Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 -2- 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Zoeken:
Kahramanlar (1975) Kahramanlar (1975)
Het verhaal van een groep Turkse mannen die tijdens de onafhankelijkheidsoorlog de meest moedige en heldhaftige daden verrichten zonder enige angst voor de dood. Ze werden 'de helden' genoemd.
Kahveci Guzeli (1968) Kahveci Guzeli (1968)
Het liefdesverhaal van een bloedmooie vrouw die werkt als barvrouw in een groot hote,l en een knappe journalist. De journalist wordt hevig verliefd op de barvrouw maar zijn leven veranderd drastisch als hij zijn ogen verliest in een oorlog.
Kai Doh Maru (2001) Kai Doh Maru (2001)
Tegen de achtergrond van een machtstrijd om de stad Kyo, in het middeleeuwse Japan, worden de ouders van het jonge meisje Kintoki vermoord door haar oom. Hierdoor wordt Kintoki gedwongen de bergen in te vluchten, waar spoedig Raiko, kapitein van de 'Four Knights', zich over haar ontfermt en brengt Kintoki de leer van de samurai bij.
Kai Rabe gegen die Vatikankiller (1998) Kai Rabe gegen die Vatikankiller (1998)
Rufus Lindner is goed op weg om het te maken in de filmindustrie. Zijn eerste lange speelfilm gaat eindelijk in productie. Het verhaal draait rond geheimagenten die mensen elimineren, die het Vaticaan moedwillig in de weg staan. De productie verloopt bepaald niet vlekkeloos, vooral wanneer de hoofdrolspeelster vermoord wordt.
Kai Xin Shuang Xiang Pao (1985) Kai Xin Shuang Xiang Pao (1985)
Het lijkt wel alsof het ongeluk de detectives Fatty en Lanky achtervolgt en toch doen zij nu en dan hun werk goed, maar dan op hun eigen speciale wijze. Maar wanneer er een vrouw tussen beiden komt, verliezen zij even hun 'speciale band' en blijven ze achter met een heleboel problemen.
Kaidan (1964) Kaidan (1964)
Uit 4 gedeeltes bestaand, vertelt Kwaidan over de spijt van een man die zijn vrouw verlaat, het stilzwijgen van de getuige wiens leven door een mysterieuze verschijning wordt gespaard, een blinde artiest die overtuigd wordt terug in de tijd te gaan voor een optreden en tenslotte een door geesten geplaagde samurai.
Kaidan (2007) Kaidan (2007)
Japan, 250 jaar geleden. Soetsu is een geldschieter die wordt vermoord door de wrede samurai Shinzaemon en zijn lichaam wordt gedumpt in de Kasane-ga-fuchi rivier. Een rivier waarin volgens de legende niemand meer komt bovendrijven die er in verdrinkt. 20 jaar later ontmoet Shinkichi, de knappe zoon van Shinzaemon, per toeval Toyoshiga, de dochter van Soetsu en ze worden verliefd. Een liefde die gedoemd is aangezien Soetsu's geest nog altijd zeer levend is.
Kaidan Nobori Ryu (1970) Kaidan Nobori Ryu (1970)
Wanneer de tweede opvolger van de familie Tachibana, Akemi Tachibana die de regels van de Yakuza-wereld volgt, een poging doet om de baas van de Okada groep te vermoorden, verwondt ze per ongeluk zijn dochter Ayako, die daardoor blind wordt. Sindsdien is Akemi vervloekt door Ayako┤s zwarte kat en worden haar handlangers een voor een vermoord. Ondertussen sluit de blinde Ayako zich aan bij de Tsutihashi groep, de rivalen van Tachibana, om zo wraak te kunnen nemen op Akemi.
Kaidan Shin Mimibukuro: Gekij˘-ban (2004) Kaidan Shin Mimibukuro: Gekij˘-ban (2004)
Omnibus bestaande uit 8 horrorverhalen. In "Wisps of Smoke", "Gloves", "The Weight", "Full-Length Mirror", "Line of Sight", "The Promise", "Hisao" en "The Night Watchman" brengen acht jonge regisseurs hun visie op het genre.
Kaidan Shin Mimibukuro: Gekij˘-ban - Yűrei Manshon (2005) Kaidan Shin Mimibukuro: Gekij˘-ban - Yűrei Manshon (2005)
Se-jin, een jonge vrouw die in een oud appartement woont in Seoel, vermaakt zich met het in de gaten houden van de flat die tegenover haar staat. Op een dag merkt ze op dat de lichten van sommige appartementen elke keer op dezelfde tijd uit gaan. Ze krijgt een vermoeden dat dit fenomeen relateert met de mysteriueze sterfgevallen in haar buurt. Hoe meer ze dit uit gaat zoeken, hoe meer ze betrokken raakt bij het mysterie van de door de politie genoemde zelfmoorden. Maar de zaak krijgt een verrassende wending, als blijkt dat het niet om zelfmoorden gaat. Maar wat is het dan?
Kaijű Daisens˘ (1965) Kaijű Daisens˘ (1965)
De bewoners van Planeet X hebben een probleem. Monster Zero terroriseert het oppervlak waardoor de bewoners onder de grond moeten leven. Ze vragen aan twee aardse astronauten of ze Godzilla en Rodan mogen lenen om Monster Zero, die op Aarde bekend staat als Ghidrah, te verslaan. Ze stemmen toe, maar dan blijkt dat Planeet X de drie monsters wil inzetten om de aarde te overheersen.
Kaijű S˘shingeki (1968) Kaijű S˘shingeki (1968)
Aliens hebben alle monsters van het berucht Monster Island vrijgelaten en maken van hun uitzonderlijke krachten gebruik om alle grote wereldsteden te vernietigen. Alleen het super-geheime ruimteschip X2 kan de aliens vernietigen en Godzilla, Rodan, Mothra, Angilas en Minya weer gevangen nemen.
Kaijűt˘ no Kessen: Gojira no Musuko (1967) Kaijűt˘ no Kessen: Gojira no Musuko (1967)
Op een tropisch eiland doen een aantal wetenschappers experimenten maar moet plotseling vluchten voor een reusachtige bidsprinkhaan en een enorme spin, die de zoon van Godzilla wilt aanvallen. Gelukkig komt papa Godzilla net op tijd om zijn zoon te beschermen.
Kairo (2001) Kairo (2001)
De jonge Michi werkt voor een klein computerbedrijfje in Tokio. Op een dag probeert ze tevergeefs haar collega Taguchi te bereiken. Als Michi bij hem langs gaat, vindt ze hem verhangen aan het plafond. Niemand kan zijn zelfmoord begrijpen. Dan wordt een vreemd beeld gevonden op Taguchiĺs harde schijf. EÚn voor ÚÚn raken Michiĺs collegaĺs in de ban van de afbeelding. Uit angst om zelf aangetast te worden, slaat Michi op de vlucht. Ze loopt Ryosuke tegen het lijf, een universiteitsstudent wiens vrienden eveneens onder de betovering vielen van het beeld. Ze ontdekken dat een zich razendsnel verspreidend computervirus de oorzaak is voor het vreemde gedrag van hun omgeving.
Kairyu Daikessen (1966) Kairyu Daikessen (1966)
In het oude Japan wordt de goedaardige heerser vermoord door Yuki Daijo en diens vriend de tovenaar Oroki-maru. Sindsdien voert Yuki Daijo een schrikbewind in het voormalig vredelievende rijk, waarbij velen levens worden genomen. De jonge prinses Ikazuki-maru weet echter te ontsnappen met behulp van een tovenaar, maar haar ouders komen om het leven. Tien jaar later besluit de prinses wraak te gaan nemen, met behulp van de tovenaar die haar magische krachten heeft geschonken.
Kaiser von Kalifornien, Der (1936) Kaiser von Kalifornien, Der (1936)
Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van de 'American dream' van de Zwitser Johann August Sutter. Johann emigreerde als uitgever naar de Verenigde Staten om een nieuw leven te beginnen. Als hij op een aangekocht grondstuk een houtzagerij wil oprichten, stuit hij op een goudbron. Met deze ontdekking ontketent hij de 'Californische Goudkoorts'.
Kaiserjńger (1956) Kaiserjńger (1956)
Eigenlijk had de trotse grootvader, graaf Leopold Hardberg, generaal-in-ruste, zijn komende kleinzoon reeds als opvolger aangekondigd, maar die kleinzoon bleek tot zijn verdriet een kleindochter te zijn. Jaren later is Antonia opgegroeid tot een knappe jongedame. Wanneer de keizerlijke garde kwartier maakt in het slot waar zij woont, doet zij als grap haar vaders uniform aan en gaat met de manschappen mee op manoeuvre. Al snel komt zij in aanvaring met haar commandant, Oberleutnant Pacher, die langzaam maar zeker begint te beseffen wie die nieuwe rekruut moet zijn.
Kaitei Daisenso (1966) Kaitei Daisenso (1966)
Als twee journalisten de mysterieuze gebeurtenissen tijdens een onderzeeŰrtest onderzoeken, worden ze gevangengenomen door een vreemde soort onderwaterwezens. Ze worden naar een geheim laboratorium gebracht, waar ze ontdekken dat een gekke geleerde deze wezens gebruikt in een plan om de wereld over te nemen. De journalisten moeten nu zichzelf zien te bevrijden en de wereld proberen te redden.
Kaitei Gunkan (1963) Kaitei Gunkan (1963)
De Atragon is een hypermoderne onderzeeŰr die bijna alles kan. De kapitein van de Atragon ontvangt op een dag een noodsignaal en moet zijn schip inzetten om te strijden tegen de ridders van het koninkrijk Mu. Als de krijgers van Mu oog in oog komen te staan met de Atragon, roepen ze het monster Manda erbij, die hen in de strijd moet bijstaan.
Kaiwang Chuntian de Ditie (2002) Kaiwang Chuntian de Ditie (2002)
Jian Bin (Geng Le) is reeds 3 maanden werkloos, maar kan zich er niet toe zetten dit aan zijn vrouw te vertellen. Elke ochtend gaat hij strak in het pak naar zijn 'werk' toe. In plaats van naar zijn werk, gaat Jian Bin naar de metro om er achter te komen hoe andere stellen leven. Jian Bin wordt langzaamaan radeloos en raakt blut. Ook leren we gaandeweg het leven van zijn vrouw kennen en de geheimen die zij met zich meedraagt.
Kakashi (2001) Kakashi (2001)
Het begint allemaal met de verdwijning van Tsuyoshi Yoshikawa. Wanneer zijn jongere zus Kaoru zijn lege appartement doorzoekt, vindt ze een brief van haar oude klasgenote Izumi. Het is zowel een brutale liefdesverklaring als een vreemde uitnodiging voor Tsuyoshi om naar Izumi's dorp te komen. Kaoru, vastbesloten om haar broer te vinden, verspilt geen tijd en vertrekt naar Kozukata, bekend als het dorp van de vogelverschrikkers. De mysterieuze, norse dorpsbewoners bespieden de indringster met haatdragende blikken. De enige die niet thuishoort in het dorp is een Chinees meisje, Sally Chang, wiens gezicht Kaoru eerder langs de weg zag op een affiche van vermiste personen. Na een reeks akelige gebeurtenissen, beseft Kaoru dat ze in de val is gelopen. Iets of iemand wil haar gruwelijk straffen voor een fout uit het verleden.
Kakkientruppen (1977) Kakkientruppen (1977)
Gedurende de Tweede Wereldoorlog wordt een bewakingspost van de Wehrmacht bemand door een stelletje onbekwame soldaten. Zij staan onder het gezag van een bijzonder strenge sergeant, die niet blij is dat hij met zulke ongeschikte manschappen zit opgescheept. In hun gezelschap bevinden zich eveneens twee verpleegsters die wat leven in de brouwerij kunnen brengen.
Kako Postati Heroj (2006) Kako Postati Heroj (2006)
De veertigjarige Servische filmmaker Mladen bevindt zich in de zomer van 2005 in een typische midlifecrisis. Hij voelt zich mislukt, vooral als filmmaker. Met de nodige zelfspot concludeert hij dat geen van zijn dromen om te werken met mensen van het kaliber van Clint Eastwood of Mel Gibson tot op heden zijn uitgekomen. Hij is vele kilo's te zwaar en voelt zich niet fit, maar het lukt hem niet zijn situatie te veranderen. Dan ziet hij op televisie een reportage over de marathon van Rotterdam en krijgt hij een idee. Hij sluit een weddenschap af met een vriend, dat hij het volgende jaar de marathon van Belgrado zal uitlopen en documenteert zijn worsteling om dit doel te bereiken met de camera. Hij vraagt advies bij een trainer, gaat op dieet en begint met zijn hardlooptraining, tot grote hilariteit van zijn familie en zijn vrienden. Ondanks een terugval en de spot van zijn omgeving houdt hij stug vol. Heel langzaam wordt zijn conditie beter, hij valt af en zijn kijk op het leven wordt positiever. De kans dat hij de tweeŰnveertig kilometer zal volbrengen, groeit. Langzamerhand wordt het lopen van de marathon een metafoor voor het dagelijkse bestaan in naoorlogs ServiŰ.
Kako Ubiv Svetec (2004) Kako Ubiv Svetec (2004)
Een jonge vrouw keert terug uit Amerika, het land van werk, weelde en vrede, naar een wereld van verschil, het door de oorlog verscheurde MacedoniŰ dat conlicten heeft AlbaniŰrs die binnen de landsgrenzen wonen. Als ze haar gezin weer ziet, komt ze erachter dat haar lieve jonge broer Kokan is veranderd in een zelfverzekerde nationalistische vrijheidsstrijder die de NAVO haat en als runner voor zwarthandelaars werkt. Hij droomt ervan een heilige om te brengen.....
Kako, To (2005) Kako, To (2005)
Athene wordt geteisterd door zombies, die door de straten dwalen en de inwoners besmetten. Er vallen steeds meer slachtoffers en de situatie dreigt volledig uit de hand te lopen. Enkele overlevenden doen er alles aan om zich te redden. Maar kunnen ze aan de vreselijke terreur nog ontkomen?
Kakushi Ken Oni no Tsume (2004) Kakushi Ken Oni no Tsume (2004)
In de negentiende eeuw, wanneer de laatste gevechten tussen de samurai en de shoguns gevochten worden, keren twee vrienden terug naar hun geboortedorp om daar hun familieleven weer op te nemen. Ze leven een arm maar gelukzalig bestaan, al duiken er ook snel menselijke problemen op. Drie jaar later worden ze te echter terug opgeroepen om te vechten, in een laatste wanhoopspoging de shogun buiten spel te zetten.
Kakushi-Toride no San-Akunin (1958) Kakushi-Toride no San-Akunin (1958)
Twee laffe boeren willen vluchten naar hun land ten tijde van de oorlog en vinden onderweg een heleboel goud. Zij ontmoeten een generaal, een prinses en vinden een geheim fort. De generaal wil de prinses de grens over smokkelen en de boeren willen met het goud de grens over. Ze besluiten samen te werken.
Kakuto (2003) Kakuto (2003)
Het verhaal draait om een clubje welgestelde jongeren die de dingen doen die bij hun leeftijd horen: klooien met mobiele telefoons en meisjes, een beetje in cafÚs en op straat rondhangen, uitgaan en zich afwisselend te buiten gaan aan drank en stuff. De charismatische leider van het clubje heeft contacten met de yakuza. Zijn yakuza-baas haalt hem over om een grote hoeveelheid drugs aan te schaffen voor de verkoop, die hij echter met zijn stonede kop ogenblikkelijk kwijtraakt. Zo begint een hysterische zoektocht naar de verloren narcotica.
Kal Ho Naa Ho (2003) Kal Ho Naa Ho (2003)
Kal Ho Naa Ho vertelt het verhaal van de drie, in New York wonende, vrienden Aman, Rohit en Naina. De essentie van ware vriendschap en het omgaan met geluk en verdriet staan centraal in het verhaal waarin Naini heen en weer wordt geslingerd tussen haar enerzijds christelijke en anderzijds hindustaanse familie.
Kalbimdeki DŘsman (1987) Kalbimdeki DŘsman (1987)
Twee vijandige zakenmannen zijn grote concurrenten van elkaar. Een van de zakenmannen gaat faillet en pleegt vervolgens zelfmoord. Zijn dochter begint te werken als de secretaresse van de andere zakenman en wordt verliefd op hem.
Kalbin Zamani (2004) Kalbin Zamani (2004)
Tijdens een Miss Eilanden verkiezingen logeert een Turkse man in het hotel Perla Parlas. Als verliefd wordt op de winnares van de Miss-verkiezing, besluit hij haar mee te nemen naar het buitenland. Haar ouders zijn hier echter tegen en hun relatie loopt op de klippen. Al vijfendertig jaar lang, komt hij ieder jaar in hotel Perla Parlas om zijn vriendin te bezoeken.
Kald Mig Bare Aksel (2002) Kald Mig Bare Aksel (2002)
Jeugdfilm over de jonge Aksel die tijdens zijn vakantie gedwongen is thuis te blijven. Hij doet niets liever dan rondhangen bij de oudere Arabische buurjongens, maar die vinden hem maar een klein opdondertje. Om hen te imponeren bekeert hij zich tot de islam. Hij eet geen varkensvlees meer, bidt richting Mekka en wil dat iedereen hem Achmed noemt.
Kaldaljˇs (2004) Kaldaljˇs (2004)
Een 40 jaar oude man leeft een verborgen leven in zijn zelfgemaakte "gevangenis" van het alledaagde leven. Hij komt weer tot leven als hij in aanraking komt met een persoon die een totaal ander leven leidt. Komt er na een turbulent leven toch nog het langverwachte geluk?
Kaleidoscope (1966) Kaleidoscope (1966)
Een zwendelaar breekt in in een speelkaartenfabriek en verandert de patronen achterop de kaarten zodat hij precies kan zien wat zijn tegenstanders in hun handen hebben. Helaas beginnen sommige professionele spelers te vermoeden dat de man valsspeelt, en beginnen de casino's hem te weren.
Kaleidoscope (1990) Kaleidoscope (1990)
Na de moord op hun vader en de zelfmoord van hun moeder leven Hilary en haar zussen dertig jaar gescheiden van elkaar. De twee jongste meisjes worden opgenomen in liefdevolle families, maar Hilary heeft een afschuwelijke jeugd. Ze belandt in kindertehuizen, wordt misbruikt en lijdt enorme armoede. Door haar ijzeren wil en door alle sporen uit haar verleden uit te wissen, verwezenlijkt ze echter haar dromen. Een vroegere vriend van de familie, die op sterven ligt, huurt de privÚ-detective John Chapman in om de drie vrouwen op te sporen en hen samen te brengen. Hilary vecht wanhopig tegen de pijnlijke herinneringen die ze heeft, maar Chapman weet door haar ongevoelige buitenkant te dringen. Zo ontdekt hij een gekwelde, zachtaardige vrouw die alleen door zijn liefde de confrontatie met het verleden weer aan durft te gaan.
Kaleldo (2006) Kaleldo (2006)
In de beste tijd van hun leven, zullen drie vrouwen erachter komen wat het betekent om vrij te zijn. Het verhaal wordt in drie segmenten verteld, elk deel vanuit de ogen van drie dochters in een span van zeven zomers in Guagua, Pampanga. Mang Rudy is een houtsnijder, die nadat hij zijn vrouw heeft verloren met een ijzeren hand over zijn kinderen heerst. Zijn jongste dochter Grace moet de werkelijkheid accepteren als zij haar ouderlijk huis, waar zij diep geworteld is, moet verlaten als ze trouwt met Conrad. Verder raakt zijn getrouwde, middelste dochter betrokken bij ongure zaakjes. De oudste dochter, Jess, is lesbisch en daarom ongewenst door haar vader. Wanneer Mang Rudy ziek wordt en daarom in bed moet blijven, brengt Jess haar vriendin mee naar haar vader.
Kali Yug, la Dea della Vendetta (1963) Kali Yug, la Dea della Vendetta (1963)
Palmer en zijn Indiase vriend Gopal zijn gevangen genomen door de maharadja van Kasnabad die denkt dat zij bij de sekte horen die zijn kleinzoon heeft ontvoerd. De danseres Amrita bevrijdt hen, met het doel hen uit te leveren aan de sekte. Ze wordt echter verliefd op Palmer en dit weerhoudt haar ervan haar opdracht uit te voeren. Maar dan ontdekt ze dat de dokter van een andere vrouw houdt...
Kaliber Deluxe (2000) Kaliber Deluxe (2000)
In opdracht van maffiabaas Novak, besluit een drietal brutale handlangers een bank te overvallen. Maar wat ze niet weten is dat ze ook een koffer stelen van hun eigen baas, die daar ook aanwezig was. Wat volgt is een kat en muisspel tussen de handlangers en hun baas, maar ondertussen is ook nog de politie op zoek naar de daders.
Kalifornia (1993) Kalifornia (1993)
Brian Kessler (een journalist die onderzoek doet naar seriemoordenaars) en zijn vriendin Carrie (een fotograaf) gaan met de auto op tour naar plekken waar zich bekende moordpartijen hebben afgespeeld. Ze delen de rit en de kosten met Early Grace, een crimineel die op borgtocht vrij is, en zijn vriendin Adele. Naarmate de trip vordert wordt Early steeds onstabieler, en vrezen Brian en Carrie dat ze misschien wel een seriemoordenaar achter in hun auto hebben zitten.
Kalimßn en El Siniestro Mundo de Humanˇn (1976) Kalimßn en El Siniestro Mundo de Humanˇn (1976)
Tijdens zijn aankomst in Rio de Janeiro, om een conferentie over parapsychologie bij te wonen, raken Kaliman en zijn jonge en onafscheidelijke assistent Solin verwikkeld in een angstaanjagend avontuur in de Braziliaanse Amazones. De meedogenloze Humanon heeft daar een laboratorium waar hij vreselijke genetische transformaties uitvoert. Kaliman moet zijn telepatische krachten gebruiken om de mooie Guarina en een groep weteschappers te redden voordat ook zij gemuteerd worden.
Kalle Stropp och Grodan Boll pň Svindlande ─ventyr (1991) Kalle Stropp och Grodan Boll pň Svindlande ─ventyr (1991)
De kikker Grodan en krekel Kalle zijn elkaars beste vriendjes. Op een dag ontdekken ze dat projectontwikkelaars hun mooie bos en het prachtige oude kasteel willen platgooien. Tijdens een diner met alle belangrijke mensen worden de plannen gepresenteerd. Gelukkig komen Grodan en Kalle net op tijd om het aanwezige publiek te vertellen hoe jammer het zou zijn om zo’n prachtig bos en kasteel te vernielen.
Kalt Ist der Abendhauch (2000) Kalt Ist der Abendhauch (2000)
Bijna haar hele leven wacht Charlotte op haar ware, Hugo, de man van hun zuster. Charlotte leeft haar eigen leven en overleeft de oorlog, het huwelijk, haar geliefde en is moeder van drie kinderen. Aan het einde van haar leven, wanneer ze de 80 allang gepasseerd is ontmoet ze haar ware liefde opnieuw en duidelijk zal worden of het lange wachten lonend is geweest.
Kalte Heimat (1995) Kalte Heimat (1995)
Deze documentaire schetst een beeld van het noordelijke deel van Oost-Pruisen, aan de hand van verschillende persoonlijke verhalen en uitgesponnen beelden van het lege landschap. Deze kale, barre regio aan de Oostzee tussen Litouwen en Polen werd in 1945 onder Sovjet-bestuur gesteld. In de Russische enclave leven verschillende nationaliteiten naast elkaar ľ Duitsers, Russen, Litouwers, Polen ľ in betrekkelijke harmonie.
Kalte Herz, Das (1950) Kalte Herz, Das (1950)
De bosgeest Glasmńnlein bezorgt de arme Peter Munk grote rijkdommen. Eenmaal vermogend, vergeet hij de echte waardevolle dingen in het leven. Op zijn bruiloft wordt hij weer arm. De bosgeest wil hem weer helpen, maar dan moet hij zijn hart omruilen voor een steen.
Kalter FrŘhling (2004) Kalter FrŘhling (2004)
De 22-jarige Sylvia Berger is dochter van een rijke eigenaar van een industrieel tandlaboratorium. Zij heeft rechten gestudeerd en kan meteen aan de slag in het familiebedrijf. Maar op het feestje voor de 65ste verjaardag van haar vader, komt het tot een hoogoplopende ruzie met haar nicht Manuele, die ze totnogtoe als haar zus beschouwde.
Kaltfront (2003) Kaltfront (2003)
Een groep jongeren berooft een elektronicawinkel. Daarbij raakt hun leider buiten westen. Ze laten hem liggen, vluchten de stad uit en wachten alles af in een vakantiehuisje. De situatie zorgt voor grote spanningen. Daar komt nog de angst bij dat hun leider uit zijn coma bijkomt en hen zal verraden.
Kama Sutra: A Tale of Love (1996) Kama Sutra: A Tale of Love (1996)
Twee mooie meisjes, Maya en Tara, groeien op in het zestiende-eeuwse India. De jonge vrouwen leven echter tegenovergestelde levens. Maya is een nederige dienster aan het hof waar Tara als nobele prinses de scepter zwaait. Maya maakt zich meester van de Kama Sutra, het Indiase boek van de liefde. Zij wreekt zich op haar jeugdvriendin door met haar oogverblindende schoonheid Taraĺs aanstaande echtgenoot, de koning, op haar trouwdag te verleiden.
Kamata Koshin-kyoku (1982) Kamata Koshin-kyoku (1982)
De succesvolle filmster Ginshiro heeft in een korte buitenechtelijke verhouding de voormalige actrice Konatsu zwanger gemaakt. Aangezien Ginshiro volgens de studiobazen om zijn imago moet denken, verzoekt hij figurant Yasu, ÚÚn van z'n grootste fans, om met Konatsu te trouwen. Yasu en Konatsu gaan allebei akkoord, en om zijn aankomend gezinnetje te kunnen onderhouden, neemt Yasu een gevaarlijke baan aan als stuntman.
Kamchatka (2002) Kamchatka (2002)
ArgentiniŰ na de militaire coup van 1976. Een jongetje van een jaar of tien en zijn kleine broertje moeten verhuizen naar een ge´soleerd huis in een buitenwijk. Hun linkse ouders proberen het te brengen als een avontuur maar de jongens voelen de spanning. Ze mogen niet meer telefoneren en ze moeten zelfs hun naam veranderen. De oudste noemt zich Harry, naar zijn held Harry Houdini, de man die zich uit iedere situatie weet te redden. Zelfredzaamheid is de rode draad van het verhaal dat wordt ingekleurd door een voiceover van Harry als volwassene. Hij schetst zijn jeugdige gewaarwording van twijfel over de volwassen omgeving. Zijn ouders proberen hun kinderen een onbezorgde jeugd te bezorgen maar worden op de hielen gezeten door de realiteit. Het uitvergrote leven met politieke repressie als loep.
Kameleon 2 (2005) Kameleon 2 (2005)
Sietse en Hielke worden geconfronteerd met een laffe en zeer laaghartige streek van twee jongens uit de stad. Ze hebben Marieke, een Vlaams meisje, bijna laten verdrinken. Ze was al erg ziek. Ze dreigt dood te gaan als er niet snel 'dure' medische hulp komt. De jongens zetten de aanval in op twee fronten. Ze gaan achter de daders aan en zamelen tegelijkertijd geld in.
Kamen (1992) Kamen (1992)
In het Chekhov museum in Yalta, ontmoet de jonge conciŰrge zichzelf. Hij is teruggekeerd uit de wereld van het non-bestaan en is herboren in verschillende levens terzelfder tijd; een dokter, de stiefvader van zichzelf en een liefhebber.
Kamen Gakuen (2000) Kamen Gakuen (2000)
Een dag nadat bijna alle scholieren van de Kokoyan High School per e-mail een bericht hebben gekregen van een anonieme afzender die zichzelf "D" noemt, begint een groot aantal scholieren een wit masker te dragen. Er ontstaat een kloof tussen de gemaskerden en de overige scholieren en leraren. Als op een dag een student zijn masker van zijn gezicht afrukt, en meteen daarna zelfmoord pleegt, beginnen de twee studenten Yuki en Mitsugu een onderzoek en komen uit bij de maker van de maskers: Akira Dojima (Fujiwara Tatsuja). Is hij de mysterieuze "D" die de massahysterie rond de maskers, en een moord op zijn geweten heeft?
Kamen RaidÔ: The First (2005) Kamen RaidÔ: The First (2005)
Takeshi Hongo wordt ontvoerd door de terroristische organisate Shocker en omgetoverd tot een van hun cyborg-soldaten. De operatie mislukt en Hongo behoudt zijn menselijkheid. Nu richt hij zich op het vernietigen van Shocker en hun cyborg-leger.
Kameradschaft (1931) Kameradschaft (1931)
Na de Eerste Wereldoorlog wordt een oude mijn opgesplitst als gevolg van de nieuwe grenzen. In het Franse gedeelte van de mijn breekt brand uit en de Duitse collega's sturen een reddingsgroep naar binnen. Drie oude Duitse mijnwerkers, die de avond ervoor beledigd werden in een Frans cafe, voeren hun eigen reddingsoperatie uit, via een weg die nu gescheiden is door de grens.
Kamigami no Fukaki Yokubo (1968) Kamigami no Fukaki Yokubo (1968)
Een familie leeft alleen op een ge´soleerd eiland en ontwikkelt unieke normen en waarden betreffende sexualiteit. Zo is incest volledig geaccepteerd, is de patriarch vader en grootvader tegelijk van zijn zoon, en is de achterlijke dochter sexueel verslaafd. Wanneer een ingenieur het eiland bezoekt om een suikerfabriek te bouwen wordt hij onmiddelijk door de dochter versierd. Hij vindt het vreemd genoeg erg aangenaam op het eiland...
Kamikaze (1986) Kamikaze (1986)
Albert is een oude, dronken, werkloze computerspecialist. Hij besluit de mensen aan wie hij de meeste hekel heeft, namelijk televisie-presentatoren, uit de weg te ruimen. Hiervoor besluit hij een apparaatje te ontwikkelen. Het werkt zo goed dat niemand enig idee heeft wie de moorden gepleegd heeft en detective Romain die belast met de zaak is staat voor een raadsel.
Kamikaze 1989 (1982) Kamikaze 1989 (1982)
Politie-inspecteur Jansen (laatste rol van Fassbinder) onderzoekt in een futuristisch Berlijn een serie mysterieuze bomaanslagen. De spanning stijgt wanneer hij een bom moet vinden in het unheimische hoofdkwartier van een gigantisch conglomeraat.
Kamikaze Takushţ (1995) Kamikaze Takushţ (1995)
Een jonge yakuza is uit op wraak, nadat zijn vriendin, een prostituÚe, flink wordt toegetakeld door een hoge politicus met sadistische neigingen. Hij gaat op een kamikaze missie om zijn bazen en de politicus te vermoorden. Hij krijgt onderweg hulp van een taxichauffeur die net terug is in Japan na tientallen jaren in Zuid-Amerika te hebben gewoond. De taxichauffeur probeert het hoofd te bieden aan armoede en de vooroordelen van autochtone Japanners.
Kamisama no Pazuru (2008) Kamisama no Pazuru (2008)
Een tweeling (Hayato Ichihara), waarvan ÚÚn een hardwerkende student is en de ander een beetje door het leven loopt, moeten samen met een mooi meisje de geheimen van het universum ontsleutelen om zo een universum voor henzelf te creŰren.
Kammerflimmern (2004) Kammerflimmern (2004)
"Crash" is niet zijn echte naam, maar zo wordt hij genoemd. Werd op 7-jarige leeftijd wees nadat zijn ouders dodelijk verongelukten. Hij groeide op met een litteken op zijn gezicht en op zijn ziel. Vrees voor intimiteit maakte hem een melancholische enkeling. Door zijn verlangen om andere mensen te helpen kiest hij ervoor als medisch assistent op een ambulance te gaan werken. Als hij niet werkt, vlucht hij in zijn drooms. Op een nacht ontmoet hij de vrouw van zijn dromen, November genaamd. Haar vriend is net overleden aan een overdosis. En ze is 8 maanden zwanger. Wat te doen nu Crash helemaal tot over zijn oren verliefd op haar wordt.
Kamome Shokudo (2006) Kamome Shokudo (2006)
Op een zomerse dag wordt een klein Japans restaurant geopend in Helsinki. De 38-jarige Sachie is de eigenaar van het restaurant. Haar wens is om Finse klanten kennis te laten maken met het Japanse eten. Klandizie krijgen in een klein restaurantje als dat van haar blijkt echter nogal moeilijk te zijn. Gelukkig ontmoet ze Midori. Met de hulp van haar enige klant, Tommi Hiltunen, en Midori komen er langzamerhand meer klanten.
Kampen om Tungtvannet (1948) Kampen om Tungtvannet (1948)
Herfst 1942: de Noorse verzetsbeweging heeft, met hulp van de Engelsen, een sabotageactie beraamd tegen Norsk Hydro, een elektriciteitscentrale bij Telemark in het midden van Noorwegen. Deze installatie is voor de Duitsers van vitaal belang vanwege de produktie van een atoombom. Luchtaanvallen blijken weinig effectief, maar wanneer de Duitsers de belangrijk transport per veerboot zullen uitvoeren, lijkt dat de beste mogelijkheid om de Duitsers te stoppen.
Kampf um Rom I (1968) Kampf um Rom I (1968)
Om het eens zo machtige Rome te redden, wil de adellijke Cethegus de vreemde Byzantijnse en Oost-Gotische mogendheden, die Rome in hun macht hebben, tegen elkaar uitspelen. Zijn geraffineerde plan lijkt te werken: de Byzantijnen maken zich op voor de strijd tegen de onderling verdeelde Oost-Goten.
Kampf um Rom II - Der Verrat (1969) Kampf um Rom II - Der Verrat (1969)
De Goten vallen Rome aan en Cethegus (Harvey) weet op slinkse wijze hun aanvalsplannen te achterhalen. Hij wil Rome van de bezetter bevrijden en weer verheffen tot een wereldmacht.
Kamui no Ken (1985) Kamui no Ken (1985)
Op een dag vermoordt de jonge Taro een man die volgens de geruchten de moordenaar van zijn familie is. Pas vele jaren later ontdekt hij dat de man eigelijk zijn vader was. Taro zint op wraak en gaat op zoek naar de mensen die hem die foute informatie hebben gegeven.
Kamyu Nante Shiranai (2005) Kamyu Nante Shiranai (2005)
Het verhaal speelt zich af op de campus van een universiteit in Tokyo. Een groepje literatuurstudenten dat een filmworkshop volgt, staat op het punt hun film ôThe Bored Murdererö te gaan filmen als onderdeel van hun curriculum. Iedereen haast zich om zich voor te bereiden op het schieten van de film, echter de hoofdrolspeler trekt zich plotseling terug en het groepje wordt gedwongen op zoek te gaan naar een vervanger. Matsukawa, de regisseur, en de andere leden van het groepje hebben zo hun eigen problemen in hun leven en in de liefde. Matsukawaĺs oppervlakkige houding tegenover zijn vriendin, en het gedrag van de mysterieuze Ikeda, de nieuwe hoofdrolspeler, dragen bij aan de verwarrende situatie. Voormalig regisseur, professor Nakajo, koestert warme verlangens voor zijn vrouwelijke studente Rei, die hij probeert te verbergen door zijn rustige overkomen. Rei heeft echter zo haar eigen agenda.
Kan Che Ren De Qi Yue (2005) Kan Che Ren De Qi Yue (2005)
Du Hongjun, een gescheiden parkeerwacht werkend voor een dure nachtclub, besluit te hertrouwen. Zijn nieuwe bruid is Xiasong, eigenaresse van een bloemenwinkeltje en gescheiden van haar gewelddadige echtgenoot Liu San, die in de gevangenis zit. Du's tienerzoon Xiao Yu is allesbehalve blij met het besluit van zijn vader, en verlangt naar zijn moeder in Hong Kong. Als Liu San vervolgens vervroegd vrij komt en zijn relatie met Xiasong wil laten opleven, lijkt een huwelijk opeens erg ver weg.
Kan door Huid Heen (2008) Kan door Huid Heen (2008)
De luchtbel van het onbezorgde, stadse leven van de dertiger Marieke wordt abrupt doorgeprikt als haar vriend het uitmaakt. In de woelige periode die volgt, dringt een toevallig passerende gek haar huis binnen en randt haar aan. Van een 'gewoon' mens dat alles denkt te hebben, verandert Marieke in een slachtoffer. In een mum van tijd.
Kan Shang Qu Hen Mei (2006) Kan Shang Qu Hen Mei (2006)
Qiang is vier jaar oud en een kleine rebel, gewapend met een paar fonkelende ogen en een onverzettelijke wil. Het is niet lang na de oprichting van de Volksrepubliek China in 1949. Qiang woont bij een kleuterschool in Peking, omdat zijn ouders zelden thuis zijn. Het leven in de kleuterschool zou een verrijkende ervaring moeten zijn, maar Qiang vindt het moeilijk om in zo'n georganiseerd, gemeenschappelijk leven te passen. Hij doet zijn best de instructies van de leraren op te volgen maar als een geboren individualist is die poging gedoemd te mislukken. En toch hunkert ook hij naar de kleine rode bloemen die elke dag worden uitgedeeld als beloning voor goed gedrag.
Kan Su Gibi Akacak (1969) Kan Su Gibi Akacak (1969)
Een jonge gangster besluit zijn criminele leven achterwege te laten en zich te binden met de vrouw waar hij van houd om zo een nieuw begin te maken. Maar vrouwen uit zijn oude leven duiken weer op en proberen hem weer op het slechte pad te brengen.
Kan Ve Kursun (1966) Kan Ve Kursun (1966)
Een man die verslaafd is aan gokken heeft een zusje (Nazan Soray). Zij wordt verliefd op een ex-gevangene (Yilmaz GŘney) die voor moord in de gevangenis zat. De gokverslaafde en de ex-gevangene zitten beide in de criminaliteit, maar zowel zij als de zus weten niets van elkaars duistere activiteiten.
Kanał (1957) Kanał (1957)
Verhaal over Poolse patriotten tijdens de 63 dagen lange opstand in Warschau tegen de Duitsers in 1944. In de laatste week besluiten de Duitsers alle vrijheidsstrijders die nog in leven zijn massaal te zoeken. EÚn groep Polen trekt de riolen in, waar ze al snel gedesorienteerd worden door de stank en het donker. Telkens wanneer ze een punt van orientatie vinden staan de Duitsers hen alweer op te wachten.
Kanak Attack (2000) Kanak Attack (2000)
Een gangsterfilm over de Kanaken, een bende Turks-Duitse onruststokers die zich te buiten gaan aan geweld, drugs en andere ongure zaakjes.
Kanaria (2005) Kanaria (2005)
Nadat hij uit de klauwen van een sekte die hem van de buitenwereld had afgesloten, is gered, wordt de 12-jarige Koichi door de autoriteiten bij de kinderbescherming geplaatst. Kwaad, rebels en getart wordt hem een thuis geweigerd door zijn grootvader, die in hem dezelfde karaktereigenschappen herkent als van zijn vervreemde dochter die ook lid is van de sekte. De grootvader neemt wel zijn jongere zusje Asako in huis terwijl Koichi onder voogdijschap van de kinderbescherming blijft. Zijn vader is al een tijd geleden overleden en Koichi besluit uit het opvangtehuis te ontsnappen om zijn zusje te claimen en terug te keren naar een utopisch verleden waarin de familie nog intact was. Op de vlucht komt hij een leeftijdsgenootje Yuki tegen, die ook uit een gebroken gezin komt. Yuki besluit mee te gaan op zijn zoektocht. Tijdens hun reis begint Koichiĺs agressieve en vreemde gedrag Yuki van hem weg te drijven. Hij is niet in staat om zich vrij te breken van het religieuze dogma dat hem hardhandig is aangeleerd door de sekte.
Kanashimi no Belladonna (1973) Kanashimi no Belladonna (1973)
De jonge vrouw Belladonna wordt in het nauw gedreven wanneer zij door de autoriteiten beschuldigd wordt van hekserij. Belladonna wordt door een duivelse entiteit benaderd die haar voorstelt om haar ziel te verkopen voor kracht, maar ze gaat hier in eerste instantie niet op in. Wanneer echter blijkt dat haar geliefde zich ook van haar keert, besluit ze toch om zich tot de donkere zijde te wenden en wraak te nemen. Naar het boek van Jules Michelet, La SorciŔre.
Kandidat, Der (1980) Kandidat, Der (1980)
Portret van de kandidaat bondskanselier Franz-Josef Strauss. De vraag wordt gesteld waarom iemand met een verleden als Strauss uberhaupt kandidaat gesteld kan worden. Dit wordt ondersteund door talloze archiefbeelden van de vele affaires waar de Beierse conservatief in verwikkeld is geweest.
Kandidaten (2008) Kandidaten (2008)
Jonas Bechmann is advocaat en trouw onderdeel van het rechtssysteem, tot hij zelf op een dag wordt beschuldigd van moord. Hij neemt het recht in eigen handen door een groep mensen te achtervolgen die hem als moordenaar dreigen te ontmaskeren. Maar dingen zijn niet wat ze lijken; er blijkt een verband te zijn met de mysterieuze dood van Jonas' vader, anderhalf jaar ervoor.
Kandu (1975) Kandu (1975)
Een man sluit een weddenschap af om langs restaurants te gaan in Teheran en daar te drinken zonder te betalen. In ieder restaurant waar hij komt wordt hij daarom in elkaar geslagen, en hevig bloedend gaat hij naar de volgende. Het opvallende is dat hij in het arme zuidelijke Teheran minder hard wordt aangepakt dan in het noordelijke rijke Teheran.
Kandukondain Kandukondain (2000) Kandukondain Kandukondain (2000)
De twee zussen Soumya en Meenakshi worden gedwongen met hun moeder en jongere zus hun voorvaderlijk huis te verlaten. In de stad bouwen ze een nieuw leven op. Soumya, de oudste zus, wordt verliefd op een jongeman die in de film werkt. Hij droomt ervan een beroemd regisseur te worden. De jongere zus, Meenakshi, is verliefd op een jongen die uiteindelijk haar hart breekt. Hij vindt zijn carriŔre belangrijker en geeft de voorkeur aan een rijker meisje. Als Meenakshi de schok te boven is, krijgt ze iets met een oudere man.
Kandyland (1987) Kandyland (1987)
Joni is een knappe jonge meid. Haar gewone leventje gaat haar steeds meer vervelen en op zoek naar een nieuwe uitdaging maakt ze kennis met Harlow, een nachtclub danseres. Haar opwindende manier van leven lijkt Joni wel wat en samen met Harlow's hulp krijgt ze een baantje aangeboden in de nachtclub. Maar wat op het eerste zicht een fantastisch leuk leven leek, blijkt een grimmige schaduwzijde te hebben. De eenzaamheid, de drugs en de gedwongen prostitutie horen er tot haar grote verdriet ook bij. Als haar vriendin Harlow op afschuwelijke wijze om het leven komt, komt Joni in opstand, en tekent hierdoor haar eigen dood vonnis.
Kane & Abel (1985) Kane & Abel (1985)
Kane & Abel is het verhaal van twee tycoons. Kane is geboren in een rijke bankiersfamilie, Abel groeit als bastaardzoon van een Poolse baron op in armoe en werkt zich als emigrant op tot eigenaar van een chique hotelketen. Het toeval wil dat beide exact op dezelfde dag zijn geboren. Door een ongelukkig toeval, tijdens de economische crisis in de jaren '20, worden de twee vijanden. Kane wordt door Abel verantwoordelijk gehouden voor de dood van diens mentor, hetgeen zal resulteren in een vete die 25 jaar van hun leven zal beslaan.
Kangaroo (1952) Kangaroo (1952)
Twee dieven proberen een veehouder op te lichten door hem wijs te maken dat ÚÚn van hen zijn verloren zoon is. Als hij eenmaal achter de waarheid komt, zijn zij hun leven niet zeker.
Kangaroo (1986) Kangaroo (1986)
De engelse schrijver Richard Somers (Colin Friels) zoekt na de Eerste Wereldoorlog zijn toevlucht in AustraliŰ en komt daar in aanraking met een proto-fascistische organisatie onder leiding van een figuur met de schuilnaam Kangaroo. De organisatie heeft niet die de zweverige ideŰen, maar het prestige nodig van de beroemde schrijver.
Kangaroo Jack (2003) Kangaroo Jack (2003)
Twee jeugdvrienden, een New Yorkse haarstylist en een musicus, raken verwikkeld in mafia-zaakjes. Ze worden gedwongen om 50.000 dollar af te leveren in AustraliŰ. Als ze het geld door de schuld van een kangoeroe per ongeluk verliezen, raken ze diep in de problemen.
Kangaroo Jack: G'Day U.S.A.! (2004) Kangaroo Jack: G'Day U.S.A.! (2004)
Kangoeroe Jackie Legs wordt ontvoerd en Louis, Charlie en Jessie proberen hem te redden. Maar al snel worden de drie vals beschuldigd van een juweliersoverval en staan op de wanted lijst bij de FBI. En alleen Jack kan bewijzen dat ze onschuldig zijn.
Kangwon-do Ui Him (1998) Kangwon-do Ui Him (1998)
Om de hete zomer in de stad te ontvluchten en om een affaire met een getrouwde universiteitsdocent te vergeten, maakt Ji-sook met twee vriendinnen een tripje naar de bergen van Kangwond, waar ze een vriendelijke politieagent ontmoet. In het tweede deel onderneemt Sang-kwon, een leraar op zoek naar een nieuwe baan, eveneens een korte vakantie samen met een vriend. Ook zijn vakantie wordt gekenmerkt door dronken feestjes, vreugdeloze flirten, surrealistische dialogen en plotseling ontaardende ruzies.
Kani G˘rukţpÔ (2006) Kani G˘rukţpÔ (2006)
Een levensgrote krab wordt door het Japanse nationale voetbalteam ingelijfd als keeper. Langzaam wordt hij een enorme sensatie, maar dat gaat ten koste van zijn leven en zijn relatie.
Kaninchen Bin Ich, Das (1965) Kaninchen Bin Ich, Das (1965)
Maria Morzeck (Angelika Waller) en Dieter Morzeck (Wolfgang Winkler) zijn broer en zus en hebben geen ouders meer. Hij zit in de gevangenis vanwege staatsondermijnende activiteiten waardoor zij geen carriŔre kan maken. Als zuslief een verhouding begint met de scrupuleuze rechter die broerlief veroordeelde, komt ze toch niet echt verder, terwijl de rechter voortgaat de maatschappelijke ladder te beklimmen.
Kanli Nigar (1981) Kanli Nigar (1981)
Nigar begint op jonge leeftijd als dienstmeid te werken in een villa. Haar schoonheid gaat Agah, de zoon van het huis, niet voorbij. Op een nacht randt hij haar aan: als het voorval bekend raakt, is het echter Nigar die het huis moet verlaten. Jaren later huurt Nigar een groot huis van de vrome Agah (die haar niet herkent) en maakt er een bordeel van. Samen met Agah's stiefzoon Apti, beraamt ze een complot om wraak te nemen op haar verkrachter. Inmiddels raakt Naršin, Apti's tweelingbroer, verliefd op Nigars dochter Bedide.
Kann Doch Unseren Willi Nicht ErschŘttern, Das (1970) Kann Doch Unseren Willi Nicht ErschŘttern, Das (1970)
Twee ruziŰnde families, buren, hebben voor hun vakantie toevallig hetzelfde hotel geboekt. Hoe moeten ze dit oplossen?
Kann Jedem Passieren, Das (1952) Kann Jedem Passieren, Das (1952)
Belastingadviseur Hugo Brinkmeyer werkt zich in de nesten als hij speelgoedfabrikant Schwidders helpt diens buitenechtelijke tweeling voor de fiscus verborgen te houden.
Kannathil Muthamittal (2002) Kannathil Muthamittal (2002)
Amudha is als baby door haar moeder achtergelaten in een vluchtelingenkamp in het zuiden van India. De jonge Indiase schrijver Thivu trekt zich het lot van het meisje aan. Hij sluit een huwelijk om haar mee te mogen nemen en om op te voeden. Als Amudha hoort dat ze geadopteerd is begint de zoektocht door het door terroristen geteisterde Sri Lanka naar haar ware moeder.
Kann˘ By˘t˘: Nureta Akai Kuchibiru (2005) Kann˘ By˘t˘: Nureta Akai Kuchibiru (2005)
Een jong stelletje besluit een ziekenhuis binnen te gaan nadat ze geruchten hebben gehoord dat daar een geest te zien zou zijn die de 'vrouw met de opengereten mond' wordt genoemd. Eenmaal binnen worden ze overvallen door een onweerstaanbaar verlangen om met elkaar te vrijen en besluiten ze in een lege kamer hun verlangens te bevredigen. Dan verschijnt er uit het niets een verminkte vrouw. 's Ochtends wordt de jonge vrouw dood gevonden in haar appartement.
Kansan, The (1943) Kansan, The (1943)
Nadat hij gewond raakte tijdens het stoppen van een overval gepleegd door de bende van James, wordt een cowboy wakker in een hospitaal en ontdekt dat hij verkozen is door de mensen in het dorp tot dorpsmarshal. Al snel komt hij in conflict met de bankier van het dorp die de mensen tot hun laatste cent uitperst.
Kansas (1988) Kansas (1988)
Geheel onverwacht en tegen zijn wil wordt de jonge Wade Corey medeplichtig aan een bankoverval. Tijdens zijn vlucht redt hij het leven van een klein meisje en de inwoners van het stadje, die niet weten dat hij iets met de bankroof te maken heeft, vereren hem als een held. Met de buit zoekt hij zijn toevlucht op een boerderij, waar hij verliefd wordt op de dochter van de boer. Deze idylle is echter slechts van korte duur, want zijn collega-bankrover eist zijn deel van de poet op.
Kansas City (1996) Kansas City (1996)
Haar man was zo stom om een klant te overvallen van de eigenaar van de Hey Hey Club in Kansas en zit nu te wachten op een wisse dood bij de clubeigenaar. In een poging hem te redden ontvoert ze de vrouw van een belangrijk politiek adviseur, die zijn macht kan aanwenden om haar te helpen. Omdat er verkiezingen in Kansas zijn, willen de lokale politici de zaak in hun voordeel oplossen. In de Hey Hey Club bevindt zich ook een zwanger meisje van 14 jaar.
Kansas City Bomber (1972) Kansas City Bomber (1972)
K.C. Carr is een van de beste rollerskaters van Amerika, en droomt van een internationale carriŔre. Helaas is het niet makkelijk om haar ambities te combineren met een huwelijk en even lijkt het erop dat K.C. haar droom aan de kant moet schuiven.
Kansas City Confidential (1952) Kansas City Confidential (1952)
Ex-bajesklant Joe Rolfe (Payne) is vastgezet voor een gewapende overval. Hij heeft deze echter niet gepleegd en is vastbesloten de schuldige te ontmaskeren.
Kansas City Kitty (1944) Kansas City Kitty (1944)
De bijdehante en aimabele pianolerares Polly Jasper raakt betrokken bij een aantal duistere muziekuitgevers. Polly heeft een verhouding met de muziekliefhebber en tandarts Henry Talbot, die echter niet zo romantisch is als ze graag zou willen. Polly probeert haar kamergenote Eileen Hasbrook, Eileenĺs verloofde Jimmy en Henry te betrekken bij haar conflict over de rechten van het lied "Kansas City Kitty". Oscar Lee beweert namelijk dat dit lied gestolen is van zijn ĹMinnesota Minnieĺ. Maar is ĹMinnesota Minnieĺ wel van Lee?
Kansas Pacific (1953) Kansas Pacific (1953)
In 1860, kort voor het uitbreken van de Burgeroorlog, wordt een spoorweg aangelegd die Noord en Zuid verbindt. Zuidelijke elementen zijn tegen deze spoorlijn en saboteren waar ze kunnen. Washington stelt kapitein Nelson aan, die er als civiel ingenieur voor moet zorgen dat de spoorlijn afkomt.
  1 -2- 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!