Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 -4- 5 6 7 8 9
Zoeken:
Zert (1969) Zert (1969)
Ludvik Jahn is een gebroken man. Als veelbelovende student maakte hij ooit de ogenschijnlijk onschuldige, maar onvergeeflijke fout zijn toenmalige vriendin een kaartje te sturen met de uitroep: ‘lang leve Trotski’. Dit leverde hem deportatie en twintig jaar werkkamp op. Hij verwijt zijn vriendin, een bevlogen communiste, verantwoordelijk te zijn voor zijn tragisch lot. Als hij haar na jaren terugziet, wil hij nog maar één ding: wraak. Die blijkt heel wat minder zoet dan hij al die jaren heeft gefantaseerd.
Zerwany (2003) Zerwany (2003)
Mateusz, een jonge kerel, wordt alvorens hij naar een weeshuis dient te gaan, geplaatst bij een gastfamilie en stuit enkel op onbegrip, pesterijen en geweldplegingen. Al snel belandt hij in een verbeteringsgesticht. Iedere poging tot verzet wordt zonder pardon in de kiem gesmoord en de jongeman neemt zijn toevlucht tot een imaginaire wereld waarin hij zich uitgeeft voor een sportcommentator die een menigte van toehoorders toespreekt met gevleugelde woorden.
Zeta One (1969) Zeta One (1969)
Een ras van topless, grootborstige vrouwen van de planeet Angvia, in een andere dimensie, komt naar de aarde om vrouwen te ontvoeren naar hun planeet om de populatie terug op stand te brengen.
Zeus and Roxanne (1997) Zeus and Roxanne (1997)
De marine-biologe Mary Beth en haar twee dochters moeten niets hebben van Zeus, de straathond van de buurman. Het wordt echter een ander verhaal als blijkt dat Zeus het prima kan vinden met de dolfijn Roxanne. De twee dieren ontwikkelen een hele bijzondere vriendschap.
Zevende Hemel, De (1993) Zevende Hemel, De (1993)
Het leven van Samuel is een ware puinhoop. Zijn vriendin is er vandoor gegaan en bovendien is hij al een half jaar werkloos. Hij ziet het absoluut niet meer zitten en besluit een einde aan zijn leven te maken. Tijdens zijn zelfmoorpoging redt hij toevallig het leven van zijn buurvrouw Charlyne, die ook lijdt aan liefdesverdriet. In zijn radeloosheid verzint hij een ware leugen: hij is haar engelbewaarder en heeft van 'hierboven' drie dagen de tijd gekregen om haar weer zin in het leven te doen krijgen. Het duurt echter niet lang of Charlyne heeft haar bovenbuurman door, maar ze lat zich meeslepen door zijn rijke fantasie en ze trekken er samen op uit...
Zeynep’in Sekiz Gunu (2007) Zeynep’in Sekiz Gunu (2007)
Zeynep is erg eenzaam. Ze is een dwangmatige denker en buiten werktijd heeft ze zichzelf verboden om naar buiten te gaan. Elke dag ziet en doet ze hetzelfde. Als ze op een avond naar de verjaardag van haar vriendin gaat en alleen aan de bar zit, ziet ze een man, Ali. Als er bij de bar muziek wordt afgespeeld laat Ali zich met de ritme van de muziek gaan en begint te dansen. Vanaf dat moment begint het leven van Zeynep te veranderen.
Zhaibian (2005) Zhaibian (2005)
Twintig jaar geleden gebeurde er een onverklaarbare massazelfmoord in het huishouden van de miljonairsfamilie Yang. Slechts één persoon overleeft deze tragedie en erft het huis. Er gebeuren echter nog altijd geheimzinnige dingen in het huis en het lijkt wel of het kwaad op zoek is naar het laatste familielid.
Zhan Shen Chuan Shuo (1993) Zhan Shen Chuan Shuo (1993)
Yen is de 13e prins van China en vlucht samen met zijn lijfwachten voor zijn slechte broer, de huidige heerser van China. Op zijn tocht redt Fei, een visser uit een klein dorp, zijn leven en ontfermd hij zich over de gewonde prins...
Zhan Shen Tan (1973) Zhan Shen Tan (1973)
De heldhaftige bevolking van een kustdorpje, die tijdens de Ming Dynastie vocht om de Chinese stad Hangchow te redden van plunderende Japanse piraten. Als ze horen dat de piraten onder leiding van de beruchte Hashimoto hun voorraden aan land willen brengen naar het nabijgelegen strand, komen de dorpsbewoners snel in actie.
Zhantai (2000) Zhantai (2000)
Platform, vernoemd naar een Chinese hit uit de jaren tachtig, speelt zich af tegen de achtergrond van de enorme veranderingen die in de jaren tachtig in China plaatsvonden, toen het maoïstische systeem langzaam werd ingeruild voor een uit Taiwan en Hongkong overgenomen populaire cultuur. Aan de hand van de wederwaardigheden, liefdes en keuzemomenten van de spelers van een toneelgroep.
Zhao Le (1993) Zhao Le (1993)
Han verveelt zich na zijn pensionering als huismeester bij het plaatselijke operagezelschap waar hij werkte. Dan komt hij in een park een groep bejaarden tegen die operaliederen zingen. Han stort zich op de organisatie van repetities voor de groep, die mee wil doen aan een talentenjacht. Al snel bemoeit iedereen zich met de gang van zaken. Ruzie en conflicten zijn het gevolg.
Zheleznaya Pyata Oligarkhii (1998) Zheleznaya Pyata Oligarkhii (1998)
geregisseerd door Alexander Basjirov
met Alexander Basjirov, Rita Margo en Yelena Yudanova
Zheng Hun Qi Shi (1998) Zheng Hun Qi Shi (1998)
Du Jia-Zhen, een oorarts, is hevig verliefd op een getrouwde man die al maanden niets van zich heeft laten horen. Ze wordt steeds wanhopiger. Op goede herinneringen kan ze niet langer teren, dus ze plaatst een huwelijksadvertentie. De kwantitatieve respons is overweldigend, maar de kwalitatieve vooruitzichten zijn niet rooskleurig. Met elk van de kandidaten spreekt ze af in steeds hetzelfde, zo goed als verlaten restaurant in Tapei.
Zheng Yue Shi Wu Zhi Yi Sheng Yi Shi (1994) Zheng Yue Shi Wu Zhi Yi Sheng Yi Shi (1994)
Chow gaat samen met Lau een aantal moorden onderzoeken, waar de vrouw van Lau de hoofdverdachte van is. De slachtoffers waren allemaal mannen die vreemdgingen. De moordenaar blijkt echter een geest te zijn die wanhopig op zoek is naar zijn vriendin die nog in leven is.
Zhenitba Balzaminova (1964) Zhenitba Balzaminova (1964)
geregisseerd door Konstantin Voynov
met Georgi Vitsin, Lyudmila Shagalova en Lidiya Smirnova
Zhestokiy Romans (1984) Zhestokiy Romans (1984)
Verhaal over de liefdesperikelen van Larisa en de mannen die een oogje op haar hebben. Larisa ontmoet de flamboyante Sergei op de bruiloft van haar zus, maar wanneer hij het waagt een jaar weg te blijven besluit ze te trouwen met de saaie Yuli.
Zhi Fa Xian Feng (1986) Zhi Fa Xian Feng (1986)
Jason Chan is een advocaat, die boos is hoe de wet de criminelen beschermt. Hij besluit de wet in eigen hand te nemen, wanneer een belangrijke getuige en zijn gehele familie worden vermoord.
Zhi Fen Shuang Xiong (1990) Zhi Fen Shuang Xiong (1990)
Jeff Lau is een detective die een moord op een homoseksuele man onderzoekt. Om de moordenaar te pakken moet hij samen met zijn partner zich kleden en gedragen als homo's en zich in de gay-wereld begeven.
Zhi Zai Chu Wei (1991) Zhi Zai Chu Wei (1991)
Mr. Smartie besteedt zijn tijd met zijn vrienden en haalt flauwe grappen uit. Dan komt hij er achter dat hij de ziekte van Parkinson heeft. Als hij hoort dat hij nog maar een maand te leven heeft, besluit hij een 'super' agent te worden.
Zhifu (2003) Zhifu (2003)
Een jonge man heeft een bescheiden baantje in een wasserette en probeert intussen om het pensioen van zijn zieke vader bij diens (inmiddels gesloten) fabriek los te peuteren. Op zekere dag blijft er een politie-uniform in de wasserette liggen en trekt hij het aan. Hij ontdekt dat hij zich kan voordoen als agent en zijn nieuwe macht bevalt hem wel. Hij pikt er een meisje mee op in een platenzaak en kan zijn inkomsten aanvullen met wat smeergeld.
Zhivoy Trup (1929) Zhivoy Trup (1929)
Fiodor (Vsevolod Pudovkin) kan het niet meer. Hij is is de hypocrisie van de maatschappij zat. Maar Fiodor voelt zich niet sterk genoeg om er tegen te vechten. Hij begint te drinken en krijgt ook nog problemen met zijn naasten. Dan ontmoet hij zigeunerin Masha (Nato Vachnadze).
Zhixi (2005) Zhixi (2005)
Verhaal over een fotograaf met mentale problemen. Hij is getrouwd, maar al snel komt zijn vrouw er achter dat er wat mis is met hem. Uit vrees opgesloten te worden vermoordt hij haar, maar al snel blijkt ze teruggekomen te zijn uit de dood om hem het leven zuur te maken. De fotograaf verglijdt al snel in totale waanzin.
Zhizn s Idiotom (1993) Zhizn s Idiotom (1993)
Een intellectueel ziet het als zijn plicht om een gek uit het gesticht in huis te nemen. Nadat hij de baas van een inrichting heeft omgekocht met wat flessen wodka, mag hij een gek uitzoeken en meenemen. Hij kiest Vova en neemt hem mee naar huis. Zijn vrouw is niet erg blij met de keuze, want Vova zegt en doet niets en lijkt maar langzaam te kunnen wennen aan de nieuwe situatie. Na een tijdje neemt hij echter langzaam het heft in handen en uiteindelijk sleurt hij de intellectueel en zijn vrouw mee in een wereld van waanzin en geweld.
Zhmurki (2005) Zhmurki (2005)
Sergei en Simon worden gedwongen een koffer vol heroïne te bezorgen bij Mikhalych; anders worden zij vermoord. Zij zijn echter niet de personen die zich laten chanteren en gaan persoonlijk met hun chanteurs afrekenen.
Zhong An Zu (1993) Zhong An Zu (1993)
Een rijke zakenman wordt ontvoerd. Inspector Eddie Chan (Jackie Chan) wordt op de zaak gezet, hij moet samenwerken met detective Hung. Maar na enige tijd begint Eddie zijn partner te verdenken...
Zhong Gui (1983) Zhong Gui (1983)
Een taxichauffeur in Hong Kong krijgt een vloek over zich uitgesproken door een tovenaar, die hij per ongeluk aanreed met zijn taxi. Nadat de chauffeur zijn vrouw wordt verkracht en gedood door opgeschoten jongeren, vraagt hij aan de tovenaar om de vloek ongedaan te maken en zijn vrouw weer terug te brengen naar het land van de levenden.
Zhong Guo Zui Hou Yi Ge Tai Jian (1988) Zhong Guo Zui Hou Yi Ge Tai Jian (1988)
Net op de dag dat Lai Shi zich vrijwillig laat castreren om zo deel te kunnen uitmaken van de eunuchen die de keizerlijke huishouding in Peking runnen, maakt de Qing-dynastie plaats voor de Republiek China. Lai Shi heeft het helemaal gehad als hij desondanks naar de hoofdstad vertrekt. Werkend bij de Peking Opera weet hij een plek te veroveren in het voormalige gevolg van de keizer, om uiteindelijk toch weer op straat te eindigen.
Zhong Hua Wu Shu (1984) Zhong Hua Wu Shu (1984)
Showcase documentaire die de vele vormen van kung fu als performance art toont. Naast demonstraties van de bekendere kung fu stijlen (monkey style, chicken style, drunke style) behandelt deze docu de opkomst van de toen nog erg jonge Jet Li, die het helemaal maakt als kung fu specialist.
Zhong Hua Ying Xiong (1986) Zhong Hua Ying Xiong (1986)
Wanneer een Chinese soldaat na afloop van de Tweede Wereldoorlog terugkeert naar China, blijkt dat de Amerikanen daar alles beheersen. Al snel raakt hij in conflict met Amerikaanse soldaten, die hij één voor één uitdaagt in een lokale boksring.
Zhong Hua Ying Xiong (1999) Zhong Hua Ying Xiong (1999)
Hero, wordt aangenomen als leerling van de meesterzwaardvechter Pride. Zijn vreugde verandert in wanhoop als hij thuiskomt en zijn ouders vermoord aantreft. Na een bloedige vergelding is Hero gedwongen om naar Amerika te vluchten. Zestien jaar later gaat Sword, de zoon van Hero, op zoek naar zijn vader die hij, sinds hij kind was, niet meer heeft gezien.
Zhong Hua Zhan Shi (1987) Zhong Hua Zhan Shi (1987)
Fok Ming-Ming is een huurlinge en vliegenier, die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de autoriteiten wordt ingeschakeld om door te dringen in bezet gebied, waar zij de lokale bevolking leidt in een massaal verzet tegen de Japanse onderdrukkers.
Zhong Hua Zhang Fu (1979) Zhong Hua Zhang Fu (1979)
Wanneer de Chinese man Liu wilt trouwen met een Japanse, moet hij zich bewijzen ten opzichte van de familie van zijn aanstaande bruid. Hij moet daarom vechten tegen zeven Japanse krijgers.
Zhong Kui Jia Mei (1994) Zhong Kui Jia Mei (1994)
Twee Taoistische krijgers hebben het moeilijk in het hiernamaals. Ze ondernemen een reis naar de sterfelijke wereld in de hoop op reïncarnatie.
Zhong Nan Hai Bao Biao (1994) Zhong Nan Hai Bao Biao (1994)
Een corrupte zakenman pleegt een moord, en de enige getuige is de vriendin van een andere zakenman. Een bodyguard wordt vanuit Peking naar Hong Kong overgeplaatst om de getuige te beschermen. De problemen beginnen wanneer de bodyguard en de getuige verliefd op elkaar worden.
Zhong Sheng Da Shi (1995) Zhong Sheng Da Shi (1995)
Een zachtaardige verzekeringsagent moet de begrafenis van zijn moeder uitstellen, voor een klus omtrent een huwelijk. Een oude jeugdliefde moet namelijk van haar moeder per se trouwen voordat zij sterft, en uitgerekend haar jeugdliefde mag de verzekeringen daarvoor gaan regelen.
Zhong Yuan Biao Ju (1976) Zhong Yuan Biao Ju (1976)
Na de val van de Ming-dynastie, vechten Ming-patriotten voor het behoud van deze dynastie tegen de Qing strijders die de macht willen overnemen.
Zhongyi Wuzui (2003) Zhongyi Wuzui (2003)
De twee tienervriendinnen Moon en Mun Mun groeien samen op in Macau. Als Mun Mun een spook denkt te zien in Moons kamer, zet ze zonder medeweten van haar vriendin een camera in haar kamer en doet een schokkende ontdekking: Moon is een jongen! Als ze eenmaal over de grootste schrik heen is, accepteert ze de nieuwe sekse van haar beste vriendin. Het komt zelfs wel goed uit, want ze wordt stiekem verliefd.
Zhou Yu de Huo Che (2002) Zhou Yu de Huo Che (2002)
Zhou Yu’s Train vertelt het verhaal van de vastbesloten maar uiteindelijk noodlottige zoektocht van een vrouw naar de ideale liefde. Tegen de achtergrond van het dagelijkse leven in Noord China maken we kennis met Zhou Yu (Gong Li), een binnenhuisarchitecte die een zielsverwant gevonden lijkt te hebben in de bibliothecaris Chen Qing (Tony Leung Ka Fai). Het enige probleem in deze perfecte liefde is dat ze op een dag reizen van elkaar vandaan wonen. Dus elk weekend neemt Zhou Yu de trein om bij haar geliefde Chen te zijn. Maar de bittere realiteit zorgt ervoor dat er problemen opduiken in hun idyllische relatie.
Zhu Zai Xie Lei (1979) Zhu Zai Xie Lei (1979)
Een Black Panther-lid is getuige van de moord op zijn familie door een groep gangsters. Met de hulp van twee Kung Fu experts leert hij Kung Fu, om wraak te kunnen nemen op de mannen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn familie.
Zhuang Dao Zheng (1980) Zhuang Dao Zheng (1980)
Een nogal verlopen Kantonees operagezelschap arriveert in Cheung Chau om er op te treden voor een rijke man, die erop uit is zijn neefje Dick uit te huwelijken aan de vedette van het gezelschap, Ah Gee (Siao Fong Fong). De oom gelooft dat er op zijn familie een vloek rust en is ervan overtuigd dat het huwelijk die vloek zal kunnen opheffen. Vanaf het moment van aankomst wordt het operagezelschap gedwarsboomd door een vrouwelijke geest, Catshit, die de voorbode blijkt te zijn van een heel leger spoken, dat de oom en een van de oudere acteurs te grazen neemt.
Zhui Ji Ba Yue Shi Wu (2004) Zhui Ji Ba Yue Shi Wu (2004)
Ho Yeuk-chi is een luie politieagent die de mooie Chan Mei-ling ontmoet, zonder dat hij zich realiseert dat zij een androide is. Zij is gemaakt om de oudere broer van haar maker om te brengen en laat nu net Ho Yeuk-chi de oudere broer zijn.
Zhui Ming Qiang (1978) Zhui Ming Qiang (1978)
De 'White Dragon' is op zoek naar een lijst met namen van rebellen die Ma Tung steunen. De premier probeert te voorkomen dat de 'White Dragon' dit lukt, want hij wil deze lijst zelf in handen krijgen zodat hij met de eer kan gaan strijken. De speurtocht van de 'White Dragon' wordt ook nog eens extra moeilijk gemaakt doordat Ma Tung hem wil ombrengen.
Zi Hudie (2003) Zi Hudie (2003)
Ding Hui is lid van de verzetsbeweging 'Purple Butterfly'. Ze voeren verzet tegen de Japanse bezetting in Shanghai. Ze wordt onverwachts herenigd met haar ex-geliefde die als geheim doel heeft deze organisatie te ontmantelen.
Zi Yu Feng Bao (1999) Zi Yu Feng Bao (1999)
Kieron Chow is een gevreesde terrorist van de Rode Khmer. Hij reist naar Hong Kong voor zijn laatste missie. Ondertussen ligt zijn zoon en rechterhand Todd op een andere plaats in het ziekenhuis om te herstellen van een ernstige hoofdwond. Wat de vader niet weet, is dat zijn zoon door anti-terreureenheden een hersenspoeling ondergaat. Ze weten Todd wijs te maken dat hij eigenlijk een geheim agent is die een undercover operatie leidt tegen het peleton van zijn vader.
Zibahkhana (2007) Zibahkhana (2007)
Vijf Pakistaanse universiteitsstudenten verlaten hun stad om een compleet andere omgeving op te zoeken, een plaats ergens op het platteland waar ze een rock concert willen bijwonen. Hun uitstapje zal echter helemaal niet verlopen zoals ze hadden verwacht en verandert in een ware nachtmerrie, wanneer ze in het midden van de nacht zonder benzine komen te zitten en wat later met een kannibalistische gek geconfronteerd worden. En dat is nog maar het begin.
Zidane, un Portrait du XXIe Siècle (2006) Zidane, un Portrait du XXIe Siècle (2006)
23 April 2005, het stadion Santiago Bernabeu in Madrid. De wedstrijd Real Madrid - Villareal in de Primera División staat op het punt van aanvangen. Om het veld staan talloze, diverse typen camera's puur en alleen gericht op sterspeler Zinedine Zidane, de hele wedstrijd lang. Deze camera's zijn op een bepaalde manier met elkaar verbonden: ze bieden een blik door de ogen van Zidane wanneer hij op het veld staat. In real-time wordt de kijker als het ware tussen de spelers op het veld geplaatst en krijgt een wedstrijd lang te zien wat Zidane ziet.
Ziegfeld Follies (1946) Ziegfeld Follies (1946)
Een legendarische producent is dood en vertoeft in de hemel. Hij bedenkt een show volgens het motto 'the show must go on' en presenteert vanuit de hemel dertien shownummers, van grote revueballetten tot danssolo's en tapdans.
Ziegfeld Girl (1941) Ziegfeld Girl (1941)
Het leven van drie meisjes verandert dramatisch als Flo Ziegfeld ze aanneemt als Follies-girls. Susan moet haar oudere vader achterlaten, de kwetsbare Sheila wordt door twee mannen begeerd en mysterieuze Sandra krijgt problemen met haar echtgenoot die haar nieuwe carrière niet goedkeurt.
Zielen van Napels (2005) Zielen van Napels (2005)
Zielen van Napels is een onconventionele impressie van de stad Napels, wars van de toeristische paden. Los van de clichématige afbeeldingen van de historische kunstwerken die symbool staan voor Napels. In de documentaire zien we verschillende Napolitanen in uiteenlopende omgevingen en situaties, die met elkaar vervlochten zijn in een context van Napolitaanse beelden, verhalen gedichten en liedjes. Zij worden getoond in hun kleurrijke omgevingen, waarvan de contrasten groot zijn; van de oude (en soms vergane) glorie van de welgestelde adel tot de arme bewoners in de achterbuurten van Napels. De ziel van Napels blijkt complex, contrastvol met vele verschijningsvormen.
Ziemia Obiecana (1975) Ziemia Obiecana (1975)
Verhaal over drie Poolse arbeiders met een verschillende sociale, culturele en etnische achtergrond. In tegenstelling tot veel van hun collega's in de realiteit kunnen zij wel goed met elkaar overweg en samenwerken. Ze richten een textielfabriek op met als beginselen gelijkwaardigeid, vertrouwen en respect. Tegelijk met vooruitgang komt echter ook het brengen van offers.
Ziener, De (1998) Ziener, De (1998)
In een klein-burgerlijk stadje in de jaren vijftig ontstaat heftige beroering wanneer voyeur Le Roy met behulp van hypocrisie en roddel een romance op gang brengt tussen een lerares en haar leerling. De lerares huurt een kamer in het huis van Le Roys moeder en geeft de leerling op haar kamer bijles. Aanvankelijk gebruikt Le Roy de lerares en haar leerling om zijn sexuele fantasieën te bevredigen. Maar naarmate de tijd verstrijkt begint hij zijn objecten steeds meer als vrienden te beschouwen. De ziener is gebaseerd op de door Vestdijk geschreven gelijknamige roman uit 1959.
Zig Zig (1975) Zig Zig (1975)
Film speelt zich af in Pigalle in Paijs. Pauline en Marie dansen en zingen in een nachtclub. Als ze niet in de club zijn werken ze als prostituees. Dan raakt één van hen betrokken bij een kidnapping met dodelijke afloop.
Zigeunermuziek Doet Pijn (2007) Zigeunermuziek Doet Pijn (2007)
Eten, slapen en muziek. Dat was als kind het leven van violist Nello Mirando. Zijn vader, de befaamde Tata Mirando, sloot zijn zoon soms op in zijn kamertje. Oefenen moest de kleine Nello, die als driejarige de jongste violist van Nederland was. Aan het begin van de film voelt Nello zich oud en depressief. Door een aangeboren ruggenmergaandoening speelt hij slechts met tweeënhalve vinger. Hij is verslaafd aan zijn viool, daarom gaat hij door, maar veel plezier beleeft hij niet meer aan de optredens. Eigenlijk, zo zegt hij met een gepijnigde blik, is hij altijd eenzaam geweest. Na een geslaagde operatie is hij echter een ander, veel gelukkiger mens. In dit innemende portret geeft Nello Mirando zich helemaal bloot. Zowel musicerend als vertellend. 'Wanneer hij speelt, vertelt hij een verhaal', zegt zijn trotse vader. Lyrisch praat Nello zelf over al zijn passies: muziek, wielrennen en koken. Zijn zigeunerafkomst verloochenen zal de virtuoos nooit, ook al woont hij nu in een Amsterdams appartement.
Zigeuners van de Cauberg (2003) Zigeuners van de Cauberg (2003)
Op de Valkenburgse Cauberg, waar nu het kuuroord Thermae 2000 ligt, opende Erie Klant-Hagenbeck in 1947 zijn dierentuin en dressuurschool. Klant's Zoo groeide uit tot de toeristische topattractie van het naoorlogse Valkenburg. Echt naam maakte Klant-Hagenbeck met zijn dressuurschool. Avonturiers uit heel Europa en enkele lokale jongeren werden opgeleid tot wat wel het gevaarlijkste beroep ter wereld wordt genoemd, dompteur. Eenmaal opgeleid, werden de dompteurs met hun roofdieren aan de grote internationale circussen verhuurd. De dompteurs van Klant-Hagenbeck groeiden uit tot de absolute wereldtop en werkten voor circussen en filmstudios over de hele wereld. Zo waren ze te zien in films als Quo Vadis, Samson and Delilah en Fritz Lang's Das Indische Grabmal. Uiteindelijk sloot de school in 1971 haar deuren. Patrick Bisschops laat zien hoe de goden van weleer veelal tegenwoordig een teruggetrokken en marginaal bestaan leven.
Zigs (2001) Zigs (2001)
Een groep nutteloze twintigers spendeert al hun tijd aan gokken. Helaas hebben ze hierdoor al flink wat schulden opgelopen. Ze besluiten hun schulden in één klap op te lossen door een gokzwendel te plannen.
Zigzag (1970) Zigzag (1970)
Een ernstig zieke, stervende man geeft zichzelf aan voor een moord op een industrialist die hij niet gepleegd heeft. Dit om zijn vrouw en dochter niet in geldnood achter te laten na zijn dood. Hij strijkt immers een flinke beloning op doordat hij een tip geeft over wie de dader is. Zijn plan loopt echter enigszins mis als hij wordt genezen.
Zigzag (2002) Zigzag (2002)
Fletcher (Wesley Snipes), die voor zijn leven vreest omdat hij schulden heeft bij de maffia, mishandelt Zig Zag en laat hem de huur betalen van zijn huis omdat hij anders op straat gezet wordt. Uit angst voor wat kan gebeuren, steelt Zig Zag uit de kas van zijn baas. Wanneer hij wordt verdacht van de diefstal roept hij de hulp in van zijn enige vriend Dean Singer (John Leguizamo). Dean kan hem echter ook niet helpen. Om de verdenking weg te nemen, moet Zig Zag zijn eigen naam op één of andere manier zien te zuiveren voordat hij het toch al weinige dat hij heeft, verliest.
Zikkimin Kökü (1993) Zikkimin Kökü (1993)
Muzo leeft met zijn ouders en zijn broer ergens op het platteland van Adana. In tegenstelling tot zijn ongehoorzame en luie broer, houdt Muzo van lezen en gaat graag naar school. Daarnaast vindt hij het erg leuk om zijn vader te helpen, die er verscheidene baantjes op nahoudt. Het leukste vindt Muzo echter het verkopen van frisdrank in de lokale bioscoop. Gebaseerd op een autobiografische roman van kinderboekenschrijver Muzaffer Izgü.
Zim and Co. (2005) Zim and Co. (2005)
Na een sullig scooterongeval moet de 20-jarige Zim op zoek naar werk om uit de gevangenis te blijven. Hij stort zich enthousiast op de vacaturepagina's. Maar voor de enige baan die hij kan vinden heeft hij binnen de tien dagen een auto nodig… en een rijbewijs! Gelukkig kan Zim op zijn vindingrijkheid rekenen en vooral op zijn makkers: Cheb, Arthur en Safia. En om hem uit de gevangenis te houden, zijn ze tot alles bereid. Of toch bijna…
Zimbabwe (2008) Zimbabwe (2008)
Te midden van mislukte oogsten en de dreiging van aids zoeken Zimbabwanen werk, het liefst in Zuid-Afrika. De negentienjarige Zimbabwe verliest haar ouders aan aids. Het dorpshoofd stuurt haar en haar broertje Dumi weg, want de wezen zijn extra monden die niet gevoed kunnen worden. Een lange voettocht door een wereld vol schitterende vergezichten maar schrijnende levens, brengt de kinderen bij hun kille tante in de grensstad Beitbridge. In ruil voor poetsen en houthakken mogen Zimbabwe en Dumi blijven, in een krot achter tantes huis. Een baantje in het rijkere Zuid-Afrika lijkt een beter perspectief en Zimbabwe belandt in een groot huis bij een blank echtpaar. Maar over haar nieuwe leven heeft ze, net als haar vele lotgenoten, niets meer te zeggen.
Zimmer 13 (1964) Zimmer 13 (1964)
In een nachtclub worden moorden gepleegd op de dames die daar werkzaam zijn. Het blijkt het werk van een seriemoordenaar te zijn. Detective Gray begint een zoektocht naar de dader, en komt terecht in een wereld van gangsters, maar de moordenaar van de vrouwen blijkt onvindbaar, terwijl hij op het punt staat zijn volgende moord te plegen.
Zimmer mit Frühstück (2000) Zimmer mit Frühstück (2000)
Van de ene op de andere dag wordt Elisabeth door haar man verlaten. Hij vertrekt met zijn veel jongere en zwangere vriendin naar Australië. Om in haar levensonderhoud te voorzien, besluit Elizabeth de lege kamers in haar huis te verhuren. Zo krijgt ze er vijf nieuwe bewoners bij.
Zimmerspringbrunnen, Der (2001) Zimmerspringbrunnen, Der (2001)
De werkeloze Oost-Berlijner Hinrich Lobek slijt zijn leven op de bank voor de televisie, terwijl zijn vrouw carrière maakt als architecte. Het arbeidsbureau komt echter met een nieuwe baan voor Lobek op de proppen.
Zina (1985) Zina (1985)
Zina (Domiziana Giordano) is de dochter van de Russische revolutionair Leon Trotsky. Wanneer Trotsky wordt verbannen uit Rusland, vertrekt Zina naar Berlijn in de hoop op een goed leven. Door haar kwellende nachtmerries besluit ze naar een psychiater (Ian McKellan) te gaan. Hij onderzoekt haar en komt tot de conclusie dat Zina's nachtmerries voortekens zijn van de opkomst van het nationalisme en de horror in Duitsland.
Zinda (2005) Zinda (2005)
Bala (Sanjay Dutt) is een softwarespecialist. Met zijn vrouw Nisha (Celina Jaitley) komt hij via zijn werk in Bangkok terecht. Daar bouwen zij samen een leven op. Op een zekere dag wordt Bala wakker op een onbekende plek; opgesloten in een kleine kamer. Het enige wat hij hoort en ziet is diegene die hem zijn eten brengt en de tv die in de kamer staat. Via de tv verneemt hij dat zijn vrouw is vermoord en dat hij door de politie wordt verdacht. Dagen worden weken, weken worden maanden en maanden worden jaren. Hij ziet de wereld veranderen door het nieuws op tv. Na 14 jaar wordt hij opeens vrijgelaten met wat geld en een mobiele telefoon. Nu begint de jacht naar de onbekende vijand. Hij krijgt hierbij hulp van een oude vriend (Mahesh Manjrekar) en Jenny (Lara), een taxichauffeuse. Na veel speurwerk komen ze terecht bij de zakenman Rohit Chopra (John Abraham). Welk mysterie zal onthuld worden en welke vrienden zijn betrouwbaar?
Zinda Laash (1967) Zinda Laash (1967)
De gekke wetenschappper Professor Tabani (Rehan) drinkt een brouwsel dat hij zelf gemaakt heeft in zijn laboratorium. Hierdoor verandert hij zichzelf in een vampier. Als Dr. Aqil (Asad Bukhari) op bezoek is bij hem ziet hij een foto van Agils vrouw Shabnam. Nadat hij Agil gebeten heeft, gaat hij op zoek naar Shabnam om van haar zijn bruid te maken.
Zingara (1969) Zingara (1969)
Franco Sarresi (Bobby Solo) is een arme zanger. Hij trekt met zijn muziekgroep rond op zoek naar succes. Hoewel Franco een eenvoudige zwerver is, wordt hij verliefd op Marisa Donati (Loretta Goggi), een rijke en aantrekkelijke jongedame, die echter binnenkort zal worden uitgehuwelijkt aan haar welgestelde neef Augusto Ricci (Pino Ferrara). Franco's vrienden, met Orazio (Pippo Franco) aan het hoofd, proberen hem te behoeden voor een gebroken hart.
Zinker, Der (1931) Zinker, Der (1931)
Inspecteur Elford (Reicher) van Scotland Yard krijgt regelmatig brieven van een onbekende afzender, die hem waarschuwt voor geplande misdaden. Het is niet bekend hoe de afzender dit kan weten, maar hij heeft het altijd goed. Elford gelooft dat deze zogenaamde "Zinker" zelf een crimineel is en bovendien verantwoordelijk voor enkele onopgeloste moorden.
Zinker, Der (1963) Zinker, Der (1963)
Er heerst angst in de Londense onderwereld. Dit komt door de mysterieuze "Zinker", die van elke grote overval die gepleegd wordt, een aandeel wil. Als hij niks krijgt, sterven de dieven een gruwelijke dood: ze worden gebeten door een dodelijke slang. Inspecteur Bill Elford (Drache) wordt op de zaak gezet en het spoor leidt naar de merkwaardige dierenliefhebber Krishna (Kinski). Zal hij iets met de moorden te maken hebben?
Zinloos (2004) Zinloos (2004)
Martin Hogeveen heeft het goed voor elkaar: hij heeft een goedlopend adviesbureau en een jonge mooie vriendin, Carina. Het gaat nog beter, als hij een rapport uitbrengt over onrechtmatigheden bij de Dienst Publieke Werken van een snel groeiende gemeente. Dat kost Verlinden, het Hoofd van de Dienst, zijn kop en de gemeente vraagt Martin diens post over te nemen. Maar zijn mooie leven komt op losse schroeven te staan, als hij op een onbezonnen moment een jongeman, die zich hinderlijk aan hem opdringt, doodslaat.
Zintuigen Zijn de Voetjes van de Ziel (1996) Zintuigen Zijn de Voetjes van de Ziel (1996)
Documentaire over de vader van de regiseuse, de bioloog en schrijver Dick Hillenius die in 1987 overleed. Een poging om de emotionele erfenis die hij bij intimi achterliet te begrijpen, nadat zij heeft gemerkt dat ze zijn manier van kijken zonder hem niet kan volhouden. In de voetsporen van haar vader reist ze door Madagascar en ontmoet ze bioloog en schrijver Leo Vroman, haar moeder Florrie, biologe Annie Zuiderwijk en schilder Jaap Hillenius.
Zio Adolfo, in Arte Führer (1978) Zio Adolfo, in Arte Führer (1978)
Deze komedie vertelt het verhaal van twee broers tijdens de opkomst van Adolf Hitler in Nazi-Duitsland. De ene is pro-Nazi en is als SS-officier een trouwe volgeling van de Führer, terwijl de andere broer, een anarchist en tegen het Nazi-regime, voortdurend aanslagen tracht te plegen op Hitler. De onderlinge broederstrijd mondt uit in een Russische roulette, maar achteraf blijkt er geen kogel in het wapen te hebben gezeten.
Zio Indegno, Lo (1989) Zio Indegno, Lo (1989)
Oom Luca liegt, steelt en bedriegt in de overtuiging dat alles vergeven zal worden. Hij valt op schoolmeisjes, die hij weinig omzichtig benadert. Als hij een hersenbloeding krijgt en geld nodig heeft voor een operatie, belt hij zijn rijkgeworden yuppie-neef, die hem goedhartig het geld geeft. Luca besluit echter om van het geld een knalfeest te organiseren.
Zipperface (1992) Zipperface (1992)
Een getikte moordenaar onthooft Palm City prostituees. Detective Lisa Ryder moet hem proberen te vangen, maar zij wordt hierdoor ook een doelwit voor de moordenaar...
Zire Darakhatan Zeyton (1994) Zire Darakhatan Zeyton (1994)
Mohamad Ali Keshavarz speelt een regisseur die bezig is aan een film, 'Zendegi Edame Darad' ('En het leven gaat door..., een film die Kiarostami zelf gemaakt heeft over een grote aardbeving in Iran). Alle vrouwen zijn verzameld voor een casting. Een jonge vrouw wordt uitgekozen om de rol van bruid te spelen in een groot trouwfeest. Het maken van de film loopt echter niet van een leien dakje.
Ziri (2001) Ziri (2001)
Augustus 1946, kort na het vallen van de atoombom op Nagasaki. Tijdens een strenge winterperiode trekt een Russische legereenheid China binnen, en raakt in gevecht met Japanse troepen. Na het gevecht blijven 3 overlevenden over; een Russische, Japanse en Chinese soldaat. Afgesneden van de rest van de wereld en vol achterdocht gaan ze samen een lange gevaarlijke reis tegemoet, waarin zich langzaam een grensoverschrijdende vriendschap ontwikkelt.
Zivi i Mrtvi (2007) Zivi i Mrtvi (2007)
In 1943 verovert een groep Kroatische fascisten een strategisch gelegen stadje in Bosnië waar ze de moslimbevolking gevangen nemen. Ze houden hen gegijzeld en Martin, één van de Kroaten, vermoordt een gevangene. In 1993 volgen we Martins kleinzoon Tomo, één van zes Kroatische soldaten die in de burgeroorlog hetzelfde plaatsje aandoen als zijn grootvader 50 jaar eerder.
Zizanie, La (1978) Zizanie, La (1978)
De burgemeester is een vernuftig uitvinder en weet zijn machines in zijn eigen fabriek te maken en aan de Japanners te verkopen. Het is echter een zeer grote order en door een tegenslag zal hij dag en nacht in zijn woning de luidruchtige fabriek moeten onderbrengen. Zijn vrouw vindt dit niets, en hij zit vlak voor de herverkiezingen.
Zizek! (2005) Zizek! (2005)
Met werken over onderwerpen gaande van Hitchcock en 9/11 tot opera, Lenin en David Lynch, is de Sloveense filosoof Slavoj Zizek één van de meest toonaangevende cultuurtheoretici van onze tijd. Deze documentaire volgt het drukke leven van de 'Elvis van de culturele theorie', op weg van de ene lezing naar de andere, van New York tot Buenos Aires.
Zjoek: De Kunst van het Vergeten (1987) Zjoek: De Kunst van het Vergeten (1987)
Solomon S. (Hans Dagelet) herinnert zich gebeurtenissen van twintig jaar geleden net zo scherp als die van de vorige dag. Zijn brein slaat alles op, zonder uitzondering, ook de zaken die hij liever vergeet. Om te leren vergeten, schrijft hij de gebeurtenissen op en verbrandt hij de aantekeningen. Therapeute Olga (Guusje van Tilborgh) is geïntigreerd door Solomon. Hoewel Solomon grote moeite heeft met abstract denken, weet Olga een onuitwisbare indruk bij Solomon achter te laten. Niet door een zoen, zoals ze zelf graag zou hebben gewild, maar door de moedervlek achter haar oor te tonen: een 'zjoek'.
Zmruż Oczy (2002) Zmruż Oczy (2002)
Jasiek, een uitgebluste onderwijzer zonder werk, woont op een ietwat vreemd ogende boerderij. Hij woont er niet alleen: tal van excentrieke personages die indien mogelijk nog verder van de werkelijkheid staan dan Jasiek zelf, houden hem gezelschap. Verder is er Mała, een pittig meisje van tien dat van huis is weggelopen omdat haar materialistische ouders geen tijd voor haar hadden, dat bij Jasiek onderdak heeft gevonden. Mała's vader komt haar opzoeken met de bedoeling haar te overtuigen om naar huis terug te keren, maar erg overtuigend komt hij bij zijn dochter niet over. Jasiek ziet het allemaal met lede ogen aan, zoals hij dat trouwens met alles doet en in het bijzonder met de zonderlinge figuren die op zijn erf verschijnen. Dit alles leidt tot een aantal hallucinante scènes, die in hun afloop desalniettemin elk van een eigen logica getuigen. En dan beslist Jasiek dat het hoog tijd is zijn isolement te doorbreken…
Zodiac (2007) Zodiac (2007)
Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van een beruchte seriemoordenaar die in de jaren '70 in San Francisco huishield. Deze moordenaar, die nooit opgepakt is, liet vreemde aanwijzingen en brieven achter bij zijn slachtoffers. Deze methode en het feit dat hij nooit is opgepakt geeft hem nog altijd een legendarische status.
Zodiac Killer, The (1971) Zodiac Killer, The (1971)
De omgeving van San Francisco wordt opgeschrikt door een reeks moorden op schijnbaar willekeurige personen. Allerlei telefoontjes en brieven maken het de politie nog lastiger in haar onderzoek dan het al was. Wie kan de maniak zijn? Voor de politie is iedereen verdacht.
Zodiac Killer, The (2005) Zodiac Killer, The (2005)
Het verhaal over de Zodiac Killer wordt een obsessie voor een jongeman, Michael die er helemaal gek van wordt. Na het lezen van het boek, over de moordenaar die willekeurig mensen vermoord en geen spoor achter laat, begint Michael ook mensen te vermoorden. Mel Navokov en Simon Vale slaan de handen in een om hem te stoppen.
Zodiac, The (2005) Zodiac, The (2005)
In 1968 wordt het plaatsje Vallejo in Californië opgeschrikt door de brute moord op een jong stelletje. Agent Parrish worstelt met het vinden van de moordenaar, terwijl de druk wordt opgevoerd door de lokale krant. Zes maanden later slaat de moordenaar opnieuw toe, maar geeft deze keer enkele aanwijzingen omtrent zijn identiteit. Bovendien geeft hij aan nog veel vaker toe te zullen slaan. Agent Parrish gaat vervolgens volledig op in het uitpuzzelen van de aanwijzingen.
Zodiac: The Race Begins... (2006) Zodiac: The Race Begins... (2006)
Animatiefilm over het ontstaan van de Chinese zodiak. Boeddha gaf de befaamde Jadekeizer de taak om zowel over de goddelijke als over de sterfelijke wereld te heersen. Ondanks het feit dat de Keizer van de sterfelijke wereld een vreedzaam en voorspoedig oord maakte, had de mens nog steeds geen besef van het gegeven 'tijd'. Door de afwezigheid van zulk een belangrijke faciliteit was er chaos alom. Om een ramp te voorkomen wijst de Jadekeizer twaalf dieren aan, die zullen neerdalen vanuit de goddelijke wereld. Deze twaalf wezens zullen een twaalfjarige cyclus voorstellen en elk dier zal één jaar vertegenwoordigen.
Zoé (1954) Zoé (1954)
Zoé arriveert in een grote stad, waar zij onmiddellijk erg in de smaak valt van de playboy Arthur, niet alleen door haar uiterlijke schoonheid, maar ook omdat ze zo spontaan, open en eerlijk is. Maar doordat ze alle waarheden overal rondvertelt veroorzaakt dit steeds meer complicaties op het moment dat ze gaat logeren in het huis van Arthur's familie.
Zoeken naar Eileen (1987) Zoeken naar Eileen (1987)
Een man raakt zijn vrouw kwijt door een ongeluk en wil er niet aan toegeven dat hij haar kwijt is. Dan ziet hij een vrouw die exact op zijn vrouw lijkt. Hij kan haar niet meer uit zijn gedachten zetten en gaat op zoek naar haar. Dit met alle gevolgen van dien...
Zoenzucht (2000) Zoenzucht (2000)
De negentienjarige maagd Engel lijdt aan 'zoenzucht', een mysterieuze ziekte die ervoor zorgt dat iedereen die door haar gezoend wordt buiten westen raakt. In een poging de herkomst van haar kwaal te achterhalen, raadpleegt zij de plaatselijke huisarts die vervolgens een ongezonde interesse voor haar 'kwaal' ontwikkelt.
Zoey 101: Spring Break-Up (2006) Zoey 101: Spring Break-Up (2006)
De groep is uitgenodigd om in het huis van Logan's vader te logeren tijdens de voorjaarsvakantie. Maar dan komen ze er achter dat ze getest worden voor een realityshow, genaamd "Gender Defenders". Zoey krijgt het nog moeilijker wanneer Chase vertelt wat hij werkelijk voor haar voelt.
Zoku Akutokui: Joi-hen (1967) Zoku Akutokui: Joi-hen (1967)
Op zestienjarige leeftijd werd Seiko door drie mannen seksueel misbruikt. Deze afschuwelijke aanranding heeft haar geestelijk ontredderd en had ook tot gevolg dat ze zwanger werd en besmet werd door syfilis. Vele jaren later is ze overdag een gerespecteerde dokter in Japan. Maar 's nachts dwaalt ze door de straten op zoek naar minnaars, op wie ze op een bloedige wijze wraak neemt. Uiteindelijk trouwt ze toch en hoopt ze een punt te zetten achter haar verleden. Tot ze ontdekt dat haar kersverse echtgenoot ook een duister geheim verbergt.
Zoku Miyamoto Musashi: Ichijôji no Kettô (1955) Zoku Miyamoto Musashi: Ichijôji no Kettô (1955)
Na jarenlang rondzwerven door Japan besluit Takezo, die inmiddels een naam heeft opgebouwd als groot strijder, naar Kyoto af te reizen, waar hij het op wil nemen tegen de leider van een belangrijke vechtschool. Om zijn moed en kundigheid te demonstreren loopt hij bewust in valstrikken van de volgelingen van de school. Bijkomende problemen ontstaan als zowel Otsu als Akemi verklaren verliefd op hem te zijn.
Zoku Shinobi no Mono (1963) Zoku Shinobi no Mono (1963)
Wanneer de krijgsheer Nobunaga Oda in een hinderlaag door ninja's wordt gelokt besluit hij, na het afslaan van de aanslag, de diverse ninja clans nog heviger aan te pakken. Het vredige leven van de (oud-)ninja Nobunaga Oda, die inmiddels in het bos samen met zijn zoon en vrouw woont, wordt wederom verstoord.
Zoku Shinobi no Mono - Kirigakure Saizou (1964) Zoku Shinobi no Mono - Kirigakure Saizou (1964)
Vlak nadat Yukimura is ontsnapt, wordt iedereen op het bevel van Ieyasu vermoord. Na de slachtpartij blijkt het lichaam van Yukimura onvindbaar en komt er een prijs op zijn hoofd te staan. Na een onderzoek blijkt dat Kirigakure Saizou mee heeft geholpen bij de ontsnappig en komt er ook een prijs op zijn hoofd te staan.
Zoku Sugata Sanshiro (1945) Zoku Sugata Sanshiro (1945)
In deze (door de Japanse regering in oorlogstijd voorgestelde) opvolger, groeit Sugata nog verder als een Judomeester. Hij demonstreert zijn (en volgens opdracht volledige japanse) superioriteit aan de buitenlandse uitdager. Er volgt ook nog een vervolg op de strijd uit Sanshiro Sugata, twee broers van degene die hij hierin heeft verslagen willen wraak en dagen hem uit voor een gevecht.
Zoku Zatôichi Monogatari (1962) Zoku Zatôichi Monogatari (1962)
Een blinde zwaardvechter wordt belaagd door huurlingen wiens opdrachtgever bang is dat de blinde zijn zwakke punt zal verraden. Daarnaast moet hij het ook nog opnemen tegen een rivaal in de liefde, zijn eigen broer.
Zolotoy Telyonok (1968) Zolotoy Telyonok (1968)
De charmante oplichter Ostap Bender (Sergei Yursky) zoekt naar een manier om rijk te worden. Hij leert de ondergedoken Russische miljonair Alexander Koreiko kennen en begint hem te chanteren. Hij hoopt met het geld zijn droom te verwezelijken: verhuizen naar Rio de Janeiro. Om zijn plannen tot uitvoer te brengen verzamelt hij een aantal helpers: Shura, een simpele ex-gevangene, Panikovsky, een oudere oplichter en Adam Kozlevich, zijn meestal ongelukkige chauffeur.
Zolotye Roga (1972) Zolotye Roga (1972)
Ondanks de waarschuwing van hun moeder, gaan de tweelingen Maschenka en Daschenka het bos in om paddestoelen te zoeken. De bosgeesten proberen hen het rijk van de boze heks Baba-Jaga binnen te lokken.
Zolushka (1947) Zolushka (1947)
Zolushka is de geadopteerde dochter van een vrouw van hoge afkomst. Ze wordt als slaaf behandeld in haar eigen huis. Terwijl haar moeder en haar slechte stiefzusters naar een groot bal zijn krijgt ze een verrassend bezoek van een vriend. Russische versie van het bekende sprookje.
Zombi 2 (1979) Zombi 2 (1979)
Voor de kust van New York wordt op de boot van een beroemde wetenschapper een zombie gevonden. De journalist Peter West gaat samen met Anne de dochter van de wetenschapper naar de Antillen. Als ze aankomen op het eiland Matul blijkt dat er op dit eiland een vreselijke ziekte heerst waardoor de eilandbewoners zombies worden.
Zombi 3 (1988) Zombi 3 (1988)
Een gaswolk ontsnapt uit een kernreactor en vergiftigt de omgeving, waardoor een groepje jongeren gedwongen wordt te bivakkeren in een hotel. Ze worden belaagd door zombies die zin hebben in mensenvlees.
Zombi Holocaust (1980) Zombi Holocaust (1980)
Een ziekenhuis in New York wordt opgeschrikt door bizarre gebeurtenissen, er verdwijnen delen van dode lichamen. Het duurt niet lang of er wordt iemand op heterdaad betrapt bij het eten van een hart, maar de man laat zich niet pakken en stort zich van tien hoog naar beneden. Eenmaal met de politie in contact gekomen blijkt dit geval niet uniek te zijn, de politie heeft een mooie diashow over hoe er nog meer kannibalen aan het werk zijn geweest in Amerika. En ze blijken ook nog eens allemaal dezelfde tattoo van een bepaalde stam te hebben. Het wordt dus nodig tijd om die stam eens op te zoeken. In Azië hebben ze een afspraak met Dr. Obrero, een dokter die zich zoals hij zelf zegt heeft toegelegd op het genezen en helpen van de inboorlingen.
Zombi Kampung Pisang (2007) Zombi Kampung Pisang (2007)
De kleine gemeenschap van Kampung Pisang leeft vredig tot de dag dat Pak Abu, een van de leidende inwoners van het dorp, opeens overlijdt. Bij de wake valt ook het dorpshoofd dood neer, terwijl hij mediteert bij Pak Abu's lichaam. Wanneer zich steeds meer van dit soort gevallen voordoen, beginnen de dorpelingen ongerust te worden. Dit gevoel wordt versterkt als de lichamen verdwijnen en terugkomen als zombies. Omdat de zombies steeds beter georganiseerd raken, moeten ze snel bedenken hoe ze zichzelf gaan beschermen.
Zombie '90: Extreme Pestilence (1991) Zombie '90: Extreme Pestilence (1991)
Een vliegtuig met chemicalien aan boord stort neer wat er voor zorgt dat de doden weer opstaan. Twee doktoren proberen de plaag te stoppen en gebruiken daarbij alles wat ze tegenkomen, van deuren tot kettingzagen.
Zombie Bloodbath (1993) Zombie Bloodbath (1993)
Een nucleaire ramp in het midden van Kansas leidt tot de dood van duizenden mensen. De regering bouwt een nieuwe stad op de vorige die verwoest is, maar de nieuwe inwoners komen er al snel genoeg achter dat nucleaire radiatie niet samengaat met menselijk leven en iedereen begint in bloeddorstige, vleesetende zombies te veranderen.
Zombie Bloodbath 2: Rage of the Undead (1995) Zombie Bloodbath 2: Rage of the Undead (1995)
Een groep tieners in een busje komen ontsnapte gevangenen tegen die een oude boerderij hebben overgenomen. Dit leidt tot een ware nachtmerrie.
Zombie Bloodbath 3: Zombie Armageddon (2000) Zombie Bloodbath 3: Zombie Armageddon (2000)
In een middelbare school ergens in de Verenigde Staten, moeten vijf studenten nablijven. Terwijl deze leerlingen in het nablijflokaal zitten, volgen twee rare leerlingen geluidsgolven, die hen naar een ondergrondse grot leiden. In deze grot lopen ze een horde bloeddorstige zombies tegen het lijf.
Zombie Brigade (1986) Zombie Brigade (1986)
Wanneer een kerkhof voor slachtoffers van de Vietnam-oorlog vernietigd wordt om de kostbare grond te kunnen verkopen, neemt de grond wraak. Zombies en vampieren richten een verschrikkelijk bloedbad aan als vergelding voor de grafschennis.
Zombie Campout (2002) Zombie Campout (2002)
Radioactieve meteorieten vallen op een begraafplaats, waardoor de doden herrijzen als vleesetende zombies. Kamperende tieners worden het doelwit van de zombies, maar kunnen ze aan deze zombies ontkomen?...
Zombie Chronicles, The (2001) Zombie Chronicles, The (2001)
Tara Woodley (Smith) is een jonge, ambitieuze journalist, die een verhaal wil schrijven over de spookachtige legendes van een oud woestijnstadje. Ze wordt daar rondgeleid door de enge Ebenezer (Haggerty), maar de situatie wordt levensgevaarlijk als ze zombies tegenkomen.
Zombie Cult Massacre (1998) Zombie Cult Massacre (1998)
Marvin en Sally zijn op weg naar hun grootmoeder, maar komen na een verschrikkelijk ongeluk terecht bij een vreemde sekte, de zogenaamde Zombie Cult. Marvin krijgt voortdurend harddrugs toegediend en verandert langzaam in een zombie, en volgens de leider van de Zombie Cult is Marvin uitverkoren om ten strijde trekken tegen de levenden, in dit geval een criminele motorbende die het de Cult in het verleden al knap lastig heeft gemaakt.
Zombie Diaries, The (2006) Zombie Diaries, The (2006)
In het eerste deel van de 21ste eeuw begon een onbekend virus zich te verspreiden onder de bevolking. Na enkele weken had het de volledige planeet overspoeld, van de kleinste landelijke gemeenschap tot in de grootste steden. Na de dood, brengt het virus het lichaam weer tot leven. Drie groepen van overlevenden hebben de verspreiding van deze virale plaag in Groot-Brittannië op camera vast gelegd. Zal één van deze overlevenden zich redden, of raken ze allemaal geïnfecteerd?
Zombie Farm (2007) Zombie Farm (2007)
De hel is losgebarsten in het kleine stadje Muerto Verde wanneer de plaatselijke landbouwers met kannibalistische neigingen in zombies veranderen nadat de Taliban strijders hun watervoorziening vergiftigd hebben. De enige hoop om het mensdom te redden rust op de schouders van twee FBI agenten en vier studenten.
Zombie High (1987) Zombie High (1987)
Andrea heeft een studiebeurs gekregen aan de Ettinger-Universiteit. Ze is blij te vernemen dat ze vrouwelijke huisgenoten heeft, want tot voor kort was de school enkel toegankelijk voor mannelijke studenten. Ze vervreemdt al vrij snel van haar vriend Billy die thuis op haar wacht, omdat ze meer wil verbroederen met haar medestudenten. Al vlug merkt Andrea dat steeds meer studenten hun individualiteit verliezen en zich als zombies gedragen.
Zombie Honeymoon (2004) Zombie Honeymoon (2004)
Een pas getrouwd koppel gaat op huwelijksreis. Eenmaal aangekomen op de bestemming wordt bruidegom Danny aangevallen door een zombie. Hierdoor verandert hij zelf in een zombie. Alhoewel hij nu de drang heeft om mensen te doden en op te eten probeert hij zichzelf te beheersen met de hulp van zijn vrouw. Maar dan komen een paar vrienden op bezoek...
Zombie Island Massacre (1984) Zombie Island Massacre (1984)
Een groep Amerikanen op vakantie neemt een tour op een Caribisch eiland en daar zijn ze getuige van een voodoo-ritueel. Niet veel later blijkt de groep vast te zitten op het eiland en ze worden achtervolgd door vreemde personen. Eén voor één sterven de vakantiegangers dan aan een gruwelijke dood ...
Zombie ja Kummitusjuna (1991) Zombie ja Kummitusjuna (1991)
Antti 'Zombie' Autiomaa is Goed in twee dingen, basgitaar spelen en drinken. Na enkele maanden op straat geleeft te hebben in Istanboel, keert hij terug naar Helsinki waar hij wordt opgeroepen voor zijn dienstplicht waaruit hij echter snel ontslagen wordt omdat hij aan de soep van de officieren terpentine toevoegt. Zombie leeft daarna bij zijn ouders waar ook zijn vriendin bij hem terugkeert na een avontuurtje met een kapper. Zijn vriend Harri huurt hem in als roady bij zijn band 'Harry and the Mulefukkers' hij krijgt ook nog eens de kans om de bassist te worden in deze band. Hij heeft nu een meisje en een tournee, maar kan hij ook de fles laten staan ?
Zombie Nation (2004) Zombie Nation (2004)
Een labiele politieagent met een zwakheid voor het doden van zijn vrouwelijke arrestanten, krijgt te maken met een groep vrouwelijke zombies die uit de dood herrijzen. Zij willen hem op een bloederige manier terug, om zo wraak te kunnen nemen op alles wat hij gedaan heeft.
Zombie Nightmare (1986) Zombie Nightmare (1986)
Tony Washington wordt zonder reden vermoord door een bende tieners. De voodoo-lady Mokembe komt dit te weten en laat Tony uit de dood terugkeren zodat hij wraak kan nemen op zijn moordenaars en voortaan in vrede kan rusten.
Zombie Planet (2004) Zombie Planet (2004)
In de nabije toekomst heeft een virus het grootste deel van de mensheid verandert in zombies. De regering heeft grote steden laten ommuren die bekend staan als veilige zones waar enkel de rijken toegelaten worden. In één grote stad is er een groep die nog steeds vecht voor hun leven. Ze zijn de prooi van twee vijanden, de zombies en een groep huurlingen die bekend staat als The Upper Class.
Zombie Rampage (1989) Zombie Rampage (1989)
Een bendeleider weet een boek op de kop te tikken waarin oude rituelen staan over het ontwaken van de doden. Samen met de rest van zijn bende besluit de leider om zombies tot leven te wekken. Maar het duurt niet lang voordat de levende doden ook echt uit hun graf opstaan, en de bende ontdekt dat het toch niet zo'n goed idee was...
Zombie Strippers (2008) Zombie Strippers (2008)
Als een geheim experiment van de overheid per ongeluk uit de hand loopt, wordt een dodelijk virus losgelaten en komt terecht in een stripclub in Sartre, Nebraska. Het virus zorgt ervoor dat een aantal sexy strippers in de stripclub in levende doden veranderen. De bezoekers die de stripclub vervolgens bezoeken en oog in oog komen te staan met deze zombie strippers, krijgen een behoorlijk wilde nacht te verduren.
Zombie Toxin (1998) Zombie Toxin (1998)
Twee mannen kopen een paard dat ze willen gebruiken voor een soort satanisch ritueel. Een van hen krijgt een vreemde ziekte en verandert in een zombie. De andere dumpt het dode paard in een lokale rivier en beseft niet dat hij heel de omgeving hiermee zal besmetten. Steeds meer mensen worden door een mysterieuze kwaal aangetast.
Zombie Vs. Ninja (1987) Zombie Vs. Ninja (1987)
Ethan is getuige van de gruwelijke moord op zijn vader. Hij zweert wraak te nemen op de moordenaars en met behulp van een begrafenisondernemer leert Ethan de fijne kneepjes van de kung-fu. Voordat hij echter klaar is om de moordenaars van zijn vader te gaan zoeken, moet hij eerst nog flink trainen. En waar kan je beter op oefenen dan op een leger zombies?
Zombie! vs. Mardi Gras (1999) Zombie! vs. Mardi Gras (1999)
Een kind groeit op met het bestuderen van de occulte wereld, met als doel wraak te nemen op de 'Mardi Gras Revelers' die hem kreupel hebben gemaakt.
Zombiegeddon (2003) Zombiegeddon (2003)
Zombies willen de wereld overnemen, en de corrupte agenten Jeff en Cage moeten hen stoppen voordat het te laat is. Jeff komt er algauw achter dat hij als enige de kracht heeft om de zombies te stoppen, maar de tijd begint op te raken!
Zombiejäger, Die (2005) Zombiejäger, Die (2005)
In een niet al te verre toekomst is er een invasie van zombies in Göteborg. De politie is machteloos en een team van Duitse zombie jagers moet het probleem oplossen. Op hun weg door de straten van Göteborg komen ze verschillende mensen tegen. Van Italiaanse huurmoordenaars tot Zweedse journalisten die aan de verkeerde kant van de barricades staan. Ondertussen proberen ze te weten te komen wat de epidemie veroorzaakt heeft.
Zombies (1964) Zombies (1964)
Een wetenshapper die onderzoek doet naar kanker op een eiland in de Caribbean, ontdekt dat hij door de inboorlingen in te spuiten met slangengif hij hen verandert in zombies. De onderzoeker kan met deze informatie niets doen, maar wordt door zijn slechte assistent gedwongen om een leger van zombies te maken om de wereld te veroveren.
Zombies of Mora Tau (1957) Zombies of Mora Tau (1957)
Volgens een legende zou een leger zombie-matrozen een enorme goudschat bewaken die ergens op de bodem van de oceaan ligt. Een groepje zeemannen gaan op pad om de schat te zoeken, maar ontdekken tot hun grote ontzetting dat de legende wel degelijk waar is.
Zombies of the Stratosphere (1952) Zombies of the Stratosphere (1952)
Indringers komen naar de aarde om een H-bom te maken en de aarde daarmee te vernietigen, zodat Mars de plaats van de aarde kan innemen. Veiligheidsagent Larry Martin en zijn compagnon Bob Wilson onderzoeken de mogelijkheden tot bezoeken aan Mars. Kunnen zij de vijanden uit de ruimte tot stoppen brengen?
Zombies! Zombies! Zombies! (2007) Zombies! Zombies! Zombies! (2007)
Een experiment met een geneesmiddel is fout gegaan, waardoor een stel bloeddorstige zombies is ontstaan. Het is nu de taak van een kleine groep exotische dansers die gevangenen zijn in een herenclub om daar wat aan te doen. Samen moeten zij een beroep doen op hun Latijn en vaardigheden om de nacht te overleven, en ondertussen maar hopen dat zij niet het slachtoffer worden van de vleesetende zombies.
Zombiez (2005) Zombiez (2005)
De ergste nachtmerrie van Josephine wordt werkelijkheid, als ze op de vlucht moet slaan voor een horde bloeddorstige levende doden. Haar vrienden worden één voor één afgeslacht en ze kan er niks aan doen. Zal ook zij ten prooi vallen aan de Zombiez?
Zomerhitte (2008) Zomerhitte (2008)
Fotograaf Bob (Waldemar Torenstra) ontmoet tijdens een broeierige zomer op Texel de geschiedenisstudente Kathleen (Sophie Hilbrand). Wanneer hij haar later weer tegenkomt in de disco, waar ze een zomerbaantje heeft, ziet hij dat ze wordt opgehaald door een oude man bekend als “De Mummy”. Dan maakt Bob kennis met Federici, die net als hij onder de indruk is van de mooie Kathleen. In de daaropvolgende dagen ontstaat er een geheimzinnige band tussen de twee mannen. Bob – inmiddels in de ban van Kathleen - volgt de ontmoetingen tussen Kathleen en De Mummy, die niet helemaal betrouwbaar lijkt nauwgezet. Wie is hij, en wat doet hij eigenlijk op het eiland? Wanneer Bob met de hulp van Federici de raadsels rond De Mummy en Kathleen ontrafelt, stuiten ze op een levensgevaarlijk en ingewikkeld complot. Het is de vraag of de liefde tussen Bob en Kathleen hier tegen bestand is.
Zona de Tarkovsky, La (2007) Zona de Tarkovsky, La (2007)
Salomón Shang interviewt de betrokkenen bij het project van regisseur Andrei Tarkovsky, Solyaris. We zien een inzicht in diens leven en hoe zijn ideeën over de film tot stand kwamen en hun weg vonden naar het celluloid.
Zona, La (2007) Zona, La (2007)
Alejandro is een tiener die woont in een geïsoleerd woongebied met een sterk privaat bewakingsapparaat. Een typisch voorbeeld van de vele afgesloten woongebieden voor de welgestelden, opgericht uit een gevoel van onveiligheid voor de buitenwereld. Op een avond echter, weten drie jonge criminelen in te breken en ze overvallen een huis. Hierbij komt een oude man om en twee van de dieven worden al snel opgepakt. Een derde weet te ontkomen en moet zien te overleven binnen de grenzen van het woongebied. Door toeval komt Alejandro terecht in dezelfde ruimte als de doodsbange voortvluchtige, een jongen van zijn leeftijd. Ondertussen organiseren de bewoners zich in een poging de crimineel te vinden.
Zonbi Jieitai (2006) Zonbi Jieitai (2006)
Een ogenschijnlijk doodnormale dag op het Japanse platteland, vakantiegangers genieten van de natuur, een aankomend zangeresje maakt een gewaagde fotoshoot en een legereenheid houdt een bijzondere oefening. Doodnormale dag dus. Wanneer er plotseling een UFO neerstort is het afgelopen met de rust, een geheimzinnige straling brengt plots de doden weer tot leven, en deze on-doden hebben reuze honger.
Zondagsjongen, De (1991) Zondagsjongen, De (1991)
Anton Berg is een in 1944 geboren jongen uit een Duits (moeder) - Hollands (vader) artiestenduo, die annno 1988 tv-programma's maakt. Anton heeft er gedurende vele jaren grote moeite mee dat hij half Duits is. Verfilming van het gelijknamige boek van Cherry Duyns, naar een scenario van Jan Bosdriesz en Pieter Verhoeff.
Zonder Zelda (1997) Zonder Zelda (1997)
In Zonder Zelda kijkt binnenschipper Wander (Jaap Spijkers) terug op zijn eerste liefde voor zijn klasgenootje Zelda. Net veertien was Zelda, toen ze bij Wander in de klas kwam. Anders dan andere meisjes was Zelda volwassener, bijna al een vrouw. En Wander was in alle opzichten haar tegenpool. Toch is hij de enige jongen die het onbereikbare meisje in haar buurt toelaat. Bij hem kan ze weer kind zijn. De reden daarvan wordt duidelijk als Wander een schokkende ontdekking doet en zijn vriendinnetje door zijn toedoen moet verhuizen. Sindsdien heeft hij haar nooit meer gezien. Tot ze ineens in een televisieprogramma verschijnt.
Zone 39 (1996) Zone 39 (1996)
Een jonge weduwnaar raakt betrokken bij een machtsstrijd tussen verschillende overheden. Die strijd speelt zich af in Zone 39, een woestijngebied waar individuen elkaar moeten bevechten.
Zone Rouge (1986) Zone Rouge (1986)
Claire reist af naar een klein stadje om haar ex-man te helpen nadat hij is vergiftigd door smerig kraanwater. Als ze arriveert ziet ze hoe een bende het stadje in brand steekt en plundert. De officiële verklaring luidt echter dat er een explosie heeft plaatsgevonden. Deze leugen zet haar op het spoor van een enorme corruptiezaak.
Zone Troopers (1986) Zone Troopers (1986)
In Italië, tijdens de Tweede Wereldoorlog, ontdekken Amerikaanse soldaten dat er een vreemd ruimteschip is geland in het bos. Ze komen dan oog in oog te staan met een groep gruwelijke buitenaardse wezens. Een nazi- unit ontdekt dan ook het ruimteschip en besluit om de buitenaardse wezens, samen met de Amerikaanse soldaten, gevangen te nemen ...
Zone, The (1996) Zone, The (1996)
Een voormalige held uit de Golfoorlog, Rowdy Welles wordt door CIA leider Dick Althorp onterecht beschuldigd van moord. Om zijn vrijheid terug te winnen moet Rowdy een gevaarlijke missie uitvoeren.
Zong Heng Si Hai (1991) Zong Heng Si Hai (1991)
Joe vormt samen met zijn jeugdvrienden Jim en Cherie een trio meesterdieven. Als weeskinderen werden ze jaren geleden in bescherming genomen door de machtige onderwereldbaas die zich als hun stiefvader gedroeg. Nu, velen jaren later, krijgen ze van hem stelselmatig opdrachten om dure schilderijen te roven uit het museum. Maar het drietal heeft er genoeg van en gaat akkoord met nog één allerlaatste klus: de roof van een kostbaar schilderij uit een Franse villa. Maar wat de drie dieven niet weten is dat hun kwaadaardige stiefvader hen uit de weg wil ruimen...
Zong Heng Tian Xia (1992) Zong Heng Tian Xia (1992)
FBI-agente Tracy Pride heeft als opdracht de van moord en afpersing verdachte zakenman Jason Slade op te sporen. Samen met haar zus, en journaliste, Joyce en Dragon; haar partner in Hong Kong en een voormalige bodyguard, probeert Tracy de voortvluchtige crimineel op te sporen.
Zontar the Thing from Venus (1966) Zontar the Thing from Venus (1966)
Een wetenschapper haalt een alien genaamd Zontar van de planeet Venus naar de Aarde om alle problemen die zich voor doen op te lossen. Alleen heeft Zontar hele andere ideeën zoals het uitschakelen van de stroomvoorziening over de hele wereld.
Zonzon (1998) Zonzon (1998)
In cel 21 van een moderne geprivatiseerde penitentiaire instelling worden drie mannen gedwongen hun levens te delen. Francky heeft tien jaar gekregen voor gewapende overval. Zijn vrouw heeft hem laten zitten voor zijn voormalige partner en dit vreet aan hem. Francky heeft niets om naar terug te keren en leeft het leven tussen de muren vanuit zijn innerlijke woede. Grandjean is een onschuldige student, erbij gelapt door een bijdehante drugsrunner. Hij is terechtgekomen in een wereld waarvan hij het bestaan niet vermoedde en niet wil onderkennen, al zit hij er middenin. Kader, een immigrant uit een voorstad vna Parijs, zit zijn straf op routine uit. Hij was hier al eerder en zal zeker terugkeren. Het ontspringen van de dans is voor hem een tweede natuur geworden. Kader is een vriend tot je sigaretten op zijn.
Zoo (2005) Zoo (2005)
Vijf regisseurs geven elk hun visie op een kortverhaal uit de gelijknamige bestseller van Otsuichi. In Kazari & Yoko vecht Yoko voor de liefde van haar moeder, terwijl die alleen oog heeft voor haar dochter Kazari. Als Yoko op een dag een oude vrouw ontmoet leert ze op te komen voor zichzelf. In Seven Rooms worden broer en zus wakker in een afgesloten kamer. Al snel ontdekken ze dat er nog zes andere kamers zijn waar mensen in opgesloten zitten. In SO-far raakt een jongetje zijn beide ouders kwijt. Ze komen echter terug als geesten, maar kunnen elkaar niet zien. In Poem of Collected Sunlight maakt een professor een robot, die dienst doet om hem te begraven als hij sterft. In Zoo ontdekt een jong koppel een verlaten zoo. In de zoo vertelt de vrouw dat ze hem niet meer wil zien, maar de man is het daar niet mee eens.
Zoo (2007) Zoo (2007)
'Zoo' werpt een blik op het leven van een man uit Seattle die stierf nadat hij seksuele betrekking had met een paard.
Zoo la Nuit, Un (1987) Zoo la Nuit, Un (1987)
Marcel is zojuist vrijgekomen uit de gevangenis. Hij wil graag zijn relatie met Julie weer oppakken, maar ze blijkt een prostituee geworden te zijn. Ook gaat hij op zoek naar zijn vader die denkt dat hij een verre reis heeft gemaakt. Dan komt hij erachter dat hij is gearresteerd vanwege twee corrupte agenten die drugsgeld aangenomen hebben. Dit zint hem niet en hij gaat op zoek naar de agenten.
Zoo Radio (1990) Zoo Radio (1990)
In overeenstemming met het testament van hun vader moeten de twee radio-dj's Burt en John Powell ervoor zorgen dat hun respectievelijke station het beste wordt. Om de luistercijfers de hoogte in te duwen, organiseert KLST-radio een enorme party voor weirdo's terwijl de bazen van KWIN-radio gemene plannen bedenken om via afpersing en sabotage de erfenis van 60 miljoen dollar in handen te krijgen.
Zookeeper, The (2001) Zookeeper, The (2001)
Ludovic (Sam Neill) is opzichter in een dierentuin in de Balkan. Dan breekt er een burgeroorlog los en hij weigert te vertrekken. Hij moet en zal bij zijn geliefde dieren blijven. Het alleen zijn wordt doorbroken als een gewond jongetje zich in de dierentuin wil verstoppen, en als na enkele dagen ook de moeder van het jongetje in de dierentuin aankomt.
Zoolander (2001) Zoolander (2001)
Derek Zoolander, een succesvol mannelijk model, komt er op een dag achter dat zijn beste dagen in het vak achter zich liggen. Al een aantal jaren is hij uitgeroepen tot Male Model of the Year, maar dan gaat de felbegeerde titel opeens naar nieuwkomer Hansel. Dan wordt Derek benaderd door een zekere Mugatu die hem perspectieven biedt voor een nieuwe loopbaan. Wat die mysterieuze figuur er echter niet bij vertelt is dat hij van plan is de premier van Maleisië te vermoorden.
Zoom (2006) Zoom (2006)
Captain Zoom is een voormalig superheld die tegenwoordig gewoon als Jack door het leven gaat. Hij wordt overgehaald opnieuw actief te worden en een groep rebelse kinderen op te leiden tot superhelden op een privé-academie.
Zoom - It's Always About Getting Closer (2000) Zoom - It's Always About Getting Closer (2000)
De jonge Roemeense Wanda is callgirl. Ze heeft geen idee dat haar buurman Walter, die haast met pensioen gaat, haar voortdurend begluurt. Ze weet ook niet dat Walter haar cliënten chanteert met zijn videobanden, en dat dit de bron is van het geld dat ze in haar brievenbus vindt. Walter en Wanda leren elkaar kennen wanneer ze elkaar toevallig treffen in de centrale hal van hun woning. Walter probeert Wandas geheim aan haar te ontfutselen maar ze weigert ergens op in te gaan aangezien ze genoeg problemen heeft. Haar man heeft haar zoon ontvoerd en chanteert haar. Als Walter dit ontdekt, werpt hij zich op als haar beschermengel, en belooft haar een beter leven. Tegen haar wil in neemt hij haar mee op een laatste ronde langs haar cliënten. Deze keer zal de prijs echter hoger zijn, aangezien ze een nieuwe leven willen beginnen.
Zooman (1995) Zooman (1995)
Wanneer de kleine Jackie Tate op klaarlichte dag voor haar huis in Brooklyn wordt doodgeschoten, durft niemand een woord te reppen over de identiteit van de dader. Enkel Jackies oudere broer weet wie verantwoordelijk is en hij zint op wraak.
Zoop in Afrika (2005) Zoop in Afrika (2005)
In Zoop the Movie gaan de Rangers via een uitwisselingsprogramma naar het kleurrijke Zuid-Afrika. Daar aangekomen merken ze dat het in het Wildpark heel slecht gaat met de wilde dieren die er wonen. Ze willen niets liever dan de dieren helpen en zetten alles op alles om de dieren een beter leven te geven. Dit gaat echter niet zomaar, al snel merken de Rangers dat het er in de natuur heel anders aan toe gaat dan in de dierentuin en zijn ze overgeleverd aan de natuur en het grote avontuur...
Zoop in India (2006) Zoop in India (2006)
Nu de Zoopers heelhuids uit Afrika zijn teruggekeerd, wordt het tijd voor een avontuur op een nieuw continent. In Zoop in India gaan de rangers op zoek naar een kudde verdwenen olifanten. De tocht blijkt niet zonder gevaren.
Zoop in Zuid-Amerika (2007) Zoop in Zuid-Amerika (2007)
De rangers uit het Oudehands Dierenpark worden gevraagd om de bijzonder zeldzame De Loro-vlinderpopulatie te redden voordat deze uit hun cocons kruipen en omkomen in de grote bosbranden in de Zuid-Amerikaanse jungle. Daarvoor reizen de rangers af naar Zuid-Amerika, waar ze zich al snel in twee groepen opdelen. De ene groep probeert aan de hand van een landkaartfragment de vlindersoort op te sporen. De andere groep hoopt deze kaart compleet te maken door de expeditieleden op te sporen die deze zeldzame vlindersoort ooit hebben ontdekt. De rangers trotseren daarvoor wilde dieren, op hol geslagen koeien op de Argentijnse pampas en gaan zelfs geen tango-wedstrijd, speedboten-race of onneembare rotswand uit de weg om de vlinders te vinden. Moes raakt intussen bevriend met Cherpee, een jaloerse aap waar Taffie het behoorlijk mee te stellen heeft. Mike ergert zich aan eigenwijze Bastiaan die besloten heeft om voor z'n fans zijn Zuid-Amerikaans avontuur op video te zetten. En Alwin en Sira... zij maken één van de meest hartstochtelijke avonturen mee.
Zora la Vampira (2000) Zora la Vampira (2000)
Dracula, die genoeg heeft van z'n eenzame leventje, besluit om Italie te gaan bezoeken. Via een vluchtelingenschip, te midden van een ongeregeld stel vluchtelingen, komt hij terecht in een opvangcentrum alwaar hij een aantrekkelijke en mysterieuze vrouw Zora ontmoet.
Zorro (1975) Zorro (1975)
De pas aangestelde gouverneur Diego ontdekt dat de corrupte kolonel Huerta de dienst uitmaakt in zijn provincie. Om te voorkomen vermoord te worden, probeert hij over te komen als zwak en besluiteloos, zodat Huerta gelooft dat hij ongevaarlijk is. In het geheim vermomt hij zich echter als Zorro, om te strijden voor rechtvaardigheid.
Zorro contro Maciste (1963) Zorro contro Maciste (1963)
16e eeuw. Na het overlijden van Filips II van Spanje zijn er twee mogelijke erfgenamen, beide dochters van Filips. Eén van hen wil het testament ten gunste van zichzelf vervalsen en huurt de sterke Maciste in om het testament in handen te krijgen, zeggende dat het om een militair geheim gaat. De wettige erfgenaam wil haar stoppen door Zorro, de slimme strijder voor het recht, het strijdveld in te sturen.
Zorro il Ribelle (1966) Zorro il Ribelle (1966)
Zorro, de uitstekende zwaardvechter, die onverschrokken strijdt voor het goede doel, verschijnt nogmaals ter verdediging van de weerloze hulpbehoevenden. Don Alvarez dreigt Don Miguel gevangen te nemen, tenzij deze laatste zijn dochter Isabel laat huwen met zijn zoon Luis. Isabel is ten einde raad en wil haar vader uit de gevangenis houden. Ze stemt toe, maar Zorro verschijnt en vertelt haar te huwen met Don Ramiro, haar ware liefde. Zij volgt zijn raad op tot woede van Don Alvarez die probeert haar geliefde te vermoorden voor het huwelijk is voltrokken...
Zorro Marchese di Navarra (1969) Zorro Marchese di Navarra (1969)
Zorro heeft een masker en een zwaard van de verbannen koning Ferdinand VII ontvangen en vanaf dat moment zal hij dit gebruiken om het onderdrukte Spanje te helpen. De Franse troepen proberen een einde aan Zorro's acties te maken, die elke dag uitdagender worden. Zijn vermommingen zijn onvoorspelbaar, dus is het niet alleen moeilijk om hem te vatten, maar ook om zijn ware identiteit te achterhalen. Ondertussen komt een groter deel van Spanje in opstand. Kolonel Brizard wordt meedogenlozer. Om de bevolking bang te maken, is hij van plan een groep patriotten te doden.
Zorro Rides Again (1937) Zorro Rides Again (1937)
De California-Yucatan spoorweg is speciaal gebouwd om goederen uit Mexico te transporteren, maar wordt nu bezet gehouden door een bende terroristen, die proberen om zo de spoorweg tegen een lage prijs te laten verkopen. Manuel Vega, een mede-eigenaar van de spoorweg, roept de hulp in van zijn neef, James, die de achterkleinzoon is van de echte Zorro.
Zorro's Black Whip (1944) Zorro's Black Whip (1944)
Hammond is eigenaar van de plaatselijke postkoets en vooraanstaand burger. Hij is radicaal tegen het voorstel om van Idaho een staat te maken. Hij vermoordt Randolph Meredith, eigenaar van de plaatselijke krant omdat deze voor het voorstel is en het verkondigt in zijn krant. Meredith's zuster, die een expert is met de zweep en revolver, hult zich in een zwart pak en masker en wordt "The Black Whip".
Zorro's Fighting Legion (1939) Zorro's Fighting Legion (1939)
De legendarische gemaskerde Zorro doorstaat een verschijdenheid aan moeilijkheden in een poging om het geniepige plan van van de slechterik Don Del Oro, om Mexico te overheersen, te dwarsbomen.
Zorro, El (1968) Zorro, El (1968)
Don Pedro, kapitein van de garde, en de alcalde Don Jaimez, die koste wat het kost de twee grootste provincies van Mexico willen samenvoegen, worden tegen gewerkt door de nobelen. Om toch hun plannen te kunnen door zetten moeten ze de nobelen uitschakelen. Zorro komt achter hun plan, en samen met een door heb vrijgelaten bende banditos, gaat hij achter Don Perdo en Don Jaimez aan.
Zorro, the Gay Blade (1981) Zorro, the Gay Blade (1981)
Na een onheilspellende brief van zijn vader keert Don Diego in allerijl terug naar zijn geboortedorp Los Angeles, maar hij komt te laat. Van zijn vroegere aartsvijand kapitein Estaban verneemt hij dat zijn vader, de alcalde, dood is. De andere landeigenaars duiden de wrede Estaban aan als nieuwe alcalde, waardor de tiran vrij spel krijgt. Don Diego wil het voor de onderdrukte inwoners opnemen en transformeert in de gemaskerde held Zorro. Helaas verstuit hij zijn enkel, waardoor zijn homofiele broer Bunny Wigglesworth, zijn plaats moet innemen als verdediger van de armen.
Zotz! (1962) Zotz! (1962)
Prof. John Jones vindt per toeval de legendarische ZOTZ!-munt en ontdekt al gauw dat het kleinood uitzonderlijke krachten heeft. Hij probeert de ZOTZ! aan de Amerikaanse regering te verkopen, die hem echter als mafkees bestempelen en wegsturen. Jones besluit dan maar om wat lol te gaan trappen en gebruikt de munt om de ambtenaren te pesten.
Zou Dao Di (2001) Zou Dao Di (2001)
Chinezen leven vooral bij zekerheden van de korte termijn. Wat gebeurt er als die door onverwachte omstandigheden ondermijnd worden? Welke aspecten van de menselijke geest zijn immuun voor welke omstandigheid dan ook? De chaos van de huidige Chinese samenleving gevat in een gangsterfilm waarin het leven van gewone mensen door een toevallige gebeurtenis op z'n kop wordt gezet.
Zout Zoet (2006) Zout Zoet (2006)
'Zout Zoet' laat een beeld zien van de gevolgen van de Zuiderzeewerken voor de bewoners van Urk. In tientallen interviews vertellen bewoners over de periode voor de afsluiting van de Zuiderzee en over hun leven daarna. In het ‘zoute’ gedeelte vertellen de oudere Urkers over hun kindertijd, vissen en boeren, verkeringstijd, armoede en saamhorigheid op het eiland. In het ‘zoete’ deel gaat het over de inpoldering, de selectie, het werken in de polder, het ‘Wonder van Urk’ en de relatie tussen Urk en de polder.
Zouzou (1934) Zouzou (1934)
Zou-Zou en Jean werken al sinds zij kinderen zijn samen bij een reizend circus. Nu zij volwassen zijn, behandelt Jean haar als zijn zus, maar hij heeft niet in de gaten dat Zou-Zou echt verliefd op hem is. Ondertussen wordt Jean verliefd op Claire, een vriendin van Zou-Zou. Maar wanneer hij door omstandigheden verdacht wordt van een misdrijf, is Zou-Zou degene die hem helpt.
Zoya (1995) Zoya (1995)
Zoya, een Russische prinses, groeit na de revolutie waarin haar ouders vermoord zijn op in Parijs. Daar ontmoet ze de Amerikaanse militair Clayton waarmee ze trouwt en naar Amerika vertrekt. Na vele tegenslagen en de dood van Clayton moet ze alleen hun kinderen opvoeden. Dan hertrouwt ze met de schatrijke industrieel Simon, die een kledingwinkeltje voor haar koopt. Zoya werkt zich op tot een succesvolle zakenvrouw en na jaren in Amerika maakt ze zich op voor een emotioneel weerzien met haar vaderland.
Zozo (2005) Zozo (2005)
Zozo groeit op in Beirut, Libanon. Ondanks de oplaaiende burgeroorlog leidt hij een normaal leventje. Hij gaat naar school en speelt met vriendjes. Op een dag gebeurt er iets dramatisch en wordt zijn familie getroffen door het oorlogsgeweld. Zijn oom Hans, die in Zweden woont, probeert hem daar naar toe te halen.
Zozos, Les (1973) Zozos, Les (1973)
Op een kostschool voor jongens houden de leerlingen zich vooral bezig met elkaar beet te nemen, grappen uit te halen met de leraars en vooral met over de muur te klimmen en de meiden van het plaatselijke dorpje lastig te vallen. Hun grootste interesse in het leven zijn vrouwen. Ze leggen hun geld samen om tijdens de vakantie samen naar Zweden te trekken. Ondanks de moeilijkheden die ze onderweg tegenkomen lukt het één van hen toch om een meisje te versieren.
ZsaZsa Zaturnnah Ze Moveeh (2006) ZsaZsa Zaturnnah Ze Moveeh (2006)
Adrian, die zichzelf ook graag Ada noemt, verlaat gedesillusioneerd de grote stad om tot zichzelf te komen op het rustige platteland. Wanneer hij echter op een zekere nacht wordt getroffen door een vreemde steen, verandert hij in ZsaZsa Zaturnnah, een superheldin die de wereld zal redden van de ondergang.
Zsiguli (2004) Zsiguli (2004)
Na het beroven van een bank wordt de archivaris Booze op de hielen gezeten door de politie. Telkens heeft de politie Booze bijna te pakken, maar door steeds mooie praatjes te verkopen weet Booze telkens weer de politie te ontwijken.
Zu Neuen Ufern (1937) Zu Neuen Ufern (1937)
Leander speelt de 19e-eeuwse Londense zangeres Gloria Vane, die versierd wordt door de roekeloze officier Albert Finsbury (Birgel). Finsbury vertrekt na een frauduleuze daad naar Australië. Gloria volgt snel - als gevangene, want zij heeft zijn schuld op zich genomen.
Zu Zhou (2005) Zu Zhou (2005)
Wanneer Lola, de meest geprezen danseres van een dansgezelschap, op een avond vermoord wordt, krijgt de groep al snel met heel wat tegenslagen te kampen. Lola's rol wordt overgedragen aan Tian, en ook zij krijgt het al snel moeilijk. Jeugdtrauma's steken de kop op, en haar collega's kunnen hun jaloezie maar moeilijk verbergen.
Zubekô Banchô: Yume Wa Yoru Hiraku (1970) Zubekô Banchô: Yume Wa Yoru Hiraku (1970)
Na praktisch haar hele leven in een gevangenis te hebben gezeten probeert Rika (Reiko Oshida), eenmaal vrij, weer een fatsoenlijke burger te worden. Maar hoe hard ze het ook probeert, ze kan maar niet wennen aan het 'normale leven' buiten de muren. Ze vindt zichzelf telkens terug in de straten van de grote stad, waar de hippie revolutie hoogtij viert en psychedelische drugs erg populair zijn. In de stad komt ze weer in contact met wat oude maten en raakt ze verzeild in de onderwereld van gangsters en kidnappers. Alles gaat van een leien dakje totdat een van haar vrienden wat aangedaan wordt. Rika, gewapend met haar schoonheid en haar brute vechtkunsten, moet en zal haar bloedige wraak halen.
Zubekô Banchô: Zange no Neuchi mo Nai (1971) Zubekô Banchô: Zange no Neuchi mo Nai (1971)
Rika, een meisje dat zojuist is vrijgelaten van de tuchtschool, wil graag een gangster worden. Zij gaat werken voor de vader van een klasgenote, wiens garagebedrijf wordt gechanteerd door de lokale maffia. De gansterbaas, die pas ontslagen is uit de gevangenis, krijgt een ongeluk met zijn auto. Omdat Rika in de garage werkt, komt zij in contact met de gangsterbaas en zijn wrede bende.
Zucchero, Miele e Peperoncino (1980) Zucchero, Miele e Peperoncino (1980)
Deze film bestaat uit drie verhalen. Wanneer Valerio wordt aangezien voor een crimineel, wil een knappe journaliste graag zijn exclusieve verhaal en daar heeft zij veel voor over. In het tweede deel krijgt Guiseppe, een lelijke en ongelukkige man, een baantje als dienstknecht en wordt zijn nieuwe bazin verliefd op hem. Het derde verhaal gaat over Plinio, wiens taxi alles voor hem betekent. Als hij terecht komt in de ontvoering van een dame, lopen zowel hij als zijn geliefde taxi gevaar.
Zuckerbaby (1985) Zuckerbaby (1985)
Marianne is een dikke, niet meer al te jonge vrouw die werkt bij een begrafenisondernemer en wier leven gekenmerkt wordt door sleur. Daar komt echter op een dag plotsklaps verandering in wanneer ze de stem van een metrobestuurder hoort. Ze lijkt door de bliksem getroffen en neemt haar vakantiedagen op, bespioneert de bestuurder en slaagt er uiteindelijk in een afspraakje met hem te maken. Even bevindt ze zich in de zevende hemel...
Zuckerbrot (2003) Zuckerbrot (2003)
De Rus Mitja is met zijn moeder naar Duitsland gekomen en probeert tevergeefs uit de marginaliteit te komen. Ondertussen komt Jenny vrij uit de gevangenis, waar ze een relatie had met Mia. Jenny droomt er nu al van opnieuw bij haar vriendin te zijn, maar moet het tot die tijd stellen met haar vader en criminele broer, die haar betrekt in zijn handel met valse documenten. Op zoek naar een tussenpersoon stuit het tweetal op Mitja, die ondertussen werkt in een bloemenstalletje.
Zug nach Manhattan, Ein (1981) Zug nach Manhattan, Ein (1981)
In 1952 woont Leon Sternberger, een vrome Joodse leider, in een voorstad van New York. Maar op een zekere morgen, na voor de zoveelste keer te zijn geconfronteerd met alle oorlogen en ellende in de wereld, verliest Leon zijn geloof in God en weigert hij om het Joodse nieuwjaarsfeest te vieren. Zijn nichtje Esther vraagt hulp aan de in Manhattan wonende rabbijn Markus, maar wanneer Leon in de metro stapt om naar hem toe te reizen, raakt hij de weg volledig kwijt en ontmoet hij verschillende personen voor wie hij iets kan betekenen.
Zugvögel der Liebe (2001) Zugvögel der Liebe (2001)
Alexander Struck, gepassioneerd piloot en mede-eigenaar van een luchtvaartmaatschappijtje, hoopt dat zijn zoon Daniel in zijn voetsporen treedt. Daniel heeft echter kort na het behalen van zijn brevet een ongeluk gekregen waarbij zijn moeder om het leven komt, en wil nooit meer vliegen. Daniel raakt steeds meer in de problemen en vlucht naar Zuid-Afrika waar hij verliefd wordt op een oudere vrouw. Alexander besluit hem op te zoeken, maar wordt verliefd op dezelfde vrouw.
Zugvögel... Einmal nach Inari (1998) Zugvögel... Einmal nach Inari (1998)
Hannes Weber houdt er een merkwaardige hobby op na: hij vindt het leuk om het hele spoorboekje uit zijn hoofd te leren. Hij wil dus niets liever dan naar het Finse Inari gaan, waar het wereldkampioenschap treinroutes uitstippelen gehouden wordt.
Zui Ai (1986) Zui Ai (1986)
Twee vrouwen, beide weduwe, ontmoeten elkaar tijdens een lunch waar ze herinneringen ophalen aan hun lange vriendschap en hun huwelijken. Beide representeren twee uitersten van de Chinese vrouw. Ming is traditioneel, gehoorzaam en huiselijk. Wendy is creatief, vrijdenkend en onafhankelijk. In flashbacks wordt de romantische driehoeksverhouding onthult die hun vriendschap bijna vernietigde. Beiden hielden namelijk van dezelfde man, die uiteindelijk gedwongen werd te kiezen tussen het volgen van zijn hart of voor een leven binnen de veilige muren van de “middle-class”.
Zui Hao De Shi Guang (2005) Zui Hao De Shi Guang (2005)
Zui Hao De Shi Guang gaat over drie liefdesverhalen in drie verschillende tijden. De verhalen vinden plaats in 1966, 1911 en in 2005. Ondanks dat de verhalen zich in drie verschillende tijden afspelen, blijven de hoofdrolspelers hetzelfde. Het is een lofzang op hun liefde in drie verschillende levens.
Zui Hou Sheng Li (1987) Zui Hou Sheng Li (1987)
In deze misdaadfilm volgen we twee wezen, die razendsnel carrière maken in de onderwereld. Hark en Tsang deinzen er niet voor terug om vriend en vijand te bedriegen, maar wanneer een oude vriendin opduikt lijkt het erop dat ze ook elkaar uit de weg zullen moeten ruimen...
Zui Jia Pai Dang Zhi Zui Jie Pai Dang (1997) Zui Jia Pai Dang Zhi Zui Jie Pai Dang (1997)
Man Ling haalt het in zijn hoofd om de gangsterbaas Big Brother Lui twee miljoen dollar lichter te maken. Lui pikt dat natuurlijk niet en wil Ling laten vermoorden. Ondertussen raakt ook de goudeerlijke rechtenstudent Philag bij het zaakj betrokken. Zijn vader werd tijdens het afwikkelen van de deal vermoord, en de jonge man gaat naar Hongkong om de moordenaar van zijn ader te vinden.
Zui Yao Yuan De Ju Li (2007) Zui Yao Yuan De Ju Li (2007)
De film volgt het leven van drie jonge mensen. Een pas ontslagen geluidsman reist door Taiwan om geluiden op te nemen. Regelmatig stuurt hij cassettebandjes naar het adres van zijn voormalige vriendin, waar nu echter een kantoormedewerkster woont die ongelukkig is in haar relatie met een getrouwde man en gefascineerd raakt door de geluidsopnames. Tot slot is er een psychiater die gebukt gaat onder verdriet en besluit een reis te maken.
Zuiden, Het (2004) Zuiden, Het (2004)
Martje (Monic Hendrickx) is de sympathieke bazin van een wasserij. Haar medewerkers dragen haar op handen. Op de chauffeur na zijn het allemaal vrouwen, met een sterke onderlinge solidariteit. Als de oude chauffeur met pensioen gaat komt Loe (Frank Lammers) solliciteren. Als vrachtwagenchauffeur heeft hij jaren op het zuiden gereden, maar hij wil graag voor de wasserij werken om wat vaker thuis te zijn. Loe en Martje voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Het onvermijdelijke lijkt te gaan gebeuren als Loe in haar kantoor wordt ontboden. Maar de flirt loopt uit op een fiasco, want Loe schrikt van het feit dat Martje vanwege borstkanker een borst mist. Martje ziet haar droom verstoord en haar medewerksters, die Loe zien wegstormen, trekken hun conclusies. Leugens en misverstanden leiden tot een dramatische reeks gebeurtenissen. Als er een illegale Russische tiener arriveert (Oksana Akinshina), moeder van een pasgeboren kind, neemt Martje de zorg voor de baby op zich.
Zuijia Paidang (1982) Zuijia Paidang (1982)
Meesterinbreker King Kong gaat samenwerken met de politie van Hong Kong, wanneer de internationale inbreker 'White Glove' in de stad is gesignaleerd. Al snel blijkt dat 'White Glove' in opdracht van de Italiaanse maffia handelt.
Zuijia Paidang Daxian Shentong (1983) Zuijia Paidang Daxian Shentong (1983)
Wanneer King Kong wordt aangevallen door de robot 'Black Knight' en later door de beruchte moordenaar 'Black Gloves', begint hij te vermoeden dat een oude vijand hem weer op het spoor is. De Italiaanse maffia blijkt het verleden nog niet vergeten te zijn en is uit op wraak.
Zuijia Paidang Zhi Nuhuang Miling (1984) Zuijia Paidang Zhi Nuhuang Miling (1984)
De juwelendieven hebben weer toegeslagen en nu is de kroon van Elisabeth II van Engeland gestolen. Een agent van de geheime dienst met vergunning om te doden roept de hulp in van Sam uit Hong Kong.
Zuijia Paidang Zhi Qianli Jiu Chaipo (1986) Zuijia Paidang Zhi Qianli Jiu Chaipo (1986)
Baldy en King Kong komen een man op het spoor die vecht als Bruce Lee en de 'looks' heeft van James Bond. Al snel blijkt dat de man beschikt over een apparaat waarmee de krachten van superhelden verkregen kunnen worden. Wanneer de man naar Nieuw Zeeland vlucht, gaan Baldy en King Kong hem achterna.
Zukan ni Nottenai Mushi (2007) Zukan ni Nottenai Mushi (2007)
Een freelance schrijver krijgt van de sexy editor van het tijdschrift "Black Book Monthly" de opdracht een insect te vinden dat het vermogen heeft mensen uit de dood terug te brengen. Ze hoopt zo op een gedegen verslag van het hiernamaals. Samen met zijn vriend Endo maakt hij zich op weg. Onderweg komt hij de mysterieuze Sayoko tegen, een voormalige meesteres die er haar hand niet voor omdraait om in open wonden wasabi te smeren.
Zulaika (2003) Zulaika (2003)
Jeugdfilm over het meisje Zulaika die in Curaçao bij haar grootouders woont, omdat haar moeder naar Nederland is gegaan om te werken. Oma heeft een winkeltje, maar zij is veel te lief en laat iedereen op de pof kopen waardoor ze het schoolgeld niet kan betalen. Als opa naar Colombia gaat voor een operatie en oma ziek wordt moet Zulaika zelf geld gaan verdienen. Ze gaat toneelstukjes opvoeren voor de toeristen op het strand.
Zulo (2005) Zulo (2005)
Een man ontwaakt in een grote en diepe put, waar hij onmogelijk uit kan komen. Hij blijkt te zijn ontvoerd, van zijn gemaskerde ontvoerders/bewakers vangt hij echter nooit meer op dan een glimp. Met alleen een deken en emmer moet hij zijn tijd zien door te komen. Zich aanvankelijk alleen bekommerend om zijn fysieke toestand, begint het er allengs meer naar uit te zien dat hij zich meer zorgen moet maken om zijn mentale gesteldheid...
  1 2 3 -4- 5 6 7 8 9
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!