Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 -101- 102 103 104 105
Zoeken:
Suspense (1946) Suspense (1946)
Frank Leonard, de organisator van een schaatsrevue, bevordert zijn pindaverkoper Joe Morgan tot manager van zijn shows. Dit besluit is gebaseerd op ideeën, die Morgan heeft voor het verbeteren van het optreden van de ster van de show, Frank’s vrouw Roberta Elva. Frank merkt al snel, dat zijn nieuwe manager meer aandacht geeft aan zijn vrouw, dan nodig is en begint te vermoeden dat Morgan niet alleen zijn zinnen heeft gezet op Roberta Elva, maar ook op zijn bedrijf. Dan duikt iemand uit het verleden van Morgan op, die Morgans plannen wel eens een andere wending kunnen geven.
Suspension (2008) Suspension (2008)
Daniel verliest zijn vrouw en zoon in een auto-ongeval. Terwijl hij langzaam herstelt van zijn verwondingen, repareert hij de videocamera van zijn zoon, die kapot was gegaan door de crash. 'Gevuld' met de energie die vrijkwam op het ogenblik van het ongeluk, ontwikkelt de camera de capaciteit om de tijd te stoppen telkens als Daniel op de pauzeknop drukt. Deze ontdekking helpt Daniel bij zijn genezingsproces en hij vult de leegte in zijn leven nu op met het helpen van andere slachtoffers. Zo iemand is Sarah, een pasgetrouwde vrouw die haar man verloor in hetzelfde ongeluk. Eerst kijkt Daniel naar haar vanaf een afstand, maar stilaan tracht hij haar leven te verbeteren op kleine manieren. Maar gebruik maken van de kracht van het toestel om anderen te 'helpen' wordt langzaam aan een verslaving. De uitgebreide mogelijkheden van macht kunnen slechts één ding doen met Daniel, namelijk hem door en door verdorven maken.
Suspicion (1941) Suspicion (1941)
Lina McLaidlaw ontmoet Johnnie Aysgarth en wordt al snel verliefd op hem. Ze trouwen, maar het wordt Lina nooit duidelijk waar Johnnie zijn geld vandaan haalt. Omdat hij bovendien een vreemde interesse heeft voor vergiften, krijgt Lina haar bedenkingen over Johnnie's karakter. Dan overlijdt een vriend en zakenpartner van Johnnie op mysterieuze wijze.
Suspicious River (2000) Suspicious River (2000)
Leila is motelreceptioniste in een kleine stad. Een uitzichtloos leven en uitgeblust huwelijk drijven haar ertoe haar lichaam te verkopen aan de eenzame mannen die in het motel verblijven. Haar leven wordt zwaar overhoop gehaald als ze in een bezoeker haar zielsverwant vindt. Ondanks zijn gewelddadige uitspattingen, ziet ze in hem de kans om aan haar saaie bestaan te ontsnappen. Al gauw blijkt dat ze in een extreem gevaarlijke relatie verzeild is geraakt.
Suspiria (1977) Suspiria (1977)
Gestileerde horror over de Amerikaanse ballet-studente Susy Banyon, die afreist naar een Duitse ballet-academie in het Zwarte Woud. Daar vallen al snel twee slachtoffers, en Susy ontdekt dat de academie een wel heel bizarre geschiedenis kent.
Sussurro nel Buio, Un (1976) Sussurro nel Buio, Un (1976)
Er gebeuren vreemde dingen in een mooie en decadente Venetiaanse villa. Een jonge moeder wordt met afschuw vervuld als ze ontdekt dat de denkbeeldige vriend van haar zoon (Alessandro Poggi) het tweede kind is dat zij tijdens haar laatste zwangerschap heeft verloren. Achtervolgd door schuld en buitenissige ongevallen en door het ongeloof van haar echtgenoot gaat hulp zoeken bij een beroemde psychiater.
Suster N (2007) Suster N (2007)
Suster N gaat over een oud huis genaamd Villa Rose in West Java. Het huis is vernoemd naar de eigenaar Rose. Nadat ze een aantal jaar het huis heeft onderhouden wil Rose het huis geven aan haar kleindochter Sarah. Zij is daar zo blij mee dat ze van Nederland terug naar Indonesië verhuist samen met haar man Jonathan. Ze weet alleen niet dat dit huis een geheim heeft. In dit huis woont namelijk ook de geest van een dode zuster, Suster N.
Susuz Yaz (1964) Susuz Yaz (1964)
Film over het harde leven op het platteland waar de grond en de oogst alles voor de mensen is. Hassan en Bahar leven op het land en worden telkens lastig gevallen door Osman, een wrede man met slechte bedoelingen.
Suture (1993) Suture (1993)
De broers Vincent en Clay ontmoeten elkaar voor het eerst na de begrafenis van hun vader en zijn verwonderd over het aantal gelijkenissen die ze vertonen. Clay is ontzettend gelukkig met zijn 'nieuw ontdekte' broer, maar is zich niet bewust van het feit dat Vincent van plan is zijn broer Clay om te brengen. Op die manier wil Vincent zijn eigen dood in scene zetten en met zijn vaders erfenis een nieuw leven beginnen. Clay overleeft echter de moordaanslag, en wordt in het ziekenhuis wakker met amnesia.
Suwîto Rein: Shinigami no Seido (2008) Suwîto Rein: Shinigami no Seido (2008)
Chiba is de Dood zelf, die naar de Aarde afreist met zijn hond om daar enkele gevallen te onderzoeken die het misschien verdiend hebben om inmiddels niet meer te leven. Hij ontmoet zo Kazue Fujiki, een jonge vrouw voor wie hij de beslissing zal moeten nemen of ze binnen zeven dagen zal sterven. Dat vraagt natuurlijk enige interesse in haar en hij volgt haar een tijdje, net zo lang tot hij hopeloos verliefd op haar wordt.
Suzhou He (2000) Suzhou He (2000)
De Suzhou stroomt door Shanghai en brengt de stad goede en slechte dingen. De rivier is een vergaarbak van vuil, chaos en armoede, maar het water geeft ook plaats aan herinneringen en geheimen. Motorkoerier Mardar rijdt met de merkwaardigste pakjes door de stad om ze bij de meest uiteenlopende klanten te bezorgen. Zo ontmoet hij de 16-jarige Moudan, dochter van een louche klant, als hij een pakketje bij haar tante bezorgt. Ze raken op elkaar gesteld, totdat Moudan haar koerier Mardar ervan verdenkt haar ontvoerd te hebben voor losgeld. Ze springt van de brug de rivier in en Mardar wordt nu verdacht van moord.
Suzie Gold (2004) Suzie Gold (2004)
Suzie Gold is een mooie joodse vrouw die binnenkort moet trouwen met een joodse man die haar familie heeft uitgezocht. Wat de familie echter niet weet is dat Sophie verliefd is op een jongen die allesbehalve joods is.
Suzie Washington (1998) Suzie Washington (1998)
De Russische Nana (Doll) is met vervalste papieren op weg naar haar oom in Amerika, maar op het vliegveld van Wenen wordt ontdekt dat haar visum ongeldig is. Ze weet te ontkomen aan de autoriteiten en geeft zich uit als een Amerikaanse toeriste met de naam Suzie Washington. Ze vlucht naar Duitsland, waar haar het leven als illegale op den duur niet licht valt.
Suzy (1936) Suzy (1936)
Aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog verlaat Suzy haar plaats in het variété en probeert succes om te ruilen voor liefde. De man die ze vindt wordt vermoord, en ze vlucht naar Parijs waar de spionageverwikkelingen niet ophouden.
Suzy Q (1999) Suzy Q (1999)
Een weekend uit het leven van een familie aan het eind van de jaren '60. Na dit weekend zullen hun levens nooit meer hetzelfde zijn.
Svadba (1944) Svadba (1944)
De kleinburgerlijke Zhigalovs hebben een mooie dochter Dasha. Zij willen graag dat Dasha met de ambtenaar Aplombov trouwt, maar de jonge bureaucraat heeft andere plannen. Hoewel vader Zhigalov hem tracht te dwingen, geeft Aplombov niet toe.
Svadba (2000) Svadba (2000)
Op een mooie zomerse dag keert Tania vanuit Moskou terug naar haar groezelige geboortedorp bij de koolmijnen. Jeugdliefde Misha houdt zijn enthousiasme aanvankelijk voor zich maar wanneer zij hem ten huwelijk vraagt gaan de trossen los. Niet iedereen is blij met kosmopoliet Tania. Volgens opa is ze een 'kettingrokende' hoer en moeder kan alleen maar huilen. Dan komt na zeven maanden het loon van de mijnwerkers binnen en wordt de kleurrijke gemeenschap ondergedompeld in een roes van wodka en muziek.
Svastica nel Ventre, La (1977) Svastica nel Ventre, La (1977)
Het joodse meisje Hannah Meyer heeft voor de Tweede Wereldoorlog een verhouding met een jonge Duitser. Wanneer de oorlog uitbreekt besluit hij zich aan te sluiten bij het leger om mee te vechten aan het front. Hannah daarentegen wordt gearresteerd en naar dodenkamp nr. 27 gestuurd om dienst te doen als prostituee.
Svein og Rotta (2006) Svein og Rotta (2006)
Wat doe je als je beste vriend een rat is, terwijl mensen helemaal niet van ratten houden? Sven en zijn ratje Halvorsen kunnen maar niet duidelijk maken dat ratten cool zijn. Melissa, een nieuw meisje in de klas, stelt voor om mee te doen aan de jaarlijkse huisdierenwedstrijd. Maar Halvorsen loopt weg! Dan gaan ook Svens ouders zich er mee bemoeien. Sven zit behoorlijk in de penarie.
Svein og Rotta og UFO-mysteriet (2007) Svein og Rotta og UFO-mysteriet (2007)
Sven, Dan en Melissa logeren bij Svens oma met hun ratten meneer Jansen, James Bond en Pippi. Oma wordt ziek en gaat naar een verpleeghuis. Na een bezoek aan het verpleeghuis begint meneer Jansen aan dezelfde kwaaltjes te lijden als oma. De kinderen zijn ervan overtuigd dat er iets goed mis is in het verpleeghuis. Na grondig onderzoek komen zij tot de ontdekking dat buitenaardse wezens, op zoek naar kennis, in het tehuis verblijven!
Svenska Hjältar (1997) Svenska Hjältar (1997)
De levens van verscheidene Zweden kruisen elkaar. Ze worden geïntroduceerd aan boord van een trein. Eén van de passagiers reist naar huis om de ruzie met zijn vader uit te praten. Verderop zit een echtpaar ruzie te maken over een op hande zijnde scheiding waar hun dochtertje getuige van is.
Svergognata, La (1974) Svergognata, La (1974)
Een industrieel uit Milaan reist naar Ischia samen met zijn vrouw Clara en zijn jonge dochter Ornella. In hetzelfde hotel logeert een depressieve schrijver zonder inspiratie, Fabio Lorenzi, die jaren geleden de minnaar van de moeder van Ornella is geweest. Ornella, die het flirten met leeftijdsgenoten beu is, concentreert haar aandacht op Fabio, die zich amuseert zonder echt aan de verleiding toe te geven. Maar dan komt op het eiland een vriend van Fabio aan en dat veroorzaakt bij Ornella veel jaloezie.
Svezia, Inferno e Paradiso (1968) Svezia, Inferno e Paradiso (1968)
Mondo documentaire over seksualiteit in Zweden. Te zien zijn voorbehoedsmiddelen voor tienermeisjes, lesbische nachtclubs, vrouw ruilen, motorbendes en nachtelijke feesten. Tevens komen de Zweedse drank, drugs en zelfmoord problemen aan bod.
Svidd Neger (2003) Svidd Neger (2003)
Anna woont met haar vader Karl in een gehucht in de omstrekkende velden van Noorwegen. Karl wordt geteisterd door de geest van zijn overleden vrouw en Anna is op zoek naar de liefde van haar leven. Er zijn echter slechts weinig omwonenden. Aan de andere kant van de berg ontmoeten ze een ander gezin, dat bestaat uit een oudere vrouw, haar zoon Peder en een geadopteerde, zwarte jongen, Kjell.
Svitati (1999) Svitati (1999)
De eigenaar van een Italiaanse delicatessenwinkel krijgt een hartaanval en vraagt aan zijn zoon om de soldaat te vinden die tijdens WOII zijn leven heeft gered. De geheimzinnige soldaat blijkt in Amerika te wonen en het is voor de zoon geen makkelijke klus om de oudstrijder naar Italië te halen.
Svjedoci (2004) Svjedoci (2004)
Drie jonge soldaten doden een man in de aanval op diens huis. Helaas is er een getuige. Ze besluiten hem op te sluiten in de kelder, zo lang niemand zijn mond open doet zijn zij immers veilig. Het politieonderzoek neemt het kleine Kroatische stadje waar de film speelt in beslag. Stukje bij beetje wordt duidelijk dat iedereen zijn eigen belangen nastreeft, terwijl de getuige aan zijn lot wordt overgelaten. De enige eerlijke politieman moet zijn onderzoek stoppen om te voorkomen dat zijn vrouw sterft. Het verhaal wordt vanuit verschillende perspectieven gefilmd. De vraag blijft: wie vertelt de waarheid?
Svobodnoe Plavanie (2006) Svobodnoe Plavanie (2006)
Als Lyonya een baantje krijgt bij de plaatselijke fabriek, vervliegt zijn hoop op een carriere alweer snel omdat de fabriek wordt overgenomen door 'de Amerikanen' en zelfs wordt gesloten. Hij probeert verschillende baantjes uit, maar belandt steeds weer bij het uitzendbureau op zoek naar iets anders. Als hij een vriendin van school ontmoet, begint hun gesprek vol beledigingen, ontstaat er een mooie vriendschap.
Svolochi (2006) Svolochi (2006)
1943. Polkovnik Vishnevskiy (Andrei Panin) krijgt van de regering de opdracht om een groep soldaten te trainen, die een Duitse eenheid (Edelweiss) moet tegehouden.. De missie is topgeheim. Vishnevskiy leidt 14-15 jarige deliquenten op. De jongens weten dat ze geëlimineerd worden als hun opdracht volbracht is, daar ze veel te veel weten.
Svoy Sredi Chuzhikh, Chuzhoy Sredi Svoikh (1974) Svoy Sredi Chuzhikh, Chuzhoy Sredi Svoikh (1974)
geregisseerd door Nikita Mikhalkov
met Yuri Bogatyryov, Nikita Mikhalkov en Aleksandr Kajdanovsky
Svyato (2005) Svyato (2005)
'Svyato' betekent in het Russisch zowel 'blij, helder, gelukkig' als 'beschouw als heilig'. Maar Svyato is ook de afkorting van Svyatoslav - de roepnaam van de twee jaar oude hoofdpersoon in deze film. Regisseur en vader Viktor Kosakovsky verwijderde alle spiegels uit het huis tot Svyato 2 jaar oud werd. Voor het eerst van zijn leven kijkt de peuter in een spiegel.
Swades: We, the People (2004) Swades: We, the People (2004)
Mohan (Shah Rukh Khan) werkt als een ingenieur bij de NASA met een nieuwe satelliet die de regenval controleert, ook wel bekend als Global Precipitation Measurement. Deze GPM wordt in een baan gebracht via een ruimteschip. Tijdens dit proces gaat hij helemaal op in zijn tijdrovende werk. Voordat dit zover is besluit Mohan om er voor een langere tijd tussen uit te gaan. Hij verlaat de Verenigde Staten en keert terug naar zijn geboorteland India en zijn jeugdliefde Geeta (Gayatri Roshi) die nu een lerares is. Hij pakt ook de kans om weer contact te krijgen met de verlichting en zijn culturele achtergrond.
Swallows and Amazons (1974) Swallows and Amazons (1974)
1929. Vier kinderen krijgen toestemming met het zeilbootje Swallow te gaan varen op het meer, en gaan kamperen op het eilandje. Daar ontmoeten ze twee andere kinderen, die een woonboot, De Amazon, hebben. Ze gaan oorlogje spelen, maar de oom van de Amazonekinderen heeft last van hun spelletje.
Swallowtail (1996) Swallowtail (1996)
In de nabije toekomst is de Japanse metropool Yentown dé plek om geld te verdienen. Uit alle streken van de wereld komen er dan ook mensen, Yentowns geheten, naartoe om rijk te worden, wat echter meestal niet lukt. De mensen die het niet redden raken aan lager wal en belanden in één van de vele krottenwijken van Yentown. Dit gebeurt ook met een groep Yentowns die op een sloperij vlak buiten de stad verblijft. Wanneer deze groep per toeval een manier vindt om geld te vervalsen, breekt er een tijd van geluk en succes aan. Dit duurt echter niet lang, want de groep wordt geconfronteerd met gangsters, politie en hun eigen verleden.
Swamp Fire (1946) Swamp Fire (1946)
Johnny Duval is een oorlogsveteraan met een shell shock. Nu is hij de kapitein van een radarboot op de Mississippi in de bayous van Louisiana. Hij wordt verliefd op Janet Hilton, maar moet daarbij wel op concurrentie rekenen van de slechte stroper Mike Kalavich.
Swamp Girl (1971) Swamp Girl (1971)
Een blond meisje dat door haar ouders is achtergelaten in de moerassen van Florida, wordt door een zwarte man gered en opgevoed; ze noemt hem dan ook papa. Ze neemt het op zich om alle schepsels in haar moeras tegen stropers en andere gevaren te beschermen en wint hiermee de eerbied van de lokale sheriff. Op een dag wordt het meisje gevangen genomen door een ontsnapte gedetineerde en haar vriend, die haar dwingen om hun door de moerassen te begeleiden in hun poging om de politie te ontlopen. Maar het meisje heeft andere ideeen.
Swamp Thing (1982) Swamp Thing (1982)
Dr. Alec Holland woont in een moeras en probeert daar iets nieuws te maken. Hij probeert om een kruising tussen een dier en een plant te maken. Maar door een ongeluk wordt hij zelf een kruising tussen een dier en een plant en wordt er op hem gejaagd.
Swamp Water (1941) Swamp Water (1941)
Het verhaal speelt zich af in het onheilspellende Okefenokee moeras, waar het gevaar in de vorm van alligators, giftige waterslangen en drijfzand altijd op de loer ligt. Als pelsjager Ben Ragan (Dana Andrews) zijn favoriete jachthond Trouble kwijtraak in de uitgestrekte moerassen van Okefenokee, ontdekt hij tijdens het zoeken de schuilplaats van de ten onrechte ter dood veroordeelde Tom Keefer (Walter Brennan). Ze raken bevriend en besluiten samen te werk in het handelen van pelzen,waarbij Ben beloofd Tom's schuilplaats nooit te verraden. Maar als Ben zijn mond per ongeluk voorbij praat, verraadt zijn jaloerse vriendin Mabel Mackenzie (Virginia Gilmore) zijn grote geheim. Een nieuwe klopjacht begint waarbij Tom zich verraden voelt door de man die hij in vertrouwen nam.
Swamp Women (1955) Swamp Women (1955)
Een politieagente infiltreert in een groep geharde vrouwelijke criminelen, die van plan zijn om uit de gevangenis te breken om hun buit op te halen uit het spookachtige moeras. Als de vrouwen besluiten een politieagent te ontvoeren en uiteindelijk ruzie krijgen, gaat de boel mis.
Swamp Zombies (2005) Swamp Zombies (2005)
Een arts in een groot ziekenhuis ontwikkelt een serum om onlangs overleden mensen weer op te wekken. Wanneer zijn faculteit onder toezicht komt van de regering, moet de arts zo snel mogelijk zijn "patiënten" kwijtraken, zonder te weten of zijn serum werkt. De experimenten worden gedumpt in het nabij gelegen moeras, waar het serum inderdaad blijkt te werken en de "patiënten" weer tot leven komen.
Swamp! (1999) Swamp! (1999)
Een heel team is bezig met het draaien van een bloederige horrorfilm die zich afspeelt in de omgeving van een boerderij. De regisseur is een 13-jarig meisje dat terminaal ziek is en een maatschappij vond die haar droom wou financieren. Maar is zij werkelijk ziek, en zullen zij het project wel voltooien?
Swan Lake (1996) Swan Lake (1996)
Een ongelukkige en ongeliefde prins wordt door iedereen uit zijn buurt bespot, uitgestoten en verraden. Als hij beslist om zelfmoord te plegen door zichzelf te verdinken in het meer van het stadspark stijgt een prachtige zwaan op van het water. De prins en de zwaan worden goede vrienden, maar hun vriendschap is voor bestemd om te eindigen in een tragedie
Swan Princess II, The (1997) Swan Princess II, The (1997)
Op de eerste verjaardag van het huwelijk van prins Derek en prinses Odette wordt het feest bruusk verstoord wanneer een boogschutter brand sticht in het kasteel. Terwijl prins Derek op onderzoek uit trekt, ontvoert de boosaardige Clavius koningin Uberta. Het lot van Uberta ligt nu in de handen van Derek en Odette.
Swan Princess III, The (1998) Swan Princess III, The (1998)
De gemene tovenares Zelda wil in het bezit komen van de Schat van de Verboden Kunsten, omdat ze daarmee de grootste tovenaar ter wereld kan worden. Zelda ontvoert de arme Odette. Prins Derek zal dus alles op alles moeten zetten om zijn echtgenote uit handen van Zelda te redden.
Swan Princess, The (1994) Swan Princess, The (1994)
Prinses Odette werd door een tovenaar in een zwaan veranderd en wordt op een betoverd meer gevangen gehouden. Prins Derek probeert haar te bevrijden door de slechte tovenaar aan te pakken.
Swan, The (1956) Swan, The (1956)
Prinses Alexandra (Kelly) staat op het punt te trouwen met de Hongaarse kroonprins (Guinness). Dr. Nicholas Agi (Jourdan) gooit echter roet in het eten.
Swann (1996) Swann (1996)
Bestsellende auteur, Sarah Maloney krijgt opgedragen om een boek over het leven van Mary Swann, een duistere Canadese dichter, te schrijven die brutaal door haar minnaar in landelijk Ontario moord. Tijdens het onderzoek ontmoet Sarah Rose Hindmarsh, de laatste persoon die Mary levend zag en die de ontvanger is van het manuscript van het enige gepubliceerde werk van Mary.
Swapner Din (2004) Swapner Din (2004)
Een man vertoont educatieve films over gezondheid, seks en gezinsplanning op het platteland van Bengalen. Zijn chauffeur droomt van een leven in de Golfstaten. Totdat de projector wordt gestolen.
Swarm of the Snakehead (2006) Swarm of the Snakehead (2006)
Een vader besluit om na vele jaren met zijn drie dochters weer terug te verhuizen naar het kleine stadje waar hij vroeger is opgegroeid. Hier ontdekken de vier dat de bewoners van het stadje worden aangevallen door een gruwelijke en levensgevaarlijke genetisch gemanipuleerde vis met de kop van een slang.
Swarm, The (1978) Swarm, The (1978)
Entomoloog Brad Crane ontdekt dat een dodelijke bijensoort uit Zuid-Amerika kans heeft gezien, door te broeden met 'normale' bijensoorten, z'n territorium steeds meer naar het noorden uit te breiden. Iets drijft hen bijelkaar en zo vormen ze een steeds groter wordende dodelijke zwerm. Aan Brad Crane de taak om een manier te vinden om de zwerm te stoppen voor deze Houston bereikt.
Swarmed (2005) Swarmed (2005)
Een wespennest wordt besproeid met een dodelijke, groenachtige spray, echter de wespen sterven niet, maar muteren in levensgevaarlijke moordmachines. Een steek en je bent er geweest! De wespen worden per minuut agressiever, hun gif wordt nog sterker, per dag stijgt hun aantal en... ze gaan richting stad. De regering doet alsof er niets aan de hand is, maar twee wetenschappers weten wel beter. Niets en niemand is veilig voor deze doorgedraaide zwerm stekende wespen. Zij moeten de zwerm stoppen, anders...
Swashbuckler (1976) Swashbuckler (1976)
Een piraat en een temperamentvolle edelvrouw verenigen hun krachten om Jamaica te beschermen tegen een tiran.
SWAT: Warhead One (2005) SWAT: Warhead One (2005)
Wanneer een inval van het SWAT team onder leiding van Remmy (Olivier Gruner) in een catastrofe eindigt, waarbij 1 van zijn teamleden de dood vindt en de halve omgeving wordt opgeblazen, komt hij onder ernstige druk te staan bij zijn superieuren. Om het aanzien van het SWAT onderdeel in de politie een betere naam te geven bij het publiek, besluit zijn baas om 48 uur lang een TV reporter mee te sturen met het team. Remmy zit echter niet op de reporter te wachten, want hij heeft maar 1 doel voor ogen: wraak nemen op de drugsbende die verantwoordelijk is voor de dood van zijn teamlid. In zijn jacht op de daders sleept hij de TV reporter mee in de wereld van drugs, maffia en oplichters. Daarbij brengt hij niet alleen zijn eigen leven in gevaar, maar ook die van de rest van het team.
Sweeney Todd (2006) Sweeney Todd (2006)
Sweeney Todd is anno 1765 een gerespecteerd man in London. Behalve het geven van knip- en scheerbeurten hecht hij wonden, haalt kogels uit ledematen, pleegt abortussen en verwijdert nierstenen. Wat niemand weet is dat lang niet al zijn klanten die zijn kapperszaak binnenkomen, deze ook weer verlaten. Athans, levend. Wanneer hij zijn daden opbiecht aan een vrouw waar hij veel om geeft, Mrs Lovett, besluiten ze er een handeltje van te maken. Mrs Lovett krijgt het vlees van de slachtoffers, zodat zij het vlees in haar taarten kan verwerken. Kan Sweeney zijn dekmantel in stand houden terwijl er steeds meer mensen vermist raken?
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (1936) Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (1936)
Een kapper in de bekende Fleet Street vertelt aan een van zijn klanten het verhaal van een gevaarlijke collega die in de vorige eeuw een aantal van zijn klanten heeft vermoord en er met hun geld vandoor is gegaan.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (1982) Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (1982)
Benjamin Barker alias Sweeney Todd, keert terug naar London om uit te zoeken wat er is gebeurd met zijn vrouw en kind aan de hand van Judge Turpin. Wanneer hij hoort van de afschuwelijke gebeurtenissen die zij hebben ondergaan gaat hij samen met mevr. Nellie Lovett, een bakker die een zaak heeft onder zijn kapperszaak, wraak nemen.
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
Benjamin Barker (Johnny Depp) komt door toedoen van Judge Turpin (Alan Rickman) onterecht in de gevangenis. Na zijn gevangenschap zint hij op wraak en besluit een partner in zijn plan te betrekken: Miss Lovett (Helena Bonham Carter). Barker begint een kapperzaak boven de pastei winkel van Miss Lovett. Samen rekenen ze af met de vijanden en tegenstanders van Barker die nu Sweeney Todd genoemd word.
Sweeney! (1977) Sweeney! (1977)
Een secretaresse wordt als pion gebruikt in een politiek spel, vermoordt middels een overdosis en naakt op het bed gelegd. Een vriend van haar laat een kennis van hem bij Scotland Yard, dat ook wel The Sweeney wordt genoemd, in de zaak duiken, hoewel er officieel zelfmoord is vastgesteld.
Sweeper, The (1996) Sweeper, The (1996)
Mark Goddard is een L.A. politieman met een groot geheim: als kind zag hij hoe zijn hele familie werd afgeslacht. Wanneer Mark opgenomen wordt door de geheime organisatie, "Justice Incorporated", wiens agenten, op eigen houtje recht plegen, staat het geluk aan z'n zijde. Dit broederschap van politiemannen betekent immers de sleutel tot zijn verleden!
Sweepers (1999) Sweepers (1999)
Christian leidt een team dat landmijnen opruimt. Wanneer nabij het huis van een Amerikaanse senator een A-6 landmijn wordt gevonden, gaat bomexpert Michelle samen met Christian naar Angola om zo'n A-6 te vinden.
Sweet 16 (1983) Sweet 16 (1983)
Melissa is een mooi, maar eenzaam meisje van bijna zestien jaar en is net in een nieuwe buurt komen wonen. Ze besluit om wat vrienden te maken, maar op de één of andere manier wordt elke jongen waar ze mee uitgaat op brute wijze afgeslacht. Het duurt niet lang voordat Melissa de hoofdverdachte van de zaak wordt, aangezien zij de laatste is die alle jongens levend heeft gezien.
Sweet Adeline (1934) Sweet Adeline (1934)
In dit verhaal, dat zich afspeelt rond 1898, is componist Sid Barnett (Donald Woods) in staat om zijn liefje, Adeline (Irene Dunne), een hoofdrol te geven in zijn nieuwe Broadway operette. Elysia, een opera-ster die zich nu gepasseerd voelt, is razend en zint op wraak. Ondertussen zit de knappe Major Day (Louis Calhern) achter Adeline aan. Het ergert Sid echter dat Adeline zoveel tijd aan Major spendeert...
Sweet and Lowdown (1999) Sweet and Lowdown (1999)
De film volgt het leven van de in de jaren '30 bekende jazz-gitarist Emmett Ray. Hij werd als een van de beste gitaristen van de wereld gezien, maar was ook een vervelende, arrogante alcoholist.
Sweet Angel Mine (1996) Sweet Angel Mine (1996)
De uit Engeland afkomstige Paul reist naar het Canadese Nova Scotia om zijn vermiste vader te zoeken. Hoewel de lokale bevolking de vreemdeling met argwaan tegemoet treedt, wil hij kost wat kost blijven, zeker nadat hij heeft kennisgemaakt met de mooie Rauchine...
Sweet Beat (1959) Sweet Beat (1959)
Een jonge vrouw die een schoonheidswedstijd gewonnen heeft ,droomt ervan carriere in de muziekwereld te maken. Haar dromen worden echter aan diggelen geslagen als ze zich realiseert dat haar producer haar enkel in bed wil krijgen.
Sweet Bird of Aquarius (1970) Sweet Bird of Aquarius (1970)
Een TV cameraman heeft huwelijksproblemen met zijn mooie blonde vrouw. Hij komt op het idee om op vakantie te gaan naar een nudistenkamp met zijn vrouw en zo hun huwelijksproblemen en sexuele problemen op te lossen.
Sweet Bird of Youth (1962) Sweet Bird of Youth (1962)
Chance Wayne keert na jaren terug naar zijn geboortestad, vergezeld door de in de vergetelheid geraakte actrice Alexandra Del Lago, wiens connecties hem kans op een filmrol opleveren. Hij ontmoet zijn ex-vriendin Heavenly Finley, dochter van de politicus Tom Finley, met wie Wayne vroeger dusdanig grote conflicten had, dat die destijds leidden tot zijn vertrek uit de stad. Met zijn terugkeer laaien oude conflicten met de Finleys opnieuw op.
Sweet Bird of Youth (1989) Sweet Bird of Youth (1989)
Een ambitieuze sjacheraar perst zijn minnares, een uitgerangeerde actrice, af zodat hij in de filmindustrie terecht kan komen en probeert zijn ex-vriendin die hij onrecht aan heeft gedaan terug te krijgen.
Sweet Charity (1969) Sweet Charity (1969)
Hoertje met het gouden hart Charity Hope Valentine wordt beduveld door haar vriend Charlie. Op een goeie dag gaat hij er met haar zuurverdiende spaarcenten aan de haal. Charity geeft echter haar vertrouwen in de mensheid niet op en hoopt vooralsnog de man van haar leven tegen te komen. In Oscar Lindquist, een knappe kerel met wie ze vastzit in de lift, ziet ze een mogelijke kandidaat. Hun romance gaat van start en Charity zwijgt wijselijk over haar professionele bezigheden. Toch zal er een moment komen waarop ze de waarheid uit de doeken moet doen. Hopelijk niet te laat...
Sweet Deadly Dreams (2002) Sweet Deadly Dreams (2002)
Taylor is een werkloze ex-commando die wat geld probeert te verdienen door een pakje te vervoeren. Voor hij het weet is hij echter verwikkeld in een moordzaak vol intrige waar alles draait om de vraag: 'Wat is er gebeurd met de laatste roman van schrijfster Evelyn St. James'?
Sweet Deception (1998) Sweet Deception (1998)
Risa Stanton, de vrouw van de succesvolle zakenman Fin Gallagher, vindt haar man doodgeschoten in de slaapkamer. Wanneer het moordwapen van haar blijkt te zijn, wordt Risa beschuldigd van moord en ter dood veroordeeld. Op weg naar de gevangenis wordt de bus gekaapt door twee andere gedetineerden. Risa vlucht, goed wetend dat dit haar laatste kans is om de echte moordenaar te vinden en haar onschuld te bewijzen. Vermomd keert ze terug naar de stad en ontdekt dat haar man een dubbelleven heeft geleid. Met de politie op de hielen, moet ze de vele vragen rond zijn mysterieuze dood oplossen.
Sweet Dreams (1985) Sweet Dreams (1985)
Een film over de beroemde Patsy Cline, een van de meest succesvolle country zangeressen. De film volgt haar carriere op de voet en belicht hoe ze zo succesvol is geworden.
Sweet Dreams (1996) Sweet Dreams (1996)
Verward en verbijsterd wordt een aantrekkelijke jonge vrouw wakker op een strand. Ze kan zich niet herinneren wie ze is noch hoe ze op het strand is terechtgekomen. Men constateert dat de vrouw lijdt aan geheugenverlies. De vrouw kan nergens terecht totdat ze Jack Renault leert kennen, een goedogende vreemdeling die haar een kus geeft. Deze kus kan de vrouw zich echter nog wel herinneren uit het verleden. Aangezien Jack is getrouwd, vermoedt de vrouw dat zij die andere vrouw moet zijn geweest. Toch kan ze zich niet voorstellen dat ze de minnares van iemand is geweest. Aan de hand van een zoektocht en flashbacks, komt de vrouw tot de ontdekking dat ze niet de minnares van Jack was, maar zijn vrouw. Dit is slechts één van de vele verwarrende ontdekkingen over haar verleden.
Sweet Hearts Dance (1988) Sweet Hearts Dance (1988)
Twee parallelle verhalen over liefde en relaties in een plaatsje in Vermont worden gevolgd. In het ene verhaal leidt de verveling tussen twee geliefden, die elkaar al vanaf school kennen, tot het einde van hun huwelijk. Tegelijkertijd vindt hun beste vriend de liefde van zijn leven.
Sweet Hereafter, The (1997) Sweet Hereafter, The (1997)
In een Canadees stadje zijn bij een ongeluk met een bus alle kinderen die erin zaten omgekomen. Een zorgelijke, ambitieuze advocaat probeert de gemeenschap over te halen een proces aan te spannen om zo een schadevergoeding te eisen.
Sweet Home Alabama (2002) Sweet Home Alabama (2002)
De modeontwerpster Melanie Carmichael is plotseling verloofd met de meest begeerde vrijgezel van New York. Melanie heeft echter wat geheimen uit haar verleden, zoals Jake, een redneck-ex, waarmee ze in haar schooltijd trouwde. Melanie besluit terug te keren naar Alabama om voor eens en voor altijd met haar verleden af te rekenen.
Sweet Hostage (1975) Sweet Hostage (1975)
Een ontsnapte psychiatrische patiënt ontvoert een tiener die niet lezen of schrijven kan. Hij neemt haar mee naar een hutje in de bergen, waar ze langzaam vrienden worden en later zelfs minnaars.
Sweet Insanity (2006) Sweet Insanity (2006)
Stacey gaat gewoon naar school en ontmoet daar Christina die nieuw is op school. Stacey's ouders zijn voor een weekend weg dus geeft ze een feestje in haar huis. Alles lijkt leuk, totdat er een moordenaar in het huis is die één voor één de feestgangers vermoordt.
Sweet Kill (1972) Sweet Kill (1972)
Eddie Collins, een populaire sportleraar op een school in Venice, California, werd in zijn jeugd getekend door een gruwelijke gebeurtenis. Op een dag slaat hij helemaal door het lint en vermoordt hij een vrouw in het park. Door dit incident krijgt Collins helaas de smaak van het bloed te pakken, en vanaf dat ogenblik trekt hij 's avonds door de straten, verkleed als prostitué, maar gewapend met een slagersmes.
Sweet Land (2005) Sweet Land (2005)
Nadat Inge haar man Olaf heeft begraven, gaan haar gedachten terug naar de jaren '20, toen zij vanuit Noorwegen als postbruid naar Minnesota kwam. Zij vertelt aan haar kleinzoon hoe zij haar onbekende bruidegom ontmoette en hoe het hun moeilijk werd gemaakt om te trouwen. Het bruidspaar kreeg te maken met allerlei sociale en bureaucratisch regels die hun huwelijk in de weg stonden.
Sweet Liberty (1986) Sweet Liberty (1986)
Een docent aan een college in Engeland is vervuld van afschuw als hij ontdekt dat zijn boek op een walgelijk sensationele manier wordt verfilmd. In zijn eigen tuin dan ook nog.
Sweet Lorraine (1987) Sweet Lorraine (1987)
De aanstaande sluiting van haar hotel doet Lillian Barber veel verdriet. Ze is dan ook blij verrast wanneer kleindochter Molly plots op de stoep staat om tijdens deze laatste zomer een handje te helpen. Molly wil graag in de voetsporen van haar oma stappen en zet haar beste beentje voor om van hotel Lorraine een succes te maken.
Sweet Movie (1974) Sweet Movie (1974)
De film kent 2 plots die parallel lopen. Ten eerste is er Miss Canada, een maagd die een surrealistische schoonheidswedstrijd wint waardoor ze de vrouw wordt van een multi-miljonair met een gouden phallus. De miljonair stopt haar in een koffer en verscheept haar naar Paris. Daar verliest ze haar maagdelijkheid, komt in een “sex shock” terecht en na een verblijf met de Otto Muehl groep vindt ze zichzelf uiteindelijk terug als model badend in een vat chocolade. De tweede plot gaat over een scheepskapitein die het hoofd van Karl Marx op de voorsteven van zijn schip heeft staan. Een vrouw bedrijft de liefde met een jonge zeeman in een bed van suiker, vervolgens dood ze hem en vermengt zijn bloed met suiker...
Sweet Murder (1990) Sweet Murder (1990)
De jonge Laurie Shannon kan de huur van haar appartement niet meer betalen en gaat op zoek naar een huisgenootje. Op een dag krijgt Laurie bezoek van een verlegen meisje dat wel wil komen inwonen, maar naarmate de tijd verstrijkt, stelt Laurie vast dat het meisje een paar heel akelige gewoontes heeft.
Sweet Nightmare (1998) Sweet Nightmare (1998)
Daniel is ingeneur en werkt sinds kort aan een nieuwe brug. Tijdens onderzoek van een dam ontmoet hij Carolina. Zij is Daniel's droomvrouw, alleen verandert ze langzaam in een ware nachtmerrie. Maar nachtmerries blijken niet altijd zo eng als ze lijken.
Sweet Nothing (1996) Sweet Nothing (1996)
Met een bijna wiskundige precisie geeft men de gevolgen weer van verslaving aan harddrugs, zowel voor de gebruiker als voor diens omgeving. Beurshandelaar Angel krijgt van een vriend een beetje crack om de geboorte van zijn kindje te vieren. De gevolgen laten zich raden.
Sweet Nothing in My Ear (2008) Sweet Nothing in My Ear (2008)
Dan en Laura Miller zijn gelukkig getrouwd en willen het beste voor hun 8-jarige zoon Adam, die al 4 jaar doof is. Dan krijgt het koppel van de dokter te horen dat er een nieuwe procedure is waardoor Adam weer zou kunnen horen. Laura is zelf doof en beschouwt zijn doofheid echter niet als een handicap. Zij wil geen operatie omdat Adam volgens haar dan zou denken dat er iets mis met hem is. Dan kan wel horen en overweegt wel een operatie want hij mist het praten en het luisteren naar zijn zoon.
Sweet November (1968) Sweet November (1968)
Sara is een vrijgevochten, eigenzinnige vrouw die zich niet aan een man kan binden en daarom elke maand met een nieuwe partner samenwoont. Begin november kiest Sara voor de aantrekkelijke vrijgezel Charlie, maar als het aan het eind van de maand tijd wordt om hem op straat te zetten, lijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan.
Sweet November (2001) Sweet November (2001)
Sara ontmoet de drukke zakenman Nelson, en doet hem het voorstel om voor 1 maand bij haar in te trekken. Nelson accepteert het aanbod, en na een tijdje realiseert hij zich dat er bepaalde dingen misten aan z'n drukke leven.
Sweet Poison (1991) Sweet Poison (1991)
Bobby Stiles zit in de gevangenis voor een moord die hij niet heeft gepleegd. Tijdens een gevangenentransport weet hij te ontsnappen en ontvoert het echtpaar Henry en Charlene Odell. Het huwelijk tussen de twee is verre van ideaal; Charlene is met haar man getrouwd om het geld en Henry trouwde de veel jongere Charlene om de illusie van een eeuwige jeugd in stand te houden. Charlene ziet eigenlijk veel meer in Bobby, en Henry is getuige van de overspelige praktijken van zijn vrouw.
Sweet Revenge (1976) Sweet Revenge (1976)
Vurrla Kowsky wil dolgraag een gelimiteerde Ferrari, maar omdat deze te makkelijk is op te sporen, kan zij de auto niet stelen. Door andere auto's te stelen wil ze de Ferrari bij elkaar sparen, maar ze wordt helaas opgepakt en zal zich een tijdje gedeist moeten houden. Als de haar toegewezen advocaat verliefd op haar wordt sleurt ze hem mee in haar levenswijze.
Sweet Revenge (1984) Sweet Revenge (1984)
In deze film staat de zoete wraak van Katharine Dennison centraal. Veertien jaar geleden werd haar broer Paul namelijk door de beroepsmilitair Cheever ten onrechte beschuldigd van 'dood door schuld' van een jong meisje. In werkelijkheid was Cheever zélf de schuldige! In paniek pleegde Paul zelfmoord, en nu is Katherine vastbesloten zijn dood te wreken. Ze is bereid daarvoor Cheever's carrière én huwelijk definitief te ontwrichten.
Sweet Revenge (1987) Sweet Revenge (1987)
Wanneer er een aantal jonge meisjes verdwijnen in Los Angeles, gaat journaliste Jillian Grey op onderzoek. Ze ontdekt dat de meisjes als blanke slavinnen in Azië verkocht worden. Nu ze teveel weet wordt ze zelf slachtoffer.
Sweet Revenge (1990) Sweet Revenge (1990)
Een succesvolle advocate besluit te gaan scheiden van haar man. Hij, een mislukte schrijver, eist dat ze hem alimentatie geeft, gebaseerd op een belofte die zij jaren daarvoor had gedaan. De rechter zegt dit toe met de voorwaarde, dat wanneer hij hertrouwt, zijn alimentatie vervalt. De advocate besluit hierop een actrice in te huren om hem te verleiden en met haar te trouwen.
Sweet Revenge (2001) Sweet Revenge (2001)
Nadat haar man Frank vreemd was gegaan, heeft Macy een tijd lang diep in de put gezeten en zag ze het leven niet meer zitten. Beetje bij beetje begint Macy te beseffen dat haar ex-man moet boeten voor zijn daden, om vervolgens haar gedachten in daden om te gaan zetten...
Sweet Ride, The (1968) Sweet Ride, The (1968)
Eind zestiger jaren van de vorige eeuw vermaken jonge mensen zich op het strand van Malibu met volop mogelijkheden op romances en weinig verantwoordelijkheden. Denny McGuire is een strandganger zonder enige ambitie. Zijn kamergenoot Collie Ransom is een professioneel tennisser die daar vele bewonderaars kent. Denny voelt zich aangetrokken door Vickie Cartwright, een actrice zonder veel opdrachten, en zou graag willen dat zij zijn vaste partner zou worden. Maar Vickie is doller op vluchtige nietszeggende sexuele ontmoetingen met mannen die zij op het strand ontmoet of tijdens de weinige acteerjobs die haar ten deel vallen. Na een gewelddadig voorval neemt de film echter een andere wending. Denny vermant zich en besluit een wat verantwoordelijker man te worden door een baan aan te nemen in een ijzerwaren winkel. In die winkel werkt ook Choo-Choo Burns, een aan lager wal geraakte jazz pianist. Choo-Choo wordt de volgende kamergenoot van Denny en Collie.
Sweet Rosie O'Grady (1943) Sweet Rosie O'Grady (1943)
Rosie O'Grady (Betty Grable) is een saloonzangeres, die haar fortuin gaat zoeken in Londen. Onder de naam Madeleine Marlowe maakt zij daar snel carrière als musicalster. Zij maakt kennis met de rijke hertog Charles van Trippingham en verloofd zich met hem. Haar plan om met de hertog te trouwen wordt echter verijdelt door Sam MacKeever (Robert Young), een journalist die achter Rosie’s vroegere leven is gekomen en dit bekend maakt in zijn krant de Police Gazette. Maar wat is de ware reden van deze schijnbaar gemene streek van MacKeever?
Sweet Sixteen (2002) Sweet Sixteen (2002)
Liam is vastberaden om zijn moeder Jean te beletten dat zij opnieuw in haar vroegere leven terechtkomt, een leven dat gedomineerd werd door haar vriend Stan, een drugdealer, en door zijn verdorven grootvader. Liam's vurigste wens is om zijn familie weer samen te brengen, zijn moeder Jean, zijn halfzus Chantelle en haar zoon Calum.
Sweet Smell of Success (1957) Sweet Smell of Success (1957)
J.J. Hunsecker, de machtigste columnist in New York, is vastbesloten te verhinderen dat zijn zus met Steve Dallas, een jazz musicus, gaat trouwen. Hij huurt daarom Sidney Falco in, een verlopen persagent zonder scrupules. Hij krijgt de opdracht de relatie te breken, waarbij alles is toegestaan.
Sweet Sugar (1973) Sweet Sugar (1973)
Sugar is een prostituee die opdraait voor een corrupte politicus. Tijdens haar rechtszaak komt ze er achter dat het geen nut heeft om in hoger beroep te gaan, en gaat ze akkoord met een gevangenisstraf. Ze wordt ter werk gesteld bij een chain-gang, die wordt geleid door de beruchte Dr. John, een psychopaat die medische experimenten uitvoert op de gevangenen.
Sweet Sweetback's Baad Asssss Song (1971) Sweet Sweetback's Baad Asssss Song (1971)
Als het lijk van een jonge zwarte man wordt gevonden, besluit Sweetback om de politie te helpen in hun zoektocht naar de daders. Hij is er namelijk van overtuigd dat de dader een blanke is. De politie denkt daar echter anders over en Sweetback moet noodgedwongen op de vlucht als hij twee agenten in elkaar slaat die een onschuldige zwarte jongen voor de dader aanzien en hem zwaar mishandelen.
Sweet Talker (1991) Sweet Talker (1991)
Het verhaal gaat over een vrolijke charlatan die, juist vrij uit de gevangenis, in een kustplaatsje zijn volgende oplichterstruc probeert. Zijn plannen worden in de war geschopt wanneer hij verliefd raakt.
Sweet Temptation (1996) Sweet Temptation (1996)
Enkele jaren na haar scheiding heeft Jesse (Beverly D'Angelo) haar leven en dat van haar vijftienjarige dochter Jade (Jenny Lewis) weer een beetje op orde. Jade is smoorverliefd op de vriend van haar moeder en Billy (Rob Estes) zelf is niet te beroerd om in te spelen op haar puberfantasieën.
Sweet, Sweet Rachel (1971) Sweet, Sweet Rachel (1971)
Een dokter in de paranormale wetenschappen onderzoekt één van zijn patiënten, die lijdt aan storende buitenzintuigelijke waarnemingen. Hij ontdekt dat de bron van haar gruwelijke ESP ervaringen ligt bij een psychopaat, die zijn telepatische gaven gebruikt om vrouwen te vermoorden.
Sweetest Gift, The (1998) Sweetest Gift, The (1998)
Twee matriarchale plattelandsfamilies, met aan het hoofd Mrs. Martin (Shaver) en Mrs. Wilson (Carroll) hebben veel gemeen, armoede bijvoorbeeld. Maar wanneer de kinderen van de gezinnen elkaar bevrienden, struikelt vooral Mrs. Martin over een onbeduidend verschil: de Martins zijn wit, de Wilsons zijn zwart.
Sweetest Thing, The (2002) Sweetest Thing, The (2002)
Christina Walters, een sexy feestbeest, ontmoet tijdens een avondje stappen Peter, die echter na een kort praatje weer snel uit haar leven verdwijnt. Samen met haar beste vriendin Courtney gaat ze op weg naar de bruiloft waar Peter aanwezig zal zijn.
Sweetheart Murders (1998) Sweetheart Murders (1998)
De wilde, bruisende en glamoureuze modescène van Los Angeles is het decor van een reeks gruwelijke moorden. Eén voor één worden de modellen die meewerken aan de videofilm "American Sweethearts" dood aangetroffen. Rond hun hals is een roze sjaal geknoopt en op hun televisiescherm worden beelden van de film afgespeeld. Politie-inspecteur Byron Lipton probeert de zaak op te lossen...
Sweethearts (1938) Sweethearts (1938)
Ernest en Gwen zijn geliefden en een duo in muzikale komedies in het theater. Ze krijgen een contract om samen films te maken in Hollywood, maar ze tekenen niet omdat Gwen denkt dat Ernest een relatie heeft met zijn assistente. Apart van elkaar spelen ze in musicals totdat ze uiteindelijk herenigd worden voor een show op Broadway.
Sweethearts (1996) Sweethearts (1996)
De bloednerveuze Arliss staat voor paal in het café wanneer zijn blinddate niet komt opdagen. Dan staat er plots een zwartgeklede verstrooide vrouw voor hem. Net voordat hij de straat op wil rennen vertelt de vrouw dat zij Jasmine is. Het meisje met wie Arliss een afspraak heeft. Maar hij heeft geen zin in die flauwekul en vertrekt. Zover laat zij het niet komen en drukt hem een pistool onder de neus. Jasmine viert haar verjaardag en wil die niet alleen doorbrengen. Met de loop van het pistool voor zijn ogen heeft Arliss geen keuze...
Sweetie (1989) Sweetie (1989)
Film over twee zeer verschillende zussen. Kay is introvert en bang voor bomen, Sweetie is bruisend en explosief. Wanneer Sweetie onaangekondigd bij Kay intrekt, leidt dit tot heftige, tragikomische botsingen.
Swenkas, The (2004) Swenkas, The (2004)
The Swenkas zijn een groepje Zulu-mannen uit Zuid-Afrika die elke zaterdagavond meedoen aan een schoonheidswedstrijd in een kale kelder genaamd The Hall. Ze verruilen hun werkoverall voor een duur maatpak en proberen de jury te imponeren met zwoele pasjes en zwierige armbewegingen. Het is een hechte groep mannen die respect, netheid en eerzaamheid hoog in het vaandel heeft. De groep moet zich herstructureren als ze na de dood van hun leider een nieuwe aanvoerder zoekt.
Swept Away (2002) Swept Away (2002)
In deze remake van een Italiaanse komedie uit 1975 spoelt een schipper aan op een eiland samen met zijn baas, een egoïstische vrouw die gewend is haar zin te krijgen. Afgesloten van de buitenwereld draait hij de rollen om, en weet hij haar te ontdoen van haar trots. Tot ze verliefd op hem wordt...
Swept from the Sea (1997) Swept from the Sea (1997)
Amy Foster is een introverte jonge vrouw die, door een schandaal uit het verleden, door niemand geaccepteerd wordt. Op een dag ontmoet ze de enige overlevende van een schip dat in een hevige storm voor de kust van Cornwall is vergaan. Er ontstaat een hechte band tussen Amy en de immigrant, die elkaar als geen ander begrijpen. Een onmogelijke liefde, die gelukkig toch een kans krijgt. Maar liefde overwint niet altijd alles...
Swimfan (2002) Swimfan (2002)
Student Ben Cronin heeft alles waar hij kan van dromen: een veelbelovende zwemcarrière, een hechte groep vrienden en de steun en liefde van zijn vriendin Amy. Hij dreigt dit echter allemaal kwijt te spelen na een one-night stand met een nieuw meisje op zijn school, Madison Bell. Madison wil echter meer dan eenmalig het bed met hem te delen. Ze wordt Bens grootste fan... en grootste nachtmerrie.
Swimmer, The (1968) Swimmer, The (1968)
Een rijke reclame-man van middelbare leeftijd begint aan een reis door een buitenwijk naar zijn eigen huis. Hij reist van huis naar huis en in het bijzonder: van zwembad naar zwembad. Overal waar hij stopt komt hij in aanraking met een incident uit zijn verleden.
Swimmers (2005) Swimmers (2005)
Emma Tyler is een intelligent 11-jarig meisje dat een ziekte oploopt door een gehoorbeschadiging, die dure chirurgie vereist. Haar vader, een visser in Maryland, kan deze operatie echter niet betalen wat tot een familiedrama leidt.
Swimming (2000) Swimming (2000)
Twee vriendinnen in Myrtle Beach, South Carolina zien hun vriendschap veranderen als er nieuwe bewoners in de kustplaats komen wonen. Frankie werkt met haar broer Neil in het familierestaurant/snackbar. Frankie's vriendin Nicola heeft een bodypiercing-shop naast de snackbar. Neil neemt Josee, de vriendin van de lifeguard aan als serveerster. Frankie en Josee kunnen goed met elkaar overweg, wat Nicola jaloers maakt. Dan ontmoet Frankie een vreemde jongen, die t-shirts verkoopt vanuit zijn busje, en ze krijgen een relatie. Hierdoor krijgt ze meer vertrouwen in zichzelf en en leert ze om op eigen benen te staan, in plaats van zich altijd achter anderen te verschuilen.
Swimming Pool (2003) Swimming Pool (2003)
Sarah Morton is een bekende Britse schrijfster van detectiveverhalen. Moe van Londen en inspiratie zoekend voor haar nieuwe roman accepteert zij een aanbod van haar uitgever John Bosload om in zijn huis te verblijven in het Zuiden van Frankrijk. Het is het buitenseizoen, en Sarah ziet in dat het schone lokale landschap en het trage leven precies is wat ze nodig heeft tot op een late avond John's Franse, onbezonnen dochter Julie plotseling arriveert. Sarah's Engelse gereserveerde gedrag wordt uitgedaagd door Julies zeer vrije, sexueel uitdagende levenssstijl. Hun interacties zorgen voor toenemende ongemakkelijke dynamieken en beginnen Sarahs creatieve schrijfproces te beïnvloeden, als Sarah zichzelf aangetrokken ziet tot een mysterie dat Julie met zich meedraagt.
Swimming Pool - Der Tod Feiert Mit (2001) Swimming Pool - Der Tod Feiert Mit (2001)
De school is uit, de examens achter de rug, dus willen twaalf vrienden maar een ding en dat is feesten. Alleen wordt het geen feest voor de twaalf mensen, maar een ware hel, omdat een van hen een gevaarlijke moordenaar blijkt te zijn.
Swimming to Cambodia (1987) Swimming to Cambodia (1987)
Toneelacteur en schrijver Spalding Gray vertelt in een monoloog over zijn belevenissen op de set van de film "The Killing Fields" en belicht de oorsprong en de gevolgen van het conflict in Cambodja.
Swimming Upstream (2003) Swimming Upstream (2003)
De jonge Tony Fingleton wil maar een ding en dat is ontsnappen van de familie waar zijn aan de drank verslaafde vader het gezin terroriseert. Hij probeert dit door zich helemaal op het zwemmen toe te leggen en kampioen te worden.
Swimming with Sharks (1994) Swimming with Sharks (1994)
Guy wil het gaan maken als filmproducent in Hollywood en er is een manier waar op dat heel snel kan gaan en dat is als je assistent wordt van een producer. Hij wordt de assistent van Buddy Ackerman. Al snel blijkt dat Buddy het leuk vindt om het leven van Guy erg moeilijk te maken, hij doet dit door hem allemaal onzin opdrachten te geven en hem compleet uit te schelden als hij er zin in heeft. Maar Guy zal dit niet zo maar over zich heen laten gaan.
Swimsuit (1989) Swimsuit (1989)
Mrs. Allison is de eigenaresse van de Saltare Swimsuit Company. Haar topman Brian en zijn niet zo snuggere assistent Willard moeten voortdurend op zoek naar modellen die de Saltare zwemkleding kunnen showen. Vele hoopvolle gegadigden, mannen en vrouwen, melden zich voor de fotosessies, maar slechts enkelen zijn goed genoeg om te worden uitgekozen.
Swimsuit: The Movie (1997) Swimsuit: The Movie (1997)
Een groepje prachtige modellen wordt ingehuurd voor de fotografie van de nieuwe productcatalogus van een chemisch bedrijf. De meisjes hebben het er niet makkelijk mee. Temeer als blijkt dat het bedrijf waarvoor ze poseren onder meer slechte borstimplantaten en synthetische maaltijdvervangers vervaardigt...
Swing (1999) Swing (1999)
Martin komt uit de gevangenis om zijn leven te hervatten met een swingband, maar ontdekt dat al zijn brieven aan zijn liefje zijn achtergehouden en dat ze nu is getrouwd met de agent die hem arresteerde. Ze is echter wel bereid om de zangeres te worden in zijn band, al is hij de enige die nog gelooft in de potentie van het swinggeluid.
Swing (2002) Swing (2002)
Max, een jongen van tien, is op vakantie bij zijn grootmoeder in de Elzas. Max verveelt zich in haar grote huis, en brengt zoveel mogelijk tijd door bij de stacaravans van de zigeuners in de buurt. Hij ontmoet er het zigeunermeisje Swing. Zij is even oud als hij, maar een stuk assertiever, zelfzekerder, brutaler en rijper. Bij de zigeuners ontdekt Max een nieuwe wereld, waar dansen en muziek vaste ingrediënten van het dagelijkse leven zijn.
Swing (2003) Swing (2003)
Een vader wil dat zijn zoon het familiebedrijf overneemt. De zoon echter voelt meer voor een carriere als muzikant. Zijn opa was vroeger een geweldige swing-muzikant, maar gaf dat allemaal op voor een saai burgerbestaan. De jongeman ziet daar echter niets in en krijgt een bijzondere muze, die hem inspireert.
Swing Girls (2004) Swing Girls (2004)
Zeventien meisjes en één ongelukkige jongen zitten tegen wil en dank met elkaar opgescheept tijdens het jaarlijkse zomerkamp. Om de sfeer in de groep te verbeteren hebben de kampleiders er niks beters op gevonden dan de tieners muziekinstrumenten in de hand te drukken. En het lijkt nog te werken ook, want binnen de kortste keren ontpoppen de verveelde jongeren zich tot vaardige muzikanten.
Swing High, Swing Low (1937) Swing High, Swing Low (1937)
Maggie King (Carole Lombard) ontmoet soldaat Skid Johnson (Fred MacMurray) in Panama. Hij beleeft juist zijn laatste dag in het leger en stemt toe om deze feestelijke gelegenheid te gaan vieren met Maggie. De twee raken betrokken bij een incident, waardoor Maggie haar retourboot naar Amerika mist, waarna Maggie noodgedwongen intrekt bij Skid en zijn vriend Harry (Charles Butterworth). Maggie wordt al gauw verliefd op Skid, die een baantje krijgt als trompettist in een lokale nachtclub. Als muzikant wordt hij een daverend succes, maar als zijn beroemheid en geld hem naar het hoofd stijgt, komt zijn relatie met Maggie behoorlijk onder druk te staan.
Swing Kids (1993) Swing Kids (1993)
Een groep jongeren luistert graag naar verboden swing muziek uit Amerika in de tijd van WOII. Ze zijn compleet tegen de gehele nazi-groepering. Wanneer echter een onschuldige grap er voor zorgt dat Peter gedwongen wordt om lid te worden van de partij, wordt de groep getest op de sterke band die ze met elkaar hebben.
Swing Shift (1984) Swing Shift (1984)
Kay Walsh (Goldie Hawn) is een huisvrouw die in een wapenfabriek gaat werken als WO II uitbreekt en haar conservatieve man Jack Walsh (Harris) in dienst gaat. De afgekeurde gevoelige bink Mike (Kurt Russell) versiert Kay en kan ook niet van haar collega afblijven.
Swing Time (1936) Swing Time (1936)
John (Fred Astaire) stopt met dansen om te trouwen, maar door de jongens in het theater komt hij ruim anderhalf uur te laat en wil zijn aanstaande schoonvader hem niet meer zien, tot hij fortuin heeft gemaakt in een stabiele baan. Met een gelukskwartje probeert hij het. Hij weet er een danslerares mee te ontmoeten.
Swing Vote (1999) Swing Vote (1999)
Op zijn eerste werkdag als rechter van het Hooggerechtshof wordt Joseph Kirkland direct geconfronteerd met een zwaar dilemma. De zaak betreft het hoger beroep van een vrouw die een aboruts heeft laten plegen en veroordeeld is voor het vermoorden van haar ongeboren kind. Wanneer de jury niet tot een uitspraak kan komen, wordt de beslissing van Kirkland bepalend voor het verloop van de zaak, de toekomst van de vrouw en de aanpassing van de wet.
Swing Vote (2008) Swing Vote (2008)
Bud Johnson is een doodgewone bierdrinkende, bowlende, niet bepaald succesvolle Amerikaan die niet veel meer ambieert in het leven. Zijn enige trots is zijn pientere 12-jaar oude dochter Molly. Zij is eigenlijk degene die voor hen beide zorgt, maar door omstandigheden zorgt ze er per ongeluk op Verkiezingsdag voor dat de stem die de doorslag moet geven voor de Presidentsverkiezingen van haar vader is.
Swing Your Lady (1938) Swing Your Lady (1938)
Promoter Ed Hatch komt naar de Ozarks met worstelaar Joe Skopapoulos die hij in een gevecht tegenover Sadie Horn zet. Joe wordt verliefd op haar en wil niet vechten, totdat Sadie's verloofde opduikt.
Swing! (1938) Swing! (1938)
Als Mandy Jenkins haar man ziet tijdens een geheim afspraakje met Eloise Jackson, krijgen de twee dames ruzie. Een paar maanden later krijgt Eloise de hoofdrol in een musical, geregisseerd door Ted Gregory, die niet veel later ook Mandy aanneemt om mee te helpen aan de musical. Maar de problemen beginnen als Gregory erachter komt dat Eloise vaak drinkt en te laat komt tijdens de repetities. En alles lijkt hopeloos verloren als de dronken Eloise dan op een dag haar been breekt ...
Swinger, The (1966) Swinger, The (1966)
Een lief meisje doet zich voor als een vlotte dame om indruk te maken op een meisjestijdschriftuitgever.
Swingers (1996) Swingers (1996)
Mike heeft z'n vriendin in New York achtergelaten, en is naar LA vertrokken om een ster te worden. Het is 6 maanden geleden dat het uit is gegaan met z'n vriendin, en het gaat niet goed met hem. Een paar vrienden van 'm proberen 'm terug te krijgen in de sociale "scene", om hem zo de 6-jaar durende relatie te laten vergeten.
Swingers (2002) Swingers (2002)
Diana en Julian (dertigers) zijn al geruime tijd bij elkaar. Ondanks Diana's onzekerheid, stemt ze toch in om seksueel te experimenteren met een ander stel. Ze plaatsen hiervoor een advertentie op het internet waarop de ervaren Timo en Alex reageren. In de loop van dat weekend veranderen de onderlinge verhoudingen echter drastisch.
Swingin' Along (1961) Swingin' Along (1961)
Koerier Freddy Merkel (Tommy Noonan) droomt van een succesvolle carrière, maar telkens weer weet hij zijn kansen te verprutsen. Nadat hij zijn motorfiets in de prak heeft gereden, besluit Freddy om liedjesschrijver te worden. Hij valt daardoor in de handen van Duke (Peter Marshall), een oplichter, die de argeloze Freddy wel kan gebruiken voor één van zijn duistere plannetjes.
Swingin' Summer, A (1965) Swingin' Summer, A (1965)
Drie tieners willen het maken in de showbusiness, maar worden telkens afgewezen. Ze besluiten al hun geld bij elkaar te leggen om zo hun droom, een dans paviljoen aan het strand, te realiseren. Dit kan natuurlijk niet zonder muziek en meiden.
Swinging Barmaids, The (1975) Swinging Barmaids, The (1975)
Een vrijgelaten psychopaat vermoordt serveersters uit cocktailbars. Een politieagent zet daarop de achtervolging in, maar het blijkt erg lastig hem te stoppen.
Swinging Cheerleaders, The (1974) Swinging Cheerleaders, The (1974)
Om een uiteenzetting op te schrijven hoe het cheerleaden vrouwen verlaagt, infiltreert een verslaggever voor een universiteitskrant de cheerleaders ploeg.
Swiri (1999) Swiri (1999)
In 1992 wordt Hee opgeleid door een Noord Koreaanse terroristenorganisatie tot de perfecte killer. Zes jaar later heeft ze veel Zuid Koreaanse levens op haar geweten en proberen Ryu en Lee, twee Zuid Koreaanse geheim agenten, haar al die jaren op te sporen, echter zonder resultaat. De terroristenorganisatie van Hee heeft Zuid Korea's nieuwste wapen CTX, een explosief sterk genoeg om heel Seoul te vernietigen, weten te stelen en wil het gebruiken tijdens een voetbalwedstrijd tussen Noord en Zuid Korea, om zo een oorlog tussen de twee landen te ontketenen. Ryu komt achter dit duivelse plan, maar zal hij de geheimzinnige Hee kunnen vinden en het plan op tijd kunnen stoppen?
Swiss Conspiracy, The (1976) Swiss Conspiracy, The (1976)
Een Zwitserse bankmanager ontdekt dat de privacy van een aantal belangrijke klanten werd geschonden en vraagt een Amerikaanse detective om hulp. De detective gaat op onderzoek uit en stuit op een ingewikkeld web van afpersing en moord.
Swiss Family Robinson (1960) Swiss Family Robinson (1960)
De familie Robinson komt aan op een onbewoond eiland na schipbreuk te hebben geleden. Terwijl moeder niet zo blij is met een bestaan als schipbreukeling, zijn vader en zoons blij met de kans een nieuw leven op te bouwen. Binnen de kortste keren hebben zij met hun technieken een huis met alle comforts van het Zwitserse equivalent gefabriceerd. Dan krijgen ze bezoek van de dochter van een kapitein die gevlucht is voor haar ontvoerders; piraten...
Swiss Miss (1938) Swiss Miss (1938)
Stanley en Oliver zijn verkopers van muizenvallen. Ze verhuizen naar Zwitserland, omdat ze denken daar rijk te kunnen worden met hun handeltje. Aldaar worden ze echter belazerd en van al hun geld bestolen door een plaatselijke kaasmaker. Om van hun schulden af te komen gaan ze in een hotel werken. Daar wordt Oliver verliefd op een collega.
Switch (1991) Switch (1991)
Steve Brooks is een sexistische macho. Wanneer hij op een dag vermoord wordt door een van zijn vriendinnen, besluiten ze in de hemel dat er daar geen ruimte voor hem is. Hij wordt teruggestuurd in het lichaam van een vrouw, om zo te kunner ondergaan hoe het is om slecht door mannen behandeld te worden.
Switch (2007) Switch (2007)
Mikkel van 15 jaar leeft met zijn moeder in Oslo. Hij heeft hier veel vrienden en brengt het grootste gedeelte van de dag door op zijn skateboard. Wanneer zijn moeder een nieuwe baan krijgt moeten ze verhuizen naar een klein dorpje en moet Mikkel een nieuw leven opbouwen. In dit dorp wordt niet geskate, maar is snowboarden een populaire sport. Om nieuwe vrienden op te doen gaat Mikkel leren snowboarden. Daarnaast wordt hij verliefd op de vriendin van de beste snowboarder van het dorp.
Switch, The (2000) Switch, The (2000)
Tara, een kunstenares van middelbare leeftijd, verliest haar man Claude. Claude’s plotselinge dood dwingt Tara te zoeken naar een nieuwe start. Zij besluit Georgia en haar familie te verlaten om haar droom te verwezenlijken om een rondreizende kunstenares te worden. Tara arriveert in Califorrnië waar ze haar opwindende huwelijk probeert te vergeten. Onverwachts ontmoet zij de knappe Stephen die haar meeneemt op een opwindende reis van liefde en kameraadschap. Tara wordt te vlug en te heftig verliefd. Als ze er achter komt dat Stephen alleen maar uit is op haar geld, gaat ze helemaal door het lint…
Switchback (1997) Switchback (1997)
De film vertelt 2 verhalen. De een over FBI agent Frank LaCrosse (Dennis Quaid), die een onbekende seriemoordenaar op het spoor is. Nadat de naamloze moordenaar Franks zoon ontvoert, wordt hij van de zaak gehaald. Tegen de orders van de FBI in gaat hij door met zijn speurtocht. In het andere verhaal maken we kennis met een oud-spoorwegenwerknemer (Glover), die een lifter meeneemt door de met sneeuw bedekte bergen.
Switchblade Sisters (1975) Switchblade Sisters (1975)
"The Dagger Debs" is een groepje rebelse grieten die op het punt staan om hun nieuwste lid Maggie te ontgroenen. Lace, de leider van de bende, is nogal onder de indruk van Maggie, maar als Maggie eenmaal lid is van de bende, denkt Lace dat hun nieuwste aanwist haar vriend probeert in te pikken.
Switched at Birth (1991) Switched at Birth (1991)
De pasgeboren baby's van de echtparen Ernest en Bonnie Twigg en Barbara en Bob Mays worden om een of andere onverklaarbare reden verwisseld in de kraamkliniek in Florida. Dit komt pas aan het licht als Arlena Twigg in haar elfde jaar overlijdt aan een erfelijke hartziekte; uit genetisch onderzoek blijkt dat zij geen verwantschap had met haar ouders.
Switched at Birth (1999) Switched at Birth (1999)
De alleenstaande Linda bevalt in het ziekenhuis van een zoon. Op hetzelfde moment wordt ook de zoon van het rijke echtpaar Barlow geboren. Twee jaar later blijkt uit een bloedtest dat Linda's zoon niet van haar kan zijn. In het ziekenhuis zijn de baby's met elkaar verwisseld
Switching Channels (1988) Switching Channels (1988)
Een cynische kijk op de waanzinnige capriolen van pers en politiek. Het verhaal draait om een tv-reporter Sully die zich inzet voor een ter dood veroordeelde en tegelijk zijn ex en haar minnaar op alle fronten probeert tegen te werken.
Switching Goals (1999) Switching Goals (1999)
Ze kwamen, zagen en verwisselden van plaats. De tweeling Sam en Emma Stanton brengt iedereen in hun voetbaldivisie in verwarring wanneer ze van identiteit wisselen en elkaars plaatsen in het team overnemen.
Switching: An Interactive Movie (2003) Switching: An Interactive Movie (2003)
De film begint met Frida, die midden in de nacht het licht aandoet om eens goed naar haar geliefde te kijken. Dat was geen goed idee, en net als in de mythe van Cupido en Psyche is het vanaf dat moment gedaan met de liefde. Simon komt 's morgens nog wel braaf een kopje koffie op bed brengen, maar de hartstocht is duidelijk verdwenen. Frida en Simon zitten op een dood punt in hun relatie en moeten hoognodig een beslissing nemen: kunnen ze zonder elkaar of zullen ze toch vechten voor de intimiteit ? Ze hebben één probleem: de wens om vast te houden aan het verleden is sterker dan die om te veranderen.
Swoon (1992) Swoon (1992)
Het waargebeurde verhaal van het homosexuele koppel Nathan Leopold Jr. en Richard Loeb. In de vroege jaren '20 ontvoerden en vermoordden zij een kind, puur voor de kick.
Sword and the Rose, The (1953) Sword and the Rose, The (1953)
Mary Tudor (Johns) gebrukt haar charmes en hoge positie om Charles Brandon (Todd) te veroveren. Helaas zit de kwaadaardige Hertog (Michael Gough) haar in de weg. Een verfilming van 'When Knighthood was in Flower' .
Sword and the Sorcerer, The (1982) Sword and the Sorcerer, The (1982)
De duivelse magiër Xusia ligt al meer dan duizend jaar dood in zijn graf als de kwaadaardige krijgsheer Titus Cromwell hem met behulp van een heks weer tot leven roept. Cromwell heeft de tovenaar nodig voor zijn oorlog tegen het vredelievende volk van Koning Richard. Met behulp van Xusia's duistere magie weet Cromwell het rijk te veroveren en de hele koninklijke familie uit te moorden. Maar de jonge prins Talon ontsnapt aan het bloedbad en keert jaren later terug als barbaarse huurling met maar één doel voor ogen: wraak.
Sword in the Stone, The (1963) Sword in the Stone, The (1963)
Arthur is een jong kind dat ervan droomt om een ridder te worden. Bij een jachttocht loopt hij tegen Merlijn op, een machtige tovenaar die grootse plannen heeft met de jongen. Hij leert hem om eerst zoveel mogelijk kennis te krijgen, om zo iets te kunnen worden in het leven. Maar dat loopt niet helemaal zoals de tovenaar had gedacht.
Sword of Gideon (1986) Sword of Gideon (1986)
Olympische spelen in München, 1972. Elf Israëlische atleten worden gegijzeld door terroristen, met de gruwelijke afloop dat zij allen vermoord worden. De Israëlische geheime dienst, de Mossad, stelt vervolgens een team samen om de terroristen op te jagen, gevangen te nemen en in sommige gevallen zelfs te liquideren. Grotendeels gebaseerd op ware gebeurtenissen en naar het boek 'Wraak' van George Jonas.
Sword of Heaven (1985) Sword of Heaven (1985)
Tadashi is een Japanse agent die verblind de strijd aangaat met de onderwereld. Tegenstand komt van Dirk (Mel Novak), leider van een paramillitaire eenheid en getraint in martial arts. Samen met een prostituee moet Tadashi een magisch zwaard, dat in het bezit is van Dirk, zien te bemachtigen.
Sword of Honour (2001) Sword of Honour (2001)
Guy Crouchback (Daniel Craig) wil zijn ex-vrouw Virginia (Megan Dodds) bewijzen dat hij haar waard was. Als Brits soldaat in de Tweede Wereldoorlog doet hij zijn uiterste best op het slagveld, maar hij faalt telkens weer. Ironisch genoeg komen zijn medesoldaten, waarvan de meeste bange lafaards zijn, ieder keer weer tevoorschijn als ware helden en worden behangen met medailles.
Sword of Monte Cristo, The (1951) Sword of Monte Cristo, The (1951)
Aan het hof van Napoleon III probeert een gemaskerde strijder te voorkomen dat een waardevol zwaard in handen valt de slechte minister-president.
Sword of Sherwood Forest (1960) Sword of Sherwood Forest (1960)
Engeland, 1190. Prins John is vast van plan zijn broer, koning Richard Leeuwenhart, naar de verdoemenis te helpen. Hij wordt daarbij geholpen door de corrupte sheriff van Nottingham. Dit komt echter Robin Hood ter ore, die in de bossen van Nottingham een rebellenbestaan leidt sinds de sheriff zijn vader heeft vermoord. Hij besluit een stokje te gaan steken voor Johns gemene plannetje...
Sword of the Stranger (2007) Sword of the Stranger (2007)
Het weesjongetje Kotaro en zijn hondje worden opgejaagd door een bataljon Chinese Ming-soldaten. Maar ook de moorddadige samoerai van de Japanse Akaike-clan zijn naar hem op zoek. Het blijkt dat het joch, zonder het te weten, de sleutel is tot het eeuwige leven. Om die onsterfelijkheid te verkrijgen bestrijden de Ming en de Akaike elkaar. Kotaro heeft vriendschap gesloten met de langharige ex-ronin, die ze ‘No Name’ noemen. Vanwege een traumatische gebeurtenis in het verleden heeft hij zijn zwaard verzegeld en afstand gedaan van zijn naam. Toch is hij het die Kotaro te hulp schiet.
Sword of the Valiant: The Legend of Sir Gawain and th... (1984) Sword of the Valiant: The Legend of Sir Gawain and th... (1984)
geregisseerd door Stephen Weeks
met Thomas Heathcote, Miles O'Keeffe en Sean Connery
Sword of Venus (1953) Sword of Venus (1953)
Dantes (Clarke), de zoon van de legendarische Graaf van Monte Cristo, wordt beschuldigd van een moord die hij niet heeft gepleegd. Eén van zijn vaders vijanden, Danglars (O'Herlihy), blijkt hierachter te zitten. Hij wil Dantes uit de weg ruimen om zijn fortuin in handen te krijgen.
Swordfish (2001) Swordfish (2001)
Toen de Drugs Enforcement Agency in 1986 de operatie "Swordfish" opdoekte, had de operatie 400 miljoen dollar opgeleverd. Dit bedrag, waar nog steeds niets mee gedaan is, is inmiddels opgelopen tot 9.5 miljard. Een anti-terroristen eenheid genaamd Black Cell wil het geld gebruiken in zijn strijd tegen internationaal terrorisme, maar het geld zit goed opgeborgen. De veroordeelde hacker Stanley Jobson wordt er bij gehaald om het geld te pakken te krijgen.
Swordsman, The (1974) Swordsman, The (1974)
Harriet Zapper is een vrouw met unieke vechterstalenten: ze is een specialiste in het hanteren van een degen en kan karate, boksen en judo. En ze heeft twee .357 magnum revolvers bij zich als extra bescherming. Wanneer er een reeks bloedige aanslagen worden gepleegd waarbij mensen om het leven komen, moet ze het brein achter de misdaden opsporen. Uiteindelijk belandt ze in het zuiden van Frankrijk, in een nest van corruptie, verraad en moord.
Swordsman, The (1993) Swordsman, The (1993)
Andrew Garret (Lamas) is een politieagent die de taak heeft gekregen om Julie (Stansfield), een jonge vrouw die ooggetuige is van een moord, te beschermen. Nadat er in het museum een belangrijk zwaard van Alexander de Grote moet Andrew gebruik maken van zijn gave om in de tijd te reizen. Zo komt hij terecht in de Romeinse tijd bij de gladiatoren en beseft hij zich dat dit de enige kans is om te overlezen. Hij riskeert zijn leven om het zwaard weer heel terug te brengen...
Sworn to Justice (1996) Sworn to Justice (1996)
Politiepsychologe Janna Dane betrapt drie inbrekers op heterdaad in haar huis, maar kan niet verhinderen dat zowel haar zus als haar neefje worden vermoord. Een hoofdwond, veroorzaakt door een levensgevaarlijke sprong van het balkon, heeft tot gevolg dat ze paranormaal begaafd wordt. Kunnen Janna's nieuwe gaven haar helpen bij het oplossen van deze dubbelvoudige moord?
Sworn to Vengeance (1993) Sworn to Vengeance (1993)
Nadat een jongen en twee meisjes op beestachtige wijze zijn afgeslacht, raakt politieman Jack Stewart langzaam maar zeker geobsedeerd door de moordzaak. Aanknopingspunten heeft hij nauwelijks, totdat hij in contact komt met een vrouw die beweert 'visioenen' te krijgen van de moord.
Sybil (1976) Sybil (1976)
Het waargebeurde verhaal van de jonge vrouw genaamd Sybil, wiens jeugd zo afschuwelijk was dat ze 16 persoonlijkheden heeft ontwikkeld om het te kunnen overleven.
Syd for Tana River (1963) Syd for Tana River (1963)
De vader van Eva Axelson (Charlotte Ernst) is stroper in Kenia. Wanneer Axelson (Poul Reichhardt) wordt vermist, laat het jonge meisje zich door niets of niemand tegenhouden en gaat zelf op zoek naar haar vader in de donkerste Afrikaanse oerwouden.
Süd.Grenze (2001) Süd.Grenze (2001)
Hyper surealistische film van de Russische theatergroep Derevo. Gefilmd in stemmig zwart-wit volgen we de reis van een man samen met zijn kleine mismaakte dwerg. Tijdens hun reis komen ze de meest rare persoonlijkheden tegen die hen op weg proberen te helpen. Maar waar zoeken ze nu eigenlijk naar?
Sydney (1996) Sydney (1996)
Als de voormalig gokker Sydney de jonge John de kneepjes van het gokken bij brengt, wordt hun band steeds hechter. Op een nacht raken John en zijn kersverse bruid Clementine verstrikt in een misdrijf. Sydney adviseert hen voorlopig de stad te verlaten. Terwijl het jonge echtpaar vlucht, krijgt Sydney bezoek van Jimmy, één van Johns vrienden. Hij beschikt over gevoelige informatie over Sydney's verleden als huurmoordenaar. Informatie die een bom kan leggen onder zijn vader-zoon relatie met John. Sydney ziet zich genoodzaakt maatregelen te treffen, harde maatregelen...
Sydney White (2007) Sydney White (2007)
Een moderne versie van Sneeuwwitje. De film speelt zich af tussen studenten in hun eerste jaar op college. Rachel is de leidster van de Kappa Phi sociëteit en de nr. 1 op de 'hottie' ranglijst van de universiteitswebsite. Haar status wordt echter bedreigd door nieuwelinge Sydney White, een vriendelijke brunette die bovendien bij Rachels vriendje Blaine in de smaak valt.
Südsee, Eigene Insel (1999) Südsee, Eigene Insel (1999)
Albert is een succesvolle jonge executive. Hij lijkt alles te hebben wat zijn hartje begeert: een aantrekkelijke vrouw, een knappe dochter, goede vrienden en een mooi huis in een groene buitenwijk. Als Albert de dupe wordt van beleggingsfraude, wordt zijn idylle van de een op de andere dag verstoord. Hij verliest zijn geld, zijn carriere kansen verdwijnen in rook. Tot overmaat van ramp ontdekt hij dat hij is bedonderd door zijn buurman en beste vriend. In plaats van te vertrekken naar de Tropen, is de familie gedwongen zich te verbergen in de kelder van hun eigen huis.
Sügisball (2007) Sügisball (2007)
Sügisball vertelt de lotgevallen in het droefgeestige, trage leven van een stel wanhopige mensen in een troosteloze flat. Mati, die zijn huwelijk op de klippen ziet lopen, raakt hierdoor aan lager wal. En Theo, die in een restaurant werkt, verzamelt vrouwen die allemaal behoorlijk eenzaam zijn, waaronder een architecte, een alleenstaande moeder en verschillende anderen.
Sylvester (1985) Sylvester (1985)
Charlie is een 16-jarige wees die behoorlijk in de knoop zit met zichzelf, en bovendien nog moet zorgen voor haar twee jongere broetjes. Op een dag vindt Charlie een verwaarloosd paard en besluit het dier mee naar huis te nemen. Ze noemt het paard Sylvester en is vastbesloten om er een Olypische kampioen van te maken.
Sylvia (1965) Sylvia (1965)
Sylvia West is een jonge dichteres die verloofd is met Frederic Summers, een excentrieke miljonair. Summers, een man die altijd bang is dat elke vrouw achter zijn geld aan is, besluit om zijn toekomstige vrouw te laten nachecken. De resultaten laten hem schrikken; niets klopt er van "zijn" Sylvia. Geïntrigeerd en in de war, huurt Summers de detective Alan Maklin in om te onderzoeken wie nou eigenlijk Sylvia is.
Sylvia (1985) Sylvia (1985)
Sylvia Ashton-Warner zette zich in voor het onderwijs van kinderen. Vooral in derde wereldlanden en in achterstandsgebieden streed ze voor de toekomst van kinderen. Zelf begon ze rond 1940 kinderen van de Maori te onderwijzen. Haar inspanningen voor een beter ontwikkeld onderwijs werden uiteindelijk beloond met wereldwijde erkentenis.
Sylvia (2003) Sylvia (2003)
Waargebeurd verhaal over de romance tussen de Amerikaanse dichteres Sylvia Plath en de Engelse poeët Ted Hughes. Al tijdens haar high school-periode ondernam Plath een zelfmoordpoging. Via een beurs reisde ze naar Engeland waar ze aan de universiteit van Cambridge kon studeren. Hier ontmoette ze Hughes met wie ze uiteindelijk trouwde. Hun huwelijk echter, ging niet over rozen.
Sylvia Kristel: Nu (2007) Sylvia Kristel: Nu (2007)
Sylvia Kristel kijkt terug op haar carrière en leven, dat plotseling aan een zijden draadje hing toen er twee jaar geleden keelkanker bij haar werd geconstateerd. Regisseur Michiel van Erp volgde haar in Parijs tijdens haar intensieve media tournee in verband met de lancering van haar boek, en portretteerde haar in Nederland. Een portret van een energieke, eigenzinnige filmdiva, wier carrière in een ander vaarwater terecht is gekomen. Grote filmaanbiedingen zijn er niet meer en Sylvia moet het voornamelijk hebben van de overlevingsdrift die ze zichzelf heeft eigen gemaakt. Haar talent om gelukkig te zijn, zoals zij dat zelf ooit beschreef, moet zij nu misschien wel meer dan ooit benutten. Een leven van ‘na de grote successen’, dokterscontroles, kunstprojecten en onverwachte media optredens.
Sylvia Scarlett (1935) Sylvia Scarlett (1935)
De moeder van Sylvia Scarlett (Katharine Hepburn) gaat dood. Haar vader Henry (Edmund Gwenn) zegt tegen haar dat hij geld uit de kas van zijn baas gestolen heeft om zijn gokschulden te betalen. Hij moet nu vluchten zodat hij niet in de gevangenis belandt. Sylvia besluit samen met hem te vluchten. Om geen aandacht te trekken vermomt ze zichzelf in een jongen en laat zichzelf Sylvester noemen.
Sylvie et le Fantôme (1945) Sylvie et le Fantôme (1945)
Aan de vooravond van haar zestiende verjaardag heeft Sylvies vader geld nodig om in het kasteel te kunnen blijven wonen. Om aan het benodigde geld te komen verkoopt hij een schilderij waarop Alain staat afgebeeld, de minnaar van Sylvie’s grootmoeder die gedood is tijdens een duel en door het kasteel spookt. Sylvie is verliefd op Alain en is dan ook hevig teleurgesteld wanneer het schilderij wordt verkocht. Haar vader huurt een acteur in om haar tijdens haar verjaardagspartijtje te verassen met de verschijning van het spook. Wat haar vader niet weet is dat er nog twee andere personen zijn die zich als spook voordoen. Deze jonge mannen, Fred, een rijke jongen die het schilderij heeft gekocht en Ramure, een juwelendief, zijn verliefd op Sylvie en verkleden zich net als de acteur als spook om haar aandacht te trekken. Het echte spook ziet geheel met lede ogen aan en besluit zich ermee te gaan bemoeien.
Symbiopsychotaxiplasm: Take One (1968) Symbiopsychotaxiplasm: Take One (1968)
Een groep filmstudenten probeert in Central Park uit te vinden wat voor een film ze willen maken. Ze filmen alles wat ze in Central Park tegenkomen, en doen screentests onder de bezoekers van het park. Dit alles wordt opgenomen door een andere filmcrew, waardoor je een film in een film krijgt.
Symetria (2003) Symetria (2003)
Łukasz wordt zonder aanleiding aangehouden en in een line-up geplaatst. Wanneer het vrouwelijke slachtoffer hem meent te herkennen als de man die haar heeft aangevallen, wordt hij vastgehouden in de cel. Hij probeert zich aan te passen aan het gevangenisleven en hoopt snel weer vrij te komen.
Sympathy for the Devil (1968) Sympathy for the Devil (1968)
Godards analyse van de tegencultuur eind jaren '60, waarin onder andere de Black Panthers, de rol van de media, de toenemende technocratie en de opkomst van de vrouwenbewegingen aan bod komen. Dit alles wordt afgewisseld met opname-sessies van de Rolling Stones.
Symphonie Fantastique, La (1942) Symphonie Fantastique, La (1942)
Het geromantiseerde leven van Hector Berlioz (1803-1869), met fragmenten uit zijn composities waaronder de beroemde Symphonie Fantastique (êpisode de la vie d'un artiste) uit 1930.
Symphonie Pastorale, La (1946) Symphonie Pastorale, La (1946)
Een Zwitserse dominee voedt een blind weesmeisje op, dat zich op de tast tot haar pleegvader voelt aangetrokken, tot ze door een operatie gaat zien en verliefd word op de zoon van de dominee.
Symphonie pour un Massacre (1963) Symphonie pour un Massacre (1963)
Vijf vrienden besluiten om al hun geld bij elkaar te leggen en zo een grote drugdeal te doen. Eén van hen steelt echter het geld en vermoordt zijn vriend om zo zijn sporen te wissen. De anderen hebben hun twijfels over elkaar en iedereen wantrouwt iedereen.
Symptoms (1974) Symptoms (1974)
Helen is een zenuwziek meisje, dat na haar verblijf in een psychiatrische instelling, haar intrek heeft genomen in een immens Victoriaans landhuis. Haar vriendin Anne komt bij haar logeren. Spoedig meent Anne ‘s nachts voetstappen en vreemde geluiden te horen op een afgegrendelde zonder. Van de raadselachtige opzichter verneemt ze dat haar vroegere vriendin Cora op een geheimzinnige wijze is verdronken in de vijvers van het uitgestrekte domein. Wanneer de vriend van Anne op bezoek komt, stelt Helen zich zeer jaloers op ...
Syncopation (1942) Syncopation (1942)
Een jonge trompettist wordt verliefd op een jonge vrouw, die ook een passie voor muziek heeft. De jonge vrouw is alleen nog bezig om de dood van haar ware liefde, die in de oorlog stierf, te verwerken. Terwijl de trompettist probeert het vertrouwen van de vrouw te krijgen, is hij ook bezig een band van de grond te krijgen.
Sünderin, Die (1951) Sünderin, Die (1951)
De jonge Marina wordt door haar halfbroer tot prostitutie gedwongen en daarna raakt zij in de ban van het zondige leven. Tot ze op een dag verliefd wordt op de schilder Alexander.
Synecdoche, New York (2007) Synecdoche, New York (2007)
Theaterregisseur Caden is druk bezig enkele lastige zaken in zijn leven op orde te krijgen. Zo probeert hij een levensechte replica van New York voor zijn nieuwste theaterproductie te realiseren, de diverse vrouwen in zijn leven onder controle te houden en op het einde van de dag alles te bespreken (waaronder de reden waarom hij denkt dat hij sterft) met zijn therapeute.
Syngenor (1990) Syngenor (1990)
Een wetenschapper ontwikkelt enkele cyborgs om oorlogen te voeren voor de V.S. in het Midden-Oosten. De 'supersoldaten' draaien echter door, met alle gevolgen van dien.
Syostry (2001) Syostry (2001)
De zussen Sveta en Dina worden naar familie gestuurd omdat hun (stief)vader, de Mafia geld schuldig is. De zussen hebben een slechte relatie met elkaar. De jongste leeft in weelde bij haar ouders, terwijl de oudste in armoedige situatie bij oma woont. Aangekomen bij de familie zijn ze niet welkom en begint een tocht door de omgeving, op de vlucht voor de gangsters die de meisjes willen uitwisselen bij hun ouders voor het geld dat ze tegoed hebben.
Süper Adam (1971) Süper Adam (1971)
Süper Adam is een held met een zwart pak en een cape. Hij bestrijdt de misdaad als geen ander, hij wijkt voor niemand en alle vrouwen zijn gek op hem. Maar zijn volgende opdracht is alles behalve een makkie.
Süpermen Dönüyor (1979) Süpermen Dönüyor (1979)
De ouders van Tayfun Kent vertellen dat hij een buitenaards wezen is en dat hij zijn lot moet verwezenlijken. Ze geven Tayfun een groene steen die hij naar een nabijgelegen hol meeneemt. Met behulp van de steen verschijnt Jor-El en die vertelt aan Tayfun dat hij Superman is.
Süpermenler (1979) Süpermenler (1979)
Drie heldhaftige supermannen met bovennatuurlijke superkrachten moeten het opnemen tegen een maffiabaas die zijn handen vol heeft aan illegale praktijken.
Süperseks (2004) Süperseks (2004)
Elviz (Denis Moschitto) moet de 50.000 euro die hij geleend heeft van zijn oom Cengiz (Meray Uelgen) terugbetalen. Hij had dit geld geleend voor zijn club en doet nu alles op alles om ervoor te zorgen dat zijn oom het geld terugkrijgt. Om van zijn geldzorgen af te komen besluit hij een sekslijn te openen in Turkije.
Syrian Bride, The (2004) Syrian Bride, The (2004)
De door Israëlieten bezette Golan-vlakte grenst aan Syrië. Daar moet Mona naartoe om te gaan trouwen. Zij was al eens getrouwd en wordt nu door haar familie verplicht te trouwen met een Syrische tv-ster. Die gebeurtenis vormt het uitgangspunt waardoor we verschillende familieleden leren kennen.
Syriana (2005) Syriana (2005)
Terwijl CIA agent Robert Barnes (George Clooney) de verontrustende waarheid achter het werk ontdekt waaraan hij zijn leven gewijd heeft, krijgt een jonge oliehandelaar (Matt Damon) te maken met een familietragedie en zoekt zijn heil in een vennootschap met een idealistische Arabische prins. Een zakelijke advocaat komt voor een moreel dilemma te staan tijdens de fusie van twee machtige Amerikaanse oliemaatschappijen, terwijl aan de andere kant van de wereld een Pakistaanse tiener ten prooi valt aan de rekruteringsmethodes van een charismatische geestelijke. Allemaal spelen ze een kleine rol in het immense en complexe systeem achter de olie-industrie, onwetend welke explosieve impact hun levens op de wereld zullen hebben.
Sürü (1978) Sürü (1978)
Door een lokale bloedvete is een boerenfamilie van plan om zijn kudde schapen in Ankara te verkopen. Hun treinreis verloopt niet helemaal even soepel, de schapen worden gestolen of gaan dood door verstikking in de wagons. Alsof dat niet genoeg is wordt de vrouw en zoon ernstig ziek...
Syskonbädd 1782 (1966) Syskonbädd 1782 (1966)
Een jonge vrouw staat op het punt om te huwen, maar realiseert zich dat ze eigenlijk verliefd is op haar broer. Op het moment van haar huwelijk is ze zwanger van hem.
Syskonsalt (2000) Syskonsalt (2000)
Linus en Vanja zijn broer en zus en hebben hun leven lang al een hechte band met elkaar. Ze zijn vaak alleen samen thuis, want hun moeder Eva werkt 's nachts in een hotel. Langzamerhand beginnen ze zich te realiseren dat in hun eigen wereldje geen plaats is voor anderen. In het begin blijft het bij heimelijke liefde, maar wanneer gedachten uitgesproken worden, blijkt dat ze elkaars perfecte wederhelft zijn en gaat ook fysieke aantrekkingskracht een rol spelen.
System ohne Schatten (1983) System ohne Schatten (1983)
Computerprogrammeur Victor Faber ontwikkelt en overziet de fabricage van een systeem dat geschikt is voor bedrijven en banken. Hij is een einzelgänger die niemand in zijn omgeving toelaat. Totdat hij op een dag Juliet leert kennen, wordt Faber verliefd op die aantrekkelijke en mysterieuze vrouw. Hij laat zich door een vriend van haar, Melo, overhalen om zijn kennis te gebruiken bij een bankoverval. Alles loopt volgens plan, totdat tijdens de voorbereidingen een nachtwaker wordt gedood. Het hele plan dreigt uit de hand te lopen!
System Within, The (2006) System Within, The (2006)
Tony "Wise" Good, is een internationaal bekend fotomodel. Hij vocht zich omhoog vanuit de achterstandwijken en schoot rechtstreeks naar de top. Hij had alles: een top carrière, een beeldschone vrouw, bekendheid, roem en alle luxe die je maar kan opnoemen. Maar zijn “snelle carrière” wordt niet door iedereen met dank afgenomen. De modellenwereld en zijn jaloerse collega’s proberen alles om hem uit te schakelen, omdat hij alle media-aandacht krijgt. Hij komt terecht in een web van intrige en corruptie. Maar hij vecht terug, harder dan ooit.
System, The (1953) System, The (1953)
Het hoofd van een syndicaat in een grote stad, John Merrick, is het doelwit van een onderzoek dat gestart is door een krant. De eigenaar van die krant gebruikt dit doel om de relatie die John Merrick met zijn dochter heeft af te breken. Wanneer hij opgeroepen wordt om te getuigen tijdens een rechtzaak, breekt John eerst het vijfde gebod van de Amerikaanse grondwet. Maar een serie van persoonlijke problemen, tezamen met de realisatie zijn syndicaat hem laat stikken, leidt tot een abrupte verandering van gevoel op de getuigen-stoel.
System, The (1964) System, The (1964)
Tinker is een fotograaf voor een meidenblad, en zelf gekozen leider van een groep knappe maar scrupuleuze vrijgezellen die rond hangen bij het strand. Hun doel is om zoveel mogelijk rijke meiden te versieren, en daarna te verlaten. Iemand in de groep, jaloers op Tinker's success, gebruikt hun systeem om hem op te lichten.
Système Poutine, Le (2007) Système Poutine, Le (2007)
Voormalig KGB-agent Vladimir Poetin staat inmiddels op de lijst van meest autoritaire wereldleiders als huidig president van Rusland. Deze film onderzoekt de aspecten van zijn persoonlijkheid en de strategische gebeurtenissen die hem voorbestemden om uit de coulissen te komen en op kille en methodische wijze een systeem op te bouwen waarin de voormalige KGB en de trawanten van Poetin de staat privatiseren en de massamedia monopoliseren. Nadat de film heeft laten zien dat Poetin al op school de wens had om bij de KGB te gaan, volgen we zijn politieke loopbaan via strategische promoties, tot aan de huidige voorbereidingen voor de komende verkiezingen in 2008.
Süt Kardeşler (1976) Süt Kardeşler (1976)
Mevrouw Melek neemt Ramazan in haar huis, denkende dat het haar pleegzoon Şaban is. Maar ze introduceert Ramazan als haar aankomende schoonzoon aan haar agressieve broer Hüsamettin. Als Şaban ook nog eens in het huis aankomt zijn de poppen aan het dansen.
Sytten (1965) Sytten (1965)
Het is 1913 en in Kopenhagen hangt een oorlog in de lucht, terwijl de Denen nog niet weten of zij erin zullen worden betrokken of niet. Ondertussen wordt een jongeman ingewijd in de liefde. Zijn eerste ervaring met zijn jeugdliefde verloopt echter zo dramatisch, dat hij zich afgewezen voelt en daarom bij haar weg rent.
Syuzhet Dlya Nebolshogo Rasskaza (1969) Syuzhet Dlya Nebolshogo Rasskaza (1969)
In deze semi-autobiografische film volgen wij het begin van de carrière van schrijver en theatermaker Anton Pavlovich Chekhov. Op de openingavond van zijn eerste toneelstuk 'De Zeemeeuw', zien wij Chekhov, in gezelschap van zijn geliefde Lika, nerveus backstage meeluisteren naar de opvoering van zijn debuut.
Szabadgyalog (1981) Szabadgyalog (1981)
The Outsider gaat over Andres, een gefrustreerde jonge verpleger, die keer op keer faalt in zijn pogingen om menselijk contact te leggen. Hij is net vader geworden, maar wil niet met de moeder samenleven. Door zijn gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel komt hij op straat te staan en moet hij werk zoeken in een fabriek. Zijn doelloosheid eindigt met een huwelijk met een andere vrouw, wat hij niet echt wil: ze maken dan ook voortdurend ruzie over het geld dat ze niet hebben. Andres ontsnapt enkel in de drank in de plaatselijke bars en in een occasioneel moment van warmte.
Szabadság, Szerelem (2006) Szabadság, Szerelem (2006)
Terwijl de Hongaarse revolutie plaatsvind en de Russische tanks Budapest binnenrijden worden er in Melbourne de Olympische Spelen gehouden. De waterpolo-wedstrijd tussen het Hongaarse team en die van de Sovjet Unie zal de geschiedenis ingaan als de bloedigste ooit gespeeld.
Szamanka (1996) Szamanka (1996)
Een professor in de antropologie, Michał (Bogusław Linda), heeft een groeiende obsessie voor een gemummificeerde sjamaan, spiritualiteit, en de raadselachtige, seksueel vraatzuchtige, gewelddadig gestoorde schoonheid die alleen bekend is als "de Italiaanse" (Iwona Petry).
Szczęśliwy Człowiek (2000) Szczęśliwy Człowiek (2000)
Een dertigjarige man leeft in een vervallen buurt in een grote stad. Ondanks zijn universitaire graad heeft hij geen werk. Af en toe verdient hij iets door te schrijven voor een roddelblad. Met zijn moeder bewoont hij een klein appartementje. Zijn moeder maakt zich zorgen. Ze wil dat haar zoon een normaal leven leidt, dat hij uitgaat, iemand ontmoet en trouwt. De situatie wordt nog hopelozer als de moeder ernstig ziek wordt. De zoon kan de situatie nauwelijks aan. Dan verschijnt er nog een vrouw in zijn leven. Happy Man is een film over gewone mensen die worstelen om te overleven en moeite hebben om in de snel veranderende samenleving een plek te vinden. Het is tevens een film over de harde kant van de liefde, de kant die opoffering en moed vereist.
Szegénylegények (1965) Szegénylegények (1965)
In Hongarije is de nationale beweging, geleid door Kossuth, verslagen en de Oostenrijkse hegemonie weer hersteld, maar partizanen gaan door met het voeren van gewelddadige acties. Om deze guerrilla uit te roeien pakt het leger verdachten op en sluit ze op in een verlaten fort. De autoriteiten hebben de identiteit van de guerrillaleiders niet, die zich zouden moeten bevinden tussen de opgeslotenen. Ze weten echter genoeg over sommige verdachten om op effectieve wijze dwang uit te oefenen.
Szenvedély (1998) Szenvedély (1998)
Szenvedély is Fehérs adaptatie van het boek van James M Cain "The Postman always rings twice", vertaald naar het Hongarije van 1930. Een jonge man wordt verliefd op de mooie vrouw van zijn oudere beschermheer. De vrouw en de jonge man beramen een moord, nadien verloopt echter alles net even anders dan gedacht.
Szép Napok (2002) Szép Napok (2002)
Het worden helemaal geen prettige dagen voor de jonge Peter die voortijdig de gevangenis mag verlaten. Hij besluit zijn zus op te zoeken die een wasserette runt. Bij zijn aankomst is ontmoet hij een zwangere vrouw, Maya. Zij bevalt en overhandigt haar baby aan Peter's zus die het kind infeite koopt. Later zal Maya verliefd worden op Peter, maar zijn manipulerende zus bemoeilijkt de situatie. Het dreigt pas echt uit de hand te lopen wanneer Maya haar kind terug opeist.
Szerelem (1971) Szerelem (1971)
Luca bezoekt haar doodzieke schoonmoeder regelmatig om haar te vertellen over haar zoon, Luca's man. Ze weet niet of hij nog leeft, maar probeert haar schoonmoeder dat niet te laten weten door verhalen over hem te vertellen.
Szerelemtöl Sújtva (2003) Szerelemtöl Sújtva (2003)
Éva is een alleenstaande vrouw van 24 jaar die in een appartement in Boedapest woont. Nadat haar beide ouders omgekomen waren bij een auto-ongeluk toen ze dertien was, kwam ze bij de pleegouders Tibor en Klára terecht. De 43-jarige Tibor en Éva blijken in het geheim al jarenlang een relatie te hebben, die voortkomt uit het feit dat Tibor haar op haar 13e sexueel heeft misbruikt. In haar appartement fantaseert de schizofrene Éva over haar minnaar en voert ze "monologen" met mensen die niet aanwezig zijn. Ze hoopt vurig dat Tabor gaat scheiden van zijn vrouw Klára zodat ze samen kunnen zijn, wat hij ook beloofd had. Maar dat komt er nooit van, Tabor wil het liever laten zoals het nu is; een vrouw en een minnares. Dan komt Éva er achter dat Tibor zowel haar als Klára voor de gek heeft gehouden.
Szerelmem, Elektra (1974) Szerelmem, Elektra (1974)
Nadat de sullige koning omgebracht is, heerst er een ongecontroleerde tirannie over het volk. Elektra (Mari Törõcsik), de dochter van de vermoorde koning, zweert wraak en gaat samen met haar broer achter de moordenaars aan, om het recht en de orde in het land weer te herstellen.
Szerelmesfilm (1970) Szerelmesfilm (1970)
Jansci laat zijn huidige vriendin achter en stapt op de trein naar Parijs. Hij is op weg naar Kata, een meisje dat hij al heel zijn leven kent en van wie hij houdt. Als jonge kinderen waren ze, in de jaren voor WO II, onafscheidelijk. Door de invasie van de Nazi’s werden ze gescheiden om als tieners weer herenigd te worden. Terwijl de vriendschap overging in een opbloeiende liefde, werden ze midden jaren 50 door de communistische bezetting weer gescheiden. Kata verhuisde naar Parijs terwijl Jansci in Hongarije achterbleef. Ze bleven elkaar echter schrijven en staan nu op het punt om als volwassenen wederom herenigd te worden om uit te vinden of hun gezamenlijke verleden een basis kan vormen voor een gezamenlijke toekomst.
Szezon (2004) Szezon (2004)
Drie jongens, afkomstig van het Hongaarse platteland, zijn net klaar met hun beroepsopleiding voor cateraar. Ze besluiten om door het land te gaan reizen. Het enige wat voor hun telt, is dat er 'iets' moet gaan gebeuren. Maar zelf hebben ze niet het flauwste idee wat dat 'iets' dan zou moeten zijn. Hopend dat ze zullen vinden wat ze zoeken, vertrekken ze naar het Balatonmeer.
Sztuczki (2007) Sztuczki (2007)
Stefek (Damian Ul) is een 6-jarige jongen die het lot met kleine offers en trucs tracht te beïnvloeden. Hij komt uit een gezin met gescheiden ouders. Stefek heeft een stuk oudere zus en heeft zijn vader nooit gekend. Op een dag ziet hij een man op een stationsperron, waarvan hij vermoedt dat het zijn vader is.
Szyfry (1966) Szyfry (1966)
Na ontvangst van een brief van zijn zoon Maciek besluit Tadeusz, die al twintig jaar comfortabel in Engeland woont, tot een bezoek aan zijn gezin. Hoewel hij een veteraan uit WOI is, kan hij de Poolse verschrikkingen uit WOII niet echt begrijpen. Maciek vertelt hem nachtmerries over z´n ervaringen met de ondergrondse, en zijn echtgenote zit in een kliniek omdat zij de verdwijning van hun jongste zoon niet kan verwerken. Tadeusz gaat Jedreks lot naspeuren, van wie nog één foto bestaat, genomen bij zijn communiefeest. Ondanks snippers informatie wordt niet duidelijk of Jedrek is gedood door de Duitsers of geëxecuteerd door het verzet uit vrees voor verraad. Wellicht leeft Jedrek nog? Alle verhalen die Tadeausz hoort lijken cryptogrammen.
Så som i Himmelen (2004) Så som i Himmelen (2004)
Een internationaal beroemd dirigent wordt gedwongen zijn leven te overdenken nadat hij in elkaar stortte. Hij verhuist noodzakelijkerwijs terug naar zijn rustige geboorteplaatsje in Norrland, in het noorden van Zweden. Daar komt hij in aanraking met het plaatselijke koor en hij besluit zich hiermee te bemoeien. Zijn leven en dat van de andere bewoners van het dorpje zullen nooit meer hetzelfde zijn...
Sång för Martin, En (2001) Sång för Martin, En (2001)
Martin, een beroemde componist, en Barbara, een violiste, worden zo verliefd dat ze hun partners meteen aan de kant schuiven en elkaar het jawoord geven. Hun geluk blijkt echter van korte duur; Walter wordt getroffen door de ziekte van Alzheimer. Zij houdt wanhopig vast aan het beeld van de man die hij ooit was. Twee dynamische karakters die strijden tegen de grootste vijand van het huwelijk: onverschilligheid.
Sånger från Andra Våningen (2000) Sånger från Andra Våningen (2000)
De film bestaat uit een opeenvolging aan tableaus waarin vooral veel bleke mannen te zien zijn die de burn-out nabij lijken. Met een gedicht van César Vallejo ('Beloved the man who sits down') als rode draad, wisselen absurde en zwartgallige taferelen over een naargeestige tijdsgeest elkaar af.
Såsom i en Spegel (1961) Såsom i en Spegel (1961)
Een jonge vrouw, Karin, lijdt aan een geestelijke en ongeneeslijke ziekte. Ze brengt de vakantie door op een afgelegen eiland, samen met haar man, een arts, haar vader die romans schrijft en haar jongere broer. Wanneer haar ziekte verergert meent Karin God te ontmoeten. Hierdoor worden ook haar geliefden aangezet tot het nadenken over hun leven en over God.
Säg Att Du Älskar Mig (2006) Säg Att Du Älskar Mig (2006)
De 15 jarige Fatou en haar vrienden Betty en Kim zijn op zoek naar de liefde, maar verwarren de liefde te zeer met seks. Na een striptease spelletje wordt Fatou verkracht. Ze ontkent daarna dat dit ooit heeft plaatsgevonden en begint er zelf in te geloven. Maar uiteindelijk komt de waarheid toch bovendrijven.
Säge des Todes, Die (1981) Säge des Todes, Die (1981)
Nadat de psychisch instabiele Miguel op een gemaskerd feestje een meisje verkracht en vermoordt, wordt hij opgenomen in een inrichting. Na jaren wordt hij vrijgelaten en onder toezicht van zijn zus geplaatst. Samen met haar moeder leidt zij een internationale taalkundige opleiding aan de Costa del Sol. Wanneer Miguel daar gefascineerd raakt door één van de studentes begint de ellende weer van vooraf aan.
Sällskapsresan (1980) Sällskapsresan (1980)
Stig-Helmer Olsson gaat voor de eerste keer op reis naar het buitenland. Hij zal de kerstdagen doorbrengen op de Canarische eilanden. Voor hij vertrekt, vraagt zijn dokter om een pakje van hem aan een vriend te bezorgen. Stig weet echter niet dat het pakje 50.000 kronen bevat. Op de luchthaven verliest hij zijn koffer en Dr. Levanders vriend denkt dat Stig ervandoor is met het pakje. Hij doet er alles aan om het pakje terug in handen te krijgen.
Söhne der Großen Bärin, Die (1966) Söhne der Großen Bärin, Die (1966)
Een groep Dakota-indianen staat op het punt naar een reservaat gestuurd te worden en ze moeten er alles aan doen om hun grond te behouden.
Söndagsbarn (1992) Söndagsbarn (1992)
Kleine Pu brengt de vakantie door in Norrland, het noorden van Scandivanië. Hij en zijn broertje krijgen het verhaal te horen van de horlogemaker die zichzelf ophing, leert schieten met pijl en boog en gaat met zijn vader op fietstocht...
Sözün Bittigi Yer (2007) Sözün Bittigi Yer (2007)
Turgut, de vader van de kleine Umut, verdient zijn kost als clown op basisscholen. Umut's moeder Simay heeft zijn vader verlaten voor een andere man en geniet nu van een lekker leventje, zoals zij het altijd wilde hebben. Tijdens zijn dagelijkse werk krijgt Turgut een telefoontje met de mededeling dat zijn zoon op school is flauwgevallen en is opgenomen in het ziekenhuis. Later als de artsen met een diagnose komen dat zijn zoon leukemie heeft, heeft hij nog maar een doel en dat is zijn zoon in leven te houden en meer geld te verdienen dan voorheen om voor zijn zoon de benodigde therapiën en zorg te laten verlenen. Jaren later nadat zijn zoon is ontslagen uit het ziekenhuis staat Umuts moeder voor de deur en Turgut krijgt het nog moeilijker dan voorheen.
Sœurs Brontë, Les (1979) Sœurs Brontë, Les (1979)
Het tragische verhaal van de gezusters Brontë, de drie wereldberoemde schrijvende zussen die alledrie jong stierven. Hun levenslustige verhalen staan in groot contrast met leven ze zelf leidden.
Sœurs Fâchées, Les (2004) Sœurs Fâchées, Les (2004)
Louise en Martine zijn zussen. Louise heeft net een boek geschreven en komt een paar dagen bij Martine in Parijs logeren omdat daar een uitgeverij interesse heeft in haar werk. Helaas kunnen de zussen het niet al te best meer met elkaar vinden, en dankzij hun verschillende levensstijlen lijkt het gezellige bezoek een ramp te worden.
Sømænd og Svigermødre (1962) Sømænd og Svigermødre (1962)
Peter Jensen is een militair die naar Helsinki wordt gestuurd om te trouwen en zijn beste vriend Kanusti Mogensen vergezelt hem. Wanneer Peter echter in de gaten krijgt wat er allemaal mis is met zijn aanstaande schoonfamilie, wil hij niets liever dan verdwijnen voordat het te laat is.
Sømænd på Sengekanten (1976) Sømænd på Sengekanten (1976)
Een knappe jongedame wil zo graag machinist worden op een groot vrachtschip, dat zij zich voordoet als een jongen. Zij wordt aangenomen voor de baan en mag mee met het schip. Natuurlijk kan deze situatie niet goed blijven gaan, maar tegen de tijd dat men ontdekt dat de nieuwe machinist een meisje is, is de boot reeds op volle zee.
Søndagsengler (1996) Søndagsengler (1996)
Maria, dochter van de plaatselijke dominee, heeft weinig zin in de communie. Ze wil cola, oorbellen en borsten die ver vooruit steken. Haar vertrouwelinge mevr. Tunheim steunt haar in haar overtuiging dat er nog een lichaam bestaat beneden haar nek.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 -101- 102 103 104 105
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!