Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5
Zoeken:
G-LOC (1990) G-LOC (1990)
Als de VN in de 21ste eeuw steeds meer macht verliest, probeert de 'Citizens Defence Force' zich in het gevecht te mengen en kaapt een hoop VN vliegtuigen en oorlogsschepen. Nu is het jouw taak om deze gestolen wapens te vernietigen, voordat ze ingezet kunnen worden. Stap in de cockpit van de A8M5, een nieuw type super wendbaar aanvals-vliegtuig, en vlieg en schiet je een weg door de verschillende missies, in acht verschillende levels.
G.I. Joe: A Real American Hero (1985) G.I. Joe: A Real American Hero (1985)
In deze G.I. Joe game speel je in 2D, gevechten uit tussen G.I. Joe's en Cobra's. Vecht in een tank, helicopter, jeep of jetfighter of kies je favoriete character en vecht één tegen één met verschillende wapens op spannende locaties.
Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned (1999) Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned (1999)
De game speelt zich af in Frankrijk in en rond het plaatsje Rennes-le Château. Gabriël Knight en Grace Nakamura onderzoeken de ontvoeriing van het zoontje van Prince James. Tijdens dit onderzoek ontrafel je een verschrikkelijk mysterie, die heel veel raakvlakken heeft met de Orde der Tempeliers, Jezus Christus en Vampiers.
Gabriel Knight: Sins of the Fathers (1993) Gabriel Knight: Sins of the Fathers (1993)
Gabriel Knight is schrijver en eigenaar van een boekenwinkeltje in New Orleans. Voor zijn nieuwste boek doet hij onderzoek naar een aantal mysterieuze moorden. Het spoor leidt naar een Voodoo-sekte en voor hij het weet, raakt hij verzeild in een levensgevaarlijke situatie waarin hij geconfronteerd wordt met het verleden van zijn familie. Als nazaat uit een Duitse familie van Schattenjägers, is Gabriel de enige die een einde kan maken aan de gruwelijke praktijken van een Voodoo-sekte in New Orleans.
Gabriel Knight: The Beast Within (1995) Gabriel Knight: The Beast Within (1995)
Gabriel Knight probeert een aantal brute moorden op te lossen in Duitsland, het spoor brengt hem via een een lange geschiedenis naar een hele oude weerwolven vloek dat tot een spannende ontknoping leidt.
Gadget Tycoon (2001) Gadget Tycoon (2001)
Je bent de trotse eigenaar van een vervallen fabriek en aan jou de taak om hier een succesvol winstgevend bedrijf van te maken! Investeer in research en development, in de verkoop- en marketing afdeling en motiveer je personeel. Begin daarna met het produceren en verkopen van producten zoals futuristische toiletpotten, gemotoriseerde skeelers en huishoudhulpen.
Galactic Civilizations (2003) Galactic Civilizations (2003)
In Galactic Civilizations doet de mens een revolutionaire ontdekking: de hyperdrive. Na de ontdekking wordt de hyperdrive via radiogolven door de ruimte heen gestuurd in de hoop dat aliens deze oppikken en er gebruik van maken om zo contact te maken met de Aarde. Maar de mens maakt de grootste fout in haar geschiedenis ooit, de aliëns komen maar voor één reden: totale vernietiging!
Galactic Civilizations II: Dark Avatar (2007) Galactic Civilizations II: Dark Avatar (2007)
Dark Avatar is een uitbreiding voor Galactic Civilizations II: Dread Lords. De game bevat nieuwe tegenstanders, eenheden en een nieuwe campagne. Zo zijn er asteroïdevelden waaruit je grondstoffen kunt winnen en zijn er planeten die speciale technologieën vereisen om te koloniseren, spionnen voor sabotagemissies en nieuwe soorten diplomatieke verbonden.
Galactic Civilizations II: Dread Lords (2006) Galactic Civilizations II: Dread Lords (2006)
Galactic Civilizations II: Dread Lords is het vervolg op Galactic Civilizations. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, waar de mensheid een ruimte beschaving is geworden en met andere galactische grootheden moet strijden. Spelers kunnen onderzoek verrichten naar technologie om hun eigen ruimteschip klassen te ontwerpen, planeten verkennen en contacten onderhouden met andere beschavingen.
Galerians (1999) Galerians (1999)
500 jaar in de toekomst... Je wordt wakker in een soort ziekenhuis, waar ze een of ander freaky experiment op je uit zijn aan het voeren. Zonder geheugen of enige kennis van wat of wie je bent, heb je voordat je het beseft jezelf bevrijdt met waanzinnige psychische krachten. Wat volgt is een zoektocht naar je oorsprong, die onlosmakelijk lijkt verbonden met het nieuwe regime in deze dystopische toekomst.
Galerians: Ash (2002) Galerians: Ash (2002)
Zes jaar zijn voorbij sinds Rion zijn eigen identiteit ontdekte en hij Dorothy, de moedercomputer, vernietigde. Rion wordt gereactiveerd door Lilia en merkt dat Dorothy nog een laatste catastrofale programma heeft gemaakt: De Galerians. Een nieuwe crew met als doel de mensheid uit te roeien.
Galgje met Inspecteur Banaan (1994) Galgje met Inspecteur Banaan (1994)
Woordenspel volgens het bekende spel galgje. Raad het woord binnen een beperkt aantal beurten en red Inspecteur Banaan voordat het te laat is!
Galleon (2004) Galleon (2004)
Jij bent Rhama, een kapitein van een fantasy-achtig Carribisch gebied. Je wordt aangesteld door een oude man om hem iets te helpen onderzoeken. De oude man heeft nog een dochter en een jaloerse vriend Yadi Yadi Yaya die je helpen in je zoektocht. Echter, de wereld is bezeten van magie, fantasy en toverspreuken. Je zult al je kracht moeten gebruiken om de magie tegen te gaan en te vinden waar de oude man je om heeft gevraagd.
Gallop Racer 2 (2004) Gallop Racer 2 (2004)
In 'Gallop Racer' krijg je de kans om de volgende kampioen te trainen of als beginneling voor een jockey te werken. Doe je uiterste best, want jij bepaalt de carriere van de jockey! Race tegen maximum 4 spelers in Free, Battle en Party Battle mode. Probeer al de moeilijkste races te winnen zoals bvb de geheime all-stars events. Leer nieuwe vaardigheden als jockey in elke nieuwe race! Ga in het publiek zitten en wed mee op je favoriete paard.
Game & Watch Gallery (1997) Game & Watch Gallery (1997)
Game & Watch Gallery is het eerste deel uit de Game & Watch-serie. Het spel bestaat uit verschillende mini-games (Game & Watch) uit de oude doos, in een nieuw kleedje gestoken. De hoofdpersonages zijn Mario en zijn vrienden!
Game Party (2007) Game Party (2007)
In Game Party kun je simpele spelletjes spelen zoals darten, tafeltennis en airhockey. De spelletjes worden bestuurd met behulp van de Wii controller. Het spel bevat ook een trivia modus waarin je het tegen je vrienden kan opnemen, om te laten zien wie de beste is.
Games: Summer Challenge, The (1992) Games: Summer Challenge, The (1992)
De sequel op The Games: Winter Challenge. Deze zomereditie bevat acht olympische zomersporten die gespeeld kunnen worden. Dit zijn kayak-varen, boogschieten, 400m hordelopen, hoogspringen, polsstokhoogspringen, paardensport, speerwerpen en wielrennen. Je kunt een heel toernooi doen, of een enkele sport.
Games: Winter Challenge, The (1991) Games: Winter Challenge, The (1991)
Een sportspel gebaseerd op de Olympische Winterspelen, waarbij je kunt deelnemen aan bekende Olympische wintersporten zoals downhill skiën, reuzenslalom, rodelen, bobsleeën, schansspringen, langlaufen, biatlon en schaatsen.
Gangland (2004) Gangland (2004)
De gangster Chico Mangano wordt doodgeschoten. Volgens getuigen zijn de drie broers van Chico de daders. Hun oom belt hun opa op en hij stuurt zijn vijfde kleinkind, Mario, op pad om wraak te nemen. Aangekomen in Paradise City blijkt het de bedoeling dat je een gang-imperium opbouwt, om het tegen je eigen broers op te nemen, in een strijd om de criminele controle over de stad.
Gangs of London (2006) Gangs of London (2006)
In Gangs of London is het de bedoeling dat de speler een gang op zet en afrekent met alle concurrerende gangs in de stad. Bij het opzetten van een gang kan er uit vijf verschillende gangs gekozen worden. In totaal zijn er zestig missies te vinden, die na het halen er van nog een keer gespeeld kan worden. Er zijn missies waar keiharde actie centraal staan en missies waarbij er wat meer nagedacht moet worden.
Gangsters (1998) Gangsters (1998)
Gangsters: Organized Crime speelt zich af in de jaren twintig van de twintigste eeuw. Je bent een gangster die de gehele fictieve stad New Temperance moet zien over te nemen. Dit doe je door middel van stelen, omkopen, afpersen, enzovoort. Je neemt hiervoor mensen in dienst, die je erop uitstuurt om hun klusjes uit te voeren. Je bent niet de enige gangster die het voor het zeggen wil hebben in de stad, en je zult je naast de politie ook je zakelijke rivalen van je af moeten houden.
Garfield (2004) Garfield (2004)
Jon is weggegaan en heeft Garfield gevraagd om op Odie en het huis te passen. Natuurlijk is Garfield in slaap gevallen, zodat Odie zijn gang kon gaan. Nu Garfield wakker is, blijkt dat Odie een grote rotzooi van het huis heeft gemaakt! Jon is nog maar een paar uur weg, en Garfield moet in een race tegen de klok alles weer op orde krijgen. Zal hij beloond als hij slaagt? Of moet hij boeten als hij niet op tijd klaar is? Schiet op en help Garfield... er is geen tijd te verliezen!
Garfield 2: Tail of Two Kitties (2006) Garfield 2: Tail of Two Kitties (2006)
De brutaalste kat ter wereld heeft het lef zich uit te geven voor de verdwenen poes des huizes van een Engels kasteel. Helaas voor hem hebben schurken het op zijn alter ego, en dus op hem, gemunt. Garfields identiteitswisseling levert hem dus niets anders dan problemen op. Help de dikke kat door tien missies, waarin muziek een grote rol speelt. Dans jezelf als Garfield een weg langs hindernissen en vijanden.
Garfield and his Nine Lives (2006) Garfield and his Nine Lives (2006)
Na veel te hebben gegeten bereidt Garfield zich voor op een lang dutje. Maar het vele eten eist zijn tol, want nauwelijks is hij in slaap gevallen of hij krijgt allerlei rare dromen. Elke droom vreemder dan de ander. In de dromen herbeleeft Garfield zijn vorige levens. De speler moet Garfield veilig door elk van deze negen levens heen helpen.
Garfield Gets Real (2008) Garfield Gets Real (2008)
In Garfield Gets Real kruip je in de huid van de regisseur om samen met Garfield een film te maken. Als regisseur kan de speler rekwisiten, licht, geluideffecten en camerahoeken gebruiken om de actie zo entertainend mogelijk te maken. Wanneer je film klaar is zal deze worden beoordeeld als B movie, second rate feature, A feature, Director’s cut of Special Edition.
Garfield's Nightmare (2007) Garfield's Nightmare (2007)
Garfield heeft voor het slapen gaan een aantal pizza’s, enkele porties lasagne en twee zakken donuts gegeten. Dit was zelfs voor Garfield teveel en door het vele eten krijgt hij een nachtmerrie. In die nachtmerrie is Garfield thuis, maar niet in de echte wereld. Het is een bizarre droom die vol zit met de monsters uit Garfield’s fantasie. In Garfield’s Nightmare speel je met Garfield terwijl je hem helpt om zijn nachtmerrie te beëindigen. Je zult snel moeten denken en slim moeten spelen om voorbij de vele vijanden en gekke uitdagingen te komen.
Garfield: Big Fat Hairy Deal (1987) Garfield: Big Fat Hairy Deal (1987)
Garfield moet zijn vriendin Arlene bevrijden uit het dierenasiel. Zijn zoektocht begint in het huis van Jon en gaat vervolgens dor de straten, donkere steegjes en zelfs de riolen. Verschillende objecten kunnen onderweg worden gevonden en Garfield ontmoet bekende personages zoals Odie, Nermal en zelfs enorme ratten. Al deze dingen kunnen hem helpen of hinderen op zijn zoektocht.
Garfield: Lasagna World Tour (2007) Garfield: Lasagna World Tour (2007)
Het TV kanaal "Pootjes" organiseert een schattenjacht: 'de Lasagna-wereldreis'. De winnaar van deze jacht krijgt elke dag zijn gewicht in lasagna, en dat je hele leven lang! Garfield doet graag mee aan de jacht en begint meteen aan een wereldreis vol met actie, op zoek naar een legendarische schat. Help hem zijn rommelende maag te redden en probeer de lasagna prijs te winnen voor de schat te vinden.
Garfield: Saving Arlene (2005) Garfield: Saving Arlene (2005)
Garfield wordt ruw gewekt uit zijn slaap door Odie. De reden dat Odie Garfield wekt is omdat Garfield’s vriendin Arlene is gevangen door medewerkers van het asiel. Garfield is te laat om haar te helpen, en ze wordt weggevoerd naar het asiel. Bang dat hij zijn vriendin nooit meer zal zien zet Garfield zijn luiheid aan de kant en onderneemt een reddingsactie. Hij neemt Odie mee omdat die hem misschien van nut kan zijn.
Garfield: The Search for Pooky (2005) Garfield: The Search for Pooky (2005)
Op een zondagnacht wanneer Garfield gaat slapen, nemen drie muizen zijn teddybeer Pooky mee. Wanneer Garfield maandagochtend wakker word ontdekt hij dat Pooky weg is en gaat hij op zoek naar zijn beer.
Garou: Mark of the Wolves (1999) Garou: Mark of the Wolves (1999)
Garou: Mark of the Wolves is het negende en tevens laatste deel in de Fatal Fury serie, die al sinds 1991 bestaat. Garou wordt gezien als de tegenhanger van Street Fighter III. Beide spellen proberen de serie een nieuw leven in te blazen door voornamelijk nieuwe characters, mooie 2D graphics en enkele nieuwe vechttechnieken. Qua speelstijl is Garou het best te vergelijken met SNK's meest populaire serie, The King of Fighters.
Gates of Zendocon (1989) Gates of Zendocon (1989)
De intergalactische spin Zendocon heeft je gevangen in zijn web van werelden. Vlieg en schiet in je ruimteschip door 51 verschillende levels, vol met vreemde en gevaarlijke alien gedrochten. Verzamel onderweg genoeg power-ups van vriendelijke wezens en probeer een uitweg te vinden in deze wirwar van werelden en Zendocon een lesje te leren.
Gauntlet (1985) Gauntlet (1985)
Gauntlet is een top-view vechtspel waarin je een van de volgende vier karakters kunt kiezen om te spelen: Thor, de vechter, Thyra de walkure, Merlin de tovenaar of Questor de elf. Elk van deze karakters heeft een ander wapen als specialiteit. De vijanden stromen uit generatoren die je eerst moet vernietigen wil je een kans maken.
Gauntlet II (1990) Gauntlet II (1990)
In Gauntlet II ga je op avontuur door doolhoven, verzamel je schatten en toverdrankjes en moet je het bovendien opnemen tegen allerlei geesten en monsters. Als speler kan je kiezen tussen een magiër, een krijger, een elf of een valkyrie om je queeste tot een goed einde te brengen.
Gauntlet: Dark Legacy (2001) Gauntlet: Dark Legacy (2001)
De demon Skorne en zijn handlangers zijn de vier Realms binnengevallen en hun kwaad dreigt het land te overspoelen. Jouw taak is zwaar, als de Warrior, Valkyrie, Wizard of Archer moet je de wapens opnemen en Skorne en zijn medeplichtigen verslaan.
Gauntlet: Seven Sorrows (2005) Gauntlet: Seven Sorrows (2005)
Eeuwen geleden waren er vier helden, die bijeen werden geroepen om de keizer te redden. De keizer wou de helden hun onsterfelijkheid hebben en verraadde hen. Hij stuurde ze naar een grote boom aan het einde van de wereld. Later kreeg de keizer spijt, maar zijn raadgevers bespeelden hem zodat hij nog zes andere misdaden beging. Juist voor hij stierf slaagde hij erin de vier helden terug vrij te laten. Nu zijn de helden vrij maar moeten ze er wel voor zorgen dat ze de zes andere misdaden van de keizer ongedaan maken.
Gears of War (2006) Gears of War (2006)
Gears of War is een tactische shooter die zich af speelt in de toekomst. Het verhaal gaat over het personage Marcus Fenix die samen met zijn team (COG) probeert de Locust, wezens die uit de grond van onze planeet komen, te vernietigen.
Gears of War 2 (2008) Gears of War 2 (2008)
Gears of War 2 vind plaats zes maanden na de ontploffing van de bom aan het einde van deel 1. De explosie veroorzaakte de verspreiding van een vloeistof die een fatale ziekte veroorzaakte genaamd: Roest Long. Deze ziekte verspreidde zich onder de verminderde menselijke populatie. Terwijl de mensen zich met hun sterfgevallen bezig hielden vonden de overlevende Locust een manier om enorme gaten onder de overgebleven menselijke burchten te maken. De eens ondoordringbare Jacinto Plateau, één van de laatst overgebleven vluchtplaats lijkt het zelfde lot beschoren. Om de val van Jacinto te verhinderen moeten Marcus Fenix, Dominic Santiago en een nieuwe delta eenheid moeten de tegenaanval tegen de Locust inzetten. Niets is meer veilig!
Geist (2005) Geist (2005)
Jij bent een overblijfsel van iemand die is vermoord, ook wel een "fijnstoffelijke persoonlijkheidsdrager" genoemd. Het is de bedoeling om rond te spoken en andere mensen bang te maken. Zo kun je voorzichtig een stoel laten schuiven of zachtjes in een oor fluisteren. Als je een persoon voldoende bang hebt gemaakt kun je het lichaam bezetten en het gastlichaam gebruiken om de omgeving te manipuleren. Dit doe je omdat je wraak wilt nemen op je moordenaar, samen met twee grote pistolen ga je op pad.
Gender Wars (1996) Gender Wars (1996)
Na eeuwen van gevechten is de mensheid opgesplitst in twee groepen. De ene groep zijn de mannen bestaande uit bierzuipende onhygiënische debielen en daar tegenover zijn de lichthoofdige vrouwen die zich meer met hun uiterlijk dan iets anders bezighouden. Middels genetische manipulatie creëren de facties nieuwe volgelingen waarmee ze hun verschrikkelijke oorlog jegens elkander voortzetten. Kies een zijde en stel een team samen bestaande uit vier personen welke bewapend zijn tot de tanden. Vecht jezelf door de missies naar het laatste conflict waarbij je 'power-ups' verzamelt zoals tanks. Het uiteindelijke doel is om de leider van je vijand uit te schakelen.
Gene Troopers (2006) Gene Troopers (2006)
In Gene Troopers is het universum in het grootste conflict ooit geraakt. De groepering Gene Troopers heeft de opdracht gekregen om levensvormen te vinden, te verzamelen en veilig te stellen. Dat betekent dat je een boel missies moet doorlopen waarin vanuit first-person perspectief flink wat moet worden geknald. Ook is er een soort RPG-element waarbij je punten kunt verdienen die je kunt verdelen onder verschillende krachten. Zo is het mogelijk om defensief beter te worden, maar ook om bijvoorbeeld sterkere wapens te krijgen. Het spel bevat zes verschillende planeten waar je een bezoek aan zult brengen. De planeten zijn gevuld met wapens, voertuigen en teammaten die je bijstaan tijdens de vele gevechten.
Generation of Chaos (2006) Generation of Chaos (2006)
In Generation of Chaos begin je als leider van een klein landje. De bedoeling is om het hele land van Duke over te nemen. Je kunt ofwel samenwerken met je vijanden of juist hen veroveren. Je buurlanden aanvallen gaat veel beter nadat je jouw spionnen hun werk hebt laten doen zodat ze verzwakt worden. In de game kun je aanvallen op grote schaal uitvoeren en dertig eenheden tegelijk aanvoeren. Je kunt ook je troepen aanpassen en hun laten stijgen in de rangorde.
Genesis Rising: The Universal Crusade (2007) Genesis Rising: The Universal Crusade (2007)
Genesis Rising: The Universal Crusade is een futuristisch strategiespel waarin organische machines gebouwd zijn met behulp van genetische technieken. Speel met Captain Iconah en verken en verover het Universal Heart. Dat is namelijk het enige deel van het heelal dat 3000 jaar in de toekomst nog niet is veroverd.
Genewars (1996) Genewars (1996)
Vroeger werden oorlogen nog uitgevochten met bommen en granaten. Die tijd is voorgoed voorbij sinds de bijzonder vredelievende Ethereals een bezoekje aan ons brachten. Wapens zijn voortaan verboden en af toe komen de Ethereals controleren of de mens niet in zijn oude gewoontes is vervallen. Mensen zijn echter inventief en een nieuw tijdperk van oorlogvoeren breekt aan, het tijdperk van de mutanten. Succesvolle legerleiders hebben de beste mutanten. Aan jou de taak om zoveel mogelijk planten en dieren genetisch met elkaar te mixen om succesvolle 'wapens' te creëren en zo de macht te grijpen op dertig planeten.
Genji (2005) Genji (2005)
Er woedt een oorlog tussen de Genji en de Heishi, twee Japanse samuraiclans. Als de legendarische Genjistrijder Yoshitsune ga je gewapend met samoeraizwaard samen met je vriend Benkei de strijd aan met de Heishiclan. Je zult afwisselend verschillende levels met Benkei of met Yoshitsune moeten uitspelen. Ook beschik je over een speciale kracht, de Kamui, waarmee je de tijd kan vertragen en met de juiste timing hordes vijanden kan verslaan.
Genji: Days of the Blade (2007) Genji: Days of the Blade (2007)
Genji: Days of the Blade gaat verder waar de PlayStation 2 game Genji is gebleven en speelt zich drie jaar af na het laatste hoofdstuk uit het leven van Genkuro Yoshitsune. Deze game bevat traditionele actie/vecht gameplay en kent verschillende vechtniveaus en meer speelbare karakters. Je kunt real-time tussen de verschillende karakters wisselen en er zijn ook een aantal Quick Time Events aanwezig waar je de verschillende bazen mee kunt verslaan.
Geometry Wars: Galaxies (2007) Geometry Wars: Galaxies (2007)
Geometry Wars is terug op de Nintendo DS en de Nintendo Wii. In deze retro-shooter is het de bedoeling om op elke planeet een hoge score te halen. Elke planeet is anders en heeft andere vijanden om te bestrijden.
George Of The Jungle (2008) George Of The Jungle (2008)
In George of the Jungle speel je als George, de koning van de jungle. Daarmee is hij ook de beschermer van de jungle van Mbebwe, een wilde speeltuin vol met grappige wezens en gevaarlijke slechteriken. George leeft in deze jungle met een aap die Ape heet, zijn vrienden Ursula en Magnolia, zijn trouwe hond Shep en Tookie Tookie Bird. Zwaai, ren, spring en klim je een weg door de jungle, waarin George zijn avonturen beleefd en zich helemaal thuis voelt. Hij en zijn vrienden strijden tegen vijandige apenstammen, wrede krokodillen, tiki-krijgers en vele andere vijanden.
Getaway, The (2003) Getaway, The (2003)
Mark Hammond heeft gezeten maar is tegenwoordig op het rechte pad. Als zijn zoon echter wordt ontvoerd door de gevreesde bendeleider Charlie Jolson, wordt Hammond weer het criminele circuit ingezogen. Het leven van zijn zoon staat op het spel en Hammond is gedwongen weer in zijn oude gedrag te vervallen. Als speler neem je zowel de rol aan van Hammond als van Frank Carter, een agent in burger van de Flying Squad. Aan jou de taak om de zoon van Hammond te bevrijden en Jolson uit te schakelen. Het is een gevaarlijke missie die je voert naar Charlies optrekje in East End, een chique-uitziende art gallery in Hyde Park, een crackhouse aan de zuidkant van de rivier en vele andere plaatsen die je niet zult tegenkomen in je toeristengids van Londen.
Getaway: Black Monday, The (2004) Getaway: Black Monday, The (2004)
Agent Mitchell begint aan zijn eerste dag terug bij Metropolitan Police. Het zal er meteen een worden om niet te vergeten, dankzij een overval op klaarlichte dag. De volgende 48 uur zullen echter nog erger worden wanneer blijkt dat hij het tegen de meest invloedrijke man uit Londen moet opnemen. Aan de andere kant van de stad mislukt de bankoverval van Eddie O'Connor en diens bemanning is een kop kleiner gemaakt. De enige bondgenoot die hij nog over heeft is Sam, het brein achter de overval die beter overweg kan met computers dan met geweld. Helaas voor Sam zullen ook zijn activiteiten nu boven water komen aangezien er iemand moet boeten, en de rest van de leden dood zijn.
  -1- 2 3 4 5
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!