Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3
Zoeken:
K. Hawk: Survival Instinct (2002) K. Hawk: Survival Instinct (2002)
Kitty Hawk is helikopterpilote bij de Navy SEALs, en is met haar collega en vriend Major Jeffreys op weg naar een geheime missie op een mysterieus eiland. Voor de kust van dit eiland wordt de helikopter neergeschoten en enkel Kitty overleefd de crash. Snel blijkt dat er iets flink fout is op het eiland, want binnen de kortste keren is het bezaaid met gewapende mannen. Er zit voor Kitty dus niks anders op dan het eiland zo snel mogelijk te ontvluchen. Gaandeweg komt ze erachter dat "The Colonel" geheime experimenten uitvoert om de perfecte supersoldaat te creëren. Wat Kitty echter niet weet, is dat ze Major Jeffreys hebben gebruikt om als supersoldaat te functioneren. Voordat je van het eiland ontsnapt, is het dus aan jou om The Colonel uit te schakelen.
Kaboom! (1981) Kaboom! (1981)
In Kaboom! moet je de bommen vangen die door de 'Gekke Bommenwerper' wordt gegooid. Elk gevangen bom telt als één punt. Kaboom! bestaat uit zeven levels, elk met stijgend aantal bommen per snelheid.
Kabuki Quantum Fighter (1990) Kabuki Quantum Fighter (1990)
In het jaar 2056 heeft een dodelijk virus het gemunt op het verdedigingssysteem van de aarde. Jij moet als Colonel O'Conner alles op alles zetten om de ondergang van de mens te voorkomen. Dat doe je met je lenigheid en de dodelijke lange haren van Colonel O'Conner om je vijanden om te leggen.
Kagero: Deception II (1998) Kagero: Deception II (1998)
De Timenoids waren ooit menselijk. De Timenoids kozen onsterfelijkheid in de plaats van menselijkheid. Een resultaat van deze keuze is dat ze niet kunnen bestaan in de mensenwereld. Bang voor een aanval van de mensenwereld ontvoeren ze een jong meisje die Millenia heet. Zij wordt de beschermer en leider van de Timenoids en het is aan de speler de taak het kasteel van de Timenoids te beschermen van menselijke indringers. Tijdens 30 levels zal Millenia het moeten opnemen tegen ninja, soldaten, babaren, tovenaars, dieven en ridders. Je verslaat vijanden door eerst een val te zetten en vervolgens Millenia als aas te gebruiken om zo mensen in de meest vreselijk vallen te lokken.
Kaido Racer 2 (2006) Kaido Racer 2 (2006)
Kaido Racer 2 richt zich op het racen in bergachtige gebieden, waarin nachtraces gehouden worden door Japanse autofanaten. Kaido Racer 2 gaat over een nieuw toernooi waarvan de huidige kampioen van verdwenen is en zijn plek heeft open gelaten voor nieuwe racers. Het spel bevat 19 banen, die een mix bieden tussen lange en korte circuits elk met zijn eigen moeilijkheden. Tijdens de race zorgen de weersomstandigheden voor extra problemen, zo kunnen zonnige dagen omslaan naar hevige stormen. Kaido Racer 2 bevat meer dan 180 auto’s van 16 verschillende fabrikanten, inclusief auto’s van verschillende Japanse en Europese autofabrikanten. Alle auto’s zijn volledig te customizen Van de vorm van de vleugels, de uitlaten, de kleuren en bestickering, de lichten tot het interieur van de auto.
Kameleon (2006) Kameleon (2006)
Het doel van Kameleon is het innemen van een gekleurd raster door je Kameleons te verspreiden, en feeënmagie te gebruiken. Kameleon bevat levels voor de drie verschillende gamemodi. In de Normal-modus moet je meer dan 50% van de gebieden veroveren. In Race moet je het doel bereiken voor je tegenstander. In King moet je alle "king-gebieden" veroveren voordat je tegenstander dat doet. Je kunt met allerlei verschillende personages spelen en bovendien nog meer personages vrijspelen
Kameo: Elements of Power (2005) Kameo: Elements of Power (2005)
Als de elfkoningin Theena haar dochter Kameo de kracht geeft om zichzelf te transformeren, wordt haar zus Kalus jaloers. Zij roept de eeuwenoude vloek uit waarbij de trolkoning Thorn wordt losgelaten. Thorn neemt de drie Ancestors en de tien Elemental Warriors gevangen. Kameo moet deze bevrijden en Thorn zien te verslaan.
Kamikaze (1990) Kamikaze (1990)
In Kamikaze bestuur je een piloot die zijn vliegtuigje vanuit platform-perspectief bestuurt. Elk level krijg je een nieuw doelwit toegewezen om jezelf op neer te laten storten. Voor je je doelwit bereikt, moet je aanvallen van andere vliegtuigjes afslaan, en gebouwen en razendsnelle F-16's zien te ontwijken.
Kane & Lynch: Dead Men (2007) Kane & Lynch: Dead Men (2007)
In Kane & Lynch volg je het verhaal van de twee titelhelden. Hoewel je ze moeilijk helden kan noemen. De afgedankte huurmoordenaar en een tot dood veroordeelde schizofreen zullen samen moeten werken om zich een weg te worstelen door een wereld vol dood en verderf. Met zeer gewelddadige overvallen en brute moorden willen ze geld bij elkaar sprokkelen om zo kans te krijgen op een nieuw leven. Veelal geïnspireerd op films als Heat en Collateral betreffende graphics en actie.
Kao Challengers (2005) Kao Challengers (2005)
Kao the Kangaroo is terug in een nieuw avontuur! De kangaroe moet de dierenwereld redden uit de handen van een boze Hunter en zijn slechte trawanten. Dit keer kan hij op zijn vrienden rekenen, zoals het vuurvliegje en de papegaai, die hem helpen bij deze moeilijke taak.
Kao the Kangaroo 3 (2008) Kao the Kangaroo 3 (2008)
De bewoners van een klein eiland zijn in de greep van angst en verschrikking. Stenen wezens en hun dodelijke machines vallen de vreedzame inwoners aan. Een vriend van Kao slaat op de vlucht en valt in een vulkaan. Met hete magma bedekte monsters komen tevoorschijn uit het binnenste van de ontwaakte vulkaan en nemen het eiland in. Even lijkt het erop dat Kao zijn vriend nooit meer terug zal zien en het dorp verloren is. Kao heeft al zijn moed nodig om een weg door de woeste jungle en vergeten gebouwen te banen, om zijn vriend te redden.
Kao the Kangaroo Round 2 (2004) Kao the Kangaroo Round 2 (2004)
Kao The Kangaroo Round 2 plaatst de gamers in de schoenen van Kao, een dappere kangaroo rechtstreeks uit Australie. Spelers worden uitgedaagd om de dierenwereld te redden van een kwade jager en zijn gestoorde handlangers. Met meer dan dertig uitdagende vijanden om te verslaan ben je als speler uitgerust met een grote reeks aan wapens en vecht technieken. In totaal heb je de beschikking over twintig missies.
Karaoke Stage (2005) Karaoke Stage (2005)
In Karaoke Stage kun je recente hits van onder andere Avril Lavigne, REM en Barenaked Ladies nazingen. Ook voor de oudere mensen zijn er genoeg nummer om te zingen, waarbij valt te denken aan 'Wind Beneath my Wings' en 'Girls Just Want to Have Fun.' Dankzij stem-herkennings software kan Karaoke Stage het ritme van de zanger bepalen en beoordelen terwijl je zingt. Prestaties worden gerangschikt aan het eind van elk nummer, maar naast dit is er ook een publiek waarop je indruk moet maken. Als je voorstelling erg slecht is, zal het publiek opstaan en vertrekken.
Karate (1999) Karate (1999)
Karate is een spectaculaire vechtgame. Werk jezelf op van leerling tot karatemeester door veel toernooien te winnen. In de 3D-arena kun je vanuit verschillende camerastandpunten je gevecht aangaan.
Karate Kid, The (1987) Karate Kid, The (1987)
The Karate Kid is gebaseerd op de film The Karate Kid Part II. In deze beat 'em up game ben jij 'karate kid' Daniel Larusso. Je moet door verschillende stadia van de karate-competitie gaan, waarbij je uiteindelijk in Okinawa het eindgevecht aangaat met Chozen.
Kasumi Ninja (1994) Kasumi Ninja (1994)
Op het kleine eilandje Kasumi bestaat een portaal tussen onze wereld en de onderwereld. Eeuwenlang is deze gesloten gebleven, maar nu heeft de 'Dark Ninja Lord', Gyaku, het portaal geopend. Nu ligt de laatste hoop van de Kasumi op de schouders van een Ninja, die de balans tussen goed en kwaad weer zal moeten rechttrekken. Kasumi Ninja is een een-tegen-een vechtspel, waarin je de keuze hebt tussen twee karakters, Habaki en Senzo, waarmee in totaal acht verschillende karakters vrij te spelen zijn.
Katamari Damashii (2004) Katamari Damashii (2004)
De gigantische King of All Cosmos heeft in een dronken bui per ongeluk alle sterren, constellaties en de maan vernietigd. Hij stuurt zijn zoon, de prins, eropuit om deze weer helemaal op te bouwen. Om dit te doen moet de prins met zijn katamari, een klein balletje waar alles aan blijft kleven dat kleiner is dan het ding zelf, de wereld door rollen om zo grote ballen te vormen. Als zo'n bal groot genoeg is maakt zijn vader er een ster van.
Kawasaki Caribbean Challenge (1993) Kawasaki Caribbean Challenge (1993)
Racen over de Caribbean kun je doen met één van de drie verschillende Kawasaki motorfietsen of je scheurt over het water met de Jet Ski's. Ook van de Jet Ski's kun je uit drie verschillende types kiezen. Er zijn drie verschillende eilanden in de Caribbean waar je op kunt racen. Om wedstrijden te winnen moet je na de vijf af te leggen rondes je concurrenten voorblijven.
Kawasaki Fantasy Motocross (2001) Kawasaki Fantasy Motocross (2001)
In deze Kawasaki gelicenseerde motorcross-game heb je de keuze uit drie verschillende crossers van Kawasaki, de KX125, de KX250 en de KX500. Jij rijdt met één van die crossers in een kampioenschap, verdeeld over zeven verschillende parcoursen. Er is ook een Freestyle modus, waarin je op je Kawasaki naar keuze de waanzinnigste stunts moet uithalen om zoveel mogelijk punten te verdienen. De coureur die de meeste punten heeft behaald na het verstrijken van de tijdslimiet is de winnaar van het Freestyle toernooi.
Kawasaki Jet Ski (2008) Kawasaki Jet Ski (2008)
Het is tijd voor natte voeten in de Jet Ski game van Kawasaki. Kies één character uit de beschikbare personages in Kawasaki Jet Ski, pak je Jetski en race over het water in landen als Canada, Taiwan en Italië. In deze game is een stuntmode aanwezig waarin de racer met de meest gewaagde stunts het toernooi wint. Daarnaast is er een Time-Trial modus aanwezig waarin je kan proberen om je snelste rondetijd te verbeteren.
Kawasaki Superbike Challenge (1994) Kawasaki Superbike Challenge (1994)
Kawasaki Superbike Challenge is een game waarin je enkel Kawasaki motorfietsen kan besturen over veertien verschillende circuits, plus de bonus circuit Suzuka waarop jij acht uur lange wedstrijden kan gaan racen. In Kawasaki Superbike Challenge heb je keuze uit vier soorten moeilijkheidsgraden. Daarnaast heb je de keuze om de weersomstandigheden te bepalen en de hoeveelheid rondjes die je per wedstrijd kunt racen, variabel van vijf tot vijftien.
KAZooK (2006) KAZooK (2006)
KAZooK is een partygame dat balanceert op de grenzen van dromen en fantasieën. Om een KAZooK superster te worden moet je een weg zien te vinden door een berg van partygames. Hierin krijg je te maken met bloeddorstige zombies, moet je onbestuurbare UFO’s besturen en vechten met zweterige sumoworstelaars. Je kunt bij KAZooK kiezen uit zestien playable personages: coole skaters, enge gothics of hardcore gangster rappers.
Keepsake (2006) Keepsake (2006)
Het verhaal van Keepsake gaat over het arme meisje Lydia. Zij verdient haar brood door op de markt zelfgemaakte spulletjes te verkopen, maar ze hoopt op een dag een wijze tovenares te worden. Daarvoor moet ze studeren aan de Dragonvale Academy. Wanneer ze eindelijk toegelaten wordt, blijkt er niemand in de school aanwezig te zijn. Natuurlijk gaat ze op onderzoek uit, en ze wordt daarbij geholpen door de wolf Zak. Zak was vroeger een draak, maar hij is betoverd door ondeugende leerlingen van de school.
Kelly Slater's Pro Surfer (2002) Kelly Slater's Pro Surfer (2002)
In deze surfgame kun je surfen met Kelly Slater en acht andere surfers, op de golven van zestien verschillende stranden over de hele wereld. Op de rollende golven moet je diversen tricks uitvoeren en daarmee combo's maken. Hoe meer tricks je goed uitvoerd, hoe meer punten je zult ontvangen. Bij goede prestaties kun je geheime surfers vrijspelen. Je hebt de keuze uit de Career Mode, Icon Challenge, Infinite Time, Push, Head to Head en Time Attack.
Kengo Zero (2007) Kengo Zero (2007)
In feodaal Japan was het doden of gedood worden voor de Samurai. Kengo Zero laat je vechten als een van negen bekende Samuraistrijders en leert je de technieken om je vijanden voor te zijn. Elke Samurai heeft zijn eigen verhaal, vaardigheden en aanvalstechnieken. De gevechten die je voert zijn licht gebaseerd op historische gebeurtenissen, waaronder de aanval op Kira verblijf en het gevecht bij Ganryujima.
Kensei: Sacred Fist (1998) Kensei: Sacred Fist (1998)
Kies uit meer dan 20 vechters en vecht in verschillende modes zoals Normal Mode, VS Mode, Time Attack, Survival en Training. Je kunt tal van verborgen characters unlocken en als je dat hebt gedaan speel je een minigame vrij waarin je kunt racen.
Kenseiden (1988) Kenseiden (1988)
In Kenseiden speel jij met Hayato, een genadeloze Samurai vechter. Je vecht tegen de kwade geesten die een plaag zijn voor het Japan van de 16e eeuw. Hayato moet vijf gestolen "scrolls" en een zwaard terug vinden om de orde te herstellen. Daarnaast moet hij het kwaad dat op hem wacht in The Black Castle ook nog zien te verslaan.
Kessen (2000) Kessen (2000)
De tijd van constante burgeroorlogen tussen de 15e en 17e eeuw, in het feodale Japan, noemde men de Sengoku periode, ofwel de 'Warring States period'. Tokugawa Ieyasu was een beruchte en beroemde daimyo (krijgsheer), mede door zijn overwinning in de grote Sekigahara oorlog. Speel als Tokugawa of een van zijn tegenstanders de legendarische gevechten uit die tijd na en bepaal zelf wie de macht in Japan toebehoort.
Kessen II (2001) Kessen II (2001)
Vlak voor China uiteen viel tijdens de Three Kingdoms periode, was Lui Bei de laatste nazaat van de Han dynasty die standvastig streed om de heerschappij over de Xu provinsie te behouden. Het mandaat van de Hemel bepaalt wie de heerser over china zal zijn en Lui Bei's geliefde, Diao Chan, is de bewaakster ervan. Als zijn boosaardige rivaal Cao Cao dit hoort, gaat hij in aanval tegen de hoofstad Xuchang, waarbij hij Diao Chan ontvoerd. Deze actie leidde tot een grote oorlog over heel China. Speel als Lui Bei of Cao Cao in de strijd om het lot van het land te bepalen.
Kessen III (2004) Kessen III (2004)
De tijd van constante burgeroorlogen tussen de 15e en 17e eeuw, in het feodale Japan, noemde men de Sengoku periode, ofwel de 'Warring States period'. In die tijd was Nobunaga Oda een gerespecteerd en gevreesd krijgsheer, die al snel grote naam voor zichzelf maakte. Volg zijn grootse greep naar de macht om Japan wederom tot een geheel te maken en overleef zowel de politieke als militaire dreigingen op zijn pad.
Key of Heaven (2005) Key of Heaven (2005)
Kingdom of Paradise neemt je mee in een oude Japans-aandoende wereld waar nog steeds met zwaarden en brute kracht wordt gevochten. Jij bent Shinbu, een jongeman uit het dorpje Chikuan. Op een dag kom je er achter dat de Kirin clan jouw oude clan (de Seiryu) compleet heeft uitgemoord. Je gaat op onderzoek uit en komt al snel Sui Lin tegen, de enige clanmember die de massamoord heeft overleefd. Samen ga je met haar op pad om de clan te herstellen in zijn glorie.
Kick Off (1989) Kick Off (1989)
Het eerste deel in de Kick Off serie. De speler kan kiezen uit verschillende landenteams om daar een competitie, een bekertoernooi of een vriendschappelijke wedstrijd mee te spelen tegen een ander landenteam. Het is mogelijk om met diverse legendarische voetballers als Johan Cruijff, Franz Beckenbauer en Ernie Brandts te spelen.
Kick Off 2 (1990) Kick Off 2 (1990)
Deel 2 in de beroemde Kick Off serie. De speler kan kiezen uit verschillende landenteams om daar een competitie, een bekertoernooi of een vriendschappelijke wedstrijd mee te spelen tegen een ander landenteam. Het is mogelijk om met diverse legendarische voetballers als Diego Maradona, Dino Zoff en Jan Poortvliet te spelen. Ook zijn er enkele verbeteringen aangebracht, zoals de mogelijkheid tot het bekijken van een herhaling.
Kick Off 2002 (2002) Kick Off 2002 (2002)
Kick Off 2002 is een remake van Kick Off 2. Het spel karakteriseert zich door de snelle gameplay. De graphics hebben zijn verbetert en er zijn nieuwe elementen toegevoegd, zoals een team-editor. Probeer met het door jouw samengestelde team zo goed mogelijke prestaties neer te zetten.
Kick Off 2: Giants of Europe (1990) Kick Off 2: Giants of Europe (1990)
In deze uitbreiding voor Kick Off 2 zijn 32 Europese teams toegevoegd. Deze kunnen ook worden gebruikt in de Kick Off 2-uitbreidingen Return to Europe en The Final Whistle. Het origineel is nodig om deze uitbreiding te kunnen spelen.
Kick Off 2: Return to Europe (1991) Kick Off 2: Return to Europe (1991)
Kick Off 2: Return to Europe is een uitbreiding voor het tweede deel van de Kick Off-serie. Er is nu de mogelijkheid deel te nemen aan de Europacup I, II of III, destijds de drie Europese bekertoernooien voor clubteams. Elk van die drie toernooien bevat 32 teams, die kunnen worden aangepast. Ook kun je teams gebruiken uit de Giants of Europe-uitbreiding, als je deze in bezit hebt.
Kick Off 2: The Final Whistle (1991) Kick Off 2: The Final Whistle (1991)
Deze uitbreiding van deel twee uit de Kick Off-reeks verbetert de gameplay en voegt wat nieuwe elementen toe. Zo kunnen tactieken nu op een andere manieren worden ingevoerd en kunnen hoekschoppen, inworpen en doeltrappen nauwkeuriger worden genomen. Daarnaast heb je meer controle over de bal en is er de spelersvaardigheid flair toegevoegd, die bepaalt of een speler een bal zal afspelen of voor een dribbel richting het doel zal gaan.
Kick Off 2: Winning Tactics (1991) Kick Off 2: Winning Tactics (1991)
Kick Off 2: Winning Tactics is een uitbreiding die verschillende tactieken toevoegt voor Kick Off 2, Kick Off 2-uitbeiding The Final Whistle en Player Manager. Zo kun je met de The Final Whistle-uitbreiding gebruikmaken van de buitenspelval, en zijn er tactieken voor tot wanhoop drijvende spelsituaties, zoals de aanval zoeken als je de bal hebt verloren of een kleine voorsprong verdedigen tegen een sterke tegenstander.
Kick Off 3 (1994) Kick Off 3 (1994)
In deel drie in de Kick Off-reeks zijn er de nodige drastische veranderingen doorgevoerd. Een grote vernieuwing aan het spel is de verandering van spelperspectief. In plaats van bovenaanzicht is het perspectief ditmaal isometrisch. De speler kan zich uitleven in de World Cup Finals, League, Knock Out Cup en Challenge. Balsnelheid en balcontrole kunnen worden ingesteld om tegemoet te komen aan zowel beginners als ervaren spelers. Er kan worden gespeeld in Arcade en Simulation. Alle 32 teams hebben een eigen speelstijl en sterspelers met hun eigen specifieke vaardigheden.
Kick Off 96 (1996) Kick Off 96 (1996)
In Kick Off 96 kun je deelnemen aan de Europese kampioenschappen van 1996 in Engeland. Je hebt de mogelijkheid het spel vanuit verschillende perspectieven te spelen, waaronder recht van boven het speelveld en in isometrisch aanzicht. De gameplay is weer zoals in voorgaande edities van de Kick Off-serie, met het nodige tempo in het spel. Naast deelnemen aan het EK kun je ook met 49 internationale teams voetballen en daarnaast ook met 750 clubteams. In totaal bevat het spel zo'n 15.000 spelers, en je kunt zelf ook competities en teams aanmaken.
Kick Off 97 (1997) Kick Off 97 (1997)
Kick Off 97 biedt de de arcadestijl van voetballen in tweedimensionaal aanzicht, zoals de fans van de serie uit voorgaande delen gewend waren, maar komt nu ook met de mogelijkheid om het spel in 3D te spelen, met motion-captured speleranimaties. Er kan worden gekozen uit 307 teams en in totaal 5200 spelers. Herhalingen kunnen worden opgeslagen en de kunstmatige intelligentie van de computertegenstanders is verbeterd. Spelsnelheid en graphics zijn uitgebreid in te stellen.
Kick Off 98 (1997) Kick Off 98 (1997)
In Kick Off 98 wordt er aandacht besteed aan het WK in Frankrijk in 1998, maar er is ook een trainingsmode (waarin kan worden geoefend op spelaspecten als hoekschoppen, vrije trappen en dribbelen), quick start, de mogelijkheid tot het spelen van oefenwedstrijden en bekerwedstrijden en de ANCO Challenge en Warm Up. De ANCO Challenge is een toernooi waarin je tegen steeds sterkere tegenstanders komt te spelen. In Warm Up kun je je spelers effectiever leren voetballen. Daarnaast kan er ook over een netwerk worden gespeeld en bevat het spel een editor om naam en uiterlijk van de spelers aan te passen.
Kick Off World (1998) Kick Off World (1998)
Kick Off World is het eerste Kick Off deel uit de serie. Er kan gespeeld worden met teams uit Europa, Zuid-Amerika en Afrika. Naast het etaleren van je voetbalkunsten kun je ook laten zien wat je als coach in je mars hebt in de Reebok DMX Super League. In die rol is het ook mogelijk spelers te kopen of verkopen. Het spel is onderverdeeld in vier spelniveaus en bevat onder meer de spelmodes Practice, Friendly en Cup Competition.
Kick Off: Extra Time (1989) Kick Off: Extra Time (1989)
Kick Off: Extra Time is een uitbreiding voor Kick Off, waarvoor het origineel nodig is, en bevat verschillende nieuwe elementen. Allereerst vier nieuwe speelvelden, nat, doorweekt, hard en kunstgras. Deze ondergronden hebben effect op de snelheid, het stuiteren en de richting van de bal, en ook op de snelheid en het uithoudingsvermogen van de spelers. Verder zijn er vier nieuwe tactieken toegevoegd (Blitz, Lockout, Criss Cross en Falcon), twintig nieuwe scheidsrechters, competities op de niveaus Reserve, National en International, en zijn de snelheid en moeilijkheidsgraad opgekrikt.
Kickle Cubicle (1990) Kickle Cubicle (1990)
Een wrede tovenaar heeft de macht overgenomen in de vier paleizen van een magisch koningrijk en heeft alle inwoners veranderd in ijs. Het is aan Kickle om de paleizen te vinden, de bewoners terug normaal te maken en de prinses te bevrijden. Om dit tot een goed einde te brengen moet hij het bovendien opnemen tegen de tovenaar.
Kid Chameleon (1992) Kid Chameleon (1992)
Een nieuwe virtuele realistische video game arriveerd in de stad, Wild Side en elk kind heeft het gespeeld. Niks leek vreemd totdat op een dag de kinderen plotseling verdwenen. De eindbaas van de game, Heady Metal, had zichzelf bevrijd van de gescripte AI en gebruikte zijn vrijheid om kinderen te kidnappen die de game niet konden verslaan, en dat waren alle kinderen, tot nu! Kid Chameleon gaat meedoen aan de game, waarbij hij elk level, elke baas en uiteindelijk Heady Metal zelf zal moet verslaan, om zo de kinderen te kunnen redden.
Kid Icarus (1986) Kid Icarus (1986)
Medusa, de godin van de onderwereld heeft het land der engelen overgenomen en de godin van het licht, Palutena gevangen genomen. Met haar laatste krachten stuurt ze een boog naar Pit, een jonge engel gevangen in de onderwereld. Pit gaat op zoek naar de drie heilige schatten waarmee hij zal kunnen verslaan.
Kid Klown in Crazy Chase (1994) Kid Klown in Crazy Chase (1994)
Blackjack heeft de prinses van Klown Planet gekidnapt. Jij speelt de clown die de prinses moet zien te redden. In ieder level plant Blackjack een bom en het is aan jou om te voorkomen dat hij ontploft. Dit doe je door in ieder level in hoog tempo obstakels te ontwijken en ook nog de vier speelkaarten te verzamelen. Als je faalt wordt je zonder pardon terug gezet naar het begin.
Kidz Sports: Basketball (2004) Kidz Sports: Basketball (2004)
Kidz Sports: Basketball is een drie tegen drie basketball spel. De game kent een grappige insteek waardoor je veel moet bewegen om het spel te kunnen spelen. Dit kan je doen in een bekertoernooi of in een volledige competitie. In de multiplayer modus kan je het ook opnemen tegen je vrienden.
Kidz Sports: Ice Hockey (2006) Kidz Sports: Ice Hockey (2006)
Doe je schaatsen aan en doe mee met de Kidz Sports Crew in Kids Sports Ice Hockey. De game laat jou de harde sport van het ijshockey spelen, met een simpelere insteek. Je kan spelen in een bekertoernooi of in een volledige competitie modus. Als dat niet genoeg is, kan je altijd oefenen of even een potje tegen één van je vrienden spelen. Dit spel beschikt over verschillende manieren van schieten, om op die manier je tegenstander te kunnen verrassen met een chip of power shot.
  -1- 2 3
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!