Zoek op tag | Films | Mijn Films | Verlanglijst | Films gezien | Uitgeleende films | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 3 4 -5- 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Zoeken:
Backtrack! (1969) Backtrack! (1969)
Trampas, een cowboy uit Medicine Bow, Wyoming, wordt naar Mexico gestuurd om er een stier te kopen voor zijn werkgever. De voorman van de ranch waarschuwt Trampas om voorzichtig te zijn in Laredo, een ruwe stad aan de Mexicaans/Texaanse grens. Ondanks de waarschuwing slaagt hij erin om in amper één uur na zijn aankomst zich zodanig in de nesten te werken dat hij drie maal een gevecht moet leveren tegen drie verschillende Texas Rangers. Trampas, die helemaal niet wil vechten tegen de Rangers is op weg om de stad uit te rijden als hij de drie Rangers tegen het lijf loopt die net op weg zijn om een vermiste trein op te sporen die verdween met een enorme geldsom aan lonen. De Rangers, die die net dezelfde richting uitrijden dan Trampas, vragen hem om samen op te trekken, met het idee in hun achterhoofd dat zij op deze manier hulp kunnen krijgen van hem én na het voltooien van hun missie nog steeds hun gevecht tegen hem kunnen afdwingen.
Backwards: The Riddle of Dyslexia (1984) Backwards: The Riddle of Dyslexia (1984)
Brian is dyslectisch. Hoewel zijn juf hem probeert te helpen, voelt hij zich hierdoor ongelukkig en wordt ook gepest door andere leerlingen. Ook thuis gaat het niet zo goed. Brian wordt al snel een rebel en begint vandalistische acties op de gang op zijn school te vertonen.
Backwoods (1987) Backwoods (1987)
Een moordlustige, gestoorde vader en zijn idiote en even moordlustige zoon terroriseren en vermoorden kampeerders, die in de buurt ophouden.
Backyard Dogs (2000) Backyard Dogs (2000)
Twee tieners willen een worstelkampioenschap winnen en zo kans maken om in een nationale TV-show te verschijnen. Er ontwikkelt zich een heus plot rondom de worstel ring: de film vertelt een verhaal over een strijd voor roem en rijkdom, dat zo gewelddadig mogelijk is zonder gebruik van wapens. Door alleen hun lichaam te gebruiken (en af en toe de opklap-stoel) gaan de worstelaars elkaar zonder enkele vorm van bescherming te lijf.
Backyard, The (2002) Backyard, The (2002)
Undercover documentaire over het fenomeen 'Backyard Wrestling'. Een gewelddadige wereld met arena's vol glas, scherven, vuur, muizenvallen en andere huis-tuin en keukenwapens, waarbinnen enkele vechtersbazen het tegen elkaar opnemen. Backyard-wrestlers uit verschillende landen worden gevolgd terwijl zij professioneel worstelaar willen worden.
Baco da Seta, Il (1974) Baco da Seta, Il (1974)
Esmeralda is een temperamentvolle vrouw. Ze heeft een voorkeur voor jongere mannen en pikt er regelmatig één op in de lokale nachtclubs. Maar ze vermoedt dat haar meest recente verovering, de student en gigolo Costas Mikeilis, haar kostbare juwelen heeft gestolen. Hij is spoorloos. Of is het iemand anders die hem als zondebok heeft gebruikt? In zijn verblijfplaats ontdekt ze dat er met een revolver geschoten werd. Stilaan begint ze ook andere kennissen uit haar omgeving te verdenken: haar zuster, haar advocaat, haar secretaresse en een ex-minnaar.
Bad (1977) Bad (1977)
De thuiskapsalon van Hazel blijkt een dekmantel voor een organisatie van huurmoordenaars. De knappe kapsters verdienen wat extra geld bij door mensen te liquideren.
Bad and the Beautiful, The (1952) Bad and the Beautiful, The (1952)
Hij is waarschijnlijk de minst populaire producent in de filmindustrie, maar hij is bereid nu een film te maken als hij de regisseur, schrijver en actrice van zijn keuze kan contracteren. De drie van zijn keuze zijn bekenden van hem, maar ze hebben ieder voor zich voorgenomen nooit meer met hem te werken. Terwijl de producent gebeld wordt in Parijs, zullen ze zich moeten beraden over de vraag of ze met deze combinatie toch een film willen maken. Ze denken terug aan de tijd dat ze de producent voor het eerst ontmoetten.
Bad Apple (2004) Bad Apple (2004)
FBI-agent Mike Tozzi – een Bad Apple die op jacht is naar een organisatie van criminele geldwoekeraars in de stad New York, The Big Apple. De rol van undercoveragent die moet proberen het vertrouwen te winnen van de twee gangsters “Buddha” Stanzione en Tommy “Bells” Bellavita, lijkt Tozzi op het lijf geschreven – hij is immers slim, humeurig en grof in de mond. Maar door zijn relatie met de zuster van zijn informant, raken zowel Tozzi als zijn partner Cuthbert Gibbons al snel verwikkeld in een dodelijk – en soms dodelijk grappig – kat-en-muisspel tussen de ongelukkige FBI-agenten en hun doel.
Bad As I Wanna Be: The Dennis Rodman Story (1998) Bad As I Wanna Be: The Dennis Rodman Story (1998)
Al op jonge leeftijd is Dennis Rodman niet meer te handhaven. Hij stopt met school en belandt in het criminele circuit. Zijn moeder probeert van alles om hem weer op het rechte pas te krijgen, maar faalt in elke poging. Wanneer hij tijdens een basketbalwedstrijd Bryne Rich ontmoet, krijgt zijn leven een totaal andere wending.
Bad Attitude (1991) Bad Attitude (1991)
Nadat de partner van politieagent Eddie Johnson voor zijn ogen wordt vermoord, gaat hij undercover in een bende van gewelddadige drugsdealers.
Bad auf der Tenne, Das (1956) Bad auf der Tenne, Das (1956)
Een burgermeestersvrouw heeft niet in de gaten dat ze model stond voor een beeldhouwer die een bronnennimf moest maken voor de dorpsfontein. Dit gebeurde toen ze in de vrije natuur haar nieuwe badkuip uitprobeerde.
Bad Bascomb (1946) Bad Bascomb (1946)
De voortvluchtige bandiet Zeb Bascomb sluit zich bij een groep rondtrekkende mormonen aan. Hij heeft het op de goudschat voorzien waarmee de geloofsbroeders een ziekenhuis willen oprichten. Wanneer een klein eigenwijs meisje zijn hart verovert, verandert hij zijn plannen echter.
Bad Behaviour (1993) Bad Behaviour (1993)
Deze film gaat over het dagelijks leven van Gerry en Ellie McAllister. Ze trekken zich nogal veel aan van de meningen van anderen. Deze onzekerheid met daarbij een nogal fatalistische kijk op het leven brengt hen in heel wat moeilijkheden. Zullen ze op den duur veranderen?
Bad Biology (2008) Bad Biology (2008)
Jennifer is geboren met zeven clitorissen. Deze speling van de natuur bepaalt niet alleen haar kijk op sexualiteit, maar haar complete dagindeling. Mannen houden het niet lang bij haar vol. Figuurlijk, maar vooral ook erg letterlijk. Maar ze is niet de enige met dergelijke problemen. Batz injecteert zware steroiden in zijn penis om deze een beetje onder controle te kunnen houden. Het is alsof ze voor elkaar gemaakt zijn.
Bad Blood (1981) Bad Blood (1981)
Stan Graham is de hoofdpersoon uit een tragisch en berucht waargebeurd verhaal dat zich afspeelt in het Nieuw Zeeland ten tijde van de 2e Wereldoorlog. Hij is niet de meest makkelijke persoon in de omgang, en hij begeeft zich over de rand als zijn boerderij wordt gesloten. Hij ziet voor zichzelf geen andere opties en hij veranderd in een moordende maniak, die iedereen die hij als vijand beschouw, vermoord- in het kort, iedereen die zijn pad kruis. Zeven mensen vinden de dood. De politie, samen met lokale Maori-speurders, jagen hem op in de diepe wouden van het land. Graham's moordtrip wordt ondertussen uitgespeeld door Nazi-propagandisten.
Bad Blood (2006) Bad Blood (2006)
De zomervakantie zal voor negen hogeschool-studenten nooit meer hetzelfde zijn, wanneer zij op weg naar het Lake Tahoe van plan veranderen en belanden in 'Millie's Cherry Pie Inn and Diner'. Deze slaap- en eettent wordt uitgebaat door Lawrence, de 'charmante' baas van de bende 'Outlanders' en zijn vrouw Millie, samen met hun kleinzoon Jim. Onze negen enthousiaste reizigers denken dat ze bij goedaardige mensen terechtgekomen zijn en hebben een, weliswaar vals, gevoel van veiligheid. Tot zij ontdekken dat de Duivel soms een mooi pak draagt en glimlacht en dat hun enige hoop op overleven berust op het feit dat zij het beste samenblijven en enkel kunnen hopen dat zij de terreur overleven.
Bad Boy (1949) Bad Boy (1949)
De jonge crimineel Danny Lester is veroordeeld tot een vervangende straf op de Variety Club Ranch in Copperas Cove, Texas. Danny verleidt de rancheigenaresse Maud Brown en hij irriteert anderen. Rancheigenaar Marshall Brown onderzoekt Danny’s wangedrag, duikt in zijn verleden en komt er achter, dat hij zich onterecht verantwoordelijk voelt voor de dood van zijn moeder. Na weer een misdaad en ontsnappingspoging, komt Danny erachter, dat hij niet verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder. Rechter Florence Prentiss veroordeelt Danny opnieuw tot een taakstraf op de Variety Club Ranch. Marshall Brown is hoopvol, dat het dit keer goed afloopt met Danny.
Bad Boy (2002) Bad Boy (2002)
De succesvolle, egoïstische Doug Menford is charmant maar heeft weinig klasse. Vrouwen zijn voor hem lustobjecten waar hij op mannelijke manier gebruik van maakt. Als zijn grootmoeder overlijdt is hij de enige erfgenaam waardoor hij kans maakt op $1miljoen. Echter, hiervoor moet hij, onder toeziend oog van de erg mooie maar zeer geslepen advocate Anna Lockheart, 12 vrouwen die hij met gebroken hart heeft achtergelaten om vergeving vragen.
Bad Boy Bubby (1993) Bad Boy Bubby (1993)
Bubby weet niet beter, zijn wereld is niet groter dan de vier muren van het krot waarbinnen hij 35 jaar van zijn leven doorbracht. Die wereld wordt bevolkt door enkele kakkerlakken, een halfverwilderde kat en door zijn moeder, die hem beurtelings baadt, voedt of misbruikt, al naar gelang haar stemming. Op een dag duikt de vader op, een seks- en drankzuchtige priester die Bubby's plaats in moeders bed inneemt. Bubby vindt het leven op deze manier wel erg ingewikkeld worden en neemt maatregelen. Hij verlaat voor het eerst van zijn leven het huis. Zonder enige morele normen stapt Bubby een wereld binnen van chaos en muziek, van verval en genot, van goede en slechte mensen en van seks.
Bad Boys (1983) Bad Boys (1983)
Mick O'Brian, een 16-jarige straatvechter uit Chicago, wordt opgepakt na de moord op het jongere broertje van bendeleider Paco Moreno. Hij wordt geplaatst in een zwaarbewaakte gevangenis. Terwijl hij zich staande probeert te houden tussen moordenaars en verkrachters neemt Paco wraak op hem door zijn vriendin te verkrachten. Paco wordt gepakt en wegens een gerechtelijke dwaling geplaatst in dezelfde gevangenis als waar Mick zit. Wat volgt is een confrontatie tussen de twee op leven en dood.
Bad Boys (1995) Bad Boys (1995)
Mike Lowrey (Smith) en Marcus Burnett (Lawrence) zijn partners bij de Miami politiemacht. Als er een lading drugs uit het politiebureau wordt gestolen hebben ze 72 uur om het terug te vinden. Om ervoor te zorgen dat een getuige mee wil werken moeten ze zich als elkaar voordoen en dat is niet zo makkelijk aangezien Lowrey een losbandige vrijgezel is en Burnett netjes getrouwd.
Bad Boys II (2003) Bad Boys II (2003)
Mike Lowrey en Marcus Burnett van de politie van Miami krijgen een cruciale tip binnen over een belangrijke levering XTC-pillen vanuit Amsterdam. Het spoor leidt naar de Cubaanse nachtclubeigenaar Johnny Tapia. Die wordt al een tijdje verdacht van drugssmokkel, maar tot op heden is de politie er nog niet in geslaagd de vermoedens hard te maken. Naarmate het onderzoek van Mike en Marcus vordert, komen ze terecht in een grootschalige drugsoorlog tussen rivaliserende bendes uit de onderwereld. De twee agenten moeten bijzonder voorzichtig te werk gaan omdat Syd, de zus van Marcus, een undercoveroperatie voor de nationale drugsbrigade uitvoert om het imperium van Tapia ten val te brengen. Voorzichtigheid is echter niet de sterkste kant van Mike en Marcus.
Bad Bunch, The (1976) Bad Bunch, The (1976)
Een blanke Vietnam-veteraan, Jim, gaat naar de familie van zijn gesneuvelde zwarte vriend om hen diens Purple Heart te overhandigen. Hij krijgt het aan de stok met de broer van het slachtoffer die door toedoen van racistische agenten steeds radicaler wordt in zijn strijd tegen de blanken. Daarnaast heeft Jim nog de moeilijke keuze tussen twee vrouwen.
Bad Channels (1992) Bad Channels (1992)
Een buitenaards wezen komt in een klein plaatsje terecht, waar hij het lokale radio-station overneemt en de DJ Dan O'Dare gevangen neemt. Hij gebruikt vervolgens de radiozender en Dan O'Dare's luisteraars om aan vrouwen te komen, die hij vervolgens kan verkleinen en toe kan voegen aan zijn verzameling ...
Bad Charleston Charlie (1973) Bad Charleston Charlie (1973)
Als een groep kolenmijnwerkers besluit om hun geluk te beproeven in het gangsterschap, ontdekken ze dat dit hen ook niet echt goed ligt.
Bad City Blues (1999) Bad City Blues (1999)
New Orleans, USA. In de nasleep van een gewelddadige roof wordt Dr. Eugene Grimes midden in de nacht wakker en vindt tegen zijn voordeur een vrouw, Callie Carter, met een schotwond en een koffer waarin 2 miljoen Dollar zit. Hij ontfermt zich over haar en wordt meezogen in het labyrint van moorden, bedrog en wraak door Callie en haar partner in crime Luther Logan. Hierdoor ziet Grimes zich genoodzaakt de confrontatie aan te gaan met zichzelf en zijn duistere verleden in dit psychologische en dodelijke spel. En zijn achtervolger, Bad City's meest wrede wetsdienaar: de niet te stoppen Captain Clarence Seymour Jefferson.
Bad Company (1972) Bad Company (1972)
1863. Jake Rumsey moet de burgeroorlog in maar zijn gezin heeft al een zoon verloren en laat hem vluchten. Hij komt in slecht gezelschap om te overleven. Zijn religieuze opvattingen botsen met de manier waarop ze van het land leven, maar wie zei dat het leven makkelijk was?
Bad Company (1995) Bad Company (1995)
Crowe is een ex-medewerker van The Agency, een overheidsproject t.b.v. spionage. Hij krijgt een nieuwe baan bij een beveiligingsbedrijf The Tool Shed. Voor de eigenaar is het een gewoonte om ex-medewerkers van The Agency in te huren. Onder hem werkt de sluwe Margaret die Crowe overhaalt om haar baas te vermoorden. Zij weet echter niet dat Crowe als undercover agent nog steeds voor The Agency werkt, dat het bedrijf over wil nemen , zodat ze geen verantwoording aan de regering hoeven af te leggen.
Bad Company (2002) Bad Company (2002)
Wanneer een aan Harvard afgestudeerde CIA-agent vermoord wordt tijdens een klus huurt de CIA zijn tweelingbroer (Rock) in, die echter een jongen van de straat is. De CIA wil dat hij het project waar zijn broer mee is begonnen afmaakt. Maar aangezien de broer totaal geen ervaring heeft wordt er een ervaren angent (Hopkins) ingehuurd om hem te trainen tot een 'echte' CIA-agent.
Bad Day (2008) Bad Day (2008)
Rebecca Ryan werkt voor het OCD als undercoveragent. Ze doet zich voor als taxi-bestuurder en infiltreert zichzelf in de bendes van Zuid-Londen. Wanneer ze wordt ontdekt wordt haar jonge dochter vermoord. Met wraakzuchtige gevoelens begint Rebecca een oorlog tegen de bende waarvan zij denkt dat die haar dochter hebben vermoord. Ondertussen krijgen twee OCD-agenten de taak Rebecca op te sporen en haar te stoppen voordat de hel losbreekt.
Bad Day - WW II (2009) Bad Day - WW II (2009)
Het is het jaar 1942. Achter de vijandelijke linies van het bezette Frankrijk, probeert een jonge kapitein de band tussen de manschappen sterk te houden door middel van zorg, leiding en opoffering. Een verandering van meedogenloze gebeurtenissen veroorzaakt een domino-effect van pech, slechte omstandigheden en krankzinnigheid. Situatie na situatie worden de banden van vriend- en kameraadschap getest.
Bad Day at Black Rock (1955) Bad Day at Black Rock (1955)
1945. De Tweede Wereldoorlog is voorbij en John J. Macreedy gaat op zoek naar een Japanse boer die in een klein dorpje woont. Nog voor de dorpelingen weten dat hij een 'Jappenvriend' is verklaren ze hem persona non grata. Wat hebben ze te verbergen?
Bad Day on the Block (1997) Bad Day on the Block (1997)
Een brandweerman beleeft een ernstige zenuwinzinking wanneer zijn vrouw hem verlaat. Hij ontwikkelt zelfs een psychose en start een onophoudelijke terreur onder zijn buren, zijn kennissen en iedereen die hem ook maar enigszins in de weg staat.
Bad Dreams (1988) Bad Dreams (1988)
Cynthia is de enige overlevende van een massazelfmoord gepleegd door een godsdienstige cultus waar zij toe behoorde. Dertien jaar later ontwaakt ze uit haar coma en begint ze aan groepstherapie, maar spoedig wordt zij geteisterd door afschuwelijke nachtmerries over Harris, de dode leider van de cultus.
Bad Eggs (2003) Bad Eggs (2003)
Ben Kinnear en Mike Paddock zijn rechercheurs van het politoekorps Zero Tolerance. Wanneer tijdens een ongeluk een magistraat wordt gedood komen zij als schuldigen te staan op de voorpagina's van de kranten. Ze zetten alles op alles om hun onschuld te bewijzen en komen erachter dat ze een hoop corrupte collega's hebben.
Bad Faith (2000) Bad Faith (2000)
Een normale avond in een politiebureau. Een kruimeldief wordt vrijgelaten bij gebrek aan bewijs nadat hij is beschuldigd van verkrachting. Een paar uur later ontdekken Al Brodsky en detective Lou Miles het lichaam van een vermoorde jonge vrouw. Haar met ijs bedekte naakte lichaam ligt onder een berg sneeuw. De ontdekking van het lichaam is geen gewone zaak. De stad wordt geteisterd door een strenge winter terwijl er ook nog twaalf tieners worden vermist. Echter, er zijn geen verdachten en geen sporen. De ontdekking van dit lichaam is mogelijk de eerste doorbraak in de zaak...
Bad for Each Other (1953) Bad for Each Other (1953)
De arme legerdokter Tom Owen heeft met behulp van de invloedrijke Helen Curtis uit Pittsburgh een deftige praktijk voor de rijken kunnen opbouwen. Hoewel Tom blij is met het geld en het aanzien, ligt zijn hart toch bij het helpen van de armen en gaat zijn voorkeur uit naar het helpen van de gezinnen van de plaatselijke steenkoolmijnwerkers. Gedurende een uitzonderlijke crisis wordt Tom acuut gedwongen te kiezen tussen het luxe leven met Helen of toch beschikbaar zijn voor de arme mijnwerkers.
Bad Georgia Road (1977) Bad Georgia Road (1977)
Een New Yorkse geeft haar hoge positie in een vooraanstaand modeblad op om haar erfenis van een reeds lang vergeten oom in ontvangst te nemen. De nalatenshap betreft een boerderij in het diepe zuiden.
Bad Girl (1931) Bad Girl (1931)
Dot Haley is een aardige meid die trouwt met radio-verkoper Eddie en altijd vierkant achter haar man staat. Wanneer Eddie als verrassing een nieuw huis koopt reageert Dot nogal ongeïnteresseerd. Het blijkt dat ze zwanger is en aan niets anders kan denken.
Bad Girls (1994) Bad Girls (1994)
Vier voormalige prostituees slaan op de vlucht, wanneer een van hen, Cody, de doodstraf ontloopt. Met het gespaarde geld van Cody willen de vier een nieuw leven opbouwen in Oregon. Maar dan overvalt de ex-partner van Cody, Kid Jarrett, de bank en gaat er met al het geld vandoor. De vier proberen hun geld terug te krijgen, met twee detectives op hun hielen.
Bad Girls from Mars (1991) Bad Girls from Mars (1991)
Iemand moordt de vrouwelijke leiding van de filmproductie "Bad Girls from Mars" uit. Maar de producers voelen dat ze moeten proberen de film gewoon af te maken en hiervoor laten ze de Europese sexbom Emanuelle overvliegen als de nieuwe hoofdrolspeelster. Emanuelle leeft er na aankomst vooral op los, terwijl de moorden gewoon doorgaan.
Bad Girls Go to Hell (1965) Bad Girls Go to Hell (1965)
Nadat Ted vertrokken is naar zijn werk, ruimt Ellen het appartement op in haar nachtkledij. Als ze het vuilnis buitenzet wordt ze door de concierge zijn appartement binnengesleurd waar hij haar verkracht. Als hij haar nogmaals probeert te verkrachten kan ze echter ontsnappen en vlucht ze naar de grote stad. Daar belandt ze van het ene misbruik in het andere.
Bad Girls' Dormitory (1986) Bad Girls' Dormitory (1986)
In een tuchthuis voor jonge vrouwen hebben minderjarige hoeren , dealers en drugsverslaafden alle hoop opgegeven. Om te overleven stemmen ze in om mee te doen met de perverse spelletjes van de corrupte bewakers. Als er een nieuwe gevangene met de naam Marina aankomt, lijkt er een einde te komen aan de slechte behandelingen van de vrouwen.
Bad Guys (2008) Bad Guys (2008)
Bad Guys volgt een sluwe advocate die een hekel heeft aan een systeem dat haar schema overhoop gooide om zo een nieuwe designerdrug te fabriceren. Om hiermee af te rekenen, werkt ze samen met drie ex-klanten die zij vrij kreeg. Elk van hen heeft zijn eigen expertise om haar te helpen.
Bad Influence (1990) Bad Influence (1990)
Michael, een sukkelige yuppie, staat op het punt tot moes geslagen te worden door een jaloers vriendje in een bar. Dan komt er een knappe mysterieuze vreemdeling tussenbeide en verdwijnt weer. Later tijdens het joggen komt Michael deze man weer tegen en de man stelt zichzelf voor als Alex. De twee kunnen het goed met elkaar vinden, en langzaam maar zeker dringt Alex dieper in het leven van Michael door. Als Michael merkt dat Alex een zieke geest heeft, is het al te laat.
Bad Jim (1990) Bad Jim (1990)
Het leven van drie vrienden, echte cowboys, verandert volledig nadat ze in het bezit zijn gekomen van het paard dat eens van Billy the Kid is geweest. Ze besluiten outlaws te worden en een meer avontuurlijk leven te leiden.
Bad Karma (2002) Bad Karma (2002)
De dromen van Dr.Trey Campbell (Patrich Muldoon) zijn vervuld met wilde sensuele fantasieën over zijn gewelddadige maar beelschone psychiatrische patiènte Maureen Hatcher (Patsy Kensit). Trey gaat met zijn vrouw (Amy Locane) en dochter op vakantie, maar Maureen waarschuwt hem om haar niet alleen te laten. Op moorddadige wijze weet ze te ontsnappen uit het instituut en gaat haar geliefde uit een vorig leven achterna. In de val gelokt ziet Trey flarden herinnering van hem en Maureen met een mes in mistige steegjes in het oude Londen. Zou hij dan toch als Jack de Ripper zijn leven met deze gewelddadige vrouw gedeeld hebben ?
Bad Lieutenant (1992) Bad Lieutenant (1992)
Deze film gaat over een schofterige politieman die snuift en steelt en die zijn politiebadge eigenlijk alleen gebruikt voor illegale praktijken. Dat verandert als hij te maken krijgt met de verkrachtingszaak van een jonge non. Zij weigert de namen van de daders prijs te geven. Als 'bad lieutenant' de daders op het spoor komt, besluit hij een deal met hen te sluiten.
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans (2009) Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans (2009)
Een voormalige corrupte agent uit New York, heeft zijn leven kompleet verbeterd. Hij komt terecht in een verkrachtingszaak van een non. Tevens moet hij de moorden op vijf illegalen oplossen.
Bad Little Angel (1939) Bad Little Angel (1939)
Patsy is een jong weesmeisje dat van het opvangtehuis is weggelopen. Ze weet haar dagen op de harde wereld door te komen door de bijbel te lezen. Ze raakt bevriend met een harde straatjongen, die haar introduceert aan een verslaggever die haar onderdak aanbiedt.
Bad Ma Ra Khahad Bord (1999) Bad Ma Ra Khahad Bord (1999)
We zien een 4-wheel-drive waarmee een 'ingenieur' en twee assistenten op weg zijn naar een verafgelegen dorp in Iraans Koerdistan. Aangekomen in het schilderachtige dorpje, beginnen de mannen met hun werk: voornamelijk wachten. De ingenieur toont een meer dan gezonde belangstelling voor een stervende oude vrouw en blijft zijn jonge gids uithoren over haar toestand.
Bad Magic (1998) Bad Magic (1998)
Na het mislukken van een roofoverval wordt Renny's broer Amos tijdens een vuurgevecht vermoord. Hij wil wraak en gaat op zoek naar de bekende "Red Claws" bende, waar Amos ook bij hoorde. Hij neemt met behulp van voodoo wraak, maar de prijs die hij hiervoor moet betalen is bloed...
Bad Man from Red Butte (1940) Bad Man from Red Butte (1940)
Gangsterbaas Hal Benson en zijn trawant Gil Brady voeren een schrikbewind in het stadje Cripple Creek. Als Gil Brady's tweelingbroer onwetend de stad binnenrijdt, wordt hij onmiddelijk aangezien voor de bandiet.
Bad Man of Deadwood (1941) Bad Man of Deadwood (1941)
De scherpschutters Brett Starr en Gabby Blackstone komen aan in de stad Deadwood en komen daar tegenover de Ripper-gang te staan die het bevel voert in de stad. Roy en zijn vriend sluiten zich aan bij een andere bende, de Laramies, om zo Deadwood te verlossen van al het uitschot.
Bad Man's River (1971) Bad Man's River (1971)
Een bandiet is samen met twee oplichters van plan de regering van Mexico een miljoen dollar lichter te maken. Als ze hun slag eenmaal geslagen hebben, moeten ze echter oppassen voor onder meer het Mexicaanse leger en Billy the Kid, die ook azen op de buit.
Bad Man, The (1941) Bad Man, The (1941)
Gil Jones is dolblij dat zijn jeugdliefde Lucia naar de stad is teruggekeerd. Dit duurt niet lang, als blijkt dat ze getrouwd is, met een zekere Morgan Pell. Alsof dit nog niet erg genoeg is, komt bandiet Pancho Lopez het stadje bezoeken en steelt vee, onder meer dat van Gil. Hierdoor raakt hij bankroet en moet zijn ranch verkopen, maar Lucia en Morgan blijken hem misschien te kunnen helpen.
Bad Manners (1997) Bad Manners (1997)
Wes en Nancy zijn een getrouwd stel. Op een dag komt Nancy's oude vriendje Matt langs met zijn nieuwe sexy vriendin Kim. Matt is een musicus en Kim is een computerspecialiste die Matt helpt bij ontdekkingen in de wetenschap. Als Wes 50 dollar kwijtraakt verdenkt hij Kim en dit is het begin van een hoop spanning, intriges en wantrouwen.
Bad Meat (2003) Bad Meat (2003)
Buddy en Earl zijn twee losers met hun eigen problemen. Earl wil niets liever dan met Pam trouwen, die echter veel te hoge eisen stelt voor Earl's begrippen. Buddy ziet zichzelf, geheel ten onrechte, als een geniale crimineel. Hij komt met het idee om een corrupt congreslid te ontvoeren voor losgeld. Earl ziet dit wel zitten, want misschien kan hij dan wel aan de hoge eisen van zijn droomvrouw voldoen. Hun plan valt volledig in de soep wanneer het congreslid sterft, en zijn lichaam per ongeluk in het vleesverwerkingsbedrijf waar Earl werkt verwerkt wordt en op de markt terecht komt. Earl en Buddy proberen het 'verkeerde vlees' te achterhalen zodat de familie fantsoenlijk afscheid kan nemen tijdens de begrafenis.
Bad Meat (2009) Bad Meat (2009)
Een groep tieners wordt door hun ouders naar een streng kamp gestuurd, waar ze opnieuw opgevoed moeten worden. De problemen tijdens dit kamp beginnen echter pas als een lading slecht vlees wordt geserveerd aan de aanwezigen en sommige tieners beginnen te veranderen in gruwelijke vleesetende monsters.
Bad Medicine (1985) Bad Medicine (1985)
Jeff Marx (Guttenberg) wil medicijnen studeren maar heeft daarvoor te slechte cijfers. In Centraal Amerika lukt het wel, bij een instituut dat geleid wordt door een dictator (Arkin).
Bad Men of Missouri (1941) Bad Men of Missouri (1941)
Drie broers keren terug van de Amerikaanse burgeroorlog. Hun thuisland wordt geterroriseerd door een gewetenloze zakenman die de plaatselijke boeren hun land afneemt. Een corrupte sheriff heeft hun vader gedood en wil hen de moord in de schoenen schuiven. Dan is het hek van de dam en besluiten de broers de noodlijdende boeren te hulp te schieten.
Bad Men of Tombstone (1949) Bad Men of Tombstone (1949)
Een premiejager wil maar niet inzien dat de gouden dagen van het wilde westen voorbij zijn. Hij wil nog steeds de held uithangen, maar dat lukt hem steeds minder goed. Als hij het meisje Julie tegen het lijf loopt lijkt alles te veranderen.
Bad Moon (1996) Bad Moon (1996)
Het is weer volle maan en dat betekent dat weerwolf Ted weer zijn gebruikelijke metamorfose zal moeten ondergaan. Schuimbekkend duikt hij de bossen in, op zoek naar argeloze kampeerders die als nachtelijk maal kunnen dienen. Zelfs Teds eigen familie blijkt niet meer veilig.
Bad News Bears (2005) Bad News Bears (2005)
Een voormalig profhonkbalspeler wordt aangetrokken om het jeugdteam The Bears te gaan coachen. Hij moet het bedroevend slechte team naar het kampioenschap leiden ten koste van hun aartsrivalen, The Yankees.
Bad News Bears Go to Japan, The (1978) Bad News Bears Go to Japan, The (1978)
Kruimeloplichter in geldnood Marvin (Curtis) werpt zich op als manager van de onaangepaste Bears, die naar Japan gaan om de plaatselijke kampioenen te verslaan.
Bad News Bears in Breaking Training, The (1977) Bad News Bears in Breaking Training, The (1977)
Op miraculeuze wijze worden de Bears kampioen in de Little League en mogen ze een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen de Toros in het Astrodome in Houston. Kelly Leak, de sterspeelster van de Bears, besluit op het laatste nippertje om toch aan de wedstrijd mee te doen en krijgt bovendien de kans om het goed te maken met haar vader die al jaren in Houston woont.
Bad News Bears, The (1976) Bad News Bears, The (1976)
In zonovergoten Californië aanvaardt Morris Buttermaker (Matthau), een voormalig Minor League baseballprof die nu halfbezopen zwembaden reinigt, een baan als coach van het Little League team The Bears. De haast aanstootgevende mix van vaak vuilbekkende jongetjes uit diverse milieus past merkwaardig goed bij de zure, ongeïnteresseerde nieuwe coach die om de haverklap 'Shut up!' roept. Maar het honkballen wordt er niet beter op. De rauwe wijsheden van de kinderen maken Buttermaker echter sober en met het aantrekken van sportmeisje Amanda (O'Neal) en James Dean-schoffie (Haley) worden The Bears warempel 'Bad News' voor tegenstanders.
Bad Pack, The (1998) Bad Pack, The (1998)
Mexicaanse immigranten uit een klein dorpje bij Texas worden aangevallen door de plaatselijke militairen en besluiten om een groep van huurlingen in te huren.
Bad Reputation (2005) Bad Reputation (2005)
De stille Michelle (Hennessey) heeft een erg strenge en gelovige moeder. Ze heeft een slechte reputatie op school en is het liefst alleen. Haar klasgenoot Aaron (Anderson) heeft wel een oogje op haar. Als hij haar probeert te verkrachten, knapt er iets in Michelle...
Bad Ronald (1974) Bad Ronald (1974)
Gezin met drie dochters trekt in een oud huis en is zich er niet van bewust dat er een geheime kamer is met een psychopatische tiener...
Bad Santa (2003) Bad Santa (2003)
Twee oplichters beginnen een road trip langs verschillende warenhuizen waar ze verkleed als de Kerstman en één van zijn elfen hun opwachting maken. Maar in plaats van kerstsfeer te verspreiden, gebruiken ze hun vermomming om de warenhuizen te bestelen. Deze strategie wordt bemoeilijkt wanneer een 8-jarige ze de echte betekenis van het Kerstfeest leert.
Bad Seed, The (1956) Bad Seed, The (1956)
Christine Penmark heeft een schijnbaar perfect leven. Echter, schijn bedriegt. Zelf wordt ze sinds haar jeugd geteisterd door nachtmerries en haar op het oog perfecte 8 jarige dochter heeft moordneigingen. Alleen Christine kent het duistere geheim van haar dochter. En langzaam wordt haar duidelijk dat haar nachtmerries, de moordlustige dochter en haar liefhebbende man allemaal met elkaar verband houden.
Bad Sister, The (1931) Bad Sister, The (1931)
Marianne Madison (Sidney Fox) wordt verliefd op de ex-gevangene Valentine Corliss (Humphrey Bogart) die maar op een ding uit is en dat is geld. Samen maken ze een plan om de vader van het meisje op te lichten. Laura Madison (Bette Davis), de zus van Marianne komt achter dit plan en probeert dit tegen te gaan.
Bad Taste (1987) Bad Taste (1987)
Als een groep buitenaardse wezens de bewoners van het kleine Nieuw Zeelandse plaatsje Kaihoro probeert mee te nemen naar hun thuisplaneet, om als voedsel te dienen in hun fastfoodketen, worden de vier mannen van het AIDS team (Astro Investigation and Defence Service) ingezet om deze buitenaardse wezens te stoppen. Deze mannen zijn de laatste hoop van de mensheid, maar helaas zijn ze niet erg slim...
Bad Timing (1980) Bad Timing (1980)
Een vrouw komt in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging. Een dokter blijft bij haar en zegt dat hij een vriend is. Hij had echter een verhouding met haar die al maanden duurt, de maanden die vooraf gingen aan haar zelfmoordpoging.
Bad to the Bone (1997) Bad to the Bone (1997)
Francesca manipuleert alles en iedereen ten gunste van zichzelf. Zelfs haar familie kan niet aan haar snode plannetjes ontkomen. Wanneer ze een moordplan beraamt waar ze haar broer voor nodig heeft gaat het mis.
Bademeister - Weiber, Saufen, Leben Retten, Die (1999) Bademeister - Weiber, Saufen, Leben Retten, Die (1999)
Paul en Böller uit Wanne-Eickel dromen ervan om badmeester te worden op het eiland Sylt. Dat is echter niet omdat zij zo graag levens redden, maar omdat ze hopen op grote hoeveelheden drank en mooie vrouwen. Nadat zij op het eiland zijn aangekomen, lukt het hen al snel om alles op z'n kop te zetten en het te verprutsen voor de mensen die daar van hun welverdiende vakantie kwamen genieten.
Badge 373 (1973) Badge 373 (1973)
Politieman Eddie Ryan (Robert Duvall) probeert in zijn eentje een misdaadsyndicaat in New York op te rollen.
Badge of the Assassin (1985) Badge of the Assassin (1985)
Politiedrama over een assistent officier van justitie in Manhattan, die een klopjacht leidt op een stel politiemoordenaars uit de jaren 70.
Badge, The (2002) Badge, The (2002)
Een sheriff (Thornton) onderzoekt de moord op een plaatselijke transseksueel, nadat hij heeft gehoord dat hooggeplaatste politici ermee te maken kunnen hebben. De homofobe sheriff voelt zich genoodzaakt de hulp in te schakelen van hen die hij altijd verworpen heeft.
Badi (1983) Badi (1983)
Het verhaal over de warme vriendschap tussen een raar wezentje uit de ruimte, Badi, en de 11-jarige Ali. Ali en zijn vriendjes doen er alles aan om Badi te beschermen tegen gemene volwassenen.
Badkonake Sefid (1995) Badkonake Sefid (1995)
Teheran, een paar uur voor het begin van het nieuwe jaar. Razeih, een zevenjarig meisje, heeft in een winkel een mooie goudvis gezien die veel groter is dan de goudvissen in de vijver bij haar thuis. Ze wil deze hebben om op tafel te zetten voor de viering van het nieuwjaarsfeest. Na veel zeuren slaagt ze er met de hulp van haar broertje in om van haar moeder geld te krijgen om de vis te gaan kopen. Onderweg komt ze echter allerlei hindernissen tegen die de begeerde aankoop vertragen.
Badlanders, The (1958) Badlanders, The (1958)
Peter Van Hoek en John McBain zijn allebei met valse beschuldigingen achter de tralies beland. Eenmaal vrij sluiten ze zich bij elkaar aan om wraak te nemen vanwege het geleden onrecht.
Badlands (1973) Badlands (1973)
De 25 jarige Kit Carruthers en zijn tien jaar jongere vriendin Holly Sargis zijn op de vlucht, aangezien ze Holly's vader, die hun relatie maar niets vond, hebben vermoord. Op hun weg naar de badlands van Montana laten ze een spoor van moorden achter.
Badlands of Montana (1957) Badlands of Montana (1957)
In een eerlijk gevecht heeft Rex Reason per ongeluk zijn tegenstander vermoord. Hierdoor moet hij noodgedwongen vluchten uit zijn woonplaats Cascade, uit angst gelyncht te worden. Tijdens zijn ontsnappingspoging komt hij terecht in de schuilplaats van de dievenbende van Meyer. Reason wordt daar verliefd op Beverly Garland, de dochter van Meyer. Na een tijdje wordt er door de leden van de bende gestemd of Reason één van hen wordt, of hen moet verlaten. Dit zint Meyer echter niet, hij vindt dat Reason niet echt één van hen is. Maar de meerderheid is voor, dus Meyer moet zich er wel bij neerleggen. Nadat er een hele tijd is verstreken, raakt Reason via de bende betrokken in een bankoverval. Hij wordt betrapt en gearresteerd. Maar hier wordt hij voor een eigenaardige keuze gesteld: ofwel gaat hij regelrecht naar de cel, ofwel keert hij terug naar Cascade als plaatselijke sheriff.
Badman's Territory (1946) Badman's Territory (1946)
Het plaatsje Quinto heeft al jaren geen sheriff meer en is voor vele bandieten de perfecte plek om te verblijven. Na een vuurgevecht komt de Jesse Gang terecht in het stadje, gevolgd door een sheriff die de rust wil doen terugkeren.
Baffled! (1973) Baffled! (1973)
Tom Kovack is een Amerikaanse coureur die visioenen heeft waarin hij ziet dat mensen in zijn omgeving gevaar lopen. Michele Brent is een ESP-expert die in zijn visioenen gelooft en samen proberen zij de mensen te waarschuwen die in de visioenen van Tom voorkomen.
Bag Boy (2007) Bag Boy (2007)
Een teruggetrokken tiener werkt als inpakker in een plaatselijke supermarkt en wordt door zijn collega's gezien als de snelste inpakker van zijn werk. Op een dag hoort hij dat er wereldkampioenschappen boodschappen inpakken worden georganiseerd. Zijn vrienden en collega's halen hem met succes over om mee te doen aan de wedstrijden.
Bag det Stille Ydre (2005) Bag det Stille Ydre (2005)
Het jong stelletje, Tommy en Signe, en hun vijfjarige dochter Biance trekken in in een krakend oud huis. Al snel doen zich een reeks alarmerende gebeurtenissen en bovennatuurlijke verschijningen voor. Voorwerpen bewegen voor hun ogen en Bianca wordt vrienden met de onzichtbare Oliver. Ze komen er al snel achter dat het huis te maken heeft met een serie van onopgeloste moorden drie jaar geleden. Zij zijn de enige levende ooggetuigen, maar voor hoe lang?
Bagdad (1949) Bagdad (1949)
Een prinses keert na haar opleiding in Engeland terug naar Bagdad, om te ontdekken dat haar vader vermoord is door de Black Plague, een groep afvalligen. Zij wordt ontvangen door Pasha, die de corrupte vertegenwoordiger van de nationale overheid is. Zij ontmoet ook Prins Hassan, die vals van de moord wordt beschuldigd.
Baggage (2003) Baggage (2003)
Één persoon, neemt per ongeluk de verkeerde koffer mee... Het verhaal neemt ons mee op een reis van drie mannen, die niet wetende van elkaar, enorme veranderingen in elkaars leven tot stand brengen. Langzaam leren ze wat het betekend om innerlijke rust te krijgen. Door alle drie op hun eigen manier met hun emoties te leren omgaan, vinden ze een nieuw verworven vrijheid en oneindig veel mogelijkheden voor de rest van hun leven.
Baghban (2003) Baghban (2003)
Het leven van een stel dat al ruim veertig jaar getrouwd is, wordt vanaf het moment dat de heer des huizes met pensioen gaat ruw verstoord. Het stel verwacht namelijk dat een van hun vier kinderen de zorg voor hen gaat opnemen, maar dat wil en kan geen van hen echter opbrengen ....
Baghdad On/Off (2003) Baghdad On/Off (2003)
De Iraakse filmmaker Saad Salman woont al ruim vijfentwintig jaar in Parijs, nadat hij vanwege zijn politieke opvattingen moest vluchten voor het regime. Omdat hij bericht heeft gekregen dat zijn moeder ernstig ziek is, besluit hij terug te keren naar Irak, om haar op te zoeken in de hoofdstad Bagdad. Met behulp van een gids – een wijs en bijzonder flegmatisch man – komt hij de grens over, maar dan beginnen de moeilijkheden pas. Samen met zijn gids, die steeds opnieuw belooft dat hij de filmmaker de volgende dag naar Bagdad zal kunnen brengen, rijdt Salman eindeloos rond in het Koerdische, door VN-troepen beschermde deel van Irak, op zoek naar een veilige toegangspoort tot het door het Iraakse leger beheerste gebied rondom Bagdad. Ondertussen filmt hij met zijn onopvallende, digitale videocamera in verschillende Koerdische vluchtelingenkampen en legt hij getuigenissen vast van slachtoffers van Saddam Hoessein.
Baghead (2008) Baghead (2008)
Twee broers dromen ervan een eigen film te maken. Samen met twee vriendinnen starten ze met hun project. In een paar dagen moet het script klaar zijn. Daarvoor brengen ze samen een tijdje door in een hut. Uiteindelijk beslissen ze dat het een horrorfilm moet worden. Ze hebben dus nog een seriemoordenaar nodig. Om te besparen op het budget beslissen ze dat deze laatste een zak over zijn hoofd moet dragen.
Bagland (2003) Bagland (2003)
De 16 jaar oude Mille (Stephanie Leon) woont in een tehuis voor jongeren en heeft een veelbelovende toekomst als worstelaar. Maar ze wordt tegengehouden door haar wiet-rokende vriend Kenny (Nicolas Dufour) en haar zorg voor haar moeder. Wanneer een jongen, Sami (Christopher Læssø), in het tehuis komt wonen, ontwikkelt zich een driehoeksverhouding die Mille confronteert met belangrijke keuzes over haar leven.
Bagman, The (2002) Bagman, The (2002)
Vijftien jaar geleden brandde Jack Marshall's huis tot de grond af, hem zwaar verbrand achterlatend zonder ouders. Hij werd vervolgens gekweld en gepest door zijn leeftijdsgenoten. Zijn leven eindigde wreed, omdat hij op 17-jarige leeftijd primitief vermoord werd door zijn klasgenoten. Vandaag de dag keert Sue Creswell (Beaton) terug naar haar geboorteplaats. Eén voor één worden inwoners gruwelijk vermoord en Sue wordt geplaagd door een onbekende beller en een bloedspoor dat nergens heen leidt. Is Jack Marshall werkelijk dood?
Bagnard, Le (1951) Bagnard, Le (1951)
De praktijk van Dr. Julien in Marseille bestaat hoofdzakelijk uit de behandeling van drugverslaafden. Op een dag sterft één van zijn patiënten tijdens een chirurgische ingreep en Julien kan de verleiding niet weerstaan: hij steelt het geld van de dode man en verbergt zijn lijk in een kist. Maar de zaak komt aan het licht en wordt verkeerd geïnterpreteerd. Hij wordt veroordeeld voor moord op een junkie en opgesloten in de gevangenis van Cayenne (Frans Guyana). Hij slaagt er echter in om te ontsnappen en de Indianen geven hem onderdak. Wanneer er een gele koorts epidemie toeslaat in hun stam krijgt hij de kans om zijn kwaliteiten te bewijzen. Een jonge vrouw helpt hem bij de bestrijding van de ziekte en Julien begint stilaan te beseffen dat er voor hem een nieuw zinvol leven mogelijk is.
Bah Humduck!: A Looney Tunes Christmas (2006) Bah Humduck!: A Looney Tunes Christmas (2006)
Een versie op ''A Christmas Carol'' waarin Daffy Duck de gierige en chagrijnige eigenaar is van de Lucky Duck Mega-Mart. Porky Pig, Marvin Martian, Speedy Gonzales en Elmer Fudd zijn zijn werknemers die gedwongen worden te werken tijdens de vakantie. Ze smeken om dagen vrij, maar krijgen deze niet van Daffy. Toch lijken ze een indruk te maken, als Daffy die nacht een droom krijgt waarin drie geesten hem bezoeken.
Bahama Passage (1941) Bahama Passage (1941)
Carol Delbridge woont op een klein eilandje in de Bahama's met haar ouders. De enige natuurlijke bron van het eiland is zout en de eigenaar is Adrian die het eiland geërft heeft. Adrian is op zoek naar een vriendin, maar de weinige vrouwen op het eiland zijn gek geworden van de ongelooflijke saaiheid van het bestaan. Adrian besluit Carol het hof te maken.
Bahía de Palma (1962) Bahía de Palma (1962)
Mario (Arturo Fernández), een mislukte pianist, en de dochter van een rijke duitse magnaat, Clara (Elke Sommer) leren elkaar op Mallorca kennen. Ze ontmoeten elkaar in een nachtclub waar Mario speelt en worden verliefd. Maar er is concurrentie voor Clara, een heel gevaarlijke vrouw dingt ook om zijn hand.
Bahía Esmeralda, La (1989) Bahía Esmeralda, La (1989)
Het verhaal over een priester die in het geheim een groep rebellen leidt. Zij vechten tegen het corrupte miltaire regime dat de scepter zwaait in het Midden-Amerikaanse land Puerto Santo.
Bahía Mágica (2002) Bahía Mágica (2002)
Een zeeschip, zogenaamd beladen met speelgoed, vaart richting de kust van Argentinië, met de bedoeling om zwaar radioactief afval te dumpen. In paniek vanwege de vele levens van vissen en andere zeedieren die dat zal gaan kosten, proberen de dolfijnen en walvissen alarmsignalen te geven, die wereldwijd op radars worden waargenomen. Helaas begrijpen de mensen deze wanhopige roep om hulp niet, behalve een oude zeeman en een paar kinderen.
Bahut Va Craquer, Le (1981) Bahut Va Craquer, Le (1981)
Een scholiere uit het arbeidersmilieu is zwanger geraakt door een klasgenoot uit een bourgeoisgezin. De schoolleiding pleit de jongen vrij, maar wil het meisje verwijderen, wat resulteert in een protestactie van de leerlingen, die hun docenten vervolgens gijzelen.
Bai Fa Mo Nu Zhuan (1993) Bai Fa Mo Nu Zhuan (1993)
Yi Hang is de troonopvolger van de befaamde Wu Tang Clan. Hij wordt verliefd op de mooie Lian, een weesmeisje dat grootgebracht is in een vijandelijke sekte. Helaas zijn Yi Hang en Lian ook de beste krijgers binnen hun clan, en al snel wordt er een complot gesmeed om de twee geliefden tegen elkaar op te zetten.
Bai Fa Mo Nu Zhuan II (1993) Bai Fa Mo Nu Zhuan II (1993)
Verlaten en verbitterd na de gebeurtenissen die tot de dood van haar geliefde hebben geleid vormt de witte heks een sekte die alleen uit vrouwen bestaat. Haar doel is wraak te nemen en de acht martial arts-clans te vernietigen. Terwijl de bloedige gevechten elkaar opvolgen wordt haar sekte het doelwit van de wraak van een man wiens bruid zij hebben ontvoerd..
Bai Ga Jai (1983) Bai Ga Jai (1983)
Leung Chang, een jonge kung fu-vechter gelooft dat hij de kampioen van Canton is, want alle gevechten heeft hij gewonnen. Maar wat hij niet weet is dat zijn vader er voor gezorgd heeft dat hij al zijn gevechten gewonnen heeft. Maar dan verliest hij toch een gevecht en komt hij er achter wat zijn vader gedaan heeft. Dan besluit Leung Chang een kung fu-leraar te zoeken, die hem wil trainen...
Baie des Anges, La (1963) Baie des Anges, La (1963)
Bankemployee wordt door een collega mee naar een casino genomen en wint. Aangemoedigd gaat hij met vakantie naar Nice om te gokken. Tevens ontmoet hij een jonge vrouw die haar hele bestaan aan het gokken heeft opgeofferd.
Baigneuses, Les (2003) Baigneuses, Les (2003)
Even sexy, kranig en uitdagend als een lapdance, zo nemen The Bathers een kijk op het leven van zes vrouwen die werken als danseressen van een slonzige Parijse peepshow. Overheerst door hun overbeschermende baas, bestaat de routine van de meisjes uit dansen in glitterige neonverlichting en het bedienen van wellustige klanten. Maar daar komt abrupt een einde aan wanneer een raadselachtige vreemdeling ten tonele verschijnt. Daardoor zien ze een fascinerende glimp van een wereld van achterbuurten en dierlijke instincten en voeren The Bathers hun naar een onderwereld waar de show voor altijd verder gaat.
Baiju Bawra (1952) Baiju Bawra (1952)
Een jonge zanger, Baiju Bawra, gaat in de tijd van Keizer Akbar de Grote naar Delhi om zijn zangcapaciteiten te tonen en om de dood van zijn vader te wreken, die vermoord werd tijdens een ordeverstoring naast het huis van een lid van het Hof, Tansen. Deze Tansen voelt zich bedreigd door de komst van Bawra en daagt hem uit voor een muzikaal duel.
Bail Out (1994) Bail Out (1994)
Drie vrienden werken voor een firma die er voor zorgt dat opgepakte personen die op borgtocht vrij zijn, zich op tijd melden voor de rechtbank. Samen moeten ze de dochter van een miljonair ophalen in verband met een drugszaak...
Baile del Pato, El (1989) Baile del Pato, El (1989)
Een journalist scheidt van zijn vrouw, ondanks het feit dat hij nog steeds van haar houdt. Hij voert ook in zijn beroepsleven een aantal veranderingen door en verhuist ook nog eens. Hij kan zijn vrouw echter niet vergeten en dit heeft effect op zijn werk als journalist .
Baile Perfumado (1997) Baile Perfumado (1997)
Een Libanese fotograaf leeft in het Brazilië van de jaren '30. Hij weet er foto's te maken van Lampião, de Braziliaanse equivalent van Robin Hood.
Baile, El (1959) Baile, El (1959)
Twee jongemannen worden verliefd op dezelfde vrouw. Na enkele jaren trouwt één van deze heren met haar en de ander wordt de beste vriend van het echtpaar.
Bailey's Billion$ (2005) Bailey's Billion$ (2005)
Bailey, een slimme golden retriever, erft een fortuin van zijn toegewijde eigenares Constance Pennington. Zijn verlegen bewaker Ted staat bekend als een dierenkenner en is de enige persoon die met Bailey kan 'praten'. Ted wordt verliefd op Marge, een dierenactiviste en alleenstaande moeder van de 12 jaar oude Samantha. Als Bailey ook nog verliefd wordt op Samantha's hond Tessa, kan het geluk niet op. Totdat Bailey ontvoerd wordt...
Bailey's Mistake (2001) Bailey's Mistake (2001)
Een verbitterde weduwe (Linda Hamilton) ontdekt dat haar man, vlak voor zijn dood, van hun spaargeld een eiland gekocht heeft. Als ze met haar zoon en dochter het eiland gaat bekijken en het probeert te verkopen, blijkt dat haar man hier een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten. Hij blijkt op het eiland te zijn opgegroeid en had een speciale gave om dieren te genezen. Deze gave heeft hij waarschijnlijk overgedragen aan zijn zoon, die vanaf het moment dat ze op het eiland zijn aangekomen wonderlijke dingen laat gebeuren. De plaatselijke bevolking die eerst nog erg stug was blijkt hierdoor opeens zeer gastvrij...
Bailout at 43,000 (1957) Bailout at 43,000 (1957)
Maj. Paul Peterson is een luchtmachtpiloot maar heeft een groot dilemma. Hij is bang om risico's te nemen. Door psychische problemen hoeft hij het nieuwe veiligheidssyteem niet uit te testen en dat komt Maj. Paul Peterson goed uit.
Baiohazâdo: Dijenerêshon (2008) Baiohazâdo: Dijenerêshon (2008)
Het 'Umbrella-incident', dat plaatsvond in Raccoon City, werd door de overheid beëindigd met een krachtige raketaanval met de intentie het zombie-virus volledig uit te roeien. Nu, zeven jaar later, wordt er op een vliegveld ergens in de Verenigde Staten echter opnieuw een zombie uitgezet. Het vliegveld begint zich langzaam maar zeker te vullen met de ondoden, en het macabere incident van zeven jaar eerder lijkt zichzelf te herhalen. Claire Redfield is toevallig aanwezig op dit vliegveld. Ook Leon S. Kennedy wordt opgeroepen om wat te doen aan deze situatie.
Baise-Moi (2000) Baise-Moi (2000)
Manu (Raffäela Anderson) en Nadine (Karen Lancaume) zijn allebei nog jong, maar hebben al een moeilijk leven achter de rug. Door een speling van het lot ontmoeten de twee vrouwen elkaar. Ze besluiten bij elkaar te blijven, hun twee favoriete bezigheden, seks en geweldpleging, te combineren en te genieten van het leven. Zoiets kan nooit lang duren.
Baiser S'il Vous Plaît, Un (2007) Baiser S'il Vous Plaît, Un (2007)
Emilie reist voor een avond naar Nantes en ontmoet er Gabriel. Beiden vinden elkaar aantrekkelijk, maar ze hebben elk reeds een eigen leven. Ze weten dat ze elkaar waarschijnlijk nooit meer zullen terugzien. Hij zou haar graag willen omhelzen. Zij eveneens, maar haar verleden verhindert dat: ze herinnert zich de tijd toen ze getrouwd was en haar beste vriend haar kuste en wat de gevolgen voor haar waren. Een onschuldige kus die voor haar geen gevolgen had mogen hebben.
Baisers de Secours, Les (1989) Baisers de Secours, Les (1989)
Philipe Garrel speelt de rol van Matthieu, een cineast die bezig is met de voorbereiding van een film. Hij besluit om de vrouwelijke hoofdrol toe te vertrouwen aan een bekende actrice. Ervan uitgaand dat het verhaal van de film 'hun verhaal' is, vat zijn vrouw Jeanne, die ook actrice is, dit op als een 'verraad van hun liefde'. Ze gaan uit elkaar... Er volgt voor Matthieu een lange en verdrietige periode van eenzaamheid en twijfel.
Baisers Volés (1968) Baisers Volés (1968)
Antoine Doinel is zojuist ontslagen uit het leger en ambieert tevergeefs een carrière als detective in Parijs. Ook is hij op zoek naar een succesvolle romance, maar hij is erg schuchter in het gezelschap van vrouwen.
Baisers, Les (1964) Baisers, Les (1964)
Een film bestaande uit 5 afzonderlijke delen waarin 5 verschillende regisseurs op eigen wijze het thema van “de kus” behandelen.
Bait (1954) Bait (1954)
Marko is samen met zijn jongere partner Ray Brighton op zoek naar een verlaten goudmijn, die ze uiteindelijk ook vinden. Marko is niet van plan de opbrengst van de mijn met zijn partner te delen en bedenkt een ingewikkeld plan om van Ray af te komen. Met het doodschieten en in de woestijn begraven van Ray zou Marko te snel als dader aangewezen worden, dus trouwt hij eerst de jonge Peggy. Ray, Peggy en Marko overwinteren met zijn drieën in een verlaten hut en Marko hoopt op die manier, dat hij Ray en Peggy op overspel kan betrappen en zo legitiem Ray kan doden.
Bait (2000) Bait (2000)
Alvin Sanders is op weg naar de gevangenis wanneer hij een tijdje in de cel zit met een stervende vent. Met zijn laatste adem vertelt hij Alvin iets over de 43 miljoen aan goudstaven die hij verstopt heeft. De agenten zijn op zoek naar de andere dader van de overval, en zetten Alvin in als aas om hem te vinden.
Bait (2002) Bait (2002)
Jack Blake is een wolf in schaapskleren. Op de snelweg ontfermt hij zich over een moeder en haar dochter die autopech hebben. Wanneer blijkt dat de dochter lijkt op zijn eigen dochter die vermoord werd, besluit Jack beide vrouwen te gebruiken in een plan om de moordenaar van zijn dochter te ontmaskeren.
Bait, The (1921) Bait, The (1921)
Verkoopster Joan Granger (Hope Hampton) is het slachtoffer van Bennett Barton (Jack McDonald), die haar laat opdraaien voor een misdaad en zich daarna voordoet als haar redder. Joan, die hem nu ziet als een beschermer, gaat met hem mee naar Parijs, waar zij kennismaakt met miljonair John Warren (Harry Woodward). Dan begrijpt Joan dat zij als lokaas wordt gebruikt door Barton, die het voorzien heeft op het geld van Warren.
Baixio das Bestas (2007) Baixio das Bestas (2007)
Ergens op het Braziliaanse platteland in een arm gehucht te midden van suikerplantages woont een jong meisje met haar grootvader. Gespeend van elke geborgenheid en warmte slijt ze haar dagen als huissloof. De avonden zijn niet beter. Door haar brute grootvader wordt ze achter het benzinestation naakt tentoongesteld aan plaatselijke en voorbijtrekkende macho’s die zichzelf met het zicht op haar lichaam bevredigen. De enige en nog steeds twijfelachtige belangstelling die ze krijgt, komt van de jonge man die naast het huis van haar grootvader een beerput aan het graven is.
Baja (1995) Baja (1995)
Een rijkeluisdochter en haar gestoorde vriend proberen na een mislukte drugsdeal uit handen van hun achtervolgers te blijven. Ze bedenken een plan om naar Zuid-Amerika te vluchten. Het jonge stel maakt echter de vreselijke fout om door het onherbergzame Baja-gebied te trekken. Het kurkdroge Mexicaanse gebied kent geen enkele schuilplaats, waardoor ze door hun belagers al snel worden getraceerd.
Baja Oklahoma (1988) Baja Oklahoma (1988)
De barmeid schrijft country & western songs, zoals Baja Oklahoma. Haar dochter gaat met een drugsdealend vriendje verhuizen. De terugkeer van een oude vriend, wiens vader begraven wordt, maakt het bijzonder zwaar.
Bajarse al Moro (1989) Bajarse al Moro (1989)
Chusa is een meisje dat zich bezighoudt met het smokkelen van drugs van Marokko naar Spanje. Haar neef is belast met de verkoop ervan. Een derde adolescent sluit zich bij hen aan; het is Elena, die ook aan de handel wil deelnemen. Zij heeft echter een probleem, dat haar waardeloos maakt voor het smokkelen van haar vrachtje door de douane; zij is nog maagd...
Báječní Muži s Klikou (1978) Báječní Muži s Klikou (1978)
Kouzelník Pasparte is leverancier van werktuigen, die naar de jaarlijkse vakbeurs in Praag gaat, om daar zijn collega's en concurrenten te ontmoeten. Uitgerust met een opvallende stropdas en vergezeld door zijn lieftallige dochter Aloisii, beleeft Pasparte de nodige avonturen.
Bajo California: El Límite del Tiempo (1998) Bajo California: El Límite del Tiempo (1998)
Wanneer Damian, een succesvol artiest, per ongeluk een zwangere vrouw vermoordt terwijl hij de Mexicaans-Californische grens oversteekt, vlucht hij weg van zijn vrouw en de geboorte van zijn eerste kind. Ontroostbaar in zijn spijt, reist Damian terug naar zijn geboortestad in Baja California en beleeft hij een zware tocht door de woestijn om daar te geraken.
Bajo el Cielo Andaluz (1960) Bajo el Cielo Andaluz (1960)
Tussen twee families uit verschillende sociale klassen ontstaat rivaliteit. Door deze rivaliteit komen de oudste zoon van de rijke familie en de jongste dochter van de arme familie in aanraking en worden verliefd. Dit zorgt natuurlijk voor nog meer problemen bij de families.
Bajo el Cielo de Asturias (1951) Bajo el Cielo de Asturias (1951)
De miljonair Antón Quirós is moe om altijd aan de grillen van zijn dochter Angelina toe te geven. Hij beslist haar een lesje te leren en doet alsof hij geruïneerd is. Hij zendt Angelina naar het huis van zijn oom in een klein dorpje ergens op het platteland, waar ze zal moeten leren bescheiden te leven. Wanneer haar verloofde denkt dat zij geen geld meer heeft, laat hij haar in de steek. Gelukkig leert ze de edelman Nolo kennen.
Bajo el Cielo de España (1953) Bajo el Cielo de España (1953)
De jonge Manuel heeft twee grote passies in zijn leven, de ene is dansen en de ander is matador zijn. Zijn nieuwe liefde zegt hem te stoppen met één van zijn twee passies en Manuel moet een keuze maken. Diep in zijn achterhoofd weet Manuel dat hij niet wil kiezen en zo komt zijn relatie ernstig in gevaar.
Bajo el Cielo de Sonora (1948) Bajo el Cielo de Sonora (1948)
Een kolonel besluit het leger te verlaten, maar voor dat het zo ver is, wordt hij belast met een gevaarlijke missie: hij moet een indianenstam tot bedaren brengen.
Bajo en Nicotina (1984) Bajo en Nicotina (1984)
Een eenzame jongeman zondert zich van alles en iedereen af en zoekt zijn toevlucht in dat wat hij belangrijker vindt: videofilms kijken en zich te spiegelen aan de acteurs uit de films.
Bajo Juárez: La Ciudad Devorando a Sus Hijas (2006) Bajo Juárez: La Ciudad Devorando a Sus Hijas (2006)
In de Mexicaanse stad Juárez, vlakbij de grens met de Verenigde Staten, verdwenen de afgelopen jaren opvallend veel jonge vrouwen. Sommigen bleven als vermist geregistreerd staan, maar ook werden al meerdere keren lichamen gevonden, waarbij bleek dat de meisjes op gruwelijke wijze waren vermoord. Deze film gaat op zoek naar antwoorden op de vragen wat de toedracht geweest kan zijn van deze afschuwelijke misdaden en hoe het kan gebeuren dat de meeste van deze moorden onopgelost bleven en de daders ongestraft. De regisseurs spreken met verschillende leden van door verdriet verscheurde families, van wie sommigen al een jarenlange strijd voeren voor meer openheid en grondiger onderzoek. Onder hen is de moeder van de in 2001 vermoorde Alejandra, achttien jaar en moeder van twee kinderen. Ook komen twee journalisten aan het woord, die zich niet willen neerleggen bij de vage verklaringen van politie en overheid, en dieper graven naar de achtergronden van de honderden verdwijningen. Het blijkt dat er onschuldige mensen zijn gearresteerd, die met marteling tot een bekentenis zijn gedwongen en dat er is gerommeld met bewijsmateriaal. De onderzoekers stuiten op een verontrustende hoeveelheid corruptie, die zelfs leidt naar de hogere regionen van de Mexicaanse regering.
Bajo la Piel (1996) Bajo la Piel (1996)
Een verlegen, onzekere en vredelievende politieagent genaamd Percy Corso wordt aangesteld op het Palle politiebureau in een klein Peruaans dorpje met dezelfde naam. Palle was eens het thuisland van de Moches, het gewelddadige maar mooie volk uit de pre-Inca periode. Als er een serie misdaden wordt gepleegd in de Moche-traditie - jonge mensen met doorgesneden kelen, uitpuilende ogen en onthoofde lichamen - krijgt Percy Corso de leiding over het onderzoek, samen met een Spaanse patholoog en een professor die gespecialiseerd is in de Moche-cultuur. De steeds hechtere relatie tussen de patholoog en Percy Corso brengen de politieman tot vurige passies en diepe drangen die hij niet kan controleren.
Baka no Hakobune (2003) Baka no Hakobune (2003)
No One's Ark speelt in het Japan van de jaren negentig, het decennium van de luchtbel die barstte, en draait rond het leven van twee jonge ondernemers. Daisuke en zijn vriendin Hisako slagen er niet in hun gezondheidsdrankje Akajiru in de grote stad te lanceren, dus trekken ze naar de provinciestad waar Daisuke opgroeide. Daar mislukken hun pogingen opnieuw. Met als belangrijkste obstakel dat iedereen vindt dat het drankje walgelijk smaakt...
Bakemono Moyou (2008) Bakemono Moyou (2008)
Een jongeman in een groen marsmannetjeskostuum laat zich door een bazige huisvrouw van hot naar her slepen. De huisvrouw Junko is sinds de dood van haar zoon zich steeds vreemder gaan gedragen. Haar echtgenoot hield het niet langer met haar uit en liet haar in de steek. De man in het groene kostuum, Katsura Tombo verkoopt brood, maar hij vergeet zijn bezigheden. Zijn vreemde pak had klanten moeten lokken, maar dat lijkt hij vergeten te zijn. Hij wordt min of meer door Junko ontvoerd en wordt verliefd op haar. Junko heeft echter andere bedoelingen met de wat onnozele verkoper.
Baker, The (2007) Baker, The (2007)
Milo, een zeer ervaren huurmoordenaar, moet nu zelf vluchten voor zijn leven. Hij wordt op de hielen gezeten door zijn collega's, en verhuist naar een Welsh dorpje midden in het platteland van Engeland. Hier neemt hij als dekmantel de plaatselijke bakker te zijn, maar de wensen van het dorpje zijn heel anders dan hij had verwacht.
Bakha Satang (2000) Bakha Satang (2000)
Op een reünie-feestje aan de oever van een rivier komt Yong-ho opdagen. Hij maakt een verwarde indruk en verstoort de festiviteiten. Even later verdwijnt Yong-ho om vervolgens weer op te duiken op de rails van een nabijgelegen spoorlijn. Wanneer een trein nadert verroert hij zich niet, en op het moment dat Yong-ho door de trein geraakt dreigt te worden schreeuwt hij: "Ik ga terug!"
Baksu-chiltae Deonara (2005) Baksu-chiltae Deonara (2005)
Een vrouw wordt dood gevonden in een hotelkamer. Het gehele politie-onderzoek wordt vastgelegd op tv-camera's, zodat het hele land de ontwikkelingen op een televisieprogramma kan volgen.
Bakterion (1976) Bakterion (1976)
Een illegaal medisch experiment loopt verkeerd af en de wetenschapper die de proeven deed is veranderd in een afgrijselijk monster dat op zoek is naar bloed. De regering komt op de hoogte van de zaak en uit vrees voor besmetting wordt de hele stad onder quarantaine geplaatst. De voorbereidingen worden genomen om het afgezette gebied in as te leggen. Eén commandant bij de politie wil de burgers ten koste van alles redden. Maar is het daarvoor niet te laat?
Bakumatsu Zankoku Monogatari (1964) Bakumatsu Zankoku Monogatari (1964)
Enami meldt zich aan bij de Shinsengumi-clan, waarbij hij na een zware training wordt toegelaten. Al gauw wordt het duidelijk dat de clan een geheim over haar gewelddadige verleden probeert te verbergen.
Bakuretsu Toshi (1982) Bakuretsu Toshi (1982)
Post-apocalyptisch Japan zit vol freaks, punk fans en politie. Iedereen betoogt of gaat naar punkconcerten, straatgeweld en achtervolgingen zijn schering en inslag. De stad barst uit zijn voegen en het is maar de vraag hoe lang de situatie houdbaar blijft.
Bakushi (2007) Bakushi (2007)
Documentaire over het vernuftig en erotisch vastbinden van vrouwelijke modellen door sadomasochistische meesters die het touwknopen tot kunst hebben verheven. Het al eeuwenoude spel van vastbinden en ritueel pijnigen bestaat in verschillende culturen, maar de ceremoniële gedetailleerdheid en het verbluffende meesterschap waarmee deze vrouwen worden ingesnoerd, blijkt net zo typisch Japans als bloemschikken en theeschenken. De kunst van het kinbaku, zoals het sadistisch erotisch touwbinden in Japan wordt genoemd, werd traditioneel besproken in geheime blaadjes, maar heeft inmiddels een bijna openlijk beleden vorm gekregen.
Bakushû (1951) Bakushû (1951)
Tot ergernis van haar familie, is de 28-jarige Noriko nog ongetrouwd. Zij wil liever zelfstandig zijn en gaat werken. Als haar baas voorstelt dat zij met een 40-jarige vrijgezel trouwt, proberen alle familieleden haar daartoe over te halen.
Bakuto Gaijin Butai (1971) Bakuto Gaijin Butai (1971)
Gunji is een Yakuza-baas die net uit de gevangenis is ontslagen. Hij komt erachter dat in de jaren dat hij in de gevangenis zat, zijn bende uit elkaar is gevallen. Gunji gaat op zoek naar zijn vroegere bendeleden en zij herenigen zich op het eiland Okinawa.
Bal Cupidon (1949) Bal Cupidon (1949)
Na een snelheidsovertreding maakt Flip, een amateur detective, kennis met de jonge advocate Isabelle die als verdedigster van de tegenpartij zoveel mogelijk voordeel uit het feit tracht te halen. Kort nadien wordt een man vermoord van wie de vrouw een affaire had met de baas van een nachtclub. Flip meent dat de eigenaar van het cabaret schuldig is en gaat samenwerken met Isabelle.
Bal de Casse-Pieds, Le (1992) Bal de Casse-Pieds, Le (1992)
Henri Sauveur is niet alleen gekend als Parijse dierenarts. Zijn omgeving kent hem vooral als onverbeterlijke zeurpiet. Hij ergert zich voortdurend aan anderen en hun onhebbelijkheden. Maar dan ontmoet hij Louise.
Bal des Pantins, Le (2001) Bal des Pantins, Le (2001)
Op zijn sterfbed bepaalt Raymond, eigenaar van een rubberplantage in Maleisië, dat al zijn bezittingen toekomen aan zijn dochter Loulou die in Europa woont. Zijn beste vriend en zakenpartner Marcel is furieus over dit voor hem zeer verrassende bericht. Hij reist af naar België om eens te zien wie die Loulou is. Dat blijkt een levenslustige danseres in een hippe nachtclub. Tot zijn verbijstering heeft Loulou geen enkele belangstelling voor het kapitaal van haar vader. Ze weigert zelfs ook maar iets aan te nemen van de man die vroeger zijn vrouw, haar moeder sloeg. En Loulou meent wat ze zegt. Wat nu te doen?
Bal du Gouverneur, Le (1990) Bal du Gouverneur, Le (1990)
Marie Forestier is de jonge dochter van de vice-gouverneur en een echte paardengek. Marie is op zoek na haarzelf en moet haar weg naar volwassenheid alleen zoeken, omdat haar ouders op elkaar zijn uitgekeken en alleen maar ruzie maken...
Bal Masqué, Le (1998) Bal Masqué, Le (1998)
Op een pompstation wordt een echtpaar op brute wijze vermoord en beroofd van een aantal documenten. Politie-inspecteur Daerden rijdt naar de plaats des onheils. Ook hij wordt neergeslagen maar kan nog diezelfde nacht een onderzoek op touw zetten. Onwetend stapt hij in een web van politieke intriges, corruptie en chantage. Le Bal Masqué is geïnspireerd op een reeks moorden waarmee de Bende van Nijvel Belgie in de jaren '80 opschrikte.
Bal Poussière (1988) Bal Poussière (1988)
Een jonge vrouw heeft haar thuis verlaten. In een klein dorp ontmoet ze een man, die van mening is dat zijn status om een zesde vrouw vraagt. Hij weet niet waar hij aan begint als zij toetreedt tot zijn harem.
Bal Tabarin (1952) Bal Tabarin (1952)
Een meisje ziet haar baas, een heler van juwelen, vermoord worden. Ze krijgt nog voordat hij sterft de sleutel van een kluis en vlucht naar Parijs. Een gangster uit Los Angeles gaat achter haar aan om die sleutel te bemachtigen...
Bal, De (1999) Bal, De (1999)
Sophia heeft veel niet. Zo is haar vader weg, en heeft haar moeder het druk. Ze mag niet spelen met de kinderen die zich de 'Beestie Boys' noemen. Maar ze heeft haar fantasie die soms bijna werkelijkheid wordt. Zo heeft ze van een oude man een bal gekregen die zijn eigen leven leidt. Hij helpt haar als het moet tegen lastige tegenstanders. En die heeft Sophie, want een gemene burgemeester (Rijk de Gooyer) wil het park laten vervangen door een plaat asfalt. Terwijl het park het enige plekje is dat zij en haar zwerfhond Mingus hebben.
Bal, Le (1983) Bal, Le (1983)
Het vijftig-jarige verhaal van een Franse danszaal, beginnend in de jaren '20. Het zijn altijd dezelfde mensen die er komen, zowel dansers als muzikanten. Door middel van hun dansen wordt een inzicht gegeven in hun persoonlijkheden en het desbetreffende tijdvak.
Bala Marcada, Una (1972) Bala Marcada, Una (1972)
Een grensstadje lijdt onder de terreur van een grootgrondbezitter, die op het punt staat de erfgename van een mijneigenaar te trouwen. Dan verschijnt Garring ten tonele, die allerlei intriges blootlegt, wat gepaard gaat met het nodige geweld. De vrouw ontdekt hierdoor de ware aard van haar aanstaande.
Balada pro Banditu (1978) Balada pro Banditu (1978)
Film over Nikola Sohaj, een deseteur uit het Oostenrijkse leger tijdens de Eerste wereldoorlog. Nikola wordt leider van een Carpathische roversbende en trouwt met zijn geliefde Erzika maar moet waken voor verraders die hem liever dood willen zien.
Balalayka (2000) Balalayka (2000)
De dood van hun vader brengt drie broers na lange tijd weer bij elkaar. Volgens hun vaders testament, moeten ze zijn lichaam van het Russiche Batum naar Istanbul brengen. De totaal verschillende karakters van de broers worden tijdens een reis in een bus vol met Russische vrouwen, meerdere keren op de proef gesteld. Ze krijgen te maken met nieuwe dromen, nieuwe liefdes en het wel en wee van Russische prostituees.
Balanţa (1992) Balanţa (1992)
Een verfilming van Ion Băieşu's `Balanţa´. Een droevig relaas van de jonge lerares Nela (Morgenstern), die na de dood van haar vader (een hoge pief bij de Securitate) de ene na de andere pijnlijke ontdekking doet met betrekking tot zijn levenswandel.
Balance of Power (1996) Balance of Power (1996)
Mr. Ohi regeert de straten van de Aziatische onderwereld met harde hand. Zijn zaakjes bestaan hoofdzakelijk uit drugs en afpersing. Zijn grootste hobby is het organiseren van wedstrijden waarbij vechtsporters het in een gevecht op leven een dood tegen elkaar opnemen. Zachariah Niko is de eigenaar van een kleine dojo in het hart van Mr. Ohi's territorium. Als hij weigert om protectiegeld te betalen, moet hij het opnemen tegen de dodelijke vechters van Mr. Ohi. Er blijkt maar één manier onder het betalen van het protectiegeld uit te komen, namelijk het vernietigen van Mr. Ohi's macht.
Balance, La (1982) Balance, La (1982)
Het verhaal speelt zich af in Parijse politiekringen. Men probeert een gangsterbaas in de kraag te vatten door een voormalige medeplichtige (Léotard) als informant op hem af te sturen.
Balanda and the Bark Canoes, The (2006) Balanda and the Bark Canoes, The (2006)
Op verzoek van zijn goede vriend David Gulpilil (die onder andere de hoofdrol speelde in De Heers 'The Tracker') komt regisseur Rolf de Heer naar het Arafura-moeras in Arnhem Land, Australië om daar een oude aboriginalmythe te verfilmen (de in Cannes bekroonde speelfilm 'Ten Canoes'). In deze intrigerende 'making of' vertelt De Heer alles over 'de moeilijkste film die hij ooit gemaakt heeft'. Alleen met zijn engelengeduld en tomeloos respect voor de acteurs kan De Heer voorkomen dat dit Australië's eigen 'Hearts of Darkness' wordt.
Balans Ve Manevra (2005) Balans Ve Manevra (2005)
Ruhi is een 17-jarige jongeman die bij zijn ouders woont en Nihat is een 65-jarige man die net zijn vrouw verloren. Ze komen elkaar tegen in de bus. Tijdens hun hele reis naar Bodrum praten Ruhi en Nihat niet met elkaar. Als beide tijdens hun reis echter verdacht worden van diefstal, komen ze terecht op een politiebureau. Na nadere kennismaking met Ruhi, vertelt Nihat dat hij van plan is om zijn kleinere broer Ümit op te zoeken in Bodrum. Ze besluiten om samen op zoek te gaan naar Ümit en komen onderweg de meest excentrieke mensen tegen...
Balarrasa (1951) Balarrasa (1951)
Balarassa is de bijnaam van een militair die houdt van het wilde leven. Op zekere dag heeft hij op het slagveld een buitengewone ervaring en daardoor besluit hij zijn leven aan God te wijden. Hij wordt priester. Wanneer hij terugkeert naar zijn geboortestad, vindt hij zijn familie compleet gebroken en levend in armoede terug. Daarom start hij een kruistocht om hen uit de ellende te redden.
Balcón de la Luna, El (1962) Balcón de la Luna, El (1962)
De film vertelt het verhaal van de meisjes die zingend en dansend op het toneel hun brood verdienen. Als de meisjes verliefd worden moeten ze een keuze tussen de mannen of hun werk maken.
Balcon en Forêt, Un (1979) Balcon en Forêt, Un (1979)
Vier Franse soldaten worden in oktober 1939 naar een afgelegen post gestuurd om verslag uit te brengen over eventuele Duitse troepenbewegingen. De mannen zijn op elkaar aangewezen en lijken een hechte band met elkaar te krijgen.
Balcony, The (1963) Balcony, The (1963)
Madame Irma staat aan het hoofd van een Parijs bordeel ten tijde van de Franse revolutie. Wanneer een oude vriend van haar, die thans aan het hoofd van de politie staat, vraagt om mee te helpen om de revolutie te stoppen oppert ze het idee om drie van haar klanten zich voor te laten doen als de reeds tijdens de revolutie omgekomen generaal, bisschop en rechter.
Balia, La (1999) Balia, La (1999)
Rome, begin 20e eeuw. De geboorte van een zoon heeft niet de verwachte vreugde opgeleverd in het huis van de psychiater professor Mori. Zijn vrouw Vittoria voelt een afkeer voor het kind, dat weigert bij haar te drinken. Er zit voor Mori niets anders op dan een voedster te zoeken. In de arme dorpen rond Rome zijn veel jonge moeders bereid deze taak op zich te nemen. Uiteindelijk valt Mori's keus op Annetta, wier man wegens revolutionaire activiteiten in de gevangenis zit. De baby bloeit op dankzij de hartelijke zorgen van Annetta.
Baliseurs du Désert, Les (1986) Baliseurs du Désert, Les (1986)
Een jonge onderwijzer wordt benoemd op een school in een vergeten dorp in de woestijn. Als in een tijdlabyrint terechtgekomen, ontmoet de onderwijzer allerlei personen en is hij toeschouwer bij allerlei gebeurtenissen. Het probleem van de emigratie, de vele personen die wegtrekken naar de grote stad, komt hier aan bod.
Balkan Baroque (2000) Balkan Baroque (2000)
Dit is een biografie van de Joegoslavische performance-kunstenares Marina Abramovic. Met rituelen, gebaseerd op het gebruik van het eigen lichaam, verkent ze in haar werk de grenzen van haar fysieke en psychische uithoudingsvermogen. Abramovic verschijnt in verschillende, meervoudige gedaantes die haar identiteit voortdurend vervormen en vervagen. Herinneringen worden vermengd met fantasieën, dagdromen en met zowel artistieke als alledaagse rituelen.
Balkanski Špijun (1984) Balkanski Špijun (1984)
Ilija Čvorović wordt door de geheime politie ondervraagd over zijn buurman, een zakenman die teruggekeerd is uit het Westen. Na dit gesprek is Čvorović ervan overtuigd, dat zijn buurman een enorme bedreiging is voor de binnenlandse veiligheid. Hij begint zijn onschuldige buurman vanaf dat moment nauwlettend in de gaten te houden.
Ball Don't Lie (2008) Ball Don't Lie (2008)
Sticky is een high school scholier met een enorm basketbaltalent, maar ook een troebel verleden en een hieraan gekoppelde dwangneurose die pas verdwijnt als hij op het court staat. Op een dag speelt Sticky op Lincoln Rec, het legendarische court in Venice Beach, waar hij de enige blanke is. Die dag moet hij geld bij elkaar krijgen om een cadeautje te kopen voor de verjaardag van zijn vriendin Anh-thu. Een cadeau dat hun levens voorgoed moet veranderen.
Ball in the House (2001) Ball in the House (2001)
Wanneer de bijna 18 jarige JJ White na 6 maanden terug komt uit een afkick-kliniek, krijgt hij thuis niet bepaald een warm onthaal. Hij ondekt dat zijn familie van plan is om zijn levensverzekering te cashen voor zijn 18de verjaardag. Omgeven door gierige mensen die niks om hem geven wordt JJ steeds minder stabiel en neigt terug te vallen in zijn verslaving.
Ball of Fire (1941) Ball of Fire (1941)
Een musichall-zangeres, die tevens de vriendin van een gangster is, wordt door de politie achtervolgd omdat ze tegen haar verliefde moet getuigen. Ze vindt een schuilplaats: een huis waarin acht geleerden (waarvan zeven oud) een encyclopedie moeten samenstellen. De geleerden worden verstoord door haar schoonheid, maar ook door het jargon van de jonge dame...
Ball's Out: The Gary Houseman Story (2007) Ball's Out: The Gary Houseman Story (2007)
Gary (Seann William Scott) kan nog maar moeilijk bevatten dat zijn carriere als professionele tenniser echt is afgelopen. Als onderdeel van het verwerkingsproces en om zijn zelfvertrouwen op te schroeven gaat Gary tennisles geven aan een groep zwaar ongetalenteerde tennissers.
Ballad in Blue (1966) Ballad in Blue (1966)
Tijdens zijn tournee in Europa helpt Ray Charles een Engelse jongen die pas blind is geworden.
Ballad of a Gunfighter (1964) Ballad of a Gunfighter (1964)
De bandiet Marty Robbins, een voormalige soldaat van de Zuidelijken, berooft postkoetsen. Het geld dat hij bij de berovingen aantreft, verdeelt hij onder de armen. Wanneer Robbins en zijn partner McCord beiden verliefd worden op Secora, veranderen hun intenties en gaan de dingen er werkelijk ruw en rommelig aan toe.
Ballad of Andy Crocker, The (1969) Ballad of Andy Crocker, The (1969)
Voormalig Vietnamveteraan Andy Crocker keert na een zware tijd terug naar huis en wordt daar geconfronteerd met een paar belangrijke veranderingen: zijn voormalige vriendin is getrouwd en zijn voormalige zakenpartner is een misdadiger geworden...
Ballad of Cable Hogue, The (1970) Ballad of Cable Hogue, The (1970)
Cable Hogue is bedrogen en zonder water achtergelaten, als hij een beekje vindt is dat zijn redding. Hij mag de plek erg en bouwt een huis bij het beekje en verdient aan reizigers door ze te vervoeren met een koets. Hildy, een hoer, trekt bij hem in. Alles gaat goe, totdat het tijdperk van de automobiel aanbreekt.
Ballad of Gregorio Cortez, The (1982) Ballad of Gregorio Cortez, The (1982)
1901, Texas. Het verhaal van Gregorio Cortez die een sheriff neerschiet nadat deze hetzelfde deed met Cortez' broer en omwille hiervan wordt achternagezeten en opgejaagd door een massa Texas Rangers.
Ballad of Jack and Rose, The (2005) Ballad of Jack and Rose, The (2005)
Jack leeft samen met zijn 16-jarige dochter Rose op een verlaten eiland. Jack heeft zijn dochter altijd beschermd tegen de buitenwereld, maar nu ze volwassen wordt gaat dit wat moeilijker. Wanneer een makelaar zijn zinnen heeft gezet op dit eiland, is Jack vastbesloten "zijn" eiland met alles wat in zijn macht ligt te verdedigen. Bovendien wordt Rose woedend wanneer Jack zijn vriendin en haar zoontjes bij hen laat intrekken.
Ballad of Josie, The (1967) Ballad of Josie, The (1967)
Halverwege de 19e eeuw vestigt een vrouw zich in Wyoming op een ranch nadat ze is vrijgesproken van moord op haar man. Als de echtgenoot van Day begraven is begint zij in haar eentje een schapenfarm. Dit tot ongenoegen van de plaatselijke bullebak, een grootgrondbezitter.
Ballad of Little Jo, The (1993) Ballad of Little Jo, The (1993)
Amerika, 1865. Nadat rijkeluisdochter Josephine Monagahan per ongeluk zwanger raakt, wordt ze door haar familie verstoten. Haar kind moet ze na de geboorte aan haar zus afstaan. Met een rondreizende handelaar trekt ze naar het westen. Haar reisgezel wil haar onderweg echter aan een groep soldaten verkopen. Josephine weet te ontsnappen, maar ontdekt dat ze als alleen reizende vrouw een makkelijke prooi is...
Ballad of Lucy Whipple, The (2001) Ballad of Lucy Whipple, The (2001)
De weduwe Arvella Whipple is vastbesloten samen met haar kinderen een nieuw leven te beginnen aan de andere kant van het land. Haar 13-jarige dochter Lucy, ziet de verhuizing in eerste instantie niet zitten, maar na enige tijd kan ze haar nieuwe leven wel waarderen.
Ballad of Ramblin' Jack, The (2000) Ballad of Ramblin' Jack, The (2000)
In "The Ballad of Ramblin' Jack" portretteert dochter Aiyana Elliott de legendarische folkmuzikant Ramblin' Jack Elliott. Ramblin' Jack werd in 1932 geboren als zoon van een joodse arts in Brooklyn. Hij heeft veel rondgezworven en meegemaakt als een van de laatste zingende cowboys. Op z'n vijftiende liep hij van huis weg om bij de rodeo te gaan werken, hij trok rond en trad op met Woody Guthrie, en sloot vriendschap met de jonge Bob Dylan, voor wie hij een mentor werd.
Ballad of the Nightingale (1998) Ballad of the Nightingale (1998)
Het hoertje Mo wil een rijke man trouwen en reist naar het filmfestival van Cannes. Ze weet echter niet dat door een 'ongelukje' de maffia achter haar aanzit en dat ze in levensgevaar is. Na tal van avonturen komt Mo erachter dat geld niet de sleutel tot geluk is.
Ballad of the Sad Cafe, The (1991) Ballad of the Sad Cafe, The (1991)
Amelia (Vanessa Redgrave) heeft veel aanzien in haar stadje in het Zuiden van de VS. Het is echter gedaan met de rust wanneer haar neef en vrijgelaten echtgenoot ten tonele verschijnen.
Ballada o Kozie (2004) Ballada o Kozie (2004)
Na het jaar 1989 begon ook in Polen de transformatie van een socialistische economie in een vrije markt economie. De agrarische staatsbedrijven, waarin veel plattelanders werkten, werden opgeheven. In sommige regio’s konden de inwoners alleen overleven door staatsuitkeringen. Ze moesten het doen zonder stromend water, zonder elektriciteit – en eigenlijk zonder perspectieven. Er kwamen verschillende instellingen om de mensen te helpen, ieder met hun eigen ideeën.
Ballada o Soldate (1959) Ballada o Soldate (1959)
De jonge Russische soldaat Alyosha Skvortsov slaagt erin twee Duitse tanks te vernietigen, waarmee hij zes dagen verlof verdient. Hij wil zijn moeder bezoeken, maar tijdens de lange treinreis ontmoet hij allerlei vreemde mensen, die allemaal zijn hulp nodig hebben.
Ballade des Dalton, La (1978) Ballade des Dalton, La (1978)
Tweede tekenfilm van Lucky Luke. De Daltons bedenken een plan om uit de gevangenis te ontsnappen en de rechter en jury die hen de straf oplegden te vermoorden.
Ballast (2008) Ballast (2008)
De twaalfjarige James woont met zijn alleenstaande moeder Marlee in een klein stadje in de Mississippi-delta. Zijn moeder werkt lange dagen om voldoende geld te verdienen; James is veel op zichzelf aangewezen. Als hij een groep tieners leert kennen, wil James graag met ze bevriend raken. Om indruk te maken stelt hij zijn brommer ter beschikking om af en toe drugs mee te vervoeren. Maar als James het slachtoffer dreigt te worden van een gewelddadige actie van zijn nieuwe vrienden, vlucht Marlee met haar zoon. Ze krijgen onderdak bij ene Lawrence. Marlee kent hem nog van vroeger, maar wat er in het verleden tussen hen speelde, was nog niet helemaal uitgesproken.
Ballata Bianca, Una (2007) Ballata Bianca, Una (2007)
"Una Ballata Bianca" is een poetische en experimentele vertelling over een ouder echtpaar waarvan de vrouw ongeneeslijk ziek is. Oog in oog met de naderende dood kijkt het echtpaar terug op het leven en de liefde. Een voice-over becommentarieert hun herinneringen en gedachten.
Ballata da un Miliardo (1967) Ballata da un Miliardo (1967)
"Big Smile", een beruchte gangster, is diep teleurgesteld in zijn zoon, Joe. Hij ziet dat de jongeman, nu al dertig, nooit iets misdadig heeft gedaan. Hij is zelfs niet één keer gearresteerd door de politie! Hij besluit hem te sturen naar zijn familie in Italië om hem wat bij te leren. Wanneer de zoon terugkeert plant hij de roof op een casino. Terwijl zijn handlangers de brandkast openbreken, zit hij in de speelzaal van het gebouw te gokken. Hij heeft evenwel zelf de bank zodanig "geplunderd" door zijn geluk bij het spel dat het kraken van de brandkast overbodig wordt.
Ballata dei Lavavetri, La (1998) Ballata dei Lavavetri, La (1998)
Drama over Poolse immigranten in Rome. De familie van Janusz moet in Rome zien te overleven, totdat zij hun visa voor Canada ontvangen. De mannen in de familie maken autoruiten schoon van auto's die in de file staan. Dan verdwijnt Janusz op mysterieuze wijze.
Ballata per un Pistolero (1967) Ballata per un Pistolero (1967)
In plaats van te vechten om het geld dat zij pas buit hebben gemaakt bij een bankoverval, besluiten de broers Chiuchi en El Bedoja samen een bank te overvallen. Wanneer ex-sheriff Rocco achter hun plan komt, probeert hij hen te stoppen.
Balle dans le Canon, Une (1958) Balle dans le Canon, Une (1958)
Het verhaal gaat over een groepje voormalige soldaten die een overval beramen, om er dan achter te komen dat professionele criminelen tegelijkertijd dezelfde plannen hebben.
Ballermann 6 (1997) Ballermann 6 (1997)
Tommie (Tom Gerhardt) en Mario (Hilmi Sözer) kopen een last minute ticket naar "het eiland van God", Mallorca. Daar willen ze de tijd van hun leven hebben. Veel drinken, feestvieren en mooie vrouwen. Na een tijdje stapelen de problemen zich echtercop.
Ballet Gyoseubso (2004) Ballet Gyoseubso (2004)
Een groep studenten leert elkaar kennen op een balletschool in een binnenstad. Ze hebben allen een andere achtergrond, maar geleidelijk krijgt de groep een hechte band. Uiteindelijk wacht deelname aan een balletwedstrijd.
Ballet Shoes (2007) Ballet Shoes (2007)
De drie wezen Pauline, Petrova en Posy Fossil leven al van jongs af aan bij hun grootoom Matthew en leiden een sober en vrij vreugdeloos leven. Dit is zo tot ze naar de Children's Academy of Dancing and Stage Training gaan, daar ontdekken ze hun unieke talenten en ambities.
Ballets Russes (2005) Ballets Russes (2005)
Documentaire over een revolutionaire dansgroep die beter bekend staat als de Ballets Russes. De groep is ontstaan uit een groep Russische vluchtelingen die nooit in Rusland hebben gedanst en splitste zich later op in twee rivaliserende dansgroepen. De documentaire begint bij de oprichting in 1909 door de befaamde Serge Diaghilev, beschrijft de voorspoedige jaren '30 en '40 toen de Ballets Russes door Amerika toerde, tot de ondergang in de jaren '50 en '60 door stijgende kosten, groeiende ego’s, competitie van buiten en intern wanbeleid.
Ballistic (1995) Ballistic (1995)
Jesse Gavin, een politieagente en martial arts experte, werkt momenteel aan een undercover opdracht. Wanneer de getuige die zij moest beschermen wordt vermoord wordt ze geschorst. De dag daarna wordt haar partner vermoord teruggevonden. Alles lijkt erop dat ze erin geluisd wordt voor moord. Samen met haar vader en vriend moet ze vechten om haar naam te zuiveren.
Ballistic: Ecks vs. Sever (2002) Ballistic: Ecks vs. Sever (2002)
Jonathan Ecks is een FBI-agent die de taak op zich heeft genomen om een losgeslagen NSA-agente Sever te vinden en uit te schakelen. Dit valt echter niet mee: Sever is net zo vastbesloten om Ecks uit te schakelen als andersom. Tijdens het kat-en-muis spel dat zich ontwikkelt komen beiden er achter dat er een mysterieus groep mensen is die de twee tegen elkaar uitspeelt.
Ballo a Tre Passi (2003) Ballo a Tre Passi (2003)
In zijn eerste lange speelfilm vangt regisseur Salvatore Mereu vier seizoenen en vier verhalen in Sardinië. Lente: Vier jongens, levend in het hart van het eiland Sardinië, liften achter in een vrachtwagen mee van het platteland naar de voor hun onbekende kust. Het is de eerste keer dat ze de zee met eigen ogen zien… Zomer: Schapenhoeder Michele leert in een klein dorpje aan de zee de mooie Solveig kennen; een jonge Française die er drukdoende is bij de hang-gliding club. Hij bedrijft met haar voor het eerst in zijn leven de liefde. Een paar dagen later, turend over de zee waar een groot aantal boten en mensen zich verzamelen, ziet Michele de vleugels van een hang-glider drijven in de zee... Herfst: De jonge non Francesca keert terug naar haar geboortedorp voor de bruiloft van haar nichtje. Tot diep in de nacht wordt er gedronken, gezongen en kaart gespeeld. Als Francesca afscheid van haar vader heeft genomen neemt ze plaats in de bus, terug naar het klooster. Als gevangen staart ze door het busraam naar buiten... Winter: De gepensioneerde Giorgio heeft een afspraakje met de prostituee Palla. Samen gaan ze naar zijn flat, waar ze muziek maken zoals ze dat eerder blijkbaar ook al deden. Maar dan zakt Giorgo weg in een schijnbare slaap. Het lied klinkt door, over een wijds landschap, als in een droom. Er zijn veel mensen en iedereen lijkt gekomen om Giorgio bij te staan in zijn laatste reis…
Ballon d'Or, Le (1994) Ballon d'Or, Le (1994)
Een jongetje droomt ervan om voetballer te worden, maar zijn vader ziet er geen brood in. Dan wordt hij ontdekt door iemand die hem kan helpen met het op poten zetten van een carrière, wat nog niet zo gemakkelijk blijkt te zijn.
Balloon Farm (1999) Balloon Farm (1999)
Het stadje Waterson wordt geteisterd door een aanhoudende droogte die veel boeren op het randje van de afgrond brengt. Als Harvey H. Potter uit een handjevol koren een zee van felgekleurde ballonnen weet te toveren, geeft dit de inwoners weer hoop. De droogte houdt echter aan en Harvey Potter wordt als een bedrieger het stadje uitgejaagd. De kleine Willow Johnsen gelooft nog wel in Harvey Potter en samen zorgen ze toch nog voor een wonder.
Balls of Fury (2007) Balls of Fury (2007)
De in ongenade gevallen pingpong kampioen Randy Daytona (Dan Fogler) wordt opnieuw het illegale pingpong-circuit ingezogen als hij gerecruteerd wordt door CIA-agent Ernie Rodriquez (George Lopez) voor een geheime missie. Randy zal undercover een toernooi moeten winnen. Een toernooi dat jaarlijks georganiseerd wordt door maffia-leider Feng (Christopher Walken). Het is gebruikelijk dat de verliezers van het toernooi geëxecuteerd worden.
Balsa de Piedra, La (2002) Balsa de Piedra, La (2002)
Geen enkele seismograaf registreert de catastrophe als er tussen Spanje en Frankrijk een breuk ontstaat. Het Iberisch schiereiland drijft weg van de rest van Europa. Gedreven door magische gebeurtenissen, komen drie mannen, twee vrouwen en een hond samen en maken een avontuurlijke en mysterieuze reis door Spanje en Portugal.
Balsamus l'Uomo di Satana (1970) Balsamus l'Uomo di Satana (1970)
Balsamus is een dwerg, die onbekwaam is in het bedrijven van de liefde met zijn vrouw. Dat maakt hem wanhopig. Wanneer hij er achter komt dat ze hem ontrouw is en hijzelf steeds meer geïsoleerd raakt, begint hij met zelfmoordplannen rond te lopen.
Balseros (2002) Balseros (2002)
Deze documentaire vertelt het verhaal van de Cubaanse vluchtelingen die hun leven wagen, door met zelfgemaakte boten de Verenigde Staten te bereiken. Ook wordt het leven van hen beschreven, die de overtocht overleefd hebben.
Baltic Storm (2003) Baltic Storm (2003)
De journaliste Julia Reuter verricht speurwerk voor een Duits tijdschrift naar illegale wapenhandel. Zij komt een verdachte lading op het spoor in Talinn, Estland. Deze lading bevindt zich aan boord van het passagierschip Estonia. Na uitgevaren te zijn, vergaat de Estonia onder verdachte omstandigheden. Daarop neemt Julia in Stockholm contact op met Erik Westermark, één van de weinige overlevenden van de ramp. Met zijn hulp probeert zij de waarheid te achterhalen.
Baltimore Bullet, The (1980) Baltimore Bullet, The (1980)
Een behendige beroepsbiljarter trekt samen met zijn jonge beschermelinge Billy Joe (Bruce Boxleitner) door Amerika. Zij verdienen veel geld. Hiermee wil hij zijn aartsrivaal 'De Diaken' uitdagen.
Balto (1995) Balto (1995)
Balto is een zwervershond die niet bepaald geliefd is. Hij steelt z'n eten en zwerft over de straten. Hij heeft een oogje op Jenna, een vrouwtjeshond waarvan het bazinnetje ernstig ziek is geworden door een ziekteversprijding. Het medicijn moet vervoerd worden vanaf Nenana, een stad ver van Nome. Balto wil degene zijn om het medicijn te halen en zo het hart van Jenna winnen.
Balto II: Wolf Quest (2002) Balto II: Wolf Quest (2002)
Balto is vader geworden en al de kleine puppies hebben een goed onderdak gevonden bij lieve mensen. Echter één pup, Aleu, blijft achter bij de familie van Balto. Als op een dag Aleu in het bos oog in oog komt te staan met een jager, merkt ze dat ze anders is dan de andere honden. Ze ontdekt dat ze meer wolf dan hond is en raakt hierdoor erg verward. Aleu besluit daarop de wijde wereld in te trekken op zoek naar haar eigen ik. Balto krijgt na het vertrek van Aleu steeds meer dromen waarin vreemde wezens voorkomen, zoals een zwarte raaf en een witte wolf, daarom besluit Balto op zoek te gaan naar Aleu en haar te vergezellen op haar reis. Een reis door de fantastische wildernis van het witte Alaska.
Balto III: Wings of Change (2004) Balto III: Wings of Change (2004)
Een avontuur over één van de dapperste honden aller tijden, Balto. Balto is een kruising tussen een hond en een wolf. Hij schaamt zich een beetje om van de wolf af te stammen, het ontbreekt hem aan zelfvertrouwen en hij voelt zich dan ook altijd het buitenbeentje. Maar welke avonturen Balto ook doormaakt, zijn echte vriendjes staan altijd achter hem.
Balzac (1999) Balzac (1999)
Balzacs leven wordt gekenmerkt door drie thema's: eenzaamheid, wroeging en gebrek aan liefde. Het begon al in zijn jeugd, toen hij werd opgevoed (lees: vernederd) door zijn uitzonderlijk kille moeder. De vriendelijke dame-van-stand Madame de Berney leert hem de liefde kennen, maar ook die ervaring wordt een pijnlijk fiasco.
Bamako (2006) Bamako (2006)
Melé is zangeres in een bar; haar man Chaka is werkloos. Het koppel groeit uit elkaar... Op de binnenplaats van het huis dat ze delen met andere families werd een rechtbank opgericht. Vertegenwoordigers van de Afrikaanse burgermaatschappij hebben een gerechtelijke procedure aangespannen tegen de Wereldbank en het IMF. Ze achten hen verantwoordelijk voor het drama dat Afrika verscheurt. Tussen de pleidooien en de getuigenissen door, gaat het leven verder zijn gang op de binnenplaats. Chaka lijkt onverschillig te staan tegenover de nog nooit vertoonde vastberadenheid van Afrika om zijn rechten op te eisen...
Bambi (1942) Bambi (1942)
Het hert Bambi wordt bij zijn geboorte uitgeroepen tot "Prins van het Bos". Wanneer hij ouder wordt raakt Bambi bevriend met andere dieren in het bos, leert hij te overleven, en wordt hij verliefd. Op een dag komen er echter jagers langs, en wordt Bambi gedwongen om net zo moedig te zijn als zijn vader, en de andere herten in veiligheid te brengen.
Bambi (Heart) Bone (2005) Bambi (Heart) Bone (2005)
In een Japanse buitenwijk volgt de film twee kinderen van een jaar of elf bij hun spel, hun avonturen en fantasieën. Ze wonen in Shisibonee, een buitenwijk van Tokio, waar de elfjarige Tadao zich de merkwaardige gewoontes van zijn bangige moeder en, erger, de verontrustende behoeftes van zijn vader moet laten welgevallen. Zijn beste en enige vriendin is zijn voormalige klasgenote Aya, die nu naar een andere, minder dure school gaat en vaak de straat op gestuurd wordt als haar moeder een van haar vele minnaars ontvangt. In hun eenzaamheid vinden de kinderen elkaar en fantaseren over wat en wie ze zouden kunnen zijn. Wanneer Tadao's vader de vriendschap tussen de twee ziet, wordt hij vreselijk jaloers.
Bambi II (2006) Bambi II (2006)
Als de winter is aangebroken in het bos en Bambi er alleen voor komt te staan, vangt zijn vader hem op. Hij leert hem alles over het bos en de dieren, terwijl Bambi probeert om op eigen benen te staan.
Bambini Ci Guardano, I (1944) Bambini Ci Guardano, I (1944)
Nina is een jonge, getrouwde vrouw met een zoontje, Pricó. Het valt haar zwaar om aan de eisen van haar familie en haar taak als moeder te voldoen. Als ze verliefd wordt op Roberto besluit ze man en kind achter te laten. Pricó wordt van familielid naar familielid gesleept en lijdt erg onder de situatie. Als het kind ook nog ziek wordt, besluit Nina weer terug te keren naar haar kind. Maar de gezinsband lijkt onherstelbaar.
Bambino di Nome Gesù, Un (1987) Bambino di Nome Gesù, Un (1987)
De gebeurtenissen die in deze film verteld worden vinden allemaal plaats in hetzelfde jaar en gaan over het dramatische leven van een familie die gedwongen wordt hun huis in Betlehem te verlaten. In een tijd van oorlog probeert de familie zich staande te houden, waarin de liefde van moeder en kind en de relatie van vader en zoon beschreven worden. De 7-jarige Jezus wordt gevolgd in zijn dagelijks leven; van vechten met zijn vriendjes tot de vragen die ieder kind van zeven jaar oud stelt.
Bambino e il Poliziotto, Il (1989) Bambino e il Poliziotto, Il (1989)
Een commissaris van politie (en vrijgezel) sluit een vrouw op voor drugshandel en voelt zich dan verantwoordelijk voor haar kind. Het jongetje verovert het eenzame hart van de commissaris en weet tegelijk het huis van de man op orde te houden.
Bámbola (1996) Bámbola (1996)
Na de dood van haar moeder opent Bámbola samen met haar homoseksuele broer Flavio een pizzeria. Het vriendje van Bámbola, Settimio, komt in de gevangenis voor moord en Bámbola gaat een relatie aan met de sadistische Furio.
Bambole, Le (1965) Bambole, Le (1965)
Vier episodes over de Italiaanse liefde. 'La telefonata' gaat over een vrouw die zoveel telefoneert, dat ze niet door heeft dat haar man vreemdgaat. 'Il Trattato di Eugenica over een Zweedse op zoek naar de ideale man. 'La Minestra' gaat over een vrouw die wanhopig het lichaam van haar echtgenoot kwijt wil en 'Monsignor Cupido' gaat over een concierge die zijn grote liefde wil versieren.
Bambolona, La (1968) Bambolona, La (1968)
De advocaat Giulio Broggini - een rijke en beroemde playboy - wordt vreemd genoeg sterk aangetrokken door Ivana, een kinderachtig, mollig en niet zo mooi jong meisje. Zij is niet zo gemakkelijk als de anderen. Om haar "aarzeling" te overwinnen wordt Giulio gedwongen een formeel huwelijksvoorstel aan haar ouders te doen. Wanneer het paar een "vertrouwelijke ontmoeting" heeft geregeld, verschijnt Ivana met een zwangerschapscertificaat en bedreigt ze Giulio, die haar nochtans nooit heeft aangeraakt. Hij heeft de keuze: haar huwen of een grote som geld betalen...
Bamboo Gods and Iron Men (1974) Bamboo Gods and Iron Men (1974)
Cal Jefferson geeft op huwelijksreis een Buddhabeeldje aan zijn vrouw, waarna ongure types het kleinood proberen te bemachtigen. Daarbij komt het goed van pas dat Cal bokser is.
Bamboo in Winter (1991) Bamboo in Winter (1991)
Ah Choi is net klaar met haar studie aan de universiteit en wacht op werk dat de regering haar zal geven. Haar leven verandert echter compleet wanneer zij door een rondreizende prediker wordt aangesproken. Als zij zich bekeert zich tot het christendom, heeft dat diepgaande gevolgen voor haar toekomst in het communistische China waar zij woont.
Bamboo Prison, The (1954) Bamboo Prison, The (1954)
MSgt. John A. Rand is een trouwe loyale Amerikaanse soldaat die voor verrader in een Noord-Koreaans krijgsgevangenkamp moet doorgaan om de vijand te slim af te zijn. Hij maakt namelijk een inventarisatie van de gruwelijkheden die er daar plaatsvinden, die gebruikt kan worden in de onderhandelingen tijdens vredesbesprekingen.
Bamboo Saucer, The (1968) Bamboo Saucer, The (1968)
Tijdens de koude oorlog slaan Rusland en Amerika de handen ineen als er boven China een vliegende schotel wordt gesignaleerd, en zij menen dat het voor beide zijden even gevaarlijk is. Het Russische team staat onder leiding van een vreemde geleerde die te maken krijgt met een koppige Amerikaan van de luchtmacht.
Bamboozled (2000) Bamboozled (2000)
Een zwarte schrijver raakt gefrustreerd als zijn idee voor een tv-show door de netwerkbazen afgewezen wordt. Hij komt vervolgens met een absurd idee op de proppen over een serie vol racistische stereotypen, hopend dat hij hierdoor ontslagen zal worden. Het idee wordt echter goedgekeurd en de serie wordt een groot succes.
Bamunan (1990) Bamunan (1990)
Siriman is de meest prominente man in zijn geboortedorpje, Koulousséna. Hij is getrouwd met de mooie Nanyuma en samen hebben ze een zoon. Bovendien is Siriman ook nog een wielerkampioen. Maar wanneer hij plots getroffen wordt door lepra, neemt Sirimans gezondheid gestaag af en daarbij ook zijn economische en sociale positie in zijn dorp. En het ongeluk blijft hem achtervolgen: zijn vrouw verlaat hem voor één van de pachters van haar broer, die zijn fortuin maakt in de illegale drugshandel. Siriman besluit de man, wiens kudden op zijn velden grazen, met deze verwikkelingen te confronteren. Hierbij verlaat hij het dorp en gaat naar Bamako.
Ban Jin Ba Liang (1976) Ban Jin Ba Liang (1976)
In Ban Jin Ba Liang speelt Michael Joseph Wong, het vrekkige baasje van Marnix Private Detective Agency die meer tijd en energie besteedt aan het schraal en hongerig houden van zijn medewerkers dan aan het oplossen van zaken. De drie betrappen een winkeldief, achtervolgen een overspelige vrouw en proberen een bioscoop te helpen maffia-'beschermers' van het lijf te houden.
Ban Wo Chuang Tian Ya (1989) Ban Wo Chuang Tian Ya (1989)
Chow Yun Fat is een agent die een jong meisje moet beschermen, die namelijk getuige was bij een wapendeal waarbij haar moeder betrokken was en daarbij werd vermoord...
Ban Wo Zong Heng (1992) Ban Wo Zong Heng (1992)
Twee broers uit Hong Kong leiden beide een totaal andere leven en ook staan ze nog eens beide aan een andere kant van de wet, de een is zanger de ander een juwelendief. Ze besluiten echter samen een nachtclub te openen, maar er komen al snel problemen wanneer de club mensen uit het verkeerde milieu aantrekt.
Ban Ye Xiao Zi (1983) Ban Ye Xiao Zi (1983)
Fu Yu brengt zijn vrije tijd door met gokken en werken bij een begrafenisondernemer. En die twee dingen combineren perfect. Iedere keer als er iemand begraven wordt gaat hij s’avonds naar het graf om de kist op te graven en alle waardevolle bezittingen van de overledenen te roven. Niet echt het werk van iemand met een geweten, maar de doden hebben er toch niks meer aan. Op een avond krijgt hij het voor elkaar om een geest te beledigen door in zijn urn te urineren. Eenmaal bekomen van de schrik besluit hij met Boeddha beeld en al maar naar het casino te gaan. Zijn buit levert veel op en zijn geluk nog meer. Als hij naar huis gaat met zijn gewonnen geld, wordt hij in de val gelokt en al zijn geld wordt geroofd. Verdrietig en teleurgesteld keert hij terug naar huis waar de geest nog steeds op hem wacht. De geest beloofd Fu Yu niks te doen als hij een opdracht voor hem uitvoert, het vermoorden van vier mannen.
Bana Derler Fosforlu (1969) Bana Derler Fosforlu (1969)
Twee knappe mannen zijn verliefd op dezelfde vrouw. De vrouw is mooi, brutaal, slim en gevoelig en beide mannen zijn niet van plan om haar zomaar op te geven.
Bana Sans Dile (2001) Bana Sans Dile (2001)
Bahadir is een student die een gespannen leven leidt. Op een dag besluit hij met een wapen op zak naar school te gaan. Bij aankomst op school gijzelt hij zijn medeleerlingen en de hel breekt los. Zijn vrienden raken in paniek en proberen hem over te halen om het wapen neer te leggen, maar wanneer er een schot valt is niemand meer zeker van hun leven.
Banana Joe (1982) Banana Joe (1982)
Joe woont op een klein eiland en verhandelt bananen. De westerse wereld kent hij geheel niet. De maffia wil hem verdrijven van het eiland en laat zijn boot in beslag nemen. Hij moet een vergunning aanvragen, maar daarvoor heeft hij wel een identiteit nodig.
Bananas (1971) Bananas (1971)
Verliefd als hij is op de studente die handtekeningen tegen het bewind van een Zuid-Amerikaanse dictator ophaalt, laat hij zich overhalen zich voor de situatie aldaar te interesseren. Hij wordt getuige van de machtsovername (live op TV) en rolt zo in de politiek dat hij de nieuwe dictator wordt.
Bananes Mécaniques (1973) Bananes Mécaniques (1973)
Vijf knappe meisjes gaan op vakantie; hun perverse verlangens zijn net iets te veel van het goede voor één man. Na de inwijdende gelukzalige ervaringen komt hij met vier van zijn beste vrienden terug om hun ook te laten delen met dit vrouwelijk schoon.
Banat West Albalad (2005) Banat West Albalad (2005)
De film volgt de levens van een aantal marginale personen in Caïro, die een belangrijk deel van hun leven van en naar hun werk pendelen met de metro in de stad. Yasmeen en Jumana zijn twee vriendinnen: de een werkt in een kledingzaak, de ander bij een kapper. Ze ontmoeten toevallig twee jongemannen: Othman die bij een mobiele telefoon-bedrijf werkt, terwijl Samir kok is in een restaurant. De relaties van beide paren worden wat vaster na enige tijd; na een aantal dates trouwt Yasmeen met Samir, terwijl Jumana breekt met haar vriend en stewardess wordt bij een vliegtuigmaatschappij.
Banca di Monate, La (1975) Banca di Monate, La (1975)
Een fabrieksdirecteur wil zijn eigen omzet verhogen en besluit om zelf een bank op te richten. Wat hij echter niet weet, is dat een aantal zogenaamde vrienden zijn nieuwe bank willen beroven.
Banchieri di Dio, I (2002) Banchieri di Dio, I (2002)
Film naar het waargebeurde schandaal rondom de Banco Ambrosiano, een Italiaanse bank die nauwe banden had met het Vaticaan. Wanneer de bank in financiële problemen komt, komt een wereldwijd netwerk van fraude en corruptie bloot te liggen. Internationale bedrijven, politici en ook het Vaticaan spelen hierin een dubieuze rol. Bankpresident Roberto Calvi, beter bekend als 'Gods Bankier', kan wellicht uitleg geven, maar hij wordt onder een Londense brug gevonden. De officiële lezing is zelfmoord.
Banchikwang (2000) Banchikwang (2000)
Een verlegen bankmedewerker, die zich onderdrukt en gekleineerd voelt door zijn baan en zijn baas, herontdekt zijn zelfvertrouwen door het beoefenen van WWF-style worstelen.
Banco à Bangkok pour OSS 117 (1964) Banco à Bangkok pour OSS 117 (1964)
De held uit de Jean Bruce-romans wordt naar Thailand gezonden om een sekte te ontmaskeren die een pestbacil wil verspreiden.
  1 2 3 4 -5- 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!