Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 -5-
Zoeken:
WWF War Zone (1998) WWF War Zone (1998)
Kies één van de topsterren uit de World Wrestling Federation (WWF) of creëer je eigen worstelaar. Ga de strijd aan om het kampioenschap of kies uit één van de vele soorten gevechten zoals Tag Team, Steel Cage, Weapons en de Tornade mode.
WWF Wrestlemania (1992) WWF Wrestlemania (1992)
In WWF Wrestlemania kun je de worstelring betreden met Hulk Hogan, The Ultimate Warrior of The British Bulldog. Elk van de worstelaars heeft zo zijn eigen special moves. Je hebt de keuze om oefenwedstrijden te worstelen, of in een reeks van vijf wedstrijden te strijden om de Wrestlemania Belt. Voor elke wedstrijd gooit je tegenstander wat olie op het vuur met een honende uitspraak, waar jij dan op een creatieve manier op kunt reageren.
WWF Wrestlemania 2000 (1999) WWF Wrestlemania 2000 (1999)
In WWF Wrestlemania 2000 kun je kiezen uit vijftig echte worstelaars, maar ook uit zestien custom-made karakters. Het belangrijkste toernooi in het spel is de Road to Wrestlemania, waarbij je twaalmaanden lang durend toernooi speelt, en daarbij verschillende banden moet veroveren. Probeer de beste worstelaar te worden en win het toernooi.
WWF Wrestlemania Challenge (1990) WWF Wrestlemania Challenge (1990)
Aan de hand van WWF grootheden als Ravishing Rick Rude, The Big Boss Man, Andre The Giant, "The Macho Man" Randy Savage, Hulk Hogan, "Hacksaw" Jim Duggan, Brutus "The Barber" Beefcake, en The Ultimate Warrior moet jij als speler de strijd aangaan met je WWF collega's.
WWII Online (2001) WWII Online (2001)
WWII Online is een online actiegame in 3D waarin je tegen anderen kunt spelen. Bescherm je eigen gebied, verover andermans gebied en zorg ervoor dat je zelf niet geraakt wordt door een rondvliegende kogel.
  1 2 3 4 -5-
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!