds meer terug in haar fantasiewereld, waarin ze een goed betaalde callgirl is die alle touwtjes in handen heeft. Wanneer een drugsrazzia, die ze samen met procureur Sam tot de puntjes voorbereid heeft, de mist ingaat, knapt er iets in Lottie. Ze besluit haar fantasieën werkelijkheid te laten worden...
Impulse (2008) Impulse (2008)
Claire Dennison is gelukkig getrouwd met Jonathan, maar de laatste tijd zijn er wat spanningen. Claire doet er alles aan om meer passie in hun liefdesleven te brengen. Op een avond verleidt ze een man van wie ze overtuigd is dat het Jonathan is. De mysterieuze man speelt het spel mee en ze beleven een gepassioneerde nacht. Na een tweede sensuele ontmoeting ontdekt Claire de schokkende waarheid; de man blijkt een geobsedeerde, manipulatieve psychopaat te zijn.
Impulsos (2002) Impulsos (2002)
Jaime is een moordenaar. Het gaat hem bij het moorden alleen om de kick. Hij doodt zodra hij daar de gelegenheid voor heeft. Dat komt neer op zo’n drie, vier keer per dag. Of zijn slachtoffers nu mannen of vrouwen zijn, maakt hem niets uit. Op een dag wordt Jaime bij een van zijn moorden toevallig betrapt door de jonge Sara. Zij ziet hoe hij een tiener voor de metro gooit. Terwijl omstanders zich over het slachtoffer ontfermen, volgt Sara de vreemdeling, die op zijn dooie gemak in een taxi stapt. Sara gooit haar mobieltje in zijn schoot en gaat ervandoor. Als dat mobieltje kort daarop overgaat, beseft Jaime dat hij in een lastig parket zit. Hij zit in de val en heeft geen idee wat de bedoeling is van zijn belaagster.
Impures, Les (1955) Impures, Les (1955)
Mario heeft de gevangenis verlaten. Hij wordt belast met de opdracht om een jonge zangeres te verleiden zodat ze naar Tanger gestuurd zou worden. Hij wordt echter verliefd op haar en weigert zijn taak te voltooien. Wanneer de jonge vrouw wordt vermist, gaat hij samen met haar zus op zoek naar haar.
Imputato Alzatevi! (1939) Imputato Alzatevi! (1939)
Een paramedicus met een grote verbeelding vindt een fantastisch verhaal uit om de aandacht van een verpleegster te trekken. Door zuiver toeval wordt hij aangetroffen samen met het vermoorde lichaam van een man en men beschuldigt hem van de misdaad. Zijn proces verschijnt in alle kranten en als alles achter de rug is vraagt men hem te acteren in een toneelstuk dat zijn verhaal vertelt. De aankomst van de ware moordenaar ruïneert de show en leidt de aandacht van het publiek van hem af. Gedeprimeerd door zijn kortstondige populariteit zoekt hij troost in de armen van zijn geliefde verpleegster....
Imputazione di Omicidio per uno Studente (1972) Imputazione di Omicidio per uno Studente (1972)
Tijdens een studentenopstand komen een ambtenaar en een jonge man om. Volgens de politie is Massimo verantwoordelijk voor de dood van de ambtenaar en moet hij naar de rechtbank. De rechter Sola, die met het onderzoek wordt belast, ontdekt tot zijn verrassing dat zijn zoon Alfio de ware dader is. Hij heeft de moed niet om zijn eigen zoon gevangen te zetten, laat Massimo ontsnappen, geeft zijn ontslag en werpt het bewijsmateriaal van Alfio’s schuld in een rivier...
iMurders (2008) iMurders (2008)
Een geheimzinnige driehoeksverhouding leidt tot een tragische moordpartij. Maanden later, worden acht leden van een chatroom op Myspace in hun eigen woning vermoord. Wat is de verbinding? Sandra Wilson is een 30-jarige, intelligente, professionele vrouw die een verleden heeft dat haar achtervolgt en die waarschijnlijk de sleutel tot de oplossing van dit mysterie heeft.
In & Out (1997) In & Out (1997)
Howard Brackett is een leraar Engels op een highschool. Als een oud-student hem tijdens zijn Oscar-acceptatiespeech bedankt voor de steun die Brackett hem als homo gaf om voor z'n geaardheid uit te komen, moet hij zijn omgeving er van overtuigen van het feit dat hij toch echt hetero is.
In 3 Tagen Bist Du Tot (2006) In 3 Tagen Bist Du Tot (2006)
Als Nina en haar vrienden een sms krijgen met de boodschap over "drie dagen ben je dood" denken ze met een flauwe grap van doen te hebben. Als even later de vriend van Nina vermist wordt beginnen ze zich pas echt zorgen te maken. De paniek slaat toe als de vriend wordt gevonden in een meer met een blok beton aan zijn voeten...
In a Class of His Own (1999) In a Class of His Own (1999)
Ricardo Donato is werkzaam als conciërge bij de Oregon High School. Omdat hij geen diploma heeft, dreigt de directie hem te ontslaan als hij niet binnen dertig dagen alsnog een diploma behaalt. Een aantal leraren en leerlingen besluit hem te helpen.
In a Dark Place (2006) In a Dark Place (2006)
Anna Leigh wordt gevraagd om zorg te dragen voor twee weeskinderen voor de tijd dat hun oom op zakenreis is in de Verenigde Staten. Maar dan beginnen er zich beangstigende en bizarre situaties voor te doen in en rondom het huis waar zij verblijven, terwijl de kinderen niets lijken te merken.
In a Dark Place... (2007) In a Dark Place... (2007)
Een vergiftigde man en een vreemdeling ontmoeten elkaar in een verlaten gebouw, met een deuropening die dingen op mysterieuze wijze laat verdwijnen. Als de vreemdeling er doorheen loopt en verdwijnt, ontmoet de vergiftigde man een andere, erg kwade man met een rare afwijking. Maar wat hem in de andere kamer wacht is nog veel gevaarlijker dan hij aanvankelijk dacht.
In a Lonely Place (1950) In a Lonely Place (1950)
Script-schrijver Dixon Steele heeft de onplezierige taak een matige 'bestseller' te scripten. Hij heeft Mildred Atkinson om hem het verhaal in haar eigen woorden te vertellen. Later die nacht is Mildred vermoord en is Steele de hoofdverdachte. Maar gelukkig voor hem geeft zijn buurvrouw Laurel Gray hem een alibi.
In America (2002) In America (2002)
Johnny en Sarah emigreren met hun twee dochters vanuit Ierland naar New York zodat Johnny zijn droom als acteur kan verwezenlijken. Ze hebben het erg moeilijk in de V.S. maar hun kracht en hulpvaardigheid tegenover mensen zal ze erdoor moeten slepen.
In Amore si Pecca in Due (1954) In Amore si Pecca in Due (1954)
Luisa, een jong meisje, heeft een verhouding met Arturo, de broer van haar werkgever. Wanneer deze laatste verneemt dat ze van hem in verwachting is, reageert hij zo negatief dat ze besluit een andere baan te zoeken. Maar dan ontdekt ze dat haar kindje zal worden toegewezen aan een weeshuis.
In Between Days (2006) In Between Days (2006)
Aimie, een jonge immigrante uit Zuid-Korea is verliefd op haar beste en enige vriend, Tran. Uit angst haar goede vriendschap op het spel te zetten zegt ze niets tegen hem, maar doet er alles aan zoveel mogelijk bij hem in de buurt te zijn. Ze geeft haar lessen Engels op en vervreemdt van haar moeder die op het punt staat te hertrouwen. Als ze beseft dat ze Tran gaat verliezen aan een ander meisje, raakt ze steeds verder geïsoleerd.
In Bloom (2007) In Bloom (2007)
Diana overleeft een schietpartij op haar school. Jaren later als ze haar leventje op orde heeft en alles haar voor de wind lijkt te gaan, komt ze weer in aanraking met het voorval uit haar verleden. Dit keer lijkt Diana minder geluk te hebben.
In Broad Daylight (1991) In Broad Daylight (1991)
Oktober 1980, Darby, Missouri. Len Rowan is de schrik van het dorp en als één van zijn zoons beschuldigd wordt van het stelen van snoep begint hij de eigenaars van de winkel aanhoudend lastig te vallen. Hij doet het op klaarlichte dag, en ze kunnen hem niets maken.
In Bruges (2008) In Bruges (2008)
De film gaat over twee huurmoordenaars die tijdens een aanslag op een katholieke priester in Londen ook een kind doden. Ze vluchten naar Brugge waar een van hen niet alleen wroeging krijgt over de dood van het kind, maar ook een meisje ontmoet. De andere huurmoordenaar krijgt opdracht om zijn kompaan te vermoorden.
In Cold Blood (1967) In Cold Blood (1967)
Twee ex-gevangenen, Dick en Perry, vallen een boerderij binnen om het aanwezige geld te stelen. Wanneer blijkt dat er geen geld aanwezig is vermoorden ze gewetensloos de hele boerenfamilie. Wat later trekken ze naar Las Vegas en zijn ervan overtuigd dat ze geen bewijs hebben achtergelaten. Toch weet een politieman ze te vinden en het blijkt dat als de twee moordenaars worden gescheiden, ze ieder een andere herinnering hebben over wat er is gebeurd.
In Cold Blood (1996) In Cold Blood (1996)
De inbrekers Dick en Perry besluiten om het huis van de miljonair Herbert Clutter leeg te roven. Ze weten dat zijn volledige kapitaal veilig in een kluis opgeborgen zit, en om ervoor te zorgen dat niemand van de bewoners naderhand met de politie zal praten, spreken de boeven af om geen enkele gijzelaar te laten gaan. Remake van Richard Brooks' gelijknamige klassieker uit 1967.
In Country (1989) In Country (1989)
Samantha Hughes, een 18-jarige vrouw heeft haar vader verloren tijdens de oorlog van Vietnam. Nu jaren later wordt ze in haar eigen kringen geconfrontreerd met de oorlog.
In Crowd, The (2000) In Crowd, The (2000)
Voor Adrien gaat een hele nieuwe wereld open wanneer zij ingehuurd wordt door een exclusieve country club en bevriend raakt met Brittany, de charismatische leidster van een groepje rijke studentes. Wanneer tennisprof Matt Curtis interesse krijgt in Adrien, komen de minder aangename kantjes van Brittany aan de oppervlakte.
In Custody (1993) In Custody (1993)
De hoofdredacteur van een literair tijdschrift vraagt aan de leraar Deven of hij de bekende dichter Nur Shahjehanabadi wil interviewen. Deven heeft ontzettend veel respect voor de inmiddels bejaarde dichter, maar als hij bij hem op bezoek gaat, merkt hij dat Nur niets meer is dan een luidruchtige, opportunistische vrouwenloper.
In Dark Places (1997) In Dark Places (1997)
Een groot geheim bindt een jonge man, zijn beste vriend en zijn sexy halfzus aan elkaar. De halfzus zet de vrienden tegen elkaar op om uiteindelijk een groot kapitaal te bemachtigen. Maar het verleden laat hen niet met rust.
In Darkest Hollywood: Cinema and Apartheid (1993) In Darkest Hollywood: Cinema and Apartheid (1993)
Deze documentaire geeft een analyse van de effecten die apartheid had op cinema en vice-versa. De documentaire is enerzijds verdeeld in discussies, archiefbeelden van Zuid-Afrika tijdens de apartheid, en enkele exemplarische voorbeelden van films die sterk beïnvloed zijn door de apartheid. Enkele fragmenten van films die voorbij komen zijn: 'Cry Freedom', 'The Gods Must Be Crazy', 'Come Back Africa', en de geheel met zwarte Zuid-Afrikaanse acteurs opgenomen film 'African Jim'.
In de Greep van de Tango (1991) In de Greep van de Tango (1991)
'In de Greep van de Tango' is een documentaire met en over tango en over mensen die hun leven eraan wijden. "De een houdt van klassiek, de ander van flamenco of punk," zegt Carel Kraayenhof, bandoneonspeler en hoofdpersoon van de film. Kraayenhof woont in Amsterdam en is de drijvende kracht achter Sexteto Canyengue een Nederlands tangosextet. In 1984 krijgt hij van een Argentijnse passant een bandoneon aangeboden. Het instrument fascineert hem vanaf dat allereerste moment. "Een bandoneon is net als een mens", zegt Carel Kraayenhof, "het huilt en het lacht." De tango is een levenshouding. Het tangorepertoire van Sexteto Canyengue is in de stijl van Osvaldo Pugliese, de legendarische Argentijnse componist. Pugliese, die op zijn beurt een bewonderaar van Carel Kraayenhof is, nodigt de Nederlandse bandoneonspeler uit om naar Buenos Aires te komen. Kraayenhof ontmoet er mensen die niet alleen zijn vrienden worden maar ook zijn passie voor de tango delen.
In de Schaduw van de Overwinning (1986) In de Schaduw van de Overwinning (1986)
Nederland, WO II. Een aantal verzetslieden overvalt het bevolkingsregister. Alles loopt in de eerste instantie gesmeerd. Nadien wordt toch een groot gedeelte van de groep opgepakt, waaronder de leider van het verzet. Dan neemt rokkenjager Peter de scepter over...
In den Tag Hinein (2001) In den Tag Hinein (2001)
Lynn, tweeëntwintig, woont in bij haar broer in Berlijn. Daar geniet ze van de voordelen van het familieleven, zonder zich er werkelijk bij betrokken te voelen. Ze heeft geen precies doel in haar leven, maar weet door haar directe en spontane karakter de belangstelling van veel mensen te trekken. Haar vriendje David is heel anders: hij gaat geheel op in zijn zeer gedisciplineerde zwemtrainingen voor de wereldkampioenschappen. David is niet van plan om zich iets aan te trekken van de complicerende factoren van een relatie met Lynn. Wanneer Lynn als cassière in een restaurant de Japanse student Koji ontmoet, wordt alles veel ingewikkelder. Hoewel ze maar weinig woorden met elkaar kunnen wisselen, is het al snel duidelijk dat hun gezamenlijke momenten voor beiden veel betekenen. Maar er is een probleem: Lynn is niet van plan haar relatie met David op te geven.
In Denial of Murder (2004) In Denial of Murder (2004)
Dan Hale van de krant "The Matlock Mercury" krijgt bezoek van de ouders van Stephen Downing. Die is veroordeeld voor de moord op Wendy Sewell in 1973. Zijn ouders houden vol dat hij al 20 jaar onschuldig in de cel zit.
In der Arche Ist der Wurm Drin (1988) In der Arche Ist der Wurm Drin (1988)
De geschiedenis van de Ark van Noach wordt verteld vanuit het gezichtspunt van een familie van houtwormen. De Ark wordt door termieten opgevreten, maar niemand gelooft de houtwormen, zodat zij zelf de schadelijke wezentjes moeten gaan uitroeien
In der Höhle der Löwin (2003) In der Höhle der Löwin (2003)
Maja, een zelfbewuste dertiger, houdt van haar werk als dokter in een Berlijns ziekenhuis. Terwijl Maja volledig opgaat in haar baan pakt haar verwaarloosde vriend, Frijo, zijn koffers en vertrekt. Maja's dominante moeder neemt haar intrek in de woning en blijkt een aantal bruikbare tips te hebben voor het terugwinnen van Frijo.
In Dreams (1999) In Dreams (1999)
Claire Cooper's (Annette Bening) vredige gezinsleven neemt een afgrijselijke wending als een mysterieuze seriemoordenaar (Robert Downey Jr.) haar ogenschijnlijk idyllische stadje in New England binnendringt. Hij spookt door haar dromen met duistere aanwijzingen over zijn volgende dodelijke stappen. Met angstaanjagende precisie voorspelt Claire alle gebeurtenissen, maar toch gelooft niemand haar. Als haar eigen dochter ontvoerd wordt, gaat ze zelf op zoek naar de seriemoordenaar.
In een Japanse Stroomversnelling (2002) In een Japanse Stroomversnelling (2002)
Aan het begin van deze documentaire spreekt Willem-Alexander het De Rijke-symposium in Osaka toe over watermanagement. De naam De Rijke is, net als Van Doorn, Escher en Lindo, in Japan beroemd. In de negentiende eeuw kwamen deze Nederlandse ingenieurs naar Japan om de waterwegen te verbeteren, vanwege de slechte infrastructuur en het overstromingsgevaar. Nog steeds worden de in Nederland vergeten mannen in Japan voor hun werk in hoge mate geprezen, met bijvoorbeeld een toneelstuk, een park, ja zelfs een replica van een in Nederland gelegen graf. Regisseur Louis van Gasteren illustreert passages uit Nederlandse brieven naar huis - `je moet wel een filosofische natuur hebben om je niet te ergeren' - met actuele beelden van de genoemde locaties, waar Japanners eerbiedig uitleg geven. Archiefmateriaal wordt gecombineerd met fragmenten uit de Japanse, Nederlands gesproken speelfilm Ver weg, over het persoonlijke leven van de ingenieurs.
In einem Jahr mit 13 Monden (1978) In einem Jahr mit 13 Monden (1978)
De laatste vijf dagen uit het leven van de transseksueel Elvira Weishaupt (Spengler). Uit liefde voor Anton Saitz (John), een man die van vrouwen hield, liet Erwin zich ooit opereren om Elvira te worden. Samen met prostituee Roda Zora (Caven) zoekt Elvira plaatsen op die in haar leven een grote rol hebben gespeeld. Overal stuit ze op liefdeloosheid en vernederingen. Het wordt een vijf dagen durende lijdensweg. Bitter Fassbinder-drama.
In Enemy Hands (2004) In Enemy Hands (2004)
Een groep Amerikaanse zeelui wordt gevangen genomen door de bemanning van een Duitse onderzeeër, de U-429. Ze komen voor de gewetensvraag te staan of ze het schip moeten helpen.
In Extremis (2000) In Extremis (2000)
Een jonge bisexuele man, soms hoer, en full-time feestbeest, krijgt wanneer zijn oudere vriendin plots overlijdt de zorg over haar 13 jaar oude zoon. Maar de maatschappij accepteert dit niet, vanwege zijn sexuele aard, gedrag en incestueuze relatie met zijn zus.
În Fiecare zi Dumnezeu ne Sărută pe Gură (2001) În Fiecare zi Dumnezeu ne Sărută pe Gură (2001)
Portret van een moordenaar, die de liefde vindt bij een gans en - uiteindelijk- God. Na de val van het communisme komt een moordenaar weer vrij. Hij vervalt echter al snel weer in zijn oude gewoontes als hij een kaartspelletje verliest.
In from the Night (2006) In from the Night (2006)
Vicki Miller is een schrijfster die het contact met haar disfunctionerende familie heeft verloren. Haar leven neemt een drastische wending wanneer haar 16-jarige neef bij haar aanklopt. Als ze erachter komt dat hij van huis is weggelopen en veel persoonlijke problemen heeft, besluit Vicki de jongen in huis te nemen.
In Gefahr und Größter Not Bringt der Mittelweg den Tod (1974) In Gefahr und Größter Not Bringt der Mittelweg den Tod (1974)
De film bestaat uit ruwe en willekeurige fragmenten, met als minimale leidraad een Oostduitse agente wier missie het is een dossier aan te leggen over de geheimen van West-Duitsland. Haar mannelijke compagnon heeft haar ervan overtuigd dat de ware geheimen in de alle¡daagse gebeurtenissen liggen en daarvan ziet de toeschouwer een bewust ongeordende collage, met als kader het gevecht dat tussen demonstranten en politie uitbreekt als een aantal oude huizen wordt gesloopt. Het 'geheim' van de staat is het leven van haar burgers; een kraan die een huis sloopt is een 'ideologische stelling'; een politiek cliché is een belangrijk wapen in de handen van een politicus. Haar werkgevers keuren haar rapport echter af, omdat ze geen lyrische impressie, maar een zakelijk verslag willen.
In God We Tru$t (1980) In God We Tru$t (1980)
Brother Ambrose werd opgevoed in een trappistenklooster en gaat op pad om geld te vinden waarmee hij zijn geliefde godshuis van het faillissement kan behoeden. Tijdens zijn zoektocht komt hij ondermeer in aanraking met een hoertje dat hem een lesje in realiteit geeft.
In God's Hands (1998) In God's Hands (1998)
Een verhaal over surfers, die de hele wereld over reizen om steeds grotere golven te bevaren. Het verhaal volgt vooral surfer Shane en hoe hij en andere surfers trainen om zulke golven te kunnen bedwingen.
In Good Company (2004) In Good Company (2004)
Dan Foreman wordt gedegradeerd van zijn baan als hoofd advertentieverkoop voor een belangrijk tijdschrift, als zijn bedrijf wordt overgenomen. Zijn nieuwe baas, Carter, is veel jonger als hij en leidt het bedrijf volgens de theorie van synergie in de onderneming. Dit veroorzaakt een conflict van managementstijlen. Dan's privé-leven staat bovendien op z'n kop, wanneer zijn vrouw na jaren weer zwanger blijkt te zijn. Dan blijkt ook nog eens dat zijn nieuwe baas een affaire met zijn dochter is begonnen.
In Harm's Way (1965) In Harm's Way (1965)
Kapitein Rockwell Torrey en Commander Paul Eddington nemen deel aan hun orders om mee te helpen tegen de aanval op Pearl Harbor. Torrey is verliefd op zuster Maggie Haynes en hij probeert zijn relatie met zijn zoon goed te maken, die zelf ook bij de marine zit.
In Heaven (1998) In Heaven (1998)
Csiwi is zich net gaan afvragen wat zijn plek in de wereld is en wat de richting is die hij moet inslaan, wanneer vlak na elkaar twee mensen zijn leven binnenlopen: Levi en Valeska, die elk naar volslagen verschillende richtingen wijzen. Levi is het voortdurend rondreizen zat. Hij heeft behoefte aan een vaste plek waar hij aan de wisselvalligheden van het leven kan ontsnappen en eindelijk rust kan vinden. Valeska daarentegen is heel actief, altijd op zoek naar de volgende horizon. Haar talisman is een ansichtkaart; ze gelooft dat ze het volledige geluk kan vinden op de plek die op de kaart staat. Levi wordt voor Csiwi een vriend met wie hij samen op avontuur uit gaat; Valeska wordt zijn eerste liefde. In eerste instantie probeert hij deze twee werelden gescheiden te houden, bang dat ze elkaar niet zullen verdragen, maar als de drie eindelijk dan toch samenkomen blijkt die angst ongegrond. Door hun nieuwe vriendschap ontwikkelen de drie zoveel kracht en besluitvaardigheid, dat niemand hen tot niets kan weerhouden. Samen besluiten ze hun dromen waar te maken
In Hell (2003) In Hell (2003)
Ingenieur Kyle Lord vermoordt de man die zijn vrouw heeft verkracht en komt terecht in een zware gevangenis waar de directeur wedstrijden onder de gevangen organiseert. De gevangenis herbergt de zwaarste criminelen van heel Rusland. Door deel te nemen aan die gevechten daalt Kyle langzaam tot het niveau van de monsters die hij veracht. Het is aan Kyle om zichzelf weer terug te vinden en wraak te nemen!
In Her Defense (1998) In Her Defense (1998)
Advocaat Andrew Garfield heeft een verhouding met Jane, die doof is. Op een dag komt Jane's man te vroeg thuis en betrapt Andrew en Jane in bed. Andrew schiet de man dood. De politie verdenkt Jane van de moord en wil dat Andrew haar verdedigt in de rechtzaak. Nu moet hij haar verdedigen, zonder enige verdenking op zichzelf te richten. Tegelijkertijd is dit misschien de grote zaak die zijn carrière bervordert.
In Her Line of Fire (2006) In Her Line of Fire (2006)
Wanneer het vliegtuig van de vice-president op een afgelegen Zuid-Amerikaans eiland crasht, wordt hij ontvoerd door rebellen die geld eisen. Een vrouwelijke geheim agente en een journalist infliteren in het kamp en proberen de vice-president te bevrijden.
In Her Shoes (2005) In Her Shoes (2005)
Maggie en Rose zijn zussen, maar ze verschillen als dag en nacht. Maggie is mooi en sexy, een tikje oppervlakkig en charmant. Ze is dol op winkelen maar heeft geen huis, carriere en geld. Rose is twee jaar ouder, en lijkt in niets op Maggie. Ze is advocate en heeft haar pensioenvoorziening al geregeld. Ze heeft een relatie met een gescheiden collega, waarvan ze hoopt dat die zal uitmonden in een huwelijk. Als Maggie bij haar zoveelste baantje de laan uit vliegt, gaat ze voor hulp naar Rose, die voor de zoveelste keer probeert haar zus te helpen. Maar als blijkt dat Maggie niet alleen een voorkeur heeft voor de schoenen van Rose, maar ook voor haar minnaar, ontspoort hun toch al wankele relatie. Dan komt Ella in hun leven: hun grootmoeder die ze al twintig jaar niet hebben gezien. Zij brengt Maggie en Rose samen in haar huis in Florida, waarop even hilarische als hartverscheurende verwikkelingen volgen.
In het Belang van de Staat (1997) In het Belang van de Staat (1997)
De Koerdische dichter Ibrahim Aziz en vermeend lid van het Koerdisch Marxistisch Leninistisch Front probeert met behulp van zijn advocate Wies, die werkzaam is bij een Bureau voor Rechtshulp een verblijfsvergunning te krijgen als politiek vluchteling. De Turkse regering heeft echter om uitlevering gevraagd op grond van de beschuldiging dat Aziz een aantal Turkse officieren zou hebben vermoord. Reden voor de BVD om zich grondig in de zaak te verdiepen. Afluisterapparatuur, chantage en dreigementen brengen Wies en Aziz steeds verder in het nauw.
In het Huis van Mijn Vader (1997) In het Huis van Mijn Vader (1997)
Fatima Jebli Ouazzani heeft zelf de keuze gemaakt om niet volgens de Marokkaanse traditie te trouwen en heeft daar een hoge prijs voor moeten betalen: ze heeft haar vader al zestien jaar niet meer gezien of gesproken. In deze documentaire onderzoekt ze waarom de Marokkaanse tradities eeuwenlang in stand worden gehouden en zo belangrijk zijn. Haar zoektocht brengt haar onder andere bij haar grootouders in Marokko. In soms pijnlijke, eerlijke gesprekken met haar grootmoeder wordt duidelijk wat uithuwelijking voor haar familie betekende. Door de confrontatie met Naïma en Hicham, die vrijwillig traditioneel in het huwelijk treden, stelt Fatima Jebli Ouazzani zich opnieuw vragen over de door haar gemaakte keuze. Volgens Marokkaanse begrippen is zij eigenlijk niets meer waard: ze is geen maagd meer, heeft geen man en geen kinderen. Maar uiteindelijk lukt het haar zich los te maken van de goedkeuring van haar vader.
In het Vuur van de Bevrijding (2005) In het Vuur van de Bevrijding (2005)
In het vuur van de bevrijding (55', 2005) gaat over de periode september 1944 – mei 1945, die bijzonder is in de geschiedenis van de zuidelijke provincies. Ze waren deels bevrijd, verkeerden deels in een oorlogstoestand en waren afgesneden van de rest van Nederland. In tegenstelling tot Noord- en Midden-Nederland dat op 5 mei 1945 grotendeels zonder oorlogsstrijd bevrijd werd wegens de Duitse capitulatie, vond de bevrijding van Zuid-Nederland plaats na een chaotisch verlopende, soms bloedige oorlogsstrijd. De documentaire concentreert zich op de ervaringen van de burgerbevolking in deze benauwde en onoverzichtelijke periode.
In His Father's Shoes (1997) In His Father's Shoes (1997)
De jonge Clay heeft nooit echt de kans gehad om zijn vader goed te leren kennen en hij heeft hier bijzonder veel problemen mee. Wanneer hij op vijftienjarige leeftijd een paar schoenen vindt en ze aanpast, belandt hij plotseling in de tienerdagen van zijn vader. Na de schoenen uitgetrokken te hebben, is hij weer terug in de huidige tijd. Iedere keer dat Clay terug in de tijd gaat, leert hij steeds meer over de persoonlijkheid van zijn vader en kan de jongen het leven beter aan.
In Kluis (1978) In Kluis (1978)
In Kluis wordt integraal verteld vanuit het standpunt van een doofstomme boswachter die de ruïne van een middeleeuws kasteel bewoont. Vanuit zijn uitkijktoren begluurt hij met een telescoop een kunstschilder, die zich samen met een jonge vrouw eveneens uit de wereld heeft teruggetrokken. Wanneer de wachter toenadering zoekt met zijn nieuwe buur wordt hij afgewezen en zet zijn eenzame leven verder. Vanuit zijn toren, door zijn telescoop, gaat hij van het meisje houden…
In Krakende Welstand (1990) In Krakende Welstand (1990)
Eveline woont in een Amsterdams kraakpand. Als werkstuk voor de School voor de Journalistiek maakt ze een videoreportage over het huis, haar medebewoners en de kraakbeweging. Kaat is de beste vriendin van Eveline. Ze is haar principes trouw gebleven en houdt zich nog steeds bezig met harde acties. Michiel is ook een kraker van het eerste uur, maar hij heeft andere ambities gekregen. Hij staat aan het begin van een reclamecarrière en wordt door de andere bewoners voor burgerlijk versleten. Dan is er nog Maurice, een vluchteling uit Ghana, die zich voorlopig wat op de achtergrond houdt. Als de gemeente aanbiedt het pand te kopen, op te knappen en weer aan de bewoners te verhuren is Michiel er als de kippen bij. Hij vindt het heel normaal dat er straks een flinke huur betaald moet worden. Kaat beschouwt het kraakpand als een symbool van verzet en peinst er niet over om haar idealen op te geven. Zeker niet als blijkt dat Maurice het slachtoffer van Michiels plannenmakerij dreigt te worden.
In Letzter Sekunde (2008) In Letzter Sekunde (2008)
De Duits-Turkse agente Yasemin werkt undercover in een terreurorganisatie, waarvan de leden waarschijnlijk een aanslag in Zuid-Duitsland aan het voorbereiden zijn. Niet zonder gevaar probeert Yasemin via Deniz Altan in contact te komen met de leider Abu Gallaz.
In Liebe eine Eins (2005) In Liebe eine Eins (2005)
Leni Bluhm is een alleenstaande moeder wier hele leven draait om haar zoontje Dominik. Dat gaat prima, maar de problemen beginnen wanneer hij voor het eerst naar school gaat en Leni hem niet kan helpen met zijn huiswerk. Ze kan namelijk niet lezen, schrijven of rekenen.
In like Flint (1967) In like Flint (1967)
Opnieuw wordt Flint opgeroepen door zijn oude baas, ditmaal om een groep vrouwen tegen te houden, die van plan zijn om de wereldmacht te verkrijgen door iedereen in hun salon te hersenspoelen.
In Love and War (1958) In Love and War (1958)
De soldaten Frankie O'Neill, Nico Kantaylis en Alan Newcombe kunnen even aan de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog ontsnappen wanneer ze met vakantie gestuurd worden. In San Francisco wordt Frankie herenigd met zijn familie, Nico met zijn zwangere verloofde. De rijke Dillman zoekt verstrooiing in het nachtleven.
In Love and War (1987) In Love and War (1987)
Verhaal over US Navy Commander James Stockdale die 8 jaar van zijn leven doorbracht in een krijgsgevangenekamp in Noord-Vietnam. Marteling, isolatie en ondervoeding waren enkele van de middelen waarmee de Noord-Vietnamezen zijn wil probeerden te breken.
In Love and War (1996) In Love and War (1996)
1918. Italië gaat tot het uiterste om de Oostenrijkse invasie af te wenden. Op verzoek van president Wilson worden Amerikaanse dokters en verpleegsters van het Rode Kruis naar Italië gestuurd om de moraal van de soldaten wat op te krikken en er de gewonden te verzorgen. Een van hen is Ernest Hemmingway. Hij gaat naar Europa als hulp, maar wil koste wat het kost meevechten aan het front omdat hij op die maniet later over zijn ervaringen zal kunnen schrijven. Dat verlangen komt hem durr te staan, want amper enkele minuten na zijn aankomst worden de loopgraven gebombardeerd en komen vele van zijn nieuwe makker om. Hij wordt naar een veldhospitaal gebracht en vandaar naar een ziekenhuis getransporteerd. Op die manier leert hij de verpleegster Agnes kennen, die net als hem Amerika verliet om gewonden te gaan verzorgen...
In Love and War (2001) In Love and War (2001)
De Britse soldaat Eric Newby (Blue) voert tijdens de Tweede Wereldoorlog een geheime missie uit in Italië, binnen vijandelijke linies. Hij wordt opgepakt, maar hij ontsnapt en vindt onderdak, bescherming en liefde bij Wanda (Bobulova).
In Memoria di Me (2007) In Memoria di Me (2007)
Andrea bevindt zich in een existentiële crisis en besluit toe te treden tot een klooster. Gedurende zijn periode als novice, zal de orde onderzoeken of hij daadwerkelijk geschikt is volwaardig toe te treden tot de orde. Al snel ontdekt Andrea dat het kloosterleven meer is dan geloof en bidden. Aangezien de novices de opdracht krijgen zwakheden van elkaar te rapporteren, wordt het klooster een vreemd universum waar ieder geluid en oogopslag op verschillende manieren geïnterpreteerd kunnen worden. Uren van lezen en de persoonlijke zoektocht naar God worden aldus overheerst door constant te waken en bewaakt te worden.
In Memory of My Father (2005) In Memory of My Father (2005)
De jongste zoon van een legendarische Hollywood-producer, krijgt van zijn vader de opdracht diens laatste dagen voor zijn dood te documenteren op film. Het resultaat blijkt vooral een kijkje in de wereld van een egoïstische, emotioneel gestoorde man, bezien door het oog van zijn eveneens asociale zoons.
In My Daughter's Name (1992) In My Daughter's Name (1992)
De wereld van Laura Elias stort in wanneer haar dochter in koelen bloede wordt vermoord. Er wordt iemand voor de moord gearresteerd, maar hij wordt ontoerekeningsvatbaar verklaard en gaat daarom naar de inrichting. Na 90 dagen wordt hij weer vrijgelaten. Laura laat het er niet bij zitten, maar via de rechtsstaat komt ze niets verder. Ze besluit het recht in eigen hand te nemen.
In My Father's Den (2004) In My Father's Den (2004)
Wegens het overlijden van zijn vader keert oorlogsfotograaf Paul Prior terug vanuit Europa naar het plaatsje in Nieuw-Zeeland waar zijn familie woont. Hij besluit zijn broer te helpen met het verkopen van hun vaders' huis. Wanneer hij het huis na al die jaren betreedt vindt hij ook weer het geheime buitenkamertje waar zijn vader zich terugtrok en schreef. Het blijkt dat een jong meisje het huisje af en toe gebruikt om te schrijven. Na haar aanvankelijk weg te sturen, komt hij hier later op terug, wanneer hij een functie vervult in de plaatselijke school en haar passie voor schrijven ontdekt.
In My Sleep (2008) In My Sleep (2008)
Amper gekleed ontwaakt Marcus in het midden van een begraafplaats. Hij heeft geen enkel idee hoe hij daar terecht gekomen is. Maar het is niet de eerste keer dat dit gebeurd is. Eigenlijk moet Marcus zich elke ochtend bij het ontwaken afvragen: "Waar was ik vannacht? Met wie was ik op pad?". Marcus lijdt aan parasomnia, een ongewone slaapstoornis die hem in staat stelt om in zijn slaap dingen te doen en te veroorzaken zonder dat hij zich de volgende morgen ook maar iets herinnert.
In Naam van de Fuehrer (1977) In Naam van de Fuehrer (1977)
Deze documentaire beschrijft het lot van kinderen onder het naziregime. Enerzijds de indoctrinatie, de manipulatie, kortom de totale vergiftiging van de geest van de Duitse jeugd. Anderzijds de geestelijke en fysieke mishandeling, de gevangenneming, de uitroeiing van «niet-Arische» kinderen van alle nationaliteiten. Een kroniek van het Derde Rijk, maar dan volledig doorgelicht vanuit de houding van de nazi's tot het kind.
In Name Only (1939) In Name Only (1939)
Een rijke, getrouwde man valt voor een andere vrouw, maar verkijkt zich op zijn wraakzuchtige, bezitterige echtgenote die alles in het werk stelt om een deel van zijn fortuin in handen te krijgen.
In Nome del Papa Re (1977) In Nome del Papa Re (1977)
In 1867, wanneer Garibaldi's strijdkrachten bijna Rome hebben bereikt om een republiek te stichten, wil monseigneur Colombo da Priverno, een wereldwijze rechter bij het hooggerechtshof, zijn baan opzeggen, vol walging van het geweld dat het gerechtshof zelf gebruikt. Die nacht blazen drie rebellen de barakken van de Zouaven op. Colombo komt erachter dat hij tijdens een korte liaison met een barones, 20 jaar geleden, een zoon heeft verwekt, en dat is een van de rebellen die voor de aanslag is gearresteerd. Hij gebruikt zijn invloed om de jongeman te bevrijden, verstopt hem thuis, en gaat dan een bijna kansloos gevecht met het hof aan.
In Nome del Popolo Italiano (1971) In Nome del Popolo Italiano (1971)
De obscure Italiaanse magistraat Mariano Bonifazi (Ugo Tognazzi) verdenkt de bekende industrieel Lorenzo Santenocito (Vittorio Gassman) ervan om een moord gepleegd te hebben, en besluit hem te vervolgen en naar de rechtbank te brengen, koste wat kost. Maar heeft Mariono de kwaliteiten om hem naar het gerecht te brengen, in naam van het Italiaanse volk dat hij vertegenwoordigt?
In Old Amarillo (1951) In Old Amarillo (1951)
Een lange periode van droogte dreigt de veehandel te ruïneren. Een zakenman wil de resterende schapen opkopen en dwarsboomt het plan van de veehouders om water per spoor te vervoeren on hiermee kunstmatig wolken te vormen. Roy (Roy Rogers) gaat namens een verpakkingsbedrijf op onderzoek uit…
In Old Arizona (1928) In Old Arizona (1928)
Een charmante bandiet, “The Cisco Kid” (Warner Baxter), speelt een kat-en-muis-spel met de sheriff (Edmund Lowe), sergeant Mickey Dunn. Zij zijn niet alleen wat de wet betreft elkaars tegenstanders, maar zij zijn tevens beiden verliefd op hetzelfde meisje, Tonia Maria (Dorothy Burgess).
In Old Caliente (1939) In Old Caliente (1939)
Don José's voorman Sujarno is een informant die zijn baas verraadt aan een bende bandieten. Wanneer Carlos, de zoon van Don José, wordt overvallen door de bende gaan Roy en Gabby achter de daders aan maar worden ze zelf beschuldigd van de overval.
In Old California (1942) In Old California (1942)
Tom Craig is een apotheker uit Boston die verhuist naar Sacramento. Daar krijgt hij het aan de stok met Britt Dawson, een corrupte politicus die beschermingsgeld eist van de burgerij.
In Old Cheyenne (1941) In Old Cheyenne (1941)
Verslaggever Steve Blane (Roy Rogers) arriveert in Cheyenne op zoek naar de beruchte crimineel Arapaho Brown (George Hayes). Als Arapaho Steve’s leven redt blijkt dat niet hij maar Sam Drummond (George Rosener) de echte misdadiger is. Drummond weet dat de waarheid nu boven tafel is en gaat op jacht naar Steve. Omsingeld en zwaar in de minderheid zijn Steve en enkele anderen opnieuw afhankelijk van Arapaho's hulp.
In Old Chicago (1937) In Old Chicago (1937)
Mrs. O’Leary voedt haar drie zonen, na de dood van haar man, alleen op. Dion wordt een knappe en bandeloze politieke konkelaar, Jack wordt advocaat met een missie, en Bob heeft geen andere ambitie in het leven dan te trouwen met zijn geliefde en kinderen te krijgen. Er spelen een hoop politieke intriges met betrekking tot Dion, Jack en de corrupte majoor Donlevy. Dit alles is echter slechts een aanzet tot het echte thema van de film, de grote brand van Chicago in 1871, die ingeleid wordt door de familie O’Leary.
In Old Monterey (1939) In Old Monterey (1939)
Het leger wil het land van de ranchers en een aantal plantages overnemen. Ze bieden op het land, maar eigenaar Stevenson (Hale) is hier niet tevreden mee. Hij beveelt zijn mannen om overal ranches op te blazen en het te laten lijken op een legeraanval. Hij hoopt dat hierdoor het leger meer zal gaan bieden. Gene Autry en zijn partner Frog Millhouse (Burnette) worden gestuurd om de affaire te onderzoeken, maar ze komen terecht in de strijd tussen het leger en de ranchers, die op het punt staat los te barsten!
In Old Oklahoma (1943) In Old Oklahoma (1943)
Een oliebaron, een cowboy en een lerares die geen kat is om zonder handschoenen aan te pakken en net een romantisch boek gepubliceerd heeft, komen terecht in hetzelfde treinstel naar Oklahoma, waar de oliebaron weer schatten aanboort en de lerares tussen de twee mannen komt te staan.
In Old Santa Fe (1934) In Old Santa Fe (1934)
De bandieten Chandler en Tracy beramen een plan om de postkoets te beroven. Wanneer Kentucky, een lokale cowboy, hun plannen dwarsboomt, zorgen ze ervoor dat hij verdacht wordt van moord. Kentucky weet te ontsnappen uit de gevangenis en wil zijn onschuld bewijzen.
In Oranje (2004) In Oranje (2004)
Remco is 12 jaar. Hij is een getalenteerd en fanatiek voetballertje met maar één droom: te mogen spelen in het Nederlands Elftal. Zelfs de tekst van het Wilhelmus kent hij al uit zijn hoofd. Zijn vader Erik is minstens net zo fanatiek in het coachen van Remco. Hij weet altijd alles beter en heeft altijd overal commentaar op. Remco’s moeder Sylvia is altijd lief en zorgt ervoor dat haar ‘mannen’ en dochtertje Suzan niks te kort komen. Als zijn vader plotseling sterft, stort Remco’s wereld in. Hij heeft zelfs geen zin meer om te voetballen. Zijn Surinaamse voetbalvriendje Winston vraagt zijn oma om hulp. Zij weet namelijk een manier om in contact te komen met Remco’s overleden vader. Dan raakt Remco geblesseerd. Van de dokter mag hij nooit meer voetballen, omdat zijn enkelbanden heel erg zijn opgerekt. Samen met zijn vriendinnetje Anneke verzint hij een plannetje om toch mee te doen aan de selectiewedstrijd. Zal het hem lukken zijn droom te verwezenlijken ?
In Praise of Older Women (1978) In Praise of Older Women (1978)
Andreas wordt op jonge leeftijd door een prostituee ontgroend en vindt als adolescent geen genegenheid bij meisjes van zijn leeftijd. Zijn voorkeur blijft uitgaan naar dames van rond de dertig. Hij beseft echter te weinig dat hij telkens een slagveld van gekwetste gevoelens achterlaat...
In Principio Erano Le Mutande (1999) In Principio Erano Le Mutande (1999)
De 25- jarige Imma is een jonge vrouw uit de stad Genua. Imma is een vrouw die altijd pech lijkt aan te trekken. Wanneer op een dag haar boiler lekt leert ze een brandweerman kennen en het geluk lijkt Imma toe te lachen.
In Pursuit (2001) In Pursuit (2001)
Ricks vader heeft zijn Mexicaanse vrouw vermoord. Hij werd hiervoor nooit gestraft. Dertig jaar na de moord besluit Rick toch nog wraak te nemen. Hij heeft namelijk een relatie met Catherine, de nieuwe jonge vrouw van zijn vader. Met haar beraamt hij een plan. Dat valt echter in het water wanneer zijn vader omkomt bij een bomexplosie.
In Pursuit of Honor (1995) In Pursuit of Honor (1995)
Waar gebeurde verhaal over een bataljon van de cavalerie dat een direct bevel van de legerleiding weigert om honderden militaire paarden te vernietigen. Nu ze het bevel geweigerd hebben worden ze opgejaagd door het leger en moeten ze zelf zien te overleven.
In Questo Mondo di Ladri (2004) In Questo Mondo di Ladri (2004)
Vijf eerlijke en hardwerkende werknemers worden het slachtoffer van fraude en zweren samen wraak. Zij bedenken een ingenieus en doeltreffend plan om een bank te beroven, omdat de bank volgens hen symbool staat voor de successen binnen het oneerlijke systeem. Uiteraard verloopt hun plan niet zonder problemen.
In Sachen Kaminski (2005) In Sachen Kaminski (2005)
De zwakbegaafde Martin en Petra Kaminski zijn gelukkig met hun dochtertje Lona. Op advies van hun kinderarts zoeken ze hulp bij de opvoeding. Martin en Petra voelen zich echter niet goed met de familiehulp en wijzen haar af. Hiermee zetten ze ongewild een kettingreactie van ellende in gang.
In Satmar Custody (2003) In Satmar Custody (2003)
Het is een gesloten en vrijwel onbekende gemeenschap. De in Amerika levende ultra-orthodoxe joden die zich ‘Satmar’ noemen, vallen in eigen land nauwelijks op, maar vormen daarbuiten een actieve anti-zionistische beweging. In Jemen worden arme joodse gezinnen door hen overgehaald niet naar Israël, maar naar Amerika te emigreren, waar hen een warm onthaal in het vooruitzicht wordt gesteld. In de praktijk pakt dat anders uit, zo blijkt uit het schrijnende verhaal van Yahia and Lauza Jaradi, Jemenitische joden die met hun kinderen in 1994 door de Satmar-gemeenschap naar Amerika werden gelokt. Een paar jaar later gaat het grondig mis: hun dochtertje Hadiyah raakt in coma en overlijdt, waarna Lauza beschuldigd wordt van moord. De werkelijkheid blijkt veel schimmiger.
In Search of a Golden Sky (1984) In Search of a Golden Sky (1984)
Drie kinderen, die bang zijn om in een weeshuis te worden gestopt na de dood van hun ouders, vluchten de wildernis in, daarbij geholpen door hun oom.
In Search of a Midnight Kiss (2007) In Search of a Midnight Kiss (2007)
Wilson (Scoot McNairy) is een hopeloos eenzame twintiger die net het ergste jaar van z'n leven achter de rug heeft. Met aansporing van z'n beste vriend gaat hij op het internet op zoek naar liefde. Wanneer een jonge vrouw (Sara Simmonds), die vastbesloten is haar liefde te vinden voor het einde van het jaar, reageert op zijn advertentie, ontvouwt voor beiden een avontuur door de straten van Los Angeles wat hen veel over elkaar doet leren.
In Search of Gandhi (2007) In Search of Gandhi (2007)
Is iedereen in India wel gelukkig met het democratisch systeem? De laatste twee decennia kende India een financiële groei, dat een grotere middenklasse creëerde in het kastensysteem van het land. Toch kent India met haar 1.1 miljard inwoners nog steeds extreme armoede. Is het democratisch systeem alleen een werkzaam systeem voor de hogere en middenklassen, of profiteert de onderlaag van de bevolking ook hiervan? Deze documentaire tracht deze vragen te beantwoorden door in de voetsporen te treden van Gandhi tijdens zijn Dandi Salt March. Is zijn ideologie omtrent gelijkheid en democratie nog aanwezig in de dorpen die liggen op de route?
In Search of Mozart (2006) In Search of Mozart (2006)
Aan de hand van brieven van familieleden, vrienden en Mozart zelf gunt filmmaker Phil Grabsky ons een kijkje in het complexe leven van de componist. Een uniek project, waarvoor hij samenwerking zocht met toonaangevende orkesten en operahuizen. Grabsky vertelt het levensverhaal van Mozart als een spannende detective, een reis van 25.000 mijl in de voetsporen van Mozart, door het hart van het oude Europa, op zoek naar het genie.
In Search of Santa (2004) In Search of Santa (2004)
De film gaat over de pinguin prinsessenzusjes Crystal en Lucinda. Als een kleine tinkerbel uit het niets ineens uit de lucht komt vallen is prinses Crystal er zeer van overtuigd dat deze afkomstig is van één van de rendieren van de kerstman. Tezamen met haar zusje prinses Lucinda gaat ze op reis naar de Noordpool, een gevaarlijke reis om de kerstman te vinden.
In Search of the Castaways (1962) In Search of the Castaways (1962)
In de maag van een haai wordt een fles gevonden met daarin een boodschap. Deze lijkt afkomstig te zijn van kapitein Grant, die enkele jaren geleden spoorloos is verdwenen. Jacques Paganel, de vinder, tracht met de twee kinderen van de kapitein de reder over te halen op zoek te gaan naar de schipbreukelingen. Dit leidt tot een speurtocht over de halve wereld ...
In Self Defense (1987) In Self Defense (1987)
Op volle snelheid botst een auto tegen die van Susan Andrews. In de auto twee gangsters die net van een overval met drievoudige moord wegvluchten. Susan herkent één van de gangsters, Edward Reeves, als deze uit het wrak weet te ontsnappen. Onder druk van de politie legt Susan een getuigenis af tegen Reeves. Zijn advocaat weet echter gaten in haar getuigenis te slaan en Reeves moet worden vrijgelaten. Dan start Reeves een meedogenloze wraakactie. Hij weet Susan zo in het nauw te drijven dat ze een pistool aanschaft. Nu draait ze de rollen om!
In Society (1944) In Society (1944)
Twee klungelige loodgieters worden ingehuurd om een klusje uit te voeren bij een vooraanstaand persoon. Door een misverstand worden zij aangezien voor mensen van stand en worden tevens uitgenodigd voor een weelderige feestavond. Omringd door de ‘high society’ moeten zij nu hun voorgewende identiteit waarmaken. Zoals verwacht is dat makkelijker gezegd dan gedaan...
In Spite of Wishing and Wanting (2002) In Spite of Wishing and Wanting (2002)
Dansfilm gedraaid op locatie in de hippodroom van Watermaal-Bosvoorde, in de balzaal van het kunstencentrum Vooruit in Gent, in de straten van Ferrara en in Singapore. Associatieve film vol poëzie en passie, directe fysicaliteit en wonderlijke symboliek. Droom en werkelijkheid zijn inwisselbaar geworden en vormen samen een nieuwe realiteit. Een volledig mannelijke cast, gedreven door haar diepste hartstochtelijke verlangens, dendert door beeld – als paarden, in rokken of omgeven door ontploffende verenkussens. De speciaal gecomponeerde muziek is van David Byrne.
In the Arms of a Killer (1992) In the Arms of a Killer (1992)
Maria Quinn is het product van een goede opvoeding, heeft de beste scholen bezocht en geniet een prima carrière bij de New Yorkse politie. Sinds een tijdje is ze de nieuwe partner van Vinnie Cusack, die door zijn enorme ervaring de beste detective van de stad is. Maria heeft de opdracht gekregen om de moord op de drugslord Carlos Gallanter te onderzoeken. Zoals het ernaar uitziet, is Gallanter, tijdens een groot feest, overvallen en om het leven gebracht door middel van een injectie gevuld met pure heroïne.
In the Army Now (1994) In the Army Now (1994)
Bones Conway krijgt ontslag als verkoper van huishoudelijke apparaten en stapt met zijn vriend Jack naar het leger. Als vrijwilliger krijgen ze immers een startpremie, een behoorlijk inkomen, eten en kledij, zelfs korting in veel winkels. Hoewel ingedeeld bij de genietroepen, worden ze meteen na hun opleiding naar de oorlog in Tsjaad gestuurd, waar de Amerikanen de strijd tegen de Libische troepen steunen.
In the Bedroom (2001) In the Bedroom (2001)
De Fowlers zijn een normale familie uit Maine. Matt is de dorpsdokter, zijn vrouw Ruth is de leider van het schoolkoor, en hun zoon Frank is thuis na zijn eerste jaar als student. Frank is verliefd op Natalie, een jonge moeder die nog niet helemaal gescheiden is van haar echtgenoot, Richard Strout. Richard vindt het verschrikkelijk om zijn vrouw op stap te zien met andere mannen, en er dreigt een grote tragedie voor de Fowlers.
In the Beginning (2000) In the Beginning (2000)
De serie behandelt twee boeken van het Oude Testament, namelijk Genesis en Exodus en vertelt hieruit de meest beroemde verhalen. Zo is er het scheppingsverhaal, de broedermoord van Kaïn, de beproeving van Abraham en het verraad van Jozef.
In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (1994) In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (1994)
De schokkende moord op zijn moeder en zus brengt een gescheiden tandarts terug naar zijn ouderlijk huis in Kentucky. Hoewel het huwelijk tussen hem en zijn society-echtgenote hun families veel leed heeft bezorgd, gelooft niemand dat de moorden te maken zouden kunnen hebben met hun bittere scheiding.
In the Bleak Midwinter (1995) In the Bleak Midwinter (1995)
De theateracteur Joe Harper wil een kerstproductie van Hamlet opzetten, maar het beperkte budget leidt ertoe dat hij met wat mindere acteurs genoegen zal moeten nemen. De acteurs brengen echter allen persoonlijke problemen met zich mee, wat het geheel tamelijk bemoeilijkt.
In the Blink of an Eye (1996) In the Blink of an Eye (1996)
Sonny, een jonge vrouw, wordt ten onrechte beschuldigd van moord. Micki, haar jeugdvriendin komt na 30 jaar afwezigheid weer in de stad wonen en zoekt haar op. Voor Micki is het duidelijk Sonny onschuldig is. Ze schakelt een advocaat in die de waarheid boven tafel haalt. Sonny bekent schuldig te zijn, om haar man vrij te pleiten die de ware moordenaar is. Micki is razend en zet nu alles in om Sonny uit de gevangenis te halen en terug bij haar kinderen te brengen.
In the Blood (1989) In the Blood (1989)
Regisseur George Butler doet onderzoek naar de jachtcultuur in Afrika en belicht hoe ook de Westerlingen door het jagen gefascineerd worden. Maar tegelijk toont hij hoeveel minachting de mens soms voor de natuur kan hebben, een stelling die het best wordt geïillustreerd door de beruchte jachtpartij van Theodore Roosevelt in 1909.
In the Blue Ground (1999) In the Blue Ground (1999)
In Lynx River, een dorpje in Noord-West Canada, wordt een geoloog vermoord en verdwijnt een verpleegster onder mysterieuze omstandigheden. Zijn er duistere krachten in het spel?
In the Cold of the Night (1991) In the Cold of the Night (1991)
Scott is een modefotograaf die last krijgt van vervelende nachtmerries. In deze droom vermoordt hij een beeldschone vrouw. Wanneer hij deze vrouw in het echt tegenkomt, heeft hij het vermoeden dat er meer aan de hand is. Wanneer hij probeert te achterhalen wat er precies met de vrouw aan de hand is, wordt hij verliefd op haar. Hoe dichter hij bij de waarheid komt, hoe mysterieuzer en duivelser de waarheid blijkt te zijn...
In the Company of Darkness (1993) In the Company of Darkness (1993)
Nadat de jonge politie-agente Gina Pulasky een echtelijke ruzie goed heeft afgehandeld, meldt ze zich bij een klein groepje detectives en agenten, die achter een kindermoordenaar aanzitten die al een tijdje de stad in zijn greep houdt. Ze gaat undercover, zeer tegen de zin van collega-agent en haar vriend Will, en probeert vriendschap te sluiten met de moordenaar, de zeer intelligente maar gestoorde Kyle Timler. Ze trekken veel met elkaar op, en zodoende komt Gina steeds meer te weten over de achtergrond van Kyle, en over zijn misdaden. Maar Gina merkt dat zij veel overeenkomsten heeft met Kyle, en ze wordt achtervolgd door geheimen uit haar eigen onverwerkte donkere verleden.
In the Company of Men (1997) In the Company of Men (1997)
Het leven van de twee zakenmannen Chad en Howard loopt niet zoals zij zelf gepland hadden. Gepasseerd voor een promotie, vriendin er vandoor en voor 6 weken op een filiaal ver buiten de bewoonde wereld geplaatst. Chad denkt een manier te weten waardoor ze zich beiden beter en zelfverzekerder zullen voelen.
In the Company of Spies (1999) In the Company of Spies (1999)
In Noord-Korea wordt een Amerikaanse CIA-agent gearresteerd en gemarteld. Ondanks de martelingen slaagt hij er toch in om zijn valse identiteit van Canadees ingenieur te behouden. De CIA-directeur in Washington, Tom Lenahan, wil tot het uiterste gaan om de gevangengenomen agent veilig terug thuis te krijgen. Hij denkt er zelfs aan om de vroegere agent Kevin Jefferson in te schakelen. Jefferson werkt niet langer voor de CIA en heeft zijn eigen Thais restaurant. Hij wil zijn nieuwe leven niet terug opgeven. Tot hij persoonlijk betrokken raakt bij de zaak en zijn medewerking toch wil verlenen. Hij wil de agent helpen bevrijden op voorwaarde dat hij carte blanche krijgt om de operatie op zijn eigen manier te leiden.
In the Cool of the Day (1963) In the Cool of the Day (1963)
Nadat het huwelijk tussen een jong stel wordt gered door Murray Logan, wordt Christine Bonner, de vrouw van het stel, verliefd op hem. Dit wordt een probleem, want zijn vrouw is een emotioneel en psychisch wrak. Al snel vlucht het verliefde stel naar Griekenland om hun romance voort te zetten.
In the Custody of Strangers (1982) In the Custody of Strangers (1982)
Een jeugdige delinquent wordt door zijn ouders een nachtje in de cel gehouden zodat hij er lessen uit kan halen, maar de problemen worden alleen maar groter waardoor de jongen langer in de gevangenis moet blijven.
In the Cut (2003) In the Cut (2003)
Frannie is lerares in New York. Vlakbij haar huis wordt een deel van een lichaam gevonden. Rechercheur Malloy komt bij haar om te vragen of zij iets gehoord of gezien heeft, maar zij kan hem niks vertellen. Wel wil zij alle misselijkmakende details over de moord weten. Gedurende het onderzoek naar de moord zoeken de twee elkaar steeds meer op en de aantrekkingskracht die zich ontwikkelt is onstuimig, onweerstaanbaar en soms zelfs bijna pervers. Wanneer er steeds meer moorden gepleegd worden, ook in Frannies directe omgeving, moet zij kiezen tussen emotie en verstand. En moet ze de mysterieuze en aantrekkelijke agent confronteren die haar leven zo op z’n kop gegooid heeft.
In the Dark (2006) In the Dark (2006)
Ze noemen hem Taco, Pepe, Chi-chi, allemaal bijnamen die te maken hebben met z'n huidskleur. Hij werkt als bode in de filmindustrie. Hij tolereert het racisme van zijn bazen omdat hij de droom heeft het waar te maken in Hollywood. Plots krijgt hij een lucratief aanbod, het enige dat hij zal moeten doen is zijn enige vriendschap opofferen.
In the Deep Woods (1992) In the Deep Woods (1992)
Een seriemoordenaar, die het voorzien heeft op succesvolle jonge vrouwen in een suf stadje, brengt een schrijfster van kinderboeken in gevaar. De schrijfster wordt na enkele van zijn moorden benaderd door een privé-detective, maar deze detective blijkt ook niet helemaal pluis te zijn.
In the Electric Mist (2008) In the Electric Mist (2008)
De film, gebaseerd op een boek van James Lee Burke, speelt zich af in de moerassen in de Louisiana Bayou. Cajun cop Dave Robicheaux (Tommy Lee Jones) zit achter een seriemoordenaar aan, terwijl er in de omgeving net een Hollywood crew is neergestreken om een grootse Burgeroorlog film op te nemen.
In the Eyes of a Stranger (1992) In the Eyes of a Stranger (1992)
In een metro onthult een zwaar gewonde bankovervaller aan Lynn Carlson waar zich de geroofde twee miljoen dollar aan goud bevindt. Tegen de politie zegt zij niets gehoord te hebben maar toch krijgt zij smeris Jack Rourke als lijfwacht voor het geval de handlangers van de overvallers op haar af zouden komen. Rourke en Carlson krijgen al snel een relatie en trachten uit hebzucht naar de buit, zowel de politie als de overvallers om de tuin te leiden.
In the Face of Evil: Reagan's War in Word and Deed (2004) In the Face of Evil: Reagan's War in Word and Deed (2004)
Documentaire over de kruistocht van Ronald Reagan om het, volgens hem, meest tirannieke en verdorven politieke systeem te vernietigen dat de wereld ooit gekend heeft: het communisme. Vanaf de periode dat hij voorzitter van de Screen Actors Guild was, in de jaren '40, groeide bij hem een aversie tegen de communistische idealen en in het bijzonder hun propaganda in zijn eigen land.
In the Flesh (1998) In the Flesh (1998)
De knappe 21-jarige Oliver komt uit een goede familie en heeft een goede naam. Hij leidt heimelijk een dubbelleven. Overdag is hij student en s'avonds werkt hij als prostitue. Hij komt Philip, een undercoveragent, tegen die belooft te zwijgen over zijn tweede leven. Wanneer er iemand vermoord wordt is Oliver de hoofdverdachte en moet hij hopen dat Philip, zijn enige alibi, zijn belofte houdt.
In the French Style (1963) In the French Style (1963)
Christina James is een vrijzinnig Amerikaans meisje dat in Parijs leeft. Zij komt in contact met Guy, die haar vertelt dat hij een student is aan de universiteit, waar hij techniek studeert. Maar als hij een afspraak plant in een goedkoop hotel, moet hij bekennen dat hij in werkelijkheid slechts 16 jaar is. Christina breekt met hem en heeft een reeks van korte en onbevredigende affaires met verschillende mannen tot zij Walter Beddoes ontmoet, een journalist met een onstuitbare trek in alcohol. Ondanks het feit dat hij voor zijn werk veel naar het buitenland moet reizen, is Christina heel erg verliefd op Walter. Daarom tracht haar vader Christina te overhalen om terug te keren naar de Verenigde Staten, maar zij weigert.
In the Gloaming (1997) In the Gloaming (1997)
Danny heeft Aids en zal binnenkort komen te overlijden. Hij keert terug naar zijn familie om daar de laatste maanden van zijn leven door te brengen. De innige band die hij met zijn moeder had herleeft weer, tot ergernis van zijn zus en zijn vader.
In the Good Old Summertime (1949) In the Good Old Summertime (1949)
Verkoper Andrew Delby Larkin werkt in een muziekwinkel. Hij krijgt een knappe nieuwe collega, Veronica Fisher (Judy Garland), die hem probeert te overtroeven door noten voor te zingen voor de klanten. Andrew komt daardoor met haar op gespannen voet te staan. Hij is echter verliefd op zijn penvriendin, met wie hij onder pseudoniem schrijft, en hij kijkt uit naar de dag dat hij haar voor het eerst zal ontmoeten. Dan ziet hij op de afgesproken plaats en tijd Veronica verschijnen...
In the Hands of the Gods (2007) In the Hands of the Gods (2007)
In The Hands of The Gods is het ware verhaal van vijf Britse kinderen van de straat. Ze ondernemen een reis door Noord- en Zuid-Amerika, op weg naar Argentinië, om hun idool Diego Maradona te ontmoeten. Ze gebruiken hun voetbaltechnieken om geld te verdienen, wat erg moeilijk blijkt. De grenzen van hun vriendschap, talent en durf worden getest, als ze moeten vechten om hun idool te zien.
In the Heat of the Night (1967) In the Heat of the Night (1967)
Wanneer in een klein stadje aan de Mississippi het lijk van een industrieel wordt gevonden, wordt een zwarte man gearresteerd. Uit de ondervraging, op een brutale en bevooroordeelde manier gevoerd door politiechef Bill Gillespie, blijkt dat de man zelf een politieman is. Zijn naam is Virgil Tibbs, topspeurder van het departement moordzaken in Philadelphia. Hoewel Tibbs en Gillespie elkaar nauwelijks kunnen luchten, zijn ze toch verplicht samen de moordzaak op te lossen. Tibbs verdenkingen gaan uit naar de aristocratische Eric Endicott, een aanhanger van de oude zuidelijke waarden. Maar uiteindelijk moet hij vaststellen dat ook zijn vermoedens op vooroordelen rusten. In het verdere onderzoek krijgen Tibbs en Gillespie meer en meer respect voor elkaar.
In the Heat of the Night: Give Me Your Life (1994) In the Heat of the Night: Give Me Your Life (1994)
De zwarte politieagent Chief Hampton Forbes is zeer verrast als hij de baan van hoofdinspecteur in een stad in Mississippi krijgt aangeboden. Hij stuit bij de plaatselijke bevolking aanvankelijk op veel weerstand, zo ook bij zijn blanke collega Bill Gillespie. Beiden moeten zich bewijzen als ze samen de moord op een jong meisje moeten ophelderen
In the Kingdom of the Blind, the Man with One Eye Is King (1995) In the Kingdom of the Blind, the Man with One Eye Is King (1995)
Al zit tussen twee vuren: hij moet kiezen tussen het politiekorps waar hij werkt en werken voor zijn broer, die zaken doet met de plaatselijke maffia.
In the Lake of the Woods (1996) In the Lake of the Woods (1996)
John Waylan (Peter Strauss) is een kandidaat voor de het senatorschap wanneer hij op het eind van zijn campagne wordt beschuldigd van oorlogsmisdaden in Vietnam. De aanklacht helpt zijn niet alleen zijn carrière om zeep, maar ook de relatie met zijn vrouw Kathy (Kathleen Quinlan) lijdt er onder. In een poging dat laatste te redden besluiten de twee een verlaten hutje in het bos te betrekken. Echter, op een ochtend blijkt Kathy spoorloos verdwenen.
In the Land of Merry Misfits (2007) In the Land of Merry Misfits (2007)
Een naïeve jonge man neemt een verkeerde afslag bij een mystieke tunnel. Hij komt terecht in een fabelachtige wereld. Hier moet hij een groep van buitenbeentjes leiden in hun missie om de 'heilige Graal van Populariteit' te veroveren.
In the Land of Women (2007) In the Land of Women (2007)
Carter is een scenarist uit Los Angeles, die naar Michigan reist om daar een tijdje in een buitenwijk door te brengen. Hier kan hij in alle rust herstellen van zijn stukgelopen romance en tegelijkertijd voor zijn zieke oma zorgen. Na een tijdje is hij echter in een relatie verzeild geraakt met zowel een moeder als haar dochter, die aan de overkant van de straat wonen.
In the Light of the Moon (2000) In the Light of the Moon (2000)
De film laat het waargebeurde verhaal zien van Edward Gein, de boer wiens gruwelijke misdaden model stonden voor films als Psycho, The Texas Chainsaw Massacre en The Silence Of The Lambs. We zien Gein's jeugd, zijn dominante moeder, en zijn arrestatie in 1957 waarbij één van de meeste bizarre serie moorden ooit in Amerika aan het daglicht kwam.
In the Line of Duty: A Cop for the Killing (1990) In the Line of Duty: A Cop for the Killing (1990)
Ray Wiltern heeft de leiding over de narcoticabrigade van Los Angeles. Op een dag wordt agent Tommy Quinn tijdens een routineklus doodgeschoten door een drugsdealer en tijdens de achtervolging doodt Wiltern een handlanger van de dader. Later blijkt echter dat de man ongewapend was en er wordt een onderzoek ingesteld naar het doen en laten van Wiltern; die zich begint af te vragen of hij wel de juiste man is op de juiste plek.
In the Line of Duty: Ambush in Waco (1993) In the Line of Duty: Ambush in Waco (1993)
Vernon heeft al aardig wat volgelingen die geloven dat hij een nieuwe profeet is. God heeft hem gevraagd al zijn mensen naar Waco, Texas, te verhuizen om een fort te bouwen en zich voor te bereiden op de ondergang van de wereld. Ze hebben een schuilkelder, een tunnelnetwerk en automatische geweren, in een tijd dat New Orleans telefoonnummer 1-800-GUN openstelt waar verboden wapen- en drugsbezit aangegeven kan worden.
In the Line of Duty: Blaze of Glory (1997) In the Line of Duty: Blaze of Glory (1997)
Hij is een ex-politieman en zijn vrouw is een gevierd laborant. Samen gaan ze banken overvallen, en haar precisie zorgt ervoor dat ze steeds beter worden. In de media krijgt hij de bijnaam 'bearded bankrobber' en hij weet dat zelfs als hij gepakt zou worden, hij nog altijd ten onder zal gaan in een vlaag van roem. Hun doel is eenvoudig: een beter leven voor zichzelf.
In the Line of Duty: Hunt for Justice (1995) In the Line of Duty: Hunt for Justice (1995)
Detective Mike Garret is geschokt door de moord op zijn vriend Philip Lamonaco. Samen met FBI-agent Gabriel Valentino komt hij een groep terroristen op het spoor, die nog veel beter georganiseerd zijn dan ze hadden gedacht.
In the Line of Duty: Kidnapped (1995) In the Line of Duty: Kidnapped (1995)
FBI-agent Pete Honeycutt is verwikkeld in de ontvoering van een jong ventje. Omdat hij zelf een zoontje heeft, geeft hij alles om deze Davey te redden. De FBI is verbaasd over het feit dat de ontvoerder zo ontzettend veel interne informatie heeft. Hij kent zelfs de naam en het telefoonnummer van de betrokken agent Pete. Volgens de FBI moet het daarom wel een werknemer zijn die verantwoordelijk is voor deze en andere ontvoeringen. Tijdens het onderzoek naar de ware identiteit van de ontvoerder ontdekt Pete onder andere dat de ontvoerder het altijd op dezelfde soort mensen heeft gemunt.
In the Line of Duty: Manhunt in the Dakotas (1991) In the Line of Duty: Manhunt in the Dakotas (1991)
Een levensgevaarlijke moordenaar en leider van een ultra-rechtse beweging weet met hulp van zijn vrienden uit de handen van justitie te blijven. De sterke arm der wet geeft echter niet op.
In the Line of Duty: Siege at Marion (1992) In the Line of Duty: Siege at Marion (1992)
Een kleine, maar religieuze fanatieke clan, wil zich wreken; omdat de politie jaren geleden één van hun leiders heeft doodgeschoten. Ze bombarderen een Mormoonse kerk en verschansen zich twee weken in hun gebarricadeerde boerderij. Honderdvijftig FBI-agenten leggen een blokkade aan rond de boerderij en proberen door middel van psychologische oorlogsvoering iedereen te overmeesteren.
In the Line of Duty: Street War (1992) In the Line of Duty: Street War (1992)
De New Yorkse politieman Prince Franklin wordt in het trappenhuis van een flat doodgeschoten door de meedogenloze crackdealer Butler, die eigenlijk een verrader uit eigen kring wilde vermoorden. Twee detectives van de recherche achtervolgen Butler dwars door de VS als Franklins partner zich met het onderzoek gaat bemoeien om zijn dode collega en vriend te wreken.
In the Line of Duty: The F.B.I. Murders (1988) In the Line of Duty: The F.B.I. Murders (1988)
Deze thriller is gebaseerd op de gebeurtenissen die leidden tot de bloederige confrontatie in Miami in 1986 tussen een paar niets ontziende moordenaars en de F.B.I.
In the Line of Duty: The Price of Vengeance (1994) In the Line of Duty: The Price of Vengeance (1994)
Politieagent Jack Lowe wil misdadiger Johnny Moore oppakken wegens de moord op zijn partner. Moore staat bekend als een soort van Robin Hood die steelt van de rijken en geeft aan de armen. Als Moore wordt opgepakt wegens kruimeldiefstal, probeert Lowe de moord op zijn partner te bewijzen.
In the Line of Fire (1993) In the Line of Fire (1993)
De oude geheim-agent Frank Horrigan wordt achtervolgd door zijn falen tijdens de moord op president Kennedy, waar hij als taak had hem te beschermen. Dertig jaar later bedreigt een man die zich "Booth" noemt de huidige president. Hierdoor wordt Horrigan gedwongen om terug te keren in het vak, en zo geconfronteerd te worden met zijn herinneringen aan het verleden.
In the Meantime, Darling (1944) In the Meantime, Darling (1944)
Maggie is een jonge bruid die uit een rijke familie komt. Ze leeft in een opvangtehuis met andere soldaten en hun vrouwen. Haar verwende gedrag veroorzaakt wrok van huisgenoten.
In the Mix (2005) In the Mix (2005)
In de film zien we hoe Darrel Williams in de huid kruipt van een hulpje van de maffia, dat moet instaan voor de bescherming van de dochter van de maffiabaas. Maar niemand weet dat Darrel Williams en de dochter heimelijk smoorverliefd worden op elkaar.
In the Mood (1987) In the Mood (1987)
Gebaseerd op het ware verhaal van "Sonny" Wisecarver. Hij haalde de kranten door affaires te hebben met twee volwassen vrouwen; Hij was pas 15, maar hij was zo onweerstaanbaar, dat hij een gevaar was voor elke vrouw.
In the Mood for Doyle (2007) In the Mood for Doyle (2007)
Christopher Doyle is één van de bekendste en meest gewaardeerde cinematografen in de filmwereld. Hoewel geboren in Australië, ziet hij zichzelf eerder als een Aziaat dan een Westerling. Zijn artistieke bijdrage aan films van o.a. Kar Wai Wong, Yimou Zhang en Fruit Chan is onmiskenbaar. Deze documentaire is een soort van wilde en gestyleerde roadmovie van Bangkok naar Hongkong - via New York. De camera volgt deze excentrieke artiest, terwijl hij vertelt over zijn werk en over zijn fascinatie voor Aziatische cultuur.
In the Mouth of Madness (1995) In the Mouth of Madness (1995)
Niets is wat het lijkt in de wereld van de verzekeringsinspecteur John Trent. Zeker niet nadat hij wordt ingeschakeld om de verdwijning van Sutter Cane, een schrijver van horrorboeken die geleidelijk aan tot een massahysterie zijn gaan leiden, te onderzoeken. Hoewel hij niet van lezen houdt, gaat hij zich in het werk van Sutter Cane verdiepen, waarna het voor hem begint met een nachtmerrie.
In the Name of Love (2008) In the Name of Love (2008)
Satrio Hidayat wordt verliefd op Citra Mustafa, maar hij is te verlegen om haar ten huwelijk te vragen. Citra's geduld raakt op, en zij verkiest om Triawan Negara te huwen. De liefde tussen Satria en Citra verandert in haat. De ruzies tussen de twee families gaat generaties verder. Wanneer Saskia (Acha Septriasa), één van de dochters van Triawan en Citra, verliefd wordt op Abimanyu (Vino G. Bastian), één van de zonen van Satrio en Kartika, speelt het lot op. Hun families walgen van hun relatie. Zij verlaten daarop hun families met een wanhopige wens dat één dag, de rivaliteit tussen de families zal eindigen. Gebaseerd op het verhaal van William Shakespeare.
In the Name of the Father (1993) In the Name of the Father (1993)
Gerry Conlon was politiek niet actief in Noord Ierland, maar door zijn zwerftochten door de stad wordt hij verdacht van lidmaatschap bij de IRA. Uit veiligheidsoverwegingen stuurt zijn vader hem naar Londen, waar hij ook is als op 5 oktober 1974 een bomaanslag wordt gepleegd en een hippie hem en zijn vrienden aangeeft als mogelijke daders. Door de nieuwe anti-terrorismewet worden ze gemarteld zonder officiële aanklacht en worden ze een zondebok voor de Brits-Ierse kwestie.
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007) In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)
Tegen de achtergrond van de oorlog in het Koninkrijk Ehb, tussen de koning Konreid en de slechterik Gallian, is dit het verhaal over Farmer, een eenvoudige familieman, die zijn ontvoerde vrouw tracht te vinden. Tevens wil hij wraak op de moordenaars van zijn zoon; enkele dierlijke krijgers genaamd Krugs. Gebaseerd op een populaire game.
In the Name of the People (2000) In the Name of the People (2000)
John Burke wordt over twee weken geëxecuteerd voor de moord op Jenny, het dochtertje van Jack en Connie Murphy. Na een televisieuitzending waarin zijn vrouw werd geïnterviewd, maakt Jack kennis met Lisa, de 12-jarige dochter van Burke.
In the Navy (1941) In the Navy (1941)
Pomeroy Watson (Lou Costello) en Smokey Adams (Bud Abbott) zitten bij de marine. Pomeroy denkt dat hij de kapitein is waardoor hij de hele vloot in gevaar brengt. Maar Adams bied hem de helpende hand.
In the Presence of Mine Enemies (1997) In the Presence of Mine Enemies (1997)
Een Rabbi probeert de moed bij zijn volk er in te houden tijdens de oorlog in een ghetto in Warshau, Polen. Zijn zoon echter, wordt na elke misdaad van de Duitsers in het ghetto, militanter.
In the Realms of the Unreal (2004) In the Realms of the Unreal (2004)
Indringende documentaire over de exenctrieke Henry Darger; schrijver, beeldend kunstenaar... en conciërge. De film werpt nieuw licht op zijn werk en de makers veranderen een aantal van zijn schilderijen in experimentele tekenfilms.
In the Red (1999) In the Red (1999)
Dymo is een gerespecteerde bendeleider in de stad. Zijn vriendin Carli heeft een zwak voor magnums en bont. Het paar leeft graag op het randje van de afgrond. Samen nemen ze het op tegen hun rivalen, de bendeleider Jack Hand en de blonde Dimaggio, een agente die te veel gezien heeft. Het gaat om de snelheid en het doden in een stad waar alleen de snelste overleven. De bendes voeren een onderlinge oorlog in de lege straten van de stad.
In the Shadow of the Cobra (2004) In the Shadow of the Cobra (2004)
Jake, een archeologie-student, besluit om zijn professor te redden, wanneer deze ontvoerd wordt door een stel huurmoordenaars, die geloven dat de professor hen kan leiden naar de legendarisch Verloren Tempel van Faramundi. Omdat de tempel door mystieke muziek moet worden geopend, besluit Jakej bovendien de hulp in te roepen van muziekexpert Samantha.
In the Shadow of the Moon (2006) In the Shadow of the Moon (2006)
Deze documentaire toont het gewaagde en het gevaarlijke, de trots en de passie van de ruimtevaart. Tussen 1968 en 1972 kijk de wereld ademloos uit naar elke Amerikaanse missie naar de maan. Maar 12 man hebben voet gezet op de maan, en deze mannen komen, in archiefbeelden en nieuwe interviews, aan het woord.
In the Shadows (2001) In the Shadows (2001)
Lance wordt door de maffia verantwoordelijk gehouden voor de dood van hun goede vriend en stuntman Jimmy. Huurmoordenaar Eric krijgt de opdracht hem te vermoorden. Om dicht bij zijn doel te komen infiltreert Eric in de stuntwereld. Hij raakt achter bezeten van dit leven en wordt ook nog eens verliefd op de dochter van Lance, Clarissa. Hij staat nu voor de moeilijkste keus van zijn leven.
In the Soup (1992) In the Soup (1992)
Adolpho Rollo loopt met een vijfhonderd pagina's dik scenario op zak, een meesterwerk waarop de filmwereld ongetwijfeld zit te wachten, maar nog door niemand is ontdekt. En omdat Adolpho niet eens de huur van zijn woning kan opbrengen biedt hij in een advertentie zijn scenario te koop aan. Joe is een levensgenieter en crimineel die het wel ziet zitten filmproducent te worden. Zijn opvattingen over fondsenwerving zijn echter op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen. Behalve Adolpho's leven verandert Joe ook drastisch Adolpho's kijk op film.
In the Spirit (1990) In the Spirit (1990)
De resolute Marianne Flam en haar werkloze man Roger trekken bij Reva Prosky in, die over esoterische gaven beschikt. Marianne's zenuwen worden behoorlijk op de proef gesteld door Reva's gedrevenheid, haar vriendin Crystal, een vrijpostige prostituee, en Rogers plotselinge vertrek.
In the Time of the Butterflies (2001) In the Time of the Butterflies (2001)
Op 25 November 1960, werden de lichamen van drie zusters gevonden dichtbij de bodem van een klip op de noordkust van de Dominicaanse Republiek. Officieel rapporteert men dat het een ongeval is geweest, maar het vermeldt niet dat een vierde zuster leeft. Noch vermeldt het het woeste verzet van de zusters tegen de Algemene Trujillo dictatuur. Dit is hun verhaal: hoe Minerva Trujillo weigerde en de tragedie begon; hoe Patria een tegenstander van de kerk werd; hoe Maria Teresa zich bij de revolutie door de liefde aansloot. En hoe zij hun vleugels verloren, maar niet hun moed. Zij waren Las Mariposas - de "Vlinders".
In the Valley of Elah (2007) In the Valley of Elah (2007)
Als de zoon van oorlogsveteraan Hank Deerfield (Tommy Lee Jones) en zijn vrouw Joan (Susan Sarandon) op mysterieuze wijze verdwijnt, staat hun wereld op zijn kop. Na als soldaat enige tijd uitgezonden geweest te zijn naar Irak, is er plotseling geen spoor meer van hem te bekennen. Samen met detective Emily Sanders (Charlize Theron) besluiten beide ouders een zoektocht te beginnen.
In the Wake of Identity (2005) In the Wake of Identity (2005)
Film over Surf Gallagher, een man die wakeboarden belangrijker vindt dan al het andere op de wereld. De gevolgen van het sterredom blijken helaas zo hun gevolgen te hebben.
In the Weeds (2000) In the Weeds (2000)
Martha heeft eindelijk werk gevonden als serveerster in een groot restaurant in New York. Omdat het voor Martha de eerste keer is wordt ze geholpen door de ervaren Chloe. De werknemers van het restaurant kibbelen er druk op los en wanneer er een speciale klant wordt uitgenodigd bereiken de spanningen een hoogtepunt.
In the Woods (1999) In the Woods (1999)
Twee mannen stuiten tijdens een jachtavontuur in het bos op een oude begraafplaats. Ze graven een schedel op van een vreemd creatuur, met moorddadige krachten. Als ze uit het bos komen begint voor de twee mannen een nachtmerrie.
In the Wrong Hands (2002) In the Wrong Hands (2002)
Masoud en Sonny zijn twee mannen die beiden hetzelfde willen, een restaurant openen. Helaas hebben zij niet veel geld in bezit. Om geld te verdienen zoeken ze beiden een baantje, tot Masoud een baan als bode vindt bij een belangrijk zakenman. Voor deze man moeten ze op een dag een vaas naar een mafiabaas brengen. In de tussentijd is Sonny verliefd geworden op Soraya, zeer toevallig de dochter van zijn werkgever. Onbedoeld betrekt Sonny Soraya bij het leveren van de vaas.
In the Year 2889 (1967) In the Year 2889 (1967)
Na een gigantische atoomontploffing lijkt de hele wereld te zijn uitgestorven. Een paar laatste overlevenden komen bij elkaar in een oud huis. Hier moeten ze proberen te overleven. Maar de spanningen in het huis lopen hoog op en daarnaast ligt er buiten iets of iemand op de loer.
In the Year of the Pig (1968) In the Year of the Pig (1968)
Deze documentaire werpt een buitengewoon radicaal licht op de oorlog, die de Verenigde Staten voert in Vietnam en de gegevens zijn uitermate provocerend voor J. Edgar Hoover, het hoofd van de F.B.I. Er worden zeer verdachte bevindingen over een F.B.I. –complottheorie, verdedigd door theoreticus Jim Garrison aan de hand van zijn boek “Rush to Judgment”. Besproken wordt ook het boek “America is Hard to See”, een kroniek van de Eugene McCarthy presidentiële campagne, wat deze theorie juist ontkracht. We zien in “In the Year of the Pig” een verzameling van de beste en de slechtste elementen van deze twee visies met analyses van beide standpunten.
In This House of Brede (1975) In This House of Brede (1975)
Een zakenvrouw uit Londen besluit haar leven drastisch te veranderen. Ze trekt zich terug als non in een Benedictijnenklooster. In het klooster raakt een jonge non met haar gevoelens in de knoop als ze zich aangetrokken voelt tot een andere non.
In This Our Life (1942) In This Our Life (1942)
Stanley Timberlake (Bette Davis) dumpt haar verloofde en vertrekt met Peter Kingsmill, de man van haar zus, naar Baltimore waar ze trouwen. Het huwelijk wordt geen succes en Peter pleegt zelfmoord. Stanley keert terug naar haar familie. Tot haar schrik komt ze er achter dat haar zus nu verloofd is met haar voormalige verloofde.
In This World (2002) In This World (2002)
Enayat and Jamal, die zichzelf spelen, zijn twee Afghaanse vluchtelingen uit een kamp in Peshawar, die proberen te vluchten naar Engeland met hulp van mensensmokkelaars. Hun gevaarlijke reis leidt hen langs de befaamde 'zijderoute' door Pakistan, Iran en Turkije richting London.
In Too Deep (1999) In Too Deep (1999)
Een undercover agent raakt te diep betrokken bij een drugsdeal. Hij raakt bevriend met de drugsbaas die zich God noemt, en ontdekt zowel zijn gewelddadige kant als het feit dat hij de armen en zijn familie steunt. De chef van de agent is bang dat hij te dicht betrokken raakt bij de gangster, en die angst blijkt niet ongegrond te zijn...
In Tranzit (2007) In Tranzit (2007)
In de chaotische nasleep van de Tweede Wereldoorlog wordt een groep Duitsers per ongeluk naar een door vrouwen beheerd Sovjet-gevangenkamp gestuurd. Daar aangekomen krijgen de bewakers de taak om de SS-officieren uit de groep te halen, maar dat blijkt nog niet zo simpel. Er begint een genadeloos kat en muis spel waarbij niemand ontzien wordt. Maar beide partijen leren van elkaar en komen er achter dat niets is wat het lijkt. Vooroordelen verdwijnen en liefde wordt op de meest onwaarschijnlijke plaatsen gevonden.
In una Notte di Chiaro di Luna (1989) In una Notte di Chiaro di Luna (1989)
John Knot (Rutger Hauer), een Amerikaanse journalist die een artikel schrijft over AIDS en de invloed die deze ziekte op de patiënt en zijn omgeving heeft, raakt in Parijs weer in contact met zijn grote liefde Joelle (Nastassja Kinski). Als blijkt dat zij een dochter van hem heeft, besluit hij met Joelle te trouwen. Het prille geluk wordt echter wreed verstoord wanneer blijkt dat John zelf geïnfecteerd is met HIV. Hij keert halsoverkop terug naar New York, zonder zijn vrouw en dochter op de hoogte te stellen. Joelle komt achter de reden van zijn vertrek en vliegt naar New York om hem in zijn lot te steunen.
In Weiter Ferne, So Nah! (1993) In Weiter Ferne, So Nah! (1993)
Boven Berlijn nemen de engelen Cassiel en Raphaela het leven waar van de mensen onder hen. Cassiel verlangt ernaar om het lot van de mens te kunnen veranderen, iets waar hij als engel niet toe in staat is. Terwijl hij luistert naar de gedachten van een meisje, ziet hij haar van een balkon vallen en besluit naar de Aarde te gaan om haar leven te redden, en voor eens een rol te kunnen vervullen in plaats van alleen maar gefascineerd te kunnen observeren.
In Which We Serve (1942) In Which We Serve (1942)
Het verhaal van het Britse slagschip 'Torrin' en haar bemanning tijdens W.O.II. Nadat vijandelijke torpedo's het schip tot zinken brengen, weten enkele bemanningsleden onder wie de kapitein, te overleven via een reddingsboot. In het bootje reflecteren zij over hun levens en bidden dat ze worden opgepikt.
In with Thieves (2008) In with Thieves (2008)
In 'In With Thieves' zien wij het verhaal van een Cubaans kartel dat zijn eigen versie van Santería beoefent, een Afrikaanse misdaadgroep die handelt in bloeddiamanten, meedogenloze Albanese gangsters en een harde Amerikaanse inbraakbende, die met elkaar in conflict komen na een diamantroof met een waarde van vijf miljoen dollar. Wanneer het conflict escaleert tot dodelijk geweld, komt er een uitbarsting van brutale executies tussen de elkaar bedriegende en liegende gangsterbendes. Vriendschap, trouw en liefde zijn zeer ver te zoeken in een wereld van hebzucht.
In Your Dreams (1997) In Your Dreams (1997)
Jamie en Clare zijn twee studenten die met elkaar uitgaan op een date. Ze hebben een gezellige avond, ontmoeten wat vrienden en belanden op een feest. Jamie brengt Clare naar huis en wil vertrekken, maar vanwege het slechte weer brengt hij toch de nacht bij haar door. De volgende dag wordt hij gearresteerd voor verkrachting. Wat volgt is een rechtszaak waarin de twee kanten van het verhaal zeer van elkaar verschillen.
In Your Eyes (2004) In Your Eyes (2004)
Een postmoderne epos over Romeo & Julliet van William Shakespeare. Cece is een Mexicaanse schoonheid en Yusef is een dichter van Afrikaans-Amerikaans afkomst. Cece's vader is tegen tegen relatie en probeert er een stokje voor te steken, maar Yusuf en Cece kunnen elkaar niet opgeven. Ze proberen de onverdraagzaamheden van hun families en de gemeenschap te doorbreken.
In Za Pûru (2005) In Za Pûru (2005)
Dr. Irabu is een psychiater die er geheel eigen behandelmethoden op nahoudt om zijn patiënten van hun extreme neuroses en lichamelijke ongemakken te genezen. Een man die extreem van zwemmen houdt, meldt zich bij Dr. Irabu. Zal hij hem kunnen genezen?
In-Laws, The (1979) In-Laws, The (1979)
Hij regelt de diefstal van de $500 druk-stalen. De uitvoerders willen anderhalf miljoen in één dag terwijl hij het druk heeft met het huwelijk van zijn zoon wiens schoonfamilie hij nog nooit ontmoet heeft. Door zijn toedoen worden zij ook bij de zaak betrokken.
In-Laws, The (2003) In-Laws, The (2003)
De kinderen van twee mannen (Brooks en Douglas) staan op het punt met elkaar te trouwen. De één is een arts en de ander een CIA-agent en voordat de bruiloft heeft plaatsgevonden geraken de twee in een avontuur dat hen naar Zuid-Amerika brengt.
Inafferrabile Invincibile Mr. Invisibile, L' (1970) Inafferrabile Invincibile Mr. Invisibile, L' (1970)
Op het ogenblik van de aankondiging, aan de wereld, dat er een nieuw vaccin tegen griep is ontwikkeld in een instituut van Genève, merkt de jonge onderzoeker Peter Denwell dat het serum op mysterieuze wijze is verdwenen. Peter slikt een medicijn die verkeerd naar hem is verzonden door een Indische collega en die hem enige tijd onzichtbaar maakt. Peter beslist uit deze situatie voordeel te halen en tracht te achterhalen wie het beroemde vaccin heeft gestolen.
Inat Hikayeleri (2003) Inat Hikayeleri (2003)
Daso zorgt er in de wintermaanden met zijn paardenwagen voor dat de dorpsbewoners de stad bereiken. Jammergenoeg krijgen de paarden van Daso een concurrent, een rood busje.
Inatçi (1988) Inatçi (1988)
Als er in de buurt van twee dorpen een dijk gebouwd moet worden, komen de twee rivaliserende dorpen bijeen om hun stuk grond te verkopen. Één koppige man is echter niet van partij...
Inazuma (1952) Inazuma (1952)
Kiyoko (Takamine) is één van de vier kinderen van haar moeder bij verschillende mannen. Door hun constante armoede wordt er voortdurend geruzied over geld en proberen de meisjes een rijke man te trouwen. Als een zwager plotseling overlijdt en de familie met een dure verzekeringspolis achterlaat nemen de spanningen toe. Als een van haar halfzussen een huwelijk probeert te arrangeren voor Kiyoko om meer geld voor de familie te genereren, stoot dat haar zo af dat ze besluit alleen te gaan wonen.
Inbred Redneck Alien Abduction (2004) Inbred Redneck Alien Abduction (2004)
Een stel buitenaardse wezens komt naar de Aarde om zich hier te vestigen. Waar ze echter niet op gerekend hebben is een stel platte boeren, 'rednecks', die niet gediend zijn van buitenaardse wezens....
Inbred Rednecks (2001) Inbred Rednecks (2001)
Billy Bob, Joe Bob, Clovis en Bubba hebben een droom: snel rijk worden. Met hun haan "Biggass" trekken zij door het land in de hoop zo enorme bedragen te winnen bij de hanengevechten. Totdat hun haan gestolen wordt door de zogenaamde "hillbillies" en ze er achteraan moeten.
Inbreker, De (1972) Inbreker, De (1972)
Glimmie is een geroutineerde inbreker. Hij krijgt van een bankier een aanbod van 3000 gulden voor het opsporen van diens weggelopen stiefdochter. Hij en zijn maat Bonk nemen het aanbod aan. Ze ontdekken echter al gauw dat er iets niet in de haak is. De bankier blijkt een val opgezet te hebben voor het meisje. De twee inbrekers vinden het meisje en brengen haar veilig onder. Echt veilig blijkt het niet te zijn, want ze wordt met Glimmies stiletto vermoord en niemand gelooft natuurlijk dat hij het niet heeft gedaan.
Incautos (2004) Incautos (2004)
Ernesto licht al zo lang als hij zich kan herinneren mensen op. Als hij samen gaat werken met Federico, de beste oplichter aller tijden lijken er gouden tijden aan te breken. Dan komt hij Pilar tegen, de ex van Federico. Hij raakt verzeild in een driehoek van verraad, hebzucht en wraak.
Incendiary (2008) Incendiary (2008)
Een vader en zijn zoontje bezoeken samen een voetbalwedstrijd. Het noodlot slaat echter toe: tijdens de wedstrijd ontploft er een bom en beiden zijn op slag dood. De moeder blijft verslagen achter, tenminste zo lijkt het. De vrouw (Michelle Williams) heeft die periode ook nog een affaire met een journalist (Ewan McGregor). Zal zij de periode nu gesterkt doorkomen met een andere minnaar aan haar zijde of maakt dit de tragiek alleen maar groter?
Incendiary Blonde (1945) Incendiary Blonde (1945)
Biografie over het leven van entertainer Texas Guinan. Van haar arme jeugd tot aan haar succes als Queen of the Night Clubs. Ze krijgt in het leven te maken met romantiek en gebroken harten.
Incense for the Damned (1971) Incense for the Damned (1971)
Film over een jaren ’70 Oxford-student die in Griekenland wordt ingewijd door een satanische bende bloedzuigers, tot ongenoegen van zijn preutse Engelse verloofde. Zijn vrienden zijn ervan overtuigd dat hij psychologisch is gecastreerd door het Britse academische systeem en dat hij zijn impotentie simpelweg compenseert met bloeddorst.
Inch'Allah Dimanche (2001) Inch'Allah Dimanche (2001)
Jarenlang leefde Zouina gescheiden van haar man: zij met de kinderen bij haar familie in Algerije, hij tussen zijn collega’s in mistroostige gasthuizen ergens in Frankrijk. Als de ‘wet op de gezinshereniging’ van 1974 wordt ingesteld reist zij hem na vergezeld door hun kinderen en haar tirannieke schoonmoeder naar een rijtjeswoning ergens in Noord-Frankrijk. Eenmaal aangekomen blijkt dat haar man een vreemde voor haar geworden is terwijl schoonmama zich ontpopt als een nog grotere heks dan ze al was. De nieuwe buren, die jaar in jaar uit de prijs voor mooiste tuin binnen slepen, zitten ook niet op Zouina en haar spelende kinderen te wachten en vrezen het ergste voor hun begonia’s. De enigen van wie ze een glimlach kan verwachten zijn haar andere -vrijgevochten- buurvrouw (Seigner), de kruideniersvrouw en de buschauffeur.
Inchiesta, L' (1986) Inchiesta, L' (1986)
Drie jaar na de dood van Jezus Christus stuurt de Romeinse keizer Tiberius de jonge Taurus naar Palestina om uit te vinden wat er met het lichaam van Jezus gebeurd is, omdat het gerucht gaat dat deze man uit de dood is opgestaan. Hoewel Taurus zijn zoektocht eerst niet makkelijk verloopt, merkt hij dat hij zich tot de volgelingen van Jezus aangetrokken voelt.
Inchiesta, L' (2006) Inchiesta, L' (2006)
Drie jaar na de kruisiging van Jezus van Nazareth, duiken de geruchten op dat hij een profeet zou zijn die opstond uit de dood. Deze geruchten doen de bevolking opstaan tegen de Romeinse overheersing. De Romeinse keizer Tiberius stuurt Taurus, een loyale officier naar Judea om Jezus of zijn vermiste lichaam te vinden en het verhaal te ontkrachten.
Inchon (1981) Inchon (1981)
Film over de Inchon invasie tijdens de Koreaanse Oorlog onder leiding van Generaal Douglas MacArthur. Er wordt vertelt over de betrokkenheid van de Amerikaanse MacArthur.
Incident (1948) Incident (1948)
De beurshandelaar Joe Downey wordt door de gangster ‘Knuckles’ Morgan in het donker per vergissing aangezien voor zijn rivaal James ‘Slats’ Slattery. ‘Knuckles’ slaat Joe brutaal in elkaar. Joe wordt gearresteerd voor openbare dronkenschap en belandt in de gevangenis. Joe’s vriendin Joan en zijn vriend Bill krijgen hem vrij. In ruil daarvoor moet hij als lokaas dienen, opdat politie-inspecteur Madigan de gangsters te pakken krijgt. Het trio gaat zo op zoek naar het werkelijke slachtoffer en ze willen hem waarschuwen, maar ze raken verwikkeld in een complot, waarvan ook de aantrekkelijke blondine Marion Roberts deel uit maakt.
Incident at Dark River (1989) Incident at Dark River (1989)
Tim en Betty McFall wonen samen met hun kinderen Patrick en Kathleen in het vredige Fairview. Tim is klusjesman op een plaatselijke school terwijl Betty in een wasserij werkt. Het geluk van de McFalls wordt verstoord wanneer dochter Kathleen ernstig ziek wordt. Er blijkt gif in het spel te zijn, waarschijnlijk afkomstig van de belangrijkse werkgever van de streek, de Starbrite-fabriek waarvoor ook de wasserij veel werk verricht.
Incident at Deception Ridge (1994) Incident at Deception Ridge (1994)
Na vijf jaar cel kan Jack Bolder (O'Keefe) eindelijk weer genieten van het goede leven. In de bus op weg naar de vrijheid loopt hij bankdirecteur Davis (Begley Jr.) tegen het lijf. En kennismaken met iemand die hem gesmeerd is met het losgeld voor zijn ontvoerde vrouw is nou niet bepaald de aangewezen manier om een nieuw leven te starten.
Incident at Loch Ness (2004) Incident at Loch Ness (2004)
Filmmaker Werner Herzog wordt tijdens het filmen van de film "Enigma of Loch Ness" geportretteerd voor de documentaire "Herzog in Wonderland" van John Bailey. De film "Enigma of Loch Ness" wordt echter nooit afgerond aangezien Herzog tijdens een bootongeluk op Loch Ness tijdens opnames verongelukt. Deze alvast gemaakte opnamens worden gecombineerd met de opnamens die Bailey gemaakt heeft worden gecombineerd tot "Incident at Loch Ness".
Incident at Oglala (1992) Incident at Oglala (1992)
Op 26 juni 1975 worden tijdens een incident met een groep Indianen uit een reservaat twee Amerikaanse politieagenten gedood. Van alle beschuldigden wordt alleen Leonard Peltier veroordeeld, maar veel wijst erop dat hij onterecht beschuldigd werd. Regisseur Michael Apted probeert de ware oorzaak van de schietpartij te onderzoeken.
Incident at Phantom Hill (1966) Incident at Phantom Hill (1966)
Zijn broer liet er het leven en nu hij moet er een partij goud vinden. Omdat het indianenterrein is, is het verboden voor het leger en moet hij dit alleen doen, geleid door een moordenaar, die erbij was toen het goud gestolen werd en verstopt.
Incident at Victoria Falls (1991) Incident at Victoria Falls (1991)
1910. Sherlock Holmes wil zijn speurtaken neerleggen en bijenhouder worden. Hij wordt echter bij de koning geroepen, die hem de opdracht geeft om de Ster van Afrika, een diamant voor de kroon, te halen op Kaap de Goede Hoop. Het officiële transport zal een nepdiamant vervoeren.
Incident on and Off a Mountain Road (2005) Incident on and Off a Mountain Road (2005)
Op een verlaten weg raakt Ellen bij een ongeluk betrokken. Als ze vervolgens hulp probeert te zoeken, komt ze de psychopatische 'Moonface' tegen, die meteen jacht op haar maakt.
Incident, The (1967) Incident, The (1967)
Twee jeugddelinquenten terroriseren in dronken toestand de passagiers van een New Yorkse metrowagon. Hoewel ze maar met zijn tweeën zijn maken ze gebruik van de passiviteit van de passagiers en hun onbereidheid om samen te werken.
Incognito (1997) Incognito (1997)
Harry Donovan (Patric) is een schilderij-vervalser. Hij krijgt een lucratieve klus om een schilderij van Rembrandt te vervalsen voor $500.000 dollar. Voordat hij naar Amsterdam gaat om de klus te klaren, gaat hij naar Parijs. Daar ontmoet hij een vrouw, Marieke (Jacob), waar hij een relatie mee krijgt. Het blijkt echter dat Marieke een kunstexpert is en dat Harry's cliënten haar gebruiken om de echtheid van de Rembrandt te onderzoeken.
Incomparable Mademoiselle C. (2004) Incomparable Mademoiselle C. (2004)
Mademoiselle C. verschijnt in een verloederd en somber stadje en ze gaat aan het werk als postbode. Maar het slechts achterlaten van brieven in de brievenbus vindt ze niet bevredigend, ze wil betrokken zijn bij de levens van de mensen op haar route. Ze opent hun post en verandert de inhoud van hun brieven, zodat niets hetzelfde blijft. Maurice Moron, alias 'The Casino King', droomt van het bouwen van een casino-keten met 100 vestigingen. Om zijn doel te bereiken wil hij zichzelf uitnodigen bij de minister-president om hem wijs te maken dat hij kan zorgen voor zijn herverkiezing. Mademoiselle C. wil zijn plannen dwarsbomen.
Incompreso (1966) Incompreso (1966)
De stoere Andrew is het maatje en de beschermheer van zijn broer en is daarom vaak het mikpunt van zijn vader. Na een tragische gebeurtenis ontdekt de vader dat Andrew eigenlijk veel kwaliteiten heeft en bovendien telkens de schuld op zich heeft genomen van de misstappen van zijn broer. Deze blijkt toch niet zo onschuldig als vooraf werd gedacht.
Inconceivable (1998) Inconceivable (1998)
Eve Jacobs is 39 jaar en heeft het gevoel dat haar biologische klok bijna uitgetikt is. Ze wil koste wat het kost zwanger worden voordat het te laat is, maar dit gaat niet zo makkelijk als ze gehoopt had. Haar man heeft nog enkele drempels te overwinnen wil hij zich aan het vaderschap verbinden, zeker nu hij ook al op middelbare leeftijd beland is. Ondertussen bezoekt Eve verschillende doctoren om te kijken of er iemand is die haar kan helpen met haar probleem om zwanger te worden.
Inconnu dans la Maison, L' (1992) Inconnu dans la Maison, L' (1992)
De alcoholische advocaat Jacques Loursat (Jean-Paul Belmondo) moet de verloofde van zijn dochter verdedigen in een moordzaak en gaat beseffen dat hij zowel zijn professionele als zijn ouderlijke plichten heeft verwaarloosd. Tijdens de rechtszaak houdt hij pleidooi voor binnen het gezin veronachtzaamde jongeren.
Inconnu de Strasbourg, L' (1998) Inconnu de Strasbourg, L' (1998)
Madeleine (Ornella Muti) heeft een stiekeme minnaar: Bastien (Johan Leysen). Wanneer haar man Jean-Paul (Charles Berling) hen betrapt, komt hun relatie onder druk te staan. Jean-Paul komt om tijdens een auto-ongeval, en Bastien krijgt een ongeluk waarbij hij zijn geheugen verliest. Hij weet zich nog één ding te herinneren. Op 13 October heeft hij een afspraak met Madeleine in een restaurant. Gespannen leeft hij toe naar de dag van de afspraak, zou hij hierdoor zijn geheugen terug krijgen ?
Inconnue de Montréal, L' (1950) Inconnue de Montréal, L' (1950)
Pierre Chambrac, een Franse industrieel, en de Canadees Paul Laforêt, hebben in de Tweede Wereldoorlog samen gevochten aan het front. Vijf jaar later komen ze elkaar in Parijs toevallig weer tegen. Pierre is ondertussen verloofd met Helen Bering, een knappe buitenlandse dame. Hij stelt zijn vriend voor aan haar. Tot zijn verbazing verdwijnen Helen en Paul korte tijd nadien, zonder een bericht na te laten. Hij besluit naar Montreal te vliegen, omdat hij vermoedt dat het tweetal naar die stad is gevlucht. Wanneer hij daar arriveert, doet hij er een verrassende ontdekking.
Inconnue n° 13, L' (1949) Inconnue n° 13, L' (1949)
Een jeugdige knaap is op zoek naar zijn moeder, daarbij geholpen door een journaliste en een fotograaf. Zij is het slachtoffer van een ongeluk en lijdt sindsdien aan geheugenverlies. Langzamerhand krijgt zij haar geheugen terug. Er breken gelukkiger tijden aan in gezelschap van haar zoon en de journaliste, inmiddels zijn echtgenote.
Inconnus dans la Maison, Les (1942) Inconnus dans la Maison, Les (1942)
Een alcoholische advocaat moet de verloofde van zijn dochter verdedigen in een moordzaak en gaat beseffen dat hij zowel zijn professionele als zijn ouderlijke plichten heeft verwaarloosd. Tijdens de rechtszaak houdt hij pleidooi voor binnen het gezin veronachtzaamde jongeren.
Inconscientes (2004) Inconscientes (2004)
Barcelona, 1913. Alma is een moderne vrouw, getrouwd met psychiater Dr. Leon Pardo. Wanneer Leon terugkeert van een reis naar Wenen, blijkt hij geobsedeerd te zijn door de denkbeelden van Freud over hysterie en sexualiteit. Op een dag vertrekt hij, de zwangere Alma achterlatend. Alma en haar zwager Salvador, die stiekem verliefd op haar is, proberen wanhopig te achterhalen wat er met Leon gebeurd is. De enige houvast die ze hebben is zijn pas geschreven manuscript over hysterie en sexualiteit.
Incontri Proibiti (1998) Incontri Proibiti (1998)
Armando Andreoli, een bekende ingenieur van bijna 80 jaar, wordt benaderd door Federica, een aantrekkelijke jonge verpleegster met een zwak voor oudere mannen. Wanneer hij in Bologna geen hotel vindt om te overnachten, nodigt zij hem uit de nacht in haar flat door te brengen. Hij is erg verrast wanneer ze hem vraagt bij haar in bed te slapen. Waar is ze op uit? Wat wil ze van hem? De volgende morgen komt de verloofde van Federica aan. Hij heeft niet het minste vermoeden van wat er de voorbije nacht juist gebeurd is.
Incontro d'Amore (1970) Incontro d'Amore (1970)
Een volkendeskundige en een fotograaf werken ter plekke aan een boek over Bali. De geleerde geeft zich over aan de Brahmin-mystiek en de lokale leefgewoontes, tot ergernis van zijn medewerker, wiens vrouw echter meer begrip toont.
Incontrolable (2006) Incontrolable (2006)
Het leven van Georges (Michaël Youn) komt volledig op zijn kop te staan wanneer hij de controle over de verschillende delen van zijn lichaam verliest. Hierdoor komt hij in de meest genante en belachelijke situaties terecht.
Inconvenient Truth, An (2006) Inconvenient Truth, An (2006)
De mensheid leeft op een tijdbom. Als de grote meerderheid van de wetenschappers gelijk heeft, rest ons slechts tien jaar om te voorkomen dat de aarde in de ban komt van een golf aan extreme weersomstandigheden met overstromingen, droogte, epidemieën en dodelijke hittegolven. Een catastrofe die we zelf veroorzaken.
Inconvenient Woman, An (1991) Inconvenient Woman, An (1991)
Pauline, de vrouw van Jules Mendelson, geeft feestjes voor de high-society. Zijn stiefzoon is gepakt voor drugbezit, en omdat zijn secretaresse geen koffie kan zetten neemt hij een minnares die dat wel kan, een serveerster. Ze zit echter wel in de weg als hij een moord wil verbergen en ze tapes volspreekt over hem.
Incorrigible, L' (1975) Incorrigible, L' (1975)
Reclasseringsambtenaar Marie-Charlotte (Bujold) probeert Victor Vauthier (Belmondo) op het rechte pad te houden. Victor voelt zich aangetrokken tot Marie-Charlotte, maar nog meer tot de dure kunstverzameling van haar vader.
Incredible 2-Headed Transplant, The (1971) Incredible 2-Headed Transplant, The (1971)
Dr. Roger Gerard heeft een methode ontwikkeld waarmee hij twee hoofden op een lichaam kan zetten. Wanneer de ontsnapte moordenaar Manuel Cass in de schuur van Roger blijkt te schuilen, besluit Roger het hoofd van de moordenaar te transplanteren naar het lichaam (inclusief hoofd) van zijn tuinman. Wanneer Cass echter het lichaam overneemt ontsnapt hij samen met de tuinman.
Incredible Adventures of Marco Polo, The (1998) Incredible Adventures of Marco Polo, The (1998)
In de dertiende eeuw vertrekt de legendarische wereldreiziger Marco Polo uit zijn geboorteplaats Venetië op zoek naar geluk en avontuur, maar vooral naar zijn verdwenen vader. Tijdens die ongelooflijke reis is Marco getuige van vele bizarre gebeurtenissen en ontmoet hij talloze kleurrijke personages.
Incredible Hulk Returns, The (1988) Incredible Hulk Returns, The (1988)
Een tiental jaar geleden voerde David Banner een geheim experiment uit op genetisch materiaal. Door een panne onderging dokter Banner per ongeluk een mutatie. Hij verandert in een groene krachtpatser, de Hulk, telkens als hij met agressie wordt geconfronteerd. Om zichzelf en zijn medemens te beschermen, leidt hij sindsdien een teruggetrokken bestaan. Een vroegere studiegenoot, Donald Blake, is op de hoogte van dat mislukte experiment en begint een zoektocht naar de dokter. De reden hiervoor is dat hij enkele jaren geleden getroffen werd door een blikseminslag en hij sindsdien de geest en het lichaam van de Scandinavische krijgsheer Thor kan oproepen. Donald ziet deze gave als een last en hij wil David overtuigen onderzoek te voeren om die ongekende krachten voor eens en voor altijd te begraven.
Incredible Hulk, The (1977) Incredible Hulk, The (1977)
Dr. Bruce Banner ontdekt dat mensen in extreme stress-situaties bovennatuurlijke krachten ontwikkelen. Hij ontwikkelt een test waarmee hij die natuurlijke krachten kan verbeteren. Op een dag besluit Banner de proef op de som te nemen, maar de proef mislukt en Banner wordt aan een enorme dosis gamma-straling blootgesteld. De resultaten van het mislukte experiment zijn echter uitzonderlijk, want telkens als Banner zich kwaad maakt, verandert hij in een woeste, groene reus: de Hulk.
Incredible Hulk, The (2008) Incredible Hulk, The (2008)
Dr. Bruce Banner (Edward Norton) probeert te leven met zijn alter-ego The Hulk, een groen, groot en enorm sterk wezen dat verschijnt als hij kwaad begint te worden. Dit is absoluut niet eenvoudig aangezien er horden mensen achter hem aan zitten die misbruik willen maken van zijn bijzondere krachten. Maar dan ineens verschijnt The Abomination (Tim Roth), een kwaadaardig en wild beest. Banner ziet zichzelf genoodzaakt zijn krachten te gebruiken om de stad te redden van dit afschuwelijke monster.
Incredible Journey of Doctor Meg Laurel, The (1979) Incredible Journey of Doctor Meg Laurel, The (1979)
In de dertiger jaren keert een vrouwelijke dokter terug naar haar geboortestreek in de Blue Ridge gebergte in de Appalachia, na een tijd in de grote stad te hebben doorgebracht met de intentie om moderne medische hulp over te brengen aan de arme en slecht opgeleide bevolking. Ze moet echter dan wel de strijd aan met de lokale medicijnvrouw die stug blijft geloven in haar eigen middeltjes en de dokter met haar stadse methoden voor geen meter vertrouwt.
Incredible Journey, The (1963) Incredible Journey, The (1963)
Drie huisdieren, een kat en twee honden, verliezen hun baas tijdens hun vakantie. Nu moeten de drie de weg terug naar huis zien te vinden.
Incredible Melting Man, The (1977) Incredible Melting Man, The (1977)
Tijdens een ruimtemissie naar Saturnus kijkt een astronaut naar de zon. Terug op aarde begint hij te smelten. De astronaut ontsnapt uit het ziekenhuis en het moorden begint.
Incredible Mr. Limpet, The (1964) Incredible Mr. Limpet, The (1964)
Henry Limpet is een doodgewoon zakenmannetje met maar één wens: hij zou dolgraag een vis willen zijn. Op een dag wordt zijn wens verhoord en verandert Henry in een vis. Gelukkig is hij niet alleen, en samen met een groep andere vissen helpt hij het Amerikaanse leger bij het opsporen van Nazi-duikboten.
Incredible Mrs. Ritchie, The (2003) Incredible Mrs. Ritchie, The (2003)
Charlie is een probleemtiener. Wanneer hij en zijn vrienden de portefeuille van een oudere dame stelen, worden ze betrapt. De directeur van zijn school belt zijn ouders op en komt er zo achter hoe zijn leven thuis er aan toe gaat. Als straf moet hij aan het werk bij de oudere dame. Daar ontdekt Charlie hoe het leven er aan toe gaat bij een liefdevolle en vriendelijke familie.
Incredible Petrified World, The (1957) Incredible Petrified World, The (1957)
Vier avonturiers duiken in een duikersklok af naar de diepte van de oceaan. Als hun kabel knapt, worden ze als verloren beschouwd, maar ze verlaten de klok en in een vulkanische grot, waar zuurstof is, ontmoeten ze een man die daar al 14 jaar zegt rond te lopen. Boven begint de expeditieleider een nieuwe onderneming en hij ontdekt een identieke klok aan degene die verloren was gegaan.
Incredible Sarah, The (1976) Incredible Sarah, The (1976)
Sarah Bernhardt is al sinds haar jeugd een veelbelovende actrice, en het is nog maar een kwestie van tijd voordat ze definitief zal doorbreken. Als ze in 1860 haar eerste rol krijgt, zweert ze dat ze de beste actrice aller tijden zal worden. Hij carrière lijkt almaar bergop te gaan, maar een veelbesproken schandaal keldert haar loopbaan, totdat ze op 35 jarige leeftijd een geslaagde comeback maakt.
Incredible Shaolin Thunderkick (1982) Incredible Shaolin Thunderkick (1982)
De mooie dochter van een restauranteigenaar wordt ontvoerd. Een waterverkoper, die verliefd op haar is, laat het hier niet bij en besluit haar te redden. Hij laat zich door een oude kung-fu meester trainen in deze Oosterse gevechtskunst.
Incredible Shrinking Man, The (1957) Incredible Shrinking Man, The (1957)
Als Scott Carey in contact komt met een rare mist, begint hij opeens te krimpen. Als hij steeds kleiner wordt, wordt het steeds moeilijker om geen gevaar te lopen, en als hij dan ook nog eens in de kelder terecht komt, moet hij vechten voor zijn leven.
Incredible Shrinking Woman, The (1981) Incredible Shrinking Woman, The (1981)
De huisvrouw Pat Kramer heeft een klein probleem: door een ongelukje gaat ze krimpen. Daardoor heeft ze weer meer problemen want bijvoorbeeld het opvoeden van kinderen is dan lastig. Maar dat is nog niet haar grootste probleem want een sekte wil haar kidnappen.
Incredible Torture Show, The (1976) Incredible Torture Show, The (1976)
In een klein theater in New York geeft Master Sardu zijn zieke en bloederige shows. Naakte vrouwen worden op het podium gemarteld en vermoord, het publiek denkt dat het allemaal trucs zijn maar alles wat Sardu doet is echt. Maar nu wil Sardu een echt meesterwerk produceren, hiervoor kidnapt hij Natasja, een ballerina. Haar vriend schakelt uiteraard de politie in. In de vorm van Tucci, een nogal corrupte Italiaanse agent. Die gaat op onderzoek uit en ontdekt de vreemde en zieke praktijken van Sardu die grossiert in vrouwelijke slaven (allemaal gehersenspoeld), voor eigen gebruik, voor zijn rijke klanten en voor de export!
Incredibles, The (2004) Incredibles, The (2004)
Mr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtzaken er voor zorgde dat alle superhelden door de overheid een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten kregen. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (de vroegere Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, dat hem totaal niet bevalt. Als hij opnieuw de kans krijgt om de rol van superheld te spelen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan.
Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-up Zombies!!?, The (1967) Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-up Zombies!!?, The (1967)
Madame Estrella is een waarzegster die op een kermis een aantal van haar klanten hypnotiseert en verminkt met zuur, om ze daarna in een achterkamer bij wijze van huisdieren te bewaren. Door toeval ziet de dronken danseres Marge echter deze 'zombies', waarna Estrella een toevallige kermisbezoeker, Jerry, verleid door haar dochter Carmelita, onder hypnose brengt en opdracht geeft Marge te vermoorden.
Incredibly True Adventure of Two Girls in Love, The (1995) Incredibly True Adventure of Two Girls in Love, The (1995)
Randy Dean, een rebelse tomboy die bij haar lesbische tante woont in een arbeidersbuurt, is verliefd op de mooie en rijke Evie Roy, één van de populairste meisjes van de school. Dan komt Evie Roy langs bij de benzinepomp waar Randy werkt, ervan overtuigd dat er iets met haar dure landrover aan de hand is. Ze raken geïnteresseerd in elkaar en ontmoeten elkaar later op school weer waar ze een romance beginnen die niemand zich kan voorstellen. Het zet een stel komische gebeurtenissen op gang wat uiteindelijk culmineert in een motel waar de twee naartoe vluchten.
Increvable, L' (1959) Increvable, L' (1959)
Hippolyte is een kelner die een beetje gek is. Hij heeft zojuist een belangrijke levensverzekering afgesloten. Maar wanneer dit nieuws een paar slechteriken bereikt, is Hippolyte niet meer veilig. Er worden meerdere aanslagen op zijn leven gepleegd.
Incruste, L' (2004) Incruste, L' (2004)
Paul (Titoff) is een nikser van de bovenste plank. Maar wanneer geen enkele vriend hem nog onderdak wil geven vindt hij toch nog een manier om een appartement te vinden. Hij vertelt Alexandre (Diefenthal), die hij in een café ontmoet, dat hij een neef is van zijn beste vriend, die naar Angola is vertrokken. Ze beginnen samen te wonen...
Incubo sulla Città Contaminata (1980) Incubo sulla Città Contaminata (1980)
Een vliegtuig dat werd blootgesteld aan giftige straling maakt een noodlanding in het midden van een stad. Uit het wrak komen tientallen mutanten die tot de tanden bewapend zijn met messen en knuppels. De mutanten vallen meteen een patrouille soldaten aan, waarna ze slachtend en moordend hun tocht verder zetten.
Incubus (1965) Incubus (1965)
Incubus keert de gebruikelijke morele slag, van een goede persoon die door het kwaad wordt verleid, om. Wanneer de jonge succubus genaamd Kia zich begint te vervelen met het verleiden van mensen die het er zelf toe hebben gebracht, besluit ze maar eens een echt goed mens aan te gaan verleiden tot het kwaade.
  1 2 3 4 5 6 7 -8- 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!