Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 -8- 9 10
Zoeken:
Young Diana, The (1922) Young Diana, The (1922)
Mr. May (Macklyn Arbuckle) wil dat zijn dochter Diana (Marion Davies) trouwt met een man van stand, namelijk een wetenschapper, Dr. Dimitrius (Pedro de Cordoba). Diana is echter verliefd op een officier, commandant Cleeve (Forrest Stanley). Tijdens het feest op de avond voor haar huwelijk met Cleeve, ziet zij hem het huis verlaten met Lady Anna (Gypsy O'Brien). Dan valt zij flauw en... als zij wakker wordt is het 20 jaar later.
Young Dillinger (1965) Young Dillinger (1965)
1930. De jonge John Dillinger moet voor de eerste keer naar de gevangenis, omdat hij samen met zijn vriendin haar vaders kluis heeft beroofd. Beiden worden op heterdaad betrapt. Later valt Dillinger in voor de beroemde gangsters “Pretty Boy” Floyd en “Baby Face” Nelson en helpt hen uit de gevangenis te ontsnappen. Dillinger, die zich ontwikkeld heeft tot publieke vijand nummer één, laat zijn gezicht met plastische chirurgie veranderen. Daarna vermoordt hij de chirurg, die probeerde een belangrijke functie in zijn gansterbende te verkrijgen. Dan bedriegt Dillinger zijn vriendin, wat voor beiden tot tragische gevolgen leidt.
Young Doctors in Love (1982) Young Doctors in Love (1982)
Een jonge en beginnende zuster kan helaas niet tegen bloed. Ze werkt in een ziekenhuis waar dokters die zusters versieren en maffiapraktijken aan de orde van de dag zijn.
Young Doctors, The (1961) Young Doctors, The (1961)
De jonge dokter David Coleman komt terecht in een Amerikaans streekziekenhuis waar Dr. Joseph Pearson de pathologische afdeling leidt. Pearson voelt zich door David bedreigd en vreest voor zijn baan. De spanningen tussen de twee lopen hoog op tot ze elkaar tijdens dramatische omstandigheden echt goed leren kennen
Young Dr. Kildare (1938) Young Dr. Kildare (1938)
De ouders van Dr. Kildare zouden hem graag als dorpsarts zien, maar hij verlaat het dorp en start een carričre onder de grote Dr. Gillespie in een New Yorks ziekenhuis. Wanneer Kildare een vrouw van een zelfmoordpoging redt ontstaan er problemen.
Young Einstein (1988) Young Einstein (1988)
Albert Einstein is de zoon van een Australische appelboer. Hij ontdekt het geheim tot het splitsen van het bieratoom door de bubbels terug te stoppen in het bier. Wanneer Albert naar Sydney afreist om patent aan te vragen op zijn ontdekking, ontmoet hij de mooie Franse wetenschapper Marie Curie, alsmede enkele duistere types die gebruik proberen te maken van het naďeve genie en zijn ontdekking.
Young Frankenstein (1974) Young Frankenstein (1974)
Een jonge neurochirurg erft het kasteel van zijn grootvader, de beroemde Dr. Victor von Frankenstein. In het kasteel treft hij de gebochelde Igor, de mooie assistente Inga en de oude huishoudster Frau Blucher aan. De jonge Frankenstein vindt dat het werk van zijn grootvader niets voorstelt, maar wanneer hij het boek vindt waarin de gestoorde dokter zijn experimenten beschreef verandert hij van mening.
Young Fury (1965) Young Fury (1965)
Hoewel de burgers hem kwaadgezind zijn, wil een beruchte ex-revolverheld het stadje Dawson helpen met het verjagen van een bende jonge bandieten. De leider van de jeugdbende is echter zijn eigen zoon. Als de mensen van Dawson de vader te pakken krijgen, besluit de jongen zijn vader niet te helpen. Hij is nog steeds boos over het feit dat zijn vader hem ooit verlaten heeft.
Young Girl and the Monsoon, The (1999) Young Girl and the Monsoon, The (1999)
Een persfotograaf (Terry Kinney) verbreekt het contact met zijn dochter en verliest tegelijkertijd zijn vriendin (Mili Avital), doordat hij artikelen schrijft in verre en gevaarlijke locaties.
Young Guns (1988) Young Guns (1988)
John Tunstall haalt uitschot van de straat om deze een tweede kans te geven. Hij leert ze lezen, schrijven en zich aan te passen. Hier tegenover staat dan dat ze voor hem moeten werken op zijn ranch. Tunstall bezit een groot stuk grond en concurreert met ene Murphy in het handelen van vee. Op een dag word Tunstall neergeschoten door Murphy's mannen. De jonge werklieden van Tunstall zijn uit op wraak, en worden deputy sherifs. Ze houden zich alleen niet lang aan de wet en vermoorden de moordenaars van Tunstall. Dit is tegen de wet en zo worden ze vogelvrij verklaard.
Young Guns II (1990) Young Guns II (1990)
Samen met zijn oude makkers Doc en Chavez en drie nieuwe kompanen gaat Billy The Kid weer op pad. De tijden zijn echter veranderd en de boeren en grootgrondbezitters laten de macht van het geld spreken en trachten hun economische positie te bestendigen door schijnbaar fatsoen en politieke invloed. In dat wereldbeeld is er geen plaats voor avonturiers zoals Billy The Kid en zijn Regulatorbende. De boeren ervaren de onberekenbare vrijbuiters als een bedreiging en huren Pat Garett in om hen uit te schakelen. Emotieloos, koel en alleen voor het geld gaat Garett achter de bende aan, richting Nieuw-Mexico.
Young Guns of Texas (1962) Young Guns of Texas (1962)
De jonge cadet Morgan Coe is verbannen uit West Point en gaat op zoek naar zijn broer, die werd beschuldigd van stelen van het leger. Onderweg leert hij Tyler Duane kennen en ontmoet vervolgens de jonge Lily Glendenning tijdens een dansfeest. Gedurende de festiviteiten barst er een strijd uit en de drie nieuwe vrienden weten te ontsnappen. Net buiten de stad ontmoeten zij Red, die werd opgevoed door de Comanches. Red en Lily trouwen en het viertal blijft zoeken naar Morgans broer. Vervolgens voegt zich bij hen een veedief. De groep wordt nu achtervolgd door Jesse, de boze vader van Lily, door boze ranchers en indianen.
Young Guns,  The (1956) Young Guns, The (1956)
De jonge Tully Rice wordt volwassen en hij staat voor de keus: of te ontsnappen aan de schaduw van zijn beruchte en overleden vader, een gevreesde en beroemde “gunfighter”, dus op het rechte pad te blijven, of ook zijn vaders weg te kiezen. Veel jonge mannen gaan van het laatste uit en dagen Tully uit. Hoewel Tully besluiteloos blijft, wordt hij geconfronteerd met een groep jonge mannen, die hem beschouwen als hun leider. Problemen ontstaan, als een deel van de groep een bankroof beraamt zonder Tully er in te kennen. Kiest Tully toch voor het rechte pad en weet hij deze bankroof te voorkomen?
Young Harry Houdini (1987) Young Harry Houdini (1987)
Ehrich Weiss (Wil Wheaton) loopt als 12-jarige van huis weg, omdat zijn vader wil dat Ehrich slotenmaker wordt. Hij wordt vervolgens bekend wanneer hij magische trucjes uithaalt voor geld en groeit op tot een bekende illusionist, bekend onder de naam Harry Houdini.
Young Hearts Unlimited (1998) Young Hearts Unlimited (1998)
Een groep kinderen van gescheiden ouders is van mening dat hun ouders wel wat romantiek kunnen gebruiken. Ze beginnen een dating service voor alleenstaande vaders en moeders. In eerste instantie lijkt dat een goed idee, maar uiteindelijk blijkt het veel meer werk op te leveren dan verwacht.
Young Hercules (1998) Young Hercules (1998)
De koppige 17-jarige Hercules merkt dat hij gezegend is met kracht en vermogens die niemand van zijn sterfelijke leeftijdsgenoten bezit. Maar zijn brutale instelling en zijn streken leiden vaak tot meer problemen dan hij aankan. Samen met de nobele en geestdriftige Jason, de sluwe Iolans en de mooie Yvenna, trotseren Hercules en zijn mede-cadetten alle lichamelijke beproevingen waarmee de goden hen bestoken.
Young Ideas (1943) Young Ideas (1943)
Susan en Jeff Evans zijn de volgroeide kinderen van de weduwe Jo Evans (Mary Astor), een schrijfster en onderwijzer. Als hun moeder verliefd wordt op de bezadigde professor Michael Kingsley (Herbert Marshall), proberen ze er alles aan te doen de relatie te doen mislukken.
Young in Heart, The (1938) Young in Heart, The (1938)
De familie leeft van anderen, en als ze nu voor een oude dame zorgen tot ze erfgenamen zijn, kunnen ze zelfs stoppen met hun praktijken. Om het plan te laten slagen zal een van hen zelfs een baan nemen. De invloed van de oude dame is echter groot.
Young Indiana Jones and the Attack of the Hawkmen (1995) Young Indiana Jones and the Attack of the Hawkmen (1995)
In 1917 krijgt Indy de opdracht om camerawerk te verrichten bij een legerbasis in Noord-Frankrijk. Op de basis leert hij verscheidene beroemde vliegeniers kennen, waaronder de Franse piloten Raoul Lufbery en Charles Nungesser en de Amerikaanse piloot Hobie Baker. Tijdens een verkenningsvlucht wordt Indy's vliegtuig neergeschoten en wordt hij gevangen genomen door de Duitsers.
Young Indiana Jones and the Hollywood Follies (1994) Young Indiana Jones and the Hollywood Follies (1994)
Om zijn collegegeld te betalen neemt Indy een baantje als assistent van een grote uitvoerder in Hollywood. Zijn eerste opdracht is de flamboyante en als lastig te boek staande regisseur Erich Von Stroheim te helpen met het op tijd afmaken van diens film, zonder overschrijding van het budget.
Young Indiana Jones and the Treasure of the Peacock's Eye (1995) Young Indiana Jones and the Treasure of the Peacock's Eye (1995)
Indy gaat op reis naar de South Pacific, op jacht naar een fabelachtige, verdwenen diamant. De oorlog in Europa is over, maar voor Indy begint een nieuw avontuur als hij na de woorden van een stervende mysterieuze man: "Het oog van de pauw" met Remy op jacht gaat naar één van Alexander de Grote zijn meest dierbare bezittingen. Achtervolgd door een gevaarlijke één-ogige man volgt Indy het spoor van de diamant van Londen naar Alexandria en de South Seas, waar hij een aanvaring heeft met een moordlustige Chinese piratenbende.
Young Ivanhoe (1995) Young Ivanhoe (1995)
In afwezigheid van koning Richard Lčwenherz heeft graaf De Bourget van de noormannen in Engeland de macht gegrepen. Om zijn positie te verstevigen, dwingt De Bourget een huwelijk met de Saksische prinses Rowena af. De jonge Saks Ivanhoe probeert de noormannen af te stoppen, maar zonder succes.
Young Jesse James (1960) Young Jesse James (1960)
Jesse James is een jonge man met een duister verleden die droomt van een rustig bestaan als cowboy. Helaas maakt hij kennis met de wilde bankrover Quantrill, die hem binnen de kortste keren op het slechte pad zet.
Young Lady Chatterley (1977) Young Lady Chatterley (1977)
Cynthia erft het grote landgoed van haar tante en gaat daar wonen. Zij leest de agenda van haar tante en komt te weten hoe zij ingewijd werd in de liefde door haar tuinman in 1901 op de leeftijd van 21 jaar. Ze beslist de vruchtbare verhouding met het personeel voort te zetten.
Young Land, The (1959) Young Land, The (1959)
Californië 1848. In een rechtszaak staat Hatfield Carnes (Dennis Hopper) terecht voor moord, in een vuurgevecht, op een lokale burger van Mexicaanse herkomst. De centrale vraag: Kan een niet-Engels sprekend Amerikaans staatsburger een eerlijk proces krijgen in het Amerika van deze tijd?
Young Lions, The (1958) Young Lions, The (1958)
De film gaat over het lot van twee soldaten tijdens W.O.II. De Duitse officier Christian keurt steeds minder goed van wat in de oorlog gebeurt, terwijl de Amerikaanse G.I. Ackerman de militaire hiërarchie beklimt.
Young Lovers, The (1964) Young Lovers, The (1964)
De jonge kunststudent Eddie wil een leven leiden zonder problemen of verantwoordelijkheid. Hij ontmoet Pam en wordt verliefd op haar. Maar de makkelijke Eddie verklaart dat hij niet met haar wil trouwen. Niet lang daarna wordt Pam zwanger, wat een groot probleem wordt voor Eddie.
Young Man with a Horn (1950) Young Man with a Horn (1950)
Rick Martin ontdekt dat hij een gave bezit voor muziek en valt helemaal voor de trompet. De legendarische Art Hazzard helpt hem met het bespelen van de trompet. Hij wordt uiteindelijk een ster trompetspeler, maar weigert om mee te spelen met de saaie deuntjes van het orkest. Hij speelt veel liever echte jazz. Dan keert de band zich tegen hem, waardoor Rick in de problemen komt.
Young Mr. Lincoln (1939) Young Mr. Lincoln (1939)
Tien jaren uit het leven van Abraham Lincoln voordat hij bekend werd in de wereld. In Illinois start Lincoln een advocaten-praktijk en verdedigt twee mannen die beschuldigd worden van moord. Later ontmoet hij zijn toekomstige vrouw Mary Todd en besluit in de politiek te gaan.
Young Mr. Pitt, The (1942) Young Mr. Pitt, The (1942)
Het levensverhaal van William Pitt the Younger, die Minister-president van Groot-Brittannië werd op zijn 24ste. Pitt wilde het het land weer belangrijk en sterk maken in de wereld en trok ten strijde tegen Napoleon.
Young Nurses in Love (1986) Young Nurses in Love (1986)
Oogverblindend mooie verpleegsters in uitdagende, te kleine uniformpjes moeten voorzien in de dagelijkse behoeftes. De stoutste fantasieën worden werkelijkheid als deze jonge meisjes aan het werk gaan. Ze kunnen er geen genoeg van krijgen. De verpleegsters geven hun vaak eigenaardige patiënten een komische, pikante en opwindende verpleging.
Young Nurses, The (1973) Young Nurses, The (1973)
Drie sexy verpleegstertjes hebben zo hun eigen manier om de patiënten te genezen en maken zich uiterst populair in het ziekenhuis. Op een dag krijgen de dames echter te maken met een drugsdealer, die zijn zaakjes vanuit het ziekenhuis wil regelen.
Young Ones, The (1961) Young Ones, The (1961)
Nicky en zijn vrienden ontdekken dat hun jeugdhuis in de problemen zit, en als ze geen 1500 pond bij elkaar kunnen sprokkelen, wordt de club voorgoed gesloten. Om wat geld te verdienen, schrijft Nicky een liedje en zendt het uit via de lokale piratenzender. En tot zijn grote verbazing krijgt hij er heel wat reacties op...
Young People (1940) Young People (1940)
Wendy's (Shirley Temple) ouders, Joe (Jack Oakie) en Kit (Charlotte Greenwood) hebben besloten om te stoppen met showbizz om zo een normaal leven te geven aan hun dochter. Ze arriveren in een klein plaatsje, maar zijn daar niet welkom. Wanneer er een storm op komst is geeft de familie een kleine voorstelling aan de inwoners...
Young People Fucking (2007) Young People Fucking (2007)
Vijf stellen komen erachter dat sex niet altijd simpel is. Abby en Andrew proberen hun liefdesleven te verbeteren, maar komen erachter dat dingen erger zijn dan ze dachten. Matt en Kris zijn beste vrienden, maar wanneer ze een avond troost bij elkaar zoeken, komt de romantiek om de hoek kijken. Mia en Eric zijn uit elkaar, maar zoeken elkaar toch weer op. Playboy Ken biecht aan zijn jonge date Jamie zijn geschiedenis op. En de kamergenoten Dave en Gord maken normaal veel ruzie, maar voor een triootje met Gord's vriendin Inez, zetten ze hun onenigheden opzij.
Young Philadelphians, The (1959) Young Philadelphians, The (1959)
Anthony Judson (Newman) is een arme advocaat die verliefd wordt op Joan Dickinson (Rush) een mooi meisje uit de betere kringen.
Young Poisoner's Handbook, The (1995) Young Poisoner's Handbook, The (1995)
Van kinds af aan was Graham Young geďnteresseerd in chemie en vooral vergif fascineert hem. In zijn aantekeningenboek, dat hij het Young poisoner's handbook doopt, schrijft hij alle resultaten op en met behulp van een bibliotheekmedewerker krijgt hij toegang tot boeken die hij eigenlijk niet mag lenen. Als zijn stiefmoeder van vergiftigde bonbons eet probeert hij haar ongemerkt te doden. Als hij echter ook zijn vader probeert te vermoorden komt de politie erachter en wordt hij reeds op 14-jarige leeftijd veroordeeld.
Young Rajah, The (1922) Young Rajah, The (1922)
Amos Judd wil zijn verleden achter zich laten en opnieuw beginnen. Daarom besluit hij naar India te vertrekken.
Young Runaways, The (1968) Young Runaways, The (1968)
De levens van drie verschillende tieners worden gevolgd, wanneer die van huis weglopen, elk met hun eigen reden. Als één van hen arriveert in Chicago, probeert die een mooier leven te krijgen. Dit blijkt moeilijker dan gedacht. Één komt terecht in het rock and roll wereldje, en krijgt te maken met geweld. En de derde raakt verwikkeld met de prostitutie.
Young Sánchez (1964) Young Sánchez (1964)
Het levensverhaal van een amateurbokser die in handen valt van een strenge en gemene manager wanneer hij professioneel wil gaan boksen.
Young Savages, The (1961) Young Savages, The (1961)
Hank Bell is een nobele rechtsdienaar met oog voor de noden van de opgroeiende jeugd. Hij onderzoekt de raciaal beladen zaak van drie Italiaanse tieners die een moord op een blinde Puertoricaanse jongen gepleegd zouden hebben. Hij merkt al snel dat de zaak gecompliceerder ligt dan hij aanvankelijk dacht.
Young Sherlock Holmes (1985) Young Sherlock Holmes (1985)
Sherlock Holmes en Dr. Watson ontmoeten elkaar in een kost school. Samen ontdekken ze een samenzwering tegen een groep zakenmannen. Het blijkt dat een Egyptische groepering hier achter zit en samen proberen ze deze groepering te stoppen.
Young Sinner, The (1965) Young Sinner, The (1965)
De jonge atleet Chris Wotan (Tom Laughlin) is één van de topspelers van zijn rugbyteam. Hij hoopt op een beurs, zodat hij eindelijk kan studeren. Maar de gebeurtenissen gaan van kwaad tot erger, wanneer hij een affaire aangaat met de rijke Ginny Miller (Stefanie Powers) en vervolgens betrapt wordt.
Young Soul Rebels (1991) Young Soul Rebels (1991)
Engeland, zomer 1977, de week van The Jubilee, het zilveren jubileum van de Britse vorstin. Aan de vooravond van het jubileum is een zwarte jongen in het park aan het cruisen, op zoek naar seks. Hij wordt vermoord. De enige getuige is de ghettoblaster die hij bij zich had en die bij toeval het gebeurde heeft opgenomen. De moord laat de zwarte gemeenschap niet onberoerd. Dat geldt ook voor Chris en Caz, sinds hun jeugd maatjes en samen de beheerder van de piratenzender 'Soul Patrol', waarmee ze de nieuwste soulplaten de Londense ether insturen. Wanneer Chris een vriendinnetje krijgt, voelt Caz zich in de steek gelaten en zoekt hij zijn heil - en seks - bij een punkvriendje. Chris is door toeval in het bezit gekomen van de cassette uit de ghettoblaster en wordt op de hielen gezeten door zowel de politie als de moordenaar. Meer dan ooit heeft hij Caz nu nodig. Op het ‘Funk the Jubilee’ concert in het park loopt het volledig uit de hand. Skins vallen punks aan, maar ook de identiteit van de moordenaar wordt onthuld…
Young Stranger, The (1957) Young Stranger, The (1957)
Hal Ditmar is de zestienjarige zoon van een rijke filmproducer. Als het bij een argument in het theater tot een gevecht komt tussen Hal en de theatermanager, gelooft niemand, zelfs zijn vader niet, dat het zelfverdediging was. De politie denkt dat Hal een crimineel in wording is maar de echte oorzaak ligt bij de vader en zijn opvoeding. De moeder van Hal probeert dan ook om de kloof tussen de twee te overbruggen.
Young Tom Edison (1940) Young Tom Edison (1940)
De familie Edison woont in een kleine Amerikaanse stad. De vader is koopman en de kleine Tom gaat met zijn zusje naar school. Maar Tom is anders dan anderen en sluit zich op in de kelder, waar hij een soort laboratorium heeft ingericht. Iedereen bekijkt de vroegrijpe jongen met onbegrip en misprijzen.
Young Unknowns, The (2000) Young Unknowns, The (2000)
Charlie Fox, 23 jaar oud, leeft in L.A. Hij is een produkt van gescheiden ouders; Zijn vader leeft in Londen, zijn moeder in Vermont. De breuk was gekomen toen Charlie twaalf was in een dronken bui van zijn moeder, die alcoholiste is. Samen met zijn vriendin zit ghij aan het zwembad wanneer zijn vriend, de feestganger, langs komt. Alles loopt uit de hand...dronken, drugsgebruik, gebroken neus,... Ook op die dag ontdekt hij dat zijn moeder is gestorven. De confrontatie met het verlies van de liefde van een moeder die hij nooit heeft gehad, maar wel nodig heeft zoals hij merkt, dringt zich op. Het is het begin van volwassenheid!
Young Victoria, The (2008) Young Victoria, The (2008)
De jonge koningin Victoria (Emily Blunt) heeft moeite om zich aan te passen aan de strenge etiquette van het Britse hof. Daarnaast zijn er zoveel andere taken die haar aandacht vragen dat haar vrijheid ernstig te lijden heeft. Maar met de aanwezigheid van de Duitse prins Albert lijkt dat anders te worden.
Young Visiters, The (2003) Young Visiters, The (2003)
Alfred Salteena (Jim Broadbent), een man van 42 jaar, is verliefd op zijn jonge pupil, de 21-jarige Ethel Monticue (Lyndsey Marshal). Hij wil met haar trouwen, maar maakt zich zorgen of hij wel rijk en deftig genoeg is om haar dromen te verwezenlijken.
Young Widow (1946) Young Widow (1946)
Joan Kenwood (Jane Russell) kan maar moeilijk leven met de gedachte dat haar man is gestorven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Iedere keer weer wordt zij herinnerd aan haar overleden echtgenoot, ook tijdens haar werk als journaliste. Ex-militair Jim Cameron (Louis Hayward) doet ondertussen zijn best om Joan's aandacht te krijgen. Jim is veel voor haar gaan voelen en hoopt dat zij door hem haar eerste man kan vergeten.
Young Winston (1972) Young Winston (1972)
Young Winston is het levensverhaal van de legendarische Winston Churchill en beschrijft zijn jeugdjaren, zijn jaren als correspondent in Afrika en zijn uiteindelijke toetreding tot het Britse parlement.
Young Yakuza (2007) Young Yakuza (2007)
Yakuza is oorspronkelijk een term uit de gokwereld. Het woord, dat letterlijk acht-negen-drie betekent, dekt echter meerdere ladingen. In Japan maken meer dan 86 duizend zogenaamde yakuza's deel uit van syndicaten die in feite maffiaorganisaties zijn. De yakuza's ressorteren onder een dictatoriale baas en opereren in een wereld met eigen regels. Het valt in het hedendaagse Japan niet mee genoeg volgzame en betrouwbare leerlingen te vinden, die na een stagejaar tot een clan toegelaten kunnen worden. "Young Yakuza" volgt één van hen, de twintigjarige klaploper Naoki, die in de leer gaat bij een van de belangrijkste syndicaten: de Kumagai-clan in Tokio's Shinagawa-district. De Franse regisseur Limosin filmt deze zeer hiërarchische organisatie, geleid door een kil ogende maffiabaas, vanuit het perspectief van deze nieuwkomer. Zijn ervaringen worden doorsneden met muzikale intermezzo's van rappende leeftijdgenoten. Limosin dringt niet echt door tot de illegale praktijken van het syndicaat. Japanse voorgangers die dat probeerden, overleefden hun pogingen niet. Maar zijn gedetailleerde portret van de stagiaire Naoki, die het na een poos voor gezien houdt, en dat van een 'collega' die in de gevangenis belandt, maken duidelijk welke parallel universum zich onder de legale oppervlakte bevindt.
Youngblood (1986) Youngblood (1986)
Een jonge talentvolle ijshockeyspeler wil het maken in de ijshockeywereld en moet zich bewijzen voor de verschillende scouts. Hij wordt echter afgeleid door zijn relatie met de dochter van de coach.
Youngblood Hawke (1964) Youngblood Hawke (1964)
Youngblood Hawke is een vrachtwagenchauffeur uit Kentucky, die naar New York City vertrekt om het te maken als schrijver. Hij ontmoet al vrij snel de uitgeefster Jeanne Green, die talent ziet in Hawke's werk. Jeanne valt voor de knappe “Kentuckian” Hawke en helpt hem met zijn boek. Het eerste boek blijkt een matig succes, maar Hawke’s vertrouwen groeit, wanneer de doorgewinterde actrice Irene Perry zijn verhaal op Broadway spelen wil. Hawke ontdekt al snel, dat hij populair is bij vele vrouwen en de door Hawke verlaten en verdrietige Jeanne neemt een baan bij een andere uitgeverij. Zijn tweede boek maakt Hawke zeer populair bij de elite in New York. Wanneer Hawke een affaire heeft met de gehuwde elitaire Frieda Winter en haar man Paul ontdekt, dat zij hem ontrouw is, ruďneert hij Hawke’s carričre.
Youngest Profession, The (1943) Youngest Profession, The (1943)
Joan (Virginia Weidler) en haar beste vriendin Patricia (Jean Porter) zijn twee tieners die hun leven dromend over bekende sterren doorbrengen. Als een oude vrouw het idee opwekt dat het huwelijk van haar ouders niet op rolletjes loopt, besluit Joan een dokter in te huren om dit te redden.
Your Cheatin' Heart (1964) Your Cheatin' Heart (1964)
Countryzanger Hank Williams wordt binnen zeer korte tijd een bekende grootheid. Ondanks zijn korte carričre is hij een legende binnen de Amerikaanse countrymuziek. Zijn snel gerezen ster begint echter al weer snel te wankelen, want door Hanks alcoholverslaving gaat het met zijn carričre vlug bergafwaarts, tot hij reeds op 29-jarige leeftijd overlijdt.
Your Friends & Neighbors (1998) Your Friends & Neighbors (1998)
Mary en Barry, net getrouwd, nodigen het samenwonende koppel Jerry en Terri uit in hun nieuwe huis. Zodra de gelegenheid zich voordoet, vraagt Jerry aan Mary of hij haar alleen kan ontmoeten. Terwijl hun affaire opbloeit en weer doodbloedt, heeft ook Terri ontspanning gevonden bij een ander: Cheri, de plaatselijke galerij-assistente. Ondertussen is Barry vooral met zichzelf, zijn frustraties en zijn verlangens in de weer.
Your Three Minutes Are Up (1973) Your Three Minutes Are Up (1973)
Charlie is heeft een treurig bestaan en een saaie bureaubaan. Bovendien zit hij vast aan een passieloze relatie met zijn neurotische vrouw. Één van de weinige goede punten in zijn leven is zijn vriend Mike. Mike leidt een zorgeloos leven als zigeuner. Wanneer de twee samen in een road trip belanden, worden ze gedwongen om hun levens en wereldbeeld bij te stellen.
Yours for the Asking (1936) Yours for the Asking (1936)
Een gangster met onroerend goed kennis en een jetset-snol uit Miami komen op het idee een herenhuis dat van haar familie is te veranderen in een geheim casino. De vrouw is er van overtuigd dat ze met haar schoonheid en charme voor een groeiende klantenkring kan zorgen zodanig dat ze een aantal schulden eindelijk kunnen aflossen. Zijn collega-bendeleden hebben daar zo hun eigen gedachten over. Zij vrezen dan ook hij zijn gangsterleven wil omruilen voor dat van een normale burger. Zij zetten vervolgens een valstrik op om de relatie tussen de twee te verbreken...
Yours, Mine and Ours (1968) Yours, Mine and Ours (1968)
Als Frank, een weduwnaar en Helen, een weduwe elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Beiden ontwijken echter krampachtig een bepaald onderwerp: kinderen. Frank heeft namelijk uit zijn eerste huwelijk 8 en Helen zelfs 10 kinderen.
Yours, Mine and Ours (2005) Yours, Mine and Ours (2005)
Een kustwachter, tevens weduwnaar en een ontwerpster van handtassen worden verliefd en besluiten te gaan trouwen. Echter, haar 10 kinderen en zijn 8 kinderen zijn hier niet bepaald blij mee. Ze trachten het huwelijk met alle macht te saboteren.
Youth Aflame (1944) Youth Aflame (1944)
Laura White pobeert haar jongere zus Katy op het rechte pad te houden, zonder succes. Pas als het te laat is begrijpt het meisje de prijs die ze moet betalen voor snel rijden, overvloedig drankgebruik en vrije sex.
Youth without Youth (2007) Youth without Youth (2007)
In Boekarest, in de tijd voor de Tweede Wereldoorlog, wordt professor Stanciulescu (Bruno Ganz) geraakt door een vreemde lichtflits tijdens een onweersbui. Hij raakt zwaar verbrand, maar zijn genezing gaat vlug. Het blijkt dat de flits hem heeft veranderd in een andere man, die veel jonger is. Hij moet vluchten en gaat een onzekere toekomst tegemoet.
Youyuan Jingmeng (2001) Youyuan Jingmeng (2001)
Jade en Lan ontmoeten elkaar toevallig. Jade's huwelijk heeft het niet gemakkelijk en ze wordt door meerdere aanbidders onder druk gezet. Lan gaat door het leven als geëmancipeerde vrouw, maar ziet haar toekomst in rook opgaan als ze toch voor Shing valt. Al snel blijkt dat Jade en Lan enkel elkaar kunnen vertrouwen.
Yoyo (1965) Yoyo (1965)
In deze moderne "stomme" film speelt Pierre Etaix een magnaat in de jaren 20 die, ondanks omringd te zijn door mooie dingen en ondanks dat hij woont in een kasteel, nog steeds ongelukkig is over een verloren liefde (die werkte in een circus). Op een dag ziet hij haar weer. Niet lang daarna volgt de grote beurscrash die zijn financiële status vernielt. Nu hij arm is besluit hij om het circus in te gaan.
Yu Guanyin (2003) Yu Guanyin (2003)
Narcotica-agente Vicky Zhao Wei zit in de problemen: ze heeft een buitenechtelijke relatie met een crimineel en ze is ook nog eens zwanger van hem.
Yu Mao San Hu Jin Mao Shu (1982) Yu Mao San Hu Jin Mao Shu (1982)
Al jaren is er een vete tussen de families Zhan en Bai gaande. Het zijn rijke families waarvan de huizen tegen over elkaar staan. Op het midden van de tussenliggende straat loopt een grote rode streep die niet overschreden mag worden. Bai Yu Tong (Fu Sheng) en Zhan Jien Chu (Adam Cheng), de twee oudste zoons van de families, proberen hier regelmatig elkaar af te troeven. Bijna altijd gebeurt dit door middel van kung fu. Hun vaardigheid ligt echter op hetzelfde niveau, zodat er nooit een winnaar is. Na wederom een gelijke uitkomst besluiten ze hun leraar om hulp te vragen
Yu Zhong Long (1990) Yu Zhong Long (1990)
Wayne is een verwend rijk kind wiens lompheid hem voor een korte tijd in de cel doet belanden. Daar raakt hij bevriend met Henry, een zoon van een arbeider die vier jaar moet uitzitten wegens doodslag. Wanneer Wayne vrijgelaten wordt, gaat hij naar Groot-Brittannië om rechten te studeren. Maar Henry heeft, eenmaal terug in vrijheid, veel minder opties. Hij probeert als leraar in een school om les te geven, maar zijn verleden heeft hem al snel ingehaald.
Yu-lan (2004) Yu-lan (2004)
Yu-lan is een Chinees meisje dat vier jaar in Amsterdam woont en een stom kantoorbaantje heeft bij een computerbedrijf. Als haar vader haar komt opzoeken, heeft hij een onverwacht voorstel: haar familie wil dat ze terugkomt. Yu-lan kan zo aan de slag bij het bedrijf van haar oom in Shanghai. Ze is in verwarring. Aan Ben, haar vriend die helemaal opgaat in zijn werk als architect, vertelt Yu-lan niets.
Yu-wol-ui il-gi (2005) Yu-wol-ui il-gi (2005)
Het verhaal gaat over detectives Chu Ja-young en Kim Dong-wook, die een ingewikkeld moordgeval moeten oplossen; een serie van sterfgevallen op een lokale hogeschool. Hun onderzoek leidt hen naar studente June die misbruikt werd door enkele studiegenoten. De vermoorde studenten staan zelfs in haar dagboek beschreven. Het lijkt dus een makkelijke zaak, ware het niet dat June al een tijdje overleden is...
Yuan Zhen-Xia Yu Wei Si-Li (1986) Yuan Zhen-Xia Yu Wei Si-Li (1986)
Dokter Yung is in Thailand om daar naar geneesmiddelen te zoeken in de jungle, maar komt in aanraking met een stam die magie beoefent. Omdat hij zich met hun zaken bemoeit wordt hij het slachtoffer van een 'blood-spell', waar hij na een jaar aan dood kan gaan. Daarom keert hij terug naar Thailand om daar samen met een vriend en een lastige journalist een tegengif te zoeken.
Yudan Taiteki (2004) Yudan Taiteki (2004)
Jin is een gescheiden politie-agent die erover denkt te stoppen om beter voor zijn 8-jaar oude dochtertje Misaki te kunnen zorgen. Jin arresteert per toeval Neko, een wat oudere (maar legendarische) inbreker, die zojuist Misaki's fietsje heeft gerepareerd. Na weken ondervragen heeft Jin nog altijd niks uit Neko weten te krijgen. Neko besluit Jin dan maar een handje te helpen en bekent, dit omdat Jin volgens hem de eerste eerlijke politieman is die hem ondervraagt. Tevens geeft hij Jin enekele tips om in de toekomst een wat waardiger tegenstander te zijn...
Yue Kuai Le, Yue Duo Luo (1997) Yue Kuai Le, Yue Duo Luo (1997)
Ah Moon (Chingmy Yau) is een zakenvrouw die om het leven komt bij een vliegtuigongeluk op weg naar Taipeh. Haar echtgenoot, computerfreak Fung Wai, is eerder verdoofd dan rouwig en belandt door toeval in een niet-seksuele vriendschap met een homoseksuele makelaar die hem zijn hulp aanbiedt bij de verkoop van zijn appartement. Rosa (eveneens gespeeld door Chingmy Yau) is een andere zakenvrouw uit Hong Kong, iets ouder en wijzer dan Ah Moon. Ze heeft haar man verlaten en is naar Taipeh verhuisd om een boetiek te openen. Totdat beide vrouwen Jie (Yue-Lin Ko) ontmoeten, een jonge zwerver die voor korte tijd de minnaar van Ah Moon is, maar misschien wel heimelijk geďnteresseerd is in haar echtgenoot.
Yuen Chi Miu Hei (1999) Yuen Chi Miu Hei (1999)
Op haar huwelijksnacht valt de sexy politievrouw Ling ten prooi aan een bende gemaskerde verkrachters die al jaren slachtoffers maakt in Hong Kong. Nadat haar echtgenote door de psychopaten is vermoord en zij op verschrikkelijke wijze is vernederd, wil Ling nog maar één ding: wraak!
Yuen Ling-yuk (1992) Yuen Ling-yuk (1992)
Centre Stage vertelt het korte, maar bewogen en omstreden leven van Ruan Lingyu, waarschijnlijk de bestgekende ster van de Chinese stille film. Ruan, door sommigen als de Chinese Greta Garbo omschreven, gaf tragische personages een sensuele en gevoelige uitstraling. Haar eigen leven vertoonde in vele opzichten gelijkenissen met dat van de door haar vertolkte karakters. In 1935 pleegde ze op 25-jarige leeftijd zelfmoord.
Yuen Mei Ching Yan (2001) Yuen Mei Ching Yan (2001)
Sharon is een mooie jonge vrouw die leidinggevend is in de advertentiesector. In de liefde was ze nooit erg gelukkig; de enige mannelijk figuur die ze echt kan vertrouwen is haar trouwe hond Ah-man. Deze hond mag geen enkele van de mannen waarmee Sharon datet, behalve Albert, een kindvriendelijke veteraan. Door een ongeluk raken de zielen van Ah-man en de technicus Fai verwisseld, waarna Ah-man verliefd wordt op Sharon.
Yűgiô: Gekijô-ban (2004) Yűgiô: Gekijô-ban (2004)
"Yu-Gi-Oh!" is het verhaal van Yugi, een jongen die bezeten is van het kaartspel Duel Monsters. Wat als een spel begint, wordt al snel realiteit; kan Yugi de aarde van zijn ondergang redden?
Yugotrip (2004) Yugotrip (2004)
Dejan is een jongen die de Balkan is ontvlucht en nu in Keulen woont. Dejan zoekt permanente verdoving in drugs en alcohol om zijn herinneringen aan de oorlog in Bosnië in bedwang te houden. Maar zijn visioenen achtervolgen hem zelfs in grote dronkenschap. Hij lijkt door doodsdrift gedreven, lijkt geen grens of norm te kennen. Wanneer hij de jongere Anna ontmoet, doet Dejan een halfslachtige poging om te veranderen. Dejan is niet eens zoveel ouder dan Anna, maar de oorlog en zijn leefstijl hebben zijn gezicht getekend.
Yűheisha - Terorisuto (2007) Yűheisha - Terorisuto (2007)
Een terroristische zelfmoordaanslag gaat niet zoals gepland, de handgranaat van 'M' weigert dienst. Hij wordt gearresteerd en belandt in de gevangenis. Om te achterhalen wie achter de aanslag zit, wordt hij gemarteld en in volledige eenzaamheid opgesloten.
Yuke Yuke Nidome no Shojo (1969) Yuke Yuke Nidome no Shojo (1969)
De plot draait om de bizarre relatie tussen twee ernstig getroubleerde tieners, Poppo en Tsukio. Poppo wordt op gewelddadige wijze verkracht door vier tieners, ergens op het dak van een flatgebouw in Tokyo, terwijl Tsukio passief toekijkt. De twee zoeken toenadering en vinden gemeenschappelijkheden in hun zelfhaat, obsessie met de dood en een verleden vol sexuele mishandeling en geweld.
Yuki Yukite Shingun (1987) Yuki Yukite Shingun (1987)
Controversieel portret van Kenzo Okuzaki, voormalig soldaat in het Japanse leger, die keizer Hirohito ter verantwoording wil roepen voor de wreedheden die op Nieuw-Guinea plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze tocht zoekt Kenzo Okuzaki meermaals de confrontatie op met andere oudstrijders, die zich in Nieuw-Guinea onder andere schuldig hebben gemaakt aan misdaden tegen de mensheid.
Yukinojo Henge (1963) Yukinojo Henge (1963)
Een theater-acteur, die voornamelijk vrouwenrollen speelt, wil wraak op de mannen die twintig jaar eerder verantwoordelijk waren voor de zelfmoord van zijn ouders.
Yuma (1971) Yuma (1971)
Marshal Dave Harmon wordt naar Yuma gestuurd om er de orde te handhaven. Al de vorige marshals werden door Arch King verjaagd die alleen zijn eigen wetten duldt. Wanneer de broer van King vermoord wordt lijkt het dat Harmon het gedaan heeft. Al snel komt het tot een confrontatie tussen King en Harmon.
Yume Ju-ya (2006) Yume Ju-ya (2006)
Verfilming van het gelijknamige boek van Soseki Natsume. In zijn hoogdagen zei hij dat hij verwachtte dat de mensheid 100 jaar in de toekosmst zijn puzzels zouden proberen ontrafelen. Nu zijn we 100 jaar verder, en wagen 10 hedendaagse regisseurs zich aan de 10 verhalen uit Yume Ju-ya.
Yume Nara Samete (2002) Yume Nara Samete (2002)
Mima, een zangers van een meidenband, besluit de band te verlaten en haar carričre als actrice voort te zetten. Veel fans zijn hier niet blij mee. Ze krijgt slechts last van een psychotische stalker. Langzamerhand verdwijnt Mima in een wereld waar de lijn tussen fantasie en realiteit snel lijkt te vervagen.
Yume no Ginga (1997) Yume no Ginga (1997)
Er gaat een verhaal rond van een seriemoordenaar, die vrouwelijke collega-busconductrices vermoordt wanneer hij de kans krijgt. Als een Tomiko een brief krijgt van Tsuyako, met indicaties van wie de mogelijke moordenaar is, trekt ze er op uit om wraak te nemen. Wanneer ze echter arriveert, ontstaat er een vreemde romance tussen de twee.
Yumeji (1991) Yumeji (1991)
Biografische film over het leven van de eigenzinnige Japanse dichter en schilder Yumeji Takehisa, dat zich afspeelt voor de Tweede Wereldoorlog.
Yumurcak Küçük Sahit (1972) Yumurcak Küçük Sahit (1972)
Ilker is een stoute maar zeer slimme jongen die 'Yumurcak' (vrij vertaald: boefje) wordt genoemd. Hij haalt constant kattenkwaad uit en heeft vaak lol. Maar als hij getuige is van een verschrikkelijke moord wil niemand hem geloven en wordt hij achtervolgd door de moordenaar.
Yumurta (2007) Yumurta (2007)
Yusuf, eigenaar van een boekwinkel in Istanbul, hoort dat zijn moeder is overleden. Hij keert voor het eerst in lange tijd terug naar zijn geboorteplaats op het platteland en raakt gecharmeerd van een jonge vrouw die zijn moeder heeft verzorgd.
Yun Shui Yao (2006) Yun Shui Yao (2006)
Chen Qiu-shui is een leraar Engels in Taiwan. Een jongetje waar hij aan lesgeeft heeft een zus, Wang Biyun, en de twee worden verliefd. Maar Chen heeft een links ideaal en besluit te gaan strijden voor een nieuw China. Hij strijdt verder in de Koreaanse oorlog en werkt als arts in de wederopbouw, maar Wang kan hij niet vergeten, ondanks de aandacht van een andere aanbidster. Jaren later woont Wang in New York en reconstrueert het verhaal, om uit te vinden wat er met Chen is gebeurd.
Yung Chun Ta Hsiung (1977) Yung Chun Ta Hsiung (1977)
Huang Lung is een CIA-agent met een dodelijk missie. Hij moet een groep terroristen opsporen die een formule in handen hebben gekregen waarmee ze het menselijke ras kunnen uitroeien.
Yunost Maksima (1935) Yunost Maksima (1935)
Eerste deel uit de Maxim trilogie. Maxim is een zorgeloze jonge fabrieksarbeider die echter steeds meer geconfronteerd wordt met alle sociale misstanden. Hij komt in aanraking met een ondergrondse Socialistische beweging en raakt steeds meer politiek bewust. Tijdens dit proces van bewustwording, wordt een van zijn vrienden gedood bij een fabrieksongeval, veroorzaakt door de weigering van zijn chef om de machines te inspecteren. De woedende arbeiders gaan verhaal halen en raken slaags met de politie. Maxim en een andere vriend worden opgepakt. De vriend sterft voor het vuurpeleton en Maxim komt totaal gedesillusioneerd uit de gevangenis.
Yűrei vs. Uchűjin 03 (2007) Yűrei vs. Uchűjin 03 (2007)
Een anthologie bestaande uit twee delen. Het eerste segment , 'Rock Hunter Lemon' is het verhaal van Ryuji, vroeger een gangster, die gehuwd is met een rijke zakenman en lid van zijn bedrijf geworden. Hij begint weer om te gaan met zijn oude vrienden en verwaarloost zijn werk en zijn vrouw Iwako, die zwanger is. Dat maakt zijn schoonvader woedend. Hij gaat Ryuji achterna en komt om het leven. Ryuji is wanhopig en pleegt zelfmoord door een kogel in zijn hoofd te schieten. Maar blijkbaar komt hij toch weer tot leven en keert hij terug naar de gangsterbende. Hij vat het plan op zijn vrouw vergiftigen. Het tweede luik heet 'Fatal Love'. Daarin is Utsuo een componist van popmuziek die veel vooruitgang heeft geboekt in zijn carričre. Zijn verloofde Mariko wil met hem huwen, maar hij wijst haar af. Hij vlucht in een wereld van roes door overmatig gebruik van alcohol. Op een dag ontmoet hij een mysterieuze schoonheid, Meg, en het wordt liefde op het eerste gezicht. Maar zij zuigt wel geleidelijk aan alle levenskracht uit hem weg.
Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo (1970) Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo (1970)
Na het horen van het recentelijk overlijden van zijn vriendin Yuko Nonomura, bezoekt Kazuhiko Sagawa haar graf en is geshockeerd over wat hij daar ontdekt. Na zijn daar op volgende verdwijning, volgen zijn zus Keiko, en haar vriend Hiroshi zijn sporen naar Yuko's angstaanjagende ouderlijk huis. Hier worden zij kouwelijk ontvangen door Yuko's moeder. Ondanks het tegenkomen van bovennatuurlijke krachten weigert Kieko haar zoektocht op te geven naar haar broer, uiteindelijk brengt een bezoek in het nabijgelegen dorp de vreselijke details aan het licht van de Nonomura familie geschiedenis.
Yűreka (2000) Yűreka (2000)
In Eureka overleven slechts drie mensen een gewelddadige buskaping op het Japanse eiland Kyushu. De gebeurtenis ontwricht het leven van buschauffeur Makoto en de scholieren Kozue en Naoki volkomen. De getraumatiseerde chauffeur verdwijnt uit zicht en de kinderen blijven alleen achter in hun ouderlijk huis zonder moeder of vader. Ze zijn letterlijk met stomheid geslagen en communiceren met behulp van gebarentaal. Na twee jaar afwezigheid trekt Makoto bij de kinderen in. De drie vormen een surrogaatfamilie, nauwlettend in de gaten gehouden door de student Akihiko, Kozue’s en Naoki’s neef. In een poging definitief met de gewelddadige gebeurtenissen in het reine te komen koopt Makoto een bus om met de kinderen op reis te gaan. Plaats van vertrek: de parkeerplaats waar de gijzeling plaatsvond. Tijdens de busreis proberen de drie ex-gijzelaars het traumatische verleden van zich af te schudden.
Yureru (2006) Yureru (2006)
Takeru, die jaren geleden zijn kleinstedelijke geboorteplaats verlaten heeft om in Tokyo carričre als fotograaf te maken, keert terug om deel te nemen aan een boeddhistische ceremony voor zijn zieke moeder. Zijn ex-vriendin Chie werkt inmiddels samen met zijn timide broer in het familiebedrijfje en Takeru voelt jaloezie over hun vertrouwelijkheid. Tijdens een uitstapje valt Chie echter van een brug af. Mineru, die direct achter haar was, komt terecht te staan voor moord en zijn broer gaat op onderzoek om de ware toedracht te achterhalen.
Yurisai (2001) Yurisai (2001)
Zeven tachtigjarige vrouwen slijten een rustige oude dag in een rusthuis. In dat leventje komt flink wat verandering wanneer Mr. Miyoshi, een 75-jarige Don Juan, bij hen intrekt. Zonder het te beseffen opent hij de doos van Pandora. Zijn aanwezigheid werkt als een katalysator, die lang verdrongen verlangens weer aan de oppervlakte brengt.
Yurusarezaru Mono (2003) Yurusarezaru Mono (2003)
Azusa moet machteloos toekijken hoe zijn broer de baas van zijn bende overhoop schiet. Vervuld van woede en afschuw, besluit Azusa wraak te nemen op zijn broer, hoeveel pijn dat ook zal doen. Na een tip van een corrupte agent, komt Azusa plots oog in oog te staan met zijn broer, maar ondanks zijn haat en opborrelend eergevoel kan hij de trekker niet overhalen.
Yuryeong (1999) Yuryeong (1999)
Nadat Lee Chan-suk tijdens een oefening één van z'n superieuren neerschiet wordt hij ter dood veroordeeld. Er volgt echter een schijnexecutie en wanneer Chan-suk wakker wordt blijkt hij deel uit te maken van het team ter besturing van 'The Phantom', Zuid-Korea's geheime kernonderzeeër. Wanneer dit vaartuig enige tijd later het ruime sop kiest merkt Chan-suk dat er bepaalde spanningen zijn onder de crewleden ten aanzien van het doel van 'The Phantom'. Een muiterij is op komst.
Yusei Oji (1959) Yusei Oji (1959)
Een groep ruimtemannen van de planeet Krankor worden door hun leider, Phantom, geleid om de planeet Aarde te veroveren. Het is aan een mysterieuze superheld, The Prince of Space, om de ruimtemannen te verslaan.
Yuva (2004) Yuva (2004)
'Yuva' is het verhaal van drie jongeren in Calcutta: Lallan (Abhishek Bachchan), Michael (Ajay Devgan) and Arjun (Vivek Oberoi), die totaal verschillend zijn. Het enige wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze jong en uitgekookt zijn.
Yuwakusha (1989) Yuwakusha (1989)
De Tokiose psychiater Sotomura raakt gefascineerd door zijn patiënt Miyako, die beweert dat ze door haar lesbische minnares is geslagen, maar niet kan uitleggen waarom ze vindt dat ze in behandeling moet. Hij komt tussenbeide als ze een taxi neemt die bestuurd wordt door een van zijn andere patiënten, een man met een schizofreen verleden. Als hij later hoort dat de taxichauffeur is doodgestoken, is hij onbewogen. Maar als Miyako hem met een mes steekt, verandert zijn fascinatie in een obsessie.
Yvonne la Nuit (1949) Yvonne la Nuit (1949)
Het noodlot heeft Yvonne (Olga Villi) zwaar getroffen. Haar geliefde is gesneuveld in de Eerste Wereldoorlog en haar zoontje is haar ontnomen door zijn aristocratische grootvader. Yvonne's enige kameraad in deze ellende is Nino (Totň), die vanaf het begin van haar heeft gehouden en die haar nu zoveel mogelijk wil helpen.
  1 2 3 4 5 6 7 -8- 9 10
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!