Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2
Zoeken:
I Have No Mouth and I Must Scream (1995) I Have No Mouth and I Must Scream (1995)
Na de Tweede Wereldoorlog hebben de computers van de VS, Rusland en China de wereld overgenomen en het grootste deel van de bevoling uitgeroeid. De "Allied Mastercomputer" heeft de laatste vijf mensen op de aarde gevangengenomen om ze te martelen. Elk van hen moet zijn of haar verleden tegemoet treden in een virtuele omgeving die de computer gemaakt heeft. Hier moeten zij hun angsten en zwakheden onder ogen zien.
I of the Dragon (2004) I of the Dragon (2004)
Het land Nimoa wordt geteisterd door steeds groeiende groepen demonen en mutaties. De laatste hoop van de Nimoans rust in de klauwen van een van de drie heilige draken, die met hun magische krachten een einde kunnen maken aan de demoon-invasie en Nimoa kunnen herstellen tot een welvarend en vredig land.
I was an Atomic Mutant! (2003) I was an Atomic Mutant! (2003)
Jij bent het slachtoffer van een verschrikkelijke wetenschappelijk experiment, waardoor je onschuldige omstanders gaat terroriseren, vernietig je militaire eenheden en nietsvermoedende steden om wraak te nemen. Je kan kiezen uit vier verschillende monsters: Giant She Beast, Giant Brain, Reptomicus en als een buitenaardse robot. Laat de Aarde zien wie de baas is. Gebruik je stralen des doods om de nietsvermoedende aardbewoners te vernietigen.
I-Ninja (2003) I-Ninja (2003)
I-Ninja is een afwisselende actie-platformgame met een ninja in de hoofdrol. Met behulp van alle ninja vaardigheden en ninja wapens is het de bedoeling de vijanden te verslaan en alle zogenaamde 'Rage-Stones' te vinden
Ice Age (2002) Ice Age (2002)
In dit platformspel kun je met de eekhoorn en mammoet spelen, bekend uit de gelijknamige film. Het is de bedoeling om heelhuids door de tien levels heen te komen. Er lopen vijanden rond die je moet zien te ontwijken of te doden. Onderweg kun je noten verzamelen die punten opleveren.
Ice Age 2: The Meltdown (2006) Ice Age 2: The Meltdown (2006)
Ice Age 2 is gebaseerd op de gelijknamige film en speelt zich af in de prehistorie. Je speelt als Scrat the Hapless, een prototype van een eekhoorn. Het is de bedoeling dat jij je vrienden helpt te ontsnappen aan een dreigende vloedgolf.
Ice Climber (1985) Ice Climber (1985)
In "Ice Climber" moet eskimo Popo ijsbergen beklimmen om zijn groenten, die gestolen zijn door een condor, terug te krijgen. Hij is bewapend met slechts een hamer, waarmee gaten in de ijslagen kan hakken en vijanden mee kan slaan. Elke ijsberg bestaat uit acht levels en een bonus level.
Ice Hockey (1988) Ice Hockey (1988)
In dit ijshockeyspel moet je met een zelfl samengesteld team van vier man de strijd aangaan met andere teams. Bij de samenstelling van je team had je de keuze uit een kleine en dunne, een grote zware, en een speler met een gemiddeld postuur met ieder zijn sterke en zwakke punten.
Icewind Dale (2000) Icewind Dale (2000)
In Icewind Dale maak je een groep avonturiers van zes personen aan, die wordt geplaatst in het ijzige stadje Easthaven. De leider van het dorp, Hrothgar, nodigt je groep uit om deel te nemen aan een expeditie naar het verre Kuldahar, waarover recentelijk vreemde berichten zijn binnengekomen. Onderweg wordt de expeditie echter aangevallen door reuzen, die een lawine veroorzaakten. Alleen jouw groep overleeft de aanval, maar de weg terug naar Easthaven is geblokkeerd. Het is dan aan jullie om naar Kuldahar af te reizen en de gebeurtenissen daar te ontrafelen. Het spel is gebaseerd op het Advanced Dungeons & Dragons systeem.
Icewind Dale II (2002) Icewind Dale II (2002)
In Icewind Dale II bestuur je een groep van zes avonturiers, die per schip is aangekomen in de stad Targos. Er blijkt al snel iets mis te zijn: de stad wordt aangevallen door een leger kobolden, dat deel uitmaakt van het geheimzinnige "Legion of the Chimera". Het is aan jou om de stad te beschermen en de oorsprong van de vijandelijke krijgsmacht te onderzoeken. Het spel is gebaseerd op het Advanced Dungeons & Dragons systeem.
Icewind Dale: Heart of Winter (2001) Icewind Dale: Heart of Winter (2001)
Tijdens één van de koudste winters sinds jaren, verenigen de barbaarse stammen zich onder de banier van een mysterieuze nieuwe koning, om ten strijde te gaan tegen de bewoners van Ten Towns. Geleid door de visioenen van een sjamaan reizen de helden van Kuldahar af naar Lonelywood. Daar moeten zij de invasie verhinderen door het geheim te ontsluieren dat verborgen ligt in het bevroren Heart of Winter. Het spel is gebaseerd op het Advanced Dungeons & Dragons systeem.
Ico (2002) Ico (2002)
Een jongen word verbannen naar een kasteel, omdat hij hoorntjes op zijn hoofd heeft. Later ontmoet hij Yorda, en samen met haar moet hij er voor zorgen om uit het kasteel te ontsnappen. Deze artistieke game is de spirituele voorloper van Shadow of the Colossus.
Idolm@ster, The (2005) Idolm@ster, The (2005)
Een simulator, welke jou in staat stelt om diverse Japanse meisjes te trainen tot heuse sterren. Leer ze dansen en zingen door een soort van Simon Says-minigames. Onthoud welke beweging bij welke kleur hoort, en komt die kleur in beeld, dan doe je die beweging na. De Xbox 360 versie kent een unieke idol, de blonde Miki Hoshii.
Iggy's Reckin' Balls (1998) Iggy's Reckin' Balls (1998)
Race met Iggy of één van zijn balvormige vrienden naar de top van de toren. Wie het snelste langs alle spiralen naar boven weet te gaan, wint. Onderweg kun je het je tegenstanders lastig maken of een stukje afsnijden door items te pakken en die te gebruiken. Maak de baan vies voor degene die achter je ligt, of schiet iemand neer om er zo je voordeel mee te doen.
Ignition (1997) Ignition (1997)
Rijd met miniatuurauto's doorheen allerlei verschillende landschappen, en probeer je turbo te gebruiken om als eerste over de streep te komen. Pas wel op voor de obstakels!
Ikari Warriors (1986) Ikari Warriors (1986)
Geïnspireerd door de toen populaire Rambo films, loop je alleen of met zijn tweeën als Ralf Jones en Clark Steel door velden met jungles, rivieren en ruïnes. Onderweg vind je machinegeweren, granaten en raketwerpers om hordes tegenstanders mee uit de weg te ruimen.
Ikaruga (2001) Ikaruga (2001)
Vernietig met je schip alle vijanden, welke óf wit/blauw óf zwart/rood zijn. Door je schip in dezelfde kleur te veranderen als je vijand, kun je kogels absorberen om je power meter op te bouwen. Bouw je chains op door steeds drie vijanden van dezelfde kleur te vernietigen.
IL-2 Sturmovik (2001) IL-2 Sturmovik (2001)
In IL-2 Sturmovik vliegt de speler met gevechtsvliegtuigen en vecht hij tegen tegenstanders op de grond en in de lucht. Het speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog aan het Russische front. Door middel van hele campagnes en losstaande missies, moet men trachten het oprukkende Duitse leger tot stilstand te brengen en terug te dringen.
IL-2 Sturmovik: 1946 (2006) IL-2 Sturmovik: 1946 (2006)
Stap in een van de 229 verschillende historisch gevechtsvliegtuigen zoals de Petlyakov Pe-2, Mig 9 en de Arado Ar 234 Blitz en doe mee aan zenuwslopende gevechten in het luchtruim. Je kunt kiezen uit negen nieuwe campagnes met meer dan 200 verschillende realistische missies. Vlieg over mappen van onder andere de Kiev regio, de grensregio tussen de voormalige USSR, China en Korea en de Burma map.
Illbleed (2001) Illbleed (2001)
Eriko Christy is horrorfan in hart en nieren. Als ze op een dag hoort dat de excentrieke miljardair, Michael Reynolds, een horrorpretpark heeft geopend en ook nog eens honderd miljoen uitreikt aan de eerste persoon die er doorheen kan komen, besluit Eriko haar angst op de proef te stellen. Samen met de vier andere Horrorfans, Jorg, Kevin, Randy en Michel, zal ze alle hulp van je nodig hebben om niet dood te bloeden, vallen of schrikken, in dit doorgedraaide horrorhuis vol boobytraps.
Illusion of Gaia (1995) Illusion of Gaia (1995)
Will is een jongen die telepathisch begaafd is en zijn ouders kwijt is. Zijn moeder is gestorven en zijn vader is spoorloos verdwenen na een expeditie bij de toren van Babel. Op een dag wordt hij bij de koning Edward geroepen met de opdracht een ring naar hem te brengen. Maar ondertussen ontmoet hij de koppige prinses Kara, en dan begint het avontuur waarbij hij dichter en dichter bij de toren van Babel komt...
Imagine Girl Band (2008) Imagine Girl Band (2008)
Imagine Girl Band is een game waarin jonge meisjes hun droom band kunnen oprichten, en een legende kunnen worden in de muziekwereld. Samen met je bandleden kun je jezelf naar de top zingen, maar daarnaast is mode en plezier ook belangrijk. In de game kun je jammen met je bandleden, het uiterlijk van elk van je bandleden aanpassen en vier mini-games spelen. Tevens kun je outfits ontwerpen, het haar in een goede coupe doen en make-up gebruiken. Ben je hiermee klaar dan kun je foto’s van je band nemen en deze met andere spelers delen.
Immortal Cities: Children of the Nile (2005) Immortal Cities: Children of the Nile (2005)
In Children of the Nile leidt je als Farao de volkeren van het oude Egypte, en je verenigt hen terwijl je je status vergroot en alles in het werkt stelt om een machtig en goddelijk heerser te worden. Je ontwerpt en bouwt schitterende steden, waarin honderden mensen wonen en werken in een gecompliceerde sociale structuur. Elk facet van hun leven is in levendige details te zien. Uiteindelijk zul je de meest geavanceerde beschaving van de outheid creëren, je zult wonderen verrichten en een duurzaam en uniek rijk bouwen, dat eeuwenlang stand zal houden en jij bent de verpersoonlijking ervan. Je zult legers en vloten naar alle bekende uithoeken van de wereld sturen en grootse monumenten bouwen, waaronder je eigen schitterende graftombe. Kom, treedt binnen in je rijk: het zwarte land, Egypte.
Imperial Glory (2005) Imperial Glory (2005)
Imperial Glory speelt zich af in de Napoleontische tijd tussen 1789 en 1830 en laat de speler kiezen tussen de grote rijken van die tijd - Groot-Brittannië, Rusland, Pruissen, Oostenrijk-Hongarije en Frankrijk - met als doel het veroveren van heel Europa.
Imperium Romanum (2008) Imperium Romanum (2008)
Imperium Romanum is een game die je terugneemt naar het Romeinse Rijk om daar steden te bouwen en oorlog te voeren met de barbaren. In het spel kun je scenario's spelen die zich puur op Rome richten door de eeuwen heen, je kunt een stad bouwen ergens in het Romeinse Rijk of je kunt punten pakken uit de geschiedenis en daar beginnen met steden bouwen. Naarmate je stad groeit en je burgers rijker worden, zul je bakkerijen, katoenplantages, kledingwinkels en slagerijen moeten bouwen. Dit systeem blijft zich herhalen totdat je burgers in villa's wonen en alle luxe uit het leven willen halen. Probeer het je inwoners zo goed mogelijk naar hun zin te maken door het bouwen van goede voorzieningen en het winnen van oorlogen.
Import Tuner Challenge (2006) Import Tuner Challenge (2006)
In het spel staat naast het racen ook het tunen van je auto centraal. In totaal zijn er meer dan vijf miljoen verschillende combinaties van onderdelen en uiterlijk mogelijk. Als je dan eenmaal een vette bak hebt, dan is het de hoogste tijd om de straten van Tokyo onveilig te maken.Hierbij zal je door echte wijken scheuren. Mocht je alles verkent hebben en alle 400 tegenstanders verslaan, dan is het spel ook nog online te spelen.
Impossible Creatures (2002) Impossible Creatures (2002)
Rex Change krijgt een brief van zijn al jaren vermiste vader. Dolgelukkig dat zijn vader nog leeft vertrekt Rex naar een klein eilandje in de Stille Oceaan, waar zijn vader onderzoeken doet. Eenmaal aangekomen blijkt nergens een spoor te zijn van zijn vader. Rex wordt al snel bedreigt door Upton julius, een gemene kerel met een nogal vreemd ogend huisdier. Al snel wordt Rex gered door de dappere dame Lucy. Lucy werkte voor de vader van Rex en legt uit wat voor experimenten de vader van Rex doet. Hij werkte aan Sigma, een mogelijkheid om twee dieren met elkaar te kruisen. Het resultaat is een enorm dier met de beste eigenschappen van de twee gekruisde dieren. Julius wil echter deze technologie stelen om over de wereld te heersen. Niemand minder dan Rex zal daar een stokje voor gaan steken, mede in de hoop zo zijn vader te vinden.
Impossible Mission (2007) Impossible Mission (2007)
Je neemt de rol aan van een geheimagent die de kwaadaardige meesterbrein Professor Elvin Atombender moet zien te stoppen. Je moet de basis van Atombender binnen dringen en hier stukken van het systeemwachtwoord zien te bemachtigen. Tijdens het zoeken naar dit wachtwoord moet je zijn dodelijke robots vermijden maar tegelijkertijd ook nog het wachtwoord zien te bemachtigen!
In Cold Blood (2000) In Cold Blood (2000)
In Cold Blood is een avonturenspel waarin je speelt als MI6 agent John Cord. John is verraden en om die reden gemarteld en mishandeld. John heeft lichtelijk geheugenverlies en heeft dus geen idee waarom hij verraden is. Hij gaat het tot de bodem uitzoeken en tijdens zijn reis zal hij het plot langzaam ontdekken. Echter zijn er een flink aantal mensen die liever niet zien dat jij het uitzoekt en zullen trachten je te vermoorden.
Inca (1992) Inca (1992)
Jij bent een ruimtepiloot, en je hebt de mogelijkheid om door de tijd te reizen. Je bent op missie gestuurd om te landen in Zuid-Amerika, op het tijdstip van de Europese invasie. Jij hebt de opdracht om de mysterieuze schat van de Inca te vinden. Echter zijn er meer schatzoekers in de omgeving. Naast het oplossen van diverse puzzels, zul je ook andere schatzoekers moeten uitschakelen, en tijdens je vliegritjes door de tijd andere schepen en vijanden moeten uitschakelen.
Inca 2 (1993) Inca 2 (1993)
Je begint het spel als Atahualpa. Je bent El Dorado's vervelende en arogante zoon. Uit baldadigheid heb je het familieschip gepakt om een paar rondjes mee te vliegen. Je raakt echter in de problemen als je een vreemde astroïde ziet. Je besluit het ding op te blazen, maar dat gaat mis. Op dat moment krijg je de controle over El Dorado, en jij gaat op pad om je zoon te redden uit de problemen. Onderweg zul je vele andere ruimteschepen moeten vernietigen, en enkele puzzels moeten oplossen.
Incredible Crash Dummies, The (1992) Incredible Crash Dummies, The (1992)
Dr. Zub heeft een kwaad leger gecreëerd van Crash Dummies om jou uit de weg te ruimen. Jij weet namelijk over de geheimen van zijn nieuwe lichaam. Je speelt een dummie – zo eentje die men gebruikt bij testen van ongelukken – en in de verschillende levels moet je obstakels ontwijken zoals vuur en auto’s. Bij ieder obstakel dat je raakt verlies je een ledemaat en als er niks meer overblijft is het game over.
Incredible Crisis (1999) Incredible Crisis (1999)
Stel je voor: je bent een zakenman en je heet Tanae. Op zichzelf al erg genoeg, maar je bent ook nog de verjaardag van je grootmoeder vergeten. Nu moet je, naast je baan en je dagelijkse sores, dus ook nog even een verjaardagsfeest zien te regelen.
Incredible Hulk, The (2008) Incredible Hulk, The (2008)
In de game kruip je in de huid van Bruce 'The Hulk' Banner en speel je de belangrijkste gebeurtenissen van de film na. Het spel biedt je de mogelijkheid om alles wat in je omgeving staat te vernietigen, maar kun je deze spullen ook als wapen gebruiken. In het spel kom momenten uit de film tegen en bevat het ook extra verhaallijnen en personages. Het spel speelt zich af tussen de wolkenkrabbers van New York, waar je zult moeten vechten tegen The Abomination, een kwaadaardig en wild beest die New York bedreigd. Banner is de beste persoon om The Abomination te stoppen van zijn bezigheden, en om New York te redden.
Incredible Hulk: Ultimate Destruction, The (2005) Incredible Hulk: Ultimate Destruction, The (2005)
Je bent Bruce Banner, een wetenschapper die in aanraking komt met een radioactief goedje. Vanaf dat moment ga je steeds de mentale strijd aan met de Devil-Hulk; een kwaadaardig wezen dat je lichaam wil overnemen. Om dit te voorkomen moet je met de hulp van je dokter en vriend Samson een machine bouwen die de Hulk kan deactiveren. Het doel is om door de hele game de onderdelen voor deze machine te ‘vinden’, wat je met behulp van de Hulk doet.
Incredible Machine, The (1992) Incredible Machine, The (1992)
Bij The Incredible Machine moet de speler telkens met een aantal alledaagse objecten een machine bouwen die een bepaalde opdracht uitvoert.
Incredibles, The (2005) Incredibles, The (2005)
Mr. Incredible is de krachtpatser van het stel en zijn levels bestaan dan ook uit het verslaan van horden aan vijanden. Mrs. Incredible, beter bekent als Elastigirl, kan haar hele lichaam uitrekken als elastiek. Haar levels bevatten wat meer puzzelwerk en het slingeren van gebouw naar gebouw. Vijanden verslaat ze van een afstandje. Haar dochtertje Violet kan voor een korte tijd onzichtbaar worden en gebruik maken van een krachtveld. De missies waarin zij de hoofdrol speelt zijn dan ook vooral gericht op sluipen en niet gezien worden. Dash kan supersnel rennen en zijn levels bestaan dan ook uit aan tijd gebonden stukken vol met obstakels die je moet ontwijken.
Incredibles: Rise of the Underminer, The (2005) Incredibles: Rise of the Underminer, The (2005)
Als de kwaadaardige Underminer een sinister plan heeft uitgedacht om de heerschappij over de wereld in handen te krijgen, is het de beurt aan Mr Incredible en zijn vriend Frozone om hier een stokje voor te steken. Terwijl de rest van de familie boven de grond de boel regelt, gaan Mr. Incredible en Frozone ondergronds om het laaghartige plan van de Underminer te verijdelen en deze duivelse schurk voor eens en altijd onder de grond te krijgen!
Incubation (1997) Incubation (1997)
Het energy schild dat de menselijke kolonisten, op de planeet Scayra, van de inheemse agressieve Aliens, de Scay'Ger, beschermde, is er plotseling mee gekapt. Door de virussen die mens met zich meebracht, zijn de Scay'Ger gemuteerd tot monsterlijke gedrochten en de kolonie is veranderd in een bloederig slagveld. Jij krijgt de controle over een squad van space marines, die op de planeet weer orde op zaken moeten gaan stellen en mogelijke overlevenden te evacueren.
Incubation: The Wilderness Missions (1997) Incubation: The Wilderness Missions (1997)
Na een succesvolle bergingsmissie, waarbij waardevolle grondstoffen zijn gewonnen, keert het ruimteschip en zijn bemanning terug naar het ruimtestation CHIP. Een klein groepje mariniers is echter per ongeluk achtegelaten op de planeet en worden door leiding als verloren manschappen afgedaan. Nu zal het team, zonder enige hulp van bovenaf moeten zien te overleven in dit onvriendelijke klimaat. De enige mogelijkheid om bericht te sturen is in de hoofdstad van deze planeet, een plaats genaamd Scay-Hallwa, maar het is nog maar de vraag of ze daar ooit levend aan zulen komen.
Independence Day (1997) Independence Day (1997)
In Independence Day vlieg je met een jet door verschillende missies, om de Gargantuan uit te schakelen. De Gargantuanaliens willen Amerika vernietigen, en jij wilt dat voorkomen. Tijdens het vliegen moet je doelen vernietigen, zoals communicatietorens, schildgeneratoren en alienvliegtuigen. Onderweg moet je powerups zien te pakken, die je levensduur in het spel verlengen, of je nieuwe munitie geven. Ook kun je hiermee nieuwe jets vrijspelen. De missies spelen zich af in de Grand Canyon, Washington en New York. Vernietig alle Gargantuan en bevrijd Amerika van de alieninvasie.
Indiana Jones and his Desktop Adventures (1996) Indiana Jones and his Desktop Adventures (1996)
Dr. Jones bevindt zich te Mexico in de jaren '30. Tijdens zijn zoek- en puzzeltocht komt hij oog in oog te staan met typische Indiana Jones vijanden zoals Nazi's, spinnen, slangen en bandieten. Iedere keer wanneer je het mini-avontuur (dat je speelt op je Windows desktop) opnieuw aangaat, worden er een ander plot, een andere mapgrootte en verschillende vraagstukken voor je gegenereerd.
Indiana Jones and the Emperor's Tomb (2003) Indiana Jones and the Emperor's Tomb (2003)
Het verhaal speelt zich af in 1935. Indiana Jones moet voorkomen dat een krachtig magisch voorwerp in verkeerde handen valt. Reis de hele wereld over in een nieuw spannend avontuur en vecht tegen Nazi's en de Chinese onderwereld, samen met je nieuwe mysterieuze partner Mei Ying. Verken onderwater paleizen tot en met levels in de jungles op Ceylon.
Indiana Jones and the Fate of Atlantis (1992) Indiana Jones and the Fate of Atlantis (1992)
Als Indiana Jones een beeldje moet vinden wat even later gestolen wordt door een Nazi-officier raakt hij verwikkeld in een avontuur dat hem uiteindelijk zal brengen naar Atlantis .
Indiana Jones and the Infernal Machine (1999) Indiana Jones and the Infernal Machine (1999)
Het is 1947 en de wereldoorlog is net gedaan. Dr. Henry Jones heeft zijn taak als archeoloog weer op zich genomen. De Sovjet-Unie is echter op zoek naar een machtig wapen dat het voordeel in hun kant kan doen zwenken. Als Indy daarvan hoort begint zijn race tegen de communisten om te verhinderen dat de 'Infernal Machine' gerepareerd kan worden en in verkeerde handen terecht komt.
Indiana Jones and the Last Crusade: The Action Game (1992) Indiana Jones and the Last Crusade: The Action Game (1992)
Indiana Jones is op zoek naar de Heilige Graal. Om deze te vinden zal hij eerst op zoek moeten gaan naar het Kruis van Coronado, een schild en het dagboek van zijn vader. Zijn zoektocht brengt hem naar Colorado, een circus, een zeppelin en naar kasteel Grunwald in Oostenrijk.
Indiana Jones and the Last Crusade: The Graphic Adventure (1989) Indiana Jones and the Last Crusade: The Graphic Adventure (1989)
Op een dag wordt professor en avonturier Indiana Jones na schooltijd opgepikt en meegenomen naar de rijke Donovan. Deze bezit een steen, waarop een soort beschrijving staat die naar de Heilige Graal moet leiden. In het bezit van de notities van zijn vader, reist Jones naar Venetië. Met de hulp van dokter Elsa Schneider vindt hij de ontbrekende schakel voor de locatie van de Graal. Eindelijk kan hij samen met zijn vader naar Afrika vertrekken, maar hij is natuurlijk niet de enige die de waardevolle Graal op de kop wil tikken...
Indiana Jones in Revenge of the Ancients (1987) Indiana Jones in Revenge of the Ancients (1987)
In deze adventure speel je de beroemde archeoloog Indiana Jones. Hij moet de "Power Key" zien te vinden, waar ook de Nazi's achteraan zitten. Met de Power Key in de handen van de Nazi's zal de wereld zeker gedoemd zijn. Het spel begint met Indiana Jones, die zichzelf in de Tepotzteco Pyramide laat vallen. Hier moet hij door een wirwar van gangenstelsels de sleutel proberen te bemachtigen, voordat de Nazi's het doen.
Indianapolis 500 Legends (2007) Indianapolis 500 Legends (2007)
In Indianapolis 500 Legends beleef je de geschiedenis van de Indianapolis 500 opnieuw. Kruip in de huid van de races die plaats vonden tussen 1961 en 1971, en probeer missies op te lossen zoals het passeren van een aantal auto's of eindigen met een goede tijd. Het zal zelfs mogelijk zijn om met bepaalde missies de geschiedenis te herschrijven, wanneer je historische feiten weet te veranderen door een andere uitslag.
Indianapolis 500: The Simulation (1989) Indianapolis 500: The Simulation (1989)
Indianapolis 500: The Simulation is de voorloper van de latere Indycar-serie van Papyrus. Het betreft een simulatie van de echte Indianapolis 500 race uit 1989, met 33 auto's. Het spel biedt een realistische cockpitview en uitgebreide setup-mogelijkheden. Instellingen zoals de rembalans kun je zelfs al rijdend aanpassen. Je kunt in dit spel kiezen uit qualificatie en/of race en ook biedt het spel de mogelijkheid om een replay te bekijken.
  -1- 2
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!