Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2
Zoeken:
Obscure (2004) Obscure (2004)
Er gebeuren vreemde dingen op Leafmore High, steeds meer studenten verwijnen en de school lijkt langzaam in duisternis te vervallen. Vijf tieners besluiten hun verdwenen vriend te zoeken en raken zo ingesloten voor de nacht. Ze proberen in groepjes een uitweg te vinden, maar er sluipt meer door de gangen van de school.
Obscure II (2007) Obscure II (2007)
In Obscure II wordt traditionele survival horror met sexuele thema’s en smerige tienergrappen gecombineerd. Tijdens de game kom je tot de ontdekking wat drugs met je kan doen en ontdek je de effecten ervan. Tijdens een trip moet je zien te overleven en kom je de meest afschuwelijke horrorelementen tegen.
Obsidian (1996) Obsidian (1996)
In Obsidian speel je als de nano-technologe Lilah in het jaar 2066. Jij en je partner Max Powers hebben het Ceres Project opgestart. Dit project gaat over een satelliet die om de aarde zweeft en vanaf daar kleine nanobots vrijlaat in onze atmosfeer. Deze miniscule robots herstellen de ozonlaag en verwijderen de vervuiling in de lucht. Na dit succesvolle project gaan Lilah en Max op een welverdiende vakantie. Op hun vakantie ontdekken Lilah en Max echter een vreemde zwarte kristal, die vreemd genoeg lijkt te groeien. Lilah en Max noemen de kristal "Obsidian". Na een aantal dagen is het echter een enorm gevaarte geworden. En als op een ochtend Max opeens verdwenen is, terwijl de enorme kristal dicht bij zijn kamp staat, gaat Lilah op onderzoek uit om achter de geheimen van 'Obsidian' te komen.
Odama (2006) Odama (2006)
Het spel speelt zich rond de Middeleeuwen af in een Oosters land dat verscheurd is door een jarenlange oorlog. De Yamanouchi-clan dreigt de strijd te gaan verliezen, ware het niet dat men een geheim wapen achter de hand heeft in de vorm van de Odama. Deze enorme kogel richt volgens de legende grote schade aan in het kamp van de vijand, en geeft aan de eigen troepen speciale krachten. Nu de nood hoog is besluit men als laatste redmiddel deze Odama in te zetten om de vijandelijke stellingen en troepen eens flink door elkaar te schudden. Dit zal de weg vrij maken voor de dragers van jouw klok (een oorlogsrelikwie) om op te rukken naar het einde van het level. Om een veldslag te winnen zullen jouw klokdragers namelijk voor zonsondergang de poorten van de vijand moeten binnenmarcheren, en deze weg licht uiteraard bezaaid met de nodige hindernissen. Jij bent aangewezen om de Odama te besturen. Dit doe je volgens het pinball principe. Door de Odama goed te mikken, help je de legers om de veldslagen te winnen.
Oddworld Stranger's Wrath (2005) Oddworld Stranger's Wrath (2005)
In Oddworld neem je de rol aan van Stranger, een losgeslagen premiejager, die als opdracht krijgt al het kwade te vernietigen en de bandieten op te sluiten. In ruil voor een boel cash natuurlijk. Ren of sluip door het wilde westen en ga je vijanden te lijf met behulp van de fauna die je onderweg tegenkomt.
Oddworld: Abe's Exoddus (1998) Oddworld: Abe's Exoddus (1998)
Nadat Abe zijn vrienden heeft gered van de ondergang, wordt hij bezocht door drie Mudokan geesten. Deze vertellen heb dat de Glukkons meer Mudokons gevangen hebben genomen om deze in hun mijnen en fabrieken te laten werken en SoulStorm Brew te laten produceren. Om het nog erger te maken verstoren de Glukkons zo ook de rust van de geesten van dode Mudokons. Het is wederom aan Abe om zijn vrienden te redden en te zorgen dat de geesten van de dode Mudokons in vrede kunnen rusten.
Oddworld: Abe's Oddysee (1997) Oddworld: Abe's Oddysee (1997)
Voedselfabrikanten hebben een nieuw type vlees op de markt gebracht. Niemand kent het recept, maar iedereen vindt het heerlijk. Abe komt in één van de fabrieken tot de schokkende ontdekking dat zijn eigen ras wordt gebruikt als dat overheerlijke eten. Hij besluit zoveel mogelijk van zijn vrienden te redden en zijn ontdekking openbaar te maken.
Oddworld: Munch's Oddysee (2001) Oddworld: Munch's Oddysee (2001)
Ga op reis door een veranderende wereld met vreemde wezens, te gekke actie en bizarre belagers! Begeleid Abe en zijn partner, het waterdier Munch met psychische kracht, coole power-ups en andere speciale vaardigheden om zo de laatste Gabbits in Oddworld te redden!
Odin Sphere (2007) Odin Sphere (2007)
Jij speelt Gwendowlyn, de dochter van de god Odin. Odin heeft een bepaalde voorspelling voorzien, die wel eens het einde van de aarde kon betekenen. Jij wordt door Odin op pas gestuurd om op onderzoek uit te gaan, en te ontdekking wat nou precies die mysterieuze voorspelling is. Gaandeweg kom je erachter dat de voorspelling waar blijkt te zijn, en moet je alles op alles zetten om de voorspelling tegen te houden.moet stoppen.
Odium (1999) Odium (1999)
Het is 2009 en er gaan berichten rond dat er in de Poolse stad, Lubin, gruwelijk misvormde wezens rondlopen en iedereen verslinden die in de buurt komt. Zonder er bij na te denken, stuurt de NATO een team van specialisten erop af en laberatoria worden ontdekt. Hiermee wordt een link gelegt met het incident in ''Gorky 17'', de codenaam van een replica van een Amerikaanse stad waar Russische spionnen werden opgeleid. De stad is echter na de koude oorlog door het land zelf - met mysterieuze redenen - gebombadeert en ook onderzocht. Dit team van specialisten is echter nooit meer teruggevonden en uit hun laatsten berichten bleek dat er wel meer aan de hand was. Jij moet de stad Gorky 17 opnieuw infiltreren, met een groep specialisten onder leiding van Cole Sullivan om erachter te komen welk scenario zich hier afspeelde.
Of Light and Darkness: The Prophecy (1998) Of Light and Darkness: The Prophecy (1998)
Het verhaal van deze adventure gaat over het einde van de wereld. Een nieuw millennium staat te beginnen en nu al staan vele "profeten" en andere doemdenkers de apocalyps te verkondigen. Jij speelt echter als de "Chosen One", de uitverkorene die moet verhinderen dat Gar Hob, de slechterik van het spel, de wereld inderdaad vernietigt. Om dit te doen moet je naar een dorpje gaan waar je de geesten van verschillende overleden personen moet verlossen. Je moet voor elk van de zeven zonden (Lust, Vraatzucht, Hebzucht, Woede, Luiheid, IJdelheid en Jaloezie) iemand verlossen die in het verleden die zonde heeft begaan.
Office, The (2007) Office, The (2007)
The Office is een puzzelgame gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, waarin we aan de slag kunnen met de vervormde varianten van de personages uit de Amerikaanse versie van The Office. Het spel draait om het uitvoeren van kantoorklusjes en het uithalen van grappen met je baas en collega's van de Dunder Mifflin Paper Company. Buiten de bekende karakters zit er ook nog verschillend beeld- en geluidsmateriaal, uit de serie, in het spel verwerkt.
Official Formula 1 Racing (1999) Official Formula 1 Racing (1999)
In deze Formule 1 simulatie rijdt je mee in het WK van 1998. Neem het op tegen Mika Hakkinen en Michael Schumacher op één van de zestien circuits. Alle wagens, rijders en circuits zijn namelijk beschikbaar. Je kunt zelf ook de garage induiken om je wagen nog sneller te maken.
Offroad Extreme (2005) Offroad Extreme (2005)
In Offroad Extreme kun je racen met karts, buggy's, motoren en auto's of onverharde wegen. Je krijgt de beschikking over 8 verschillende parcours die je kunt voltooien met de 20 verschillende voertuigen. Probeer daarbij je tegenstanders te slim af te zijn door het vinden van binnendoorwegen en je tegenstanders van de weg te beuken. Probeer zoveel mogelijk uitdagingen te winnen, en speel beloningen vrij.
Ogre Battle: The March of the Black Queen (1993) Ogre Battle: The March of the Black Queen (1993)
Het jonge, slechts vierentwintig jaar oude, rijk Zeteginan is al snel door corruptie verzwolgen. De hofmagiër Rashidi heeft door zwarte magie te gebruiken de overheid langzaam tot kwaad gedreven. De jonge ridders Destin the Valiant en Europea the Astral Knight gaan de strijd aan met de staat en leggen zich toe op het oprichten van een rebellen bevrijdingsleger.
Oh No! More Lemmings (1991) Oh No! More Lemmings (1991)
Oh No! More Lemmings is gebaseerd op het klassieke Lemmingsspel. Dit spel bevat honderd nieuwe levels om te spelen. Probeer zoveel mogelijk levels uit te spelen, zonder de Lemmings te verliezen. Naast de nieuwe levels heeft het spel ook een grafische update en is er nieuwe muziek toegevoegd.
Oids (1987) Oids (1987)
Je bestuurt een V-Wing, die naar vele verschillende planeten vliegt om 'Android' slaven te bevrijden. Maar daarvoor moet eerst de fabriek waarin zij werken worden vernietigd. Dat kan je doen met ondermeer twee wapens, en een energieveld om jezelf te verdedigen tegen je vijanden.
Okage: Shadow King (2001) Okage: Shadow King (2001)
De game gaat over een jongen die Ari heet. Ari woont in het dorpje Tenel en lijdt een normaal leven. Op een dag wordt Ari zijn zusje vervloekt en proberen ze de vloek op te heffen door een geest uit een fles op te roepen. Uit de fles komt de Evil King Stan die in ruil voor het verbreken van de vloek bezit neemt van Ari zijn schaduw. Om zijn zus te helpen laat Ari dit gebeuren en nu wordt hij gedwongen met Stan als zijn schaduw de wereld te veroveren.
Olympic Summer Games (1995) Olympic Summer Games (1995)
Laat in de afzonderlijke disciplines of in competitievorm zien waarom jij de best zomer Olympiër bent. Ga de competitie aan op de disciplines 100m sprint, 110m horden, polsstokhoogspringen, hoogspringen, verspringen, driesprong, speerwerpen, discuswerpen, boogschieten en kleiduivenschieten.
Omikron: The Nomad Soul (1999) Omikron: The Nomad Soul (1999)
Gesitueerd in een futuristisch parallel universum, wordt men als speler aan het begin van dit spel in de computerwereld gezogen. Hierna begint de opdracht de demonen-prins tegen te houden in zijn doel de stad en je ziel te veroveren.
On the Rain: Slick Precipice of Darkness - Episode One (2008) On the Rain: Slick Precipice of Darkness - Episode One (2008)
Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness is een adventure met RPG-elementen gebaseerd op de webcomics van Penny Arcade. In deze game moet je, in een team, misdaden en mysteries oplossen in New Arcadia.
One Must Fall 2097 (1994) One Must Fall 2097 (1994)
Het is het jaar 2097. World Aeronautics and Robotics (W.A.R.) is het machtigste bedrijf op aarde. Een nieuwe belangrijke functie, die van afgevaardige van W.A.R. op Ganymede, de recentelijk gekoloniseerde maan van Jupiter, is vrijgekomen. Tien kandidaten hebben gesolliciteerd. Omdat ze allemaal evenveel recht hebben op de baan moeten ze er in gevaarlijke arena's om vechten, daarbij gebruik makend van robots. De speler kruipt in de huid van één van deze kandidaten.
One Must Fall: Battlegrounds (2003) One Must Fall: Battlegrounds (2003)
One Must Fall: Battlegrounds is een vechtspel, waarin van buitenaf bestuurde robots het tegen elkaar opnemen. Er zijn verschillende robots waaruit je kunt kiezen, met elk hun eigen speciale aanvallen. In het spel kun je kiezen uit verschillende toernooien met elk hun eigen verhaal.
One Piece: Grand Adventure (2006) One Piece: Grand Adventure (2006)
Vecht het met elkaar uit als de karakters van de serie One Piece. Speel met een vriend, of de nieuwe Grand Adventure een speler modus, waarin je alle missies moet doorlopen terwijl je de Grand Line verkent en machtige tegenstanders tegenkomt. Verzamel een crew en wordt koning der Piraten.
One Piece: Maboroshi no Grand Line Boukenki! (2002) One Piece: Maboroshi no Grand Line Boukenki! (2002)
Het spel volgt het verhaal van de anime serie One Piece, van Loguetown tot Whiskey Peak en Apis Ark. Speel als Monkey D. Luffy, kapitein van de Strawhat piraten en verken Loguetown, reis naar Gunkan Island en vecht tegen bekende vijanden zoals Buggy, Alvida, de leden van Baroque Works en vele anderen.
One Piece: Unlimited Adventure (2007) One Piece: Unlimited Adventure (2007)
One Piece: Unlimited Adventure is gebaseerd op de populaire manga en anime-reeks, Once Piece. Speel als Luffy, Zoro of Sanji en leer gaandeweg nieuwe aanvallen. Neem het op tegen vershillende soorten vijanden en probeer zoveel mogelijk wapens terug mee te nemen naar je kamp om nog sterker te worden en zo de eindbazen te bevechten.
Oni (2000) Oni (2000)
Oni is een intense actiegame in de stijl van Tomb Raider. In het spel Oni speelt special tech-crimes agent Konoko de hoofdrol in een missie om de vijandige Syndicate organisatie op te rollen. Echter wordt Konoko opgejaagd door demonen uit het verleden. Voordat ze de Syndicate kan oprollen, zal ze eerst moeten afrekenen met haar verleden!
Onimusha 2: Samurai's Destiny (2002) Onimusha 2: Samurai's Destiny (2002)
Een oeroud kwaad steekt in het 16e-eeuwse Japan de kop op. De demonische krijgsheer Nobunaga is uit de as herrezen en heeft een weerloos mijnwerkersdorpje in een hel veranderd. Het nbele dorpshoofd Jubei wordt bedolven onder het puin van zijn huis en zweert een bloedige wraak. Geholpen door splinternieuwe speelbare karakters gaat Jubei de strijd aan met Nobunaga. Het avontuur voert hem door een land vol demonische beesten en afgrijselijke krijgers. Stuur Jubei naar een overwinning, anders zal Japan in een eeuwige duisternis vallen.
Onimusha 3 (2004) Onimusha 3 (2004)
Jean Reno nemt de rol aan van Jacques Blanc, een Franse politieagent die verzeild raakt in een vreselijke aanval op Parijs. Samen met Akechi Samanosuke zal hij de kwaadaardige Nobunaga gaan bestrijden.
Onimusha: Dawn of Dreams (2006) Onimusha: Dawn of Dreams (2006)
Op 29 juni 1596 breekt in Japan een bloedrood tijdperk aan. De nieuwe keizer Hideyoshi begint alle kersenbomen te ontwortelen om een kwaadaardig plan uit te voeren. Onder zijn aanvoering keren ook de genma-demonen terug. Het is aan de speler, in de vorm van de blonde samurai Soki en nog vier andere strijders, de taak om Hideyoshi te stoppen en de wereld te behoeden voor deze nieuwe dreiging van het kwaad.
Onimusha: Warlords (2001) Onimusha: Warlords (2001)
In het jaar 1560 woedt in Japan een bloedige oorlog. De vijand is de slechte Nobunaga Oda die heel Japan onder zijn macht wil hebben. Het lukt hem aardig, maar dan wordt hij vermoord. Als iedereen denkt dat het voorbij is, komt hij weer tot leven. Hij is uit op wraak dus ontvoert hij de prinses. Jij moet als Samanosuke haar redder in nood spelen!
Open Season (2006) Open Season (2006)
Je speelt als Boog, een Grizzlybeer die erg gelukkig is met zijn thuis. Maar op een dag besluit de stad om Boog, samen met zijn vriendje Elliot terug te sturen waar ze vandaan kwamen, de natuur dus. Helaas is het jachtseizoen net begonnen en moeten ze zien te overleven in dit doldwaas avontuur.
Operation Creature Feature (2007) Operation Creature Feature (2007)
De Blurbs hebben een probleem, ze worden namelijk met uitsterven bedreigd en alleen jij kan ze redden. Dit doe je doormiddel van nieuwe wegen te creëeren waardoor de Blurbs kunnen lopen. De wegen creëer je met jouw eigen handen, die je voor de Playstation Eye houdt.
Operation Flashpoint (2001) Operation Flashpoint (2001)
Operation Flashpoint is een tactische shooter. Het speelt zich af op een aantal fictieve eilanden in het jaar 1985. De speler speelt één van de drie zijdes in een conflict tussen de NATO en Sovjet troepen.
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising (2008) Operation Flashpoint 2: Dragon Rising (2008)
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising speelt zich af op een eiland met een grote olievoorraad, net buiten de oostkust van Rusland en noordelijk van Japan. In deze fictionele setting onstaat er een conflict tussen Rusland en China over wie de eigenaar is van het eiland. Het spel begint als Chinese troepen een offensief lanceren en, teruggrijpend op de titel “de draak rijst over het land”, belanden de spelers middenin een explosieve situatie die ieder moment uit de hand kan lopen.
Operation Flashpoint: Resistance (2002) Operation Flashpoint: Resistance (2002)
Jij speelt Victor Troska, een lid van de ex-Special Forces, en je hebt een rustig leventje op het eiland Nogova. Echter hebben de Russen het eiland plotseling bezet. Jij kan dit uiteraard niet toelaten en pakt je wapens weer op om de Russen te verdrijven. Deze uitbreiding bevat twintig nieuwe missies, nieuwe wapens en voertuigen. Om de Russen uit te schakelen zul je moeten sneaken, en dien je wapens en explosieven te stelen. Operation Flashpoint: Resistance is een uitbreiding op het origineel.
Operation Thunderbolt (1989) Operation Thunderbolt (1989)
Een lijnvlucht van Parijs naar Boston is gekaapt door een stel terroristen en wordt gedwongen te vliegen naar Kalubya, in Afrika. Als held uit 'Operation Wolf' wordt door jij door de Amerikaanse overheid gevraagd om de passagiers veilig terug te brengen en af te rekenen met de terroristen.
Operation Wolf (1987) Operation Wolf (1987)
Operation Wolf is de eerste in een reeks shooters. Het doel is om vijf gijzelaars te redden die in een concentratiekamp vastzitten. Je moet zes velden door, waaronder een jungle, een dorp, een munitie-opslag, het concentratiekamp en uiteindelijk een vliegveld om samen met de gijzelaars te ontsnappen. Voordat je zelf te gewond bent om door te gaan, moet je in alle velden alle soldaten, tanks, jeeps, helicopters en boten uitschakelen.
Operative: No One Lives Forever, The (2000) Operative: No One Lives Forever, The (2000)
In No One Lives Forever kruip je in de huid van Kate Archer, een vrouwelijke spion uit de jaren '60 die voor een geheime organisatie werkt - UNITY - die de wereldvrede moet bewaren. Verschillende collega's zijn de laatste tijd omgebracht, en jij moet onderzoeken wie daar achterzit. Alles wijst in de richting van een nieuwe terroristische beweging genaamd H.A.R.M., die van plan is de vrije wereld te vernietigen. Aan jou om dit te voorkomen.
Opoona (2008) Opoona (2008)
In deze game speel je Opoona, een afstammeling van de moedige Cosmo Guards. Hij wordt tijdens een bezoek aan de planeet Landroll van zijn familie gescheiden en wanneer hij zijn ouders later weer terugvindt, liggen zij ernstig gewond in het ziekenhuis. Bovendien zijn Opoona’s broer en zus nu ook spoorloos verdwenen. Het is nu jouw taak om als Opoona erachter te komen wat er nu precies gebeurd is. Om zijn broer en zus te kunnen vinden zal Opoona koloniën moet doorzoeken. Om van kolonie naar kolonie te mogen reizen heeft Opoona echter eerst een vergunning nodig. Om die te verkrijgen zal Opoona een nieuw leven op deze planeet moeten opbouwen. Hij zal uit één van vele banen moet kiezen en relaties moeten opbouwen met de inwoners om steeds meer ingeburgerd te raken.
Orcs & Elves (2007) Orcs & Elves (2007)
In Orcs & Elves wordt je meegevoerd naar een mythisch koninkrijk waar vreemde monsters en valse schurken rondlopen. Als een jonge half-elf bezoek je de eeuwenoude bergstad Zharrkarag, een gigantische dwergenvestiging waar verhalen rond gaan over een oude schat, krachtige wapens, betoverde ringen, bepantsering van drakenhuid en een magische staf. Onderweg moet je verschillende puzzels oplossen, dodelijke vallen vermijden en magische krachten gebruiken. Er zijn dertien mythische wapens te vinden, waaronder magische zwaarden, dodelijke kruisbogen en een krachtige strijdhamer. Deze zul je nodig hebben als je het opneemt tegen hordes beesten die elk hun eigen tactieken en krachten hebben. Tijdens je avontuur zul je bevriend raken met unieke personages zoals een eeuwenoude draak die je meehelpt bij de gevechten in de dieptes van een berg.
Oregon Trail, The (1990) Oregon Trail, The (1990)
Als pioniers, leidt u uit het onafhankelijke westen moet je een tocht maken en hierbij de juiste beslissingen zoals eten en drinken incalculeren. Het is je doel om een veilige en goede reis te maken.
Orphen: Scion of Sorcery (2000) Orphen: Scion of Sorcery (2000)
Orphen en zijn vrienden zitten op een schip dat aangevallen wordt door een zeemonster. Orphen en zijn vrienden overleven de aanval, maar zitten vast op een eiland genaamd 'Chaos Island'. Er zijn nog drie andere reizigers na de aanval op het schip die Orphen's hulp nodig hebben bij het eiland. Vecht met Orphen's bovennatuurlijke krachten tegen allerlei monsters en ontravel enkele puzzels terwijl je de anderen helpt en probeert van het mysterieuze eiland af te komen.
Oscar (1994) Oscar (1994)
Jij bent Oscar, een eekhoorn-achtig wezen, dat zich door zeven levels heen moet zien te springen om de Oscars (Acadamy Awards) te vinden. De levels kunnen in willekeurige volgorde worden gespeeld, en elk level staat voor een Hollywood-genre: Science Fiction, Western, Horror, Cartoons, Dino, Detective en Gameshow. Voltooi alle levels en win een Oscar.
Otogi 2: Immortal Warriors (2003) Otogi 2: Immortal Warriors (2003)
In het tweede deel van Otogi krijg je niet alleen de controle over Raikoh Minamoto meer. Deze keer kan er ook uit vijf andere personages gekozen worden. Raikoh moet in dit deel nogmaals de wereld bevrijden van demonen. Alleen deze keer krijgt hij hulp van de vijf nieuwe personages.
Otogi: Myth of Demons (2003) Otogi: Myth of Demons (2003)
Speel in het oude Japan een oude strijder genaamd Raikoh en vecht je door de levels vol mystieke wezens. Het is aan jou de taak om te zorgen dat de aarde vrij zal komen van de demonen.
Out to Lunch (1993) Out to Lunch (1993)
Pierre Le Chef is een wereldberoemde kok die bekend staat om zijn verse ingrediënten. Wanneer de verse groenten het op een lopen zetten is het aan hem om ze allemaal te vangen met behulp van zijn vangnet. Je moet je groenten terugvangen, en daarbij kom je onder andere in zes verschillende landen terecht. Vang alle groenten en maak weer de lekkerste gerechten.
Outcast (1999) Outcast (1999)
Cutter Slade is een marinier die op een andere planeet, Adelpha, is geland om een sonde terug te vinden. Deze sonde functioneert niet meer goed en bedreigt nu het leven op Aarde. Cutter is echter al zijn spullen kwijt geraakt en die moet hij eerst terugvinden. Om zijn missie met succes te volbrengen, heeft hij de hulp nodig van de bewoners van Adelpha, die Cutter als de messias zien en hoge verwachtingen van hem hebben.
Outfit, The (2006) Outfit, The (2006)
In 1941 mengden de Verenigde Staten zich in de Tweede Wereldoorlog. Zij kenmerkten zich door het inzetten van grote en sterke troepen tegen de vijand. Deze enorme legers werden gesteund door de verbluffende productiecapaciteit van de Amerikaanse industrie, en konden standhouden dankzij bruut geweld en hun ongekende omvang. Een elitetroep kan diep doordringen in vijandelijke kringen en komt op plekken die het leger niet kan bereiken. Ze moeten riskante, soms nagenoeg suïcidale missies uitvoeren, waarmee oorlogen worden gewonnen. De vrijwilligers die deze taken uitvoerden in de Tweede Wereldoorlog, waren meesters in improvisatie en specialisten op het gebied van oorlogstactiek van de geallieerden. Jij bent de leider van de troep elitesoldaten en je begeleid je mensen door de beschikbare missies.
Outlander (1992) Outlander (1992)
In een post-apocalyptische toekomst, is de auto het enige overgebleven, veilige, vervoersmiddel geworden en benzine daardoor het duurste goed. Race in je, met mitrailleurs gepimpte, auto over de snelwegen door de verzuurde vlakten die ooit Amerika waren. Schiet en vecht je een weg door de vele bikergangs en straatbendes, van stadje naar stadje trekkend om je benzine voorraad op peil te houden en ooit hopelijk een eind aan deze waanzin te bereiken.
  -1- 2
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!