Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 -2- 3 4 5 6
Zoeken:
Peace Keepers, The (1994) Peace Keepers, The (1994)
Het jaar 2015. Na de economische oorlogen van 2011, is het grootste gedeelte van de wereld privé-eigendom geworden van het bedrijf 'Deutschland Moldavia', dat als grote winnaar uit de strijd is gekomen. DM is machtiger dan welke overheid dan ook. DM houdt zich ook bezig met genetisch onderzoek. Slechts vier mensen, die op verschillende wijze beschadigd zijn door DM, gaan de strijd aan met de multinational. Alleen Flynn, Echo, Al, en Prokop kunnen een einde maken aan de hegemonie van DM.
Peking Express Game (2008) Peking Express Game (2008)
Je trekt eropuit om net als de deelnemers van Peking Express de wereld te ontdekken en tijdens je missie een spannend reisavontuur te beleven! Quiz je een weg naar 100 bestemmingen en 800 bezienswaardigheden. Maar van de ene stad naar de andere reizen, kost geld. Zoek dus een job om geld te verdienen en kies je vervoermiddel. Je kan alles nog spannender maken door je vrienden uit te nodigen en samen te spelen op dezelfde computer of via het internet.
Pelé's World Tournament Soccer (1994) Pelé's World Tournament Soccer (1994)
Speel tegen de top-teams uit de internationale voetbalwereld. Er kan er maar één winnen. Hier is je kans om mee te spelen in de Wereldkampioenschappen. Je speelt voor Brazilië, Duitsland, Italië, of een andere super voetbalteam. Kun je de druk aan? De hele wereld let alleen op jou. Dit kampioenschapformaat bevat nieuwe spelerlogica die gebaseerd is op strategieën en wedstrijden van Pelé. De nieuwe schiet-meter verhoogt het realiteitsgevoel bij de strafschoppen, de hoekschoppen en de doeltrap. Pelé, het grootste voetbalwonder ter wereld, geeft ook een uitgebreide van ieder team dat aan de kampioenschappen deelneemt.
Penumbra: Black Plague (2008) Penumbra: Black Plague (2008)
In Penumbra: Black Plague gaat Philip op zoek gaat naar zijn overleden vader. Philip komt vast te zitten in een donker ondergronds complex, maar hij is vastberaden de waarheid achter zijn vaders verdwijning op te lossen. Philip moet aanwijzingen verzamelen en lastige puzzels oplossen terwijl hij strijdt tegen de psychologische verschrikkingen die hem aanvallen en dreigen hem gek te maken.
Penumbra: Overture - Episode 1 (2007) Penumbra: Overture - Episode 1 (2007)
In Penumbra: Overture speel je als Philip die twee weken na de dood van zijn moeder een brief ontvangt van zijn vader, die hij nog nooit heeft ontmoet. In de brief staat dat Philip een boek uit een kluis moet halen en deze verbranden. Hij besluit het boek niet te verbranden, maar bestudeert het boek juist grondig. In het boek vindt hij aanwijzingen die richting Groenland wijzen. Philip besluit hier heen te reizen, maar direct als hij aankomt raakt hij in een sneeuwstorm. Verdwaald in de storm raakt hij uitgeput en onderkoelt, gelukkig stuit hij op het laatste moment op een vreemd metalen luik. Hij is er van overtuigd dat dit hetgeen was waar hij naar opzoek was en besluit in het luik te gaan.
People's General (1998) People's General (1998)
People's General is het vervolg op Panzer General II uit 1997. Dit spel speelt zich af in de nabije toekomst. China raakt overbevolkt en de natuurlijke energiereserves in het land zijn uitgeput, waarna een greep naar de macht over heel Azië wordt gedaan. De NATO kan dat natuurlijk niet laten gebeuren. Bij het spel kan men kiezen voor één van beide zijden van het conflict en moet men, door verschillende missies, het leger van de tegenstander zien te verslaan.
Perfect Assassin (1997) Perfect Assassin (1997)
Voor de Perfect Assassin, half mens, half machine en de beste van de hele cosmos, zijn paranoia en onzekerheid vaak vaste onderdelen van zijn werk. Maar als hij tijdens een van zijn belangrijkste missies, bij landing op de planeet Kar-Naq, plotseling zijn geheugen kwijt is, krijgen deze begripppen een nieuwe betekenis. Hij zal moeten zien te overleven op een vreemde vijandige planeet, opgejaagd door onbekenden met alleen zijn oude instincten als wapen. Al snel ontdekt hij de gigantische stad Kobrai, waar blijkbaar vele volken, zoals Pra'min, Jakhari en Doolans door elkaar wonen. Langzaam komt zijn geheugen op gang en zal hij eerst het doel van zijn missie moeten terugvinden, voor hij hem kan uitvoeren.
Perfect Dark (2000) Perfect Dark (2000)
Als geheim agent Joanna Dark wordt je erop uitgestuurd om dokter Caroll van het Carrington instituut te redden. Deze dokter werd gedwongen om voor het bedrijf Datadyne gevaarlijk werk te doen. Datadyne spant samen met een buitenaards ras waarmee het de wereld samen wil veroveren, wat Joanna's taak uiterst gecompliceerd en belangrijk maakt.
Perfect Dark Zero (2005) Perfect Dark Zero (2005)
Je speelt als Joanna Dark en het is jouw taak om allerlei ongure bedrijven uit te schakelen die uit zijn op het veroveren van de wereld. Je doet dit echter niet in je eentje. Je vaste radiohulp Chandra en je vader loodsen je vaak door de levels heen en helpen je met je opdracht. Met hun hulp schakel je de bedrijven uit en red je de wereld van een ramp.
Perfect Weapon (1998) Perfect Weapon (1998)
Je speelt als commando Blake Hunter, een topagent van de Earth Defence Force. Wanneer je gekidnapped wordt door een duistere overlord en in een onbekend gebied terecht komt ben je aangewezen op je kennis van Martial Arts en zul je moeten terug keren naar je eigen land.
Perimeter (2003) Perimeter (2003)
Perimeter is een strategiespel dat zich afspeelt in de toekomst. De mensheid heeft de Aarde verlaten op zoek naar andere grondstoffen. Echter, in die zoektocht komt de mens flink wat weerstand tegen. De mensen zijn niet de enige die op zoek zijn naar nieuwe grondstoffen. In diverse missies zal jij als leider van een troep mensen grondstoffen moeten verzamelen, en op hetzelfde moment je tegenstanders van jouw voorraden weg zien te houden.
Persona (1996) Persona (1996)
Er is iets goed mis in Lunarvale, niemand kan de stad meer verlaten en demonen verschijnen en maken de straten onveilig. Het is aan de studenten van de lokale high school, om hier iets aan te doen. Tijdens een 'seance' spelletje komen de tieners per ongeluk in contact met hun personae (soort innerlijke kracht) en besluiten deze in te zetten tegen de Sebec corporation, die ogenschijnlijk verantwoordelijk zijn voor deze reality shift.
Persona 2: Eternal Punishment (2000) Persona 2: Eternal Punishment (2000)
Maya Amano is een jonge journaliste, werkend en wonend in het stadje Sumaru in Japan. De stad wordt geteisterd door een serie raadselachtige moorden, waarvan de laatste gepleegd werden op de lokale highschool. Maya krijgt de opdracht er een stuk over te schrijven vanuit de invalshoek van de scholieren en gaat, vergezeld van haar vriendin Ulala en detective Katsuya, die op de zaak is gezet, naar de school om onderzoek te doen. Daar aangekomen treffen ze het hoofd van de school vermoord aan en naast hem de moordenaar, iemand met een papieren zak op zijn hoofd, die zichzelf 'The Joker' noemt. Hij laat het drietal verbijsterd achter met de boodschap dat ze hem nooit zullen verslaan zonder de kracht van hun Personae, hun innerlijke zelven, uit hun onderbewustzijn te halen.
Persona 2: Innocent Sin (1999) Persona 2: Innocent Sin (1999)
Drie jaar na de gebeurtenissen uit de eerste Persona, blijkt ook in het stadje Sumaru demonen activiteit te verschijnen. De oorzaak schijnt te liggen bij de mysterieuze moordenaar die zichzelf de Joker noemt en een papieren zak over zijn hoofd draagt. Een groepje leerlingen van de Seven Sisters school besluiten samen op onderzoek uit te gaan, maar als ze de Joker willen bestrijden zullen ze eerst hun eigen verleden moeten analyzeren en de kracht van hun innerlijke zelven, de Personae, uit hun onderbewustzijn te halen.
Persona 3 (2006) Persona 3 (2006)
Je bent je beide ouders kwijtgeraakt als klein kind en je hebt je jeugd doorgebracht in de buitenwijken, opgevoed door je overige familie. Als je oud genoeg bent om naar 'high school' te gaan, sturen ze je naar een school in de haven stad Iwatodai. Net als je je eerste intrede wilt maken in de slaapzaal wordt je aangevallen door een soort demoon, je komt er al snel achter dat deze school niet normaal is en leert met hulp van de leerlingen in de SEES (Specialized Extracurricular Execution Squad) je Personae (innerlijke zelven) op te roepen om de kracht te krijgen, de demonen te kunnen verslaan, alleen moet je hiervoor keer op keer jezelf voor je kop schieten met de zogenaamde 'Evoker'-pistolen.
Personal Nightmare (1989) Personal Nightmare (1989)
Je vader is de pastoor van het dorp. Je ontvangt een rare brief van hem met het verzoek of je naar het dorp wilt komen. Eenmaal daar aangekomen blijken de inwoners te zijn veranderd, en bovendien is je vader nergens te bekennen. Je zult moeten onderzoeken wat er in het dorp aan de hand is. Tijdens je zoektocht zul je tot enkele verassende ontdekkingen komen.
Pet Soccer (2003) Pet Soccer (2003)
Voetbal en dieren gaan goed samen in deze titel voor op de PC. In deze game komen dezelfde dieren terug, die ook in Pet Racer voorkwamen en nu strijden ze om de titel van beste voetbalploeg. Er zijn in totaal twaalf verschillende pets om uit te kiezen.
Peter Pan: Return to Never Land (2002) Peter Pan: Return to Never Land (2002)
Ga met Peter Pan terug naar Never Land. Tinker Bell is gekidnapt, dus je moet haar redden en vind ondertussen alle verloren Lost Boys verspreid over de levels. Vlieg en vecht met Kapitain Haak en zijn mannen om filmbeelden vrij te maken.
Peter Pan: The Legend of Never Land (2002) Peter Pan: The Legend of Never Land (2002)
Er is iets vreemds gaande in Nooitgedacht Land, iets dat de teloorgang van het land zou kunnen inluiden. Kapitein Haak is achter het geheim van het eiland gekomen en is nu van plan het magische eiland te ontdoen van het betoverende elfenstof. Dat betekent een nieuw avontuur voor Peter Pan, dat bol staat van de actie.
PGA European Tour (1994) PGA European Tour (1994)
De opvolger van PGA Tour Golf focust zich op het golf in Europa. Er kan op vijf Europese banen gespeeld worden en daarbij kom je zestig Europese golfspelers tegen in verschillende toernooien. De game bevat enkele nieuwe spelmodes, zoals Stroke Play en Match Play. Ook kun je kiezen uit verschillende skins voor je golfspeler.
PGA Golf (1980) PGA Golf (1980)
PGA Golf is een golfgame waarbij je het met vier personen tegen elkaar op kan nemen. Je heb 10 verschillende clubs tot je beschikking, drie houten, vier ijzeren, een wedge en een putter. Ook kan je op verschillende manieren de bal slaan, zoals 'hook' en 'slice'. Er zijn verschillende terreinen, die bomen en meren bevatten.
PGA Tour 96 (1995) PGA Tour 96 (1995)
PGA Tour 96 bevat in totaal drie speelbare golfbanen, namelijk Spyglass Hill, Sawgrass en River Highlands. De banen zijn volledig in 3D weergegeven. Er valt te kiezen uit tien golfers waarmee je kunt spelen, waarvan de slagen zijn gedigitaliseerd. Verschillende spelvormen zijn beschikbaar, waaronder een carričremode met statistieken die uitgebreid worden bijgehouden. Ook kun je in de herhaling je spel terugkijken.
PGA Tour Golf (1990) PGA Tour Golf (1990)
In PGA Tour Golf kun je golf spelen op de golfbaan. Er zijn vier banen waarop je kunt spelen. Een bal slaan doe je volgens een drie-klik-methode. Als je deelneemt aan een toernooi krijg je met zestig Amerikaanse topgolfers te maken. Tien hiervan verschijnen tijdens het spel om je van tactische adviezen te voorzien.
PGA Tour Golf 486 (1994) PGA Tour Golf 486 (1994)
PGA Tour Golf 486 biedt ten opzichte van zijn voorganger verbeterde graphics en geluid, waaronder video's en commentaar bij elke golfbaan. Je kunt met negen verschillende professionele golfers spelen, en vijfenvijftig opponenten treffen in toernooiverband. Het spel bevat enkele kleine verbeteringen en toevoegingen.
PGA Tour Golf III (1994) PGA Tour Golf III (1994)
De focus bij PGA Tour Gold III ligt op het Amerikaanse golf. In totaal zijn er acht banen uit Amerika waarop je kunt spelen, met golfprofessionals uit hetzelfde land. Doe mee aan verschillende toernooien, en kom tot zestig verschillende tegenstanders tegen. Probeer de beste golfer te worden en versla je tegenstanders. Oefenen op de banen zonder competitie element is ook mogelijk.
PGA Tour Golf: Tournament Course Disk (1991) PGA Tour Golf: Tournament Course Disk (1991)
PGA Tour Golf: Tournament Course Disk is een uitbreiding op PGA Tour Golf, en voegt drie nieuwe golfbanen toe om op te spelen: Southwind, Scottsdale en Eagle Trace. Probeer met behulp van deze nieuwe banen weer de beste golfer te worden en versla je tegenstanders.
PGA Tour Pro (1997) PGA Tour Pro (1997)
In PGA Tour Pro zijn twee banen waarop je kunt spelen, te weten de TPC Scottsdale en de Bay Hill Club. Je kunt spelen tegen de computer of menselijke tegenstanders via een netwerk of internet. Een nieuwe optie in het spel is de Flash Draw, die ervoor zorgt dat je niet hoeft te wachten tussen de slagen. Bij elke slag wordt door de "Risk meter" aangegeven hoe groot het risico van de slag is. Tijdens het spel kun je ook over de baan lopen. Daarnaast is er ook strategisch advies aanwezig in het spel dat je helpt bij je slagen.
Phalanx (1991) Phalanx (1991)
In Phalanx neem je controle over een schip uitgerust met de meest moderne apparatuur. De bedoeling is al je tegenstanders om zeep te helpen. Vijandelijke schepen laten powerups achter die jij kunt oprapen. Op deze manier kun je je aanvalspositie versterken.
Phantasie (1985) Phantasie (1985)
De geschifte magiër Nikademus heeft demonische krachten opgeroepen en alle hoge ridders in het land veranderd in 'Black Knights'. Maak een groep van zes karakters, variërend van, krijger, dief, boogschutter, monnik, priester en tovenaar, en zuiver het land van Nikademus en zijn troepen.
Phantasmagoria (1995) Phantasmagoria (1995)
Adrienne verhuist naar een oud huis samen met haar man, Donald. Kort nadat ze in het huis woont krijgt ze vreselijke nachtmerries en ziet ze dingen die er niet zijn. Het huis lijkt ook een slechte invloed te hebben op Donald. Adrienne zal moeten uitzoeken wat er aan de hand is in het huis.
Phantasmagoria: A Puzzle of Flesh (1996) Phantasmagoria: A Puzzle of Flesh (1996)
Curtis Craig, een 30 jarige man, heeft een erg moeilijke jeugd gehad. Zijn vader werkte voor Wyntech, een bedrijf dat zich bezig hield met vreemde experimenten, en werd doodgeschoten. De experimenten hadden ook invloed op zijn moeder, die uiteindelijk zelfmoord pleegde. Curtis komt terecht in een psychiatrische inrichting. Nu is het een jaar nadat hij daar vandaan is gekomen en Curtis komt te werken bij Wyntech. Langzaam wordt hem het een en ander duidelijk over zijn verleden en dat van zijn vader.
Phantasy Star (1987) Phantasy Star (1987)
Het jonge meisje Alis ziet haar oudere broer Nero voor haar ogen vermoord worden door de mysterieuze slechterik, Lassic. Met zijn laatste adem verzoekt Nero haar om de legendarische krijger Odin op te zoeken, hij zal de kracht hebben Lassic te verslaan. Zwerend haar broer te wreken, begint Alis aan haar zoektocht.
Phantasy Star Online (2000) Phantasy Star Online (2000)
Na de grote 'Unification War' is de thuiswereld Coral door de eindeloze strijd zo verwoest, dat hij onbewoonbaar is geworden. De 'Alliance of nations', de tien sterkste naties van Coral, besluiten samen te werken en richten het 'Pioneer' project op, om de bevolking naar andere planeten te vervoeren en die te colonizeren. De Pioneer 1 land op de planeet Ragol en begint constructie van de Central Dome. Als na een goed begin opeens steeds meer troepen van de planeet verdwijnen, wordt de Pioneer 2 gelanceerd, met een groep hunters om de planeet te verkennen.
Phantasy Star Universe (2006) Phantasy Star Universe (2006)
De held van Phantasy Star Universe heet Ethan Waber. Deze zeventienjarige jongen wil zijn zus redden. Zij leeft op een planeet die wordt aangevallen door de mysterieuze The Seed. Vecht voor je leven en probeer steeds sterker te worden om je zus te redden.
Phantasy Star Universe: Ambition of the Illuminus (2008) Phantasy Star Universe: Ambition of the Illuminus (2008)
Phantasy Star Universe: Ambition of Illuminus is de uitbreiding voor Phantasy Star Universe. Een nieuwe Human Fundamentalist Group, de Illuminus, verstoort het vredige Gurhal System en gooit de hele Gurhal Government overhoop. Met hun zelfgemaakte Guardian moeten spelers verschillende missies uitvoeren waarin ze bekende personen uit het eerste deel tegenkomen, zoals Ethan Waber. Daarnaast kun je personages en wapens nu uitgebreider aanpassen dankzij de toevoeging van nieuwe wapens, uitrustingen, Photon Arts en kleding.
Phantom 2040 (1995) Phantom 2040 (1995)
Het jaar 2040, de stad Metropia verkeert in totale chaos. Misdaad, terrorisme, en vervuiling bepalen het uiterlijk van de stad. De multinational Maximum Inc. smeed ondertussen snode plannen om de macht in de stad, en later de wereld, over te nemen. Jij moet dat als Kit Walker, de 24e Phantom, zien te voorkomen.
Phantom Brave (2004) Phantom Brave (2004)
Het 13 jaar oude weesmeisje Marona heeft de kracht om met geesten te praten, waardoor ze door haar soortgenoten grotendeels gemeden wordt. Haar beste vriend en beschermer Ash is ook een geest, die, toen hij nog leefde, bevriend was met haar ouders. Als ze merken dat steeds meer mensen in Iviore bezeten worden door een kwade macht, gaan ze met zijn tweeën en met de hulp van de geestenwereld de strijd hiertegen aan.
Phantom Crash (2002) Phantom Crash (2002)
De game speel zich af in een cyberpunk universum in het jaar 2031. Tokyo is verlaten en ligt in puin door een economische ramp. Tokyo is een ware hemel voor de mech sport geworden. Bij deze sport strijden verschillende mechs tegen elkaar en door rivaliserende mechs te verslaan ga je in rank omhoog. Jij speelt een nieuweling die zijn weg naar de top probeert te vechten. Iedereen kijkt naar je vanuit torens hoog in de lucht. Het is een strijd op leven en dood naar de toprank.
Phantom Crash 2050 (2005) Phantom Crash 2050 (2005)
Phantom Crash 2050 speelt zich af in een duistere wereld, waar robotgevechten de meest populaire sport is. De speler kan geld verdienen door de ultieme vechtmachine in elkaar te sleutelen en neer te zetten in een arena. Er zijn meer dan één miljoen combinaties mogelijk, zodat het nagenoeg zeker is dat elke speler een unieke robot creëert. Er zijn verschillende arena's op verschillende locaties, zoals Las Vegas, London en New York City. Ook zijn er diversen speltypen beschikbaar zoals vier tegen vier of deathmatch.
Phantom Dust (2004) Phantom Dust (2004)
Er is een mysterieus stof op Aarde neergedaald en heeft een enorme ravage aangericht. Hierdoor is de mensheid ondergronds gegaan. Dit stof heeft echter sommige overlevenden superkrachten meegegeven. Deze worden Espers genoemd. Jij bent zo'n Esper en het is jouw taak bovengronds te gaan, op zoek naar een redding.
Pharaoh (1999) Pharaoh (1999)
Pharaoh speelt zich af in het oude Egypte. De speler neemt de rol van een familie op zich en volgt deze familie door de dynastiën van Egypte heen, met het doel om uiteindelijk farao te worden.
Phoenix Wright: Ace Attorney (2005) Phoenix Wright: Ace Attorney (2005)
Phoenix Wright is een beginnend advocaat. Met hem moet je proberen diverse moordzaken op te lossen door bewijsmaterialen te vinden, getuigen te verhoren en je cliënten te verdedigen. Het spel speelt zich af in 2016, en in dat jaar is er een nieuw rechtsysteem ingevoerd: De verdachte is schuldig totdat hij onschuldig is bevonden.
Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice For All (2006) Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice For All (2006)
In dit vervolg speelt het verhaal zich af begin 2018. Phoenix Wright is nog altijd een onverslagen advocaat, en met hem moet je proberen diverse moordzaken op te lossen. Als je in de problemen komt, kan je hulp krijgen van Mia en Pearl Fey. Phoenix zal vooral moeten strijden tegen openbaar aanklager Franziska Von Karma, die tot nu toe ook onverslagen is en al sinds haar dertiende openbaar aanklager is.
Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials & Tribulations (2007) Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials & Tribulations (2007)
In deze nieuwe zaak van top advocaat Phoenix Wright, zal hij het moeten opnemen tegen de sterkste aanklager ooit, de mysterieuze en keiharde Godol. Verzamel wederom genoeg bewijs en doorzie de leugens in de verklaringen, om het recht weer te laten zegevieren.
Picross DS (2007) Picross DS (2007)
Picross is een puzzel waar je een veld met vakjes moet invullen zodat je een plaatje krijgt. De enige manier om er achter te komen welk vakje je moet invullen is door middel van wegstrepen van opties. Elke rij en kolom heeft een code van één of meer getallen. Deze getallen geven aan hoeveel vakjes van die rij of kolom ingevuld moeten worden. Zo kun je door middel van het doorkruisen van rijen en kolommen er achter komen welke wel of niet ingevuld moeten worden. Picross DS bevat 300 puzzels. Daarnaast kun je er nog meer downloaden en ze zelf maken en delen met vrienden. Ook zit er "Daily Picross" bij: elke dag krijg je per oefening 5 puzzels om te trainen.
Pikmin (2001) Pikmin (2001)
Kapitein Olimar is een bekende ruimtereiziger van de planeet Hocotate. Hij gaat op vakantie voor een wel verdiende rust. Maar tijdens zijn reis wordt zijn schip, de "Dolphin" geraakt door een meteoriet. Zijn ruimteschip stort vervolgens neer op een obekende planeet en hij verliest zijn bewustzijn. Terwijl dit gebeurt verliest zijn schip onderdelen. Wanneer hij wakker wordt ontdekt hij tot overmaat van ramp dat de atmosfeer van de planeet giftig is. Het bevat namelijk zuurstof wat dodelijk is voor de wezens van Hocotate. Hij kan slecht 30 dagen verblijven op deze planeet want dan is zijn luchttoevoer op. In die tijd moet hij minimaal 25 onderdelen van zijn ruimteschip vinden. Hoewel de situatie voor Olimar hopeloos lijkt ontdekt hij de Pikmin. Dit zijn kleine wezentjes die nauwelijks groter zijn dan Olimar zelf. Hij ontdekt wel dat hij ze kan gebruiken voor het verzamelen van de onderdelen van zijn ruimteschip, het verslaan van vijanden en het overwinnen van obstakels.
Pikmin 2 (2004) Pikmin 2 (2004)
Kapitein Olimar is eindelijk terug van zijn mislukte vakantie. Tijdens deze vakantie werd zijn ruimteschip geraakt door een planetoďde. Zijn schip crashte toen op de planeet van de Pikmin. Met hulp van deze Pikmin kon hij zijn ruimteschip herstellen en terugkeren naar de planeet Hocotate. Wanneer hij is teruggekeerd ontdekt hij dat het bedrijf waarvoor hij werkt, Hocotate Freight, bijna failliet is. Een andere werknemer, genaamd Louie, moest een lading PikPik Carrots leveren, maar zijn schip werd aangevallen door een ruimtekonijn. De President van Hocotate Freight zag geen oplossing en besloot Olimar's schip, de Dolphin, te verkopen. Daarnaast moet het bedrijf een som van 10100 Poko's betalen. Olimar schrikt en laat geschokt een souvenir vallen dat hij meebracht van de Pikmin planeet. Opeens slaan de sensoren van de raket van Louie op hol. De raket zuigt het souvenir, een kroonkurk, op en berekent de waarde ervan. De kroonkurk is maar liefst 100 Poko's waard! De President twijfelt geen seconde en stuurt Olimar samen met Louie meteen terug naar de Pikmin planeet om schatten te verzamelen. Een schattenjacht met als inzet Hocotate Freight volgt...
Pilot Academy (2006) Pilot Academy (2006)
Pilot Academy is een vliegsimulatiespel en beschikt over toestellen die stammen uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog, de Koude Oorlog en ook het heden. Met een van die vliegtuigen kun je drie verschillende regio's verkennen, waarbij je over een gebied van maximaal 64 vierkante kilometer kunt vliegen. Je kunt ook nog kiezen uit civiele of militaire missies om je vliegkunsten te testen.
Pilot Down: Behind Enemy Lines (2005) Pilot Down: Behind Enemy Lines (2005)
In Pilot Down: Behind Enemy Lines speel je de Amerikaanse piloot Bill Foster, die tijdens een missie onder vuur wordt genomen door Duits luchtafweergeschut. Samen met je co-piloot spring je met een parachute uit het brandende vliegtuig en zo beland je ‘achter de vijandelijke linies’. Al gauw merk je dat de andere piloot de grond niet veilig heeft gehaald en zie je hem dood aan een tak bungelen. Je staat er nu alleen voor, en zult moeten overleven met beperkte middelen in een onbekend gebied. Al gauw komen de Duitsers erachter waar je je bevind, en zul je moeten ontsnappen om niet gepakt te worden. Probeer tijdig terug te komen naar veilig gebied, en laat de Duitsers achter je.
Pilotwings (1990) Pilotwings (1990)
In Pilotwings kan de speler in verschillende moeilijksheidsgradaties een deltavlieger, helikopter, parachute, vliegtuig en rocket belt bedienen met bepaalde einddoelen.
Pilotwings 64 (1996) Pilotwings 64 (1996)
Pilotwings 64 is een videogame gemaakt voor de Nintendo 64. Spelers kunnen tijdens missies gebruik maken van een deltavlieger, gyrocopter of jetpack. Daarnaast zijn in het spel enkele mini-games te verdienen zoals parachutespringen en kanonschieten.
Pimp My Ride (2006) Pimp My Ride (2006)
Pimp My Ride is een game gebaseerd op het gelijknamige populaire TV-programma van MTV. Samen met de originele gastheer van het programma, Xzibit, ga je de straten van Pimp City op om je homies uit te dagen en hun auto's om toveren in een gepimpte auto.
Pinball (1984) Pinball (1984)
Probeer de bal met behulp van twee flippers de bal in het veld te houden. Wanneer je voldoende punten bij elokaar hebt verzameld kun je een bonusspel met Mario spelen om extra punten te verzamelen.
Pinball (1991) Pinball (1991)
In Pinball heb je de keuze uit vier kasten: Cyber, Dogfight, Spring Break en Meltdown. Probeer op elke kast zoveel mogelijk punten te behalen door objecten te raken. Probeer de bal zo lang mogelijk in het spel te houden, en raak de bal niet kwijt.
Pinball Dreams (1992) Pinball Dreams (1992)
De eerste Pinball game van Digital Illusions met de kasten Ignition, Steel Wheel, Beat Box en Nightmare.
Pinball Fantasies (1992) Pinball Fantasies (1992)
Het vervolg op Pinball Dreams. Er zijn vier verschillende kasten te kiezen: Partyland, Speed Devils, Billion Dollar Gameshow en Stones 'n' Bones.
Pinball Illusions (1995) Pinball Illusions (1995)
Pinball Illusions is de opvolger van Pinball Fantasies, en gebruikt de zelfde game-engine. De te kiezen flipperkasten zijn: Babewatch, Law & Justice, Extreme Sports en The Vikings. Nieuw in deze versie is de multiball, je speelt met maximaal zes ballen tegelijk.
Pink Panther in Hokus Pokus Pink (1999) Pink Panther in Hokus Pokus Pink (1999)
Al spelende met sterke magische krachten verandert een klein jochie per ongeluk een vrouw in een dier. Aan Pink de taak om het boek der toverspreuken van Dr. Strangeblood te vinden en de verandering terug te draaien voordat het te laat is. Pink Panther zal hiervoor de hele wereld rond reizen en moet tijdens zijn reis allerlei objecten verzamelen en zien te gebruiken om verder te komen.
Pink Panther: In Rare Pink (2004) Pink Panther: In Rare Pink (2004)
Op een dag zit de The Pink Panther te dagdromen over een 'Rare Pink', een onbetaalbare vlinder die zijn leven voor altijd kan veranderen, en raakt erdoor geobserdeerd! Diezelfde avond vliegt de vlinder langs zijn raam en probeert hij de vlinder te pakken. Dit gaat echter niet zonder obstakels en de Pink Panther zal alles op alles moeten zetten om de vlinder te vangen.
Pinobee: Wings of Adventure (2001) Pinobee: Wings of Adventure (2001)
Pinobee: Wings of Adventure speelt zich af in de wereld van Pinobee, een bij die in moeilijkheden zit omdat Grandpa Bee is ontvoerd. De bedoeling is te springen en vliegen door de wereld van Pinobee, die bestaat uit negen verschillende levels. Ondertussen moet je uiteraard tegenstanders verslaan.
Pinocchio (1995) Pinocchio (1995)
In Pinnochio speel je een houten pop, gemaakt door timmerman Geppetto. Pinnochio kan rennen, springen en een draaiende trap geven. Met deze eigenschappen moet hij zich door verschillende levels werken en goede daden verrichten, zodat hij een echte jongen kan worden.
Pippa Funnell: Take the Reins (2005) Pippa Funnell: Take the Reins (2005)
Je bent een 17 jarig meisje en wordt uitgenodigd toe te treden tot een prestigieuze paardenschool in Pippa Funnell: Take The Reins. Het is hier aan ruiters van alle niveaus hun persoonlijke viervoeters te verzorgen, trainen en berijden. Wie zijn of haar best doet tijdens één van de zes wedstrijden en op achttien verschillende tracks, mag zichzelf uitroepen tot een ware paardenprofessional.
Pirates of Dark Water, The (1994) Pirates of Dark Water, The (1994)
De wereld van Mer wordt bedreigd door het Donkere Water. Prince Ren en zijn maten moeten de 'Treasures of Rule' vinden om het water te controleren en Mer te beschermen. De kwaadaardige piraat Bloth zit echter ook achter de schatten aan om zo over Mer te kunnen heersen. Gebaseerd op de gelijknamige cartoonserie.
Pirates of the Caribbean (2003) Pirates of the Caribbean (2003)
In de hoogtijdagen van piraterij in het Caribisch gebied voer je voert het bevel over een schip en haar bemanning en neemt het zwaard ter hand tegen andere kapiteins, piraten, en de marine. Kies aan wie je loyaal bent, verover vestingen en schepen, handel, vecht; zet het leven naar je hand in de Caribbean.
Pirates of the Caribbean: At World's End (2007) Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)
Pirates of the Caribbean: At World’s End is een actiespel, waarin je als piraat Jack Sparrow of ander personage de meest gekke toeren moet uithalen om uiteindelijk je doel te bereiken. Dat betekent veel zwaardvechten, maar ook aan lianen slingeren, masten beklimmen, zeeslagen voeren en afrekenen met zeemonsters en ander ondood Piratentuig.
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest hoort bij de gelijknamige film van Disney. In de game neemt de speler de controle over kapitein Jack Sparrow. Op zee vecht je met hem zeeslagen uit en kun je naar vijftien verschillende eilanden varen. De gedeeltes van Dead Man's Chest die zich op zee afspelen worden weergegeven met driedimensionale graphics!
Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow (2006) Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow (2006)
Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow is een actie-adventure game dat op een humoristische wijze het verhaal uit de eerste film (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) vertelt uit het perspectief van kapitein Jack Sparrow. Jack geeft meerdere malen zijn eigen draai aan het verhaal, zodat hij beter naar voren komt. Al zwaardvechtend en puzzelend baan je je een weg door het spel. Je kunt spelen als Jack Sparrow, Will Turner en Elizabeth Swann.
Pirates vs. Ninjas Dodgeball (2008) Pirates vs. Ninjas Dodgeball (2008)
In Pirates vs. Ninjas Dodgeball wordt de strijd tussen beide groepen voor eens en altijd beslist in een ouderwets potje trefbal. De verschillende karakters in de teams hebben allemaal speciale vaardigheden waardoor deze trefbal ervaring een snel spel is met actie en vaardigheid. De game kan met vier personen thuis, of tot maximaal acht personen online gespeeld worden.
Pirates: Legend of the Black Buccaneer (2007) Pirates: Legend of the Black Buccaneer (2007)
Black Buccaneer neemt ons mee naar de tijd dat piraten nog over de zee heersten. Je speelt als piraat Francis Blade en terwijl hij op zoek is naar een legendarische schat verongelukt het schip en spoelt hij aan op een mysterieus eiland. Blade vindt een grot waarin hij denkt een schuilplaats te hebben gevonden. De grot blijkt echter een magisch amulet te bevatten die hem voor altijd bindt aan de ‘Black Buccaneer’. Deze was een vervloekte piraat met duistere krachten en heeft eeuwen gewacht om weer rond te kunnen lopen. Vanaf dat moment is het lot van Blade verbonden met deze beruchte piraat.
Pirates: The Legend of Black Kat (2002) Pirates: The Legend of Black Kat (2002)
Je speelt de rol van piratendochter Katarina de Leon. Kat's vader is onder dubieuze omstandigheden om het leven gekomen en het is je taak om hem te wreken. Je gaat op zoek naar de moordenaars en tijdens deze tocht over land en zee kom je in aanraking met diverse vijanden. Los de raadsels op, ga op zoek naar punten en verplaats jezelf van het ene eiland naar het andere.
Pit-Fighter (1991) Pit-Fighter (1991)
Als speler kruip jij in de huid van worstelaar Buzz, kickboxer Ty, of karateka Kato en moet je deelnemen aan een illegaal vechttoernooi. Je kunt worden uitgedaagd door andere vechters, maar ook kun je zelf mensen uitdagen om een gevecht aan te gaan. Probeer de meeste gevechten te winnen en wordt een gevreesde vechter.
Pitfall! (1982) Pitfall! (1982)
Jij speelt Pitfall Harry die op zoek is naar een schat, diep in de jungle. Met wat geluk vind je geldzakken, zilveren en gouden staven en diamanten. Maar dat gaat niet al te gemakkelijk. Er zijn veel obstakels die omzeild moeten worden; van krokodillen tot schorpioenen, van vallen tot moerassen; de weg naar de schat is niet gemakkelijk. Je hebt 20 minuten om alle schatten te vinden, als je zo lang kunt blijven leven natuurlijk...
Pitfall: The Lost Expedition (2004) Pitfall: The Lost Expedition (2004)
Ga op avontuur als Pitfall Harry, de onverschrokken, risiconemende onderzoeker die lacht om gevaar. Met meer dan vijftig levels snelle actie en met puzzels doorspekte avonturen, daagt het spel spelers uit om al vechtend, slingerend, klimmend en kruipend acht verschillende onheilspellende Zuid-Amerikaanse omgevingen te doorkruisen. Waaronder dikbegroeide jungles, donkere tombes, eeuwenoude Azteekse ruines en bevroren bergen.
Pitfall: The Mayan Adventure (1994) Pitfall: The Mayan Adventure (1994)
In deze adventure speel je Pitfall Harry Jr, die op zoek is naar zijn vader Pitfall Harry. De levels bestaan onder andere uit de Maya jungle, watervallen en verlaten mijnen. Als wapen kan je je boemerang gebruiken of bungeejumpen om je in veiligheid te brengen.
Pitstop (1983) Pitstop (1983)
Pitstop is een racegame, waarbij je kunt kiezen uit een single race of een Grand Circuit, waarbij je alle zes circuits in kampioenschapsvorm rijdt. Wanneer de benzine op is of je een klapband krijgt, is het game over. Ga dus tijdig de pits in om deze twee zaken weer op peil te brengen. Verlies hierbij niet te veel tijd, want in de pits bedien je de pit-crew zelf!
Pitstop II (1984) Pitstop II (1984)
Het vervolg op Pitstop, met als belangrijkste toevoeging de mogelijkheid om de formule-1 races split-screen tegen elkaar te racen. Wederom zes circuits met een pits waar je zelf bijtankt en zelf je banden verwisselt. In Pitstop II hebben alle vier banden van je racebolide hun eigen slijtageproces, een proces dat beinvloed wordt door contact met de zijkant van de baan of andere racewagens. Speel als rookie, semi-pro of pro. In de pro-modus is de besturing moeilijker en gaat de bandenslijtage sneller.
Pizza $yndicate (2000) Pizza $yndicate (2000)
In deze game ben je, afhankelijk van je professionaliteit, beheerder van één of meerdere pizzeria's. Naast het inrichten van je restaurants en het aannemen van personeel, stel je zelf de menukaart op. Verras je klanten met een eigen samengestelde pizza met daarop een selectie uit de vele ingrediënten die je tot je beschikking hebt. Wil je echt ver komen in de pizza-business, dan is het onvermijdelijk om je reputatie in de onderwereld wat omhoog te krikken.
Pizza Tycoon (1994) Pizza Tycoon (1994)
In Pizza Tycoon speel je manager van een pizzarestaurant in Europa of de VS. Je moet natuurlijk de zaak draaiende houden, maar je kunt ook je eigen pizza ontwerpen en kookwedstrijden houden.
Plan, The (2006) Plan, The (2006)
The Plan is een strategisch spel waarin je als speler in de huid van een dief kruipt. Het is een kruising tussen een RTS en een actie-avontuur spel. In The Plan moet je samen met een team van andere dieven proberen schilderijen te stelen uit verschillende gebouwen.
Planescape Torment (1999) Planescape Torment (1999)
In Planescape Torment speel je als "The Nameless One", een onsterfelijk personage, van top tot teen bedekt met littekens en tatoeages. Je wordt wakker in een mortuarium, zonder enig idee wie je bent of wat er is gebeurt. Het doel van het spel is het herkrijgen van je herinneringen en uitzoeken hoe je onsterfelijk bent geworden. Dit doe je niet alleen, maar met een groep vrienden die je in de loop van het spel ontmoet. Het spel is gebaseerd op het Advanced Dungeons & Dragons systeem.
Planet of Death (1997) Planet of Death (1997)
Je planeet is verdoemd en er is nog maar één plaats in de spaceshuttle die je in veiligheid kan brengen. Deze gaat naar de winnaar van een aantal races. Met ongeveer 20 auto's en banen ter beschikking is het ook nog mogelijk om het in splitscreen of via het netwerk op te nemen tegen een vriend.
Planet of the Apes (2001) Planet of the Apes (2001)
Het is 2000 jaar in de toekomst, er heeft zich een nieuw dodelijk apenras ontwikkeld dat heerser over de aarde is geworden. Opgejaagd en angstig verzamelen de overgebleven mensen zich om de strijd aan te binden met het grote bedreigende apenrijk. Jij bent Ulysses, een mens die met zijn ruimteschip gecrasht is op de door apen bestuurde planeet. Als hij, nadat hij gevangen genomen werd en gerprepareerd voor 'onderzoek', met de hulp van een vriendelijke aap weet te ontsnappen, zal hij met zijn intelligentie en vuisten als enige wapens, moeten zien te overleven.
Planetside: Core Combat (2003) Planetside: Core Combat (2003)
Een expeditie team van het milenium oude volk De Terran's strandt op een verre planeet die ze wilden koloniseren. Vanwege ideologische opvattingen splitst dit team zich in drieën: De Terran Republiek, Het Nieuwe Conglomeraat en een anarchistische organisatie. Zij storten zich in een schier oneindige oorlog over de ruimtestations rond de planeet en de belangrijkste basis op de planeet. Kies een van de drie organisaties en vecht het uit met de anderen. Planetside: Core Combat is een uitbreidingspakket van Planetside.
Platoon (2002) Platoon (2002)
Je speelt in Platoon de rol van Sergeant Martin Lionsdale, een van de dertig soldaten van het 1st Airborn Cavalry Division. Je wordt betrokken bij grote operaties in Vietnam zoals Operation Shiny Bajonet, Operation Pershing en de Pleiku Operation. Missies variëren van verkennen gebieden en het beveiligen daarvan, transporten begeleiden en nieuwe soldaten opleiden. Naar mate de missies vorderen worden de missies steeds moeilijker. Je Platoon kan ook gebombadeerd worden, en het is dan aan jou om het weer op te bouwen. Voltooi alle missies en overleef de oorlog in Vietnam. Spel is gebaseerd op de gelijknamige film.
Playboy: The Mansion (2005) Playboy: The Mansion (2005)
Op je luxueuze landgoed (de “ Mansion “) kruip je in de huid van een charismatische en benijdenswaardige man: Hugh Hefner, de oprichter van het Playboyimperium! Word het boegbeeld van de tegencultuur en bouw een media-imperium op. Je gevoel voor contacten en je zakelijke inzicht zijn je belangrijkste troeven om van Playboy niet alleen een succesvol tijdschrift te maken, maar ook een gerespecteerd cultureel symbool waar men niet omheen kan. Daarnaast regel je het leven in de Mansion en organiseer je de drukst bezochte Vipparty’s van Los Angeles, waardoor je hét symbool van de Hollywood-party’s wordt.
Player Manager (1990) Player Manager (1990)
In Player Manager ben je een speler/coach van een team uit de Engelse third division. Het spel bevat meer dan duizend fictionele spelers, elk met hun eigen vaardigheden. Er zijn acht fysieke en mentale vaardigheden die de voetbalkwaliteiten van een speler uitdrukken. Als speler/coach bepaal jij op welke positie de spelers staan opgesteld en je hebt de keuze uit vier verschillende tactieken die je team kan uitvoeren. Deze kun je ook zelf ontwerpen en in verschillende situaties testen via een raytrace-systeem. De trainingen kun je met eigen ogen plaats zien vinden op het veld, zodat je de mogelijkheden van je spelers kunt inschatten. Het spel op het veld wordt weergegeven in de Kick Off-engine, het voetbalspel dat Dino Dini, de man achter Player Manager, ook voor Anco Software heeft ontwikkeld. Na een paar seizoenen wordt je speler/coach een mindere voetballer en moet je uiteindelijk verdergaan in alleen de functie van coach. Het is ook mogelijk om je teams uit Player Manager op te slaan en te importeren in Kick Off 2.
Plok (1993) Plok (1993)
In een kleurrijke omgeving bestaande uit ongeveer 70 niveaus moet Plok zijn gestolen vlaggen terugvinden, door zijn vijanden neer te halen met zijn armen en benen. Onderweg moet hij puzzels oplossen waarbij hij zijn ledematen soms tijdelijk moet afstaan. Ook kan hij pakketjes tegenkomen die ervoor zorgen dat hij transformeert en tijdelijk een ander wapen krijgt, zoals een bokshandschoen of vlammenwerper.
Plop en de Pinguin (2007) Plop en de Pinguin (2007)
Op een winterochtend vinden Plop en zijn vrienden een vreemd dier in het bos: een pinguďn. Even later klopt Snorre de poolkabouter bij hen aan en vraagt om hulp. Pinki de pinguďn is namelijk ontvoerd door madame Louise, eigenares van restaurant De Gouden Pollepel. Zij vangt pinguďns voor haar exclusieve pinguďnsoep. Help Snorre om niet in de soep te eindigen, en probeer madame Louise te stoppen met haar praktijken.
Pocket Racers (2006) Pocket Racers (2006)
In Pocket Racers moet je in hele kleine autootjes rijden. Dit komt omdat je als verwende tiener op een verjaardagsfeestje door een demoon in een speelgoedauto bent veranderd. Nu moet jij als autootje in gekke races tegen de demoon en andere tegenstanders racen in interactieve banen die kapot kunnen. Door Soul Shards te verzamelen kun je andere racers aanvallen en de omgeving vernietigen. Andere wapens bestaan uit boosts, raketten en ijsvallen. Voltooi iedere race en probeer op die manier de vloek van de demoon op te heffen.
Pogo Island (2007) Pogo Island (2007)
De boot met Pogo-figuren botst tegen Pogo Island op. Alle Pogo-figuren zich over het eiland om op onderzoek uit te gaan en jij blijft achter op de boot. Als de pogo's na een dag nog niet terug zijn, besluit je ze te gaan zoeken. Tijdens je zoektocht naar de Pogo's ga je gelijk op zoek naar onderdelen om je boot weer zeewaardig te maken. Vind de Pogo's en alle onderdelen voor je boot zodat je weer verder kunt varen.
Point Blank (1997) Point Blank (1997)
In deze shoot 'em up gebruik je je G-Con gun. Er zijn verschillende modes, met één of twee players te doen, waarbij je op bepaalde objecten moet schieten, bepaalde kleuren of juist bepaalde doelen te beschermen. De game bestaat uit verschillende stages en je kan zelf kiezen in welke volgorde jij ze wilt afwerken.
Pokémon Battle Revolution (2007) Pokémon Battle Revolution (2007)
In Pokémon Battle Revolution is het de bedoeling dat je een team maakt van 6 verschillende Pokémon. Met dat team moet je verschillende trainers verslaan. In het begin van een gevecht krijg je het team van je tegenstander te zien, daarna mag elk 3 van hun 6 Pokémon kiezen om mee te vechten. Aan de hand van de soorten Pokémon die je tegenstander heeft, moet jij de juiste 3 Pokémon uit jouw team inzetten waarmee je denkt dat je het gevecht kunt winnen.
Pokémon Blue (1996) Pokémon Blue (1996)
Als de protagonist van Blue op een dag het hoge gras rond zijn dorp in wil lopen, wordt hij tegengehouden door Professor Oak, de plaatselijke authoriteit op het gebied van Pokémon. Die waarschuwt hem ervoor dat het hoge gras vol zit met zulke wezens, die een gevaar kunnen betekenen voor eenieder die er zonder eigen Pokémon doorheen waadt. De speler en Oak's kleinzoon, Red, krijgen beiden van de professor een Pokémon. Er onstaat een bittere rivaliteit tussen de twee jongens, die beide proberen hun Pokémon zo sterk mogelijk te krijgen, hun Pokédex zo vol mogelijk te maken en een zo groot mogelijk collectie Pokémon badges te winnen.
Pokémon Channel (2003) Pokémon Channel (2003)
In Pokémon Channel zijn er verschillende tv-programma’s, zoals een nieuwszender, quizzenders, een verkoopzender en een vijfdelige tekenfilmserie over de Pichu Bros. Op de verkoopzender kun je bijvoorbeeld knuffels of een nieuwe tv kopen. Het is mogelijk om tijdens het tv-kijken een beeld te kiezen dat vervolgens wordt omgezet in een kleurplaat. Deze kun je vervolgens inkleuren en aan je virtuele muur hangen.
Pokémon Colosseum (2003) Pokémon Colosseum (2003)
Pokémon Colosseum is het vervolg op Pokémon Stadium die uitkwam op de Nintendo 64. Pokémon Colosseum zal, naast natuurlijk betere graphics, meer Pokémon, arena’s en modi bevatten. aast de modus waarin je Pokémon tegen elkaar kunt laten vechten bevat Pokémon Colosseum ook nog een verhaallijn. Hierin zul je een organisatie moeten verslaan die Pokémon transformeert naar slechte Pokémon. Dit vindt allemaal plaats als een soort RPG de andere delen. Maar het blijft erg standaard, dus verwacht niet teveel van deze optie. De belangrijkste bedoeling van deze optie is dat je Pokémons vangt om hiermee te kunnen vechten in de arena’s.
Pokémon Crystal (2000) Pokémon Crystal (2000)
Pokémon Crystal begint in Johto, een wereld waar 250 Pokémon leven. De speler wordt naar het laboratorium van Professor Elm geroepen, en uitgenodigd om een tocht te ondernemen om de Pokémon League te winnen en zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen.
Pokémon Dash (2004) Pokémon Dash (2004)
Pokemon Dash is een racespel waarbij je Pikachu kunt zijn. Ook kun je nieuwe circuits toevoegen gebaseerd op je collectie Pokemon games door de spelcassette van bijvoorbeeld Pokemon Ruby of Pokemon Sapphire in de Nintendo DS te steken!
Pokémon Diamond (2006) Pokémon Diamond (2006)
Je bent een nieuwe trainer die op uitstap gaat om elke Pokémon te vangen en de Pokémon League te verslaan. Onderweg kom je de duistere organisatie Team Galactic tegen, die 3 legendarische Pokémons willen vangen.
Pokémon Emerald (2004) Pokémon Emerald (2004)
Je verhuist naar Littleroot Town van de Hoenn regio van Johto. Wanneer Professor Birch word aangevallen door een wilde Zigzagoon, en je hem red, krijg je je eerste Pokémon. Het is je doel om alle 8 Gym Leader badges te verzamelen en de Elite Four te verslaan om de Pokémon Champion te worden.
Pokémon Gold (2000) Pokémon Gold (2000)
Pokémon Gold begint in Johto, een wereld waar 250 Pokémon leven. De speler wordt naar het laboratorium van Professor Elm geroepen, en uitgenodigd om een tocht te ondernemen om de Pokémon league te winnen en zoveel mogelijk Pokémon te verzamelen. Onderweg moet je afrekenen met vele andere Pokémon trainers en natuurlijk ook Team Rocket...
  1 -2- 3 4 5 6
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!