Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 -2-
Zoeken:
Virtua Tennis (1999) Virtua Tennis (1999)
Het eerste deel in de Virtua Tennis serie. De speler kan kiezen uit acht spelers, waaronder Carloys Moya en Tommy Haas. Naast het normale enkelspel is het ook mogelijk om dubbelspel te spelen.
Virtua Tennis 2 (2001) Virtua Tennis 2 (2001)
De opvolger van Virtua Tennis. Er zijn vele veranderingen ten opzichte van het eerste deel. Zo is het nu mogelijk om met vrouwen te tennissen, er zijn extra mannelijke spelers en de World Tour is uitgebreid. Spelers kunnen door wedstrijden te winnen in de World Tour extra rackets en kledingstukken unlocken.
Virtua Tennis 3 (2007) Virtua Tennis 3 (2007)
Het derde deel in de Virtua Tennis serie. De speler kan kiezen uit twintig tennissers en tennisters, waaronder Roger Federer en Maria Sharapova. Naast de graphics is ook de World Tour weer uitgebreid.
Virtua Tennis: World Tour (2005) Virtua Tennis: World Tour (2005)
In deze draagbare Virtua Tennis kun je kiezen uit Tournament, Exhibition of Practice. World Tour is echter het belangrijkst. Hierin ga je een carriere opbouwen. Kies een huis op de landkaart, plan wedstrijden in, koop kleding en andere accessoires en werk jezelf een weg naar de top.
Virtual Boy Wario Land (1995) Virtual Boy Wario Land (1995)
Het verhaal begint wanneer Wario waker wordt van een dutje in de jungle, hij ziet dan een groep gemaskerde monsters. Hij volgt ze tot bij een grot achter een waterval en ontdekt er een grote schat. Wanneer Wario probeert de schat te pakken gaat een valstrik af en hij valt in een groot ondergronds labyrinth. Help Wario om te ontsnappen terwijl hij zoveel mogelijk schatten moet verzamelen!
Virtual Hydlide (1995) Virtual Hydlide (1995)
De Wereld van Hydlide wordt wederom bedreigd. Als de opper-demoon Varalys het rijk binnen dringt en de prinses in drie elfjes veranderd, is het aan jou om de drie juwelen te vinden om de prinses weer tot een persoon te maken. Onderweg zul je steeds betere wapens vinden om het land te zuiveren van Varalys donkere magie.
Virtual Pool (1995) Virtual Pool (1995)
Dit simulatiespel creëert de mogelijkheid om te poolen in een 3D omgeving, waarbij je om de tafel heen kan lopen om de stoot zo goed mogelijk in te schatten. Ook is er de mogelijkheid om verschillende 'trickshots' te oefenen.
Viva Piñata (2006) Viva Piñata (2006)
Open een venster naar een andere wereld, waarin in het wild levende piñata's een groeiende, steeds veranderende tuinwereld bevolken. Je neemt bezit van deze omgeving met piñata's en creëert je eigen huisdierenparadijs.
Viva Piñata Party Animals (2007) Viva Piñata Party Animals (2007)
Viva Piñata: Party Animals is een partygame met de Viva Piñata dieren in de hoofdrol. Deze dieren gebruik je in verschillende minigames die de game bevat. In de game zijn 40 minigames beschikbaar die je samen kunt spelen.
Viva Pinata: Trouble in Paradise (2008) Viva Pinata: Trouble in Paradise (2008)
De Pinata's zijn teruggekeerd naar het magische Pinata Island. Maar iets is hier gruwelijk mis. Professor Pester en zijn bende Ruffians hebben namelijk de harde schijf van de centrale computer gewist en dat heeft de nodige gevolgen voor alle nog te houden feestjes. Het is daarom aan jou om de database van verse gegevens te voorzien, en naar de pluizige snoepautomaten naar feestjes over de gehele wereld te sturen. Terwijl zo het duivelse plan van Pester wordt voorkomen, mag je nog steeds met groene vingers een eigen tuin uit de grond stampen waar de Pinata's mogen rusten, spelen en slapen.
Volleyball (1986) Volleyball (1986)
Volleyball is een sportspel waarin je met het door jouw gekozen land zo goed mogelijk moet presteren op het volleyballveld. Je kunt je eigen team samenstellen en indelen. Om een bal te redden kun je springen, bukken en duiken. Spel is zowel alleen als met twee personen te spelen.
Voltage (2008) Voltage (2008)
Voltage is een futuristische race game met 'real-time' strategie elementen. De game neemt je mee op een adrenaline pompende rit waarbij je racet op gigantische hoge snelheden. De races vinden plaats in de toekomst op verschillende planeten van het zonnestelsel: zoals de Aarde, Mars, Venus, Jupiter en Saturn. Hier strijden spelers in de snelste en meest technisch geavanceerde races om de titel als de 'Solar System’s Best Racer' te verdienen.
Voodoo Vince (2003) Voodoo Vince (2003)
In Voodoo Vince speel jij Vince, een lief, klein Voodoopoppetje die eigenlijk helemaal niet zo zachtzinnig is, en elke vijand die hij tegenkomt kort en klein slaat, of zijn Voodoo techniek op ze loslaat. Maar Vince heeft daar natuurlijk wel een reden voor, zijn eigenares Madame Charmaine is namelijk ontvoert door de grootste pestkop in N'Awlins, Cosmo the Inscruitable. Met zijn duistere krachten is hij een gemene eindbaas. Ook hij heeft natuurlijk handlangers, zoals een havenwerker, een dik varken of een stel benzinepompen. Probeer je eigenares te bevrijden door Cosmo en zijn handlangers te verslaan.
Voyage: Inspired by Jules Verne (2005) Voyage: Inspired by Jules Verne (2005)
In deze game moet je een ruimteschip bouwen en daarmee naar de maan reizen. Jij bent wetenschapper Michel Ardan die kijkt hoe de omgeving zich ontwikkelt aan de andere kant van de maan. Daar werd namelijk van gedacht dat er iets speciaal leefde. Aan die achterkant vinden ze ruïnes van Selenite City. Het is jouw taak om uit te zoeken wat er gebeurd is met de bevolking, zijn ze gevlucht naar het centrum van de maan of gewoon uitgestorven? Daarna kun je naar de Aarde terugkeren met het antwoord.
Voyeur (1994) Voyeur (1994)
Reed Hawk heeft het allemaal; welzijn, gezondheid, macht, vele miljoenen op zijn bankrekening, maar ook geheimen om te bewaken. Jij bent een detective, en je houdt Reed Hawke vanuit een hotel in de gaten. Je hebt een verrekijker, en hebt de beschikking over bewakingscamera's. Hawk wordt namelijk verraden door een van zijn familieleden. Het is aan jou om de verrader te ontmaskeren, en de geheimen van Hawk veilig te stellen.
VR Sports PowerBoat Racing (1998) VR Sports PowerBoat Racing (1998)
VR Sports PowerBoat Racing is een racegame met boten. Je raced in de kampioenschapmodus in drie groepen en door wedstrijden te winnen werk je jezelf hoger op naar het volgende niveau waar de concurrentie sterker wordt, en de boten sneller zijn. De game bevat Time Trial modus. In die modus moet je zo snel mogelijk een circuit afleggen en steeds je tijden zien te verbeteren. De game bevat ook een Multiplayer modus zodat je tegen vrienden kunt racen en zien wie er met de eer mag gaan strijken
  1 -2-
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!