Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2
Zoeken:
V-Rally 2 (1999) V-Rally 2 (1999)
In V-Rally 2 heb jij de keuze uit zestien auto's. Met deze bolide's kun je racen op ťťn van de 84 circuits die zich kunnen bevinden in landen als IndonesiŽ, Spanje en Zweden. In V-Rally heb je een Time Trial modus waarin je kan proberen om de beste rondetijden van de ontwikkelaars te verbeteren. Ook is er een arcademodus om vertrouwd te raken met de auto en het circuit.
V-Rally 3 (2002) V-Rally 3 (2002)
In V-Rally 3 is het mogelijk te racen in zes zeer verschillende rallygebieden waaronder Duitsland, Finland, Zweden, Frankrijk, Kenia en het Verenigd Koninkrijk. Je kunt zelf een karakter definieren en een bijrijder selecteren alvorens je je bolide uitkiest. Per race is het mogelijk je auto volledig af te stellen voor het bewuste parcours, deze configuratie kun je dan ook opslaan. Naast de V-Rally mode is het mogelijk om quick races te doen.
V-Rally 97 Championship Edition (1997) V-Rally 97 Championship Edition (1997)
Kies je auto en race in verschillende toernooien, time trials of arcade games door IndonesiŽ, Engeland, Spanje, Corsica, Nieuw Zeeland, Franse Alpen, Zweden of op Safari. Met een ruim assortiment aan twee- en vierwiel aangedreven auto's.
V.I.P. (2002) V.I.P. (2002)
V.I.P. staat voor Vallery Irons Protection en is een beveiligingsbedrijf met voornamelijk klanten in Hollywood en Beverly Hills. Pamela Anderson speelt de rol van Vallery. In het spel neem je de controle over een van de V.I.P. beveiligers. Je hebt de keuze uit Vallery Irons, Tasha Dexter, Nikki Franco of Quick Williams. Je wordt op missie gestuurd om de meest gevreesde crimineel van Los Angeles op te pakken. Hij heeft namelijk een plastisch chirurg ontvoerd. Dat kan jij natuurlijk niet hebben! Na het voltooien van een missie kun je videoclips en foto's vrijspelen. Naast deze verhaallijn kun je ook nog tien minigames spelen.
Vagrant Story (2000) Vagrant Story (2000)
Ashley Riot is een Riskbreaker, een soldaat die in opdracht van het VKP gevaarlijke misdaadorganisaties moet infiltreren. Ashley was gelukkig tot zijn vrouw en zoontje op brute wijze werden vermoord. Na deze gebeurtenis besloot hij om Riskbreaker agent te worden. Ashley wordt opgedragen om Sydney Losstarot, leider van een sekte, te stoppen. Deze wil in de vervloekte stad Lea Monde de Grand Grimmoire in zijn bezit krijgen, die duistere magie met zich meedraagt.
Vakantie Racer (2000) Vakantie Racer (2000)
Pak je koffers, laad je gehele inboedel in de caravan en zorg dat jij als eerste aankomt op de camping in Zuid-Frankrijk! Jouw straat heeft deze week de hoofdprijs gewonnen in 'de Straat Loterijshow'. Neem het op tegen je fanatieke en vooral meedogenloze buren. Vergeet de regels, heb geen medelijden met je tegenstanders en zet alles op alles om die campingplek te veroveren!
Vakantie Tycoon (2007) Vakantie Tycoon (2007)
Als de manager van een snel groeiend toeristenbedrijf is het jouw taak om de aandacht van vakantiemakers te vangen voor de door jouw aangeboden luxueuze resorts! Er zijn drie verschillende holiday worlds om je toeristen heen te sturen. Bouw een luxueus resort direct aan het strand op een prachtig eiland perfect voor strandvakanties, beleef de jungle met een Afrikaanse safaritour en creŽer een onderwater oceaanavontuur. Zorg ervoor dat jouw bedrijf de meeste vakantiegangers trekt en ben je concurrentie voor.
Valhalla Knights (2006) Valhalla Knights (2006)
In een magisch rijk, vergeten in de geschiedenis, leven mensen, elven, halflings en andere rassen samen in vrede. Dit paradijs werd echter plotseling opgeschudt door de krijsen van demonen. Dit was het begin van de terugkeer van de Dark Lord en zijn helse leger. Na jaren van gevechten weet men de Dark Lord eindelijk te verslaan, maar het is al te laat. Het vele bloed van alle gevallen demonen, heeft het land zo aangetast dat het vervloekt is geraakt en daardoor duurt elke seconde nu een eeuwigheid. Wat ooit een paradijs was staat nu bekend als 'The Cursed Land'. Als jij er op een dag wakker wordt, zonder te weten hoe je er kwam, begint de grote zoektocht naar de redding van dit vervloekte land.
Valkyrie of the Battlefield (2008) Valkyrie of the Battlefield (2008)
Valkyrie of Battlefield is een turn-based strategiegame die zich afspeelt in een fictief Europa in de jaren 30. De game draait om zogenaamde BLITZ: Battle of Live Tactical Zone systemen. Je kunt ervoor kiezen om je troepen te commanderen en zo het strijdveld in te sturen, of er je kunt controle nemen over een eenheid en deze vanuit het derdepersoonsperspectief besturen.
Valkyrie Profile (1999) Valkyrie Profile (1999)
De Ragnarok komt eraan, de grote laatste apocalyptische strijd tussen de Noorse goden, de ∆sir en de Vanir. Lenneth is een van Odin's Valkyries (Walkures) die wordt uitgekozen om op aarde zich vooral te focussen op sterke zielen, om naar de dood te begleiden, om Valhalla vol te krijgen met krachtige krijgers en zo de strijd te winnen. Maar al snel ontdekt Lenneth dat de strijd van Mensen om hun leven los te laten, mischien kleiner in schaal is, maar des te groter in emotie.
Valkyrie Profile 2: Silmeria (2006) Valkyrie Profile 2: Silmeria (2006)
Vele honderden jaren voor het verhaal van Walkure Lenneth (in het eerste deel), was er het verhaal van Silmeria, een Walkure die de toorn van Odin over zich heen riep, door hem tegen te spreken. Als straf werd ze opgesloten in een menselijk lichaam, dat van prinses Alicia van Dipan. Silmeria wist echter haar persoonlijkheid te behouden en deelde het lichaam met de prinses, met als gevolg dat haar vader, koning Barbarossa, denkt dat ze bezeten is. Hij weet geen raad met zijn dochters toestand en verbant haar naar een ver land. Als Odin verneemt wat er is gebeurd, stuurt hij Hrist, zijn derde Walkure om Silmeria terug te halen. Ondertussen zijn de twee al op zoek naar de legendarische 'Dragon Orb', die Silmeria waarschijnlijk kan bevrijden van Odin's juk en Alicia haar lichaam terug kan geven.
Vampire Hunter D (2000) Vampire Hunter D (2000)
Jij bent D, half mens, half vampier. Zijn levensdoel is om alle vampiers ter wereld te doden. D is dan ook in opdracht van een rijke familie op zoek naar hun dochter die ontvoerd is door een vampier. Zijn zoektocht leidt hem naar kasteel Chaith, waar hij het niet alleen moet opnemen tegen Vampire Lord en zijn trawanten maar ook tegen de Marcus Brothers die de beloning voor het ontvoerde meisje willen binnenhalen.
Vampire Killer (1987) Vampire Killer (1987)
Je speelt als de jonge Simon en je bent juist het kasteel van Dracula binnengegaan. Het land Dransylvania is in gevaar en jij bent de enige die het kan redden. Reken af met hordes demonen in de in totaal achttien beschikbare levels, en dring door tot het diepste van het kasteel waar Dracula zich schuilhoud. Probeer daar Dracula te verslaan, en red Dransylvania.
Vampire Night (2001) Vampire Night (2001)
In Vampire Night neem je de rol aan van Michel en Albert, twee vampier jagers. Deze twee zijn op zoek naar de vampier Auguste, die ook wel bekend staat als 'the eternal one' en als vader van de vampieren wordt gezien.
Vampire Rain (2007) Vampire Rain (2007)
In Vampire Rain houd jij je bezig met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen, oftewel vampieren en monsters. Jij maakt deel uit van een elite-eenheid en jouw enige missie is de groeiende populatie vampiers, bekend als Nightwalkers, in het diepste geheim uit te schakelen. Sluipwerk, strategisch denkvermogen en stalen zenuwen zijn voor dit karwei vereist om de ondode bloedzuigers voor eens en altijd naar de andere wereld te helpen.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines (2004) Vampire: The Masquerade - Bloodlines (2004)
Op een dag word je wakker en ontdek je dat je in een vampier bent veranderd. Voordat je goed en wel beseft wat er aan de hand is kom je voor de Camarilla, een organisatie die voor orde zorgt tussen de verschillende vampier clans. Je bent zonder toestemming in een vampier veranderd dus zal je moeten sterven, besluit Prince LaCroix, het hoofd van de Camarilla in Los Angeles. Een vreemdeling komt echter tussenbeide en overtuigt LaCroix ervan je te sparen. Hij neemt je onder zijn hoede en besluit je te testen.
Vampire: The Masquerade - Redemption (2000) Vampire: The Masquerade - Redemption (2000)
Christof is een vampierdoder. Als hij ernstig gewond raakt in een veldslag wordt hij verzorgd door de non Anezka in een klooster in Praag. Hij wordt verliefd op haar maar beseft dat het een onmogelijke liefde is. Hij besluit om de stad schoon te vegen van alle demonische gedrochten maar hij wordt gebeten door een vampier en veranderd er zelf ook in. Hij heeft zijn ziel en zijn geloof verloren en is geworden wat hij altijd haatte. Zijn liefde voor Anezka is echter niet verdwenen.
Van Helsing (2004) Van Helsing (2004)
De speler wordt geplaatst in de macabere tijden van de negentiende eeuw in Transylvania, de thuisbasis van legendarische Dracula, Wolf Man en het monster van Frankenstein. De speler gaat aan de slag met monsterjager Van Helsing, die uiteraard het kwaad moet vernietigingen, vůůrdat deze tirannie over de gehele wereld heerst.
Vandal Hearts (1996) Vandal Hearts (1996)
De grote oorlog tussen de machthebbende Ashah Dynastie en de rebellen, onder leiding van Arris the Sage, bekend als "The Revolution", heeft gezorgd voor de eerste democratische staat van het continent Sostegaria, genaamd Ishtaria. Na de slag is Arris mysterieus verdwenen en vijftien jaar later dreigen de nieuwe leiders weer te vervallen in oude corruptie. Als de trouwe security agent Ash Lambert en zijn kornuiten hier ook steeds bewuster van worden, zullen ze alles doen om Ishtaria weer te herstellen tot vrije staat, zelfs als het tot een nieuwe revolutie leidt.
Vandal Hearts II (1999) Vandal Hearts II (1999)
Het land Natra is verdeeld geraakt door een burgeroorlog en de bevolking lijdt onder de constante wederzijdse 'patriotistische controles'. Joshua een jonge jongen, is vast besloten zich bij de rebellen te voegen en zo zijn omgeving te bevrijden van de consequenties van deze interne machtsstrijd. Maar de naive Joshua wordt als zondebok gebruikt in een groter politiek plot.
Vanguard Bandits (1998) Vanguard Bandits (1998)
Het continent Eptina verkeert in een constante staat van oorlog, al generaties lang weten de verschillende koningkrijken niet beter dan elkaar te haten. Todat het Koningkrijk Pharastia een opgraving doet uit een vergeten antieke beschaving, een grote metalen reus, die bestuurd kan worden door mensen. Met deze nieuwe ATAC (All Terrain Armored Combatant) technologie weten ze eindelijk vrede te forceren in Eptina. Maar niet lang nadat eerste is afgelopen, zorgen opstanden en machtswisselingen in de koningkrijken, voor een tweede Eptina oorlog, dit maal met nog groter geschut. De jonge Bastion zal alles uit zijn ATAC moeten halen, wil hij Pharastia beschermen van het aanvallende Junaris Keizerrijk.
Vanguard: Saga of Heroes (2007) Vanguard: Saga of Heroes (2007)
Vanguard speelt zich af in een fantasiewereld met een gigantische hoeveelheid soorten rassen en klassen. Je kunt een karakter maken uit de beschikbare hoeveelheid rassen, gecombineerd met de klassen waaruit te kiezen valt. Je hebt bijvoorbeeld de Orcs en de Dark Elves. Je moet gedurende de game zoveel mogelijk experience punten te pakken zien te krijgen, en gevechten aangaan met andere karakters.
Veil of Darkness (1993) Veil of Darkness (1993)
Je bent een piloot die neerstort boven een afgelegen vallei in RoemeniŽ. Als je gered wordt door Deirdre, neemt zij je mee naar haar vader Kiril. Volgens hem ben jij voorbestemd om het op te nemen tegen Kairn. Kairn is een vampier die de vallei reeds eeuwen terroriseerd. Kairn heeft zijn ouders vermoord om op die manier controle te krijgen over de vallei. Jij gaat achter Kairn aan, en probeert hem te stoppen met zijn daden.
Vexx (2003) Vexx (2003)
De opa van Vexx is vermoord, en dat laat jij niet op je zitten. Je reis op zoek naar de dader brengt je langs verschillende vreemde werelden. Vexx komt daarbij veel vijanden tegen. Dorr middel van vechtcombo's kun je je tegenstanders verslaan. Ook kun je vijanden als een acrobaat door de lucht heen slingeren om ze vervolgens genadeloos hard te laten vallen. Jij doet er alles aan om de dood van je opa te wreken en de dader daarvoor te straffen.
Vib Ribbon (1999) Vib Ribbon (1999)
Het doel van het spel is om het konijn Vibri langs een lijn te leiden vol met obstakels die horen bij de muziek die op dat moment wordt afspeelt. Door op de maat van de muziek de knoppen in te drukken zal Vibri deze obstakels ontwijken. De eigen soundtrack van de game wordt verzorgd door de japanse band Laugh and Peace, maar elke muziek cd kan worden ingeladen in het spel zodat je de game ook kan spelen op je eigen muziek.
Victoria (2003) Victoria (2003)
Victoria neemt je mee naar de Victoriaanse tijd, van 1835 tot en met 1920. Je regeert over je eigen land, en je hebt inspraak in zaken zoals diplomatiek en politiek.
Victorious Boxers (2007) Victorious Boxers (2007)
Victorious Boxers is een spel gebaseerd op de gelijknamige manga en anime- series. Met behulp van de Wii-remote moet je proberen je tegenstander knock-out te slaan. Het speelt zich vooral af in Tokyo in verschillende box-arena's, maar ook andere bekende plaatsen komen aan bod.
Victorious Boxers Challenge (2008) Victorious Boxers Challenge (2008)
Jij speelt student Ippo, en hij heeft het zwaar. Zijn medeleerlingen zien hem als het pispaaltje van de school en pesten hem daarom regelmatig. Om zich beter tegen de pesterijtjes te beschermen begint hij met een bokscursus. De game volgt de jonge Ippo tijdens zijn intensieve trainingen en tientallen bokswedstrijden. In totaal moet je ongeveer twintig verschillende bewegingen onder de knie hebben. Help Ippo hem zo goed als je kunt en sla je weg door de story mode. Ook kun je de arcademode proberen, samen met een vriend boksen of boksen in enkele minigames.
Vietcong (2003) Vietcong (2003)
In Vietcong beleef je de Vietnamoorlog van dichtbij. Je bent Steven R. Hawkins en zit in de jungle van Vietnam. In dit verraderlijke gebied zitten tal van boobytraps waardoor je zomaar het loodje kan leggen. Het is jou taak om je team te begeleiden, commandoís te geven en je vijand uit te schakelen. In multiplayer kan je zowel Amerika als de Vietcong zijn en heb je keuzes tussen onder andere Death Match, Team Death Match en Capture the Flag.
Vietcong 2 (2005) Vietcong 2 (2005)
Vietcong 2 speelt zich af tijdens de Vietnamoorlog. Jij bent Daniel Boone en je moet je melden bij de kolonel in het hoofdkwartier. Eenmaal daar krijg je de opdracht een oorlogscorrespondent genaamd Jimmy Davies op te halen voor een feest. De Vietcong zijn op de hoogte van de aanwezigheid van de kolonel, en plannen een actie om hem te doden. Tijdens het feest worden jullie aangevallen waarna je missies zullen beginnen. Jij hebt de leiding over een aantal soldaten die je verschillende commando's kunt geven. Ook kun je spelen met een Noord Vietnamees, die gedwongen het leger in moest om te vechten met de Zuid Vietnamezen. De multiplayer bestaat uit Co-op, Deathmatch, Team-Deatchmatch en Capture-The-Flag
Vietcong: Fist Alpha (2004) Vietcong: Fist Alpha (2004)
Vietcong: Fist Alpha is een uitbreidingspakket van het originele Vietcong. Fist Alpha speelt zich vůůr de originele Vietcong af en speel je met Douglas. De game bevat zeven extra missies die uit te voeren zijn. Daarnaast zijn er verschillende wapens aan de game toegevoegd voor meer vuurkracht.
Viewtiful Joe (2003) Viewtiful Joe (2003)
Joe zit samen met zijn vriendin Silvia in de bioscoop om naar de favoriete film van Joe te kijken. Silvia vindt het niet zo'n geweldige film en heeft zin in van alles behalve de film. Op het moment dat Joe even niet oplet, verliest Captain Blue in de film het van de 'Bad Guy'. De slechterik is nog niet voldaan en steekt een arm uit het scherm, grijpt Silvia en neemt haar mee de film in. Joe gaat ook de film in en transformeert naar de superheld Viewtiful Joe.
Viewtiful Joe 2 (2004) Viewtiful Joe 2 (2004)
Aan het begin van dit nieuwe avontuur treffen we Joe en zijn vriendinnetje Silvia, gereed om nog sterkere vijanden en grotere uitdagingen het hoofd te bieden dan in de voorganger. Dit keer kun je meteen aan het begin van het avontuur kiezen om met Joe of Silvia te spelen. En Silvia heeft niet alleen haar pompons meegebracht, ze kan ook vernietigende projectielen afvuren om het kwaad uit de schaduwen te schieten.
Viewtiful Joe: Double Trouble (2005) Viewtiful Joe: Double Trouble (2005)
Joe en zijn zus Jasmine zijn op bezoek in een themapark dat allerlei attracties bevat die zijn gebaseerd op films. Captain Blue, hun grootste held, is op dat moment een film aan het opnemen in het park. Hij staat op het punt alles af te ronden, en dan duikt er een stel slechteriken op die de film stelen. Joeís zus Jasmine gaat er achteraan om de film terug te krijgen, en Joe gaat er achteraan om op zijn zus te letten. Hij moet zes verschillende levels doorkruizen, die allemaal met een filmthema te maken hebben. Onderweg zal je vijanden tegenkomen die niet willen dat je de film terughaalt. Versla de vijanden met je superkrachten en red de film van Captain Blue.
Viewtiful Joe: Red Hot Rumble (2005) Viewtiful Joe: Red Hot Rumble (2005)
Captain Blue werkt aan zijn nieuwste film. Om te bepalen wie de hoofdrol moet krijgen houdt hij audities waarin de gewilligen elkaar moeten bestrijden in een toernooi. Er lijkt echter iets niet pluis..
Vigil: Blood Bitterness (2006) Vigil: Blood Bitterness (2006)
Jij bent Dehon, zoon van Gomend en hoge decipel van een eeuwenoude decadente beschaving, die zich voeden met de gezichten van de minderen en slaven. De in corruptie en broedermoord ontaardde hoge decipelen, heersen vanaf hun gigantische paleis. Als er plotseling blijkt dat een groot kwaad langzaam je wereld op aan het eten is, zal Dehon, als laatste overlevende, het kwaad dat zijn wereld in duisternis opslokt, moeten stoppen.
Vigilante 8 (1998) Vigilante 8 (1998)
Een groep bandieten die bekend staat als the Coyotes trekt een spoor van verwoesting door het zuidwesten. Een groep genaamd The Vigilantes is van plan ze op elke mogelijke manier een halt toe te roepen. Met speciale, maffe wapens die op de voertuigen zijn gemonteerd trekken ze tegen elkaar ten strijde.
Viking: Battle of Asgard (2008) Viking: Battle of Asgard (2008)
Binnen het rijk van de Noorse goden vindt een hevige strijd plaats. De godin Hel is verbannen, omdat ze Odin, Heer van Asgard, heeft weerstaan. Kwaad om haar lot heeft Hel een leger ondode krijgers verzameld om Midgard, het rijk der stervelingen, te knechten en Ragnarok te tergen, hetgeen zal leiden tot een apocalyptische strijd die Asgard en de goden zelf zal vernietigen. Skarin, een veelbelovende jonge krijger, krijgt de taak om Hel te stoppen en de toekomst van de mensheid te beschermen. Stort je in gevechten met mythische krachten en vaardigheden. Verken de werelden en versla je tegenstanders met een arsenaal van meedogenloze gevechtstechnieken.
Viper Racing (1998) Viper Racing (1998)
Viper Racing is een racespel met een hoog simulatiegehalte waarbij je rijdt met een Dodge Viper tegen andere Vipers over acht verschillende parcoursen. Je kunt zelf het uitzicht van de wagen bepalen met behulp van een uitgebreide paintshop. Je kan gaan voor een enkele race of voor een carriŤremodus.
Virtua Cop (1995) Virtua Cop (1995)
Een detective komt achter een illegale wapen-handel, maar wordt al snel door de bende geliquideerd. Dus wordt er een speciaal team samengesteld, Michael Hardy en James Cools de twee beste politie agenten van het bureau. Deze rail-shooter brengt je door diverse steden om de wapen-handel tegen te gaan en de daders te achterhalen.
Virtua Cop 2 (1996) Virtua Cop 2 (1996)
Detective Janet Marshall is het nieuwe gezicht van het 'special investigation' team. Toen ze haar partner en mentor verloor tijdens een klus, stortte ze zich volledig op haar team en werk. Nu gaat ze achter een bende genaamd EVL aan, waarvan al drie leiders vast zitten in de gevangenis, maar van de vierde is nooit het lichaam gevonden na een helikopter crash. EVL leek gevallen, totdat een bank word beroofd.
Virtua Fighter (1994) Virtua Fighter (1994)
Virtua Fighter was de eerste vechtgame die gebruik maakte van 3D omgevingen en characters. Je kan kiezen uit acht vechtersbazen met iedere hun eigen vechtstijl en unieke moves. Virtua Fighter richt zich voornamelijk op het vechten zelf, waardoor er geen verhaal of overdreven speciale aanvallen in de game zitten. Later is de game opnieuw uitgebracht op PC onder de naam Virtua Fighter Remix. Deze versie bevat verbeterde graphics en gameplay elementen.
Virtua Fighter 2 (1995) Virtua Fighter 2 (1995)
Een jaar na het eerste kampioenschap worden Akira, Wolf, Pai, Jeffry, Kage, Jacky en Sarah opnieuw uitgenodigd voor het 'Word Fighting Tournament'. Dit keer met twee nieuwe spelers, dronkenlap Kung-Fu Shun-Di en Lion Rafale, die vecht voor zijn vrijheid. Elke speler heeft zijn eigen stijl, van de snelle aanvallen van Pai tot de harde slagen van Jeffry.
Virtua Fighter 3 (1997) Virtua Fighter 3 (1997)
Je zult weer moeten knokken in dit deel. Nieuw zijn twee karakters, Aoi Umenokouji een beeldschone Japanse en Taka-Arashi, een sumoworstelaar. Er is weer een aantal locaties beschikbaar zijn, denk hierbij aan de Chinese Muur, en het dak van een instortend gebouw.
Virtua Fighter 4 (2001) Virtua Fighter 4 (2001)
Het vierde deel in de Virtua Fighter serie. Je hebt de keuze uit 13 vechters; 11 van de oude cast en 2 nieuwe, Vanessa Lewis, een amerikaanse Vale Tudo en Muay Thai kickboxter, die tijdens het gevecht tussen die twee stijlen kan wisselen en Lei-Fei, een Shaolin monnik, waarbij vele verschillende gevechts-poses in elkaar overvloeien tot een soepele stijl. Tevens is het evade-systeem uitgebreid en een nieuwe mode (A.I. sparring) erbijgekomen, waarbij je een computer gestuurde vechter kunt trainen.
Virtua Fighter 5 (2007) Virtua Fighter 5 (2007)
In Virtua Fighter 5 leer je tijdens de gevechten je eigen zwakke punten kennen. Door tegenstanders te verslaan verdien je ervaringspunten zodat je je karakter kan ontwikkelen gedurende het spel. Door veel ervaringspunten te verdienen wordt je karakter sterker en beheerst hij betere verdedigingstechnieken. Zodra je sterkere tegenstanders tegenkomt, word je extra beloond indien je deze weet te verslaan.
Virtua Pro Football (2006) Virtua Pro Football (2006)
Virtua Pro Football laat je beginnen met een amateuristisch team dat je kunt uitbouwen tot een grote voetbalclub. Je kunt tegen een van de 250 verschillende teams, van twaalf competities in tien verschillende stadions spelen. Alle wedstrijden, toernooien en competities zijn helemaal aan te passen zoals jij het wilt. Je kunt ook je eigen speler ontwerpen en hem daarna volgen in zijn voetbalcarriŤre naar de top.
Virtua Quest (2004) Virtua Quest (2004)
Virtua Quest speelt zich af in de nabije toekomst in de zwevende stad genaamd Acropolis, binnen het virtuele gebied dat Nexus heet. Een jongeman genaamd Sei krijgt toevallig iets mee van een samenzwering binnen de online wereld. Na het horen van deze samenzwering moet de jongen vechten voor zijn leven ťn het lot van de wereld. Gelukkig komt er data in Nexus binnen van alle legendarische vechters uit de Virtua Fighter reeks. Sei kijkt de kunst van het vechten af bij deze vechters, om zo de kracht en moves te krijgen om de wereld te redden.
Virtua Racing (1994) Virtua Racing (1994)
Virtua Racing is een racespel in de zogenaamde "virtua" stijl, de vroege polygoonstijl die we ook kennen van Virtua Fighter en Virtua Cop. Het is een dynamisch driedimensionale stijl, wat de mogelijkheid geeft tot het geleidelijk veranderen van gezichtspunt, in plaats van stapsgewijs. Race tegen de AI en tegen andere spelers, om zo de beste virtuele coureur te worden.
Virtua Striker 2002 (2002) Virtua Striker 2002 (2002)
Virtua Striker 2002 bevat 64 teams van over de hele wereld, elk bestaand uit tweeŽntwintig spelers. Je hebt onder andere de keus uit Road to World Cup, Tournament en Versus. Met gewonnen wedstrijden verdien je punten, te vergelijken met geld, waarmee je je team en andere kosten moet betalen. Probeer zo goed mogelijk te presteren en verdien zoveel mogelijk punten.
  -1- 2
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!