Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
7 Blades (2001) 7 Blades (2001)
Het verhaal van 7 Blades begint in het achtiende eeuwse Japan, op het eiland Dejima. Op dit eiland staat een ruilpost voor Westerse reizigers. Een religieuze groep is niet tevreden met deze handelspost. De mensen die de handelspost bezoeken verdwijnen en iedereen die op onderzoek uitgaat keert ook nooit meer terug. Het is aan de speler dit mysterie op te lossen en de geheimen van het eiland te ontrafelen.
7 Sins (2005) 7 Sins (2005)
7 Sins is de gedroomde gelegenheid om makkelijk geld te verdienen, beroemd te worden, je reputatie van playboy te verstevigen en aan de haal te gaan met hetgeen iedereen nastreeft, namelijk Macht. Het doel is: uitgaande van niets, je handen in je zakken, moet je al je talenten aanwenden om het helemaal te maken.
7th Guest, The (1992) 7th Guest, The (1992)
Henry Stauf, een dakloze man, vermoorde op een dag zijn vrouw. In de droom die hij die nacht kreeg droomde hij over een pop, die hij die volgende ochtend nog in zijn handen had. Hij restaureerde de pop en ruilde deze met de barkeeper van een herberg voor een slaapplaats. Henry Stauf besloot speelgoedmaker te worden en startte een eigen winkel. Na een tijdje werden alle kinderen die een pop bij hem kochten ernstig ziek. Tegelijkertijd werden er zes gasten uitgenodigd in 'The Stauf Mansion'. Zij zijn nooit meer teruggezien. Nu 48 jaar later is het aan jou om uit te zoeken wie je bent, wat er met het huis gebeurde en waar de ziel van Stauf uithangt.
7th Saga ,The (1993) 7th Saga ,The (1993)
De wereld Ticondera wordt geleid door de 100 jaar oude Koning Lemele, de zoon van de legendarische Saro, die 5000 jaar geleden de demoon Gorsia versloeg met behulp van de kracht van de Zeven runen. Nu heeft Lemele wederom de runen nodig en ontbiedt de Zeven sterkste krijgers van de wereld en traint hen sterk genoeg om de runen te kunnen bemachtigen. Zo begint voor Lux Tizer, een 5000 jaar oude tetujin-robot, Lejes Rimulen, een machtbeluste demoon, Kamil Dowonna, een menselijke ridder, Valsu Saizer, een oude priester, Esuna Busy, een Elf magiŽr, Wilme Pelin, een lava alien en Olvan Jaess, een dwerg krijger, ieder de lange en gevaarlijke zoektocht naar een van de legendarische rune.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!