Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 -11- 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Zoeken:
Captain Nemo and the Underwater City (1969) Captain Nemo and the Underwater City (1969)
Tijdens een schipbreuk worden zes drenkelingen plotseling gered door kikvorsmannen en met een onderzeeër naar een stad op de zeebodem gebracht. De zes staan versteld van de paradijselijke opzet van de stad. Er is echter een constante dreiging van Mobula, een monster dat steeds opnieuw probeert de stad aan te vallen...
Captain Newman, M.D. (1963) Captain Newman, M.D. (1963)
1944. Zaal 7 van het legerziekenhuis is de psychiatrische afdeling, geleid door kapitein Newman. Zijn afdeling wordt door het leger niet serieus genomen. Als er een nieuwe verpleger komt wordt deze voor zaal 7 geronseld. Hij verdiept zich in psychiatrie, kan goed met patiënten omgaan en is daarom populair.
Captain Nuke and the Bomber Boys (1995) Captain Nuke and the Bomber Boys (1995)
Drie onfortuinlijke tieners houden de wereld onbedoeld in gijzeling in deze komedie. Slug, Mickey en Frank vinden een atoombom op het moment dat ze naar een geheime plaats vluchten om hun boze ouders te ontwijken. In plaats dat ze deze inleveren bij de autoriteiten, bellen ze de president (Rod Steiger) op en eisen dat hij alle schoollessen verbiedt. En dus hebben ze binnen de kortste keren de FBI en een paar criminelen (die de bom ook wel willen hebben) achter zich'.
Captain Pirate (1952) Captain Pirate (1952)
Dr. Peter Blood is een voormalige arts die zich tot de zeeroverij bekeerde en verder door het leven gaat onder de naam Peter Blood. Nu is hij een respectabele gepensioneerde in West-Indië, maar zijn zelfgenoegzaamheid krijgt een flinke deuk wanneer hij op een dag beschuldigd wordt dat hij teruggekeerd is naar de piraterij. Om zijn naam van blaam te zuiveren, spoort Blood zijn volledige oude bemanning op, om de man te zoeken die zijn goede naam besmeurd heeft.
Captain Ron (1992) Captain Ron (1992)
Martin Harvey (Martin Short), een drukke zakenman, erft een zeiljacht. Als hij het schip met zijn gezin in het Caraibisch gebied gaat bezoeken, blijkt het een oude schuit te zijn. De chaotische kapitein Ron (Kurt Russell) zal hen met deze boot terug brengen naar de Verenigde Staten, maar die terugreis verloopt niet geheel vlekkeloos...
Captain Scarface (1953) Captain Scarface (1953)
Buitenlandse spionnen zijn van plan om het Panama kanaal op te blazen, met behulp van een ontvoerde atoom wetenschapper. Terwijl ze met een stoomboot naar een geheime Zuid-Amerikaanse basis gaan, krijgen de spionnen te maken met kapitein "Scarface" Trednor, een niet al te eerlijke maar zeer patriottische man. Trednor komt achter de plannen van de spionnen en besluit om ze te stoppen!
Captain Scarlett (1953) Captain Scarlett (1953)
In de dagen net na Napoleon trekt de klassieke held capt. Carlos Scarlett ten strijde tegen de terugkerende koningsgezinden. Het zwaard en de degen zijn zijn beste maten.
Captain Sindbad (1963) Captain Sindbad (1963)
De tovenaar El Kerim onttroont de koning van Baristan en grijpt zelf de macht. Prinses Jana tracht haar geliefde Sindbad te waarschuwen, maar El Kerim komt dit te weten en probeert Sindbad uit te schakelen. Sindbad overleeft de aanslag en komt naar Baristan om El Kerim tegen te houden.
Captain's Kid, The (1936) Captain's Kid, The (1936)
Abigail Prentiss is een nieuwsgierig meisje dat in een stadje opgroeit bij haar tante Marcia. Ze bouwt een opmerkelijke vriendschap op met een oude dronken man. Wanneer de man op een dag een verborgen schat vindt, wordt hij aangevallen door een andere man en is hij gedwongen hem te vermoorden uit zelfverdediging.
Captain's Paradise, The (1953) Captain's Paradise, The (1953)
Een clandestiene kapitein op een schip pendelt tussen Gibraltar en Marokko en heeft in beide aanlegplaatsen een echtgenote die met weemoed op zijn terugkeer zitten te wachten. De vrouwen weten niet van elkaars bestaan en de kapitein waant zich in het paradijs met zijn twee compleet van elkaar verschillende vrouwen. Tot de vrouwen elkaar bij toeval tegenkomen.
Captain's Table, The (1959) Captain's Table, The (1959)
Kapitein Ebbs (John Gregson) promoveert van de stoomboten waar hij normaal op vaart naar het vlaggeschip van de rederij. Hij wordt door het bestuur bevorderd tot kapitein op het grootste passagiersschip van het bedrijf. Ebbs is echter niet alleen ongeschikt voor zijn werk als kapitein, maar is tevens geheel onvoorbereid op de nieuwe sociale taken die hem te wachten staan als kapitein van een cruiseschip. Binnen de kortste keren is de arme Ebbs het doelwit van vele vrijgezelle dames aan boord.
Captains Courageous (1937) Captains Courageous (1937)
Het rijke en verwende jongetje Harvey valt overboord van een oceaankruiser. Harvey wordt opgevist door de bemanning van een visserssloep en eist van de kapitein dat die hem onmiddellijk naar de dichtstbijgelegen haven brengt. De zeebonk heeft daar echter geen oren naar: Harvey zal minstens drie maanden aan boord van de vissersboot moeten blijven. Het is tegen wil en dank, maar de jongen steekt op die tijd heel wat op over de zee en meer nog over de primitieve, ruige, maar grootmoedige vissers. Zijn hele wereldbeeld wordt dooreen geschud en zijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
Captains Courageous (1996) Captains Courageous (1996)
Het op een na rijkste schoffie ter wereld, Harvey Cheyne jr., gaat per boot naar Engeland om daar te studeren. Het zwaar over het paard getilde joch moet zich tijdens de trip echter uit de naad werken om ook maar iets te eten te krijgen. Het harde en gevaarlijke leven op het schip kost Harvey bijna z'n leven, maar maakt hem op een wel heel radicale manier volwassen.
Captains of the Clouds (1942) Captains of the Clouds (1942)
Brian McLean, Tiny Murphy en Johnny Dutton werken als piloot in Canada. Brian kaapt het werk en de vrouwen voor Tiny en Johnny weg, maar toch zijn ze vrienden. Als WO II uitbreekt, melden ze zich alledrie aan bij de Canadese luchtmacht. Brian is te oud voor dit werk maar als er piloten te weinig zijn, mag hij toch weer vliegen.
Captive (1986) Captive (1986)
Rowena (Brook) is de dochter van een rijke magnaat (Reed). Ze is verwend en verveelt zich, totdat ze wordt ontvoerd en ze gevoelens voor haar ontvoerder lijkt te krijgen.
Captive (1991) Captive (1991)
1989. Paul and Kathy Plunk kopen een afgelegen motel om een rustig leven te leiden, maar hun eerste gasten zijn vluchtende misdadigers die al hun geld meenemen, Kathy verkrachten en de twee meenemen als gijzelaars.
Captive (1998)  (I) Captive (1998) (I)
Sam Hoffman's dromen vallen plotseling in duigen als haar schatrijke echtgenoot wordt vermoord tijdens de huwelijksnacht. Na een zelfmoordpoging wordt ze, op aanraden van haar zwager Joel, opgenomen in de Dinel Clinic om weer richting aan haar leven te geven. Ze ontdekt al vlug dat de Dinel meer lijkt op een gesticht dan op een kliniek. Achter de deuren van Dinel hebben de patiënten geen rechten. Vastberaden te ontsnappen ontwikkelt zich een complot van leugens en bedrog. Sam is niet meer dan een pion in een dodelijk spel om het fortuin van haar vermoorde echtgenoot. Het wordt een race tegen de klok om de mensen te ontmaskeren die verantwoordelijk zijn voor de voortdurende opsluiting van Sam. Mensen met een dodelijk motief - vastberaden om haar gevangen te houden...
Captive (1998)  (II) Captive (1998) (II)
Na een verloren rechtzaak lukt het Joe Goodis om weer werk te krijgen bij een reclamebureau. Hij leert daar de knappe Juliette kennen, met wie hij een relatie krijgt. Hun geluk is helaas van korte duur, wanneer de directrice zich door de flinke financiële tegenvallers genoodzaakt ziet faillissement aan te vragen. Dan laat Juliette zich van haar donkere zijde zien. Teneinde financiële onafhankelijkheid te kunnen waarborgen, stelt ze Joe voor het zoontje van de directrice te kidnappen.
Captive City, The (1952) Captive City, The (1952)
Jim Austin is journalist bij een lokale krant van een provinciestad, als op een dag een man contact met hem opneemt over een interessant verhaal voor de krant. Politiechef Gillette is corrupt en houdt criminele bendes de hand boven het hoofd. Voor de man meer kan vertellen, wordt hij door een auto aangereden waarna hij overlijdt. Als de politie opvallend weinig aandacht heeft voor de zaak, besluit Austin zelf op onderzoek uit te gaan.
Captive du Désert, La (1990) Captive du Désert, La (1990)
Gebaseerd op de verwikkelingen rond Françoise Claustre, een Franse archeologe die werd gegijzeld door de Toubou- rebellen, een nomadenvolk in de Afrikaanse woestijn. Françoise Claustre is bijna tien jaar gegijzeld zonder dat iemand daar wat aan deed.
Captive Girl (1950) Captive Girl (1950)
'Jungle Jim' komt Joan, een blanke vrouw redden. Joan werd opgevoed als een junglegodin, compleet met een niets aan de verbeelding overlatend kostuum en een tijger als huisdier. De inboorling en toverdokter Hakim, die Joan's ouders vele jaren geleden vermoord heeft, is nu bang dat de waarheid aan het licht komt.
Captive Heart, The (1946) Captive Heart, The (1946)
Juni 1940. Duizenden Britse gevangenen worden na de slag bij Duinkerken naar Duitse concentratie-kampen gestuurd. Een van hen is Geoffrey Mitchell, een vluchteling die de identiteit van een overleden officier heeft overgenomen. Om in zijn rol te blijven moet Geoffrey met de vrouw van de overleden offcier corresponderen.
Captive Heart: The James Mink Story (1996) Captive Heart: The James Mink Story (1996)
James Mink is een in Canada woonachtige kleurling en hij heeft in de loop der jaren een succesvol bedrijf opgebouwd. Hij is getrouwd met een blanke vrouw en heeft een dochter, Mary. James weet een goede echtgenoot, een Amerikaanse zakenman, voor haar te vinden, maar wanneer die haar meeneemt, verkoopt hij haar als slaaf. James pakt nadat hij dit verneemt zijn spullen bij elkaar en gaat met zijn vrouw op zoek naar Mary.
Captive Hearts (1987) Captive Hearts (1987)
In de besneeuwde bergen van Japan worden twee Amerikaanse piloten gevangen genomen door een groepje dorpelingen nadat hun vliegtuig door luchtafweergeschut is neergehaald. De piloten, Robert en McManus, komen onder de verantwoordelijkheid van ex-legerofficier Fukushima te staan. McManus wordt bij een vluchtpoging gedood, maar Robert beseft al snel dat de dorpelingen niet echt vijanden zijn. Op een gegeven moment raakt hij zelfs op een meisje verliefd. Het dorpshoofd heeft echter bijzonder veel moeite met de opbloeiende relatie. Hij vindt dat Robert zijn geliefde moet beschermen tegen het Amerikaanse en Japanse leger.
Captive Wild Woman (1943) Captive Wild Woman (1943)
Dierentrainer Fred Mason (Milburn Stone) keert terug in Verenigde Staten na een lange trip in Afrika. Hij neemt gekooide jungl katten mee voor zijn circusacts, samen met een hoog intelligente vrouwelijke gorilla.
Captive Women (1952) Captive Women (1952)
In het post-apocalyptische New York is de woonruimte erg schaars geworden, en de resterende inwoners zijn allemaal gemuteerd door de overdosis straling. De drie rassen die zijn ontstaan, de Norms, de Mutates en de Upriver People, kunnen het helaas niet goed met elkaar vinden, en vechten een bittere strijd uit op elke straathoek.
Captive, La (2000) Captive, La (2000)
Ariane woont samen met haar rijke geliefde Simon in een groot Parijs' appartement. Ze staat letterlijk onder Simon's toezicht. Zijn verlangen naar haar is zo groot dat hij een obsessieve behoefte heeft alles van haar te weten, zo onderwerpt hij haar aan talloze vragen en laat hij haar overal volgen. Dat Ariane zich tot vrouwen voelt aangetrokken pijnigt Simon enerzijds, maar tegelijkertijd versterkt het ook zijn begeerte.
Captives (1994) Captives (1994)
Rachel Clifford, een mooie dertigjarige tandarts, werkt sinds het stuklopen van haar huwelijk twee dagen per week in een streng beveiligde gevangenis. Rachels gewone burgerlijke leventje wordt op z'n kop gezet als één van haar patiënten, de gedetineerde Philip Chaney via een briefje vraagt hem te bezoeken. Philip is rond de dertig en zijn gevangenisstraf zit er bijna op. Hij heeft zes jaar geen bezoek gehad. Rachel heeft haar bedenkingen, maar wil hem toch wel graag zien. De seksuele vonk tussen hen is duidelijk, maar Rachel is bang voor de heftigheid van haar gevoelens voor deze man, die toch een veroordeelde is. Rachel besluit om de waarheid achter zijn misdaad uit te zoeken. Gaandeweg raakt ze steeds dieper in de nesten.
Captivity (2007) Captivity (2007)
Jennifer (Elisha Cuthbert) is een model dat, samen met een chauffeur, gekidnapt wordt door een seriemoordenaar en vastgehouden in een klein kamertje. Terwijl de psychopaat hen systematisch terroriseert, putten de slachtoffers kracht uit elkaar en worden ze verliefd.
Capture of Bigfoot, The (1979) Capture of Bigfoot, The (1979)
Een klein stadje gebruikt Bigfoot, die al 25 jaar op vrije voeten is, als een toeristische attractie. Dan verschijnt er echter plotseling een gulzige zakenman ten tonele, die Bigfoot probeert te vangen om hem als commerciële attractie uit te kunnen buiten.
Capture of Grizzly Adams, The (1982) Capture of Grizzly Adams, The (1982)
Grizzly Adams verstopt zich in de bergen na vals beschuldigd te zijn van moord en moet zich nu zien te redden tussen de wilde dieren.
Capture, La (2007) Capture, La (2007)
Rose liegt bijna nooit. Zij heeft een natuurlijke sierlijkheid en een oprechtheid die weinig meisjes van 20 jaar bezitten. Maar niemand van haar vrienden, zelfs haar geliefde niet, weet welk zwaar verleden zij achter de rug heeft. Ze heeft het altijd goed kunnen verbergen, ondanks het feit dat ze nog steeds achtervolgd wordt door de gewelddadigheid van haar vader. Ze woont nu samen met haar verloofde Nathan in Montréal. Op een dag besluit ze terug te keren naar haar geboortestreek om haar moeder en haar broer te bezoeken, die ze in twee jaar niet meer gezien heeft. Wanneer ze er arriveert stelt ze al snel vast dat er in haar familie niets veranderd is. Deze keer besluit ze zelf in te grijpen.
Capture, The (1950) Capture, The (1950)
Een Amerikaanse oliemagnaat vermoordt een collega die hij verdenkt van diefstal. Achteraf begint hij echter te twijfelen of de man wel schuldig was. Hij zoekt daarom de weduwe van de man op. Zijn geweten wordt er daarna niet bepaald rustiger van, aangezien zij verliefd worden en trouwen. Hij gaat achter de echte dief aan, maar wanneer deze vlak voor zijn verhoor wordt vermoord, komt de verdenking op de oliemagnaat te liggen.
Captured (1998) Captured (1998)
De machtige makelaar en workaholic Holden Downs ziet de kansen om zijn droomproject te vervullen steeds verder in rook opgaan. Dat maakt hem lichtgeraakt en als hij op een avond een jonge dief ontdekt die zijn Porsche wil stelen, breekt hij diens arm. De broer van de dief probeert later de Porsche alsnog in bezit te krijgen, maar ook hij heeft geen succes. De sadistische Holden weet hem zelfs op te sluiten in de wagen en verzint allerlei martelmethodes om hem te straffen. Maar dan komt de vrouw van Holden terug en gebeurt er iets ingrijpends.
Captured on Film: The True Story of Marion Davies (2001) Captured on Film: The True Story of Marion Davies (2001)
In deze documentaire wordt een licht geworpen op het leven van Marion Davies, één van de eerste screwball-comediènnes die slapstick combineerde met mimiek en dit deed op een glamoureuze en elegante manier. Het verhaal van de blonde, getalenteerde actrice, verteld door Charlize Theron, gaat over haar leven, werken en relaties, waaronder een 35 jaar durende affaire met William Randolph Hearst.
Capturing Mary (2007) Capturing Mary (2007)
Een jongeman (Danny Lee Wynter) dwingt een oudere vrouw (Maggie Smith) om terug te kijken naar het verleden. Vooral een ontmoeting met een vreemdeling, toen ze nog jong was, blijkt van groot belang.
Capturing the Friedmans (2003) Capturing the Friedmans (2003)
De Friedmans zijn een schijnbaar doodgewone, Joods-Amerikaanse middenstandsfamilie. In 1987 wordt hun huis plots bestormd door de politie. Arnold en zijn achttienjarige zoon Jesse worden gearresteerd en beschuldigd van het bezit van kinderporno en van het misbruiken van tientallen jongens. Onder de druk van het onderzoek en de nieuwsgierigheid van de pers begint het gezin uiteen te vallen. De film bekijkt de gebeurtenissen vanuit verschillende standpunten. Daarbij wordt vreemd genoeg ook gebruik gemaakt van unieke beelden die de gezinsleden zelf maakten tijdens de hoogoplopende spanningen binnen het gezin.
Capullito de Alhelí (1986) Capullito de Alhelí (1986)
Twee homoseksuelen die schriftelijk met elkaar in contact zijn gekomen, besluiten om elkaar te ontmoeten. De datum waarop zij hebben afgesproken blijkt echter 23 februari te zijn, de dag waarop een staatsgreep zal worden gepleegd.
Car 54, Where Are You? (1994) Car 54, Where Are You? (1994)
Twee op zijn zachtst gezegd excentrieke agenten moeten een getuige in een belangrijke maffiazaak beschermen. Tussendoor moeten zij hun persoonlijke problemen nog zien op te lossen, zoals met hun echtgenotes en hun baas.
Car Babes (2006) Car Babes (2006)
Ford Davis heeft recentelijk zijn diploma aan de universiteit gehaald en moet bij de autozaak van zijn vader werken, nadat hij diens auto in de puin heeft gereden. Al snel wordt hij bevriend met zijn collega's en ontdekt dat een auto verkopen niet zo simpel is. Wanneer een man ziet dat de autozaak bijna failliet gaat, wil hij deze overnemen en er een parkeerplaats voor campers van maken. Ford wil de zaak niet zomaar opgeven en legt een weddenschap met de man af: 300 auto's in een maand verkopen.
Car Crash (1980) Car Crash (1980)
Twee vrienden, Paul en Nick, doen mee aan een autorace. Als ze hun tegenstanders allemaal uitschakelen wacht hen een lastiger opponent, de maffiabende die het illegale gokcircuit beheerst.
Car of Dreams (1935) Car of Dreams (1935)
Vera Hart (Mosheim) is een arm meisje dat veel aan 'raaminkopen' doet: net doen alsof ze zich dure artikelen kan veroorloven. Op een keer bestelt ze een Rolls Royce en fingeert ze woede als blijkt dat het exemplaar reeds verkocht is. Aan Robert Miller (Mills), zo blijkt. Deze beschaafde rijkeluiszoon heeft het theaterstukje stiekem aangezien en stuurt de wagen als cadeau naar Vera op. Het begin van een droomliefde.
Car Trouble (1985) Car Trouble (1985)
Gerald Spong (Ian Charleson) zit midden in een midlife crisis en koopt een Jaguar. Hij wordt er hopeloos verliefd op de auto. Hij is veel te druk met zijn Jaguar, en zo kan zijn vrouw Jacqueline (Julie Walters) ongezien verliefd worden op de autoverkoper.
Car Wash (1976) Car Wash (1976)
Bij een pompstation annex autowasserette met grotendeels gekleurde werknemers komen de vreemdste klanten, zoals een rijke madam die bang is dat haar auto vies wordt en een TV-dominee voor het geloof in het geld. Daarnaast hebben de werknemers ook zo hun problemen.
Car, The (1977) Car, The (1977)
Een klein stadje wordt geterroriseerd door een onverwoestbare zwarte auto die mensen ombrengt door ze omver te rijden of door andere auto's van de weg te rammen. Aan sherrif Wade de taak om de bestuurder te pakken voordat hij meer slachtoffers maakt.
Car-Napping - Bestellt, Geklaut, Geliefert (1980) Car-Napping - Bestellt, Geklaut, Geliefert (1980)
Robert Mehring komt terug van vakantie en ontdekt dat zijn partner het bedrijf, waarvoor hij hoofdontwerper was, failliet heeft verklaard en dat hij naar het geld kan fluiten. Tot overmaat van ramp wordt zijn Porsche gestolen. Hij steelt een auto om de achtervolging in te zetten, en komt met de dieven tot een overeenkomst. Hij zal auto's op bestelling voor ze stelen en de grens over krijgen. De 40 Porsches die zijn ex-partner in voorraad heeft spreken hem wel aan.
Cara de Acelga (1987) Cara de Acelga (1987)
Een man neemt afscheid van zijn levenswijze tot dan toe om te gaan trekken langs vele verschillende plaatsen en vele uiteenlopende soorten mensen te ontmoeten.
Cara del Terror, La (1962) Cara del Terror, La (1962)
Een wetenschapper ontwikkelt een serum dat weefsel met littekens kan doen verdwijnen. Hij probeert het op een meisje met een afschuwelijk misvormd gezicht. De operatie is succesvol, maar dan ontdekt hij dat de jonge vrouw een ontsnapte patiënte is uit de plaatselijke kliniek voor geesteszieken.
Cara Parchada, El (1962) Cara Parchada, El (1962)
Arsenio wordt na vier jaar uit de gevangenis ontslagen. Meteen gaat hij op onderzoek uit, want hij is onder valse beschuldiging gearresteerd en in de gevangenis terecht gekomen. Nu hij weer op vrije voeten is, wil hij weten wie verantwoordelijk was voor dit vuile spelletje, maar dat uit te zoeken blijkt nog niet eenvoudig te zijn.
Cara que Mereces, A (2004) Cara que Mereces, A (2004)
Hij is jarig en wordt dertig. Blij is hij niet, in zijn cowboypak op het schoolfeestje, omringd door kinderen waar hij een hekel aan heeft. Maar geen zin hebben om ouder te worden, is nog geen reden om zo vervelend te zijn, zoals Franscisco... Dan verplaatst de handeling zich naar een fabelachtige plaats waar zeven, merkwaardige mannetjes samenwonen. Het is de ruimte waar Francisco probeert om zich aan zijn kinderachtigheid te ontworstelen. Een voor een zal hij met mannetjes af moeten rekenen om te kunnen groeien.
Carabbimatti, I (1981) Carabbimatti, I (1981)
De onderneming van een financier is failliet gegaan. De financier zelf belandt hierdoor in een psychiatrische inrichting. De eigenaar van deze inrichting blijkt toevallig een vriend van hem te zijn. Deze vriend is gespecialiseerd in geestelijke ziektes.
Carabiniere a Cavallo, Il (1961) Carabiniere a Cavallo, Il (1961)
Francesco, één van de beste ruiters bij de Carabinieri, wordt overgeplaatst zodat hij beslist Letizia in het geheim te huwen in plaats van nog eens vier jaar te wachten tot zijn taak is volbracht. De dag vóór het huwelijk beëindigt Francesco een ruzie tussen twee zigeuners, maar ondertussen is zijn paard verdwenen. In plaats van de diefstal te melden, gaat hij zelf op zoek naar het beest. Hij gaat naar een renbaan, naar het slachthuis, naar een smid... zonder resultaat. Francesco vertrekt naar Bolsena waar de zigeunerstammen zich allen voor een ceremonie hebben verzameld. Hij slaagt erin om de leden van het lokale muziekcorps te overtuigen om door de straten te marcheren terwijl ze de Mars van Carabinieri spelen. En dan ziet hij zijn paard terug. Hij belooft zijn vrouw dat hij een middel zal vinden om te verhinderen dat zijn paard nog gestolen wordt.
Carabinieri Si Nasce (1985) Carabinieri Si Nasce (1985)
In verband met een tekort aan agenten wordt besloten tot een versoepeling van de eisen bij toetreding tot de politiemacht. Hierdoor kunnen mensen die eigenlijk niet geschikt zijn toch agent worden, tot ergernis van de instructeurs.
Carabiniers, Les (1963) Carabiniers, Les (1963)
Ulysses en Michelangelo worden opgeroepen om het leger te dienen. Op de vraag wat ze dan allemaal mogen doen wordt geantwoord: plunderen, moorden, verkrachten, alles wat je maar wilt. Enthousiast trekken de beide heren ten strijde.
Caracara (1999) Caracara (1999)
Ornithologe Rachel Sutherland weet een aanslag op een Afrikaans staatshoofd te voorkomen. Per toeval raakt ze verstrikt in een web van samenzwering en ontdekt gaandeweg dat de man van haar dromen een ijskoude moordenaar is.
Caraibi (1999) Caraibi (1999)
In het Caraibisch gebied is geen enkel schip veilig, geen vracht buiten gevaar en geen haven een schuilplaats. We bevinden ons namelijk in de 17e eeuw en als er galjoenen tot zinken worden gebracht en handelsschepen in vuur en vlam worden gezet, kun je er gerust van uitgaan dat de oude piraat Devil's Tail en zijn onbevreesde jonge metgezel Calamity er met de buit vandoor gaan. Calamity ontmoet zijn gelijke als Frankrijk de wilskrachtige jonge Alexandre du Bois aanstelt als hoofd van de Caraibische vloot. De meest gevreesde piraat gaat het gevecht aan met zijn meest doortrapte tegenstander. Twee aartsvijanden - twee broers..
Carambola (1973) Carambola (1973)
Wanneer er in Mexico een revolutie uitbreekt en de Amerikaanse regering alle wapenleveranties stopzet, blijkt het Mexicaanse leger toch over enorm veel oorlogstuig te beschikken. Twee maffe avonturiers moeten gaan uitzoeken hoe dit kan.
Carambola (2003) Carambola (2003)
El Perro aast op de biljarthal van El Vago, die deze louche biljartspeler net heeft gewonnen. Aangezien El Vago een onervaren zakenman is, worden de problemen zijn tent te runnen ingewikkelder dan hij kon voorzien.
Carambola, Filotto... Tutti in Buca (1975) Carambola, Filotto... Tutti in Buca (1975)
Twee bovenmenselijk sterke, maar boefachtige figuren weten, in de tijd dat fatsoenlijke cowboys nog te paard reizen, een motor met zijspan te bemachtigen. De twee zijn vast besloten om de plaatselijke bank te beroven en te ontsnappen op hun nieuwe voertuig.
Carambolages (1963) Carambolages (1963)
Een ambitieuze employee op een groot reisbureau hoopt op promotie door de pensionering van zijn aanstaande schoonvader, maar diens pensioengerechtigde leeftijd wordt opgeschoven. Reeds vooruitlopend op zijn toekomstperspectieven heeft hij schulden gemaakt zodat hij besluit om zijn schoonvader om zeep te helpen.
Caramel (2007) Caramel (2007)
In een schoonheidssalon in Beiroet kruisen de levens van vijf vrouwen elkaar. Het schoonheidssalon fungeert als een kleurrijke en sensuele microkosmos waar ze elkaar hun bekommernissen toevertrouwen. Layla houdt van Rabih, een getrouwde man. Nisrine is muzelman. Ze staat op trouwen, maar is geen maagd meer. Rima voelt zich aangetrokken tot vrouwen. Haar leven volgt het ritme van de bezoekjes van een beeldschone klant. Jamale weigert ouder te worden. Rose heeft haar eigen leven opgeofferd om voor haar zieke zus te zorgen. In het salon gaan de levendige en intieme gesprekken natuurlijk over mannen, seks, het moederschap... tussen het knippen van haar en epileren met... caramel.
Caramuru - A Invenção do Brasil (2001) Caramuru - A Invenção do Brasil (2001)
De Portugese kaartenmaker Diogo Álvares bereikt de Braziliaanse kust nadat zijn boot is gezonken. Hij wordt gered door Itaparica, opperhoofd van een indianenstam en zijn twee dochters. Zij noemen hem Caramuru en er ontstaat een driehoeksverhouding. Maar de kans om terug te gaan naar Portugal doet zich weer voor en het lijkt duidelijk dat de huidige verstandhouding niet lang zal bestaan.
Carandiru (2003) Carandiru (2003)
Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van Dokter Drauzio Varella die werkte in de Carandiru gevangenis in São Paulo, Brazilië. Toen Dokter Drauzio op bezoek kwam in de gevangenis om mee te helpen AIDS te voorkomen in de gevangenis, vond hij honderden gevangenen in erbarmelijke omstandigheden. Als de gevangenen in opstand komen loopt het erg uit de hand.
Carapate, La (1978) Carapate, La (1978)
In 1968 biedt een gevangenisbewaker een onschuldige ter dood veroordeelde man de kans om te ontsnappen. De man ontsnapt en gijzelt zijn advocaat die dan als medeplichtige wordt gezien. Ze arriveren in Parijs tijdens hippie studentenprotesten en de advocaat probeert een gratieverzoek van generaal De Gaulle te krijgen.
Caras de la Luna, Las (2002) Caras de la Luna, Las (2002)
Een groepje actrices, van verschillende Latijns-Amerikaanse nationaliteiten en verschillende leeftijden, is gevraagd om de jury te zijn bij een filmfestival in Mexico. Ondertussen wordt hun verhaal verteld, met hun verleden, hun huidige werk en hun plannen voor de toekomst.
Caravaggio (1986) Caravaggio (1986)
De 16e-eeuwse homoseksuele Italiaanse schilder Caravaggio blikt terug op zijn woeste leven vol schandalen, mooie jongens en zelfs moord.
Caravan (1946) Caravan (1946)
Richard Darrell is een arme aristocraat die schrijver is geworden. Hij wordt overvallen en voor dood achtergelaten in Spanje door de agenten van de slechte Sir Francis Castleton. Met de hulp van een hartstochtelijk zigeunermeisje herstelt hij zich, wint hij de hand van het meisje waar hij van houdt en gaat op zoek naar wraak.
Caravan Petrol (1960) Caravan Petrol (1960)
Ciro Cerquetti is een arme Napolitaanse kapper, die door zijn gehele familie wordt lastig gevallen. Op een dag ontvangt hij echter onverwacht en prachtig nieuws: zijn grootvader uit Irat is gestorven en laat hem zijn volledige erfenis na. Ciro vertrekt onmiddellijk naar Irat, maar daar is er een revolutie aan de gang en Ciro en zijn meereizende metgezel worden gearresteerd...
Caravan to Vaccares (1974) Caravan to Vaccares (1974)
Reizend door Frankrijk ontmoet de Amerikaanse Neil Bowman de Britse fotografe Lila. Ze worden ingehuurd door Duc de Croyter om een Hongaarse wetenschapper te escorteren naar New York. Al snel komen ze erachter dat een bende kidnappers het op de wetenschapper heeft voorzien.
Caravans (1978) Caravans (1978)
Ellen Jasper (Jennifer O'Neill) is de dochter van een vooraanstaand Amerikaans politicus. Ze is getrouwd met Nazrullah (Behrooz Vosoughi), een Iraanse kolonel. Ze is echter verliefd op Zulfigar (Anthony Quinn), een rebellenleider, en er met hem vandoor gegaan. Miller heeft de instructie gekregen om Ellen op te sporen en haar terug naar de VS te brengen. Het lukt hem wel om het eerste deel van zijn opdracht uit te voeren, maar Ellen weigert simpelweg om Zulfigar te verlaten.
Caray con el Divorcio (1982) Caray con el Divorcio (1982)
Wanneer een getrouwde man met twee minnaressen al deze relaties wil verbreken, komen de getergde vrouwen in actie. Zij hebben hele andere plannen en willen wraak op de man die hen allemaal bedroog.
Carbine Williams (1952) Carbine Williams (1952)
De gevangen dranksmokkelaar Marsh Williams wint het vertrouwen van gevangenisdirecteur Peoples. Hij krijgt de kans een nieuw geweer te ontwikkelen.
Carbon Copy (1981) Carbon Copy (1981)
Walter Whitney (Segal) is vice-president en heeft het goed voor elkaar, behalve zijn vrouw waar hij geen seks van krijgt, Haar vader is zijn baas en op de hoogte van zijn relatie met een zwarte vrouw voor zijn carrière als copywriter begon. Uit deze relatie is een zwarte zoon geboren waar hij nu pas van hoort. Hij verbergt zelf zijn joodse afkomst, en al snel stapelen de problemen zich op, en raakt hij zijn baan, auto, creditcards en vrouw kwijt.
Carbonara, La (2000) Carbonara, La (2000)
Cecilla heeft een herberg en is vermaard om haar spaghetti. Zij zit ook bij de Carbonari, een groep die in de 19de eeuw tegen het Vaticaan strijdt voor een groot Italie.
Carbone 14, le Film (1983) Carbone 14, le Film (1983)
Documentaire over een beruchte vrije radiozender die menig schandaal heeft veroorzaakt, onder meer met de uitzending (rechtstreeks en volledig) van een echtpaar dat de liefde bedrijft. Alles draait om sex en de verhoudingen tussen de presentatoren en hun vrouwelijke luisteraars blijken sado-masochistisch te zijn, terwijl Jean-Yves Lafesse (gespeeld door Jean-Yves Lambert) niet eens zijn minachting voor de luisteraars verbergt.
Cárcel de Cananea, La (1960) Cárcel de Cananea, La (1960)
Een sheriff krijgt de opdracht om een gevaarlijke bandiet van de ene stad naar de andere te brengen om hem te laten berechten. Wat een eenvoudig karwei lijkt blijkt zwaar tegen te vallen.
Cárcel de Mujeres (1951) Cárcel de Mujeres (1951)
Een getrouwde vrouw, vals beschuldigd van moord, wordt in de gevangenis opgesloten. De vrouw lijkt weg te kwijnen totdat een van de bewakers oog voor de vrouw krijgt.
Card, The (1952) Card, The (1952)
Een charmante en ambiteuze jongeman werkt zich steeds hogerop op de sociale ladder. De manieren die hij daarvoor gebruikt zijn soms eerlijk, maar soms ook niet helemaal. Hij kan zichzelf een hoge positie in de maatschappij verwerven, als het hem maar blijft lukken om die ene dame te ontwijken, die als een roofdier op hem loert.
Cardboard Cavalier (1949) Cardboard Cavalier (1949)
1658. Nell Gwynne is altijd aardig tegen iedereen en ze is blij een publiekelijk bespotte man te kunnen helpen. Ze geeft hem zelfs een baan in haar taverne. Ze weet niet dat ze zich daarmee in grote problemen brengt aan het hof van koning Charles II.
Cardboard Lover, The (1928) Cardboard Lover, The (1928)
Wanneer Sally in Monte Carlo verblijft, ontmoet ze de aantrekkelijke Andre. Andre vraagt haar om zich voor te doen als zijn vriendin om wraak te nemen op zijn verloofde Simone, die een affaire heeft met een andere man. Wat Andre niet weet, is dat Sally werkelijk verliefd op hem is.
Cardcaptor Sakura: The Sealed Card (2000) Cardcaptor Sakura: The Sealed Card (2000)
Alle kaarten zijn gevonden en zijn veilig. Sakura en haar vrienden kunnen eindelijk weer doorgaan met hun normale leven. Maar er onstaan weer problemen en Sakura moet weer aan de slag.
Cardiac Arrest (1980) Cardiac Arrest (1980)
Een moordenaar terroriseert San Francisco. Op een wrede manier snijdt hij het hart uit zijn slachtoffers. De politie staat voor een raadsel.
Cardinal Richelieu (1935) Cardinal Richelieu (1935)
Van 1626 tot 1642 lag de macht over Frankrijk officieel in handen van koning Louis XIII. Echter, de ware macht werd uitgeoefend door kardinaal Richelieu. Frankrijk was in de tijd dat Richelieu aanving met zijn taak verdeeld door religieuze oorlogen. Richelieu veranderde in de daaropvolgende jaren Frankrijk echter in een machthebber op wereldniveau, die de Duitsers, Engelsen en Spanjaarden het bijzonder moeilijk maakte.
Cardinal, The (1963) Cardinal, The (1963)
Episodisch epos over de carrière van een Amerikaanse priester (Tyron) die het tot kardinaal weet te schoppen. Een bekoorlijke dame (Romy Schneider) laat Tyron even aan zijn roeping twijfelen, maar de aanstaande rechterhand van de paus neemt ook die hindernis.
Cardinale Lambertini, Il (1954) Cardinale Lambertini, Il (1954)
In 1739 rukken Spaanse troepen onder de leiding van de Hertog van Montimar de stad Bologna binnen. De Hertog dingt bij gravin Isabella di Pietramelara om de hand van haar dochter Maria di Pietramelara. Maar Maria is in het geheim verliefd op de knecht van kardinaal Lambertini en samen besluiten ze te vluchten.
Care (2000) Care (2000)
Care is het verhaal van Davy Younger. Eind jaren negentig werd in Engeland een schandaal bekend: jongens in internaten waren jarenlang seksueel misbruikt. Davy weet er alles van, hij is zelf ook slachtoffer. Als hij volwassen is, komt er een onderzoek naar het misbruik in zijn vroegere internaat. Er is echter niemand die hem werkelijk gelooft.
Care Bears Adventure in Wonderland, The (1987) Care Bears Adventure in Wonderland, The (1987)
Een gemene heks kidnapt de Prinses van Wonderland, en de Care Bears zijn natuurlijk van plan om het prinsesje te bevrijden. Gelukkig staan ze er niet alleen voor en krijgen ze hulp van een aantal bekende inwoners van Wonderland, waaronder het Witte Konijn en de Gekke Hoedenmaker.
Care Bears Movie II: A New Generation, The (1986) Care Bears Movie II: A New Generation, The (1986)
Het verhaal speelt zich af in een vredig 'summer camp', waar de slechte Booshart een afspraak met een ongelukkig klein meisje maakt om de Troetelbeertjes te vangen en goedheid te vernietigen. Wanneer ze ontdekt wat de gevolgen van haar beslissing zijn, beseft ze dat ze hen zo snel mogelijk moet redden voordat het te laat is.
Care Bears Movie, The (1985) Care Bears Movie, The (1985)
De Troetelbeertjes wonen in een land hoog in de wolken, waar ze samen een hoop lol hebben. Ze geven echter ook om de mensenkinderen op aarde, die ze vanuit de lucht bekijken met grote telescopen en te hulp schieten als dat nodig is. Nikolas, de leerling van een tovenaar, dreigt onder de invloed te komen van een slechte geest, die in een oud spreukenboek huist. De kinderen Kim en Jason vertrouwen niemand meer nadat ze te vaak teleurgesteld zijn. De Troetelbeertjes nemen ze mee naar hun wonderland waar ze samen spannende en gevaarlijke avonturen beleven en snel goede vrienden worden...
Care Bears: Big Wish Movie, The (2005) Care Bears: Big Wish Movie, The (2005)
Wish Bear is bedroefd, omdat haar berenvrienden genoeg hebben van haar wensen. Daarom vraagt ze haar wensster Twinkers om hulp. Een tijdje later komen drie nieuwe beren in haar dorp wonen en zij houden wél van wensen.
Care Bears: Journey to Joke-a-lot (2004) Care Bears: Journey to Joke-a-lot (2004)
Zonneschijnbeertje maakt grapjes over de nieuwste uitvinding van Brombeertje. Niemand kan van zijn grapjes genieten en hij beslist om het Troetelbos te verlaten. Al snel komt hij in een land waar alles om humor draait, en wordt hij gekroond tot koning - maar dan beseft hij dat hij er altijd zal moeten blijven...
Career (1959) Career (1959)
Sam Lawson wil graag een succesvolle acteur worden. Maar hij moet zijn vrouw's geluk en zijn persoonlijke reputatie opofferen om zijn doel te bereiken.
Career Girl (1944) Career Girl (1944)
Joan Terry (Frances Langford), een plattelandsmeisje, droomt ervan om een bekende ster te worden op Broadway. Zij komt erachter dat het allemaal nog niet zo makkelijk gaat. Samen met een aantal andere talenten, die ook huurders zijn op haar kostadres, schrijft zij zich in voor een talentenjacht. Als Joan echter wordt uitgekozen, doet haar verloofde moeilijk, want die ziet het niet zitten dat Joan een carrière op het podium begint.
Career Girl (1960) Career Girl (1960)
Een knap blond meisje, afkomstig van het platteland, arriveert in Hollywood. Zij hoopt daar een carrière te kunnen starten in de filmwereld. Spijtig genoeg moet het naïeve meisje erachter komen dat de wereld van de showbusiness heel anders is dan altijd wordt voorgesteld.
Career Girls (1997) Career Girls (1997)
Career girls vertelt, middels flashbacks, het verhaal van Hannah (Cartlidge), een brutaal en luidruchtig meisje dat haar onzekerheid verbergt achter een grote bek en Annie (Steadman) die schuw en introvert is en geplaagd wordt door een in het oog springende huidziekte. Hannah en Annie leren elkaar in hun studietijd kennen en beginnen ondanks hun tegengestelde karakters een hechte vriendschap. Na hun afstuderen verliezen ze elkaar uit het oog, maar rond hun dertigste ontmoeten ze elkaar weer. Natuurlijk doen zij wat oude vrienden altijd doen: praten over vroeger, toen ze samen een shabby appartementje bewoonden, naar The Cure luisterden en worstelden met problemen rond vriendjes, ouders en elkaar.
Career Opportunities (1991) Career Opportunities (1991)
Josie, de dochter van een de rijkste man van de stad, heeft veel problemen thuis en wil graag het huis verlaten, maar weet het nog niet zeker. Als ze, na in slaap te zijn gevallen in een kleedkamer, wakker wordt bij Jim, de grote leugenaar, weet ze zeker dat ze wil vertrekken. Samen besluiten ze naar Los Angeles te gaan, maar eerst moeten ze door de nacht komen. Ze ontwikkelen een relatie die verstoord wordt door de uitbraak van twee criminelen.
Carefree (1938) Carefree (1938)
Hij is al drie dagen dronken omdat zijn verloofde met hem gebroken heeft. Hij gaat naar zijn psychiater, die een gesprek nodig acht met de verloofde, een zangeres uit een radioprogramma. Wat begint als een ruzie loopt uit op echte liefde, maar de psychiater merkt niet dat de zangeres gevoelens voor hem heeft.
Careful (1992) Careful (1992)
Twee families uit het Aplenstadje Tolzbad raken verwikkeld in een felle ruzie. Twee butlers in opleiding haten hun moeder en een eenzame graaf smeedt een complot om zijn ware liefde terug te winnen.
Careful, He Might Hear You (1983) Careful, He Might Hear You (1983)
Het Australische jongetje PS (Nicholas Gledhill) wordt na de dood van zijn moeder de speelbal van haar 2 zussen, Vanessa (Wendy Hughes) en Lila (Robyn Nevin). De onbezorgde jaren bij tante Lila zijn voorbij wanneer de rijke en excentrieke Vanessa terugkeert uit Londen en de rechten doet gelden. Vanessa veracht het arbeidersmilieu van haar zuster, en leert PS opzitten en pootjes geven als een kleine Engelse Lord. In haar prachtige huis voelt hij zich steeds ongelukkiger worden.
Careless (2007) Careless (2007)
Wiley Roth vindt op een nacht een afgehakte vinger in zijn keuken. Begrijpelijkerwijze schrikt hij enorm en samen met zijn beste vriend Mitch tracht hij het mysterie van de vinger uit te pluizen. Zijn zoektocht door Los Angeles brengt hem in contact met paranormaal begaafden, geheimzinnige buren die misschien aan de drugs zijn, blunderende politie, misdadige taxidermisten en een vrouw met negen vingers luisterend naar de naam Cheryl, die wel eens de vrouw van zijn dromen zou kunnen worden.
Careless Years, The (1957) Careless Years, The (1957)
Emily Meredith (Trundy) is een middelbare scholiere afkomstig uit een rijke familie. Ze wordt verliefd op de arme student Jerry Vernon (Stockwell). De ouders van beide jongeren verbieden deze liefde en Jerry en Emily besluiten om van school af te stappen en naar Mexico te gaan.
Caretaker, The (1963) Caretaker, The (1963)
Een zwerver krijgt onderdak van Aston, onder voorwaarde dat hij toezichthouder van het huis wordt. Astons broer Mick is aangenaamd verrast met de komst van de zwerver, wat resulteert in verschillende machtspelletjes. Naar het gelijknamige toneelstuk van Harold Pinter.
Caretaker, The (2008) Caretaker, The (2008)
Een aantal jongens hebben het plan om hun vriendinnen eens goed te laten schrikken bedacht. Ze besluiten om op Halloween avond een erg oud huis binnen te gaan. Maar eenmaal binnen loopt de grap een beetje uit de hand en gaat er van alles mis. De jongeren ontdekken vervolgens het ware verhaal achter de overbekende stadslegende "The Caretaker".
Caretakers, The (1963) Caretakers, The (1963)
The Caretakers speelt zich af in een sombere inrichting. Joan Crawford speelt een taaie hoofdzuster die de progressieve ideëen van de nieuwe dokter Robert Stack totaal niet ziet zitten.
Carey Treatment, The (1972) Carey Treatment, The (1972)
Dokter Peter Carey (James Coburn) gaat zich bemoeien met een moordzaak in deze ingewikkelde whodunit in een ziekenhuis te Boston met de beminnelijke Georgia Hightower (Jennifer O'Neill) als vrouwelijke afleiding.
Carga de la Policía Montada, La (1964) Carga de la Policía Montada, La (1964)
In een Canadees fort dat door indianen wordt bedreigt, vechten twee soldaten om de liefde van een vrouw. Deze rivaliteit gaat ten koste van de veiligheid van de mensen en het fort.
Cargaison Blanche (1958) Cargaison Blanche (1958)
Een journalist wordt gedood bij zijn onderzoek naar de handel in blanke slavinnen, waarna een vrouwelijke collega zijn werk voortzet. Ze neemt een baan aan als barmeisje in een verdachte nachtclub.
Cargo (2006) Cargo (2006)
Chris (Daniel Brühl), een verwaande jonge toerist, verliest zijn paspoort tijdens een twist met de lokale Afrikaanse politie. Om thuis te geraken, verstopt hij zich op de Gull, een cargoschip dat naar Marseille uitvaart. Aan boord ontdekt hij al snel dat de Gull geen gewoon vaartuig is, en dat de bemanning - geleid door de mysterieuze, opgejaagde Kapitein Brookes (Peter Mullan) - een verschrikkelijk geheim verbergt.
Cargo to Capetown (1950) Cargo to Capetown (1950)
Johnny Phelan is de eerste stuurman op de olietanker van zijn vriend en kapitein Steve Conway. Johnny kijkt altijd de andere kant uit, wanneer Steve weer blijk geeft van zijn grillige karakter. Maar wanneer blijkt, dat Steve bovenmatige belangstelling heeft voor zijn vriendin Kitty Mellar, raakt Johnny’s geduld op. Er breekt brand uit aan boord en beiden, nu vijanden, zijn daardoor toch op elkaar aangewezen.
Carhops, The (1975) Carhops, The (1975)
Een meisje levert niet al te beste prestaties als serveerster. Om wat onafhankelijker te worden verlaat ze het ouderlijk huis en trekt naar Laurel Canyon, waar het prima toeven is. In dit 'vakantie'-oord maakt ze de nodige avontuurtjes mee, totdat ze de ware Jacob vindt.
Caribbean (1952) Caribbean (1952)
Het is 1728. Terwijl Dick Lindsay op eenden jaagt kruist hij het pad van een piraat met de naam Francis Barclay. Barclay is net een schatkist aan het begraven en samen met zijn luitenant Burford neemt hij Lindsay gevangen en zij brengen hem aan boord van hun schip, The Black Panter. Barclay besluit om Lindsay te gebruiken om op het versterkte eiland van zijn aartsvijand, Andrew MacAllister, te infiltreren.
Caribbean Mystery, A (1989) Caribbean Mystery, A (1989)
Miss Marple is met vakantie in West-Indië. De mensen in haar hotel lijken allemaal erg aardig. Maar dan sterft er plotseling iemand, en Miss Marple krijgt argwaan. Ze besluit de hotelgasten eens voorzichtig te gaan uithoren, want ze is ervan overtuigd dat één van hen niet zo aardig is als hij lijkt. Iemand heeft iets te verbergen en een moord meer of minder komt er voor hem niet op aan.
Caribe (1987) Caribe (1987)
Jeff Richardson (Savage), een explosieven-specialist, en zijn partner Helen hebben slechts één doel en dat is zo snel mogelijk rijk worden. Hiervoor willen ze op Belize een lucratieve slag slaan. Helaas zit de Britse inlichtingendienst hen op de hielen.
Cariboo Trail, The (1950) Cariboo Trail, The (1950)
Cowboy Jim gaat met zijn vriend Mike op zoek naar een geschikt stuk land om zijn droom van een eigen kudde vee te verwezenlijken. Als gangster Frank hen overvalt raakt Jim zijn kudde en zijn paarden kwijt en maakt Mike een eind aan de vriendschap.
Çarikli Milyoner (1983) Çarikli Milyoner (1983)
De onwetende dorpeling Bayram (Kemal Sunal) krijgt een erfenis en gaat van zijn geboortedorp naar de grote stad om daar verder te leven. Maar iedere rijke heeft zijn 'sores', dus hij ook..
Carillons sans Joie (1962) Carillons sans Joie (1962)
Na de invasie van het Amerikaanse leger in Tunesië in 1942 willen Duitse parachutisten Tunis bezetten. Ondertussen moet een Frans eskader een brug verdedigen tegen iedere buitenlandse macht, in afwachting van het besluit van de regering in Vichy.
Cariño Mío (1961) Cariño Mío (1961)
De koning van een denkbeeldig vorstendom ontmoet, incognito als muzikant, een jonge secretaresse die in werkelijkheid de dochter van een grootindustrieel is. De ontdekking van de ware identiteiten verstoort een beginnende liefde, maar een gratieverzoek voor de anarchistische broer van de heldin brengt de geliefden bij elkaar.
Carl Peters (1941) Carl Peters (1941)
De Duitser Carl Peters, die bij zijn oom woont, heeft al vanaf jonge leeftijd grote kolonisatie plannen. Door zijn vriend, dokter Jühlke, hoort hij van plannen voor de oprichting van een Duitse kolonie. De plannen worden echter afgewezen, waarna Peters zelfstandig besluit naar Afrika af te reizen. Bij een Afrikaanse stam komt hij tot de ontdekking dat de stam door de Engelsen wordt geleid. Hij reist terug naar Berlijn. Terug in Berlijn wordt Carl Peters gedegradeerd tot Rijkscommissaris, en wil hij de regering ervan overtuigen dat ze moeten koloniseren in Afrika.
Carl Th. Dreyer: Min Metier (1995) Carl Th. Dreyer: Min Metier (1995)
Torben Skjodt Jensen's documentaire is een collage van herinneringen en reflecties op één van de grootste regisseurs ooit. Door interviews, geschreven documenten en zeldzaam archiefmateriaal wordt een portret van Dreyer getekend: een perfectionist vol met passie.
Carla's Song (1996) Carla's Song (1996)
De Schotse buschauffeur George wordt verliefd op Carla, een vluchtelinge uit Nicaragua. Uit liefde en in de hoop haar van haar trauma´s af te helpen, neemt hij haar mee naar haar vaderland. Daar is het geen exotisch vakantieparadijs, maar oorlog. Wanneer George de kogels om de oren vliegen komt hij tot het besef dat het in haar vaderland om meer gaat dan zijn liefde voor Carla.
Carlita's Secret (2004) Carlita's Secret (2004)
Carlita (Eva Longoria), een jonge, beeldschone vrouw, raakt onrechtstreeks betrokken bij een grootse drugdeal. Ze is genoodzaakt te vluchten en enkele jaren onder te duiken om zo aan de politie te ontsnappen. Eens de jaren verstreken zijn, besluit ze uit de anonimiteit te stappen en gaat ze onder een andere naam werken in een succesvolle nachtclub. Maar op hetzelfde moment heeft een detective de drugszaak opnieuw geopend en loopt ze voor de tweede keer in haar leven groot gevaar. Probeert ze opnieuw te vluchten of gaat ze deze keer wel de confrontatie met het verleden aan?
Carlito's Angels (2003) Carlito's Angels (2003)
Drie erg mooie en sexy meiden uit New York - Roxy, Tina en Marisol - hangen liever wat rond dan dat ze actief bezig zijn. Maar als hun baas Carlito een telefoontje pleegt vanuit zijn cel en ze een extreem gevaarlijke opdracht meegeeft, komen zij in actie.
Carlito's Way (1993) Carlito's Way (1993)
Dankzij het grote vakmanschap van zijn advocaat Kleinfeld, komt de harde crimineel Carlito Brigante na een aantal jaren in de gevangenis te hebben gezeten vrij. Deze keer is Carlito vastbesloten op het rechte pad te blijven. Hij wil zich terugtrekken op de Bahama's met zijn grote liefde Gail en de kost verdienen met het verhuren van auto's. De corrupte Kleinfeld wil hem wel helpen. Hij heeft een klusje waarmee Carlito een leuk startkapitaal kan verdienen. Hij noemt het slechts een kleine gunst, uit loyaliteit voor bewezen diensten. Maar als Carlito iets geleerd heeft uit het verleden, dan is het wel dat loyaliteit dodelijker is dan een kogel.
Carlito's Way: Rise to Power (2005) Carlito's Way: Rise to Power (2005)
In de film volgen we Carlito Brigante, een kleine misdadiger en kruimeldief in het Harlem van de jaren '60. De Puerto Ricaan ontpopt zich echter binnen korte tijd tot de nieuwe heroïnekoning van de stad.
Carlo Giuliani, Ragazzo (2002) Carlo Giuliani, Ragazzo (2002)
Documentaire over de moord op de pacifistische actievoerder Carlo Giuliani. In Genua op 20 juli 2001 werd hij tijdens een protestmars neergeschoten door de politie.
Carlos (1971) Carlos (1971)
Aan het begin van de 20ste eeuw heerst de krijgsheer Philipp in Zuid-Europa met harde hand, en onderdrukt hij de bevolking. Om te zorgen dat ze niet gaan rebelleren, heeft hij met misdadigers een privé-leger opgezet, die door de duistere Ligo geleid wordt. Maar juist de zoon van Philipp, Carlos, probeert met behulp van een handje revolutionairen de boeren en arbeiders tot een opstand te bewegen.
Carlos Castaneda: Enigma of a Sorcerer (2004) Carlos Castaneda: Enigma of a Sorcerer (2004)
Een documentaire over Carlos Castaneda, een antropoloog van de U.C.L.A. wiens boek “The Teachings of Don Juan: A Yaqui Way of Knowledge” een grote inspiratiebron was voor de New Age beweging. Er is enige controverse omtrent de authenticiteit van zijn werk en zijn waarnemingen van alternatieve, buitengewone realiteiten. Hij zou van Don Juan, een Yaqui shamaan, oude Indiaanse manieren hebben geleerd om toegang te krijgen tot andere realiteiten. Ralph Torjan, een oud-student van Castaneda, probeert in deze documentaire aan te tonen dat Don Juan een verzinsel is van Castaneda.
Carlos contra el Mundo (2002) Carlos contra el Mundo (2002)
De 20-jarige Carlos verliest zijn vader in een verkeersongeluk. Door deze gebeurtenis is hij ineens het hoofd van de familie en moet hij gaan werken. Carlos wil echter deze verantwoordelijkheid niet, hij wil genieten van zijn jonge leven. Bovendien voelt hij zich misbegrepen, alleen en geïsoleerd van de rest van de wereld.
Carlos el Terrorista (1979) Carlos el Terrorista (1979)
Een man die alleen bekend staat als Carlos is één van de gevaarlijkste mannen ter wereld. Hij werkte voor en samen met verschillende van de grootste terroristische organisaties op de ganse aardbol, van het Palestine Liberation Front tot het Irish Republican Army en zodoende kent hij ook de grootste geheimen van deze organisaties. Informatie waarvan bekend is dat ze de C.I.A. zeer gelukkig zou maken, moesten ze deze in hun bezit krijgen.
Carlton-Browne of the F.O. (1959) Carlton-Browne of the F.O. (1959)
Groot-Brittanië had tijdens de laatste 50 jaar een internationaal verdrag gesloten met een klein eiland in de Stille Oceaan. Deze overeenkomst is in die tijd geheel genegeerd, totdat nu de koning van het eiland is overleden en dit bekend wordt op ministerie van buitenlandse zaken in Engeland. Zij besluiten Cadogan de Vere Carlton-Browne (Terry-Thomas) naar het eiland toe te zenden om de onderlinge betrekkingen te hernieuwen.
Carman: The Champion (2001) Carman: The Champion (2001)
Ooit was Orlande Leone (Carman) kampioen boksen, maar hij verruilde de ring voor werk in een jongerencentrum in de stad. Het is Orlando's grote droom om het Life Center dat zijn vader heeft opgezet, uit te breiden om de jongeren perspectief te geven in hun soms uitzichtloze situatie. Hij heeft zich hiervoor echter diep in de schulden moeten steken. Met de hete adem van de schuldeisers in zijn nek en een mooie vrouw die zich niet in een relatie met hem wil storten, zou ieder ander de hoop hebben opgegeven. Orlando besluit om zijn leven te riskeren in een laatste gevecht...
Carmela È una Bambola (1958) Carmela È una Bambola (1958)
In Napels belooft een arrogante nietsnut van een vader dat zijn dochter Carmela zal trouwen met een rijke edelman. Jammer genoeg lijdt dochterlief aan een bepaalde vorm van slaapwandelen, die haar iedere nacht doet belanden op de slaapkamer van Toto Improta, een jongeman die slecht valt bij de vader.
Carmen (1915) Carmen (1915)
Als Don Jose, een Spaanse officier, valt voor het zigeunermeisje Carmen stort zijn wereld in. Hij raakt in een diepe, jaloerse obsessie. Zijn passie voor het temperamentvolle meisje leidt tot moord en ontering.
Carmen (1918) Carmen (1918)
Het tragische verhaal van Don Jose (Harry Liedtke), een spaanse cavalerist die voor de betoverende schoonheid van Carmen (Pola Negri) valt, een zigeunermeisje. Carmen behandelt hem op haar beurt met zowel liefde als tederheid en brengt hem op deze manier in de verleiding. Ze leidt hem echter op deze manier de verdoemenis in.
Carmen (1983) Carmen (1983)
Een groep flamenco dansers repeteert het beroemde Carmen van Prosper Merimee. Antonio (de choreograaf) wordt verliefd op Carmen (de sterdanseres). Hun verhaal begint synchroon te lopen aan het stuk en langzaam zijn spel en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden.
Carmen (1984) Carmen (1984)
Bewerking van Bizet's opera waarin cavalerist Don José valt voor het prachtige burgermeisje Carmen. De liefde die hij voor haar voelt en daaraan verbonden de jaloezie, zorgt voor dramatische verwikkelingen.
Carmen (2003) Carmen (2003)
Carmen is een Spaanse uit Andalusië in de 19de eeuw in een land vol contrasten, tijdens de invasie door Napoleon, in een land dat vocht voor haar vrijheid en rechtsorde in wanorde en tirannie. Elke nieuwe minnaar van de mooie, vurige Carmen, elke nieuwe liefdesepisode, drijft de 'on'-gelukkige in een spiraal van marginaliteit en delinquentie. Elke nieuwe liefde leidt naar een nieuwe dood maar hoe kan men aan de verschroeiende vurigheid van deze mooie zuiderse vrouw weerstaan zonder het uiterste risico van de dood erbij te nemen?
Carmen di Trastevere (1963) Carmen di Trastevere (1963)
Een mooie jonge vrouw is gehuwd met een koude, doortrapte misdadiger, die juist is vrijgelaten uit de gevangenis. Ze wordt echter verliefd op een jonge charmante politieambtenaar, die oprechte gevoelens voor haar heeft. Zijn liefde voor haar is zo sterk dat hij het politiekorps verlaat en de donkere wereld van haar echtgenoot binnentreedt. De gangster is filosofisch over de gevoelens van de jongeman voor zijn vrouw, hij betrekt hem simpelweg bij zijn misdadige activiteiten.
Carmen Jones (1954) Carmen Jones (1954)
Carmen Jones werkt in een parachute-fabriek vlak bij een Zuiderlijke militaire basis. Wanneer ze in een gevecht raakt met een ander meisje wordt ze gearresteerd en onder toezicht gesteld van de jonge officier Joe. Hoewel hij verloofd is valt hij voor de aantrekkelijke Carmen en vergezelt haar naar haar oude buurt. De twee willen ondanks vele waarschuwingen niet inzien dat hun liefde gedoemd is te mislukken.
Carmen la de Ronda (1959) Carmen la de Ronda (1959)
Als Don Jose, een Spaanse officier, valt voor het zigeunermeisje Carmen stort zijn wereld in. Hij raakt in een diepe, jaloerse obsessie. Zijn passie voor het temperamentvolle meisje leidt tot moord en ontering.
Carmen Miranda: Bananas Is My Business (1995) Carmen Miranda: Bananas Is My Business (1995)
Carmen Miranda, die werd ontdekt toen ze twintig was, liet als jonge zangeres niet alleen het bloed van haar Braziliaanse landgenoten sneller stromen, maar veroverde met haar exotische liedjes en dans ook Amerika. Met haar tropische, met fruit versierde hoeden, haar extravagante glitterjurken en haar overrompelende glimlach was deze in Portugal geboren en in Rio de Janeiro opgegroeide zangeres/danseres de personificatie van de flamboyante levensstijl, de sensualiteit en het temperament van het Latijns-Amerika van de jaren veertig.
Carmen Nue (1984) Carmen Nue (1984)
Erotische versie van de mooie Carmen, een Spaanse uit Andalusië in de 19de eeuw in een land vol contrasten, tijdens de invasie door Napoleon, in een land dat vocht voor haar vrijheid en rechtsorde in wanorde en tirannie. Elke nieuwe minnaar van de mooie, vurige Carmen, elke nieuwe liefdesepisode, drijft de 'on'-gelukkige in een spiraal van marginaliteit en delinquentie. Elke nieuwe liefde leidt naar een nieuwe dood maar hoe kan men aan de verschroeiende vurigheid van deze mooie zuiderlijke vrouw weerstaan zonder het uiterste risico van de dood erbij te nemen?
Carmen van het Noorden, Een (1919) Carmen van het Noorden, Een (1919)
Jozef, een eenvoudige dorpsjongen, komt in zijn diensttijd in aanraking met Carmen, aan wie hij zijn trouw als soldaat, zijn belofte van trouw aan zijn verloofde, Mareike, het eenvoudige boerenmeisje, ten offer brengt. Als hij Carmen, die op een sigarettenfabriek werkt, heeft moeten arresteren, daar zij handgemeen is geraakt met een der andere meisjes van de fabriek, weet zij door haar passie en schoonheid hem over te halen haar vrij te maken. Inderdaad weet zij door hem te ontvluchten. Deze misstap zal hem zwaar te staan komen. Jozef betaalt zijn liefde voor Carmen met gevangenisstraf. Als hij ontslagen wordt, weet Carmen hem over te halen zich bij de smokkelaarsbende aan te sluiten waartoe ook zij behoort. En steeds meer komt Jozef in de macht van de vrouw die hij lief heeft en voor wie hij Mareike en zijn moeder vergeet.
Carmen, Baby (1967) Carmen, Baby (1967)
Carmen (Uta Levka) is een sletterige seveerster in een café. Ze manipuleert alle mannen in haar omgeving: een agent, een boef, een rockster. Ze brengt hen allen in gevaar door haaar manipulatie.
Carmen, la de Triana (1938) Carmen, la de Triana (1938)
Carmen, la de Triana volgt de volksoverlevering zoals die verteld wordt door oude sigarettenmaaksters uit Triana, het verhaal van een mooie, onafhankelijke en rebelse vrouw die in opstand komt tegen tirannie en armoede en uiteindelijk ten onder gaat aan haar liefde voor een picador.
Carmen: A Hip Hopera (2001) Carmen: A Hip Hopera (2001)
Carmen, een meisje dat actrice wil worden steelt vaak haar eten en komt zo vaak in de problemen. Als ze agent Derrick ontmoet, en ze verliefd worden, beginnen de slechte en gevaarlijke tijden voor Carmen, want er zit een collega van Derrick achter Carmen aan die nog een appeltje met haar te schillen heeft.
Carmilla (1968) Carmilla (1968)
Jonge protagoniste Carmilla gaat achtereenvolgens in de koffer met een bordeelmadam, haar stiefvader, een arts en diens aan de drank verslaafde echtgenote.
Carnage Road (2000) Carnage Road (2000)
Het verhaal van de legende Quiltface en zijn legendarische moorden. Iedereen die het waagt zijn woede op zich te halen zal leren dat elk pad naar een gruwelijk bloedbad leidt. Voor vier studenten die in aanraking komen met deze maniak is er geen weg meer terug...
Carnages (2002) Carnages (2002)
Wanneer een stier na een corrida op het einde van de dag sterft, zal geen enkel deel van het dier onbenut blijven. Zo komt het dat tussen Brussel, Parijs en Madrid elk personage van deze film, zonder het te beseffen, een gedeelte van de overblijfselen van de stier op zijn weg kruist. En overal wordt het leven van deze mensen, door deze toevallige confrontatie met het dode dier, op een bepaalde manier beïnvloed.
Carnal Crimes (1990) Carnal Crimes (1990)
De echtgenote van een advocaat begint een affaire met een kunstenaar. Deze weet haar over te halen ook met onbekende mannen seks te hebben. Als zij genoeg krijgt van de spelletjes en hem wil dumpen, probeert de kunstenaar haar te chanteren.
Carnal Knowledge (1971) Carnal Knowledge (1971)
Ze delen een kamer op de universiteit en hun fantasieën op het gebied van de andere sekse. Als een van hen een vriendin krijgt worden de stappen in zijn relatie bepaald door de ander. Als de relatie goed lijkt te lopen wil de ander ook een graantje meepikken, zonder dat zijn kamergenoot dit weet.
Carnal Sins (2001) Carnal Sins (2001)
Maria is een fotografe die op het punt staat te gaan trouwen met Dylan. Maria is echter onzeker over haar kwaliteiten als minnares en ze durft zich seksueel gezien niet helemaal te laten gaan. Ze besluit om haar relatie even een halt toe te roepen en zich helemaal te concentreren op zichzelf. Ze stort zich op haar fotografie en ontmoet een collega, die gespecialiseerd is in erotische fotografie. Maria wil zich daar wel in verdiepen en Jakob wordt haar coach, zowel op het professionele vlak, als ook op het liefdesgebied.
Carnalità (1974) Carnalità (1974)
Een welgestelde geleerde koopt het kasteel van een berooide graaf en bedriegt zijn zieke vrouw met hun dienstbode. Deze geeft haar werkgeefster een fatale overdosis medicijnen, maar de geleerde is ondertussen verliefd geworden op een studente die hem na het huwelijk seksueel uitput tot een dodelijke hartaanval. Ze blijkt de dochter van de graaf te zijn die het kasteel wilde terugkrijgen.
Carnaval (1953) Carnaval (1953)
Dardamelle, een architect, komt tot de ontdekking dat zijn vrouw hem ontrouw is geweest maar neemt het nog kalm op. Hij is er zelfs trots op dat zijn vrouw zich aangetrokken voelt tot een andere man. Hij vindt zelfs een organisatie van bedrogen echtgenoten die in de carnavalparade meelopen om hun herwonnen vrijheid te vieren.
Carnaval de Las Bestias, El (1980) Carnaval de Las Bestias, El (1980)
Een huurmoordenaar probeert de Japanse mafia te belazeren, maar hij raakt tijdens zijn ontsnapping gewond. Hij komt verdwaald terecht in de wildernis en wordt opgevangen en verzorgd door een vriendelijk lijkende familie die een vreemde gewoonte met zich mee draagt...
Carnaval des Barbouzes, Le (1966) Carnaval des Barbouzes, Le (1966)
Een vrouwenmoordenaar die wordt opgespoord door de politie, verstopt zich in het huis van een psychiater. De dokter verteld hem daarop drie verhalen om hem te overtuigen dat misdaad niet loont. In Wenen wordt een onderzoeksjournalist overreden door een auto terwijl hij een onderzoek doet naar een bende die handel drijft in valse diamanten. In Rome wordt een undercover agent gefolterd en verliest bijna zijn leven, enkel omdat hij documenten in handen wilde krijgen. Hij kan een vrouwelijke agente uit de handen van spionnen redden om nadien van zijn superieuren te horen dat de papieren vals waren. In San Fransisco voorkomt een privé-detective de dood van een moordenaar, en ook van vijf barmeisjes van The Flamingo nachtclub, alleen maar omdat zij zijn identiteit kenden. Zijn plan was om de president van Brazilië te vermoorden tijdens het Carnaval van Rio de Janeiro.
Carne Apaleada (1978) Carne Apaleada (1978)
In een vrouwengevangenis raken twee gevangenen nauw met elkaar bevriend. Sommige medegevangenen zijn hier niet al te blij mee en stellen alles in het werk om dit tegen te gaan...
Carne de Presidio (1952) Carne de Presidio (1952)
Ablo doodt per ongeluk de echtgenoot van zijn buurvrouw als hij hem probeert te stoppen met zijn vrouw een pak rammel te geven en wordt hiervoor veroordeeld tot vijf jaar gevangenis. Zijn eigen vrouw en kind blijven achter en hebben het moeilijk zonder Ablo's inkomsten. Radeloos laat hij zich in met een bende drugsdealers maar één van hen verklikt hem bij de directie. Dan beginnen zijn problemen pas echt
Carne de Tu Carne (1983) Carne de Tu Carne (1983)
Twee jongeren in Colombia, omstreeks 1955, hebben een incestueuze verhouding. Spoedig veranderen ze in vampieren die zijn bezeten door geesten uit hun verleden.
Carne Trémula (1997) Carne Trémula (1997)
Na een vrijpartij in een disco besluit de twintigjarige Victor bij Elena langs te gaan. Het bezoek verloopt anders dan verwacht: Elena voelt zich belaagd en bedreigt hem met haar vaders pistool. Net wanneer de politieagenten David en Sancho verschijnen gaat het pistool af. Victor belandt achter de tralies, David in een rolstoel. Terwijl Victor zijn straf uitzit groeit David uit tot de ster van de Paralympics en trouwt met Elena. Dit komt Victor ter ore en hij raakt geobsedeerd door wraakzuchtige gedachten.
Carne, La (1991) Carne, La (1991)
Paolo leeft gescheiden van zijn vrouw. In de nachtclub van een vriend ontmoet hij de vreemde, maar prachtige Francesca. Hij raakt helemaal bezeten van haar. Samen trekken ze zich terug in een huisje. Er zit maar één ding op om: “Haar volledig te bezitten”.
Carnegie Hall (1947) Carnegie Hall (1947)
Een moeder wil dat haar zoon carrière maakt als klassiek pianist. Als hij voor een nachtclubzangeresje valt, sluit hij zich aan bij een muziekgroepje, waardoor zijn moeder haar wens in vervulling ziet gaan.
Carnet de Bal, Un (1937) Carnet de Bal, Un (1937)
Na het overlijden van haar man, realiseert Christine zich dat ze haar leven heeft verpest door met hem te trouwen, in plaats van iemand anders voor wie ze veel meer voelde. Ze besluit op zoek te gaan naar hem, en enkele andere mannen met wie ze danste op een bal dat een keerpunt uit haar leven is gebleken. Het blijkt dat ook zij destijds een stempel heeft gedrukt op de levens van de anderen.
Carnets du Major Thompson, Les (1955) Carnets du Major Thompson, Les (1955)
Majoor Thompson (Jack Buchanan) is een Britse weduwnaar van middelbare leeftijd die opnieuw verliefd wordt. Al snel trouwt hij met Martine (Martine Carol), een Franse dame met allure. De problemen beginnen wanneer het echtpaar een besluit moeten nemen over de opvoeding van hun zoontje. De vraag is of het kind moet worden opgevoed als een nette, beschaafde Engelsman of als een zwierige, frivole Fransman.
Carnies (2006) Carnies (2006)
De artiesten van de Knuckles Brothers Show komen voor een grote en zeer lugubere verrassing te staan als ze besluiten op te treden in een klein Amerikaans dorpje. Het duurt namelijk niet lang voordat één voor één van de artiesten hier aan stukken wordt gescheurd of op andere brute wijze om het leven wordt gebracht. Maar wie of wat is verantwoordelijk voor deze gruwelijke moorden?
Carnival in Costa Rica (1947) Carnival in Costa Rica (1947)
Pepe Castro en Louisa Molina keren naar Costa Rica terug vanuit de Verenigde Staten om vast te stellen dat hun ouders een huwelijk tussen hun beiden 'gearrangeerd' hebben. Pepe heeft zijn laatste verovering Celeste met zich meegenomen vanuit de USA, maar kan geen speld tussen de argumenten van zijn vader krijgen. Dan ontmoet Louisa de Amerikaanse koffieverkoper Jeff Stephens op een feest. Intussen gaan de ouderwetse ouders maar verder met het plannen van het verkeerde huwelijk.
Carnival of Blood (1970) Carnival of Blood (1970)
Een geweldadige moord is gepleegd in het Coney Island amusementspark en politieagent Dan is de aangewezen persoon om de zaak te onderzoeken. Op een dag besluit hij zijn verloving met Laura in het park te vieren, ook al loopt de geweldadige moordenaar nog vrij rond. Het aantal doden blijft stijgen en Dan moet zijn best doen de moordenaar te pakken voordat hij hem of Linda eerder te grazen neemt..
Carnival of Souls (1962) Carnival of Souls (1962)
Als een auto van een brug afrijdt, komt een inzittende om het leven, maar Mary Henry duikt een tijdje na het ongeluk op wonderbaarlijke wijze weer op. Ze neemt een baan aan als orgelspeler in een kerk, maar schrikt terug van een mysterieuze fantoom die in een oud huis woont.
Carnival of Souls (1998) Carnival of Souls (1998)
Het is twintig jaar geleden dat de moeder van Alex Grant op lugubere wijze vermoord is. Louis Seagram, de moordenaar, komt vrij uit de gevangenis en neemt wraak op Alex, omdat zij tegen hem getuigde. Plotseling duikt hij op de achterbank van haar auto. In een wanhopige poging Louis kwijt te raken, rijdt Alex de auto in zee... Proestend komt Alex omhoog... in de badkuip. Was alles dan toch een nare droom? Samen met haar psychiater gaat Alex twintig jaar terug in de tijd. Haar moeder en zij leren Louis kennen als clown op de kermis. Vervolgens duikt hij op in de kelder, haar slaapkamer, de auto en voordat ze het weet is de nachtmerrie begonnen...
Carnival of Wolves (1996) Carnival of Wolves (1996)
Vier mannen komen in een plaatselijk cafe met elkaar in gesprek. Ze zitten allemaal in dezelfde situatie: geen geld en geen baan. Ze besluiten om gezamelijk een casino te beroven en elkaar daarna nooit meer te spreken. Het moet de perfecte misdaad worden, uitgevoerd door voor elkaar totale vreemden. Wanneer hun plan toch blijkt te lukken en ze met het nodige geweld en geluk afscheid nemen van elkaar, houden ze er geen rekening mee dat de eigenaar van het casino alles op alles gaat zetten om de overvallers op te sporen.
Carnival Rock (1957) Carnival Rock (1957)
Christopher 'Christy' Cristakos, eigenaar van een nachtclub, is verliefd op zangeres Natalie Cook, die op haar beurt verkikkerd is op gokker Stanley, die de club wil overnemen. Wanneer de club is verkocht, beraamt Christopher een plan om de club te vernietigen en om Natalie weg te houden van Stanley.
Carnival Story (1954) Carnival Story (1954)
Het arme meisje Willie (Baxter) heeft talent voor het slappe koord en wordt de partner van Frank (Bettger) die in een circus een trapezenummer heeft. Frank is zich niet bewust van het feit dat Willie al een verhouding had met spreekstalmeester Joe (Cochran), waardoor Willie last van wroeging krijgt. Joe suggereert haar met Frank te trouwen en door te gaan met hun relatie. Zo gezegd, zo gedaan. Uiteraard komt Frank erachter en daar komt vuurwerk van, vooral op duizelingwekkende hoogte.
Carnivale (2000) Carnivale (2000)
Wanneer een paar kinderen aan zee aan het spelen zijn, worden ze meegelokt in een tijdreis portaal. Dat portaal voert hen naar een pretpark. Daar hebben ze veel pret totdat ze ontdekken dat als ze niet snel ontsnappen, ze daar zullen moeten blijven tot het einde van hun dagen. Hierop volgt een uitzinnige ontsnapping, waarbij ze een spooktrein moeten nemen en ze bij een freakshow terecht komen.
Carnivore (2000) Carnivore (2000)
Een geheim experiment van de overheid loopt ernstig mis als een opgesloten monster uit een geheim laboratorium ontsnapt en zich verstopt in een verlaten huis. Als er paar jongeren naar het verlaten huis gaan om wat lol te trappen aldaar, hebben ze niet in de gaten welk gevaar ze daarbij lopen.
Carnosaur (1993) Carnosaur (1993)
Een geniale wetenschapster heeft het snode plan opgevat om de volledige mensheid uit te moorden. Om dit doel te bereiken heeft ze een speciaal wapen ontwikkeld: genetisch gemanipuleerde, vleesetende dinosaurussen.
Carnosaur 2 (1995) Carnosaur 2 (1995)
Ergens in de woestijn van Nevada bevindt zich een geheim ondergronds complex. Een groep technici wordt er naartoe gestuurd om reparaties uit te voeren, maar als niemand terugkeert, wordt er een onderzoek ingesteld. Volgens de eerste vaststellingen lopen er gevaarlijke dinosaurussen los in het complex.
Carnosaur 3: Primal Species (1996) Carnosaur 3: Primal Species (1996)
Een groep terroristen schrikt zich rot als ze ontdekken dat de door hen gestolen vracht uit een paar genetisch gemanipuleerde dinosaurussen blijkt te bestaan. De elitetroepen die de terroristen moeten pakken weten zodoende niet goed wat hen te wachten staat.
Carny (1980) Carny (1980)
Tijdens de jaarlijkse kermis ontmoet de 18-jarige Donna de kermisklanten Frankie en Patch. De twee verdienen hun geld met hun attractie 'Drop Bozo', waarbij de mensen Frank in het water kunnen laten vallen door hem met ballen te bekogelen. Donna werkt overdag als serveerster, maar is haar saaie baantje meer dan beu. In een opwelling besluit ze met Frank en Patch mee te reizen naar het Zuiden.
Caro Diario (1993) Caro Diario (1993)
Caro Diario is een driedelig dagboek van een rusteloze veertiger op inspektietocht door Italië. 1.Op de Vespa: Nanni Moretti doet verslag van zijn tochtjes door de buitenwijken van Rome per scooter. Hij vertelt over de architectuur van de wijken, filosofeert over film en eindigt in Ostia, de badplaats waar Pasolini werd vermoord. 2. Eilanden:Nanni Moretti bezoekt de Liparische Eilanden waar hij een rustig plekje zoekt om te kunnen schrijven. Zeurende kinderen, toeristen en een reisgenoot die verslaafd is aan tv doen hem terug op de vlucht slaan. 3. Dokters: Moretti brengt verslag uit van zijn reis langs dokters en kwakzalvers.
Caro Dolce Amore (1994) Caro Dolce Amore (1994)
Nadat de Britse kolonel Harold Pearson de strategische controle van een klein stadje in Sicilië tijdens de Tweede Wereldoorlog verkrijgt, beveelt hij de burgers om een burgemeester te kiezen om de woordvoerder te worden van de stad. Wanneer kolonel Pearson gaat dineren in het huis van de nieuwe burgemeester, vallen zijn ogen op de bloedmooie burgemeestersvrouw. Voor de eerste maal kan hij zijn strategie van het strijdveld toepassen; in de slaapkamer.
Caro Michele (1976) Caro Michele (1976)
Michele is in ballingschap in London, nadat hij zich in nesten heeft gewerkt met de studentenopstand van '68. Zijn moeder Adriana is weduwe geworden en zijn zusters wonen nog thuis in Italië. Ze schrijven elkaar regelmatig brieven. Michele wordt achtervolgd door Mara, een meisje van Varese, dat zweert dat hij de vader van haar zoon is.
Caro Papà (1979) Caro Papà (1979)
Albino Millozza (Vittorio Grassman) heeft een zoon, Parella (Julien Guiomar) genaamd die zich aangesloten heeft bij de stadsguerrilla. Een onbekende terroristengroep besluit dat Albino uit de weg geruimd moet worden. Albino komt erachter dat er een moordaanslag op een zekere "P" zit aan te komen en probeert iedereen, inclusief zijn zoon, te waarschuwen, niet wetende dat hijzelf het doelwit is.
Carodejky z Predmestí (1990) Carodejky z Predmestí (1990)
De vriendinnetjes Veronika en Petra (Fliegerova) vinden op een dag bij tante Emma (Tomásová) een boek met recepten, die ze meteen gaan uitproberen. Het blijken heksenbrouwsels te zijn, die de wonderlijkste veranderingen teweeg brengen in mens en dier. Ze zetten hun magische krachten in tegen de overheid als de buurt gesaneerd wordt.
Carodejuv Ucen (1977) Carodejuv Ucen (1977)
Het verhaal gaat over de jongen Krabat. Hij komt op een molen bij het Koselmoeras, waar hij gaat werken als leerjongen. De molen blijkt een school voor zwarte kunst te zijn. De molenaar is Meester in de zwarte kunst. Zijn twaalf knechten zijn ook zijn leerlingen, zowel voor het molenaarsvak als "al het andere". Ze kunnen niet weglopen van de molen, daar heeft de Meester voor gezorgd. Wie probeert te ontsnappen zal merken dat zijn weg altijd weer terugleidt naar de Zwarte Molen. Slechts met toestemming van de Meester kan men omringende dorpen bereiken.
Carol Christmas, A (2003) Carol Christmas, A (2003)
Het klassieke verhaal van Dickens over een vrouw die de ware betekenis van kerstmis ontdekt. Hij is slechts geïnteresseerd in geld, cynisch en doet niet aan vrijgevigheid. Wanneer een geest hem bezoekt en hem confronteert met verleden, heden en toekomst wordt hij gedwongen zijn levensinstelling opnieuw te evalueren.
Carola de Día, Carola de Noche (1969) Carola de Día, Carola de Noche (1969)
Carola is een prinses, die haar land heeft moeten ontvluchten vanwege een revolutie. Ze gaat naar Spanje en moet zich vermommen om haar leven te redden, want ook daar zijn ze naar haar op zoek. Maar Carola wil niet opgesloten zitten en gaat 's nachts naar buiten om te zien hoe de Spanjaarden leven. Wat ze niet had verwacht was dat ze verliefd zou worden op een man die werkzaam is in een cabaret. Vanwege geldgebrek besluit zo om daar een baan te accepteren als zangeres.
Carola Lamberti - Eine vom Zirkus (1954) Carola Lamberti - Eine vom Zirkus (1954)
Een generatie-conflict tussen drie broers (trapezewerkers) en hun moeder (een circusdirectrice die weduwe is), die haar zoons als snotapen behandelt, zorgt voor rivaliteit van twee broers om de gunsten van een schoonrijdstertje en veroorzaakt een levensgevaarlijke spanning tijdens het optreden.
Carolina (2003) Carolina (2003)
Caroline is een jonge vrouw uit het Zuiden, die haar excentrieke familie ontvlucht en naar het Westen vertrekt. Ze ontmoet daar twee mannen die allebei verliefd op haar worden.
Carolina Cannonball (1955) Carolina Cannonball (1955)
Judy en haar grootvader runnen een trolley tussen een treindepot en een spookstad in Nevada, dichtbij de Californische grens. Drie spionnen hebben de intentie om een nucleaire raket op te sporen die in de buurt ligt. Maar wanneer de trolley plots kapot gaat, installeren zij nietsvermoedend de motor uit de vlakbij gelegen atoomraket. Natuurlijk hebben zij geen flauw idee welke motor zij gebruiken en wie er allemaal op zoek naar zijn.
Carolina Moon (2007) Carolina Moon (2007)
Tori (Claire Forlani) is een meisje met visioenen. Ondanks haar gave kan ze niet voorkomen dat haar beste vriendin wordt vermoord. Het is voor Tori zelf onduidelijk wie de dader is, maar de hoofdverdachte voor Tori is haar eigen vader die haar dezelfde avond nog heeft mishandeld en een erg agressief karakter heeft. Een paar weken na deze vreselijke gebeurtenis verhuist Tori en vertrekt uit het kleine plaatsje Carolina. Achttien jaar later komt ze weer terug in haar geboorteplaats om haar eigen winkel te openen en achter de waarheid te komen. Hier is echter niet iedereen blij mee, omdat een aantal mensen Tori verdenken van de moord op haar vriendin. Sinds Tori haar terugkeer in Carolina krijgt ze weer last van visioenen. Samen met de broer van haar jeugdvriendin, Cade (Oliver Hudson) komt ze achter de verschrikkelijke waarheid....
Carolina Skeletons (1991) Carolina Skeletons (1991)
Een zwarte Amerikaanse soldaat keert terug naar zijn geboorteplaats, waar zijn moeder stervende is. Zij vertelt hem dat hij ooit een oudere broer had, die dertig jaar eerder geëxecuteerd is naar aanleiding van de moord op twee blanke meisjes. Daarmee begint zijn strijd tegen de onrechtvaardige veroordeling van zijn broer.
Caroline at Midnight (1994) Caroline at Midnight (1994)
Journalist Jack Lynch is na lange tijd weer eens in de stad om een onthullend artikel over corrupte politieagenten te schrijven. Als hij hoort dat zijn ex Caroline twee jaar geleden bij een mysterieus auto-ongeluk om het leven is gekomen, start hij een onderzoek naar deze zaak
Caroline Chérie (1950) Caroline Chérie (1950)
Chëteau de Bièvres, 14 juli 1789. Het tuinfeest dat bedoeld was om de oudste dochter van de kasteelheer, Louise, aan de man te brengen wordt verstoord door het uitbreken van de Franse Revolutie. Caroline, het jongere zusje van Louise, is dan inmiddels echter al verliefd geworden op de aristocraat Gaston de Salanches. Zij volgt hem naar Parijs, waar de Revolutie echter danig huishoudt.
Caroline Chérie (1968) Caroline Chérie (1968)
Caroline, bijgenaamd "Chérie", is van een edele maar arme familie. Op de dag van de val van Bastille geeft zij haar lichaam en ziel aan Gaston. Nochtans, na de raad van haar vader, huwt zij George, die oud en rijk is. De revolutie gaat verder; vele edelmannen worden naar de guillotine geleid, evenals sommige revolutionairen die van verraad worden beschuldigd. George vlucht om zijn hoofd te redden, maar Caroline wordt gearresteerd. Met de hulp van Gaston wordt ze uiteindelijk vrijgelaten. Gaston wordt evenwel lid van de troepen van Napoleon. Na de dood van Robespierre bedaart de situatie en keert George terug naar Caroline, maar zij verlaat hem en zoekt haar ware liefde op..
Caroline? (1990) Caroline? (1990)
Een vrouw van wie iedereen dacht dat ze allang dood was, duikt plotseling op om haar rechten te laten gelden op de erfenis van de familie, hoewel haar ideniteit in twijfel wordt getrokken.
Carosello Napoletano (1954) Carosello Napoletano (1954)
Salvatore Esposita is zanger en werkzaam in Napels. Vergezeld door zijn voltallige familie, trekt ie door de straten van de stad om zijn liedjes ten gehore te brengen. Hij brengt velen het hart in vervoering. Dan wordt op een dag een van zijn muziekinstrumenten gestolen.
Carottiers, Les (1931) Carottiers, Les (1931)
Met een smoesje misleiden Stan en Ollie hun vrouwen om in plaats van een weekend aan zee met z'n vieren, met z'n tweetjes naar een men-only fuif te gaan. Maar omdat Oliver Hardy er maar niet in slaagt zijn laarzen aan te trekken, komen de vrouwen toch achter het snode plan. Uit huis gezet gaan de jongens midden in de winter in een pension, waar ze hun hondje proberen te verbergen voor de huisbaas...
Carousel (1956) Carousel (1956)
Rodgers & Hammerstein musical over Billy Bigelow, een zwerver en een lanterfanter die op de kermis werkt bij de carousel. Als hij Julie ontmoet lijkt hij tot rust te komen; ze trouwen en Julie wordt zwanger. Als Billy echter ontslagen wordt pleegt hij een overval om aan geld voor zijn gezin te komen, maar hij wordt daarbij gedood. Jaren later mag hij één dag uit de hemel terugkomen naar aarde om een aantal zaken recht te zetten voor zijn vrouw en zijn dochter die hij nooit gezien heeft.
Carovana di Canzoni (1954) Carovana di Canzoni (1954)
In een luxueus hotel in Miramare is een zangcompetitie georganiseerd voor lichte muziek. Verschillende bekende zangers en zangeressen zijn uitgenodigd om deel te nemen. Maar dan zit men ineens met een groot probleem, want de prijs voor de winnaar blijkt te zijn gestolen.
Carpenter, The (1989) Carpenter, The (1989)
Alice en haar ontrouwe echtgenoot Martin verhuizen naar een eigenaardig oud houten huis, waar nogal wat aan opgeknapt zal moeten worden. Terwijl Martin zich bezighoudt met flirten, probeert een bonte verzameling klusjesmannen het huis in goede orde te brengen, maar met weinig resultaat. Na enige tijd komt Alice tot de ontdekking dat zich in de kelder van het oude huis een onheilspellende en onverklaarbare verschijning ophoudt. Het is de geest van de timmerman die het huis veertig jaar terug bouwde. Zijn plotselinge en gewelddadige dood was er de oorzaak van dat het huis nooit helemaal af heeft kunnen maken. Nu is hij er weer en vast van plan om "zijn" werk af te maken. En wie hem daarbij in de weg staat, loopt eveneens het risico om afgemaakt te worden.
Carpetbaggers, The (1964) Carpetbaggers, The (1964)
Jaren '20: Met het geld van zijn vader, een avontuurlijk instinct en voorliefde voor vliegtuigen bleef hij het bedrijf uitbreiden, terwijl zijn vriend Nevada diens verleden vergat en een carrière begon als cowboy in B-westerns.
Carpool (1996) Carpool (1996)
Franklin Laszlo zit zo aan de grond, dat hij in een vlaag van verstandsverbijstering, een supermarkt berooft. Als vluchtauto kiest hij die van Daniel Miller, die toch al vol zat met passagiers. Een dolle rit volgt, dwars door de straten van Seattle.
Carpool Guy (2005) Carpool Guy (2005)
Joel Goodman is een ambitieus marketing directeur en is het zat om elke dag in de file te moeten staan. Hij betaalt een dakloze man om dagelijks bij hem in de auto aan de bijrijderskant te gaan zitten zodat hij de carpoolstrook mag gebruiken. In die tijd leert Joel van de dakloze man de ware feiten van succes in het leven.
Carrefour (1938) Carrefour (1938)
Een man met in de Eerste Wereldoorlog opgelopen geheugenverlies krijgt de verkeerde status toegekend waarin hij zich aanpast ondanks een vaag gevoel dat er iets niet klopt. Chantage en terugkeer van zijn geheugen doen hem te laat het bedrog beseffen, maar een geliefde van vroeger weet hem te redden.
Carrefour des Enfants Perdus, Le (1944) Carrefour des Enfants Perdus, Le (1944)
Drie vroegere leerlingen van heropvoedingsgestichten treffen elkaar in Marseille tijdens de Wapenstilstand (1940). Ze willen een heropvoedinggscentrum oprichten, dat op herkenbare menselijke grondslagen is gestoeld. Ze slagen daarin, ondanks de vijandige manoeuvres van, door een duister individu, op afstand bestuurde dwarskoppen.
Carrément à l'Ouest (2001) Carrément à l'Ouest (2001)
Drie verwarde, jonge volwassenen staan centraal in deze film. Alex, een drugsdealer, Fred, de vriendin van één van zijn klanten en Sylvia brengen samen een nacht door in Parijs waarin ze elkaar confronteren met hun gevoelens over eenzaamheid, liefde, sex en angst.
Carrie (1952) Carrie (1952)
Haar zus Carrie vertrekt naar Chicago om succes en geluk te zoeken. De onschuld van het boerenmeisje wordt echter misbruikt, eerst door een kennis die haar geld wil lenen, later door een rijke man die daarmee zichzelf ruïneert.
Carrie (1976) Carrie (1976)
Carrie White is een verlegen meisje dat niet snel vrienden maakt. Iedereen uit haar klas haat haar en pest haar altijd. Na een vernederend incident in de doucheruimte, straft de gymlerares al haar klasgenoten. Eén meisje vindt haar zielig en overtuigt haar vriend Tommy om met haar naar het schoolbal te gaan. Carrie is blij, maar mag niet van haar bezitterige moeder. Uiteindelijk gaat ze toch en wanneer het blijkt dat haar klasgenoten wraak willen nemen op het bal, ontwikkelt ze voor haar onbekende telekinetische krachten die ze tegen haar klasgenoten gebruikt.
Carrie (2002) Carrie (2002)
Carrie White is een verlegen meisje die door iedereen wordt gepest. Na een vernederend incident in de doucheruimte straft Carrie's gymlerares al haar klasgenoten. Eén meisje heeft medelijden met Carrie en overtuigt haar vriend Tommy om met haar naar het schoolbal te gaan. Maar Carrie mag niet mee van haar strenge moeder. Uiteindelijk gaat ze toch en als blijkt dat haar klasgenoten tijdens het bal wraak willen nemen, laat ze haar duistere kant zien.
Carrie's War (2004) Carrie's War (2004)
Carrie en haar broertje Nick worden tijdens de oorlog uit Londen geëvacueerd en naar een dorpje in Wales gestuurd. Daar komen ze terecht bij de aardige Lou en haar broer Mr. Evans, die iedere luxe heeft afgezworen. Zijn andere zuster Mrs. Gotobed houdt er een hele andere levensfilosofie op na.
Carried Away (1996) Carried Away (1996)
Een gefrustreerde leraar annex boer die zorgt voor zijn ziekelijke moeder is al jaren verloofd met de tamelijk ijzige weduwe van zijn beste vriend. Op een dag wordt hij verleid door een 17-jarige leerlinge. Dat levert vanzelfsprekend een hoop ellende op.
Carrier, The (1988) Carrier, The (1988)
Wanneer inwoners van een klein stadje massaal blijken te lijden aan een mysterieuze ziekte, waardoor hun vlees wordt verteerd, wil de omliggende gemeente alle verdachte dragers uitroeien.
Carrière de Suzanne, La (1963) Carrière de Suzanne, La (1963)
Twee vrienden, Bertrand (Philippe Beuzen) en Guillaume (Christian Charrière), maken kennis met twee meisjes, Suzanne (Catherine Sée) en Sophie (Diane Wilkinson). De meisjes worden al snel door hen uitgebuit, maar naarmate de tijd vordert en hun gevoelens voor elkaar langzamerhand sterker worden, wordt hun relatie steeds complexer.
Carrington (1995) Carrington (1995)
De film vertelt over de relatie tussen schilder Dora Carrington en schrijver Lytton Strachey in het Engeland van tijdens de Eerste Wereldoorlog. Ondanks dat de relatie platonisch was door de homoseksualiteit van Strachey, was er toch sprake van een diepe en ingewikkelde band tussen de twee.
Carrington V.C. (1955) Carrington V.C. (1955)
Majoor Charles Carrington wordt voor de krijgsraad gesleept op verdenking van verduistering. Hij zou een greep hebben gedaan in de kluis om zich het geld toe te eigenen dat het leger hem schuldig is. Carrington besluit om zichzelf te verdedigen.
Carrosse d'Or, Le (1953) Carrosse d'Or, Le (1953)
De onderkoning van een Spaanse kolonie in het zeventiende-eeuwse Peru heeft een gouden koets gekocht. De koets komt tegelijkertijd aan met een toneelgezelschap, waarvan de ster vele aanbidders heeft, waaronder de koning zelf die haar vervolgens de koets schenkt. De actrice verkeert na enkele intriges en ruzie met indianen in gewetensnood over wat ze moet doen. Het theater of een luxueus leven met de koning.
Carry On Abroad (1972) Carry On Abroad (1972)
De 'Carry on' club gaat op vakantie naar Spanje, alwaar zij logeren in het Palace Hotel. Het hotel is echter totaal niet wat ze verwachten, niet in de laatste plaats omdat het nog helemaal niet af is.
Carry On Admiral (1957) Carry On Admiral (1957)
Twee vrienden besluiten na een avondje doorzakken om van identiteit te verwisselen. De één is woordvoerder voor een groot bedrijf en de ander is kapitein van een schip. Helaas zorgt de verwisseling vooral bij de nep-zeeman voor heel wat opschudding en verwarring.
Carry On Again Christmas (1970) Carry On Again Christmas (1970)
Jim Hawkins vindt toevallig een kaart van een eiland waar een schat verborgen zou zijn. Met verschillende vrienden van allerlei pluimage gaat Jim op weg om de schat te zoeken. Natuurlijk wordt het de avonturiers niet makkelijk gemaakt, want ook piraten hebben lucht gekregen van de schat en doen er alles aan om die in handen te krijgen.
Carry On Again Doctor (1969) Carry On Again Doctor (1969)
Dr. Nookey wordt in diskrediet gebracht en wordt naar een ziekenhuis op een vergelegen eiland overgeplaatst. Hij krijgt een geheim afslankings middel van een personeelslid, Gladstone Screwer, waarna hij terug naar Engeland vliegt naar roem en rijkdom. Echter, anderen willen geld verdienen aan zijn rijkdom en sommigen willen hem gewoon weer zien vallen.
Carry On at Your Convenience (1971) Carry On at Your Convenience (1971)
Vic Spanner is de vakbondsafgevaardigde voor de werknemers van WC Boggs' Lavatory Factory. Hij is echter helemaal niet tevreden met de werkomstandigheden en kondigt om de haverklap een staking aan. De werknemers zijn daar eigenlijk niet zo van gediend, en ze willen hem vervangen door iemand anders.
Carry On Behind (1975) Carry On Behind (1975)
Professoren Vrooshka en Crump willen een archeologisch interessante site onderzoeken op het Britse platteland. Helaas ligt het stuk grond pal naast een camping, die bevolkt wordt door hordes irritante toeristen. De twee heren hebben dus de hele tijd te doen met de flauwe grappen en practical jokes van de vakantiegangers.
Carry On Cabby (1963) Carry On Cabby (1963)
James is zo bezig met zijn taxibedrijfje dat hij zijn vrouw Jacques veronachtzaamt. Deze zet zelf een taxi-bedrijfje op en begint een concurrentie met prachtig mooie chauffeuses.
Carry On Camping (1969) Carry On Camping (1969)
Een stel vrienden probeert hun vriendinnen mee te krijgen naar een nudistenkamp. Daar aangekomen blijkt dit een familiecamping te zijn. De problemen worden groter als een buslading meisjes op de camping arriveert.
Carry On Christmas (1969) Carry On Christmas (1969)
Ebenezer Scrooge (Sid James) heeft een hekel aan kerstmis en aan alles wat daarbij hoort. Hij heeft voor niemand wat over, want zijn geld houdt hij liever zelf. Daarom krijgt Ebenezer op kerstavond bezoek van drie geesten, die hem een lesje willen leren vanwege zijn gierigheid.
Carry On Christmas (1973) Carry On Christmas (1973)
De kerstman (Sid James) zit op zijn vaste plaats in het winkelcentrum en vertelt hoe kerstmis door de eeuwen heen gevierd is. Iedereen beleefde het gezelschapsfeest op zijn eigen wijze, te beginnen bij de mensen in de oertijd, via Robin Hood in de Middeleeuwen, tot en met de soldaten in de Eerste Wereldoorlog.
Carry On Christmas: Carry On Stuffing (1972) Carry On Christmas: Carry On Stuffing (1972)
Een aantal rijke dames en heren uit de Victoriaanse tijd genieten een feestelijk diner. Tijdens het eten komen de verhalen los. O.a. het verhaal "The Last Outpost" gaat over een groep koloniale slodaten die hun laatste maatlijd nuttigen terwijl rondom hen de oorlogstrommels reeds te horen zijn. In het verhaal "The Sailor's Story" zitten twee oude vrijsters samen thee te drinken. Harriet is boos op Esmerelda, omdat zij twee soldaten heeft uitgenodigd voor kerstmis.
Carry On Cleo (1964) Carry On Cleo (1964)
Twee Britten worden gevangen en als slaven gebruikt door de binnendringende Romeinen en meegenomen naar Rome. Hengist Pod doet zinloze uitvindingen, terwijl Horsa een moedige en sluwe strijder is. Als Hengist in Rome aankomt, wordt hij aangezien voor een strijder en wordt ingelijfd in de keizerlijke wacht om Cleopatra te beschermen. Cleopatra wil hem niet in haar buurt hebben en probeert hem weg te werken.
Carry On Columbus (1992) Carry On Columbus (1992)
Ontdekkingsreiziger Christopher Columbus weet de Koning en Koningin van Spanje ervan te overtuigen dat hij een nieuwe handelsroute naar Indië kan vinden en het koningspaar stelt hem zelfs drie schepen ter beschikking. De Sultan van Turkije hoort echter van Columbus' plannen en stuurt Fatima, zijn beste spionne, naar Spanje om de expeditie te saboteren.
Carry On Constable (1960) Carry On Constable (1960)
Een politiepost is onderbezet vanwege een griep-epidemie. Er komen vier agenten in opleiding om dit gat op te vullen. Sergeant Wilkins moet proberen hen in korte tijd tot echte agenten om te vormen. Intussen kunnen de plaatselijke criminelen even opgelucht ademhalen, terwijl onschuldige mensen het juist zwaar te verduren krijgen.
Carry On Cowboy (1966) Carry On Cowboy (1966)
Stodge City is in de greep van Rumpo Kid en zijn bende. Het klucht der vergissingen slaat toe als gezondheidsinspecteur Marshal P. Knutt vanwege zijn naam aangezien wordt voor een wetsdienaar. Gewentensvol als hij is, probeert Marshal de stad te verlossen van Rumpo.
Carry On Cruising (1962) Carry On Cruising (1962)
Kapitein Crowther is niet gelukkig. Vijf leden van de bemanning moeten op zeer een korte termijn vervangen worden, nog voordat de boot vertrekt waardoor èr niet veel keuze is. Hij krijgt niet alleen te maken met de vijf meest incompetente scheepsmaten die ooit naar zee trokken, maar de passagiers blijken ook een vreemd zooitje te zijn. Het schip de 'SS Happy Wanderer' zal nooit meer het zelfde zijn.
Carry On Dick (1974) Carry On Dick (1974)
Dick Turpin is een vervelende lolbroek die het Britse Upper Dencher terroriseert. Captain Fancey en Sergeant Jock Strapp zijn vastbesloten om de pestkop te pakken en roepen de hulp in van Reverend Flasher. De brave priester blijkt echter een vreemd dubbelleven te hebben.
Carry On Doctor (1968) Carry On Doctor (1968)
De populaire Doctor Kilmore wordt ontslagen als hij in een onkuise positie wordt betrapt op het dak van het woonhuis van de zusters. De patiënten willen de dokter echter niet laten gaan en bedenken een plan om Doctor Tinkle, de directeur van het ziekenhuis, ervan te overtuigen zijn ontslag in te trekken.
Carry On Emmannuelle (1978) Carry On Emmannuelle (1978)
De knappe sex hongerige Emmannuelle kan de lust van haar man niet meer opwekken. Uit frustratie verleidt ze een hele rij VIP's, inclusief de eerste minister en de Amerikaanse ambasadeur. Een jaloerse geliefde geeft een lijst met al haar overwinningen aan pers en een schandaal volgt. Maar zal het haar ooit lukken haar man in bed te krijgen ?
Carry On England (1976) Carry On England (1976)
Omdat er nogal wat onrust heerst binnen het luchtafweergeschut, komt Captain S. Melly orde op zaken stellen.
Carry On Girls (1973) Carry On Girls (1973)
Sidney Fiddler, de plaatstelijke hoteleigenaar, kan de burgemeester ervan overtuigen een schoonheidswedstrijd te organiseren om het imago van de stad weer een beetje op te krikken. Councillor Prodworthy, voorzitster van de lokale vrouwenbond, ziet dat echter niet zo zitten en organiseert een protestactie.
Carry On Henry (1971) Carry On Henry (1971)
Henry VIII is net getrouwd met Marie of Normandy en staat te popelen om het huwelijk te consumeren. Helaas eet Marie graag gerechten met knoflook en ze is niet van plan om dat te veranderen. Henry probeert dan maar om van haar af te raken, zonder haar neef, de Koning van Frankrijk, tegen de borst te stoten.
Carry On Jack (1963) Carry On Jack (1963)
Albert Poop-Decker, een ambitieuze zeeman, weet zich na 8 1/2 jaar eindelijk te kwalificeren voor een post op de fregat Venus. Zodra ze echter van wal steken, wordt hun expeditie geplaagd door zwaar weer, muiterijen en woeste piraten.
Carry On Loving (1970) Carry On Loving (1970)
Het 'Wedded Bliss' computerdating agentschap probeert de eenzamen samen te brengen uit het 'Much-Snoggin-in-the-Green' vakantiekamp. De eigenaar, Sidney Bliss, heeft al genoeg problemen in zijn eigen liefdesleven, maar maakt toch de poster genaamd 'The Wit to Woo'. de vreemde verzameling van hoopvollen leid tot enkele vreemde koppelingen en jaloezie ligt om de hoek om problemen te veroorzaken.
Carry On Matron (1972) Carry On Matron (1972)
Een dievenbende probeert een fortuin te verdienen door uit het ziekenhuis een lading anticonceptiepillen te stelen. Ze bedenken een plan om in het ziekenhuis in te breken, maar als ze zich goed en wel vermomd hebben en op het punt staan aan hun kraak te beginnen, lijkt hun plan veel minder waterdicht te zijn dan ze hadden gedacht.
Carry On Nurse (1959) Carry On Nurse (1959)
In Haven Hospital wordt op een bepaalde mannenafdeling meer problemen veroorzaakt dan verder in het hele ziekenhuis opgeteld. De nieuwe hoofdverpleegster bezorgt de patiënten rillingen telkens als zij langs loopt, alleen Reckitt gaat tegen haar in.
Carry On Regardless (1961) Carry On Regardless (1961)
Het Helping Hands-arbeidsbureau voorziet de plaatselijke bevolking van de vreemdste baantjes die je je maar kan voorstellen. Helaas wordt het steeds moeilijker om liefhebbers te vinden voor lastige klusjes als het uitlaten van wilde dieren of het voorstellen van maffe produkten op exclusieve tentoonstellingen.
Carry On Screaming! (1966) Carry On Screaming! (1966)
De sinistere Dr. Watt heeft een kwaadaardig plannetje lopen. Hij ontvoert jonge vrouwen en verandert deze in mannequins om te verkopen aan de lokale winkels. Gelukkig voor Dr. Watt werkt Detective-Sergeant Bung aan deze zaak, en die heeft geen flauw idee over het hoe en wat!
Carry On Sergeant (1958) Carry On Sergeant (1958)
Sergeant Grimshaw wil met pensioen in een golf van succes door de 'Star Squad'-prijs te winnen met zijn laatste peleton nieuwe dienstpichtigen. Deze groep is echter een groot zooitje. Het is aan Grimshaw om van deze hopeloze gevallen nog iets te maken.
Carry On Spying (1964) Carry On Spying (1964)
Een geheime chemische furmule is gestolen door STENCH (Society for the Total Extinction of Non-Conforming Humans), dus zit agent Simkins samen met drie agenten in opleiding achter ze aan, over de hele wereld op deze misdadigers jagend. Het vergt veel gadgets en vermommingen van de helden om te winnen van The Fat Man, Dr. Milchman en Dr. Crow.
Carry On Teacher (1959) Carry On Teacher (1959)
Leerlingen op de 'Maudin Street School' proberen met hand en tand de hoofdmeester te behouden. Hij heeft gesolliciteerd naar een nieuwe baan maar de leerlingen mogen hem wel en willen dat hij blijft. Ze komen met een plan: zijn verleden zo slecht mogelijk te maken tegenover de inspecteur van het ministerie, zodat hij nooit een andere baan kan krijgen.
Carry On up the Jungle (1970) Carry On up the Jungle (1970)
Lady Evelyn Bagley (Joan Sims) begint onder leiding van de ervaren gids Bill Boosey (Sid James) aan een gevaarlijke expeditie om haar verloren zoontje terug te vinden. Tijdens hun eerste nacht in de jungle staat het hele kamp al meteen op stelten als de avonturiers worden aangevallen door een wilde gorilla.
Carry On... Up the Khyber (1968) Carry On... Up the Khyber (1968)
Sir Sidney Ruff-Diamond krijgt de opdracht om het Britse kamp in de buurt van Khybar Pass te bewaken, bijgestaan door het dappere Kilted Third Foot and Mouth-regiment. De soldaten wanen zich veilig, maar het plaatselijke stamhoofd, Khazi of Kalabar, plant een grootscheepse aanval. Hij wil niets liever dan korte metten maken met alle Britten.
Cars (2006) Cars (2006)
Lightning McQueen is een ambitieuze nieuweling in de racewereld die onderweg is naar de finale van de Pistons Cup in California. Wanneer hij onverwachts een omweg moet maken door het slaperige Route 66 stadje: Radiator Springs, ontdekt hij dat het leven niet om de finishlijn gaat maar om de reis. Onderweg leert hij ongewone karakters kennen; Sally, een chique Porsche uit 2002, Doc Hudson (een Hudson Hornet uit 1951 met een mysterieus verleden) en Mater, een roestige maar betrouwbare sleepwagen. Zij helpen Lighting McQueen te realiseren dat er belangrijkere dingen in het leven zijn dan prijzen, reputatie, roem en sponsors.
Cars That Ate Paris, The (1974) Cars That Ate Paris, The (1974)
De bewoners in het kleine stadje Paris, Australië, veroorzaken met opzet auto ongelukken in de omgeving om de wrakken te bergen en de bruikbare onderdelen te verkopen. Als de broers George en Arthur in de buurt van Paris komen, krijgen ze een tragisch auto-ongeluk, en overlijdt George. Arthur overleeft het en wordt in de samenleving van Paris opgenomen als een hulp in het plaatselijke ziekenhuis.
Carson City (1952) Carson City (1952)
Silent Jeff Kincaid is een ingenieur die het toezicht krijgt op de bouw van een stuk spoorweg van Carson City naar Virginia. Doel: de goud- en zilver-transporten veiliger te maken. Nu gebeurt dat per postkoets en die worden voortdurend overvallen. De duistere man is A.J. 'Big' Jack Davis, en die wil op alle mogelijke manieren de bouw tegenhouden.
Carson City Kid, The (1940) Carson City Kid, The (1940)
The Carson City Kid is op zoek naar de moordenaar van zijn broer. Hij heeft het vermoeden dat de ware moordenaar salooneigenaar Lee Jessup is. Om bewijzen te verzamelen gaat hij werken in de saloon van Jessup.
Carta de Amor de un Asesino (1972) Carta de Amor de un Asesino (1972)
In een klein provinciestadje wordt een van moord beschuldigde man opgesloten. De bibliothecaresse heeft, voordat zij werd vermoord, een brief van hem ontvangen.
Carta Esférica, La (2007) Carta Esférica, La (2007)
Hammock is een werkloze zeeman (tengevolge van een ongeluk dat aan hemzelf te wijten is), die in Barcelona op zoek is naar bepaalde meetinstrumenten. Hij ontmoet er Tánger, een mooie mysterieuze vrouw. Hij krijgt al snel door dat zij hem niet zomaar heeft benaderd, ze heeft hem nodig bij haar zoektocht naar een waardevol gezonken schip, de Dei Gloria, die een geweldige schat zou bevatten. Helaas zijn er meerdere partijen op zoek naar dit schip.
Cartagine in Fiamme (1960) Cartagine in Fiamme (1960)
De Romeinen willen de stad Carthago vernietigen en enkele mijlen verder aan de kust opnieuw opbouwen. Een handelaar, die een echte schurk is, wil met hen onderhandelen maar een heldhaftige soldaat is van plan te vechten tegen de vijand en zijn huid duur te verkopen. Hij wil absoluut de stad redden.
Cartaio, Il (2004) Cartaio, Il (2004)
Politeagente Anna Mari is gedwongen om een gevaarlijk spel te spelen met een seriemoordenaar. Als ze het spel verliest, zal de mishandelde slachtoffers voor een webcam de strot doorgesneden worden. Ze vormt een team met de Britse politieagent John Brennan om zo uit te vinden wat de ware indentiteit van de seriemoordenaar is.
Cartas de Alou, Las (1990) Cartas de Alou, Las (1990)
Nadat hij Spanje binnen is gesmokkeld, springt een jonge Senegalese man van het ene baantje naar de andere. Maar dan leert hij een jonge Spaanse vrouw kennen, waar hij verliefd op wordt. Maar is de liefde wederzijds?
Cartas de Amor de una Monja (1978) Cartas de Amor de una Monja (1978)
Spanje 1640. Moeder overste van een klooster van de orde van de Carmelieten woont de laatste uren van de stervende echtgenoot van haar jongere zuster bij. Wanneer ze nadien aan haar biechtvader een brief schrijft waarin ze twijfels heeft over haar eigen roeping geeft ze steeds meer de indruk van in zonde te zullen vervallen. Een tijd later is er een non van het klooster die moet veroordeeld worden door de rechtbank van de Inquisitie. En op dat moment heeft moeder overste zelf een verhouding met haar biechtvader.
Cartas del Parque (1989) Cartas del Parque (1989)
Matanzas, Cuba 1913. Het verhaal van twee verliefde jonge mensen die te verlegen zijn elkaar te ontmoeten. Ze communiceren via liefdesbrieven en hebben onafhankelijk van elkaar daarvoor een lokale dichter ingehuurd. De dichter schrijft de brieven om wat extra geld te verdienen maar ook omdat hij zo een uitlaatklep heeft voor de liefde die hij in zich voelt maar die hij niet kwijt kan. Als hij na een tijdje verliefd wordt op de vrouw van het stel, is hij verward en staat hij voor een moreel en emotioneel dilemma. Gebaseerd op een verhaal van Gabriel Garcia Marquez die ook meehielp aan het filmscript.
Cartas Marcadas (1948) Cartas Marcadas (1948)
Een peetmoeder laat in haar testament vastleggen, dat als haar twee petekinderen de erfenis willen opstrijken zij met elkaar moeten trouwen; zij hebben echter een hekel aan elkaar.
Carte Ghermez (2006) Carte Ghermez (2006)
De jonge Iraanse vrouw Shahla Jahed wordt in 2002 beschuldigd van de moord op de echtgenote van haar wereldberoemde minnaar, stervoetballer en publiekslieveling Nasser Mohammed Khani. Wat volgt is een ware hetze tegen Shahla Jahed. De tabloids in Iran staan elke dag vol met nieuwe onthullingen rond deze crime passionnel. Maar tijdens de rechtszaak blijkt dat de aanklacht tegen de steeds wanhopiger Shahla Jahed aan alle kanten rammelt. De zo verslagen ogende Khani zou wel eens meer met de moord te maken kunnen hebben dan aanvankelijk werd gedacht.
Cartel (1990) Cartel (1990)
Een charter-piloot smokkelt zonder te weten cocaïne voor een drugscartel, tot hij op een dag opgepakt wordt in een Zuid-Amerikaans land.
Carter's Army (1970) Carter's Army (1970)
Een redneck-officier wordt tijdens de Tweede Wereldoorlog ingezet om een groep zwarte soldaten in te zetten. Ze moeten een belangrijke brug zien te veroveren op de Nazi's...
Cartes sur Table (1966) Cartes sur Table (1966)
Een detective krijgt de opdracht de geheimen te ontraadselen die een misdadige wetenschapper verbergt. Hij ontdekt dat de man een leger heeft van mechanische mensen, een soort kruising tussen mens en robot, die hij gebruikt om mensen op te sporen die de bloedgroep O hebben.
Cartesius (1974) Cartesius (1974)
De Italiaanse regisseur Roberto Rossellini leidt je langs de zoektocht naar de waarheid van de Franse rationalistische filosoof René Descartes. Hij genoot zijn opleiding in Parijs, en heeft later vele reizen gemaakt, onder andere naar Nederland, om zich uit het intellectuele milieu van de Franse hoofdstad te kunnen bevrijden. Via gesprekken tussen hem en verschillende geleerde wetenschappers volg je de ontwikkeling van zijn kennis en denkbeelden.
Cartier Affair, The (1984) Cartier Affair, The (1984)
Curt Taylor is aan zijn laatste dagen gevangenis toe. Zijn beschermheer Phil herinnert hem er aan dat hij intussen voor 'bewezen diensten' een schuld verzameld heeft van 35.000 $. Hij krijgt precies twee weken tijd om het geld te vinden. Intussen keert de succesvolle, rijke, maar ongelukkige tv-ster Cartier Rand naar haar Hollywoodvilla terug en stelt vast dat haar secretaresse door de politie aangehouden is. Haar manager moet onmiddellijk voor de juiste vervangster zorgen. Toevallig bevindt zich de werkzoekende Curt zich in het agenschap.
Cartomante, A (2004) Cartomante, A (2004)
Rita staat op het punt te trouwen met de rijke psychiater Dr. Augusto Vilela. Op een nacht wordt Vilela’s beste vriend Camilo binnengebracht in het ziekenhuis met een overdosis. Vilela redt hem en stelt hem voor aan zijn verloofde. Rita en Camilo worden verliefd op elkaar en verward over welke beslissing ze moet nemen besluit ze haar toekomst te laten voorspellen.
Carton, Le (2004) Carton, Le (2004)
Antoine slaapt, de telefoon rinkelt. Het is Mijnheer Rodier, de eigenaar. Antoine moet voor 1 uur verhuizen. Niets is klaar! De slechtste dag van Antoine is zojuist begonnen. Zijn beste vriend Vince heeft de gehele nacht niet geslapen, Marine zoekt hem overal, Lorenzo en zijn bestelwagen zijn nog niet aangekomen, de conciërge wil niet dat ze de lift gebruiken, kortom alles gaat mis.
Cartouche (1962) Cartouche (1962)
In de 18de eeuw verlaat meesterdief Louis de Bourguignon (Belmondo) de onetische Malichot bende om zelfstandig, als Cartouche, de rijken te bestelen en de buit te verdelen aan de armen. Gedreven door de liefde voor Venus (Cardinale), kan hij uit elke val ontsnappen, zowel die van Machinot en die van de politie, maar niet uit die van Venus ...
Caruga (1991) Caruga (1991)
In 1918, na in Slavonië te zijn teruggekeerd van het Russische front, sluiten Jovo Stanisavljevic Charuga en zijn vriend Mali zich aan bij de bandiet Bozo Crveni. Bozo, die geïnspireerd is door de Oktober revolutie, vecht voor een betere maatschappij. Al snel vermoordt de politie Bozo, waardoor Charuga de leider van de bandieten wordt. Ze veranderen in een bende onscrupuleuze criminelen die er alles aan doen om geld te krijgen. Charuga wordt rijk, verandert zijn identiteit, doet zich voor als een succesvolle zakenman en raakt bevriend met zijn grootste vijand, de politie-chef.
Carve Her Name with Pride (1958) Carve Her Name with Pride (1958)
Dit waargebeurde verhaal gaat over de Britse oorlogsheldin Violette Szabo, die, nadat haar Franse echtgenoot sneuvelde in Noord-Afrika, belangrijke spionage-opdrachten zou vervullen voor het Britse koninkrijk.
Carver (2008) Carver (2008)
Het verhaal gaat over vijf vrienden die een paar dagen willen gaan kamperen in de bergen rond het stadje Halcyon Ridge. Na een korte omweg komt het groepje aan bij de vervallen boerderij van de familie Carver, waar zich een heuse horrorfilm lijkt af te spelen. Wanneer ze de lugubere omgeving wat beter gaan onderzoeken, ontdekken ze de waarheid achter de film en achter de familie Carver. Ze beginnen deuren te openen die beter gesloten hadden kunnen blijven en al spoedig vervagen de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid en wordt het een meedogenloos spel op leven en dood.
Cary Grant: A Class Apart (2004) Cary Grant: A Class Apart (2004)
Een documentaire over het leven van Cary Grant. Met behulp van archiefbeelden, schetst deze documentaire een beeld dat dieper gaat dan dat van de Hollywood-superster en krijgen we ook de menselijke kant van Cary Grant te zien. We ontdekken er de voorliefde voor LSD en de controversiële kantjes van het seksleven van deze legendarische acteur.
Caryl of the Mountains (1936) Caryl of the Mountains (1936)
RCMP-officieren proberen te ontdekken wie een jager heeft vermoord en waarom de jager zijn dochter geld ontvreemd heeft van de firma waarvoor zij werkt. Gelukkig is Rin Tin Tin daar om dit soort raadsels op te lossen.
Cas du Dr Laurent, Le (1957) Cas du Dr Laurent, Le (1957)
Dokter Laurent verlaat Parijs om gezondheidsredenen en trekt naar een dorpje in de Alpen waar hij de praktijk overneemt van een dokter die op pensioen gaat. In het begin wordt hij met argwaan behandeld door de dorpelingen, maar als blijkt dat hij ervoor kan zorgen dat de vrouwen pijnloos kunnen bevallen, begint hij het vertrouwen te winnen van de mensen. Maar niet van allemaal...
Casa 3, La (1988) Casa 3, La (1988)
De film begint in 1967, een man hoort een kat janken, hij gaat op het geluid af en in de kelder van zijn huis vindt hij op de trap de dode kat, even verderop in de kelder staat zijn dochtertje met een bebloede schaar in haar handen. Als straf sluit de man haar op in de donkere kelder. Een moment later worden hij en zijn vrouw op brute wijze vermoord. 20 jaar later hoort een radioamateur een schreeuw om hulp over zijn radio, hij zoekt samen met zijn vriendin uit waar het signaal vandaan komt, zo komen ze bij het huis terecht waar ze nog een andere groep jongeren treffen. Er blijkt uiteraard iets goed mis te zijn met het huis en al snel worden ze één voor één vermoordt, maar door wie of wat is de vraag.
Casa 4 (Witchcraft), La (1988) Casa 4 (Witchcraft), La (1988)
Een zwangere vrouw gaat terug naar het huis van haar schoonmoeder. Daar begint ze vreemde nachtmerries te krijgen over haar kind en haar stief-familie. Haar man en zijn moeder zijn eigenlijk ge-reïncarneerde minnaars, die vroeger op de brandstapel gezet zijn, omdat dat ze aan hekserij deden. Ze moet zich redden van hen, anders wordt haar kind geofferd aan Satan.
Casa Colorada, La (1947) Casa Colorada, La (1947)
Een vrouw verlaat haar man en dochter om er met haar geliefde vandoor te gaan. Als de echtgenoot hen achtervolgt, wordt hij door de minnaar vermoord.
Casa con la Scala nel Buio, La (1983) Casa con la Scala nel Buio, La (1983)
Een componist werkt op een geïsoleerde plek aan een soundtrack voor een nieuwe film, maar er gebeuren daar rare dingen terwijl hij aan het werk is.
Casa d'Appuntamento (1972) Casa d'Appuntamento (1972)
Antoine Gottvalles, een inbreker met liefdesverdriet, slaat na een succesvolle bankroof op de vlucht en probeert in het bordeel van Madame Colette zijn geliefde Evelyn Kraft vrij te kopen. Evelyn wil haar glamoureuze leven als prostituee echter niet opgeven, en in een vlaag van woede steekt Antoine haar neer met een mes...
Casa dalla Finestre Che Ridono, La (1976) Casa dalla Finestre Che Ridono, La (1976)
Een kunstenaar wordt ingehuurd om een fresco te restaureren in het kerkje van een klein Italiaans plaatsje. Steeds meer ontdekt hij de bizarre achtergronden van de originele kunstenaar en zijn mysterieuze zusters.
Casa de Areia (2005) Casa de Areia (2005)
1910. Áurea gaat wonen in een stadje in de duinen van de staat Maranhão in Brazilië. Haar enige vrouwelijke gezelschap daar is haar moeder Maria. Áurea is zwanger en vindt het vreselijk in het stadje. Ze wil weg, maar dat is bijzonder moeilijk dus hoopt ze nog het geluk te vinden in het plaatsje. Drie generaties lang volgen we Áurea, haar moeder, haar dochter en haar kleindochter.
Casa de Bernarda Alba, La (1987) Casa de Bernarda Alba, La (1987)
Na het overlijden van haar man onderwerpt een treurende weduwe haar vijf dochters aan een periode van acht jaar rouw waardoor geen contact met de buitenwereld mogelijk is. De discipline is zo streng dat het lijkt alsof zij levend zijn begraven.
Casa de la Troya, La (1959) Casa de la Troya, La (1959)
Als hij een hogere interesse vertoont in het nachtleven en in vaudeville-meisjes dan in zijn leerboeken, wordt Gerardo Roquer door zijn vader vanuit Madrid naar de universiteit van Santiago de Compostella gestuurd, met het doel om hem ernstig te laten studeren. Daar belandt Gerardo in het pension 'Casa de la Troya', waar hij goede vrienden wordt met de andere studenten. Hij wordt er ook verliefd op de bloedmooie Carmiña Castro. Maar zijn liefde wordt niet op prijs gesteld door haar oom en tante, die Octacio boven hem verkiezen, deels omdat zij ook nog schulden bij Octavio hebben.
Casa de las Chivas, La (1972) Casa de las Chivas, La (1972)
Twee zusters wonen samen met hun vader in het ouderlijk huis, maar dat wordt in beslag genomen tijdens de Spaanse burgeroorlog. De hele familie lijdt honger en ze zien geen andere uitweg dan zelf bij het leger te gaan om aan voedsel en geld te geraken zodat ze kunnen overleven.
Casa de las Mil Muñecas, La (1967) Casa de las Mil Muñecas, La (1967)
Het echtpaar Armstrong is op vakantie in Tangiers, waar ze een oude vriend ontmoeten. Deze is op zoek naar zijn vrouw die naar zijn mening is ontvoerd door een bende slavenhandelaren die het gemunt hebben op blanke vrouwen. Niet veel later treft het echtpaar hun oude vriend dood en besluiten het mysterie op te lossen. Al snel komen ze op het spoor van nachtclub goochelaar Felix Manderville en zijn assistente Rebecca. Zij blijken tijdens hun show blanke vrouwen te hypnotiseren en hen te laten verdwijnen. In opdracht van 'De Hartenkoning' die de vrouwen vasthoudt in 'Het Huis van de Duizend Poppen'.
Casa de las Muertas Vivientes, La (1972) Casa de las Muertas Vivientes, La (1972)
De film vertelt het verhaal van een man die zich diep schuldig voelt aan de dood van zijn vrouw. Oliver Bromfield, een alcoholist, is ervan overtuigd dat hij verantwoordelijk is voor de fatale val die zij maakte in hun villa, toen hij weer eens stomdronken was. Hij vindt een nieuwe vrouw, maar hij kan de dood van zijn eerste liefde maar niet verwerken. Bovendien lijken de meid en zijn zuster de nieuwe vrouw in het huishouden echt niet te waarderen. Na een tijd, worden sommige lichamen opgegraven, maar de tombe van de man zijn eerste vrouw blijkt helemaal leeg te zijn.
Casa de las Palomas, La (1972) Casa de las Palomas, La (1972)
De haat-liefde verhouding tussen een moeder, de aantrekkelijke weduwe Alxandra, en haar knappe dochter Sandra. De moeder heeft een minnaar, Fernando, die haar op een dag in de steek laat. Ze blijft verdrietig achter en als hij weer opduikt is ze blij, maar beseft te laat dat het een ellendige nietsnut is die alleen maar op haar zak teert. Als ze dat begrijpt, en Fernando daarmee confronteert, wreekt hij zich op haar dochter.
Casa de las Sombras, La (1976) Casa de las Sombras, La (1976)
Een vrouw wordt voor Audrey's ogen vermoord. Audrey rent in paniek weg en als ze even later terugkomt met de politie is het lijk verdwenen. Wel blijkt dat er 23 jaar eerder, op dezelfde plaats en op dezelfde manier een vrouw vermoord te zijn, een moord die nooit is opgelost. Audrey blijft "dingen" zien die 23 jaar eerder gebeurden. Tot ze er achterkomt dat de mensen om haar heen de 23 jaar geleden vermoorde vrouw allen gekend hebben.
Casa de Lava (1995) Casa de Lava (1995)
Na een ernstig ongeluk in Lissabon ligt Leão (Isaach De Bankolé) in coma. Omdat het de nadrukkelijke wens is van zijn familie om hem te begraven in zijn geboortegrond, begeleidt Mariana (Inês de Medeiros), een gedesillusioneerde verpleegster, hem naar de Kaapverdische Eilanden, waar Leão vandaan komt.
Casa de Los Babys (2003) Casa de Los Babys (2003)
Zes Amerikaanse vrouwen reizen naar Zuid-Amerika om er een baby te adopteren. Ze willen de omslachtige procedure in hun thuisland omzeilen en verblijven daardoor enkele weken in het hotel van de kleurrijke Señora Muñoz in afwachting van de nodige documenten. Terwijl de dagen voorbijgaan, leren de vrouwen elkaar beter kennen en delen ze elkaars hoop en angsten. Aan de andere kant zijn er ook nog de arme tienermoeders die noodgedwongen hun baby's moeten afstaan en de verpleegsters die de baby's overdragen aan hun "nieuwe" welgestelde Amerikaanse moeders. Maar zijn ze wel klaar voor het moederschap?
Casa de los Martínez, La (1971) Casa de los Martínez, La (1971)
Tijdens de opname van een programma voor de televisie in zijn huis, merkt Martinez tot zijn groeiend ongenoegen dat zijn vrouw nogal veel aandacht heeft voor de attenties van de regisseur. De herinneringen aan zijn schoonmoeder, een beroemde actrice, komen weer naar boven en maken de zaken voor hem nog moeilijker.
Casa de Mi Abuela, La (2005) Casa de Mi Abuela, La (2005)
Als haar ouders werken wordt de 6-jarige Marina geacht zich te voegen naar de dagelijkse rituelen die het conservatieve en gelovige leven van haar 75-jarige oma Marita bepalen in een saai industriestadje in het Spaanse Alicante. Eenvoudige handelingen zijn het startpunt van waaruit de regisseur inzoomt op de confrontaties tussen de onbevangen rebellie van Marina en de onderhuidse pijn en groeiende vertwijfeling van Marita. La Casa de Mi Abuela toont teder het gekibbel, de desalniettemin onverminderde liefde en de afleiding die oma vindt voor het feit dat het huis waar ze al 52 jaar woont gesloopt moet worden.
Casa del Ángel, La (1957) Casa del Ángel, La (1957)
Het verhaal gaat over een zestienjarig meisje wier emotionele groei belemmerd is door haar puriteinse moeder. Wanneer het meisje verliefd wordt op een jongen die haar verleidt, is ze niet in staat om de intense schuldgevoelens die haar plagen, te overwinnen.
Casa del Paraíso, La (1982) Casa del Paraíso, La (1982)
Victoria, een spontane en mooie vrouw, komt onverwacht terecht in een groot huis, dat bewoond wordt door vreemde mensen die hun woning nooit verlaten. Er is een raadselachtige figuur die het leven van de bewoners controleert, maar het bezoek van Victoria zal hartstochten ontketenen en de ware gevoelens die in hun ziel werden onderdrukt naar buiten brengen.
Casa del Sorriso, La (1988) Casa del Sorriso, La (1988)
Twee geliefden van boven de zeventig zijn door hun familie veroordeeld tot het slijten van hun dagen in een onsympathiek verzorgingstehuis, waar ze geen enkele vrijheid hebben. Ze kunnen elkaar alleen af en toe vrij ontmoeten in een camper die hen door enkele immigranten geleend wordt. Als de staf van het tehuis lucht krijgt van hun affaire nemen ze drastische maatregelen om het paar “te kalmeren” en weer controle over hen te krijgen. Uiteindelijk beëindigt het paar hun relatie, maar de vrouw ontvlucht het tehuis op zoek naar vrijheid.
Casa del Sortilegio, La (1989) Casa del Sortilegio, La (1989)
Een jonge man heeft voortdurend nachtmerries over een oud huis. Zijn vriendin en hij besluiten om er een paar dagen tussenuit te knijpen en bij haar familie tijdelijk in te trekken. Eenmaal aangekomen merkt de jonge man dat dit het huis is waar hij altijd nachtmerries over heeft...
Casa del Tappeto Giallo, La (1983) Casa del Tappeto Giallo, La (1983)
Franca en haar echtgenoot Antonio besluiten een geel tapijt te verkopen, dat ze als geschenk van haar stiefvader hebben gekregen. Op een dag, terwijl Antonio het huis uit is, belt een vreemde persoon aan en zegt aan Franca dat hij dat tapijt wil kopen. Maar zijn bezoek wordt voor haar het begin van een nachtmerrie. Hij ontvoert haar en vertelt haar dat hij zijn eigen vrouw op hetzelfde tapijt heeft vermoord.
Casa del Terror, La (1960) Casa del Terror, La (1960)
Casimiro, nachtwaker in een wassenbeelden museum, voelt zich zelfs meer slaperig dan hij toch al vanwege zijn natuurlijke luiheid zou zijn. De oorzaak is, dat zijn chef – de Professor – stiekem bloed van hem aftapt als hij een dutje doet, om daarmee experimenten uit te voeren om doden weer tot leven te wekken. Tot nu toe zijn er nog geen resultaten geboekt, en de lichamen zijn in was gezet en in het museum tentoongesteld om zijn misdaden te verbergen. Zijn grote kans schijnt echter te komen, als hij op de hoogte gesteld wordt van het feit, dat het gemummificeerde lichaam van een “moderne” mens in een Egyptische sarcofaag is gevonden.
Casa dell'Orco, La (1988) Casa dell'Orco, La (1988)
Cheryl heeft vaak last van nachtmerries over een kasteel met een monster. Een paar jaar later, gaat de volwassen Cheryl met haar zoon op vakantie naar Italie, waar ze een italiaanse kasteel hebben afgehuurd. Cheryl verdient haar kost als schrijfster. Ze schrijft vaakt over de "Ogre", en op een dag merkt ze dat het kasteel waar ze zich bevinden, het kasteel is van haar dromen en ze heeft het gevoel dat het monster zich ook in het kasteel bevindt...
Casa della Paura, La (1973) Casa della Paura, La (1973)
Margaret is pas uit de gevangenis ontslagen. Ze arriveert in een afgelegen bouwvallig landhuis waar ze geterrorizeerd wordt door de sadistische eigenaar. De man blijkt aan het hoofd te staan van een satanische sekte die jonge vrouwen offert. Te laat beseft Margaret dat ze zal worden gebruikt voor een macaber ritueel.
Casa di Piacere (1989) Casa di Piacere (1989)
Heel alleen en zich vervelend na het erven van een grote, maar verlaten villa van een rijke klant, pikt Eva, de voormalige bazin van een bordeel, jongemannen op en installeert hen als huis-minnaars met de bedoeling hen koninklijk te vermaken met verhalen uit haar hoerentijd. De jonge mannen zijn meer dan gelukkig met het delen van Evas seksuele attenties tot zij verliefd wordt op een ietwat oudere zakenman. Jaloers op hun meer volwassener rivaal, besluiten Evas jonge minnaars om hun verleidelijke meesteres te vermoorden.
Casa dove Abitava Corinne, La (1996) Casa dove Abitava Corinne, La (1996)
Doriana, een jonge advocate, verhuist naar Rome. Reden hiervoor is het feit dat een crimineel die zij hielp veroordelen, ontsnapt is uit de gevangenis en gedreigd heeft haar te vermoorden. Maar Doriana is niet gelukkig in Rome. In haar nieuwe flat werd een jaar eerder een call girl, Corinne, doorgestoken. De dader werd nooit gevonden.
Casa Flora (1973) Casa Flora (1973)
De meest schilderachtige figuren bezoeken geregeld het Andalusische bordeel Casa Flora. In het bordeel zoeken de mannen naar vriendschap en warmte maar ze komen tot de ontdekking dat dit een illusie is.
Casa Manchada (1977) Casa Manchada (1977)
De liefdesgeschiedenis van een paar in het naoorlogse Spanje. Het paar moet keuzes maken. Of de liefde of hun loyaliteit naar hun land.
Casa nel Tempo, La (1989) Casa nel Tempo, La (1989)
Een groep punk-tieners breekt in een oud huis en terroriseert en vermoordt de daar aanwezige bewoners. Plotseling beginnen alle klokken in het huis terug te lopen en de dood komt terug voor wraak.
Casa Nostra, A (2006) Casa Nostra, A (2006)
De verhalen van verschillende personages worden met elkaar verweven in het hedendaagse Milaan. Ugo is een corrupte zakenman die aan handel met voorkennis doet. Hij krijgt te maken met financieel politie-inspecteur Rita die zich vastbijt in de zaak, aangezien haar privé-leven een ramp is. Otello is een ex-gevangene die een aardige Oost-Europese prostituee van de straat wil houden.
Casa Privata per Le SS (1977) Casa Privata per Le SS (1977)
Een legertje vrouwen wordt getraind om door middel van sex informatie te vergaren van Duitse officieren voor de krankzinnige Herr Schellenberg en zijn handlangster Frau Inge.
Casa Ricordi (1954) Casa Ricordi (1954)
Tijdens de bezetting van Milaan door Napoleon, vindt een drukker een manier om rijk en beroemd te worden. Mijnheer Ricordi begint met oude muziekbladen van het bekende opera-huis La Scala. Weldra wordt hij even bekend als de kunstenaars zoals Rossini, Donizetti, Verdi en Puccini... Door meesterwerken van grote musici af te drukken heeft de familie Ricordi altijd de eer gehad om te mogen werken met de originele, handgeschreven, composities van enkele van de grootste Italiaanse maestros...
Casa senza Tempo, La (1945) Casa senza Tempo, La (1945)
Buitenlandse spionnen proberen belangrijke papieren in verband met militaire plannen en de bouw van een nieuw type vliegtuig in handen te krijgen. Wanneer de documenten verdwenen zijn moeten leden van de contra-spionage ze opsporen, maar enkele van hen verdwijnen op mysterieuze wijze.
Casa Sfuggita, La (2003) Casa Sfuggita, La (2003)
Alex (Giuseppe Lorusso) en zijn vriendin Rita (Silvia Ferreri) gaan er samen op uit om een serie mysterieuze en onverklaarbare moorden uit het verleden te onderzoeken in een vervallen hotel. In elke muffige kamer die ze betreden, voelen ze de aanwezigheid van het kwaad. Het is niet veilig in het oude gebouw en Alex en Rita moeten vechten voor hun leven tegen het eeuwenoude kwaad, dat in het hotel huist.
Casa Sperduta nel Parco, La (1980) Casa Sperduta nel Parco, La (1980)
Alex en Ricky worden uitgenodigd door een vrouw om op een feest te komen voor het repareren van haar auto. Wat ze niet weten is dat ze eigenlijk uitgenodigd zijn zodat er wraak op ze kan worden genomen voor een verkrachting.
Casa Stregata, La (1982) Casa Stregata, La (1982)
De pasgetrouwde Giorgio en Candida vinden een mooi huis voor een weggeefprijs, maar zij komen spoedig te weten waarom de woning zo goedkoop was. Hun pogingen voor een eerste seksuele ervaring worden telkens verstoord door een schrikwekkende verschijning. Giorgio ontdekt dat het huis behekst is.
Casablanca (1942) Casablanca (1942)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog runt de verbannen Amerikaan Rick Blaine een bar in Casablanca. Rick krijgt twee belangrijke douane-papieren in z'n bezit. Als de Nazi Strasser in Casablanca arriveert, doet de plaatselijke agent Renault alles om hem te plezieren: zo belooft hij dat hij ervoor zal zorgen dat de Tsjechoslowaakse verzetsleider Victor Laszo de stad niet uit zal komen om naar de VS te vluchten. Tot Rick's verrassing arriveert Laszlo in Casablanca met Rick's oude liefde Ilsa.
Casablanca Driver (2004) Casablanca Driver (2004)
Niemand begrijpt hem. Niemand kent hem. Niemand neemt hem serieus. Casablanca Driver is de slechtste bokser aller tijden. Door een reeks onvoorziene omstandigheden komt Casablanca plots in de ring te staan tegenover de kampioen Jimmy La Renta. De uitslag van het gevecht staat reeds vast. Maar heel misschien gebeurt er wel een mirakel...
Casablanca Express (1989) Casablanca Express (1989)
Op 8 november 1942 vertrekt Winston Churchill met een dubbelganger aan boord in een Brits vliegtuig met bestemming Casablanca. Onderweg worden zij echter aangevallen door de Duitsers en zijn gedwongen te landen in Algiers. Met de grootste spoed wordt er een speciale trein geregeld die Churchill over land naar Casablanca moet brengen. De Nazi’s ontdekken het plan en overvallen de trein, waarbij zij de dubbelganger gevangen nemen. Om de Duitsers in de waan te laten dat zij de juiste persoon te pakken hebben, schakelen de geallieerden kapitein Al Cooper in, die een reddingsoperatie op touw moeten zetten om de gevangen dubbelganger te bevrijden.
Casanova & Co. (1977) Casanova & Co. (1977)
Rokkenjager Giacomo Casanova blijkt ondanks zijn reputatie impotent, maar vindt een dubbelganger die zijn 'eer' letterlijk en figuurlijk op kan houden.
Casanova '70 (1965) Casanova '70 (1965)
Andrea is een echte Casanova. Hij heeft echter een probleempje: hij is impotent. Na een problematische tocht langs allerlei mooie vrouwen leert hij dat hij meer spanning nodig heeft voor de daad.
Casanova (1927) Casanova (1927)
Biografische film over de beroemde vrouwenversierder. Het verhaal begint in Venetië, waar Casanova elke vrouw in de stad versiert. Casanova moet, vanwege een politiek conflict uitwijken naar Rusland. Daar weet hij zelfs de Catherina de Grote te verleiden.
Casanova (1971) Casanova (1971)
Giovanni Casanova is een levende legende in zijn eigen tijd. Zijn reputatie snelt hem vooruit, waar hij zowel voor als -nadelen van ondervindt. Behoedzaam stippelt hij zijn weg uit, om vooral niet geconfronteerd te worden met schuldeisers of kwade families. Maar het noodlot vindt hem toch wel. In 1755 wordt Casanova opgesloten in de gevangenis van Venetië, daar heeft hij tijd genoeg om over zijn verleden en over de toekomst na te denken.
Casanova (1987) Casanova (1987)
Beschrijving van het leven van de beruchte rokkenjager Giacomo Casanova, die door velen bewondert en gevreesd werd. Tijdens zijn reizen verleidde hij honderden vrouwen en maakte hij de meest vreemde dingen mee. Zijn reputatie ging hem vaak ver vooruit waardoor de plaatselijke autoriteiten hem in de gaten konden houden. Vaak kwam het niet tot een arrestatie wegens gebrek aan bewijs, totdat één ervan besluit hem op te sluiten. Donkere dagen breken voor hem aan, een lange tijd in de gevangenis van Venetië, die alleen bereikbaar was via de beroemde 'brug der zuchten.'
Casanova (2005)  (I) Casanova (2005) (I)
In het Venetië van de 18e eeuw is geen vrouw veilig voor de charmes en verleidingskunsten van Casanova. Jong, oud, getrouwd of niet, hij versiert ze allemaal aan de lopende band. Maar dan ontmoet hij de oogverblindende mooie en intelligente schoonheid Francesca Bruni. Zij moet echter niets van hem hebben, want zij wacht op haar grote, ware liefde. Voor de eerste keer in zijn leven wordt Casanova tot zijn stomme verbazing afgewezen door een vrouw. Alle reden om al zijn versiertrucs uit de kast te halen, want hij zal en moet Francesca hebben. Hij heeft zelfs het gevoel dat hij voor het eerst écht verliefd is. Door middel van een aantal slimme vermommingen en listen krijgt hij het voor elkaar om dichter bij Francesca te komen.
Casanova (2005)  (II) Casanova (2005) (II)
De oude Casanova werkt als bibliothecaris wanneer hij zijn levensverhaal vertelt aan dienstertje Edith. De jonge Casanova komt in het verhaal naar voren als een onweerstaanbare vlerk, die van stad naar stad trekt, op de vlucht voor de autoriteiten.
Casanova Brown (1944) Casanova Brown (1944)
Op de dag van zijn huwelijk wordt professor Brown geconfronteerd met de geboorte van zijn dochter: zijn ex-vrouw is vlak voor de scheiding zwanger geraakt. Als Brown hoort dat zijn ex-vrouw het kind voor adoptie wil afstaan, neemt hij de opvoeding voor zijn rekening.
Casanova di Federico Fellini, Il (1976) Casanova di Federico Fellini, Il (1976)
Fellini’s kijk op het leven en de mythe van Casanova, een libertijn die leefde in de 18e eeuw en uit was op het verzamelen van zoveel mogelijk seksuele veroveringen.
Casanova Farebbe Così! (1942) Casanova Farebbe Così! (1942)
Don Augostino, die zich graag laat voorstaan op zijn succes bij de dames, wedt met zijn vrienden dat hij de nacht zal doorbrengen met Maria Grazia, de vrouw van de rijke Don Ferdinando. Als deze laatste niet thuis is weet hij binnen te dringen bij Maria met de smoes dat de carabinieri (militaire politie) hem achterna zitten. Maar jammer genoeg gaan de zaken heel anders dan hij zich had voorgesteld.
Casanova in Burlesque (1944) Casanova in Burlesque (1944)
Een ogenschijnlijk saaie professor werkt stiekem in de zomer als komediant in een nachtclub. De professor, die gewoonlijk les geeft in Shakespeare, wordt echter ontdekt door een meisje die in de nachtclub werkt. Zij chanteert hem en dreigt zijn dubbelleven te verraden, tenzij zij de titelrol mag spelen in zijn productie van het toneelstuk 'The Taming of the Shrew'.
Casanova's Big Night (1954) Casanova's Big Night (1954)
Kleermaker Pippo Popolino wordt door de hertogin van Genua ingehuurd om de betrouwbaarheid van haar aanstaande schoondochter Elena op de proef te stellen. De hertogin stelt hem een grote beloning in het vooruitzicht, mits hij zijn taak goed weet te volbrengen. Pippo houdt zijn dekmantel als Casanova geheim totdat hij ziet dat het verloofde paar echt verliefd is. Maar de slechte doge van Venetië ontdekt het bedrog en gebruikt de Casanova-dekmantel voor zijn eigen plannetjes. Pippo moet alle zeilen bijzetten om Elena te kunnen beschermen.
Casbah (1948) Casbah (1948)
Pepe Le Moko is leider van een dievenbende in de Casbah van Algiers. Hij is daarheen gevlucht om gevangenschap in zijn thuisland Frankrijk te ontlopen. Detective Slimane probeert hem uit de Casbah te lokken zodat hij opgepakt kan worden. Wanneer Pepe's vriendin Inez inziet dat Pepe verliefd is geworden op Gaby, een knappe toeriste, volgt zij haar naar Europa. Slimane ziet daarin een mogelijkheid om Pepe in de kraag te vatten.
Cascabel (1977) Cascabel (1977)
Een journalist wordt ingehuurd door de overheid om een documentaire te maken over de relatie tussen de overheid en een plaatselijke indianenstam. Beïnvloed door de vele interviews met de indianen waarin ze aangeven slecht behandeld te zijn, begint zijn filmmateriaal hun zienswijze weer te geven. Medewerkers van de overheid die van tijd tot tijd zijn werk bekijken zijn hier allesbehalve blij mee.
Cascabelito (1962) Cascabelito (1962)
'Viruta' en 'Capulina' hebben een poppenkast op de kermis en geven onderdak aan een wees. Terwijl de drie slapen, komen de poppen tot leven.
Cáscara, La (2007) Cáscara, La (2007)
Een creatieve reclameman sterft plots terwijl hij aan een nieuw concept werkt voor een krachtig geneesmiddel tegen verkoudheid. Op dat moment begint Pedro, een van zijn vroegere collega's, een ingewikkelde zoektocht naar de ideeën van de overleden man, eigent zich zijn plaats toe en maakt gebruik van zijn originele notities. Tijdens die zoektocht vindt hij een straatkind dat hem onbewust naar een nieuw en uitzonderlijk eigen idee zal leiden.
Case 39 (2008) Case 39 (2008)
Emily Jenkins is een sociaal werkster voor families met problemen. Ze heeft allerhande soorten van ellende wel gezien, maar haar ontmoeting met de 10-jarige Lilith is wel erg bijzonder. Het meisje wordt mishandeld door haar ouders en Emily is bang dat ze haar zullen vermoorden. Emily probeert van alles om het meisje uit huis te plaatsen en neemt haar ondertussen zelf in huis, maar na verloop van tijd ontdekt Emily dat de zaak iets gecompliceerder ligt en Lilith misschien niet zo onschuldig is als ze lijkt.
Case against Brooklyn, The (1958) Case against Brooklyn, The (1958)
Een agent, McGavin, komt net van de politieopleiding. Meteen al bindt hij de strijd aan met een gokkerssyndicaat in zijn buurt, in Brooklyn.
Case against Mrs. Ames, The (1936) Case against Mrs. Ames, The (1936)
Matt Logan is een ambtenaar van het O.M., die verliefd wordt op de mooie Carroll. Probleem is dat ze verdachte is van de moord op haar echtgenoot.
Case for Life, A (1996) Case for Life, A (1996)
Liz Hammett is een vrijgevochten advocate uit Los Angeles. Ze klaagt haar zus Kelly aan zodat die de instructies van haar arts opvolgt. Kelly is zwanger en lijdt aan een levensbedreigende ziekte waaraan zowel zij als haar ongeboren kindje kunnen overlijden.
Case for Murder, A (1993) Case for Murder, A (1993)
De jonge, ambitieuze advocate Kate Weldon (Jennifer Grey) wordt aangenomen bij een vooraanstaand advocatenkantoor in Los Angeles. Daar ontmoet ze de getalenteerde en aantrekkelijke advocaat Jack Hammett (Peter Berg). Kate is dolenthousiast als zij Jack's assistent wordt die de mysterieuze moord onderzoekt op een van de senior partners van het bedrijf. Al gauw verliest Kate niet alleen haar hart aan Jack, maar is eveneens haar leven in gevaar als zij er bij toeval achter komt dat Jack persoonlijk bij deze lugubere moordzaak betrokken blijkt.
Case for PC 49, A (1951) Case for PC 49, A (1951)
Terwijl hij zijn dienst vervult is politie-agent 49 getuige van een moord. Zijn vriendin Joan weet wie de dader is en stelt een confrontatie voor met de verdachte. Maar korte tijd later is ze vermist en de agent begint zich ernstig zorgen te maken over haar veiligheid. Hij spoort haar op en vindt haar vastgebonden naast een dode man. Ze bundelen hun krachten en wanneer ze de rest van het mysterie ontrafelen, is het een onverwachte verrassing.
Case of Deadly Force, A (1986) Case of Deadly Force, A (1986)
Boston 29-01-1975. Zonder aanleiding wordt een onschuldige zwarte verdachte van een overval, Lawrence O'Donnell, neergeschoten. Zijn vrouw neemt een advocaat in de arm om de politie aan te klagen. De politie noemt het gebruik van "deadly force" in deze zaak gerechtvaardigd. De advocaat ondervindt grote problemen bij zijn onderzoek.
Case of Honor, A (1988) Case of Honor, A (1988)
Vietnam 1988, na een krijgsgevangenschap van meer dan 10 jaar, ontsnappen vijf Amerikaanse soldaten uit een hels strafkamp. Zij hebben er geen idee van dat de hele wereld de Vietnam oorlog al lang vergeten is. De vijf soldaten onder de leiding van de energieke Pops, stranden in een bordeel aan de grens, waar ze af moeten rekenen met de Russische bezetter. De meisjes van het Bordeel willen maar al te graag mee, omdat ze de Verenigde Staten als het beloofde land beschouwen. Bovendien weten de dames in het oerwoud een gestrand vliegtuig liggen. Er wordt hard gewerkt om het vliegtuig weer startklaar te krijgen, en ondertussen worden ze verder in het nauw gedreven door de Russische en Vietnamese troepen, die een ware klopjacht hebben ontketend.
Case of Rape, A (1974) Case of Rape, A (1974)
Een gewone huisvrouw (Montgomery) meldt dat zij aangerand is en ondervindt dat haar beproeving nu pas begint. Wanneer zij de persoonlijke vernedering ondergaat van politie, medisch personeel, de rechtbank en het afnemend vertrouwen van haar man (Cox), voelt zij zich degene die schuldig is.
Case of Sergeant Grischa, The (1930) Case of Sergeant Grischa, The (1930)
Een simpele Rus Grischa (Morris) ontsnapt uit een Duits gevangenenkamp. Hij wordt na tal van avonturen onschuldig ter dood veroordeeld.
Case of the Black Cat, The (1936) Case of the Black Cat, The (1936)
Advocaat Perry Mason wordt midden in de nacht opgeroepen om kleindochter Wilma uit het testament van de invalide Peter Laxter te schrijven, om te voorkomen dat zij zo met geldwolf Doug zal trouwen. Peter sterft onder mysterieuze omstandigheden, en zijn twee kleinzoons erven zijn landgoed op voorwaarde dat zijn huisvrouw en kat aan mogen blijven. Perry verneemt dat het familiefortuin verdwenen is en verdenkt Doug zowel hiervan als van de dood van Laxter.
Case of the Black Parrot, The (1941) Case of the Black Parrot, The (1941)
Sandy Vantine en haar oom, Paul Vantine, keren terug uit Europa, waar ze een antieke kast hebben gekocht. Jim Moore, een reporter die Sandy tijdens de terugreis ontmoette en verliefd op haar werd, denkt dat er iets vreemds aan de hand is met de kast. Zijn vermoeden wordt waar, als verschillende mensen die de kast hebben aangeraakt sterven. Jim en Sandy besluiten om dit mysterie op te lossen voor er meer slachtoffers vallen.
Case of the Curious Bride, The (1935) Case of the Curious Bride, The (1935)
Na de District Attorney nog een kletterende nederlaag bezorgd te hebben, plant Perry om op vakantie te gaan naar China. Tenminste dat was hij van plan, tot hij zijn oude vlam Rhoda ontmoet in een restaurant. Als zij zegt dat zij enkel daar is omdat zij op zoek is naar een vriend, gelooft Parry haar helemaal niet. Het schijnt dat haar echtgenoot Moxley, die zogezegd al vier jaar dood is, echter nog springlevend is en van haar geld wil afpersen als ze met een rijk iemand trouwt. De zaak escaleert wanneer de politie het lijk van Moxley vindt en ze Rhoda arresteren op verdenking van moord.
Case of the Frightened Lady,  The (1940) Case of the Frightened Lady, The (1940)
Een charmante aristocraat blijkt een psychopathische moordenaar te zijn die alleen door zijn bejaarde moeder in bedwang gehouden kan worden.
Case of the Full Moon Murders (1974) Case of the Full Moon Murders (1974)
De knappe Emma is een voyeuristische nymfomane die in een vleermuis kan veranderen. Nadat ze seks heeft gehad met haar slachtoffers, vermoordt ze de mannen en laat ze ze achter met een vreemde grijns op hun gezicht. Twee politiemannen proberen haar te strikken, maar worden voortdurend afgeleid door de charmes van de andere vrouwelijke verdachten.
Case of the Whitechapel Vampire, The (2002) Case of the Whitechapel Vampire, The (2002)
Sherlock Holmes onderzoekt de zaak van een serie moorden die worden gepleegd. Het blijkt dat een vampier hier een grote rol in speelt.
Casebusters (1986) Casebusters (1986)
Jamie en Allie, broer en zus, zijn amateur speurders die hun grootvader helpen in zijn beveiligingsfirma. Wanneer ze aan het rondsnuffelen zijn stoten ze per ongeluk op een ernstige zaak.
Casey at the Bat (1927) Casey at the Bat (1927)
Rond 1900 is Casey (Wallace Beery) naast handelaar, honkbalspeler met de hardste slag van de plaatselijke club en - naast Putham - stadsbarbier, de meest aanhoudende kandidaat van Camille. Casey wordt door O'Dowd ingelijfd bij de New York Giants. In New York wint Casey aan populariteit door zoveel mogelijk rondjes te geven, terwijl hij alles op de rekening van Putham laat zetten. Casey’s rivaal, die ook achter Camille aan zit, heeft het plan hem dronken te voeren, waardoor hij de belangrijkste wedstrijd zal missen. Casey weet wel op tijd te komen, maar slaat de bal uit. Het blijkt echter geen gewone bal te zijn geweest...
Casey's Shadow (1978) Casey's Shadow (1978)
Lloyd Bourdelle is een alleenstaande vader van drie zoons die zijn racepaard Casey's Shadow, genoemd naar zijn jongste zoon, probeert te trainen voor een aanstaande race. Als het paard echter gewond raakt, is het nog maar de vraag of hij het dier op tijd kan genezen.
Cash (2008) Cash (2008)
Een oplichter mijdt agressievelingen en zeker gewapende agressievelingen. Solal vergat die regel. Resultaat: hij is dood, vermoord door een slechte verliezer. Normaal gezien was de kous daarmee af, maar Solal heeft een broer: Cash. Cash heeft besloten hem te wreken op zijn manier: door een grootscheepse zwendel op touw te zetten. De tegenstander is echter op zijn hoede. Cash en zijn vrienden zullen misschien de duimen moeten leggen en in dat soort zaken worden allianties gevormd en ontbonden. Uiteindelijk telt maar één ding: wie is de dupe?
Cash McCall (1960) Cash McCall (1960)
De rijke magnaat Cash McCall voelt zich sterk aangetrokken tot de dochter van de directeur van Austen Plastics. Hij besluit het bedrijf te kopen om haar zo beter te leter kennen. Maar deze transactie verloopt niet zo soepel als hij gewend is.
Cash on Demand (1961) Cash on Demand (1961)
Een gewetenloze misdadiger kidnapt de vrouw en kind van een bankmanager. Om die bank te kunnen beroven doet hij zich voor als een detective voor een verzekeringsbedrijf. Enkele van de bankmedewerkers komen achter dit plan, en de manager moet hen overhalen niets te doen. De politie, die al van deze zaak wist, doet alles eraan om alles zonder bloed vergieten op te lossen.
Cashback (2006) Cashback (2006)
Nadat de kunststudent Ben Willes (Biggerstaff) pijnlijk gedumpt wordt door zijn vriendin Suzy, ontwikkelt hij een vorm van chronische slapeloosheid. Om de lange nachten door te komen besluit hij nachtwerk in een plaatselijke supermarkt te gaan doen. Daar ontmoet Ben een aantal bijzondere mensen die allemaal hun eigen redenen hebben om 's nachts op te blijven.
Casi un Caballero (1964) Casi un Caballero (1964)
Een dief van de `guante blanco` (witte handschoen) koopt zich vrij uit liefde voor een zakkenrolster. De bende van de `guante blanco` is hier niet blij mee en probeert de dief op andere gedachten te brengen.
Casimir (1950) Casimir (1950)
Om met zijn vriendin te kunnen trouwen, aast Casimir op een job als vertegenwoordiger in stofzuigers. Maar hoewel hij vindingrijk en welbespraakt is, worden alle deuren voor zijn neus dichtgeslagen.
Casinista, Il (1980) Casinista, Il (1980)
Pippo Caciotta komt in een aantal dubbelzinnige en uiterst moeilijke situaties terecht. Zo belandt hij onder meer in een boksring, een ziekenhuis, een gevangenis en zelfs in een terroristencel.
Casino (1995) Casino (1995)
Sam Rothstein, die met zijn succesvolle gokmethoden de bijnaam Ace kreeg, is een jeugdvriend van Nicky Santoro. Als Ace een carriere krijgt in een casino in Las Vegas volgt Nicky niet veel later, maar anders dan Ace begeeft hij zich wel met misdadige organisaties. Dan ontmoet hij Ginger, een vrouw die de mannen in haar zak heeft, maar geen nee kan zeggen tegen haar vorige vriend. Hij trouwt met haar, maar dat had hij beter niet kunnen doen.
Casino de Paris (1957) Casino de Paris (1957)
Komedie over toneelschrijver Alexandre Gordy (Vittorio de Sica) die een musicalster met beloften over haar carrière in zijn bed lokt.
Casino Royale (1967) Casino Royale (1967)
Sir James Bond geniet van zijn pensioen totdat hij door een delegatie van geheimagenten terug wordt geroepen om de strijd aan te gaan met SMERSH, dat overal agenten afmaakt. Als 'M' dan ook nog eens wordt vermoord, wordt Bond het nieuwe hoofd van de Britse geheime dienst. Daar creëert hij een korps van agenten die seks kunnen weerstaan en noemt ze allemaal James Bond om verwarring te stichten.
Casino Royale (2006) Casino Royale (2006)
De Franse gangster Le Chiffre wendt winsten uit het casino aan om terroristische operaties te bekostigen. Helaas maakt hij een kostbare fout en hij zal het geld moeten terugverdienen tijdens een groot goktoernooi. James Bond zal hier echter ook aan meedoen en hij moet alles op alles zetten om te voorkomen dat het geld in verkeerde handen valt.
Caso Almería, El (1984) Caso Almería, El (1984)
Een Spaanse rechter stelt een onderzoek in naar de moord door de Civiele Bescherming op drie jonge mensen, waarvan ze ten onrechte dachten dat het terroristen van de ETA waren. In zijn speurtocht naar de waarheid zal de rechter allerlei hindernissen onder ogen zien en wordt hij met bedreigingen op zijn eigen leven geconfronteerd. Niet iedereen is er immers mee gediend dat bepaalde geheimen van de gevaarlijke Spaanse militaire wereld het daglicht zien op een ogenblik dat het land juist een veertig jaar durend autoritair regime achter de rug heeft.
Caso Cerrado (1985) Caso Cerrado (1985)
Het leven van een jonge Joodse vrouw komt op haar kop te staan, wanneer haar man wordt opgepakt voor ondervraging. Hij wordt beschuldigd van financiële malversatie. Hij beweert echter van niets te weten.
Caso d'Incoscienza, Un (1984) Caso d'Incoscienza, Un (1984)
Een vermiste Zweedse miljonair is het doel van een journalist die wil uitvissen wat er precies met de man gebeurd is en of hij al dan niet nog in leven is. Het beste aanknopingspunt dat hij heeft is de aantrekkelijke vrouw van de miljonair.
Caso de las Dos Bellezas, El (1969) Caso de las Dos Bellezas, El (1969)
De Red Lips zijn twee vrouwelijke detectives die proberen vermiste modellen en dansers te vinden. Een pop-artiest die Klaus Thriller heet en zijn assistent, Morpho, die op een weerwolf lijkt, zijn de hoofdverdachten voor de moorden.
Caso Mattei, Il (1972) Caso Mattei, Il (1972)
Biografische film over industrieel Enrico Mattei. Na de oorlog gaf hij de Italiaanse industrie een grote en broodnodige positieve injectie. Het probleem was echter dat hij een grote monopolie creeërde en ervan uitging dat alle overheidsinvloed via steekpenningen te omzeilen was. Wanneer hij Italië een grote kracht in de petroleumwereld tracht te maken onstaan er pas echt grote problemen.
Caso Moro, Il (1986) Caso Moro, Il (1986)
Aldo Moro was de meest vooruitstrevende leider in het naoorlogs Italië. Op 16 maart 1978, de historische avond dat hij gekozen wordt door het parlement, worden zijn vijf bodyguards doodgeschoten door de Rode Brigade en Moro ontvoerd. Heel Italië zit in spanning.
Caso Pisciotta, Il (1972) Caso Pisciotta, Il (1972)
Gaspare Pisciotta overleed in de gevangenis op 9 februari 1954 nadat hij een kop koffie had gedronken. Hij zou een van de belangrijkste getuigen zijn in een rechtzaak in Palermo tegen de criminele bende van de beruchte Salvatore Giuliano.
Casomai (2002) Casomai (2002)
Stefania en Tommaso willen graag trouwen, maar dan op een speciale manier hun bruiloft vieren. Ze bezoeken beide een kerk in het plaatsje Stefania vroeger als kind woonde en vragen de plaatselijke priester om hulp. Tijdens de huwelijksceremonie komt niet alleen hun liefde voor elkaar aan het licht, maar tevens de donkere kanten van het huwelijk.
Casotto (1977) Casotto (1977)
Een kleedhokje op een zondag aan een openbaar strand is de plek waar de badgasten hun vrije dag beginnen, met andere plannen en verlangens dan alleen maar recreatie. Onder hen is een ouder echtpaar dat hun zwangere veertienjarige kleindochter aan de man hoopt te brengen.
Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit (1986) Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit (1986)
Regisseur Schamoni tracht met zijn film een portret van de romantische schilder Caspar David Friedrich te schetsen, wiens schilderijen tegenwoordig zo geliefd zijn, maar die in zijn eigen tijd afgewezen en geminacht werden. De kunstenaar zelf wordt niet getoond, maar zijn beeld ontstaat eerder uit het gedrag en de verhalen van zijn vrienden en tegenstanders na zijn dood.
Casper (1995) Casper (1995)
Hoewel het eenzame spookje Casper alleen op zoek is naar een vriendje om mee te spelen, jaagt hij tot zijn grote verdriet de mensen keer op keer de stuipen op het lijf. Totdat Kat (Christina Ricci) in Casper's spookhuis Whipstaff Manor komt wonen. Haar excentrieke vader Dr. James Harvey, een ervaren spokenverdrijver, is ingehuurd door de nieuwe eigenaars van het huis, de onuitstaanbare Carrigan Crittenden en haar partners Dibs (Eric Idle), om Casper en de andere spoken weg te jagen.
Casper Meets Wendy (1998) Casper Meets Wendy (1998)
Wendy is een meisje dat door haar heksentantes wordt opgevoed. Ze heeft een saai leventje en een saaie vakantie voor de boeg. Op vakantie mag ze weinig van haar tantes, ze mag niet uit, ze mag niet uit huis. Totdat ze bij toeval Casper, het vriendelijke spookje ontmoet, die net zo eenzaam is als zij en ook achtergesteld word door zijn ooms. Samen bedenken ze een plan om Casper's ooms en Wendy's tantes te koppelen. Maar spoken en heksen zijn bang voor elkaar.
Casper's Haunted Christmas (2000) Casper's Haunted Christmas (2000)
Casper is een heel bijzonder soort spook. Hij is aardig tegen iedereen en niemand is dan ook bang voor hem. Maar Kibosh, de heerser van de spokenwereld, is daar niet blij mee. Hij vindt dat Casper meer mensen aan het schrikken moet maken. Hij geeft Casper de opdracht om minstens één persoon te laten schrikken voor kerstmis. Als hij dat niet doet, wordt hij verbannen. Een moeilijke opdracht voor Casper, want hij wil helemaal niemand laten schrikken.
Casper: A Spirited Beginning (1997) Casper: A Spirited Beginning (1997)
De kleine Casper was ooit een heel gewoon jongetje, tot er op een gegeven moment iets gebeurde dat hij nooit had verwacht: hij werd een spook. Wendy is echter reuze nieuwsgierig en wil weten hoe dat nou precies kon gebeuren. Op een avond vertelt Casper aan Wendy het hele verhaal...
Casque Bleu (1994) Casque Bleu (1994)
Een groepje Franse toeristen dat op vakantie is op een eiland in de Middellandse Zee, komt per ongeluk in een oorlog terecht waarvan ze niet eens wisten dat die aan de gang was. In een mum van tijd zetten de vakantiegangers hun persoonlijke problemen aan de kant en proberen ze te overleven in het gevaarlijke oorlogsgebied.
Casque d'Or (1952) Casque d'Or (1952)
Marie, prostituée in het Parijs van rond 1900, breekt met haar pooier en wordt verliefd op Manda, een jonge timmerman die een eerlijk bestaan probeert op te bouwen. De politie-verklikker en bendeleider Leca is ook verliefd op Marie en provoceert een gevecht tussen Manda en de pooier. Niet Manda maar de pooier wordt daarbij gedood. Leca verzint een list om zich van Manda te ontdoen. Hij geeft Raymond, een goede vriend van Manda, bij de politie aan als de moordenaar.
Cass Timberlane (1947) Cass Timberlane (1947)
Gerespecteerde rechter Cass (Spencer Tracy) trouwt met dartel arbeidersmeisje Jinny (Lana Turner). Ze wordt zwanger maar de baby gaat dood. Dan wilt Jinny naar New York om daar te wonen, ze wilt weg uit het ‘dorpje’ Grand Republic. Cass vindt het ook goed want daar kan hij meteen aan de slag gaan als advocaat omdat hij twintig jaar geleden uit New York een bod aangeboden kreeg om als advocaat te gaan werken. Eenmaal in New York aangekomen gaat Cass meteen naar de advocatenbureau en Jinny gaat winkelen met Cass’vriend Bradd (Zachary Scott). Als Cass terug is van de advocatenbureau vertelt Cass aan Jinny dat hij het bod niet geaccepteerd heeft en terug wil naar Grand Republic, maar Jinny weigert dit. Misschien is ze te verliefd op Bradd om naar Grand Republic terug te keren...
Cassandra (1986) Cassandra (1986)
Een jonge vrouw krijgt geregeld flashbacks uit haar kinderjaren, waarin zij haar broer een moord ziet begaan. Ondanks dat haar ouders haar ervan verzekeren dat er niets aan de hand is, vertrouwt zij het niet helemaal...
Cassandra Crossing, The (1976) Cassandra Crossing, The (1976)
Bij een mislukte terroristische aanslag, infecteert één van de terroristen zichzelf met een dodelijk virus. Hij vlucht op de trein van Zwitserland naar Zweden en wordt alsmaar zieker. Aan boord van de trein bevindt zich een divers groepje passagiers dat zich geconfronteerd ziet met het virus. Dit wordt vooral lastig als de bevelhebbende commandant beslist dat de trein niet mag stoppen en onder quarantaine moet worden gezet via een legertje commando's. Als blijkt dat de commandant een nog rigoreuzer idee heeft om het virus te bedwingen, komen de passagiers in opstand.
Cassandra's Dream (2007) Cassandra's Dream (2007)
Het leven van twee Cockney broers (Colin Farrell en Ewan McGregor), verandert ingrijpend als ze in aanraking komen met een jonge gelukzoekster. Een van hen valt voor deze dame, en die maakt daar vervolgens gebruik van door beide broers in de criminaliteit te slepen en ze tegen elkaar uit te spelen.
Casse, Le (1971) Casse, Le (1971)
Een bende, onder leiding van Azad, steelt diamanten van een steenrijke Griek. De corrupte politie inspecteur Abel Zacharia moet het zaakje zien op te lossen.
Casse-Pieds, Les (1948) Casse-Pieds, Les (1948)
Met Les Fâcheux van Molière als uitgangspunt stelt Noël-Noël een onderzoek in wie de typische lastposten van de moderne tijd zijn en demonstreert dat - door middel van vijftien in beeld gebrachte episodes, de proloog en epiloog meegeteld - binnen zijn kennissenkring om te ontdekken dat hij zich daarmee zelf tot een lastpost voor zijn vrienden maakt.
Casse-Tête Chinois pour le Judoka (1967) Casse-Tête Chinois pour le Judoka (1967)
Marc Sinclair is een judo-kampioen en heeft in Tokio eens te meer een grote overwinning behaald. Hij ontvangt een gouden medaille die hij aan zijn vriend Clyde schenkt als geluksbrenger. De man is een Amerikaanse piloot met een geheime opdracht, die hem door de CIA werd opgedragen. Er is immers een steeds groeiende vrees voor een nucleaire aanval door China en Rusland. Een tijd later verneemt Marc dat Clyde in China om het leven is gekomen, maar nadien krijgt hij het nieuws te horen dat zijn vriend door een gevaarlijke fanatieke sekte op een eiland wordt gevangen gehouden. Slaagt hij erin hem te redden en de wereld te behoeden voor een nucleaire ramp?
Casshern (2004) Casshern (2004)
Ergens in de 21e eeuw. De Grote Oorlog, die 50 jaar duurde, is beslecht in het voordeel van de Oostelijke Federatie, ten koste van Europa. Maar de overwinning heeft een bittere bijsmaak, want de langdurige chemische, biologische en nucleaire oorlog heeft het land uitgeput en de bevolking blootgesteld aan ziektes en mutaties. De briljante professor Azuma komt met een oplossing: door middel van een biologisch proces wil hij een nieuw, schoon mens kweken. Zijn voorstellen worden door de verantwoordelijke bureaucraten van de hand gewezen. Intussen zijn er opstanden van rebellen die in verzet komen tegen de machthebbers van de Oostelijke Federatie.
Cassidy of Bar 20 (1938) Cassidy of Bar 20 (1938)
Hopalong Cassidy komt een oude vlam (Lane) te hulp die niet opgewassen is tegen een bende veedieven. Hopalong Cassidy ziet zich geroepen om haar te steunen en het recht te doen zegevieren.
Cast a Dark Shadow (1955) Cast a Dark Shadow (1955)
Edward "Teddy" Bare is een enge vrouwenmoordenaar, die uiteindelijk belust is op het geld van zijn laatste verovering (Lockwood). Hij is met haar getrouwd en tracht haar te vermoorden.
Cast a Deadly Spell (1991) Cast a Deadly Spell (1991)
In 1948 in Los Angeles gebruikt iedereen magie, behalve een paar enkelingen, waaronder detective Philip Lovecraft. Lovecraft wordt ingehuurd door een mysterieuze man om een gestolen boek, de Necronomicon, terug te vinden.
Cast a Giant Shadow (1966) Cast a Giant Shadow (1966)
Een Amerikaanse legerofficier van Joodse afkomst, Col. Marcus, wordt door de nog op te richten staat Israël gerecruteerd om hen te helpen een strijdvaardig leger te vormen. Alle Arabische buurlanden liggen op vinkenslag om het land binnen te vallen. In deze omstandigheden wordt Marcus opperbevelhebber van het Israëlische leger ...
Cast a Long Shadow (1959) Cast a Long Shadow (1959)
Matt Brown probeert zijn identiteit te achterhalen, want hij weet niet wie zijn vader is. Een en ander gaat niet zonder moeilijkheden en vechtpartijen.
Cast Away (2000) Cast Away (2000)
Het drukke leven van Chuck Noland wordt ruw verstoord als hij bij een vliegtuigcrash betrokken raakt, en alleen aanspoelt op een onbewoond eiland. In het begin wordt hij overvallen door frustraties, maar langzaam leert hij te overleven. Na een periode van 4 jaar op het eiland besluit hij, via een zelfgebouwd vlot en een aangespoeld zeil, een poging te wagen naar huis te keren.
Cast the First Stone (1989) Cast the First Stone (1989)
Diane wilde ooit non worden, maar voelt zich nu gelukkiger als een lerares. Een lifter die ze meeneemt, zoekt haar thuis op en verkracht haar. Als ze zwanger blijkt, besluit ze het kind te houden. De schoolraad vindt dit immoreel. Maar is de raad wel zonder zonde?
Casta Diva (1956) Casta Diva (1956)
De kunstenaar Bellini componeert een mooi liefdeslied voor Maddalena, een charmant jong meisje dat door haar vader aan een rijke aristocraat wordt beloofd voor een huwelijk. Hun liefde wordt ook gehinderd door de aanwezigheid van een andere vrouw, Giuditta. Bellini is diepbedroefd en gaat naar Milaan, maar bij het hoogtepunt van zijn succes draait één van zijn opera's op een echt fiasco uit. Maddalena, die nog steeds van hem houdt, biedt zich aan om hem te helpen, maar de vermoeiende reis naar Milaan tast haar zwakke gezondheid ernstig aan...
Casta e Pura (1981) Casta e Pura (1981)
Rosa heeft aan het sterfbed van haar moeder gezworen om bij haar vader Antonio te blijven, in ruil voor de erfenis van haar grootvader. Haar vader maakt het Rosa echter niet makkelijk. En dan is er nog Fernando die, op de hielen gezeten door zijn schuldeisers, probeert om Rosa te verleiden.
Casta Susana, La (1963) Casta Susana, La (1963)
De mooie vrouw van een oude kolonel is beroemd om haar veronderstelde deugdzaamheid, maar ze oogst clandestien triomfen als Can-Can danseres en weet talrijke minnaars geheim te houden voor haar echtgenoot en voor elkaar.
Castaway (1987) Castaway (1987)
Gerald Kingsland plaatst een advertentie in een Londense krant, waarin hij zegt dat hij op zoek is naar een vrouw die samen met hem een jaar op een verlaten eiland wil doorbrengen. De jonge Lucy Irvine reageert, en na een paar ontmoetingen besluiten ze te vertrekken. Eenmaal aangekomen op het eiland blijken de omstandigheden echter niet zo idyllisch als ze zich hadden voorgesteld.
Castaway Cowboy, The (1974) Castaway Cowboy, The (1974)
Een Texaanse cowboy helpt een weduwe met haar ranch. Hij raakt in de problemen als een schurk haar land opeist.
Castello dei Morti Vivi, Il (1964) Castello dei Morti Vivi, Il (1964)
Een groep reizende zigeuners, gespecialiseerd in het nabootsen van macabere ophangingen, wordt gehuurd om een privé show op te voeren bij Graaf Drago. Zij worden uitgenodigd op zijn naargeestig kasteel, waar ze ontdekken dat de Graaf er een collectie levenloze lichamen van allerhande soorten dieren op nahoudt. Het noodlot slaat toe bij de bezoekers wanneer hun show verkeerd afloopt, met de dood van hun leider tot gevolg. Dan ontdekken de anderen dat ze als ratten gevangen zitten in het kasteel en worden ze met nog meer afschuw vervuld wanneer de Graaf veel meer van hen wil dan alleen maar een opvoering van een show.
Castillo de la Pureza, El (1973) Castillo de la Pureza, El (1973)
Een man, geobsedeerd door het groeiende zedenverval, sluit gedurende achttien jaar zijn vrouw en kinderen in een soort 'zuiverheidscitadel' op.
Castillo de los Monstruos, El (1958) Castillo de los Monstruos, El (1958)
Twee sukkels gaan een weddenschap aan om in een oud verlaten kasteel te overnachten. Als de avond valt komen ze allerlei monsters tegen waaronder Dracula, Frankenstein en de Weerwolf .
Casting the Runes (1979) Casting the Runes (1979)
Een TV-journalist krijgt de toorn van een magiër over zich wanneer hij in een documentaire met hem de spot drijft. Hij krijgt een papiertje in handen met geheimzinnige letters en beseft niet met welke boosaardige machten hij zal geconfronteerd worden.
Castingx (2005) Castingx (2005)
Psychologische thriller over een eenzame pompbediende en diens verleden. Het vervallen, ouderwetse benzinestation staat ergens op de grens van de bewoonde wereld en de verlaten woestijn. De pombediende is een in zichzelf gekeerde, vreemde jongen. De stille Steven doodt de tijd met het observeren en filmen met de bewakingscamera van vrouwen die af en toe bij het benzinestation stoppen. Vader Charly, eigenaar van de pomp, produceert goedkope pornofilms en besteedt zijn tijd verder aan drinken en zijn zoon pesten. Op een dag stopt de mooie Helena bij de benzinepomp. Steven raakt geïntrigeerd door de schilderes, die in een nabijgelegen hotel haar intrek neemt. Steven begint haar te bespieden en te filmen en legt contact. Dan krijgt hij op een dag een oude videoband, waardoor zijn verleden zich in flarden aan hem opdringt.
Castle Freak (1995) Castle Freak (1995)
John Reilly mag met zijn vrouw Susan en zijn blinde tienerdochter Rebecca intrekken in een eeuwenoud kasteel dat toebehoorde aan gravin Orsini. Als een onbekend monster zich uit de kelders van het kasteel bevrijdt, wordt het gerucht bevestigd dat er in de onderaardse gangen nog 'iemand' zou wonen. Erger nog, de blinde Rebecca wordt het doelwit van het bloeddorstige monster.
Castle in the Air (1952) Castle in the Air (1952)
De graaf van Locharne is arm. Het enige wat hij nog heeft is een kasteel. Op een dag komt hij erachter dat het flinkt spookt. De geest van Ermyntrude waart rond. De slimme Locharne gebruikt de geest als attractie en maakt van zijn kasteel een bed-and-breakfastgelegenheid. Al snel komen er gasten.
Castle in the Desert (1942) Castle in the Desert (1942)
Paul Manderley, excentrieke historicus, en zijn vrouw leven in een geïsoleerd kasteel-achtig huis in de Mojave woestijn. Wanneer een gast plotseling instort, wordt Charlie Chan gevraagd om langs te komen. Nadat alle communicatie met de buitenwereld stopt, blijkt dat iemand toegang heeft tot diverse soorten gif, en bereid is die te gebruiken.
Castle Keep (1969) Castle Keep (1969)
Op het einde van WO II neemt een klein bataljon Amerikaanse soldaten hun intrek in een oud kasteel in de Belgische Ardennen om van een welverdiende vakantie te genieten. Ieder doet zijn eigen ding tot het kasteel aangevallen wordt door Duitse troepen.
Castle of Evil (1966) Castle of Evil (1966)
Een zestal mensen krijgt een uitnodiging om het voorlezen van een testament te komen bijwonen op een verlaten Caraïbisch eilandje. Ze zijn verbaasd dat ze überhaupt genoemd zijn en geld zullen erven, want allen haatten de overledene hartgrondig. Niets vermoedend komen ze naar de ceremonie tijdens welke de elektronische robot van de overledene, die een chemicus was, gedeprogrammeerd raakt en een geest verschijnt die één van hen van moord beschuldigt. In het holst van de nacht wordt geprobeerd de bezoekers stuk voor stuk te vermoorden.
Castle on the Hudson (1940) Castle on the Hudson (1940)
Tommy Gordon zit voor enkele jaren vast. Hij wordt gesteund door de New Yorkse Steve Rockford, een lokale politicus. Kay, de trouwe vriendin van Tommy Gordon, wil zich inlaten met Steve Rockford om haar geliefde op die manier vrij te krijgen. Dan komt Kay na een ongeval door toedoen van Finn in het ziekenhuis terecht. Tommy Gordons krijgt toestemming haar daar op te zoeken. Als Steve Rockford tijdens dit bezoek verschijnt, ontstaat er een gevecht tussen hem en Tommy Gordon, dat dramatische gevolgen zal hebben.
Castle, The (1997) Castle, The (1997)
Darryl Kerrigan, een vrachtwagen-chauffeur, heeft twee grote passies: zijn gezin en zijn huis. Darryl houdt zielsveel van zijn vrouw en vier kinderen. Daarnaast is hij dol op zijn huis, in zijn ogen de droom van elke Australisch gezin. Darryl noemt het liefdevol zijn 'Castle', ook al staat het half op instorten, op zwaar verontreinigde grond en vlak naast het vliegveld. Darryl en zijn familie willen daar lang en gelukkig leven, maar dan dreigt de regering het huis van de Kerrigans te onteigenen vanwege uitbreidingen van het vliegveld.
Casto Susano, El (1954) Casto Susano, El (1954)
Een provinciaal, een voorbeeld van deugdzaamheid, ontpopt zich in de grote stad als een losbol. Hij komt tot de ontdekking dat het leven als losbol ook veel nadelen heeft.
Casto Varón Español, Un (1973) Casto Varón Español, Un (1973)
Een schuchtere Spanjaard op rijpe leeftijd erft een Engels bordeel met de vier knappe meisjes, die daar bij horen. Als de man dan ook nog verliefd wordt op alle vier de meisjes zorgt dit voor vele problemen.
Casual Sex? (1988) Casual Sex? (1988)
Stacey (Lea Thompson) en Melissa (Victoria Jackson) zijn al heel lang bevriend met elkaar. Tijdens hun vakantie in een gezondheidsinstituut leren de vrouwen een aantal bijzondere mannen kennen die hen een heel nieuwe visie bijbrengen op het moderne datingleven. Vinny, Nick, Matthew en Jamie testen zonder enige schroom hun verleidingstacktieken op de bereidwillige dames.
Casualties (1997) Casualties (1997)
Annie (Caroline Goodall) wordt mishandeld door haar sadistische echtgenoot en zoekt wanhopig een uitweg. Ze krijgt hulp van Tommy (Mark Harmon). Algauw blijkt echter, dat hij nog psychopatischer en sadistischer is dan haar echtgenoot. Dat brengt haar op een idee.
Casualties of  War (1989) Casualties of War (1989)
Amerika is in oorlog met Vietnam: Nadat een van hun makkers is vermoord, en de toegang tot een plaatselijk dorp met bijhorende bordelen hen wordt geweigerd, slaan de stoppen door bij een groep Amerikaanse soldaten. Ze ontvoeren een meisje uit haar dorp om haar in de jungle te verkrachten. Een van hen vindt dit moreel niet verantwoord, en komt in opstand.
Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (1993) Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (1993)
Joey is gelukkig getrouwd en heeft twee kinderen op het moment dat hij de zestien jarige Amy ontmoet. Zij wordt zo verliefd op hem dat zij uit jaloezie zelfs zijn vrouw vermoordt. Als zij door de politie wordt opgepakt, zegt zij dat zij in opdracht van Joey heeft gehandeld.
Cat and the Canary, The (1927) Cat and the Canary, The (1927)
Twintig jaar na de dood van miljonair Cyrus West worden zes van zijn familieleden door Cyrus' advocaat bij elkaar gebracht voor de erfenisverdeling. Helaas blijkt alleen Annabelle de enige rechtsgeldige erfgename. Er is echter een tweede testament opgemaakt, mocht Annabelle de volgde dag "gek" verklaard worden door een dokter. Als de dienstmeid vertelt dat ze van een geest een boodschap ontvangen heeft dat één van de familieleden die avond zal sterven, gaan de poppen pas echt aan het dansen.
Cat and the Canary, The (1939) Cat and the Canary, The (1939)
Het is tien jaar geleden dat miljonair Cyrus Norman stierf. Zes van zijn familieleden worden door Cyrus' advocaat bij elkaar gebracht voor de erfenisverdeling. Helaas voor de anderen, blijkt Joyce de enige rechtsgeldige erfgename. Er is echter een tweede testament opgemaakt, mocht er iets met Joyce gebeuren, wat haar in een kwetsbare positie stelt. Wanneer vervolgens de dienstmeid vertelt dat ze een boodschap van de geesten heeft ontvangen dat één van de familieleden die avond zal sterven, zijn de poppen aan het dansen.
Cat and the Canary, The (1979) Cat and the Canary, The (1979)
In 1934 verzamelt zich de familie van de overleden miljonair Cyrus West op Glencliffe Manor voor de openbaarmaking van het testament. Dat is het startschot voor mysterieuze sterfgevallen, gemaskerde schaduwen, geheime panelen en nachtelijke speurtochten in enge catacomben.
Cat and the Fiddle, The (1934) Cat and the Fiddle, The (1934)
Victor Florescu is een zwoegende componist die zijn aandacht opdringt aan Shirley Sheridan. Jules Daudet is een 'weldoener' die tussen hen in komt.
Cat Ballou (1965) Cat Ballou (1965)
Cat Ballou (Fonda), een jonge vrouw die Kid Shelleen (Marvin) inhuurt om haar vader tegen een kwaadaardige revorverheld te beschermen. Helaas komt Cat erachter dat Lee niet altijd even betrouwbaar is en wel altijd even dronken. Ondanks Cat's inspanningen wordt haar vader vermoordt en om wraak te nemen wordt Cat zelf een outlaw met haar dronken vriend als kameraad.
Cat Chaser (1989) Cat Chaser (1989)
George Moran is een Amerikaanse veteraan die in de jaren '60 betrokken was bij een korte interventie-oorlog in de Dominicaanse Republiek. Hij probeert zijn verleden achter zich te laten en runt nu een hotel in Miami. Als hij terugkeert naar de Dominicaanse Republiek krijgt hij een verhouding met de vrouw van een voormalige generaal. Gezamenlijk beramen ze een plan om de generaal te beroven.
Cat Creature, The (1973) Cat Creature, The (1973)
Wanneer een rijke man sterft, worden er wat van zijn bezittingen gestolen: een oude gouden Egyptisch amulet en de mummie die het juweel droeg. De politie krijgt hulp van studenten van de lokale universiteit om het raadsel op te lossen. Maar het raadsel krijgt een rare twist als blijkt dat de wonden van de slachtoffers van een kat afkomstig zijn...
Cat Creeps, The (1946) Cat Creeps, The (1946)
De knappe Gay Elliott merkt dat er op een dag een zwarte kat in haar huis loopt. Ze besluit het beestje eten te geven, maar als er in haar huis rare dingen beginnen te gebeuren, vermoedt Gay dat de kan bezeten is door de geest van een vermoord meisje.
Cat from Outer Space, The (1978) Cat from Outer Space, The (1978)
Een ruimteschip landt op de aarde en wordt meteen in beslag genomen door de Amerikaanse overheid. De piloot van het schip, een kat, weet te ontsnappen, en kan door middel van haar halsband communiceren met de mensen. De kat slaagt erin Frank Wilson te overtuigen om haar te helpen zodat ze weer terug naar haar planeet kan.
Cat Girl (1957) Cat Girl (1957)
Lenora, een jonge vrouw heeft de vloek die haar familie al eeuwen teistert overgeërfd. Wanneer ze door iemand wordt geirriteerd, verandert ze in een katachtig roofdier en wordt ze een ware nachtmerrie voor haar omgeving. Dr. Brian Marlowe probeert haar te behandelen.
Cat in the Cage (1978) Cat in the Cage (1978)
Een man is net vrijgelaten uit een inrichting. Zijn vader blijkt pas getrouwd met de verpleegster van zijn overleden vrouw, die er ook nog eens een dubbele agenda op na blijkt te houden. Ze spant namelijk samen met de chauffeur om de vader te vermoorden.
Cat in the Hat, The (2003) Cat in the Hat, The (2003)
Het verhaal van de kat die voor twee kinderen een saaie regenachtige middag veranderde in een magisch avontuur. Verfilming van het klassieke boek van Dr. Seuss (The Grinch).
Cat Murkil and the Silks (1976) Cat Murkil and the Silks (1976)
De Silks zijn een zeer gevaarlijke jeugdbende. Zij hebben geen problemen met het leiderschap van de groep, daar Edie 'The Cat' Murkil al zijn rivalen vermoord heeft. Daarna leidt hij de volledig blanke 'gang' naar een aanhoudende oorlog tegen een bende uit de nabije omgeving, een bende van Chicano's.
Cat on a Hot Tin Roof (1958) Cat on a Hot Tin Roof (1958)
Zij is erg kattig en kinderloos en hij is een drinker. Veel geld van Big Daddy's erfenis zullen ze dus wel niet krijgen, hoewel Big Daddy veel om haar geeft en niet om dat andere stel met die monsters van kinderen. Big Daddy probeert de relatie met zijn zoon (haar man) te verbeteren.
Cat People (1942) Cat People (1942)
Irene Dubrovna, een mooie, mysterieuze mannequin die in New York woont, wordt verliefd op Oliver Reed, en trouwt met hem. Hun huwelijk staat zo onder druk, dat Irene soms denkt dat ze heel lang geleden vervloekt is. Telkens wanneer ze emotioneel opgewekt wordt, krijgt ze de angst in een panter te veranderen en hem te doden. Oliver vindt het belachelijk en kinderachtig, en stuurt haar naar de psychiatrist Dr. Judd, die haar moet genezen. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan...
Cat People (1982) Cat People (1982)
Irena Gallier (Kinski) ontmoet na vele jaren haar broer Paul van wie ze na de geheimzinnige dubbele zelfmoord van haar ouders gescheiden is geweest. Paul schijnt zich seksueel aangetrokken te voelen tot zijn zus...
Cat Tale (2008) Cat Tale (2008)
Rover is een kat die opgroeide in de hondenbuurt Dogtown waar hij door een paar honden werd geadopteerd. Hij wil weten waar hij oorspronkelijk vandaan komt en gaat op zoek naar zijn geboorteplaats (Catopolis).
Cat's Eye (1985) Cat's Eye (1985)
Een mysterieuze kat vormt de verbinding tussen 3 horror verhalen van Stephen King. Het eerste verhaal gaat over een kliniek, waar stoppen met roken ernst is. Het tweede verhaal gaat over een tennisprof die gedwongen wordt een dodelijk spel te spelen, wanneer hij betrapt wordt met de vrouw van een maffiabaas. Het derde verhaal gaat over een klein meisje dat belaagd wordt door een monster.
Cat's Eye (1997) Cat's Eye (1997)
In Japan stelen drie dieven, onder de bendenaam Cat's Eye, waardevolle kunstwerken verspreid over geheel het land. Detective Hoshio is aangesteld om de dieven te vangen. Wat hij niet weet is dat de drie eigenlijk bestaan uit; zijn vrouw, Hitomi, haar oudere zus Rui en haar kleinere zus, Ai. Hij is er zelfs niet van bewust dat de koffieshop, die de zussen uitbaten, eigenlijk hun geheime schuilplaats is. Op een dag arriveert de Japanese mafia, onder leiding van Miss Wong, een psychopate, om het trio te vermoorden.
Cat's Meow, The (2001) Cat's Meow, The (2001)
November, 1924: Er vindt een mysterieuze dood plaats aan boord van het jacht van mediamagnaat William Randalph Hearst. Hearst is jaloers op zijn jonge geliefde Marion Davies, en hij verdenkt haar er van een relatie te hebben met Charlie Chaplin. Met de gevreesde columniste Louella Parsons en een grote hoeveelheid beroemde gasten aan boord zal het moeilijk worden een moord verborgen te houden...
Cat's-Paw, The (1934) Cat's-Paw, The (1934)
Ezekiel Cobb is een naïeve jongeman, die door zijn vader, een missionaris in China, is opgevoed. Wanneer hij naar Amrika wordt gestuurd om een vrouw te zoeken, belandt in een politiek spelletje. Corrupte politici gebruiken Ezekiel als nep-kandidaat voor het burgermeesterschap om hun eigen kandidaat meer kans te geven. Hun plannetje loopt echter in de soep omdat Ezekiel de verkiezingen weet te winnen.
Cat-Women of the Moon (1953) Cat-Women of the Moon (1953)
Vijf astronauten worden voor een wetenschappelijke missie naar de achterkant van de maan gestuurd. Ze ontdekken dat ze daar gewoon kunnen ademen en dat de omgeving bewoond wordt door knappe vrouwen in strakke pakjes. Helaas hebben de vrouwen niet veel goeds voor met de astronauten en willen ze hun schip stelen.
Cataclysm (1980) Cataclysm (1980)
De nieuwe antichrist wordt achterna gezeten door een nazi-jager, die twee politie-agenten weet te overtuigen van zijn gelijk.
Catacombs (1965) Catacombs (1965)
Een echtgenoot en zijn baas spannen samen om de man zijn veeleisende, gehandicapte, vrouw te doden. Een vriend wil haar uit de weg hebben zodat haar echtgenoot wat kan beginnen met haar nicht. De echtgenoot doet het omdat zijn baas hem chanteert.
Catacombs (1988) Catacombs (1988)
Een door demonen bezeten man vervloekt, in de 16e eeuw, de monniken van San Pietro net voordat hij levend wordt ingemetseld in de catacomben van hu abdij. Diezelfde vloek treft ook de nakomelingen van de monniken. Wanneer een Amerikaanse leraar naar San Pietro komt om de catacomben te onderzoeken, vreest men het ergste.
Catacombs (2007) Catacombs (2007)
Een jonge vrouw gaat samen met haar vrienden voor de eerste keer op reis naar het buitenland. Eenmaal in Parijs gaan ze naar een feestje, dat gehouden wordt in de Parijse ondergrondse catacomben van de 14de eeuw, waar de lichamen van 7 miljoen mensen opgeborgen zijn. Wanneer zij haar vrienden kwijtraakt en verdwaalt in het doolhof, krijgt ze het gevoel dat iets akeligs haar achtervolgt.
Catalina Caper (1967) Catalina Caper (1967)
De Griekse oplichter en kunstverzamelaar Lakopolous laat een geheimzinnige rol perkament uit een museum stelen en naar de Catalina Islands brengen. Als de dieven Lakopolous het perkament willen geven, rukt hij het uit hun handen en rent er vandoor. De dieven zijn met stomheid geslagen en bedenken een list om ervoor te zorgen dat de rol weer in het museum terechtkomt.
Catch a Falling Star (2000) Catch a Falling Star (2000)
Sydney Clarke is een verwende, bekende actrice. Tijdens de opnamen van haar nieuwste film, krijgt ze een woede-aanval en ze gaat ervandoor. Ze komt terecht in een stadje in New England. Onverwachts vindt ze er een vriendin in Joyce, de dienster in een bowlingzaak. In diezelfde zaak ontmoet ze Ben, de eigenaar van een staalbedrijfje. Tot haar eigen verbazing neemt ze een baantje aan als verpleegster in Bens bedrijf.
Catch a Fire (2006) Catch a Fire (2006)
Drama over het terrorisme in Zuid-Afrika tijdens de Apartheid. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Patrick Chamusso (Derek Luke), die in z'n eentje aanvallen tegen het regime uitvoert. Een politieman (Tim Robbins) onderzoekt de zaak.
Catch and Release (2006) Catch and Release (2006)
Gray is een jonge vrouw die geconfronteerd wordt met de plotselinge dood van haar echtgenoot. Als ze haar leven langzaamaan weer probeert op te bouwen, komen er bovendien steeds meer geheimen boven die hij voor haar achterhield.
Catch Me If You Can (2002) Catch Me If You Can (2002)
Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Tot de politie een internationale klopjacht opent. "Catch Me If You Can" is het bizarre, ongelooflijke, maar waar gebeurde verhaal van Frank Abagnale, een valsmunter en meesteroplichter die voor zijn 21ste al voor miljoenen dollars aan valse cheques uitschreef en het geld vervolgens weer even gemakkelijk uitgaf.
Catch That Kid (2004) Catch That Kid (2004)
De twaalfjarige Katie en haar vader hebben samen een grote passie voor bergbeklimmen. Haar vader raakt echter verlamd, en het enige wat hem nog kan helpen is een erg kostbare operatie, die de familie van Katie nooit kan betalen. Toch is Katie vastbesloten haar vader te helpen. Samen met haar vrienden bedenkt ze een plan om de high-tech bank waar haar moeder werkt te beroven.
Catch the Heat (1987) Catch the Heat (1987)
Checkers Goldberg zit bij de politie in San Francisco en moet een drugssyndicaat, gerund door Jason Hannibal in Zuid-Amerika, onschadelijk maken.
Catch Us If You Can (1965) Catch Us If You Can (1965)
Dinah, een model, maakt reclame voor vlees. Tijdens het maken van een TV reclame gaat ze er vandoor met Steve, een stuntman. De mensen die verantwoordelijk zijn voor de reclame gebruiken de verdwijning om meer reclame te maken voor vlees.
Catch-22 (1970) Catch-22 (1970)
Een Amerikaanse luchtmachtkapitein merkt dat de oorlog in 1944 steeds krankzinniger vormen aanneemt. Hij wil zich geestelijk ongeschikt laten verklaren.
Catcher, The (2000) Catcher, The (2000)
Na 17 jaar in een psychiatrische instelling keert Johnny Macintosh terug naar het honkbalveld waar hij zijn vader vermoord heeft. Hij heeft nog één droom, het ultieme honkbalspel spelen. Met de geest van zijn vader die hem begeleidt, wordt het een dodelijk spel.
Catchfire (1989) Catchfire (1989)
Anne Benton is getuige van een afrekening door de maffia en belt de politie. Op het politiestation realiseert ze zich dat de maffia in het korps infiltreert, en ze vlucht. Achternagezeten door de politie, die haar verklaring wil, en een huurmoordenaar die is ingehuurd door de maffia, komt ze terecht in Mexico. Uiteindelijk komt ze de huurmoordenaar tegen, die zich inmiddels heeft verdiept in zijn slachtoffer om zich voor te bereiden op de moord. Maar hij is steeds meer voor haar gaan voelen...
Category 6: Day of Destruction (2004) Category 6: Day of Destruction (2004)
Drie wervelstormen trekken een spoor van verwoesting door Las Vegas. Cyclonen teisteren de kust van Florida. Het noordoosten van de VS zucht onder een hittegolf die zijn weerga niet kent. Stormen razen door het zuiden. Bliksemflitsen verlichten de hemel en overal breken branden uit. Amy Harkin is een beginnende anchorwoman uit Chicago die hoopt op haar grote doorbraak. Ze is als de dood voor deze natuurrampen, en nog meer voor de onvermijdelijke gevolgen: stroomuitval in het hele land en steeds minder capaciteit om de boel weer te herstellen. Overbelasting van het resterende stroomnet zou het hele land kunnen lamleggen. De hele bevolking zou dan in het donker zitten, afgesloten van de rest van de wereld en blootgesteld aan de vreselijkste gevaren.
Category 7: The End of the World (2005) Category 7: The End of the World (2005)
In dit vervolg van "Category 6: Day of Destruction" wordt de storm steeds sterker en blijkt het de grootste storm van de Verenigde Staten te zijn. Judith Carr bereidt zich hier op voor, terwijl Tommy Tornado juist op de storm afgaat, gesteund door Faith Clavell. In de tussentijd beweren dominee Donny Hall en zijn vrouw Penny dat deze storm een bijbelse plaag is. De mensen realiseren dat het niet lang meer duurt voordat deze storm Amerika vernietigt.
Catered Affair, The (1956) Catered Affair, The (1956)
Tom en Agnes Hurley zijn zeer verheugd wanneer hun dochter Jane hen vertelt dat ze over enkele dagen wil gaan trouwen. Ze wil geen groot feest maar een korte kerkelijke inzegening waarna ze meteen op huwelijksreis wil. Vader Hurley vindt dit een voortreffelijk idee, maar moeder staat erop dat het huwelijk van haar dochter op grootse wijze wordt gevierd. Om haar moeder een plezier te doen stemt Jane toe en zo kan Tom de taxi, waarvoor hij twaalf jaar lang heeft gespaard, op zijn buik schrijven.
Caterina di Russia (1963) Caterina di Russia (1963)
Tsaar Peter III is een grillige despoot. Hij bedriegt zijn vrouw Katharina openlijk en wil later van haar af. Wanneer er een volksopstand dreigt, geeft hij bevel het vuur op de massa te openen. Katharina verbindt haar lot met de kozakkenhoofdman Orloff, en samen proberen ze Peter van de troon te stoten.
Caterina Va in Città (2003) Caterina Va in Città (2003)
September 2002. De familie Iacovoni verhuist van het platteland naar Rome. Vader Giancarlo is een wraakzuchtige, ambitieuze leraar boekhouden. Hij wordt gevreesd door zijn schoonfamilie vanwege zijn veronderstelde sociale en culturele superioriteit, maar hij wordt geadoreerd door zijn vrouw Agata. Zij is een simpele plattelandsvrouw, die kinderlijk naïef is en allerlei complexen is aangepraat door haar man. Giancarlo heeft al zijn hoop gevestigd op zijn dochter Caterina, een erg verlegen dertienjarig meisje met een passie voor polyfoon zingen, die door haar vader gedwongen wordt bevriend te raken met klasgenoten die uit belangrijke families komen. Caterina's jaar op school wordt een turbulente ontdekkingsreis naar de fascinerende en beangstigende wereld van de Romeinse 'upper class'. Tegelijkertijd is dit avontuur ook een desillusie die de dromen van vader Giancarlo (Sergio Castellito) vernietigt om toe te treden tot de welgestelde klasse.
Caterpillar Wish (2006) Caterpillar Wish (2006)
De 17-jarige Emily woont in een klein kuststadje in de provincie Victoria in Australië. Zij wil graag weten wie haar vader was, maar haar alleenstaande moeder Susan wil daar niet veel woorden aan vuil maken en houdt vol dat haar vader een toerist was, die het dorpje op een zomer bezocht om nooit meer terug te keren. Susan heeft moeite om het verleden te vergeten en sprak niet meer met haar religieuze ouders sinds ze op 15-jarige leeftijd zwanger raakte. Emily zoekt een vaderfiguur in Stephen, een oudere botenreparateur, maar die wordt zelf ook achtervolgd door zijn verleden.
Cateto a Babor (1970) Cateto a Babor (1970)
De simpele Miguel Cañete Moste kan zich in militaire dienst niet losmaken van zijn zesjarig broertje. Als het broertje dan ook gevoelens krijgt voor een blinde mooie dame waar ook Miguel Cañete Moste gevoelens voor heeft is de maat vol.
Catfish in Black Bean Sauce (1999) Catfish in Black Bean Sauce (1999)
Dwayne en zijn zuster zijn Vietnamese zuigelingen die door een Afrikaans-Amerikaans werden geadopteerd. Nu in hun midden jaren 20 hebben zij allebei verschillende levenswegen gekozen, maar wanneer zij vernemen dat hun biologische moeder naar Los Angeles komt wachten zij ongeduldig op de hereniging.
Catherine et Cie (1975) Catherine et Cie (1975)
Catherine, een jonge prostituee uit Parijs, beslist om van haar beroep een naamloze venootschap te maken nadat ze de basis van zaken doen geleerd heeft van haar rijke klanten. Op haar zoektocht naar investeerders stuit ze zowel op interesse als terughoudendheid.
Catherine the Great (1995) Catherine the Great (1995)
Op verzoek van tsarina Elizabeth wordt de vijftienjarige prinses Sophia onder de naam Catharina uitgehuwelijkt aan Peter, de Russische troonopvolger. Met hem heeft Catharina echter niets gemeen en ze wordt verliefd op de jonge edelman Saltykov. Nadat zij een troonopvolger gebaard heeft, wordt het kind haar meteen afgenomen en wordt haar minnaar naar het buitenland gestuurd, waarna Catharina zich erg eenzaam voelt. Als Elizabeth sterft onstaat een harde strijd om de macht.
Catherine the Great (2005) Catherine the Great (2005)
Op verzoek van tsarina Elizabeth wordt de vijftienjarige prinses Sophia onder de naam Catharina uitgehuwelijkt aan Peter, de Russische troonopvolger. Met hem heeft Catharina echter niets gemeen en ze wordt verliefd op de jonge edelman Saltykov. Nadat zij een troonopvolger gebaard heeft, wordt het kind haar meteen afgenomen en wordt haar minnaar naar het buitenland gestuurd, waarna Catharina zich erg eenzaam voelt. Als Elizabeth sterft onstaat een harde strijd om de macht.
Catholics (1973) Catholics (1973)
De leden van een Iers klooster raken in een gewetensconflict doordat de katholieke kerk zich steeds meer vrijheden gaat permitteren.
Cathouse (2002) Cathouse (2002)
Centraal in deze documentaire staat de Bunny Ranch, een legaal hoerenhuis, waarbij kennis gemaakt wordt met de eigenaars en de meiden, maar ook de klanten te zien zijn. Met behulp van verborgen camera's zijn de onderhandelingen tussen de klanten en de meiden te zien, waarbij gesproken wordt over de wensen van de klant maar natuurlijk ook over de prijs. Onder de klanten zijn onder andere een moeder die haar 22-jarige, nog maagdelijke, zoon meebrengt voor zijn eerste ervaring, twee broers die een meisje willen delen, een stel die sex willen met dezelfde meid en een stel die aparte kamers en meiden neemt.
Catlow (1971) Catlow (1971)
Catlow helpt de sheriff een indianenpijl uit zijn been, hoewel hij eigenlijk zelf gearresteerd zou moeten worden. Een goudtransport kan alleen nog maar meer reden geven om Catlow achter slot en grendel te zetten. Hij doet het echter niet onmiddellijk.
Catman in Boxer's Blow (1993) Catman in Boxer's Blow (1993)
De superheld Sam en zijn vriend Gus nemen het ditmaal op tegen een bende criminelen die in het bezit zijn van een nucleair wapen.
Catman in Lethal Track (1990) Catman in Lethal Track (1990)
Wanneer Sam tijdens een gevecht op straat met een aantal drugsverslaafden wordt gekrabd door een radioactieve kat, krijgt hij de beschikking over bovennatuurlijke krachten. Na deze ontdekking besluit hij om gemaskerd de stad te gaan zuiveren van criminaliteit.
Cats & Dogs (2001) Cats & Dogs (2001)
Er is een geheime oorlog gaande waar de mensen niets van af weten: de eeuwige strijd tussen de honden en de katten. De katten zijn van plan een nieuw vaccin te vernietigen. Dit vaccin zal namelijk alle menselijke allergieën voor honden genezen.
Cats (1998) Cats (1998)
Tijdens het jaarlijkse bal van de Jellicle katten is het de taak van de eerbiedwaardige Old Deuteronomy om één kat uit te kiezen die de hemelse weg naar hergeboorte mag volgen. Een kennismaking met onder andere de schavuit RumTum Tugger, de oude theaterkat Gus, de altijd opgedofte Bustopher Jones en de aan lager wal geraakte glamourkat grizabella.
Cats Don't Dance (1997) Cats Don't Dance (1997)
De jonge ambitieuze kat Danny verlaat zijn geboortedorp om naar Hollywood te trekken. Hij wil er een carrière opbouwen als acteur. Wat hij niet weet, is dat dieren in de filmwereld enkel in aanmerking komen voor tekstloze bijrolletjes. Samen met zijn vrienden tracht Danny deze situatie te veranderen. Kindsterretje Darla en haar butler Max zien zijn actie echter als een bedreiging voor Darla's carrière. Ze trachten dan ook zijn plan te dwarsbomen.
Cats of Mirikitani, The (2006) Cats of Mirikitani, The (2006)
Jimmy Mirikitani, een 85-jarige Japans-Amerikaanse kunstenaar, is geboren in Californië en getogen in Hiroshima, maar leeft in 2001 op straat in New York. Hij zit in zijn eentje op een tochtige straathoek in Soho en tekent nukkige katten, deprimerende interneringskampen en de furieuze rode vlammen van de atoombom. Als buurtgenoot en filmmaker Linda Hattendorf Mirikitani vraagt naar zijn kunst, ontstaat een vriendschap die hun beider leven zal veranderen.
Cattive Inclinazioni (2003) Cattive Inclinazioni (2003)
Er loopt een seriemoordenaar rond die vrouwen stalkt en vermoordt met timmergereedschap. Aanklaagster Rita Facino wordt aangewezen als leider van het lopende onderzoek. Haar taak is niet alleen het pakken van de moordenaar, maar ook het weghouden van de media. Dat wordt lastiger als de mediageile zangeres Nicole en haar lesbische vriendin ten tonele verschijnen.
Cattivi Pensieri (1976) Cattivi Pensieri (1976)
Mario Marani is een advocaat wiens vlucht naar New York niet doorgaat wegens mist. Als hij terug thuiskomt vindt hij een man verstopt in zijn kleerkast terwijl zijn vrouw doet alsof zij slaapt. Eigenlijk ziet hij de man niet maar enkel zijn voet die tussen de deur uitsteekt. In plaats van te zien wie de man is sluit hij gewoon de kamerdeur af en kruipt hij bij zijn vrouw in bed alsof er niets gebeurd is.
Cattle Annie and Little Britches (1981) Cattle Annie and Little Britches (1981)
In het Amerika van 1893 trekken de twee meisjes uit de titel (Diane Lane en Amanda Plummer) naar het westen, op zoek naar avontuur. En ze zullen het krijgen , ze belanden in een treinroof en maken kennis met een roversbende.
Cattle Call (2006) Cattle Call (2006)
Drie eenzame kerels zetten een valse casting op poten om de beste dame te vinden voor echte actie. Sherman en Glenn zijn op zoek naar een 'korte wip', maar Richie Ray is op zoek naar de ware liefde. Net wanneer zij de perfecte meisjes gevonden hebben, komt de waarheid aan het licht. Natuurlijk willen deze actrices de 'rol' nu niet meer, maar zij willen zich wreken.
Cattle Drive (1951) Cattle Drive (1951)
Een verwende jongen (Dean Stockwell) wordt per ongeluk door zijn rijke vader achtergelaten, als hij terug wil naar de bewoonde wereld moet hij met veedrijver Dan (Joel McCrea) en zijn mannen mee.
Cattle Empire (1958) Cattle Empire (1958)
John Cord komt verbitterd uit de gevangenis. Reden voor opsluiting: zijn mannen hadden de stad op stelten gezet, en daar waren slachtoffers bij gevallen. Hij wordt aangenomen om een kudde vee door de woestijn te brengen. Hij huurt een aantal burgers in die er verantwoordelijk voor waren dat hij de gevangenis in ging. Onderweg krijgen ze een diep respect voor hem en John Cord kan rustig zijn eigen ranch beginnen.
Cattle King (1963) Cattle King (1963)
Sam Brassfield is een succesvolle veefokker in Wyoming. Zijn handel wordt bedreigd door Clay Matthews, die vee van mindere kwaliteit naar Wyoming wil drijven. Brassfield is hier natuurlijk op tegen en Matthews organiseert een knokploeg die de ranch van Brassfields buren kort en klein slaat. De buurman verdenkt Brassfield en wil hem neerschieten maar raakt hierbij zelf gewond. Als blijkt dat ook zijn geliefde door de bende onder handen is genomen, is Brassfield vastbesloten met Matthews en zijn mannen af te rekenen.
Cattle Queen of Montana (1955) Cattle Queen of Montana (1955)
Sierra Nevada Jones probeert wanhopig de ranch van haar overleden vader in stand te houden, ondanks de tegenwerking van de opdringerige buurman en een rebelse indiaan.
Cattle Stampede (1943) Cattle Stampede (1943)
Billy the Kid (Buster Crabbe) en zijn partner Fuzzy Jones (Al St. John) zijn op de vlucht voor de wet en kunnen ontsnappen dankzij een veeboer. Als wederdienst helpen ze de man op diens ranch, want deze moet met een grote kudde op pad om te verkopen en vreest dat er gevaar op de loer ligt.
Cattle Thief, The (1936) Cattle Thief, The (1936)
Ranse en Dolson zijn de leiders van een bende veedieven. Wanneer de 'Veehouders Vereniging' Ken op pad stuurt om de zaak te onderzoeken, doet die zich overdag voor als een simpele leurder, maar in de nacht wordt hij de beroemde 'Mystery Rider'.
Cattura, La (1969) Cattura, La (1969)
Een Duitse soldaat neemt in de winter van 1942 een Joegoslavische partizane gevangen, maar raakt met haar geïsoleerd zodat in plaats van de vermeende vijandschap liefde groeit, waarin het oorlogsgeweld tragisch intervenieert.
Catwoman (2004) Catwoman (2004)
Catwoman vertelt het verhaal over de volgzame werknemer Patience Philips (Halle Berry) die zichzelf wegcijfert voor haar heethoofdige baas en ex-model Laurel Hedare. Patience werkt als grafisch ontwerpster voor Hedare Beauty, een mega cosmeticabedrijf dat op de rand staat van het uitbrengen van revolutionaire anti-verouderingsproducten. Als Patience er onverwachts achter komt dat de nieuwe producten van haar werkgever vreselijke bijwerkingen hebben, bevindt ze zich ongewild in het middelpunt van een bedrijfscomplot. Wat daarna gebeurt, zal Patience voor altijd veranderen. Ze wordt vermoord, maar wordt getransformeerd in een vrouw met de kracht, snelheid, behendigheid en het sterke gevoel van een kat. Met haar nieuwe eigenschappen en katachtige intuïtie, wordt ze Catwoman: een sluw en sluipend schepsel dat op de grens balanceert van goed en kwaad. Zoals elke wilde kat is ze gevaarlijk, ongrijpbaar en ontembaar.
Cauchemares (1977) Cauchemares (1977)
Een jong meisje is bezeten door de geest van haar dode tante, die in een auto-ongeluk is overleden. Niet lang daarna beginnen plotseling familieleden op mysterieuze wijze te overlijden.
Cauchemars Naissent la Nuit, Les (1970) Cauchemars Naissent la Nuit, Les (1970)
Twee exotische danseressen beginnen een erotische vriendschap die een wending krijgt wanneer een van hen weer terugkerende nachtmerries krijgt. Ze droomt continue over mensen die zij gedood heeft. Totdat droom en werkelijkheid in elkaar beginnen over te lopen.
Caught (1949) Caught (1949)
Lenora is getrouwd met een rijke man genaamd Larry Quinada. Op het eerste gezicht lijkt het goed te gaan, maar als ze dan ontdekt dat hij een gestoorde is, probeert ze van hem te scheiden. Hij wil haar echter niet zomaar laten gaan, waardoor ze iets moet verzinnen om van hem af te komen.
Caught (1987) Caught (1987)
Een Amerikaanse jongen vertrekt naar Amsterdam om zijn vader te zoeken, maar raakt daar verslaafd aan drugs. Is er nog een weg terug?
Caught (1996) Caught (1996)
De dakloze Ier Nick weet niet wat hij meemaakt, als de visboer Joe hem aanbiedt bij hem in te trekken. Joe's vrouw Betty is bereid heel wat meer te bieden dan alleen kost en inwoning.
Caught in the Act (1993) Caught in the Act (1993)
Een werkloze acteur, Scott McNally (Harrison), verdient de kost met het geven van acteerlessen. In zijn klas ontmoet hij de beeldschone Rachel Donovan (Hope). Ze worden verliefd en glijden al heel gauw tussen de lakens. Scott is verrukt, dat er eindelijk iets in zijn leven is gelukt. Bovendien stort een onbekende (of was het een foutje van de bank?) tien miljoen dollar op zijn rekening. Wederom een reden om je te verheugen. Natuurlijk is er een prijskaartje: Scott raakt betrokken bij een complot en de mooie Rachel blijkt niet te zijn wie zij is.
Caught in the Draft (1941) Caught in the Draft (1941)
Don is acteur en valt al flauw bij het geluid van een schot. Dan wordt de dienstplicht ingevoerd en hij wordt erdoor gegrepen. Hij probeert er op verschillende manieren onderuit te komen, maar meldt zich dan toch 'vrijwillig' om een dame te plezieren. De acteur die hij had ingehuurd om zich te laten inschrijven is er echter niet en dus meldt hij zich, ongewild, bij een echte officier.
Caught in the Headlights (2004) Caught in the Headlights (2004)
Claire Scott is ooit het land uitgevlucht, omdat ze werd beschuldigd van een moord die ze niet had gepleegd. FBI agente Kate Parker krijgt de op het oog simpele opdracht om Claire, als ooggetuige van de moord, terug te brengen naar de V.S. Een onbetrouwbare buitenlandse agent heeft echter andere bedoelingen met Claire en stuurt twee huurmoordenaars op haar af. Het dodelijke geheim dat Claire met zich meedraagt, zorgt ervoor dat de twee vrouwen continu opgejaagd worden en in gevaar zijn. CIA agent Harry Eden en lokale politie-agent Duncan Finney raken eveneens betrokken bij het dodelijke kat en muisspelletje.
Caught Up (1998) Caught Up (1998)
Daryl Allen is net uit de gevangenis maar zit alweer volop in de problemen. Gestolen diamanten, corrupte politie en de Jamaicaanse maffia maken het voor Daryl onmogelijk het rechte pad op te komen.
Causa di Divorzio (1972) Causa di Divorzio (1972)
Een plattelandsdorpje raakt na de installatie van een grote fabriek in snel tempo beheerst door de wetten van de consumptiemaatschappij. Een jongeman die niet op de fabriek werkt, verdeelt zijn aandacht tussen twee vrouwen, waarvan de één haar natuurlijke spontaniteit heeft bewaard en de ander zich geheel richt op het productieproces. Als hij de tweede verlaat voor de eerste, dwingt het huishoudbudget haar dezelfde kant op.
Causa Secreta, A (1994) Causa Secreta, A (1994)
Een theaterdirecteur vraagt aan zijn acteurs om een onderzoek te doen naar de menselijke gruwelijkheid en misère in Brazilië terwijl ze geld inzamelen voor hun volgende productie, "A Causa Secreta" (Een Geheime Zaak). Al snel komen ze tot de ontdekking dat de mensen ongevoelig zijn voor menselijk lijden.
Cause for Alarm! (1951) Cause for Alarm! (1951)
Het was een dag als alle andere, en ze vermoedde niet dat haar man, die aan bed gekluisterd was sinds zijn hartaanval, reden tot paniek zou zijn. Hij dacht dat ze een affaire had met een oude vriend en wilde haar voor zijn dood laten opdraaien.
Cause of Death (2000) Cause of Death (2000)
De neef van de burgemeester wordt vermoord aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt alles te wijzen op een klassieke moord: een vrouw die haar man om het leven brengt om zo de vette verzekeringspremie op te strijken. Taylor Lewis (Patrick Bergin) is daar niet zo zeker van en besluit de zaak op de korrel te nemen. Tijdens een vorige zaak beschuldigde hij nog de verkeerde vrouw. Nu wil hij korte metten maken met het verleden en zich volledig op die zaak storten om een nieuwe misstap te vermijden. Een mooie verdachte die Taylors pad kruist zorgt voor nieuwe problemen. Naarmate het onderzoek vordert, raakt Taylor steeds dieper en dieper verstrikt in een web van corruptie en intriges.
Cause Toujours! (2004) Cause Toujours! (2004)
Een mijtenplaag in de keuken van Hyacinth zorgt voor paniek voor haar en haar bezoekers. Met haar paniekerige pogingen om het ongedierte kapot te maken, maakt ze tevens ook haar relatie met anderen kapot.
Cause Toujours, Mon Lapin (1961) Cause Toujours, Mon Lapin (1961)
Een man, die door een valse getuigenverklaring van moord is beschuldigd, ontsnapt uit de gevangenis en wil de ware daders opsporen. De enige getuige is een klein meisje dat hij onder zijn hoede neemt, terwijl hij een bende handelaars in verdovende middelen onschadelijk maakt.
Cause Toujours... Tu M'Intéresses! (1979) Cause Toujours... Tu M'Intéresses! (1979)
Een gescheiden veertiger draait een willekeurig telefoonnummer en krijgt een even eenzame leeftijdgenote aan de lijn. Hun gesprekken worden voortgezet, tot er een afspraak komt. De man aarzelt, uit angst niet te beantwoorden aan de verwachtingen, maar zoekt toch contact onder een andere identiteit.
Cautiva (2003) Cautiva (2003)
Christina, een tienermeisje dat vrolijk opgroeit in de betere wijken van Buenos Aires, wordt op een dag uit de klas geroepen en voor een rechter gebracht. De man vertelt doodleuk dat haar echte naam niet Christina is maar Sofia en dat de ouders die haar al jaren hebben grootgebracht, niet haar echte ouders zijn. Het meisje wordt gedwongen bij haar bloedverwante oma te gaan wonen en leert op haar nieuwe school een lotgenote kennen.
Cavalcade (1933) Cavalcade (1933)
Het Engelse leven, van oudejaarsavond 1899 tot 1933, bekeken door de ogen van de welgesteld Londeners Jane en Robert Marryot. Ze zijn ondermeer getuige van de dood van Koningin Victoria, de ramp met de Titanic en de Grote Oorlog.
Cavalcade (2005) Cavalcade (2005)
Léo is een beroepsgokker, surf-liefhebber en muzikant. Hij struint met zijn vrienden de nachtclubs en bars af om te drinken en gokken. Zijn verloofde Alizée heeft echter genoeg van deze levensstijl en verlaat Léo. Dit komt bij hem hard aan en leidt er toe dat Léo alleen nog maar meer gaat zuipen en gokken. Dan treft een nog harder lot Léo: hij raakt verlamd.
Cavalcade of the West (1936) Cavalcade of the West (1936)
Twee broers worden van elkaar gescheiden als ze nog jong zijn. De één, Clint Knox, wordt een rijder van de Pony Express. De ander, Asa Carter, groeit op in een omgeving die een slechte invloed op hem heeft. Hij gaat het verkeerde pad op en wordt een bandiet. Als zij elkaar weer ontmoeten, is Clint degene die post bezorgt en is Asa zijn overvaller.
Cavale (2002) Cavale (2002)
Na vijftien jaar achter de tralies ontsnapt Bruno Le Roux eindelijk. Hij wil de wereld veranderen, en de proletarische massa helpen. Maar de wereld is niet dezelfde als 15 jaar geleden, en al zijn vrienden hebben hun illegale activiteiten stopgezet. Hij ontmoet Cécile, die hem wil helpen.
Cavale, La (1971) Cavale, La (1971)
Twee jonge inbrekers worden gearresteerd en trouwen met elkaar tijdens hun voorarrest. Als de man tot een twee keer zo lange straf als de vrouw wordt veroordeeld, zet deze hem tijdens de kerstdagen aan tot een gezamenlijke ontsnappingspoging, die door een goedbedoelende bewaakster mislukt.
Cavaleur, Le (1979) Cavaleur, Le (1979)
Komedie die zich concentreert rond de klassieke pianist Edouard Choiseul, een kinderlijke man met een enorm ego die denkt dat de wereld alleen om hem draait. Ondanks dat hij een prachtige vrouw, een vriendelijke ex-vrouw, een toegewijde agente, een sexy maitresse, aardige kinderen en een succesvolle carrière heeft, is Edouard niet tevreden en behandelt hij ze allemaal minachtend. Op een zeker moment is zijn omgeving het beu en uiteindelijk blijft hij over zonder enig vrouwelijk gezelschap. Deze drastische gebeurtenis zet hem aan het denken en hij verandert van een rokkenjager in een toegewijde pianoleraar voor talentvolle kinderen.
Cavalier Noir, Le (1945) Cavalier Noir, Le (1945)
In het Vlaanderen van de achttiende eeuw haalt Le Hardi (Jean Tissier) veel kwade streken uit met de tolambtenaren teneinde de gebieden terug te krijgen die men hem onterecht heeft afgenomen. Dan ontmoet hij de dochter van het hoofd van de tolambtenaren. Zal hij zijn doel kunnen verwezenlijken?.
Cavaliere dai Cento Volti, Il (1960) Cavaliere dai Cento Volti, Il (1960)
Riccado d'Arce, een rechtschapen ridder, is de vriend van Ciro, de zoon van hertog Di Pallanzo's en de geheime verloofde van zijn mooie zuster Bianca. Een onbetrouwbare edelman, Graaf Fosco Di Villabruna, begeert zowel het hertogdom als Bianca, en wordt spoedig de aartsvijand van Riccardo. Op een dag vermoordt Fosco Ciro en beschuldigt hij Riccardo van de misdaad...
Cavaliere del Castello Maledetto, Il (1959) Cavaliere del Castello Maledetto, Il (1959)
Ugone zet zijn oom, Graaf Oliviero, koning van Valgrande, gevangen en probeert een verklaring van hem te verkrijgen waarin hij alle rechten op zijn bezit en de troon aan hem overlaat. Maar de graaf weigert dit te ondertekenen. Daarop vraagt Ugone aan Isabella, de dochter van Oliviero om met hem te huwen, zodat hij op die manier erfgenaam van de troon wordt. Ondertussen legt hij zware belastingen op aan de bevolking, die met de steun van een geheimzinnige ruiter begint te rebelleren. Ugone hoopt om de gevoelens van Isabella te veranderen, maar zij blijft hem weigeren.
Cavaliere di Kruja, Il (1940) Cavaliere di Kruja, Il (1940)
Een Italiaanse journalist gaat in Albanië op zoek naar tegenstanders van het regime. Hij ontmoet de mooie zus van een Albanese rebel en zij worden verliefd op elkaar. Hun droom van geluk en liefde wordt echter wreed verstoord door de komst van Italiaanse soldaten die de toestand in het land moeten stabiliseren.
Cavaliere Misterioso, Il (1948) Cavaliere Misterioso, Il (1948)
De Doge van Venetië is door intriges van Catharina van Rusland gecompromitteerd en wordt ter dood veroordeeld. Zijn broer - Giacomo Casanova - komt te hulp en weet hem van de keizerin te redden.
Cavalieri Che Fecero l'Impresa, I (2001) Cavalieri Che Fecero l'Impresa, I (2001)
In 1271 krijgen vijf jonge ridders van de koniklijke familie de opdracht om in Thebes, Griekenland een heilig voorwerp te bemachtigen en terug te brengen naar Frankrijk.
Cavaliers de l'Orage, Les (1984) Cavaliers de l'Orage, Les (1984)
Twee broers uit de provincie worden tijdens de Eerste Wereldoorlog rivalen in de liefde om een vrouwelijke militaire arts. Als de één gevangen wordt gezet vanwege socialistische sympathieën, helpt de ander hem toch te ontsnappen, waarna de vete weer even fel oplaait.
Cavalleria (1936) Cavalleria (1936)
Een cavalerie-officier houdt van de dochter van een edelman, maar het meisje trouwt een rijke Oostenrijkse diplomaat om haar vader van een faillissement te redden. De officier wijdt vrijwel al zijn tijd passioneel aan het paardrijden en wordt één van de beroemdste ruiters in Italië. Een paar jaar later ontmoet hij in Rome opnieuw zijn oude liefde, maar de omstandigheden laten hen niet toe om een relatie te beginnen. Wanneer het paard van de officier sterft, besluit de man om zich bij de Luchtmacht aan te sluiten. Dan breekt de oorlog uit.
Cavalleria Rusticana (1982) Cavalleria Rusticana (1982)
De paasklokken zijn nog maar amper over het Siciliaanse dorpje verwaaid, of er spelen zich de meest verschrikkelijke taferelen af. De ongewenst zwangere Santuzza vervloekt haar onbetrouwbare minnaar Turrid met de woorden: A te la Mala Pasqua, spergiuro (Voor jouw een Vervloekt Pasen, verrader!). Even later wordt Turrid neergestoken in een duel.
Cavallo della Tigre, A (1961) Cavallo della Tigre, A (1961)
Komedie over een naieve arbeider die wegens een klein vergrijp in de gevangenis is beland. Zijn celgenoten beramen een ontsnapping en nemen hem mee zodat hij geen alarm kan slaan. Voor de autoriteiten lijkt hij echter de initiatiefnemer en hij laat zich gevangen nemen, zodat zijn vrouw en kinderen van de premie kunnen profiteren.
Cavallo della Tigre, A (2002) Cavallo della Tigre, A (2002)
Guido en Antonella besluiten een bank te beroven. Guido wordt echter opgepakt en belandt in de gevangenis. Daar ontmoet hij een gemene Turkse gedetineerde, die bekend staat als de 'Tijger'. Wanneer Guido achter zijn ontsnappingsplannen komt, moet hij noodgedwongen mee.
Cavalry Command (1963) Cavalry Command (1963)
De film speelt zich af tijdens de Spaans-Amerikaanse oorlog. Amerikaanse soldaten bezetten een Spaans dorpje. De conflicten stapelen zich op, felle gevechten tussen de dorpelingen en hun bezetters zijn het gevolg.
Cavalry Scout (1951) Cavalry Scout (1951)
Kirby Frye gaat op onderzoek uit naar een serie gestolen machinegeweren uit het magazijn van het leger. Hij weet de dief te pakken te krijgen maar intussen heeft deze de wapens aan de indianen doorverkocht.
Cave of Outlaws (1951) Cave of Outlaws (1951)
Pete Carver, die moest zitten voor een overval, komt na tien jaar gevangenisstraf weer vrij. Hij gaat op zoek naar de verborgen buit van destijds. Dobbs, een speurder, heeft ook interesse en de bandiet Ben Cross zit hem ook nog op de hielen.
Cave Se Rebiffe, Le (1961) Cave Se Rebiffe, Le (1961)
Als de ervaren gangster 'Le Dabe' na een verblijf in de tropen terugkeert naar Frankrijk, wil hij zich gaan bezighouden met de valsmunterij. Samen met een drietal andere criminelen drukt hij grote hoeveelheden vals geld, maar de andere drie zijn niet van plan hem in de opbrengst te laten delen. Le Dabe neemt echter zijn voorzorgsmaatregelen.
Cave, The (2005) Cave, The (2005)
Diep in het Roemeense woud stuit een groep wetenschappers op een klooster uit de 13e eeuw. Het klooster is gebouwd op een ingang van een gigantisch ondergronds grotten complex. Als ze daarna vermist worden, gaat een team duikexperts op onderzoek uit om uit te zoeken wat er met ze gebeurd is. Terwijl zij daar werken, stort de grot in waardoor ze vast komen te zitten. Alsof dat nog niet erg genoeg is, blijken er ook nog een aantal bloeddorstige wezens in de grot aanwezig te zijn...
Cave, Un (1971) Cave, Un (1971)
Een onbeduidende oplichter verlaat de gevangenis. Hij wordt, zonder het te willen, verwikkeld in een zaak van een hele reeks moorden en chantage. Dit zorgt ervoor dat hij zelf langzamerhand verandert in een schrikwekkende gangster.
Caved In (2006) Caved In (2006)
Vermomd als op en top avonturiers, leiden een paar kunstdieven onbewust een groep rijke toeristen die op expeditie zijn, naar een verlaten zoutmijn. Ze zijn overal op voorbereid behalve op die ene slinkse moordenaar: een zich reeds lang verborgen houdend en doodgewaand organisme.
Cavedweller (2004) Cavedweller (2004)
Delia (een zangeres) is een vrouw van middelbare leeftijd die niet veel geluk in haar leven heeft gehad. Van haar eerste man is ze weggelopen omdat deze haar meerdere malen met de dood heeft bedreigd. Haar tweede man, de vader van Cissy, overlijdt vervolgens in een auto-ongeluk. Delia besluit om samen met Cissy terug te keren naar haar geboortestad. Dit is niet gemakkelijk. Jaren terug heeft Delia hier haar eerste twee dochters achtergelaten en bij terugkomst wordt ze verre van hartelijk ontvangen. Als ze vervolgens de voogdij over haar kinderen wil verkrijgen moet Delia zich ook nog eens zien te verzoenen met haar agressieve ex-man.
Cavegirl (1985) Cavegirl (1985)
Op een klassenexcursie in een hol met rotstekeningen uit het stenentijdperk, raakt de onhandige Rex de weg kwijt. Een geheimzinnig kristal opent een poort die hem terug brengt naar het stenen tijdperk. Daar ontmoet hij een groep prehistorische mensen en de schitterende Cavegirl Eba. Terwijl Rex haar Engels leert en wat onbenullig onderzoek uitvoert op haar volk, is het hoofdoel haar in bed te krijgen. De leider van de groep en zijn nieuwsgierigheid storen zijn pogingen.
Caveman (1981) Caveman (1981)
Atouk and Lar, vormen hun eigen stam holbewoners. Deze nieuwe stam bestaat onder andere uit een blinde, een een gay stelletje, een dwerg en andere buiten de boot vallende holbewoners. Atouk verlangt naar Lana, de mooie vriendin van Tonda, de leider die hem eerder uit zijn stam heeft gegooid.
Caveman's Valentine, The (2001) Caveman's Valentine, The (2001)
Romulus Ledbetter is een verwarde man die in een grot woont. Hij wordt dan ook door zijn omgeving "Caveman" genoemd. Als op een dag één van zijn dakloze vienden dood wordt aangetroffen besluit hij zijn dochter, die politieagente is, te helpen in het onderzoek. Hij wordt hierin echter gehinderd door zijn waanideeën.
Caveman, The (1926) Caveman, The (1926)
Mike Smagg is een ongemanierde, ongeschoolde man die leveringen aan huis brengt. Zo raakt hij dan ook bevriend met de rijke Myra Gaylord. Tijdens een feest voor de high society zegt ze tegen haar vrienden dat hij een professor is die van lotje getikt is. Tegen de tijd dat ze waarheid wil zeggen is ze op de man verliefd geworden.
Caves du Majestic, Les (1945) Caves du Majestic, Les (1945)
De vrouw van een zeer rijk zakenman wordt vermoord in het Majestic Hotel in Parijs. De hulp van Commisaris Maigret wordt ingeroepen. De verdenking valt op de geheime minnaar van de vrouw, Arthur Donge. Dan wordt er een tweede moord gepleegd en wordt het raadsel alleen maar groter.
Cavite (2005) Cavite (2005)
Vanaf het moment dat deze veramerikaanste Filippijn aankomt op het vliegveld en een wanhopige tocht begint door de hem onbekende stad, tot aan de verrassende ontknoping, wordt hij door de camera achtervolgd als door een warmtezoekend projectiel. Cavite is een stad in een land waarvan hij is vervreemd en waarvan hij de taal nauwelijks spreekt. Tijd om te acclimatiseren heeft hij niet. Nauwelijks aangekomen wordt hij door een onbekende gebeld op zijn mobiel. Zijn moeder en zijn negenjarige zusje zouden zijn gegijzeld. Vervolgens wordt hij door de onbekende naar alle hoeken en gaten van Cavite gestuurd. De kidnappers lijken te behoren tot de Abu Sayyaf, een islamitische guerrillagroep die vanaf de zuidelijke Filippijnse eilanden terreuracties ondernemen en gespecialiseerd zijn in uiterst lugubere ontvoeringen.
Cayenne Palace (1987) Cayenne Palace (1987)
Frans-Guyana was heel lang de plaats van beruchte gevangenissen die omringd waren door de dichte jungle. Noel Caradec is een berooide zoon die vanuit Frankrijk naar dit tropische Zuid-Amerikaanse land gekomen is om naar zijn vader te zoeken, die uit één van de gevangenissen ontsnapte en al jaren spoorloos verdwenen is. Hij botst tegen een ernstige tegenwerkende eigenaar van een bar en hotel, bekend als het Cayenne-Palace, op. De man lijkt op de hoogte te zijn van bijna alle illegale handeltjes die in de regio gaande zijn. Noel is geheel zonder vrienden, tot zijn halfbroer Xavier en de junglebewoners plotseling zijn zijde kiezen.
Caza, La (1966) Caza, La (1966)
Op een hete zomerdag gaan drie vrienden op konijnenjacht samen met bedienden van de landeigenaar en een jongeman. Dan komen de problemen naar buiten. De landeigenaar heeft geen cent meer op zak, maar blijft feodaal tegenover zijn personeel, zijn vrienden dromen weg bij respectievelijk pornografie, alcohol en SF romannetjes. Jacht blijkt zinloos omdat alle konijnen gestorven zijn aan myxomatose.
Cazador de Demonios (1983) Cazador de Demonios (1983)
In een dorp in Chihuahua onderzoekt de plaatselijke politiechef de moord op een duivelskunstenaar, over wie men fluistert dat hij uit zijn graf zal opstaan om zich te wreken.
Cazar un Gato Negro (1977) Cazar un Gato Negro (1977)
Om de oorzaak van de opname van haar moeder in een inrichting te wreken, maakt een jong meisje gebruik van haar maagdelijke aantrekkelijkheid.
Cazibe Hanimin Gündüz Düsleri (1992) Cazibe Hanimin Gündüz Düsleri (1992)
Dit is het verhaal van een ongetrouwde vrouw die onder één dak woont met haar bejaarde moeder en oom. Ze dagdroomt op zolder over mannen en seksuele opwinding totdat er echte kerels in het spel komen.
Cazuza - O Tempo Não Pára (2004) Cazuza - O Tempo Não Pára (2004)
Verhaal over het leven van de Braziliaanse zanger/dichter/enfant terrible Cazuza. Vanaf zijn begin bij de rockgroep 'Barão Vermelho' tot aan zijn dood aan de gevolgen van AIDS in 1990, worden zijn leven en carrière gevolgd inclusief zijn relaties en drugsgebruik.
CB4 (1993) CB4 (1993)
Een 'rockumentary' over de weg naar de roem van MC Gusto, Stab Master Arson, en Dead Mike: oftewel de rapgroep CB4. Al snel blijkt dat deze drie niet helemaal zijn die ze zeggen te zijn en maar bar weinig van rapmuziek af weten.
Ce Coquin d'Anatole (1952) Ce Coquin d'Anatole (1952)
Voordat ze vertrekt laat Mevrouw Paufilat de leiding van haar belangrijke slagerij over aan haar zoon, Paul en aan haar bediende, Anatole. Laatstgenoemde laat zich echter als Paul doorgaan.Twee mondaine meisjes, Germaine en Hélène weten dat Paul rijk is en azen op zijn geld. Ze proberen hem te verleiden. De echte Paul is zich echter in het begin van niets bewust.
Ce Corps Tant Désiré (1959) Ce Corps Tant Désiré (1959)
Alles is vredig in het dorp Etang de Thau. Twee families, de Ferauds en de Messardiers, werken samen voor de vangst van mosselen. De dochter van de familie Feraud, Marinette, houdt van Henri Messardier, maar hij is een echte rokkenjager. Dan arriveert op een dag een buitenlandse schone, die de streek in korte tijd in rep en roer brengt.
Ce Joli Monde (1957) Ce Joli Monde (1957)
De bandiet Pepito komt erachter dat hij een zoon heeft, Gaston, die leraar in de letterkunde is. Pepito zoekt hem op maar wil niet dat Gaston erachter komt wat zijn echte beroep is. Met de hulp van enkele medeplichtigen heeft hij zich vermomd in een rijke bankier. Maar dat zorgt voor een hele reeks vergissingen en misverstanden.
Ce Jour-là (2003) Ce Jour-là (2003)
Livia denkt dat morgen de dag van haar leven zal worden. Haar familieleden denken daar anders over, die willen haar namelijk uit de weg ruimen omdat ze daar financieel wijzer van worden. Hiervoor huren ze een psychopaat in die ze uit het psychiatrisch ziekenhuis helpen ontsnappen. Het loopt allemaal echter anders dan ze hadden gepland.
Ce Qu'il Reste de Nous (2004) Ce Qu'il Reste de Nous (2004)
Een Tibetaanse vrouw met de Canadese nationaliteit reist naar haar vaderland met een videobericht van Zijne Heiligheid de 14de Dalai Lama, om het over te brengen aan het Tibetaanse volk, dat al sinds 1950 onderdrukt wordt. De meeste van hen hebben hun geestelijke leider nog nooit gezien of gehoord. Hun reacties zijn zeer emotioneel en verontrustend. De Canadees-Tibetaanse vrouw met haar bescheiden videoapparatuur reist naar alle uithoeken van het land om het Woord te verspreiden en het geloof te sterken.
Ce Que Mes Yeux Ont Vu (2007) Ce Que Mes Yeux Ont Vu (2007)
Lucie, een jonge studente kunstgeschiedenis, stelt een onderzoek in naar het werk van de schilder Watteau. Zij is ervan overtuigd dat sommige van zijn doeken een nog nooit geopenbaard geheim verbergen. Haar ontmoeting met de raadselachtige Vincent, die stom is sinds zijn geboorte, brengt haar onderzoek in de war. Maar wanneer Vincent in coma valt, begint ze zich steeds meer te verdiepen in een mysterieuze intrige die twee eeuwen geleden begonnen is.
Ce Sacré Grand-Père (1967) Ce Sacré Grand-Père (1967)
Jericho is een grootvader én een dierenarts, die zijn kleinzoon uitnodigt voor een bezoek. De kleinzoon en zijn vrouw zijn eigenlijk gescheiden, maar ze komen overeen om voor de ouwe te verschijnen als een gelukkige koppel. De opa weet echter beter, zich realiserend dat het paar totaal van elkaar vervreemd is. Stiekem probeert hij een verzoening te veroorzaken en hij hoopt dat de passie opnieuw zal toeslaan eenmaal het koppel de redenen van hun vroegere liefde herontdekken.
Ce Soir Je Dors chez Toi (2007) Ce Soir Je Dors chez Toi (2007)
Alex (Jean-Paul Rouve) en Laetitia (Mélanie Doutey) vormen het ultieme koppel. Zij is voor hem de vrouw van zijn leven, hij betekent voor haar de ware liefde. Maar Alex ziet samenwonen in de verste verte niet zitten.
Ce Soir ou Jamais (1961) Ce Soir ou Jamais (1961)
Laurent, tekenaar en regisseur, nodigt voor een avond al zijn vrienden bij hem uit, die meewerken aan de musical waarmee hij momenteel bezig is: een binnenhuisarchitect en zijn vrouw, de hoofdacteur, de componist van de muziek, een toneelspeelster, en nog enkele anderen. Het duurt niet lang of ze beginnen met elkaar te redetwisten. Eén iemand komt niet opdagen: Juliette, die ook een belangrijke rol had, is het slachtoffer geworden van een ongeval. De meerderheid stelt voor dat Valerie haar plaats inneemt, maar Laurent beslist van twee andere jonge actrices een proef te laten doen en neemt uiteindelijk één van hen. Dat verhevigt alleen maar de discussies.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 -11- 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!