Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 -6-
Zoeken:
Project Gotham Racing (2002) Project Gotham Racing (2002)
Je hebt stijl, lef en goede rijkunsten nodig om bij de beste coureurs te horen. Je hebt de keuze uit 29 auto's en je rijdt in vier van de mooiste steden ter wereld: Londen, New York, Tokyo en San Francisco.
Project Gotham Racing 2 (2003) Project Gotham Racing 2 (2003)
Met "Project Gotham Racing 2" test je je racevaardigheden, stijl en durf, en word je niet alleen beloont voor hoe hard je rijdt, maar ook voor hoe je dat doet. Krijg de erkenning die je verdient door op twee wielen een hoek te nemen bij de Sears Tower in Chicago, door slipacties in de oude straten van de Italiaanse stad Florence of door je precies te houden aan de racelijn op de gladde straten door Edinburgh. En dat terwijl je rijdt in de meest exotische racewagens die gemaakt zijn.
Project Gotham Racing 3 (2005) Project Gotham Racing 3 (2005)
In dit derde deel van de Project Gotham Racing serie heb je de beschikking over tientallen supercars. Aan jou de taak om hiermee zo snel en stijlvol mogelijk door de straten van een aantal wereldsteden te racen en kudo's te verdienen.
Project Gotham Racing 4 (2007) Project Gotham Racing 4 (2007)
De grootste vernieuwing in het vierde deel van de Project Gotham Racing serie is dat er naast alle exotische racewagens nu ook motoren aan de game toegevoegd zijn. Race door Macau, Las Vegas, Londen, St. Petersburg, Tokyo, New York, Shanghai, Quebec en over de Nurburgring. Weerseffecten spelen een grotere rol dan ooit tevoren.
Project IGI 2: Covert Strike (2003) Project IGI 2: Covert Strike (2003)
De spion met stalen zenuwen is terug. David Jones neemt je mee op een avontuur vol hoog technologische actie en suspens. In het hart van Siberië, in de Libische woestijnen, of de ravijnen van China groeit de dreiging van de technologische wapens. Jouw missie: de dreiging stoppen.
Project IGI: I'm Going In (2000) Project IGI: I'm Going In (2000)
Steel vliegtuigen, hang aan trams of ga met de trein er zijn geen barrieres. Jij bent Jones de SAS veteraan die nu voor de Britse regering moeilijke klusjes opknapt en de beschikking heeft over de nieuwste wapens. In deze geheel 3D wereld kun je rijden, vliegen en rennen.
Project Justice (2000) Project Justice (2000)
Project Justice is het vervolg op Rival Schools dat op de Playstation verscheen. In deze beat 'em up kies je één van de studenten van rivaliserende scholen. Het uiterlijk van de characters is gerelateerd aan hun school. Zo heb je onder andere een sportieve student, een intellectuele student en een muzikale student. Het zijn allemaal karikaturen van bekende stereotype high school studenten, zoals we die ook uit de hollywoodfilms kennen. Tijdens het spelen kunnen Team Up of Party Up aanvallen gebruikt worden. Respectievelijk één of twee medestudenten komen je dan helpen om een extra sterke aanval uit te voeren.
Project Origin (2008) Project Origin (2008)
Project Origin speelt zich af in een Amerikaanse stad die verwoest is door een enorme explosie, duizenden mensen zijn gestorven en ontelbaar veel mensen zijn gewond. De speler wordt met de speciale F.E.A.R. elite-eenheid, wat staat voor First Encounter Assault Recon, naar het hoofdkantoor van een multi-miljardenbedrijf gestuurd dat zich specialiseert in ruimtevaartechnieken. Een mysterieuze paramilitaire gevechtseenheid heeft schijnbaar het gebouw overgenomen en er moet uitgezocht worden wat er aan de hand is. De paramilitairen hebben namelijk gijzelaars genomen, maar geen eisen ingewilligd. Vreemde zaak, en als jij en je eenheid het gebouw betreden gaat alles mis. Het contact met de basis wordt verbroken door een doordringende toon die je teamleden in luttele secondes uit elkaar trekt. Alleen overgebleven moet je uitzoeken wat er aan de hand is in het hoofdkantoor en wat de bron is van de demonische klanken.
Project Rub (2005) Project Rub (2005)
In het spel speel je een jongen die het doel heeft een onbereikbaar, 'lekker' meisje te versieren. Je sluit je aan bij de groep Rub Rabbits, een groep performers die door het leven gaan met een paar konijnenoren als hoofddeksel. Je speelt verschillende mini-games waarmee je het meisje voor je moet winnen.
Project Sylpheed (2006) Project Sylpheed (2006)
Aardbewoners hebben vijf eeuwen lang de kans gekregen het heelal te kolonialiseren, totdat een vijandelijke rebelse zwerm ruimtejagers besluit dat het genoeg is. Een grootschalige aanval op de aarde wordt voorbereid. Project Sylpheed volgt de verrichtingen van twee ruimtepiloten in deze oorlog tussen de mensen en de aliens. Stap in de cockpit van een aardbewoner of een rebel en houd je zelf staande in massale ruimtegevechten.
Project V.I.L.E (2008) Project V.I.L.E (2008)
Project V.I.L.E speelt zich af in de toekomst. Daardoor kun je gebruik maken van hypermoderne, futuristische wapens, Assualt Mech's, zwevende voertuigen. Je doel is om rijk te worden door te moorden en te stelen. Voor iedere moord krijg je één of meerdere punten die je kunt cashen om zo je skills te upgraden. Bovendien kunnen spelers worden opgeroepen om hun gebied te gaan beschermen zodra een andere groep dat gebied wil veroveren.
Project Zero (2001) Project Zero (2001)
Alles speelt zich af in het mysterieuze Himuro Mansion, een eng en verlaten herenhuis en je speelt als Miku. Zij heeft een zesde zintuig waarmee ze dingen kan zien die met het menselijk oog niet zichtbaar zijn. Als haar broer en journalist Mafuyu wordt vermist nadat hij in het herenhuis op zoek is gegaan naar zijn weldoener, is Miku vastberaden hem op te sporen. Haar enige wapen tegen de angstaanjagende bewoners van de woning is een camera met bovennatuurlijke krachten, namelijk het vangen van de dwalende zielen van geesten. Al gauw wordt duidelijk dat het helemaal niet pluis is in Himuro Mansion. Kan Miku lang genoeg overleven om de waarheid te achterhalen en haar broer te redden?
Project Zero 2: Crimson Butterfly (2004) Project Zero 2: Crimson Butterfly (2004)
Op een zonnige dag is Mio bezig met het vangen van vlinders. Tijdens haar jacht op een Crimson vlinder komt Mio een verlaten dorpje tegen diep in het bos. Nieuwsgierig als Mio is, gaat ze samen met haar tweeling zus Mayu op onderzoek uit. Dat had ze beter niet kunnen doen, want het dorp is niet voor niets verlaten. Het dorp is gedoemd en niet geheel onbewoond, want geesten maken hier de dienst uit. Gelukkig zijn de zussen niet geheel kwetsbaar, dankzij de speciale camera kunnen ze zich verweren tegen de donkere krachten die de dienst uit maken in het dorp.
Project Zero 3: The Tormented (2005) Project Zero 3: The Tormented (2005)
Rei maakte jaren geleden een auto-ongeluk mee waarin haar geliefde sterft. Al jaren leeft ze met een schuldgevoel over het ongeluk en kan er niet van slapen. Als Rei op een dag haar ex Yuu in min of meer levende lijve ziet, volgt ze hem een duister landhuis in. Gewapend met een camera en een zaklamp moet ze het opnemen tegen boze geesten.
Project: Snowblind (2005) Project: Snowblind (2005)
Jij bent een elite special operations combat soldier die toegang heeft tot hi-tech wapens, voertuigen en gadgets. Een paar van die hi-tech wapens zijn de Riot Wall en de Kicker. Tijdens missies is het mogelijk dat jij je teammaten kunt genezen, helpen en beschermen. Snowblind beschikt over elf missies verspreid over zestien maps. Het spel is ook online speelbaar met maximaal zestien spelers.
Prototype (2008) Prototype (2008)
Prototype vertelt het verhaal van Alex Mercer, een man die wakker wordt in een laboratorium diep onder New York City. Zonder idee wie of wat hij is baant hij zich een weg naar boven, om erachter te komen dat het daar niet veel beter is. Gevangen in een geheime oorlog tussen de Black Watch Special Forces en de geïnfecteerde en gemuteerde bevolking. Mercer komt er al snel achter dat hij bovenmenselijke krachten bezit en bovendien de herinneringen en speciale krachten of vaardigheden van zijn slachtoffers kan absorberen. zo zal hij stukje bij beetje, in dit slagveld, zijn verleden herontdekken.
Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy (2004) Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy (2004)
In Psi-Ops neem je de rol aan van een Amerikaanse Psi-operative soldaat die het op zal moeten nemen tegen een terroristische groep. Deze groep maakt gebruikt van Psi Powers en het is aan jou om deze terroristen te bestrijden met je eigen krachten.
Psybadek (1998) Psybadek (1998)
In Psybadek kun je spelen met Mia of Xako. Al hun vriendjes zijn ontvoerd door de badguy Krakken. Je kunt kiezen uit Mia of Xako om je vriendjes te redden. Dit doe je door een aantal missies door te spelen met je hoverboard. In de missies kom je door een aantal verschillende werelden je verschillende opdrachten zult moeten uitvoeren. Na het uitvoeren van alle opdrachten zul je Krakken nog moeten verslaan om je vriendjes te bevrijden.
Psychic Detective (1995) Psychic Detective (1995)
In dit spel speel je met Eric Fox. Eric is een detictive en kan zich verplaatsen in andere personen, hij kan namelijk kijken en luisteren met de oren van anderen. Je bent opgeroepen om een aantal mysterieuze zaken op te lossen. Jij bent de aangewezen persoon om met de slachtoffers te praten, en om jezelf in hen te verplaatsen. Probeer de zaken zo goed mogelijk op te lossen, en trek de juiste conclusies over de zaak.
Psychic World (1988) Psychic World (1988)
Een bekende geleerde doet samen met zij twee assistentes in een afgelegen laboratorium, onderzoek naar ESP, een soort psychische krachten. Als er door een explosie een monster uit het lab ontsnapt en een van de assistentes meeneemt, is het aan haar collega om de vers uitgevonden ESP booster gelijk te testen.
Psycho Pinball (1994) Psycho Pinball (1994)
Psycho Pinball heeft diverse kasten; speel cowboy in Wild West, vier Halloween in Trick or Treat of neem een duik in een waterwereld, The Abyss, met twee verdiepingen. En waarom speel je ze niet gewoon allemaal tegelijk in de kermiskast Psycho? Door op speciale plaatsen te richten, wordt het mogelijk de andere drie kasten met één bal te spelen.
Psychonauts (2005) Psychonauts (2005)
In Psychonauts stap je in de schoenen van Raz, een jonge student in de Kunsten van de Geest. Raz is in staat met zijn wilskracht en gedachten verschillende dingen te doen, bijvoorbeeld objecten verplaatsen (telekinesis) en het onderzoeken van iemands psyche. Uiteraard wil Raz met deze gaven trainen om een volwaarde 'Psychonaut' te worden, een persoon die met zijn psychische krachten de wereld helpt, en in zijn training zal hij verschillende stages moeten doorlopen. Hij zal verschillende mensen hun hoofd moeten onderzoeken en deze genezen door daadwerkelijk bij hun fantasie naar binnen te stappen.
Psyvariar 2 (2004) Psyvariar 2 (2004)
De Psyvariar serie staat bekend om de speciale manier van spelen. Door in deze verticale shoot 'em up vlak langs de vijandelijke kogels te vliegen en tegelijk heen en weer te bewegen zorgt dit voor veel meer punten. Dit zogenaamde 'buzzen' maakt het spel erg geschikt voor het verbeteren van highscores. Omdat de hit-box van de mech aardig klein is in vergelijking met andere shoot 'em ups wordt de speler uitgenodigd om het gevaar zoveel mogelijk op te zoeken.
Puma Street Soccer (1999) Puma Street Soccer (1999)
Puma Street Soccer is een vier tegen vier straatvoetbalspel waarbij je met je favoriete land mee kunt doen aan diverse toernooien. Bij het winnen van deze toernooien krijg je allerlei bonusspelers toegevoegd aan het spel. Het veld waar het allemaal op moet gebeuren is hard en smal met reclameborden als omheining. Deze omheining mag worden gebruikt om je tegenspeler te passeren. Laat zien dat jij de ultieme straatvoetballer bent!
Punch-Out (1987) Punch-Out (1987)
In dit spel speel je de bokser Little Mac die moet zien op te klimmen in de hierachie van het boksen.
Pure (2008) Pure (2008)
In Pure moet je met verschillende off-road voertuigen hoge bergen bedwingen en gewaagde stunts doen. Je kunt enorme sprongen en spectaculaire tricks maken op locaties over de hele wereld. Je kunt kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke speler. Elk hebben ze hun eigen sterke en zwakke punten. Je kunt zowel racen in de Career-mode als in de Arcade-mode. Daarnaast kun je tot zestien personen online tegen elkaar spelen.
Pursuit Force (2005) Pursuit Force (2005)
Pursuit Force is een arcade spel waarbij je als agent allemaal gangmembers moet uitschakelen. Verfrissend daarbij is dat je dat vanuit de auto doet. Vanuit je bolide kun je op andere auto's schieten, maar het is ook mogelijk om vanaf de ene auto naar de andere te springen, om vanuit die positie vijanden uit te schakelen.
Pursuit Force: Extreme Justice (2007) Pursuit Force: Extreme Justice (2007)
In Pursuit Force: Extreme Justice kruip jij in de rollen van politiecommandant en vier nieuwe speelbare straatagenten uit het elitekorps van Capital City. Deze politie-eenheid, ook wel bekend als de Pursuit Force, bestrijdt de criminaliteit vanachter een stuurwiel of knuppel. Het team heeft toegang tot twaalf verschillende typen voertuigen waaronder helikopters, auto's, vrachtwagens, jetski's, boten en motoren. Alles wordt ingezet om de criminelen tot in de uithoeken van de stad te achtervolgen en af te knallen.
Puss N Boots: Pero's Great Adventure (1990) Puss N Boots: Pero's Great Adventure (1990)
Pero reist door de tijd om de gemene Graaf Gruemon te verslaan. Onderweg kom je langs locaties zoals het Wilde Westen, Arabische landen, London, New York en de ruimte. Tijdens je reis kom je vijanden tegen die je zult moeten verslaan. Ook kun je vervoersmiddelen inpikken, waaronder een vliegtuig, onderzeeboten en luchtballonnen. In totaal bevat het spel zeven levels die je zult moeten doorkruisen.
Puyo Pop Fever (2006) Puyo Pop Fever (2006)
In het spel vallen steeds gekleurde figuurtjes naar beneden, en wanneer je een cluster figuren bij elkaar hebt gezet verdwijnen deze van het speelveld. Echter, de ronde objecten vallen op een gegeven moment ook weer naar beneden. Wanneer hier ook weer clusters van gemaakt worden vallen er extra punten te verdienen. Op deze manier kun je "chains" maken. Het spel geeft je de keuze om te spelen in de Endless Mode of de Story Mode.
Puyo Puyo Fever 2 (2005) Puyo Puyo Fever 2 (2005)
Puyo Puyo Fever 2 is het vervolg op Puyo Pop Fever. De game heeft nog steeds hetzelfde concept als in deel 1. Er vallen steeds gekleurde figuurtjes naar beneden die ook wel Puyo heten, en wanneer je een cluster Puyo's bij elkaar hebt gezet verdwijnen deze van het speelveld. Echter, de doorzichtige Puyo vallen op een gegeven moment ook weer naar beneden. Wanneer hier ook weer clusters van gemaakt worden vallen er extra punten te verdienen. Op deze manier kun je "chains" maken. Na een bepaald aantal chains van de tegenstander te hebben gestopt ga je in 'Fever mode'. In deze fever mode krijg je voor korte duur de mogelijkheid om maar één Puyo goed plaatsen om zo een hele chain te starten en de tegenstander te bedelven onder doorzichtige Puyo's. De game heeft negen nieuwe banen, een nieuwe kleur Puyo en tweeëntwintig speelbare characters.
Puyo Puyo! 15th Anniversary (2006) Puyo Puyo! 15th Anniversary (2006)
Bij dit spel is het de bedoeling om puyos van dezelfde kleur te raken. Hierbij moeten er minimaal vier puyos van dezelfde kleur aan elkaar grenzen. Je kunt hierop variëren door in andere spelmodi de hoeveelheden te verlagen of verhogen.
Puzzle Bobble (1994) Puzzle Bobble (1994)
Bubble en Bobble moeten zo snel mogelijk met hun ballonnenkanon ballonnen van gelijke kleur laten klappen voor het plafond henzelf in elkaar klapt. Zodra drie ballonnen van dezelfde kleur elkaar raken, ontploffen ze. Iedere keer krijg je weer een andere kleur om af te schieten en wanneer andere ballonnen los onder je doelwit hangen, verdwijnen zij in de afgrond. Zo kun je in één keer spectaculaire valpartijen veroorzaken. Hoe verder het spel vordert, hoe sneller het dalende plafond de felgekleurde ballonnen naar beneden drukt. Je krijgt steeds minder tijd om te mikken en één foutje kan dan al fataal zijn.
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (2008) Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (2008)
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords is een kleur-combo puzzelgame met fantasy-RPG elementen, voor één of twee spelers. Je puzzelt tegen een menselijke of computergestuurde tegenstander en verdient hier punten mee. Je kunt je eigen personage met de verdiende punten steeds beter maken. Zo kun je spreuken leren en magische voorwerpen vinden. Ook komen er vrienden op je pad en vind je monsters die je kunt temmen. Door steden aan te vallen kun je je rijk bovendien uitbreiden en krachtiger worden. Je steden kun je uitbreiden door gebouwen te bouwen met speciale krachten. Het spel bevat drie modi: één waarin je 150 uitdagende missies kunt spelen, één waarin je losse potjes kunt spelen en een multiplayer-modus voor twee spelers.
Puzznic (1990) Puzznic (1990)
De uitdaging bij elk level in Puzznic is om blokjes met een gelijk motief zo tegen elkaar aan te bewegen, dat ze oplossen. Het doel is om binnen de tijd alle blokjes in het veld op te laten lossen, zonder dat er iets overblijft.
  1 2 3 4 5 -6-
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!