Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8
Zoeken:
B-Boy (2006) B-Boy (2006)
Het spel laat je het op de dansvloer, of eigenlijk overal, opnemen tegen 's werelds beste breakdancers. Start met vier basisbewegingen die je in verschillende combo’s kan uitbreiden tot 800 moves. Met die bewegingen moet je jezelf opwerken tot de absolute top, door in wedstrijden de tegenstanders naar huis te dansen.
Baantjer: De Moord in het Royal Amstel (2008) Baantjer: De Moord in het Royal Amstel (2008)
Een bekende, mooie, steenrijke zakenvrouw wordt dood aangetroffen in het meest luxueuze hotel van Amsterdam. Als nieuwe rechercheur is het jouw taak om de moordenaar te vinden. Je stuit op een hele reeks verdachten met allemaal verschillende motieven, maar uiteraard helpen collega's De Cock en commissaris Buitendam je bij het speurwerk. Onderzoek de plaats delict, zoek naar bewijsmateriaal en ondervraag verdachten en ooggetuigen efficiënt. Ontrafel het mysterie van één van de meest gecompliceerde moorden uit de geschiedenis van Amsterdam.
Baby Pals (2008) Baby Pals (2008)
Dit simulatiespel laat je als speler toe om met een échte baby 'aan de slag te gaan'. Alle taakjes die ouders uitvoeren, mag jij ook virtueel uit gaan voeren: je baby aankleden, hem wassen, eten geven en meer...
Back to the Future Part III (1991) Back to the Future Part III (1991)
Marty McFly en Doc Brown zijn teruggereisd naar het wilde westen van het jaar 1885. In deze game speel je vier actiescenes uit de film na. Scene een is de achtervolging per paard, waarbij je al duikend, springend en schietend probeert om de lerares Clara te redden. Daarna volgen de schietgallerij en het taart gooien. Afgesloten wordt met de scene op de trein, waarbij je met springen en duiken de voorkant van de trein moet zien te bereiken.
Backstreet Boys: Puzzles in Motion (1999) Backstreet Boys: Puzzles in Motion (1999)
Backstreet Boys: Puzzles in Motion is een puzzelspel waarbij de speler de muziekvideo's van de Backstreet Boys weer in elkaar moeten zetten. De video's zijn in stukjes geknipt, gedraaid, door elkaar geschudt en zelfs gespiegeld. Tijd is waar het om gaat, want hoe sneller je de video weer in elkaar weet te zetten, hoe beter de score. Test je muziekale vaardigheden en je inzicht op de dertien muziekvideo's, waarbij er drie moeilijkheidsgraden zijn.
Backyard Baseball 2001 (2000) Backyard Baseball 2001 (2000)
Als coach zijnde, kies jij uit één van de dertig verschillende tenue's. Er zijn 31 bestaande spelers uit de Major League, die zijn afgebeeld als jonge kinderen, in deze game aanwezig. Als je niet uit de bestaande spelers wilt kiezen, kun je ook je eigen team maken met zelfgemaakte spelers. Wanneer je team gereed is, kun je een seizoen beginnen waar je moet strijden voor de fel begeerde titel.
Backyard Baseball 2007 (2006) Backyard Baseball 2007 (2006)
Backyard Baseball 2007 is een honkbalspel waarin supersterren uit de MLB zoals A-Rod, Ichirio, Jeter, Konerko, Ortiz en vele andere als kinderen naar voren worden gebracht. Het spel bevat de officiële licenties van Major League Baseball en Major League Baseball Players Association. Je kunt dus met alle professionele teams, uniforms en logo's aan de slag.
Bad Blood (1990) Bad Blood (1990)
Een nuclaire oorlog heeft de wereld in een grote vuilnisbelt veranderd. De niet besmette mensen hebben de steden weer overgenomen, terwijl mutanten leven in kleine dorpjes. Een van de niet besmette leiders, Lord Dominix, wil een nieuwe oorlog starten om alle mutanten uit te roeien. Jij wordt aangewezen door het dorpshoofd om deze nieuwe oorlog te voorkomen, en moet je de mutanten behoeden van uitroeiing.
Bad Boys: Miami Takedown (2004) Bad Boys: Miami Takedown (2004)
Miami Takedown is een third person shooter die gebaseerd is op Bad Boys II. Je kunt zelf kiezen als wie je speelt, zowel Lowrey als Burnett zijn speelbaar in de vijftien levels.
Bad Day L.A. (2006) Bad Day L.A. (2006)
Iedereen heeft wel eens een slechte dag, zo'n dag waarop alles fout gaat en niks lijkt te lukken. Anthony Williams heeft vandaag zo'n dag. Deze dag krijgt hij namelijk verschillende rampen in één keer over zich heen. Wanneer Anthony over de snelweg loopt, stort er ineens een vliegtuig neer. Het vliegtuig onder controle van terroristen zit vol met gifgas. Dit gas verandert iedereen die er mee in contact komt in zombies. Anthony moet de zombieplaag zien te overleven terwijl hij ook nog eens in aanraking komt met bendeoorlogen, tsunami's, meteorietenregens en aardbevingen. Naast het zelf overleven van de rampen, helpt Anthony ook anderen mensen in nood.
Bad Dudes (1988) Bad Dudes (1988)
De president is gekidnapt door de Dragon Ninja. Je wordt op pad gestuurd om de president te redden. De Dragon Ninja heeft een helicopter waarin hij de president wil afvoeren. Als hij erin slaagt om weg te komen voordat jij hem kunt tegenhouden, zal de wereld de president nooit meer terug zien. De Dragon heeft zich goed op je komst voorbereid en staat klaar met ninjas, samurai en superkrijgers.
Bad Mojo (1996) Bad Mojo (1996)
Roger Samms is een entomoloog, die in een crappy kamertje boven een groezelige bar woont. Hij is er ontevreden en was net van plan er iets aan te doen. Met het geld dat hij, van het bedrijf waar hij voor werkt, heeft verduisterd is hij van plan naar Mexico te vluchten, als net zijn huurbaas op de deur klopt. Na hem succesvol eruit gewerkt te hebben met de achterstallige huur, bedenkt Roger zich plotseling nog een laatste ding dat hij vergeten is in te pakken, een Insect-achtig medallion van zijn overleden moeder. Als hij erin kijkt wordt zijn ziel plotseling getransformeerd tot een kakkerlak en zal hij zelf moeten ervaren hoe het onderwerp van zijn studie leeft.
Bahamut Lagoon (1996) Bahamut Lagoon (1996)
Wanneer het koninkrijk Kahn valt is de oorlog voorbij, maar al snel vormt er zich een verzet. Langzaam groeien ze tot een groep gemotiveerde krijgers om hun land terug op te eisen. Met behulp van enkele jonge draken binden ze de strijd aan met de overheersers.
BAJA (2008) BAJA (2008)
BAJA is een offroad racegame. De races spelen zich af op onherbergzame terreinen, waar onder andere veel modder ligt. Je kunt hierbij je eigen voertuigen afstellen naar wens, zodat je met een zo goed mogelijke manier je voertuig de op parkoersen onder de knie krijgt. De game bevat enkele voertuigen zoals trucks, buggy’s en 4x4-auto’s. Er zijn hiermee een groot aantal races te rijden, maar het ultieme doel is de uithoudingsrace BAJA. Dit is een prestigieuze race waarbij het meest op het spel staat. Vandaar ook de titel van de game. Je kunt in de races geld verdienen waarmee je nieuwe onderdelen voor je voertuig kunt kopen. Zo heb je keuze uit meer dan 200 onderdelen om de prestatie van je voertuig te verhogen.
Baldies (1995) Baldies (1995)
Baldies is een real-time strategy waarbij je de controle krijgt over een nieuw ras, de Baldies, aartsvijanden van de Hairies. Het spel begint met een beperkt aantal baldies waarmee je gebouwen kunt bouwen, je populatie uitbreiden of de machines maken om de oorlog tegen de Hairies te overwinnen. Er zijn 4 type's baldies: Bouwers, wetenschappers, soldaten en arbeiders/voortplanters. De gebouwen die je kunt bouwen zijn kleine, normale en grote huizen, evenals laboratoria en barakken. Elk gebouw heeft specifieke eigenschappen die je kunnen helpen de oorlog tegen de Hairies te overwinnen.
Baldur's Gate (1998) Baldur's Gate (1998)
In Baldur's Gate beheers je een zelfgemaakt personage die samen met zijn of haar stiefvader Gorion het kasteel Candlekeep bewoont, dat ten zuiden ligt van de stad Baldur's Gate. Er gebeuren echter vreemde dingen in het gebied en Gorion weet wat daarvan de oorzaak is. Dit wil hij echter niet aan de speler onthullen. Hij besluit om samen met de speler onder te duiken, maar wordt tijdens de reis echter vermoord door een groep bandieten, die wordt aangevoerd door de gemene Sarevok. De speler moet er dan zelf op uit om samen met andere karakters de mysterieuze gebeurtenissen op te lossen en de moord op Gorion te wreken. Het spel is gebaseerd op het Advanced Dungeons & Dragons systeem.
Baldur's Gate II: Shadows of Amn (2000) Baldur's Gate II: Shadows of Amn (2000)
In Baldur's Gate II: Shadows of Amn, heeft een boze magus je samen met een aantal vrienden opgesloten in een cel. Je hoort een aantal explosies en de geluiden van een gevecht dicht in de buurt van de cellen. Zonder enig idee waar je bent weet je dat een ontsnapping je enige redding is. Dit spel is het vervolg op Baldur's Gate en is gebaseerd op het "Advanced Dungeons & Dragons" spel systeem. Je spelfiguren bewegen in isometrisch zicht door een spelwereld die zich in principe in "real-time" afspeelt. Gevechten kunnen gepauseerd worden om zo taktisch te kunnen ingrijpen in het spelgebeuren.
Baldur's Gate II: Throne of Bhaal (2001) Baldur's Gate II: Throne of Bhaal (2001)
Uitbreiding op Baldur's Gate II: Shadows of Amn. Er breekt oorlog uit in het wereldrijk Tethyr: kinderen van Bhaal en de God van Moord bevechten elkaar in hun pogingen de macht te grijpen. Vijf van hen zijn zelfs machtig genoeg om de nieuwe God van Moord te kunnen worden. Het is aan de speler en zijn vrienden om alle andere mededingers te overwinnen, om zo uiteindelijk de troon van Bhaal op te eisen, of om deze te vernietigen. Het spel is gebaseerd op het Advanced Dungeons & Dragons systeem.
Baldur's Gate: Dark Alliance (2001) Baldur's Gate: Dark Alliance (2001)
Dieven en moordenaars hebben jou en je familie van je thuisland verdreven. Wanhopig zoek je veiligheid binnen de muren van Baldur's Gate. Jij bent het enige dat in de weg staat tussen Baldur's Gate en de grootste bedreiging ooit.
Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast (1999) Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast (1999)
Uitbreiding op Baldur's Gate. De uitbreiding biedt de speler vier extra gebieden, waarin nieuwe wapens en spreuken kunnen worden gevonden en waar nieuwe side quests kunnen worden verkregen. 'Tales of the Sword Coast' heeft geen invloed op het plot van het orgineel. Het spel is gebaseerd op het Advanced Dungeons & Dragons systeem.
Ballance (2004) Ballance (2004)
Tart de wetten van de zwaartekracht met Ballance! Verplaats de bal op duizelingwekkende hoogte tussen de wolken en doorloop zo doolhoven bezaaid met allerlei hindernissen. Terwijl je probeert met de bal het einde van het niveau te bereiken, kom je talrijke obstakels tegen, zoals hangbruggen en stroomversnellingen. Let op dat de bal niet in de afgrond valt. Leer ook omgaan met de transformer die het materiaal van de bal verandert in hout, papier of metaal, al naar gelang de behoefte, en probeer steeds sneller te zijn om zo meer punten te verdienen.
Balloon Fight (1984) Balloon Fight (1984)
In de game speel je een Balloon Fighter die met twee ballonnen op zijn rug rondvliegt. Het doel in de game is om alle vijanden in elk speelveld te verslaan door de ballonnen op hun rug lek te prikken. Als een ballon lek is dan valt de vijand naar beneden met zijn parachute. Land deze op grond dan overleeft deze, land hij echter in het water dan zal deze verdrinken, of soms door een grote vis worden opgegeten. Als de speler op de grond is beland dan moet je deze proberen te raken voordat deze een nieuwe ballon kan opblazen. Je kunt hem ook raken door zijn parachute te raken. Al deze manieren kun je gebruiken om de vijand in het water te krijgen. Als deze daar in beland verschijnt er namelijk een bel die naar boven zweeft en als je deze kapot weet te maken goed is voor 500 bonuspunten.
Balls of Fury (2007) Balls of Fury (2007)
Balls of Fury is een tafeltennis spel waar je de mogelijkheid hebt om deel te nemen aan ondergrondse tafeltennis-toernooien en moet je proberen hogerop te raken. Het spel is gebaseerd op de gelijknamige film.
Bandits: Phoenix Rising (2002) Bandits: Phoenix Rising (2002)
In Bandits: Phoenix Rising bestaat de wereld alleen nog maar uit zandduinen en dorre of anderzijds onbegaanbare vlakten. Er is echter nog één stad, waar de elite woont. Deze stad heet Jericho City en iedere bewoner van de wastelands wil die stad in, jouw bende dus ook. Bendeleiders Fennec en Rewdalf maken een plan om die droom waarheid te maken en jij moet ze daarbij helpen!
Bangai-O (1999) Bangai-O (1999)
Bangai-O is een 2D shoot 'em up waarin je één van de twee mechs kiest om de strijd aan te gaan tegen de vijand. Het spel telt meer dan vijftig levels waarin je alle vijanden dient te vernietigen en daarnaast de baas te verslaan. Het speciale aan Bangai-O is dat je acht kanten op kunt schieten i.p.v. alleen naar voren of achter. Samen met de vele vijanden (tot 500 tegelijk op het scherm) zorgt dit voor een heel hectisch spel, mede doordat je speciale aanvallen krachtiger worden naarmate er meer vijanden op je scherm zijn.
Banjo-Kazooie (1998) Banjo-Kazooie (1998)
Gruntilda de heks denk dat zij de mooiste is van de hele wereld, terwijl zij het lelijkste wezen van allemaal is. Op een dag zegt Dingpot dat de mooiste eigenlijk Tooty is, de zuster van Banjo. Woedend vertrekt Gruntilda om haar schoonheid te stelen. Banjo en Kazooie moeten haar nu zien te redden uit de handen van Gruntilda.
Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge (2003) Banjo-Kazooie: Grunty's Revenge (2003)
Banjo en zijn maatje Kazooie komen de kwaadaardige Gruntilda weer tegen. Gruntilda is onder een enorme rots begraven en de rust is teruggekeerd op het eilandje Hags. Wat onze beide helden echter niet weten is dat Gruntilda bevrijd is door de uitvinder Klungo. Deze heeft de geest van Gruntilda overgeplaatst naar een robot. Samen bereiden beide schurken nu een plan voor om het verleden uit te wissen. Ze reizen terug in de tijd om Banjo & Kazooie te stoppen. Voordat ze dit doen ontvoeren ze Banjo’s wederhelft Kazooie. Banjo staat er nu helemaal alleen voor. Nu is het aan jou om Banjo te helpen in zijn zoektocht naar levenspartner Kazooie. In totaal moet je zes werelden zien te voltooien waarbij je vele vijanden zult moeten verslaan en puzzels zult moeten oplossen.
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (2008) Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts (2008)
Banjo Kazooie: Nuts and Bolts speelt zich af acht jaar na de gebeurtenissen van het vorige deel, Banjo Tooie. Gruntilda is van plan heel het land te bedekken met torens en winkelcentra, dus Banjo besluit zijn bossen te verdedigen en de twee raken betrokken in een hevige strijd om Spiral Mountain. Dan verschijnt de 'Lord of Games', die voorsteld het conflict op te lossen door te strijden in verschillende door hem bedachte uitdagingen. LoG transporteerd ze naar Showdown Town en het gevecht begint. De game bevat zes levels, en elke level heeft op zijn beurt weer vijftien uitdagingen en verschillende side-quests. Voertuigen spelen een belangrijke rol, om je voertuig naar eigen wens te kunnen aanpassen heb je 1600 verschillende onderdelen om je wagen te upgraden, waardoor je in een handomdraai een simpel karretje verandert in bijvoorbeeld een helikopter of een hovercraft.
Banjo-Pilot (2005) Banjo-Pilot (2005)
Speel als Banjo en andere personages uit de bekende avonturen, en vlieg door de lucht in zelf getunede vliegtuigen, scheur door van power-ups vergeven wegen en ontwijk de vele obstakels.
Banjo-Tooie (2000) Banjo-Tooie (2000)
Gruntilda is inmiddels al 2 jaar onder de steen gevangen. Ze wordt gered door haar twee zussen waarbij ze Spiral Mountain geheel vernietigen. Ze is inmiddels niets meer dan een skelet. Gruntilda zint op wraak en vernietigd het huis van Banjo en Kazooie, waarbij Bottles overlijdt. Gruntilda vertrekt met haar zussen om via een machine die levensenergie opzuigt haar oude vorm weer terug te krijgen.
Banzai Bug (1996) Banzai Bug (1996)
In Banzai Bug speel je een vlieg. Hij is vast komen te zitten in het huis van een insectenverdelger. Samen met een paar andere insecten moet je ontsnappen. Dit doe je door verschillende missies uit te voeren zoals het stelen van lucifers, het verzamelen van oorsmeer of het verkennen van de luchtschacht.
Barbie (1991) Barbie (1991)
Op een nacht droomt Barbie dat ze uitgenodigd is voor een Fantasy Ball. In haar droom moet ze door drie exotische werelden reizen om de juiste accessoires voor bij haar jurk te vinden. Ga in de Mall World op zoek naar Barbie geld. Zoek als zeemeermin samen met dolfijnen naar parels in Underwater World. Ontwijk gigantische French Fries in een jaren 50 Soda Shop.
Barbie in the 12 Dancing Princesses (2006) Barbie in the 12 Dancing Princesses (2006)
Help Barbie in haar rol als de schone prinses Genevieve en red haar zusjes en een geheel koninkrijk van de ondergang. Prinses Genevieve en haar elf zusjes leefden tot voor kort zorgeloos in hun prachtige kasteel. Aan hun gelukkige leven komt helaas een einde, wanneer de kwaadaardige hertogin Rowena de koning vergiftigt en de zusjes door het hele kasteel verstopt. Alleen jij en prinses Genevieve zijn in staat Rowena een halt toe te roepen.
Barbie: The Island Princess (2008) Barbie: The Island Princess (2008)
Barbie: The Island Princess volgt het verhaal van de gelijknamige film. Spelers spelen als Rosella de prinses die op een onbewoond eiland is gestrand. Zaak is dat je van het eiland afkomt en weer terug naar je kasteel reist. Onderweg zijn er allerlei dieren die je te hulp schieten en uiteindelijk word je gered door Prins Antonio. Tijdens je reis zijn er allerlei mini-games die je moet spelen om weer veilig thuis te komen.
Bard's Tale, The (2005) Bard's Tale, The (2005)
In deze parodie op het RPG genre, kruip jij in de huid van de sacrcastische en opportunistische musicus en avonturier, 'The Bard'. Met hoofdpijn en tegenzin zal hij zich door de hordes monsters moeten hakken om alle role playing clichés te trotseren, met als enige motivaties buit en borsten.
Barkley: Shut Up and Jam! (1994) Barkley: Shut Up and Jam! (1994)
In deze game speel je twee-tegen-twee straatbasketball. Het straatelement houdt in dat er geen scheidsrechter, geen overtredingen, en dat er geen shot clock is. Je stelt een team samen uit bekende spelers van teams als Chicago en Phoenix waarmee je kampioen moet worden met spelers waaronder natuurlijk Sir Charles Barkley.
Barnyard (2006) Barnyard (2006)
Barnyard is gebaseerd op de gelijknamige film. In het spel heb je de mogelijkheid om een koe, jongen of meisje te creeëren. Het is de bedoeling met je personage allerlei missies voor anderen te volbrengen. Naargelang je meer missies volbrengt krijgt je personage meer en meer vrijheid om zelf dingen te ondernemen.
Barnyard Blast (2008) Barnyard Blast (2008)
In het spel zal je als het varken Robert Belmart spelen. Het speelt zich af in een bezeten kasteel, dat doet denken aan Dracula's kasteel uit Castlevania. Je bent gewapend met een zweep, een pistool, een shotgun en enkele explosieven. Je zult in het kasteel enkele van je vriendjes van de boerderij moeten redden, want zij zijn gevangen genomen. In deze sidescrolling actie game zul je vele monsters en obstakels moeten ontwijken, voordat je je vriendjes kunt redden.
Baroque (1998) Baroque (1998)
De Apocalypse heeft plaatsgevonden. Een gigantische hitte-golf verschroeide de planeet en de mensen die het overleefd hebben zijn gemuteerd in vreemde wezens, met vreemde goden. Ikei demonen plagen de planeet en de eens prachtige Aarde is veranderd in een verwoest slagveld, met in het midden een demonische toren. Niemand weet wat deze Nerve Tower doet of waar hij vandaan komt, is het een weg naar verlossing, of het centrum van het kwaad. Slechts een held durft de toren te trotseren en is vastbesloten zich een weg naar de top te vechten, dat ben jij.
Baroque (2007) Baroque (2007)
De Apocalypse heeft de Aarde verwoest en verstoord achter gelaten, alleen de opgedoemde Nerve tower kan nog voor antwoorden zorgen en een held durft hem te beklimmen. Een complete remake van het gelijknamige spel uit 1998. Dit keer compleet in 3d en met meer verdiepingen, items, monsters en side quests. Ook is het verkennen van de toren nu in 'third person view' en de gameplay focus veel meer op actie komen te liggen.
Barrow Hill: Curse of the Ancient Circle (2006) Barrow Hill: Curse of the Ancient Circle (2006)
Je bent een archeoloog die op weg is naar Barrow Hill om samen met het onderzoeksteam van Conrad Morse de mysterieuze stenen op de grafheuvel van Barrow Hill te onderzoeken. Na de snelweg te hebben verlaten, rijd je met je auto over een verlaten landweg met DJ Emma Harry van het lokale radiostation BHR als enigste reisgenote. Dan stopt je auto ermee. Je krijgt hem niet meer aan de praat en stapt uit. Achter je zie je twee grote menhir achtige stenen staan. Als je er doorheen probeert te lopen, wordt je door een onzichtbare barriere teruggeduwd. Er is maar één weg te volgen en dat doe je dan ook. Je komt uiteindelijk uit bij een pompstation. Daar wordt het duidelijk dat er echt iets vreemds aan de hand is.
Bart's Nightmare (1992) Bart's Nightmare (1992)
Bart moet tot laat opblijven om een werkstuk voor school te maken. Maar hij valt in slaap en het is aan jou als speler om in zijn vele nachtmerrie werelden pagina's van zijn werkstuk te verzamelen en Bart weer wakker te krijgen.
Bas de Beer naar Paaseiland (1997) Bas de Beer naar Paaseiland (1997)
Bas de Beer en Oom Bob komen met hun boot in een storm terecht en stranden op het mysterieuze Paaseiland. Het eiland is behekst door de gemene professor Punthoofd waardoor de dieren van het eiland in grote stenen veranderd zijn. Eenmaal aangekomen op Paaseiland ontmoet Bas de Beer de Paashaas die hem vraagt om de dieren te bevrijden van hun vloek. Bas de Beer gaat op onderzoek uit. Hij verkent het eiland en ontdekt een eeuwenoud geheim.
Bas de Beer naar Pirateneiland (1997) Bas de Beer naar Pirateneiland (1997)
Bas de Beer speelt op zolder als een geheimzinnig flesje op een kist kapot valt. Kraak de kist komt tot leven en vertelt Bas de Beer over een schat die op een Pirateneiland begraven is door Piraat Eénoog. Samen met oom Bob besluit Bas de Beer de schat te gaan zoeken. Echter de gemene professor Punthoofd komt achter de plannen en vaart stiekem mee. Eenmaal aangekomen op Pirateneiland worden Bas en zijn oom met een groot feest welkom geheten door de vriendelijke Berebotjes. Samen met deze inlanders beginnen Bas en zijn oom Bob met de zoektocht naar de schat.
Baseball (1983) Baseball (1983)
In Baseball moet je met het door jou samengestelde team honkbalwedstrijden spelen. Je kunt kiezen uit de landen Amerika en Japan om mee te spelen. Probeer zoveel wedstrijden te winnen en win een toernooi.
Baseball 2000 (1999) Baseball 2000 (1999)
In Baseball 2000 kun je aan de slag met alle echte clubs en spelers uit de MLB. Je hebt de keuze uit speltypen zoals exhibition, homerun derby, season en play-offs. Ook kun je je team naar wens aanpassen door het maken en ruilen van spelers en aanpassen van de line-up.
Baseball Stars 2 (1992) Baseball Stars 2 (1992)
Kies In dit honkbal spel uit één van de achtien teams en wordt kampioen. Dit kan o.a. door spelers op te waarderen of deze te ruilen en zo het perfecte team te krijgen. Ook is het mogelijk om tegen elkaar te spelen in de multiplayer mode.
Bass Pro Shops: Trophy Bass 2007 (2006) Bass Pro Shops: Trophy Bass 2007 (2006)
De game bevat zeven verschillende Bass Toernooien op dertien wereldberoemde meren en andere wateroppervlakken. In totaal zijn er 91 unieke viscompetities. Je moet een aantal van de grootste vissen aan de haak slaan, met ze strijden en binnenhalen. De game bevat onder andere Snoekbaarsen en Snoeken.
Bastard!! (1996) Bastard!! (1996)
Gebaseerd op de gelijknamige mangas uit het Shonen Jump magazine, verteld Bastard!! het verhaal van een verre toekomst waar bijna alle technologie vergaan is. Door dit gewelddadige niemandsland baant een man zich een bloedige weg, de chaotische en hedonistische warlock, Dark Schneider. DS voor vrienden, maar die heeft hij niet meer. Nadat zijn vorige partners van hem zijn gevlucht met belangrijke manuscripten vol magische kennis, is hij vastberaden ze nog wat hardhandige bijles erbij mee te geven.
Baten Kaitos (2003) Baten Kaitos (2003)
Een jongen genaamd Kalas wil zich wreken op Alfard Empire voor het vermoorden van zijn broer en grootvader, terwijl het meisje Xelha dat hij ontmoet het plan van The Empire wil stoppen om de oude god van chaos en vernieling herboren te laten worden. Samen vertrekken ze op een avontuur om de End Magnus te verzamelen, een tocht die hen uiteindelijk naar het hart van The Empire zal leiden. Jij speelt Kalas' beschermgeest in deze epische rpg met een kaart-gebaseerd vechtsysteem.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!