Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3
Zoeken:
E.T. The Extra-Terrestrial (1982) E.T. The Extra-Terrestrial (1982)
In dit spel speel je de rol van E.T., een alien die op de aarde terecht is gekomen. Om terug naar je thuisplaneet te kunnen gaan, moet je drie onderdelen van je telefoon vinden, die in de putten liggen verspreidt. Terwijl je dit doet moet je proberen een wetenschapper en een FBI-agent ontwijken.
EA Playground (2007) EA Playground (2007)
EA Playground bevat een aantal bestaande pleinspellen als trefbal, knikkeren en het racen met op afstand bestuurbare auto's. Daarnaast is het mogelijk om zelf spellen te verzinnen door diverse ingredienten en spelregels te combineren.
Eagle Eye Golf (2006) Eagle Eye Golf (2006)
Eagle Eye Golf is een golf game waarin je in verschillende spelmodes elke golfvaardigheid kan perfectioneren. Je kunt je eigen golfer maken en hele banen vanaf de bodem op bouwen. Er zijn drie verschillende omgevingen waarin je kunt spelen: woestijn, graslandschap en op riffen. Je kunt elk voorwerp gebruiken om je droombaan te maken.
Earache Extreme Metal Racing (2007) Earache Extreme Metal Racing (2007)
Earache Extreme Metal Racing is een racegame met de Earache-licentie. De tien verschillende teams zijn namelijk bands van het Earachelabel waaronder Deicide, Morbid Angel, The Berzerker, Akercocke en Municipal Waste. Deze teams scheuren over morbide racebanen en in een deathmatcharena, terwijl ze meedogenloos zombies neermaaien en de voertuigen van de tegenstanders verminken met een assortiment aan wapens.
Earth 2160 (2005) Earth 2160 (2005)
Earth 2160 is het vervolg op de populaire Earth 2140 en Earth 2150. In deze game hebben slechts een paar duizend mensen de vernietiging van de aarde in 2150 overleeft. Deze wonen nu op de rode planeet (Mars) en hebben in de laatste jaren geprobeerd een nieuwe beschaving op te bouwen. Je kunt het spel van drie kanten spelen. De Eurasian Dynasty, De United Civilized States, en de Lunar Corporation.
Earth Defence Force 2017 (2006) Earth Defence Force 2017 (2006)
In Earth Defence Force 2017 wordt de aarde aangevallen door een buitenaardse invasiemacht en is het aan jou, een lid van de Earth Defence Force (EDF) om de planeet te redden. Jij wordt naar de frontlinies van de strijd gestuurd, en moet de buitenaardse vijanden in de straten van steden, ondergrondse gangen en aan de kust gaan aanpakken. Je zult onder andere gigantische mieren, spinnen, robots en monsters tegenkomen die proberen de mensheid te verpulveren. De game bevat in totaal vijftig missies om te voltooien.
Earthbound (1995) Earthbound (1995)
Ness ontwaakt wanneer er een meteoriet in zijn dorpje valt. Daar ontmoet hij een wezen uit de toekomst die hem opdraagt de wereld te redden. Ness zoekt de hulp van zijn vrienden en samen trekken ze er op uit om het kwaad uit te roeien en de toekomst te redden.
Earthworm Jim (1994) Earthworm Jim (1994)
In de ruimte achtervolgt Psy-Crow een afvallig ruimteschip. De kapitein van het ruimteschip heeft een ultra-high-tech-onverwoestbaar-super-ruimtepak gestolen en Koningin Slug-for-a-Butt heeft Psy-Crow de opdracht gegeven het ruimtepak terug te krijgen, omdat het ruimtepak haar mooier kan maken dan Prinses What's-Her-Name. Psy-Crow verwoest het schip en de kapitein, maar het pak valt op de planeet Aarde. Daar verschuilt de aardworm Earthworm Jim zich voor een kraai die hem achterna zit. Plotseling valt het ruimtepak op hem en Jim komt er achter dat hij het pak onder controle heeft. Hij hoort van de plannen van de Koningin en besluit om de Prinses te ontmoeten.
Earthworm Jim 2 (1995) Earthworm Jim 2 (1995)
Jim moet met zijn sidekick Snott proberen Princess What's-Her-Name te redden van een gedwongen huwelijk met de slechte Psyscrow.
Earthworm Jim 3D (1999) Earthworm Jim 3D (1999)
Earthworm Jim is geraakt door een vliegende koe, en daardoor is hij in coma geraakt. Wanneer Jim ontwaakt in ijn eigen brein, ontdekt hij dat hij gek is geworden. De schurken die hem vroeger achtervolgden, zijn het brein van Jim binnengekomen. Als de schurken niet snel uitgeschakeld worden, zal Jim voor altijd in coma blijven. Dit kan Jim uiteraard niet toelaten, en daarom zal hij er alles aan doen om de schurken uit zijn brein te halen. Daarvoor moet hij onderweg wel de Golden Udders of Lucidity verzamelen, die gebruikt kunnen worden om schurken tegen te gaan.
Ecco the Dolphin (1992) Ecco the Dolphin (1992)
Ecco de dolfijn leidt een rustig leventje in een baai tot op een dag een enorme storm zijn familie opzuigt. Ecco blijft helemaal alleen achter en zal nu zijn veilige baai moeten verlaten om zijn familie terug te vinden.
Ecco: The Tides of Time (1994) Ecco: The Tides of Time (1994)
In het eerste deel van Ecco heeft Ecoo Vortex succesvol vernietigd. Echter heeft de Vortex koningin de vernietiging overleefd en ze is Ecco gevolgd naar de Aarde. Daar heeft zij de oceaan vervloekt waardoor al het leven zal uitroeien. Ecco heeft de belangrijke taak om de Vortex koningin te verslaan en om de vloek op te heffen.
Echo Night (1999) Echo Night (1999)
Richard Osmond krijgt op een dag een vaag telefoontje, hij krijgt de boodschap dat zijn vader is verdwenen en het huis deels is verbrand. Richard besluit langs te gaan. Aangekomen in zijn ouderlijk huis, ondekt Richard al snel vreemde aanwijzingen over een oud oceaan-stomer cruiseschip, de Orpheus, die blijkbaar is vergaan met al zijn 45 passagiers. Door verder te zoeken opent hij per ongeluk een portaal in de tijd en beland op het dek van het oude spookschip, vol met gekwelde en vaak onvriendelijke geesten. Richard zal moeten zien te ontsnappen, en terug zien te keren naar zijn eigen tijd.
Echo Night: Beyond (2004) Echo Night: Beyond (2004)
In het jaar 2044 wordt de Maan al langzaam bevolkt. Richard Osmond en Claudia Seifer zijn verliefd en het lijkt hun romantisch om op de Maan te gaan trouwen. Ze vertrekken met de shuttle vol enthousiasme, maar onderweg krijgen ze een ongeluk. Richard wordt gedesoriënteerd en alleen wakker en ziet de meest vreemde dingen gebeuren om zich heen. De shuttle lijkt in een spookschip veranderd. Richard zal de geesten moeten trotseren om zijn geliefde Claudia te vinden en erachter te komen wat er precies gebeurd is.
ECHO: Secrets of the Lost Cavern (2005) ECHO: Secrets of the Lost Cavern (2005)
Je speelt dit spel als Arok, een jongeman van het Cro-Magnon volk. Hij moet leren jagen op allerlei dieren, maar eigenlijk zou hij zelf veel liever de kunst van het maken van grotschilderingen onder de knie leren krijgen. Hij heeft namelijk een tijd geleden kennis gemaakt met Klem, een mysterieuze man die grote magische krachten bezat en tevens kon schilderen als de beste. Wanneer Arok een tekening in een grot aantreft die lijkt op de tekeningen van Klem besluit hij zijn clan te verlaten en op pad te gaan om het schilderen te leren.
Echochrome (2008) Echochrome (2008)
Echochrome is een puzzelspel dat eruit ziet als een zwart-wit tekening. De levels doen denken aan de kunstwerken van MC Escher en spelen met de regels van zwaartekracht. Je moet met behulp van simpele bouwblokken het einde van het level zien te bereiken. Dit is niet eenvoudig doordat de wereld driedimensionaal is. Je moet dus voortdurend de wereld waarin je je bevindt alle kanten opdraaien.
Ecstatica (1994) Ecstatica (1994)
Ecstatica is een 3D adventure waarin je de jonge tovenares Ecstatica moet bevrijden van een spreuk van kwade bovennatuurlijk krachten. Het vredige dorpje Tirich is overvallen door kwaadaardige monsters. Je speelt de rol van een eenzame avonturier die eeneens de rol van held bedeeld krijgt om Ecstatica en de dorpelingen te bevrijden.
Ecstatica II (1997) Ecstatica II (1997)
Na het redden van prinses Ecstatica keert de held, enkel bekend als de reiziger, terug naar zijn geboortegrond, hij merkt daar al snel dat zijn dorp overrompeld is door donkere krachten. In een gestoorde greep naar de macht heeft de slechte Archmage de heilige 'Elder Sign', dat de realiteit in deze dimensie in stand houdt, in stukken gebroken en zo alle mensen in het rijk vermoord, of in demonen veranderd. Om de stukken bij elkaar te vinden, zal onze held door een horde demonen moeten, die erop uit zijn hem en alles wat in hun weg staat, te vernietigen.
Ed Hunter (1999) Ed Hunter (1999)
Je speelt Ed Hunter, een privédetective die is ingehuurd om Eddie, de mascotte van Iron maiden, te bevrijden uit het gekkenhuis. Na zijn ontsnapping volg je hem door allerlei griezelige werelden en moet je vijanden van hem af houden, die plotseling op je afkomen of verschijnen. Je begint in Londen's East Side en de levels spelen zich af tegen de achtergrond van de klassieke albums van metalband Iron Maiden. Zo kom je in het gekkenhuis van Piece of Mind, op het kerkhof van Live After Death en in de hel van The Number of the Beast.
Ed, Edd & Eddy: Scam of the Century (2007) Ed, Edd & Eddy: Scam of the Century (2007)
Ed, Edd & Eddy: Scam of the Century is gebaseerd op de Ed, Edd & Eddy tekenfilm. Speel als Ed, Edd of Eddy en probeer van elk hun speciale krachten uit. Het spel kent dertien verschillende stages, speciale aanvallen via het touchscreen, de mogelijkheid om karakters tot leven te wekken door in de microfoon te blazen, drie zijmissies en veel aparte items.
Ed, Edd n Eddy: The Mis-Edventures (2005) Ed, Edd n Eddy: The Mis-Edventures (2005)
Ed, Edd en Eddy bekend van de gelijknamige tekenfilm zijn nu voor het eerst speelbaar in dit maffe spel. The Mis-Edventures is een avonturenspel dat in third person gespeeld dient te worden, en laat je hierbij, door één druk op de knop, vrij met welke van de drie vrienden je dit doet. Elk van hen heeft zijn specialiteit, en die moet je gebruiken om vooruitgang te maken in het spel.
Eek! the Cat (1994) Eek! the Cat (1994)
Als Eek de kat probeer je verschillende mensen, waaronder een oma en zijn vriendin, veilig naar het einde van ieder level te krijgen.
Een Tegen 100 (2008) Een Tegen 100 (2008)
In Postcode Loterij Eén tegen 100 beantwoord je de vragen, zet escapes in en de verdubbelaar en versla uw tegenstanders. Ook is het spel te spelen in nieuwe stijl. Hier moet je het doen zonder verdubbelaar, maar er is wel een ABC'tje in te zetten. Daarnaast is er de mode Triviakoning. Je krijgt geen enkel hulpmiddel, dus moeten alle vragen goed beantwoord worden. Probeer zo snel mogelijk alle honderd tegenspelers weg te spelen en verdien veel punten. Probeer met je punten bovenaan in de ranglijsten te komen.
Efteling Tycoon (2007) Efteling Tycoon (2007)
In Efteling Tycoon kun je je eigen pretpark bouwen met de attracties van de Efteling. Zo zijn de "Vogel Rok", de "Python" en de nieuwe "Vliegende Hollander" achtbanen allemaal beschikbaar in het spel. Het is de bedoeling om jouw Efteling zo succesvol mogelijk te maken. Denk daarbij aan veiligheid, rommel en onderhoud om je bezoekers tevreden te houden.
Eggerland Mystery (1985) Eggerland Mystery (1985)
Lala, de oudste dochter van Koning Eden van het Land van Eden is ontvoert. Jij speelt Lolo, de dapperste uit het dorp die haar moet bevrijden. Baan je een weg door talloze levels in een wereld genaamd Eggerland en open in elk level de poort naar de volgende.
Egypt 1156 B.C.: The Tomb of the Pharaoh (1997) Egypt 1156 B.C.: The Tomb of the Pharaoh (1997)
Het is alweer het 29e jaar dat Ramses regeert en iemand heeft de koninklijke Tombes leeggeroofd. Jij speelt het spel als Ramose, de zoon van een schrijver aan het hof, die wordt beschuldigd van het beramen van deze plunderingen. Gaandeweg kom je meer te weten over de situatie waarin de bouwers van de Tombe zich bevonden. Door inscripties te ontcijferen en praatjes te maken met verschillende mensen kun je het spoor van de rover trachten te vinden.
Egypt 2: The Heliopolis Prophecy (2000) Egypt 2: The Heliopolis Prophecy (2000)
Het spel begint met een droom. Wanneer Tifet wakker wordt, krijgt ze een briefje, waarin staat dat haar vader ernstig ziek is. Als priesteres van de godin Sakhmet is ze bedreven in de genezende kunsten. Daarom gaat Tifet onmiddellijk naar haar vader toe. In Heliopolis merkt ze vreemde symptomen op bij haar vader. Wanneer ze een medicijn gaat zoeken in de tempelbibliotheek, komt ze steeds meer mensen met dezelfde symptomen tegen. Tifet leert ook van het bestaan van een mysterieuze voorspelling die een rampzalige gebeurtenis beschrijft. Als dat nog niet genoeg is, blijkt dat het lot haar uitgekozen heeft om het tij te doen keren. Jij speelt als Tifet en je moet op zoek gaan naar de oorzaak van deze ziekte en een manier om het tegen te houden.
Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses, The (2004) Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses, The (2004)
Farao Ramses II is stervende wegens zijn hoge leeftijd, iets dat volgens velen het einde van het grote Egypte zal worden. De Zonnegod Amon-Ra beloofde Ramses II echter een langere levensloop als hij erin slaagde een tempel voor de God te bouwen die groter en majestueuzer was dan alle eerdere bouwwerken. Helaas wordt het bouwen van deze tempel verstoord door een reeks mysterieuze incidenten. Jij moet als de jonge priesteres Maya erachter komen wat deze incidenten te betekenen hebben.
Ehrgeiz (1998) Ehrgeiz (1998)
's Werelds gevaarlijkste tournament heeft als trofee het legendarische wapen "Ehrgeiz". Vechters van overal ter wereld komen dan ook op het toernooi af om dit machtige wapen te winnen. Kies uit tien personages en zorg dat jij de als winnaar uit de ring komt.
EK '96 Voetbalspel, Het (1995) EK '96 Voetbalspel, Het (1995)
Speel met Oranje het Europees Kampioenschap van 1996 na. Je kunt oefenen tegen oud Oranje of andere clubs. Als je er klaar voor bent is het aan jou om de cup te pakken. Met live-commentaar van Jack van Gelder!
El-Fish (1993) El-Fish (1993)
Vang je eigen tropische vissen en broed, evolueer en muteer ze, waarna je ze kunt loslaten in een door jezelf tot in detail ontworpen aquarium. Ook aan de achtergrondmuziek in acht verschillende stijlen kan gesleuteld worden.
Elder Scrolls Adventures: Redguard ,The (1998) Elder Scrolls Adventures: Redguard ,The (1998)
Cyrus is een jonge, maar beruchte 'Redguard' uit het land Tamriel, onder leiding van keizer Tiber Septim. Gewapend met zijn trouwe zwaard, heeft hij al aardig naam voor zichzelf gemaakt. Als Cyrus tijdens zijn zoektocht naar Iszara, zijn verdwenen zus, op het eiland Stros M'kai arriveert, belandt hij al snel in grotere politieke intriges.
Elder Scrolls II: Daggerfall, The (1996) Elder Scrolls II: Daggerfall, The (1996)
Jij wordt door de keizer naar Daggerfall gestuurd, een stad in de provincie High Rock, thuisland van de Bretons om twee dingen te doen: hij wil dat je de geest van Koning Lysandus bevrijd en je moet informatie vinden over de Mantella, de sleutel om de Numidium te laten herrijzen.
Elder Scrolls III: Bloodmoon, The (2003) Elder Scrolls III: Bloodmoon, The (2003)
Op het eiland Solstheim, gelegen ten noord-westen van Vvardenfell doe je enkele missies voor de kapitein van Fort Frostmoth. Als het fort aangevallen wordt door weervolven moet je naar het noorden van het eiland, naar het dorp van de Skaal om de aanval te onderzoeken. Daar leer je over de Bloodmoon profetie.
Elder Scrolls III: Morrowind, The (2002) Elder Scrolls III: Morrowind, The (2002)
Als gevangene wordt je vrijgelaten in Vvardenfell, een provincie van Morrowind, op bevel van de keizer. Gedurende het spel beslis je zelf hoe jouw character eruit ziet en in welke vaardigheden jezelf ontwikkeld. Ook kan je zelf kiezen of je bezig gaat houden met de vele sidequests van de gildes of dat je het hoofdverhaal gaat volgen, waar de god Dagoth Ur centraal in staat.
Elder Scrolls III: Tribunal, The (2002) Elder Scrolls III: Tribunal, The (2002)
In Vvardenfell word je plotseling aangevallen door een huurmoordenaar. Je ontdekt dat hij lid is van de Dark Brotherhood en uit Mournhold komt, de hoofdstad van Morrowind, en thuishaven van de godheid Almalexia. Daar aangekomen blijkt er meer aan de hand te zijn dan alleen een aanslag op je leven.
Elder Scrolls IV: Knights of the Nine, The (2006) Elder Scrolls IV: Knights of the Nine, The (2006)
De Knights of the Nine is een nieuw gilde in het land van Cyrodiil, deze ridders hebben gezworen alle discipelen van de negen goden te beschermen. Als de Chapel of Anvil door een brute aanval uitgemoord wordt, zullen de daders opgejaagd moeten worden, om dit soort desecratie af te straffen.
Elder Scrolls IV: Oblivion, The (2006) Elder Scrolls IV: Oblivion, The (2006)
Keizer Uriel Septim VII probeert met zijn bodyguards te ontsnappen aan zijn belagers. De vluchtroute van de keizer gaat toevallig via de cel waarin jij gevangen zit. Je vlucht met hen mee en bent getuige van de moord op de keizer. Voor zijn dood heeft hij echter het lot van de wereld in jou handen gelegd. Hij heeft je de Amulet of Kings gegeven. Deze moet je bij de troonopvolger zien te krijgen om de invasie vanuit Oblivion te stoppen en de wereld te redden.
Elder Scrolls IV: Shivering Isles, The (2007) Elder Scrolls IV: Shivering Isles, The (2007)
In de Niben Bay verschijnt plots een poort naar de dimensie van de Daedric prince Sheogorath: de Shivering Isles. Sheogorath is op zoek naar een kampioen die zijn land kan redden van de ondergang.
Elder Scrolls Legend: Battlespire, An (1997) Elder Scrolls Legend: Battlespire, An (1997)
Jij bent een jonge leerling van de Battlemages, op hun gigantische trainings faculteit de Battlespire. Het is de dag van je laatste test, als je ontdekt dat een leger van Daedra, geleid door Mehrunes Dagon, de campus heeft overgenomen en bijna iedereen heeft vermoord. Jij bent de enige die nog wat kan doen tegen deze wezens en maakt jezelf ten doel de Battlespire te herclaimen.
Elder Scrolls: Arena, The (1994) Elder Scrolls: Arena, The (1994)
De keizer, Uriel Septim VII, wordt naar een andere dimensie gestuurd door de Imperial Battlemage Jagar Tharn die nu de troon opeist. Ria Silmane, de leerling van Tharn, probeert hem tegen te houden maar faalt. Tharn vermoord haar maar ze heeft nog net kracht genoeg om jou te vertellen wat je moet doen om de keizer terug te halen en Tharn te stoppen.
Electrocop (1989) Electrocop (1989)
In een nabije toekomst zal de politiemacht gerobotiseerd zijn, maar onvermijdelijk is dan ook dat met criminaliteit hetzelfde gebeurd. De slechterik Criminal Brain heeft de dochter van de president gekidnapped en het is aan jou, Electrocop om haar te redden. Je zal het, met robots beschermde, fort van Criminal Brain moeten infiltreren, het meisje localiseren en naar buiten escorteren. Onderweg zul je vele veiligheids systemen moeten hacken en extra wapens verzamelen, om samen levend uit dit doolhof te ontsnappen.
Electroplankton (2005) Electroplankton (2005)
Electroplankton is een spel waarbij je muziek moet componeren door plankton te ‘prikkelen’. Er zijn in totaal tien spelmodi met verschillende plankton die allemaal op hun eigen manier geprikkeld moeten worden. De game bevat een modus waarbij je een weg voor de plankton moet tekenen met je stylus. De plankton volgen deze weg en afhankelijk van hoe kronkelig en hoe lang of kort de weg is worden de klanken gevormd. Ook is er een modus waarbij je langs de plankton moet wrijven. Hoe sneller je wrijft, hoe hoger de klank. Iedere plankton heeft zijn eigen toon. Daarnaast is er een modus waar verschillende visjes uit het water springen om op een boomblad neer te komen. Hieruit ontstaat muziek, en door de bladeren anders neer te leggen komt er iedere keer een ander melodietje.
Eledees (2006) Eledees (2006)
In de fictieve wereld die Konami in deze game geschapen heeft leeeft naast de mensheid ook nog een vreemd ras genaamd Elebits. Deze kleurrijke creaturen leven samen met de mens in vrede en bovendien vormen ze een belangrijke energiebron voor de planeet. Op een dag beslissen deze wandelende beesten om naar een andere plaats te trekken, jouw taak is dus om zoveel mogelijk van ze terug te vangen!
Elefunk (2008) Elefunk (2008)
In Elefunk ben je een eenzame olifant wiens kudde is ontvoerd. Het aan jou de taak om alle leden van je kudde terug te vinden en naar een veilige plek te loodsen. Dit doe je door het bouwen van bruggen en steigers. Je krijgt hiervoor in ieder level enkele bouwstenen tot je beschikking. Je dient echter wel rekening te houden met de wetten der natuur, alleen een stevige constructie zal je olifant veilig naar de overkant brengen!
Elemental Gearbolt (1997) Elemental Gearbolt (1997)
In een fantastische wereld die verdeeld is in verschillende rassen, heeft technologie van mysterieuze afkomst een prins voorzien van de sleutel tot onvoorstelbare kracht. De prins krijgt het plan de wereld te vernietigen en opnieuw te maken op zijn manier. De enige die tegen dit plan ingaan zijn twee elementals die op reis zijn naar de prins om hem te stoppen. Elementals zijn een soort krijgers met magische wapens. De game is een rail shooter. In de game kun je dus niet vrij rondlopen en hoef je alleen te mikken en te schieten met een ligthgun.
Elite Beat Agents (2006) Elite Beat Agents (2006)
Als je in de problemen zit (of je gewoon een beetje ongemakkelijk voelt), wie kun je dan het beste bellen? De Elite Beat Agents! Ze kunnen dan wel niet vliegen, en er komen geen laserstralen uit hun ogen, maar ze kunnen alle problemen oplossen door te dansen! De Elite Beat Agents lossen al je problemen op door op oude en nieuwe hits halsbrekende dansen uit te voeren.
Emergency 2: The Ultimate Fight for Life (2002) Emergency 2: The Ultimate Fight for Life (2002)
In deze game stuur je een compleet reddingsteam aan, variërend van politie en brandweer tot ziekenwagens en helicopters. Ieder level is gebaseerd op een ernstige ambulante zaak. Zo heb je branden door een gaslek, een treinongeluk of een bankoverval met gijzelaars. Het is aan jou om de juiste eenheden naar het onheil te sturen en de situatie op tijd op te knappen.
Emergency 3: Mission Life (2005) Emergency 3: Mission Life (2005)
In deze game stuur je een compleet reddingsteam aan, varierend van politie, brandweer, ziekenwagens en helicopters. Ieder level is gebaseerd op een ernstig ongeluk. Zo heb je bosbranden, auto-ongelukken of een compleet vernietigde woonwijk door weerschade. Het is aan jou om de juiste eenheden naar het onheil te sturen en de situatie op tijd op te knappen.
Emergency 4: Global Fighters For Life (2006) Emergency 4: Global Fighters For Life (2006)
In deze game stuur je een compleet reddingsteam aan, varierend van politie, brandweer, ziekenwagens en helicopters. Ieder level is gebaseerd op een ernstig ongeluk. Zo heb je een terroristische aanslag op de president, een ongeluk bij een monstertruck race of stroomuitval door een hackactie. Het is aan jou om de juiste eenheden naar het onheil te sturen en de situatie op tijd op te knappen.
  -1- 2 3
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!