Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8
Zoeken:
F-1 World Grand Prix (1998) F-1 World Grand Prix (1998)
Met 22 gelicenceerde racers, kan je het opnemen tegen elkaar, race bijvoorbeeld op Monaco, Suzuka of Silverstone in de multiplayer mode, race in je eentje in de single player mode of versla alle andere teams in de championship mode.
F-1 World Grand Prix II (2000) F-1 World Grand Prix II (2000)
In F-1 World Grand Prix II heb jij de keuze uit maar liefst 22 gelicenseerde Formule-1 coureurs, waaronder Schumacher, Verstappen en Hill, verdeeld over elf professionele F1 teams van het seizoen 1998. F-1 World Grand Prix II draait om de championship modus waarin jij over circuits heen scheurt zoals Monaco en Suzuka. Jij moet aan het einde van het seizoen de meeste punten in bezit hebben om jezelf te kronen tot de nieuwe Formule-1 kampioen.
F-15 Strike Eagle (1984) F-15 Strike Eagle (1984)
In dit eerste deel van de flightsim-serie van MicroProse vlieg je in de F-15 Eagle, de straaljager van fabrikant McDonnell Douglas. De zeven missies die je kunt spelen zijn allen gebaseerd op missies die echt hebben plaatsgevonden in de jaren zeventig en begin jaren tachtig van de twintigste eeuw, in het Midden-Oosten en AziŽ. Je moet zowel zien af te rekenen met luchtdoelwitten als met gronddoelwitten.
F-15 Strike Eagle II (1989) F-15 Strike Eagle II (1989)
In deel twee van de F-15 Strike Eagle-serie neem je wederom plaats in de cockpit van een F-15 straaljager. Ditmaal kun je op campaign in LibiŽ, de Perzische Golf, het Midden-Oosten en Vietnam. Net als in deel een krijg je te maken met lucht- en gronddoelwitten.
F-15 Strike Eagle III (1993) F-15 Strike Eagle III (1993)
Deel drie van de F-15 Strike Eagle-serie biedt je de mogelijkheid om niet alleen als piloot de F-16 te besturen maar ook als Weapon Systems Officer. Hierdoor kan je in de multiplayer-mode ook co-op spelen. Verder kun je in single player je tanden zetten in de campaign-mode in Irak, Noord-Korea en Panama.
F-19 Stealth Fighter (1990) F-19 Stealth Fighter (1990)
F-19 Stealth Fighter speelt zich af tijdens 'recente' gebeurtenissen in het Midden-Oosten. Er worden continu gijzelaars vastgehouden in Irak en het is politiek en militair onstabiel in Iran. Zee en luchttroepen voeren operaties uit in de gebieden waar er veel gevechten plaatsvinden en piloten hebben de bevoegdheid gekregen om tegenstanders te neutraliseren.
F-22 Lightning II (1996) F-22 Lightning II (1996)
Vliegsimulatorspel waarbij je een F-22 bestuurt en verschillende missies en/of campaigns kan uitvoeren. Het doel ligt meer bij actie en graphics dan puur simulatie.
F-22 Raptor (1997) F-22 Raptor (1997)
In deze flight-sim in arcadestijl vlieg je in de F-22 Raptor, een straaljager gebouwd door Lockheed Martin en Boeing. De speler heeft de keuze tussen quick missions, campaigns en online spelen. Gedurende de campaign mode moet je missies uitvoeren verspreid over Angola, JordaniŽ, Rusland, Colombia en Iran.
F-Zero (1990) F-Zero (1990)
Kies uit verschillende karakters en win race na race in futuristische voertuigen en dito omgevingen.
F-Zero GX (2003) F-Zero GX (2003)
Opnieuw zullen Captain Falcon en zijn collega-racers tegen elkaar strijden in dit futuristische racefestijn. Zweef met ongelovelijke snelheden over de banen en probeer de beste F-Zero racer te worden.
F-Zero Maximum Velocity (2001) F-Zero Maximum Velocity (2001)
F-Zero is de futuristische racegame waar je haren van overeind gaan staan. door de meest uiteenlopende banen moet je de finish als eerste bereiken. Met belachelijke snelheden race je door mijnenvelden, spring je over schanzen en glij je over ijsbanen.
F-Zero X (1998) F-Zero X (1998)
Race met futuristische sci-fi voertuigen en snelheden van meer dan 1000 km/u race door de bochten, loops en over schansen, ver boven de wereld van de toekomst.
F-Zero: GP Legend (2003) F-Zero: GP Legend (2003)
Deze hogesnelheidsracer heeft zich uitgebreid, dit keer kan je een Grand Prix rijden, een Time Trial en Challenge Modes. Je kan rijden als de befaamde Captain Falcon, of vele andere van de F-Zero serie. Je kunt ook met elkaar rijden, tot maximaal vier personen.
F.A. Premier League Football Manager 2000, The (2000) F.A. Premier League Football Manager 2000, The (2000)
In The F.A. Premier League Football Manager 2000 kun je met ieder voetbalteam spelen in de Premier Legaue in Engeland. Jij bent de coach en bestuurder van een club, en het is aan jou om zo goed mogelijk te presteren in de Premier League. Het is je ultieme doel om kampioen van de competitie te worden. Daarvoor kun je je team tactisch opstellen, nieuwe aankopen doen en spelers verkopen, salarissen bepalen, trainingen leiden en wissels voorbereiden. Het spel bevat bevat officiele teams en spelers van over de hele wereld.
F.E.A.R. (2005) F.E.A.R. (2005)
Een man genaamd Paxton Fettel neemt het commando over van een bataljon telepatisch gecontroleerde supersoldaten zodat hij de controle heeft over de Armacham Technology Corporation. Dan komt het F.E.A.R. team in actie. Jouw doel: Paxton Fettel elimineren. Tijdens deze missie krijg je last van hallucinaties en ontdek je dat niet alles is wat het lijkt.
F.E.A.R. Extraction Point (2006) F.E.A.R. Extraction Point (2006)
Extraction Point gaat verder waar F.E.A.R. eindigde, de explosie van de "Origin Facility" heeft een groot deel van de stad vernietigd en je wordt uit de puinhopen gehaald met een helikopter. Maar het gevaar is natuurlijk nog niet verdwenen dus daar moet jij verandering in brengen. De gameplay is ongeveer hetzelfde als in F.E.A.R. maar wel met een paar nieuwe vijanden en locaties. Nieuwe wapens zijn een laserwapen, een minigun en een turret die je overal kan plaatsen waar je dat wilt.
F.E.A.R. Perseus Mandate (2007) F.E.A.R. Perseus Mandate (2007)
Bewapend met angst, het dodelijkste wapen voorhanden, treedt een tweede team van elitesoldaten Armacham binnen nadat zich hier opnieuw een incident heeft plaatsgevonden. Jij staat aan het hoofd van dit eskadron en probeert een nieuw licht te schijnen op de gebeurtenissen uit de voorgaande F.E.A.R.-game. Het mysterieuze Perseus-project speelt daarbij een sleutelrol. Een mysterieuze vijand, de zogenaamde Nightcrawlers, staan de oplossing in de weg. Deze wezens beschikken over een hoge intelligentie en reageren strategisch op het verloop van elk gevecht. De gevechten zullen daardoor altijd onvoorspelbaar verlopen. Probeer je vijanden uit te schakelen en ontdek wat het Perseus-project inhoudt.
F1 04 (2004) F1 04 (2004)
Formula One 04 beschikt over een uitgebreide career mode. In die mode ben jij een beginnende coureurs die het moet maken tot een echte formule 1 coureur. Dit doe je door races te winnen en interesse te wekken, maar als dit je niet lukt zul je zal snel ontslagen worden. In totaal zijn er achttien races verdeelt over vijf continenten met tien officiŽle teams en twintig coureurs. Doordat Sony de officiŽle licentie heeft zullen deze coureurs ook nog spreken op het echt lijken. Online kun je samen met drie andere het tegen elkaar opnemen of tegen de tijd racen.
F1 05 (2005) F1 05 (2005)
Formula One 05 bevat alle officiŽle auto's, coureurs, teams en circuits, waaronder het nieuwe circuit van Turkije. Verder zijn er een aantal nieuwe functies waaronder: interactieve pitstops, een aantal nieuwe spelmodi en de mogelijkheid om in auto's te racen uit de geschiedenis van de F1. De career mode is uitgebreid met meer verschillende testen en uitdagingen en er is een online competitie waar je tegen racers van over de hele wereld kunt strijden om de beste rondetijden.
F1 2000 (2000) F1 2000 (2000)
Als speler heb je de keuze tussen een arcade-race of een simulatie-race. Tevens zijn er meerdere opties om je eigen formule 1 wagen aan te passen. Lukt het jou om kampioen te worden?
F1 Career Challenge (2003) F1 Career Challenge (2003)
F1 Career Challenge is een racesimulatiespel dat de Formule 1-seizoenen van 1999 tot en met 2002 simuleert. Je hebt de keuze uit 4 seizoenen, 14 teams, 44 auto's en 17 circuits.
F1 Championship Edition (2007) F1 Championship Edition (2007)
Centraal in Formula One Championship Edition staat ook nu weer de Career Mode, waarin jij je als beginnend coureur moet opwerken door de vele F1-teams. Trial Sessions, ritjes waarbij men nieuwe onderdelen of instellingen kan testen, kwalificatierondes, niets wordt je ontzien. Verder zijn ook alle andere standaard spelmodes aanwezig. Quick Race zet je meteen aan de start van een van de 16 officiŽle cicuits, Grand Prix weekend doet daar ook de qualifying sessions bovenop en in World Championship rij je alle 16 circuits achter elkaar.
F1 Manager (2000) F1 Manager (2000)
F1 Manager begint in het Formule 1 seizoen 2000. In het begin van dit seizoen kun je teambaas worden van jouw favoriete team. Zodoende heb je controle over alles wat zich op en rondom het circuit afspeelt, zowel op tactisch als financieel gebied. Laat dus zien dat jij de nieuwe Jean Todt of Ron Dennis bent!
Fable (1996) Fable (1996)
Fable is een third person grafisch avontuur waarin je met Quickthorpe speelt in zijn zoektocht naar vier legendarische juwelen in een poging om de wereld te redden. Deze zoektocht leidt je langs de vele werelden en bizarre wezens die Fable te bieden heeft.
Fable (2004) Fable (2004)
In deze RPG start je als een jongetje in Albion. Maar bandieten plunderen Albion en jij bent de enige overlevende. Een machtige tovenaar brengt je naar de Heroes Guild, een plaats waar jongens en meisjes opgeleid worden tot een dappere held. Je eigen keuzes bepalen of je het pad van de goede of de slechte inslaat. Wordt je een grote weldoener, of de wreedste krijger van allemaal?
Fable 2 (2008) Fable 2 (2008)
Fable 2 begint 500 jaar na Fable en Fable: The Lost Chapters. In dit verhaal is er een slechterik genaamd Lucien die de wereld van Fable wilt vernietigen. Jij moet de keuze maken of je een held wordt of toch ook een slechterik. Wordt je een rijk of toch een arm persoon? Deze keuzes hebben een groot invloed op het verloop van het spel en zal uiteindelijk ook de wereld waarin je speelt veranderden. Ook is er een mogelijkheid om het spel te spelen als een man of vrouw, een gezin te starten en een kind op te voeden.
FaceBreaker (2008) FaceBreaker (2008)
Ondanks het grappige uiterlijk van de boksers zul je in de game je tegenstander wel compleet kunnen verbouwen: het hele gezicht kan namelijk kapot geslagen worden. Realistische aspecten als echte namen van boksers zijn het raam uitgegooid; in FaceBreaker maken boksers als Latin lover Romeo en de Russische Molotov hun opwachting in een smerig gevecht. Ook kan je met een Camera je eigen gezicht inscannen en tot puin laten slaan.
Faces of War (2006) Faces of War (2006)
De speler speelt een kleine groep soldaten in de tweede wereld oorlog. De soldaten die je speelt kunnen Geallieerden zijn, Duitsers of Sovjet soldaten. Je kunt zelf vele opdrachten geven aan je soldaten, bij elkaar zijn er 30 missies waarin je moet proberen de vijand te verslaan.
Fade to Black (1995) Fade to Black (1995)
Jij bent wederom Conrad B. Hart de held uit Flashback. Je bent gevangen genomen door je oude vijanden de Morphs en moet uit hun gigantische gevangenis complex zien te ontsnappen. Als er nog een tweede groep aliens zich laten zien, de Ancients, helpen ze hem in ruil voor zijn hulp bij de Morph-invasie. Als Conrad merkt dat hij voor de Ancients ook slechts een pop is, weet hij niet meer wie hij kan vertrouwen.
Fading Shadows (2008) Fading Shadows (2008)
De tijd van de profetie is aangebroken. Het kwaad roert zich en de boze Master Gardal smeedt duivelse plannen. Hij is van plan om met de hulp van zijn trouwe handlangers Quiph en Morg het befaamde Castle of Heaven te veroveren. Dit is een oppermachtig kasteel dat is gebouwd om de wereld te beschermen tegen kwade krachten. Alleen door de pure, onbezoedelde ziel van Erwyn te gebruiken, kan Gardal langs de kasteelpoorten komen. Erwyn is een jonge knaap die wordt genoemd in een eeuwenoude profetie. Maar Gardal heeft geen rekening gehouden met Erwyns helderziende zus Aira. Om haar broer te redden heeft Aira Erwyns ziel verzegeld in een traan, die in een beschermende bol is veranderd. Om haar broer weer te bevrijden moet ze nu deze bol veilig het Castle of Heaven binnenloodsen met behulp van een magische lichtstraal. Ontwijk de vallen en los de puzzels en raadsels op die zijn ontworpen om je op te houden. Met een lichtstraal rol je de bol door een intrigerende wereld vol gevaar en avontuur.
Fahrenheit (2005) Fahrenheit (2005)
Fahrenheit speelt zich af tijdens een barre winter in New York City. Centraal staat Lucas Kane, een gewone man met een normale baan als systeembeheerder bij een bank. Het leven van Lucas neem echter een onverwachtse wending wanneer hij onder een soort hypnose in de toiletruimte van een restaurant iemand vermoordt.
Fairy Godmother Tycoon (2007) Fairy Godmother Tycoon (2007)
In Fairy Godmother Tycoon moet je de feeŽngrootmoeder helpen om haar toverdrankbedrijf op te bouwen. Je moet hiervoor magische drankjes brouwen die vervelende vloeken genezen en deze voor een zo hoog mogelijke prijs zien te verkopen om zo de concurrentie voor te blijven. Het spel combineert strategie met een luchthartige businesssimulatie met daarin bekende sprookjes met een twist. Zo kun je te maken krijgen met lelijke prinsen, stropdasdragende magische draken, maffia beren en doorgedraaide koeien.
Falcon (1987) Falcon (1987)
Falcon is het eerste deel in de flightsim-reeks waarin je een F-16 Fighting Falcon moet besturen. Er zijn twaalf missies die je kunt spelen, en ze variŽren van het opnemen tegen luchtdoelen tot gronddoelen aanvallen. Naast de single player-spelmodus is er ook een optie om met twee spelers tegelijk te spelen.
Falcon 3.0 (1991) Falcon 3.0 (1991)
Ook in deel drie in de Falcon-reeks kun je het luchtruim betreden in een F-16 Fighting Falcon straaljager. Instant Action biedt je de mogelijkheid direct de lucht in te gaan en je highscore te verbeteren door zoveel mogelijk lucht- en gronddoelwitten te vernietigen. Wil je gameplay met wat meer diepgang dan kies je voor de uitgebreide dynamische campaign mode in Koeweit, IsraŽl of Panama .Air Combat School biedt je de gelegenheid je vaardigheden in de lucht bij te schaven.
Falcon 3.0: Hornet: Naval Strike Fighter (1993) Falcon 3.0: Hornet: Naval Strike Fighter (1993)
Dit is het expansion pack van flightsim Falcon 3.0, waarin je voor de Amerikaanse Marine of het Amerikaanse Korps Mariniers kunt vliegen in een F/A-18 Hornet. Het is ook mogelijk gezamenlijke missies te vliegen met F-16's van de Luchtmacht.
Falcon 3.0: MiG-29 (1993) Falcon 3.0: MiG-29 (1993)
In dit expansion pack van Falcon 3.0 krijg je de controle over een Mikoyan MiG-29 straaljager. Ditmaal vecht je aan de kant van de Sovjet-Unie. Je hebt weer de keuze uit verschillende spelmodes zoals Instant Action en een uitgebreide dynamische campaignmode.
Falcon 4.0 (1998) Falcon 4.0 (1998)
In deel vier uit de Falcon flightsim-reeks heb je weer de controle over een F-16 Fighting Falcon straaljager. Je vliegt je missies gedurende je (dynamische) campaign boven Korea. Heb je geen zin in alle poespas van een complete oorlog in de campaign mode, dan kun je ook direct de lucht in via Instant Action. In deze spelmode is het de bedoeling dat je zolang mogelijk in de lucht blijft en intussen zoveel mogelijk schade aanricht aan de lucht- en gronddoelwitten. Ook weer terug uit het vorige deel is de mogelijkheid je vluchten op te nemen via ACMI (Air Combat Maneuvering Instrumentation), en Dogfight biedt je de mogelijkheid je krachten in de lucht te meten met tot vier andere toestellen. Uitgezonderd Instant Action kun je alle spelmodes ook in multiplayer spelen.
Falling Stars (2007) Falling Stars (2007)
Het verhaal van Falling Stars begint als een wijze man duistere krachten in de vredige wereld Dazzleon opmerkt. Jij wordt aangewezen om dit te gaan onderzoeken, en je wordt samen met het beestje Luna op pad gestuurd om de vrede in Dazzleon te herstellen. Dit is echter geen eenvoudige klus, want je wordt namelijk uitgedaagd tot om een aantal opdrachten uit te voeren. Dit gaat in zijn werk in de vorm van zeven minigames, waaronder een huisdier opvoeden, Luna leuke kleren aantrekken of monsters verslaan. Alleen op deze manier zul je achter de geheimen van Dazzleon komen, en kun je de vrede herstellen.
Fallout (1997) Fallout (1997)
Fallout is een isometrische RPG die zich afspeelt in een post-nucleaire wereld. Enkele duizenden mensen hebben een nucleaire aanval overleefd in Vault-tec overlevingsschutplaatsen. Er zijn tachtig jaren gepasseerd zonder contact met de buitenwereld. Nu de watervoorzieningen het aan het begeven zijn word je naar buiten gestuurd om reserveonderdelen te vinden en eventueel contact te leggen met andere overlevenden.
Fallout 2 (1998) Fallout 2 (1998)
De opvolger van Fallout, speelt zich 80 jaren af na zijn voorganger. Nadat de schutplaatsen werden verlaten en ten noorden een stam gevonden om in te leven raken ook daar de middelen om te overleven op. Je wordt erop uitgestuurd door de ouderen om de G.E.C.K. te vinden, de "Garden of Eden Construction Kit" met als enige hulp je kleren en de Pipboy, draagbare computer. Het tweede deel biedt meer dialogen, karakters, wapens, uitrustingen en zelfs een auto om mee rond te rijden.
Fallout 3 (2008) Fallout 3 (2008)
Jij, als hoofdpersonage, woont al je gehele leven in een ondergrondse, hermetisch afgesloten kluis. Over de hele wereld zijn dergelijke toevluchtsoorden gebouwd naar aanleiding van een nucleaire ramp. Dan verdwijnt je vader plotseling, zonder enige reden of aanleiding. Je besluit hem achterna te gaan en komt voor het eerst ooit in de ťchte wereld terecht. Na het wennen aan de zon, zie je de vernietiging die overheerst op het aardoppervlak en de strijd die voortduurt tussen de vele verminkte mutanten en andere overlevenden.
Fallout Tactics (2001) Fallout Tactics (2001)
Toen de nucleaire apocalyps de wereld dreigde te vernietigen, zijn er meerdere 'Vaults' gebouwd, waar de beste en slimste van de mensheid zouden kunnen overleven en zo na de Fallout de aarde opnieuw populeren. Voordat het hele Netwerk van ondergrondse kluizen echter afgebouwd kon worden, brak de atoom-oorlog uit. Een van de overlevende kluizen, een militaire vault in California, heeft dankzij hun superieure technologie zich meester kunnen maken van de 'Wastelands'. Ze noemen zich de 'Brotherhood of Steel' en zijn vastberaden om beschaving te herstellen. Een interne ruzie en resulterende splitsing leiden ertoe dat ook buitenstaanders toegelaten mogen worden tot hun rangen, Teams van 'outsiders' die het vuile werk van de BoS op mogen knappen.
Fallout: Brotherhood of Steel (2004) Fallout: Brotherhood of Steel (2004)
Na een kernoorlog is de helft van de wereldbevolking uitgestorven. De mensen en dieren die nog leven zijn door de straling veranderd in mutanten of zogenaamde 'Ghouls'. Zo zie je bijvoorbeeld een koe met twee hoofden, en moet je in je allereerste missie gigantische, radioactieve schorpioenen verslaan. Jij gaat je er op dat moment mee bemoeien. Je speelt als de intelligente Nadia, de ghoul Cain of de dubbelgespierde Cyrus, en samen proberen jullie de Ghouls te verslaan.
Family Guy (2006) Family Guy (2006)
De eerste videogame van de populaire tv-show Family Guy laat spelers vechten, zoeken en puzzelen met de goedaardige Peter, de duivelse Stewie en de charismatische Brian. Als speler ben je onderdeel van de tv-show door interactief deel te nemen aan grappen en parodieŽn waar het sarcasme vanaf druipt.
Family Trainer (2008) Family Trainer (2008)
Family Trainer laat alle famillieleden en vrienden zweten door middel van oefeningen voor het lichaam. De game wordt gespeeld met de unieke Wii-mat en Wii Remote waarmee je de personages kunt besturen. Hierdoor speel je niet alleen met de armen maar ook met voeten zodat spelers de lichamelijke gameplay kunnen ervaren.
Fantastic Four (2005) Fantastic Four (2005)
Vier astronauten, waarvan drie gasten en ťťn meid, zitten in een ruimtestation en worden door iets of iemand geraakt. Het enige wat ze kunnen herinneren als ze wakker worden in een ziekenhuis, is dat ze een magische, kosmische straling hebben gezien. Het ziekenhuis blijkt echter niet van aardse komaf en ook de superhelden blijken nadat ze wakker worden nog minder dan dat. Elk van de vier hebben namelijk een kosmische superkracht gekregen. Jullie DNA blijkt verandert te zijn in opdracht van Dr. Doom. Mister Fantastic, The Thing, Invisible Woman en The Human Torch staan tot je beschikking om dit te doen Dr. Doom uit te schakelen en jezelf weer normaal te maken. Ieder lid van de Fantastic Four heeft zijn eigen vaardigheden die nodig zijn om een level door te komen of een bepaalde opdracht te vervullen. Je tegenstander, de kwaadaardige Dr. Doom en zijn volgelingen, zijn echter in grote getale aanwezig om jullie een kopje kleiner te maken. Hoe beter je je tegenstanders kan verslaan, hoe meer ervaring je zult krijgen. Door middel van upgrades wordt je personage deskundiger. Bij veel ervaring kun je nieuwe moves en tactieken gebruiken om eindbazen te verslaan.
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007)
De vier superhelden staan voor hun grootste uitdaging ooit als de intergalactische schurk 'The Silver Surfer' naar de Aarde komt met slechts ťťn doel: vernietiging. De Fantastic Four moeten het mysterie rondom de Silver Surfer zien op te lossen voordat alle hoop verloren gaat. Daarnaast moeten ze hun aartsvijand Dr. Doom zien te overwinnen.
Fantasy Wars (2007) Fantasy Wars (2007)
Het voormalige keizerrijk Eolia was honderden jaren geleden betrokken in een oorlog tegen het kwade. Hoewel Eolia als winnaar uit de strijd kwam, wordt het land sindsdien geplaagd door burgeroorlogen en interne strijd. Een aantal machtige provincie-hoofden deelde het land op in diverse koninkrijken. Daardoor werd Eolia minder sterk tegen de aanhoudende aanvallen van de Orcs. Nu een grote veldslag niet lang meer kan uitblijven zoeken de mensen aansluiting bij vriendschappelijke rassen zoals dwergen en elfjes om gezamelijk de dreiging een halt toe te roepen. Jij bent een van de inwoners van Eolia en je moet helpen om de Orcs te verslaan.
Fantasy Zone (1986) Fantasy Zone (1986)
Het zonnestelsel, de Fantasy Zone, bestaat uit acht kleurrijke, vredige en wonderlijke planeten. Als plotseling de slechte Memnons ten tonele verschijnen en met hun, door gestolen geld gefinancierde leger de Zone over te nemen. Het is aan het intelligente Ruimteschip Opa Opa om de hordes monsters, wapens en ander vliegend tuig te stoppen.
Fantavision (2000) Fantavision (2000)
Je wilt de vonken ervan af laten vliegen? Dat kan nu met Fantavision. Met dit spel kun je in een serie mooie, adembenemende puzzels je eigen vuurwerkshow maken. De regels zijn eenvoudig. Alles wat je hoeft te doen is tenminste drie stukken vuurwerk van dezelfde kleur opzoeken en afsteken. Hoe meer je verzamelt, hoe mooier en langer de show.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!