Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5
Zoeken:
R-type (1988) R-type (1988)
R-type is een horizontaal scrollende shooter. Je bent de kapitein van een R-9, een ruimteschip met laserkanon. Het is de bedoeling je een weg te banen door organische werelden bewoond door spinachtige wezens.
R-Type Command (2008) R-Type Command (2008)
R-Type Command is een strategische versie van de R-Type serie, waarbij je eerst de tactiek moet bepalen die je wilt spelen. Ook moet je je schip aanpassen aan de verwachtte actie en de vormgeving van het level waarin je speelt. Als je gereed bent kan de actie beginnen. In deze side-scroller moet je goed voorbereid zijn op je vijanden, anders zal je het einde van het level niet halen. Bij het voltooien van alle missies kun je nieuwe schepen vrijspelen.
R.C. Pro-Am (1988) R.C. Pro-Am (1988)
In R.C. Pro-Am bestuur je afstand bestuurbare autotjes waarbij je telkens 3 tegenstanders hebt die je te snel af moet zijn. Tijdens het racen moet je uitkijken voor allerhande hindernissen en kun je gebruik maken van wapens. R.C Pro-Am was een van de eerste racinggame waarbij je de beschikking had over wapens om je tegenstanders tijdelijk uit te schakelen.
R.O.S.E. Online (2004) R.O.S.E. Online (2004)
R.O.S.E. Online is een online RPG bestaande uit zeven planeten. Ga met je karakter op avontuur door een variatie aan landschappen en neem deel aan één van de vele quests. Je hebt de keuze uit vier verschillende beroepen. De Muse: een magiër die vooral magische skills gebruikt en met Mana vecht. De Soldier: Een Melee Fighter welke zijn aanvalskracht gebruikt in close-combat gevechten. De Dealer: een specialist in het maken van items. En de Hawker, deze maakt vooral gebruik van speciale wapens zoals pijl en boog, klauwen of twee handige wapens.
R4: Ridge Racer Type 4 (1999) R4: Ridge Racer Type 4 (1999)
De vierde game van de Ridge Racer reeks bevat acht circuits en 321 bolide's. De Grand Prix is de mode waar alles om draait. Je begint als rookie en probeert via die positie de ultieme drift kampioen te worden.
R: Racing (2003) R: Racing (2003)
R: Racing is een Japanse race- en actiespel die je ook de andere kant van het racen laat zien. Naast het racen op echt bestaande circuits geeft het spel ook aandacht aan een spannende verhaallijn over de rivaliteit tussen profcoureurs en de wil om te winnen. Na ieder gereden race speel je een nieuw hoofdstuk in de verhaallijn vrij en krijg je te horen hoe de andere coureurs over jouw raceprestaties denken.
Race 07: Official WTCC Game (2007) Race 07: Official WTCC Game (2007)
Race 07 is het officiële spel van de FIA World Touring Car Championships (WTCC). Naast de volledige WTCC-seizoenen van 2006 en 2007 kun je racen in het WTCC-seizoen uit 1987, de Formule 3000, de Formule BMW, de Mini Cooper Challenge en nog andere klassen. In totaal zijn er negen verschillende klassen met daarin 32 echt bestaande banen van over de hele wereld en 300 auto's.
Race Driver: GRID (2008) Race Driver: GRID (2008)
Race Drive: GRID is de opvolger van DTM Race Driver 3. In de game race je over circuits, die zich in de Verenigde Staten, Japan en Europa bevinden. Je zult met meerdere raceclasses rijden in meerdere kampioenschappen en bovendien zijn er urban street competitions, waarmee je over straatcircuits kunt scheuren.
Race Mania (1996) Race Mania (1996)
Arcade racer die je speelt vanuit bovenaanzicht. De game beschikt over twintig tracks en tien verschillende leagues. Met verschillende miniatuurautootjes zul je jouw zeven tegenstanders te snel af moeten zijn. In de 'peaceful' modus race je zonder wapen, en zul je je al duwend en wringend een weg naar de finish banen. Turboboosts die op de baan liggen geven je daarbij tijdelijk meer snelheid. Ook is er een 'brutal' modus waarbij de game op Death Rally lijkt: je maakt dan gebruik van mijnen, raketten en schilden. Tussen de races door kun je met het verdiende geld een andere auto kopen, of je huidige auto upgraden.
Race Pro (2008) Race Pro (2008)
In Race Pro kun je in auto's racen van grote fabrikanten zoals Alfa Romeo, BMW, Chevrolet en Seat. In Race Pro kun in drie verschillende kampioenschappen opereren waaronder de Formule 3000, Formule BMW en een kampioenschap waarin jij WTCC wagens kan gaan scheuren. In Race Pro kan jij in de kampioenschapsmodus over dertien verschillende circuits heen scheuren met jou bolide.
Race: The WTCC Game (2006) Race: The WTCC Game (2006)
Met meer dan zestig verschillende auto’s en tien officiële racetracks, die over vier continenten verspreid zijn, kunnen gamers in Race: The official WTCC naar hartenlust over de wegen scheuren. Race: The Official WTCC game bevat een uitgebreid schademodel, slimme computergestuurde tegenstanders en levensechte weereffecten, En wordt de volgende WTCC kampioen.
Racing Evoluzione (2003) Racing Evoluzione (2003)
In deze racegame kun je je eigen raceteam en auto's ontwerpen, en daarbij zelf bepalen welke races je rijdt. In het begin van het spel kun je kiezen uit twee modi, namelijk Arcade Mode en Dream Mode. In Arcade Mode kun je zelf een auto uitzoeken uit een lange lijst van verschillende merken en je rijdt over racebanen die je vrijgespeeld hebt in Dream Mode. Bij het begin van Dream Mode kies je een teamnaam en een logo voor je raceteam dat jij aan de top zult moeten brengen door goede ontwikkeling van auto’s, races winnen en door het goed managen van je personeel. Je past je auto aan door geld te verdienen met races. Hoe beter je auto, hoe betere prestaties op de racetracks.
Racing Simulation 3 (2002) Racing Simulation 3 (2002)
Er zijn verschillende mogelijkheden in deze game. er zijn zes racing modes, inclusief de nieuwe 'scenario mode'. Leid je wagen door het kampioenschap, je moet het opnemen tegen andere racers en je concurenten. Creëer je ultieme race machine door middel van de race opties en car settings. Zorg dus dat je een auto met kwaliteit heb om te kunnen winnen. Maak je eigen competitie met het editing systeem en wijzig je wagens en de namen van de coureurs en de teams.
Rad Racer (1987) Rad Racer (1987)
In deze arcade racer moet jij achter het stuur parcours binnen de tijdslimiet zien uit te rijden. In de diverse levels krijg je naast wisselende parcours en achtergronden te maken met verschillende weeromstandigheden waar je rekening mee moet houden.
Rad Racer II (1990) Rad Racer II (1990)
Rad Racer II is een racegame waarin het doel is om elke keer op tijd langs een checkpoint te scheuren binnen een bepaalde tijdslimiet, zo niet dan is de race voorbij. In Rad Racer II zijn er zestien circuits aanwezig, variërend van heuvelachtige circuits tot circuits met enorme onoverzichtelijke bochten. De races vinden plaats op de snelweg, dus het is opletten geblazen dat het overige verkeer je mogelijke overwinning niet belemmerd.
Radiata Stories (2005) Radiata Stories (2005)
De jonge krijger Jack droomde er altijd al van om zijn kleine geboorte dorpje te verlaten en af te reizen naar de grote stad Radiata. Als hij eindelijk oud genoeg is besluit hij in de voetsporen van zijn vader Cairn treden en zich inschrijven voor de Knights of Radiata. Eenmaal in training raakt hij bevriend met collega Ridley Silverlak. Samen zullen zij zich honderd procent moeten geven en constant alert blijven, zeker als duidelijk wordt dat er langzaam maar zeker een oorlog dreigt uit te breken tussen de mensen en fairies.
Radio Helicopter (2008) Radio Helicopter (2008)
In Radio Helicopter heb je een radiografisch bestuurbare helikopter die je kunt leiden door huiskamers, slaapkamers, tuinen en andere omgevingen. De game bestaat uit 42 missies in zeven verschillende omgevingen. Je krijgt allerlei verschillende opdrachten waarmee de speler kan laten zien zijn helikopter helemaal onder controle te hebben. Zo is er een missie waarin je zo snel mogelijk op alle helikopterplatformen binnen een bepaalde omgeving moet landen en een missie waarin je zo snel mogelijk door ringen moet vliegen. Bovendien kun je je luchtkanon gebruiken om geheime plekken en muntjes te ontdekken. Door missies te halen kun je je helikopter verbeteren door er nieuwe onderdelen voor te kopen. Zo kun je de stabiliteit, beweeglijkheid en duurzaamheid van de helikopter verbeteren.
Rafa Nadal Tennis (2007) Rafa Nadal Tennis (2007)
In Rafa Nadal Tennis moet je met tennisspeler Rafael Nadal zo goed mogelijk presteren op tennistoernooien. Je hebt de keuze uit toernooien met verschillende ondergronden, namelijk gras, een harde ondergrond en gravel. Probeer door middel van het gebruiken van verschillende slagen je tegenstander te verslaan. Er is de mogelijkheid om een enkele wedstrijd te spelen, een carrière te volgen of om multiplayer tot maximaal vier personen te spelen.
Rag Doll Kung Fu (2005) Rag Doll Kung Fu (2005)
Rag Doll Kung Fu is een game waarbij je moet vechten met een soort lappenpoppen die aan touwtjes vast lijken te zitten. Je bestuurt ze dus als een soort van marionette. Er zijn geen voorgeprogrammeerde animaties in het spel, je hebt alles zelf in de hand. Om je vechtersbaasje bijvoorbeeld te laten lopen, dien je zijn voet op te tillen met de muis en iets verderop weer neer te zetten.
Rage Of Mages (1998) Rage Of Mages (1998)
In 'Rage of mages' kun je kiezen of je als strijder of tovenaar speelt. Reis door het rijk van Kania om een magisch wapen te zoeken om de oorlogen te stoppen. Af en toe kom je in steden terecht en vergeet daar dan niet om betere wapens, spreuken en uitrusting te kopen om je doel te bereiken.
Rage Racer (1996) Rage Racer (1996)
Win races en werk je op tot profesionele coureur door de drie lange en gedetailleerde parcours meester te worden. Je kan de performance van je auto tunen, en ook nieuwe en betere auto's en parcours vrij spelen door steeds hoger te komen in de competitie. Voor je het weet scheur je met 300km per uur door de Europees gestijlde steden, op weg naar de top.
Raging Blades (2003) Raging Blades (2003)
Met de hulp van de goden werd het continent Atranart een welvarende beschaving. Van het begin der tijden werden magie en technologie hard bestudeerd zodat het land er alleen maar beter van werd. Maar opeens verdwenen de goden en veranderde het eens zo welvarende land van Atranart in een land van chaos...
Ragnarok Online (2002) Ragnarok Online (2002)
Ragnarok Online is een massively-multiplayer online role-playing game gebasseerd op de fantasy comic serie "Ragnarök" van Myung-Jin Lee. De speler kies als 'job' Swordman, Mage, Archer, Thief, Merchant of Acolyte en trekt daarmee door de, steeds uitgebreide, speelwereld bestaande uit bossen, woestijnen, moerassen, grotten en eilanden. Naarmate je meer experience vergaart zal je sterker worden om uiteindelijk een volgende 'job' te mogen kiezen.
Rail Simulator (2007) Rail Simulator (2007)
In Rail Simulator neem jij de leiding over een breed assortiment aan stoom, diesel en electrische treinen. Stuur je treinen over verschillende echte routes in Duitsland en Engeland. Jij bepaalt welke route je rijdt en bij welke stations je trein stopt.
Railroad Tycoon II (1998) Railroad Tycoon II (1998)
Je hebt het doel om een zo groot mogelijk spoorwegennet te bouwen en winst te behalen. Dit kan door middel van spoor aanleggen en treinen kopen, maar je kan dit ook bereiken door industrie te kopen en daar winst uit te halen of kun je als speler aandelen kopen in je eigen of andere bedrijven.
Railroad Tycoon III (2003) Railroad Tycoon III (2003)
Je hebt het doel om een zo groot mogelijk spoorwegennet te bouwen en winst te behalen. Dit kan door middel van spoor aanleggen en treinen kopen, maar je kan dit ook bereiken door industrie te kopen en daar winst uit te halen of kun je als speler aandelen kopen in je eigen of andere bedrijven.
Rainy Woods (2008) Rainy Woods (2008)
Rainy Woods is een horrorgame die zich afspeelt in het westen van de Verenigde Staten. Op een dag wordt het lijk van Anna Graham gevonden in Rainy Woods wat voor paniek bij de lokale bevolking zorgt. Het stadje kreeg namelijk eerder te maken met een seriemoordenaar en de FBI wil dat nu vermijden. Daarom sturen ze een speciale agent, en dat ben jij, agent David Young Henning. David krijgt veel hulp en advies van Jeter, alleen bestaat deze enkel in zijn hoofd. Samen met Jeter zal hij ervoor moeten zorgen dat hij de moordenaar vindt, voordat hij weer kan toeslaan.
Rakuga Kids (1998) Rakuga Kids (1998)
Rakuga Kids is een vechtgame, waarin elke personage één-button attack heeft. Met die attack kunnen ze de tegenstander de lucht in slaan. In de lucht kunnen ze verder met hem vechten. Super Combos in deze game worden genoemd als magie, een speler kan drie levels van magie hebben, die als potloden worden aangeduid.
Rallisport Challenge (2002) Rallisport Challenge (2002)
In Rallisport Challenge heb je de beschiking over 29 verschillende Rally auto's. De game beschikt over vier verschillende modi, namelijk Hill Climb, Ice Racing, Rallycross en traditioneel Rally rijden. Voor iedere uitdaging heb je een andere auto nodig, een auto die beter op het wegdek en weersomstandigheden kan reageren. Je kunt racen op acht verschillende tracks verspreid over de wereld. Probeer zo goed mogelijk te presteren en eindig hoog in de klassementen.
Rallisport Challenge 2 (2004) Rallisport Challenge 2 (2004)
Rallisport Challenge 2 is een arcade rallygame die alle actie uit verschillende rallysporten in één game combineerd. De verschillende modi bestaan uit: rally, crossover, hillclimbing, iceracing en rallycross. De career mode bestaat uit verschillende moeilijkheidsgraden die al deze modi bevatten.
Rally Championship (1996) Rally Championship (1996)
In dit rallyspel kun je met zes verschillende wagens over achtentwintig verschillende parcoursen rijden die samen de Grand Prix van Engeland vormen. Je moet rekening houden met veranderend weer (regen, zon, sneeuw) en een veranderende ondergrond (modder, gravel of asfalt).
Rally Championship (2003) Rally Championship (2003)
Rally Championship kent verschillende locaties zoals Wales, Schotland, Amerika, Lapland en Afrika. Ook zijn er diverse speelopties zoals de Career Mode, Time Trial en Head-to-Head waar je met maximaal vier personen tegen elkaar kunt racen. De game kent enkele nieuwe opties, zoals een schadesysteem. De schade heeft invloed op hoe je auto rijdt en reageert. Ook zit er een weersysteem in het spel. Regen, sneeuw en mist kunnen de verschillende circuits lastiger maken. Daarnaast kun je ook nog je behendigheid testen in het donker.
Rally Championship 2000 (2000) Rally Championship 2000 (2000)
'Rally Championship 2000' biedt een grote verscheidenheid aan parcoursen, auto's en spelmodi: de arcade-modi laten je toe om tegen de tijd te racen, in de competitie moet je zorgen dat jij de snelste bent en moet je genoeg geld verdienen om je auto te kunnen repareren.
Rally Championship 2002 (2001) Rally Championship 2002 (2001)
In Rally Championship 2002 heb je de keuze uit verschillende tracks die je onveilig kunt maken. Samen met je medecoureur moet je proberen om als eerste over de finishlijn te racen. Hierbij kun je nieuwe en snellere rallyauto's vrijspelen. De game bestaat uit de opties Championship en Arcade. In de Championship mode ga je ervoor om alle records te breken die er staan. In Arcade kun je naar eigen wil rondracen, maar speel je geen nieuwe auto's vrij.
Rally Cross (1997) Rally Cross (1997)
Rally Cross draait om zo hard mogelijk door de blubber heen te crossen, en proberen je tegenstanders voor te blijven. Jij kunt in Rally Cross racen met Trucks en niet gelicenseerde wagens van de WRC racen, dat houdt in dat je wel in Subaru's kan racen maar niet in de kleuren zoals je gewend bent. De hoofdmodus van Rally Cross is de Championshipmode waarin je in verscheidene races zoveel mogelijk punten moet halen om het kampioenschap binnen te kunnen halen.
Rally Cross 2 (1998) Rally Cross 2 (1998)
Rally Cross 2 brengt aktie en spanning in een rally-game. In deze game kun je kiezen uit twintig verschillende voertuigen, inclusief 4x4 trucks. Wanneer je niet tevreden bent over je auto, kun je je opvoeren en een andere kleur aan je auto geven. Na dat je tevreden bent over je voertuig dat je hebt uitgekozen, kun je kiezen uit een van de vierentwintig beschikbare tracks. Race deze tracks zo goed en nauwkeurig mogelijk om hoog bovenin de ranglijst terecht te komen.
Rally Thropy (2001) Rally Thropy (2001)
Rally Thopy is een racegame met enkel antieke rally auto's. Om deze auto's goed te besturen heb je heel wat meer stuurkunsten nodig dan bij de huidige moderne rally auto's. Zo moet je constant rekening houden met over- en onderstuur, en met voor- en achterwiel aangedreven auto's. De game bevat de modi Championship en Arcade waarin je nieuwe auto's kunt vrijspelen.
Rama (1996) Rama (1996)
Rama is een cilinderachtig object dat door de wetenschappers op de Aarde Rama is genoemd. Het is zomaar in ons stelsel verschenen. Een team van wetenschappers en medici zijn eropaf gestuurd om het te onderzoeken en daarbij na te gaan wat het is, wie het gebouwd heeft en waar het vandaan komt. Jij gaat mee met deze missie. Een van de crewleden is namelijk op een mysterieuze manier doodgegaan en jij bent als reservist ingeschakeld om zijn plaats in te nemen. Jij komt dus later aan als de anderen en wordt een beetje alleen gelaten om Rama te onderzoeken naar je eigen inzichten. Het blijkt dat Rama een wereld op zich is, compleet met steden waarin buitenaardse levensvormen zich ophouden. Onderzoek wat er gebeurd is en ontdek het geheim van Rama.
Rambo: First Blood Part II (1985) Rambo: First Blood Part II (1985)
Speel de rol "John Rambo" van Sylvester Stallone en volg het verhaal uit de film. Het is een 2D adventure game en je maakt gebruik van een machine-geweer om je vijanden te verslaan. Het doel is de gevangenen van een POW kamp te redden in Vietnam.
Rampage (1986) Rampage (1986)
George, Lizzie and Ralph waren vroeger mensen. Nu, door allerlei testen te hebben ondergaan, zijn ze veranderd in 3 weergaloze monsters die geen genade kennen. Als aap, hagedis en weerwolf is het jou taak om zoveel mogelijk gebouwen te verwoesten en mensen op te eten. De levels eindigen wanneer je alles hebt verwoest wat verwoest kan worden.
Rampage Total Destruction (2006) Rampage Total Destruction (2006)
Zet je klaar om je woede los te laten in alle steden van de wereld en vernietig alles wat op je pad komt. George, Lizzie en Ralph zijn terug, samen met 27 nieuwe monsters die je kunt verzamelen tijdens het spelen. Zwerf tussen 30 verschillende buurten, alles vernietigend wat je maar tussen je klauwen krijgt. Rampage is terug!
Rampage Universal Tour (1999) Rampage Universal Tour (1999)
Ralph, George en Lizzie zijn gevangen genomen zodat ze aan heel de wereld kunnen tentoongesteld worden. George zit in New York, Lizzie in Tokio en Ralph in London. De mensen van Scumlab, die oorspronkelijk ervoor hebben gezorgd dat Ralph, George en Lizzie gemuteerd zijn, maken een grote fout en creëeren 3 nieuwe monsters: Curtis (een muis), Boris (een neushoorn) en Ruby (een gigantische oester). De monsters ontsnappen en beginnen iedereen op te eten en alles te vernietigen dat op hun weg komt...
Rampage World Tour (1997) Rampage World Tour (1997)
In Rampage World Tour speel je een monster dat zoveel mogelijk moet vernietigen. Daarbij heb je de keuze uit de monsters Lizzie, George en Ralph. Voordat je begint kun je ook de kleur van je monster selecteren. Dan kun je beginnen aan je trip van verwoesting. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk een hele stad met de grond gelijk te maken. Daar is wel een tijdslimiet aan gebonden. Haal je het niet dan wordt je namelijk platgebombardeerd. Overleef iedere stad en behaal een zo hoog mogelijke score.
Ranma ½: Treasure of the Red Cat Gang (1993) Ranma ½: Treasure of the Red Cat Gang (1993)
Op Ranma en zijn vader Genma rust een vreemde vloek, zo gauw als ze in aanraking komen met koud water, veranderen ze van vorm. Ranma zelf wordt een vrouw, terwijl zijn vader in een Panda veranderd en aanraking met warm water veranderd ze terug. Als Ranma, na wakker te zijn gemaakt met door Akane, rustig met zijn familie en vrienden zit te ontbijten, komt er opeens een groep kat-mensen de boel verstoren. ze kidnappen Genma, die nog in Panda vorm is, omdat ze alle sterke krijgers in ter wereld willen verzamelen. Ranma en zijn vrienden aarzelen geen seconde langer en besluiten Genma en de wereld te redden van de Red Cat Gang's vreemde plannetje.
Rapala Pro Fishing (2005) Rapala Pro Fishing (2005)
Verzamel je uitrusting, start de boot, en ga vissen! In Rapala Pro Fishing is het de bedoeling zo groot mogelijke vissen te vangen, en je mag zelf weten hoe. Er zitten een aantal soorten roofvissen in het spel, onder meer de snoek, baars, snoekbaars en zalm. Zet de haak en sleep de vangst van het jaar binnen.
Raptor: Call of the Shadows (1994) Raptor: Call of the Shadows (1994)
Je krijgt de controle over een futuristische straaljager. Door geld te verdienen in elk level kun je steeds betere wapens kopen voor je straaljager, om zo de vijandige machines die je zowel op het land, in de zee en in de lucht tegen komt, uit te kunnen schakelen.
Rascal (1998) Rascal (1998)
Je bent een petdragende puber en belandt door een defecte tijdmachine in een tussendimensie. Je missie is om de de weg nu terug te vinden.
Rastan (1990) Rastan (1990)
Rastan bevat vijf levels waarin je je hakkend en slachtend een weg moet banen naar de eindbazen van die levels. Verschillende vijanden staan je in de weg zoals vliegende demonen, chimeras, vlakyries, piranhas, skeletten en meer. Vecht tot het einde en red het land Lograth van de ondergang.
Rat Attack! (1999) Rat Attack! (1999)
De wereld is in gevaar! De twee boosaardige ruimteratten Washington en Jefferson willen de bevolking veranderen in ratten. Jij bent een kat en onderdeel van een elite team. In ieder level moet je de ratten uitroeien binnen de gegeven tijdslimiet. Faal je, dan zal de wereld worden overspoeld door ratten!
Ratatouille (2007) Ratatouille (2007)
Ratatouille is een rat die ervan droomt om een grote chefkok in Parijs te worden. Het feit dat hij een rat is, maakt dat echter erg moeilijk. Ratatouille combineert verschillende genres in één game. Zo bevat de game minigames die draaien om het bereiden van gerechten, woeste achtervolgingen en riskante puzzels.
  -1- 2 3 4 5
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!