Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 -3- 4 5 6 7 8 9 10
Zoeken:
Year in the Life ... J.K. Rowling, A (2007) Year in the Life ... J.K. Rowling, A (2007)
De documentaire is een portret van J.K. Rowling, de bedenkster van Harry Potter. Rowling vertelt over de bijzondere band met haar moeder, die op jonge leeftijd aan de gevolgen van multiple sclerose overleed. Ook vertelt ze over de moeizame relatie met haar vader, voor wie ze altijd bang is geweest en met wie ze geen contact meer heeft. Door deze ervaringen is Harry Potter als wees gecreerd. Ook haar langdurige depressie heeft ze als thema in haar boeken verwerkt. Deze documentaire volgt verder Jo Rowling in het jaar dat ze de laatste hand legt aan de Potter reeks. Het zevende en laatste manuscript, Harry Potter and the Deathly Hallows, wordt streng beveiligd en de cameras zijn erbij als het boek uiteindelijk in verschillende landen wordt gelanceerd.
Year My Voice Broke, The (1987) Year My Voice Broke, The (1987)
De vijftienjarige Danny groeit in de jaren '60 op in een klein stadje in New South Wales. Hij is al sinds de lagere school bevriend met de iets oudere Freya, maar nu begint Danny verliefd op haar te worden. Zij voelt zich echter aangetrokken tot de rebelse Trevor. Nadat deze op de vlucht voor de politie om het leven komt, blijkt Freya zwanger te zijn.
Year of Getting to Know Us, The (2007) Year of Getting to Know Us, The (2007)
Christopher Rockett (Jimmy Fallon) is op bijna ongezonde wijze dag en nacht met zijn werk bezig. Hij weet het zelfs slecht te combineren met zijn vriendin Anne (Lucy Liu). Maar als zijn vader een beroerte krijgt moet hij wel vrij nemen, en vertrekt hij richting zijn ouders. Daar ziet hij in dat zijn ouders mede verantwoordelijk voor zijn vreemde gedrag zijn.
Year of Living Dangerously, The (1982) Year of Living Dangerously, The (1982)
Guy Hamilton is een journalist die naar Indonesi moet voor zijn eerste taak. Daar wordt hij al snel een van de beste journalisten, o.a. door de hulp van zijn nieuwe vriend Billy Kwan. In Indonesi leert hij ook een nieuwe liefde kennen, Jill Bryant. Maar zij reist binnen de week terug naar England. Nu staat Guy voor een dillema Jill of carrire in Indonesi.
Year of the Comet (1992) Year of the Comet (1992)
Margaret is de dochter van een wijnhandelaar en vindt op een dag op een Schots kasteel een enorme wijnfles uit het jaar 1811, het jaar van de komeet. Er zijn echter meerdere mensen in deze fles genteresseerd en al gauw raakt Margaret de fles kwijt. Samen met de Amerikaan Oliver gaat ze de dief achterna naar de Cte d'Azur, waar de gewelddadige Philippe hen ontvoert.
Year of the Dog (2007) Year of the Dog (2007)
Het verhaal over Peggy (Molly Shannon), een altijd vrolijke en levenslustige secretaresse die single is en woont met haar hond Pencil. Maar dan overlijdt Pencil plotseling en begint er voor Peggy een reis naar haar eigen persoonlijkheid en de transformatie die nodig is om de klap te overkomen.
Year of the Dragon (1985) Year of the Dragon (1985)
Gebruik makend van excessief geweld schopt Joey Tai het tot hoofd van de Chinese mafia in New York. Stanley White, de hoogst onderscheiden agent in New York krijgt Chinatown onder zijn verantwoordelijkheid. De onvermijdelijke confrontatie tussen de 2 kemphanen leidt tot een bloedig conflict.
Year of the Gun (1991) Year of the Gun (1991)
De Amerikaanse jounalist David Raybourne komt naar Rome om een boek te schrijven over de leden van de linkse militante terreurgroep de 'Rode Brigades', die Itali terroriseert. Een ondernemende fotografe krijgt zijn manuscript onder ogen en gelooft dat de roman op waarheid berust, echter door haar schuld valt de drukproef in verkeerde handen. Tragisch genoeg heeft de schrijver de namen van zijn vrienden en collega's gebruikt als schuilnaam van de echte terroristen. Als de 'Rode Brigades' dit werk dan ook onder ogen krijgt, is de kennissenkring van David in groot gevaar. David raakt verwikkeld in een politiek spel, waarbij hij niemand meer kan vertrouwen. Zelfs zijn beste vrienden niet...
Year of the Horse (1997) Year of the Horse (1997)
Verslag van de tour van de Canadese rockband Neil Young & The Crazy Horse in 1996. Interviews met de leden door de regisseur zelf en backstage-beeldmateriaal uit de jaren '70 en '80.
Year of the Yahoo! (1972) Year of the Yahoo! (1972)
Hank Jackson (Claude King) is een nette Country & Western zanger, die wordt gevraagd om zich kandidaat te stellen als senator van Texas voor de Republikeinen. Hij krijgt hulp van drie "technische adviseurs" uit Washington; de cynische filmproducent Sid Angelo, imagemaker Chet Stoner en politiek adviseur Ed Varnett. Allen zijn ze in loondienst van de corrupte gouverneur Baxter, die zijn laatste politieke rivaal, senator Birdwell, uit de weg wil ruimen. Tijdens de campagnetour laat Hank zijn bekendheid en populairiteit naar zijn hoofd stijgen. De relatie met zijn liberale vriendin Tammy Parker komt onder druk te staan, als zij een staking leidt waar Hank tegen is. Als Sid Angelo ziet dat Tammy een dreiging vormt voor Hank's campagne, probeert hij haar koste wat kost de mond te snoeren.
Year of the Yao, The (2004) Year of the Yao, The (2004)
NBA-fans brachten wereldwijd een recordaantal van ruim zes miljoen stemmen uit om de deelnemers aan het sterrenspektakel 'All-star Game' in Denver aan te wijzen. Met de steun van heel wat landgenoten versloeg Yao Ming al voor de derde maal op rij Shaquille O'Neal. De Chinese basketballer geldt als een waar fenomeen en vindt kracht bij onder meer zijn Amerikaanse tolk, zijn Chinese waarden en vertrouwen in zichzelf.
Year That Trembled, The (2002) Year That Trembled, The (2002)
Film over de mensen die hun grote liefde moeten missen tijdens de Vietnam-oorlog, en elk ogenblik een telegram kunnen krijgen dat die persoon is overleden.
Year without a Santa Claus, The (1974) Year without a Santa Claus, The (1974)
Mevrouw Claus vertelt over de keer dat de kerstman het niet meer zag zitten, en met kerst een vakantie nam. De elven Jingle Bells and Jangle Bells besloten toen om de kerstman te laten zien dat kerstmis voor iedereen veel betekende.
Year without a Santa Claus, The (2006) Year without a Santa Claus, The (2006)
De kerstman (John Goodman) denkt dat kerstmis te commercieel geworden is en dat kinderen niet meer in hem geloven, dus wil hij een jaar thuis blijven en geen kado's bezorgen. Twee elven (Eddie Griffin en Ethan Suplee) denken hier anders over, dus gaan ze stiekem op zoek naar een jongen die nog wel in kerstmis en de kerstman gelooft.
Year Zero, The (2002) Year Zero, The (2002)
In december 2012 eindigt in de millennia oude Maya-kalender de periode van de vierde zon en begint die van de vijfde. Volgens vele indiaanse mythen en profetien staan we thans aan de vooravond van enorme gebeurtenissen, die na een ongekend turbulente tijd, een tijdperk van vrede en harmonie op aarde inluiden. Indiaanse medicijnmannen, vrouwen en stamoudsten uit Noord, Midden en Zuid-Amerika hebben inmiddels twee keer massaal gehoor gegeven aan de oproep van Maya-ziener en kenner van profetieen' Zwervende Wolf' om bij elkaar te komen en zich middels rituelen voor te bereiden op de nieuwe tijd. Voor Zwervende Wolf betekende dit het eindpunt van een zwerftocht langs alle indianenstammen in Amerika, waarbij hij hen opriep zich te verenigen. In The Year Zero worden Zwervende Wolf en de Maya-genezer en regenmaker Don Julian aan het woord gelaten. Zij vertellen over hun leven, hun werk, het functioneren van de Maya-kalender en de betekenis van de Maya-profetien voor de mensheid.
Yearling, The (1946) Yearling, The (1946)
Na de Amerikaanse burgeroorlog vestigt de familie Baxter zich in een kleine boerderij in Florida. Hun kleine zoon Jody droomt ervan om een huisdier te hebben. Wanneer zijn vader op een hert gejaagd heeft, ontfermt Jody zich over diens jong en neemt hem mee naar huis. Maar zijn moeder, die getraumatiseerd is door de dood van haar andere kinderen, wil niet voor het jong zorgen.
Years Between, The (1946) Years Between, The (1946)
Diana Wentworth (Valerie Hobson), een oorlogsweduwe, is vastbesloten om het levenswerk van haar verloren echtgenoot voort te zetten. Zij begeeft zich in de zakenwereld en klimt uiteindelijk op tot parlementslid. Maar dan, op de vooravond van haar tweede huwelijk, duikt haar eerste man Michael (Michael Redgrave) weer op en staat Diana voor een groot dilemma.
Yedi Bela Hsn (1982) Yedi Bela Hsn (1982)
Hsn is een onschuldige jongeman die verliefd is op het mooiste meisje bij hem in de straat, genaamd Hsniye. Hij doet van alles om haar aandacht te trekken en uiteindelijk besluit hij om carriere te maken als gangster. Dit zorgt voor problematische situaties.
Yedi Belalılar (1970) Yedi Belalılar (1970)
Twee criminelen eisen in een wijk in Turkije afspersingsgelden. Buurtbewoners kunnen niet tegen ze op en zijn daardoor hulpeloos geworden. Als ze doorgaan met afpersen, komen zeven avonturiers bijeen en slaan hun handen bijeen. Ze zijn te herkennen aan hun wapens en cowboykleding. Ze gaan een gevecht aan met de bende...
Yedi Kocalı Hrmz (1971) Yedi Kocalı Hrmz (1971)
Als de mooie vrouw Hrmz erachter komt dat haar man, die nu in de gevangenis zit, met zes andere vrouwen is getrouwd besluit zij zelf om ook met zes andere mannen te trouwen.
Yee Do Hung Gaan (2002) Yee Do Hung Gaan (2002)
Psychiater Jim Law (Leslie Cheung) is van mening dat wij worden benvloed door volksverhalen. Geesten bestaan volgens de psychiater alleen in onze verbeelding. Als Yan (Karena Lam) zich bij hem meldt, omdat zij geesten meent te zien, velt hij al snel een oordeel; Ze zoekt aandacht en gebruikt geesten om die te krijgen. Als Yan genezen lijkt te zijn, wordt de sceptische Jim plots zelf geconfronteerd met een geestverschijning.
Yeelen (1987) Yeelen (1987)
De film gaat over de geheimen en initiatierituelen van een Sahara-volk genaamd: de Peuhl. We zien de sterke metafysische binding van het woestijnvolk met de kosmos.
Yeh Vaada Raha (1982) Yeh Vaada Raha (1982)
Sunita en Vikram houden zielsveel van elkaar maar de moeder van Vikram weigert Sunita als haar toekomstige schoondochter te zien vanwege haar achtergrond. Sunita en Vikram besluiten ondanks de tegenstand toch met elkaar te trouwen. Onderweg naar de tempel, waar ze het ja-woord aan elkaar zullen geven, raken ze verwikkeld bij een ongeluk. Vikram komt er nog goed vanaf maar Sunita is totaal verminkt aan haar gezicht. Zal het ooit nog goed komen tussen Sunita en Vikram?
Yella (2007) Yella (2007)
Yella heeft besloten haar kleine stadje in Oost-Duitsland te verlaten voor een nieuw leven aan de andere kant van de Elbe, een gestrand huwelijk achterlatend. In Hannover ontmoet ze Philipp, een jonge kapitaalhandelaar, die haar een baan geeft als assistente. Hoewel Yella totaal geen ervaring heeft in de financiele wereld, ontdekt ze al snel dat ze talent heeft. Onderhandelingen vormen een spannend spel en haar voorkomen en koele karakter blijken wapens. Zij en Philipp passen geweldig bij elkaar en alles lijkt te mooi om waar te zijn. Maar Yella is er nog niet gerust op dat haar verleden haar vergeten is.
Yellow (2006) Yellow (2006)
Amaryllis Campos is een jonge, getalenteerde ballerina die haar armoedige huis in Puerto Rico verlaat om het geluk te beproeven in New York. Daar komt ze terecht in een stripclub waar ze, door haar sensuele bewegingen, al snel de meest gewilde stripper is. Amaryllis wordt verliefd op Christian, een van haar beste klanten. De liefde is wederzijds en Christian wil Amaryllis mee naar het buitenland nemen om samen een nieuw bestaan op te bouwen. Maar dan wint Amaryllis een auditie voor een Broadway productie en staat ze voor een onmogelijke keuze: met haar ware liefde mee gaan naar het buitenland of haar droom nastreven en een ster.
Yellow Cab Man, The (1950) Yellow Cab Man, The (1950)
Komedie over taxichauffeur annex uitvinder die een geheime formule ontdekt. Daardoor wordt hij door allerhande gespuis achternagezeten.
Yellow Canary (1943) Yellow Canary (1943)
In 1940 wordt Sally Maitland gedwongen om Engeland te verlaten, nadat ze als Nazi-sympathisante zelfs door haar familie werd verbannen. Op het schip naar Halifax, Canada, ontmoet ze de rijke Poolse aristocraat Jan Orloch en de Britse geheim agent Jimmy Garrick. Ze voelt zich meer aangetrokken tot Orloch, en accepteert een uitnodiging om diens moeder in Halifax te ontmoeten. Eenmaal daar wordt het duidelijk dat niemand is die ze zeggen dat ze zijn.
Yellow Canary, The (1963) Yellow Canary, The (1963)
De Britse geheim agente Sally Maitland gaat door het leven als jonge vrouw met nazi-sympatien. Wanneer ze voor een opdracht naar Canada gaat maakt ze kennis met de Poolse vluchteling Jan Orlock. Hij vertelt haar wat de Duitsers van plan zijn.
Yellow Card (2000) Yellow Card (2000)
De zeventienjarige Tiyane komt uit een arbeidersfamilie in Harare en heeft talent voor voetbal. Hij is een goede aanvaller en droomt van een carrire als profvoetballer. Liefst zou hij bij Manchester United in Engeland spelen. Zijn vader ziet meer toekomst in een goede opleiding en wil dat Tiyane zijn school afmaakt.
Yellow Dragon (2003) Yellow Dragon (2003)
Het jonge meisje Jun wordt gekidnapped door mysterieuze mannen terwijl ze danst in een club. Als ze weer bij bewustzijn komt ligt ze in een rijdende truck. Gou verschijnt en valt de bestuurder aan, Jun wordt meegenomen naar Gou's huis en hij adviseert haar daar te blijven omdat ze in gevaar is. Jun gelooft dit niet en keert toch terug naar huis. Daar treft ze de dode lichamen van haar stiefouders. Jun vraagt zich af wat er aan de hand is en of ze Gou kan vertrouwen.
Yellow Hair and the Fortress of Gold (1984) Yellow Hair and the Fortress of Gold (1984)
Yellow Hair is op zoek naar een zeer begeerde schat. Velen hebben het geprobeerd te vinden, maar faalden om de schat der koningen te bemachtigen, die verborgen ligt in het gouden fort. Er bestaat een schatkaart, maar die zit verborgen in een hoorn, bewaakt door een Indianen stam. Maar de hoorn is gestolen door een kolonel, en Yellow Hair gaat op zoek naar de hoorn, om zo de schatten van de Koning te bemachtigen. Op haar zoektocht zal ze menig obstakel moeten uitschakelen.
Yellow Mountain, The (1954) Yellow Mountain, The (1954)
Hij heeft van de salooneigenaar nog $1200 tegoed, maar als hij hoort dat de man percelen met een goudader heeft gekocht verandert hij zijn plan: hij vraagt het geld niet terug, maar wordt volledig partner.
Yellow Rolls Royce, The (1964) Yellow Rolls Royce, The (1964)
Een gele Rolls-Royce heeft drie verschillende eigenaren die allen een turbulent liefdesleven leiden.
Yellow Rose of Texas, The (1944) Yellow Rose of Texas, The (1944)
Verzekeringsagent Roy Rogers is op zoek naar Sam Weston en het vermiste geld dat Weston mogelijk heeft verduisterd tijdens een overval. Maar als Roy hem heeft gevangen, luistert hij naar Westons verhaal en verandert hij van gedachten. Door een vreemd incident komt de vindplaats van de verdwenen buit aan het licht en als zij de schat vinden blijkt de verzegeling nooit te zijn verbroken.
Yellow Sky (1949) Yellow Sky (1949)
Een groep bankrovers vlucht door de woestijn. Ze komen in een mysterieus dorp aan waar een oude man en zijn dochter wanhopig naar goud zoeken...
Yellow Submarine (1968) Yellow Submarine (1968)
De Beatles reizen per gele onderzeer naar Pepperland om de Blue Meanies, die een hekel aan muziek hebben, te verdrijven.
Yellow Teddybears, The (1963) Yellow Teddybears, The (1963)
Op een school dragen de meisjes een gele teddybeer op hun kleding als teken dat ze geen maagd meer zijn. Een van hen raakt zwanger van Kinky, een rockzanger, en worstelt met alle problemen van dien. Wanneer een leraar achter de betekenis van de beertjes komt onderneemt hij actie.
Yellow Ticket, The (1931) Yellow Ticket, The (1931)
St. Petersburg, 1913. Tijdens het tsaristische bewind wordt de jonge, Joods-Russische Mary Kalish gedwongen tot prostitutie. Op die manier kan zij echter wel reizen binnen Rusland, omdat prostituees een zogenoemd geel ticket krijgen. Zo kan zij ook haar op sterven liggende vader in de gevangenis bezoeken. Het leven van Mary en dat van de Britse journalist Julian Rolfe, komt in gevaar wanneer zij hem informatie levert over de sociale misstanden in haar land.
Yellowbeard (1983) Yellowbeard (1983)
Yellowbeard, de piraat der piraten, krijgt toestemming om te ontsnappen uit de gevangenis om de wethouders naar zijn schat leiden. Maar Yellowbeard gaat eerst op zoek naar zijn vrouw omhaar te vertellen dat hun zoon, oh schande, een intellectueel is. Gelukkig kan Yellowbeard de hulp van zijn pientere zoon goed gebruiken om eerder bij de schat te zijn dan de Britse marine.
Yellowstone Kelly (1959) Yellowstone Kelly (1959)
Een ruige bonthandelaar heeft een vriendschappelijke relatie met de Sioux waardoor hij in de woestijn kan overleven, maar moet kiezen waar zijn loyaliteit ligt als de indianen het Amerikaanse leger aanvallen.
Yentl (1983) Yentl (1983)
Een jonge vrouw (Barbra Streisand) in het Oost-Europa van rond 1900 overtreedt ongeschreven wetten door boeken over wijsbegeerte te lezen. Ze knipt haar haar kort en gaat studeren. Ze wordt echter verliefd op haar studiepartner die verliefd is op een ander.
Yeogo Goedam (1998) Yeogo Goedam (1998)
Op een strenge meisjesschool regeert het voornamelijk mannelijke personeel met harde hand. De studentes zijn echter erg rebels en worden geholpen. Een oud-leerlinge is namelijk als lerares teruggekeerd naar de school om de dood van een vriend te onderzoeken
Yeogo Goedam 3: Yeowoo Gyedan (2003) Yeogo Goedam 3: Yeowoo Gyedan (2003)
Op een meisjes-school voor kunst en ballet gaat een legende over een speciale trap, die wensen doet uitkomen, de ronde. Echter, wanneer er iemand een wens doet, lijkt de wens een vloek te worden.
Yeogo Goedam 4: Moksori (2005) Yeogo Goedam 4: Moksori (2005)
In deel 4 van Yeogo Goedam komt Young-eon om het leven tijdens een late-nite zangsessie. Maar niet helemaal dood, als geest dwaalt ze door de school en probeert contact te zoeken met de levenden. Totdat haar stem wordt opgemerkt door haar vriendin Seon-min. Samen proberen ze het mysterie te ontrafelen rond haar dood.
Yeogo Goedam II (1999) Yeogo Goedam II (1999)
En van de leerlingen van een Koreaanse meisjesschool, Min-Ah, vindt op het schoolplein een ongewoon dagboek. Het behoort toe aan twee oudere leerlingen, Hyo-Sin en Shi-Eun, die een opvallend hechte band hebben. Min-Ah ontdekt dat lezen in het dagboek hallucinaties kan veroorzaken. Als n van de schrijfsters zonder aanwijsbare reden zelfmoord pleegt, heerst er onder haar leraren en medestudenten onge- loof en verslagenheid. Maar Min-Ah voelt iets heel anders. Het lijkt alsof de geest van het dode meisje bezit van haar heeft genomen. Gaandeweg raken ook de andere meisjes onder een onheilspellende vloek...
Yeoja, Jeong-hye (2004) Yeoja, Jeong-hye (2004)
Jeong-hae is een jonge vrouw die een eentonig en gesoleerd leven leidt. Korte flashbacks geven een kijkje in haar karakter. Ze neemt zwerfkatjes in huis en begint zich dingen te herinneren van haar moeder. Een plotselinge lunchafspraak zorgt ook voor de terugkeer van een aantal herinneringen uit het verleden. Wanneer ze contact probeert te maken met een jonge schrijver, die het postkantoor regelmatig bezoekt, brengt dit haar huidige levenswijze in de war en begint een verborgen trauma weer boven te komen.
Yeojaneun Namjaui Miraeda (2004) Yeojaneun Namjaui Miraeda (2004)
Wanneer hij terugkomt van de filmschool in Amerika, ontmoet filmregisseur in spe Heonjun zijn vroegere klasgenoot Munho, nu getrouwd en hoogleraar aan de universiteit. Beide mannen zijn hard op weg vroeg oud te worden, en hebben ondanks jaren hoger onderwijs weinig zelfkennis opgedaan. Ze zien een opvallende vrouw op de winterkoude stoep voor het raam van de lunchroom, die hen doet denken aan Sunhwa, een meisje waar ze allebei verkering mee hebben gehad. Ze besluiten haar op te zoeken in de bar die ze runt in Bucheon, een slaapstad ten zuiden van Seoul. Uit flashbacks blijkt echter dat ze allebei heel verschillende herinneringen aan Sunhwa hebben, en wanneer ze haar hebben opgespoord blijkt dat zij heel wat redenen heeft om hen geen van beiden ooit terug te willen zien...
Yeokdosan (2004) Yeokdosan (2004)
September 1950. Sumoworstelaars en officials van de bond worden achterna gezeten door een man zwaaiend met een stoel. De man is Rikidozan, een sumoworstelaar met de derde graad. Hij is woedend, omdat hem zojuist is verteld dat alleen sumoworstelaars die in Japan geboren zijn tot de eerste graad kunnen behoren. Rikidozan wordt gedwongen zijn sumo-staartje af te laten knippen en de ring voor eens en altijd te verlaten. Zijn leven vervalt in overmatig drankgebruik en diverse ruzies. Tot hij de mogelijkheid krijgt professioneel worstelaar te worden.
Yeokjeone Sanda (2003) Yeokjeone Sanda (2003)
Een man die met financile problemen worstelt krijgt een auto-ongeval en wordt in een alternatieve werkelijkheid geworpen, waar hij een fabelachtig rijke golfspeler is geworden.
Yeolhyeol-nama (2006) Yeolhyeol-nama (2006)
Enkele jaren na de moord op zijn mentor is de crimineel Jae-moon van plan wraak te nemen op de moordenaar Dae-sik. Met zijn "groene" partner Chi-gook vertrekt hij naar de geboorteplaats van de Dae-sik. Als de dag van de uitvoering van het plan nadert ontmoet Jae-moon de moeder van de Dae-sik, die hem doet denken aan zijn eigen jeugd.
Yeonae Sosheol (2002) Yeonae Sosheol (2002)
Een jonge fotograaf ontmoet twee vrouwen, en probeert onmiddellijk om van n van hen haar hart te winnen. Hoewel zij hem afwijst, worden de drie vrienden en beginnen heel wat tijd samen door te brengen.
Yeonae-sulsa (2005) Yeonae-sulsa (2005)
Woo Ji Hoon is een populaire goochelaar en alle vrouwen zijn verzot op hem. Zo gaat hij op een nacht samen met een lerares naar een motel om daar liefde te bedrijven. Tot overmaat van ramp blijkt dat er in die motelkamer een verborgen camera hing die alles heeft opgenomen. Omdat ze bang zijn dat de film in de openbaarheid komt gaan ze op zoek naar de dader die verantwoordelijk is voor de opnames.
Yeongeo Wanjeonjeongbok (2003) Yeongeo Wanjeonjeongbok (2003)
Een werkneemster bij een informatiebureau, wordt verplicht om Engelse les te nemen wanneer zij een tourist niet kan helpen die in haar bureau hulp zoekt. Ingeschreven bij een taalinstituut (en geplaatst binnen het laagste niveau), ontmoet ze een knappe kerel die daar studeert zodat hij met zijn zuster kan communiceren, die in door een Amerikaanse familie als kind werd geadopteerd. Ze ontwikkelt ook een rivaliserende en soms vriendelijke relatie met haar lerares Kathy, een aantrekkelijke jonge vrouw uit Australi.
Yeopgijeogin Geunyeo (2001) Yeopgijeogin Geunyeo (2001)
Een jonge student met onzekere toekomst ontmoet een zeer dronken meisje op het metroperron. Hij kan nog net een dodelijk ongeval vermijden en neemt haar mee naar een hotel om haar bij haar positieven te laten komen. Later ziet hij haar in betere omstandigheden en ontdekt een energieke jonge vrouw met een onthutsend vrijpostige tong.
Yeoseonsaeng vs Yeojaja (2004) Yeoseonsaeng vs Yeojaja (2004)
Yeo Mi-ok is lerares op een middelbare school, bekend om haar opvliegende karakter. n van haar studenten, Ko Mi-nam valt voor de nieuwe zangleraar, waar ook Yeo Mi-ok een oogje op heeft en er ontstaat een strijd tussen de studente en de lerares om de zangleraar.
Yeoseot Gae Ui Siseon (2003) Yeoseot Gae Ui Siseon (2003)
In een compilatie van zes korte films laten verschillende regisseurs hun visie op discriminatie zien. In "The Weight of Her" wordt een jonge studente van een hogeschool gevolgd in haar pogingen te voldoen aan de eisen van haar leraren en omgeving. In "The Man With an Affair" loopt een jonge bedplasser, in een appartementencomplex een man tegen het lijf die net een seksueel delict heeft gepleegd. De situatie loopt volledig uit de hand. In "Crossing" probeert een geestelijk gehandicapte man zoveel mogelijk te doen in 14 minuten. "Tongue Tie" laat zien hoever sommige ouders gaan om hun kinderen beter Engels te laten spreken. "Face Value" draait om een ruzie op een parkeerplaats, tussen een vrouwelijke werkneemster en een klant. "Never Ending Peace and Love" vertelt het waargebeurde verhaal over een immigrante uit Nepal, die nadat ze haar portefeuille en haar identiteitspapieren heeft verloren, wordt behandeld als een psychisch verwarde Koreaanse vrouw.
Yes (2004) Yes (2004)
Een Amerikaanse vrouw (Joan Allen) zit gevangen in een liefdeloos, verstikkend huwelijk met politicus Anthony (Sam Neill). Ze begint een affaire met een man uit het Midden Oosten (Simon Abkarian), een Libaneze chirurg die verbannen is naar London. Hun passie is de start van een persoonlijke reis waarin liefde en religieuze overtuigingen vechten om superioriteit. Hun wilde, erotische avontuur begint in London en brengt hen van Belfast en Beiroet tot Havana.
Yes Man (2008) Yes Man (2008)
Als Carl Allen (Jim Carrey) de zoveelste aanvaring met anderen en ook met zichzelf heeft gehad, besluit hij dat het zo niet langer kan. Hij schrijft zich in voor een soort cursus die van een principe uitgaat: zeg overal 'Ja' op. Aanvankelijk bevalt dit Carl goed, maar als het langer gaat duren ziet hij in dat een instemmend antwoord op alle vragen ook minder leuke kanten heeft.
Yes Men, The (2003) Yes Men, The (2003)
The Yes Men is een duo grappende politiek-activisten dat wereldwijde faam verkrijgt door zich voor te doen als leden van de World Trade Organization. De twee leden van The Yes Men zetten ooit een website op die de WTO imiteerde, maar ze werden voor echte organisatieleden aangezien. Vervolgens speelden ze het spelletje mee en verschenen op conventies, besprekingen en televisieprogramma's. Aangezien ze juist fel tegen de WTO zijn, geven ze constant satirische opmerkingen, die de slechte kanten van de organisatie belichten, waardoor hun publiek op het verkeerde been komt te staan.
Yes, Giorgio (1982) Yes, Giorgio (1982)
Giorgio Fini is een beroemd operazanger. Tijdens een toernee door de Verenigde Staten verliest hij zijn stem. Hij bezoekt een voor hem onbekend maar goed aangeschreven keelspecialiste. Al snel wordt hij verliefd op haar.
Yes, I Can See Dead People (2008) Yes, I Can See Dead People (2008)
De luie Lam heeft het vermogen om geesten te zien en daarvan zijn er nogal wat in het grote complex waar hij woont. Lam accepteerde dit gegeven gewoon tot op een dag zijn jongere broertje in bed begint te plassen. Als bewaker Nam hem uitlegt dat er ook kwaadaardige geesten zijn, vermoedt Lam dat er meer aan de hand is met zijn broertje dan blaasproblemen.
Yeshou Xingjing (1998) Yeshou Xingjing (1998)
Tung is een politieagent die nauwe banden onderhoudt met de gangsterbazen in zijn district. Zeer tegen zijn zin wordt hij gekoppeld aan nieuwkomer Mike, een onkreukbare diender en letterlijk Tung's tegenpool. Ondanks de tegenstellingen ontstaat er een vriendschap tussen beide mannen die op de proef gesteld wordt wanneer Cheung, de lokale triade leider en tevens vriend van Tung, op last van moord de stad in allerijl verlaten moet. In zijn afwezigheid wordt de macht overgenomen door een ambitieuze gangster..
Yesil Isik (2002) Yesil Isik (2002)
De film vertelt de liefde tussen Ali en Elif. Ali (Kenan Isik) verliest zijn totale vermogen op de beurs waardoor hij een hartaanval krijgt en sterft. Hij wordt niet in het hiernamaals toegelaten, omdat het daar nog veel te vroeg voor is. Ook kan hij niet terug naar de wereld, omdat zijn lever in andermans lichaam zit. Ali's engel (Haldun Dormen) vertelt hem dat het enige wat hij kan doen is, het doden van degene met zijn lever. Het gaat echter niet volgens plan: Ali wordt onverwachts verliefd op de vrouw die hij moet vermoorden (Elif, Hlya Avsar).
Yesterday (2002) Yesterday (2002)
Zes jonge jongens worden door een stel wetenschappers gebruikt, en tijdens deze proeven verdwijnen de jongens spoorloos. Twintig jaar later worden op de plek waar de jongens zijn verdwenen moorden op de wetenschappers gepleegd.
Yesterday (2004) Yesterday (2004)
Nadat ze ziek is geworden, hoort Yesterday van de artsen dat ze HIV-positief is. Terwijl haar echtgenoot in een ontkenningsfase terecht komt en ze voor haar jonge dochter moet zorgen, hoopt Yesterday alleen maar dat ze lang genoeg zal leven om haar dochtertje naar school te zien gaan.
Yesterday Was a Lie (2008) Yesterday Was a Lie (2008)
Hoyle (Kipleigh Brown) - een scherpzinnig meisje met een voorliefde voor bourbon (Kentucky Whiskey) - pleegt een onderzoek naar de introverte kunstenaar/archeoloog John Dudas (John Newton). Maar haar werk neemt een onvoorziene wending aangezien er onverklaarbare dingen met haar gebeuren. Al doende brengt zij een komplot aan het licht om kosmologische geheimen te ontrafelen. Geheimen die de aarde bedreigen en kunnen vernietigen. Ze werden uit het Duitsland van de jaren '30 gesmokkeld door een Nazi-afvallige. Wanneer de diepere verhouding van Hoyle met Dudas wordt geopenbaard, leert zij dat de meest machtige krachten van allen -- menselijke liefde, menselijke pijn -- door alleen wetenschap niet kunnen worden begrepen.
Yesterday's Children (2000) Yesterday's Children (2000)
Jenny Cole is gelukkig met haar man en zoon en er is nog een kleintje op komst. 's Nachts heeft ze levendige dromen over een klein plaatsje met een grote kerk. Ze ontdekt dat het plaatsje ook al voorkwam in tekeningen die ze als kind heeft gemaakt. Na onderzoek komt ze erachter dat het plaatsje echt bestaat, het is een Iers dorp uit de jaren '30. Met haar man en zoon gaan ze naar Ierland om de zaak verder uit te zoeken.
Yesterday's Enemy (1959) Yesterday's Enemy (1959)
Captain Langford en zijn soldaten worden in Birma ingesloten door een groep Japanners en samen met zijn troepen zoekt hij bescherming in een nabijgelegen dorpje. Helaas dreigen de inwoners van het dorpje de soldaten te verraden, en Langford moet een aantal riskante beslissingen nemen om de levens van zijn mannen te kunnen redden.
Yesterday's Target (1996) Yesterday's Target (1996)
Drie tijdreizigers lijden na een mislukte missie aan collectief geheugenverlies. Hun eigen identiteit kennen ze niet meer en ze beseffen dat ze in groot gevaar verkeren. Een geheime overheidsinstelling, onder leiding van een zekere Holden wil hen immers uitschakelen. Als hun geheugen geleidelijk terugkeert, bundelen ze hun bovennatuurlijke krachten om strijd te leveren tegen de organisatie, die een nieuw kinderras wil elimineren.
Yeti - Il Gigante del 20. Secolo (1977) Yeti - Il Gigante del 20. Secolo (1977)
Een verschrikkelijke gigantische sneeuwman wordt na miljoenen jaren ingevroren te zijn geweest, weer tot leven gewekt. Hij vernietigt alles wat in zijn weg staat. Alleen een meisje waar hij mee bevriend raakt kan hem nog stoppen.
Yeui-eomneun Geotdeul (2006) Yeui-eomneun Geotdeul (2006)
Een jonge man heeft spraakproblemen omdat hij een kleine tong heeft. Omdat een tongoperatie duur is, begint hij een carrire als huurmoordenaar. Hij vermoordt alleen maar slechte mensen uit de criminele wereld totdat hij voldoende geld bij elkaar heeft verdient om zijn operatie te betalen.
Yeuk Saat (1994) Yeuk Saat (1994)
Ming is een verstandelijk gehandicapt meisje dat bevriend raakt met maatschappelijk werkster Lok. Op een gegeven moment wordt Ming verkracht door een man die op tilt slaat bij het zien van de kleur rood. Wanneer de rechtbank de verkrachter vrijspreekt, op grond van Ming's handicap, gaat Lok achter hem aan, rode kleding dragend.
Yeux Bands, Les (2008) Yeux Bands, Les (2008)
De 37-jarige Tho deelt zijn leven tussen Louise, die in verwachting is, en zijn werk als vrachtwagenchauffeur. Na jaren afwezigheid zal het nieuws van zijn terugkeer naar de stad van zijn kinderjaren een schok veroorzaken. Martin, met wie hij als een broer in een opvanggezin werd opgevoed, is zopas gearresteerd. Hij wordt ervan beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor de aanranding en dood van verschillende jonge vrouwen.
Yeux Cerns, Les (1964) Yeux Cerns, Les (1964)
In een klein Oostenrijks stadje werd een man vermoord, die eigenaar was van een houtzagerij. Het blijkt dat hij door veel mensen gehaat werd. Na de begrafenis begint zijn echtgenote anonieme brieven te krijgen, waarin er gedreigd wordt met mishandeling en verminking als ze niet betaalt. Ze ontmoet Franz, een man die vroeger in het bedrijf van haar man heeft gewerkt en nadien door hem ontslagen werd. Hij stelt haar voor haar te helpen onderzoeken waar de brieven vandaan komen.
Yeux Clairs, Les (2005) Yeux Clairs, Les (2005)
Fanny is anders dan de anderen. Ze woont nog steeds bij haar broer Gabriel, maar kan het niet vinden met diens vrouw. Na de zoveelste heftige ruzie loopt Fanny weg en trekt ze naar Duitsland om het graf van haar vader te bezoeken. Onderweg ontmoet ze Oskar, die geen woord Frans spreekt. Met gebaren en grimassen vinden ze hun manier om te praten.
Yeux de l'Amour, Les (1959) Yeux de l'Amour, Les (1959)
Het is in de lente van 1944. Ten gevolge van de talrijke verwijten van haar moeder, mevrouw Moncatel, is Jeanne ervan overtuigd dat zij lelijk en dom is. Na een aanval van verzetsstrijders ontmoet zij Pierre, die gewond en tijdelijk blind geraakt is. Jeanne neemt hem mee naar hun kasteel en verzorgt hem, maar wanneer zij een verhouding krijgt met haar beschermeling, zal zij dat verborgen moeten houden voor moeder.
Yeux sans Visage, Les (1960) Yeux sans Visage, Les (1960)
Een briljant plastisch chirurg tracht het gezicht van zijn dochter te herstellen, na een auto-ongeluk. Samen met zijn assistente ontvoert hij jonge vrouwen en haalt stukken uit hun gezicht om hun schoonheid op zijn verminkte dochter over te brengen. De 'donors' raken uiteraard in paniek en sommigen plegen liever zelfmoord dan 'gezichtsloos' door het leven te gaan.
Yeux Secs, Les (2003) Yeux Secs, Les (2003)
Nabij een Berberdorp ver weg van de bewoonde wereld wuiven rode linten tussen weelderig bloeiende papaver. Een haast onbegaanbaar pad leidt naar een reeks woongrotten die in een steile bergwand zijn uitgehouwen. Oude dametjes zitten er in de bergopeningen te keuvelen en te weven. In het dorp wonen sinds mensenheugenis enkel vrouwen. Mannen komen er slechts 'tegen betaling'. De bonte kleurenpracht van de gewaden waarmee de vrouwen zich tooien, steekt fel af bij het leed dat in hun ogen getekend staat. Hala, de verbeten en rebelse leidster van het dorp, is vastbesloten om aan het lijden van haar vrouwengemeenschap voor eens en altijd een einde te maken. Maar dan komt Mina in het verhaal. Na jaren van opsluiting in de gevangenis keert zij terug naar het dorp in het gezelschap van een bevriende cipier, op zoek naar haar oude thuis en haar dochter die ze er dertig jaar geleden moest achterlaten. Ook Mina is zinnens het lot van haar dorpsgenoten voorgoed te veranderen. Maar dit gemeenschappelijke doel lijkt beide vrouwen niet vanzelfsprekend dichter bij elkaar te brengen...
Yi Ben Wu Yan (1987) Yi Ben Wu Yan (1987)
Tung is een mafiabaas die handelt naar een erecode. Zijn zoon Hui is van hem vervreemd en woont in Australie. Han, een Vietnamese vluchteling is een surrogaatzoon voor hem geworden. Wanneer er een rechtszaak tegen Tung wordt gehouden blijkt er het een en ander te schorten aan de erecode. Het is aan Han om deze in ere te herstellen.
Yi Dan Er Li San Gong Fu (1980) Yi Dan Er Li San Gong Fu (1980)
De Kung-Fu vechter Ah-San, op zoek naar een voortvluchtige crimineel, stuit tijdens zijn zoektocht op een dievenbende die het voorzien heeft op de 'Jade Buddha'. Natuurlijk probeert hij de criminelen te stoppen.
Yi Dan Qun Ying (1989) Yi Dan Qun Ying (1989)
Een gangsterbaas wordt vermoord. Zijn drie zoons willen allen zijn plaats innemen, en uitzoeken wie de verrader en moordenaar is...
Yi Ge Dou Bu Neng Shao (1999) Yi Ge Dou Bu Neng Shao (1999)
Meester Gao geeft les aan de lagere school van Shuiquan, maar neemt een maand vakantie om voor zijn zieke moeder te zorgen. Wei Minzhi wordt door de burgemeester aangesteld als plaatsvervanger voor Gao, die protesteert tegen de aanstelling omdat Minzhi slechts 13 jaar oud is. Niemand anders wil de taak echter op zich nemen. Aangezien er al 12 studenten sinds het begin van het schooljaar zijn afgehaakt, moet Minzhi er alles aan doen om niet nog enkele studenten te verliezen. Gao belooft haar een premie als ze in die opzet slaagt. Wanneer de zeer intelligente Zhang Huike plots niet meer opdaagt voor school, besluit Wei Minzhi hem te gaan zoeken.
Yi Ge Mo Sheng Nu Ren De Lai Xin (2004) Yi Ge Mo Sheng Nu Ren De Lai Xin (2004)
Een man vindt een brief van een vrouw op zijn deurmat, een vrouw die nog maar net overleden is. In deze brief staat de liefde die de vrouw al vanaf haar dertiende voor hem heeft gehad. De man heeft nooit wat van haar liefde voor hem afgeweten, toch hebben ze wel een kind samen, maar verder is het nooit wat tussen hen geworden. De man, diep geraakt door de brief, gaat op zoek naar herinneringen uit het verleden.
Yi Ge Zi Tou De Dan Sheng (1997) Yi Ge Zi Tou De Dan Sheng (1997)
De Hung Lok-bende is zo mogelijk de meest incompetente bende die ooit heeft rondgelopen. De gevolgen van de beslissing van de bende, bij het uitvoeren van een opdracht, om naar China of Taiwan te reizen, worden door middel van twee verhaallijnen in beeld gebracht.
Yi Gui Jing Hun (2007) Yi Gui Jing Hun (2007)
Luofei, een artiest die zijn geld verdient met magische shows vol extreme acts, lijdt onder de gevolgen van een traumatische jeugd, vol lichamelijke en verbale mishandeling. Tijdens een van de shows loopt hij ernstige verwondingen op ten gevolge van flash-backs van zijn overleden vader. Zijn vriendin Li weet niets van zijn verleden en denkt dat hij overwerkt is. Samen met zijn begeleiders gaan ze naar een buitenstadje om te herstellen, niet wetende wat voor catastrofe haar te wachten staat.
Yi Jiang Chun Shui Xiang Dong Liu (1947) Yi Jiang Chun Shui Xiang Dong Liu (1947)
China in de jaren '30. Het dorpje van een arme familie wordt overgenomen door het Japanse leger. En van de zoons, Zhongliang, verlaat zijn vrouw en gaat werken als hospik voor het Chinese leger. Zhangmin, de andere zoon, duikt onder om zijn familie te beschermen. De levens van de zoons en hun familie groeien steeds verder uit elkaar.
Yi Ma De Hou Xian Dai Sheng Huo (2006) Yi Ma De Hou Xian Dai Sheng Huo (2006)
De ouderwetse Ye Rutang, een vrijgezelle vrouw in de 60, tracht haar hoofd boven water te houden in Shanghai, een stad die steeds meer overspoeld lijkt te raken door zwendelaars. De eerste die haar probeert op te lichten is haar 12 jarig neefje Kuan-kuan die bij haar komt wonen nadat hij in een ongeluk een been gebroken heeft. Als hij haar zuinigheid niet meer verdragen kan, loopt hij weg en doet of hij ontvoerd is om zo aan haar geld te komen. Dan verschijnt er nog de amateur operazanger Ye die veinst verliefd op haar te zijn en ook maar een ding wil: haar geld.
Yi Shen Yi Gui (2005) Yi Shen Yi Gui (2005)
Samen met haar dochtertje Nini gaat Lin op de vlucht voor haar gewelddadige echtgenoot. Tot haar verbazing vindt ze een ruim appartement voor een merkwaardig lage huur. De dag van de verhuis ontmoet ze haar buurvrouw in de lift, die grote ogen opzet als Lin vertelt waar ze gaat wonen. Op weg naar school met Nini, komt ze Fang tegen, haar overbuurman. Fang is niet alleen vriendelijk en zorgzaam, hij kan ook toveren door een echte bloem uit een muurschildering te plukken. Dan beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Lin hoort voortdurend iemand zuchten. En ze ziet vaak hoe Nini in zichzelf zit te praten, alsof ze een ingebeeld vriendje heeft. Op een nacht wordt ze wakker en ziet ze een langharige vrouw in een zwarte jurk. De verschijning vertelt haar dat ze hetzelfde verschrikkelijke lot zal ondergaan als zij en haar dochter.
Yi Sheng Tan Xi (2000) Yi Sheng Tan Xi (2000)
Yazhou, een schrijver die gelukkig met zijn vrouw is getrouwd en n dochter heeft, wordt per ongeluk verliefd op zijn jonge assistente. Familieconflicten, stress en gemengde gevoelens van zowel hemzelf als de omgeving worden zijn deel.
Yi Tian Tu Long Ji Zhi Mo Jiao Jiao Zhu (1993) Yi Tian Tu Long Ji Zhi Mo Jiao Jiao Zhu (1993)
Tijdens de Yuen dynastie in China, proberen vele sektes de 'gouden zwaarden' in bezit te krijgen, waarmee het geheim wordt prijsgegeven voor totale overheersing van alle Kung-Fu stijlen. Er zijn twee grote fracties binnen deze sektes: de eerste fractie bestaat uit Shaolin, Wu-Tang, Ngo Mai, Kun Lun, Hung Tung en Wah Shan. De tweede fractie is de Ming Sekte, een duivelse groepering onder leiding van 'Queen of Purple Dragon', 'King of White Eagle', 'King of Gold Lion' en 'King of Green Bat'. Wanneer een Wu-Tang student verliefd wordt op de dochter van de 'King of White Eagle' en niet veel later wordt vermoord, ontstaat er een groots conflict tussen beide fracties.
Yi Wu Liang Qi (1987) Yi Wu Liang Qi (1987)
Kantonese komedie waarin Hsia Chih-Hsin getrouwd is met Park. Plotseling trekt zijn ex-vrouw echter weer bij hem in. Ondanks hun haat/liefde relatie en jaloezien komt na enig lastig koppelwerk alles weer op zijn pootjes terecht.
Yi Yi (2000) Yi Yi (2000)
NJ Jian, zijn vrouw Min-Min en hun twee kinderen zijn een typisch middenklasse gezin. Ze delen hun appartement in de Taiwanese hoofdstad Taipei met Min-Mins oudere moeder. NJ werkt als partner in een computerbedrijf dat failliet dreigt te gaan. Het idee van NJ is om in zee te gaan met de geniale Japanse software designer Ota. Hij bezoekt deze charismatische Ota regelmatig in Tokio. Op de dag dat Min-Mins broer A-Di gaat trouwen, lopen de zaken voor de familie Jian pas goed uit de hand. Min-Mins moeder krijgt op die dag een beroerte en NJ loopt zijn eerste grote liefde Sherry tegen het lijf. De weken na de bruiloft raakt Min-Min depressief en zoekt steun bij een religieuze sekte. Haar dochter Ting-Ting wordt voor het eerst verliefd en Min-Mins vroegrijpe zoontje Yang-Yang krijgt problemen op school. Ondertussen houdt NJ zich voor zaken op in Tokio en ook om Sherry in het geheim te ontmoeten en uit te zoeken of het leven hem een tweede kans wil geven.
Yibola Bing Du (1996) Yibola Bing Du (1996)
Een kelner in een restaurant vermoordt zijn baas en verminkt diens vrouw en vlucht naar Zuid-Afrika, alwaar hij weer in een restaurant gaat werken. Daar verkracht hij een Zulu-vrouw, die besmet is met het Ebola-virus...
Yiddish Connection (1986) Yiddish Connection (1986)
Twee Joodse handelaren zijn ernstig in geldnood. Ze ontmoeten een man die gespecialiseerd is in het kraken van kluizen. Ze besluiten professionele misdadigers te gaan beroven om definitief uit de geldzorgen te komen.
Yield to the Night (1956) Yield to the Night (1956)
Een jonge vrouw is reeds haar hele leven misbruikt en bedrogen door alle mannen die ze kent. Als ze eindelijk de man vindt bij wie ze denkt dat hij werkelijk van haar houdt komt ze te weten dat ook hij haar bedriegt met een andere vrouw. Haar stoppen slaan volledig door...
Yihe Yuan (2006) Yihe Yuan (2006)
Het plattelandsmeisje Yu Hong verlaat eind jaren '80 haar geboortedorp om in Beijing te gaan studeren. Verwilderd en enthousiast over de nieuwe vrijheden die het leven in de grote stad met zich meebrengt, stort ze zich in een roekeloze verhouding met medestudent Zhou Wei. De sociale onrust om haar heen neemt echter alsmaar toe, wat culmineert in een grote studentenopstand. Als de Chinese overheid de opstand bloedig neerslat, raken Yu en Zhou elkaar kwijt in de chaos en paniek. Na de opstand zetten ze elk hun eigen leven voort, maar kunnen elkaar niet vergeten.
Yilani ldrseler (1981) Yilani ldrseler (1981)
De schoonheid van Esme is niet te beschrijven. Omwille van deze schoonheid, begaat de jonge Abbas een moord en moet voor lange tijd de gevangenis in. Ook Esme is verliefd op hem, maar de oude Halil heeft haar al als bruid uitgekozen. Wanneer Abbas uit de gevangenis komt, vermoordt hij Halil. De broers van Halil weten hem echter te vangen en doden hem. De dorpelingen zien Esme als de oorzaak voor Halils dood. Daarom besluiten ze dat Esme het dorp moet verlaten: anders zal ook zij sterven. Niemand durft echter de daad bij het woord te voegen, vanwege de angst voor Esme's broers. Daarom oefenen de dorpelingen druk uit op Esme's jonge zoon Hasan. Deze raakt uiteindelijk in een dilemma: moet hij zijn eigen moeder vermoorden om zijn vader te wreken?
Yilanlarin c (1985) Yilanlarin c (1985)
Kara Bayram leeft met zijn moeder, vrouw en kinderen in een dorp. Alles gaat goed totdat een machtige landbaas een huis dichtbij het grondgebied van Kara Bayram wil bouwen en naar aanleiding hiervan volgen er enige conflicten. Remake van de gelijknamige film uit 1962.
Yilmayan Seytan (1973) Yilmayan Seytan (1973)
Een heldhaftige man neemt het op tegen psychotische robots die slechte dingen van plan zijn. Ook vecht hij tegen doorgedraaide criminelen die alles doen voor geld en door en door slecht zijn.
Yilmaz Gney: Adana-Paris (1995) Yilmaz Gney: Adana-Paris (1995)
Documentaire gaat over het levensverhaal van Yilmaz Gney, een acteur, regisseur, producent. Het verhaal begint in Adana, de geboorteplaats van hem en eindigt in Parijs, waar hij nu begraven ligt. Door middel van interviews en filmmateriaal is het een uniek stuk geworden
Yin Ji (1982) Yin Ji (1982)
Om de geest van zijn vader gerust te stellen, neemt Chun Sing wraak op de tovenaar Kam Tai-fu die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader. Om Kam te verslaan roept hij de hulp in van een aantal zombies.
Yin Ji Kau (1987) Yin Ji Kau (1987)
Fleur is een prostitue die verliefd wordt op Chan, de zoon van een rijke familie. Hun huwelijk wordt verboden en dus besluiten ze zelfmoord te plegen en elkaar later als geesten weer te ontmoeten...
Yin Shi Nan Nu (1994) Yin Shi Nan Nu (1994)
Komedie over een oude meesterkok die ontmoedigd raakt door de opkomst van fastfood restaurants en bovendien veel te stellen heeft met zijn drie eigenwijze dochters. De oudste moet na een mislukte verloving tien jaar geleden niets meer hebben van het andere geslacht, terwijl de anderen niet weten hoe snel ze vriendjes aan de haak moeten slaan. Het wonderbaarlijke eten - dat maar mondjesmaat door de dochters wordt geapprecieerd - dient hier vooral als metafoor voor de (vaderlijke) liefde.
Ying Chun Ge Zhi Fengbo (1973) Ying Chun Ge Zhi Fengbo (1973)
China werd ten tijde van de Yuan-dynastie door de Mongolen bestuurd. De Mongoolse baron Lee Khan neemt, gewaarschuwd door een Chinese verrader, zijn intrek in een afgelegen herberg in Shaanxi om van daaruit de verwachte opstand neer te slaan. De gastvrouw heeft evenwel haar maatregelen genomen: haar medeleden van het Chinese verzet vormen de overige gasten en het personeel van de herberg.
Ying Huang Boon Sik III (1989) Ying Huang Boon Sik III (1989)
Het is 1974 en Mark vertrekt naar Saigon om zijn neef Mun te ontmoeten. Ondanks dat Mun net is vrijgelaten uit de gevangenis, stelt hij Mark voor om samen wapens te smokkelen. Daarvoor leggen ze contact met de sexy gangster die meteen als een blok valt voor Mark. Met zijn drien vergaren ze een fortuin met wapensmokkel, maar wanneer Anitas ex-man, een gangsterbaas, uit de gevangenis wordt ontslagen, is dat het begin van een langdurige strijd waarbij Mark niet voor geld en macht moet vechten, maar voor zijn liefde...
Ying Hung Boon Sik (1986) Ying Hung Boon Sik (1986)
Twee vrienden, Ho en Mark, maken met hun valsemunterspraktijken snel carrire binnen de Chinese onderwereld. Maar hun succes wekt jaloezie bij de andere bendeleden en het duurt dan ook niet lang of Mark en Ho worden slachtoffer van een bloedige machtstrijd. Mark raakt zwaar gewond en Ho belandt in de gevangenis. Drie jaar gaan voorbij, maar wanneer Ho eindelijk uit de gevangenis wordt vrijgelaten heeft hij maar n doel: wraak...
Ying Hung Boon Sik II (1987) Ying Hung Boon Sik II (1987)
Nadat hij zijn beste vriend heeft verloren, probeert Ho zijn leven te beteren, maar de Chinese onderwereld laat hem niet los. Wanneer hij hoort dat zijn jongere broer Kit als politieman zijn leven in de waagschaal heeft gelegd door te infiltreren in een gevaarlijke gangsterbende, komt Ho in actie. In de bloedige strijd die volgt, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek…
Ying Hung Ho Hon (1987) Ying Hung Ho Hon (1987)
Chi is een machtig gangster. Hij heeft twee luitenants Kuo en Yung. Deze laatste kan het niet verkroppen dat Chi zijn imperium nalaat aan Kuo. Deze trekt zich terug om een gezin te stichten maar ziet zich genoodzaakt om het gevecht met Yuen aan te gaan, met dramatische gevolgen.
Ying Xiong (2002) Ying Xiong (2002)
Koning Qin wil heel China in zijn macht hebben, om zo de eerste keizer te worden. Al een tijdje willen huurmoordenaars hem vermoorden. Er zijn drie moordenaars, genaamd Broken Sword, Flying Snow en Sky, waar de koning vooral voor vreest. Hij heeft dan ook al vele jaren een beloning voor degene die deze drie kan uitschakelen. Op een dag krijgt de koning dan bezoek van de mysterieuze zwaardvechter Nameless, die beweert de drie moordenaars te hebben vermoord.
Ying Xiong Shen Hua (2001) Ying Xiong Shen Hua (2001)
Maffialeider Park Min-Wah komt op het idee om buitenlanders in te huren om deze een overval te laten plegen op een rivaliserende bende. Uit betrouwbare bronnen heeft hij vernomen dat ze op korte termijn $10.000.000 aan cash in hun gebouw hebben, en als ze zelf de overval plegen er al snel wraakactie's zouden komen, is het inschakelen van buitenstaanders een goed idee. De politie begint echter lucht te krijgen dat er de nodige dingen staan te gebeuren en stuurt een undercover agent Cha Jin-Hon om meer onderzoek te doen bij de twee organisaties.
Ying Xiong Wu Lei (1986) Ying Xiong Wu Lei (1986)
De Thaise regering regelt een groep huurlingen annex gelukzoekers, onder leiding van de bikkelharde Chung, om een legergeneraal die drugs smokkelde terug te halen uit de Vietnamese jungle. Chung accepteert de opdracht als hij ondertussen ook zijn zoon en schoondochter uit de handen van de vijand mag redden.
Ying Zhao Tang Lang (1977) Ying Zhao Tang Lang (1977)
Twee rivaliserende kung-fu scholen hebben ruzie omdat hun masters elkaar niet mogen. Er breken gevechten uit tussen de Chow Mao Woo van de Manti's Fist school en Yang Chu van de Eagle's Claw school. Maar wie zal wie verslaan?
Ying Zhao Tie Bu Shan (1977) Ying Zhao Tie Bu Shan (1977)
Wanneer de corrupte minister Cheng de onschuldige burger Chow Lu Fung wil laten opdraaien voor een moord die hij niet gepleegd heeft, slaat Chow op de vlucht. Eenmaal op de vlucht leert Chow zichzelf de Iron Armor techniek aan om Cheng aan te gaan pakken.
Ying zi Shen Bian (1971) Ying zi Shen Bian (1971)
Een aantal vreemdelingen zijn op zoek naar de legendarische vechter, bekend als 'The Shadow Whip', die volgens de verschillende bronnen 15 jaar geleden een misdaad zou hebben gepleegd. De jonge Yun krijgt aanwijzingen dat het haar oom zou kunnen zijn en probeert achter de waarheid te komen.
Yingxiong Zheng Chengong (2000) Yingxiong Zheng Chengong (2000)
De Nederlanders koloniseren Taiwan in 1620. Zheng Cheung Gong is een jonge heroische leider die vanuit China de strijd met de Nederlanders aan gaat in de oorlog uit de titel.
YMCA Yagudan (2002) YMCA Yagudan (2002)
Ho-chang is de zoon van een geleerde die bestemd is om in de schaduw van de intellectuele erfenis van zijn vader te lopen. Wanneer zijn broer het huis verlaat om zich bij het ondergrondse verzet tegen het Japans koloniaal bestuur aan te sluiten, wordt van Ho-chang verwacht een keuze te maken tussen het vervullen van zijn familieplicht en zijn liefde voor honkbal dat in Korea net is geintroduceerd.
Yo (2007) Yo (2007)
In een klein dorpje ergens op Mallorca meldt Hans, een Duitse klusjesman, zich bij een welgestelde landgenoot. Zijn voorganger heette ook al Hans, zo blijkt. Een onbestemde sfeer kleeft aan diens herinnering. Als de nieuwe, kwetsbare Hans hier achterkomt, raakt hij verwikkeld in een web vol ongrijpbare schijnwaarheden. Al snel na zijn aankomst beginnen een aantal zekerheden te schuiven en voelt Hans zich beschuldigd van iets wat hij niet gedaan heeft. Als hij probeert zich van elke blaam te zuiveren, komt hij steeds dichter bij de waarheid, maar raakt hij paradoxaal genoeg steeds verder van zijn eigen identiteit verwijderd.
Yo Hice a Roque III (1980) Yo Hice a Roque III (1980)
Deze film gaat over twee vrienden, waarvan de ene, Roque, aan lager wal is geraakt. De ander, Frederico, toont zich een ware vriend en neemt hem in huis. Door problemen met zijn vrouw en schoonmoeder kan Frederico zijn maat niet voor altijd onderdak blijven bieden. Maar na een bokswedstrijd krijgt Frederico het lumineuze idee om van zijn vriend een bokskampioen te maken, zodat Roque zelf in zijn onderhoud zal kunnen voorzien.
Yo Nimo Kimyo na Monogatari - Eiga no Tokubetsuhen (2000) Yo Nimo Kimyo na Monogatari - Eiga no Tokubetsuhen (2000)
Tijdens een zware regenbui besluiten enkele personen te gaan schuilen in de hal van een treinstation. Om de tijd te doden vertelt een man, naar aanleiding van hetgeen hem in de hal opvalt, vier verschillende verhalen met n belangrijk raakvlak: het buitengewone.
Yo Puta (2004) Yo Puta (2004)
Adriana is een luxeprostitue die antropologiestudente Rebecca onder haar hoede neemt. Rebecca is bezig met een onderzoek naar prostitutie voor haar studie en krijgt een kijkje in de keuken door interviews te houden met de mensen in de branche.
Yo Soy As (2001) Yo Soy As (2001)
Mario woont al dertig jaar in een klein kamertje in een huis op een vierde verdieping zonder lift. Overdag, want 's nachts verandert hij in een vrouw en werkt hij in een nachtclub, om als het daglicht wordt weer te 'verschrompelen' tot man. Mario is een transformista. Samen met een paar andere bejaarde artiesten treedt hij elke avond op voor een zeer klein publiek in varitclub 'La Bodega Bohemia' in Barcelona. Mario's hoofdact heet 'Yo Soy Asi' (Zo ben ik), een lied waarin hij zijn manier van 'zijn' op de hak neemt. Op een dag krijgen Mario en de andere artiesten te horen dat ze ontslagen zullen worden, omdat de vrouw van de seniele eigenaar de tent verkocht heeft. Mario's leven bestaat vanaf dat moment alleen nog maar uit de verzorging van zijn oude halfblinde en dove hospita, Maruja. Na een leven lang een dubbelleven geleid te hebben als transformista, slaat hij de weg in naar Het Einde. De documentaire begint tijdens de laatste vier dagen van Mario's leven als transformista en laat ons getuige zijn van het ontroerende laatste optreden in de varitclub, voordat het doek definitief valt.
Yo Soy el Que T Buscas (1988) Yo Soy el Que T Buscas (1988)
Model Nathalia wordt verkracht door een man. Ze is vastberaden om hem terug te vinden. Ze krijgt hierbij hulp van een aantal mensen die ze tegenkomt op haar zoektocht. Dit worden vrienden voor het leven.
Yo Soy Fulana de Tal (1975) Yo Soy Fulana de Tal (1975)
Een prostituee vertelt over haar levenservaringen vanaf haar jeugd. In het begin was zij een schuchter meisje in de stad. Ze werd geschokt door enkele harde teleurstellingen in de liefde en besloot de mannen die ze vanaf dan zou ontmoeten te straffen als een vorm van wraak voor het verdriet dat zij zelf had geleden.
Yo Soy la Juani (2006) Yo Soy la Juani (2006)
De pittige Juani woont in bij haar loser van een vader en stocijnse moeder in een stad in een Spaanse provincie. Ze werkt in een elektronicazaak achter de kassa. Haar macho vriendje Jonah denkt alleen maar aan auto's en seks en is altijd jaloers. Juani's beste vriendin Vani kan alleen maar praten over de borstvergroting waarvan ze droomt. Zij heeft verkering met Nacho. Met zijn vieren proberen ze het in hun ogen eentonige dagelijks leven te doorstaan. Wanneer Nacho Vani mishandelt en Juani ontdekt dat Jonah overspel pleegt, verkassen de twee meiden naar Madrid, waar hun leven hen toe lijkt te lachen. Maar al snel scheiden hun wegen zich: Vani wordt verliefd en Juani valt in handen van een slijmerige filmproducer die zegt dat hij een ster van haar zal maken.
Yo, el Mujeriego (1963) Yo, el Mujeriego (1963)
De rijke Mexicaanse playboy Rafael is verloofd met Marilu, maar valt voor de charmes van Cristina. Door een reeks omstandigheden moet Rafael Cristina vergezellen naar de school van Cristina's dochter Patricia en hij moet haar vader voorstellen zodat Patricia niet geschorst wordt. Maar wanneer Marilu dit in de gaten krijgt, samen met haar moeder, zit Rafael diep in de problemen.
Yo, la Peor de Todas (1990) Yo, la Peor de Todas (1990)
De film is gebaseerd op het leven van de non Juana Ines de la Cruz, n van de grootste dichteressen uit het Mexico van de 17e eeuw. Door haar gedichten is ze de trots van het klooster. De komst van een nieuwe aartsbisschop zal haar leven echter voorgoed veranderen. Ze raakt verstrikt in een machtsstrijd tussen de aartsbisschop en de Spaanse landvoogd. Juana geniet de bescherming van de landvoogd en diens echtgenote, met wie zij een gepassioneerde vriendschap ontwikkelt. Dit alles is een doorn in het oog van de katholieke kerk, die haar met alle mogelijke middelen in het gareel probeert te krijgen. De landvoogd verliest uiteindelijk de strijd van de kerk en dit heeft grote gevolgen voor Juana.
Yoel, Israel and the Pashkavils (2006) Yoel, Israel and the Pashkavils (2006)
Israel Kletzkin bezit een drukpers en heeft in zijn leven al duizenden pashkavils, muurposters met protestleuzen, geschreven en gedrukt. Tegenwoordig is hij tevens de officile pashkavil plakker in Jeruzalem. Yoel Krause spaart al 20 jaar pashkavils en heeft er meer dan 20.000 in zijn bezit. Yoel is lid van de Netoer Karta, een ultra-orthodoxe anti-zionistische beweging. Hij heeft geen id-kaart, geen sociale zekerheid, en wenst geen contact met overheidsinstanties. Regisseur Lina Chaplin volgt deze twee mannen en hun manier van leven.
Yen Dokufuden Hannya no Ohyaku (1968) Yen Dokufuden Hannya no Ohyaku (1968)
Ohyaku is een onschuldige actrice die in de gevangenis belandt en te maken krijgt met geweld en verkrachtingen. Met een tatoeage op haar rug en een zwaard in haar hand, neemt ze wraak op degene die haar verkeerd hebben behandeld.
Yoen Dokufuden: Hitokiri Okatsu (1969) Yoen Dokufuden: Hitokiri Okatsu (1969)
Okatsu wordt in haar wraaktocht bijgestaan door Rui, een wilde sexy zwaardvechtster. Hun bloederige wraak richt zich op mannen verantwoordelijk voor de dood van haar vader.
Yoga, Inc. (2006) Yoga, Inc. (2006)
Regisseur John Philp laat in Yoga, Inc. zien hoe Yoga is getransformeerd van een oude spirituele oefening naar een vercommercialiseerde miljoenen industrie. In het bijzonder worden Wereldkampioen Yoga Esak Garcia en zijn goeroe Bikram Choudhury gevolgd. Zij hebben maar n missie: Yoga moet een Olympische sport worden.
Yogen (2004) Yogen (2004)
Een gezinnetje is op weg naar huis van een familiebezoek, maar de vader wil onderweg nog even stoppen bij een telefooncel om e-mail te sturen met zijn laptop. Terwijl hij op een verbinding wacht, bladert hij door een krant waarin hij plotseling een foto van zijn vijfjarige dochtertje ziet. Als zijn vrouw komt vragen waarom het zolang duurt, rijdt een vrachtwagen in op hun auto waarbij het jonge meisje om het leven komt. En het houdt niet op, want in de dagen daarna begint de man steeds vaker gruwelijke toekomstvoorspellingen te doen.
Yogi's First Christmas (1980) Yogi's First Christmas (1980)
Ieder jaar gaan Yogi Bear en Boo Boo onder de grond voor hun winterslaap. Hierdoor missen ze altijd kerstmis, en daar is Ranger Smith blij mee want ieder jaar is er in een hotel in Jellystone Park een groot kerstfeest waar al Yogi's vrienden naartoe komen. Maar dit jaar is Yogi per ongeluk wakker gemaakt, en viert hij zijn allereerste kerstmis.
Yogoto no Yume (1933) Yogoto no Yume (1933)
Omitsu, een barjuffrouw, probeert haar zoon te steunen met hulp van haar echtgenoot, de niksnut, Mizuhara. Op een avond komt Mizuhara op een ongemanierde manier thuis en Omitsu wordt razend en dwingt haar echtgenoot om een baan te zoeken. Wanneer hun zoon gewond raakt bij een auto-ongeluk, besluit Mizuhara, wanhopig om aan geld te komen, het te gaan stelen.
Yoidore Tenshi (1948) Yoidore Tenshi (1948)
Als de gangster Matsunaga bij een vuurgevecht gewond raakt, gaat hij naar dokter Sanada, die een afkeer heeft van gangsters. Sanada diagnosticeert tubercolose bij Matsunaga, en weet hem te overtuigen hem toe te staan het te behandelen, ook al kunnen de twee niet goed met elkaar overweg. Als de leider van de groep gangsters later vrijkomt uit de gevangenis, wil hij zijn groep weer verzamelen, maar Matsunaga wil niet meer.
Yojimbo (1961) Yojimbo (1961)
De samurai Sanjuro reist naar een dorpje in het negentiende-eeuwse Japan. Hier bemerkt hij dat het dorpje verdeeld is tussen twee gangsters. Hij besluit de twee kanten tegen elkaar uit te spelen. Zijn pogingen worden echter bemoeilijkt door de aankomst van Unosuke, de zoon van n van de gangsters, die in het bezit is van een revolver.
Yojohan Fusuma no Urabari (1973) Yojohan Fusuma no Urabari (1973)
Tokio 1918. In heel Japan breken regelmatig rellen uit als gevolg van de prijsstijgingen van de rijst, veroorzaakt door het Siberische expeditie-leger. De geisha Sodeko brengt de nacht door met een nieuwe klant, Shinsuke. Ze had nooit verwacht dat ze als geisha tot de hoogste toppen van extase zou kunnen worden gebracht bij een 'beginnende klant', maar ditmaal verliest ze zichzelf in genot. Hanse, een andere geisha, wordt genegeerd door haar beschermheer Shinsuke, en probeert haar somberheid te verdrijven door een nieuweling te trainen. Shinsuke valt voor Sodeko en gaat met haar samenwonen.
Yj Toshi (1989) Yj Toshi (1989)
Tussen de demonen en de mensenwereld is een non-agressie pact gesloten. Dit pact werd tot nu toe in stand gehouden door een groep undercover-agenten, bekend als de Zwarte Garde. Het pact moet aan het eind van de twintigste eeuw verlengd worden, maar terroristen proberen een en ander te saboteren. Hun doelwit is de legendarische Dr. Josepp Maiyart, zonder wie de ondertekening niet kan plaatsvinden. Uiteraard doet de Zwarte Garde er alles aan om de dokter te beschermen....
Yok Mang (2002) Yok Mang (2002)
Twee echtparen besluiten om aan partnerruil te doen in de hoop hun relatie weer wat meer pit te geven. Helaas houden ze geen rekening met de emotionele gevolgen van hun experiment en komen ze terecht in een spiraal van seks, achterdocht en haat.
Ykai Daisens (1968) Ykai Daisens (1968)
Een bekende Europese vampier wordt in de ban geslagen en vlucht noodgedwongen naar Japan. Helaas zijn de Japanse spoken en geesten niet erg opgetogen met zijn bezoek en beginnen ze een bittere oorlog in de hoop de vampier te kunnen verjagen.
Ykai Daisens (2005) Ykai Daisens (2005)
Wanneer een Europese vampier in de ban gedaan wordt, moet hij noodgedwongen vluchten naar Japan. Helaas zijn zijn Japanse soortgenoten niet erg opgetogen met zijn bezoek en beginnen ze een bittere strijd in de hoop de vampier te kunnen verjagen. Remake van de gelijknamige film uit 1968 van Yoshiyuki Kuroda.
Ykai Hanta - Hiruko (1990) Ykai Hanta - Hiruko (1990)
De poorten van de hel zijn weer geopend, en een demoon genaamd Hiruko wordt op scoutingmissie gestuurd, om de invasie van de demonen voor te bereiden. Hiruko houdt zich ondertussen bezig met mensen te onthoofden en deze op spinachtige lichamen te plaatsen. Een archeoloog, Hieda, en een vervloekte student, Masao komen achter de bedoelingen van de demonen, en besluiten een stokje te steken voor de plannen van de demonen.
Ykai Hyaku Monogatari (1968) Ykai Hyaku Monogatari (1968)
De inwoners van het dorpje Edo werken hard en zijn erg gelovig. Als de gierige grondbezitter Lord Tajimaya hun tempel wil slopen om er een bordeel neer te zetten, komen ze in opstand. Helaas wordt hun weerstand keihard afgestraft en de bewaker van de tempel vermoord. De inwoners krijgen hulp van de samurai Yasutaro, en een aantal geesten die boos zijn omdat de inwoners hun jaarlijkse Godenfeest hebben overgeslagen.
Yoki na Gyangu ga Chikyu o Mawasu (2006) Yoki na Gyangu ga Chikyu o Mawasu (2006)
Op een dag berooft een crimineel een bank in Yokohama. Zijn daad inspireert vier klanten die in de bank aanwezig waren, want als die bankrover het kon, waarom kunnen zij het dan niet? Zij vormen een bende, waarbij elk lid zijn eigen specialiteit heeft en samen plegen zij een perfecte bankoverval. Maar dan wordt het zoontje van n van hen ontvoerd en zullen de vier opnieuw een kraak moeten zetten om het losgeld te kunnen betalen.
Ykihi (1955) Ykihi (1955)
China, 8ste eeuw. De keizer rouwt om zijn overleden vrouw en de familie Yang tracht een opvolgster te vinden waarmee zij hun invloed in het keizerrijk kunnen behouden. Ze vinden een ver nichtje dat als keukenhulpje werkzaam is en presenteren haar aan de keizer. Deze valt voor haar en ze wordt prinses Yang Kwei-Fei. De Yangs worden belangrijke ministers, maar misbruiken hun macht zodat er een opstand tegen de familie Yang ontketend wordt.
Yokohama Ankokugai Mashingan no Ryu (1978) Yokohama Ankokugai Mashingan no Ryu (1978)
Ryu, een niet veel voorstellende misdadiger, steelt een lading drugs. Samen met zijn kleine gang en zijn machinegeweer staat hij nu tegenover de yakuza.
Yokohama Kaidashi Kikou (1998) Yokohama Kaidashi Kikou (1998)
De eigenaar van een caf waar de robot Alpha werkt gaat er opeens vandoor en laat de leiding over aan Alpha. Het robotje moet zich met behulp van de dorpsbewoners zien te redden.
Yokohama Kaidashi Kikou - Quiet Country Caf (2002) Yokohama Kaidashi Kikou - Quiet Country Caf (2002)
Wanneer Alpha Caf getroffen wordt door een orkaan, begint de eigenares Alpha, een robot, aan een reis door het platteland. Ze vindt het enerzijds erg mooi om te reizen en maakt foto's van de mooie omgevingen, maar anderzijds begint ze toch ook wel haar thuis te missen en de eigenlijke waarde die ze daaraan hecht te realiseren.
Yoksul (1986) Yoksul (1986)
Yoksul (de 'arme') werkt n woont in een klein theehuisje van een groot warenhuis. Het rondbrengen van thee en koffie is zijn dagelijkse bezigheid. Tussendoor leert hij van zijn sluwe baas de fijne kneepjes van de zwendelarij. De enige troost in zijn simpele leventje is Ayla, het mooie (maar verwende) meisje dat werkt in een textielbedrijf in het warenhuis. Hij doet er dan ook alles aan om alles wat zij van hem verlangt te kunnen verwezenlijken: maar daarvoor heeft Yoksul meestal veel geld nodig...
Yol (1982) Yol (1982)
Vijf gevangenen krijgen een week verlof van een strenge, brute gevangenis in Turkije. Ze reizen vanzelfsprekend naar hun familie en vrienden. Helaas komen ze thuis echter vooral desillusie en tragedie tegen. Het aanpassen aan de wereld buiten de gevangenis brengt ook de nodige problemen met zich mee.
Yolanda (1924) Yolanda (1924)
Karel de Dikke, hertog van Bourgondi, heeft zijn dochter, prinses Mary, beloofd dat zij mag trouwen met de man van haar dromen, Maximillian van Styria. Maar wanneer Zwitserland in oorlog geraakt, moet de hertog zijn woorden intrekken en regelt hij een ander huwelijk voor zijn dochter. Prinses Mary ziet dat echter niet zitten en vlucht weg, vermomd als de burgerlijke Yolanda, en gaat zelf op zoek naar haar grote liefde.
  1 2 -3- 4 5 6 7 8 9 10
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!