Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 -4- 5 6
Zoeken:
Pokémon Link! (2006) Pokémon Link! (2006)
In Pokémon Link! speel je met de geheimagente Lucy Fleetfoot. Samen met Professor P. strijdt ze tegen het kwade Phobos Battalion, die talloze Poké Balls met daarin Pokémon gestolen heeft. De ‘terroristische’ organisatie heeft alle Pokémon verborgen in geheime pakhuizen en het is Lucy’s taak om alle gestolen wezentjes weer terug te krijgen, en het Phobos Battalion voorgoed uit de weg te ruimen.
Pokémon Mystery Dungeon 2: Explorers of Time (2007) Pokémon Mystery Dungeon 2: Explorers of Time (2007)
Het verhaal begint als je na een storm bent aangespoeld op een strand. Een pokémon is druk aan het proberen om bij het Wigglytuff gilde te gaan, een lokale, hoog aangeschreven exploratie-club, maar hij geeft snel op omdat hij niet durft. Als hij over het strand loopt ziet hij je liggen. Je bent je geheugen volledig kwijt, je weet alleen nog dat je een mens was. Als de pokémon vraagt hoe het met je gaat, en opmerkt dat je gelukkig nog een gezonde Pokémon bent, gaat een belletje rinkelen. Je bekijkt jezelf goed, en beseft tot je verbazing dat je van mens naar Pokémon bent veranderd. Als dan ook nog eens het 'Relic Fragment' van je pokemon vriend, gestolen wordt door twee leden van het slechte Team Skull, besluit je hem te helpen de schat terug te krijgen en zo samen bij het Wigglytuff gilde te komen.
Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team (2005) Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team (2005)
Wanneer je op een dag wakker wordt, ben je getransformeerd in een Pokémon in hun wereld. Nadat je je partner Pokémon ontmoet, vraagt een Butterfree of je haar kind Caterpie kan helpen vinden dichtbij Tiny Woods. Nadat je haar kind red, raad je partner aan om een Rescue Team te vormen. Help andere Pokémons en ontdek verschillende Dungeons. Als je andere Pokémons helpt is er kans dat ze lid willen worden van je team.
Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team (2005) Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team (2005)
Wanneer je op een dag wakker wordt, ben je getransformeerd in een Pokémon. Je bevind je ook in hun wereld. Je ontmoet een andere Pokémon, die je partner word. Een Butterfree komt en vraagt of je haar kind Caterpie kan helpen vinden dichtbij Tiny Woods. Nadat je haar kind red, raad je partner je aan om een Rescue Team te vormen. Help andere Pokémons en ontdek verschillende Dungeons. Als je andere Pokémons helpt bestaat de kans dat ze lid willen worden van je team.
Pokémon Pearl (2006) Pokémon Pearl (2006)
Je bent een nieuwe trainer die erop uit is om elke Pokémon te vangen en de Pokémon League te verslaan. Onderweg kom je de duistere organisatie Team Galactic tegen die 3 legendarische Pokémons willen vangen.
Pokémon Pinball (1999) Pokémon Pinball (1999)
Zoals elke andere pinball is het hier ook de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren. Alleen heeft Pokémon Pinball nog een andere functie, omdat het gebaseerd is op Pokémon Red en Blue moet je hier dus ook alle 151 pokémon verzamelen om je pokédex compleet te maken.
Pokémon Ranger (2006) Pokémon Ranger (2006)
Het leven van een Pokémon Ranger bestaat voornamelijk uit het beschermen van de natuur en het helpen van mensen met de wilde Pokémon die de Rangers zelf gevangen hebben. Door de kracht van deze Pokémon te gebruiken kan een Ranger allerlei problemen oplossen.
Pokémon Red (1996) Pokémon Red (1996)
Als de protagonist van Red op een dag het hoge gras rond zijn dorp in wil lopen, wordt hij tegengehouden door Professor Oak, de plaatselijke kenner op het gebied van Pokémon. Die waarschuwt hem ervoor dat het hoge gras vol zit met zulke wezens, die een gevaar kunnen betekenen voor iedereen die er zonder eigen Pokémon doorheen wandelt. De speler en Oak's kleinzoon krijgen beiden van de professor een Pokémon. Er onstaat een bittere rivaliteit tussen de twee jongens, die beide proberen hun Pokémon zo sterk mogelijk te krijgen, hun Pokédex zo vol mogelijk te maken en een zo groot mogelijk collectie Pokémon badges te winnen.
Pokémon Ruby (2002) Pokémon Ruby (2002)
Je verhuist naar Littleroot Town van de Hoenn regio van Johto. Wanneer Professor Birch word aangevallen door een wilde Poochyena, en je hem red, krijg je je eerste Pokémon. Het is je doel om alle 8 Gym Leader badges te verzamelen en de Elite Four te verslaan om de Pokémon Champion te worden.
Pokémon Sapphire (2002) Pokémon Sapphire (2002)
Je verhuist naar Littleroot Town van de Hoenn regio van Johto. Wanneer Professor Birch word aangevallen door een wilde Poochyena, en je hem red, krijg je je eerste Pokémon. Het is je doel om alle acht Gym Leader badges te verzamelen en de Elite Four te verslaan om de Pokémon Champion te worden.
Pokémon Silver (2000) Pokémon Silver (2000)
Pokémon Silver begint in Johto, een wereld waar 250 Pokémon leven. De speler wordt naar het laboratorium van Professor Elm geroepen, en uitgenodigd om een tocht te ondernemen om de Pokémon league te winnen en zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen. Onderweg moet je afrekenen met vele andere Pokémon trainers en natuurlijk ook Team Rocket...
Pokémon Snap (1999) Pokémon Snap (1999)
Ga op stap met je foto-camera en maak tijdens je avontuur foto's van de pokémon die je tegen komt. Zorg ervoor dat je ze goed maakt zodat de kwaliteit van je foto's goed is. Zet de Pokémon zo op de foto dat het een zeldzame pose is.
Pokémon Stadium (2000) Pokémon Stadium (2000)
Neem het op tegen een vriend, een Gym-leider of een deelnemer aan een toernooi. Vorm een team uit de pokemon in het spel of gebruik het transfer pak om de pokemon die je zelf getraind hebt in het gameboy spel (Red, Blue of Yellow) over te zetten.
Pokémon Stadium 2 (2000) Pokémon Stadium 2 (2000)
Speel als een echte Pokémon trainer in dit 2de deel van Pokémon Stadium, daag andere trainers uit, win cups, versla de elite-four en je eeuwige rivaal. Zet je Pokémon over die je in de GBA spellen Red, Blue, Yellow, Gold, Crystal en Silver hebt gevangen en speel ermee in Pokémon Stadium 2.
Pokémon Trading Card Game (1998) Pokémon Trading Card Game (1998)
In Pokémon Trading Card game is het de bedoeling om van zoveel mogelijk kaartspelers te winnen. Dit spel is gebasseerd op het originele Pokémon kaartspel en speelt zich af in de wereld van Pokémon. Behaal alle badges en versla iedereen om het spel uit te spelen.
Pokemon XD: Gale of Darkness (2005) Pokemon XD: Gale of Darkness (2005)
Jij bent de zoon van Lili, de belangrijkste assistente van professor Krane. Professor Krane is het hoofd van het Pokémon HQ Lab dat onderzoek doet naar Pokémon en vooral naar de zuivering van Shadow Pokémon. Professor Krane heeft namelijk het vermoeden dat de vijand Cipher weer zal opduiken en werkt daarom aan een Purification Room, een zuiveringskamer voor Shadow Pokémon. Jij zal Cipher moeten verslaan, en helpen uitzoeken hoe je Shadow Pokémon kunt zuiveren.
Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition (1998) Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition (1998)
Als de protagonist van Yellow op een dag het hoge gras rond zijn dorp in wil lopen, wordt hij tegengehouden door Professor Oak, de plaatselijke autoriteit op het gebied van Pokémon. Die waarschuwt hem ervoor dat het hoge gras vol zit met zulke wezens, die een gevaar kunnen betekenen voor iedereen die er zonder eigen Pokémon doorheen loopt. De speler en Oak's kleinzoon, Red, krijgen beiden van de professor een Pokémon. Er onstaat een bittere rivaliteit tussen de twee jongens, die beide proberen hun Pokémon zo sterk mogelijk te krijgen, hun Pokédex zo vol mogelijk te maken en een zo groot mogelijk collectie Pokémon badges te winnen.
Poker Smash (2008) Poker Smash (2008)
Poker Smash is een puzzelspel waarbij het de bedoeling is om 'Poker-combinaties' te maken. Dit doe je door kaarten verticaal en horizontaal met elkaar te wisselen. Door combo's te creëren zul je meer punten scoren. De game heeft een oneindige puzzelmodus, waarbij je vecht tegen een constante stroom kaarten, alsmede een puzzelmodus met 55 steeds moeilijker wordende puzzels. Ook is er de mogelijkheid tegen elkaar te strijden.
Polar Express, The (2004) Polar Express, The (2004)
The Polar Express is een spel gebaseerd op de gelijknamige film. Het spel gaat over een trein vol met kinderen die richting de Noordpool reizen om de Kerstman te ontmoeten. De twijfelende jongen waarmee je het spel speelt gaat mee met een wel heel vreemde treinreis richting de Noordpool. Tijdens deze reis ontmoet je de karakters die je ook in de film tegenkomt en zal je vele doldwaze avonturen beleven.
Polarium (2004) Polarium (2004)
In het scherm is een rechthoek te zien met daarin witte en zwarte vakjes en er omheen een rand van grijze vakjes. Door met je DS-pennetje een streep te trekken over de vakjes veranderen deze van kleur: alle zwarte vakjes worden wit en alle witte worden zwart. De grijze vakjes eromheen veranderen niet van kleur, deze blijven altijd grijs en kunnen als hulpmiddel gebruikt worden. Het doel van het spel is om elke horizontale rij met vakjes helemaal zwart of helemaal wit te maken.
Polaroid Pete (2001) Polaroid Pete (2001)
In Polaroid Pete speel je de reporter Pete Goldman die werkt voor de fictionele krant Planet Times. Goldman krijgt de opdracht de interessantste en spannendste evenementen van Japan te fotograferen. Je uiteindelijke doel is de Pulitzer Prijs te winnen met je foto's.
Pole Position 2 (1987) Pole Position 2 (1987)
Rijd je Formule 1 bolide over vier verschillende banen. Schakel naar de hoogste versnelling om de klok te verslaan en een goede kwalificatie ronde neer te zetten. Als je de beste bent, sta je op de grid als eerste.
Police Quest 2: The Vengeance (1988) Police Quest 2: The Vengeance (1988)
Jesse Bains is uit de gevangenis ontsnapt met een gijzelaar en hij heeft een lijstje met mensen die hij dood wil hebben! Omdat jij degene was die hem achter de tralies zette sta jij op dat lijstje. Het is aan jou om hem opnieuw te vangen en hem ter rechter te brengen.
Police Quest 3: The Kindred (1991) Police Quest 3: The Kindred (1991)
In deel twee vermoordde je de crimineel Jesse Bains. Nu is zijn broer uit op wraak. Hij steekt je vrouw neer en ze ligt in een coma. Het is aan jouw om de vrede in de stad Lytton te herstellen, en de crimineel achter de tralies te stoppen. Het kost Sonny alles wat hij heeft en meer om in leven te blijven.
Police Quest IV: Open Season (1993) Police Quest IV: Open Season (1993)
Het verhaal speelt zich af in Los Angeles. Jij bent Carey, een politieagent. Je beste vriend, en politieagent, Bob Hickman is vermoord. Dezelfde moordenaar vemoord mensen in heel Lytton. Het is aan jou de taak om de moordenaar(s) te vinden en op te sluiten in de gevangenis.
Police Quest: In Pursuit of the Death Angel (1987) Police Quest: In Pursuit of the Death Angel (1987)
Sonny Bonds is agent in het kleine plaatsje Lytton in California. Als verkeersagent onderzoekt hij een auto-ongeluk, maar er blijkt al snel meer aan de hand te zijn, er is namelijk een moord gepleegd. Sonny zal undercover moeten gaan om de "Death Angel", een meedogenloze drugsdealer te grazen te nemen. Gelukkig krijgt Sonny hulp van "Sweet Cheeks" Marie, zijn jeugdliefde die nu haar geld verdient als prostituee.
Policenauts (1994) Policenauts (1994)
In 2010 heeft de mensheid zijn eerste ruimtekolonie gesticht. Na een paar jaar voelen de stichters dat de kolonie verdedigd moet worden. De beste mensen worden naar de kolonie gehaald en het plan wordt in werking gesteld. Op een dag wordt na een gewone patrouille om de kolonie een van de bewakers de ruimte ingezogen. Na een aantal jaar wordt hij weer teruggevonden in een huis op aarde en is hij alles vergeten wat er is gebeurd. Op zoek naar het verleden zal hij samen met zijn vrouw teruggaan naar de kolonie en daar proberen zijn geheugen terug te krijgen.
Pong (1972) Pong (1972)
De bedoeling van het spel is dat het balletje achter het batje van de tegenspeler terechtkomt. Dit wordt het beste bereikt door snel het balletje in een onverwachte richting tegen de muur aan te laten stuiteren.
Pong: The Next Level (1999) Pong: The Next Level (1999)
Pong is terug! Deze keer in een heel nieuw 3D jasje. Het is geen simpel spelletje meer, maar je hebt nu veel verschillende versies en levels. Zo heb je bijvoorbeeld Jungle Pong, Football Pong, Ice Hockey Pong en 4 Player Pong. Dit alles gaat gepaard met power-ups en nieuwe animaties.
Pool of Radiance: Ruins of Myth Dannor (2001) Pool of Radiance: Ruins of Myth Dannor (2001)
Een RPG volgens de derde editie van de Advanced Dungeons & Dragons regels. Ruins of Myth Dannor is gesitueerd in de Forgotten Realms. The Pool of Radiance is weer geactiveerd. De rust en vrede in New Phlan wordt bedreigd als het gevaar niet vlug bestreden wordt. Je kunt een party van maximaal vier karakters creeren en je loopt rond in een isometrisch zicht.
Pool Party (2008) Pool Party (2008)
In Pool Party kun je verschillende poolspellen thuis voor de tv spelen. Gebruik je Wii controller als een keu, en probeer de verschillende beschikbare spelvarianten. Je kunt kiezen uit 9-Ball, 8-Ball, Rotation, Black Jack, snooker of biljart. Speel alleen over tegen een vriend, en test wie het beste is in de verschillende spelvarianten.
Pop'n Twinbee (1993) Pop'n Twinbee (1993)
De helden 'Light' en 'Pastel' besluiten om een jonge dame te gaan helpen bij haar strijd tegen haar briljante vader die krankzinnig is geworden en de wereld wil veroveren. In een kleurrijke wereld moet jij in je ruimteschip schietend en met behulp van talloze wapens en power-ups, tal van vijanden van je af weten te houden.
Popeye (1982) Popeye (1982)
Je speelt als Popeye, en je moet proberen om de liefde van Olijfje te winnen. Olijfje bevind zich aan de bovenkant van het scherm, en ze laat voorwerpen achter. Popeye moet haar achtervolgen, en alle voorwerpen die ze laat vallen oprapen. Wanneer je voldoende voorwerpen hebt gepakt, kun je door naar het volgende level. Er zijn echter een aantal obstakels die het je moeilijk maken om alle voorwerpen te pakken, waaronder je eeuwige vijand Brutus. Gelukkig voor Popeye zijn er onderweg ook blikken spinazie te vinden om Brutus snel uit te schakelen. Voltooi alle levels en win de liefde van Olijfje.
PoPoLoCrois (2005) PoPoLoCrois (2005)
In het spel PoPoLoCrois neem je de rol van de tienjarige Pietro op je. Pietro is de zoon van koning Paulo en koningin Sania in het kleine koninkrijk PoPoLoCrois. Op een dag ontdekt Pietro dat zijn moeder helemaal niet dood is, zoals hem altijd door zijn vader is voorgehouden, maar in een soort coma is. Pietro komt er achter dat zijn moeder het land heeft verdedigd tegen boosaardige invloeden. Helaas is daardoor haar ziel meegesleurd in de eeuwige duisternis. Pietro verzamelt alle moed bij elkaar en gaat op zoek naar middelen om zijn moeder te redden. Daar is koning Paulo helemaal niet blij mee, maar Pietro gaat op avontuur!
Populous (1989) Populous (1989)
In Populous ben je god over een volk. Je kan dit volk besturen en bepalen wat zij gaan doen. Zo kun je ze huisjes laten bouwen, versterken, laten aanvallen of upgraden tot ridder. Het is elk level de bedoeling dat jij je tegenstander verslaat.
Populous: The Beginning (1998) Populous: The Beginning (1998)
In Populous: The Beginning beheers je een volk met een sjamaan. Jouw sjamaan kan verschillende goddelijke krachten aanroepen. Je leidt jouw stam door een planetair systeem van vijfentwintig planeten, waar je het elke keer moet opnemen tegen andere stammen en hun sjamanen. Dit kan door middel van het bouwen van een leger, of het gebruik van spreuken die je in de loop van het spel verzamelt.
Porky Pig's Haunted Holiday (1995) Porky Pig's Haunted Holiday (1995)
Porky Pig zit vakantie brochures te lezen in bed en valt in slaap, maar zijn vakantie dromen veranderen al snel in nachtmerries. Jouw taak is om hem uit deze nachtmerries te helpen. Deze bestaan uit zes werelden: een bezeten bos, een spook stad in het wilde westen , een onderwater wereld, een verlaten mijn, een besneeuwde berg, en een oud kasteel.
Porsche Challenge (1997) Porsche Challenge (1997)
Heb je altijd al in een Porsche willen rijden? Dan kan deze game je wens vervullen want in deze game kan je met bijna alle Porsches ooit gemaakt racen. In Porsche Challenge kun jij je eigen coureur uitkiezen met ieder zo zijn specialiteiten. Daarna kun je met je bolide het circuit op om van je concurrenten proberen te winnen in een groot aantal verschillende kampioenschappen, waarbij je concurrenten steeds beter gaan presteren naar mate je verder in het spel komt. Ook is er de mogelijkheid klassieke porsche races te rijden in de bekende modellen uit vroegere tijden.
Port Royale 2 (2004) Port Royale 2 (2004)
Port Royale 2 speelt zich af in de 17e eeuw, de tijd van de V.O.C. Jij zit echter als kleine handelaar aan de andere kant van de wereld, in West Indië om precies te zijn, beter bekend als Amerika. Hier moet jij op zien te klimmen tot een ware handelsman door middel van handel, veroveringen en meer. In het begin van het spel heb je slechts een klein schip en wat goud om mee beginnen te handelen, maar dit zal snel veranderen wanneer je slim je goederen koopt en verkoopt. Probeer de zo snel mogelijk de slimste en rijkste handelaar te worden en voltooi de missies.
Port Royale: Gold, Power and Pirates (2003) Port Royale: Gold, Power and Pirates (2003)
De Caribbean rond 1570. Vier landen, Engeland, Spanje, Frankrijk en Nederland vechten voor dominantie over de koloniën in de Nieuwe Wereld. Kies een land en een thuishaven en begin je carriëre met een kleine schip. Door mindel van handel begin je je positie te verbeteren, waarna je je imperium verder kan uitbouwen met onder andere nieuwe schepen, plantages en huizen. Maar de piraten in de regio zijn talrijk terwijl de andere landen en kapers zijn. Versla de piraten, val andere schepen aan, neem vijandelijke steden in, volbreng missies of wordt zelfs gouverneur van een stad in je tocht naar roem en rijkdom.
Portal (2007) Portal (2007)
Bewapend met je "Portal Device" moet je jezelf door een reeks van levels kunnen banen. Elke keer krijg je te maken met nieuwe obstakels en hindernissen, die namate je verder komt steeds complexer worden. Door middel van portals te creëren kun je deze overwinnen. Ook dient de "Portal Device" als een lichtere vorm van de bekende "Gravity Gun".
Portal Runner (2001) Portal Runner (2001)
In Portal Runner speel je als Vicky G. Als je op onderzoek gaat voor je reportage wordt je in een demonische val gelokt door je aartsvijand Brigitte Bleu. Deze val zend je naar een mystereus land waar vreemde wezens op de loer liggen. Eén van deze wezens is Leo, de leeuw. Samen met Leo probeert Vicky veilig thuis te raken.
Ports of Call (1987) Ports of Call (1987)
In Ports of Call ben jij de trotse eigenaar van een schip. Je kiest eerst een thuishaven en koopt een eerste schip. Door middel van handel drijven en het uitstippelen van routes kun je geld verdienen. Hiermee kun je dan weer nieuwe schepen kopen en uitgroeien tot volwaardige rederij. Naast het handeldrijven zijn er ook enkele actie-sequenties bijvoorbeeld waarbij je zelf een schip de haven moet inloodsen.
Post Mortem (2003) Post Mortem (2003)
Het verhaal draait om de privédetective Gus MacPherson. Hij wordt ingehuurd door Sophia Blake, om uit te zoeken wie er achter de geweldadige moord zit op haar zus en zwager. Naarmate het onderzoek vordert komt MacPherson steeds dieper terecht in de donkere en verraderlijke wereld van Parijs. Wie kan hij vertrouwen en wie niet?
Postal (1997) Postal (1997)
Postal is een plotloze third person 2D shooter, waarin jij als "The Postal Dude" een bepaald percentage van de mensen (NPC's) moet zien te doden, of ze nou gewapend zijn of niet. The Postal Dude heeft in het begin van de game het idee dat iedereen om hem heen aan het samenspannen is tegen hem, waarop hij iedereen het liefst doodt met een twaalftal verschillende wapens.
Postal 3 (2008) Postal 3 (2008)
Net als in de vorige twee delen zal je in Postal III weer de naamloze postbode spelen. Wederom zit je in een stad die volledig doorgedraaid lijkt te zijn en compleet gevuld is met figuren als Taliban, eco-terroristen en Christen-fundamentalisten. Als postbode ga je de strijd aan met deze gestoorde figuren en slacht je ze af op de meest gruwelijke manieren.
Postal˛ (2003) Postal˛ (2003)
In Postal 2 speel je vijf dagen uit het leven van de Postal Dude. Elke dag moet hij voor zijn vrouw de stad in en allerlei opdrachten vervullen. Dit kan op een normale, maar ook op een extreme manier.
Postal˛: Apocalypse Weekend (2005) Postal˛: Apocalypse Weekend (2005)
De Postal Dude wordt wakker in het ziekenhuis, nadat zijn vrouw hem in z'n hoofd heeft geschoten. Probeer je weekend door te komen in een Paradise waar de apocalypse is begonnen, waar het doorgedraaide katten regent, gekke koeien de boel verzieken en terroristen gebruik maken van de situatie.
Postal˛: Share the Pain (2003) Postal˛: Share the Pain (2003)
Naast een verbeterde single player die twee nieuwe niveaus kenmerkt, heeft Share the Pain nu vier multiplayer types! Bespeel vijfentwintig verschillende soorten karakters en kies het juiste team uit. Probeer de negentien verschillende levels uit in je eentje maar het kan ook met z'n tweeën.
Power Blade (1991) Power Blade (1991)
Het jaar 2191, Nieuwe Aarde. Na jaren van vechten is rust weder gekeerd op de kolonie Nieuwe Aarde. Alle geheime informatie omtrent de vitale functies van de kolonie zijn opgeslagen in de Master Computer. Wanneer op een dag buitenaardse wezens de computer aanvalt, loopt deze vast en ontstaat er een enorme chaos. Slechts Nova, een strijder gewapend met de eeuwenoude Power Blade, kan het kwaad en de chaos stoppen.
Power Instinct (1993) Power Instinct (1993)
Iedere vijf jaar organiseert de Gouketsuji clan een vechttoernooi, waar familieleden het in een-tegen-een gevechten tegen elkaar opnemen. Als speler heb je de keuze uit acht vechters, die varieren van conventionele vechters als een ninja en een shaolin monnik, tot een oude oma en een vrouwelijke reuze worstelaar met onorthodoxe vechtstijlen en technieken.
Power Punch II (1992) Power Punch II (1992)
In deze opvolger van de klassieker Punch-Out!! moet jij als Mark Tyler, de onoverwinnelijke bokser, het opnemen tegen wereldbedreigende monsters. Naast de wedstrijden is er nu ook de mogelijk om boksvaardigheden te trainen.
Power Rangers: Dino Thunder (2004) Power Rangers: Dino Thunder (2004)
Power Rangers: Dino Thunder is gebaseerd op gelijknamige tv-serie en franchise. In de game heeft de gekke wetenschapper Mesagog plannen om de wereld terug te sturen naar de tijd van de dinosauriërs. Dankzij de kracht van de Dino Gems veranderen drie studenten in Dino Thunder Power Rangers. Hun missie is het stoppen van Mesagog en zijn Tyrannodrones met behulp van de Dino Zords, krachtige wezens die gedeeltelijk dinosauriër zijn en gedeeltelijk machine.
Power Rangers: Super Legends (2007) Power Rangers: Super Legends (2007)
In Power Rangers: Super Legends moet je vechten tegen hordes vijanden. Daarnaast moet je puzzels oplossen en de interactieve omgevingen onderzoeken om de wereld te redden uit de handen van het kwaad. In deze game speel je met één van de 12 Power Rangers die in meerdere Power Ranger-series zijn verschenen.
Power Stone (1999) Power Stone (1999)
Powerstone is een vechtspel waar je het tegen twee tot vier spelers. In de storymode moet je elke stage uitspelen om zo tegenover de eindbaas komen te staan. Daarnaast kan je het ook met je vrienden tegen elkaar opnemen. In de gevechten moet je alle drie de powerstone's verzamelen om zo een krachtigere form aan te nemen.
Power Stone 2 (2000) Power Stone 2 (2000)
Power Stone 2 is net zoals zijn voorganger een vechtspel waar je het tegen personages op moet nemen in een vechtruimte. Dit keer zijn er nieuwe personages, nieuwe locaties en nieuwe wapens om mee tevechte. Ook hier kan je het tegen je vrienden opnemen en moet je de drie powerstones verzamelen om een sterkere vorm aan te nemen.
Powerpuff Girls: Chemical X-Traction, The (2001) Powerpuff Girls: Chemical X-Traction, The (2001)
The Powerpuff Girls moeten de kwaadaardige Mojo Jojo uitschakelen, hij heeft namelijk het gemene goedje Chemical X gestolen. Mojo Jojo wil dit gebruiken om over de wereld te heersen. Tijdens hun zoektocht zullen de meiden vele vijanden tegenkomen die verslagen moeten worden. Ze kunnen objecten oppakken en naar vijanden gooien. Ook beschikken de meiden over een aantal vechttechnieken. Als je je vijanden hebt verslagen, kun je door naar de volgende locatie. Voltooi alle locaties en grijp Mojo Jojo om de wereld te redden.
Powerpuff Girls: Paint the Townsville Green, The (2000) Powerpuff Girls: Paint the Townsville Green, The (2000)
The Powerpuff Girls: Paint the Townsville Green is het tweede uit de reeks en is wederom gebaseerd op de Powerpuff Girls serie. Deze keer volgt het spel Buttercup. De gemene Gangrene groep veroorzaakt veel problemen rondom de stad, en het is aan Buttercup om hier een punt achter te zetten.
Powershot Pinball Constructor (2008) Powershot Pinball Constructor (2008)
Powershot Pinball Constructor is een flipperkastgame waarin je naast de bestaande flipperkasten, ook je eigen flipperkast kunt maken in een speciale editor en deze via de online functie van de DS kunt delen en spelen met vrienden. Je strijd niet alleen in je eentje om de hoogste score op elke flipperkast, maar ook met anderen, want deze game bevat namelijk een multiplayermodus waarin het de bedoeling is elkaars scores te saboteren.
PQ Practical Intelligence Quotient (2005) PQ Practical Intelligence Quotient (2005)
In PQ: Practical Intelligence Quotient moeten spelers verschillende puzzels oplossen in een virtual reality wereld. Voorbeelden van deze puzzels zijn verschillende blokken in de juiste positie zetten en intussen obstakels ontwijken. Gebaseerd op het aantal zetten en de hoeveelheid tijd je erover doet om de puzzel op te lossen wordt je IQ bepaald. Het is mogelijk om je scores van opgeloste puzzels online op een scorebord te zetten. De game bevat 100 levels.
Praetorians (2003) Praetorians (2003)
Praetorians is een strategiegame die zich zo'n tweeduizend jaar geleden afspeelt. Je bent gezagvoerder over enkele legioenen van het Romeinse leger. De nadruk in de game ligt op het vechten en het uitschakelen van de vijandelijke troepen. Je moet ervoor zorgen dat de veteranen de rivier in de map kunnen oversteken. Uiteraard zijn er enkele kwaadwillende Galliërs die dat niet zo leuk vinden en al het nodige doen om jou daar van af te houden. Je dient dus een brug te bouwen, maar daarvoor moet je wel eerst de twee dorpjes (één aan elke kant van de rivier) in te nemen.
Precursors, The (2008) Precursors, The (2008)
Precursors speelt zich af in het universum waarbij spelers de rol op zich van een naamloze held die midden in een conflict belandt tussen twee buitenaardse rassen. Spelers krijgen zelf de keuzemogelijkheid aan wiens zijde ze zich willen scharen binnen dit conflict. Op een planeet kom je in contact met verschillende personages, vijanden en flora en fauna. Op elke planeet zijn er weer andere missies die je kunt aannemen. Deze missies variëren van het smokkelen van gestolen waar, het uitschakelen van ruimtepiraten, het escorteren van belangrijke personen of het verkennen van een nieuwe planeet. In totaal zijn er 250 verschillende missies waar mee je aan de slag kunt.
Prehistorik (1991) Prehistorik (1991)
Het is de oertijd, je bent een Neanderthaler, hebt honger en bent bewapend met een knots. De enige manier om voedsel te krijgen is de strijd aan te binden met vijandige beesten zoals dinosaurussen en beren.
Prehistorik 2 (1993) Prehistorik 2 (1993)
In dit vervolg ben je wederom een holbewoner met honger. Gebruik je knots en verzamel je voedsel.
Premier Manager 08 (2007) Premier Manager 08 (2007)
Premier Manager 08 is een game die jouw een voetbalclub laat beheren. Jij gaat over de tactieken van je club, het transferbeleid en het aannemen van het meest geschikte personeel. De game richt zich vooral op speelbaarheid. De game wil de meest toegankelijke managergame zijn voor beginnende en ervaren spelers. Je kunt zelf ook kiezen of je in Premier Manager 08 begint aan de top bij een grote club, of onderaan begint bij een kleine club met een klein budget.
Premier Manager 97/98 (1997) Premier Manager 97/98 (1997)
Kies een club uit een van de Engelse profcompetities en leid deze naar de top. Het is niet mogelijk om zelf wedstrijden te spelen, maar je bent als hoofdcoach wel verantwoordelijk voor alles wat er op jouw club gebeurt. Van het stadion uitbreiden tot het aankoopbeleid.
Pretpark Tycoon (2007) Pretpark Tycoon (2007)
In Pretpark Tycoon kun je je eigen pretpark inrichten. Het is de bedoeling om een zo'n aantrekkelijk mogelijk park te bouwen zodat het veel bezoekers aantrekt. Je hebt de keuze uit vijfentwintig verschillende ritten om te bouwen, op eenentwintig verschillende locaties. In totaal moet je tien missies zien te voltooien.
Prey (2006) Prey (2006)
Tommy, een Cherokee monteur, zit vast op een reservaat zonder toekomstverwachtingen. Hij is samen met zijn volk ontvoerd op een angstwekkend moederschip dat in een baan om de aarde draait. Daar besluit hij zichzelf, zijn vriendin en uiteindelijk de hele planeet te redden.
Prey the Stars (2008) Prey the Stars (2008)
In Prey the Stars speel je een kleine hond met een gigantische eetlust. Je moet zoveel mogelijk opeten om uiteindelijk de allergrootste hond te worden. Het gaat hierbij van van kleine insecten tot grote gebouwen. Je kunt uit een van de vier beschikbare honden kiezen, en je dient alles op te eten wat op je pad komt. Dit moet je sneller doen dan je collegahonden, want jij wil tenslotte als snelste groeien. Het eten komt aan op timing, hoe beter je timing is, hoe meer je hond kan eten en hoe sneller hij groeit. Dat heeft als grote voordeel dat je hond sneller grotere voorwerpen op kan slokken. Naast het groeien, zul je je ook moeten wapenen tegen aanvallen van vijandelijke honden.
Primal (2002) Primal (2002)
Jen's verhaal begint in de werkelijke wereld, als ze na afloop van een rockconcert samen met haar vriendje Lewis wordt aangevallen door een figuur in een cape. Deze ontvoert Lewis en laat Jen in coma achter. Terwijl ze bewusteloos op de grond ligt wordt de geest van Jen weggevoerd naar een andere dimensie - de astrale wereld van Oblivion. Hier ontmoet zij Scree, een piepkleine gargoyle wiens fysieke proporties zijn werkelijk verbijsterende krachten verhullen. Scree was ooit een machtige krijger maar is door Chaos getransformeerd in een onsterflijke gargoyle. Als Jen de ware complexiteit van haar huidige toestand begint te begrijpen en doorkrijgt dat zij voor het redden van Lewis door de vier demonenrijken van Oblivion moet reizen, duurt het niet lang meer voordat Scree de leermeester van Jen wordt. Was zij ooit een normaal meisje dat vaak naar rockconcerten ging, nu torst zij het gewicht van de hele wereld op haar schouders en zit de schaduw van Chaos haar op de hielen.
Prince of Persia (1989) Prince of Persia (1989)
Wanneer de Sultan van Perzië naar het buitenland afreist, ziet de slechte Vizier Jaffar z'n kans schoon. Hij grijpt de macht, en geeft de prinses een uur de tijd om te kiezen tussen sterven, of met hem trouwen. De prins wordt ook gevangen genomen. Hij heeft een uur om te ontsnappen en met Jaffar af te rekenen.
Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame (1993) Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame (1993)
Het tweede deel van Prince of Persia, waarin je identiteit is weggenomen door de slechterik Grand Vizir Jaffar, die je in het eerste deel van Prince of Persia had verslagen. Verbannen uit je paleis, moet je vechten om je identiteit weer terug te winnen en moet je Salaultan's dochter redden.
Prince of Persia 3D (1999) Prince of Persia 3D (1999)
Speel als de machtige prins van Perzië tot je zomaar in de boeien wordt geslagen door je wachters en je zonder reden, zonder wapens en zonder je mooie kleren in de kerker wordt gegooid. Probeer te ontsnappen uit de kerker en het onrecht dat je is aangedaan terug om te keren, zodat je je titel als prins kunt terugeisen.
Prince of Persia: Rival Swords (2007) Prince of Persia: Rival Swords (2007)
In Prince of Persia: Rival Swords keert de Prince huiswaarts, hij gaat naar Babylon. Hij neemt Kaileena (de Empress of Time) mee, maar ook moet hij de onvoorstelbare littekens dragen die hij heeft overgehouden aan zijn avonturen op het Island of Time. De vrede waar hij zo naar verlangt vindt hij echter niet. Zijn koninkrijk is vernietigd door oorlog en Kaileena blijkt het mikpunt te zijn van een wreed plot. Wanneer zij wordt gekidnapt volgt de Prince haar kindnappers naar het paleis. Daar ziet hij hoe Kaileena vermoord wordt door een machtige vijand. Door haar dood worden de Sands of Time bevrijd. Deze verwonden de Prince en dreigen alles wat hij lief heeft te vernietigen. Terwijl hij op straat wordt gesmeten en wordt opgejaagd als een voortvluchtige ontdekt de Prince dat de Sands of Time hem ook hebben besmet. Een Dark Prince ontwaakt in de Prince en neemt langzamerhand bezit van hem.
Prince of Persia: The Sands of Time (2003) Prince of Persia: The Sands of Time (2003)
De Prins wordt verleid door de duistere krachten van een magische dolk en verspreidt zo een dodelijk kwaad over het koninkrijk van de Sultan.
Prince of Persia: The Two Thrones (2005) Prince of Persia: The Two Thrones (2005)
De thuisstad van de Prins, Babylon, wordt belegerd door duistere troepen. Het is aan jou om ze te verslaan. Maar door een ongeluk met het Tijdzand heb je er nog een vijand bij: The Dark Prince. Een tweede persoonlijkheid van de Prins die de macht wil overnemen en met een dodelijke ketting zijn vijanden afmaakt.
Prince of Persia: Warrior Within (2004) Prince of Persia: Warrior Within (2004)
Na het bevrijden van het Tijdzand wordt de Prins opgejaagd door een onsterfelijk wezen: De Dahaka. De prins gaat naar het eiland waar het Tijdzand geschapen is om terug te gaan in de tijd en ervoor te zorgen dat hij nooit het Tijdzand heeft losgelaten.
Princess Maker (1991) Princess Maker (1991)
Jij bent een nobele krijger, die zijn rust verdiend heeft, na het verslaan van de 'Demon Lord' en het redden van het koninkrijk. Als de koning je alles naar keuze aanbiedt als beloning, besluit je niet voor rijkdom of macht te kiezen, maar heb je liever de kans om een arm weesmeisje genaamd Maria, op te voeden alsof ze van adellijk bloed was. En dus is het nu jouw taak om het nieuwe, jonge prinsesje op te voeden en te begeleiden in haar, nu wonderlijke, leven. Maar pas wel op, geef haar te vaak cadeautjes en ze wordt verwend, teveel training en ze wordt opstandig en te veel les maakt te nieuwsgierig. Bewaar dus altijd de balans in je opvoeding.
Prison Tycoon (2005) Prison Tycoon (2005)
Je hebt je tijd gezeten, en nu is het jouw taak om orde te brengen in een wereld van chaos. Je begint met een slecht beveiligde gevangenis en moet het ombouwen in een uiterst goed beveiligde gevangenis. In deze gevangenis is er geen ontsnappen aan, omdat jij alles in de gaten houd wat gebeurd. Bouw recreatie mogelijkheden, sportscholen, bibliotheken, ziekenhuizen en industrieën om ervoor te zorgen dat je gevangenen niet depressief en gewelddadig worden. Maar zorg ook voor betrouwbaar personeel. Niet elk personeelslid zal de beveiligingscriteria zo nauw handhaven.
Prisoner of War (2002) Prisoner of War (2002)
Prisoner of War is een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je kruipt in de huid van Captain Stone, een Amerikaanse verkenningspiloot die samen met zijn co-piloot James Daly is neergestort in vijandelijk gebied. Je bent gevangen genomen en opgesloten in een krijgsgevangenkamp, maar natuurlijk ga je in het verzet tegen de Duitsers. Dit laat je dan ook zien doordat je wilt ontsnappen. Direct na aankomst maakt Stone kennis met het leven als gevangene in Duitsland en met een aantal interessante mensen uit alle delen van de wereld. Hij wordt al snel herenigd met zijn co-piloot Daly en samen met hem bedenk je een gewaagd ontsnappingsplan. Tunnels, vermommingen, ontwijkingen, verduistering, verwarring, afleiding; van al deze dingen maak je gebruik in de voortdurende poging tot ontsnapping.
Private Eye (1996) Private Eye (1996)
Jij bent Philip Marlowe, de cynische privé-detective, die op een dag een bezoekje krijgt van de net ogende dame Orfamay Quest. Haar broer Orrin zit waarschijnlijk in de problemen en is onvindbaar. De politie en haar magnaat vader doen er weinig aan om hem te vinden. Marlowe neemt de zaak aan en al snel blijkt dit slechts de sluier voor een veel groter complot.
Pro Bass Fishing 2003 (2003) Pro Bass Fishing 2003 (2003)
In Pro Bass Fishing 2003 zitten maar liefst twintig verschillende vissoorten, waaronder de Black Bass, de Muskie en de Tiger Muskie. In Pro Bass Fishing 2003 is de hoofdmode van de game de Careermode, waarin jij als onbekende lokale visser je moet opwerken tot een van de beste vissers ter wereld. Dit kan je doen door veel grote en vooral zware vissen te vangen, aan het einde van een visdag worden je vijf zwaarste vissen gewogen en de visser die het meeste gewicht bij elkaar heeft gesprokkeld wint het toernooi.
Pro Beach Soccer (2002) Pro Beach Soccer (2002)
Pro Beach Soccer is de eerste beach voetbal game ooit gemaakt. De arcade georiënteerde gameplay zorgt er voor dat iedereen direct kan spelen en met gemak de meest spectaculaire bewegingen maakt. Je kunt kiezen uit spelers als Cantona, Salinas, Amarelle. Elk van de zes verschillende locaties heeft zijn eigen muziek en dus een eigen sfeer.
Pro Cycling Manager 2006 (2006) Pro Cycling Manager 2006 (2006)
In Pro Cycling Manager 2006 sta je aan het hoofd van één van de vijftig officiële professionele wielerploegen. Op de seizoenskalender staan meer dan 150 internationale wedstrijden die te rijden zijn. Als sportdirecteur moet je tijdens de wedstrijden tactische en strategische beslissingen nemen en het team aansturen (contracten, training, transfers, media, uitrusting). Daarnaast is de Tour de France volledig gesimuleerd.
Pro Cycling Manager 2007 (2007) Pro Cycling Manager 2007 (2007)
Je neemt de leiding over één van de 61 officiële teams die de game bevat. Als manager ben jij verantwoordelijk voor de tactieken en strategieën van je team. Ook moet je nieuwe wielrenners naar je team zien te halen met het vernieuwde transfersysteem. Je bent bezig met het tekenen van contracten, materiaalmanagement, roosters maken, trainingen leiden en al het werk dat te maken heeft met het werk van een manager van een professioneel wielerteam.
Pro Cycling Manager 2008 (2008) Pro Cycling Manager 2008 (2008)
Packshot In Pro Cycling Manager 2008 doe jij mee aan de grootste internationale wielrencompetities. De Tour de France is de belangrijkste competitie in de game en deze is nauwkeurig nagemaakt met de gespannen sfeer in de bergen, de enorme sprints en de pogingen van wielrenners om los te breken van de groep. Je neemt de leiding van één van de 65 officiële teams die de game bevat. Als manager ben jij verantwoordelijk voor de tactieken en strategieën van je team. Ook moet je nieuwe wielrenners naar je team zien te halen. Je bent bezig met het tekenen van contracten, materiaalmanagement, roosters maken, trainingen leiden en al het werk dat te maken heeft met het werk van een manager van een professioneel wielerteam.
Pro Evolution Soccer (2001) Pro Evolution Soccer (2001)
De eerste Pro Evolution game voor de PS2. De graphics zijn sterk verbeterd ten opzichte van de ISS Pro Evolution op de PSX. Daarnaast zijn er veel nieuwe stadions bijgekomen en is het sprint- en dribbelsysteem flink aangepast.
Pro Evolution Soccer 2 (2002) Pro Evolution Soccer 2 (2002)
Het vervolg op Pro Evolution Soccer. Het tempo van het spel ligt wat hoger in dit deel. Daarnaast is er een trainingsmode toegevoegd en een tweede divisie voor de Master League.
Pro Evolution Soccer 2008 (2007) Pro Evolution Soccer 2008 (2007)
PES 2008 is een next-gen voetbalspel met als doel om competities zoals de 'Champions League' of de 'Wereld beker' te veroveren. Daarbij is het mogelijk om een carričre te starten en daarmee het gekozen team op een eigen manier te trainen en op te leiden.
Pro Evolution Soccer 2009 (2008) Pro Evolution Soccer 2009 (2008)
Pro Evolution Soccer 2009 is de nieuwste telg in de PES-reeks en is op visueel gebied sterk verbeterd. Tevens zullen spelers de mogelijkheid krijgen om de game aan te passen naar eigen smaak. Verder zijn er nieuwe moves, verbeterde besturing en zal het online gedeelte een belangrijke rol gaan spelen. Je kan deelnemen aan diverse landelijke competities, internationale toernooien en toernooien voor landenteams. Nieuw is de uitgebreide modbaarheid van spelers en teams en de verbeterde grafische engine.
Pro Evolution Soccer 3 (2002) Pro Evolution Soccer 3 (2002)
Ieder aspect van het voetbalspel is zorgvuldig bijgewerkt, van de film tot de game modes. Tevens is er naast de populaire Club Kampioenschappen en de Master League een "Shop" Mode aan het spel toegevoegd.
Pro Evolution Soccer 4 (2004) Pro Evolution Soccer 4 (2004)
Vierde deel van de populaire serie voetbalgames. Verbeteringen ten opzichte van het vorige deel zijn onder andere een zichtbare scheidsrechter en expressies op de spelersgezichten.
Pro Evolution Soccer 5 (2005) Pro Evolution Soccer 5 (2005)
Vijfde deel van de populaire Pro Evolution Soccer reeks. Ten opzichte van het vorige deel is er nog meer aandacht voor het realisme. Licenties van onder meer de Nederlandse, Italiaanse en Spaanse competitie.
Pro Evolution Soccer 6 (2006) Pro Evolution Soccer 6 (2006)
In het zesde deel uit de populaire Pro Evolution Soccer serie is het onder andere mogelijk om een master leauge en een internationaal toernooi te spelen. Er zijn licenties van de Nederlandse, Italiaanse, Spaanse en Franse competitie.
Pro Evolution Soccer Management (2006) Pro Evolution Soccer Management (2006)
In Pro Evolution Soccer Management kun je je eigen voetbalteam managen. Het spel maakt gebruik van een simpel, maar effectief menu waarin je alle aspecten van je spelers kunt bekijken. Selecteer, train, koop en verkoop spelers om zo je eigen 'dream team' samen te stellen. In combinatie met Pro Evolution Soccer 5 kun je een eigen team samenstellen en hier vervolgens zelf mee te gaan voetballen.
Pro Rally 2001 (2000) Pro Rally 2001 (2000)
Pro Rally 2001 is een rally game met vijftien officieel gelicenseerde auto's. Je kan racen op vierentwintig verschillende stages in twaalf verschillende landen. Er zijn vier verschillende modi: Time Attack, Single Race, Championship, and Multiplayer. In de Championshipmode zul je moeten strijden om het kampioenshcap. Probeer iedere race zo hoog mogelijk te eindigen en verzamel daarbij punten. Wie aan het einde van het seizoen de meeste punten bij elkaar heeft verzameld, is de kampioen. In Time Attack ga je de strijd aan met de klok, en probeer je de snelste tijd op een parcours neer te zetten.
Pro Wrestling (1987) Pro Wrestling (1987)
In deze worstelgame van Nintendo heb je keuze uit zes ruige en vooral gemene worstelaars, waaronder The Amazon, Giant Panther en Kin Corn Karn. Je kunt je wedstrijd beginnen door een worstelaar te kiezen, elke worstelaar heeft verschillende kwaliteiten. Nadat je zorgvuldig je worstelaar hebt uitgekozen moet je in de Video Wrestling Association Championship Giant Panther verslaan zodat jij de nieuwe Video Wrestling Association kampioen bent.
Professor Kageyama's: Maths Training (2008) Professor Kageyama's: Maths Training (2008)
Professor Kageyama's: Rekentraining is gebaseerd op de honderd-cellenmethode van Hideo Kageyama. Het programma voorziet in diverse leuke en eenvoudige rekensommen. Het is geschikt om je rekenvaardigheid te verbeteren, maar ook om je brein te blijven stimuleren. Met het spel leer je steeds sneller en nauwkeuriger optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. De rekensommen zijn in verschillende spelvarianten beschikbaar.
Professor Layton and the Curious Village (2008) Professor Layton and the Curious Village (2008)
Baron Reinhalt, een rijke man, is onlangs overleden. Op zijn sterfbed maakte Reinhalt bekend dat degene die het mysterie van "De Gouden Appel" oplost zijn erfenis krijgt. Professor Layton is uitgenodigd door ene Lady Dahlia, een familielid van Baron Reinhalt, om het mysterie op te lossen. Professor Reinhalt en zijn assistent Luke gaan naar het stadje toe om het mysterie op te lossen. Tijdens hun zoektocht moeten ze diverse puzzels en raadsels oplossen.
Project Eden (2001) Project Eden (2001)
Door een overbevolkingsprobleem neemt de diameter van de aarde steeds toe, miljoenen mensen wonen in torens die alsmaar hoger worden. Levenscondities in die torens worden steeds slechter. De onderste bewoners zien haast nooit het zonlicht. In deze bijna verzonken wereld vindt je alleen nog maar criminelen, idealisten en gestoorden. Project Eden speelt zich af in een van deze steden. De speler bestuurd een ploeg van 4 leden van de UPA (Urban Protection Agency), een Elite eenheid die zich bezig houdt met de ergste storingen in de stad. Je eerste missie begint in het bedrijf Real Meat, waar een aantal vreemde dingen gebeuren.
Project Gotham Racing (2002) Project Gotham Racing (2002)
Je hebt stijl, lef en goede rijkunsten nodig om bij de beste coureurs te horen. Je hebt de keuze uit 29 auto's en je rijdt in vier van de mooiste steden ter wereld: Londen, New York, Tokyo en San Francisco.
Project Gotham Racing 2 (2003) Project Gotham Racing 2 (2003)
Met "Project Gotham Racing 2" test je je racevaardigheden, stijl en durf, en word je niet alleen beloont voor hoe hard je rijdt, maar ook voor hoe je dat doet. Krijg de erkenning die je verdient door op twee wielen een hoek te nemen bij de Sears Tower in Chicago, door slipacties in de oude straten van de Italiaanse stad Florence of door je precies te houden aan de racelijn op de gladde straten door Edinburgh. En dat terwijl je rijdt in de meest exotische racewagens die gemaakt zijn.
Project Gotham Racing 3 (2005) Project Gotham Racing 3 (2005)
In dit derde deel van de Project Gotham Racing serie heb je de beschikking over tientallen supercars. Aan jou de taak om hiermee zo snel en stijlvol mogelijk door de straten van een aantal wereldsteden te racen en kudo's te verdienen.
Project Gotham Racing 4 (2007) Project Gotham Racing 4 (2007)
De grootste vernieuwing in het vierde deel van de Project Gotham Racing serie is dat er naast alle exotische racewagens nu ook motoren aan de game toegevoegd zijn. Race door Macau, Las Vegas, Londen, St. Petersburg, Tokyo, New York, Shanghai, Quebec en over de Nurburgring. Weerseffecten spelen een grotere rol dan ooit tevoren.
Project IGI 2: Covert Strike (2003) Project IGI 2: Covert Strike (2003)
De spion met stalen zenuwen is terug. David Jones neemt je mee op een avontuur vol hoog technologische actie en suspens. In het hart van Siberië, in de Libische woestijnen, of de ravijnen van China groeit de dreiging van de technologische wapens. Jouw missie: de dreiging stoppen.
Project IGI: I'm Going In (2000) Project IGI: I'm Going In (2000)
Steel vliegtuigen, hang aan trams of ga met de trein er zijn geen barrieres. Jij bent Jones de SAS veteraan die nu voor de Britse regering moeilijke klusjes opknapt en de beschikking heeft over de nieuwste wapens. In deze geheel 3D wereld kun je rijden, vliegen en rennen.
Project Justice (2000) Project Justice (2000)
Project Justice is het vervolg op Rival Schools dat op de Playstation verscheen. In deze beat 'em up kies je één van de studenten van rivaliserende scholen. Het uiterlijk van de characters is gerelateerd aan hun school. Zo heb je onder andere een sportieve student, een intellectuele student en een muzikale student. Het zijn allemaal karikaturen van bekende stereotype high school studenten, zoals we die ook uit de hollywoodfilms kennen. Tijdens het spelen kunnen Team Up of Party Up aanvallen gebruikt worden. Respectievelijk één of twee medestudenten komen je dan helpen om een extra sterke aanval uit te voeren.
Project Origin (2008) Project Origin (2008)
Project Origin speelt zich af in een Amerikaanse stad die verwoest is door een enorme explosie, duizenden mensen zijn gestorven en ontelbaar veel mensen zijn gewond. De speler wordt met de speciale F.E.A.R. elite-eenheid, wat staat voor First Encounter Assault Recon, naar het hoofdkantoor van een multi-miljardenbedrijf gestuurd dat zich specialiseert in ruimtevaartechnieken. Een mysterieuze paramilitaire gevechtseenheid heeft schijnbaar het gebouw overgenomen en er moet uitgezocht worden wat er aan de hand is. De paramilitairen hebben namelijk gijzelaars genomen, maar geen eisen ingewilligd. Vreemde zaak, en als jij en je eenheid het gebouw betreden gaat alles mis. Het contact met de basis wordt verbroken door een doordringende toon die je teamleden in luttele secondes uit elkaar trekt. Alleen overgebleven moet je uitzoeken wat er aan de hand is in het hoofdkantoor en wat de bron is van de demonische klanken.
Project Rub (2005) Project Rub (2005)
In het spel speel je een jongen die het doel heeft een onbereikbaar, 'lekker' meisje te versieren. Je sluit je aan bij de groep Rub Rabbits, een groep performers die door het leven gaan met een paar konijnenoren als hoofddeksel. Je speelt verschillende mini-games waarmee je het meisje voor je moet winnen.
Project Sylpheed (2006) Project Sylpheed (2006)
Aardbewoners hebben vijf eeuwen lang de kans gekregen het heelal te kolonialiseren, totdat een vijandelijke rebelse zwerm ruimtejagers besluit dat het genoeg is. Een grootschalige aanval op de aarde wordt voorbereid. Project Sylpheed volgt de verrichtingen van twee ruimtepiloten in deze oorlog tussen de mensen en de aliens. Stap in de cockpit van een aardbewoner of een rebel en houd je zelf staande in massale ruimtegevechten.
Project V.I.L.E (2008) Project V.I.L.E (2008)
Project V.I.L.E speelt zich af in de toekomst. Daardoor kun je gebruik maken van hypermoderne, futuristische wapens, Assualt Mech's, zwevende voertuigen. Je doel is om rijk te worden door te moorden en te stelen. Voor iedere moord krijg je één of meerdere punten die je kunt cashen om zo je skills te upgraden. Bovendien kunnen spelers worden opgeroepen om hun gebied te gaan beschermen zodra een andere groep dat gebied wil veroveren.
Project Zero (2001) Project Zero (2001)
Alles speelt zich af in het mysterieuze Himuro Mansion, een eng en verlaten herenhuis en je speelt als Miku. Zij heeft een zesde zintuig waarmee ze dingen kan zien die met het menselijk oog niet zichtbaar zijn. Als haar broer en journalist Mafuyu wordt vermist nadat hij in het herenhuis op zoek is gegaan naar zijn weldoener, is Miku vastberaden hem op te sporen. Haar enige wapen tegen de angstaanjagende bewoners van de woning is een camera met bovennatuurlijke krachten, namelijk het vangen van de dwalende zielen van geesten. Al gauw wordt duidelijk dat het helemaal niet pluis is in Himuro Mansion. Kan Miku lang genoeg overleven om de waarheid te achterhalen en haar broer te redden?
Project Zero 2: Crimson Butterfly (2004) Project Zero 2: Crimson Butterfly (2004)
Op een zonnige dag is Mio bezig met het vangen van vlinders. Tijdens haar jacht op een Crimson vlinder komt Mio een verlaten dorpje tegen diep in het bos. Nieuwsgierig als Mio is, gaat ze samen met haar tweeling zus Mayu op onderzoek uit. Dat had ze beter niet kunnen doen, want het dorp is niet voor niets verlaten. Het dorp is gedoemd en niet geheel onbewoond, want geesten maken hier de dienst uit. Gelukkig zijn de zussen niet geheel kwetsbaar, dankzij de speciale camera kunnen ze zich verweren tegen de donkere krachten die de dienst uit maken in het dorp.
Project Zero 3: The Tormented (2005) Project Zero 3: The Tormented (2005)
Rei maakte jaren geleden een auto-ongeluk mee waarin haar geliefde sterft. Al jaren leeft ze met een schuldgevoel over het ongeluk en kan er niet van slapen. Als Rei op een dag haar ex Yuu in min of meer levende lijve ziet, volgt ze hem een duister landhuis in. Gewapend met een camera en een zaklamp moet ze het opnemen tegen boze geesten.
Project: Snowblind (2005) Project: Snowblind (2005)
Jij bent een elite special operations combat soldier die toegang heeft tot hi-tech wapens, voertuigen en gadgets. Een paar van die hi-tech wapens zijn de Riot Wall en de Kicker. Tijdens missies is het mogelijk dat jij je teammaten kunt genezen, helpen en beschermen. Snowblind beschikt over elf missies verspreid over zestien maps. Het spel is ook online speelbaar met maximaal zestien spelers.
Prototype (2008) Prototype (2008)
Prototype vertelt het verhaal van Alex Mercer, een man die wakker wordt in een laboratorium diep onder New York City. Zonder idee wie of wat hij is baant hij zich een weg naar boven, om erachter te komen dat het daar niet veel beter is. Gevangen in een geheime oorlog tussen de Black Watch Special Forces en de geďnfecteerde en gemuteerde bevolking. Mercer komt er al snel achter dat hij bovenmenselijke krachten bezit en bovendien de herinneringen en speciale krachten of vaardigheden van zijn slachtoffers kan absorberen. zo zal hij stukje bij beetje, in dit slagveld, zijn verleden herontdekken.
Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy (2004) Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy (2004)
In Psi-Ops neem je de rol aan van een Amerikaanse Psi-operative soldaat die het op zal moeten nemen tegen een terroristische groep. Deze groep maakt gebruikt van Psi Powers en het is aan jou om deze terroristen te bestrijden met je eigen krachten.
Psybadek (1998) Psybadek (1998)
In Psybadek kun je spelen met Mia of Xako. Al hun vriendjes zijn ontvoerd door de badguy Krakken. Je kunt kiezen uit Mia of Xako om je vriendjes te redden. Dit doe je door een aantal missies door te spelen met je hoverboard. In de missies kom je door een aantal verschillende werelden je verschillende opdrachten zult moeten uitvoeren. Na het uitvoeren van alle opdrachten zul je Krakken nog moeten verslaan om je vriendjes te bevrijden.
Psychic Detective (1995) Psychic Detective (1995)
In dit spel speel je met Eric Fox. Eric is een detictive en kan zich verplaatsen in andere personen, hij kan namelijk kijken en luisteren met de oren van anderen. Je bent opgeroepen om een aantal mysterieuze zaken op te lossen. Jij bent de aangewezen persoon om met de slachtoffers te praten, en om jezelf in hen te verplaatsen. Probeer de zaken zo goed mogelijk op te lossen, en trek de juiste conclusies over de zaak.
Psychic World (1988) Psychic World (1988)
Een bekende geleerde doet samen met zij twee assistentes in een afgelegen laboratorium, onderzoek naar ESP, een soort psychische krachten. Als er door een explosie een monster uit het lab ontsnapt en een van de assistentes meeneemt, is het aan haar collega om de vers uitgevonden ESP booster gelijk te testen.
Psycho Pinball (1994) Psycho Pinball (1994)
Psycho Pinball heeft diverse kasten; speel cowboy in Wild West, vier Halloween in Trick or Treat of neem een duik in een waterwereld, The Abyss, met twee verdiepingen. En waarom speel je ze niet gewoon allemaal tegelijk in de kermiskast Psycho? Door op speciale plaatsen te richten, wordt het mogelijk de andere drie kasten met één bal te spelen.
Psychonauts (2005) Psychonauts (2005)
In Psychonauts stap je in de schoenen van Raz, een jonge student in de Kunsten van de Geest. Raz is in staat met zijn wilskracht en gedachten verschillende dingen te doen, bijvoorbeeld objecten verplaatsen (telekinesis) en het onderzoeken van iemands psyche. Uiteraard wil Raz met deze gaven trainen om een volwaarde 'Psychonaut' te worden, een persoon die met zijn psychische krachten de wereld helpt, en in zijn training zal hij verschillende stages moeten doorlopen. Hij zal verschillende mensen hun hoofd moeten onderzoeken en deze genezen door daadwerkelijk bij hun fantasie naar binnen te stappen.
Psyvariar 2 (2004) Psyvariar 2 (2004)
De Psyvariar serie staat bekend om de speciale manier van spelen. Door in deze verticale shoot 'em up vlak langs de vijandelijke kogels te vliegen en tegelijk heen en weer te bewegen zorgt dit voor veel meer punten. Dit zogenaamde 'buzzen' maakt het spel erg geschikt voor het verbeteren van highscores. Omdat de hit-box van de mech aardig klein is in vergelijking met andere shoot 'em ups wordt de speler uitgenodigd om het gevaar zoveel mogelijk op te zoeken.
Puma Street Soccer (1999) Puma Street Soccer (1999)
Puma Street Soccer is een vier tegen vier straatvoetbalspel waarbij je met je favoriete land mee kunt doen aan diverse toernooien. Bij het winnen van deze toernooien krijg je allerlei bonusspelers toegevoegd aan het spel. Het veld waar het allemaal op moet gebeuren is hard en smal met reclameborden als omheining. Deze omheining mag worden gebruikt om je tegenspeler te passeren. Laat zien dat jij de ultieme straatvoetballer bent!
Punch-Out (1987) Punch-Out (1987)
In dit spel speel je de bokser Little Mac die moet zien op te klimmen in de hierachie van het boksen.
Pure (2008) Pure (2008)
In Pure moet je met verschillende off-road voertuigen hoge bergen bedwingen en gewaagde stunts doen. Je kunt enorme sprongen en spectaculaire tricks maken op locaties over de hele wereld. Je kunt kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke speler. Elk hebben ze hun eigen sterke en zwakke punten. Je kunt zowel racen in de Career-mode als in de Arcade-mode. Daarnaast kun je tot zestien personen online tegen elkaar spelen.
Pursuit Force (2005) Pursuit Force (2005)
Pursuit Force is een arcade spel waarbij je als agent allemaal gangmembers moet uitschakelen. Verfrissend daarbij is dat je dat vanuit de auto doet. Vanuit je bolide kun je op andere auto's schieten, maar het is ook mogelijk om vanaf de ene auto naar de andere te springen, om vanuit die positie vijanden uit te schakelen.
Pursuit Force: Extreme Justice (2007) Pursuit Force: Extreme Justice (2007)
In Pursuit Force: Extreme Justice kruip jij in de rollen van politiecommandant en vier nieuwe speelbare straatagenten uit het elitekorps van Capital City. Deze politie-eenheid, ook wel bekend als de Pursuit Force, bestrijdt de criminaliteit vanachter een stuurwiel of knuppel. Het team heeft toegang tot twaalf verschillende typen voertuigen waaronder helikopters, auto's, vrachtwagens, jetski's, boten en motoren. Alles wordt ingezet om de criminelen tot in de uithoeken van de stad te achtervolgen en af te knallen.
Puss N Boots: Pero's Great Adventure (1990) Puss N Boots: Pero's Great Adventure (1990)
Pero reist door de tijd om de gemene Graaf Gruemon te verslaan. Onderweg kom je langs locaties zoals het Wilde Westen, Arabische landen, London, New York en de ruimte. Tijdens je reis kom je vijanden tegen die je zult moeten verslaan. Ook kun je vervoersmiddelen inpikken, waaronder een vliegtuig, onderzeeboten en luchtballonnen. In totaal bevat het spel zeven levels die je zult moeten doorkruisen.
Puyo Pop Fever (2006) Puyo Pop Fever (2006)
In het spel vallen steeds gekleurde figuurtjes naar beneden, en wanneer je een cluster figuren bij elkaar hebt gezet verdwijnen deze van het speelveld. Echter, de ronde objecten vallen op een gegeven moment ook weer naar beneden. Wanneer hier ook weer clusters van gemaakt worden vallen er extra punten te verdienen. Op deze manier kun je "chains" maken. Het spel geeft je de keuze om te spelen in de Endless Mode of de Story Mode.
Puyo Puyo Fever 2 (2005) Puyo Puyo Fever 2 (2005)
Puyo Puyo Fever 2 is het vervolg op Puyo Pop Fever. De game heeft nog steeds hetzelfde concept als in deel 1. Er vallen steeds gekleurde figuurtjes naar beneden die ook wel Puyo heten, en wanneer je een cluster Puyo's bij elkaar hebt gezet verdwijnen deze van het speelveld. Echter, de doorzichtige Puyo vallen op een gegeven moment ook weer naar beneden. Wanneer hier ook weer clusters van gemaakt worden vallen er extra punten te verdienen. Op deze manier kun je "chains" maken. Na een bepaald aantal chains van de tegenstander te hebben gestopt ga je in 'Fever mode'. In deze fever mode krijg je voor korte duur de mogelijkheid om maar één Puyo goed plaatsen om zo een hele chain te starten en de tegenstander te bedelven onder doorzichtige Puyo's. De game heeft negen nieuwe banen, een nieuwe kleur Puyo en tweeëntwintig speelbare characters.
Puyo Puyo! 15th Anniversary (2006) Puyo Puyo! 15th Anniversary (2006)
Bij dit spel is het de bedoeling om puyos van dezelfde kleur te raken. Hierbij moeten er minimaal vier puyos van dezelfde kleur aan elkaar grenzen. Je kunt hierop variëren door in andere spelmodi de hoeveelheden te verlagen of verhogen.
Puzzle Bobble (1994) Puzzle Bobble (1994)
Bubble en Bobble moeten zo snel mogelijk met hun ballonnenkanon ballonnen van gelijke kleur laten klappen voor het plafond henzelf in elkaar klapt. Zodra drie ballonnen van dezelfde kleur elkaar raken, ontploffen ze. Iedere keer krijg je weer een andere kleur om af te schieten en wanneer andere ballonnen los onder je doelwit hangen, verdwijnen zij in de afgrond. Zo kun je in één keer spectaculaire valpartijen veroorzaken. Hoe verder het spel vordert, hoe sneller het dalende plafond de felgekleurde ballonnen naar beneden drukt. Je krijgt steeds minder tijd om te mikken en één foutje kan dan al fataal zijn.
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (2008) Puzzle Quest: Challenge of the Warlords (2008)
Puzzle Quest: Challenge of the Warlords is een kleur-combo puzzelgame met fantasy-RPG elementen, voor één of twee spelers. Je puzzelt tegen een menselijke of computergestuurde tegenstander en verdient hier punten mee. Je kunt je eigen personage met de verdiende punten steeds beter maken. Zo kun je spreuken leren en magische voorwerpen vinden. Ook komen er vrienden op je pad en vind je monsters die je kunt temmen. Door steden aan te vallen kun je je rijk bovendien uitbreiden en krachtiger worden. Je steden kun je uitbreiden door gebouwen te bouwen met speciale krachten. Het spel bevat drie modi: één waarin je 150 uitdagende missies kunt spelen, één waarin je losse potjes kunt spelen en een multiplayer-modus voor twee spelers.
Puzznic (1990) Puzznic (1990)
De uitdaging bij elk level in Puzznic is om blokjes met een gelijk motief zo tegen elkaar aan te bewegen, dat ze oplossen. Het doel is om binnen de tijd alle blokjes in het veld op te laten lossen, zonder dat er iets overblijft.
  1 2 3 -4- 5 6
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!