Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Zoeken:
S.C.A.R.S. (1998) S.C.A.R.S. (1998)
In S.C.A.R.S. zijn de auto's waarin jij je race aflegt gebaseerd op verschillende soorten dieren. Deze auto's hebben ieder hun eigen goede en slechte kwaliteiten die invloed op de race hebben. Zo is de olifant-auto traag maar stabiel en de "Panter Auto" snel en onstabiel. Het is tevens mogelijk om tijdens het racen upgrades te pakken, zoals kogels en extra snelheid.
S.O.S. (1993) S.O.S. (1993)
Het is dinsdag 13 september, 1921, een stormachtige nacht. De luxe ocean-liner 'Lady Crithania' staat op het punt te worden gekanteld door een enorme golf. Veel van de bemanning en de passagiers zullen hierbij omkomen. Zal jij een van de overlevenden zijn, of ga je met het schip ten onder? Probeer een veilige uitgang te lokaliseren en te bereiken door de kantelende gangen en kamers, om uit dit zinkende gevaarte te ontsnappen voordat het volledig overstroomt.
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky (2008) S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky (2008)
Met S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky betreed je "The Zone" in een tijdperk voor dat van S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. De omgeving is hier nog een stuk instabieler met anomalies die veel actiever zijn dan in het eerste deel. Je speelt een Stalker die net nieuw is the Zone en die de vrijheid heeft om te doen wat hij wil, of zich aan te sluiten bij één van de acht groeperingen binnen The Zone. Sluit je je ergens bij aan, dan kun je jezelf opwerken van nieuweling tot belangrijkste lid en is het de bedoeling nieuwe gebieden te veroveren en uiteindelijk zelfs bases van andere groeperingen te vernietigen.
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl (2007) S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl (2007)
S.T.A.L.K.E.R. speelt zich af in het jaar 2012, wanneer het zes jaar geleden is dat de tweede ramp rond de kerncentrale Tsjernobyl zich voltrok. Diverse dieren en mensen in de omgeving van de centrale zijn gemuteerd tot gevaarlijke, moordlustige wezens. The Zone is het hermetisch afgesloten gebied van zo'n vijfentwintig vierkante kilometer, dat je als speler in S.T.A.L.K.E.R. vrij mag verkennen.
S.T.U.N. Runner (1990) S.T.U.N. Runner (1990)
Het is het jaar 2492 en je moet je "Sub-Terranean Underground Network"-voertuig met snelheden van 1500 km/u door een serie banen begeleiden, banen die soms op een futuristische pijpleiding lijken waar je je voertuig op de kop door heen kunt sturen. Je hebt twee tegenstanders: de tijd en vijanden die je zult moeten beschieten of vermijden. Raak geen vijanden aan, want dan zul je schilden verliezen. Hoe meer schilden je aan de finish overhoudt, des te meer bonuspunten je ontvangt. Je hebt geen gaspedaal, dus gebruik de turbo-vlakken in de baan om je snelheid mee te verhogen en om tijdelijk geen last van vijanden te hebben.
S.W.I.N.E. (2001) S.W.I.N.E. (2001)
S.W.I.N.E. draait om een aantal doorgedraaide varkens die lid zijn van de N.A.P. (National Army of the Pigs). De varkens gaan de strijd aan met de konijnen die hun land vaak ongevraagd betreden en volplanten met worteltjes. De varkens kunnen hier absoluut niet tegen en pakken de wapens. Stuur jouw groep varkens aan en versla de konijnen!
Sabotage (2008) Sabotage (2008)
Sabotage vertolkt het waargebeurde verhaal van de Britse geheim agente Violet Szabo. Het spel speelt zich af vanuit het hoofd van de geheim agente als ze aan het einde van de oorlog in het ziekenhuis licht. Als Violet zul je al sluipend moeten infiltreren achter de Duitse linies, maar de geestelijke staat waarin ze zich de gebeurtenissen herinnerd heeft invloed op de vertelling, die zich manifesteert in een surrealistische draai in de graphics, zoals vlakke kleuren in de achtergrond en overdreven kleurige gevechts-scènes. Violet’s krachten liggen vooral in haar hand-tot-hand gevechten en schietcapaciteiten, maar ze heeft ook nog een aantal andere verrassingen in haar assortiment.
Sabre Team (1994) Sabre Team (1994)
In Sabre Team heb je de controle over een groepje elitesoldaten, die er op uit worden gestuurd om gijzelaars te bevrijden. Kies je team, bewapen ze en speel daarna je missies. Telkens moet je een gebouw zien te infiltreren en zoveel mogelijk gijzelaars bevrijden in deze turn based strategy game.
Sabre Wulf (2004) Sabre Wulf (2004)
Het verhaal van Sabre Wulf begint in het normaal zo rustige dorpje Blackwyche, waarin allerlei aardige mensen wonen. Een mysterieuze vreemdeling komt binnenwandelen en doet het onmogelijke: hij breekt de Sabre Wulf amulet en bevrijdt daarmee een gevaarlijke wolf, die op zijn beurt op het punt staat allemaal paniek en andere angsten te zaaien. Deze twee moeten gestopt worden! De oude held Sabreman wordt gevraagd actie te ondernemen. Jij staat in de schoenen van Sabreman om de Sabre Wulf te verslaan. Om dit te bereiken moet je enkele werelden verkennen waarbij je wezens moet verzamelen. Je kunt er echter maar een paar dragen, dus bedenk goed welke wezens je mee wilt nemen op je reis.
Sabrina The Teenage Witch: Potion Commotion (2002) Sabrina The Teenage Witch: Potion Commotion (2002)
Sabrina The Teenage Witch: Potion Commotion is een 2D sidescrolling spel, gebaseerd op de gelijknamige Tv-serie. Je moet spelen als de jonge heks Sabrina, en samen met je hulpje Salem de Kat moeten jullie vier spelwerelden verkennen. Je komt onder andere in een gigantische boom, een pizzaria, Spellmans huis en in school. In deze werelden moet je spulletjes zoeken om een middeltje te maken om je vervloekte tante te genezen. Naast de verhaallijn kun je ook vier minigames spelen.
Sacred (2004) Sacred (2004)
De grote Necromancer, Shaddar, maakt zich klaar voor zijn grootste Incantatie ooit, het oproepen van de opper demoon Sakkara. Zijn kobold-hulpjes zijn druk in de weer met de laatste voorbereidingen en alles lijkt perfect. Maar als Shaddar aan de oproep begint, blijkt iets fout gegaan. Hij is niet meer in staat het monster te controleren en de demoon breekt uit, klaar om de wereld van Ancaria te verslinden. Het is aan een van de helden, de Gladiator, de Battle-Mage, de Vampiress, de Seraphim, de Dark of de Wood Elf, om het tegen Sakkara en zijn onderdanen op te nemen.
Sacred 2: Fallen Angel (2008) Sacred 2: Fallen Angel (2008)
Al sinds het begin der tijden vloeit er T-energie door het land van Ancaria. Deze mysterieuze kracht schijnt het begin van alle leven te zijn en de bron van alle magie in de wereld. Eeuwen lang hebben de Seraphim over de energie gewaakt en daarmee over het lot van de hele wereld. De Seraphim besloten om hun kennis en verantwoordelijkheid ervoor te delen met de High Elves, maar al snel corrumpeerde dit hun hele maatschappij en brak er oorlog uit. Hierdoor is de T-energie uit balans geraakt en zullen wederom helden nodig zijn om het land te herstellen.
Sacred Amulet, The (1999) Sacred Amulet, The (1999)
The Sacred Amulet speelt zich af in de tijd van de Azteken. Een man met veel aanzien is vermoord, en jij wordt er van beschuldigd. Is er een connectie met de ziekte van het volk en deze moord? Je zoektocht leidt je naar een amulet, dat het antwoord kan zijn voor al deze vragen.
Sacred: Underworld (2005) Sacred: Underworld (2005)
De overwinning op de demoon Sakkara ten koste van prins Valor, is niet onopgemerkt gebleven in de onderwereld. Nu is zijn weduwe, Vilya het slachtoffer geworden van de zieke plannetjes van de demonen. Het is aan een van de oude avonturiers of een van de nieuwe, een dwerg-wapenexpert of een Daemon een bezeten half-mens half-demoon, om Vilya terug te halen uit de onderwereld.
Sacrifice (2000) Sacrifice (2000)
Na de heilige oorlog zijn er nog vijf goden overgebleven. Door onderlinge ruzies tussen deze goden is het land in vijf mystieke gebieden uiteengevallen. Nu is er een wizard, een man achtervolgd door zijn verleden, dit land binnen gestapt. Het is aan de speler de taak om te kiezen voor welke god hij opdrachten gaat uitvoeren en zo de toekomst van het land bepaalt.
SaGa Frontier (1997) SaGa Frontier (1997)
In het zonne-stelsel bekend als 'The Regions', leven verschillende planeten met elk hun eigen cultuur en kennis, van steentijd magie, tot futuristische mechs, naast elkaar. Zeven helden uit elke hoek van dit stelsel raken ieder verwikkeld in avonturen die hun levens en dat van de planeten om hen heen zal veranderen. De zeven losse verhalen zullen samen komen tot een Saga van galactische proporties.
SaGa Frontier 2 (1999) SaGa Frontier 2 (1999)
In het land Sandail is er, al sinds men zich kan herinneren, een mysterieuze kracht genaamd Anima. De legende is dat degene die deze kracht kan bedwingen heerser zal worden van deze kracht. Twee aparte verhalen, de geschiedenis van Gustav XIII van Finney, beter bekend als Gustav the Steel en de toekomst van de Knight familie, met name William, die het land door reist op zoek naar oude waardevolle voorwerpen om het lot van Sandail te bepalen.
Sailor Moon (1994) Sailor Moon (1994)
Het schoolmeisje Serena ontwaakt op veertien jarige leeftijd, als ze de pratende kat Luna ontmoet, tot haar maan-krachten en leert te transformeren tot een Sailor Moon heldin. Hun doel is het vinden van de verdwenen prinses van de maan en het bevechten van de kwade krachten van de slechte koningin Beryl. Speel als Serana, Bunny, of een van de andere drie Sailor Moon meiden, allen met hun eigen unieke gaven.
Saint Seiya: The Hades (2006) Saint Seiya: The Hades (2006)
Het verhaal neemt plaats als The Specters, die dankzij de verrijzenis van Hades, hun krachten terugclaimen nadat zij opgesloten werden voor 243 jaar dankzij Athena's magie. Het is aan jou om de aanvoerder van de Hell en zijn leger te verslaan om als held op te staan.
Saints Row (2006) Saints Row (2006)
Door een ongelukkig schietincident raak je betrokken in een bendeoorlog tussen verschillende groeperingen die de stad genaamd Stilwater willen beheersen. Je word echter gered door één van deze bendes, de "Saints", met wie je aan een aantal missies begint om zo stuk bij stuk de stad te veroveren en jouw naam groot te maken.
Saints Row 2 (2008) Saints Row 2 (2008)
Saints Row 2 is de opvolger van Saints Row. Nadat het in deel 1 leek alsof je aan het einde dood ging, blijkt dat je de zware explosie hebt weten te overleven. Je ontwaakt zo’n tien tot vijftien jaar later uit een diepe coma. Na de explosie ben je namelijk ook ingerekend door de politie, waardoor je nu achter tralies zit in een zwaar beveiligde gevangenis. Je voelt je echter door alle perikelen uit deel één nog steeds verraden door de Saints en besluit om keihard wraak te nemen. Je probeert te ontsnappen. Eenmaal uit de gevangenis herken je Stillwater, de stad waarin alles gebeurt, bijna niet meer terug. Je gaat achter de mensen aan die jouw in coma hebben gebracht, maar dat zal echter geen eenvoudige klus worden.
Saiyuki: Journey West (2001) Saiyuki: Journey West (2001)
Sanzo, een boeddhistische monnik, krijgt de opdracht de heilige 'Sutras' (religieuze teksten) terug te halen uit het Westen en tijdens zijn reis de andere geloven proberen te verenigen in de zoektocht naar 'transcendence and persuasion for good will' (spiritueel doorzettingsvermogen voor het maken van juiste keuzes ten opzichte van andere mensen). Al snel ontmoet hij Son Goku de 'Monkey King', die door Boeddha 500 jaar onder een steen opgesloten zat, wegens ondeugend gedrag. Samen beginnen ze aan deze lange reis van China naar India...
Salammbo: Battle for Carthage (2002) Salammbo: Battle for Carthage (2002)
Het is het jaar 264 voor Christus. Hannibals grote stad Carthago is verwoest door de rivalen uit Rome. De huurlingen die met de Carthagers tegen Rome vochten zijn het wachten op hun geld beu en besluiten Carthago te belegeren. Het is temidden deze gebeurtenissen dat Salammbo, de prachtige dochter van Sophet Hamilcar, de aanvoerder van de Carthagers, verliefd wordt op Matho, de aanvoerder van de rebellen. Jij speelt als Spendius, slaaf en trouwe compagnon van Matho. Jij moet je pas vinden door de vele complotten, gevechten en wrede gebeurtenissen om je doelen te verwezenlijken. Maar wat je doelen precies zijn....
Salt Lake 2002 (2002) Salt Lake 2002 (2002)
Het officiële spel van de 2002 Winter Olympics in Salt Lake City. Begin aan de olympische reuzenslalom op je snowboard, laat stenen tegen elkaar botsen in de ijsarena in het curlingtoernooi, rol van een berg af in de afdaling en de slalom, of waag je leven bij het skispringen en het tweemansbobsleeën. Alle omgevingen zijn gebaseerd op de bestaande locaties in Salt Lake City waar de Olympische Winterspelen plaats vonden in februari 2002.
Sam & Max Episode 1: Culture Shock (2006) Sam & Max Episode 1: Culture Shock (2006)
De eerste episode uit het eerste Sam & Max-seizoen. De voormalige kindsterretjes van de Soda Poppers TV-show slopen de hele buurt. Dit is echter geen normaal verhaal over kindsterretjes die over de schreef gaan. Er zit een duistere kracht achter het vreemde gedrag van de Poppers. Het is aan Sam en Max om redding te brengen in deze bizarre situatie.
Sam & Max Episode 201: Ice Station Santa (2007) Sam & Max Episode 201: Ice Station Santa (2007)
De eerste episode uit het tweede Sam & Max-seizoen. Tijdens de kerstdagen merken Sam & Max dat er iets niet in de haak is. Ze reizen af naar de Noordpool om uit te zoeken wat er aan de hand is, hier moeten ze het opnemen tegen de meest gevreesde opponent ooit, de kerstman!
Sam & Max Episode 202: Moai Better Blues (2008) Sam & Max Episode 202: Moai Better Blues (2008)
De tweede episode uit het tweede Sam & Max-seizoen. In deze aflevering draait een reisje naar de tropen uit op een werkvakantie. Sam & Max moeten namelijk een vulkaanuitbarsting voorkomen. De vraag is ze genoeg in hun mars hebben om de goden en de lokale bewoners voor zich te winnen.
Sam & Max Episode 203: Night of the Raving Dead (2008) Sam & Max Episode 203: Night of the Raving Dead (2008)
De derde episode uit het tweede Sam & Max-seizoen. Hordes zombies lopen door de straten en Sam & Max zullen hun leider moeten aanpakken. Het is nog maar de vraag of de detectives goed genoeg zijn om deze zombieleider te slim af te zijn voordat zijn vleesetende leger de hele wereld verorbert.
Sam & Max Episode 204: Chariots of the Dogs (2008) Sam & Max Episode 204: Chariots of the Dogs (2008)
De vierde episode uit het tweede Sam & Max-seizoen. Bosco is van de aardbodem verdwenen en Sam en Max moeten hem proberen te vinden. Tijdens deze zoektocht komen ze in contact met de hersenkrakende T-H-E-M.
Sam & Max Episode 205: What's New, Beelzebub? (2008) Sam & Max Episode 205: What's New, Beelzebub? (2008)
De vijfde en laatste episode uit het tweede Sam & Max-seizoen. De duivel is uit op de ziel van Bosco en Sam en Max moeten deze proberen te redden. In de hel is het echter niet veilig, ook niet voor de Freelance Police. Sam en Max moeten proberen te ontsnappen uit de greep van Satan voordat ze zelf het loodje leggen.
Sam & Max Episode 2: Situation Comedy (2006) Sam & Max Episode 2: Situation Comedy (2006)
De tweede episode van het eerste Sam & Max-seizoen gaat over talkshowpresentatrice Myra Stump. Myra is helemaal doorgedraaid. Sam en Max gaan naar de studio van WARP TV om uit te zoeken waarom ze haar publiek gijzelt. Op de set komen bij Myra is echter niet zo eenvoudig. De Freelance Police moet eerst laten zien dat ze hun 15 minuutjes in de spotlight waardig zijn.
Sam & Max Episode 3: The Mole, the Mob and the Meatball (2007) Sam & Max Episode 3: The Mole, the Mob and the Meatball (2007)
In deze derde episode van het eerste Sam & Max-seizoen wil de commissaris een undercover-operatie doen bij de Ted E. Bear Mafia-Free Playland en Casino. De mol die undercover is laat echter niet meer van zich horen. Om hem te vinden moeten Sam & Max infiltreren en lid worden van de Speelgoedmaffia.
Sam & Max Episode 4: Abe Lincoln Must Die! (2007) Sam & Max Episode 4: Abe Lincoln Must Die! (2007)
In deze vierde aflevering van het eerste Sam & Max-seizoen is de president gek geworden. Er is een door de overheid opgelegd mandaat voor groepsknuffels, er is een puddingembargo en niemand weet waar hij nu weer mee zal komen. Sam en Max gaan naar Washington om iets te doen aan deze mafkees, maar het politieke klimaat wordt steeds onrustiger en een nieuwe macht steekt de kop op.
Sam & Max Episode 5: Reality 2.0 (2007) Sam & Max Episode 5: Reality 2.0 (2007)
Dit is de vijfde episode uit het eerste seizoen. In deze aflevering dreigt er een internetcrisis te komen. Bovendien is er een computerspel die de spelers van dat spel gijzelt. Sam en Max moeten een nieuwe realiteit ingaan om ervoor te zorgen dat alles weer goed komt. De grote vraag is of de Freelance Police deze virtuele zaak kan oplossen voordat alle pc's wereldwijd crashen.
Sam & Max Episode 6: Bright Side of the Moon (2007) Sam & Max Episode 6: Bright Side of the Moon (2007)
Dit is de zesde en laatste episode uit het eerste seizoen. Sam & Max moeten dit keer naar de maan om een hele planeet te redden van een leven van hypnotische slavernij. Een plot om op lokaal niveau de hersenen van de bevolking in de macht te krijgen is namelijk uitgegroeid tot wereldwijde proporties.
Sam & Max Hit the Road (1993) Sam & Max Hit the Road (1993)
Sam & Max, een pratende hond en konijn, werken bij de politie. Ze worden op een dag ingehuurd om een Bigfoot op te sporen. Deze blikvanger van een plaatselijke freakshow is namelijk gekidnapt. Gedurende de tocht komen ze op de gekste locaties zoals de Mystery Vortex en The World's Largest Ball of Twine.
Samba De Amigo (1999) Samba De Amigo (1999)
Jij speelt als de grijnzende aap Amigo en je zal, om in dit spel verder te komen, je maracas (sambaballen) goed moeten kunnen schudden. Dit moet je doen in het juiste ritme met de visuele beats die op het scherm verschijnen en zo de perfecte Samba beat aanhouden. De game bevat veel levendige levels en een berg aan kleurrijke personages.
Samurai Jack: The Shadow of Aku (2004) Samurai Jack: The Shadow of Aku (2004)
Het spel speelt zich af in de wereld die gekend is uit de tekenfilm. Hierin heeft een slechterik genaamd Samurai Jack: The Shadow of Aku de wereld overgenomen, en de inwoners onderdrukt. Als laatste hoop wordt een jonge krijger weggestuurd om een Samurai te worden. Jaren later keert de inmiddels volwassen man als een ware Samurai terug om Aku uit schakelen, maar deze stuurt Jack met een tijdmachine naar de toekomst. Hier is de wereld er nog slechter aan toe, en als inmiddels volleerde Ninja zal Jack Aku moeten opsporen en zijn plannen dwarsbomen.
Samurai Shodown (1993) Samurai Shodown (1993)
Vreemde plagen, rare verschijnselen en oorlog teisteren de wereld. Deze gebeurtenissen zorgen voor grote paniek onder mensen. Maar één persoon vond dit alles niet erg. Shiro Tokisada Amakusa bezit duistere krachten en is van plan deze te gebruiken om de wereld te vernietigen. Tussen alle paniek zijn er toch krijgers die het durfen op te nemen tegen Shiro Tokisada Amakusa. Elke krijger heeft zo zijn eigen motieven. Samurai Shodown speelt zich af in het oude Japan en is een weapon fighter.
Samurai Shodown II (1994) Samurai Shodown II (1994)
Shiro Tokisada Amakusa, degene die de wereld wou vernietigen in het vorige deel van Samurai Shodown is gedood door een onbekende samurai. Haohmaru, degene die betrokken was bij de dood van Amakusa wordt op een nacht aangevallen door een onbekende. Haohmaru's aanvaller was duidelijk beinvloed door duistere krachten. Dan weet Haohmaru het zeker. Er is een nieuw kwaad ontwaakt en het is aan Haohmaru en andere krijgers dit te stoppen. Net zoals het vorige deel is Samurai Shodown een weapon fighter. In dit deel zijn er zes nieuwe fighters toegevoegd.
Samurai Shodown III (1995) Samurai Shodown III (1995)
Ze noemen hem "The Demon." Zijn echte naam, Zankuro Minazuki. Zonder reden valt hij onschuldige mensen aan en vermoord hij hen. Degene die hem probeerde tegen te houden faalden allemaal. Kan niemand hem stoppen? Op een dag lukte het Zankuro niet om een persoon te vermoorden. Een paar jaar layer gaan verschillende Samurai's en zwaardvechters over tot actie en gaan allemaal met hetzelfde doel op pad: om Zankuro Minazuki voorgoed te stoppen. De game bevat zes nieuwe characters en speelt zich af tussen Samurai Shodown deel 1 en 2.
Samurai Shodown IV (1996) Samurai Shodown IV (1996)
Het jaar is 1789. Kou, overstromingen en vuur teisteren het land. Tijden deze gebeurtenissen duikt een groot kasteel op in het land van Shimabara. Dit kasteel is eigendom van Shiro Tokisada Amakusa. Hij is teruggekeerd van de dood en zaait terreur over het hele land. Amakusa heeft om het nog erger te maken een tovenares in training ontvoerd om haar krachten te gebruiken tegen de wereld. Twee nieuwe characters zijn toegevoegd in dit deel. De ninja broers Kazama Kazuki en Kazama Sogetsu.
Samurai Shodown V (2003) Samurai Shodown V (2003)
Amakusa en Zankurou zijn in de vorige delen eindelijk verslagen. De enige dreiging die nog over Japan hangt nu is de geest van een dode krijger genaamd Gaoh. Nieuwe krijgers en oude bekenden vechten samen om hun thuisland te beschermen van Gaoh en zijn hulpjes. Het is aan jou om Gaoh te verslaan en Japan te redden. Vier nieuwe characters maken hun intrede in de serie.
Samurai Warrior (1988) Samurai Warrior (1988)
Het samurai-konijn Usagi Yojimbo moet Lord Noriyuki bevrijden uit de handen van de kwade Lord Hikiji. Om dit te bereiken moet Usagi zijn karma behouden door vijanden te doden, als ook boeren en monniken te helpen die zijn pad kruisen.
Samurai Warriors 2 (2006) Samurai Warriors 2 (2006)
Samurai Warriors 2 is een hack & slash game. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende personages met allen hun eigen vecht stijl. Je vecht met behulp van combo-moves, die groter worden naarmate je level hoger word. Ieder personage heeft een eigen Story-Mode die bestaat uit vijf levels. Naast de story-mode zijn er ook nog andere modes als survival, free, of een Sugoroku mini-game. De Sugoroku mini-game is een bordspel waarin het doel is zoveel mogelijk geld te verzamelen.
Samurai Warriors: Katana (2007) Samurai Warriors: Katana (2007)
Je reist terug in de tijd naar het feodale Japan om een Samurai-krijger te worden, zodat je het onrecht kunt aanpakken. Op je reis door verschillende omgevingen zoals donkere grotten en brandende schepen, krijg je assistentie van enkele medekrijgers die ook als gids dienen. Bij het vechten hanteer je de Wii-controller als een zwaard waarmee je kunt aanvallen en verdedigen. Naast zwaarden kun je ook aan de slag gaan met speren, hamers, pijlen en bogen, pistolen, kanonnen, bommen en granaten.
San Francisco Rush: Extreme Racing (1996) San Francisco Rush: Extreme Racing (1996)
Race in 6 levels, die ook in spiegelbeeld gereden kunnen worden, door de grote stad van San Francisco. Er zijn 4 modes; race, death race, time trial en circuit.
Sanitarium (1998) Sanitarium (1998)
In deze game speel je een arts die een vreselijk geheim heeft ontdekt. Iemand anders is hiervan op de hoogte en heeft met de remleiding van de auto geknoeid zodat je in de afgrond terecht komt. Als je na het ongeval weer bij je positieven gekomen bent, blijk je last te hebben van geheugenverlies en weet zelfs niet eens waar je bent. Probeer er als speler achter te komen wat er allemaal aan de hand is.
Savage: The Battle for Newerth (2003) Savage: The Battle for Newerth (2003)
Op aarde zijn twee dominante levensvormen: de mensen en de beesten. Beide zijn in hevig conflict met elkaar over wie het machtigste ras op aarde zal worden. Zowel mensen als beesten groeperen zich bij hun eigen ras en maken zich klaar voor de strijd: The Battle for Newerth. Spelers kunnen kiezen om de taak als commandeur op zich nemen of als krijger het slagveld in te gaan. Als commandeur is je taak om andere spelers en computergestuurden opdrachten te geven. De commandeur heeft ook de taak om nieuwe units en wapens te laten ontwikkelen die de spelers weer kunnen gebruiken. Probeer de strijd te winnen en wordt het dominante ras.
SBK-07: Superbike World Championship (2007) SBK-07: Superbike World Championship (2007)
Deze racegame bevat een quick race, een weekend race, een volledig kampioenschap, time attack en diverse andere uitdagingen. Alle bekende coureurs en motoren uit de Superbike-klasse zul je tegenkomen, hoewel je sommigen eerst zal moeten unlocken. Snelle Honda’s, Yamaha’s en Ducati’s gaan de strijd aan op bekende locaties, variërend van Silverstone tot een race op eigen bodem in Assen.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!