Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 -6- 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Zoeken:
Katze, Die (1988) Katze, Die (1988)
Twee kleine kriminelen (Junghein en Britz) proberen in Dusseldorf een bank te beroven wat echter geheel in het honderd loopt. Ze besluiten het bank personeel te gijzelen en eisen 3 miljoen mark als losgeld. De politie probeert ze te bedriegen, maar wat de politie niet weet, is dat het echte brein achter deze overval zich buiten de bank bevindt en alle touwtjes eigenlijk in handen heeft.
Katze, Die (2007) Katze, Die (2007)
Tijdens een busreisje voor senioren ontmoet de weduwe Margret de gepensioneerde Siegmar. Uit angst om alleen te zijn, besluiten ze te gaan trouwen. Siegmar trekt in bij Margret en hij neemt zijn kat mee. Hun nieuwe relatie blijkt echter moeilijker te zijn dan gedacht, aangezien beiden al heel lang alleen waren. Als Siegmar dan ook nog de kat dood terugvindt, besluiten ze elkaar dood te zwijgen en zo begint het langdurige zwijgen.
Katzelmacher (1969) Katzelmacher (1969)
Giorgos is een Grieks immigrant die zich de intolerantie van de lokale arbeiders tegen buitenlanders moet laten welgevallen. Wanneer hij uitgaat met een Duitse vrouw wordt hij vervolgens gemolesteert. Zijn haat jegens de fascisten maakt plaats voor gewelddadigheid.
Katzenball (2005) Katzenball (2005)
Vijf Zwitserse vrouwen van verschillende generaties, vertellen elk hun ervaringen als lesbienne, om op die manier een beeld te schetsen van de jaren ’40 tot en met vandaag. Véronika Minder maakt met anecdotes, culturele en historische feiten een collage van een minderheid die zich wist te handhaven in soms moeilijke omstandigheden.
Katzenzungen (2003) Katzenzungen (2003)
De voormalige schoolvriendinnen Claire, Dodo en Nora gaan eens per jaar samen op vakantie. De drie verschillende vrouwen gaan dit jaar naar het eiland Rügen. Tijdens het verblijf komen goed bewaarde geheimen aan het licht en de vriendschap wordt erg op de proef gesteld.
Kau Luen Kei (1997) Kau Luen Kei (1997)
Paul, Chuen en Choi zijn drie vrienden die samen een appartement delen. Paul is een echte charmeur die halsoverkop verliefd wordt op de eigenzinnige Yung Yung, Choi heeft al jaren een stabiele relatie met de knappe Mimi en Chuen is stiekem verliefd op Amy. De drie delen alles met elkaar, en steunen elkaar door dik en dun, ook als al hun relaties in duigen vallen.
Kauas Pilvet Karkaavat (1996) Kauas Pilvet Karkaavat (1996)
De recessie slaat toe in Finland. Lauri verliest zijn baan als trambestuurder. Korte tijd later verliest ook zijn vrouw Ilona haar baan als hoofdserveerster in een restaurant. Omdat ze geen uitkering van de overheid willen, gaan ze hard op zoek naar een nieuwe baan. Echter, ze zijn daarin niet al te slim, en het geluk is ook niet aan hun zijde...
Kauf Dir einen Bunten Luftballon (1961) Kauf Dir einen Bunten Luftballon (1961)
IJshockeyer en decorontwerper Hans Haller geeft zich op voor les in kunstschaatsen, omdat hij verliefd is op lerares Inge. Per abuis denkt theaterdirecteur Knapp dat Inge een zangeres is en krijgt ze een contract. De verwarring wordt nog groter als Hans denkt dat financier Miffke de vriend van Inge is, waarna hij zich van haar afkeert.
Kautokeino-Opprøret (2008) Kautokeino-Opprøret (2008)
In het Noorse Kautokeino, in de 19de eeuw, heeft de Zweed Ruth een postkantoor annex bar. Het is één van de weinige vaste bezoekplaatsen van het nomadische Sami-volk. Maar deze plaatselijke bevolking heeft een groot probleem: alcohol. Het leidt tot grote problemen bij de mannelijke bevolking, die hun werk verwaarloost, maar ook schaarste onder het volk. Een priester van een nabijgelegen dorp probeert met geweld en de sterke Elin, die haar man weer scherp wil krijgen, een eind te maken aan de alcoholzucht.
Kavijaks, De (2005) Kavijaks, De (2005)
Een arme, kinderrijke vissersfamilie uit Heist-aan-Zee tijdens en vlak na de Tweede Wereldoorlog. Aan het hoofd staat de tirannieke vader die naar de drank grijpt. Zijn vrouw probeert ondanks alle omstandigheden met veel liefde haar tien kinderen groot te brengen.
Kavkazskaya Plennitsa, ili Novye Priklyucheniya Shurika (1966) Kavkazskaya Plennitsa, ili Novye Priklyucheniya Shurika (1966)
geregisseerd door Leonid Gaidai
met Aleksandr Demyanenko, Natalya Varley en Yuri Nikulin
Kavkazskiy Plennik (1996) Kavkazskiy Plennik (1996)
Vanya, een recruut in het Russiche leger, vertrekt naar de Kaukasus om tegen Islamistische separisten te vechten. Zijn onderdeel loopt in een hinderlaag. Hij en zijn sergeant worden gevangegenomen en in leven gehouden omdat de dorpsoudste hun wil uitwisselen voor zijn zoon. De russiche commandant weigert echter. Als de sergeant probeert te ontsnappen, dringen de dorpsbewoners erop aan beide gevangen te executeren.
Kaw (2007) Kaw (2007)
Een vredig klein dorpje in Amerika wordt opgeschokt door bloeddorstige raven. De inwoners zoeken hun toevlucht in een restaurantje, waarbij ze de ramen en deuren barricaderen. De lust naar mensenvlees is zo groot dat de inwoners nergens meer veilig lijken te zijn. Het is aan sheriff Wayne om uit te zoeken waar de raven vandaan komen en hoe ze gestopt kunnen worden. Al snel blijkt dat boer Oskar er meer van af weet.
Kawaita Hana (1964) Kawaita Hana (1964)
Als Muraki vrijkomt uit de gevangenis, hoort hij dat zijn oude gang een verbond heeft gesloten met de belangrijkste rivaliserende gang, om samen weerstand te bieden tegen de opkomende gangs uit Osaka. Dan wordt hij verliefd op de jonge Saeko, die hij in een gokgelegenheid ontmoet, ook al wil zijn oude liefde hem niet verlaten. Beide vrouwen schrikken echter als hij besluit om een riskante huurmoord uit te voeren, die hem waarschijnlijk weer in de gevangenis zal doen belanden.
Kawin Kontrak (2008) Kawin Kontrak (2008)
Drie vrienden besluiten om na hun eindexamen op een rare manier plezier te maken. Ze reizen naar een afgelegen dorp om daar locale 'maagden' te zoeken voor een verstandshuwelijk. Ze worden geholpen door een matchmaker (Lukman Sardi), die uiteindelijk voor alle drie een geschikte partner vindt. Maar alles blijkt niet zo rooskleurig te zijn als de jongens hadden verwacht. Elk meisje heeft namelijk zo haar geheimen waardoor de jongens aan hun besluit beginnen te twijfelen.
Kayla (1999) Kayla (1999)
Samen met een leeftijdsgenootje vindt de 12-jarige Sam Mackenzie (Fennell), zoon van een vermiste pool-onderzoeker, een hond, die hij Kayla noemt. Met haar neemt hij deel aan een grote slee-race.
Kaza-hana (2000) Kaza-hana (2000)
Als Renji op een dag een keer teveel drinkt wordt hij de volgende dag wakker onder een boom, naast hem ligt Yuriko, ze kennen elkaar niet, maar toch klikt het direkt tussen hun en gaan ze op reis naar Hokkaido, Yuriko's geboorteplaats. Yuriko is niet toegestaan haar dochter te zien en Renji is ontslagen van zijn baan, ze besluiten om de bergen in te gaan en op den duur raken ze verdwaald.
Kazaam (1996) Kazaam (1996)
Voor Max, een twaalfjarige jongen, is het leven geen lolletje.... Als hij op een dag weer eens achterna wordt gezeten door een paar vervelende kwajongens wordt hij uit de penarie geholpen door Kazaam, een boom van een kerel. Deze verschijning beweert een 3000 jaar oude geest te zijn die er is om Max te dienen door zijn 3 grootste wensen te vervullen en dan te verdwijnen.
Kazan (1995) Kazan (1995)
Paul Weyman (Fahey) is een zoöloog die door de Canadese overheid is aangesteld om studie te doen op wolven in de noordelijke gebergten van Canada. Tijdens zijn tocht ondekt hij een overleden boswachter en een heldhaftige wolf die over hem waakt. Hij neemt de wolf mee en komt Jo (Duez) tegen. Zij en haar man nemen op hun beurt de wolf mee op reis, maar tijdens trip komen ze de moordenaar van de boswachter tegen. Deze dief, McReady genaamd, probeert Jo en haar man te overvallen.
Kaze No Na Wa Amunejia (1993) Kaze No Na Wa Amunejia (1993)
In de toekomst heeft er een wind over de aarde gewaaid die ervoor gezorgd heeft dat de gehele mensheid alles is vergeten. Één jongen blijft echter gespaard en leert Wataru alles wat hij weet. Nadat de jongen sterft gaat Wataru op reis, hopend erachter te komen waar de wind vandaan kwam.
Kaze no Naka no Mendori (1948) Kaze no Naka no Mendori (1948)
Terwijl haar man aan het front vecht, moet een jonge moeder het hoofd boven water zien te houden. Om haar met gezondheid kwakkelende kind te kunnen redden, prostitueert ze zichzelf op een avond. Wanneer haar man terugkeert en erachter komt wat er is gebeurd, reageert hij furieus en gewelddadig.
Kaze no Tani no Naushika (1984) Kaze no Tani no Naushika (1984)
In de toekomst is de aarde door de mensheid verwoest. Slechts een klein deel van de mensheid heeft de verwoesting overleeft. In de vallei van de wind leeft de prinses Nausicaa. Zij probeert de giftige jungle te begrijpen in plaats van te vernietigen.
Kaze o Mita Shonen (2000) Kaze o Mita Shonen (2000)
Amon heeft de gave om de wind te beheersen. Branich, de huidige wereldleider, heeft Amon's krachten nodig voor het ultieme wapen en stuurt zijn legioenen op hem af, waardoor Amon gedwongen wordt te vluchten.
Kaze Tachinu (1976) Kaze Tachinu (1976)
Het verhaal van een jonge man en vrouw die een verhouding beginnen ondanks de wensen van hun ouders. Maar wanneer de man in militaire dienst moet, wordt hun huwelijk uitgesteld tot zijn uiteindelijke terugkeer.
Kazoku Gêmu (1983) Kazoku Gêmu (1983)
The Family Game toont ons een uitvergrote kijk op de hedendaagse familiestructuren in Japan via het gezin Numata. Vader is een afstandelijke, alcoholistische zakenman die geen invloed kan uitoefenen op het gezin. Hij is teleurgesteld over het feit dat zijn tweede zoon Shigeyuki niet zo academisch begaafd is als zijn andere, oudere zoon. De moeder is een krachteloze huisvrouw die Shigeyuki in de watten legt. Shigeyuki vindt slechts het succes als Yoshimoto (Yusaka Matsuda), een collegestudent, wordt ingehuurd als privéleraar. Deze slaat Shigeyuki letterlijk bij zinnen, door hem te dwingen om uren te besteden aan zowel academische onderwerpen als aan zelfverdediging. Als Shigeyuki uiteindelijk naar een goede school kan gaan, weet Yoshimoto het overwinningsfeest om te toveren in een spektakel vol eetgegooi en geweld.
Kdo Chce Zabít Jessii? (1966) Kdo Chce Zabít Jessii? (1966)
Het huwelijk van een koppel wetenschappers boert achteruit. De vrouw ontwikkelt een experimentele methode om dromen op een scherm te projecteren en ontdekt op die manier dat haar man fantaseert over een stripheldin met een weelderige boezem. Om zijn geest te zuiveren, geeft ze hem een spuitje met een zelfgemaakt antidroom serum. Dit heeft echter een nogal desastreus neveneffect: de stripfiguren, inclusief tekstballonnetjes, materialiseren in de echte wereld. Superheldin Jessie wordt achtervolgd door twee schurken die haar anti zwaartekrachtshandschoenen willen bemachtigen.
Keane (2004) Keane (2004)
Een man, begin 30, is zijn dochter verloren. Op een onbewaakt moment is zij weggekaapt. Roepend, schreeuwend, ten einde raad, doorkruist de vader de straten van New York, zoekend naar een paars jasje, capuchon op de rug. Zijn dochter is echter spoorloos. Ziek van verdriet, van schuld, van woede, van onmacht, raakt hij de wanhoop nabij.
Keaton's Cop (1988) Keaton's Cop (1988)
Wanneer een meedogenloze huurmoordenaar per ongeluk de verkeerde persoon vermoordt, worden politiedetective Mike Gable (Lee Majors) en zijn partner Jake (Don Rickles) aangesteld om het eigenlijke doelwit te beschermen.
Kebab Connection (2005) Kebab Connection (2005)
Ibo wil de Quentin Tarantino van Duitsland worden. En gezien het succes van de commercial die hij maakt voor de dönerzaak van zijn oom, moet dat zeker gaan lukken. Maar dan raakt zijn Duitse vriendin zwanger. Zijn twijfels over het vaderschap en ruzie met zijn Turkse familie gooien zijn plannen in de war. Gefrustreerd biedt hij de buurman en concurrerende Griekse restauranthouder zijn diensten aan. Wanneer dan ook nog eens de mafia uit de buurt zich mengt in de affaire, lijkt het echte leven ineens op de Kung Fu-film die hij zou willen maken.
Kedamono no Ken (1965) Kedamono no Ken (1965)
Gennosuke, een hervormingsgezind clanlid, doodt één van zijn clanministers met als doel om hervorming binnen de clan te bereiken. Hij moet echter vluchten en wordt achtervolgd door zijn vroegere kameraden, die hem willen ombrengen.
Kedma (2002) Kedma (2002)
Verhaal over de periode voor de vorming van de Joodse staat. Een groep Joodse vluchtelingen uit verschillende landen wordt gevolgd. Overlevenden uit de ghetto's bijvoorbeeld en hun drang om een eigen staat te verwezenlijken. Ook is er veel aandacht voor de onderlinge strijd tussen kolonisten en Palestijnen.
Keep 'Em Flying (1941) Keep 'Em Flying (1941)
Blackie Benson (Abbott) en Heathcliff (Costello) werken op de kermis en als een stuntvlieger ontslagen wordt gaan ze met hem mee de Luchtmacht in. Omdat ze niet uit pilotenhout zijn gesneden versterken ze de grondtroepen. De twee worden vermaakt door een USO-tweeling.
Keep It Clean (1956) Keep It Clean (1956)
Bert Lane krijgt de opdracht om een advertentiecampagne op te zetten om de koekjes van Mrs. Anstey te promoten. Zijn strategie valt echter niet in de smaak van de koekjesmaakster en ook zijn baas is ontstemd. Bert zal nu door het stof moeten om iedereen weer tevreden te stemmen.
Keep It Up Downstairs (1976) Keep It Up Downstairs (1976)
Cockshute Castle is zo goed als failliet en dat is niet vreemd gezien de extravagante levensstijl die de meeste bewoners er op na houden. Mogelijk kan een eventueel huwelijk van een zoon of dochter des huizes met een rijk persoon hen uit hun financiële malaise halen. Of misschien gaat de nieuwste uitvinding van zoonlief eindelijk geld opbrengen?
Keep It Up, Jack (1973) Keep It Up, Jack (1973)
Jack James wilde graag muzikant worden, maar zijn gewenste carrière op het podium is jammerlijk mislukt. Maar dan erft Jack van zijn oude tante een nachtclub en kan hij zijn energie steken in het runnen van dit etablissement. Hij wordt verliefd op de mooie Virginia, die de ster van de nachtclub is.
Keep My Grave Open (1976) Keep My Grave Open (1976)
Een gestoorde vrouw woont in een oud huis. Ze denkt dat ze daar met haar broer/liefhebber woont, die mensen naar haar toe stuurt die zij dan vermoord.
Keep on Running (1990) Keep on Running (1990)
De jaren '60. Michael Dèrner heeft binnenkort examen en droomt van een carrière als deejay. Tot groot verdriet van zijn vader heeft Michael totaal geen belangstelling voor school; meisjes en muziek vindt hij veel interessanter. Michael en zijn band de Sonnyboys hebben veel succes bij de meisjes, maar ze ondervinden nogal wat concurrentie van de Vampires onder leiding van Richy.
Keep the Aspidistra Flying (1997) Keep the Aspidistra Flying (1997)
Londen, jaren '30. Gordon Comstock (Richard E. Grant) is een zeer succesvolle copywriter bij een reclamebureau. In een impulsieve bui besluit hij ontslag te nemen en zich te storten op het schrijven van gedichten. Dit valt echter niet in goede aarde bij zijn vriendin Rosemary (Helena Bonham Carter) die niets liever wil dan met Gordon trouwen om een rustig leven te gaan leiden.
Keep the Faith, Baby (2002) Keep the Faith, Baby (2002)
Een portret van de Congressman Adam Clayton Powell Jr., die de voornaamste zwarte leider was tussen 1940 en 1950. Op de voet wordt zijn carriere gevolgd, van zijn mislukte huwelijk tot aan zijn politieke problemen.
Keep the River on Your Right: A Modern Cannibal Tale (2000) Keep the River on Your Right: A Modern Cannibal Tale (2000)
De 78-jarige Tobias Schneebaum was voordat hij in 1955 naar Peru reisde een redelijk succesvol kunstenaar. Dat bestaan beviel hem niet en hij werd antropoloog. Hij leefde enige tijd tussen een toentertijd totaal afgezonderd levende indianenstam, de Amarakaire in Peru, die bekend stond om zijn kannibalisme. Schneebaum ging zo ver in zijn onderzoek dat ook hij mensenvlees at. Vijfenveertig jaar later bezoekt hij, op aandringen van de filmcrew, de laatste overlevenden van die stam, waarvan sommigen hem zowaar nog herkennen.
Keep Your Distance (2005) Keep Your Distance (2005)
Met een gelukkig huwelijk en een succesvolle carrière, lijkt het alsof de populaire Louisville radio-dj David Dailey het perfecte leven heeft. Maar op een dag begint hij zijn vrouw, de sexy Susan, er van te verdenken dat ze hem bedriegt, en dan nog met zijn betrouwbare radio-assistent Grein. David komt daardoor in een neerwaartse spiraal van paranoia en waanzin terecht, die nog aangespoord wordt door de mooie maar geheimzinnige Melodie.
Keep Your Seats, Please (1936) Keep Your Seats, Please (1936)
George wil zowat zijn ukelele verkopen omdat hij geen cent te makken heeft. Maar dan hoort hij dat zijn egoïstiche tante een fortuin heeft na gelaten. Helaas zit het geld in een van de stoelen die geveild zijn, die zijn tante hem heeft nagelaten.
Keep, The (1983) Keep, The (1983)
Een groep Nazi's krijgt de opdracht om een oud en mysterieus fort in een Roemeens gebergte te bewaken. Een van hen bevrijdt per ongeluk de kwade kracht die zat verborgen in de oude muren van het fort. Een mysterieuse vreemdeling uit Griekenland voelt dit aan en vertrekt naar het fort om de kwade kracht te stoppen.
Keeper of the City (1991) Keeper of the City (1991)
Een labiele schrijver, geleid door God en zijn overleden moeder, wil de maffiaconnecties, die zijn familie door zijn vader heeft, breken en begint een moordtocht. Hij houdt een journalist op de hoogte van zijn daden en ziet zich als beschermer van de stad.
Keeper of the Flame (1942) Keeper of the Flame (1942)
Journalist Steven O'Malley schrijft een biografie over een nationale held die door een auto-ongeluk op de brug om het leven kwam. De weduwe Christine helpt de journalist en Steven komt erachter dat zij hem kon waarschuwen voor die brug maar dat ze dat niet deed...
Keeper, The (1976) Keeper, The (1976)
De directeur van het krankzinnigengesticht Underwood heeft patiënten uit de rijkste families in Brits Colombia in behandeling. De rest van de familieleden zijn gestorven onder geheimzinnige omstandigheden, zodat iemand een privé-detective inhuurt, die zijn assistente onderbrengt in het gebouw en haar laat doorgaan voor zijn nicht. Hij beweert dat ze komt uit een familie waar de ouders allemaal bloedverwanten waren en dat zij besloten hun liefde platonisch te houden omwille van genetische redenen.
Keeper, The (2004) Keeper, The (2004)
De vriend van de stripteasedanseres Gina wordt op brute wijze om het leven gebracht. Gina ontsnapt aan deze moordenaar omdat hij wordt gestoord voordat hij haar ook kan doden. De vreemde agent Krebs ontfermt zich over Gina en is wel opvallend vriendelijk voor haar. Krebs blijkt een psychopaat te zijn. Hij gijzelt Gina en sluit haar op in zijn kelder. Haar nachtmerrie begint pas echt als Krebs een luguber heropvoedingprogramma opstart. Hij wil van de stripteasedanseres een fatsoenlijke vrouw maken... zijn eigen vrouw!!
Keeper: The Legend of Omar Khayyam, The (2005) Keeper: The Legend of Omar Khayyam, The (2005)
Volgens de traditie van het Midden-Oosten worden verhalen binnen de familie in ere gehouden en van generatie op generatie doorverteld. Als de broer van de 12-jarige Kamran op sterven ligt vertelt die hem de geschiedenis van Omar Khayyam, een Perzische astronoom en wiskundige uit de 11de eeuw, maar vooral bekend geworden door zijn vierregelige gedichten. Voor zijn geestesoog ziet Kamran wat er gebeurt, maar zijn broer sterft voordat het verhaal is beëindigd. Benieuwd naar de afloop reist Kamran naar zijn opa in Iran, die hem tevens kan uitleggen waarom juist dit verhaal steeds verder wordt verteld.
Keepin' It Real (2001) Keepin' It Real (2001)
Raw-D (Kurupt) is bezig door te breken als nieuw rap-idool. Zijn mooie vriendin Joslyn is bereid alles voor hem te doen, zelfs om een geluidsband te stelen van haar vader A-Train Tranton, een producer. Op de hachelijke tocht terug na Los Angeles, wordt ze achtervolgd door haar vaders handlangers. Haar auto wordt gestolen en ontmoet de knappe Richard. Ze begint wel erg te twijfelen aan Raw-D's motieven en zijn liefde voor haar en vraagt zich af of dat rap-wereldje wel bij haar past.
Keeping It Real: The Adventures of Greg Walloch (2001) Keeping It Real: The Adventures of Greg Walloch (2001)
Eli Kabillio volgt in deze documentaire de comedian Greg Walloch en zijn show 'White Disabled Talent'. Greg is blank, invalide, openlijk homo-sexueel en woont in de zwarte buurt Harlem.
Keeping Mum (2005) Keeping Mum (2005)
Pastoor Walter Goodfellow is zo druk bezig met het schrijven van de perfecte mis, dat hij niet doorheeft dat zijn ongelukkige vrouw Gloria een affaire heeft met haar golfleraar en zijn kinderen allerlei rottigheid uithalen. Gelukkig is er de nieuwe huishoudster die alles probeert op te lossen.
Keeping the Faith (2000) Keeping the Faith (2000)
Een priester (Norton) en een rabbijn (Stiller) zijn al van jongs af aan goede vrienden. Als hun jeugdvriendin ineens te voorschijn komt worden ze allebei verliefd op haar. Gezien hun beroep en hun vriendschap levert dit nogal wat problemen op.
Keeping the Promise (1997) Keeping the Promise (1997)
Het is 1768. Om een beter bestaan op te bouwen, claimt de familie Hallowell een vruchtbaar stuk land middenin de wildernis. Samen met zijn dertienjarige zoon Matt reist Will Hallowell naar zijn nieuwe land om er een hut te bouwen voor zijn gezin. Will besluit Matt achter te laten om de hut tegen indringers te beschermen en belooft dat hij over zeven weken zal terugkeren met de andere gezinsleden. Hij weet dan nog niet dat hij tijdens zijn reis grote vertraging zal oplopen omdat zijn vrouw en zoontje door de griepepidemie zijn getroffen. Matt houdt zich vast aan zijn vaders beloften, maar weken worden maanden en de winter valt in...
Keeping Track (1985) Keeping Track (1985)
Het gegeven van toevallige getuigen bij een moord op een trein, is aanleiding voor spionage-intriges rond een gemuteerde chip, waar journalist Daniel (Michael Sarrazin) en bankierster Mickey (Margot Kidder) een touw aan proberen vast te knopen.
Keeping Up with the Steins (2006) Keeping Up with the Steins (2006)
Tiener Ben staat op het punt zijn bar mitzvah te vieren en daarmee toe te treden tot de wereld der volwassenen, wat hem behoorlijk benauwd maakt, evenals het geplande feestje door zijn vader. Ben's enige hoop is zijn excentrieke grootvader die de dag wat draaglijker zou kunnen maken.
Kees de Jongen (2003) Kees de Jongen (2003)
Kees de Jongen laat de ontwikkeling zien van een fantasierijke, dromerige jongen tot iemand die zijn verantwoordelijkheden neemt. Voor een deel wordt hij daarbij gedwongen door de omstandigheden. De ziekte en dood van zijn vader, het steeds slechtere economische klimaat en een sprankelende jeugdliefde versnellen die ontwikkeling. Naar de gelijknamige roman van Theo Thijssen.
Kees Fens, Erfgenaam van een Lege Hemel (2008) Kees Fens, Erfgenaam van een Lege Hemel (2008)
Kees Fens werkte lange tijd als hoogleraar Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Nijmegen, kreeg een eredoctoraat van de Universiteit van Amsterdam en zijn essays werden onderscheiden met de PC Hooftprijs. Hij is, kortom, één van de invloedrijkste literatuurcritici in Nederland. In de documentaire "Erfgenaam van een Lege Hemel" gaat het niet om de invloed die hij als criticus en essayist heeft gehad. Documentairemaker Hans Keller ging op zoek naar zijn relatie met katholicisme en religie. Zo bezocht hij de door Fens geliefde kathedraal van Chartres en de kerk van St. Claire – tegenwoordig een ruïne – waar de favoriete dichter van Fens (Francesco Petrarca) voor het eerst het meisje zag dat hij zijn hele leven in zijn poëzie heeft bezongen. Maar er zijn ook momenten waarop Keller dicht bij huis blijft en filmt in de Chasséstraat in Amsterdam-West, waar Fens als zoon van een zeeman in 1929 geboren werd. Hij bezoekt met Fens de kerk in de wijk. Een lege, vervallen kerk die ooit ‘het geluk van zijn jeugd’ was. Ook bezoekt Keller het klooster in Tilburg waar Fens regelmatig te gast was, waar hij zelfs ooit wilde intreden.
Keetje Tippel (1975) Keetje Tippel (1975)
Het kroostrijke gezin waarvan het meisje Keetje Tippel deel uitmaakt, trekt van het Friese platteland naar Amsterdam in de hoop dat ze het daar beter krijgen. Maar al gauw is het armoe troef in het keldervertrek dat hun woning is. Keetje krijgt aanvankelijk werk in een wasserij, vervolgens in een hoedenmakerijtje, waar de baas haar verkracht en tenslotte -onder haar moeders vleugels- in de prostitutie, als opvolgster in de broodwinning van haar zus, die uit deze business is weggeschopt. Anekdotische verfilming van de dagboeken van de 19de-eeuwse prostituee Neel Doff.
Kehraus (1983) Kehraus (1983)
Vorkheftruckchauffeur Ferdinand Weitel (Gerhard Polt) heeft geen riant salaris. Hij is zo stom dat hij zich laat ompraten door een verzekeringsagent om een heel duur contract te tekenen. Als hij erachter komt hoe stom hij was probeert hij weer in contact te komen met de agent. Op weg daar naartoe stort hij zich in het carnavalsgedruis, waar hij even zijn ellende kan vergeten.
Kei Fung Dik Sau (2003) Kei Fung Dik Sau (2003)
Een politieagente heeft altijd al ontzettend pech gehad in de liefde. Op een reisje naar Maleisië, ontmoet ze eindelijk de man van haar dromen. Echter blijkt hij toch niet zo te zijn, zoals hij doet voorkomen.
Keif Al-Hal? (2006) Keif Al-Hal? (2006)
Een zakenman wil zijn dochter, Sahar (Hisham Abdulrahman), uithuwelijken aan een rijke man van goede afkomst. Haar broer Khaled wil echter dat haar toekomstige man een vroom moslim is. Hij hecht zoveel waarde aan het geloof, dat hij een kloof tussen zichzelf en zijn familie veroorzaakt.
Keillers Park (2006) Keillers Park (2006)
Peter heeft een veelbelovende toekomst en lijkt alles te hebben wat zijn hartje begeert; werk en een leuke vriendin. Tot hij in de ogen kijkt van Nassim. Het is liefde op het eerste gezicht. Nassim wil het van de daken schreeuwen, maar Peter kan niet om zijn conservatieve achtergrond heen. De relatie komt tot een abrupt einde als Peter gearresteerd wordt – voor de moord op Nassim. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.
Keimusho no Naka (2002) Keimusho no Naka (2002)
Een man, schrijver van beroep, wordt vanwege illegaal wapenbezit gearresteerd, en in de gevangenis geplaatst. Een leven dat bepaald wordt door een hele hoop onzinnige en arbitraire regels waar de gevangenen zich aan moeten houden. De film volgt de schrijver, en hoe hij zich langzaam aanpast aan zijn nieuwe leven. Geen geweld en opstanden, maar verveling vormt de rode draad door dit verhaal.
Kein Bund fürs Leben (2007) Kein Bund fürs Leben (2007)
Basti wordt opgeroepen voor de militaire dienstplicht. Hij bedenkt allerlei redenen om afgekeurd te worden, en de oplossing komt uit de lucht vallen als hij tijdens de keuring Schleifer ontmoet. Schleifer heeft de urine van zijn aan diabetes lijdende vriendin meegenomen en verkoopt de helft aan Basti. Wanneer de keuringsarts de twee jongemannen feliciteert met hun zwangerschap, betekent dat hun grootste nachtmerrie: militaire dienst. In de kazerne delen de twee dienstweigeraars de kamer met een bont gezelschap, de zwijgzame Ufo, de ijverige Zonk, de kakker Justus, en Rambo-wannabe Nefzat. Het zestal vormt al snel een hecht team die de kazerne opschrikt met allerlei kattekwaad. Het zestal wordt echter uitgekozen om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen de buren, de Amerikaanse kazerne. De eer van de Duitse kazerne staat op het spel, en de vrienden worden flink onder hand genomen door de strenge en hard brullende majoor Hauptmann. Verliezen staat niet in zijn woordenboek.
Kein Himmel über Afrika (2005) Kein Himmel über Afrika (2005)
Catherine verlaat haar man om met haar nieuwe vriend Gordon naar Afrika te gaan. Na een tragisch ongeval begint Gordon te veranderen en heeft steeds minder tijd voor Catherine. Als in de nacht een schot wordt gelost en Gordon dood op de grond ligt moet Catherine zich verdedigen tegen de beschuldigingen van moord op haar vriend...
Kein Mann zum Heiraten (1960) Kein Mann zum Heiraten (1960)
Playboy Wolf Kruse wil zijn zelfbewuste vriendin Brigitte laten zien dat hij ook zelfstandig in zijn onderhoud kan voorzien. Wolf neemt de ene baan na de andere, maar zijn zwak voor vrouwen en de aantrekking tot een smokkelaarsbende stellen Wolf's voornemen zwaar op de proef.
Kein Pardon (1993) Kein Pardon (1993)
Cateraar Peter Schlönzke komt per toeval als kabeldrager bij zijn favoriete televisieprogramma 'Witzischkeit kennt keine Grenzen' te werken en weet het zowaar tot heuse showmaster te schoppen.
Kein Platz für Wilde Tiere (1956) Kein Platz für Wilde Tiere (1956)
Kein Platz für Wilde Tieren laat het leven zien van de Afrikaanse wilde dieren en tevens laat het een beeld zien van de Pygmeeën cultuur. Winnaar van de Gouden Beer op het Berlijn filmfestival in 1956.
Kein Weg Zurück (2000) Kein Weg Zurück (2000)
Sina Bukowski is schrijfster van misdaadromans. Ze was ooit de minnares van arts Jan Kerkhoff, die haar in de steek liet en haar een antwoord schuldig bleef. Want Jan leidt in een stadje in Noord-Duitsland een schijnbaar gelukkig leven met zijn Valerie en twee kleine kinderen. Totdat Valerie plotseling wordt ontvoerd.
Keine Angst vor Großen Tieren (1953) Keine Angst vor Großen Tieren (1953)
Technisch tekenaar Emil Keller is een schuchtere man, die zich door zijn chef Bollmann laat koeioneren. Daarnaast maakt Schimmel, de broer van zijn hospita, hem het leven zuur. Emil is stiekem verliefd op Anni, de secretaresse van Bollmann, maar hij durft haar dat niet te vertellen. Maar dan wordt bekend dat Emil een erfenis zal ontvangen en verandert er van alles.
Keine Lieder über Liebe (2005) Keine Lieder über Liebe (2005)
De twee belangrijkste mensen in het leven van filmmaker Tobias Hansen zijn zijn vriendin Ellen, met wie hij in Berlijn samenwoont, en zijn broer Markus, die in Hamburg woont en zanger in een band is. Hij heeft een vermoeden dat Ellen iets met Markus heeft, dus gaat hij met zijn vriendin mee op de tournee van zijn broer om zo achter de waarheid te komen.
Keiner Liebt Mich (1994) Keiner Liebt Mich (1994)
Volgens hoofdpersoon Fanny (Maria Schrader) is de kans dat je als alleenstaande vrouw van dertig door een atoombom wordt getroffen reëler dan de kans om een geschikte man te vinden in deze kluchtige relatiekomedie. En het enige wat haar gelukkig kan maken is natuurlijk een man. Jammer alleen dat die aardige buurman homoseksueel is en zwart bovendien, maar hij voorspelt haar wel dat ze binnenkort een droomprins tegen zal komen.
Keinohrhasen (2007) Keinohrhasen (2007)
Ludo is een journalist die voor het Duitse roddelblad Das Blatt werkt. Hij is altijd onderweg met zijn fotograaf Moritz om kiekjes te nemen van bekende mensen. Hij verzint echter verhalen en wordt veroordeeld tot 300 uur sociaal werk. Hij moet zijn uren uitzitten in een kinderopvangcentrum waar hij een oude bekende tegenkomt: Anna, een meisje met wie hij vroeger op school zat en die hij eigenlijk altijd uitlachte en plaagde. Anna geeft hem daarom allerlei saaie taken. Maar stilletjes aan raken ze toch bevriend en zelfs verliefd.
Keita! L'Héritage du Griot (1994) Keita! L'Héritage du Griot (1994)
Verhaal over de eeuwenoude Afrikaanse Sundjata-legende. In een klein dorp in Afrika maakt de oude griot (verhalenverteller) Djéliba Kouyaté zich klaar om op reis te gaan. Zijn opdracht is nog één keer over het eeuwenoude Sundjata-epos te verhalen. Doel is de dertienjarige Mabo die net als de legendarische Sundjata de naam Keïta draagt.
Keith (2006) Keith (2006)
Natalie is 17 jaar oud en heeft een perfect leventje: het gaat goed op school en ze heeft leuke ouders. Dit verandert drastisch wanneer ze Keith ontmoet. Keith leidt een allesbehalve goed leventje en heeft in zijn ogen niks te verliezen.
Keith Jarrett: The Art of Improvisation (2005) Keith Jarrett: The Art of Improvisation (2005)
Deze documentaire biedt een klare kijk in het leven van componist en pianist Keith Jarrett... Interviews afgewisseld met beelden van Jarrett aan het werk illustreren welke belangrijke rol hij speelt binnen de Jazz-wereld...
Kekexili (2004) Kekexili (2004)
In een afgelegen gebied in Tibet wordt een patrouille-ploeg gevormd, bestaande uit vrijwilligers, om in het onherbergzame gebied een bende stropers op te pakken. Wat zij ontdekken zijn overblijfselen van duizenden Tibetaanse antilopen.
Kelly's Heroes (1970) Kelly's Heroes (1970)
Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontdekt luitenant Kelly dat een Duitse bank geplaatst is achter de vijandelijke linie, waar 16 miljoen in goud ligt. Met behulp van een valsspelende dobbelspeler, de hippie Oddball, drie Sherman tanks en een beetje geluk, leidt Kelly de missie die hun diep in Frankrijk brengt, in vijandig gebied.
Keloglan Kara Prens'e Karsi (2006) Keloglan Kara Prens'e Karsi (2006)
De langharige hartenbreker Keloglan is verliefd op Can Kiz, prinses van het Land der Gunsten. Can Kiz is echter geïnteresseerd in de Zwarte Prins van het naburige Koninkrijk der Vandams waar de bozen leven. Uit liefde voor de prinses heeft Keloglan al heel wat opdrachten van de koning uitgevoerd, maar Can Kiz zocht telkens naar een uitvlucht om te ontsnappen aan een huwelijk met Keloglan. Dit keer vraagt de koning om de gouden riem van de verschrikkelijke reus. Omwille van de liefde begeeft Keloglan zich weer op het avonturenpad samen met zijn vriend Cankusoglan, zijn ezel Katiroglan en zijn als man vermomde buurvrouw Balkiz. Zo tuimelen ze van het ene avontuur in het andere en onderweg ontmoeten ze vele helden uit de sprookjeswereld.
Ken (1964) Ken (1964)
Kokubu Jiro, de beste nieuwkomer op de Kendo club van zijn universiteit, ziet Kendo als een manier van leven. Hij schuift alles opzij. Meisjes, feestjes, rockmuziek, hij houdt zich er allemaal niet mee bezig. Het enige wat hem interesseert is Kendo. Andere studenten maken hem belachelijk maar niemand kan hem in een duel verslaan. Op een trainingskamp voor het grote tournooi is de groep studenten overgeleverd aan Kubuko als meester.
Ken Park (2002) Ken Park (2002)
Ken Park is een verhaal over een paar Californische skateboarders, hun leven en relaties met en zonder hun ouders. Een geheim leven onder de jeugd van het dorpje Visalia, in centraal Californië wordt ontmaskerd, waar de jongeren dingen doen waarvan hun ouders niet eens durven te denken dat ze weten wat het is, laat staan dat ze die doen.
Kencho no Hoshi (2006) Kencho no Hoshi (2006)
Satoshi Nomura heeft een belangrijke baan op een kantoor en werkt zich naar de top. Hij staat op het punt te trouwen met de dochter van een belangrijke zakenman. Dan raakt hij bevriend met Aki Ninomiya, een supermarktmedewerkster, waardoor heel zijn leven op de kop komt te staan.
Kenedi Se Vraća Kući (2003) Kenedi Se Vraća Kući (2003)
Een film over Serviërs die hun land ontvluchtten tijdens en na de oorlog en al meer dan tien jaar als vluchtelingen en asielzoekers in West-Europa verblijven. In 2002 werden velen onder hen door de Europese Unie terug op het vliegtuig naar Belgrado gezet. Doordat ze al hun bezittingen hebben verkocht om te kunnen vluchten, worden ze nu geconfronteerd met een situatie waarin een normaal leven bijna onmogelijk is. De film volgt het lot van diverse families tijdens de eerste weken van hun terugkeer.
Kenedi Se Zeni (2007) Kenedi Se Zeni (2007)
Kenedi zit behoorlijk in de schulden, omdat hij een huis heeft gebouwd voor zijn familie. Hij neemt daarom elk baantje aan dat hij krijgen kan - al verdient hij soms maar tien euro per dag, en daarvan kun je natuurlijk geen schulden afbetalen. Uiteindelijk besluit hij zijn geluk te beproeven in de seksindustrie. Aanvankelijk biedt hij zijn diensten aan aan oudere dames en weduwen, maar al gauw breidt hij zijn ‘handel’ uit met seksuele diensten voor rijke mannen. Een tijdje later bedenkt hij dat het nog lucratiever is om met iemand uit het Westen te trouwen, en dus gaat hij op zoek naar een geschikte partner.
Kengo Tengu Matsuri (1969) Kengo Tengu Matsuri (1969)
Tijdens de Kanei (1624-1644) periode was het in Japan erg rustig. Door deze rustige periodes raakten de Samurai werkloos en verveeld. De Shogun besluit een 'Festival der Zwaardvechters' te houden met de eigenlijke bedoeling om er een vriendelijk festival van te maken. Maar veel van de Samurai hebben hun aartsvijanden meegenomen en willen het daar uit gaan vechten, dit leidt tot grote onrust.
Kenka Erejii (1966) Kenka Erejii (1966)
Kiroku is een middelbare scholier die een obsessieve lust heeft voor de maagdelijke Michiko, dochter van zijn gastgezin. Gelukkig vindt Kiroku de perfecte oplossing voor zijn constante gedachten over sex... geweld. Hij sluit zich aan bij een straatbende en knokt bij elke mogelijke aanleiding. Michiko vindt het maar niks wat hij allemaal doet en probeert hem duidelijk te maken dat hij zijn sympathieke kant meer moet ontplooien.
Kenka Karate Kyokushinken (1975) Kenka Karate Kyokushinken (1975)
Sonny Chiba is een martial arts kampioen die de wedstrijd wereld wil verlaten voor een rustig leven. Maar nadat hij te maken krijgt met de dood van een onderwereld figuur, moet hij vluchten voor de onderwereld die wraak willen nemen op hem.
Kenka no Hanamichi: Oosaka Saikyô Densetsu (1996) Kenka no Hanamichi: Oosaka Saikyô Densetsu (1996)
Osaka in de jaren zeventig. Twee studenten, Kazoyoshi (Kyôsuke Yabe) en Takeshi (Yasushi Kitamura), zijn de beste vechters op hun respectievelijke high schools te Osaka, en het wordt tijd voor een duel om uit te maken wie de sterkste student van de stad is. Door allerlei onvoorziene omstandigheden lukt het de jongens maar niet tot een beslissende confrontatie te komen. Het eerste gevecht gaat niet door omdat de twee kemphanen elkaar de hele dag door misverstanden steeds mislopen. Als het finalegevecht eenmaal zover is, gaan de twee lachend met elkaar op de vuist, omringd door vrienden en kennissen die ook vrolijk knokkend over de grond rollen.
Kenkei tai Soshiki Boryoku (1975) Kenkei tai Soshiki Boryoku (1975)
In een provinciestad die geplaagd wordt door een bendeoorlog is een politie-inspecteur belast met het onderzoek naar de georganiseerde misdaad. Hij onderhoudt goede relaties met de leider van één van de twee rivaliserende yakuza-bendes, een relatie die gebaseerd is op hun lotsverbondenheid als strijdmakkers aan de zelfkant van de samenleving. De contacten zijn een doorn in het oog van een gemeenteraadslid en ex-yakuza, die achter de schermen alles in het werk stelt om de relatie te frusteren. Hierdoor raken de twee vervuld van een wederzijds wantrouwen waardoor hen geen andere keuze meer blijft dan elkaar naar het leven te staan.
Kennedy (1983) Kennedy (1983)
22 nov. 1963: President J.F. Kennedy wordt tijdens zijn herverkiezingscampagne in Dallas, Texas, vermoord. We zien zijn politieke carrière vanaf de vooravond van zijn verkiezing.
Kennedy et Moi (1999) Kennedy et Moi (1999)
Simon, een gekende romanschrijver, is gehuwd en heeft twee kinderen. Hij heeft alles om gelukkig te zijn, maar is het niet, want hij stelt zichzelf een heleboel vragen over het leven. Op 48-jarige leeftijd zit hij in een moeilijke levensfase, zoals dat ook bij anderen gebeurt. Gelukkig beschikt Simon over een ongeziene helderheid en een uitgesproken zin voor spot, die hem uit de put kunnen halen.
Kennel Murder Case, The (1933) Kennel Murder Case, The (1933)
Philo Vance (Powell) stuit op een zeer verdacht lijkende zelfmoord. Het blijkt dat de dode aardig wat vijanden had die er allemaal niet treurig om zijn dat hij dood is. Vance's onderzoek leidt hem naar een hondententoonstelling.
Kenneth Williams: Fantabulosa! (2006) Kenneth Williams: Fantabulosa! (2006)
De Britse entertainer Kenneth Williams (Michael Sheen) is uitermate populair in zijn land door vertolkingen in de 'Carry On'-filmreeks en eigen tv-shows op de BBC. Ondanks zijn vermogen om duizenden typetjes en stemmen te imiteren en het grote succes is hij eigenlijk zielsongelukkig, en voelt zich miskend, omdat de mens achter hem niet gezocht wordt.
Kenny (2006) Kenny (2006)
Van de grootste festivals tot de kleinste kerkelijke bijeenkomsten, bezorgt Kenny Smyth portable toiletten. Ongewaardeerd, niet meer dan een radertje in de maatschappij, zorgt hij met zijn crew dat alles goed komt. Volg hem op zijn reis naar het mecca van afval management: het internationale Pumper en Cleaner expo in Nashville.
Kenny Rogers as The Gambler (1980) Kenny Rogers as The Gambler (1980)
Brady Hawkes, The Gambler, ontvangt een brief van zijn zoon waarin deze om hulp vraagt. Brady trekt erop uit en ontmoet onderweg Billy Montana, een bijdehante, jonge gokker, die denkt alles te weten over kaarten. Ze besluiten samen op pad te gaan en onderweg leert Brady Billy nog van alles over het leven als gokker.
Kentuckian, The (1955) Kentuckian, The (1955)
De jonge weduwe Elias Wakefield trekt in het jaar 1820 samen met zijn zoon van Kentucky naar Texas. Onderweg nemen ze hun intrek bij Wakefields oudere broer en diens vrouw, die hun hun avonturisme uit het hoofd willen praten.
Kentucky Blue Streak (1935) Kentucky Blue Streak (1935)
Een jockey wordt veroordeeld omdat hij zou hebben gereden in een illegale paardenrace. Hij ontsnapt echter uit de gevangenis omdat hij zijn onschuld wil bewijzen en wil meedoen aan de meest belangrijke wedstrijd van het seizoen, de Blue Streak in de Kentucky Derby.
Kentucky Fried Movie, The (1977) Kentucky Fried Movie, The (1977)
Parodie op alle filmgenres van de jaren zeventig met een serie korte losjes verbonden sketches. De film waarmee het trio Jim Abrahams en David en Jerry Zucker (Airplane!, Naked Gun) beroemd werd.
Kentucky Rifle (1956) Kentucky Rifle (1956)
Een groep achterblijvers van een wagenkaravaan naar het Westen probeert hun weg te vinden in een Indianengebied. Onderweg worden ze belaagd door Comanches die uit zijn op de Kentucky geweren die ze vervoeren.
Keoma (1976) Keoma (1976)
De zonderling Keoma (Franco Nero) keert na de burgeroorlog terug naar huis, waar nu de gemene gangster Shannon en zijn manschappen de stad terroriseren.
Kept (2001) Kept (2001)
Na de brute moord op twee mannen worden rechercheur Jack Moster en zijn collega in de hoogste staat van paraatheid gebracht. Het spoor leidt naar de baas van de slachtoffers, de aantrekkelijke Barbara. Beide mannen hadden een wilde seksuele relatie met haar, die oogluikend door haar man werd toegestaan. Kyle is stagiair bij Barbara en haar laatste 'verovering'.
Kerd Ma Lui (2004) Kerd Ma Lui (2004)
Tijdens een drugraid verliest special agent Deaw zijn overste en beste vriend major Puntakarn. Het brein achter de drugdeal, de beruchte drugsbaron Generaal Yang, belandt achter de tralies. De getraumatiseerde Deaw neemt noodgedwongen vrij van het politiecorps. Samen met zijn zus Nui en een team Olympische atleten bezoekt hij een dorpje dichtbij de Thais-Birmese grens. Maar kort na hun aankomst wordt het dorpje overspoeld door guerilla's. Gewapend met een nucleaire raket, houden zij de inwoners gegijzeld en eisen de onmiddellijke vrijlating van Generaal Yang. Met een nucleaire dreiging gericht op Bangkok en de minuten die stevig wegtikken, is het aan Deaw, diens zus en de elite-atleten om met hun unieke vaardigheden terug te vechten voordat het voor iedereen te laat is.
Kermesse Héroïque, La (1935) Kermesse Héroïque, La (1935)
1616. In een dorpje in Vlaanderen bereidt de burgermeester de bruiloft voor van zijn dochter met de plaatselijke bakker. Zij is verliefd op een ander. Dan wordt het dorpje opgeschrikt door het nieuws dat de Spanjaarden er komen binnenvallen. Bijna iedereen vlucht en de burgermeester doet alsof hij dood is. Zijn vrouw echter roept alle vrouwen bij elkaar om de Spanjaarden een 'warm' onthaal te geven. Bovendien kan haar dochter zo misschien de geschikte man vinden.
Kermis in de Regen (1962) Kermis in de Regen (1962)
Een jonge autodief, Freddy Freese, doodt min of meer per ongeluk iemand bij het stelen van een auto. Een typiste, Annie Holst, ziet dit. De jongen, die zich bedreigd voelt, vervalt van kwaad tot erger...
Kermit's Swamp Years (2002) Kermit's Swamp Years (2002)
Jaren vóór Kermit een beroemdheid werd via de Muppet Show, was hij een gewone kikker die ervan genoot om samen met zijn vriendjes Goggles en Croaker rond te zwerven in een moeras in het Amerikaanse diepe zuiden. Op een dag wordt Croaker gevangengenomen door de eigenaar van een dierenwinkel. Kermit en Goggles besluiten het moeras te verlaten en naar hun vriend op zoek te gaan.
Kersenpluk, De (1996) Kersenpluk, De (1996)
In de jaren zeventig logeert de dertienjarige Jan (Finbarr Wilbrink) bij zijn opa op het Drentse platteland. Terwijl opa afscheid van het leven neemt, ontdekt Jan de liefde in de persoon van een achtienjarig meisje (Ricky Koole). Maar zij heeft andere zaken aan haar hoofd; de problemen van een volwassen vrouw.
Kerstmis in Floradorp (1997) Kerstmis in Floradorp (1997)
Floradorp is een Amsterdams tuindorp dat inmiddels ligt ingeklemd tussen de Kamperfoelieweg, de Sneeuwbalweg en de Floraweg in Amsterdam-Noord. In de volksmond werd de buurt ook wel 'De Rimboe' genoemd en niet zonder reden. De werkloosheid onder de bewoners is hoog; zo'n tachtig procent van de kostwinners zit zonder werk. De Gemeentelijke woningdienst heeft in de jaren twintig de wijk gebouwd met de bedoeling probleemgezinnen tot beter wonen op te voeden. Nu heeft de wijk een eigen karakter. De saamhorigheid bij de bewoners is hoog. De film portretteert enkele van hen als zij zich voorbereiden op het kerstfeest. Belangrijke vraag is daarbij wie zijn huis het mooist heeft versierd.
Kes (1969) Kes (1969)
Billy Casper komt uit het armoedige gedeelte van Barnsley. Op school kan hij zich niet concentreren en hij wordt regelmatig in elkaar geslagen door zijn broer. Op een dag echter vind hij een 'Kestrel', een wilde vogel, en een andere kant van zijn karakter wordt er door aangewakkerd.
Kessler (1981) Kessler (1981)
Het is dertig jaar na de oorlog. Na zijn terugkeer naar Duitsland in 1945, is Ludwig Kessler onder de naam Manfred Dorf een gerespecteerd burger en zakenman geworden. Als een Belgische journalist zich verdiept in zijn leven, komen de herinneringen van zijn nazi-verleden weer naar boven.
Kettle of Fish (2006) Kettle of Fish (2006)
Een langdurig vrijgezel, doch vrouwenliefhebber genaamd Mel (Matthew Modine), wordt wat betreft zijn intieme gedragspatroon eindelijk op de proef gesteld als hij zijn appartement onderverhuurd aan de knappe biologe Ginger (Gina Gershon). Zijn neerslachtige goudvis en bedachtzame vriend staan hem met advies bij in deze nieuwe episode in zijn leven...
Kettles in the Ozarks, The (1956) Kettles in the Ozarks, The (1956)
Omdat haar man afwezig is, gaat Ma Kettle met haar kinderen naar de Ozarks, Missouri, voor een bezoek aan oom Sedge. Zij krijgt daar te maken met drie smokkelaars die de schuur van Sedge gebruiken. Tevens kan Ma Kettle enige vaart brengen in de huwelijksplannen van oom Sedge, die reeds lange tijd verloofd is met Bedelia Baines.
Kettles on Old MacDonald’s Farm, The (1957) Kettles on Old MacDonald’s Farm, The (1957)
Pa en Ma Kettle doen hun uitertse best om de houthakker Brad Johnson te koppelen aan de verwende, hautaine Sally Flemming. Ma leert Sally daarom hoe zij zich wat boerser en lomper moet gedragen, waardoor zij beter past bij de ruige Brad.
Ketu Qiuhen (1990) Ketu Qiuhen (1990)
Taiwanees familiedrama over cultuurverschillen en de daaruit voortvloeiende aanpassingsproblemen. De Japanse Aiko wordt door haar Chinese schoonouders niet gewaardeerd en gaat bij haar man in Hongkong wonen. Haar dochter Cheung blijft bij haar grootouders in Macao wonen. Pas jaren later, als ze samen met haar moeder Japan bezoekt, beseft Cheung hoe moeilijk haar moeder het vroeger gehad heeft.
Keufs, Les (1987) Keufs, Les (1987)
Mireille Molyneux, een roodharige politie-inspectrice, maakt jacht op pooiers. Met de hulp van Yasmina, een jonge prostituée die weg wil uit het milieu, slaagt ze erin diens beschermheer te arresteren.
Keuken van Kok, De (1998) Keuken van Kok, De (1998)
Onder enkele contractueel vastgelegde voorwaarden kreeg filmmaker Niek Koppen een kijkje in de 'keuken' van de verkiezingscampagne van de Partij van de Arbeid in 1998. Vanaf het maken van de publiciteitsfoto's door Anton Corbijn tot de viering van de verkiezingsoverwinning op 6 mei 1998. In het Catshuis, de ambtswoning van Kok, registreerde Koppen hoe er beslissingen werden genomen tijdens intieme discussies, telefoongesprekken en etentjes. Centraal staat de moeilijke samenwerking tussen de veteranen Wim Kok en Jacques Wallage en de veel jongere campagneleider Karin Adelmund. De keuken van Kok geeft een beeld van de emoties, ambities, tactieken en de ups en downs van een lang en vermoeiend proces.
Keulraesik (2003) Keulraesik (2003)
Ji-hye en Su-gyeong gaan samen naar de universiteit en hebben allebei een oogje op Sang-min, de toneelleraar. Sugyeong vraagt Ji-hye om brieven voor haar aan Sang-min te schrijven, maar hoewel zij met de naam van Su-gyeong ondertekent, drukt Ji-hye haar eigen gevoelens uit. De brieven werken, en Su-gyeong en Sang-min groeien naar elkaar toe. Ji-hye voelt zich schuldig voor het belazeren van Sang-min, op wie ze nog altijd verliefd is.
Kevin & Perry Go Large (2000) Kevin & Perry Go Large (2000)
Kevin & Perry, bekend van de Engelse TV, maken de overstap naar het grote doek. Kevin is maagd, en wil zijn maagdelijkheid zo snel mogelijk verliezen. De film volgt hem en zijn vriend Perry in hun pogingen om dit voor elkaar te krijgen. Ze reizen af naar Ibiza om daar hun doel te bereiken.
Kevin of the North (2001) Kevin of the North (2001)
Op zijn kantoortje in Los Angeles hoort Kevin Manley dat hij een groot landgoed erft van zijn overleden opa in Alaska. Maar vóór het stuk land van hem is, moet Kevin één taak volbrengen: bewijzen dat hij een échte Manley is. Hij reist naar het ijskoude, uitgestrekte Alaska om de beroemde sleehondenrace van 1000 mijl over het ijs te volbrengen. Om duistere redenen willen een aantal dorpsbewoners niet dat het land in handen van Kevin komt. De oude, gierige zaakwaarnemer Thornton en de beeldschone Bonnie proberen met hulp van een ex-politieagent er een stokje voor te steken dat Kevin heelhuids aankomt...
Key Exchange (1985) Key Exchange (1985)
Philip is een succesvolle auteur die zijn uitlaatklep vindt in het wielrennen. Tijdens een wielerwedstrijd ontmoet hij Michael en de twee worden vrienden. Tijdens hun vele uitjes op de fiets bespreken ze hun liefdesproblemen. Zo heeft Michael problemen met zijn vrouw en de relatie van Philip met Lisa loopt ook niet van een leien dakje.
Key Largo (1948) Key Largo (1948)
Buiten woedt een orkaan, maar dat is niets vergeleken met de storm in het hotel van Key Largo. Daar houdt de sadistische gangster Johny Rocco zich schuil - en houdt hij hoteleigenaar Nora Temple, haar invalide schoonvader en ex-soldaat Frank McCloud (Humphrey Bogart) onder schot. McCloud is de enige die de agressieve Rocco de baas zou kunnen. Maar door de naoorlogse realiteit zou hij wel eens al zijn vechtlust kwijt kunnen zijn.
Key to Rebecca, The (1985) Key to Rebecca, The (1985)
Noord-Afrifa 1942. Generaal Rommel lijkt onoverwinnelijk en zijn geheime wapen is de spion Alex Wolff. Er is maar één man die de spion door heeft en dat is Maj. William Vandam, die er ook alles aan doet om de spion te pakken. Naar Ken Follett's roman 'The Key to Rebecca'.
Key to the City (1950) Key to the City (1950)
De film gaat over twee burgemeesters, Steve (Gable) en Clarissa (Young), die elkaar op een conventie ontmoeten in San Francisco. Er ontstaat een heftige romance. En of de mensen thuis het er allemaal mee eens zijn is nog maar de vraag...
Key Witness (1947) Key Witness (1947)
Architect Milton Higby beschouwt zichzelf als een uitvinder, maar alle voorwerpen die hij uitvindt verkopen niet, en dat zet zijn huwelijk met Martha onder druk. Wanneer zijn vrouw een weekend niet thuis is, gaat Milton met een vriend naar de paardenraces en hij wint aardig wat geld. Milton deelt dit geld met zijn vriend en de twee vriendinnen, die hen beiden vergezellen. Wanneer Milton na een drankfeest ontwaakt uit zijn roes, vindt hij één van de meisjes die hem vergezelden naast hem doodgeschoten aan en wordt hij verdacht van moord.
Key Witness (1960) Key Witness (1960)
Fred Morrow (Hunter) weet de politie een gedetailleerde beschrijving van de daders van een moord te geven. Als de bende achter de identiteit van Fred komt, is dit het begin van een ware terreurgolf tegen zijn gezin.
Key, The (1934) Key, The (1934)
Ierland, rond 1920. Kapitein Bill Tennant is een Britse huursoldaat gestationeerd in Dublin. De vrijgevochten Tennant, die zich niets aantrekt van “Het Ierse Probleem”, heeft een relatie met Norah, de vrouw van zijn beste vriend en kapitein bij de Geheime Dienst Andrew “Andy” Kerr. Andy wordt gevangen genomen door de Ierse vrijheidsstrijders en wordt alleen vrijgelaten in een ruil met de Ierse verzetstrijder Peadar Conlan. Tennant confronteert zichzelf met zijn verleden en is van plan zijn ex-vriend Andy te redden.
Key, The (1958) Key, The (1958)
In 1941 wordt een slecht uitgeruste vloot Engelse sleepboten eropuit gestuurd een beschadigd schip te redden. De Amerikaan David Ross leidt een schip van de vloot. Hij krijgt van een andere kapitein een sleutel van een kamer van zijn boot. Wanneer die kapitein iets overkomt kan Ross die sleutel gebruiken.
Keyhole, The (1933) Keyhole, The (1933)
Ann Brooks trouwde jaren geleden op jonge leeftijd met haar danspartner Maurice. Ze gingen echter al snel uit elkaar. Ann heeft nu een relatie met de rijke miljonair Schuyler Brooks. Als ze op het punt staat met hem te trouwen, ontdekt ze dat haar scheiding met Maurice nog niet rond is. Ze confronteert hem hiermee en hij maakt duidelijk ook niet van haar te willen scheiden. Ann verzint nu samen met Schuylers zus Portia een list om toch haar zin te krijgen.
Keyman, The (2002) Keyman, The (2002)
De dakloze Chris Myers (Baldwin) heeft een voorliefde voor sleutels. Een specifieke sleutel is hij lang geleden verloren en daar is hij bijna dwangmatig naar op zoek.
Keys (1994) Keys (1994)
Een jongetje wordt vermist. In het ouderlijk huis treft de politie de lichamen aan van de ouders van het kind. De moeder is op gruwelijke wijze afgeslacht en de vader wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Bij de autopsie wordt een curieus en mysterieus object aangetroffen op het lichaam van de moeder. Maureen Kickasola, bijgenaamd 'Kick', is de forensisch pathologe en wordt door de politie ingeschakeld bij het onderzoek in deze bizarre moord- en ontvoeringszaak. Kick heeft een neus voor details die van waarde kunnen zijn bij het oplossen van een politiezaak. Nader onderzoek op de plaats van de moord wijst uit dat het huis van de ouders van het jongetje een verschrikkelijk geheim herbergt. De druk om het kind bijtijds te vinden, wordt steeds groter naarmate er nieuwe details aan het licht komen. De hoop om hem levend terug te vinden wordt daarentegen steeds kleiner. Het spoor leidt Kick naar een angstaanjagende confrontatie.
Keys of the Kingdom, The (1944) Keys of the Kingdom, The (1944)
De jonge priester Father Chisholm wordt naar China gestuurd om een Katholieke missionarispost op te richten, terwijl zijn jeugdvriend Angus Mealey, tevens een Christelijke, tot Chisholms afgerijzen in de Westerse wereld mag blijven prediken. Chisholm ontmoet tijdens zijn werk agressie, ziekte en armoede, maar weet zich te handhaven, wat hem steeds meer vastberaden maakt. Daardoor groeit de acceptatie onder de Chinezen.
Keys to Tulsa (1997) Keys to Tulsa (1997)
Richter Boudreau is de zoon van een plaatselijke beroemdheid, genaamd Cynthia. Hij werkt als filmcriticus voor een krant en is allesbehalve succesvol. Binnen korte tijd verliest hij zijn baan, zijn erfgoed en bovendien begint een 'vriend' hem te chanteren.
Kezban (1968) Kezban (1968)
Kezban, een onschuldige dorpsmeisje, gaat naar Istanbul en trekt in bij familie. Haar omgeving drijft de spot mer haar maar zij wordt steeds moderner en er bloeit een liefde tussen haar en Ferit, de verloofde van haar nicht.
Kezban Roma'da (1970) Kezban Roma'da (1970)
Het dorpsmeisje Kezban die nu modern is maakt in dit tweede deel van de 'Kezban trilogie' samen met de knappe Erol nieuwe avonturen mee in Rome, Italië.
Khab-e Khak (2003) Khab-e Khak (2003)
Een vrachtwagenchauffeur die bakstenen vervoert veroor-zaakt een ongeluk dat het leven kost aan een jongen en een jonge pasgetrouwde vrouw. De man moet verder zien te leven met het leed dat hij heeft aangericht en wil de doden vergezellen. Hij neemt de geesten van de jongen en de vrouw mee in zijn wagen en gedrieën trekken ze dwars door de woestijn van Iran. Onderweg, door verlaten steegjes in afgelegen dorpen, langs de kant van de weg, zien ze beelden uit hun levens; hoe het was, maar ook wat er had kunnen zijn. Maar of deze tocht het middel is om schuldgevoelens af te schudden?
Khab-e Talkh (2004) Khab-e Talkh (2004)
Esfandiar, een oude lijkenwasser, is baas van het kerkhof in Sedeh. Hij wordt grondig gehaat door zijn 'werknemers': een opiumrokende grafdelver, een dwaze jongen die de kleren van de doden moet verbranden en een rouwende weduwe die de lichamen van de dode vrouwen wast. Op een dag arriveert een tv-ploeg die een documentaire wil draaien over het kerkhof. Dit geeft aanleiding tot bezinning en berouw. Zeker wanneer Esfandiar droomt over zijn eigen dood.
Khadak (2006) Khadak (2006)
'Khadak' vertelt het verhaal van een Mongoolse herdersjongen, Bagi, die in een nomadencultuur vertoeft. Wanneer een militair konvooi in de nomadennederzetting mensen begint te deporteren omdat er een epidemie onder de dieren is vastgesteld, ontketent Bagi samen met de mooie dievegge Zolzaya een revolutie.
Khake Sar Beh Morh (1977) Khake Sar Beh Morh (1977)
The Sealed Soil, de eerste Iraanse speelfilm die door een vrouw werd geregisseerd, handelt over een jonge vrouw die wordt geconfronteerd met de veranderingen in het Iran van voor de revolutie. Ze wijst een aantal mannelijke huwelijkskandidaten af, wat haar de hoon van de familie oplevert. Snel worden de strenge gebruiken van het fundamentalistisch Islamitische leven haar echter te veel en ze ondervindt dan ook extreme moeilijkheden.
Khakee (2004) Khakee (2004)
DCP Anant Shrivastav moet samen met zijn team, bestaande uit Shekhar Sachdev en Ashwin Gupte, de gevaarlijke terrorist en ISI agent Iqbal Ansari escorteren van Chandigarh naar Mumbai. Maar er is echter een vijand die probeert te voorkomen dat het team Mumbai bereikt.
Khakestar-o-khak (2004) Khakestar-o-khak (2004)
Het verhaal over een grootvader die met zijn kleinzoon een tocht maakt door het prachtige, maar woeste (en met landmijnen bezaaide) landschap. Hij is op zoek naar zijn zoon aan wie hij het trieste nieuws moet melden dat de rest van de familie een bombardement op hun dorp niet heeft overleefd. Méér zelfs: zijn schoondochter was in een Hammam (badhuis) toen het gebeurde en o schande: ze was naakt toen ze moest vluchten.
Khamosh Pani: Silent Waters (2003) Khamosh Pani: Silent Waters (2003)
Silent Waters gaat over de opkomst van moslimfundamentalisme en de kwetsbare rechten van vrouwen. Zomer 1979, in het vredige Pakistaanse dorp Charkhi: Ayer, een weduwe die nog altijd wordt achtervolgd door de oorlog waarmee de Pakistaanse afscheiding van India gepaard ging, wijdt haar leven aan haar zoon Saleem. Saleem (18) is zwaar verliefd op de mooie en trotse Zubeidaa, die het benauwde dorpsleven wil ontvluchten. Deze eenvoudige liefdesgeschiedenis loopt uit op een thriller als generaal Zia de macht grijpt: daarmee arriveren de jonge zeloten van het fundamentalisme. Saleem grijpt naar de wapens en Ayer wordt gedwongen een pijnlijk geheim te openbaren.
Khane-ye Doust Kodjast? (1987) Khane-ye Doust Kodjast? (1987)
geregisseerd door Abbas Kiarostami
met Babek Ahmed Poor, Ahmed Ahmed Poor en Kheda Barech Defai
Khartoum (1966) Khartoum (1966)
Soedan, 1881. Moslimaanvoerder Mahdi roept op tot een bloedige opstand met als doel de Egyptische soldaten, de Britse officieren en hun Soedanese helpers in een zogenaamde heilige oorlog te vernietigen. De Engelse premier Gladstone weigert evenwel een militaire hulpactie te starten. Hij stuurt alleen de eigenzinnige generaal Charles Gordon naar Khartoum om de stad te evacueren. Dat mislukt jammerlijk en dit is het begin van een belegering die tien maanden zal duren. Gladstone weigert nog steeds elke hulp en wanneer kolonel Stewart met een stoomboot de blokkades probeert te doorbreken loopt dit uit op een massaslachting.
Khatarnaak (1990) Khatarnaak (1990)
Suraj alias Sunny is een koelbloedige moordenaar die zijn slachtoffers vermoordt volgens de instructies van zijn baas. Wanneer Suraj word gearresteerd komt hij in contact met Dr. Sangeeta op wie hij verliefd word. Sangeeta wil echter niets van hem weten zolang als Suraj wordt gezien als levend monster...
Khevisberi Gocha (1964) Khevisberi Gocha (1964)
Gugua (Tengiz Archvadze) staat op het punt om te gaan trouwen met zijn grote liefde Dzidzia (Leila Abashidze). Hij heeft zijn beste vriend Onise gevraagd om volgens de traditie zijn bruid per koets te escorteren. Wanneer echter Onise en Dzidzia elkaar ontmoeten, zijn zij vanaf het eerste ogenblik verliefd op elkaar.
Kholodnoye Leto Pyatdesyat Tretyego (1987) Kholodnoye Leto Pyatdesyat Tretyego (1987)
geregisseerd door Aleksandr Proshkin
met Valeri Priyomykhov, Anatoli Papanov en Viktor Stepanov
Khomreh (1992) Khomreh (1992)
Onder de enige boom van een schooltje in de Iraanse woestijn staat een waterkruik. Op een dag komt in deze kruik een barst.
Khon Fai Bin (2006) Khon Fai Bin (2006)
Lord Wang is een gluiperige zakenman die rond 1850 een nieuwe uitvinding, namelijk de tractor, wil verkopen aan de lokale boeren, waarna die hun waterbuffels tegen een schijntje kunnen afstaan aan een stel rijke veehouders. Jone Bang Fai, een jonge gemaskerde vechter, ziet het als zijn taak om, samen met zijn helpers, de buffels weer te stelen van de veehouders en ze terug te geven aan de arme vroegere eigenaars.
Khon Len Khong (2004) Khon Len Khong (2004)
Een mysterieuze en gruwelijke moord op een welgestelde familie houdt de bevolking in haar greep. Vreemd genoeg liet de moordenaar geen enkel spoor na, waardoor het vermoeden leeft dat de moord verwant is aan het lugubere 'Art of the Devil'. Dit is een vorm van occulte magie die het slachtoffer door fysieke en geestelijke kwellingen uiteindelijk een afschuwelijke dood laat sterven. Wanneer de erfgenamen het huis betrekken gebeuren er de meest vreemde dingen en de familieleden worden één voor één afgeslacht. Een reporter besluit de gebeurtenissen te onderzoeken. Maar wanneer deze hem leiden naar een mooie, fragiele vrouw, vraagt hij zich af hoe hij kan bewijzen dat zij het is die de duivel bespeelt...
Khorma, Enfant du Cimetière (2002) Khorma, Enfant du Cimetière (2002)
In het Tunesische dorpje Bizerte leeft de wees Khorma. Hij wordt opgevoed door Bou Khaleb die zichzelf occulte krachten heeft toegedicht. Hij doet voorspellingen die vaak helaas niet kloppen. Als hij de dood van een vrouw heeft voorspeld, terwijl deze net gaat trouwen, verliest hij zijn geloofwaardigheid. Khorma krijgt nu zijn baan met verrassend resultaat.
Khrustalyov, Mashinu! (1998) Khrustalyov, Mashinu! (1998)
De film gaat over een legerarts, wiens levenslot eerst bepaald wordt door het absurdisme van stalinistisch Moskou en vervolgens, na de beroemde 'affaire van de joodse artsen', door de nachtmerrie van een strafkamp. Daarna wordt hij teruggehaald naar de hoofdstad, omdat alleen hij de stervende leider nog zou kunnen redden.
Khuda Ke Liye (2007) Khuda Ke Liye (2007)
De twee muzikale broers Mansoor en Sarmad komen beiden uit een liberaal gezin in Pakistan. Hun levens verlopen echter compleet verschillend. Sarmad (Farwad Khan) wordt door de mooie woorden van een imam verleid tot deelname aan de jihad. Een van zijn meest geliefde bezigheden, het spelen van de gitaar, moet hij daarvoor opgeven. Sarmad veranderd door zijn zoektocht naar zijn geloof. Ook stemt hij op aanraden van de imam toe in een gedwongen huwelijk met de Britse Mary. Haar Pakistaanse vader hoop zo zijn eigen eer te redden terwijl Mary (Iman Ali) een ander leven voor zich zag. Mansoor (Shaan) daarentegen blijft zijn eigen weg volgen en reist naar New York voor een muziekstudie. Na 11 september verandert ook zijn wereld dramatisch.
Khun Krabii Hiiroh (2004) Khun Krabii Hiiroh (2004)
Liu, de mooie dochter van een rijke zakenman uit Bangkok, wordt door gangsters ontvoerd. Martial arts Meester Thep, is gevraagd de dochter te redden. Deze stuurt zijn leerling Khun Krabi, op de gangsters af, om hen uit te schakelen en de schone Liu te redden. Wat zij echter allemaal niet weten is, dat er allerlei zombies in de stad zijn, besmet met het sars 4 virus. Gelukkig zijn Khun Krabi en Meester Thep daar goed tegen bewapend.
Khunsuk (2003) Khunsuk (2003)
Een jonge wapensmid droomt ervan om een soldaat te worden, en weet via connecties in het leger te komen. Eenmaal in het leger wordt hij echter verliefd op een vrouw uit een hogere sociale klasse die ook nog eens getrouwd is met een sergeant ... een conflict is het resultaat.
Khushboo (2008) Khushboo (2008)
Raghu is ambitieus, hij vindt zijn carrière erg belangrijk. Alvorens een baan in New York te nemen, moet hij zijn laatste taak voltooien waarvoor hij naar Chandigarh moet gaan. In Chandigarh, ontmoet hij Pinky en hij vind haar erg aantrekkelijk. Hij probeert haar te spreken maar dit mislukt steeds op allerlei manieren. Uiteindelijk ontmoeten zij elkaar en klikt het. Ondanks dat verdwijnt zij. Maanden later komen ze elkaar toevallig tegen. Pinky dringt erop aan dat hij haar familie en kennissen ontmoet. In tegenstelling tot Raghu betekent de familie veel voor Pinky. Na haar verzoek, ontmoet hij de grote levendige familie Punjabi. Hoewel hij geen familiepersoon is bevalt het hem uitstekend binnen de familie. Raghu heeft nu een dilemma. Als hij naar zijn hart luistert, staat zijn carrière op het spel, en als hij naar New York gaat, zal hij zijn geliefden verliezen.
Khushi (2003) Khushi (2003)
Khushi en Karan worden verliefd op elkaar, maar krijgen op een dag ruzie. Karan wordt beschuldigd van bepaalde dingen die hij heeft gedaan en gezegd. De twee gaan uit elkaar, maar moeten helaas wel met elkaar praten omdat ze 'Cupido' wilden spelen voor twee andere vrienden van hen. Deze twee andere vrienden zijn ontzettend verliefd op elkaar, maar de vader van het meisje is ontzettend klassegericht en zal het zeker niet toestaan dat zijn dochter gaat trouwen met een jongen uit een arme familie. Gedurende het proces om de twee vrienden bij elkaar te houden en hen te overtuigen dat hun liefde zal overwinnen, realiseren Khushi and Karan zich dat de liefde tussen hen beiden ook nog niet over is.
Khwahish (2003) Khwahish (2003)
De rijke Amar Ranawat wil zijn eigen leven leiden in plaats van in de voetstappen te treden van zijn vader die een rijke industrieel is. Amar ontmoet Lekha Khorzuvekar en al snel worden de twee verliefd. Als ze willen trouwen stelt Lekha Amar voor aan haar vader Ulhas. Amar en Ulhas schieten zeer goed met elkaar op, maar dan krijgt Amar nieuws dat zijn leven voor altijd zal veranderen.
Ki no Umi (2004) Ki no Umi (2004)
Aan de voet van Mt. Fuji ligt een zogenaamd zelfmoordbos, een beruchte plek waar mensen die levensmoe zijn hun laatste adem uitblazen. De vier verschillende verhalen van Jyukai draaien allemaal om deze echt bestaande plek, waar onder meer een zachtaardige yakuza en een uitgebluste detective confronterende momenten beleven.
Kiba Okaminosuke (1966) Kiba Okaminosuke (1966)
De talentvolle zwaardvechter Kiba Okaminosuke wordt ingehuurd door een man, om zijn vrouw te beschermen tegen de gewetensloze Nizaemon. Nadat Nizaemon dit heeft vernomen huurt hij echter ook een zwaardvechter in, zodat deze kan afrekenen met Okaminosuke.
Kiba Okaminosuke Jigoku Giri (1967) Kiba Okaminosuke Jigoku Giri (1967)
De zwaardvechter Kiba Okaminosuke is terug en moet ervoor zorgen dat een groep criminelen naar de plek van hun executie komen. Maar dit blijkt minder makkelijk te gaan als men dacht.
Kibakichi: Bakko-yokaiden (2004) Kibakichi: Bakko-yokaiden (2004)
Kibakichi, een rondzwervende samurai, belandt in een afgelegen dorp, dat bewoond wordt door Yokai, Japanse geesten die genoodzaakt zijn, de vorm aan te nemen van mensen. Zij zijn verwikkeld in een machtsstrijd en Kibakichi besluit hen te helpen. Zijn Yokai-verschijning is immers dat van een weerwolf.
Kibakichi: Bakko-yokaiden 2 (2004) Kibakichi: Bakko-yokaiden 2 (2004)
Kibakichi raakt gewond wanneer hij op het pad komt van een ontsnapte crimineel, die ter dood veroordeeld is. Hij wordt verzorgd en belooft het dorp te bevrijden van de crimineel als tegenprestatie.
Kibar Feyzo (1978) Kibar Feyzo (1978)
In een dorpje in Oost-Turkije, heersen de typisch feodale en onrechtvaardige verhoudingen tussen de Ağa (landheer) en zijn horigen. Iedereen legt zich neer bij deze situatie, totdat Feyzo, een goedaardige jongeman, terugkeert uit het leger. Zijn liefde voor het mooiste meisje uit het dorp dwingt hem tot het verrichten van handelingen die niet in het traditionele dorpssysteem passen. Hij komt dan ook voortdurend in de problemen met de Ağa en wordt meerdere keren verbannen. Tijdens deze verbanningen wordt Feyzo echter geconfronteerd met de moderniseringen in de grote stad. Hij wordt hierdoor een nog groter probleem voor de (zoals Feyzo hem begint te noemen) 'fascistische' Ağa. Feyzo probeert dingen die hij in de stad geleerd heeft, toe te passen in het dorpje om de bewoners ervan wakker te schudden. De gevolgen blijven niet uit.
Kichiku Dai Enkai (1997) Kichiku Dai Enkai (1997)
Wanneer de leider van een groep linksradicale studenten wordt gearresteerd, leidt binnen de groep de strijd om het nieuwe leiderschap tot een golf van buitensporig terreur en bloedig geweld.
Kick In (1931) Kick In (1931)
Chick Hewes wordt uit de gevangenis vrijgelaten en samen met zijn echtgenote Molly probeert hij op het rechte pad te blijven. De omstandigheden, waaronder een ernstige drugsverslaving, dwingen het paar echter om zich in te laten met zware criminaliteit.
Kick, De (1983) Kick, De (1983)
In De Kick volgt Gerrit van Elst een aantal mensen die allen worstelen met een vorm van verslaving: alcohol, heroïne en soft drugs. Wat de maker interesseert zijn niet de meer sensationele aspecten van het onderwerp, maar de psychologie van de verslaafden. Langzaam werkt de film toe naar een (mogelijke) beantwoording van de vraag waarom mensen verslaafd kunnen raken. Welke factoren spelen daarbij een rol? Iedereen kan uiteindelijk verslaafd raken.
Kick, Der (2006) Kick, Der (2006)
Vier jaar geleden voltrok zich in het Duitse dorp Potzlow, in de Uckermark een gruwelijk drama. Twee adolescente broers met extreemrechtse sympathieën sloegen en trapten in stomme dronkenschap een bevriende zestienjarige jongen dood. Omdat hij stotterde en zich anders kleedde, of omdat hij - onder dwang - toegaf joods te zijn? Of was het voor de kick? Het duurde vijf maanden voor de moord werd opgelost, ondanks getuigen met sterke vermoedens van wat er was gebeurd.
Kickboxer (1989) Kickboxer (1989)
Kurt Sloan is begeleider van zijn broer, de Amerikaans kampioen kickboxing Eric Sloan. Wanneer Kurt ziet dat zijn broer door de Thaise kampioen Tong Po verlamd raakt, zweert Kurt op wraak. Met de hulp van de trainer Zion, die in een afgelegen gebeid in Thailand leeft, traint Kurt voor het gevecht van zijn leven.
Kickboxer 2: The Road Back (1991) Kickboxer 2: The Road Back (1991)
David Sloan, de broer van Kurt Sloan, is de nieuwe eigenaar van de karateschool en wordt algauw lastiggevallen door Tong Po, een gefrustreerde karateka die ooit door David's broer werd verslagen. David besluit de eer van zijn broer te verdedigen en gaat in op een aanbieding om een duel met Tong Po te vechten.
Kickboxer 3: The Art of War (1992) Kickboxer 3: The Art of War (1992)
David Sloan en zijn coach Xian reizen naar het Braziliaanse Rio de Janeiro. David zal er deelnemen aan het wereldkampioenschap kickboksen en er zijn titel verdedigen. Xian heeft een druk trainingsschema voor hem uitgedokterd, maar David kan zijn coach overhalen om het de eerste dagen rustig aan te doen. Ze genieten dan ook met volle teugen van het prachtige weer, de zee en de overheerlijke gerechten. Wanneer de kleine Marcos hun fototoestel wil stelen, ontdekken ze echter dat Rio krioelt van armoede en criminaliteit...
Kickboxer 4: The Aggressor (1994) Kickboxer 4: The Aggressor (1994)
David Sloan wordt door Tong Po beschuldigd van een moord die hij niet heeft gepleegd en moet de gevangenis in. Terwijl hij in de gevangenis zit, hoort hij dat Tong Po zijn vrouw heeft gekidnapt en gevangenhoudt in zijn villa in Mexico. Sloan sluit een deal met de politie zodat hij zijn vrouw kan bevrijden en wraak kan nemen op Tong Po.
Kickboxer 5 (1995) Kickboxer 5 (1995)
Kickbokser Matt Reeves zweert wraak wanneer zijn vriend Johnny wordt vermoord door de sinistere vechtjas Negaal. Matt spoort de schurk uiteindelijk in Zuid-Afrika op en stuurt aan op een confrontatie.
Kickboxer King (1991) Kickboxer King (1991)
Johny is een gevallen kickbokskampioen. Wanneer hij ook nog eens een wedstrijd kansloos verliest van nieuwkomer Joe is hij het zat, en huurt hij een gerenommeerde trainer in om hem weer aan de top van het kickboksen te brengen.
Kickboxing Academy (1997) Kickboxing Academy (1997)
De leden van de Kickboxing Academy bereiden zich voor op het gevecht van hun leven. Ze moeten namelijk vechten tegen hun grote rivalen en het voortbestaan van hun school staat op het spel. Het enige probleem is dat hun ster niet mee wil doen en ze moeten hem nu zien te overtuigen aan de wedstrijd deel te nemen.
Kicked in the Head (1997) Kicked in the Head (1997)
Redmonds leven is een puinhoop: hij heeft geen werk, geen onderkomen maar wel veel emotionele problemen. Dan vraagt zijn oom hem om een zakje cocaïne af te leveren. Maar er breekt een vuurgevecht uit tijdens de overdracht en Redmond gaat er met het kostbare pakketje vandoor. Dat wordt hem natuurlijk niet in dank afgenomen.
Kickin It Old Skool (2007) Kickin It Old Skool (2007)
Justin is in de jaren '80 een jonge tiener en breakdancer die tijdens een talentenjacht een ongeluk krijgt en in een coma belandt. Nu, 20 jaar later, ontwaakt hij en moet zien om te gaan met alle veranderingen die de wereld heeft ondergaan. Maar toch is hij vastbesloten zijn breakdance-carrière voort te zetten.
Kicking & Screaming (2005) Kicking & Screaming (2005)
Phil Weston was een klein voetballertje, die het zwaar te verduren heeft gehad onder de nukken van zijn competitieve vader Buck Weston. Als Phil jaren later wordt gevraagd om trainer te worden van het elftal van zijn zoon, besluit hij dit met veel tegenzin te doen. Ook vader Buck bemoeit zich met de competitie...
Kicking and Screaming (1995) Kicking and Screaming (1995)
De jonge schrijver Grover heeft maar één droom; hij wil met zijn vriendin Jane verhuizen naar New York. Maar als Jane in Praag wil gaan studeren, krijgt Grover van alle ellende geen pen meer op papier. Hij zoekt steun bij zijn vrienden, maar die weten niet echt wat ze moeten zeggen of doen. De een is verslaafd aan kruiswoordpuzzels, de ander durft niet te reizen. Uiteindelijk belanden de jongens aan de bar bij Chet in de hoop dat hij hen op het juiste pad zet. Maar ook Chet kan maar net zijn eigen leven aan.
Kicking It (2008) Kicking It (2008)
In zomer 2006 is de gehele wereld gefocust op het WK voetbal in Duitsland. Maar elders op de wereld trainen duizenden mensen voor een andere wereldcup, namelijk voor het WK Voetbal voor Daklozen. Het idee kwam van een Schot en een Australiër. Zij wilden de dakloze mensen over de gehele wereld een kans geven om hun levens te verbeteren door middel van voetbal-wedstrijden. 500 daklozen uit 48 landen zijn geselecteerd om te spelen in Zuid-Afrika.
Kicks (2007) Kicks (2007)
In Kicks krijgt de jonge supermarktmedewerker en rapper Redouan midden in de nacht inspiratie. Hij belt een vriend met het plan om direct van deze flow gebruik te maken en te gaan rappen. Het besluit om zijn nachtelijk bed te verlaten heeft grote gevolgen, wanneer hij even later dodelijk wordt getroffen door een politiekogel. Agent Frank die het schot lost houdt het op noodweer: het was nooit zijn bedoeling hem te doden. Een aantal Marokkaanse Nederlanders ziet het als een duidelijk geval van racisme, terwijl de meeste autochtone Nederlanders geneigd zijn Frank te geloven. Op de scheidslijn van zwart en wit staan twee jonge Marokkaanse Nederlanders: Redouans broer Said (Mimoun Oaissa), een met een Nederlands meisje (Chantal Janzen) samenwonend en bij blank en zwart geliefde kickbokser en Aaliyah (Maryam Hassouni), politie-agente in opleiding en getuige van de schietpartij. Ze worden verscheurd door de dilemma’s waarmee ze geconfronteerd worden. Beiden dreigen speelbal te worden van de hoog oplaaiende emoties van zowel de Marokkaanse als autochtone Nederlanders.
Kid & I, The (2005) Kid & I, The (2005)
Bill Williams (Arnold) is een acteur die onverwachts wordt ingehuurd om een vervolg te schrijven op de film 'True Lies, de actiefilm die hem meer dan een decennium geleden beroemd maakte. Wanneer hij er achter komt dat Aaron Roman (Gores) zijn medespeler is, een rijkeluiskindje zonder enige acteerervaring, ziet hij zijn kansen om de grote comeback te maken op het witte doek verdwijnen en plaats maken voor grote complicaties. Hij komt er achter dat omgaan met problemen uit het dagelijkse leven meer moed vergt dan strijden tegen de 'bad guys' op het witte doek.
Kid (1991) Kid (1991)
Een jongeman, Kid, keert terug in het plaatsje waar zijn ouders zijn vermoord toen hij nog een kind was. Hij is uit op wraak. Kate en Louie, enkele jonge inwoners van het plaatsje, raken al snel met Kid bevriend, wat niet door alle plaatsgenoten wordt gewaardeerd.
Kid and the Killers, The (1974) Kid and the Killers, The (1974)
De familie van een jonge jongen wordt gedood door boosaardige mannen. Een vreemdeling komt net aan en heeft meteen dezelfde intentie als de jongen, namelijk de moordenaars doden. Nochtans wil de man nadien niet dat de jongen zich met hem identificeert, wat hun verhouding zeer moeilijk maakt.
Kid Blue (1973) Kid Blue (1973)
Bickford ‘Kid Blue’ (Hopper) is een bankrover aan het einde van de negentiende eeuw. Na een mislukte overval besluit Bickford legale baantjes te nemen in het Texaanse dorpje Dime Box. Maar zelfs onder het toeziend oog van de sheriff (Johnson) heeft Bickford moeite om op het rechte pad te blijven.
Kid Brother, The (1927) Kid Brother, The (1927)
Harold Hickory is de jongste zoon van een geduchte sheriff. Zijn broers zijn veel mannelijker en Harold wordt ook behandeld als de baby van de familie. Toch is hij de slimste en hij vult zijn dagen met ingenieuze manieren om zijn huishoudelijke taken te doen. Wanneer er een circus naast hun boerderij komt te staan, ontmoet Harold de lieve eigenares Mary. Dan blijkt dat er een grote som geld is gestolen en bindt Harold de strijd aan met de dief.
Kid Called Danger, A (1999) Kid Called Danger, A (1999)
Een jonge jongen droomt ervan om later een beroemde detective te worden met als voorbeeld zijn vader.
Kid Cop (1996) Kid Cop (1996)
Peter Hansen is een jongen, die ondanks tegenzin van zijn moeder ervan droomt politieagent te worden. Als hij, samen met zijn beste vriendin Lisa een paar zaken in zijn buurt oplost, lijkt hij het tij mee te hebben.
Kid Dynamite (1943) Kid Dynamite (1943)
De bokskampioen van de East Side, Ethelbert (Gorcey), is uitgedaagd voor een gevecht met de kampioen van de West Side, maar wordt voor het begin van de wedstrijd ontvoerd. Zijn vriend Danny (Jordan) neemt zijn plaats in en wint, waardoor hij denkt dat Danny verantwoordelijk was voor zijn ontvoering.
Kid Dynamite (2001) Kid Dynamite (2001)
Kid Dynamite reisde begin twintigste eeuw als verstekeling van Suriname naar Nederland, waar hij als neger een bezienswaardigheid was en als jazzmusicus met Zuid-Amerikaanse invloeden veel succes had. Regisseur Hans Hylkema schetst een nostalgisch beeld van de vooroorlogse jazzscene, met veel anekdotes van collega's en tijdgenoten. Maar hij toont ook de invloed van de Surinaamse natuurgodsdienst winti op de muziek van Kid, die volgens verhalen een magische slang in zijn lijf had. Hylkema schakelt heen en weer tussen Nederland en Suriname en vermengt heden en verleden in zijn docugrafie over de Surinaamse tenorsaxofonist. Kids vrouw en twee zoons horen bij de ooggetuigen van zijn carrière, die in de oorlog stukliep op rassenwetten en daarna nooit meer van de grond kwam. Maar de muziek leeft voort, zoals de recente opnamen voor de cd Kid Now bewijzen.
Kid for Two Farthings, A (1955) Kid for Two Farthings, A (1955)
In een arme Londense wijk leeft Joe, een kleine jongen, met zijn moeder Joanne. Joe is vastberaden om de wensen van zijn hardwerkende buurtgenoten uit te laten komen. Hij hoort het verhaal van een eenhoorn die elke wens kan laten uitkomen en verzamelt al zijn kleingeld om het beest te gaan kopen.
Kid from Brooklyn, The (1946) Kid from Brooklyn, The (1946)
Burleigh Sullivan is een melkboer uit Brooklyn en de broer van een musical-sterretje. Als ze lastig worden gevallen door twee dronken mannen, ontduikt hij klappen en slaan ze elkaar knock-out. Het haalt de kranten, want één van hen is kampioen boksen. Als Burleigh in een poging een zangeres aan een baan te helpen zijn baan kwijtraakt, laat hij zich door de manager van de kampioen een image aanmeten als boks-ster.
Kid from Left Field, The (1953) Kid from Left Field, The (1953)
Larry Cooper (Dan Dailey), een voormalig sportman, is tegenwoordig pindaverkoper. Ondanks dat is sport nog steeds een obsessie voor hem. Zijn liefde voor honkbal is ook al overgeslagen op zijn zoon Christie (Billy Chapin). Wanneer zijn vader wordt ontslagen, gaat Christie op pad en knoopt vriendschap aan bij een honkbalclub, niet alleen om zijn vader z'n baan terug te krijgen, maar ook om zelf een baantje bij het honkbalteam te krijgen.
Kid from Spain, The (1932) Kid from Spain, The (1932)
Eddie en zijn Mexicaanse vriend worden geschorst van college en gaan eens flink de bloemetjes buiten zetten.
Kid from Texas,  The (1950) Kid from Texas, The (1950)
Lincoln County, Nieuw-Mexico, circa 1870. In de hoop van zijn “gunslinger” imago af te komen, neemt de jonge William H. “Billy the Kid” Bonney een baan aan op een ranch. Wanneer de vriendelijke rancheigenaar wordt vermoord, neemt Billy the Kid de wapens weer op. Op het moment, dat Billy the Kid de leeftijd van 21 jaar heeft bereikt, heeft hij ook al 21 mensen gedood. Ondertussen is Billy ook verliefd geworden op Irene, de vrouw van advocaat Alexander Kain. Daar maakt sheriff Pat Garrett gebruik van om Billy the Kid in de val te laten lopen om hem vervolgens te kunnen arresteren.
Kid Galahad (1937) Kid Galahad (1937)
Zijn vriendin probeert wat menselijkheid in het bokswereldje te brengen en als ze de nuchtere niet-rokende kelner met goede rechtse vindt weet ze dat ze een kampioen heeft. Naar de Arthur-legende noemt ze hem Galahad, edel van hart.
Kid Galahad (1962) Kid Galahad (1962)
Elvis als ex-soldaat Walter Gulick is in New York op zoek naar een baantje en vindt bokspaleis Grogan's Gym, waar hij hulpje mag zijn. Wanneer hij een onguur type dat het meisje (Blackman) van de baas (Young) lastigvalt knock-out slaat, mag Walter het in de echte ring proberen. Elvis deed zijn eigen boksscènes.
Kid Glove Killer (1942) Kid Glove Killer (1942)
Gerald I. Ladimer is een advocaat met politieke ambities die zich voordoet als een fanatiek strijder tegen de georganiseerde misdaad, maar ondertussen nauwe contacten onderhoudt met de maffia. Zo zorgt hij ervoor dat er een officier van justitie wordt uitgeschakeld, zodat hij diens plaats in kan nemen. En zodra burgemeester Daniels wantrouwen begint te krijgen, vermoordt Ladimer hem in koelen bloede. Een jonge politielaborant blijkt de beslissende schakel te zijn in de opheldering van de moord.
Kid in Aladdin's Palace, A (1998) Kid in Aladdin's Palace, A (1998)
Na zijn avontuur in het Engeland van Koning Arthur, wordt Calvin opnieuw terug in de tijd geslingerd. Deze keer komt hij terecht in het oude Arabië, waar hij Ali Baba moet helpen Aladdin te bevrijden uit de handen van zijn gemene broer Luxor.
Kid in King Arthur's Court, A (1995) Kid in King Arthur's Court, A (1995)
De jonge Calvin Fuller wordt naar het hof van Koning Arthur getoverd door de tovenaar Merlijn. Zijn missie: Camelot redden. Om dit te bereiken, moet hij het opnemen tegen de schurk Lord Belascoe, trainen om een ridder te worden en prinses Cahterine redden die intussen verliefd op hem is geworden.
Kid in the Corner (1999) Kid in the Corner (1999)
Film over een gezin met een onhandelbare zoon. De ouders van het jongetje stuiten op veel onbegrip van hun omgeving. Later wordt de diagnose ADHD gesteld, een handvat waarmee de ouders hun zoon beter leren begrijpen.
Kid Rodelo (1966) Kid Rodelo (1966)
Een groep nomaden is op zoek naar een verloren gewaande goudmijn. In hun fanatieke speurtocht doden ze iedereen die ze op hun weg vinden, die hen zou kunnen verhinderen dat ze hun doel bereiken of de mijn vóór hen zou kunnen vinden.
Kid Stays in the Picture, The (2002) Kid Stays in the Picture, The (2002)
Een documentaire over de legendarische Paramount-producer Robert Evans. De film, die door Evans zelf van een voice-over wordt voorzien, is gebaseerd op zijn gelijknamige autobiografie uit 1994.
Kid Svensk (2007) Kid Svensk (2007)
Kid heeft een fijn leven opgebouwd in Zweden, waar ze naar toe verhuisd is met haar Finse moeder. Haar moeder voelt zich echter doodongelukkig in Zweden, mede omdat ze de taal niet spreekt lukt het haar niet om zich in het Zweedse leven te passen. Wanneer haar moeder Kid tijdens de zomervakantie meeneemt naar Finland gaat het langzaam bergafwaarts met de kleine Kid, helemaal als ze te horen krijgt dat ze niet meer terug kan gaan naar Zweden omdat haar moeder zich weer wil vestigen in Finland.
Kid Vengeance (1977) Kid Vengeance (1977)
Een man zijn goud wordt gestolen door een bandiet. Dezelfde bandiet vermoordt ook de ouders van een jongen. Deze twee mannen zinnen op wraak en gaan samen op zoek naar de bandiet.
Kid Who Loved Christmas, The (1990) Kid Who Loved Christmas, The (1990)
Een kleine wees die zijn adoptiemoeder verliest, gaat van instelling naar instelling en wil nu eindelijk wel eens bij zijn stiefvader thuis gaan wonen. Hij besluit de Kerstman om hulp te vragen.
Kid with X-ray Eyes, The (1999) Kid with X-ray Eyes, The (1999)
Bobby heeft een grote fantasie en droomt ervan dat hij spion is. Als zijn ouders op een tweede huwelijksreis gaan blijft hij bij zijn oom, een strandjutter. Hij vindt een metalen koffer op het strand met een speciale kijker erin. Het blijken X-ray glazen te zijn die in diverse standen door alle lagen heen kunnen kijken. Ze gebruiken de kijker om sneller schatten te vinden op het strand en om wat lol te maken. Diverse partijen willen de kijker echter terug en het lijkt erop alsof hij werkelijk in een spionnenspel terecht is gekomen.
Kid, The (1921) Kid, The (1921)
Een man vindt een achtergelaten baby en voedt het op als de zijne. Vijf jaar later is de moeder, die de baby achtergelaten heeft, uitgegroeid tot een opera-ster. Ze hoopt echter door vrijwilligerswerk haar baby terug te vinden.
Kid, The (2000) Kid, The (2000)
Russ Duritz is een drukke zakenman met weinig vrienden en een slechte band met z'n familie. Op een avond zit er ineens een 8-jarige jongen in z'n huiskamer. Het blijkt de jongere versie van Russ te zijn. Kleine Rusty doet Russ weer beseffen hoe het was om kind te zijn, en zorgt ervoor dat Russ z'n leven betert.
Kidari Ajeossi (2005) Kidari Ajeossi (2005)
Na het overlijden van haar ouders, wordt Young-mi geholpen door een geheimzinnige beschermengel, die van een afstand over haar waakt. Wanneer ze later een goede baan heeft als schrijfster voor een radiostation, krijgt ze de kans om de steun die ze heeft gehad terug te betalen.
Kidnapning (1982) Kidnapning (1982)
Oom Georg is geliefd bij de kinderen, maar bezorgt hun ouders grijze haren. Nu heeft hij bedacht, dat hij een kind van rijke ouders kan ontvoeren om losgeld te kunnen vragen. Wanneer hij echter een notitieboekje verliest in het huis van het slachtoffer, moeten zijn nichtje en twee neefjes daar binnen zien te komen, om het boekje terug te krijgen.
Kidnapped (1960) Kidnapped (1960)
Na de dood van zijn vader brengt David Balfour een bezoek aan zijn onsympathieke oom Ebenezer die bijzonder graag aanspraak zou maken op de grote erfenis. Daarom geeft hij kapitein Hoseason de opdracht zijn neef te ontvoeren en overzee te verkopen als slaaf. David weet evenwel met de hulp van rebel Alan Breck Stewart te ontkomen en samen beleven ze in het Schotland van de achttiende eeuw het ene avontuur na het andere.
Kidnapped (1971) Kidnapped (1971)
Niet op de hoogte van zijn erfenis, wordt de jonge David Balfour bijna verkocht als slaaf door zijn oom. Ontvoerd en gedoemd tot een verblijf aan boord van een schip met een gewetenloze kapitein, overleeft hij een schipbreuk en bundelt zijn krachten met een rebel die op weg is naar Frankrijk.
Kidnapped (1995) Kidnapped (1995)
In de 18de eeuw wordt David Balfour door zijn gemene oom van zijn erfrecht ontdaan en als slaaf verkocht. Samen met zeeman Finch besluit de jongen te ontsnappen om zijn erfenis op te eisen.
Kidnapped (2005) Kidnapped (2005)
1751. In een klein Schots dorpje wordt de vader van Davie Balfour dodelijk getroffen door een omvallende boom. Net voor hij sterft, geeft hij aan Davie een dolk. Hij vraagt hem zijn rechtmatige erfenis, een groot landgoed, te gaan opeisen bij zijn excentrieke oom Ebenezer.
Kidnapped in Paradise (1999) Kidnapped in Paradise (1999)
Twee zussen worden op vakantie overvallen door piraten. Eén van hen weet te ontsnappen en roept de hulp van een zeeman in om haar zus te redden.
Kidnappers, The (1953) Kidnappers, The (1953)
Als hun vader in de Tweede Boerenoorlog om het leven komt, komen weeskinderen Harry en Davy MacKenzie bij hun grootouders in Nova Scotia te wonen. Maar hun strenge grootvader wordt in beslag genomen door een slepend conflict met Nederlandse kolonisten omtrent het eigendom van een nabije heuvel. Als het verzoek van de jongens om een hond wordt geweigerd door hun grootvader zijn ze aanvankelijk teleurgesteld, totdat ze in het bos een baby vinden, en besluiten om deze bij wijze van huisdier te adopteren.
Kidnappeurs, Les (1998) Kidnappeurs, Les (1998)
De zojuist uit de gevangenis ontslagen kluizenkraker Armand bereidt samen met zijn broer, vriendin Claire en vriend Odysseus een overval voor op de villa van een rijke, Litouwse zakenman. Zijn kluis blijkt echter leeg. Zij nemen een prins uit Litouwen mee als gijzelaar uit de villa. In ruil voor hem verlangen zij de gewenste miljoenen. Daarmee begint een ingewikkelde zaak...
Kidnapping in the Family, A (1996) Kidnapping in the Family, A (1996)
De jonge en gescheiden Sarah Landers houdt van een luchtig leventje. Maar wanneer geruchten de kop opsteken dat ze omgaat met een drugdealer, waarschuwt haar moeder Dede haar. Zij zal Sarahs zoontje Kyle bij haar weghalen indien de geruchten waar blijken te zijn.
Kidnapping Mom & Dad (1998) Kidnapping Mom & Dad (1998)
Twee kinderen, Mel en haar broertje Tommi, zijn dakloos en er kan geen adoptiegezin voor hen gevonden worden. Ze besluiten dan maar om zelf ouders te adopteren. Als ze geschikte ouders gevonden hebben moeten deze nog wel even overgehaald worden om echt hun nieuwe ouders te worden.
Kidnapping of the President, The (1980) Kidnapping of the President, The (1980)
Een aantal brutale moorden in de Argentijnse jungle leidt tot een breuk tussen Roberto Assanti en zijn marxistische groep Mano Verde. Assanti heeft echter eigen plannen, namelijk het ontvoeren van de president van de Verenigde Staten. Een lid van de Mano Verde probeert de Amerikaanse ambassade te waarschuwen voor dit plan...
Kidô Keisatsu Patorebâ (1988) Kidô Keisatsu Patorebâ (1988)
Door de opkomst van mechanishe robots als constructiemiddel, werd er een nieuw soort misdaad geboren, 'labor crime'. Om deze te bestrijden werd een speciale eenheid opgericht die al snel tegenkanting krijgt van de publieke opinie. Hun methoden zijn vaak onorthodox en overal waar ze optreden blijft een spoor van vernieling achter.
Kidô Keisatsu Patorebâ: The Movie (1989) Kidô Keisatsu Patorebâ: The Movie (1989)
In 1999 zet de politie van Tokio de geavanceerde Labor-robots in om de misdaad te bestrijden. De zelfmoord van een onbekende persoon op het gigantische bouwterrein van het Babylonproject heeft een serie gebeurtenissen tot gevolg, die best eens tot de ondergang van Tokio zouden kunnen leiden. Tegelijkertijd stellen de officiers Noah Izumi en Azuma Shinohara een onderzoek in naar een golf van waanzin die onder de robots heerst en ontdekken sinistere plannen om de achtduizend Labor-robots met het Babel cybervirus te besmetten. Wat is het verband tussen de zelfmoord, de nieuwe AV-Zero Labor-robots en het virus? Zal het ze lukken om Tokio te redden?
Kidô Keisatsu Patorebâ: The Movie 2 (1993) Kidô Keisatsu Patorebâ: The Movie 2 (1993)
Als in 1999 een VN Labor missie in Zuid-Oost Azië wordt aangevallen en vernietigd door een groep terroristen, is dat het begin van een nachtmerrie voor het Japanse leger. Drie jaar later valt de groep terroristen Tokio aan en de bevolking is in grote paniek en het leger staat paraat om in te grijpen. Met de hulp van een regeringsambtenaar worden de kapiteins van Patlabor Kiichi Goto en Shinobu Nagumo getipt naar de persoon achter de terreurdaden. Het blijkt dat niemand minder dan Tsuge, één van de grondleggers van de Labors, achter de aanslagen zit. Tsuge wil wraak nemen op de regering vanwege het feit dat zij hem op een zijspoor hebben gerangeerd.
Kidô Senshi Gandamu: Gyakushû no Shâ (1988) Kidô Senshi Gandamu: Gyakushû no Shâ (1988)
Universal Century 0093. Er zijn 13 jaren verstreken sinds het einde van de Eenjarige Oorlog. De vrede wordt echter opnieuw bedreigd door de Neo-Zeon onder leiding van de verloren gewaande Char Aznable. Om de onafhankelijkheid van de ruimtebewoners te bereiken zijn ze zelfs bereid om een nucleaire winter te ontketenen op Aarde. De Rondo-Belldivisie, waarvan ook Amuro Ray deel uitmaakt, is de enige die hem kan stoppen...
Kidô Senshi Gundam 0080 Pocket no Naka no Sensou (1989) Kidô Senshi Gundam 0080 Pocket no Naka no Sensou (1989)
De One Year War tussen de Federation en Zeon begint zijn einde te naderen in het jaar UC 0080. Terwijl de troepenmachten van beide partijen zich voorbereiden op de laatste beslissende slagen, wordt er door de Federation achter de schermen een nieuwe Gundam ontwikkelt. Een groep Zeon-commando's zit al een tijd achter deze Gundam aan. Na een mislukte poging de Gundam op aarde te vernietigen volgen ze het spoor naar de neutrale kolonie Side Six. De onervaren Zeon-piloot Bernie wordt bij een aanval op Side Six neergeschoten en ontmoet daar Al, een tienjarige jongen. Nadat Bernie wordt gered door een andere Zeon-piloot, wordt Bernie overgeplaatst naar het speciale commandoteam dat achter de nieuwe Gundam aan zit, waarmee hij terugkeert naar de Side Six. Als buurmeisje, Christina MacKenzie, wordt op dat moment toegewezen als testpiloot van de nieuwe Gundam voor de Federation. In de daarop volgende dagen worden deze drie levens door de oorlog compleet op hun kop gezet..
Kidô Senshi Gundam F91 (1991) Kidô Senshi Gundam F91 (1991)
Universal Century 0123. Na de ondergang van Neo-Zeon was er een generatie lang vrede waarin de Federatie nieuwe ruimtekolonies gebouwd heeft om de groeiende menselijke bevolking te huisvesten. De militaire organisatie Crossbone Vanguard, onder leiding van de aristocratische familie Rona, wil deze nieuwe kolonies van de Frontier Side echter in handen krijgen om er hun eigen utopie te stichten, en hij lanceert onverhoeds een offensief om ze in te nemen. Seabrook Arno en zijn vrienden zien zich gedwongen de wapens op te nemen om te overleven...
Kids (1995) Kids (1995)
De film volgt de tiener Telly, wiens idee van "safe sex" is om alleen seks met jonge maagden te hebben. Eén van de meiden die hij in het verleden ontmaagd heeft blijkt hier een besmetting met het HIV-virus aan overgehouden te hebben. Ze gaat naar Telly op zoek om hem het nieuws te brengen. Telly staat echter op het punt om opnieuw onveilige seks te hebben met een nietsvermoedend meisje.
Kids Are Alright, The (1979) Kids Are Alright, The (1979)
The Who heeft alles wat je van een rockband kan verwachten: kleurrijke leden, een lange geschiedenis, veel controverse, idiote videoclips, een slopende live sound, uitgebreid drugsmisbruik en ook nog eens baanbrekende en tijdloze muziek. De band wordt op een typische manier in beeld gebracht, die geen partij kiest, maar een rijk portret van de band schildert zodat je je eigen mening kan vormen. Waren deze jongens inspirationeel, destructief of vonden ze de perfecte balans? Ruime aandacht voor de mijlpaal-albums Tommy en Who's Next, maar ook voor de gefrustreerde pubers uit de jaren '60 en de stadionrockers in de jaren '70.
Kids in America (2005) Kids in America (2005)
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Nadat een aantal leerlingen onterecht geschorst wordt, neemt een groepje leerlingen het op tegen de tirannieke rectrix van Booker High School.
Kids in America (2008) Kids in America (2008)
Matt Franklin studeert af aan college zonder een idee te hebben wat hij nu verder met zijn leven moet gaan doen. Hij weet alleen dat hij tijdens een wild weekend tijdens Labor Day zijn lievelingsmeisje wil versieren. Ondertussen worstelen hij, zijn tweelingzus en hun beste vriend met het volwassen worden.
Kids in the Hall: Brain Candy (1996) Kids in the Hall: Brain Candy (1996)
Een team van specialisten werkt bij een farmaceutische firma aan een middel tegen depressie. De farmaceut komt echter in financiële problemen terecht. Dr. Chris Cooper voelt zich gedwongen om zijn ontwikkeling te versnellen met alle risico's van dien. Zijn middel lijkt goed aan te slaan en de gebruikers voelen zich geweldig. Ze herleven de beste momenten van hun leven, keer op keer. Als er een gekte rond het middel dreigt te ontstaan moet Cooper alle zeilen bijzetten om een ramp te voorkomen.
Kids Like These (1987) Kids Like These (1987)
Bob en Joanne zijn al over de veertig als ze hun eerste kindje krijgen. Helaas blijkt bij de geboorte dat hun zoontje David het syndroom van Down heeft, en de dokter adviseert het echtpaar om hun kind af te staan voor adoptie. Joanne wil haar kind absoluut houden, en is vastbesloten om de jongen zo normaal mogelijk op te voeden
Kids of the Round Table (1995) Kids of the Round Table (1995)
Een elfjarige jongen vindt het legendarische zwaard Excalibur van koning Arthur in een steen. Om de magie van het zwaard te verkrijgen, moet hij echter eerst bewijzen het zwaard waardig te zijn.
Kids Who Saved Summer, The (2004) Kids Who Saved Summer, The (2004)
Drie jonge vrienden hebben binnenkort zomervakantie. Wanneer ze erachter komen dat hun favoriete speelplaats in het park omgebouwd gaat worden tot een grote fabriek, doen ze er alles aan om dit tegen te houden.
Kids World (2001) Kids World (2001)
Ryan Mitchell is elf jaar oud, zijn ouders begrijpen hem niet, zijn broer zit constant in de problemen en hij is verliefd op zijn buurmeisje, die helaas al een vriendje heeft. Op een dag komt hij per ongeluk terecht op een oude indianenbegraafplaats. Hij vindt daar een wensglas en wenst dat alle ouders en tieners verdwijnen.
Kidulthood (2006) Kidulthood (2006)
Voor Trife, een 15 jarige jongen uit Westend in Londen, is het leven elke dag een strijd. Gevangen tussen de wereld van zijn vrienden op school, het meisje waar hij van houdt en zijn sterke en gevaarlijke oom, moet Trife kiezen tussen het pad waarvan hij weet dat het goed is of een leven met wapens, drugs en geweld, wat hij al te goed kent.
Kidzu Ritan (1996) Kidzu Ritan (1996)
Masaru en Shinji zijn niet bepaald de modelleerlingen die er alles aan doen om te slagen in de Japanse prestatiemaatschappij. Als ze al op school zijn, besteden ze hun tijd vooral aan het afpersen van medescholieren of aan verstoring van de lessen. Vaker zitten ze echter in het cafe en voeren gesprekken. Wanneer de stoerste van de twee, Masaru, op een dag in elkaar wordt geslagen, besluit hij zich te bekwamen in de bokssport. Shinji volgt zijn vriend gedwee en blijkt al snel over het noodzakelijke talent te beschikken. Hij kan een professioneel bokser en mogelijk zelfs een kampioen worden. In een door Masaru uitgelokt sparringpartijtje slaat Shinji zijn vriend k.o. De ambitueze Masaru besluit te stoppen met boksen en maakt een snelle carriere bij de locale Yakuza.
Kiekeboe: Het Witte Bloed (1992) Kiekeboe: Het Witte Bloed (1992)
Het kampeerterrein waar de familie Kiekeboe verblijft, blijkt geen gewone camping te zijn. Ten eerste ontmoet Kiekeboe er bijna uitsluitend bekenden. Ten tweede wordt hij verleid door de beelschone Mona. Ten derde woont Mikal, de schuchtere nieuwe vriend van Fanny, er met zijn grootvader-vampier. Bovendien wordt er in een hospitaal in de buurt wit kunstbloed gemaakt.
Kiemas (1999) Kiemas (1999)
Kiemas gaat over de vluchtige, onverschillige relaties tussen een aantal bewoners van een appartementencomplex, ergens in het Litouwen van de jaren zeventig. Op de begane grond woont een oude alcoholist met zijn vrouw en zestienjarige dochter. Naast hen leeft een oude schoenmaker in gezelschap van zijn katten. Op de eerste verdieping woont een stel met voortdurende relatieproblemen, tegenover hen een aristocratische dame die zich zorgen maakt over de teloorgang van de goede zeden en de invloed daarvan op haar (klein)kinderen. De spelende kinderen op de binnenplaats ontgaat niets van wat de bewoners doen.
Kiga Kaikyo (1965) Kiga Kaikyo (1965)
1947: Tijdens een grote storm die het stadje Hokkaido verwoest maakt een man gebruik van de verwarring die ontstaat. In een bizarre nacht sticht hij brand, pleegt hij een diefstal en begaat hij een moord. Hij weet te ontsnappen. Tien jaar later: De dader woont op een hotelkamer onder een andere naam. Op zekere dag wordt hij echter gebeld door een prostituee. Zij blijkt hem op de dag in 1947 gezien te hebben en wil een gesprek.
Kigali, des Images contre un Massacre (2006) Kigali, des Images contre un Massacre (2006)
Juni 1994. Terwijl de genocide door extremistische Hutu-milities en het leger in alle hevigheid woedt, hebben een honderdtal vluchtelingen een veilig onderkomen gezocht in een parochie. Bij een aanval op dat toevluchtsoord wordt ook cameraman-reporter Jean-Christophe Klotz geraakt door een kogel in de heup. Tien jaar later keert hij terug naar Rwanda, op zoek naar sporen van overlevenden en van de reisgenoten die in zijn herinnering zijn vervaagd. Deze zoektocht vormt de leidraad voor een bespiegeling over de hypocrisie en lafheid van de wereldpolitiek en over het falen van de (visuele) media om de internationale gemeenschap uit zijn lethargie te schudden.
Kiganjô no Bôken (1966) Kiganjô no Bôken (1966)
Osami is een Japanse huursoldaat die samen met monnik Ensai op zoek gaat naar de as van de grote Boeddha. Hun reis leidt hen langs de befaamde Zijderoute waar ze de nodige avonturen meemaken. In het stadje Pesil raken zij betrokken bij een complot om de Koning van de troon te stoten in het nabij liggende Kigan kasteel.
Kigeki Ekimae Ryokan (1958) Kigeki Ekimae Ryokan (1958)
Om een internationale trein op te blazen verkleden enkele gangsters zich als conducteurs. Helaas voor hen gaat er van alles mis, onder andere met de explosieven die zij willen gebruiken. Uiteindelijk hebben zij zichzelf te pakken, want het pakket met de bom wordt teruggestuurd naar het station waar zij juist zitten te wachten.
Kihatsusei no Onna (2004) Kihatsusei no Onna (2004)
Etsuko is weduwe. Niet heel jong, maar ook niet echt oud. Ze runt een afgelegen en niet bepaald florerend benzinestation. Op een dag, een kwade dag die je ook een goede kunt noemen, stapt een bankovervaller bij haar binnen. Al na een dag mag hij blijven slapen.
Kiiroi Namida (2007) Kiiroi Namida (2007)
In het drukke Tokio van de jaren zestig van de vorige eeuw ontmoeten vijf jonge mannen elkaar en ontwikkelen een sterke vriendschap. Elk van hen streeft een droom na, van schilder, manga-artiest, zanger, tot schrijver. Maar allen zullen ze ervaren dat de weg naar volwassenheid er geen is zonder hobbels.
Kika (1993) Kika (1993)
Kika is een naieve, optimistische schoonheidsspecialiste. Haar beroep en karakter komen goed van pas, want haar vriend Ramon, waarmee ze samenwoont, is een regelmatige in coma wegzakkend gevoelsmens. Pablo is een pornoster, hij zit wegens verkraching in de gevangenis, maar ontsnapt en duikt bij Kika onder. Hij leeft zijn seksuele wensen op haar uit wat toevallig door een gluurder op video wordt opgenomen. En de band komt in handen van een riooljournaliste.
Kike Like Me (2007) Kike Like Me (2007)
Persoonlijke zoektocht van regisseur Jamie Kastner naar hoe het is Joods te zijn in de 21ste eeuw. Zo viert hij een verplicht bar mitswa feest bij de ultra-orthodoxe chassidische joden in Brooklyn en wordt hij in een Parijse voorstad bijna gelyncht, omdat hij hardop zegt dat hij Joods is. Gelukkig kan hij op adem komen bij de hotdog-stand in vernietigingskamp Auschwitz.
Kiki (1926) Kiki (1926)
Origineel afkomstig uit Frankrijk, werkt Kiki (Norma Talmadge) nu als koormeisje in New York. Victor Renal (Ronald Colman), een rijke zakenman, wordt verliefd op het armoedige meisje. Nadat zij ook voor zijn charmes valt, trekt ze al gauw bij hem in. Wanneer Victor's jaloerse ex-vrouw in beeld komt, is deze vastberaden Kiki uit het appartement te krijgen en Victor voor zich terug te winnen.
Kiki (1931) Kiki (1931)
Kiki (Mary Pickford) is een Frans koormeisje in New York. Hier probeert ze rond te komen van lage salarissen. Dit verandert wanneer Victor Randall (Reginald Denny) verliefd op haar wordt. Hij laat haar in een net appartement wonen. Maar dan komt de jaloerse ex-vrouw van hem weer in beeld. Zij wil maar één ding, Kiki weg hebben uit dat appartement.
Kiki+Tiger (2003) Kiki+Tiger (2003)
Kiki wordt in de jaren '90 door de Serviërs uit zijn huis in Kososvo verjaagd en komt als illegaal in Duitsland terecht. Hij vindt onderdak bij zijn vriend, de in Duitsland opgegroeide Serviër Tiger. De oorlog in hun thuisland lijkt de vriendschap niet in de weg te staan, maar al snel komt daar verandering in.
Kikoku (2003) Kikoku (2003)
Seiji en Yoshifumi zijn de enige leden van de Muto-branche, die tot de Date Familie behoren. De twee respecteren en houden van hun leider, Mr. Muto, als zonen van hun vader en de drie voelen zich ook zeer verbonden met elkaar. Maar het lot is hen ongunstig wanneer de familie betrokken raakt in een conflict, wanneer Muto niet kan voldoen om zijn deel aan de ‘uitvoerders’ (moordenaars) van de familie te betalen en er zich een groots conflict voordoet. In plaats daarvan belooft Muto om het vuile werk zelf op te knappen.
Kikuchi-jô Monogatari - Sakimori-tachi no Uta (2001) Kikuchi-jô Monogatari - Sakimori-tachi no Uta (2001)
Een collectie van drie losstaande kortfilms "Zuiketsu Gensô - Tonkararin Yume Densetsu" (1998), "Kikuchi-Jô Monogatari" (2000) en "Onna Kinishu Ikki" (2001). De films hebben als overlappend thema de strijd van de mensen uit Kyushu, die hun gebied proberen te verdedigen tegen buitenlandse invasies, maar gaat ook over mensen die losgerukt worden van hun vaderland.
Kikujirô no Natsu (1999) Kikujirô no Natsu (1999)
De kleine Masao is negen jaar oud en heeft net zomervakantie gekregen. Hij woont alleen met zijn grootmoeder die geen geld of tijd heeft voor vakantie, zijn vriendjes zijn allemaal weg omdat ze ouders hebben die wel op vakantie gaan en de voetbaltrainingen zijn ook al gestopt. Hij besluit, met niet meer dan een foto, zijn moeder te gaan zoeken. Een moeder die hij nooit heeft ontmoet. Een wereldse vriendin van zijn grootmoeder trekt zich het lot van Masao aan. Ze geeft haar man Kikujiro opdracht Masao te begeleiden op zijn zoektocht. De jongen beleeft een groots avontuur, de vakantie van zijn leven.
Kiler (1997) Kiler (1997)
Een taxichauffeur (Cezary Pazura) wordt per ongeluk aangezien voor een huurmoordenaar. Als hij ook nog eens Jurek Kiler blijkt te heten, weet de politie 100% zeker dat hij de dader is. Ondertussen maken de media en de bevolking een held van hem.
Kilibik (1983) Kilibik (1983)
Een doodnormale man met vrouw en kinderen blijkt verdacht veel op een bekende maffiabaas te lijken. Per toeval kruisen hun paden elkaar en besluiten zij om de rollen om te draaien.
Kilic Aslan (1975) Kilic Aslan (1975)
De handen van een moedige Turkse vrijheidsstrijder zijn tijdens een gevecht onbruikbaar geworden. Om toch te kunnen vechten tegen zijn vijanden maakt een ijzersmid speciale leeuwenklauwen die precies op zijn handen passen. Vanaf nu staat de strijder bekend als Kiliç Aslan (Lion Man) en vecht hij met zijn ijzeren klauwen tegen de overheersende Byzantijnen die zijn zoon gevangen houden.
Kilic Bey (1978) Kilic Bey (1978)
Kilic Bey is een keiharde man die het aan de stok krijgt met een paar zware jongens. Hij gooit alles in de strijd en zijn vijanden weten niet wat ze meemaken als hij ze laat zien waartoe hij in staat is.
Kilink Istanbul'da (1967) Kilink Istanbul'da (1967)
Kilink wordt weer tot leven gewekt en terroriseert dit keer de Turkse hoofdstad Istanbul. Uçan Adam moet er alles aan doen om hem te stoppen.
Kilink Uçan Adama Karsi (1967) Kilink Uçan Adama Karsi (1967)
Kilink is een duivels slechte crimineel die de inwoners van een stad teistert. De enige die hem kan stoppen is de moedige superheld Uçan Adam (The Flying Man).
Kilkenny Cross (2006) Kilkenny Cross (2006)
De drie belangrijkste dingen in het leven van de zeventienjarige Jordi zijn Magic The Gathering (geen spel, maar een passie), internet en zijn motorrijdende vriendin Tess. Internet zet Jordi’s wereld op zijn kop… totaal, en onverwacht. Hij pakt z’n kaarten bij elkaar, z’n mobieltje en z’n laptop en gaat er vandoor, samen met Tess, op de motor. Z’n huis, z’n moeder en haar vriend laat hij achter zich. Jordi’s leven blijkt boeiender te zijn dan Magic…Binnen een paar dagen merkt hij onder meer: dat hij iemand anders is dan hij dacht; dat hij niet de enige is met problemen; dat hij Tess nodig heeft - maar nú even niet; dat raadsels zich niet oplossen, maar alleen maar groter worden. En dat Ierland bestaat. Ierland wordt zijn circle of protection. Voorlopig. Een heel nieuw deck dus: nieuwe kaarten, nieuwe risico’s, nieuwe mogelijkheden...
Kill Alex Kill (1976) Kill Alex Kill (1976)
De uit Vietnam teruggekeerde militair Alexis Bravo ontdekt tijdens zijn gevangenschap dat zijn vrouw en kinderen door gangsters zijn vermoord. Hij infiltreert als 'killer' in de organisatie en raakt in een benarde positie als hij een schone dame op wie hij een oogje heeft moet liquideren.
Kill and Kill Again (1981) Kill and Kill Again (1981)
Dr. Horatio Kane wordt ontvoerd en wordt gedwongen om een leger van vechters op te richten. Zijn dochter Kandy Kane vraagt de hulp van Steve Chase en een paar van zijn vrienden om haar vader te gaan redden.
Kill Bill: Vol. 1 (2003) Kill Bill: Vol. 1 (2003)
De huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag, maar door een kogel in haar hoofd ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden. Bill bewaart ze tot het laatst...
Kill Bill: Vol. 2 (2004) Kill Bill: Vol. 2 (2004)
Na de eerste twee namen op haar moordlijst te hebben doorgestreept vervolgt The Bride haar missie om wraak te nemen op haar vroegere handlangers: na O-Ren Ishii en Vernita Green is het nu de beurt aan Elle Driver, Budd en uiteindelijk haar baas Bill. Er is echter een onverwachte troef in het spel.
Kill Buljo: The Movie (2007) Kill Buljo: The Movie (2007)
Joompa Torma wordt wakker in een ziekenhuisbed, welke vol ligt met gebruikte condooms en een heleboel onbeantwoorde vragen. Het enige wat hij zich kan herinneren is dat zijn verloofde, zijn familie en rendier, allemaal vermoord zijn op zijn verlovingsfeestje door een niets ontziende bende. De Sami en vrouwen hatende politie officier, Sid Wisløff wordt op de zaak gezet. Samen met de collega van Sid, Unni Formen en Sami gids Peggy Mathilassi, probeert Sid de schuldigen te vinden, maar Jompa wil wraak voor wat hem is aangedaan.
Kill Her Gently (1957) Kill Her Gently (1957)
De ex-psychiatrische patiënt Jeff Martin houdt zijn vrouw Kay verantwoordelijk voor al zijn problemen. Jeff wil haar vermoorden, maar weet dat hij dan als de dader gezien zal worden. Dan hoort Jeff over de twee ontsnapte gevangenen William Connors en Lars Svenson. Tijdens een motorrit herkent Jeff de beide ontsnapte criminelen van de beschrijving op de radio. In plaats van de politie te informeren, neemt hij Connors en Svenson mee naar zijn huis en vraagt hen Kay te vermoorden.
Kill Me Again (1989) Kill Me Again (1989)
Jack Andrews is na de dood van zijn vrouw aan lager wal geraakt. Als hij Fay ontmoet voelt hij zich onweerstaanbaar aangetrokken tot deze femme fatale, die een miljoen dollar van de maffia gestolen heeft en nu Jacks hulp inroept om haar dood in scène te zetten. Jack stemt toe, zich niet realiserend dat ze achterna gezeten wordt door de wraakzuchtige maffia en haar moordzuchtige ex-vriendje.
Kill Me Later (2001) Kill Me Later (2001)
Shawn ziet het niet meer zitten: haar werk benauwt haar, haar relatie met een getrouwde man leidt nergens naar.. Ze ziet nog maar één uitweg. Charlie is een kruimeldief, maar heeft zich door zijn vrienden laten overhalen tot het plegen van een bankoverval. Verrast door de snelle komst van de politie slaagt hij er als enige in om te vluchten naar het dak van het bankgebouw. Daar stoort Charlie Shawn in haar zelfmoordpoging. Opgejaagd door de politie, neemt Charlie Shawn in gijzeling. Maar hoe gijzel je iemand die dood wil? Ze maken een afspraak: Shawn helpt Charlie ontsnappen, als hij haar nadien vermoordt. In de 24 uur waarin ze samen op de vlucht zijn, verandert hun leven echter totaal.
Kill or Cure (1962) Kill or Cure (1962)
Een detective wordt naar een kuuroord gestuurd en stuit hier op allerlei vreemde gebeurtenissen. Als er iemand vermoord wordt, begint hij een onderzoek. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot.
Kill Reflex, The (1989) Kill Reflex, The (1989)
Soda Cracker (Fred Williamson), een politieagent uit Chicago wiens partner op mysterieuze wijze werd vermoord, gaat ondanks de bedreigingen van de maffia én de waarschuwingen van zijn politiedepartement op zoek naar de dader. Wanneer ook zijn nieuwe partner vermoord wordt, moet hij het alleen tegen de onbekende vijand opnemen.
Kill Squad (1982) Kill Squad (1982)
Een groep goedgetrainde kung-fu experts moeten de ene missie na de andere volbrengen in een poging een gevaarlijke misdadiger te pakken te krijgen.
Kill Switch (2008) Kill Switch (2008)
Detective Jacob Stillwell (Steven Seagal) is één van de meest geprezen detectives in het land. Zijn keiharde aanpak is legendarisch onder zijn collega's. Maar op zijn laatste klus lijkt hij zijn sterkste tegenstander te hebben gevonden; een sluwe, perverse moordenaar, die de stad terroriseert.
Kill the Man (1999) Kill the Man (1999)
Stanley (Luke Wilson) en Bob (Joshua Malina) zijn de eigenaren van een kleine copyshop. Ze moeten alle zeilen bijzetten om de concurrentie verderop in de straat het hoofd te bieden. Dat wordt extra moeilijk als de liefde opbloeit.
Kill the Scream Queen (2004) Kill the Scream Queen (2004)
Een sadistische filmmaker lokt aspirante actrices naar zijn studiootje met de belofte dat hij ze rijk en beroemd zal maken. Wat de actrices zich echter niet realiseren is dat de filmmaker zich specialiseert in snuff-films.
Kill the Umpire (1950) Kill the Umpire (1950)
Voormalig honkbalspeler Bill Johnson (William Bendix) heeft moeite om een baan te vinden én te houden. Zijn schoonvader Jonah Evans (Ray Collins), een gepensioneerde scheidsrechter, adviseert hem om een opleiding tot scheidsrechter te volgen. Uiteindelijk toegewezen aan de Texas League gaat alles zijn gangetje, totdat een incident uit de hand loopt. De betrokken speler ligt bewusteloos en kan daarom niet getuigen dat Bill de juiste beslissing nam. Dan is Bill zijn leven niet meer zeker...
Kill Them and Eat Them (2003) Kill Them and Eat Them (2003)
De sinistere Doctor Gore ontvoert onschuldige voorbijgangers en transformeert ze in bloeddorstige, kannibalistische monsters. Kellin is een van zijn slachtoffers, maar de vraag is of ze zich tegen de transformatie kan verzetten en ook nog eens de lugubere plannen van Gore's assistent kan dwarsbomen.
Kill You Twice (1998) Kill You Twice (1998)
Tommy Angolina (Elsvis Restaino) is electricien. Zijn leven wordt totaal verstoord als zijn vrouw in coma raakt. Wanhopig probeert hij alles om het leven van zijn vrouw te redden. Zelfs een wonderbaarlijke geneeswijze waarvan hij op de radio heeft gehoord. Kosten: 75.000 dollar. Maar waar haal je deze som geld vandaan? Zijn vriend Mickey (Damien Chapa) overtuigd hem om de kluis op hun werk te kraken. Ze schakelen maffiabaas Big Fred in, die de kraker Pickems inhuurd. Ze slagen erin hun doel te bereiken, maar doden Pickems. Nu breekt de hel pas echt los...
Kill Your Darlings (2006) Kill Your Darlings (2006)
Een jonge fotograaf en scriptschrijver vertrekt uit Zweden als hij een oude muze ontmoet. Reizend naar Amrika volgt een groep vreemde figuren hem waaronder een travestiete huisvrouw en een charmante huurmoordernaar.
Kill Zone (1993) Kill Zone (1993)
Vietnam, februari 1968. De oorlog woedt in alle hevigheid. Tegen het uitdrukkelijk verbod van generaal O'Neal (Ken Metcalfe) in, maar op aansporen van kolonel Wiggins ondernemen kapitein Holland (robert Youngblood) en luitenant Lazaro met hun peloton een levensgevaarlijke missie: ze willen in Cambodia de spoorlijn opblazen waarlangs de Viet Cong zich bevoorraadt. Dat lukt hen, maar algauw worden ze omsingeld door de Viet Cong. Ze vluchten de jungle in…
Kill! (1971) Kill! (1971)
Alan Hamilton is een van de meest gedreven agenten van InterPol. Samen met zijn collega Emily Hamilton komt hij een internationaal drugskartel op het spoor. Maar als blijkt dat InterPol niets wil ondernemen, gaan Alan en Emily in hun eentje op pad om de bende op te rollen.
Kill-Off, The (1989) Kill-Off, The (1989)
Ralph is gelukkig getrouwd met Luane en heeft een goede baan als conciërge van een school. Op een dag krijgt Ralph bezoek van een van zijn vroegere vrienden, een beruchte drugsdealer die Ralph weer op het slechte pad brengt.
Killa Season (2006) Killa Season (2006)
Flea was een basketbalspeler, blij met zijn kleine leventje, totdat een Dominicaanse kerel hem overtuigt om het groter te gaan zoeken en tenslotte opent hij een winkel met zijn vrienden. Ondertussen verkoopt hij ook drugs aan iedereen die geld heeft. Maar wanneer verschillende criminelen in de buurt hem willen vermoorden, merkt hij dat het leventje dat hij nu leidt niet helemaal rooskleurig is.
Kille och en Tjej, En (1975) Kille och en Tjej, En (1975)
De futloze Lasse is een grote vrouwenversierder en slaat de ene na de andere vrouw aan de haak. Dan ontmoet hij op een dag de bloedmooie Lena en wordt stapelverliefd. Lasse blijft echter in zijn achterhoofd houden dat hij zijn vrije levensstijl, die hij is gewend, eigenlijk niet wil opgeven. Toch moet hij op een gegeven moment een keuze maken.
Killer (1994) Killer (1994)
Mick (LaPaglia) is een huurmoordenaar met existentiële inslag. Wanneer hij zijn vriend, de mafiabaas George (Boyle) vertelt over zijn moordlust ten opzichte van een call-girl die hem niet opwond, stelt George hem een top-psychiater in het vooruitzicht, op één voorwaarde: hij moet de suïcidale Fiona doden. Schoorvoetend gaat Mick met zijn labiele maat Archie (Craven) op zijn doel af. Maar Fiona en Mick raken in elkaar geïnteresseerd. ‘Do you shoot them? Where?’ vraagt zij. Mick antwoordt: ‘In Jersey, mostly.’ De plot stuurt de kijker gedurende een nacht langs de uiteinden van de menselijke geest naar een finale.
Killer among Friends, A (1992) Killer among Friends, A (1992)
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal in de San Fernando Valley in Californië, deze film over vriendschap tussen tieners, rivaliteit en moord. Een jaloerse psychopatische tiener, Ellen, vermoordt samen met een vriendin een van haar beste vriendinnen, Jenny. Daarna gaat zij inwonen bij de familie van haar slachtoffer...
Killer Barbys (1996) Killer Barbys (1996)
De leden van de rockband The Killer Barbys komen terecht bij Von Fledermaus, een oude vrouw die door en door slecht is. Ze heeft het verse bloed van jonge mannen nodig om weer jong te worden, en The Barbys staan op het menu.
Killer Barbys vs. Dracula (2002) Killer Barbys vs. Dracula (2002)
Er gebeuren vreemde dingen in een Thema-park aan de Costa del Sol. Terwijl de beroemde rockgroep Killer Barbies zich klaar maakt voor een tournee, arriveert er een mysterieuze lijkwagen in het park. Irina, de directeur van de Transylvaanse informatiecentrum, heeft de bekendste persoonlijkheid uit haar land naar Spanje gehaald. Silvia Superstar, de lead-singer van Killer Barbies, komt hier achter en probeert in contact te komen met Graaf Dracula. Echter, wanneer ze de Graaf wakker maakt door een liedje te zingen, roept ze een hoop onheil op haarzelf en haar naasten af.
Killer Bash (2005) Killer Bash (2005)
Dertig jaar geleden werd buitenbeentje en student Robert Hyde op de campus vermoord door vijf leden van de zogenaamde 'Delta Boys'. Zijn geest heeft sindsdien op die campus gespookt, wachtend op de perfecte kans voor wraak. Deze kans komt als Becky Jekyll op de campus verschijnt.
Killer Bees! (2002) Killer Bees! (2002)
Rond het stadje Sumas liggen grote weilanden met vee en akkerbouw. Ieder jaar betalen de boeren een imker om de natuur te laten bestuiven door bijen. Maar dit jaar gaat er iets verschrikkelijk mis. De imker neemt een illegale kolonie bijen mee, Afrikaanse killer bijen die alles aanvallen dat beweegt... Aanvankelijk staat de sheriff voor een raadsel: een paard dat verminkt wordt gevonden in de stal, een dode boer langs de kant van de weg. De lokale imker heeft echter het vermoeden wat er gaande is en licht de sheriff in. Samen proberen ze het stadje te ontruimen, maar ze worden tegengehouden door de burgemeester die geen paniek wil zaaien. Wanneer de zwerm bijen het stadje nadert en de doden zich opstapelen, moet de sheriff alles op alles zetten om de stad en haar bewoners van een gruwelijke dood te redden..
Killer Bud (2001) Killer Bud (2001)
Nadat ze alweer een baantje hebben verloren, gaan de twee idioten Waylon en Buzz op avontuur. Ze willen 'Feed Bags' bemachtigen. Aangezien de enige winkel die dit verkoopt gesloten is, besluiten ze in te breken. Er is een probleem, ze geraken niet terug buiten.
Killer contro Killers (1985) Killer contro Killers (1985)
Er wordt een formule voor synthetische brandstof ontdekt. Een Arabische sheik huurt een bende moordenaars in om de formule te stelen. Er zijn echter meer kapers op de Monegaskische kust.
Killer Cop (2002) Killer Cop (2002)
Luitenant Rick Callahan wordt door de producers van een real-life TV programma gekozen als het onderwerp van hun show. De cameraploeg volgt hem tijdens zijn patrouilles, maar tijdens zijn diensten gebeuren er helaas geen spectaculaire dingen. Wanneer de producers dreigen het programma om die reden van de buis te halen besluit Callahan twee criminelen te laten ontsnappen om deze dan live op TV weer in te rekenen.
Killer Crocodile (1989) Killer Crocodile (1989)
Een team wetenschappers gaat in een moeras op zoek naar de oorzaak van een vervuiling. Ze ontdekken er tonnen met radioactief materiaal aan de waterkant. Alvorens de autoriteiten in het naburige dorp te verwittigen, besluiten ze even aan wal te gaan en de zaak te onderzoeken.
Killer Crocodile 2 (1990) Killer Crocodile 2 (1990)
Een journaliste stuit op illegale chemische lozing in een toeristisch gebied, waar door de uitbater is nagelaten het op te ruimen. Er schuilt echter een ander gevaar dat de bewoners en toeristen onveilig maakt: een reusachtige, gemuteerde krokodil.
Killer Dill (1947) Killer Dill (1947)
Een huis aan huis verkoper, Johnny Dill, wordt aangezien voor een notoire gangster omdat hij er erg veel op lijkt. Dit brengt hem in allerlei netelige situaties.
Killer Diller (2004) Killer Diller (2004)
Een gitaarspelende autodief onmoet een autistische pianist en samen richten zij een band op. Met de hulp van een groep gedetineerden van een rehabilitatieprogramma vormen zij The Killer Diller Blues Band en hebben al snel groot succes.
Killer Elite, The (1975) Killer Elite, The (1975)
Mike Locken maakt deel uit van een groep freelance spionnen. Bij een geheime missie wordt hij door een collega verraden en neergeschoten. Zijn missie mislukt en Mike loopt voor langere tijd mank. Na zijn herstel is hij uit op wraak en zal niet rusten voordat hij de dader te pakken heeft.
Killer Eye, The (1999) Killer Eye, The (1999)
Een experiment van een gekke geleerde loopt compleet uit de hand. Het oog van een dode dakloze man krijgt een eigen wil en verandert in een meedogenloze moordmachine, met een voorkeur voor jonge vrouwen.
Killer Fish (1979) Killer Fish (1979)
Na een juwelenroof laat gangsterbaas Paul Diller de buit zakken in een stuwmeer. Zonder iets tegen zijn handlangers te zeggen, zet hij piranha's uit in het meer.
Killer Flick (1998) Killer Flick (1998)
(plot)
Killer Flood: The Day the Dam Broke (2003) Killer Flood: The Day the Dam Broke (2003)
Het dorpje Rutland in Montana wordt beschermd door de 4,5 ton beton van de Rankin Dam. Veelvuldige regens en het opkomende water veroorzaken echter een druk waar de dam niet tegen bestand is. Als één van de ontwerpers van de dam sterft, steken er verdenkingen de kop op dat de dam niet goed ontworpen zou zijn. Het meest sceptisch is David Arthur Powell (Lando), de originele architect van de dam die op slinkse wijze ontslagen werd door de directeur van het bouwbedrijf. Om Rutland voor het gevaar van de doorbrekende dam te behoeden moet David samenwerken met de twee mensen die hem het minst vertrouwen: stadsraadlid Natalie Powell (Greene) en de 17-jarige architectentalent Gart Powell (Ewald), de vrouw en de zoon die hij achterliet. Ze moeten snel met een nieuw plan komen om hun levens te redden...
  1 2 3 4 5 -6- 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!