Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  -1- 2 3 4 5 6 7 8
Zoeken:
M.A.C.H.: Modified Air Combat Heroes (2007) M.A.C.H.: Modified Air Combat Heroes (2007)
In de races van M.A.C.H. vlieg je met je straaljager over vastgestelde tracks. Verspreid over het parcours liggen upgrades, zoals raketten, mijnen om andere deelnemers te hinderen, en stealth, dat je tijdelijk onzichtbaar maakt en ook immuun voor raketten. Daarnaast heb je een Mach-meter. Met deze meter kun je je afterburner activeren voor een flinke turbo boost. In de Career Mode speel je verschillende toernooien waarmee je geld kunt winnen. Met dit geld kun je je straaljager upgraden op gebied van uiterlijk en prestatie. Naast de Career-modus heb je ook een Arcade- en Challenge-modus.
M.C. Kids (1992) M.C. Kids (1992)
De Hamburglar heeft een magische tas van Ronald McDonald gestolen. Jij speelt Mick of Mac en moet deze terug zien te brengen. Je ontmoet verschillende McDonald's personages en hun verblijfplaatsen. De game kent zeven verschillende werelden en meer dan dertig levels.
Mach Rider (1985) Mach Rider (1985)
Mach Rider speelt zich af in het jaar 2112. De Aarde is overgenomen door kwade krachten genaamd 'Quadrunners'. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit soldaten op verschillende voertuigen. In het spel bestuur jij de Mach Rider, een personage op een motorvoertuig dat van plaats naar plaats rijst om het op te nemen tegen de Quadrunners.
Mad Dash Racing (2001) Mad Dash Racing (2001)
In Mad Dash Racing moet je het opnemen tegen de kwaadaardige Hex en zijn onderdanen. Je hebt de keuze uit verschillende personen die ieder verschillen qua personage en eigenschappen. In totaal zijn er acht verschillende races die de speler moet beheersen. De races vinden plaats op verschillende plaatsen zoals vlak naast een lava stroom, onderwater of op gladde ijsrotsen. Ook zijn er twee eindbazen die verslagen moeten worden. Het doel is om als eerste de finishlijn te passeren. Onderweg kun je stukken van het parcours afsnijden, power-ups vinden en je tegenstanders hinderen. Bij goede prestaties kun je nieuwe tracks, auto's en bestuurders vrijspelen.
Mad Dog II: The Lost Gold (1994) Mad Dog II: The Lost Gold (1994)
Terwijl afvallige Indianen, bandieten en Mad Dog's mannen met elkaar in strijd zijn, moet de speler van "Mad Dog II: The Lost Gold" moeilijke beslissingen nemen met betrekking tot wie te vertrouwen is als gids. Alleen als de juiste gids gevonden wordt, kan het juiste spoor worden gevolgd naar de verloren Spaanse schat. Wie een verkeerde keuze maakt zal eindigen in een shootout, waar de kans op overleven bijzonder klein is. Wie de schat echter weet te bemachtigen, zal de roekeloze Mad Dog McCree laten weten wie er echt aan de macht is!
Mad Dog McCree (1990) Mad Dog McCree (1990)
In een klein stadje in het wilde westen hebben Mag Dog McCree en zijn boevenbende de burgemeester en zijn dochter gekidnapped. Nu is het aan jou om ze terug te halen en Mad Dog's terreur-bewind te beŽindigen. Pak je revolver en knal alle bandieten het stadje uit. Schiet je door vier verschillende levels in deze Lightgun-shooter met echte film-beelden en echte acteurs.
Mad Maestro! (2001) Mad Maestro! (2001)
De stad is van plan om de concertzaal af te breken! Jij speelt als Takt, een jonge muzikant die probeert die plannen te verijdelen. Om je doel te behalen moet je in de stad mensen gelukkig maken met je muziek en hen overtuigen om met je mee te spelen in een orkest.
Mad TV (1991) Mad TV (1991)
In Mad TV speel je als Arnie, een ietwat saaie jongen die op een avond TV aan het kijken is. Hij ziet een vrouw op het scherm die hij dolgraag wil ontmoeten. De volgende dag gaat Arnie op zoek naar haar op het TV-station maar in plaats van dat hij zijn droomvrouw ontmoet, loopt hij de baas van het station tegen het lijf. Hij heeft net een producent ontslagen, en neemt meteen Arnie in dienst. Nu is het jouw taak om de kijkcijfers omhoog te krikken. Je moet zoveel mogelijk uitzenden wat het publiek wil zien, films kopen en verkopen, soaps en shows produceren, zorgen voor de reclames en het nieuws tussen de programma's door. Ook mag je je nog eens richten op de vrouw van je dromen, want die moet nog steeds versierd worden.
Madagascar (2005) Madagascar (2005)
Alex, Marty, Melman en Gloria ontsnappen uit de dierentuin en hun omzwervingen leiden naar het eiland Madagascar. Je kunt tijdens het spelen tussen verscheidene karakters (leeuw, giraffe, zebra en nijlpaard) switchen. Elk karakter/dier heeft zijn eigen vaardigheden, die je optimaal moet gebruiken om het spel tot een goed eind te leiden.
Madagascar: Escape 2 Africa (2008) Madagascar: Escape 2 Africa (2008)
Madagascar: Escape 2 Africa is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm. In dit tweede deel zijn Alex de leeuw, Marty de zebra, Melman de giraffe, Gloria het nijlpaard, de maki's en de sluwe pinguÔns ontsnapt van Madagaskar, maar vervolgens beland op het vasteland van Afrika. Alle bekende dieren uit de film zijn speelbaar, elk met zijn of haar eigen speciale vaardigheden. Zo kan Alex met dingen gooien, kan Marty schoppen, Melman kan zweven door zijn poten als helikopterwieken te gebruiken en Gloria kan zwemmen. De voormalige dierentuindieren moeten hun weg zien te vinden in Afrika al lopend, springend, zwemmend en soms zelfs vliegend in een helikopter.
Madagascar: Operation Penguin (2006) Madagascar: Operation Penguin (2006)
In Madagascar: Operation Penguin ga je met de handige pinguÔns uit de film Madagascar op avontuur. Je krijgt de kans om hen te begeleiden in hun dappere ontsnapping uit de dierentuin van New York om vervolgens Antarctica en Madagascar te ontdekken.
Madden NFL 06 (2005) Madden NFL 06 (2005)
Madden NFL 06 is alweer het zestiende deel uit de populaire Madden-reeks. In Madden NFL 06 zal de nadruk komen te liggen op de passings van spelers en met name die van de quarterbacks. Spelers met betere kwaliteiten zullen meer overzicht hebben. Ook kunnen zij de bal precieser overspelen door de nieuwe Precision Placement techniek.
Madden NFL 07 (2006) Madden NFL 07 (2006)
Madden NFL is al jaren een zeer succesvolle franchise. Het is de enige American football-game die de officiŽle licentie van de National Football League heeft. Madden NFL 07 is al de zeventiende versie uit de Madden NFL serie en beschikt over alle nieuwe spelersnamen en statistieken. Deze nieuwe Madden is nog realistischer en veel gedetailleerder dan zijn voorgangers. Tactiek en snel handelen staan centraal binnen de Amerikaanse sport, zo ook in deze game.
Madden NFL 08 (2007) Madden NFL 08 (2007)
Dit is het achttiende deel in de Madden NFL reeks. Er zijn echter grote veranderingen: deze American football game is meer toegespitst op het gebruik van wapens en superspelers die alles aankunnen.
Madden NFL 09 (2008) Madden NFL 09 (2008)
Madden NFL 09 is het twintigste deel in de Madden NFL serie. Dit deel bevat een systeem, genaamd Real Football Intelligence. Dat systeem observeert je speelgedrag en geeft je handige tips en adviezen. De online competities kunnen met tweeŽndertig man worden gespeeld. Ook zullen je statestieken online bijgehouden worden en kun je onderling spelers ruilen. Tom Hammond en Cris Collinsworth worden de nieuwe presentatoren.
Made Man (2006) Made Man (2006)
Joey Verola ging naar Vietnam om wraak te nemen op de moord op zijn vader. Eenmaal daar ontmoet hij de zoon van een maffiabaas. Voordat Joey het in de gaten had, kreeg hij een baantje bij de maffia. Hij krijgt vervolgens diverse vuile klusjes die je al schietend zal moeten oplossen. Voor iedere voltooide klus krijg je een flink geldbedrag dat je weer kunt gebruiken om betere wapens te kopen.
Maelstrom (2007) Maelstrom (2007)
Maelstrom bevat drie rassen waarmee je kunt spelen. Het spel speelt zich af in een toekomst waar de Aarde bijna een onleefbare plek is geworden. Er zijn nog maar twee groepen over die vechten om te overleven. Daar komt een groep Aliens wat aan veranderen. Hun wereld was niet meer te redden, en dus zijn de Aliens op zoek naar een andere planeet. Dat de aarde daar geschikt voor is, is duidelijk. Vecht aan een van de drie rassen voor lijfsbehoud, en overwin om te overleven.
Mafia (2002) Mafia (2002)
De Verenigde Staten in de jaren 30. In de stad Lost Heaven speel je als Tommy, een taxichauffeur die door omstandigheden gedwongen wordt lid te worden van de maffia. Hij heeft namelijk wat leden van de Don Salieria-familie gered van een moordaanslag en daar is de concurrerende maffiabaas Don Morelli niet echt blij mee. Tommy wordt bijna zelf slachtoffer van een aanslag, want zijn taxi wordt opgeblazen. Hij komt echter met de schrik vrij en beseft dat de enige manier om te overleven en om wraak te nemen op Don Morelli lid worden van de Don Salieria-familie is.
Mafia II (2008) Mafia II (2008)
Mafia II draait rond de vriendschap en criminele carriŤre van Vito en Joe. Jij bent Vito, een veroordeeld crimineel, die, in plaats van de gevangenis in te gaan voor een mislukte overval, zich vrijwillig aanmeld voor een tour in de Tweede Wereldoorlog. Als Vito terug komt uit deze hel, belandt hij al snel met zijn oude vriend Joe in het criminele circuit. Mafia II schotelt een donkere, realistische wereld voor tijdens de jaren 40, in Empire City, een stad die erg lijkt op New York. In Mafia II zul je je opnieuw moeten bewijzen bij een van de invloedrijkste mafia families van Empire city, en jezelf opwerken van 'Errand Boy' tot 'Made Man'.
Mage Knight: Apocalypse (2006) Mage Knight: Apocalypse (2006)
Vijf helden hebben gezworen het kwaad dat het land teistert voorgoed uit te roeien. De kracht van het kwaad neemt toe en er staat een beest op met onvoorstelbare vernietigingskracht dat de vijand gaat leiden. De Apocalypse Dragon lijkt een onverslaanbaar vijfhoofdig monster, en de vijf helden die het tegen dit beest opnemen zijn de laatste hoop van het land. De strijd om alle veldslagen tot een einde te brengen staat op het punt te beginnen. Leid een groep van vijf helden tegen de meerderheid op zoek naar de overwinning die de wereld zal behoeden voor een zekere ondergang.
Magic Carpet (1994) Magic Carpet (1994)
Vlieg als tovenaar rond op een magisch tapijt . Het doel is om orde te herstellen in vernietigde werelden. Je doet dit door te vechten tegen gevaarlijke beesten en andere tovenaars. Zodra deze verslagen zijn is de orde hersteld en kan je verder naar de volgende wereld. Ondertussen verzamel je mana om je toverspreuken te gebruiken en te upgraden.
Magic Knight Rayearth (1995) Magic Knight Rayearth (1995)
De vrede in het land Cephiro wordt geregeld door de 'Pillar of Balance' en de bewaarder ervan, Princess Emauraude. Als ze op een dag gekidnapped wordt door de kwade priester Zagato, stort het land in chaos. De enigen die dit recht kunnen zetten zijn de legendarische Magic Knights, Drie jonge meisjes van aarde, Hikaru Shidou, Umi Ryuuzaki en Fuu Hououjii, die uit het hedendaagse Japan worden gezapt en door Emauraude naar Cephiro gehaald.
Magic: The Gathering (1997) Magic: The Gathering (1997)
De Mana-energie vloeit rijkelijk door het land Shandalar en de strijd tussen de vijf Kleuren Mana viert er hoogtij. Gebaseerd op het gelijknamige kaartspel, moet je een beter deck verdienen en samenstellen door de hoofd wizards van elke kleur te verlsaan. Uiteindelijk zal je sterk genoeg moeten worden om de planeswalker Arzakon, die alle kleuren beheerst, uit te dagen voor een duel.
Magical Drop III (1997) Magical Drop III (1997)
De derde game in de Magical Drop serie. Je speelt een clown die knikkers gooit naar de verzameling stenen, kristallen en knikkers in de lucht. Probeer zoveel mogelijk kleur bij kleur te verzamelen om zo de hoogste punten te verzamelen en je tegenstander te verslaan.
Magical Quest Starring Mickey Mouse, The (1992) Magical Quest Starring Mickey Mouse, The (1992)
De boosaardige keizer Pete heeft Pluto, Mickey's hond, gestolen. Reis door alle werelden, waarin je onder andere een magiŽr, een brandweerman en een bergbeklimmer kan zijn, om uiteindelijk het kasteel van Pete te bereiken om daar Pluto terug te vinden.
Magical Starsign (2006) Magical Starsign (2006)
De studenten van de Will O' Wisp hebben een probleem. Hun lerares is ontvoerd en ze kunnen hun studie niet meer voortzetten. Niemand wil hen helpen dus trekken ze er zelf maar op uit om hun lerares te zoeken. Ze zoeken een raket om de planeet te verlaten, maar raken daarbij van elkaar gescheiden.
Magical Tree (1984) Magical Tree (1984)
Je speelt een indiaantje die op zoek is naar zijn ouders die ruim 2000 meter hoger wonen. Beklim de boom en ontwijk uilen, bliksemschichten, slangen en ander gespuis om je doel te bereiken.
Magician Lord (1991) Magician Lord (1991)
In Magician Lord ben je Elta, een magier die de taak heeft om de acht boeken te verzamelen die de wijsheid bevatten van Az Atorse, de god van vernieling. Door onderweg de juiste power-ups te verzamelen kan je jezelf transformeren naar andere personages, waaronder Rajin, Samurai, Waterman, Shinobi, Poseidon, en Dragon Warrior.
Magna Carta: Tears of Blood (2004) Magna Carta: Tears of Blood (2004)
Het gigantische Continent Efferia, wordt bevolkt door vijf verschillende rassen, de twee meest voorkomende, de mensen en de Yason, verkeren in een eeuwige strijd met elkaar. Onze held Calintz is een van de meest gedecoreerde helden der mensheid en leider van het 'Tears of Blood' huurlingen-leger. De mensen, verenigd in de 'Human Alliance', huren Calintz alleen in gevallen die ze zelf de baas niet kunnen, of niet mogen aanpakken. Als de Alliance weer eens in problemen is geraakt, door het gebruik van verboden magie, kunnen Calintz en zijn luitenanten, Azel, Eonis en Haren weer opdraven.
Magna Carta: The Phantom of Avalanche (2001) Magna Carta: The Phantom of Avalanche (2001)
Calintz was ooit een van de hoogst gewardeerde 'Royal Guards', maar hij verliet zijn thuis in Shuldemir, om op zoek te gaan naar grotere avonturen. Jaren later, als hij voor het eerst weer thuis komt, keert hij terug naar een stad vol Chaos, monsters verschijnen overal en vallen de bevolking aan. Ook is er politieke onrust onstaan tussen twee nieuwe machtswellustelingen, uit op de troon van Calintz' vorige wergevers. Hij heeft geen andere keus dan zich op te werpen als groepsleider van de 'Schwarz Strum', de enige weerstand die Shuldemir nog heeft.
Majesty (2000) Majesty (2000)
In dit middeleeuwse strategiespel draait alles om het draaiende houden van je kasteel met omliggend dorpje. Er zijn echter niet veel gewassen en dieren in de omgeving om aan de voedselvraag van je inwoners te voldoen. Daarom heb je een leger soldaten om handelskaravenen en belastingmensen te overvallen. Maar de echte buit haal je natuurlijk pas binnen wanneer je naastgelegen dorpjes overvalt en succesvol veroverd.
Major League Baseball 2K6 (2006) Major League Baseball 2K6 (2006)
Het doel van het spel is dat je een baseball team moet opstellen en, niet alleen erin spelen, maar het ook gaan coachen. In de Minor League kun je een team kiezen. Je team coaches bestaan uit een manager, een batting coach, een pitting coach en een fielding/speed coach met elk hun eigen specialiteit. Je moet zelf bepalen welke vaardigheden van jouw talenten je zal trainen. Van elke speler kun je een uitgebreid rapport lezen.
Major League Baseball 2K7 (2007) Major League Baseball 2K7 (2007)
In de game ben je niet alleen speler maar ook coach. Je bent dan misschien wel een Major League baseball coach, maar je moet ook naar talent uitkijken in de Minor Leagues. Je moet zelf bepalen welke vaardigheden van jouw talenten je zal trainen. Van elke speler kun je een uitgebreid rapport lezen om zo te bepalen wat je moet doen in een bepaalde situatie.
Major League Baseball 2K8 (2008) Major League Baseball 2K8 (2008)
In Major League Baseball 2K8 ben jij de speler en coach tegelijk van een baseballclub. De game bevat meer dan negentig verschillende clubs uit de Major League Baseball competitie. Met ťťn van die teams kun je spelen in een van de achttien verschillende stadions. In de seizoensmodus heb je de keuze om jonge talenten uit de kleinere divisies te halen zoals de Minor League competitie waardoor jij team zo goed mogelijk kan versterken
Makai Kingdom: Chronicles of the Sacred Tome (2005) Makai Kingdom: Chronicles of the Sacred Tome (2005)
Overlord Zetta van de Netherworld heeft zichzelf uitgeroepen tot stoerste en hardste Overlord van de cosmos. Als hij van Pram, het orakel, hoort dat zijn wereld vernietigd gaat worden, gaat hij op pad om uit te zoeken hoe dit gaat gebeuren en om te proberen het te voorkomen. Hij ontdekt een Sacred Tome, een heilig geschrift waarin staat dat Zetta's eigen stupiditeit de oorzaak zal zijn van zijn Rijk's ondergang. GeÔriteerd verbrand hij de Tome, maar ondekt plots dat deze actie juist het begin van de ondergang zou zijn. Hij reageert snel en weet net op het nippertje zijn ziel eraan te verbinden en probeert zo de geschiedenis van zijn wereld te herschrijven. Het pakt echter minder goed uit als verwacht en Zetta zal met hulp van de andere Overlords zijn Netherworld moeten heropbouwen.
Maken Shao: Demon Sword (2001) Maken Shao: Demon Sword (2001)
Maken Shao is een remake van de Dreamcast titel Maken X met een aantal grote veranderingen waaronder 3rd person gameplay, betere graphics en nieuwe cutscenes. De hoofdrolspeler is Kei Sagami, een zestienjarig meisje die in het bezit is van een Deus Ex Machina. Wanneer Kei naar de Kanazawa Science Synthesis laboratory reist in het gezelschap van haar vriend Kou Yamashiro, doet ze mee aan een experiment die een onverwacht gevolg heeft. ze wordt verbonden met een zwaard genaamd Deus Ex Machina. Deus heeft een eigen wil en neemt controle over Kei. Het zwaard en het meisje gaan op een missie waarbij het lot van de wereld onzeker wordt. Onderweg komen ze criminelen tegen in Hong Kong en organisaties die tegen hun zijn. De game bevat negentien levels, zestien characters wiens gedachten je kan binnendringen, puzzels en verschillende bazen.
Maken X (1999) Maken X (1999)
Maken X is een Soul Sword, een zwaard met bewustzijn, dat de kracht heeft lichamen over te nemen, om ze voor zich te laten vechten. Het is ontwikkeld, tijdens onderzoek naar Psi-kracht, in een geheim laboratorium. Als de dochter van de hoofdwetenschapper, Kay, het per ongeluk ontwaakt, tijdens een terroristische aanval, neemt Maken X gelijk bezit van haar en begint zijn tegenaanval.
Making History: The Calm & the Storm (2007) Making History: The Calm & the Storm (2007)
Making History: The Calm & the Storm is een strategische game waarbij spelers de controle hebben over een wereldwijd conflict: de Tweede Wereldoorlog. Deze wordt uitgevochten in een scenario met hoogstaand historisch detail. Het behalen van de militaire overwinning alleen is niet voldoende, spelers moeten ook economische en diplomatieke overwinningen behalen. In het spel zijn zeventig verschillende landen waarmee je te maken krijgt. Elk land heeft zijn eigen kenmerken en gedragspatronen. Voor welke natie jij strijdt is je eigen keus. Je kunt spelen als leider van Frankrijk, Engeland, Duitsland, ItaliŽ, USSR, Japan of de Verenigde Staten. Elke beurt zul je goed over je strategieŽn moeten nadenken. Je kunt bijvoorbeeld een massale aanval doen, of juist wachten op versterkingen. Ook de geografie is van belang. De meer dan 800 verschillende land- en zeegebieden bieden grote verschillen in terrein en omgeving.
Malice (2004) Malice (2004)
Het verhaal begint met de kleine Malice die aan het einde van haar leven komt, doordat de Evil Dog god haar hoofd eraf bijt. Nadat ze in de onderwereld is belandt, trapt de dood haar er weer uit naar de echte wereld. Haar taak is om de Evil Dog God alsnog te stoppen, die plannen heeft de wereld te vernietigen. Ze krijgt hierbij hulp van een de metal guardian, een levende klok die heerst over het hele universum. Hij weet alles van iedereen, behalve de Evil Dog God. Malice moet 8 sleutels verzamelen zodat de Metal Guardian meer te weten kan komen over de Evil Dog god en uiteindelijk hem kan stoppen. De Metal Guardian kan in de game worden gebruikt om Malice haar wapen, een hamer te voorzien van upgrades.
Mall Tycoon (2002) Mall Tycoon (2002)
In Mall Tycoon sta jij in de schoenen van een winkelcentrum ontwerper. Rust jouw winkelcentrum uit met roltrappen, meerdere verdiepingen en natuurlijk winkels. Zorg ook voor vermaak en restaurants om zo de mensen tevreden te houden.
Mall Tycoon 3 (2005) Mall Tycoon 3 (2005)
In deze game kun je je eigen winkelcentrum helemaal naar eigen smaak opbouwen. In deze simulatie kun je zelf bepalen welke winkels je in het spel wilt hebben, wat voor restaurants het best bij de sfeer passen of dat er bijvoorbeeld gokkasten mogen staan. Het belangrijkste is namelijk om je klanten zoveel mogelijk te laten shoppen. Je winkelcentrum moet een aandachtspunt zijn, succesvol worden en vooral leuk zijn om bezoekers te trekken.
Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis (2008) Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis (2008)
Jij bent Vayne Aurelius, zoon van de legendarische alchemist Theofratus, die vlak na je geboorte op mysterieuze wijze is verdwenen. Je hebt het grootste gedeelte van je geÔsoleerd geleefd, als kluizenaar, alleen vergezeld door Sulphur, een kat-achtig wezen, bestaande uit mana. Als je, grotendeels zelf aangeleerde, talenten als alchemist opgemerkt worden door Zeppel, professor aan de Al-Revis Academie voor alchemisten, biedt hij je een beurs en een plek als leerling aan. Samen met je nieuwe klasgenoten, Jess, Nikki en Flay, zullen jullie huiswerk opdrachten je door het hele land sturen.
Manchester United Europe (1991) Manchester United Europe (1991)
Het vervolg op Manchester United: The Official Computer Game biedt weer hetzelfde soort gameplay. Jij mag plaats nemen op de stoel van de manager van Manchester United, en in die rol smeden aan een team dat vele sportieve successen moet zien te leveren. Ook kun je zelf actief zijn op het veld.
Manchester United: The Official Computer Game (1990) Manchester United: The Official Computer Game (1990)
Jij bent manager van de Engelse voetbalclub Manchester United, en moet je ploeg zoveel mogelijk prijzen laten zien binnen te slepen. Bepaal welke spelers in de basis mogen starten, stel trainingsschema's samen om je spelers beter te maken en bestudeer hun kwaliteiten. De controle van de spelers op het veld overnemen om direct invloed op het resultaat uit te oefenen behoort ook tot de mogelijkheden.
Manhunt (2003) Manhunt (2003)
De speler speelt Cash, die op mirakeleuze wijze ontsnapt aan de doodstraf. Als hij weer bijkomt zit hij in een rare kamer en wordt er tegen hem gesproken via een luidspreker en wordt hij in de gaten gehouden door camera's. De man wil video opnames maken van hoe Cash zijn tegenstanders op gruwelijke wijze om het leven brengt. De tegenstanders zijn echter ook niet onschuldig, het zijn hunters (jagers) met het doel Cash om het leven te brengen.
Manhunt 2 (2007) Manhunt 2 (2007)
Manhunt 2 draait om een experiment in een geheim onderzoekscentrum dat rampzalig afloopt. Daniel Lamb is de proefpersoon met wie het mis gaat. Hij wordt door The Pickman Project, de organisatie die het experiment heeft uitgevoerd, weggestopt in een gesticht voor criminelen, om de waarheid achter het experiment verborgen te houden.
Maniac Mansion (1987) Maniac Mansion (1987)
Sandy Pantz, de vriendin van Dave Miller, is ontvoerd door Dr. Fred Edison. Het is aan Dave om haar te redden met behulp van twee van zijn zes vrienden.
Maniac Mansion: Day of the Tentacle (1993) Maniac Mansion: Day of the Tentacle (1993)
Het is vijf jaar na de gebeurtenissen in Maniac Mansion. Een van Fred Edisons creaties, Purple Tentacle, krijgt na het drinken van chemisch afval plannen om de wereld te veroveren. Dr. Fred roept de hulp in van de nerd Bernard, en zijn vrienden Hoagie en Laverne, om door middel van een tijdmachine deze gebeurtenissen te voorkomen. Helaas gaat er iets fout: Hoagie belandt 200 jaar in het verleden in de tijd van George Washington, Bernard blijft in het heden, en Laverne komt 200 jaar in de toekomst terecht, in een wereld gedomineerd door tentakels. Het is aan de drie om iedereen terug te krijgen in het heden, en ondertussen ook nog eens te voorkomen dat de wereld in handen raakt van Purple Tentacle.
Manic Karts (1995) Manic Karts (1995)
Manic Karts is de opvolger van SuperKarts. De game heeft meer tracks, verbeterde graphics en geluid, en andere gameplay. De grootste verandering is echter dat je nu in vier verschillende klasses kan racen, van 50cc tot 250cc.
Maple Story (2003) Maple Story (2003)
In deze MMORPG begin je als een nobody. Naarmate je meer traint kan je een job kiezen zoals krijger, magiŽr, boogschutter of dief. Neem talloze onderzoeken aan, versla je vijanden, join een gilde en werk jezelf naar de top.
  -1- 2 3 4 5 6 7 8
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!