Zoek op tag | Games | Reviews | Mijn Games | Verlanglijst | Uitgespeelde games | Uitgeleende games | Favorieten
   0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  1 2 -3- 4
Zoeken:
Neves (2007) Neves (2007)
Bereik het ruimtelijk inzicht van een Zen meester, met Neves, een soort Tangram puzzelgame waarbij het de bedoeling is om verschillende geometrische vlakken in elkaar te passen om bepaalde vormen te creëren. Een van de simpelste voorbeelden hiervan is van vier driehoekken, één vierkant maken. Probeer de puzzels zo snel mogelijk op te lossen, alleen of tegen vrienden. De game bevat meer dan vijfhonderd verschillende puzzels.
New Beginning, A (2008) New Beginning, A (2008)
In A New Beginning kun je spelen met twee verschillende hoofdpersonen. Een ecologische ramp bedreigt de wereld, en het is aan deze twee mensen om er iets aan te doen. Hiervoor zullen ze de hele wereld rond moeten gaan, om op verschillende plekken onderzoek te doen naar de oorzaak en de oplossing voor het probleem. Er zijn verschillende puzzels en andere avontuurlijk situaties waar je je uit moet zien te redden.
New Horizons (1994) New Horizons (1994)
Het is de 16de eeuw en de wereld is nog maar net ontdekt. Scheepsvaart en de bijkomende piraterij zijn in opkomst en handel tussen de verschillende landen begint op te bloeien. Kies een van de zes avonturiers om de de zeeën af te schuimen en de nieuwe wereld te verkennen. Zal Joao Franco, zoon van Hertog Leon Franco uit Portugal, Catalina Erantzo Marine officier van de Spaanse vloot, Pietro Conti ingehuurd om de Hertog's zoon te bespioneren, Ernst Von Bohr een geograaf uit Nederland, Ali Vezas een ontsnapte slaaf uit Istanbul, of Otto Baynes een koninklijke ridder van het Britse rijk, de eer krijgen zich koning van de oceaan te noemen.
New International Track & Field (2008) New International Track & Field (2008)
New International Track & Field is een game waarin je de atletieksport nabootst via het touchscreen van de Nintendo DS. Je hebt de keuze uit verschillende atletieksporten, waaronder sprinten, hordelopen, polsstokhoogspringen en verspringen. Probeer met jouw karakter zoveel mogelijk onderdelen te winnen door goede training en timing.
New Legends (2002) New Legends (2002)
Jij bent Sun Soo, een jonge held die het nieuwe China moet redden uit de klauwen van de boosaardige Zao Gon. Deze Zao Gon heeft je vader en je broer om het leven gebracht, waardoor je kampt met ernstige wraakgevoelens. Gelukkig sta je er niet alleen voor, zo krijg je de hulp van de demoon Boo. Sun kan met meerdere wapens tegelijk omgaan en heeft de beschikking over een aantal gevechtsmoves. Met al je gevechtstechnieken ga je de strijd aan met Zao en zijn handlangers om je vader en broer te wreken.
New Super Mario Bros. (2006) New Super Mario Bros. (2006)
De belangrijkste elementen uit de oude Mario-spellen zijn in het spel terug te vinden. Nog steeds vind je power ups door met je hoofd tegen stenen blokken aan te springen en ook moet je nog steeds op je tegenstanders springen om ze te verslaan. Het camerapunt is van de zijkant en je begint als Mario met een normaal postuur. Eén soort power-up veranderd Mario tijdelijk in een reus, en daarmee kun je alles wat op zijn pad komt slopen.
New World Order (2002) New World Order (2002)
In de nabije toekomst willen terroristen onrust in de wereld veroorzaken met aanslagen en ontvoeringen. Deze terorristen noemen zichzelf "The Syndicate". Even lijkt het erop dat niemand hier iets tegen kan doen, totdat de wereldmachten een nieuwe antiterreur-eenheid in het leven roepen: het Global Assault Team. Jij zit ook bij dit team en je wordt naar de meest uiteenlopende plaatsen gestuurd om de terroristen onschadelijk te maken. Deze singleplayer missies zijn ook over het internet in co-op te spelen. Verder bestaat de multiplayer uit vijf verschillende multiplayermodes die op twaalf maps te spelen zijn. Je kunt uiteindelijk kiezen uit vijftien verschillende wapens, maar bepaalde wapens komen pas beschikbaar als je rang voldoende gestegen is, en daar kan je voor zorgen door kills te maken en opdrachten te volbrengen.
New York Race (2001) New York Race (2001)
New York Race is gebaseerd op de film The 5th Element met Bruce Willis. Je raced met je vliegtaxi door de wolkenkrabbers van New York tegen andere taxirijders. Je hebt de beschikking over vijfentwintig verschillende voertuigen om mee te racen over twaalf circuits. Let echter wel op de politie, want zij liggen op de loer om je voertuig in beslag te nemen. Wees de andere racers te snel af, en eindig als eerste over de finish.
New Zealand Story, The (1988) New Zealand Story, The (1988)
Je bestuurt het kiwi kuikentje dat de naam Tiki draagt, en het doel is om zijn kiwi vriendjes te bevrijden van een boze zeeleeuw. Je gebruikt wapens zoals pijlen, bommen, lasers en vuurballen, en er zijn diverse voorwerpen waarmee je je vliegend kan vervoeren. Aan het einde van elk level komt één van Tiki's vriendjes vrij.
Next Life (2007) Next Life (2007)
Na Adam Raichl's plotselinge, waarschijnlijk fatale, auto-ongeluk wordt hij wakker in een kleine wooncabine, met enkel een bed, douche, toilet, een flesje water en koekjes. Al snel komt hij erachter dat hij op een vreemd eiland is, samen met nog een paar mensen, allen uit een ander land en allen uit verschillende tijden. Is dit tropische eilandje werkelijk Limbo, het vagevuur, zoals sommige denken, of is er iets anders aan de hand? Adam besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en gaat op onderzoek uit.
NFL GameDay 99 (1998) NFL GameDay 99 (1998)
NFL GameDay 99 geeft een zo realistisch mogelijke weergave en simulatie van American Football in het seizoen '99. In de game heb je de beschikking over alle teams, stadions en spelers. Met je favoriete team ga je de strijd om het kampioenschap aan, in verschillende beschikbare moeilijkheidsgraden. Ook kun je online gaan en vrienden uitdagen om te testen wie de beste footballspeler is.
NFL Head Coach 09 (2008) NFL Head Coach 09 (2008)
NFL Head Coach 09 daagt de speler uit om een football-team van de grond af aan op te bouwen en te managen. In NFL Head Coach 09 moet je een NFL team naar de overwinning coachen. Je status als hoofdcoach kan door het spel heen ook stijgen en zo van jou een legende maken!
NFL Street (2004) NFL Street (2004)
NFL Street is een American Football-game, maar dan op straat. Er zijn geen helmen en stadions, maar parken, straten of afvalplekken in NFL Street. Je speelt 7 tegen 7 met je spelers als aanvallers maar ook als verdedigers. Ook bij deze Street editie gaat het niet alleen om het winnen, maar ook op de manier waarop.
NFL Street 2 (2004) NFL Street 2 (2004)
Het tweede NFL Street game binnen een jaar. Spelers proberen de beste American-footballers te worden door middel van het straat spel. Je kunt nu ook de muren gebruiken en je krijgt bonussen als je via posters en 'hot-spots' gooit. Er zijn nu 12 speelterreinen en je kunt een tournooi afwerken. Ook is er nu een Own-the City-mode, waarbij jouw eigen gemaakte speler alle wedstrijden in de stad moet winnen.
NFL Street 3 (2006) NFL Street 3 (2006)
NFL Street is terug. Je kunt nu in meerdere teams in veschillende steden spelen. Ook kun je nu 4 tegen 4 spelen en een exhibitie-spel spelen.
NFL Tour (2008) NFL Tour (2008)
NFL Tour is een NFL gelicenseerde game waarin spelers de kans krijgen samen met de NFL en de meeste talentvolle spelers daaruit, op een road show te gaan door het hele land. Met de echte spelers als teamleden reis je het land door en speel je tegen alle NFL teams in nieuw ontworpen stadiums. Naarmate je steeds meer NFL teams verslaat kom je steeds dichter bij het winnen van een NFL contract.
NHL 05 (2004) NHL 05 (2004)
In NHL 05 strijd je met je team om het ijshockey kampioenschap van het seizoen 2005. Nieuw in het spel is het "Open Ice Control System", dat er voor zorgt dat je je teamgenoten commando's kunt geven. Het veld wordt beter bezet en niet iedereen vliegt op de puck af. Het afschermen van de puck en je tegenstanders gaat nu eenvoudiger. De game bevat de Season mode, World Cup en Dynasty mode. Laatstgenoemde is er om als trainer aan de slag te gaan bij een team.
NHL 06 (2005) NHL 06 (2005)
NHL 06 bevat alle spelers en teams van het seizoen 2005-2006. Er zijn een paar nieuwe veranderingen, waar onder nieuwe regels en de introductie van R.P.M (Realistic Puck Movement) Dynamics. Dit betekent dat die Puck zich realistisch zal bewegen. Verder zijn er de gewone gamemodes die je kunt spelen, zoals een seizoen en 'quick match'.
NHL 08 (2007) NHL 08 (2007)
In de ijshockeygame NHL 08 heeft de speler nog meer controle over het spelverloop dan in voorgaande seizoenen. Het "Skill Stick System" doet de puck bijna aan de stok plakken, terwijl het "Deke System" de puck ietwat van het hout duwt indien een verdediger of keeper snel bedot moet worden. De snelheidscontrole en de vernieuwde stickcontrole geeft de speler meer zekerheid over de puck. Het spel bevat alle teams en spelers van seizoen 2008. Doe er alles aan om jouw favoriete team kampioen te laten worden van de competitie.
NHL 09 (2008) NHL 09 (2008)
In NHL 09 kun je het 2008-2009 seizoen van de NHL, de Amerikaanse ijshockeyliga, naspelen. De game bevat alle officiële teams en spelers van de competitie. Kies jouw favoriete team en probeer daarmee zo goed mogelijk te presteren. Ook heb je de mogelijkheid om spelers te kopen en te verkopen. Naast de seizoensmode kun je ook in de arcademode spelen.
NHL 2K3 (2002) NHL 2K3 (2002)
NHL 2K3 is een ijshockeygame die je meeneemt naar seizoen 2003. Kies je favoriete team en probeer met jouw team kampioen van de competitie te worden. De game bevat de alle stadions en namen van de spelers. In de game kun je kiezen uit de franchise en challenge modi.
NHL 96 (1995) NHL 96 (1995)
NHL 96 is het deel uit de NHL-reeks van EA Sports dat het seizoen 95/96 uit de National Hockey League, de sterkste competitie ter wereld, omvat. Het spel is gelicenseerd en bevat daarom bijna alle teams en spelers uit dat NHL-seizoen. Het spel is de eerste in de reeks dat de Virtual Stadium-technologie bevat, wat resulteert in een enigszins 3D-uiterlijk en verschillende camerastandpunten. Verder is in het spel ook de mogelijkheid tot gevechten tussen de spelers op het ijs teruggekeerd.
NHL 98 (1998) NHL 98 (1998)
In NHL '98 draait alles om ijshockey. Je kunt kiezen uit de 26 teams van de Amerikaanse league, achttien nationale ploegen en twee All-Star ploegen. Je kan gewone matches spelen, aan een seizoen beginnen of zelfs enkel penalty shout-outs nemen. Voor het eerst kan je nu ook body-checks uitvoeren.
NHL 99 (1998) NHL 99 (1998)
NHL 99 bevat alle 27 NHL teams en 18 internationale teams. Je kan kiezen uit 5 modes waaronder Exhibition, Tournament en Season. In Season neem je de leiding over een team, koop je spelers aan - of maak zelf nieuwe - en neem je tactieken door. Er is ten opzichte van het vorige deel ook een Beginner mode toegevoegd, wat totaal nu 4 verschillende moeilijkheidsgraden maakt.
NHL Eastside Hockey Manager 2005 (2005) NHL Eastside Hockey Manager 2005 (2005)
In NHL Eastside Hockey Manager 2005 kun je kiezen uit teams van de Amerikaanse National Hockey League. Hierbij moet je als manager/coach een carrière beginnen en je hockey team naar het succes leiden.
NHL Eastside Hockey Manager 2007 (2006) NHL Eastside Hockey Manager 2007 (2006)
De makers van Football Manager verleggen de grenzen naar de wereld van ijshockey in het nieuwe NHL Eastside Hockey Manager 2007. Kies teams uit de Amerikaanse National Hockey League of uit teams van een aantal kleinere competities en een aantal competities uit andere landen zoals Zweden, Finland en Tsjechië. Start een carrière, kies hierbij één van je favoriete teams en begin je optocht naar succes.
NHL Face Off: 2001 (2001) NHL Face Off: 2001 (2001)
NHL Face Off: 2001 is het laatste deel dat is veschenen op de Playstation van deze serie. Het bevat alle spelers uit de amerikaanse NHL league en ook een aantal andere nationale teams. Er is de mogelijkheid om met een van deze teams de career modus te volgen en in de play offs te komen, of gewoon een vrije wedstrijd te spelen.
Nibbles (1991) Nibbles (1991)
Nibbles is een "Snake"-variant die oorspronkelijk geschreven is als demonstratie van de programmeertaal van QBasic. Zodoende werd het meegeleverd met MS-DOS 5 en verschillende Windows-versies. Het spel is een combinatie van de spellen "Hustle" uit 1974 en "Nibbler" uit 1984, waarbij je een virtuele slang bestuurt om cijfers op te pikken. Kijk wel uit voor muren, en voor je eigen staart die behoorlijk lang kan worden na een aantal cijfers.
Nibiru: Age of Secrets (2005) Nibiru: Age of Secrets (2005)
Martin Holan is een student archeologie die in Frankrijk studeert. Op een dag krijgt hij een telefoontje van zijn oom. Die vertelt hem over een oude mijn in Tsjechië. De Duitsers hebben daar tijdens de Tweede Wereldoorlog een tunnel gebouwd. Blijkbaar waren de Nazi’s op die plek bezig aan een geheim oorlogsproject genaamd Ni.Bi.Ru. Het is aan Martin om puzzel na puzzel op te lossen en uiteindelijk zo het geheim te ontdekken.
Nickelodeon Party Blast (2002) Nickelodeon Party Blast (2002)
In Nickelodeon Party Blast speel je allerlei spelletjes met een van je favoriete Nickelodeon figuren. Kies je held en laat de spelen beginnen! Je kunt kiezen uit o.a.: SpongeBob SquarePants, Jimmy Neutron, Otto en Reggie Rocket en meedoen aan meerdere spelletjes, zoals Food Fight, Roll-A-Ball en Squirt and Splash.
Nicktoons Unite! (2005) Nicktoons Unite! (2005)
In Nicktoons Unite! vechten enkele van de meest herkenbare Nickelodeon helden tegen een paar kenmerkende schurken, ook allemaal afkomstig uit Nickelodeon tekenfilms. Aan de goede kant hebben we SpongeBob SquarePants, Timmy Turner, Jimmy Neutron en Danny Phantom. Zij moeten het opnemen tegen het Evil Syndicate en hun Doomsday device vernietigen.
Nicktoons: Attack of the Toybots (2007) Nicktoons: Attack of the Toybots (2007)
In Spongebob en zijn Vrienden: Aanval van de Speelgoedrobots heeft de verschrikkelijke professor Calamitous een leger met helse speeltjes gemaakt. Deze speeltjes zien er precies hetzelfde uit als onze helden, en zijn door de gemene professor op een massale invasie gestuurd! Spongebob, Jimmy Neutron, Danny Phantom, Timmy Turner, en Tak bundelen hun krachten om deze invasie tegen te houden en de wereld te redden van het kwaad. Allen zij kunnen deze mechanische dubbelgangers uitschakelen!
Nicktoons: Battle for Volcano Island (2006) Nicktoons: Battle for Volcano Island (2006)
SpongeBob is samen met zijn vrienden Danny Phantom en de sterren van Fairly Odd Parents door een wijze oude kreeft naar het vulkaaneiland gehaald. Ze zijn helaas allemaal verspreid over het eiland terecht gekomen. Alleen SpongeBob en Danny Phantom zijn samen terecht gekomen en met deze twee helden begint het spel. Samen ga je op zoek naar je vrienden, om ze te vinden moet je een hoop spelletjes en puzzels spelen!
Nigel Mansell´s World Championship Racing (1993) Nigel Mansell´s World Championship Racing (1993)
Pak het stuur over van Nigel Mansell en wordt zelf wereldkampioen in de F1. Ga de competitie aan met de andere 11 auto's en laat in 16 races zien waarom jij de wereldkampioen bent. Maar zorg wel dat je de afstellingen goed zet om door weer en wind te strijden.
Night Trap (1992) Night Trap (1992)
Een groepje van vijf jonge studentes blijven de nacht slapen bij het gezin Martin, voor wat lijkt een leuke slumber party te worden. Een van de studentes is echter undercover agente Kelli, die in de groep geïnfiltreerd is omdat er al een groep jonge meiden in de buurt verdwenen is. Naarmate de nacht vorderd blijken ze niet alleen en zullen de meiden vallen moeten zetten om aan hun belagers te ontkomen.
Night Watch (2005) Night Watch (2005)
Eeuwen geleden in het begin van de mensheid werd de Armistice getekend, een convenant tussen de krachten van het licht en het duister, omdat hun gevecht eindeloos bleek hebben ze deze overeenkomst getekend, zodat ze elkaar in balans konden houden. Het licht kreeg de dag, het duister de nacht. In deze tijd heeft dat geresulteerd in een Night Watch en een Day Watch, een soort bovennatuurlijke FBIs, die al evenveel last hebben van bureaucratie en vriendjes-politiek. Stas is een vers ingewijde 'Other' en raakt hals-over-kop betrokken in de eeuwige vertroebelde strijd tussen goed en slecht.
Nightcaster (2001) Nightcaster (2001)
In Nightcaster speel je met Aran, een jonge jongen die door de Force of Light wordt gestuurd om de duisternis te verslaan. Als magiër heb je vier soorten magie tot je beschikking, die te maken hebben met water, vuur, licht en duisternis. Gedurende het spel zal Aran ouder worden en nieuwe vaardigheden en magische krachten leren. In totaal moet Arran veertig verschillende spreuken leren en gebruiken tegen meer dan dertig verschillende type vijanden.
Nightcaster II: Equinox (2002) Nightcaster II: Equinox (2002)
Het gevecht tegen de duisternis duurt voor in dit tweede deel van de Nightcaster serie. Het is je doel om de heerser van de duisternis te verslaan. Hij heeft nieuwe wezens gestuurd, de Minions, om Aran te verslaan. Je zult wederom de vier soorten magie die tot je beschikking staan moeten gebruiken. Gebruik de juiste soort magie tegen de juiste vijand. Je hebt de keuze uit water, vuur, licht en duisternis.
Nightlong: Union City Conspiracy (1998) Nightlong: Union City Conspiracy (1998)
We leven in het jaar 2099, waar de wereld ondertussen flink is veranderd. Veel technologische vooruitgangen zijn geboekt, waaronder een goedkope energieproductie. Het spel begint in de oude haven van Union City waar je Ruby ontmoet. Hij is een Union's Governor en staat onder druk van terroristen. De terroristen willen namelijk de stroomvoorziening onschadelijk maken. Jij besluit Ruby te helpen en gaat op onderzoek uit. De speurtocht leidt je langs diversen ongure plaatsen waar je puzzels moet oplossen en voorwerpen moet zoeken om Ruby te helpen de terroristen uit te schakelen.
Nightmare Creatures (1997) Nightmare Creatures (1997)
Het is 1834 en de straten van Londen worden plotseling overspoeld door demonische wezens, onder de controle van de zieke magiër Adam Crowley. Het Is aan de Krijger-Priester Ignatius Blackward of Nadia Franciscus, dochter van, de door Crowley vermoordde, Dr. Jean Franciscus. Zij zullen de hordes mismaakte monsters moeten doorklieven om uiteindelijk Crowley zelf een kopje kleiner te maken.
Nightmare Creatures II (2000) Nightmare Creatures II (2000)
Adam Crowley is op de een of andere manier uit de dood herrezen en laat zijn hordes demonen wederom los op London. Jij bent Wallace, opgesloten in een gekkenhuis met gefreakte waanbeelden van demonen. Als de misvormde monsters ook het Asylum binnen vallen, blijken je waanbeelden waarschuwingen te zijn geweest. Opeens herinner je je vrouw, Rachel en je besluit haar te zoeken en beschermen, maar dan moet je wel eerst door een stad veranderd in een hel.
Nightmare on Elm Street, A (1989) Nightmare on Elm Street, A (1989)
Ontsnap aan de gruwelijke moordenaar van Elm Street, Freddy Krueger. Zorg dat je lang genoeg wakker blijft om je vrienden te redden. Zoek zijn beenderen die overal verspreid liggen en verbrand deze, dat is de enige manier om af te rekenen met Freddy.
NiGHTS Into Dreams... (1996) NiGHTS Into Dreams... (1996)
In de Droomwereld komen de Dromen van alle mensen tot leven. Leuke en mooie dromen komen in Nightopia, vervelende dromen en nachtmerries in Nightmare. De dromers zelf worden in de Droomwereld gemanifesteerd als Ideya, een soort droom-energie. Maar Wizeman the Wicked, heerser van Nightmare is van plan alle Ideya the stelen, om zo Nightopia en uiteindelijk de echte wereld over te nemen. Om dit te bereiken creëert hij de Nightmaren, een demonisch leger van nachtmerries, met als generaals de drie harlekijn-acrobaten Nights, Reala en Jackle. Nights is het echter niet eens met zijn maker's plannetje en rebeleert, als straf wordt hij opgesloten in het Ideya Palace. Als op een nacht de twee kinderen Elliot Edwards en Claris Sinclair vanwege hun nachtmerries in de Droom Wereld komen, en Nights weten te bevrijden, gaan de drie op pad om Wizeman's snode plannen te dwarsbomen.
NiGHTS: Journey of Dreams (2008) NiGHTS: Journey of Dreams (2008)
Het spel vind plaats in dromenwereld Nightopia. Nightopia wordt bedreigt door kwaadaardige wezens die Nightmaren genoemd worden. Jij kruipt in de huid van een vliegende acrobaat, ook wel de Nights genoemd, en je taak is om Nightopia te redden van nachtmerries die door de Nightmaren worden gecreëerd.
Nightshade (2003) Nightshade (2003)
In het spel speel je met de vrouwelijk shinobi Hibana, die ook wel een Kunoichi wordt genoemd. Ze werkt voor het Shinobi agency, om missies voor de overheid te volbrengen. In Tokio is namelijk een invasie van ninja’s, demonen en andere monsters (Hellspawns) aan de gang en jij moet dit hoe dan ook zien te stoppen. Echter krijg je tijdens je missies nog te maken met het zeer veel kracht bevattende maar, vervloekte zwaard Akujiki. Het zwaard is echter uiteen gespat, en onderweg zul je stukken van het zwaard moeten meenemen, voordat de op macht beluste Jimushi de stukken vindt.
Ninety-Nine Nights (2006) Ninety-Nine Nights (2006)
In een epische strijd tussen licht en duisternis wordt een nieuwe wereldorde gevestigd na de vernietiging van de "mysterieuze krachtsteen". Krijgers moeten strijden op een plek die ze zich in hun stoutste dromen niet hadden kunnen voorstellen, terwijl een verhaal, geweven uit drama en emotie, zich ontvouwt vanuit meerdere perspectieven.
Ninja Gaiden (1988) Ninja Gaiden (1988)
Wanneer de vader van de ninja Ryu Hayabusa niet terugkeert van een duel met een onbekende tegenstander, reist Ryu af naar de Verenigde Staten waar hij op zoek gaat naar een man genaamd Walter Smith. Zodra hij in de V.S. aankomt, beginnen de problemen zich op te stapelen. En al snel gaat Ryu op zoek naar de moordenaar van zijn vader. In dit spel bestuurd de speler de ninja Ryu Hayabusa die zich in levels door hordes van vijanden moet vechten.
Ninja Gaiden (2004) Ninja Gaiden (2004)
In Ninja Gaiden draait het om de Dark Dragon Blade, een zwaard met grote kracht, het zwaard is in handen van de Hayabusa Clan. Het zwaard komt echter in verkeerde handen terecht nadat het hele Hayabusa dorp is uitgemoord. Ryu Hayabusa, de laatste overlevende, gaat op zoek naar dit zwaard en heeft zo zijn eigen uitrusting (het True Dragon Sword) en ook zijn Ninja Moves geven hem een goede kans het kwade te overwinnen.
Ninja Gaiden II (2008) Ninja Gaiden II (2008)
In Ninja Gaiden 2 zal jij Ryu Hayabusa moeten begeleiden op een missie om zijn clan te wreken en de ondergang van de mensheid tegen te houden. Bewapend met een arsenaal aan Ninja-wapens zal Ryu helpen om gevaarlijke plekken te overleven. Ryu zal dit keer de hele wereld overgaan. Zo zal hij vechten in Tokyo, maar moet hij ook zijn skills gebruiken in New York, of de duistere netherworld.
Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos (1990) Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos (1990)
In dit spel moet Ryu Hayabusa zich wederom door hordes vijanden heen vechten. De kwaadaardige keizer Ashtar smeedt snode plannen waarbij hij Ryu in een val wil lokken.
Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom (1991) Ninja Gaiden III: The Ancient Ship of Doom (1991)
Met vele extra wapens moet de Ninja Ryu Hayabusa wederom de strijd aan gaan met tal van veelal bovennatuurlijke monsters. In dit laatste deel krijgt Ryu te maken met een mysterieus schip en keert de mysterieuze CIA agent Foster terug.
Ninja Gaiden Sigma (2007) Ninja Gaiden Sigma (2007)
Speel als Ryu Hayabusa, een jonge ninjameester die wraak zoekt op degene die zijn dorp heeft aangevallen en het Dark Dragon zwaard heeft gestolen. Er zijn 19 missies en er is de mogelijkheid om te spelen als Rachel.
Ninja Gaiden: Dragon Sword (2008) Ninja Gaiden: Dragon Sword (2008)
Het spel speelt zich af zes maanden na de avonturen van Ryu Hayabusa op de Xbox. Ryu heeft het Hayabusadorp weer op kunnen bouwen. Echter een van de inwoners, Momiji, wordt ontvoerd door de Black Spider Ninja Clan. Ryu kan dit uiteraard niet zomaar laten gebeuren en je zult er alles aan doen om Momiji weer thuis te brengen. Onderweg zul je enkele geheimen van de mysterieuze Dark Dragonstones ontrafelen, en erachter komen wat hun relatie is met de Dragon Lineage.
Ninja Rabbits (1993) Ninja Rabbits (1993)
Ninja Rabbits is een beat'em up-sidescroller waarin je een ninja-konijn door verschillende levels moet zien te loodsen. De levels spelen zich onder andere af in China, Italië en New York, en soms moet je afdalen naar het riool of de metro. Om je levensenergie aan te vullen en op peil te houden moet je wortels verzamelen.
Ninja Reflex (2008) Ninja Reflex (2008)
Ninja Reflex is een partygame met ninja's. Het is de bedoeling dat jij je gaat perfectioneren in kunsten van verschillende vechtsporten, om zo een zwarte gordel te verdienen. Al je vechtkunsten worden getest en probeer deze zo goed mogelijk uit te voeren. In multiplayerpartijen voor vier personen kun je het opnemen tegen je vrienden.
Ninjatown (2008) Ninjatown (2008)
In de game bewonen een groep vrolijke ninja’s een vredig stadje bekend als Ninjatown. Door de uitbarsting van een nabije vulkaan wordt Ninjatown echter aangevallen door groepen vijanden geleid door Mr. Demon. Om de vernieling te kunnen stoppen moet elke Ninja zijn unieke vaardigheden en krachten gebruiken om Ninjatown te redden. Verdedig jezelf en het stadje tegen de aanvallen, en versla Mr. Demon.
Nintendo World Cup (1990) Nintendo World Cup (1990)
Deze soccer game speel je met 6 spelers per team. Je kunt kiezen uit spelen op gras, steen of ijs. Je kan op de meest vreemde manieren scoren, bijvoorbeeld door middel van super shots. Pas op dat je er andere spelers niet mee bewusteloos schiet!
Nintendogs (2005) Nintendogs (2005)
In deze game is het de bedoeling om je virtuele huisdier te verzorgen. Train je hond goed, geef hem veel aandacht en wissel je huisdieren uit met andere spelers die ook één van de vier Nintendogs-versies bezitten.
Nitrobike (2007) Nitrobike (2007)
In Nitrobike zul je met diverse motoren over verschillende landschappen moeten scheuren, en daarbij goed uitgevoerde stunts moeten laten zien. Met mooie stunts vul je de Nitrometer, die goed is voor een boost die je motor sneller laat rijden. De boost is noodzakelijk om de finish als eerste te bereiken. Onderweg kun je het je tegenstanders ook nog flink moeilijk maken door ze te laten crashen tijdens een stunt.
No Fear Downhill Mountain Bike Racing (1999) No Fear Downhill Mountain Bike Racing (1999)
Race zo snel mogelijk van de berg tegen de klok of tegen andere mountain bikers. Je kunt racen op elf locaties gelegen over de hele wereld. Je kunt zowel tegen de computer als tegen een vriend racen. Als je wedstrijden wint, kun je onderdelen vrijspelen om je fiets mee op te waarderen.
No Man's Land (2003) No Man's Land (2003)
De Nieuwe Wereld is maar kort geleden ontdekt en ligt open voor kolonisatie. Speel één van de verschillende naties, waaronder de Spanjaarden, Indianen en de Engelsen en leidt deze door de geschiedenis heen. Echter de elementen en de tijd spelen tegen je, terwijl tegenstanders je willen uitroeien in je worsteling naar vrijheid.
No More Heroes (2008) No More Heroes (2008)
Neem de rol aan van Travis Touchdown. Travis is een fantasievolle jongen die graag animé kijkt, lui op de bank zit en droomt over een heldenbestaan. Deze droom komt uit als hij een lichtzwaard wint via een prijsvraag. Hiermee trekt hij er op uit om de grootste moordenaar in de stad te worden. Hij moet echter wel zijn rivalen hiervoor uitschakelen. Je begint dus onderaan op de lijst van tien huurmoordenaars, en naarmate je verder komt in het spel werk je jezelf omhoog tot de nummer één.
No One Can Stop Mr. Domino (1998) No One Can Stop Mr. Domino (1998)
No One Can Stop Mr. Domino is een puzzelgame waarin je als Mr. Domino, of een van zijn vrienden, rond een level loopt wat het beste omschreven kan worden als een racebaan. De bedoeling van het spel is om een heel level vol te plaatsen met domino stenen die op de zogenaamde 'trick switches' moeten vallen zodat er een 'action event' in het level begint. Als je hier in slaagt heb je het level gehaald en ga je door naar het volgende level. Mocht Mr. Domino zijn energie echter verliezen, wat geleidelijk gebeurd door het lopen, dan is het game over. Dit kan je voorkomen door over de zogenaamde Stamina Tiles heen te lopen.
No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way (2002) No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way (2002)
Wederom verplaatst je je in de huid van de langbenige, in strakke kleding gehesen Cate Archer, om het op te nemen tegen grappige, maar daarom niet minder gevaarlijke tegenstanders. Als Cate moet je een geheim Sovjet-project onderzoeken. En wanneer deze missie niet succesvol wordt afgesloten zal dit de derde Wereldoorlog tot gevolg kunnen hebben.
Nobunaga's Ambition (1988) Nobunaga's Ambition (1988)
Het feodale Japan van de 15de tot aan de 17de eeuw noemt men de Sengoku periode, ofwel de 'Warring States period'. De verschillende staten van Japan zijn verdeeld geraakt en zijn het niet meer eens met de overkoepelende wetten. Gevolg is dus dat de verschillende krijgsheren zich splitsen. Het duurde niet lang voordat ze allen met elkaar overhoop lagen, over de nieuwe indeling van het land. Een van de meest gevreesde daimyo's uit die tijd was Nobunaga Oda, een niets ontziende krijgsheer die met strakke hand snel grote delen van Japan veroverde. Speel als Nobunaga of een zelfgemaakte daimyo en verover het oude Japan.
Noctropolis (1994) Noctropolis (1994)
Het boekenwinkeltje van de ietwat saaie Peter Grey krijgt niet veel klanten over de vloer. Hij is dan ook verbaasd als er plots een klein meisje de winkel binnenstapt met een cadeau'tje voor hem. Het pakje blijkt een luxe uitgave te zijn van het laatste avontuur van de Darksheer. De Darksheer is de favoriete stripheld van Peter, die in de fictieve stad Noctropolis heel wat gespuis achter de tralies liet belanden. Voor hij het goed en wel beseft, staat hij zelf in dit duistere oord. Een psychopatisch genie heeft alle duivels en hellegebroed opnieuw vrijgelaten in Noctropolis. Het wordt al snel duidelijk dat Peter de rol van Darksheer op zich moet nemen. Hij moet duivelse puzzels oplossen en daarnaast ontdekken wat er met de vorige Darksheer gebeurde. Hij mag daarbij niet in de klauwen vallen van schepsels als de verleidelijke Succubus of Master Macabre. Gelukkig krijgt Peter hulp van de bevallige Stiletto.
Nocturne (1999) Nocturne (1999)
Spookhouse is de geheime tak van de FBI die paranormale zaken voor zijn rekening neemt. Hun top agent, enkel bekend als the Stranger moet met zijn nieuwe, half-vampirische partner Svetlana beginnen aan een nieuwe zaak, rondom de legendarische Yatgy Stone, waarvan gezegd wordt, dat het ooit het hart van de opper demoon Beliar was en ongekende krachten herbergt.
Normality (1996) Normality (1996)
Jij speelt Kent in een 3D geanimeerde first-person adventure. Kent is een jongen die leeft in het politiestaatje Neutropolis, waar iedereen 'normaal' is en waar de politie er dan ook alles aan doet om dat zo te houden. Maar Kent wil helemaal niet normaal zijn en wordt dan ook op zijn avondwandeling opgepakt en huisarrest gegeven omdat hij fluit op straat.
Norse By Norsewest: Return of the Lost Vikings (1997) Norse By Norsewest: Return of the Lost Vikings (1997)
De drie vikingen, Erik the Swift, Baleog the Fierce en Olaf the Stout, zijn alweer ontvoerd door Tomator, keizer van het Creutoniaanse rijk. Gelukkig lukt het hen te ontsnappen met Tomator's tijdmachine. Door een foutje van Olaf belanden zij in Transsylvanië, waar zij het op moeten nemen tegen skeletten, vampiers en ander gespuis. De enige manier om weer thuis te komen lijkt het terugvinden van de tijdmachine...en hopen dat deze hen naar hun dorpje terug kan brengen.
North & South (1989) North & South (1989)
Gebaseerd op de strip-reeks de Blauwbloezen, herspeel je in dit actie-strategie spel de Amerikaanse burgeroorlog. Je kunt zowel de zijde van de Confederatie als ook de Unie kiezen en moet proberen door middel van strategische en actie spellen terrein van je tegenstander te veroveren.
Northland (2004) Northland (2004)
Een groep rondtrekkende Vikingen, aangevoerd door de vier helden, Bjarni, zoon van beroemde ontdekker Leif Ericsson, Zijn vriendin, Cyra, en hun vrienden Hachi en Sigurd, zijn op weg naar de noordelijke landen. Na een lange trektocht komen ze aan in Hachi's thuisland. Maar al snel ontdekken ze dat daar niet veel van over is gebleven, het hele land is onder vijandelijke bezetting. De Vier besluiten samen te werken om deze invasie-troepen zo snel mogelijk weer naar huis te krijgen.
Nosferatu: The Wrath of Malachi (2003) Nosferatu: The Wrath of Malachi (2003)
Jij bent James Patterson, een jonge fitte Engelsman op weg naar Roemenië, voor je zuster's trouwfeest op het grote landgoed van haar nieuwe echtgenoot, graaf Malachi. Daar aangekomen blijkt je familie echter spoorloos verdwenen en al snel kom je erachter dat Malachi afstamt van een oud geslacht van bekende vampieren. Aan jou de taak je familie terug te vinden en de graaf z'n zieke plannetje met je zus te dwarsbomen.
Nostradamus: The Last Prophecy (2008) Nostradamus: The Last Prophecy (2008)
In Nostradamus: The Last Prophecy speel je met de dochter van de grote voorspeller, Madeleine, wie de oud-koningin Catherine de Médicis van medische hulp moet voorzien. Omdat in de tijd van Nostradamus vrouwen nog geen medicus mochten zijn ga je vermomd als de broer van Madeleine, César. Je kunt op elk moment tijdens je avontuur wisselen tussen beide personages.
Note, The (1997) Note, The (1997)
Het is januari 1997, als de freelance occult-detective Akira een bezoekje krijgt van een bezorgde vrouw. Haar kind is op schoolreisje in Europa, samen met twee mede studenten verdwenen, de enige hint is een foto van een oud landhuis, waar twee geesten op zichtbaar lijken. Akira en zijn partner Angela besluiten de zaak aan te nemen en vertrekken twee weken later naar Europa, waar ze het mysterieuze mansion zullen moeten onderzoeken.
Nox (2000) Nox (2000)
Jack Mower, een relaxe Californiër en tevens trotse eigenaar van zijn stacaravan staat net op het punt zijn televisie te repareren als er opeens een wormhole ontstaat en hem uit zijn vertrouwde omgeving opzuigt. Dit is het werk van Hecuba, de locale boze kracht. Het is de bedoeling dat jij als speler tal van avonturen onderneemt en overleeft tot je uiteindelijk tegenover deze Hecubah te staan komt. Zij is tegelijk je grootste probleem én je enige kans om terug naar huis te keren.
Nucleus (2007) Nucleus (2007)
In Nucleus speel je een amoebe. Je vecht tegen bacteriën, infecties en andersoortige kwaadaardigheden die je binnenin het menselijk lichaam aantreft. Door middel van een trekstraal kan je barrières van cellen opwerpen tegenover inkomende bacteriën. Het spel telt veertig verschillende levels.
  1 2 -3- 4
  © 2007-2011 AllMy.nl
Welkom gast!
Inloggen | Aanmelden
[x]
Inloggen


Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Aanmelden
[x]
Uitloggen


Je bent al uitgelogd!