Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2
Zoeken:
U Move Super Sports (2004) U Move Super Sports (2004)
Gooi jezelf letterlijk in vijftien mini-games in U Move Super Sports. U Move Super Sports maakt gebruik van de Eyetoy camera. Met behulp van de camera moet je allerlei sportspelletjes spelen zoals golf, football en ruby. Ook kun je penalties schieten en proberen een Hole in One te maken. Probeer met ieder spel zoveel mogelijk punten te halen, en bekijk of jij beter bent dan je vrienden.
U.F.O.s (1997) U.F.O.s (1997)
In dit komische avontuur speel jij de alien Gnap. Zijn brandstof raakt op, en vanuit de ruimte stort hij zo op de aarde neer. Op een boerderij wel te verstaan. Zijn ruimteschip is naar de haaien en hij moet vervangende onderdelen zien te vinden op deze planeet. Hij raakt bevriend met een vogelbekdier, en samen trekken ze erop uit en vallen ze van de ene probleemsituatie in de andere.
U.S. Navy Fighters (1994) U.S. Navy Fighters (1994)
In U.S. Navy Fighters krijg je de gelegenheid te vliegen in de F-14 Tomcat, F/A-18 Hornet, A-7 Corsair, F-22 "Lightning II", Su-33 Flanker en F-104 Starfighter. Er is een campaign beschikbaar waarin je boven OekraÔne vliegt en in oorlog bent met Rusland. Ook kun je losse missies spelen in de single player mode of zelf missies maken via Quick Mission Builder of Pro Mission Builder.
Ubik (1998) Ubik (1998)
In 2019 is industriŽle spionage iets veranderd, door genetische manipulatie en de 'replicant'-technologie, beschikken de bedrijven over zowel extreme fysieke als psionische krachten, om hun agendas uit te voeren. Een zo'n bedrijf is Runciter Associates, waar topman Joe Chip een nieuwe opdracht krijgt om een vers opgespoorde bron van psychische capaciteiten te vinden, vangen en overtuigen.
UEFA Champions League 2006-2007 (2006) UEFA Champions League 2006-2007 (2006)
UEFA Champions League 2006-2007 is het officiŽle voetbalspel dat bij het gelijknamige toernooi hoort. Je neemt het op tegen de beste clubs in stadiums waar de dromen van duizenden vol verwachting op de meest getalenteerde voetballers in Europa. Het is de ultieme test, want jij moet proberen van ze allemaal te winnen en daarmee geschiedenis schrijven.
UEFA Champions League Season 1998/99 (1999) UEFA Champions League Season 1998/99 (1999)
UEFA Champions League is het meest prestigieuze voetbaltoernooi voor clubteams in Europa. Jij kunt in deze game voetbalclubs kiezen zoals Ajax, Manchester United en Juventus voor in de 1998/1999 seizoensmodus, om met de club van jou keuze de fel begeerde beker naar huis toe te halen. Als jij niet de 1998/1999 modus wil bespelen kun jij altijd nog de wedstrijden herspelen uit het verleden of je kunt je eigen toernooi samenstellen waarin jij de hoeveelheid clubs en de speelduur van wedstrijden kan bepalen.
UEFA Euro 2000 (2000) UEFA Euro 2000 (2000)
Een voetbalspel gerelateerd aan het Europees kampioensschap van 2000 in Nederland en BelgiŽ. Neem de leiding over een nationaal team en speel alle kwalificatie wedstrijden of speel voor het kampioensschap.
UEFA Euro 2004 (2004) UEFA Euro 2004 (2004)
In UEFA Euro 2004 kun je het Europees kampioenschap voetbal in Portugal nogmaals beleven. In de game heb je de beschikking over 51 beschikbare landen om mee te spelen. In het spel kun je met je team trainen, penaltyís schieten, eigen toernooien samenstellen met de Europese landen en een uit- en thuiswedstrijd spelen. Ook kun je een eigen sterrenteam samenstellen met de keuze uit alle spelers van alle landen om een benefietwedstrijd spelen. In het spel kun je ook historische wedstrijden nabootsen door de stand, resterende minuten en het aantal kaarten in te stellen. In de hoofdmode doorloop je niet alleen het EK in Portugal zelf, ook kwalificatie moet worden afgedwongen.
UEFA Euro 2008 (2008) UEFA Euro 2008 (2008)
In UEFA Euro 2008 speel je een voetbalsimulatie van de Europese kampioenschappen voetbal in 2008 gehouden in Oostenrijk en Zwitserland. Je kunt je favoriete land uitkiezen om mee te spelen, om daarmee te proberen om het beste land uit Europa te zijn, en de beker te winnen. Je kunt er ook voor kiezen om de kwalificatiewedstrijden opnieuw te spelen. Nieuw is het speltype "Aanvoerder van je land". Je kunt zelf het veld opgaan, en je positie als aanvoerder verdienen.
UFC: Tapout (2002) UFC: Tapout (2002)
UFC staat voor Ultimate Fighting Championship. In dit spel proberen alle bekende UFC vechters met hun eigen stijl en techniek de UFC titel te bemachtigen. Staande gevechten, of op de grond; bijna alles mag en er kan er maar een de beste zijn.
UFC: Throwdown (2002) UFC: Throwdown (2002)
UFC: Throwdown is gebaseerd op Ultimate Fighting Championship met gemengde material arts sporten. In het spel ben je een vechter die de sporten Freestyle, Worstelen, Kickboxen en Ju Jitsu beheerst. Door deze stijlen te combineren probeer je de meest gevreesde vechter van de ring te worden. Elk van de vijfentwintig vechters heeft zijn eigen karakter en vechttechnieken. Probeer je tegenstander te verslaan door een fatale combo uit te voeren en de overwinning binnen te halen.
UFO: Afterlight (2007) UFO: Afterlight (2007)
UFO: Afterlight speelt zich af op Mars, waar Aardse kolonisten op de resten van een eeuwenoude beschaving zijn gestuit. Tijdens de opgravingen openen zij echter per ongeluk een poort naar onbekende vijanden. Het contact met de Aarde wordt ook nog eens verbroken en dus moeten de kolonisten zich zien te redden met jouw hulp.
UFO: Aftermath (2003) UFO: Aftermath (2003)
Op een dag verschijnt een gigantisch ruimteschip in een baan om de aarde. Uit dit ruimteschip komen vervolgens grote wolken met sporen die in de atmosfeer terecht komen. Na een korte tijd is de zon niet meer te zien en valt er een permanente duisternis over de Aarde. Na verloop van tijd vallen de sporen op de Aarde en roeien bijna al het leven uit. Slechts een paar groepen mensen zijn na deze ramp nog over. De speler moet nu deze groepen mensen zien te verzamelen, uitzoeken wat er gebeurt is en wraak nemen op degenen die dit hebben veroorzaakt.
UFO: Aftershock (2005) UFO: Aftershock (2005)
UFO: Aftershock is een strategiespel waar je vooral veel moet plannen. Het doel is om de buitenaardse wezens te vernietigen zodat de aarde opnieuw in vrede leeft. Je speelt als een normale mens. Op de aarde maak je vrienden met andere nieuwe rassen. Deze rassen moet je eventueel helpen om hun vertrouwen te winnen zodat zij je nieuwe soldaten en grondstoffen willen geven.
UFO: Extraterrestrials (2007) UFO: Extraterrestrials (2007)
In het jaar 2053 bereikt het ruimteschip Magelhaes eindelijk zijn bestemming, de planeet Esperanza. Met hoge snelheid wordt de planeet gekoloniseerd en er ontstaan verschillende continenten met onder leiding van een paar regeringen. Maar als in 2055 een verkennings-schip plotseling wordt neergehaald door een Alien-vloot, volgt al snel paniek. Nu is het jouw taak om een succesvolle anti-alien agentschap op te zetten, dat niet alleen Esperanza beschermt, maar ook geleidelijk kan beginnen terug te vechten.
Ugh! (1992) Ugh! (1992)
Grotbewoner Ugh ligt in de prehistorie vredig te slapen onder een boom als er een appel op zijn hoofd valt. Opeens heeft hij het: een manier om indruk te maken op de vrouw van zijn dromen. Hij ontwerpt een helikopter die met een trapmechanisme aangestuurd wordt. Maar de vrouw is nauwelijks onder de indruk, ze is alleen geÔnteresseerd in geld. Ugh besluit een taxidienst op te zetten en brengt mensen voor geld van de ene grot naar de andere grot. Voorzichtigheid is geboden; de grotwanden zijn nogal massief en de prehistorische vogels en dinosaurussen zijn geen liefhebbers van Ughs taxi.
Ultima (1981) Ultima (1981)
Meer dan duizend jaar geleden schiep de tovenaar Mondain in zijn zucht naar wereldoverheersing een kwaadaardige edelsteen die hem onsterfelijk en onoverwinnelijk maakte. Het is jouw taak om het land door te trekken in zoektocht naar een tijdmachine, die je kunt gebruiken terug te reizen in de tijd tot een paar dagen voordat Mondain zijn edelsteen schiep en hem dan te vernietigen. Het lot van het land Sosaria ligt in jouw handen.
Ultima I: The First Age of Darkness (1986) Ultima I: The First Age of Darkness (1986)
Ultima I: The First Age of Darkness is een remake van het spel Ultima uit 1981. Nog steeds is je doel om het land Sosaria van de tovenaar Mondain te redden, maar er zijn wat kleine wijzigingen doorgevoerd. Zo zijn de graphics verbeterd en zijn sommige namen en puzzels veranderd.
Ultima II: Revenge of the Enchantress (1983) Ultima II: Revenge of the Enchantress (1983)
Mondain is verslagen, maar hij had een leerling/minnares, Minax, en deze wil de dood van de tovenaar wreken. Daarom reist ze door tijd en ruimte af naar de Aarde en stuurt aan op een kernoorlog. Om dit alles te voorkomen moet je behulp van Lord British weer door de tijd reizen. Deel twee in de Ultima-reeks borduurt voort op dezelfde lijn, maar biedt verschillende verbeteringen ten opzichte van het voorgaande deel, zoals afzonderlijke maps voor steden en spelwereld en het concept van reizen door tijdpoorten.
Ultima III: Exodus (1983) Ultima III: Exodus (1983)
De tijd verstrijkt, maar geologische verstoringen en een heropleving van de monsterpopulatie verstoren de rust. Dan blijkt dat Mondain en Minax voor hun dood nog een kind hebben verwerkt, genaamd Exodus. Deze is opgegroeid en er op uit zijn ouders te wreken. Het is aan jou deze snode plannen te dwarsbomen. Ultima III: Exodus is het eerste deel in de Ultima-reeks waarin je de spelwereld doortrekt met een groepje avonturiers in plaats van met slechts ťťn persoon. Het spel bevat grote en gedetailleerde steden vol met inwoners waarmee je kunt praten. Het gevechtsysteem biedt je de mogelijkheid met je reisgenoten turn-based en tile-based tegen meerdere monsters tegelijk te vechten.
Ultima IV: Quest of the Avatar (1985) Ultima IV: Quest of the Avatar (1985)
In dit deel uit de Ultima-reeks wordt afgestapt van de "hack and slash-" en "dungeon crawl"-gameplay uit de voorgaande delen. De nadruk ligt nu meer op nuance en een beter uitgewerkte verhaallijn. Na het verslaan van Mondain, Minax en Exodus in de voorgaande drie avonturen heeft het land Sosaria drastisch veranderingen ondergaan. Driekwart van de wereld is verdwenen, en nieuwe steden werden gebouwd om degene die verloren zijn gegaan te vervangen. Deze nieuwe wereld werd verenigd onder de heerschappij van Lord British, en Britannia genoemd. Lord British kreeg in de gaten dat de mensen ontevreden waren en maakte zich zorgen over hun spiritueel welzijn. Vervolgens kondigde hij de Quest of the Avatar af om iemand te vinden waar de mensen tegen op konden kijken als een soort rolmodel, de Avatar genoemd. Jij moet het hoofdpersonage tot de Avatar zien te maken. Daarvoor moeten de Eight Virtues (Acht Deugden) worden begrepen en uitgeoefend. Heb je dit voor elkaar gekregen dan mag je tenslotte afdalen in de Stygian Abyss om de Codex of Ultimate Wisdom te vinden.
Ultima IX: Ascension (1999) Ultima IX: Ascension (1999)
De Avatar is er in geslaagd zijn weg te vinden uit Pagan, en keert terug naar Britannia om voor goed en altijd af te rekenen met The Guardian. Deze heeft de acht Shrines of Virtues (Heiligdommen van de Deugden) ontheiligd. De inscripties die ze beschermden zijn weggehaald en in grote zuilen gestopt die The Guardian in Britannia heeft gebouwd, met hun ingangen diep verborgen in gevaarlijke kerkers. Hierdoor hebben de inwoners van Britannia hun deugden verloren. Aan jouw de taak om dit op te lossen. Dat zal niet makkelijk worden, aangezien je de mensen die je tegenkomt niet meer kunt vertrouwen. Gelukkig wordt je bijgestaan door het piratenmeisje Raven.
Ultima Online (1997) Ultima Online (1997)
Ultima Online is een MMORPG die zich afspeelt in de fantasy-wereld uit de reeks Ultima-spellen. Aspecten die het spel kenmerken zijn de mogelijkheid voor spelers om huizen te kopen of bouwen, een vaardigheden-systeem zonder de meer gebruikelijke levels en klasses gebaseerd op ervaring, verschillende ambachten en handeltjes die voor een in-game economie zorgen. Spelers kunnen overal worden aangevallen, oorspronkelijk zelfs in de steden.
Ultima Online: Age of Shadows (2003) Ultima Online: Age of Shadows (2003)
Add-on vijf binnen de Ultima Online-reeks is net als zijn voorganger Ultima Online: Lord Blackthorn's Revenge wat duisterder dan in Ultima Online gebruikelijk was. Aan het spel is een grote nieuwe landmassa toegevoegd, Malas genaamd, en een kerker met de naam Doom. In Malas heb je alle ruimte om naar je eigen wensen aangepaste huizen te plaatsen. Verder nieuwe zijn onder andere de nodige monsters en wapens. Ook zijn de graphics verbeterd, en nieuwe attributen maken honderden combinaties van voorwerpen mogelijk. Dit maakt een einde aan de beperkingen op dit gebied in voorgaande delen. Ook zijn er twee karakterklasses toegevoegd, de Paladin en de Necromancer. Het originele spel inclusief de daarop volgende vier uitbreidingen zijn inbegrepen bij Age of Shadows, dus het origineel is niet nodig.
Ultima Online: Lord Blackthorn's Revenge (2002) Ultima Online: Lord Blackthorn's Revenge (2002)
Uitbreiding vier van Ultima Online voegt nieuwe wezens aan het spel toe (ontworpen door Todd McFarlane), nieuwe voorwerpen, een nieuwe verhaallijn, meer land in Ilshenar en een nieuwe Virtue system (deugdensysteem). Verder is de kunstmatige intelligentie van de wezens ook verbeterd.
Ultima Online: Mondain's Legacy (2005) Ultima Online: Mondain's Legacy (2005)
Deze zevende uitbreiding op Ultima Online voegt het Elfen-ras toe aan het spel, en ook twee Elfen-steden, Heartwood en Sanctuary. Het queestesysteem is vernieuwd en ook nieuw zijn onder andere een hoop nieuwe monsters, kerkers, wapens, draagbare voorwerpen, enzovoort.
Ultima Online: Renaissance (2000) Ultima Online: Renaissance (2000)
Ultima Online: Renaissance is de tweede uitbreiding van Ultima Online. Enkele bugs zijn hersteld, de graphics verbeterd, de gameplay is op basis van veelvoorkomende klachten van spelers wat veranderd en er zijn wat nieuwe dingen toegevoegd aan het spel. Zo kun je nu ook spelen met de Trammel en de daaraan bijna identieke Felucca (beiden afkomstig van de twee manen van Britannia). Met laatstgenoemde kwaadaardige versie van de Trammel is "player vs. player killing" ook mogelijk.
Ultima Online: Samurai Empire (2004) Ultima Online: Samurai Empire (2004)
Ultima Online: Samurai Empire is uitbreiding zes binnen de Ultima Online-reeks. De toevoegingen zijn Oosters van thema. Zo kun je nu spelen met de Samurai en de Ninja, en de nieuwe landmassa is the Tokuno Islands (ook wel bekend als the Land of the Feudal Lords uit Ultima I). Ook is er een nieuw gildesysteem toegevoegd, is het ontwerpsysteem van huizen verbeterd en zijn er nieuwe monsters, wapens, draagbare voorwerpen en kerkers toegevoegd. Inbegrepen bij het spel zijn alle voorgaande delen van Ultima Online, het origineel plus de vijf uitbreidingen.
Ultima Online: The Second Age (1998) Ultima Online: The Second Age (1998)
Deze eerste uitbreiding op Ultima Online voegt verschillende zaken toe in vergelijking met het origineel, waaronder een nieuw gebied (The Lost Lands), nieuwe wezens, ondersteuning voor door spelers gebouwde steden en een chatsysteem.
Ultima Online: Third Dawn (2001) Ultima Online: Third Dawn (2001)
In deze derde uitbreiding van Ultima Online zijn 3D-modellen toegevoegd aan het spel. Verder zien de animaties van de karakters er een stuk soepeler uit, en het spel is ook in andere opzichten grafisch verbeterd. Daarnaast zijn er ook de nodige gebieden, beesten en krijgers toegevoegd. Third Dawn introduceert de mogelijkheid om je spelwereld in 2D of 3D te zien in de Ultima Online-reeks.
Ultima Underworld: The Stygian Abyss (1992) Ultima Underworld: The Stygian Abyss (1992)
Ultima Underworld is een van de eerste RPGs in 3D waarbij de speler zich in vloeiende bewegingen kan voortbewegen. Het speelt zich, net als andere Ultima delen, af in het koninkrijk Brittania. Jij bent de avatar en je krijgt de schuld van de ontvoering van de dochter van de plaatselijke baron. Als straf word je in de Stygian Abyss geworpen om de dochter van de baron proberen te redden.
Ultima V: Warriors of Destiny (1988) Ultima V: Warriors of Destiny (1988)
Lord British, de belangrijkste persoon in Britannia is verdwenen. De mysterieuze, kwaadaardige Lord Blackthorn heeft de controle van het land overgenomen. Het is aan jou om op te treden en de teloorgang van Britannia te stoppen. Dit doe je in een 2D landschap met een kleine groep rond je avatar.
Ultima VI: The False Prophet (1990) Ultima VI: The False Prophet (1990)
Aan het begin van dit spel wordt je karakter alweer opgeroepen en in het spel gezogen om daar dienst te doen als avatar. Je wordt echter ontvoerd door Gargoyles met de bedoeling op het altaar opgeofferd te worden. Alleen de invloed van je eeuwige compagnons Dupre, Shamino en Iolo kan dit voorlopig verhinderen.
Ultima VII, Part Two: Serpent Isle (1993) Ultima VII, Part Two: Serpent Isle (1993)
Achttien maanden na de avonturen in Ultima VII: The Black Gate is Batlin, de leider van The Fellowship verdwenen, net als Lolo's vrouw Gwenno. Er wordt een kaart gevonden die leidt naar the Serpent Isle, waar The Guardian nog altijd de vernietiging van Britannia plant. Lord British stuurt jou en je kompanen naar dit nieuwe land. Hier aangekomen bemerk je dat er een grote onevenwichtigheid op het eiland heerst. Het is aan jou om dit te herstellen. Hiervoor moet je de filosofieŽn van de oorspronkelijke bewoners leren. Deze aanbaden gigantische slangen, die de principes Orde, Chaos en Balans symboliseerden.
Ultima VII, Part Two: The Silver Seed (1993) Ultima VII, Part Two: The Silver Seed (1993)
In deze add-on voor Ultima VII, Part Two: Serpent Isle reis je terug in de tijd (naar de tijd van de oorlog tussen de twee sectes van Ophidians) om The Silver Seed te vinden, wat het land zou genezen. Daarvoor moet je een ondergrondse donjon bezoeken. Gedurende je queeste kun je verschillende zeer nuttige en krachtige voorwerpen vinden, waaronder een sleutelring en een betoverde riem.
Ultima VII: The Black Gate (1992) Ultima VII: The Black Gate (1992)
Jij speelt de Avatar en keert na tweehonderd jaar afwezigheid terug naar Britannia. In het land worden vreemde rituele moorden gepleegd terwijl de organisatie The Fellowship een enorme aanhang vergaart. Intussen is er The Guardian, een mysterieus wezen dat beweert de nieuwe Heer van Britannia te worden. Zijn spot achtervolgt de Avatar gedurende de queeste die hij met zijn kompanen aangaat. Langzaam maar zeker achterhaalt de Avatar het mysterie rondom The Guardian en The Fellowship. In Ultima VII: The Black Gate zijn de graphics en besturing grondig onder handen genomen. Het vertrouwde spelaanzicht van boven vult nu heel het scherm en andere te raadplegen vensters overlappen deze alleen wanneer dat noodzakelijk is. De interactie en dialogen worden nu volledig met de muis bestuurd. Ook het gevechtsysteem heeft een behoorlijke metamorfose ondergaan. De gevechten vinden nu plaats in real-time en er kunnen slechts algemene strategieŽn worden gekozen. Het vechten zelf vindt automatisch plaats.
Ultima VII: The Forge of Virtue (1992) Ultima VII: The Forge of Virtue (1992)
Deze add-on voor Ultima VII: The Black Gate voegt nieuwe queestes en gebieden toe aan het spel. Een aardbeving vindt plaats in Britannia. Het blijkt dat the Isle of Fire, het bolwerk van Exodus uit Ultima III: Exodus, weer uit de oceaan oprijst. Iets van de essentie van Exodus is blijven hangen in the Dark Core, en daar moet jij voorgoed mee zien af te rekenen. Hiervoor moet je verschillende van de testen van deugden uit Ultima IV: Quest of the Avatar weer opnieuw zien te doorstaan.
Ultima VIII: Pagan (1994) Ultima VIII: Pagan (1994)
Ultima VIII: Pagan gaat verder waar Ultima VII, Part Two: Serpent Isle eindigde. Batlin is verslagen en The Guardian verbant je naar Pagan, een wereld die al onder zijn controle staat. Daar sta je er helemaal alleen voor, en is het je doel een terugweg te vinden naar Britannia. Je moet daarvoor de confrontatie aangaan met de vier Elemental Titans, die elk een belichaming van een van de elementen zijn. Om deze confrontatie aan te kunnen moet je zorgen dat je verschillende stijlen van magie beheerst. In vergelijking met eerdere delen uit de serie is de gameplay in Ultima VIII meer op actie gericht. Zo kun je springen en klimmen, wat je bij het oplossen van sommige puzzels nodig hebt.
Ultimate Duck Hunting (2006) Ultimate Duck Hunting (2006)
De eendenjacht is begonnen! Schiet met een aantal bekende jachtgeweren, camouflage uitrustingen en valstrikken verschillende soorten eenden uit de lucht. Met jouw jachthond zul je op verschillende locaties terecht komen en zul je jagen in verschillende seizoenen. Zorg dat de eenden niet kunnen ontkomen!
Ultimate Ghosts 'n Goblins (2006) Ultimate Ghosts 'n Goblins (2006)
Arthur is in paniek, want de prinses is ontvoerd. Arthur wordt erop uit gestuurd om de prinses te redden. Onderweg moet Arthur zoveel mogelijk nuttige voorwerpen verzamelen, die hij kan gebruiken om zijn tegenstanders te verslaan. Hij heeft echter te maken met hardnekkige tegenstanders, want eenmaal gedood, blijven ze terugkomen. Het is dus van belang om haast te maken, voordat het te laat is om de prinses te redden.
Ultimate Ride (2001) Ultimate Ride (2001)
Ultimate Ride is een 3D achtbaanbouwer. Je kan kiezen uit 3 verschillende achtbaanstijlen en laat je fantasie de vrije loop. Vervolgens kan je in volledig 3D een ritje maken in je eigen baan. Deel je achtbanen met anderen en wordt de ultieme achtbaangod!
Ultimate Spider-Man (2005) Ultimate Spider-Man (2005)
Venom is een uitvinding van de vader van Peter Parker (alias Spider-Man) en diens vriend Edward Brock. Hij neemt het lichaam van laatstgenoemde over en maakt een puinhoop van de straten van New York. Ook kopieert Venom Spider-Man's krachten, waardoor het nog moeilijker wordt hem te verslaan. Het is niet alleen mogenlijk om met Spider-Man te spelen, maar ook met Venom.
Ultimate Yahtzee (1996) Ultimate Yahtzee (1996)
Ultimate Yahtzee brengt vijf Yahtzee varianten samen in deze digitale versie van het wereldberoemde dobbelspel. Kies uit Painted Yahtzee, Triple Yahtzee, Battle Yahtzee, Pyramid Yahtzee of speel de klassieke variant in Classic Yahtzee.
Ultra CD-i Soccer (1997) Ultra CD-i Soccer (1997)
In Ultra CD-i Soccer heb je de beschikking over 72 Europese teams om mee te spelen. Met je favoriete team ga je de strijd aan met andere teams om de competitie winnend af te sluiten. Je kunt ook je eigen competitie met maximaal vier teams opstellen, en daarmee in toernooi verband in meespelen.
Um Jammer Lammy (1999) Um Jammer Lammy (1999)
Je speelt in de game als Lammy, gitarist van de band MilkCan. Op de dag van haar eerste grote concert moet ze verschillende missies voltooien om op tijd bij haar eigen show aan te komen. Met behulp van je bandleden Katy Kat op de bas en Mah-san op de drums moet je de maat volgen en op het juiste moment de goede knoppen indrukken.
Uncharted: Drake's Fortune (2007) Uncharted: Drake's Fortune (2007)
Een vierhonderd jaar oude aanwijzing in de doodskist van Sir Francis Dake is voor Nathan Drake aanleiding om op een vergeten eiland in de Stille Oceaan op zoek te gaan naar de schat van El Dorado. Wanneer Drake op het eiland tegenstand krijgt van een stel huurlingen is het aan hem en zijn kompanen om te overleven, en ondertussen de geheimen van het eiland te ontrafelen.
Under a Killing Moon (1994) Under a Killing Moon (1994)
Het derde avontuur met privťdetective Tex Murphy speelt zich af in december 2042. Tex is onlangs gescheiden, werkeloos, platzak en woont in een achterbuurt van Old San Francisco. Nadat hij tijdens zijn zoektocht naar werk een simpele zaak rondom een beroving van de lommerd aan de overkant van de straat weet op te lossen wordt hij door een mysterieuze vrouw ingehuurd om haar verdwenen beeldje te zoeken. Al snel loopt de boel uit de hand en raakt Tex betrokken bij een grote samenzwering rond een gevaarlijke rechts-fundamentalistische, pseudo-religieuze groep, genaamd Crusade for Genetic Purity, die de gehele mensheid bedreigt.
Under the Skin (2004) Under the Skin (2004)
Under the Skin speelt zich af in cell-shaded omgevingen. Als speler ben je een klein blauw buitenaards wezentje genaamd Cosmi. Je ruimteschip is kapot gegaan bij de landing op Aarde. Je kunt alleen weer vertrekken door genoeg geld te verzamelen door mensen angst aan te jagen. Ook kun je je tijdens het spelen in allerlei verschillende mensen veranderen. Mensen dien je te scannen, en zodra je dat hebt gedaan, kun je op bepaalde locaties in de stad jezelf in die persoon veranderen. Ieder persoon heeft zijn eigen speciale vaardigheden. De ene persoon is goed in vechten, terwijl de ander juist goed kan dansen. Probeer op die manier genoeg geld te verzamelen voor de reparatie van je ruimteschip.
Undercover: Dual Motives (2008) Undercover: Dual Motives (2008)
Undercover: Dual Motives is de prequel van de adventure-game Undercover: Operation Wintersun voor de PC. In Dual Motives speel je met de fysicus John Russell. Hij wordt ervan verdacht geheime informatie door te spelen naar de Duitsers en moet binnen vierentwintig uur bewijzen dat hij onschuldig is. Dit moet hij doen door de daadwerkelijke spion zien te vinden. John staat daarbij niet alleen, maar krijgt hulp van Audrey, de secretaresse van de directeur van het onderzoeksinstituut. De speler kan te allen tijde wisselen tussen de twee personages die worden bestuurd met de het touchscreen. Spelers moeten de individuele kwaliteiten van de personages gebruiken om de vele puzzels in de game op te lossen.
Undercover: Operation Wintersun (2007) Undercover: Operation Wintersun (2007)
Het verhaal speelt zich af in 1943 als de natuurkundige Dr. John Russell door de geheime dienst MI6 naar Berlijn wordt gestuurd om te achterhalen hoe authentiek een stapel Nazie -documenten is, waarin de ontwikkeling van een nieuw massadestructiewapen beschreven wordt. Hij wordt ervan verdacht geheime plannen voor een nieuw vliegtuig doorgespeeld te hebben aan de concurrent. Met dit wapen zouden de Nazi's wel eens wereldheerschappij kunnen behalen, onmiddellijke actie is dus vereist.
  -1- 2
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!