Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Zoeken:
Yager (2002) Yager (2002)
In Yager ben jij de "Freelance" piloot Magnus Tide die is ingehuurd door Proteus. Proteus is een handelscentra die de aarde in de toekomst kan indelen. Vroeger zat jij zelf ook bij Proteus, maar na een akkefietje moest je helaas je wegwezen. Dit kostte ook de promotie van Sarah McDavid, de vrouwelijke communicatieleidster tussen de verschillende vliegers. Magnus heeft wel een oogje op Sarah, maar Sarah ziet hem niet echt zitten. Magnus en Sarah wordne op een missie gestuurd naar de toekomst, waar ze zullen worden tegengezeten door de zogenoemde Pirates, die alles proberen te verstoren wat te verstoren valt. Het is aan jullie de taak om de Pirates uit te schakelen. Dit zal echter alleen mogelijk zijn door goed samen te werken.
Yakuza (2006) Yakuza (2006)
Kazuma Kiryu, lid van een clan van de Japanse maffia oftewel de Yakuza, besluit zelf de straf op zich te nemen voor een misdaad die een vriend van hem gepleegd heeft. Na 10 jaar gevangenisstraf wordt hij eindelijk vrijgelaten en keert hij terug naar Tokyo, met het doel zijn leven te beteren. Hij stapt uit de Japanse maffia, maar toch raakt hij verwikkeld in een schandaal dat draait om een verloren fortuin van tien miljard yen en diverse Yakuza-clans die elkaar het leven zuur proberen te maken. Vanaf dan komen er alleen maar meer problemen en zal Kazuma moeten vechten om te overleven.
Yakuza 3 (2008) Yakuza 3 (2008)
Rya Ga Gotoku Kenzan draait de klok vierhonderd jaar terug. Na een periode van bloederige clan-oorlogen is de vrede in Japan teruggekeerd. De gloriedagen van de Samoerai zijn ten einde en ruilen hun zwaard in voor andere werkzaamheden. Kazumanosuke Kiryu weigert echter zijn zwaard neer te leggen, en kiest ervoor om de beschermer te worden van Gion, een prostitutiewijk in Kyoto waar hij allerlei vuile klusjes moet opknappen, die hem genoeg geld opleveren. Hij krijgt echter een vreemde opdracht, hij moet een klein meisje dat zich op heeft gegeven als prostituee vervoeren. Maar dan knakt er iets bij hem, en probeert hij deze praktijken de das om te doen.
Yakuza Fury (2005) Yakuza Fury (2005)
Yakuza Fury speelt zich af in een grote stad waar vijf criminele gangs zij aan zij leven, en het enige wat belangrijk is is macht. Je speelt Asuka Kyou, die in een gevecht terecht komt om een meisje te helpen. Tijdens de worsteling wordt hij opgemerkt door een machtige man, de baas van een van de grootste gangs in de stad. Yakuza Fury laat je de baas worden van een grote gang. Je kunt vechten met verschillende voorwerpen en wapens die in de omgevingen te vinden zijn. Je kiest zelf hoe je eruit ziet, lang haar of kaal, zonnebril of bandana.
Yakuza: Kenzan! (2008) Yakuza: Kenzan! (2008)
De game begint in Geon, een wijk van Kyoto waar meisjes van plezier hun lichaam verkopen om op die manier hun dromen waar te kunnen maken. Als speler stap je in de sandalen van een huurling genaamd Kazumanosuke Kiryu. Een jong meisje Haruki vraagt jou om ene Musashi Miyamoto om te leggen. Nu blijkt Kiryu zich vroeger Musashi Miyamoto genoemd te hebben en op deze manier ontstaat een plot dat alle kanten op kan.
Übersoldier (2006) Übersoldier (2006)
In Übersoldier hebben de Nazi's een manier gevonden om dode soldaten weer tot leven te wekken en ze ook direct speciale krachten mee te geven. Het zal je niet verbazen dat jij als speler ook in de huid kruipt van zo'n übersoldier. Jij bent Karl Stolz, een nazi-soldaat die in een hinderlaag door verzetsmensen wordt gedood, een jaar voor het einde van de oorlog. Een Nazi-wetenschapper weet je echter weer tot leven te wekken, een bijwerking van het übersoldier-proces is echter wel dat je de eerste die jou een order geeft, moet gehoorzamen.
Yoshi (1991) Yoshi (1991)
Speel met Mario of Luigi en probeer de monsters tegen te houden die van boven op je af komen. Maar tussen al die vallende monsters zitten ook Yoshi-eieren, probeer die te grijpen en zorg dat je Yoshi niet aan de kant zet.
Yoshi Topsy Turvy (2004) Yoshi Topsy Turvy (2004)
Bowser is weer eens stennis aan het schoppen, dit keer op Yoshi’s Eiland waarna de grote Spirit Hongo Bowser (en daarmee ook Yoshi's eiland) opsluit in een magisch boek zodat deze niet meer kan ontsnappen. Yoshi wordt hier heel boos van, want nu zitten hij en alle baby-Yoshi’s ook opgesloten op het eiland! Het is aan Yoshi om langs de bewakers te komen die Hongo op ieder hoofdstuk van het boek heeft gezet, zodat hij uiteindelijk ook Bowser himself kan verslaan en Yoshi's eiland weer kan bevrijden.
Yoshi Touch & Go (2005) Yoshi Touch & Go (2005)
Loods Yoshi en Baby Mario door vele gevaarlijke levels met uitdagingen. Je beschermt de vallende Baby Mario door wolkjes op het scherm te tekenen om zijn route te bepalen. Probeer onderweg zoveel mogelijk muntjes op te eten en de levels te overwinnen!
Yoshi's Cookie (1992) Yoshi's Cookie (1992)
Yoshi gaat op pad! Dit keer sta je in zijn schoenen en is het je doel om voor Mario, Peach en Bowser koekjes te mixen in de Koekjesfabriek!
Yoshi's Island DS (2006) Yoshi's Island DS (2006)
Er is plotseling een mysterieus zwevend eiland verschenen boven het vreedzame Yoshi's Island. Kort na de verschijning van dat eiland verdwijnt een stel kinderen van het eiland. Gelukkig zijn Baby Mario, Baby Peach en Donkey Kong niet ontvoerd en samen met Yoshi gaan ze op zoek naar de ontvoerde kinderen en het misterie van het eiland dat boven hen zweeft!
Yoshi's Safari (1993) Yoshi's Safari (1993)
Het begint als een doodgewone Mario-game. Peach roept Mario en Yoshi bij zich om ze naar Jewelry Land te sturen, om daar Prince Pine en King Fret te redden van de vreselijke, verschrikkelijke en gevreesde Bowser. Maar dat gaat allemaal niet zoals gedacht. Mario gaat op weg samen met Yoshi om vele vijanden te verslaan op zoek naar Bowser, maar dat is een lastige taak!
Yoshi's Story (1998) Yoshi's Story (1998)
Baby Bowser heeft een vloek over Yoshi’s Island uitgesproken, hierdoor is het hele eiland in een boek veranderd. Ook de Super Happy Tree Het “Levenselixer” van de Yoshi’s is gestolen. Gelukkig voor de Yoshi’s hebben 6 eieren het overleefd en zijn uitgekomen. Nu gaan de 6 pasgeboren Yoshi’s het boek door om Baby Bowser te verslaan en de Super Happy Tree terug te krijgen.
You Are Empty (2006) You Are Empty (2006)
Het verhaal van You are Empty speelt zich af tegen een Russische setting in een alternatieve werkelijkheid. In deze wereld is het naoorlogse Stalinistische Rusland de grootste en rijkste wereldmacht geworden. Combineer een totalitaire staat met een mislukt biologisch experiment en je hebt de hoofdingrediënten van deze sfeervolle en actievolle shooter.
Young Merlin (1993) Young Merlin (1993)
Ooit was dit land een mooie en magische plek, maar sinds de komst van de Shadow King, wordt elke vorm van schoonheid door zijn volgelingen vermorzeld. De jonge Merlin wordt, tijdens het redden van een schone dame, meegesleurd door de rivier en beland zo in een avontuur om, met hulp van de Lady of the Lake, de gemene Shadow King te verslaan en de wereld te zuiveren van zijn corruptie.
Ys: The Ark of Napishtim (2003) Ys: The Ark of Napishtim (2003)
Aangespoeld op een onbewoond eiland begint, Adol Christin aan een nieuwe reis in Ys: The Ark of Napishtim. In de wereld van Canaan, moet de held van de game tegen vele monsters en bazen vechten en proberen de befaamde Mirror of Zemeth te bemachtigen.
Yu-Gi-Oh! Capsule Monster Coliseum (2004) Yu-Gi-Oh! Capsule Monster Coliseum (2004)
Laat je monsters vechten tegen die van je tegenstander en gebruik hun speciale vaardigheden om als winnaar uit de bus te komen! Naarmate je verder komt evolueren je monsters en ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden, zodat je een ware meester in kaartgevechten wordt. Als je eenmaal goed overweg kunt met je monsters, kun je het opnemen tegen een vriend in het Coliseum. Gebruik al je kennis en trucjes om de beste te zijn in het Capsule Monster Coliseum!
Yu-Gi-Oh! Forbidden Memories (1999) Yu-Gi-Oh! Forbidden Memories (1999)
Gebaseerd op de animé series, neemt Yu-Gi-Oh! Forbidden Memories je mee naar het oude Egypte waar je het mysterie van het schaduwspel moet te ontsluieren en de 7 Millenium items moet verzamelen. Je moet het land doorreizen, met mensen praten en natuurlijk duelleren!
Yu-Gi-Oh! Gx Tag Force 2 (2007) Yu-Gi-Oh! Gx Tag Force 2 (2007)
Yu-Gi-Oh! GX Tag Force 2 draait om magische wezens en monsters, die je samen met spreuken en valstrikken kunt gebruiken om je tegenstander te verslaan. In ieder duel dat je aangaat moet je proberen jouw kaarten slimmer te gebruiken dan je tegenstander, of simpelweg de beste kaarten te hebben. In de Story Mode ga je met jouw personage naar de schoolbanken en vind je jezelf terug als student van de Dual Academy. Hier maak je kennis met je medescholieren, waarvan je er eentje uit kan kiezen als jouw partner. Hoe sterker de band met je partner, des te beter hij presteert op het speelveld tijdens een duel met de andere leerlingen.
Yu-Gi-Oh! Nightmare Troubadour (2005) Yu-Gi-Oh! Nightmare Troubadour (2005)
Seto Kaiba organiseert wederom een toernooi. Opnieuw is er een kwaadaardige kracht verspreid, die zich onschuldig verbergt tijdens de wedstrijden. Als speler moet je strijden voor de titel van kampioen, alle God cards bemachtigen en met de hulp van Yugi en zijn vrienden, het kwaad verslaan.
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey the Passion (2004) Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Joey the Passion (2004)
Dit spel is gebaseerd op het populaire kaarstpel en op de tekenfilmreeks van Yu-Gi-Oh. Als speler moet jij duels uitvechtten tegen Joey zelf. Als je wint kun je kaarten verzamelen en je deck compleet te maken, ook kan je je kaarten uitbreiden met de kaarten die je hebt verzameld in de vorige twee delen, Yugi the Destiny en Kaibe the Revenge.
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge (2004) Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Kaiba the Revenge (2004)
Dit spel is gebaseerd op het populaire kaarstpel en op de tekenfilmreeks van Yu-Gi-Oh. Als speler moet jij duels uitvechtten tegen Seto Kaiba zelf. Als je wint kun je kaarten verzamelen en je deck compleet te maken, ook kun je je kaarten gebruiken uit het vorige Yu-Gi-Oh spel, Yugi the Destiny.
Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi the Destiny (2003) Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi the Destiny (2003)
Dit spel is gebaseerd op het populaire kaarstpel en op de tekenfilmreeks van Yu-Gi-Oh. Als speler moet jij duels uitvechtten tegen Yugi Yama zelf. Als je wint kun je kaarten verzamelen en je deck compleet te maken
Yu-Gi-Oh! Worldwide Edition: Stairway to the Destined Duel (2003) Yu-Gi-Oh! Worldwide Edition: Stairway to the Destined Duel (2003)
In Yu-Gi-Oh! Worldwide Edition: Stairway to the Destined Duel begin je als een onbekende duellist. Je kunt je je weg opwerken door verschillende characters uit de bekende Yu-Gi-Oh! reeks te verslaan. Je kunt meedoen aan verschillende toernooien waaronder de Kaiba Corp Cup en Weekend Tournaments...
Yumetairiku Adventure (1986) Yumetairiku Adventure (1986)
Het vervolg op Antarctic Adventure, maar dit keer een wat nobeler streven. Je moet een grote reis maken om de gouden appel te bemachtigen om vervolgens de penguin prinses Penko (Penguette in Europa) te kunnen genezen.
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!