Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 -10- 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Zoeken:
Immagini di un Convento (1979) Immagini di un Convento (1979)
Achter de gesloten deuren van een klooster worden mooie jonge nonnen in bedwang gehouden om hun lusten te bedwingen. Bedolven van lust bevredigen veel nonnen zichzelf, met angst betrapt te worden door de moeder overste! Als er op een avond een gewonde jonge man wordt binnengebracht in het klooster om te genezen proberen de nonnen stiekem hem op te zoeken. Wat de nonnen echter niet weten is dat tezamen met de jonge man ook de kracht van de duivel binnen is gedrongen...
Immediate Family (1989) Immediate Family (1989)
Michael en Linda zijn een ouder echtpaar dat al 11 jaar snakt naar een kindje. Lucy en Sam krijgen een baby, maar zijn daar eigenlijk nog te jong voor. Zouden deze twee paren niet tot een mooie oplossing kunnen komen?
Immensee (1943) Immensee (1943)
Op Immensee is men niet zo blij dat Elizabeth (Kristina Söderbaum) verliefd is op Reinhart (Carl Raddatz), een knappe, charmante musicus. Maar dat probleem is opgelost wanneer Reinhart een beurs krijgt aangeboden voor een vervolgstudie en vervolgens zijn biezen pakt en naar Spanje vertrekt. Elizabeth wacht jarenlang tevergeefs op de terugkeer van haar grote liefde. Gedesillusioneerd trouwt zij uiteindelijk met Erich Jürgens (Paul Klinger), haar jeugdvriend.
Immensità, L' (1967) Immensità, L' (1967)
Dario en Monica zijn verloofd, maar hun relatie lijkt gedoemd te mislukken. Terwijl Dario een groot liefhebber is van klassieke muziek, is Monica helemaal verslingerd aan rock-'n-roll. Hun verschillende opvattingen dreigen hen steeds verder uit elkaar te drijven. Zullen zij elkaar uiteindelijk toch kunnen vinden?
Immer die Radfahrer (1958) Immer die Radfahrer (1958)
Een fabrieksdirecteur, een filmster en een leraar klassieke talen beleven hun tweede jeugd. Precies zo als ze dat twintig jaar geleden deden, maken een fietstocht en ook nu blijken drank en vrouwen garant te staan voor een hoop plezier.
Immer Nie am Meer (2007) Immer Nie am Meer (2007)
Twee mannen zijn op weg naar de opening van een wijnwinkel. De een is ongelukkig getrouwd met de eigenaresse, de ander wil zich er alleen maar bezatten. Ondertussen probeert een gemankeerde komediant met accordeon ergens een receptie op te leuken. Ook hier zit het niet mee. De accordeonist vertrekt. Als hij probeert het aan te leggen met een joggende vrouw, strandt zijn auto in de berm. De twee andere mannen pikken hem in het donker op. Ze raken aan de praat en kunnen ternauwernood de joggende schone ontwijken. De auto dondert van een beboste heuvel en komt vast te zitten. De sloten werken niet meer, de deuren en ramen gaan niet meer open. De drie mannen zitten als ratten in de val.
Immer Wenn der Tag Beginnt (1957) Immer Wenn der Tag Beginnt (1957)
Dr. Hanna Burkhardt is een gepassioneerde lerares, die door haar toedoen de nodige veranderingen veroorzaakt op de strenge school waar zij lesgeeft. Martin Wieland is één van haar leerlingen. Hij wordt verliefd op zijn lerares, die voor hem de verpersoonlijking is van een onbereikbare wens.
Immer Ärger mit den Paukern (1968) Immer Ärger mit den Paukern (1968)
Daar had Peter Hartung (Roy Black) beter niet aan kunnen beginnen! Slechts enkele weken zou hij, in plaats van zijn vriend, in de schoolbanken moeten zitten. In het begin verloopt alles volgens plan. De hele school lacht om zijn overmoedige grappen en streken, alleen de leraren zien dat anders. Ingewikkeld wordt de situatie pas, als hij verliefd raakt op Christa, de vriendin van een professor en als gelijktijdig Dagmar – de leerling van de afdeling mode – verliefd raakt op hem.
Immer Ärger mit Hochwürden (1972) Immer Ärger mit Hochwürden (1972)
Een strijdbare pastoor wil voorkomen dat een ondernemer op de plek waar hij een weeshuis wil openen een toeristisch centrum neerzet, en stelt zich verkiesbaar voor burgemeester. Als de bisschop van de onorthodoxe middelen van de pastoor hoort, mengt hij zich in de zaak.
Immigrants (L.A. Dolce Vita) (2008) Immigrants (L.A. Dolce Vita) (2008)
Joska is een immigrant uit Hongarije. Hij deelt in Los Angeles een appartement met de Russische Vladislav. In hun zoektocht naar de "American Dream" komen ze in allerlei problemen terecht, en beleven komische en wilde avonturen. Wat hen staande houdt in dit vreemde land is hun loyaliteit en trouw aan elkaar.
Immoral Mr. Teas, The (1959) Immoral Mr. Teas, The (1959)
Mr. Teas (Bill Teas) is vertegenwoordiger in tandartsspullen. Hij probeert zijn handelswaar huis aan huis te verkopen. Overal waar hij aanklopt wordt hij echter te woord gestaan door welgevormde vrouwen, waardoor er van verkopen weinig terecht komt.
Immoralità, L' (1978) Immoralità, L' (1978)
Federico is een pedofiele kindermoordenaar die op de vlucht is. Gewond wordt hij gevonden door de twaalfjarige Simona, die hem begint te verzorgen. De moeder van Simona ontdekt de voortvluchtige man en heeft zo haar eigen plannen met hem.
Immortal (1995) Immortal (1995)
Dex Drags is een vampier, die zich als muzikant in het wilde leven begeeft van Chapel Hill, North Carolina. Wanneer zijn vriendin er achterkomt dat hij een vampier is begint zij van hem te walgen.
Immortal Beloved (1994) Immortal Beloved (1994)
Ludwig van Beethoven sterft en zijn mentor probeert alles te weten te komen over zijn affaires. Hij vraagt zich af wie Beethoven's "immortal beloved" was en besluit op onderzoek uit te gaan.
Immortal Combat (1994) Immortal Combat (1994)
Een routine-opdracht voor de keiharde politieagent John Keller en zijn Japanse partner J.J. wordt een absolute ramp. John wordt in elkaar geslagen, J.J. neergeschoten en dan blijkt ook nog hun partner Jill te zijn vermoord. John gaat op zoek naar de schuldigen terwijl J.J. gewond achterblijft. Op een Caraïbisch eiland komt het tot een climax en moet John de hulp inroepen van zijn nog maar net herstelde partner…
Immortal Sergeant (1943) Immortal Sergeant (1943)
Colin Spence is een weifelende Canadese korporaal die tijdens W.O.II opeens de leiding krijgt over zijn eenheid als hun sergeant overlijdt. De vier overgebleven soldaten zijn nu gestrand in de woestijn zonder water. Om alle ellende om hem heen te vergeten denkt Spence terug aan zijn romance met zijn geliefde Valentine.
Immortal Sins (1991) Immortal Sins (1991)
Michael Alvarez en zijn vrouw Susan hebben in Spanje een middeleeuws kasteel geërft, maar ze hebben niet in de gaten dat het huis spookt. Michael krijgt al snel een verhouding met de mysterieuze Diana. Zijn vrouw echter leert steeds meer over de geschiedenis van het huis en Michael's familie.
Immortal Story, The (1968) Immortal Story, The (1968)
Een oude man met een verlangen onsterfelijk te worden, ensceneert een verhaal waarin een grijsaard een matroos ronselt om een kind te verwekken bij zijn veel jongere vrouw. Daartoe organiseert hij een prostituee, wiens vader als partner door de oude man is geruineerd. De nacht die ze samen doorbrengen is voor allebei echter zo bijzonder, dat ze besluiten er nooit over te praten.
Immortalizer, The (1991) Immortalizer, The (1991)
Een getikte wetenschapper laat knappe jonge vrouwen ontvoeren door zijn mutanten, om diens breinen te transplanteren in de lichamen van oude, rijke mensen.
Immortals, The (1995) Immortals, The (1995)
Nachtclub eigenaar Jack brengt een groep kruimeldieven bij elkaar en deelt hen op een vreemde manier in in groepen. Iedere groep moet iemand beroven en daarna terugkeren naar de club. Maar al snel blijkt dat er waarschijnlijk een verrader is in een van de groepen waardoor niet alles volgens plan verloopt.
Immortel (ad Vitam) (2004) Immortel (ad Vitam) (2004)
New York, 2095. De stad New York bestaat uit drie verschillende niveaus. In deze metropool arriveert de Egyptische god Horus, die de melkweg heeft doorkruist om een uitverkoren vrouw te vinden, de blauwharige Jill. Alleen zo kan hij zijn eigen onsterfelijkheid behouden. Horus neemt een menselijke gedaante aan en probeert Jill voor zich te winnen. Horus moet haast maken, want New York stevent af op de Apocalyps: criminaliteit en geweld heersen in de onderste lagen van de stad, mutanten mengen zich onder de bevolking en een seriemoordenaar maakt het derde niveau van de stad onveilig…
Immortelle, L' (1963) Immortelle, L' (1963)
Een man genaamd N (Jacques Doniol-Valcroze) ontmoet in Istanbul de mysterieuze vrouw L (Francoise Brion), die wel of niet een relatie heeft met M (Guido Celano), een Turkse man die vrouwen kidnapt en ze in de prostitutie dwingt. N wordt verliefd op L, die plotseling verdwijnt. Als zij weer terugkeert haalt N L over om mee te gaan op vakantie. Als ze de stad uit rijden rent één van haar honden de straat op. Om de hond te ontwijken verliest N de controle over de auto en bij dat ongeluk overlijdt L. N raakt geobsedeerd door dit ongeluk, waaraan hij denkt alle schuld te hebben.
Impact (1949) Impact (1949)
Walter Williams is een intelligente industrieel in San Francisco. Zijn vrouw, echter, gaat vreemd en zij en haar geliefde beramen een plan om Walter om te brengen. Hij overleeft echter het 'ongeluk' terwijl de geliefde van zijn vrouw onherkenbaar verbrandt in Williams' eigen auto. Hij zweert wraak.
Impact Earth (2007) Impact Earth (2007)
Een kleine komeet stort voor de Ierse kust in zee en veroorzaakt een verwoestende Tsunami. Wetenschappers van de NASA proberen te achterhalen waarom ze deze komeet niet zagen aankomen en komen terecht in hun grootste nachtmerrie: een andere, gigantische, komeet zet koers richting aarde en ze denken dat hij zal inslaan in de Verenigde Staten.
Imparator (1984) Imparator (1984)
Een keiharde mafiabaas, die de bijnaam Imparator heeft, wordt het slachtoffer van een aanslag die hem bijna zijn leven kost. In het ziekenhuis maakt hij kennis met zuster Nevin en ze worden verliefd op elkaar. Terwijl Imparator zijn geliefde ten huwelijk vraagt beramen zijn vijanden een nieuw plan om hem voorgoed van de aardbodem te laten verdwijnen.
Impasse (1969) Impasse (1969)
Pat Morrison heeft lucht gekregen van een oorlogsbuit die verstopt moet liggen in de oude vesting Corregidor op de Filipijnen. Het gaat om miljoenen dollars aan goud en om dat te vinden, trommelt hij een stel oude kameraden op. De avontuurlijke onderneming heeft dus alles in zich om te slagen.
Impasse (2005) Impasse (2005)
De jonge Marokkaanse Tarik is thuis een buitenbeentje. Hij lijkt het leven van zijn ouders en broertje en zusje waar te nemen zonder er zelf aan deel te nemen. Tijdens een groot familiefeest 'vlucht' hij het huis uit en gaat op zwerftocht. Via zwevers in het metrostation en een handtastelijke man komt hij uiteindelijk terecht in een Hamam. Langzaam komt hij tot het besef dat hij wel degelijk deel uitmaakt van zijn familie.
Impasse du Cachalot, L' (2001) Impasse du Cachalot, L' (2001)
Quartier de Belleville, Parijs. Aan de voet van de Impasse du Cachalot is de kokette Pamela huisbewaardster. Het krioelt er van de lachjes en gilletjes van kinderen. Op de derde verdieping van het gebouw woont Gabrielle, 30 jaar, met haar dochter van 11. Twee maanden eerder is ze gescheiden van haar man, een Parijs restauranthouder. Ze zit nu in financiële problemen en besluit om in het geheim een restaurantje te beginnen in haar appartement.
Impatient Years, The (1944) Impatient Years, The (1944)
Janice en Andy Anderson hebben een afspraak bij de echtscheidingsrechter. Ze willen hun huwelijk verbreken en doen verslag van hun relatie. Ze waren enkele dagen smoorverliefd en trouwden snel, waarna Andy naar de overzeese oorlog trok. Toen hij eenmaal terug was bleken de twee, ondanks hun kind, volslagen vreemden voor elkaar te zijn. William Smith, de vader van Janice, doet een oproep aan de rechter de echtscheiding niet te voltrekken en hen enkele dagen te verplichten weer op dezelfde manier met elkaar om te gaan als vroeger. Hij weet namelijk zeker dat ze elkaar weer zullen vinden.
Impatto Mortale (1984) Impatto Mortale (1984)
De bikkelharde politieagent George Ryan (Bo Svenson) uit Las Vegas is op zoek naar twee criminelen die een machine hebben, waarmee ze speelautomaten kunnen manipuleren. Wanneer hij tijdens een confrontatie met de criminelen bijna zijn leven verliest, wordt hij van de zaak afgehaald door zijn superieuren. Koppig als George is, maakt hij er een persoonlijke vendetta van, en chanteert de helicopterpiloot Lou (Fred Williamson), zodat deze hem kan helpen de criminelen op te sporen.
Imperatore di Capri, L' (1949) Imperatore di Capri, L' (1949)
De mooie Sonia verwart de ober van een Napolitaans hotel met een Arabische prins. Geldbelust als ze is maakt ze meteen een afspraakje met de verbaasde man. De ober kan zijn geluk niet op en gaat met haar mee naar het eiland Capri, maar het valt nog niet mee om in iemand anders zijn schoenen te staan.
Imperial Sword (1977) Imperial Sword (1977)
Wanneer de vader van Judy in een bloedig gevecht met een aantal corrupte ambtenaren komt te overlijden, komt het "Blood Rain" zwaard in haar bezit. Al snel blijkt dat er een aantal lieden achter het zwaard aan zitten, en dat brengt Judy in de nodige problemen.
Imperio de la Fortuna, El (1986) Imperio de la Fortuna, El (1986)
Een hele arme en gehandicapte man leeft in een klein stadje in Mexico met zijn moeder. Zijn werk is het melden van nieuwtjes in de stad. Naast zijn werk, gaat hij ook vaak naar hanengevechten kijken. Op een dag geeft een man hem een haan die elke wedstrijd tot nu toe heeft verloren, met de intentie dat de man eens een goede maaltijd kan hebben, maar in plaats van hem op te eten, zorgt hij voor de haan en voor hij het zelf goed en wel beseft, wordt het een winnende haan en begint hij geld met hem te verdienen.
Imperium: Augustus (2003) Imperium: Augustus (2003)
Na de moord op Caesar stort Rome zich in een bloederige chaos. Intriges en gewelddadigheden zijn aan de orde van de dag. Dan eist Gaius Octavianus, de latere Augustus en adoptiefzoon van Caesar, zijn erfenis op: de macht over Rome. Hij belooft wraak te nemen op de moordenaars van zijn vader, verslaat Cleopatra en haar minnaar Marcus Antonius en sticht uit de puinhopen van de stad het machtige Romeinse Rijk.
Imperium: Nerone (2004) Imperium: Nerone (2004)
Keizer Caligula is buiten zinnen en stuurt zijn zus Agrippina in ballingschap. Ze wordt gescheiden van haar enige zoon Nero. Amper 8 jaar oud wordt hij bij zijn tante Domitia geplaatst. Daar komt hij in aanraking met poëzie en theater en groeit op tot een vastberaden volwassene. Als Caligula wordt vermoord kan Nero eindelijk zijn moeder in de armen sluiten. Agrippina heeft maar één doel voor ogen, haar zoon moet keizer worden. Nero wordt gedwongen van zijn liefde voor Atte af te zien. Met behulp van Seneca begint hij aan een serie van politieke hervormingen die de macht van de rijke senatoren moet breken. Terwijl Atte het Christendom ontdekt, wordt Nero tot waanzin gedreven. Dan begint het leger een opstand. Nero, verlaten door iedereen, pleegt zelfmoord. Atte is de enige persoon die ervoor wil zorgen dat hij een waardige begrafenis krijgt.
Impian Kemarau (2004) Impian Kemarau (2004)
Het verhaal speelt zich af in een onherbergzaam en door droogte getroffen dorpje op een afgelegen eiland en draait om drie personages. In de eerste plaats Johan, die via nieuwe wetenschappelijke technieken probeert om regen naar het dorp te lokken (hij is de regenmaker uit de titel). Johan lijkt gestuurd te zijn door het centrale gezag, maar hij lijkt ook door datzelfde centrale gezag aan zijn lot te zijn overgelaten. Het vliegtuig dat hij nodig heeft om het weer te beïnvloeden blijft in ieder geval uit. Dan is er Asih, de charismatische traditionele zangeres van wie Johan volledig in de ban raakt. Ten slotte is er de huishoudster van de zangeres, die het grote contrast met de meteoroloog vormt. Tegenover zijn rationele pogingen om de omstandigheden te beïnvloeden staat haar observerende en lijdzame afwachtendheid. Zij stelt geen vragen en heeft geen verwachtingen. Johans belangstelling voor Asih wordt door de dorpsbewoners niet op prijs gesteld. Zij is de diva van het dorp en men voelt er niets voor om haar met een vreemdeling te delen.
Impiegate Stradali - Batton Story, Le (1976) Impiegate Stradali - Batton Story, Le (1976)
Marissa (Femi Benussi), lerares in het dagelijkse leven, wordt ervan beschuldigd een prostitutie te zijn en moet naar de gevangenis. Daar raakt ze bevriend met andere prostituee's en ze besluit een organisatie op te zetten, die opkomt voor hun rechten.
Impiegati (1984) Impiegati (1984)
Luigi heeft net zijn studies aan de universiteit beëindigd en gaat werken bij een bank. Hij is verlegen en blijft op afstand van zijn collega's, maar al vlug maakt hij kennis met hun intriges, jaloezie, rivaliteit in bed en op het werk. Als hij dan toch eens wil uitgaan met de mooie Annalisa, kiest zij de man met wie hij vroeger zijn appartement deelde. Ondertussen wordt hij zich steeds meer bewust van de corrupte en losbandige sfeer rondom hem.
Impiegato, L' (1960) Impiegato, L' (1960)
Het kwam als een donderslag aan toen de gebruikelijke gemakkelijke en comfortabele manier van leven in het bureau van een Italiaans bedrijf door elkaar werd geschud. Wanneer het hoofdkwartier van Milaan een zeer aantrekkelijke jonge vrouw stuurt, om het bureau volledig te moderniseren, systematiseert Miss Jacobetti het werk van de bedienden en automatiseert ze in het algemeen de bedrijfsverrichtingen. Maar voor Nino die er werkt heeft het grote gevolgen. Hij evolueert van een gemakkelijk en liefdadig karakter naar iemand die paranoïde en beraamd is. Miss Jacobetti komt immers met elektrische machines, tijdschema's, psychologietests, enz... De voorheen vreedzame en schuchtere Nino is er nu op uit om Miss Jacobetti buiten te krijgen. Zijn houding maakt haar beetje bij beetje gekker totdat ze moet worden opgenomen in een psychiatrische instelling. Als ze weg is worden de oude gewoontes in het bureau gedeeltelijk hersteld, maar helaas is Nino zelf teveel veranderd.
Implicated (1998) Implicated (1998)
Ann Campbell ziet in haar verloofde Tom Baker de ideale man, maar hij is ondertussen bezig met het voorbereiden van een ontvoering. Als zijn plan echter mislukt, probeert hij de politie te laten geloven dat Ann verantwoordelijk was voor de poging tot ontvoering.
Import/Export (2007) Import/Export (2007)
Olga is een jonge moeder uit Oekraïne. Ze is haar bestaan als gelegenheidsprostituee zat en gaat naar Oostenrijk. Ze vindt er werk, maar dreigt toch weer af te glijden. Fritzl is een jonge Oostenrijker die zijn bestaan als hooligan en eeuwige werkloze spuugzat is. Hij zoekt zijn geluk in het oosten en wordt in Oekraïne pornoacteur. Een import-export verhaal over twee jonge mensen die elkaar bij de grens treffen, maar elkaar niet leren kennen. Beide proberen ze een nieuwe start te maken en hervinden hun geluk, maar hebben moeite dit vast te houden.
Importance of Being Earnest, The (1952) Importance of Being Earnest, The (1952)
Verfilming van het beroemde toneelstuk van Oscar Wilde. Jack Worthing leeft op het platteland samen met Cecily Cardew, van wie hij de voogd is. In de stad staat hij echter bekend als Earnest en is verliefd op Gwendolyn Fairfax. Miss Fairfax's neef is Algernon Moncrieff, die ook de naam Earnest gebruikt en naar het platteland gaat, waar hij verliefd wordt op Cecily.
Importance of Being Earnest, The (2002) Importance of Being Earnest, The (2002)
Twee jongemannen, levend in Engeland in de jaren 1890, gebruiken beiden het zelfde pseudoniem ('Ernest'). Dit is allemaal prima, tot ze beiden onder die naam verliefd worden, wat leidt tot enkele gevallen van persoonsverwisseling.
Important C'est d'Aimer, L' (1975) Important C'est d'Aimer, L' (1975)
Freelance fotograaf Servais Mont, die zich voornamelijk bezig houdt met het nemen van “dirty pictures” voor de onderwereld ontmoet Nadine Chevalier. Nadine is actrice in voornamelijk ranzige low budget films. Ze is getrouwd met Jacques, een clowneske onzekere man die echter wel Nadine er na een zenuwinzinking weer bovenop gekregen heeft. Nadine en Servais zijn duidelijk tot elkaar aangetrokken maar ze willen er geen banale affaire van maken. Om Nadine te helpen, leent Servais bij zijn werkgevers uit de onderwereld geld om een theater productie van Richard III te financieren en Nadine hier een rol in te geven. Hij wil echter vermijden dat het lijkt of hij haar liefde koopt en vraagt de regisseur om Nadine niet te vertellen wie haar aan de rol geholpen heeft.
Impossible Elephant, The (2001) Impossible Elephant, The (2001)
Daniel wordt dagelijks achterna gezeten door de schoolbullebak. Tot nu toe kon hij gelukkig vermijden dat hij een aframmeling kreeg. Zijn vader heeft niets in de gaten. Hij heeft het zelf moeilijk genoeg na de dood van zijn vrouw en kan er sindsdien niet in slagen een nieuwe relatie te beginnen. Op een nacht ziet Daniel vanuit zijn bed een vallende ster. Hij doet een wens: hij wil een olifant. Dezelfde nacht wordt hij wakker van lawaai in de schuur. Tot zijn grote verbazing staat er een olifant in hun tuin.
Impossible Monsieur Pipelet, L' (1955) Impossible Monsieur Pipelet, L' (1955)
Mauritius Martin is postbode. Zijn echtgenote Germaine is conciërge in een Parijs flatgebouw waar eveneens de eigenaars wonen, het echtpaar Richet. Hun dochter Jacqueline is geslaagd voor haar baccalaureaat en dat is de gelegenheid om de gebeurtenis met de hele familie te vieren, in gezelschap van oom Robert, tante Mathilde en hun zoon Jojo, die hoopt een bekende bokser te worden. Maar Mauritius is niet gelukkig met de steeds opdringerige avances aan Jacqueline door Georges, de zoon van de eigenaar en student in de geneeskunde. Hij begint erover te praten met diens vader, die beweert dat hun sociale posities hen scheidt en dat er geen sprake van een huwelijk zou kunnen zijn.
Impossible Years, The (1968) Impossible Years, The (1968)
Jonathan Kingsley (David Niven) is een psychiater die les geeft aan een lokale universiteit. Hij is gelukkig getrouwd met zijn vrouw Alice (Lola Albright). Het stel heeft twee tiener dochters, en de problemen beginnen wanneer de oudste, Linda, interesse begint te krijgen in jongens. Haar avontuurtjes met jongens heeft een slechte invloed op haar zusje Abbey, en drijft het hoofd van de universiteit tot waanzin. Die denkt namelijk dat een schandaal de reputatie van de school kan schaden.
Impostor (2002) Impostor (2002)
Het is 2079: de aarde is al meer dan een decennium in oorlog met buitenaardse wezens. Spencer Olham is een wetenschapper wiens laatste werk waarschijnlijk de planeet zal redden. Plotseling wordt hij er echter van beschuldigd een buitenaardse spion te zijn, en wordt hij het middelpunt van een grote klopjacht.
Impostors, The (1998) Impostors, The (1998)
Maurice en Arthur zijn twee acteurs in de Amerikaanse depressiejaren. Niemand ziet wat in hun Laurel & Hardy-achtige act. Er zit dan ook frustratie in de beledigingen die Maurice uit aan het adres van Shakespeare-acteur Burtom. Na een vlucht voor Burtom vindt het koppel zichzelf onverwachts terug op een luxe cruiseschip, waar ook Burtom is. Hier volgen verwikkelingen en verkleedpartijen met een nazi-steward, een koningin in ballingschap, een behulpzame stewardess, een bom, een overlibidineuze homoseksuele ex-tennisser, een suïcidale loungezanger en heel veel gangen en deuren.
Imposture (2005) Imposture (2005)
Serge Pommier is een schrijver met een writersblock. Om te overleven geeft hij les aan een college. Als een studente, Jeanne, hem een manuscript overhandigt stort zijn leven in elkaar. Hij moest dit geschreven hebben. Dit boek zou zijn weg zijn naar erkenning en beroemdheid. Hij besluit Jeanne te ontvoeren en het boek onder zijn naam te publiceren.
Impressionen unter Wasser (2002) Impressionen unter Wasser (2002)
Op 90-jarige leeftijd leerde de omstreden cineaste Leni Riefenstahl de edele kunst van het diepzeeduiken, en draaide ze een film over de veelzijdige onderwaterwereld.
Impressionists, The (2006) Impressionists, The (2006)
Drama over de hechte band tussen de meest illustere schilders uit de impressionistische periode. Degas, Monet, Manet, Renoir en Cézanne. In Parijs in 1862 creeëren deze schilders werken over hoe zij de wereld zien, in plaats van de opgelegde kunststandaard.
Imprint (2006) Imprint (2006)
Christopher is een Amerikaans journalist die naar Japan trekt om de vrouw van zijn dromen opnieuw te vinden. Jaren eerder ontmoette hij haar maar moest haar noodgedwongen laten gaan. Hij vindt haar spoor terug maar ze blijkt in dienst te staan van demonen.
Impromptu (1991) Impromptu (1991)
Toen Sand Chopins muziek hoorde, wist ze het meteen: die man moest ze hebben. Voor hem was ze zelfs bereid om met roken (van sigaren) te stoppen en om iets vrouwelijks aan te doen (ze droeg meestal mannenkleren). Chopin wist in het begin niet wat hij met haar aan moest, maar net zoals veel andere mannen kon en wilde hij toch niet om haar heen. Lapine vertelt in een eigentijds idioom over het 'wel en wee' van twee achteraf gezien nauwelijks verwante zielen: vanaf de kennismaking op het kasteel van gravin d'Antan (Emma Thompson) tot aan de misère van een gezamenlijk verblijf op Mallorca.
Improper Channels (1981) Improper Channels (1981)
Architect Jeffrey Martley (Alan Arkin) en zijn vijfjarige dochter Nancy (Sarah Stevens) zijn twee handen op één buik. Op een dag rijdt hij Nancy per ongeluk aan met de auto. De overijverige sociaal werkster Gloria Washburn (Monica Parker) verdenkt hem ervan zijn dochter opzettelijk te hebben mishandeld.
Impulse (1974) Impulse (1974)
Matt Stone is een man die graag vrouwen versiert en hen daarna op brute wijze vermoordt. Hij zoekt steeds nieuwe vrouwen uit en komt dan terecht bij een mooie weduwe. Maar diens dochter Tina begint aan de charmante Matt te twijfelen en begint steeds meer te vermoeden dat hij iets in zijn schild voert ...
Impulse (1990) Impulse (1990)
Lottie maakt ontzettend veel overuren bij de politie, maar toch blijft ze geldzorgen hebben. Haar baas Joe valt haar voortdurend lastig en alle relaties die ze aangaat zijn bij voorbaat gedoemd om te mislukken. Lottie is dit alles kotsbeu en trekt zich steeds meer terug in haar fantasiewereld, waarin ze een goed betaalde callgirl is die alle touwtjes in handen heeft. Wanneer een drugsrazzia, die ze samen met procureur Sam tot de puntjes voorbereid heeft, de mist ingaat, knapt er iets in Lottie. Ze besluit haar fantasieën werkelijkheid te laten worden...
Impulse (2008) Impulse (2008)
Claire Dennison is gelukkig getrouwd met Jonathan, maar de laatste tijd zijn er wat spanningen. Claire doet er alles aan om meer passie in hun liefdesleven te brengen. Op een avond verleidt ze een man van wie ze overtuigd is dat het Jonathan is. De mysterieuze man speelt het spel mee en ze beleven een gepassioneerde nacht. Na een tweede sensuele ontmoeting ontdekt Claire de schokkende waarheid; de man blijkt een geobsedeerde, manipulatieve psychopaat te zijn.
Impulsos (2002) Impulsos (2002)
Jaime is een moordenaar. Het gaat hem bij het moorden alleen om de kick. Hij doodt zodra hij daar de gelegenheid voor heeft. Dat komt neer op zo’n drie, vier keer per dag. Of zijn slachtoffers nu mannen of vrouwen zijn, maakt hem niets uit. Op een dag wordt Jaime bij een van zijn moorden toevallig betrapt door de jonge Sara. Zij ziet hoe hij een tiener voor de metro gooit. Terwijl omstanders zich over het slachtoffer ontfermen, volgt Sara de vreemdeling, die op zijn dooie gemak in een taxi stapt. Sara gooit haar mobieltje in zijn schoot en gaat ervandoor. Als dat mobieltje kort daarop overgaat, beseft Jaime dat hij in een lastig parket zit. Hij zit in de val en heeft geen idee wat de bedoeling is van zijn belaagster.
Impures, Les (1955) Impures, Les (1955)
Mario heeft de gevangenis verlaten. Hij wordt belast met de opdracht om een jonge zangeres te verleiden zodat ze naar Tanger gestuurd zou worden. Hij wordt echter verliefd op haar en weigert zijn taak te voltooien. Wanneer de jonge vrouw wordt vermist, gaat hij samen met haar zus op zoek naar haar.
Imputato Alzatevi! (1939) Imputato Alzatevi! (1939)
Een paramedicus met een grote verbeelding vindt een fantastisch verhaal uit om de aandacht van een verpleegster te trekken. Door zuiver toeval wordt hij aangetroffen samen met het vermoorde lichaam van een man en men beschuldigt hem van de misdaad. Zijn proces verschijnt in alle kranten en als alles achter de rug is vraagt men hem te acteren in een toneelstuk dat zijn verhaal vertelt. De aankomst van de ware moordenaar ruïneert de show en leidt de aandacht van het publiek van hem af. Gedeprimeerd door zijn kortstondige populariteit zoekt hij troost in de armen van zijn geliefde verpleegster....
Imputazione di Omicidio per uno Studente (1972) Imputazione di Omicidio per uno Studente (1972)
Tijdens een studentenopstand komen een ambtenaar en een jonge man om. Volgens de politie is Massimo verantwoordelijk voor de dood van de ambtenaar en moet hij naar de rechtbank. De rechter Sola, die met het onderzoek wordt belast, ontdekt tot zijn verrassing dat zijn zoon Alfio de ware dader is. Hij heeft de moed niet om zijn eigen zoon gevangen te zetten, laat Massimo ontsnappen, geeft zijn ontslag en werpt het bewijsmateriaal van Alfio’s schuld in een rivier...
iMurders (2008) iMurders (2008)
Een geheimzinnige driehoeksverhouding leidt tot een tragische moordpartij. Maanden later, worden acht leden van een chatroom op Myspace in hun eigen woning vermoord. Wat is de verbinding? Sandra Wilson is een 30-jarige, intelligente, professionele vrouw die een verleden heeft dat haar achtervolgt en die waarschijnlijk de sleutel tot de oplossing van dit mysterie heeft.
In & Out (1997) In & Out (1997)
Howard Brackett is een leraar Engels op een highschool. Als een oud-student hem tijdens zijn Oscar-acceptatiespeech bedankt voor de steun die Brackett hem als homo gaf om voor z'n geaardheid uit te komen, moet hij zijn omgeving er van overtuigen van het feit dat hij toch echt hetero is.
In 3 Tagen Bist Du Tot (2006) In 3 Tagen Bist Du Tot (2006)
Als Nina en haar vrienden een sms krijgen met de boodschap over "drie dagen ben je dood" denken ze met een flauwe grap van doen te hebben. Als even later de vriend van Nina vermist wordt beginnen ze zich pas echt zorgen te maken. De paniek slaat toe als de vriend wordt gevonden in een meer met een blok beton aan zijn voeten...
In a Class of His Own (1999) In a Class of His Own (1999)
Ricardo Donato is werkzaam als conciërge bij de Oregon High School. Omdat hij geen diploma heeft, dreigt de directie hem te ontslaan als hij niet binnen dertig dagen alsnog een diploma behaalt. Een aantal leraren en leerlingen besluit hem te helpen.
In a Dark Place (2006) In a Dark Place (2006)
Anna Leigh wordt gevraagd om zorg te dragen voor twee weeskinderen voor de tijd dat hun oom op zakenreis is in de Verenigde Staten. Maar dan beginnen er zich beangstigende en bizarre situaties voor te doen in en rondom het huis waar zij verblijven, terwijl de kinderen niets lijken te merken.
In a Dark Place... (2007) In a Dark Place... (2007)
Een vergiftigde man en een vreemdeling ontmoeten elkaar in een verlaten gebouw, met een deuropening die dingen op mysterieuze wijze laat verdwijnen. Als de vreemdeling er doorheen loopt en verdwijnt, ontmoet de vergiftigde man een andere, erg kwade man met een rare afwijking. Maar wat hem in de andere kamer wacht is nog veel gevaarlijker dan hij aanvankelijk dacht.
In a Lonely Place (1950) In a Lonely Place (1950)
Script-schrijver Dixon Steele heeft de onplezierige taak een matige 'bestseller' te scripten. Hij heeft Mildred Atkinson om hem het verhaal in haar eigen woorden te vertellen. Later die nacht is Mildred vermoord en is Steele de hoofdverdachte. Maar gelukkig voor hem geeft zijn buurvrouw Laurel Gray hem een alibi.
In America (2002) In America (2002)
Johnny en Sarah emigreren met hun twee dochters vanuit Ierland naar New York zodat Johnny zijn droom als acteur kan verwezenlijken. Ze hebben het erg moeilijk in de V.S. maar hun kracht en hulpvaardigheid tegenover mensen zal ze erdoor moeten slepen.
In Amore si Pecca in Due (1954) In Amore si Pecca in Due (1954)
Luisa, een jong meisje, heeft een verhouding met Arturo, de broer van haar werkgever. Wanneer deze laatste verneemt dat ze van hem in verwachting is, reageert hij zo negatief dat ze besluit een andere baan te zoeken. Maar dan ontdekt ze dat haar kindje zal worden toegewezen aan een weeshuis.
In Between Days (2006) In Between Days (2006)
Aimie, een jonge immigrante uit Zuid-Korea is verliefd op haar beste en enige vriend, Tran. Uit angst haar goede vriendschap op het spel te zetten zegt ze niets tegen hem, maar doet er alles aan zoveel mogelijk bij hem in de buurt te zijn. Ze geeft haar lessen Engels op en vervreemdt van haar moeder die op het punt staat te hertrouwen. Als ze beseft dat ze Tran gaat verliezen aan een ander meisje, raakt ze steeds verder geïsoleerd.
In Bloom (2007) In Bloom (2007)
Diana overleeft een schietpartij op haar school. Jaren later als ze haar leventje op orde heeft en alles haar voor de wind lijkt te gaan, komt ze weer in aanraking met het voorval uit haar verleden. Dit keer lijkt Diana minder geluk te hebben.
In Broad Daylight (1991) In Broad Daylight (1991)
Oktober 1980, Darby, Missouri. Len Rowan is de schrik van het dorp en als één van zijn zoons beschuldigd wordt van het stelen van snoep begint hij de eigenaars van de winkel aanhoudend lastig te vallen. Hij doet het op klaarlichte dag, en ze kunnen hem niets maken.
In Bruges (2008) In Bruges (2008)
De film gaat over twee huurmoordenaars die tijdens een aanslag op een katholieke priester in Londen ook een kind doden. Ze vluchten naar Brugge waar een van hen niet alleen wroeging krijgt over de dood van het kind, maar ook een meisje ontmoet. De andere huurmoordenaar krijgt opdracht om zijn kompaan te vermoorden.
In Cold Blood (1967) In Cold Blood (1967)
Twee ex-gevangenen, Dick en Perry, vallen een boerderij binnen om het aanwezige geld te stelen. Wanneer blijkt dat er geen geld aanwezig is vermoorden ze gewetensloos de hele boerenfamilie. Wat later trekken ze naar Las Vegas en zijn ervan overtuigd dat ze geen bewijs hebben achtergelaten. Toch weet een politieman ze te vinden en het blijkt dat als de twee moordenaars worden gescheiden, ze ieder een andere herinnering hebben over wat er is gebeurd.
In Cold Blood (1996) In Cold Blood (1996)
De inbrekers Dick en Perry besluiten om het huis van de miljonair Herbert Clutter leeg te roven. Ze weten dat zijn volledige kapitaal veilig in een kluis opgeborgen zit, en om ervoor te zorgen dat niemand van de bewoners naderhand met de politie zal praten, spreken de boeven af om geen enkele gijzelaar te laten gaan. Remake van Richard Brooks' gelijknamige klassieker uit 1967.
In Country (1989) In Country (1989)
Samantha Hughes, een 18-jarige vrouw heeft haar vader verloren tijdens de oorlog van Vietnam. Nu jaren later wordt ze in haar eigen kringen geconfrontreerd met de oorlog.
In Crowd, The (2000) In Crowd, The (2000)
Voor Adrien gaat een hele nieuwe wereld open wanneer zij ingehuurd wordt door een exclusieve country club en bevriend raakt met Brittany, de charismatische leidster van een groepje rijke studentes. Wanneer tennisprof Matt Curtis interesse krijgt in Adrien, komen de minder aangename kantjes van Brittany aan de oppervlakte.
In Custody (1993) In Custody (1993)
De hoofdredacteur van een literair tijdschrift vraagt aan de leraar Deven of hij de bekende dichter Nur Shahjehanabadi wil interviewen. Deven heeft ontzettend veel respect voor de inmiddels bejaarde dichter, maar als hij bij hem op bezoek gaat, merkt hij dat Nur niets meer is dan een luidruchtige, opportunistische vrouwenloper.
In Dark Places (1997) In Dark Places (1997)
Een groot geheim bindt een jonge man, zijn beste vriend en zijn sexy halfzus aan elkaar. De halfzus zet de vrienden tegen elkaar op om uiteindelijk een groot kapitaal te bemachtigen. Maar het verleden laat hen niet met rust.
In Darkest Hollywood: Cinema and Apartheid (1993) In Darkest Hollywood: Cinema and Apartheid (1993)
Deze documentaire geeft een analyse van de effecten die apartheid had op cinema en vice-versa. De documentaire is enerzijds verdeeld in discussies, archiefbeelden van Zuid-Afrika tijdens de apartheid, en enkele exemplarische voorbeelden van films die sterk beïnvloed zijn door de apartheid. Enkele fragmenten van films die voorbij komen zijn: 'Cry Freedom', 'The Gods Must Be Crazy', 'Come Back Africa', en de geheel met zwarte Zuid-Afrikaanse acteurs opgenomen film 'African Jim'.
In de Greep van de Tango (1991) In de Greep van de Tango (1991)
'In de Greep van de Tango' is een documentaire met en over tango en over mensen die hun leven eraan wijden. "De een houdt van klassiek, de ander van flamenco of punk," zegt Carel Kraayenhof, bandoneonspeler en hoofdpersoon van de film. Kraayenhof woont in Amsterdam en is de drijvende kracht achter Sexteto Canyengue een Nederlands tangosextet. In 1984 krijgt hij van een Argentijnse passant een bandoneon aangeboden. Het instrument fascineert hem vanaf dat allereerste moment. "Een bandoneon is net als een mens", zegt Carel Kraayenhof, "het huilt en het lacht." De tango is een levenshouding. Het tangorepertoire van Sexteto Canyengue is in de stijl van Osvaldo Pugliese, de legendarische Argentijnse componist. Pugliese, die op zijn beurt een bewonderaar van Carel Kraayenhof is, nodigt de Nederlandse bandoneonspeler uit om naar Buenos Aires te komen. Kraayenhof ontmoet er mensen die niet alleen zijn vrienden worden maar ook zijn passie voor de tango delen.
In de Schaduw van de Overwinning (1986) In de Schaduw van de Overwinning (1986)
Nederland, WO II. Een aantal verzetslieden overvalt het bevolkingsregister. Alles loopt in de eerste instantie gesmeerd. Nadien wordt toch een groot gedeelte van de groep opgepakt, waaronder de leider van het verzet. Dan neemt rokkenjager Peter de scepter over...
In den Tag Hinein (2001) In den Tag Hinein (2001)
Lynn, tweeëntwintig, woont in bij haar broer in Berlijn. Daar geniet ze van de voordelen van het familieleven, zonder zich er werkelijk bij betrokken te voelen. Ze heeft geen precies doel in haar leven, maar weet door haar directe en spontane karakter de belangstelling van veel mensen te trekken. Haar vriendje David is heel anders: hij gaat geheel op in zijn zeer gedisciplineerde zwemtrainingen voor de wereldkampioenschappen. David is niet van plan om zich iets aan te trekken van de complicerende factoren van een relatie met Lynn. Wanneer Lynn als cassière in een restaurant de Japanse student Koji ontmoet, wordt alles veel ingewikkelder. Hoewel ze maar weinig woorden met elkaar kunnen wisselen, is het al snel duidelijk dat hun gezamenlijke momenten voor beiden veel betekenen. Maar er is een probleem: Lynn is niet van plan haar relatie met David op te geven.
In Denial of Murder (2004) In Denial of Murder (2004)
Dan Hale van de krant "The Matlock Mercury" krijgt bezoek van de ouders van Stephen Downing. Die is veroordeeld voor de moord op Wendy Sewell in 1973. Zijn ouders houden vol dat hij al 20 jaar onschuldig in de cel zit.
In der Arche Ist der Wurm Drin (1988) In der Arche Ist der Wurm Drin (1988)
De geschiedenis van de Ark van Noach wordt verteld vanuit het gezichtspunt van een familie van houtwormen. De Ark wordt door termieten opgevreten, maar niemand gelooft de houtwormen, zodat zij zelf de schadelijke wezentjes moeten gaan uitroeien
In der Höhle der Löwin (2003) In der Höhle der Löwin (2003)
Maja, een zelfbewuste dertiger, houdt van haar werk als dokter in een Berlijns ziekenhuis. Terwijl Maja volledig opgaat in haar baan pakt haar verwaarloosde vriend, Frijo, zijn koffers en vertrekt. Maja's dominante moeder neemt haar intrek in de woning en blijkt een aantal bruikbare tips te hebben voor het terugwinnen van Frijo.
In Dreams (1999) In Dreams (1999)
Claire Cooper's (Annette Bening) vredige gezinsleven neemt een afgrijselijke wending als een mysterieuze seriemoordenaar (Robert Downey Jr.) haar ogenschijnlijk idyllische stadje in New England binnendringt. Hij spookt door haar dromen met duistere aanwijzingen over zijn volgende dodelijke stappen. Met angstaanjagende precisie voorspelt Claire alle gebeurtenissen, maar toch gelooft niemand haar. Als haar eigen dochter ontvoerd wordt, gaat ze zelf op zoek naar de seriemoordenaar.
In een Japanse Stroomversnelling (2002) In een Japanse Stroomversnelling (2002)
Aan het begin van deze documentaire spreekt Willem-Alexander het De Rijke-symposium in Osaka toe over watermanagement. De naam De Rijke is, net als Van Doorn, Escher en Lindo, in Japan beroemd. In de negentiende eeuw kwamen deze Nederlandse ingenieurs naar Japan om de waterwegen te verbeteren, vanwege de slechte infrastructuur en het overstromingsgevaar. Nog steeds worden de in Nederland vergeten mannen in Japan voor hun werk in hoge mate geprezen, met bijvoorbeeld een toneelstuk, een park, ja zelfs een replica van een in Nederland gelegen graf. Regisseur Louis van Gasteren illustreert passages uit Nederlandse brieven naar huis - `je moet wel een filosofische natuur hebben om je niet te ergeren' - met actuele beelden van de genoemde locaties, waar Japanners eerbiedig uitleg geven. Archiefmateriaal wordt gecombineerd met fragmenten uit de Japanse, Nederlands gesproken speelfilm Ver weg, over het persoonlijke leven van de ingenieurs.
In einem Jahr mit 13 Monden (1978) In einem Jahr mit 13 Monden (1978)
De laatste vijf dagen uit het leven van de transseksueel Elvira Weishaupt (Spengler). Uit liefde voor Anton Saitz (John), een man die van vrouwen hield, liet Erwin zich ooit opereren om Elvira te worden. Samen met prostituee Roda Zora (Caven) zoekt Elvira plaatsen op die in haar leven een grote rol hebben gespeeld. Overal stuit ze op liefdeloosheid en vernederingen. Het wordt een vijf dagen durende lijdensweg. Bitter Fassbinder-drama.
In Enemy Hands (2004) In Enemy Hands (2004)
Een groep Amerikaanse zeelui wordt gevangen genomen door de bemanning van een Duitse onderzeeër, de U-429. Ze komen voor de gewetensvraag te staan of ze het schip moeten helpen.
In Extremis (2000) In Extremis (2000)
Een jonge bisexuele man, soms hoer, en full-time feestbeest, krijgt wanneer zijn oudere vriendin plots overlijdt de zorg over haar 13 jaar oude zoon. Maar de maatschappij accepteert dit niet, vanwege zijn sexuele aard, gedrag en incestueuze relatie met zijn zus.
În Fiecare zi Dumnezeu ne Sărută pe Gură (2001) În Fiecare zi Dumnezeu ne Sărută pe Gură (2001)
Portret van een moordenaar, die de liefde vindt bij een gans en - uiteindelijk- God. Na de val van het communisme komt een moordenaar weer vrij. Hij vervalt echter al snel weer in zijn oude gewoontes als hij een kaartspelletje verliest.
In from the Night (2006) In from the Night (2006)
Vicki Miller is een schrijfster die het contact met haar disfunctionerende familie heeft verloren. Haar leven neemt een drastische wending wanneer haar 16-jarige neef bij haar aanklopt. Als ze erachter komt dat hij van huis is weggelopen en veel persoonlijke problemen heeft, besluit Vicki de jongen in huis te nemen.
In Gefahr und Größter Not Bringt der Mittelweg den Tod (1974) In Gefahr und Größter Not Bringt der Mittelweg den Tod (1974)
De film bestaat uit ruwe en willekeurige fragmenten, met als minimale leidraad een Oostduitse agente wier missie het is een dossier aan te leggen over de geheimen van West-Duitsland. Haar mannelijke compagnon heeft haar ervan overtuigd dat de ware geheimen in de alle¡daagse gebeurtenissen liggen en daarvan ziet de toeschouwer een bewust ongeordende collage, met als kader het gevecht dat tussen demonstranten en politie uitbreekt als een aantal oude huizen wordt gesloopt. Het 'geheim' van de staat is het leven van haar burgers; een kraan die een huis sloopt is een 'ideologische stelling'; een politiek cliché is een belangrijk wapen in de handen van een politicus. Haar werkgevers keuren haar rapport echter af, omdat ze geen lyrische impressie, maar een zakelijk verslag willen.
In God We Tru$t (1980) In God We Tru$t (1980)
Brother Ambrose werd opgevoed in een trappistenklooster en gaat op pad om geld te vinden waarmee hij zijn geliefde godshuis van het faillissement kan behoeden. Tijdens zijn zoektocht komt hij ondermeer in aanraking met een hoertje dat hem een lesje in realiteit geeft.
In God's Hands (1998) In God's Hands (1998)
Een verhaal over surfers, die de hele wereld over reizen om steeds grotere golven te bevaren. Het verhaal volgt vooral surfer Shane en hoe hij en andere surfers trainen om zulke golven te kunnen bedwingen.
In Good Company (2004) In Good Company (2004)
Dan Foreman wordt gedegradeerd van zijn baan als hoofd advertentieverkoop voor een belangrijk tijdschrift, als zijn bedrijf wordt overgenomen. Zijn nieuwe baas, Carter, is veel jonger als hij en leidt het bedrijf volgens de theorie van synergie in de onderneming. Dit veroorzaakt een conflict van managementstijlen. Dan's privé-leven staat bovendien op z'n kop, wanneer zijn vrouw na jaren weer zwanger blijkt te zijn. Dan blijkt ook nog eens dat zijn nieuwe baas een affaire met zijn dochter is begonnen.
In Harm's Way (1965) In Harm's Way (1965)
Kapitein Rockwell Torrey en Commander Paul Eddington nemen deel aan hun orders om mee te helpen tegen de aanval op Pearl Harbor. Torrey is verliefd op zuster Maggie Haynes en hij probeert zijn relatie met zijn zoon goed te maken, die zelf ook bij de marine zit.
In Heaven (1998) In Heaven (1998)
Csiwi is zich net gaan afvragen wat zijn plek in de wereld is en wat de richting is die hij moet inslaan, wanneer vlak na elkaar twee mensen zijn leven binnenlopen: Levi en Valeska, die elk naar volslagen verschillende richtingen wijzen. Levi is het voortdurend rondreizen zat. Hij heeft behoefte aan een vaste plek waar hij aan de wisselvalligheden van het leven kan ontsnappen en eindelijk rust kan vinden. Valeska daarentegen is heel actief, altijd op zoek naar de volgende horizon. Haar talisman is een ansichtkaart; ze gelooft dat ze het volledige geluk kan vinden op de plek die op de kaart staat. Levi wordt voor Csiwi een vriend met wie hij samen op avontuur uit gaat; Valeska wordt zijn eerste liefde. In eerste instantie probeert hij deze twee werelden gescheiden te houden, bang dat ze elkaar niet zullen verdragen, maar als de drie eindelijk dan toch samenkomen blijkt die angst ongegrond. Door hun nieuwe vriendschap ontwikkelen de drie zoveel kracht en besluitvaardigheid, dat niemand hen tot niets kan weerhouden. Samen besluiten ze hun dromen waar te maken
In Hell (2003) In Hell (2003)
Ingenieur Kyle Lord vermoordt de man die zijn vrouw heeft verkracht en komt terecht in een zware gevangenis waar de directeur wedstrijden onder de gevangen organiseert. De gevangenis herbergt de zwaarste criminelen van heel Rusland. Door deel te nemen aan die gevechten daalt Kyle langzaam tot het niveau van de monsters die hij veracht. Het is aan Kyle om zichzelf weer terug te vinden en wraak te nemen!
In Her Defense (1998) In Her Defense (1998)
Advocaat Andrew Garfield heeft een verhouding met Jane, die doof is. Op een dag komt Jane's man te vroeg thuis en betrapt Andrew en Jane in bed. Andrew schiet de man dood. De politie verdenkt Jane van de moord en wil dat Andrew haar verdedigt in de rechtzaak. Nu moet hij haar verdedigen, zonder enige verdenking op zichzelf te richten. Tegelijkertijd is dit misschien de grote zaak die zijn carrière bervordert.
In Her Line of Fire (2006) In Her Line of Fire (2006)
Wanneer het vliegtuig van de vice-president op een afgelegen Zuid-Amerikaans eiland crasht, wordt hij ontvoerd door rebellen die geld eisen. Een vrouwelijke geheim agente en een journalist infliteren in het kamp en proberen de vice-president te bevrijden.
In Her Shoes (2005) In Her Shoes (2005)
Maggie en Rose zijn zussen, maar ze verschillen als dag en nacht. Maggie is mooi en sexy, een tikje oppervlakkig en charmant. Ze is dol op winkelen maar heeft geen huis, carriere en geld. Rose is twee jaar ouder, en lijkt in niets op Maggie. Ze is advocate en heeft haar pensioenvoorziening al geregeld. Ze heeft een relatie met een gescheiden collega, waarvan ze hoopt dat die zal uitmonden in een huwelijk. Als Maggie bij haar zoveelste baantje de laan uit vliegt, gaat ze voor hulp naar Rose, die voor de zoveelste keer probeert haar zus te helpen. Maar als blijkt dat Maggie niet alleen een voorkeur heeft voor de schoenen van Rose, maar ook voor haar minnaar, ontspoort hun toch al wankele relatie. Dan komt Ella in hun leven: hun grootmoeder die ze al twintig jaar niet hebben gezien. Zij brengt Maggie en Rose samen in haar huis in Florida, waarop even hilarische als hartverscheurende verwikkelingen volgen.
In het Belang van de Staat (1997) In het Belang van de Staat (1997)
De Koerdische dichter Ibrahim Aziz en vermeend lid van het Koerdisch Marxistisch Leninistisch Front probeert met behulp van zijn advocate Wies, die werkzaam is bij een Bureau voor Rechtshulp een verblijfsvergunning te krijgen als politiek vluchteling. De Turkse regering heeft echter om uitlevering gevraagd op grond van de beschuldiging dat Aziz een aantal Turkse officieren zou hebben vermoord. Reden voor de BVD om zich grondig in de zaak te verdiepen. Afluisterapparatuur, chantage en dreigementen brengen Wies en Aziz steeds verder in het nauw.
In het Huis van Mijn Vader (1997) In het Huis van Mijn Vader (1997)
Fatima Jebli Ouazzani heeft zelf de keuze gemaakt om niet volgens de Marokkaanse traditie te trouwen en heeft daar een hoge prijs voor moeten betalen: ze heeft haar vader al zestien jaar niet meer gezien of gesproken. In deze documentaire onderzoekt ze waarom de Marokkaanse tradities eeuwenlang in stand worden gehouden en zo belangrijk zijn. Haar zoektocht brengt haar onder andere bij haar grootouders in Marokko. In soms pijnlijke, eerlijke gesprekken met haar grootmoeder wordt duidelijk wat uithuwelijking voor haar familie betekende. Door de confrontatie met Naïma en Hicham, die vrijwillig traditioneel in het huwelijk treden, stelt Fatima Jebli Ouazzani zich opnieuw vragen over de door haar gemaakte keuze. Volgens Marokkaanse begrippen is zij eigenlijk niets meer waard: ze is geen maagd meer, heeft geen man en geen kinderen. Maar uiteindelijk lukt het haar zich los te maken van de goedkeuring van haar vader.
In het Vuur van de Bevrijding (2005) In het Vuur van de Bevrijding (2005)
In het vuur van de bevrijding (55', 2005) gaat over de periode september 1944 – mei 1945, die bijzonder is in de geschiedenis van de zuidelijke provincies. Ze waren deels bevrijd, verkeerden deels in een oorlogstoestand en waren afgesneden van de rest van Nederland. In tegenstelling tot Noord- en Midden-Nederland dat op 5 mei 1945 grotendeels zonder oorlogsstrijd bevrijd werd wegens de Duitse capitulatie, vond de bevrijding van Zuid-Nederland plaats na een chaotisch verlopende, soms bloedige oorlogsstrijd. De documentaire concentreert zich op de ervaringen van de burgerbevolking in deze benauwde en onoverzichtelijke periode.
In His Father's Shoes (1997) In His Father's Shoes (1997)
De jonge Clay heeft nooit echt de kans gehad om zijn vader goed te leren kennen en hij heeft hier bijzonder veel problemen mee. Wanneer hij op vijftienjarige leeftijd een paar schoenen vindt en ze aanpast, belandt hij plotseling in de tienerdagen van zijn vader. Na de schoenen uitgetrokken te hebben, is hij weer terug in de huidige tijd. Iedere keer dat Clay terug in de tijd gaat, leert hij steeds meer over de persoonlijkheid van zijn vader en kan de jongen het leven beter aan.
In Kluis (1978) In Kluis (1978)
In Kluis wordt integraal verteld vanuit het standpunt van een doofstomme boswachter die de ruïne van een middeleeuws kasteel bewoont. Vanuit zijn uitkijktoren begluurt hij met een telescoop een kunstschilder, die zich samen met een jonge vrouw eveneens uit de wereld heeft teruggetrokken. Wanneer de wachter toenadering zoekt met zijn nieuwe buur wordt hij afgewezen en zet zijn eenzame leven verder. Vanuit zijn toren, door zijn telescoop, gaat hij van het meisje houden…
In Krakende Welstand (1990) In Krakende Welstand (1990)
Eveline woont in een Amsterdams kraakpand. Als werkstuk voor de School voor de Journalistiek maakt ze een videoreportage over het huis, haar medebewoners en de kraakbeweging. Kaat is de beste vriendin van Eveline. Ze is haar principes trouw gebleven en houdt zich nog steeds bezig met harde acties. Michiel is ook een kraker van het eerste uur, maar hij heeft andere ambities gekregen. Hij staat aan het begin van een reclamecarrière en wordt door de andere bewoners voor burgerlijk versleten. Dan is er nog Maurice, een vluchteling uit Ghana, die zich voorlopig wat op de achtergrond houdt. Als de gemeente aanbiedt het pand te kopen, op te knappen en weer aan de bewoners te verhuren is Michiel er als de kippen bij. Hij vindt het heel normaal dat er straks een flinke huur betaald moet worden. Kaat beschouwt het kraakpand als een symbool van verzet en peinst er niet over om haar idealen op te geven. Zeker niet als blijkt dat Maurice het slachtoffer van Michiels plannenmakerij dreigt te worden.
In Letzter Sekunde (2008) In Letzter Sekunde (2008)
De Duits-Turkse agente Yasemin werkt undercover in een terreurorganisatie, waarvan de leden waarschijnlijk een aanslag in Zuid-Duitsland aan het voorbereiden zijn. Niet zonder gevaar probeert Yasemin via Deniz Altan in contact te komen met de leider Abu Gallaz.
In Liebe eine Eins (2005) In Liebe eine Eins (2005)
Leni Bluhm is een alleenstaande moeder wier hele leven draait om haar zoontje Dominik. Dat gaat prima, maar de problemen beginnen wanneer hij voor het eerst naar school gaat en Leni hem niet kan helpen met zijn huiswerk. Ze kan namelijk niet lezen, schrijven of rekenen.
In like Flint (1967) In like Flint (1967)
Opnieuw wordt Flint opgeroepen door zijn oude baas, ditmaal om een groep vrouwen tegen te houden, die van plan zijn om de wereldmacht te verkrijgen door iedereen in hun salon te hersenspoelen.
In Love and War (1958) In Love and War (1958)
De soldaten Frankie O'Neill, Nico Kantaylis en Alan Newcombe kunnen even aan de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog ontsnappen wanneer ze met vakantie gestuurd worden. In San Francisco wordt Frankie herenigd met zijn familie, Nico met zijn zwangere verloofde. De rijke Dillman zoekt verstrooiing in het nachtleven.
In Love and War (1987) In Love and War (1987)
Verhaal over US Navy Commander James Stockdale die 8 jaar van zijn leven doorbracht in een krijgsgevangenekamp in Noord-Vietnam. Marteling, isolatie en ondervoeding waren enkele van de middelen waarmee de Noord-Vietnamezen zijn wil probeerden te breken.
In Love and War (1996) In Love and War (1996)
1918. Italië gaat tot het uiterste om de Oostenrijkse invasie af te wenden. Op verzoek van president Wilson worden Amerikaanse dokters en verpleegsters van het Rode Kruis naar Italië gestuurd om de moraal van de soldaten wat op te krikken en er de gewonden te verzorgen. Een van hen is Ernest Hemmingway. Hij gaat naar Europa als hulp, maar wil koste wat het kost meevechten aan het front omdat hij op die maniet later over zijn ervaringen zal kunnen schrijven. Dat verlangen komt hem durr te staan, want amper enkele minuten na zijn aankomst worden de loopgraven gebombardeerd en komen vele van zijn nieuwe makker om. Hij wordt naar een veldhospitaal gebracht en vandaar naar een ziekenhuis getransporteerd. Op die manier leert hij de verpleegster Agnes kennen, die net als hem Amerika verliet om gewonden te gaan verzorgen...
In Love and War (2001) In Love and War (2001)
De Britse soldaat Eric Newby (Blue) voert tijdens de Tweede Wereldoorlog een geheime missie uit in Italië, binnen vijandelijke linies. Hij wordt opgepakt, maar hij ontsnapt en vindt onderdak, bescherming en liefde bij Wanda (Bobulova).
In Memoria di Me (2007) In Memoria di Me (2007)
Andrea bevindt zich in een existentiële crisis en besluit toe te treden tot een klooster. Gedurende zijn periode als novice, zal de orde onderzoeken of hij daadwerkelijk geschikt is volwaardig toe te treden tot de orde. Al snel ontdekt Andrea dat het kloosterleven meer is dan geloof en bidden. Aangezien de novices de opdracht krijgen zwakheden van elkaar te rapporteren, wordt het klooster een vreemd universum waar ieder geluid en oogopslag op verschillende manieren geïnterpreteerd kunnen worden. Uren van lezen en de persoonlijke zoektocht naar God worden aldus overheerst door constant te waken en bewaakt te worden.
In Memory of My Father (2005) In Memory of My Father (2005)
De jongste zoon van een legendarische Hollywood-producer, krijgt van zijn vader de opdracht diens laatste dagen voor zijn dood te documenteren op film. Het resultaat blijkt vooral een kijkje in de wereld van een egoïstische, emotioneel gestoorde man, bezien door het oog van zijn eveneens asociale zoons.
In My Daughter's Name (1992) In My Daughter's Name (1992)
De wereld van Laura Elias stort in wanneer haar dochter in koelen bloede wordt vermoord. Er wordt iemand voor de moord gearresteerd, maar hij wordt ontoerekeningsvatbaar verklaard en gaat daarom naar de inrichting. Na 90 dagen wordt hij weer vrijgelaten. Laura laat het er niet bij zitten, maar via de rechtsstaat komt ze niets verder. Ze besluit het recht in eigen hand te nemen.
In My Father's Den (2004) In My Father's Den (2004)
Wegens het overlijden van zijn vader keert oorlogsfotograaf Paul Prior terug vanuit Europa naar het plaatsje in Nieuw-Zeeland waar zijn familie woont. Hij besluit zijn broer te helpen met het verkopen van hun vaders' huis. Wanneer hij het huis na al die jaren betreedt vindt hij ook weer het geheime buitenkamertje waar zijn vader zich terugtrok en schreef. Het blijkt dat een jong meisje het huisje af en toe gebruikt om te schrijven. Na haar aanvankelijk weg te sturen, komt hij hier later op terug, wanneer hij een functie vervult in de plaatselijke school en haar passie voor schrijven ontdekt.
In My Sleep (2008) In My Sleep (2008)
Amper gekleed ontwaakt Marcus in het midden van een begraafplaats. Hij heeft geen enkel idee hoe hij daar terecht gekomen is. Maar het is niet de eerste keer dat dit gebeurd is. Eigenlijk moet Marcus zich elke ochtend bij het ontwaken afvragen: "Waar was ik vannacht? Met wie was ik op pad?". Marcus lijdt aan parasomnia, een ongewone slaapstoornis die hem in staat stelt om in zijn slaap dingen te doen en te veroorzaken zonder dat hij zich de volgende morgen ook maar iets herinnert.
In Naam van de Fuehrer (1977) In Naam van de Fuehrer (1977)
Deze documentaire beschrijft het lot van kinderen onder het naziregime. Enerzijds de indoctrinatie, de manipulatie, kortom de totale vergiftiging van de geest van de Duitse jeugd. Anderzijds de geestelijke en fysieke mishandeling, de gevangenneming, de uitroeiing van «niet-Arische» kinderen van alle nationaliteiten. Een kroniek van het Derde Rijk, maar dan volledig doorgelicht vanuit de houding van de nazi's tot het kind.
In Name Only (1939) In Name Only (1939)
Een rijke, getrouwde man valt voor een andere vrouw, maar verkijkt zich op zijn wraakzuchtige, bezitterige echtgenote die alles in het werk stelt om een deel van zijn fortuin in handen te krijgen.
In Nome del Papa Re (1977) In Nome del Papa Re (1977)
In 1867, wanneer Garibaldi's strijdkrachten bijna Rome hebben bereikt om een republiek te stichten, wil monseigneur Colombo da Priverno, een wereldwijze rechter bij het hooggerechtshof, zijn baan opzeggen, vol walging van het geweld dat het gerechtshof zelf gebruikt. Die nacht blazen drie rebellen de barakken van de Zouaven op. Colombo komt erachter dat hij tijdens een korte liaison met een barones, 20 jaar geleden, een zoon heeft verwekt, en dat is een van de rebellen die voor de aanslag is gearresteerd. Hij gebruikt zijn invloed om de jongeman te bevrijden, verstopt hem thuis, en gaat dan een bijna kansloos gevecht met het hof aan.
In Nome del Popolo Italiano (1971) In Nome del Popolo Italiano (1971)
De obscure Italiaanse magistraat Mariano Bonifazi (Ugo Tognazzi) verdenkt de bekende industrieel Lorenzo Santenocito (Vittorio Gassman) ervan om een moord gepleegd te hebben, en besluit hem te vervolgen en naar de rechtbank te brengen, koste wat kost. Maar heeft Mariono de kwaliteiten om hem naar het gerecht te brengen, in naam van het Italiaanse volk dat hij vertegenwoordigt?
In Old Amarillo (1951) In Old Amarillo (1951)
Een lange periode van droogte dreigt de veehandel te ruïneren. Een zakenman wil de resterende schapen opkopen en dwarsboomt het plan van de veehouders om water per spoor te vervoeren on hiermee kunstmatig wolken te vormen. Roy (Roy Rogers) gaat namens een verpakkingsbedrijf op onderzoek uit…
In Old Arizona (1928) In Old Arizona (1928)
Een charmante bandiet, “The Cisco Kid” (Warner Baxter), speelt een kat-en-muis-spel met de sheriff (Edmund Lowe), sergeant Mickey Dunn. Zij zijn niet alleen wat de wet betreft elkaars tegenstanders, maar zij zijn tevens beiden verliefd op hetzelfde meisje, Tonia Maria (Dorothy Burgess).
In Old Caliente (1939) In Old Caliente (1939)
Don José's voorman Sujarno is een informant die zijn baas verraadt aan een bende bandieten. Wanneer Carlos, de zoon van Don José, wordt overvallen door de bende gaan Roy en Gabby achter de daders aan maar worden ze zelf beschuldigd van de overval.
In Old California (1942) In Old California (1942)
Tom Craig is een apotheker uit Boston die verhuist naar Sacramento. Daar krijgt hij het aan de stok met Britt Dawson, een corrupte politicus die beschermingsgeld eist van de burgerij.
In Old Cheyenne (1941) In Old Cheyenne (1941)
Verslaggever Steve Blane (Roy Rogers) arriveert in Cheyenne op zoek naar de beruchte crimineel Arapaho Brown (George Hayes). Als Arapaho Steve’s leven redt blijkt dat niet hij maar Sam Drummond (George Rosener) de echte misdadiger is. Drummond weet dat de waarheid nu boven tafel is en gaat op jacht naar Steve. Omsingeld en zwaar in de minderheid zijn Steve en enkele anderen opnieuw afhankelijk van Arapaho's hulp.
In Old Chicago (1937) In Old Chicago (1937)
Mrs. O’Leary voedt haar drie zonen, na de dood van haar man, alleen op. Dion wordt een knappe en bandeloze politieke konkelaar, Jack wordt advocaat met een missie, en Bob heeft geen andere ambitie in het leven dan te trouwen met zijn geliefde en kinderen te krijgen. Er spelen een hoop politieke intriges met betrekking tot Dion, Jack en de corrupte majoor Donlevy. Dit alles is echter slechts een aanzet tot het echte thema van de film, de grote brand van Chicago in 1871, die ingeleid wordt door de familie O’Leary.
In Old Monterey (1939) In Old Monterey (1939)
Het leger wil het land van de ranchers en een aantal plantages overnemen. Ze bieden op het land, maar eigenaar Stevenson (Hale) is hier niet tevreden mee. Hij beveelt zijn mannen om overal ranches op te blazen en het te laten lijken op een legeraanval. Hij hoopt dat hierdoor het leger meer zal gaan bieden. Gene Autry en zijn partner Frog Millhouse (Burnette) worden gestuurd om de affaire te onderzoeken, maar ze komen terecht in de strijd tussen het leger en de ranchers, die op het punt staat los te barsten!
In Old Oklahoma (1943) In Old Oklahoma (1943)
Een oliebaron, een cowboy en een lerares die geen kat is om zonder handschoenen aan te pakken en net een romantisch boek gepubliceerd heeft, komen terecht in hetzelfde treinstel naar Oklahoma, waar de oliebaron weer schatten aanboort en de lerares tussen de twee mannen komt te staan.
In Old Santa Fe (1934) In Old Santa Fe (1934)
De bandieten Chandler en Tracy beramen een plan om de postkoets te beroven. Wanneer Kentucky, een lokale cowboy, hun plannen dwarsboomt, zorgen ze ervoor dat hij verdacht wordt van moord. Kentucky weet te ontsnappen uit de gevangenis en wil zijn onschuld bewijzen.
In Oranje (2004) In Oranje (2004)
Remco is 12 jaar. Hij is een getalenteerd en fanatiek voetballertje met maar één droom: te mogen spelen in het Nederlands Elftal. Zelfs de tekst van het Wilhelmus kent hij al uit zijn hoofd. Zijn vader Erik is minstens net zo fanatiek in het coachen van Remco. Hij weet altijd alles beter en heeft altijd overal commentaar op. Remco’s moeder Sylvia is altijd lief en zorgt ervoor dat haar ‘mannen’ en dochtertje Suzan niks te kort komen. Als zijn vader plotseling sterft, stort Remco’s wereld in. Hij heeft zelfs geen zin meer om te voetballen. Zijn Surinaamse voetbalvriendje Winston vraagt zijn oma om hulp. Zij weet namelijk een manier om in contact te komen met Remco’s overleden vader. Dan raakt Remco geblesseerd. Van de dokter mag hij nooit meer voetballen, omdat zijn enkelbanden heel erg zijn opgerekt. Samen met zijn vriendinnetje Anneke verzint hij een plannetje om toch mee te doen aan de selectiewedstrijd. Zal het hem lukken zijn droom te verwezenlijken ?
In Praise of Older Women (1978) In Praise of Older Women (1978)
Andreas wordt op jonge leeftijd door een prostituee ontgroend en vindt als adolescent geen genegenheid bij meisjes van zijn leeftijd. Zijn voorkeur blijft uitgaan naar dames van rond de dertig. Hij beseft echter te weinig dat hij telkens een slagveld van gekwetste gevoelens achterlaat...
In Principio Erano Le Mutande (1999) In Principio Erano Le Mutande (1999)
De 25- jarige Imma is een jonge vrouw uit de stad Genua. Imma is een vrouw die altijd pech lijkt aan te trekken. Wanneer op een dag haar boiler lekt leert ze een brandweerman kennen en het geluk lijkt Imma toe te lachen.
In Pursuit (2001) In Pursuit (2001)
Ricks vader heeft zijn Mexicaanse vrouw vermoord. Hij werd hiervoor nooit gestraft. Dertig jaar na de moord besluit Rick toch nog wraak te nemen. Hij heeft namelijk een relatie met Catherine, de nieuwe jonge vrouw van zijn vader. Met haar beraamt hij een plan. Dat valt echter in het water wanneer zijn vader omkomt bij een bomexplosie.
In Pursuit of Honor (1995) In Pursuit of Honor (1995)
Waar gebeurde verhaal over een bataljon van de cavalerie dat een direct bevel van de legerleiding weigert om honderden militaire paarden te vernietigen. Nu ze het bevel geweigerd hebben worden ze opgejaagd door het leger en moeten ze zelf zien te overleven.
In Questo Mondo di Ladri (2004) In Questo Mondo di Ladri (2004)
Vijf eerlijke en hardwerkende werknemers worden het slachtoffer van fraude en zweren samen wraak. Zij bedenken een ingenieus en doeltreffend plan om een bank te beroven, omdat de bank volgens hen symbool staat voor de successen binnen het oneerlijke systeem. Uiteraard verloopt hun plan niet zonder problemen.
In Sachen Kaminski (2005) In Sachen Kaminski (2005)
De zwakbegaafde Martin en Petra Kaminski zijn gelukkig met hun dochtertje Lona. Op advies van hun kinderarts zoeken ze hulp bij de opvoeding. Martin en Petra voelen zich echter niet goed met de familiehulp en wijzen haar af. Hiermee zetten ze ongewild een kettingreactie van ellende in gang.
In Satmar Custody (2003) In Satmar Custody (2003)
Het is een gesloten en vrijwel onbekende gemeenschap. De in Amerika levende ultra-orthodoxe joden die zich ‘Satmar’ noemen, vallen in eigen land nauwelijks op, maar vormen daarbuiten een actieve anti-zionistische beweging. In Jemen worden arme joodse gezinnen door hen overgehaald niet naar Israël, maar naar Amerika te emigreren, waar hen een warm onthaal in het vooruitzicht wordt gesteld. In de praktijk pakt dat anders uit, zo blijkt uit het schrijnende verhaal van Yahia and Lauza Jaradi, Jemenitische joden die met hun kinderen in 1994 door de Satmar-gemeenschap naar Amerika werden gelokt. Een paar jaar later gaat het grondig mis: hun dochtertje Hadiyah raakt in coma en overlijdt, waarna Lauza beschuldigd wordt van moord. De werkelijkheid blijkt veel schimmiger.
In Search of a Golden Sky (1984) In Search of a Golden Sky (1984)
Drie kinderen, die bang zijn om in een weeshuis te worden gestopt na de dood van hun ouders, vluchten de wildernis in, daarbij geholpen door hun oom.
In Search of a Midnight Kiss (2007) In Search of a Midnight Kiss (2007)
Wilson (Scoot McNairy) is een hopeloos eenzame twintiger die net het ergste jaar van z'n leven achter de rug heeft. Met aansporing van z'n beste vriend gaat hij op het internet op zoek naar liefde. Wanneer een jonge vrouw (Sara Simmonds), die vastbesloten is haar liefde te vinden voor het einde van het jaar, reageert op zijn advertentie, ontvouwt voor beiden een avontuur door de straten van Los Angeles wat hen veel over elkaar doet leren.
In Search of Gandhi (2007) In Search of Gandhi (2007)
Is iedereen in India wel gelukkig met het democratisch systeem? De laatste twee decennia kende India een financiële groei, dat een grotere middenklasse creëerde in het kastensysteem van het land. Toch kent India met haar 1.1 miljard inwoners nog steeds extreme armoede. Is het democratisch systeem alleen een werkzaam systeem voor de hogere en middenklassen, of profiteert de onderlaag van de bevolking ook hiervan? Deze documentaire tracht deze vragen te beantwoorden door in de voetsporen te treden van Gandhi tijdens zijn Dandi Salt March. Is zijn ideologie omtrent gelijkheid en democratie nog aanwezig in de dorpen die liggen op de route?
In Search of Mozart (2006) In Search of Mozart (2006)
Aan de hand van brieven van familieleden, vrienden en Mozart zelf gunt filmmaker Phil Grabsky ons een kijkje in het complexe leven van de componist. Een uniek project, waarvoor hij samenwerking zocht met toonaangevende orkesten en operahuizen. Grabsky vertelt het levensverhaal van Mozart als een spannende detective, een reis van 25.000 mijl in de voetsporen van Mozart, door het hart van het oude Europa, op zoek naar het genie.
In Search of Santa (2004) In Search of Santa (2004)
De film gaat over de pinguin prinsessenzusjes Crystal en Lucinda. Als een kleine tinkerbel uit het niets ineens uit de lucht komt vallen is prinses Crystal er zeer van overtuigd dat deze afkomstig is van één van de rendieren van de kerstman. Tezamen met haar zusje prinses Lucinda gaat ze op reis naar de Noordpool, een gevaarlijke reis om de kerstman te vinden.
In Search of the Castaways (1962) In Search of the Castaways (1962)
In de maag van een haai wordt een fles gevonden met daarin een boodschap. Deze lijkt afkomstig te zijn van kapitein Grant, die enkele jaren geleden spoorloos is verdwenen. Jacques Paganel, de vinder, tracht met de twee kinderen van de kapitein de reder over te halen op zoek te gaan naar de schipbreukelingen. Dit leidt tot een speurtocht over de halve wereld ...
In Self Defense (1987) In Self Defense (1987)
Op volle snelheid botst een auto tegen die van Susan Andrews. In de auto twee gangsters die net van een overval met drievoudige moord wegvluchten. Susan herkent één van de gangsters, Edward Reeves, als deze uit het wrak weet te ontsnappen. Onder druk van de politie legt Susan een getuigenis af tegen Reeves. Zijn advocaat weet echter gaten in haar getuigenis te slaan en Reeves moet worden vrijgelaten. Dan start Reeves een meedogenloze wraakactie. Hij weet Susan zo in het nauw te drijven dat ze een pistool aanschaft. Nu draait ze de rollen om!
In Society (1944) In Society (1944)
Twee klungelige loodgieters worden ingehuurd om een klusje uit te voeren bij een vooraanstaand persoon. Door een misverstand worden zij aangezien voor mensen van stand en worden tevens uitgenodigd voor een weelderige feestavond. Omringd door de ‘high society’ moeten zij nu hun voorgewende identiteit waarmaken. Zoals verwacht is dat makkelijker gezegd dan gedaan...
In Spite of Wishing and Wanting (2002) In Spite of Wishing and Wanting (2002)
Dansfilm gedraaid op locatie in de hippodroom van Watermaal-Bosvoorde, in de balzaal van het kunstencentrum Vooruit in Gent, in de straten van Ferrara en in Singapore. Associatieve film vol poëzie en passie, directe fysicaliteit en wonderlijke symboliek. Droom en werkelijkheid zijn inwisselbaar geworden en vormen samen een nieuwe realiteit. Een volledig mannelijke cast, gedreven door haar diepste hartstochtelijke verlangens, dendert door beeld – als paarden, in rokken of omgeven door ontploffende verenkussens. De speciaal gecomponeerde muziek is van David Byrne.
In the Arms of a Killer (1992) In the Arms of a Killer (1992)
Maria Quinn is het product van een goede opvoeding, heeft de beste scholen bezocht en geniet een prima carrière bij de New Yorkse politie. Sinds een tijdje is ze de nieuwe partner van Vinnie Cusack, die door zijn enorme ervaring de beste detective van de stad is. Maria heeft de opdracht gekregen om de moord op de drugslord Carlos Gallanter te onderzoeken. Zoals het ernaar uitziet, is Gallanter, tijdens een groot feest, overvallen en om het leven gebracht door middel van een injectie gevuld met pure heroïne.
In the Army Now (1994) In the Army Now (1994)
Bones Conway krijgt ontslag als verkoper van huishoudelijke apparaten en stapt met zijn vriend Jack naar het leger. Als vrijwilliger krijgen ze immers een startpremie, een behoorlijk inkomen, eten en kledij, zelfs korting in veel winkels. Hoewel ingedeeld bij de genietroepen, worden ze meteen na hun opleiding naar de oorlog in Tsjaad gestuurd, waar de Amerikanen de strijd tegen de Libische troepen steunen.
In the Bedroom (2001) In the Bedroom (2001)
De Fowlers zijn een normale familie uit Maine. Matt is de dorpsdokter, zijn vrouw Ruth is de leider van het schoolkoor, en hun zoon Frank is thuis na zijn eerste jaar als student. Frank is verliefd op Natalie, een jonge moeder die nog niet helemaal gescheiden is van haar echtgenoot, Richard Strout. Richard vindt het verschrikkelijk om zijn vrouw op stap te zien met andere mannen, en er dreigt een grote tragedie voor de Fowlers.
In the Beginning (2000) In the Beginning (2000)
De serie behandelt twee boeken van het Oude Testament, namelijk Genesis en Exodus en vertelt hieruit de meest beroemde verhalen. Zo is er het scheppingsverhaal, de broedermoord van Kaïn, de beproeving van Abraham en het verraad van Jozef.
In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (1994) In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (1994)
De schokkende moord op zijn moeder en zus brengt een gescheiden tandarts terug naar zijn ouderlijk huis in Kentucky. Hoewel het huwelijk tussen hem en zijn society-echtgenote hun families veel leed heeft bezorgd, gelooft niemand dat de moorden te maken zouden kunnen hebben met hun bittere scheiding.
In the Bleak Midwinter (1995) In the Bleak Midwinter (1995)
De theateracteur Joe Harper wil een kerstproductie van Hamlet opzetten, maar het beperkte budget leidt ertoe dat hij met wat mindere acteurs genoegen zal moeten nemen. De acteurs brengen echter allen persoonlijke problemen met zich mee, wat het geheel tamelijk bemoeilijkt.
In the Blink of an Eye (1996) In the Blink of an Eye (1996)
Sonny, een jonge vrouw, wordt ten onrechte beschuldigd van moord. Micki, haar jeugdvriendin komt na 30 jaar afwezigheid weer in de stad wonen en zoekt haar op. Voor Micki is het duidelijk Sonny onschuldig is. Ze schakelt een advocaat in die de waarheid boven tafel haalt. Sonny bekent schuldig te zijn, om haar man vrij te pleiten die de ware moordenaar is. Micki is razend en zet nu alles in om Sonny uit de gevangenis te halen en terug bij haar kinderen te brengen.
In the Blood (1989) In the Blood (1989)
Regisseur George Butler doet onderzoek naar de jachtcultuur in Afrika en belicht hoe ook de Westerlingen door het jagen gefascineerd worden. Maar tegelijk toont hij hoeveel minachting de mens soms voor de natuur kan hebben, een stelling die het best wordt geïillustreerd door de beruchte jachtpartij van Theodore Roosevelt in 1909.
In the Blue Ground (1999) In the Blue Ground (1999)
In Lynx River, een dorpje in Noord-West Canada, wordt een geoloog vermoord en verdwijnt een verpleegster onder mysterieuze omstandigheden. Zijn er duistere krachten in het spel?
In the Cold of the Night (1991) In the Cold of the Night (1991)
Scott is een modefotograaf die last krijgt van vervelende nachtmerries. In deze droom vermoordt hij een beeldschone vrouw. Wanneer hij deze vrouw in het echt tegenkomt, heeft hij het vermoeden dat er meer aan de hand is. Wanneer hij probeert te achterhalen wat er precies met de vrouw aan de hand is, wordt hij verliefd op haar. Hoe dichter hij bij de waarheid komt, hoe mysterieuzer en duivelser de waarheid blijkt te zijn...
In the Company of Darkness (1993) In the Company of Darkness (1993)
Nadat de jonge politie-agente Gina Pulasky een echtelijke ruzie goed heeft afgehandeld, meldt ze zich bij een klein groepje detectives en agenten, die achter een kindermoordenaar aanzitten die al een tijdje de stad in zijn greep houdt. Ze gaat undercover, zeer tegen de zin van collega-agent en haar vriend Will, en probeert vriendschap te sluiten met de moordenaar, de zeer intelligente maar gestoorde Kyle Timler. Ze trekken veel met elkaar op, en zodoende komt Gina steeds meer te weten over de achtergrond van Kyle, en over zijn misdaden. Maar Gina merkt dat zij veel overeenkomsten heeft met Kyle, en ze wordt achtervolgd door geheimen uit haar eigen onverwerkte donkere verleden.
In the Company of Men (1997) In the Company of Men (1997)
Het leven van de twee zakenmannen Chad en Howard loopt niet zoals zij zelf gepland hadden. Gepasseerd voor een promotie, vriendin er vandoor en voor 6 weken op een filiaal ver buiten de bewoonde wereld geplaatst. Chad denkt een manier te weten waardoor ze zich beiden beter en zelfverzekerder zullen voelen.
In the Company of Spies (1999) In the Company of Spies (1999)
In Noord-Korea wordt een Amerikaanse CIA-agent gearresteerd en gemarteld. Ondanks de martelingen slaagt hij er toch in om zijn valse identiteit van Canadees ingenieur te behouden. De CIA-directeur in Washington, Tom Lenahan, wil tot het uiterste gaan om de gevangengenomen agent veilig terug thuis te krijgen. Hij denkt er zelfs aan om de vroegere agent Kevin Jefferson in te schakelen. Jefferson werkt niet langer voor de CIA en heeft zijn eigen Thais restaurant. Hij wil zijn nieuwe leven niet terug opgeven. Tot hij persoonlijk betrokken raakt bij de zaak en zijn medewerking toch wil verlenen. Hij wil de agent helpen bevrijden op voorwaarde dat hij carte blanche krijgt om de operatie op zijn eigen manier te leiden.
In the Cool of the Day (1963) In the Cool of the Day (1963)
Nadat het huwelijk tussen een jong stel wordt gered door Murray Logan, wordt Christine Bonner, de vrouw van het stel, verliefd op hem. Dit wordt een probleem, want zijn vrouw is een emotioneel en psychisch wrak. Al snel vlucht het verliefde stel naar Griekenland om hun romance voort te zetten.
In the Custody of Strangers (1982) In the Custody of Strangers (1982)
Een jeugdige delinquent wordt door zijn ouders een nachtje in de cel gehouden zodat hij er lessen uit kan halen, maar de problemen worden alleen maar groter waardoor de jongen langer in de gevangenis moet blijven.
In the Cut (2003) In the Cut (2003)
Frannie is lerares in New York. Vlakbij haar huis wordt een deel van een lichaam gevonden. Rechercheur Malloy komt bij haar om te vragen of zij iets gehoord of gezien heeft, maar zij kan hem niks vertellen. Wel wil zij alle misselijkmakende details over de moord weten. Gedurende het onderzoek naar de moord zoeken de twee elkaar steeds meer op en de aantrekkingskracht die zich ontwikkelt is onstuimig, onweerstaanbaar en soms zelfs bijna pervers. Wanneer er steeds meer moorden gepleegd worden, ook in Frannies directe omgeving, moet zij kiezen tussen emotie en verstand. En moet ze de mysterieuze en aantrekkelijke agent confronteren die haar leven zo op z’n kop gegooid heeft.
In the Dark (2006) In the Dark (2006)
Ze noemen hem Taco, Pepe, Chi-chi, allemaal bijnamen die te maken hebben met z'n huidskleur. Hij werkt als bode in de filmindustrie. Hij tolereert het racisme van zijn bazen omdat hij de droom heeft het waar te maken in Hollywood. Plots krijgt hij een lucratief aanbod, het enige dat hij zal moeten doen is zijn enige vriendschap opofferen.
In the Deep Woods (1992) In the Deep Woods (1992)
Een seriemoordenaar, die het voorzien heeft op succesvolle jonge vrouwen in een suf stadje, brengt een schrijfster van kinderboeken in gevaar. De schrijfster wordt na enkele van zijn moorden benaderd door een privé-detective, maar deze detective blijkt ook niet helemaal pluis te zijn.
In the Electric Mist (2008) In the Electric Mist (2008)
De film, gebaseerd op een boek van James Lee Burke, speelt zich af in de moerassen in de Louisiana Bayou. Cajun cop Dave Robicheaux (Tommy Lee Jones) zit achter een seriemoordenaar aan, terwijl er in de omgeving net een Hollywood crew is neergestreken om een grootse Burgeroorlog film op te nemen.
In the Eyes of a Stranger (1992) In the Eyes of a Stranger (1992)
In een metro onthult een zwaar gewonde bankovervaller aan Lynn Carlson waar zich de geroofde twee miljoen dollar aan goud bevindt. Tegen de politie zegt zij niets gehoord te hebben maar toch krijgt zij smeris Jack Rourke als lijfwacht voor het geval de handlangers van de overvallers op haar af zouden komen. Rourke en Carlson krijgen al snel een relatie en trachten uit hebzucht naar de buit, zowel de politie als de overvallers om de tuin te leiden.
In the Face of Evil: Reagan's War in Word and Deed (2004) In the Face of Evil: Reagan's War in Word and Deed (2004)
Documentaire over de kruistocht van Ronald Reagan om het, volgens hem, meest tirannieke en verdorven politieke systeem te vernietigen dat de wereld ooit gekend heeft: het communisme. Vanaf de periode dat hij voorzitter van de Screen Actors Guild was, in de jaren '40, groeide bij hem een aversie tegen de communistische idealen en in het bijzonder hun propaganda in zijn eigen land.
In the Flesh (1998) In the Flesh (1998)
De knappe 21-jarige Oliver komt uit een goede familie en heeft een goede naam. Hij leidt heimelijk een dubbelleven. Overdag is hij student en s'avonds werkt hij als prostitue. Hij komt Philip, een undercoveragent, tegen die belooft te zwijgen over zijn tweede leven. Wanneer er iemand vermoord wordt is Oliver de hoofdverdachte en moet hij hopen dat Philip, zijn enige alibi, zijn belofte houdt.
In the French Style (1963) In the French Style (1963)
Christina James is een vrijzinnig Amerikaans meisje dat in Parijs leeft. Zij komt in contact met Guy, die haar vertelt dat hij een student is aan de universiteit, waar hij techniek studeert. Maar als hij een afspraak plant in een goedkoop hotel, moet hij bekennen dat hij in werkelijkheid slechts 16 jaar is. Christina breekt met hem en heeft een reeks van korte en onbevredigende affaires met verschillende mannen tot zij Walter Beddoes ontmoet, een journalist met een onstuitbare trek in alcohol. Ondanks het feit dat hij voor zijn werk veel naar het buitenland moet reizen, is Christina heel erg verliefd op Walter. Daarom tracht haar vader Christina te overhalen om terug te keren naar de Verenigde Staten, maar zij weigert.
In the Gloaming (1997) In the Gloaming (1997)
Danny heeft Aids en zal binnenkort komen te overlijden. Hij keert terug naar zijn familie om daar de laatste maanden van zijn leven door te brengen. De innige band die hij met zijn moeder had herleeft weer, tot ergernis van zijn zus en zijn vader.
In the Good Old Summertime (1949) In the Good Old Summertime (1949)
Verkoper Andrew Delby Larkin werkt in een muziekwinkel. Hij krijgt een knappe nieuwe collega, Veronica Fisher (Judy Garland), die hem probeert te overtroeven door noten voor te zingen voor de klanten. Andrew komt daardoor met haar op gespannen voet te staan. Hij is echter verliefd op zijn penvriendin, met wie hij onder pseudoniem schrijft, en hij kijkt uit naar de dag dat hij haar voor het eerst zal ontmoeten. Dan ziet hij op de afgesproken plaats en tijd Veronica verschijnen...
In the Hands of the Gods (2007) In the Hands of the Gods (2007)
In The Hands of The Gods is het ware verhaal van vijf Britse kinderen van de straat. Ze ondernemen een reis door Noord- en Zuid-Amerika, op weg naar Argentinië, om hun idool Diego Maradona te ontmoeten. Ze gebruiken hun voetbaltechnieken om geld te verdienen, wat erg moeilijk blijkt. De grenzen van hun vriendschap, talent en durf worden getest, als ze moeten vechten om hun idool te zien.
In the Heat of the Night (1967) In the Heat of the Night (1967)
Wanneer in een klein stadje aan de Mississippi het lijk van een industrieel wordt gevonden, wordt een zwarte man gearresteerd. Uit de ondervraging, op een brutale en bevooroordeelde manier gevoerd door politiechef Bill Gillespie, blijkt dat de man zelf een politieman is. Zijn naam is Virgil Tibbs, topspeurder van het departement moordzaken in Philadelphia. Hoewel Tibbs en Gillespie elkaar nauwelijks kunnen luchten, zijn ze toch verplicht samen de moordzaak op te lossen. Tibbs verdenkingen gaan uit naar de aristocratische Eric Endicott, een aanhanger van de oude zuidelijke waarden. Maar uiteindelijk moet hij vaststellen dat ook zijn vermoedens op vooroordelen rusten. In het verdere onderzoek krijgen Tibbs en Gillespie meer en meer respect voor elkaar.
In the Heat of the Night: Give Me Your Life (1994) In the Heat of the Night: Give Me Your Life (1994)
De zwarte politieagent Chief Hampton Forbes is zeer verrast als hij de baan van hoofdinspecteur in een stad in Mississippi krijgt aangeboden. Hij stuit bij de plaatselijke bevolking aanvankelijk op veel weerstand, zo ook bij zijn blanke collega Bill Gillespie. Beiden moeten zich bewijzen als ze samen de moord op een jong meisje moeten ophelderen
In the Kingdom of the Blind, the Man with One Eye Is King (1995) In the Kingdom of the Blind, the Man with One Eye Is King (1995)
Al zit tussen twee vuren: hij moet kiezen tussen het politiekorps waar hij werkt en werken voor zijn broer, die zaken doet met de plaatselijke maffia.
In the Lake of the Woods (1996) In the Lake of the Woods (1996)
John Waylan (Peter Strauss) is een kandidaat voor de het senatorschap wanneer hij op het eind van zijn campagne wordt beschuldigd van oorlogsmisdaden in Vietnam. De aanklacht helpt zijn niet alleen zijn carrière om zeep, maar ook de relatie met zijn vrouw Kathy (Kathleen Quinlan) lijdt er onder. In een poging dat laatste te redden besluiten de twee een verlaten hutje in het bos te betrekken. Echter, op een ochtend blijkt Kathy spoorloos verdwenen.
In the Land of Merry Misfits (2007) In the Land of Merry Misfits (2007)
Een naïeve jonge man neemt een verkeerde afslag bij een mystieke tunnel. Hij komt terecht in een fabelachtige wereld. Hier moet hij een groep van buitenbeentjes leiden in hun missie om de 'heilige Graal van Populariteit' te veroveren.
In the Land of Women (2007) In the Land of Women (2007)
Carter is een scenarist uit Los Angeles, die naar Michigan reist om daar een tijdje in een buitenwijk door te brengen. Hier kan hij in alle rust herstellen van zijn stukgelopen romance en tegelijkertijd voor zijn zieke oma zorgen. Na een tijdje is hij echter in een relatie verzeild geraakt met zowel een moeder als haar dochter, die aan de overkant van de straat wonen.
In the Light of the Moon (2000) In the Light of the Moon (2000)
De film laat het waargebeurde verhaal zien van Edward Gein, de boer wiens gruwelijke misdaden model stonden voor films als Psycho, The Texas Chainsaw Massacre en The Silence Of The Lambs. We zien Gein's jeugd, zijn dominante moeder, en zijn arrestatie in 1957 waarbij één van de meeste bizarre serie moorden ooit in Amerika aan het daglicht kwam.
In the Line of Duty: A Cop for the Killing (1990) In the Line of Duty: A Cop for the Killing (1990)
Ray Wiltern heeft de leiding over de narcoticabrigade van Los Angeles. Op een dag wordt agent Tommy Quinn tijdens een routineklus doodgeschoten door een drugsdealer en tijdens de achtervolging doodt Wiltern een handlanger van de dader. Later blijkt echter dat de man ongewapend was en er wordt een onderzoek ingesteld naar het doen en laten van Wiltern; die zich begint af te vragen of hij wel de juiste man is op de juiste plek.
In the Line of Duty: Ambush in Waco (1993) In the Line of Duty: Ambush in Waco (1993)
Vernon heeft al aardig wat volgelingen die geloven dat hij een nieuwe profeet is. God heeft hem gevraagd al zijn mensen naar Waco, Texas, te verhuizen om een fort te bouwen en zich voor te bereiden op de ondergang van de wereld. Ze hebben een schuilkelder, een tunnelnetwerk en automatische geweren, in een tijd dat New Orleans telefoonnummer 1-800-GUN openstelt waar verboden wapen- en drugsbezit aangegeven kan worden.
In the Line of Duty: Blaze of Glory (1997) In the Line of Duty: Blaze of Glory (1997)
Hij is een ex-politieman en zijn vrouw is een gevierd laborant. Samen gaan ze banken overvallen, en haar precisie zorgt ervoor dat ze steeds beter worden. In de media krijgt hij de bijnaam 'bearded bankrobber' en hij weet dat zelfs als hij gepakt zou worden, hij nog altijd ten onder zal gaan in een vlaag van roem. Hun doel is eenvoudig: een beter leven voor zichzelf.
In the Line of Duty: Hunt for Justice (1995) In the Line of Duty: Hunt for Justice (1995)
Detective Mike Garret is geschokt door de moord op zijn vriend Philip Lamonaco. Samen met FBI-agent Gabriel Valentino komt hij een groep terroristen op het spoor, die nog veel beter georganiseerd zijn dan ze hadden gedacht.
In the Line of Duty: Kidnapped (1995) In the Line of Duty: Kidnapped (1995)
FBI-agent Pete Honeycutt is verwikkeld in de ontvoering van een jong ventje. Omdat hij zelf een zoontje heeft, geeft hij alles om deze Davey te redden. De FBI is verbaasd over het feit dat de ontvoerder zo ontzettend veel interne informatie heeft. Hij kent zelfs de naam en het telefoonnummer van de betrokken agent Pete. Volgens de FBI moet het daarom wel een werknemer zijn die verantwoordelijk is voor deze en andere ontvoeringen. Tijdens het onderzoek naar de ware identiteit van de ontvoerder ontdekt Pete onder andere dat de ontvoerder het altijd op dezelfde soort mensen heeft gemunt.
In the Line of Duty: Manhunt in the Dakotas (1991) In the Line of Duty: Manhunt in the Dakotas (1991)
Een levensgevaarlijke moordenaar en leider van een ultra-rechtse beweging weet met hulp van zijn vrienden uit de handen van justitie te blijven. De sterke arm der wet geeft echter niet op.
In the Line of Duty: Siege at Marion (1992) In the Line of Duty: Siege at Marion (1992)
Een kleine, maar religieuze fanatieke clan, wil zich wreken; omdat de politie jaren geleden één van hun leiders heeft doodgeschoten. Ze bombarderen een Mormoonse kerk en verschansen zich twee weken in hun gebarricadeerde boerderij. Honderdvijftig FBI-agenten leggen een blokkade aan rond de boerderij en proberen door middel van psychologische oorlogsvoering iedereen te overmeesteren.
In the Line of Duty: Street War (1992) In the Line of Duty: Street War (1992)
De New Yorkse politieman Prince Franklin wordt in het trappenhuis van een flat doodgeschoten door de meedogenloze crackdealer Butler, die eigenlijk een verrader uit eigen kring wilde vermoorden. Twee detectives van de recherche achtervolgen Butler dwars door de VS als Franklins partner zich met het onderzoek gaat bemoeien om zijn dode collega en vriend te wreken.
In the Line of Duty: The F.B.I. Murders (1988) In the Line of Duty: The F.B.I. Murders (1988)
Deze thriller is gebaseerd op de gebeurtenissen die leidden tot de bloederige confrontatie in Miami in 1986 tussen een paar niets ontziende moordenaars en de F.B.I.
In the Line of Duty: The Price of Vengeance (1994) In the Line of Duty: The Price of Vengeance (1994)
Politieagent Jack Lowe wil misdadiger Johnny Moore oppakken wegens de moord op zijn partner. Moore staat bekend als een soort van Robin Hood die steelt van de rijken en geeft aan de armen. Als Moore wordt opgepakt wegens kruimeldiefstal, probeert Lowe de moord op zijn partner te bewijzen.
In the Line of Fire (1993) In the Line of Fire (1993)
De oude geheim-agent Frank Horrigan wordt achtervolgd door zijn falen tijdens de moord op president Kennedy, waar hij als taak had hem te beschermen. Dertig jaar later bedreigt een man die zich "Booth" noemt de huidige president. Hierdoor wordt Horrigan gedwongen om terug te keren in het vak, en zo geconfronteerd te worden met zijn herinneringen aan het verleden.
In the Meantime, Darling (1944) In the Meantime, Darling (1944)
Maggie is een jonge bruid die uit een rijke familie komt. Ze leeft in een opvangtehuis met andere soldaten en hun vrouwen. Haar verwende gedrag veroorzaakt wrok van huisgenoten.
In the Mix (2005) In the Mix (2005)
In de film zien we hoe Darrel Williams in de huid kruipt van een hulpje van de maffia, dat moet instaan voor de bescherming van de dochter van de maffiabaas. Maar niemand weet dat Darrel Williams en de dochter heimelijk smoorverliefd worden op elkaar.
In the Mood (1987) In the Mood (1987)
Gebaseerd op het ware verhaal van "Sonny" Wisecarver. Hij haalde de kranten door affaires te hebben met twee volwassen vrouwen; Hij was pas 15, maar hij was zo onweerstaanbaar, dat hij een gevaar was voor elke vrouw.
In the Mood for Doyle (2007) In the Mood for Doyle (2007)
Christopher Doyle is één van de bekendste en meest gewaardeerde cinematografen in de filmwereld. Hoewel geboren in Australië, ziet hij zichzelf eerder als een Aziaat dan een Westerling. Zijn artistieke bijdrage aan films van o.a. Kar Wai Wong, Yimou Zhang en Fruit Chan is onmiskenbaar. Deze documentaire is een soort van wilde en gestyleerde roadmovie van Bangkok naar Hongkong - via New York. De camera volgt deze excentrieke artiest, terwijl hij vertelt over zijn werk en over zijn fascinatie voor Aziatische cultuur.
In the Mouth of Madness (1995) In the Mouth of Madness (1995)
Niets is wat het lijkt in de wereld van de verzekeringsinspecteur John Trent. Zeker niet nadat hij wordt ingeschakeld om de verdwijning van Sutter Cane, een schrijver van horrorboeken die geleidelijk aan tot een massahysterie zijn gaan leiden, te onderzoeken. Hoewel hij niet van lezen houdt, gaat hij zich in het werk van Sutter Cane verdiepen, waarna het voor hem begint met een nachtmerrie.
In the Name of Love (2008) In the Name of Love (2008)
Satrio Hidayat wordt verliefd op Citra Mustafa, maar hij is te verlegen om haar ten huwelijk te vragen. Citra's geduld raakt op, en zij verkiest om Triawan Negara te huwen. De liefde tussen Satria en Citra verandert in haat. De ruzies tussen de twee families gaat generaties verder. Wanneer Saskia (Acha Septriasa), één van de dochters van Triawan en Citra, verliefd wordt op Abimanyu (Vino G. Bastian), één van de zonen van Satrio en Kartika, speelt het lot op. Hun families walgen van hun relatie. Zij verlaten daarop hun families met een wanhopige wens dat één dag, de rivaliteit tussen de families zal eindigen. Gebaseerd op het verhaal van William Shakespeare.
In the Name of the Father (1993) In the Name of the Father (1993)
Gerry Conlon was politiek niet actief in Noord Ierland, maar door zijn zwerftochten door de stad wordt hij verdacht van lidmaatschap bij de IRA. Uit veiligheidsoverwegingen stuurt zijn vader hem naar Londen, waar hij ook is als op 5 oktober 1974 een bomaanslag wordt gepleegd en een hippie hem en zijn vrienden aangeeft als mogelijke daders. Door de nieuwe anti-terrorismewet worden ze gemarteld zonder officiële aanklacht en worden ze een zondebok voor de Brits-Ierse kwestie.
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007) In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)
Tegen de achtergrond van de oorlog in het Koninkrijk Ehb, tussen de koning Konreid en de slechterik Gallian, is dit het verhaal over Farmer, een eenvoudige familieman, die zijn ontvoerde vrouw tracht te vinden. Tevens wil hij wraak op de moordenaars van zijn zoon; enkele dierlijke krijgers genaamd Krugs. Gebaseerd op een populaire game.
In the Name of the People (2000) In the Name of the People (2000)
John Burke wordt over twee weken geëxecuteerd voor de moord op Jenny, het dochtertje van Jack en Connie Murphy. Na een televisieuitzending waarin zijn vrouw werd geïnterviewd, maakt Jack kennis met Lisa, de 12-jarige dochter van Burke.
In the Navy (1941) In the Navy (1941)
Pomeroy Watson (Lou Costello) en Smokey Adams (Bud Abbott) zitten bij de marine. Pomeroy denkt dat hij de kapitein is waardoor hij de hele vloot in gevaar brengt. Maar Adams bied hem de helpende hand.
In the Presence of Mine Enemies (1997) In the Presence of Mine Enemies (1997)
Een Rabbi probeert de moed bij zijn volk er in te houden tijdens de oorlog in een ghetto in Warshau, Polen. Zijn zoon echter, wordt na elke misdaad van de Duitsers in het ghetto, militanter.
In the Realms of the Unreal (2004) In the Realms of the Unreal (2004)
Indringende documentaire over de exenctrieke Henry Darger; schrijver, beeldend kunstenaar... en conciërge. De film werpt nieuw licht op zijn werk en de makers veranderen een aantal van zijn schilderijen in experimentele tekenfilms.
In the Red (1999) In the Red (1999)
Dymo is een gerespecteerde bendeleider in de stad. Zijn vriendin Carli heeft een zwak voor magnums en bont. Het paar leeft graag op het randje van de afgrond. Samen nemen ze het op tegen hun rivalen, de bendeleider Jack Hand en de blonde Dimaggio, een agente die te veel gezien heeft. Het gaat om de snelheid en het doden in een stad waar alleen de snelste overleven. De bendes voeren een onderlinge oorlog in de lege straten van de stad.
In the Shadow of the Cobra (2004) In the Shadow of the Cobra (2004)
Jake, een archeologie-student, besluit om zijn professor te redden, wanneer deze ontvoerd wordt door een stel huurmoordenaars, die geloven dat de professor hen kan leiden naar de legendarisch Verloren Tempel van Faramundi. Omdat de tempel door mystieke muziek moet worden geopend, besluit Jakej bovendien de hulp in te roepen van muziekexpert Samantha.
In the Shadow of the Moon (2006) In the Shadow of the Moon (2006)
Deze documentaire toont het gewaagde en het gevaarlijke, de trots en de passie van de ruimtevaart. Tussen 1968 en 1972 kijk de wereld ademloos uit naar elke Amerikaanse missie naar de maan. Maar 12 man hebben voet gezet op de maan, en deze mannen komen, in archiefbeelden en nieuwe interviews, aan het woord.
In the Shadows (2001) In the Shadows (2001)
Lance wordt door de maffia verantwoordelijk gehouden voor de dood van hun goede vriend en stuntman Jimmy. Huurmoordenaar Eric krijgt de opdracht hem te vermoorden. Om dicht bij zijn doel te komen infiltreert Eric in de stuntwereld. Hij raakt achter bezeten van dit leven en wordt ook nog eens verliefd op de dochter van Lance, Clarissa. Hij staat nu voor de moeilijkste keus van zijn leven.
In the Soup (1992) In the Soup (1992)
Adolpho Rollo loopt met een vijfhonderd pagina's dik scenario op zak, een meesterwerk waarop de filmwereld ongetwijfeld zit te wachten, maar nog door niemand is ontdekt. En omdat Adolpho niet eens de huur van zijn woning kan opbrengen biedt hij in een advertentie zijn scenario te koop aan. Joe is een levensgenieter en crimineel die het wel ziet zitten filmproducent te worden. Zijn opvattingen over fondsenwerving zijn echter op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen. Behalve Adolpho's leven verandert Joe ook drastisch Adolpho's kijk op film.
In the Spirit (1990) In the Spirit (1990)
De resolute Marianne Flam en haar werkloze man Roger trekken bij Reva Prosky in, die over esoterische gaven beschikt. Marianne's zenuwen worden behoorlijk op de proef gesteld door Reva's gedrevenheid, haar vriendin Crystal, een vrijpostige prostituee, en Rogers plotselinge vertrek.
In the Time of the Butterflies (2001) In the Time of the Butterflies (2001)
Op 25 November 1960, werden de lichamen van drie zusters gevonden dichtbij de bodem van een klip op de noordkust van de Dominicaanse Republiek. Officieel rapporteert men dat het een ongeval is geweest, maar het vermeldt niet dat een vierde zuster leeft. Noch vermeldt het het woeste verzet van de zusters tegen de Algemene Trujillo dictatuur. Dit is hun verhaal: hoe Minerva Trujillo weigerde en de tragedie begon; hoe Patria een tegenstander van de kerk werd; hoe Maria Teresa zich bij de revolutie door de liefde aansloot. En hoe zij hun vleugels verloren, maar niet hun moed. Zij waren Las Mariposas - de "Vlinders".
In the Valley of Elah (2007) In the Valley of Elah (2007)
Als de zoon van oorlogsveteraan Hank Deerfield (Tommy Lee Jones) en zijn vrouw Joan (Susan Sarandon) op mysterieuze wijze verdwijnt, staat hun wereld op zijn kop. Na als soldaat enige tijd uitgezonden geweest te zijn naar Irak, is er plotseling geen spoor meer van hem te bekennen. Samen met detective Emily Sanders (Charlize Theron) besluiten beide ouders een zoektocht te beginnen.
In the Wake of Identity (2005) In the Wake of Identity (2005)
Film over Surf Gallagher, een man die wakeboarden belangrijker vindt dan al het andere op de wereld. De gevolgen van het sterredom blijken helaas zo hun gevolgen te hebben.
In the Weeds (2000) In the Weeds (2000)
Martha heeft eindelijk werk gevonden als serveerster in een groot restaurant in New York. Omdat het voor Martha de eerste keer is wordt ze geholpen door de ervaren Chloe. De werknemers van het restaurant kibbelen er druk op los en wanneer er een speciale klant wordt uitgenodigd bereiken de spanningen een hoogtepunt.
In the Woods (1999) In the Woods (1999)
Twee mannen stuiten tijdens een jachtavontuur in het bos op een oude begraafplaats. Ze graven een schedel op van een vreemd creatuur, met moorddadige krachten. Als ze uit het bos komen begint voor de twee mannen een nachtmerrie.
In the Wrong Hands (2002) In the Wrong Hands (2002)
Masoud en Sonny zijn twee mannen die beiden hetzelfde willen, een restaurant openen. Helaas hebben zij niet veel geld in bezit. Om geld te verdienen zoeken ze beiden een baantje, tot Masoud een baan als bode vindt bij een belangrijk zakenman. Voor deze man moeten ze op een dag een vaas naar een mafiabaas brengen. In de tussentijd is Sonny verliefd geworden op Soraya, zeer toevallig de dochter van zijn werkgever. Onbedoeld betrekt Sonny Soraya bij het leveren van de vaas.
In the Year 2889 (1967) In the Year 2889 (1967)
Na een gigantische atoomontploffing lijkt de hele wereld te zijn uitgestorven. Een paar laatste overlevenden komen bij elkaar in een oud huis. Hier moeten ze proberen te overleven. Maar de spanningen in het huis lopen hoog op en daarnaast ligt er buiten iets of iemand op de loer.
In the Year of the Pig (1968) In the Year of the Pig (1968)
Deze documentaire werpt een buitengewoon radicaal licht op de oorlog, die de Verenigde Staten voert in Vietnam en de gegevens zijn uitermate provocerend voor J. Edgar Hoover, het hoofd van de F.B.I. Er worden zeer verdachte bevindingen over een F.B.I. –complottheorie, verdedigd door theoreticus Jim Garrison aan de hand van zijn boek “Rush to Judgment”. Besproken wordt ook het boek “America is Hard to See”, een kroniek van de Eugene McCarthy presidentiële campagne, wat deze theorie juist ontkracht. We zien in “In the Year of the Pig” een verzameling van de beste en de slechtste elementen van deze twee visies met analyses van beide standpunten.
In This House of Brede (1975) In This House of Brede (1975)
Een zakenvrouw uit Londen besluit haar leven drastisch te veranderen. Ze trekt zich terug als non in een Benedictijnenklooster. In het klooster raakt een jonge non met haar gevoelens in de knoop als ze zich aangetrokken voelt tot een andere non.
In This Our Life (1942) In This Our Life (1942)
Stanley Timberlake (Bette Davis) dumpt haar verloofde en vertrekt met Peter Kingsmill, de man van haar zus, naar Baltimore waar ze trouwen. Het huwelijk wordt geen succes en Peter pleegt zelfmoord. Stanley keert terug naar haar familie. Tot haar schrik komt ze er achter dat haar zus nu verloofd is met haar voormalige verloofde.
In This World (2002) In This World (2002)
Enayat and Jamal, die zichzelf spelen, zijn twee Afghaanse vluchtelingen uit een kamp in Peshawar, die proberen te vluchten naar Engeland met hulp van mensensmokkelaars. Hun gevaarlijke reis leidt hen langs de befaamde 'zijderoute' door Pakistan, Iran en Turkije richting London.
In Too Deep (1999) In Too Deep (1999)
Een undercover agent raakt te diep betrokken bij een drugsdeal. Hij raakt bevriend met de drugsbaas die zich God noemt, en ontdekt zowel zijn gewelddadige kant als het feit dat hij de armen en zijn familie steunt. De chef van de agent is bang dat hij te dicht betrokken raakt bij de gangster, en die angst blijkt niet ongegrond te zijn...
In Tranzit (2007) In Tranzit (2007)
In de chaotische nasleep van de Tweede Wereldoorlog wordt een groep Duitsers per ongeluk naar een door vrouwen beheerd Sovjet-gevangenkamp gestuurd. Daar aangekomen krijgen de bewakers de taak om de SS-officieren uit de groep te halen, maar dat blijkt nog niet zo simpel. Er begint een genadeloos kat en muis spel waarbij niemand ontzien wordt. Maar beide partijen leren van elkaar en komen er achter dat niets is wat het lijkt. Vooroordelen verdwijnen en liefde wordt op de meest onwaarschijnlijke plaatsen gevonden.
In una Notte di Chiaro di Luna (1989) In una Notte di Chiaro di Luna (1989)
John Knot (Rutger Hauer), een Amerikaanse journalist die een artikel schrijft over AIDS en de invloed die deze ziekte op de patiënt en zijn omgeving heeft, raakt in Parijs weer in contact met zijn grote liefde Joelle (Nastassja Kinski). Als blijkt dat zij een dochter van hem heeft, besluit hij met Joelle te trouwen. Het prille geluk wordt echter wreed verstoord wanneer blijkt dat John zelf geïnfecteerd is met HIV. Hij keert halsoverkop terug naar New York, zonder zijn vrouw en dochter op de hoogte te stellen. Joelle komt achter de reden van zijn vertrek en vliegt naar New York om hem in zijn lot te steunen.
In Weiter Ferne, So Nah! (1993) In Weiter Ferne, So Nah! (1993)
Boven Berlijn nemen de engelen Cassiel en Raphaela het leven waar van de mensen onder hen. Cassiel verlangt ernaar om het lot van de mens te kunnen veranderen, iets waar hij als engel niet toe in staat is. Terwijl hij luistert naar de gedachten van een meisje, ziet hij haar van een balkon vallen en besluit naar de Aarde te gaan om haar leven te redden, en voor eens een rol te kunnen vervullen in plaats van alleen maar gefascineerd te kunnen observeren.
In Which We Serve (1942) In Which We Serve (1942)
Het verhaal van het Britse slagschip 'Torrin' en haar bemanning tijdens W.O.II. Nadat vijandelijke torpedo's het schip tot zinken brengen, weten enkele bemanningsleden onder wie de kapitein, te overleven via een reddingsboot. In het bootje reflecteren zij over hun levens en bidden dat ze worden opgepikt.
In with Thieves (2008) In with Thieves (2008)
In 'In With Thieves' zien wij het verhaal van een Cubaans kartel dat zijn eigen versie van Santería beoefent, een Afrikaanse misdaadgroep die handelt in bloeddiamanten, meedogenloze Albanese gangsters en een harde Amerikaanse inbraakbende, die met elkaar in conflict komen na een diamantroof met een waarde van vijf miljoen dollar. Wanneer het conflict escaleert tot dodelijk geweld, komt er een uitbarsting van brutale executies tussen de elkaar bedriegende en liegende gangsterbendes. Vriendschap, trouw en liefde zijn zeer ver te zoeken in een wereld van hebzucht.
In Your Dreams (1997) In Your Dreams (1997)
Jamie en Clare zijn twee studenten die met elkaar uitgaan op een date. Ze hebben een gezellige avond, ontmoeten wat vrienden en belanden op een feest. Jamie brengt Clare naar huis en wil vertrekken, maar vanwege het slechte weer brengt hij toch de nacht bij haar door. De volgende dag wordt hij gearresteerd voor verkrachting. Wat volgt is een rechtszaak waarin de twee kanten van het verhaal zeer van elkaar verschillen.
In Your Eyes (2004) In Your Eyes (2004)
Een postmoderne epos over Romeo & Julliet van William Shakespeare. Cece is een Mexicaanse schoonheid en Yusef is een dichter van Afrikaans-Amerikaans afkomst. Cece's vader is tegen tegen relatie en probeert er een stokje voor te steken, maar Yusuf en Cece kunnen elkaar niet opgeven. Ze proberen de onverdraagzaamheden van hun families en de gemeenschap te doorbreken.
In Za Pûru (2005) In Za Pûru (2005)
Dr. Irabu is een psychiater die er geheel eigen behandelmethoden op nahoudt om zijn patiënten van hun extreme neuroses en lichamelijke ongemakken te genezen. Een man die extreem van zwemmen houdt, meldt zich bij Dr. Irabu. Zal hij hem kunnen genezen?
In-Laws, The (1979) In-Laws, The (1979)
Hij regelt de diefstal van de $500 druk-stalen. De uitvoerders willen anderhalf miljoen in één dag terwijl hij het druk heeft met het huwelijk van zijn zoon wiens schoonfamilie hij nog nooit ontmoet heeft. Door zijn toedoen worden zij ook bij de zaak betrokken.
In-Laws, The (2003) In-Laws, The (2003)
De kinderen van twee mannen (Brooks en Douglas) staan op het punt met elkaar te trouwen. De één is een arts en de ander een CIA-agent en voordat de bruiloft heeft plaatsgevonden geraken de twee in een avontuur dat hen naar Zuid-Amerika brengt.
Inafferrabile Invincibile Mr. Invisibile, L' (1970) Inafferrabile Invincibile Mr. Invisibile, L' (1970)
Op het ogenblik van de aankondiging, aan de wereld, dat er een nieuw vaccin tegen griep is ontwikkeld in een instituut van Genève, merkt de jonge onderzoeker Peter Denwell dat het serum op mysterieuze wijze is verdwenen. Peter slikt een medicijn die verkeerd naar hem is verzonden door een Indische collega en die hem enige tijd onzichtbaar maakt. Peter beslist uit deze situatie voordeel te halen en tracht te achterhalen wie het beroemde vaccin heeft gestolen.
Inat Hikayeleri (2003) Inat Hikayeleri (2003)
Daso zorgt er in de wintermaanden met zijn paardenwagen voor dat de dorpsbewoners de stad bereiken. Jammergenoeg krijgen de paarden van Daso een concurrent, een rood busje.
Inatçi (1988) Inatçi (1988)
Als er in de buurt van twee dorpen een dijk gebouwd moet worden, komen de twee rivaliserende dorpen bijeen om hun stuk grond te verkopen. Één koppige man is echter niet van partij...
Inazuma (1952) Inazuma (1952)
Kiyoko (Takamine) is één van de vier kinderen van haar moeder bij verschillende mannen. Door hun constante armoede wordt er voortdurend geruzied over geld en proberen de meisjes een rijke man te trouwen. Als een zwager plotseling overlijdt en de familie met een dure verzekeringspolis achterlaat nemen de spanningen toe. Als een van haar halfzussen een huwelijk probeert te arrangeren voor Kiyoko om meer geld voor de familie te genereren, stoot dat haar zo af dat ze besluit alleen te gaan wonen.
Inbred Redneck Alien Abduction (2004) Inbred Redneck Alien Abduction (2004)
Een stel buitenaardse wezens komt naar de Aarde om zich hier te vestigen. Waar ze echter niet op gerekend hebben is een stel platte boeren, 'rednecks', die niet gediend zijn van buitenaardse wezens....
Inbred Rednecks (2001) Inbred Rednecks (2001)
Billy Bob, Joe Bob, Clovis en Bubba hebben een droom: snel rijk worden. Met hun haan "Biggass" trekken zij door het land in de hoop zo enorme bedragen te winnen bij de hanengevechten. Totdat hun haan gestolen wordt door de zogenaamde "hillbillies" en ze er achteraan moeten.
Inbreker, De (1972) Inbreker, De (1972)
Glimmie is een geroutineerde inbreker. Hij krijgt van een bankier een aanbod van 3000 gulden voor het opsporen van diens weggelopen stiefdochter. Hij en zijn maat Bonk nemen het aanbod aan. Ze ontdekken echter al gauw dat er iets niet in de haak is. De bankier blijkt een val opgezet te hebben voor het meisje. De twee inbrekers vinden het meisje en brengen haar veilig onder. Echt veilig blijkt het niet te zijn, want ze wordt met Glimmies stiletto vermoord en niemand gelooft natuurlijk dat hij het niet heeft gedaan.
Incautos (2004) Incautos (2004)
Ernesto licht al zo lang als hij zich kan herinneren mensen op. Als hij samen gaat werken met Federico, de beste oplichter aller tijden lijken er gouden tijden aan te breken. Dan komt hij Pilar tegen, de ex van Federico. Hij raakt verzeild in een driehoek van verraad, hebzucht en wraak.
Incendiary (2008) Incendiary (2008)
Een vader en zijn zoontje bezoeken samen een voetbalwedstrijd. Het noodlot slaat echter toe: tijdens de wedstrijd ontploft er een bom en beiden zijn op slag dood. De moeder blijft verslagen achter, tenminste zo lijkt het. De vrouw (Michelle Williams) heeft die periode ook nog een affaire met een journalist (Ewan McGregor). Zal zij de periode nu gesterkt doorkomen met een andere minnaar aan haar zijde of maakt dit de tragiek alleen maar groter?
Incendiary Blonde (1945) Incendiary Blonde (1945)
Biografie over het leven van entertainer Texas Guinan. Van haar arme jeugd tot aan haar succes als Queen of the Night Clubs. Ze krijgt in het leven te maken met romantiek en gebroken harten.
Incense for the Damned (1971) Incense for the Damned (1971)
Film over een jaren ’70 Oxford-student die in Griekenland wordt ingewijd door een satanische bende bloedzuigers, tot ongenoegen van zijn preutse Engelse verloofde. Zijn vrienden zijn ervan overtuigd dat hij psychologisch is gecastreerd door het Britse academische systeem en dat hij zijn impotentie simpelweg compenseert met bloeddorst.
Inch'Allah Dimanche (2001) Inch'Allah Dimanche (2001)
Jarenlang leefde Zouina gescheiden van haar man: zij met de kinderen bij haar familie in Algerije, hij tussen zijn collega’s in mistroostige gasthuizen ergens in Frankrijk. Als de ‘wet op de gezinshereniging’ van 1974 wordt ingesteld reist zij hem na vergezeld door hun kinderen en haar tirannieke schoonmoeder naar een rijtjeswoning ergens in Noord-Frankrijk. Eenmaal aangekomen blijkt dat haar man een vreemde voor haar geworden is terwijl schoonmama zich ontpopt als een nog grotere heks dan ze al was. De nieuwe buren, die jaar in jaar uit de prijs voor mooiste tuin binnen slepen, zitten ook niet op Zouina en haar spelende kinderen te wachten en vrezen het ergste voor hun begonia’s. De enigen van wie ze een glimlach kan verwachten zijn haar andere -vrijgevochten- buurvrouw (Seigner), de kruideniersvrouw en de buschauffeur.
Inchiesta, L' (1986) Inchiesta, L' (1986)
Drie jaar na de dood van Jezus Christus stuurt de Romeinse keizer Tiberius de jonge Taurus naar Palestina om uit te vinden wat er met het lichaam van Jezus gebeurd is, omdat het gerucht gaat dat deze man uit de dood is opgestaan. Hoewel Taurus zijn zoektocht eerst niet makkelijk verloopt, merkt hij dat hij zich tot de volgelingen van Jezus aangetrokken voelt.
Inchiesta, L' (2006) Inchiesta, L' (2006)
Drie jaar na de kruisiging van Jezus van Nazareth, duiken de geruchten op dat hij een profeet zou zijn die opstond uit de dood. Deze geruchten doen de bevolking opstaan tegen de Romeinse overheersing. De Romeinse keizer Tiberius stuurt Taurus, een loyale officier naar Judea om Jezus of zijn vermiste lichaam te vinden en het verhaal te ontkrachten.
Inchon (1981) Inchon (1981)
Film over de Inchon invasie tijdens de Koreaanse Oorlog onder leiding van Generaal Douglas MacArthur. Er wordt vertelt over de betrokkenheid van de Amerikaanse MacArthur.
Incident (1948) Incident (1948)
De beurshandelaar Joe Downey wordt door de gangster ‘Knuckles’ Morgan in het donker per vergissing aangezien voor zijn rivaal James ‘Slats’ Slattery. ‘Knuckles’ slaat Joe brutaal in elkaar. Joe wordt gearresteerd voor openbare dronkenschap en belandt in de gevangenis. Joe’s vriendin Joan en zijn vriend Bill krijgen hem vrij. In ruil daarvoor moet hij als lokaas dienen, opdat politie-inspecteur Madigan de gangsters te pakken krijgt. Het trio gaat zo op zoek naar het werkelijke slachtoffer en ze willen hem waarschuwen, maar ze raken verwikkeld in een complot, waarvan ook de aantrekkelijke blondine Marion Roberts deel uit maakt.
Incident at Dark River (1989) Incident at Dark River (1989)
Tim en Betty McFall wonen samen met hun kinderen Patrick en Kathleen in het vredige Fairview. Tim is klusjesman op een plaatselijke school terwijl Betty in een wasserij werkt. Het geluk van de McFalls wordt verstoord wanneer dochter Kathleen ernstig ziek wordt. Er blijkt gif in het spel te zijn, waarschijnlijk afkomstig van de belangrijkse werkgever van de streek, de Starbrite-fabriek waarvoor ook de wasserij veel werk verricht.
Incident at Deception Ridge (1994) Incident at Deception Ridge (1994)
Na vijf jaar cel kan Jack Bolder (O'Keefe) eindelijk weer genieten van het goede leven. In de bus op weg naar de vrijheid loopt hij bankdirecteur Davis (Begley Jr.) tegen het lijf. En kennismaken met iemand die hem gesmeerd is met het losgeld voor zijn ontvoerde vrouw is nou niet bepaald de aangewezen manier om een nieuw leven te starten.
Incident at Loch Ness (2004) Incident at Loch Ness (2004)
Filmmaker Werner Herzog wordt tijdens het filmen van de film "Enigma of Loch Ness" geportretteerd voor de documentaire "Herzog in Wonderland" van John Bailey. De film "Enigma of Loch Ness" wordt echter nooit afgerond aangezien Herzog tijdens een bootongeluk op Loch Ness tijdens opnames verongelukt. Deze alvast gemaakte opnamens worden gecombineerd met de opnamens die Bailey gemaakt heeft worden gecombineerd tot "Incident at Loch Ness".
Incident at Oglala (1992) Incident at Oglala (1992)
Op 26 juni 1975 worden tijdens een incident met een groep Indianen uit een reservaat twee Amerikaanse politieagenten gedood. Van alle beschuldigden wordt alleen Leonard Peltier veroordeeld, maar veel wijst erop dat hij onterecht beschuldigd werd. Regisseur Michael Apted probeert de ware oorzaak van de schietpartij te onderzoeken.
Incident at Phantom Hill (1966) Incident at Phantom Hill (1966)
Zijn broer liet er het leven en nu hij moet er een partij goud vinden. Omdat het indianenterrein is, is het verboden voor het leger en moet hij dit alleen doen, geleid door een moordenaar, die erbij was toen het goud gestolen werd en verstopt.
Incident at Victoria Falls (1991) Incident at Victoria Falls (1991)
1910. Sherlock Holmes wil zijn speurtaken neerleggen en bijenhouder worden. Hij wordt echter bij de koning geroepen, die hem de opdracht geeft om de Ster van Afrika, een diamant voor de kroon, te halen op Kaap de Goede Hoop. Het officiële transport zal een nepdiamant vervoeren.
Incident on and Off a Mountain Road (2005) Incident on and Off a Mountain Road (2005)
Op een verlaten weg raakt Ellen bij een ongeluk betrokken. Als ze vervolgens hulp probeert te zoeken, komt ze de psychopatische 'Moonface' tegen, die meteen jacht op haar maakt.
Incident, The (1967) Incident, The (1967)
Twee jeugddelinquenten terroriseren in dronken toestand de passagiers van een New Yorkse metrowagon. Hoewel ze maar met zijn tweeën zijn maken ze gebruik van de passiviteit van de passagiers en hun onbereidheid om samen te werken.
Incognito (1997) Incognito (1997)
Harry Donovan (Patric) is een schilderij-vervalser. Hij krijgt een lucratieve klus om een schilderij van Rembrandt te vervalsen voor $500.000 dollar. Voordat hij naar Amsterdam gaat om de klus te klaren, gaat hij naar Parijs. Daar ontmoet hij een vrouw, Marieke (Jacob), waar hij een relatie mee krijgt. Het blijkt echter dat Marieke een kunstexpert is en dat Harry's cliënten haar gebruiken om de echtheid van de Rembrandt te onderzoeken.
Incomparable Mademoiselle C. (2004) Incomparable Mademoiselle C. (2004)
Mademoiselle C. verschijnt in een verloederd en somber stadje en ze gaat aan het werk als postbode. Maar het slechts achterlaten van brieven in de brievenbus vindt ze niet bevredigend, ze wil betrokken zijn bij de levens van de mensen op haar route. Ze opent hun post en verandert de inhoud van hun brieven, zodat niets hetzelfde blijft. Maurice Moron, alias 'The Casino King', droomt van het bouwen van een casino-keten met 100 vestigingen. Om zijn doel te bereiken wil hij zichzelf uitnodigen bij de minister-president om hem wijs te maken dat hij kan zorgen voor zijn herverkiezing. Mademoiselle C. wil zijn plannen dwarsbomen.
Incompreso (1966) Incompreso (1966)
De stoere Andrew is het maatje en de beschermheer van zijn broer en is daarom vaak het mikpunt van zijn vader. Na een tragische gebeurtenis ontdekt de vader dat Andrew eigenlijk veel kwaliteiten heeft en bovendien telkens de schuld op zich heeft genomen van de misstappen van zijn broer. Deze blijkt toch niet zo onschuldig als vooraf werd gedacht.
Inconceivable (1998) Inconceivable (1998)
Eve Jacobs is 39 jaar en heeft het gevoel dat haar biologische klok bijna uitgetikt is. Ze wil koste wat het kost zwanger worden voordat het te laat is, maar dit gaat niet zo makkelijk als ze gehoopt had. Haar man heeft nog enkele drempels te overwinnen wil hij zich aan het vaderschap verbinden, zeker nu hij ook al op middelbare leeftijd beland is. Ondertussen bezoekt Eve verschillende doctoren om te kijken of er iemand is die haar kan helpen met haar probleem om zwanger te worden.
Inconnu dans la Maison, L' (1992) Inconnu dans la Maison, L' (1992)
De alcoholische advocaat Jacques Loursat (Jean-Paul Belmondo) moet de verloofde van zijn dochter verdedigen in een moordzaak en gaat beseffen dat hij zowel zijn professionele als zijn ouderlijke plichten heeft verwaarloosd. Tijdens de rechtszaak houdt hij pleidooi voor binnen het gezin veronachtzaamde jongeren.
Inconnu de Strasbourg, L' (1998) Inconnu de Strasbourg, L' (1998)
Madeleine (Ornella Muti) heeft een stiekeme minnaar: Bastien (Johan Leysen). Wanneer haar man Jean-Paul (Charles Berling) hen betrapt, komt hun relatie onder druk te staan. Jean-Paul komt om tijdens een auto-ongeval, en Bastien krijgt een ongeluk waarbij hij zijn geheugen verliest. Hij weet zich nog één ding te herinneren. Op 13 October heeft hij een afspraak met Madeleine in een restaurant. Gespannen leeft hij toe naar de dag van de afspraak, zou hij hierdoor zijn geheugen terug krijgen ?
Inconnue de Montréal, L' (1950) Inconnue de Montréal, L' (1950)
Pierre Chambrac, een Franse industrieel, en de Canadees Paul Laforêt, hebben in de Tweede Wereldoorlog samen gevochten aan het front. Vijf jaar later komen ze elkaar in Parijs toevallig weer tegen. Pierre is ondertussen verloofd met Helen Bering, een knappe buitenlandse dame. Hij stelt zijn vriend voor aan haar. Tot zijn verbazing verdwijnen Helen en Paul korte tijd nadien, zonder een bericht na te laten. Hij besluit naar Montreal te vliegen, omdat hij vermoedt dat het tweetal naar die stad is gevlucht. Wanneer hij daar arriveert, doet hij er een verrassende ontdekking.
Inconnue n° 13, L' (1949) Inconnue n° 13, L' (1949)
Een jeugdige knaap is op zoek naar zijn moeder, daarbij geholpen door een journaliste en een fotograaf. Zij is het slachtoffer van een ongeluk en lijdt sindsdien aan geheugenverlies. Langzamerhand krijgt zij haar geheugen terug. Er breken gelukkiger tijden aan in gezelschap van haar zoon en de journaliste, inmiddels zijn echtgenote.
Inconnus dans la Maison, Les (1942) Inconnus dans la Maison, Les (1942)
Een alcoholische advocaat moet de verloofde van zijn dochter verdedigen in een moordzaak en gaat beseffen dat hij zowel zijn professionele als zijn ouderlijke plichten heeft verwaarloosd. Tijdens de rechtszaak houdt hij pleidooi voor binnen het gezin veronachtzaamde jongeren.
Inconscientes (2004) Inconscientes (2004)
Barcelona, 1913. Alma is een moderne vrouw, getrouwd met psychiater Dr. Leon Pardo. Wanneer Leon terugkeert van een reis naar Wenen, blijkt hij geobsedeerd te zijn door de denkbeelden van Freud over hysterie en sexualiteit. Op een dag vertrekt hij, de zwangere Alma achterlatend. Alma en haar zwager Salvador, die stiekem verliefd op haar is, proberen wanhopig te achterhalen wat er met Leon gebeurd is. De enige houvast die ze hebben is zijn pas geschreven manuscript over hysterie en sexualiteit.
Incontri Proibiti (1998) Incontri Proibiti (1998)
Armando Andreoli, een bekende ingenieur van bijna 80 jaar, wordt benaderd door Federica, een aantrekkelijke jonge verpleegster met een zwak voor oudere mannen. Wanneer hij in Bologna geen hotel vindt om te overnachten, nodigt zij hem uit de nacht in haar flat door te brengen. Hij is erg verrast wanneer ze hem vraagt bij haar in bed te slapen. Waar is ze op uit? Wat wil ze van hem? De volgende morgen komt de verloofde van Federica aan. Hij heeft niet het minste vermoeden van wat er de voorbije nacht juist gebeurd is.
Incontro d'Amore (1970) Incontro d'Amore (1970)
Een volkendeskundige en een fotograaf werken ter plekke aan een boek over Bali. De geleerde geeft zich over aan de Brahmin-mystiek en de lokale leefgewoontes, tot ergernis van zijn medewerker, wiens vrouw echter meer begrip toont.
Incontrolable (2006) Incontrolable (2006)
Het leven van Georges (Michaël Youn) komt volledig op zijn kop te staan wanneer hij de controle over de verschillende delen van zijn lichaam verliest. Hierdoor komt hij in de meest genante en belachelijke situaties terecht.
Inconvenient Truth, An (2006) Inconvenient Truth, An (2006)
De mensheid leeft op een tijdbom. Als de grote meerderheid van de wetenschappers gelijk heeft, rest ons slechts tien jaar om te voorkomen dat de aarde in de ban komt van een golf aan extreme weersomstandigheden met overstromingen, droogte, epidemieën en dodelijke hittegolven. Een catastrofe die we zelf veroorzaken.
Inconvenient Woman, An (1991) Inconvenient Woman, An (1991)
Pauline, de vrouw van Jules Mendelson, geeft feestjes voor de high-society. Zijn stiefzoon is gepakt voor drugbezit, en omdat zijn secretaresse geen koffie kan zetten neemt hij een minnares die dat wel kan, een serveerster. Ze zit echter wel in de weg als hij een moord wil verbergen en ze tapes volspreekt over hem.
Incorrigible, L' (1975) Incorrigible, L' (1975)
Reclasseringsambtenaar Marie-Charlotte (Bujold) probeert Victor Vauthier (Belmondo) op het rechte pad te houden. Victor voelt zich aangetrokken tot Marie-Charlotte, maar nog meer tot de dure kunstverzameling van haar vader.
Incredible 2-Headed Transplant, The (1971) Incredible 2-Headed Transplant, The (1971)
Dr. Roger Gerard heeft een methode ontwikkeld waarmee hij twee hoofden op een lichaam kan zetten. Wanneer de ontsnapte moordenaar Manuel Cass in de schuur van Roger blijkt te schuilen, besluit Roger het hoofd van de moordenaar te transplanteren naar het lichaam (inclusief hoofd) van zijn tuinman. Wanneer Cass echter het lichaam overneemt ontsnapt hij samen met de tuinman.
Incredible Adventures of Marco Polo, The (1998) Incredible Adventures of Marco Polo, The (1998)
In de dertiende eeuw vertrekt de legendarische wereldreiziger Marco Polo uit zijn geboorteplaats Venetië op zoek naar geluk en avontuur, maar vooral naar zijn verdwenen vader. Tijdens die ongelooflijke reis is Marco getuige van vele bizarre gebeurtenissen en ontmoet hij talloze kleurrijke personages.
Incredible Hulk Returns, The (1988) Incredible Hulk Returns, The (1988)
Een tiental jaar geleden voerde David Banner een geheim experiment uit op genetisch materiaal. Door een panne onderging dokter Banner per ongeluk een mutatie. Hij verandert in een groene krachtpatser, de Hulk, telkens als hij met agressie wordt geconfronteerd. Om zichzelf en zijn medemens te beschermen, leidt hij sindsdien een teruggetrokken bestaan. Een vroegere studiegenoot, Donald Blake, is op de hoogte van dat mislukte experiment en begint een zoektocht naar de dokter. De reden hiervoor is dat hij enkele jaren geleden getroffen werd door een blikseminslag en hij sindsdien de geest en het lichaam van de Scandinavische krijgsheer Thor kan oproepen. Donald ziet deze gave als een last en hij wil David overtuigen onderzoek te voeren om die ongekende krachten voor eens en voor altijd te begraven.
Incredible Hulk, The (1977) Incredible Hulk, The (1977)
Dr. Bruce Banner ontdekt dat mensen in extreme stress-situaties bovennatuurlijke krachten ontwikkelen. Hij ontwikkelt een test waarmee hij die natuurlijke krachten kan verbeteren. Op een dag besluit Banner de proef op de som te nemen, maar de proef mislukt en Banner wordt aan een enorme dosis gamma-straling blootgesteld. De resultaten van het mislukte experiment zijn echter uitzonderlijk, want telkens als Banner zich kwaad maakt, verandert hij in een woeste, groene reus: de Hulk.
Incredible Hulk, The (2008) Incredible Hulk, The (2008)
Dr. Bruce Banner (Edward Norton) probeert te leven met zijn alter-ego The Hulk, een groen, groot en enorm sterk wezen dat verschijnt als hij kwaad begint te worden. Dit is absoluut niet eenvoudig aangezien er horden mensen achter hem aan zitten die misbruik willen maken van zijn bijzondere krachten. Maar dan ineens verschijnt The Abomination (Tim Roth), een kwaadaardig en wild beest. Banner ziet zichzelf genoodzaakt zijn krachten te gebruiken om de stad te redden van dit afschuwelijke monster.
Incredible Journey of Doctor Meg Laurel, The (1979) Incredible Journey of Doctor Meg Laurel, The (1979)
In de dertiger jaren keert een vrouwelijke dokter terug naar haar geboortestreek in de Blue Ridge gebergte in de Appalachia, na een tijd in de grote stad te hebben doorgebracht met de intentie om moderne medische hulp over te brengen aan de arme en slecht opgeleide bevolking. Ze moet echter dan wel de strijd aan met de lokale medicijnvrouw die stug blijft geloven in haar eigen middeltjes en de dokter met haar stadse methoden voor geen meter vertrouwt.
Incredible Journey, The (1963) Incredible Journey, The (1963)
Drie huisdieren, een kat en twee honden, verliezen hun baas tijdens hun vakantie. Nu moeten de drie de weg terug naar huis zien te vinden.
Incredible Melting Man, The (1977) Incredible Melting Man, The (1977)
Tijdens een ruimtemissie naar Saturnus kijkt een astronaut naar de zon. Terug op aarde begint hij te smelten. De astronaut ontsnapt uit het ziekenhuis en het moorden begint.
Incredible Mr. Limpet, The (1964) Incredible Mr. Limpet, The (1964)
Henry Limpet is een doodgewoon zakenmannetje met maar één wens: hij zou dolgraag een vis willen zijn. Op een dag wordt zijn wens verhoord en verandert Henry in een vis. Gelukkig is hij niet alleen, en samen met een groep andere vissen helpt hij het Amerikaanse leger bij het opsporen van Nazi-duikboten.
Incredible Mrs. Ritchie, The (2003) Incredible Mrs. Ritchie, The (2003)
Charlie is een probleemtiener. Wanneer hij en zijn vrienden de portefeuille van een oudere dame stelen, worden ze betrapt. De directeur van zijn school belt zijn ouders op en komt er zo achter hoe zijn leven thuis er aan toe gaat. Als straf moet hij aan het werk bij de oudere dame. Daar ontdekt Charlie hoe het leven er aan toe gaat bij een liefdevolle en vriendelijke familie.
Incredible Petrified World, The (1957) Incredible Petrified World, The (1957)
Vier avonturiers duiken in een duikersklok af naar de diepte van de oceaan. Als hun kabel knapt, worden ze als verloren beschouwd, maar ze verlaten de klok en in een vulkanische grot, waar zuurstof is, ontmoeten ze een man die daar al 14 jaar zegt rond te lopen. Boven begint de expeditieleider een nieuwe onderneming en hij ontdekt een identieke klok aan degene die verloren was gegaan.
Incredible Sarah, The (1976) Incredible Sarah, The (1976)
Sarah Bernhardt is al sinds haar jeugd een veelbelovende actrice, en het is nog maar een kwestie van tijd voordat ze definitief zal doorbreken. Als ze in 1860 haar eerste rol krijgt, zweert ze dat ze de beste actrice aller tijden zal worden. Hij carrière lijkt almaar bergop te gaan, maar een veelbesproken schandaal keldert haar loopbaan, totdat ze op 35 jarige leeftijd een geslaagde comeback maakt.
Incredible Shaolin Thunderkick (1982) Incredible Shaolin Thunderkick (1982)
De mooie dochter van een restauranteigenaar wordt ontvoerd. Een waterverkoper, die verliefd op haar is, laat het hier niet bij en besluit haar te redden. Hij laat zich door een oude kung-fu meester trainen in deze Oosterse gevechtskunst.
Incredible Shrinking Man, The (1957) Incredible Shrinking Man, The (1957)
Als Scott Carey in contact komt met een rare mist, begint hij opeens te krimpen. Als hij steeds kleiner wordt, wordt het steeds moeilijker om geen gevaar te lopen, en als hij dan ook nog eens in de kelder terecht komt, moet hij vechten voor zijn leven.
Incredible Shrinking Woman, The (1981) Incredible Shrinking Woman, The (1981)
De huisvrouw Pat Kramer heeft een klein probleem: door een ongelukje gaat ze krimpen. Daardoor heeft ze weer meer problemen want bijvoorbeeld het opvoeden van kinderen is dan lastig. Maar dat is nog niet haar grootste probleem want een sekte wil haar kidnappen.
Incredible Torture Show, The (1976) Incredible Torture Show, The (1976)
In een klein theater in New York geeft Master Sardu zijn zieke en bloederige shows. Naakte vrouwen worden op het podium gemarteld en vermoord, het publiek denkt dat het allemaal trucs zijn maar alles wat Sardu doet is echt. Maar nu wil Sardu een echt meesterwerk produceren, hiervoor kidnapt hij Natasja, een ballerina. Haar vriend schakelt uiteraard de politie in. In de vorm van Tucci, een nogal corrupte Italiaanse agent. Die gaat op onderzoek uit en ontdekt de vreemde en zieke praktijken van Sardu die grossiert in vrouwelijke slaven (allemaal gehersenspoeld), voor eigen gebruik, voor zijn rijke klanten en voor de export!
Incredibles, The (2004) Incredibles, The (2004)
Mr. Incredible is een superheld. Althans, dat was hij, tot een lading rechtzaken er voor zorgde dat alle superhelden door de overheid een nieuwe, anonieme identiteit aangemeten kregen. Bob Parr, zoals Mr. Incredible nu heet, leeft met zijn vrouw Helen (de vroegere Elastigirl) en hun drie kinderen (Violet, Dash en Jack Jack) een normaal leventje, dat hem totaal niet bevalt. Als hij opnieuw de kans krijgt om de rol van superheld te spelen, grijpt hij die dan ook met beide handen aan.
Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-up Zombies!!?, The (1967) Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-up Zombies!!?, The (1967)
Madame Estrella is een waarzegster die op een kermis een aantal van haar klanten hypnotiseert en verminkt met zuur, om ze daarna in een achterkamer bij wijze van huisdieren te bewaren. Door toeval ziet de dronken danseres Marge echter deze 'zombies', waarna Estrella een toevallige kermisbezoeker, Jerry, verleid door haar dochter Carmelita, onder hypnose brengt en opdracht geeft Marge te vermoorden.
Incredibly True Adventure of Two Girls in Love, The (1995) Incredibly True Adventure of Two Girls in Love, The (1995)
Randy Dean, een rebelse tomboy die bij haar lesbische tante woont in een arbeidersbuurt, is verliefd op de mooie en rijke Evie Roy, één van de populairste meisjes van de school. Dan komt Evie Roy langs bij de benzinepomp waar Randy werkt, ervan overtuigd dat er iets met haar dure landrover aan de hand is. Ze raken geïnteresseerd in elkaar en ontmoeten elkaar later op school weer waar ze een romance beginnen die niemand zich kan voorstellen. Het zet een stel komische gebeurtenissen op gang wat uiteindelijk culmineert in een motel waar de twee naartoe vluchten.
Increvable, L' (1959) Increvable, L' (1959)
Hippolyte is een kelner die een beetje gek is. Hij heeft zojuist een belangrijke levensverzekering afgesloten. Maar wanneer dit nieuws een paar slechteriken bereikt, is Hippolyte niet meer veilig. Er worden meerdere aanslagen op zijn leven gepleegd.
Incruste, L' (2004) Incruste, L' (2004)
Paul (Titoff) is een nikser van de bovenste plank. Maar wanneer geen enkele vriend hem nog onderdak wil geven vindt hij toch nog een manier om een appartement te vinden. Hij vertelt Alexandre (Diefenthal), die hij in een café ontmoet, dat hij een neef is van zijn beste vriend, die naar Angola is vertrokken. Ze beginnen samen te wonen...
Incubo sulla Città Contaminata (1980) Incubo sulla Città Contaminata (1980)
Een vliegtuig dat werd blootgesteld aan giftige straling maakt een noodlanding in het midden van een stad. Uit het wrak komen tientallen mutanten die tot de tanden bewapend zijn met messen en knuppels. De mutanten vallen meteen een patrouille soldaten aan, waarna ze slachtend en moordend hun tocht verder zetten.
Incubus (1965) Incubus (1965)
Incubus keert de gebruikelijke morele slag, van een goede persoon die door het kwaad wordt verleid, om. Wanneer de jonge succubus genaamd Kia zich begint te vervelen met het verleiden van mensen die het er zelf toe hebben gebracht, besluit ze maar eens een echt goed mens aan te gaan verleiden tot het kwaade.
Incubus (2002) Incubus (2002)
Een kunstenaar wordt benaderd door een knappe vrouw van bovennatuurlijke herkomst, die al zijn wensen in vervulling zal doen gaan. Dit geldt echter alleen zolang zijn dochter nog minderjarig is; daarna worden er geen wensen meer vervuld, en wordt de ziel van de dochter eigendom van de mysterieuze vrouw.
Incubus (2005) Incubus (2005)
Na een auto-ongeluk zoekt een groep studenten hun toevlucht tot een vervallen fabrieksgebouw. Daar treffen ze al snel een maniale moordenaar aan, die het op hen voorzien heeft. Tot hun schrik kunnen ze het fabrieksgebouw echter niet meer verlaten. In een wanhopige poging uit deze situatie te ontsnappen verkennen ze het gebouw, waarbij ze plotseling een comateuze patiënt aantreffen die in een meervoudig afgesloten cel ligt. Langzaam realiseren ze zich dat deze patiënt de sleutel moet zijn tot hun ontsnapping.
Incubus, The (1981) Incubus, The (1981)
Een klein Brits dorpje wordt opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden en verkrachtingen. De politie stelt een uitgebreid onderzoek in, helaas met weinig succes. Op een dag meldt zich echter een jongeman op het politiebureau, die vertelt dat hij last heeft van afschuwelijke dromen. De politie vermoedt meteen dat de man iets met de moorden te maken heeft.
Indagine Su Un Cittadino Al di Sopra di Ogni Sospetto (1970) Indagine Su Un Cittadino Al di Sopra di Ogni Sospetto (1970)
Wanneer een fascistische politie-inspecteur zijn maîtresse vermoordt, laat hij opzettelijk sporen achter. Hij laat deze achter om te kijken hoe groot zijn reputatie is, namelijk die van 'Een Burger die Boven Verdenking' is.
Indagine su un Delitto Perfetto (1978) Indagine su un Delitto Perfetto (1978)
De topman van een groot bedrijf wordt gedood in een duidelijk opgezet vliegtuigongeval. De drie ondervoorzitters komen eveneens om: ze sterven een afschuwelijke dood. Het betreft een zaak van miljoenen dollars, en Scotland Yard moet proberen de schuldige achter het crimineel complot te ontmaskeren.
Inde Fantôme, L' (1969) Inde Fantôme, L' (1969)
Na in 1967 te zijn gevraagd door het Franse Ministerie van Buitenlandse Zaken om een serie films te maken over India, was Louis Malle zo overrompeld door dat land dat zijn geplande bezoek van 5 weken veranderde in een bezoek van een jaar. Alleen bijgestaan door een cameraman en een geluidsman laat Louis Malle de schoonheid en afschuwelijke kanten van India zien. Armoe, religie en het kastensysteem komen aan bod.
Indecent Behavior (1993) Indecent Behavior (1993)
Rebecca Mathis is een sex therapeute. Een van haar patienten wordt dood aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt het alsof de patient is overleden aan een hartaanval, maar het blijkt moord te zijn. De detective die de moord onderzoekt wordt verliefd op Rebecca... Is hij nu in gevaar?
Indecent Behavior II (1994) Indecent Behavior II (1994)
Sekstherapeute Rebecca Mathis wordt opnieuw het slachtoffer van ongekende passie en intense vijandigheid, wanneer zij wordt gechanteerd door één van haar patiënten. Wanneer de aantrekkelijke vrouw wordt vermoord, raakt Rebecca verstrikt in een web van verleiding en intriges. Met behulp van dokter Liam O'Donnell ontdekt zij een beangstigende relatie tussen enkele van haar cliënten...
Indecent Desires (1967) Indecent Desires (1967)
Zeb vind een barbiepop in een vuilnisemmer. Daarna ziet hij An naar het werk gaan met haar vriend Babs. Zeb bedenkt zich plots dat An wel erg veel lijkt op de pop. Wanneer hij terug thuis komt begint hij de pop te strelen... en Ann voelt het! Een soort voodoo dus. Maar wanneer Zeb hoort dat Ann een verloofde heeft, wordt hij erg kwaad en verbrandt de pop, waardoor Ann gek wordt.
Indecent Proposal (1993) Indecent Proposal (1993)
Een jong, verliefd echtpaar raakt na de aankoop van hun huis in de geldproblemen. Ze besluiten hun geluk in Vegas te beproeven waar ze echter al hun overgebleven geld verliezen. Dan komen ze een miljonair tegen die een miljoen dollar biedt voor één nacht met de vrouw. Het aanbod brengt hevige schade toe aan de relatie.
Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (1997) Indefensible: The Truth About Edward Brannigan (1997)
Advocaat Ed Brannigan, die naam heeft gemaakt op zijn vakgebied, maakt zijn zoon Eddie tot jongere mede-eigenaar van zijn kantoor. De toch al moeilijke relatie tussen de gevoelige Eddie en zijn botte vader wordt nog zwaarder op de proef gesteld als Ed door Rebecca Daly na een flirt beschuldigd wordt van verkrachting
Indeks (1978) Indeks (1978)
Het verhaal speelt zich af tijdens de studentenprotesten in maart 1968. Een koppige student protesteert tegen de beslissing van de decaan om een medestudent op basis van valse beschuldigingen te schorsen. Hij stopt met zijn studie en raakt vervolgens zijn vriendin en zijn huisvestingsprivileges kwijt. Hij neemt een baan als kolenbezorger. Tijdens zijn werk is hij getuige van een fataal ongeluk van zijn collega. Hij besluit hierover een verhaal te schrijven. Het verhaal is dermate goed dat een uitgever er interesse in heeft, mits er wat aanpassingen worden aangebracht. Hij weigert dit en het verhaal wordt niet gepubliceerd. Uiteindelijk wordt het verhaal vercommercialiseerd en verfilmd waardoor hij alsnog roem vergaard.
Independence Day (1996) Independence Day (1996)
Gigantische buitenaardse schepen komen richting de aarde, en hangen boven enkele grote steden. Nadat een poging tot communicatie met de aliens tot niets leidt, komt David Levison er achter dat de aliens in minder dan een dag aan zullen gaan vallen. Nadat de grote steden compleet verwoest zijn door de buitenaardse schepen besluiten de overlevenden terug te vechten met behulp van een buitenaards schip dat enkele decennia geleden op aarde is neergestort.
Independent, The (2000) Independent, The (2000)
Een nogal excentrieke regisseur van B-films wil zijn in het slob geraakte carrière een nieuwe impuls geven. Wanneer een seriemoordenaar zijn leven verfilmd wil zien in een musical, ziet hij de kans waar hij op heeft gewacht. Nu moet hij alleen nog de rechten zien te verkrijgen en dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Indestructible Man (1956) Indestructible Man (1956)
Een wetenschapper gaat een extreem geweldadige crimineel, genaamd "The Butcher" die ter dood veroordeeld werd, weer tot leven wekken door middel van electriciteit. Eenmaal opgewekt is hij sterker dan ooit en zint op wraak op de mensen die schuldig waren aan zijn doodstraf.
India (1959) India (1959)
Fragmentarische film over India met zowel geacteerde als documentair gedraaide scenes. De film gaat onder meer over het dagelijks leven in de stad en op het platteland, de interactie tussen mens en dier en de verhouding tussen traditie en de voortschrijdende techniek.
India Song (1975) India Song (1975)
Het verhaal presenteert een onmogelijke liefde tussen Anne-Marie Stretter, de vrouw van een Franse ambassadeur, en een vice-consul. De vice-consul pleegt zelfmoord. Zonder te beseffen dat ze door haar onmogelijke passie de dood herbergt, gaat ze uiteindelijk zelf ten onder aan de demonen van die passie.
Indian Fighter, The (1955) Indian Fighter, The (1955)
Johnny Hawks, voorheen een indianen jager, keert terug naar het Westen na de burgeroorlog. Hij ontmoet de indianen groep onder leiding van Red Cloiud weer naar jaren en als hij hoort dat er cowboys achter hun goud aanzitten, besluit hij ze te helpen.
Indian in the Cupboard, The (1995) Indian in the Cupboard, The (1995)
Omri (Hal Scardino) krijgt op zijn negende verjaardag twee wel heel speciale cadeautjes. Het eerste is een kastje dat op het eerste gezicht doodnormaal lijkt. Het tweede is een plastic indiaantje, dat zijn beste vriend hem schenkt. Voor het slapen gaan, stopt hij het indiaantje in het kastje. Maar wanneer hij 's ochtends wakker wordt, ontdekt Omri iets vreemds: het indiaantje is tot leven gekomen...
Indian Runner, The (1991) Indian Runner, The (1991)
Het verhaal gaat over twee broers. De ene broer is een politeagent en een ex-boer, die een gelukkig leven heeft met vrouw en een kind. De andere broer is een teruggekeerde Vietnam-veteraan die boos is op alles en iedereen. Hij probeert terug te komen in het leven bij zijn broer en krijgt daar erg veel moeite mee.
Indian Summer (1993) Indian Summer (1993)
Zeven vrienden keren terug naar het zomerkamp waar ze twintig jaar geleden de beste tijd van hun leven doorbrachten. Hoe meer ze met elkaar praten, hoe sterker ze beseffen dat hun vriendschap, ondanks de grote persoonlijke verschillen, onaantastbaar is gebleven.
Indian Summer (1996) Indian Summer (1996)
Tonio, een succesvolle danser op het hoogtepunt van zijn carriere, heeft jarenlang zijn emoties verborgen. Wanneer zijn mentor en beste vriend aan een aan Aids gerelateerde ziekte overlijdt gaat hij zich afvragen of hij zelf niet wellicht HIV-besmet is.
Indian Summer (2001) Indian Summer (2001)
De mooie Shin-yeong wordt verdacht van de moord op haar man. Jun-ha, een jonge jurist met goede perspectieven, wordt door de rechtbank aangewezen als haar advocaat. Hoe graag Jun-ha haar ook wil helpen, Shin-yeong weigert zijn hulp en wil zo snel mogelijk ter dood veroordeeld worden. Jun-ha laat het er echter niet bij zitten.
Indian Territory (1950) Indian Territory (1950)
Gene Autry wordt door het Amerikaanse leger op pad gestuurd om indianenaanvallen op pioniers te voorkomen. Hij komt Apache Kid (Griffith), een halfbloed, en Curt Raidler (Philip van Zandt), een Australiër, tegen. Samen met een groep indianen zijn zij verantwoordelijk voor de aanvallen. Het is aan Gene en zijn handlanger Shadrach Jones (Buttram) de aanvallen te stoppen.
Indian, The (2006) Indian, The (2006)
Wanneer een man ziek wordt, moet hij iemand bloed voor hem laten prikken om hem met dat bloed redden. Het wordt ingewikkeld voor hem wanneer dit van zijn familie moet. Hij heeft al jaren geen contact meer met hen en zij staan er ook niet voor open nog een band met hem te scheppen. Hij probeert zijn 17 jaar oude zoon te manipuleren wanneer hij ontdekt dat hij een erg onzekere probleemjongen is.
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)
Indiana Jones zal aan zijn grootste angsten het hoofd moeten bieden in het vierde avontuur van deze reeks. De zoon van Indiana wordt door een Engels heerschap in dienst genomen om diep in het Amazonegebied een eeuwenoud magisch voorwerp dat een enorme kracht bezit te gaan zoeken. De zoon van Indiana vermoedt, dat er iets niet helemaal in de haak is. Al gauw stuit hij op een machtig geheimzinnig genootschap, dat het afschuwelijke plan heeft opgevat om een eeuwenoude kracht te gaan ontketenen. Indiana Jones vertrekt samen Sabrina – de dochter van de Engelsman – naar het Amazonegebied. Daar ontdekken beide groepen een nog altijd bestaande eeuwenoude beschaving. Zal Indy in staat zijn om een halt toe te roepen aan het geheime genootschap, dat de krachten van de Maya cultuur wil misbruiken om de wereldheerschappij te veroveren? En kan Sabrina eigenlijk wel vertrouwd worden?
Indiana Jones and the Last Crusade (1989) Indiana Jones and the Last Crusade (1989)
Al sedert 1912 zit Indiana Jones een bende achterna die een kostbaar kruis hebben gestolen. Nu het hem uiteindelijk gelukt is het juweel te bemachtigen en aan historicus Brody te overhandigen, kan hij opnieuw zijn baan als leraar oppikken. Op een dag wordt hij na schooltijd opgepikt en meegenomen naar de rijke Donovan. Deze bezit een steen, waarop een soort beschrijving staat die naar de Heilige Graal moet leiden. In het bezit van de notities van zijn vader, reist Jones naar Venetië. Met de hulp van dokter Elsa Schneider vindt hij de ontbrekende schakel voor de locatie van de Graal. Eindelijk kan hij samen met zijn vader naar Afrika vertrekken, maar hij is natuurlijk niet de enige die de waardevolle Graal op de kop wil tikken...
Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)
Indiana Jones, Short Round en de betoverende nachtclubzangeres Willie Scott, worden door het noodlot in eenzelfde avontuur samengebracht. Op weg naar India ontsnappen ze op het nippertje aan de dood. Later belanden ze in een kinderloos dorp. Indy belooft het dorpshoofd de heilige Sankarasteen te zullen vinden, die het dorp zijn vruchtbaarheid moet teruggeven.
Indianapolis Speedway (1939) Indianapolis Speedway (1939)
Joe, drievoudig winnaar van de Indianapolis race, racet nog steeds om de jonge Eddie een goede opleiding te kunnen geven. Joe heeft het beste voor met Eddie, en hij wordt woedend wanneer blijkt dat Eddie gestopt is met school om een race carrière te beginnen. Joe probeert Eddie toch de kneepjes van het vak te leren, maar ze raken elkaar uit het oog wanneer Eddie een relatie begint met de foute Frankie. Als Joe tijdens een race een dodelijk ongeluk veroorzaakt, stopt hij met racen. Joe komt, na een rondreis, weer terecht bij de Indianapolis race, waar Eddie aan mee doet.
Indic, L' (1983) Indic, L' (1983)
Inspecteur Bertrand wil een einde aan de misdadige activiteiten van Ange Malaggione, een maffiabaas die aan het hoofd staat van de clan van Corsica. Op de begrafenis van een boef merkt hij de aanwezigheid van Leonelli op, de rechterarm van Malaggione, en besluit via hem te infiltreren in de bende. Bertrand maakt weldra kennis met Sylvia, de echtgenote van Leonelli, maar dat maakt voor hem de zaken niet gemakkelijker.
Indictment: The McMartin Trial (1995) Indictment: The McMartin Trial (1995)
De naam McMartin wordt door veel mensen nog steeds in verband gebracht met een vreselijk misdrijf, namelijk 'kindermishandeling'. Tien jaar nadat de zaak begon, weerklinkt in de namen McMartin en Buckey nog steeds de hysterie die veroorzaakt werd door een van de meest buitengewone strafrechtzaken uit de Amerikaanse geschiedenis. Door de zaak McMartin is kindermishandeling een bespreekbaar onderwerp geworden. De McMartin rechtszaak duurde zes jaar en kostte ongeveer 30 miljoen gulden, en was hierdoor de langste en duurste rechtszaak ter wereld.
Indien dans la Ville, Un (1994) Indien dans la Ville, Un (1994)
De Parijse beursmakelaar Stéphane ontdekt na dertien jaar dat hij een zoon heeft die samen met zijn moeder bij de Amazone-indianen leeft. Als hij de jongen samen met diens huisdier, een levensgrote vogelspin, meeneemt naar Parijs, zorgt dat voor de nodige turbulente verwikkelingen.
Indifferenti, Gli (1964) Indifferenti, Gli (1964)
Portret van een bourgeois-gezin in het Rome van de jaren twintig: een moeder, haar minnaar, haar dochter Carla en haar zoon Michel, kinderen in de adolescentenleeftijd. Hun bestaan is welgesteld, maar leeg en verveeld. Het draait om seks, geld en uiterlijk vertoon. Tot werkelijke communicatie zijn ze niet in staat. Hun leven is een grote maskerade, een aaneenschakeling van leugenachtige intriges, wat pas echt tot uiting komt in de concurrentiestrijd van moeder en dochter om de gunsten van één minnaar. Naar de roman van Alberto Moravia.
Indigènes (2006) Indigènes (2006)
In 1943 vecht Frankijk tegen de bezetting van de Elzas door de Nazi's. Abdelkader, Saïd, Messaoud en Yassin zijn soldaten afkomstig uit Algerije. Men noemt hen "Indigènes". Vanwege hun reputatie als moedige mannen, worden ze gerecruteerd en naar de voorste linies gestuurd. Ze zullen vechten voor de vrijheid van Frankrijk.
Indigo (2003) Indigo (2003)
Deze film verteld het inspirerende verhaal van een eenzame man en zijn 10-jarige kleindochter, een zogenaamd 'Indigo' kind. Hier verwijst de term naar een kind dat de gaven heeft om te voorspellen en te genezen. Als de oude man de voogdij over zijn kleindkind krijgt, wil hij de verantwoordelijkheid niet. Hij leert echter van haar te houden en moet met haar vluchten om haar te beschermen tegen een eventuele ontvoerder. Onderweg ontdekt hij de krachten van zijn kleindochter en de manier waarop zij iedereen die zij ontmoet beïnvloedt.
Indio (1989) Indio (1989)
Daniel Morell (Quinn) is half Amazone-Indiaan en tevens officier bij de Amerikaanse mariniers. Hij wendt al zijn vechttechnieken aan om de gewetenloze milieuvernietigers een halt toe te roepen.
Indio 2 - La Rivolta (1991) Indio 2 - La Rivolta (1991)
Een corporatie, die een snelweg aan het aanleggen is door het regenwoud, huurt een bende huurlingen in om af te rekenen met een locale indianenstam. Die stam is het niet eens met de aanleg van de snelweg. De indianen worden door de huurlingen gemarteld, vermoord en gevangen genomen. Sergeant Irons, een voormalige marinier, helpt de indianen om hun leefomgeving en hun familie te redden.
Indio Black, Sai Che Ti Dico: Sei un Gran Figlio di... (1971) Indio Black, Sai Che Ti Dico: Sei un Gran Figlio di... (1971)
Mexico 1867. De Mexicaanse revolutionairen hebben wapens nodig en geven een stel bandieten opdracht een lading goud te stelen. Deze groep krijgt hulp van revolverheld Sabata.
Indische Grabmal, Das (1959) Indische Grabmal, Das (1959)
De Europese architect Harald Berger (Paul Hubschmid) wordt verliefd op de Indiase prinses Seetha (Debra Paget) die voorbestemd is voor Chandra (Walther Reyer), de Maharadja van Eshnapur. Omdat hun liefde onmogelijk is vluchten ze weg uit Eshnapur. Chandra laat dit echter niet zomaar gebeuren en stuurt zijn huurlingen achter hen aan.
Indische Ring, Der (2008) Indische Ring, Der (2008)
Een Duitse vrouw bezoekt haar zoon in India, die daar werkt als arts, en hoort dat hij wil gaan trouwen en in India wil blijven. Maar zij ontdekt ook dat de familie van de beoogde bruid daar niet blij mee is.
Indische Tuch, Das (1963) Indische Tuch, Das (1963)
De zes erfgenamen van Lord Lebanon krijgen te horen dat ze allen een forse erfenis krijgen. Ze hoeven daar maar één ding voor te doen: zes dagen en nachten in het kasteel van de Lord doorbrengen... Naar het boek van Edgar Wallace.
Indiscreet (1931) Indiscreet (1931)
Op oudejaarsavond maakt Geraldine een einde aan haar relatie met Jim Woodward, aangezien ze genoeg heeft van zijn leugens. Al snel ontmoet ze schrijver Arthur Blake en valt voor hem. Alles lijkt goed te gaan, totdat Geraldines zuster Joan terugkeert van een lange reis en pardoes Woodward introduceert als haar nieuwe vriend.
Indiscreet (1958) Indiscreet (1958)
De actrice Anna wordt verliefd op Philip Adams, een knappe diplomaat. Adams wil zich niet binden en maakt Anna wijs dat hij getrouwd is. Hij woont wel niet meer samen met zijn vrouw, maar toch wil die niet van een scheiding horen. Later verneemt Anna dat Adams helemaal niet getrouwd is. Ze is woedend en wil hem niet meer zien. Maar net op dat moment is Adams tot het inzicht gekomen dat hij echt van Anna houdt en met haar wil trouwen...
Indiscreet (1998) Indiscreet (1998)
De machtige miljonair Zachariah vermoedt dat zijn vrouw Eve een minnaar heeft. Hij huurt privé-detective Michael Nash in om haar te schaduwen. Op het eerste zicht een eenvoudige klus. Nash ontdekt dat Eve geen minnaar haar maar vaak bij haar zieke moeder zit om die te verzorgen, dat ze graag iets drinkt en dat zij van naaktzwemmen houdt. Op een dag doet Eve een zelfmoordpoging. Nash redt haar. Ze worden verliefd en beginnen een verhouding. Als Zachariah vermoordt wordt, is Nash verdachte nummer 1.
Indochine (1992) Indochine (1992)
Historische speelfilm, gesitueerd in 1930, wanneer het Franse koloniale bewind in Indochina op het eind loopt. Een ongetrouwde Franse rubberplantster die een Vietnamse prinses opvoedt als haar dochter wordt, evenals haar dochter, verliefd op een jonge Franse officier waardoor hun beider leven ingrijpend zal veranderen.
Indomptable Angélique (1967) Indomptable Angélique (1967)
Angélique is het hof van de koning ontsnapt en reist naar de Middellandse Zee om haar echtgenoot Peyrac terug te vinden. Om aan de barbaarse zeerovers te ontkomen, springt zij van boord als de galei waarmee zei reist wordt aangevallen. Zij wordt uit zee gered door een driemaster waarop d'Escrainville het bevel voert. Als Angélique zich verzet tegen zijn avances wordt hij woedend en laat haar als slavin verkopen. Tot haar onbeschrijfelijke geluk blijkt dat degene die haar heeft laten kopen haar echtgenoot is. Zullen zij nu eindelijk het geluk hebben gevonden ?
Indringer, De (2005) Indringer, De (2005)
Tom Vansant, een 40-jarige arts uit Brussel, is wanhopig op zoek naar een spoor van zijn dochter Louise, die 18 maanden geleden plotseling verdween. Tijdens zijn zoektocht komt hij een ander meisje tegen dat in de periode van Louise's verdwijning van huis is weggelopen. Hoewel het meisje weigert te praten, is Tom er van overtuigd dat zij meer weet over het lot van zijn dochter. Hij volgt het meisje naar de Ardennen en belandt in een onbekende en gevaarlijke omgeving waar niets is wat het lijkt.
Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Broken Hearted (1990) Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Broken Hearted (1990)
Het verhaal begint als de 'Heartbreaking Man' (Cage) aan de 'Heartbroken Woman' (Dern) vertelt dat hij haar verlaat. Vanaf dat moment gaat ze dromen dat ze boven een landschap zweeft, bevolkt met dwergen, mannen op stelten, naakte vrouwen kruipend op verlaten auto's en groteske monsters, terwijl zij liefdesliedjes zingt.
Inek Saban (1978) Inek Saban (1978)
Saban (Kemal Sunal) die als watermeloenverkoper zijn brood verdient, probeert geld te sparen om de bruidschat van zijn aanstaande bruid te kunnen betalen. Als een bekende keeper die veel op Saban lijkt naar Amerika vlucht wordt door het bestuur van de voetbalverening een look-a-like keeper gevonden... Saban. Helaas kan Saban zich niet goed concentreren wanneer hij ingezet wordt als keeper, omdat hij aan zijn aanstaande vrouw denkt...
Ineo Gongju (2004) Ineo Gongju (2004)
Na-young is werkzaam bij een postkantoor. Ze is het helemaal zat in de omgeving van haar afstandelijke moeder en haar aanhankelijke en te aardige vader te zijn. Daarom kijkt ze ook erg uit naar haar geplande reis naar het buitenland. Echter, op een dag is haar vader zonder bericht spoorloos verdwenen. Haar moeder interesseert het weinig wat er gebeurt kan zijn, waardoor Na-young een keus moet maken tussen haar reis naar het buitenland of een zoektocht naar haar vader
Inesorabili, Gli (1950) Inesorabili, Gli (1950)
Saverio Luparello is de manager van het landgoed van de Siciliaanse baron Occipinti. De sluwe, hebzuchtige man laat opzettelijk het land verkommeren tot een woestenij, in de hoop dat zijn werkgever ontmoedigd wordt door de lage opbrengst en zijn grond aan hem zal verkopen aan een zeer lage prijs. Zijn plannen worden echter gedwarsboomd door een pachter, Diego Costa, die zijn perceel ijverig en met goede resultaten bewerkt. De drie zonen van Luparello proberen de Costas uit hun boerderij te verjagen, maar zij worden verdedigd door Don Salvatore, een barhouder en leider van de lokale maffia.
Inexchange (2006) Inexchange (2006)
Maury (Blodgett) heeft een probleem. Hij is een eerstejaars student, die gebruikt, gepest en genegeerd wordt. Voor hem is dit gewoon, tot hij op een dag een pact sluit, waardoor zijn problemen één voor één beginnen te verdwijnen.
Infamous (2006) Infamous (2006)
Samen met zijn jeugdvriendin en schrijfster Harper Lee (Sandra Bullock) probeert de nog jonge schrijver Truman Capote (Toby Jones) achter de toedracht te komen van de moorden op vier leden van een rijke familie in Kansas in 1959. Aanvankelijk lijkt het een onschuldig onderzoek te zijn, maar al snel neemt het een onverwachte wending : er ontstaat een intense en ingewikkelde relatie tussen de schrijver en de twee veroordeelde moordenaars, Dick Hickock en in het bijzonder Perry Smith (Daniel Graig). Het duo zit op dat moment in de dodencel te wachten op hun doodstraf. Dit alles levert hem dan wel weer de inspiratie op tot zijn boek 'In Cold Blood'.
Infanzia, Vocazione e Prime Esperienze di Giacomo Cas... (1969) Infanzia, Vocazione e Prime Esperienze di Giacomo Cas... (1969)
geregisseerd door Luigi Comencini
met Leonard Whiting, Maria Grazia Buccella en Lionel Stander
Infection (2005) Infection (2005)
Een meteoor die een gevaarlijk buitenaards virus bevat, stort neer in het stadje Lawton, California. Net na middernacht stuit Larry Jenkins, een plaatselijke boer, op het object en contacteert de politie. Vanwege het jaarlijkse schoolbal is het kleine commissariaat van Lawton overwerkt en sturen ze inspecteur Bardo op de zaak af. Als de agent uitstapt op een verlaten bosweg, ontdekt hij dat Jenkins besmet is door het buitenaardse organisme. Ook de agent valt ten prooi aan het virus. Beide mannen gaan op weg naar Lawton en infecteren iedereen die ze tegenkomen.
Infermiera di Campagna, L' (1978) Infermiera di Campagna, L' (1978)
Als Emanuelle in een dorpje aankomt als nieuwe dokter, slaan alle mannen op hol. Van één man in het bijzonder: de verloofde van de dochter van de burgemeester. Emanuelle probeert de burgemeester naar haar toe te lokken door net te doen alsof ze een verhouding heeft met de verloofde van zijn dochter.
Infermiera di Notte, L' (1979) Infermiera di Notte, L' (1979)
Carlo is de zoon van een rijke tandarts, die in tegenstellibg tot zijn vader, totaal onverschillig lijkt als het op de dames aan komt. Wanneer vader een verpleegster inhuurt om een zieke oom te verplegen, blijkt al snel dat Carlo iedereen voor de gek heeft gehouden.
Infermiera nella Corsia dei Militari, L' (1980) Infermiera nella Corsia dei Militari, L' (1980)
In een psychiatrische kliniek voor soldaten arriveert een nieuwe verpleegster die de harten van zowel de patiënten als de directeur sneller doet kloppen. Het is voor haar niet makkelijk met de zieken om te gaan. Enkele bekende generaals zijn helemaal gek geworden en geloven dat zij nog steeds op het slachtveld staan. In werkelijkheid is de zuster echter een zangeres, die omwille van haar manager de militaire kliniek is binnengekomen om gestolen goederen terug te krijgen.
Infermiera, L' (1975) Infermiera, L' (1975)
Wanneer een oudere weduwnaar hartproblemen krijgt, hopen zijn hebberige toekomstige erfgenamen zijn overlijden te versnellen door een super aantrekkelijke verpleegster in te huren die zijn hart dodelijk zal doen versnellen. Hun plan valt in duigen als de verpleegster verliefd wordt op de zieke man.
Inferno (1953) Inferno (1953)
Een harde en gedreven, maar aan alcohol verslaafde, zakenman valt van zijn paard en breekt zijn been. Hij wordt door zijn overspelige vrouw en haar minnaar in de woestijn achtergelaten om te sterven.
Inferno (1980) Inferno (1980)
Drie jaar na een incident aan de dansacademie 'Suspiria' is het dit keer een appartement in Manhattan dat in de gaten gehouden wordt door een stel dodelijke geesten die uit zijn op wraak. Een van de bewoonsters Rose Elliot komt via het boek 'Three Mothers' achter de waarheid, maar leeft niet lang genoeg om dit te kunnen navertellen. Haar broer Mark is nu de enige die tijdens het onderzoek naar haar dood achter de waarheid kan komen en stukje bij beetje weet hij de puzzel in elkaar te zetten, maar zal hij het wel overleven ?
Inferno (1998)  (I) Inferno (1998) (I)
De aarde wordt bedreigd door een gigantische hittewolk die ontstaan is door een explosie in de zon. Alsof dat nog niet rampzalig genoeg is, volgt er ook nog een elektromagnetische puls die alle elektronica zal vernietigen.
Inferno (1998)  (II) Inferno (1998) (II)
Een collega van Connors wordt vermoord, waarop hij een zoektocht start naar de moordenaar. Het spoor leidt naar India, waar hij belemmerd wordt in zijn zoektocht en de strijd aangaat met de organisatie waar de moordenaar bij hoort.
Inferno (1999) Inferno (1999)
Een pick-uptruck dendert door de bloedhete Nevada-woestijn, een stofwolk achterlatend. In de auto bevinden zich Matt, Jesse en Peter, de zonen van Ramsey Hogan, de leider van de alom gevreesde Hoganfamilie. Ramsey runt vanuit zijn goed beveiligde kamp in het woestijnstadje Inferno een misdaadsyndicaat. Inferno wordt niet alleen geterroriseerd door de gebroeders Hogan, maar ook door de Heathers, een groep jonge drugskoeriers. De Hoganbroers beledigen, beschieten en mishandelen Eddie Lomax op beestachtige wijze en laten hem vervolgens voor dood achter...
Inferno (2001) Inferno (2001)
Een stadje wordt bedreigd door een gigantische brand. Darcy krijgt met hulp van haar collega's de brand onder controle. Maar als er een tweede brand uitbreekt, wordt de dochter van Darcy beschuldigd. Ze moet een plan bedenken om de stad te redden en de naam van haar dochter te zuiveren.
Inferno Dietro le Sbarre (1983) Inferno Dietro le Sbarre (1983)
Een rijke vrouw laat zich bewust opsluiten om daar wraak te nemen op de moordenaar van haar zus.
Inferno in Diretta (1985) Inferno in Diretta (1985)
Journaliste Fran Hudson (Lisa Blount) wordt er op uitgestuurd om de vermiste zoon van een rijk stel op te sporen in de jungle. Ze raakt betrokken bij een oorlog tussen twee drugsbendes.
Inferno in Paradise (1974) Inferno in Paradise (1974)
Een maniak steekt een gebouw in de fik en blijft daarna toekijken tijdens het blussen. Het is aan een mooie journaliste om hem op te sporen. De journaliste raakt echter verliefd op een brandweerman.
Inferno, L' (1911) Inferno, L' (1911)
Inferno is een reis naar de verbeelding van Dante, die dwars door het vagevuur en de hel leidt. Ontmoetingen met engelen, demonen en Lucifer zelf zijn het gevolg. Losjes gebaseerd op het stuk Inferno uit "La Divina Commedia" van Dante Alighieri, en geïnspireerd door de illustraties van de 19e eeuwse artiest Gustav Doré.
Infestation (2008) Infestation (2008)
Als Cooper wakker wordt, ontdekt hij dat hij op zijn kop in een web hangt in het kantoor waar hij een paar minuten geleden aan zijn nieuwe baan is begonnen. Eenmaal vrij gekomen, komt Cooper oog in oog te staan met een gigantisch groot, supersterk en tevens erg pissig insect. Cooper weet weg te komen en een groep overlevenden te vinden. Samen besluiten ze om op zoek te gaan naar een uitweg.
Infested (1993) Infested (1993)
Wat een ontspannende trip naar de uitgestrekte bossen zou moeten worden, blijkt uit te draaien op een grote nachtmerrie voor een zestal 'probleem'-teenagers uit de grote stad. Steroïden, gebruikt door marihuana-telers, veroorzaken oncontroleerbare mutaties bij 'onschuldige' teken. Hun kamp is vergeven van deze beesten, die onder de huid kruipen en dan hun vernietigende werk beginnen. Als klap op de vuurpijl verschijnen ook nog twee uiterst agressieve marihuana-telers ten tonele. De problemen beginnen dan pas goed...
Infested (2002) Infested (2002)
De tragische dood van een man herenigt een groep jeugdvrienden. Ze brengen het weekend samen door in een vakantiehuisje. Wat ze echter niet beseffen, is dat er een reusachtige zwerm vliegen rondom het huis circuleert. De insekten nestelen zich in het lichaam van hun slachtoffers en maken er agressieve zombies van. Als ratten in de val proberen de vrienden een uitweg te vinden.
Infidelity (2004) Infidelity (2004)
Een getrouwde gezinstherapeute bedriegt haar man met een jongere man en raakt verstrikt in haar dubbelleven. Ze durft niets te zeggen omdat ze bang is één van beide mannen te verliezen .
Infiltrator, The (1995) Infiltrator, The (1995)
Yaron Svoray is een joodse reporter die naar Duitsland gaat om een artikel te schrijven over neo-nazi's. Tijdens het bezoeken van een Turks vluchtelingenkamp valt een gang van nazi's aan. Wanneer de politie arriveert, wordt hij per ongeluk gearresteerd wat de skinheads doet denken dat hij sympatie voelt voor skinheads. Yaron besluit de gok te nemen en infriltreert langzaam in de groep. Hij is verbijsterd van wat hij ziet, maar besluit om nog dieper te infriltreren. Yaron ontdekt dat de nazi's machtiger zijn dan hij ooit had kunnen inbeelden.
Infinite Worlds of H.G. Wells, The (2001) Infinite Worlds of H.G. Wells, The (2001)
Londen, 1946. Op een avond arriveert de verslaggeefster Ellen McGillvray bij het huis van de legendarische wetenschapper, schrijver en visionair H.G. Wells. Hier krijgt ze een wonderlijk verhaal te horen over Wells’ geheime experimenten en onderzoeken naar het paranormale. Tot Wells’ grote verbazing gelooft Ellen zijn vreemde verhaal onmiddellijk. Maar dan blijkt de ontmoeting geen toeval te zijn. Ellen heeft zijn hulp nodig bij het identificeren van een aantal raadselachtige objecten.
Infinity (1996) Infinity (1996)
Dit waargebeurde liefdesverhaal speelt zich af in New York. De briljante jonge natuurkundige Richard Feynman (Broderick) raakt betoverd door de zangeres Arline Greenbaum (Arquette). Zij toont de anders zo rationele wetenschapper de geheimen van de muziek en de mysteries van de natuur. Een tweetal zo verschillend kan slechts rekenen op afkeuring van de omgeving. Maar hun groeiende liefde is sterk genoeg om dat te trotseren. De vraag is echter hoe sterk de toewijding en liefde van Richard is als Arline wordt geveld door tuberculose..
Inflammable (1995) Inflammable (1995)
Een ambitieuze advocate komt haar ex-liefje opnieuw tegen. Beiden werken ze aan een onderzoek in een zaak van ongewenste sexuele intimiteiten aan boord van een US Navy hulpschip. De zaak verandert echter in een moordzaak als het slachtoffer dood wordt aangetroffen.
Influencia, La (2007) Influencia, La (2007)
Een depressieve vrouw, alleenstaande moeder van twee kinderen, leeft in een buitenwijk van Madrid en werkt in haar drogisterij waar ze uren alleen staat, veel rookt en anti-depressiva slikt. Ze is achter met de huur en wordt bedreigd met uitzetting, maar ze doet er niets aan en zakt steeds verder weg in de ellende. Uiteindelijk staat ze met haar kinderen op straat en moet stelen om te overleven.
Informant, The (1997) Informant, The (1997)
Na vijf lange jaren gevangenschap wil IRA-lid 'gingy' voorgoed uit de problemen blijven en keert de gevreesde terroristenorganisatie de rug toe. De IRA heeft hem echter nog nodig voor één allerlaatste opdracht. Onder druk van de IRA, die bij weigering Gingy's gezin dreigt te vermoorden, voert hij zijn allerlaatste klus uit. Na de gelukte aanslag slaat hij op de vlucht maar wordt hij per ongeluk herkend door een Britse soldaat. Binnen de kortste keren wordt hij opgepakt en belandt achter de tralies. Het Britse leger en de Noord Ierse politie, onder leiding van de keiharde hoofdinspecteur Rennie, stellen hem voor de keuze: een levenslange gevangenisstraf of vrijheid in ruil voor het verraad van de IRA-top.
Informer, The (1935) Informer, The (1935)
1920. De dronkelap doet alles om aan de drank te komen en tijdens de Ierse rellen geeft hij een vriend aan, voor het geld. Kan hij hier mee leven?
Informers, The (2008) Informers, The (2008)
'The Informers' speelt zich af in Los Angeles van de jaren ’80 waar een grote filmmaker (Thornton), een nieuwslezer die door haar vriendje is gedumpt (Ryder), een rockster, een kidnapper (Rourke) en een vampier er vrolijk op los leven, zonder enige regels in acht te nemen.
Infortunes de la Beauté, Les (1999) Infortunes de la Beauté, Les (1999)
De galeriehoudster Daphné is verliefd op de uitgever Vincent. Die is echter een gekend rokkenjager. Ze wil hem een ongewoon cadeau geven. Ze geeft de schilder Jacques de opdracht een naakt te schilderen dat de ideale schoonheid voorstelt.
Inga Lindström - Inselsommer (2004) Inga Lindström - Inselsommer (2004)
Katarina Fredholm wordt door haar groottante uitgenodigd op een eiland aan de oostkust van Zweden. Ze stelt vast dat het eens zo succesvolle pension van haar groottante aan de rand van faillissement staat. Katarina wil er alles aan doen om het etablissement te redden.
Inga Lindström - Wind über den Schären (2004) Inga Lindström - Wind über den Schären (2004)
Hanna en Erik Bellmann koesteren een grote kinderdroom. Ze zijn dan ook overgelukkig als Hanna zwanger raakt. Maar na een miskraam kunnen ze hun droom helemaal vergeten. Met een zeiltocht rond de wereld wil het wanhopige paar nagaan of hun relatie nog een toekomst heeft.
Ingeborg (1960) Ingeborg (1960)
Ingeborg (Ingrid Ernest) is getrouwd met een fantastische man, die onvoorwaardelijk van haar houdt. Maar juist als alles zo mooi en goed lijkt te gaan, duikt een vroegere geliefde van haar op. Ingeborg kan de verleiding maar moeilijk weerstaan en voor zij het weet staat haar gelukkige huwelijk op het spel.
Ingelijst Huwelijk (2005) Ingelijst Huwelijk (2005)
Een zoektocht naar de essentie van een goed, langdurig huwelijk. Vier echtparen van verschillende leeftijd en achtergrond praten over de ingrediënten van hun langlopende relatie. Allevier hebben ze hun eigen gewoontes om het goed te houden. Theo en Riet zijn in 1951 getrouwd en zeggen elkaar nooit welterusten. Jozef en Maria gaan niet met een boze kop slapen. Een ander stel ging na vijf jaar uit elkaar, maar maakte het toch weer goed. Afwisselend komen de vier echtparen steeds aan bod met andere fasen uit hun gezamenlijke leven. Via de fotoalbums en de openhartige gesprekken, meestal recht voor de camera, wordt duidelijk dat een goed huwelijk soms zwaar bevochten moet worden, maar dat dat het altijd waard is.
Ingenjör Andrées Luftfärd (1982) Ingenjör Andrées Luftfärd (1982)
In de 19de eeuw probeert ingenieur S.A. Andrée de eerste man op de noordpool te zijn. Zijn idee is om met twee vrienden en een heteluchtballon dit doel te bereiken. Nadat ze zijn vertrokken uit Svalbard, wordt er niets meer van ze vernomen.
Ingmar Bergman - 3 Dokumentärer om Film, Teater, Fårö och Livet av Marie Nyreröd (2004) Ingmar Bergman - 3 Dokumentärer om Film, Teater, Fårö och Livet av Marie Nyreröd (2004)
Drieluik omtrent de regisseur Ingrid Bergman. Marie Nyreröd interviewt hem thuis op het eiland Fårö over zijn carrière als film- en theaterregisseur, gecombineerd met achter-de-schermen materiaal uit het privé-archief van Bergman. Tevens komt zijn privé-leven aan bod. Bergman vertelt uitvoerig over zijn kindertijd, zijn liefde voor Fårö, dat tevens het decor was voor een aantal van zijn films, en de demonen die hem teisteren.
Ingorgo - Una Storia Impossibile, L' (1979) Ingorgo - Una Storia Impossibile, L' (1979)
Op de autobaan tussen het vliegveld en Rome ontstaat een verkeersopstopping waar na 24 uur – bij het einde van de film – nog steeds geen voortgang is gekomen. De film toont de “bewoners” van de verschillende auto’s die een doorsnee vertegenwoordigen van de gestagneerde maatschappij.
Inguélézi (2004) Inguélézi (2004)
Geneviève is van streek na het overlijden van haar echtgenoot en na de begrafenis raakt ze in gesprek met haar vriendin Angela. Op weg naar huis komen de vriendinnen langs een auto-ongeluk, een vrachtwagen is van de weg geraakt, en ze stoppen om te helpen. De volgende dag hoort Geneviève dat de vrachtwagen illegale immigranten vervoerde en ze vermoedt dat één van hen zich in de kofferbak van haar auto heeft verstopt.
Inherit the Wind (1960) Inherit the Wind (1960)
Leraar B.T. Cates wordt gearresteerd wegens het lesgeven in de theoriën van Darwin. De beroemde advocaat Henry Drummond verdedigt hem, en de fundamentalistische politicus Matthew Brady klaagt hem aan. Gebaseerd op de waargebeurde "Scopes monkey"-rechtszaak uit 1925.
Inherit the Wind (1999) Inherit the Wind (1999)
Tennessee, 1925. Omdat de jonge leraar Bertram Cates wordt gearresteerd omdat hij de evolutietheorie van Darwin onderwijst aan zijn leerlingen. Zo wordt hij geconfronteerd met de conservatieve krachten in de Amerikaanse samenleving. Met de steun van de befaamde advocaat Clarence Darrow beslist Bertram het gevecht aan te gaan. Het belooft een lange, zware strijd te worden, waarin traditie en vooruitgang tegenover elkaar staan.
Inheritance (2004) Inheritance (2004)
Voor Abbey Nielsen is het leven nog maar net begonnen. Ze staat op het punt om af te studeren en te gaan trouwen. Voor de 85-jarige Mrs. Baker loopt het leven ten einde. Haar lichaam takelt af en ze denkt dat ze contact heeft met haar overleden zus en moeder. Wanneer Mrs. Baker sterft, ziet Abbey haar zitten tussen de treurenden op haar eigen begrafenis! Als ze later haar gezicht ook in een spiegel ziet, denkt Abbey dat ze net als Mrs. Baker schizofreen is. Bang om haar verloofde te verliezen vecht ze alleen tegen Mrs. Baker. Ze ontdekt dat ze kan communiceren met geesten en ze realiseert zich dat ze moet vechten voor haar leven of zich moet overgeven aan Mrs. Baker.
Inheritance, The (1997) Inheritance, The (1997)
Mooie wees Edith Adelon kwam in de Verenigde Staten aan als kind en werd metgezellin en privé-lerares van de jonge dochter Amy van de familie Hamilton. Hoewel het een mysterie is, wie de ouders zijn van Edith, heeft zij het grote geluk bij de Hamiltons gevonden. Wanneer nicht Ida op bezoek komt, vraagt mevrouw Hamilton Edith te helpen met het koppelen van Ida aan een geschikte man. Er zijn twee geschikte mannen, maar beide mannen vallen voor de mooie Edith. Aangezien Ida haar kansen langzaam ziet verdwijnen, probeert ze Edith in diskrediet te brengen. Zijn de beschuldigingen van Ida genoeg om het vertrouwen van de familie in Edith te laten verdwijnen?
Inhumaine, L' (1924) Inhumaine, L' (1924)
Claire Lescot is een beroemde prima donna. Alle mannen willen door haar geliefd zijn, waaronder de jonge wetenschapper Einar Norsen. Wanneer zij hem belachelijk maakt, verlaat hij haar huis met de dreiging dat hij zelfmoord zal plegen.
Inhumanity (2001) Inhumanity (2001)
In Dallas waart een seriemoordenaar rond die het uitsluitend op vrouwen heeft voorzien. Wanneer advocate Cynthia door de moordenaar wordt verkracht maar niet vermoord, denken de politie-inspecteurs Bruce en McKnight dat ze nog steeds in gevaar is. Ze houden haar in de gaten, in de hoop dat er een doorbraak in de zaak kan worden bereikt. Iedereen die Cynthia ontmoet, is ineens verdacht. Dan, als een donderslag bij heldere hemel, gebeurt er iets volkomen onverwachts – en begint de jacht pas écht...
Inhumanoid (1996) Inhumanoid (1996)
Tijdens een ruimtemissie ontdekt een gezin een zwevend ruimteschip van onze planeet. Aan boord bevindt zich een robot, bedoeld om nieuw menselijk leven te beginnen op een andere planeet. De robot wordt verliefd op de vrouw en probeert de rest van het gezin uit te schakelen.
Inhyeongsa (2004) Inhyeongsa (2004)
In een poppenmuseum in een afgelegen gebied, nodigt de museumdirecteur 5 personen uit om een levensechte pop van zichzelf te maken. Aanvankelijk lijken de genodigden, een beeldhouwer, een model, een poppenverzamelaar, een fotograaf en een student niets met elkaar gemeen te hebben, maar later komen ze er achter dat dit wel degelijk het geval is.
Initial D: Third Stage (2001) Initial D: Third Stage (2001)
De net afgestudeerde Takumi wordt aangeboden deel uit te maken van het professionele race team 'RedSuns'. Voordat hij op het aanbod ingaat, zoekt hij een rematch met de leider van 'Emperor', die hem eerder versloeg wegens een motordefect.
Initiate, The (1998) Initiate, The (1998)
Als hulpsheriff Jack Collins thuiskomt na een ontwenningskuur, ontdekt hij dat zijn beste vriend Harlan bij een ongeluk tijdens het werk om het leven is gekomen. Er lijkt een verband te bestaan met een mysterieuze broederschap. Samen met zijn oude vlam Susan start Jack een onderzoek naar occulte organisaties. Al gauw rijzen er twijfels. Was Harlan’s dood wel een ongeluk? Of had zijn vrouw Sara er soms iets mee te maken?
Initiation (1987) Initiation (1987)
De matige relatie tussen Nat Molloy en z'n vader, een piloot die aan lager wal is geraakt, verslechtert nog meer wanneer de jongen een auto steelt. Wanneer de piloot echter neerstort in de bergen kan alleen zijn zoon hem nog redden..
Initiation of Sarah, The (1978) Initiation of Sarah, The (1978)
Sarah, een meisje dat vaak het middelpunt is van pesterijen, ondekt dat ze telekinetishe krachten heeft en wendt deze aan tegen haar vijanden.
Initiation of Sarah, The (2006) Initiation of Sarah, The (2006)
Sarah Goodwin heeft heel haar leven al vreemde krachten, die haar tot nu toe alleen nog maar problemen hebben opgeleverd. Nu ze, samen met haar tweelingzus Lindsey, naar de universiteit gaat, hoopt ze dan ook een nieuw leven op te bouwen. Het lukt de twee hun geheim ook echt geheim te houden, maar wat ze niet weten, is dat de universiteit ook zo zijn eigen geheimpjes heeft.
Initiation, The (1984) Initiation, The (1984)
Kelly Fairchild is een universiteitsstudente en lid van het Delta Ro Kai zusterschap geworden. Al haar hele leven lijdt zij aan een nachtmerrie waar een man verbrandt. Ze ontmoet een wetenschapper die haar kan helpen. Tegelijkertijd komt ze er achter dat de ontgroening van haar zusterschap niet zo prettig blijkt te zijn.
Initiation: Silent Night, Deadly Night 4 (1990) Initiation: Silent Night, Deadly Night 4 (1990)
Kim, een journaliste, onderzoekt de geheimzinnige dood van een vrouw die zich zelf in brand heeft gestoken en van een flatgebouw is gesprongen. Tijdens haar onderzoek ontdekt ze een vreemd genootschap dat de Egyptische godin Isis aanbidt. Tot Kim's grote ontzetting willen de leden van het genootschap haar tot hun godin maken.
Injamun Salsu (1982) Injamun Salsu (1982)
Een kwaadaardig 'Dragon Claw' meester is van plan om alle andere 'Dragon Claw' meesters uit te roeien, zodat hij als enige zal overblijven. Wanneer hij de laatste denkt vermoord te hebben blijkt deze nog een zoon te hebben, die uiteraard de moord op zijn vader wil gaan wreken.
Injeong Sajeong Bol Geot Eobtda (1999) Injeong Sajeong Bol Geot Eobtda (1999)
Een drugsbaas wordt vermoord door zijn rivaal Chang. De eigenzinnige rechercheur Woo en zijn partner krijgen de opdracht Chang te arresteren. Dat is het begin van een grillige en gewelddadige achtervolging door stad en platteland, door herfst en winter, door regenachtige straten en weidse sneeuwvlaktes, door voortrazende treinen en rokerige nachtclubs. Totdat er voor de voortvluchtige moordenaar geen plek meer over is om zich te verschuilen.
Inkheart (2008) Inkheart (2008)
Het verhaal van het meisje Meggie, wiens vader personages uit boeken tot leven kan wekken door hardop voor te lezen. Als een aantal van deze figuren de man kidnappen moet Meggie samen met enkele goede personages hem zien te redden.
Inkwell, The (1994) Inkwell, The (1994)
De zestienjarige Drew Tate komt uit een gewoon gezin dat woont in een gewone buurt. Alleen is Drew een probleemkind. Zijn ouders hebben constant ruzie en om dit te ontlopen vlucht hij regelmatig de straat op. Hij komt in ernstige problemen en zijn ouders besluiten de zomer samen door te brengen op Martha's Vineyard bij familie. Daar loopt ook niet alles op rolletjes maar beetje bij beetje doet Drew bepaalde ontdekkingen die hem helpen volwassen te worden.
Inland Empire (2006) Inland Empire (2006)
Deze film vertelt het verhaal van een actrice (Dern) en een acteur (Theroux) die gecast zijn voor een film. Naarmate zij zich dieper storten op de film, die een remake blijkt te zijn, beginnen zij zich als persoon te verwarren met de personages die zij spelen in de film.
Inn for Trouble (1960) Inn for Trouble (1960)
Een echtpaar uit London erft een herberg op het platteland. Ze komen erachter dat iemand wil verhinderen dat zij eigenaar worden van het etablissement. De uibater van de herberg heeft de traditie om ieder kwartier een rondje van de zaak te geven, zodat het café nauwelijks rendabel is. Het echtpaar weet echter niets van het plan over een weg vlak langs die plek, waardoor de herberg een goudmijntje zou kunnen worden.
Inn of the Damned (1975) Inn of the Damned (1975)
Een plaatselijke sheriff gaat op onderzoek uit als hij ontdekt dat gasten zich in een plaatstelijk hotel wel inschrijven, maar zich nooit meer uitschrijven.
Inn of the Sixth Happiness, The (1958) Inn of the Sixth Happiness, The (1958)
Een Engels dienstmeisje, in wie niemand enige fiducie heeft, schopt het tot missionaris tijdens de Tweede Wereldoorlog en moet na een bombardement een groep wezen door vijandelijk territorium leiden naar een veiligere plaats.
Inner Circle Line (2006) Inner Circle Line (2006)
Youngju, de vrouw, is DJ in een nachtclub. Haar baas herinnert haar aan een oude liefde tot jaloezie van haar huisgenoot Jin. Youngju, de man, is een metrobestuurder die moet afrekenen met een schuldgveoel na een zelfmoord voor zijn trein. Hij vervreemdt van zijn vriendin Hyun. Een film over twee karakters, beiden Youngju geheten, die elkaars tegengestelde zijn en steeds meer verstrengeld raken.
Inner Circle, The (1946) Inner Circle, The (1946)
Radio omroeper Anthony Fitch wordt dood aangetroffen in zijn studio. Privé-detective Johnny Strange (Warren Douglas) wordt door zijn secretaresse (Adele Mara) beschuldigd van de moord. Als inspecteur Webb (William Frawley) aankomt op de plaats van de misdaad vindt hij het verhaal van de secretaresse maar raar.
Inner Circle, The (1991) Inner Circle, The (1991)
Ivan Sanshin, die zijn vaderland altijd trouw heeft gediend, krijgt op zijn huwelijksnacht onverwacht bezoek van de KGB. Hij krijgt opdracht om als filmoperateur aan Stalin films te laten zien. Dit zorgt ervoor dat hij misschien wel nooit meer zijn vrouw zou kunnen zien.
Inner Circle, The (2003) Inner Circle, The (2003)
Wanneer een vrouw haar grootste vrees onder ogen ziet...worden haar echtgenoot en vrienden beïnvloed op manieren die zij nooit hadden verwacht.
Inner Life of Martin Frost, The (2007) Inner Life of Martin Frost, The (2007)
Martin Frost (David Thewlis) is een succesvolle Britse schrijver die zojuist zijn laatste boek heeft gepubliceerd. Na tijden thuis door te hebben gebracht en alle drukte die zo'n publicatie met zich mee brengt, besluit Frost eens een tijdje te gaan relaxen. Het door hem uitgekozen idyllische vakantiehuis lijkt daar de ideale plaats voor. Maar als hij de volgende morgen een wildvreemde, maar beeldschone vrouw naast zich aantreft weet hij niet wat te doen. Gefascineerd door haar kennis over zijn leven en gedachten en betoverd door haar schoonheid wordt hij meteen verliefd op haar. Maar wie is ze? Is ze de langverwachte muze en inspiratiebron waarover hij zijn meesterwerk zou gaan schrijven? Bestaat ze eigenlijk wel echt, of bevindt ze zich alleen in zijn hoofd.
Inner Sanctum (1948) Inner Sanctum (1948)
Een man pleegt een moord en slaat op de vlucht voor de politie. Hij besluit uiteindelijk om zich schuil te houden in een kosthuis dat zich bevind in een kleine stadje.
Inner Sanctum (1991) Inner Sanctum (1991)
Jennifer Reed, een aantrekkelijke jonge vrouw, doet een poging tot zelfmoord als ze vermoedt dat haar man niet van haar houdt en een affaire heeft met een andere vrouw. Maar de problemen stapelen zich op als blijkt dat iemand het op haar gemunt heeft.
Inner Sanctum II (1994) Inner Sanctum II (1994)
Jennifer Reed heeft ooit uit zelfverdediging haar man vermoord. Nu heeft ze veel nachtmerries en zijn er mensen in haar huis, waaronder Bill, de broer van haar dode man, die allemaal iets van haar willen.
Inner Tour, The (2001) Inner Tour, The (2001)
Na vele decennia keert een aantal Palestijnse vluchtelingen, die hun huizen en land kwijtraakten na de oprichting van de staat Israël in 1948, terug naar huis, al is het voor slechts drie dagen. In een toeristenbus van een reisbureau in Oost-Jeruzalem rijden ze een weekend door Israël. De meeste passagiers zijn hier nooit meer teruggeweest sinds hun vertrek. Sommigen hebben zelfs nooit een jood ontmoet of de zee gezien. In een intens melancholische cadans onthult de film het noodlot van de ongewone toeristen. Via de ramen van de bus wordt een uniek beeld gegeven van Israël en haar samenleving, vanuit de emoties en standpunten van deze bijzondere reizigers.
Innere Sicherheit, Die (2000) Innere Sicherheit, Die (2000)
De tiener Jeanne groeide op aan de stranden van Portugal. Haar Duitse ouders zijn voormalige politieke activisten die worden gezocht wegens gewapende acties. Ze leven 'ondergronds'. Jeanne kent niet anders dan het altijd geheimzinnige en wantrouwende gedrag van haar ouders. Op een dag besluiten haar ouders een reis te maken van Le Havre naar Sao Paulo, om in Brazilië een gewoon legaal leven te gaan leiden. Van haven naar haven over een zee van hoop. Maar zoals Klaus, een oude vriend van Jeanne's ouders, haar in de film probeert uit te leggen, heeft de metaforische zee vele gedaanten. Klaus vertelt Jeanne over de Amerikaanse schrijver Herman Melville die in zijn fameuze Moby Dick de verlokkingen en het noodlot van de bevaarder van figuurlijke zeeën heeft beschreven. Dan moeten Jeanne's ouders wegens omstandigheden terug naar Duitsland - een angstig en repressief Duitsland dat massaal jacht lijkt te maken op illegale immigranten. Jeanne wordt verliefd. Door haar contact met de gewone buitenwereld brengt ze het paranoïde kaartenhuis van haar ouders aan het wankelen. Ze zullen de tocht over zee naar Brazilië nooit kunnen maken. Een gewoon leven leiden blijkt een te grote wens.
Innerspace (1987) Innerspace (1987)
Luitenant Pendelton participeert in een experiment waarbij hij tot de grootte van een molecuul wordt gereduceerd. Maar hij wordt gestolen en komt per ongeluk met zijn capsule terecht in de bloedbanen van de slome Jack die zich tot held moet ontwikkelen om Pendelton te redden. Hun enige hoop is de vriendin van Pendelton, die journalist is. Maar Jack wordt verliefd op haar en zo wordt het alleen nog maar moeilijker.
Innocence (2000) Innocence (2000)
Na meer dan 40 jaar gescheiden van elkaar, beginnen Andreas en Claire een intense relatie zoals ze die vroeger hadden. Maar Claire is nog steeds getrouwd met haar man John en voor ze het weet ontstaan de nodige problemen. Langzamerhand leiden deze problemen richting ziekte en zelfs dood als Andreas en Claire niet op hun hoede zijn.
Innocence (2004) Innocence (2004)
De sleutel gaat in het slot, de doodskist gaat open en daar ligt de naakte, 6-jarige Iris. Springlevend, als een pasgeboren kind temidden van een groep kleine meisjes met vlechten in witte jurkjes. Haar nieuwe wereld bestaat uit een rustiek schoolgebouw in een ommuurd, sprookjesachtig park. Ongehoorzaamheid wordt bestraft en wie probeert te vluchten, moet voor altijd blijven. Iris klampt zich vast aan de 12-jarige Bianca die iedere avond klokslag negen uur naar een geheime ontmoeting moet.
Innocent Blood (1992) Innocent Blood (1992)
Marie is een vampier met een geweten, die op zoek is naar sex en bloed. Zij besluit haar werkterrein te verleggen naar Pittsburgh, waar de maffia heerst. Als ze een hapje neemt van Sal Macelli, een hoge gangsterbaas, beginnen de problemen. Als zij er niet in slaagt om haar slachtoffers uit te schakelen, worden ze zelf vampieren, en omdat de maffiabaas het overleeft dreigen er grote problemen. Ondertussen wordt ze verliefd op de politieagent die achter de maffiabaas aanzit...
Innocent Lies (1995) Innocent Lies (1995)
Het is 1938 wanneer een Britse detective een Franse kustplaats bezoekt om de dood van een collega te onderzoeken. Verdacht is al snel een Britse familie die nogal wat 'lijken in de kast' blijkt te hebben.
Innocent Man, An (1989) Innocent Man, An (1989)
Jimmie Rainwood wordt tijdens een inval van twee corrupte agenten neergeschoten en beschuldigd van drugs dealen. Hij wordt uiteindelijk veroordeeld, gebaseerd op feiten van een informant. In de cel beweert hij onschuldig te zijn en probeert het te bewijzen, maar al snel ontdekt hij dat hij er waarschijnlijk mee zal moeten leven.
Innocent Sleep, The (1996) Innocent Sleep, The (1996)
De Londense dakloze Graves is getuige van de executie van een belangrijke bankier. Op het politiebureau treft hij inspecteur Gambon aan, die hij als een van de daders herkent.
Innocent Victims (1996) Innocent Victims (1996)
Billy Richardson, een jonge sergeant uit het Amerikaanse leger, krijgt de schuld van enkele moorden en moet proberen zijn onschuld te bewijzen.
Innocent, The (1993) Innocent, The (1993)
Berlijn, 1955. De jonge Engelse ingenieur Leonard Marnham wordt, samen met de Amerikaan Robert Glass, ingeschakeld bij een geheime operatie. Leonard wordt verliefd op de Duitse Maria, maar zijn werk maakt een relatie met haar onmogelijk. Glass raadt hem aan zich niet met haar in te laten omdat ze weleens voor de vijand zou kunnen werken. Leonard wordt verscheurd door zijn plicht en zijn gevoelens, helemaal als zijn meerderen hem opdragen om Glass te schaduwen
Innocente, L' (1976) Innocente, L' (1976)
Verhaal dat speelt in de aristocratische kringen van 19de eeuws Italië. Rijke Tullio schaamt zich er niet voor om zijn minnares openbaar lief te hebben, terwijl al zijn vrienden en bekenden het kunnen zien. Zijn vernederde vrouw begint uit wraak een relatie met een impulsieve schrijver. Tullio kan dit maar niet accepteren en de affaire drijft hem langzaam maar zeker tot waanzin.
Innocenti Pagano, Gli (1951) Innocenti Pagano, Gli (1951)
Adriana Sereni, de maitresse van een rijke grondbezitter, Giovanni, leeft samen met haar vijfjarige dochter op zijn landgoed. Dan maakt ze kennis met een knappe vreemdeling, Stefano Rella, die zijn vrouw en dochter in de oorlog verloor en een vriend van de minnaar van Adriana was. De liefde ontluikt maar dan duiken problemen op: Adriana verliest bijna haar kind en Giovanni wordt vermoord door één van zijn bedienden. Uiteindelijk huwt Stefano met Adriana en wordt een tweede vader voor haar kind.
Innocents Abroad, The (1983) Innocents Abroad, The (1983)
1867. Op de Quaser City reist schrijver Mark Twain naar Europa. Hij stuurt reisbrieven naar huis voor publicatie. Een arts en een journaliste reizen met heimwee door de mooie steden.
Innocents aux Mains Sales, Les (1975) Innocents aux Mains Sales, Les (1975)
Een ontevreden vrouw beraamt een plan om haar alcoholistische echtgenoot te vermoorden, zodat ze er met minnaar vandoor kan gaan. Alles gaat volgens plan en eindelijk is ze gelukkig totdat haar 'dode' echtgenoot plotseling voor haar neus staat.
Innocents, Les (1987) Innocents, Les (1987)
De uit het Noorden van Frankrijk afkomstige Jeanne bezoekt voor het eerst in haar leven de Middellandse Zee. Ze is daar vanwege twee redenen, de bruiloft van haar zus en de verdwijning van haar broer. Haar broer is doofstom en voorziet in zijn onderhoud als zakkenroller. De Arabier Saïd heeft hem onder zijn hoede genomen. Eén van de weinige vrienden van Saïd is Klotz, een oudere biseksuele man met een zwak voor jonge Arabische jongens. Jeanne voelt zich aangetrokken tot Klotz’ zoon Stéphane, die evenals zijn vader biseksueel is. Maar als ze later Saïd ontmoet, voelt zich ze ook tot hem aangetrokken.
Innocents, The (1961) Innocents, The (1961)
In de 19e eeuw arriveert de Britse gouvernante Miss Giddens bij een familie waar ze zorg zal dragen voor de twee kinderen. De kinderen lijken erg lief, maar Miss Giddens begint te vermoeden dat er achter die schattige gezichtjes iets beangstigends schuilgaat. Na enkele voorvallen, waaruit blijkt dat de kinderen inderdaad iets boosaardigs in zich hebben, informeert de huishoudster Miss Giddens dat er kwade geesten in het spel zijn.
Innocenza e Turbamento (1974) Innocenza e Turbamento (1974)
Een jongeman, die studeert aan een seminarie, keert voor een vakantieperiode naar zijn ouderlijk huis terug. Zijn vader is ondertussen hertrouwd met een jongere vrouw. Wanneer hij met zijn knappe stiefmoeder kennis maakt, wordt hij zelf verliefd op haar.
Inochi (2002) Inochi (2002)
Wanneer Miri zwanger blijkt te zijn van een getrouwde man, die geen zin heeft om te scheiden van zijn huidige vrouw, gaat ze te raden bij een oude jeugdvriend. Het contact verloopt goed en de twee worden weer goede vrienden. Maar al snel blijkt dat hij aan een terminale vorm van kanker leidt. Miri wordt geconfronteerd met leven en dood en moet zich zo goed mogelijk staande weten te houden.
Inochi Bô ni Furô (1971) Inochi Bô ni Furô (1971)
Het verhaal speelt zich af in het feodale Japan, waarin elke vorm van commercie met de rest van de wereld strikt verboden was. Een idealist komt een herberg binnen, die het hoofdkwartier is van een groep smokelaars. Met gestolen geld probeert hij bij de groep het losgeld te betalen voor zijn geliefde, die zij dwingen in een bordeel te werken.
Inquietude (1998) Inquietude (1998)
In het eerste deel van Inquietude adviseert een vader zijn beroemde zoon om zelfmoord te plegen. De jongen komt al behoorlijk seniel over en als hij nu dood gaat, houdt hij zijn roem tenminste. Wanneer de zoon daadwerkelijk een poging doet, zakt het doek van het theater waarin dit verhaal opgevoerd blijkt te worden en verplaatst de handeling zich naar het publiek in de zaal. Twee van deze bezoekers, een man en een vrouw, zijn de hoofdpersonen van de tweede episode. We bevinden ons nu in het vooroorlogse Oporto. De vrouw is de courtisane Suzy, die een zware en gevaarlijke operatie moet ondergaan. Om haar diepbedroefde minnaar te troosten (de man uit het theater), vertelt een vriend hem de sage van Fisalina. Deze sage vormt het derde deel van de film. Het boerinnetje Fisalina ontdekt dat haar vingers van goud zijn geworden. 'De moeder van de rivier', een oude vrouw met gouden vingers, blijkt haar gave én haar lot over te hebben gedragen aan het meisje. Fisalina heeft nu gouden vingers, maar in ruil daarvoor moet zij wel duizend jaar lang moeder van de rivier zijn.
Inquiétudes (2003) Inquiétudes (2003)
Reden tot ongerustheid? Helaas wel! Bruno Keller is een artistieke psychopaat. Hij maakt “kunst” maar moordt er ook gewetenloos op los. Geobsedeerd door de kleur “wit” en Pietje Precies in afspraken, draait hij de werkelijkheid naar zijn hand. Hij ontmoet de knappe Elise Gardet, die in een mooi groot huis met pappie en stiefmoeder in het mondaine Nice woont. Enig minpuntje: ze zag als zevenjarige hoe haar moeder vermoord werd. Haar nieuwe moeder is bijzonder ongerust dat de dader zal terugkomen, hoe zou je tenslotte zelf zijn? Maar door het hele overbeschermingsgedoe sluit ze Elise bijna op. Die wil dan ook maar al te graag uitbreken uit die beperkte leefwereld en vindt daar de perfecte partner voor…
Inquisición (1976) Inquisición (1976)
Tijdens de Inquisitie komt een generaal, die op heksenjacht is, aan in een klein dorpje waar hij verliefd wordt op een schoonheid. Zij heeft echter een pact gesloten met de duivel om de vijanden van Satan te verleiden en te vermoorden..
Ins Leben Zurück (2003) Ins Leben Zurück (2003)
Acht jaar geleden verdween haar 15-jarige dochter, maar nog altijd wil Clara niet geloven dat Lilly dood is. De spanningen in haar huwelijk nemen toe en Clara krijgt een inzinking. Ze wordt opgenomen in een kliniek en krijgt daar een foto onder ogen waarop ze haar dochter meent te herkennen. Ze besluit op zoek te gaan.
Insaat (2003) Insaat (2003)
Ali en Sudi werken als bouwvakkers en sparen voor een beter bestaan in Italië en hebben allebei een oogje op de mooie Nazife. De twee zijn in dienst van Nizamettin, die banden heeft met de maffia. Om zo snel mogelijk aan geld te komen voor de reis naar Italië, nemen ze merkwaardige baantjes aan van hun chef. Zo raken Ali en Sudi meer en meer verwikkeld in dubieuze praktijken van Nizamettin; ze moeten graven delven en zelfs met lijken sjouwen. Het oude bemoeizuchtige maar charmante buurtvrouwtje houdt de twee met hun gerotzooi op de bouwplaats echter goed in de gaten.
Insaisissable Frédéric, L' (1946) Insaisissable Frédéric, L' (1946)
Solange Delmont, een succesvolle auteur van politieromans, ontdekt in "L'Écho du Jour" het begin van een lastercampagne tegen haar werk, die door een geheimzinnig B. B. op gang wordt gebracht en waarin deze persoon de schadelijke invloed van haar verhalen op de jeugd aanklaagt. Als de uitgever zich voor deze gratis reclame in de handen wrijft, is ze woedend en zweert wraak. Zij kan de journalist echter niet ontmaskeren want sinds zijn aankomst in de hoofdstad is hij op zijn hoede. Maar wat is de ware reden?
Insan Nedir Ki? (2004) Insan Nedir Ki? (2004)
De 35-jarige Ali is bewusteloos geslagen, waarschijnlijk tijdens een overval. Na het incident lijdt hij aan geheugenverlies. Veel van de buren in zijn flat herkent hij nog wel, maar bij zijn vader Rasih wil dat maar niet lukken. Ali is nu net een pasgeboren baby, die het hele leven opnieuw moet ontdekken. Al gravend in zijn verleden, zal hij ook de mensen in zijn omgeving de ogen openen.
Insaniac (2002) Insaniac (2002)
Wij bevinden ons op een tamelijk saai feestje waar een man die denkt dat hij de anderen vermaakt met zijn verhalen over complotten en aliens, de grootste attractie is. De rest van de gasten, waaronder Autumn (Garrels), hangt een beetje verveeld rond. Autumn heeft ernstige psychische problemen en denkt dat een vlucht naar Californië een deel van de oplossing is. Haar vriend Hart (Grega) ziet dit eventueel wel zitten maar er is één probleem: het ontbreekt hen aan voldoende geld. Eén van de gasten, Kelley (Simmons), heeft een oplossing: Autumn moet een lading drugs afleveren bij een stel beruchte zware jongens, waar hij nu net ruzie mee heeft, vandaar dat Kelley het niet zo ziet zitten de spullen zelf af te leveren. Autumn mag het geld vervolgens zelf houden. Klinkt te mooi om waar te zijn natuurlijk en dat is het dan ook. In plaats van eerste klas drugs bevat het pakketje namelijk zwaar versneden rommel waar de maffiosi waarschijnlijk niet blij mee zullen zijn.
Insanitarium (2008) Insanitarium (2008)
Jack is een jongeman, die besluit om net te doen of hij compleet gestoord is. Op deze manier wordt niet zijn zus, die hij probeert te beschermen, maar hij opgesloten in een instituut. Binnen in het instituut ontdekt Jack echter dat een mysterieuze dokter zijn cliënten gebruikt als proefkonijnen en ze een middel toedient waarvan ze langzaam maar zeker veranderen in gruwelijke kannibalistische psychopaten.
Insanity (2005) Insanity (2005)
Chicago detective Guy Shelby werkt al zijn hele loopbaan volgens het boekje, dit verandert echter als zijn vader, een vooraanstaand pathologist, vermoord wordt kort nadat hij bekend gemaakt heeft dat hij een toestel heeft uitgevonden dat het aangezicht van criminologie voor altijd zal veranderen. Als Guy een onderzoek start leidt dit hem tot in de hoogste kringen van de regering.
Insatiable Wives (2000) Insatiable Wives (2000)
Een groep volwassen vrouwen vormt een hechte vriendinnenkring. Samen delen ze veel, maar het is niet altijd feest. Eén van de vriendinnen is ongelukkig getrouwd en is jaloers op haar andere vriendinnen, die wel gelukkig zijn in hun relatie. Wanneer ze op een feest zijn, wordt de eenzame vrouw erg dronken en fantaseert ze over hoe het leven eruit zou zien wanneer ze met één van de echtgenoten van haar vriendinnen getrouwd zou zijn.
Insatiable, The (2006) Insatiable, The (2006)
Wanneer Harry, een verlegen vertegenwoordiger, een vrouwelijke vampier een slachtoffer brutaal ziet vermoorden heeft hij het moeilijk om zijn omgeving te overtuigen dat wat hij zag ook echt gebeurde. Ten einde raad besluit Harry dan maar zelf om op jacht te gaan achter de vampier, voor ze nog meer onschuldige slachtoffers maakt.
Insecticidal (2005) Insecticidal (2005)
De briljante studente Cami voert een experiment uit op insecten. Dit gaat echter gigantisch mis, waardoor er bloeddorstige reuzeninsecten ontstaan die op zoek zijn naar vers studentenvlees...
Insegnante al Mare con Tutta la Classe, L' (1979) Insegnante al Mare con Tutta la Classe, L' (1979)
Mario Cubetti (Marco Gelardini) is de zoon van een rijke architect. Wanneer hij voor de zoveelste keer gezakt is voor zijn examen, besluit zijn vader om hem privélessen te laten geven. Het probleem is echter dat zijn lerares, Lisa Colombi (Anna Maria Rizzoli), een knappe dame is, waarmee Mario al te graag een avontuurtje wil beleven, zodat er van leren weinig komt.
Insegnante Balla... con Tutta la Classe, L' (1978) Insegnante Balla... con Tutta la Classe, L' (1978)
Een ongelukkige schooldirecteur heeft een fortuin verloren met wedden op de racebaan, maar Anacleto Petruccio, de conciërge van de school, weet misschien wel raad. Hij vraagt de mooie gymlerares Gambetti om mee te doen aan een danswedstrijd en met het prijzengeld hoopt hij het verlies van de directeur terug te winnen. Omdat de coach van het basketballteam een ongeluk heeft gehad, moet ondertussen ook nog gezocht worden naar een vervanger.
Insegnante Va in Collegio, L' (1978) Insegnante Va in Collegio, L' (1978)
Actrice Fenech speelt een lerares Engels genaamd Monica Sebastiani. Ze brengt haar leerlingen het hoofd op hol met haar uitdagingen. Dan komt er een ouderavond en moeten de oudjes er ook aan geloven.
Insegnante Viene a Casa, L' (1979) Insegnante Viene a Casa, L' (1979)
Luisa De Dominicis (Edwige Fenech), een aantrekkelijke pianolerares, is verliefd op Ferdinando Bonci Marinotti (Renzo Montagnani). Zij doet er alles aan om bij hem in de buurt te komen. Ferdinando is echter reeds getrouwd en wil haar weg uit de stad hebben. Hij is namelijk bang dat de aanwezigheid van Luisa zijn politieke carrière kan schaden.
Insegnante, L' (1975) Insegnante, L' (1975)
Giovanna Pagaus (Edwige Fenech) is de aantrekkelijke privélerares van Franco Mottola (Alfredo Pea). Franco wordt al snel verliefd op zijn nieuwe lerares en probeert haar op allerlei manieren te verleiden. Door te doen alsof hij zelfmoord wil plegen, hoopt hij Giovanna's aandacht te trekken.
Insel der Blutigen Plantage, Die (1983) Insel der Blutigen Plantage, Die (1983)
Erotische film waarin de ex-nazicommandant Otto Globbe met een aantal volgelingen een gevangenenkamp heeft opgezet ergens op een eiland in de Stille Zuidzee. Hier worden mooie jonge inlandse meisjes geterroriseerd. De jongste bewaker Hartmann probeert de gevangenen zoveel mogelijk te beschermen tegen al het geweld. Samen met zijn geliefde Cora probeert hij hen te bevrijden en de geweldplegers te overmeesteren. De jonge gevangenen gooien op hun beurt zwarte magie in de strijd, het enige wapen dat zij bezitten.
Insel des Lichts (2008) Insel des Lichts (2008)
Een populaire tv-presentatrice, die in haar programma's problemen van anderen behandelt, wordt op tv door haar dochter - die zij ooit in de steek heeft gelaten - ter verantwoording geroepen. Haar tv-carrière lijkt daarmee ten einde.
Inseminoid (1981) Inseminoid (1981)
Nadat ze verkracht is door een buitenaards wezen stalkt een vrouwelijke vampier interplanetaire archeologen. Zij werken in een laboratorium op een afgelegen planeet.
Inséparables (1999) Inséparables (1999)
In het begin van zijn veertiger jaren, werpt Robert (Jean-Pierre Darroussin) een terugblik op zijn leven. Laten we niet overdrijven, want Robert zijn einde is bij lange na nog niet daar. Kort gezegd; Robert is een onhandige man overladen met tedere gevoelens. "Mijn naam is Robert Maréchal. Ik ben veertig jaar, 1m 80 groot en weeg 75 kg." Robert werpt zich voor de camera en doet mee aan een sollicitatie voor een of andere voorstelling. Hierna laat hij alles vallen, wat niet veel is daar hij niet al te veel had. Hij vertrekt op weg naar zijn zus Gisèle (Catherine Frot) die in Boulogne, aan zee woont.
Inserts (1974) Inserts (1974)
Boy Wonder was ooit een successvolle regisseur, maar zijn succes verdween toen men geluid ging gebruiken bij films. Hij stortte zich op het maken van goedkope, illegale pornofilms bij hem thuis. Tijdens een bezoek van zijn producent sterft een pornoster aan een overdosis heroïne. De vriendin van de producent wil de rol van de gestorven actrice overnemen.
Inside (1996) Inside (1996)
Marty Strydom is een idealistische professor aan de universiteit. Hij komt uit een prominent 'wit' Zuid-Afrikaans nest. Hij wordt beschuldigd van samenzwering tegen de regering nadat hij een concert van Amnesty International in Zimbabwe heeft bijgewoond en belandt in de cel. Kolonel Kruger van de geheime politie moet ervoor zorgen dat Strydom bekent. Na martelingen en een valse getuigenverklaring, verliest Strydom zijn strijdlust om te overleven. Tien jaar later, nadat de macht in Zuid-Afrika is overgedragen aan de zwarte meerderheid, komt er een nieuw onderzoek. Dit keer wordt kolonel Kruger ondervraagd door een zwarte advocaat. Kan in het nieuwe Zuid-Afrika de schuld van Kruger bewezen worden? Zal er gerechtigheid geschieden?
Inside Amy (1975) Inside Amy (1975)
Problemen onstaan voor een advocaat wanneer hij besluit om zich met zijn vrouw bij een "swingers" club aan te sluiten. Wanneer hij zijn vrouw verdenkt te veel plezier te beleven aan de partnerruil, slaan bij hem de stoppen door.
Inside Daisy Clover (1965) Inside Daisy Clover (1965)
Daisy Clover is een wilde meid van 15 jaar die ervan droomt een Hollywood-ster te zijn. Na een auditieronde voor producer Raymond Swan van Swan studio's, wordt ze al snel de superster van Hollywood. Daisy moet erg wennen aan alle drukte rond haar persoontje. Zal ze haar leven weer op de rails krijgen of wordt ze een echte diva?
Inside Deep Throat (2005) Inside Deep Throat (2005)
In 1972 was de veelbesproken pornofilm "Deep Throat" een echt kassucces. De amper 1 uur durende film werd voor het eerst vertoond in een bioscoop in Manhattan en is sindsdien door miljoenen mensen bekeken. Deze documentaire onderzoekt de weerslag van die film op de samenleving en de cultuurshock die de film teweeg bracht.
Inside Edge (1993) Inside Edge (1993)
Richard Montana is een politie agent die de opdracht krijgt om een machtige drugsbaron te pakken. Het wordt gecompliceerd als hij de vriendin, een prachtige nachtclubzangeres, van de gangster ontmoet. Zij bezit vitale informatie over de volgende grote drugsdeal en wil het geld, de dope en Montana alleen voor zichzelf. Montana moet beslissen of hij een eerlijke agent blijft en de gangster inrekent of dat hij er met de vrouw van zijn dromen en een paar miljoen dollar vandoor gaat.
Inside I'm Dancing (2004) Inside I'm Dancing (2004)
Michael (Steven Robertson) is een vierentwintigjarige jongeman met een hersenverlamming. Zijn leven wordt op zijn kop gezet als de non-conformist Rory O'Shea (James McAvoy) zich in zijn leven mengt...
Inside Irvin (2004) Inside Irvin (2004)
Film over een jong stel agorafoben in L.A., die bang zijn om buiten te komen. Eén van hen, Irvin, is geestelijk ziek en probeert af en toe een zelfmoordpoging. In zijn schizofrene geest komen herinneringen boven aan zijn moeder. Ida daarentegen, is optimistisch en probeert van elke dag wat te maken. Deze twee mensen beseffen dat ze niet met en ook niet zonder elkaar kunnen leven.
Inside Islam (2002) Inside Islam (2002)
Het is de op één na grootste religie in de wereld en momenteel de snelst groeiende. De naam komt van het woord vrede maar voor veel westerlingen staat de islam voor terrorisme. INSIDE ISLAM gaat dieper in op de mysteries achter dit geloof. Een geloof dat vaak niet wordt begrepen. De documentaire volgt de wortels van de Islam terug naar de Hebreeuwse Bijbel. De vijf pilaren, de centrale grondbeginselen, die hebben geholpen dit geloof te verspreiden tot in ieder uiteinde van de wereld, worden onder meer uitvoerig behandeld.
Inside Job (1946) Inside Job (1946)
Twee ex-criminelen, Bart Madden en Eddie Norton, zijn inmiddels getrouwd en proberen op het rechte pad te blijven. Ze krijgen een baan in een warenhuis. Een gangster, die hun verleden kent, dreigt hen te verraden over hun criminele verleden, wanneer ze niet voor hem het warenhuis waar ze werken beroven. Eenmaal buiten, verdelen beide ex-criminelen de buit met elkaar, zonder met de chanteur te delen. De chanteur wordt door de politie gedood, maar wat gaan Madden en Norton doen?
Inside Man (2006) Inside Man (2006)
Rechercheur Keith Frazier (Denzel Washington) en zijn partner worden geconfronteerd met een overval op een bank, waarbij een grootschalige gijzelingssituatie ontstaat. Frazier moet het opnemen tegen de superintelligente crimineel Dalton Russell (Clive Owen) die de perfecte bankroof heeft bedacht. De onderhandelingen verlopen moeizaam en worden verder gecompliceerd door de aanwezigheid van Madeleine White (Jodie Foster), een effectenmakelaar met belangrijke connecties.
Inside Moves (1980) Inside Moves (1980)
Na een mislukte zelfmoordpoging raakt Roary (John Savage) gedeeltelijk verlamd. Hij slijt zijn dagen in zijn plaatselijke stamkroeg die vol zit met mislukkelingen. Als barman Jerry (David Morse) eindelijk besluit te gaan basketballen met de "Golden State Warriors", hopen de mislukkelingen weer wat positiever in het leven komen te staan.
Inside Out (1975) Inside Out (1975)
Vier mannen menen te weten waar Hitler zijn goud heeft verborgen. Samen gaan ze op stap om het te stelen.
Inside Out (2005) Inside Out (2005)
Piloot Norman woont met zijn vrouw en zoon Obert in de ideale buurt. Lekker rustig, vriendelijke buren, alles gaat zijn gangetje. Maar dan komt de psychiater Dr. Peoples in de wijk wonen. Zijn bizarre gedrag verandert alles. In het holst van de nacht staat hij zijn gras te maaien, uit zijn kelder is het lawaai van sex en geweld te horen. Dr. Peoples weet de gehele buurt tegen elkaar uit te spelen. Hij charmeert de vrouwen en de mannen proberen alles om maar van hem af te komen. In een onverwachte wending wordt duidelijk wie Dr. Peoples werkelijk is. Het zal het leven van alle buurtbewoners voorgoed veranderen.
Inside the Mafia (1959) Inside the Mafia (1959)
Een mafiabaas overleeft ternauwernood een moordaanslag. Deze aanslag is uitgevoerd door een rivaliserende bende en heeft als resultaat dat de mafiabaas wraak wil nemen.
Inside the Osmonds (2001) Inside the Osmonds (2001)
Begin jaren zeventig. Amerika is in de ban van de rock 'n' roll, protest tegen de oorlog, vrije liefde en de nieuwe tegenculturen. De Osmond Brothers zijn klaar om hun plaats aan het rock 'n' roll firmament in te nemen. Maar hun oubollig imago spreekt de jeugd niet aan. Dan leren ze Mike Curb kennen, een manager van een groot platenlabel. Hij stelt hen voor aan producer Rick Hall. Marie en Jimmy worden bij de groep gevoegd en de naam wordt omgevormd tot The Osmonds. Hun volgend nummer prijkt al gauw aan de top van de hitparades.
Inside the Third Reich (1982) Inside the Third Reich (1982)
Film over het leven van Albert Speer die van Hitler de opdracht kreeg om bouwwerken te verzinnen voor het toekomstige Derde Rijk. Langzamerhand wint hij het vertrouwen van Hitler en komt in de hogere kringen terecht.
Insider, The (1999) Insider, The (1999)
Producer Lowell Bergman van het programma '60 minutes' ruikt een verhaal wanneer Jeff Wigand, voormalig onderzoeker bij tabaksfabrikant Brown & Williamson, niet met hem wil praten. Wanneer de fabrikant Wigand dwingt om een overeenkomst na te komen, besluit hij toch om Bergman in vertrouwen te nemen en de waarheid over zijn werkgever naar buiten te brengen. Zowel Bergman en Wigand komen er echter achter dat dit niet zo makkelijk is als gedacht.
Insight of Evil (2003) Insight of Evil (2003)
Wanneer Tanya Beach ontdekt dat haar tweelingzuster wordt vermist, nadat ze met een groep tieners op vakantie was, besluit ze naar het vakantieadres te gaan om uit te zoeken wat er nu precies is gebeurd....
Insignificance (1985) Insignificance (1985)
Vier beroemdheden uit de jaren '50, geleerde Albert Einstein, actrice Marilyn Monroe, senator Joseph MacCarthy en sportman Joe DiMaggio, ontmoeten elkaar bij toeval in een hotelkamer.
Insolent, L' (1973) Insolent, L' (1973)
Emmanuel Ristack belandde in de gevangenis na zijn desertie uit de US Special Forces. In de cel broedt hij een plan uit voor een overval op een goudtransport per truck. Hij ontsnapt en stelt zijn overvalteam samen. Alles verloopt volgens plan en de overval is een succes. Emmanuel en zijn team worden betaald voor het goud en dan breekt de hel los. Het geld blijkt immer vals te zijn.
Insomnia (1997) Insomnia (1997)
Een briljante inspecteur uit Oslo wordt samen met een collega naar het noorden van Noorwegen geroepen om de moord op een pubermeisje te onderzoeken. Hij zet een val voor de moordenaar, maar die loopt gruwelijk mis, waarbij hij per ongeluk zijn collega neerschiet. De inspecteur lijdt aan slapeloosheid en probeert zijn gruwelijke vergissing in de doofpot te stoppen. Helaas is die misser het startschot van een griezelig kat- en muisspel met de psychopaat.
Insomnia (2002) Insomnia (2002)
Achtervolgd door een onderzoek van de dienst Interne Zaken over duistere zaken uit zijn verleden, wordt politiedetective Will Dormer naar een klein dorpje in Alaska gestuurd om de moord op een tienermeisje te onderzoeken. De lokale politie kijkt erg tegen hem op, maar door alle zorgen kost het Dormer moeite om naar die verwachtingen op te leven, zeker als hij door de middernachtszon ook nog eens meer en meer aan slapeloosheid gaat lijden. In een poging zijn werk toch zo goed mogelijk te doen, zet hij een val uit voor de moordenaar, maar in de verwarring en dichte mist begaat de oververmoeide agent een kardinale fout.
Insomnia Manica (2005) Insomnia Manica (2005)
In de grauwe, onveilige onveilige buurten van Los Angeles verdienen Iliad Labor (Kalili) en zijn vrienden hun geld door te stelen van drugsdealers. Ze vernietigen de drugs en nemen het geld mee. Dit is inmiddels routine geworden en Iliad en zijn vrienden balanceren op het randje van goed en slecht.
Insoumis, L' (1964) Insoumis, L' (1964)
Een soldaat deserteert tijdens de oorlog met Algerije. Hij helpt mee om een advocate te ontvoeren om mede-deserteurs juridisch te helpen. Maar dan besluit hij haar te bevrijden en komt tussen meerdere vuren terecht.
Insoumis, Les (2008) Insoumis, Les (2008)
Vincent Drieu is een politieagent aan het eind van zijn carrière. Hij voelt zich gebruikt, versleten en is verbitterd. Hij wordt voor zes maanden overgeplaatst naar een commissariaat in het hart van een vergeten industriegebied nabij Etang de Berre, temidden van de vervuiling. Het is juist de warmste tijd van het jaar. Daar werden de vorige commissaris en zijn team ontslagen, omdat niemand nog vertrouwen in hen had. Het is voor hem al vlug duidelijk dat zijn nieuwe omgeving een milieu is van laksheid, ontgoocheling en corruptie.
Inspecteur Connaît la Musique, L' (1956) Inspecteur Connaît la Musique, L' (1956)
Laurent is een afgevaardigde en wordt door de verzekeringsmaatschappij verplicht om de dood van een bankier te onderzoeken. De man is gestorven na een ongeval dat veroorzaakt werd door de muzikant Harry Louis. Laurent profiteert van zijn zangtalent om zich voor te stellen aan zijn muziekband. Hij wordt verliefd op Muriel, maar zij blijkt een medeplichtige te zijn van Laurent. Hij besluit hen beiden een alibi te geven voor Harry's ongeval. Maar deze laatste komt dan ook om in een tragisch ongeluk.
Inspecteur La Bavure (1980) Inspecteur La Bavure (1980)
Michel Clément is nog maar net als laatste afgestudeerd als politieagent, of hij wordt al ingehuurd als privé-bodyguard voor de verwaande journaliste Marie-Anne. Helaas bakt Clément er helemaal niks van, en binnen de kortste keren is Marie-Anne in handen van een bende gangsters die willen voorkomen dat ze een onthullend verhaal publiceert.
Inspecteur Lavardin (1986) Inspecteur Lavardin (1986)
In een stadje in Noord-Frankrijk wordt de schrijver Raoul Mons vermoord op het strand gevonden. Inspecteur Lavardin wordt te hulp geroepen. Tot zijn verrassing is de weduwe van Mons een vroegere geliefde van hem. Hij merkt dat niemand echt treurt om de dood van de schrijver. Lavardin speurt naar de dader en belandt in een nachtclub.
Inspecteur Sergil (1947) Inspecteur Sergil (1947)
Inspecteur Sergil onderzoekt drie verschillende moordzaken. Hij wordt hierbij geholpen door twee charmante dames, Bijou en Nadège, die hem de kans geven van zich te infiltreren in een bende misdadigers. Zijn spoor in verband met de drie moorden leidt uiteindelijk naar dezelfde dader.
Inspector Calls, An (1954) Inspector Calls, An (1954)
In 1912 wordt een rijke familie tijdens hun diner gestoord door een politie-inspecteur. Hij brengt het nieuws dat, een voor hun bekend, meisje dood is gevonden. Ze blijkt vermoord te zijn. Iedereen die bij het familiediner aanwezig is kan een mogelijke dader zijn. Maar wie is de geheimzinnige inspecteur en wat wil hij van hen?
Inspector Clouseau (1968) Inspector Clouseau (1968)
Een serie overvallen op Zwitserse banken wordt onderzocht door een inspecteur van Scotland Yard, die woest wordt wanneer de klunzige inspecteur Clouseau zich ermee gaat bemoeien. Ondertussen zorgen de overvallers voor meer chaos door tijdens andere overvallen Clouseau-maskers te dragen.
Inspector Gadget (1999) Inspector Gadget (1999)
De bewaker John Brown wil niets liever dan een echte agent zijn. Nadat een gevecht met een dief hem in kritieke toestand heeft gebracht, wordt hij door zijn werkgeefster veranderd in de robot-achtige superagent Inspector Gadget. Samen met een nieuwe geliefde gaat hij achter de slechterik Claw aan.
Inspector Gadget 2 (2003) Inspector Gadget 2 (2003)
Het is erg rustig in Riverton, het stadje van Inspector Gadget. Hierdoor arresteert Gadget een oud vrouwtje voor roekeloos rijden. Dit gaat niet geheel zonder problemen: zijn gadgets doen niet wat hij ervan verlangt. Gevolg is, dat Gadget terug moet naar het hoofdkwartier voor een nakijkbeurt. Hij krijgt nieuwe gadgets, maar voordat deze uitgelegd worden aan hem krijgt hij er flink van langs: het oude vrouwtje bleek de oma van Quimby, zijn hoofdofficier. Kort daarna breekt Klauw uit de gevangenis, Gadgets laatste kans is hem zien te grijpen.
Inspector Gadget's Biggest Caper Ever (2005) Inspector Gadget's Biggest Caper Ever (2005)
Inspector Gadget is een stuntelige rechercheur. Wanneer uit het plaatselijke museum een prehistorisch ei van een vliegende reuzenhagedis wordt gestolen, moet Gadget op pad om het ding terug te vinden. Hij heeft echter niet veel tijd, omdat ei op het punt staat om uit te komen.
Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (2002) Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (2002)
Dr. Claw heeft een nieuw plan om heerser over de wereld te worden, ditmaal door zich te transformeren tot vermomde superheld. Er is maar één man die hem kan stoppen, Inspector Gadget.
Inspector General, The (1949) Inspector General, The (1949)
Georgi (Danny Kaye) is het hulpje van een kwakzalver die wordt weggestuurd na alweer een sullige fout. Hij komt terecht in een dorpje waar de bewoners en corrupte bestuurders in afwachting zijn van een hooggeplaatste controleur. Georgi wordt vervolgens aangezien voor de controleur en de dorpsbestuurders overladen hem direct met geschenken om hem gunstig te stemmen. Hij wordt verliefd op het enige eerlijke meisje van het dorp, maar zowel de kwakzalver als de hooggeplaatste dorpelingen hebben andere plannen met hem.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 -10- 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!