Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 -5- 6 7 8 9 10
Zoeken:
Yin Ji (1982) Yin Ji (1982)
Om de geest van zijn vader gerust te stellen, neemt Chun Sing wraak op de tovenaar Kam Tai-fu die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. Om Kam te verslaan roept hij de hulp in van een aantal zombies.
Yin Ji Kau (1987) Yin Ji Kau (1987)
Fleur is een prostitue die verliefd wordt op Chan, de zoon van een rijke familie. Hun huwelijk wordt verboden en dus besluiten ze zelfmoord te plegen en elkaar later als geesten weer te ontmoeten...
Yin Shi Nan Nu (1994) Yin Shi Nan Nu (1994)
Komedie over een oude meesterkok die ontmoedigd raakt door de opkomst van fastfood restaurants en bovendien veel te stellen heeft met zijn drie eigenwijze dochters. De oudste moet na een mislukte verloving tien jaar geleden niets meer hebben van het andere geslacht, terwijl de anderen niet weten hoe snel ze vriendjes aan de haak moeten slaan. Het wonderbaarlijke eten - dat maar mondjesmaat door de dochters wordt geapprecieerd - dient hier vooral als metafoor voor de (vaderlijke) liefde.
Ying Chun Ge Zhi Fengbo (1973) Ying Chun Ge Zhi Fengbo (1973)
China werd ten tijde van de Yuan-dynastie door de Mongolen bestuurd. De Mongoolse baron Lee Khan neemt, gewaarschuwd door een Chinese verrader, zijn intrek in een afgelegen herberg in Shaanxi om van daaruit de verwachte opstand neer te slaan. De gastvrouw heeft evenwel haar maatregelen genomen: haar medeleden van het Chinese verzet vormen de overige gasten en het personeel van de herberg.
Ying Huang Boon Sik III (1989) Ying Huang Boon Sik III (1989)
Het is 1974 en Mark vertrekt naar Saigon om zijn neef Mun te ontmoeten. Ondanks dat Mun net is vrijgelaten uit de gevangenis, stelt hij Mark voor om samen wapens te smokkelen. Daarvoor leggen ze contact met de sexy gangster die meteen als een blok valt voor Mark. Met zijn drien vergaren ze een fortuin met wapensmokkel, maar wanneer Anitas ex-man, een gangsterbaas, uit de gevangenis wordt ontslagen, is dat het begin van een langdurige strijd waarbij Mark niet voor geld en macht moet vechten, maar voor zijn liefde...
Ying Hung Boon Sik (1986) Ying Hung Boon Sik (1986)
Twee vrienden, Ho en Mark, maken met hun valsemunterspraktijken snel carrire binnen de Chinese onderwereld. Maar hun succes wekt jaloezie bij de andere bendeleden en het duurt dan ook niet lang of Mark en Ho worden slachtoffer van een bloedige machtstrijd. Mark raakt zwaar gewond en Ho belandt in de gevangenis. Drie jaar gaan voorbij, maar wanneer Ho eindelijk uit de gevangenis wordt vrijgelaten heeft hij maar n doel: wraak...
Ying Hung Boon Sik II (1987) Ying Hung Boon Sik II (1987)
Nadat hij zijn beste vriend heeft verloren, probeert Ho zijn leven te beteren, maar de Chinese onderwereld laat hem niet los. Wanneer hij hoort dat zijn jongere broer Kit als politieman zijn leven in de waagschaal heeft gelegd door te infiltreren in een gevaarlijke gangsterbende, komt Ho in actie. In de bloedige strijd die volgt, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek…
Ying Hung Ho Hon (1987) Ying Hung Ho Hon (1987)
Chi is een machtig gangster. Hij heeft twee luitenants Kuo en Yung. Deze laatste kan het niet verkroppen dat Chi zijn imperium nalaat aan Kuo. Deze trekt zich terug om een gezin te stichten maar ziet zich genoodzaakt om het gevecht met Yuen aan te gaan, met dramatische gevolgen.
Ying Xiong (2002) Ying Xiong (2002)
Koning Qin wil heel China in zijn macht hebben, om zo de eerste keizer te worden. Al een tijdje willen huurmoordenaars hem vermoorden. Er zijn drie moordenaars, genaamd Broken Sword, Flying Snow en Sky, waar de koning vooral voor vreest. Hij heeft dan ook al vele jaren een beloning voor degene die deze drie kan uitschakelen. Op een dag krijgt de koning dan bezoek van de mysterieuze zwaardvechter Nameless, die beweert de drie moordenaars te hebben vermoord.
Ying Xiong Shen Hua (2001) Ying Xiong Shen Hua (2001)
Maffialeider Park Min-Wah komt op het idee om buitenlanders in te huren om deze een overval te laten plegen op een rivaliserende bende. Uit betrouwbare bronnen heeft hij vernomen dat ze op korte termijn $10.000.000 aan cash in hun gebouw hebben, en als ze zelf de overval plegen er al snel wraakactie's zouden komen, is het inschakelen van buitenstaanders een goed idee. De politie begint echter lucht te krijgen dat er de nodige dingen staan te gebeuren en stuurt een undercover agent Cha Jin-Hon om meer onderzoek te doen bij de twee organisaties.
Ying Xiong Wu Lei (1986) Ying Xiong Wu Lei (1986)
De Thaise regering regelt een groep huurlingen annex gelukzoekers, onder leiding van de bikkelharde Chung, om een legergeneraal die drugs smokkelde terug te halen uit de Vietnamese jungle. Chung accepteert de opdracht als hij ondertussen ook zijn zoon en schoondochter uit de handen van de vijand mag redden.
Ying Zhao Tang Lang (1977) Ying Zhao Tang Lang (1977)
Twee rivaliserende kung-fu scholen hebben ruzie omdat hun masters elkaar niet mogen. Er breken gevechten uit tussen de Chow Mao Woo van de Manti's Fist school en Yang Chu van de Eagle's Claw school. Maar wie zal wie verslaan?
Ying Zhao Tie Bu Shan (1977) Ying Zhao Tie Bu Shan (1977)
Wanneer de corrupte minister Cheng de onschuldige burger Chow Lu Fung wil laten opdraaien voor een moord die hij niet gepleegd heeft, slaat Chow op de vlucht. Eenmaal op de vlucht leert Chow zichzelf de Iron Armor techniek aan om Cheng aan te gaan pakken.
Ying zi Shen Bian (1971) Ying zi Shen Bian (1971)
Een aantal vreemdelingen zijn op zoek naar de legendarische vechter, bekend als 'The Shadow Whip', die volgens de verschillende bronnen 15 jaar geleden een misdaad zou hebben gepleegd. De jonge Yun krijgt aanwijzingen dat het haar oom zou kunnen zijn en probeert achter de waarheid te komen.
Yingxiong Zheng Chengong (2000) Yingxiong Zheng Chengong (2000)
De Nederlanders koloniseren Taiwan in 1620. Zheng Cheung Gong is een jonge heroische leider die vanuit China de strijd met de Nederlanders aan gaat in de oorlog uit de titel.
YMCA Yagudan (2002) YMCA Yagudan (2002)
Ho-chang is de zoon van een geleerde die bestemd is om in de schaduw van de intellectuele erfenis van zijn vader te lopen. Wanneer zijn broer het huis verlaat om zich bij het ondergrondse verzet tegen het Japans koloniaal bestuur aan te sluiten, wordt van Ho-chang verwacht een keuze te maken tussen het vervullen van zijn familieplicht en zijn liefde voor honkbal dat in Korea net is geintroduceerd.
Yo (2007) Yo (2007)
In een klein dorpje ergens op Mallorca meldt Hans, een Duitse klusjesman, zich bij een welgestelde landgenoot. Zijn voorganger heette ook al Hans, zo blijkt. Een onbestemde sfeer kleeft aan diens herinnering. Als de nieuwe, kwetsbare Hans hier achterkomt, raakt hij verwikkeld in een web vol ongrijpbare schijnwaarheden. Al snel na zijn aankomst beginnen een aantal zekerheden te schuiven en voelt Hans zich beschuldigd van iets wat hij niet gedaan heeft. Als hij probeert zich van elke blaam te zuiveren, komt hij steeds dichter bij de waarheid, maar raakt hij paradoxaal genoeg steeds verder van zijn eigen identiteit verwijderd.
Yo Hice a Roque III (1980) Yo Hice a Roque III (1980)
Deze film gaat over twee vrienden, waarvan de ene, Roque, aan lager wal is geraakt. De ander, Frederico, toont zich een ware vriend en neemt hem in huis. Door problemen met zijn vrouw en schoonmoeder kan Frederico zijn maat niet voor altijd onderdak blijven bieden. Maar na een bokswedstrijd krijgt Frederico het lumineuze idee om van zijn vriend een bokskampioen te maken, zodat Roque zelf in zijn onderhoud zal kunnen voorzien.
Yo Nimo Kimyo na Monogatari - Eiga no Tokubetsuhen (2000) Yo Nimo Kimyo na Monogatari - Eiga no Tokubetsuhen (2000)
Tijdens een zware regenbui besluiten enkele personen te gaan schuilen in de hal van een treinstation. Om de tijd te doden vertelt een man, naar aanleiding van hetgeen hem in de hal opvalt, vier verschillende verhalen met n belangrijk raakvlak: het buitengewone.
Yo Puta (2004) Yo Puta (2004)
Adriana is een luxeprostitue die antropologiestudente Rebecca onder haar hoede neemt. Rebecca is bezig met een onderzoek naar prostitutie voor haar studie en krijgt een kijkje in de keuken door interviews te houden met de mensen in de branche.
Yo Soy As (2001) Yo Soy As (2001)
Mario woont al dertig jaar in een klein kamertje in een huis op een vierde verdieping zonder lift. Overdag, want 's nachts verandert hij in een vrouw en werkt hij in een nachtclub, om als het daglicht wordt weer te 'verschrompelen' tot man. Mario is een transformista. Samen met een paar andere bejaarde artiesten treedt hij elke avond op voor een zeer klein publiek in varitclub 'La Bodega Bohemia' in Barcelona. Mario's hoofdact heet 'Yo Soy Asi' (Zo ben ik), een lied waarin hij zijn manier van 'zijn' op de hak neemt. Op een dag krijgen Mario en de andere artiesten te horen dat ze ontslagen zullen worden, omdat de vrouw van de seniele eigenaar de tent verkocht heeft. Mario's leven bestaat vanaf dat moment alleen nog maar uit de verzorging van zijn oude halfblinde en dove hospita, Maruja. Na een leven lang een dubbelleven geleid te hebben als transformista, slaat hij de weg in naar Het Einde. De documentaire begint tijdens de laatste vier dagen van Mario's leven als transformista en laat ons getuige zijn van het ontroerende laatste optreden in de varitclub, voordat het doek definitief valt.
Yo Soy el Que T Buscas (1988) Yo Soy el Que T Buscas (1988)
Model Nathalia wordt verkracht door een man. Ze is vastberaden om hem terug te vinden. Ze krijgt hierbij hulp van een aantal mensen die ze tegenkomt op haar zoektocht. Dit worden vrienden voor het leven.
Yo Soy Fulana de Tal (1975) Yo Soy Fulana de Tal (1975)
Een prostituee vertelt over haar levenservaringen vanaf haar jeugd. In het begin was zij een schuchter meisje in de stad. Ze werd geschokt door enkele harde teleurstellingen in de liefde en besloot de mannen die ze vanaf dan zou ontmoeten te straffen als een vorm van wraak voor het verdriet dat zij zelf had geleden.
Yo Soy la Juani (2006) Yo Soy la Juani (2006)
De pittige Juani woont in bij haar loser van een vader en stocijnse moeder in een stad in een Spaanse provincie. Ze werkt in een elektronicazaak achter de kassa. Haar macho vriendje Jonah denkt alleen maar aan auto's en seks en is altijd jaloers. Juani's beste vriendin Vani kan alleen maar praten over de borstvergroting waarvan ze droomt. Zij heeft verkering met Nacho. Met zijn vieren proberen ze het in hun ogen eentonige dagelijks leven te doorstaan. Wanneer Nacho Vani mishandelt en Juani ontdekt dat Jonah overspel pleegt, verkassen de twee meiden naar Madrid, waar hun leven hen toe lijkt te lachen. Maar al snel scheiden hun wegen zich: Vani wordt verliefd en Juani valt in handen van een slijmerige filmproducer die zegt dat hij een ster van haar zal maken.
Yo, el Mujeriego (1963) Yo, el Mujeriego (1963)
De rijke Mexicaanse playboy Rafael is verloofd met Marilu, maar valt voor de charmes van Cristina. Door een reeks omstandigheden moet Rafael Cristina vergezellen naar de school van Cristina's dochter Patricia en hij moet haar vader voorstellen zodat Patricia niet geschorst wordt. Maar wanneer Marilu dit in de gaten krijgt, samen met haar moeder, zit Rafael diep in de problemen.
Yo, la Peor de Todas (1990) Yo, la Peor de Todas (1990)
De film is gebaseerd op het leven van de non Juana Ines de la Cruz, n van de grootste dichteressen uit het Mexico van de 17e eeuw. Door haar gedichten is ze de trots van het klooster. De komst van een nieuwe aartsbisschop zal haar leven echter voorgoed veranderen. Ze raakt verstrikt in een machtsstrijd tussen de aartsbisschop en de Spaanse landvoogd. Juana geniet de bescherming van de landvoogd en diens echtgenote, met wie zij een gepassioneerde vriendschap ontwikkelt. Dit alles is een doorn in het oog van de katholieke kerk, die haar met alle mogelijke middelen in het gareel probeert te krijgen. De landvoogd verliest uiteindelijk de strijd van de kerk en dit heeft grote gevolgen voor Juana.
Yoel, Israel and the Pashkavils (2006) Yoel, Israel and the Pashkavils (2006)
Israel Kletzkin bezit een drukpers en heeft in zijn leven al duizenden pashkavils, muurposters met protestleuzen, geschreven en gedrukt. Tegenwoordig is hij tevens de officile pashkavil plakker in Jeruzalem. Yoel Krause spaart al 20 jaar pashkavils en heeft er meer dan 20.000 in zijn bezit. Yoel is lid van de Netoer Karta, een ultra-orthodoxe anti-zionistische beweging. Hij heeft geen id-kaart, geen sociale zekerheid, en wenst geen contact met overheidsinstanties. Regisseur Lina Chaplin volgt deze twee mannen en hun manier van leven.
Yen Dokufuden Hannya no Ohyaku (1968) Yen Dokufuden Hannya no Ohyaku (1968)
Ohyaku is een onschuldige actrice die in de gevangenis belandt en te maken krijgt met geweld en verkrachtingen. Met een tatoeage op haar rug en een zwaard in haar hand, neemt ze wraak op degene die haar verkeerd hebben behandeld.
Yoen Dokufuden: Hitokiri Okatsu (1969) Yoen Dokufuden: Hitokiri Okatsu (1969)
Okatsu wordt in haar wraaktocht bijgestaan door Rui, een wilde sexy zwaardvechtster. Hun bloederige wraak richt zich op mannen verantwoordelijk voor de dood van haar vader.
Yoga, Inc. (2006) Yoga, Inc. (2006)
Regisseur John Philp laat in Yoga, Inc. zien hoe Yoga is getransformeerd van een oude spirituele oefening naar een vercommercialiseerde miljoenen industrie. In het bijzonder worden Wereldkampioen Yoga Esak Garcia en zijn goeroe Bikram Choudhury gevolgd. Zij hebben maar n missie: Yoga moet een Olympische sport worden.
Yogen (2004) Yogen (2004)
Een gezinnetje is op weg naar huis van een familiebezoek, maar de vader wil onderweg nog even stoppen bij een telefooncel om e-mail te sturen met zijn laptop. Terwijl hij op een verbinding wacht, bladert hij door een krant waarin hij plotseling een foto van zijn vijfjarige dochtertje ziet. Als zijn vrouw komt vragen waarom het zolang duurt, rijdt een vrachtwagen in op hun auto waarbij het jonge meisje om het leven komt. En het houdt niet op, want in de dagen daarna begint de man steeds vaker gruwelijke toekomstvoorspellingen te doen.
Yogi's First Christmas (1980) Yogi's First Christmas (1980)
Ieder jaar gaan Yogi Bear en Boo Boo onder de grond voor hun winterslaap. Hierdoor missen ze altijd kerstmis, en daar is Ranger Smith blij mee want ieder jaar is er in een hotel in Jellystone Park een groot kerstfeest waar al Yogi's vrienden naartoe komen. Maar dit jaar is Yogi per ongeluk wakker gemaakt, en viert hij zijn allereerste kerstmis.
Yogoto no Yume (1933) Yogoto no Yume (1933)
Omitsu, een barjuffrouw, probeert haar zoon te steunen met hulp van haar echtgenoot, de niksnut, Mizuhara. Op een avond komt Mizuhara op een ongemanierde manier thuis en Omitsu wordt razend en dwingt haar echtgenoot om een baan te zoeken. Wanneer hun zoon gewond raakt bij een auto-ongeluk, besluit Mizuhara, wanhopig om aan geld te komen, het te gaan stelen.
Yoidore Tenshi (1948) Yoidore Tenshi (1948)
Als de gangster Matsunaga bij een vuurgevecht gewond raakt, gaat hij naar dokter Sanada, die een afkeer heeft van gangsters. Sanada diagnosticeert tubercolose bij Matsunaga, en weet hem te overtuigen hem toe te staan het te behandelen, ook al kunnen de twee niet goed met elkaar overweg. Als de leider van de groep gangsters later vrijkomt uit de gevangenis, wil hij zijn groep weer verzamelen, maar Matsunaga wil niet meer.
Yojimbo (1961) Yojimbo (1961)
De samurai Sanjuro reist naar een dorpje in het negentiende-eeuwse Japan. Hier bemerkt hij dat het dorpje verdeeld is tussen twee gangsters. Hij besluit de twee kanten tegen elkaar uit te spelen. Zijn pogingen worden echter bemoeilijkt door de aankomst van Unosuke, de zoon van n van de gangsters, die in het bezit is van een revolver.
Yojohan Fusuma no Urabari (1973) Yojohan Fusuma no Urabari (1973)
Tokio 1918. In heel Japan breken regelmatig rellen uit als gevolg van de prijsstijgingen van de rijst, veroorzaakt door het Siberische expeditie-leger. De geisha Sodeko brengt de nacht door met een nieuwe klant, Shinsuke. Ze had nooit verwacht dat ze als geisha tot de hoogste toppen van extase zou kunnen worden gebracht bij een 'beginnende klant', maar ditmaal verliest ze zichzelf in genot. Hanse, een andere geisha, wordt genegeerd door haar beschermheer Shinsuke, en probeert haar somberheid te verdrijven door een nieuweling te trainen. Shinsuke valt voor Sodeko en gaat met haar samenwonen.
Yj Toshi (1989) Yj Toshi (1989)
Tussen de demonen en de mensenwereld is een non-agressie pact gesloten. Dit pact werd tot nu toe in stand gehouden door een groep undercover-agenten, bekend als de Zwarte Garde. Het pact moet aan het eind van de twintigste eeuw verlengd worden, maar terroristen proberen een en ander te saboteren. Hun doelwit is de legendarische Dr. Josepp Maiyart, zonder wie de ondertekening niet kan plaatsvinden. Uiteraard doet de Zwarte Garde er alles aan om de dokter te beschermen....
Yok Mang (2002) Yok Mang (2002)
Twee echtparen besluiten om aan partnerruil te doen in de hoop hun relatie weer wat meer pit te geven. Helaas houden ze geen rekening met de emotionele gevolgen van hun experiment en komen ze terecht in een spiraal van seks, achterdocht en haat.
Ykai Daisens (1968) Ykai Daisens (1968)
Een bekende Europese vampier wordt in de ban geslagen en vlucht noodgedwongen naar Japan. Helaas zijn de Japanse spoken en geesten niet erg opgetogen met zijn bezoek en beginnen ze een bittere oorlog in de hoop de vampier te kunnen verjagen.
Ykai Daisens (2005) Ykai Daisens (2005)
Wanneer een Europese vampier in de ban gedaan wordt, moet hij noodgedwongen vluchten naar Japan. Helaas zijn zijn Japanse soortgenoten niet erg opgetogen met zijn bezoek en beginnen ze een bittere strijd in de hoop de vampier te kunnen verjagen. Remake van de gelijknamige film uit 1968 van Yoshiyuki Kuroda.
Ykai Hanta - Hiruko (1990) Ykai Hanta - Hiruko (1990)
De poorten van de hel zijn weer geopend, en een demoon genaamd Hiruko wordt op scoutingmissie gestuurd, om de invasie van de demonen voor te bereiden. Hiruko houdt zich ondertussen bezig met mensen te onthoofden en deze op spinachtige lichamen te plaatsen. Een archeoloog, Hieda, en een vervloekte student, Masao komen achter de bedoelingen van de demonen, en besluiten een stokje te steken voor de plannen van de demonen.
Ykai Hyaku Monogatari (1968) Ykai Hyaku Monogatari (1968)
De inwoners van het dorpje Edo werken hard en zijn erg gelovig. Als de gierige grondbezitter Lord Tajimaya hun tempel wil slopen om er een bordeel neer te zetten, komen ze in opstand. Helaas wordt hun weerstand keihard afgestraft en de bewaker van de tempel vermoord. De inwoners krijgen hulp van de samurai Yasutaro, en een aantal geesten die boos zijn omdat de inwoners hun jaarlijkse Godenfeest hebben overgeslagen.
Yoki na Gyangu ga Chikyu o Mawasu (2006) Yoki na Gyangu ga Chikyu o Mawasu (2006)
Op een dag berooft een crimineel een bank in Yokohama. Zijn daad inspireert vier klanten die in de bank aanwezig waren, want als die bankrover het kon, waarom kunnen zij het dan niet? Zij vormen een bende, waarbij elk lid zijn eigen specialiteit heeft en samen plegen zij een perfecte bankoverval. Maar dan wordt het zoontje van n van hen ontvoerd en zullen de vier opnieuw een kraak moeten zetten om het losgeld te kunnen betalen.
Ykihi (1955) Ykihi (1955)
China, 8ste eeuw. De keizer rouwt om zijn overleden vrouw en de familie Yang tracht een opvolgster te vinden waarmee zij hun invloed in het keizerrijk kunnen behouden. Ze vinden een ver nichtje dat als keukenhulpje werkzaam is en presenteren haar aan de keizer. Deze valt voor haar en ze wordt prinses Yang Kwei-Fei. De Yangs worden belangrijke ministers, maar misbruiken hun macht zodat er een opstand tegen de familie Yang ontketend wordt.
Yokohama Ankokugai Mashingan no Ryu (1978) Yokohama Ankokugai Mashingan no Ryu (1978)
Ryu, een niet veel voorstellende misdadiger, steelt een lading drugs. Samen met zijn kleine gang en zijn machinegeweer staat hij nu tegenover de yakuza.
Yokohama Kaidashi Kikou (1998) Yokohama Kaidashi Kikou (1998)
De eigenaar van een caf waar de robot Alpha werkt gaat er opeens vandoor en laat de leiding over aan Alpha. Het robotje moet zich met behulp van de dorpsbewoners zien te redden.
Yokohama Kaidashi Kikou - Quiet Country Caf (2002) Yokohama Kaidashi Kikou - Quiet Country Caf (2002)
Wanneer Alpha Caf getroffen wordt door een orkaan, begint de eigenares Alpha, een robot, aan een reis door het platteland. Ze vindt het enerzijds erg mooi om te reizen en maakt foto's van de mooie omgevingen, maar anderzijds begint ze toch ook wel haar thuis te missen en de eigenlijke waarde die ze daaraan hecht te realiseren.
Yoksul (1986) Yoksul (1986)
Yoksul (de 'arme') werkt n woont in een klein theehuisje van een groot warenhuis. Het rondbrengen van thee en koffie is zijn dagelijkse bezigheid. Tussendoor leert hij van zijn sluwe baas de fijne kneepjes van de zwendelarij. De enige troost in zijn simpele leventje is Ayla, het mooie (maar verwende) meisje dat werkt in een textielbedrijf in het warenhuis. Hij doet er dan ook alles aan om alles wat zij van hem verlangt te kunnen verwezenlijken: maar daarvoor heeft Yoksul meestal veel geld nodig...
Yol (1982) Yol (1982)
Vijf gevangenen krijgen een week verlof van een strenge, brute gevangenis in Turkije. Ze reizen vanzelfsprekend naar hun familie en vrienden. Helaas komen ze thuis echter vooral desillusie en tragedie tegen. Het aanpassen aan de wereld buiten de gevangenis brengt ook de nodige problemen met zich mee.
Yolanda (1924) Yolanda (1924)
Karel de Dikke, hertog van Bourgondi, heeft zijn dochter, prinses Mary, beloofd dat zij mag trouwen met de man van haar dromen, Maximillian van Styria. Maar wanneer Zwitserland in oorlog geraakt, moet de hertog zijn woorden intrekken en regelt hij een ander huwelijk voor zijn dochter. Prinses Mary ziet dat echter niet zitten en vlucht weg, vermomd als de burgerlijke Yolanda, en gaat zelf op zoek naar haar grote liefde.
Yolanda and the Thief (1945) Yolanda and the Thief (1945)
De knappe Yolanda gaat van school af als ze een miljoenenbedrag erft. Als ze de kleine crimineel Johnny Parkson Riggs tegen het lijf loopt, gelooft ze niet alleen dat hij haar beschermengel is, maar wordt ze bovendien verliefd op hem. Dat heeft verrassende gevolgen.
Yolcu (1994) Yolcu (1994)
Gebaseerd op een toneelstuk van Nazim Hikmet, speelt dit verhaal zich af in de strenge winter van 1921. De enige bezoekers van een station in niemandsland, ergens in Oost-Anatoli, zijn slechts treinen die soldaten naar het front brengen en de gewonden weer afvoeren. We volgen de belevenissen van de drie bewoners van dit station: de stationschef, die een oog is kwijtgeraakt in de oorlog; zijn depressieve vrouw en een wisselwachter waarmee zij flirt. De Onafhankelijkheidsoorlog die dan hevig aan de gang is, speelt zich voor hen ver van hun bed af. Totdat een bijzondere soldaat zich bij hen voegt...
Yolda - Rzgar Geri Getirirse (2005) Yolda - Rzgar Geri Getirirse (2005)
Begin jaren '80: in Turkije heerst een militair regime. Regisseur Yilmaz zit in de gevangenis, waardoor hij de plannen voor zijn nieuwe film moet doorgeven aan de jongere regisseur Sedat. Als Yilmaz moet worden overgeplaatst naar een andere gevangenis, besluiten zijn vrouw, Sedat en een oude vriend hem te volgen in een andere auto. Wanneer er een tussenstop wordt gemaakt in een motel, probeert Yilmaz met hen in contact te komen. Hij is van plan naar het buitenland te vluchten.
Yolngu Boy (2001) Yolngu Boy (2001)
Lorrpu, Botj en Milika zijn drie Yolngu tieners die samen ooit samen hun droom met elkaar deelde om ooit samen grote jagers te worden. Maar als tieners veranderde ze: Botj deed slechte dingen waardoor hij een keer in de gevangenis bellande, en Milika werd meer geintreseerd in een goede voetballer worden en meiden. Alleen Lorrpu houdt zich nog aan hun oude tradities en droom. Op een nacht gaat Botj te ver en is dichtbij om weer naar de gevangenis te gaan. Lorrpu moet nu beslissen om voor zijn eigen toekomst te gaan of die van zijn vriend.
Yom Yom (1998) Yom Yom (1998)
Yom Yom (dag na dag) gaat over het jongentje Moshe (Ivgi). Hij is het resultaat van liefde tussen een Isralische joodse (Meron) en een Palestijn (Abu Warda). Symbolisch of niet, Moshe voelt zich er niet goed bij, hij is hypochondrisch en kan slecht relaties onderhouden.
Yomigaeri (2002) Yomigaeri (2002)
In de stad Aso keert een jongen, na 58 jaar vermist te zijn, terug bij zijn moeder. Inspecteur Kawada van het ministerie van welzijn wordt naar de stad gestuurd om deze vreemde zaak te onderzoeken. Al snel herrijzen meer en meer dode mensen om terug te keren bij hun geliefden.
Yomigaeru Kinr (1979) Yomigaeru Kinr (1979)
Asakura leidt een dubbelleven. Overdag werkt hij als een doornormale kantoorklerk. 's Nachts is hij een doorgewinterde moordenaar die niet terugdeinst voor een beetje geweld om zijn doel te bereiken.
Yong Chun (1994) Yong Chun (1994)
Wing Chun is een vrouw die leeft in een vergelegen dorp dat vaak geplunderd wordt door rovers. Wing Chun verliest eindelijk haar kalmte en verslaat hen, maar haar heroische actie veroorzaakt echter nog meer problemen in de mannelijk georienteerde maatschapij van die tijd.
Yong Zhe Wu Ju (1981) Yong Zhe Wu Ju (1981)
De moordenaar White Tiger is op de vlucht voor de politie. Hij treedt in dienst bij een theatergezelschap. Hij vermoordt iedereen die hem boos of hem herkent...
Yong Zheng da po Shi ba Tong Ren (1976) Yong Zheng da po Shi ba Tong Ren (1976)
Een generaal stuurt zijn zoon naar een Shaolin-tempel om te voorkomen dat hij wordt vermoord. Wanneer de zoon volwassen is geworden krijgt hij toestemming buiten de tempel te treden na een succesvolle afronding van zijn studie in de vechtkunst.
Yongseobadji Mothan Ja (2005) Yongseobadji Mothan Ja (2005)
Lee Seung-yeong is een jongeman die net begint aan 26 maanden dienstplicht in het Koreaanse leger. Lee vindt het zeer strakke regime mensonterend. Hij is dan ook opgelucht als hij een bekende tegenkomt: Yu Tae-jeong zat op dezelfde school als Lee en is nu een soldaat in een hogere rang. Yu maakt direct duidelijk dat het niet de bedoeling is dat hun vriendschap bij de anderen bekend wordt, maar geeft hem wel tips hoe hij beter met de vaak agressieve en krenkende officieren om kan gaan. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen hun beiden.
Yor, the Hunter from the Future (1983) Yor, the Hunter from the Future (1983)
Yor, een extreem blonde prehistorische krijger, begint een zoektocht naar zijn ware afkomst en identiteit. Hij komt aapmensen en dinosaurirs tegen en ook belandt hij in een futuristische beschaving.
Yorck (1931) Yorck (1931)
Yorck von Wartenburg is een generaal van het leger van Koning Wilhelm van Pruissen. Hij krijgt orders om zich samen met zijn leger te gaan samenvoegen met het leger van Napoleon om Rusland aan te vallen. Maar Yorck is dit niet van plan en negeert de orders.
Yoru no Pikunikku (2006) Yoru no Pikunikku (2006)
In Yoru no Pikunikku volgt de kijker een groep middelbare scholieren tijdens een jaarlijks terugkerende wandeling van 80 km door het Japanse platteland. Centraal staan een jongen en meisje die voor iedereen zichtbaar tot elkaar aangetrokken zijn, maar een zekere afstand niet lijken te kunnen overbruggen.
Yoru no Shanghai (2007) Yoru no Shanghai (2007)
Een Japanse cosmetist en een taxichauffeuse, beiden vol twijfels over hun eigen emoties en toekomst, ontmoeten elkaar 's nachts in Shanghai. Samen pogen ze in een lange nacht hun taalbarrires te overwinnen en gaan in hun ontmoeting op zoek naar hun eigen identiteit.
Yoru no Stranger - Kyofu! (1991) Yoru no Stranger - Kyofu! (1991)
Kiriko werkte als bankbediende totdat ze wegens fraude in de gevangenis belandde. Nu ze haar tijd uitgezeten heeft, is ze een van de weinige vrouwelijke taxichauffeurs in Tokio. Ze woont alleen en bemoeit zich niet met anderen. Als een vreemdeling haar te veel fooi geeft, begint kort daarna opeens een serie gewelddadige aanvallen. Het is het begin van een lange serie aanslagen op haar leven, zowel tijdens haar werk als thuis. Zonder de redenen te begrijpen zit er niets anders op dan terug te vechten.
Yosei Gorasu (1962) Yosei Gorasu (1962)
Een enorme meteoriet dreigt te botsen met de aarde. Alleen een groep wetenschappers kan de aarde nog redden, en probeert met man en macht een enorme raket te bouwen die de meteoriet kan vernietigen.
Yossi & Jagger (2002) Yossi & Jagger (2002)
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Yossi & Jagger portretteert de liefdesaffaire van twee Israelirse officiers op een legerbasis op de Israelisch-Libanese grens. Zij zijn commandanten, ze hebben elkaar lief en ze proberen een plek voor zichzelf te vinden in het leger, waar ze eigenlijk geen goed gevoel bij hebben.
Ytden (1987) Ytden (1987)
Het land wordt aangevallen door een leger van demonen. Er is slechts n manier om ze te stoppen en dat is door de drie oude ninja-scholen bijeen te brengen. Helaas zijn er slechts drie overlevenden van de scholen. Zullen ze elkaar vinden en het demonenleger stoppen ?
Yotsuya Kaidan (1966) Yotsuya Kaidan (1966)
Iuemon Tamiya is een egoistische samoerai, die na het wegvallen van zijn heer achter blijft in armoede. Hij wordt woest als zijn schoonvader zijn twee dochters wil verkopen als prostitue. Het is niet liefde, maar respekt wat Iuemon verlangt...
Yotzim Kavua (1979) Yotzim Kavua (1979)
Hughie en zijn twee vrienden zijn nog steeds op zoek naar seks en als het kan ook graag een vriendin. In deze volgorde denken de jongens maar is dit wel de juiste volgorde?
You and I (Finding tATu) (2008) You and I (Finding tATu) (2008)
Lana en Janie zijn twee tieners die allebei een obsessie hebben voor de lesbische band t.A.T.u. Er van overtuigd dat ze zelf ook lesbisch zijn, gaan ze een relatie aan met elkaar nadat ze elkaar op een concert van hun idolen ontmoeten. Ze worden echter al snel de wereld van drugs, obessie en moord ingetrokken.
You and Me (1938) You and Me (1938)
Een winkeleigenaar neemt geregeld voormalige gevangenen aan in zijn winkel om hen een tweede kans te geven. Het gaat mis als een nieuwe medewerker (McClane) besluit om samen met twee kompanen de winkel te beroven.
You and Me and Uncle Bob (1993) You and Me and Uncle Bob (1993)
Charlie en zijn beste vriend Ben dromen er allebei van om later beroemd te worden. Wanneer vaderfiguur Bob zijn baan verliest en diep in de put raakt, koppelen ze hem listig doch liefdevol aan voormalig primaballerina Sylvie, die hem nieuwe levensmoed geeft.
You and Your Stupid Mate (2005) You and Your Stupid Mate (2005)
De onhandige klungels Jeffrey en Philip wonen samen op een caravan park. Als werkeloze dommeriken leiden ze een heerlijk zorgeloos en zinloos leventje. Jeffrey zit de hele dag op het internet en Philip repeteert al jaren voor een denkbeeldige showbizz carrire. Iedere avond kijken ze samen naar hun favoriete soapserie. Dan komt hun leven op zijn kop te staan! Ze moeten de meest stomme baantjes accepteren om hun uitkering te kunnen behouden, dwars door het caravan park komt een snelweg en hun geliefde soapserie gaat stoppen.
You Are Alone (2005) You Are Alone (2005)
Daphne, een meisje dat aan Harvard studeert, is door haar depressie haar gevoel voor realiteit kwijtgeraakt en ze werkt als escorte. Hiervoor adverteert ze online. Het begint pas goed mis te gaan als ze op een feestje van haar buurman moet optreden. In ruil om haar geheim te bewaren gaat ze akkoord om een uur met hem door te brengen.
You Belong to Me (2001) You Belong to Me (2001)
Dr. Susan Chandler is een beeldschone en slimme psycholoog, die haar radioprogramma gebruikt om te onderzoeken hoe eenzame vrouwen, die van de aardbodem verdwijnen, later vermoord worden aangetroffen. Met de hulp van haar collega Dr. Richards en miljonair Aidan Masters komen ze veel meer te weten dan ze durfden te dromen. Susan heeft geen idee wat haar onderzoek los maakt onder de slachtoffers.
You Better Watch Out (1980) You Better Watch Out (1980)
Een man die geobsedeerd is door de kerstman houdt een lijstje bij met de brave en stoute kinderen. Hij besluit de stoute een lesje te leren...
You Came Along (1945) You Came Along (1945)
Oorlogsvlieger majoor Bob Collins gaat samen met zijn twee kameraden, kapitein W. Anders en luitenant R. Janoschek, en hun attractieve gids Ivy Hotchkiss mee op een verkooptour van staatsobligatie uitgiftes voor de financiering van de Tweede Wereldoorlog (War Bonds). Bob en zijn beide kameraden hebben veel plezier tijdens de reis en ze hebben ook contacten met verschillende meisjes in de plaatsen die de tour bezoekt. Tijdens de tour wordt Bob echter verliefd op Ivy, die wat te verbergen heeft en wat ernstige gevolgen heeft.
You Can Count on Me (2000) You Can Count on Me (2000)
Er gebeurt veel in het leven van de alleenstaande moeder Sammy: haar zoon Rudy begint te fantaseren over z'n vader, ze hervat de relatie met haar vriend, ze krijgt een nieuwe baas en haar broer Terry arriveert voor een bezoekje na maanden niets van zich te laten hebben horen. Haar vriend doet haar een aanzoek, de relatie met haar baas neemt een onverwachte wending, en haar zoon en broer vormen een sterke band. Als Terry aan Rudy vraagt of hij zijn vader wil ontmoeten ontstaat er een crisis, waarna broer en zus hun relatie opnieuw op moeten zien te bouwen.
You Can Thank Me Later (1998) You Can Thank Me Later (1998)
De familie Cooperberg bevindt zich in de wachtkamer van een ziekenhuis, terwijl de vader wordt geopereerd. De volwassen kinderen hebben alledrie vreemde trekken. Terwijl er steeds meer mensen bijkomen, blijkt de familie ondanks alles een hechte band te hebben.
You Can't Cheat an Honest Man (1939) You Can't Cheat an Honest Man (1939)
Larson Whipsnade is een circusdirecteur die constant op de vlucht is voor de autoriteiten vanwege financile moeilijkheden. Daarnaast veracht hij Edgar die de enige fatsoenlijke act vormt van het circus. Helaas voor hem wordt zijn dochter Vicki, die hij aanbid, hartstochtelijk verliefd op Edgar. Maar ook de extreem rijke Roger Bel-Goodie dingt naar haar hand.
You Can't Fool Your Wife (1923) You Can't Fool Your Wife (1923)
Nadat de machtige Wall Street-mangaat Garth McBride (Lewis Stone) zijn concurent heeft verslagen, gaat hij naar Florida om zijn succes te vieren. Hij raakt daar onder de indruk van de mooie Ardrita Saneck (Nita Naldi), wat voor zijn vrouw Edith (Leatrice Joy) niet onopgemerkt blijft. Terug in New York wordt McBride overvallen en geraakt in het ziekenhuis, dat wordt gerund door dr. Konrad Saneck, de man van Ardrita. Als Saneck denkt ontdekt te hebben dat McBride iets heeft gehad met zijn vrouw, wil hij wraak nemen door middel van een overdosis aan medicijnen.
You Can't Have Everything (1937) You Can't Have Everything (1937)
Judith Poe Wells (Faye), een toneelschrijfster, ontmoet bij toeval de producer George Macrae (Ameche). Wanneer George haar toneelstuk 'North Winds' koopt, begint hij verliefd op haar te worden. Zijn vriendin Louise Hovick (Lee) wordt ontzettend kwaad.
You Can't Stop the Murders (2003) You Can't Stop the Murders (2003)
Een piepklein dorpje op het Australische platteland wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar met een obsessie voor “The Village People”, de legendarische popgroep uit de jaren ’70, bekend van de discoklassieker Y.M.C.A. Eerst wordt er een motorrijder vermoordt, dan een bouwvakker, daarna een cowboy en een indiaan, en tenslotte een matroos. Agent Toney komt over uit Sydney om met zijn Miami Vice-achtige methoden de dader te vinden.
You Can't Take It with You (1938) You Can't Take It with You (1938)
Alice Sycamore (Jean Arthur) moet haar geliefde, Tony Kirby (James Stewart), voorstellen aan haar eigen familie. De familie Kirby is rijk, kleingeestig en heeft een grote eigen dunk, terwijl de Sycamores mensen zijn met een goed hart. Wanneer de twee families elkaar tegenkomen botsen hun levensstijl en levensbeschouwing met elkaar.
You Can't Win 'em All (1970) You Can't Win 'em All (1970)
Turkije, 1922: Twee Amerikaanse soldaten, Adam Dyer en Josh Corey, sluiten zich aan bij een bende huurlingen die zijn ingehuurd door Osman Bey, een plaatselijke gouverneur. De soldaten moeten de drie dochters van Osman Bey escorteren naar Smyran, en tevens het goudtransport bewaken dat met hen mee gaat. Niemand is zich er echter van bewust dat kolonel Elci het plan heeft opgevat om het goud te stelen.
You Did What? (2006) You Did What? (2006)
Greg Porter (A.J. Buckley) heeft net een vrouw leren kennen en doet haar binnen 24 uur een huwelijksaanzoek. Zijn broer Charlie (Edward Kerr) heeft een fobie voor huwelijken. Toch wordt hij wel verwacht op het huwelijk...
You Don't Mess with the Zohan (2008) You Don't Mess with the Zohan (2008)
Een agent van de Mossad besluit zijn eigen dood in scene te zetten en vervolgens een carrireswitch naar haarstilist in New York te maken.
You Fang Chu Zu (2002) You Fang Chu Zu (2002)
Hoofdpersoon Berg ontmoet bij aankomst in Kuala Lumpur de CD-en DVD-verkoper Andrew, die hem niet aan de gezochte film kan helpen, maar wel een bed in de aanbieding heeft. In zijn oude huis midden in de drukke stad wonen jonge mensen die eigenlijk vooral bezig zijn met niets doen. Berg ontrafelt langzaam maar zeker de vreemde mysteries van het huis en zijn bewoners, waaronder voornoemde geest, een lang vermiste kunstenaar en een bewoner die zijn vrouw als huurpenning aanbiedt.
You for Me (1952) You for Me (1952)
Na een ongeval tijdens de jacht, wordt de rijke playboy Tony Brown opgenomen in het ziekenhuis. Hetzelfde ziekenhuis, wat hij al enige tijd donaties stuurt. Maar ondanks dat zuster Katie McDermad hem gelijk behandelt als de andere, niet rijke patinten, wordt hij verliefd op haar.
You Got Me! (2007) You Got Me! (2007)
Iedereen in deze wereld is wel eens bang. Maar soms zijn er twee bange mensen nodig om n moedige daad te plegen, namelijk verliefd worden. Luitenant Amor 'Moe' Santander is voor niets bang, niets buiten de liefde. Luitenant Kevin Robles heeft schrik voor alles en speciaal voor het profileren van zijn liefde naar een speciaal meisje waar hij al jaren een oogje op heeft. Caloy is een man die van straat tot straat gaat om zijn gekopieerde DVD's aan de man te brengen. Hij moet ook aan een onstuitbare politieluitenant ontsnappen. Op een dag, na een reeks onverklaarbare gebeurtenissen, begint eindelijk Moe haar liefdesleven. Caloy tracht haar hart te winnen, terwijl Kevin haar nog altijd bemind van op een afstand. Maken Caloy, Moe en Kevin de juiste keuzes? En zal de echte liefde zijn kans krijgen?
You Got Served (2004) You Got Served (2004)
Hip-hop comedy over streetdancers. Twee vrienden, David en Elgin, hebben een eigen dance-crew. Ze hebben snel geld nodig, en gaan dus werken als drugskoeriers. David komt echter niet opdagen, en Elgin wordt beroofd.. De persoon waar hij voor bezorgde, wilt natuurlijk zijn geld, wat Elgin niet heeft.. Zij kunnen snel $50.000 dollar verdienen, maar dan moeten ze eerst een streetdance-wedstrijd winnen van een dance-crew, door wie ze eerder met de grond gelijk gemaakt zijn.
You Gotta Stay Happy (1948) You Gotta Stay Happy (1948)
Dee Dee Dillwood is een rijke erfgename die nu al vijf verloofdes heeft versleten. Op dit moment wordt zij in de armen van nummer zes geduwd, maar om haar huwelijksnacht te ontvluchten, schiet Dee Dee een hotelkamer binnen, waar piloot Marvin Payne juist wil gaan slapen. Zij neemt haar kans waar en haalt Marvin over om haar mee te nemen naar Californi.
You Gui Zi (1976) You Gui Zi (1976)
Verhaal over de jonge advocaat Sheng Yung, die door een eeuwenoude vloek verandert inde Oily Maniac! Telkens wanneer Yung in aanraking komt met olie, verandert hij in een slijmerig oliemonster met bovenmenselijke krachten. Met zijn nieuwe superkrachten trekt Yung ten strijde tegen de misdaad. Maar is er wel altijd een vat olie in de buurt wanneer Sheng Yung moet veranderen in de Oily Maniac?
You Hua Hao Hao Shuo (1997) You Hua Hao Hao Shuo (1997)
Een boekverkoper wordt verliefd op de verleidelijke en spirituele An Hong. Hij volgt haar om haar adres te achterhalen, maar het blijkt voor niets: ze wil hem niet. Wanneer hij niet blijkt op te geven, blijkt An dit toch wel interessant te vinden en ze nodigt hem uit. Helaas heeft zij echter een relatie met een nachtclubeigenaar, en diens handlangers slaan de boekverkoper bruut in elkaar. Wanneer een getuige daar tussen wil komen om de gemoederen te sussen slopen ze bovendien zijn laptop, wat de problemen alleen maar erger maakt.
You Jian A Lang (1989) You Jian A Lang (1989)
Een voormalig motorracer onderhoudt zijn jonge zoontje als een eenvoudige bouwvakker. Op een dag verschijnt de moeder van het kind, terug uit de VS en een succesvol zakenvrouw. Haar moedergevoelens spelen op en ze besluit dat de jongen behoefte heeft aan een moeder in plaats van een arme bouwvakker. Ze probeert de jongen mee te nemen naar Amerika, maar het jochie ziet daar niks in en wil zijn vader helpen diens race-carrire opnieuw op te pakken.
You Kill Me (2007) You Kill Me (2007)
Een hitman heeft vanwege zijn drankprobleem fouten gemaakt tijdens een aantal klussen. Hij wordt door zijn maffia-achtige familie gedwongen ander werk te gaan doen. Hij komt te werken in een mortuarium. Daar ontmoet hij een vrouw die hem bijstaat om er weer boven op te komen.
You Know My Name (1999) You Know My Name (1999)
Een rustig dorpje wordt geteisterd door een gewelddadige gangsterbende. Bill Tilghman is de nieuwe sheriff en hij gaat de strijd aan met de zwaarbewapende criminelen. Hij zal zijn oude methodes uit "het Wilde Westen" achterwege moeten laten als hij deze bende wil uitschakelen, en dat blijkt niet altijd even gemakkelijk.
You Light Up My Life (1977) You Light Up My Life (1977)
Laurie Robinson wil graag zangeres en actrice worden, maar haar vader, een beroemd komediant, ziet haar liever in zijn voetsporen volgen. Haar pogingen om als komediant door te breken mislukken echter een voor een, en zelf vind ze ook dat ze daar niet geschikt voor is. Op een dag ontmoet ze Chris Nolan in een restaurant, en diezelfde avond hebben ze een one-night-stand. Laurie, die ondertussen een relatie heeft met een ander, zegt de volgende ochtend dat het voor haar niets betekende, maar een paar dagen later ontdekt ze dat Chris een filmregisseur is.
You Lucky Dog (1998) You Lucky Dog (1998)
Wanneer een man komt te overlijden, laat hij vreemd genoeg al zijn geld na aan zijn hond en diens psychiater.
You Move You Die (2007) You Move You Die (2007)
Mike heeft het juiste meisje, de juiste tijd en plaats. Het enige dat hij mist is de trouwring. Vlak voordat hij zich met zijn vriendin (Emma) wilde verloven, is de ring namelijk gestolen. Hij is wanhopig om de ring terug te vinden. Hij en zijn vrienden hebben nog maar n uur om de ring terug te vinden voordat het te laat is en Mike zijn afspraakje met Emma mist.
You Only Live Once (1937) You Only Live Once (1937)
Een ontsnapte gevangene is, samen met zijn vriendinnetje, op de vlucht voor de politie. Wat hij niet weet is dat hij een paar uur daarvoor is vrij gesproken.
You Only Live Twice (1967) You Only Live Twice (1967)
James Bond treedt handelend op, wanneer een bemande ruimte-vlucht gekaapt wordt, waardoor een atoom-oorlog dreigt uit te breken. In Japan komt hij op het spoor van de daders, de wereldwijd verbreide misdaad-organisatie S.P.E.C.T.R.E., waar de aartsvijand van Bond, Ernst Stavro Blofeld genaamd, de touwtjes in handen heeft. Met hulp van de Japanse geheime dienst zet Bond alles op alles om een Derde Wereldoorlog te voorkomen.
You Seng (1993) You Seng (1993)
Als de oude keizer op sterven ligt, ontbrandt er een strijd om de opvolging tussen twee broers. De keizerlijke generaal Shi is een ondergeschikte van een van de twee broers, maar hij acht zijn eigen heer incompetent om het rijk te besturen. Om onnodig bloedvergieten te voorkomen loopt hij over naar de andere partij. Zijn voormalige heer wordt vervolgens vermoord.Uit wroeging over zijn verraad neemt Shi afscheid van de door hem geliefde prinses Scarlet en hij moet vluchten voor zijn collega-generaal Huo. Na vele omzwervingen vindt hij onderdak in een arm klooster. Shi heeft dan al de zelfmoord van zijn moeder en de moord op Scarlet moeten meemaken en hij neemt het besluit monnik te worden en zich te wijden aan meditatie, maar zijn verleden blijft hem achtervolgen. De dood verschijnt hem in de gedaante van Scarlet en generaal Huo heeft zijn jacht op Shi nog niet opgegeven.
You Stupid Man (2002) You Stupid Man (2002)
Owen is een hopeloze romanticus, maar dan ook echt hopeloos. Als zijn beeldschone vriendin Chloe naar Hollywood verhuist om in een tv-serie te spelen, reist hij haar achterna. Daar treft hij Chloe naakt aan in de trailer van Rodger, haar grootgeschapen tegenspeler. Moedeloos keert Owen terug naar New York, waar hij slappe stukjes schrijft voor een tijdschrift. Hij baalt ongelofelijk en weet elke vrouw die hij in New York tegenkomt depressief te krijgen. Owen wentelt zich in zelfmedelijden en zijn eigenwaarde zakt naar een dieptepunt, maar er staan hem nog ergere dingen te wachten...
You Talkin' to Me? (1987) You Talkin' to Me? (1987)
De uit New York afkomstige acteur Bronson Green heeft er het volste vertrouwen in dat hij de opvolger van Robert De Niro zal worden. Hij heeft de film Taxi Driver ontelbare keren gezien en heeft zich dezelfde intense manier van acteren aangemeten. Daarnaast heeft Bronson ook nog zijn uiterlijk mee. Wanneer hij echter in Californi arriveert, blijkt in dit seizoen het surferstype erg populair te zijn. Donkere mysterieuze types zijn uit. Bronson heeft de keuze tussen de rest van zijn leven echt een taxichauffeur te zijn of een grote concessie te doen wat betreft zijn acteercarrire. Het wordt het laatste en Bronson is na een paar zonnebankjes en een bezoek aan de kapper een totaal ander mens.
You Were Meant for Me (1948) You Were Meant for Me (1948)
De film speelt zich af in de jaren '20. Chuck Arnold is een bandleider die de dorpse Peggy ontmoet op een van zijn optredens. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken en al de volgende dag trouwen ze. Peggy ontdekt al snel dat het dagelijkse reizen niet voor haar is weggelegd en ze beginnen zich af te vragen hoeveel ze nou werkelijk met elkaar gemeen hebben.
You Were Never Lovelier (1942) You Were Never Lovelier (1942)
De rijke Argentijnse familie Acunas heeft de traditie dat de oudste dochters eerst trouwen. Wanneer de oudste dochter trouwt, zetten de dochters (3 en 4) Maria (2) onder druk, want zij hebben al hun lievelingen gevonden. Maar Maria heeft nog niemand gevonden van wie ze echt houdt. Eduardo Acuna, die denkt dat de mannen dezer dagen niet genoeg romantiek zijn, stuurt haar dochter bloemen en anonieme liefdesbrieven om een 'mysterieuze man' voor haar te scheppen zodat ze op iemand verliefd wordt. Hij is van plan een geschikte man voor haar uit te zoeken, die de rol kan vervullen. Maar Robert Davis (Astaire), een Amerikaanse danser die werk zoekt, komt haar tegen het lijf. Maria wordt verliefd op hem, maar haar vader stelt dit niet op prijs.
You Wish! (2003) You Wish! (2003)
Alex heeft een broertje Stevie van 10 jaar, dat hem al tien jaar lang in de problemen brengt, zijn succes in de weg staat en er steeds mee lijkt weg te komen. Als hij naar het winkelcentrum gaat om oude munten te bekijken, zet hij zijn broertje op een bankje met een voorraad Franse frietjes. De muntenhandelaar geeft Stevie een oude munt die goed zou zijn voor n wens, maar zodra de frietjes op zijn gaat Stevie op zwerftocht door het winkelcentrum. Thuisgekomen krijgt Alex weer alle schuld en Stevie probeert het goed te maken door hem de munt te geven. Alex wenst dat hij nooit een broertje had gehad, en als hij wakker wordt merkt hij dat zijn leven dan stukken mooier zou zijn, want de wens is uitgekomen.
You Xia Er (1970) You Xia Er (1970)
De rover Da Wei is geen gewone dief, maar eentje die steelt van andere criminelen. Hiermee lijkt hij uiteraard niet ongestraft door te kunnen gaan, helemaal niet als een aantal criminelen uit zijn op wraak en natuurlijk het terughalen van hun buit.
You'll Like My Mother (1972) You'll Like My Mother (1972)
Francesa Kinsolving, een hoogzwangere vrouw wiens man recent is gesneuveld in Vietnam, reist naar de familie van wijlen haar man in Minnesota. Eenmaal daar aangekomen is zij verplicht er een tijd te blijven aangezien ze ingesneeuwd zijn door een hevige storm. Langzaam maar zeker komen er donkere geheimen van haar schoonmoeder boven. En ervan is dat zij nog een zoon heeft die recent ontsnapt is uit een gekkenhuis en verborgen leeft in de kelder.
You'll Never Get Rich (1941) You'll Never Get Rich (1941)
Nadat zijn vrouw een diamanten armband heeft ontdekt is het aan impressario Martin Cortland om haar er van te overtuigen dat hij geen oogje heeft op showgirl Sheila Winthrop. Choreograaf Robert Curtus raakt betrokken bij de plannen van Cortland.
You're a Big Boy Now (1966) You're a Big Boy Now (1966)
De negentienjarige Bernard is een bibliothecaris in New York. Als gevolg van de verstikkende invloed van zijn overbezorgde ouders verlaat hij het ouderlijk huis en trekt hij in bij een kosthuis. Hij probeert er, in navolging van zijn vriend Raef, een leven als swingende playboy op na te houden. Zijn liefde voor melk, het gezeur van zijn moeder en zijn hond Dog lijken dit echter allemaal in de weg te staan. Uiteindelijk, nadat zijn hart enkele malen gebroken is, wordt de naeve Bernard toch volwassen.
You're a Sweetheart (1937) You're a Sweetheart (1937)
Een Broadway producer ontdekt dat zijn nieuwe grote show op dezelfde avond opent als een bijeenkomst voor het goede doel. Om de show aantrekkelijker te maken, liegt hij dat alle kaarten al zijn uitverkocht aan een rijke oliebaron die een oogje heeft op de hoofdrolspeelster.
You're Dead... (1999) You're Dead... (1999)
Eddie en Ian dromen, van avontuur, roem en rijkdom. Hiervoor hebben ze de hulp nodig van de legendarische bankovervaller Maitland. Deze zit echter gevangen maar ze kunnen hem op uiterst ingenieuze wijze laten ontsnappen. Met zijn drieen beramen zij een overval op een zwaarbewaakte bank. Het plan is subliem, de uitwerking desastreus want op het moment dat ze de bank overvallen krijgen ze het onverwachte bezoek van een rivaliserende bende die zijn oog ook heeft laten vallen op de bank!
You're Gonna Miss Me (2005) You're Gonna Miss Me (2005)
Het 'rise & fall'- verhaal over Roger Kynard Erickson, een rock 'n roll pionier in de jaren '60 met zijn band 13th Floor Elevators, die mede de psychedelische rock op de kaart zetten. Problemen met schizofrenie en drugsmisbruik leidden hem, na zich ontoerekeningsvatbaar te hebben verklaard, naar een psychiatrische inrichting. Toen hij na 3 jaar de kliniek verliet richtte hij in de jaren'70 opnieuw een rockband op, het wat steviger Roky Erickson and the Aliens. Maar na de interesse in muziek verloren te hebben, leidt hij een teruggetrokken leven in armoede en een onhygienische omgeving.
You're in the Navy Now (1951) You're in the Navy Now (1951)
Luitenant John Harkness is een onervaren marine-officier, die de beschikking krijgt over zijn eerste schip. Helaas is Harkness niet het enige groentje, maar is ook zijn bemanning behoorlijk onervaren. Slechts twee oude rotten weten hoe het allemaal werkt. Harkness probeert snel alle protocollen onder de knie te krijgen, maar ondertussen gaat er al van alles mis aan boord.
You're Killing Me... (2001) You're Killing Me... (2001)
De film is een 'coming of age' film over drie jonge vrouwen die op wraak uit zijn op de mannen die hen het leven zuur hebben gemaakt.
You're Never Too Young (1955) You're Never Too Young (1955)
Wilbur Hoolick heeft per ongeluk de buit van de moordlustige juweeldief Noonan meegenomen en gaat voor hem op de vlucht. Tegen gereduceerd tarief - hij doet alsof hij twaalf is - stapt Wilbur op de trein waar hij onder de vleugels van muziekleraar Bob Miles komt.
You're Telling Me! (1934) You're Telling Me! (1934)
Ondergewaardeerd uitvinder, echtgenoot en dronkaard Sam Bisbee (Fields) heeft al vele net iets mindere vondsten achter zijn naam staan, zoals de sleutelgatvinder voor zatladders, maar de erkenning is uitgebleven. Dan kondigt eindelijk de grote uitvinding zich aan: de lekvrije autoband. Helaas verknalt hij de demonstratie.
You're the Top: The Cole Porter Story (1990) You're the Top: The Cole Porter Story (1990)
Deze film is een biografisch portret van n van meest briljante muziekschrijvers van Broadway. Door middel van archiefbeelden en interviews met beroemde personen, die met hem gewerkt hebben, wordt een beeld geschetst van Cole Porters carrire en zijn leven in de publiciteit. Met vele bekende namen, zoals ook Bing Crosby, Judy Garland, Shirley MacLaine, Bob Hope en Frank Sinatra.
You're Under Arrest! The Motion Picture (1999) You're Under Arrest! The Motion Picture (1999)
De politie-agentes Miyuki en Natsumi moeten een meester-crimineel zien te arresteren die de macht heeft om heel Tokyo onder zijn controle te kunnen hebben. Zo ondervonden de dames al dat hij het voor elkaar kan krijgen om verkeerslichten op tilt te laten slaan.
You've Got Mail (1998) You've Got Mail (1998)
Kathleen Kelly (Meg Ryan) en Joe Fox (Tom Hanks) bezitten beiden een boekhandel in New York. Kathleen heeft een klein, gezellig kinderboekenwinkeltje en Joe bezit een van de grootste boekwinkelketens in Manhattan dat door zijn gigantische kortingen elke concurrent in de buurt uit de markt prijst. Joe en Kathleen zijn in het dagelijks leven dan ook elkaars vijand. Maar zowel Kathleen als Joe hebben op het Internet hun grote liefde gevonden. Dagelijks chatten ze met elkaar zonder dat ze elkaars identiteit kennen. Dan blijkt dat Joe en Kathleen achter de pseudoniemen schuilgaan, met alle romantische ontwikkelingen als gevolg.
You, Me and Dupree (2006) You, Me and Dupree (2006)
Carl en Molly Peterson zijn een pas getrouwd stelletje met een nieuw leven, nieuw huisje en pril geluk. Wanneer echter Carl's beste vriend Randy Dupree ontslagen wordt en in de goot belandt, nodigt Carl hem uit een tijdje bij hen te komen wonen. Dupree heeft het echter iets te goed naar zijn zin en Carl heeft het al moeilijk genoeg om de verantwoordelijke echtgenoot uit te hangen. Dan blijkt Dupree ook nog eens veel te goede maatjes te worden met Molly en haar vader..
Youchai (1995) Youchai (1995)
De introverte Xiaodou werkt als postbode in Peking. Op een dag moet hij een wijk van een collega overnemen die om onduidelijke redenen ontslagen is. Het betreft de wijk met de veelbelovende naam Xingfu, 'de wijk van het geluk'. Hij ontmoet er een oude man die hem vertelt dat de vorige postbode gearresteerd is omdat hij van iedereen in de wijk de post las. Xiaodou krijgt een onheilspellend voorgevoel. Op het postkantoor leert hij vervolgens Yunqing kennen, een jong onopvallend uitziend meisje. Zij vermaakt zich door de inhoud van de brieven te raden op basis van het handschrift op de envelop en het soort envelop dat gebruikt wordt. Door een verlangen gedreven dat hij niet kan duiden, begint nu ook Xiaodou de post van andere mensen in de 'gelukswijk' te lezen. Zo ontdekt hij een prostitue, een aangekondigde zelfmoord en een homoseksueel... Gedreven door een gevoel van rechtvaardigheid en vastbesloten het falen van de samenleving ten goede te keren, begint Xiaodou zich met hun levens te bemoeien.
Yougisha Muroi Shinji (2005) Yougisha Muroi Shinji (2005)
Muroi, een loyale politieagent, wordt gearresteerd in verband met een samenzwering. Hij wordt verdacht van het heen en weer smokkelen van informatie tussen de MPD en NPA. Hij raakt verwikkeld in een machtsstrijd en enkel zijn advocaat, de jonge Obara, kan hem behoeden van een onterechte veroordeling. Het wordt haar echter zo moeilijk mogelijk gemaakt.
Youling Renjian (2001) Youling Renjian (2001)
Peter (Eason Chan) ontmoet de aantrekkelijke June (Shu Qi) in een bar. Ze krijgen een vriendschap met elkaar en Peter merkt dat June anders wordt. Op een avond vertelt June dat ze geesten kan zien, vanaf dat moment verandert het leven van Peter drastisch. Peter begint rare dingen te zien in zijn dromen, onder andere mensen die bezeten raken, n van die mensen is zijn vader. Dit begint werkelijkheid te worden.
Youling Renjian II: Gui Wei Ren Jian (2002) Youling Renjian II: Gui Wei Ren Jian (2002)
Zodra Jack en zijn kersverse bruid Ching hun intrek nemen in het appartement dat ze voor een verdacht lage spotprijs konden aanschaffen, vinden een reeks spookachtige gebeurtenissen plaats. Ondanks Jacks miraculeuze herstel na een bijna dodelijk auto-ongeluk met vluchtmisdrijf, blijft het koppel geplaagd door allerlei tegenslagen. Jack raakt ervan overtuigd dat het spookt in hun appartement en dat Ching bezeten is. Met de hulp van zijn mysterieuze vriendin September ontdekt hij, tot zijn afgrijzen, dat hij bijna niets weet over het verleden van zijn vrouw. Vooraleer Jack het beseft, verzinkt hij dieper en dieper in een moeras waaruit geen terugkeer mogelijk is.
Young Adam (2003) Young Adam (2003)
Joe vindt werk op een boot. Op een dag ontdekken ze het dode lichaam van een meisje in het water. Joe blijkt meer te weten over het meisje dan hij kwijt wil. Ondertussen wordt hij ook nog verliefd op Ella, die ook op de boot werkt.
Young Alexander the Great (2007) Young Alexander the Great (2007)
Als zoon van een vorst met primitieve gewoonten en van een vermeende heks, had de jonge Alexander behalve de status niet echt een koninklijke afkomst. Toch wist hij grote delen van Europa en Azie aan zijn rijk toe te voegen, waarna hij overal dezelfde wetten en regels liet gelden. Een inspanning die na zijn dood door zijn vier opvolgers teniet werd gedaan. Genadeloos splitsten zij het rijk op.
Young America (1932) Young America (1932)
Arthur en Nutty zijn jeugdige deliquenten, die na hun laatste vergrijp onder de voogdij van Arthurs gemene tante Mrs. Taylor zijn geplaatst. Als Nuttys grootmoeder ziek wordt en de jongens met geen mogelijkheid apotheker Jack Doray wakker kunnen krijgen, zijn zij genoodzaakt om in te breken. Getroffen door het plichtsgevoel van de jongens vraagt Dorays vrouw Edith de voogdij aan voor Arthur, die zijn dankbaarheid direct al kan tonen door het apothekersgezin te redden van een inbrekersbende.
Young Americans (1967) Young Americans (1967)
Deze documentaire geeft een kijkje achter de schermen bij The Young Americans, een koor dat optreedt in allerei shows door heel Amerika. Het koor bestaat uit allemaal jonge zangers en zangeresen, die tijdens een tournee door het land, een typische Amerikaanse leefstijl promoten.
Young Americans, The (1993) Young Americans, The (1993)
Een gedecoreerde politieman van de drugsbrigade in Los Angeles wordt uitgeleend aan de Britse brigade, omdat er een drugoorlog uitgebroken lijkt te zijn. Grote handelaars worden van dichtbij doodgeschoten, maar hun concurrenten overkomt hetzelfde, dus moeten de daders buiten de drugwereld gezocht worden: een stel jongeren zonder crimineel verleden wil de wereld bevrijden van de handelaars.
Young and Innocent (1937) Young and Innocent (1937)
Wanneer een man wordt beschuldigd van moord op een bekende actrice die verliefd op hem was en niemand in zijn onschuld gelooft, gaat hij met de dochter van het hoofd van de politie op zoek naar de echte moordenaar.
Young and the Dead, The (2000) Young and the Dead, The (2000)
Deze documentaire vertelt het verhaal van Tyler Cassity, een jonge ondernemer uit St. Louis. Cassity kreeg de mogelijkheid om het Hollywood Memorial Park, de begraafplaats van vele beroemde Hollywoodsterren en producers, voor een klein bedrag op te kopen. De reden hiervoor was dat de begraafplaats lange tijd slecht was onderhouden en zelfs failliet was gegaan. Cassity is vastbesloten om de begraafplaats weer 'nieuw leven in te blazen'.
Young and Wild (1958) Young and Wild (1958)
Drie jeugdige deliquenten raken in de problemen tijdens joyriding in een gestolen auto. Zij laten met opzet de auto telkens slippen, totdat zij per ongeluk twee andere autos raken. De passagiers van de eerste auto mankeren niets, maar de inzittenden van de tweede auto komen om. Dan beginnen de jonge criminelen het stel uit de eerste auto te bedreigen om hen ervan te weerhouden dat zij tegen hen getuigen.
Young and Willing (1943) Young and Willing (1943)
Norman Reese, George Bodell, Tony Dennison, Dottie Coburn en Marge Benson en zijn vijf werkloze acteurs en actrices, huren samen n appartement om geld uit te sparen. Norman spreekt af, dat er tussen hen geen liefdesrelaties ontstaan voor zolang zij geen succes hebben op Broadway. Hij weet echter niet, dat Marge Benson en Tony Dennison in het geheim al zijn getrouwd. Een vriend van Dottie, die bij haar op bezoek komt, ziet dat ze met vier anderen hetzelfde appartement deelt. Hij is gechoqueerd en vindt het zijn plicht Dotties vader te informeren. Norman en Tony verlaten net op tijd het appartement, als Dotties vader op bezoek komt. Hij is tevreden alleen de jonge dames aan te treffen, totdat George, die niet op de hoogte was van het tijdelijke vertrek van de mannen, plotseling thuiskomt.
Young Animals, The (1968) Young Animals, The (1968)
Als er op een plaatselijke universiteit een Mexicaanse student wordt toegelaten, lopen de gemoederen hoog op. De meeste blankje jongens van de school, maar voornamelijk de racistische Tony, moeten niks hebben van vreemdelingen. Ze proberen dat ook alles om de jongen van school weg te jagen.
Young at Heart (1954) Young at Heart (1954)
Laurie, Fran en Amy Tuttle zijn de drie dochters van een muziekleraar. Met hun vader en met hun tante Jessie wonen ze gelukkig in een rustige, kleine stad. Alle drie zijn ze opgetogen als Alex, een eenvoudige jonge tekstschrijver, bij hen intrekt. Nadien verschijnt Barney Sloane ten tonele: een eenzame, knorrige pianist vol zelfmedelijden. Barney wordt verliefd op Laurie die echter een boon heeft voor Alex en dan ook besluit met hem te trouwen. Op haar trouwdag beseft Laurie dat Amy ook verslingerd is op Alex.
Young at Heart (2007) Young at Heart (2007)
Het waargebeurde verhaal van de laatste repetitie weken van het "Young at Heart" koor, waarvan de gemiddelde leeftijd 81 jaar is en van wie de meeste tegen hun gezondheid ingaan om deel te nemen. Hun muziek is onverwacht, druist in tegen het stereotype van de leeftijdsgroep met nummers van bijvoorbeeld James Brown en Sonic Youth. Deze documentaire gaat over de voorbereidingen van hun nieuwe optreden, een concert in hun thuisplaats. Het gaat goed, ondanks allerlei hartverscheurende gebeurtenissen.
Young Bess (1953) Young Bess (1953)
De jonge Elizabeth, dochter van koning Henry VIII, heeft geen directe aanspraak op de troon, zoals haar verwaande broertje Edward, maar haar hart en geest zijn wel nodig om Engeland nieuw leven in te blazen.
Young Bill Hickok (1940) Young Bill Hickok (1940)
'Wild' Bill Hickok (Roy Rogers) leidt een goudtransport door de woestijn en krijgt hulp van Gabby Whittaker en Miss 'Calamity' Jane. Bill is verliefd op Louise Mason, de dochter van een Zuidellijke officier. Wanneer hij met haar over de plannen voor het goudtransport spreekt ontstaan er problemen. omdat zij op haar beurt contact heeft met een Europese spion.
Young Billy Young (1969) Young Billy Young (1969)
Ben Kane, een vredelievende man, accepteert een baan als deputy marshal in een stadje genaamd Lords. Kane is geen wetman, maar hij accepteert de ster omdat hij nog wraak moet nemen op Frank Boone. Als hij eenmaal begonnen is met zijn baan, krijgt hij nog eens te maken met een slimme scherpschutter genaamd Billy Young en saloondanseres Lily.
Young Black Stallion, The (2003) Young Black Stallion, The (2003)
Neera is een jong meisje dat bij familie moet wonen omdat haar vader zijn dienstplicht moet vervullen tijdens de WOII. Daar raakt ze bevriend met een wilde hengst.
Young Buffalo Bill (1940) Young Buffalo Bill (1940)
Het is 1860 en de oude Spaanse landen worden verdeeld. Montez (Trevor Bardette) is uit op een gedeelte van de ranch van Don Regas (Hugh Sothern) maar Don Regas heeft de orginele eigendomspapieren nog in zijn bezit en is niet van plan deze af te staan. Montez zet vervolgens indianen in, maar Bill Cody (Roy Rogers) en Gabby (George Hayes) staan Don Regas bij in de strijd.
Young Captives, The (1959) Young Captives, The (1959)
Jamie Forbes is op de vlucht geslagen, nadat hij een moord heeft gepleegd. Het valt hem zwaar zijn soms opkomende zelfmoordneigingen te onderdrukken. Jamie kan zich aansluiten bij het jonge stel Ann Howel en Benjie Whitney, die zelf ook voor de politie op de vlucht zijn. Ann en Benjie zijn eigenlijk niet crimineel, maar vrezen dat de politie hun voorgenomen huwelijk wil voorkomen. Hoe langer Ann en Benjie met Jamie optrekken, hoe meer ze ervan overtuigt zijn, dat Jamie een groter gevaar voor hen betekent dan het contact met de politie, dat ze willen vermijden.
Young Cassidy (1965) Young Cassidy (1965)
John Cassidy groeit onder erbarmelijke omstandigheden op in een arbeiderswijk van Dublin. Deze ervaring drukt een stempel op zijn leven en hij besluit zich in te laten met de Ierse vrijheidsbeweging. Als schrijver neemt hij het op voor de door onrecht gedupeerden.
Young Catherine (1991) Young Catherine (1991)
Verhaal over Katarina de Grote. Ze trouwt zich als 18-jarig Duits meisje in in de Russische koninklijke familie. In Rusland krijgt ze te maken met familie-intriges, politieke opstanden en bestijgt ze de troon.
Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court, A (1995) Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court, A (1995)
Rockmuzikant Hank Morgan wordt door kortsluiting het verleden ingeslingerd en belandt in de riddertijd aan het hof van Koning Arthur.
Young Diana, The (1922) Young Diana, The (1922)
Mr. May (Macklyn Arbuckle) wil dat zijn dochter Diana (Marion Davies) trouwt met een man van stand, namelijk een wetenschapper, Dr. Dimitrius (Pedro de Cordoba). Diana is echter verliefd op een officier, commandant Cleeve (Forrest Stanley). Tijdens het feest op de avond voor haar huwelijk met Cleeve, ziet zij hem het huis verlaten met Lady Anna (Gypsy O'Brien). Dan valt zij flauw en... als zij wakker wordt is het 20 jaar later.
Young Dillinger (1965) Young Dillinger (1965)
1930. De jonge John Dillinger moet voor de eerste keer naar de gevangenis, omdat hij samen met zijn vriendin haar vaders kluis heeft beroofd. Beiden worden op heterdaad betrapt. Later valt Dillinger in voor de beroemde gangsters Pretty Boy Floyd en Baby Face Nelson en helpt hen uit de gevangenis te ontsnappen. Dillinger, die zich ontwikkeld heeft tot publieke vijand nummer n, laat zijn gezicht met plastische chirurgie veranderen. Daarna vermoordt hij de chirurg, die probeerde een belangrijke functie in zijn gansterbende te verkrijgen. Dan bedriegt Dillinger zijn vriendin, wat voor beiden tot tragische gevolgen leidt.
Young Doctors in Love (1982) Young Doctors in Love (1982)
Een jonge en beginnende zuster kan helaas niet tegen bloed. Ze werkt in een ziekenhuis waar dokters die zusters versieren en maffiapraktijken aan de orde van de dag zijn.
Young Doctors, The (1961) Young Doctors, The (1961)
De jonge dokter David Coleman komt terecht in een Amerikaans streekziekenhuis waar Dr. Joseph Pearson de pathologische afdeling leidt. Pearson voelt zich door David bedreigd en vreest voor zijn baan. De spanningen tussen de twee lopen hoog op tot ze elkaar tijdens dramatische omstandigheden echt goed leren kennen
Young Dr. Kildare (1938) Young Dr. Kildare (1938)
De ouders van Dr. Kildare zouden hem graag als dorpsarts zien, maar hij verlaat het dorp en start een carrire onder de grote Dr. Gillespie in een New Yorks ziekenhuis. Wanneer Kildare een vrouw van een zelfmoordpoging redt ontstaan er problemen.
Young Einstein (1988) Young Einstein (1988)
Albert Einstein is de zoon van een Australische appelboer. Hij ontdekt het geheim tot het splitsen van het bieratoom door de bubbels terug te stoppen in het bier. Wanneer Albert naar Sydney afreist om patent aan te vragen op zijn ontdekking, ontmoet hij de mooie Franse wetenschapper Marie Curie, alsmede enkele duistere types die gebruik proberen te maken van het naeve genie en zijn ontdekking.
Young Frankenstein (1974) Young Frankenstein (1974)
Een jonge neurochirurg erft het kasteel van zijn grootvader, de beroemde Dr. Victor von Frankenstein. In het kasteel treft hij de gebochelde Igor, de mooie assistente Inga en de oude huishoudster Frau Blucher aan. De jonge Frankenstein vindt dat het werk van zijn grootvader niets voorstelt, maar wanneer hij het boek vindt waarin de gestoorde dokter zijn experimenten beschreef verandert hij van mening.
Young Fury (1965) Young Fury (1965)
Hoewel de burgers hem kwaadgezind zijn, wil een beruchte ex-revolverheld het stadje Dawson helpen met het verjagen van een bende jonge bandieten. De leider van de jeugdbende is echter zijn eigen zoon. Als de mensen van Dawson de vader te pakken krijgen, besluit de jongen zijn vader niet te helpen. Hij is nog steeds boos over het feit dat zijn vader hem ooit verlaten heeft.
Young Girl and the Monsoon, The (1999) Young Girl and the Monsoon, The (1999)
Een persfotograaf (Terry Kinney) verbreekt het contact met zijn dochter en verliest tegelijkertijd zijn vriendin (Mili Avital), doordat hij artikelen schrijft in verre en gevaarlijke locaties.
Young Guns (1988) Young Guns (1988)
John Tunstall haalt uitschot van de straat om deze een tweede kans te geven. Hij leert ze lezen, schrijven en zich aan te passen. Hier tegenover staat dan dat ze voor hem moeten werken op zijn ranch. Tunstall bezit een groot stuk grond en concurreert met ene Murphy in het handelen van vee. Op een dag word Tunstall neergeschoten door Murphy's mannen. De jonge werklieden van Tunstall zijn uit op wraak, en worden deputy sherifs. Ze houden zich alleen niet lang aan de wet en vermoorden de moordenaars van Tunstall. Dit is tegen de wet en zo worden ze vogelvrij verklaard.
Young Guns II (1990) Young Guns II (1990)
Samen met zijn oude makkers Doc en Chavez en drie nieuwe kompanen gaat Billy The Kid weer op pad. De tijden zijn echter veranderd en de boeren en grootgrondbezitters laten de macht van het geld spreken en trachten hun economische positie te bestendigen door schijnbaar fatsoen en politieke invloed. In dat wereldbeeld is er geen plaats voor avonturiers zoals Billy The Kid en zijn Regulatorbende. De boeren ervaren de onberekenbare vrijbuiters als een bedreiging en huren Pat Garett in om hen uit te schakelen. Emotieloos, koel en alleen voor het geld gaat Garett achter de bende aan, richting Nieuw-Mexico.
Young Guns of Texas (1962) Young Guns of Texas (1962)
De jonge cadet Morgan Coe is verbannen uit West Point en gaat op zoek naar zijn broer, die werd beschuldigd van stelen van het leger. Onderweg leert hij Tyler Duane kennen en ontmoet vervolgens de jonge Lily Glendenning tijdens een dansfeest. Gedurende de festiviteiten barst er een strijd uit en de drie nieuwe vrienden weten te ontsnappen. Net buiten de stad ontmoeten zij Red, die werd opgevoed door de Comanches. Red en Lily trouwen en het viertal blijft zoeken naar Morgans broer. Vervolgens voegt zich bij hen een veedief. De groep wordt nu achtervolgd door Jesse, de boze vader van Lily, door boze ranchers en indianen.
Young Guns,  The (1956) Young Guns, The (1956)
De jonge Tully Rice wordt volwassen en hij staat voor de keus: of te ontsnappen aan de schaduw van zijn beruchte en overleden vader, een gevreesde en beroemde gunfighter, dus op het rechte pad te blijven, of ook zijn vaders weg te kiezen. Veel jonge mannen gaan van het laatste uit en dagen Tully uit. Hoewel Tully besluiteloos blijft, wordt hij geconfronteerd met een groep jonge mannen, die hem beschouwen als hun leider. Problemen ontstaan, als een deel van de groep een bankroof beraamt zonder Tully er in te kennen. Kiest Tully toch voor het rechte pad en weet hij deze bankroof te voorkomen?
Young Harry Houdini (1987) Young Harry Houdini (1987)
Ehrich Weiss (Wil Wheaton) loopt als 12-jarige van huis weg, omdat zijn vader wil dat Ehrich slotenmaker wordt. Hij wordt vervolgens bekend wanneer hij magische trucjes uithaalt voor geld en groeit op tot een bekende illusionist, bekend onder de naam Harry Houdini.
Young Hearts Unlimited (1998) Young Hearts Unlimited (1998)
Een groep kinderen van gescheiden ouders is van mening dat hun ouders wel wat romantiek kunnen gebruiken. Ze beginnen een dating service voor alleenstaande vaders en moeders. In eerste instantie lijkt dat een goed idee, maar uiteindelijk blijkt het veel meer werk op te leveren dan verwacht.
Young Hercules (1998) Young Hercules (1998)
De koppige 17-jarige Hercules merkt dat hij gezegend is met kracht en vermogens die niemand van zijn sterfelijke leeftijdsgenoten bezit. Maar zijn brutale instelling en zijn streken leiden vaak tot meer problemen dan hij aankan. Samen met de nobele en geestdriftige Jason, de sluwe Iolans en de mooie Yvenna, trotseren Hercules en zijn mede-cadetten alle lichamelijke beproevingen waarmee de goden hen bestoken.
Young Ideas (1943) Young Ideas (1943)
Susan en Jeff Evans zijn de volgroeide kinderen van de weduwe Jo Evans (Mary Astor), een schrijfster en onderwijzer. Als hun moeder verliefd wordt op de bezadigde professor Michael Kingsley (Herbert Marshall), proberen ze er alles aan te doen de relatie te doen mislukken.
Young in Heart, The (1938) Young in Heart, The (1938)
De familie leeft van anderen, en als ze nu voor een oude dame zorgen tot ze erfgenamen zijn, kunnen ze zelfs stoppen met hun praktijken. Om het plan te laten slagen zal een van hen zelfs een baan nemen. De invloed van de oude dame is echter groot.
Young Indiana Jones and the Attack of the Hawkmen (1995) Young Indiana Jones and the Attack of the Hawkmen (1995)
In 1917 krijgt Indy de opdracht om camerawerk te verrichten bij een legerbasis in Noord-Frankrijk. Op de basis leert hij verscheidene beroemde vliegeniers kennen, waaronder de Franse piloten Raoul Lufbery en Charles Nungesser en de Amerikaanse piloot Hobie Baker. Tijdens een verkenningsvlucht wordt Indy's vliegtuig neergeschoten en wordt hij gevangen genomen door de Duitsers.
Young Indiana Jones and the Hollywood Follies (1994) Young Indiana Jones and the Hollywood Follies (1994)
Om zijn collegegeld te betalen neemt Indy een baantje als assistent van een grote uitvoerder in Hollywood. Zijn eerste opdracht is de flamboyante en als lastig te boek staande regisseur Erich Von Stroheim te helpen met het op tijd afmaken van diens film, zonder overschrijding van het budget.
Young Indiana Jones and the Treasure of the Peacock's Eye (1995) Young Indiana Jones and the Treasure of the Peacock's Eye (1995)
Indy gaat op reis naar de South Pacific, op jacht naar een fabelachtige, verdwenen diamant. De oorlog in Europa is over, maar voor Indy begint een nieuw avontuur als hij na de woorden van een stervende mysterieuze man: "Het oog van de pauw" met Remy op jacht gaat naar n van Alexander de Grote zijn meest dierbare bezittingen. Achtervolgd door een gevaarlijke n-ogige man volgt Indy het spoor van de diamant van Londen naar Alexandria en de South Seas, waar hij een aanvaring heeft met een moordlustige Chinese piratenbende.
Young Ivanhoe (1995) Young Ivanhoe (1995)
In afwezigheid van koning Richard Lwenherz heeft graaf De Bourget van de noormannen in Engeland de macht gegrepen. Om zijn positie te verstevigen, dwingt De Bourget een huwelijk met de Saksische prinses Rowena af. De jonge Saks Ivanhoe probeert de noormannen af te stoppen, maar zonder succes.
Young Jesse James (1960) Young Jesse James (1960)
Jesse James is een jonge man met een duister verleden die droomt van een rustig bestaan als cowboy. Helaas maakt hij kennis met de wilde bankrover Quantrill, die hem binnen de kortste keren op het slechte pad zet.
Young Lady Chatterley (1977) Young Lady Chatterley (1977)
Cynthia erft het grote landgoed van haar tante en gaat daar wonen. Zij leest de agenda van haar tante en komt te weten hoe zij ingewijd werd in de liefde door haar tuinman in 1901 op de leeftijd van 21 jaar. Ze beslist de vruchtbare verhouding met het personeel voort te zetten.
Young Land, The (1959) Young Land, The (1959)
Californi 1848. In een rechtszaak staat Hatfield Carnes (Dennis Hopper) terecht voor moord, in een vuurgevecht, op een lokale burger van Mexicaanse herkomst. De centrale vraag: Kan een niet-Engels sprekend Amerikaans staatsburger een eerlijk proces krijgen in het Amerika van deze tijd?
Young Lions, The (1958) Young Lions, The (1958)
De film gaat over het lot van twee soldaten tijdens W.O.II. De Duitse officier Christian keurt steeds minder goed van wat in de oorlog gebeurt, terwijl de Amerikaanse G.I. Ackerman de militaire hirarchie beklimt.
Young Lovers, The (1964) Young Lovers, The (1964)
De jonge kunststudent Eddie wil een leven leiden zonder problemen of verantwoordelijkheid. Hij ontmoet Pam en wordt verliefd op haar. Maar de makkelijke Eddie verklaart dat hij niet met haar wil trouwen. Niet lang daarna wordt Pam zwanger, wat een groot probleem wordt voor Eddie.
Young Man with a Horn (1950) Young Man with a Horn (1950)
Rick Martin ontdekt dat hij een gave bezit voor muziek en valt helemaal voor de trompet. De legendarische Art Hazzard helpt hem met het bespelen van de trompet. Hij wordt uiteindelijk een ster trompetspeler, maar weigert om mee te spelen met de saaie deuntjes van het orkest. Hij speelt veel liever echte jazz. Dan keert de band zich tegen hem, waardoor Rick in de problemen komt.
Young Mr. Lincoln (1939) Young Mr. Lincoln (1939)
Tien jaren uit het leven van Abraham Lincoln voordat hij bekend werd in de wereld. In Illinois start Lincoln een advocaten-praktijk en verdedigt twee mannen die beschuldigd worden van moord. Later ontmoet hij zijn toekomstige vrouw Mary Todd en besluit in de politiek te gaan.
Young Mr. Pitt, The (1942) Young Mr. Pitt, The (1942)
Het levensverhaal van William Pitt the Younger, die Minister-president van Groot-Brittanni werd op zijn 24ste. Pitt wilde het het land weer belangrijk en sterk maken in de wereld en trok ten strijde tegen Napoleon.
Young Nurses in Love (1986) Young Nurses in Love (1986)
Oogverblindend mooie verpleegsters in uitdagende, te kleine uniformpjes moeten voorzien in de dagelijkse behoeftes. De stoutste fantasien worden werkelijkheid als deze jonge meisjes aan het werk gaan. Ze kunnen er geen genoeg van krijgen. De verpleegsters geven hun vaak eigenaardige patinten een komische, pikante en opwindende verpleging.
Young Nurses, The (1973) Young Nurses, The (1973)
Drie sexy verpleegstertjes hebben zo hun eigen manier om de patinten te genezen en maken zich uiterst populair in het ziekenhuis. Op een dag krijgen de dames echter te maken met een drugsdealer, die zijn zaakjes vanuit het ziekenhuis wil regelen.
Young Ones, The (1961) Young Ones, The (1961)
Nicky en zijn vrienden ontdekken dat hun jeugdhuis in de problemen zit, en als ze geen 1500 pond bij elkaar kunnen sprokkelen, wordt de club voorgoed gesloten. Om wat geld te verdienen, schrijft Nicky een liedje en zendt het uit via de lokale piratenzender. En tot zijn grote verbazing krijgt hij er heel wat reacties op...
Young People (1940) Young People (1940)
Wendy's (Shirley Temple) ouders, Joe (Jack Oakie) en Kit (Charlotte Greenwood) hebben besloten om te stoppen met showbizz om zo een normaal leven te geven aan hun dochter. Ze arriveren in een klein plaatsje, maar zijn daar niet welkom. Wanneer er een storm op komst is geeft de familie een kleine voorstelling aan de inwoners...
Young People Fucking (2007) Young People Fucking (2007)
Vijf stellen komen erachter dat sex niet altijd simpel is. Abby en Andrew proberen hun liefdesleven te verbeteren, maar komen erachter dat dingen erger zijn dan ze dachten. Matt en Kris zijn beste vrienden, maar wanneer ze een avond troost bij elkaar zoeken, komt de romantiek om de hoek kijken. Mia en Eric zijn uit elkaar, maar zoeken elkaar toch weer op. Playboy Ken biecht aan zijn jonge date Jamie zijn geschiedenis op. En de kamergenoten Dave en Gord maken normaal veel ruzie, maar voor een triootje met Gord's vriendin Inez, zetten ze hun onenigheden opzij.
Young Philadelphians, The (1959) Young Philadelphians, The (1959)
Anthony Judson (Newman) is een arme advocaat die verliefd wordt op Joan Dickinson (Rush) een mooi meisje uit de betere kringen.
Young Poisoner's Handbook, The (1995) Young Poisoner's Handbook, The (1995)
Van kinds af aan was Graham Young genteresseerd in chemie en vooral vergif fascineert hem. In zijn aantekeningenboek, dat hij het Young poisoner's handbook doopt, schrijft hij alle resultaten op en met behulp van een bibliotheekmedewerker krijgt hij toegang tot boeken die hij eigenlijk niet mag lenen. Als zijn stiefmoeder van vergiftigde bonbons eet probeert hij haar ongemerkt te doden. Als hij echter ook zijn vader probeert te vermoorden komt de politie erachter en wordt hij reeds op 14-jarige leeftijd veroordeeld.
Young Rajah, The (1922) Young Rajah, The (1922)
Amos Judd wil zijn verleden achter zich laten en opnieuw beginnen. Daarom besluit hij naar India te vertrekken.
Young Runaways, The (1968) Young Runaways, The (1968)
De levens van drie verschillende tieners worden gevolgd, wanneer die van huis weglopen, elk met hun eigen reden. Als n van hen arriveert in Chicago, probeert die een mooier leven te krijgen. Dit blijkt moeilijker dan gedacht. n komt terecht in het rock and roll wereldje, en krijgt te maken met geweld. En de derde raakt verwikkeld met de prostitutie.
Young Snchez (1964) Young Snchez (1964)
Het levensverhaal van een amateurbokser die in handen valt van een strenge en gemene manager wanneer hij professioneel wil gaan boksen.
Young Savages, The (1961) Young Savages, The (1961)
Hank Bell is een nobele rechtsdienaar met oog voor de noden van de opgroeiende jeugd. Hij onderzoekt de raciaal beladen zaak van drie Italiaanse tieners die een moord op een blinde Puertoricaanse jongen gepleegd zouden hebben. Hij merkt al snel dat de zaak gecompliceerder ligt dan hij aanvankelijk dacht.
Young Sherlock Holmes (1985) Young Sherlock Holmes (1985)
Sherlock Holmes en Dr. Watson ontmoeten elkaar in een kost school. Samen ontdekken ze een samenzwering tegen een groep zakenmannen. Het blijkt dat een Egyptische groepering hier achter zit en samen proberen ze deze groepering te stoppen.
Young Sinner, The (1965) Young Sinner, The (1965)
De jonge atleet Chris Wotan (Tom Laughlin) is n van de topspelers van zijn rugbyteam. Hij hoopt op een beurs, zodat hij eindelijk kan studeren. Maar de gebeurtenissen gaan van kwaad tot erger, wanneer hij een affaire aangaat met de rijke Ginny Miller (Stefanie Powers) en vervolgens betrapt wordt.
Young Soul Rebels (1991) Young Soul Rebels (1991)
Engeland, zomer 1977, de week van The Jubilee, het zilveren jubileum van de Britse vorstin. Aan de vooravond van het jubileum is een zwarte jongen in het park aan het cruisen, op zoek naar seks. Hij wordt vermoord. De enige getuige is de ghettoblaster die hij bij zich had en die bij toeval het gebeurde heeft opgenomen. De moord laat de zwarte gemeenschap niet onberoerd. Dat geldt ook voor Chris en Caz, sinds hun jeugd maatjes en samen de beheerder van de piratenzender 'Soul Patrol', waarmee ze de nieuwste soulplaten de Londense ether insturen. Wanneer Chris een vriendinnetje krijgt, voelt Caz zich in de steek gelaten en zoekt hij zijn heil - en seks - bij een punkvriendje. Chris is door toeval in het bezit gekomen van de cassette uit de ghettoblaster en wordt op de hielen gezeten door zowel de politie als de moordenaar. Meer dan ooit heeft hij Caz nu nodig. Op het Funk the Jubilee concert in het park loopt het volledig uit de hand. Skins vallen punks aan, maar ook de identiteit van de moordenaar wordt onthuld
Young Stranger, The (1957) Young Stranger, The (1957)
Hal Ditmar is de zestienjarige zoon van een rijke filmproducer. Als het bij een argument in het theater tot een gevecht komt tussen Hal en de theatermanager, gelooft niemand, zelfs zijn vader niet, dat het zelfverdediging was. De politie denkt dat Hal een crimineel in wording is maar de echte oorzaak ligt bij de vader en zijn opvoeding. De moeder van Hal probeert dan ook om de kloof tussen de twee te overbruggen.
Young Tom Edison (1940) Young Tom Edison (1940)
De familie Edison woont in een kleine Amerikaanse stad. De vader is koopman en de kleine Tom gaat met zijn zusje naar school. Maar Tom is anders dan anderen en sluit zich op in de kelder, waar hij een soort laboratorium heeft ingericht. Iedereen bekijkt de vroegrijpe jongen met onbegrip en misprijzen.
Young Unknowns, The (2000) Young Unknowns, The (2000)
Charlie Fox, 23 jaar oud, leeft in L.A. Hij is een produkt van gescheiden ouders; Zijn vader leeft in Londen, zijn moeder in Vermont. De breuk was gekomen toen Charlie twaalf was in een dronken bui van zijn moeder, die alcoholiste is. Samen met zijn vriendin zit ghij aan het zwembad wanneer zijn vriend, de feestganger, langs komt. Alles loopt uit de hand...dronken, drugsgebruik, gebroken neus,... Ook op die dag ontdekt hij dat zijn moeder is gestorven. De confrontatie met het verlies van de liefde van een moeder die hij nooit heeft gehad, maar wel nodig heeft zoals hij merkt, dringt zich op. Het is het begin van volwassenheid!
Young Victoria, The (2008) Young Victoria, The (2008)
De jonge koningin Victoria (Emily Blunt) heeft moeite om zich aan te passen aan de strenge etiquette van het Britse hof. Daarnaast zijn er zoveel andere taken die haar aandacht vragen dat haar vrijheid ernstig te lijden heeft. Maar met de aanwezigheid van de Duitse prins Albert lijkt dat anders te worden.
Young Visiters, The (2003) Young Visiters, The (2003)
Alfred Salteena (Jim Broadbent), een man van 42 jaar, is verliefd op zijn jonge pupil, de 21-jarige Ethel Monticue (Lyndsey Marshal). Hij wil met haar trouwen, maar maakt zich zorgen of hij wel rijk en deftig genoeg is om haar dromen te verwezenlijken.
Young Widow (1946) Young Widow (1946)
Joan Kenwood (Jane Russell) kan maar moeilijk leven met de gedachte dat haar man is gestorven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Iedere keer weer wordt zij herinnerd aan haar overleden echtgenoot, ook tijdens haar werk als journaliste. Ex-militair Jim Cameron (Louis Hayward) doet ondertussen zijn best om Joan's aandacht te krijgen. Jim is veel voor haar gaan voelen en hoopt dat zij door hem haar eerste man kan vergeten.
Young Winston (1972) Young Winston (1972)
Young Winston is het levensverhaal van de legendarische Winston Churchill en beschrijft zijn jeugdjaren, zijn jaren als correspondent in Afrika en zijn uiteindelijke toetreding tot het Britse parlement.
Young Yakuza (2007) Young Yakuza (2007)
Yakuza is oorspronkelijk een term uit de gokwereld. Het woord, dat letterlijk acht-negen-drie betekent, dekt echter meerdere ladingen. In Japan maken meer dan 86 duizend zogenaamde yakuza's deel uit van syndicaten die in feite maffiaorganisaties zijn. De yakuza's ressorteren onder een dictatoriale baas en opereren in een wereld met eigen regels. Het valt in het hedendaagse Japan niet mee genoeg volgzame en betrouwbare leerlingen te vinden, die na een stagejaar tot een clan toegelaten kunnen worden. "Young Yakuza" volgt n van hen, de twintigjarige klaploper Naoki, die in de leer gaat bij een van de belangrijkste syndicaten: de Kumagai-clan in Tokio's Shinagawa-district. De Franse regisseur Limosin filmt deze zeer hirarchische organisatie, geleid door een kil ogende maffiabaas, vanuit het perspectief van deze nieuwkomer. Zijn ervaringen worden doorsneden met muzikale intermezzo's van rappende leeftijdgenoten. Limosin dringt niet echt door tot de illegale praktijken van het syndicaat. Japanse voorgangers die dat probeerden, overleefden hun pogingen niet. Maar zijn gedetailleerde portret van de stagiaire Naoki, die het na een poos voor gezien houdt, en dat van een 'collega' die in de gevangenis belandt, maken duidelijk welke parallel universum zich onder de legale oppervlakte bevindt.
Youngblood (1986) Youngblood (1986)
Een jonge talentvolle ijshockeyspeler wil het maken in de ijshockeywereld en moet zich bewijzen voor de verschillende scouts. Hij wordt echter afgeleid door zijn relatie met de dochter van de coach.
Youngblood Hawke (1964) Youngblood Hawke (1964)
Youngblood Hawke is een vrachtwagenchauffeur uit Kentucky, die naar New York City vertrekt om het te maken als schrijver. Hij ontmoet al vrij snel de uitgeefster Jeanne Green, die talent ziet in Hawke's werk. Jeanne valt voor de knappe Kentuckian Hawke en helpt hem met zijn boek. Het eerste boek blijkt een matig succes, maar Hawkes vertrouwen groeit, wanneer de doorgewinterde actrice Irene Perry zijn verhaal op Broadway spelen wil. Hawke ontdekt al snel, dat hij populair is bij vele vrouwen en de door Hawke verlaten en verdrietige Jeanne neemt een baan bij een andere uitgeverij. Zijn tweede boek maakt Hawke zeer populair bij de elite in New York. Wanneer Hawke een affaire heeft met de gehuwde elitaire Frieda Winter en haar man Paul ontdekt, dat zij hem ontrouw is, runeert hij Hawkes carrire.
Youngest Profession, The (1943) Youngest Profession, The (1943)
Joan (Virginia Weidler) en haar beste vriendin Patricia (Jean Porter) zijn twee tieners die hun leven dromend over bekende sterren doorbrengen. Als een oude vrouw het idee opwekt dat het huwelijk van haar ouders niet op rolletjes loopt, besluit Joan een dokter in te huren om dit te redden.
Your Cheatin' Heart (1964) Your Cheatin' Heart (1964)
Countryzanger Hank Williams wordt binnen zeer korte tijd een bekende grootheid. Ondanks zijn korte carrire is hij een legende binnen de Amerikaanse countrymuziek. Zijn snel gerezen ster begint echter al weer snel te wankelen, want door Hanks alcoholverslaving gaat het met zijn carrire vlug bergafwaarts, tot hij reeds op 29-jarige leeftijd overlijdt.
Your Friends & Neighbors (1998) Your Friends & Neighbors (1998)
Mary en Barry, net getrouwd, nodigen het samenwonende koppel Jerry en Terri uit in hun nieuwe huis. Zodra de gelegenheid zich voordoet, vraagt Jerry aan Mary of hij haar alleen kan ontmoeten. Terwijl hun affaire opbloeit en weer doodbloedt, heeft ook Terri ontspanning gevonden bij een ander: Cheri, de plaatselijke galerij-assistente. Ondertussen is Barry vooral met zichzelf, zijn frustraties en zijn verlangens in de weer.
Your Three Minutes Are Up (1973) Your Three Minutes Are Up (1973)
Charlie is heeft een treurig bestaan en een saaie bureaubaan. Bovendien zit hij vast aan een passieloze relatie met zijn neurotische vrouw. n van de weinige goede punten in zijn leven is zijn vriend Mike. Mike leidt een zorgeloos leven als zigeuner. Wanneer de twee samen in een road trip belanden, worden ze gedwongen om hun levens en wereldbeeld bij te stellen.
Yours for the Asking (1936) Yours for the Asking (1936)
Een gangster met onroerend goed kennis en een jetset-snol uit Miami komen op het idee een herenhuis dat van haar familie is te veranderen in een geheim casino. De vrouw is er van overtuigd dat ze met haar schoonheid en charme voor een groeiende klantenkring kan zorgen zodanig dat ze een aantal schulden eindelijk kunnen aflossen. Zijn collega-bendeleden hebben daar zo hun eigen gedachten over. Zij vrezen dan ook hij zijn gangsterleven wil omruilen voor dat van een normale burger. Zij zetten vervolgens een valstrik op om de relatie tussen de twee te verbreken...
Yours, Mine and Ours (1968) Yours, Mine and Ours (1968)
Als Frank, een weduwnaar en Helen, een weduwe elkaar ontmoeten is het liefde op het eerste gezicht. Beiden ontwijken echter krampachtig een bepaald onderwerp: kinderen. Frank heeft namelijk uit zijn eerste huwelijk 8 en Helen zelfs 10 kinderen.
Yours, Mine and Ours (2005) Yours, Mine and Ours (2005)
Een kustwachter, tevens weduwnaar en een ontwerpster van handtassen worden verliefd en besluiten te gaan trouwen. Echter, haar 10 kinderen en zijn 8 kinderen zijn hier niet bepaald blij mee. Ze trachten het huwelijk met alle macht te saboteren.
Youth Aflame (1944) Youth Aflame (1944)
Laura White pobeert haar jongere zus Katy op het rechte pad te houden, zonder succes. Pas als het te laat is begrijpt het meisje de prijs die ze moet betalen voor snel rijden, overvloedig drankgebruik en vrije sex.
Youth without Youth (2007) Youth without Youth (2007)
In Boekarest, in de tijd voor de Tweede Wereldoorlog, wordt professor Stanciulescu (Bruno Ganz) geraakt door een vreemde lichtflits tijdens een onweersbui. Hij raakt zwaar verbrand, maar zijn genezing gaat vlug. Het blijkt dat de flits hem heeft veranderd in een andere man, die veel jonger is. Hij moet vluchten en gaat een onzekere toekomst tegemoet.
Youyuan Jingmeng (2001) Youyuan Jingmeng (2001)
Jade en Lan ontmoeten elkaar toevallig. Jade's huwelijk heeft het niet gemakkelijk en ze wordt door meerdere aanbidders onder druk gezet. Lan gaat door het leven als gemancipeerde vrouw, maar ziet haar toekomst in rook opgaan als ze toch voor Shing valt. Al snel blijkt dat Jade en Lan enkel elkaar kunnen vertrouwen.
Yoyo (1965) Yoyo (1965)
In deze moderne "stomme" film speelt Pierre Etaix een magnaat in de jaren 20 die, ondanks omringd te zijn door mooie dingen en ondanks dat hij woont in een kasteel, nog steeds ongelukkig is over een verloren liefde (die werkte in een circus). Op een dag ziet hij haar weer. Niet lang daarna volgt de grote beurscrash die zijn financile status vernielt. Nu hij arm is besluit hij om het circus in te gaan.
Yu Guanyin (2003) Yu Guanyin (2003)
Narcotica-agente Vicky Zhao Wei zit in de problemen: ze heeft een buitenechtelijke relatie met een crimineel en ze is ook nog eens zwanger van hem.
Yu Mao San Hu Jin Mao Shu (1982) Yu Mao San Hu Jin Mao Shu (1982)
Al jaren is er een vete tussen de families Zhan en Bai gaande. Het zijn rijke families waarvan de huizen tegen over elkaar staan. Op het midden van de tussenliggende straat loopt een grote rode streep die niet overschreden mag worden. Bai Yu Tong (Fu Sheng) en Zhan Jien Chu (Adam Cheng), de twee oudste zoons van de families, proberen hier regelmatig elkaar af te troeven. Bijna altijd gebeurt dit door middel van kung fu. Hun vaardigheid ligt echter op hetzelfde niveau, zodat er nooit een winnaar is. Na wederom een gelijke uitkomst besluiten ze hun leraar om hulp te vragen
Yu Zhong Long (1990) Yu Zhong Long (1990)
Wayne is een verwend rijk kind wiens lompheid hem voor een korte tijd in de cel doet belanden. Daar raakt hij bevriend met Henry, een zoon van een arbeider die vier jaar moet uitzitten wegens doodslag. Wanneer Wayne vrijgelaten wordt, gaat hij naar Groot-Brittanni om rechten te studeren. Maar Henry heeft, eenmaal terug in vrijheid, veel minder opties. Hij probeert als leraar in een school om les te geven, maar zijn verleden heeft hem al snel ingehaald.
Yu-lan (2004) Yu-lan (2004)
Yu-lan is een Chinees meisje dat vier jaar in Amsterdam woont en een stom kantoorbaantje heeft bij een computerbedrijf. Als haar vader haar komt opzoeken, heeft hij een onverwacht voorstel: haar familie wil dat ze terugkomt. Yu-lan kan zo aan de slag bij het bedrijf van haar oom in Shanghai. Ze is in verwarring. Aan Ben, haar vriend die helemaal opgaat in zijn werk als architect, vertelt Yu-lan niets.
Yu-wol-ui il-gi (2005) Yu-wol-ui il-gi (2005)
Het verhaal gaat over detectives Chu Ja-young en Kim Dong-wook, die een ingewikkeld moordgeval moeten oplossen; een serie van sterfgevallen op een lokale hogeschool. Hun onderzoek leidt hen naar studente June die misbruikt werd door enkele studiegenoten. De vermoorde studenten staan zelfs in haar dagboek beschreven. Het lijkt dus een makkelijke zaak, ware het niet dat June al een tijdje overleden is...
Yuan Zhen-Xia Yu Wei Si-Li (1986) Yuan Zhen-Xia Yu Wei Si-Li (1986)
Dokter Yung is in Thailand om daar naar geneesmiddelen te zoeken in de jungle, maar komt in aanraking met een stam die magie beoefent. Omdat hij zich met hun zaken bemoeit wordt hij het slachtoffer van een 'blood-spell', waar hij na een jaar aan dood kan gaan. Daarom keert hij terug naar Thailand om daar samen met een vriend en een lastige journalist een tegengif te zoeken.
Yudan Taiteki (2004) Yudan Taiteki (2004)
Jin is een gescheiden politie-agent die erover denkt te stoppen om beter voor zijn 8-jaar oude dochtertje Misaki te kunnen zorgen. Jin arresteert per toeval Neko, een wat oudere (maar legendarische) inbreker, die zojuist Misaki's fietsje heeft gerepareerd. Na weken ondervragen heeft Jin nog altijd niks uit Neko weten te krijgen. Neko besluit Jin dan maar een handje te helpen en bekent, dit omdat Jin volgens hem de eerste eerlijke politieman is die hem ondervraagt. Tevens geeft hij Jin enekele tips om in de toekomst een wat waardiger tegenstander te zijn...
Yue Kuai Le, Yue Duo Luo (1997) Yue Kuai Le, Yue Duo Luo (1997)
Ah Moon (Chingmy Yau) is een zakenvrouw die om het leven komt bij een vliegtuigongeluk op weg naar Taipeh. Haar echtgenoot, computerfreak Fung Wai, is eerder verdoofd dan rouwig en belandt door toeval in een niet-seksuele vriendschap met een homoseksuele makelaar die hem zijn hulp aanbiedt bij de verkoop van zijn appartement. Rosa (eveneens gespeeld door Chingmy Yau) is een andere zakenvrouw uit Hong Kong, iets ouder en wijzer dan Ah Moon. Ze heeft haar man verlaten en is naar Taipeh verhuisd om een boetiek te openen. Totdat beide vrouwen Jie (Yue-Lin Ko) ontmoeten, een jonge zwerver die voor korte tijd de minnaar van Ah Moon is, maar misschien wel heimelijk genteresseerd is in haar echtgenoot.
Yuen Chi Miu Hei (1999) Yuen Chi Miu Hei (1999)
Op haar huwelijksnacht valt de sexy politievrouw Ling ten prooi aan een bende gemaskerde verkrachters die al jaren slachtoffers maakt in Hong Kong. Nadat haar echtgenote door de psychopaten is vermoord en zij op verschrikkelijke wijze is vernederd, wil Ling nog maar n ding: wraak!
Yuen Ling-yuk (1992) Yuen Ling-yuk (1992)
Centre Stage vertelt het korte, maar bewogen en omstreden leven van Ruan Lingyu, waarschijnlijk de bestgekende ster van de Chinese stille film. Ruan, door sommigen als de Chinese Greta Garbo omschreven, gaf tragische personages een sensuele en gevoelige uitstraling. Haar eigen leven vertoonde in vele opzichten gelijkenissen met dat van de door haar vertolkte karakters. In 1935 pleegde ze op 25-jarige leeftijd zelfmoord.
Yuen Mei Ching Yan (2001) Yuen Mei Ching Yan (2001)
Sharon is een mooie jonge vrouw die leidinggevend is in de advertentiesector. In de liefde was ze nooit erg gelukkig; de enige mannelijk figuur die ze echt kan vertrouwen is haar trouwe hond Ah-man. Deze hond mag geen enkele van de mannen waarmee Sharon datet, behalve Albert, een kindvriendelijke veteraan. Door een ongeluk raken de zielen van Ah-man en de technicus Fai verwisseld, waarna Ah-man verliefd wordt op Sharon.
Ygi: Gekij-ban (2004) Ygi: Gekij-ban (2004)
"Yu-Gi-Oh!" is het verhaal van Yugi, een jongen die bezeten is van het kaartspel Duel Monsters. Wat als een spel begint, wordt al snel realiteit; kan Yugi de aarde van zijn ondergang redden?
Yugotrip (2004) Yugotrip (2004)
Dejan is een jongen die de Balkan is ontvlucht en nu in Keulen woont. Dejan zoekt permanente verdoving in drugs en alcohol om zijn herinneringen aan de oorlog in Bosni in bedwang te houden. Maar zijn visioenen achtervolgen hem zelfs in grote dronkenschap. Hij lijkt door doodsdrift gedreven, lijkt geen grens of norm te kennen. Wanneer hij de jongere Anna ontmoet, doet Dejan een halfslachtige poging om te veranderen. Dejan is niet eens zoveel ouder dan Anna, maar de oorlog en zijn leefstijl hebben zijn gezicht getekend.
Yheisha - Terorisuto (2007) Yheisha - Terorisuto (2007)
Een terroristische zelfmoordaanslag gaat niet zoals gepland, de handgranaat van 'M' weigert dienst. Hij wordt gearresteerd en belandt in de gevangenis. Om te achterhalen wie achter de aanslag zit, wordt hij gemarteld en in volledige eenzaamheid opgesloten.
Yuke Yuke Nidome no Shojo (1969) Yuke Yuke Nidome no Shojo (1969)
De plot draait om de bizarre relatie tussen twee ernstig getroubleerde tieners, Poppo en Tsukio. Poppo wordt op gewelddadige wijze verkracht door vier tieners, ergens op het dak van een flatgebouw in Tokyo, terwijl Tsukio passief toekijkt. De twee zoeken toenadering en vinden gemeenschappelijkheden in hun zelfhaat, obsessie met de dood en een verleden vol sexuele mishandeling en geweld.
Yuki Yukite Shingun (1987) Yuki Yukite Shingun (1987)
Controversieel portret van Kenzo Okuzaki, voormalig soldaat in het Japanse leger, die keizer Hirohito ter verantwoording wil roepen voor de wreedheden die op Nieuw-Guinea plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze tocht zoekt Kenzo Okuzaki meermaals de confrontatie op met andere oudstrijders, die zich in Nieuw-Guinea onder andere schuldig hebben gemaakt aan misdaden tegen de mensheid.
Yukinojo Henge (1963) Yukinojo Henge (1963)
Een theater-acteur, die voornamelijk vrouwenrollen speelt, wil wraak op de mannen die twintig jaar eerder verantwoordelijk waren voor de zelfmoord van zijn ouders.
Yuma (1971) Yuma (1971)
Marshal Dave Harmon wordt naar Yuma gestuurd om er de orde te handhaven. Al de vorige marshals werden door Arch King verjaagd die alleen zijn eigen wetten duldt. Wanneer de broer van King vermoord wordt lijkt het dat Harmon het gedaan heeft. Al snel komt het tot een confrontatie tussen King en Harmon.
Yume Ju-ya (2006) Yume Ju-ya (2006)
Verfilming van het gelijknamige boek van Soseki Natsume. In zijn hoogdagen zei hij dat hij verwachtte dat de mensheid 100 jaar in de toekosmst zijn puzzels zouden proberen ontrafelen. Nu zijn we 100 jaar verder, en wagen 10 hedendaagse regisseurs zich aan de 10 verhalen uit Yume Ju-ya.
Yume Nara Samete (2002) Yume Nara Samete (2002)
Mima, een zangers van een meidenband, besluit de band te verlaten en haar carrire als actrice voort te zetten. Veel fans zijn hier niet blij mee. Ze krijgt slechts last van een psychotische stalker. Langzamerhand verdwijnt Mima in een wereld waar de lijn tussen fantasie en realiteit snel lijkt te vervagen.
Yume no Ginga (1997) Yume no Ginga (1997)
Er gaat een verhaal rond van een seriemoordenaar, die vrouwelijke collega-busconductrices vermoordt wanneer hij de kans krijgt. Als een Tomiko een brief krijgt van Tsuyako, met indicaties van wie de mogelijke moordenaar is, trekt ze er op uit om wraak te nemen. Wanneer ze echter arriveert, ontstaat er een vreemde romance tussen de twee.
Yumeji (1991) Yumeji (1991)
Biografische film over het leven van de eigenzinnige Japanse dichter en schilder Yumeji Takehisa, dat zich afspeelt voor de Tweede Wereldoorlog.
Yumurcak Kk Sahit (1972) Yumurcak Kk Sahit (1972)
Ilker is een stoute maar zeer slimme jongen die 'Yumurcak' (vrij vertaald: boefje) wordt genoemd. Hij haalt constant kattenkwaad uit en heeft vaak lol. Maar als hij getuige is van een verschrikkelijke moord wil niemand hem geloven en wordt hij achtervolgd door de moordenaar.
Yumurta (2007) Yumurta (2007)
Yusuf, eigenaar van een boekwinkel in Istanbul, hoort dat zijn moeder is overleden. Hij keert voor het eerst in lange tijd terug naar zijn geboorteplaats op het platteland en raakt gecharmeerd van een jonge vrouw die zijn moeder heeft verzorgd.
Yun Shui Yao (2006) Yun Shui Yao (2006)
Chen Qiu-shui is een leraar Engels in Taiwan. Een jongetje waar hij aan lesgeeft heeft een zus, Wang Biyun, en de twee worden verliefd. Maar Chen heeft een links ideaal en besluit te gaan strijden voor een nieuw China. Hij strijdt verder in de Koreaanse oorlog en werkt als arts in de wederopbouw, maar Wang kan hij niet vergeten, ondanks de aandacht van een andere aanbidster. Jaren later woont Wang in New York en reconstrueert het verhaal, om uit te vinden wat er met Chen is gebeurd.
Yung Chun Ta Hsiung (1977) Yung Chun Ta Hsiung (1977)
Huang Lung is een CIA-agent met een dodelijk missie. Hij moet een groep terroristen opsporen die een formule in handen hebben gekregen waarmee ze het menselijke ras kunnen uitroeien.
Yunost Maksima (1935) Yunost Maksima (1935)
Eerste deel uit de Maxim trilogie. Maxim is een zorgeloze jonge fabrieksarbeider die echter steeds meer geconfronteerd wordt met alle sociale misstanden. Hij komt in aanraking met een ondergrondse Socialistische beweging en raakt steeds meer politiek bewust. Tijdens dit proces van bewustwording, wordt een van zijn vrienden gedood bij een fabrieksongeval, veroorzaakt door de weigering van zijn chef om de machines te inspecteren. De woedende arbeiders gaan verhaal halen en raken slaags met de politie. Maxim en een andere vriend worden opgepakt. De vriend sterft voor het vuurpeleton en Maxim komt totaal gedesillusioneerd uit de gevangenis.
Yrei vs. Uchjin 03 (2007) Yrei vs. Uchjin 03 (2007)
Een anthologie bestaande uit twee delen. Het eerste segment , 'Rock Hunter Lemon' is het verhaal van Ryuji, vroeger een gangster, die gehuwd is met een rijke zakenman en lid van zijn bedrijf geworden. Hij begint weer om te gaan met zijn oude vrienden en verwaarloost zijn werk en zijn vrouw Iwako, die zwanger is. Dat maakt zijn schoonvader woedend. Hij gaat Ryuji achterna en komt om het leven. Ryuji is wanhopig en pleegt zelfmoord door een kogel in zijn hoofd te schieten. Maar blijkbaar komt hij toch weer tot leven en keert hij terug naar de gangsterbende. Hij vat het plan op zijn vrouw vergiftigen. Het tweede luik heet 'Fatal Love'. Daarin is Utsuo een componist van popmuziek die veel vooruitgang heeft geboekt in zijn carrire. Zijn verloofde Mariko wil met hem huwen, maar hij wijst haar af. Hij vlucht in een wereld van roes door overmatig gebruik van alcohol. Op een dag ontmoet hij een mysterieuze schoonheid, Meg, en het wordt liefde op het eerste gezicht. Maar zij zuigt wel geleidelijk aan alle levenskracht uit hem weg.
Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo (1970) Yureiyashiki no Kyofu: Chi O Suu Ningyoo (1970)
Na het horen van het recentelijk overlijden van zijn vriendin Yuko Nonomura, bezoekt Kazuhiko Sagawa haar graf en is geshockeerd over wat hij daar ontdekt. Na zijn daar op volgende verdwijning, volgen zijn zus Keiko, en haar vriend Hiroshi zijn sporen naar Yuko's angstaanjagende ouderlijk huis. Hier worden zij kouwelijk ontvangen door Yuko's moeder. Ondanks het tegenkomen van bovennatuurlijke krachten weigert Kieko haar zoektocht op te geven naar haar broer, uiteindelijk brengt een bezoek in het nabijgelegen dorp de vreselijke details aan het licht van de Nonomura familie geschiedenis.
Yreka (2000) Yreka (2000)
In Eureka overleven slechts drie mensen een gewelddadige buskaping op het Japanse eiland Kyushu. De gebeurtenis ontwricht het leven van buschauffeur Makoto en de scholieren Kozue en Naoki volkomen. De getraumatiseerde chauffeur verdwijnt uit zicht en de kinderen blijven alleen achter in hun ouderlijk huis zonder moeder of vader. Ze zijn letterlijk met stomheid geslagen en communiceren met behulp van gebarentaal. Na twee jaar afwezigheid trekt Makoto bij de kinderen in. De drie vormen een surrogaatfamilie, nauwlettend in de gaten gehouden door de student Akihiko, Kozue’s en Naoki’s neef. In een poging definitief met de gewelddadige gebeurtenissen in het reine te komen koopt Makoto een bus om met de kinderen op reis te gaan. Plaats van vertrek: de parkeerplaats waar de gijzeling plaatsvond. Tijdens de busreis proberen de drie ex-gijzelaars het traumatische verleden van zich af te schudden.
Yureru (2006) Yureru (2006)
Takeru, die jaren geleden zijn kleinstedelijke geboorteplaats verlaten heeft om in Tokyo carrire als fotograaf te maken, keert terug om deel te nemen aan een boeddhistische ceremony voor zijn zieke moeder. Zijn ex-vriendin Chie werkt inmiddels samen met zijn timide broer in het familiebedrijfje en Takeru voelt jaloezie over hun vertrouwelijkheid. Tijdens een uitstapje valt Chie echter van een brug af. Mineru, die direct achter haar was, komt terecht te staan voor moord en zijn broer gaat op onderzoek om de ware toedracht te achterhalen.
Yurisai (2001) Yurisai (2001)
Zeven tachtigjarige vrouwen slijten een rustige oude dag in een rusthuis. In dat leventje komt flink wat verandering wanneer Mr. Miyoshi, een 75-jarige Don Juan, bij hen intrekt. Zonder het te beseffen opent hij de doos van Pandora. Zijn aanwezigheid werkt als een katalysator, die lang verdrongen verlangens weer aan de oppervlakte brengt.
Yurusarezaru Mono (2003) Yurusarezaru Mono (2003)
Azusa moet machteloos toekijken hoe zijn broer de baas van zijn bende overhoop schiet. Vervuld van woede en afschuw, besluit Azusa wraak te nemen op zijn broer, hoeveel pijn dat ook zal doen. Na een tip van een corrupte agent, komt Azusa plots oog in oog te staan met zijn broer, maar ondanks zijn haat en opborrelend eergevoel kan hij de trekker niet overhalen.
Yuryeong (1999) Yuryeong (1999)
Nadat Lee Chan-suk tijdens een oefening n van z'n superieuren neerschiet wordt hij ter dood veroordeeld. Er volgt echter een schijnexecutie en wanneer Chan-suk wakker wordt blijkt hij deel uit te maken van het team ter besturing van 'The Phantom', Zuid-Korea's geheime kernonderzeer. Wanneer dit vaartuig enige tijd later het ruime sop kiest merkt Chan-suk dat er bepaalde spanningen zijn onder de crewleden ten aanzien van het doel van 'The Phantom'. Een muiterij is op komst.
Yusei Oji (1959) Yusei Oji (1959)
Een groep ruimtemannen van de planeet Krankor worden door hun leider, Phantom, geleid om de planeet Aarde te veroveren. Het is aan een mysterieuze superheld, The Prince of Space, om de ruimtemannen te verslaan.
  1 2 3 4 -5- 6 7 8 9 10
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!