Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 -4- 5 6 7 8 9 10
Zoeken:
Yeonae Sosheol (2002) Yeonae Sosheol (2002)
Een jonge fotograaf ontmoet twee vrouwen, en probeert onmiddellijk om van n van hen haar hart te winnen. Hoewel zij hem afwijst, worden de drie vrienden en beginnen heel wat tijd samen door te brengen.
Yeonae-sulsa (2005) Yeonae-sulsa (2005)
Woo Ji Hoon is een populaire goochelaar en alle vrouwen zijn verzot op hem. Zo gaat hij op een nacht samen met een lerares naar een motel om daar liefde te bedrijven. Tot overmaat van ramp blijkt dat er in die motelkamer een verborgen camera hing die alles heeft opgenomen. Omdat ze bang zijn dat de film in de openbaarheid komt gaan ze op zoek naar de dader die verantwoordelijk is voor de opnames.
Yeongeo Wanjeonjeongbok (2003) Yeongeo Wanjeonjeongbok (2003)
Een werkneemster bij een informatiebureau, wordt verplicht om Engelse les te nemen wanneer zij een tourist niet kan helpen die in haar bureau hulp zoekt. Ingeschreven bij een taalinstituut (en geplaatst binnen het laagste niveau), ontmoet ze een knappe kerel die daar studeert zodat hij met zijn zuster kan communiceren, die in door een Amerikaanse familie als kind werd geadopteerd. Ze ontwikkelt ook een rivaliserende en soms vriendelijke relatie met haar lerares Kathy, een aantrekkelijke jonge vrouw uit Australi.
Yeopgijeogin Geunyeo (2001) Yeopgijeogin Geunyeo (2001)
Een jonge student met onzekere toekomst ontmoet een zeer dronken meisje op het metroperron. Hij kan nog net een dodelijk ongeval vermijden en neemt haar mee naar een hotel om haar bij haar positieven te laten komen. Later ziet hij haar in betere omstandigheden en ontdekt een energieke jonge vrouw met een onthutsend vrijpostige tong.
Yeoseonsaeng vs Yeojaja (2004) Yeoseonsaeng vs Yeojaja (2004)
Yeo Mi-ok is lerares op een middelbare school, bekend om haar opvliegende karakter. n van haar studenten, Ko Mi-nam valt voor de nieuwe zangleraar, waar ook Yeo Mi-ok een oogje op heeft en er ontstaat een strijd tussen de studente en de lerares om de zangleraar.
Yeoseot Gae Ui Siseon (2003) Yeoseot Gae Ui Siseon (2003)
In een compilatie van zes korte films laten verschillende regisseurs hun visie op discriminatie zien. In "The Weight of Her" wordt een jonge studente van een hogeschool gevolgd in haar pogingen te voldoen aan de eisen van haar leraren en omgeving. In "The Man With an Affair" loopt een jonge bedplasser, in een appartementencomplex een man tegen het lijf die net een seksueel delict heeft gepleegd. De situatie loopt volledig uit de hand. In "Crossing" probeert een geestelijk gehandicapte man zoveel mogelijk te doen in 14 minuten. "Tongue Tie" laat zien hoever sommige ouders gaan om hun kinderen beter Engels te laten spreken. "Face Value" draait om een ruzie op een parkeerplaats, tussen een vrouwelijke werkneemster en een klant. "Never Ending Peace and Love" vertelt het waargebeurde verhaal over een immigrante uit Nepal, die nadat ze haar portefeuille en haar identiteitspapieren heeft verloren, wordt behandeld als een psychisch verwarde Koreaanse vrouw.
Yes (2004) Yes (2004)
Een Amerikaanse vrouw (Joan Allen) zit gevangen in een liefdeloos, verstikkend huwelijk met politicus Anthony (Sam Neill). Ze begint een affaire met een man uit het Midden Oosten (Simon Abkarian), een Libaneze chirurg die verbannen is naar London. Hun passie is de start van een persoonlijke reis waarin liefde en religieuze overtuigingen vechten om superioriteit. Hun wilde, erotische avontuur begint in London en brengt hen van Belfast en Beiroet tot Havana.
Yes Man (2008) Yes Man (2008)
Als Carl Allen (Jim Carrey) de zoveelste aanvaring met anderen en ook met zichzelf heeft gehad, besluit hij dat het zo niet langer kan. Hij schrijft zich in voor een soort cursus die van een principe uitgaat: zeg overal 'Ja' op. Aanvankelijk bevalt dit Carl goed, maar als het langer gaat duren ziet hij in dat een instemmend antwoord op alle vragen ook minder leuke kanten heeft.
Yes Men, The (2003) Yes Men, The (2003)
The Yes Men is een duo grappende politiek-activisten dat wereldwijde faam verkrijgt door zich voor te doen als leden van de World Trade Organization. De twee leden van The Yes Men zetten ooit een website op die de WTO imiteerde, maar ze werden voor echte organisatieleden aangezien. Vervolgens speelden ze het spelletje mee en verschenen op conventies, besprekingen en televisieprogramma's. Aangezien ze juist fel tegen de WTO zijn, geven ze constant satirische opmerkingen, die de slechte kanten van de organisatie belichten, waardoor hun publiek op het verkeerde been komt te staan.
Yes, Giorgio (1982) Yes, Giorgio (1982)
Giorgio Fini is een beroemd operazanger. Tijdens een toernee door de Verenigde Staten verliest hij zijn stem. Hij bezoekt een voor hem onbekend maar goed aangeschreven keelspecialiste. Al snel wordt hij verliefd op haar.
Yes, I Can See Dead People (2008) Yes, I Can See Dead People (2008)
De luie Lam heeft het vermogen om geesten te zien en daarvan zijn er nogal wat in het grote complex waar hij woont. Lam accepteerde dit gegeven gewoon tot op een dag zijn jongere broertje in bed begint te plassen. Als bewaker Nam hem uitlegt dat er ook kwaadaardige geesten zijn, vermoedt Lam dat er meer aan de hand is met zijn broertje dan blaasproblemen.
Yeshou Xingjing (1998) Yeshou Xingjing (1998)
Tung is een politieagent die nauwe banden onderhoudt met de gangsterbazen in zijn district. Zeer tegen zijn zin wordt hij gekoppeld aan nieuwkomer Mike, een onkreukbare diender en letterlijk Tung's tegenpool. Ondanks de tegenstellingen ontstaat er een vriendschap tussen beide mannen die op de proef gesteld wordt wanneer Cheung, de lokale triade leider en tevens vriend van Tung, op last van moord de stad in allerijl verlaten moet. In zijn afwezigheid wordt de macht overgenomen door een ambitieuze gangster..
Yesil Isik (2002) Yesil Isik (2002)
De film vertelt de liefde tussen Ali en Elif. Ali (Kenan Isik) verliest zijn totale vermogen op de beurs waardoor hij een hartaanval krijgt en sterft. Hij wordt niet in het hiernamaals toegelaten, omdat het daar nog veel te vroeg voor is. Ook kan hij niet terug naar de wereld, omdat zijn lever in andermans lichaam zit. Ali's engel (Haldun Dormen) vertelt hem dat het enige wat hij kan doen is, het doden van degene met zijn lever. Het gaat echter niet volgens plan: Ali wordt onverwachts verliefd op de vrouw die hij moet vermoorden (Elif, Hlya Avsar).
Yesterday (2002) Yesterday (2002)
Zes jonge jongens worden door een stel wetenschappers gebruikt, en tijdens deze proeven verdwijnen de jongens spoorloos. Twintig jaar later worden op de plek waar de jongens zijn verdwenen moorden op de wetenschappers gepleegd.
Yesterday (2004) Yesterday (2004)
Nadat ze ziek is geworden, hoort Yesterday van de artsen dat ze HIV-positief is. Terwijl haar echtgenoot in een ontkenningsfase terecht komt en ze voor haar jonge dochter moet zorgen, hoopt Yesterday alleen maar dat ze lang genoeg zal leven om haar dochtertje naar school te zien gaan.
Yesterday Was a Lie (2008) Yesterday Was a Lie (2008)
Hoyle (Kipleigh Brown) - een scherpzinnig meisje met een voorliefde voor bourbon (Kentucky Whiskey) - pleegt een onderzoek naar de introverte kunstenaar/archeoloog John Dudas (John Newton). Maar haar werk neemt een onvoorziene wending aangezien er onverklaarbare dingen met haar gebeuren. Al doende brengt zij een komplot aan het licht om kosmologische geheimen te ontrafelen. Geheimen die de aarde bedreigen en kunnen vernietigen. Ze werden uit het Duitsland van de jaren '30 gesmokkeld door een Nazi-afvallige. Wanneer de diepere verhouding van Hoyle met Dudas wordt geopenbaard, leert zij dat de meest machtige krachten van allen -- menselijke liefde, menselijke pijn -- door alleen wetenschap niet kunnen worden begrepen.
Yesterday's Children (2000) Yesterday's Children (2000)
Jenny Cole is gelukkig met haar man en zoon en er is nog een kleintje op komst. 's Nachts heeft ze levendige dromen over een klein plaatsje met een grote kerk. Ze ontdekt dat het plaatsje ook al voorkwam in tekeningen die ze als kind heeft gemaakt. Na onderzoek komt ze erachter dat het plaatsje echt bestaat, het is een Iers dorp uit de jaren '30. Met haar man en zoon gaan ze naar Ierland om de zaak verder uit te zoeken.
Yesterday's Enemy (1959) Yesterday's Enemy (1959)
Captain Langford en zijn soldaten worden in Birma ingesloten door een groep Japanners en samen met zijn troepen zoekt hij bescherming in een nabijgelegen dorpje. Helaas dreigen de inwoners van het dorpje de soldaten te verraden, en Langford moet een aantal riskante beslissingen nemen om de levens van zijn mannen te kunnen redden.
Yesterday's Target (1996) Yesterday's Target (1996)
Drie tijdreizigers lijden na een mislukte missie aan collectief geheugenverlies. Hun eigen identiteit kennen ze niet meer en ze beseffen dat ze in groot gevaar verkeren. Een geheime overheidsinstelling, onder leiding van een zekere Holden wil hen immers uitschakelen. Als hun geheugen geleidelijk terugkeert, bundelen ze hun bovennatuurlijke krachten om strijd te leveren tegen de organisatie, die een nieuw kinderras wil elimineren.
Yeti - Il Gigante del 20. Secolo (1977) Yeti - Il Gigante del 20. Secolo (1977)
Een verschrikkelijke gigantische sneeuwman wordt na miljoenen jaren ingevroren te zijn geweest, weer tot leven gewekt. Hij vernietigt alles wat in zijn weg staat. Alleen een meisje waar hij mee bevriend raakt kan hem nog stoppen.
Yeui-eomneun Geotdeul (2006) Yeui-eomneun Geotdeul (2006)
Een jonge man heeft spraakproblemen omdat hij een kleine tong heeft. Omdat een tongoperatie duur is, begint hij een carrire als huurmoordenaar. Hij vermoordt alleen maar slechte mensen uit de criminele wereld totdat hij voldoende geld bij elkaar heeft verdient om zijn operatie te betalen.
Yeuk Saat (1994) Yeuk Saat (1994)
Ming is een verstandelijk gehandicapt meisje dat bevriend raakt met maatschappelijk werkster Lok. Op een gegeven moment wordt Ming verkracht door een man die op tilt slaat bij het zien van de kleur rood. Wanneer de rechtbank de verkrachter vrijspreekt, op grond van Ming's handicap, gaat Lok achter hem aan, rode kleding dragend.
Yeux Bands, Les (2008) Yeux Bands, Les (2008)
De 37-jarige Tho deelt zijn leven tussen Louise, die in verwachting is, en zijn werk als vrachtwagenchauffeur. Na jaren afwezigheid zal het nieuws van zijn terugkeer naar de stad van zijn kinderjaren een schok veroorzaken. Martin, met wie hij als een broer in een opvanggezin werd opgevoed, is zopas gearresteerd. Hij wordt ervan beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor de aanranding en dood van verschillende jonge vrouwen.
Yeux Cerns, Les (1964) Yeux Cerns, Les (1964)
In een klein Oostenrijks stadje werd een man vermoord, die eigenaar was van een houtzagerij. Het blijkt dat hij door veel mensen gehaat werd. Na de begrafenis begint zijn echtgenote anonieme brieven te krijgen, waarin er gedreigd wordt met mishandeling en verminking als ze niet betaalt. Ze ontmoet Franz, een man die vroeger in het bedrijf van haar man heeft gewerkt en nadien door hem ontslagen werd. Hij stelt haar voor haar te helpen onderzoeken waar de brieven vandaan komen.
Yeux Clairs, Les (2005) Yeux Clairs, Les (2005)
Fanny is anders dan de anderen. Ze woont nog steeds bij haar broer Gabriel, maar kan het niet vinden met diens vrouw. Na de zoveelste heftige ruzie loopt Fanny weg en trekt ze naar Duitsland om het graf van haar vader te bezoeken. Onderweg ontmoet ze Oskar, die geen woord Frans spreekt. Met gebaren en grimassen vinden ze hun manier om te praten.
Yeux de l'Amour, Les (1959) Yeux de l'Amour, Les (1959)
Het is in de lente van 1944. Ten gevolge van de talrijke verwijten van haar moeder, mevrouw Moncatel, is Jeanne ervan overtuigd dat zij lelijk en dom is. Na een aanval van verzetsstrijders ontmoet zij Pierre, die gewond en tijdelijk blind geraakt is. Jeanne neemt hem mee naar hun kasteel en verzorgt hem, maar wanneer zij een verhouding krijgt met haar beschermeling, zal zij dat verborgen moeten houden voor moeder.
Yeux sans Visage, Les (1960) Yeux sans Visage, Les (1960)
Een briljant plastisch chirurg tracht het gezicht van zijn dochter te herstellen, na een auto-ongeluk. Samen met zijn assistente ontvoert hij jonge vrouwen en haalt stukken uit hun gezicht om hun schoonheid op zijn verminkte dochter over te brengen. De 'donors' raken uiteraard in paniek en sommigen plegen liever zelfmoord dan 'gezichtsloos' door het leven te gaan.
Yeux Secs, Les (2003) Yeux Secs, Les (2003)
Nabij een Berberdorp ver weg van de bewoonde wereld wuiven rode linten tussen weelderig bloeiende papaver. Een haast onbegaanbaar pad leidt naar een reeks woongrotten die in een steile bergwand zijn uitgehouwen. Oude dametjes zitten er in de bergopeningen te keuvelen en te weven. In het dorp wonen sinds mensenheugenis enkel vrouwen. Mannen komen er slechts 'tegen betaling'. De bonte kleurenpracht van de gewaden waarmee de vrouwen zich tooien, steekt fel af bij het leed dat in hun ogen getekend staat. Hala, de verbeten en rebelse leidster van het dorp, is vastbesloten om aan het lijden van haar vrouwengemeenschap voor eens en altijd een einde te maken. Maar dan komt Mina in het verhaal. Na jaren van opsluiting in de gevangenis keert zij terug naar het dorp in het gezelschap van een bevriende cipier, op zoek naar haar oude thuis en haar dochter die ze er dertig jaar geleden moest achterlaten. Ook Mina is zinnens het lot van haar dorpsgenoten voorgoed te veranderen. Maar dit gemeenschappelijke doel lijkt beide vrouwen niet vanzelfsprekend dichter bij elkaar te brengen...
Yi Ben Wu Yan (1987) Yi Ben Wu Yan (1987)
Tung is een mafiabaas die handelt naar een erecode. Zijn zoon Hui is van hem vervreemd en woont in Australie. Han, een Vietnamese vluchteling is een surrogaatzoon voor hem geworden. Wanneer er een rechtszaak tegen Tung wordt gehouden blijkt er het een en ander te schorten aan de erecode. Het is aan Han om deze in ere te herstellen.
Yi Dan Er Li San Gong Fu (1980) Yi Dan Er Li San Gong Fu (1980)
De Kung-Fu vechter Ah-San, op zoek naar een voortvluchtige crimineel, stuit tijdens zijn zoektocht op een dievenbende die het voorzien heeft op de 'Jade Buddha'. Natuurlijk probeert hij de criminelen te stoppen.
Yi Dan Qun Ying (1989) Yi Dan Qun Ying (1989)
Een gangsterbaas wordt vermoord. Zijn drie zoons willen allen zijn plaats innemen, en uitzoeken wie de verrader en moordenaar is...
Yi Ge Dou Bu Neng Shao (1999) Yi Ge Dou Bu Neng Shao (1999)
Meester Gao geeft les aan de lagere school van Shuiquan, maar neemt een maand vakantie om voor zijn zieke moeder te zorgen. Wei Minzhi wordt door de burgemeester aangesteld als plaatsvervanger voor Gao, die protesteert tegen de aanstelling omdat Minzhi slechts 13 jaar oud is. Niemand anders wil de taak echter op zich nemen. Aangezien er al 12 studenten sinds het begin van het schooljaar zijn afgehaakt, moet Minzhi er alles aan doen om niet nog enkele studenten te verliezen. Gao belooft haar een premie als ze in die opzet slaagt. Wanneer de zeer intelligente Zhang Huike plots niet meer opdaagt voor school, besluit Wei Minzhi hem te gaan zoeken.
Yi Ge Mo Sheng Nu Ren De Lai Xin (2004) Yi Ge Mo Sheng Nu Ren De Lai Xin (2004)
Een man vindt een brief van een vrouw op zijn deurmat, een vrouw die nog maar net overleden is. In deze brief staat de liefde die de vrouw al vanaf haar dertiende voor hem heeft gehad. De man heeft nooit wat van haar liefde voor hem afgeweten, toch hebben ze wel een kind samen, maar verder is het nooit wat tussen hen geworden. De man, diep geraakt door de brief, gaat op zoek naar herinneringen uit het verleden.
Yi Ge Zi Tou De Dan Sheng (1997) Yi Ge Zi Tou De Dan Sheng (1997)
De Hung Lok-bende is zo mogelijk de meest incompetente bende die ooit heeft rondgelopen. De gevolgen van de beslissing van de bende, bij het uitvoeren van een opdracht, om naar China of Taiwan te reizen, worden door middel van twee verhaallijnen in beeld gebracht.
Yi Gui Jing Hun (2007) Yi Gui Jing Hun (2007)
Luofei, een artiest die zijn geld verdient met magische shows vol extreme acts, lijdt onder de gevolgen van een traumatische jeugd, vol lichamelijke en verbale mishandeling. Tijdens een van de shows loopt hij ernstige verwondingen op ten gevolge van flash-backs van zijn overleden vader. Zijn vriendin Li weet niets van zijn verleden en denkt dat hij overwerkt is. Samen met zijn begeleiders gaan ze naar een buitenstadje om te herstellen, niet wetende wat voor catastrofe haar te wachten staat.
Yi Jiang Chun Shui Xiang Dong Liu (1947) Yi Jiang Chun Shui Xiang Dong Liu (1947)
China in de jaren '30. Het dorpje van een arme familie wordt overgenomen door het Japanse leger. En van de zoons, Zhongliang, verlaat zijn vrouw en gaat werken als hospik voor het Chinese leger. Zhangmin, de andere zoon, duikt onder om zijn familie te beschermen. De levens van de zoons en hun familie groeien steeds verder uit elkaar.
Yi Ma De Hou Xian Dai Sheng Huo (2006) Yi Ma De Hou Xian Dai Sheng Huo (2006)
De ouderwetse Ye Rutang, een vrijgezelle vrouw in de 60, tracht haar hoofd boven water te houden in Shanghai, een stad die steeds meer overspoeld lijkt te raken door zwendelaars. De eerste die haar probeert op te lichten is haar 12 jarig neefje Kuan-kuan die bij haar komt wonen nadat hij in een ongeluk een been gebroken heeft. Als hij haar zuinigheid niet meer verdragen kan, loopt hij weg en doet of hij ontvoerd is om zo aan haar geld te komen. Dan verschijnt er nog de amateur operazanger Ye die veinst verliefd op haar te zijn en ook maar een ding wil: haar geld.
Yi Shen Yi Gui (2005) Yi Shen Yi Gui (2005)
Samen met haar dochtertje Nini gaat Lin op de vlucht voor haar gewelddadige echtgenoot. Tot haar verbazing vindt ze een ruim appartement voor een merkwaardig lage huur. De dag van de verhuis ontmoet ze haar buurvrouw in de lift, die grote ogen opzet als Lin vertelt waar ze gaat wonen. Op weg naar school met Nini, komt ze Fang tegen, haar overbuurman. Fang is niet alleen vriendelijk en zorgzaam, hij kan ook toveren door een echte bloem uit een muurschildering te plukken. Dan beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Lin hoort voortdurend iemand zuchten. En ze ziet vaak hoe Nini in zichzelf zit te praten, alsof ze een ingebeeld vriendje heeft. Op een nacht wordt ze wakker en ziet ze een langharige vrouw in een zwarte jurk. De verschijning vertelt haar dat ze hetzelfde verschrikkelijke lot zal ondergaan als zij en haar dochter.
Yi Sheng Tan Xi (2000) Yi Sheng Tan Xi (2000)
Yazhou, een schrijver die gelukkig met zijn vrouw is getrouwd en n dochter heeft, wordt per ongeluk verliefd op zijn jonge assistente. Familieconflicten, stress en gemengde gevoelens van zowel hemzelf als de omgeving worden zijn deel.
Yi Tian Tu Long Ji Zhi Mo Jiao Jiao Zhu (1993) Yi Tian Tu Long Ji Zhi Mo Jiao Jiao Zhu (1993)
Tijdens de Yuen dynastie in China, proberen vele sektes de 'gouden zwaarden' in bezit te krijgen, waarmee het geheim wordt prijsgegeven voor totale overheersing van alle Kung-Fu stijlen. Er zijn twee grote fracties binnen deze sektes: de eerste fractie bestaat uit Shaolin, Wu-Tang, Ngo Mai, Kun Lun, Hung Tung en Wah Shan. De tweede fractie is de Ming Sekte, een duivelse groepering onder leiding van 'Queen of Purple Dragon', 'King of White Eagle', 'King of Gold Lion' en 'King of Green Bat'. Wanneer een Wu-Tang student verliefd wordt op de dochter van de 'King of White Eagle' en niet veel later wordt vermoord, ontstaat er een groots conflict tussen beide fracties.
Yi Wu Liang Qi (1987) Yi Wu Liang Qi (1987)
Kantonese komedie waarin Hsia Chih-Hsin getrouwd is met Park. Plotseling trekt zijn ex-vrouw echter weer bij hem in. Ondanks hun haat/liefde relatie en jaloezien komt na enig lastig koppelwerk alles weer op zijn pootjes terecht.
Yi Yi (2000) Yi Yi (2000)
NJ Jian, zijn vrouw Min-Min en hun twee kinderen zijn een typisch middenklasse gezin. Ze delen hun appartement in de Taiwanese hoofdstad Taipei met Min-Mins oudere moeder. NJ werkt als partner in een computerbedrijf dat failliet dreigt te gaan. Het idee van NJ is om in zee te gaan met de geniale Japanse software designer Ota. Hij bezoekt deze charismatische Ota regelmatig in Tokio. Op de dag dat Min-Mins broer A-Di gaat trouwen, lopen de zaken voor de familie Jian pas goed uit de hand. Min-Mins moeder krijgt op die dag een beroerte en NJ loopt zijn eerste grote liefde Sherry tegen het lijf. De weken na de bruiloft raakt Min-Min depressief en zoekt steun bij een religieuze sekte. Haar dochter Ting-Ting wordt voor het eerst verliefd en Min-Mins vroegrijpe zoontje Yang-Yang krijgt problemen op school. Ondertussen houdt NJ zich voor zaken op in Tokio en ook om Sherry in het geheim te ontmoeten en uit te zoeken of het leven hem een tweede kans wil geven.
Yibola Bing Du (1996) Yibola Bing Du (1996)
Een kelner in een restaurant vermoordt zijn baas en verminkt diens vrouw en vlucht naar Zuid-Afrika, alwaar hij weer in een restaurant gaat werken. Daar verkracht hij een Zulu-vrouw, die besmet is met het Ebola-virus...
Yiddish Connection (1986) Yiddish Connection (1986)
Twee Joodse handelaren zijn ernstig in geldnood. Ze ontmoeten een man die gespecialiseerd is in het kraken van kluizen. Ze besluiten professionele misdadigers te gaan beroven om definitief uit de geldzorgen te komen.
Yield to the Night (1956) Yield to the Night (1956)
Een jonge vrouw is reeds haar hele leven misbruikt en bedrogen door alle mannen die ze kent. Als ze eindelijk de man vindt bij wie ze denkt dat hij werkelijk van haar houdt komt ze te weten dat ook hij haar bedriegt met een andere vrouw. Haar stoppen slaan volledig door...
Yihe Yuan (2006) Yihe Yuan (2006)
Het plattelandsmeisje Yu Hong verlaat eind jaren '80 haar geboortedorp om in Beijing te gaan studeren. Verwilderd en enthousiast over de nieuwe vrijheden die het leven in de grote stad met zich meebrengt, stort ze zich in een roekeloze verhouding met medestudent Zhou Wei. De sociale onrust om haar heen neemt echter alsmaar toe, wat culmineert in een grote studentenopstand. Als de Chinese overheid de opstand bloedig neerslat, raken Yu en Zhou elkaar kwijt in de chaos en paniek. Na de opstand zetten ze elk hun eigen leven voort, maar kunnen elkaar niet vergeten.
Yilani ldrseler (1981) Yilani ldrseler (1981)
De schoonheid van Esme is niet te beschrijven. Omwille van deze schoonheid, begaat de jonge Abbas een moord en moet voor lange tijd de gevangenis in. Ook Esme is verliefd op hem, maar de oude Halil heeft haar al als bruid uitgekozen. Wanneer Abbas uit de gevangenis komt, vermoordt hij Halil. De broers van Halil weten hem echter te vangen en doden hem. De dorpelingen zien Esme als de oorzaak voor Halils dood. Daarom besluiten ze dat Esme het dorp moet verlaten: anders zal ook zij sterven. Niemand durft echter de daad bij het woord te voegen, vanwege de angst voor Esme's broers. Daarom oefenen de dorpelingen druk uit op Esme's jonge zoon Hasan. Deze raakt uiteindelijk in een dilemma: moet hij zijn eigen moeder vermoorden om zijn vader te wreken?
Yilanlarin c (1985) Yilanlarin c (1985)
Kara Bayram leeft met zijn moeder, vrouw en kinderen in een dorp. Alles gaat goed totdat een machtige landbaas een huis dichtbij het grondgebied van Kara Bayram wil bouwen en naar aanleiding hiervan volgen er enige conflicten. Remake van de gelijknamige film uit 1962.
Yilmayan Seytan (1973) Yilmayan Seytan (1973)
Een heldhaftige man neemt het op tegen psychotische robots die slechte dingen van plan zijn. Ook vecht hij tegen doorgedraaide criminelen die alles doen voor geld en door en door slecht zijn.
Yilmaz Gney: Adana-Paris (1995) Yilmaz Gney: Adana-Paris (1995)
Documentaire gaat over het levensverhaal van Yilmaz Gney, een acteur, regisseur, producent. Het verhaal begint in Adana, de geboorteplaats van hem en eindigt in Parijs, waar hij nu begraven ligt. Door middel van interviews en filmmateriaal is het een uniek stuk geworden
Yin Ji (1982) Yin Ji (1982)
Om de geest van zijn vader gerust te stellen, neemt Chun Sing wraak op de tovenaar Kam Tai-fu die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. Om Kam te verslaan roept hij de hulp in van een aantal zombies.
Yin Ji Kau (1987) Yin Ji Kau (1987)
Fleur is een prostitue die verliefd wordt op Chan, de zoon van een rijke familie. Hun huwelijk wordt verboden en dus besluiten ze zelfmoord te plegen en elkaar later als geesten weer te ontmoeten...
Yin Shi Nan Nu (1994) Yin Shi Nan Nu (1994)
Komedie over een oude meesterkok die ontmoedigd raakt door de opkomst van fastfood restaurants en bovendien veel te stellen heeft met zijn drie eigenwijze dochters. De oudste moet na een mislukte verloving tien jaar geleden niets meer hebben van het andere geslacht, terwijl de anderen niet weten hoe snel ze vriendjes aan de haak moeten slaan. Het wonderbaarlijke eten - dat maar mondjesmaat door de dochters wordt geapprecieerd - dient hier vooral als metafoor voor de (vaderlijke) liefde.
Ying Chun Ge Zhi Fengbo (1973) Ying Chun Ge Zhi Fengbo (1973)
China werd ten tijde van de Yuan-dynastie door de Mongolen bestuurd. De Mongoolse baron Lee Khan neemt, gewaarschuwd door een Chinese verrader, zijn intrek in een afgelegen herberg in Shaanxi om van daaruit de verwachte opstand neer te slaan. De gastvrouw heeft evenwel haar maatregelen genomen: haar medeleden van het Chinese verzet vormen de overige gasten en het personeel van de herberg.
Ying Huang Boon Sik III (1989) Ying Huang Boon Sik III (1989)
Het is 1974 en Mark vertrekt naar Saigon om zijn neef Mun te ontmoeten. Ondanks dat Mun net is vrijgelaten uit de gevangenis, stelt hij Mark voor om samen wapens te smokkelen. Daarvoor leggen ze contact met de sexy gangster die meteen als een blok valt voor Mark. Met zijn drien vergaren ze een fortuin met wapensmokkel, maar wanneer Anitas ex-man, een gangsterbaas, uit de gevangenis wordt ontslagen, is dat het begin van een langdurige strijd waarbij Mark niet voor geld en macht moet vechten, maar voor zijn liefde...
Ying Hung Boon Sik (1986) Ying Hung Boon Sik (1986)
Twee vrienden, Ho en Mark, maken met hun valsemunterspraktijken snel carrire binnen de Chinese onderwereld. Maar hun succes wekt jaloezie bij de andere bendeleden en het duurt dan ook niet lang of Mark en Ho worden slachtoffer van een bloedige machtstrijd. Mark raakt zwaar gewond en Ho belandt in de gevangenis. Drie jaar gaan voorbij, maar wanneer Ho eindelijk uit de gevangenis wordt vrijgelaten heeft hij maar n doel: wraak...
Ying Hung Boon Sik II (1987) Ying Hung Boon Sik II (1987)
Nadat hij zijn beste vriend heeft verloren, probeert Ho zijn leven te beteren, maar de Chinese onderwereld laat hem niet los. Wanneer hij hoort dat zijn jongere broer Kit als politieman zijn leven in de waagschaal heeft gelegd door te infiltreren in een gevaarlijke gangsterbende, komt Ho in actie. In de bloedige strijd die volgt, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek…
Ying Hung Ho Hon (1987) Ying Hung Ho Hon (1987)
Chi is een machtig gangster. Hij heeft twee luitenants Kuo en Yung. Deze laatste kan het niet verkroppen dat Chi zijn imperium nalaat aan Kuo. Deze trekt zich terug om een gezin te stichten maar ziet zich genoodzaakt om het gevecht met Yuen aan te gaan, met dramatische gevolgen.
Ying Xiong (2002) Ying Xiong (2002)
Koning Qin wil heel China in zijn macht hebben, om zo de eerste keizer te worden. Al een tijdje willen huurmoordenaars hem vermoorden. Er zijn drie moordenaars, genaamd Broken Sword, Flying Snow en Sky, waar de koning vooral voor vreest. Hij heeft dan ook al vele jaren een beloning voor degene die deze drie kan uitschakelen. Op een dag krijgt de koning dan bezoek van de mysterieuze zwaardvechter Nameless, die beweert de drie moordenaars te hebben vermoord.
Ying Xiong Shen Hua (2001) Ying Xiong Shen Hua (2001)
Maffialeider Park Min-Wah komt op het idee om buitenlanders in te huren om deze een overval te laten plegen op een rivaliserende bende. Uit betrouwbare bronnen heeft hij vernomen dat ze op korte termijn $10.000.000 aan cash in hun gebouw hebben, en als ze zelf de overval plegen er al snel wraakactie's zouden komen, is het inschakelen van buitenstaanders een goed idee. De politie begint echter lucht te krijgen dat er de nodige dingen staan te gebeuren en stuurt een undercover agent Cha Jin-Hon om meer onderzoek te doen bij de twee organisaties.
Ying Xiong Wu Lei (1986) Ying Xiong Wu Lei (1986)
De Thaise regering regelt een groep huurlingen annex gelukzoekers, onder leiding van de bikkelharde Chung, om een legergeneraal die drugs smokkelde terug te halen uit de Vietnamese jungle. Chung accepteert de opdracht als hij ondertussen ook zijn zoon en schoondochter uit de handen van de vijand mag redden.
Ying Zhao Tang Lang (1977) Ying Zhao Tang Lang (1977)
Twee rivaliserende kung-fu scholen hebben ruzie omdat hun masters elkaar niet mogen. Er breken gevechten uit tussen de Chow Mao Woo van de Manti's Fist school en Yang Chu van de Eagle's Claw school. Maar wie zal wie verslaan?
Ying Zhao Tie Bu Shan (1977) Ying Zhao Tie Bu Shan (1977)
Wanneer de corrupte minister Cheng de onschuldige burger Chow Lu Fung wil laten opdraaien voor een moord die hij niet gepleegd heeft, slaat Chow op de vlucht. Eenmaal op de vlucht leert Chow zichzelf de Iron Armor techniek aan om Cheng aan te gaan pakken.
Ying zi Shen Bian (1971) Ying zi Shen Bian (1971)
Een aantal vreemdelingen zijn op zoek naar de legendarische vechter, bekend als 'The Shadow Whip', die volgens de verschillende bronnen 15 jaar geleden een misdaad zou hebben gepleegd. De jonge Yun krijgt aanwijzingen dat het haar oom zou kunnen zijn en probeert achter de waarheid te komen.
Yingxiong Zheng Chengong (2000) Yingxiong Zheng Chengong (2000)
De Nederlanders koloniseren Taiwan in 1620. Zheng Cheung Gong is een jonge heroische leider die vanuit China de strijd met de Nederlanders aan gaat in de oorlog uit de titel.
YMCA Yagudan (2002) YMCA Yagudan (2002)
Ho-chang is de zoon van een geleerde die bestemd is om in de schaduw van de intellectuele erfenis van zijn vader te lopen. Wanneer zijn broer het huis verlaat om zich bij het ondergrondse verzet tegen het Japans koloniaal bestuur aan te sluiten, wordt van Ho-chang verwacht een keuze te maken tussen het vervullen van zijn familieplicht en zijn liefde voor honkbal dat in Korea net is geintroduceerd.
Yo (2007) Yo (2007)
In een klein dorpje ergens op Mallorca meldt Hans, een Duitse klusjesman, zich bij een welgestelde landgenoot. Zijn voorganger heette ook al Hans, zo blijkt. Een onbestemde sfeer kleeft aan diens herinnering. Als de nieuwe, kwetsbare Hans hier achterkomt, raakt hij verwikkeld in een web vol ongrijpbare schijnwaarheden. Al snel na zijn aankomst beginnen een aantal zekerheden te schuiven en voelt Hans zich beschuldigd van iets wat hij niet gedaan heeft. Als hij probeert zich van elke blaam te zuiveren, komt hij steeds dichter bij de waarheid, maar raakt hij paradoxaal genoeg steeds verder van zijn eigen identiteit verwijderd.
Yo Hice a Roque III (1980) Yo Hice a Roque III (1980)
Deze film gaat over twee vrienden, waarvan de ene, Roque, aan lager wal is geraakt. De ander, Frederico, toont zich een ware vriend en neemt hem in huis. Door problemen met zijn vrouw en schoonmoeder kan Frederico zijn maat niet voor altijd onderdak blijven bieden. Maar na een bokswedstrijd krijgt Frederico het lumineuze idee om van zijn vriend een bokskampioen te maken, zodat Roque zelf in zijn onderhoud zal kunnen voorzien.
Yo Nimo Kimyo na Monogatari - Eiga no Tokubetsuhen (2000) Yo Nimo Kimyo na Monogatari - Eiga no Tokubetsuhen (2000)
Tijdens een zware regenbui besluiten enkele personen te gaan schuilen in de hal van een treinstation. Om de tijd te doden vertelt een man, naar aanleiding van hetgeen hem in de hal opvalt, vier verschillende verhalen met n belangrijk raakvlak: het buitengewone.
Yo Puta (2004) Yo Puta (2004)
Adriana is een luxeprostitue die antropologiestudente Rebecca onder haar hoede neemt. Rebecca is bezig met een onderzoek naar prostitutie voor haar studie en krijgt een kijkje in de keuken door interviews te houden met de mensen in de branche.
Yo Soy As (2001) Yo Soy As (2001)
Mario woont al dertig jaar in een klein kamertje in een huis op een vierde verdieping zonder lift. Overdag, want 's nachts verandert hij in een vrouw en werkt hij in een nachtclub, om als het daglicht wordt weer te 'verschrompelen' tot man. Mario is een transformista. Samen met een paar andere bejaarde artiesten treedt hij elke avond op voor een zeer klein publiek in varitclub 'La Bodega Bohemia' in Barcelona. Mario's hoofdact heet 'Yo Soy Asi' (Zo ben ik), een lied waarin hij zijn manier van 'zijn' op de hak neemt. Op een dag krijgen Mario en de andere artiesten te horen dat ze ontslagen zullen worden, omdat de vrouw van de seniele eigenaar de tent verkocht heeft. Mario's leven bestaat vanaf dat moment alleen nog maar uit de verzorging van zijn oude halfblinde en dove hospita, Maruja. Na een leven lang een dubbelleven geleid te hebben als transformista, slaat hij de weg in naar Het Einde. De documentaire begint tijdens de laatste vier dagen van Mario's leven als transformista en laat ons getuige zijn van het ontroerende laatste optreden in de varitclub, voordat het doek definitief valt.
Yo Soy el Que T Buscas (1988) Yo Soy el Que T Buscas (1988)
Model Nathalia wordt verkracht door een man. Ze is vastberaden om hem terug te vinden. Ze krijgt hierbij hulp van een aantal mensen die ze tegenkomt op haar zoektocht. Dit worden vrienden voor het leven.
Yo Soy Fulana de Tal (1975) Yo Soy Fulana de Tal (1975)
Een prostituee vertelt over haar levenservaringen vanaf haar jeugd. In het begin was zij een schuchter meisje in de stad. Ze werd geschokt door enkele harde teleurstellingen in de liefde en besloot de mannen die ze vanaf dan zou ontmoeten te straffen als een vorm van wraak voor het verdriet dat zij zelf had geleden.
Yo Soy la Juani (2006) Yo Soy la Juani (2006)
De pittige Juani woont in bij haar loser van een vader en stocijnse moeder in een stad in een Spaanse provincie. Ze werkt in een elektronicazaak achter de kassa. Haar macho vriendje Jonah denkt alleen maar aan auto's en seks en is altijd jaloers. Juani's beste vriendin Vani kan alleen maar praten over de borstvergroting waarvan ze droomt. Zij heeft verkering met Nacho. Met zijn vieren proberen ze het in hun ogen eentonige dagelijks leven te doorstaan. Wanneer Nacho Vani mishandelt en Juani ontdekt dat Jonah overspel pleegt, verkassen de twee meiden naar Madrid, waar hun leven hen toe lijkt te lachen. Maar al snel scheiden hun wegen zich: Vani wordt verliefd en Juani valt in handen van een slijmerige filmproducer die zegt dat hij een ster van haar zal maken.
Yo, el Mujeriego (1963) Yo, el Mujeriego (1963)
De rijke Mexicaanse playboy Rafael is verloofd met Marilu, maar valt voor de charmes van Cristina. Door een reeks omstandigheden moet Rafael Cristina vergezellen naar de school van Cristina's dochter Patricia en hij moet haar vader voorstellen zodat Patricia niet geschorst wordt. Maar wanneer Marilu dit in de gaten krijgt, samen met haar moeder, zit Rafael diep in de problemen.
Yo, la Peor de Todas (1990) Yo, la Peor de Todas (1990)
De film is gebaseerd op het leven van de non Juana Ines de la Cruz, n van de grootste dichteressen uit het Mexico van de 17e eeuw. Door haar gedichten is ze de trots van het klooster. De komst van een nieuwe aartsbisschop zal haar leven echter voorgoed veranderen. Ze raakt verstrikt in een machtsstrijd tussen de aartsbisschop en de Spaanse landvoogd. Juana geniet de bescherming van de landvoogd en diens echtgenote, met wie zij een gepassioneerde vriendschap ontwikkelt. Dit alles is een doorn in het oog van de katholieke kerk, die haar met alle mogelijke middelen in het gareel probeert te krijgen. De landvoogd verliest uiteindelijk de strijd van de kerk en dit heeft grote gevolgen voor Juana.
Yoel, Israel and the Pashkavils (2006) Yoel, Israel and the Pashkavils (2006)
Israel Kletzkin bezit een drukpers en heeft in zijn leven al duizenden pashkavils, muurposters met protestleuzen, geschreven en gedrukt. Tegenwoordig is hij tevens de officile pashkavil plakker in Jeruzalem. Yoel Krause spaart al 20 jaar pashkavils en heeft er meer dan 20.000 in zijn bezit. Yoel is lid van de Netoer Karta, een ultra-orthodoxe anti-zionistische beweging. Hij heeft geen id-kaart, geen sociale zekerheid, en wenst geen contact met overheidsinstanties. Regisseur Lina Chaplin volgt deze twee mannen en hun manier van leven.
Yen Dokufuden Hannya no Ohyaku (1968) Yen Dokufuden Hannya no Ohyaku (1968)
Ohyaku is een onschuldige actrice die in de gevangenis belandt en te maken krijgt met geweld en verkrachtingen. Met een tatoeage op haar rug en een zwaard in haar hand, neemt ze wraak op degene die haar verkeerd hebben behandeld.
Yoen Dokufuden: Hitokiri Okatsu (1969) Yoen Dokufuden: Hitokiri Okatsu (1969)
Okatsu wordt in haar wraaktocht bijgestaan door Rui, een wilde sexy zwaardvechtster. Hun bloederige wraak richt zich op mannen verantwoordelijk voor de dood van haar vader.
Yoga, Inc. (2006) Yoga, Inc. (2006)
Regisseur John Philp laat in Yoga, Inc. zien hoe Yoga is getransformeerd van een oude spirituele oefening naar een vercommercialiseerde miljoenen industrie. In het bijzonder worden Wereldkampioen Yoga Esak Garcia en zijn goeroe Bikram Choudhury gevolgd. Zij hebben maar n missie: Yoga moet een Olympische sport worden.
Yogen (2004) Yogen (2004)
Een gezinnetje is op weg naar huis van een familiebezoek, maar de vader wil onderweg nog even stoppen bij een telefooncel om e-mail te sturen met zijn laptop. Terwijl hij op een verbinding wacht, bladert hij door een krant waarin hij plotseling een foto van zijn vijfjarige dochtertje ziet. Als zijn vrouw komt vragen waarom het zolang duurt, rijdt een vrachtwagen in op hun auto waarbij het jonge meisje om het leven komt. En het houdt niet op, want in de dagen daarna begint de man steeds vaker gruwelijke toekomstvoorspellingen te doen.
Yogi's First Christmas (1980) Yogi's First Christmas (1980)
Ieder jaar gaan Yogi Bear en Boo Boo onder de grond voor hun winterslaap. Hierdoor missen ze altijd kerstmis, en daar is Ranger Smith blij mee want ieder jaar is er in een hotel in Jellystone Park een groot kerstfeest waar al Yogi's vrienden naartoe komen. Maar dit jaar is Yogi per ongeluk wakker gemaakt, en viert hij zijn allereerste kerstmis.
Yogoto no Yume (1933) Yogoto no Yume (1933)
Omitsu, een barjuffrouw, probeert haar zoon te steunen met hulp van haar echtgenoot, de niksnut, Mizuhara. Op een avond komt Mizuhara op een ongemanierde manier thuis en Omitsu wordt razend en dwingt haar echtgenoot om een baan te zoeken. Wanneer hun zoon gewond raakt bij een auto-ongeluk, besluit Mizuhara, wanhopig om aan geld te komen, het te gaan stelen.
Yoidore Tenshi (1948) Yoidore Tenshi (1948)
Als de gangster Matsunaga bij een vuurgevecht gewond raakt, gaat hij naar dokter Sanada, die een afkeer heeft van gangsters. Sanada diagnosticeert tubercolose bij Matsunaga, en weet hem te overtuigen hem toe te staan het te behandelen, ook al kunnen de twee niet goed met elkaar overweg. Als de leider van de groep gangsters later vrijkomt uit de gevangenis, wil hij zijn groep weer verzamelen, maar Matsunaga wil niet meer.
Yojimbo (1961) Yojimbo (1961)
De samurai Sanjuro reist naar een dorpje in het negentiende-eeuwse Japan. Hier bemerkt hij dat het dorpje verdeeld is tussen twee gangsters. Hij besluit de twee kanten tegen elkaar uit te spelen. Zijn pogingen worden echter bemoeilijkt door de aankomst van Unosuke, de zoon van n van de gangsters, die in het bezit is van een revolver.
Yojohan Fusuma no Urabari (1973) Yojohan Fusuma no Urabari (1973)
Tokio 1918. In heel Japan breken regelmatig rellen uit als gevolg van de prijsstijgingen van de rijst, veroorzaakt door het Siberische expeditie-leger. De geisha Sodeko brengt de nacht door met een nieuwe klant, Shinsuke. Ze had nooit verwacht dat ze als geisha tot de hoogste toppen van extase zou kunnen worden gebracht bij een 'beginnende klant', maar ditmaal verliest ze zichzelf in genot. Hanse, een andere geisha, wordt genegeerd door haar beschermheer Shinsuke, en probeert haar somberheid te verdrijven door een nieuweling te trainen. Shinsuke valt voor Sodeko en gaat met haar samenwonen.
Yj Toshi (1989) Yj Toshi (1989)
Tussen de demonen en de mensenwereld is een non-agressie pact gesloten. Dit pact werd tot nu toe in stand gehouden door een groep undercover-agenten, bekend als de Zwarte Garde. Het pact moet aan het eind van de twintigste eeuw verlengd worden, maar terroristen proberen een en ander te saboteren. Hun doelwit is de legendarische Dr. Josepp Maiyart, zonder wie de ondertekening niet kan plaatsvinden. Uiteraard doet de Zwarte Garde er alles aan om de dokter te beschermen....
Yok Mang (2002) Yok Mang (2002)
Twee echtparen besluiten om aan partnerruil te doen in de hoop hun relatie weer wat meer pit te geven. Helaas houden ze geen rekening met de emotionele gevolgen van hun experiment en komen ze terecht in een spiraal van seks, achterdocht en haat.
Ykai Daisens (1968) Ykai Daisens (1968)
Een bekende Europese vampier wordt in de ban geslagen en vlucht noodgedwongen naar Japan. Helaas zijn de Japanse spoken en geesten niet erg opgetogen met zijn bezoek en beginnen ze een bittere oorlog in de hoop de vampier te kunnen verjagen.
Ykai Daisens (2005) Ykai Daisens (2005)
Wanneer een Europese vampier in de ban gedaan wordt, moet hij noodgedwongen vluchten naar Japan. Helaas zijn zijn Japanse soortgenoten niet erg opgetogen met zijn bezoek en beginnen ze een bittere strijd in de hoop de vampier te kunnen verjagen. Remake van de gelijknamige film uit 1968 van Yoshiyuki Kuroda.
Ykai Hanta - Hiruko (1990) Ykai Hanta - Hiruko (1990)
De poorten van de hel zijn weer geopend, en een demoon genaamd Hiruko wordt op scoutingmissie gestuurd, om de invasie van de demonen voor te bereiden. Hiruko houdt zich ondertussen bezig met mensen te onthoofden en deze op spinachtige lichamen te plaatsen. Een archeoloog, Hieda, en een vervloekte student, Masao komen achter de bedoelingen van de demonen, en besluiten een stokje te steken voor de plannen van de demonen.
Ykai Hyaku Monogatari (1968) Ykai Hyaku Monogatari (1968)
De inwoners van het dorpje Edo werken hard en zijn erg gelovig. Als de gierige grondbezitter Lord Tajimaya hun tempel wil slopen om er een bordeel neer te zetten, komen ze in opstand. Helaas wordt hun weerstand keihard afgestraft en de bewaker van de tempel vermoord. De inwoners krijgen hulp van de samurai Yasutaro, en een aantal geesten die boos zijn omdat de inwoners hun jaarlijkse Godenfeest hebben overgeslagen.
Yoki na Gyangu ga Chikyu o Mawasu (2006) Yoki na Gyangu ga Chikyu o Mawasu (2006)
Op een dag berooft een crimineel een bank in Yokohama. Zijn daad inspireert vier klanten die in de bank aanwezig waren, want als die bankrover het kon, waarom kunnen zij het dan niet? Zij vormen een bende, waarbij elk lid zijn eigen specialiteit heeft en samen plegen zij een perfecte bankoverval. Maar dan wordt het zoontje van n van hen ontvoerd en zullen de vier opnieuw een kraak moeten zetten om het losgeld te kunnen betalen.
Ykihi (1955) Ykihi (1955)
China, 8ste eeuw. De keizer rouwt om zijn overleden vrouw en de familie Yang tracht een opvolgster te vinden waarmee zij hun invloed in het keizerrijk kunnen behouden. Ze vinden een ver nichtje dat als keukenhulpje werkzaam is en presenteren haar aan de keizer. Deze valt voor haar en ze wordt prinses Yang Kwei-Fei. De Yangs worden belangrijke ministers, maar misbruiken hun macht zodat er een opstand tegen de familie Yang ontketend wordt.
Yokohama Ankokugai Mashingan no Ryu (1978) Yokohama Ankokugai Mashingan no Ryu (1978)
Ryu, een niet veel voorstellende misdadiger, steelt een lading drugs. Samen met zijn kleine gang en zijn machinegeweer staat hij nu tegenover de yakuza.
Yokohama Kaidashi Kikou (1998) Yokohama Kaidashi Kikou (1998)
De eigenaar van een caf waar de robot Alpha werkt gaat er opeens vandoor en laat de leiding over aan Alpha. Het robotje moet zich met behulp van de dorpsbewoners zien te redden.
Yokohama Kaidashi Kikou - Quiet Country Caf (2002) Yokohama Kaidashi Kikou - Quiet Country Caf (2002)
Wanneer Alpha Caf getroffen wordt door een orkaan, begint de eigenares Alpha, een robot, aan een reis door het platteland. Ze vindt het enerzijds erg mooi om te reizen en maakt foto's van de mooie omgevingen, maar anderzijds begint ze toch ook wel haar thuis te missen en de eigenlijke waarde die ze daaraan hecht te realiseren.
Yoksul (1986) Yoksul (1986)
Yoksul (de 'arme') werkt n woont in een klein theehuisje van een groot warenhuis. Het rondbrengen van thee en koffie is zijn dagelijkse bezigheid. Tussendoor leert hij van zijn sluwe baas de fijne kneepjes van de zwendelarij. De enige troost in zijn simpele leventje is Ayla, het mooie (maar verwende) meisje dat werkt in een textielbedrijf in het warenhuis. Hij doet er dan ook alles aan om alles wat zij van hem verlangt te kunnen verwezenlijken: maar daarvoor heeft Yoksul meestal veel geld nodig...
Yol (1982) Yol (1982)
Vijf gevangenen krijgen een week verlof van een strenge, brute gevangenis in Turkije. Ze reizen vanzelfsprekend naar hun familie en vrienden. Helaas komen ze thuis echter vooral desillusie en tragedie tegen. Het aanpassen aan de wereld buiten de gevangenis brengt ook de nodige problemen met zich mee.
Yolanda (1924) Yolanda (1924)
Karel de Dikke, hertog van Bourgondi, heeft zijn dochter, prinses Mary, beloofd dat zij mag trouwen met de man van haar dromen, Maximillian van Styria. Maar wanneer Zwitserland in oorlog geraakt, moet de hertog zijn woorden intrekken en regelt hij een ander huwelijk voor zijn dochter. Prinses Mary ziet dat echter niet zitten en vlucht weg, vermomd als de burgerlijke Yolanda, en gaat zelf op zoek naar haar grote liefde.
Yolanda and the Thief (1945) Yolanda and the Thief (1945)
De knappe Yolanda gaat van school af als ze een miljoenenbedrag erft. Als ze de kleine crimineel Johnny Parkson Riggs tegen het lijf loopt, gelooft ze niet alleen dat hij haar beschermengel is, maar wordt ze bovendien verliefd op hem. Dat heeft verrassende gevolgen.
Yolcu (1994) Yolcu (1994)
Gebaseerd op een toneelstuk van Nazim Hikmet, speelt dit verhaal zich af in de strenge winter van 1921. De enige bezoekers van een station in niemandsland, ergens in Oost-Anatoli, zijn slechts treinen die soldaten naar het front brengen en de gewonden weer afvoeren. We volgen de belevenissen van de drie bewoners van dit station: de stationschef, die een oog is kwijtgeraakt in de oorlog; zijn depressieve vrouw en een wisselwachter waarmee zij flirt. De Onafhankelijkheidsoorlog die dan hevig aan de gang is, speelt zich voor hen ver van hun bed af. Totdat een bijzondere soldaat zich bij hen voegt...
Yolda - Rzgar Geri Getirirse (2005) Yolda - Rzgar Geri Getirirse (2005)
Begin jaren '80: in Turkije heerst een militair regime. Regisseur Yilmaz zit in de gevangenis, waardoor hij de plannen voor zijn nieuwe film moet doorgeven aan de jongere regisseur Sedat. Als Yilmaz moet worden overgeplaatst naar een andere gevangenis, besluiten zijn vrouw, Sedat en een oude vriend hem te volgen in een andere auto. Wanneer er een tussenstop wordt gemaakt in een motel, probeert Yilmaz met hen in contact te komen. Hij is van plan naar het buitenland te vluchten.
Yolngu Boy (2001) Yolngu Boy (2001)
Lorrpu, Botj en Milika zijn drie Yolngu tieners die samen ooit samen hun droom met elkaar deelde om ooit samen grote jagers te worden. Maar als tieners veranderde ze: Botj deed slechte dingen waardoor hij een keer in de gevangenis bellande, en Milika werd meer geintreseerd in een goede voetballer worden en meiden. Alleen Lorrpu houdt zich nog aan hun oude tradities en droom. Op een nacht gaat Botj te ver en is dichtbij om weer naar de gevangenis te gaan. Lorrpu moet nu beslissen om voor zijn eigen toekomst te gaan of die van zijn vriend.
Yom Yom (1998) Yom Yom (1998)
Yom Yom (dag na dag) gaat over het jongentje Moshe (Ivgi). Hij is het resultaat van liefde tussen een Isralische joodse (Meron) en een Palestijn (Abu Warda). Symbolisch of niet, Moshe voelt zich er niet goed bij, hij is hypochondrisch en kan slecht relaties onderhouden.
Yomigaeri (2002) Yomigaeri (2002)
In de stad Aso keert een jongen, na 58 jaar vermist te zijn, terug bij zijn moeder. Inspecteur Kawada van het ministerie van welzijn wordt naar de stad gestuurd om deze vreemde zaak te onderzoeken. Al snel herrijzen meer en meer dode mensen om terug te keren bij hun geliefden.
Yomigaeru Kinr (1979) Yomigaeru Kinr (1979)
Asakura leidt een dubbelleven. Overdag werkt hij als een doornormale kantoorklerk. 's Nachts is hij een doorgewinterde moordenaar die niet terugdeinst voor een beetje geweld om zijn doel te bereiken.
Yong Chun (1994) Yong Chun (1994)
Wing Chun is een vrouw die leeft in een vergelegen dorp dat vaak geplunderd wordt door rovers. Wing Chun verliest eindelijk haar kalmte en verslaat hen, maar haar heroische actie veroorzaakt echter nog meer problemen in de mannelijk georienteerde maatschapij van die tijd.
Yong Zhe Wu Ju (1981) Yong Zhe Wu Ju (1981)
De moordenaar White Tiger is op de vlucht voor de politie. Hij treedt in dienst bij een theatergezelschap. Hij vermoordt iedereen die hem boos of hem herkent...
Yong Zheng da po Shi ba Tong Ren (1976) Yong Zheng da po Shi ba Tong Ren (1976)
Een generaal stuurt zijn zoon naar een Shaolin-tempel om te voorkomen dat hij wordt vermoord. Wanneer de zoon volwassen is geworden krijgt hij toestemming buiten de tempel te treden na een succesvolle afronding van zijn studie in de vechtkunst.
Yongseobadji Mothan Ja (2005) Yongseobadji Mothan Ja (2005)
Lee Seung-yeong is een jongeman die net begint aan 26 maanden dienstplicht in het Koreaanse leger. Lee vindt het zeer strakke regime mensonterend. Hij is dan ook opgelucht als hij een bekende tegenkomt: Yu Tae-jeong zat op dezelfde school als Lee en is nu een soldaat in een hogere rang. Yu maakt direct duidelijk dat het niet de bedoeling is dat hun vriendschap bij de anderen bekend wordt, maar geeft hem wel tips hoe hij beter met de vaak agressieve en krenkende officieren om kan gaan. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen hun beiden.
Yor, the Hunter from the Future (1983) Yor, the Hunter from the Future (1983)
Yor, een extreem blonde prehistorische krijger, begint een zoektocht naar zijn ware afkomst en identiteit. Hij komt aapmensen en dinosaurirs tegen en ook belandt hij in een futuristische beschaving.
Yorck (1931) Yorck (1931)
Yorck von Wartenburg is een generaal van het leger van Koning Wilhelm van Pruissen. Hij krijgt orders om zich samen met zijn leger te gaan samenvoegen met het leger van Napoleon om Rusland aan te vallen. Maar Yorck is dit niet van plan en negeert de orders.
Yoru no Pikunikku (2006) Yoru no Pikunikku (2006)
In Yoru no Pikunikku volgt de kijker een groep middelbare scholieren tijdens een jaarlijks terugkerende wandeling van 80 km door het Japanse platteland. Centraal staan een jongen en meisje die voor iedereen zichtbaar tot elkaar aangetrokken zijn, maar een zekere afstand niet lijken te kunnen overbruggen.
Yoru no Shanghai (2007) Yoru no Shanghai (2007)
Een Japanse cosmetist en een taxichauffeuse, beiden vol twijfels over hun eigen emoties en toekomst, ontmoeten elkaar 's nachts in Shanghai. Samen pogen ze in een lange nacht hun taalbarrires te overwinnen en gaan in hun ontmoeting op zoek naar hun eigen identiteit.
Yoru no Stranger - Kyofu! (1991) Yoru no Stranger - Kyofu! (1991)
Kiriko werkte als bankbediende totdat ze wegens fraude in de gevangenis belandde. Nu ze haar tijd uitgezeten heeft, is ze een van de weinige vrouwelijke taxichauffeurs in Tokio. Ze woont alleen en bemoeit zich niet met anderen. Als een vreemdeling haar te veel fooi geeft, begint kort daarna opeens een serie gewelddadige aanvallen. Het is het begin van een lange serie aanslagen op haar leven, zowel tijdens haar werk als thuis. Zonder de redenen te begrijpen zit er niets anders op dan terug te vechten.
Yosei Gorasu (1962) Yosei Gorasu (1962)
Een enorme meteoriet dreigt te botsen met de aarde. Alleen een groep wetenschappers kan de aarde nog redden, en probeert met man en macht een enorme raket te bouwen die de meteoriet kan vernietigen.
Yossi & Jagger (2002) Yossi & Jagger (2002)
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Yossi & Jagger portretteert de liefdesaffaire van twee Israelirse officiers op een legerbasis op de Israelisch-Libanese grens. Zij zijn commandanten, ze hebben elkaar lief en ze proberen een plek voor zichzelf te vinden in het leger, waar ze eigenlijk geen goed gevoel bij hebben.
Ytden (1987) Ytden (1987)
Het land wordt aangevallen door een leger van demonen. Er is slechts n manier om ze te stoppen en dat is door de drie oude ninja-scholen bijeen te brengen. Helaas zijn er slechts drie overlevenden van de scholen. Zullen ze elkaar vinden en het demonenleger stoppen ?
Yotsuya Kaidan (1966) Yotsuya Kaidan (1966)
Iuemon Tamiya is een egoistische samoerai, die na het wegvallen van zijn heer achter blijft in armoede. Hij wordt woest als zijn schoonvader zijn twee dochters wil verkopen als prostitue. Het is niet liefde, maar respekt wat Iuemon verlangt...
Yotzim Kavua (1979) Yotzim Kavua (1979)
Hughie en zijn twee vrienden zijn nog steeds op zoek naar seks en als het kan ook graag een vriendin. In deze volgorde denken de jongens maar is dit wel de juiste volgorde?
You and I (Finding tATu) (2008) You and I (Finding tATu) (2008)
Lana en Janie zijn twee tieners die allebei een obsessie hebben voor de lesbische band t.A.T.u. Er van overtuigd dat ze zelf ook lesbisch zijn, gaan ze een relatie aan met elkaar nadat ze elkaar op een concert van hun idolen ontmoeten. Ze worden echter al snel de wereld van drugs, obessie en moord ingetrokken.
You and Me (1938) You and Me (1938)
Een winkeleigenaar neemt geregeld voormalige gevangenen aan in zijn winkel om hen een tweede kans te geven. Het gaat mis als een nieuwe medewerker (McClane) besluit om samen met twee kompanen de winkel te beroven.
You and Me and Uncle Bob (1993) You and Me and Uncle Bob (1993)
Charlie en zijn beste vriend Ben dromen er allebei van om later beroemd te worden. Wanneer vaderfiguur Bob zijn baan verliest en diep in de put raakt, koppelen ze hem listig doch liefdevol aan voormalig primaballerina Sylvie, die hem nieuwe levensmoed geeft.
You and Your Stupid Mate (2005) You and Your Stupid Mate (2005)
De onhandige klungels Jeffrey en Philip wonen samen op een caravan park. Als werkeloze dommeriken leiden ze een heerlijk zorgeloos en zinloos leventje. Jeffrey zit de hele dag op het internet en Philip repeteert al jaren voor een denkbeeldige showbizz carrire. Iedere avond kijken ze samen naar hun favoriete soapserie. Dan komt hun leven op zijn kop te staan! Ze moeten de meest stomme baantjes accepteren om hun uitkering te kunnen behouden, dwars door het caravan park komt een snelweg en hun geliefde soapserie gaat stoppen.
You Are Alone (2005) You Are Alone (2005)
Daphne, een meisje dat aan Harvard studeert, is door haar depressie haar gevoel voor realiteit kwijtgeraakt en ze werkt als escorte. Hiervoor adverteert ze online. Het begint pas goed mis te gaan als ze op een feestje van haar buurman moet optreden. In ruil om haar geheim te bewaren gaat ze akkoord om een uur met hem door te brengen.
You Belong to Me (2001) You Belong to Me (2001)
Dr. Susan Chandler is een beeldschone en slimme psycholoog, die haar radioprogramma gebruikt om te onderzoeken hoe eenzame vrouwen, die van de aardbodem verdwijnen, later vermoord worden aangetroffen. Met de hulp van haar collega Dr. Richards en miljonair Aidan Masters komen ze veel meer te weten dan ze durfden te dromen. Susan heeft geen idee wat haar onderzoek los maakt onder de slachtoffers.
You Better Watch Out (1980) You Better Watch Out (1980)
Een man die geobsedeerd is door de kerstman houdt een lijstje bij met de brave en stoute kinderen. Hij besluit de stoute een lesje te leren...
You Came Along (1945) You Came Along (1945)
Oorlogsvlieger majoor Bob Collins gaat samen met zijn twee kameraden, kapitein W. Anders en luitenant R. Janoschek, en hun attractieve gids Ivy Hotchkiss mee op een verkooptour van staatsobligatie uitgiftes voor de financiering van de Tweede Wereldoorlog (War Bonds). Bob en zijn beide kameraden hebben veel plezier tijdens de reis en ze hebben ook contacten met verschillende meisjes in de plaatsen die de tour bezoekt. Tijdens de tour wordt Bob echter verliefd op Ivy, die wat te verbergen heeft en wat ernstige gevolgen heeft.
You Can Count on Me (2000) You Can Count on Me (2000)
Er gebeurt veel in het leven van de alleenstaande moeder Sammy: haar zoon Rudy begint te fantaseren over z'n vader, ze hervat de relatie met haar vriend, ze krijgt een nieuwe baas en haar broer Terry arriveert voor een bezoekje na maanden niets van zich te laten hebben horen. Haar vriend doet haar een aanzoek, de relatie met haar baas neemt een onverwachte wending, en haar zoon en broer vormen een sterke band. Als Terry aan Rudy vraagt of hij zijn vader wil ontmoeten ontstaat er een crisis, waarna broer en zus hun relatie opnieuw op moeten zien te bouwen.
You Can Thank Me Later (1998) You Can Thank Me Later (1998)
De familie Cooperberg bevindt zich in de wachtkamer van een ziekenhuis, terwijl de vader wordt geopereerd. De volwassen kinderen hebben alledrie vreemde trekken. Terwijl er steeds meer mensen bijkomen, blijkt de familie ondanks alles een hechte band te hebben.
You Can't Cheat an Honest Man (1939) You Can't Cheat an Honest Man (1939)
Larson Whipsnade is een circusdirecteur die constant op de vlucht is voor de autoriteiten vanwege financile moeilijkheden. Daarnaast veracht hij Edgar die de enige fatsoenlijke act vormt van het circus. Helaas voor hem wordt zijn dochter Vicki, die hij aanbid, hartstochtelijk verliefd op Edgar. Maar ook de extreem rijke Roger Bel-Goodie dingt naar haar hand.
You Can't Fool Your Wife (1923) You Can't Fool Your Wife (1923)
Nadat de machtige Wall Street-mangaat Garth McBride (Lewis Stone) zijn concurent heeft verslagen, gaat hij naar Florida om zijn succes te vieren. Hij raakt daar onder de indruk van de mooie Ardrita Saneck (Nita Naldi), wat voor zijn vrouw Edith (Leatrice Joy) niet onopgemerkt blijft. Terug in New York wordt McBride overvallen en geraakt in het ziekenhuis, dat wordt gerund door dr. Konrad Saneck, de man van Ardrita. Als Saneck denkt ontdekt te hebben dat McBride iets heeft gehad met zijn vrouw, wil hij wraak nemen door middel van een overdosis aan medicijnen.
You Can't Have Everything (1937) You Can't Have Everything (1937)
Judith Poe Wells (Faye), een toneelschrijfster, ontmoet bij toeval de producer George Macrae (Ameche). Wanneer George haar toneelstuk 'North Winds' koopt, begint hij verliefd op haar te worden. Zijn vriendin Louise Hovick (Lee) wordt ontzettend kwaad.
You Can't Stop the Murders (2003) You Can't Stop the Murders (2003)
Een piepklein dorpje op het Australische platteland wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar met een obsessie voor “The Village People”, de legendarische popgroep uit de jaren ’70, bekend van de discoklassieker Y.M.C.A. Eerst wordt er een motorrijder vermoordt, dan een bouwvakker, daarna een cowboy en een indiaan, en tenslotte een matroos. Agent Toney komt over uit Sydney om met zijn Miami Vice-achtige methoden de dader te vinden.
You Can't Take It with You (1938) You Can't Take It with You (1938)
Alice Sycamore (Jean Arthur) moet haar geliefde, Tony Kirby (James Stewart), voorstellen aan haar eigen familie. De familie Kirby is rijk, kleingeestig en heeft een grote eigen dunk, terwijl de Sycamores mensen zijn met een goed hart. Wanneer de twee families elkaar tegenkomen botsen hun levensstijl en levensbeschouwing met elkaar.
You Can't Win 'em All (1970) You Can't Win 'em All (1970)
Turkije, 1922: Twee Amerikaanse soldaten, Adam Dyer en Josh Corey, sluiten zich aan bij een bende huurlingen die zijn ingehuurd door Osman Bey, een plaatselijke gouverneur. De soldaten moeten de drie dochters van Osman Bey escorteren naar Smyran, en tevens het goudtransport bewaken dat met hen mee gaat. Niemand is zich er echter van bewust dat kolonel Elci het plan heeft opgevat om het goud te stelen.
You Did What? (2006) You Did What? (2006)
Greg Porter (A.J. Buckley) heeft net een vrouw leren kennen en doet haar binnen 24 uur een huwelijksaanzoek. Zijn broer Charlie (Edward Kerr) heeft een fobie voor huwelijken. Toch wordt hij wel verwacht op het huwelijk...
You Don't Mess with the Zohan (2008) You Don't Mess with the Zohan (2008)
Een agent van de Mossad besluit zijn eigen dood in scene te zetten en vervolgens een carrireswitch naar haarstilist in New York te maken.
You Fang Chu Zu (2002) You Fang Chu Zu (2002)
Hoofdpersoon Berg ontmoet bij aankomst in Kuala Lumpur de CD-en DVD-verkoper Andrew, die hem niet aan de gezochte film kan helpen, maar wel een bed in de aanbieding heeft. In zijn oude huis midden in de drukke stad wonen jonge mensen die eigenlijk vooral bezig zijn met niets doen. Berg ontrafelt langzaam maar zeker de vreemde mysteries van het huis en zijn bewoners, waaronder voornoemde geest, een lang vermiste kunstenaar en een bewoner die zijn vrouw als huurpenning aanbiedt.
You for Me (1952) You for Me (1952)
Na een ongeval tijdens de jacht, wordt de rijke playboy Tony Brown opgenomen in het ziekenhuis. Hetzelfde ziekenhuis, wat hij al enige tijd donaties stuurt. Maar ondanks dat zuster Katie McDermad hem gelijk behandelt als de andere, niet rijke patinten, wordt hij verliefd op haar.
You Got Me! (2007) You Got Me! (2007)
Iedereen in deze wereld is wel eens bang. Maar soms zijn er twee bange mensen nodig om n moedige daad te plegen, namelijk verliefd worden. Luitenant Amor 'Moe' Santander is voor niets bang, niets buiten de liefde. Luitenant Kevin Robles heeft schrik voor alles en speciaal voor het profileren van zijn liefde naar een speciaal meisje waar hij al jaren een oogje op heeft. Caloy is een man die van straat tot straat gaat om zijn gekopieerde DVD's aan de man te brengen. Hij moet ook aan een onstuitbare politieluitenant ontsnappen. Op een dag, na een reeks onverklaarbare gebeurtenissen, begint eindelijk Moe haar liefdesleven. Caloy tracht haar hart te winnen, terwijl Kevin haar nog altijd bemind van op een afstand. Maken Caloy, Moe en Kevin de juiste keuzes? En zal de echte liefde zijn kans krijgen?
You Got Served (2004) You Got Served (2004)
Hip-hop comedy over streetdancers. Twee vrienden, David en Elgin, hebben een eigen dance-crew. Ze hebben snel geld nodig, en gaan dus werken als drugskoeriers. David komt echter niet opdagen, en Elgin wordt beroofd.. De persoon waar hij voor bezorgde, wilt natuurlijk zijn geld, wat Elgin niet heeft.. Zij kunnen snel $50.000 dollar verdienen, maar dan moeten ze eerst een streetdance-wedstrijd winnen van een dance-crew, door wie ze eerder met de grond gelijk gemaakt zijn.
You Gotta Stay Happy (1948) You Gotta Stay Happy (1948)
Dee Dee Dillwood is een rijke erfgename die nu al vijf verloofdes heeft versleten. Op dit moment wordt zij in de armen van nummer zes geduwd, maar om haar huwelijksnacht te ontvluchten, schiet Dee Dee een hotelkamer binnen, waar piloot Marvin Payne juist wil gaan slapen. Zij neemt haar kans waar en haalt Marvin over om haar mee te nemen naar Californi.
You Gui Zi (1976) You Gui Zi (1976)
Verhaal over de jonge advocaat Sheng Yung, die door een eeuwenoude vloek verandert inde Oily Maniac! Telkens wanneer Yung in aanraking komt met olie, verandert hij in een slijmerig oliemonster met bovenmenselijke krachten. Met zijn nieuwe superkrachten trekt Yung ten strijde tegen de misdaad. Maar is er wel altijd een vat olie in de buurt wanneer Sheng Yung moet veranderen in de Oily Maniac?
You Hua Hao Hao Shuo (1997) You Hua Hao Hao Shuo (1997)
Een boekverkoper wordt verliefd op de verleidelijke en spirituele An Hong. Hij volgt haar om haar adres te achterhalen, maar het blijkt voor niets: ze wil hem niet. Wanneer hij niet blijkt op te geven, blijkt An dit toch wel interessant te vinden en ze nodigt hem uit. Helaas heeft zij echter een relatie met een nachtclubeigenaar, en diens handlangers slaan de boekverkoper bruut in elkaar. Wanneer een getuige daar tussen wil komen om de gemoederen te sussen slopen ze bovendien zijn laptop, wat de problemen alleen maar erger maakt.
You Jian A Lang (1989) You Jian A Lang (1989)
Een voormalig motorracer onderhoudt zijn jonge zoontje als een eenvoudige bouwvakker. Op een dag verschijnt de moeder van het kind, terug uit de VS en een succesvol zakenvrouw. Haar moedergevoelens spelen op en ze besluit dat de jongen behoefte heeft aan een moeder in plaats van een arme bouwvakker. Ze probeert de jongen mee te nemen naar Amerika, maar het jochie ziet daar niks in en wil zijn vader helpen diens race-carrire opnieuw op te pakken.
You Kill Me (2007) You Kill Me (2007)
Een hitman heeft vanwege zijn drankprobleem fouten gemaakt tijdens een aantal klussen. Hij wordt door zijn maffia-achtige familie gedwongen ander werk te gaan doen. Hij komt te werken in een mortuarium. Daar ontmoet hij een vrouw die hem bijstaat om er weer boven op te komen.
You Know My Name (1999) You Know My Name (1999)
Een rustig dorpje wordt geteisterd door een gewelddadige gangsterbende. Bill Tilghman is de nieuwe sheriff en hij gaat de strijd aan met de zwaarbewapende criminelen. Hij zal zijn oude methodes uit "het Wilde Westen" achterwege moeten laten als hij deze bende wil uitschakelen, en dat blijkt niet altijd even gemakkelijk.
You Light Up My Life (1977) You Light Up My Life (1977)
Laurie Robinson wil graag zangeres en actrice worden, maar haar vader, een beroemd komediant, ziet haar liever in zijn voetsporen volgen. Haar pogingen om als komediant door te breken mislukken echter een voor een, en zelf vind ze ook dat ze daar niet geschikt voor is. Op een dag ontmoet ze Chris Nolan in een restaurant, en diezelfde avond hebben ze een one-night-stand. Laurie, die ondertussen een relatie heeft met een ander, zegt de volgende ochtend dat het voor haar niets betekende, maar een paar dagen later ontdekt ze dat Chris een filmregisseur is.
You Lucky Dog (1998) You Lucky Dog (1998)
Wanneer een man komt te overlijden, laat hij vreemd genoeg al zijn geld na aan zijn hond en diens psychiater.
You Move You Die (2007) You Move You Die (2007)
Mike heeft het juiste meisje, de juiste tijd en plaats. Het enige dat hij mist is de trouwring. Vlak voordat hij zich met zijn vriendin (Emma) wilde verloven, is de ring namelijk gestolen. Hij is wanhopig om de ring terug te vinden. Hij en zijn vrienden hebben nog maar n uur om de ring terug te vinden voordat het te laat is en Mike zijn afspraakje met Emma mist.
You Only Live Once (1937) You Only Live Once (1937)
Een ontsnapte gevangene is, samen met zijn vriendinnetje, op de vlucht voor de politie. Wat hij niet weet is dat hij een paar uur daarvoor is vrij gesproken.
You Only Live Twice (1967) You Only Live Twice (1967)
James Bond treedt handelend op, wanneer een bemande ruimte-vlucht gekaapt wordt, waardoor een atoom-oorlog dreigt uit te breken. In Japan komt hij op het spoor van de daders, de wereldwijd verbreide misdaad-organisatie S.P.E.C.T.R.E., waar de aartsvijand van Bond, Ernst Stavro Blofeld genaamd, de touwtjes in handen heeft. Met hulp van de Japanse geheime dienst zet Bond alles op alles om een Derde Wereldoorlog te voorkomen.
You Seng (1993) You Seng (1993)
Als de oude keizer op sterven ligt, ontbrandt er een strijd om de opvolging tussen twee broers. De keizerlijke generaal Shi is een ondergeschikte van een van de twee broers, maar hij acht zijn eigen heer incompetent om het rijk te besturen. Om onnodig bloedvergieten te voorkomen loopt hij over naar de andere partij. Zijn voormalige heer wordt vervolgens vermoord.Uit wroeging over zijn verraad neemt Shi afscheid van de door hem geliefde prinses Scarlet en hij moet vluchten voor zijn collega-generaal Huo. Na vele omzwervingen vindt hij onderdak in een arm klooster. Shi heeft dan al de zelfmoord van zijn moeder en de moord op Scarlet moeten meemaken en hij neemt het besluit monnik te worden en zich te wijden aan meditatie, maar zijn verleden blijft hem achtervolgen. De dood verschijnt hem in de gedaante van Scarlet en generaal Huo heeft zijn jacht op Shi nog niet opgegeven.
You Stupid Man (2002) You Stupid Man (2002)
Owen is een hopeloze romanticus, maar dan ook echt hopeloos. Als zijn beeldschone vriendin Chloe naar Hollywood verhuist om in een tv-serie te spelen, reist hij haar achterna. Daar treft hij Chloe naakt aan in de trailer van Rodger, haar grootgeschapen tegenspeler. Moedeloos keert Owen terug naar New York, waar hij slappe stukjes schrijft voor een tijdschrift. Hij baalt ongelofelijk en weet elke vrouw die hij in New York tegenkomt depressief te krijgen. Owen wentelt zich in zelfmedelijden en zijn eigenwaarde zakt naar een dieptepunt, maar er staan hem nog ergere dingen te wachten...
You Talkin' to Me? (1987) You Talkin' to Me? (1987)
De uit New York afkomstige acteur Bronson Green heeft er het volste vertrouwen in dat hij de opvolger van Robert De Niro zal worden. Hij heeft de film Taxi Driver ontelbare keren gezien en heeft zich dezelfde intense manier van acteren aangemeten. Daarnaast heeft Bronson ook nog zijn uiterlijk mee. Wanneer hij echter in Californi arriveert, blijkt in dit seizoen het surferstype erg populair te zijn. Donkere mysterieuze types zijn uit. Bronson heeft de keuze tussen de rest van zijn leven echt een taxichauffeur te zijn of een grote concessie te doen wat betreft zijn acteercarrire. Het wordt het laatste en Bronson is na een paar zonnebankjes en een bezoek aan de kapper een totaal ander mens.
You Were Meant for Me (1948) You Were Meant for Me (1948)
De film speelt zich af in de jaren '20. Chuck Arnold is een bandleider die de dorpse Peggy ontmoet op een van zijn optredens. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken en al de volgende dag trouwen ze. Peggy ontdekt al snel dat het dagelijkse reizen niet voor haar is weggelegd en ze beginnen zich af te vragen hoeveel ze nou werkelijk met elkaar gemeen hebben.
You Were Never Lovelier (1942) You Were Never Lovelier (1942)
De rijke Argentijnse familie Acunas heeft de traditie dat de oudste dochters eerst trouwen. Wanneer de oudste dochter trouwt, zetten de dochters (3 en 4) Maria (2) onder druk, want zij hebben al hun lievelingen gevonden. Maar Maria heeft nog niemand gevonden van wie ze echt houdt. Eduardo Acuna, die denkt dat de mannen dezer dagen niet genoeg romantiek zijn, stuurt haar dochter bloemen en anonieme liefdesbrieven om een 'mysterieuze man' voor haar te scheppen zodat ze op iemand verliefd wordt. Hij is van plan een geschikte man voor haar uit te zoeken, die de rol kan vervullen. Maar Robert Davis (Astaire), een Amerikaanse danser die werk zoekt, komt haar tegen het lijf. Maria wordt verliefd op hem, maar haar vader stelt dit niet op prijs.
You Wish! (2003) You Wish! (2003)
Alex heeft een broertje Stevie van 10 jaar, dat hem al tien jaar lang in de problemen brengt, zijn succes in de weg staat en er steeds mee lijkt weg te komen. Als hij naar het winkelcentrum gaat om oude munten te bekijken, zet hij zijn broertje op een bankje met een voorraad Franse frietjes. De muntenhandelaar geeft Stevie een oude munt die goed zou zijn voor n wens, maar zodra de frietjes op zijn gaat Stevie op zwerftocht door het winkelcentrum. Thuisgekomen krijgt Alex weer alle schuld en Stevie probeert het goed te maken door hem de munt te geven. Alex wenst dat hij nooit een broertje had gehad, en als hij wakker wordt merkt hij dat zijn leven dan stukken mooier zou zijn, want de wens is uitgekomen.
You Xia Er (1970) You Xia Er (1970)
De rover Da Wei is geen gewone dief, maar eentje die steelt van andere criminelen. Hiermee lijkt hij uiteraard niet ongestraft door te kunnen gaan, helemaal niet als een aantal criminelen uit zijn op wraak en natuurlijk het terughalen van hun buit.
You'll Like My Mother (1972) You'll Like My Mother (1972)
Francesa Kinsolving, een hoogzwangere vrouw wiens man recent is gesneuveld in Vietnam, reist naar de familie van wijlen haar man in Minnesota. Eenmaal daar aangekomen is zij verplicht er een tijd te blijven aangezien ze ingesneeuwd zijn door een hevige storm. Langzaam maar zeker komen er donkere geheimen van haar schoonmoeder boven. En ervan is dat zij nog een zoon heeft die recent ontsnapt is uit een gekkenhuis en verborgen leeft in de kelder.
You'll Never Get Rich (1941) You'll Never Get Rich (1941)
Nadat zijn vrouw een diamanten armband heeft ontdekt is het aan impressario Martin Cortland om haar er van te overtuigen dat hij geen oogje heeft op showgirl Sheila Winthrop. Choreograaf Robert Curtus raakt betrokken bij de plannen van Cortland.
You're a Big Boy Now (1966) You're a Big Boy Now (1966)
De negentienjarige Bernard is een bibliothecaris in New York. Als gevolg van de verstikkende invloed van zijn overbezorgde ouders verlaat hij het ouderlijk huis en trekt hij in bij een kosthuis. Hij probeert er, in navolging van zijn vriend Raef, een leven als swingende playboy op na te houden. Zijn liefde voor melk, het gezeur van zijn moeder en zijn hond Dog lijken dit echter allemaal in de weg te staan. Uiteindelijk, nadat zijn hart enkele malen gebroken is, wordt de naeve Bernard toch volwassen.
You're a Sweetheart (1937) You're a Sweetheart (1937)
Een Broadway producer ontdekt dat zijn nieuwe grote show op dezelfde avond opent als een bijeenkomst voor het goede doel. Om de show aantrekkelijker te maken, liegt hij dat alle kaarten al zijn uitverkocht aan een rijke oliebaron die een oogje heeft op de hoofdrolspeelster.
You're Dead... (1999) You're Dead... (1999)
Eddie en Ian dromen, van avontuur, roem en rijkdom. Hiervoor hebben ze de hulp nodig van de legendarische bankovervaller Maitland. Deze zit echter gevangen maar ze kunnen hem op uiterst ingenieuze wijze laten ontsnappen. Met zijn drieen beramen zij een overval op een zwaarbewaakte bank. Het plan is subliem, de uitwerking desastreus want op het moment dat ze de bank overvallen krijgen ze het onverwachte bezoek van een rivaliserende bende die zijn oog ook heeft laten vallen op de bank!
You're Gonna Miss Me (2005) You're Gonna Miss Me (2005)
Het 'rise & fall'- verhaal over Roger Kynard Erickson, een rock 'n roll pionier in de jaren '60 met zijn band 13th Floor Elevators, die mede de psychedelische rock op de kaart zetten. Problemen met schizofrenie en drugsmisbruik leidden hem, na zich ontoerekeningsvatbaar te hebben verklaard, naar een psychiatrische inrichting. Toen hij na 3 jaar de kliniek verliet richtte hij in de jaren'70 opnieuw een rockband op, het wat steviger Roky Erickson and the Aliens. Maar na de interesse in muziek verloren te hebben, leidt hij een teruggetrokken leven in armoede en een onhygienische omgeving.
You're in the Navy Now (1951) You're in the Navy Now (1951)
Luitenant John Harkness is een onervaren marine-officier, die de beschikking krijgt over zijn eerste schip. Helaas is Harkness niet het enige groentje, maar is ook zijn bemanning behoorlijk onervaren. Slechts twee oude rotten weten hoe het allemaal werkt. Harkness probeert snel alle protocollen onder de knie te krijgen, maar ondertussen gaat er al van alles mis aan boord.
You're Killing Me... (2001) You're Killing Me... (2001)
De film is een 'coming of age' film over drie jonge vrouwen die op wraak uit zijn op de mannen die hen het leven zuur hebben gemaakt.
You're Never Too Young (1955) You're Never Too Young (1955)
Wilbur Hoolick heeft per ongeluk de buit van de moordlustige juweeldief Noonan meegenomen en gaat voor hem op de vlucht. Tegen gereduceerd tarief - hij doet alsof hij twaalf is - stapt Wilbur op de trein waar hij onder de vleugels van muziekleraar Bob Miles komt.
You're Telling Me! (1934) You're Telling Me! (1934)
Ondergewaardeerd uitvinder, echtgenoot en dronkaard Sam Bisbee (Fields) heeft al vele net iets mindere vondsten achter zijn naam staan, zoals de sleutelgatvinder voor zatladders, maar de erkenning is uitgebleven. Dan kondigt eindelijk de grote uitvinding zich aan: de lekvrije autoband. Helaas verknalt hij de demonstratie.
You're the Top: The Cole Porter Story (1990) You're the Top: The Cole Porter Story (1990)
Deze film is een biografisch portret van n van meest briljante muziekschrijvers van Broadway. Door middel van archiefbeelden en interviews met beroemde personen, die met hem gewerkt hebben, wordt een beeld geschetst van Cole Porters carrire en zijn leven in de publiciteit. Met vele bekende namen, zoals ook Bing Crosby, Judy Garland, Shirley MacLaine, Bob Hope en Frank Sinatra.
You're Under Arrest! The Motion Picture (1999) You're Under Arrest! The Motion Picture (1999)
De politie-agentes Miyuki en Natsumi moeten een meester-crimineel zien te arresteren die de macht heeft om heel Tokyo onder zijn controle te kunnen hebben. Zo ondervonden de dames al dat hij het voor elkaar kan krijgen om verkeerslichten op tilt te laten slaan.
You've Got Mail (1998) You've Got Mail (1998)
Kathleen Kelly (Meg Ryan) en Joe Fox (Tom Hanks) bezitten beiden een boekhandel in New York. Kathleen heeft een klein, gezellig kinderboekenwinkeltje en Joe bezit een van de grootste boekwinkelketens in Manhattan dat door zijn gigantische kortingen elke concurrent in de buurt uit de markt prijst. Joe en Kathleen zijn in het dagelijks leven dan ook elkaars vijand. Maar zowel Kathleen als Joe hebben op het Internet hun grote liefde gevonden. Dagelijks chatten ze met elkaar zonder dat ze elkaars identiteit kennen. Dan blijkt dat Joe en Kathleen achter de pseudoniemen schuilgaan, met alle romantische ontwikkelingen als gevolg.
You, Me and Dupree (2006) You, Me and Dupree (2006)
Carl en Molly Peterson zijn een pas getrouwd stelletje met een nieuw leven, nieuw huisje en pril geluk. Wanneer echter Carl's beste vriend Randy Dupree ontslagen wordt en in de goot belandt, nodigt Carl hem uit een tijdje bij hen te komen wonen. Dupree heeft het echter iets te goed naar zijn zin en Carl heeft het al moeilijk genoeg om de verantwoordelijke echtgenoot uit te hangen. Dan blijkt Dupree ook nog eens veel te goede maatjes te worden met Molly en haar vader..
Youchai (1995) Youchai (1995)
De introverte Xiaodou werkt als postbode in Peking. Op een dag moet hij een wijk van een collega overnemen die om onduidelijke redenen ontslagen is. Het betreft de wijk met de veelbelovende naam Xingfu, 'de wijk van het geluk'. Hij ontmoet er een oude man die hem vertelt dat de vorige postbode gearresteerd is omdat hij van iedereen in de wijk de post las. Xiaodou krijgt een onheilspellend voorgevoel. Op het postkantoor leert hij vervolgens Yunqing kennen, een jong onopvallend uitziend meisje. Zij vermaakt zich door de inhoud van de brieven te raden op basis van het handschrift op de envelop en het soort envelop dat gebruikt wordt. Door een verlangen gedreven dat hij niet kan duiden, begint nu ook Xiaodou de post van andere mensen in de 'gelukswijk' te lezen. Zo ontdekt hij een prostitue, een aangekondigde zelfmoord en een homoseksueel... Gedreven door een gevoel van rechtvaardigheid en vastbesloten het falen van de samenleving ten goede te keren, begint Xiaodou zich met hun levens te bemoeien.
Yougisha Muroi Shinji (2005) Yougisha Muroi Shinji (2005)
Muroi, een loyale politieagent, wordt gearresteerd in verband met een samenzwering. Hij wordt verdacht van het heen en weer smokkelen van informatie tussen de MPD en NPA. Hij raakt verwikkeld in een machtsstrijd en enkel zijn advocaat, de jonge Obara, kan hem behoeden van een onterechte veroordeling. Het wordt haar echter zo moeilijk mogelijk gemaakt.
Youling Renjian (2001) Youling Renjian (2001)
Peter (Eason Chan) ontmoet de aantrekkelijke June (Shu Qi) in een bar. Ze krijgen een vriendschap met elkaar en Peter merkt dat June anders wordt. Op een avond vertelt June dat ze geesten kan zien, vanaf dat moment verandert het leven van Peter drastisch. Peter begint rare dingen te zien in zijn dromen, onder andere mensen die bezeten raken, n van die mensen is zijn vader. Dit begint werkelijkheid te worden.
Youling Renjian II: Gui Wei Ren Jian (2002) Youling Renjian II: Gui Wei Ren Jian (2002)
Zodra Jack en zijn kersverse bruid Ching hun intrek nemen in het appartement dat ze voor een verdacht lage spotprijs konden aanschaffen, vinden een reeks spookachtige gebeurtenissen plaats. Ondanks Jacks miraculeuze herstel na een bijna dodelijk auto-ongeluk met vluchtmisdrijf, blijft het koppel geplaagd door allerlei tegenslagen. Jack raakt ervan overtuigd dat het spookt in hun appartement en dat Ching bezeten is. Met de hulp van zijn mysterieuze vriendin September ontdekt hij, tot zijn afgrijzen, dat hij bijna niets weet over het verleden van zijn vrouw. Vooraleer Jack het beseft, verzinkt hij dieper en dieper in een moeras waaruit geen terugkeer mogelijk is.
Young Adam (2003) Young Adam (2003)
Joe vindt werk op een boot. Op een dag ontdekken ze het dode lichaam van een meisje in het water. Joe blijkt meer te weten over het meisje dan hij kwijt wil. Ondertussen wordt hij ook nog verliefd op Ella, die ook op de boot werkt.
Young Alexander the Great (2007) Young Alexander the Great (2007)
Als zoon van een vorst met primitieve gewoonten en van een vermeende heks, had de jonge Alexander behalve de status niet echt een koninklijke afkomst. Toch wist hij grote delen van Europa en Azie aan zijn rijk toe te voegen, waarna hij overal dezelfde wetten en regels liet gelden. Een inspanning die na zijn dood door zijn vier opvolgers teniet werd gedaan. Genadeloos splitsten zij het rijk op.
Young America (1932) Young America (1932)
Arthur en Nutty zijn jeugdige deliquenten, die na hun laatste vergrijp onder de voogdij van Arthurs gemene tante Mrs. Taylor zijn geplaatst. Als Nuttys grootmoeder ziek wordt en de jongens met geen mogelijkheid apotheker Jack Doray wakker kunnen krijgen, zijn zij genoodzaakt om in te breken. Getroffen door het plichtsgevoel van de jongens vraagt Dorays vrouw Edith de voogdij aan voor Arthur, die zijn dankbaarheid direct al kan tonen door het apothekersgezin te redden van een inbrekersbende.
Young Americans (1967) Young Americans (1967)
Deze documentaire geeft een kijkje achter de schermen bij The Young Americans, een koor dat optreedt in allerei shows door heel Amerika. Het koor bestaat uit allemaal jonge zangers en zangeresen, die tijdens een tournee door het land, een typische Amerikaanse leefstijl promoten.
Young Americans, The (1993) Young Americans, The (1993)
Een gedecoreerde politieman van de drugsbrigade in Los Angeles wordt uitgeleend aan de Britse brigade, omdat er een drugoorlog uitgebroken lijkt te zijn. Grote handelaars worden van dichtbij doodgeschoten, maar hun concurrenten overkomt hetzelfde, dus moeten de daders buiten de drugwereld gezocht worden: een stel jongeren zonder crimineel verleden wil de wereld bevrijden van de handelaars.
Young and Innocent (1937) Young and Innocent (1937)
Wanneer een man wordt beschuldigd van moord op een bekende actrice die verliefd op hem was en niemand in zijn onschuld gelooft, gaat hij met de dochter van het hoofd van de politie op zoek naar de echte moordenaar.
Young and the Dead, The (2000) Young and the Dead, The (2000)
Deze documentaire vertelt het verhaal van Tyler Cassity, een jonge ondernemer uit St. Louis. Cassity kreeg de mogelijkheid om het Hollywood Memorial Park, de begraafplaats van vele beroemde Hollywoodsterren en producers, voor een klein bedrag op te kopen. De reden hiervoor was dat de begraafplaats lange tijd slecht was onderhouden en zelfs failliet was gegaan. Cassity is vastbesloten om de begraafplaats weer 'nieuw leven in te blazen'.
Young and Wild (1958) Young and Wild (1958)
Drie jeugdige deliquenten raken in de problemen tijdens joyriding in een gestolen auto. Zij laten met opzet de auto telkens slippen, totdat zij per ongeluk twee andere autos raken. De passagiers van de eerste auto mankeren niets, maar de inzittenden van de tweede auto komen om. Dan beginnen de jonge criminelen het stel uit de eerste auto te bedreigen om hen ervan te weerhouden dat zij tegen hen getuigen.
Young and Willing (1943) Young and Willing (1943)
Norman Reese, George Bodell, Tony Dennison, Dottie Coburn en Marge Benson en zijn vijf werkloze acteurs en actrices, huren samen n appartement om geld uit te sparen. Norman spreekt af, dat er tussen hen geen liefdesrelaties ontstaan voor zolang zij geen succes hebben op Broadway. Hij weet echter niet, dat Marge Benson en Tony Dennison in het geheim al zijn getrouwd. Een vriend van Dottie, die bij haar op bezoek komt, ziet dat ze met vier anderen hetzelfde appartement deelt. Hij is gechoqueerd en vindt het zijn plicht Dotties vader te informeren. Norman en Tony verlaten net op tijd het appartement, als Dotties vader op bezoek komt. Hij is tevreden alleen de jonge dames aan te treffen, totdat George, die niet op de hoogte was van het tijdelijke vertrek van de mannen, plotseling thuiskomt.
Young Animals, The (1968) Young Animals, The (1968)
Als er op een plaatselijke universiteit een Mexicaanse student wordt toegelaten, lopen de gemoederen hoog op. De meeste blankje jongens van de school, maar voornamelijk de racistische Tony, moeten niks hebben van vreemdelingen. Ze proberen dat ook alles om de jongen van school weg te jagen.
Young at Heart (1954) Young at Heart (1954)
Laurie, Fran en Amy Tuttle zijn de drie dochters van een muziekleraar. Met hun vader en met hun tante Jessie wonen ze gelukkig in een rustige, kleine stad. Alle drie zijn ze opgetogen als Alex, een eenvoudige jonge tekstschrijver, bij hen intrekt. Nadien verschijnt Barney Sloane ten tonele: een eenzame, knorrige pianist vol zelfmedelijden. Barney wordt verliefd op Laurie die echter een boon heeft voor Alex en dan ook besluit met hem te trouwen. Op haar trouwdag beseft Laurie dat Amy ook verslingerd is op Alex.
Young at Heart (2007) Young at Heart (2007)
Het waargebeurde verhaal van de laatste repetitie weken van het "Young at Heart" koor, waarvan de gemiddelde leeftijd 81 jaar is en van wie de meeste tegen hun gezondheid ingaan om deel te nemen. Hun muziek is onverwacht, druist in tegen het stereotype van de leeftijdsgroep met nummers van bijvoorbeeld James Brown en Sonic Youth. Deze documentaire gaat over de voorbereidingen van hun nieuwe optreden, een concert in hun thuisplaats. Het gaat goed, ondanks allerlei hartverscheurende gebeurtenissen.
Young Bess (1953) Young Bess (1953)
De jonge Elizabeth, dochter van koning Henry VIII, heeft geen directe aanspraak op de troon, zoals haar verwaande broertje Edward, maar haar hart en geest zijn wel nodig om Engeland nieuw leven in te blazen.
Young Bill Hickok (1940) Young Bill Hickok (1940)
'Wild' Bill Hickok (Roy Rogers) leidt een goudtransport door de woestijn en krijgt hulp van Gabby Whittaker en Miss 'Calamity' Jane. Bill is verliefd op Louise Mason, de dochter van een Zuidellijke officier. Wanneer hij met haar over de plannen voor het goudtransport spreekt ontstaan er problemen. omdat zij op haar beurt contact heeft met een Europese spion.
Young Billy Young (1969) Young Billy Young (1969)
Ben Kane, een vredelievende man, accepteert een baan als deputy marshal in een stadje genaamd Lords. Kane is geen wetman, maar hij accepteert de ster omdat hij nog wraak moet nemen op Frank Boone. Als hij eenmaal begonnen is met zijn baan, krijgt hij nog eens te maken met een slimme scherpschutter genaamd Billy Young en saloondanseres Lily.
Young Black Stallion, The (2003) Young Black Stallion, The (2003)
Neera is een jong meisje dat bij familie moet wonen omdat haar vader zijn dienstplicht moet vervullen tijdens de WOII. Daar raakt ze bevriend met een wilde hengst.
Young Buffalo Bill (1940) Young Buffalo Bill (1940)
Het is 1860 en de oude Spaanse landen worden verdeeld. Montez (Trevor Bardette) is uit op een gedeelte van de ranch van Don Regas (Hugh Sothern) maar Don Regas heeft de orginele eigendomspapieren nog in zijn bezit en is niet van plan deze af te staan. Montez zet vervolgens indianen in, maar Bill Cody (Roy Rogers) en Gabby (George Hayes) staan Don Regas bij in de strijd.
Young Captives, The (1959) Young Captives, The (1959)
Jamie Forbes is op de vlucht geslagen, nadat hij een moord heeft gepleegd. Het valt hem zwaar zijn soms opkomende zelfmoordneigingen te onderdrukken. Jamie kan zich aansluiten bij het jonge stel Ann Howel en Benjie Whitney, die zelf ook voor de politie op de vlucht zijn. Ann en Benjie zijn eigenlijk niet crimineel, maar vrezen dat de politie hun voorgenomen huwelijk wil voorkomen. Hoe langer Ann en Benjie met Jamie optrekken, hoe meer ze ervan overtuigt zijn, dat Jamie een groter gevaar voor hen betekent dan het contact met de politie, dat ze willen vermijden.
Young Cassidy (1965) Young Cassidy (1965)
John Cassidy groeit onder erbarmelijke omstandigheden op in een arbeiderswijk van Dublin. Deze ervaring drukt een stempel op zijn leven en hij besluit zich in te laten met de Ierse vrijheidsbeweging. Als schrijver neemt hij het op voor de door onrecht gedupeerden.
Young Catherine (1991) Young Catherine (1991)
Verhaal over Katarina de Grote. Ze trouwt zich als 18-jarig Duits meisje in in de Russische koninklijke familie. In Rusland krijgt ze te maken met familie-intriges, politieke opstanden en bestijgt ze de troon.
Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court, A (1995) Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court, A (1995)
Rockmuzikant Hank Morgan wordt door kortsluiting het verleden ingeslingerd en belandt in de riddertijd aan het hof van Koning Arthur.
  1 2 3 -4- 5 6 7 8 9 10
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!