Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 -3- 4 5 6
Zoeken:
Pilotwings 64 (1996) Pilotwings 64 (1996)
Pilotwings 64 is een videogame gemaakt voor de Nintendo 64. Spelers kunnen tijdens missies gebruik maken van een deltavlieger, gyrocopter of jetpack. Daarnaast zijn in het spel enkele mini-games te verdienen zoals parachutespringen en kanonschieten.
Pimp My Ride (2006) Pimp My Ride (2006)
Pimp My Ride is een game gebaseerd op het gelijknamige populaire TV-programma van MTV. Samen met de originele gastheer van het programma, Xzibit, ga je de straten van Pimp City op om je homies uit te dagen en hun auto's om toveren in een gepimpte auto.
Pinball (1984) Pinball (1984)
Probeer de bal met behulp van twee flippers de bal in het veld te houden. Wanneer je voldoende punten bij elokaar hebt verzameld kun je een bonusspel met Mario spelen om extra punten te verzamelen.
Pinball (1991) Pinball (1991)
In Pinball heb je de keuze uit vier kasten: Cyber, Dogfight, Spring Break en Meltdown. Probeer op elke kast zoveel mogelijk punten te behalen door objecten te raken. Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden, en raak de bal niet kwijt.
Pinball Dreams (1992) Pinball Dreams (1992)
De eerste Pinball game van Digital Illusions met de kasten Ignition, Steel Wheel, Beat Box en Nightmare.
Pinball Fantasies (1992) Pinball Fantasies (1992)
Het vervolg op Pinball Dreams. Er zijn vier verschillende kasten te kiezen: Partyland, Speed Devils, Billion Dollar Gameshow en Stones 'n' Bones.
Pinball Illusions (1995) Pinball Illusions (1995)
Pinball Illusions is de opvolger van Pinball Fantasies, en gebruikt de zelfde game-engine. De te kiezen flipperkasten zijn: Babewatch, Law & Justice, Extreme Sports en The Vikings. Nieuw in deze versie is de multiball, je speelt met maximaal zes ballen tegelijk.
Pink Panther in Hokus Pokus Pink (1999) Pink Panther in Hokus Pokus Pink (1999)
Al spelende met sterke magische krachten verandert een klein jochie per ongeluk een vrouw in een dier. Aan Pink de taak om het boek der toverspreuken van Dr. Strangeblood te vinden en de verandering terug te draaien voordat het te laat is. Pink Panther zal hiervoor de hele wereld rond reizen en moet tijdens zijn reis allerlei objecten verzamelen en zien te gebruiken om verder te komen.
Pink Panther: In Rare Pink (2004) Pink Panther: In Rare Pink (2004)
Op een dag zit de The Pink Panther te dagdromen over een 'Rare Pink', een onbetaalbare vlinder die zijn leven voor altijd kan veranderen, en raakt erdoor geobserdeerd! Diezelfde avond vliegt de vlinder langs zijn raam en probeert hij de vlinder te pakken. Dit gaat echter niet zonder obstakels en de Pink Panther zal alles op alles moeten zetten om de vlinder te vangen.
Pinobee: Wings of Adventure (2001) Pinobee: Wings of Adventure (2001)
Pinobee: Wings of Adventure speelt zich af in de wereld van Pinobee, een bij die in moeilijkheden zit omdat Grandpa Bee is ontvoerd. De bedoeling is te springen en vliegen door de wereld van Pinobee, die bestaat uit negen verschillende levels. Ondertussen moet je uiteraard tegenstanders verslaan.
Pinocchio (1995) Pinocchio (1995)
In Pinnochio speel je een houten pop, gemaakt door timmerman Geppetto. Pinnochio kan rennen, springen en een draaiende trap geven. Met deze eigenschappen moet hij zich door verschillende levels werken en goede daden verrichten, zodat hij een echte jongen kan worden.
Pippa Funnell: Take the Reins (2005) Pippa Funnell: Take the Reins (2005)
Je bent een 17 jarig meisje en wordt uitgenodigd toe te treden tot een prestigieuze paardenschool in Pippa Funnell: Take The Reins. Het is hier aan ruiters van alle niveaus hun persoonlijke viervoeters te verzorgen, trainen en berijden. Wie zijn of haar best doet tijdens één van de zes wedstrijden en op achttien verschillende tracks, mag zichzelf uitroepen tot een ware paardenprofessional.
Pirates of Dark Water, The (1994) Pirates of Dark Water, The (1994)
De wereld van Mer wordt bedreigd door het Donkere Water. Prince Ren en zijn maten moeten de 'Treasures of Rule' vinden om het water te controleren en Mer te beschermen. De kwaadaardige piraat Bloth zit echter ook achter de schatten aan om zo over Mer te kunnen heersen. Gebaseerd op de gelijknamige cartoonserie.
Pirates of the Caribbean (2003) Pirates of the Caribbean (2003)
In de hoogtijdagen van piraterij in het Caribisch gebied voer je voert het bevel over een schip en haar bemanning en neemt het zwaard ter hand tegen andere kapiteins, piraten, en de marine. Kies aan wie je loyaal bent, verover vestingen en schepen, handel, vecht; zet het leven naar je hand in de Caribbean.
Pirates of the Caribbean: At World's End (2007) Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)
Pirates of the Caribbean: At World’s End is een actiespel, waarin je als piraat Jack Sparrow of ander personage de meest gekke toeren moet uithalen om uiteindelijk je doel te bereiken. Dat betekent veel zwaardvechten, maar ook aan lianen slingeren, masten beklimmen, zeeslagen voeren en afrekenen met zeemonsters en ander ondood Piratentuig.
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest hoort bij de gelijknamige film van Disney. In de game neemt de speler de controle over kapitein Jack Sparrow. Op zee vecht je met hem zeeslagen uit en kun je naar vijftien verschillende eilanden varen. De gedeeltes van Dead Man's Chest die zich op zee afspelen worden weergegeven met driedimensionale graphics!
Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow (2006) Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow (2006)
Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow is een actie-adventure game dat op een humoristische wijze het verhaal uit de eerste film (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) vertelt uit het perspectief van kapitein Jack Sparrow. Jack geeft meerdere malen zijn eigen draai aan het verhaal, zodat hij beter naar voren komt. Al zwaardvechtend en puzzelend baan je je een weg door het spel. Je kunt spelen als Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth Swann.
Pirates vs. Ninjas Dodgeball (2008) Pirates vs. Ninjas Dodgeball (2008)
In Pirates vs. Ninjas Dodgeball wordt de strijd tussen beide groepen voor eens en altijd beslist in een ouderwets potje trefbal. De verschillende karakters in de teams hebben allemaal speciale vaardigheden waardoor deze trefbal ervaring een snel spel is met actie en vaardigheid. De game kan met vier personen thuis, of tot maximaal acht personen online gespeeld worden.
Pirates: Legend of the Black Buccaneer (2007) Pirates: Legend of the Black Buccaneer (2007)
Black Buccaneer neemt ons mee naar de tijd dat piraten nog over de zee heersten. Je speelt als piraat Francis Blade en terwijl hij op zoek is naar een legendarische schat verongelukt het schip en spoelt hij aan op een mysterieus eiland. Blade vindt een grot waarin hij denkt een schuilplaats te hebben gevonden. De grot blijkt echter een magisch amulet te bevatten die hem voor altijd bindt aan de ‘Black Buccaneer’. Deze was een vervloekte piraat met duistere krachten en heeft eeuwen gewacht om weer rond te kunnen lopen. Vanaf dat moment is het lot van Blade verbonden met deze beruchte piraat.
Pirates: The Legend of Black Kat (2002) Pirates: The Legend of Black Kat (2002)
Je speelt de rol van piratendochter Katarina de Leon. Kat's vader is onder dubieuze omstandigheden om het leven gekomen en het is je taak om hem te wreken. Je gaat op zoek naar de moordenaars en tijdens deze tocht over land en zee kom je in aanraking met diverse vijanden. Los de raadsels op, ga op zoek naar punten en verplaats jezelf van het ene eiland naar het andere.
Pit-Fighter (1991) Pit-Fighter (1991)
Als speler kruip jij in de huid van worstelaar Buzz, kickboxer Ty, of karateka Kato en moet je deelnemen aan een illegaal vechttoernooi. Je kunt worden uitgedaagd door andere vechters, maar ook kun je zelf mensen uitdagen om een gevecht aan te gaan. Probeer de meeste gevechten te winnen en wordt een gevreesde vechter.
Pitfall! (1982) Pitfall! (1982)
Jij speelt Pitfall Harry die op zoek is naar een schat, diep in de jungle. Met wat geluk vind je geldzakken, zilveren en gouden staven en diamanten. Maar dat gaat niet al te gemakkelijk. Er zijn veel obstakels die omzeild moeten worden; van krokodillen tot schorpioenen, van vallen tot moerassen; de weg naar de schat is niet gemakkelijk. Je hebt 20 minuten om alle schatten te vinden, als je zo lang kunt blijven leven natuurlijk...
Pitfall: The Lost Expedition (2004) Pitfall: The Lost Expedition (2004)
Ga op avontuur als Pitfall Harry, de onverschrokken, risiconemende onderzoeker die lacht om gevaar. Met meer dan vijftig levels snelle actie en met puzzels doorspekte avonturen, daagt het spel spelers uit om al vechtend, slingerend, klimmend en kruipend acht verschillende onheilspellende Zuid-Amerikaanse omgevingen te doorkruisen. Waaronder dikbegroeide jungles, donkere tombes, eeuwenoude Azteekse ruines en bevroren bergen.
Pitfall: The Mayan Adventure (1994) Pitfall: The Mayan Adventure (1994)
In deze adventure speel je Pitfall Harry Jr, die op zoek is naar zijn vader Pitfall Harry. De levels bestaan onder andere uit de Maya jungle, watervallen en verlaten mijnen. Als wapen kan je je boemerang gebruiken of bungeejumpen om je in veiligheid te brengen.
Pitstop (1983) Pitstop (1983)
Pitstop is een racegame, waarbij je kunt kiezen uit een single race of een Grand Circuit, waarbij je alle zes circuits in kampioenschapsvorm rijdt. Wanneer de benzine op is of je een klapband krijgt, is het game over. Ga dus tijdig de pits in om deze twee zaken weer op peil te brengen. Verlies hierbij niet te veel tijd, want in de pits bedien je de pit-crew zelf!
Pitstop II (1984) Pitstop II (1984)
Het vervolg op Pitstop, met als belangrijkste toevoeging de mogelijkheid om de formule-1 races split-screen tegen elkaar te racen. Wederom zes circuits met een pits waar je zelf bijtankt en zelf je banden verwisselt. In Pitstop II hebben alle vier banden van je racebolide hun eigen slijtageproces, een proces dat beinvloed wordt door contact met de zijkant van de baan of andere racewagens. Speel als rookie, semi-pro of pro. In de pro-modus is de besturing moeilijker en gaat de bandenslijtage sneller.
Pizza $yndicate (2000) Pizza $yndicate (2000)
In deze game ben je, afhankelijk van je professionaliteit, beheerder van één of meerdere pizzeria's. Naast het inrichten van je restaurants en het aannemen van personeel, stel je zelf de menukaart op. Verras je klanten met een eigen samengestelde pizza met daarop een selectie uit de vele ingrediënten die je tot je beschikking hebt. Wil je echt ver komen in de pizza-business, dan is het onvermijdelijk om je reputatie in de onderwereld wat omhoog te krikken.
Pizza Tycoon (1994) Pizza Tycoon (1994)
In Pizza Tycoon speel je manager van een pizzarestaurant in Europa of de VS. Je moet natuurlijk de zaak draaiende houden, maar je kunt ook je eigen pizza ontwerpen en kookwedstrijden houden.
Plan, The (2006) Plan, The (2006)
The Plan is een strategisch spel waarin je als speler in de huid van een dief kruipt. Het is een kruising tussen een RTS en een actie-avontuur spel. In The Plan moet je samen met een team van andere dieven proberen schilderijen te stelen uit verschillende gebouwen.
Planescape Torment (1999) Planescape Torment (1999)
In Planescape Torment speel je als "The Nameless One", een onsterfelijk personage, van top tot teen bedekt met littekens en tatoeages. Je wordt wakker in een mortuarium, zonder enig idee wie je bent of wat er is gebeurt. Het doel van het spel is het herkrijgen van je herinneringen en uitzoeken hoe je onsterfelijk bent geworden. Dit doe je niet alleen, maar met een groep vrienden die je in de loop van het spel ontmoet. Het spel is gebaseerd op het Advanced Dungeons & Dragons systeem.
Planet of Death (1997) Planet of Death (1997)
Je planeet is verdoemd en er is nog maar één plaats in de spaceshuttle die je in veiligheid kan brengen. Deze gaat naar de winnaar van een aantal races. Met ongeveer 20 auto's en banen ter beschikking is het ook nog mogelijk om het in splitscreen of via het netwerk op te nemen tegen een vriend.
Planet of the Apes (2001) Planet of the Apes (2001)
Het is 2000 jaar in de toekomst, er heeft zich een nieuw dodelijk apenras ontwikkeld dat heerser over de aarde is geworden. Opgejaagd en angstig verzamelen de overgebleven mensen zich om de strijd aan te binden met het grote bedreigende apenrijk. Jij bent Ulysses, een mens die met zijn ruimteschip gecrasht is op de door apen bestuurde planeet. Als hij, nadat hij gevangen genomen werd en gerprepareerd voor 'onderzoek', met de hulp van een vriendelijke aap weet te ontsnappen, zal hij met zijn intelligentie en vuisten als enige wapens, moeten zien te overleven.
Planetside: Core Combat (2003) Planetside: Core Combat (2003)
Een expeditie team van het milenium oude volk De Terran's strandt op een verre planeet die ze wilden koloniseren. Vanwege ideologische opvattingen splitst dit team zich in drieën: De Terran Republiek, Het Nieuwe Conglomeraat en een anarchistische organisatie. Zij storten zich in een schier oneindige oorlog over de ruimtestations rond de planeet en de belangrijkste basis op de planeet. Kies een van de drie organisaties en vecht het uit met de anderen. Planetside: Core Combat is een uitbreidingspakket van Planetside.
Platoon (2002) Platoon (2002)
Je speelt in Platoon de rol van Sergeant Martin Lionsdale, een van de dertig soldaten van het 1st Airborn Cavalry Division. Je wordt betrokken bij grote operaties in Vietnam zoals Operation Shiny Bajonet, Operation Pershing en de Pleiku Operation. Missies variëren van verkennen gebieden en het beveiligen daarvan, transporten begeleiden en nieuwe soldaten opleiden. Naar mate de missies vorderen worden de missies steeds moeilijker. Je Platoon kan ook gebombadeerd worden, en het is dan aan jou om het weer op te bouwen. Voltooi alle missies en overleef de oorlog in Vietnam. Spel is gebaseerd op de gelijknamige film.
Playboy: The Mansion (2005) Playboy: The Mansion (2005)
Op je luxueuze landgoed (de “ Mansion “) kruip je in de huid van een charismatische en benijdenswaardige man: Hugh Hefner, de oprichter van het Playboyimperium! Word het boegbeeld van de tegencultuur en bouw een media-imperium op. Je gevoel voor contacten en je zakelijke inzicht zijn je belangrijkste troeven om van Playboy niet alleen een succesvol tijdschrift te maken, maar ook een gerespecteerd cultureel symbool waar men niet omheen kan. Daarnaast regel je het leven in de Mansion en organiseer je de drukst bezochte Vipparty’s van Los Angeles, waardoor je hét symbool van de Hollywood-party’s wordt.
Player Manager (1990) Player Manager (1990)
In Player Manager ben je een speler/coach van een team uit de Engelse third division. Het spel bevat meer dan duizend fictionele spelers, elk met hun eigen vaardigheden. Er zijn acht fysieke en mentale vaardigheden die de voetbalkwaliteiten van een speler uitdrukken. Als speler/coach bepaal jij op welke positie de spelers staan opgesteld en je hebt de keuze uit vier verschillende tactieken die je team kan uitvoeren. Deze kun je ook zelf ontwerpen en in verschillende situaties testen via een raytrace-systeem. De trainingen kun je met eigen ogen plaats zien vinden op het veld, zodat je de mogelijkheden van je spelers kunt inschatten. Het spel op het veld wordt weergegeven in de Kick Off-engine, het voetbalspel dat Dino Dini, de man achter Player Manager, ook voor Anco Software heeft ontwikkeld. Na een paar seizoenen wordt je speler/coach een mindere voetballer en moet je uiteindelijk verdergaan in alleen de functie van coach. Het is ook mogelijk om je teams uit Player Manager op te slaan en te importeren in Kick Off 2.
Plok (1993) Plok (1993)
In een kleurrijke omgeving bestaande uit ongeveer 70 niveaus moet Plok zijn gestolen vlaggen terugvinden, door zijn vijanden neer te halen met zijn armen en benen. Onderweg moet hij puzzels oplossen waarbij hij zijn ledematen soms tijdelijk moet afstaan. Ook kan hij pakketjes tegenkomen die ervoor zorgen dat hij transformeert en tijdelijk een ander wapen krijgt, zoals een bokshandschoen of vlammenwerper.
Plop en de Pinguin (2007) Plop en de Pinguin (2007)
Op een winterochtend vinden Plop en zijn vrienden een vreemd dier in het bos: een pinguďn. Even later klopt Snorre de poolkabouter bij hen aan en vraagt om hulp. Pinki de pinguďn is namelijk ontvoerd door madame Louise, eigenares van restaurant De Gouden Pollepel. Zij vangt pinguďns voor haar exclusieve pinguďnsoep. Help Snorre om niet in de soep te eindigen, en probeer madame Louise te stoppen met haar praktijken.
Pocket Racers (2006) Pocket Racers (2006)
In Pocket Racers moet je in hele kleine autootjes rijden. Dit komt omdat je als verwende tiener op een verjaardagsfeestje door een demoon in een speelgoedauto bent veranderd. Nu moet jij als autootje in gekke races tegen de demoon en andere tegenstanders racen in interactieve banen die kapot kunnen. Door Soul Shards te verzamelen kun je andere racers aanvallen en de omgeving vernietigen. Andere wapens bestaan uit boosts, raketten en ijsvallen. Voltooi iedere race en probeer op die manier de vloek van de demoon op te heffen.
Pogo Island (2007) Pogo Island (2007)
De boot met Pogo-figuren botst tegen Pogo Island op. Alle Pogo-figuren zich over het eiland om op onderzoek uit te gaan en jij blijft achter op de boot. Als de pogo's na een dag nog niet terug zijn, besluit je ze te gaan zoeken. Tijdens je zoektocht naar de Pogo's ga je gelijk op zoek naar onderdelen om je boot weer zeewaardig te maken. Vind de Pogo's en alle onderdelen voor je boot zodat je weer verder kunt varen.
Point Blank (1997) Point Blank (1997)
In deze shoot 'em up gebruik je je G-Con gun. Er zijn verschillende modes, met één of twee players te doen, waarbij je op bepaalde objecten moet schieten, bepaalde kleuren of juist bepaalde doelen te beschermen. De game bestaat uit verschillende stages en je kan zelf kiezen in welke volgorde jij ze wilt afwerken.
Pokémon Battle Revolution (2007) Pokémon Battle Revolution (2007)
In Pokémon Battle Revolution is het de bedoeling dat je een team maakt van 6 verschillende Pokémon. Met dat team moet je verschillende trainers verslaan. In het begin van een gevecht krijg je het team van je tegenstander te zien, daarna mag elk 3 van hun 6 Pokémon kiezen om mee te vechten. Aan de hand van de soorten Pokémon die je tegenstander heeft, moet jij de juiste 3 Pokémon uit jouw team inzetten waarmee je denkt dat je het gevecht kunt winnen.
Pokémon Blue (1996) Pokémon Blue (1996)
Als de protagonist van Blue op een dag het hoge gras rond zijn dorp in wil lopen, wordt hij tegengehouden door Professor Oak, de plaatselijke authoriteit op het gebied van Pokémon. Die waarschuwt hem ervoor dat het hoge gras vol zit met zulke wezens, die een gevaar kunnen betekenen voor eenieder die er zonder eigen Pokémon doorheen waadt. De speler en Oak's kleinzoon, Red, krijgen beiden van de professor een Pokémon. Er onstaat een bittere rivaliteit tussen de twee jongens, die beide proberen hun Pokémon zo sterk mogelijk te krijgen, hun Pokédex zo vol mogelijk te maken en een zo groot mogelijk collectie Pokémon badges te winnen.
Pokémon Channel (2003) Pokémon Channel (2003)
In Pokémon Channel zijn er verschillende tv-programma’s, zoals een nieuwszender, quizzenders, een verkoopzender en een vijfdelige tekenfilmserie over de Pichu Bros. Op de verkoopzender kun je bijvoorbeeld knuffels of een nieuwe tv kopen. Het is mogelijk om tijdens het tv-kijken een beeld te kiezen dat vervolgens wordt omgezet in een kleurplaat. Deze kun je vervolgens inkleuren en aan je virtuele muur hangen.
Pokémon Colosseum (2003) Pokémon Colosseum (2003)
Pokémon Colosseum is het vervolg op Pokémon Stadium die uitkwam op de Nintendo 64. Pokémon Colosseum zal, naast natuurlijk betere graphics, meer Pokémon, arena’s en modi bevatten. aast de modus waarin je Pokémon tegen elkaar kunt laten vechten bevat Pokémon Colosseum ook nog een verhaallijn. Hierin zul je een organisatie moeten verslaan die Pokémon transformeert naar slechte Pokémon. Dit vindt allemaal plaats als een soort RPG de andere delen. Maar het blijft erg standaard, dus verwacht niet teveel van deze optie. De belangrijkste bedoeling van deze optie is dat je Pokémons vangt om hiermee te kunnen vechten in de arena’s.
Pokémon Crystal (2000) Pokémon Crystal (2000)
Pokémon Crystal begint in Johto, een wereld waar 250 Pokémon leven. De speler wordt naar het laboratorium van Professor Elm geroepen, en uitgenodigd om een tocht te ondernemen om de Pokémon League te winnen en zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen.
Pokémon Dash (2004) Pokémon Dash (2004)
Pokemon Dash is een racespel waarbij je Pikachu kunt zijn. Ook kun je nieuwe circuits toevoegen gebaseerd op je collectie Pokemon games door de spelcassette van bijvoorbeeld Pokemon Ruby of Pokemon Sapphire in de Nintendo DS te steken!
Pokémon Diamond (2006) Pokémon Diamond (2006)
Je bent een nieuwe trainer die op uitstap gaat om elke Pokémon te vangen en de Pokémon League te verslaan. Onderweg kom je de duistere organisatie Team Galactic tegen, die 3 legendarische Pokémons willen vangen.
Pokémon Emerald (2004) Pokémon Emerald (2004)
Je verhuist naar Littleroot Town van de Hoenn regio van Johto. Wanneer Professor Birch word aangevallen door een wilde Zigzagoon, en je hem red, krijg je je eerste Pokémon. Het is je doel om alle 8 Gym Leader badges te verzamelen en de Elite Four te verslaan om de Pokémon Champion te worden.
Pokémon Gold (2000) Pokémon Gold (2000)
Pokémon Gold begint in Johto, een wereld waar 250 Pokémon leven. De speler wordt naar het laboratorium van Professor Elm geroepen, en uitgenodigd om een tocht te ondernemen om de Pokémon league te winnen en zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen. Onderweg moet je afrekenen met vele andere Pokémon trainers en natuurlijk ook Team Rocket...
Pokémon Link! (2006) Pokémon Link! (2006)
In Pokémon Link! speel je met de geheimagente Lucy Fleetfoot. Samen met Professor P. strijdt ze tegen het kwade Phobos Battalion, die talloze Poké Balls met daarin Pokémon gestolen heeft. De ‘terroristische’ organisatie heeft alle Pokémon verborgen in geheime pakhuizen en het is Lucy’s taak om alle gestolen wezentjes weer terug te krijgen, en het Phobos Battalion voorgoed uit de weg te ruimen.
Pokémon Mystery Dungeon 2: Explorers of Time (2007) Pokémon Mystery Dungeon 2: Explorers of Time (2007)
Het verhaal begint als je na een storm bent aangespoeld op een strand. Een pokémon is druk aan het proberen om bij het Wigglytuff gilde te gaan, een lokale, hoog aangeschreven exploratie-club, maar hij geeft snel op omdat hij niet durft. Als hij over het strand loopt ziet hij je liggen. Je bent je geheugen volledig kwijt, je weet alleen nog dat je een mens was. Als de pokémon vraagt hoe het met je gaat, en opmerkt dat je gelukkig nog een gezonde Pokémon bent, gaat een belletje rinkelen. Je bekijkt jezelf goed, en beseft tot je verbazing dat je van mens naar Pokémon bent veranderd. Als dan ook nog eens het 'Relic Fragment' van je pokemon vriend, gestolen wordt door twee leden van het slechte Team Skull, besluit je hem te helpen de schat terug te krijgen en zo samen bij het Wigglytuff gilde te komen.
Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team (2005) Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team (2005)
Wanneer je op een dag wakker wordt, ben je getransformeerd in een Pokémon in hun wereld. Nadat je je partner Pokémon ontmoet, vraagt een Butterfree of je haar kind Caterpie kan helpen vinden dichtbij Tiny Woods. Nadat je haar kind red, raad je partner aan om een Rescue Team te vormen. Help andere Pokémons en ontdek verschillende Dungeons. Als je andere Pokémons helpt is er kans dat ze lid willen worden van je team.
Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team (2005) Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team (2005)
Wanneer je op een dag wakker wordt, ben je getransformeerd in een Pokémon. Je bevind je ook in hun wereld. Je ontmoet een andere Pokémon, die je partner word. Een Butterfree komt en vraagt of je haar kind Caterpie kan helpen vinden dichtbij Tiny Woods. Nadat je haar kind red, raad je partner je aan om een Rescue Team te vormen. Help andere Pokémons en ontdek verschillende Dungeons. Als je andere Pokémons helpt bestaat de kans dat ze lid willen worden van je team.
Pokémon Pearl (2006) Pokémon Pearl (2006)
Je bent een nieuwe trainer die erop uit is om elke Pokémon te vangen en de Pokémon League te verslaan. Onderweg kom je de duistere organisatie Team Galactic tegen die 3 legendarische Pokémons willen vangen.
Pokémon Pinball (1999) Pokémon Pinball (1999)
Zoals elke andere pinball is het hier ook de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren. Alleen heeft Pokémon Pinball nog een andere functie, omdat het gebaseerd is op Pokémon Red en Blue moet je hier dus ook alle 151 pokémon verzamelen om je pokédex compleet te maken.
Pokémon Ranger (2006) Pokémon Ranger (2006)
Het leven van een Pokémon Ranger bestaat voornamelijk uit het beschermen van de natuur en het helpen van mensen met de wilde Pokémon die de Rangers zelf gevangen hebben. Door de kracht van deze Pokémon te gebruiken kan een Ranger allerlei problemen oplossen.
Pokémon Red (1996) Pokémon Red (1996)
Als de protagonist van Red op een dag het hoge gras rond zijn dorp in wil lopen, wordt hij tegengehouden door Professor Oak, de plaatselijke kenner op het gebied van Pokémon. Die waarschuwt hem ervoor dat het hoge gras vol zit met zulke wezens, die een gevaar kunnen betekenen voor iedereen die er zonder eigen Pokémon doorheen wandelt. De speler en Oak's kleinzoon krijgen beiden van de professor een Pokémon. Er onstaat een bittere rivaliteit tussen de twee jongens, die beide proberen hun Pokémon zo sterk mogelijk te krijgen, hun Pokédex zo vol mogelijk te maken en een zo groot mogelijk collectie Pokémon badges te winnen.
Pokémon Ruby (2002) Pokémon Ruby (2002)
Je verhuist naar Littleroot Town van de Hoenn regio van Johto. Wanneer Professor Birch word aangevallen door een wilde Poochyena, en je hem red, krijg je je eerste Pokémon. Het is je doel om alle 8 Gym Leader badges te verzamelen en de Elite Four te verslaan om de Pokémon Champion te worden.
Pokémon Sapphire (2002) Pokémon Sapphire (2002)
Je verhuist naar Littleroot Town van de Hoenn regio van Johto. Wanneer Professor Birch word aangevallen door een wilde Poochyena, en je hem red, krijg je je eerste Pokémon. Het is je doel om alle acht Gym Leader badges te verzamelen en de Elite Four te verslaan om de Pokémon Champion te worden.
Pokémon Silver (2000) Pokémon Silver (2000)
Pokémon Silver begint in Johto, een wereld waar 250 Pokémon leven. De speler wordt naar het laboratorium van Professor Elm geroepen, en uitgenodigd om een tocht te ondernemen om de Pokémon league te winnen en zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen. Onderweg moet je afrekenen met vele andere Pokémon trainers en natuurlijk ook Team Rocket...
Pokémon Snap (1999) Pokémon Snap (1999)
Ga op stap met je foto-camera en maak tijdens je avontuur foto's van de pokémon die je tegen komt. Zorg ervoor dat je ze goed maakt zodat de kwaliteit van je foto's goed is. Zet de Pokémon zo op de foto dat het een zeldzame pose is.
Pokémon Stadium (2000) Pokémon Stadium (2000)
Neem het op tegen een vriend, een Gym-leider of een deelnemer aan een toernooi. Vorm een team uit de pokemon in het spel of gebruik het transfer pak om de pokemon die je zelf getraind hebt in het gameboy spel (Red, Blue of Yellow) over te zetten.
Pokémon Stadium 2 (2000) Pokémon Stadium 2 (2000)
Speel als een echte Pokémon trainer in dit 2de deel van Pokémon Stadium, daag andere trainers uit, win cups, versla de elite-four en je eeuwige rivaal. Zet je Pokémon over die je in de GBA spellen Red, Blue, Yellow, Gold, Crystal en Silver hebt gevangen en speel ermee in Pokémon Stadium 2.
Pokémon Trading Card Game (1998) Pokémon Trading Card Game (1998)
In Pokémon Trading Card game is het de bedoeling om van zoveel mogelijk kaartspelers te winnen. Dit spel is gebasseerd op het originele Pokémon kaartspel en speelt zich af in de wereld van Pokémon. Behaal alle badges en versla iedereen om het spel uit te spelen.
Pokemon XD: Gale of Darkness (2005) Pokemon XD: Gale of Darkness (2005)
Jij bent de zoon van Lili, de belangrijkste assistente van professor Krane. Professor Krane is het hoofd van het Pokémon HQ Lab dat onderzoek doet naar Pokémon en vooral naar de zuivering van Shadow Pokémon. Professor Krane heeft namelijk het vermoeden dat de vijand Cipher weer zal opduiken en werkt daarom aan een Purification Room, een zuiveringskamer voor Shadow Pokémon. Jij zal Cipher moeten verslaan, en helpen uitzoeken hoe je Shadow Pokémon kunt zuiveren.
Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition (1998) Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition (1998)
Als de protagonist van Yellow op een dag het hoge gras rond zijn dorp in wil lopen, wordt hij tegengehouden door Professor Oak, de plaatselijke autoriteit op het gebied van Pokémon. Die waarschuwt hem ervoor dat het hoge gras vol zit met zulke wezens, die een gevaar kunnen betekenen voor iedereen die er zonder eigen Pokémon doorheen loopt. De speler en Oak's kleinzoon, Red, krijgen beiden van de professor een Pokémon. Er onstaat een bittere rivaliteit tussen de twee jongens, die beide proberen hun Pokémon zo sterk mogelijk te krijgen, hun Pokédex zo vol mogelijk te maken en een zo groot mogelijk collectie Pokémon badges te winnen.
Poker Smash (2008) Poker Smash (2008)
Poker Smash is een puzzelspel waarbij het de bedoeling is om 'Poker-combinaties' te maken. Dit doe je door kaarten verticaal en horizontaal met elkaar te wisselen. Door combo's te creëren zul je meer punten scoren. De game heeft een oneindige puzzelmodus, waarbij je vecht tegen een constante stroom kaarten, alsmede een puzzelmodus met 55 steeds moeilijker wordende puzzels. Ook is er de mogelijkheid tegen elkaar te strijden.
Polar Express, The (2004) Polar Express, The (2004)
The Polar Express is een spel gebaseerd op de gelijknamige film. Het spel gaat over een trein vol met kinderen die richting de Noordpool reizen om de Kerstman te ontmoeten. De twijfelende jongen waarmee je het spel speelt gaat mee met een wel heel vreemde treinreis richting de Noordpool. Tijdens deze reis ontmoet je de karakters die je ook in de film tegenkomt en zal je vele doldwaze avonturen beleven.
Polarium (2004) Polarium (2004)
In het scherm is een rechthoek te zien met daarin witte en zwarte vakjes en er omheen een rand van grijze vakjes. Door met je DS-pennetje een streep te trekken over de vakjes veranderen deze van kleur: alle zwarte vakjes worden wit en alle witte worden zwart. De grijze vakjes eromheen veranderen niet van kleur, deze blijven altijd grijs en kunnen als hulpmiddel gebruikt worden. Het doel van het spel is om elke horizontale rij met vakjes helemaal zwart of helemaal wit te maken.
Polaroid Pete (2001) Polaroid Pete (2001)
In Polaroid Pete speel je de reporter Pete Goldman die werkt voor de fictionele krant Planet Times. Goldman krijgt de opdracht de interessantste en spannendste evenementen van Japan te fotograferen. Je uiteindelijke doel is de Pulitzer Prijs te winnen met je foto's.
Pole Position 2 (1987) Pole Position 2 (1987)
Rijd je Formule 1 bolide over vier verschillende banen. Schakel naar de hoogste versnelling om de klok te verslaan en een goede kwalificatie ronde neer te zetten. Als je de beste bent, sta je op de grid als eerste.
Police Quest 2: The Vengeance (1988) Police Quest 2: The Vengeance (1988)
Jesse Bains is uit de gevangenis ontsnapt met een gijzelaar en hij heeft een lijstje met mensen die hij dood wil hebben! Omdat jij degene was die hem achter de tralies zette sta jij op dat lijstje. Het is aan jou om hem opnieuw te vangen en hem ter rechter te brengen.
Police Quest 3: The Kindred (1991) Police Quest 3: The Kindred (1991)
In deel twee vermoordde je de crimineel Jesse Bains. Nu is zijn broer uit op wraak. Hij steekt je vrouw neer en ze ligt in een coma. Het is aan jouw om de vrede in de stad Lytton te herstellen, en de crimineel achter de tralies te stoppen. Het kost Sonny alles wat hij heeft en meer om in leven te blijven.
Police Quest IV: Open Season (1993) Police Quest IV: Open Season (1993)
Het verhaal speelt zich af in Los Angeles. Jij bent Carey, een politieagent. Je beste vriend, en politieagent, Bob Hickman is vermoord. Dezelfde moordenaar vemoord mensen in heel Lytton. Het is aan jou de taak om de moordenaar(s) te vinden en op te sluiten in de gevangenis.
Police Quest: In Pursuit of the Death Angel (1987) Police Quest: In Pursuit of the Death Angel (1987)
Sonny Bonds is agent in het kleine plaatsje Lytton in California. Als verkeersagent onderzoekt hij een auto-ongeluk, maar er blijkt al snel meer aan de hand te zijn, er is namelijk een moord gepleegd. Sonny zal undercover moeten gaan om de "Death Angel", een meedogenloze drugsdealer te grazen te nemen. Gelukkig krijgt Sonny hulp van "Sweet Cheeks" Marie, zijn jeugdliefde die nu haar geld verdient als prostituee.
Policenauts (1994) Policenauts (1994)
In 2010 heeft de mensheid zijn eerste ruimtekolonie gesticht. Na een paar jaar voelen de stichters dat de kolonie verdedigd moet worden. De beste mensen worden naar de kolonie gehaald en het plan wordt in werking gesteld. Op een dag wordt na een gewone patrouille om de kolonie een van de bewakers de ruimte ingezogen. Na een aantal jaar wordt hij weer teruggevonden in een huis op aarde en is hij alles vergeten wat er is gebeurd. Op zoek naar het verleden zal hij samen met zijn vrouw teruggaan naar de kolonie en daar proberen zijn geheugen terug te krijgen.
Pong (1972) Pong (1972)
De bedoeling van het spel is dat het balletje achter het batje van de tegenspeler terechtkomt. Dit wordt het beste bereikt door snel het balletje in een onverwachte richting tegen de muur aan te laten stuiteren.
Pong: The Next Level (1999) Pong: The Next Level (1999)
Pong is terug! Deze keer in een heel nieuw 3D jasje. Het is geen simpel spelletje meer, maar je hebt nu veel verschillende versies en levels. Zo heb je bijvoorbeeld Jungle Pong, Football Pong, Ice Hockey Pong en 4 Player Pong. Dit alles gaat gepaard met power-ups en nieuwe animaties.
Pool of Radiance: Ruins of Myth Dannor (2001) Pool of Radiance: Ruins of Myth Dannor (2001)
Een RPG volgens de derde editie van de Advanced Dungeons & Dragons regels. Ruins of Myth Dannor is gesitueerd in de Forgotten Realms. The Pool of Radiance is weer geactiveerd. De rust en vrede in New Phlan wordt bedreigd als het gevaar niet vlug bestreden wordt. Je kunt een party van maximaal vier karakters creeren en je loopt rond in een isometrisch zicht.
Pool Party (2008) Pool Party (2008)
In Pool Party kun je verschillende poolspellen thuis voor de tv spelen. Gebruik je Wii controller als een keu, en probeer de verschillende beschikbare spelvarianten. Je kunt kiezen uit 9-Ball, 8-Ball, Rotation, Black Jack, snooker of biljart. Speel alleen over tegen een vriend, en test wie het beste is in de verschillende spelvarianten.
Pop'n Twinbee (1993) Pop'n Twinbee (1993)
De helden 'Light' en 'Pastel' besluiten om een jonge dame te gaan helpen bij haar strijd tegen haar briljante vader die krankzinnig is geworden en de wereld wil veroveren. In een kleurrijke wereld moet jij in je ruimteschip schietend en met behulp van talloze wapens en power-ups, tal van vijanden van je af weten te houden.
Popeye (1982) Popeye (1982)
Je speelt als Popeye, en je moet proberen om de liefde van Olijfje te winnen. Olijfje bevind zich aan de bovenkant van het scherm, en ze laat voorwerpen achter. Popeye moet haar achtervolgen, en alle voorwerpen die ze laat vallen oprapen. Wanneer je voldoende voorwerpen hebt gepakt, kun je door naar het volgende level. Er zijn echter een aantal obstakels die het je moeilijk maken om alle voorwerpen te pakken, waaronder je eeuwige vijand Brutus. Gelukkig voor Popeye zijn er onderweg ook blikken spinazie te vinden om Brutus snel uit te schakelen. Voltooi alle levels en win de liefde van Olijfje.
PoPoLoCrois (2005) PoPoLoCrois (2005)
In het spel PoPoLoCrois neem je de rol van de tienjarige Pietro op je. Pietro is de zoon van koning Paulo en koningin Sania in het kleine koninkrijk PoPoLoCrois. Op een dag ontdekt Pietro dat zijn moeder helemaal niet dood is, zoals hem altijd door zijn vader is voorgehouden, maar in een soort coma is. Pietro komt er achter dat zijn moeder het land heeft verdedigd tegen boosaardige invloeden. Helaas is daardoor haar ziel meegesleurd in de eeuwige duisternis. Pietro verzamelt alle moed bij elkaar en gaat op zoek naar middelen om zijn moeder te redden. Daar is koning Paulo helemaal niet blij mee, maar Pietro gaat op avontuur!
Populous (1989) Populous (1989)
In Populous ben je god over een volk. Je kan dit volk besturen en bepalen wat zij gaan doen. Zo kun je ze huisjes laten bouwen, versterken, laten aanvallen of upgraden tot ridder. Het is elk level de bedoeling dat jij je tegenstander verslaat.
Populous: The Beginning (1998) Populous: The Beginning (1998)
In Populous: The Beginning beheers je een volk met een sjamaan. Jouw sjamaan kan verschillende goddelijke krachten aanroepen. Je leidt jouw stam door een planetair systeem van vijfentwintig planeten, waar je het elke keer moet opnemen tegen andere stammen en hun sjamanen. Dit kan door middel van het bouwen van een leger, of het gebruik van spreuken die je in de loop van het spel verzamelt.
Porky Pig's Haunted Holiday (1995) Porky Pig's Haunted Holiday (1995)
Porky Pig zit vakantie brochures te lezen in bed en valt in slaap, maar zijn vakantie dromen veranderen al snel in nachtmerries. Jouw taak is om hem uit deze nachtmerries te helpen. Deze bestaan uit zes werelden: een bezeten bos, een spook stad in het wilde westen , een onderwater wereld, een verlaten mijn, een besneeuwde berg, en een oud kasteel.
Porsche Challenge (1997) Porsche Challenge (1997)
Heb je altijd al in een Porsche willen rijden? Dan kan deze game je wens vervullen want in deze game kan je met bijna alle Porsches ooit gemaakt racen. In Porsche Challenge kun jij je eigen coureur uitkiezen met ieder zo zijn specialiteiten. Daarna kun je met je bolide het circuit op om van je concurrenten proberen te winnen in een groot aantal verschillende kampioenschappen, waarbij je concurrenten steeds beter gaan presteren naar mate je verder in het spel komt. Ook is er de mogelijkheid klassieke porsche races te rijden in de bekende modellen uit vroegere tijden.
Port Royale 2 (2004) Port Royale 2 (2004)
Port Royale 2 speelt zich af in de 17e eeuw, de tijd van de V.O.C. Jij zit echter als kleine handelaar aan de andere kant van de wereld, in West Indië om precies te zijn, beter bekend als Amerika. Hier moet jij op zien te klimmen tot een ware handelsman door middel van handel, veroveringen en meer. In het begin van het spel heb je slechts een klein schip en wat goud om mee beginnen te handelen, maar dit zal snel veranderen wanneer je slim je goederen koopt en verkoopt. Probeer de zo snel mogelijk de slimste en rijkste handelaar te worden en voltooi de missies.
Port Royale: Gold, Power and Pirates (2003) Port Royale: Gold, Power and Pirates (2003)
De Caribbean rond 1570. Vier landen, Engeland, Spanje, Frankrijk en Nederland vechten voor dominantie over de koloniën in de Nieuwe Wereld. Kies een land en een thuishaven en begin je carriëre met een kleine schip. Door mindel van handel begin je je positie te verbeteren, waarna je je imperium verder kan uitbouwen met onder andere nieuwe schepen, plantages en huizen. Maar de piraten in de regio zijn talrijk terwijl de andere landen en kapers zijn. Versla de piraten, val andere schepen aan, neem vijandelijke steden in, volbreng missies of wordt zelfs gouverneur van een stad in je tocht naar roem en rijkdom.
Portal (2007) Portal (2007)
Bewapend met je "Portal Device" moet je jezelf door een reeks van levels kunnen banen. Elke keer krijg je te maken met nieuwe obstakels en hindernissen, die namate je verder komt steeds complexer worden. Door middel van portals te creëren kun je deze overwinnen. Ook dient de "Portal Device" als een lichtere vorm van de bekende "Gravity Gun".
Portal Runner (2001) Portal Runner (2001)
In Portal Runner speel je als Vicky G. Als je op onderzoek gaat voor je reportage wordt je in een demonische val gelokt door je aartsvijand Brigitte Bleu. Deze val zend je naar een mystereus land waar vreemde wezens op de loer liggen. Eén van deze wezens is Leo, de leeuw. Samen met Leo probeert Vicky veilig thuis te raken.
Ports of Call (1987) Ports of Call (1987)
In Ports of Call ben jij de trotse eigenaar van een schip. Je kiest eerst een thuishaven en koopt een eerste schip. Door middel van handel drijven en het uitstippelen van routes kun je geld verdienen. Hiermee kun je dan weer nieuwe schepen kopen en uitgroeien tot volwaardige rederij. Naast het handeldrijven zijn er ook enkele actie-sequenties bijvoorbeeld waarbij je zelf een schip de haven moet inloodsen.
Post Mortem (2003) Post Mortem (2003)
Het verhaal draait om de privédetective Gus MacPherson. Hij wordt ingehuurd door Sophia Blake, om uit te zoeken wie er achter de geweldadige moord zit op haar zus en zwager. Naarmate het onderzoek vordert komt MacPherson steeds dieper terecht in de donkere en verraderlijke wereld van Parijs. Wie kan hij vertrouwen en wie niet?
Postal (1997) Postal (1997)
Postal is een plotloze third person 2D shooter, waarin jij als "The Postal Dude" een bepaald percentage van de mensen (NPC's) moet zien te doden, of ze nou gewapend zijn of niet. The Postal Dude heeft in het begin van de game het idee dat iedereen om hem heen aan het samenspannen is tegen hem, waarop hij iedereen het liefst doodt met een twaalftal verschillende wapens.
Postal 3 (2008) Postal 3 (2008)
Net als in de vorige twee delen zal je in Postal III weer de naamloze postbode spelen. Wederom zit je in een stad die volledig doorgedraaid lijkt te zijn en compleet gevuld is met figuren als Taliban, eco-terroristen en Christen-fundamentalisten. Als postbode ga je de strijd aan met deze gestoorde figuren en slacht je ze af op de meest gruwelijke manieren.
Postal˛ (2003) Postal˛ (2003)
In Postal 2 speel je vijf dagen uit het leven van de Postal Dude. Elke dag moet hij voor zijn vrouw de stad in en allerlei opdrachten vervullen. Dit kan op een normale, maar ook op een extreme manier.
Postal˛: Apocalypse Weekend (2005) Postal˛: Apocalypse Weekend (2005)
De Postal Dude wordt wakker in het ziekenhuis, nadat zijn vrouw hem in z'n hoofd heeft geschoten. Probeer je weekend door te komen in een Paradise waar de apocalypse is begonnen, waar het doorgedraaide katten regent, gekke koeien de boel verzieken en terroristen gebruik maken van de situatie.
Postal˛: Share the Pain (2003) Postal˛: Share the Pain (2003)
Naast een verbeterde single player die twee nieuwe niveaus kenmerkt, heeft Share the Pain nu vier multiplayer types! Bespeel vijfentwintig verschillende soorten karakters en kies het juiste team uit. Probeer de negentien verschillende levels uit in je eentje maar het kan ook met z'n tweeën.
Power Blade (1991) Power Blade (1991)
Het jaar 2191, Nieuwe Aarde. Na jaren van vechten is rust weder gekeerd op de kolonie Nieuwe Aarde. Alle geheime informatie omtrent de vitale functies van de kolonie zijn opgeslagen in de Master Computer. Wanneer op een dag buitenaardse wezens de computer aanvalt, loopt deze vast en ontstaat er een enorme chaos. Slechts Nova, een strijder gewapend met de eeuwenoude Power Blade, kan het kwaad en de chaos stoppen.
Power Instinct (1993) Power Instinct (1993)
Iedere vijf jaar organiseert de Gouketsuji clan een vechttoernooi, waar familieleden het in een-tegen-een gevechten tegen elkaar opnemen. Als speler heb je de keuze uit acht vechters, die varieren van conventionele vechters als een ninja en een shaolin monnik, tot een oude oma en een vrouwelijke reuze worstelaar met onorthodoxe vechtstijlen en technieken.
Power Punch II (1992) Power Punch II (1992)
In deze opvolger van de klassieker Punch-Out!! moet jij als Mark Tyler, de onoverwinnelijke bokser, het opnemen tegen wereldbedreigende monsters. Naast de wedstrijden is er nu ook de mogelijk om boksvaardigheden te trainen.
Power Rangers: Dino Thunder (2004) Power Rangers: Dino Thunder (2004)
Power Rangers: Dino Thunder is gebaseerd op gelijknamige tv-serie en franchise. In de game heeft de gekke wetenschapper Mesagog plannen om de wereld terug te sturen naar de tijd van de dinosauriërs. Dankzij de kracht van de Dino Gems veranderen drie studenten in Dino Thunder Power Rangers. Hun missie is het stoppen van Mesagog en zijn Tyrannodrones met behulp van de Dino Zords, krachtige wezens die gedeeltelijk dinosauriër zijn en gedeeltelijk machine.
Power Rangers: Super Legends (2007) Power Rangers: Super Legends (2007)
In Power Rangers: Super Legends moet je vechten tegen hordes vijanden. Daarnaast moet je puzzels oplossen en de interactieve omgevingen onderzoeken om de wereld te redden uit de handen van het kwaad. In deze game speel je met één van de 12 Power Rangers die in meerdere Power Ranger-series zijn verschenen.
Power Stone (1999) Power Stone (1999)
Powerstone is een vechtspel waar je het tegen twee tot vier spelers. In de storymode moet je elke stage uitspelen om zo tegenover de eindbaas komen te staan. Daarnaast kan je het ook met je vrienden tegen elkaar opnemen. In de gevechten moet je alle drie de powerstone's verzamelen om zo een krachtigere form aan te nemen.
Power Stone 2 (2000) Power Stone 2 (2000)
Power Stone 2 is net zoals zijn voorganger een vechtspel waar je het tegen personages op moet nemen in een vechtruimte. Dit keer zijn er nieuwe personages, nieuwe locaties en nieuwe wapens om mee tevechte. Ook hier kan je het tegen je vrienden opnemen en moet je de drie powerstones verzamelen om een sterkere vorm aan te nemen.
Powerpuff Girls: Chemical X-Traction, The (2001) Powerpuff Girls: Chemical X-Traction, The (2001)
The Powerpuff Girls moeten de kwaadaardige Mojo Jojo uitschakelen, hij heeft namelijk het gemene goedje Chemical X gestolen. Mojo Jojo wil dit gebruiken om over de wereld te heersen. Tijdens hun zoektocht zullen de meiden vele vijanden tegenkomen die verslagen moeten worden. Ze kunnen objecten oppakken en naar vijanden gooien. Ook beschikken de meiden over een aantal vechttechnieken. Als je je vijanden hebt verslagen, kun je door naar de volgende locatie. Voltooi alle locaties en grijp Mojo Jojo om de wereld te redden.
Powerpuff Girls: Paint the Townsville Green, The (2000) Powerpuff Girls: Paint the Townsville Green, The (2000)
The Powerpuff Girls: Paint the Townsville Green is het tweede uit de reeks en is wederom gebaseerd op de Powerpuff Girls serie. Deze keer volgt het spel Buttercup. De gemene Gangrene groep veroorzaakt veel problemen rondom de stad, en het is aan Buttercup om hier een punt achter te zetten.
Powershot Pinball Constructor (2008) Powershot Pinball Constructor (2008)
Powershot Pinball Constructor is een flipperkastgame waarin je naast de bestaande flipperkasten, ook je eigen flipperkast kunt maken in een speciale editor en deze via de online functie van de DS kunt delen en spelen met vrienden. Je strijd niet alleen in je eentje om de hoogste score op elke flipperkast, maar ook met anderen, want deze game bevat namelijk een multiplayermodus waarin het de bedoeling is elkaars scores te saboteren.
PQ Practical Intelligence Quotient (2005) PQ Practical Intelligence Quotient (2005)
In PQ: Practical Intelligence Quotient moeten spelers verschillende puzzels oplossen in een virtual reality wereld. Voorbeelden van deze puzzels zijn verschillende blokken in de juiste positie zetten en intussen obstakels ontwijken. Gebaseerd op het aantal zetten en de hoeveelheid tijd je erover doet om de puzzel op te lossen wordt je IQ bepaald. Het is mogelijk om je scores van opgeloste puzzels online op een scorebord te zetten. De game bevat 100 levels.
Praetorians (2003) Praetorians (2003)
Praetorians is een strategiegame die zich zo'n tweeduizend jaar geleden afspeelt. Je bent gezagvoerder over enkele legioenen van het Romeinse leger. De nadruk in de game ligt op het vechten en het uitschakelen van de vijandelijke troepen. Je moet ervoor zorgen dat de veteranen de rivier in de map kunnen oversteken. Uiteraard zijn er enkele kwaadwillende Galliërs die dat niet zo leuk vinden en al het nodige doen om jou daar van af te houden. Je dient dus een brug te bouwen, maar daarvoor moet je wel eerst de twee dorpjes (één aan elke kant van de rivier) in te nemen.
Precursors, The (2008) Precursors, The (2008)
Precursors speelt zich af in het universum waarbij spelers de rol op zich van een naamloze held die midden in een conflict belandt tussen twee buitenaardse rassen. Spelers krijgen zelf de keuzemogelijkheid aan wiens zijde ze zich willen scharen binnen dit conflict. Op een planeet kom je in contact met verschillende personages, vijanden en flora en fauna. Op elke planeet zijn er weer andere missies die je kunt aannemen. Deze missies variëren van het smokkelen van gestolen waar, het uitschakelen van ruimtepiraten, het escorteren van belangrijke personen of het verkennen van een nieuwe planeet. In totaal zijn er 250 verschillende missies waar mee je aan de slag kunt.
Prehistorik (1991) Prehistorik (1991)
Het is de oertijd, je bent een Neanderthaler, hebt honger en bent bewapend met een knots. De enige manier om voedsel te krijgen is de strijd aan te binden met vijandige beesten zoals dinosaurussen en beren.
Prehistorik 2 (1993) Prehistorik 2 (1993)
In dit vervolg ben je wederom een holbewoner met honger. Gebruik je knots en verzamel je voedsel.
Premier Manager 08 (2007) Premier Manager 08 (2007)
Premier Manager 08 is een game die jouw een voetbalclub laat beheren. Jij gaat over de tactieken van je club, het transferbeleid en het aannemen van het meest geschikte personeel. De game richt zich vooral op speelbaarheid. De game wil de meest toegankelijke managergame zijn voor beginnende en ervaren spelers. Je kunt zelf ook kiezen of je in Premier Manager 08 begint aan de top bij een grote club, of onderaan begint bij een kleine club met een klein budget.
Premier Manager 97/98 (1997) Premier Manager 97/98 (1997)
Kies een club uit een van de Engelse profcompetities en leid deze naar de top. Het is niet mogelijk om zelf wedstrijden te spelen, maar je bent als hoofdcoach wel verantwoordelijk voor alles wat er op jouw club gebeurt. Van het stadion uitbreiden tot het aankoopbeleid.
Pretpark Tycoon (2007) Pretpark Tycoon (2007)
In Pretpark Tycoon kun je je eigen pretpark inrichten. Het is de bedoeling om een zo'n aantrekkelijk mogelijk park te bouwen zodat het veel bezoekers aantrekt. Je hebt de keuze uit vijfentwintig verschillende ritten om te bouwen, op eenentwintig verschillende locaties. In totaal moet je tien missies zien te voltooien.
Prey (2006) Prey (2006)
Tommy, een Cherokee monteur, zit vast op een reservaat zonder toekomstverwachtingen. Hij is samen met zijn volk ontvoerd op een angstwekkend moederschip dat in een baan om de aarde draait. Daar besluit hij zichzelf, zijn vriendin en uiteindelijk de hele planeet te redden.
Prey the Stars (2008) Prey the Stars (2008)
In Prey the Stars speel je een kleine hond met een gigantische eetlust. Je moet zoveel mogelijk opeten om uiteindelijk de allergrootste hond te worden. Het gaat hierbij van van kleine insecten tot grote gebouwen. Je kunt uit een van de vier beschikbare honden kiezen, en je dient alles op te eten wat op je pad komt. Dit moet je sneller doen dan je collegahonden, want jij wil tenslotte als snelste groeien. Het eten komt aan op timing, hoe beter je timing is, hoe meer je hond kan eten en hoe sneller hij groeit. Dat heeft als grote voordeel dat je hond sneller grotere voorwerpen op kan slokken. Naast het groeien, zul je je ook moeten wapenen tegen aanvallen van vijandelijke honden.
Primal (2002) Primal (2002)
Jen's verhaal begint in de werkelijke wereld, als ze na afloop van een rockconcert samen met haar vriendje Lewis wordt aangevallen door een figuur in een cape. Deze ontvoert Lewis en laat Jen in coma achter. Terwijl ze bewusteloos op de grond ligt wordt de geest van Jen weggevoerd naar een andere dimensie - de astrale wereld van Oblivion. Hier ontmoet zij Scree, een piepkleine gargoyle wiens fysieke proporties zijn werkelijk verbijsterende krachten verhullen. Scree was ooit een machtige krijger maar is door Chaos getransformeerd in een onsterflijke gargoyle. Als Jen de ware complexiteit van haar huidige toestand begint te begrijpen en doorkrijgt dat zij voor het redden van Lewis door de vier demonenrijken van Oblivion moet reizen, duurt het niet lang meer voordat Scree de leermeester van Jen wordt. Was zij ooit een normaal meisje dat vaak naar rockconcerten ging, nu torst zij het gewicht van de hele wereld op haar schouders en zit de schaduw van Chaos haar op de hielen.
Prince of Persia (1989) Prince of Persia (1989)
Wanneer de Sultan van Perzië naar het buitenland afreist, ziet de slechte Vizier Jaffar z'n kans schoon. Hij grijpt de macht, en geeft de prinses een uur de tijd om te kiezen tussen sterven, of met hem trouwen. De prins wordt ook gevangen genomen. Hij heeft een uur om te ontsnappen en met Jaffar af te rekenen.
Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame (1993) Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame (1993)
Het tweede deel van Prince of Persia, waarin je identiteit is weggenomen door de slechterik Grand Vizir Jaffar, die je in het eerste deel van Prince of Persia had verslagen. Verbannen uit je paleis, moet je vechten om je identiteit weer terug te winnen en moet je Salaultan's dochter redden.
Prince of Persia 3D (1999) Prince of Persia 3D (1999)
Speel als de machtige prins van Perzië tot je zomaar in de boeien wordt geslagen door je wachters en je zonder reden, zonder wapens en zonder je mooie kleren in de kerker wordt gegooid. Probeer te ontsnappen uit de kerker en het onrecht dat je is aangedaan terug om te keren, zodat je je titel als prins kunt terugeisen.
Prince of Persia: Rival Swords (2007) Prince of Persia: Rival Swords (2007)
In Prince of Persia: Rival Swords keert de Prince huiswaarts, hij gaat naar Babylon. Hij neemt Kaileena (de Empress of Time) mee, maar ook moet hij de onvoorstelbare littekens dragen die hij heeft overgehouden aan zijn avonturen op het Island of Time. De vrede waar hij zo naar verlangt vindt hij echter niet. Zijn koninkrijk is vernietigd door oorlog en Kaileena blijkt het mikpunt te zijn van een wreed plot. Wanneer zij wordt gekidnapt volgt de Prince haar kindnappers naar het paleis. Daar ziet hij hoe Kaileena vermoord wordt door een machtige vijand. Door haar dood worden de Sands of Time bevrijd. Deze verwonden de Prince en dreigen alles wat hij lief heeft te vernietigen. Terwijl hij op straat wordt gesmeten en wordt opgejaagd als een voortvluchtige ontdekt de Prince dat de Sands of Time hem ook hebben besmet. Een Dark Prince ontwaakt in de Prince en neemt langzamerhand bezit van hem.
Prince of Persia: The Sands of Time (2003) Prince of Persia: The Sands of Time (2003)
De Prins wordt verleid door de duistere krachten van een magische dolk en verspreidt zo een dodelijk kwaad over het koninkrijk van de Sultan.
Prince of Persia: The Two Thrones (2005) Prince of Persia: The Two Thrones (2005)
De thuisstad van de Prins, Babylon, wordt belegerd door duistere troepen. Het is aan jou om ze te verslaan. Maar door een ongeluk met het Tijdzand heb je er nog een vijand bij: The Dark Prince. Een tweede persoonlijkheid van de Prins die de macht wil overnemen en met een dodelijke ketting zijn vijanden afmaakt.
Prince of Persia: Warrior Within (2004) Prince of Persia: Warrior Within (2004)
Na het bevrijden van het Tijdzand wordt de Prins opgejaagd door een onsterfelijk wezen: De Dahaka. De prins gaat naar het eiland waar het Tijdzand geschapen is om terug te gaan in de tijd en ervoor te zorgen dat hij nooit het Tijdzand heeft losgelaten.
Princess Maker (1991) Princess Maker (1991)
Jij bent een nobele krijger, die zijn rust verdiend heeft, na het verslaan van de 'Demon Lord' en het redden van het koninkrijk. Als de koning je alles naar keuze aanbiedt als beloning, besluit je niet voor rijkdom of macht te kiezen, maar heb je liever de kans om een arm weesmeisje genaamd Maria, op te voeden alsof ze van adellijk bloed was. En dus is het nu jouw taak om het nieuwe, jonge prinsesje op te voeden en te begeleiden in haar, nu wonderlijke, leven. Maar pas wel op, geef haar te vaak cadeautjes en ze wordt verwend, teveel training en ze wordt opstandig en te veel les maakt te nieuwsgierig. Bewaar dus altijd de balans in je opvoeding.
Prison Tycoon (2005) Prison Tycoon (2005)
Je hebt je tijd gezeten, en nu is het jouw taak om orde te brengen in een wereld van chaos. Je begint met een slecht beveiligde gevangenis en moet het ombouwen in een uiterst goed beveiligde gevangenis. In deze gevangenis is er geen ontsnappen aan, omdat jij alles in de gaten houd wat gebeurd. Bouw recreatie mogelijkheden, sportscholen, bibliotheken, ziekenhuizen en industrieën om ervoor te zorgen dat je gevangenen niet depressief en gewelddadig worden. Maar zorg ook voor betrouwbaar personeel. Niet elk personeelslid zal de beveiligingscriteria zo nauw handhaven.
Prisoner of War (2002) Prisoner of War (2002)
Prisoner of War is een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je kruipt in de huid van Captain Stone, een Amerikaanse verkenningspiloot die samen met zijn co-piloot James Daly is neergestort in vijandelijk gebied. Je bent gevangen genomen en opgesloten in een krijgsgevangenkamp, maar natuurlijk ga je in het verzet tegen de Duitsers. Dit laat je dan ook zien doordat je wilt ontsnappen. Direct na aankomst maakt Stone kennis met het leven als gevangene in Duitsland en met een aantal interessante mensen uit alle delen van de wereld. Hij wordt al snel herenigd met zijn co-piloot Daly en samen met hem bedenk je een gewaagd ontsnappingsplan. Tunnels, vermommingen, ontwijkingen, verduistering, verwarring, afleiding; van al deze dingen maak je gebruik in de voortdurende poging tot ontsnapping.
Private Eye (1996) Private Eye (1996)
Jij bent Philip Marlowe, de cynische privé-detective, die op een dag een bezoekje krijgt van de net ogende dame Orfamay Quest. Haar broer Orrin zit waarschijnlijk in de problemen en is onvindbaar. De politie en haar magnaat vader doen er weinig aan om hem te vinden. Marlowe neemt de zaak aan en al snel blijkt dit slechts de sluier voor een veel groter complot.
Pro Bass Fishing 2003 (2003) Pro Bass Fishing 2003 (2003)
In Pro Bass Fishing 2003 zitten maar liefst twintig verschillende vissoorten, waaronder de Black Bass, de Muskie en de Tiger Muskie. In Pro Bass Fishing 2003 is de hoofdmode van de game de Careermode, waarin jij als onbekende lokale visser je moet opwerken tot een van de beste vissers ter wereld. Dit kan je doen door veel grote en vooral zware vissen te vangen, aan het einde van een visdag worden je vijf zwaarste vissen gewogen en de visser die het meeste gewicht bij elkaar heeft gesprokkeld wint het toernooi.
Pro Beach Soccer (2002) Pro Beach Soccer (2002)
Pro Beach Soccer is de eerste beach voetbal game ooit gemaakt. De arcade georiënteerde gameplay zorgt er voor dat iedereen direct kan spelen en met gemak de meest spectaculaire bewegingen maakt. Je kunt kiezen uit spelers als Cantona, Salinas, Amarelle. Elk van de zes verschillende locaties heeft zijn eigen muziek en dus een eigen sfeer.
Pro Cycling Manager 2006 (2006) Pro Cycling Manager 2006 (2006)
In Pro Cycling Manager 2006 sta je aan het hoofd van één van de vijftig officiële professionele wielerploegen. Op de seizoenskalender staan meer dan 150 internationale wedstrijden die te rijden zijn. Als sportdirecteur moet je tijdens de wedstrijden tactische en strategische beslissingen nemen en het team aansturen (contracten, training, transfers, media, uitrusting). Daarnaast is de Tour de France volledig gesimuleerd.
Pro Cycling Manager 2007 (2007) Pro Cycling Manager 2007 (2007)
Je neemt de leiding over één van de 61 officiële teams die de game bevat. Als manager ben jij verantwoordelijk voor de tactieken en strategieën van je team. Ook moet je nieuwe wielrenners naar je team zien te halen met het vernieuwde transfersysteem. Je bent bezig met het tekenen van contracten, materiaalmanagement, roosters maken, trainingen leiden en al het werk dat te maken heeft met het werk van een manager van een professioneel wielerteam.
Pro Cycling Manager 2008 (2008) Pro Cycling Manager 2008 (2008)
Packshot In Pro Cycling Manager 2008 doe jij mee aan de grootste internationale wielrencompetities. De Tour de France is de belangrijkste competitie in de game en deze is nauwkeurig nagemaakt met de gespannen sfeer in de bergen, de enorme sprints en de pogingen van wielrenners om los te breken van de groep. Je neemt de leiding van één van de 65 officiële teams die de game bevat. Als manager ben jij verantwoordelijk voor de tactieken en strategieën van je team. Ook moet je nieuwe wielrenners naar je team zien te halen. Je bent bezig met het tekenen van contracten, materiaalmanagement, roosters maken, trainingen leiden en al het werk dat te maken heeft met het werk van een manager van een professioneel wielerteam.
Pro Evolution Soccer (2001) Pro Evolution Soccer (2001)
De eerste Pro Evolution game voor de PS2. De graphics zijn sterk verbeterd ten opzichte van de ISS Pro Evolution op de PSX. Daarnaast zijn er veel nieuwe stadions bijgekomen en is het sprint- en dribbelsysteem flink aangepast.
Pro Evolution Soccer 2 (2002) Pro Evolution Soccer 2 (2002)
Het vervolg op Pro Evolution Soccer. Het tempo van het spel ligt wat hoger in dit deel. Daarnaast is er een trainingsmode toegevoegd en een tweede divisie voor de Master League.
Pro Evolution Soccer 2008 (2007) Pro Evolution Soccer 2008 (2007)
PES 2008 is een next-gen voetbalspel met als doel om competities zoals de 'Champions League' of de 'Wereld beker' te veroveren. Daarbij is het mogelijk om een carričre te starten en daarmee het gekozen team op een eigen manier te trainen en op te leiden.
Pro Evolution Soccer 2009 (2008) Pro Evolution Soccer 2009 (2008)
Pro Evolution Soccer 2009 is de nieuwste telg in de PES-reeks en is op visueel gebied sterk verbeterd. Tevens zullen spelers de mogelijkheid krijgen om de game aan te passen naar eigen smaak. Verder zijn er nieuwe moves, verbeterde besturing en zal het online gedeelte een belangrijke rol gaan spelen. Je kan deelnemen aan diverse landelijke competities, internationale toernooien en toernooien voor landenteams. Nieuw is de uitgebreide modbaarheid van spelers en teams en de verbeterde grafische engine.
Pro Evolution Soccer 3 (2002) Pro Evolution Soccer 3 (2002)
Ieder aspect van het voetbalspel is zorgvuldig bijgewerkt, van de film tot de game modes. Tevens is er naast de populaire Club Kampioenschappen en de Master League een "Shop" Mode aan het spel toegevoegd.
Pro Evolution Soccer 4 (2004) Pro Evolution Soccer 4 (2004)
Vierde deel van de populaire serie voetbalgames. Verbeteringen ten opzichte van het vorige deel zijn onder andere een zichtbare scheidsrechter en expressies op de spelersgezichten.
Pro Evolution Soccer 5 (2005) Pro Evolution Soccer 5 (2005)
Vijfde deel van de populaire Pro Evolution Soccer reeks. Ten opzichte van het vorige deel is er nog meer aandacht voor het realisme. Licenties van onder meer de Nederlandse, Italiaanse en Spaanse competitie.
Pro Evolution Soccer 6 (2006) Pro Evolution Soccer 6 (2006)
In het zesde deel uit de populaire Pro Evolution Soccer serie is het onder andere mogelijk om een master leauge en een internationaal toernooi te spelen. Er zijn licenties van de Nederlandse, Italiaanse, Spaanse en Franse competitie.
Pro Evolution Soccer Management (2006) Pro Evolution Soccer Management (2006)
In Pro Evolution Soccer Management kun je je eigen voetbalteam managen. Het spel maakt gebruik van een simpel, maar effectief menu waarin je alle aspecten van je spelers kunt bekijken. Selecteer, train, koop en verkoop spelers om zo je eigen 'dream team' samen te stellen. In combinatie met Pro Evolution Soccer 5 kun je een eigen team samenstellen en hier vervolgens zelf mee te gaan voetballen.
Pro Rally 2001 (2000) Pro Rally 2001 (2000)
Pro Rally 2001 is een rally game met vijftien officieel gelicenseerde auto's. Je kan racen op vierentwintig verschillende stages in twaalf verschillende landen. Er zijn vier verschillende modi: Time Attack, Single Race, Championship, and Multiplayer. In de Championshipmode zul je moeten strijden om het kampioenshcap. Probeer iedere race zo hoog mogelijk te eindigen en verzamel daarbij punten. Wie aan het einde van het seizoen de meeste punten bij elkaar heeft verzameld, is de kampioen. In Time Attack ga je de strijd aan met de klok, en probeer je de snelste tijd op een parcours neer te zetten.
Pro Wrestling (1987) Pro Wrestling (1987)
In deze worstelgame van Nintendo heb je keuze uit zes ruige en vooral gemene worstelaars, waaronder The Amazon, Giant Panther en Kin Corn Karn. Je kunt je wedstrijd beginnen door een worstelaar te kiezen, elke worstelaar heeft verschillende kwaliteiten. Nadat je zorgvuldig je worstelaar hebt uitgekozen moet je in de Video Wrestling Association Championship Giant Panther verslaan zodat jij de nieuwe Video Wrestling Association kampioen bent.
Professor Kageyama's: Maths Training (2008) Professor Kageyama's: Maths Training (2008)
Professor Kageyama's: Rekentraining is gebaseerd op de honderd-cellenmethode van Hideo Kageyama. Het programma voorziet in diverse leuke en eenvoudige rekensommen. Het is geschikt om je rekenvaardigheid te verbeteren, maar ook om je brein te blijven stimuleren. Met het spel leer je steeds sneller en nauwkeuriger optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. De rekensommen zijn in verschillende spelvarianten beschikbaar.
Professor Layton and the Curious Village (2008) Professor Layton and the Curious Village (2008)
Baron Reinhalt, een rijke man, is onlangs overleden. Op zijn sterfbed maakte Reinhalt bekend dat degene die het mysterie van "De Gouden Appel" oplost zijn erfenis krijgt. Professor Layton is uitgenodigd door ene Lady Dahlia, een familielid van Baron Reinhalt, om het mysterie op te lossen. Professor Reinhalt en zijn assistent Luke gaan naar het stadje toe om het mysterie op te lossen. Tijdens hun zoektocht moeten ze diverse puzzels en raadsels oplossen.
Project Eden (2001) Project Eden (2001)
Door een overbevolkingsprobleem neemt de diameter van de aarde steeds toe, miljoenen mensen wonen in torens die alsmaar hoger worden. Levenscondities in die torens worden steeds slechter. De onderste bewoners zien haast nooit het zonlicht. In deze bijna verzonken wereld vindt je alleen nog maar criminelen, idealisten en gestoorden. Project Eden speelt zich af in een van deze steden. De speler bestuurd een ploeg van 4 leden van de UPA (Urban Protection Agency), een Elite eenheid die zich bezig houdt met de ergste storingen in de stad. Je eerste missie begint in het bedrijf Real Meat, waar een aantal vreemde dingen gebeuren.
  1 2 -3- 4 5 6
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!