Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 -23- 24 25 26 27
Zoeken:
Krajina Mého Srdce (2004) Krajina Mého Srdce (2004)
Het bezoek aan Praag van George W. Bush, de machtigste man ter wereld valt samen met de hartoperatie van Jan Němec, de meester van de Tsjechische Nouvelle Vague. Němec vangt beide gebeurtenissen in een filosofisch videodagboek, en doet zo verslag van misschien wel de belangrijkste dag uit zijn leven.
Krajinka (2000) Krajinka (2000)
Op miraculeuze wijze wordt het leven van de jonge Ondrejko, die aan het stikken is op een besje, gered doordat dokter Roth sigarenrook in zijn keel blaast. De weduwe van de klokmaker, die zo gepassioneerd is dat alleen de meest weerbarstige planten het in haar tuin overleven, belooft een soldaat een zakhorloge als hij een uur lang met haar de liefde kan bedrijven. Een oude landloper wordt betrapt op stelen en wordt door de boer in het schijthuis opgesloten, maar dankzij de hulp van Sint Christoffel weet hij te ontsnappen.
Krajobraz po Bitwie (1970) Krajobraz po Bitwie (1970)
1945: De concentratiekampen worden bevrijd. De mensen die er zaten zijn op zoek naar eten en nemen wraak op de kampleiders. Omdat de geallieerden de orde willen herstellen worden de ex-kampbewoners weer naar andere kampen gestuurd. Een jonge dichter heeft erg veel moeite met de nieuwe situatie. Hij ontmoet een Joods meisje die met hem naar het Westen wil vluchten. Maar het meisje kan maar moeilijk vat op hem krijgen.
Krakatoa: East of Java (1969) Krakatoa: East of Java (1969)
1883, nabij Java. Een schip met een gemęleerd gezelschap is op zoek naar parels. Een weduwe zoekt haar zoon die van het eiland Krakatoa, waar de vulkaan op uitbarsten staat, probeert te ontsnappen. Ondertussen bereiden criminelen aan boord van het schip zich voor op muiterij.
Krakatoa: The Last Days (2006) Krakatoa: The Last Days (2006)
Krakatoa is een vulkanisch eilandje tussen Java en Sumatra dat in 1883 letterlijk explodeerde. Bij die apocalyptische uitbarsting en de daaropvolgende tsunami's kwamen 36.000 mensen om het leven. We beleven de explosie van de Krakatoa samen met onder meer de Nederlandse koloniale ambtenaar Willem Beijerinck en zijn familie, vuurtorenwachter Jacob Schuit, scheepskapitein Lindeman en geoloog Rogier Verbeek. De ramp kondigt zich in mei al aan, maar de echte explosie vindt plaats in augustus.
Kraken: Tentacles of the Deep (2006) Kraken: Tentacles of the Deep (2006)
Dertig jaren geleden was Ray Reiter getuige van de bizarre dood van zijn ouders, door een vreemd octopus-monster. Nu is hij vastberaden om wraak te nemen en gaat samen met Nicole, een archeologe, op een gevaarlijke expeditie om een legendarische Griekse Opaal te vinden, die bewaakt wordt door het beest dat zijn familie vermoordde.
Král Drozdia Brada (1984) Král Drozdia Brada (1984)
De mooie, maar eigenwijze, prinses Anna maakt alle prinsen die om haar hand vragen belachelijk. De koning is dit gedrag zat en dwingt haar om te trouwen met een bedelaar. Het arme leven en harde werk leren de prinses een lesje, en veranderen haar in een goedaardige vrouw.
Král Sokolů (2000) Král Sokolů (2000)
De veertienjarige Tomáš, die het land van de rijke koning Balador bewoont, is opgegroeid in het bos en kan met vogels en andere dieren communiceren. Als zijn vader wordt gedood door wolven, vertrekt hij naar het kasteel van Balador op zoek naar werk. Daar komt hij echter een complot op het spoor, namelijk dat de valkenier Iver zijn rivaal Vagan in diskrediet poogt te brengen. Tomáš probeert Vagan te helpen, waardoor hij de woede van Iver op zich haalt.
Kramer vs. Kramer (1979) Kramer vs. Kramer (1979)
Ted Kramer is een zakenman die zijn werk belangrijker vindt dan zijn gezin. Zijn vrouw Joanna kan er niet meer tegen en besluit hem te verlaten. Ted heeft nou de taak zelf het huishouden te doen en op zichzelf en zijn zoontje Billy te passen. Wanneer Ted heeft geleerd te leven met deze verantwoordelijkheden in zijn leven, wil Joanna haar zoontje terug. Ted weigert om het op te geven en dat leidt tot een rechtzaak om de voogdij van het kind.
Krámpack (2000) Krámpack (2000)
De 17-jarige Nico logeert bij zijn vriend Dani aan een van de Spaanse costa's. Hij wil er vooral meisjes versieren, jointjes roken, zuipen en eindelijk eens van bil gaan. Alleen vindt Dani het niet zo leuk dat zijn vriend meer aandacht heeft voor meisjes dan voor hem.
Kranichmann, Der (2002) Kranichmann, Der (2002)
Tom leidt in Zuid-Afrika een opvangcentrum voor jonge kraanvogels en leert ze ook vliegen. Hij houdt van zijn dieren, maar nog meer van zijn zoontje Finn, die hij alleen opvoedt. Op een dag komt ene Karla Fisher op bezoek. Tom weet niet dat zij op zoek is naar haar reeds lang vermiste zoontje.
Krapatchouk (1992) Krapatchouk (1992)
Twee mannen uit een Oosteuropees land komen naar Frankrijk om seizoenswerk te verrichten. Als het oogstseizoen is afgelopen willen ze weer terug naar hun geboorteland Prajevitza. Het probleem is dat niemand in Frankrijk weet waar dat is.
Krasnaya Palatka (1969) Krasnaya Palatka (1969)
De leider van een mislukte Noordpool expeditie vertelt de gebeurtenissen terug van zijn reis met zijn Italiaanse luchtschip, de crash en de reddingsondernemingen.
Krasnye Kolokola II (1982) Krasnye Kolokola II (1982)
Tweede deel uit de epische verfilming van het leven van de legendarische Amerikaanse journalist John Reed, die in zijn boek 'Tien Dagen die de Wereld Schokten' schreef over de gebeurtenissen die plaatsvonden in Rusland in 1917, met als hoogtepunt de socialistische Oktoberrevolutie.
Krasnye Kolokola, Film Pervyy - Meksika v Ogne (1982) Krasnye Kolokola, Film Pervyy - Meksika v Ogne (1982)
geregisseerd door Sergei Bondarchuk
met Franco Nero, Ursula Andress en Jorge Luke
Krasue (2002) Krasue (2002)
Arawatie is een mooi meisje in een Khmer dorpje, opgesloten in een afgedwongen huwelijk. Ze heeft een geheime affaire, maar wordt betrapt en tot de brandstapel veroordeeld. Tegelijkertijd met de voltrekking van het vonnis sterft er in een aangelegen dorpje de jonge Dao en Arawati maakt gebruik van de gelegenheid om haar dode lichaam over te nemen. 's Nachts haalt ze haar verkoolde schedel en botten op en zweeft door de lucht, wraakzuchtig zoekend naar prooi.
Krava (1994) Krava (1994)
Kráva is het verhaal van de zonderlinge Adam, die opgroeit in een klein dorp aan het begin van deze eeuw. Hij is de zoon van een ongetrouwde vrouw met een 'dubieuze reputatie', zoals dat heet. Zo jong als hij is, vecht hij al zijn hele leven tegen zijn tragische lot. Zijn koe is zijn belangrijkste bezit, verder is hij straatarm. Maar met een koe kun je overleven. Hij ontmoet een meisje, dat ook al geen brandschoon verleden heeft, en krijgt noodgedwongen een relatie met haar. Een film over de afhankelijkheid van de natuur en van de liefde, en over de wil van een mens een leven te leiden dat schijnbaar zinloos is.
Kravgi Gynaikon (1978) Kravgi Gynaikon (1978)
Maya (Melina Mercouri) is een beroemde actrice die terugkeert naar het theater. Ze gaat de titelrol spelen in de de klassieke Griekse tragedie Medea, waarin een moeder haar kinderen vermoordt. Maya's ex-vriend Kostas (Andreas Voutsinas) zal de regie van Medea op zich nemen. Als hij ontdekt dat de Amerikaanse Brenda (Ellen Burstyn) gevangen zit in een Griekse gevangenis vanwege het doden van haar kinderen, stelt hij Maya voor dat zij Brenda ontmoet, om haar personage zodoende goed te kunnen doorgronden. Maya gaat akkoord en hun gespannen en emotionele discussie worden vermengd met de repetities en uitvoering van het stuk Medea.
Krays, The (1990) Krays, The (1990)
Gedurende de jaren zestig werd de Londense onderwereld gedomineerd door twee broers; Ronnie en Reggie Kray. 'The Krays' is hun waargebeurde verhaal. Ronnie en Reggie werden geboren en groeiden op tijdens de harde oorlogsjaren in de Londense wijk East End. Aangemoedigd door hun dominante moeder Voilet, ontpopten ze zich als brutale leidertypes.
Krazana (1928) Krazana (1928)
Italië rond 1930. Verschillende jongeren sluiten zich aan bij een verboden ondergrondse organisatie, genaamd Jeugd van Italië. Wanneer deze geheime groep verraden wordt, is Arthur onder degenen die wordt gearresteerd. Arthur is echter onschuldig, maar kan geen tegenbewijzen voor de aanklachten vinden. Zijn enige vertrouwenspersoon is kardinaal Montanelli, zijn geestelijke vader, bij wie hij zijn hart kan luchten.
Kremlin Letter, The (1970) Kremlin Letter, The (1970)
Een netwerk bestaande uit oudere spionnen huurt een jonge man met een fotografisch geheugen om hen te begeleiden naar Rusland. Ze moeten een brief terugvinden waarin staat dat Amerika steun aan Rusland zal geven als China een atoombom bouwt.
Kribbebijter, De (1935) Kribbebijter, De (1935)
De kribbebijter is de bijnaam van de vader des huizes (Baron van Hergershuizen, gespeeld door Cor Ruys), die van woedeaanval tot woedeaanval leeft. Hij heeft zijn zoon (Frits van Dongen) onterfd en het huis uitgezet, omdat hij zonder zijn toestemming is getrouwd met een typiste (Dolly Mollinger). De dochter des huizes en een oom delen in een complot om vader en zoon te herenigen.
Krieger und die Kaiserin, Der (2000) Krieger und die Kaiserin, Der (2000)
De labiele verpleegster Sissi maakt deel uit van het verpleegteam van een kleine psychiatrische instelling. Door een wel zeer ongelukkig toeval ontmoet ze de vluchtende Bodo die haar leven redt. Na een periode van revalidatie is de wereld van Sissi veranderd. Ze gelooft dat Bodo verantwoordelijk is voor die verandering en besluit hem op te zoeken.
Krigerens Hjerte (1992) Krigerens Hjerte (1992)
De Noorse Ann Mari werkt tijdens de oorlogswinter van '39/'40 als verpleegkundige tussen Finland en de Sovjet-Unie. Daar krijgt ze een relatie met de Finse soldaat Markus. De oorlog stopt tijdelijk en ze settelen zich in het noorden van Noorwegen. Duitsland valt Noorwegen echter binnen en bezet het land. Hierop verlaat Markus Ann Mari aangezien Finland moet strijden tegen Duitsland om het verloren gebied weer terug te winnen. Niet veel later krijgt Ann Mari te horen dat Markus gevallen is in de strijd en ze wordt verliefd op een Duitse soldaat. Echter, tot haar grote verbazing staat Markus op een dag bij haar nieuwe gezin voor de deur.
Krima-Kerime (1994) Krima-Kerime (1994)
Liefdesdrama over een Nederlandse jongen (Paul Groot), diens 17-jarig Turks overbuurmeisje (Emel Sari) en de boze wereld om hen heen. Zij dreigt uitgehuwelijkt te worden, maar weet tijdens een ontvoering door haar vader te ontsnappen. Tot de dag van haar meerderjarigheid duikt ze onder met haar Nederlandse vriend, in een zomerhuisje in het Friese Pingjum.
Kriminalsagen Tove Andersen (1953) Kriminalsagen Tove Andersen (1953)
Knudsen (Preben Lerdorff Rye) en Villumsen (Ib Schřnberg) zijn twee keiharde detectives. Wanneer het lichaam van een jong meisje wordt gevonden, dat duidelijk vermoord is, worden de twee politieagenten op de zaak gezet. Het is aan hen om de moord op te lossen en de dader te pakken, voordat deze opnieuw zijn slag slaat.
Kriminaltango (1960) Kriminaltango (1960)
De charmante levensgenieter Peter (Peter Alexander) verliest zijn vermogen door zijn losbandige levenswijze. Als hij tenslote tot zijn nek in de schulden zit, moet hij zijn villa verkopen. Vastbesloten als hij is, trekt hij alvast in bij zijn tante. Terwijl Peter bezig is zijn villa te verkopen, trekt een boeven bende de villa in om die als uitvalsbasis te gebruiken.
Krippendorf's Tribe (1998) Krippendorf's Tribe (1998)
Een professor aan een universiteit wordt betaald om de laatste onontdekte stam in Nieuw-Guinea te vinden. Wanneer hem dit niet lukt geeft hij dit bij thuiskomst niet toe. Hij besluit een lezing te houden over een zelf verzonnen Shelmikedmu-stem (vernoemd naar zijn kinderen), en laat zijn familie zich aankleden als stam-leden, om zo zijn 'ontdekking' te kunnen bewijzen
Kris (1946) Kris (1946)
Nelly leeft in een stil klein dorpje met haar pleegmoeder. Ondanks wat financiële moeilijkheden weet haar pleegmoeder haar toch een goed leven te bieden. Dan komt haar biologische moeder terug in haar leven. Zij heeft meer geld en woont in de grote stad. Aangetrokken door het avontuur besluit Nelly bij haar echte moeder te gaan wonen. Maar in Stockholm ontdekt ze de donkere kanten van het bestaan die ze in het kleine dorpje nooit ervaren had.
Kris Commando (1987) Kris Commando (1987)
De Islamitische minderheid wordt verscheurd. Aan de ene kant voeren milities strijd tegen de Christelijke overheid en aan de andere kant wordt geprobeerd om tot een dialoog te komen. Door verraad en misverstanden besluiten aan beide kanten twee mannen tot een totale oorlog over te gaan. Deze twee hebben meer gemeen met elkaar dan ze zelf vermoeden, maar of ze ooit tot elkaar kunnen komen...
Kristin Lavransdatter (1995) Kristin Lavransdatter (1995)
Kristin is door haar vader voorbestemd om de vrouw te worden van Simon Darre, terwijl zijzelf liever was getrouwd met haar jeugdliefde Arne. Als zij zich in een klooster in Oslo voorbereidt op haar huwelijk ontmoet zij Erlend Nikulaussřn en ze worden verliefd op elkaar. Het is echter nog maar de vraag of ze ooit met elkaar kunnen trouwen, nu hiervoor haar vaders toestemming nodig is
Kristnihald undir Jökli (1989) Kristnihald undir Jökli (1989)
Een ongelukkige kerel uit de stad bezoekt een geďsoleerde Ijslandse kustnederzetting. Hij beseft al snel dat twee inwoners tovenaars zijn en kibbelen voor de hand van een geheimzinnige vrouw. Wanneer zij bevrijd wordt van een vloek, bewijst zij ook een tovenaar te zijn. Dan wordt hij verliefd...
Krišana (2005) Krišana (2005)
Matīss Zelčs ontmoet een zekere nacht een vrouw die van plan is zich van de brug te werpen. Hoewel Matīss geen moeite heeft gedaan haar op andere gedachten te brengen, kan hij haar niet vergeten. De politie weet echter van niets en heeft geen lichaam gevonden. Matīss raakt geobsedeerd door de vrouw en start een eigen onderzoek.
Krocodylus (2000) Krocodylus (2000)
Een groep filmmakers reist naar Australië om een documentaire te maken over de nieuwste extreme sport: Bloodsurfing. Tijdens hun zoektocht naar een goede locatie, komen ze terecht in Lilo Cay, waar de golven hoog en de haaien in overvloed zijn. Bij aankomst ontmoeten ze John Dirks en zijn collega, de sexy Artie. John waarschuwt de filmmakers voor een gevaar dat in het water schuilt. Tijdens het schieten van de film worden ze de prooi van een gruwelijke zoutwater-krokodil. Al snel merken ze dat de krokodil zowel op land als in het water aanvalt...
Kroko (2003) Kroko (2003)
Julia "Kroko" Fiedler is een zeer opstandige tiener die zich expres sletterig kleedt en mensen voor het minste met haar bende in elkaar slaat. Op een dag is de maat vol en moet ze 80 uur vrijwilligerswerk doen. Dit werk is in een inrichting voor zwak begaafde mensen en heeft veel impact op het verdere leven van Julia.
Krokodillen in Amsterdam (1990) Krokodillen in Amsterdam (1990)
Nina is een gedreven activiste. In stilte beraamt ze aanslagen die de wereld zullen veranderen. Gino (hoe heet ze werkelijk?) is frivool en leeft van dag tot dag. Groter contrast kun je je nauwelijks voorstellen; toch worden zij vriendinnen.
Kronika Wypadków Miłosnych (1986) Kronika Wypadków Miłosnych (1986)
1939, een oorlog lijkt nog ver weg te zijn voor een groepje jonge Poolse Litouwers. Witek hoopt te slagen voor zijn eindexamen zodat hij aan de universiteit kan gaan studeren. Hij is echter verliefd op mede-studente Alina waardoor hij zijn studie verwaarloost en zakt voor zijn eindexamen. De jonge geliefden plegen daarop symbolisch zelfmoord en worden vervolgens wakker geschud door het uitbreken van WO II.
Kronk's New Groove (2005) Kronk's New Groove (2005)
In de opvolger van The Emperor's New Groove wordt het accent gelegd op de lomperik Kronk, Yzma’s (domme) rechterhand. Kronk is leider van een woudlopersclubje en als Kronk’s vader van plan is om op bezoek te komen doet Kronk er alles aan om diens goedkeuring te krijgen.
Kronos (1957) Kronos (1957)
Een groep wetenschappers onderzoekt een enorme krater waar de nacht voordien een meteoriet is ingeslagen. Een paar dagen later wordt er in de buurt van de krater een vreemd ruimteschip gesignaleerd. Het schip blijkt van de planeet Kronos te komen en is geprogrammeerd om alle energie uit de planeet Aarde te zuigen.
Kronprinz Rudolf (2006) Kronprinz Rudolf (2006)
"Kronprinz Rudolf" vertelt de tragische geschiedenis van de Oostenrijkse vorsten en troonopvolgers in de periode 1858-1889. De film beschrijft niet alleen het leven van de Habsburger Rudolf, maar laat ook de langzame aftakeling van de eens zo machtige Donaumonarchie zien. Het leven van de kroonprins staat in het teken van allerlei spanningen zowel binnen als buiten de paleismuren.
Kronvittnet (1989) Kronvittnet (1989)
De getrouwde Thomas zit in een huwelijksdip en ontmoet Jenny. Thomas staat open voor avontuur en maakt een afspraakje met Jenny in de macabere omgeving van zijn werk - een laboratorium voor dieronderzoek. Als ze daarna in een restaurant belanden, krijgen ze ruzie. Thomas hoort niets meer van haar, totdat de politie op zijn stoep staat en hem beschuldigt van de moord op en de verdwijning van Jenny.
Kronzeuge, Der (2007) Kronzeuge, Der (2007)
De succesvolle architect Achim ontmoet tijdens een zakenreis Denise, die avances maakt. De volgende dag wordt hij wakker zonder trouwring en krijgt hij compromitterende foto's toegestuurd, waarop te zien is hoe Achim seks heeft met Denise en een jong meisje. Achims leven staat op zijn kop.
Kroon, De (2004) Kroon, De (2004)
Drama gebaseerd op de gebeurtenissen tijdens de aanloop naar het huwelijk van kroonprins Willem-Alexander en Máxima Zorreguieta. Minister van Staat Van der Stoel is door premier Wim Kok gevraagd de crisis te bezweren die dreigt te ontstaan wanneer duidelijk is dat kroonprins Willem-Alexander echt verder wil met de Argentijnse Máxima. Haar vader, 'fout' vanwege zijn betrokkenheid bij het Argentijnse generaalsregime van Videla in de jaren '70, moet koste wat kost overreed worden om niet naar het huwelijk van zijn dochter te komen. Op straffe van een morrend volk en wie weet een kabinetscrisis.
Krótki Film o Miłości (1988) Krótki Film o Miłości (1988)
De negentienjarige Tomek is verliefd op Magda, een vrouw van in de dertig die in een flat woont tegenover die waarin Tomek met zijn moeder woont. Hij bespiedt haar door zijn telescoop en belt haar op om haar stem te horen - zonder iets terug te zeggen. Hij stuurt haar valse oproepen om haar naar het postkantoor te laten komen, waar hij werkt. Na verloop van tijd maakt hij zich bekend en vertelt hij haar alles. Magda is eerst kwaad en dan verbijsterd. Zij gelooft allang niet meer in de liefde en kan de passie van de jongen niet begrijpen. Ze besluit hem te verleiden om te bewijzen dat echte liefde niet bestaat...
Krótki Film o Zabijaniu (1988) Krótki Film o Zabijaniu (1988)
Rond een flatgebouw in een troosteloze wijk van Warschau is een taxichauffeur werkzaam, die één van de bewoners bijzonder irriteert. De bewoner laat hem naar een afgelegen plaats rijden waar hij de chauffeur vermoordt. Hij wordt ter dood veroordeeld en een advocaat die net voor zijn bar-examen is geslaagd, praat nog even met hem.
Krrish (2006) Krrish (2006)
Superheld Krrish is de zoon van Rohit, de man die speciale krachten kreeg van een buitenaards wezen. Krrish wordt verliefd op de beeldschone Priya die op vakantie is in zijn bergdorpje. Wanneer zij terug naar Singapore moet, gaat hij haar achterna. Eenmaal in de grote stad maakt Krrish nieuwe vrienden en bloeit de liefde op tussen hem en Priya. Daarnaast komt hij terecht in omstandigheden waarbij hij door zijn krachten te gebruiken mensen redt en al snel is de held geboren. Al strijdend komt hij een op wereldmacht beluste boef tegen. Kan Krrish de wereld redden?
Krug Vtoroj (1990) Krug Vtoroj (1990)
Een jonge man arriveert in een dorpje omdat zijn vader is overleden. Twee dagen brengt hij door in het bouwvallige huis van zijn vader, onbekend met de handelingen die hij moet verrichten. Hij wast zijn vader in de sneeuw, omdat de waterleiding stuk is en onhandig kleedt hij hem aan. De grenzen tussen zoon en vader, dood en leven vervagen.
Kruimeltje (1999) Kruimeltje (1999)
Rotterdam, een winter in de jaren '20. Kruimeltje werd als kind te vondeling gelegd. Nu is hij tien jaar. Hij moet grotendeels voor zichzelf zorgen, want met zijn pleegmoeder kan hij niet goed opschieten. Zij laat hem trouwens alleen binnen als hij geld meebrengt. Kruimeltje is dus een klein boefje geworden. Bij de politie is hij inmiddels vaste klant. Maar Kruimeltje blijft hopen dat ooit op een dag zijn vader zal terugkomen om voor hem te zorgen.
Kruistocht in Spijkerbroek (2006) Kruistocht in Spijkerbroek (2006)
De vijftienjarige Dolf gebruikt een prototype van een tijdmachine en belandt tegen zijn wil in de Middeleeuwen. Hij wordt neergeslagen door overvallers, maar wordt gered door de mooie en stoere Jenne. Zij maakt deel uit van een kinderkruistocht, achtduizend kinderen die op weg zijn naar Jeruzalem om de stad te bevrijden van de Arabieren.
Krull (1983) Krull (1983)
Ver in de toekomst, in een wereld van magie en tovenarij speelt het verhaal van Krull zich af op de gelijknamige planeet. Het Beest met zijn leger van Slachters heerst met harde hand over de planeet en haar bewoners. De twee koninkrijken op Krull sluiten een verbond om het Beest uit zijn Zwarte Burcht te verdrijven en te vernietigen. Dit verbond wordt bekrachtigd door het huwelijk tussen Prins Colwyn (Ken Marshall) en de mooie Lyssa (Lysette Anthony). Tijdens de huwelijksplechtigheid vallen de Slachters het feestvierende gezelschap aan en ontvoeren Lyssa. Colwyn start een wanhopige zoektocht naar zijn geliefde. Om tegen het Beest ten strijde te gaan dient hij te beschikken over een bijzonder wapen waarmee hij de duivelse krachten van het wezen kan weerstaan. Dit wapen is de Glaive, een soort boemerang met vlijmscherpe messen, dat hij vindt in een grot. Tijdens zijn gevaarlijke en avontuurlijke tocht naar de Zwarte Burcht, waar Lyssa gevangen wordt gehouden, sluiten diverse bijzondere personen zich bij hem aan met wie hij gezamenlijk het Beest zal bevechten.
Krummerne (1991) Krummerne (1991)
Krummerne is de bijnaam van Mads Crumborg, een Deense jongen uit een gezin waar de harmonie te lijden heeft onder de drukke bezigheden van zijn ouders. Als hij alleen thuis is en wat in de kelder rommelt van het oude huis waarin ze wonen, ontdekt hij een zak met geld dat door dieven daar verstopt is.
Krummerne 2: Stakkels Krumme (1992) Krummerne 2: Stakkels Krumme (1992)
Krummerne's ondeugende vriend Tom introduceert hem in de wereld van de paardenrennen en zo zet Krummerne zijn eerste stappen als jockey. Als hij de enige is die een veelbelovend racepaard kan berijden, moet hij aan een race meedoen. Ondertussen willen twee bankrovers Krummerne ontvoeren.
Krummerne 3 - Fars Gode Idé (1994) Krummerne 3 - Fars Gode Idé (1994)
Moeder Krumborg wil de vloer opnieuw vernissen waardoor de familie tijdelijk het appartement boven mevrouw Olsen betrekt. Boris en Ivan zijn van plan om bij alle appartementen in te breken, terwijl Krummerne en zijn vrienden voetballen.
Krush Groove (1985) Krush Groove (1985)
Semi-autobiografisch verhaal over Def Jam oprichter Russell Simmons, in de film Russell Walker genoemd. Op zijn label Krush Groove contracteert hij al het jonge talent van de straat. Wanneer één van zijn acts (Run DMC) een hit scoort wordt het tijd de zaken wat groter op te zetten. Russell heeft echter geen geld zoveel platen te drukken en leent het van een drugdealer annex woekeraar Jay. Het terugbetalen wordt alleen een probleempje... Tegelijkertijd vallen Russell en zijn broertje Run voor dezelfde dame (Sheila E.)
Krylya (1966) Krylya (1966)
Nadezhda Petrovna was ooit een beroemd vechtpiloot en een loyaal Stalinist. Met haar 41 jaar is ze nu een lerares op een provincieschooltje. Zij heeft de militairen ideeën en gehoorzaamheid zich zo eigen gemaakt dat ze moeilijk kan aarden in het dagelijks leven in vredestijd.
Krysar (1985) Krysar (1985)
Het dorpje Hamelen is in verval geraakt. De mensen bekommeren zich slechts over geld en sociaal aanzien. De straten worden bevuild met wat de mensen zoal achterlaten. Dit leidt tot een omvangrijke rattenplaag. De inmiddels wanhopige geworden stadsbestuurders weten zich geen raad met de plaag. Dan opeens komt er een vreemdeling de stad binnen en langzaam lijkt het rattenprobleem minder te worden. De film is een adaptatie van het alom bekende "de Rattenvanger van Hamelen".
Krzysztof Kieslowski: I'm So-So... (1995) Krzysztof Kieslowski: I'm So-So... (1995)
Deze documentaire illustreert rijkelijk het leven van de grote Poolse regisseur Krzysztof Kieslowski. We volgen Kieslowski in de nadagen van zijn leven, waarin hij terugkijkt op zijn leven en met name zijn tijd als regisseur. Met een rustgevend relativisme worden de verschillende thema's door de filmmaker en Kieslowski behandelt.
Krzyzacy (1960) Krzyzacy (1960)
In de Middeleeuwen wordt een deel van Polen aangevallen door Duitse ridders van de Teutonische Orde. Danusia, de dochter van ridder Jurandt, is verliefd op Zbyszko van Bogdaniec, een driftkikker die wraak heeft gezworen voor de dood van Danusia's moeder door de indringers. Wanneer hij echter wordt gevangen genomen door de Teutoonse strijders, moet Danusia komen om hem te bevrijden. Maar dan valt ook zij zelf in de handen van de vijanden.
Kshatriya (1993) Kshatriya (1993)
De families Mirtagarh en Surjangarh zijn al eeuwenlang elkaars aardrivalen. Elk jaar moeten ze met een strijder komen, die ze tegen elkaar laten vechten, met als hoofdprijs het offeren van een heilige kalf. Door allerlei omstandigenheden krijgen de twee families een grote ruzie. Echter hun ontwetende kinderen, die in Engeland studeren, weten niets van deze vete af, en worden daar elkaars beste vrienden. Eenmaal terug in India, moet Vinjay (de zoon van het hoofd van Mirtagarh) vechten tegen zijn beste vriend Vikram (de zoon van het hoofd van Surjangarh), om de familie eer hoog te houden. Ook worden beide jongens verliefd op een meisje van de andere familie. Zullen de jongens, de eeuwenoude traditie hoog houden? Of is er in die familie eens tijd voor vernieuwing.
KT (2002) KT (2002)
1973, Kim Dae-Jung, een Zuid Koreaanse jurist, dissident en uitgesproken tegenstander van het militaire dictatorschap in zijn land wordt, tijdens een geheime trip naar Japan, uit zijn hotel in Tokio ontvoerd. De kidnapping veroorzaakt internationaal gezien veel opwinding. Vijf dagen later duikt Kim Dae-Jung, op mysterieuze wijze op in Seoul. Hij is geblinddoekt versuft en gewond. Vijfentwintig jaar later wordt Kim de president van Zuid Korea en krijgt de nobelprijs voor de vrede. Pas in de laatste jaren wordt duidelijk wie de daders waren van de kidnapping en welke motief ze hadden. En wie ze hebben tegengehouden.
Ku Nao Ren De Xiao (1979) Ku Nao Ren De Xiao (1979)
De naďeve toewijding aan de waarheid van de eerlijke verslaggever Fu Bin plaatst hem direct tegenover zijn opportunistische collega's, en zeker tegenover de hypocriete ambtenaren die tijdens de Culturele Revolutie in China zijn journalistieke ethiek schaamteloos uitbuiten vanuit ideologische motieven. Een integere chirurg die gedwongen wordt als portier te werken in zijn ziekenhuis, wordt ritueel vernederd tegenover Fu Bin, die een artikel moet schrijven ten faveure van de belagers van de chirurg. De beroepsmatige en ethische conflicten van Fu bedreigen uiteindelijk zowel zijn werk als zijn gezinsleven, terwijl zijn mentale strijd het discursieve niveau bereikt.
Kubanisch Rauchen (1999) Kubanisch Rauchen (1999)
Met het geld van de schoonfamilie van Paul achter de hand, besluiten Paul en Bernd een antiekzaak te beginnen. Paul denkt ten onrechte dat hij alles van financieën weet en Bernd denkt ten onrechte verstand te hebben van antiek. De winkel loopt dus niet helemaal als gepland en daarmee komt hun vriendschap onder druk te staan.
Kubanskie Kazaki (1949) Kubanskie Kazaki (1949)
Galina (Marina Ladynina) is de eigenaresse van een Siberische paardenfokkerij. Haar grote concurrent is de paardenfokker en ex-Kozak Gordei (Sergei Lukyanov). Om hun meningsverschillen bij te leggen, besluiten ze een hordenloop te houden. Tijdens de verhitte strijd worden ze verliefd op elkaar.
Kubrador (2006) Kubrador (2006)
Jueteng is een immens populair gokspel in de volkswijken van Manilla. Maar het is ook verboden. Amelita is de vrouw die de gokbriefjes bij de mensen gaat inzamelen en de potentiele deelnemers overhaalt om ook deze keer weer mee te doen. Ze is echter veel te zacht en te goed van karakter voor dat werk. Zodanig dat de hele buurt misbruik van haar maakt.
Kuch Kuch Hota Hai (1998) Kuch Kuch Hota Hai (1998)
Anjali Sharma (Kajol) en de lokale casanova Rahul Khanna (Shahrukh Khan) zijn dikke maatjes op het St. Xavier's College. Anjali denkt dat het ooit wel wat zal worden tussen haar en Rahul totdat Tina Malhotra (Rani Mukherjee) bij hun op school komt. Rahul valt als een blok voor haar, en laat Anjali achter met een gebroken hart. Anjali besluit midden in het schooljaar weg te gaan met als smoes dat haar moeder ziek is. Rahul en Tina trouwen maar door complicaties bij de geboorte van hun kind overlijdt Tina. Zij heeft brieven voor haar dochtertje achter gelaten. Na een aantal jaren als het meisje is opgegroeid en de brieven heeft gelezen wordt het haar duidelijk dat Rahul eigenlijk bij Anjali hoort. Zij wil ze dan ook bij elkaar brengen.
Kuch Naa Kaho (2003) Kuch Naa Kaho (2003)
Het is tijd om een geschikte vrouw te vinden voor Raj. Hierbij krijgt hij hulp van de beeldschone Namrata, een vrouw met een verleden. Na een aantal bruidskandidaten realiseert Raj zich dat hij eigenlijk verliefd is op Namrata, maar hoe zal haar achtergrond dit beďnvloeden?
Kuchh To Hai (2003) Kuchh To Hai (2003)
Het verhaal gaat over een groepje studenten in Simla die verstrikt raken in een moordzaak. De studenten komen er achter dat een leraar van hen het lijk van zijn vrouw beneden in de kelder heeft liggen. Nadat de leraar ziet dat ze het lijk hebben gezien, wil hij hen vermoorden voordat ze dit aan de politie gaan vertellen. Maar gedurende zijn achtervolging wordt hij aangereden door datzelfde groepje. Na het ongeluk willen ze er niets meer van weten. Jaren later komen ze weer bij elkaar voor een huwelijk van een van hun vrienden. Hier komen ze er achter dat de leraar hen nog steeds achtervolgt met de gedachte hen te willen vermoorden. Eén voor één worden ze vermoord tijdens hun verblijf in Simla. Iedereen verdenkt natuurlijk de leraar, maar hij blijkt niet alles in zijn eentje te doen. Wie helpt hem?
Kuchisake-Onna (2007) Kuchisake-Onna (2007)
Volgens de legende, ontvoert een vrouw met ingesneden mondhoeken kleine kinderen, om ze vervolgens te bewerken met een grote schaar. Als drie jongetjes uit nieuwsgierigheid naar haar op zoek gaan in het park, blijkt dat deze legende niet alleen in de belevingswereld van de plaatselijke bevolking bestaat.
Kuchizuke (1957) Kuchizuke (1957)
Kinichi en Akiko leren elkaar kennen wanneer zij hun vaders bezoeken in de gevangenis. Na, met success, te hebben gegokt op een wielerwedstrijd, genieten ze van een mooie dag op het strand. Terwijl ze met elkaar praten komen ze erachter dat ze allebei geld nodig hebben. Akiko, die haar geld verdient als schildersmode om de medische kosten voor haar moeder te betalen, moet 100,000 yen bij elkaar schrapen om het geld dat haar vader gestolen terug te betalen. Kinichi heeft ook 100,000 yen nodig om de borg te betalen voor zijn vader, die verdacht word van verkiezingsfraude.
Kűchű Teien (2005) Kűchű Teien (2005)
Een familie, die hardop uitspreekt zonder geheimen samen te leven, móet wel iets te verbergen hebben. Verschillende buitenechtelijke affaires en stiekem rebellerende kinderen zorgen dan ook niet voor grote verrassingen.
Kuckuckskind der Liebe, Ein (2005) Kuckuckskind der Liebe, Ein (2005)
Anabel (Lisa Martinek) heeft alles wat haar hartje begeert: een goed verdienende man, een mooi huis, leuke vrienden en een eigen antiekwinkeltje. Het enige wat aan haar geluk ontbreekt is een kind, maar daar kan haar echtgenoot haar niet aan helpen. Dus gaat Anabel op zoek naar vervanging...
Kuckuckszeit (2007) Kuckuckszeit (2007)
Het leven van de 38-jarige Claudia is geheel normaal. Gelukkig getrouwd met Jens en twee kinderen. Haar man is ondernemer in de bouw en Claudia zelf is huisvrouw. Echter, op een dag kan Claudia geen geld meer opnemen en verneemt dat de gezamenlijke rekening geblokkeerd is. De zaak van haar man staat namelijk op het punt failliet te gaan, iets wat Jens haar niet durfde te vertellen. Claudia besluit voeten in aarde te zetten en probeert de onderneming te redden. Zonder succes, en de spanningen in het gezin lopen hoog op.
Kuen Gik (1971) Kuen Gik (1971)
Twee mannen, de één een kung-fu specialist en de ander een kickbokser, ontdekken dat ze broers zijn, waarna ze het samen, binnen de ring en daarbuiten, opnemen tegen een misdaadsyndicaat
Kuen Sun (2001) Kuen Sun (2001)
De jonge kung fu-vechter Nova bewaakt een familiegeheim: de krachtige vechtstijl Avenging Fist! Als de leider van de ondergrondse terreurbeweging Red Dragons dit te weten komt, gaat hij tot het uiterste om de geheimen van de vechtstijl te ontdekken. Want met behulp van The Avenging Fist kunnen de Red Dragons de wereld veroveren. Voor Nova zit er maar één ding op. Geholpen door de kung fu-meesters Dark, Jazz en Iron Surfer neemt hij het op tegen een schijnbaar onoverwinnelijke tegenstander.
Kuffs (1992) Kuffs (1992)
George Kuffs heeft nooit zijn school afgemaakt, hij heeft net zijn baan verloren, en zijn vriendin die nog studeert is zwanger. Omdat hij vindt dat hij haar niet kan onderhouden verlaat hij haar en vraagt aan zijn broer Brad of hij hem geld kan lenen. Hij wil namelijk naar Brazilië om goud te gaan zoeken. Dan komt Brad om en is George plotseling eigenaar van Brads beveiligingsdepartement.
Kuhle Wampe oder: Wem Gehört die Welt? (1932) Kuhle Wampe oder: Wem Gehört die Welt? (1932)
Duitsland begin jaren 30. Kuhle Wampe is een camping aan de rand van Berlijn, die nu bevolkt wordt door dakloze arbeidersgezinnen die de huur niet konden betalen en waarvan de meeste te depressief en passief zijn om te trachten hun slechte omstandigheden te overwinnen. Een links georiënteerde jongerenorganisatie biedt plotseling de kans om het moraal op te krikken en de politieke strijd aan te gaan. Na problemen met de censuur verboden de Nazi’s de film voorgoed.
Kuihua Duoduo (2005) Kuihua Duoduo (2005)
Ma Xiaogang moet na zes jaar celstraf de draad van zijn leven weer opnemen. Hij doet dat door, op aanraden van de dorpsagent, geroosterde zonnebloempitten te verkopen. Maar het verleden laat hem niet los.
Kukla s Millionami (1928) Kukla s Millionami (1928)
Wanneer een rijke weduwe overlijdt, vertrekken twee van haar hebzuchtige erfgenamen naar Parijs, op zoek naar een pop waarin ze haar vermogen heeft verborgen. Dit zorgt echter voor de nodige ellende.
Kukushka (2002) Kukushka (2002)
Finland 1944, enkele dagen voordat W.O.II in dat land is beëindigd. Een Finse scherpschutter weet te ontsnappen en ook Ivan, een Russische kapitein, kent een ontsnapping door het oog van de naald. Ze zijn strijders aan weerszijden van de oorlog, maar Anni, een vrouw in Lapland, vangt hen op en behandeld hen gewoon als twee mannen.
Kulay Dugo Ang Gabi (1966) Kulay Dugo Ang Gabi (1966)
Een vampier, Marco (Ronald Remy), wil het lichaam van zijn geliefde weer tot leven wekken. Dit wil hij doen door een vloek uit te spreken over een dorp in de buurt.
Kull the Conqueror (1997) Kull the Conqueror (1997)
Een barbaar genaamd Kull wordt koning nadat hij de oude koning in een tweegevecht dodelijk heeft gewond en die met zijn laatste adem hem als opvolger aanwijst. De erfgenamen van de koning willen de heerschappij hebben en zij wekken een heks, Akivasha, tot leven. Maar Akivasha wil zelf de macht hebben en laat haar demonen heersen. Alleen de adem van de god Volka kan nog redding brengen.
Kumar Talkies (1999) Kumar Talkies (1999)
Documentaire die een beeld geeft van de rol van een bioscoop in een klein dorp in het noorden van India. De documentaire besteedt aandacht aan de relatie tussen de grote Bollywood-producties en hun publiek. In het dorpje Kalpi is maar één bioscoop: Kumar Talkies. Dertig jaar geleden richtte de vader van Pankaj Rishi Kumar in Kalpi een oude fabriek in als bioscoop. Het maakt niet uit welke film er draait, maar elke dag komt er een handvol mensen kijken. Kumar Talkies kent geen hits of flops, het principe van vraag en aanbod geldt hier niet. De documentaire Kumar Talkies zet de reële wereld in Kalpi, waar de economische crisis het leven onzeker maakt, tegenover de imaginaire wereld van het witte doek, een wereld van romantiek en rebellie waarin het onmogelijke mogelijk wordt: imaginaire beelden die langzaam maar zeker deel zijn gaan uitmaken van het collectieve bewustzijn van Kalpi.
Kumo no Hitomi (1998) Kumo no Hitomi (1998)
Nijima (Aikawa) is een witteboordencrimineel. Hij treedt doortastend op als hij iemand verdenkt van een aanslag op zijn dochtertje. Terwijl Nijima terugkeert naar zijn gewone leven raakt een yakuza baas geďnteresseerd in zijn diensten. Als een vriend hem introduceert in een hard crimineel netwerk krijgt Nijima al snel meer opdrachten die zelfs zijn eigen vriendenkring betreffen.
Kumo no Mukô, Yakusoku no Basho (2004) Kumo no Mukô, Yakusoku no Basho (2004)
In een alternatief verloop van het verleden is Japan verdeeld in een zuidelijk en een noordelijk deel door de oorlog tussen de Union en de Verenigde Staten. De Union heeft op Hokkaido een enorme toren gebouwd, waarvan het doel een mysterie lijkt. Drie kinderen, die de zomer doorbrengen op het rustige Japanse platteland en dagdromen over de verlaten straaljager die ze in de buurt hebben gevonden, raken gefascineerd door de geheimzinnige toren die ze in de verte zien. Ze beloven elkaar dat ze op een dag naar de toren zullen vliegen, om het mysterie te ontrafelen.
Kumo no Youni, Kaze no Youni (1989) Kumo no Youni, Kaze no Youni (1989)
Wanneer de keizer sterft moet zijn zoon de troon bestijgen. Dit gaat gepaard met de nodige complotten. Over het gehele land worden vrouwen gezocht om de vrouw van de keizer te worden. Een van die vrouwen is Ginga. Zij probeert ook de vrouw van de keizer te worden. Ginga is echter niet wat je zou verwachten van een keizerin.
Kumokiri Nizaemon (1978) Kumokiri Nizaemon (1978)
Een voormalige samurai verlaat zijn clan om een bende dieven te leiden. Hij doet een aanval op het kasteel van zijn oude meester om zo zijn familie te wreken.
Kumonosu Jô (1957) Kumonosu Jô (1957)
Kurosawa's verfilming van Shakespeare's MacBeth. Washizu en Miki keren terug na een gewonnen veldslag en komen een heks tegen die voor elk van hen een voorspelling doet. Washizu zal de nieuwe heer van het kasteel worden en opgevolgd worden door de zoon van Miki. Zullen deze voorspellingen uitkomen....?
Kun Pan (2002) Kun Pan (2002)
De nobele Thaise krijgsheer Kunpan wordt gedurende een oorlog gedwongen zijn geliefde Pimpilalai te verlaten. Terwijl Kunpan op het slagveld staat, maakt Chang, zijn rivaal in de liefde, Pimpilalai wijs dat Kunpan gesneuveld is. Met gebroken hart en schoorvoetend treedt ze vervolgens in het huwelijk met Chang. Wanneer Kunpan dit hoort, reist hij als een speer naar huis. Maar onderweg wordt hij tegen gehouden door de mannen van Chang. Na een reeks van bloedige gevechten, trekt Kunpan zich terug in de jungle, waar hij bovennatuurlijke krachten leert ontwikkelen. Met zijn nieuw verworven superkrachten keert de krijigsman uiteindelijk terug naar zijn geliefde....en zijn vijanden!
Kundskabens Trć (1981) Kundskabens Trć (1981)
Twee jaar middelbare schoolleven rond 1960 waar de grootste branie en het populairste meisje Elin (Eva Gram Scholdager) van de klas geleidelijk aan in tegengestelde rollen veranderen en alle conflicten op het schoolbal voor de zomervakantie naar buiten komen.
Kundun (1997) Kundun (1997)
De Tibetaanse bevolking noemt hun Dalai Lama ook wel Kundun, wat voor het heden staat. Kundun werd gedwongen om te ontsnappen uit zijn land, Tibet, wanneer China het land inneemt en zorgt voor een sterk regime in het rustige land.
Kung Fu (1972) Kung Fu (1972)
Een Chinese-Amerikaan, een Boedhistische monnik vlucht naar Amerika, achtervolgd door de soldaten van de Keizerlijke Garde nadat hij de dood van zijn meester heeft gewraakt. Op de vlucht helpt hij ondertussen wat mensen die zijn pad kruisen.
Kung Fu (2004) Kung Fu (2004)
Kanton, China, jaren '40. Sing wil wanhopig lid worden van Hong Kong’s meest beruchte gangsterbende, de Axe Gang, maar hij kan niet eens een mes hanteren. De bende is van plan hun territorium uit te breiden en werpt een begerig oog op Pig’s Sty Alley, een heilige straat bevolkt door een heel arsenaal excentrieke karakters. Enkelen van hen zijn zelfs kung fu meesters in vermomming en wanneer ze de bende op hun donder geven, gaan de poppen aan het dansen. De Axe Gang zet druk op de ketel en stuurt steeds dodelijker vechtersbazen op hen af. Het gevecht escaleert al spoedig tot letterlijk waanzinnige hoogten.
Kung Fu Dunk (2008) Kung Fu Dunk (2008)
Een jonge man groeit op in een Kung Fu school en wordt gerekruteerd door een Universitaire basketbal team, om zijn hele goede slam dunk talent. We zien hoe hij zijn tijd gebruikt tussen de training en wedstrijden, zijn strijd met een mede teamgenoot voor het meisje van zijn dromen. En ook probeert hij zijn familie te vinden.
Kung Fu Fighter (2007) Kung Fu Fighter (2007)
Het verhaal gaat over een jongeman luisterend naar de naam Ma, die zoekt naar zijn deskundige 'kungfu-vader' in het Shanghai van de jaren dertig. Nadat hij zijn vaders superkrachten heeft geërfd, verzekert hij zich van een baan in een huis waar gevechtssporten bedreven worden en wordt er bevriend met Fat. Maar de twee lopen in een val en de Shanghai triades willen hun ondergang. Ma heeft ook een oogje op de mooie zangeres Lung, maar zal de liefde tussen hun beiden openbloeien? En zal Ma dit alles nog overleven met zoveel partijen die tegen hem samenspannen?
Kung Fu Mummy, The (2005) Kung Fu Mummy, The (2005)
Kung Fu of 8 Drunkards (1980) Kung Fu of 8 Drunkards (1980)
Chang Fung is een jongeman die Kung Fu lessen krijgt van de altijd dronken Wu Tseng, die in een ver verleden vijanden heeft gemaakt. Wanneer een groep strijders Wu Tseng willen doden en ook nog eens zijn oom en nicht bedreigen, bedriegen en ontvoeren, is het tijd voor Chang Fung om zijn dronken Kung Fu technieken te laten zien...
Kung Fu of Seven Steps (1979) Kung Fu of Seven Steps (1979)
Wanneer de legendarische 'Five Hands Gang' de stad van Tiger en zijn meester Lee San Pai over dreigt te nemen, steken zij daar uiteraard een stokje voor.
Kung Fu Panda (2008) Kung Fu Panda (2008)
Po is een luie panda die de Uitverkorene blijkt te zijn om de vallei te redden van het gemene luipaard Tai Lung. Hij moet daarom in de leer bij Kung Fu master Shifu. Po zet de wereld van de Kung Fu compleet op zijn kop! Hij wordt een held door te leren dat als hij in zichzelf gelooft, hij alles kan bereiken.
Kung Fu Rascals (1992) Kung Fu Rascals (1992)
De kung-fu rascals zijn een bende nietsnutten die niet doorhebben dat al hun acties eigenlijk clichés zijn uit alle mogelijke goedkope actiefilms. Zo moeten ze ondermeer afrekenen met Godzilla, cowboys uit een ouwbollige western en slechterikken uit de films van Jackie Chan.
Kung Fu: The Movie (1986) Kung Fu: The Movie (1986)
De zwijgzame Shaolin-monnik Caine ontmoet een man die enkele verrassingen voor hem heeft. Zo is de shaolin-orde vernietigd, is de man de vader van een belangwekkend persoon die Caine vermoord heeft en zal er daarvoor wraak komen middels de zoon van Caine, die hij nooit gekend heeft.
Kung Phooey! (2003) Kung Phooey! (2003)
Als weeskind werd Chew opgevangen in de Heilige Shur-Li Tempel waar hij alle stijlen van de eeuwenoude vechtsport Kung-Phooey leerde. Nu moet hij al zijn kennis en kunde aanwenden voor de gevaarlijkste opdracht ooit: het terugvinden van de Heilig Perzik, die jaren geleden uit de tempel werd gestolen. Zijn zoektocht brengt Art Chew naar de Verenigde Staten, waar hij ontdekt dat de perzik in handen is van de kwaadaardige Helen Hu. Voor Chew zit er maar één ding op: kick some ass!
Kung Pow: Enter the Fist (2002) Kung Pow: Enter the Fist (2002)
De film volgt The Chosen One die op wraak uit is voor de dood op zijn ouders. Verantwoordelijke hiervoor is de slechte en onverwoestbare kung fu legende Master Pain.
Kung-Fu Master (1987) Kung-Fu Master (1987)
Een simpel verhaaltje over een vrouw die de veertig nadert en een tiener van amper vijftien jaar. Hun omgeving dwingt hun uit elkaar te gaan. De jongen vindt al snel troost in videospelletjes, maar de vrouw lijdt veel meer onder het besef dat zij ouder wordt.
Kunisada Chuji (1960) Kunisada Chuji (1960)
Wanneer Chuji Kunisada terugkeert naar zijn woonplaats, komt hij er achter dat de magistraat Jubei Matsui verantwoordelijk is voor de vernietiging van Kunisada's familie. Een volgende tragedie doet Kunisada besluiten om toe te treden tot een roversbende, die genoodzaakt is in de bossen te leven. Maar deze levenswijze brengt hem niet van de gedachte af om wraak te nemen op de magistraat Jubei Matsui.
Kunoichi Ninpô Chô Yagyű Gaiden: Edobana Jigoku-Hen (1998) Kunoichi Ninpô Chô Yagyű Gaiden: Edobana Jigoku-Hen (1998)
De terroriserende bende van de Katoh-clan, genaamd The 7 Spears, valt tijdens hun rooftocht voor jonge bruiden een vrouwenklooster binnen. De zeven overlevenden, meisjes met een ninjabloedlijn, zweren wraak en krijgen hulp van de mysterieuze Hannya. De dodenlijst gaat echter gelijk op.
Kunst der Exakten Phantasie, Die (2006) Kunst der Exakten Phantasie, Die (2006)
De fotograaf Heini Stucki zoekt zijn weg doorheen het verleden, het heden en de moerassen van het Zwitserse merenland. Zo ontdekt hij prehistorische objecten, rare en alledaagse werelden, intacte instincten en foto's waarbij beelden van binnenin en van buitenaf worden samengevoegd en die als het ware in elkaar vloeien.
Kunst en Vliegwerk (1989) Kunst en Vliegwerk (1989)
Kunstenaar Hans Drost (Herman van Veen) en zijn kinderen hebben een spectaculaire hobby: raketten. Naast hun huis hebben ze op een rommelig bouwterrein een bijna zes meter hoge, net echte raket gebouwd. Regelmatig vuren ze kleine proefraketten af, die tot grote woede van buurman Veldhuis (André van den Heuvel) vaak in diens kas belanden. Er groeit een oorlog tussen de kunstenaarsfamilie en buurman Veldhuis. Als op een dag per ongeluk de raket gelanceerd wordt en de kinderen een man in de raket vinden die geen papieren bij zich heeft, maar wel geld en een revolver...
Kunsten at Grćde i Kor (2006) Kunsten at Grćde i Kor (2006)
Door de ogen van de 11-jarige Allan maken we kennis met zijn bizarre familie. We schrijven het Deense platteland midden jaren ’70. De vader van het gezin, Henry, heeft een kruidenierszaak en hij heeft als hobby om begrafenissen op te fleuren met zijn emotionele redevoeringen. ’s Nachts heeft Henry meestal lange huilbuien en dan is het aan Allans zus, Sanne, om haar vader te troosten. Wanneer er in het kleine dorp geen sterfgevallen meer zijn worden zijn depressieve buien extremer. Allan wil er voor zorgen dat vader gelukkig kan blijven en maakt plannen om er voor te zorgen dat er genoeg doden zijn.
Kunsten ĺ Tenke Negativt (2006) Kunsten ĺ Tenke Negativt (2006)
Geirr is zwaar gehandicapt geraakt in een verkeersongeluk. Door zijn isolatie, fascinatie voor wapens en zijn verbitterde opmerkingen weet zijn vriendin Ingvild geen raad meer met hem. Ze nodigt daarom een positiviteitspraatgroep bij hen thuis uit. Geirr is echter de enige die niets ziet in een positief licht.
Kuracja (2004) Kuracja (2004)
Het beroemde Poolse kuuroord Ciechocinek wordt elk jaar door duizenden mensen bezocht. Zij willen zo snel mogelijk genezen worden, dan wel zich beter voelen - zowel fysiek als emotioneel. De protagonisten van de film ontmoeten elkaar in een sanatorium. Ze krijgen hun medische behandeling, maar genieten ook van hun wandelingetjes in de zomerzon, van concerten en danspartijtjes. Een film doortrokken van het patina van de goede oude tijd, over een wereld die verrassend genoeg nog steeds bestaat.
Kurai Tokoro De Machiawase (2006) Kurai Tokoro De Machiawase (2006)
Michiru heeft bij een verkeersongeluk haar zicht verloren. Sinds de dood van haar vader leeft ze alleen. Op een dag sluipt de van moord verdachte Akihiro in haar huis. Aanvankelijk is ze zich hier niet van bewust en Akihiro helpt haar stilletjes met dagelijkse zaken. Langzaam realiseert ze zich dat ze niet alleen is en ontstaat er een relatie tussen beide.
Kurasshâ Jô (1983) Kurasshâ Jô (1983)
Joe en zijn groep huurlingen (onderdeel van de organisatie Crushers), raken door een uit de hand gelopen missie hun licentie als 'Crusher' kwijt. Om hun naam te zuiveren infiltreren zij in de organisatie van de 'Pirates', wat ook een huurlingen-organisatie is. Tijdens hun onderzoek komen ze achter een grootschalig complot, dat al het leven in het heelal bedreigt.
Kurban (1983) Kurban (1983)
Het verhaal van twee broeders, de een is een keiharde gangster die voor niemand wijkt en de ander een jonge politieagent die heeft gezworen om elke crimineel op te pakken, al is het zijn broer.
Kurenai no Buta (1992) Kurenai no Buta (1992)
Het is 1930. Het is de tijd van lucht-piraten, premiejagers en allerlei ander soort piloten. De sluwste en beste van alle piloten is Porco Rosso. Porco Rosso is een man met het hoofd van een varken. Hij verdient zijn brood door middel van baantjes zoals mensen redden van piraten.
Kurenai no Nagareboshi (1967) Kurenai no Nagareboshi (1967)
Goro, een jonge huurmoordenaar voor de Yakuza, moet na een moord een tijdje weg uit Tokio. Hij hangt rond met vrouwen en verkeerde mannen, maar weet altijd uit de handen van de wet te blijven. Tijdens zijn ballingschap wordt hij verdacht van moord en ontmoet hij de vriendin van de vermoorde man. Tussen hen ontwikkelt zich een vreemde band. Wat Goro niet weet is dat een andere huurmoordenaar achter hem aan zit voor de moord die hij in Tokio pleegde.
Kurer (1987) Kurer (1987)
Ivan (Fedor Dunaevsky) is een tiener die grote moeite heeft met de echtscheiding van zijn ouders. Zijn symphatie ligt volledig bij zijn vader, die er met een jongere vrouw vandoor is gegaan en hij heeft niets dan minachting voor zijn moeder, die de voogdij over hem kreeg. Hij probeert het appartement van zijn moeder in brand te steken, wat gelukkig niet lukt. Het lukt hem echter ook niet om toegelaten te worden tot de universiteit. Hij moet echter wat doen nu hij van school is en aangezien zijn ambitie niet zo ver rijkt, regelt zijn moeder een baantje als koerier voor hem. Tijdens de eerste opdracht (die hij verknalt), leert hij Katya (Anastasiya Nemolyayeva) kennen, de dochter van een professor en lid van de Moskou's elite. Hij wordt verliefd en besluit ondanks dat hij het meisje niets te bieden heeft, haar hart te winnen.
Kuro Bara no Yakata (1969) Kuro Bara no Yakata (1969)
De mysterieuze zangeres Ryuko wordt aanbeden tijdens haar optredens in de Black Rose Mansion, een privé-club voor mannen. Zowel de schatrijke eigenaar van de club als talrijke klanten lopen haar achterna. Wanneer hun adoratie geweldadige vormen aanneemt is Ryuko haar leven niet meer zeker.
Kuro no Shishi (1992) Kuro no Shishi (1992)
In het zestiende-eeuwse Japan, probeert de kwaadaardige krijgsheer Nobunaga Oda Japan te veroveren. Maar hij is geen normale krijgsheer, hij krijgt de hulp van tijdreizende buitenaardse wezens en ninja-hatende onzchtibare robot samurai Jinnai, hij en zijn gemechaniseerde leger zijn haast onverslaanbaar. De jonge ninja, die bekend staat als 'Black Lion', neemt het op tegen Nobunaga Oda en zijn duivelse aanhang.
Kuro no Tenshi Vol. 1 (1997) Kuro no Tenshi Vol. 1 (1997)
Ikko, de zesjarige dochter van een yakuza-baas is getuige van de brute moord op haar ouders. Dankzij een vrouwelijke huurmoordenaar (de 'Black Angel') weet zij echter in leven te blijven. Na jaren in de Verenigde Staten te hebben gewoond, keert Ikko terug naar Tokyo om de dood van haar ouders te wreken, waarbij de de codenaam 'Black Angel' overneemt.
Kuro no Tenshi Vol. 2 (1999) Kuro no Tenshi Vol. 2 (1999)
Mayo is een vrouwelijke huurmoordenaar die de opdracht krijgt de machtige gangster Yakazi te liquideren. De aanslag wordt verijdeld door Yamabe, één van Yakazi's bodyguards. In het schietgevecht wordt echter wel een onschuldige voetganger dodelijk geraakt. Suzu, de vrouw van het slachtoffer, zint vervolgens op wraak terwijl ook Mayo zich opmaakt voor een nieuwe aanslag.
Kuro no Tesuto Kaa (1962) Kuro no Tesuto Kaa (1962)
Twee rivaliserende automerken brengen allebei hun nieuwste model op de markt. De twee bedrijven hebben elk een spion ingezet om koste wat het kost er achter te komen waarmee de concurent komt aanzetten. De spionen laten geen methode onbenut om achter de geheimen te komen; geweld, afpersing en het inzetten van hun vriendinnen wordt niet geschuwt.
Kurochka Ryaba (1994) Kurochka Ryaba (1994)
Als de kip Riaba een gouden ei legt wordt het voor Assia moeilijk vast te houden aan haar regel zich niet in te laten met het kapitalisme. Assia woont in een klein dorp met als enig gezelschap haar kip Riaba. Net als de overige dorpelingen is ook zij wars van perestrojka, glasnost of Gorbatsjov. Als de rijke Tchirkounov aan de rand van het dorp en naar de nieuwe maatstaven van wat eens de USSR was, een houtzagerij opzet, lopen de spanningen al gauw hoog op. Assia is vastbesloten ervoor te zorgen dat Tchirkounovs bedrijf verdwijnt, maar dan vindt ze -op zoek naar Riaba- in haar schuur een gouden ei...
Kuroi Ame (1989) Kuroi Ame (1989)
Een jonge aanstaande bruid heeft de pech Hiroshima te bezoeken, precies op de dag van het fatale bombardement. Wonder boven wonder blijft ze ongedeerd en reist terug naar haar eigen dorp, vlak achter de baai bij Hiroshima. De jaren erna blijken steeds meer mensen in haar omgeving besmet te zijn door de 'black rain' ofwel nucleair substantie als gevolg van de atoombom.
Kuroi Ie (1999) Kuroi Ie (1999)
Een plichtsbewuste agent, die werkt voor "Showa Life Insurance", krijgt een telefoontje van een klant die hem vertelt dat zij zelfmoord wil plegen. Ze vraagt hem of de verzekeringsmaatschappij in dit geval geld zal uitbetalen. De agent is bezorgd om haar veiligheid en gaat naar haar huis. Daar stelt hij vast dat haar zoon zich opgehangen heeft. Wanneer hij de zaak verder onderzoekt, ontdekt hij dat steeds meer familieleden het slachtoffer worden van ernstige ongevallen. En als hij zelf niet oppast, zou hij wel eens de volgende kunnen zijn.
Kuroi Kawa (1957) Kuroi Kawa (1957)
Rond een Amerikaanse luchtbasis probeert de Japanse bevolking een beetje geld te verdienen. Tegen deze achtergrond ontstaat er een driehoeksverhouding tussen twee bewoners van een vervallen appartementencomplex en een lokale crimineel. Het leven in de lagere bevolkingsgroepen van het naoorlogse Japan blijkt niet eenvoudig te zijn.
Kurosawa (2001) Kurosawa (2001)
Interessante interviews en anekdotes van en door diversen hedendaagse bekende regiseurs, acteurs en mensen die met Kurosawa hebben samen gewerkt. Tevens interviews en beelden van de man himself.
Kurosawa: The Last Emperor (1999) Kurosawa: The Last Emperor (1999)
Een documentaire gemaakt door Alex Cox over een van de grootste regiseurs (in zijn ogen) die er ooit geweest is. Interessante interviews en anekdotes van en door diversen hedendaagse bekende regisseurs en mensen die met Kurosawa hebben samen gewerkt.
Kurosufaia (2000) Kurosufaia (2000)
Junko is een jonge vrouw gezegend met het zogenaamde Pyrokinesis, waarmee ze alles in brand kan laten zetten. Ze wordt verliefd op haar collega Kazuki, wiens zusje op een gegeven moment wordt ontvoerd en vermoord. Kazuki wil wraak nemen en Junko gaat hem hierbij helpen.
Kurotokage (1968) Kurotokage (1968)
De bekende Japanse travestiet Akihiro Miwa speelt de rol van hoge vrouwelijke yakuzabazin Black Lizard. Zij is het brein achter alle illegale praktijken in Tokyo. De Black Lizard brengt haar macht in gevaar door verliefd te worden op detective Akechi (Isao Kimura).
Kurôzu Zero (2007) Kurôzu Zero (2007)
Op de beruchte Suzuran high school heerst een klimaat van geweld. Twee jeugdbendes staan lijnrecht tegenover elkaar en bevechten elkaar tot de dood.
Kurt & Courtney (1998) Kurt & Courtney (1998)
Nadat Kurt Cobain zelfmoord pleegde, trok een filmcrew in Seatlle erop uit om een documentaire te maken. Regisseur Nick Broomfield praat met verschillende mensen uit Cobain's vriendenkring over zijn leven en in de documentaire komt een complottheorie boven water, die zou bewijzen dat Courtney Love Cobain heeft laten vermoorden.
Kurt Cobain About a Son (2006) Kurt Cobain About a Son (2006)
Een intieme documentaire over de overleden artiest Kurt Cobain, gebaseerd op meer dan 25 uur aan, tot nu toe nooit gepubliceerd, geluidsmateriaal van interviews met Cobain door muziekjournalist Michael Azzerad voor zijn boek "Come As You Are: The Story of Nirvana." In de film vertelt Cobain openhartig over zijn leven - van zijn kinder- en pubertijd tot aan zijn muzikale ontdekking en zijn visie op zijn plotselinge beroemdheid. De gesprekken worden ondersteund met beelden van het Amerika waarin Cobain opgroeide. Dit resulteert in een doordringende blik in Cobain's leven en muziek en schetst tevens de tijdsgeest van zijn generatie.
Kurt Gerrons Karussell (1999) Kurt Gerrons Karussell (1999)
Deze documentaire is gebaseerd op de succesvolle Duitse acteur uit de jaren '20 en '30, Kurt Gerron. Kurt was het meest succesvol in de Verenigde Staten en na zijn actieve filmcarriere ging hij aan de slag achter de schermen in de filmindustrie. Maar aan de ooit zo succesvolle carričre kwam abrupt een einde. Hij was Joods en ontkwam niet aan de gevolgen van de Nazi-doctrine.
Kurtlar Vadisi - Irak (2006) Kurtlar Vadisi - Irak (2006)
Op 14 juni 2003 komen Amerikaanse troepen aan op het niet-officiële, min of meer geheime hoofdkwartier van de Turkse speciale eenheid in Noord-Irak. De Turkse eenheid gaat ervan uit dat dit bezoek van de geallieerden een routinematige karakter heeft. Echter, door de veranderde omstandigheden heeft Amerika besloten zich op te werpen als de enige machthebber in de omgeving en het laatste woord te hebben. Die dag worden elf Turkse soldaten weggevoerd met een zak over het hoofd. Luitenant Süleyman Aslan is een van die soldaten. Hij kan zich niet neerleggen bij de schending van zijn eer door een dergelijke overgave en pleegt zelfmoord. Hij laat een brief achter, gericht aan Polat Alemdar, een Turkse geheime agent met een elite-opleiding. Deze kan niet onverschillig blijven voor het laatste verzoek van zijn vriend en gaat met een team naar de plaats van gebeuren.
Kurtulus (1994) Kurtulus (1994)
Het Ottomaanse Rijk is als verliezer uit de Eerste Wereldoorlog gekomen en het grondgebied dreigt verdeeld te worden onder de Geallieerden. In 1919 zet de revolutionaire Mustafa Kemal Pasja echter voet aan wal in Anatolië, om een aanvang te geven aan de Onafhankelijkheidsoorlog. Hij staat niet alleen in zijn afkeer van de bezetters en de decadente sultan, waardoor het hem lukt een heel leger op de been te brengen.
Kuruizaki Sanda Rodo (1980) Kuruizaki Sanda Rodo (1980)
Wanneer Ken, de leider van een motorbende, beslist om een gezinnetje te stichten en zijn oude leven achter zich te laten, laat hij de bende kwaad en leiderloos achter. Jin neemt na verloop van tijd Ken's plaats in maar krijgt het al snel aan de stok met andere bendes. De bendeleden willen dat Ken terugkomt.
Kurutta Butokai (1988) Kurutta Butokai (1988)
Ryuzaki, redacteur van het body-building-tijdschrift Muscle, krijgt een relatie met Kitami, een beoefenaar van SM. In een aanval van passie hakt hij met een Japans zwaard Kitami's rechterarm af. Na enkele maanden in de gevangenis te hebben doorgebracht, keert hij naar huis terug en vindt daar Kitami's arm op sterk water. Hij gaat wanhopig op zoek naar Kitami en wordt gepijnigd door de gedachte aan hem.
Kurutta Ippeji (1926) Kurutta Ippeji (1926)
De vrouw van een zeeman wordt opgesloten in een psychiatrische inrichting, nadat ze hun kind heeft proberen te verdrinken. De man besluit een schoonmaker te worden in dezelfde inrichting, zodat hij z'n vrouw kan verzorgen.
Kurutta Kajitsu (1956) Kurutta Kajitsu (1956)
De broers, Natsuhisa en Haruji, gaan naar de kust waar ze met vrienden rondhangen, waterskiën, zwemmen, varen, drinken, roken, vechten en zoveel mogelijk vrouwen proberen te versieren. Ze hebben verder niks te doen dan dit, en klagen over het feit dat er niks interessants te doen is.
Kurz und Schmerzlos (1998) Kurz und Schmerzlos (1998)
Vroeger waren ze een bende in de wijk Hamburg-Altona: de Turk Gabriel, de Serviër Bobby en de Griek Costa - drie onlosmakelijke vrienden, die al heel wat netelige situaties samen doorgemaakt hebben. Maar als Gabriel uit de gevangenis ontslagen wordt, verandert alles. Hij is die kleine misdaad beu en wil volwassen worden. Toch moet hij snel vaststellen dat het met zijn vrienden niet zo eenvoudig is.
Kurze Leben des José Antonio Gutierrez, Das (2006) Kurze Leben des José Antonio Gutierrez, Das (2006)
José Antonio Gutierrez was een van de 300.000 Amerikaanse soldaten die naar Irak zijn gestuurd. Een paar uur na het begin van de oorlog ging zijn foto de hele wereld over: hij was de eerste gesneuvelde Amerikaanse soldaat in Irak. José Antonio maakte deel uit van een groep van 32.000 zogenoemde Green card-soldaten, migranten die in de hoop op een Amerikaans paspoort, meevechten in Irak. Het ontroerende verhaal van een straatjongen uit Guatemala die langs de Pan-American highway naar het noorden trekt in de hoop op een betere toekomst, om uiteindelijk ver van huis te sterven als een Amerikaanse held.
Kus, De (2004) Kus, De (2004)
Sarah (Marie Vinck) is een mooi en getalenteerd meisje van bijna zestien. Ze heeft weinig vriendinnen en klampt zich vast aan haar droom : een professionele ballerina worden. Materieel komt ze niets tekort, maar van haar ouders (Hilde Van Mieghem & Jan Decleir) kan ze weinig steun en genegenheid verwachten. Vader is altijd met zijn werk bezig en moeder heeft als grootste aandachtspunt zichzelf en ziet haar dochter eerder als een rivale. Als Sarah de knappe Vic ontmoet heeft ze eindelijk een zielsverwant gevonden, iemand die ze blindelings vertrouwt. Denkt ze, ... want is Vic wel de charmante man die ze denkt te kennen ? En wil hij haar echt helpen?
Kusa-Meikyu (1983) Kusa-Meikyu (1983)
In deze surrealistische en experimentele film, gebaseerd op een verhaal van de schrijver Kyoko Izumi, gaat regisseur Terayama, tegen de achtergrond van een jongeman, op zoek naar de tekst en de muziek van een liedje waar hij in zijn kindertijd zo van hield. De jongeman, Akira, raakt geďntrigeerd door een "stuiterbal" liedje waarvan hij zich herinnert dat zijn nu dode moeder dat vroeger altijd voor hem zong. Nu hij op de rand van seksuele volwassenheid staat, wil hij de oorsprong van het liedje achterhalen. Dit mondt uit in een surrealistische film waarin realiteit, fantasie en verleden zich vermengen tot een experimenteel en kleurrijk spektakel.
Kutabare Gurentai (1960) Kutabare Gurentai (1960)
Sadao woont samen met een groep wezen samen in een huis. Als hun voogd, en werkgever, wordt doodgereden door een gangster, moeten ze voor zich zelf zorgen. Op een dag komt een man bij hen thuis en vertelt Sadao dat hij de enige erfgenaam is van een clan, en dat hij naar het Sawaji eiland moet gaan. Na eerst te hebben tegengestribbeld gaat hij toch mee. Op het eiland komt hij erachter dat dezelfde gangster die zijn voogd doodreed, daar een toeristische trekpleister van wil maken. Sadao besluit, samen met zijn vrienden, om dit tegen te gaan.
Kuß des Tigers, Der (1987) Kuß des Tigers, Der (1987)
Een Duitse au pair ontmoet in Parijs een mysterieuze avonturier uit Canada. Er volgt een hartstochtelijke liefdesgeschiedenis die echter steeds grimmiger wordt. De man wil haar vermoorden, maar bang is ze niet, integendeel, ze zegt dat ze het graag zou hebben als hij haar zou vermoorden.
Kvarteret Korpen (1963) Kvarteret Korpen (1963)
Jonge arbeider woont in Malmö in 1936 nog thuis bij zijn alcoholische vader en moeder die werkster is. Zijn literaire ambities worden teleurgesteld als een uitgever zijn roman weigert. Hij maakt een meisje uit de buurt zwanger, maar het vooruitzicht op net zo'n huwelijk als zijn ouders, doet hem de buurt waarin hij woont ontvluchten
Kvinna utan Ansikte (1947) Kvinna utan Ansikte (1947)
De getrouwde student Ragnar wordt verliefd op de jonge maar gefrustreerde vrouw Rut, die heel wat te kampen heeft met een jeugdtrauma. Ze werd misbruikt door de minnaar van haar moeder en kan zich daardoor, eenmaal volwassen, aan niemand binden. Het is daarom de vraag of de relatie met Ragnar kan standhouden.
Kvinnen i Mitt Liv (2003) Kvinnen i Mitt Liv (2003)
Jacob (Thomas Giertsen) is in de dertig en advocaat. Bovendien is hij een overtuigd vrijgezel, zeer gehecht aan zijn vrijheid. Terwijl hij even vaak van vriendin wisselt als van schone sokken, doet hij er alles aan om vaste een relatie met vrouw en kinderen te vermijden. Totdat de charmante Nina (Ane Dahl Torp) zijn leven binnenwandelt en deze volledig op z'n kop zet.
Kvinnodröm (1955) Kvinnodröm (1955)
Twee vrouwen, een modeontwerpster van midden-dertig en een model van twintig, gaan naar Göteborg voor een fotosessie. Beiden hebben daar een ontmoeting met een man en beide ontmoetingen worden beďnvloed door een andere vrouw.
Kvinnorna pĺ Taket (1989) Kvinnorna pĺ Taket (1989)
Het is 1914 en de rustige en stille Linnea raakte bevriend met een fotografe, Anne. Ze krijgen een verhouding, die in gevaar komt als de ex-vriend van Linnea hun pad kruist.
Kvinnors Väntan (1952) Kvinnors Väntan (1952)
Rakel, Marta, Karin en Annette zijn met vier broers getrouwd. Terwijl ze in een zomerhuisje wachten op hun mannen, vertellen ze elkaar verhalen over hun huwelijk. Rakel vertelt over de tijd dat ze een affaire had met haar jeugdliefde en hoe ze haar echtgenoot hiermee confronteerde. Marta’s verhaal is over hoe ze werd verleid en zwanger geraakte. Karin vertelt over wat er gebeurde toen zij en haar man op een dag vast kwamen te zitten in een lift. Terwijl de vrouwen elkaar deze verhalen vertellen is Marta’s jongere zus Maj van plan om er van door te gaan met de vierde broer.
Kvitebjřrn Kong Valemon (1991) Kvitebjřrn Kong Valemon (1991)
In het koninkrijk Zomerland, waar de bloemen eeuwig bloeien, weigert de jonge, knappe koning Valemon om met een boosaardige heks te trouwen. Als straf voor deze weigering om een verbond met het kwade te sluiten, spreekt de heks een betovering over hem uit en verandert Valemon in een vervaarlijk uitziende ijsbeer. Hij vlucht naar het noorden, naar het ijzige koninkrijk "Winterland" en wordt daar verliefd op een beeldschone, jonge prinses die door het gevaarlijke uiterlijk van de ijsbeer heen kan kijken en de goedheid van binnen ziet. Het is vervolgens aan de prinses om de boosaardige plannen van de heks te dwarsbomen, Valemon te redden en de ijzige betovering van de IJsbeerkoning te verbreken.
Kwaheri: Vanishing Africa (1964) Kwaheri: Vanishing Africa (1964)
Deze mondo documentaire volgt een zoektocht door de donkerste gebieden van Afrika naar een shamaan. Deze dokter staat bekend voor zijn controversiële hersenoperaties zonder verdoving. Ook wordt aandacht besteed aan bepaalde uitstervende primitieve stammen die in Afrika leven, en vreemde groeps-rituelen, het drinken van bloed, en extreme ziektes.
Kwai Tsan Tseh (1984) Kwai Tsan Tseh (1984)
Thomas en David, de eigenaren van een mobiel restaurant, ontmoeten de mooie Sylvia een zakkenrolster. Samen met hun vriend Moby, een detective, nemen zij het op tegen een bende die haar ontvoerd hebben...
Kwon-Soon-Boon Yeo-Ja Nab-Chi-Sa-Geon (2007) Kwon-Soon-Boon Yeo-Ja Nab-Chi-Sa-Geon (2007)
Drie vrienden zijn hopeloos op zoek naar geld, maar weten niet hoe ze dat het makkelijkst kunnen krijgen. Tijdens een etentje in een restaurant zien ze dat de eigenaresse een oude vrouw is en ze denken dat de oude vrouw vast een hoop geld moet hebben. Daarop besluiten ze haar te kidnappen en vragen 50 miljoen Won losgeld. Het probleem is echter dat geen van de kinderen van de oude vrouw geld wil betalen voor de vrijlating.
Kya Ka Ra Ba A (2001) Kya Ka Ra Ba A (2001)
Kawasa bekijkt haar werk en leven tot nu toe, stelt vragen aan de grootmoeder die haar opvoedde en probeert het gat dat de afwezige vader heeft veroorzaakt te vullen.
Kya Love Story Hai (2007) Kya Love Story Hai (2007)
Arjun (Tushar Kapoor) wordt verliefd op de knappe Kaajal (Ayesha Takia) en het lukt hem uiteindelijk om met haar in contact te komen. Kaajal waardeert hun vriendschap, maar Arjun durft zijn ware gevoelens voor haar niet te uiten. Langzamerhand begint hij Kaajal beter te leren kennen en komt erachter dat zij een moeilijke jeugd heeft gehad. Wanneer Kaajal per ongeluk een liefdesbrief van Arjun vindt, die hij voor zijn geheime liefde heeft geschreven, wordt de situatie moeilijk voor hem. Arjun verdwijnt van het toneel en tijdens zijn afwezigheid wordt Kaajal verliefd op een succesvolle zakenman. Als Arjun terugkeert en toch besluit om Kaajal voor zich te winnen, komt hij erachter dat zij intussen verloofd is.
Küçük Hanimin Soförü (1962) Küçük Hanimin Soförü (1962)
Een rijke vrouw huurt een knappe chauffeur in die doet alsof die arm is. Hij heeft hier zijn eigen reden voor en is niet van plan om het zomaar ineens te verklappen.
Küçük Kiyamet (2006) Küçük Kiyamet (2006)
Door de voortdurende aardbevingen in Istanbul verliest Bilge haar moeder. Hierdoor krijgt ze psychische problemen en serieuze trauma's. Met haar twee kinderen haar echtgenoot en haar neefjes verlaten ze Istanbul en gaan ze naar een zuidelijke dorp waar ze zich veilig willen voelen en de terreur te kunnen vergeten. Maar dit verandert echter als ze te maken krijgen met mysterieuze gebeurtinissen.
Küçük Kovboy (1973) Küçük Kovboy (1973)
Een cowboy en een kleine jongen, die een grote fan is van westerns, maken samen doldwaze avonturen mee in Italië. Ze komen te staan voor allerlei problemen en moeten het opnemen tegen keiharde criminelen.
Kynigoi, Oi (1977) Kynigoi, Oi (1977)
Oudejaarsavond 1976. Op een Grieks eiland ontdekt een groep jagers een lijk in de sneeuw, wonderwel gepreserveerd door de kou. Aan zijn uniform te zien lijkt het één van de duizenden partizanen te zijn die tijdens de burgeroorlog zijn vermoord, en de jagers (allen regeringsgezinde bourgeoisie) besluiten het terug te dragen naar hun jachtverblijf voor een autopsie.
Kyô no Dekigoto (2004) Kyô no Dekigoto (2004)
Masamichi is geslaagd voor de toelatingsproef voor de universiteit en om dat te vieren organiseren zeven van haar vrienden een feestje. Het is misschien wel de laatste keer dat ze samen kunnen zijn, voordat ze allemaal hun eigen weg moeten gaan...
Kyodai Makes the Big Time (1991) Kyodai Makes the Big Time (1991)
Film over de moeizame relatie tussen de narcistische acteur Kyodai en danseres Stephanie. Hun relatie eindigt als Kyodai een affaire begint met Colette. Jaren later belt Kyodai Stephanie, net voor hij zelfmoord pleegt op een gestolen motorfiets. Stephanie blijft achter, ouder en wijzer.
Kyôfu Joshikôkô: Bôkô Rinchi Kyôshitsu (1973) Kyôfu Joshikôkô: Bôkô Rinchi Kyôshitsu (1973)
Wanneer een vriendin van de drie nieuwe studenten op een strenge meisjesschool zelfmoord pleegt willen ze uitzoeken of het wel echt zelfmoord was. Maar wanneer ze het bijna hebben uitgedokterd worden ze tegengehouden door de administratie. Maar laten de drie vriendinnen het hier wel bij?
Kyofun no Byoningen Saishu Kyoshi (1988) Kyofun no Byoningen Saishu Kyoshi (1988)
Als de slechte, bionische Ganpachi (Takenaka) les gaat geven op een middelbare school, komt hij tegenover de schoolheldin Hinako te staan. Deze vernedert hij door met een hele groep mannen een onderbroekendans te doen. Huilend gaat Hinako weg, maar komt weer met vernieuwde krachten terug als ze haar speciale satijnen onderbroek aanheeft. Ganpachi komt erachter dat Hinako toch meer in haar mars heeft.
Kyojin to Gangu (1958) Kyojin to Gangu (1958)
In een snel veranderende en kapitalistischer wordende maatschappij concurreren de bedrijven World, Apollo en Giants in de caramel-industrie. Nadat World-executive Nishi lucht heeft gekregen van een te komen marketingcampagne van Giants, laat hij zelf ook een campagne lanceren waarvoor de vrolijke en kinderlijke Kyoko modelleert. Nishi's campagne is een succes en Kyoko wordt een ster. Dan wordt Apollo echter door productieproblemen gedwongen gas terug te nemen, waardoor er marktaandeel voor het oprapen komt te liggen. De drang naar succes wordt Nishi en zijn collega's vervolgens te groot, hetgeen tot gevolg heeft dat ze niet meer in staat zijn rationeel en gewetensvol te handelen.
Kyokatsu Koso Waga Jinsei (1968) Kyokatsu Koso Waga Jinsei (1968)
Wanneer Shun Muraki ontdekt dat er in de nachtclub waar hij werkt op grote schaal in illegale whiskey wordt gehandeld, vindt hij zijn ware roeping: afpersing! Samen met drie vrienden vormt hij een team dat geregeld makkelijke prooien zoals rijke, ontrouwe zakenmannen chanteert voor veel geld. Het groepje heeft veel succes en het geld stroomt binnen. Wanneer op een dag de vader van één van de vier door yakuza wordt geliquideerd, willen ze wraak nemen. Muraki en de zijnen gooien al hun chantage-vaardigheden in de strijd, maar ze leren al snel dat de yakuza niet makkelijk aan te pakken zijn.
Kyoki no Sakura (2002) Kyoki no Sakura (2002)
Simpel verhaal over drie straatjochies die op het idee komen dat het huidige Japan verloedert door de toenemende westerse invloeden en dat ze de daarbij horende drugs- en prostitutie-overlast en alles wat slecht is voor Japan te lijf te moeten gaan. Voor de grote schoonmaak gebruiken ze hun vuisten, kettingen of welke techniek dan ook om het gevecht in hun voordeel te beslechten. Hiermee verwerven ze zo'n reputatie dat de criminele gevestigde orde begint te vrezen voor zijn louche zaakjes. Deze besluiten op hun beurt een manier te vinden om de drie uit de weg te ruimen.
Kyokon Densetsu: Utsukushii Nazo (1983) Kyokon Densetsu: Utsukushii Nazo (1983)
De film vertelt een verhaal over de liefde van Itsuro en Takizawa. De eerste wordt gevraagd lid te worden van een rechtse groepering die traint in een fitness- club. Takizawa krijgt de taak de jongen op te leiden. In een dronken bui verleidt hij Itsuro en dat is voor de jongen zijn eerste seksuele ervaring met een man.
Kyokugen Suiri Colosseum (2004) Kyokugen Suiri Colosseum (2004)
Enkele vrienden komen samen in een zomerhuisje om samen gezellig de vakantie door te brengen. Al snel blijkt dat ze in een benauwde situatie terechtgekomen zijn, en dat ze niemand meer kunnen vertrouwen.
Kyokuskin Kenka Karate Burai Ken (1977) Kyokuskin Kenka Karate Burai Ken (1977)
Mas Oyama zit op het dieptepunt van zijn leven. Hij werkt voor de lokale maffia, mensen respecteren hem niet meer als karate-meester en hij is volledig de weg kwijt. Totdat hij de draad weer oppakt en met behulp van zijn nieuwe vrienden de wereld opnieuw het ware karate laat zien.
Kyon Ki? (2005) Kyon Ki? (2005)
Anand (Salman Khan) is een charmante jongeman, enhopeloos verliefd. Net voor zijn droomleven een start kan maken ontneemt het lot hem van het leven dat hij had gepland. De oogverblindende Dr. Tanvi (Kareena Kapoor), begripvol en gepassioneerd, leeft in een tweestrijd van emoties. Gevangen tussen haar professionele plicht Anand te helpen enerzijds en anderzijds beďnvloed door haar persoonlijke gevoelens voor hem. Op een onverwachte plek ontstaat er een liefde tussen Anand en Tanvi. Vechtend tegen de maatschappij waar een medisch systeem hen tegenwerkt, proberen ze hun liefde stand te laten houden.
Kyon? (2003) Kyon? (2003)
De enige dochter van de rijke industrieel Rohit Narang, wordt ontvoerd en er wordt een losgeld gevraagd van 20 miljoen. Rohit en zijn vrouw Sunidhi, betalen het losgeld maar hun dochter Shilpa wordt samen met haar vriendin Neha Bose dood teruggevonden. Inspecteur Aditya Solanki wordt op de zaak gezet om het op te lossen.
Kyonetsu no Kisetsu (1960) Kyonetsu no Kisetsu (1960)
Een zakkenroller uit Tokyo, wiens beste vriendin een prostituee is, heeft net de verkeerde persoon geprobeerd te rollen en belandt in de gevangenis. Daar raakt hij bevriend met een medegevangene. Eenmaal vrij, besluiten de twee mannen samen te wonen bij de prostituee, en al snel raken ze verstrikt in verschillende vieze zaakjes.
Kyoryu: Kaicho no Densetsu (1977) Kyoryu: Kaicho no Densetsu (1977)
Een klein Japans dorpje wordt aangevallen door een enorme vliegende dinosaurus. Ondertussen kruipt er ergens diep in een ijsberg op de noordpool een mysterieus monster uit een ei. De dinosaurus en het monster zijn natuurlijk gedoemd om tegen elkaar te vechten en vertrappelen in hun strijd meteen een paar Japanse grootsteden.
Kyoshin (2005) Kyoshin (2005)
Filosofische en contemplatieve film waar Sogo Ishii op zoek gaat naar het bestaan van de ziel, en daarbij enkele personages een zoektocht laat ondernemen naar het bestaan van hun ziel. Aan de hand van abstracte scenes en filosofisch geladen dialogen wordt geprobeerd een tipje van de sluier te lichten.
Kyôshoku sôkô Guyver: Kikaku Gaihin (1986) Kyôshoku sôkô Guyver: Kikaku Gaihin (1986)
Sho ontdekt een apparaat dat zich op mysterieuze wijze aanpast aan zijn lichaam en hem in de “Guyver”, een cyborg-achtige superheld verandert. Als de Chronos Coöperatie en het leger Zoanoids-soldaten er achterkomen en iedereen die Sho liefheeft vermoordt, vecht Sho met zijn Guyver terug.
Kyrkoherden (1970) Kyrkoherden (1970)
Rond het jaar 1800 is Zweden in oorlog met Rusland en zijn vrijwel alle mannen uit het dorp opgeroepen om te vechten aan het front. Wanneer er dus een nieuwe priester arriveert, zijn alle vrouwen opgewonden en blij, omdat er eindelijk weer een man in het dorp aanwezig is. Alleen één vrouw is niet blij, dat is de dochter van de heks. Zij is nog steeds op zoek naar wraak, omdat haar moeder enige tijd geleden tot de brandstapel werd veroordeeld.
Küskün Cicek (1979) Küskün Cicek (1979)
Twee mensen die zielsveel van elkaar houden proberen te overleven in de keiharde wereld en worden geconfrontreerd met allerlei problemen.
Küss Mich, Kanzler! (2004) Küss Mich, Kanzler! (2004)
Op het hoogtepunt van zijn politieke carričre loopt het huwelijk van bondskanselier Ben Bischof en zijn vrouw Florine op de klippen. Om tot rust te komen, vlucht de kanselier op zijn Harley door de Duitse hoofdstad. Hij maakt nogal onzacht kennis met het wegdek, recht voor de voeten van de charmante Mila.
Kyua (1997) Kyua (1997)
Tokio wordt opgeschrikt door een reeks gruwelijke moorden. De enige connectie tussen de moorden is een 'X' die in de nek van de slachtoffers is gekerfd. Telkens wordt de moordenaar gevonden vlak bij het slachtoffer, maar telkens weten dezen nergens iets meer van. Een detective en een psycholoog onderzoeken de zaak. Bij de laatste moord vinden zij een vreemde jongeman die een bepaald effect lijkt te hebben op iedereen die met hem in contact komt...
Kyuketsuki Gokemidoro (1968) Kyuketsuki Gokemidoro (1968)
Na de hectiek van een bommelding, kaapt één van de passagiers, een moordenaar, het vliegtuig uit angst voor blootstelling. Wanneer hij de piloten dwingt tot een koerswijziging, ontwijkt het vliegtuig ternauwernood een UFO en maakt het een noodlanding op onbekend gebied. Maar daar is ook het buitenaardse gevaar.
Kyűketsuki Miyu (1988) Kyűketsuki Miyu (1988)
De mysterieuze Miyu lijkt een jong meisje maar is in werkelijkheid een duizendjarige vampier. Ze probeert de ouderlijke traditie voort te zetten door Japan te verdedigen tegen de invasie van de kwaadaardige Shinmas. Miyu wordt geconfronteerd met twee wezens die hun slachtoffers beroven van hun ziel. Vechtend tegen de krachten van haar vijanden weet zij, door haar scherpzinnigheid en overtuiging, het vertrouwen van een menselijk wezen, Himiko, te winnen.
Kyűtî Hanî (2004) Kyűtî Hanî (2004)
Honey is een jong meisje dat zichzelf met behulp van een magisch medaillon in alle mogelijke gedaantes kan veranderen. Ze draagt het medaillon altijd om haar nek, en helpt met alle plezier mensen in nood. Helaas hoort de geheimzinnige Panther Claw van het bestaan van het medaillon en besluit hij het van Honey te stelen. Hij stuurt zijn sterkste agenten op Honey af, in de hoop haar te kunnen overmeesteren.
Küß Mich! (1995) Küß Mich! (1995)
Paula leidt een zeer geordend bestaan. Ze heeft slechts één slechte gewoonte: ze steelt vulpennen. Op een dag steelt ze in het veilinghuis van haar vriend Michael de vulpen van Fabian, een oude schoolvriend van Michael. Deze heeft haar gezien, maar wanneer hij 's avonds onverwacht voor de deur staat, verraadt hij haar niet. Ze belooft de pen terug te geven en doet dit terwijl ze met een makelaar op zoek is naar een huis. De makelaar denkt dat Paula en Fabian een stel zijn en voor de grap geeft Fabian Paula een zoen. En plotseling staat Paula's rustige leventje op losse schroeven...
Küß Mich, Monster (1969) Küß Mich, Monster (1969)
In een gotisch kasteel voert Gory allerlei experimenten uit op (veelal naakte) vrouwen. Twee van deze vrouwen, Diana en Regina, worden lastig gevallen door twee gemuteerde bodybuilders. Omdat zij niet op hun avances ingaan worden ze ervan verdacht lesbisch te zijn.
KZ (2005) KZ (2005)
In het Oostenrijkse dorp Mauthausen arriveren op een willekeurige doordeweekse ochtend twee bussen. Pratend en lachend stapt een klas tieners uit. Zodra de gids zijn verhaal begint wordt het stil, gezichten betrekken en verbleken. Stap voor stap voeren de gidsen hun groepen door het voormalige concentratiekamp, waarbij ze tot in detail vertellen welke gruwelijkheden zich daar ruim zestig jaar eerder afspeelden. Een andere gids stelt zijn jeugdige groep toehoorders de vraag of ze denken dat dit alles slechts tot het verleden behoort. Hij toont hun een swastika gekerfd in de muur van de ruimte die in het verleden dienst deed als gaskamer. ‘Nee, het heeft niet alleen met het verleden te maken.’
KZ9 - Lager di Sterminio (1977) KZ9 - Lager di Sterminio (1977)
Een gevangene wordt gedwongen om de arts te assisteren. Daarbij is zij getuige van alle gruwelijke experimentele methodes die worden gebruikt in de ziekenboeg.
Kĺdisbellan (1993) Kĺdisbellan (1993)
Het is niet makkelijk om en Jood en socialist te zijn als 12-jarige in het Zweden van de jaren 20. Roland probeert zich zo goed als hij kan te weren tegen de pesterijen van de klasgenootjes en leraren. Zijn moeder verkoopt in het geniep illegale condooms, die Ronald gebruikt om katapulten en ballonnen van te maken, die hij dan verkoopt.
Käpt'n Blaubär - Der Film (1999) Käpt'n Blaubär - Der Film (1999)
Een oude vriend van kapitein Blauwbeer is op het slechte pad geraakt en wil de wereld veroveren. Als ook nog blijkt dat zijn eigen kleinkinderen zijn ontvoerd door de oude vriend zet kapitein Blauwbeer de achtervolging in.
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli (1971) Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli (1971)
Een medisch team moet hulp bieden aan een afgelegen gebied in de jungle. Er zitten verpleegsters uit het ziekenhuis in het team en hun reputatie is hun vooruit gesneld. Eenmaal aangekomen worden ze ontvoerd, waarna ze allerlei wreedheden moeten ondergaan. Een oude kapitein en zijn schip bieden uitkomst.
Kćre Familie, Den (1962) Kćre Familie, Den (1962)
Deze film speelt zich af in Kopenhagen tussen kerstmis en nieuwjaar in 1899. Jacob Friis (Gunnar Lauring) is gespannen over de ontmoeting met zijn aanstaande schoonzus, want aan zijn oudste dochter moet hij jaarlijks een vermogen betalen. Hij moet daarom voorzichtig zijn, en zal zijn nieuwe schoonzoon gedegen aan de tand voelen om achter diens plannen met zijn dochter Ida te komen.
Kärlekshistoria, En (1970) Kärlekshistoria, En (1970)
Aan het eind van de week zit bij een kleine garage het werk erop, de arbeiders krijgen hun loonzakje. Het is hoogzomer, er kan geleefd worden. De twee hoofdrolspelers ontmoeten elkaar in een al even idyllische omgeving, een prachtig park. Maar het is wel de tuin van een ziekenhuis, waar Per en Annika elkaar tegenkomen. Beiden zijn op ziekenbezoek, respectievelijk bij een opa en een tante. Hier lijken deze oude zieke mensen de eerste zichtbare tekenen van de vastgelopen, wanhopige, teleurgestelde en eenzame wereld der volwassenen. Ondertussen zoeken de prille geliefden voorzichtig toenadering tot elkaar. Hun liefde trekt zich nog niets aan van sociaal prestige en klassengrenzen, maar creëert een eigen universum. Een aandoenlijk, bijna naďef universum, maar wel de enige hoop in deze wereld, want van de volwassenen is weinig te verwachten.
Kćrlighed pĺ Film (2007) Kćrlighed pĺ Film (2007)
Jonas is een doodgewone man met een vrouw en twee kinderen wonend in een buitenwijk. Zijn leven neemt een onverwachte wending wanneer hij een auto-ongeluk veroorzaakt waardoor Julia in coma raakt. Wanneer zij weer bijkomt is haar geheugen leeg. Door een zeer ongelukkige samenloop van omstandigheden denkt zij dat Jonas, wanneer hij haar eenmaal bezoekt in het ziekenhuis, in feite haar nieuwe vriendje is, die is komen overvliegen uit het buitenland. Jonas besluit mee te gaan in dit verhaal en neemt een nieuwe identiteit aan. Maar de waarheid valt niet zo makkelijk te ontwijken.
Kćrlighed ved Fřrste Hik (1999) Kćrlighed ved Fřrste Hik (1999)
Victor (Robert Hansen) is verliefd op Anja (Sofie Lassen-Kahlke) uit een hogere klas. Alsof dit al geen onmogelijke situatie is, heeft dit meisje bovendien ook nog een populaire vriend genaamd Peter (Joachim Knop). Hij heeft een blitse sportkar en staat op het punt haar maagdelijkheid op zijn palmares te schrijven. Zal de verliefde puber de deadline halen.
Kćrlighedens Smerte (1992) Kćrlighedens Smerte (1992)
Kirsten (Anne Louise Hassing) is een jonge vrouw en zit nog steeds op school. Ze wordt verliefd op haar leraar Sřren(Sřren Řstergaard) Wanneer ze voor haar examens zakt, helpt Sřren met de voorbereiding voor de herexamens, maar Kirsten is teleurgesteld als ze verneemt dat Sřren gaat samenwonen met zijn collega Inge-Lise. Kirsten neemt wraak en gaat naar bed met een oude man die ze in een bar ontmoet.
Kćrlighedshistorie, En (2001) Kćrlighedshistorie, En (2001)
Kira en Mads zijn al een paar jaar getrouwd, wanneer Kira voor twee jaar in een gekkenhuis wordt opgesloten. Na die twee jaar keert ze terug naar haar man en haar twee kinderen. Maar ze is nog niet volledig genezen en weet niet hoe ze zich in de buitenwereld moet gedragen. Ze verdenkt Mads van het hebben van een verhouding. Na een paar schandalen te hebben veroorzaakt, krijgt ze nog 1 kans om alles recht te zetten. De vraag is of hun liefde sterk genoeg is om over deze problemen heen te stappen.
Käthchens Traum (2004) Käthchens Traum (2004)
Het bedrijf Stauffen beleeft roerige tijden: het baanbrekende preparaat tegen de veroudering van de mens staat op het punt toegelaten te worden tot de markt. Manager Strahl is erin geslaagd concurrenten van zich af te slaan. Maar wanneer een automonteur beweert dat zijn dochter Kätchen slachtoffer is geworden van een klinische proef, daalt de aandelenkoers.
König der Diebe (2004) König der Diebe (2004)
Caruso, een voormalig circusdirecteur, reist Oost-Europa af om kinderen te kopen. Hij spiegelt hen en hun ouders een schitterende toekomst als circusartiest in Duitsland voor. Zo neemt hij in een Oekraďens dorpje de 10-jarige Barbu en zijn 13-jarige zusje mee naar Berlijn. Maar hier ervaren de kinderen dat "oom" Caruso gewoon een oplichter is.
König der Herzen (2006) König der Herzen (2006)
Als Florian König (Silbereisen), redacteur bij een lokale krant uit Bad Aussee, bericht van een te vondeling gelegde baby, stuit hij op verzet bij zijn baas. De lezers zijn echter erg begaan en zo ook de hoofdredacteur. Florian krijgt vrij baan om het verhaal uit te diepen. Al snel blijkt een oude familievete oorzaak van het drama .
König Drosselbart (1965) König Drosselbart (1965)
Verfilming van het sprookje van de gebroeders Grimm. Een arrogante prinses (Ugowski) komt aan bij het kasteel van Koning Drosselbart (Krug). Deze heeft zich verkleedt als bedelaar en wil de arrogante prinses een lesje leren.
Könige der Nutzholzgewinnung, Die (2006) Könige der Nutzholzgewinnung, Die (2006)
Na twaalf jaar keert de nietsnut Krischan terug naar zijn geboorteplaats Tann in het Harz-gebied. Zijn terugkomst wordt niet met veel blijdschap verwelkomd. Krischan liet namelijk nogal veel schulden, gebroken harten en zelfs een reeds leerplichtig kind achter. Om weer in het reine te komen met zijn oude vrienden en familie heeft hij een geniaal plan in gedachten: het organiseren van een landelijk houthakkerskampioenschap. De tanden van de zagen in Tall waren nog nooit zo scherp.
Königin einer Nacht (1951) Königin einer Nacht (1951)
Van de rijke prinses Anna Silvana wordt verwacht dat zij met de troonopvolger van het bankroete hertogdom Novara-Liechtenstein trouwt. Om uit te zoeken of de man in kwestie zijn goede reputatie eer aandoet volgt ze hem incognito.
Königliche Hoheit (1953) Königliche Hoheit (1953)
Duitsland, 1900. De oude Groothertog van Grimmberg, Albrecht II, heeft de regeringszaken overgedragen aan zijn jongere broer Klaus Heinrich. Op een dag arriveert Samuel Spoelman, een Amerikaanse miljonair van Duitse afkomst, met zijn dochter Imma naar een kuuroord in het Hertogdom. Er ontwikkelt zich een passionele verhouding tussen Klaus en de miljonairsdochter. Klaus zijn adellijke afkomst dreigt een probleem te worden, want als troonopvolger mag hij niet trouwen met een burgermeisje.
Königskinder (2003) Königskinder (2003)
Merle en Abel zijn achttien en verliefd op elkaar. Ze zitten vol levensvreugde en dromen over de toekomst. De zwangerschap van Merle gooit echter al snel roet in het eten. Weten ze om te gaan met deze onverwachte gebeurtenis?
Königswalzer (1955) Königswalzer (1955)
De Oostenrijkse officier Von Tettenbach reist in opdracht van keizer Franz Joseph I naar München waar hij om de hand van Sissi moet vragen. Von Tettenbach wordt verliefd op Theres Tomasoni, dochter van een herbergier maar wordt door de strenge Münchener zedenpolitie gedwongen te trouwen met Theres' jongere zus. Sissi bemoeit zich persoonlijk met de kwestie.
Köprü (1975) Köprü (1975)
Ahmet wil een brug opbouwen over de woeste rivier Firat waarin zijn dierbare moeder is verdronken. De mensen die tegen het bouwen van de brug zijn vallen Ahmet constant lastig.
Körhinta (1956) Körhinta (1956)
De jonge en rebelse Mari Pataki (Töröcsik) wordt door haar ouders uitgehuwelijkt aan een rijke bruidegom. Echter Mari is verliefd op Máté (Soós) een medewerker in een fabriek. In een tijd dat het in Hongarije onrustig was, zoeken twee personen liefde en moeten ze keuzes maken die een belangrijke invloed op hun leven kan hebben.
Körkarlen (1921) Körkarlen (1921)
In deze adaptatie van Selma Lagerlöf’s boek lokken drie dronkelieden op Oudejaarsavond een legende uit. Deze vertelt hen dat de laatste dode van het jaar het hele daaropvolgende jaar de Phantom Chariot moet berijden, de wagen die de ziel van de doden oppikt. David Holm, één van de drie dronkaards, overlijdt vlak voor middernacht...
Köyden İndim Şehire (1974) Köyden İndim Şehire (1974)
Vier broers van het platteland ontdekken waar een schat te vinden is en gaan naar de grote stad om het te vinden. Ze komen er echter achter dat de buit begraven is onder een bewoond huis. De broers weten onderdak te vinden in het huis maar nu is het de truc om de schat te vinden zonder dat de bewoners van het huis het doorhebben, die hebben namelijk wettelijk recht op de schat. In dit proces moeten de broers ook oppassen het vertrouwen in elkaar niet kwijt te raken.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 -23- 24 25 26 27
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!